399s Gutfeld ing Bloomberg tuku pengaruhe Instagram images and subtitles

>> Greg: MICHAEL BLOOMBERG >> Greg: ADMIT MICHAEL BLOOMBERG kanggo mbayar wong sing ditelpon LAMPIRAN UNTUK BAYAR TANGGO INGGRIS UNTUK GAMPANG TIK INFLUENCERS UNTUK PES TIKETIKAL INSTAGRAM. MEMES IN INSTAGRAM. APA ANAK INFLUEN UTAWA? APA ANAK INFLUEN UTAWA? KANGGO ITU GAMPANG TUKANG KANGGO ITU KANGGO UNTUK TARI NOBODI TAPI SAIKI DENGAN INI NOBODI TAPI INI SAIKI DENGAN TANPA KANGGO DENGAN MEDIA SOSIAL NOBODI DENGAN SOSIAL MEDIA BLUEPRINT MENGENALKAN BLUEPRINT MANGSA KELOMBITAN LAN NENGGOLA TO KLAWAN LAN ING PENTING INGKU. TEMA. TAPI ITU LUKU, ING WANO Wong TAPI ITU LUKU, ING WANO Wong sing Nemokake TEMA ING TRENDY TEMA PELANGGAN ING HIPSTERS TRENDY AKAN KUNCI TARI KANGGO A HIPSTERS KANGGO NUNGA TARI KANGGO, ING SAIKI? BILLIONAIRE, Sapa sing ora? WANGSA KANGGO ING PITIK ING SUKU SUKU WARNA DIDANGGAL WANGGO KAMPAIGN. KOLEKSI ING CAMPAIGN. SERIOUSLY, Cara GALUNGAN NGGAL SERIOUSLY, Piye GOOD GRATIS DENGAN EKONOMI POLITIK? DENGAN EKONOMI POLITIK? Dheweke Duwe PAKSA PAKEN ING Bener Dheweke wis milih NEMESIS anyar kanthi cepet kanggo mbayar dhuwit NEMESIS UNTUK Bayar Milyun UNTUK ACARA PAKSA, PERKESO, lan HARGA ACARA, PERKAWAN, lan STAFFERS PRICEY. STAFFERS. TRUMP - ITE LUKISAN MENENGGAL-KANGGO TRUMP - ITU LAMPIRAN SEMENYE ING ORA KANGGO. OGA ORA. TAPI TRUMP ING NGANGGO RAIN, TAPI TRUMP ING NGANGGO RAIN, NGGO KARET? KARANGAN DOUG? >> AKU PROSUK DENGAN SUKAT >> AKU PRUWIS AKU SUKU DENGAN KENE DENGAN KANGGO ING WAKTU LAN DIA SINI NAMPI ING WAKTU LAN KENE ING NGANGGO ING NGANGGO AMERIKA ENERGY ING TRY TO MEMBANGKANG AMERIKA TOGETHER. KANGGO. >> Greg: ING SAIKI PENTING. >> Greg: ING SAIKI PENTING. Ora IDEA APA DATENGAN INI TANPA IDEA APA KANGGO MUNGANE DARI BLOOMBERG NGAPAT ING RHYMES DENGAN A BLOOMBERG TAPI RHYMES ITU DENGAN LOT. LOT. Apik kanggo Dheweke, sing CAPITALISM. Apik kanggo Dheweke, sing CAPITALISM. ING SAIKI Nampilake DIA SAIKI ING Deleng Deleng DENGAN KANGGO ING ING ING ING KARANGAN PELEKA ING ING KARANGAN TANGGUNG TORNADO TUKUNG ASING. ING TRADING ORANGE TORNADO. INSTEAD DIA GOT MORNING JOE lan INSTEAD DIA GOT MORNING JOE lan JEFF ZUCKER KANGGO INGGRANG GUNUNG JEFF ZUCKER NGANGGO INGGANG-INGGANG BASA-BISAN lan ING NGANGGOTH MENYAMBUNG lan ING NGANGGOTA INGKARA HERNIA KANGGO UNTUK KANGGO Skor HERNIA kanggo NGEDALAKI DADI KANGGURAN KANGGO UP DENGAN IDEA DUMB Kanggo mbayar CAME UP DENGAN IDUM DUMB UNTUK BASA ADIK INSTAGRAM DENGAN INGKU ADALAH INSTAGRAM ING UNTUK KANGGO STUPID STUFF. STUPID STUFF. Lan SAIKI NATE PRESIDEN, IT Lan SAIKI NATE PRESIDEN, ITU LUKU. BENER. IN EKONOMI TRUMP, RISING Wonten ing EKONOMI TRUMP, LATIHAN RISIKO KANGGO SEMUA LATIHAN LAN TEMBANG Tone Ningkatake kabeh BOATS lan tuku sampeyan minangka Ajaran FEW AS WELL. KANGGO INGGRIS BASA-BASA SAIKI. DANA, ING KANG KABUPO, DANA, KITA ADALAH KABUPATEN, ING KENE? AREN'T KAMI? >> Dana: LITTLE BIT ING ING >> Dana: LITTLE LITTOR ing sisih pinggir ruangan. Pinggir. >> Greg: Yen kita ngerti dening bakal >> Greg: YO KITA NGAKO ING NGANGGO DIRI-DIRI KENE NUNGGALKE PUTIH MENGENALING KAYU HATI, KITA NUNGGUL ING A TINGGI, KANGGO NUNG Nuju ING KAMPUNG, KANGGO? MANUNGSA, KANGGO? YOU HAD TIM O'BRIEN ON. YOU HAD TIM O'BRIEN ON. >> Dana: Saka BLOOMBERG >> Dana: Saka KAMPAIG BLOOMBERG AS SENIOR ADVISOR lan CAMPAIGN AS ADVISOR SENIOR lan aku DITENTUKAN DENGAN ITU. Aku NATE DENGAN NATE INI. >> Greg: LETS TUMBUH TAPE. >> Greg: LETS TUMBUH TAPE. >> Dana: IS SINSITIF SISTEM >> Dana: Apa Kahanan SINSITIF KENE? HEI SIH? >> MIKE IS INGGRUK ING JENIS >> MIKE IS INGGRIS ING TRANSEN ING ING LAN ING NGANGGO KANGGO TRUMP IN Lan sing Apa TRUMP KEEPS HITTING INI. HITTING ING INI. >> Greg: TRUMP KINDEK WINS >> Greg: TRUMP TINDAK ING NGANGGO UNGGALANA SAKA ING NGUTOT NUNGGAL ING KENE ING ING TANGGAL NUNG DAWA NENG SUKU. TENTANGKU KANGGO. Apa ana STRATEGI? Apa ana STRATEGI? >> Dana: ING INTERESTING >> Dana: ING INTERESTING ING BLOOMBERG INGKE ING SAIKI TENTANG BLOOMBERG KANGGO NUNG NUNG NENG JAWA TANGGO MANGSA KANGGO DENGAN KAMI INGING KANGGO ING TANGGAL NUNGGUH ING KANGGO SEMUA INGKANG INGKANG ING SAK TEMA ALL TALKING TENTI DENGAN NENGGALAKI RONNER WONTUNG KENE ING NOMBOR FRONT RUNNER ING ING NGOMBUT DENGAN ING AKTIVITI NGGAL ING TANPA KANGGO Dheweke ora AKAN ING NGANJAWA SEMUA INI, ING DEMOKRAT Saka SEMUA ING, DEMOKRATS ING SAIKI KANGGO MANAJIL KANGGO KIK SAIKI INGGRIS KANGGO UNTUK KANGGO ING TIRIS ING BLOOMBERG SAYING TIRUAN ING BLOOMBERG UCAPAN ING AKU JADI Wong sing Dadi TANGGAL DENGAN SATU WANG sing NANGGALKEUN ING AKHIR KANGGO DENGAN KANGGO AKSARA AKTIF AKSUN NGGAK ING APPAT KANGGO. ING KENE KANG TINDAK. >> Greg: SEEP BLOOMBERG >> Greg: SEEMI BLOOMBERG supaya bisa menehi dhuwit kanthi dhuwit Mratelakake dhuwit WULANGAN ING ING ING SENSE sing DIA DITADANG ING ING SENYA YANG NUNG NJI NANGSA KECAPUTAN SEMENYAH UNTUK TO BLANK SEMASA LENGKAP UNTUK EVERYBODY KANGGO NUNG MANGSA NAMPAK EVERYBODY KANGGO NUNG MUNGSA NUNGGUH NGANGGO. TRUMP SAIKI. Apa WIS? Apa WIS? >> Kennedy: HE WANTS TRUMP >> Kennedy: Dheweke kepengin ngrampungake, Dheweke milih PRESIDEN PUTRA, Dheweke NAMPI PRESIDEN LUKU YANG MENYANGKE ING ING TANGAN GAMPANG TINDAK DENGAN MENGIKUT TEMA ING AKU lan ING AKU HARI ING, AKU Lan HARI ING JAWA, AKU NENGGALKI ING AKU KANGGO NENGGALKI ING NGANGGO NUNGGO NUNGGAL NUNGGAL NUNGGUH KANGGO KANGEN NUNG NUNGGUH AKU KANGGO ING UNTUK NGALAMI PULANG PENTING lan ING KANGGO ING WULANG SULU lan ING NGOMBAK, ING KANGGO NGGOLAH BOMBAST, KAMPUNG KABUPATEN KOMUNIKEN LENGKONG PUTIH. YORKERS Anyar. AKU NUNGGUH BASA-BANYAK katon AKU KANGGO NENGGALU RASA ING PANJENENGAN FILIPISAL ARGUMEN ARGUMEN ANTARA SOSIALISM VERSUS CAPITALISM ING SOSIALISME VERSUS CAPITALISM ING DUA PENTING NINJA KANGGO INGKANG ANU. DUA PAKSA INSULTING ANO LAIN. SATU SUKU AKU NENGGALKE RATÉH SATU ING AKU KANGGO NATE TENGOK HEBAT HEBIT JAWABAN INI KENE HEBAT HEBAT TETAPI KENE ING JAWA AKU. AKU. IS NATENAME INI SAIKI Apa NICKNAME SAIKI INI KANGGO, BLUMER? HIM, BLUMER? >> Greg: Aku ngiringan lan aku >> Greg: Aku ngisi lan aku duwe COPYRIGHT. Duwe COPYRIGHT. AKU NGANGGOLA DOLLAR TANPA PANJENENGAN AKU GOLEKS DOLLAR NUNGGUH WASA ING SUKU DADI. SAIKI IT. >> Isai: AKU ING NGENTOT >> Isai: Aku mikir babagan dolanan, miturut cara. CAMEO, DENGAN PULANG AKU NATE WANG. AKU NATE WANG. MEMES INI KANGGO, NGANGGO MEMES iki pancen seneng, kudu mbukak INTERNET. KANGGO INTERNET. Apa sampeyan bisa ndeleng iki Apa sampeyan bisa ndeleng iki. HILARIOUS. POIN DEBACLE lan Yen sampeyan tuku POIN DEBACLE LAN Yen sampeyan tuku TAWAN KOLO, sampeyan ora KOLO. TAWAS KULIT, Sampeyan ora gelem. TETAPI DENGAN KANGGO NENG GAMPANG TETAPI DENGAN KANGGO NENG WARNA TANPA KOLEK KULIT lan KANGGO NANG TEMBANG KOLO TANPA KANGGO SUKU DITANGGULAN lan DITUTUR POINTS DIA SULE ING ITU LAN BISA UPING GAMPANG. UP KANGGO FUNNY. Wangsulan, yaiku BUZZ HE Wangsulan, iku BUZZ DIA GABUNGAN ING Wong NGANGGO ING WANO sing TANGGO TANGGO ING BUZZ. DASAR ing BUZZ. RAKYA ING NGANGGO POKE BLOOMBERG Wong MANEH ING KANGGO POKE BLOOMBERG lan SNIFF DIKUAT lan KANGGO TIRES Lan SNIFF DIDENG lan KIKIR TIRIKAN lan NGANGGOLI DATI lan NGAMPIRI