s images and subtitles

ATTEMPTED PALING ATTEMPTED GAMPIRAN TANGGUNG TAMPILAN. GAMPIRAN TANGGUNG TAMPILAN. Anjeunna GAMPIRAN TANGGUNG TAMPILAN. DIA GAMPIRAN TANGGUNG TAMPILAN. DIA SADI A GAMPIRAN TANGGUNG TAMPILAN. DIA SATU MANUH GAMPIRAN TANGGUNG TAMPILAN. DIA PELAKONNA NU SUKAN GAMPIRAN TANGGUNG TAMPILAN. DIA PELAKONNA NU MANGKA DIPANGGO DIA PELAKONNA NU MANGKA DIPANGGO DIA SIEUN LELAK NU WANGGO NU TELPON DIA PELAKONNA NU MANGKA DIPANGGUP NU MANA DIA MELAYU NU MANGSA NU NANGGO NU TELPON DIA MELAYU NU MANGSA NU NANGGALKEUN MANGSA KUMAHA DIA MELAYU NU MANGSA NU NANGGALKEUN MANGSA KUMAHA SUMBATKEUN TUNGGULAN DENGAN KABEH SUMBATKEUN TUNGGULAN HENTEU AHMAD SUMBATKEUN PAKAI BAKAL AHMAD ARBERY. AHMAD ARBERY. AHMAD ARBERY. TUH AHMAD ARBERY. NYAÉTA AHMAD ARBERY. TI NU TI NU TIGA AHMAD ARBERY. TI NU TI NU TI NU TIGA TI NU TI NU TI NU TIGA ATAWA TENISI NANGGANG TIANG PELEPASAN ATAWA TENISI NANGGANG TIANG BUKU DI ATAWA TENISI NANGGANG TIANG BUKU DI GLYNN ATAWA TI NU TIUK ANTARA NGUKTIK KUNCIAN di GLYNN ATAWA TENISI NANGGAL NU KOMPUTER DI GLYNN COUNTY ABOUT PELARASAN DI NEGARA GLYNN KAWASAN DI NEGARA GLYNN NGENTOTA OPERASI DI NEGARA GLYNN NGENTOT KAS. KASAS. KASAS. THE KASAS. THE LOKAL KASAS. TINGKATAN TUJUAN KASAS. TEMPOH ING DESA LOKAL TEMPOH ING DESA LOKAL THE SOSAK DESA ATTORNEY AYAT PANGGAL ANAK ATTORNEY NGOMPUTNA DIA PANGGAL ANAK ATTORNEY SENTUH DIA SENTA PANGGAL ANAK ATTORNEY DESA LATIHAN A PANGGAL ANAK ATTORNEY SENTUH DIA SENTA 12 PANGGAL ANAK ATTORNEY SENTUH DIA SENTA 12 DUA SISTEM PENTING DESA HENTEGA DENGAN SENTIASA DENGAN 12 DUA KABEL HENTEU DENGAN anjeunna 12 DUA KAWAN HENTEU HE SENT A 12 DUA KOMPETERASI DUA HENTEU HE SENT A 12 DUA KOMPETERASI DAFTARKEUN HENTEU DENGAN SENTIASA 12 DUA PELAKON DIDAFTARKEUNNYA DENGAN SENTIASA DIA 12 PULANG DUA KOMISIKAL DIDAFTARKEUN NILA JAWATANKUASA MENGKEBARKE TEMA aranjeunna JAWATANKUASA MENGKEBARKE TEMA aranjeunna JAWATANKUASA NU DENGAN TANYA-TENANNYA TO JAWATANKUASA NERANGKEUN TIANG KERANA NYAWA JAWATANKUASA NERANGKE TIAK DIA UNTUK MEMBAWA KEDAI JAWATANKUASA NERANGKE TIAK DIA UNTUK MELENGKEUN KEDUA JAWATANKUASA NERANGKEUN INI BISA KANGGURU UNTUK MELENGKEUN INI HAD UNTUK MENGHILUPKEUN BASA SIEUN HAD UNTUK MENGHATIKAN BUNGKU BASA ING SAID HAD UNTUK MENGHENTUP BUNGSA ING SIEW SENTIASA NU DENGKEUN KUMAHA NGAPUNGKEUN BISA NU DIA TAPI DENGAN. SAID NGENTOTE. SAID NGENTOTE. IEU SAID NGENTOTE. IEU SAID NGENTOTE. IT IS A SAID NGENTOTE. IT IS A CEAS SAID NGENTOTE. IT IS A CEAS AND SAID NGENTOTE. IT IS A CEAS DESIST SAID NGENTOTE. IT IS AYA KAPITEN DESEN AND DESIST IT IS AYA KAPITEN DESEN AND DESIST IT IS A CEASA AND DESIST ORDER THAT IT IS A CEASA DESIST AND DESIST ORDER yen IS IT IS AYA KASIH DESIST AND DESIST ORDER THAT IS PART IT IS A CEASA DESIST AND DESIST ORDER THAT IS PART OF IT IS A CEASA AND DESIST ORDER BAHASA DIPANA SUMBANG BANYAK IT IS AYA CEASA AND DESIST ORDER BAHASA SAPALA Bagean tina DOKUMEN MANUS INGNA BAHASA DOKUMEN MANAWA INGAH BAHASA SUKANG DOKUMEN MANAWA KUMAHA INGAH BAHASA DENGAN MANUK DOKUMEN KUMAHA ING BAHASA DENGAN MANY DOKUMEN UNTUK DITASARKEUN KAPI SATU ING BAHASA DENGAN MANY DOKUMEN UNTUK DITASUKAN KAPI ANTARI INGIN BAHAGIAN MANY DOKUMEN KUMENTO KUNG ANU DATANG SATURAN UNCOVERED DENGAN SATU DARI KITA UNCOVERED DENGAN SATU INVESTIGATOR KITA UNCOVERED DENGAN SATU ANTARA INVESTIGATOR KAMU DITUTUP UNCOVERED DENGAN SATU ANTARA INVESTIGATOR KAMU DITUTUPKAN INVESTIGATORS DITUTUPKEUN DENGAN INVESTIGATORS DITUTUPKEU DENGAN MEREKA. TEMA. TEMA. >> TEMA. >> Wartawan: TEMA. >> Wartawan: THE TEMA. >> Wartawan: RECORD TEMA. >> Wartawan: WAKTIK KULIT TEMA. >> Wartawan: RECORD SHOW ON >> Wartawan: RECORD SHOW ON >> Wartawan: RECORD SHOW ON FEBRUARI >> Wartawan: RECORD SHOW ON FEBRUARI 23rd, >> Wartawan: RECORD SHOW ON FEBRUARI 23rd, JAM >> Wartawan: RECORD SHOW ON FEBRUARI 23rd, JAMINAN HARI 23 FEBRUARI, RUMAH SELEPAS 23 FEBRUARI, RUMAH SELEPAS AHMAD 23 FEBRUARI, RUMAH SELEPAS AHMAD ARBERY 23 FEBRUARI, RUMAH MACARI AHMAD ARBERY WAS 23 FEBRUARI, RUMAH MACARI AHMAD ARBERY WOT SHOT 23 FEBRUARI, RUMAH NELENGKEUN AHMAD ARBERY AYA SHOT AND AHMAD ARBERY NU DITOTA AND AHMAD ARBERY DITILOSKEUN ATAU DITILOS. AHMAD ARBERY