1786s TransHongKong Urban MTB Petualangan w Hans Rey & Martin Maes - 4K images and subtitles

Sora Cina Kuring Hans Rey jadi tukang biker gunung profésional anu tilas juara dunya janten pelopor ngeunaan freeride sareng pangadeg amal amal Roda 4 Kahirupan. Sapédah gunung gunung kuring séri petualangan ngagabungkeun nungguan di sababaraha kota panggedéna di dunya éta dikurilingan ku alam anu indah sareng jalur éta sadayana kontrasna antara alam huru-hara sareng keharmonian sareng jamban perkotaan. Saatos Trans Angeles sareng Trans Napoli, Trans Hong Kong mangrupikeun petualangan anu sampurna pikeun ditangani di hareup gabung sareng kuring ngajajah sareng kuring hong kong salami lima dinten ka hareup henteu kunanaon dinten ayeuna salah sahiji petualangan urban Trans Hong Kong Abdi di dieu Téritori Anyar di kalér Hong Kong sareng Tiger Janten anjeunna nyaéta pangendara lokal sareng anjeunna badé gabung kuring ayeuna dina dinten anu munggaran sareng minggu anu sanés janten gabung ku sababaraha pengendara lokal sanés sareng hiji-sareng-Martin Martin Maes. Abdi bagja numpak sareng anjeun ayeuna nalika kuring ngora kuring kantos ningali video anjeun 'monyét ningali monyét do ', oh heuh éta super fun teras kuring naek motor sapédah sareng sapédah gunung. yén kumaha anjeun mimiti ningali pidio lawas kuring, saé. Téritori Anyar gaduh seueur jalur sapédah gunung ngawangun tujuan anu saé leuweung sareng alam anu éndah pikeun kabur ka kota anu sesebutan ieu perenahna kalér Kowloon sareng caket sareng wates gentrification Cina nyaéta dimana waé upami anjeun nganggap yén Hong Kong henteu sakitu ageung sareng langkung ti tujuh juta jalma cicing di dieu lamun datang ka perumahan ngan ukur pikeun dilegakeun nyaéta kalér Anyar Téritori ningali seueur kota-kota énggal sareng pamekaran muncul kalayan sukur loba rohangan héjo disisi waé anu urang dinikmati ayeuna. Henteu goréng mimitian ka Trans Hong Kong urang. Saé pisan ngawangun gunung sapédah gunung tilase ieu sapertos salah sahiji jalan anu pangsaéna di dieu? éta leres seueur seueur tiluan pangsaéna. Héi salajengna urang badé numpak Tin Man, mangrupikeun jalan anu saé nuhun pisan - yeuh heuh henteu kunanaon aya Hong Kong urang dilakukeun hatur nuhun anu seueur ogé manusa anu saé. Nyupiran Hong Kong énjing? nuhun wé leuweung perkotaan ayeuna kuring ngagabung ku Martin Maes salah sahiji enduro anu panggancangna sareng turun racers sapédah gunung di dunya urang bakal jalan ka jalan na lingkungan tina Kowloon leumpang béak sareng khianat caket-nangtung sapanjang tulang tonggong anu sempit nepi ka dugi ka cicingan sakedik dina tonggong anjeun patepung seueur ramah bumi anu saé pisan turis sareng expats sami sadayana bisu diadegkeun pikeun nyaksian kami dina bikes ieu mangrupikeun salah sahiji titik anu pangluhurna di Kowloon sareng anu henteu teratur pintonan kota narik ati di handap ti dieu anjeun tiasa kéngingkeun sakedik sudut pandang variasi Hong Kong ti kapuloan anu rada subur ka pusat kota rusuh ka kotang anu nyirep gedong tenement di luhureun silih dina Téritori Anyar ka pencakar langit monolitik mirrored kamungkinan nomer hiji tempat pikeun selfie obsessed pikeun pasang aksi éta luar biasa sabaraha Millennials nangtung di tepi nyandak gambar sorangan sareng silih sababaraha kali deui jelas pastime anu serius pikeun generasi instagram urang turun kana Kowloon numpang jalan pikeun ngabom jalan-jalan ngintunkeun riungan jalma-jalma dugi ka tepi jalan. Ngajalajah lokal anu saé dahareun sok janten bagian tina lalampahan kuring nalika urang ngaliwat mini mall anu urang mendakan bakery dikaluarkeun dina rak anu nyéépkeun hal-hal anu pikaresepeun ieu dilakukeun ku Martin seuri anjeunna tiasa yakin ngahakan tungtung kalér ieu langkung sapertos jalanan anu sempit tradisional Kowloon sempit sareng pasar, neon tanda pariwara hal-hal iklan anu urang henteu ngartos. Kami ngagelok panongton sareng lalulintas anu nyandak kana bau sareng sora anu anéh Bising pisan sengit