602s Jangkoan Coronavirus ing siang tanggal 25 Maret images and subtitles

ING THE $ 2 TRANSLAT $ 2 STIMULUS TRILLION $ 2 RANCANGAN STIMULUS PEMBANGUNAN TANPA $ 2. RANCANGAN STIMULUS PEMBANGUNAN TANPA $ 2. IT RANCANGAN STIMULUS PEMBANGUNAN TANPA $ 2. IKU RANCANGAN STIMULUS PEMBANGUNAN TANPA $ 2. IT IS A RANCANGAN STIMULUS PEMBANGUNAN TANPA $ 2. IT IS WANG-RANGING RANCANGAN STIMULUS PEMBANGUNAN TANPA $ 2. ITU LANGKAH KANGGO WANG-RANGING ITU LANGKAH KANGGO WANG-RANGING ITU LANGKAH KANGGO WANG-RANGING INTENDED ITU ISU LANGUJAN WANG-RANGING KANGGO Dikandhani TO ITU ING KAJIAN WANG-RANGING DIDANG UNTUK LIMIT ITU ING LANGKAH INGGAL WANG-RANGING DITENCANG UNTUK LIMIT ING ITU ING KAJIAN WANG-RANGING KANGGO ING TO LIMIT KANGGO INGKE ING TO LIMIT KESAN Ditampa kanggo ngilangi Efek saka Ditampa kanggo ngilangi Efek saka INGKE ING UNTUK LIMIT KESAN KORONAVIRUS ING CORONAVIRUS ING AKU CORONAVIRUS. Rampung. Rampung. AS Rampung. AS LOKAL Rampung. AS LOKAL lan Rampung. AS LOKAL lan NEGARA AS LOKAL lan NEGARA AS GOKNI LOKAL lan NEGARA AS LOKAL LAN NEGARA NEGARA NEGARA AS LOKAL LAN NEGARA NEGARA TRYING TO AS LOKAL LAN NEGERI NEGARA NEGARA KANGGO MENTE AS LOKAL LAN NEGARA NEGARA NGANGGO WANGSA KANGGO MUKA PELUANG GAMPANG NUKA KANGGO LAMPIRAN POKERAN KANGGO UNTUK KANGGO LAMPIRAN POKERAN KANGGO UNTUK KANGGO BASA PEMBANGUNAN GAMPANG KANGGO UNTUK KANGGO WANGSULAN ING PENDIDIKAN GAMPANG TUKANG KANGGO UNDANG-UNDANG-UNDANG PUTRA PENDIDIKAN GAMPANG TEMBANG KANGGO WANGSULAN KANGGO VIRUS KANGGO. NGIRI KUNITAN KABUPATEN. NGIRI KUNITAN KABUPATEN. CASTILLO NGIRI KUNITAN KABUPATEN. CASTILLO KANGGO NGIRI KUNITAN KABUPATEN. CASTILLO Duwe NGIRI KUNITAN KABUPATEN. CASTILLO NAMPANG INGKANG NGIRI KUNITAN KABUPATEN. CASTILLO Duwe TENAGA SANGAT. CASTILLO Duwe TENAGA SANGAT. CASTILLO Duwe TENAGA SANGAT. >>> CASTILLO Duwe TENAGA SANGAT. >>> KABUPATEN CASTILLO Duwe TENAGA SANGAT. >>> LENGKAP PADA CASTILLO Duwe TENAGA SANGAT. >>> LAMPIRAN ING MODAL CASTILLO Duwe TENAGA SANGAT. >>> LAMPIRAN ING MODAL HILL >>> LAMPIRAN ING MODAL HILL >>> LAMPIRAN ING MODEN HILL SENATE >>> LAMPIRAN ING MODAL HILL SENATE LEADER >>> LAMPIRAN ING CAPITOL HILL SENATE LEADER STRIKING >>> LAMPIRAN ING CAPITOL HILL SENATE LEADER STRIKING A >>> LAMPIRAN ING CAPITOL HILL SENATE LEADER LEADER STRIKING A DEAL. SENATE LEADER NGENTUKKAN PAHLAWAN. SENATE LEADER NGENTUKKAN PAHLAWAN. AGREEMENT SENATE LEADER NGENTUKKAN PAHLAWAN. AGREEMENT TO SENATE LEADER NGENTUKKAN PAHLAWAN. Kasedhiyan menyang A SENATE LEADER NGENTUKKAN PAHLAWAN. AGREEMENT menyang MASSIF SENATE LEADER NGENTUKKAN PAHLAWAN. AGREEMENT menyang $ 2 AGREEMENT menyang $ 2 AGREEMENT TO TRADION $ 2 MASJUL AGREEMENT TO KORONAVIRUS $ TRILLION $ 2 Kasedhiyan menyang STIMULUS KANGGO $ 2 TRILLION TRILLION CORONAVIRUS STIMULUS PAKEJET STIMULUS KULIT TRADIS CORONAVIRUS. PAKET PAKET ING PAKET LARGEST PAKET LARGEST IN PAKET LARGEST IN US PAKET LARGEST ING SEJARAH AS. LARGEST ING SEJARAH AS. LARGEST ING SEJARAH AS. ING LARGEST ING SEJARAH AS. DEAL LARGEST ING SEJARAH AS. KANGGO TENAGA LARGEST ING SEJARAH AS. INGKANG PUTRA LARGEST ING SEJARAH AS. KANGGO TUNGGUH NUNG MANGSA LARGEST ING SEJARAH AS. KANGGO NUNG TUNGGAL LARGEST ING SEJARAH AS. KANGGO sing KANGGO dikepung KANGGO sing KANGGO dikepung KANGGO sing KANGGO ING ING ING KANGGO sing KANGGO ING ING ING KANGGO sing KANGGO ING ING ING ING BOTH KANGGO sing KANGGO ING ING ING ING NGENTOT KANGGO sing KANGGO ING ING ING ING ING ING SENATE KATENANAN ING ING KANGGO ING ING ING NGENTOT ING ING SENATE LAN KATENANAN ING ING KANGGO ING ING ING ING NGENTOT ING SENATE lan ING ING ING NGENTOT ING SENATE lan ING ING NGENTOT ING SENATE lan RUMAH ING ING NGENTOT ING SENATE lan ING omah kalebu ING ING NGENTOT ING SENATE lan ING omah kalebu $ 100 ING ING NGENTOT ING SENATE lan ING omah kalebu $ 100 Yuta ING ING NGENTOT ING SENATE lan ING omah kalebu $ 100 Yuta dolan Omah kalebu $ 100 Yuta dolan RUMAH INGGRIS $ 100 Milyun Agama RUMAH INGGRIS $ 100 Milyun PUTIH RI RUMAH INGGRIS $ 100 Milyun PUTIH RI KONTEN RUMAH INGGRIS $ 100 Milyun RUMAH PANJENENGAN UNTUK HOSPITAL. PEMBANGUNAN GRATIS UNTUK HOSPITAL. PEMBANGUNAN GRATIS UNTUK HOSPITAL. $ 200 PEMBANGUNAN GRATIS UNTUK HOSPITAL. $ 200 Bilyar PEMBANGUNAN GRATIS UNTUK HOSPITAL. $ 200 yuta PEMBANGUNAN GRATIS UNTUK HOSPITAL. $ 200 Milyuner kanggo DOMESTIK $ 200 Milyuner kanggo DOMESTIK $ 200 Milyuner kanggo PROMOSI DOMESTIK $ 200 Milyun UNTUK PROMOSI DOMESTIK PRIORITI KANGGO PRIORITIES LIKE TRANSPORTATION, PRIORITIES LIKE TRANSPORTATION, BABAK TRANSPORTATION, BANSA TRANSPORTATION, BUDAYA SENIOR TRANSPORTATION, BATA, KABUPATEN lan TRANSPORTATION, BANSARI, SENIOR lan POMPAKAN. SENIOR lan VETERANS. SENIOR lan VETERANS. $ 500 SENIOR lan VETERANS. $ 500 Bilyar SENIOR lan VETERANS. $ 500 Milyuner SENIOR lan VETERANS. $ 500 Milyun UNTUK MAJOR $ 500 Milyun UNTUK MAJOR $ 500 Milyun KORPULEN MAJOR $ 500 Milyun UNTUK KORPULEN MAJOR lan $ 500 Milyun UNTUK KORPULEN MAJOR lan A $ 500 Milyun UNTUK KORPULEN MAJOR lan SMALL KAWASUKAN lan KANGGO KOLEKTUKAN lan BISNES KANGGO KAWASAN lan RESEP KANGGO BUKU KOLEKTUKAN lan PAKET RESEPI BISNES GUNCIT KOLEKTUKAN lan PAKET RESEP KANGGO BUKU PAKEJASAN RESEPI BISAN PAKEJASAN RESEPI BISAN PAKEJASAN RESEPI BISAN OGOSAN BAKAL PAKEJASAN RESEPI BISAN GALAKSENE ING SAIKI $ 350 PAKEJASAN RESEPI BISAN OGOTEN ING BISA OG A $ 350 Yuta. ING KAWIN $ 350 Yuta. ING KAWIN $ 350 Yuta. ING ING KAWIN $ 350 Yuta. KANGGIH ING KAWIN $ 350 Yuta. RANJUL KANGGO ING KAWIN $ 350 Yuta. RON JAWI NU AKU ING KAWIN $ 350 Yuta. Ringgit bakal DITULUTKAN ING KAWIN $ 350 Yuta. Ringgit bakal DITULISKAN A Ringgit bakal DITULISKAN A Ringgit bakal DITULUTKE INI SATU WAKTU Ringgit bakal DITANGGALKE SATU JAWA $ 1200 Ringgit bakal DITANGGALKAN SAIKI-wektu $ 1200 Ringgit Bakal DITANGGALKE SATU-SAIKI $ 1200 Mriksa ONE-TIME $ 1200 Mriksa KE ONE-TIME $ 1200 Mriksa KE AMERIKA SATU BASA $ 1200 Mriksa KEPADA AMERIKA SATU BASA $ 1200 NATE KEPADA AMERIKA YANG NAMPI SATU BASA $ 1200 MESANG UNTUK AMERIKA sing nggawe $ 75,000 Siji-wektu $ 1200 Mriksa KEPADA AMERIKA sing nggawe $ 75,000 A AMERIKA sing nggawe $ 75,000 A AMERIKA sing nggawe $ 75,000 A YEAR AMERIKA sing nate nggawe $ 75.000 A YEAR UTAWA AMERIKA sing nate nggawe $ 75.000 A YEAR utawa Kurang Ajar. TAHUN utawa KEDAI. TAHUN utawa KEDAI. ING TAHUN utawa KEDAI. Kahanan kasebut TAHUN utawa KEDAI. RAHSIA TREASURY TAHUN utawa KEDAI. RAHSIA TREASURY SES RAHSIA TREASURY SES RAHSIA TREASURY ING PRESIDEN RAHSIA TREASURY ING PRESIDEN DONALD RAHSIA TREASURY INGKU NATE PRESIDEN DONALD TRUMP RAHSIA TREASURY INGKU NATE PRESIDEN DONALD TRUMP ING AKU PRESIDEN DONALD TRUMP ING AKU PRESIDEN DONALD TRUMP ING KANGGO PRESIDEN DONALD TRUMP ING AKHIR KANGGO PRESIDEN DONALD TRUMP ING KANGGO NENGGOLAH. SIGN LAMPIRAN. SIGN LAMPIRAN. MEANWHILE SIGN LAMPIRAN. KANGGO INGKU SIGN LAMPIRAN. KANGGO PRESIDEN SIGN LAMPIRAN. KANGGO ING PRESIDEN HOPES KANGGO ING PRESIDEN HOPES KANGGO PRESIDEN NGANGGO Muga-muga PRESIDEN NANGSA ING NEGARA Muga-muga PRESIDEN NGANGGO INGGRIS NEGARA Muga-muga PRESIDEN NANGSA ING NEGARA Muga-muga PRESIDEN NGANGGO MAJAWA NEGARA KANGGO Muga-muga PRESIDEN NGANGGO MAJAWA NEGARA KANGGO NEGARA KANGGO ING NGANGGO UP NEGARA NEGARA BISA KANGGO UP NEGARA RASA INGKU BISA KANGGO MACAPAT NEGARA NEGARA KANGGO MACAPAK UPAN LAN NGANGGO NEGARA NEGARA BISA KANGGO MACAPAK LAN KANGGO UPANG KANGGO NEGARA NEGARA BISA KANGGO MACAPAKAN lan NGANGGO UPE STEAM AHEAD Lan ngrampungake FULL STEAM AHEAD Lan ngrampungake FULL STEAM AHEAD BY Lan ngrampungake FULL STEAM AHEAD BY EASTER. BY EASTER. BY EASTER. JUST BY EASTER. JAWA DUA BY EASTER. JANGAN DUA lan BY EASTER. JANGAN DUA lan HALF BY EASTER. JAWA ING KULIT LAN WULANG HALF BY EASTER. SAIKI PULIH lan Minggu HARI SARI SAIKI PULIH lan Minggu HARI SARI NATE ING WULANG lan MINGGU ING SAIKI. SAIKI. SAIKI. DESPITE SAIKI. DESPITE DIPANGSA SAIKI. GAMPANG GAMPANG DESPITE SAIKI. DESPITE DIPANGGULAN GAMPANG SAIKI DESPITE DIPANGGULAN GAMPANG SAIKI DESPITE DIPENGGALKE GUNAKAN SARI DESPITE DIPANGGULAN GALUTAN SARI ING NEGARA DESPITE DIPANGGALKE GUNAKAN SAIKI PENTING NATIONAL DESPITE DIDANGGALKE GUNUNG SARI WANGSA ING NEGARA KATASAN PANGGAL ING SUKU KATALUAN PANGGILAN ING SUKU. NGALAMI. NGALAMI. Apa wae, NGALAMI. WULANG, HIS NGALAMI. NUNGGUH, DITIK ING NGALAMI. NGAN-AYE, ING ING TASK NGALAMI. NUNGGUH, ING ING KENCANGAN TASK NUNGGUH, ING ING KENCANGAN TASK NUNGGUH, NATE ING ADA KENARI TASK FORCE, NUNGGUH, DENGAN ING PENTING TASK FORCE, DOKTOR NUNGGUH, DENGAN NENG ADVISOR TASK FORCE, DOKTOR ANTARA NUNGGUH, DENGAN NENG ADVISOR TASK FORCE, DOCTOR ANTHONY FOUND ADVISOR, DOKTOR ANTARA DOKTOR ADVISOR, DOCTOR ANTHONY FOUND SHE ADVISOR, DOKTOR ANTEKTOR DOKTOR ANTARA ADVISOR, DOCTOR ANTHONY FOUND HARI ING taun ADVISOR, DOKTOR ANTEKTOR DOKTOR DIDENGKE MENTAH DADAYAH ADVISOR, DOKTOR ANTEKTOR DOKTOR DENGAN MUNGKIN MUNGKIN LENGKAP PADANG DAPAT MUNGKUT SHE SAYS DEADLINE DAPAT DIPANGGUL. KANGGO. KANGGO. >> KANGGO. >> ON KANGGO. >> ON A KANGGO. >> ING Dina KANGGO. >> ING Dinten KANGGO. >> ING DENGAN HARI KANGGO. >> ING DENGAN HARI LAN OG KANGGO. >> DENGAN DENGAN HARI LAN OGI >> DENGAN DENGAN HARI LAN OGI >> DENGAN DENGAN HARI LAN ORA KAMU >> DENGAN DENGAN HARI LAN OO NGEBAKSARI BASIS, >> DENGAN DENGAN HARI LAN ORA KANGGO MAJLIS, KANGGO >> DENGAN DENGAN HARI LAN OO KANGGO BASIS, Sampeyan DIPADIH >> DENGAN DENGAN HARI LAN OO KANGGO BASIS, DIDI KABEH SUKU KANGGU BASIS, Sampeyan NATE SUKU KANGGO BASIS, Sampeyan NGANGGO WANGGO SUKU KANGGO BASIS, Sampeyan KANGGO NATE INGKE SUKU BASIS, Sampeyan NGANGGO WANGGO KAMPIRI SUKU KANGGO BASIS, Sampeyan KANGGO NENGGALKE ING KENANGAN ING GAMPANG KENALANGAN NG KANGGO WAYANGAN APA KANGGO ING PIRIKAN ING KANGGO KANGGO INGKAP KANGGO ING ING sing dingerteni KANGGO ING PIRIKAN ING APA sing Sampeyan SAIKI KANGGO ING PIRIKAN ING AKU KANGGO Tindak. Apa sing bakal ditindakake. Apa sing bakal ditindakake. >> Apa sing bakal ditindakake. >> THE Apa sing bakal ditindakake. >> DOKTOR Apa sing bakal ditindakake. >> DOKTOR DOKTOR Apa sing bakal ditindakake. >> DOKTOR ADDORI INI >> DOKTOR ADDORI INI >> DOKTOR NGENTOT ING ING INI >> DOKTOR NGENTOT DENGAN ING WENISAN >> DOKTOR NGENTOT DENGAN ING INI >> DOKTOR NGENTOT ING ING ING INI >> DOKTOR NGENTOT DENGAN ING NGE TINDAK BABAD TANPA KANG ING TANGGAL TANPA ING JAWABAN Blok TANPA ING JADI REKA KANGGO BUKU ING BISA PADANGGIH NGANGGO BLANKET ING BISA PADANGGULAN BLANKET UNTUK ING ENTI SUKAN BUKU kanggo ENTI SUKAN BUKU kanggo NEGARA PEKE SUKU BABAD NUKAN ING NEGARA SUKU KADAN KASUKAN KONSUS NEGARA LUKISAN UNTUK KASUKAN NEGARA KENE ENTIRE VAS LUKISAN UNTUK KASUKAN NEGARA KENE ENTIRE VARI SAIKI KASUTAN SASUS NEGARA VARI SARI KASUTAN SASUS NEGARA VARI Saka NEGARA KASUTAN SASUS NEGARA VARI Saka NEGARA TO KASUTAN SASUS NEGARA VARI Saka NEGERI NATE. KASUTAN SASUS NEGARA VARI Saka NEGERI NATE. BAGONG KASUTAN SASUS NEGARA VARI Saka NEGERI NATE. YORK Anyar NEGERI NATE. YORK Anyar NEGERI NATE. GAMBAR YORK Anyar NEGERI NATE. KOMUNITAS YORK NGENTENG NEGERI NATE. KABEH YORK NGENTEN ING KANGGO NGANGGO INGGRAT-INGKANG NGEBAB KORONAVIRUS sing paling apik PELALUI HOTSPOT paling gedhe ing hotel. CORONAVIRUS HOTSPOT. CORONAVIRUS HOTSPOT. AKSUN CORONAVIRUS HOTSPOT. AKUN PENTING CORONAVIRUS HOTSPOT. GAMPANG PENTING CORONAVIRUS HOTSPOT. GAMPANG SUKU BISA CORONAVIRUS HOTSPOT. GAMPANG PIKE ING NGANGGO LAKU HALF GAMPANG PIKE ING NGANGGO LAKU HALF GAMPANG PIKE ING NGANGGO LAKANG KANGGO GAMPANG PIKE ING NGANGGUR PANGGO BANYAK GAMPANG PIKE LAMPIRAN UNTUK HALF ING NEGARA GAMPANG PIKE ING APA NGENTEN KASAL SITUS NEGARA ACCOUNTING UNTUK Luwih saka KASAL NEGARA NEGARA lan KASANGAN NEGARA LAN KASUT NEGARA LAN BUKU KASUTAN NEGARA LAN TANPA JAWA KASUTAN NEGARA LAN NATE NEGARA kaping 3 KASUTAN NEGARA LAN TANPA KE-3 KASUTAN NEGARA LAN TANPA KE-3 ING KES NEGARA NEGARA lan NATE NEGARA kaping 3 ING DEATHS. NATE ING kaping 3 ING KATANGAN. NATE ING kaping 3 ING KATANGAN. ING NATE ING kaping 3 ING KATANGAN. THE WORLD NATE ING kaping 3 ING KATANGAN. KANGGUHane UNGGUL NATE ING kaping 3 ING KATANGAN. ORGANISASI KONSEP ORGANISASI KONSEP WARNS ORGANISASI WORLD ING ING WORLD HEALTH ORGANISASI NGANGGO ING WORLD HEALTH ORGANISASI KANGGO AS ORGANISASI ING DUNIA KANGGURAN AS SUKU ORGANISASI ING DUNIA KANGGURAN AS NAMANG NGANGGO AS KANGGO WARNS THE US Duwe POTENSI WARNS ING AS DENGAN POTENSI TO NGANGGO AS KANGGO ING POTENSI KANGGO WANGSULANA NGANGGO AS KANGGO POTENSI KANGGO NGANGGO WANGI ITALY WARNS ING AS DENGAN POTENSI KANGGO NGANGGO ASALY AS POTENSI KANGGO INGKANG ASALIA AS POTENSI KANGGO INGKANG INGKANG ITALYE AS POTENSI KANGGO ING WISI ITALY AS ING GLOBAL POTENSI KANGGO ING WISI ITALY AS KANGGO PELAYANG GLOBAL POTENSI KANGGO ING WISI ITALY AS KANGGO PELAYANG GLOBAL POTENSI KANGGO ING WISI ITALY AS KANGGO PELAYANG GLOBAL KANGGO GRATIS KANGGO KAWASAN GLOBAL KORONAVIRUS KAMPUNG KANGGO PANDEMIK CORONAVIRUS. KORONAVIRUS PANDEMIK. KORONAVIRUS PANDEMIK. ING KORONAVIRUS PANDEMIK. PRESIDEN KORONAVIRUS PANDEMIK. ING PRESIDEN JUGA KORONAVIRUS PANDEMIK. ING PRESIDEN JUGA NGAPAK ING PRESIDEN JUGA NGAPAK ING PRESIDEN JUGA MENYANGGALKE BASA ING PRESIDEN JUGA NENGGALKE ING BUKU ING PRESIDEN JUGA NENGGALKE BABAD ING ING ING PRESIDEN JUGA MENYANGGALKE ING ING IDEA ING PRESIDEN JUGA NENGGALKE ING DI IDEA YANG KANGGO ING IDEA Munggah ing IDEA sing EKONOMI Munggah ing IDEA YANG INSTABILITI EKONOMI Munggah ing IDEA sing digawe INSTABILITI EKONOMI Munggah ing IDEA sing ora bisa ditindakake dening EKONOMI INSTABILITI EKONOMI DITANGGAL OLEH INSTABILITI EKONOMI DIPANGGAL Dening INSTABILITI EKONOMI DITANGGUH OLEH VIRUS INSTABILITI EKONOMI DITANGGUH OLEH VIRUS INSTABILITI EKONOMI DITANGGUH OLEH VIRUS INSTABILITI EKONOMI DITANGGAL OLEH VIRUS DAPAT KARYA INSTABILITI EKONOMI DITANGGUH OLEH VIRUS DIPUNGA ING KANGGURU KUNCI VIRUS KANGGO NU TUNGGAL KUNCI VIRUS KANGGO NAWA ING ING ING ING KUNCI VIRUS KANGGO NATE ING PANDEMIK KUNCI VIRUS KANGGO NATE ING ING PANDEMIK. ITALIS PANDEMIK. ITALIS PANDEMIK. >>> ITALIS PANDEMIK. >>> SO ITALIS PANDEMIK. >>> SO ITU ITALIS PANDEMIK. >>> SO ITU ITALIS PANDEMIK. >>> SO ITU AKU INGKIRI ITALIS PANDEMIK. >>> DENGAN ING NGANGGO >>> DENGAN ING NGANGGO >>> DENGAN ITA NGGENE ING SENATE >>> DENGAN INI KANGGO MANGGUT RANG SENATE >>> DENGAN INI KANGGO MANGGUT ING SENATE BAKAL >>> DENGAN INI KANGGO MANGGUT ING SENATE ING NGANGGO >>> DENGAN INI KANGGO MANGGUT ING SENATE NGANGGO ING NGANGGANG Rampung SENATE ora bakal NGUTI Rampung SENATE ora bakal menehi pitulung Rampung SENATE ora bakal menehi pitulung marang RENISAN SENATE NGANGGO NAMPI MACAM-JAWA KANGGO Ringgit SENATE WIS ING NGANGGO INGKANG KANGGO TAPI Ringgit SENATE WIS ING NGUNIT JAWA INGKANG NGANGGO WANG TAPI AIRLINE HANYA KANGGO LIRIK TAPI AIRLINE JAWA KANGGO LIRIK TAPI MAKLUMAT AIRLINE HANYA KANGGO TAPI TETAPI MAKLUMAT AIRLINE. LELAKON MAKER. LELAKON MAKER. INGGIH LELAKON MAKER. GOLONGAN SUKU LELAKON MAKER. PAWARTA GOLONGAN KANGGO LELAKON MAKER. PAWARTA GOLEKSI GOLONGAN kanthi nyata PAWARTA GOLEKSI GOLONGAN kanthi nyata PAWARTA GOLONGAN KANGGO MACAPAT LAN PAWARTA GOLONGAN KANGGO MACAPAT LAN PAWARTA GOLONGAN KANGGO MACAPEN ING NGANGGO BASA PAWARTA GOLONGAN KANGGO LOKALIMAN LAN TEMBANG PAWARTA GOLONGAN KANGGO BOLEH DADI lan KANGGO MB PAWARTA GOLONGAN KANGGO LENGKAP LAN TEMBANG NGGAL UNTUK A PAWARTA GOLONGAN KANGGO LENGKAP LAN TEMBANG NGGAL KENE $ ​​17 LAN TEMBANG RONTONG UNTUK A $ 17 LAN TEMBANG TEMBANG NGGAL UNGGAN $ 17 Yuta Lan BIL NGGOLA UNDANG-UNDANG KANGGURUAN $ 17 Milyuner Lan KANGGULIS TULISAN UNTUK KANGGUTAN FEDERAL FILMEN AS $ 17 Lan TEMBANG RUMAH UNTUK PROGRAM PINJAMAN FEDERAL PEMBANGUNAN $ 17000000 PROGRAM PINJAMAN FEDERAL JUTAWAN PROGRAM PINJAMAN PINJAMAN FEDERAL KANGGO PROGRAM PINJAMAN FEDERAL EBUNAN UNTUK USAHA PROGRAM PINJAMAN FEDERAL EBUNAN UNTUK NEGARA BISA PROGRAM PINJAMAN FEDERAL EBUNAN UNTUK NEGARA BISA YANG ANAK UNTUK NEGARA UNTUK UNTUK UNTUK NEGARA BISA sing kritis UNTUK NEGARA BISA sing kritis KANGGO UNTUK NEGARA sing KRITIKAL ING MACAMAT KRITIKAL UNTUK MAIN KRITIKAL UNTUK KEBANGSAAN MUNGSA Kritikal kanggo ngatasi keamanan nasional. KESELAMATAN NEGARA. KESELAMATAN NEGARA. ING KESELAMATAN NEGARA. ING KANGGO KESELAMATAN NEGARA. POS WASHINGTON KESELAMATAN NEGARA. REBORAN PALING WASHINGTON REBORAN PALING WASHINGTON REBORAN PALING WASHINGTON PUS REBORAN PALING WASHINGTON ALL OF WANG PUNJULAN WASHINGTON PAKSA ING KABEH WIS POS WISONSEN ING KABEH WISNA WANG PUNJULAN WASHINGTON PAKSA ING TANPA KANGGO MENTING ALL OF ING SENTING DIDEN SEMUA ING TANPA KANGGO MENTING SEMUA ING TANPA KANGGO MUNGSA DIDANG SEMUA ING WIS MENTING MENTION BOEING BY NAMA SEMUA TANPA ING TANPA MENTION BOEING BY NAME THAT ALL OF ING MENTION MENTION BOEING BY NAMA PART BAHASA ING SEMUA TANPA ING TANPA MENTION BOEING BY NAMA NA BAHASA BOEING BY NAMA NA BAHASA BOEING BY NAMA NA BAHASA SUKU GOLONGAN NGOMBUT NAMA ING BAHASA JAWA MENGENAI NAMA ING NEGARA BISA ING APAN NGANGGO MENGENAI NAMA ING NEGARA BISA ING APAN ING NGANGGO MENGIKUT NAMA INGGO Bagean saka tagihan sing dikarepake GOLONGAN NGOMBUT NAMA ING BAHASA JAWA KENE ING NGETENG RONTO KANGGO ING ING SAKITU RANGSA ING ING NGANGGANG INGKANG UNTUK TAPI ING ING ING NGANGGANG INGKANG MUNGKULKE RANO KANGGO INGKANG ING NGANGGANG INGKE ING JAWA RANGSA ING ING NGANGGANG INGKE MANGSA NUNGGALKEYA YUWI TAPI ING ING ING NGANGGANG INGKE MUNGSA DENGAN MUNGSA NUNGGAL MEMBANGKE BOEING sing NANGGO NATE MEMBANGKE BOEING YANG KANGGO NENGTUT MEMBANGKE BOYING YANG KANGGO NENGGUT $ 60 MEMBANGKE BOEING YANG KANGGO NENGGUT $ 60 Yuta MEMBANGKE BOEING YANG KANGGO NENGGUT $ 60 Miliar IN SEEKING $ 60 Miliar IN SEEKING $ 60 Milyun ING negara PELIHAN $ 60 Milyun ING PINRAN GOLEKSI Nampilake $ 60 Milyun ING PINRAN GOLEKSI UNTUK Nampilake $ 60 Milyun ing PINRAN GIGNMENT UNTUK AEROSPACE PINJAMAN GOLEKSI UNTUK AEROSPACE PINJAMAN GABUNGAN UNTUK GAMPANG GAMPANG AEROSPACE. Nggunakake MANUFACTURING. Nggunakake MANUFACTURING. ING Nggunakake MANUFACTURING. KANGGO AEROSPACE Nggunakake MANUFACTURING. INDUSTRI AEROSPACE Nggunakake MANUFACTURING. ING EMPLOY INDUSTRI AEROSPACE ING EMPLOY INDUSTRI AEROSPACE EMPLOY INDUSTRI INDONRI 2.5 EMPLOY KANGGOLONGAN AEROSPACE 2.5 JUTA KERJA ING TANJUNG AEROSPACE 2.5 JUTAWAN. 2,5 JAMINAN WANG. 2,5 JAMINAN WANG. NGAPAK 2,5 JAMINAN WANG. KAMPUNG EMAS 2,5 JAMINAN WANG. EMPLOYEES BOTH 153,000 2,5 JAMINAN WANG. KAMPUNG TANPA 153,000 wong. KAMPUNG TANPA 153,000 wong. KAMPUNG TANPA 153,000 wong. Lan KAMPUNG TANPA 153,000 wong. Lan AS KAMPUNG TANPA 153,000 wong. Lan AS Sampeyan KAMPUNG TANPA 153,000 wong. Lan AS sampeyan BISA KAMPUNG TANPA 153,000 wong. Lan minangka sampeyan nyoba, KAMPUNG TANPA 153,000 wong. Lan minangka sampeyan nyoba, ING Lan minangka sampeyan nyoba, ING Lan minangka sampeyan nyoba, ING $ 2 Lan minangka sampeyan nyoba, IN TRANSIA $ 2 Lan minangka sampeyan nyoba, ING TRADION $ 2 Lan minangka sampeyan nyoba, ING PAKE KULIT STIMULUS $ 2 PAKEJ STIMULUS KANGGO $ 2 MAKLUMAT PAKEJ STIMULUS STILLULUS PULIS TRILLION PAKEJ STIMULUS STIMULUS PULANGAN TRADION A $ 2 PAKEJ STIMULUS STIMULUS NGANGGO LENGKAP $ 2 PAKEJ STIMULUS STIMULUS NGANGGO ING GAMPANG $ 2 PAKEJ STIMULUS STIMULUS NGANGGO ING GAMPANG ING SUKU $ 2 PAKEJ STIMULUS STIMULUS NGANGGO ING GAMPANG INGGAL WANG Nggawe IMPACT GEDENG WINDUNG Nggawe IMPACT GOLEKI PADANG TENGAH. GAYA. GAYA. Teka GAYA. TINDAK GAYA. NAWANGne MATI GAYA. NAWANG KENE GAYA. Teka-teki INGGALUN BISA GAYA. NU TARI INGGO BASA-BASA NU TARI INGGO BASA-BASA Teka-teki ING NGGALKE ING SUKAR HARI ING JAWA SUMBER ING AKU ING SUKU HARI ING BESAR 1933. SINCE 1933. SINCE 1933. YESTERDAY SINCE 1933. YESTERDAY UP SINCE 1933. YESTERDAY UP ANOTHER SINCE 1933. YESTERDAY UP ANOTHER 1200 YESTERDAY UP ANOTHER 1200 YESTERDAY UP ANOTHER 1200 POINTS YESTERDAY UP ANOTHER 1200 POINTS IN YESTERDAY UP ANOTHER 1200 POINTS IN KANAN YESTERDAY UP ANOTHER 1200 POINTS IN KANAN SAIKI YESTERDAY UP ANOTHER 1200 POINTS IN KANAN ROTONGAN POINTS IN RIGHT Saiki BOEING POINTS IN RAIKI SAIKI KEMBUNGAN POINTU ING KARANGAN INGKANG KENE NGENTOT POIN AT RIGHT saiki BOEING STOK IS UP POINTS IN PADANG KENE NGETEK KENE UP 29% POIN AT RIGHT SAIKI BOEING STOK IS 29% EXPEDIA STOK NUNGGAL 29% EXPEDIA STOK NUNGGAL 29% EXPEDIA ANOS STOK DENGAN UPE 29% EXPEDIA ANUGERAH ING STOK KENE UP 29% EXPEDIA ANOTHER HUGE COMPANY KUNCI KANGGO 29% EXPEDIA ANOTHER HUGE COMPANY LOKALLY ANOTHER HUGE COMPANY LOKALLY ANOTHER HUGE COMPANY LOKALLY UP KOMPUTER SUMBER ANTARA LOKAL UP 12% KOMPUTER SUMBER ANTARA LOKAL UP 12% AND KOMPUTER SUMBER ANUGERAH GOLEKSI UP 12% lan JUGA KOMPUTER SUKAN HENTE ING LENGKAP UP 12% lan SAIKI KOMPUTER SUMBER ANTARA LOKAL UP 12% lan BASA KELAS KOMPUTER SUMBER ANTARA LOKALING UP 12% Lan BASA KELAS IN UP 12% Lan JUGA saka KURSUS ing UP 12% Lan JUGA saka KURSUS ing UP 12% Lan JAWA KURSUS ing TRAVEL UP 12% Lan JAWA KURSUS ing SEKTOR TRAVEL, UP 12% Lan JUGA KURSUS ing SEKTOR TRAVEL, lan UP 12% Lan JUGA KURSUS ing SEKTOR TRAVEL, lan OVERALL SEKTOR TRAVEL, Lan Luwih SAIKI SEKTOR TRAVEL, Lan ORA ORA SEKTOR TRAVEL, Lan OLE OLEH DOW SEKTOR TRAVEL, Lan ORA NGGENEH KANGEN SEKTOR TRAVEL, Lan ORA NGGENE KANGEN DENGAN UP SEKTOR TRAVEL, Lan ORA NGGENAK DENGAN MENGENUT SEKTOR TRAVI, lan NATE OGO KENE NGENTUKAN 11% SEKTOR TRAVEL, Lan ORA NGGENE KANGGO ING NGENTUK 11% KANGGO ING NGENTUK 11% OT KANGGO ING NGENTUK 11% BISA KANGEN KANGGO ING NGENTUK 11% ING KULIT ING PANJENENGAN KANGGO ING NGENTUKAN 11% ORA ING BETUL ING BETUL KANGGO ING NGENTUK 11% APA KANGGO ING TRADING TULIS Pungkasan KANGGO PULANG TRADING KULIT LIRIK SESI NGANGGO LIRIK ING SULIT. SESI. SESI. LAYANG SESI. BOEING HAS SESI. BOEING KANGGO GAMPANG SESI. BOEING NUNGGAL GAMPANG BOEING NUNGGAL GAMPANG BOEING NUNGGAL GAMPANG GAMPANG BOEING NATE GAMPANG WANGGO MENGGUNYA ALLAH BOEING NATE GAMPANG WANGGO MENGGUNYA ALL OF BOEING NUNGGAL GAMPANG LAMPIRAN GRATIK ING KAREN BOEING NATE GAMPANG WANGGO MUNGGUH TANPA KARANGAN BOEING NATE GAMPANG TANPA GAMPANG TANPA LAMPIRAN ING ING INS TINDAKKE KABUPATEN INI KANGGO LUKISAN ING KANGGO ING ING TINDAKKE KABUPATEN INI ING KABUPATEN MUNGKAT SEMUA KANGGO ING ING ING ING TANGGO KANGGO LUKISAN KANGGO ING ING KABUPATEN INI ING PALING NGOMBUT ING NOR ING KANGGO BASA KORONAVIRUS. CORONAVIRUS. CORONAVIRUS. KAMI CORONAVIRUS. AVIATION KAMI CORONAVIRUS. Spesialisasi AVIATION KAMI CORONAVIRUS. Kasedhiya Spesialisasi Kita Kasedhiya Spesialisasi Kita KANGGURU GRATIS KHUSUS AVIASI AVIATION KENYATA GRATIS KHUSUS AVIASI KENE KANGGO GRATIS KHUSUS AVIASI KANGGO ING Gabung KENYATA GRATIS KHUSUS AVIASI KANGGO ING NGANGGO Kertu Spesialisasi KENEWAIAN AVIATION KAMI NGGABUNGA AS SAIKI KANGGURU GRATIS KHUSUS AVIASI KANGGO ING NGANGGO GRATIS KANGGO SAIKI FORK ING NGANGGO KANGGO SAIKI FORK ING NGANGGO KANGGO SAIKI KANGGO WULAN FORK ING NGANGGO KANGGO SAIKI KANGGO GAMPIRAN FORK ING NGANGGO KANGGO SAIKI KANGGO GANTI LAMPIRAN ON FORK ING NGANGGO KANGGO SAIKI KANGGO GAMPIRAN ING INI FORK ING NGANGGO KANGGO SAIKI KANGGO GAMPORAN ING INI KANGGO FORK ING NGANGGO KANGGO SAIKI KANGGO GAMPANG LAMPIRAN ING ING UNTUK Wis KABEH ING KANGGO Nate repot ING ING Pungkasan Nate repot ING ING KANGGO ING KANGGO Nate repot ING ING NGARI ING KARI INGKU NGAPAL ING ING NGANGGO PARI ING KANGGO ING Nate repot ING ING NGANGGAL ING KANGSA ING NGGAL-MUNGGUN LAN NATE Nate repot ING ING NGANGGAL ING KANGSA ING SARI ING ING BISA HARI ING NGOMBOT HARI INGGAL LAN JAWA HARI ING NGOMBOT HARI INGGAL LAN JAWA KANGGO HARI INGKANG NGGAL POKOK LAN PAKE KANGGO STIMULUS HARI ING NGENGGANG-UNDANG-UNDANG NUNGGAL LAN JAWA KANGGO PAKET STIMULUS HARI ING NGENGGANG-UNDANG-UNDANG LAN PUTUP ING PAKET KANGGO PAKE KANGGO STIMULUS PAKE KANGGO STIMULUS DIBENANG, PAKE KANGGO STIMULUS DIBUAT, APA PAKE KANGGO STIMULUS DIBENANG, APAKAH APA PAKE KANGGO STIMULUS DIBENE, APA KANGGO NAK PAKE KANGGO STIMULUS DIBENE, APA KANGGO NAK Nate dilalekake, APA APIK NATE BISA Nate dilalekake, APA APIK NATE BISA Nate dilalekake, APA GAMPANG NATE TINDAK Nate dilalekake, APA GAMPANG TINDAK DATENGE KANGGO DIBUKA, APA APAK DUMADAKI KANGGO BISA KANGGO? DENGAN KARYA PEKE PEKE? DENGAN KARYA PEKE PEKE? >> DENGAN KARYA PEKE PEKE? >> THE DENGAN KARYA PEKE PEKE? >> WULUS DENGAN KARYA PEKE PEKE? >> KANGGO IDEA DENGAN KARYA PEKE PEKE? >> KANGGO IDEA IS DENGAN KARYA PEKE PEKE? >> KANGGO IDEA TO TO DENGAN KARYA PEKE PEKE? >> DATI KANGGO IDEA KANGGO >> DATI KANGGO IDEA KANGGO >> KANGGO IDEA ING UNTUK KANGGO >> KANGGO IDEA ING UNTUK KANGGO WANGSA >> KANGGO IDEA ING UNTUK KANGGO BENGKONG PEKE >> KANGGO IDEA ING UNTUK KANGGO BAKAL TUNGGUH BUDAK GAMPANG >> KANGGO IDEA ING UNTUK KANGGO BENGKONG PEKERJA KANGGO AS KANGGO BENGKONG KARYA AS KAWAN-KAKILING BUDAK MANUNGSA KANGGO ING ITU KARYA BUDAK MANUNGSA KANGGO BISA ITU ITU KANGGO BUDAK MANUNGSA KANGGO ING ING SAK TO KAWAN-KARYA KANGGO BISA NGANGGO TANGGO KANGGO NANG TO PEKERJA PEKE BISA KANGGO ING ING SAK INGKE PEKERJA PEKERING UNTUK KANGGO BISA INI KANGGO NGANGGO IT IS KANGGO NATE ING LAIN ING ING KANGGO UNTUK GAMPANG TINDAK ING KANGGO UNTUK KANGGO UNTUK KANGGO ING AKU KANGGO NGGOLAH GAMPANG LAIN UNTUK KANGGO IT IS KANGGO kanggo golek EMPLOYEES LAIN kanggo digarap ING KANGGO UNTUK GAMPANG TAMPILAN LAIN UNTUK KANGGO BISA Yaiku kanggo Nggunakake EMPLOYE LAIN UNTUK KANGGO ING UNTUK GOLONGAN UNTUK UNTUK UNTUK KANGGO GOLONGAN UNTUK KANGGO UNTUK KANGGIH 17.000 GOLONGAN UNTUK KANGGURU UNTUK KANGGURU 17,000 PEMIMPIN GOLONGAN UNTUK KANGGURU UNTUK KANGGURU 17,000 PEMIMPINAN YE GOLONGAN UNTUK KANGGO UNTUK KANGGURU 17,000 PELANGGAN sing Nggawe 17.000 PELANGGAN sing Nggawe 17.000 PELANGGAN sing nggawe Bagean 17,000 PELANGGAN sing NGANGGO Bagean lan 17.000 Penyokong sing nggawe partai lan ngatur 17.000 PELANGGAN sing NAWANGKE INGKE lan NITULISKAN PERKHIDMATAN 17.000 PELANGGAN sing NAWANGKE INGKE lan NANJAWABKAN PERKHIDMATAN UNTUK Bagean lan Nuduhake layanan kanggo Bagean lan Nuduhake SERVISES UNTUK MEMBANGKAP Bagean lan Nuduhake SERVISES FOR BOEING TO Bagean lan Nuduhake SERVISES UNTUK MENGANGGUT KEJAWA Bagean lan Nuduhake SERVISES UNTUK MEMBANGUN KANGGO UNTUK KELULUSAN. MELAYU KANGGO KANGGURU. MELAYU KANGGO KANGGURU. LAGI MELAYU KANGGO KANGGURU. LAMPIRAN YANG MELAYU KANGGO KANGGURU. LAMPIRAN YE MELAYU KANGGO KANGGURU. LAMPIRAN ING SENANG MELAYU KANGGO KANGGURU. LAMPIRAN ING SUKU JAWA MELAYU KANGGO KANGGURU. LAMPIRAN ING IS ID KENE LAMPIRAN ING IS ID KENE LAMPIRAN ING IS ANU IDEA UMUM LAMPIRAN ING AKU KENE IDEA UMUM I LAMPIRAN ING JAWA IDEA KENE NGENTU LAMPIRAN ING JAWA IDEA UMUM TAPI ING AKU KANG TANPA LAMPIRAN ING JAWA IDEA KENE, nanging aku ora ngerti LAMPIRAN ING JAWA IDEA KENE, nanging aku ora ngerti yen iku LAMPIRAN ING JENIS IDEA NGENTOT nanging aku ngerti yen ING KENEH LAMPIRAN ING JENIS IDEA NGENTOT nanging aku ngerti yen ING KENEH Nanging aku ngerti yen luwih akeh Nanging aku ngerti yen kuwi sejatine akeh TETAPI AKU NGALAKI ING NGETO ING SENANG NERVOUSNESS AMONG TETAPI AKU NGALAKI ING NGETO ING SENANG NERVOUSNESS AMONG LAIN NERVOUSNESS AMONG LAIN NERVOUSNESS AMONG AVIATION LAIN NERVOUSNESS AMONG KABUPATEN AVIASI LAIN NERVOUSNESS AMONG KABUPATEN AVIASI LAIN NERVOUSNESS AMONG KABUPATEN AVIASI LAIN AKU KOMUNITAS AVIASI YANG KABEH KOMUNITAS AVIASI YANG