1786s TransHongKong Urban MTB Petualangan w Hans Rey & Martin Maes - 4K images and subtitles

Swara Cina Aku Hans Rey dadi biker gunung profesional dadi mantan juara dunia dadi pelopor saka freeride lan ngedegake amal Roda 4 Urip. Pit motor gunung kutha seri petualangan nggabungake nunggang ing sawetara kutha paling gedhe ing donya kasebut diubengi dening alam sing apik lan tilase iku sejatine kontras antarane kekacoan alam lan harmoni karo gumpalan kutha. Sawise Trans Angeles lan Trans Napoli, Trans Hong Kong minangka petualangan sing sampurna kanggo ditangani mbesuk gabung karo aku lan njelajah karo aku hong kong sajrone limang dina sabanjure kabeh dina iki minangka salah sawijining petualangan kutha Trans Hong Kong aku mlebu Wilayah Anyar ing sisih lor Hong Kong karo Tiger Dadi dheweke dadi rider lokal lan dheweke bakal melu aku ing dina pisanan lan minggu liyane aku bakal entuk gabung karo sawetara pembalap lokal liyane lan siji-lan-Martin Martin Maes. Aku seneng numpak sampeyan dina iki nalika isih enom aku wis ndeleng video 'monkey video sampeyan monkey do ', oh ya pancen nyenengake tenan lan banjur aku nunggang sepeda uji coba lan mancal gunung. manawa carane sampeyan miwiti nonton video lawasku, apik banget. Wilayah Anyar duwe akeh sepeda gunung sing dibangun kanthi apik alas lan alam sing indah kanggo uwal saka kutha sing kebanjiran iki sisih lor Kowloon lan cedhak karo gentrifikasi tapel wates China ing endi wae, yen sampeyan nganggep yen Hong Kong ora gedhe lan luwih saka pitung yuta wong sing manggon ing kene nalika nggunakake omah mung cara kanggo nggedhekake yaiku sisih lor Wilayah Anyar ndeleng akeh kutha anyar lan pangembangan saya matur nuwun akeh papan ijo sing ana kiwa nganti saiki kita seneng. Ora dadi ala miwiti Trans Hong Kong kita. Sepeda gunung sing dibangun kanthi apik banget tilase iki kaya salah sawijining tilase paling apik ing kene? pancen bener akeh dalan paling apik ing kene. Ya sabanjure kita bakal nunggang Tin Man, apa iku dalan sing apik iya apik banget - ya ya apik kabeh ana Hong Kong, kita nggawe thanks kanggo akeh wong sing apik tenan. Nunggang Hong Kong sesuk? ya kita bakal alas kutha dina iki aku digabung karo Martin Maes salah sawijining enduro sing paling cepet lan mudhun pelaku bike gunung ing jagad kita bakal nyasar dalan dalan tetanggan Kowloon undhak-undhakan sing cedhak-vertikal sing canggih lan khususe ing sadawane tulang belakang sing sempit kanggo nggayuh jalur utamane kanthi mancal ing mburi sampeyan lagi ketemu akeh turis warga turis sing ramah lan expats padha kabeh bisu didegake kanggo nyekseni kita ing sepeda iki minangka salah sawijining titik paling dhuwur ing Kowloon kanthi nggumunke pemandangan kutha sing nggumunake ing ngisor iki, sampeyan bisa entuk sithik perspektif bhinéka Hong Kong saka pulo sing cukup gembur menyang huru-hara ing pusat kutha Kowloon menyang bangunan sepuluh rundown ing duwur saben liyane ing Wilayah Anyar menyang pencakar langit monolitik mirrored nomer nomer siji kanggo selfie kepengin banget kanggo nggumunake pancen kepiye carane akeh Millennial ngadeg ing pinggir njupuk gambar saka awake dhewe lan saben liyane bola-bali kanthi jelas dadi pastime serius kanggo generasi instagram kita mudhun menyang Kowloon nunggang tilase sing mbobol dalan liwat dalan-dalan nyemplung wong akeh nganti tekan banyu. Nemokake lokal sing apik pangan tansah dadi bagian saka lelungan nalika ngunjungi mall mini sing kita temokake a roti panggang dibuwang rak-rak kasebut bledosan karo barang-barang sing katon apik banget Iki nggawe Martin eseman bisa yakin mangan mburi sisih lor padha karo dalan-dalan sempit tradisional Kowloon sing clogged karo pasar, neon pratandha bab pariwara sing ora bisa kita ngerteni. Kita wong akeh lan lalu