sareng henteu pernah lirén urang ngadatangan hiji gedong susun anu diwangun minangka alun-alun gantung sampurna quad jero lanté naék luhur janten rohangan anu poék sareng henteu pikaresepeun kami bingung ku sababaraha kelompok awéwé nganggo klaster barudak babarengan linggih di lantai beton keras tétéla éta anu ngabantosan rumah tangga ti apartemen di luhur nyandak istirahatna éta apartemen anu alit sareng tangtuna sering imah tilu generasi pikeun sababaraha kulawarga moal aya rohangan komunal di éta imah-imah henteu pisan cekap pikeun tiap anggota kulawarga bobo dina waktos anu sareng ayeuna Kowloon masihan modal pikeun ngajalankeun artos bandara lami parantos dipindahkeun jauh ka lokasi anu anyar palabuhan sareng dasar laut parantos dirobih Wangunan glitzy naek jangkungna sareng kaca spion cerah anu super yacht bobbing dina cai sigana kitu kota paling narik anu kuring kantos ningali dina kahirupan kuring kadieu artosna di bank asuransi perusahaan perusahaan asuransi elegan sareng hotel swanky permata dina makuta kedah janten ritz-carlton di Pusat Konvénsi Internasional ieu mangrupikeun gedong paling luhur di Hong Kong kalayan 7,000 gedong skining langit sareng jumlah gedong pencakar langit di dunya. Sibuk pisan Hong Kong saatos tuangeun wengi urang angkat ka luar sareng adegan éta rada surtis nalika urang angkat ka bumi urang patepung sareng bukti gelas rusak tina halaman toko sareng smok bantosan korum tina sirén-peuting ngabéjaan peuting protés éta pisan remp up bari kami aya demonstrasi popping acak sacara acak liwat tempat anu sapertos adegan ti pilem Ridley Scott tapi ieu ogé teu aya pilem ieu nyata sareng sakedik pikasieuneun urang tiasa didieu dina waktos anu ningali Hong Kong ganti salamina lalaki aya sababaraha gunung gedé di Lantau teu aya. nuhun sareng sababaraha pandangan anu saé, tapi hayu parios jalur. Henteu kunanaon hayu urang ieu lokasina ka belah kidul di Pulo Hong Kong éta ayeuna janten tempat énggal Hong énggal Bandara Internasional Kong Lantau ogé katelah bumi Disneyland sareng tukang jalan satempat parah ngadamel Disneyland pikeun bikers gunung dinten numpak ieu pikeun ngajalajah jalur-tujuan ieu diwangun sareng nguji barang alusna kami gaduh spank lagu pompa anyar di dieu. Saé pendak deui anjeun. Ieu mangrupikeun HM ieu Martin. HM nyaéta utama guy dina ngawangun trails di Asia anjeunna ti Singapura tapi anjeunna ngawangun sadaya Hong Kong Trails anjeunna damel pikeun Dirt Traction sareng anjeunna damel kanggo IMBA sareng cool man. Janten bungah janten anjeun di dieu. Leres, naon anu anjeun kéngingkeun di dieu sadaya hal ieu katingali endah pisan eh eta taman sapédah énggal tempat pelatihan pelayanan désa anu urang pigawé hadé éta dalapan kilométer jalur di dieu, jalur pompa sareng daérah nonoman, sababaraha kutang jalur sareng kutang jalan lintas kutang pikeun pembalap generasi anyar. Heuh kami nitih sababaraha jalur sareng teras urang terang yén jalur pub anu luar biasa di tengah-tengah teu aya tempat sareng hébat ningali anjeun terang ningali lagu pompa di Hong Kong sareng anjeun terang aranjeunna nuju kasohor pisan sareng anjeun tiasa katingali lumayan di mana waé ayeuna janten hehehehe lah hebatna loba kelompok ngabelaan parantos damel di wewengkon-daerah Hong Kong kalebet Lantau ngawangun beuki jalur gunung biking daérah ieu ngagaduhan alam anu luar biasa sareng pandangan jalur nyaéta kelas dunya sareng éta pasti salah sahiji anu pangsaéna kami kedah ngalakukeun minggu ieu dina tungtung jalan Chi Ma Wan urang kénging-ngumbah lebu di Kidul Laut Cina salami sarapan dina dinten kaopat urang ningali dina TV yén protés naék khususna di Hong Kong Hong Kong dimana kami badé nyetél dinten ayeuna urang gé kedah ati-ati sareng nyingkahan bintik-bintik panas kami badé pendak sareng Nick Dover hiji pituduh lokal pikeun nunjukkeun ka kami jalan sakitar Hong Kong Pulo kami nganggo karéta ka tempat temu kami tapi sanaos ogé jam rurusuhan metro sigana rada sepi henteu saé tanda - énjing Hei Hei kumaha anjeun lakukeun? Alus ningali anjeun janten anjeun siap angkat ka Hong Kong, siap ngalakukeun éta. Hayu angkat dina féri bentang anu kasohor di jaban teluk anu ngécéskeun ka urang yén aya a aplikasi khusus anu ngabantosan ngawaskeun protés sareng kagiatan pulisi janten urang bisa kaluar tina gangguan waktosna urang di Hong Kong Island, anjeun tiasa ningali seueur kagiatan di dieu wéh leres ayeuna yeuh janten urang cobian sareng nyingkahan éta sareng mugia milarian anu gampang saé rute nepi ka puncak, éta kedah saé Martin coba salah sahiji ieu Anu mana? cobian salah wow éta saé agama sareng kaséhatan mayar bagian gedé dina budaya Cina tai chi katingal dipraktékna di sakumna tempat dina taman di promenade sareng rohangan héjo sareng tangtuna ubar kuno kuno legendaris pikeun efektifitasna na jalan sareng Hills dieusian ku candi anu alit sababaraha henteu langkung ti hiji gambar atanapi patung sareng menyan tumpuk anu sanésna ageung sareng nunjukkeun éta muka dina warna anu jelas sareng tradisi ieu tiasa aya hubunganana sareng kunaon warga Hong Kong cicing panjang umur rata-rata awéwé nyaéta 87 sareng lalaki 82 sareng sanaos kanyataan yén kota anu kotor meureun panginten spiritualitasna dicampur di kalayan latihan henteu trik pikeun umur panjang Puncak Victoria nyaéta bukit pangluhurna di Pulo Hong Kong anu gaduh tampilan anu narik ati liwat anu luar biasa langit sareng jalan anu sibuk di handap ieu ku urang jalan ti puncak anu ngagaduhan tempat tangga sareng tangga terpencil sadaya dugi ka a lingkungan dikenal salaku Soho di Central Hong Kong janten naon anu badé di dieu janten kami nembé parantos sumping kana kandelna nya euy kami ngagaduhan kana distrik bisnis pusat sigana kitu sapanjang Des Voeux Road West aya sababaraha kakuatan Raptor seueur kamungkinan gas cimata anu aya lebu di jalan kitu demonstran parantos ngaliwat ka dieu pulisi anu beurat unggal pulisi anu hadir jadi kami mangga cobian sareng nyingkahan éta bagian kota sigana mah henteu wijaksana pisan pikeun didieu sareng janten pacampur gaul sabab éta parantos rada serius aranjeunna nembak pélor karét gas cimata gaduh tim SWAT di dinya aya sagala jinis sampah sareng sampah di jalan-jalan urang jalan-jalan pisan gancang aya saurna urang kedah kaluar ti ayeuna ayeuna Ngidinan naek sasak di dieu, henteu sabar henteu aya, polisi parantos aya. heuh urang henteu aya didieu ngan sababaraha blok jauh kahirupan sigana jalma normal biasa dahar dor sareng latihan sapertos dinten anu sanésna urang atosna dinten urang ningali Symphony anu endah Tina Lampu nunjukkeun dina pencakar pencakar langit sareng indulgence tina kadaharan lokal lokal kami di Pulo Lamma kami ngan ngantosan salah saurang warga dugi ka ningalikeun urang di sekitar anjeun kedah janten Andy hehehe, hatur nuhun pikeun datang kaluar. Anjeun cicing didieu full-time hehehehe Kuring damel ti bumi - angkat sareng angkat - oke Pulo Lamma nyaéta sabalikna mutlak Hong Kong anu rada-jauh ditolak hippie getar seueur expats henteu aya mobil na pulo ngan bikes jalma boh naek atanapi leumpang pikeun ngaungakeun anu anéh ningali jalma-jalma ngalangkungan feri dina tungtung poé di baju kota na naek kana bikes na pikeun angkat ka bumi pulau anu anjeun tiasa ningali kunaon kitu Pulo anu pikaresepeun pisan 20 menit numpak féri sareng anjeun tiasa ngantunkeun kekacauan sareng polusi daratan anu teu kéngingkeun kickback dina perdamaian sareng sepi. Lamma éta salah sahiji titik panas gunung sapédah asli di daérah Hong Kong ti saprak maka aya seueur deui daérah tunggang anu kami ngagaduhan pikeun conto sababaraha-leungeun anu diwangun tilase Alih Andy, hatur nuhun anu saé Martin - lain Trans Hong Kong dina éta buku - dina buku urang réngsé Trans Hong Kong sareng bir sareng ningali Matahari ngalembereh kana Kidul Laut Cina tungtung sampurna pikeun petualangan urban anu henteu mungkin Sigana Starbucks parantos nyungkeun kaamanan, protés oh anjeun kedah sponsor anu anyar Carmen