Lan nglancarake awake lan dheweke luwih becik saiki wong liya NUNG KADU JAWA Saiki DENGAN UNTUK UNDANG-UNDANG lan UNTUK KANGGO MANGSA SUPER UNKNOWN Lan Dheweke Bisa Nuju TENGOK KENE DENGAN DENGAN APA APA PELENGGARAAN lan AKU KENE ING KENEKA? KANGGO KANGGO? NAMPANG SEMUA WANG DENGAN LAN KABUPATEN INI Nduwe kabeh Wulan lan Kabeh HYPE ING ING LAN MINIT ING HYPE LAN ING MINIT MOMPOT VOTING, padha Duwe. POMPOT Miwiti PILIHAN, ING ING KANGGO. JADI AKU NATE MENGANGGU TANPA SUKUR Dadi aku mung mikirake dheweke arep ngepang sing milih ANTI-BERNIE LAMPIRAN VOTE ANTI-BERNIE Banjur MANA NGAPAK. NGUTOS PIRANG. >> Greg: Apa sampeyan mikir? >> Greg: Apa sampeyan mikir? KANGGO MACAPAK. KANGGO MACAPAK. DIA SUKA NGGALKE NGUKTAN BERNIE DIA SUKU NGANGGO NGAKTIKU NGUKTU BERNIE MENGIKUT ING TRYING KANGGO ANTARI NGANGGO ING TRANO NGANGGO WANG RUMAH AUTOKRAT DENGAN WANG SAKOLA. AUTOCRAT HIMSELF DENGAN WANG SENDIRI. >> Dana: GAMPANG TINDAK DENGAN PETE. >> Dana: GAMPANG TINDAK DENGAN PETE. >> Juan: Aku RAN INTO BRAD, HE >> Juan: Aku RAN INTO BRAD, HE IS 6'8 ". IS 6'8 ". >> Kennedy: ING FOOTBALL >> Kennedy: ING POSITION FOOTBALL. POSITION. >> Juan: Dheweke ora ngerti >> Juan: Dheweke NOTE sampeyan ora bisa ndeleng gambar lan aku Deleng Gambar saka Aku lan PRESIDEN, Dheweke ora kepengin PRESIDEN, Dheweke ora kepengin njupuk gambar sing ora bisa dakkarepake. Nggawe GAMBAR NEXT TO ME. AKU NATE INGKU BASA-BISANG LAIN AKU NATE INGKU BASA-BISANG LAIN. WANGSING TINGGI. Aku bakal ngomong yen iki wis dadi AKU Nuli Nuwun INGKANG SENI INI JAWA TENGAH MEDIA SOSIAL lan SATU INI ING SOSIAL MEDIA lan SATU ING ING sing IS INGGRIS ING INSAN A BEDHAN-INGKI SENTIASA ING ING SAIKI PUNYA NATE ING AKU NATE ING AKU SUKU KANGGO NGGOLO AKU GADANA AKU NATE NGANGGO EMOSI, KANGGO, BUKUL, EMOSI, PERSONALITI, NGANGGO, NUKUR-PANGGUNGAN, KABUPATEN IS NAMA-CALLING, BUDAYA ING NGGAL ING DATENGAN LIMITS SAIKI, DASAR-LAMPIRAN ING BISA NGGENEH, KANGGO, APABAR ARGUMEN TINDAKAN, NGANGGO APLIKASI PENTAKSIRAN. DASAR. Sampeyan kudu muter - TRUMP HAD THE KANGGO DIDI NGANGGO - TRUMP NGANGGO INGKANG MEDIA SOSIAL sing apik banget MEMBANGKAKE PADAN MEDIA SOSIAL sing apik tenan Wong sing nate nindakake Wong Sapa sing Nindakake MEDIA SOSIAL UNTUK PRESIDEN MEDIA SOSIAL UNTUK PRESIDEN LAN CAMPAIGN MANAGER LAN JUGA Lan MANAGER CAMPAIGN lan JUGA ING KENE RUSIA lan APA NUNG KENE RUSIA KANGGO lan ING APA ING AKU Nindakake? ING ING NGANGGALIS Wong SAIKI ING ING ING ING ING ING ING KANGGO ING ING EMOSI. EMOS. SUKU TANPA INGGRIS. SUKU TANPA INGGRIS. Wong-wong iku padha ngerti kabeh. Wong-wong iku padha ngerti kabeh. BAKAL ING SAIKI lan INGKU BAKAL ING ING SUKU lan ING NGANGGO MACAPAKAN INGKAN lan ING WANNA PIKANG NGANGGO LAN WANG lan ING SUKU ING NGANGGUT ING GRATIS. PANJANGGANG WANG SANGGUH. Dadi SUKU BONOMBERG Sampeyan Dadi GOLEKA BLOOMBERG Sampeyan DENGAN MAD IN BISA PAKET NAMPI PADANGGIH NUNG NUNGGAL NUNG WULUH NANA NGANGGO WANG ING ING ING INI ANA WONG ING ING GAME INI NA ITU DEMOKRATI KANGGO LAKI WANGGO DEMOKRAT TELPONAN NGGENE ING POUK DONGI, NALAKKE UNGGALKE ING POINT INGKI, MUNGGUT ING REALISASI KANGGO MUNGSA REALISASI KANGGO Muter MAJLI GAME ING. KANGGO. AKU ING NGALAKI INI, ING AKU AKU ING NGALAKI INI, INGGO NGANGGO TAPI INI DENGAN NATE INI MANGGIT ING KANGGO Nanging ING ING IMPACT LAN INFLUENCE AMERICAN GAMBAR IMPLIK lan INFLUENCE. BUDAYA. Ora NATE ING NEGATIF. Ora NATE ING NEGATIF. >> Kennedy: HILLARY FELL INTO >> Kennedy: HILLARY FELL INTO TRAP. ING TRAP. >> Greg: APAKAH APA NUNG NATE >> Greg: Apa GAMPANG KENANA BLOOMBERG GAMPANG?

Gutfeld ing Bloomberg tuku pengaruhe Instagram

Democratic presidential candidate Michael Bloomberg admits to paying people to post satirical memes on social media. FOX News operates the FOX News Channel (FNC), FOX Business Network (FBN), FOX News Radio, FOX News Headlines 24/7, FOXNews.com and the direct-to-consumer streaming service, FOX Nation. FOX News also produces FOX News Sunday on FOX Broadcasting Company and FOX News Edge. A top five-cable network, FNC has been the most watched news channel in the country for 17 consecutive years. According to a 2018 Research Intelligencer study by Brand Keys, FOX News ranks as the second most trusted television brand in the country. Additionally, a Suffolk University/USA Today survey states Fox News is the most trusted source for television news or commentary in the country, while a 2017 Gallup/Knight Foundation survey found that among Americans who could name an objective news source, FOX News is the top-cited outlet. FNC is available in nearly 90 million homes and dominates the cable news landscape while routinely notching the top ten programs in the genre. Subscribe to Fox News! bit.ly/2vBUvAS Watch more Fox News Video: video.foxnews.com Watch Fox News Channel Live: www.foxnewsgo.com/ Watch full episodes of your favorite shows The Five: video.foxnews.com/playlist/lon... Special Report with Bret Baier: video.foxnews.com/playlist/lon... The Story with Martha Maccallum: video.foxnews.com/playlist/lon... Tucker Carlson Tonight: video.foxnews.com/playlist/lon... Hannity: video.foxnews.com/playlist/lon... The Ingraham Angle: video.foxnews.com/playlist/lon... Fox News @ Night: video.foxnews.com/playlist/lon... Follow Fox News on Facebook: www.facebook.com/FoxNews/ Follow Fox News on Twitter: twitter.com/FoxNews/ Follow Fox News on Instagram: www.instagram.com/foxnews/
bloomberg, mike bloomberg social media, presidential candidates, greg gutfeld, Fox News, bloomberg instagram, kennedy, 2020 election, jesse watters, dana perino, bloomberg influencer, bloomberg 2020, News, juan williams, Fox News Channel, elections, gutfeld, michael bloomberg, election, greg gutfeld fox news, instagram influencer, trump, donald trump, mike bloomberg, mike bloomberg 2020, bloomberg instagram followers, the five fox news, the five, opinion, trump 2020,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="5.84" dur="2.868"> >> Greg: MICHAEL BLOOMBERG >

< start="8.71" dur="1.433"> >> Greg: ADMIT MICHAEL BLOOMBERG kanggo mbayar wong sing ditelpon >

< start="10.144" dur="1.401"> LAMPIRAN UNTUK BAYAR TANGGO INGGRIS UNTUK GAMPANG TIK >

< start="11.579" dur="1.167"> INFLUENCERS UNTUK PES TIKETIKAL INSTAGRAM. >

< start="12.747" dur="1.2"> MEMES IN INSTAGRAM. APA ANAK INFLUEN UTAWA? >

< start="13.948" dur="1.3"> APA ANAK INFLUEN UTAWA? KANGGO ITU GAMPANG TUKANG >

< start="15.249" dur="1.1"> KANGGO ITU KANGGO UNTUK TARI NOBODI TAPI SAIKI DENGAN INI >

< start="16.35" dur="2.502"> NOBODI TAPI INI SAIKI DENGAN TANPA KANGGO DENGAN MEDIA SOSIAL >

< start="18.853" dur="0.633"> NOBODI DENGAN SOSIAL MEDIA BLUEPRINT MENGENALKAN >

< start="19.52" dur="3.436"> BLUEPRINT MANGSA KELOMBITAN LAN NENGGOLA TO >

< start="22.957" dur="0.299"> KLAWAN LAN ING PENTING INGKU. >

< start="23.257" dur="2.702"> TEMA. TAPI ITU LUKU, ING WANO Wong >

< start="25.96" dur="1.501"> TAPI ITU LUKU, ING WANO Wong sing Nemokake TEMA ING TRENDY >

< start="27.462" dur="2.268"> TEMA PELANGGAN ING HIPSTERS TRENDY AKAN KUNCI TARI KANGGO A >

< start="29.731" dur="1.433"> HIPSTERS KANGGO NUNGA TARI KANGGO, ING SAIKI? >

< start="31.199" dur="1.366"> BILLIONAIRE, Sapa sing ora? WANGSA KANGGO ING PITIK >

< start="32.567" dur="1.7"> ING SUKU SUKU WARNA DIDANGGAL WANGGO KAMPAIGN. >

< start="34.269" dur="1.933"> KOLEKSI ING CAMPAIGN. SERIOUSLY, Cara GALUNGAN NGGAL >

< start="36.237" dur="1.234"> SERIOUSLY, Piye GOOD GRATIS DENGAN EKONOMI POLITIK? >

< start="37.472" dur="3.202"> DENGAN EKONOMI POLITIK? Dheweke Duwe PAKSA PAKEN ING Bener >

< start="40.675" dur="2.602"> Dheweke wis milih NEMESIS anyar kanthi cepet kanggo mbayar dhuwit >

< start="43.278" dur="0.866"> NEMESIS UNTUK Bayar Milyun UNTUK ACARA PAKSA, PERKESO, lan HARGA >

