s images and subtitles

GAMPANG PENTING GAMPANG PENTING. GAMPANG PENTING. SINI GAMPANG PENTING. Dheweke GAMPANG PENTING. Dheweke GAMPANG PENTING. Dheweke Wong GAMPANG PENTING. Dheweke Wong Sopo GAMPANG PENTING. Dheweke Wong sing Kabar Dheweke Wong sing Kabar Dheweke Wong sing ROTONGAN PENTING Dheweke Wong sing Kabar Ngrungokake Dheweke Wong sing Nggawe WULANGAN Dheweke Sopo sing NATE INGKE ING KANGGO MENGUTUT Dheweke Sopo sing NATE INGKE ING KANGGO MENGETUAK ING PUTIH SAIKI PILIHAN sing DATENGAN SAIKI PILIHAN KABUPATEN AHMAD SAIKI PILIHAN KABUPATEN AHMAD ARBERY. AHMAD ARBERY. AHMAD ARBERY. SAIKI AHMAD ARBERY. SAIKI AHMAD ARBERY. Yaiku pitakon AHMAD ARBERY. WULANA ING TENISI INGGO WULANA ING TENISI INGGO Yaiku pitakon babagan pitakon KANGEN KEGIANGAN INGKANG TANGGAL SUKU ING IN KENE TENISI ANTARI NGANGGO LAMPIRAN ING GLYNN NUNG KENE TENISI ANTARI NGANGGO ING SUMBANGAN GLYNN NUNG KENE TENISI ANTARI NGANGGO ING NEGARA GLYNN KAWASAN ING NEGARA GLYNN Kantor ing negara GLYNN TENTANG ING Kantor ing negara GLYNN TENTANG KAS. KAS. KAS. ING KAS. LOKAL KAS. DOKRI LOKAL KAS. INTORNIK DOKROT LOKAL INTORNIK DOKROT LOKAL INGKU PENTADBARA ING AKHEWANG SENTUH INGKU PENTADBARA DESA PAKSA INGKU INGKU PENTADBARA ING AKHIRI SENTIASA DENGAN INTORNIK DESA DESA DESA LATIHAN A INTORNIK DESA DESA DESA LATIHAN 12 INGKU PENTADBIRAN LOKAL DIDIKATI DENGAN PENTING 12 DUA INGKU PENTADBARA DESA LAKONAN DENGAN SENTIASA DENGAN 12 DUA SENTIASA DENGAN PENTING 12 DUA SENTIASA DENGAN SENTIASA 12 DUA KABUPATEN MENJAWA SENTIASA SENTIASA A 12 DUA KABUPATEN KOMUNITAS PENTING SENTIASA DENGAN PENTING 12 DUA KABUPATEN MENJAWA PANGKENAN SENTIASA DENGAN SENTIASA 12 DUA KABUPATEN KEDAH DIKUATIS JAWATANKUASA JENIS KENE JAWATANKUASA NJAWA TEMA ING INI JAWABARKITU KANGGO JAWA ING DENGAN INI KOMISIKEN NERANGKE ING ING DENGAN KANGGO TAKE ING KOMISIKEN NERANGKE ING NGISI KANGGO ING NGANGGO KOMISIKEN NERANGKE ING NGISI KANGGO ING ING NGANGGO BAB Juru bicara padha nyritakake dheweke HAD KANGGO ING NGANGGO BUKU HAD NGANGGO ING NGANGGO BASA-BISAN GADHANA NGANGGO ING NGANGGO BAKAL ING NGENTOT HAD ING NGANGGO BAKAL ING ING NGET ING KENE. SUKAN TENTANG HERANA. SUKAN TENTANG HERANA. IT SUKAN TENTANG HERANA. IKU SUKAN TENTANG HERANA. IT IS A SUKAN TENTANG HERANA. IT IS A CE SUKAN TENTANG HERANA. Yaiku CEKAT lan SUKAN TENTANG HERANA. Yaiku CEKAT lan DESIST SUKAN TENTANG HERANA. Yaiku ORDER APA lan DESIST Yaiku ORDER APA lan DESIST ITU AYAT KENE MAS DESIS LAN DESIS ITU AYA KENE MAS DESIS lan DESIS Dhewe Iku IS ORDES DESIST lan DESIS sing IS Bagean Iku IS ORDES DESIST lan DESIS sing IS bagean ITU ITU AYAT KENE MAS DESIS lan DESIS ING PAKSA ING BAHASA MANAWA ITU ITU KENE MAS DESIS lan DESISTES sing dadi bagean saka DOKUMEN MANY Yaiku bagean saka DOKUMEN MANY Yaiku bagean saka DOKUMEN MANY sing ora diatur Yaiku bagean saka DOKUMEN MANY ING UNTUK KANGGO Yèn dadi bagean saka DOKUMEN MANY UNDIASA INGGAL ING SATU Yèn dadi bagean saka DOKUMEN MANY sing ora diwartani yen ana salah sawijine Yaiku bagean saka DOKUMEN MANY ING UNDANG-UNDANG-UNDANG NUNGGAL ING SUKU BUKU UNGGAL ING SUKU TARI ING KITA TANPA SUKU DENGAN SUKU INVESTIGATOR KITA UNCOVERED ING SATU INVESTIGATOR KAMI DITUTUP UNGGAL ING SUKU ING INVESTIGATOR KAMI DITUTUPAN INVESTIGATOR DITENGKEK ING ING ING SUKU INVESTIGATOR DITENGKE ING INI. TEMA. TEMA. >> TEMA. >> Wartawan: TEMA. >> Wartawan: THE TEMA. >> Wartawan: RECORD TEMA. >> Wartawan: KENCANA REKODA TEMA. >> Wartawan: REKA KANGGO MAJAWA >> Wartawan: REKA KANGGO MAJAWA >> Wartawan: REKA PAKSA ING FEBRUARI >> Wartawan: REKODA TEMBANG ING FEBROARY kaping 23, >> Wartawan: RECORD SHOW IN PUTRA tanggal 23, WULAN >> Wartawan: REKODA TEMBANG ING PUTRA tanggal 23 Pungkasan, WULAN SELEPAS 23 FEBRUARI, JAMINAN WIB 23 FEBRUARI, GAMUNG SELEP AHMAD 23 FEBRUARI, GAMUNG SELEP AHMAD ARBERY 23 FEBRUARI, GAMUNG SELEP AHMAD ARBERY WAS 23 FEBRUARI, GAMUNG SELEP AHMAD ARBERY PAKAI 23 FEBRUARI, GAMUNG SELEP AHMAD ARBERY PADUKAN LANJUT AHMAD ARBERY KANGGO AND AHMAD ARBERY DITUKU lan