196s Lauren Graham Wangsulan 'Masalah Burning' Ellen images and subtitles

Lho, aku arep maca pitakon. Sampeyan kudu mangsuli babagan pisanan sing teka ing pikiran. Banjur - [DING] --Nanging tombol. Nanging kudu jawaban sing jujur, ora apa-apa? Dina Valentine mbesuk. Apa sing paling romantis sampeyan wis rampung kanggo wong. [GAMPANG] Aku-- Aku-- [DING] Ora, sawise, sawise. Aku ora duwe? Apa ana masalah? Ya. Oh. Apa sampeyan sing paling romantis kanggo wong liya? Sampeyan nindakake panulis langit lan barang. Aku ora bisa saingan. Kapan Portia kudu metu saka kutha, lan aku ora karo dheweke, Aku kaget dheweke. Lan aku nelpon hotel. Lan aku nyiyapake. Lan dheweke nempatake barang-barang kembang mawar sing gedhe banget ing amben dheweke. Dadi nalika mlaku menyang kamar, amben kabeh ditutupi nganggo petal mawar sing wujude ati. Ellen, sampeyan dadi kabillionaire! Sampeyan bisa nindakake samubarang! [GAMPANG] Sing ora - sampeyan ora kudu dadi kabillionaire - Aku kepengin mikir, ora nyenengake! [GAMPANG] Apa paling nggegirisi nalika sampeyan wis rampung? [DING] Dalan ing bar-- Sawise! [DING] [GAMPANG] Sawise. Aku ndeleng. Ya kabeh. Nimbulake sampeyan ora kudu muni? Sampeyan mung muter. [GAMPANG] Iki ndadekake aku mikirake Jeopardy. Lan yen - sampeyan kudu-- langsung. Persis kaya Jeopardy. Ya kabeh. Ora kaya Jeopardy. Ora. [GAMPANG] Apa sing paling favorit sampeyan lakokna? Wacan. [DING] Nyuwun sewu. Sampeyan pancen bener. Apa sing paling disenengi - Aku njaluk hissed. Apa? Aku njaluk mesum kanggo maca, aku mikir. Ora, dheweke ora mesum sampeyan. Oh. Oh ok. Ora, mung sawetara ula sing kita simpen. Apa bagéan awak favorit sampeyan ing jinis lawan? Kancing. [GAMPANG] Kancing. [GAMPANG] Mengkono kaya sing disenengi banget. Aku seneng. Yen sampeyan ngleyang saluran lan sampeyan ndeleng dhewe ing TV, sampeyan bakal nonton? Ora bakal nate. [DING] Apa telung barang sing bakal dijupuk sampeyan ing pulo sing sepi? Notebook, pena, lan sawetara tequila. [GAMPANG] [DING] Tequila! [APPLAUSE] Apa sing paling apik sing kedadeyan ing minggu iki adoh banget? Dadi kene. Aku kangen kowe. Aku uga kangen banget. [DING] [GAMPANG] Sapa sing selebriti pungkasan sing sampeyan lintang? Aku ketemu backstage Daniel Craig ing Golden Globes. Lan dakkandhakake. Lan dheweke ngguyu. Lan dheweke kaya, hahaha! Lan aku kaya, oh, aku ngerti, lucu, ya? [GAMPANG] Dheweke dadi cute lan apik banget. Dheweke apik. Dheweke cute. [DING] Apa gaya fashion sing sampeyan ora ngerti? Aku ora ngerti akeh jins sing kedadeyan. Dheweke amba, lan dheweke wis dipotong, lan padha dhuwur waisted? Sing ora nulungi wong liya. [GAMPANG] Aku setuju. [APPLAUSE] Bener? Wide, dipotong. Ya kabeh. Apa sing sampeyan ngapusi? Aku langsung mlebu dhokter. Aku 5'9 ". Aku wis 5'9 "uripku kabeh. Dokter ujar aku dudu 5'9 ". Aku 5'8 ". Dadi, aku wis ngapusi kabeh umurku dadi 5'9 ". Aku ora ngerti. Aku pancen nesu. 5'9 "luwih adhem, apa ora? [DINGING] Ora! Playey Ekstra Luar Biasa Playey Zoey dina Minggu 9:00 ing NBC. Tontonen. Dheweke nyanyi. Lan dheweke ana ing garis. Lan dheweke nari. Kita bakal bali.