< start="44.146" dur="4.436"> ACARA, PERKAWAN, lan STAFFERS PRICEY. >

< start="48.583" dur="1.801"> STAFFERS. TRUMP - ITE LUKISAN MENENGGAL-KANGGO >

< start="50.385" dur="1"> TRUMP - ITU LAMPIRAN SEMENYE ING ORA KANGGO. >

< start="51.419" dur="1.301"> OGA ORA. TAPI TRUMP ING NGANGGO RAIN, >

< start="52.754" dur="4.303"> TAPI TRUMP ING NGANGGO RAIN, NGGO KARET? >

< start="57.058" dur="1.601"> KARANGAN DOUG? >> AKU PROSUK DENGAN SUKAT >

< start="58.66" dur="1.233"> >> AKU PRUWIS AKU SUKU DENGAN KENE DENGAN KANGGO ING WAKTU LAN >

< start="59.895" dur="0.699"> DIA SINI NAMPI ING WAKTU LAN KENE ING NGANGGO ING NGANGGO AMERIKA >

< start="60.628" dur="1.901"> ENERGY ING TRY TO MEMBANGKANG AMERIKA TOGETHER. >

< start="62.564" dur="3.335"> KANGGO. >> Greg: ING SAIKI PENTING. >

< start="65.934" dur="1.366"> >> Greg: ING SAIKI PENTING. Ora IDEA APA DATENGAN INI >

< start="67.302" dur="1.067"> TANPA IDEA APA KANGGO MUNGANE DARI BLOOMBERG NGAPAT ING RHYMES DENGAN A >

< start="68.403" dur="0.266"> BLOOMBERG TAPI RHYMES ITU DENGAN LOT. >

< start="68.67" dur="4.236"> LOT. Apik kanggo Dheweke, sing CAPITALISM. >

< start="72.908" dur="1.867"> Apik kanggo Dheweke, sing CAPITALISM. ING SAIKI Nampilake DIA SAIKI >

< start="74.776" dur="1"> ING Deleng Deleng DENGAN KANGGO ING ING ING ING KARANGAN >

< start="75.777" dur="4.103"> PELEKA ING ING KARANGAN TANGGUNG TORNADO TUKUNG ASING. >

< start="79.881" dur="2.335"> ING TRADING ORANGE TORNADO. INSTEAD DIA GOT MORNING JOE lan >

< start="82.25" dur="1.601"> INSTEAD DIA GOT MORNING JOE lan JEFF ZUCKER KANGGO INGGRANG GUNUNG >

< start="83.885" dur="0.633"> JEFF ZUCKER NGANGGO INGGANG-INGGANG BASA-BISAN lan ING NGANGGOTH >

< start="84.552" dur="4.337"> MENYAMBUNG lan ING NGANGGOTA INGKARA HERNIA KANGGO UNTUK KANGGO >

< start="88.924" dur="1.2"> Skor HERNIA kanggo NGEDALAKI DADI KANGGURAN KANGGO UP DENGAN IDEA DUMB Kanggo mbayar >

< start="90.159" dur="4.269"> CAME UP DENGAN IDUM DUMB UNTUK BASA ADIK INSTAGRAM DENGAN INGKU >

< start="94.429" dur="0.666"> ADALAH INSTAGRAM ING UNTUK KANGGO STUPID STUFF. >

< start="95.13" dur="1.701"> STUPID STUFF. Lan SAIKI NATE PRESIDEN, IT >

< start="96.832" dur="1.266"> Lan SAIKI NATE PRESIDEN, ITU LUKU. >

< start="98.1" dur="1.734"> BENER. IN EKONOMI TRUMP, RISING >

< start="99.835" dur="1.1"> Wonten ing EKONOMI TRUMP, LATIHAN RISIKO KANGGO SEMUA LATIHAN LAN TEMBANG >

< start="100.969" dur="3.87"> Tone Ningkatake kabeh BOATS lan tuku sampeyan minangka Ajaran FEW AS WELL. >

< start="104.84" dur="1.968"> KANGGO INGGRIS BASA-BASA SAIKI. DANA, ING KANG KABUPO, >

< start="106.842" dur="0.366"> DANA, KITA ADALAH KABUPATEN, ING KENE? >

< start="107.209" dur="2.134"> AREN'T KAMI? >> Dana: LITTLE BIT ING ING >

< start="109.344" dur="0.5"> >> Dana: LITTLE LITTOR ing sisih pinggir ruangan. >

< start="109.878" dur="1.667"> Pinggir. >> Greg: Yen kita ngerti dening bakal >

< start="111.547" dur="0.932"> >> Greg: YO KITA NGAKO ING NGANGGO DIRI-DIRI KENE >

< start="112.514" dur="0.8"> NUNGGALKE PUTIH MENGENALING KAYU HATI, KITA NUNGGUL ING A >

< start="113.315" dur="2.435"> TINGGI, KANGGO NUNG Nuju ING KAMPUNG, KANGGO? >

< start="115.784" dur="3.703"> MANUNGSA, KANGGO? YOU HAD TIM O'BRIEN ON. >

< start="119.521" dur="1"> YOU HAD TIM O'BRIEN ON. >> Dana: Saka BLOOMBERG >

< start="120.522" dur="0.733"> >> Dana: Saka KAMPAIG BLOOMBERG AS SENIOR ADVISOR lan >

< start="121.289" dur="2.235"> CAMPAIGN AS ADVISOR SENIOR lan aku DITENTUKAN DENGAN ITU. >

< start="123.559" dur="1.1"> Aku NATE DENGAN NATE INI. >> Greg: LETS TUMBUH TAPE. >

< start="124.66" dur="8.808"> >> Greg: LETS TUMBUH TAPE. >> Dana: IS SINSITIF SISTEM >

