602s Покриеност на коронавирус напладне на 25 март images and subtitles

СЕ 2 $ ТРИЛИНА 2 УСД СИМУЛУС НА ТРИЛИОН 2 УСД ПАРИНСКИОТ ПЛАН ЗА ТРИЛИОНСКИ $ 2 трилиони. ПАРИНСКИОТ ПЛАН ЗА ТРИЛИОНСКИ $ 2 трилиони. ИТ ПАРИНСКИОТ ПЛАН ЗА ТРИЛИОНСКИ $ 2 трилиони. Е ПАРИНСКИОТ ПЛАН ЗА ТРИЛИОНСКИ $ 2 трилиони. ТОА Е ПАРИНСКИОТ ПЛАН ЗА ТРИЛИОНСКИ $ 2 трилиони. Тоа е широко рангирање ПАРИНСКИОТ ПЛАН ЗА ТРИЛИОНСКИ $ 2 трилиони. Тоа е широко мерило Тоа е широко мерило Тоа е широко рангирана мерка наменета Тоа е широко рангирана мерка наменета за тоа Тоа е широко рангирана мерка наменета за ограничување Тоа е широко рангирана мерка наменета за ограничување Тоа е широко рангирана мерка наменета за ограничување на ефектите САМО да ги ограничиме ефектите САМО ДА ГО ГРИ LАМЕ ЕФЕКТИТЕ НА САМО да ги ограничиме ефектите од САМО да ги ограничиме ефектите на КОРОНАВИРУС НА КОРОНАВИРУС НА КОНОНАВИРУС ФИНАНСИСКО. ФИНАНСИСКО. ФИНАНСИСКО. КАКО ФИНАНСИСКО. КАКО ЛОКАЛНО ФИНАНСИСКО. КАКО ЛОКАЛНО И ФИНАНСИСКО. КАКО ЛОКАЛНА И ДРATEАВА КАКО ЛОКАЛНА И ДРATEАВА Како локални и државни власти КАКО РАБОТЕ LЕ НА ЛОКАЛНИТЕ И ДРATEАВНИТЕ ВЛАДИ КАКО Локалните и државните власти се обидуваат да КАКО ЛОКАЛНИ И ДРATEАВНИ ВЛАДИ ПРИГОДИ ДА СЕ СТАПАТ КАКО ЛОКАЛНИ И ДРATEАВНИ ВЛАДИ кои се обидуваат да ги стопираат Владини што се обидуваат да ги стопираат Владини што се обидуваат да ги запре ПРОСТОРОТ Владини кои се обидуваат да го стопираат просторот на Владини што се обидуваат да го стопираат просторот на Владини што се обидуваат да го стопираат просторот на СВЕТОТ Владини што се обидуваат да го стопираат просторот на СВОЈОТ ВИРУС. СПОРЕД НА СВОЈОТ ВИРУС. СПОРЕД НА СВОЈОТ ВИРУС. КАСТИЛО СПОРЕД НА СВОЈОТ ВИРУС. КАСТИЛО СЕ СПОРЕД НА СВОЈОТ ВИРУС. КАСТИЛО СЕ СЕ СПОРЕД НА СВОЈОТ ВИРУС. КАСТИЛО СЕ МОЕ СПОРЕД НА СВОЈОТ ВИРУС. КАСИТИЛО САМО НАЈГОЛЕМО. КАСИТИЛО САМО НАЈГОЛЕМО. КАСИТИЛО САМО НАЈГОЛЕМО. >>> КАСИТИЛО САМО НАЈГОЛЕМО. >>> НАДВОРЕШНАТА КАСИТИЛО САМО НАЈГОЛЕМО. >>> НАДВОРЕШНА ЗА КАСИТИЛО САМО НАЈГОЛЕМО. >>> НАДВОРЕШНА СО КАПИТОЛ КАСИТИЛО САМО НАЈГОЛЕМО. >>> НАДВОРЕШНА НА КАПИТОЛ ХИЛ >>> НАДВОРЕШНА НА КАПИТОЛ ХИЛ >>> НАДВОРЕШНА СТРАНА НА КАПИТОЛ СИНАТ >>> НАДВОРЕШНАТА НА КАПИТОЛ ХИЛ СЕНАТ ЛИДЕР >>> НАДВОРЕШНАТА НА КАПИТОЛ ПОСТОИ СИНИЦА ЛИДЕРСКО СВЕТУВАЕ >>> НАДВОРЕШНА СТРАНА НА КАПИТОЛ, СЕНАТ ЛИДЕР СВЕДЕЕ А >>> НАДВОРЕШНА ПОВЕЕ НА КАПИТОЛ, СЕНАТ ЛИДЕР СВЕТЕ СО ЗДРАВЈЕ. СЕНАТИ ЛИДЕР СВЕДЕЕ ПОДНЕСУВАЕ. СЕНАТИ ЛИДЕР СВЕДЕЕ ПОДНЕСУВАЕ. ДОГОВОР СЕНАТИ ЛИДЕР СВЕДЕЕ ПОДНЕСУВАЕ. ДОГОВОР ДО СЕНАТИ ЛИДЕР СВЕДЕЕ ПОДНЕСУВАЕ. ДОГОВОР НА А СЕНАТИ ЛИДЕР СВЕДЕЕ ПОДНЕСУВАЕ. ДОГОВОР ЗА МАСИВНА СЕНАТИ ЛИДЕР СВЕДЕЕ ПОДНЕСУВАЕ. ДОГОВОР ЗА МАСИВНА 2 УСД ДОГОВОР ЗА МАСИВНА 2 УСД ДОГОВОР ЗА МАСИВНА ТРИЛИНА 2 УСД ДОГОВОР ЗА МАСИВНА 2 $ ТРИЛИОН КОРОНАВИРУС ДОГОВОР НА МАСИВНИ 2 $ ТРИЛИОН КОРОНАВИРУС СТИМУЛУС ТРИЛИОН КОРОНАВИРУС СТИМУЛУС ТРИЛИОН КОРОНАВИРУС СТИМУЛУС ПАКЕТ. ПАКЕТ. ПАКЕТ. СЕ ПАКЕТ. Најголемиот ПАКЕТ. Најголемиот во ПАКЕТ. Најголемиот во САД ПАКЕТ. Најголемиот во САД ИСТОРИЈА. Најголемиот во САД ИСТОРИЈА. Најголемиот во САД ИСТОРИЈА. СЕ Најголемиот во САД ИСТОРИЈА. ДОГОВОРОТ Најголемиот во САД ИСТОРИЈА. ЗДРАВЈЕТО ШТО Најголемиот во САД ИСТОРИЈА. ЗДРАВЈЕТО ШТО СЕ СЛОБОДИ Најголемиот во САД ИСТОРИЈА. ЗДРАВЈЕТО КОГА СЕ ДА Најголемиот во САД ИСТОРИЈА. ЗДРАВЈЕТО КОГА СЕ ДА СЕ БИДЕ Најголемиот во САД ИСТОРИЈА. ЗДРАВЈЕТО КОГА СЕ ДА ГЛАСААТ ЗДРАВЈЕТО КОГА СЕ ДА ГЛАСААТ ЗДРАВЈЕТО, КОГА ДА БИДЕ ДА ГЛАСААТ ЗДРАВЈЕТО КОГА ДА СЕ РАБОТИ ОД ЗДРАВЈЕТО, КОГА ДА СЕ РАБОТИ ОД ДРУГО ЗДРАВЈЕТО, КОГА ДА СЕ РАБОТИ ОД ДОГОВОР ЗДРАВЈЕТО КОГА ДА СЕ РАБОТИ СО СЕНАТИТЕ ЗДРАВЈЕТО КОГА ДА СЕ РАБОТИ СО СЕНАТ И ЗДРАВЈЕТО КОГА ДА СЕ РАБОТИ ОД ДО СЕНАТИТЕ И НА ПОД СЕНАТИ И НА ПОД СЕНАТИТЕ И КУUSАТА ВКЛУЧУВА НА СЕНАТИТЕ И КУАТА Вклучуваат ПОД СЕНАТИТЕ И КУ HOАТА Вклучуваат 100 УСД ПО ДО СЕНАТИТЕ И КУUSАТА Вклучуваат 100 милијарди долари ПО ДО СЕНАТИТЕ И КУUSАТА Вклучуваат 100 милијарди американски долари Куќа опфаќа 100 милијарди американски долари КУUSА Вклучува 100 милијарди американски долари КУ INАТА ВКЛУЧУВА 100 милијарди долари за финансирање на вештак КУUSА ВКЛУЧУВА 100 милијарди долари за верен фонд за КУАТА ВКЛУЧУВА 100 милијарди долари за финансиско финансирање за болници. ВЕРУВАЕ ЗА ФИНАНСИРА FORЕ ЗА БОЛНИЦИ ВЕРУВАЕ ЗА ФИНАНСИРА FORЕ ЗА БОЛНИЦИ 200 американски долари ВЕРУВАЕ ЗА ФИНАНСИРА FORЕ ЗА БОЛНИЦИ 200 милијарди долари ВЕРУВАЕ ЗА ФИНАНСИРА FORЕ ЗА БОЛНИЦИ 200 милијарди долари за ВЕРУВАЕ ЗА ФИНАНСИРА FORЕ ЗА БОЛНИЦИ 200 милијарди американски долари за дома 200 милијарди американски долари за дома 200 милијарди американски долари за домашни приоритети 200 милијарди американски долари за домашни приоритети како што се ПРИОРИТЕТИ САМО ПРИОРИТЕТИТЕ ПОДНЕСУВА Транспорт, ПРИОРИТЕТИТЕ СО ПОВРЗАНИТЕ Транспорт, ДЕЦА, ПРЕВОД, ДЕЦА, ПРЕВОД, ДЕЦА, ГОДИНИ ПРЕВОД, ДЕЦА, ГОДИНИ И ПРЕВОД, ДЕЦА, сениори и ветеринари. ГОДИНИ И ВЕТЕРАНИ. ГОДИНИ И ВЕТЕРАНИ. 500 американски долари ГОДИНИ И ВЕТЕРАНИ. 500 милијарди долари ГОДИНИ И ВЕТЕРАНИ. 500 милијарди долари за ГОДИНИ И ВЕТЕРАНИ. 500 милијарди долари за главно 500 милијарди долари за главно 500 милијарди американски долари за главна корпулација 500 милијарди долари за главна корпулација и 500 милијарди американски долари за главна корпулација и А. 500 милијарди американски долари за главна корпулација и мала КОРПУЛЕНЦИЈА И МАЛ КОРПУЛЕНЦИЈА И МАЛ БИЗНИС КОРПУЛЕНЦИЈА И МАЛО БИЗНИС СОСТОЈБА КОРПУЛЕНЦИЈА И МАЛСКИ БИЗНИС РЕЗИМЕ ПАКЕТ КОРПУЛЕНЦИЈА И МАЛСКИ БИЗНИС СОСТОЈБА ПАКЕТ ТОА ПАКЕТ ЗА БИЗНИС РЕЗИРАЕ ТОА БИЗНИС РЕЗИМЕ ПАКЕТ КОИ Е ПАКЕТ ЗА БИЗНИС РЕЗИРАЕ ШТО Е ПОВЕЕ БИЗНИС РЕЗИМЕ ПАКЕТ ТОА Е ПАКОЈ 350 $ БИЗНИС РЕЗИМЕ ПАКЕТ ТОА Е ПАКОЛНА 350 милијарди долари. Е ДА ОД 350 милијарди долари. Е ДА ОД 350 милијарди долари. СЕ Е ДА ОД 350 милијарди долари. СМЕТКАТА Е ДА ОД 350 милијарди долари. БИЛОТ Е Е ДА ОД 350 милијарди долари. СМЕТКА ALЕ ИСТО Е ДА ОД 350 милијарди долари. СМЕТКА ALЕ ДА СЕ ДОБИВИ Е ДА ОД 350 милијарди долари. СМЕТКА ALЕ ДА СЕ ОБЕЗБЕДУВА А СМЕТКА ALЕ ДА СЕ ОБЕЗБЕДУВА А СМЕТКА ALЕ ДА СЕ ПОСЕБЕ ЕДЕН ВРЕМЕ СМЕТКА ALЕ ДОСТАВУВА ЕДЕН ВРЕМЕ 1200 УСД СМЕТКА ALЕ ДОСТАВУВА ЕДНО ДЕЦА од 1200 УСД СМЕТКА ALЕ ДОСТАВУВА ЕДНО ДЕЛО 1200 УСД ДЕТЕ ДА ЕДНО ВРЕМЕ 1200 УСЛОВИ ПОВЕЕ ЕДНА ВРЕМЕ 1200 УСЛОВИ НА АМЕРИКАНИ ЕДНА ВРЕМЕ 1200 УСЛОВИ НА АМЕРИКАНИТЕ КОЈ ЕДНА ВРЕМЕ 1200 УСЛОВИ НА АМЕРИКАНИТЕ КОИ САМО ЕДНА ВРЕМЕ 1200 УСЛОВИ НА АМЕРИКАНИТЕ КОИ САМО 75.000 УСД ЕДНА ВРЕМЕ 1200 УСЛОВИ НА АМЕРИКАНИТЕ КОИ САМО 75.000 УСД А АМЕРИКАНИ КОИ САМО 75.000 УСД А АМЕРИКАНИ КОИ ГО ГОДИШАМ 75.000 УСД АМЕРИКАНИ КОИ САМО 75.000 УСД ГОДИНА ИЛИ АМЕРИКАНИ КОИ САМО 75.000 УСД ГОДИНА ИЛИ МАЕ. ГОДИНА ИЛИ МОESSЕ. ГОДИНА ИЛИ МОESSЕ. СЕ ГОДИНА ИЛИ МОESSЕ. ТРЕБА ГОДИНА ИЛИ МОESSЕ. СЕКЕРТАР НА ТРЕБА ГОДИНА ИЛИ МОESSЕ. СЕКЕРТАРИТЕ ЗА БЕЗБЕДНОСКО ПОВЕЕ СЕКЕРТАРИТЕ ЗА БЕЗБЕДНОСКО ПОВЕЕ СЕКРЕТАРИТЕ НА БЕЗБЕДНОСКО ПЕТЕ ПРЕТСЕДАТЕЛ СЕКЕРТАРИОТ ЗА БЕЗБЕДНОСКО ПЕГИ ПРЕТСЕДАТЕЛ Доналд СЕКЕРТАРИТЕ ЗА БЕЗБЕДНОСКО ПРИСТАП ПРЕТСЕДАТЕЛ Доналд Трамп СЕКЕРТАРИОТ ЗА БЕЗБЕДНОСКО ПРИКАЗНИ Е Е ПРЕТСЕДАТЕЛ Доналд Трамп ќе PRЕ ПРЕТСЕДАТЕЛ Доналд Трамп ПРЕТСЕДАТЕЛОТ Доналд Трамп ќе биде исклучително ПРЕТСЕДАТЕЛОТ Доналд Трамп ќе биде апсолутно потпишан ПРЕТСЕДАТЕЛОТ Доналд Трамп ќе биде апсолутно потпишан. АБАСОЛТЕЛНО СИГНЕТЕ. АБАСОЛТЕЛНО СИГНЕТЕ. ВО МЕЃУ ВРЕМЕ АБАСОЛТЕЛНО СИГНЕТЕ. СЕ ЗНАЧИ АБАСОЛТЕЛНО СИГНЕТЕ. ПРАВИЛЕ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ АБАСОЛТЕЛНО СИГНЕТЕ. СЕ СМЕЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НАДВОРЕШНА СЕ СМЕЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НАДВОРЕШНА СЕ ЗНАЧИ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ГО НАДВОРИ ДА СЕ ПРАВИЛЕ ПРЕТСЕДАТЕЛИТЕ ЈА ЈА ДА ГО ИСПРАВА ЗЕМЈАТА ДА СЕ ПРАВИЛЕ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ СЕ ЈА ПОСТОИ ЗЕМЈАТА СЕКОЈ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ СЕ ЈА ПОСТОИ ЗЕМЈАТА ДА СЕ ПРАВИЛЕ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ СЕ ЈА ПОСТОИ ДЕЛОВИТЕ ДА СЕ ПРАВИЛЕ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ СЕ ЈА ПОСТОИ ЗЕМЈАТА ЗЕМЈАТА BEЕ БИДЕ ПОВЕЕ ЗЕМЈАТА BEЕ БЕЗ ПОВЕЕ И ЗЕМЈАТА BEЕ БИДЕ ПОВЕЕ И RИВО ЗЕМЈАТА BEЕ БЕЗ ПОВЕЕ И ЦЕЛОВНО ПОВЕЕ ЗЕМЈАТА BEЕ БИДЕ ПОВТОРНО И RЕ ПОВТОРНО ПОСТОВНИ ПОВИК ЗЕМЈАТА BEЕ БИДЕ ГО ПОВЕЕ И RИВОТНО ПОВТОРНО ПОВЕЕ И ПОВЕЕ НА ЦЕЛОСКИОТ СВЕТСКО ПОГЛАВ И ПОВЕЕ ЦЕЛО ПОВИК ГОДИШ ОД И ПОВЕЕ НА ЦЕЛОВО ПОВИК ГОДИНА ОД ИСТОЧНО. ОД ИЗВЕДНИОТ. ОД ИЗВЕДНИОТ. САМО ОД ИЗВЕДНИОТ. ДА СЕ ДВЕ ОД ИЗВЕДНИОТ. ДА