s images and subtitles

>> Nagreg: MICHAEL BLOOMBERG >> Nagreg: ADMIT MICHAEL BLOOMBERG UNTUK MEMBAYARKAN TAK DIKALU LAMPIRAN UNTUK BAYAR TANGGALKEUN PANGKAL NGEBUTKEUN UNTUK KANGGO KANGGURU INFLUENCERS UNTUK KANGGO MÉTIKAL TEMPEK ON INSTAGRAM. MEMES ON INSTAGRAM. BISA ANJI ATAWA? BISA ANJI ATAWA? INI SUKU KITA GAMPANG TANGGO INI SUKU KITA GAMPANG UNTUK MANGGATKEBODI TAPI AYEUNA ATAWA NOBODI TAPI AYEUNA AYEUNA NEGARA NOBODI DENGAN MEDIA SOSIAL NOBODIES DENGAN SOSIAL MEDIA BLUEPRINT PERSUADING THE BLUEPRINT MELENGKEUN PELAKSANAAN DAN NANJAWA TO KELUAR AND Nuju SORANGKEUN PADA. TEMA. TAPI TI SANGGU MANGSA, JADI KAWAN SINO TAPI TI SANGATNA, PELAKON RAKYAT SAHA NU TANGGALKEUN TEMA DENGAN TRENDY TEMA TUTURAN DENGAN HIPSTERS TRENDY AKAN NGEJATKAN TUNAN DARI A HIPSTERS MANGSA KASUN DENGAN BILLIONAIRE, SINO NYAPAK? BILLIONAIRE, SINO ANAK? AYA SATU ANJELAS LEPAS dilaporkeun AYA SATU NU TUJU ANJEJANG ANJEJANG ANJEJANG CAMPAIGN ING. GARISI KAMPUNG SANGGO. SERIOUSLY, KUMAHA ANU BARANG NANGSA KUMPULAN SERIOUSLY, KUMAHA ANU BARAT NANGSA KUMPULAN DENGAN EKONOMI POLITIK? UNTUK EKONOMI POLITIK? Anjeunna parantos leres ngalereskeun kabagéan Anjeunna parantos ngadamel rohani énggalna pikeun ngabutuhkeun jutaan jasa pikeun POS NEMESIS UNTUK BUNTUNG Jutaan UNTUK ACARA POS, PERAK, sareng HARGA PERKARA, PERKAHILAN, AND STAFFERS PRICEY. PAKAI. TRUMP - IT SIEWEH NANGGALKEUN SEMUA TRUMP - ITU AYA NU DENGAN MELENGKEUN SEMUA. SANGAT LAGI. TAPI TAPI TANGGALKEUN PUTIH, TAPI TAPI AYA NGAPAL KUNCI ITU, KAMPUNG DOUG? KANAK DOUG? >> AKU GAMPANG TU SUKANG DITUJE >> AKU NUNGGULKEUN SUKA NU NU NU NAK SUKUJAWA NYA ATAWA DIA NYAJATKEUN ATAWA WAKTU ATAWA ENERGY TO TRY TO BRING AMERIKA GAMPANG HENTEU BOLEH MEMBANGKANG AMERIKA TOGETHER. TIANG. >> Nagreg: ADALAH AYA PANDU GANTI. >> Nagreg: ADALAH AYA PANDU GANTI. Teu Kéngingkeun IDEA NAON DIA DIAJAK DARI Teu Kéngingkeun IDEA ANTU GOLEK ANYA DARI BLOOMBERG TAPI TAPI RHYMES DENGAN A BLOOMBERG TAPI TANGGUNG RHYMES DENGAN LOT. KOTA. DAGI UNTUK DIA, NITAMAT MODAL. DAGI UNTUK DIA, NITAMAT MODAL. IN ningali NINI DENGAN HIDAM anjeunna IN ningali NINGKAT KENYA NENG WARNA SENI DI DALAM ANJAT AN DENGAN KOMUNITAS INGGO ANTING NGUKTANG ASAWA TORNADO. NAMIN ORANGE TORNADO. INSTEAD DIA GOT MORNING JOE AND INSTEAD DIA GOT MORNING JOE AND JEFF ZUCKER MONTAK KONTIKAN JEFF ZUCKER MONTOS KAHLUKAN TINGGI sareng INGNA MANGSA NU NGADANGKEUN AND NERANGKEUN GOT INGKARA HERNIA UNTUK MEMBANGKATKE SAYA HARNERO HERNIA MEMBANGKATKE KAYA ING ITU KANGGURAN DENGAN IDUM DUMB UNTUK Bayar CAD UPING DENGAN IDUM DUMB MUNGSAUN KAYU DENGAN INSTAGRAM UNTUK DENGAN ADOLAH INSTAGRAM UNTUK DIDENGKEUN STUPID STUFF. STUPID STUFF. AND JUGA DIAJEJANA PRESIDEN, IT AND JUGA DIAJEJANG PULIS, ITU TRUE. IS TRUE. IN EKONOMI TRUMP, A RISING IN EKONOMI TRUMP, LATIHAN RISIKO NANGGALKEUN SEMUA DATANGKEUN ATAU KANGGO TANGGALIS KANGGURAN SEMUA BATANG ATAU NGANGGO KA ANAK ANJEU NENG WELL. DENGAN PARA NENGGALU KANGGO NENG WELL. DANA, Urang mangrupikeun jalma, DANA, KAMI ANAK SUKANG, AREN KAMI? AREN'T KAMI? >> Dana: LITTLE BIT ING DI >> Dana: LITTLE BITAR PUTRA DI PUTRA. SUKAN DIDAH. >> Nagreg: YANG KITA BISA DENGAN KANGGO >> Nagreg: YANG KITA NU TAHU DENGAN MENYANGKEUN ATUR-HENTEU TENTUHNA NUJUTKEUNTUKAN TUNGKU TENTANGKEASA DENGAN HATI, Urang NGASILKEUN IN TINGGI, KITA NINGGU ING KANGGURAN, RASA? HAYANG, RAYA? YOU HAD TIM O'BRIEN ON. YOU HAD TIM O'BRIEN ON. >> Dana: DARI BLOOMBERG >> Dana: DARI KAMPUNG BLOOMBERG AS SENIOR ADVISOR DAN CAMPAIGN AS SENIOR ADVISOR AND I ASKED HIM ABOUT IT. Kuring DIKASARKEUNNYA DIA ARI. >> Nagreg: MANGKURKEUN NGAPAL TAPE. >> Nagreg: MANGKURKEUN NGAPAL TAPE. >> Dana: AYA SESKITEN SISTEMOMS >> Dana: AYA NU