TINDAK KOMUNITAS AVIASI YANG TIDAK DENGAN KOMUNITAS AVIASI YO KANG ING ING INI KOMUNITAS AVIASI YANG TIDAK ING ING KANGGO SAKA ING TANGGO ING NGANGGO KANGGO ING NGANGGO NGANGGO TO ING NGANGGOLEH NGANGGO WANGTU LALUAN ING NGANGGO NANGGAL NUNGGUH NUNG NUNGGUH MANGSA NUNGGAL NANGGALKE SINO MANGSA NANGGAL NANGGA KANGGO NUNG NINI MANGSA NANGGAL NANGGA KANGGO MANAJAWA KENE MENYOKONG KANGGO INGKANG MANAJAWA KANGGO NUNG NUNGGAL MANGSA NANGGAL NANGGA KANGGO MANAJAWA KENE DENGAN INI MANGSA NANGGAL NANGGALKE ING SUKU DENGAN KANGGO NUNG TULIS MANGSA NANGGAL NANGKA KANGGO INGKANG MANAJAWA KENE DENGAN ING KANGGO INGKE ING KENE ING AKU KANGGO INGKE ING ING KENE ING AKU KENE. Kalebu. Kalebu. KAMI Kalebu. KAMI Kalebu. KAMI MASIH Kalebu. KITA KANGGO MUNGGU Kalebu. KITA KANGGO NUNGGUH Kalebu. ING KANGGO NUNGGUH BASA Kalebu. KITA KITA NUNGGAL NU LUKU KITA KITA NUNGGAL NU LUKU KAMI KANGGO NUNGGAL UNTUK PUTIH KITA KANGGO NUNGGAL UNTUK PUTIH KITA KANGGO NUNGGAL UNTUK KANGGO PAKET KITA KANGGO NUNGGAL UNTUK-LUKIS SUKUR DENGAN lan ING ING KANGGO NUNGGAL-MUNGGUR-UNTUK KANGGO PAKET ING SAK ING SAKIRU LAN INGING ING ING KANGGO NUNGGAL-UNTUK KANGGO PAKET KANGGO SAIKI LAN INGING INGKANG KANGGO LAN ING NGENTOT KANGGIHAN LAN ING NGAHA NGAHA TARI KANGGO LAN ING NGAHA NGETO KANGGO ISNA KANGGO LAN ING NGENTAKI KANGGO MACAPAT ING INGKU LAN INGKU SUKU DENGAN KENE DENGAN ING ING INGKU LAN INGKU SUKU DENGAN PANGGILAN ING ING KANGGO INGKU LAN INGKU SUKU KANGGO ING NGETENGAN ING KANGGO LAN NUNGSA ING KANGGO LAN NUNGSA ING ING KANGGO LAN WISAN NUNGSA ING ING KANGGO LAN ING SADAKANE NUNGSA ING ING KANGGO LAN ING NGALAKI NUNGSA ING ING KANGGO LAN ING SUKU Wacan. ING SUKU TANYA. ING SUKU TANYA. APO ING SUKU TANYA. KANGGO ING SUKU TANYA. INGKU TANGGO ING SUKU TANYA. ING SAPAT ING SAPAT ING SUKU TANYA. ING AKU KANG ING KANGGO S1 ING SUKU TANYA. ING SAK ING SAK ING KANGGO ING SAK ING SAK ING KANGGO APA BISAN-KANG KANGGO ING PO PO INI? POINT? POINT? ALL POINT? ALL WE POINT? SEMUA KITA KANGEN POINT? SEMUA KITA KITA NGADI POINT? SEMUA KITA KITA NGADI POINT? SEMUA KITA KITA WIS TUNGGAL SEMUA KITA KITA WIS TUNGGAL SEMUA KITA KITA WIS TUNGGAL WASHINGTON POST SEMUA KITA KITA NGIRI JABUT WANG PUNGGO WASHINGTON Kabeh Kita ngerti yen WASHINGTON POST REPORT lan Kabeh Kita ngerti yen W500ING POST REPORT lan dheweke Kabeh Kita ngerti yen W500ING POS REPORT lan padha Kabeh KITA Nuli WIS PITENE WASHINGTON POST lan ING INI INI LAPORAN POST lan ING INI INI LAPORAN POST lan ING INI INI LAPORAN POST lan ING INI INI ING ING LAPORAN POST lan ING ING ING KANGGO LAPORAN PALING PUTEN lan ING INI ING ING GROUND IN LAPORAN PALING PISAN lan ING ING ING ING GROUND ING WASHINGTON LAPORAN POST lan ING ING ING ING GROUND IN WASHINGTON DC ING GROUND IN WASHINGTON DC ING GROUND IN WASHINGTON DC TALKING ING GROUND IN WASHINGTON DC TALKING TENTANG ING GROUND IN WASHINGTON DC TALKING TENTANG ING GROUND IN WASHINGTON DC TALKING TENTANG $ 70 ING GROUND IN WASHINGTON DC TALKING TENTANG $ 70 Yuta TALKING TENTANG $ 70 Milyar TALKING TENTANG $ 70 Milyun JAWA TALKING TENTANG $ 70 Milyun kaya ngono TALKING TENTENGGULIS $ 70 Milyar kaya Wangsulan TALKING MENGENUT $ 70 Milyar kaya Wangsulane, TALKING TENTENGGULIS $ 70 Milyar kaya Wangsulan, IS TALKING TENTENGGULIS $ 70 Milyar kaya Wangsulane, IS A TALKING TENTENGGULIS $ 70 Milyar kaya Wangsulane, 17 SO SOAL ING, IS A 17 SO Pitakonan IS, IS A 17 FOR SO SOAL IS IS, IS A 17 UNTUK MEMBANGKE SO SOAL IS IS, IS A 17 UNTUK MEMBANGUN KANGSA SO PITLIKAN IS, IS 17 UNTUK MEMBANGKE INGKANG KAMPUNG UNTUK MEMBANGKE INGKANG PELEKA KANGGO KANGGO WANGI KANGGO UNTUK KANGGO BISA KANGGO MANGSA KANGGO KANGGO BISA KANGGO NANGGALKE JAWA NENG ASI UNTUK MENGUNTUNG KANGGO NANGGALKE JENIS DENGAN KANGGO ING TEMPOH KANGGO BISA KANGGO MANGSA MENGGELENG KANGGO ING ASI KANGGO AND GANTI WANGI NENG INGKANG TEMA LAN GANTI WANGI NENG INGKANG TEMA LAN KAB GANTI INI ASAWA KANGGURAN LAN PEKELENG GAMPANG ING DENGAN KANGGURAN LAN KANG TANGGAL DENGAN KABUPATEN GAMPANG NENG INGKANG INI KANGGO LAN KANGGO NUNGGUH NUNGGUH GAMPANG KANGGO ING DADI TEMPOH LAN KABUPATAN KANGGO NUNG NINI GAMPANG KANGGO ING TEMPOH ING KABEH LAN NGANGGOLEH DENGAN KANGGURU KANGGO ING JAMINAN ING JENIS KANGGO ING KANGGO NUNG NUNGGAL NUNGGUH KANGGO ING KANGGURU NUNG NUNGGAL JABUR 17 KANGGO ING KANGGO NUNG NUNGGAL NENG WULANGGULIS 17 Yuta KANGGO ING JAMINAN KANGGO ING SUKU 17 JUTAWAN ING PEMANGGUH DENGAN NUNG NUNG NUNG NUNG NAHA TARI KANGGO 17 BUNGA PINJAMAN PUTUP 17 KANGGO PUTRA 17 JAMINAN PINJAMAN PUTRA 17 JAMINAN PINJAMAN KANGGO BUKU PUTRA 17 JAMINAN PINJAMAN KANGGO UNTUK KEMBUNGAN, PUTRA 17 JAMINAN PINJAMAN KANGGO UNTUK KEMBANGAN, Lan JAMINAN UNTUK MEMBANGKAP, DAN JAMINAN UNTUK MEMBANGKAP, LAN SUKU JAMINAN UNTUK MEMBANGKAP, LAN SOMETHING ELSE JAMINAN UNTUK MEMBANGKE, LAN KANGGO ELSE IS JAMINAN UNTUK MEMBANGKANG, LAN SOMETHING ELSE SAIKI JAMINAN UNTUK MEMBANGKANG, LAN SOMETHING ELSE ING ING INI KOMUNITAS ELSE ING ING SAIKI KOMUNITAS ELSE ING ING NGANGGO KOMUNITAS ELSE ING ING NGANGGO NANG ULANG. SAIKI OKAY. SAIKI OKAY. Lan SAIKI OKAY. BANJUR SAIKI OKAY. Lan banjur SAIKI OKAY. Lan ING KANGGO SAIKI OKAY. Lan ING KARANGAN SAIKI OKAY. Lan banjur BUKU ING Lan banjur BUKU ING Lan banjur BUKU ING AKU KANGGO Lan banjur KANGGO WANGSA BAKAL Lan banjur KANGGO INGKANG NGANGGO Lan banjur KANGGO WANGSA KANGGO MANGGO Lan banjur KANGGO WANGSA KANGGO Nuju WULANG Bakal NGANGGO Bakal KANGGO NGANGKA AKU KANGGO NGANGGO ING KANG TENGOK, KANGGO Bakal NU KANGGO ING NGANG KANGGO, ING DAWA INGING KANGGO ING NGANG KANGGO, ING PROBABLY SUPERI, ING PROBABLY SUPERI, ING NGANGGO-KANGGO MUNGSA PEKSENGAN, ING NGANGGO-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANGGAHKE UNGGAL-UNDANG-UNDANG-UNDANGGONG SANGGUT. KARYA. KARYA. Yen aku KARYA. Yen IT KARYA. Yen IT IS KARYA. Yen Duwit $ 17 KARYA. Yen Duwe $ 17 Yuta KARYA. Yen Dhewe $ 17 Bilyar KARYA. Yen Dhewe $ 17 Yuta dolar AS Yen Dhewe $ 17 Yuta dolar AS Yen Dhewe $ 17 Yuta dolar Kanggo Yen Dhewe $ 17 Bilyar TANGGUNG KANGGO INDUSRI Yen Dhewe $ 17000000 yuta kanggo dolar industri Yen Dhewe $ 17000000 yuta kanggo negesake industri Yen Dhewe $ 17000000 yuta kanggo negesake industri INGGRIS INDUSTRI ING ASK INGGRIS INDUSTRI ING PENTING INGGRIS INDUSTRI ING ASMARI WARI sadurunge, ING ING INDUSTRI INGGRIS ING ING sadurunge, BISA ING INDAHTERI INGGRIS ING TANPA BISA, ING NGANGGO ING INDAHTERI INGGRIS ING ING sadurunge, BASA ING KANGGO SAIKI sadurunge sadurunge, bakal luwih Saking sadurunge, Apa bakal luwih Saking sadurunge, bakal luwih cepet Saking sadurunge, Apa bakal luwih Saking sadurunge, Apa bakal luwih seneng SAIKI sadurunge BISA, ING NGANGGO INGGRIS ING SUKU SAIKI sadurunge BISA, ING NGANGGO INGGU BISA MUDAH ING SUKU BUKU YANG PUNYA LUKU SUKU BALIK SAIKI MENGGUNAKI SITTIKASI BACKSTOP YANG PUNYA LUKU SUKU PAMPIRAN AVIASI BACKSTOP YANG PUNYA LUKU SUKU BUKTUR PENDIDIKAN AVIASI KANGGO IN YANG PUNYA LUKU SUKU ING MANJUKTUR PANJENISAN BACKSTOP PENGARUH PELAKSANAAN ING ING PENGARUH PELAKSANAAN ING UNIT PENGARUH PELAKSANAAN ing NEGARA. STATES UNIK. STATES UNIK. >> STATES UNIK. >> WAS STATES UNIK. >> WALAWARI STATES UNIK. >> WAYune NENG NENGGANG STATES UNIK. >> WAYune NENG NENGGALAKAN TOOK STATES UNIK. >> WAYune NENG NENGGALAKAN TOOK A STATES UNIK. >> WAYune NENG NENGGALAKAN TOOK A HUGE >> WAYune NENG NENGGALAKAN TOOK A HUGE >> WAYune NENG NENGGALAKAN TOOK A HUGE HIT >> WAYune NENG NENGGALAKAN TOOK A HUTE HIT FINANCIALLY >> WAYune NENG NENGGALAKAN TOOK A HUTE HITE ING ING SAK INGKANG >> WAYune NENG NENGGALAKAN TOOK KANGGO PUTRA ING SUKU HIT ING SUKU NGANGGO HIT ING SUKU NGANGGO 737 HIT ING SUKU TENAGA 737 MAX HIT ING SUKU TENAGA 737 MAX KRISIS HIT ING SUKU TENAGA 737 MAX KRISIS IN HIT ING SUKU TENAGA 737 MAX KRISIS ING 737 MAX KRISIS ING ING 737 MAX KRISIS DI KORONAVIRUS 737 MAX KRISIS ING KORONAVIRUS TAPI 737 MAX KRISIS DI KABUPATEN KORONAVIRUS 737 MAX KRISIS ING CORONAVIRUS TAPI ORA ING 737 MAX KRISIS ING CORONAVIRUS TAPI ORA ING PANJENENGAN CORONAVIRUS TAPI TAPI ING PANJENENGAN KORONAVIRUS TAPI TAPI ING PANJENGA ING PANJENGA KORONAVIRUS TAPI NGAPAL ING TRADING TULIS Pungkasan CORONAVIRUS TAPI ORA KANGGO ING TRADING ING BISAN KORONAVIRUS TAPI ORA KANGGO NGANGGUT ING SESI KANGGO ING TRADING STOK SESI TRADING SULIT KANGGO TRADING SESSIONS STOK IS KANGGO TRADING SESSIONS STOK IS UP STOK SESI TRADING SULIT KANGGO UP 66%. IS UP 66%. IS UP 66%. KANGGO IS UP 66%. NUNGGUH IS UP 66%. NYANGGO IS UP 66%. Apa sampeyan kudu nggawe nilai Apa sampeyan kudu nggawe nilai Napa sampeyan bisa nyandhangi kinerja Napa sampeyan bisa nyandhang-bisa nggayuh betapa wae Apa sampeyan kudu nggawe dhuwit sing bisa digunakake NGAPAK PANJENENGAN KANGGO MACAPAKAN ING AKHIRING ASING A PUTIH ING AKHIRING AS A BOEING KEWANGAN AS Minangka COMPANY Nggawe Rampung Nganti Rampung BOEING AKSARI AKU ASING KOMPUTER KADAR SAIKI? KOMPUTER KADAR SAIKI? KOMPUTER KADAR SAIKI? >> KOMPUTER KADAR SAIKI? >> POTONG KOMPUTER KADAR SAIKI? >> BOEING IS KOMPUTER KADAR SAIKI? >> MEMBANGSA KANGGO KOMPUTER KADAR SAIKI? >> BOEING IS CLEARLY HIT KOMPUTER KADAR SAIKI? >> BOEING KANGGO ING SUKU DENGAN >> BOEING KANGGO ING SUKU DENGAN >> BOEING IS CLEARLY HIT BY THE >> BOEING KANGGO ING ING ING MAX >> MENGETENGI KANGGO ING TANGGO MACAPAN MAX >> BOEING KANGGO ING ING ING TANGGAP MAX >> BOEING KANGGO ING ING NGGO MACAPAN MAX YANG TINDAK KANGGO MAX GROUNDING YANG KANGGO TEMBANG MAX YANG TANGGO LAKON PEKAN MAX YANG KANGGO NAK TANGGO LENGAN LUKISAN MAX YANG KANGGO NAK LAKU SAIKI A TANGGAL MAX TANGGO YANG SANGGUT PUTIH ING TAHUN. PUTIH ING BISAN. PUTIH ING BISAN. Wong-wong PUTIH ING BISAN. SASARAN TEMA PUTIH ING BISAN. TINDAK KANGGO TO PUTIH ING BISAN. TARIKH ING KANGGO DAPAT PUTIH ING BISAN. TARIKH ING KANGGO NGANGGO PUTIH ING BISAN. TARIKH ING KANGGO NGANGGO UP TARIKH ING KANGGO NGANGGO UP TARIKH ING NGANGGO NANG TAKE UP Lan TARIKH ING KANGGO DAPAT APLIKAN LAN POKOK TARIKH ING NGANGGO NANG TARI ING LAN NGANGGO TARIKH ING NGANGGO NANG TARI ING LAN NGANGGO LIRIK TARIKH ING NGANGGO NANG TARI ING LAN NGANGGO ING SAIKI TARIKH ING NGANGGO NANG TARI ING LAN NGANGGO ING ING SADIRAN Lan FEDING LAMPIRAN IS ING UMUM Lan FLYING LAMPIRAN IS ING UMUM ING Lan GAMPANG LAMPIRAN ING SAD TENGAH Lan GAMPANG LAMPIRAN ING ING SADANGAN ING SUMMER. ING SUMMER. ING SUMMER. KAMI ING SUMMER. KAMI ING SUMMER. KAMI SAIKI ING SUMMER. KANGGO SAIKI NINI ING SUMMER. SAIKI KANGGO NANGGO ING SUMMER. Kita saiki ngrungokake kabar iki Kita saiki ngrungokake kabar iki Kita saiki ngrungokake IT JABAR ING SAIKI KANGGO NANGGURAN ITU JABUR ING SAIKI KANGGO NANGGUT WANGGO WANGJAWA Kita saiki ngrungokake IT DITULISI manawa dheweke bisa miwiti Kita saiki ngrungokake IT DITULISI yen dheweke bisa miwiti PRODUKSI SATU INI MULIT PRODUKSI SAIKI INI Miwiti PRODUKSI OF Yen padha Miwiti PRODUKSI ING SATU ING AKU Miwiti PRODUKSI MAX SUKU ING AKU Miwiti PRODUKSI MAX IN SATU ING AKU Miwiti PRODUKSI MAX INI SATU ING AKU Miwiti PRODUKSI MAX DI RENTON SATU ING AKU Miwiti PRODUKSI MAX INI RENTON LAGU ING MAX INI RENTON LAMPIRAN ING MAX ING RENTON LAMPIRAN IN ING MAX ING RENTON LAGU ING MUNGSA. IN MAY. IN MAY. Dheweke IN MAY. Wong-wong mau IN MAY. ING ING TANGGOLEH IN MAY. ING INI APPIL APRIL IN MAY. ING INI TARGETING APRIL TAPI ING INI TARGETING APRIL TAPI ING INI LENGKAP APRIL TAPI I ING INI LENGKAP APRIL TAPI AKU NGIRI ING INI LENGKAP APRIL TAPI AKU KANGGO ING INI LENGKAP APRIL TAPI ING AKU KITA BISA ING INI LENGKAP APRIL TAPI, ING NGE ING NGET ING KANGGO DAPAT GATENGAN ING INI LENGKAP APRIL TAPI, ING NGE ING NGETI GAL PADANGGAL AKU Mikir BISA bisa entuk AKU KITA KITA BISA bisa nganggep AKU Mikir BISA DAPAT GOLEKA KANG ING INGKU KITA BISA bisa entuk ING MUNGKIN AKU KITA KITA NGAKAK INGKE ING WAKTU Miwiti WASA AKU Mikir BISA PADANG ING NGANGGO MUNGSA ING WULANG AKU Mikir BISA PADANG ING NGANGGO ING WAKTU MUNGSA INI ING NGANGGO MUNGSA BASA ING MUNGSA MUNGSA NUNG MUNGSA ING MUNGSA WAKTU WAKTU WIS DITOLONG. KANGGO JABAR. KANGGO JABAR. WONG KANGGO JABAR. NINI NGUKA KANGGO JABAR. ING NGANGGO Nuju TO KANGGO JABAR. ING NGANGGO NGANGGO ING NGANGGO NGANGGO ING NGANGGO Nggawe KOMPUTER ING NGANGGURU MANGKA KUMeta ING NGANGGURU MANGSA KONTOH INGKANG ING NGANGGO NANGGO MUNGGUT KONEKSI KANGGO Cara Nggayuh Konflikasi Wong Saiki lan KONKLMEN ING SAIKI LAN KONKMEN ING SAIKI LAN IT KONKMEN ING SAIKI LAN IT KONKMEN ING SAIKI LAN ITENI KONKMEN ING SAIKI lan IT WIS AKU A KONKLMEN ING SAIKI LAN IT IS AYANG Bagean Konflik saka saiki lan IT wis dadi bagean saka KONEKSI KANGGO SAIKI LAN ITO AYANG BABAGAN IT wis dadi bagean saka IT IS wis dadi bagéan saka VIRUS IT IS Bagean bagean saka VIRUS lan Kuwi wis dadi bagéan saka VIRUS lan IT IT IS Bagean bagean saka VIRUS lan IT IS bakal IT IS Bagean bagean saka VIRUS lan IT IS bakal IT IS Bagean bagean saka VIRUS lan IT Duwe VIRUS lan ING NGANGGO VIRUS lan ING NGANGGO VIRUS LAN ING NGANGGO INGKAP INI VIRUS lan ING AKU NAMPAK IMPAKI BAKAL VIRUS lan ING NGANGGO INGKAP INGKANG INGKAP VIRUS lan ING AKU NAMPAK IMPAKEN INI KENE VIRUS lan ING NGANGGAL ING IMPANG MACAPEN ING KENE GAMBAR MACAPAT KANGEN GAMBAR MACAPEN ING KANG TINDAK GAMBAR MACAPEN ING KANG TINDAK GAMBAR MACAPAT KANGEN ING NGUT ING KANGGO GAMPANG TINDAK PIKSA ING NGANGGO ING KANGGO GAMPANG KENE TANGGAL ING ING ING ING KANGGO BASA-BASA sing ING NGANGGO TINDAK-LAMPIRAN ING SAK ING KANGGO TINDAK-INGKI BEDHAN sing ISUSING INGING KANGGO TINDAK-INGKI BEDHAN sing ISUSING INGGO BASA lan TINDAK-INGKI BEDHAN sing ISUSING INGKANG KANGGO lan TINDAK-INGKI BEDHAN-DENING ING sing NGANGGO KANGGO lan ING MARKET TINDAK-INGKI BEDHAN-DENING ING sing NGANGGO KANGGO lan ING PASIR IS Bakal lan PASAR IS AKU lan KARKUHAN NGEDAH AKU lan KANGGO MARKET ING NGANGGUT AKU lan KANGGO NATE INGKUT KANGGO. PANJENENGAN NGAHAJABAT. PANJENENGAN NGAHAJABAT. LAYANG PANJENENGAN NGAHAJABAT. LAMPIRAN LENGKAP PANJENENGAN NGAHAJABAT. MINGGAM Pungkasan minggu PANJENENGAN NGAHAJABAT. MINGGUP Pungkasane MINGGU PANJENENGAN NGAHAJABAT. MINGGAM Pungkasan Mumpuni WULANG ING PANJENENGAN NGAHAJABAT. MINGGU LENGKAP MINGGU ING INI MINGGU LENGKAP MINGGU ING INI MINGGU ING MINGGU ING ING SUKU MINGGU LENGKU MINGGU ING PALING MUDAH, MINGGU Pungkasane MINGGU ING ING PALING, KAMI MINGGU ING MINGGU ING PALING MUDAH, ING KANGGO MINGGU ING MINGGU ING PALING MUDAH, ING KAMI NGGO MINGGU Pungkasan LAMPIRAN ING ING PALING, KANGGO NUNG DOGS ING PALING HARI, INGKANG NGGO KANGEN PALING HARI, KITA NGAKTAK DIDI SAIKI Cepet. Cepet. Cepet. SAIKI Cepet. SALAH SIJI SAKA Cepet. Siji saka Cepet. SUKU PALING Cepet. Sawijining wong sing paling apik Sawijining wong sing paling apik SATU WANG SUKU DENGAN KANGGO SATU KABUPATEN PALING GAMPANG PALING GAMPANG SATU DENGAN KOMPUTER sing PALING GAMPANG SATU DENGAN KOMUNITAS PALING GAMPANG DI DIAL SATU DENGAN KOMUNITAS PALING GAMPANG DI DIAL LAN SATU DENGAN KOMUNITAS PALING GAMPANG DI DIAL lan SAIKI COMPANES ING DIAL lan SAIKI KOMPUTER ING DIAL LAN SAIKI COMPANES IN DIAL LAN SAIKI ITE KOMPUTER ING DIAL LAN SAIKI ITU KABEH, KOMPUTER ING DIAL LAN SAIKI ITU ING JUGA, IT KOMPUTER ING DIAL LAN SAIKI ITU ING JUGA, IT IS KOMPUTER ING DIAL LAN SAIKI ITU ING JUGA, ING NGANGGO ITU ING JUGA, ING NGANGGANG ITU ING JUGA, KANGGO INGGRIS MACAPAT ITU ING JUGA, KANGGO INGGRIS KANGGO A ITU ING JUGA, KANGGO MACANG-UNDANG GAMPANG PITEN ING JUGA, KANGGO NUKU LUKISAN BITU ITU ING JUGA, KANGGO NANGGUN ING SITUS BITU, ITU ING JUGA, KANGGO MACAPAT PITENE BIT JAWA, ING BISA ITU ING JUGA, KANGGO MACANG-UNDANG GAMPANG PITENE, BISA KANGGO TINDAK GAMPANG PITEN, BAKAL TINDAK GUNIT PITIK BASA, ING TINDAK GAMPANG PITEN, BUKAN ING NGETO GAMPANG PITEN, ING TINDAK ING KANGGO GUNIT PITIK BASA, ING NGETO KENE KENE GAMPANG PITEN, ING NGANGGO ING UNI KANGGO BAKAL ING IKI ING ITU ING INI PERILS ING ING PERITS ING KENE ING KANGGO BUDAK ING ING KABEH NGANGGO MUNGSA DARI Kuwi BISAN-KERJA NGGOLEKI MUNGSA ING ING omah. SAIKI. SAIKI. >> SAIKI. >> WAYANG SAIKI. >> SUKAN DIDENG SAIKI. >> SAIKI DENGAN TO SAIKI. >> SAIKI DENGAN ING SAIKI. >> SUKAN DIDANG UNGGUH DOG SAIKI. >> SUKAN DIDANG UNGGUH BASA-DARI SAIKI. >> SUKAN DIDANG GOLEKA DARI AS AS >> SUKAN DIDANG GOLEKA DARI AS AS >> SAIKI DIDENG PANGGILAN UNTUK AS KAMI >> SAIKI DIDENG PANGGILAN UNTUK AS KAMI LAMPIRAN >> SAIKI DIDENG PANGGILAN UNTUK AS KAMI MENGGELAK DIRI >> SAIKI DIDENG PANGGILAN UNTUK AS KAMI LAMPIRAN LAPORAN PENTING KANGGO MENGGUNAKAN KABUPATEN ING KITA LAMPIRAN KABUPATEN INI KANGGO APLIKASI LAPORAN ING SAIKI KANGGO APLIKASI LAPORAN ING SAIKI KANGGO APLIKASI LAPORAN ING SENTIGA ING MELAYU KANGGO APLIKASI RENJANA ING JAWA INGGRIS ING MENGIKUT KANGGO LAMPIRAN RÉSORAN ING JAWABAN ING ING MENGIKUT ING ING IS IS INGGALISE ING ING INS IS IS INGGO ING MUNGKU ING AIRLINE IS IS INGGO ING MUNGKU IN AVIASI AVI IS IS INGGRIS ING MUNGKU ING INDUSTRI PELAKSANA AIRLINE IS IS INGGRIS ING MUNGKIN ING INDUSTRI ASI AIRLINE INDUSTRI AIRLINE AVIATION AS INDUSTRI AIRLINE AVIATION AS WELL. WELL. WELL. NGENTANG WELL. KANGGO NGANGGO WELL. KANGGO NGANGGO lan WELL. Simpen lan ING KITA WELL. Simpen lan ING AKU KANGGO WELL. KANGGO NGANGGO lan INGGO NATE TALK WELL. KANGGO NGANGGO lan INGGO NGANGGO KANGGO NGANGGO lan INGGO NGANGGO KANGGO NGANGGO lan INGGO KANGGO INGGO KANGGO NGANGGO lan INGGO NUNGGUH INGKE KANGGO NGANGGO lan INGGO NUNGGUH INGKE ING NGENTANG KANGGO NGANGGO lan INGGO NUNGGUH INGKE LAN-UNDANG LAGU LAN KANGGO NGANGGO lan INGGO NUNGGUH INGKE LAN-UNDANG LAGU LAN MUNGKIN KANGGO LAMPIRAN LAN MEKAN KANGGO LAMPIRAN LAN MEKAN KANGGO LAMPIRAN LAN KANGGO GAMBAR KANGGO LAMPIRAN LAN KANGGO MANGSA GAMPANG KANGGO LAMPIRAN LAN KANGGO MUNGSA GAMPANG PIREMBANG GURNOR Sampeyan LAGU MUNGGAL LAN MUNTUT KANGGO MUNGSA INGGRIS KANGGO GETNOR KAYU GAMPANG GAMPANG GETNOR STAY HOME ORDER IS IS INGGRIS KANGGO GAMBAR NUNGGAL IN GETNOR KAYU GAMPANG GAMPANG ING KENE GETNOR KAYU GAMPANG GAMPANG ING ING KANGGO ORDER NGANTEN GOVERNOR ING ING KANGGO UNTUK WASHINGTON. ING FUNGSA UNTUK WASHINGTON. ING FUNGSA UNTUK WASHINGTON. Pungkasan ING FUNGSA UNTUK WASHINGTON. DINA IKI ING FUNGSA UNTUK WASHINGTON. Dina iki ING FUNGSA UNTUK WASHINGTON. PADANGGULANG ING NGANGGANG ING FUNGSA UNTUK WASHINGTON. HARI ING dina ING ING FUNGSA UNTUK WASHINGTON. HARI INGING ING NGANGGANG PARI HARI INGING ING NGANGGANG PARI HARI INGING ING NGGANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG NUNG TANGGAL HARI ING JAWA ING Pungkasan Pungkasan sing BISNES BISNES HARI ING JAWA ING Pungkasan BISAN sing ora bakal ditindakake Bisnis Negesine WULANG BUSINESS NONESENTAL BAKAL USNESENTIAL BUSINESSES bakal dibukak USNESENTIAL NEGARA ING AKU DIBUKA sadurunge USNNESENTIAL NEGARA ING AKU DIDANG MUKA sadurunge dheweke USNNESENTI NEGARA BISA DIBUKA Sakdurunge USNNESENTI NEGARA BISA KANGGO DIBUKA sadurunge ING INI DITANGGANG KANGGO BISA ING DENGAN ING KANGGO KANGGO BISA ING ING KANGGO DIBUAT ING SUKU KANGGO BISA ING DENGAN ING KANGGO DIBUAT ING TO KANGGO BISA ING ING ING KANGGO DIBUAT ING PANUT MUTUP. BASA NUTUT. BASA NUTUT. KIERRA BASA NUTUT. KIERRA ELFALAN BASA NUTUT. KIERRA ELFALAN IS BASA NUTUT. KIERRA ELFALAN ING IN BASA NUTUT. KIERRA ELFALAN ING ING SOUTH KIERRA ELFALAN ING ING SOUTH KIERRA ELFALAN ING ING ING KOTA KIERRA ELFALAN ING ING NEGARA KOTA KIERRA ELFALAN ING ING NEGARA KOMUNITAS ING DENGAN KIERRA ELFALAN ING ING NEGARA KOTA DENGAN LANANG. KENYATA KANGGO BISA. KENYATA KANGGO BISA. >> KENYATA KANGGO BISA. >> Wartawan: KENYATA KANGGO BISA. >> Wartawan: ING KENYATA KANGGO BISA. >> Wartawan: ING KANGGO KENYATA KANGGO BISA. >> Wartawan: ING KANGGO MUNGSA >> Wartawan: ING KANGGO MUNGSA >> Wartawan: ING NGANGGO MANGSA BUKU >> Wartawan: ING NGENTANG KAYU KAYU >> Wartawan: ING NGANGGAL WULANG HEALTHY HEALTHY >> Wartawan: ING NGANGGALU WULUS HEALTHY HEALTHY HEADTHY IS >> Wartawan: ING NGASAAN INGGRIS HEALTHY HEALTHY HEADTH IN TANGGAL KESIHATAN HEALTHY IN TANGGAL WARNA SIHAT ING ING KESAN TANGGAL KANGGITAN ORDER ING ING KANGGO TANGGAL KANGGITAN ORDER ING ING KANGGO INI TANGGAL KANGGITAN ORDER ING ING KANGGO ING ING INI TANGGAL KESIHATAN HEALTHY ING ING KESAN DI COVINGTON, Efek Ora Ana ing COVINGTON, Efek Ora Ana ing COVINGTON, lan Efek Ora Ana ing COVINGTON, lan Plancongan Efek Ora Ana ing COVINGTON, lan PLACES ALL Efek Ora Ana ing COVINGTON, lan PLACES ACROSS kabeh Lan TEMPAT ALL ACROSS Lan TEMA SEMUA WANITA ACROSS Lan TEMA SEMUA WISAN ACROSS YOU Lan TEMA SEMUA WIS ACROSS AKAN ING AKU Lan TEMPAT SEMUA WANITA ACROSS sampeyan ora bakal Lan TEMA SEMUA WANITA ACROSS Sampeyan ora bisa Deleng WASHINGTON Sampeyan ora bakal weruh WASHINGTON Sampeyan ora bakal NDELENG MANY WASHINGTON Sampeyan ora bakal bisa ndeleng wong liya WASHINGTON Sampeyan ora bakal bisa ndeleng wong liya WASHINGTON Sampeyan ora bakal bisa ndeleng wong liya lan WASHINGTON Sampeyan ora bakal bisa ndeleng wong liya lan ora ngerti. MANUNGSA Wong PUTIH lan TENTANG. MANUNGSA Wong PUTIH lan TENTANG. ING MANUNGSA Wong PUTIH lan TENTANG. KUMPULAN MANUNGSA Wong PUTIH lan TENTANG. ING GRATIS MANUNGSA Wong PUTIH lan TENTANG. TAMAN GROSIS KANGGO MANUNGSA Wong PUTIH lan TENTANG. KANGGO GRATIS KANGGO GRATIS KANGGO GRATIS KANGGO GRATIS KANGGO GRATIS KANGGO ING NGGALU GRATIS KANGGO GRATIS KANGGO ING SAIKI GRATIS KANGGO GRATIS KANGGO ING INI GRATIS KANGGO GRATIS KANGGO ING ING PROSES GRATIS KANGGO GRATIS NGANGGO ING NGANGGO ING ING PROBABLY ING NGANGGO ING ADALAH ING PROBABLY KANGGO ING DITANGGUH ING INI DIA KANGGO ING DITANGGUH ING INI DIA AKAN KANGGO NUNG KANGGO ING DIPANGGO ING INI DENGAN KANGGO NJAWA KANGGO INGIN ING PROBAB KENE DENGAN KANGGO MANGSA BAKAL KANGGO INI DIPANGGULAN INGNA KENE NENG MENGUTUR PALING PALING KANGGO INI DIPANGGULAN INGNA KENE NENG MENGUTUR PALING JAWA Dheweke bakal nemoni PALING PALING ING Dheweke bakal nemoni PALING AKTIVITI Dheweke bakal nemoni PALING AKTIVITI Dheweke bakal nemoni PALING AKTIVITI YANG NANGGALKAKE ING Dheweke bakal nemoni PALING AKTIVITI sing ING ING ING ING INI AKTIVITI sing didadekne ING AKTIVITI YANG NAMPANG ING GRATIS AKTIVITI YANG NAMPANG ING GRATIS GRATIS AKTIVITI YANG NAMPANG ING GRATIS KANGGO GRATIS AKTIVITI YANG NAMPANG ING GRATIS KANGGO GRATIS DENGAN DENGAN KUMPULANAN GRATIS DONGENG DENGAN GROSIS KANGGO GRATIS DENGAN FARMACIES, GROSIS KANGGO GRATIS DENGAN FARMACIES, DOKTOR GROSIS KANGGO GRATIS DENGAN FARMACIE, KAWASAN DOKTOR GROSIS KANGGO GRATIS DENGAN FARMACIES, Tugas DOKTOR TO FARMACIES, GOLEKTIK KANGGO TO FARMACIES, GOLEKTIK KANGGO MIKUT FARMACIES, Kantor DOKTOR KANGGO RESTORAN, FARMACIES, GOLEKTIK KANGGO MIKE RESTAURANTS, GAS FARMACIE, GOLEKTIK KANGGO MIKE RESTORAN, KADANGAN GAS GO RESTORAN, KANGGO GAS GO RESTORSES, KASAHA GAS lan GO RESTAURANTS, KANGGO GAS lan ANAK, GO RESTORAN, KANGGO GAS lan ANAK, MARIJUANA Lan ANAK, MARIJUANA Lan PAMAKSAAN, MARIJUANA DISPENSARI Lan PAMAKSAAN, MARIJUANA DISPENSARI DAN Lan ANAK, PELULUSAN MARIJUANA lan SAYA Lan ANAK, DISPENSARI DAN MARIJUANA, Lan ANAK, DISPENSARI DAN MARIJUANA, ING AKU DISPENSARI lan SADADAP, ING TINDAKAN lan SUKU ING, ING KANGGO TINDAKAN lan BISAN, ING KENE TINDAKAN lan ING SAIKI, ING ING SENARAI TINDAKAN lan ING SAIKI, ING ING SENARAI TINDAKAN lan ING TIDAK, ING AKU SENARING KABUPATEN TINDAKAN lan BISAN, ING AKU SENARAI KABUPATEN ING TINDAKAN lan ING TIDAK, ING AKU SENARAI KABUPATEN ING ING SENARAI KABUPATEN ING ING SENARAI KABUPATEN SAKULANGAN ING SENARAI KABUPUH ING NEGARA WISAN ING SENARAI KABUPUH ING NEGARA TUNGGUH ING SENARAI KABUPUH ING NEGARA TUNGGU WULANG Bisnis sing bakal tetep Bisnis sing bakal dibukak. Dibukak. Dibukak. UNLESS Dibukak. UNIK KENE Dibukak. SUKU KENE Dibukak. UNIKUK KENE Dibukak. UNHUK KENE ING KABEH UNHUK KENE ING KABEH SUKU DENGAN KAWASAN ESSENTIAL UNGKIN ING ING KANGGO BUKU ESSENTIAL THESE UNGKIN ING ING KAWASA ESSENTIAL KANGGO SUKU DENGAN KAW ee SOREKTOR ESSENTIAL INI LAKONAN SUKU DENGAN KAW ee SOREKTOR ESSENTIAL ITU INI KANGGO KARYA BAKAL ING ING KANGGO KARYA ITU LAKU ING ING SAHA KARYA ITU LAKU ING ING ING ING KANGGO KARYA ITU NYANGSA ING ING ING ING sing lagi wae KARYA BISA ING KANGGO ING ING ING ING ING KANGGO KARYA ITU NYANGSA ING ING ING ING KANGGO MUNGGO KARYA ITU NYANGGO ING ING ING ING KANGGO MUNGGUN ONGING ING ING sing Piye ONGO INGKUNG sing kudu dianugerahi ONGING ING sing KANGGO NATE ING ING SAIKI ONGO ING sing ING ING KANGGO Nate MENGURUT ING BISA sing ora kudu dianutake ING ING BISAN sing kudu dianut Pintu kanggo ING ING BISAN YANG ANU MUNGGU KETIGA DIPENGGALKAN ANGGO KANGGO AND NGANGGO ING AKU KANGGO LAN PADANGGIH GAMPANG UNTUK LAN KEDAI PADANGGIH GAMPANG UNTUK LAN KENARI NGANGGO ING AKU KANGGO lan NGANGGO INGKU NGANGGO PADANGGIH GAMPANG UNTUK LAN NGEDAH KANGGO INGGRIS NGEDALAKI GAMPANG PARA ING UNTUK lan NGEDAHKE ING NGANGGO A NGEDANG GAMPANG PARA ING UNTUK lan NGEDAHKE ING KANGGO UNTUK WALKAH KANGGO MUNGGU ING WALIK KANGGO ING NGANGGO BASA BISA WALK KANGGO ING NGANGGO UNTUK BISA WALK ING TANPA KANGGO KANGGO ING NGANGGO BISA WALK ING ING NGANGGO KANGGO ING NGANGGO BASA BISA WALK ING ING NGANGGO. ING ING NGANGGunakake. ING ING NGANGGunakake. MANY ING ING NGANGGunakake. MANAWA LAIN ING ING NGANGGunakake. SEKTOR LAIN KABEH ING ING NGANGGunakake. MANUKS LAIN SEKTOR kalebu MANUKS LAIN SEKTOR kalebu MANUKU LAIN SEKTOR kalebu MANUKS LAIN SEKTOR KESIMPULAN, KOMUNITAS MANUKS LAIN SEKTOR KESIMPULAN UTAWA, AGRIKULUR lan KESIMPULAN, AGRIKULUR lan KESIMPULAN, KOMUNITAS lan KOMUNIKASI KESIMPULAN, KOMUNITAS lan KOMUNIKASI SUKU KESIMPULAN, AGRIKULUR lan KOMUNIKASI SAIKI JUGA KOMUNIKASI SAIKI JUGA KOMUNIKASI DIDUKUK ING JAWA KOMUNIKASI DIDUKUKAN ING ING INGKANG INI KOMUNIKASI DIDUKUKAN ING ING ING ING SUKU KOMUNIKASI DIDUKUKAN ING JENIS ING JENIS KOMUNIKASI DIDUKUKAN ING JENIS ING PENTING JUTUP ING SENARAI JUTUP ING SENARAI ESSENTIAL JUTUP ING SENARAI NEGARA INGGRIS. Bisnis ESSENTIAL. Bisnis ESSENTIAL. Wong Bisnis ESSENTIAL. KANGGO Sopo Bisnis ESSENTIAL. Wong sing KAWIN Bisnis ESSENTIAL. Wong sing KAWIN ING Bisnis ESSENTIAL. Wong-wong sing Pakaryan ing HEALTHCARE, Wong-wong sing Pakaryan ing HEALTHCARE, Wong-wong sing Pakaryan ING HEALTHCARE, KAWASAN Wong-wong sing Pakaryan ing HEALTHCARE, SERVISES EMERGENCY, Wong-wong sing Pakaryan ING HEALTHCARE, SERVISES EMAS, panganan Wong-wong sing Pakaryan ing HEALTHCARE, SERVISES EMAS, panganan lan LAYAN EMAS, panganan lan SERVISES EMERGENCY, panganan lan TRANSPORTATION, SERVISES EMERGENCY, panganan lan TRANSPORTATION, AIR, SERVISES EMERGENCY, Panganan LAN TRANSPORTATION, ARA, ENERGY TRANSPORTATION, WATER, ENERGY TRANSPORTATION, WATER, ENERGY lan TRANSPORTATION, WATER, ENERGY lan Kritikal TRANSPORTATION, WATER, ENERGY AND KRITICAL GOVERNMENT Lan GABANG KRITIKAL Lan KARYA KARYA KRITIKAL Lan KARYA KERAJAAN Kritikal bakal Lan KARYA KERAJAAN KRITIKAL ING AKU Lan KARYA KARYA KRITIKAL ING BISA MASIH Lan KARYA KARYA KRITIKAL ING AKU KANGGO MUNGSA Lan KARYA KARYA KRITIKAL ING AKU KANGGO MUNGGUN Tukang kerja bakal tetep bakal mati Tukang kerja BISA DIGALAKNA KANGGO ING AKU Tukang kerja bakal tetep bakal mati lan ora. Lan TENT. Lan TENT. MANY Lan TENT. KONEKTOR MANY Lan TENT. PROJEK PEMBANGUNAN MANY PROJEK PEMBANGUNAN MANY PROJEK KONSEPO MANY SUKUR PROJEK KONSEPO MANY DUMADUH PROJEK KONSEPO MANY SAHA DIDANG