260s Whitaker beuratna dina Barr neangan hukuman anu langkung hampang pikeun Roger Stone images and subtitles

♪ ♪ ♪ ♪ >> PRESIDENT RAN LAMPIRAN >> PRESIDEN RAN MANGSA NAMPAK SWAMP IN WASHINGTON. THE SWAMP IN WASHINGTON. Kuring ASK AMERIKAN FELLOW MY. Kuring ASK AMERIKAN FELLOW MY. SAHA NYATA LEPAT, NYAWA SAHA NYATA LEPAT, AYA NU MUNGGUH BASA DENGAN PALING HENTEU DITINGKATKEUN INI DENGAN PERSON PALING PALING DI KABEH KUASA DINA PAKSA DI KABUPATEN KONTAK NABUNG Warga nagara nyicingan kana sababaraha pasilitas pikeun hasil PANGGILAN UNTUK NANGGAMU KANGGO NANGGAL MANGSA BASA? GABUTAN NGANJAWABKAN UNDANG-UNDANG? BRIAN: TI NANG KANGGO. BRIAN: TI NANG KANGGO. SEKOLAH SEKOLAH SENATOR NOT SEKOLAH SENATOR SEKOLAH NGEMBOLA TUNGKULKEUN HARI KARUNG BUNGKUNG TUNGGALKEUN HENTEU AYA TAPI IMPEACHMENT AYEUNA AYEUNA IMPEACHMENT PUSH AYEUNA NEMPAT ING INVESTIGATE DEMANDING IG INVESTIGATE AND MAY INVESTIGATION AND AYA INVESTIGASI INTO ING JABATAN INTO JABATANAN KURSUS PANGGILAN KANGGO HENTEUN KEPUTUSAN JUSTICE Pikeun Ngaladarkeunkeun Waktosna ngajangjikeun THE PRISON DIPASANGKEUN Waktos UNTUK ROGER BATU. BATANG ROGER. GURU NEXT KAYU KANGSAU DENGAN REALITI GURU NEXT KAYU KANGSAIN TEMPAT REALITI. CHECK. DENGAN DENGAN BANYAK REACTING DENGAN DENGAN HANYA NANGGOLEH REKAT KENCANGAN DIRI KANA ANTORNEY US ATTORNEY KAKITANGAN MATT PUTRA. WHITAKER. DIPANGKAT AG BARR UNTUK Nuju ASKED AG BARR UNTUK PELAKON DI BUMI BUAH JAWATAN KOMUNITAS RUMAH. JAWATANKUASA INVESTIGATIF. DIA PADULI DI BAKAL DI A Anjeunna bakal nganggurkeun dina minggu salain. MINGGU KOKEP. PELEPEN, SAKITU PITIK PELEPONAN SAKITU, AYA Mikir ING PRESIDEN TIDAK DENGAN THE PRESIDENT DIDA HENTEU WONG. WRONG. >> KOMPUTEN TIDAK. >> KOMPUTEN TIDAK. INGIN ADA ANTARA KOMUNITAS INGIN ADA ISI KOMUNITAS KOMPUTUS KOMUNITAS DAN ING ADALAH ING JUDGMENT IN ISLI AND ITU JUDGEMENT IN ISIS DISPLETION. TINDAKAN diskusi. PROSESUTOR KURANG DI PROSECUTOR LYING ING RASA KURING ROGER INI KON TEU ROGER KANGGIH NU DITAYU KANGGO, HENTEU, APLIKKEUN AYA TIDAK, KAU HENTEU, DIPENGKEUN PADA MANUSIA PILED ON AS MANY ENHANCEMENTS ASYA YANG BERTUASA PELUANG ASKEUN MEREKA KUMAHA DI SENTENCING MONTAK PANDUAN SENTENCING DENGAN GOT TO THE 7 PANDUAN GOT AND GOT ​​TO THE 7 TO 9 TUNGGAL RANGE. TO 9 TAHUN PUNGSAAN. TI AYA TUNGGULU DENGAN DRUG OR ATAWA ATAWA TI NU TUNGGUH DENGAN DRUG ATAWA GANG INGAH MANGSAANG GANG INGAH AYA DAPATKEUN ANTARA ANTARA ENTAN. YANG TEMBANG PENGUASAAN. NAJINAN JABATAN KANGSAAN NAJAKAN JABATAN KANGGOAN DIDENGKEUN, DIHENTEU JUSTICE DIDA, NUNGGAL KANGGO GRATIS. KAKASANGAN KOMUNITAS. ASA DIPANGKEUN ASA PELUANG DENGAN PELUANG DENGAN ATTORNEY ULTIMATELY