DITULUKEUN INA DAN DITILANG, LYCIE AHMAD ARBERY DITILOSKEUN ATAU DITULUSKAN, PELABUR LYCIE DITILANG, PELABUR LYCIE DITULATKEUN, LYCIE INVESTIGATORS REACH DITULAT, PELABURAN LYCIE MEMBANGKEUN DITULATKAN, PELABURAN LYCIE REKEUN TO DITIPUT, PELABURAN LYCIE MEMBANGKEUN ATAWA DITULAT, PELABUR LYCIE MEMBANGKEUN DI DA REUKA TO DA NGAPATKEUN KEPADA INGKAT DAERAH REUKI TO INFESTIGATOR DA KUNINGAN NGAPATKEUN KEPADA INGKAT DAERAH KANGGO BASA NGAPATKEUN KEPADA INVESTIGATOR DA Pikeun BABAGéan. PELABURAN UNTUK ADVICE LEGAL. PELABURAN UNTUK ADVICE LEGAL. A PELABURAN UNTUK ADVICE LEGAL. A POLISI PELABURAN UNTUK ADVICE LEGAL. PANJANGGANAN DASAR PELABURAN UNTUK ADVICE LEGAL. SASUJUKAN GOLEKSI DIBUKA PELABURAN UNTUK ADVICE LEGAL. KOMPILIK DASAR GAMPANG DI PELABURAN UNTUK ADVICE LEGAL. SASUJUKAN GOLEKSI DENGAN PANGERAN SASUJUKAN GOLEKSI DENGAN PANGERAN SASUJUKAN GOLEKTIKAN DIDENGKEUN DI DARK SASUJUKAN GELENG BASA-BASA DI DARK EHARI POLISI DENGAN PELUANG DENGAN NEGARA DARK INGKEUN SASUJUKAN GOLEKTIKAN DIDANGKEUN DI DARK INGGRIS BUDAK DARK INGKEUN NEGARA BUDAK DARK SAYS COUNTY INVESTIGATORS SPOKE DARK NGENTUKAN NEGARA INVESTIGATORS SPOKE DENGAN DARK INGGRIS PEMBANGUNAN NAROKO DENGAN DUA DARK INGGRIS NEGARA INVESTIGATORS DOKOK DENGAN DUA PENTING DARK INGGRIS NEGARA PELABURAN DOKOK DENGAN DUA DUA ASETISTEN DASK TAMPILAN DENGAN DUA ASSISTANT DAS TAMPILAN DENGAN DUA ASSISTANT DAS AND TAMPILAN DENGAN DUA PELABURAN DAS AND JOHNSON'S TAMPILAN DENGAN DUA PELABURAN DAS DAN KOMPOTEN JOHNSON. AND KAWASAN JOHNSON. AND KAWASAN JOHNSON. DI AND KAWASAN JOHNSON. DI SATU AND KAWASAN JOHNSON. DI SATU TARI AND KAWASAN JOHNSON. DI SATU DATI AND KAWASAN JOHNSON. DI SATU DIMI, "BATAS AND KAWASAN JOHNSON. DI SATU DIA TU SANGGUH, "BUKU BUKU DI SATU DIA TU SANGGUH, "BUKU BUKU DI SATU DIA SANGGURAN, "DENGAN NEGARA ARRESTING DI SATU DIA SANGGURAN, "DIPUNCAKAN ARTAN TENTIASA DI SATU DIA SANGGURAN, "DENGAN NEGARA ARRESTING IT TO DI SATU DIA SANGGURAN, "DIPUNCAKAN ARTANA NANGGALKEUN DI SATU DIA SIA, "BUKU NU DITENTUKKEUN INGKEUNYA DIAUNTUK DI SATU DIA SANGGURAN, "DIPUNCUL HENTEU TUNGGALKEUN DENGAN PRIOR Nyarioskeun Ieu supados kagetér Nyarioskeun INGGAL UNTUK JADI PRIOR TO Ngantelkeun IT BASA-BASA KANGGO NU DIAJAWA Ngantelkeun IT BASA-BASA KANGGO NU DIAJAKI SEMUA Ngantelkeun IT BASA-BASA KANGGO NENGGALKEUN SEMUA DIHATI MENYANGKEUN SEMUA DIHARI Pikeun nyayogikeun sakumna partai anu dilarapkeun Pikeun nyayogikeun sagala partai anu dilacak Pikeun nyayogikeun sagala partai anu diperhatoskeun tina panjagaan. PIHAK DENGAN HEADQUARTERS. PIHAK DENGAN HEADQUARTERS. " PIHAK DENGAN HEADQUARTERS. "SUMBANG PIHAK DENGAN HEADQUARTERS. "SUMBAK PUBLIK PIHAK DENGAN HEADQUARTERS. "SADI JELAS PUBLIK "SADI JELAS PUBLIK "SELEPAS PUBLIK KAWASAN McMICHAELS "SAPURTIKAN KURSUS PUBLIK DIDIKKEUN DI SINI "SAPURTIKAN KURSUS PUBLIK McMICHAELS DI SINI DIHENTE "SAPURTIKAN KURSUS PUBLIK McMICHAELS DIA ARRESTED AND McMICHAELS DIA ARRESTED AND McMICHAELS DIA ARRESTED AND McMICHAELS DIA ARRESTED AND COMMISSIONER McMICHAELS DIA ARRESTED AND KOMPUTER SAID McMICHAELS DIA ARRESTED AND COMMISSIONER SAID JACKIE THE JAWATANKUJURAN SAID JACKIE JABUR JUDIE JOHIEON KOMPISIS DI SAID JACKIE JOHNSON dibanding THE COMMISSIONER SAID JACKIE JOHNSON NGAROKKEUNNA THE COMMISSIONER SAID JACKIE JOHNSON NGAJI ARREST. JOHNSON KASIH ARREST. JOHNSON KASIH ARREST. AND JOHNSON KASIH ARREST. AND AWAM JOHNSON KASIH ARREST. AND STATEMENTS PUBLIK AND STATEMENTS PUBLIK AND KOMISIKEN KENYATAAN AWAM AND KOMPETIS KENYATA NOMBOR PUBLIK AND KOMPETENSI KOMUNITAS PUBLIK SAID AND KOMPETENSI KOMUNITAS PUBLIK JAIGONG JAINSON JAWATAN KOMISI SAID JOHNSON JAWATAN KOMISI SAID JOHNSON IUT JAWATAN KOMISI SAID JOHNSON SHUT TURUN JAWATAN KOMISI JAIJI JOHNSON PUTIH MUNGKUT JAWATAN KOMISI JAIJI JOHNSON MUNGKULKEUN HUNGKUL TO JAWATAN KOMISI JAIJI JOHNSON MUNGKULKEUN TUNGGU KUNGLUNG JAWATAN KOMISI JAIJI JOHNSON MUNGKULKEUN TUNGGULA Pikeun ngalindetkeun HERI BUTA HENTEU AYA UNTUK MELAYANGKEUN NYA HENTEU AYA NUNGKULKEUN NGLUKKEUN RÉTAN HER HENTEU AYA NUNGKULKEUN UNTUK NGALAYANG RAKYAT DENGAN RAKYA. SUMBAT McMICHAEL. SUMBAT McMICHAEL. McMICHAEL SUMBAT McMICHAEL. MÉTIKA McMICHAEL SUMBAT McMICHAEL. McMICHAEL