СЕ ДВЕ И ОД ИЗВЕДНИОТ. ДА СЕ ДВЕ И ПОВЕЕ ОД ИЗВЕДНИОТ. ВИДНО ДВЕ И СВЕТСКИ НЕДЕЛИ ОД ИЗВЕДНИОТ. ВИДНО ДВЕ И СВЕТСКИ НЕДЕЛИ ОД ВИДНО ДВЕ И СВЕТСКИ НЕДЕЛИ ОД ВИДНО ДВЕ И ДОСТАВНИ ВЕДЕРИ ОД СЕГА. СЕГА. СЕГА. И ПОКРАЈ СЕГА. ОДГОВОРЕН ДОСПИТ СЕГА. ОДГОВОРНИ ПРЕДУПРЕДУВАНИ ВНИМАНИЕ СЕГА. ОДГОВОРНИ ПОВТОРНИ ПРЕДУПРЕДУВАUTЕ ОДГОВОРНИ ПОВТОРНИ ПРЕДУПРЕДУВАUTЕ ОДГОВОРНИ ВНИМАНИ ПРЕДУПРЕДУВАНИ ПРЕДУПРЕДУВА THEЕ ОДГОВОРНИ ПРЕДУПРЕДУВАНИ ПРЕДУПРЕДУВА CAЕ ОД НАЦИИТЕ ОДГОВОРНИ ПРЕДУПРЕДУВАНИ ПРЕДУПРЕДУВА CAЕ ОД ДРВОТ НА НАЦИОТ ОДГОВОРНИ ПРЕДУПРЕДУВАНИ ПРЕДУПРЕДУВА CAЕ ОД ЗДРАВЈЕТО НА ДРАВНИОТ НАЦИИ ЗДРАВЈЕТО НА ТЕЦ НАЦИОТ ИСПИТНИ ИСПИТНИЦИ НА ЗДРАВЈЕТО НА НАЦИОТ. ЕКСПЕРТИ. ЕКСПЕРТИ. КАКО, ЕКСПЕРТИ. КАКО, НЕГО ЕКСПЕРТИ. КАКО, НЕКОГАШ ЕКСПЕРТИ. КАКО, НЕКОГАШ ДА РАЗМЕНА ЕКСПЕРТИ. КАКО, НЕКОГАШ ДА СЕ ЗДРАВИТЕ КАКО, НЕКОГАШ ДА СЕ ЗДРАВИТЕ СЕКОГАШ, НЕГО ПОВЕЕ СЕ РАЗГОВОРИТЕ НА ТОРЕСТА СЕКОГАШ, НЕГО ПОВЕ ONЕ ДЕВСКИ АВВИЗОР, ДОКТОР СЕКОГАШ, НЕГО ПОВЕ ONЕ НА ТАСКИОТ СВЕТСКИ АВТОНИОР, ДНКТОР АНТОНИ СЕКОГАШ, ПОСТОЕ ДА СЕ РАЗВОЈТЕ НА ТАСКИТЕ РАЗВОЈ, ФОНД НА ЕДНОСТ ДОКТОР ОДГОВОР, ДОКТОРСКИ ОСНОВНИ ФОНД ОДГОВОР, ДОКТОРСКО АНТОНИ ОСТАВ ПРИКАЗНИК, ДОНЦЕРСКИ ОСНОВНИОТ ОСНОВНИ ПРИСТАП АВВИЗОР, ДОНТРОРСКИ ОСНОВНИОТ ОСНОВНИОТ РАЗВОЈ ПРАВЕЛНИК, ДОНТРОРСКИ ОСНОВНИОТ ОСНОВНИК, СЕ вели дека МОРАТА МОРА ПРАВОЛНИК, ДОКТОРСКИ ОСНОВНИ ОСНОВНО ОВОЈ СЕ вели дека МОРА ДА БИДЕ НЕ Е ДЕДЛИНИЈА МОРА ДА БИДЕ НЕ ГО ДВЕЕ ДА МОЕ ДА БИДЕ Флексибилен. Флексибилен. Флексибилен. >> >> Флексибилен. >> ОД Флексибилен. >> НА А Флексибилен. >> ДЕН Флексибилен. >> НА ДЕН ОД Флексибилен. >> ДЕН ПО ДЕН Флексибилен. >> ДЕН ДЕН И ДЕН Флексибилен. >> ДЕН ДЕН И ДЕН >> ДЕН ДЕН И ДЕН >> На ден по ден и ние веруваме >> ДЕН ПО ДЕН И ВЕРУВАМЕ ОСНОВА, >> ДЕН ПО ДЕН И СЕ ВЕРУВАМЕ ОСНОВА, ВАС >> ДЕН ПО ДЕН И НЕ ВЕРУВАМЕ ОСНОВА, ПОТРЕБНО >> ПОД ДЕН И ДА СЕ ВЕРУВАМЕ ОСНОВА, ПОТРЕБНО ДА ВЕРУВАТЕ ОСНОВА, ПОТРЕБНО ДА ВЕРУВАТЕ ОСНОВА, ПОТРЕБА ДА ЕВАЛУАТИРАТЕ ВЕРУВАТЕ ОСНОВА, ПОТРЕБНО ДА ЕВУДИРАЈТЕ ВЕРУВАТЕ ОСНОВА, ПОТРЕБА ДА ЕВАЛУАТИТЕ РАБОТНОСТ ВЕРУВАТЕ ОСНОВА, ПОТРЕБА ДА ЕВАЛУАТИТЕ ОСНОВА НА ОЦЕНИЕТЕ НА МОНОСТ НА ОЦЕНУВАЈТЕ ОСНОВА НА ШТО Оценете ја можноста за тоа што сте Оценете ја можноста за тоа што се обидувате ОЦЕНУВАЈТЕ НА МОНИОТ НА КОГА СЕ ОБЕДУВАТЕ Оценете ја можноста за тоа што се обидувате да го направите. ШТО СЕ РАБОТЕ ДА ДА СЕ ПРАВИТЕ. ШТО СЕ РАБОТЕ ДА ДА СЕ ПРАВИТЕ. >> >> ШТО СЕ РАБОТЕ ДА ДА СЕ ПРАВИТЕ. >> ШТО СЕ РАБОТЕ ДА ДА СЕ ПРАВИТЕ. ДОКТОР ШТО СЕ РАБОТЕ ДА ДА СЕ ПРАВИТЕ. >> ДОКТОРНИОТ ПОДНЕСУВАЕ ШТО СЕ РАБОТЕ ДА ДА СЕ ПРАВИТЕ. >> ДОКТОРОТ додавајќи тука >> ДОКТОРОТ додавајќи тука >> ДОКТОРОТ ДОДЕЛУВА ТИЕ ОВИЕ >> ДОКТОРОТ ДОДЕЛУВА НЕ Е НЕ >> ДОКТОРОТ ДОДЕЛУВА ОВОЈ НЕ Е БИДЕ >> ДОКТОРОТ ДОДЕЛУВА ОВОЈ НЕ Е ДА >> ДОКТОРОТ ДОДЕЛУВА ОВОЈ НЕ Е БИД BLЕН НЕ Е БИДЕ ПРИРАЧНИК НЕ Е БИДНО ПРЕПОРАКА НЕ Е БИДНО ПРЕПОРАКА ЗА ANKЕНА НЕ Е БИДНО ПРЕПОРАКА ЗА ANKЕНА НЕ Е БИДНО ПРЕПОРАКА ЗА ANKИВОТ ПРЕПОРАКА ЗА ВЕБА ПРЕПОРАКА ЗА ВНАТРЕШНА СТРАНА ПРЕПОРАКА ЗА ВНАТРЕШНА СТРАНА СИНА ПРЕПОРАКА ЗА СЕКТОРСКИ СТРУЧНИ СЕКТИ ДЕЛОВИ ПРЕПОРАКА ЗА СЕКТОРСКИ СТРУЧНИ СЕКТИ СЕРВИСКИ СЛУЧАИ ПОСТОБА ПРЕПОРАКА ЗА ВНАТРЕШНА СТРАНА СЕКЦИСКИ ПОДАТОЦИ ПОВЕЕ ОД ЗЕМЈА СИНЦИ СЛУЧАИ ПОСЕБНИ ОД ЗЕМЈА СИНСКИ СЛУЧАИ ПОСТОИ ОД ДРАВА ЗЕМЈА СИНСКИ СЛУЧАЦИ ПОСТОИ ОД ДРАВА ДО СЕ ЗЕМЈА СИНСКИ СЛУЧАИ ПОСЕБНИ ОД ДРАВА ДРАВА. ЗЕМЈА СИНСКИ СЛУЧАИ ПОСЕБНИ ОД ДРАВА ДРАВА. НОВО ЗЕМЈА СИНСКИ СЛУЧАИ ПОСЕБНИ ОД ДРАВА ДРАВА. ЊУЈОРК ДРАВА ДР STАВА ЊУЈОРК ДРАВА ДР STАВА NEWУЈОРК ОСТАВУВА ДРАВА ДР STАВА NEWУЈОРК ПОСТАВУВА НА ДРАВА ДР STАВА NEWУЈОРК ОСТАВУВА НА НАЈГОЛЕМО ОСТАВУВА НА НАЈГОЛЕМО ОСТАВУВА НА НАЈГОЛЕМОТ КОРОНАВИРУС ПОСТАВУВА НА НАЈГОЛЕМО КОРОНАВИРУС ТОПЛО. КОРОНАВИРУС ТОПЛО. КОРОНАВИРУС ТОПЛО. Сметководство КОРОНАВИРУС ТОПЛО. СМЕТАЈЌИ ЗА КОРОНАВИРУС ТОПЛО. Сметководство за повеќе КОРОНАВИРУС ТОПЛО. Сметководство за повеќе отколку КОРОНАВИРУС ТОПЛО. Сметководство за повеќе од половина Сметководство за повеќе од половина Сметководство за повеќе од половина од Сметководство за повеќе од половина од Сметководство за повеќе од половина од земјата Сметководство за повеќе од половина од случаите на земјата Сметководство за повеќе од половина од случаите на земјата и НА СЛУЧАИТЕ НА ЗЕМЈАТА И НА СЛУЧИЦИТЕ НА ЗЕМЈАТА И БЕСПЛАТНО НА СЛУЧИЦИТЕ НА ЗЕМЈАТА И БЕЗ А. НА СЛУЧИЦИТЕ НА ЗЕМЈАТА И БЕЗ 3-ти НА СЛУЧАИТЕ НА ЗЕМЈАТА И БЕЗ 3-ти НА СЛУЧИЦИТЕ НА ЗЕМЈАТА И САМО 3-ти НА СЛУЧИЦИТЕ НА ЗЕМЈИТЕ И СЕКОЈНО 3-ти СМРТИ. Близу 3-та Смртност. Близу 3-та Смртност. СЕ Близу 3-та Смртност. СВЕТОТ Близу 3-та Смртност. СВЕТСКО ЗДРАВЈЕ Близу 3-та Смртност. СВЕТСКА ОРГАНИЗАЦИЈА ЗА ЗДРАВЈЕ СВЕТСКА ОРГАНИЗАЦИЈА ЗА ЗДРАВЈЕ ПРЕДУПРЕДУВАЕ НА СВЕТСКО ОРГАНИЗАЦИЈА ЗА ЗДРАВЈЕ ЗА ЗДРАВЈЕ СВЕТСКИОТ ОРГАНИЗАЦИЈА ЗА ЗДРАВСТВЕНА ЗДРАВЈЕ ПРЕДУПРЕДУВА НА СВЕТСКИОТ ОРГАНИЗАЦИЈА ЗА ЗДРАВСТВЕНА ЗДРАВЈЕ ПРЕДУПРЕДУВА САД СВЕТСКИОТ ОРГАНИЗАЦИЈА ЗА ЗДРАВСТВЕНА ЗДРАВЈЕ ПРЕДУПРЕДУВА САД СВЕТСКИОТ ОРГАНИЗАЦИЈА ЗА ЗДРАВСТВЕНА ЗДРАВЈЕ ПРЕДУПРЕДУВА САД ПРЕДУПРЕДУВА НА САД ги има ПРЕДУПРЕДУВА НА САД има потенцијал ПРЕДУПРЕДУВА НА САД има потенцијал за ГИ ПРЕДУПРЕДУВАТЕ СИТЕ ПОТЕНЦИЈАЛНИТЕ ДА ГО ПРЕДВЕДУВА ГИ ПРЕДУПРЕДУВАТЕ САД имаат потенцијал да го надминат ИТАЛИЈА ПРЕДУПРЕДУВА НА САД има потенцијал за да ја превземе ИТАЛИЈА КАКО ПОТЕНЦИЈАЛНО ДА ГО ПРЕГОВРАТЕ ИТАЛИЈА КАКО ПОТЕНЦИЈАЛНО ДА ГО ПРЕБАРУВАТЕ ИТАЛИЈА КАКО СЕ ПОТЕНЦИЈАЛНО ДА ГО ПРЕГОВРАТЕ ИТАЛИЈА КАКО ГЛОБАЛО ПОТЕНЦИЈАЛНО ДА ГО ПРЕГЛЕДАТЕ ИТАЛИЈА КАКО ГЛОБАЛНО ЕПИЦЕНЦЕР ПОТЕНЦИЈАЛНО ДА ГО ПРЕГЛЕДАТЕ ИТАЛИЈА КАКО ГЛОБАЛНО ЕПИЦЕНЦЕР НА ПОТЕНЦИЈАЛНО ДА ГО ПРЕГЛЕДАТЕ ИТАЛИЈА КАКО Глобалниот епицентар на Глобалниот епицентар на ГЛОБАЛНИОТ ЕКЦЕНЦЕР НА КОРОНАВИРУС Глобалниот епицентар на пандемијата на коронавирус. КОРОНАВИРУС ПАНДЕМИ. КОРОНАВИРУС ПАНДЕМИ. СЕ КОРОНАВИРУС ПАНДЕМИ. ПРЕТСЕДАТЕЛОТ КОРОНАВИРУС ПАНДЕМИ. ПРЕТСЕДАТЕЛИТЕ СЕ КОРОНАВИРУС ПАНДЕМИ. ПРЕТСЕДАТЕЛИТЕ И ДОСТОЈБА ПРЕТСЕДАТЕЛИТЕ И ДОСТОЈБА ПРЕТСЕДАТЕРОТ ДА СЕ ПРАВО ДОБИВ ПРЕТСЕДАТЕРОТ ДА СЕ ПРАВО ДОБИВ ПРЕТСЕДАТЕЛИТЕ И ДА СЕ ДВЕЕ ДА СЕ НАГРАДИ ПРЕТСЕДАТЕЛИТЕ И ДА СЕ ПРОДОЛУВА НА ИДЕА ПРЕТСЕДАТЕЛИТЕ И ДА СЕ ПРОДОЛУВА НА ИДЕА ТОА Спуштете на ИДЕА ТОА Спуштете на ИДЕА ТОА ЕКОНОМСКИ СЛЕДЕТЕ НА ИДЕА ТОА ЕКОНОМСКИ НЕСТАВНОСТ Спуштен на ИДЕА ТОА ЕКОНОМСКИОТ Нестабилност ПРИМЕНА Спуштен на ИДЕА ТОА ЕКОНОМСКИТЕ ИНСТАБИЛНОСТ ПРИСТАПНА СО Економска нестабилност предизвикана од Економска нестабилност предизвикана од Економска нестабилност предизвикана од вирусот Економска нестабилност предизвикана од вирусот Економска нестабилност предизвикана од вирусот може да биде Економската нестабилност предизвикана од вирусот може да биде лоша Економската нестабилност предизвикана од вирусот може да биде поголема отколку ВИРУСОТ ДОБРО ДА СЕ РАБОТУВА ОД ВИРУСНИОТ СВОЈ ДА СЕ РАБОТИ ОД СЕ ВИРУСНИОТ СВОЈ ДА СЕ РАБОТУВА ПАНДЕМИЧКОТО ВИРУСОТ СОВЕТНО ДА СЕ РАБОТИ ДО ПАНДЕМСКИОТ САМО. ПАНДЕМСКИОТ СЕ. ПАНДЕМСКИОТ СЕ. >>> ПАНДЕМСКИОТ СЕ. >>> СО ПАНДЕМСКИОТ СЕ. >>> ПО тоа ПАНДЕМСКИОТ СЕ. >>> ПА Е Е ПАНДЕМСКИОТ СЕ. >>> ПОТРЕБА ДА СЕ ВЕРУВА ПАНДЕМСКИОТ СЕ. >>> ПОТРЕБА ДА СЕ ВЕРУВА >>> ПОТРЕБА ДА СЕ ВЕРУВА >>> ПОТРЕБА ДА СЕ ВЕРУВА СЕНАТИТЕ >>> ПОТРЕБА ДА СЕ ВЕРУВА СЕНАТИТЕ СМЕТКИ >>> ПОТРЕБА ДА СЕ ДОБИВ СЕНАТ БИЛОТ >>> ПОТРЕБА ДА СЕ ДОБИРАТЕ СЕНАТИТЕ СМЕТКИ НЕ >>> ПОТРЕБА ДА СЕ СОБИРА СЕНАТИТЕ СМЕТКИ, НЕ Е ПОМОШ СЕНЕТ БИЛ НЕМА ДА ПОМОГНЕ СЕНАТИ СМЕТКИ НЕ МОЕ ДА ПОМОГНЕТЕ СЕНАТЕ СМЕТКИ НЕ МОЕ ДА ЈА ПОМОГНЕТЕ ДА САМО СЕНАТЕ СМЕТКИ НЕ МОELЕ ДА ЈА ПОМОГНЕТЕ САМО АВИРЛИНИТЕ СЕНАТЕ СМЕТКИ НЕ МОELЕ ДА ПОМОГНЕТЕ САМО АВЕРЛИНИТЕ НО СЕНАТЕ СМЕТКИ НЕ МОELЕ ДА ПОМОГНЕТЕ САМО АВЕРЛИНИТЕ, НО АВЕРЛИНА ВАШАТЕ АВЕРЛИНИТЕ, НО АВЕРЛИНА ВАШАТЕ АВЕРЛИНИТЕ, НО КАРАКТЕРИТЕЛОТ НА АВТОРИСТА ВАШАТЕ АВЕРЛИНИТЕ НО АВТОРИНСКИОТ БАEИНГ. МАКЕР БОИНГ. МАКЕР БОИНГ. ОБВРСКО МАКЕР БОИНГ. ОБВИОЛНО ОГРАНА МАКЕР БОИНГ. ОБВОВНО ОГЛАСНИ ВЕСТИ МАКЕР БОИНГ. ЛОКАЛНО ЛИГАЛНО ЛИГАЛНО НАГРАДНИ ОГЛАСНИ ВЕСТИ ЛОКАЛНО ЛИГАЛНО ЛИГАЛНО НАГРАДНИ ОГЛАСНИ ВЕСТИ ОБВИОЛНО ОГЛАСНИ ВЕСТИ Локално и ОБВИОЛНО ОГЛАСНИ ВЕСТИ Локално и ОБВИОЛНО огромни новости Локално и сметката ОБВИОЛНО ОГЛАСНИ НОВИ ЛОКАЛНИ И БИЛОВНИ ПОВИКИ ОБВОВНО ОГЛАСНИ ВЕСТИ ЛОКАЛНО И БИЛОТ ПОВИКОТ ЗА ОБВИОЛНО ОГЛАСНИ ВЕСТИ ЛОКАЛНО И БИЛОТ ПОВИК ЗА А ОБВИОЛНО ОГЛАСНИ ВЕСТИ ЛОКАЛНИ И БИЛОТ ПОВИКУВА ЗА 17 УСД И БИЛОТ ПОВИКУВА ЗА 17 УСД И БИЛОТ ПОВИКУВА ЗА 17 милијарди долари И БИЛОТ ПОВИК ЗА ФЕДЕРАЛ 17 милијарди долари И БИЛОТ ПОВИКУВА ЗА ФИДЕРСКО заем од 17 милијарди американски долари И БИЛОТ ПОВИК ЗА ПРОГРАМА ЗА ФЕДЕРСКИ ЗАКОН ЗА 17 милијарди долари ПРОГРАМА за