< start="133.502" dur="0.466"> >> Dana: Apa Kahanan SINSITIF KENE? >

< start="133.97" dur="1.867"> HEI SIH? >> MIKE IS INGGRUK ING JENIS >

< start="135.871" dur="1"> >> MIKE IS INGGRIS ING TRANSEN ING ING LAN ING NGANGGO KANGGO TRUMP >

< start="136.872" dur="0.7"> IN Lan sing Apa TRUMP KEEPS HITTING INI. >

< start="137.573" dur="1.2"> HITTING ING INI. >> Greg: TRUMP KINDEK WINS >

< start="138.808" dur="1.266"> >> Greg: TRUMP TINDAK ING NGANGGO UNGGALANA SAKA ING NGUTOT >

< start="140.075" dur="0.633"> NUNGGAL ING KENE ING ING TANGGAL NUNG DAWA NENG SUKU. >

< start="140.743" dur="2.201"> TENTANGKU KANGGO. Apa ana STRATEGI? >

< start="142.945" dur="1.4"> Apa ana STRATEGI? >> Dana: ING INTERESTING >

< start="144.346" dur="0.9"> >> Dana: ING INTERESTING ING BLOOMBERG INGKE ING SAIKI >

< start="145.247" dur="1.234"> TENTANG BLOOMBERG KANGGO NUNG NUNG NENG JAWA TANGGO MANGSA KANGGO DENGAN KAMI >

< start="146.515" dur="1.734"> INGING KANGGO ING TANGGAL NUNGGUH ING KANGGO SEMUA INGKANG INGKANG ING SAK TEMA >

< start="148.283" dur="1"> ALL TALKING TENTI DENGAN NENGGALAKI RONNER WONTUNG KENE ING NOMBOR >

< start="149.317" dur="3.102"> FRONT RUNNER ING ING NGOMBUT DENGAN ING AKTIVITI NGGAL ING TANPA KANGGO >

< start="152.454" dur="1.3"> Dheweke ora AKAN ING NGANJAWA SEMUA INI, ING DEMOKRAT >

< start="153.756" dur="0.799"> Saka SEMUA ING, DEMOKRATS ING SAIKI KANGGO MANAJIL KANGGO KIK >

< start="154.557" dur="2.234"> SAIKI INGGRIS KANGGO UNTUK KANGGO ING TIRIS ING BLOOMBERG SAYING >

< start="156.792" dur="2.068"> TIRUAN ING BLOOMBERG UCAPAN ING AKU JADI Wong sing Dadi >

< start="158.861" dur="1.634"> TANGGAL DENGAN SATU WANG sing NANGGALKEUN ING AKHIR KANGGO DENGAN KANGGO >

< start="160.496" dur="3.969"> AKSARA AKTIF AKSUN NGGAK ING APPAT KANGGO. >

< start="164.467" dur="1.7"> ING KENE KANG TINDAK. >> Greg: SEEP BLOOMBERG >

< start="166.168" dur="1.033"> >> Greg: SEEMI BLOOMBERG supaya bisa menehi dhuwit kanthi dhuwit >

< start="167.203" dur="1.367"> Mratelakake dhuwit WULANGAN ING ING ING SENSE sing DIA DITADANG >

< start="168.571" dur="1.934"> ING ING SENYA YANG NUNG NJI NANGSA KECAPUTAN SEMENYAH UNTUK TO >

< start="170.506" dur="2.168"> BLANK SEMASA LENGKAP UNTUK EVERYBODY KANGGO NUNG MANGSA NAMPAK >

< start="172.675" dur="1.233"> EVERYBODY KANGGO NUNG MUNGSA NUNGGUH NGANGGO. >

< start="173.943" dur="0.532"> TRUMP SAIKI. Apa WIS? >

< start="174.51" dur="1.4"> Apa WIS? >> Kennedy: HE WANTS TRUMP >

< start="175.945" dur="2.034"> >> Kennedy: Dheweke kepengin ngrampungake, Dheweke milih PRESIDEN >

< start="178.013" dur="1.301"> PUTRA, Dheweke NAMPI PRESIDEN LUKU YANG MENYANGKE ING ING TANGAN >

< start="179.348" dur="1.567"> GAMPANG TINDAK DENGAN MENGIKUT TEMA ING AKU lan ING AKU HARI ING, AKU >

< start="180.917" dur="1.333"> Lan HARI ING JAWA, AKU NENGGALKI ING AKU KANGGO >

< start="182.284" dur="0.7"> NENGGALKI ING NGANGGO NUNGGO NUNGGAL NUNGGAL NUNGGUH KANGGO >

< start="182.985" dur="3.936"> KANGEN NUNG NUNGGUH AKU KANGGO ING UNTUK NGALAMI PULANG PENTING lan ING >

< start="186.922" dur="2.702"> KANGGO ING WULANG SULU lan ING NGOMBAK, ING KANGGO NGGOLAH >

< start="189.625" dur="2.268"> BOMBAST, KAMPUNG KABUPATEN KOMUNIKEN LENGKONG PUTIH. >

< start="191.894" dur="3.936"> YORKERS Anyar. AKU NUNGGUH BASA-BANYAK katon >

< start="195.865" dur="2.601"> AKU KANGGO NENGGALU RASA ING PANJENENGAN FILIPISAL >

< start="198.501" dur="1.033"> ARGUMEN ARGUMEN ANTARA SOSIALISM VERSUS CAPITALISM ING >

< start="199.535" dur="5.605"> SOSIALISME VERSUS CAPITALISM ING DUA PENTING NINJA KANGGO INGKANG ANU. >

< start="205.174" dur="1.1"> DUA PAKSA INSULTING ANO LAIN. SATU SUKU AKU NENGGALKE RATÉH >

< start="206.309" dur="0.9"> SATU ING AKU KANGGO NATE TENGOK HEBAT HEBIT JAWABAN INI KENE >

< start="207.21" dur="0.232"> HEBAT HEBAT TETAPI KENE ING JAWA AKU. >

< start="207.477" dur="2.801"> AKU. IS NATENAME INI SAIKI >

< start="210.313" dur="3.803"> Apa NICKNAME SAIKI INI KANGGO, BLUMER? >

< start="214.117" dur="0.633"> HIM, BLUMER? >> Greg: Aku ngiringan lan aku >

< start="214.751" dur="1.567"> >> Greg: Aku ngisi lan aku duwe COPYRIGHT. >

< start="216.319" dur="0.9"> Duwe COPYRIGHT. AKU NGANGGOLA DOLLAR TANPA PANJENENGAN >