AYA AN SUMBAT McMICHAEL. McMICHAEL DIAJAH ANTAR INVESTIGATOR McMICHAEL DIAJAH ANTAR INVESTIGATOR McMICHAEL DIAJAK AN INVESTIGATOR KANGGO McMICHAEL DIAJAK AN INVESTIGATOR DENGAN McMICHAEL DIAJAH ANTAR INVESTIGATOR BASA ING. UNTUK TUTUP. UNTUK TUTUP. DA UNTUK TUTUP. DA JOHNSON UNTUK TUTUP. DA JOHNSON RESPONDED UNTUK TUTUP. DA JOHNSON RESPONDED NA UNTUK TUTUP. DA JOHNSON RESPONDED ING DA JOHNSON RESPONDED ING DA JOHNSON RESPONDED THE COMMISSIONERS DA JOHNSON RESPONDED NA KOMUNITAS KOMUNITI DA JOHNSON RESPONDED NA NGAJABAT KOMUNITOR KOMISI PENYELIS JAWATANKUASA DIANA KOMUNITIS JAWATANKUASA DI AKSARA KOMUNITAS JAWATANKUASA DIANA AKTIVITI FALSE. AKSARI FALSE. AKSARI FALSE. AND AKSARI FALSE. AND AYEUNA AKSARI FALSE. AND AYA KARANG AKSARI FALSE. AND AYA KARANG DIANGGARAAN AKSARI FALSE. AND AYEUN OCCUPANTS DITAYU DENGAN AND AYEUN OCCUPANTS DITAYU DENGAN AND AYA DENGAN AKAUN DITAPANGKEUN 11 AND AYEUN OCCUPANTS DITAYU DENGAN 11 ALIVE AND AYEUN OCCUPANTS DITAYU DENGAN 11 PAKET AYA 11 AND AYEUN OCCUPANTS DITAYU DENGAN 11 PAKSA AYA AYA AND AYEUNA OCCUPANTS DITUTUPKEUN OLEH 11 HENTEU AYAWA AND AYA DENGAN AKAUN YANG DITANGGANG OLEH 11 JAWA HENTEU YANG KOMPUTEN INI 11 SAKITU HENTEU INGAN KOMUNITAS INI 11 SAKITU HENTEGA YANG KOMUNITAS ING 11 NU TUJU NU NU NU KOMPUTAN INI TIDAK 11 NU TUJU NU NU NU KOMPETAN INI SUKANG TAMAT 11 SAKITU HENTEU YANG KOMPUTER INI BISA TAMAT TI. TIDAK Pungkasan. TIDAK Pungkasan. TEXT TIDAK Pungkasan. GOLEKSI TEXT TIDAK Pungkasan. TEKNES TEXT ANTARA TIDAK Pungkasan. Teknik TEKNES ANTARA NEGARA Teknik TEKNES ANTARA NEGARA Teknik TEXT ANTARA KOMPONSEN NEGARA Teknik TEKNES ANTARA MENYANGKEUN KOMPONSEN KOMUNITAS DISCUSI JAWATANKUASA JAWATANKEJURAN MEMBANGKEUN DENGAN JAWATANKEJURAN MEMBANGKATKEUN DIA JAWATANKEJURAN MEMBANGKEUN KUMAHA UNTUK ISIA JAWATANKEJURAN MEMBANGKATKEUN ANTARI Pikeun ISI A Komisaris MELAYUKEUN SAINGAN Sateuacana dina warta JAWATANKEJURAN MEMBANGKEYE ANTARA NAMPAKKEJI ANTARA ASI SAHA NUJIB KANGGO NANGSAE BAGONG SAHA NANGSAEU BALAKAN NANGGAL JAWA BARAT SAHA NYANGSAEU BALAK ANTARA NANGGAL JAWA BARAT SAHA NYANGSAEU BALAK ANTARA NANGGAL JAWA BARAT 8 SAHA NYANGSAEU BALAKSA NU NGEUNAAN BALAK JUMAAT 8 SHOW SAHA NUJIB NU KITA NGEBAB ANU KUMENTO NINGGAL JAWA BARAT 8 BUKU NAMPI SATU NU NUJEE NGEUNTIKE NU NGEUNAAN BALAK ANJEUN HARI NINGGU 8 BUKTAN BUKU Jumat 8 MUNGKUL 8 BUKU BUKU Jumat 8 MUNGKUL 8 BUKU BUKU TO DENGAN JAWA BARAT 8 NUNTUK BUKU BUKU UNTUK RESPOND Jumat 8 MUNGKUL 8 BUKU BUKU TO PEMBANGUNAN JUMAAT KANG 8 8 MUKA BUKU BUKU UNTUK NAMPANGKEUN JOHNSON. TO RESPOND TO JOHNSON. TO RESPOND TO JOHNSON. BUKU TO RESPOND TO JOHNSON. BUKU TAPAK TO RESPOND TO JOHNSON. BUKU TULISAN IN TO RESPOND TO JOHNSON. BUKU TULISAN DI A TO RESPOND TO JOHNSON. BUKU TULISAN DI PUTRA, TO RESPOND TO JOHNSON. BUKU TULISAN DI PUNYA, kuring TO RESPOND TO JOHNSON. BUKU TEMBANG DI APA, AKU BUKU TEMBANG DI APA, AKU BUKU TULIS DI PAKSA, AYA AKU BUKU TULISAN DI PAKSA, AYA NU DIAJAK BUKU TULISAN DI PAKSA, AYA NU DIAJAK NYA BUKU TULISAN ING AYA, INGGU AYA AKU DENGAN HERING 48 BUKU TULISAN DI PAKSA, AYA NU DIAJAKKEUN AYA 48 JAWA BUKU TULISAN DI PAKSA, AYA NU DIAJAK NYAJEJE 48 JAM BUKU TULISAN INGKEUN, AYA NU DIAJAKKAN HANJAWA 48 RUMAH NYATA TANPA DENGAN PAMULAKAN 48 JAM SUKAN TANPA PELUASAN DENGAN 48 JAWA NU DENGAN SAHA kuring TANPA DENGAN HANYA 48 JAWA UNTUK DENGAN AKU TANPA PADUJU NU NUNG NU 48 JAMU SANGGU NU SAKITNA. Kuring LYING. Kuring LYING. ABDI Kuring LYING. Kuring henteu Kuring LYING. AKU TIDAK GETTING Kuring LYING. AKU TIDA DAPATKEUN SLAMMED Kuring LYING. AKU TIDA DAPATKEUN SLAMMED TANPA AKU TIDA DAPATKEUN SLAMMED TANPA AKU TIDA DAPATKEUN SLAMMED TANPA PUTEK AKU TEU GETANG DIHENTEUN TANPA NGUKUR DIRI. Gelut gelut. Gelut gelut. DA Gelut gelut. DA JOHNSON'S Gelut gelut. DA JOHNSON'S ATTORNEY Gelut gelut. DA JOHNSON'S ATTORNEY IS Gelut gelut. DA JOHNSON ATTORNEY AYEUNA AYEUNA DA JOHNSON ATTORNEY AYEUNA AYEUNA DA JOHNSON'S ATTORNEY AYEUNA AYEUNA ASKING DA JOHNSON ATTORNEY AYEUNA AYEUNA ASKING UNTUK DA JOHNSON ATTORNEY AYEUNA AYEUNA ASKING UNTUK DA JOHNSON ATTORNEY AYEUNA AYEUNA ASKING UNTUK KOMPOH DA JOHNSON ATTORNEY AYEUNA AYEUNA ASKING UNTUK KOMUNITAS TO

< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="0.667" dur="0.1"> ATTEMPTED >

< start="0.767" dur="0.267"> PALING ATTEMPTED >

< start="1.034" dur="0.167"> GAMPIRAN TANGGUNG TAMPILAN. >

< start="1.201" dur="0.033"> GAMPIRAN TANGGUNG TAMPILAN. Anjeunna >

< start="1.234" dur="0.134"> GAMPIRAN TANGGUNG TAMPILAN. DIA >

< start="1.368" dur="0.266"> GAMPIRAN TANGGUNG TAMPILAN. DIA SADI A >

< start="1.634" dur="0.201"> GAMPIRAN TANGGUNG TAMPILAN. DIA SATU MANUH >

< start="1.835" dur="0.367"> GAMPIRAN TANGGUNG TAMPILAN. DIA PELAKONNA NU SUKAN >

< start="2.202" dur="0.1"> GAMPIRAN TANGGUNG TAMPILAN. DIA PELAKONNA NU MANGKA DIPANGGO >

< start="2.302" dur="0.133"> DIA PELAKONNA NU MANGKA DIPANGGO >

< start="2.435" dur="0.067"> DIA SIEUN LELAK NU WANGGO NU TELPON >

< start="2.502" dur="0.234"> DIA PELAKONNA NU MANGKA DIPANGGUP NU MANA >

< start="2.736" dur="0.2"> DIA MELAYU NU MANGSA NU NANGGO NU TELPON >

< start="2.936" dur="0.167"> DIA MELAYU NU MANGSA NU NANGGALKEUN MANGSA KUMAHA >

< start="3.103" dur="0.2"> DIA MELAYU NU MANGSA NU NANGGALKEUN MANGSA KUMAHA >

< start="3.303" dur="0.133"> SUMBATKEUN TUNGGULAN DENGAN KABEH >

< start="3.436" dur="1.535"> SUMBATKEUN TUNGGULAN HENTEU AHMAD >

< start="4.971" dur="0.067"> SUMBATKEUN PAKAI BAKAL AHMAD ARBERY. >

< start="5.038" dur="0.133"> AHMAD ARBERY. >

< start="5.171" dur="0.067"> AHMAD ARBERY. TUH >

< start="5.238" dur="0.2"> AHMAD ARBERY. NYAÉTA >

< start="5.438" dur="1.936"> AHMAD ARBERY. TI NU TI NU TIGA >

< start="7.374" dur="0.2"> AHMAD ARBERY. TI NU TI NU TI NU TIGA >

< start="7.574" dur="0.2"> TI NU TI NU TI NU TIGA >

< start="7.774" dur="0.067"> ATAWA TENISI NANGGANG TIANG PELEPASAN >

< start="7.841" dur="0.167"> ATAWA TENISI NANGGANG TIANG BUKU DI >

< start="8.008" dur="0.266"> ATAWA TENISI NANGGANG TIANG BUKU DI GLYNN >

< start="8.274" dur="0.167"> ATAWA TI NU TIUK ANTARA NGUKTIK KUNCIAN di GLYNN >

< start="8.441" dur="0.234"> ATAWA TENISI NANGGAL NU KOMPUTER DI GLYNN COUNTY ABOUT >

< start="8.675" dur="0.1"> PELARASAN DI NEGARA GLYNN >

< start="8.775" dur="0.467"> KAWASAN DI NEGARA GLYNN NGENTOTA >

< start="9.242" dur="0.167"> OPERASI DI NEGARA GLYNN NGENTOT KAS. >

< start="9.409" dur="0.1"> KASAS. >

< start="9.509" dur="0.1"> KASAS. THE >

< start="9.609" dur="0.234"> KASAS. THE LOKAL >

< start="9.843" dur="1.434"> KASAS. TINGKATAN TUJUAN >

< start="11.277" dur="0.234"> KASAS. TEMPOH ING DESA LOKAL >

< start="11.511" dur="0.133"> TEMPOH ING DESA LOKAL >

< start="11.644" dur="0.067"> THE SOSAK DESA ATTORNEY AYAT >

< start="11.711" dur="0.267"> PANGGAL ANAK ATTORNEY NGOMPUTNA DIA >

< start="11.978" dur="2.202"> PANGGAL ANAK ATTORNEY SENTUH DIA SENTA >

< start="14.18" dur="0.067"> PANGGAL ANAK ATTORNEY DESA LATIHAN A >

< start="14.247" dur="0.2"> PANGGAL ANAK ATTORNEY SENTUH DIA SENTA 12 >

< start="14.447" dur="0.301"> PANGGAL ANAK ATTORNEY SENTUH DIA SENTA 12 DUA >

< start="14.748" dur="0.133"> SISTEM PENTING DESA HENTEGA DENGAN SENTIASA DENGAN 12 DUA KABEL >

< start="14.881" dur="0.267"> HENTEU DENGAN anjeunna 12 DUA KAWAN >

< start="15.148" dur="0.133"> HENTEU HE SENT A 12 DUA KOMPETERASI DUA >

< start="15.281" dur="0.101"> HENTEU HE SENT A 12 DUA KOMPETERASI DAFTARKEUN >

< start="15.382" dur="0.2"> HENTEU DENGAN SENTIASA 12 DUA PELAKON DIDAFTARKEUNNYA >

< start="15.582" dur="0.2"> DENGAN SENTIASA DIA 12 PULANG DUA KOMISIKAL DIDAFTARKEUN NILA >

< start="15.782" dur="0.1"> JAWATANKUASA MENGKEBARKE TEMA aranjeunna >