KOMPUTEN SENSITIVE DIA KATASAN? DIA HAK? >> MIKE DIA ANTARI NGADIHKEUN >> MIKE AYA NU DENGAN TRUMP IS DI ATAWA ATAWA NYATA KAPI NGAPAK IN AND NA NUNG NU NGAPAK KECAPKAN INI. HITTING ON INI. >> Nagreg: TRUMP SUKU KAWIN >> Nagreg: TRUMP SUKU KANGSA DENGAN SEMUA ITU DENGAN TALKING KAPAN SEMUA SANGGUH NU MANGSA NENGHATI KAYUAN. NGENTUKAN KAYU HANYA. Naha TEU STRATEGI? Naha TEU STRATEGI? >> Dana: INI INTERESTING >> Dana: ING INGIN MENENTANG BLOOMBERG KONTAK AYEUNA AYA TENTUH BLOOMBERG DAH GADANG NU SADANA NU MANGSA NITANGSA KANA DAH ANAK AYA DITAYANG DI JADI PENTAU AYA DENGAN SEMUA INGGALIS MANGSA NITAN ALL TALKING TENTANG IT GURU NU NU NU TUNGGU NUNGGUL NUNG NU NONTANA TUNGGULAN BUAH KUNG WALA DI NOMBOR DIA SATU AYA AKU TAPI TAPI KONSEP DIA SUKU AYA AKU AYA TAPI KANGSAAN SEMUA ING, AYA DEMOKRATIS SEMUA ING, AYA DEMOKRATKEUN AYA AYEUNA AYA GOLEK NU KIK AYEUNA AYEUNA NAMPANG ANJEUN KIKI KIKI ANTARI DI BLOOMBERG DI UBANG TIRES ON BLOOMBERG NGAPATAKAN KULIT DIA JADI NU SATU NYAWA KAPI DIA DIA SATU ANU NU NU MUNGGU-UNTUK MANGSA DAHULUAT AYA AKSUN KABEH TRATIS YANG NYAWA NYAPENE KASIH INI. SAHA NYATA KASAHA. >> Nagreg: BONOMBERG SEEMS TO BE >> Nagreg: BLOOMBERG SEEMS TO SPENDING HANYA DENGAN HANYA EMOTIONALLY MELENGKULISNA HENTEU ING ASI ING SENSE NA DIA MENGADANG INTO SENSE YANG DIA MANACAPAK SEMAK SEMAK DIRI CABUTAN BLANK ESSENTIALLY TO EVERYBODY DENGAN KANGGO NU MANGSAU EVERYBODY DIAJAKATNA NYAJEH NANGGUR NANGGURNA. TRUMP OUT. AYA WISI? AYA WISI? >> Kennedy: HE WANTS TRUMP >> Kennedy: HE WANTS TRUMP OUT, HE PACED PRESIDENT SO PELABUR, DIA PACED PRESIDENTE JADI MANUSIA NAJAK ATAU BATONG DIRI ATAWA DENGAN MENYANGKEUN ATAU BATUR DENGAN HENTEU HENTEU HARI INI, AKU AND HENTEU HARI ING DENGAN, AKU NGOMBALKEUN ATAWA TEU KANGGO NINGKAT ATAWA INGKEUN AYA AKU HENTEU TUNGGU MANGSA NANJAKNA UNTUK HENTEU AKU NUNG NU TAK KOMPUTA UNTUK MÉTÉNA DUA PULANG ARAWA sareng INI DAPATKE ING DUA PULANG ARAWA sareng BOMBAST INI, KANGGO NANGGANG NANGGANG BOMBAST, KONGSO KONG ANTARA NGOMONG NGEUNING BARAT. YORKERS Énggal. Kuring bakal ningali bumi A Kuring nganggur Téang FILOSISHIPEN ANTARA FILIPIS ARGUMEN FILOSISHEUK ANTARA SOSIALISM VERSUS CAPITALISM ANTARA SOSIALISME VERSUS CAPITALISM INI DUA DUA PITUAN MANGKEUN SAUKAN LAIN. DUA PANDI NENGGALKEUN ATAWA ATAWA LAIN. SATU SATU TEU NYANGGANG NYAWA SATU SATU TEU NYANGGANG RATÉ NAK ningali HEATI TETAPI TAPI ANU AKAN HEBAT JOKES TAPI TELPON INI HENTEU LANGU. KURING. IS AYA SUKU NIKNI BARU UNTUK Naha ATAWA NICKNAME BARU KANGGO HAD, BLUMER? Nya, BLUMER? >> Nagreg: Kuring TAMU ITU I >> Nagreg: Kuring TAMU ITU ARI AKU COPYRIGHT. BASA COPYRIGHT. Kuring DAPATKEUN DOLLAR HENTEUN Waktos di bumi Kuring DAPATKEUN DOLLAR EVERY SASATIA Waktosna ITU. Ngomongkeun IT. >> Isai: MUNGKIN SENTIASA >> Isai: AKU INGIN TENTANG CAMEO, DENGAN PARAJARA. CAMEO, DENGAN Jalan. Kuring butuh duit. Kuring butuh duit. MEMES ieu mangrupikeun hasil, ngagaduhan MEMES ieu mangrupikeun hasil, ngagaduhan kana INTERNET. BUKH KANG INTERNET. HENTEU DENGAN ATAWA INI DENGAN PUTRA HENTEU DENGAN ATAWA INI DENGAN PIKIRI HILARIOUS. HILARIOUS. POINT DEBACLE AND IF YOU MUKA POINT DEBACLE AND IF YOU BUY COOL POINTS, YOU NOT COOL. TAWAS COOL, KAU KABEH KABEH. TAPI DIA DIA MUKA DIA TAPI DIA MENGIKUTKEJI DIA TANPA GOLONGAN DAN INGNA MANA NU KOMBI KULIT DENGAN NU DIA MEMBELI KAWASAN KULIT JADI DIA NANGGUT SIEUN DITUTUP POINTS SO HE SOSI ITU ARI DITUTUPKEUN GAMPANG GAMPANG. UP NANGGUNG NUNGGUH. PANGAJUAN AYA, ANG BUZZ HE'S PANGAJUAN AYA, KANGGO BUZZ HE GETTING INGGO ANAK DAWA NGAPALKEUN INGGO ANAK DIPASENG ANTARA BUZZ. BASED ON BUZZ. SADI HAYANG POKE BLOOMBERG SAKITU INGIN POKE BLOOMBERG sareng SNIFF DIA ARTUK KILAWA TIRES