dipateni, AHMAD ARBERY KANGGO ING PUTIH lan KONEK, LYCIE AHMAD ARBERY KANGGO MANAJAWA DITEKA DITULUSKAN, INGKAPENTUK LYCIE INGESTIGATOR LYCIE, LYCIE KILUNG, LYCIE INVESTIGATORS REACH DITULUT, INGKOLEKSI LYCIE NGGALKE KILUNG, PELUANG LYCIE NGAPAKKE TO KONSEN, INFESTIGATOR LYCIE Mumpatake menyang DITULUSKAN, PELABUR LYCIE NGAPAKKE ING DA NGANGKA INGGU DA NGANGGO ING INVESTIGATOR DA Waca menyang INVESTIGATOR DA NGAPAKKE ING INVESTIGATOR DA UNTUK LUKU SAIKI ING INVESTIGATOR DA UNTUK LAMPIRAN LUKU. INVESTIGATOR UNTUK LAMPIRAN LUKU. INVESTIGATOR UNTUK LAMPIRAN LUKU. A INVESTIGATOR UNTUK LAMPIRAN LUKU. POLIS INVESTIGATOR UNTUK LAMPIRAN LUKU. PITU POLIS INVESTIGATOR UNTUK LAMPIRAN LUKU. GOLEKSI GOLEKSI DASAR INVESTIGATOR UNTUK LAMPIRAN LUKU. GOLEKSI GOLEKS DESEN ING DI INVESTIGATOR UNTUK LAMPIRAN LUKU. GOLEKSI GAMPANG GOLEK DENGAN ING GOLEKSI GAMPANG GOLEK DENGAN ING TINDAKAN GOLEKSI DIDUKUKAN ING DARK SASILIS POLITIK DADI ING DARI KANGGO TINDAKAN PANJENENGAN DUMADAKI ING NEGARA DARK ING NEGARA A POLISI PANJENJANG DUMADANG DI INGKANG INGGRIS ING PANGGUNG DARK INGGRIS PEMBANGUNAN DARK HARI INGGRIS INOKONGAN SPOKE DARK INGGRIS NEGARA INGKAT GAMPANG DARK INGGRIS INGKOLEKTOR INGKOLEKTOR DENGAN DUA DARK INGKRÉWAS INTEKTIF INGSUS DENGAN DUA PENTING DARK INGKROSI INGKOLEKSI GOLEKSI DENGAN DUA PENTING DASK SPOKE DENGAN DUA ASSISTANT DAS SPOKE DENGAN DUA ASSISTANT DAS lan SPOKE DENGAN DUA ASSISTANT DAS lan JOHNSON SPOKE DENGAN DUA ASSISTANT DAS lan JOHNSON. LAN KAWASAN JOHNSON. LAN KAWASAN JOHNSON. IN LAN KAWASAN JOHNSON. IN ONE LAN KAWASAN JOHNSON. INI ING ING LAN KAWASAN JOHNSON. Ing siji wong-wong mau, LAN KAWASAN JOHNSON. INI INI SUKU, "DATENG LAN KAWASAN JOHNSON. INI INI INI, "ora BUKU INI INI INI, "ora BUKU INI INI SUKU, "DATANG ora nggenah INI INI SUKU, "DATANG ora nggatekake ING INI SUKU, "DATANG ora nggatekake INI INI SUKU, "DATUK NANG KANGGO ING SAIKI INI INI SUKU, "DATENG GAMPANG TANGGO MUNGKU DITULU INI INI SUKU, "DATENG GAMPANG TANGGO NATE ING PRUOR Ngatur Iki supaya Nampa PRIOR Ngatur Iki supaya Nampilake PRIOR TO Ngatur Iki supaya Nampilake PRIOR ING JAMINAN Ngatur Iki supaya Nampilake PRIOR ING JAMINAN KANGGO Ngatur Iki supaya Nampilake PRIOR ING NGANGGURU ING PELABURAN KANGGO NENGGALKI SEMUA INGGRIS KANGGO NUNGGUH KABUPATEN ING PELABURAN KANGGO INGGRIS KABUPATEN ING PELABUR DARI KANGGO NUNGGUH SEMUA PIHAK DUMANGGUH DARI GAMPANG. Partai Saka HEADQUARTERS. Partai Saka HEADQUARTERS. " Partai Saka HEADQUARTERS. "NULIS Partai Saka HEADQUARTERS. "NUNGSA AWAM Partai Saka HEADQUARTERS. "NUNGSA KANGGO PUBLIK "NUNGSA KANGGO PUBLIK "NUNGSA KAWASAN PUBLIK KANGGO "NULIS KULIT PUBLIK McMICHAELS INI "NUNGGAL KANGGO PUBLIK McMICHAELS ING ARRESTED "NUNGGAL KANGGO PUBLIK McMICHAELS ING ARRESTED lan McMICHAELS ING ING diatur McMICHAELS INGNA ARRESTED lan McMICHAELS INGKE ARRESTED lan COMMISSIONER McMICHAELS INGKE ARRESTED lan KOMUNIKASI SAID McMICHAELS ING ING AKU KANGGO lan KOMISI SAID JACKIE KOMPURSARI SAID JACKIE KOMPISIS SAID JACKIE JOHNSON KOMENSIONER SAID JACKIE JOHNSON dibukak KOMENSIONER SAID JACKIE JOHNSON KANGGO KOMENSIONER SAID JACKIE JOHNSON KUNCI TETEPU. JOHNSON KUNCI TENAGA. JOHNSON KUNCI TENAGA. Lan JOHNSON KUNCI TENAGA. Lan AWAM JOHNSON KUNCI TENAGA. Lan KENYATA AWAM Lan KENYATA AWAM Lan KOMISI KOMUNITAS AWAM Lan KOLEKSI JAWATANKUASA KOMUNITAS AWAM Lan KOMUNITAS PUBLIK JAWATAN KOKOK Lan KOMUNITAS PUBLIK JAWATAN KOKOK JAIJANG JAINSON KOMISI JOKEP SAID JOHNSON KOMISIKEN KOKOK SAID JOHNSON SHUT KOMUNITAS KOKOK SAID JOHNSON MENGGUNG KOMISI JOKEP SAID JOHNSON PUNYA KOLEK KOMUNITAS KOKOK SAID JOHNSON PUNYA KOLEKI TO KOMUNITAS KOKOK SAID JOHNSON PUNYA KANGGO MUNGKUL KOMUNITAS KOKOK SAID JOHNSON PUNYA KANGGURU UNTUK NGETEKA SAIKI SAIKI KANGGO kanggo nglindhungi HER SAIKI SAIKI KANGGO kanggo nglindhungi RANNA SAIKI SAIKI KANGGO kanggo nglindhungi McMICHAEL. KAWAN McMICHAEL. KAWAN McMICHAEL. McMICHAEL KAWAN McMICHAEL. McMICHAEL WAS KAWAN McMICHAEL. McMICHAEL ING AN KAWAN McMICHAEL. McMICHAEL ING INVESTIGATOR McMICHAEL ING