DENGAN PAKSA ANTORNEY. KELUAR. THE ATTORNEY ANU DIPANGSAKAN THE ATTORNEY AGUNG DIPANGKULKE INI ADA KES KINI DIPERLAK INI ADALAH KES KINI DIPERLUKAN KUNCI ADALAH KANGGO. LAMPIRAN ADUDAH LITTLE. BRIAN: APA DEMOKRATIS AYEUNA BRIAN: APA DEMOKRATKEUN SUKA NU TELAH MASUKNA PELANGGAN NALAKU INGIN SUKU DENGAN PRESIDEN NGENTOT PRESIDENT FOUND OUT ABOUT THE SENTENCING SUKAN SENTENCING AYA AKU DIDAKATNA BUKU SUKAN DITUTUPKEUN PROSESUTION. PROSESUSI. TANPA KACINDEKAN DARI TE Teu KONKOSI DARI JUDGE. JUDGE. AND DIA DIHENTI TENTIU. AND DIA DIHENTI TENTIU. IT'S ATAS KASAHA. IT'S ATAS KASAHA. AND DIA NYIEUN AYA KANGGO MANGSA NU AND MANEH NU NU MANA NENG GOTO KANGGO NU KIDDING AKU. NGIMPUTKAN AKU. INGGU HUKUM HENTEUN INGIN. INGGU HUKUM HENTEUN INGIN. INGIN SUKU. INGIN SUKU. NEXT SANGKEUN KANGGO BISA GALAKU HENTEU ATAWA HENTEU ATTORNEY ANTARA DITIKIRAN AT ATTORNEY KAKI DITIKIRAN DI INGKAT INI DAN DIAJI AKAN GAMPANG INI AKAN DITENTUKKE AKU GAMPANG NGAPANGKEUN ATAWA NGAPUS UNTUK KEBANGSAAN NGAPUTAN APOK PROSEKUTOR TANGGALKEUN. PROSECUTOR DISIGNED. TEMA INGKEUN ATTORNEY Aranjeunna nyarioskeun umur ATPORNEY RESPONDED TO DINA RESPONDED TO TEMBANG PRESIDEN. TANGGUH PRESIDEN. >> Kuring DUKA - PENTING, kuring >> Kuring teu DOSA - LELAKI, Kuring HENTEU DI PUTUP KUMAHA NYANGGIH PADA ING Dinten, ATTORNEY THE DAY, NUNGGUL INGGRIS ANU RESPONSELENG UNTUK AGUNG DITUJUKNA UNTUK FUNGSI INSAN FUNGSI JABATAN JABATAN. JABATAN JUSTICE. AND ANAK-ANAK INGKAS JUDGMENT AND INGKEJEEN NGENALKEUN TIKAT KUDUJEUN AS US PANGGILAN KANGGO DENGAN ATTORNEY AS DENGAN PAKSA A ATTORNEY NGEKOLA DENGAN AUSA Gawéna Sateuacana. KOMUSUS AUSA KUMAHA. PADA ING GAMPANG DI DI ATAWA GAMPANG TENGAH KANGSAANAN ATTORNEY PELAKSANAAN ATTORNEY UNTUK ADJUST SENTENCING Nuju SUMBANG SENTENCING SADANGAN. Sanggup. INGAT, INI BAWA INGAT, INGIN SUKANG SUKMATKEUN. SENTENCING CUKUP. AND TEU SUKU NYAWA NU DIA AND TEU SUKU NYAWA NU DIA ANTU - SIEUN HIS TIAR - PAKSA INGIN SUKU. Sidang. JUDGE AYA LAMPIRAN JUDGE AYA KOMPETENSI KOMUNITAS UNTUK MEMBANGKAT APA AKTOR Pikeun Ngadaptarkeun Anu Ngabantosan ING DI ULTIMATELY Sidang ADALAH AKU DI KUSAS INI. KAS INI. HENTEU INI HENTEU NYAWA MAJALU HENTEU YANG HENTEU AYA GOLEKRANG KUKASAN. SADUKAN KERJA. >> DEFENSE ING JUGA DIA >> DEFENSE ISTU JAUH INGKEJUKAN APA APLIKASI MANGSAASAKAN SENTENCE APLIPRIATE. Sidang. AND NU NU NU TUJU AND NU NU NU TUJUAN JUDGE AYA NGUDAH. JUDGE AYA KANGGO NU DIAJAK. BRIAN: DIA DIJAMINAN DENGAN BRIAN: DIA DIA PELEKA DENGAN ROGER BATUR NYEKTUR ROGER BATU LUNGSAP NU KUDU sareng JUGA CONGRESS AND SUKTU OBJEKTIF KAJINAN DAN TINDAKAN KOMUNITAS KEJAYAANAN sareng SAKITNA. PANJENANG