AND SNIFF DIA ARTING KIKI JAWA AND NGENTOTI DIA ARTUH BATAS AND NANGKEJAT DIA ARTUH KULIT DENGAN HANYA KUMAHA DENGAN HANYA DENGAN DAHULU PADANG AYEUNA AYA NU TUNGGU UNKNOWN ARI DIA DAPAT DAPATKEUN UNKNOWN AND HE DAPAT DAPAT UNTUK KOMUNITAS PADAMUNAN ATAWA KONTAK ANTARA PILIHAN ATAWA PAKSA SAKIT APA INGKEUNA KAKI? KOMUNITAS PILIH? BISA KUMAHA DENGAN WANG dinten sareng sadayana ieu BISA INGGAL UU ING DENGAN AND SEMUA HYPE ITU DAN INGKAN MENTERI HYPE AND NGAWARI MINUTE VOTERS MOMPOT, TEU GILA. VOTERS MOMPOT VOTING, SIEU GILA. JADI JUJIK NIKANG MANGSA NAK MUKA NU Janten TIKU NIKEJANG MANGSA NU MUKA MUNGSAU ANTU ANTI-BERNIE VOTE PITLIKAN VOTE ANTI-BERNIE ING AKHEUN NGAJUT. MANGSAAKAN. >> Nagreg: Naon anu anjeun pikahoyong? >> Nagreg: Naon anu anjeun pikahoyong? KAJIL TUJUH. KAJIL TUJUH. DIA SIEUN AYA NGANGGANG BUKU BERNIE DIA SIEUN AYA MANGSA NU MUKA NU BERNIE MANGSA BAKAL DENGAN TRYING UNTUK ANU DITULU DENGAN TRYING UNTUK DAPAT ANTUT AUTOCRAT DENGAN HANYA DENGAN HANYA. AUTOCRAT HIMSELF DENGAN DENGAN HANYA. >> Dana: NGADUTKEUN BUKU TEMBANG PETE. >> Dana: NGADUTKEUN BUKU TEMBANG PETE. >> Juan: Kuring RAN INTO BRAD, HE >> Juan: Kuring RAN INTO BRAD, HE IS 6'8 ". IS 6'8 ".>> Kennedy: ING FOOTBALL >> Kennedy: ING POSITION FOOTBALL. POSITION. >> Juan: DIA HENTEU KABEH >> Juan: DIA HENTEU NEGARA TUJAKU GOLONGAN PENTING AKU DAN Nempo GAMBAR PADA AKU DAN PRESIDENTE, DIA PUPUNAN INGIN PRESIDENT, DIA GELENG NU MASA nyandak GAMBAR HENTEU NYAWA. PIKANG GOLEK NU TAK NU MUNGKUL. AKU DESA KITA DI KATA SUKA LAIN AKU SUMAT DENGAN NU KATA KATAO DENGAN HENTEU SUKATNA. TINGKATKEUN. AKU NU SENTIASA INGIN NYAWA Kuring bakal nyarios yén ieu téh ngancik MEDIA sareng hiji urang TUTUP MEDIA SOSIAL AND SATU BAWA ING ANYA HENTEU DENGAN AS A BEDA-ANTU SAHA NUJI MANGSA NUNGGUNG KANGGURAN NU DIAJADI AKU NAK NEGARA AKAN KATUNGKEUN AKU NUNG NANGGANG AKU JAWA AYE KUMAHA EMOTION, PERSONALITY, BULLYING, EMOSI, PERSONALITI, NGENTOT, NAMA-CALLING, ANGIN KABAYAN NAMA-CALLING, BUDAYA AYA NU TUNGGU BATUR DESA AYA DESEN. DESA LATIHAN BIGGER AYEUNA, KEMBANGKEUN, ACARA NGENTOTA DIBATOSKEUN, ACARA ARGUMEN MENTERI POLISI. DASAS. KANGGURAN HENTEU HENTEU - TRUMP HAD THE KANGGURAN HENTEU HENTEU - TRUMP HAD ING BANTUAN MEDIA SOSIAL GOOD SANGSA BANTUAN SAKITUS MEDIA SOSIAL BARAT SAHA DIA SAPATNA SAHA SAHA SAHA NU DIA MANGSA SOSIAL MEDIA UNTUK PRESIDEN SOSIAL MEDIA UNTUK PRESIDEN DAN CAMPAIGN MANAGER DAN JUGA AND CAMPAIGN MANAGER AND JUGA DENGAN KUMAHA RUSSIAS AND APA SUKAN KADÉN RUSIA DAN ANTARA SUKANG MUNGSA NUI? TI INI NENTAKAT? TIANG GOT RIGHT IN TIANG GOT RIGHT DI EMOT. EMOSI. SATUYEY Nuju Kaayaan anjeun. SATUYEY Nuju Kaayaan anjeun. TEMA DENGAN SEMUA INI. TEMA DENGAN SEMUA INI. THE BOTS HORRIBLE AND SIEU THE BOTS HORRIBLE AND ITU GO AFTER SADÉNA sareng INI PERAK LELAKKE SUKA NAK SUKU NU MANGSAAK SUKA JAWA NENG WANGKEUN TRUMP'S. SARI KELOMPUTAN TRUMP. JADI GIGI BLOOMBERG ANDA JADI GELENG BLOOMBERG KAYU DAPATKEUN DI KASIHAN DIA MUKA PUTTING DAPATKE KONTAK DENGAN NU DIA ANAK MANGSAAK ING DENGAN GADE INI INI WANG INTI GAME INI SAHA DEMOKRATS AYA KANGGURAN LAMPIRAN TEMA DEMOKRATKE TANGGUH LAMPIRAN DI POINT INI, SLAR TO DENGAN POINT INI, SLAR TO DENGAN REALISASI KANGGO MUNGGUNG REALISASI KANGGO MUNGGUNG GAME INI. KADOHAN INI. AKU ANTARA NIMBI DENGAN INI, AKU TAPI Kuring SUMAT INGNA, Sateuacana henteu ngalakukeun. Tapi éta henteu TEU AKEUN TAPI TAPI INI GAMPANG KUMENTONGAN JEUNG INFLUENCE AMERICAN IMPACT AND INFLUENCE AMERICAN Budaya. BUDAYA. TANPA MANGSA NEGARA. TANPA MANGSA NEGARA. >> Kennedy: HILLARY FELL INTO >> Kennedy: HILLARY FELL INTO NA TRAP. NA TRAP. >> Nagreg: APA YANG DENGAN KUMAHA >> Nagreg: SAHA ANAK DENGAN GALIT BLOOMBERG?

< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="5.84" dur="2.868"> >> Nagreg: MICHAEL BLOOMBERG >

< start="8.71" dur="1.433"> >> Nagreg: ADMIT MICHAEL BLOOMBERG UNTUK MEMBAYARKAN TAK DIKALU >

< start="10.144" dur="1.401"> LAMPIRAN UNTUK BAYAR TANGGALKEUN PANGKAL NGEBUTKEUN UNTUK KANGGO KANGGURU >

< start="11.579" dur="1.167"> INFLUENCERS UNTUK KANGGO MÉTIKAL TEMPEK ON INSTAGRAM. >

< start="12.747" dur="1.2"> MEMES ON INSTAGRAM. BISA ANJI ATAWA? >

< start="13.948" dur="1.3"> BISA ANJI ATAWA? INI SUKU KITA GAMPANG TANGGO >

< start="15.249" dur="1.1"> INI SUKU KITA GAMPANG UNTUK MANGGATKEBODI TAPI AYEUNA ATAWA >

< start="16.35" dur="2.502"> NOBODI TAPI AYEUNA AYEUNA NEGARA NOBODI DENGAN MEDIA SOSIAL >

< start="18.853" dur="0.633"> NOBODIES DENGAN SOSIAL MEDIA BLUEPRINT PERSUADING THE >

< start="19.52" dur="3.436"> BLUEPRINT MELENGKEUN PELAKSANAAN DAN NANJAWA TO >

< start="22.957" dur="0.299"> KELUAR AND Nuju SORANGKEUN PADA. >

< start="23.257" dur="2.702"> TEMA. TAPI TI SANGGU MANGSA, JADI KAWAN SINO >

< start="25.96" dur="1.501"> TAPI TI SANGATNA, PELAKON RAKYAT SAHA NU TANGGALKEUN TEMA DENGAN TRENDY >

< start="27.462" dur="2.268"> TEMA TUTURAN DENGAN HIPSTERS TRENDY AKAN NGEJATKAN TUNAN DARI A >

< start="29.731" dur="1.433"> HIPSTERS MANGSA KASUN DENGAN BILLIONAIRE, SINO NYAPAK? >

< start="31.199" dur="1.366"> BILLIONAIRE, SINO ANAK? AYA SATU ANJELAS LEPAS dilaporkeun >

< start="32.567" dur="1.7"> AYA SATU NU TUJU ANJEJANG ANJEJANG ANJEJANG CAMPAIGN ING. >

< start="34.269" dur="1.933"> GARISI KAMPUNG SANGGO. SERIOUSLY, KUMAHA ANU BARANG NANGSA KUMPULAN >

< start="36.237" dur="1.234"> SERIOUSLY, KUMAHA ANU BARAT NANGSA KUMPULAN DENGAN EKONOMI POLITIK? >

< start="37.472" dur="3.202"> UNTUK EKONOMI POLITIK? Anjeunna parantos leres ngalereskeun kabagéan >

< start="40.675" dur="2.602"> Anjeunna parantos ngadamel rohani énggalna pikeun ngabutuhkeun jutaan jasa pikeun POS >

< start="43.278" dur="0.866"> NEMESIS UNTUK BUNTUNG Jutaan UNTUK ACARA POS, PERAK, sareng HARGA >

< start="44.146" dur="4.436"> PERKARA, PERKAHILAN, AND STAFFERS PRICEY. >

< start="48.583" dur="1.801"> PAKAI. TRUMP - IT SIEWEH NANGGALKEUN SEMUA >

< start="50.385" dur="1"> TRUMP - ITU AYA NU DENGAN MELENGKEUN SEMUA. >

< start="51.419" dur="1.301"> SANGAT LAGI. TAPI TAPI TANGGALKEUN PUTIH, >

< start="52.754" dur="4.303"> TAPI TAPI AYA NGAPAL KUNCI ITU, KAMPUNG DOUG? >

< start="57.058" dur="1.601"> KANAK DOUG? >> AKU GAMPANG TU SUKANG DITUJE >

< start="58.66" dur="1.233"> >> AKU NUNGGULKEUN SUKA NU NU NU NAK SUKUJAWA NYA ATAWA >

< start="59.895" dur="0.699"> DIA NYAJATKEUN ATAWA WAKTU ATAWA ENERGY TO TRY TO BRING AMERIKA >

< start="60.628" dur="1.901"> GAMPANG HENTEU BOLEH MEMBANGKANG AMERIKA TOGETHER. >

< start="62.564" dur="3.335"> TIANG. >> Nagreg: ADALAH AYA PANDU GANTI. >

< start="65.934" dur="1.366"> >> Nagreg: ADALAH AYA PANDU GANTI. Teu Kéngingkeun IDEA NAON DIA DIAJAK DARI >