lintas njupuk aroma lan swara aneh Swarane saya kuwat lan ora bakal mungkasi kita ngunjungi gedung apartemen sing dibangun minangka alun-alun kothong sing sampurna digawe lantai ing njero ruangan munggah dhuwur banget, supaya papan dadi peteng lan ora narik kawigaten kita rumangsa kaget karo pirang-pirang klompok wanita kanthi kluster bocah lenggah ing lantai konkrit atos minangka asisten omah saka apartemen ndhuwur sing istirahat apartemen cilik lan cilik asring omah telung generasi kanggo pirang-pirang kulawarga ora bakal ruang komunikasi ing omah-omah kasebut ora cukup ruang kanggo saben anggota kulawarga turu ing wektu sing padha saiki Kowloon menehi dhuwit jangka panjang kanggo bandhara bandara lawas wis dipindhah adoh menyang lokasi anyar pelabuhan lan pinggir laut wis rubah bangunan glitzy mundhak kaca kanthi cermin sing dhuwur lan cerah yacht bobbing ing banyu iku kutha paling apik tenan sing tak deleng ing uripku ing kene arta wis obah ing perusahaan asuransi bank toko-toko elegan lan hotel swanky permata ing makutha kudu ritz-carlton ing Pusat Konvensi Internasional iki minangka bangunan paling dhuwur ing Hong Kong kanthi 7,000 bangunan skining langit lan jumlah bangunan pencakar langit sing paling dhuwur ing donya. Banget ing Hong Kong banget sawise nedha bengi, kita metu ing njaba lan adegan rada surem nalika mlaku-mlaku mulih kita ketemu karo bukti-bukti kaca sing rusak saka ngarep toko sing dibanting lan cacat semono saka siren mbebayani ing protes mau remp munggah nalika kita ana demonstrasi muncul kanthi acak liwat papan sing kaya adegan saka film Ridley Scott, nanging iki ora ana film iki nyata lan rada medeni, bisa uga ana ing kene nalika ndeleng Hong Kong ganti selawase wong ana sawetara gunung gedhe ing Lantau ora ana. ya, lan tampilan sing apik, nanging ayo mriksa tilase. Kabeh sampeyan kudu nindakake iki dumunung ing sisih kidul-kulon Pulau Hong Kong saiki dadi omah anyar ing Hong Kong International Airport Lantau uga dikenal minangka omah ing Disneyland lan tukang kreta lokal wis prakteke nggawe Disneyland kanggo bikers gunung dina iki kanggo njelajah ing dalan-dibangun kanthi tujuan iki lan nguji barang uga kita duwe trek pompa anyar ing kene. Apik kanggo ndeleng sampeyan maneh. Iki HM iki Martin. HM utama wong ing mbangun tilase ing Asia dheweke saka Singapura nanging nggawe kabeh Trailer Hong Kong sing digunakake kanggo Dirt Traction lan dheweke kerja kanggo IMBA lan wong sing adhem. Dadi seneng duwe sampeyan ing kene. Ya, apa sing sampeyan lakoni ing kene kabeh katon apik tenan uh iku taman sepedha anyar ing lapangan latihan desa sing kita lakoni apik wolung kilometer tilase ing kene, trek pompa lan wilayah pemuda, sawetara terus maju garis lan jalur negara sing maju maju kanggo pembalap generasi anyar. Ya kita nitih sawetara tintingan banjur kita ndeleng trek pub sing apik tenan ing tengah-tengah saiki ora ana sing nyenengake lan sampeyan ngerti sampeyan ndeleng trek pump ing Hong Kong lan sampeyan ngerti dheweke lagi misuwur banget lan sampeyan ndeleng dheweke saiki ing endi wae dadi ya apik tenan akeh klompok advokasi sing wis makarya ing wilayah sekitar Hong Kong kalebu Lantau kanggo mbangun dalan mancal gunung liyane lan liyane wilayah kasebut nduweni alam sing luar biasa lan ndeleng tilase iku kelas donya lan mesthi salah sawijining tunggangan paling apik kita kudu nindakake minggu iki ing pungkasan dalan Chi Ma Wan kita kudu ngumbah bledug ing sisih Kidul Laut China sajrone sarapan ing dina papat kita weruh ing TV yen mbantah saya mundhak khususe ing Hong Kong Tengah ing ngendi kita siyap numpak dina iki kita bakal kudu ati-ati lan ngindhari panggonan sing panas kita bakal ketemu Nick Pandhuan pandhuan lokal kanggo nuduhake cara ing Hong Kong Pulo kita