TransHongKong Urban MTB Petualangan w Hans Rey & Martin Maes - 4K

Mountain Bike champions Hans Rey and Martin Maes explore Hong Kong in a 5 day urban adventure during turbulent times. Not only to showcase this amazing city with its 7000' high rise buildings, but also its beautiful nature and purpose built bike trails surrounding the city and islands. It’s a wonderful journey of contrasts; nature and harmony versus urban jungle and chaos, culture and history.
TransHongKong, Lamma Island, Hong Kong Island, Kowloon, Downhill, VTT, Hong Kong, Lantau Island, Explore, Freeride, Enduro, China, Terrex, Travel, Purpose Built MTB Trails, Mountain Bike, Pump Track, Suicide Cliff, Stans No Tubes, 4K, Victoria Peak, Mountainbike, Martin Maes, HK, Clif Bar, GT Bicycles, No Way, MTB, Cedric Tassan, New Territories, Urban Adventure, Visit HK, Trials, Trans Hong Kong, Hans Rey,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="2.36" dur="5.14"> Sora Cina >

< start="23.42" dur="6.16"> Kuring Hans Rey jadi tukang biker gunung profésional anu tilas juara dunya janten pelopor >

< start="29.58" dur="5.159"> ngeunaan freeride sareng pangadeg amal amal Roda 4 Kahirupan. Sapédah gunung gunung kuring >

< start="34.739" dur="4.441"> séri petualangan ngagabungkeun nungguan di sababaraha kota panggedéna di dunya éta >

< start="39.18" dur="3.93"> dikurilingan ku alam anu indah sareng jalur éta sadayana kontrasna >

< start="43.11" dur="6.359"> antara alam huru-hara sareng keharmonian sareng jamban perkotaan. Saatos Trans Angeles sareng >

< start="49.469" dur="5.221"> Trans Napoli, Trans Hong Kong mangrupikeun petualangan anu sampurna pikeun ditangani di hareup >

< start="54.69" dur="11.02"> gabung sareng kuring ngajajah sareng kuring hong kong salami lima dinten ka hareup >

< start="68.93" dur="6.49"> henteu kunanaon dinten ayeuna salah sahiji petualangan urban Trans Hong Kong Abdi di dieu >

< start="75.42" dur="5.729"> Téritori Anyar di kalér Hong Kong sareng Tiger Janten anjeunna nyaéta pangendara lokal >

< start="81.149" dur="4.561"> sareng anjeunna badé gabung kuring ayeuna dina dinten anu munggaran sareng minggu anu sanés >

< start="85.71" dur="4.979"> janten gabung ku sababaraha pengendara lokal sanés sareng hiji-sareng-Martin Martin Maes. >

< start="90.689" dur="6.96"> Abdi bagja numpak sareng anjeun ayeuna nalika kuring ngora kuring kantos ningali video anjeun 'monyét ningali >

< start="97.649" dur="7.08"> monyét do ', oh heuh éta super fun teras kuring naek motor sapédah sareng sapédah gunung. >

< start="104.729" dur="4.011"> yén kumaha anjeun mimiti ningali pidio lawas kuring, saé. >

< start="136.37" dur="4.3"> Téritori Anyar gaduh seueur jalur sapédah gunung ngawangun tujuan anu saé >

< start="140.67" dur="4.98"> leuweung sareng alam anu éndah pikeun kabur ka kota anu sesebutan ieu >

< start="145.65" dur="4.44"> perenahna kalér Kowloon sareng caket sareng wates gentrification Cina nyaéta >

< start="150.09" dur="4.38"> dimana waé upami anjeun nganggap yén Hong Kong henteu sakitu ageung sareng langkung ti tujuh >

< start="154.47" dur="4.53"> juta jalma cicing di dieu lamun datang ka perumahan ngan ukur pikeun dilegakeun nyaéta >

< start="159" dur="6.42"> kalér Anyar Téritori ningali seueur kota-kota énggal sareng pamekaran muncul kalayan sukur >

< start="165.42" dur="4.83"> loba rohangan héjo disisi waé anu urang dinikmati ayeuna. Henteu goréng >

< start="170.25" dur="5.909"> mimitian ka Trans Hong Kong urang. Saé pisan ngawangun gunung sapédah gunung >

< start="176.159" dur="2.33"> tilase >

< start="189.49" dur="3.88"> ieu sapertos salah sahiji jalan anu pangsaéna di dieu? éta leres >