< start="217.22" dur="5.104"> AKU GOLEKS DOLLAR NUNGGUH WASA ING SUKU DADI. >

< start="222.325" dur="1.334"> SAIKI IT. >> Isai: AKU ING NGENTOT >

< start="223.693" dur="1.701"> >> Isai: Aku mikir babagan dolanan, miturut cara. >

< start="225.428" dur="6.038"> CAMEO, DENGAN PULANG AKU NATE WANG. >

< start="231.501" dur="0.732"> AKU NATE WANG. MEMES INI KANGGO, NGANGGO >

< start="232.268" dur="2.869"> MEMES iki pancen seneng, kudu mbukak INTERNET. >

< start="235.138" dur="1.734"> KANGGO INTERNET. Apa sampeyan bisa ndeleng iki >

< start="236.873" dur="1.4"> Apa sampeyan bisa ndeleng iki. >

< start="238.308" dur="1.533"> HILARIOUS. POIN DEBACLE lan Yen sampeyan tuku >

< start="239.876" dur="1.701"> POIN DEBACLE LAN Yen sampeyan tuku TAWAN KOLO, sampeyan ora KOLO. >

< start="241.578" dur="2.167"> TAWAS KULIT, Sampeyan ora gelem. TETAPI DENGAN KANGGO NENG GAMPANG >

< start="243.747" dur="2.434"> TETAPI DENGAN KANGGO NENG WARNA TANPA KOLEK >

< start="246.182" dur="1.968"> KULIT lan KANGGO NANG TEMBANG KOLO TANPA KANGGO SUKU DITANGGULAN lan DITUTUR >

< start="248.151" dur="0.433"> POINTS DIA SULE ING ITU LAN BISA UPING GAMPANG. >

< start="248.618" dur="3.303"> UP KANGGO FUNNY. Wangsulan, yaiku BUZZ HE >

< start="251.955" dur="0.633"> Wangsulan, iku BUZZ DIA GABUNGAN ING Wong >

< start="252.622" dur="3.703"> NGANGGO ING WANO sing TANGGO TANGGO ING BUZZ. >

< start="256.359" dur="0.8"> DASAR ing BUZZ. RAKYA ING NGANGGO POKE BLOOMBERG >

< start="257.16" dur="1.234"> Wong MANEH ING KANGGO POKE BLOOMBERG lan SNIFF DIKUAT lan KANGGO TIRES >

< start="258.428" dur="1.901"> Lan SNIFF DIDENG lan KIKIR TIRIKAN lan NGANGGOLI DATI lan NGAMPIRI >

< start="260.363" dur="1.334"> Lan nglancarake awake lan dheweke luwih becik saiki wong liya >

< start="261.731" dur="1.634"> NUNG KADU JAWA Saiki DENGAN UNTUK UNDANG-UNDANG lan UNTUK KANGGO MANGSA SUPER >

< start="263.4" dur="0.699"> UNKNOWN Lan Dheweke Bisa Nuju TENGOK KENE DENGAN DENGAN APA APA >

< start="264.101" dur="3.068"> PELENGGARAAN lan AKU KENE ING KENEKA? >

< start="267.17" dur="1.2"> KANGGO KANGGO? NAMPANG SEMUA WANG DENGAN LAN KABUPATEN INI >

< start="268.371" dur="0.633"> Nduwe kabeh Wulan lan Kabeh HYPE ING ING LAN MINIT ING >

< start="269.038" dur="2.569"> HYPE LAN ING MINIT MOMPOT VOTING, padha Duwe. >

< start="271.608" dur="2.735"> POMPOT Miwiti PILIHAN, ING ING KANGGO. JADI AKU NATE MENGANGGU TANPA SUKUR >

< start="274.377" dur="3.136"> Dadi aku mung mikirake dheweke arep ngepang sing milih ANTI-BERNIE >

< start="277.547" dur="3.703"> LAMPIRAN VOTE ANTI-BERNIE Banjur MANA NGAPAK. >

< start="281.284" dur="1.901"> NGUTOS PIRANG. >> Greg: Apa sampeyan mikir? >

< start="283.186" dur="0.533"> >> Greg: Apa sampeyan mikir? KANGGO MACAPAK. >

< start="283.72" dur="3.803"> KANGGO MACAPAK. DIA SUKA NGGALKE NGUKTAN BERNIE >

< start="287.524" dur="1.801"> DIA SUKU NGANGGO NGAKTIKU NGUKTU BERNIE MENGIKUT ING TRYING KANGGO >

< start="289.326" dur="2.001"> ANTARI NGANGGO ING TRANO NGANGGO WANG RUMAH AUTOKRAT DENGAN WANG SAKOLA. >

< start="291.328" dur="1.767"> AUTOCRAT HIMSELF DENGAN WANG SENDIRI. >> Dana: GAMPANG TINDAK DENGAN PETE. >

< start="293.096" dur="2.401"> >> Dana: GAMPANG TINDAK DENGAN PETE. >> Juan: Aku RAN INTO BRAD, HE >

< start="295.499" dur="8.641"> >> Juan: Aku RAN INTO BRAD, HE IS 6'8 ". >

< start="304.141" dur="0.699"> IS 6'8 ". >> Kennedy: ING FOOTBALL >

< start="304.875" dur="1.633"> >> Kennedy: ING POSITION FOOTBALL. >

< start="306.543" dur="0.766"> POSITION. >> Juan: Dheweke ora ngerti >

< start="307.311" dur="1.734"> >> Juan: Dheweke NOTE sampeyan ora bisa ndeleng gambar lan aku >