numpak sepur menyang papan pertemuan nanging sanajan ora ana jam cepet-cepet metro kayane sepi dudu tandha apik - esuk Eh Hei piye kabare Apik sampeyan ndeleng sampeyan supaya sampeyan siyap menyang Hong Kong, siap nindakake. Ayo ono ing feri bintang sing misuwur ing jaban teluk nerangake kanggo kita manawa ana aplikasi khusus sing mbantu ngawasi protes lan kegiatan polisi supaya kita bisa metu saka alangan wayahe kita lagi ing Pulo Hong Kong, sampeyan bisa ndeleng akeh kegiatan ing kene oh sapunika yeuh, ayo nyoba lan ngindhari perkara kasebut lan muga-muga nemokake gampang rute nganti pucuk, mesthine pancen apik Martin nyoba salah sawijining Opo kuwi? nyoba siji wow iku bagus agama lan kesehatan mbayar bagean gedhe ing budaya China tai chi katon nglatih kabeh papan ing taman ing papan promenade lan ijo lan mesthi obat kuno Cina minangka legendaris kanggo efektifitas ing lurung-lurung lan Hills diubengi karo candhi sing cilik ora luwih saka an gambar utawa patung lan dupa teken liyane akeh lan nduduhake ngadhepi warna lan tradhisi sing jelas bisa uga ana sababe warga Hong Kong urip umur rata-rata kanggo wanita yaiku 87 lan wong lanang 82 lan senadyan kasunyatane kutha kasebut dadi najis bisa uga spiritualitas dicampur karo olahraga ngleksanani gaweyan kanggo umur dawa Puncak Victoria minangka bukit paling dhuwur ing Pulau Hong Kong sing nduwe pemandangan sing apik liwat garis langit sing luar biasa lan lurung-lurung sing rame ing ngisor iki kanthi cara navigasi saka pucuk sing nyemprot tangga lan remot adoh kabeh tetanggan dikenal minangka Soho ing Central Hong Kong dadi opo sing tak enteni kaya ngene, awake dhewe wis tekan kebecikan ngono wae mlebu distrik bisnis pusat kayane ana ing Des Voeux Road West sawetara Raptor meksa akeh kemungkinan gas luh ana lebu ing dalan demonstran wis liwat kene polisi sing abot saben wong polisi dadi kita nyoba lan supaya bagean saka kutha aku mikir ora banget wicaksana kanggo lunga ing kana lan njaluk dicampur, amarga wis dadi serius banget peluru getah getar gas duwe tim SWAT ing kana ana macem-macem jinis sampah lan uwuh ing lurung-lurung sing mlaku banget kanthi cepet aku mikir yen kita kudu metu saka saiki Monggo munggah jambatan ing kene, ora sabar ngenteni, polisi wis ana. ya, aja mara mrana mung sawetara blok adoh urip katon kaya wong normal mangan lan olahraga kaya dina liyane kita rampung dina nonton Symphony sing ayu saka Lampu nuduhake ing bangunan pencakar langit lan nyuda panganan lokal sing khas kita ing Pulo Lamma kita mung ngenteni salah sawijining warga kanggo nuduhake kita sekitar sampeyan kudu dadi Andy ya, matur nuwun kanggo rawuh metu. Sampeyan manggon kene full-time ya Aku kerja saka omah - ayo lunga lan numpak - oke Pulo Lamma minangka lawan sing mutlak saka Hong Kong kanthi rada adoh hippie getar akeh expats ora ana mobil ing pulo mung nunggang wong salah siji nunggang utawa mlaku-mlaku golek sandhangan sing aneh banget wong ngliwati feri ing mburi dina ing klambi kutha lan numpak sepedha menyang ngarep omah sing urip ing pulo, sampeyan bisa ndeleng kenapa iki pulau banget narik kawigaten feri 20 menit lan sampeyan bisa ninggalake swara semaur lan polusi ing daratan konco kickback kanthi tentrem lan tenang. Lamma ana salah sawijining titik panas bike gunung ing wilayah Hong Kong wiwit kasebut mula, ana akeh wilayah tunggangan sing kudu kita utangi sawetara saka tangan sing digawe tilase Alih Andy, matur nuwun sing apik Martin - liyane Trans Hong Kong ing buku - ing buku kita rampung Trans Hong Kong nganggo bir lan nonton srengenge meleleh menyang Kidul Segara China minangka pungkasan sampurna kanggo petualangan kutha sing ora bisa dilupakan katon kaya Starbucks wis njaga keamanan, protes oh sampeyan kudu sponsor anyar Carmen