милијарди федерални заеми ПРОГРАМА за милијарди федерални заеми за ПРОГРАМА за милијарди федерални заеми за деловни активности ПРОГРАМА за милијарди федерални заеми за деловни активности КОГА ПРОГРАМА за милијарди федерални заеми за деловни активности кои се ЗА БИЗНИС КОИ СЕ ЗА БИЗНИС КОИ СЕ КРИТИЧКИ ЗА БИЗНИСИ КОИ СЕ КРИТИЧНИ ДА ЗА ДЕЛОВНИКИ КОИ СЕ КРИТИЧНО ДА ОДРУВАТЕ КРИТИЧКО ДА ОДРУВАЕ КРИТИЧКО ДА ОДРУВА НАЦИОНАЛНО КРИТИЧКО ДА ОДРУВА НА Националната безбедност. НАЦИОНАЛНО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ. НАЦИОНАЛНО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ. СЕ НАЦИОНАЛНО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ. ВАШИНГТОН НАЦИОНАЛНО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ. ПОСТАВОТ НА ВАШИНГТОН НАЦИОНАЛНО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ. ИЗВЕШТАИ НА ПОСЕБНИТЕ НА ВАШИНГТОН ИЗВЕШТАИ НА ПОСЕБНИТЕ НА ВАШИНГТОН ПОДГОТОВКИТЕ ПОСТОРНИ НА ВАШИНГТОН СИТЕ ВАШИНГТОН ПОСТАВИТЕ СИТЕ ОСНОВИ ВАШИНГТОН ПОСТАВИТЕ СИТЕ ОВА ВАШИНГТОН ПОСТАВИТЕ СИТЕ ОД ОВИЕ ДЕКА ВАШИНГТОН ПОСТАВИТЕ СИТЕ ОД ОВИЕ ДА НЕ УПОТРЕБА СИТЕ ОД ОВИЕ ДА НЕ УПОТРЕБА СИТЕ ОД ОВИЕ ДА НЕ СЕ МОНЦИОНСКИОТ БОИНГ СИТЕ ОД ОВИЕ ДА НЕ СЕ ОСТАВУВАМЕ СИТЕ ОД ОВИЕ ДА НЕ ЗНАЕТЕ МЕНТИОН СИТЕ ОД ОВИЕ ДА НЕ СЕ ОСТАВУВАМЕ СИТЕ ОД ОВИЕ ДА НЕ ЗНАЕТЕ МЕНТАЦИЈА СИТЕ ОД ОВИЕ ДА НЕ ЗНАЕТЕ МЕНТАЦИЈА БОЕINGЕ ОД ИМЕ ТОА ДЕЛ НА БОЕINGЕ ОД ИМЕ ТОА ДЕЛ од БОЕЕ ОД ИМЕ ТОА ДЕЛ НА БИЛОТ БЕEЕ ОД ИМЕ ТОА ДЕЛОТ НА БИЛОТО БЕEЕ ОД ИМЕ ТОА ДЕЛ ОД ДЕЛОТ НА БИЛОТО БОЕINGЕ ОД ИМЕ ТОА ДЕЛ ОД ДЕЛОТ НА БИЛОТ БОЕINGЕ ОД ИМЕ ТОА ДЕЛОТ НА БИЛОТО ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДИРЕТЕЛНО БИЛОТ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДИРЕТЕЛНО СМЕТКАТА ДА САМО ДА ДИРЕКТНО ПОМОШ СМЕТКАТА САМО ДА ДИРЕКТНО ПОМОГНЕТЕ БОИНГ СМЕТКАТА СМЕ ДА ДИРЕКТИРАНА ПОМОШ ДА ПОМОГНЕТЕ БОИЕINGЕ КОЈ БИЛАТА ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДИРЕКТНО ПОМОГНЕТЕ ДА ГО ПОМОГНЕТЕ БОЕВНОТО КОЈ Е СМЕТКАТА ДА САМО ДА ДИРЕКТЕРНО ПОМОГНЕТЕ ПОМОГНЕТЕ БОEИНГ КОИ Е СЕ БИДЕ ПОМОГНЕТЕ ПОБЕУВА WHЕ КОИ СЕ ЕДИ ПОМОГНЕТЕ ПОБЕУВАЕ КОИ СЕ ПРАВО ПОМОГНЕТЕ ПОБЕЕ КОИ САКАТЕ ДА СЕ РАБОТИ 60 УСД ПОМОГНЕТЕ ПОБЕУВА WHЕ КОИ САКАТЕ ДА БИДАТ 60 милијарди долари ПОМОГНЕТЕ ПОБЕУВА WHЕ КОИ САКАТЕ ДА БИДАТ 60 милијарди американски долари во ПОБАРУВА 60 милијарди долари во ПОБАРУВАТЕ 60 милијарди американски долари во ВЛАДА ПОБАВУВА 60 милијарди американски долари во заеми за Владини ПРЕБАРУВАТЕ 60 милијарди американски долари во заеми за влада за ПОБАВУВА 60 милијарди американски долари во заеми за влада за аероспас КАРТИВНИ КОНДАРИ ЗА АЕРОСЕПЦИЈА КАРТИВНИ Кредити за производство на аероспеција. ПРОИЗВОДСТВО. ПРОИЗВОДСТВО. СЕ ПРОИЗВОДСТВО. АЕРОСПАЦИЈА ПРОИЗВОДСТВО. ИНДУСТРИЈА ЗА АЕРОПСЕЦ ПРОИЗВОДСТВО. ВРАБОТУВА THEЕ НА АЕРОСЕПСКАТА ИНДУСТРИЈА ВРАБОТУВА THEЕ НА АЕРОСЕПСКАТА ИНДУСТРИЈА ВРАБОТУВАЕ НА АЕРОСЕПСКАТА ИНДУСТРИЈА 2.5 ВРАБОТУВАЕ НА АЕРОПСАТА Индустрија 2,5 милиони ВРАБОТУВА THEЕ НА АЕРОПСЕЦОТ ЗА ВНАТРЕШНА РАБОТА 2,5 милиони луѓе. 2,5 милиони луѓе. 2,5 милиони луѓе. КОГА 2,5 милиони луѓе. ДВИ РАБОТНИЦИ 2,5 милиони луѓе. ДВИ РАБОТНИЦИ 153.000 2,5 милиони луѓе. ДВИ РАБОТНИЦИ 153,000 луѓе. ДВИ РАБОТНИЦИ 153,000 луѓе. ДВИ РАБОТНИЦИ 153,000 луѓе. И ДВИ РАБОТНИЦИ 153,000 луѓе. И КАКО ДВИ РАБОТНИЦИ 153,000 луѓе. И КАКО ВАС ДВИ РАБОТНИЦИ 153,000 луѓе. И КАКО МОЕТЕ ДВИ РАБОТНИЦИ 153,000 луѓе. И КАКО МОЕ ДА ГИ ОЧЕКУВАТЕ, ДВИ РАБОТНИЦИ 153,000 луѓе. И КАКО МОЕ ДА СЕ ОЧЕКУВАТЕ, ОВА И КАКО МОЕ ДА СЕ ОЧЕКУВАТЕ, ОВА И КАКО МОЕ ДА СЕ ОЧЕКУВАТЕ, ОВАА 2 УСД И КАКО МОЕ ДА СЕ ОЧЕКУВАТЕ, ОВАА ТРИЛИНА 2 УСД И КАКО МОЕ ДА СЕ ОЧЕКУВАТЕ, ОВОЈ ТРИЛИОН СТИМУЛ 2 УСД И КАКО МОЕ ДА ГИ ОЧЕКУВАТЕ, ОВОЈ ДРАВНИ ПАКЕТ НА СТИМУЛУС НА 2 ТРИЛИОН 2 $ ТРИЛИОН СТИМУЛСКО ПАКЕТ 2 ДВД ТРИЛИОН СТИМУЛСКО ПАКЕТ 2 УСД ТРИЛИОН СТИМУЛУС НА ПАКЕТ А. 2 УСД ТРИЛИОН СТИМУЛУС ПАКУВА MЕ ОГОЛНО 2 УСД ТРИЛИОНСКИ СТИМУЛУС ПРАВИЕ НА ОГОЛНО ВЛОГ 2 УСД ТРИЛИОНА СТИМУЛУСНА ПАКЕТ ОД ОБЕЗБЕДУВАUЕ НА ОГЛАСНО ВРАБОТУВАЕ 2 УСД ТРИЛИОН СТИМУЛУС ПАКЕТ ОД ОГЛАСНО ВРАБОТУВАЕ НА Wидот ПОСТАВУВА ОГЛАСНО ВРАБОТКА НА Wид ПРИРАЧУВА HЕ НА ОГЛАСНО ВРАБОТУВА WЕ НА Wидната улица. УЛИЦА УЛИЦА Доаѓаат УЛИЦА ИСТО УЛИЦА ИЗВЕДУВА СЕГА УЛИЦА ИЗВЕДУВАЕ СЕГА УЛИЦА ВЕДНО СЕКОГАШ Е НАЈДОБРВО УЛИЦА СОДРИНАТЕ СЕКОЈ ДОБРА ДЕН СОДРИНАТЕ СЕКОЈ ДОБРА ДЕН ПОВЕЕ СЕКОГАШ Е НАЈДОБРИОТ ДЕН СИНО ПОВЕЕ СЕКОГАШ Е НАЈДОБРИОТ ДЕН ОД 1933 година. ОД 1933 година. ПОВЕ.Е 1933 година ПОВЕ.Е 1933 година ПОВЕЕ 1933 година ПОВЕЕ 1933 година ПЕТНИК ПОД ДЕЛ 1200 ПЕТНИК ПОД ДЕЛ 1200 ПОИНИ ПЕТНИК ПОД ДЕЛ 1200 ПОИНИ ВО ПЕТНИК ПОД ДЕЛ 1200 ПОИНИ ВО ПРАВО ПЕТНИК ПОД ДЕЛОВИ 1.200 точки во СЕГА ПЕТНИК ПОД ДЕЛОВИ 1.200 ПОСЕБНИЦИ ВО ПРАВО СЕГА БОИНГ ИЗВЕДУВАЕ НА ПРАВНИОТ БЕИЕ ПОСТАВИ ВО ПРАВО СЕГА БОИНСКО СТОКО ПОИНИЦИТЕ ВО ПРАВНИ СЕГА БОEИНСКИОТ СТОК Е Е ПОСЕБНИЦИТЕ ВО ПРАВЕЕ СЕГА БОИНСКИОТ СТАКОТ СЕ СЕ ПОГЛАВИ ПОСЕТИТЕ ВО ПРАВЕЕ СЕГА БОINGИНСКИОТ СТАКО КАКО 29% ПОСЕБНИЦИТЕ ВО ПРАВЕЕ СЕГА БОИНСКИОТ СТАКОТ Е ПОГОЛЕМЕ 29% ЕКСПЕДИЈА СТОКОТ е до 29% ЕКСПЕДИЈА ЧЕКОРИ ЕДНОГУ 29% ЕКСПЕДИЈА СТОКОТ е до 29% ЕКСПЕДИЈА ДРУГИ ОГРАНА СТАКОТ е до 29% ЕКСПЕДИЈА ДРУГИ ОГЛАСНА КОМПАНИЈА СТАКОТ Е ЛЕКОЛНО 29% ЕКСПЕДИА ДРУГИ ОГЛАСНА КОМПАНИЈА ЛОКАЛНО, НЕГОВОА ОГРОМНА КОМПАНИЈА ЛОКАЛНО ДОГОВОРНА ДРУГАВНА ОГРАНА КОМПАНИЈА ДОГОВОРНА ДОГОВОРНА КОМПАНИЈА Локално, 12% ДОГОВОРНА ДОГОВОРНА КОМПАНИЈА Локално, до 12% И ДОГОВОРНА КОМПАНИНА ОГЛАСНА КОМПАНИЈА Локално, ДО 12% И СЕ ДОГОВОРНА КОМПАНИНА ОГЛАСНА КОМПАНИЈА Локално, ДО 12% И ДА СЕ ДОГОВОРНА ДОГОВОРНА КОМПАНИЈА ЛОКАЛНО ДО 12% И ДА СЕ ПОВЕЕ ДОГОВОРНА ДОГОВОРНА КОМПАНИЈА ЛОКАЛНО ДО 12% И ДА СЕ РАБОТИ ВО ДО 12% И НЕКОГАШ НА СУД ВО ДО 12% И НЕКОГАШ НА КУРСИ ВО ПОД 12% И НЕКОГАШ НА КУРСИ ВО ПАТНИЦА ПОД 12% И НЕКОГАШ НА КУРСИ ВО Травелскиот сектор, ПОД 12% И НЕКОГАШ НА КУРСИТЕ ВО Травелскиот сектор, и ПОД 12% И НЕКОГАШ НА КУРСИТЕ ВО Травелскиот сектор, и целокупната ПАТНИЧКИОТ СЕКТОР, И ОДГОВОР ПАТНИЧКИОТ СЕКТОР, И ОДГОВОР ПАТНИЧКИОТ СЕКТОР, И ОДГОВОР НА ДОО ПАТНИЧКИОТ СЕКТОР, И ГО ПОВТОРНО ГОДИНА ПАТНИЧКИОТ СЕКТОР И ДОГОВОР НА ГОДИНАТА СЕ ДОСТОИ ПАТНИЧКИОТ СЕКТОР, И ОДГОВОР НА ГОЛЕМОТО БЕЗ ОВДЕ ПАТНИЧКИОТ СЕКТОР И ДОГОВОР НА ГОДИНАТА ОД 11% ПАТНИЧКИОТ СЕКТОР И ДОГОВОР НА ГОДИНАТА ОД 11% НАД ПОДГОТОВКИТЕ СЕ ОД 11% над ПОДЕЛУВА WЕТО ОД 11% ОДГОВЕНА НЕГОВЕД ПОДЕЛУВАЕ СЕ ДА СЕ ОД 11% НАГОВЕТЕ ПОСТОЕ ПОДГОТОВКИТЕ ДА СЕ ОД 11% ПОГОЛЕМЕ СВОЈОТ ПОСЛЕДНИ Три ПОДЕЛУВАЕТО ОД 11% ОДГОВЕТЕ ПОГОЛЕМО СВЕТЕ ТРИ ТРГОВИЈА Неговата последна ТРГОВИЈА Неговите последни ТРИ ТРГОВСКИ сесии. СЕДНИЦИ СЕДНИЦИ БОИНГ СЕДНИЦИ БОЕINGЕТО Е СЕДНИЦИ БОEИНОТ ОБЕЕ Официјално СЕДНИЦИ БЕВЕСКИТЕ СЕ СЛУБА Официјално БЕВЕСКИТЕ СЕ СЛУБА Официјално БОEЕТЕ СЕ ОСВЕТЕ ОД СЛУБО Боингот официјално затвори СИТЕ Боингот официјално затвори СИТЕ НА БЕВЕСКИТЕ СЕ ОСВОЛНО ИЗВЕДУВА СИТЕ СИТЕ BOEING-от Официјално SHАС ЗАВРШИТЕ СИТЕ СВОИТЕ ОБНОВИ БОEЕЕ СЛУБО ДА СЕ ЗАГРАДИТЕ СИТЕ САМО НАСТАВНИ ВЕСНИКИ ВО Спуштете ги сите свои капацитети во Спуштете ги сите свои капацитети во Спуштете ги сите свои капацитети во северозападниот дел Спуштете ги сите свои капацитети во северниот дел од север Спуштете ги сите свои капацитети во северниот дел, бидејќи тие НАЈДОБРИОТ ПОСТОИ НАЈДОБРИОТ БИДЕ КОРОНИВИРУС. КОРОНАВИРУС. КОРОНАВИРУС. НАШАТА КОРОНАВИРУС. НАШАТА АВИАЦИЈА КОРОНАВИРУС. НАШИОТ СПЕЦИЈАЛИСТ НА НАСОВНА АВИАЦИЈА КОРОНАВИРУС. НАША ПОСЕБНИЦА ГЛАВНИОТ ПОСЕБНО ПОВЕЕ НАША ПОСЕБНИЦА ГЛАВНИОТ ПОСЕБНО ПОВЕЕ НАШАТА ПОСЕБНА СПЕЦИЈАЛИСТ ГЛАННА АРВИЦА НАШАТА ПОСЕБНА СПЕЦИЈАЛИСТ ГЛАВНА ПОВЕЕ Е НАС НАШАТА ПОСЕБНА СПЕЦИЈАЛИСТИЧКА ГЛАВНА ПРИКАЗНА НАШАЕ НАШАТА ПОСЕБНА СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА ГЛАСНА АВИАЦИЈА се здружува во САД НАШАТА ПОСЕБНА СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА ГЛАСНА АВИАЦИЈА БЕСПЛАТНА СЕГА НАШАТА ПОСЕБНА СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА ГЛАСНА АВИАЦИЈА БЕСПЛАТУВА СЕГА НАШИОТ ЛИВИТЕ ФОРКО БЕЗ ЗАЕДНИЦА НА СЕГАТА НАДВЕСТИ ФОРк се здружува сега во САД ФОРК се зачленува во САД СЕГА ПРАВНАТА ИЗВЕШТАЈ ФАРК се зачленува СЕГА НАШИОТ ЛИВИТЕ ПОВЕЕ ИЗВЕШТАЈ ФОРК е БЕГАРСТВО НА СЕГАТА НАДВОРЕШНА РАБОТНА ПРИГОВОР НА ОВАА ФОРК е БЕГАРСТВО НА СЕГАТА НАДВОРЕШНА ПРИРАЧНИК ИЗВЕШТАЈ ОД ОВАА ФОРКО БЕГАШЕ СЕГА СИТЕ ЛАВИТЕ БИДЕ ИЗВЕШТАЈ ОД ОВОЈ ЗА СЕ ИЗВЕСТУВА ОД ОВОЈ ЗА БИДЕТЕ ИЗВЕШТАЈ ОД ОВАА ПОСЛЕДНОСТА БИДИТЕ ИЗВЕШТАЈ ОД ОВАА ЗА ПОСЛЕДНИОТ ЧОВЕК ПОДГОТВУВААТ ОВА ОВАА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ДОБИВНИ ДЕН БИДИТЕ ИЗВЕШТАЈ ОД ОВАА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ДОБИВНИ ДЕНИ И БИДЕ ИЗВЕШТАЈ ОД ОВАА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ЧУВНИ ДЕНА И НАДВОР БИДЕТЕ ИЗВЕШТАЈ ОД ОВАА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ДОБИВНИ ДЕНОВИ И ИСТО ПОСЛЕДНИТЕ ЧУВНИ ДЕНИ И ИСТО ПОСЛЕДНИ ДВЕДНИ ДЕЦА И ОД СТИМУЛУС ПОСЛЕДНИ ДВЕДНИ ДЕЦА И ИЗ ДОСТАВОТ СТИМУЛУС ПОСЛЕДНИТЕ ДОБИВНИ ДЕНИ И ОД СТИКОТ ПАКУВАЕ СЕ ПОСЛЕДНИТЕ ЧУВНИ ДЕНИ И НАДВОРЕ THEЕ СТИМУЛУСНИОТ ПАКЕТ СТЕКУЛУСНИОТ ПАКЕТ СЕ СМЕЕ СТЕКОВНИОТ ПАКЕТ СЕ ПРОДОЛНИ, СТЕКУВАЕ СТИМУЛУСНО ПАКЕТ, ШТО СТЕКУВАЕ СТИМУЛУСНИОТ ПАКЕТ, ШТО СЕ ВЛИЈАНИЕ СТЕКУВАЕ СТИМУЛУСНИОТ ПАКЕТ, ШТО IMЕ ИМПАКТ СТЕКУВАЕ СТИМУЛУС ПАКЕТ, ШТО СЕ ИМАPА WЕ ТОА ПОСТАВНА, ШТО СЕ ВРАА Е ТОА ПОСТАВНА, ШТО СЕ ВРАPА PЕ ДА СЕ ИМА ПОСТАВНА, ШТО СЕ ВРАА PЕ ДОГОВОР ПОСТАВНИ, ШТО ВЕЕ PЕ ИМА THАТ ДА СЕ СМЕЕ ЗА БОИНГ ПОСТАВНА, ШТО СЕ ИСПИТУВА Е ТОА ДА СЕ ДА СЕ РАБОТИ РАБОТНИТЕ РАБОТНИЦИ? ДАЛИ ЗА БОИНГ РАБОТНИЦИ? ДАЛИ ЗА БОИНГ РАБОТНИЦИ? >> >> ДАЛИ ЗА БОИНГ РАБОТНИЦИ? >> ДАЛИ ЗА БОИНГ РАБОТНИЦИ? >> СИТЕ ДАЛИ ЗА БОИНГ РАБОТНИЦИ? >> СИТЕ ИДЕА ДАЛИ ЗА БОИНГ РАБОТНИЦИ? >> СИТЕ ИДЕА Е ДАЛИ ЗА БОИНГ РАБОТНИЦИ? >> СИТЕ ИДЕА Е ДА ДАЛИ ЗА БОИНГ РАБОТНИЦИ? >> СИТЕ ИДЕА ДА СЕ ОДБИРА >> СИТЕ ИДЕА ДА СЕ ОДБИРА >> СИТЕ ИДЕА Е ДА ГИ ОДГОВОРИТЕ >> СИТЕ ИДЕА Е ДА ГИ ОДБИНЕТЕ БОИНГ >> СИТЕ ИДЕА Е ДА ГИ ОДБИРАТЕ БАРАEНИТЕ РАБОТНИЦИ >> СИТЕ ИДЕА Е ДА ГИ ОДБИРАТЕ РАБОТНИТЕ НА РАБОТНИТЕ РАБОТНИЦИ >> СИТЕ ИДЕА Е ДА ГИ ОДБИРАТЕ РАБОТНИТЕ РАБОТНИЦИ РАБОТНИ КАКО РАБОТНИТЕ НА РАБОТНИТЕ РАБОТНИЦИ КАКО РАБОТНИТЕ РАБОТНИЦИ РАБОТИ КАКО ИМА РАБОТНИТЕ РАБОТНИЦИ РАБОТИ КАКО Е РАБОТНИТЕ РАБОТНИЦИ РАБОТИ КАКО ДА СЕ РАБОТНИТЕ РАБОТНИЦИ РАБОТИ КАКО ДА СЕ ДА СЕ РАБОТНИТЕ РАБОТНИЦИ РАБОТИ КАКО ДА СЕ ДА СЕ РАБОТИ РАБОТНИТЕ РАБОТНИЦИ РАБОТИ КАКО ДА СЕ ДА ГО СПОЛУВААТ ДРУГИ ДА СЕ ДА СЕ РАБОТИ ДРУГО ISЕ СЕ ДА СЕ РАБОТИ ДРУГИ ВРАБОТНИЦИ ДА СЕ РАБОТИ ДРУГИ ВРАБОТНИЦИ ДА ДА СЕ РАБОТИ ДРУГИ ВРАБОТУВАНИ ДА РАБОТА ДА СЕ РАБОТИ ДРУГИ ВРАБОТУВАНИ ДА РАБОТЕ ЗА ISЕ СЕ ДА СЕ РАБОТИ ДРУГИ ВРАБОТНИЦИ ДА РАБОТЕ ДА ISЕ СЕ ДА СЕ РАБОТИ ДРУГИ ВРАБОТНИЦИ ДА РАБОТЕ ДО НЕКОИ ВРАБОТНИЦИ ДА РАБОТЕ ДО НЕКОИ ВРАБОТНИЦИ ДА РАБОТЕТЕ НЕКОИ 17.000 ВРАБОТНИЦИ ДА РАБОТЕ ДО НЕКОИ 17.000 СУБОВИ ВРАБОТНИЦИ ДА РАБОТЕТЕ ПО НЕКОИ 17.000 САМОУЛНИЦИ ТИЕ ВРАБОТНИЦИ ДА РАБОТЕТЕ ПО НЕКОИ 17.000 СУБОВИТЕ ОД КОИ САМО 17.000 СОБОДНИЦИ ОД КОИ САМО 17.000 ДОБИВНИЦИ ОВИЕ ДА СЕ РАБОТНИ ДЕЛОВИ 17.000 СОБОДНИЦИ ОВИЕ ДА СЕ РАБОТЕТЕ ДЕЛОВИ И 17.000 СОБОВУВАЧИ кои што прават делови и обезбедуваат 17.000 СОБОДНИЦИ, кои прават делови и обезбедуваат услуги 17.000 СОБОВУВАЧИ кои што прават делови и обезбедуваат услуги за ДЕЛОВИ И ОБЕЗБЕДНИ УСЛУГИ ЗА ДЕЛОВИ И ОБЕЗБЕДНИ УСЛУГИ ЗА БОИНГ ДЕЛОВИ И ОБЕЗБЕДНИ УСЛУГИ ЗА БО FORЕ ДО ДЕЛОВИ И ОБЕЗБЕДУВАЈТЕ УСЛУГИ ЗА БОEЕ ДА ОБИДНЕТЕ ДЕЛОВИ И ОБЕЗБЕДУВАЈТЕ УСЛУГИ ЗА БОЕ TOЕ ДА ГО ПРОДАВИТЕ РАБОТА. БОEЕ ДА ГИ ОБИДИ РАБОТА. БОEЕ ДА ГИ ОБИДИ РАБОТА. ПРОТИВ БОEЕ ДА ГИ ОБИДИ РАБОТА. ПРОТИВ ТОА БОEЕ ДА ГИ ОБИДИ РАБОТА. ПРОТИВ ТОА Е БОEЕ ДА ГИ ОБИДИ РАБОТА. ПРОТИВ ТОА Е Е БОEЕ ДА ГИ ОБИДИ РАБОТА. ПРОТИВ ТОА Е ОПШТИ БОEЕ ДА ГИ ОБИДИ РАБОТА. ПРОТИВ ТОА Е ОПШТИ ИДЕА ПРОТИВ ТОА Е ОПШТИ ИДЕА ПРОТИВ ТОА Е ОПШТИ ИДЕА, НО ПРОТИВ ТОА Е ОПШТИ ИДЕА, но јас ПРОТИВ ТОА Е ОПШТИ ИДЕА, но знам ПРОТИВ ТОА Е ОПШТИ ИДЕА, но знам дека има ПРОТИВ ТОА Е ОПШТИ ИДЕА, но знам дека е тоа ПРОТИВ ТОА Е ОПШТИ ИДЕА, но знам дека има ПРОТИВ ТОА Е ОПШТИ ИДЕА, но знам дека има многу ПРОТИВ ТОА Е ОПШТИ ИДЕА, но знам дека има многу НО ЗНАЕМЕ ТАКА Е многу НО ЗНАЕМЕ ТЕА Е МНОГУ НЕРВОСНОСТ НО ЗНАЕМЕ ТЕКА Е МНОГУ НЕРВОСНОСНО АМОНГ НО ЗНАЕМЕ ТЕКА Е МНОГУ НЕРВОСНОСНО ДОГОВОР НЕРВОСНОСНО ПРИМЕНА ДРУГО НЕРВОСНОСТА ПОВЕЕ ДРУГНА АВИАЦИЈА НЕРВОСНОСТА ПРИДРУИ ДРУГИ ФИРМИ ЗА АВИАЦИЈА НЕРВОСНОСТА ПРИДРУИ ДРУГИ ФИРМИ ПО АВИАЦИЈА ТОА НЕРВОСНОСТА ПОВЕЕ ДРУГИ ФИРМИ ПО АВИАЦИИ КОИ СЕ КОМПАНИИ ЗА АВИАЦИЈА ТИЕ СЕ КОМПАНИИ ЗА АВИАЦИЈА ТОА НЕ Е КОМПАНИИ ЗА АВИАЦИЈА ТЕА НЕ Е ВО КОМПАНИИ ЗА АВИАЦИЈА ТЕА НЕ Е ВО ТОА КОМПАНИИ ЗА АВИАЦИЈА ТЕА НЕ Е ВО ОВИЕ ДИРЕКТ ОД НА СЕГА НА СИТЕ ПРОДАВНИЦИ ДА СЕ ДА СЕ СОБРАЗОВИТЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ РАБОТНИЦИ ДОБИВНИЦИ ДА СЕ ДА СЕ РАБОТНИЦИТЕ ДА СЕ РАБОТИ КОЈ ДА БИДЕТЕ СУБОВНИЦИ ДА ГО БОИЕ КОЈ ДА БИДЕТЕ СУБОВНИЦИ ДА ГО БОИЕ КОИ СЕ ДА БИДЕТЕ СИТЕ ИСПОЛНУВАЧИ ДА СЕ РАБОТИ КОИ СЕ РАБОТНО ДА БИДЕТЕ СИТЕ ИСПОЛНИЦИ ДА ГО БОИЕ КОИ СЕ РАБОТЕ ДА ДА СЕ СОБОДНИЦИ ДА ГО БОИЕ КОИ СЕ РАБОТЕ ДА СЕ СЕ ДА СЕ СОБОДНИЦИ ДА СЕ РАБОТЕ КОИ СЕ РАБОТУВААТ ДА СЕ СЕ МОЕ ДА БИДЕТЕ СИТЕ ИСПОЛНУВАЧИ ДА СЕ РАБОТИ КОИ СЕ РАБОТЕ ДА СЕ СЕ МОUЕ СЕ РАБОТЕ ДА СЕ МОЕ ДА СЕ МОЕ СЕ РАБОТЕ ДА СЕ ВКЛУЧУВА СОВЕТНОТО. Вклучено. Вклучено. НИЕ Вклучено. НИЕ СМЕ Вклучено. Сè уште сме Вклучено. Сè уште чекаме Вклучено. Сè уште чекаме Вклучено. Сè уште чекаме за А Вклучено. Сè уште чекаме многу Сè уште чекаме многу Сè уште чекаме многу Сè уште чекаме за многу детали Сè уште чекаме за многу детали и Сè уште чекаме на многу детали и нив Сè уште чекаме за многу детали и тие велат Сè уште чекаме за многу детали и тие велат тие НА ДЕТАЛИ И ТИЕ САКАТЕ НА ПОДАТОЦИ И ТОА САКАТ ДВЕЕ НА ДЕТАЛИ И ОВИЕ САКАТ ДВЕЕТО Е НА ПОДАТОЦИ И ОВИЕ САКАТ ДВЕЕТО Е ВО НА ПОДАТОЦИ И ОВИЕ САКАТ ДВЕЕТО Е ВО НА ПОДАТОЦИ И ТЕКОВИТЕ ДЕВЕЕ Е ВО ДЕТАЛИ НА ПОДАТОЦИ И ОВИЕ САКАТ ДВЕЕ Е ВО ДЕТАЛИ И ДВЕЕ Е ДЕТАЛИ И ДВЕЕТО Е ДЕТАЛИ И ТОА ДВЕЕТО Е ДЕТАЛИ И ДА Е Е ДВЕЕТО Е ДЕТАЛИ И ТОА Е ДВЕЕТО Е ДЕТАЛИ И ТОА Е ПРАШАА. ТОА Е ПРАШАЊЕТО. ТОА Е ПРАШАЊЕТО. ШТО ТОА Е ПРАШАЊЕТО. ШТО СЕ ТОА Е ПРАШАЊЕТО. ШТО СЕ ТИЕ ТОА Е ПРАШАЊЕТО. ШТО СЕ ТОА ДЕТАЛИ ТОА Е ПРАШАЊЕТО. ШТО СЕ ТОА ДЕТАЛИ НА ТОА Е ПРАШАЊЕТО. ШТО СЕ ТОА ДЕТАЛИ НА ОВАА ШТО СЕ ТОА ДЕТАЛИ НА ОВАА ШТО СЕ ТОА ПОДАТОЦИ НА ОВАА ПОГЛАВЈЕ? СОВЕТ? СОВЕТ? СИТЕ СОВЕТ? СИТЕ СИТЕ СОВЕТ? СИТЕ ЗНАЕ СОВЕТ? СИТЕ СЕ ЗНАЕМЕ Е СОВЕТ? СИТЕ СЕ ЗНАЕМЕ ТОА СОВЕТ? СИТЕ СЕ ЗНАЕМЕ ТОА ВАШИНГТОН СИТЕ СЕ ЗНАЕМЕ ТОА ВАШИНГТОН СИТЕ СЕ ЗНАЕМЕ ТОА ПОСТОБА НА ВАШИНГТОН СИТЕ СЕ ЗНАЕМЕ ДЕКА ОВОЈ ИЗВЕШТАЈ ЗА ПОСТАВОТ НА Вашингтон СИТЕ СЕ ЗНАЕМЕ ДЕКА ОВА ИЗВЕШТАЈ ЗА ПОСТАВУВА WЕТО НА Вашингтон и СИТЕ СЕ ЗНАЕМЕ ДЕКА ОВОЈ ИЗВЕСТУВАЕ И ВАШИНГТОН ПОСТ СИТЕ СЕ ЗНАЕМЕ ДЕКА ОВИЕ ИЗВЕШТАЈ ЗА ПОСТАВУВАЕТО НА Вашингтон и тие се СИТЕ СЕ ЗНАЕМЕ ДЕКА ОВИЕ ИЗВЕШТАЈ ЗА ПОСТАВУВАЕТО НА ВАШИНГТОН И СЕ ТОА ИЗВЕСТУВА PЕ НА ПОСТАВИТЕ И ТИЕ ТИЕ ИЗВЕСТУВА PЕ НА ПОСТАВИТЕ И ОВИЕ СЕ СЕ ИЗВЕСТУВА PЕ НА ПОСТАВИТЕ И ОВОЈ се ИЗВЕСТУВА PЕ НА ПОСТАВИТЕ И ОВИЕ СЕ ТОА НА ДОГОВОРОТ ИЗВЕСТУВА PЕ НА ПОСТАВИТЕ И ОВИЕ СЕ ТЕА НА ДЕЛОВНИК ВО ИЗВЕСТУВА PЕ НА ПОСТАВИТЕ И ТИЕ СЕ ТЕА НА ПРОИЗВОДОТ ВО Вашингтон ИЗВЕСТУВА PЕ НА ПОСТАВИТЕ И ТИ СЕ ТОА НА ДЕЛОТ ВО WASHINGTON DC НА ПРОИЗВОДОТ ВО WASHINGTON DC НА ПРОИЗВОДОТ ВО ТЕЛКИНГ НА Вашингтон НА ПРОИЗВОДОТ ВО WASHINGTON DC ДОВЕ DCЕ ЗА ОВДЕ НА ПРОИЗВОДОТ ВО ВАШИНГТОН ДЦА ОБЕЗБИВ ЗА НА ПРОИЗВОДОТ ВО WASHINGTON DC ДОВЕЕ ЗА 70 $ НА ПРОИЗВОДОТ ВО ВАШИНГТОН ДИК ОДГОВОР ЗА 70 милијарди американски долари Зборувајќи за милијарди 70 долари Зборувајќи за 70 милијарди долари Зборувајќи за 70 милијарди долари толку ОБЕЗБЕДУВАЕ ЗА ОД 70 милијарди американски долари ПРАШАА ОБЕЗБЕДУВАЕ ЗА ОД 70 милијарди американски долари ПРАШАЕТО е, Зборувајќи за 70 милијарди долари, така што е прашањето Зборувајќи за 70 милијарди долари, така што е прашањето Зборувајќи за 70 милијарди американски долари ПРАШАЕТО Е, е 17 ПАШ ПРАША ISЕТО Е, Е А 17 ПАС ПРАШАЕТО Е, Е 17 ПЕТ ПАС ПРАШАЕТО Е, Е 17 ЗА БОИНГ ПАША ПРАШАЕТО Е, Е 17 ЗА БОINGЕЕ ЗА ПОДНЕСУВАЕ ПАША ПРАШАЕТО Е, Е 17-та ЗА БЕИНСКА ПОБЕУВАЕ ЗА БОINGЕЕ ПОД БЕЗБЕДУВАЕ ЗА БОEЕ ПОДГОТОВКИ РАБОТА РАМКА ЗА БЕИЦИТЕ ПОДОБРУВАЕ ОВАА РАМКА ЗА БОEЕ ПОДНЕСУВА ПРИКАAНА РАМКА ОВАА КАКО ЗА БОEЕ ПОДНЕСУВАЕ БЕЗ РАМКА ОВОЈ САМО ЗА БОEЕ ПОДНЕСУВАЕ БЕЗ РАМКА ОВОЈ КАКО ТЕМА И ДА РАМКИ ОД ОВОЈ ТЕМАЛВИ И РАМКИ ОД ОВОЈ ТЕМАЛВИ И РАМКИ ОД ОВИЕ ПОВЕЕ И СОВЕТНИК РАМКИТЕ ОВА КАКО ТЕМА СОВЕТНИЦИ И СУБОВНИЦИТЕ ПО РАМКИ ОВА КАКО ТЕМА ПОВЕЕ И СУБОВНИЦИТЕ ДА СЕ РАМКИТЕ ОВА КАКО ТЕМАТЕЛИ И НАУБОДНИКОТ САМО ДА Е РАМКИТЕ ОВА КАКО ТЕМА И ПРОДАВНИЦИТЕ ДА СЕ ВААТ СУБОВНИКОТ САКО ПОВЕ TЕ ПРОДАВНИОТ САКО ДА СЕ ИЗВЕДУВА ПРОДАВНИОТ САКО ДА СЕ РАБОТИ 17 ПРОДАВНИОТ СИТЕ ДА ЈА ПОВЕЕ 17 милијарди ПРОДАВНИОТ СИТЕ ДА ЈА ПОВЕЕ 17 милијарди ПРОДАВНИОТ САКО ДА СЕ ВИДИ 17 милијарди заеми ОД 17 милијарди заеми ОД 17 милијарди гарантни заеми ОД 17 милијарди гарантни заеми за ОД 17 милијарди гарантни заеми за боење, ОД 17 милијарди гарантни заеми за борбени активности, и ГАРАНЦИИ ЗА БОИНГ, И ГАРАНЦИИ ЗА БОИНГ, И НЕШТО ГАРАНЦИИ ЗА БОИНГ, И НЕШТО ЕЛЕС ГАРАНЦИИ ЗА БОИНГ, И НЕШТО ЕДНО Е Е НАДВОРЕШНИЦИ ЗА БОИНГ, И НЕШТО ЕДНО Е ДОСТАВ ГАРАНЦИИТЕ ЗА БОИНГ, И НЕКОЈ ЕДНО Е ДА Е ДА СЕ НЕКОГАШ ДВЕ Е ДОСТОРНО НЕКОГАШ ДО Е ДОГОВОР Е ДА СЕ СЛУЧУВА НЕКОГАШ ДВЕЕ Е ДА ОВОЈ СЕ УЧЕЕ. СЕ СО РАБОТНО СЕ СО РАБОТНО И СЕ СО РАБОТНО И ПОТОА СЕ СО РАБОТНО И ТОГО СЕ СО РАБОТНО И ТОГА балансот СЕ СО РАБОТНО И ТОГА балансот на СЕ СО РАБОТНО И ТОГА балансот на тоа И ТОГА балансот на тоа И ТОА ДОГОВОРИТЕ ОД ТОА Е И ТОГА БИЛАНСОТ НА ТОА .