INVESTIGATOR McMICHAEL ING INVESTIGATOR KANGGO McMICHAEL ING INVESTIGATOR KANGGO McMICHAEL ING INVESTIGATOR UNTUK LAMPIRAN. UNTUK PENTING. UNTUK PENTING. DA UNTUK PENTING. DA JOHNSON UNTUK PENTING. DA JOHNSON RESPONDED UNTUK PENTING. DA JOHNSON RESPONDED NA UNTUK PENTING. DA JOHNSON DIPANGGULKE ING INI DA JOHNSON DIPANGGULKE ING INI DA JOHNSON DITANGGUHKAN INGKOKO DA JOHNSON RESEP YANG KOMUNITAS KOMUNITOR DA JOHNSON RESEP YANG KOMUNITAS KOMUNITIS INI PENYATA KOMISIKENS INI PENYATA KOMUNITISAN INI INI PUTIH KOMUNITIK JAWATANKUASA ING AKSES TINDAK. AKSARI FALSE. AKSARI FALSE. Lan AKSARI FALSE. LAN SAIKI AKSARI FALSE. Lan SAIKI OCCUPANTS AKSARI FALSE. Lan SAIKI OCCUPANTS DITUTUP AKSARI FALSE. Lan SAIKI OCCUPANTS DIPANGGO BY Lan SAIKI OCCUPANTS DIPANGGO BY Lan SAIKI OCCUPANTS DIPANGGAL DENGAN 11 Lan SAIKI OCCUPANTS DIPANGGAL DENGAN 11 ALIVE Lan SAIKI OCCUPANTS DIPANGGAL DENGAN 11 ALUS SAWA Lan SAIKI OCCUPANTS DIBUAT DENGAN 11 PAKET LIMA Lan SAIKI OCCUPANTS DIPANGGAL DENGAN 11 BASA-BASA SAIKI ING INI Lan SAIKI OCCUPANTS DIBUAT DENGAN 11 PAKSA LAKON ING KOMEN 11 KANGGO BASA ING KOMPUTEN INI 11 BASA SAIKI ING KOMEN KANGGO 11 SATU BASA SAIKI INI KOMEN ING TIDAK 11 BASA SAIKI ING KOMEN ING ING ING SAK TAMAT 11 BASA SAIKI INI KOMEN ING ING ING BISA. TIDAK Pungkasan. TIDAK Pungkasan. TEXT TIDAK Pungkasan. MESEN TEXT TIDAK Pungkasan. TEKNES TEXT ANTARA TIDAK Pungkasan. KEDAI TEXT ANTARA NEGARA KEDAI TEXT ANTARA NEGARA MESEN TEXT ANTARA KOMUNITAS NEGARA MESEN TEXT ANTARA PEMBANGUNAN KOMUNITIS KONTEN PEMBANGUNAN COMMISSIONERS COMMISSIONERS DISCUSSING WHETHER COMMISSIONERS DISCUSSING ING KANGGO TO COMMISSIONERS DISCUSSING KANGGO UNTUK KANGGO KOMISIKEN NEMBANGKE ING INI NGGAK ISI A COMMISSIONERS DISCUSSING KANGGO UNTUK NALAKKU BUKU KOMISIKEN NEMBANGKE ING ING NGANGGALKE JADI WARNA MANGSA NUNGGAL BASA JAWA NANG KANGGO NANGGAL JAWA NU KAMPUNG NANG KANG NUNGGAL NATE NGEBAB BAHASA JAM IKI JAWA KANGSAIN ING UNTUK NALAKKE BALAK NENG WULANGAN JADI 8 Mei NANG KANGGO NANGGAL NULIS KULIT JAMINAN KANGGO 8 SHOW NUNG KENE NENGGALKE JADI PADULIS NULIS JADI 8 BUKU NAMPAK NATE NGANGGO NU WUYU JADI PONEKA JAWA NENG WULANG 8 PUKANG BUKU FRIDAY MUNGGUL 8 Nampilake BUKU BUKU FRIDAY MUNGGUNG 8 Nampilake BUKU BUKU TO FRIDAY MUNGGUNG 8 Nampilake BUKU BUKU TANPA RESPOND FRIDAY MUNGGUNG 8 Nampilake BUKU BUKU NGAKTANG UNTUK FRIDAY MUNGGUL 8 Nampilake JAWA BASA KANGGO UNTUK JOHNSON. KANGGO NUNGGUH JOHNSON. KANGGO NUNGGUH JOHNSON. BUKU KANGGO NUNGGUH JOHNSON. WULUS BUKU KANGGO NUNGGUH JOHNSON. BUKU TULISAN IN KANGGO NUNGGUH JOHNSON. BUKU TULISAN IN A KANGGO NUNGGUH JOHNSON. BUKU TULISAN ING PISAN, KANGGO NUNGGUH JOHNSON. BUKU NULIS ING PENTING, I KANGGO NUNGGUH JOHNSON. BUKU NULIS ING PISAN, AKU BUKU NULIS ING PISAN, AKU WULUS AKU ING ING PIKSA, AKU TANPA BUKU TULISAN ING ING SAK INGKU, BISA KANGGO WULANGAN KUKU BUKU ING ING SARI, INGING TANGGAL NENG GAMPANG BUKU MUKA ING ING PIKSA, AKU NATE NGANGGO WANGSA 48 BUKU TULU ING ING SUKU, AKU NATE NGANGGO RUMAH 48 JAM BUKU TUKANG ING ING SUKU, AKU NATE NGANGGO RUMAH 48 JAWA TO BUKU NULIS ING NGALAKSAN, ING SAYA NGAKAK INGKU 48 JAMUR SUKU Ora NUKU LALU 48 JAWA KANGGO Ora NUKU LALU 48 JAM KANG ING KANGGO I Ora NUKU LALU 48 JAM UNGUN ING SAPI AKU Ora NUKU LALU 48 JAM UNGUN ING KANGGO SUKU SUKU. AKU SAIKI. AKU SAIKI. Aku AKU SAIKI. Aku ora AKU SAIKI. Aku ora njaluk AKU SAIKI. Aku ora njaluk AKU SAIKI. Aku ora njaluk nggambar tanpa TANPA Aku ora njaluk nggambar tanpa TANPA Aku ora bisa nggegirisi tanpa gelut Aku ora bisa nggegirisi TANPA KANGGO MEMBANG KEMBANG. MEMBANG KEMBANG. MEMBANG KEMBANG. DA MEMBANG KEMBANG. DA JOHNSON'S MEMBANG KEMBANG. DAERAH JOHNSON MEMBANG KEMBANG. DAERAH ING JOHNSON IS MEMBANG KEMBANG. DAERAH DAERAH JOHNSON SAIKI DAERAH DAERAH JOHNSON SAIKI DAERAH DAERAH JOHNSON IS SAIKI DENGAN ASI DAERAH DAERAH JOHNSON SAIKI DENGAN ASI DAERAH DAERAH JOHNSON SAIKI DENGAN ING KANGGO PADAN DAERAH DA JOHNSON ING ING SAIKI DENGAN KOMUNITIK KANGGO DA JOHNSON ING SAIKI KANGGO NAMPANG UNTUK KOMISIKEN TO

< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="0.667" dur="0.1"> GAMPANG >

< start="0.767" dur="0.267"> PENTING >

< start="1.034" dur="0.167"> GAMPANG PENTING. >

< start="1.201" dur="0.033"> GAMPANG PENTING. SINI >

< start="1.234" dur="0.134"> GAMPANG PENTING. Dheweke >

< start="1.368" dur="0.266"> GAMPANG PENTING. Dheweke >

< start="1.634" dur="0.201"> GAMPANG PENTING. Dheweke Wong >

< start="1.835" dur="0.367"> GAMPANG PENTING. Dheweke Wong Sopo >

< start="2.202" dur="0.1"> GAMPANG PENTING. Dheweke Wong sing Kabar >

< start="2.302" dur="0.133"> Dheweke Wong sing Kabar >

< start="2.435" dur="0.067"> Dheweke Wong sing ROTONGAN PENTING >

< start="2.502" dur="0.234"> Dheweke Wong sing Kabar Ngrungokake >

< start="2.736" dur="0.2"> Dheweke Wong sing Nggawe WULANGAN >

< start="2.936" dur="0.167"> Dheweke Sopo sing NATE INGKE ING KANGGO MENGUTUT >

< start="3.103" dur="0.2"> Dheweke Sopo sing NATE INGKE ING KANGGO MENGETUAK ING PUTIH >