WITNESS. ATAS KANGKAT TIGA INI sareng PAKSEUNKAN TIGA TIGA INGKEUN SAPUJI NABI NYATA INI SENTUH FOUNDATION ING INI DENGAN PARAJAWA MUNGKUL DIA NYA INGAH DENGAN PARA NU MERDEKA HIMPOL DIA MUNGKIN ADALAH MISI REALM HIRUP AYA JATI REALM SENT OF THE OVER-THE-TOP THE OVER-THE-TOP RUJUKAN 7 TO 9 CUKASAN 7 TO 9 Taun. TAHUN. INGAT, DENGAN HIT DENGAN DIA INGAT, DENGAN DIA HIDUP DENGAN TEU GOLONG. TEAM SWAT. TEMPAT KONTAK ING DENGAN. TEMPAT KONTAK ING DENGAN. >> Kuring ANAK ATTORNEY KELUANGAN AT >> Kuring ANAK ANTARA NASA DI ATAWA. WAKTOS. Kuring ngingetkeun. Kuring ngingetkeun. BRIAN: Naon anu dipidamel? BRIAN: Naon anu dipidamel? >> ULTIMATELY DIA TAPI - >> ULTIMATELY DIA TIAP - CNN TIPPED OFF AS TO CNN TIPPED NELANGKEUN AS TO APA PADALA. SAHA NYANGSA NU. BRIAN: TEU DENY MUASA. BRIAN: TEU DENY MUASA. >> DENGAN KURSUS DENGAN. >> DENGAN KURSUS DENGAN. ATAWA KAHINUNGAN DENGAN, ING ATAWA ING AKHEUN HARI, INGNA DI SAPUASA NANGGALU DIA DI SAKITANA NU NGADISKEUN ATAWA WHEN ITULIS. AND KAPI PERHATOSAN INGIN. KASIH INI NANGKAP INI SIEUN HENTEU YANG NANGGALKEUN. BANYAK. Urang moal ngartoskeun saurang Kami bakal ngartoskeun saurang jawabanana dina cara ngacungkeunana. SATU UNTUK NYAWA NIMPAT KUTU. TEMA PELAKSANAAN INI PELAKSANAANA INGKAH GAMPANG. GAMPANG. KAS ING SUKAN MULIT. KAS ING SUKAN MULIT. AND AYEUNA HENTEU JAWA BARAT ING AND AYEUNA HENTEU LANGU KANGGO MORNING INGU SANGGANG MORNING INGIN SANGGUP SUKU AYA SUKSULYA YANG KANGGO NUNGGUL JURY HAD PELAKSANAAN JURY HAD BIASES. BIASES. BRIAN: MANGGANG ATUR SOSIAL BRIAN: MANGGANG ATAWA SOSIAL MEDIA. MEDIA. >> SO KAS INI, LAGI, INI >> SO KAS ING, LAGI, ING KENE, ING ANU HENTEU, IN THE SAHA NYAPAK, NU KAKU, DI SISTEM INJAN, AKAN SISTEM JUSTICE, KAMI NU NU NU TUNGGU, Urang KANGGO Nuju GALILU, NANGSA NU NAMPANG NU NU NAMPAK ISI. GALAKAN YANG APPAL. AND KEHENTIAN AKAN AND NU TUJUAN NYUTIKAN AKAL AYA TEU AKU DECIDER DIA TEPAT PROSEKUTOR YANG HENTEUN, PROSECUTORS ANU HENTEU, NUJUKAN PENTING I SUKAN ESPECIALLY AKU PIKSAKEUN ATAWA REALLY Pikirkeun Kagem sareng dicandakkeun ka hiji layanan DITUTUPKEUN SAUNTIK TOO SERIUS. Sidang. BRIAN: LINDSEY GRAHAM HENTEU I BRIAN: LINDSEY GRAHAM HENTEU SAYA NANGKEUN HADI PRESIDEN MANGSAAKAN PRESIDEN HAD NGADILKEUN TENTANG ING ASAL TUNGGALKEUN NGENTOTA TENGAH SENTENCING ASAWA. PENTING. SAHA NU INGKEU AYA NU DIA SANGGU AYA NU TANGGO MANGSA NU MANGSA NUJUKAN DITO AN BASA-BASA INGGAL INVESTIGATION. PELABURAN. SUMATANGKEUN SUKANG Bumi SUKA NU DIRI SUMBANG RUMAH DENGAN, KANGGO. SAKITU, KANGGO. >> PRESIDEN NU FREE TO >> PRESIDEN NU GRATIS KANGGO MUKA DENGAN KANGGURAN INI DIA GANTI OPINE ON WHATEVER WANTS AND HE WILL.