< start="193.37" dur="6.89"> seueur seueur tiluan pangsaéna. Héi salajengna urang badé numpak Tin Man, mangrupikeun jalan anu saé >

< start="201.16" dur="4.74"> nuhun pisan - yeuh >

< start="231.5" dur="32.709"> heuh >

< start="264.78" dur="6">>

< start="270.78" dur="7.89"> henteu kunanaon aya Hong Kong urang dilakukeun hatur nuhun anu seueur ogé manusa >

< start="278.67" dur="3.57"> anu saé. Nyupiran Hong Kong énjing? nuhun wé >

< start="282.24" dur="3.32"> leuweung perkotaan >

< start="336.14" dur="5.32"> ayeuna kuring ngagabung ku Martin Maes salah sahiji enduro anu panggancangna sareng turun >

< start="341.46" dur="3.75"> racers sapédah gunung di dunya urang bakal jalan ka jalan na >

< start="345.21" dur="5.18"> lingkungan tina Kowloon >

< start="356.29" dur="4.62"> leumpang béak sareng khianat caket-nangtung sapanjang tulang tonggong anu sempit >

< start="360.91" dur="6.63"> nepi ka dugi ka cicingan sakedik dina tonggong anjeun patepung >

< start="367.54" dur="4.65"> seueur ramah bumi anu saé pisan turis sareng expats sami >

< start="372.19" dur="4.52"> sadayana bisu diadegkeun pikeun nyaksian kami dina bikes >

< start="377.82" dur="4.51"> ieu mangrupikeun salah sahiji titik anu pangluhurna di Kowloon sareng anu henteu teratur >

< start="382.33" dur="5.79"> pintonan kota narik ati di handap ti dieu anjeun tiasa kéngingkeun sakedik >

< start="388.12" dur="4.23"> sudut pandang variasi Hong Kong ti kapuloan anu rada subur ka >

< start="392.35" dur="5.52"> pusat kota rusuh ka kotang anu nyirep gedong tenement di luhureun >

< start="397.87" dur="6.15"> silih dina Téritori Anyar ka pencakar langit monolitik mirrored kamungkinan >

< start="404.02" dur="5.39"> nomer hiji tempat pikeun selfie obsessed pikeun pasang aksi éta luar biasa sabaraha >

< start="409.41" dur="4.78"> Millennials nangtung di tepi nyandak gambar sorangan sareng silih >

< start="414.19" dur="7.16"> sababaraha kali deui jelas pastime anu serius pikeun generasi instagram >

< start="482.18" dur="4.44"> urang turun kana Kowloon numpang jalan pikeun ngabom jalan-jalan >

< start="486.62" dur="6"> ngintunkeun riungan jalma-jalma dugi ka tepi jalan. Ngajalajah lokal anu saé >

< start="492.62" dur="4.29"> dahareun sok janten bagian tina lalampahan kuring nalika urang ngaliwat mini mall anu urang mendakan >

< start="496.91" dur="3.93"> bakery dikaluarkeun dina rak anu nyéépkeun hal-hal anu pikaresepeun >

< start="500.84" dur="11.809"> ieu dilakukeun ku Martin seuri anjeunna tiasa yakin ngahakan >

< start="517.09" dur="4.57"> tungtung kalér ieu langkung sapertos jalanan anu sempit tradisional Kowloon sempit >

< start="521.66" dur="4.65"> sareng pasar, neon tanda pariwara hal-hal iklan anu urang henteu ngartos. Kami >

< start="526.31" dur="4.17"> ngagelok panongton sareng lalulintas anu nyandak kana bau sareng sora anu anéh >

< start="530.48" dur="5.18"> Bising pisan sengit sareng henteu pernah lirén >

< start="540.5" dur="5.74"> urang ngadatangan hiji gedong susun anu diwangun minangka alun-alun gantung sampurna >

< start="546.24" dur="6.92"> quad jero lanté naék luhur janten rohangan anu poék sareng henteu pikaresepeun >

< start="563.57" dur="4.35"> kami bingung ku sababaraha kelompok awéwé nganggo klaster barudak babarengan >

< start="567.92" dur="4.74"> linggih di lantai beton keras tétéla éta anu ngabantosan rumah tangga >

< start="572.66" dur="5.01"> ti apartemen di luhur nyandak istirahatna éta apartemen anu alit sareng tangtuna >

< start="577.67" dur="4.62"> sering imah tilu generasi pikeun sababaraha kulawarga moal aya >

< start="582.29" dur="4.56"> rohangan komunal di éta imah-imah henteu pisan cekap pikeun tiap anggota kulawarga >