< start="3.303" dur="0.133"> SAIKI PILIHAN sing DATENGAN >

< start="3.436" dur="1.535"> SAIKI PILIHAN KABUPATEN AHMAD >

< start="4.971" dur="0.067"> SAIKI PILIHAN KABUPATEN AHMAD ARBERY. >

< start="5.038" dur="0.133"> AHMAD ARBERY. >

< start="5.171" dur="0.067"> AHMAD ARBERY. SAIKI >

< start="5.238" dur="0.2"> AHMAD ARBERY. SAIKI >

< start="5.438" dur="1.936"> AHMAD ARBERY. Yaiku pitakon >

< start="7.374" dur="0.2"> AHMAD ARBERY. WULANA ING TENISI INGGO >

< start="7.574" dur="0.2"> WULANA ING TENISI INGGO >

< start="7.774" dur="0.067"> Yaiku pitakon babagan pitakon >

< start="7.841" dur="0.167"> KANGEN KEGIANGAN INGKANG TANGGAL SUKU ING IN >

< start="8.008" dur="0.266"> KENE TENISI ANTARI NGANGGO LAMPIRAN ING GLYNN >

< start="8.274" dur="0.167"> NUNG KENE TENISI ANTARI NGANGGO ING SUMBANGAN GLYNN >

< start="8.441" dur="0.234"> NUNG KENE TENISI ANTARI NGANGGO ING NEGARA GLYNN >

< start="8.675" dur="0.1"> KAWASAN ING NEGARA GLYNN >

< start="8.775" dur="0.467"> Kantor ing negara GLYNN TENTANG ING >

< start="9.242" dur="0.167"> Kantor ing negara GLYNN TENTANG KAS. >

< start="9.409" dur="0.1"> KAS. >

< start="9.509" dur="0.1"> KAS. ING >

< start="9.609" dur="0.234"> KAS. LOKAL >

< start="9.843" dur="1.434"> KAS. DOKRI LOKAL >

< start="11.277" dur="0.234"> KAS. INTORNIK DOKROT LOKAL >

< start="11.511" dur="0.133"> INTORNIK DOKROT LOKAL >

< start="11.644" dur="0.067"> INGKU PENTADBARA ING AKHEWANG SENTUH >

< start="11.711" dur="0.267"> INGKU PENTADBARA DESA PAKSA INGKU >

< start="11.978" dur="2.202"> INGKU PENTADBARA ING AKHIRI SENTIASA DENGAN >

< start="14.18" dur="0.067"> INTORNIK DESA DESA DESA LATIHAN A >

< start="14.247" dur="0.2"> INTORNIK DESA DESA DESA LATIHAN 12 >

< start="14.447" dur="0.301"> INGKU PENTADBIRAN LOKAL DIDIKATI DENGAN PENTING 12 DUA >

< start="14.748" dur="0.133"> INGKU PENTADBARA DESA LAKONAN DENGAN SENTIASA DENGAN 12 DUA >

< start="14.881" dur="0.267"> SENTIASA DENGAN PENTING 12 DUA >

< start="15.148" dur="0.133"> SENTIASA DENGAN SENTIASA 12 DUA KABUPATEN MENJAWA >

< start="15.281" dur="0.101"> SENTIASA SENTIASA A 12 DUA KABUPATEN KOMUNITAS PENTING >

< start="15.382" dur="0.2"> SENTIASA DENGAN PENTING 12 DUA KABUPATEN MENJAWA PANGKENAN >

< start="15.582" dur="0.2"> SENTIASA DENGAN SENTIASA 12 DUA KABUPATEN KEDAH DIKUATIS >

< start="15.782" dur="0.1"> JAWATANKUASA JENIS KENE >

< start="15.882" dur="0.067"> JAWATANKUASA NJAWA TEMA ING INI >

< start="15.949" dur="0.167"> JAWABARKITU KANGGO JAWA ING DENGAN INI >

< start="16.116" dur="0.2"> KOMISIKEN NERANGKE ING ING DENGAN KANGGO TAKE ING >

< start="16.316" dur="0.267"> KOMISIKEN NERANGKE ING NGISI KANGGO ING NGANGGO >

< start="16.583" dur="0.2"> KOMISIKEN NERANGKE ING NGISI KANGGO ING ING NGANGGO BAB >

< start="16.783" dur="0.2"> Juru bicara padha nyritakake dheweke >

< start="16.983" dur="0.134"> HAD KANGGO ING NGANGGO BUKU >

< start="17.117" dur="0.1"> HAD NGANGGO ING NGANGGO BASA-BISAN >

< start="17.217" dur="0.3"> GADHANA NGANGGO ING NGANGGO BAKAL ING NGENTOT >

< start="17.517" dur="0.234"> HAD ING NGANGGO BAKAL ING ING NGET ING KENE. >

< start="17.751" dur="0.1"> SUKAN TENTANG HERANA. >

< start="17.851" dur="0.066"> SUKAN TENTANG HERANA. IT >

< start="17.917" dur="0.201"> SUKAN TENTANG HERANA. IKU >

< start="18.118" dur="0.267"> SUKAN TENTANG HERANA. IT IS A >

< start="18.385" dur="0.2"> SUKAN TENTANG HERANA. IT IS A CE >

< start="18.585" dur="1.168"> SUKAN TENTANG HERANA. Yaiku CEKAT lan >

< start="19.753" dur="0.166"> SUKAN TENTANG HERANA. Yaiku CEKAT lan DESIST >

< start="19.919" dur="0.234"> SUKAN TENTANG HERANA. Yaiku ORDER APA lan DESIST >

< start="20.153" dur="0.133"> Yaiku ORDER APA lan DESIST >

< start="20.286" dur="0.067"> ITU AYAT KENE MAS DESIS LAN DESIS >

< start="20.353" dur="0.234"> ITU AYA KENE MAS DESIS lan DESIS Dhewe >

< start="20.587" dur="0.233"> Iku IS ORDES DESIST lan DESIS sing IS Bagean >

< start="20.82" dur="0.234"> Iku IS ORDES DESIST lan DESIS sing IS bagean >

< start="21.054" dur="3.603"> ITU ITU AYAT KENE MAS DESIS lan DESIS ING PAKSA ING BAHASA MANAWA >

< start="24.657" dur="0.201"> ITU ITU KENE MAS DESIS lan DESISTES sing dadi bagean saka DOKUMEN MANY >

< start="24.858" dur="0.2"> Yaiku bagean saka DOKUMEN MANY >

< start="25.058" dur="0.1"> Yaiku bagean saka DOKUMEN MANY sing ora diatur >

< start="25.158" dur="0.1"> Yaiku bagean saka DOKUMEN MANY ING UNTUK KANGGO >

< start="25.258" dur="0.234"> Yèn dadi bagean saka DOKUMEN MANY UNDIASA INGGAL ING SATU >

< start="25.492" dur="0.2"> Yèn dadi bagean saka DOKUMEN MANY sing ora diwartani yen ana salah sawijine >

< start="25.692" dur="0.267"> Yaiku bagean saka DOKUMEN MANY ING UNDANG-UNDANG-UNDANG NUNGGAL ING SUKU BUKU >

< start="25.959" dur="0.267"> UNGGAL ING SUKU TARI ING KITA >

< start="26.226" dur="0.133"> TANPA SUKU DENGAN SUKU INVESTIGATOR KITA >

< start="26.359" dur="0.134"> UNCOVERED ING SATU INVESTIGATOR KAMI DITUTUP >

< start="26.493" dur="1.668"> UNGGAL ING SUKU ING INVESTIGATOR KAMI DITUTUPAN >

< start="28.161" dur="0.133"> INVESTIGATOR DITENGKEK ING ING ING SUKU >

< start="28.294" dur="0.167"> INVESTIGATOR DITENGKE ING INI. >

< start="28.461" dur="0.1"> TEMA. >

< start="28.561" dur="0.167"> TEMA. >> >

< start="28.728" dur="0.067"> TEMA. >> Wartawan: >

< start="28.795" dur="0.467"> TEMA. >> Wartawan: THE >

< start="29.262" dur="0.067"> TEMA. >> Wartawan: RECORD >

< start="29.329" dur="0.1"> TEMA. >> Wartawan: KENCANA REKODA >

< start="29.429" dur="0.233"> TEMA. >> Wartawan: REKA KANGGO MAJAWA >

< start="29.662" dur="0.201"> >> Wartawan: REKA KANGGO MAJAWA >

< start="29.863" dur="0.1"> >> Wartawan: REKA PAKSA ING FEBRUARI >

< start="29.963" dur="1.334"> >> Wartawan: REKODA TEMBANG ING FEBROARY kaping 23, >

< start="31.297" dur="0.234"> >> Wartawan: RECORD SHOW IN PUTRA tanggal 23, WULAN >

< start="31.531" dur="0.2"> >> Wartawan: REKODA TEMBANG ING PUTRA tanggal 23 Pungkasan, WULAN SELEPAS >