Whitaker beuratna dina Barr neangan hukuman anu langkung hampang pikeun Roger Stone

Senate Minority Leader Chuck Schumer calls for IG investigation into the Department of Justice’s decision to reduce Roger Stone’s recommended sentence; Former Acting U.S. Attorney General Matt Whitaker weighs in. #FoxNews FOX News operates the FOX News Channel (FNC), FOX Business Network (FBN), FOX News Radio, FOX News Headlines 24/7, FOXNews.com and the direct-to-consumer streaming service, FOX Nation. FOX News also produces FOX News Sunday on FOX Broadcasting Company and FOX News Edge. A top five-cable network, FNC has been the most-watched news channel in the country for 17 consecutive years. According to a 2018 Research Intelligencer study by Brand Keys, FOX News ranks as the second most trusted television brand in the country. Additionally, a Suffolk University/USA Today survey states Fox News is the most trusted source for television news or commentary in the country, while a 2017 Gallup/Knight Foundation survey found that among Americans who could name an objective news source, FOX News is the top-cited outlet. FNC is available in nearly 90 million homes and dominates the cable news landscape while routinely notching the top ten programs in the genre. Subscribe to Fox News! bit.ly/2vBUvAS Watch more Fox News Video: video.foxnews.com Watch Fox News Channel Live: www.foxnewsgo.com/ Watch full episodes of your favorite shows The Five: video.foxnews.com/playlist/longform-the-five/ Special Report with Bret Baier: video.foxnews.com/playlist/longform-special-report/ The Story with Martha MacCallum: video.foxnews.com/playlist/longform-the-story-with-martha-maccallum/ Tucker Carlson Tonight: video.foxnews.com/playlist/longform-tucker-carlson-tonight/ Hannity: video.foxnews.com/playlist/longform-hannity/ The Ingraham Angle: video.foxnews.com/playlist/longform-the-ingraham-angle/ Fox News @ Night: video.foxnews.com/playlist/longform-fox-news-night/ Follow Fox News on Facebook: www.facebook.com/FoxNews/ Follow Fox News on Twitter: twitter.com/FoxNews/ Follow Fox News on Instagram: www.instagram.com/foxnews/
Trump Roger Stone, fox news channel, roger stone, roger stone sentencing, Barr, Matt Whitaker Trump, Matt whitaker fox news, Whitaker, fox, Bill Barr, matt whitaker interview, Matt Whitaker, fox news, fox and friends, news, fox & friends, Whitaker Trump,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="5.039" dur="0.232"> ♪ >

< start="5.306" dur="2.734"> ♪ ♪ >

< start="8.075" dur="1.701"> ♪ >> PRESIDENT RAN LAMPIRAN >

< start="9.81" dur="1.201"> >> PRESIDEN RAN MANGSA NAMPAK SWAMP IN WASHINGTON. >

< start="11.045" dur="2.335"> THE SWAMP IN WASHINGTON. Kuring ASK AMERIKAN FELLOW MY. >

< start="13.414" dur="3.903"> Kuring ASK AMERIKAN FELLOW MY. SAHA NYATA LEPAT, NYAWA >

< start="17.351" dur="1.801"> SAHA NYATA LEPAT, AYA NU MUNGGUH BASA DENGAN PALING HENTEU >

< start="19.153" dur="2.001"> DITINGKATKEUN INI DENGAN PERSON PALING PALING DI KABEH >

< start="21.155" dur="1.234"> KUASA DINA PAKSA DI KABUPATEN KONTAK NABUNG >

< start="22.423" dur="2.368"> Warga nagara nyicingan kana sababaraha pasilitas pikeun hasil >

< start="24.792" dur="2.368"> PANGGILAN UNTUK NANGGAMU KANGGO NANGGAL MANGSA BASA? >

< start="27.195" dur="1.5"> GABUTAN NGANJAWABKAN UNDANG-UNDANG? BRIAN: TI NANG KANGGO. >

< start="28.73" dur="0.999"> BRIAN: TI NANG KANGGO. SEKOLAH SEKOLAH SENATOR NOT >

< start="29.764" dur="0.9"> SEKOLAH SENATOR SEKOLAH NGEMBOLA TUNGKULKEUN HARI KARUNG >

< start="30.665" dur="1.233"> BUNGKUNG TUNGGALKEUN HENTEU AYA TAPI IMPEACHMENT AYEUNA AYEUNA >

< start="31.933" dur="1.166"> IMPEACHMENT PUSH AYEUNA NEMPAT ING INVESTIGATE >

< start="33.101" dur="1.1"> DEMANDING IG INVESTIGATE AND MAY INVESTIGATION >

< start="34.202" dur="1.634"> AND AYA INVESTIGASI INTO ING JABATAN >

< start="35.87" dur="1.234"> INTO JABATANAN KURSUS PANGGILAN KANGGO HENTEUN >

< start="37.105" dur="1.6"> KEPUTUSAN JUSTICE Pikeun Ngaladarkeunkeun Waktosna ngajangjikeun >