TransHongKong Urban MTB Petualangan w Hans Rey & Martin Maes - 4K

Mountain Bike champions Hans Rey and Martin Maes explore Hong Kong in a 5 day urban adventure during turbulent times. Not only to showcase this amazing city with its 7000' high rise buildings, but also its beautiful nature and purpose built bike trails surrounding the city and islands. It’s a wonderful journey of contrasts; nature and harmony versus urban jungle and chaos, culture and history.
TransHongKong, Lamma Island, Hong Kong Island, Kowloon, Downhill, VTT, Hong Kong, Lantau Island, Explore, Freeride, Enduro, China, Terrex, Travel, Purpose Built MTB Trails, Mountain Bike, Pump Track, Suicide Cliff, Stans No Tubes, 4K, Victoria Peak, Mountainbike, Martin Maes, HK, Clif Bar, GT Bicycles, No Way, MTB, Cedric Tassan, New Territories, Urban Adventure, Visit HK, Trials, Trans Hong Kong, Hans Rey,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="2.36" dur="5.14"> Swara Cina >

< start="23.42" dur="6.16"> Aku Hans Rey dadi biker gunung profesional dadi mantan juara dunia dadi pelopor >

< start="29.58" dur="5.159"> saka freeride lan ngedegake amal Roda 4 Urip. Pit motor gunung kutha >

< start="34.739" dur="4.441"> seri petualangan nggabungake nunggang ing sawetara kutha paling gedhe ing donya kasebut >

< start="39.18" dur="3.93"> diubengi dening alam sing apik lan tilase iku sejatine kontras >

< start="43.11" dur="6.359"> antarane kekacoan alam lan harmoni karo gumpalan kutha. Sawise Trans Angeles lan >

< start="49.469" dur="5.221"> Trans Napoli, Trans Hong Kong minangka petualangan sing sampurna kanggo ditangani mbesuk >

< start="54.69" dur="11.02"> gabung karo aku lan njelajah karo aku hong kong sajrone limang dina sabanjure >

< start="68.93" dur="6.49"> kabeh dina iki minangka salah sawijining petualangan kutha Trans Hong Kong aku mlebu >

< start="75.42" dur="5.729"> Wilayah Anyar ing sisih lor Hong Kong karo Tiger Dadi dheweke dadi rider lokal >

< start="81.149" dur="4.561"> lan dheweke bakal melu aku ing dina pisanan lan minggu liyane aku bakal entuk >

< start="85.71" dur="4.979"> gabung karo sawetara pembalap lokal liyane lan siji-lan-Martin Martin Maes. >

< start="90.689" dur="6.96"> Aku seneng numpak sampeyan dina iki nalika isih enom aku wis ndeleng video 'monkey video sampeyan >

< start="97.649" dur="7.08"> monkey do ', oh ya pancen nyenengake tenan lan banjur aku nunggang sepeda uji coba lan mancal gunung. >

< start="104.729" dur="4.011"> manawa carane sampeyan miwiti nonton video lawasku, apik banget. >

< start="136.37" dur="4.3"> Wilayah Anyar duwe akeh sepeda gunung sing dibangun kanthi apik >

< start="140.67" dur="4.98"> alas lan alam sing indah kanggo uwal saka kutha sing kebanjiran iki >

< start="145.65" dur="4.44"> sisih lor Kowloon lan cedhak karo gentrifikasi tapel wates China >

< start="150.09" dur="4.38"> ing endi wae, yen sampeyan nganggep yen Hong Kong ora gedhe lan luwih saka pitung >

< start="154.47" dur="4.53"> yuta wong sing manggon ing kene nalika nggunakake omah mung cara kanggo nggedhekake yaiku >

< start="159" dur="6.42"> sisih lor Wilayah Anyar ndeleng akeh kutha anyar lan pangembangan saya matur nuwun >

< start="165.42" dur="4.83"> akeh papan ijo sing ana kiwa nganti saiki kita seneng. Ora dadi ala >

< start="170.25" dur="5.909"> miwiti Trans Hong Kong kita. Sepeda gunung sing dibangun kanthi apik banget >

< start="176.159" dur="2.33"> tilase >

< start="189.49" dur="3.88"> iki kaya salah sawijining tilase paling apik ing kene? pancen bener >

< start="193.37" dur="6.89"> akeh dalan paling apik ing kene. Ya sabanjure kita bakal nunggang Tin Man, apa iku dalan sing apik >

