136s Nalika sampeyan bisa ngarepake mriksa stimulus sampeyan? images and subtitles

Aksesoris toko aksesoris >> >>> YOU'RE WATCHING CHANNEL 2, >>> KANGGO INGGRIS CHANNEL 2, GANTI KANGGO BASA KABEH. KOMUNITAS KANGGO BALAYAN BALITA. >>> PUTRA STIMULUS DITUTUKAN TO >>> ISU KANGGO STIMULUS DITENTUKKE UNTUK MANAE EKONOMI FRAGILE A GAMPANG GOLEKA EKONOMI FRAGILE. NGEDONGKRAK. >>> KANGGO BALAK KANGGO MUNGSA BASA >>> KANGGO BALAK KANGGO MACAMEN NGADI GAMPANG AMERIKA DENGAN NANGTUNG AMERIKAN NATE lan ING NGANGGO ING PALING MEMBACA ING LAMAN WEB KAMI ING PALING Maca Waca INS WEBSITE DENGAN KAMI, lan ING KAMU NGENTANG HARI INGGO, lan ING NGENTANG NU LAWA KANGGO ING KANGGO ING NGANJAWA KANGGO KANGGURU UNTUK SEMASA KANGGO. PAKSA STIMULUS. >> Wartawan: YES, KEITH, >> Wartawan: YES, KEITH, AMERIKAN ING NGANGGO KANGGO DUA MAJOR AMERIKA NGANJAWA NGALAKI DUA PAKET MAJOR NGAJABAT sing DITANGGANG BEDHAN-NJENIS DENGAN RANCANGAN STIMULUS, DIPANGGULI KENE RANCANGAN STIMULUS, ING KENE DIPANGGO NATE ING SUKU SEMAK ING Nampa SAIKI SEMEN ING ING MAILBOX, LAN MUNGSA APA? MAILBOX TEMA, LAN APA APA? INGKU NGANGGANG MENGGUNAKAN AMERIKA WANG KANGGURU AMERIKA KANGGO MUNGGUT KEWANGAN SAIKI SOON DIPANGGUH DENGAN RASA NGGAL ING KORONAVIRUS. KELULUSAN DARI CORONAVIRUS. LAWMAKERS AGUNG DI $ 2 LAWMAKERS AGUNG DI ANTARI $ 2 TRALONYANG TANPA ING TRILLION DEAL ING BULAN ING JAWA. ENJING. AS Proposal, $ 250 Milyar bakal AS Proposal, $ 250 Milyar bakal didhaptar menyang UNEMPLOYMENT DITANGGUH UNTUK INSURANS UNEMPLOYMENT, DITANGGANG INGGRIS INSURANS, MEMBANGKANG AMERIKA lan nguciwani Mangan AMERIKA lan ING NGANGGANG WANG SARI. WAGES. SAIKI $ 250 Yuta bakal ANUWATI $ 250 Yuta ora bakal mlebu ambrani ing wilayah kasebut KANGGO LUKU MUNGSA AMERIKA DI TEMPAT DEPOSIT DIREK UTAWA A BENTUK DEPOSIT DIREK UTAWA UTAWA TINDAKAN FISIKAL. KESIPIKAN FISIKAL. OFTEN, LUCAS, NANGGAL PELAN UNTUK OFTEN, LUCAS, NANGGAL PELAN UNTUK DANA. IKI. >> Coba kanggo Ngirit kanggo ora >> SAIKI JAWA KANGGO ING NGGO NGANGGO NANA ING NGANGGALIS ING NGANGGO KANGGO PIRIK ING NGANGGO ING NGANGGO SARI. SUKU PIKIR. >> Wartawan: INGGO BASA >> Wartawan: Wong SAIKI Nggawe $ 75.000 UTAWA Kurang luwih bisa Nggawe $ 75,000 Utawa Kuda bisa duwe $ 1200. Gunakake kanggo $ 1200. >> Aku NANGGAL NENG CENTER EXTRA CA >> Aku KANGGO ING CENTER EXTRA CA >> Wartawan: KAMPUNG MAKLUMAT >> Wartawan: KUNCI NGANGGO $ 150.000 Utawa Kuda Nampa INGKI LAN $ 150,000 Utawa Kuda GET ING DENGAN lan Ibu-ibu entuk APDITIONAL $ 500 Ibu-ibu Nampa SAIKI TAMBAHAN $ 500 UNTUK ANAK ANU UNDER 17. UNTUK ANAK ANU UNDER 17. >> Simpen KANGGO. >> Ngirit kanggo kumpul. Aku mikir yen umume akeh AKU NUNGGAL NUNGGAL UNTUK-UNTUK UNTUK BANYAK-ANAK. KANGGO UNTUK KANGGO ING Wong. >> Wartawan: PULANG >> Wartawan: NULISKE LAMPIRAN ING KESELAMATAN SOSIAL TUTUP ING KESELAMATAN SOSIAL ASING ING KANGGO MANGSA QUALIFY ING SUKU TEMA ING KANGGO MANGSA KANGGO ING TANPA BUKU TOO, KANGGO NGAPAL TOOS Proposal, TAPI UNTUK UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG LABOR UNTUK UNTUK LAMPIRAN ING IRS MUNGSA ING KABEH 2018 ATAWA 2019 IRS kudu duwe 2018 utawa ATAWA 2019 ganti rugi ING FILE IN ORDER TO TANGGAL RUKU ING FILE IN ORDER TO QUALIFY. Kualitas. >> SO Yen sampeyan wis menehi AKUN BANK >> SO Yen sampeyan duwe AKUN BANK ING REKODI KANGGO ING RECORD YANG GAMPANG NAMPAK UNTUK KANGGO KANGGO BASA, HAD UNTUK KANGGO PIREMBAGAN, ING ING NGANGGAL UNTUK Nindakake ING Wong-wong mau kudu nindakake sing miturut DEPOSIT ELEKTRONIK. DEPOSIT ELEKTRONIK. >> Wartawan: Ora Biasa kabeh >> Wartawan: Ora Sabenere bakal nampa APLIKASI STIMULUS. REKA ULAH SEMAK KANGGO. KUNCI NGANGGO LAKANG INGKANG KUMPULAN Nindakake Luwih saka $ 198,000 Utawa MEMBANG INDIVIDU $ 198,000 UTAWA INDIVIDU GRATIS HOME Luwih saka $ 99,000 A YEAR RUMAH Luwih saka $ 99.000 A YAU KANG TINDAK SUKU. ING OG TANGGAL. SAIKI KANGGO, ING BASA AGUNG SAIKI, KANGGO BASA KABUPATEN YANG AMERIKA RINGKASAN RAHSIA YANG AMERIKA BISA NGEBAB ORA DENGAN WANG KENE BEDHANA NGEBALIKE ING DENGAN WANG SUKU DENGAN ING KETIKA DENGAN TINDAK KANGGO TINDAK DENGAN TANPA BULAN. Telung minggu. Yen Sampeyan ora duwe pengaruh Yen sampeyan ora duwe dekorasi UP UP, sampeyan bakal entuk A DEPOSIT SET UP, Sampeyan bakal Nampilake MASA ING PUTIH. Mriksa ING MAIL. LAGI, ING minggu kaping. LAGI, ING minggu kaping. Laporake LIVE IN SOUTHWEST