< start="31.731" dur="0.134"> 23 FEBRUARI, JAMINAN WIB >

< start="31.865" dur="0.133"> 23 FEBRUARI, GAMUNG SELEP AHMAD >

< start="31.998" dur="0.134"> 23 FEBRUARI, GAMUNG SELEP AHMAD ARBERY >

< start="32.132" dur="0.267"> 23 FEBRUARI, GAMUNG SELEP AHMAD ARBERY WAS >

< start="32.399" dur="0.166"> 23 FEBRUARI, GAMUNG SELEP AHMAD ARBERY PAKAI >

< start="32.565" dur="1.635"> 23 FEBRUARI, GAMUNG SELEP AHMAD ARBERY PADUKAN LANJUT >

< start="34.2" dur="0.167"> AHMAD ARBERY KANGGO AND >

< start="34.367" dur="0.1"> AHMAD ARBERY DITUKU lan dipateni, >

< start="34.467" dur="0.234"> AHMAD ARBERY KANGGO ING PUTIH lan KONEK, LYCIE >

< start="34.701" dur="0.067"> AHMAD ARBERY KANGGO MANAJAWA DITEKA DITULUSKAN, INGKAPENTUK LYCIE >

< start="34.768" dur="0.133"> INGESTIGATOR LYCIE, LYCIE >

< start="34.901" dur="0.067"> KILUNG, LYCIE INVESTIGATORS REACH >

< start="34.968" dur="0.834"> DITULUT, INGKOLEKSI LYCIE NGGALKE >

< start="35.802" dur="0.2"> KILUNG, PELUANG LYCIE NGAPAKKE TO >

< start="36.002" dur="0.234"> KONSEN, INFESTIGATOR LYCIE Mumpatake menyang >

< start="36.236" dur="0.233"> DITULUSKAN, PELABUR LYCIE NGAPAKKE ING DA >

< start="36.469" dur="0.267"> NGANGKA INGGU DA >

< start="36.736" dur="0.067"> NGANGGO ING INVESTIGATOR DA >

< start="36.803" dur="0.133"> Waca menyang INVESTIGATOR DA >

< start="36.936" dur="0.935"> NGAPAKKE ING INVESTIGATOR DA UNTUK LUKU >

< start="37.871" dur="0.3"> SAIKI ING INVESTIGATOR DA UNTUK LAMPIRAN LUKU. >

< start="38.171" dur="0.067"> INVESTIGATOR UNTUK LAMPIRAN LUKU. >

< start="38.238" dur="0.133"> INVESTIGATOR UNTUK LAMPIRAN LUKU. A >

< start="38.371" dur="0.267"> INVESTIGATOR UNTUK LAMPIRAN LUKU. POLIS >

< start="38.638" dur="0.167"> INVESTIGATOR UNTUK LAMPIRAN LUKU. PITU POLIS >

< start="38.805" dur="0.167"> INVESTIGATOR UNTUK LAMPIRAN LUKU. GOLEKSI GOLEKSI DASAR >

< start="38.972" dur="0.267"> INVESTIGATOR UNTUK LAMPIRAN LUKU. GOLEKSI GOLEKS DESEN ING DI >

< start="39.239" dur="1.001"> INVESTIGATOR UNTUK LAMPIRAN LUKU. GOLEKSI GAMPANG GOLEK DENGAN ING >

< start="40.24" dur="0.133"> GOLEKSI GAMPANG GOLEK DENGAN ING >

< start="40.373" dur="0.067"> TINDAKAN GOLEKSI DIDUKUKAN ING DARK >

< start="40.44" dur="0.133"> SASILIS POLITIK DADI ING DARI KANGGO >

< start="40.573" dur="0.267"> TINDAKAN PANJENENGAN DUMADAKI ING NEGARA DARK ING NEGARA >

< start="40.84" dur="0.1"> A POLISI PANJENJANG DUMADANG DI INGKANG INGGRIS ING PANGGUNG >

< start="40.94" dur="0.134"> DARK INGGRIS PEMBANGUNAN >

< start="41.074" dur="0.4"> DARK HARI INGGRIS INOKONGAN SPOKE >

< start="41.474" dur="0.2"> DARK INGGRIS NEGARA INGKAT GAMPANG >

< start="41.674" dur="2.903"> DARK INGGRIS INGKOLEKTOR INGKOLEKTOR DENGAN DUA >

< start="44.577" dur="0.134"> DARK INGKRÉWAS INTEKTIF INGSUS DENGAN DUA PENTING >

< start="44.711" dur="0.267"> DARK INGKROSI INGKOLEKSI GOLEKSI DENGAN DUA PENTING DASK >

< start="44.978" dur="0.1"> SPOKE DENGAN DUA ASSISTANT DAS >

< start="45.078" dur="0.167"> SPOKE DENGAN DUA ASSISTANT DAS lan >

< start="45.245" dur="0.133"> SPOKE DENGAN DUA ASSISTANT DAS lan JOHNSON >

< start="45.378" dur="0.234"> SPOKE DENGAN DUA ASSISTANT DAS lan JOHNSON. >

< start="45.612" dur="0.1"> LAN KAWASAN JOHNSON. >

< start="45.712" dur="0.1"> LAN KAWASAN JOHNSON. IN >

< start="45.812" dur="1.935"> LAN KAWASAN JOHNSON. IN ONE >

< start="47.747" dur="0.301"> LAN KAWASAN JOHNSON. INI ING ING >

< start="48.048" dur="0.233"> LAN KAWASAN JOHNSON. Ing siji wong-wong mau, >

< start="48.281" dur="0.167"> LAN KAWASAN JOHNSON. INI INI SUKU, "DATENG >

< start="48.448" dur="0.233"> LAN KAWASAN JOHNSON. INI INI INI, "ora BUKU >

< start="48.681" dur="0.201"> INI INI INI, "ora BUKU >

< start="48.882" dur="0.066"> INI INI SUKU, "DATANG ora nggenah >

< start="48.948" dur="0.067"> INI INI SUKU, "DATANG ora nggatekake >

< start="49.015" dur="0.267"> ING INI SUKU, "DATANG ora nggatekake >

< start="49.282" dur="0.234"> INI INI SUKU, "DATUK NANG KANGGO ING SAIKI >

< start="49.516" dur="0.166"> INI INI SUKU, "DATENG GAMPANG TANGGO MUNGKU DITULU >

< start="49.682" dur="0.201"> INI INI SUKU, "DATENG GAMPANG TANGGO NATE ING PRUOR >

< start="49.883" dur="0.1"> Ngatur Iki supaya Nampa PRIOR >

< start="49.983" dur="0.167"> Ngatur Iki supaya Nampilake PRIOR TO >

< start="50.15" dur="0.066"> Ngatur Iki supaya Nampilake PRIOR ING JAMINAN >

< start="50.216" dur="0.301"> Ngatur Iki supaya Nampilake PRIOR ING JAMINAN KANGGO >

< start="50.517" dur="0.133"> Ngatur Iki supaya Nampilake PRIOR ING NGANGGURU ING PELABURAN >

< start="50.65" dur="0.167"> KANGGO NENGGALKI SEMUA INGGRIS >

< start="50.817" dur="0.1"> KANGGO NUNGGUH KABUPATEN ING PELABURAN >

< start="50.917" dur="1.635"> KANGGO INGGRIS KABUPATEN ING PELABUR DARI >

< start="52.552" dur="0.167"> KANGGO NUNGGUH SEMUA PIHAK DUMANGGUH DARI GAMPANG. >

< start="52.719" dur="0.067"> Partai Saka HEADQUARTERS. >

< start="52.786" dur="0.166"> Partai Saka HEADQUARTERS. " >

< start="52.952" dur="2.57"> Partai Saka HEADQUARTERS. "NULIS >

< start="55.522" dur="0.2"> Partai Saka HEADQUARTERS. "NUNGSA AWAM >

< start="55.722" dur="0.2"> Partai Saka HEADQUARTERS. "NUNGSA KANGGO PUBLIK >

< start="55.922" dur="0.234"> "NUNGSA KANGGO PUBLIK >

< start="56.156" dur="0.567"> "NUNGSA KAWASAN PUBLIK KANGGO >

< start="56.723" dur="0.233"> "NULIS KULIT PUBLIK McMICHAELS INI >

< start="56.956" dur="0.134"> "NUNGGAL KANGGO PUBLIK McMICHAELS ING ARRESTED >

< start="57.09" dur="0.233"> "NUNGGAL KANGGO PUBLIK McMICHAELS ING ARRESTED lan >

< start="57.323" dur="0.101"> McMICHAELS ING ING diatur >

< start="57.424" dur="0.433"> McMICHAELS INGNA ARRESTED lan >

< start="57.857" dur="0.167"> McMICHAELS INGKE ARRESTED lan COMMISSIONER >

< start="58.024" dur="0.334"> McMICHAELS INGKE ARRESTED lan KOMUNIKASI SAID >

< start="58.358" dur="1.101"> McMICHAELS ING ING AKU KANGGO lan KOMISI SAID JACKIE >