< start="201.16" dur="4.74"> iya apik banget - ya >

< start="231.5" dur="32.709"> ya >

< start="264.78" dur="6">>

< start="270.78" dur="7.89"> apik kabeh ana Hong Kong, kita nggawe thanks kanggo akeh wong >

< start="278.67" dur="3.57"> sing apik tenan. Nunggang Hong Kong sesuk? ya kita bakal >

< start="282.24" dur="3.32"> alas kutha >

< start="336.14" dur="5.32"> dina iki aku digabung karo Martin Maes salah sawijining enduro sing paling cepet lan mudhun >

< start="341.46" dur="3.75"> pelaku bike gunung ing jagad kita bakal nyasar dalan dalan >

< start="345.21" dur="5.18"> tetanggan Kowloon >

< start="356.29" dur="4.62"> undhak-undhakan sing cedhak-vertikal sing canggih lan khususe ing sadawane tulang belakang sing sempit >

< start="360.91" dur="6.63"> kanggo nggayuh jalur utamane kanthi mancal ing mburi sampeyan lagi ketemu >

< start="367.54" dur="4.65"> akeh turis warga turis sing ramah lan expats padha >

< start="372.19" dur="4.52"> kabeh bisu didegake kanggo nyekseni kita ing sepeda >

< start="377.82" dur="4.51"> iki minangka salah sawijining titik paling dhuwur ing Kowloon kanthi nggumunke >

< start="382.33" dur="5.79"> pemandangan kutha sing nggumunake ing ngisor iki, sampeyan bisa entuk sithik >

< start="388.12" dur="4.23"> perspektif bhinéka Hong Kong saka pulo sing cukup gembur menyang >

< start="392.35" dur="5.52"> huru-hara ing pusat kutha Kowloon menyang bangunan sepuluh rundown ing duwur >

< start="397.87" dur="6.15"> saben liyane ing Wilayah Anyar menyang pencakar langit monolitik mirrored >

< start="404.02" dur="5.39"> nomer nomer siji kanggo selfie kepengin banget kanggo nggumunake pancen kepiye carane akeh >

< start="409.41" dur="4.78"> Millennial ngadeg ing pinggir njupuk gambar saka awake dhewe lan saben liyane >

< start="414.19" dur="7.16"> bola-bali kanthi jelas dadi pastime serius kanggo generasi instagram >

< start="482.18" dur="4.44"> kita mudhun menyang Kowloon nunggang tilase sing mbobol dalan liwat dalan-dalan >

< start="486.62" dur="6"> nyemplung wong akeh nganti tekan banyu. Nemokake lokal sing apik >

< start="492.62" dur="4.29"> pangan tansah dadi bagian saka lelungan nalika ngunjungi mall mini sing kita temokake a >

< start="496.91" dur="3.93"> roti panggang dibuwang rak-rak kasebut bledosan karo barang-barang sing katon apik banget >

< start="500.84" dur="11.809"> Iki nggawe Martin eseman bisa yakin mangan >

< start="517.09" dur="4.57"> mburi sisih lor padha karo dalan-dalan sempit tradisional Kowloon sing clogged >

< start="521.66" dur="4.65"> karo pasar, neon pratandha bab pariwara sing ora bisa kita ngerteni. Kita >

< start="526.31" dur="4.17"> wong akeh lan lalu lintas njupuk aroma lan swara aneh >

< start="530.48" dur="5.18"> Swarane saya kuwat lan ora bakal mungkasi >

< start="540.5" dur="5.74"> kita ngunjungi gedung apartemen sing dibangun minangka alun-alun kothong sing sampurna digawe >

< start="546.24" dur="6.92"> lantai ing njero ruangan munggah dhuwur banget, supaya papan dadi peteng lan ora narik kawigaten >

< start="563.57" dur="4.35"> kita rumangsa kaget karo pirang-pirang klompok wanita kanthi kluster bocah >

< start="567.92" dur="4.74"> lenggah ing lantai konkrit atos minangka asisten omah >

< start="572.66" dur="5.01"> saka apartemen ndhuwur sing istirahat apartemen cilik lan cilik >

< start="577.67" dur="4.62"> asring omah telung generasi kanggo pirang-pirang kulawarga ora bakal >

< start="582.29" dur="4.56"> ruang komunikasi ing omah-omah kasebut ora cukup ruang kanggo saben anggota kulawarga >