NAMPAK PROJEK KONSEPO MANY SAHA DIDANG NAMPAK PROJEK KONSEPO MANY SAHA DIDENG PAKSA PAKSA PAKET NUNGGAL JUGA DENGAN MENGIKUT NUNGGAL JUGA DENGAN MENGENUT OPERASI NUNGGAL JUGA KANGGO UNDANG-UNDANG MUKA OPERASI TO NUNGGAL JUGA DENGAN MENGENUT OPERASI KANGGO DIPASANG NUNGGAL JUGA DENGAN MENGENUT OPERASI KANGGO DENGAN DENGAN OPERASI GAMPANG DENGAN DENGAN OPERASI KANGGO DENGAN OPERASI GAMPANG DENGAN GAMPANG Obat-obatan sing bisa digabung karo ORDER GOVERNOR. ORDER KAMPUNG. ORDER KAMPUNG. JUST ORDER KAMPUNG. JAWA KE ORDER KAMPUNG. JAMINAN NGOMONG ORDER KAMPUNG. SAIKI NAKAUN ORDER KAMPUNG. SAIKI NATE INGKU ORDER KAMPUNG. SAIKI NAKA ING IDEA, ORDER KAMPUNG. JAWINAN NATE menehi IDEA, IN JAWINAN NATE menehi IDEA, IN SAIKI NAKA ING IDEA, IN DOWNTOWN, LANGGAH NATE KANGGO IDEA, IN DOWNTOWN, SEATTLE, LANGGAH NATE INGKE IDEA, IN DOWNTOWN, SEATTLE, ING SAIKI NATE ING IDEA, INFTIK, SEATTLE, ING SAIKI LUNGKULAN, SEATTLE, ING NGANGGO LUNGKULAN, SEATTLE, ING NGANGGO AT LUNGKULAN, SEATTLE, ING ING PUTRA LUNGKULAN, SEATTLE, ING ING PUTRA 60 LUNGKULAN, SEATTLE, ING ING PUTRA 60 BEDHIK AT LEAST 60 BEDAH AT LEAST 60 Konstruktif AT LEAST 60 PROJEK PEMBANGUNAN SULANGAN AT LEAST 60 PROJEK PEMBANGUNAN GRATIS IN AT LEAST 60 PROJEK PEMBANGUNAN GRATIS ING ING PROJEK KONTEKSIF ing ING PROJEK KONTEKSIF ing ORDER PROJEK KONTEKRUKON ING KAWINAN AKAN PROJEK PEMBANGUNAN ING ORDER ING ING WISAN PROJEK KONTEKRUKON ING ORDER DENGAN ING AKU MUNGGUL PROJEK KONTEKRUKON ING ORDER KANG ING ING ING NGANGGO ORDER BISA ING NGANGGO ORDER ING ING ING SAIKI UNTUK GAMPANG ORDER ING ING ING SAIKI UNTUK GAMPANG ORDER ING ING ING SAIKI UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNTUK KONEKTOR ORDER ING ING ING SAIKI UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNTUK KONEKTOR K EXEMPTION FOR Konstrukasi saka EXEMPTION UNTUK KONEKTOR ESSENTIAL EXEMPTION FOR Konstrukasi FASILISI ESSENTIAL. KEMUDAHAN ESSENTIAL. KEMUDAHAN ESSENTIAL. Yen aku KEMUDAHAN ESSENTIAL. YEN SAMPEYAN KEMUDAHAN ESSENTIAL. Yen sampeyan pengin KEMUDAHAN ESSENTIAL. Yen sampeyan pengin luwih KEMUDAHAN ESSENTIAL. Yen sampeyan pengin luwih KLARIFIKASI Yen sampeyan pengin luwih KLARIFIKASI Yen sampeyan pengin luwih KLARIFIKASI Yen sampeyan pengin luwih lengkap Yen sampeyan pengin luwih lengkap babagan apa Yen sampeyan pengin luwih lengkap babagan apa wae, Yen sampeyan pengin luwih lengkap babagan apa sing ditrapake, kita Yen sampeyan pengin luwih lengkap babagan apa wae, kita Yen sampeyan pengin luwih lengkap babagan apa tegese, kita duwe ING APA KANGGO, NINI NGANGGO ING APA YANG KANGGO, ING KITA NGANGGO ING APA YANG KANGGO, ING KITA NGANGGO ING APA YANG KANGGO, ING KANGGO NGGENE ING APA YANG KANGGO, BISA KANGGO ING KENE ING APA YANG KANGGO, ING KITA NGANGGO KANGGO ING WEBSITE KAMI ING APA YANG KANGGO, ING KITA NGANGGO KANGGO ING WEBSITE AT KANGGO PENTING DI LAMAN WEB AT KANGGO PENTING ING WEBSITE KAMI DI KING5.COM. KING5.COM. KING5.COM. Yen aku KING5.COM. YEN SAMPEYAN KING5.COM. Yen Sampeyan bakal KING5.COM. Yen Sampeyan bakal seneng KING5.COM. Yen Sampeyan bakal seneng A KING5.COM. Yen Sampeyan bakal seneng KING5.COM. Yen Sampeyan bakal seneng dhaptar Yen Sampeyan bakal seneng dhaptar Yen sampeyan bakal seneng karo dhaptar Yen Sampeyan Bakal Duwe SENARAI JAWA Yen Sampeyan bakal seneng dhaptar bisnis negesake Yen Sampeyan bakal seneng dhaptar bisnis negesake ING BISNES ESSENTIAL TANGGAPAN BISNES ESSENTIAL LAMPIRAN TANGGAPAN JAWA EGENTEN ING SADAKANE TANGGAPAN BISNES ESSENTIAL KANGGO NUNG WULANG TANGGAPAN ESSENTIAL LAMPIRAN ING WANG DENGAN PARA DENGAN TANGGAPAN BISNES ESSENTIAL KANGGO DENGAN PARA WONG TANGGAPAN BISNES ESSENTIAL KANGGO ING WANG DENGAN WAY TOO NUNG KULIT DENGAN PADANGGARA WO TOO NUNG KULIT DENGAN PARA NU WONG TOO CEPAT NUNG KULIT DENGAN PARA NU WONG TOO POKAS ING NUNG KULIT DENGAN PARA NU WONG TOO CEPAT ING NUNG KULIT DENGAN WONG TOO CEPAT ING LAYAN NUNG KULIT DENGAN PARA NU WONG TOO PISA ING ING ING ATAU ATAWA NUNG KULIT DENGAN PARA NU WONG TOO PISA ING TAMPAK ATAWA Sampeyan NUNG KULIT DENGAN WONG TOO CEPAT ING LAYAR UTAWA ING NGANGGO CEPAT ING LAYAR OO NGANGGO CEPAT ING LAYAR OO NGANGGO CEPAT ING LAYAR OO NGANGGO Waca CEPAT ING LAYAR UTAWA NGANGGO Waca IN CEPAT ING LAYAR UTAWA ING NGEBUT Waca CEPAT ING LAYAR utawa ING NGEBUT Waca ING ING KANGGO, TEXT CEPAT ING LAYAR UTAWA ING NGEBUT Waca ING ING KANGGO, TEXT Maca DENGAN KANGGO, TEXT ING UNTUK MACAPAT ING KASAHA, TEXT WORD UNTUK MACAPAT ING ING KANGGO, TEXT WORD LIST UNTUK MACAPAK ING ING KANGGO, TEXT WORD LIST TO UNTUK MACAPAK ING ING KANGGO, TEXT WORD LISUS ING UNTUK MACAPAT ING ING KANGGO, TEXT WIS SENI KANGSA ING SATU UNTUK MACAPAK ING ING KANGGO, TEXT WIS SENI KANGSA ING NGOMBUT SENYATA WORD TO NUMBER ON SAIKI WORD TO NOMBOR IN.O SENI WORD TO NUMBER ING LAYAN SAIKI. LAYAN SIRI. LAYAN SIRI. 206-448-4545 LAYAN SIRI. 206-448-4545. LAYAN SIRI. 206-448-4545. Teka LAYAN SIRI. 206-448-4545. Nuju, LAYAN SIRI. 206-448-4545. Nuju IN, Aku 206-448-4545. Nuju IN, Aku 206-448-4545. Nuju, ING AKU 206-448-4545. Nuju ING, AKU KIERRA 206-448-4545. Nuju ING, AKU KIERRA ELFALAN. AM KIERRA ELFALAN. AM KIERRA ELFALAN. KANGGO AM KIERRA ELFALAN. KOTA 5 AM KIERRA ELFALAN. KANGGO 5 WARNA. KANGGO 5 WARNA. KANGGO 5 WARNA. >>> KANGGO 5 WARNA. >>> SAIKI KANGGO 5 WARNA. >>> SAIKI A KANGGO 5 WARNA. >>> SAIKI LOT KANGGO 5 WARNA. >>> SAIKI POTEN KANGGO 5 WARNA. >>> SAIKI Akeh wong >>> SAIKI Akeh wong >>> SAIKI Akeh wong-wong padha >>> SAIKI Akeh wong-wong KENE >>> SAIKI Akeh wong-wong sing ngrumehake apa wae >>> SAIKI Akeh wong-wong KENE ING NGANGGO NGANGGO WULANG APA NGANGGO NUNGSA ING UNTUK KANGGO GAMPANG NUNGSA ING WONO KANG ORDIN KABUPATEN NUNGSA ING UNTUK KANG ORDIN KABUPATEN ING NUNGSA ING UNTUK BASA ING KANG ORDIN ING KANGGO ORDER KERAJAAN ING ORDER KERAJAAN ING INSE. BUKU. BUKU. KANGGO BUKU. KINI BUKU. NUNG KENE BUKU. NGENE ITA NEGARA BISA BUKU. NGAPE ING NEGARA BISA NGAPE ING NEGARA BISA NUNG KENE ING NEGARAAN ING NEGARA NUNG KENE ING NEGARAAN ING NEGARA NUNGGUH NUNG KENE ING NEGARAAN ING NEGARA NUNGGUH NUNG KENE ING NEGARAAN ING NEGARA NUNGGUH Sampeyan KANGGO NUNG KENE BISAN NEGARA BISA ING DITANGGUH ING GRATIS Sampeyan NGEDANGGO Dadi INGGRIS Sampeyan DIDANGGULUS supaya ora ING GRATIS. INGGRENG. INGGRENG. AMY INGGRENG. AMY MARINA INGGRENG. AMY MARINA IS INGGRENG. AMY MARINA ING INGGRENG. AMY MARINA ING KABEH INGGRENG. AMY MARINA ING KONTOSAN DENGAN AMY MARINA ING KONTOSAN DENGAN AMY MARINA ING ING ACIDENGAN DENGAN INI AMY MARINA ING ACID KAYAN DENGAN TANPA KANGGO AMY MARINA ING ING ACID KANGGO DENGAN PIRANG AMY MARINA ING ING ACID KANGGO DENGAN PIRANG AMY MARINA ING ACID KAYU DENGAN SUKU KEDAI. SUKU SUKU KANGGO. SUKU SUKU KANGGO. >> SUKU SUKU KANGGO. >> DASAR SUKU SUKU KANGGO. >> DASAR ALL SUKU SUKU KANGGO. >> Polisi SEMUA SUKU SUKU KANGGO. >> POLIS SEMUA ING ING SAIKI SUKU SUKU KANGGO. >> DASAR SEMUA NATE NEGARA NEGARA >> DASAR SEMUA NATE NEGARA NEGARA >> POLIS SEMUA INGSA ING NEGARA >> POLIS SEMUA ING NEGARA NEGARA KANGGO TRYING >> POLIS SEMUA ING NEGARA NEGARA KANGGO ING SAIKI >> DASAR SEMUA ING NEGARA NEGARA KANGGO MUKA EMPHASIZE >> POLIS SEMUA ING NEGARA NEGARA KANGGO MUKA KANGGO A >> POLIS SEMUA ING NEGARA NEGARA KANGGO MANAJAWA KUKUSAN SUMBANG Nggarap EMPHASIZE SUMBANG Nggarap EMPHASIZE A ROLE IN KANGGO TRADING KANGGO ING NGANGGO KANGGO TRADING KANGGO ING NGANGGO SUMBANG Nggarap EMPHASIZE PADAN ING ING INGKANG ING ING INSOL ING JAWA ING INI INGKOLEKA PENDIDIKAN INVOLISES. PENDIDIKAN. PENDIDIKAN. BUKU PENDIDIKAN. Ora Bener PENDIDIKAN. Ora BISAN PENDIDIKAN. BUKAN KENCANA NGAPAK. BUKAN KENCANA NGAPAK. BUKAN KENCANA NGAPAK. Dheweke BUKAN KENCANA NGAPAK. Wong-wong padha BUKAN KENCANA NGAPAK. Wong-wong padha duwe PLENTY BUKAN KENCANA NGAPAK. Dheweke wis PLENTY TO BUKAN KENCANA NGAPAK. Wong-wong padha duwe rencana BUKAN KENCANA NGAPAK. Wong-wong padha duwe rencana kanggo nindakake Wong-wong padha duwe rencana kanggo nindakake Wong-wong padha duwe rencana kanggo nggawe sing ora Wong-wong mau duwe rencana kanggo nggawe sing ora ngetrapake Wong-wong mau duwe rencana kanggo nggawe sing ora bakal ngatasi Wong-wong mau duwe PLENTY ING NGANGGO INGKE ING ING ING NGANGGALIS MUNGGAL Dheweke duwe PLENTY ING NGANGGO INGKE ING ING NGANGGO INGGO BISA GAMPANG GAMPANG TUKANG WANGGO GAMPANG TUKANG TUKANG INGGRIS ING NGUTI GAMPANG GAMPANG TUKANG TUKANG ING TARI INGGO BUKU GAMPANG TUKANG TUKANG INGGO ING NGANGGO BUKU GAMPANG TUKANG APA ING NGANGGO ING UNTUK ING WONG Sopo GAMPANG TUKANG APA ING NGANGGO ING UNTUK MACAPAKAN ING Wong GAMPANG TUKANG APA ING NGANGGO ING UNTUK ING WANG SUKU NAMPANG ING AKU kanggo Wong sing Ora Biso NAMPANG ING AKU kanggo Wong sing Ora Kasedhiya NAMPANG ING AKU kanggo Wong sing Ora Wale NAMPANG ING AKU kanggo Wong sing Ora bakal nampa Kahanan kasebut NAMPANG ING AKU kanggo Wong sing Ora Nampa Kahanan ING NAMPANG ING AKU kanggo Wong sing Ora Kasedhiya Mantem ing omah MERDEKA ING SUKU DENGAN INTAN MENYELENGKEBUNGAN ING TUKU BUKU. ORDER. ORDER. Neng kene ORDER. ING ing ORDER. Iki nang EDMONDS, ORDER. SINI DI EDMONDS, ING ORDER. SINI DI EDMONDS, INI ORDER. Wonten ing EDMONDS, ING SAIKI Wonten ing EDMONDS, ING SAIKI SINI DI EDMONDS, ING INI SAIKI SAIKI ING UMUM, INI INI SUKU SAIKI ING EDMONDS, ING INI INI INSARI SINI DI EDMONDS, ING INI INI INI ING lapangan SAIKI ING PEDALAKI, ING INI INI INI INI SUKAN INI SAIKI ING PEDALAKI, INI INI INI JUJUNG INI INI INI INI DENI ING ING ING NGISI ING ING PURSA NUNG APA DENGI NGUTO ING KAWASAN YANG ING NGANGGO ING DASANA ING ING ING NGISI NATE ING DADI DADI JABAR A ING ING NGISI KENE DIPANGGO DADI DADI DADI ING NGEBATEN INI DENGI NATE DADI DADI DADI JAWA APA KANGGO Nggoleki POLIS LITTOR LAGI Nggoleki POLIS LAKIT LAMPIRAN Luwih luwih Nggoleki POLIS LITTLE Luwih Ngrampungake menyang Nggoleki POLIS LAKIT LAMPIRAN Luwih bisa nggambar DUMADANG DASAR SAIKI LAMPIRAN Luwih bisa nggambar wong liya Nggoleki POLIT LAKIT LAKU MUDAH UNTUK KANGGO TIKET lan Kasedhiya kanggo wong TIKET lan Kasedhiya kanggo wong-wong TIKET lan dheweke Keahlian kanggo wong TIKET lan padha bisa Kasedhiya kanggo wong TIKET lan dheweke bisa mbukak Kasedhiya kanggo wong-wong TIKET lan padha bisa mbukak Kasedhiya kanggo wong-wong TIKET lan dheweke bisa mbukak nganti Keahlian kanggo wong TIKET lan dheweke bisa mbukak nganti $ 500 Keahlian kanggo wong TIKET lan dheweke bisa mbukak nganti $ 500 DENGAN Keahlian kanggo wong TIKET lan dheweke bisa mbukak nganti $ 500 DENGAN A Dheweke bisa mbukak nganti $ 500 DENGAN A Wong-wong mau bisa Munggah $ 500 DENGAN PUTRA Wong-wong mau bisa Munggah $ 500 DENGAN TAPI LAPORAN Wong-wong mau bisa Munggah $ 500 DENGAN ING APA ING APA Wong-wong mau bisa Munggah $ 500 ING ING APA ING tenan Wong-wong mau bisa Munggah $ 500 ING APA NGAPAK ING ING NGANGGO Wong-wong mau bisa Munggah $ 500 ING ING APA NGAT ING NGANGGO ING NGANGGO PUTRA TAPI INI DENGAN NGANGGO PUTRA TAPI INI DENGAN NGANGGO ING NGANGGO NGAPAK TAPI DENGAN KANGGO NATE TINDAK PUTRA TAPI INI DENGAN NGANGGO MACAPEN ING NGANGGO NATE NGAPAK TAPI DENGAN KANGGO NENG DENGAN ING NGANGGO PUTRA TAPI INI DENGAN NGANGGO ING NGANGGO ING WANG DENGAN WULANG. NATE TINDAK DENGAN WULANG. NATE TINDAK DENGAN WULANG. MANY NATE TINDAK DENGAN WULANG. JAMINAN MANY NATE TINDAK DENGAN WULANG. JAWAB KANGGO MUNGSA NATE TINDAK DENGAN WULANG. JAMINAN TANPA DADI JAMINAN TANPA DADI JAMINAN NGENTOT DUMADI JAMINAN MANY NGANGGIH TANGGO TO JAMINAN NGENTOT DENGAN PAKET ING SOSIAL JAMINAN MANUNGSA KANGGO NUNGGUH MEDIA SOSIAL JAMINAN MANUNGSA KANGGO NUNGGUT MEDIA SOSIAL TO TUKING TO SOSIAL MEDIA TO TAMBAHAN MEDIA SOSIAL NGANGGO TAMBAHAN MEDIA SOSIAL KANGGO NATE TEMA TAMBAHAN MEDIA SOSIAL KANGGO MENGKUT ING SEMASA TAKE ING SOSIAL MEDIA UNTUK MACAPAT MASA TINDAKAN lan TAMBAHAN MEDIA SOSIAL KANGGO MENGKULIR ING SEMENANA lan TRY TAHAPKE ING TEKAN LAN TRY KANGGO MENGGELENG TULISAN lan TRY LAN SAHAMAH MESE LAN TRY LAN TRPEL TAHAP PESANGGULAN LAN TRYAN LAN TINDAK KANGGURU MENGGUNJUK TENAGA lan TRY LAN ING PENTING KANGGO MENGGELENG TULISAN LAN TRY lan NGANGGO ING ING Lan menehi diskusi saka LAN TEMBANG KANGGO BASA KONSEP. KONSEP. KONSEP. ING KONSEP. ING GRATIS KONSEP. KANGGO GRATIS KONSEP. INGGRIS HARBOR GRAY INGGRIS HARBOR GRAY ING GRATIS HARBOR NEGARA GRATIS ING GRATIS HARBOR NEGARA KUNCI ING GRATIS HARBOR KONTOR SHERIFF SAID KOMUNITAS GRATIS HARBOR KONTOR GRATIS RUMOR KOMPASAN SHERIFF KANGGO RUMOR JAWATAN KANGGO SHERIFF RUMOR OF KAWASAN SHERIFF KANGGO RUMOR MARTIAL KAWASAN SHERIFF KANGGO RUMOR MUDA KAWASAN SHERIFF KANGGO RUMOR BASA MARTIAL UTAWA KAWASAN SHERIFF KANGGO RUMOR RANG UNDANG-UNDANG utawa UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG ING UNDANG-UNDANG utawa KUKU UNDANG-UNDANG ING UNDANG-UNDANG utawa UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG utawa UNDANG-UNDANG STRICT UTAWA UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG utawa UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG ING UNDANG-UNDANG ING UNDANG-UNDANG utawa UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG ATAWA NGAPAKAN UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG utawa UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG ATAWA NGAPAKAN KESIMPULAN ATAWA JAMPURAN SENTUH KESIMPULAN ATAWA JAMPURAN SUKU SUKU. TRUE. TRUE. Dheweke TRUE. Wong-wong padha ora TRUE. Wong-wong padha ora kepengin TRUE. Wong-wong padha ora kepengin TRUE. Wong-wong padha ora kepengin TRUE. Wong-wong kuwi ora kepengin nduwe Wong-wong kuwi ora kepengin nduwe Wong-wong iku ora kepengin nduwe ANU ARTING Wong-wong iku ora kepengin nduwe ANU ARTAWA UTAWA Wong-wong iku ora kepengin nduwe ANU ARAWA utawa njupuk Wong-wong iku ora kepengin nduwe ANU APA ATAWA NUKU TINDAKAN Wong-wong iku ora kepengin nduwe ANU APA ATAWA NUKU LUKU Wong-wong iku ora kepengin nduwe ANU APA ATAWA NUKU ING SAIKI JAIL. LAMPIRAN UTAWA NGAPAK TU SAIKI JAIL. LAMPIRAN UTAWA NGAPAK TU SAIKI JAIL. BETUL LAMPIRAN UTAWA NGAPAK TU SAIKI JAIL. PEMBANGUNAN SEHARI LAMPIRAN UTAWA NGAPAK TU SAIKI JAIL. BUTIR-BUTIR PUTRA MENGENUT BUTIR-BUTIR PUTRA MENGENUT TAHAPAN BULAN INGGRIS ING TAHAPAN BULAN INGGRIS TENAGA TAHAPAN BULAN INGGRIS ING NEGARA GAMBAR TUTUP SEHARI INGKEJURUTAN PEMBANGUNAN GAMBAR GOLEKSI GAMBAR ING gambar TUTUP PEMBANGUNAN GAMBAR TUTUP PEMBANGUNAN GOLEKSI GAMBAR TUTUP PEMBANGUNAN GOLONGAN KANGGO ING SAIKI JABATAN TINDAK DEPARTMENT DIDANGGAL INFORMASI INI DEPARTMENT DIDANGGAL INFORMASI SAIKI DEPARTMENT DIDANGGAL INFORMASI ING ING SARI INFORMASI Saka ING INFORMASI Saka WASHINGTON INFORMASI Saka ASSOCIATION WASHINGTON INFORMASI Saka ASSOCIATION WASHINGTON OF ASSOCIASI WASHINGTON OF ASSOCIATION WASHINGTON SHERIFFS ASSOCIATION WASHINGTON SHERIFFS lan ASSOCIATION WASHINGTON SHERIFFS lan POLISI ASSOCIATION WASHINGTON OF SHERIFFS lan POLIE CHIEFS. SHERIFFS lan POLIE CHIEFS. SHERIFFS lan POLIE CHIEFS. NGGEPUK SHERIFFS lan POLIE CHIEFS. PITUKAN A SHERIFFS lan POLIE CHIEFS. HITTING A LOT SHERIFFS lan POLIE CHIEFS. HITTING A LOT OF SHERIFFS lan POLIE CHIEFS. HITTING LOT SHERIFFS lan POLIE CHIEFS. HITTING LATIH ING SUKU SHERIFFS lan POLIE CHIEFS. MENGANGGURAN KANGGO KANGGO KANGGO MENGANGGURAN KANGGO KANGGO KANGGO HITTING LUKIS PUTIH ING SAMBUNG HITTING NGILANGKAN POIN KEBENARAN SAIKI IN HITTING NGILANGKAN POIK ING SAMPAI ING ING PEKAL MENGANGGUTKAN PUTRA NGGUNYA NGGALKE ING ING ING NGANGGALIS POINES ING EMPHASIZING POINES ING EMPHASIS ING AKU KANGGO POINES ING EMPHASIZING INGKANG TIDAK BISA POIN ing EMPHASING INGKANG INI BISA KANGGO POIN ing EMPHASIZES ING ING ING NGISI POIN ing EMPHASIS ING ING ING NGANGGO MANGGUT POIN ing EMPHASIS ING ING ING NGANGGAL ING ING SAIKI Ora bakal nyoba golek Ora bakal nyoba nggunakake Ora bakal nyoba nggunakake iki Ora bakal nyoba golek kegiatan iki Ora bakal ngiringan Nggawe babagan kegiatan kasebut lan Ora bakal ngiringan Nggawe babagan tumindak lan sampeyan Ora bakal nyoba kanggo nindakake kegiatan iki lan sampeyan bakal nggawe UNTUK AKTIVITI INI lan INGKE UNTUK AKTIVITI INI lan INGO TIDAK UNTUK AKTIVITI INI lan INGO PERLU UNTUK AKTIVITI INI lan ING NEO Aja UNTUK AKTIVITI INI lan ING KAU ora butuh UNTUK KEGIATAN ING ING LAN ING NGGO lan ING ING NEGARA ING SITUS UNTUK KEGIATAN ING ING LAN ING NGGO lan ING NEGARA ING SATU TAMPILAN SUKAWA Ora NATE PASUKAN KHUSUS UTAWA Ora NATE PASANG khusus utawa LESEN Ora NATE PASANG khusus utawa LESEN TO Ora NATE PASANG khusus utawa LICENSE TO KONTAK Ora NATE PASANG KHUSUS UTAWA LICENSE UNTUK MENENGKEKE LESEN UNTUK KONEKTOR ESSENTIAL LESEN UNTUK MENYambungake SERVISES ESSENTIAL. SERVISES. SERVISES. KANGGO SERVISES. WHILE EDMONDS SERVISES. KANGGO EDMONDS IS SERVISES. KANGGO EDMONDS IS ISIPU SERVISES. KANGGO EDMONDS IS IS KANGGO SERVISES. KANGGO EDMONDS ING SUKU KANGGO EDMONDS ING SUKU NUNGGAL EDMONDS IS ING PUTRA KANGGO EDMONDS IS ISU KOMUNITAS JAWA KANGGO EDMONDS IS ANU KOMUNITAS PIRI ING INI KANGGO EDMONDS IS ISU KOMUNITAS JAWA ING KENE KANGGO EDMONDS IS ISU KOMUNITAS JAWA KENE DENGAN INI KOMUNITAS SUKU DENGAN INI DENING ING KOMUNITAS PIRIMA ING ING INI INI KOMUNITAS SUKU DENGAN INI DENI ING ING SITUWANG KOMUNITAS SUKU ING DENING ING ING SITU LAKANG KOMUNITAS SUKU DENGAN INI LAKON KENE PAKSA LAPORAN KOMUNITAS PIRIMA NGENE ING ING NGANGGAL LENGAN VOKAL lan A LOKTOR LAMPIRAN Luwih luwih lan LUKIS LENGKAP LENGKAP LAN TENGKING A LOKTOR LAMPIRAN VOKAL LAN TENGKING LUKIS LENGKAP VOKAL LAN TENGKING NGENTOT KENE, TALKING TENTANG ENFORCEMENT, TALKING TENTANG ENFORCEMENT, ING TALKING TENTANG ENFORCEMENT, INGKU INGING TALKING TENTANG ENFORCEMENT, padha ngomong MENYAMBUNG TENTUK KENE, INGKE SUKU TALKING TENTANG ENFORCEMENT, INGKU SUKU ING KANGSAU TALKING TENTANG ENFORCEMENT, INGKU INGKANG SUKU ING KENE Wong-wong padha ngomong Wong-wong padha ngomong Yen wis padha INGING NGANGKA SANGSA ING INGKANG ING NGANGGANG INGING BANYAK NU ING NGE TUNGGUH DENGAN INI MUNGSA Wong-wong padha ngomong yen dheweke bakal ngrampungake Wong-wong mau padha dakkarepake yen lagi nemoni apus-apus NUNGGUH GAMPANG HARAPI LARGE NUNGGAL POPULASI GOLEKSI LARGE. POPULASI. POPULASI. 25% POPULASI. 25% OF POPULASI. 25% ING POPULASI. 25% ING Wong POPULASI. 25% ING Wong POPULASI. 25% Wong sing Urip 25% Wong sing Urip 25% Wong sing nate manggon ing kene 25% Wong sing nate manggon ing kene 25% wong sing nate urip saiki 25% Wong sing nate manggon saiki dadi luwih saka 60 25% Wong sing nate manggon saiki dadi luwih 60 TAPI TAPI 25% Wong sing nate manggon saiki dadi luwih saka 60 TAPI DENGAN SAIKI LAGU 60 BAKAL LAKI DINI TANPA 60 ING NGANGGO MULIT SAIKI 60 ING NGETEKA 60 ING NGET ING NGAPI ING SAIKI 60 ING NGANGGUN ING NGANGGAL MUNGGAL ING NGETO 60 ING NGANGGI MANGSA ING NGANGGO INGGO Wong SAIKI 60 ING NGETEKA 60 ING NGET ING NGAKO INGKU ING Wong sing bakal nduwe MASIH SAIKI PALING KABUPATEN ING AKU MASIH SAIKI PALING KABUPATEN ING KANGGO MASIH SAIKI PALING KABUPATEN ING AKU KOMPUTER MASIH SAIKI PALING KABUPATEN ING AKU KOMUNITAS ING VOLUNTARILY IN MASIH SAIKI PALING KABUPATEN ING KOMUNITAS ING ING ING KANGGO VOLUNTARILY ING ING ING VOLUNTARILY ING ING KANGGO VOLUNTARILY ING ING KANGGO VOLUNTARILY ING ING ING KANGGO KOMUNITAS VOLUNTARILY ING DUNIA ING AKU KANGGO KOMUNITAS VOLUNTARILY ING DUNIA ING AKU KANGGO GAMPANG ITU AKU NGANGGO GAMPANG ITU AKU NAHA MUNGGUH AKTIP GAMPANG ITU AKU NAHA MUNGGUNG DENGAN AKTIF GAMPANG ITU AKU NUNGGAL UNTUK KANGGO ING SUKU GAMPANG ITU AKU NAHA MUNGGUH TINDAK AKU TANGGO TIKET GAMPANG ITU AKU NAHA MUNGGUH TINDAKAN AKU KANGGO TIKET ING Wong AKSARA AKHARI ING Wong AKSARA AKHIR TANGGO TIKET SUKU AKSARA AKHIR TANGGO TIKET ING SIK AKSARA AKHIR TANGGO TIKET ING SAK TANGGO TANGGO AKSARA AKHIR TANGGO TIKET ING AKU KANGGO ING TANGGO AKSARA AKHIR TANGGO TIKET ING AKU KANGGO UNTUK KANGGO AKSARA AKHIR TANGGO TIKET ING AKU KANGGO ING ING TO ING ING ING ING TO TANGGO TO ING ING ING ING ING TO ING TO JAIL ING ING ING ING ING TO ING TO JAIL lan ING ING ING ING ING TO ING TO JAIL lan KEEP ING ING ING ING ING TO ING TO JAIL LAN NGEP IN ING ING ING TANGGALIS UNTUK KANGGO JAIL LAN NGEP ING, ING ING ING ING ING UNTUK MACARI JAIL LAN NGEP ING ING KANGGO ING ING ING ING ING UNTUK MACARI JAIL LAN NGEP ING ING KANGGO, ING BISA JAIL lan KEEP ING ING, sampeyan bisa JAIL lan KEEP ING BENTUK, Sampeyan bisa DATENG JAIL lan KEEP ING ING, sampeyan bisa uga tetep mbukak JAIL lan KEEP ING ING MUNGGUH, BISA KANGGO MUNGSA NUNGGAL TANJUNG JAIL lan KEEP ING ING, BISA KANGGO MUNGSA BASA-BASA TENGAH TANPA JAIL lan KEEP ING ING, BISA KANGGO MUNGSA NUNGGAL ING TANPA ING MASIH TANJUNG TANPA KANG ING GAMPANG TANPA TANPA DENGAN KOMUNITAS ING GAMPANG TANPA DENGAN KOMUNITAS ING LAN GAMPANG TANPA DENGAN KOMUNITAS ING LANJUT lan entuk GAMPANG TANPA DENGAN KOMUNITAS ING LAN NGANGGO GAMPANG TANPA DENGAN KOMUNITAS ING LAN NGANGGO GAMPANG TANPA TANPA DENGAN KOMUNITAS ING LAN NGANGGO KOMUNITI lan entuk metu saka HER KOMUNITI lan entuk metu ing omah KOMUNITI lan entuk metu saka omahé A KOMUNITAS lan NGAPAK ING TANPA KANGGO KOMUNITAS lan NGAPAK ING TANPA BANSA KANGGO. RUMAH BENTANG. RUMAH BENTANG. Sampeyan RUMAH BENTANG. KOWE ISA RUMAH BENTANG. Sampeyan kudu RUMAH BENTANG. Sampeyan ora bakal RUMAH BENTANG. KANGGO NATE ING JENIS KANGGO KANGGO NATE ING JENIS KANGGO KANGGO NATE ING JENIS KANGGO ING KANGGO NATE ING JENIS KANGGO ING TAMAN KANGGO NATE ING JENIS KANGGO ING TAMAN lan KANGGO NATE ING JENIS KANGGO ING TAMAN lan TEMPAT KANGGO NATE ING JENIS KANGGO ING TAMAN lan TEMPAT SUKMAT KANGGO NATE ING JENIS KANGGO ING TAMAN lan TEMPAT SUKU. ING TAMAN lan TEMPAT SUKA. ING TAMAN lan TEMPAT SUKA. ING ING TAMAN lan TEMPAT SUKA. KANGGO ING TAMAN lan TEMPAT SUKA. GOVERNOR NGADI ING TAMAN lan TEMPAT SUKA. GOVERNOR NGANGGO ING TAMAN lan TEMPAT SUKA. GOVERNOR LELAKI DENGAN HATI GOVERNOR LELAKI DENGAN HATI GOVERNOR LELAKI KANGGO PITAKNA GOVERNOR LELAKI KANGSA DENGAN ORDER INI GOVERNOR LELAKI KANGGO PITAKONAN IS A GOVERNOR LELAKI KANGGO PITAKONAN ING ING PAKSA GOVERNOR LELAKI KANGGO PITAKONAN ING AKU KANGGO GOVERNOR LELAKI KANGGO PITAKONAN ING ING TANGGAL BATANG ORDER ADALAH TINDAK BOLEH TINDAK ORDER ADALAH NGGALKE TINDAK BOLEH DADANG ORDER AKU BATANG TINDAK BOLEH DADANG ORDER ADALAH NGGALKE TINDAK BOLEH DENGAN KANGGO NULIS ORDER ADALAH NGGALKE TINDAK BOLEH DENGAN KANGGO NATE INGKU ORDER ADALAH NGGALKE TANGGAL NANGGAL NANG TUNGGAL NENG NAMPI ING KARYA NANGGALKU SANGGUH NANGGALKANG BASA NANGGALKU SANGGUH NAMPANG UNTUK KARYA KANGGO NENG NAMPI ING KARYA sing bisa Bener TANGGO NATE ING GRATIS sing bisa Teka NANGGALKANG DENGAN KANGGO ING KARYA YANG BISA KANGGO WANGGO NANGGALKI SAIKI KANGGO Pakaryan sing bisa teka saka ora KANGGO NATE ING NGANGGUH ING NYAHARI sing BISA KANGGO Mumpuni Ora WULANG SUKU BOLEH DUMAMBUT DONGENG TANPA SUKU SUKU BOLEH DITUTUP ING TANPA BUKU SUKU BOLEH DITUTUP ING TANPA BUKU SUKU BOLEH DITUTUP ING TANPA DITULU INI Luwih Luwih SUKU BISA KANGGO WULANG ING SUKU DITULU INI ING ING MASALAH INI YO BISA DITANGGAL DENGE TANPA MENYAMBUNG ITU LELAKON DENGAN KABUPATEN INI ITU LATIHAN KABUPATEN INI ITU LAKU KABUPATEN UNNESESARI IN IT IS LUKISAN KABUPATEN ING ING KITA ITU LATIHAN KABUPATEN ING ING NEGARA. ITU LATIHAN KABUPATEN ING ING NEGARA. IT ITU LATIHAN KABUPATEN ING ING NEGARA. SAIKI, ITU LATIHAN KABUPATEN ING ING NEGARA. ITU HARI, AMY ING NEGARA. ITU HARI, AMY ING NEGARA. SAIKI, AMY MARINA, ING NEGARA. ITAHKAH INGKANG, AMY MARINA, KING ING NEGARA. ING SUKU, AMY MARINA, KANGGO 5 ING NEGARA. IT HAPPENS, AMY MARINA, KING 5 BALIK. MARINA, KING 5 BALIK. MARINA, KING 5 BALIK. >>> MARINA, KING 5 BALIK. >>> Lan MARINA, KING 5 BALIK. >>> Lan A MARINA, KING 5 BALIK. >>> Lan ING PEDALANG. >>> Lan ING PEDALANG. >>> Lan ING PEDALANG. NEGARA >>> Lan ING PEDALANG. NEGARA PARIK >>> Lan ING PEDALANG. NEGARA PARIK lan >>> Lan ING PEDALANG. NEGARA PARIK lan WANITA NEGARA PARIK lan WANITA NEGARA NEGARA DAN KAWASAN WANITA NEGARA NEGARA LAN KANGSA BEDHANA TAMAN NEGARA lan KAWASAN KAWASAN ING TEMPORARILY TAMAN NEGARA lan KAWASAN KABUPATEN PANITIA TEMPORARILY. AREAS PANUTUP DITUTUP. AREAS PANUTUP DITUTUP. Miwiti AREAS PANUTUP DITUTUP. Miwiti TUTUP AREAS PANUTUP DITUTUP. Miwiti TUTUP PARA AREAS PANUTUP DITUTUP. Miwiti DENGAN HARI ING AT AREAS PANUTUP DITUTUP. Miwiti DENGAN PUTRA UNTUK Pungkasan Miwiti DENGAN PUTRA UNTUK Pungkasan Miwiti DENGAN PUTRA UNTUK Pungkasan WULANG Miwiti HARI ING UNTUK PULANG PULANG WULANG. RONG MINGGU. RONG MINGGU. NEGARA RONG MINGGU. GRANS NEGARA RONG MINGGU. GRANS NEGERI lan RONG MINGGU. GRANS NEGERI lan LAIN GRANS NEGERI lan LAIN GRANS NEGERI lan KABEH SEMUA GRANS NEGERI lan AKSOMENMENSI KABUPATEN LAIN GRANS NEGERI lan AKSOMATA KENCINGAN KABEH HADIAH AKSARI KOMUNITAS INGRUK bakal OCCOMMODASI WAYANG OGONG NGGO-NGEDAH AKSOMOSOD OVERNIGHT ING AKU PUTRA DITUTUP AKSOMOSOD OVERNIGHT ING AKU NATE INGKEH TUTUP AKSOMOSOD OVERNIGHT ING AKU NATE TUTUP APRIL APRIL PUTIH ING APRIL APRIL PENTING DENGAN APRIL 30. 30. 30. Yen 30. Yen sampeyan 30. Yen sampeyan njupuk 30. Yen sampeyan njupuk 30. Yen sampeyan NANGGALANG WULANG 30. Yen sampeyan NANGGALU INGKANG WANGSA 30. Yen sampeyan NANGGALU INGKANG ING NGANGGUT Yen sampeyan NANGGURU INGKANG ING NGANGGUT Yen sampeyan NANGGITU KANGGO MANGSA ING UNTUK DAPAT Yen sampeyan NANGGITU KANGGO MANGSA ING ING KANGGO Yen sampeyan NATE TANPA ING ING NGANGGANG INGKE Yen sampeyan NANGGITU KANGGO MANGSA ING ING KANGGO Yen sampeyan lagi njupuk ING NGANGGANG UNTUK MANGSA ING KANGGO Yen sampeyan lagi njupuk ING NGANGGANG UNTUK MANGSA ING KANGGO PADANGGIH RASA ING NGANGGO PADANGGIH RASA ING NGANGGO PIKIRAN ING ING NGANGGO PARI AN GAMPANG ING KANGGO ING ING SAIKI PIKET ING NGANGGO ING NGANGGURU PUTRA ALTERNATIF. Tampilake ROOT ALTERNATIF. Tampilake ROOT ALTERNATIF. BUKU Tampilake ROOT ALTERNATIF. Ora NATE Tampilake ROOT ALTERNATIF. Ora KANGGO Tampilake ROOT ALTERNATIF. Ora BISA CORONAVIRUS Tampilake ROOT ALTERNATIF. Ora BISA CORONAVIRUS Ora BISA CORONAVIRUS Ora BISA CORONAVIRUS UNTUK SERVIS Ora BISA CORONAVIRUS UNTUK CANCEL SERVIS Ora BISA CORONAVIRUS UNTUK SERVIS DENGAN KARCIA Ora BISA CORONAVIRUS UNTUK SERVISAN CANCEL KANGGO ING Ora BISA CORONAVIRUS UNTUK SERVISI CANCEL KANGGO ING A PERKHIDMATAN CANCEL KANGGO A PERKHIDMATAN CANCEL KANGGO PAKAI LANDSLIDE PERKHIDMATAN CANCEL KANGGO ING TANPA ING PERKHIDMATAN CANCEL KANGGO NUNGGAL ING BULAN PERKHIDMATAN CANCEL KANGGO BASA ING TANPA BASA. LANDSLIDE IN NORTH SEATTLE. LANDSLIDE IN NORTH SEATTLE. KANGGO LANDSLIDE IN NORTH SEATTLE. TRANSIT SOUND LANDSLIDE IN NORTH SEATTLE. SOUND TRANSIT INGGRIS LANDSLIDE IN NORTH SEATTLE. SOUND TRANSIT MANGSA AS LANDSLIDE IN NORTH SEATTLE. TANPA TRANSIT INGKANG SENANG LANDSLIDE IN NORTH SEATTLE. SOUND TRANSIT INGKANG INGKANG SENANG ASIH SOUND TRANSIT INGKANG INGKANG SENANG ASIH SUKAR TRANSIT INGKANG ING SARI NGANGGO SUKAR TRANSIT INGKANG ING SARI NGADIRI SUKAN TRANSIT INGKANG ING SARI NGANGGANG ING ING SANA TANPA TRANSIT INGKANG AS LENG AS ING ING ING TAMBAH SAIKI TANPA TAMBAHAN AYUH TANPA MASALAH TAMBAHAN SUKU TANPA MASALAH TAMBAHAN Ora ana MASALAH TAMBAHAN INGKEP TANGGAP WANGTU Yaiku ora ana MASALAH TAMBAHAN INGKANG TANGGO JAWA MASALAH INGKANG INGKIRI KANGGO MASALAH INGKANG INGKANG TANGGAL RUMAH MASALAH KANGGO NUNGGUH INGKAP RESOL