< start="59.459" dur="0.167"> KOMPURSARI SAID JACKIE >

< start="59.626" dur="0.133"> KOMPISIS SAID JACKIE JOHNSON >

< start="59.759" dur="0.067"> KOMENSIONER SAID JACKIE JOHNSON dibukak >

< start="59.826" dur="2.169"> KOMENSIONER SAID JACKIE JOHNSON KANGGO >

< start="61.995" dur="0.3"> KOMENSIONER SAID JACKIE JOHNSON KUNCI TETEPU. >

< start="62.295" dur="0.1"> JOHNSON KUNCI TENAGA. >

< start="62.395" dur="0.234"> JOHNSON KUNCI TENAGA. Lan >

< start="62.629" dur="0.3"> JOHNSON KUNCI TENAGA. Lan AWAM >

< start="62.929" dur="0.067"> JOHNSON KUNCI TENAGA. Lan KENYATA AWAM >

< start="62.996" dur="0.233"> Lan KENYATA AWAM >

< start="63.229" dur="0.1"> Lan KOMISI KOMUNITAS AWAM >

< start="63.329" dur="0.301"> Lan KOLEKSI JAWATANKUASA KOMUNITAS AWAM >

< start="63.63" dur="0.233"> Lan KOMUNITAS PUBLIK JAWATAN KOKOK >

< start="63.863" dur="0.401"> Lan KOMUNITAS PUBLIK JAWATAN KOKOK JAIJANG JAINSON >

< start="64.264" dur="0.133"> KOMISI JOKEP SAID JOHNSON >

< start="64.397" dur="1.068"> KOMISIKEN KOKOK SAID JOHNSON SHUT >

< start="65.465" dur="0.2"> KOMUNITAS KOKOK SAID JOHNSON MENGGUNG >

< start="65.665" dur="0.2"> KOMISI JOKEP SAID JOHNSON PUNYA KOLEK >

< start="65.865" dur="0.234"> KOMUNITAS KOKOK SAID JOHNSON PUNYA KOLEKI TO >

< start="66.099" dur="0.167"> KOMUNITAS KOKOK SAID JOHNSON PUNYA KANGGO MUNGKUL >

< start="66.266" dur="0.233"> KOMUNITAS KOKOK SAID JOHNSON PUNYA KANGGURU UNTUK NGETEKA >

< start="66.499" dur="0.167"> SAIKI SAIKI KANGGO kanggo nglindhungi HER >

< start="66.666" dur="2.102"> SAIKI SAIKI KANGGO kanggo nglindhungi RANNA >

< start="68.768" dur="0.167"> SAIKI SAIKI KANGGO kanggo nglindhungi McMICHAEL. >

< start="68.935" dur="0.2"> KAWAN McMICHAEL. >

< start="69.135" dur="0.134"> KAWAN McMICHAEL. McMICHAEL >

< start="69.269" dur="0.133"> KAWAN McMICHAEL. McMICHAEL WAS >

< start="69.402" dur="0.3"> KAWAN McMICHAEL. McMICHAEL ING AN >

< start="69.702" dur="0.101"> KAWAN McMICHAEL. McMICHAEL ING INVESTIGATOR >

< start="69.803" dur="0.1"> McMICHAEL ING INVESTIGATOR >

< start="69.903" dur="0.066"> McMICHAEL ING INVESTIGATOR KANGGO >

< start="69.969" dur="0.234"> McMICHAEL ING INVESTIGATOR KANGGO >

< start="70.203" dur="0.133"> McMICHAEL ING INVESTIGATOR UNTUK LAMPIRAN. >

< start="70.336" dur="0.101"> UNTUK PENTING. >

< start="70.437" dur="2.335"> UNTUK PENTING. DA >

< start="72.772" dur="0.267"> UNTUK PENTING. DA JOHNSON >

< start="73.039" dur="0.167"> UNTUK PENTING. DA JOHNSON RESPONDED >

< start="73.206" dur="0.167"> UNTUK PENTING. DA JOHNSON RESPONDED NA >

< start="73.373" dur="0.267"> UNTUK PENTING. DA JOHNSON DIPANGGULKE ING INI >

< start="73.64" dur="0.267"> DA JOHNSON DIPANGGULKE ING INI >

< start="73.907" dur="0.2"> DA JOHNSON DITANGGUHKAN INGKOKO >

< start="74.107" dur="0.067"> DA JOHNSON RESEP YANG KOMUNITAS KOMUNITOR >

< start="74.174" dur="0.133"> DA JOHNSON RESEP YANG KOMUNITAS KOMUNITIS INI >

< start="74.307" dur="0.134"> PENYATA KOMISIKENS INI >

< start="74.441" dur="0.233"> PENYATA KOMUNITISAN INI INI PUTIH >

< start="74.674" dur="1.034"> KOMUNITIK JAWATANKUASA ING AKSES TINDAK. >

< start="75.708" dur="0.101"> AKSARI FALSE. >

< start="75.809" dur="0.066"> AKSARI FALSE. Lan >

< start="75.875" dur="0.334"> AKSARI FALSE. LAN SAIKI >

< start="76.209" dur="0.467"> AKSARI FALSE. Lan SAIKI OCCUPANTS >

< start="76.676" dur="0.134"> AKSARI FALSE. Lan SAIKI OCCUPANTS DITUTUP >

< start="76.81" dur="1.501"> AKSARI FALSE. Lan SAIKI OCCUPANTS DIPANGGO BY >

< start="78.311" dur="0.1"> Lan SAIKI OCCUPANTS DIPANGGO BY >

< start="78.411" dur="0.134"> Lan SAIKI OCCUPANTS DIPANGGAL DENGAN 11 >

< start="78.545" dur="0.233"> Lan SAIKI OCCUPANTS DIPANGGAL DENGAN 11 ALIVE >

< start="78.778" dur="0.234"> Lan SAIKI OCCUPANTS DIPANGGAL DENGAN 11 ALUS SAWA >