< start="586.85" dur="6.21"> bobo dina waktos anu sareng >

< start="593.06" dur="4.62"> ayeuna Kowloon masihan modal pikeun ngajalankeun artos bandara lami parantos dipindahkeun >

< start="597.68" dur="4.2"> jauh ka lokasi anu anyar palabuhan sareng dasar laut parantos dirobih >

< start="601.88" dur="4.62"> Wangunan glitzy naek jangkungna sareng kaca spion cerah anu super >

< start="606.5" dur="3.2"> yacht bobbing dina cai >

< start="618.92" dur="7.099"> sigana kitu kota paling narik anu kuring kantos ningali dina kahirupan kuring >

< start="650.81" dur="5.16"> kadieu artosna di bank asuransi perusahaan perusahaan asuransi elegan sareng >

< start="655.97" dur="4.559"> hotel swanky permata dina makuta kedah janten ritz-carlton di >

< start="660.529" dur="4.681"> Pusat Konvénsi Internasional ieu mangrupikeun gedong paling luhur di Hong Kong >

< start="665.21" dur="4.65"> kalayan 7,000 gedong skining langit sareng jumlah gedong pencakar langit di >

< start="669.86" dur="3.56"> dunya. Sibuk pisan Hong Kong >

< start="683.04" dur="4.409"> saatos tuangeun wengi urang angkat ka luar sareng adegan éta rada surtis nalika urang angkat ka bumi >

< start="687.449" dur="4.801"> urang patepung sareng bukti gelas rusak tina halaman toko sareng smok >

< start="692.25" dur="4.8"> bantosan korum tina sirén-peuting ngabéjaan peuting protés éta pisan >

< start="697.05" dur="3.899"> remp up bari kami aya demonstrasi popping acak sacara acak >

< start="700.949" dur="4.14"> liwat tempat anu sapertos adegan ti pilem Ridley Scott tapi ieu ogé >

< start="705.089" dur="5.101"> teu aya pilem ieu nyata sareng sakedik pikasieuneun urang tiasa didieu dina waktos anu ningali Hong >

< start="710.19" dur="3.079"> Kong ganti salamina >

< start="756.96" dur="5.069"> lalaki aya sababaraha gunung gedé di Lantau teu aya. nuhun sareng sababaraha pandangan anu saé, tapi hayu >

< start="762.029" dur="3.491"> parios jalur. >

< start="765.52" dur="1.06"> Henteu kunanaon hayu urang ieu >

< start="776.379" dur="4.99"> lokasina ka belah kidul di Pulo Hong Kong éta ayeuna janten tempat énggal Hong énggal >

< start="781.369" dur="5.851"> Bandara Internasional Kong Lantau ogé katelah bumi Disneyland sareng >

< start="787.22" dur="3.569"> tukang jalan satempat parah ngadamel Disneyland pikeun >

< start="790.789" dur="6.181"> bikers gunung dinten numpak ieu pikeun ngajalajah jalur-tujuan ieu diwangun sareng >

< start="796.97" dur="2.689"> nguji barang >

< start="851.14" dur="8.29"> alusna kami gaduh spank lagu pompa anyar di dieu. Saé pendak deui anjeun. Ieu mangrupikeun HM ieu Martin. HM nyaéta utama >

< start="859.43" dur="4.49"> guy dina ngawangun trails di Asia anjeunna ti Singapura tapi anjeunna ngawangun sadaya Hong Kong Trails anjeunna damel pikeun Dirt Traction sareng anjeunna damel kanggo IMBA sareng cool man. >

< start="863.92" dur="11.08"> Janten bungah janten anjeun di dieu. Leres, naon anu anjeun kéngingkeun di dieu sadaya hal ieu katingali endah pisan >

< start="875" dur="5.28"> eh eta taman sapédah énggal tempat pelatihan pelayanan désa anu urang pigawé hadé éta >

< start="880.28" dur="5.22"> dalapan kilométer jalur di dieu, jalur pompa sareng daérah nonoman, sababaraha kutang >

< start="885.5" dur="4.001"> jalur sareng kutang jalan lintas kutang pikeun >

< start="889.501" dur="2.449"> pembalap generasi anyar. Heuh kami >

< start="891.95" dur="6.18"> nitih sababaraha jalur sareng teras urang terang yén jalur pub anu luar biasa di tengah-tengah >

< start="898.13" dur="6.84"> teu aya tempat sareng hébat ningali anjeun terang ningali lagu pompa di Hong Kong sareng anjeun terang >

< start="904.97" dur="4.05"> aranjeunna nuju kasohor pisan sareng anjeun tiasa katingali lumayan di mana waé ayeuna >