< start="586.85" dur="6.21"> turu ing wektu sing padha >

< start="593.06" dur="4.62"> saiki Kowloon menehi dhuwit jangka panjang kanggo bandhara bandara lawas wis dipindhah >

< start="597.68" dur="4.2"> adoh menyang lokasi anyar pelabuhan lan pinggir laut wis rubah >

< start="601.88" dur="4.62"> bangunan glitzy mundhak kaca kanthi cermin sing dhuwur lan cerah >

< start="606.5" dur="3.2"> yacht bobbing ing banyu >

< start="618.92" dur="7.099"> iku kutha paling apik tenan sing tak deleng ing uripku >

< start="650.81" dur="5.16"> ing kene arta wis obah ing perusahaan asuransi bank toko-toko elegan lan >

< start="655.97" dur="4.559"> hotel swanky permata ing makutha kudu ritz-carlton ing >

< start="660.529" dur="4.681"> Pusat Konvensi Internasional iki minangka bangunan paling dhuwur ing Hong Kong >

< start="665.21" dur="4.65"> kanthi 7,000 bangunan skining langit lan jumlah bangunan pencakar langit sing paling dhuwur ing >

< start="669.86" dur="3.56"> donya. Banget ing Hong Kong banget >

< start="683.04" dur="4.409"> sawise nedha bengi, kita metu ing njaba lan adegan rada surem nalika mlaku-mlaku mulih >

< start="687.449" dur="4.801"> kita ketemu karo bukti-bukti kaca sing rusak saka ngarep toko sing dibanting lan >

< start="692.25" dur="4.8"> cacat semono saka siren mbebayani ing protes mau >

< start="697.05" dur="3.899"> remp munggah nalika kita ana demonstrasi muncul kanthi acak >

< start="700.949" dur="4.14"> liwat papan sing kaya adegan saka film Ridley Scott, nanging iki >

< start="705.089" dur="5.101"> ora ana film iki nyata lan rada medeni, bisa uga ana ing kene nalika ndeleng Hong >

< start="710.19" dur="3.079"> Kong ganti selawase >

< start="756.96" dur="5.069"> wong ana sawetara gunung gedhe ing Lantau ora ana. ya, lan tampilan sing apik, nanging ayo >

< start="762.029" dur="3.491"> mriksa tilase. >

< start="765.52" dur="1.06"> Kabeh sampeyan kudu nindakake iki >

< start="776.379" dur="4.99"> dumunung ing sisih kidul-kulon Pulau Hong Kong saiki dadi omah anyar ing Hong >

< start="781.369" dur="5.851"> Kong International Airport Lantau uga dikenal minangka omah ing Disneyland lan >

< start="787.22" dur="3.569"> tukang kreta lokal wis prakteke nggawe Disneyland kanggo >

< start="790.789" dur="6.181"> bikers gunung dina iki kanggo njelajah ing dalan-dibangun kanthi tujuan iki lan >

< start="796.97" dur="2.689"> nguji barang >

< start="851.14" dur="8.29"> uga kita duwe trek pompa anyar ing kene. Apik kanggo ndeleng sampeyan maneh. Iki HM iki Martin. HM utama >

< start="859.43" dur="4.49"> wong ing mbangun tilase ing Asia dheweke saka Singapura nanging nggawe kabeh Trailer Hong Kong sing digunakake kanggo Dirt Traction lan dheweke kerja kanggo IMBA lan wong sing adhem. >

< start="863.92" dur="11.08"> Dadi seneng duwe sampeyan ing kene. Ya, apa sing sampeyan lakoni ing kene kabeh katon apik tenan >

< start="875" dur="5.28"> uh iku taman sepedha anyar ing lapangan latihan desa sing kita lakoni apik >

< start="880.28" dur="5.22"> wolung kilometer tilase ing kene, trek pompa lan wilayah pemuda, sawetara terus maju >

< start="885.5" dur="4.001"> garis lan jalur negara sing maju maju kanggo >

< start="889.501" dur="2.449"> pembalap generasi anyar. Ya kita >

< start="891.95" dur="6.18"> nitih sawetara tintingan banjur kita ndeleng trek pub sing apik tenan ing tengah-tengah >

< start="898.13" dur="6.84"> saiki ora ana sing nyenengake lan sampeyan ngerti sampeyan ndeleng trek pump ing Hong Kong lan sampeyan ngerti >

< start="904.97" dur="4.05"> dheweke lagi misuwur banget lan sampeyan ndeleng dheweke saiki ing endi wae >