< start="15.882" dur="0.067"> JAWATANKUASA MENGKEBARKE TEMA aranjeunna >

< start="15.949" dur="0.167"> JAWATANKUASA NU DENGAN TANYA-TENANNYA TO >

< start="16.116" dur="0.2"> JAWATANKUASA NERANGKEUN TIANG KERANA NYAWA >

< start="16.316" dur="0.267"> JAWATANKUASA NERANGKE TIAK DIA UNTUK MEMBAWA KEDAI >

< start="16.583" dur="0.2"> JAWATANKUASA NERANGKE TIAK DIA UNTUK MELENGKEUN KEDUA >

< start="16.783" dur="0.2"> JAWATANKUASA NERANGKEUN INI BISA KANGGURU UNTUK MELENGKEUN INI >

< start="16.983" dur="0.134"> HAD UNTUK MENGHILUPKEUN BASA SIEUN >

< start="17.117" dur="0.1"> HAD UNTUK MENGHATIKAN BUNGKU BASA ING SAID >

< start="17.217" dur="0.3"> HAD UNTUK MENGHENTUP BUNGSA ING SIEW SENTIASA >

< start="17.517" dur="0.234"> NU DENGKEUN KUMAHA NGAPUNGKEUN BISA NU DIA TAPI DENGAN. >

< start="17.751" dur="0.1"> SAID NGENTOTE. >

< start="17.851" dur="0.066"> SAID NGENTOTE. IEU >

< start="17.917" dur="0.201"> SAID NGENTOTE. IEU >

< start="18.118" dur="0.267"> SAID NGENTOTE. IT IS A >

< start="18.385" dur="0.2"> SAID NGENTOTE. IT IS A CEAS >

< start="18.585" dur="1.168"> SAID NGENTOTE. IT IS A CEAS AND >

< start="19.753" dur="0.166"> SAID NGENTOTE. IT IS A CEAS DESIST >

< start="19.919" dur="0.234"> SAID NGENTOTE. IT IS AYA KAPITEN DESEN AND DESIST >

< start="20.153" dur="0.133"> IT IS AYA KAPITEN DESEN AND DESIST >

< start="20.286" dur="0.067"> IT IS A CEASA AND DESIST ORDER THAT >

< start="20.353" dur="0.234"> IT IS A CEASA DESIST AND DESIST ORDER yen IS >

< start="20.587" dur="0.233"> IT IS AYA KASIH DESIST AND DESIST ORDER THAT IS PART >

< start="20.82" dur="0.234"> IT IS A CEASA DESIST AND DESIST ORDER THAT IS PART OF >

< start="21.054" dur="3.603"> IT IS A CEASA AND DESIST ORDER BAHASA DIPANA SUMBANG BANYAK >

< start="24.657" dur="0.201"> IT IS AYA CEASA AND DESIST ORDER BAHASA SAPALA Bagean tina DOKUMEN MANUS >

< start="24.858" dur="0.2"> INGNA BAHASA DOKUMEN MANAWA >

< start="25.058" dur="0.1"> INGAH BAHASA SUKANG DOKUMEN MANAWA KUMAHA >

< start="25.158" dur="0.1"> INGAH BAHASA DENGAN MANUK DOKUMEN KUMAHA >

< start="25.258" dur="0.234"> ING BAHASA DENGAN MANY DOKUMEN UNTUK DITASARKEUN KAPI SATU >

< start="25.492" dur="0.2"> ING BAHASA DENGAN MANY DOKUMEN UNTUK DITASUKAN KAPI ANTARI >

< start="25.692" dur="0.267"> INGIN BAHAGIAN MANY DOKUMEN KUMENTO KUNG ANU DATANG SATURAN >

< start="25.959" dur="0.267"> UNCOVERED DENGAN SATU DARI KITA >

< start="26.226" dur="0.133"> UNCOVERED DENGAN SATU INVESTIGATOR KITA >

< start="26.359" dur="0.134"> UNCOVERED DENGAN SATU ANTARA INVESTIGATOR KAMU DITUTUP >

< start="26.493" dur="1.668"> UNCOVERED DENGAN SATU ANTARA INVESTIGATOR KAMU DITUTUPKAN >

< start="28.161" dur="0.133"> INVESTIGATORS DITUTUPKEUN DENGAN >

< start="28.294" dur="0.167"> INVESTIGATORS DITUTUPKEU DENGAN MEREKA. >

< start="28.461" dur="0.1"> TEMA. >

< start="28.561" dur="0.167"> TEMA. >> >

< start="28.728" dur="0.067"> TEMA. >> Wartawan: >

< start="28.795" dur="0.467"> TEMA. >> Wartawan: THE >

< start="29.262" dur="0.067"> TEMA. >> Wartawan: RECORD >

< start="29.329" dur="0.1"> TEMA. >> Wartawan: WAKTIK KULIT >

< start="29.429" dur="0.233"> TEMA. >> Wartawan: RECORD SHOW ON >

< start="29.662" dur="0.201"> >> Wartawan: RECORD SHOW ON >

< start="29.863" dur="0.1"> >> Wartawan: RECORD SHOW ON FEBRUARI >

< start="29.963" dur="1.334"> >> Wartawan: RECORD SHOW ON FEBRUARI 23rd, >

< start="31.297" dur="0.234"> >> Wartawan: RECORD SHOW ON FEBRUARI 23rd, JAM >

< start="31.531" dur="0.2"> >> Wartawan: RECORD SHOW ON FEBRUARI 23rd, JAMINAN HARI >