< start="909.02" dur="8.44"> janten hehehehe lah hebatna >

< start="966.66" dur="5.2"> loba kelompok ngabelaan parantos damel di wewengkon-daerah Hong Kong kalebet Lantau >

< start="971.86" dur="5.13"> ngawangun beuki jalur gunung biking daérah ieu ngagaduhan alam anu luar biasa >

< start="976.99" dur="4.32"> sareng pandangan jalur nyaéta kelas dunya sareng éta pasti salah sahiji anu pangsaéna >

< start="981.31" dur="6.909"> kami kedah ngalakukeun minggu ieu >

< start="1018.35" dur="5.1"> dina tungtung jalan Chi Ma Wan urang kénging-ngumbah lebu di Kidul >

< start="1023.45" dur="1.97"> Laut Cina >

< start="1039.78" dur="4.409"> salami sarapan dina dinten kaopat urang ningali dina TV yén protés naék >

< start="1044.189" dur="4.891"> khususna di Hong Kong Hong Kong dimana kami badé nyetél dinten ayeuna urang gé >

< start="1049.08" dur="4.46"> kedah ati-ati sareng nyingkahan bintik-bintik panas >

< start="1056.47" dur="5.2"> kami badé pendak sareng Nick Dover hiji pituduh lokal pikeun nunjukkeun ka kami jalan sakitar Hong Kong >

< start="1061.67" dur="4.83"> Pulo kami nganggo karéta ka tempat temu kami tapi sanaos ogé >

< start="1066.5" dur="3.27"> jam rurusuhan metro sigana rada sepi >

< start="1069.77" dur="4.4"> henteu saé tanda - énjing >

< start="1075.4" dur="3.69"> Hei Hei >

< start="1079.1" dur="7.039"> kumaha anjeun lakukeun? Alus ningali anjeun janten anjeun siap angkat ka Hong Kong, siap ngalakukeun éta. Hayu angkat >

< start="1124.67" dur="5.07"> dina féri bentang anu kasohor di jaban teluk anu ngécéskeun ka urang yén aya a >

< start="1129.74" dur="5.01"> aplikasi khusus anu ngabantosan ngawaskeun protés sareng kagiatan pulisi janten urang >

< start="1134.75" dur="3.17"> bisa kaluar tina gangguan >

< start="1169.37" dur="3.6"> waktosna urang di Hong Kong Island, anjeun tiasa ningali seueur kagiatan di dieu wéh leres >

< start="1172.97" dur="4.77"> ayeuna yeuh janten urang cobian sareng nyingkahan éta sareng mugia milarian anu gampang saé >

< start="1177.74" dur="3.74"> rute nepi ka puncak, éta kedah saé >

< start="1193.9" dur="1.52"> Martin coba salah sahiji ieu >

< start="1195.42" dur="2.29"> Anu mana? >

< start="1200.93" dur="4.4"> cobian salah wow éta saé >

< start="1218.86" dur="5.56"> agama sareng kaséhatan mayar bagian gedé dina budaya Cina tai chi katingal >

< start="1224.42" dur="5.25"> dipraktékna di sakumna tempat dina taman di promenade sareng rohangan héjo sareng >

< start="1229.67" dur="5.25"> tangtuna ubar kuno kuno legendaris pikeun efektifitasna na >

< start="1234.92" dur="4.56"> jalan sareng Hills dieusian ku candi anu alit sababaraha henteu langkung ti hiji >

< start="1239.48" dur="4.89"> gambar atanapi patung sareng menyan tumpuk anu sanésna ageung sareng nunjukkeun éta >

< start="1244.37" dur="4.83"> muka dina warna anu jelas sareng tradisi ieu tiasa aya hubunganana sareng kunaon >

< start="1249.2" dur="5.88"> warga Hong Kong cicing panjang umur rata-rata awéwé nyaéta 87 sareng lalaki 82 >

< start="1255.08" dur="5.4"> sareng sanaos kanyataan yén kota anu kotor meureun panginten spiritualitasna dicampur >

< start="1260.48" dur="4.58"> di kalayan latihan henteu trik pikeun umur panjang >

< start="1295.169" dur="4.69"> Puncak Victoria nyaéta bukit pangluhurna di Pulo Hong Kong anu gaduh tampilan anu narik ati >

< start="1299.859" dur="5.13"> liwat anu luar biasa langit sareng jalan anu sibuk di handap ieu ku urang jalan >

< start="1304.989" dur="4.86"> ti puncak anu ngagaduhan tempat tangga sareng tangga terpencil sadaya dugi ka a >

< start="1309.849" dur="4.28"> lingkungan dikenal salaku Soho di Central Hong Kong >

< start="1362.73" dur="4.84"> janten naon anu badé di dieu janten kami nembé parantos sumping kana kandelna nya euy kami >