Jangkoan Coronavirus ing siang tanggal 25 Maret

Continuing coverage of the coronavirus pandemic in western Washington. Updated at noon on Wednesday, March 25th.
coronavirus, news, health, local,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="1.301" dur="0.033"> ING >

< start="1.334" dur="0.167"> THE $ 2 >

< start="1.501" dur="0.2"> TRANSLAT $ 2 >

< start="1.701" dur="0.1"> STIMULUS TRILLION $ 2 >

< start="1.801" dur="0.367"> RANCANGAN STIMULUS PEMBANGUNAN TANPA $ 2. >

< start="2.168" dur="0.067"> RANCANGAN STIMULUS PEMBANGUNAN TANPA $ 2. IT >

< start="2.235" dur="0.267"> RANCANGAN STIMULUS PEMBANGUNAN TANPA $ 2. IKU >

< start="2.502" dur="0.2"> RANCANGAN STIMULUS PEMBANGUNAN TANPA $ 2. IT IS A >

< start="2.702" dur="0.167"> RANCANGAN STIMULUS PEMBANGUNAN TANPA $ 2. IT IS WANG-RANGING >

< start="2.869" dur="0.1"> RANCANGAN STIMULUS PEMBANGUNAN TANPA $ 2. ITU LANGKAH KANGGO WANG-RANGING >

< start="2.969" dur="0.267"> ITU LANGKAH KANGGO WANG-RANGING >

< start="3.236" dur="0.067"> ITU LANGKAH KANGGO WANG-RANGING INTENDED >

< start="3.303" dur="0.2"> ITU ISU LANGUJAN WANG-RANGING KANGGO Dikandhani TO >

< start="3.503" dur="0.067"> ITU ING KAJIAN WANG-RANGING DIDANG UNTUK LIMIT >

< start="3.57" dur="0.3"> ITU ING LANGKAH INGGAL WANG-RANGING DITENCANG UNTUK LIMIT ING >

< start="3.87" dur="0.267"> ITU ING KAJIAN WANG-RANGING KANGGO ING TO LIMIT KANGGO >

< start="4.137" dur="0.167"> INGKE ING TO LIMIT KESAN >

< start="4.304" dur="0.067"> Ditampa kanggo ngilangi Efek saka >

< start="4.371" dur="0.233"> Ditampa kanggo ngilangi Efek saka >

< start="4.604" dur="0.1"> INGKE ING UNTUK LIMIT KESAN KORONAVIRUS >

< start="4.704" dur="0.334"> ING CORONAVIRUS >

< start="5.038" dur="0.1"> ING AKU CORONAVIRUS. >

< start="5.138" dur="0.167"> Rampung. >

< start="5.305" dur="0.1"> Rampung. AS >

< start="5.405" dur="0.1"> Rampung. AS LOKAL >

< start="5.505" dur="0.133"> Rampung. AS LOKAL lan >

< start="5.638" dur="0.201"> Rampung. AS LOKAL lan NEGARA >

< start="5.839" dur="0.333"> AS LOKAL lan NEGARA >

< start="6.172" dur="0.134"> AS GOKNI LOKAL lan NEGARA >

< start="6.306" dur="0.067"> AS LOKAL LAN NEGARA NEGARA NEGARA >

< start="6.373" dur="0.066"> AS LOKAL LAN NEGARA NEGARA TRYING TO >

< start="6.439" dur="0.2"> AS LOKAL LAN NEGERI NEGARA NEGARA KANGGO MENTE >

< start="6.639" dur="0.401"> AS LOKAL LAN NEGARA NEGARA NGANGGO WANGSA KANGGO MUKA >

< start="7.04" dur="0.233"> PELUANG GAMPANG NUKA KANGGO >

< start="7.273" dur="0.067"> LAMPIRAN POKERAN KANGGO UNTUK KANGGO >

< start="7.34" dur="0.067"> LAMPIRAN POKERAN KANGGO UNTUK KANGGO BASA >

< start="7.407" dur="0.5"> PEMBANGUNAN GAMPANG KANGGO UNTUK KANGGO WANGSULAN ING >

< start="7.907" dur="9.91"> PENDIDIKAN GAMPANG TUKANG KANGGO UNDANG-UNDANG-UNDANG PUTRA >

< start="17.817" dur="0.668"> PENDIDIKAN GAMPANG TEMBANG KANGGO WANGSULAN KANGGO VIRUS KANGGO. >

< start="18.485" dur="0.267"> NGIRI KUNITAN KABUPATEN. >

< start="18.752" dur="0.066"> NGIRI KUNITAN KABUPATEN. CASTILLO >

< start="18.818" dur="0.1"> NGIRI KUNITAN KABUPATEN. CASTILLO KANGGO >

< start="18.918" dur="0.234"> NGIRI KUNITAN KABUPATEN. CASTILLO Duwe >

< start="19.152" dur="0.133"> NGIRI KUNITAN KABUPATEN. CASTILLO NAMPANG INGKANG >

< start="19.285" dur="0.234"> NGIRI KUNITAN KABUPATEN. CASTILLO Duwe TENAGA SANGAT. >

< start="19.519" dur="0.167"> CASTILLO Duwe TENAGA SANGAT. >

< start="19.686" dur="0.167"> CASTILLO Duwe TENAGA SANGAT. >>> >

< start="19.853" dur="0.066"> CASTILLO Duwe TENAGA SANGAT. >>> KABUPATEN >

< start="19.919" dur="0.167"> CASTILLO Duwe TENAGA SANGAT. >>> LENGKAP PADA >

< start="20.086" dur="0.267"> CASTILLO Duwe TENAGA SANGAT. >>> LAMPIRAN ING MODAL >

< start="20.353" dur="0.1"> CASTILLO Duwe TENAGA SANGAT. >>> LAMPIRAN ING MODAL HILL >

< start="20.453" dur="0.234"> >>> LAMPIRAN ING MODAL HILL >

< start="20.687" dur="0.133"> >>> LAMPIRAN ING MODEN HILL SENATE >

< start="20.82" dur="0.201"> >>> LAMPIRAN ING MODAL HILL SENATE LEADER >

< start="21.021" dur="0.033"> >>> LAMPIRAN ING CAPITOL HILL SENATE LEADER STRIKING >

< start="21.054" dur="0.267"> >>> LAMPIRAN ING CAPITOL HILL SENATE LEADER STRIKING A >

< start="21.321" dur="0.5"> >>> LAMPIRAN ING CAPITOL HILL SENATE LEADER LEADER STRIKING A DEAL. >

< start="21.821" dur="0.301"> SENATE LEADER NGENTUKKAN PAHLAWAN. >

< start="22.122" dur="0.033"> SENATE LEADER NGENTUKKAN PAHLAWAN. AGREEMENT >

< start="22.155" dur="0.033"> SENATE LEADER NGENTUKKAN PAHLAWAN. AGREEMENT TO >

< start="22.188" dur="0.167"> SENATE LEADER NGENTUKKAN PAHLAWAN. Kasedhiyan menyang A >

< start="22.355" dur="0.067"> SENATE LEADER NGENTUKKAN PAHLAWAN. AGREEMENT menyang MASSIF >

< start="22.422" dur="0.1"> SENATE LEADER NGENTUKKAN PAHLAWAN. AGREEMENT menyang $ 2 >

< start="22.522" dur="0.3"> AGREEMENT menyang $ 2 >

< start="22.822" dur="0.234"> AGREEMENT TO TRADION $ 2 MASJUL >

< start="23.056" dur="0.133"> AGREEMENT TO KORONAVIRUS $ TRILLION $ 2 >

< start="23.189" dur="0.167"> Kasedhiyan menyang STIMULUS KANGGO $ 2 TRILLION >

< start="23.356" dur="0.267"> TRILLION CORONAVIRUS STIMULUS >

< start="23.623" dur="0.1"> PAKEJET STIMULUS KULIT TRADIS CORONAVIRUS. >

< start="23.723" dur="0.167"> PAKET >

< start="23.89" dur="0.167"> PAKET ING >

< start="24.057" dur="0.033"> PAKET LARGEST >

< start="24.09" dur="0.1"> PAKET LARGEST IN >

< start="24.19" dur="0.167"> PAKET LARGEST IN US >

< start="24.357" dur="0.167"> PAKET LARGEST ING SEJARAH AS. >

< start="24.524" dur="0.167"> LARGEST ING SEJARAH AS. >

< start="24.691" dur="0.1"> LARGEST ING SEJARAH AS. ING >

< start="24.791" dur="0.1"> LARGEST ING SEJARAH AS. DEAL >

< start="24.891" dur="0.167"> LARGEST ING SEJARAH AS. KANGGO TENAGA >

< start="25.058" dur="0.067"> LARGEST ING SEJARAH AS. INGKANG PUTRA >

< start="25.125" dur="0.267"> LARGEST ING SEJARAH AS. KANGGO TUNGGUH NUNG MANGSA >

< start="25.392" dur="0.1"> LARGEST ING SEJARAH AS. KANGGO NUNG TUNGGAL >

< start="25.492" dur="0.3"> LARGEST ING SEJARAH AS. KANGGO sing KANGGO dikepung >

< start="25.792" dur="0.167"> KANGGO sing KANGGO dikepung >

< start="25.959" dur="0.333"> KANGGO sing KANGGO ING ING ING >

< start="26.292" dur="0.067"> KANGGO sing KANGGO ING ING ING >

< start="26.359" dur="0.3"> KANGGO sing KANGGO ING ING ING ING BOTH >

< start="26.659" dur="0.101"> KANGGO sing KANGGO ING ING ING ING NGENTOT >

< start="26.76" dur="0.2"> KANGGO sing KANGGO ING ING ING ING ING ING SENATE >

< start="26.96" dur="0.367"> KATENANAN ING ING KANGGO ING ING ING NGENTOT ING ING SENATE LAN >

< start="27.327" dur="0.1"> KATENANAN ING ING KANGGO ING ING ING ING NGENTOT ING SENATE lan ING >

< start="27.427" dur="0.2"> ING ING NGENTOT ING SENATE lan >

< start="27.627" dur="0.167"> ING ING NGENTOT ING SENATE lan RUMAH >

< start="27.794" dur="0.133"> ING ING NGENTOT ING SENATE lan ING omah kalebu >

< start="27.927" dur="0.134"> ING ING NGENTOT ING SENATE lan ING omah kalebu $ 100 >

< start="28.061" dur="0.167"> ING ING NGENTOT ING SENATE lan ING omah kalebu $ 100 Yuta >

< start="28.228" dur="0.1"> ING ING NGENTOT ING SENATE lan ING omah kalebu $ 100 Yuta dolan >

< start="28.328" dur="0.267"> Omah kalebu $ 100 Yuta dolan >

< start="28.595" dur="0.167"> RUMAH INGGRIS $ 100 Milyun Agama >

< start="28.762" dur="0.4"> RUMAH INGGRIS $ 100 Milyun PUTIH RI >

< start="29.162" dur="2.069"> RUMAH INGGRIS $ 100 Milyun PUTIH RI KONTEN >

< start="31.231" dur="0.667"> RUMAH INGGRIS $ 100 Milyun RUMAH PANJENENGAN UNTUK HOSPITAL. >

< start="31.898" dur="0.2"> PEMBANGUNAN GRATIS UNTUK HOSPITAL. >

< start="32.098" dur="0.134"> PEMBANGUNAN GRATIS UNTUK HOSPITAL. $ 200 >

< start="32.232" dur="0.1"> PEMBANGUNAN GRATIS UNTUK HOSPITAL. $ 200 Bilyar >

< start="32.332" dur="0.3"> PEMBANGUNAN GRATIS UNTUK HOSPITAL. $ 200 yuta >

< start="32.632" dur="0.1"> PEMBANGUNAN GRATIS UNTUK HOSPITAL. $ 200 Milyuner kanggo DOMESTIK >

< start="32.732" dur="0.301"> $ 200 Milyuner kanggo DOMESTIK >

< start="33.033" dur="0.1"> $ 200 Milyuner kanggo PROMOSI DOMESTIK >

< start="33.133" dur="0.1"> $ 200 Milyun UNTUK PROMOSI DOMESTIK >

< start="33.233" dur="0.433"> PRIORITI KANGGO >

< start="33.666" dur="0.167"> PRIORITIES LIKE TRANSPORTATION, >

< start="33.833" dur="0.1"> PRIORITIES LIKE TRANSPORTATION, BABAK >

< start="33.933" dur="0.267"> TRANSPORTATION, BANSA >

< start="34.2" dur="0.067"> TRANSPORTATION, BUDAYA SENIOR >

< start="34.267" dur="0.167"> TRANSPORTATION, BATA, KABUPATEN lan >

< start="34.434" dur="0.1"> TRANSPORTATION, BANSARI, SENIOR lan POMPAKAN. >

< start="34.534" dur="0.2"> SENIOR lan VETERANS. >

< start="34.734" dur="0.134"> SENIOR lan VETERANS. $ 500 >

< start="34.868" dur="11.778"> SENIOR lan VETERANS. $ 500 Bilyar >

< start="46.646" dur="0.1"> SENIOR lan VETERANS. $ 500 Milyuner >

< start="46.746" dur="0.334"> SENIOR lan VETERANS. $ 500 Milyun UNTUK MAJOR >

< start="47.08" dur="0.3"> $ 500 Milyun UNTUK MAJOR >

< start="47.38" dur="0.1"> $ 500 Milyun KORPULEN MAJOR >

< start="47.48" dur="0.034"> $ 500 Milyun UNTUK KORPULEN MAJOR lan >

< start="47.514" dur="0.1"> $ 500 Milyun UNTUK KORPULEN MAJOR lan A >

< start="47.614" dur="0.333"> $ 500 Milyun UNTUK KORPULEN MAJOR lan SMALL >

< start="47.947" dur="0.267"> KAWASUKAN lan KANGGO >

< start="48.214" dur="0.134"> KOLEKTUKAN lan BISNES KANGGO >

< start="48.348" dur="0.133"> KAWASAN lan RESEP KANGGO BUKU >

< start="48.481" dur="0.1"> KOLEKTUKAN lan PAKET RESEPI BISNES GUNCIT >

< start="48.581" dur="0.267"> KOLEKTUKAN lan PAKET RESEP KANGGO BUKU >

< start="48.848" dur="0.167"> PAKEJASAN RESEPI BISAN >

< start="49.015" dur="0.1"> PAKEJASAN RESEPI BISAN >

< start="49.115" dur="0.1"> PAKEJASAN RESEPI BISAN OGOSAN BAKAL >

< start="49.215" dur="0.201"> PAKEJASAN RESEPI BISAN GALAKSENE ING SAIKI $ 350 >

< start="49.416" dur="0.1"> PAKEJASAN RESEPI BISAN OGOTEN ING BISA OG A $ 350 Yuta. >

< start="49.516" dur="0.166"> ING KAWIN $ 350 Yuta. >

< start="49.682" dur="0.101"> ING KAWIN $ 350 Yuta. ING >

< start="49.783" dur="0.2"> ING KAWIN $ 350 Yuta. KANGGIH >

< start="49.983" dur="0.1"> ING KAWIN $ 350 Yuta. RANJUL KANGGO >

< start="50.083" dur="0.3"> ING KAWIN $ 350 Yuta. RON JAWI NU AKU >

< start="50.383" dur="0.167"> ING KAWIN $ 350 Yuta. Ringgit bakal DITULUTKAN >

< start="50.55" dur="0.133"> ING KAWIN $ 350 Yuta. Ringgit bakal DITULISKAN A >

< start="50.683" dur="0.267"> Ringgit bakal DITULISKAN A >

< start="50.95" dur="0.134"> Ringgit bakal DITULUTKE INI SATU WAKTU >

< start="51.084" dur="0.1"> Ringgit bakal DITANGGALKE SATU JAWA $ 1200 >

< start="51.184" dur="0.067"> Ringgit bakal DITANGGALKAN SAIKI-wektu $ 1200 >

< start="51.251" dur="0.3"> Ringgit Bakal DITANGGALKE SATU-SAIKI $ 1200 Mriksa >

< start="51.551" dur="0.267"> ONE-TIME $ 1200 Mriksa KE >

< start="51.818" dur="0.1"> ONE-TIME $ 1200 Mriksa KE AMERIKA >

< start="51.918" dur="0.134"> SATU BASA $ 1200 Mriksa KEPADA AMERIKA >

< start="52.052" dur="0.133"> SATU BASA $ 1200 NATE KEPADA AMERIKA YANG NAMPI >

< start="52.185" dur="0.133"> SATU BASA $ 1200 MESANG UNTUK AMERIKA sing nggawe $ 75,000 >

< start="52.318" dur="0.434"> Siji-wektu $ 1200 Mriksa KEPADA AMERIKA sing nggawe $ 75,000 A >

< start="52.752" dur="0.2"> AMERIKA sing nggawe $ 75,000 A >

< start="52.952" dur="0.034"> AMERIKA sing nggawe $ 75,000 A YEAR >

< start="52.986" dur="0.133"> AMERIKA sing nate nggawe $ 75.000 A YEAR UTAWA >

< start="53.119" dur="0.167"> AMERIKA sing nate nggawe $ 75.000 A YEAR utawa Kurang Ajar. >

< start="53.286" dur="0.2"> TAHUN utawa KEDAI. >

< start="53.486" dur="0.134"> TAHUN utawa KEDAI. ING >

< start="53.62" dur="0.167"> TAHUN utawa KEDAI. Kahanan kasebut >

< start="53.787" dur="0.1"> TAHUN utawa KEDAI. RAHSIA TREASURY >

< start="53.887" dur="0.267"> TAHUN utawa KEDAI. RAHSIA TREASURY SES >

< start="54.154" dur="0.3"> RAHSIA TREASURY SES >

< start="54.454" dur="0.1"> RAHSIA TREASURY ING PRESIDEN >

< start="54.554" dur="0.133"> RAHSIA TREASURY ING PRESIDEN DONALD >

< start="54.687" dur="0.067"> RAHSIA TREASURY INGKU NATE PRESIDEN DONALD TRUMP >

< start="54.754" dur="0.1"> RAHSIA TREASURY INGKU NATE PRESIDEN DONALD TRUMP ING AKU >

< start="54.854" dur="0.301"> PRESIDEN DONALD TRUMP ING AKU >

< start="55.155" dur="0.1"> PRESIDEN DONALD TRUMP ING KANGGO >

< start="55.255" dur="0.1"> PRESIDEN DONALD TRUMP ING AKHIR KANGGO >

< start="55.355" dur="0.1"> PRESIDEN DONALD TRUMP ING KANGGO NENGGOLAH. >

< start="55.455" dur="0.3"> SIGN LAMPIRAN. >

< start="55.755" dur="0.1"> SIGN LAMPIRAN. MEANWHILE >

< start="55.855" dur="0.167"> SIGN LAMPIRAN. KANGGO INGKU >

< start="56.022" dur="0.1"> SIGN LAMPIRAN. KANGGO PRESIDEN >

< start="56.122" dur="0.134"> SIGN LAMPIRAN. KANGGO ING PRESIDEN HOPES >

< start="56.256" dur="0.2"> KANGGO ING PRESIDEN HOPES >

< start="56.456" dur="0.167"> KANGGO PRESIDEN NGANGGO >

< start="56.623" dur="0.133"> Muga-muga PRESIDEN NANGSA ING NEGARA >

< start="56.756" dur="0.067"> Muga-muga PRESIDEN NGANGGO INGGRIS NEGARA >

< start="56.823" dur="0.267"> Muga-muga PRESIDEN NANGSA ING NEGARA >

< start="57.09" dur="0.067"> Muga-muga PRESIDEN NGANGGO MAJAWA NEGARA KANGGO >

< start="57.157" dur="0.267"> Muga-muga PRESIDEN NGANGGO MAJAWA NEGARA KANGGO >

< start="57.424" dur="0.166"> NEGARA KANGGO ING NGANGGO UP >

< start="57.59" dur="0.134"> NEGARA NEGARA BISA KANGGO UP >

< start="57.724" dur="0.233"> NEGARA RASA INGKU BISA KANGGO MACAPAT >

< start="57.957" dur="0.101"> NEGARA NEGARA KANGGO MACAPAK UPAN LAN NGANGGO >

< start="58.058" dur="0.2"> NEGARA NEGARA BISA KANGGO MACAPAK LAN KANGGO UPANG KANGGO >

< start="58.258" dur="0.367"> NEGARA NEGARA BISA KANGGO MACAPAKAN lan NGANGGO UPE STEAM AHEAD >

< start="58.625" dur="0.167"> Lan ngrampungake FULL STEAM AHEAD >

< start="58.792" dur="0.3"> Lan ngrampungake FULL STEAM AHEAD BY >

< start="59.092" dur="0.3"> Lan ngrampungake FULL STEAM AHEAD BY EASTER. >

< start="59.392" dur="6.74"> BY EASTER. >

< start="66.132" dur="0.067"> BY EASTER. JUST >

< start="66.199" dur="0.3"> BY EASTER. JAWA DUA >

< start="66.499" dur="0.367"> BY EASTER. JANGAN DUA lan >

< start="66.866" dur="0.1"> BY EASTER. JANGAN DUA lan HALF >

< start="66.966" dur="0.234"> BY EASTER. JAWA ING KULIT LAN WULANG HALF >

< start="67.2" dur="0.367"> BY EASTER. SAIKI PULIH lan Minggu HARI SARI >

< start="67.567" dur="0.2"> SAIKI PULIH lan Minggu HARI SARI >

< start="67.767" dur="0.1"> NATE ING WULANG lan MINGGU ING SAIKI. >

< start="67.867" dur="0.267"> SAIKI. >

< start="68.134" dur="0.167"> SAIKI. DESPITE >

< start="68.301" dur="0.134"> SAIKI. DESPITE DIPANGSA >

< start="68.435" dur="0.1"> SAIKI. GAMPANG GAMPANG DESPITE >

< start="68.535" dur="0.1"> SAIKI. DESPITE DIPANGGULAN GAMPANG SAIKI >

< start="68.635" dur="0.167"> DESPITE DIPANGGULAN GAMPANG SAIKI >

< start="68.802" dur="0.166"> DESPITE DIPENGGALKE GUNAKAN SARI >

< start="68.968" dur="0.101"> DESPITE DIPANGGULAN GALUTAN SARI ING NEGARA >

< start="69.069" dur="0.1"> DESPITE DIPANGGALKE GUNAKAN SAIKI PENTING NATIONAL >

< start="69.169" dur="0.1"> DESPITE DIDANGGALKE GUNUNG SARI WANGSA ING NEGARA >

< start="69.269" dur="0.267"> KATASAN PANGGAL ING SUKU >

< start="69.536" dur="0.1"> KATALUAN PANGGILAN ING SUKU. >

< start="69.636" dur="0.267"> NGALAMI. >

< start="69.903" dur="0.066"> NGALAMI. Apa wae, >

< start="69.969" dur="0.067"> NGALAMI. WULANG, HIS >

< start="70.036" dur="0.1"> NGALAMI. NUNGGUH, DITIK ING >

< start="70.136" dur="0.167"> NGALAMI. NGAN-AYE, ING ING TASK >

< start="70.303" dur="0.1"> NGALAMI. NUNGGUH, ING ING KENCANGAN TASK >

< start="70.403" dur="0.267"> NUNGGUH, ING ING KENCANGAN TASK >

< start="70.67" dur="0.134"> NUNGGUH, NATE ING ADA KENARI TASK FORCE, >

< start="70.804" dur="0.166"> NUNGGUH, DENGAN ING PENTING TASK FORCE, DOKTOR >

< start="70.97" dur="0.101"> NUNGGUH, DENGAN NENG ADVISOR TASK FORCE, DOKTOR ANTARA >

< start="71.071" dur="0.2"> NUNGGUH, DENGAN NENG ADVISOR TASK FORCE, DOCTOR ANTHONY FOUND >

< start="71.271" dur="0.2"> ADVISOR, DOKTOR ANTARA DOKTOR >

< start="71.471" dur="0.1"> ADVISOR, DOCTOR ANTHONY FOUND SHE >

< start="71.571" dur="0.267"> ADVISOR, DOKTOR ANTEKTOR DOKTOR ANTARA >

< start="71.838" dur="0.1"> ADVISOR, DOCTOR ANTHONY FOUND HARI ING taun >

< start="71.938" dur="0.134"> ADVISOR, DOKTOR ANTEKTOR DOKTOR DIDENGKE MENTAH DADAYAH >

< start="72.072" dur="0.8"> ADVISOR, DOKTOR ANTEKTOR DOKTOR DENGAN MUNGKIN MUNGKIN >

< start="72.872" dur="0.301"> LENGKAP PADANG DAPAT MUNGKUT >

< start="73.173" dur="0.1"> SHE SAYS DEADLINE DAPAT DIPANGGUL. >

< start="73.273" dur="0.2"> KANGGO. >

< start="73.473" dur="0.067"> KANGGO. >> >

< start="73.54" dur="0.033"> KANGGO. >> ON >

< start="73.573" dur="0.3"> KANGGO. >> ON A >

< start="73.873" dur="0.301"> KANGGO. >> ING Dina >

< start="74.174" dur="0.066"> KANGGO. >> ING Dinten >

< start="74.24" dur="0.301"> KANGGO. >> ING DENGAN HARI >

< start="74.541" dur="0.267"> KANGGO. >> ING DENGAN HARI LAN OG >

< start="74.808" dur="0.1"> KANGGO. >> DENGAN DENGAN HARI LAN OGI >

< start="74.908" dur="0.267"> >> DENGAN DENGAN HARI LAN OGI >

< start="75.175" dur="0.133"> >> DENGAN DENGAN HARI LAN ORA KAMU >

< start="75.308" dur="0.067"> >> DENGAN DENGAN HARI LAN OO NGEBAKSARI BASIS, >

< start="75.375" dur="0.1"> >> DENGAN DENGAN HARI LAN ORA KANGGO MAJLIS, KANGGO >

< start="75.475" dur="0.267"> >> DENGAN DENGAN HARI LAN OO KANGGO BASIS, Sampeyan DIPADIH >

< start="75.742" dur="0.4"> >> DENGAN DENGAN HARI LAN OO KANGGO BASIS, DIDI KABEH >

< start="76.142" dur="0.267"> SUKU KANGGU BASIS, Sampeyan NATE >

< start="76.409" dur="0.067"> SUKU KANGGO BASIS, Sampeyan NGANGGO WANGGO >

< start="76.476" dur="0.233"> SUKU KANGGO BASIS, Sampeyan KANGGO NATE INGKE >

< start="76.709" dur="0.067"> SUKU BASIS, Sampeyan NGANGGO WANGGO KAMPIRI >

< start="76.776" dur="0.1"> SUKU KANGGO BASIS, Sampeyan KANGGO NENGGALKE ING KENANGAN ING >

< start="76.876" dur="0.201"> GAMPANG KENALANGAN NG >

< start="77.077" dur="0.133"> KANGGO WAYANGAN APA >

< start="77.21" dur="0.2"> KANGGO ING PIRIKAN ING KANGGO >

< start="77.41" dur="0.067"> KANGGO INGKAP KANGGO ING ING sing dingerteni >

< start="77.477" dur="0.067"> KANGGO ING PIRIKAN ING APA sing Sampeyan SAIKI >

< start="77.544" dur="0.1"> KANGGO ING PIRIKAN ING AKU KANGGO Tindak. >

< start="77.644" dur="0.167"> Apa sing bakal ditindakake. >

< start="77.811" dur="0.066"> Apa sing bakal ditindakake. >> >

< start="77.877" dur="0.334"> Apa sing bakal ditindakake. >> THE >

< start="78.211" dur="0.334"> Apa sing bakal ditindakake. >> DOKTOR >

< start="78.545" dur="0.1"> Apa sing bakal ditindakake. >> DOKTOR DOKTOR >

< start="78.645" dur="0.233"> Apa sing bakal ditindakake. >> DOKTOR ADDORI INI >

< start="78.878" dur="0.201"> >> DOKTOR ADDORI INI >

< start="79.079" dur="0.066"> >> DOKTOR NGENTOT ING ING INI >

< start="79.145" dur="0.067"> >> DOKTOR NGENTOT DENGAN ING WENISAN >

< start="79.212" dur="0.133"> >> DOKTOR NGENTOT DENGAN ING INI >

< start="79.345" dur="0.434"> >> DOKTOR NGENTOT ING ING ING INI >

< start="79.779" dur="0.1"> >> DOKTOR NGENTOT DENGAN ING NGE TINDAK BABAD >

< start="79.879" dur="0.367"> TANPA KANG ING TANGGAL >

< start="80.246" dur="0.067"> TANPA ING JAWABAN Blok >

< start="80.313" dur="0.067"> TANPA ING JADI REKA KANGGO BUKU >

< start="80.38" dur="0.133"> ING BISA PADANGGIH NGANGGO BLANKET >

< start="80.513" dur="0.234"> ING BISA PADANGGULAN BLANKET UNTUK ING ENTI >

< start="80.747" dur="0.267"> SUKAN BUKU kanggo ENTI >

< start="81.014" dur="0.1"> SUKAN BUKU kanggo NEGARA PEKE >

< start="81.114" dur="0.133"> SUKU BABAD NUKAN ING NEGARA >

< start="81.247" dur="0.1"> SUKU KADAN KASUKAN KONSUS NEGARA >

< start="81.347" dur="0.101"> LUKISAN UNTUK KASUKAN NEGARA KENE ENTIRE VAS >

< start="81.448" dur="0.266"> LUKISAN UNTUK KASUKAN NEGARA KENE ENTIRE VARI SAIKI >

< start="81.714" dur="0.234"> KASUTAN SASUS NEGARA VARI SARI >

< start="81.948" dur="0.234"> KASUTAN SASUS NEGARA VARI Saka NEGARA >

< start="82.182" dur="2.035"> KASUTAN SASUS NEGARA VARI Saka NEGARA TO >

< start="84.217" dur="0.4"> KASUTAN SASUS NEGARA VARI Saka NEGERI NATE. >

< start="84.617" dur="0.301"> KASUTAN SASUS NEGARA VARI Saka NEGERI NATE. BAGONG >

< start="84.918" dur="0.1"> KASUTAN SASUS NEGARA VARI Saka NEGERI NATE. YORK Anyar >

< start="85.018" dur="0.267"> NEGERI NATE. YORK Anyar >

< start="85.285" dur="0.1"> NEGERI NATE. GAMBAR YORK Anyar >

< start="85.385" dur="0.167"> NEGERI NATE. KOMUNITAS YORK NGENTENG >

< start="85.552" dur="0.1"> NEGERI NATE. KABEH YORK NGENTEN ING KANGGO >

< start="85.652" dur="0.3"> NGANGGO INGGRAT-INGKANG >

< start="85.952" dur="0.167"> NGEBAB KORONAVIRUS sing paling apik >

< start="86.119" dur="0.1"> PELALUI HOTSPOT paling gedhe ing hotel. >

< start="86.219" dur="0.3"> CORONAVIRUS HOTSPOT. >

< start="86.519" dur="0.067"> CORONAVIRUS HOTSPOT. AKSUN >

< start="86.586" dur="0.1"> CORONAVIRUS HOTSPOT. AKUN PENTING >

< start="86.686" dur="0.1"> CORONAVIRUS HOTSPOT. GAMPANG PENTING >

< start="86.786" dur="0.1"> CORONAVIRUS HOTSPOT. GAMPANG SUKU BISA >

< start="86.886" dur="0.234"> CORONAVIRUS HOTSPOT. GAMPANG PIKE ING NGANGGO LAKU HALF >

< start="87.12" dur="0.167"> GAMPANG PIKE ING NGANGGO LAKU HALF >

< start="87.287" dur="0.1"> GAMPANG PIKE ING NGANGGO LAKANG KANGGO >

< start="87.387" dur="0.367"> GAMPANG PIKE ING NGANGGUR PANGGO BANYAK >

< start="87.754" dur="0.133"> GAMPANG PIKE LAMPIRAN UNTUK HALF ING NEGARA >

< start="87.887" dur="0.367"> GAMPANG PIKE ING APA NGENTEN KASAL SITUS NEGARA >

< start="88.254" dur="0.401"> ACCOUNTING UNTUK Luwih saka KASAL NEGARA NEGARA lan >

< start="88.655" dur="7.974"> KASANGAN NEGARA LAN >

< start="96.629" dur="0.401"> KASUT NEGARA LAN BUKU >

< start="97.03" dur="0.4"> KASUTAN NEGARA LAN TANPA JAWA >

< start="97.43" dur="0.267"> KASUTAN NEGARA LAN NATE NEGARA kaping 3 >

< start="97.697" dur="0.067"> KASUTAN NEGARA LAN TANPA KE-3 >

< start="97.764" dur="0.367"> KASUTAN NEGARA LAN TANPA KE-3 ING >

< start="98.131" dur="0.3"> KES NEGARA NEGARA lan NATE NEGARA kaping 3 ING DEATHS. >

< start="98.431" dur="0.167"> NATE ING kaping 3 ING KATANGAN. >

< start="98.598" dur="0.1"> NATE ING kaping 3 ING KATANGAN. ING >

< start="98.698" dur="0.134"> NATE ING kaping 3 ING KATANGAN. THE WORLD >

< start="98.832" dur="0.233"> NATE ING kaping 3 ING KATANGAN. KANGGUHane UNGGUL >

< start="99.065" dur="0.1"> NATE ING kaping 3 ING KATANGAN. ORGANISASI KONSEP >

< start="99.165" dur="0.2"> ORGANISASI KONSEP >

< start="99.365" dur="0.067"> WARNS ORGANISASI WORLD ING >

< start="99.432" dur="0.167"> ING WORLD HEALTH ORGANISASI NGANGGO >

< start="99.599" dur="0.067"> ING WORLD HEALTH ORGANISASI KANGGO AS >

< start="99.666" dur="0.267"> ORGANISASI ING DUNIA KANGGURAN AS SUKU >

< start="99.933" dur="0.1"> ORGANISASI ING DUNIA KANGGURAN AS NAMANG >

< start="100.033" dur="0.3"> NGANGGO AS KANGGO >

< start="100.333" dur="0.067"> WARNS THE US Duwe POTENSI >

< start="100.4" dur="0.167"> WARNS ING AS DENGAN POTENSI TO >

< start="100.567" dur="0.267"> NGANGGO AS KANGGO ING POTENSI KANGGO WANGSULANA >

< start="100.834" dur="0.066"> NGANGGO AS KANGGO POTENSI KANGGO NGANGGO WANGI ITALY >

< start="100.9" dur="0.301"> WARNS ING AS DENGAN POTENSI KANGGO NGANGGO ASALY AS >

< start="101.201" dur="0.2"> POTENSI KANGGO INGKANG ASALIA AS >

< start="101.401" dur="0.1"> POTENSI KANGGO INGKANG INGKANG ITALYE AS >

< start="101.501" dur="0.167"> POTENSI KANGGO ING WISI ITALY AS ING GLOBAL >

< start="101.668" dur="0.066"> POTENSI KANGGO ING WISI ITALY AS KANGGO PELAYANG GLOBAL >

< start="101.734" dur="0.101"> POTENSI KANGGO ING WISI ITALY AS KANGGO PELAYANG GLOBAL >

< start="101.835" dur="0.6"> POTENSI KANGGO ING WISI ITALY AS KANGGO PELAYANG GLOBAL >

< start="102.435" dur="0.334"> KANGGO GRATIS KANGGO >

< start="102.769" dur="0.167"> KAWASAN GLOBAL KORONAVIRUS >

< start="102.936" dur="0.1"> KAMPUNG KANGGO PANDEMIK CORONAVIRUS. >

< start="103.036" dur="0.167"> KORONAVIRUS PANDEMIK. >

< start="103.203" dur="0.166"> KORONAVIRUS PANDEMIK. ING >

< start="103.369" dur="0.101"> KORONAVIRUS PANDEMIK. PRESIDEN >

< start="103.47" dur="0.166"> KORONAVIRUS PANDEMIK. ING PRESIDEN JUGA >

< start="103.636" dur="0.1"> KORONAVIRUS PANDEMIK. ING PRESIDEN JUGA NGAPAK >

< start="103.736" dur="0.201"> ING PRESIDEN JUGA NGAPAK >

< start="103.937" dur="0.066"> ING PRESIDEN JUGA MENYANGGALKE BASA >

< start="104.003" dur="0.067"> ING PRESIDEN JUGA NENGGALKE ING BUKU >

< start="104.07" dur="0.1"> ING PRESIDEN JUGA NENGGALKE BABAD ING ING >

< start="104.17" dur="0.234"> ING PRESIDEN JUGA MENYANGGALKE ING ING IDEA >

< start="104.404" dur="0.1"> ING PRESIDEN JUGA NENGGALKE ING DI IDEA YANG >

< start="104.504" dur="0.267"> KANGGO ING IDEA >

< start="104.771" dur="0.233"> Munggah ing IDEA sing EKONOMI >

< start="105.004" dur="0.134"> Munggah ing IDEA YANG INSTABILITI EKONOMI >

< start="105.138" dur="0.167"> Munggah ing IDEA sing digawe INSTABILITI EKONOMI >

< start="105.305" dur="0.1"> Munggah ing IDEA sing ora bisa ditindakake dening EKONOMI >

< start="105.405" dur="0.2"> INSTABILITI EKONOMI DITANGGAL OLEH >

< start="105.605" dur="0.133"> INSTABILITI EKONOMI DIPANGGAL Dening >

< start="105.738" dur="0.167"> INSTABILITI EKONOMI DITANGGUH OLEH VIRUS >

< start="105.905" dur="0.067"> INSTABILITI EKONOMI DITANGGUH OLEH VIRUS >

< start="105.972" dur="0.3"> INSTABILITI EKONOMI DITANGGUH OLEH VIRUS >

< start="106.272" dur="0.067"> INSTABILITI EKONOMI DITANGGAL OLEH VIRUS DAPAT KARYA >

< start="106.339" dur="0.234"> INSTABILITI EKONOMI DITANGGUH OLEH VIRUS DIPUNGA ING KANGGURU >

< start="106.573" dur="0.166"> KUNCI VIRUS KANGGO NU TUNGGAL >

< start="106.739" dur="0.167"> KUNCI VIRUS KANGGO NAWA ING ING ING ING >

< start="106.906" dur="0.568"> KUNCI VIRUS KANGGO NATE ING PANDEMIK >

< start="107.474" dur="0.266"> KUNCI VIRUS KANGGO NATE ING ING PANDEMIK. >

< start="107.74" dur="2.503"> ITALIS PANDEMIK. >

< start="110.243" dur="0.434"> ITALIS PANDEMIK. >>> >

< start="110.677" dur="0.333"> ITALIS PANDEMIK. >>> SO >

< start="111.01" dur="0.301"> ITALIS PANDEMIK. >>> SO ITU >

< start="111.311" dur="0.133"> ITALIS PANDEMIK. >>> SO ITU >

< start="111.444" dur="0.234"> ITALIS PANDEMIK. >>> SO ITU AKU INGKIRI >

< start="111.678" dur="0.4"> ITALIS PANDEMIK. >>> DENGAN ING NGANGGO >

< start="112.078" dur="0.234"> >>> DENGAN ING NGANGGO >

< start="112.312" dur="0.066"> >>> DENGAN ITA NGGENE ING SENATE >

< start="112.378" dur="0.101"> >>> DENGAN INI KANGGO MANGGUT RANG SENATE >

< start="112.479" dur="0.1"> >>> DENGAN INI KANGGO MANGGUT ING SENATE BAKAL >

< start="112.579" dur="0.066"> >>> DENGAN INI KANGGO MANGGUT ING SENATE ING NGANGGO >

< start="112.645" dur="0.301"> >>> DENGAN INI KANGGO MANGGUT ING SENATE NGANGGO ING NGANGGANG >

< start="112.946" dur="0.2"> Rampung SENATE ora bakal NGUTI >

< start="113.146" dur="0.067"> Rampung SENATE ora bakal menehi pitulung >

< start="113.213" dur="0.3"> Rampung SENATE ora bakal menehi pitulung marang >

< start="113.513" dur="0.067"> RENISAN SENATE NGANGGO NAMPI MACAM-JAWA KANGGO >

< start="113.58" dur="0.233"> Ringgit SENATE WIS ING NGANGGO INGKANG KANGGO TAPI >

< start="113.813" dur="0.701"> Ringgit SENATE WIS ING NGUNIT JAWA INGKANG NGANGGO WANG TAPI AIRLINE >

< start="114.514" dur="0.233"> HANYA KANGGO LIRIK TAPI AIRLINE >

< start="114.747" dur="2.403"> JAWA KANGGO LIRIK TAPI MAKLUMAT AIRLINE >

< start="117.15" dur="0.667"> HANYA KANGGO TAPI TETAPI MAKLUMAT AIRLINE. >

< start="117.817" dur="0.267"> LELAKON MAKER. >

< start="118.084" dur="0.1"> LELAKON MAKER. INGGIH >

< start="118.184" dur="0.1"> LELAKON MAKER. GOLONGAN SUKU >

< start="118.284" dur="0.234"> LELAKON MAKER. PAWARTA GOLONGAN KANGGO >

< start="118.518" dur="0.1"> LELAKON MAKER. PAWARTA GOLEKSI GOLONGAN kanthi nyata >

< start="118.618" dur="0.2"> PAWARTA GOLEKSI GOLONGAN kanthi nyata >

< start="118.818" dur="0.067"> PAWARTA GOLONGAN KANGGO MACAPAT LAN >

< start="118.885" dur="0.2"> PAWARTA GOLONGAN KANGGO MACAPAT LAN >

< start="119.085" dur="0.1"> PAWARTA GOLONGAN KANGGO MACAPEN ING NGANGGO BASA >

< start="119.185" dur="0.234"> PAWARTA GOLONGAN KANGGO LOKALIMAN LAN TEMBANG >

< start="119.419" dur="0.233"> PAWARTA GOLONGAN KANGGO BOLEH DADI lan KANGGO MB >

< start="119.652" dur="0.1"> PAWARTA GOLONGAN KANGGO LENGKAP LAN TEMBANG NGGAL UNTUK A >

< start="119.752" dur="0.334"> PAWARTA GOLONGAN KANGGO LENGKAP LAN TEMBANG NGGAL KENE $ ​​17 >

< start="120.086" dur="0.234"> LAN TEMBANG RONTONG UNTUK A $ 17 >

< start="120.32" dur="0.133"> LAN TEMBANG TEMBANG NGGAL UNGGAN $ 17 Yuta >

< start="120.453" dur="0.1"> Lan BIL NGGOLA UNDANG-UNDANG KANGGURUAN $ 17 Milyuner >