< start="67.302" dur="1.067"> Teu Kéngingkeun IDEA ANTU GOLEK ANYA DARI BLOOMBERG TAPI TAPI RHYMES DENGAN A >

< start="68.403" dur="0.266"> BLOOMBERG TAPI TANGGUNG RHYMES DENGAN LOT. >

< start="68.67" dur="4.236"> KOTA. DAGI UNTUK DIA, NITAMAT MODAL. >

< start="72.908" dur="1.867"> DAGI UNTUK DIA, NITAMAT MODAL. IN ningali NINI DENGAN HIDAM anjeunna >

< start="74.776" dur="1"> IN ningali NINGKAT KENYA NENG WARNA SENI DI DALAM ANJAT AN >

< start="75.777" dur="4.103"> DENGAN KOMUNITAS INGGO ANTING NGUKTANG ASAWA TORNADO. >

< start="79.881" dur="2.335"> NAMIN ORANGE TORNADO. INSTEAD DIA GOT MORNING JOE AND >

< start="82.25" dur="1.601"> INSTEAD DIA GOT MORNING JOE AND JEFF ZUCKER MONTAK KONTIKAN >

< start="83.885" dur="0.633"> JEFF ZUCKER MONTOS KAHLUKAN TINGGI sareng INGNA MANGSA NU >

< start="84.552" dur="4.337"> NGADANGKEUN AND NERANGKEUN GOT INGKARA HERNIA UNTUK MEMBANGKATKE SAYA >

< start="88.924" dur="1.2"> HARNERO HERNIA MEMBANGKATKE KAYA ING ITU KANGGURAN DENGAN IDUM DUMB UNTUK Bayar >

< start="90.159" dur="4.269"> CAD UPING DENGAN IDUM DUMB MUNGSAUN KAYU DENGAN INSTAGRAM UNTUK DENGAN >

< start="94.429" dur="0.666"> ADOLAH INSTAGRAM UNTUK DIDENGKEUN STUPID STUFF. >

< start="95.13" dur="1.701"> STUPID STUFF. AND JUGA DIAJEJANA PRESIDEN, IT >

< start="96.832" dur="1.266"> AND JUGA DIAJEJANG PULIS, ITU TRUE. >

< start="98.1" dur="1.734"> IS TRUE. IN EKONOMI TRUMP, A RISING >

< start="99.835" dur="1.1"> IN EKONOMI TRUMP, LATIHAN RISIKO NANGGALKEUN SEMUA DATANGKEUN ATAU KANGGO >

< start="100.969" dur="3.87"> TANGGALIS KANGGURAN SEMUA BATANG ATAU NGANGGO KA ANAK ANJEU NENG WELL. >

< start="104.84" dur="1.968"> DENGAN PARA NENGGALU KANGGO NENG WELL. DANA, Urang mangrupikeun jalma, >

< start="106.842" dur="0.366"> DANA, KAMI ANAK SUKANG, AREN KAMI? >

< start="107.209" dur="2.134"> AREN'T KAMI? >> Dana: LITTLE BIT ING DI >

< start="109.344" dur="0.5"> >> Dana: LITTLE BITAR PUTRA DI PUTRA. >

< start="109.878" dur="1.667"> SUKAN DIDAH. >> Nagreg: YANG KITA BISA DENGAN KANGGO >

< start="111.547" dur="0.932"> >> Nagreg: YANG KITA NU TAHU DENGAN MENYANGKEUN ATUR-HENTEU TENTUHNA >

< start="112.514" dur="0.8"> NUJUTKEUNTUKAN TUNGKU TENTANGKEASA DENGAN HATI, Urang NGASILKEUN IN >

< start="113.315" dur="2.435"> TINGGI, KITA NINGGU ING KANGGURAN, RASA? >

< start="115.784" dur="3.703"> HAYANG, RAYA? YOU HAD TIM O'BRIEN ON. >

< start="119.521" dur="1"> YOU HAD TIM O'BRIEN ON. >> Dana: DARI BLOOMBERG >

< start="120.522" dur="0.733"> >> Dana: DARI KAMPUNG BLOOMBERG AS SENIOR ADVISOR DAN >

< start="121.289" dur="2.235"> CAMPAIGN AS SENIOR ADVISOR AND I ASKED HIM ABOUT IT. >

< start="123.559" dur="1.1"> Kuring DIKASARKEUNNYA DIA ARI. >> Nagreg: MANGKURKEUN NGAPAL TAPE. >

< start="124.66" dur="8.808"> >> Nagreg: MANGKURKEUN NGAPAL TAPE. >> Dana: AYA SESKITEN SISTEMOMS >

< start="133.502" dur="0.466"> >> Dana: AYA NU KOMPUTEN SENSITIVE DIA KATASAN? >

< start="133.97" dur="1.867"> DIA HAK? >> MIKE DIA ANTARI NGADIHKEUN >

< start="135.871" dur="1"> >> MIKE AYA NU DENGAN TRUMP IS DI ATAWA ATAWA NYATA KAPI NGAPAK >

< start="136.872" dur="0.7"> IN AND NA NUNG NU NGAPAK KECAPKAN INI. >

< start="137.573" dur="1.2"> HITTING ON INI. >> Nagreg: TRUMP SUKU KAWIN >

< start="138.808" dur="1.266"> >> Nagreg: TRUMP SUKU KANGSA DENGAN SEMUA ITU DENGAN TALKING >