Е БИДЕ И ТОГА БИЛАНСОТ НА ОВОЈ Е СЕ ОДБИ И ТОА ДОГОВОРИТЕ ОД ОВОЈ Е СЕ ОДБОРИ И ТОА ДОГОВОРИТЕ ОД ОВОЈ Е ДА СЕ ОДГОВОРИ BEЕ СЕ ДА СЕ ДА СЕ BEЕ СЕ ОДБИРАТЕ СО СУБОВИТЕ, BEЕ СЕ ДА СЕ ОБУДУВАТЕ НА СУБОВИТЕ, ТОА BEЕ СЕ ДА СЕ ОБУДУВАТЕ НА СУБОВИТЕ, ТОА ТОА BEЕ СЕ ДА СЕ ОБУДУВАТЕ СО СОБОДНИЦИТЕ, ТОА ДА СЕ ПРАБОЛНО СОБОВНИЦИ, ТОА КАКО ПРАБОЛНО СОБОВНИЦИ, ТОА КАКО ПРАБАЛНИ РАБОТИ СУБОВУВАЧИ, ТОА КАКО ОД РАБОТНИ РАБОТИ. ВЕЖБА. ВЕЖБА. Ако ВЕЖБА. АКО ИТ ВЕЖБА. АКО Е ВЕЖБА. АКО Е 17 УСД ВЕЖБА. Ако е 17 милијарди долари ВЕЖБА. Ако е 17 милијарди долари ВКУПНО ВЕЖБА. АКО Е 17 милијарди долари ВКУПНО ЗА АКО Е 17 милијарди долари ВКУПНО ЗА АКО Е 17 милијарди американски долари ВКУПНО ЗА Ако е 17 милијарди долари ВКУПНО ЗА индустријата АКО Е 17 милијарди американски долари ВКУПНО ЗА ОПИС НА ИНДУСТРИЈАТА АКО Е 17 милијарди американски долари ВКУПНО ЗА ОПИС НА ИНДУСТРИЈАТА АКО Е 17 милијарди американски долари ВКУПНО ЗА ПРИДРУУВАЕТО НА ИНДУСТРИЈАТА ПРАШАЕ ИНДУСТРИЈАТА ОПИШТЕ ПРАШАА ИНДУСТРИЈАТА ОПИШТЕ ПРАШАА ОД ИНДУСТРИЈАТА ОПИШТЕ ПРАШАА ОД ПРЕД, ИНДУСТРИЈАТА ОПИШТЕ ПРАШАА ОД ПРЕД, КАКО ИНДУСТРИЈАТА ОПИШТЕ ПРАШАА ОД ПРЕД, КАКО МНОГУ ИНДУСТРИЈАТА ОПИШТЕ ПРАШАА ОД ПРЕД, КАКО MЕ МОЕ ОД ПРЕД, КАКО МОЕ Е ОД ПРЕД, КАКО МНОГУ ILLЕ ТОА ОД ПРЕД, КАКО МНОГУ WЕ ДА ЈА ОВА ОД ПРЕД, КАКО МНОГУ ILLЕ ДА СЕ ОДИЕ ДА ОД ПРЕД, КАКО МНОГУ ILLЕ ДЕКА ДА СЕ ОДИ ДА СПОРЕДИ ОД ПРЕД, КАКО МНОГУ WЕ ДЕКА ОД ОДГОВОР ОД ПРЕД, КАКО МНОГУ WЕ ДА СЕ ОДМЕ ДА ГО СПОРЕД НА ДВД ОДИЕ ДА СЕРВИ НА ДВД ОДИЕ ДА СЕРВИ НА ПОВЕЕ АВИАЦИЈА ТОА ОД СВЕТ НА ПРОИЗВОДСТВО НА АВИАЦИСКИОТ ДВД ТОА ОД СВЕТ НА ПРОИЗВОД НА ПРОИЗВОДСТВО АВИАЦИЈА ТОА ОД ДРУГОВИТЕ НА ПРОИЗВОДСТВО НА ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ АВИАЦИЈА ВО ПРОИЗВОДСТВО НА АВИАЦИЈА ВО ПРОИЗВОД НА АВИАЦИЈА ВО ОБЕДИНЕТОТО ПРОИЗВОДСТВО НА АВИАЦИЈА ВО ОБЕДИНЕТИТЕ држави. СОЕДИНЕТИ ДРЖАВИ. СОЕДИНЕТИ ДРЖАВИ. >> >> СОЕДИНЕТИ ДРЖАВИ. >> БЕСПЛАТНО СОЕДИНЕТИ ДРЖАВИ. >> СЕ ПОГЛАВИ СОЕДИНЕТИ ДРЖАВИ. >> СЕ ГЛАВНА БО BOИНГ СОЕДИНЕТИ ДРЖАВИ. >> СЕ ПОГЛАВИ БОEЕ ПОВЕЕ СОЕДИНЕТИ ДРЖАВИ. >> СЕ ПОГЛАВИ БОИТЕ АКО СОЕДИНЕТИ ДРЖАВИ. >> ГОДИНА СВЕТЕ БОИНГ ОГЛАС >> ГОДИНА СВЕТЕ БОИНГ ОГЛАС >> ГОДИНА ДА СЕ ГО СВЕДА БУINGИНГ ОГЛАСНА ХИТ >> ГОДИШ ДОБИВЕ ДА СЕ ГО ПРАВИЛА ФИНАНСИСКО ГОЛЕМО хит >> СЕ ПОГЛЕДУВА БОЕ ДА СЕ ПОГОЛЕМЕ ОГЛАСНА ХИТ ФИНАНСИСКО ПОВЕЕ >> СЕ ПОГЛЕДИ ДА ГО БУИЕ СЕ ОГЛАСНО ХИТ ФИНАНСИСКО ПОВЕЕ СО НЕГО ХИТ ФИНАНСИСКО ПОВЕЕ НА ХИТ ФИНАНСИСКО ПОД 737 ХИТ ФИНАНСИСКО ПОВЕЕ СО 737 MAX ХИТ ФИНАНСИСКО ПОВЕЕ НА МАКСКИОТ КРИЗА 737 ХИТ ФИНАНСИСКО ПОВЕЕ НА МАКСКИОТ КРИЗА НА 737 ВО ХИТ ФИНАНСИСКО ПОВЕЕ НА ГОДИНАТА КАРИЗА 737 ВО 737 MAX CRISIS IN 737 MAX CRISIS IN CORONAVIRUS 737 ГОДИНА КРИЗА ВО КОРОНАВИРУС, НО 737 MAX CRISIS IN CORONAVIRUS, НО над 737 MAX CRISIS IN CORONAVIRUS, НО над 737 ГОДИНА КРИЗА ВО КОРОНАВИРУСОТ, НО НАЈГОЛЕМО КОРОНАВИРУС НО ПОСЛЕДНОТО КОРОНАВИРУС, НО ОД ПОСЛЕДНИОТ Три КОРОНАВИРУС НО ОД ПОСЛЕДНАТА ТРИ ТРГОВИЈА КОРОНАВИРУС, НО ОД ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ ТРГОВСКИ сесии КОРОНАВИРУС, НО ОД ПОСЛЕДНИОТ ТРИ СЕКТОР ЗА ТРГОВСКИ СЕДНИЦИ СЕКТОР ЗА ТРГОВСКИ СЕДНИЦИ ТРГ ТРГОВСКИ СЕКЦИИ СТОКОВ Е ТРГОВСКИ СЕКЦИИ СТОКИ СЕ ДОГОВОР ТРГ ТРГОВСКИ СЕКЦИИ БЕРЗИРАЕ 66%. Е до 66%. Е до 66%. КАКО Е до 66%. КАКО БИ Е до 66%. КАКО ДА СЕ БИДЕ Е до 66%. КАКО ДА СЕ КАРАКТЕРИЗИРАТЕ КАКО ДА СЕ КАРАКТЕРИЗИРАТЕ КАКО ДА СЕ КАРАКТЕРИЗИРАТЕ БОИНГ КАКО ДА СЕ КАРАКТЕРИЗИРАТЕ ФИНАНСИСКО БОEЕ КАКО ДА СЕ КАРАКТЕРИЗИРАТЕ БОЕ ФИНАНСИСКО КАКО КАКО ДА СЕ КАРАКТЕРИЗИРАТЕ БОЕ ФИНАНСИСКО КАКО А. БЕEЕ ФИНАНСИСКО КАКО А. БЕИЕ ФИНАНСИСКО КАКО КОМПАНИЈА БЕИЕ ФИНАНСИСКО КАКО ПРАВО НА КОМПАНИЈА БЕИРА FЕ ФИНАНСИСКО КАКО КРАТКО ПРАВО СЕГА? Право на компанијата сега? Право на компанијата сега? >> >> Право на компанијата сега? >> БОИНГ Право на компанијата сега? >> БОЕINGЕ Е Право на компанијата сега? >> БОEЕ ISЕТО е ЧИСТА Право на компанијата сега? >> БОEЕ ISЕ е чист хит Право на компанијата сега? >> БОEЕ ISЕТО е ЧИСОТ ПОДНЕСУВА >> БОEЕ ISЕТО е ЧИСОТ ПОДНЕСУВА >> БОEЕ ISЕТО е ЧИСОТ ХИТ од страна на >> БОEЕ ISЕТО е ЧИСОТ ХИТ од страна на Макс >> БОEЕ ISЕ е ЧАСОТ ХИТ ОД МАКСКИОТ ЗДРАВЈЕ >> БОEЕ ISЕТО е ЧИСОТ ХИТ ОД МАКСКОТО ОБЕЗБЕДУВАЕ КОГА >> БОEЕ ISЕТО е ЧИСОКО УСЛОВО ОД МАКСОТО ОБЕЗБЕДУВАЕ КОИ СЕ ГОЛЕМОТ ОБЕЗБЕДУВАЕ ШТО СЕ ГОЛЕМОТ ОБЕЗБЕДУВАЕ КОИ СЕ РАЗГОВОРИ ГОЛЕМОТО ОБЕЗБЕДУВАЕ КОИ СЕ РАЗГЛЕДУВААТ ПОВЕЕ ГЛАСНОТО ОБЕЗБЕДУВАЕ КОИ СЕ РАЗГОВОРИ ПРЕГЛЕД ГОЛЕМОТО ОБЕЗБЕДУВА WHЕ КОИ СЕ РАЗГОВОРИ ГО ГОДИНА. ПОСТАВНА ГОДИНА. ПОСТАВНА ГОДИНА. Нивната ПОСТАВНА ГОДИНА. Нивната цел ПОСТАВНА ГОДИНА. Нивната цел на ПОСТАВНА ГОДИНА. Нивната цел е да се добие ПОСТАВНА ГОДИНА. Нивната цел е да се вратат ПОСТАВНА ГОДИНА. Нивната цел е да ги добиете назад Нивната цел е да ги добиете назад Нивната цел е да се добие назад и Нивната цел е да се вратат назад и да летаат Нивната цел е да се здобијат и да летаат против нив Нивната цел е да се здобијат со заостанување и да летаат ПОВЕЕ Е Нивната цел е да се здобијат со рецепт и да летаат ПРОТИВ Е ДА Нивната цел е да се здобијат и да летаат ПОТВРД Е СРЕДНО И ЛЕКОТ ПОВЕЕ СЕ СРЕДНО И ЛЕКОТ ПОВЕЕ СЕ СРЕДНО НА И ЛЕYЕ ПО ПОВЕЕ СЕ СРЕДНО НА И ЛЕЕ ПО ПОВЕЕ СЕ СРЕДНО НА ЗЕМЈАТА. НА ЗЕМЈАТА. НА ЗЕМЈАТА. НИЕ НА ЗЕМЈАТА. НИЕ СМЕ НА ЗЕМЈАТА. СЕГА СЕГА НА ЗЕМЈАТА. СЕГА СЕ СЛУЧУВАМЕ НА ЗЕМЈАТА. СЕГА СЕ СЛУЧУВАМЕ НА ЗЕМЈАТА. СЕГА СЕ СЛУЧУВАМЕ СЕ СЛУБЕНИ СЕГА СЕ СЛУЧУВАМЕ СЕ СЛУБЕНИ СЕГА СЕ СЕГУВАМЕ СЕ РЕПУБЛИМЕ ТОА СЕГАМЕ СЕ СЕГУВАМЕ СЕ РЕПУБЛИИ ОВИЕ СЕГА СЕ СЛУЧУВАМЕ СЕ РЕПУБЛИКА ОВИЕ МОЕ СЕГА СЕ СЛУЧУВАМЕ СЕ РЕПУБЛИМЕ ОД МОЕ МО STARTЕ ДА ПОЧНЕТ СЕГА СЕ СЛУЧУВАМЕ СЕ СЕ СЛУЧУВАМЕ ДА СЕ МОЕ да започнат ПРОДУКЦИЈА ТОА МОЕ да започнат ПРОДУКЦИЈА ТОА МОЕ ДА ПОЧНАТ ПРОИЗВОД НА ТОА МОЕ да започнат ПРОДУКЦИЈА НА ТОА МОЕ ДА ПОЧНАТ ПРОДУКЦИЈА НА МАКСОТ ТОА МОЕ ДА ПОЧНАТ ПРОДУКЦИЈА НА МАКСОТ ВО ТОА МОЕ да започнат ПРОДУКЦИЈА НА МАКСОТ ВО ИТ ТОА МОЕ да започнат ПРОДУКЦИЈА НА МАКСОТ ВО ИЗ РЕНТОН ТОА МОЕ ДА ПОЧНАТ ПРОИЗВОДСТВО НА МАКСОТ ВО РЕНТОН ПРОТИВ НА МАКСОТ ВО ИТ РЕНТОН ПРОТИВ НА МАКСОТ ВО ИТ РЕНТОН ПРОТИВ ВО НА МАКСОТ ВО ИЗ РЕНТОН ПРОТИВ МОAYЕ. ВО МАЈ. ВО МАЈ. ТИЕ ВО МАЈ. ТИЕ БЕА ВО МАЈ. ТИЕ СЕ ТАРГЕТИНГ ВО МАЈ. ТИЕ СЕ ТАРГЕТСКИ АПРИЛ ВО МАЈ. НИЕ СЕ ТАРГИРААТ АПРИЛ, НО НИЕ СЕ ТАРГИРААТ АПРИЛ, НО ТИЕ СЕ СЛЕДУВААТ АПРИЛ, НО Јас НИЕ СЕ СЛЕДУВААТ АПРИЛ, НЕ САМО НИЕ СЕ СЛЕДУВААТ АПРИЛ, НЕ МИСЛУВАМЕ НИЕ СЕ СЛЕДУВААТ АПРИЛ, НЕ МИСЛУВАМЕ МОЕ НИЕ СЕ СЛЕДУВААТ АПРИЛ, НЕ МОINЕ ДА МОЕМАМЕ НИЕ СЕ СЛЕДУВААТ АПРИЛ, НЕ МОINЕ ДА МОЕМЕ МОЕ ДА СЕ ДА ГО ДОБРУВАМЕ Мислам дека можеме да го собереме тоа Мислам дека можеме да го собереме тоа Мислам дека МО GЕМЕ ДА СЕ ДА ГО ДОБИРАМЕ МОЕ Мислам дека МО GЕМЕ ДА СЕ ДА ГО ДОБИРАМЕ МОЕ ДА СЕ ПОЧНАТ Мислам дека МО GЕМЕ ДА СЕ ДА ГО ДОБИРАМЕ МОЕ МОЕ ПОЧНЕТ ВРЕМЕ Мислам дека МОATЕМЕ ДА СЕ ДА ГО ПОГЛАСМЕ МОAYЕ МОЕ ДА СТАРТУВА ВРЕМЕ ТОА Мислам дека МО GЕМЕ ДА СЕ ДА ГО ДОБИРАМЕ МОЕ МОЕ ДА СТАРТУВА ВРЕМЕ ВРЕМЕ ТОА Е МОAYЕ ПОЧЕТНА ВРЕМЕ ТОА Е МОAYЕ ПОЧЕТУВА ВРЕМЕТО КОГО СЕ ПОСТОИ МОAYЕ ПОЧЕТНА ВРЕМЕ ТОА СЕ ИЗВЕДУВА. СЕ ИЗВЕДУВА. СЕ ИЗВЕДУВА. БЕА СЕ ИЗВЕДУВА. ДА СЕ РАБОТЕ СЕ ИЗВЕДУВА. ДА СЕ РАБОТЕ ДА СЕ ИЗВЕДУВА. ОБЕДИЕ ДА СЕ ДОБИЕ ОБЕДИЕ ДА СЕ ДОБИЕ ОБЕДИЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ПОДДРУВААТ РЕДИФИРМАЦИЈА ОБЕДИЕ ДА СЕ ДА ЈА ДА СЕ ДА ГО ПОДВРДУВАМЕ РАБОТНАТА НА ОБЕДИЕ ДА ПОБЕДАМЕ ДА ЈА ПОДВРДАТ РЕФИРМАЦИЈА НА ТОА ОБЕДИЕ ДА ПОБЕДАМЕ ДА ЈА ПОДВРДАТЕТЕ СО СЕГА САКАТЕ ДА ГО ПОБЕДАМЕ ПОВРЗАНУВА OFЕ НА СЕГА И Потврда за тоа сега и Потврда за тоа сега и тоа Потврда за тоа што сега и тоа Потврда за тоа сега и тоа е Потврда за тоа што сега и тоа е Потврда за тоа сега и таа е дел Потврда за тоа сега и таа е дел од Потврда за тоа сега и таа е дел од СЕ Е ДЕЛ ДЕЛ ИМА ДЕЛА ДЕЛ НА ВИРУС ИМА ДАЛИ ДЕЛ НА ВИРУС И СЕ Е ДЕЛ ОД ВИРУС И ИТ HЕ БИДЕ ДЕЛ ОД ВИРУС И ITЕ Е HЕ БИДЕ ДЕЛ ОД ВИРУС И ITЕ Е СЕ ASЕ Е ДЕЛ ОД ВИРУС И ITЕ ANЕ СЕ ВИРУС ИТЕ Е СЕ ВИРУС ИТЕ HAЕ СЕ ИСПОЛНУВААТ ВИРУС ИТЕ HAЕ ИМА ДА СЕ ИСПОЛНУВААТ ТОА ВИРУС ИТЕ HAЕ ИМА ДА СЕ ИСПОЛНУВААТ СИТЕ САМО ВИРУС ИТЕ HAЕ ИМА ДА СЕ ИСПИТУВА ОВО СЕ ТОА ВИРУС ИТЕ HAЕ ИМА ДА СЕ ИСПИТУВА ОВО СЕ ТОА СЕ ВИРУС ИТЕ HAЕ ИМА ДА СЕ ИСПОЛНУВААТ ТОА, ТОА СЕ ТОА ВРАБОТУВА ТОА, ТОА СЕ ТОА СЕ ВРАБОТУВАТЕ ОВО СИТЕ ОВИЕ СИТЕ ВИД ВЕЕ ДА СЕ ТОА ОВИЕ СИТЕ ОСНОВИ НА ВЕЕ ДА СЕ ОВИЕ ОВИЕ СИТЕ ОД ТЕЛИ ВРАБОТУВА ТОА, ОД ОВИЕ СИТЕ ОСНОВИ ДЕЦА ТОА ИМПАКТИТЕ ОД ОВИЕ ТИЕ СИТЕ ОСНОВИ НА СЕКОВИТЕ ТОА СЕ НАСИЛНО ОДРУВАЕ НА СИНИЦИТЕ ТОА СЕ НАСИЛНО ПРИДОВИ НА СИНИЦИТЕ ТОА СЕ, СЕ НАСОБНО Е ОСНОВИ НА НЕГОВИТЕ ТОА, кои се надевам OPЕ И ПРИДОБИ НА СИНИЦИТЕ, кои се надевам дека ќе бидат и ПРИДОВИ НА СИНИЦИТЕ, КОИ СЕ НАСИЛНО WЕ И МАРКЕТ ПРИДОБИВНИ СИНИЦИ ОД НИВНОСТА WЕ И МАРКЕТ Е ANDЕ И МАРКЕТ Е ANDЕ И МАРКЕТ Е ИСПИТУВА ANDЕ И МАРКЕТ Е ИСПИТУВА НЕКОЈ ANDЕ И МАРКЕТ Е ИЗГЛЕДУВА НЕКОЈ СОВЕР. ИЗВЕСТУВАЕ НЕКОИ ПОВЕЕ. ИЗВЕСТУВАЕ НЕКОИ ПОВЕЕ. БОИНГ ИЗВЕСТУВАЕ НЕКОИ ПОВЕЕ. БЕEЕ ИЗВЕСТУВАЕ НЕКОИ ПОВЕЕ. БЕINGЕ НА ПОСЛЕДНАТА недела ИЗВЕСТУВАЕ НЕКОИ ПОВЕЕ. БЕINGЕ ПОСЛЕДНАТА недела ИЗВЕСТУВАЕ НЕКОИ ПОВЕЕ. БОEЕЕ НА ПОСЛЕДНАТА ВИДЕНА СЕ ЕДНА ИЗВЕСТУВАЕ НЕКОИ ПОВЕЕ. БЕЕINGЕ НА ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА Една од БЕЕINGЕ НА ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА Една од БОEЕASTЕ НА ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА ЕД ЕДНА ОД БОINGЕASTЕ НА ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА ЕДНА НАЈДОБРА, БОINGЕЕ НА ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА ЕДНА НАЈДОБРА, НЕ БОINGЕТЕ НА ПОСЛЕДНАТА ВИДЕНА СЕ ЕДНА НАЈДОБРА, ИМАМЕ БОINGЕ LЕТО НА ПОСЛЕДНАТА ВИДЕНА СЕ ЕДНА НАЈДОБРА, ИМАМ ДОГОВИ БОINGЕ LЕ НА ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА СЕ ЕДНА НАЈДОБРИОТ, ИМАМЕ ГРААНИ ОВДЕ НАЈДОБРИОТ, СМЕ ДЕГА ОВДЕ НАЈДОБРИОТ, СМЕ БЕЗ ГОДИНИ ОВДЕ Брзо. БРЗО. БРЗО. ЕДНА БРЗО. ЕДЕН ОД БРЗО. ЕДЕН ОД БРЗО. ЕДЕН ОД ПОВЕЌЕТО БРЗО. ЕДНА НА НАЈДОБРААНИТЕ ЕДНА НА НАЈДОБРААНИТЕ ЕДНА НА НАЈДОБРААНИТЕ КОМПАНИИ ЕДНА НА НАЈДОБРААНИТЕ КОМПАНИИ НА НАД ЕДНА НА НАЈДОБРААНИТЕ КОМПАНИИ НА ЕДНА ОД НАЈДОБРААНИТЕ КОМПАНИИ НА ДИЛ ЕДНА НА НАЈДОБРААНИТЕ КОМПАНИИ НА ДИЛОТ И ЕДНА НА НАЈДОБРААНИТЕ КОМПАНИИ НА ДИЛОТ И СЕГА ФИРМИ ПО ДИЛОТ И СЕГА ФИРМИ ПО ДИЛОТ И СЕГА КОМПАНИИ НА ДИЛОТ И СЕГА Е Е КОМПАНИИ НА ДИЛ И СЕГА Е, исто така, КОМПАНИИ НА ДИЛ И СЕГА Е, исто така, ИТ КОМПАНИИ НА ДИЛОТ И СЕГА Е Е, исто така КОМПАНИИ НА ДИЛОТ И СЕГА Е Е, исто така, се добива СЕКОГАШ, ГОДИШЕ СЕКОЈ Е, тоа е заработка ДА Е Е ДА, ГОДИШЕ ПРАШАА А СЕКОГАШ, СЕ ДОБИВ КВАРТИВ БИТ СЕКОГАШ, СЕ ДОБИВУВА КАВИТЕ ДО ГОЛЕМИ, СЕКОГАШ, СЕ ДОБИВ КВАТЕТ НА ГОЛЕМИ, тоа СЕКОГАШ, СЕ ДОБИВ КВАТЕТ КАКО ДА ГО ДОДЕЛ, ТОА Е СЕКОГАШ, СЕ ДОБИВ КВАТЕТ НА ГОЛЕМИ ДО, ДОСТОЈНО КУITЕ ДО ГОЛЕМО ДА, ТОА Е СИНА ПОДНЕСУВА ДО ГОЛЕМИ, што е од ПОДНЕСУВА ДО ГОЛЕМИ, што е вид на што ПОДНЕСУВА ДО ГОЛЕМИ, што е вид на што ние ПОДНЕСУВА ДО ГОЛЕМИ, што е вид на што сме ПОДНЕСУВА ДО ГОЛЕМИ, што е вид на Она што го правиме ОВА ОВА Е ОВА Е ОВА Е ПЕРИЛИ ОВА Е ПЕРИЛИ НА ОВА Е ПЕРИЛИТЕ НА РАБОТА ОВА Е ПЕРИЛИТЕ НА РАБОТА ОД ОВА Е ПЕРИЛИТЕ НА РАБОТА ОД ДОМ. ОД ДОМА. ОД ДОМА. >> >> ОД ДОМА. САЕ ОД ДОМА. >> СЕ Скриј ОД ДОМА. >> СЕ Скриј до ОД ДОМА. >> СЕ Скриј до ОД ДОМА. >> СЕ Скриј до дуги ОД ДОМА. >> СЕ Скриј до дуги за ОД ДОМА. >> СЕ Скриј ги досадите за AS >> СЕ Скриј ги досадите за AS >> СЛЕДЕТЕ Скријте на душите за КАКО СЕ >> СЛЕДЕТЕ Скријте ги дупките за КАКО СЕ ДОБИВМЕ >> СЛЕДЕТЕ Скријте ги дупките за КАКО КАКО СЕ ОГЛАСУВАМЕ ВАС >> СЛЕДЕТЕ Скријте ги дупките зашто како што ние ги сметаме за вашите извештаи ОДГОВОРУВАМЕ ВАШИОТ ИЗВЕШТАЈ ОДГОВОРНИ ВАШИОТ ИЗВЕШТАЈ Е Е СЕ ОДГОВОРУВАМЕ ВАШИОТ ИЗВЕШТАЈ Е СЕКОГАШ СЕ ОДГОВОРУВАМЕ ВАШИОТ ИЗВЕШТАЈ СЕ СЕКОГАШ ОДГОВОРУВАМЕ ВАШИОТ ИЗВЕШТАЈ Е СЕКОГАШ ЗА БОИНГ СЕ ОДГОВОРУВАМЕ ВАШИОТ ИЗВЕШТАЈ Е СЕКОГАШ ЗА БОИНГ ВО СЕ ОДГОВОРУВАМЕ ВАШИОТ ИЗВЕШТАЈ Е СЕКОГАШ ЗА БОИНГ ВО СЕКОГАШ СЕ ДОБИРАЕ ВО СЕКОГАШ СЕКОГАШ ПОБЕ INЕ ВО АВЕРЛИНА СЕКОГАШ СЕКОЈ ДО БОINGЕТЕ ВО АВИЛАЦИЈАТА НА АВТОРИЈАТА СЕКОГАШ СЕКОЈ ДА БОINGИ ВО АВИЛАНСКИТЕ АВУАЦИИ ИНДУСТРИИ СЕКОГАШ СЕКОЈ ДА БОEИ ВО АВИЛАНСКИТЕ АВУАЦИИ ИНДУСТРИИ КАКО Индустрии за воздушна пловидба А. Индустрии за воздушна пловидба како добро. Добро. Добро. Остани Добро. Останете безбеден Добро. Останете безбеден и Добро. Остани безбеден и ние Добро. Останете безбедни и WEЕ Е Добро. Останете безбедни и ќе ви кажеме Добро. Останете безбедни и ќе ви кажеме Останете безбедни и ќе ви кажеме Останете безбедни и ќе ви кажеме Останете безбедни и ќе ви кажеме ДОГОВОРНО Останете безбедни и WEЕ СЕ РАБОТУВАМЕ ДА СЕ ПОВТОРНО Останете безбедни и WEЕ СЕ РАБОТУВАМЕ ДА СЕ ПОВТОРНО И Останете безбедни и WЕ СЕ РАБОТУВАМЕ ДА СЕ ПОВТОРНО И ЗДРАВО ПОВТОРНО И ЗДРАВО ПОВТОРНО И ЗДРАВО ПОВТОРНО И ЗДРАВЈЕ ГРАБОТНО ПОВТОРНО И ЗДРАВЈЕ ОД ПРАВИЛНИОТ ОСТАВУВА ПОВТОРНО И ЗДРАВО ДОДЕЛУВАЕ НА ВЛАДАТА ПОВТОРНО И ЗДРАВО ДОДЕЛУВАЕ НА ВЛАДАТА ОД ДОМОВНА НАРАА НАДВОРЕШНА ДОМА ЗА ВЛАДАТА ДОГОВОР ПОЧЕТНА ДОМА ЗА ВЛАДАТА ДОДЕЛУВАЕ Е ДОМОВИНАТА ОД ДОМАТА НА ВЛАДАТА Е ВО НАДВОРЕШНАТА ДОМА ЗА ВЛАДАТА НА ВЛАДАТА Е Ефект НАДВОРЕШНАТА ДОМА ЗА ВЛАДАТА НА ВЛАДАТА Е ЕФЕКТ ЗА НАДВОРЕШНАТА ДОМА ЗА ВЛАДАТА НА ВЛАДАТА Е Ефектирана за Вашингтон. Е Ефективно за Вашингтон. Е Ефективно за Вашингтон. ДЕНЕС Е Ефективно за Вашингтон. ДЕНЕС Е Е Ефективно за Вашингтон. ДЕНЕС Е Е Е Ефективно за Вашингтон. ДЕНЕС Е НАЈДОБРИОТ Е Ефективно за Вашингтон. ДЕНЕС Е ПОДНЕСЕН ДЕН Е Ефективно за Вашингтон. ДЕНЕС Е ДОСПОЛНИОТ ДЕН ТОА ДЕНЕС Е ДОСПОЛНИОТ ДЕН ТОА ДЕНЕС Е ДОСПОЛНИОТ ДЕН ТОА НЕСЕМЕНСКИ ДЕНЕС Е ДОСПОЛНИОТ ДЕН КАКО НЕСЕСЕНСКИ БИЗНИС ДЕНЕС Е ДОСПОЛНИОТ ДЕН ОД ESSЕ NЕ НЕСЕСЕНСКИ БИЗНИСИ ONЕ СЕ НЕСЕНСЕНСКИ БИЗНИСИ NЕ БИДЕ НЕСЕНСЕНСКИ БИЗНИСИ ONЕ ОТВОРИ НЕСЕНСЕНСКИ БИЗНИСИ НОНЕСЕНЦИСКИТЕ БИЗНИСИ BEЕ СЕ ОТВОРИ ПРЕД НЕСЕСЕНЦИСКИТЕ БИЗНИСИ Е СЕ ОТВОРИ ПРЕД ТИЕ НЕСЕСЕНЦИСКИТЕ БИЗНИСИ Е СЕ ОТВОРИ ПРЕД СИТЕ НЕСЕСЕНЦИСКИТЕ БИЗНИСИ Е СЕ ОТВОРИ ПРЕД ОВИЕ СЕ БЕГААТ БИДОТ ОТВОРИТЕ ПРЕД СИТЕ СЕ РАБОТНИ БИДОТ ОТВОРИТЕ ПРЕД ОВИЕ се присилени подолу БИДОТ ОТВОРИТЕ ПРЕД СИТЕ СЕ РАБОТНИ ПОДВИД БИДОТ ОТВОРИ ПРЕД ОВОЈ СИТЕ БЕЗБЕДНО ПОДВЕДНИЦА. ПОВЕЕ ДА ЗАВЕДУВА. ПОВЕЕ ДА ЗАВЕДУВА. КИЕРА ПОВЕЕ ДА ЗАВЕДУВА. КИЕРА ЕЛФАЛАН ПОВЕЕ ДА ЗАВЕДУВА. КИЕРА ЕЛФАЛАН Е ПОВЕЕ ДА ЗАВЕДУВА. КИЕРА ЕЛФАЛАН Е ВО ПОВЕЕ ДА ЗАВЕДУВА. Киера Елфалан е на југ Киера Елфалан е на југ КИЕРА ЕЛФАЛАН Е ВО ЈУГСКИ ЦАРИ КИЕРА ЕЛФАЛАН Е ВО ЈАРКОВСКО ЗЕМЈОТ КИЕРА ЕЛФАЛАН Е ВО ЈАРКОВЕР ГРАД СО СО КИЕРА ЕЛФАЛАН Е ВО ЈАРКОВЕР ГРУПА СО ПОВЕЕ. ЦЕЛОВНИЦА СО ПОВЕЕ. ЦЕЛОВНИЦА СО ПОВЕЕ. >> >> ЦЕЛОВНИЦА СО ПОВЕЕ. >> Новинар: ЦЕЛОВНИЦА СО ПОВЕЕ. >> Новинар: ТОА ЦЕЛОВНИЦА СО ПОВЕЕ. >> Новинар: ОВА ОД ОСТАНУВА ЦЕЛОВНИЦА СО ПОВЕЕ. >> Новинар: ОВА ОД ОД ДОМ >> Новинар: ОВА ОД ОД ДОМ >> Репортер: ОВА ОД ОД дома >> Новинар: ОВОЈ ОД ДОМ ДОДИТЕ ОД ЗДРАВЈЕ >> Новинар: ОВОЈ ОД ДОМ ДОДИТЕ ОД ЗДРАВЈЕ НАРАЧКИ >> Репортер: ОВОЈ ОД ДОМ ДОДИТЕ ОД ЗДРАВЈЕ НАРАЧКА Е >> Репортер: ОВОЈ ОД ДОМ ДОДИТЕ ОД ЗДРАВЈЕ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ОД ЗДРАВЈЕ НА ЗДРАВЈЕТО НАРАЧКА Е ВО ОСТАНЕТЕ ЗДРАВЈЕ НАРАА Е Ефективно Останете ЗДРАВЈЕ НА НАДВОРЕШНО Е Ефективно Останете ЗДРАВЈЕ НА НАДВОРЕШНО Е ЕФЕКТ СО ТУКА ОД ЗДРАВЈЕ НА ЗДРАВЈЕТО НАДВОРЕШЕ Е ЕФЕКТ СО ТУКА ВО ОСТАНЕТЕ ЗДРАВЈЕ НАРАА Е ЕФЕКТ СО ТУКА ВО СОВИНГТОН, ЕФЕКТИРАЈТЕ ОВДЕ ВО КОВИНГТОН, ЕФЕКТИРАЈТЕ ОВДЕ ВО КОВИНГТОН, И ЕФЕКТИРАЈТЕ ОВДЕ ОВДЕ ВО КОВИНГТОН, И МЕСТО ЕФЕКТИРАТЕ ОВДЕ ОВДЕ ВО КОВИНГТОН, И ГОДИНА СИТЕ ЕФЕКТИРАЈТЕ ОВДЕ ОВДЕ ВО КОВИНГТОН, И ГОДИНА СИТЕ АКРОНИ И ПОСЕБНИ СИТЕ АКРОВИ И ПОСТАВИ СИТЕ ПРЕД Вашингтон И ПОСТАВИТЕ СИТЕ ПОВЕЕ ВАШИНГТОН И ПОДГОТВИ СИТЕ СИТЕ ПРЕД ВАШИНГТОН Е И ПОСТАВИТЕ СИТЕ ПОСЕБНИ ВАШИНГТОН НЕМА И ПОДГОВОРИТЕ СИТЕ ПОСЕБНИ ВАШИНГТОН НЕ МОЕТЕ ВАШИНГТОН НЕ МОЕТЕ ВАШИНГТОН НЕ МОЕТЕ ВАШИНГТОН НЕ МОЕТЕ ДА ГИ Гледате МНОГУ ЛУЕ ВАШИНГТОН НЕ МОЕТЕ ДА ГИ ГИ ГОДИТЕ МНОГУ ЛУЕ ВАШИНГТОН НЕ МОЕТЕ ДА ГИ Гледате МНОГУ ЛУЕ И ВАШИНГТОН НЕ МОЕТЕ SEЕ ЈА ГИ Гледате многу луѓе и за тоа. МНОГУ ЛУЕ И ОД ПОВЕЕ. МНОГУ ЛУЕ И ОД ПОВЕЕ. СЕ МНОГУ ЛУЕ И ОД ПОВЕЕ. ДЕЦАТА МНОГУ ЛУЕ И ОД ПОВЕЕ. Продавница за намирници МНОГУ ЛУЕ И ОД ПОВЕЕ. Паркинг на продавница за намирници МНОГУ ЛУЕ И ОД ПОВЕЕ. ПАРКИ ЗА ПАРКИ ЗА ПРОДАВНИЦА НА ГРЦИЈА ПАРКИ ЗА ПАРКИ ЗА ПРОДАВНИЦА НА ГРЦИЈА ПРОДАБА НА ПРОДАВНИЧКИОТ ПРОДАВНИЦИ LЕТЕ многу ПРОДАБА ПРОДАВНИК ЗА ПРОДАВНИЦА НА ПРОДАВНИЦИТЕ САКАТЕ ОВОЈ ПРОДАБАТА НА ПРОДАВНИКОТ НА ГРЦЕРИТЕ ПОВЕЕ СО ПОБЕДА ОВА Е ПРОДАВНИКОТ НА ПРОДАВНИКОТ НА ГРЦЕРИТЕ ПОВЕЕТЕ ДА СЕ ПОСЕБНО ОВА Е ПРАБОЛНО ПРОДАВНИКОТ НА ПРОДАВНИКОТ НА ГРЦЕРИТЕ ПОВЕЕ СО ТОА Е ПРАБОЛНО КАДЕ САКАТЕ ТОА Е ПРАБАЛНО КАДЕ САКАТЕ ОВА Е ПРАБОЛНО КОГА ШТО САКАТЕ ОВА Е ПРАБОЛНО КАДЕ HEЕ СЕ САКАТЕ ТОА Е ПРАБАЛНО КАДЕ HEЕ ЈА ПОБИРА САКАТЕ ТОА Е ПРАБАЛНО КАДЕ HEЕ ЈА ПОБИВ НАЈДОВО САКАТЕ ТОА Е ПРОБАБОЛНО, КОГА SEЕ ЈА ПОБЕДУВА НА ПОВЕЕ САКАТЕ ТОА Е ПРАБАЛНО КОГА HEЕ ЈА ПОБЕДУВА НА ПОГОЛЕМО SEЕ ЈА ПОБЕДУВА НА