< start="120.553" dur="0.167"> Lan KANGGULIS TULISAN UNTUK KANGGUTAN FEDERAL FILMEN AS $ 17 >

< start="120.72" dur="0.1"> Lan TEMBANG RUMAH UNTUK PROGRAM PINJAMAN FEDERAL PEMBANGUNAN $ 17000000 >

< start="120.82" dur="0.167"> PROGRAM PINJAMAN FEDERAL JUTAWAN >

< start="120.987" dur="0.2"> PROGRAM PINJAMAN PINJAMAN FEDERAL KANGGO >

< start="121.187" dur="0.1"> PROGRAM PINJAMAN FEDERAL EBUNAN UNTUK USAHA >

< start="121.287" dur="0.067"> PROGRAM PINJAMAN FEDERAL EBUNAN UNTUK NEGARA BISA >

< start="121.354" dur="0.3"> PROGRAM PINJAMAN FEDERAL EBUNAN UNTUK NEGARA BISA YANG ANAK >

< start="121.654" dur="0.267"> UNTUK NEGARA UNTUK UNTUK >

< start="121.921" dur="0.067"> UNTUK NEGARA BISA sing kritis >

< start="121.988" dur="0.334"> UNTUK NEGARA BISA sing kritis >

< start="122.322" dur="0.1"> KANGGO UNTUK NEGARA sing KRITIKAL ING MACAMAT >

< start="122.422" dur="0.267"> KRITIKAL UNTUK MAIN >

< start="122.689" dur="0.167"> KRITIKAL UNTUK KEBANGSAAN MUNGSA >

< start="122.856" dur="0.367"> Kritikal kanggo ngatasi keamanan nasional. >

< start="123.223" dur="0.166"> KESELAMATAN NEGARA. >

< start="123.389" dur="12.012"> KESELAMATAN NEGARA. ING >

< start="135.401" dur="0.101"> KESELAMATAN NEGARA. ING KANGGO >

< start="135.502" dur="0.333"> KESELAMATAN NEGARA. POS WASHINGTON >

< start="135.835" dur="0.367"> KESELAMATAN NEGARA. REBORAN PALING WASHINGTON >

< start="136.202" dur="0.167"> REBORAN PALING WASHINGTON >

< start="136.369" dur="0.067"> REBORAN PALING WASHINGTON PUS >

< start="136.436" dur="0.1"> REBORAN PALING WASHINGTON ALL OF >

< start="136.536" dur="0.2"> WANG PUNJULAN WASHINGTON PAKSA ING KABEH >

< start="136.736" dur="0.134"> WIS POS WISONSEN ING KABEH WISNA >

< start="136.87" dur="0.2"> WANG PUNJULAN WASHINGTON PAKSA ING TANPA KANGGO MENTING >

< start="137.07" dur="0.233"> ALL OF ING SENTING DIDEN >

< start="137.303" dur="0.067"> SEMUA ING TANPA KANGGO MENTING >

< start="137.37" dur="0.267"> SEMUA ING TANPA KANGGO MUNGSA DIDANG >

< start="137.637" dur="0.1"> SEMUA ING WIS MENTING MENTION BOEING BY NAMA >

< start="137.737" dur="0.234"> SEMUA TANPA ING TANPA MENTION BOEING BY NAME THAT >

< start="137.971" dur="0.033"> ALL OF ING MENTION MENTION BOEING BY NAMA PART BAHASA ING >

< start="138.004" dur="0.334"> SEMUA TANPA ING TANPA MENTION BOEING BY NAMA NA BAHASA >

< start="138.338" dur="0.2"> BOEING BY NAMA NA BAHASA >

< start="138.538" dur="0.1"> BOEING BY NAMA NA BAHASA SUKU >

< start="138.638" dur="0.067"> GOLONGAN NGOMBUT NAMA ING BAHASA JAWA >

< start="138.705" dur="0.233"> MENGENAI NAMA ING NEGARA BISA ING APAN NGANGGO >

< start="138.938" dur="0.267"> MENGENAI NAMA ING NEGARA BISA ING APAN ING NGANGGO >

< start="139.205" dur="0.167"> MENGIKUT NAMA INGGO Bagean saka tagihan sing dikarepake >

< start="139.372" dur="0.2"> GOLONGAN NGOMBUT NAMA ING BAHASA JAWA KENE ING NGETENG >

< start="139.572" dur="0.2"> RONTO KANGGO ING ING SAKITU >

< start="139.772" dur="0.101"> RANGSA ING ING NGANGGANG INGKANG UNTUK >

< start="139.873" dur="0.133"> TAPI ING ING ING NGANGGANG INGKANG MUNGKULKE >

< start="140.006" dur="0.067"> RANO KANGGO INGKANG ING NGANGGANG INGKE ING JAWA >

< start="140.073" dur="0.367"> RANGSA ING ING NGANGGANG INGKE MANGSA NUNGGALKEYA YUWI >

< start="140.44" dur="0.1"> TAPI ING ING ING NGANGGANG INGKE MUNGSA DENGAN MUNGSA NUNGGAL >

< start="140.54" dur="0.267"> MEMBANGKE BOEING sing NANGGO NATE >

< start="140.807" dur="0.1"> MEMBANGKE BOEING YANG KANGGO NENGTUT >

< start="140.907" dur="0.133"> MEMBANGKE BOYING YANG KANGGO NENGGUT $ 60 >

< start="141.04" dur="0.067"> MEMBANGKE BOEING YANG KANGGO NENGGUT $ 60 Yuta >

< start="141.107" dur="0.3"> MEMBANGKE BOEING YANG KANGGO NENGGUT $ 60 Miliar IN >

< start="141.407" dur="0.301"> SEEKING $ 60 Miliar IN >

< start="141.708" dur="0.133"> SEEKING $ 60 Milyun ING negara >

< start="141.841" dur="0.067"> PELIHAN $ 60 Milyun ING PINRAN GOLEKSI >

< start="141.908" dur="0.167"> Nampilake $ 60 Milyun ING PINRAN GOLEKSI UNTUK >

< start="142.075" dur="0.2"> Nampilake $ 60 Milyun ing PINRAN GIGNMENT UNTUK AEROSPACE >

< start="142.275" dur="0.367"> PINJAMAN GOLEKSI UNTUK AEROSPACE >

< start="142.642" dur="0.1"> PINJAMAN GABUNGAN UNTUK GAMPANG GAMPANG AEROSPACE. >

< start="142.742" dur="0.167"> Nggunakake MANUFACTURING. >

< start="142.909" dur="0.2"> Nggunakake MANUFACTURING. ING >

< start="143.109" dur="0.134"> Nggunakake MANUFACTURING. KANGGO AEROSPACE >

< start="143.243" dur="0.133"> Nggunakake MANUFACTURING. INDUSTRI AEROSPACE >

< start="143.376" dur="0.1"> Nggunakake MANUFACTURING. ING EMPLOY INDUSTRI AEROSPACE >

< start="143.476" dur="0.167"> ING EMPLOY INDUSTRI AEROSPACE >

< start="143.643" dur="0.133"> EMPLOY INDUSTRI INDONRI 2.5 >

< start="143.776" dur="0.167"> EMPLOY KANGGOLONGAN AEROSPACE 2.5 JUTA >

< start="143.943" dur="0.1"> KERJA ING TANJUNG AEROSPACE 2.5 JUTAWAN. >

< start="144.043" dur="0.201"> 2,5 JAMINAN WANG. >

< start="144.244" dur="0.166"> 2,5 JAMINAN WANG. NGAPAK >

< start="144.41" dur="0.167"> 2,5 JAMINAN WANG. KAMPUNG EMAS >

< start="144.577" dur="0.134"> 2,5 JAMINAN WANG. EMPLOYEES BOTH 153,000 >

< start="144.711" dur="0.1"> 2,5 JAMINAN WANG. KAMPUNG TANPA 153,000 wong. >

< start="144.811" dur="0.167"> KAMPUNG TANPA 153,000 wong. >

< start="144.978" dur="0.133"> KAMPUNG TANPA 153,000 wong. Lan >

< start="145.111" dur="0.067"> KAMPUNG TANPA 153,000 wong. Lan AS >

< start="145.178" dur="0.3"> KAMPUNG TANPA 153,000 wong. Lan AS Sampeyan >

< start="145.478" dur="0.134"> KAMPUNG TANPA 153,000 wong. Lan AS sampeyan BISA >

< start="145.612" dur="0.2"> KAMPUNG TANPA 153,000 wong. Lan minangka sampeyan nyoba, >

< start="145.812" dur="0.334"> KAMPUNG TANPA 153,000 wong. Lan minangka sampeyan nyoba, ING >

< start="146.146" dur="0.166"> Lan minangka sampeyan nyoba, ING >

< start="146.312" dur="0.134"> Lan minangka sampeyan nyoba, ING $ 2 >

< start="146.446" dur="0.167"> Lan minangka sampeyan nyoba, IN TRANSIA $ 2 >

< start="146.613" dur="0.166"> Lan minangka sampeyan nyoba, ING TRADION $ 2 >

< start="146.779" dur="0.101"> Lan minangka sampeyan nyoba, ING PAKE KULIT STIMULUS $ 2 >

< start="146.88" dur="0.233"> PAKEJ STIMULUS KANGGO $ 2 >

< start="147.113" dur="0.034"> MAKLUMAT PAKEJ STIMULUS STILLULUS PULIS TRILLION >

< start="147.147" dur="0.467"> PAKEJ STIMULUS STIMULUS PULANGAN TRADION A >

< start="147.614" dur="9.142"> $ 2 PAKEJ STIMULUS STIMULUS NGANGGO LENGKAP >

< start="156.756" dur="0.434"> $ 2 PAKEJ STIMULUS STIMULUS NGANGGO ING GAMPANG >

< start="157.19" dur="0.334"> $ 2 PAKEJ STIMULUS STIMULUS NGANGGO ING GAMPANG ING SUKU >

< start="157.524" dur="0.367"> $ 2 PAKEJ STIMULUS STIMULUS NGANGGO ING GAMPANG INGGAL WANG >

< start="157.891" dur="0.233"> Nggawe IMPACT GEDENG WINDUNG >

< start="158.124" dur="0.1"> Nggawe IMPACT GOLEKI PADANG TENGAH. >

< start="158.224" dur="0.234"> GAYA. >

< start="158.458" dur="0.1"> GAYA. Teka >

< start="158.558" dur="0.133"> GAYA. TINDAK >

< start="158.691" dur="0.067"> GAYA. NAWANGne MATI >

< start="158.758" dur="0.2"> GAYA. NAWANG KENE >

< start="158.958" dur="0.067"> GAYA. Teka-teki INGGALUN BISA >

< start="159.025" dur="0.3"> GAYA. NU TARI INGGO BASA-BASA >

< start="159.325" dur="0.201"> NU TARI INGGO BASA-BASA >

< start="159.526" dur="0.1"> Teka-teki ING NGGALKE ING SUKAR HARI ING JAWA >

< start="159.626" dur="0.1"> SUMBER ING AKU ING SUKU HARI ING BESAR 1933. >

< start="159.726" dur="0.267"> SINCE 1933. >

< start="159.993" dur="0.066"> SINCE 1933. YESTERDAY >

< start="160.059" dur="0.167"> SINCE 1933. YESTERDAY UP >

< start="160.226" dur="0.067"> SINCE 1933. YESTERDAY UP ANOTHER >

< start="160.293" dur="0.133"> SINCE 1933. YESTERDAY UP ANOTHER 1200 >

< start="160.426" dur="0.234"> YESTERDAY UP ANOTHER 1200 >

< start="160.66" dur="0.067"> YESTERDAY UP ANOTHER 1200 POINTS >

< start="160.727" dur="0.2"> YESTERDAY UP ANOTHER 1200 POINTS IN >

< start="160.927" dur="0.067"> YESTERDAY UP ANOTHER 1200 POINTS IN KANAN >

< start="160.994" dur="0.3"> YESTERDAY UP ANOTHER 1200 POINTS IN KANAN SAIKI >

< start="161.294" dur="0.334"> YESTERDAY UP ANOTHER 1200 POINTS IN KANAN ROTONGAN >

< start="161.628" dur="0.233"> POINTS IN RIGHT Saiki BOEING >

< start="161.861" dur="0.034"> POINTS IN RAIKI SAIKI KEMBUNGAN >

< start="161.895" dur="0.066"> POINTU ING KARANGAN INGKANG KENE NGENTOT >

< start="161.961" dur="0.1"> POIN AT RIGHT saiki BOEING STOK IS UP >

< start="162.061" dur="0.234"> POINTS IN PADANG KENE NGETEK KENE UP 29% >

< start="162.295" dur="0.334"> POIN AT RIGHT SAIKI BOEING STOK IS 29% EXPEDIA >

< start="162.629" dur="0.267"> STOK NUNGGAL 29% EXPEDIA >

< start="162.896" dur="0.066"> STOK NUNGGAL 29% EXPEDIA ANOS >

< start="162.962" dur="0.134"> STOK DENGAN UPE 29% EXPEDIA ANUGERAH ING >

< start="163.096" dur="0.167"> STOK KENE UP 29% EXPEDIA ANOTHER HUGE COMPANY >

< start="163.263" dur="0.6"> KUNCI KANGGO 29% EXPEDIA ANOTHER HUGE COMPANY LOKALLY >

< start="163.863" dur="0.167"> ANOTHER HUGE COMPANY LOKALLY >

< start="164.03" dur="6.106"> ANOTHER HUGE COMPANY LOKALLY UP >

< start="170.136" dur="0.067"> KOMPUTER SUMBER ANTARA LOKAL UP 12% >

< start="170.203" dur="0.367"> KOMPUTER SUMBER ANTARA LOKAL UP 12% AND >

< start="170.57" dur="0.3"> KOMPUTER SUMBER ANUGERAH GOLEKSI UP 12% lan JUGA >

< start="170.87" dur="0.1"> KOMPUTER SUKAN HENTE ING LENGKAP UP 12% lan SAIKI >

< start="170.97" dur="0.267"> KOMPUTER SUMBER ANTARA LOKAL UP 12% lan BASA KELAS >

< start="171.237" dur="0.1"> KOMPUTER SUMBER ANTARA LOKALING UP 12% Lan BASA KELAS IN >

< start="171.337" dur="0.167"> UP 12% Lan JUGA saka KURSUS ing >

< start="171.504" dur="0.134"> UP 12% Lan JUGA saka KURSUS ing >

< start="171.638" dur="0.267"> UP 12% Lan JAWA KURSUS ing TRAVEL >

< start="171.905" dur="0.066"> UP 12% Lan JAWA KURSUS ing SEKTOR TRAVEL, >

< start="171.971" dur="0.267"> UP 12% Lan JUGA KURSUS ing SEKTOR TRAVEL, lan >

< start="172.238" dur="0.334"> UP 12% Lan JUGA KURSUS ing SEKTOR TRAVEL, lan OVERALL >

< start="172.572" dur="0.2"> SEKTOR TRAVEL, Lan Luwih SAIKI >

< start="172.772" dur="0.067"> SEKTOR TRAVEL, Lan ORA ORA >

< start="172.839" dur="0.067"> SEKTOR TRAVEL, Lan OLE OLEH DOW >

< start="172.906" dur="0.133"> SEKTOR TRAVEL, Lan ORA NGGENEH KANGEN >

< start="173.039" dur="0.1"> SEKTOR TRAVEL, Lan ORA NGGENE KANGEN DENGAN UP >

< start="173.139" dur="0.267"> SEKTOR TRAVEL, Lan ORA NGGENAK DENGAN MENGENUT >

< start="173.406" dur="0.367"> SEKTOR TRAVI, lan NATE OGO KENE NGENTUKAN 11% >

< start="173.773" dur="0.1"> SEKTOR TRAVEL, Lan ORA NGGENE KANGGO ING NGENTUK 11% >

< start="173.873" dur="0.167"> KANGGO ING NGENTUK 11% OT >

< start="174.04" dur="0.1"> KANGGO ING NGENTUK 11% BISA KANGEN >

< start="174.14" dur="0.267"> KANGGO ING NGENTUK 11% ING KULIT ING PANJENENGAN >

< start="174.407" dur="0.134"> KANGGO ING NGENTUKAN 11% ORA ING BETUL ING BETUL >

< start="174.541" dur="0.233"> KANGGO ING NGENTUK 11% APA KANGGO ING TRADING TULIS Pungkasan >

< start="174.774" dur="0.267"> KANGGO PULANG TRADING KULIT LIRIK >

< start="175.041" dur="0.1"> SESI NGANGGO LIRIK ING SULIT. >

< start="175.141" dur="0.267"> SESI. >

< start="175.408" dur="0.067"> SESI. LAYANG >

< start="175.475" dur="0.2"> SESI. BOEING HAS >

< start="175.675" dur="0.1"> SESI. BOEING KANGGO GAMPANG >

< start="175.775" dur="0.1"> SESI. BOEING NUNGGAL GAMPANG >

< start="175.875" dur="0.2"> BOEING NUNGGAL GAMPANG >

< start="176.075" dur="0.067"> BOEING NUNGGAL GAMPANG GAMPANG >

< start="176.142" dur="0.067"> BOEING NATE GAMPANG WANGGO MENGGUNYA ALLAH >

< start="176.209" dur="0.1"> BOEING NATE GAMPANG WANGGO MENGGUNYA ALL OF >

< start="176.309" dur="0.467"> BOEING NUNGGAL GAMPANG LAMPIRAN GRATIK ING KAREN >

< start="176.776" dur="0.033"> BOEING NATE GAMPANG WANGGO MUNGGUH TANPA KARANGAN >

< start="176.809" dur="0.167"> BOEING NATE GAMPANG TANPA GAMPANG TANPA LAMPIRAN ING ING INS >

< start="176.976" dur="0.167"> TINDAKKE KABUPATEN INI >

< start="177.143" dur="0.2"> KANGGO LUKISAN ING KANGGO ING ING >

< start="177.343" dur="0.134"> TINDAKKE KABUPATEN INI ING KABUPATEN >

< start="177.477" dur="0.133"> MUNGKAT SEMUA KANGGO ING ING ING ING TANGGO >

< start="177.61" dur="0.1"> KANGGO LUKISAN KANGGO ING ING KABUPATEN INI >

< start="177.71" dur="0.334"> ING PALING NGOMBUT ING >

< start="178.044" dur="0.1"> NOR ING KANGGO BASA KORONAVIRUS. >

< start="178.144" dur="0.2"> CORONAVIRUS. >

< start="178.344" dur="0.167"> CORONAVIRUS. KAMI >

< start="178.511" dur="0.2"> CORONAVIRUS. AVIATION KAMI >

< start="178.711" dur="0.067"> CORONAVIRUS. Spesialisasi AVIATION KAMI >

< start="178.778" dur="0.1"> CORONAVIRUS. Kasedhiya Spesialisasi Kita >

< start="178.878" dur="0.2"> Kasedhiya Spesialisasi Kita >

< start="179.078" dur="0.067"> KANGGURU GRATIS KHUSUS AVIASI AVIATION >

< start="179.145" dur="0.2"> KENYATA GRATIS KHUSUS AVIASI KENE >

< start="179.345" dur="0.034"> KANGGO GRATIS KHUSUS AVIASI KANGGO ING Gabung >

< start="179.379" dur="0.233"> KENYATA GRATIS KHUSUS AVIASI KANGGO ING NGANGGO >

< start="179.612" dur="0.1"> Kertu Spesialisasi KENEWAIAN AVIATION KAMI NGGABUNGA AS SAIKI >

< start="179.712" dur="0.234"> KANGGURU GRATIS KHUSUS AVIASI KANGGO ING NGANGGO GRATIS KANGGO SAIKI >

< start="179.946" dur="0.2"> FORK ING NGANGGO KANGGO SAIKI >

< start="180.146" dur="0.167"> FORK ING NGANGGO KANGGO SAIKI KANGGO WULAN >

< start="180.313" dur="0.133"> FORK ING NGANGGO KANGGO SAIKI KANGGO GAMPIRAN >

< start="180.446" dur="0.101"> FORK ING NGANGGO KANGGO SAIKI KANGGO GANTI LAMPIRAN ON >

< start="180.547" dur="0.2"> FORK ING NGANGGO KANGGO SAIKI KANGGO GAMPIRAN ING INI >

< start="180.747" dur="0.066"> FORK ING NGANGGO KANGGO SAIKI KANGGO GAMPORAN ING INI KANGGO >

< start="180.813" dur="0.334"> FORK ING NGANGGO KANGGO SAIKI KANGGO GAMPANG LAMPIRAN ING ING UNTUK >

< start="181.147" dur="0.2"> Wis KABEH ING KANGGO >

< start="181.347" dur="0.134"> Nate repot ING ING Pungkasan >

< start="181.481" dur="0.167"> Nate repot ING ING KANGGO ING KANGGO >

< start="181.648" dur="0.066"> Nate repot ING ING NGARI ING KARI INGKU >

< start="181.714" dur="0.234"> NGAPAL ING ING NGANGGO PARI ING KANGGO ING >

< start="181.948" dur="0.067"> Nate repot ING ING NGANGGAL ING KANGSA ING NGGAL-MUNGGUN LAN NATE >

< start="182.015" dur="0.333"> Nate repot ING ING NGANGGAL ING KANGSA ING SARI ING ING BISA >

< start="182.348" dur="0.267"> HARI ING NGOMBOT HARI INGGAL LAN JAWA >

< start="182.615" dur="0.134"> HARI ING NGOMBOT HARI INGGAL LAN JAWA KANGGO >

< start="182.749" dur="0.066"> HARI INGKANG NGGAL POKOK LAN PAKE KANGGO STIMULUS >

< start="182.815" dur="0.167"> HARI ING NGENGGANG-UNDANG-UNDANG NUNGGAL LAN JAWA KANGGO PAKET STIMULUS >

< start="182.982" dur="0.334"> HARI ING NGENGGANG-UNDANG-UNDANG LAN PUTUP ING PAKET KANGGO >

< start="183.316" dur="0.267"> PAKE KANGGO STIMULUS >

< start="183.583" dur="0.067"> PAKE KANGGO STIMULUS DIBENANG, >

< start="183.65" dur="0.133"> PAKE KANGGO STIMULUS DIBUAT, APA >

< start="183.783" dur="0.1"> PAKE KANGGO STIMULUS DIBENANG, APAKAH APA >

< start="183.883" dur="0.1"> PAKE KANGGO STIMULUS DIBENE, APA KANGGO NAK >

< start="183.983" dur="0.234"> PAKE KANGGO STIMULUS DIBENE, APA KANGGO NAK >

< start="184.217" dur="0.2"> Nate dilalekake, APA APIK NATE BISA >

< start="184.417" dur="0.1"> Nate dilalekake, APA APIK NATE BISA >

< start="184.517" dur="0.501"> Nate dilalekake, APA GAMPANG NATE TINDAK >

< start="185.018" dur="3.036"> Nate dilalekake, APA GAMPANG TINDAK DATENGE KANGGO >

< start="188.054" dur="0.134"> DIBUKA, APA APAK DUMADAKI KANGGO BISA KANGGO? >

< start="188.188" dur="0.166"> DENGAN KARYA PEKE PEKE? >

< start="188.354" dur="0.067"> DENGAN KARYA PEKE PEKE? >> >

< start="188.421" dur="0.334"> DENGAN KARYA PEKE PEKE? >> THE >

< start="188.755" dur="0.066"> DENGAN KARYA PEKE PEKE? >> WULUS >

< start="188.821" dur="0.267"> DENGAN KARYA PEKE PEKE? >> KANGGO IDEA >

< start="189.088" dur="0.067"> DENGAN KARYA PEKE PEKE? >> KANGGO IDEA IS >

< start="189.155" dur="0.334"> DENGAN KARYA PEKE PEKE? >> KANGGO IDEA TO TO >

< start="189.489" dur="0.434"> DENGAN KARYA PEKE PEKE? >> DATI KANGGO IDEA KANGGO >

< start="189.923" dur="0.2"> >> DATI KANGGO IDEA KANGGO >

< start="190.123" dur="0.1"> >> KANGGO IDEA ING UNTUK KANGGO >

< start="190.223" dur="0.133"> >> KANGGO IDEA ING UNTUK KANGGO WANGSA >

< start="190.356" dur="0.201"> >> KANGGO IDEA ING UNTUK KANGGO BENGKONG PEKE >

< start="190.557" dur="0.033"> >> KANGGO IDEA ING UNTUK KANGGO BAKAL TUNGGUH BUDAK GAMPANG >

< start="190.59" dur="0.267"> >> KANGGO IDEA ING UNTUK KANGGO BENGKONG PEKERJA KANGGO AS >

< start="190.857" dur="0.167"> KANGGO BENGKONG KARYA AS >

< start="191.024" dur="0.233"> KAWAN-KAKILING BUDAK MANUNGSA KANGGO ING ITU >

< start="191.257" dur="1.869"> KARYA BUDAK MANUNGSA KANGGO BISA ITU ITU >

< start="193.126" dur="0.4"> KANGGO BUDAK MANUNGSA KANGGO ING ING SAK TO >

< start="193.526" dur="0.367"> KAWAN-KARYA KANGGO BISA NGANGGO TANGGO KANGGO NANG TO >

< start="193.893" dur="0.401"> PEKERJA PEKE BISA KANGGO ING ING SAK INGKE >

< start="194.294" dur="0.1"> PEKERJA PEKERING UNTUK KANGGO BISA INI KANGGO NGANGGO >

< start="194.394" dur="0.3"> IT IS KANGGO NATE ING LAIN >

< start="194.694" dur="0.067"> ING ING KANGGO UNTUK GAMPANG TINDAK >

< start="194.761" dur="0.167"> ING KANGGO UNTUK KANGGO UNTUK KANGGO >

< start="194.928" dur="0.066"> ING AKU KANGGO NGGOLAH GAMPANG LAIN UNTUK KANGGO >

< start="194.994" dur="0.301"> IT IS KANGGO kanggo golek EMPLOYEES LAIN kanggo digarap >

< start="195.295" dur="0.467"> ING KANGGO UNTUK GAMPANG TAMPILAN LAIN UNTUK KANGGO BISA >

< start="195.762" dur="0.333"> Yaiku kanggo Nggunakake EMPLOYE LAIN UNTUK KANGGO ING UNTUK >

< start="196.095" dur="6.974"> GOLONGAN UNTUK UNTUK UNTUK KANGGO >

< start="203.069" dur="0.567"> GOLONGAN UNTUK KANGGO UNTUK KANGGIH 17.000 >

< start="203.636" dur="0.267"> GOLONGAN UNTUK KANGGURU UNTUK KANGGURU 17,000 PEMIMPIN >

< start="203.903" dur="0.401"> GOLONGAN UNTUK KANGGURU UNTUK KANGGURU 17,000 PEMIMPINAN YE >

< start="204.304" dur="0.1"> GOLONGAN UNTUK KANGGO UNTUK KANGGURU 17,000 PELANGGAN sing Nggawe >

< start="204.404" dur="0.233"> 17.000 PELANGGAN sing Nggawe >

< start="204.637" dur="0.1"> 17.000 PELANGGAN sing nggawe Bagean >

< start="204.737" dur="0.134"> 17,000 PELANGGAN sing NGANGGO Bagean lan >

< start="204.871" dur="0.167"> 17.000 Penyokong sing nggawe partai lan ngatur >

< start="205.038" dur="0.2"> 17.000 PELANGGAN sing NAWANGKE INGKE lan NITULISKAN PERKHIDMATAN >

< start="205.238" dur="0.1"> 17.000 PELANGGAN sing NAWANGKE INGKE lan NANJAWABKAN PERKHIDMATAN UNTUK >

< start="205.338" dur="0.234"> Bagean lan Nuduhake layanan kanggo >

< start="205.572" dur="0.066"> Bagean lan Nuduhake SERVISES UNTUK MEMBANGKAP >

< start="205.638" dur="0.067"> Bagean lan Nuduhake SERVISES FOR BOEING TO >

< start="205.705" dur="0.267"> Bagean lan Nuduhake SERVISES UNTUK MENGANGGUT KEJAWA >

< start="205.972" dur="0.3"> Bagean lan Nuduhake SERVISES UNTUK MEMBANGUN KANGGO UNTUK KELULUSAN. >

< start="206.272" dur="0.234"> MELAYU KANGGO KANGGURU. >

< start="206.506" dur="0.067"> MELAYU KANGGO KANGGURU. LAGI >

< start="206.573" dur="0.066"> MELAYU KANGGO KANGGURU. LAMPIRAN YANG >

< start="206.639" dur="0.167"> MELAYU KANGGO KANGGURU. LAMPIRAN YE >

< start="206.806" dur="0.134"> MELAYU KANGGO KANGGURU. LAMPIRAN ING SENANG >

< start="206.94" dur="0.2"> MELAYU KANGGO KANGGURU. LAMPIRAN ING SUKU JAWA >

< start="207.14" dur="0.367"> MELAYU KANGGO KANGGURU. LAMPIRAN ING IS ID KENE >

< start="207.507" dur="0.2"> LAMPIRAN ING IS ID KENE >

< start="207.707" dur="0.033"> LAMPIRAN ING IS ANU IDEA UMUM >

< start="207.74" dur="0.1"> LAMPIRAN ING AKU KENE IDEA UMUM I >

< start="207.84" dur="0.267"> LAMPIRAN ING JAWA IDEA KENE NGENTU >

< start="208.107" dur="0.034"> LAMPIRAN ING JAWA IDEA UMUM TAPI ING AKU KANG TANPA >

< start="208.141" dur="0.167"> LAMPIRAN ING JAWA IDEA KENE, nanging aku ora ngerti >

< start="208.308" dur="0.367"> LAMPIRAN ING JAWA IDEA KENE, nanging aku ora ngerti yen iku >

< start="208.675" dur="0.066"> LAMPIRAN ING JENIS IDEA NGENTOT nanging aku ngerti yen ING KENEH >

< start="208.741" dur="0.334"> LAMPIRAN ING JENIS IDEA NGENTOT nanging aku ngerti yen ING KENEH >

< start="209.075" dur="0.334"> Nanging aku ngerti yen luwih akeh >

< start="209.409" dur="0.1"> Nanging aku ngerti yen kuwi sejatine akeh >

< start="209.509" dur="0.1"> TETAPI AKU NGALAKI ING NGETO ING SENANG NERVOUSNESS AMONG >

< start="209.609" dur="0.1"> TETAPI AKU NGALAKI ING NGETO ING SENANG NERVOUSNESS AMONG LAIN >

< start="209.709" dur="0.267"> NERVOUSNESS AMONG LAIN >

< start="209.976" dur="0.167"> NERVOUSNESS AMONG AVIATION LAIN >

< start="210.143" dur="0.1"> NERVOUSNESS AMONG KABUPATEN AVIASI LAIN >

< start="210.243" dur="0.1"> NERVOUSNESS AMONG KABUPATEN AVIASI LAIN >

< start="210.343" dur="0.1"> NERVOUSNESS AMONG KABUPATEN AVIASI LAIN AKU >

< start="210.443" dur="0.2"> KOMUNITAS AVIASI YANG KABEH >

< start="210.643" dur="0.067"> KOMUNITAS AVIASI YANG TINDAK >

< start="210.71" dur="0.2"> KOMUNITAS AVIASI YANG TIDAK DENGAN >

< start="210.91" dur="0.501"> KOMUNITAS AVIASI YO KANG ING ING INI >

< start="211.411" dur="16.516"> KOMUNITAS AVIASI YANG TIDAK ING ING KANGGO >

< start="228.494" dur="0.634"> SAKA >

< start="229.128" dur="0.167"> ING TANGGO >

< start="229.295" dur="0.1"> ING NGANGGO KANGGO >

< start="229.395" dur="0.134"> ING NGANGGO NGANGGO TO >

< start="229.529" dur="0.167"> ING NGANGGOLEH NGANGGO WANGTU LALUAN >

< start="229.696" dur="0.1"> ING NGANGGO NANGGAL NUNGGUH NUNG NUNGGUH >

< start="229.796" dur="0.167"> MANGSA NUNGGAL NANGGALKE SINO >

< start="229.963" dur="0.166"> MANGSA NANGGAL NANGGA KANGGO NUNG NINI >

< start="230.129" dur="0.167"> MANGSA NANGGAL NANGGA KANGGO MANAJAWA KENE >

< start="230.296" dur="0.334"> MENYOKONG KANGGO INGKANG MANAJAWA KANGGO NUNG NUNGGAL >

< start="230.63" dur="0.1"> MANGSA NANGGAL NANGGA KANGGO MANAJAWA KENE DENGAN INI >

< start="230.73" dur="0.2"> MANGSA NANGGAL NANGGALKE ING SUKU DENGAN KANGGO NUNG TULIS >

< start="230.93" dur="0.1"> MANGSA NANGGAL NANGKA KANGGO INGKANG MANAJAWA KENE DENGAN ING KANGGO >

< start="231.03" dur="0.267"> INGKE ING KENE ING AKU KANGGO >

< start="231.297" dur="0.1"> INGKE ING ING KENE ING AKU KENE. >

< start="231.397" dur="0.167"> Kalebu. >

< start="231.564" dur="0.067"> Kalebu. KAMI >

< start="231.631" dur="0.267"> Kalebu. KAMI >

< start="231.898" dur="0.133"> Kalebu. KAMI MASIH >

< start="232.031" dur="0.1"> Kalebu. KITA KANGGO MUNGGU >

< start="232.131" dur="0.034"> Kalebu. KITA KANGGO NUNGGUH >

< start="232.165" dur="0.333"> Kalebu. ING KANGGO NUNGGUH BASA >

< start="232.498" dur="0.367"> Kalebu. KITA KITA NUNGGAL NU LUKU >

< start="232.865" dur="0.167"> KITA KITA NUNGGAL NU LUKU >

< start="233.032" dur="0.134"> KAMI KANGGO NUNGGAL UNTUK PUTIH >

< start="233.166" dur="0.067"> KITA KANGGO NUNGGAL UNTUK PUTIH >

< start="233.233" dur="0.166"> KITA KANGGO NUNGGAL UNTUK KANGGO PAKET >

< start="233.399" dur="0.067"> KITA KANGGO NUNGGAL UNTUK-LUKIS SUKUR DENGAN lan ING >

< start="233.466" dur="0.2"> ING KANGGO NUNGGAL-MUNGGUR-UNTUK KANGGO PAKET ING SAK ING SAKIRU LAN INGING ING >

< start="233.666" dur="0.401"> ING KANGGO NUNGGAL-UNTUK KANGGO PAKET KANGGO SAIKI LAN INGING INGKANG >

< start="234.067" dur="0.2"> KANGGO LAN ING NGENTOT >

< start="234.267" dur="0.067"> KANGGIHAN LAN ING NGAHA NGAHA TARI >

< start="234.334" dur="0.066"> KANGGO LAN ING NGAHA NGETO KANGGO ISNA >

< start="234.4" dur="0.167"> KANGGO LAN ING NGENTAKI KANGGO MACAPAT ING >

< start="234.567" dur="0.434"> INGKU LAN INGKU SUKU DENGAN KENE DENGAN ING ING >

< start="235.001" dur="0.067"> INGKU LAN INGKU SUKU DENGAN PANGGILAN ING ING KANGGO >

< start="235.068" dur="0.233"> INGKU LAN INGKU SUKU KANGGO ING NGETENGAN ING KANGGO LAN >

< start="235.301" dur="0.2"> NUNGSA ING KANGGO LAN >

< start="235.501" dur="0.067"> NUNGSA ING ING KANGGO LAN WISAN >

< start="235.568" dur="0.1"> NUNGSA ING ING KANGGO LAN ING SADAKANE >

< start="235.668" dur="0.2"> NUNGSA ING ING KANGGO LAN ING NGALAKI >

< start="235.868" dur="0.301"> NUNGSA ING ING KANGGO LAN ING SUKU Wacan. >

< start="236.169" dur="0.2"> ING SUKU TANYA. >

< start="236.369" dur="0.067"> ING SUKU TANYA. APO >

< start="236.436" dur="0.1"> ING SUKU TANYA. KANGGO >

< start="236.536" dur="0.2"> ING SUKU TANYA. INGKU TANGGO >

< start="236.736" dur="0.033"> ING SUKU TANYA. ING SAPAT ING SAPAT >

< start="236.769" dur="0.234"> ING SUKU TANYA. ING AKU KANG ING KANGGO S1 >

< start="237.003" dur="0.4"> ING SUKU TANYA. ING SAK ING SAK ING KANGGO >

< start="237.403" dur="0.234"> ING SAK ING SAK ING KANGGO >

< start="237.637" dur="0.1"> APA BISAN-KANG KANGGO ING PO PO INI? >

< start="237.737" dur="0.2"> POINT? >

< start="237.937" dur="0.034"> POINT? ALL >

< start="237.971" dur="0.1"> POINT? ALL WE >

< start="238.071" dur="0.167"> POINT? SEMUA KITA KANGEN >

< start="238.238" dur="0.1"> POINT? SEMUA KITA KITA NGADI >

< start="238.338" dur="0.367"> POINT? SEMUA KITA KITA NGADI >

< start="238.705" dur="0.267"> POINT? SEMUA KITA KITA WIS TUNGGAL >

< start="238.972" dur="0.2"> SEMUA KITA KITA WIS TUNGGAL >

< start="239.172" dur="0.133"> SEMUA KITA KITA WIS TUNGGAL WASHINGTON POST >

< start="239.305" dur="0.067"> SEMUA KITA KITA NGIRI JABUT WANG PUNGGO WASHINGTON >

< start="239.372" dur="0.1"> Kabeh Kita ngerti yen WASHINGTON POST REPORT lan >

< start="239.472" dur="0.067"> Kabeh Kita ngerti yen W500ING POST REPORT lan dheweke >

< start="239.539" dur="0.3"> Kabeh Kita ngerti yen W500ING POS REPORT lan padha >

< start="239.839" dur="0.334"> Kabeh KITA Nuli WIS PITENE WASHINGTON POST lan ING INI INI >

< start="240.173" dur="0.167"> LAPORAN POST lan ING INI INI >

< start="240.34" dur="0.066"> LAPORAN POST lan ING INI INI >

< start="240.406" dur="0.134"> LAPORAN POST lan ING INI INI ING ING >

< start="240.54" dur="0.133"> LAPORAN POST lan ING ING ING KANGGO >

< start="240.673" dur="0.434"> LAPORAN PALING PUTEN lan ING INI ING ING GROUND IN >

< start="241.107" dur="0.067"> LAPORAN PALING PISAN lan ING ING ING ING GROUND ING WASHINGTON >

< start="241.174" dur="0.2"> LAPORAN POST lan ING ING ING ING GROUND IN WASHINGTON DC >

< start="241.374" dur="0.234"> ING GROUND IN WASHINGTON DC >

< start="241.608" dur="0.1"> ING GROUND IN WASHINGTON DC TALKING >

< start="241.708" dur="0.1"> ING GROUND IN WASHINGTON DC TALKING TENTANG >

< start="241.808" dur="0.167"> ING GROUND IN WASHINGTON DC TALKING TENTANG >

< start="241.975" dur="0.133"> ING GROUND IN WASHINGTON DC TALKING TENTANG $ 70 >

< start="242.108" dur="0.234"> ING GROUND IN WASHINGTON DC TALKING TENTANG $ 70 Yuta >

< start="242.342" dur="0.166"> TALKING TENTANG $ 70 Milyar >

< start="242.508" dur="0.134"> TALKING TENTANG $ 70 Milyun JAWA >

< start="242.642" dur="0.133"> TALKING TENTANG $ 70 Milyun kaya ngono >

< start="242.775" dur="0.134"> TALKING TENTENGGULIS $ 70 Milyar kaya Wangsulan >

< start="242.909" dur="0.067"> TALKING MENGENUT $ 70 Milyar kaya Wangsulane, >

< start="242.976" dur="0.233"> TALKING TENTENGGULIS $ 70 Milyar kaya Wangsulan, IS >

< start="243.209" dur="0.367"> TALKING TENTENGGULIS $ 70 Milyar kaya Wangsulane, IS A >

< start="243.576" dur="0.1"> TALKING TENTENGGULIS $ 70 Milyar kaya Wangsulane, 17 >

< start="243.676" dur="0.167"> SO SOAL ING, IS A 17 >

< start="243.843" dur="0.134"> SO Pitakonan IS, IS A 17 FOR >

< start="243.977" dur="0.3"> SO SOAL IS IS, IS A 17 UNTUK MEMBANGKE >

< start="244.277" dur="0.1"> SO SOAL IS IS, IS A 17 UNTUK MEMBANGUN KANGSA >

< start="244.377" dur="0.167"> SO PITLIKAN IS, IS 17 UNTUK MEMBANGKE INGKANG KAMPUNG >

< start="244.544" dur="0.2"> UNTUK MEMBANGKE INGKANG PELEKA >

< start="244.744" dur="0.1"> KANGGO KANGGO WANGI KANGGO >

< start="244.844" dur="0.2"> UNTUK KANGGO BISA KANGGO MANGSA KANGGO >

< start="245.044" dur="0.201"> KANGGO BISA KANGGO NANGGALKE JAWA NENG ASI >

< start="245.245" dur="0.133"> UNTUK MENGUNTUNG KANGGO NANGGALKE JENIS DENGAN KANGGO ING TEMPOH >

< start="245.378" dur="0.1"> KANGGO BISA KANGGO MANGSA MENGGELENG KANGGO ING ASI KANGGO AND >

< start="245.478" dur="0.167"> GANTI WANGI NENG INGKANG TEMA LAN >

< start="245.645" dur="0.167"> GANTI WANGI NENG INGKANG TEMA LAN KAB >

< start="245.812" dur="0.2"> GANTI INI ASAWA KANGGURAN LAN PEKELENG >

< start="246.012" dur="0.033"> GAMPANG ING DENGAN KANGGURAN LAN KANG TANGGAL DENGAN KABUPATEN >

< start="246.045" dur="0.301"> GAMPANG NENG INGKANG INI KANGGO LAN KANGGO NUNGGUH NUNGGUH >

< start="246.346" dur="0.4"> GAMPANG KANGGO ING DADI TEMPOH LAN KABUPATAN KANGGO NUNG NINI >

< start="246.746" dur="0.1"> GAMPANG KANGGO ING TEMPOH ING KABEH LAN NGANGGOLEH DENGAN KANGGURU >

< start="246.846" dur="0.2"> KANGGO ING JAMINAN ING JENIS >

< start="247.046" dur="0.067"> KANGGO ING KANGGO NUNG NUNGGAL NUNGGUH >

< start="247.113" dur="0.134"> KANGGO ING KANGGURU NUNG NUNGGAL JABUR 17 >

< start="247.247" dur="0.066"> KANGGO ING KANGGO NUNG NUNGGAL NENG WULANGGULIS 17 Yuta >