< start="909.02" dur="8.44"> dadi ya apik tenan >

< start="966.66" dur="5.2"> akeh klompok advokasi sing wis makarya ing wilayah sekitar Hong Kong kalebu Lantau >

< start="971.86" dur="5.13"> kanggo mbangun dalan mancal gunung liyane lan liyane wilayah kasebut nduweni alam sing luar biasa >

< start="976.99" dur="4.32"> lan ndeleng tilase iku kelas donya lan mesthi salah sawijining tunggangan paling apik >

< start="981.31" dur="6.909"> kita kudu nindakake minggu iki >

< start="1018.35" dur="5.1"> ing pungkasan dalan Chi Ma Wan kita kudu ngumbah bledug ing sisih Kidul >

< start="1023.45" dur="1.97"> Laut China >

< start="1039.78" dur="4.409"> sajrone sarapan ing dina papat kita weruh ing TV yen mbantah saya mundhak >

< start="1044.189" dur="4.891"> khususe ing Hong Kong Tengah ing ngendi kita siyap numpak dina iki kita bakal >

< start="1049.08" dur="4.46"> kudu ati-ati lan ngindhari panggonan sing panas >

< start="1056.47" dur="5.2"> kita bakal ketemu Nick Pandhuan pandhuan lokal kanggo nuduhake cara ing Hong Kong >

< start="1061.67" dur="4.83"> Pulo kita numpak sepur menyang papan pertemuan nanging sanajan ora ana >

< start="1066.5" dur="3.27"> jam cepet-cepet metro kayane sepi >

< start="1069.77" dur="4.4"> dudu tandha apik - esuk >

< start="1075.4" dur="3.69"> Eh Hei >

< start="1079.1" dur="7.039"> piye kabare Apik sampeyan ndeleng sampeyan supaya sampeyan siyap menyang Hong Kong, siap nindakake. Ayo ono >

< start="1124.67" dur="5.07"> ing feri bintang sing misuwur ing jaban teluk nerangake kanggo kita manawa ana >

< start="1129.74" dur="5.01"> aplikasi khusus sing mbantu ngawasi protes lan kegiatan polisi supaya kita >

< start="1134.75" dur="3.17"> bisa metu saka alangan >

< start="1169.37" dur="3.6"> wayahe kita lagi ing Pulo Hong Kong, sampeyan bisa ndeleng akeh kegiatan ing kene oh >

< start="1172.97" dur="4.77"> sapunika yeuh, ayo nyoba lan ngindhari perkara kasebut lan muga-muga nemokake gampang >

< start="1177.74" dur="3.74"> rute nganti pucuk, mesthine pancen apik >

< start="1193.9" dur="1.52"> Martin nyoba salah sawijining >

< start="1195.42" dur="2.29"> Opo kuwi? >

< start="1200.93" dur="4.4"> nyoba siji wow iku bagus >

< start="1218.86" dur="5.56"> agama lan kesehatan mbayar bagean gedhe ing budaya China tai chi katon >

< start="1224.42" dur="5.25"> nglatih kabeh papan ing taman ing papan promenade lan ijo lan >

< start="1229.67" dur="5.25"> mesthi obat kuno Cina minangka legendaris kanggo efektifitas ing >

< start="1234.92" dur="4.56"> lurung-lurung lan Hills diubengi karo candhi sing cilik ora luwih saka an >

< start="1239.48" dur="4.89"> gambar utawa patung lan dupa teken liyane akeh lan nduduhake >

< start="1244.37" dur="4.83"> ngadhepi warna lan tradhisi sing jelas bisa uga ana sababe >

< start="1249.2" dur="5.88"> warga Hong Kong urip umur rata-rata kanggo wanita yaiku 87 lan wong lanang 82 >

< start="1255.08" dur="5.4"> lan senadyan kasunyatane kutha kasebut dadi najis bisa uga spiritualitas dicampur >

< start="1260.48" dur="4.58"> karo olahraga ngleksanani gaweyan kanggo umur dawa >

< start="1295.169" dur="4.69"> Puncak Victoria minangka bukit paling dhuwur ing Pulau Hong Kong sing nduwe pemandangan sing apik >

< start="1299.859" dur="5.13"> liwat garis langit sing luar biasa lan lurung-lurung sing rame ing ngisor iki kanthi cara navigasi >

< start="1304.989" dur="4.86"> saka pucuk sing nyemprot tangga lan remot adoh kabeh >

< start="1309.849" dur="4.28"> tetanggan dikenal minangka Soho ing Central Hong Kong >