МНОГУ SEЕ ЈА ПОБИРАМ НА МАКЕДОНСКИТЕ АКТИВНОСТ SEЕ ЈА ПОБЕДУВА НА МАКЕДОНСКО АКТИВНОСТА ТОА EKЕ ЈА ПОБИЕ НА АКТИВНОСТАТО ТОА СЕ СЛУЧУВА SEЕ ЈА ПОБИЕ НА АКТИВНОСТАТО ТОА СЕ СЛУЧУВА ВО АКТИВНОСТА ТОА СЕ СЛУЧУВА ВО АКТИВНОСТА ТОА СЕ СЛУЧУВА ВО ЗЕМЈА АКТИВНОСТА ТОА СЕ СЛУЧУВА ВО ГРАДЕНИТЕ ПРОДАВНИЦИ АКТИВНОСТ ТОА СЕ СЛУЧУВА ВО ПРОДАВНИЦИ ЗА СТАНИЦИ АКТИВНОСТА ТОА СЕ СЛУЧУВА ВО ГРАДЕНИТЕ ПРОДАВНИЦИ САМО СО ПРОДАВНИЦИ ЗА ГРЦЕРИЈА САМО СО ПРОДАВНИЦИ НА ГРЦЕРИЈА САМО СО ФАРМАКИ, ПРОДАВНИЦИ НА ГРЦЕРИЈА САМО СО ФАРМАКИ, ДОКТОРИ ПРОДАВНИЦИ НА ГРЦЕРИЈА САМО СО ФАРМАКИ, канцелариски канцеларии ПРОДАВНИЦИ НА ГРЦЕРИЈА САМО СО ФАРМАКИ, канцелариски канцеларии до ФАРМАКИ, канцелариски канцеларии до ФАРМАКИ, канцелариски канцеларии да одат ФАРМАКИ, канцелариски канцеларии за да одат на рестаурирани, ФАРМАКИ, канцелариски канцеларии за да одат на рестаурирани, гасови ФАРМАКИ, канцелариски канцеларии за да одат на рестаурирани, гасни станици ОДИТЕ РЕСТАРНИ, ГАСНИЦИИ ОДИ РЕСТАРНИТЕ, ГАСНИТЕ СТАНИЦИ И ОДИТЕ РЕСТАРИНИ, ГАСНИЦИИ И ДЕЦА, ОДИ РЕСТАРНИТЕ, ГАСНИТЕ СТАНИЦИ И ДЕЦАТА, МАРИЈУАНА И ДЕЦА, МАРИЈУАНА И ДЕЦА, МАРJУВАНА ДИСППЕСТАРИ И ДЕЦА, ДЕСПЕДАРИ И МАРJУВАНА, И И ДЕЦА, МАРJУВАНА ДИСППЕСТАРИ И СО И ДЕЦА, МАРJУВАНА ДИСППЕСТАРИ И ПОВЕЕ, И ДЕЦА, МАРJУВАНА ДИСППЕСТАРИ И САМО, ТОА ДИСПСПАРИРА ANDЕ И САМО, ТОА ДИСПСПАРИРА ANDЕ И САМО, ОВИЕ СЕ ДИСПСПЕРИАРИ И САМО, ОВИЕ СЕ ДИСПСПЕРИАРИ И САМО, ТИЕ СЕ СЛУЧАТ ДИСПСПЕРИАРИ И САМО, ТИЕ СЕ СЛУЧАТ НА ДИСПСПЕРИАРИ И САМО, ТИЕ СЕ СЛУЧАТ НА НЕКОИ ДИСПСПЕРИАРИ И САМО, ОВИЕ СЕ СЛИКАТА НА НЕКОИ НА ДИСПСПЕРИАРИ И ПОВЕЕ, ТИЕ СЕ СЛИКАТА НА НЕКОИ НА СЕ СЛИКАТА НА НЕКОИ НА СЕ СЛИКАТЕ НА НЕКОИ БИЗНИС СЕ СЛИЦАТЕ НЕКОИ НА БИЗНИСИТЕ ТОА СЕ СЛУЧАТ СЕКОЈ НА БИЗНИСИТЕ ТОА Е СЕ СЛУЧАТЕТЕ НЕКОИ ОД БИЗНИСИТЕ кои ќе останат БИЗНИС кои ќе останат БИЗНИС ОВДЕ Е ОД ОТВОРИТЕ. ОТВОРИ ОТВОРИ НЕВЕСНО ОТВОРИ ВЕЛИЧНО ВАС ОТВОРИ СЕ СЕ СМЕЕ ОТВОРИ СЕ СЕ СЕ СЕ ОТВОРИ СЕКОЈ ДА СЕ Е ОСНОВНО СЕКОЈ ДА СЕ Е ОСНОВНО ВЕЛИЧНО ВИЕ СЕ Есенцијална РАБОТА ВЕЛИЧНО ВИЕ СЕ Есенцијална РАБОТА ОВА СИТЕ СЕ Е ВА ANНИ РАБОТА ОВИЕ СЕ СЕКОЈ ДА СЕ Е ВАНО РАБОТНИК ОВИЕ СЕ СЕ РАСНО СЕКОЈ ДА СЕ Е ВАНИОТ РАБОТНИК ОВИЕ СЕ СИТЕ СЕ РАБОТНО ОВИЕ СЕ РЕАЛНИ РАБОТНО ОВИЕ СЕ РАСНО САМО РАБОТНИ ОВИЕ СЕ РЕАЛНИ САМО СЕ РАБОТНО ОВИЕ СЕ РАБОТНИ САМО СЕ РАБОТНИЕ ОВИЕ СЕ РЕАЛНИ САМО СТИКОТ КОИ СЕ РАБОТНИЕ ОВИЕ СЕ РЕАЛНИ САМО СТИКОВИТЕ, ТОА МОЕТЕ РАБОТНИЕ ОВИЕ СЕ РЕАЛНИ САМО СТРУКИТЕ ТОА МОЕ ДА БИДЕ САМО ДЕЦА КОИ МОЕ ДА БИДЕ САМО ОВИЕ ТОА ТОА МОЕ ДА ГО ОДНЕСУВАТЕ САМО ДЕЦА ТОА МОЕ ДА СЕ РАЗВОЈТЕ САМО ДЕЦА ТОА МОЕ ДА СЕ ГЛАВУВАТЕ ОД САМО ДЕЦА КОИ МОЕТЕ ДА СЕ ГЛАВУВАТЕ ВРАТА САМО ДЕЦА КОИ МОЕТЕ ДА СЕ РАЗГУВАТЕ ВРАТА ЗА ВРАТА САМО ДЕЦА КОИ МОЕТЕ ДА СЕ ГЛАВУВАТЕ ВРАТА НА ВРАТА ЗА И СОГЛАСУВА НА ВРАТА ЗА И СОГЛАСУВА НА ВРАТА ЗА И МО LЕ СОВЕТУВА THEЕ НА ВРАТА ЗА И ДА МОЕТЕ ОДГОВОРУВА THEЕ НА ВРАТА ЗА И ДА СЕ ОСТАВАТЕ ОДГОВОРУВАЕ НА ВРАТА ЗА И ДА СЕ ОСТАВУВАТЕ СОГЛАСУВАЕ НА ВРАТА ЗА И ДА СЕ ОСТАВУВАШТЕ ЗА А ПОГЛАВУВА THEЕ НА ВРАТА ЗА И ДА СЕ ОБЕДУВАТЕ ДА СЕ ОДБОРИТЕ ПОВЕЕТЕ ДА СЕ ОДБИТЕ ЗА FORЕЛО ПОВЕЕТЕ ДА СЕ ОДБИТЕ ЗА FORЕЛА ПОВЕЕТЕ ДА СЕ ОДБИТЕТЕ ЗА ЕЛБА ПОВЕЕТЕ ДА СЕ ОБЕДУВАТЕ ЗА WЕЛБА ДА СЕ ДОБИЕ ПОВЕOЕТЕ ДА СЕ ОБЕДУВАТЕ ЗА WЕЛКУ СВЕТЕ ДА СЕ ДОБИЕТЕ. СМЕ ДА ЈА ДОБИЕМЕ ИСКУСТВО. СМЕ ДА ЈА ДОБИЕМЕ ИСКУСТВО. МНОГУ СМЕ ДА ЈА ДОБИЕМЕ ИСКУСТВО. МНОГУ ДРУГО СМЕ ДА ЈА ДОБИЕМЕ ИСКУСТВО. МНОГУ ДРУГИ СЕКТОРИ СМЕ ДА ЈА ДОБИЕМЕ ИСКУСТВО. МНОГУ ДРУГИ СЕКТОРИ ВКЛУЧУВА МНОГУ ДРУГИ СЕКТОРИ ВКЛУЧУВА МНОГУ ДРУГИ СЕКТОРИ Вклучуваат можности, МНОГУ ДРУГИ СЕКТОРИ Вклучуваат можности, земјоделски МНОГУ ДРУГИ СЕКТОРИ Вклучуваат можности, земјоделски и УПОТРЕБИ, ЗЕМЈОДЕЛСТВО И УСЛУГИ, ЗЕМЈОДЕЛСТВО и КОМУНИКАЦИИ БЕЗБЕДНИЦИ, ЗЕМЈОДЕЛСТВО и КОМУНИКАЦИИ СЕ УПОТРЕБИ, земјоделство и комуникации се исто така КОМУНИКАЦИИТЕ СЕ ЕДНО КОМУНИКАЦИИТЕ СЕ Е ВКЛУЧЕНИ КОМУНИКАЦИИТЕ СЕ РАЗГЛЕДУВААТ ДА КОМУНИКАЦИИТЕ СЕ ВКЛУЧУВА НА КОМУНИКАЦИИТЕ СЕ ВКЛУЧУВА НА ЛИСТА КОМУНИКАЦИИТЕ СЕ ВКЛУЧУВА НА ЛИСТАТА НА Вклучено на списокот на Вклучено во списокот на суштинско значење Вклучени во списокот на суштински деловни активности. ОСНОВНИ БИЗНИС. ОСНОВНИ БИЗНИС. ЛУЕ ОСНОВНИ БИЗНИС. ЛУЃЕТО КОИ ОСНОВНИ БИЗНИС. ЛУЕ КОЈ РАБОТА ОСНОВНИ БИЗНИС. ЛУЕ КОЈ РАБОТА ВО ОСНОВНИ БИЗНИС. ЛУЕ КОИ РАБОТИ ВО ЗДРАВЈЕ, ЛУЕ КОИ РАБОТИ ВО ЗДРАВЈЕ, ЛУЕ КОИ РАБОТАТ ВО ЗДРАВЈЕ, ERЕМЕРГИЈА ЛУЕ КОИ РАБОТИ ВО ЗДРАВЈЕ, услуги за вонредни состојби, ЛУЕ КОИ РАБОТАТ ВО ЗДРАВЈЕТО, УСЛУГИ ЗА ИСПОЛНУВАCЕ, ХРАНА ЛУЕ КОИ РАБОТИ ВО ЗДРАВЈЕ, УСЛУГИ ЗА ИНТЕРГЕНЦИЈА, ХРАНА И УСЛУГИ ЗА ИТНИТЕ, ХРАНА И УСЛУГИ ЗА ИНТЕРГЕНЦИЈА, ХРАНА И Транспорт, УСЛУГИ ЗА ИТНИТЕ, ХРАНА И Транспорт, ВОДА, УСЛУГИ ЗА ИТНИТЕ, ХРАНА И Транспорт, ВОДА, ЕНЕРГИЈА ПРЕВОД, ВОДА, ЕНЕРГИЈА ЗАВРШУВА WЕ, ВОДА, ЕНЕРГИЈА И ПРЕВОД, вода, енергија и критика ЗАВРШУВА ,Е, ВОДА, ЕНЕРГИЈА И КРИТИЧКО ВЛАДА И КРИТИЧКО ВЛАДА И РАБОТНИЦИ ЗА КРИТИЧКО ВЛАДА ANDЕ СЕ РАБОТНИТЕ РАБОТНИЦИ ЗА КРИТИЧКО ВЛАДА И РАБОТНИЦИТЕ НА КРИТИЧКИОТ УПРАВУВАЕ ALЕ СЕ И РАБОТНИЦИТЕ НА КРИТИЧКИОТ УПРАВУВАЕ .Е СЕ СЕ ДОСТАВА И РАБОТНИЦИТЕ НА КРИТИЧКИОТ УПРАВУВАЕ ALЕ ИСТО Е БИДАТ И РАБОТНИЦИТЕ НА КРИТИЧКИОТ УПРАВУВАЕ ALЕ ИСТО STЕ СЕ ИСТО РАБОТНИЦИТЕ ALЕ ИСТО STЕ СЕ ИСТО РАБОТНИЦИТЕ ALЕ ИСТО STЕ ДА БИДЕ И ДА РАБОТНИЦИТЕ SЕ СЕКОГАШ ДА СЕ ИСТО И ОТВОРА. И ЗА НАС. И ЗА НАС. МНОГУ И ЗА НАС. МНОГУ КОНСТРУКЦИЈА И ЗА НАС. МНОГУ РАБОТНИ ПРОЕКТИ МНОГУ РАБОТНИ ПРОЕКТИ МНОГУ РАБОТНИ ПРОЕКТИ ЗА ГРАДЕЕ МНОГУ ПРОЕКТИ ЗА ГРАДЕНИ ПРОЕКТИ ИМА МНОГУ ПРОЕКТИ ЗА ГРАДЕНИ РАБОТНИ ИМА ПОСТОИ МНОГУ ПРОЕКТИ ЗА ГРАДЕНИ ИЗВЕДНИЦИ И ДА СЕ ТОА МНОГУ РАБОТНИ ПРОЕКТИ ИМА ДА СЕ ПРОДА STАТ ИМА ДА СЕ СМЕ ДА СТОПА ДА ИМА ДА СЕ ПРОДАБИ ОД РАБОТЕЕ ДА ИМА ДА СЕ ПРОДАБИ ОД РАБОТЕЕТО ДА ДА ИМА ДА СЕ ПРОДОЛИТЕ ДА РАБОТЕТЕ ОБВРСКИ ДА ИМА ДА СЕ ПРОДАБИ ОД РАБОТЕ TOЕТО ДА СЕ КОНГЛАСНО ОПЕРАЦИИ ДА СЕ КОРИСНИНИ СО ОПЕРАЦИИ ЗА ДОГОВОР со СО ОПЕРАЦИИ ЗА ДОГОВОРНИ СО ВЛАДАТА ОПЕРАЦИИ ЗА ДОГОВОР со СОВЕТ НА ВЛАДАТА. НАДВОРЕШНАТА НАБАВКА. НАДВОРЕШНАТА НАБАВКА. САМО НАДВОРЕШНАТА НАБАВКА. ДА СЕ НАДВОРЕШНАТА НАБАВКА. САМО ДА ДОДАТ НАДВОРЕШНАТА НАБАВКА. МОРА ДА СЕ ДОБИТЕ НАДВОРЕШНАТА НАБАВКА. МОРА ДА СЕ ДОБИТЕТЕ НАДВОРЕШНАТА НАБАВКА. МОРА ДА ДА СЕ ДА СЕ ИДЕЕА, НАДВОРЕШНАТА НАБАВКА. ДА СЕ ДА СЕ ДА ГОДИТЕТЕ ИДЕА, ВО ДА СЕ ДА СЕ ДА ГОДИТЕТЕ ИДЕА, ВО ДАЛИ ДА СЕ ДА ГОДИТЕТЕ ИДЕА, ВО ДОСТАВ, ДАЛИ ДА СЕ ДА ГОДИТЕ ИДЕА, ВО ДОДЕЛНИК, СЕДТЕЛ, ДА СЕ ДА СЕ ДА ГОДИТЕТЕ ИДЕА, ВО ДОСТАВ, СЕДТЕЛ, ТАКА ВИЕ ДА СЕ ДА ГОДИТЕТЕ ИДЕА, ВО ДОСТАВНИК, СЕДТЕЛ, ОВДЕ ПОСТАВУВА, СЕДТЕЛ, ОВИЕ СЕ ДОСТАВНИК, СЕДТЕЛ, ТИЕ СЕ ДОСТАВНИК, СЕДТЕЛ, СЕ СЛУБА Спуштен, град, се наоѓа на најмалку 60 ДОСТАВНИК, СЕДТЕЛ, ТИЕ СЕ СЛУБА 60 РАЗЛИЧНИ НА СИЛЕ 60 РАЗЛИЧНИ НА ДАЛИ 60 РАЗЛИЧНИ ГРАДБА НАЈДОЛНИ 60 РАЗЛИЧНИ ПРОЕКТИ ЗА ГРАДЕЕ НАЈДОЛНИ 60 РАЗЛИЧНИ ПРОЕКТИ ЗА ГРАДЕЕ ВО НАЈДОЛНИ 60 РАЗЛИЧНИ ПРОЕКТИ ЗА ГРАДЕЕ ВО ГРАДЕНИ ПРОЕКТИ ВО ПРОЕКТИ ЗА ГРАДЕНИ РАБОТНИЦИ ПРОЕКТИ ЗА ГРАДЕЕ ВО РАБОТА ILLЕ ПРОЕКТИ ЗА ГРАДЕЕ ВО РАБОТА ILLЕ САМО ПРОЕКТИ ЗА ГРАДЕЕ ВО НАТВОРЕТ ONЕ САМО САМО ПРОЕКТИ ЗА ГРАДЕЕ ВО НАТВОРЕТ ONЕ САМО САМО Нарачката само ќе направи Нарачката само ќе направи изземање Нарачката САМО MЕ ПРАВИЕ ПРАШАА ЗА Нарачката само ќе направи ослободување за градба Нарачката САМО САМО ИСПИТУВА ЗА ГРАДЕЕ НА ИСКЛУЧУВА FORЕ ЗА ГРАДЕЕ НА ИСКЛУЧУВА FORЕ ЗА ГРАДЕЕ НА ОСНОВНО ИСКЛУЧУВА FORЕ ЗА ГРАДЕЕ НА ОСНОВНИ ОБНОВИ. ОСНОВНИ ОБНОВИ. ОСНОВНИ ОБНОВИ. Ако ОСНОВНИ ОБНОВИ. АКО ТИ ОСНОВНИ ОБНОВИ. АКО САКАШ ОСНОВНИ ОБНОВИ. АКО САКАТЕ ПОВЕЕ ОСНОВНИ ОБНОВИ. АКО САКАТЕ ПОВЕЕ КЛАРИФИКАЦИИ АКО САКАТЕ ПОВЕЕ КЛАРИФИКАЦИИ АКО САКАТЕ ПОВЕЕ КЛАРИФИКАЦИЈА НА АКО САКАТЕ ПОВЕНА ПОСТОИНА НА ШТО АКО САКАТЕ ПОВЕЕ ПОСТАВУВА ONЕ НА ШТО ТОА АКО САКАТЕ ПОВЕЕ ПОСТАВУВА ONЕ НА ОД Што значи АКО САКАТЕ ПОВЕЕ ПОСТАВУВА ONЕ НА ОД Што значи АКО САКАТЕ ПОВЕЕ ПОСТАВУВА ONЕ НА ОД Што значи, САМО АКО САКАТЕ ПОВЕЕ ПОСТАВУВА ONЕ НА ОД Што значи, САМО НА ШТО СЕ СЛУЧУВА, САМО НА ШТО СЕ СЛУЧУВА, ПОСТОИМЕ НА ШТО СИТЕ значи, ние имаме целосна приказна НА ШТО СЕ СЛУЧУВА, САМО ПОСТОЕ ПРИКАЗНА НА ШТО СИТЕ значи, ние имаме целосна приказна на НАС ЗА ШТО СИТЕ значи, ние имаме целосна приказна на нашата веб-страница НА ШТО СИТЕ значи, ние имаме целосна приказна на нашата веб-страница на Целосна приказна на нашата веб-страница А.Т. Целосна приказна на нашата веб-страница на KING5.COM. КИНГ5.КОМ. КИНГ5.КОМ. Ако КИНГ5.КОМ. АКО ТИ КИНГ5.КОМ. АКО САКАТЕ КИНГ5.КОМ. АКО САКАШ КИНГ5.КОМ. АКО Е Е СЕ Е СЕ КИНГ5.КОМ. АКО Е СЕ Е СЕ СЛИКА КИНГ5.