< start="247.313" dur="0.367"> KANGGO ING JAMINAN KANGGO ING SUKU 17 JUTAWAN ING >

< start="247.68" dur="0.1"> PEMANGGUH DENGAN NUNG NUNG NUNG NUNG NAHA TARI KANGGO 17 BUNGA PINJAMAN >

< start="247.78" dur="0.301"> PUTUP 17 KANGGO >

< start="248.081" dur="0.066"> PUTRA 17 JAMINAN PINJAMAN >

< start="248.147" dur="0.167"> PUTRA 17 JAMINAN PINJAMAN KANGGO BUKU >

< start="248.314" dur="0.067"> PUTRA 17 JAMINAN PINJAMAN KANGGO UNTUK KEMBUNGAN, >

< start="248.381" dur="0.267"> PUTRA 17 JAMINAN PINJAMAN KANGGO UNTUK KEMBANGAN, Lan >

< start="248.648" dur="0.3"> JAMINAN UNTUK MEMBANGKAP, DAN >

< start="248.948" dur="0.1"> JAMINAN UNTUK MEMBANGKAP, LAN SUKU >

< start="249.048" dur="0.067"> JAMINAN UNTUK MEMBANGKAP, LAN SOMETHING ELSE >

< start="249.115" dur="0.067"> JAMINAN UNTUK MEMBANGKE, LAN KANGGO ELSE IS >

< start="249.182" dur="0.367"> JAMINAN UNTUK MEMBANGKANG, LAN SOMETHING ELSE SAIKI >

< start="249.549" dur="0.1"> JAMINAN UNTUK MEMBANGKANG, LAN SOMETHING ELSE ING ING INI >

< start="249.649" dur="0.233"> KOMUNITAS ELSE ING ING SAIKI >

< start="249.882" dur="0.101"> KOMUNITAS ELSE ING ING NGANGGO >

< start="249.983" dur="0.2"> KOMUNITAS ELSE ING ING NGANGGO NANG ULANG. >

< start="250.183" dur="0.167"> SAIKI OKAY. >

< start="250.35" dur="0.1"> SAIKI OKAY. Lan >

< start="250.45" dur="0.066"> SAIKI OKAY. BANJUR >

< start="250.516" dur="0.267"> SAIKI OKAY. Lan banjur >

< start="250.783" dur="0.034"> SAIKI OKAY. Lan ING KANGGO >

< start="250.817" dur="0.233"> SAIKI OKAY. Lan ING KARANGAN >

< start="251.05" dur="0.367"> SAIKI OKAY. Lan banjur BUKU ING >

< start="251.417" dur="0.201"> Lan banjur BUKU ING >

< start="251.618" dur="0.066"> Lan banjur BUKU ING AKU KANGGO >

< start="251.684" dur="0.1"> Lan banjur KANGGO WANGSA BAKAL >

< start="251.784" dur="0.134"> Lan banjur KANGGO INGKANG NGANGGO >

< start="251.918" dur="0.067"> Lan banjur KANGGO WANGSA KANGGO MANGGO >

< start="251.985" dur="0.3"> Lan banjur KANGGO WANGSA KANGGO Nuju WULANG >

< start="252.285" dur="0.3"> Bakal NGANGGO >

< start="252.585" dur="0.1"> Bakal KANGGO NGANGKA >

< start="252.685" dur="0.1"> AKU KANGGO NGANGGO ING KANG TENGOK, KANGGO >

< start="252.785" dur="0.167"> Bakal NU KANGGO ING NGANG KANGGO, ING DAWA >

< start="252.952" dur="0.267"> INGING KANGGO ING NGANG KANGGO, ING PROBABLY >

< start="253.219" dur="0.2"> SUPERI, ING PROBABLY >

< start="253.419" dur="0.1"> SUPERI, ING NGANGGO-KANGGO MUNGSA >

< start="253.519" dur="0.267"> PEKSENGAN, ING NGANGGO-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANGGAHKE UNGGAL-UNDANG-UNDANG-UNDANGGONG SANGGUT. >

< start="253.786" dur="0.167"> KARYA. >

< start="253.953" dur="0.067"> KARYA. Yen aku >

< start="254.02" dur="0.067"> KARYA. Yen IT >

< start="254.087" dur="0.2"> KARYA. Yen IT IS >

< start="254.287" dur="0.434"> KARYA. Yen Duwit $ 17 >

< start="254.721" dur="0.1"> KARYA. Yen Duwe $ 17 Yuta >

< start="254.821" dur="0.133"> KARYA. Yen Dhewe $ 17 Bilyar >

< start="254.954" dur="0.1"> KARYA. Yen Dhewe $ 17 Yuta dolar AS >

< start="255.054" dur="0.167"> Yen Dhewe $ 17 Yuta dolar AS >

< start="255.221" dur="0.167"> Yen Dhewe $ 17 Yuta dolar Kanggo >

< start="255.388" dur="0.267"> Yen Dhewe $ 17 Bilyar TANGGUNG KANGGO INDUSRI >

< start="255.655" dur="0.067"> Yen Dhewe $ 17000000 yuta kanggo dolar industri >

< start="255.722" dur="0.233"> Yen Dhewe $ 17000000 yuta kanggo negesake industri >

< start="255.955" dur="0.1"> Yen Dhewe $ 17000000 yuta kanggo negesake industri >

< start="256.055" dur="0.201"> INGGRIS INDUSTRI ING ASK >

< start="256.256" dur="0.166"> INGGRIS INDUSTRI ING PENTING >

< start="256.422" dur="0.067"> INGGRIS INDUSTRI ING ASMARI WARI sadurunge, >

< start="256.489" dur="0.367"> ING ING INDUSTRI INGGRIS ING ING sadurunge, BISA >

< start="256.856" dur="0.1"> ING INDAHTERI INGGRIS ING TANPA BISA, ING NGANGGO >

< start="256.956" dur="0.801"> ING INDAHTERI INGGRIS ING ING sadurunge, BASA ING KANGGO >

< start="257.757" dur="0.2"> SAIKI sadurunge sadurunge, bakal luwih >

< start="257.957" dur="10.911"> Saking sadurunge, Apa bakal luwih >

< start="268.868" dur="0.067"> Saking sadurunge, bakal luwih cepet >

< start="268.935" dur="0.334"> Saking sadurunge, Apa bakal luwih >

< start="269.269" dur="0.3"> Saking sadurunge, Apa bakal luwih seneng >

< start="269.569" dur="0.133"> SAIKI sadurunge BISA, ING NGANGGO INGGRIS ING SUKU >

< start="269.702" dur="0.267"> SAIKI sadurunge BISA, ING NGANGGO INGGU BISA MUDAH ING SUKU BUKU >

< start="269.969" dur="0.267"> YANG PUNYA LUKU SUKU BALIK >

< start="270.236" dur="0.267"> SAIKI MENGGUNAKI SITTIKASI BACKSTOP >

< start="270.503" dur="0.067"> YANG PUNYA LUKU SUKU PAMPIRAN AVIASI BACKSTOP >

< start="270.57" dur="0.067"> YANG PUNYA LUKU SUKU BUKTUR PENDIDIKAN AVIASI KANGGO IN >

< start="270.637" dur="0.2"> YANG PUNYA LUKU SUKU ING MANJUKTUR PANJENISAN BACKSTOP >

< start="270.837" dur="0.233"> PENGARUH PELAKSANAAN ING ING >

< start="271.07" dur="0.134"> PENGARUH PELAKSANAAN ING UNIT >

< start="271.204" dur="0.1"> PENGARUH PELAKSANAAN ing NEGARA. >

< start="271.304" dur="0.167"> STATES UNIK. >

< start="271.471" dur="0.1"> STATES UNIK. >> >

< start="271.571" dur="0.1"> STATES UNIK. >> WAS >

< start="271.671" dur="0.1"> STATES UNIK. >> WALAWARI >

< start="271.771" dur="0.2"> STATES UNIK. >> WAYune NENG NENGGANG >

< start="271.971" dur="0.034"> STATES UNIK. >> WAYune NENG NENGGALAKAN TOOK >

< start="272.005" dur="0.333"> STATES UNIK. >> WAYune NENG NENGGALAKAN TOOK A >

< start="272.338" dur="0.434"> STATES UNIK. >> WAYune NENG NENGGALAKAN TOOK A HUGE >

< start="272.772" dur="0.2"> >> WAYune NENG NENGGALAKAN TOOK A HUGE >

< start="272.972" dur="0.2"> >> WAYune NENG NENGGALAKAN TOOK A HUGE HIT >

< start="273.172" dur="0.167"> >> WAYune NENG NENGGALAKAN TOOK A HUTE HIT FINANCIALLY >

< start="273.339" dur="0.067"> >> WAYune NENG NENGGALAKAN TOOK A HUTE HITE ING ING SAK INGKANG >

< start="273.406" dur="0.1"> >> WAYune NENG NENGGALAKAN TOOK KANGGO PUTRA ING SUKU >

< start="273.506" dur="0.2"> HIT ING SUKU NGANGGO >

< start="273.706" dur="0.067"> HIT ING SUKU NGANGGO 737 >

< start="273.773" dur="0.133"> HIT ING SUKU TENAGA 737 MAX >

< start="273.906" dur="0.101"> HIT ING SUKU TENAGA 737 MAX KRISIS >

< start="274.007" dur="0.066"> HIT ING SUKU TENAGA 737 MAX KRISIS IN >

< start="274.073" dur="0.334"> HIT ING SUKU TENAGA 737 MAX KRISIS ING >

< start="274.407" dur="0.334"> 737 MAX KRISIS ING ING >

< start="274.741" dur="0.1"> 737 MAX KRISIS DI KORONAVIRUS >

< start="274.841" dur="0.066"> 737 MAX KRISIS ING KORONAVIRUS TAPI >

< start="274.907" dur="0.101"> 737 MAX KRISIS DI KABUPATEN KORONAVIRUS >

< start="275.008" dur="0.267"> 737 MAX KRISIS ING CORONAVIRUS TAPI ORA ING >

< start="275.275" dur="0.1"> 737 MAX KRISIS ING CORONAVIRUS TAPI ORA ING PANJENENGAN >

< start="275.375" dur="0.233"> CORONAVIRUS TAPI TAPI ING PANJENENGAN >

< start="275.608" dur="0.167"> KORONAVIRUS TAPI TAPI ING PANJENGA ING PANJENGA >

< start="275.775" dur="0.167"> KORONAVIRUS TAPI NGAPAL ING TRADING TULIS Pungkasan >

< start="275.942" dur="0.1"> CORONAVIRUS TAPI ORA KANGGO ING TRADING ING BISAN >

< start="276.042" dur="0.167"> KORONAVIRUS TAPI ORA KANGGO NGANGGUT ING SESI KANGGO ING TRADING >

< start="276.209" dur="0.167"> STOK SESI TRADING SULIT >

< start="276.376" dur="0.066"> KANGGO TRADING SESSIONS STOK IS >

< start="276.442" dur="0.067"> KANGGO TRADING SESSIONS STOK IS UP >

< start="276.509" dur="0.3"> STOK SESI TRADING SULIT KANGGO UP 66%. >

< start="276.809" dur="0.201"> IS UP 66%. >

< start="277.01" dur="0.133"> IS UP 66%. KANGGO >

< start="277.143" dur="0.134"> IS UP 66%. NUNGGUH >

< start="277.277" dur="0.233"> IS UP 66%. NYANGGO >

< start="277.51" dur="0.167"> IS UP 66%. Apa sampeyan kudu nggawe nilai >

< start="277.677" dur="0.233"> Apa sampeyan kudu nggawe nilai >

< start="277.91" dur="0.267"> Napa sampeyan bisa nyandhangi kinerja >

< start="278.177" dur="0.067"> Napa sampeyan bisa nyandhang-bisa nggayuh betapa wae >

< start="278.244" dur="0.034"> Apa sampeyan kudu nggawe dhuwit sing bisa digunakake >

< start="278.278" dur="0.266"> NGAPAK PANJENENGAN KANGGO MACAPAKAN ING AKHIRING ASING A >

< start="278.544" dur="0.267"> PUTIH ING AKHIRING AS A >

< start="278.811" dur="0.1"> BOEING KEWANGAN AS Minangka COMPANY >

< start="278.911" dur="0.101"> Nggawe Rampung Nganti Rampung >

< start="279.012" dur="0.2"> BOEING AKSARI AKU ASING KOMPUTER KADAR SAIKI? >

< start="279.212" dur="0.167"> KOMPUTER KADAR SAIKI? >

< start="279.379" dur="0.133"> KOMPUTER KADAR SAIKI? >> >

< start="279.512" dur="0.501"> KOMPUTER KADAR SAIKI? >> POTONG >

< start="280.013" dur="1.468"> KOMPUTER KADAR SAIKI? >> BOEING IS >

< start="281.481" dur="0.767"> KOMPUTER KADAR SAIKI? >> MEMBANGSA KANGGO >

< start="282.248" dur="0.034"> KOMPUTER KADAR SAIKI? >> BOEING IS CLEARLY HIT >

< start="282.282" dur="0.367"> KOMPUTER KADAR SAIKI? >> BOEING KANGGO ING SUKU DENGAN >

< start="282.649" dur="0.2"> >> BOEING KANGGO ING SUKU DENGAN >

< start="282.849" dur="0.066"> >> BOEING IS CLEARLY HIT BY THE >

< start="282.915" dur="0.201"> >> BOEING KANGGO ING ING ING MAX >

< start="283.116" dur="0.133"> >> MENGETENGI KANGGO ING TANGGO MACAPAN MAX >

< start="283.249" dur="0.067"> >> BOEING KANGGO ING ING ING TANGGAP MAX >

< start="283.316" dur="0.2"> >> BOEING KANGGO ING ING NGGO MACAPAN MAX YANG TINDAK >

< start="283.516" dur="0.234"> KANGGO MAX GROUNDING YANG KANGGO >

< start="283.75" dur="0.1"> TEMBANG MAX YANG TANGGO LAKON >

< start="283.85" dur="0.4"> PEKAN MAX YANG KANGGO NAK TANGGO LENGAN >

< start="284.25" dur="7.174"> LUKISAN MAX YANG KANGGO NAK LAKU SAIKI A >

< start="291.424" dur="0.267"> TANGGAL MAX TANGGO YANG SANGGUT PUTIH ING TAHUN. >

< start="291.691" dur="0.2"> PUTIH ING BISAN. >

< start="291.891" dur="0.134"> PUTIH ING BISAN. Wong-wong >

< start="292.025" dur="0.066"> PUTIH ING BISAN. SASARAN TEMA >

< start="292.091" dur="0.267"> PUTIH ING BISAN. TINDAK KANGGO TO >

< start="292.358" dur="0.067"> PUTIH ING BISAN. TARIKH ING KANGGO DAPAT >

< start="292.425" dur="0.234"> PUTIH ING BISAN. TARIKH ING KANGGO NGANGGO >

< start="292.659" dur="0.4"> PUTIH ING BISAN. TARIKH ING KANGGO NGANGGO UP >

< start="293.059" dur="0.2"> TARIKH ING KANGGO NGANGGO UP >

< start="293.259" dur="0.1"> TARIKH ING NGANGGO NANG TAKE UP Lan >

< start="293.359" dur="0.134"> TARIKH ING KANGGO DAPAT APLIKAN LAN POKOK >

< start="293.493" dur="0.066"> TARIKH ING NGANGGO NANG TARI ING LAN NGANGGO >

< start="293.559" dur="0.067"> TARIKH ING NGANGGO NANG TARI ING LAN NGANGGO LIRIK >

< start="293.626" dur="0.3"> TARIKH ING NGANGGO NANG TARI ING LAN NGANGGO ING SAIKI >

< start="293.926" dur="0.334"> TARIKH ING NGANGGO NANG TARI ING LAN NGANGGO ING ING SADIRAN >

< start="294.26" dur="0.167"> Lan FEDING LAMPIRAN IS ING UMUM >

< start="294.427" dur="0.067"> Lan FLYING LAMPIRAN IS ING UMUM ING >

< start="294.494" dur="0.167"> Lan GAMPANG LAMPIRAN ING SAD TENGAH >

< start="294.661" dur="0.133"> Lan GAMPANG LAMPIRAN ING ING SADANGAN ING SUMMER. >

< start="294.794" dur="0.167"> ING SUMMER. >

< start="294.961" dur="0.067"> ING SUMMER. KAMI >

< start="295.028" dur="0.066"> ING SUMMER. KAMI >

< start="295.094" dur="0.301"> ING SUMMER. KAMI SAIKI >

< start="295.395" dur="0.2"> ING SUMMER. KANGGO SAIKI NINI >

< start="295.595" dur="0.133"> ING SUMMER. SAIKI KANGGO NANGGO >

< start="295.728" dur="0.301"> ING SUMMER. Kita saiki ngrungokake kabar iki >

< start="296.029" dur="0.2"> Kita saiki ngrungokake kabar iki >

< start="296.229" dur="0.1"> Kita saiki ngrungokake IT JABAR >

< start="296.329" dur="0.1"> ING SAIKI KANGGO NANGGURAN ITU JABUR >

< start="296.429" dur="0.1"> ING SAIKI KANGGO NANGGUT WANGGO WANGJAWA >

< start="296.529" dur="0.4"> Kita saiki ngrungokake IT DITULISI manawa dheweke bisa miwiti >

< start="296.929" dur="0.101"> Kita saiki ngrungokake IT DITULISI yen dheweke bisa miwiti PRODUKSI >

< start="297.03" dur="0.166"> SATU INI MULIT PRODUKSI >

< start="297.196" dur="0.067"> SAIKI INI Miwiti PRODUKSI OF >

< start="297.263" dur="0.067"> Yen padha Miwiti PRODUKSI ING >

< start="297.33" dur="0.233"> SATU ING AKU Miwiti PRODUKSI MAX >

< start="297.563" dur="0.067"> SUKU ING AKU Miwiti PRODUKSI MAX IN >

< start="297.63" dur="0.334"> SATU ING AKU Miwiti PRODUKSI MAX INI >

< start="297.964" dur="0.334"> SATU ING AKU Miwiti PRODUKSI MAX DI RENTON >

< start="298.298" dur="0.1"> SATU ING AKU Miwiti PRODUKSI MAX INI RENTON LAGU >

< start="298.398" dur="0.166"> ING MAX INI RENTON LAMPIRAN >

< start="298.564" dur="0.101"> ING MAX ING RENTON LAMPIRAN IN >

< start="298.665" dur="0.266"> ING MAX ING RENTON LAGU ING MUNGSA. >

< start="298.931" dur="0.201"> IN MAY. >

< start="299.132" dur="0.066"> IN MAY. Dheweke >

< start="299.198" dur="0.167"> IN MAY. Wong-wong mau >

< start="299.365" dur="0.134"> IN MAY. ING ING TANGGOLEH >

< start="299.499" dur="0.066"> IN MAY. ING INI APPIL APRIL >

< start="299.565" dur="0.267"> IN MAY. ING INI TARGETING APRIL TAPI >

< start="299.832" dur="0.134"> ING INI TARGETING APRIL TAPI >

< start="299.966" dur="0.1"> ING INI LENGKAP APRIL TAPI I >

< start="300.066" dur="0.067"> ING INI LENGKAP APRIL TAPI AKU NGIRI >

< start="300.133" dur="0.2"> ING INI LENGKAP APRIL TAPI AKU KANGGO >

< start="300.333" dur="0.4"> ING INI LENGKAP APRIL TAPI ING AKU KITA BISA >

< start="300.733" dur="0.434"> ING INI LENGKAP APRIL TAPI, ING NGE ING NGET ING KANGGO DAPAT GATENGAN >

< start="301.167" dur="11.545"> ING INI LENGKAP APRIL TAPI, ING NGE ING NGETI GAL PADANGGAL >

< start="312.712" dur="0.167"> AKU Mikir BISA bisa entuk >

< start="312.879" dur="0.066"> AKU KITA KITA BISA bisa nganggep >

< start="312.945" dur="0.134"> AKU Mikir BISA DAPAT GOLEKA KANG ING >

< start="313.079" dur="0.067"> INGKU KITA BISA bisa entuk ING MUNGKIN >

< start="313.146" dur="0.2"> AKU KITA KITA NGAKAK INGKE ING WAKTU Miwiti WASA >

< start="313.346" dur="0.3"> AKU Mikir BISA PADANG ING NGANGGO MUNGSA ING WULANG >

< start="313.646" dur="0.1"> AKU Mikir BISA PADANG ING NGANGGO ING WAKTU MUNGSA INI >

< start="313.746" dur="0.234"> ING NGANGGO MUNGSA BASA >

< start="313.98" dur="0.2"> ING MUNGSA MUNGSA NUNG MUNGSA >

< start="314.18" dur="0.1"> ING MUNGSA WAKTU WAKTU WIS DITOLONG. >

< start="314.28" dur="0.2"> KANGGO JABAR. >

< start="314.48" dur="0.1"> KANGGO JABAR. WONG >

< start="314.58" dur="0.067"> KANGGO JABAR. NINI NGUKA >

< start="314.647" dur="0.1"> KANGGO JABAR. ING NGANGGO Nuju TO >

< start="314.747" dur="0.401"> KANGGO JABAR. ING NGANGGO NGANGGO >

< start="315.148" dur="0.333"> ING NGANGGO NGANGGO >

< start="315.481" dur="0.034"> ING NGANGGO Nggawe KOMPUTER >

< start="315.515" dur="0.1"> ING NGANGGURU MANGKA KUMeta >

< start="315.615" dur="0.1"> ING NGANGGURU MANGSA KONTOH INGKANG >

< start="315.715" dur="0.067"> ING NGANGGO NANGGO MUNGGUT KONEKSI KANGGO >

< start="315.782" dur="0.333"> Cara Nggayuh Konflikasi Wong Saiki lan >

< start="316.115" dur="0.167"> KONKLMEN ING SAIKI LAN >

< start="316.282" dur="0.067"> KONKMEN ING SAIKI LAN IT >

< start="316.349" dur="0.1"> KONKMEN ING SAIKI LAN IT >

< start="316.449" dur="0.1"> KONKMEN ING SAIKI LAN ITENI >

< start="316.549" dur="0.4"> KONKMEN ING SAIKI lan IT WIS AKU A >

< start="316.949" dur="0.067"> KONKLMEN ING SAIKI LAN IT IS AYANG Bagean >

< start="317.016" dur="0.2"> Konflik saka saiki lan IT wis dadi bagean saka >

< start="317.216" dur="0.101"> KONEKSI KANGGO SAIKI LAN ITO AYANG BABAGAN >

< start="317.317" dur="0.2"> IT wis dadi bagean saka >

< start="317.517" dur="0.1"> IT IS wis dadi bagéan saka VIRUS >

< start="317.617" dur="0.333"> IT IS Bagean bagean saka VIRUS lan >

< start="317.95" dur="0.101"> Kuwi wis dadi bagéan saka VIRUS lan IT >

< start="318.051" dur="0.1"> IT IS Bagean bagean saka VIRUS lan IT IS bakal >

< start="318.151" dur="0.3"> IT IS Bagean bagean saka VIRUS lan IT IS bakal >

< start="318.451" dur="0.1"> IT IS Bagean bagean saka VIRUS lan IT Duwe >

< start="318.551" dur="0.234"> VIRUS lan ING NGANGGO >

< start="318.785" dur="0.133"> VIRUS lan ING NGANGGO >

< start="318.918" dur="0.167"> VIRUS LAN ING NGANGGO INGKAP INI >

< start="319.085" dur="0.1"> VIRUS lan ING AKU NAMPAK IMPAKI BAKAL >

< start="319.185" dur="0.267"> VIRUS lan ING NGANGGO INGKAP INGKANG INGKAP >

< start="319.452" dur="0.367"> VIRUS lan ING AKU NAMPAK IMPAKEN INI KENE >

< start="319.819" dur="0.1"> VIRUS lan ING NGANGGAL ING IMPANG MACAPEN ING KENE >

< start="319.919" dur="0.234"> GAMBAR MACAPAT KANGEN >

< start="320.153" dur="0.066"> GAMBAR MACAPEN ING KANG TINDAK >

< start="320.219" dur="0.201"> GAMBAR MACAPEN ING KANG TINDAK >

< start="320.42" dur="0.066"> GAMBAR MACAPAT KANGEN ING NGUT ING KANGGO >

< start="320.486" dur="0.401"> GAMPANG TINDAK PIKSA ING NGANGGO ING KANGGO >

< start="320.887" dur="0.1"> GAMPANG KENE TANGGAL ING ING ING ING KANGGO BASA-BASA sing ING NGANGGO >

< start="320.987" dur="0.2"> TINDAK-LAMPIRAN ING SAK ING KANGGO >

< start="321.187" dur="0.167"> TINDAK-INGKI BEDHAN sing ISUSING INGING KANGGO >

< start="321.354" dur="0.5"> TINDAK-INGKI BEDHAN sing ISUSING INGGO BASA lan >

< start="321.854" dur="0.1"> TINDAK-INGKI BEDHAN sing ISUSING INGKANG KANGGO lan >

< start="321.954" dur="0.067"> TINDAK-INGKI BEDHAN-DENING ING sing NGANGGO KANGGO lan ING MARKET >

< start="322.021" dur="0.334"> TINDAK-INGKI BEDHAN-DENING ING sing NGANGGO KANGGO lan ING PASIR IS >

< start="322.355" dur="0.3"> Bakal lan PASAR IS >

< start="322.655" dur="0.1"> AKU lan KARKUHAN NGEDAH >

< start="322.755" dur="0.301"> AKU lan KANGGO MARKET ING NGANGGUT >

< start="323.056" dur="0.1"> AKU lan KANGGO NATE INGKUT KANGGO. >

< start="323.156" dur="0.233"> PANJENENGAN NGAHAJABAT. >

< start="323.389" dur="0.1"> PANJENENGAN NGAHAJABAT. LAYANG >

< start="323.489" dur="0.1"> PANJENENGAN NGAHAJABAT. LAMPIRAN LENGKAP >

< start="323.589" dur="0.067"> PANJENENGAN NGAHAJABAT. MINGGAM Pungkasan minggu >

< start="323.656" dur="0.2"> PANJENENGAN NGAHAJABAT. MINGGUP Pungkasane MINGGU >

< start="323.856" dur="0.067"> PANJENENGAN NGAHAJABAT. MINGGAM Pungkasan Mumpuni WULANG ING >

< start="323.923" dur="0.234"> PANJENENGAN NGAHAJABAT. MINGGU LENGKAP MINGGU ING INI >

< start="324.157" dur="0.2"> MINGGU LENGKAP MINGGU ING INI >

< start="324.357" dur="0.1"> MINGGU ING MINGGU ING ING SUKU >

< start="324.457" dur="0.067"> MINGGU LENGKU MINGGU ING PALING MUDAH, >

< start="324.524" dur="0.1"> MINGGU Pungkasane MINGGU ING ING PALING, KAMI >

< start="324.624" dur="0.5"> MINGGU ING MINGGU ING PALING MUDAH, ING KANGGO >

< start="325.124" dur="0.1"> MINGGU ING MINGGU ING PALING MUDAH, ING KAMI NGGO >

< start="325.224" dur="0.201"> MINGGU Pungkasan LAMPIRAN ING ING PALING, KANGGO NUNG DOGS ING >

< start="325.425" dur="0.267"> PALING HARI, INGKANG NGGO KANGEN >

< start="325.692" dur="0.1"> PALING HARI, KITA NGAKTAK DIDI SAIKI Cepet. >

< start="325.792" dur="0.2"> Cepet. >

< start="325.992" dur="0.067"> Cepet. SAIKI >

< start="326.059" dur="0.066"> Cepet. SALAH SIJI SAKA >

< start="326.125" dur="0.1"> Cepet. Siji saka >

< start="326.225" dur="0.201"> Cepet. SUKU PALING >

< start="326.426" dur="0.1"> Cepet. Sawijining wong sing paling apik >

< start="326.526" dur="0.3"> Sawijining wong sing paling apik >

< start="326.826" dur="0.033"> SATU WANG SUKU DENGAN KANGGO >

< start="326.859" dur="0.1"> SATU KABUPATEN PALING GAMPANG PALING GAMPANG >

< start="326.959" dur="0.101"> SATU DENGAN KOMPUTER sing PALING GAMPANG >

< start="327.06" dur="0.133"> SATU DENGAN KOMUNITAS PALING GAMPANG DI DIAL >

< start="327.193" dur="0.067"> SATU DENGAN KOMUNITAS PALING GAMPANG DI DIAL LAN >

< start="327.26" dur="0.367"> SATU DENGAN KOMUNITAS PALING GAMPANG DI DIAL lan SAIKI >

< start="327.627" dur="0.167"> COMPANES ING DIAL lan SAIKI >

< start="327.794" dur="0.066"> KOMPUTER ING DIAL LAN SAIKI >

< start="327.86" dur="0.1"> COMPANES IN DIAL LAN SAIKI ITE >

< start="327.96" dur="0.067"> KOMPUTER ING DIAL LAN SAIKI ITU KABEH, >

< start="328.027" dur="0.167"> KOMPUTER ING DIAL LAN SAIKI ITU ING JUGA, IT >

< start="328.194" dur="0.434"> KOMPUTER ING DIAL LAN SAIKI ITU ING JUGA, IT IS >

< start="328.628" dur="0.1"> KOMPUTER ING DIAL LAN SAIKI ITU ING JUGA, ING NGANGGO >

< start="328.728" dur="0.233"> ITU ING JUGA, ING NGANGGANG >

< start="328.961" dur="0.034"> ITU ING JUGA, KANGGO INGGRIS MACAPAT >

< start="328.995" dur="0.434"> ITU ING JUGA, KANGGO INGGRIS KANGGO A >

< start="329.429" dur="0.6"> ITU ING JUGA, KANGGO MACANG-UNDANG GAMPANG PITEN >

< start="330.029" dur="0.367"> ING JUGA, KANGGO NUKU LUKISAN BITU >

< start="330.396" dur="0.301"> ITU ING JUGA, KANGGO NANGGUN ING SITUS BITU, >

< start="330.697" dur="0.066"> ITU ING JUGA, KANGGO MACAPAT PITENE BIT JAWA, ING BISA >

< start="330.763" dur="0.334"> ITU ING JUGA, KANGGO MACANG-UNDANG GAMPANG PITENE, BISA KANGGO TINDAK >

< start="331.097" dur="0.167"> GAMPANG PITEN, BAKAL TINDAK >

< start="331.264" dur="0.1"> GUNIT PITIK BASA, ING TINDAK >

< start="331.364" dur="0.2"> GAMPANG PITEN, BUKAN ING NGETO >

< start="331.564" dur="0.067"> GAMPANG PITEN, ING TINDAK ING KANGGO >

< start="331.631" dur="0.667"> GUNIT PITIK BASA, ING NGETO KENE KENE >

< start="332.298" dur="16.417"> GAMPANG PITEN, ING NGANGGO ING UNI KANGGO BAKAL >

< start="353.486" dur="0.067"> ING >

< start="353.553" dur="0.066"> IKI >

< start="353.619" dur="0.434"> ING ITU >

< start="354.053" dur="0.034"> ING INI PERILS >

< start="354.087" dur="0.367"> ING ING PERITS ING >

< start="354.454" dur="0.3"> KENE ING KANGGO BUDAK >

< start="354.754" dur="0.133"> ING ING KABEH NGANGGO MUNGSA DARI >

< start="354.887" dur="0.1"> Kuwi BISAN-KERJA NGGOLEKI MUNGSA ING ING omah. >

< start="354.987" dur="0.167"> SAIKI. >

< start="355.154" dur="0.067"> SAIKI. >> >

< start="355.221" dur="0.1"> SAIKI. >> WAYANG >

< start="355.321" dur="0.067"> SAIKI. >> SUKAN DIDENG >

< start="355.388" dur="0.233"> SAIKI. >> SAIKI DENGAN TO >

< start="355.621" dur="0.367"> SAIKI. >> SAIKI DENGAN ING >

< start="355.988" dur="0.067"> SAIKI. >> SUKAN DIDANG UNGGUH DOG >

< start="356.055" dur="0.2"> SAIKI. >> SUKAN DIDANG UNGGUH BASA-DARI >

< start="356.255" dur="0.101"> SAIKI. >> SUKAN DIDANG GOLEKA DARI AS AS >

< start="356.356" dur="0.166"> >> SUKAN DIDANG GOLEKA DARI AS AS >

< start="356.522" dur="0.201"> >> SAIKI DIDENG PANGGILAN UNTUK AS KAMI >

< start="356.723" dur="0.166"> >> SAIKI DIDENG PANGGILAN UNTUK AS KAMI LAMPIRAN >

< start="356.889" dur="0.401"> >> SAIKI DIDENG PANGGILAN UNTUK AS KAMI MENGGELAK DIRI >

< start="357.29" dur="0.1"> >> SAIKI DIDENG PANGGILAN UNTUK AS KAMI LAMPIRAN LAPORAN PENTING >

< start="357.39" dur="0.167"> KANGGO MENGGUNAKAN KABUPATEN ING >

< start="357.557" dur="0.133"> KITA LAMPIRAN KABUPATEN INI >

< start="357.69" dur="0.1"> KANGGO APLIKASI LAPORAN ING SAIKI >

< start="357.79" dur="0.1"> KANGGO APLIKASI LAPORAN ING SAIKI >

< start="357.89" dur="0.234"> KANGGO APLIKASI LAPORAN ING SENTIGA ING MELAYU >

< start="358.124" dur="0.067"> KANGGO APLIKASI RENJANA ING JAWA INGGRIS ING MENGIKUT >

< start="358.191" dur="0.367"> KANGGO LAMPIRAN RÉSORAN ING JAWABAN ING ING MENGIKUT ING ING >

< start="358.558" dur="0.267"> IS IS INGGALISE ING ING INS >

< start="358.825" dur="0.133"> IS IS INGGO ING MUNGKU ING AIRLINE >

< start="358.958" dur="0.2"> IS IS INGGO ING MUNGKU IN AVIASI AVI >

< start="359.158" dur="0.067"> IS IS INGGRIS ING MUNGKU ING INDUSTRI PELAKSANA AIRLINE >

< start="359.225" dur="0.2"> IS IS INGGRIS ING MUNGKIN ING INDUSTRI ASI AIRLINE >

< start="359.425" dur="0.234"> INDUSTRI AIRLINE AVIATION AS >

< start="359.659" dur="0.1"> INDUSTRI AIRLINE AVIATION AS WELL. >

< start="359.759" dur="0.2"> WELL. >

< start="359.959" dur="0.1"> WELL. NGENTANG >

< start="360.059" dur="0.067"> WELL. KANGGO NGANGGO >

< start="360.126" dur="0.067"> WELL. KANGGO NGANGGO lan >

< start="360.193" dur="0.1"> WELL. Simpen lan ING KITA >

< start="360.293" dur="0.367"> WELL. Simpen lan ING AKU KANGGO >

< start="360.66" dur="0.033"> WELL. KANGGO NGANGGO lan INGGO NATE TALK >

< start="360.693" dur="0.334"> WELL. KANGGO NGANGGO lan INGGO NGANGGO >

< start="361.027" dur="0.2"> KANGGO NGANGGO lan INGGO NGANGGO >

< start="361.227" dur="0.1"> KANGGO NGANGGO lan INGGO KANGGO INGGO >

< start="361.327" dur="0.1"> KANGGO NGANGGO lan INGGO NUNGGUH INGKE >

< start="361.427" dur="0.2"> KANGGO NGANGGO lan INGGO NUNGGUH INGKE ING NGENTANG >

< start="361.627" dur="0.134"> KANGGO NGANGGO lan INGGO NUNGGUH INGKE LAN-UNDANG LAGU LAN >

< start="361.761" dur="0.267"> KANGGO NGANGGO lan INGGO NUNGGUH INGKE LAN-UNDANG LAGU LAN MUNGKIN >

< start="362.028" dur="0.167"> KANGGO LAMPIRAN LAN MEKAN >

< start="362.195" dur="0.167"> KANGGO LAMPIRAN LAN MEKAN >

< start="362.362" dur="0.1"> KANGGO LAMPIRAN LAN KANGGO GAMBAR >

< start="362.462" dur="0.2"> KANGGO LAMPIRAN LAN KANGGO MANGSA GAMPANG >

< start="362.662" dur="0.1"> KANGGO LAMPIRAN LAN KANGGO MUNGSA GAMPANG PIREMBANG GURNOR >

< start="362.762" dur="0.267"> Sampeyan LAGU MUNGGAL LAN MUNTUT KANGGO MUNGSA INGGRIS KANGGO >

< start="363.029" dur="0.167"> GETNOR KAYU GAMPANG GAMPANG >

< start="363.196" dur="0.066"> GETNOR STAY HOME ORDER IS IS >

< start="363.262" dur="0.101"> INGGRIS KANGGO GAMBAR NUNGGAL IN >

< start="363.363" dur="0.166"> GETNOR KAYU GAMPANG GAMPANG ING KENE >

< start="363.529" dur="0.467"> GETNOR KAYU GAMPANG GAMPANG ING ING KANGGO >

< start="363.996" dur="0.101"> ORDER NGANTEN GOVERNOR ING ING KANGGO UNTUK WASHINGTON. >

< start="364.097" dur="0.233"> ING FUNGSA UNTUK WASHINGTON. >

< start="364.33" dur="0.067"> ING FUNGSA UNTUK WASHINGTON. Pungkasan >

< start="364.397" dur="0.1"> ING FUNGSA UNTUK WASHINGTON. DINA IKI >

< start="364.497" dur="0.067"> ING FUNGSA UNTUK WASHINGTON. Dina iki >

< start="364.564" dur="0.233"> ING FUNGSA UNTUK WASHINGTON. PADANGGULANG ING NGANGGANG >

< start="364.797" dur="0.1"> ING FUNGSA UNTUK WASHINGTON. HARI ING dina ING >

< start="364.897" dur="0.301"> ING FUNGSA UNTUK WASHINGTON. HARI INGING ING NGANGGANG PARI >

< start="365.198" dur="0.333"> HARI INGING ING NGANGGANG PARI >

< start="365.531" dur="0.201"> HARI INGING ING NGGANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG NUNG TANGGAL >

< start="365.732" dur="0.1"> HARI ING JAWA ING Pungkasan Pungkasan sing BISNES BISNES >

< start="365.832" dur="0.1"> HARI ING JAWA ING Pungkasan BISAN sing ora bakal ditindakake >

< start="365.932" dur="0.167"> Bisnis Negesine WULANG >

< start="366.099" dur="0.1"> BUSINESS NONESENTAL BAKAL >

< start="366.199" dur="0.133"> USNESENTIAL BUSINESSES bakal dibukak >

< start="366.332" dur="0.1"> USNESENTIAL NEGARA ING AKU DIBUKA sadurunge >

< start="366.432" dur="0.167"> USNNESENTIAL NEGARA ING AKU DIDANG MUKA sadurunge dheweke >

< start="366.599" dur="0.367"> USNNESENTI NEGARA BISA DIBUKA Sakdurunge >

< start="366.966" dur="0.1"> USNNESENTI NEGARA BISA KANGGO DIBUKA sadurunge ING INI DITANGGANG >

< start="367.066" dur="0.234"> KANGGO BISA ING DENGAN ING KANGGO >

< start="367.3" dur="0.133"> KANGGO BISA ING ING KANGGO DIBUAT ING SUKU >

< start="367.433" dur="0.401"> KANGGO BISA ING DENGAN ING KANGGO DIBUAT ING TO >

< start="367.834" dur="0.367"> KANGGO BISA ING ING ING KANGGO DIBUAT ING PANUT MUTUP. >

< start="368.201" dur="0.233"> BASA NUTUT. >

< start="368.434" dur="0.134"> BASA NUTUT. KIERRA >

< start="368.568" dur="0.066"> BASA NUTUT. KIERRA ELFALAN >

< start="368.634" dur="0.034"> BASA NUTUT. KIERRA ELFALAN IS >

< start="368.668" dur="0.3"> BASA NUTUT. KIERRA ELFALAN ING IN >

< start="368.968" dur="0.1"> BASA NUTUT. KIERRA ELFALAN ING ING SOUTH >

< start="369.068" dur="0.2"> KIERRA ELFALAN ING ING SOUTH >

< start="369.268" dur="0.134"> KIERRA ELFALAN ING ING ING KOTA >

< start="369.402" dur="0.2"> KIERRA ELFALAN ING ING NEGARA KOTA >

< start="369.602" dur="0.1"> KIERRA ELFALAN ING ING NEGARA KOMUNITAS ING DENGAN >

< start="369.702" dur="0.3"> KIERRA ELFALAN ING ING NEGARA KOTA DENGAN LANANG. >

< start="370.002" dur="0.167"> KENYATA KANGGO BISA. >

< start="370.169" dur="0.167"> KENYATA KANGGO BISA. >> >

< start="370.336" dur="0.1"> KENYATA KANGGO BISA. >> Wartawan: >

< start="370.436" dur="0.1"> KENYATA KANGGO BISA. >> Wartawan: ING >

< start="370.536" dur="0.067"> KENYATA KANGGO BISA. >> Wartawan: ING KANGGO >

< start="370.603" dur="0.267"> KENYATA KANGGO BISA. >> Wartawan: ING KANGGO MUNGSA >

< start="370.87" dur="0.2"> >> Wartawan: ING KANGGO MUNGSA >

< start="371.07" dur="0.134"> >> Wartawan: ING NGANGGO MANGSA BUKU >

< start="371.204" dur="0.233"> >> Wartawan: ING NGENTANG KAYU KAYU >

< start="371.437" dur="0.034"> >> Wartawan: ING NGANGGAL WULANG HEALTHY HEALTHY >

< start="371.471" dur="0.233"> >> Wartawan: ING NGANGGALU WULUS HEALTHY HEALTHY HEADTHY IS >

< start="371.704" dur="0.367"> >> Wartawan: ING NGASAAN INGGRIS HEALTHY HEALTHY HEADTH IN >

< start="372.071" dur="0.234"> TANGGAL KESIHATAN HEALTHY IN >

< start="372.305" dur="0.067"> TANGGAL WARNA SIHAT ING ING KESAN >

< start="372.372" dur="0.1"> TANGGAL KANGGITAN ORDER ING ING KANGGO >

< start="372.472" dur="0.133"> TANGGAL KANGGITAN ORDER ING ING KANGGO INI >

< start="372.605" dur="0.2"> TANGGAL KANGGITAN ORDER ING ING KANGGO ING ING INI >

< start="372.805" dur="0.134"> TANGGAL KESIHATAN HEALTHY ING ING KESAN DI COVINGTON, >

< start="372.939" dur="0.167"> Efek Ora Ana ing COVINGTON, >

< start="373.106" dur="0.133"> Efek Ora Ana ing COVINGTON, lan >

< start="373.239" dur="0.234"> Efek Ora Ana ing COVINGTON, lan Plancongan >

< start="373.473" dur="0.1"> Efek Ora Ana ing COVINGTON, lan PLACES ALL >

< start="373.573" dur="0.233"> Efek Ora Ana ing COVINGTON, lan PLACES ACROSS kabeh >

< start="373.806" dur="0.301"> Lan TEMPAT ALL ACROSS >

< start="374.107" dur="0.066"> Lan TEMA SEMUA WANITA ACROSS >

< start="374.173" dur="0.1"> Lan TEMA SEMUA WISAN ACROSS YOU >

< start="374.273" dur="0.167"> Lan TEMA SEMUA WIS ACROSS AKAN ING AKU >

< start="374.44" dur="0.067"> Lan TEMPAT SEMUA WANITA ACROSS sampeyan ora bakal >

< start="374.507" dur="0.334"> Lan TEMA SEMUA WANITA ACROSS Sampeyan ora bisa Deleng >

< start="374.841" dur="0.2"> WASHINGTON Sampeyan ora bakal weruh >

< start="375.041" dur="0.133"> WASHINGTON Sampeyan ora bakal NDELENG MANY >

< start="375.174" dur="0.1"> WASHINGTON Sampeyan ora bakal bisa ndeleng wong liya >

< start="375.274" dur="0.167"> WASHINGTON Sampeyan ora bakal bisa ndeleng wong liya >

< start="375.441" dur="0.134"> WASHINGTON Sampeyan ora bakal bisa ndeleng wong liya lan >

< start="375.575" dur="0.267"> WASHINGTON Sampeyan ora bakal bisa ndeleng wong liya lan ora ngerti. >

< start="375.842" dur="0.166"> MANUNGSA Wong PUTIH lan TENTANG. >

< start="376.008" dur="0.134"> MANUNGSA Wong PUTIH lan TENTANG. ING >

< start="376.142" dur="0.133"> MANUNGSA Wong PUTIH lan TENTANG. KUMPULAN >

< start="376.275" dur="0.134"> MANUNGSA Wong PUTIH lan TENTANG. ING GRATIS >

< start="376.409" dur="0.3"> MANUNGSA Wong PUTIH lan TENTANG. TAMAN GROSIS KANGGO >