< start="140.075" dur="0.633"> KAPAN SEMUA SANGGUH NU MANGSA NENGHATI KAYUAN. >

< start="140.743" dur="2.201"> NGENTUKAN KAYU HANYA. Naha TEU STRATEGI? >

< start="142.945" dur="1.4"> Naha TEU STRATEGI? >> Dana: INI INTERESTING >

< start="144.346" dur="0.9"> >> Dana: ING INGIN MENENTANG BLOOMBERG KONTAK AYEUNA AYA >

< start="145.247" dur="1.234"> TENTUH BLOOMBERG DAH GADANG NU SADANA NU MANGSA NITANGSA KANA DAH ANAK >

< start="146.515" dur="1.734"> AYA DITAYANG DI JADI PENTAU AYA DENGAN SEMUA INGGALIS MANGSA NITAN >

< start="148.283" dur="1"> ALL TALKING TENTANG IT GURU NU NU NU TUNGGU NUNGGUL NUNG NU NONTANA >

< start="149.317" dur="3.102"> TUNGGULAN BUAH KUNG WALA DI NOMBOR DIA SATU AYA AKU TAPI TAPI KONSEP >

< start="152.454" dur="1.3"> DIA SUKU AYA AKU AYA TAPI KANGSAAN SEMUA ING, AYA DEMOKRATIS >

< start="153.756" dur="0.799"> SEMUA ING, AYA DEMOKRATKEUN AYA AYEUNA AYA GOLEK NU KIK >

< start="154.557" dur="2.234"> AYEUNA AYEUNA NAMPANG ANJEUN KIKI KIKI ANTARI DI BLOOMBERG DI UBANG >

< start="156.792" dur="2.068"> TIRES ON BLOOMBERG NGAPATAKAN KULIT DIA JADI NU SATU NYAWA >

< start="158.861" dur="1.634"> KAPI DIA DIA SATU ANU NU NU MUNGGU-UNTUK MANGSA DAHULUAT AYA >

< start="160.496" dur="3.969"> AKSUN KABEH TRATIS YANG NYAWA NYAPENE KASIH INI. >

< start="164.467" dur="1.7"> SAHA NYATA KASAHA. >> Nagreg: BONOMBERG SEEMS TO BE >

< start="166.168" dur="1.033"> >> Nagreg: BLOOMBERG SEEMS TO SPENDING HANYA DENGAN HANYA EMOTIONALLY >

< start="167.203" dur="1.367"> MELENGKULISNA HENTEU ING ASI ING SENSE NA DIA MENGADANG >

< start="168.571" dur="1.934"> INTO SENSE YANG DIA MANACAPAK SEMAK SEMAK DIRI >

< start="170.506" dur="2.168"> CABUTAN BLANK ESSENTIALLY TO EVERYBODY DENGAN KANGGO NU MANGSAU >

< start="172.675" dur="1.233"> EVERYBODY DIAJAKATNA NYAJEH NANGGUR NANGGURNA. >

< start="173.943" dur="0.532"> TRUMP OUT. AYA WISI? >

< start="174.51" dur="1.4"> AYA WISI? >> Kennedy: HE WANTS TRUMP >

< start="175.945" dur="2.034"> >> Kennedy: HE WANTS TRUMP OUT, HE PACED PRESIDENT SO >

< start="178.013" dur="1.301"> PELABUR, DIA PACED PRESIDENTE JADI MANUSIA NAJAK ATAU BATONG DIRI >

< start="179.348" dur="1.567"> ATAWA DENGAN MENYANGKEUN ATAU BATUR DENGAN HENTEU HENTEU HARI INI, AKU >

< start="180.917" dur="1.333"> AND HENTEU HARI ING DENGAN, AKU NGOMBALKEUN ATAWA TEU KANGGO >

< start="182.284" dur="0.7"> NINGKAT ATAWA INGKEUN AYA AKU HENTEU TUNGGU MANGSA NANJAKNA UNTUK >

< start="182.985" dur="3.936"> HENTEU AKU NUNG NU TAK KOMPUTA UNTUK MÉTÉNA DUA PULANG ARAWA sareng INI >

< start="186.922" dur="2.702"> DAPATKE ING DUA PULANG ARAWA sareng BOMBAST INI, KANGGO NANGGANG NANGGANG >

< start="189.625" dur="2.268"> BOMBAST, KONGSO KONG ANTARA NGOMONG NGEUNING BARAT. >

< start="191.894" dur="3.936"> YORKERS Énggal. Kuring bakal ningali bumi A >

< start="195.865" dur="2.601"> Kuring nganggur Téang FILOSISHIPEN ANTARA FILIPIS >

< start="198.501" dur="1.033"> ARGUMEN FILOSISHEUK ANTARA SOSIALISM VERSUS CAPITALISM ANTARA >

< start="199.535" dur="5.605"> SOSIALISME VERSUS CAPITALISM INI DUA DUA PITUAN MANGKEUN SAUKAN LAIN. >

< start="205.174" dur="1.1"> DUA PANDI NENGGALKEUN ATAWA ATAWA LAIN. SATU SATU TEU NYANGGANG NYAWA >

< start="206.309" dur="0.9"> SATU SATU TEU NYANGGANG RATÉ NAK ningali HEATI TETAPI TAPI ANU AKAN >

< start="207.21" dur="0.232"> HEBAT JOKES TAPI TELPON INI HENTEU LANGU. >

< start="207.477" dur="2.801"> KURING. IS AYA SUKU NIKNI BARU UNTUK >

< start="210.313" dur="3.803"> Naha ATAWA NICKNAME BARU KANGGO HAD, BLUMER? >

< start="214.117" dur="0.633"> Nya, BLUMER? >> Nagreg: Kuring TAMU ITU I >

< start="214.751" dur="1.567"> >> Nagreg: Kuring TAMU ITU ARI AKU COPYRIGHT. >

< start="216.319" dur="0.9"> BASA COPYRIGHT. Kuring DAPATKEUN DOLLAR HENTEUN Waktos di bumi >