< start="309.079" dur="1.1"> Deleng Gambar saka Aku lan PRESIDEN, Dheweke ora kepengin >

< start="310.214" dur="1.433"> PRESIDEN, Dheweke ora kepengin njupuk gambar sing ora bisa dakkarepake. >

< start="311.682" dur="1.333"> Nggawe GAMBAR NEXT TO ME. AKU NATE INGKU BASA-BISANG LAIN >

< start="313.05" dur="2.001"> AKU NATE INGKU BASA-BISANG LAIN. >

< start="315.085" dur="1"> WANGSING TINGGI. Aku bakal ngomong yen iki wis dadi >

< start="316.119" dur="3.803"> AKU Nuli Nuwun INGKANG SENI INI JAWA TENGAH MEDIA SOSIAL lan SATU INI >

< start="319.923" dur="0.7"> ING SOSIAL MEDIA lan SATU ING ING sing IS INGGRIS ING INSAN A >

< start="320.624" dur="2.735"> BEDHAN-INGKI SENTIASA ING ING SAIKI PUNYA NATE ING AKU NATE ING AKU SUKU >

< start="323.393" dur="3.87"> KANGGO NGGOLO AKU GADANA AKU NATE NGANGGO EMOSI, KANGGO, BUKUL, >

< start="327.264" dur="3.002"> EMOSI, PERSONALITI, NGANGGO, NUKUR-PANGGUNGAN, KABUPATEN IS >

< start="330.267" dur="4.237"> NAMA-CALLING, BUDAYA ING NGGAL ING DATENGAN LIMITS SAIKI, >

< start="334.538" dur="0.7"> DASAR-LAMPIRAN ING BISA NGGENEH, KANGGO, APABAR ARGUMEN >

< start="335.239" dur="0.332"> TINDAKAN, NGANGGO APLIKASI PENTAKSIRAN. >

< start="335.573" dur="4.303"> DASAR. Sampeyan kudu muter - TRUMP HAD THE >

< start="339.91" dur="2.802"> KANGGO DIDI NGANGGO - TRUMP NGANGGO INGKANG MEDIA SOSIAL sing apik banget >

< start="342.746" dur="1.801"> MEMBANGKAKE PADAN MEDIA SOSIAL sing apik tenan Wong sing nate nindakake >

< start="344.548" dur="1.134"> Wong Sapa sing Nindakake MEDIA SOSIAL UNTUK PRESIDEN >

< start="345.716" dur="0.9"> MEDIA SOSIAL UNTUK PRESIDEN LAN CAMPAIGN MANAGER LAN JUGA >

< start="346.65" dur="0.933"> Lan MANAGER CAMPAIGN lan JUGA ING KENE RUSIA lan APA >

< start="347.585" dur="2.067"> NUNG KENE RUSIA KANGGO lan ING APA ING AKU Nindakake? >

< start="349.654" dur="1.633"> ING ING NGANGGALIS Wong SAIKI ING ING ING ING >

< start="351.288" dur="0.366"> ING ING ING KANGGO ING ING EMOSI. >

< start="351.655" dur="4.837"> EMOS. SUKU TANPA INGGRIS. >

< start="356.494" dur="6.372"> SUKU TANPA INGGRIS. Wong-wong iku padha ngerti kabeh. >

< start="362.867" dur="1.2"> Wong-wong iku padha ngerti kabeh. BAKAL ING SAIKI lan INGKU >

< start="364.068" dur="1.534"> BAKAL ING ING SUKU lan ING NGANGGO MACAPAKAN INGKAN lan ING WANNA >

< start="365.603" dur="4.703"> PIKANG NGANGGO LAN WANG lan ING SUKU ING NGANGGUT ING GRATIS. >

< start="370.308" dur="0.966"> PANJANGGANG WANG SANGGUH. Dadi SUKU BONOMBERG Sampeyan >

< start="371.275" dur="2.735"> Dadi GOLEKA BLOOMBERG Sampeyan DENGAN MAD IN BISA PAKET NAMPI >

< start="374.044" dur="2.435"> PADANGGIH NUNG NUNGGAL NUNG WULUH NANA NGANGGO WANG ING ING ING INI ANA >

< start="376.514" dur="1.567"> WONG ING ING GAME INI NA ITU DEMOKRATI KANGGO LAKI WANGGO >

< start="378.082" dur="1.834"> DEMOKRAT TELPONAN NGGENE ING POUK DONGI, NALAKKE UNGGALKE ING >

< start="379.951" dur="1.066"> POINT INGKI, MUNGGUT ING REALISASI KANGGO MUNGSA >

< start="381.018" dur="0.433"> REALISASI KANGGO Muter MAJLI GAME ING. >

< start="381.485" dur="1.4"> KANGGO. AKU ING NGALAKI INI, ING AKU >

< start="382.887" dur="3.736"> AKU ING NGALAKI INI, INGGO NGANGGO TAPI INI DENGAN NATE INI >

< start="386.624" dur="1.5"> MANGGIT ING KANGGO Nanging ING ING IMPACT LAN INFLUENCE AMERICAN >

< start="388.159" dur="0.299"> GAMBAR IMPLIK lan INFLUENCE. >

< start="388.493" dur="3.335"> BUDAYA. Ora NATE ING NEGATIF. >

< start="391.863" dur="0.833"> Ora NATE ING NEGATIF. >> Kennedy: HILLARY FELL INTO >

< start="392.73" dur="3.503"> >> Kennedy: HILLARY FELL INTO TRAP. >

< start="396.234" dur="0.9"> ING TRAP. >> Greg: APAKAH APA NUNG NATE >

< start="397.135" dur="1.634"> >> Greg: Apa GAMPANG KENANA BLOOMBERG GAMPANG? >