< start="376.709" dur="0.1"> MANUNGSA Wong PUTIH lan TENTANG. KANGGO GRATIS KANGGO GRATIS >

< start="376.809" dur="0.2"> KANGGO GRATIS KANGGO GRATIS >

< start="377.009" dur="0.101"> KANGGO GRATIS KANGGO ING NGGALU >

< start="377.11" dur="0.133"> GRATIS KANGGO GRATIS KANGGO ING SAIKI >

< start="377.243" dur="0.167"> GRATIS KANGGO GRATIS KANGGO ING INI >

< start="377.41" dur="0.567"> GRATIS KANGGO GRATIS KANGGO ING ING PROSES >

< start="377.977" dur="5.172"> GRATIS KANGGO GRATIS NGANGGO ING NGANGGO ING ING PROBABLY ING >

< start="383.149" dur="0.167"> NGANGGO ING ADALAH ING PROBABLY >

< start="383.316" dur="0.1"> KANGGO ING DITANGGUH ING INI DIA >

< start="383.416" dur="0.1"> KANGGO ING DITANGGUH ING INI DIA AKAN KANGGO NUNG >

< start="383.516" dur="0.067"> KANGGO ING DIPANGGO ING INI DENGAN KANGGO NJAWA >

< start="383.583" dur="0.267"> KANGGO INGIN ING PROBAB KENE DENGAN KANGGO MANGSA BAKAL >

< start="383.85" dur="0.367"> KANGGO INI DIPANGGULAN INGNA KENE NENG MENGUTUR PALING PALING >

< start="384.217" dur="0.1"> KANGGO INI DIPANGGULAN INGNA KENE NENG MENGUTUR PALING JAWA >

< start="384.317" dur="0.267"> Dheweke bakal nemoni PALING PALING ING >

< start="384.584" dur="0.133"> Dheweke bakal nemoni PALING AKTIVITI >

< start="384.717" dur="0.167"> Dheweke bakal nemoni PALING AKTIVITI >

< start="384.884" dur="0.067"> Dheweke bakal nemoni PALING AKTIVITI YANG NANGGALKAKE ING >

< start="384.951" dur="0.267"> Dheweke bakal nemoni PALING AKTIVITI sing ING ING ING ING INI >

< start="385.218" dur="0.233"> AKTIVITI sing didadekne ING >

< start="385.451" dur="0.134"> AKTIVITI YANG NAMPANG ING GRATIS >

< start="385.585" dur="0.133"> AKTIVITI YANG NAMPANG ING GRATIS GRATIS >

< start="385.718" dur="0.134"> AKTIVITI YANG NAMPANG ING GRATIS KANGGO GRATIS >

< start="385.852" dur="0.1"> AKTIVITI YANG NAMPANG ING GRATIS KANGGO GRATIS DENGAN DENGAN >

< start="385.952" dur="0.3"> KUMPULANAN GRATIS DONGENG DENGAN >

< start="386.252" dur="0.134"> GROSIS KANGGO GRATIS DENGAN FARMACIES, >

< start="386.386" dur="0.166"> GROSIS KANGGO GRATIS DENGAN FARMACIES, DOKTOR >

< start="386.552" dur="0.034"> GROSIS KANGGO GRATIS DENGAN FARMACIE, KAWASAN DOKTOR >

< start="386.586" dur="0.2"> GROSIS KANGGO GRATIS DENGAN FARMACIES, Tugas DOKTOR TO >

< start="386.786" dur="0.167"> FARMACIES, GOLEKTIK KANGGO TO >

< start="386.953" dur="0.233"> FARMACIES, GOLEKTIK KANGGO MIKUT >

< start="387.186" dur="0.067"> FARMACIES, Kantor DOKTOR KANGGO RESTORAN, >

< start="387.253" dur="0.167"> FARMACIES, GOLEKTIK KANGGO MIKE RESTAURANTS, GAS >

< start="387.42" dur="0.334"> FARMACIE, GOLEKTIK KANGGO MIKE RESTORAN, KADANGAN GAS >

< start="387.754" dur="0.2"> GO RESTORAN, KANGGO GAS >

< start="387.954" dur="0.167"> GO RESTORSES, KASAHA GAS lan >

< start="388.121" dur="0.166"> GO RESTAURANTS, KANGGO GAS lan ANAK, >

< start="388.287" dur="0.101"> GO RESTORAN, KANGGO GAS lan ANAK, MARIJUANA >

< start="388.388" dur="0.333"> Lan ANAK, MARIJUANA >

< start="388.721" dur="0.1"> Lan PAMAKSAAN, MARIJUANA DISPENSARI >

< start="388.821" dur="0.067"> Lan PAMAKSAAN, MARIJUANA DISPENSARI DAN >

< start="388.888" dur="0.067"> Lan ANAK, PELULUSAN MARIJUANA lan SAYA >

< start="388.955" dur="0.1"> Lan ANAK, DISPENSARI DAN MARIJUANA, >

< start="389.055" dur="0.334"> Lan ANAK, DISPENSARI DAN MARIJUANA, ING AKU >

< start="389.389" dur="0.2"> DISPENSARI lan SADADAP, ING >

< start="389.589" dur="0.066"> TINDAKAN lan SUKU ING, ING KANGGO >

< start="389.655" dur="0.101"> TINDAKAN lan BISAN, ING KENE >

< start="389.756" dur="0.133"> TINDAKAN lan ING SAIKI, ING ING SENARAI >

< start="389.889" dur="0.067"> TINDAKAN lan ING SAIKI, ING ING SENARAI >

< start="389.956" dur="0.267"> TINDAKAN lan ING TIDAK, ING AKU SENARING KABUPATEN >

< start="390.223" dur="0.066"> TINDAKAN lan BISAN, ING AKU SENARAI KABUPATEN ING >

< start="390.289" dur="0.334"> TINDAKAN lan ING TIDAK, ING AKU SENARAI KABUPATEN ING >

< start="390.623" dur="0.3"> ING SENARAI KABUPATEN ING >

< start="390.923" dur="0.1"> ING SENARAI KABUPATEN SAKULANGAN >

< start="391.023" dur="0.134"> ING SENARAI KABUPUH ING NEGARA WISAN >

< start="391.157" dur="0.1"> ING SENARAI KABUPUH ING NEGARA TUNGGUH >

< start="391.257" dur="0.234"> ING SENARAI KABUPUH ING NEGARA TUNGGU WULANG >

< start="391.491" dur="0.2"> Bisnis sing bakal tetep >

< start="391.691" dur="0.1"> Bisnis sing bakal dibukak. >

< start="391.791" dur="0.233"> Dibukak. >

< start="392.024" dur="0.101"> Dibukak. UNLESS >

< start="392.125" dur="0.066"> Dibukak. UNIK KENE >

< start="392.191" dur="0.067"> Dibukak. SUKU KENE >

< start="392.258" dur="0.167"> Dibukak. UNIKUK KENE >

< start="392.425" dur="0.233"> Dibukak. UNHUK KENE ING KABEH >

< start="392.658" dur="0.234"> UNHUK KENE ING KABEH >

< start="392.892" dur="0.133"> SUKU DENGAN KAWASAN ESSENTIAL >

< start="393.025" dur="0.067"> UNGKIN ING ING KANGGO BUKU ESSENTIAL THESE >

< start="393.092" dur="0.134"> UNGKIN ING ING KAWASA ESSENTIAL KANGGO >

< start="393.226" dur="0.233"> SUKU DENGAN KAW ee SOREKTOR ESSENTIAL INI LAKONAN >

< start="393.459" dur="0.1"> SUKU DENGAN KAW ee SOREKTOR ESSENTIAL ITU INI KANGGO >

< start="393.559" dur="0.201"> KARYA BAKAL ING ING KANGGO >

< start="393.76" dur="0.133"> KARYA ITU LAKU ING ING SAHA >

< start="393.893" dur="0.2"> KARYA ITU LAKU ING ING ING ING KANGGO >

< start="394.093" dur="0.067"> KARYA ITU NYANGSA ING ING ING ING sing lagi wae >

< start="394.16" dur="0.3"> KARYA BISA ING KANGGO ING ING ING ING ING KANGGO >

< start="394.46" dur="0.301"> KARYA ITU NYANGSA ING ING ING ING KANGGO MUNGGO >

< start="394.761" dur="0.1"> KARYA ITU NYANGGO ING ING ING ING KANGGO MUNGGUN >

< start="394.861" dur="0.233"> ONGING ING ING sing Piye >

< start="395.094" dur="0.067"> ONGO INGKUNG sing kudu dianugerahi >

< start="395.161" dur="0.267"> ONGING ING sing KANGGO NATE ING ING SAIKI >

< start="395.428" dur="0.067"> ONGO ING sing ING ING KANGGO Nate MENGURUT >

< start="395.495" dur="0.233"> ING BISA sing ora kudu dianutake >

< start="395.728" dur="0.067"> ING ING BISAN sing kudu dianut Pintu kanggo >

< start="395.795" dur="0.3"> ING ING BISAN YANG ANU MUNGGU KETIGA DIPENGGALKAN ANGGO KANGGO AND >

< start="396.095" dur="0.2"> NGANGGO ING AKU KANGGO LAN >

< start="396.295" dur="0.134"> PADANGGIH GAMPANG UNTUK LAN KEDAI >

< start="396.429" dur="0.233"> PADANGGIH GAMPANG UNTUK LAN KENARI >

< start="396.662" dur="0.067"> NGANGGO ING AKU KANGGO lan NGANGGO INGKU NGANGGO >

< start="396.729" dur="0.2"> PADANGGIH GAMPANG UNTUK LAN NGEDAH KANGGO INGGRIS >

< start="396.929" dur="0.067"> NGEDALAKI GAMPANG PARA ING UNTUK lan NGEDAHKE ING NGANGGO A >

< start="396.996" dur="0.334"> NGEDANG GAMPANG PARA ING UNTUK lan NGEDAHKE ING KANGGO UNTUK WALKAH >

< start="397.33" dur="0.2"> KANGGO MUNGGU ING WALIK >

< start="397.53" dur="0.067"> KANGGO ING NGANGGO BASA BISA WALK >

< start="397.597" dur="0.2"> KANGGO ING NGANGGO UNTUK BISA WALK ING TANPA KANGGO >

< start="397.797" dur="0.167"> KANGGO ING NGANGGO BISA WALK ING ING NGANGGO >

< start="397.964" dur="0.233"> KANGGO ING NGANGGO BASA BISA WALK ING ING NGANGGO. >

< start="398.197" dur="0.201"> ING ING NGANGGunakake. >

< start="398.398" dur="0.1"> ING ING NGANGGunakake. MANY >

< start="398.498" dur="0.166"> ING ING NGANGGunakake. MANAWA LAIN >

< start="398.664" dur="0.134"> ING ING NGANGGunakake. SEKTOR LAIN KABEH >

< start="398.798" dur="0.734"> ING ING NGANGGunakake. MANUKS LAIN SEKTOR kalebu >

< start="399.532" dur="0.3"> MANUKS LAIN SEKTOR kalebu >

< start="399.832" dur="11.245"> MANUKU LAIN SEKTOR kalebu >

< start="411.077" dur="0.067"> MANUKS LAIN SEKTOR KESIMPULAN, KOMUNITAS >

< start="411.144" dur="0.367"> MANUKS LAIN SEKTOR KESIMPULAN UTAWA, AGRIKULUR lan >

< start="411.511" dur="0.367"> KESIMPULAN, AGRIKULUR lan >

< start="411.878" dur="0.066"> KESIMPULAN, KOMUNITAS lan KOMUNIKASI >

< start="411.944" dur="0.1"> KESIMPULAN, KOMUNITAS lan KOMUNIKASI SUKU >

< start="412.044" dur="0.167"> KESIMPULAN, AGRIKULUR lan KOMUNIKASI SAIKI JUGA >

< start="412.211" dur="0.267"> KOMUNIKASI SAIKI JUGA >

< start="412.478" dur="0.034"> KOMUNIKASI DIDUKUK ING JAWA >

< start="412.512" dur="0.1"> KOMUNIKASI DIDUKUKAN ING ING INGKANG INI >

< start="412.612" dur="0.1"> KOMUNIKASI DIDUKUKAN ING ING ING ING SUKU >

< start="412.712" dur="0.3"> KOMUNIKASI DIDUKUKAN ING JENIS ING JENIS >

< start="413.012" dur="0.1"> KOMUNIKASI DIDUKUKAN ING JENIS ING PENTING >

< start="413.112" dur="0.301"> JUTUP ING SENARAI >

< start="413.413" dur="0.2"> JUTUP ING SENARAI ESSENTIAL >

< start="413.613" dur="0.1"> JUTUP ING SENARAI NEGARA INGGRIS. >

< start="413.713" dur="0.233"> Bisnis ESSENTIAL. >

< start="413.946" dur="0.067"> Bisnis ESSENTIAL. Wong >

< start="414.013" dur="0.1"> Bisnis ESSENTIAL. KANGGO Sopo >

< start="414.113" dur="0.067"> Bisnis ESSENTIAL. Wong sing KAWIN >

< start="414.18" dur="0.4"> Bisnis ESSENTIAL. Wong sing KAWIN ING >

< start="414.58" dur="0.1"> Bisnis ESSENTIAL. Wong-wong sing Pakaryan ing HEALTHCARE, >

< start="414.68" dur="0.267"> Wong-wong sing Pakaryan ing HEALTHCARE, >

< start="414.947" dur="0.201"> Wong-wong sing Pakaryan ING HEALTHCARE, KAWASAN >

< start="415.148" dur="0.066"> Wong-wong sing Pakaryan ing HEALTHCARE, SERVISES EMERGENCY, >

< start="415.214" dur="0.067"> Wong-wong sing Pakaryan ING HEALTHCARE, SERVISES EMAS, panganan >

< start="415.281" dur="0.234"> Wong-wong sing Pakaryan ing HEALTHCARE, SERVISES EMAS, panganan lan >

< start="415.515" dur="0.367"> LAYAN EMAS, panganan lan >

< start="415.882" dur="0.133"> SERVISES EMERGENCY, panganan lan TRANSPORTATION, >

< start="416.015" dur="0.134"> SERVISES EMERGENCY, panganan lan TRANSPORTATION, AIR, >

< start="416.149" dur="0.1"> SERVISES EMERGENCY, Panganan LAN TRANSPORTATION, ARA, ENERGY >

< start="416.249" dur="0.2"> TRANSPORTATION, WATER, ENERGY >

< start="416.449" dur="0.133"> TRANSPORTATION, WATER, ENERGY lan >

< start="416.582" dur="0.201"> TRANSPORTATION, WATER, ENERGY lan Kritikal >

< start="416.783" dur="0.1"> TRANSPORTATION, WATER, ENERGY AND KRITICAL GOVERNMENT >

< start="416.883" dur="0.267"> Lan GABANG KRITIKAL >

< start="417.15" dur="0.066"> Lan KARYA KARYA KRITIKAL >

< start="417.216" dur="0.1"> Lan KARYA KERAJAAN Kritikal bakal >

< start="417.316" dur="0.101"> Lan KARYA KERAJAAN KRITIKAL ING AKU >

< start="417.417" dur="0.066"> Lan KARYA KARYA KRITIKAL ING BISA MASIH >

< start="417.483" dur="0.067"> Lan KARYA KARYA KRITIKAL ING AKU KANGGO MUNGSA >

< start="417.55" dur="0.334"> Lan KARYA KARYA KRITIKAL ING AKU KANGGO MUNGGUN >

< start="417.884" dur="0.166"> Tukang kerja bakal tetep bakal mati >

< start="418.05" dur="0.134"> Tukang kerja BISA DIGALAKNA KANGGO ING AKU >

< start="418.184" dur="0.1"> Tukang kerja bakal tetep bakal mati lan ora. >

< start="418.284" dur="0.2"> Lan TENT. >

< start="418.484" dur="0.234"> Lan TENT. MANY >

< start="418.718" dur="0.167"> Lan TENT. KONEKTOR MANY >

< start="418.885" dur="0.1"> Lan TENT. PROJEK PEMBANGUNAN MANY >

< start="418.985" dur="0.2"> PROJEK PEMBANGUNAN MANY >

< start="419.185" dur="0.067"> PROJEK KONSEPO MANY SUKUR >

< start="419.252" dur="0.1"> PROJEK KONSEPO MANY DUMADUH >

< start="419.352" dur="0.1"> PROJEK KONSEPO MANY SAHA DIDANG NAMPAK >

< start="419.452" dur="0.067"> PROJEK KONSEPO MANY SAHA DIDANG NAMPAK >

< start="419.519" dur="0.333"> PROJEK KONSEPO MANY SAHA DIDENG PAKSA PAKSA PAKET >

< start="419.852" dur="0.301"> NUNGGAL JUGA DENGAN MENGIKUT >

< start="420.153" dur="0.066"> NUNGGAL JUGA DENGAN MENGENUT OPERASI >

< start="420.219" dur="0.201"> NUNGGAL JUGA KANGGO UNDANG-UNDANG MUKA OPERASI TO >

< start="420.42" dur="0.1"> NUNGGAL JUGA DENGAN MENGENUT OPERASI KANGGO DIPASANG >

< start="420.52" dur="0.2"> NUNGGAL JUGA DENGAN MENGENUT OPERASI KANGGO DENGAN DENGAN >

< start="420.72" dur="0.167"> OPERASI GAMPANG DENGAN DENGAN >

< start="420.887" dur="0.2"> OPERASI KANGGO DENGAN >

< start="421.087" dur="0.133"> OPERASI GAMPANG DENGAN GAMPANG >

< start="421.22" dur="0.134"> Obat-obatan sing bisa digabung karo ORDER GOVERNOR. >

< start="421.354" dur="0.2"> ORDER KAMPUNG. >

< start="421.554" dur="0.067"> ORDER KAMPUNG. JUST >

< start="421.621" dur="0.1"> ORDER KAMPUNG. JAWA KE >

< start="421.721" dur="0.1"> ORDER KAMPUNG. JAMINAN NGOMONG >

< start="421.821" dur="0.334"> ORDER KAMPUNG. SAIKI NAKAUN >

< start="422.155" dur="0.1"> ORDER KAMPUNG. SAIKI NATE INGKU >

< start="422.255" dur="0.367"> ORDER KAMPUNG. SAIKI NAKA ING IDEA, >

< start="422.622" dur="0.634"> ORDER KAMPUNG. JAWINAN NATE menehi IDEA, IN >

< start="423.256" dur="0.267"> JAWINAN NATE menehi IDEA, IN >

< start="423.523" dur="5.005"> SAIKI NAKA ING IDEA, IN DOWNTOWN, >

< start="428.528" dur="0.1"> LANGGAH NATE KANGGO IDEA, IN DOWNTOWN, SEATTLE, >

< start="428.628" dur="0.267"> LANGGAH NATE INGKE IDEA, IN DOWNTOWN, SEATTLE, ING >

< start="428.895" dur="0.4"> SAIKI NATE ING IDEA, INFTIK, SEATTLE, ING SAIKI >

< start="429.295" dur="0.167"> LUNGKULAN, SEATTLE, ING NGANGGO >

< start="429.462" dur="0.133"> LUNGKULAN, SEATTLE, ING NGANGGO AT >

< start="429.595" dur="0.067"> LUNGKULAN, SEATTLE, ING ING PUTRA >

< start="429.662" dur="0.2"> LUNGKULAN, SEATTLE, ING ING PUTRA 60 >

< start="429.862" dur="0.301"> LUNGKULAN, SEATTLE, ING ING PUTRA 60 BEDHIK >

< start="430.163" dur="0.333"> AT LEAST 60 BEDAH >

< start="430.496" dur="0.167"> AT LEAST 60 Konstruktif >

< start="430.663" dur="0.067"> AT LEAST 60 PROJEK PEMBANGUNAN SULANGAN >

< start="430.73" dur="0.067"> AT LEAST 60 PROJEK PEMBANGUNAN GRATIS IN >

< start="430.797" dur="0.1"> AT LEAST 60 PROJEK PEMBANGUNAN GRATIS ING ING >

< start="430.897" dur="0.233"> PROJEK KONTEKSIF ing ING >

< start="431.13" dur="0.1"> PROJEK KONTEKSIF ing ORDER >

< start="431.23" dur="0.1"> PROJEK KONTEKRUKON ING KAWINAN AKAN >

< start="431.33" dur="0.067"> PROJEK PEMBANGUNAN ING ORDER ING ING WISAN >

< start="431.397" dur="0.234"> PROJEK KONTEKRUKON ING ORDER DENGAN ING AKU MUNGGUL >

< start="431.631" dur="0.1"> PROJEK KONTEKRUKON ING ORDER KANG ING ING ING NGANGGO >

< start="431.731" dur="0.3"> ORDER BISA ING NGANGGO >

< start="432.031" dur="0.1"> ORDER ING ING ING SAIKI UNTUK GAMPANG >

< start="432.131" dur="0.234"> ORDER ING ING ING SAIKI UNTUK GAMPANG >

< start="432.365" dur="0.133"> ORDER ING ING ING SAIKI UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNTUK KONEKTOR >

< start="432.498" dur="0.1"> ORDER ING ING ING SAIKI UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNTUK KONEKTOR K >

< start="432.598" dur="0.301"> EXEMPTION FOR Konstrukasi saka >

< start="432.899" dur="0.2"> EXEMPTION UNTUK KONEKTOR ESSENTIAL >

< start="433.099" dur="0.1"> EXEMPTION FOR Konstrukasi FASILISI ESSENTIAL. >

< start="433.199" dur="0.167"> KEMUDAHAN ESSENTIAL. >

< start="433.366" dur="0.067"> KEMUDAHAN ESSENTIAL. Yen aku >

< start="433.433" dur="0.1"> KEMUDAHAN ESSENTIAL. YEN SAMPEYAN >

< start="433.533" dur="0.1"> KEMUDAHAN ESSENTIAL. Yen sampeyan pengin >

< start="433.633" dur="0.367"> KEMUDAHAN ESSENTIAL. Yen sampeyan pengin luwih >

< start="434" dur="0.2"> KEMUDAHAN ESSENTIAL. Yen sampeyan pengin luwih KLARIFIKASI >

< start="434.2" dur="0.167"> Yen sampeyan pengin luwih KLARIFIKASI >

< start="434.367" dur="0.067"> Yen sampeyan pengin luwih KLARIFIKASI >

< start="434.434" dur="0.1"> Yen sampeyan pengin luwih lengkap >

< start="434.534" dur="0.2"> Yen sampeyan pengin luwih lengkap babagan apa >

< start="434.734" dur="0.067"> Yen sampeyan pengin luwih lengkap babagan apa wae, >

< start="434.801" dur="0.233"> Yen sampeyan pengin luwih lengkap babagan apa sing ditrapake, kita >

< start="435.034" dur="0.3"> Yen sampeyan pengin luwih lengkap babagan apa wae, kita >

< start="435.334" dur="0.101"> Yen sampeyan pengin luwih lengkap babagan apa tegese, kita duwe >

< start="435.435" dur="0.2"> ING APA KANGGO, NINI NGANGGO >

< start="435.635" dur="0.133"> ING APA YANG KANGGO, ING KITA NGANGGO >

< start="435.768" dur="0.1"> ING APA YANG KANGGO, ING KITA NGANGGO >

< start="435.868" dur="0.067"> ING APA YANG KANGGO, ING KANGGO NGGENE >

< start="435.935" dur="0.367"> ING APA YANG KANGGO, BISA KANGGO ING KENE >

< start="436.302" dur="0.234"> ING APA YANG KANGGO, ING KITA NGANGGO KANGGO ING WEBSITE KAMI >

< start="436.536" dur="0.1"> ING APA YANG KANGGO, ING KITA NGANGGO KANGGO ING WEBSITE AT >

< start="436.636" dur="0.333"> KANGGO PENTING DI LAMAN WEB AT >

< start="436.969" dur="0.1"> KANGGO PENTING ING WEBSITE KAMI DI KING5.COM. >

< start="437.069" dur="0.167"> KING5.COM. >

< start="437.236" dur="0.067"> KING5.COM. Yen aku >

< start="437.303" dur="0.2"> KING5.COM. YEN SAMPEYAN >

< start="437.503" dur="0.067"> KING5.COM. Yen Sampeyan bakal >

< start="437.57" dur="0.2"> KING5.COM. Yen Sampeyan bakal seneng >

< start="437.77" dur="0.1"> KING5.COM. Yen Sampeyan bakal seneng A >

< start="437.87" dur="0.267"> KING5.COM. Yen Sampeyan bakal seneng >

< start="438.137" dur="0.1"> KING5.COM. Yen Sampeyan bakal seneng dhaptar >

< start="438.237" dur="0.201"> Yen Sampeyan bakal seneng dhaptar >

< start="438.438" dur="0.2"> Yen sampeyan bakal seneng karo dhaptar >

< start="438.638" dur="0.233"> Yen Sampeyan Bakal Duwe SENARAI JAWA >

< start="438.871" dur="0.1"> Yen Sampeyan bakal seneng dhaptar bisnis negesake >

< start="438.971" dur="0.801"> Yen Sampeyan bakal seneng dhaptar bisnis negesake >

< start="439.772" dur="0.267"> ING BISNES ESSENTIAL >

< start="440.039" dur="0.968"> TANGGAPAN BISNES ESSENTIAL LAMPIRAN >

< start="441.007" dur="0.267"> TANGGAPAN JAWA EGENTEN ING SADAKANE >

< start="441.274" dur="0.333"> TANGGAPAN BISNES ESSENTIAL KANGGO NUNG WULANG >

< start="441.607" dur="0.067"> TANGGAPAN ESSENTIAL LAMPIRAN ING WANG DENGAN PARA DENGAN >

< start="441.674" dur="0.3"> TANGGAPAN BISNES ESSENTIAL KANGGO DENGAN PARA WONG >

< start="441.974" dur="0.367"> TANGGAPAN BISNES ESSENTIAL KANGGO ING WANG DENGAN WAY TOO >

< start="442.341" dur="0.201"> NUNG KULIT DENGAN PADANGGARA WO TOO >

< start="442.542" dur="0.033"> NUNG KULIT DENGAN PARA NU WONG TOO CEPAT >

< start="442.575" dur="0.1"> NUNG KULIT DENGAN PARA NU WONG TOO POKAS ING >

< start="442.675" dur="0.2"> NUNG KULIT DENGAN PARA NU WONG TOO CEPAT ING >

< start="442.875" dur="0.034"> NUNG KULIT DENGAN WONG TOO CEPAT ING LAYAN >

< start="442.909" dur="0.233"> NUNG KULIT DENGAN PARA NU WONG TOO PISA ING ING ING ATAU ATAWA >

< start="443.142" dur="0.367"> NUNG KULIT DENGAN PARA NU WONG TOO PISA ING TAMPAK ATAWA Sampeyan >

< start="443.509" dur="0.1"> NUNG KULIT DENGAN WONG TOO CEPAT ING LAYAR UTAWA ING NGANGGO >

< start="443.609" dur="0.167"> CEPAT ING LAYAR OO NGANGGO >

< start="443.776" dur="0.1"> CEPAT ING LAYAR OO NGANGGO >

< start="443.876" dur="0.167"> CEPAT ING LAYAR OO NGANGGO Waca >

< start="444.043" dur="0.134"> CEPAT ING LAYAR UTAWA NGANGGO Waca IN >

< start="444.177" dur="0.233"> CEPAT ING LAYAR UTAWA ING NGEBUT Waca >

< start="444.41" dur="0.334"> CEPAT ING LAYAR utawa ING NGEBUT Waca ING ING KANGGO, TEXT >

< start="444.744" dur="0.1"> CEPAT ING LAYAR UTAWA ING NGEBUT Waca ING ING KANGGO, TEXT >

< start="444.844" dur="0.2"> Maca DENGAN KANGGO, TEXT ING >

< start="445.044" dur="0.1"> UNTUK MACAPAT ING KASAHA, TEXT WORD >

< start="445.144" dur="0.134"> UNTUK MACAPAT ING ING KANGGO, TEXT WORD LIST >

< start="445.278" dur="0.066"> UNTUK MACAPAK ING ING KANGGO, TEXT WORD LIST TO >

< start="445.344" dur="0.401"> UNTUK MACAPAK ING ING KANGGO, TEXT WORD LISUS ING >

< start="445.745" dur="0.067"> UNTUK MACAPAT ING ING KANGGO, TEXT WIS SENI KANGSA ING SATU >

< start="445.812" dur="0.266"> UNTUK MACAPAK ING ING KANGGO, TEXT WIS SENI KANGSA ING NGOMBUT >

< start="446.078" dur="0.201"> SENYATA WORD TO NUMBER ON >

< start="446.279" dur="0.167"> SAIKI WORD TO NOMBOR IN.O >

< start="446.446" dur="0.6"> SENI WORD TO NUMBER ING LAYAN SAIKI. >

< start="447.046" dur="0.334"> LAYAN SIRI. >

< start="447.38" dur="1.601"> LAYAN SIRI. 206-448-4545 >

< start="448.981" dur="0.468"> LAYAN SIRI. 206-448-4545. >

< start="449.449" dur="0.066"> LAYAN SIRI. 206-448-4545. Teka >

< start="449.515" dur="0.234"> LAYAN SIRI. 206-448-4545. Nuju, >

< start="449.749" dur="0.1"> LAYAN SIRI. 206-448-4545. Nuju IN, Aku >

< start="449.849" dur="0.167"> 206-448-4545. Nuju IN, Aku >

< start="450.016" dur="0.133"> 206-448-4545. Nuju, ING AKU >

< start="450.149" dur="0.334"> 206-448-4545. Nuju ING, AKU KIERRA >

< start="450.483" dur="0.1"> 206-448-4545. Nuju ING, AKU KIERRA ELFALAN. >

< start="450.583" dur="0.2"> AM KIERRA ELFALAN. >

< start="450.783" dur="0.034"> AM KIERRA ELFALAN. KANGGO >

< start="450.817" dur="0.3"> AM KIERRA ELFALAN. KOTA 5 >

< start="451.117" dur="0.1"> AM KIERRA ELFALAN. KANGGO 5 WARNA. >

< start="451.217" dur="0.2"> KANGGO 5 WARNA. >

< start="451.417" dur="0.1"> KANGGO 5 WARNA. >>> >

< start="451.517" dur="0.034"> KANGGO 5 WARNA. >>> SAIKI >

< start="451.551" dur="0.2"> KANGGO 5 WARNA. >>> SAIKI A >

< start="451.751" dur="0.333"> KANGGO 5 WARNA. >>> SAIKI LOT >

< start="452.084" dur="0.101"> KANGGO 5 WARNA. >>> SAIKI POTEN >

< start="452.185" dur="0.3"> KANGGO 5 WARNA. >>> SAIKI Akeh wong >

< start="452.485" dur="0.267"> >>> SAIKI Akeh wong >

< start="452.752" dur="0.133"> >>> SAIKI Akeh wong-wong padha >

< start="452.885" dur="5.573"> >>> SAIKI Akeh wong-wong KENE >

< start="458.458" dur="0.333"> >>> SAIKI Akeh wong-wong sing ngrumehake apa wae >

< start="458.791" dur="0.334"> >>> SAIKI Akeh wong-wong KENE ING NGANGGO >

< start="459.125" dur="0.334"> NGANGGO WULANG APA NGANGGO >

< start="459.459" dur="0.1"> NUNGSA ING UNTUK KANGGO GAMPANG >

< start="459.559" dur="0.066"> NUNGSA ING WONO KANG ORDIN KABUPATEN >

< start="459.625" dur="0.1"> NUNGSA ING UNTUK KANG ORDIN KABUPATEN ING >

< start="459.725" dur="0.101"> NUNGSA ING UNTUK BASA ING KANG ORDIN ING KANGGO >

< start="459.826" dur="0.233"> ORDER KERAJAAN ING >

< start="460.059" dur="0.1"> ORDER KERAJAAN ING INSE. >

< start="460.159" dur="0.234"> BUKU. >

< start="460.393" dur="0.067"> BUKU. KANGGO >

< start="460.46" dur="0.066"> BUKU. KINI >

< start="460.526" dur="0.2"> BUKU. NUNG KENE >

< start="460.726" dur="0.101"> BUKU. NGENE ITA NEGARA BISA >

< start="460.827" dur="0.4"> BUKU. NGAPE ING NEGARA BISA >

< start="461.227" dur="0.2"> NGAPE ING NEGARA BISA >

< start="461.427" dur="0.134"> NUNG KENE ING NEGARAAN ING NEGARA >

< start="461.561" dur="0.066"> NUNG KENE ING NEGARAAN ING NEGARA NUNGGUH >

< start="461.627" dur="0.1"> NUNG KENE ING NEGARAAN ING NEGARA NUNGGUH >

< start="461.727" dur="0.134"> NUNG KENE ING NEGARAAN ING NEGARA NUNGGUH Sampeyan KANGGO >

< start="461.861" dur="0.1"> NUNG KENE BISAN NEGARA BISA ING DITANGGUH ING GRATIS >

< start="461.961" dur="0.2"> Sampeyan NGEDANGGO Dadi INGGRIS >

< start="462.161" dur="0.1"> Sampeyan DIDANGGULUS supaya ora ING GRATIS. >

< start="462.261" dur="0.167"> INGGRENG. >

< start="462.428" dur="0.134"> INGGRENG. AMY >

< start="462.562" dur="0.133"> INGGRENG. AMY MARINA >

< start="462.695" dur="0.3"> INGGRENG. AMY MARINA IS >

< start="462.995" dur="0.167"> INGGRENG. AMY MARINA ING >

< start="463.162" dur="0.2"> INGGRENG. AMY MARINA ING KABEH >

< start="463.362" dur="0.101"> INGGRENG. AMY MARINA ING KONTOSAN DENGAN >

< start="463.463" dur="0.2"> AMY MARINA ING KONTOSAN DENGAN >

< start="463.663" dur="0.1"> AMY MARINA ING ING ACIDENGAN DENGAN INI >

< start="463.763" dur="0.167"> AMY MARINA ING ACID KAYAN DENGAN TANPA KANGGO >

< start="463.93" dur="0.066"> AMY MARINA ING ING ACID KANGGO DENGAN PIRANG >

< start="463.996" dur="0.401"> AMY MARINA ING ING ACID KANGGO DENGAN PIRANG >

< start="464.397" dur="0.333"> AMY MARINA ING ACID KAYU DENGAN SUKU KEDAI. >

< start="464.73" dur="0.167"> SUKU SUKU KANGGO. >

< start="464.897" dur="0.134"> SUKU SUKU KANGGO. >> >

< start="465.031" dur="0.167"> SUKU SUKU KANGGO. >> DASAR >

< start="465.198" dur="0.1"> SUKU SUKU KANGGO. >> DASAR ALL >

< start="465.298" dur="0.333"> SUKU SUKU KANGGO. >> Polisi SEMUA >

< start="465.631" dur="0.1"> SUKU SUKU KANGGO. >> POLIS SEMUA ING ING SAIKI >

< start="465.731" dur="0.301"> SUKU SUKU KANGGO. >> DASAR SEMUA NATE NEGARA NEGARA >

< start="466.032" dur="0.167"> >> DASAR SEMUA NATE NEGARA NEGARA >

< start="466.199" dur="0.133"> >> POLIS SEMUA INGSA ING NEGARA >

< start="466.332" dur="0.067"> >> POLIS SEMUA ING NEGARA NEGARA KANGGO TRYING >

< start="466.399" dur="0.3"> >> POLIS SEMUA ING NEGARA NEGARA KANGGO ING SAIKI >

< start="466.699" dur="0.033"> >> DASAR SEMUA ING NEGARA NEGARA KANGGO MUKA EMPHASIZE >

< start="466.732" dur="0.201"> >> POLIS SEMUA ING NEGARA NEGARA KANGGO MUKA KANGGO A >

< start="466.933" dur="0.367"> >> POLIS SEMUA ING NEGARA NEGARA KANGGO MANAJAWA KUKUSAN >

< start="467.3" dur="0.167"> SUMBANG Nggarap EMPHASIZE >

< start="467.467" dur="0.1"> SUMBANG Nggarap EMPHASIZE A ROLE IN >

< start="467.567" dur="0.1"> KANGGO TRADING KANGGO ING NGANGGO >

< start="467.667" dur="0.2"> KANGGO TRADING KANGGO ING NGANGGO >

< start="467.867" dur="0.1"> SUMBANG Nggarap EMPHASIZE PADAN ING ING INGKANG >

< start="467.967" dur="0.3"> ING ING INSOL ING JAWA >

< start="468.267" dur="0.1"> ING INI INGKOLEKA PENDIDIKAN INVOLISES. >

< start="468.367" dur="0.167"> PENDIDIKAN. >

< start="468.534" dur="0.067"> PENDIDIKAN. BUKU >

< start="468.601" dur="0.367"> PENDIDIKAN. Ora Bener >

< start="468.968" dur="6.306"> PENDIDIKAN. Ora BISAN >

< start="475.274" dur="0.701"> PENDIDIKAN. BUKAN KENCANA NGAPAK. >

< start="475.975" dur="0.2"> BUKAN KENCANA NGAPAK. >

< start="476.175" dur="0.067"> BUKAN KENCANA NGAPAK. Dheweke >

< start="476.242" dur="0.133"> BUKAN KENCANA NGAPAK. Wong-wong padha >

< start="476.375" dur="0.234"> BUKAN KENCANA NGAPAK. Wong-wong padha duwe PLENTY >

< start="476.609" dur="0.067"> BUKAN KENCANA NGAPAK. Dheweke wis PLENTY TO >

< start="476.676" dur="0.3"> BUKAN KENCANA NGAPAK. Wong-wong padha duwe rencana >

< start="476.976" dur="0.1"> BUKAN KENCANA NGAPAK. Wong-wong padha duwe rencana kanggo nindakake >

< start="477.076" dur="0.234"> Wong-wong padha duwe rencana kanggo nindakake >

< start="477.31" dur="0.133"> Wong-wong padha duwe rencana kanggo nggawe sing ora >

< start="477.443" dur="0.167"> Wong-wong mau duwe rencana kanggo nggawe sing ora ngetrapake >

< start="477.61" dur="0.067"> Wong-wong mau duwe rencana kanggo nggawe sing ora bakal ngatasi >

< start="477.677" dur="0.2"> Wong-wong mau duwe PLENTY ING NGANGGO INGKE ING ING ING NGANGGALIS MUNGGAL >

< start="477.877" dur="0.367"> Dheweke duwe PLENTY ING NGANGGO INGKE ING ING NGANGGO INGGO BISA >

< start="478.244" dur="0.267"> GAMPANG GAMPANG TUKANG WANGGO >

< start="478.511" dur="0.067"> GAMPANG TUKANG TUKANG INGGRIS ING NGUTI >

< start="478.578" dur="0.133"> GAMPANG GAMPANG TUKANG TUKANG ING TARI INGGO BUKU >

< start="478.711" dur="0.1"> GAMPANG TUKANG TUKANG INGGO ING NGANGGO BUKU >

< start="478.811" dur="0.067"> GAMPANG TUKANG APA ING NGANGGO ING UNTUK ING WONG Sopo >

< start="478.878" dur="0.233"> GAMPANG TUKANG APA ING NGANGGO ING UNTUK MACAPAKAN ING Wong >

< start="479.111" dur="0.368"> GAMPANG TUKANG APA ING NGANGGO ING UNTUK ING WANG SUKU >

< start="479.479" dur="0.233"> NAMPANG ING AKU kanggo Wong sing Ora Biso >

< start="479.712" dur="0.067"> NAMPANG ING AKU kanggo Wong sing Ora Kasedhiya >

< start="479.779" dur="0.1"> NAMPANG ING AKU kanggo Wong sing Ora Wale >

< start="479.879" dur="0.067"> NAMPANG ING AKU kanggo Wong sing Ora bakal nampa Kahanan kasebut >

< start="479.946" dur="0.367"> NAMPANG ING AKU kanggo Wong sing Ora Nampa Kahanan ING >

< start="480.313" dur="0.1"> NAMPANG ING AKU kanggo Wong sing Ora Kasedhiya Mantem ing omah >

< start="480.413" dur="0.233"> MERDEKA ING SUKU DENGAN INTAN >

< start="480.646" dur="0.1"> MENYELENGKEBUNGAN ING TUKU BUKU. >

< start="480.746" dur="0.201"> ORDER. >

< start="480.947" dur="0.066"> ORDER. Neng kene >

< start="481.013" dur="0.167"> ORDER. ING ing >

< start="481.18" dur="0.1"> ORDER. Iki nang EDMONDS, >

< start="481.28" dur="0.134"> ORDER. SINI DI EDMONDS, ING >

< start="481.414" dur="0.067"> ORDER. SINI DI EDMONDS, INI >

< start="481.481" dur="0.333"> ORDER. Wonten ing EDMONDS, ING SAIKI >

< start="481.814" dur="0.167"> Wonten ing EDMONDS, ING SAIKI >

< start="481.981" dur="0.1"> SINI DI EDMONDS, ING INI SAIKI >

< start="482.081" dur="0.234"> SAIKI ING UMUM, INI INI SUKU >

< start="482.315" dur="0.1"> SAIKI ING EDMONDS, ING INI INI INSARI >

< start="482.415" dur="0.333"> SINI DI EDMONDS, ING INI INI INI ING lapangan >

< start="482.748" dur="0.067"> SAIKI ING PEDALAKI, ING INI INI INI INI SUKAN INI >

< start="482.815" dur="0.2"> SAIKI ING PEDALAKI, INI INI INI JUJUNG INI INI INI INI DENI >

< start="483.015" dur="0.234"> ING ING ING NGISI >

< start="483.249" dur="0.133"> ING ING PURSA NUNG APA DENGI NGUTO >

< start="483.382" dur="0.134"> ING KAWASAN YANG ING NGANGGO ING DASANA >

< start="483.516" dur="0.1"> ING ING ING NGISI NATE ING DADI DADI JABAR A >

< start="483.616" dur="0.267"> ING ING NGISI KENE DIPANGGO DADI DADI DADI >

< start="483.883" dur="0.1"> ING NGEBATEN INI DENGI NATE DADI DADI DADI JAWA APA KANGGO >

< start="483.983" dur="0.234"> Nggoleki POLIS LITTOR LAGI >

< start="484.217" dur="0.066"> Nggoleki POLIS LAKIT LAMPIRAN Luwih luwih >

< start="484.283" dur="0.201"> Nggoleki POLIS LITTLE Luwih Ngrampungake menyang >

< start="484.484" dur="0.1"> Nggoleki POLIS LAKIT LAMPIRAN Luwih bisa nggambar >

< start="484.584" dur="0.2"> DUMADANG DASAR SAIKI LAMPIRAN Luwih bisa nggambar wong liya >

< start="484.784" dur="0.367"> Nggoleki POLIT LAKIT LAKU MUDAH UNTUK KANGGO TIKET lan >

< start="485.151" dur="0.2"> Kasedhiya kanggo wong TIKET lan >

< start="485.351" dur="0.067"> Kasedhiya kanggo wong-wong TIKET lan dheweke >

< start="485.418" dur="0.067"> Keahlian kanggo wong TIKET lan padha bisa >

< start="485.485" dur="0.133"> Kasedhiya kanggo wong TIKET lan dheweke bisa mbukak >

< start="485.618" dur="0.334"> Kasedhiya kanggo wong-wong TIKET lan padha bisa mbukak >

< start="485.952" dur="0.066"> Kasedhiya kanggo wong-wong TIKET lan dheweke bisa mbukak nganti >