Nalika sampeyan bisa ngarepake mriksa stimulus sampeyan?

videos, latest,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="0.534" dur="3.002"> Aksesoris toko aksesoris >> >>> YOU'RE WATCHING CHANNEL 2, >

< start="3.537" dur="1.067"> >>> KANGGO INGGRIS CHANNEL 2, GANTI KANGGO BASA KABEH. >

< start="4.639" dur="1.7"> KOMUNITAS KANGGO BALAYAN BALITA. >>> PUTRA STIMULUS DITUTUKAN TO >

< start="6.341" dur="1.4"> >>> ISU KANGGO STIMULUS DITENTUKKE UNTUK MANAE EKONOMI FRAGILE A >

< start="7.775" dur="0.399"> GAMPANG GOLEKA EKONOMI FRAGILE. >

< start="8.176" dur="1.666"> NGEDONGKRAK. >>> KANGGO BALAK KANGGO MUNGSA BASA >

< start="9.844" dur="1.667"> >>> KANGGO BALAK KANGGO MACAMEN NGADI GAMPANG AMERIKA DENGAN NANGTUNG >

< start="11.545" dur="2.135"> AMERIKAN NATE lan ING NGANGGO ING PALING MEMBACA ING LAMAN WEB KAMI >

< start="13.714" dur="1.434"> ING PALING Maca Waca INS WEBSITE DENGAN KAMI, lan ING KAMU NGENTANG >