< start="38.74" dur="1.4"> THE PRISON DIPASANGKEUN Waktos UNTUK ROGER BATU. >

< start="40.174" dur="1.501"> BATANG ROGER. GURU NEXT KAYU KANGSAU DENGAN REALITI >

< start="41.676" dur="0.433"> GURU NEXT KAYU KANGSAIN TEMPAT REALITI. >

< start="42.11" dur="2.668"> CHECK. DENGAN DENGAN BANYAK REACTING >

< start="44.779" dur="2.034"> DENGAN DENGAN HANYA NANGGOLEH REKAT KENCANGAN DIRI KANA ANTORNEY >

< start="46.814" dur="1.601"> US ATTORNEY KAKITANGAN MATT PUTRA. >

< start="48.416" dur="2.068"> WHITAKER. DIPANGKAT AG BARR UNTUK Nuju >

< start="50.485" dur="0.9"> ASKED AG BARR UNTUK PELAKON DI BUMI >

< start="51.386" dur="0.633"> BUAH JAWATAN KOMUNITAS RUMAH. >

< start="52.02" dur="1.967"> JAWATANKUASA INVESTIGATIF. DIA PADULI DI BAKAL DI A >

< start="53.989" dur="0.699"> Anjeunna bakal nganggurkeun dina minggu salain. >

< start="54.689" dur="0.833"> MINGGU KOKEP. PELEPEN, SAKITU PITIK >

< start="55.557" dur="0.933"> PELEPONAN SAKITU, AYA Mikir ING PRESIDEN TIDAK DENGAN >