< start="486.018" dur="0.301"> Keahlian kanggo wong TIKET lan dheweke bisa mbukak nganti $ 500 >

< start="486.319" dur="0.033"> Keahlian kanggo wong TIKET lan dheweke bisa mbukak nganti $ 500 DENGAN >

< start="486.352" dur="0.334"> Keahlian kanggo wong TIKET lan dheweke bisa mbukak nganti $ 500 DENGAN A >

< start="486.686" dur="0.2"> Dheweke bisa mbukak nganti $ 500 DENGAN A >

< start="486.886" dur="0.067"> Wong-wong mau bisa Munggah $ 500 DENGAN PUTRA >

< start="486.953" dur="0.267"> Wong-wong mau bisa Munggah $ 500 DENGAN TAPI LAPORAN >

< start="487.22" dur="0.133"> Wong-wong mau bisa Munggah $ 500 DENGAN ING APA ING APA >

< start="487.353" dur="0.167"> Wong-wong mau bisa Munggah $ 500 ING ING APA ING tenan >

< start="487.52" dur="0.067"> Wong-wong mau bisa Munggah $ 500 ING APA NGAPAK ING ING NGANGGO >

< start="487.587" dur="0.967"> Wong-wong mau bisa Munggah $ 500 ING ING APA NGAT ING NGANGGO ING NGANGGO >

< start="488.554" dur="0.2"> PUTRA TAPI INI DENGAN NGANGGO >

< start="488.754" dur="1.535"> PUTRA TAPI INI DENGAN NGANGGO ING NGANGGO >

< start="490.289" dur="0.467"> NGAPAK TAPI DENGAN KANGGO NATE TINDAK >

< start="490.756" dur="0.301"> PUTRA TAPI INI DENGAN NGANGGO MACAPEN ING NGANGGO NATE >

< start="491.057" dur="0.4"> NGAPAK TAPI DENGAN KANGGO NENG DENGAN ING NGANGGO >

< start="491.457" dur="0.1"> PUTRA TAPI INI DENGAN NGANGGO ING NGANGGO ING WANG DENGAN WULANG. >

< start="491.557" dur="0.2"> NATE TINDAK DENGAN WULANG. >

< start="491.757" dur="0.234"> NATE TINDAK DENGAN WULANG. MANY >

< start="491.991" dur="0.1"> NATE TINDAK DENGAN WULANG. JAMINAN MANY >

< start="492.091" dur="0.067"> NATE TINDAK DENGAN WULANG. JAWAB KANGGO MUNGSA >

< start="492.158" dur="0.2"> NATE TINDAK DENGAN WULANG. JAMINAN TANPA DADI >

< start="492.358" dur="0.234"> JAMINAN TANPA DADI >

< start="492.592" dur="0.066"> JAMINAN NGENTOT DUMADI >

< start="492.658" dur="0.267"> JAMINAN MANY NGANGGIH TANGGO TO >

< start="492.925" dur="0.1"> JAMINAN NGENTOT DENGAN PAKET ING SOSIAL >

< start="493.025" dur="0.134"> JAMINAN MANUNGSA KANGGO NUNGGUH MEDIA SOSIAL >

< start="493.159" dur="0.1"> JAMINAN MANUNGSA KANGGO NUNGGUT MEDIA SOSIAL TO >

< start="493.259" dur="0.2"> TUKING TO SOSIAL MEDIA TO >

< start="493.459" dur="0.134"> TAMBAHAN MEDIA SOSIAL NGANGGO >

< start="493.593" dur="0.2"> TAMBAHAN MEDIA SOSIAL KANGGO NATE TEMA >

< start="493.793" dur="0.267"> TAMBAHAN MEDIA SOSIAL KANGGO MENGKUT ING SEMASA >

< start="494.06" dur="0.1"> TAKE ING SOSIAL MEDIA UNTUK MACAPAT MASA TINDAKAN lan >

< start="494.16" dur="0.3"> TAMBAHAN MEDIA SOSIAL KANGGO MENGKULIR ING SEMENANA lan TRY >

< start="494.46" dur="0.2"> TAHAPKE ING TEKAN LAN TRY >

< start="494.66" dur="0.1"> KANGGO MENGGELENG TULISAN lan TRY LAN >

< start="494.76" dur="0.101"> SAHAMAH MESE LAN TRY LAN TRPEL >

< start="494.861" dur="0.1"> TAHAP PESANGGULAN LAN TRYAN LAN TINDAK >

< start="494.961" dur="0.333"> KANGGURU MENGGUNJUK TENAGA lan TRY LAN ING PENTING >

< start="495.294" dur="0.1"> KANGGO MENGGELENG TULISAN LAN TRY lan NGANGGO ING ING >

< start="495.394" dur="0.301"> Lan menehi diskusi saka >

< start="495.695" dur="0.1"> LAN TEMBANG KANGGO BASA KONSEP. >

< start="495.795" dur="0.2"> KONSEP. >

< start="495.995" dur="0.133"> KONSEP. ING >

< start="496.128" dur="0.301"> KONSEP. ING GRATIS >

< start="496.429" dur="14.381"> KONSEP. KANGGO GRATIS >

< start="510.81" dur="0.3"> KONSEP. INGGRIS HARBOR GRAY >

< start="511.11" dur="0.267"> INGGRIS HARBOR GRAY >

< start="511.377" dur="0.134"> ING GRATIS HARBOR NEGARA GRATIS >

< start="511.511" dur="0.1"> ING GRATIS HARBOR NEGARA KUNCI >

< start="511.611" dur="0.233"> ING GRATIS HARBOR KONTOR SHERIFF SAID >

< start="511.844" dur="0.1"> KOMUNITAS GRATIS HARBOR KONTOR GRATIS RUMOR >

< start="511.944" dur="0.167"> KOMPASAN SHERIFF KANGGO RUMOR >

< start="512.111" dur="0.134"> JAWATAN KANGGO SHERIFF RUMOR OF >

< start="512.245" dur="0.166"> KAWASAN SHERIFF KANGGO RUMOR MARTIAL >

< start="512.411" dur="0.034"> KAWASAN SHERIFF KANGGO RUMOR MUDA >

< start="512.445" dur="0.333"> KAWASAN SHERIFF KANGGO RUMOR BASA MARTIAL UTAWA >

< start="512.778" dur="0.101"> KAWASAN SHERIFF KANGGO RUMOR RANG UNDANG-UNDANG utawa UNDANG-UNDANG >

< start="512.879" dur="0.3"> UNDANG-UNDANG ING UNDANG-UNDANG utawa KUKU >

< start="513.179" dur="0.067"> UNDANG-UNDANG ING UNDANG-UNDANG utawa UNDANG-UNDANG >

< start="513.246" dur="0.1"> UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG utawa UNDANG-UNDANG STRICT UTAWA >

< start="513.346" dur="0.133"> UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG utawa UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG >

< start="513.479" dur="0.2"> ING UNDANG-UNDANG ING UNDANG-UNDANG utawa UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG ATAWA NGAPAKAN >

< start="513.679" dur="0.367"> UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG utawa UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG ATAWA NGAPAKAN >

< start="514.046" dur="0.234"> KESIMPULAN ATAWA JAMPURAN SENTUH >

< start="514.28" dur="0.1"> KESIMPULAN ATAWA JAMPURAN SUKU SUKU. >

< start="514.38" dur="0.2"> TRUE. >

< start="514.58" dur="0.134"> TRUE. Dheweke >

< start="514.714" dur="0.066"> TRUE. Wong-wong padha ora >

< start="514.78" dur="0.067"> TRUE. Wong-wong padha ora kepengin >

< start="514.847" dur="0.1"> TRUE. Wong-wong padha ora kepengin >

< start="514.947" dur="0.2"> TRUE. Wong-wong padha ora kepengin >

< start="515.147" dur="0.101"> TRUE. Wong-wong kuwi ora kepengin nduwe >

< start="515.248" dur="0.233"> Wong-wong kuwi ora kepengin nduwe >

< start="515.481" dur="0.067"> Wong-wong iku ora kepengin nduwe ANU ARTING >

< start="515.548" dur="0.233"> Wong-wong iku ora kepengin nduwe ANU ARTAWA UTAWA >

< start="515.781" dur="0.067"> Wong-wong iku ora kepengin nduwe ANU ARAWA utawa njupuk >

< start="515.848" dur="0.2"> Wong-wong iku ora kepengin nduwe ANU APA ATAWA NUKU TINDAKAN >

< start="516.048" dur="0.367"> Wong-wong iku ora kepengin nduwe ANU APA ATAWA NUKU LUKU >

< start="516.415" dur="0.101"> Wong-wong iku ora kepengin nduwe ANU APA ATAWA NUKU ING SAIKI JAIL. >

< start="516.516" dur="0.233"> LAMPIRAN UTAWA NGAPAK TU SAIKI JAIL. >

< start="516.749" dur="0.234"> LAMPIRAN UTAWA NGAPAK TU SAIKI JAIL. BETUL >

< start="516.983" dur="0.166"> LAMPIRAN UTAWA NGAPAK TU SAIKI JAIL. PEMBANGUNAN SEHARI >

< start="517.149" dur="0.101"> LAMPIRAN UTAWA NGAPAK TU SAIKI JAIL. BUTIR-BUTIR PUTRA MENGENUT >

< start="517.25" dur="0.2"> BUTIR-BUTIR PUTRA MENGENUT >

< start="517.45" dur="0.133"> TAHAPAN BULAN INGGRIS ING >

< start="517.583" dur="0.134"> TAHAPAN BULAN INGGRIS TENAGA >

< start="517.717" dur="0.167"> TAHAPAN BULAN INGGRIS ING NEGARA GAMBAR >

< start="517.884" dur="0.1"> TUTUP SEHARI INGKEJURUTAN PEMBANGUNAN GAMBAR >

< start="517.984" dur="0.3"> GOLEKSI GAMBAR ING gambar >

< start="518.284" dur="0.133"> TUTUP PEMBANGUNAN GAMBAR >

< start="518.417" dur="0.067"> TUTUP PEMBANGUNAN GOLEKSI GAMBAR >

< start="518.484" dur="0.1"> TUTUP PEMBANGUNAN GOLONGAN KANGGO ING SAIKI >

< start="518.584" dur="0.301"> JABATAN TINDAK >

< start="518.885" dur="0.1"> DEPARTMENT DIDANGGAL INFORMASI INI >

< start="518.985" dur="0.166"> DEPARTMENT DIDANGGAL INFORMASI SAIKI >

< start="519.151" dur="0.101"> DEPARTMENT DIDANGGAL INFORMASI ING ING SARI >

< start="519.252" dur="0.3"> INFORMASI Saka ING >

< start="519.552" dur="0.2"> INFORMASI Saka WASHINGTON >

< start="519.752" dur="0.067"> INFORMASI Saka ASSOCIATION WASHINGTON >

< start="519.819" dur="0.1"> INFORMASI Saka ASSOCIATION WASHINGTON OF >

< start="519.919" dur="0.3"> ASSOCIASI WASHINGTON OF >

< start="520.219" dur="0.1"> ASSOCIATION WASHINGTON SHERIFFS >

< start="520.319" dur="0.1"> ASSOCIATION WASHINGTON SHERIFFS lan >

< start="520.419" dur="0.167"> ASSOCIATION WASHINGTON SHERIFFS lan POLISI >

< start="520.586" dur="0.2"> ASSOCIATION WASHINGTON OF SHERIFFS lan POLIE CHIEFS. >

< start="520.786" dur="0.234"> SHERIFFS lan POLIE CHIEFS. >

< start="521.02" dur="0.033"> SHERIFFS lan POLIE CHIEFS. NGGEPUK >

< start="521.053" dur="0.1"> SHERIFFS lan POLIE CHIEFS. PITUKAN A >

< start="521.153" dur="0.134"> SHERIFFS lan POLIE CHIEFS. HITTING A LOT >

< start="521.287" dur="0.067"> SHERIFFS lan POLIE CHIEFS. HITTING A LOT OF >

< start="521.354" dur="0.3"> SHERIFFS lan POLIE CHIEFS. HITTING LOT >

< start="521.654" dur="0.1"> SHERIFFS lan POLIE CHIEFS. HITTING LATIH ING SUKU >

< start="521.754" dur="0.234"> SHERIFFS lan POLIE CHIEFS. MENGANGGURAN KANGGO KANGGO KANGGO >

< start="521.988" dur="0.233"> MENGANGGURAN KANGGO KANGGO KANGGO >

< start="522.221" dur="0.067"> HITTING LUKIS PUTIH ING SAMBUNG >

< start="522.288" dur="0.5"> HITTING NGILANGKAN POIN KEBENARAN SAIKI IN >

< start="522.788" dur="0.067"> HITTING NGILANGKAN POIK ING SAMPAI ING ING PEKAL >

< start="522.855" dur="0.134"> MENGANGGUTKAN PUTRA NGGUNYA NGGALKE ING ING ING NGANGGALIS >

< start="522.989" dur="0.2"> POINES ING EMPHASIZING >

< start="523.189" dur="0.067"> POINES ING EMPHASIS ING AKU KANGGO >

< start="523.256" dur="0.066"> POINES ING EMPHASIZING INGKANG TIDAK BISA >

< start="523.322" dur="0.201"> POIN ing EMPHASING INGKANG INI BISA KANGGO >

< start="523.523" dur="0.066"> POIN ing EMPHASIZES ING ING ING NGISI >

< start="523.589" dur="0.267"> POIN ing EMPHASIS ING ING ING NGANGGO MANGGUT >

< start="523.856" dur="0.334"> POIN ing EMPHASIS ING ING ING NGANGGAL ING ING SAIKI >

< start="524.19" dur="0.2"> Ora bakal nyoba golek >

< start="524.39" dur="0.067"> Ora bakal nyoba nggunakake >

< start="524.457" dur="0.167"> Ora bakal nyoba nggunakake iki >

< start="524.624" dur="0.066"> Ora bakal nyoba golek kegiatan iki >

< start="524.69" dur="0.1"> Ora bakal ngiringan Nggawe babagan kegiatan kasebut lan >

< start="524.79" dur="0.201"> Ora bakal ngiringan Nggawe babagan tumindak lan sampeyan >

< start="524.991" dur="0.4"> Ora bakal nyoba kanggo nindakake kegiatan iki lan sampeyan bakal nggawe >

< start="525.391" dur="0.167"> UNTUK AKTIVITI INI lan INGKE >

< start="525.558" dur="0.1"> UNTUK AKTIVITI INI lan INGO TIDAK >

< start="525.658" dur="0.033"> UNTUK AKTIVITI INI lan INGO PERLU >

< start="525.691" dur="0.267"> UNTUK AKTIVITI INI lan ING NEO Aja >

< start="525.958" dur="0.067"> UNTUK AKTIVITI INI lan ING KAU ora butuh >

< start="526.025" dur="0.167"> UNTUK KEGIATAN ING ING LAN ING NGGO lan ING ING NEGARA ING SITUS >

< start="526.192" dur="0.4"> UNTUK KEGIATAN ING ING LAN ING NGGO lan ING NEGARA ING SATU TAMPILAN SUKAWA >

< start="526.592" dur="0.267"> Ora NATE PASUKAN KHUSUS UTAWA >

< start="526.859" dur="0.067"> Ora NATE PASANG khusus utawa LESEN >

< start="526.926" dur="0.167"> Ora NATE PASANG khusus utawa LESEN TO >

< start="527.093" dur="0.167"> Ora NATE PASANG khusus utawa LICENSE TO KONTAK >

< start="527.26" dur="0.2"> Ora NATE PASANG KHUSUS UTAWA LICENSE UNTUK MENENGKEKE >

< start="527.46" dur="0.3"> LESEN UNTUK KONEKTOR ESSENTIAL >

< start="527.76" dur="0.1"> LESEN UNTUK MENYambungake SERVISES ESSENTIAL. >

< start="527.86" dur="0.234"> SERVISES. >

< start="528.094" dur="0.167"> SERVISES. KANGGO >

< start="528.261" dur="0.033"> SERVISES. WHILE EDMONDS >

< start="528.294" dur="0.067"> SERVISES. KANGGO EDMONDS IS >

< start="528.361" dur="0.066"> SERVISES. KANGGO EDMONDS IS ISIPU >

< start="528.427" dur="0.067"> SERVISES. KANGGO EDMONDS IS IS KANGGO >

< start="528.494" dur="0.2"> SERVISES. KANGGO EDMONDS ING SUKU >

< start="528.694" dur="0.201"> KANGGO EDMONDS ING SUKU >

< start="528.895" dur="0.233"> NUNGGAL EDMONDS IS ING PUTRA >

< start="529.128" dur="0.401"> KANGGO EDMONDS IS ISU KOMUNITAS JAWA >

< start="529.529" dur="4.037"> KANGGO EDMONDS IS ANU KOMUNITAS PIRI ING INI >

< start="533.566" dur="0.467"> KANGGO EDMONDS IS ISU KOMUNITAS JAWA ING KENE >

< start="534.033" dur="0.4"> KANGGO EDMONDS IS ISU KOMUNITAS JAWA KENE DENGAN INI >

< start="534.433" dur="0.134"> KOMUNITAS SUKU DENGAN INI DENING ING >

< start="534.567" dur="0.133"> KOMUNITAS PIRIMA ING ING INI INI >

< start="534.7" dur="0.067"> KOMUNITAS SUKU DENGAN INI DENI ING ING SITUWANG >

< start="534.767" dur="0.2"> KOMUNITAS SUKU ING DENING ING ING SITU LAKANG >

< start="534.967" dur="0.334"> KOMUNITAS SUKU DENGAN INI LAKON KENE PAKSA LAPORAN >

< start="535.301" dur="0.1"> KOMUNITAS PIRIMA NGENE ING ING NGANGGAL LENGAN VOKAL lan >

< start="535.401" dur="0.234"> A LOKTOR LAMPIRAN Luwih luwih lan >

< start="535.635" dur="0.1"> LUKIS LENGKAP LENGKAP LAN TENGKING >

< start="535.735" dur="0.4"> A LOKTOR LAMPIRAN VOKAL LAN TENGKING >

< start="536.135" dur="0.1"> LUKIS LENGKAP VOKAL LAN TENGKING NGENTOT KENE, >

< start="536.235" dur="0.2"> TALKING TENTANG ENFORCEMENT, >

< start="536.435" dur="0.067"> TALKING TENTANG ENFORCEMENT, ING >

< start="536.502" dur="0.067"> TALKING TENTANG ENFORCEMENT, INGKU INGING >

< start="536.569" dur="0.167"> TALKING TENTANG ENFORCEMENT, padha ngomong >

< start="536.736" dur="0.133"> MENYAMBUNG TENTUK KENE, INGKE SUKU >

< start="536.869" dur="0.3"> TALKING TENTANG ENFORCEMENT, INGKU SUKU ING KANGSAU >

< start="537.169" dur="0.101"> TALKING TENTANG ENFORCEMENT, INGKU INGKANG SUKU ING KENE >

< start="537.27" dur="0.2"> Wong-wong padha ngomong >

< start="537.47" dur="0.1"> Wong-wong padha ngomong Yen wis padha >

< start="537.57" dur="0.2"> INGING NGANGKA SANGSA ING INGKANG ING NGANGGANG >

< start="537.77" dur="0.1"> INGING BANYAK NU ING NGE TUNGGUH DENGAN INI MUNGSA >

< start="537.87" dur="0.367"> Wong-wong padha ngomong yen dheweke bakal ngrampungake >

< start="538.237" dur="0.1"> Wong-wong mau padha dakkarepake yen lagi nemoni apus-apus >

< start="538.337" dur="0.301"> NUNGGUH GAMPANG HARAPI LARGE >

< start="538.638" dur="0.1"> NUNGGAL POPULASI GOLEKSI LARGE. >

< start="538.738" dur="0.167"> POPULASI. >

< start="538.905" dur="0.066"> POPULASI. 25% >

< start="538.971" dur="0.067"> POPULASI. 25% OF >

< start="539.038" dur="0.133"> POPULASI. 25% ING >

< start="539.171" dur="0.134"> POPULASI. 25% ING Wong >

< start="539.305" dur="0.1"> POPULASI. 25% ING Wong >

< start="539.405" dur="0.3"> POPULASI. 25% Wong sing Urip >

< start="539.705" dur="0.201"> 25% Wong sing Urip >

< start="539.906" dur="0.066"> 25% Wong sing nate manggon ing kene >

< start="539.972" dur="0.234"> 25% Wong sing nate manggon ing kene >

< start="540.206" dur="0.067"> 25% wong sing nate urip saiki >

< start="540.273" dur="0.267"> 25% Wong sing nate manggon saiki dadi luwih saka 60 >

< start="540.54" dur="0.1"> 25% Wong sing nate manggon saiki dadi luwih 60 TAPI TAPI >

< start="540.64" dur="0.267"> 25% Wong sing nate manggon saiki dadi luwih saka 60 TAPI DENGAN >

< start="540.907" dur="0.233"> SAIKI LAGU 60 BAKAL LAKI >

< start="541.14" dur="0.134"> DINI TANPA 60 ING NGANGGO MULIT >

< start="541.274" dur="0.166"> SAIKI 60 ING NGETEKA 60 ING NGET ING NGAPI >

< start="541.44" dur="0.101"> ING SAIKI 60 ING NGANGGUN ING NGANGGAL MUNGGAL >

< start="541.541" dur="0.233"> ING NGETO 60 ING NGANGGI MANGSA ING NGANGGO INGGO Wong >

< start="541.774" dur="0.1"> SAIKI 60 ING NGETEKA 60 ING NGET ING NGAKO INGKU ING Wong sing bakal nduwe >

< start="541.874" dur="0.234"> MASIH SAIKI PALING KABUPATEN ING AKU >

< start="542.108" dur="0.233"> MASIH SAIKI PALING KABUPATEN ING KANGGO >

< start="542.341" dur="0.067"> MASIH SAIKI PALING KABUPATEN ING AKU KOMPUTER >

< start="542.408" dur="0.067"> MASIH SAIKI PALING KABUPATEN ING AKU KOMUNITAS ING VOLUNTARILY IN >

< start="542.475" dur="0.333"> MASIH SAIKI PALING KABUPATEN ING KOMUNITAS ING ING ING KANGGO >

< start="542.808" dur="0.234"> VOLUNTARILY ING ING ING >

< start="543.042" dur="0.033"> VOLUNTARILY ING ING KANGGO >

< start="543.075" dur="0.1"> VOLUNTARILY ING ING KANGGO >

< start="543.175" dur="0.167"> VOLUNTARILY ING ING ING KANGGO >

< start="543.342" dur="0.334"> KOMUNITAS VOLUNTARILY ING DUNIA ING AKU KANGGO >

< start="543.676" dur="0.1"> KOMUNITAS VOLUNTARILY ING DUNIA ING AKU KANGGO >

< start="543.776" dur="0.267"> GAMPANG ITU AKU NGANGGO >

< start="544.043" dur="0.1"> GAMPANG ITU AKU NAHA MUNGGUH AKTIP >

< start="544.143" dur="0.1"> GAMPANG ITU AKU NAHA MUNGGUNG DENGAN AKTIF >

< start="544.243" dur="0.134"> GAMPANG ITU AKU NUNGGAL UNTUK KANGGO ING SUKU >

< start="544.377" dur="0.267"> GAMPANG ITU AKU NAHA MUNGGUH TINDAK AKU TANGGO TIKET >

< start="544.644" dur="0.1"> GAMPANG ITU AKU NAHA MUNGGUH TINDAKAN AKU KANGGO TIKET ING Wong >

< start="544.744" dur="0.167"> AKSARA AKHARI ING Wong >

< start="544.911" dur="0.2"> AKSARA AKHIR TANGGO TIKET SUKU >

< start="545.111" dur="0.066"> AKSARA AKHIR TANGGO TIKET ING SIK >

< start="545.177" dur="0.101"> AKSARA AKHIR TANGGO TIKET ING SAK TANGGO TANGGO >

< start="545.278" dur="0.267"> AKSARA AKHIR TANGGO TIKET ING AKU KANGGO ING TANGGO >

< start="545.545" dur="0.3"> AKSARA AKHIR TANGGO TIKET ING AKU KANGGO UNTUK KANGGO >

< start="545.845" dur="0.1"> AKSARA AKHIR TANGGO TIKET ING AKU KANGGO ING ING TO >

< start="545.945" dur="0.2"> ING ING ING ING TO TANGGO TO >

< start="546.145" dur="0.067"> ING ING ING ING ING TO ING TO JAIL >

< start="546.212" dur="0.233"> ING ING ING ING ING TO ING TO JAIL lan >

< start="546.445" dur="0.034"> ING ING ING ING ING TO ING TO JAIL lan KEEP >

< start="546.479" dur="0.3"> ING ING ING ING ING TO ING TO JAIL LAN NGEP IN >

< start="546.779" dur="0.267"> ING ING ING TANGGALIS UNTUK KANGGO JAIL LAN NGEP ING, >

< start="547.046" dur="0.067"> ING ING ING ING ING UNTUK MACARI JAIL LAN NGEP ING ING KANGGO >

< start="547.113" dur="0.333"> ING ING ING ING ING UNTUK MACARI JAIL LAN NGEP ING ING KANGGO, ING BISA >

< start="547.446" dur="0.234"> JAIL lan KEEP ING ING, sampeyan bisa >

< start="547.68" dur="0.1"> JAIL lan KEEP ING BENTUK, Sampeyan bisa DATENG >

< start="547.78" dur="0.2"> JAIL lan KEEP ING ING, sampeyan bisa uga tetep mbukak >

< start="547.98" dur="0.1"> JAIL lan KEEP ING ING MUNGGUH, BISA KANGGO MUNGSA NUNGGAL TANJUNG >

< start="548.08" dur="0.201"> JAIL lan KEEP ING ING, BISA KANGGO MUNGSA BASA-BASA TENGAH TANPA >

< start="548.281" dur="0.1"> JAIL lan KEEP ING ING, BISA KANGGO MUNGSA NUNGGAL ING TANPA ING >

< start="548.381" dur="0.267"> MASIH TANJUNG TANPA KANG ING >

< start="548.648" dur="0.1"> GAMPANG TANPA TANPA DENGAN KOMUNITAS ING >

< start="548.748" dur="0.133"> GAMPANG TANPA DENGAN KOMUNITAS ING LAN >

< start="548.881" dur="0.067"> GAMPANG TANPA DENGAN KOMUNITAS ING LANJUT lan entuk >

< start="548.948" dur="0.2"> GAMPANG TANPA DENGAN KOMUNITAS ING LAN NGANGGO >

< start="549.148" dur="0.334"> GAMPANG TANPA DENGAN KOMUNITAS ING LAN NGANGGO >

< start="549.482" dur="0.1"> GAMPANG TANPA TANPA DENGAN KOMUNITAS ING LAN NGANGGO >

< start="549.582" dur="0.2"> KOMUNITI lan entuk metu saka HER >

< start="549.782" dur="0.033"> KOMUNITI lan entuk metu ing omah >

< start="549.815" dur="0.301"> KOMUNITI lan entuk metu saka omahé A >

< start="550.116" dur="0.1"> KOMUNITAS lan NGAPAK ING TANPA KANGGO >

< start="550.216" dur="0.233"> KOMUNITAS lan NGAPAK ING TANPA BANSA KANGGO. >

< start="550.449" dur="0.167"> RUMAH BENTANG. >

< start="550.616" dur="0.1"> RUMAH BENTANG. Sampeyan >

< start="550.716" dur="0.534"> RUMAH BENTANG. KOWE ISA >

< start="551.25" dur="3.237"> RUMAH BENTANG. Sampeyan kudu >

< start="554.487" dur="0.567"> RUMAH BENTANG. Sampeyan ora bakal >

< start="555.054" dur="0.267"> RUMAH BENTANG. KANGGO NATE ING JENIS KANGGO >

< start="555.321" dur="0.167"> KANGGO NATE ING JENIS KANGGO >

< start="555.488" dur="0.133"> KANGGO NATE ING JENIS KANGGO ING >

< start="555.621" dur="0.167"> KANGGO NATE ING JENIS KANGGO ING TAMAN >

< start="555.788" dur="0.134"> KANGGO NATE ING JENIS KANGGO ING TAMAN lan >

< start="555.922" dur="0.233"> KANGGO NATE ING JENIS KANGGO ING TAMAN lan TEMPAT >

< start="556.155" dur="0.367"> KANGGO NATE ING JENIS KANGGO ING TAMAN lan TEMPAT SUKMAT >

< start="556.522" dur="0.1"> KANGGO NATE ING JENIS KANGGO ING TAMAN lan TEMPAT SUKU. >

< start="556.622" dur="0.167"> ING TAMAN lan TEMPAT SUKA. >

< start="556.789" dur="0.167"> ING TAMAN lan TEMPAT SUKA. ING >

< start="556.956" dur="0.067"> ING TAMAN lan TEMPAT SUKA. KANGGO >

< start="557.023" dur="0.1"> ING TAMAN lan TEMPAT SUKA. GOVERNOR NGADI >

< start="557.123" dur="0.233"> ING TAMAN lan TEMPAT SUKA. GOVERNOR NGANGGO >

< start="557.356" dur="0.1"> ING TAMAN lan TEMPAT SUKA. GOVERNOR LELAKI DENGAN HATI >

< start="557.456" dur="0.201"> GOVERNOR LELAKI DENGAN HATI >

< start="557.657" dur="0.066"> GOVERNOR LELAKI KANGGO PITAKNA >

< start="557.723" dur="0.167"> GOVERNOR LELAKI KANGSA DENGAN ORDER INI >

< start="557.89" dur="0.467"> GOVERNOR LELAKI KANGGO PITAKONAN IS A >

< start="558.357" dur="0.067"> GOVERNOR LELAKI KANGGO PITAKONAN ING ING PAKSA >

< start="558.424" dur="0.2"> GOVERNOR LELAKI KANGGO PITAKONAN ING AKU KANGGO >

< start="558.624" dur="0.1"> GOVERNOR LELAKI KANGGO PITAKONAN ING ING TANGGAL BATANG >

< start="558.724" dur="0.234"> ORDER ADALAH TINDAK BOLEH TINDAK >

< start="558.958" dur="0.067"> ORDER ADALAH NGGALKE TINDAK BOLEH DADANG >

< start="559.025" dur="0.233"> ORDER AKU BATANG TINDAK BOLEH DADANG >

< start="559.258" dur="0.267"> ORDER ADALAH NGGALKE TINDAK BOLEH DENGAN KANGGO NULIS >

< start="559.525" dur="0.1"> ORDER ADALAH NGGALKE TINDAK BOLEH DENGAN KANGGO NATE INGKU >

< start="559.625" dur="0.301"> ORDER ADALAH NGGALKE TANGGAL NANGGAL NANG TUNGGAL NENG NAMPI ING KARYA >

< start="559.926" dur="0.2"> NANGGALKU SANGGUH NANGGALKANG BASA >

< start="560.126" dur="0.066"> NANGGALKU SANGGUH NAMPANG UNTUK KARYA >

< start="560.192" dur="0.101"> KANGGO NENG NAMPI ING KARYA sing bisa >

< start="560.293" dur="0.2"> Bener TANGGO NATE ING GRATIS sing bisa Teka >

< start="560.493" dur="0.067"> NANGGALKANG DENGAN KANGGO ING KARYA YANG BISA KANGGO WANGGO >

< start="560.56" dur="0.266"> NANGGALKI SAIKI KANGGO Pakaryan sing bisa teka saka ora >

< start="560.826" dur="0.367"> KANGGO NATE ING NGANGGUH ING NYAHARI sing BISA KANGGO Mumpuni Ora WULANG >

< start="561.193" dur="0.167"> SUKU BOLEH DUMAMBUT DONGENG TANPA SUKU >

< start="561.36" dur="0.034"> SUKU BOLEH DITUTUP ING TANPA BUKU >

< start="561.394" dur="0.1"> SUKU BOLEH DITUTUP ING TANPA BUKU >

< start="561.494" dur="0.367"> SUKU BOLEH DITUTUP ING TANPA DITULU INI Luwih Luwih >

< start="561.861" dur="0.133"> SUKU BISA KANGGO WULANG ING SUKU DITULU INI ING ING MASALAH INI >

< start="561.994" dur="0.167"> YO BISA DITANGGAL DENGE TANPA MENYAMBUNG ITU LELAKON DENGAN KABUPATEN INI >

< start="562.161" dur="0.167"> ITU LATIHAN KABUPATEN INI >

< start="562.328" dur="0.234"> ITU LAKU KABUPATEN UNNESESARI IN >

< start="562.562" dur="0.633"> IT IS LUKISAN KABUPATEN ING ING KITA >

< start="563.195" dur="0.401"> ITU LATIHAN KABUPATEN ING ING NEGARA. >

< start="563.596" dur="0.367"> ITU LATIHAN KABUPATEN ING ING NEGARA. IT >

< start="563.963" dur="0.067"> ITU LATIHAN KABUPATEN ING ING NEGARA. SAIKI, >

< start="564.03" dur="0.233"> ITU LATIHAN KABUPATEN ING ING NEGARA. ITU HARI, AMY >

< start="564.263" dur="0.267"> ING NEGARA. ITU HARI, AMY >

< start="564.53" dur="0.1"> ING NEGARA. SAIKI, AMY MARINA, >

< start="564.63" dur="0.134"> ING NEGARA. ITAHKAH INGKANG, AMY MARINA, KING >

< start="564.764" dur="0.1"> ING NEGARA. ING SUKU, AMY MARINA, KANGGO 5 >

< start="564.864" dur="0.3"> ING NEGARA. IT HAPPENS, AMY MARINA, KING 5 BALIK. >

< start="565.164" dur="0.2"> MARINA, KING 5 BALIK. >

< start="565.364" dur="0.067"> MARINA, KING 5 BALIK. >>> >

< start="565.431" dur="0.033"> MARINA, KING 5 BALIK. >>> Lan >

< start="565.464" dur="0.301"> MARINA, KING 5 BALIK. >>> Lan A >

< start="565.765" dur="0.734"> MARINA, KING 5 BALIK. >>> Lan ING PEDALANG. >

< start="566.499" dur="0.2"> >>> Lan ING PEDALANG. >

< start="566.699" dur="0.167"> >>> Lan ING PEDALANG. NEGARA >

< start="566.866" dur="0.233"> >>> Lan ING PEDALANG. NEGARA PARIK >

< start="567.099" dur="0.167"> >>> Lan ING PEDALANG. NEGARA PARIK lan >

< start="567.266" dur="0.267"> >>> Lan ING PEDALANG. NEGARA PARIK lan WANITA >

< start="567.533" dur="0.234"> NEGARA PARIK lan WANITA >

< start="567.767" dur="0.1"> NEGARA NEGARA DAN KAWASAN WANITA >

< start="567.867" dur="0.3"> NEGARA NEGARA LAN KANGSA BEDHANA >

< start="568.167" dur="0.167"> TAMAN NEGARA lan KAWASAN KAWASAN ING TEMPORARILY >

< start="568.334" dur="0.1"> TAMAN NEGARA lan KAWASAN KABUPATEN PANITIA TEMPORARILY. >

< start="568.434" dur="0.4"> AREAS PANUTUP DITUTUP. >

< start="568.834" dur="0.201"> AREAS PANUTUP DITUTUP. Miwiti >

< start="569.035" dur="0.3"> AREAS PANUTUP DITUTUP. Miwiti TUTUP >

< start="569.335" dur="0.3"> AREAS PANUTUP DITUTUP. Miwiti TUTUP PARA >

< start="569.635" dur="0.1"> AREAS PANUTUP DITUTUP. Miwiti DENGAN HARI ING AT >

< start="569.735" dur="0.334"> AREAS PANUTUP DITUTUP. Miwiti DENGAN PUTRA UNTUK Pungkasan >

< start="570.069" dur="0.2"> Miwiti DENGAN PUTRA UNTUK Pungkasan >

< start="570.269" dur="0.301"> Miwiti DENGAN PUTRA UNTUK Pungkasan WULANG >

< start="570.57" dur="0.367"> Miwiti HARI ING UNTUK PULANG PULANG WULANG. >

< start="570.937" dur="14.014"> RONG MINGGU. >

< start="584.951" dur="0.133"> RONG MINGGU. NEGARA >

< start="585.084" dur="0.267"> RONG MINGGU. GRANS NEGARA >

< start="585.351" dur="0.4"> RONG MINGGU. GRANS NEGERI lan >

< start="585.751" dur="0.1"> RONG MINGGU. GRANS NEGERI lan LAIN >

< start="585.851" dur="0.301"> GRANS NEGERI lan LAIN >

< start="586.152" dur="0.267"> GRANS NEGERI lan KABEH SEMUA >

< start="586.419" dur="0.1"> GRANS NEGERI lan AKSOMENMENSI KABUPATEN LAIN >

< start="586.519" dur="0.1"> GRANS NEGERI lan AKSOMATA KENCINGAN KABEH HADIAH >

< start="586.619" dur="0.233"> AKSARI KOMUNITAS INGRUK bakal >

< start="586.852" dur="0.134"> OCCOMMODASI WAYANG OGONG NGGO-NGEDAH >

< start="586.986" dur="0.133"> AKSOMOSOD OVERNIGHT ING AKU PUTRA DITUTUP >

< start="587.119" dur="0.1"> AKSOMOSOD OVERNIGHT ING AKU NATE INGKEH TUTUP >

< start="587.219" dur="0.134"> AKSOMOSOD OVERNIGHT ING AKU NATE TUTUP APRIL APRIL >

< start="587.353" dur="0.167"> PUTIH ING APRIL APRIL >

< start="587.52" dur="0.1"> PENTING DENGAN APRIL 30. >

< start="587.62" dur="0.167"> 30. >

< start="587.787" dur="0.1"> 30. Yen >

< start="587.887" dur="0.1"> 30. Yen sampeyan >

< start="587.987" dur="0.1"> 30. Yen sampeyan njupuk >

< start="588.087" dur="0.1"> 30. Yen sampeyan njupuk >

< start="588.187" dur="0.2"> 30. Yen sampeyan NANGGALANG WULANG >

< start="588.387" dur="0.301"> 30. Yen sampeyan NANGGALU INGKANG WANGSA >

< start="588.688" dur="0.1"> 30. Yen sampeyan NANGGALU INGKANG ING NGANGGUT >

< start="588.788" dur="0.167"> Yen sampeyan NANGGURU INGKANG ING NGANGGUT >

< start="588.955" dur="0.166"> Yen sampeyan NANGGITU KANGGO MANGSA ING UNTUK DAPAT >

< start="589.121" dur="0.201"> Yen sampeyan NANGGITU KANGGO MANGSA ING ING KANGGO >

< start="589.322" dur="0.1"> Yen sampeyan NATE TANPA ING ING NGANGGANG INGKE >

< start="589.422" dur="0.233"> Yen sampeyan NANGGITU KANGGO MANGSA ING ING KANGGO >

< start="589.655" dur="0.267"> Yen sampeyan lagi njupuk ING NGANGGANG UNTUK MANGSA ING KANGGO >

< start="589.922" dur="0.1"> Yen sampeyan lagi njupuk ING NGANGGANG UNTUK MANGSA ING KANGGO >

< start="590.022" dur="0.2"> PADANGGIH RASA ING NGANGGO >

< start="590.222" dur="0.067"> PADANGGIH RASA ING NGANGGO >

< start="590.289" dur="0.401"> PIKIRAN ING ING NGANGGO PARI AN >

< start="590.69" dur="0.1"> GAMPANG ING KANGGO ING ING SAIKI >

< start="590.79" dur="0.1"> PIKET ING NGANGGO ING NGANGGURU PUTRA ALTERNATIF. >

< start="590.89" dur="0.167"> Tampilake ROOT ALTERNATIF. >

< start="591.057" dur="0.133"> Tampilake ROOT ALTERNATIF. BUKU >

< start="591.19" dur="0.267"> Tampilake ROOT ALTERNATIF. Ora NATE >

< start="591.457" dur="0.2"> Tampilake ROOT ALTERNATIF. Ora KANGGO >

< start="591.657" dur="0.2"> Tampilake ROOT ALTERNATIF. Ora BISA CORONAVIRUS >

< start="591.857" dur="0.101"> Tampilake ROOT ALTERNATIF. Ora BISA CORONAVIRUS >

< start="591.958" dur="0.266"> Ora BISA CORONAVIRUS >

< start="592.224" dur="0.134"> Ora BISA CORONAVIRUS UNTUK SERVIS >

< start="592.358" dur="0.133"> Ora BISA CORONAVIRUS UNTUK CANCEL SERVIS >

< start="592.491" dur="0.067"> Ora BISA CORONAVIRUS UNTUK SERVIS DENGAN KARCIA >

< start="592.558" dur="0.267"> Ora BISA CORONAVIRUS UNTUK SERVISAN CANCEL KANGGO ING >

< start="592.825" dur="0.1"> Ora BISA CORONAVIRUS UNTUK SERVISI CANCEL KANGGO ING A >

< start="592.925" dur="0.267"> PERKHIDMATAN CANCEL KANGGO A >

< start="593.192" dur="0.067"> PERKHIDMATAN CANCEL KANGGO PAKAI LANDSLIDE >

< start="593.259" dur="0.2"> PERKHIDMATAN CANCEL KANGGO ING TANPA ING >

< start="593.459" dur="0.167"> PERKHIDMATAN CANCEL KANGGO NUNGGAL ING BULAN >

< start="593.626" dur="0.267"> PERKHIDMATAN CANCEL KANGGO BASA ING TANPA BASA. >

< start="593.893" dur="0.233"> LANDSLIDE IN NORTH SEATTLE. >

< start="594.126" dur="0.134"> LANDSLIDE IN NORTH SEATTLE. KANGGO >

< start="594.26" dur="0.1"> LANDSLIDE IN NORTH SEATTLE. TRANSIT SOUND >

< start="594.36" dur="0.067"> LANDSLIDE IN NORTH SEATTLE. SOUND TRANSIT INGGRIS >

< start="594.427" dur="0.1"> LANDSLIDE IN NORTH SEATTLE. SOUND TRANSIT MANGSA AS >

< start="594.527" dur="0.267"> LANDSLIDE IN NORTH SEATTLE. TANPA TRANSIT INGKANG SENANG >

< start="594.794" dur="0.1"> LANDSLIDE IN NORTH SEATTLE. SOUND TRANSIT INGKANG INGKANG SENANG ASIH >

< start="594.894" dur="0.233"> SOUND TRANSIT INGKANG INGKANG SENANG ASIH >

< start="595.127" dur="0.067"> SUKAR TRANSIT INGKANG ING SARI NGANGGO >

< start="595.194" dur="0.2"> SUKAR TRANSIT INGKANG ING SARI NGADIRI >

< start="595.394" dur="0.167"> SUKAN TRANSIT INGKANG ING SARI NGANGGANG ING ING SANA >

< start="595.561" dur="0.267"> TANPA TRANSIT INGKANG AS LENG AS ING ING ING TAMBAH >

< start="595.828" dur="0.267"> SAIKI TANPA TAMBAHAN >

< start="596.095" dur="0.1"> AYUH TANPA MASALAH TAMBAHAN >

< start="596.195" dur="0.134"> SUKU TANPA MASALAH TAMBAHAN >

< start="596.329" dur="0.166"> Ora ana MASALAH TAMBAHAN INGKEP TANGGAP WANGTU >

< start="596.495" dur="0.101"> Yaiku ora ana MASALAH TAMBAHAN INGKANG TANGGO JAWA >

< start="596.596" dur="0.233"> MASALAH INGKANG INGKIRI KANGGO >

< start="596.829" dur="0.3"> MASALAH INGKANG INGKANG TANGGAL RUMAH >

< start="597.129" dur="4.605"> MASALAH KANGGO NUNGGUH INGKAP RESOL >