< start="15.149" dur="1.767"> HARI INGGO, lan ING NGENTANG NU LAWA KANGGO ING KANGGO ING NGANJAWA >

< start="16.951" dur="2.201"> KANGGO KANGGURU UNTUK SEMASA KANGGO. >

< start="19.153" dur="1.601"> PAKSA STIMULUS. >> Wartawan: YES, KEITH, >

< start="20.788" dur="1.234"> >> Wartawan: YES, KEITH, AMERIKAN ING NGANGGO KANGGO DUA MAJOR >

< start="22.056" dur="2.301"> AMERIKA NGANJAWA NGALAKI DUA PAKET MAJOR NGAJABAT sing DITANGGANG >

< start="24.358" dur="1.701"> BEDHAN-NJENIS DENGAN RANCANGAN STIMULUS, DIPANGGULI KENE >

< start="26.06" dur="1.1"> RANCANGAN STIMULUS, ING KENE DIPANGGO NATE ING SUKU SEMAK ING >

< start="27.194" dur="3.636"> Nampa SAIKI SEMEN ING ING MAILBOX, LAN MUNGSA APA? >

< start="30.865" dur="1.801"> MAILBOX TEMA, LAN APA APA? INGKU NGANGGANG MENGGUNAKAN AMERIKA >

< start="32.7" dur="1.501"> WANG KANGGURU AMERIKA KANGGO MUNGGUT KEWANGAN SAIKI >

< start="34.202" dur="3.002"> SOON DIPANGGUH DENGAN RASA NGGAL ING KORONAVIRUS. >

< start="37.205" dur="1.434"> KELULUSAN DARI CORONAVIRUS. LAWMAKERS AGUNG DI $ 2 >

< start="38.673" dur="1.2"> LAWMAKERS AGUNG DI ANTARI $ 2 TRALONYANG TANPA ING >

< start="39.874" dur="0.399"> TRILLION DEAL ING BULAN ING JAWA. >

< start="40.274" dur="2.902"> ENJING. AS Proposal, $ 250 Milyar bakal >

< start="43.21" dur="2.268"> AS Proposal, $ 250 Milyar bakal didhaptar menyang UNEMPLOYMENT >

< start="45.48" dur="1.567"> DITANGGUH UNTUK INSURANS UNEMPLOYMENT, DITANGGANG INGGRIS >

< start="47.081" dur="1.601"> INSURANS, MEMBANGKANG AMERIKA lan nguciwani Mangan >

< start="48.683" dur="1.033"> AMERIKA lan ING NGANGGANG WANG SARI. >

< start="49.751" dur="1.5"> WAGES. SAIKI $ 250 Yuta bakal >

< start="51.286" dur="1.7"> ANUWATI $ 250 Yuta ora bakal mlebu ambrani ing wilayah kasebut >

< start="53.021" dur="1.967"> KANGGO LUKU MUNGSA AMERIKA DI TEMPAT DEPOSIT DIREK UTAWA A >

< start="54.989" dur="2.902"> BENTUK DEPOSIT DIREK UTAWA UTAWA TINDAKAN FISIKAL. >

< start="57.892" dur="2.768"> KESIPIKAN FISIKAL. OFTEN, LUCAS, NANGGAL PELAN UNTUK >

< start="60.695" dur="0.633"> OFTEN, LUCAS, NANGGAL PELAN UNTUK DANA. >

< start="61.362" dur="1.901"> IKI. >> Coba kanggo Ngirit kanggo ora >

< start="63.298" dur="1.033"> >> SAIKI JAWA KANGGO ING NGGO NGANGGO NANA ING NGANGGALIS ING NGANGGO >

< start="64.366" dur="0.399"> KANGGO PIRIK ING NGANGGO ING NGANGGO SARI. >

< start="64.799" dur="1"> SUKU PIKIR. >> Wartawan: INGGO BASA >

< start="65.833" dur="1.901"> >> Wartawan: Wong SAIKI Nggawe $ 75.000 UTAWA Kurang luwih bisa >

< start="67.736" dur="2.067"> Nggawe $ 75,000 Utawa Kuda bisa duwe $ 1200. >

< start="69.805" dur="4.002"> Gunakake kanggo $ 1200. >> Aku NANGGAL NENG CENTER EXTRA CA >

< start="73.808" dur="1.834"> >> Aku KANGGO ING CENTER EXTRA CA >> Wartawan: KAMPUNG MAKLUMAT >

< start="75.643" dur="2.368"> >> Wartawan: KUNCI NGANGGO $ 150.000 Utawa Kuda Nampa INGKI LAN >

< start="78.013" dur="1.8"> $ 150,000 Utawa Kuda GET ING DENGAN lan Ibu-ibu entuk APDITIONAL $ 500 >