< start="1367.57" dur="6.9"> ngagaduhan kana distrik bisnis pusat sigana kitu sapanjang Des Voeux Road West aya >

< start="1374.47" dur="6"> sababaraha kakuatan Raptor seueur kamungkinan gas cimata anu aya lebu di jalan kitu >

< start="1380.47" dur="4.74"> demonstran parantos ngaliwat ka dieu pulisi anu beurat unggal pulisi anu hadir jadi kami >

< start="1385.21" dur="4.35"> mangga cobian sareng nyingkahan éta bagian kota sigana mah henteu wijaksana pisan pikeun didieu >

< start="1389.56" dur="5.18"> sareng janten pacampur gaul sabab éta parantos rada serius aranjeunna nembak >

< start="1394.74" dur="7.08"> pélor karét gas cimata gaduh tim SWAT di dinya >

< start="1415.349" dur="4.331"> aya sagala jinis sampah sareng sampah di jalan-jalan urang jalan-jalan pisan >

< start="1419.68" dur="4.91"> gancang aya saurna urang kedah kaluar ti ayeuna ayeuna >

< start="1427.78" dur="6.54"> Ngidinan naek sasak di dieu, henteu sabar henteu aya, polisi parantos aya. >

< start="1435.24" dur="2.96"> heuh urang henteu aya didieu >

< start="1449.88" dur="6.01"> ngan sababaraha blok jauh kahirupan sigana jalma normal biasa dahar dor sareng >

< start="1455.89" dur="5.16"> latihan sapertos dinten anu sanésna urang atosna dinten urang ningali Symphony anu endah >

< start="1461.05" dur="6.2"> Tina Lampu nunjukkeun dina pencakar pencakar langit sareng indulgence tina kadaharan lokal lokal >

< start="1518.16" dur="5.26"> kami di Pulo Lamma kami ngan ngantosan salah saurang warga dugi ka ningalikeun >

< start="1523.42" dur="9.03"> urang di sekitar anjeun kedah janten Andy hehehe, hatur nuhun pikeun datang >

< start="1532.45" dur="2.82"> kaluar. Anjeun cicing didieu full-time hehehehe >

< start="1535.27" dur="10.839"> Kuring damel ti bumi - angkat sareng angkat - oke >

< start="1550.309" dur="5.31"> Pulo Lamma nyaéta sabalikna mutlak Hong Kong anu rada-jauh ditolak >

< start="1555.619" dur="3.75"> hippie getar seueur expats henteu aya mobil na >

< start="1559.369" dur="5.01"> pulo ngan bikes jalma boh naek atanapi leumpang pikeun ngaungakeun anu anéh ningali >

< start="1564.379" dur="4.11"> jalma-jalma ngalangkungan feri dina tungtung poé di baju kota na >

< start="1568.489" dur="5.581"> naek kana bikes na pikeun angkat ka bumi pulau anu anjeun tiasa ningali kunaon kitu >

< start="1574.07" dur="4.169"> Pulo anu pikaresepeun pisan 20 menit numpak féri sareng anjeun tiasa ngantunkeun kekacauan >

< start="1578.239" dur="5.88"> sareng polusi daratan anu teu kéngingkeun kickback dina perdamaian sareng sepi. Lamma éta >

< start="1584.119" dur="3.87"> salah sahiji titik panas gunung sapédah asli di daérah Hong Kong ti saprak >

< start="1587.989" dur="4.831"> maka aya seueur deui daérah tunggang anu kami ngagaduhan pikeun conto sababaraha-leungeun anu diwangun >

< start="1592.82" dur="2.39"> tilase >

< start="1663.96" dur="6.09">>

< start="1676.72" dur="5.17"> Alih Andy, hatur nuhun anu saé Martin - lain Trans Hong >

< start="1681.89" dur="8.83"> Kong dina éta buku - dina buku >

< start="1690.72" dur="6.699">>

< start="1697.419" dur="4.59"> urang réngsé Trans Hong Kong sareng bir sareng ningali Matahari ngalembereh kana Kidul >

< start="1702.009" dur="8.63"> Laut Cina tungtung sampurna pikeun petualangan urban anu henteu mungkin >

< start="1713.4" dur="8.9">>

< start="1724.629" dur="9.42">>

< start="1734.049" dur="5.18">>

< start="1741.629" dur="8.76">>

< start="1750.96" dur="6.929"> Sigana Starbucks parantos nyungkeun kaamanan, protés >

< start="1760.75" dur="8.85"> oh anjeun kedah sponsor anu anyar Carmen >

< start="1769.6" dur="7.78">>

< start="1781.18" dur="4.65">>