< start="79.012" dur="0.3"> Lan SAIKI OCCUPANTS DIBUAT DENGAN 11 PAKET LIMA >

< start="79.312" dur="0.234"> Lan SAIKI OCCUPANTS DIPANGGAL DENGAN 11 BASA-BASA SAIKI ING INI >

< start="79.546" dur="0.1"> Lan SAIKI OCCUPANTS DIBUAT DENGAN 11 PAKSA LAKON ING KOMEN >

< start="79.646" dur="0.1"> 11 KANGGO BASA ING KOMPUTEN INI >

< start="79.746" dur="0.067"> 11 BASA SAIKI ING KOMEN KANGGO >

< start="79.813" dur="0.133"> 11 SATU BASA SAIKI INI KOMEN ING TIDAK >

< start="79.946" dur="0.267"> 11 BASA SAIKI ING KOMEN ING ING ING SAK TAMAT >

< start="80.213" dur="2.603"> 11 BASA SAIKI INI KOMEN ING ING ING BISA. >

< start="82.816" dur="0.133"> TIDAK Pungkasan. >

< start="82.949" dur="0.167"> TIDAK Pungkasan. TEXT >

< start="83.116" dur="0.167"> TIDAK Pungkasan. MESEN TEXT >

< start="83.283" dur="0.233"> TIDAK Pungkasan. TEKNES TEXT ANTARA >

< start="83.516" dur="0.2"> TIDAK Pungkasan. KEDAI TEXT ANTARA NEGARA >

< start="83.716" dur="0.267"> KEDAI TEXT ANTARA NEGARA >

< start="83.983" dur="0.201"> MESEN TEXT ANTARA KOMUNITAS NEGARA >

< start="84.184" dur="0.133"> MESEN TEXT ANTARA PEMBANGUNAN KOMUNITIS KONTEN >

< start="84.317" dur="0.167"> PEMBANGUNAN COMMISSIONERS >

< start="84.484" dur="0.067"> COMMISSIONERS DISCUSSING WHETHER >

< start="84.551" dur="0.1"> COMMISSIONERS DISCUSSING ING KANGGO TO >

< start="84.651" dur="0.033"> COMMISSIONERS DISCUSSING KANGGO UNTUK KANGGO >

< start="84.684" dur="0.134"> KOMISIKEN NEMBANGKE ING INI NGGAK ISI A >

< start="84.818" dur="0.233"> COMMISSIONERS DISCUSSING KANGGO UNTUK NALAKKU BUKU >

< start="85.051" dur="0.2"> KOMISIKEN NEMBANGKE ING ING NGANGGALKE JADI WARNA >

< start="85.251" dur="0.167"> MANGSA NUNGGAL BASA JAWA >

< start="85.418" dur="0.067"> NANG KANGGO NANGGAL JAWA NU KAMPUNG >

< start="85.485" dur="0.033"> NANG KANG NUNGGAL NATE NGEBAB BAHASA JAM IKI JAWA >

< start="85.518" dur="1.468"> KANGSAIN ING UNTUK NALAKKE BALAK NENG WULANGAN JADI 8 Mei >

< start="86.986" dur="0.301"> NANG KANGGO NANGGAL NULIS KULIT JAMINAN KANGGO 8 SHOW >

< start="87.287" dur="0.3"> NUNG KENE NENGGALKE JADI PADULIS NULIS JADI 8 BUKU NAMPAK >

< start="87.587" dur="0.2"> NATE NGANGGO NU WUYU JADI PONEKA JAWA NENG WULANG 8 PUKANG BUKU >

< start="87.787" dur="0.1"> FRIDAY MUNGGUL 8 Nampilake BUKU BUKU >

< start="87.887" dur="0.201"> FRIDAY MUNGGUNG 8 Nampilake BUKU BUKU TO >

< start="88.088" dur="0.066"> FRIDAY MUNGGUNG 8 Nampilake BUKU BUKU TANPA RESPOND >

< start="88.154" dur="1.402"> FRIDAY MUNGGUNG 8 Nampilake BUKU BUKU NGAKTANG UNTUK >

< start="89.556" dur="0.133"> FRIDAY MUNGGUL 8 Nampilake JAWA BASA KANGGO UNTUK JOHNSON. >

< start="89.689" dur="0.167"> KANGGO NUNGGUH JOHNSON. >

< start="89.856" dur="0.1"> KANGGO NUNGGUH JOHNSON. BUKU >

< start="89.956" dur="0.2"> KANGGO NUNGGUH JOHNSON. WULUS BUKU >

< start="90.156" dur="0.134"> KANGGO NUNGGUH JOHNSON. BUKU TULISAN IN >

< start="90.29" dur="0.333"> KANGGO NUNGGUH JOHNSON. BUKU TULISAN IN A >

< start="90.623" dur="0.1"> KANGGO NUNGGUH JOHNSON. BUKU TULISAN ING PISAN, >

< start="90.723" dur="0.735"> KANGGO NUNGGUH JOHNSON. BUKU NULIS ING PENTING, I >

< start="91.458" dur="0.233"> KANGGO NUNGGUH JOHNSON. BUKU NULIS ING PISAN, AKU >

< start="91.691" dur="0.1"> BUKU NULIS ING PISAN, AKU >

< start="91.791" dur="0.134"> WULUS AKU ING ING PIKSA, AKU TANPA >

< start="91.925" dur="0.066"> BUKU TULISAN ING ING SAK INGKU, BISA KANGGO WULANGAN >

< start="91.991" dur="0.267"> KUKU BUKU ING ING SARI, INGING TANGGAL NENG GAMPANG >

< start="92.258" dur="0.201"> BUKU MUKA ING ING PIKSA, AKU NATE NGANGGO WANGSA 48 >

< start="92.459" dur="0.2"> BUKU TULU ING ING SUKU, AKU NATE NGANGGO RUMAH 48 JAM >

< start="92.659" dur="0.2"> BUKU TUKANG ING ING SUKU, AKU NATE NGANGGO RUMAH 48 JAWA TO >

< start="92.859" dur="0.234"> BUKU NULIS ING NGALAKSAN, ING SAYA NGAKAK INGKU 48 JAMUR SUKU >

< start="93.093" dur="0.066"> Ora NUKU LALU 48 JAWA KANGGO >

< start="93.159" dur="0.1"> Ora NUKU LALU 48 JAM KANG ING KANGGO I >

< start="93.259" dur="1.869"> Ora NUKU LALU 48 JAM UNGUN ING SAPI AKU >

< start="95.128" dur="0.267"> Ora NUKU LALU 48 JAM UNGUN ING KANGGO SUKU SUKU. >

< start="95.395" dur="0.1"> AKU SAIKI. >

< start="95.495" dur="0.067"> AKU SAIKI. Aku >

< start="95.562" dur="0.3"> AKU SAIKI. Aku ora >

< start="95.862" dur="0.234"> AKU SAIKI. Aku ora njaluk >

< start="96.096" dur="0.2"> AKU SAIKI. Aku ora njaluk >

< start="96.296" dur="0.2"> AKU SAIKI. Aku ora njaluk nggambar tanpa TANPA >

< start="96.496" dur="0.2"> Aku ora njaluk nggambar tanpa TANPA >

< start="96.696" dur="1.635"> Aku ora bisa nggegirisi tanpa gelut >

< start="98.331" dur="0.234"> Aku ora bisa nggegirisi TANPA KANGGO MEMBANG KEMBANG. >

< start="98.565" dur="0.1"> MEMBANG KEMBANG. >

< start="98.665" dur="0.167"> MEMBANG KEMBANG. DA >

< start="98.832" dur="0.233"> MEMBANG KEMBANG. DA JOHNSON'S >

< start="99.065" dur="0.267"> MEMBANG KEMBANG. DAERAH JOHNSON >

< start="99.332" dur="0.134"> MEMBANG KEMBANG. DAERAH ING JOHNSON IS >

< start="99.466" dur="0.2"> MEMBANG KEMBANG. DAERAH DAERAH JOHNSON SAIKI >

< start="99.666" dur="0.167"> DAERAH DAERAH JOHNSON SAIKI >

< start="99.833" dur="0.066"> DAERAH DAERAH JOHNSON IS SAIKI DENGAN ASI >

< start="99.899" dur="0.067"> DAERAH DAERAH JOHNSON SAIKI DENGAN ASI >

< start="99.966" dur="0.367"> DAERAH DAERAH JOHNSON SAIKI DENGAN ING KANGGO >

< start="100.333" dur="0.1"> PADAN DAERAH DA JOHNSON ING ING SAIKI DENGAN KOMUNITIK >

< start="100.433" dur="0.034"> KANGGO DA JOHNSON ING SAIKI KANGGO NAMPANG UNTUK KOMISIKEN TO >