< start="79.815" dur="1.867"> Ibu-ibu Nampa SAIKI TAMBAHAN $ 500 UNTUK ANAK ANU UNDER 17. >

< start="81.716" dur="1.1"> UNTUK ANAK ANU UNDER 17. >> Simpen KANGGO. >

< start="82.85" dur="1.601"> >> Ngirit kanggo kumpul. Aku mikir yen umume akeh >

< start="84.452" dur="0.766"> AKU NUNGGAL NUNGGAL UNTUK-UNTUK UNTUK BANYAK-ANAK. >

< start="85.22" dur="0.967"> KANGGO UNTUK KANGGO ING Wong. >> Wartawan: PULANG >

< start="86.221" dur="1.3"> >> Wartawan: NULISKE LAMPIRAN ING KESELAMATAN SOSIAL >

< start="87.556" dur="2.434"> TUTUP ING KESELAMATAN SOSIAL ASING ING KANGGO MANGSA QUALIFY ING SUKU >

< start="90.025" dur="2.501"> TEMA ING KANGGO MANGSA KANGGO ING TANPA BUKU TOO, KANGGO NGAPAL >

< start="92.561" dur="1.333"> TOOS Proposal, TAPI UNTUK UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG LABOR >

< start="93.929" dur="2.601"> UNTUK UNTUK LAMPIRAN ING IRS MUNGSA ING KABEH 2018 ATAWA 2019 >

< start="96.532" dur="1.8"> IRS kudu duwe 2018 utawa ATAWA 2019 ganti rugi ING FILE IN ORDER TO >

< start="98.366" dur="0.467"> TANGGAL RUKU ING FILE IN ORDER TO QUALIFY. >

< start="98.834" dur="2.001"> Kualitas. >> SO Yen sampeyan wis menehi AKUN BANK >

< start="100.836" dur="1.567"> >> SO Yen sampeyan duwe AKUN BANK ING REKODI KANGGO >

< start="102.437" dur="1.534"> ING RECORD YANG GAMPANG NAMPAK UNTUK KANGGO KANGGO BASA, >

< start="104.005" dur="2.135"> HAD UNTUK KANGGO PIREMBAGAN, ING ING NGANGGAL UNTUK Nindakake ING >

< start="106.141" dur="0.733"> Wong-wong mau kudu nindakake sing miturut DEPOSIT ELEKTRONIK. >

< start="106.875" dur="1.167"> DEPOSIT ELEKTRONIK. >> Wartawan: Ora Biasa kabeh >

< start="108.043" dur="1.4"> >> Wartawan: Ora Sabenere bakal nampa APLIKASI STIMULUS. >

< start="109.444" dur="2.735"> REKA ULAH SEMAK KANGGO. KUNCI NGANGGO LAKANG INGKANG >

< start="112.18" dur="1.467"> KUMPULAN Nindakake Luwih saka $ 198,000 Utawa MEMBANG INDIVIDU >

< start="113.649" dur="2.635"> $ 198,000 UTAWA INDIVIDU GRATIS HOME Luwih saka $ 99,000 A YEAR >

< start="116.285" dur="4.47"> RUMAH Luwih saka $ 99.000 A YAU KANG TINDAK SUKU. >

< start="120.756" dur="2.068"> ING OG TANGGAL. SAIKI KANGGO, ING BASA >

< start="122.858" dur="1.5"> AGUNG SAIKI, KANGGO BASA KABUPATEN YANG AMERIKA >

< start="124.36" dur="2.3"> RINGKASAN RAHSIA YANG AMERIKA BISA NGEBAB ORA DENGAN WANG KENE >

< start="126.662" dur="1.3"> BEDHANA NGEBALIKE ING DENGAN WANG SUKU DENGAN ING KETIKA DENGAN >

< start="127.963" dur="0.8"> TINDAK KANGGO TINDAK DENGAN TANPA BULAN. >

< start="128.797" dur="2.001"> Telung minggu. Yen Sampeyan ora duwe pengaruh >

< start="130.799" dur="1.367"> Yen sampeyan ora duwe dekorasi UP UP, sampeyan bakal entuk A >

< start="132.167" dur="1.267"> DEPOSIT SET UP, Sampeyan bakal Nampilake MASA ING PUTIH. >

< start="133.469" dur="1.5"> Mriksa ING MAIL. LAGI, ING minggu kaping. >

< start="135.004" dur="1.266"> LAGI, ING minggu kaping. Laporake LIVE IN SOUTHWEST >