Lauren Graham Wangsulan 'Masalah Burning' Ellen

Ellen put her friend Lauren Graham in the hot seat to answer some of her “Burning Questions”! Find out Lauren's favorite body part on the opposite sex, and which reality show is her guilty pleasure. #LaurenGraham #BurningQuestions #TheEllenShow
ellentube, ellen games, ellen fans, the ellen degeneres show, bq, ellen, new burning questions, lauren graham, lauren graham funny, lauren graham ellen, ellen degeneres, new ellen, ellen burning questions, hilarious, lauren graham awkward, ellen tickets, ellen audience, lauren graham interview, burning questions, season 17, ellen funny interviews, lauren graham burning questions,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="0" dur="0.27">>

< start="0.27" dur="1.08"> Lho, aku arep maca pitakon. >

< start="1.35" dur="1.83"> Sampeyan kudu mangsuli babagan pisanan sing teka ing pikiran. >

< start="3.18" dur="0.15"> Banjur - >

< start="3.33" dur="0.689"> [DING] >

< start="4.019" dur="0.708"> --Nanging tombol. >

< start="4.727" dur="2.323"> Nanging kudu jawaban sing jujur, ora apa-apa? >

< start="7.05" dur="1.68"> Dina Valentine mbesuk. >

< start="8.73" dur="2.61"> Apa sing paling romantis sampeyan wis rampung kanggo wong. >

< start="11.34" dur="2.64">>

< start="13.98" dur="1.18"> [GAMPANG] >

< start="15.16" dur="0.5">>

< start="15.66" dur="0.79"> Aku-- Aku-- >

< start="16.45" dur="0.65"> [DING] >

< start="17.1" dur="2.64"> Ora, sawise, sawise. >

< start="19.74" dur="1.79"> Aku ora duwe? >

< start="21.53" dur="1.17"> Apa ana masalah? >

< start="22.7" dur="0.61"> Ya. >

< start="23.31" dur="0.33"> Oh. >

< start="23.64" dur="2.292"> Apa sampeyan sing paling romantis kanggo wong liya? >

< start="25.932" dur="1.718"> Sampeyan nindakake panulis langit lan barang. >

< start="27.65" dur="0.96"> Aku ora bisa saingan. >

< start="28.61" dur="2.52"> Kapan Portia kudu metu saka kutha, lan aku ora karo dheweke, >

< start="31.13" dur="0.78"> Aku kaget dheweke. >

< start="31.91" dur="0.96"> Lan aku nelpon hotel. >

< start="32.87" dur="1.08"> Lan aku nyiyapake. >

< start="33.95" dur="3.18"> Lan dheweke nempatake barang-barang kembang mawar sing gedhe banget >