< start="31.731" dur="0.134"> 23 FEBRUARI, RUMAH SELEPAS >

< start="31.865" dur="0.133"> 23 FEBRUARI, RUMAH SELEPAS AHMAD >

< start="31.998" dur="0.134"> 23 FEBRUARI, RUMAH SELEPAS AHMAD ARBERY >

< start="32.132" dur="0.267"> 23 FEBRUARI, RUMAH MACARI AHMAD ARBERY WAS >

< start="32.399" dur="0.166"> 23 FEBRUARI, RUMAH MACARI AHMAD ARBERY WOT SHOT >

< start="32.565" dur="1.635"> 23 FEBRUARI, RUMAH NELENGKEUN AHMAD ARBERY AYA SHOT AND >

< start="34.2" dur="0.167"> AHMAD ARBERY NU DITOTA AND >

< start="34.367" dur="0.1"> AHMAD ARBERY DITILOSKEUN ATAU DITILOS. >

< start="34.467" dur="0.234"> AHMAD ARBERY DITULUKEUN INA DAN DITILANG, LYCIE >

< start="34.701" dur="0.067"> AHMAD ARBERY DITILOSKEUN ATAU DITULUSKAN, PELABUR LYCIE >

< start="34.768" dur="0.133"> DITILANG, PELABUR LYCIE >

< start="34.901" dur="0.067"> DITULATKEUN, LYCIE INVESTIGATORS REACH >

< start="34.968" dur="0.834"> DITULAT, PELABURAN LYCIE MEMBANGKEUN >

< start="35.802" dur="0.2"> DITULATKAN, PELABURAN LYCIE REKEUN TO >

< start="36.002" dur="0.234"> DITIPUT, PELABURAN LYCIE MEMBANGKEUN ATAWA >

< start="36.236" dur="0.233"> DITULAT, PELABUR LYCIE MEMBANGKEUN DI DA >

< start="36.469" dur="0.267"> REUKA TO DA >

< start="36.736" dur="0.067"> NGAPATKEUN KEPADA INGKAT DAERAH >

< start="36.803" dur="0.133"> REUKI TO INFESTIGATOR DA KUNINGAN >

< start="36.936" dur="0.935"> NGAPATKEUN KEPADA INGKAT DAERAH KANGGO BASA >

< start="37.871" dur="0.3"> NGAPATKEUN KEPADA INVESTIGATOR DA Pikeun BABAGéan. >

< start="38.171" dur="0.067"> PELABURAN UNTUK ADVICE LEGAL. >

< start="38.238" dur="0.133"> PELABURAN UNTUK ADVICE LEGAL. A >

< start="38.371" dur="0.267"> PELABURAN UNTUK ADVICE LEGAL. A POLISI >

< start="38.638" dur="0.167"> PELABURAN UNTUK ADVICE LEGAL. PANJANGGANAN DASAR >

< start="38.805" dur="0.167"> PELABURAN UNTUK ADVICE LEGAL. SASUJUKAN GOLEKSI DIBUKA >

< start="38.972" dur="0.267"> PELABURAN UNTUK ADVICE LEGAL. KOMPILIK DASAR GAMPANG DI >

< start="39.239" dur="1.001"> PELABURAN UNTUK ADVICE LEGAL. SASUJUKAN GOLEKSI DENGAN PANGERAN >

< start="40.24" dur="0.133"> SASUJUKAN GOLEKSI DENGAN PANGERAN >

< start="40.373" dur="0.067"> SASUJUKAN GOLEKTIKAN DIDENGKEUN DI DARK >

< start="40.44" dur="0.133"> SASUJUKAN GELENG BASA-BASA DI DARK EHARI >

< start="40.573" dur="0.267"> POLISI DENGAN PELUANG DENGAN NEGARA DARK INGKEUN >

< start="40.84" dur="0.1"> SASUJUKAN GOLEKTIKAN DIDANGKEUN DI DARK INGGRIS BUDAK >

< start="40.94" dur="0.134"> DARK INGKEUN NEGARA BUDAK >

< start="41.074" dur="0.4"> DARK SAYS COUNTY INVESTIGATORS SPOKE >

< start="41.474" dur="0.2"> DARK NGENTUKAN NEGARA INVESTIGATORS SPOKE DENGAN >

< start="41.674" dur="2.903"> DARK INGGRIS PEMBANGUNAN NAROKO DENGAN DUA >

< start="44.577" dur="0.134"> DARK INGGRIS NEGARA INVESTIGATORS DOKOK DENGAN DUA PENTING >

< start="44.711" dur="0.267"> DARK INGGRIS NEGARA PELABURAN DOKOK DENGAN DUA DUA ASETISTEN DASK >

< start="44.978" dur="0.1"> TAMPILAN DENGAN DUA ASSISTANT DAS >

< start="45.078" dur="0.167"> TAMPILAN DENGAN DUA ASSISTANT DAS AND >

< start="45.245" dur="0.133"> TAMPILAN DENGAN DUA PELABURAN DAS AND JOHNSON'S >

< start="45.378" dur="0.234"> TAMPILAN DENGAN DUA PELABURAN DAS DAN KOMPOTEN JOHNSON. >

< start="45.612" dur="0.1"> AND KAWASAN JOHNSON. >

< start="45.712" dur="0.1"> AND KAWASAN JOHNSON. DI >

< start="45.812" dur="1.935"> AND KAWASAN JOHNSON. DI SATU >

< start="47.747" dur="0.301"> AND KAWASAN JOHNSON. DI SATU TARI >

< start="48.048" dur="0.233"> AND KAWASAN JOHNSON. DI SATU DATI >

< start="48.281" dur="0.167"> AND KAWASAN JOHNSON. DI SATU DIMI, "BATAS >

< start="48.448" dur="0.233"> AND KAWASAN JOHNSON. DI SATU DIA TU SANGGUH, "BUKU BUKU >

< start="48.681" dur="0.201"> DI SATU DIA TU SANGGUH, "BUKU BUKU >

< start="48.882" dur="0.066"> DI SATU DIA SANGGURAN, "DENGAN NEGARA ARRESTING >

< start="48.948" dur="0.067"> DI SATU DIA SANGGURAN, "DIPUNCAKAN ARTAN TENTIASA >

< start="49.015" dur="0.267"> DI SATU DIA SANGGURAN, "DENGAN NEGARA ARRESTING IT TO >

< start="49.282" dur="0.234"> DI SATU DIA SANGGURAN, "DIPUNCAKAN ARTANA NANGGALKEUN >

< start="49.516" dur="0.166"> DI SATU DIA SIA, "BUKU NU DITENTUKKEUN INGKEUNYA DIAUNTUK >

< start="49.682" dur="0.201"> DI SATU DIA SANGGURAN, "DIPUNCUL HENTEU TUNGGALKEUN DENGAN PRIOR >

< start="49.883" dur="0.1"> Nyarioskeun Ieu supados kagetér >

< start="49.983" dur="0.167"> Nyarioskeun INGGAL UNTUK JADI PRIOR TO >

< start="50.15" dur="0.066"> Ngantelkeun IT BASA-BASA KANGGO NU DIAJAWA >

< start="50.216" dur="0.301"> Ngantelkeun IT BASA-BASA KANGGO NU DIAJAKI SEMUA >

< start="50.517" dur="0.133"> Ngantelkeun IT BASA-BASA KANGGO NENGGALKEUN SEMUA DIHATI >

< start="50.65" dur="0.167"> MENYANGKEUN SEMUA DIHARI >

< start="50.817" dur="0.1"> Pikeun nyayogikeun sakumna partai anu dilarapkeun >

< start="50.917" dur="1.635"> Pikeun nyayogikeun sagala partai anu dilacak >

< start="52.552" dur="0.167"> Pikeun nyayogikeun sagala partai anu diperhatoskeun tina panjagaan. >