< start="56.524" dur="0.299"> THE PRESIDENT DIDA HENTEU WONG. >

< start="56.825" dur="0.799"> WRONG. >> KOMPUTEN TIDAK. >

< start="57.659" dur="1.733"> >> KOMPUTEN TIDAK. INGIN ADA ANTARA KOMUNITAS >

< start="59.427" dur="1.601"> INGIN ADA ISI KOMUNITAS KOMPUTUS KOMUNITAS DAN ING ADALAH ING JUDGMENT IN >

< start="61.029" dur="3.469"> ISLI AND ITU JUDGEMENT IN ISIS DISPLETION. >

< start="64.499" dur="1.434"> TINDAKAN diskusi. PROSESUTOR KURANG DI >

< start="65.967" dur="1.1"> PROSECUTOR LYING ING RASA KURING ROGER INI >

< start="67.102" dur="1.9"> KON TEU ROGER KANGGIH NU DITAYU KANGGO, HENTEU, >

< start="69.004" dur="2.2"> APLIKKEUN AYA TIDAK, KAU HENTEU, DIPENGKEUN PADA MANUSIA >

< start="71.206" dur="1.1"> PILED ON AS MANY ENHANCEMENTS ASYA YANG BERTUASA >

< start="72.307" dur="0.933"> PELUANG ASKEUN MEREKA KUMAHA DI SENTENCING >

< start="73.241" dur="8.908"> MONTAK PANDUAN SENTENCING DENGAN GOT TO THE 7 >

< start="82.15" dur="1.367"> PANDUAN GOT AND GOT ​​TO THE 7 TO 9 TUNGGAL RANGE. >

< start="83.518" dur="1.634"> TO 9 TAHUN PUNGSAAN. TI AYA TUNGGULU DENGAN DRUG OR ATAWA >

< start="85.186" dur="0.8"> ATAWA TI NU TUNGGUH DENGAN DRUG ATAWA GANG INGAH MANGSAANG >

< start="86.021" dur="1.901"> GANG INGAH AYA DAPATKEUN ANTARA ANTARA ENTAN. >

< start="87.923" dur="0.599"> YANG TEMBANG PENGUASAAN. NAJINAN JABATAN KANGSAAN >

< start="88.524" dur="0.599"> NAJAKAN JABATAN KANGGOAN DIDENGKEUN, DIHENTEU >

< start="89.124" dur="4.336"> JUSTICE DIDA, NUNGGAL KANGGO GRATIS. >

< start="93.495" dur="1.7"> KAKASANGAN KOMUNITAS. ASA DIPANGKEUN >

< start="95.23" dur="0.633"> ASA PELUANG DENGAN PELUANG DENGAN ATTORNEY >

< start="95.897" dur="0.3"> ULTIMATELY DENGAN PAKSA ANTORNEY. >

< start="96.231" dur="0.633"> KELUAR. THE ATTORNEY ANU DIPANGSAKAN >

< start="96.898" dur="2.135"> THE ATTORNEY AGUNG DIPANGKULKE INI ADA KES KINI DIPERLAK >

< start="99.067" dur="1.801"> INI ADALAH KES KINI DIPERLUKAN KUNCI ADALAH KANGGO. >

< start="100.869" dur="0.7"> LAMPIRAN ADUDAH LITTLE. BRIAN: APA DEMOKRATIS AYEUNA >

< start="101.57" dur="1.2"> BRIAN: APA DEMOKRATKEUN SUKA NU TELAH MASUKNA >

< start="102.805" dur="1.033"> PELANGGAN NALAKU INGIN SUKU DENGAN PRESIDEN NGENTOT >

< start="103.872" dur="0.466"> PRESIDENT FOUND OUT ABOUT THE SENTENCING >

< start="104.339" dur="0.733"> SUKAN SENTENCING AYA AKU DIDAKATNA >

< start="105.106" dur="0.366"> BUKU SUKAN DITUTUPKEUN PROSESUTION. >

< start="105.474" dur="1.267"> PROSESUSI. TANPA KACINDEKAN DARI TE >

< start="106.775" dur="0.399"> Teu KONKOSI DARI JUDGE. >

< start="107.209" dur="1.3"> JUDGE. AND DIA DIHENTI TENTIU. >

< start="108.543" dur="0.933"> AND DIA DIHENTI TENTIU. IT'S ATAS KASAHA. >

< start="109.478" dur="1.567"> IT'S ATAS KASAHA. AND DIA NYIEUN AYA KANGGO MANGSA NU >

< start="111.046" dur="1.133"> AND MANEH NU NU MANA NENG GOTO KANGGO NU KIDDING AKU. >

< start="112.18" dur="2.869"> NGIMPUTKAN AKU. INGGU HUKUM HENTEUN INGIN. >

< start="115.05" dur="2.335"> INGGU HUKUM HENTEUN INGIN. INGIN SUKU. >

< start="117.386" dur="1.166"> INGIN SUKU. NEXT SANGKEUN KANGGO BISA >

< start="118.554" dur="1.433"> GALAKU HENTEU ATAWA HENTEU ATTORNEY ANTARA DITIKIRAN AT >

< start="120.021" dur="1.067"> ATTORNEY KAKI DITIKIRAN DI INGKAT INI DAN DIAJI AKAN GAMPANG >

< start="121.089" dur="1.133"> INI AKAN DITENTUKKE AKU GAMPANG NGAPANGKEUN ATAWA NGAPUS >

< start="122.257" dur="0.733"> UNTUK KEBANGSAAN NGAPUTAN APOK PROSEKUTOR TANGGALKEUN. >

< start="122.991" dur="3.169"> PROSECUTOR DISIGNED. TEMA INGKEUN ATTORNEY >

< start="126.161" dur="1.133"> Aranjeunna nyarioskeun umur ATPORNEY RESPONDED TO >

< start="127.296" dur="0.499"> DINA RESPONDED TO TEMBANG PRESIDEN. >

< start="127.83" dur="1.733"> TANGGUH PRESIDEN. >> Kuring DUKA - PENTING, kuring >

< start="129.598" dur="0.666"> >> Kuring teu DOSA - LELAKI, Kuring HENTEU DI PUTUP >

< start="130.265" dur="0.6"> KUMAHA NYANGGIH PADA ING Dinten, ATTORNEY >

< start="130.866" dur="1.033"> THE DAY, NUNGGUL INGGRIS ANU RESPONSELENG UNTUK >

< start="131.934" dur="1.2"> AGUNG DITUJUKNA UNTUK FUNGSI INSAN >

< start="133.168" dur="0.833"> FUNGSI JABATAN JABATAN. >

< start="134.036" dur="2.534"> JABATAN JUSTICE. AND ANAK-ANAK INGKAS JUDGMENT >

< start="136.605" dur="1.267"> AND INGKEJEEN NGENALKEUN TIKAT KUDUJEUN AS US >

< start="137.873" dur="3.336"> PANGGILAN KANGGO DENGAN ATTORNEY AS DENGAN PAKSA A >

< start="141.21" dur="3.869"> ATTORNEY NGEKOLA DENGAN AUSA Gawéna Sateuacana. >

< start="145.081" dur="1.733"> KOMUSUS AUSA KUMAHA. PADA ING GAMPANG DI >

< start="146.848" dur="0.8"> DI ATAWA GAMPANG TENGAH KANGSAANAN ATTORNEY >

< start="147.683" dur="1.4"> PELAKSANAAN ATTORNEY UNTUK ADJUST SENTENCING >

< start="149.084" dur="0.433"> Nuju SUMBANG SENTENCING SADANGAN. >

< start="149.551" dur="0.667"> Sanggup. INGAT, INI BAWA >

< start="150.219" dur="0.666"> INGAT, INGIN SUKANG SUKMATKEUN. >

< start="150.919" dur="1.4"> SENTENCING CUKUP. AND TEU SUKU NYAWA NU DIA >

< start="152.321" dur="1.567"> AND TEU SUKU NYAWA NU DIA ANTU - SIEUN HIS >

< start="153.889" dur="0.399"> TIAR - PAKSA INGIN SUKU. >

< start="154.29" dur="2.635"> Sidang. JUDGE AYA LAMPIRAN >

< start="156.926" dur="1.2"> JUDGE AYA KOMPETENSI KOMUNITAS UNTUK MEMBANGKAT APA >

< start="158.161" dur="1.366"> AKTOR Pikeun Ngadaptarkeun Anu Ngabantosan ING DI ULTIMATELY >

< start="159.528" dur="1.634"> Sidang ADALAH AKU DI KUSAS INI. >

< start="161.196" dur="1.234"> KAS INI. HENTEU INI HENTEU NYAWA >

< start="162.431" dur="0.566"> MAJALU HENTEU YANG HENTEU AYA GOLEKRANG KUKASAN. >

< start="162.998" dur="1.133"> SADUKAN KERJA. >> DEFENSE ING JUGA DIA >

< start="164.133" dur="1.167"> >> DEFENSE ISTU JAUH INGKEJUKAN APA APLIKASI >

< start="165.301" dur="0.499"> MANGSAASAKAN SENTENCE APLIPRIATE. >

< start="165.802" dur="1.099"> Sidang. AND NU NU NU TUJU >

< start="166.902" dur="1.834"> AND NU NU NU TUJUAN JUDGE AYA NGUDAH. >

< start="168.737" dur="1.1"> JUDGE AYA KANGGO NU DIAJAK. BRIAN: DIA DIJAMINAN DENGAN >

< start="169.839" dur="1.1"> BRIAN: DIA DIA PELEKA DENGAN ROGER BATUR NYEKTUR >

< start="170.973" dur="2.402"> ROGER BATU LUNGSAP NU KUDU sareng JUGA >

< start="173.409" dur="2.902"> CONGRESS AND SUKTU OBJEKTIF KAJINAN DAN >

< start="176.312" dur="0.833"> TINDAKAN KOMUNITAS KEJAYAANAN sareng SAKITNA. >

< start="177.146" dur="1.601"> PANJENANG WITNESS. ATAS KANGKAT TIGA INI sareng >

< start="178.781" dur="1.467"> PAKSEUNKAN TIGA TIGA INGKEUN SAPUJI NABI NYATA INI >

< start="180.25" dur="1.099"> SENTUH FOUNDATION ING INI DENGAN PARAJAWA MUNGKUL DIA NYA >

< start="181.35" dur="2.401"> INGAH DENGAN PARA NU MERDEKA HIMPOL DIA MUNGKIN ADALAH MISI REALM >

< start="183.753" dur="0.533"> HIRUP AYA JATI REALM SENT OF THE OVER-THE-TOP >

< start="184.32" dur="1.133"> THE OVER-THE-TOP RUJUKAN 7 TO 9 >

< start="185.488" dur="0.432"> CUKASAN 7 TO 9 Taun. >

< start="185.955" dur="1.3"> TAHUN. INGAT, DENGAN HIT DENGAN DIA >

< start="187.29" dur="0.699"> INGAT, DENGAN DIA HIDUP DENGAN TEU GOLONG. >

< start="188.024" dur="1.734"> TEAM SWAT. TEMPAT KONTAK ING DENGAN. >

< start="189.792" dur="1.201"> TEMPAT KONTAK ING DENGAN. >> Kuring ANAK ATTORNEY KELUANGAN AT >

< start="191.027" dur="0.332"> >> Kuring ANAK ANTARA NASA DI ATAWA. >

< start="191.394" dur="1.533"> WAKTOS. Kuring ngingetkeun. >

< start="192.962" dur="0.599"> Kuring ngingetkeun. BRIAN: Naon anu dipidamel? >

< start="193.596" dur="1.533"> BRIAN: Naon anu dipidamel? >> ULTIMATELY DIA TAPI - >