< start="37.13" dur="0.843"> ing amben dheweke. >

< start="37.973" dur="1.917"> Dadi nalika mlaku menyang kamar, amben kabeh >

< start="39.89" dur="1.29"> ditutupi nganggo petal mawar sing wujude ati. >

< start="41.18" dur="1.71"> Ellen, sampeyan dadi kabillionaire! >

< start="42.89" dur="1.44"> Sampeyan bisa nindakake samubarang! >

< start="44.33" dur="1.17"> [GAMPANG] >

< start="45.5" dur="2.333"> Sing ora - sampeyan ora kudu dadi kabillionaire - >

< start="47.833" dur="1.55"> Aku kepengin mikir, ora nyenengake! >

< start="49.383" dur="1.727"> [GAMPANG] >

< start="51.11" dur="2.98"> Apa paling nggegirisi nalika sampeyan wis rampung? >

< start="54.09" dur="0.5"> [DING] >

< start="54.59" dur="0.84"> Dalan ing bar-- >

< start="55.43" dur="1.344"> Sawise! >

< start="56.774" dur="0.896"> [DING] >

< start="57.67" dur="0.896"> [GAMPANG] >

< start="58.566" dur="0.754"> Sawise. >

< start="59.32" dur="0.52"> Aku ndeleng. >

< start="59.84" dur="0.42"> Ya kabeh. >

< start="60.26" dur="0.85"> Nimbulake sampeyan ora kudu muni? >

< start="61.11" dur="1.13"> Sampeyan mung muter. >

< start="62.24" dur="0.5"> [GAMPANG] >

< start="62.74" dur="2.35"> Iki ndadekake aku mikirake Jeopardy. >

< start="65.09" dur="2.24"> Lan yen - sampeyan kudu-- >

< start="67.33" dur="0.73"> langsung. >

< start="68.06" dur="1.23"> Persis kaya Jeopardy. >

< start="69.29" dur="1.03"> Ya kabeh. >

< start="70.32" dur="1.25"> Ora kaya Jeopardy. >

< start="71.57" dur="0.5"> Ora. >

< start="72.07" dur="0.635"> [GAMPANG] >

< start="72.705" dur="1.625"> Apa sing paling favorit sampeyan lakokna? >

< start="74.33" dur="0.39"> Wacan. >

< start="74.72" dur="0.56"> [DING] >

< start="75.28" dur="0.5"> Nyuwun sewu. >

< start="75.78" dur="0.573"> Sampeyan pancen bener. >

< start="76.353" dur="0.917"> Apa sing paling disenengi - >

< start="77.27" dur="0.94"> Aku njaluk hissed. >

< start="78.21" dur="0.59"> Apa? >

< start="78.8" dur="1.8"> Aku njaluk mesum kanggo maca, aku mikir. >

< start="80.6" dur="1.085"> Ora, dheweke ora mesum sampeyan. >

< start="81.685" dur="0.5"> Oh. >

< start="82.185" dur="0.925"> Oh ok. >

< start="83.11" dur="3.85"> Ora, mung sawetara ula sing kita simpen. >

< start="86.96" dur="3.92"> Apa bagéan awak favorit sampeyan ing jinis lawan? >

< start="90.88" dur="0.6"> Kancing. >

< start="91.48" dur="1.386"> [GAMPANG] >

< start="92.866" dur="0.924"> Kancing. >

< start="93.79" dur="1.39"> [GAMPANG] >

< start="95.18" dur="2.03"> Mengkono kaya sing disenengi banget. >

< start="97.21" dur="0.7"> Aku seneng. >

< start="97.91" dur="1.68"> Yen sampeyan ngleyang saluran >

< start="99.59" dur="1.792"> lan sampeyan ndeleng dhewe ing TV, sampeyan bakal nonton? >

< start="101.382" dur="0.718"> Ora bakal nate. >

< start="102.1" dur="0.94"> [DING] >

< start="103.04" dur="3.335"> Apa telung barang sing bakal dijupuk sampeyan ing pulo sing sepi? >

< start="106.375" dur="3.038"> Notebook, pena, lan sawetara tequila. >

< start="109.413" dur="0.986"> [GAMPANG] >

< start="110.399" dur="0.986"> [DING] >

< start="111.385" dur="1.479"> Tequila! >

< start="112.864" dur="2.966"> [APPLAUSE] >

< start="115.83" dur="2.29"> Apa sing paling apik sing kedadeyan ing minggu iki >

< start="118.12" dur="1.05"> adoh banget? >

< start="119.17" dur="0.51"> Dadi kene. >

< start="119.68" dur="0.77"> Aku kangen kowe. >

< start="120.45" dur="2.514"> Aku uga kangen banget. >

< start="122.964" dur="0.5"> [DING] >

< start="123.464" dur="0.996"> [GAMPANG] >

< start="124.46" dur="3.44"> Sapa sing selebriti pungkasan sing sampeyan lintang? >

< start="127.9" dur="2.79"> Aku ketemu backstage Daniel Craig ing Golden Globes. >

< start="130.69" dur="0.99"> Lan dakkandhakake. >

< start="131.68" dur="0.66"> Lan dheweke ngguyu. >

< start="132.34" dur="1"> Lan dheweke kaya, hahaha! >

< start="133.34" dur="2.345"> Lan aku kaya, oh, aku ngerti, lucu, ya? >

< start="135.685" dur="1.215"> [GAMPANG] >

< start="136.9" dur="1.86"> Dheweke dadi cute lan apik banget. >

< start="138.76" dur="0.66"> Dheweke apik. >

< start="139.42" dur="0.5"> Dheweke cute. >

< start="139.92" dur="1"> [DING] >

< start="140.92" dur="2.41"> Apa gaya fashion sing sampeyan ora ngerti? >

< start="143.33" dur="3.59"> Aku ora ngerti akeh jins sing kedadeyan. >

< start="146.92" dur="2.01"> Dheweke amba, lan dheweke wis dipotong, >

< start="148.93" dur="1.05"> lan padha dhuwur waisted? >

< start="149.98" dur="1.934"> Sing ora nulungi wong liya. >

< start="151.914" dur="1.97"> [GAMPANG] >

< start="153.884" dur="0.5"> Aku setuju. >

< start="154.384" dur="0.5"> [APPLAUSE] >

< start="154.884" dur="0.982"> Bener? >

< start="155.866" dur="3.464"> Wide, dipotong. >

< start="159.33" dur="1.4"> Ya kabeh. >

< start="160.73" dur="1.767"> Apa sing sampeyan ngapusi? >

< start="162.497" dur="1.083"> Aku langsung mlebu dhokter. >

< start="163.58" dur="0.63"> Aku 5'9 ". >

< start="164.21" dur="1.208"> Aku wis 5'9 "uripku kabeh. >

< start="165.418" dur="1.612"> Dokter ujar aku dudu 5'9 ". >

< start="167.03" dur="1.62"> Aku 5'8 ". >

< start="168.65" dur="2.805"> Dadi, aku wis ngapusi kabeh umurku dadi 5'9 ". >

< start="171.455" dur="3.135"> Aku ora ngerti. >

< start="174.59" dur="2.36"> Aku pancen nesu. >

< start="176.95" dur="4.408"> 5'9 "luwih adhem, apa ora? >

< start="181.358" dur="1.522"> [DINGING] >

< start="182.88" dur="0.5"> Ora! >

< start="183.38" dur="2.742">>

< start="186.122" dur="3.108"> Playey Ekstra Luar Biasa Playey Zoey dina Minggu 9:00 ing NBC. >

< start="189.23" dur="0.66"> Tontonen. >

< start="189.89" dur="0.57"> Dheweke nyanyi. >

< start="190.46" dur="0.84"> Lan dheweke ana ing garis. >

< start="191.3" dur="0.69"> Lan dheweke nari. >

< start="191.99" dur="1.82"> Kita bakal bali. >

< start="193.81" dur="1.19">>