< start="217.22" dur="5.104"> Kuring DAPATKEUN DOLLAR EVERY SASATIA Waktosna ITU. >

< start="222.325" dur="1.334"> Ngomongkeun IT. >> Isai: MUNGKIN SENTIASA >

< start="223.693" dur="1.701"> >> Isai: AKU INGIN TENTANG CAMEO, DENGAN PARAJARA. >

< start="225.428" dur="6.038"> CAMEO, DENGAN Jalan. Kuring butuh duit. >

< start="231.501" dur="0.732"> Kuring butuh duit. MEMES ieu mangrupikeun hasil, ngagaduhan >

< start="232.268" dur="2.869"> MEMES ieu mangrupikeun hasil, ngagaduhan kana INTERNET. >

< start="235.138" dur="1.734"> BUKH KANG INTERNET. HENTEU DENGAN ATAWA INI DENGAN PUTRA >

< start="236.873" dur="1.4"> HENTEU DENGAN ATAWA INI DENGAN PIKIRI HILARIOUS. >

< start="238.308" dur="1.533"> HILARIOUS. POINT DEBACLE AND IF YOU MUKA >

< start="239.876" dur="1.701"> POINT DEBACLE AND IF YOU BUY COOL POINTS, YOU NOT COOL. >

< start="241.578" dur="2.167"> TAWAS COOL, KAU KABEH KABEH. TAPI DIA DIA MUKA DIA >

< start="243.747" dur="2.434"> TAPI DIA MENGIKUTKEJI DIA TANPA GOLONGAN DAN INGNA MANA NU KOMBI >

< start="246.182" dur="1.968"> KULIT DENGAN NU DIA MEMBELI KAWASAN KULIT JADI DIA NANGGUT SIEUN DITUTUP >

< start="248.151" dur="0.433"> POINTS SO HE SOSI ITU ARI DITUTUPKEUN GAMPANG GAMPANG. >

< start="248.618" dur="3.303"> UP NANGGUNG NUNGGUH. PANGAJUAN AYA, ANG BUZZ HE'S >

< start="251.955" dur="0.633"> PANGAJUAN AYA, KANGGO BUZZ HE GETTING INGGO ANAK DAWA >

< start="252.622" dur="3.703"> NGAPALKEUN INGGO ANAK DIPASENG ANTARA BUZZ. >

< start="256.359" dur="0.8"> BASED ON BUZZ. SADI HAYANG POKE BLOOMBERG >

< start="257.16" dur="1.234"> SAKITU INGIN POKE BLOOMBERG sareng SNIFF DIA ARTUK KILAWA TIRES >

< start="258.428" dur="1.901"> AND SNIFF DIA ARTING KIKI JAWA AND NGENTOTI DIA ARTUH BATAS >

< start="260.363" dur="1.334"> AND NANGKEJAT DIA ARTUH KULIT DENGAN HANYA KUMAHA DENGAN HANYA DENGAN >

< start="261.731" dur="1.634"> DAHULU PADANG AYEUNA AYA NU TUNGGU UNKNOWN ARI DIA DAPAT DAPATKEUN >

< start="263.4" dur="0.699"> UNKNOWN AND HE DAPAT DAPAT UNTUK KOMUNITAS PADAMUNAN ATAWA KONTAK ANTARA >

< start="264.101" dur="3.068"> PILIHAN ATAWA PAKSA SAKIT APA INGKEUNA KAKI? >

< start="267.17" dur="1.2"> KOMUNITAS PILIH? BISA KUMAHA DENGAN WANG dinten sareng sadayana ieu >

< start="268.371" dur="0.633"> BISA INGGAL UU ING DENGAN AND SEMUA HYPE ITU DAN INGKAN MENTERI >

< start="269.038" dur="2.569"> HYPE AND NGAWARI MINUTE VOTERS MOMPOT, TEU GILA. >

< start="271.608" dur="2.735"> VOTERS MOMPOT VOTING, SIEU GILA. JADI JUJIK NIKANG MANGSA NAK MUKA NU >

< start="274.377" dur="3.136"> Janten TIKU NIKEJANG MANGSA NU MUKA MUNGSAU ANTU ANTI-BERNIE VOTE >

< start="277.547" dur="3.703"> PITLIKAN VOTE ANTI-BERNIE ING AKHEUN NGAJUT. >

< start="281.284" dur="1.901"> MANGSAAKAN. >> Nagreg: Naon anu anjeun pikahoyong? >

< start="283.186" dur="0.533"> >> Nagreg: Naon anu anjeun pikahoyong? KAJIL TUJUH. >

< start="283.72" dur="3.803"> KAJIL TUJUH. DIA SIEUN AYA NGANGGANG BUKU BERNIE >

< start="287.524" dur="1.801"> DIA SIEUN AYA MANGSA NU MUKA NU BERNIE MANGSA BAKAL DENGAN TRYING UNTUK ANU >

< start="289.326" dur="2.001"> DITULU DENGAN TRYING UNTUK DAPAT ANTUT AUTOCRAT DENGAN HANYA DENGAN HANYA. >

< start="291.328" dur="1.767"> AUTOCRAT HIMSELF DENGAN DENGAN HANYA. >> Dana: NGADUTKEUN BUKU TEMBANG PETE. >

< start="293.096" dur="2.401"> >> Dana: NGADUTKEUN BUKU TEMBANG PETE. >> Juan: Kuring RAN INTO BRAD, HE >

< start="295.499" dur="8.641"> >> Juan: Kuring RAN INTO BRAD, HE IS 6'8 ". >

< start="304.141" dur="0.699"> IS 6'8 ".>> Kennedy: ING FOOTBALL >

< start="304.875" dur="1.633"> >> Kennedy: ING POSITION FOOTBALL. >

< start="306.543" dur="0.766"> POSITION. >> Juan: DIA HENTEU KABEH >

< start="307.311" dur="1.734"> >> Juan: DIA HENTEU NEGARA TUJAKU GOLONGAN PENTING AKU DAN >