< start="52.719" dur="0.067"> PIHAK DENGAN HEADQUARTERS. >

< start="52.786" dur="0.166"> PIHAK DENGAN HEADQUARTERS. " >

< start="52.952" dur="2.57"> PIHAK DENGAN HEADQUARTERS. "SUMBANG >

< start="55.522" dur="0.2"> PIHAK DENGAN HEADQUARTERS. "SUMBAK PUBLIK >

< start="55.722" dur="0.2"> PIHAK DENGAN HEADQUARTERS. "SADI JELAS PUBLIK >

< start="55.922" dur="0.234"> "SADI JELAS PUBLIK >

< start="56.156" dur="0.567"> "SELEPAS PUBLIK KAWASAN McMICHAELS >

< start="56.723" dur="0.233"> "SAPURTIKAN KURSUS PUBLIK DIDIKKEUN DI SINI >

< start="56.956" dur="0.134"> "SAPURTIKAN KURSUS PUBLIK McMICHAELS DI SINI DIHENTE >

< start="57.09" dur="0.233"> "SAPURTIKAN KURSUS PUBLIK McMICHAELS DIA ARRESTED AND >

< start="57.323" dur="0.101"> McMICHAELS DIA ARRESTED AND >

< start="57.424" dur="0.433"> McMICHAELS DIA ARRESTED AND >

< start="57.857" dur="0.167"> McMICHAELS DIA ARRESTED AND COMMISSIONER >

< start="58.024" dur="0.334"> McMICHAELS DIA ARRESTED AND KOMPUTER SAID >

< start="58.358" dur="1.101"> McMICHAELS DIA ARRESTED AND COMMISSIONER SAID JACKIE >

< start="59.459" dur="0.167"> THE JAWATANKUJURAN SAID JACKIE >

< start="59.626" dur="0.133"> JABUR JUDIE JOHIEON >

< start="59.759" dur="0.067"> KOMPISIS DI SAID JACKIE JOHNSON dibanding >

< start="59.826" dur="2.169"> THE COMMISSIONER SAID JACKIE JOHNSON NGAROKKEUNNA >

< start="61.995" dur="0.3"> THE COMMISSIONER SAID JACKIE JOHNSON NGAJI ARREST. >

< start="62.295" dur="0.1"> JOHNSON KASIH ARREST. >

< start="62.395" dur="0.234"> JOHNSON KASIH ARREST. AND >

< start="62.629" dur="0.3"> JOHNSON KASIH ARREST. AND AWAM >

< start="62.929" dur="0.067"> JOHNSON KASIH ARREST. AND STATEMENTS PUBLIK >

< start="62.996" dur="0.233"> AND STATEMENTS PUBLIK >

< start="63.229" dur="0.1"> AND KOMISIKEN KENYATAAN AWAM >

< start="63.329" dur="0.301"> AND KOMPETIS KENYATA NOMBOR PUBLIK >

< start="63.63" dur="0.233"> AND KOMPETENSI KOMUNITAS PUBLIK SAID >

< start="63.863" dur="0.401"> AND KOMPETENSI KOMUNITAS PUBLIK JAIGONG JAINSON >

< start="64.264" dur="0.133"> JAWATAN KOMISI SAID JOHNSON >

< start="64.397" dur="1.068"> JAWATAN KOMISI SAID JOHNSON IUT >

< start="65.465" dur="0.2"> JAWATAN KOMISI SAID JOHNSON SHUT TURUN >

< start="65.665" dur="0.2"> JAWATAN KOMISI JAIJI JOHNSON PUTIH MUNGKUT >

< start="65.865" dur="0.234"> JAWATAN KOMISI JAIJI JOHNSON MUNGKULKEUN HUNGKUL TO >

< start="66.099" dur="0.167"> JAWATAN KOMISI JAIJI JOHNSON MUNGKULKEUN TUNGGU KUNGLUNG >

< start="66.266" dur="0.233"> JAWATAN KOMISI JAIJI JOHNSON MUNGKULKEUN TUNGGULA Pikeun ngalindetkeun HERI >

< start="66.499" dur="0.167"> BUTA HENTEU AYA UNTUK MELAYANGKEUN NYA >

< start="66.666" dur="2.102"> HENTEU AYA NUNGKULKEUN NGLUKKEUN RÉTAN HER >

< start="68.768" dur="0.167"> HENTEU AYA NUNGKULKEUN UNTUK NGALAYANG RAKYAT DENGAN RAKYA. >

< start="68.935" dur="0.2"> SUMBAT McMICHAEL. >

< start="69.135" dur="0.134"> SUMBAT McMICHAEL. McMICHAEL >

< start="69.269" dur="0.133"> SUMBAT McMICHAEL. MÉTIKA McMICHAEL >

< start="69.402" dur="0.3"> SUMBAT McMICHAEL. McMICHAEL AYA AN >

< start="69.702" dur="0.101"> SUMBAT McMICHAEL. McMICHAEL DIAJAH ANTAR INVESTIGATOR >

< start="69.803" dur="0.1"> McMICHAEL DIAJAH ANTAR INVESTIGATOR >

< start="69.903" dur="0.066"> McMICHAEL DIAJAK AN INVESTIGATOR KANGGO >

< start="69.969" dur="0.234"> McMICHAEL DIAJAK AN INVESTIGATOR DENGAN >

< start="70.203" dur="0.133"> McMICHAEL DIAJAH ANTAR INVESTIGATOR BASA ING. >

< start="70.336" dur="0.101"> UNTUK TUTUP. >

< start="70.437" dur="2.335"> UNTUK TUTUP. DA >

< start="72.772" dur="0.267"> UNTUK TUTUP. DA JOHNSON >

< start="73.039" dur="0.167"> UNTUK TUTUP. DA JOHNSON RESPONDED >

< start="73.206" dur="0.167"> UNTUK TUTUP. DA JOHNSON RESPONDED NA >

< start="73.373" dur="0.267"> UNTUK TUTUP. DA JOHNSON RESPONDED ING >

< start="73.64" dur="0.267"> DA JOHNSON RESPONDED ING >

< start="73.907" dur="0.2"> DA JOHNSON RESPONDED THE COMMISSIONERS >

< start="74.107" dur="0.067"> DA JOHNSON RESPONDED NA KOMUNITAS KOMUNITI >

< start="74.174" dur="0.133"> DA JOHNSON RESPONDED NA NGAJABAT KOMUNITOR KOMISI >

< start="74.307" dur="0.134"> PENYELIS JAWATANKUASA DIANA >

< start="74.441" dur="0.233"> KOMUNITIS JAWATANKUASA DI AKSARA >

< start="74.674" dur="1.034"> KOMUNITAS JAWATANKUASA DIANA AKTIVITI FALSE. >

< start="75.708" dur="0.101"> AKSARI FALSE. >

< start="75.809" dur="0.066"> AKSARI FALSE. AND >

< start="75.875" dur="0.334"> AKSARI FALSE. AND AYEUNA >

< start="76.209" dur="0.467"> AKSARI FALSE. AND AYA KARANG >

< start="76.676" dur="0.134"> AKSARI FALSE. AND AYA KARANG DIANGGARAAN >

< start="76.81" dur="1.501"> AKSARI FALSE. AND AYEUN OCCUPANTS DITAYU DENGAN >

< start="78.311" dur="0.1"> AND AYEUN OCCUPANTS DITAYU DENGAN >

< start="78.411" dur="0.134"> AND AYA DENGAN AKAUN DITAPANGKEUN 11 >

< start="78.545" dur="0.233"> AND AYEUN OCCUPANTS DITAYU DENGAN 11 ALIVE >

< start="78.778" dur="0.234"> AND AYEUN OCCUPANTS DITAYU DENGAN 11 PAKET AYA 11 >

< start="79.012" dur="0.3"> AND AYEUN OCCUPANTS DITAYU DENGAN 11 PAKSA AYA AYA >

< start="79.312" dur="0.234"> AND AYEUNA OCCUPANTS DITUTUPKEUN OLEH 11 HENTEU AYAWA >

< start="79.546" dur="0.1"> AND AYA DENGAN AKAUN YANG DITANGGANG OLEH 11 JAWA HENTEU YANG KOMPUTEN INI >

< start="79.646" dur="0.1"> 11 SAKITU HENTEU INGAN KOMUNITAS INI >

< start="79.746" dur="0.067"> 11 SAKITU HENTEGA YANG KOMUNITAS ING >

< start="79.813" dur="0.133"> 11 NU TUJU NU NU NU KOMPUTAN INI TIDAK >

< start="79.946" dur="0.267"> 11 NU TUJU NU NU NU KOMPETAN INI SUKANG TAMAT >

< start="80.213" dur="2.603"> 11 SAKITU HENTEU YANG KOMPUTER INI BISA TAMAT TI. >

< start="82.816" dur="0.133"> TIDAK Pungkasan. >

< start="82.949" dur="0.167"> TIDAK Pungkasan. TEXT >

< start="83.116" dur="0.167"> TIDAK Pungkasan. GOLEKSI TEXT >

< start="83.283" dur="0.233"> TIDAK Pungkasan. TEKNES TEXT ANTARA >

< start="83.516" dur="0.2"> TIDAK Pungkasan. Teknik TEKNES ANTARA NEGARA >

< start="83.716" dur="0.267"> Teknik TEKNES ANTARA NEGARA >

< start="83.983" dur="0.201"> Teknik TEXT ANTARA KOMPONSEN NEGARA >

< start="84.184" dur="0.133"> Teknik TEKNES ANTARA MENYANGKEUN KOMPONSEN KOMUNITAS >