< start="1362.73" dur="4.84"> dadi opo sing tak enteni kaya ngene, awake dhewe wis tekan kebecikan ngono wae >

< start="1367.57" dur="6.9"> mlebu distrik bisnis pusat kayane ana ing Des Voeux Road West >

< start="1374.47" dur="6"> sawetara Raptor meksa akeh kemungkinan gas luh ana lebu ing dalan >

< start="1380.47" dur="4.74"> demonstran wis liwat kene polisi sing abot saben wong polisi dadi kita >

< start="1385.21" dur="4.35"> nyoba lan supaya bagean saka kutha aku mikir ora banget wicaksana kanggo lunga ing kana >

< start="1389.56" dur="5.18"> lan njaluk dicampur, amarga wis dadi serius banget >

< start="1394.74" dur="7.08"> peluru getah getar gas duwe tim SWAT ing kana >

< start="1415.349" dur="4.331"> ana macem-macem jinis sampah lan uwuh ing lurung-lurung sing mlaku banget >

< start="1419.68" dur="4.91"> kanthi cepet aku mikir yen kita kudu metu saka saiki >

< start="1427.78" dur="6.54"> Monggo munggah jambatan ing kene, ora sabar ngenteni, polisi wis ana. >

< start="1435.24" dur="2.96"> ya, aja mara mrana >

< start="1449.88" dur="6.01"> mung sawetara blok adoh urip katon kaya wong normal mangan lan >

< start="1455.89" dur="5.16"> olahraga kaya dina liyane kita rampung dina nonton Symphony sing ayu >

< start="1461.05" dur="6.2"> saka Lampu nuduhake ing bangunan pencakar langit lan nyuda panganan lokal sing khas >

< start="1518.16" dur="5.26"> kita ing Pulo Lamma kita mung ngenteni salah sawijining warga kanggo nuduhake >

< start="1523.42" dur="9.03"> kita sekitar sampeyan kudu dadi Andy ya, matur nuwun kanggo rawuh >

< start="1532.45" dur="2.82"> metu. Sampeyan manggon kene full-time ya >

< start="1535.27" dur="10.839"> Aku kerja saka omah - ayo lunga lan numpak - oke >

< start="1550.309" dur="5.31"> Pulo Lamma minangka lawan sing mutlak saka Hong Kong kanthi rada adoh >

< start="1555.619" dur="3.75"> hippie getar akeh expats ora ana mobil ing >

< start="1559.369" dur="5.01"> pulo mung nunggang wong salah siji nunggang utawa mlaku-mlaku golek sandhangan sing aneh banget >

< start="1564.379" dur="4.11"> wong ngliwati feri ing mburi dina ing klambi kutha lan >

< start="1568.489" dur="5.581"> numpak sepedha menyang ngarep omah sing urip ing pulo, sampeyan bisa ndeleng kenapa iki >

< start="1574.07" dur="4.169"> pulau banget narik kawigaten feri 20 menit lan sampeyan bisa ninggalake swara semaur >

< start="1578.239" dur="5.88"> lan polusi ing daratan konco kickback kanthi tentrem lan tenang. Lamma ana >

< start="1584.119" dur="3.87"> salah sawijining titik panas bike gunung ing wilayah Hong Kong wiwit kasebut >

< start="1587.989" dur="4.831"> mula, ana akeh wilayah tunggangan sing kudu kita utangi sawetara saka tangan sing digawe >

< start="1592.82" dur="2.39"> tilase >

< start="1663.96" dur="6.09">>

< start="1676.72" dur="5.17"> Alih Andy, matur nuwun sing apik Martin - liyane Trans Hong >

< start="1681.89" dur="8.83"> Kong ing buku - ing buku >

< start="1690.72" dur="6.699">>

< start="1697.419" dur="4.59"> kita rampung Trans Hong Kong nganggo bir lan nonton srengenge meleleh menyang Kidul >

< start="1702.009" dur="8.63"> Segara China minangka pungkasan sampurna kanggo petualangan kutha sing ora bisa dilupakan >

< start="1713.4" dur="8.9">>

< start="1724.629" dur="9.42">>

< start="1734.049" dur="5.18">>

< start="1741.629" dur="8.76">>

< start="1750.96" dur="6.929"> katon kaya Starbucks wis njaga keamanan, protes >

< start="1760.75" dur="8.85"> oh sampeyan kudu sponsor anyar Carmen >

< start="1769.6" dur="7.78">>

< start="1781.18" dur="4.65">>