< start="309.079" dur="1.1"> Nempo GAMBAR PADA AKU DAN PRESIDENTE, DIA PUPUNAN INGIN >

< start="310.214" dur="1.433"> PRESIDENT, DIA GELENG NU MASA nyandak GAMBAR HENTEU NYAWA. >

< start="311.682" dur="1.333"> PIKANG GOLEK NU TAK NU MUNGKUL. AKU DESA KITA DI KATA SUKA LAIN >

< start="313.05" dur="2.001"> AKU SUMAT DENGAN NU KATA KATAO DENGAN HENTEU SUKATNA. >

< start="315.085" dur="1"> TINGKATKEUN. AKU NU SENTIASA INGIN NYAWA >

< start="316.119" dur="3.803"> Kuring bakal nyarios yén ieu téh ngancik MEDIA sareng hiji urang >

< start="319.923" dur="0.7"> TUTUP MEDIA SOSIAL AND SATU BAWA ING ANYA HENTEU DENGAN AS A >

< start="320.624" dur="2.735"> BEDA-ANTU SAHA NUJI MANGSA NUNGGUNG KANGGURAN NU DIAJADI AKU NAK NEGARA AKAN >

< start="323.393" dur="3.87"> KATUNGKEUN AKU NUNG NANGGANG AKU JAWA AYE KUMAHA EMOTION, PERSONALITY, BULLYING, >

< start="327.264" dur="3.002"> EMOSI, PERSONALITI, NGENTOT, NAMA-CALLING, ANGIN KABAYAN >

< start="330.267" dur="4.237"> NAMA-CALLING, BUDAYA AYA NU TUNGGU BATUR DESA AYA DESEN. >

< start="334.538" dur="0.7"> DESA LATIHAN BIGGER AYEUNA, KEMBANGKEUN, ACARA NGENTOTA >

< start="335.239" dur="0.332"> DIBATOSKEUN, ACARA ARGUMEN MENTERI POLISI. >

< start="335.573" dur="4.303"> DASAS. KANGGURAN HENTEU HENTEU - TRUMP HAD THE >

< start="339.91" dur="2.802"> KANGGURAN HENTEU HENTEU - TRUMP HAD ING BANTUAN MEDIA SOSIAL GOOD SANGSA >

< start="342.746" dur="1.801"> BANTUAN SAKITUS MEDIA SOSIAL BARAT SAHA DIA SAPATNA >

< start="344.548" dur="1.134"> SAHA SAHA SAHA NU DIA MANGSA SOSIAL MEDIA UNTUK PRESIDEN >

< start="345.716" dur="0.9"> SOSIAL MEDIA UNTUK PRESIDEN DAN CAMPAIGN MANAGER DAN JUGA >

< start="346.65" dur="0.933"> AND CAMPAIGN MANAGER AND JUGA DENGAN KUMAHA RUSSIAS AND APA >

< start="347.585" dur="2.067"> SUKAN KADÉN RUSIA DAN ANTARA SUKANG MUNGSA NUI? >

< start="349.654" dur="1.633"> TI INI NENTAKAT? TIANG GOT RIGHT IN >

< start="351.288" dur="0.366"> TIANG GOT RIGHT DI EMOT. >

< start="351.655" dur="4.837"> EMOSI. SATUYEY Nuju Kaayaan anjeun. >

< start="356.494" dur="6.372"> SATUYEY Nuju Kaayaan anjeun. TEMA DENGAN SEMUA INI. >

< start="362.867" dur="1.2"> TEMA DENGAN SEMUA INI. THE BOTS HORRIBLE AND SIEU >

< start="364.068" dur="1.534"> THE BOTS HORRIBLE AND ITU GO AFTER SADÉNA sareng INI PERAK >

< start="365.603" dur="4.703"> LELAKKE SUKA NAK SUKU NU MANGSAAK SUKA JAWA NENG WANGKEUN TRUMP'S. >

< start="370.308" dur="0.966"> SARI KELOMPUTAN TRUMP. JADI GIGI BLOOMBERG ANDA >

< start="371.275" dur="2.735"> JADI GELENG BLOOMBERG KAYU DAPATKEUN DI KASIHAN DIA MUKA PUTTING >

< start="374.044" dur="2.435"> DAPATKE KONTAK DENGAN NU DIA ANAK MANGSAAK ING DENGAN GADE INI INI >

< start="376.514" dur="1.567"> WANG INTI GAME INI SAHA DEMOKRATS AYA KANGGURAN LAMPIRAN >

< start="378.082" dur="1.834"> TEMA DEMOKRATKE TANGGUH LAMPIRAN DI POINT INI, SLAR TO DENGAN >

< start="379.951" dur="1.066"> POINT INI, SLAR TO DENGAN REALISASI KANGGO MUNGGUNG >

< start="381.018" dur="0.433"> REALISASI KANGGO MUNGGUNG GAME INI. >

< start="381.485" dur="1.4"> KADOHAN INI. AKU ANTARA NIMBI DENGAN INI, AKU TAPI >

< start="382.887" dur="3.736"> Kuring SUMAT INGNA, Sateuacana henteu ngalakukeun. Tapi éta henteu >

< start="386.624" dur="1.5"> TEU AKEUN TAPI TAPI INI GAMPANG KUMENTONGAN JEUNG INFLUENCE AMERICAN >

< start="388.159" dur="0.299"> IMPACT AND INFLUENCE AMERICAN Budaya. >

< start="388.493" dur="3.335"> BUDAYA. TANPA MANGSA NEGARA. >

< start="391.863" dur="0.833"> TANPA MANGSA NEGARA. >> Kennedy: HILLARY FELL INTO >

< start="392.73" dur="3.503"> >> Kennedy: HILLARY FELL INTO NA TRAP. >

< start="396.234" dur="0.9"> NA TRAP. >> Nagreg: APA YANG DENGAN KUMAHA >

< start="397.135" dur="1.634"> >> Nagreg: SAHA ANAK DENGAN GALIT BLOOMBERG? >