< start="195.164" dur="1.667"> >> ULTIMATELY DIA TIAP - CNN TIPPED OFF AS TO >

< start="196.832" dur="1.601"> CNN TIPPED NELANGKEUN AS TO APA PADALA. >

< start="198.434" dur="0.633"> SAHA NYANGSA NU. BRIAN: TEU DENY MUASA. >

< start="199.101" dur="0.633"> BRIAN: TEU DENY MUASA. >> DENGAN KURSUS DENGAN. >

< start="199.769" dur="2.501"> >> DENGAN KURSUS DENGAN. ATAWA KAHINUNGAN DENGAN, ING >

< start="202.305" dur="1.266"> ATAWA ING AKHEUN HARI, INGNA DI SAPUASA NANGGALU >

< start="203.573" dur="1.1"> DIA DI SAKITANA NU NGADISKEUN ATAWA WHEN ITULIS. >

< start="204.674" dur="1.7"> AND KAPI PERHATOSAN INGIN. KASIH INI NANGKAP >

< start="206.376" dur="0.532"> INI SIEUN HENTEU YANG NANGGALKEUN. >

< start="206.943" dur="1.2"> BANYAK. Urang moal ngartoskeun saurang >

< start="208.144" dur="1.701"> Kami bakal ngartoskeun saurang jawabanana dina cara ngacungkeunana. >

< start="209.846" dur="1.333"> SATU UNTUK NYAWA NIMPAT KUTU. TEMA PELAKSANAAN INI >

< start="211.214" dur="0.365"> PELAKSANAANA INGKAH GAMPANG. >

< start="211.581" dur="1.067"> GAMPANG. KAS ING SUKAN MULIT. >

< start="212.682" dur="1.7"> KAS ING SUKAN MULIT. AND AYEUNA HENTEU JAWA BARAT ING >

< start="214.384" dur="0.799"> AND AYEUNA HENTEU LANGU KANGGO MORNING INGU SANGGANG >

< start="215.184" dur="0.6"> MORNING INGIN SANGGUP SUKU AYA >

< start="215.785" dur="3.469"> SUKSULYA YANG KANGGO NUNGGUL JURY HAD >

< start="219.255" dur="0.399"> PELAKSANAAN JURY HAD BIASES. >

< start="219.655" dur="0.734"> BIASES. BRIAN: MANGGANG ATUR SOSIAL >

< start="220.422" dur="0.267"> BRIAN: MANGGANG ATAWA SOSIAL MEDIA. >

< start="220.69" dur="1.868"> MEDIA. >> SO KAS INI, LAGI, INI >

< start="222.592" dur="1.6"> >> SO KAS ING, LAGI, ING KENE, ING ANU HENTEU, IN THE >

< start="224.227" dur="1.4"> SAHA NYAPAK, NU KAKU, DI SISTEM INJAN, AKAN >

< start="225.662" dur="1.3"> SISTEM JUSTICE, KAMI NU NU NU TUNGGU, Urang KANGGO Nuju >

< start="226.963" dur="1.133"> GALILU, NANGSA NU NAMPANG NU NU NAMPAK ISI. >

< start="228.097" dur="3.302"> GALAKAN YANG APPAL. AND KEHENTIAN AKAN >

< start="231.401" dur="1.4"> AND NU TUJUAN NYUTIKAN AKAL AYA TEU AKU >

< start="232.802" dur="2.768"> DECIDER DIA TEPAT PROSEKUTOR YANG HENTEUN, >

< start="235.572" dur="1.1"> PROSECUTORS ANU HENTEU, NUJUKAN PENTING I >

< start="236.673" dur="4.136"> SUKAN ESPECIALLY AKU PIKSAKEUN ATAWA REALLY >

< start="240.844" dur="5.37"> Pikirkeun Kagem sareng dicandakkeun ka hiji layanan >

< start="246.216" dur="0.633"> DITUTUPKEUN SAUNTIK TOO SERIUS. >

< start="246.883" dur="0.8"> Sidang. BRIAN: LINDSEY GRAHAM HENTEU I >

< start="247.684" dur="1.634"> BRIAN: LINDSEY GRAHAM HENTEU SAYA NANGKEUN HADI PRESIDEN >

< start="249.319" dur="2.268"> MANGSAAKAN PRESIDEN HAD NGADILKEUN TENTANG ING ASAL >

< start="251.588" dur="0.399"> TUNGGALKEUN NGENTOTA TENGAH SENTENCING ASAWA. >

< start="251.988" dur="0.9"> PENTING. SAHA NU INGKEU AYA NU DIA >

< start="252.889" dur="1.033"> SANGGU AYA NU TANGGO MANGSA NU MANGSA NUJUKAN DITO AN >

< start="253.923" dur="0.5"> BASA-BASA INGGAL INVESTIGATION. >

< start="254.424" dur="1.2"> PELABURAN. SUMATANGKEUN SUKANG Bumi >

< start="255.659" dur="0.499"> SUKA NU DIRI SUMBANG RUMAH DENGAN, KANGGO. >

< start="256.192" dur="1.935"> SAKITU, KANGGO. >> PRESIDEN NU FREE TO >

< start="258.161" dur="0.867"> >> PRESIDEN NU GRATIS KANGGO MUKA DENGAN KANGGURAN INI DIA GANTI >

< start="259.029" dur="0.966"> OPINE ON WHATEVER WANTS AND HE WILL. >