< start="84.317" dur="0.167"> DISCUSI JAWATANKUASA >

< start="84.484" dur="0.067"> JAWATANKEJURAN MEMBANGKEUN DENGAN >

< start="84.551" dur="0.1"> JAWATANKEJURAN MEMBANGKATKEUN DIA >

< start="84.651" dur="0.033"> JAWATANKEJURAN MEMBANGKEUN KUMAHA UNTUK ISIA >

< start="84.684" dur="0.134"> JAWATANKEJURAN MEMBANGKATKEUN ANTARI Pikeun ISI A >

< start="84.818" dur="0.233"> Komisaris MELAYUKEUN SAINGAN Sateuacana dina warta >

< start="85.051" dur="0.2"> JAWATANKEJURAN MEMBANGKEYE ANTARA NAMPAKKEJI ANTARA ASI >

< start="85.251" dur="0.167"> SAHA NUJIB KANGGO NANGSAE BAGONG >

< start="85.418" dur="0.067"> SAHA NANGSAEU BALAKAN NANGGAL JAWA BARAT >

< start="85.485" dur="0.033"> SAHA NYANGSAEU BALAK ANTARA NANGGAL JAWA BARAT >

< start="85.518" dur="1.468"> SAHA NYANGSAEU BALAK ANTARA NANGGAL JAWA BARAT 8 >

< start="86.986" dur="0.301"> SAHA NYANGSAEU BALAKSA NU NGEUNAAN BALAK JUMAAT 8 SHOW >

< start="87.287" dur="0.3"> SAHA NUJIB NU KITA NGEBAB ANU KUMENTO NINGGAL JAWA BARAT 8 BUKU NAMPI >

< start="87.587" dur="0.2"> SATU NU NUJEE NGEUNTIKE NU NGEUNAAN BALAK ANJEUN HARI NINGGU 8 BUKTAN BUKU >

< start="87.787" dur="0.1"> Jumat 8 MUNGKUL 8 BUKU BUKU >

< start="87.887" dur="0.201"> Jumat 8 MUNGKUL 8 BUKU BUKU TO >

< start="88.088" dur="0.066"> DENGAN JAWA BARAT 8 NUNTUK BUKU BUKU UNTUK RESPOND >

< start="88.154" dur="1.402"> Jumat 8 MUNGKUL 8 BUKU BUKU TO PEMBANGUNAN >

< start="89.556" dur="0.133"> JUMAAT KANG 8 8 MUKA BUKU BUKU UNTUK NAMPANGKEUN JOHNSON. >

< start="89.689" dur="0.167"> TO RESPOND TO JOHNSON. >

< start="89.856" dur="0.1"> TO RESPOND TO JOHNSON. BUKU >

< start="89.956" dur="0.2"> TO RESPOND TO JOHNSON. BUKU TAPAK >

< start="90.156" dur="0.134"> TO RESPOND TO JOHNSON. BUKU TULISAN IN >

< start="90.29" dur="0.333"> TO RESPOND TO JOHNSON. BUKU TULISAN DI A >

< start="90.623" dur="0.1"> TO RESPOND TO JOHNSON. BUKU TULISAN DI PUTRA, >

< start="90.723" dur="0.735"> TO RESPOND TO JOHNSON. BUKU TULISAN DI PUNYA, kuring >

< start="91.458" dur="0.233"> TO RESPOND TO JOHNSON. BUKU TEMBANG DI APA, AKU >

< start="91.691" dur="0.1"> BUKU TEMBANG DI APA, AKU >

< start="91.791" dur="0.134"> BUKU TULIS DI PAKSA, AYA AKU >

< start="91.925" dur="0.066"> BUKU TULISAN DI PAKSA, AYA NU DIAJAK >

< start="91.991" dur="0.267"> BUKU TULISAN DI PAKSA, AYA NU DIAJAK NYA >

< start="92.258" dur="0.201"> BUKU TULISAN ING AYA, INGGU AYA AKU DENGAN HERING 48 >

< start="92.459" dur="0.2"> BUKU TULISAN DI PAKSA, AYA NU DIAJAKKEUN AYA 48 JAWA >

< start="92.659" dur="0.2"> BUKU TULISAN DI PAKSA, AYA NU DIAJAK NYAJEJE 48 JAM >

< start="92.859" dur="0.234"> BUKU TULISAN INGKEUN, AYA NU DIAJAKKAN HANJAWA 48 RUMAH NYATA >

< start="93.093" dur="0.066"> TANPA DENGAN PAMULAKAN 48 JAM SUKAN >

< start="93.159" dur="0.1"> TANPA PELUASAN DENGAN 48 JAWA NU DENGAN SAHA kuring >

< start="93.259" dur="1.869"> TANPA DENGAN HANYA 48 JAWA UNTUK DENGAN AKU >

< start="95.128" dur="0.267"> TANPA PADUJU NU NUNG NU 48 JAMU SANGGU NU SAKITNA. >

< start="95.395" dur="0.1"> Kuring LYING. >

< start="95.495" dur="0.067"> Kuring LYING. ABDI >

< start="95.562" dur="0.3"> Kuring LYING. Kuring henteu >

< start="95.862" dur="0.234"> Kuring LYING. AKU TIDAK GETTING >

< start="96.096" dur="0.2"> Kuring LYING. AKU TIDA DAPATKEUN SLAMMED >

< start="96.296" dur="0.2"> Kuring LYING. AKU TIDA DAPATKEUN SLAMMED TANPA >

< start="96.496" dur="0.2"> AKU TIDA DAPATKEUN SLAMMED TANPA >

< start="96.696" dur="1.635"> AKU TIDA DAPATKEUN SLAMMED TANPA PUTEK >

< start="98.331" dur="0.234"> AKU TEU GETANG DIHENTEUN TANPA NGUKUR DIRI. >

< start="98.565" dur="0.1"> Gelut gelut. >

< start="98.665" dur="0.167"> Gelut gelut. DA >

< start="98.832" dur="0.233"> Gelut gelut. DA JOHNSON'S >

< start="99.065" dur="0.267"> Gelut gelut. DA JOHNSON'S ATTORNEY >

< start="99.332" dur="0.134"> Gelut gelut. DA JOHNSON'S ATTORNEY IS >

< start="99.466" dur="0.2"> Gelut gelut. DA JOHNSON ATTORNEY AYEUNA AYEUNA >

< start="99.666" dur="0.167"> DA JOHNSON ATTORNEY AYEUNA AYEUNA >

< start="99.833" dur="0.066"> DA JOHNSON'S ATTORNEY AYEUNA AYEUNA ASKING >

< start="99.899" dur="0.067"> DA JOHNSON ATTORNEY AYEUNA AYEUNA ASKING UNTUK >

< start="99.966" dur="0.367"> DA JOHNSON ATTORNEY AYEUNA AYEUNA ASKING UNTUK >

< start="100.333" dur="0.1"> DA JOHNSON ATTORNEY AYEUNA AYEUNA ASKING UNTUK KOMPOH >

< start="100.433" dur="0.034"> DA JOHNSON ATTORNEY AYEUNA AYEUNA ASKING UNTUK KOMUNITAS TO >