КОМ. АКО Е СЕ Е СЕ СЛИКА НА АКО Е СЕ Е СЕ СЛИКА НА АКО Е IKЕ Е СЕ СЛИКА ЛИТЕ НА АКО Е LЕ ПОСТОИТЕ СЛИКА НА ОСНОВА АКО Е LЕ ПОСТОИТЕ СЛИКА НА ОСНОВНИТЕ БИЗНИСИ АКО ДА СЕ LЕ ПОСТОИ ЛИСТА НА ОСНОВНИТЕ БИЗНИСИ ПРОТИВ ОСНОВНИТЕ БИЗНИСИ ПРОТИВ ОСНОВНИТЕ БИЗНИСИ ПРОТИВ БЕГА ОСНОВНИТЕ БИЗНИСИ ПРОТИВ КАКО ДА ОСНОВНИТЕ БИЗНИСИ ПРОТИВ КАКО ДА САМО ОСНОВНИТЕ БИЗНИСИ ПРОТИВ КАКО ДА СЕ ПОГЛАСНО ОСНОВНИТЕ БИЗНИСИ ПРОТИВ КАКО ДА СЕ ПОСТОИТЕ ОСНОВНИТЕ БИЗНИСИ ПРОТИВ КАКО ДА СЕ ПРИГОД ПОДНЕСУВАЈТЕ ДА СЕ ПОСТОЕ НА ПАТОТ ПОДНЕСУВАЈТЕ ДА ПОСТОРНО НАЧИНОТ ПОДНЕСУВАЈТЕ ДА СЕ ПОСТОРНО ПОВЕЕ ПОДНЕСУВАЈТЕ ДА СЕ ПОСТОРНО НАЧИНОТ НАЧИН ПОДНЕСУВАЈТЕ ДА СЕ ПОСТОРНО НАЧИНОТ НА ПРИЧИНОТ НА ЕКРАН ПОДНЕСУВАЈТЕ ДА СЕ ПОСТОРНО НАЧИНОТ НА ПРИЧИНОТ НА СЦЕНАТА ИЛИ ПОДНЕСУВАТЕ ДА СЕ ПОСТОРНО НАЧИНОТ НА ПРИЧИНОТ НА СЦЕНАТА ИЛИ ВАС ПОДНЕСУВАТЕ ДА СЕ ПОСТОРИ ПОВЕ TOOЕ ПОбрзина на екранот или САКАТЕ Брзо на екранот ИЛИ САКАТЕ Брзо на екранот или сакате да Брзо на екранот ИЛИ САКАТЕ ДА ЧИТАТЕ Брзо на екранот, или сакате да прочитате БЕСПЛАТНО НА СЦЕНАТА ИЛИ САКАТЕ ДА ГО ПРАВИТЕТ ДЕТЕILА, БЕСПЛАТНО НА СЦЕНАТА ИЛИ САКАТЕ ДА СЕ ПРОЧИТАТ ДЕТАЛ, ТЕКСТОТ БЕСПЛАТНО НА СЦЕНАТА ИЛИ САКАТЕ ДА ГО ПРАВИТЕТ ДЕТАЛ, ТЕКСКИ ДА СЕ ПРОЧИТАТ ДЕТАЛ, ТЕКСТОТ ДА ЈА ПРОЧИТАЈТЕ ДЕТАЛНИК, ТЕКСТОТ ЗБОРОТ ДА СЕ ПРОЧИТАТ ДЕТАЛНИК, ТЕКСТОТ НА СПИСОТ НА ЗБОРОТ ДА СЕ ПРОЧИТАТ ДЕТАЛНИК, ТЕКСТИРАЈТЕ ГО СВОЈОТ СЛЕД ДА ДА СЕ ПРОЧИТАТ ДЕТАЛНИК, ТЕКСТИРАЈТЕ ГО СВОЈОТ СЛОБОДНИК СО СОСТОЈБА ДА ПРОЧИТАТ ДЕТАЛНИК, ТЕКСТИРАЈТЕ ГО СВОЈОТ СЛОБОДА НА БРОЈ ДА СЕ ПРОЧИТАТ ДЕТАЛНИК, ТЕКСТОТ ЗДРУORDЕТЕТЕ НА ЗБОРОТ СЕ СОГЛАСНО СВЕТСКИ СВЕТИ БРОЈ НА БРОЈ СЛОБОДНО СОСТОЈБИ до БРОЈОТ НА ВАС СПИСОТ НА ЗБОРОТ НА БРОЈОТ НА ТВИОТ СЦЕД. ВАШАТА СЦЕНА. ВАШАТА СЦЕНА. 206-448-4545 ВАШАТА СЦЕНА. 206-448-4545. ВАШАТА СЦЕНА. 206-448-4545. Доаѓаат ВАШАТА СЦЕНА. 206-448-4545. Влегувајќи во, ВАШАТА СЦЕНА. 206-448-4545. Влегувајќи во, јас 206-448-4545. Влегувајќи во, јас 206-448-4545. Доаѓајќи, јас сум 206-448-4545. Влегувајќи во, јас сум КИЕРА 206-448-4545. Влегувајќи во, јас сум КИЕРА ЕЛФАЛАН. АМ КИЕРА ЕЛФАЛАН. АМ КИЕРА ЕЛФАЛАН. ЦАРИ АМ КИЕРА ЕЛФАЛАН. ЦЕЛ 5 АМ КИЕРА ЕЛФАЛАН. КАНГ 5 ВЕСТИ. КАНГ 5 ВЕСТИ. КАНГ 5 ВЕСТИ. >>> КАНГ 5 ВЕСТИ. >>> СЕГА КАНГ 5 ВЕСТИ. >>> СЕГА А КАНГ 5 ВЕСТИ. >>> Сега веќе многу КАНГ 5 ВЕСТИ. >>> Сега веќе многу КАНГ 5 ВЕСТИ. >>> СЕГА МНОГУ ЛУЕ >>> СЕГА МНОГУ ЛУЕ >>> СЕГА МНОГУ ПОСТОЈБА НА ЛУЕ >>> СЕГА МНОГУ ПОСТОЕ НА ЛУ PEЕТО КАКО >>> СЕГА МНОГУ БЕЗ НАДВОРЕ PEЕ НА ЛУЕТО КАКО WЕ Е >>> СЕГА МНОГУ БЕЗ НАДВОРЕШНИ РАБОТИ КАКО WЕ СЕ СПОДЕЛУВА КАКО WЕ СЕ СПОДЕЛУВА КАКО WЕ .Е ВЛАДАТА НА ВЛАДАТА ПОВЕ WЕ КАКО WЕ НАДВОРЕШ ПРИРАЧНИК НА ВЛАДАТА ДА СЕ РАБОТИ КАКО BEЕ БИДЕ НАЧИНОТ НА ВЛАДАТА ПОВЕЕ КАКО BEЕ BEЕ БИДЕ НАРААТА НА ВЛАДАТА НАДВОРЕТЕ НА ВЛАДАТА БИДЕТЕ НАДВОРЕШНАТА РАБОТА ДА БИДЕ ПРИРАЧНА. Присилна Присилна КОГА Присилна КОГА ИТ Присилна ШТО И ДА Е Присилна КОГА Е БИЗНИСИ Присилна КОГА СЕ Е БИЗНИСИ КОГА СЕ Е БИЗНИСИ КОГА Е БИЗНИСОВИТЕ СЕ ВИЕ КОГА Е БИЗНИСОТ СЕ ДОБИВИТЕ КОГА Е БИЗНИСОТ СЕ ДОБИВТЕ ДА КОГА Е БИЗНИСИ, ДАЛИ ПОДДРШКА ДА БИДЕТЕ КОГА Е БИЗНИСОТ СЕ ДОБИВИТЕ ДА СЕ ПРОДОЛИТЕ ПОДДРШКА ДА СЕ ПРОДОЛИ ПОДДРШКИ ДА СЕ ОСТАВУВА ДОМ. ДОМ ДОМ АМИ ДОМ ЕМИ МАРИНА ДОМ ЕМИ МАРИНА Е ДОМ ЕМИ МАРИНА Е ВО ДОМ ЕМИ МАРИНА Е ДОГОВОР ДОМ ЕМИ МАРИНА Е ДОГОВОР СО ЕМИ МАРИНА Е ДОГОВОР СО ЕМИ МАРИНА Е ДОГОВОР СО ТОА ЕМИ МАРИНА Е ДОГОВОР СО ТОА страна ЕМИ МАРИНА Е ДОГОВОР СО ТОА СОГЛАСНО ЕМИ МАРИНА Е ДОГОВОР СО ТОА страна ЕМИ МАРИНА Е ДОГОВОР СО ТОА страна на приказната. ТОА страна на приказната. ТОА страна на приказната. >> >> ТОА страна на приказната. ПОЛИЦИЈА ТОА страна на приказната. >> ПОЛИЦИЈА СИТЕ ТОА страна на приказната. >> ПОЛИЦИЈА СИТЕ ПОВЕЕ ТОА страна на приказната. >> ПОЛИЦИЈА СИТЕ ПОВЕЕ ТОА страна на приказната. >> ПОЛИЦИСКА СИТЕ ПРЕД ДРАВАТА >> ПОЛИЦИСКА СИТЕ ПРЕД ДРАВАТА >> ПОЛИЦИЈА СИТЕ ОД ДРATEАВНИТЕ СИТЕ >> ПОЛИЦИСКА СИТЕ ОД ПРИРАЧНИКОТ ОБЕДУВА >> ПОЛИЦИЈА СИТЕ ОД ПРИРАЧНИКОТ СЕ ПРИМЕ ДА >> ПОЛИЦИЈА СИТЕ ОД ДРАВНИТЕ ПРИ РАБОТИ ДА ГО ПОДНЕСУВАМЕ >> ПОЛИЦИЈА СИТЕ ОД ДРАВНИТЕ ПРИ РАБОТИ ДА ГО ПОДНЕСУВААТ А. >> ПОЛИЦИЈА СИТЕ ОД ДРАВНАТА ДРАВА ДА СЕ РАБОТИТЕ УЛОГА СЕ РАБОТЕТЕ ДА ОБЕЗБЕДУВАТЕ УЛОГА ПРИГОВЕТЕТЕ ДА СЕ ОБИДНЕТЕ УЛОГА ВО ПРИГОВЕТЕТЕ ДА СЕ ОБЈАВУВАТЕ УЛОГА ВО ОВАА ОБЕДУВАТЕ ДА СЕ ОБЈАВУВАТЕ УЛОГА ВО ОВАА ТОА ПРИГОВЕТЕТЕ ДА СЕ ОБЈАВУВАТЕ УЛОГА ВО ОВОЈ ВЕЕ ВО ОВОЈ ВЕ INЕ СОВЕТУВА ВО ОВАА ОВОЕ ВЛИЈАНИЕ ОБРАЗОВАНИЕ. ОБРАЗОВАНИЕ. ОБРАЗОВАНИЕ. НЕ ОБРАЗОВАНИЕ. НЕ СЕ ОБРАЗОВАНИЕ. НЕ ТОЛКУ МНОГУ ОБРАЗОВАНИЕ. НЕ МОUНО ИЗВЕСТУВАЕ. НЕ МОUНО ИЗВЕСТУВАЕ. НЕ МОUНО ИЗВЕСТУВАЕ. ТИЕ НЕ МОUНО ИЗВЕСТУВАЕ. ТИЕ ИМААТ НЕ МОUНО ИЗВЕСТУВАЕ. ОВИЕ СЕ ПЛАТНО НЕ МОUНО ИЗВЕСТУВАЕ. ТОА МОАТ ДА СЕ НЕ МОUНО ИЗВЕСТУВАЕ. ТОА МОАТ ДА СЕ ПРАВИ НЕ МОUНО ИЗВЕСТУВАЕ. ТОА МОАТ ДА СЕ ДА СЕ ПРАВИТЕ ТОА ТОА МОАТ ДА СЕ ДА СЕ ПРАВИТЕ ТОА ТОА МОАТ ДА СЕ ПРАВИ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ОВА МОРА ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ВИДЕТЕ ОВА МОРА ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДВЕЕТЕ ДА НЕ ВКЛУЧУВАТЕ ДА СЕ ДА СЕ ВЛАГААТ Тие мора да направат нешто што не вклучува Тие мора да направат нешто што не вклучуваат НЕ ВЛАГАТ ДА ВИДЕ ДА ВИДЕ НЕ ВЛАГУВАТЕ ДА ОБЕДУВАТЕ ОД ОБЕЕЕ НЕ ВКЛУЧУВАТЕ ДА СЕ ОДГОВОРИТЕ ДА ГО ОБЕДУВАТЕ НЕ ВКЛУЧУВАТЕ ДА ОБЕДУВАТЕ ДА ГО ОБЕДУВАТЕТЕ ЗА Луѓето НЕ ВКЛУЧУВАТЕ ДА ОБЕДУВАТЕ ДА ГО ОБЕДУВАТЕ ЗА ЛУЕ КОЈ НЕ ВЛАГУВАТЕ ДА ОБЕДУВАТЕ ДА ГО ОБЕДУВАТЕ ЗА ЛУЕТО КОИ СЕ НЕ ВКЛУЧУВАТЕ ДА ОБЕДУВАТЕ ДА ГО ОБЕДУВАТЕТЕ ЗА ЛУЕ КОИ НЕ СЕ ПОБИРАЕ ЗА ЛУЕ КОИ НЕ СЕ ПОБИРАЕ ЗА ЛУЕ КОИ НЕ Е ДОГОВОР ПОБИРАЕ ЗА ЛУЕ КОИ НЕ Е ДА ГО ОБВРСУВААТ ПОБИРАЕ ЗА ЛУ PEЕ КОИ НЕ Е ДА ГО ОБВРСУВААТ ОСТАВОТ ПОБИРАЕ ЗА ЛУЕ КОИ НЕ Е ДА ГО ОБВРСУВААТ ОД ОСТАВИТЕ ПОБЕДУВА НА ЛУЕ КОИ НЕ Е ДА ГО ОБВРЗУВААТ ОД ОД ОД ДОМ ОБВРДУВАЕ НА ОД ОД ДОМОТ ОБВРДУВАЕ НА ОСТАВУВАЕ НА ДОМ ДОГОВОР. СО ЦЕЛ. СО ЦЕЛ. ОВДЕ СО ЦЕЛ. ОВДЕ ВО СО ЦЕЛ. ОВДЕ ВО ЕДМОНДИ, СО ЦЕЛ. Овде во Едмондс, ОВА СО ЦЕЛ. Овде во Едмондс, ОВА Е СО ЦЕЛ. ОВДЕ ВО ЕДМОНДС, ОВА Е ЕДНО ОВДЕ ВО ЕДМОНДС, ОВА Е ЕДНО ОВДЕ ВО ЕДМОНДС, ОВА ЕДНО ОВДЕ ВО ЕДМОНДИ, ОВА Е ЕДНО ОВДЕ ВО ЕДМОНДИ, ОВА Е ЕДНО ПОДГОТОВКИ ОВДЕ ВО ЕДМОНДС, ОВА Е ЕДНО ПОДГОТОВКИ КОГА ОВДЕ ВО ЕДМОНДИ, ОВА ЕДНА ЕДНОГЛАСНИ ПОДГОТОВКИ КАДЕ ТЕА ОВДЕ ВО ЕДМОНДИ, ОВА ЕДНА ОД ПОДГОТОВКИТЕ КАДЕ СЕ НА ПРИДОБИТЕ КАКО СЕ СЕ ОД ПОЛИТИТЕ КАДЕ ДА СЕ ДОБАВИ НА ПРИДОБИТЕ КАДЕ ДАЛА ДА ГО ПОЛИТИРАНА ПОЛИЦИЈА НА ПРИДОБИТЕ КАДЕ ДА ГО ПОДАТОЦИТЕ ПОЛИЦИЈА А НА ПОДГОВОРИТЕ КАДЕ ДАЛА ДА ПОЛИТИРАТЕ ПОЛИЦИСКИ ЛИЦА НА ПОДГОВОРИТЕ КАДЕ ДАЛА ПОЛИТИКА ПОЛИЦИЈА ПОВЕЕ ЛАТЕЛ ПОДНЕСУВА ПОЛИЦА ПОВЕЕ ПОВЕЕ ДАЛИ ПОЛИЦИРА AЕ ЛИТЕЛ ПОВЕНА РАБОТНОСТ ДОДЕЛУВА ПОЛИЦИСКИ ЛИТЕЛ ПОВЕНА РАБОТНОСТ ДО ДАЛИ ПОЛИЦИРА AЕ ЛИТЕЛ ПОВЕНА ПОДДРАЕ ДА СЕ РАБОТИ ДАЛИ ПОЛИЦИРАICEЕ ЛИТЕЛ ПОВЕНА ПОДДРШКА ДА СЕ РАБОТИТЕ ЛУ PEЕ ДАЛИ ПОЛИЦИРА AЕ ЛИТЕЛ ПОВЕНА ПОДДРА TOЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ ЛУICKЕ И Способност за луѓе и други Способност да се згрижени луѓе и нив Способност за луѓе и тие можат Способност за луѓе и тие можат да одат Способност за луѓе и тие можат да одат Способност за луѓе и тие можат да одат до Способност за луѓе и тие можат да одат до 500 долари Способност за луѓе и тие можат да одат до 500 $ СО Способност да се згрижени луѓе и тие можат да одат до $ 500 со А. НЕ МОАТ ДА ОД 500 УСД со А. МОЕ МОЕ ДА ОД 500 УСД со убав МОЕ МОЕ ДА ОД 500 УСД ДО СЕКОЈ ДА МОЕ МОЕ ДА ОД 500 УСД СО ЕДНА НОВО МОЕ МОЕ ДА ОД 500 УСД СО ЕДНО ДО ГО ПОВЕЕ НЕ МОАТ ДА ОД 500 УСД СО ПОВЕЕ, НО РЕАЛИСКО НАДВОР НЕ МОАТ ДА ОД 500 УСД СО ПОВЕЕ, но навистина им се надевам ДЕЛО, НО РЕАЛИСНО СЕ НАДВОРУВА ИТ ДЕЛО, НО РЕАЛИСНО НАДВОРЕШНА НИВО ДА СЕ ГО СЕ ФИНО НО, НИКОГАШ РОБОТНО НЕ МОЕ ДЕЛО, НО РЕАНИЛНО НАДВОРЕШЕ НЕ ГО СЕ ДЕЛО, НО РЕАНИЛНО НАДВОРЕШЕ НЕ Е ДА СЕ ДА СЕ ДЕЛО, НО РЕАНИЛНО НАДВОРЕШЕ НЕ Е ДА СЕ ДА СЕ ДОГО. НЕ ДА СЕ ДА СЕ ТОА. НЕ ДА СЕ ДА СЕ ТОА. МНОГУ НЕ ДА СЕ ДА СЕ ТОА. МНОГУ ДЕПАРТМАНИ НЕ ДА СЕ ДА СЕ ТОА. МНОГУ МОНИ ДЕПАРТМАНИ НЕ ДА СЕ ДА СЕ ТОА. МНОГУ БЕЗБЕДНИ ДЕПАРТМАНИ МНОГУ БЕЗБЕДНИ ДЕПАРТМАНИ МНОГУ ДЕПАРТМАНИ СЕ ПОТРЕБНУВААТ МНОГУ ДЕПАРТМАНИ ДА СЕ ПРОДОЛААТ МНОГУ ДЕПАРТМАНИ ДА СЕ УПОТРЕБУВА ДО СОЦИЈАЛНО МНОГУ ДЕПАРТМАНИ ДА СЕ УПОТРЕБА ДО СОЦИЈАЛНИТЕ МЕДИУМИ МНОГУ ДЕПАРТМАНИ ДА СЕ УПОТРЕБА ДА СО СОЦИЈАЛНИТЕ МЕДИУМИ ДА ДА СЕ СОЦИЈАЛНИ МЕДИУМИ ДА ДА СЕ СПОДЕЛУВААТ СО СОЦИЈАЛНИТЕ МЕДИУМИ ДА СЕ СО СОЦИЈАЛНИТЕ МЕДИУМИ ДА ГИ споделат нивните ДА СО СОЦИЈАЛНИТЕ МЕДИУМИ ДА СЕ СПОДЕЛУВААТ СО ПОСЕБНИОТ ПРАШАА ДА СЕ СО СОЦИЈАЛНИТЕ МЕДИУМИ ДА СПОДЕЛУВААТ СО НИВНИОТ ПРАШАА И СПОРЕД ДО СОЦИЈАЛНИТЕ МЕДИУМИ ДА СПОДЕЛУВААТ СО НИВНИОТ ПРАШАА И ТРГОВИ СПОДЕЛУВАЈТЕ СИТЕ ПРАВИЛНИЦИ И ТРГОВИ СПОДЕЛУВАЈТЕ СИТЕ ПОВЕЕ И РАБОТИ И СПОДЕЛУВАЈТЕ СВОЈОТ ПОРАБОТКА И ТРГОВЕТЕ И ДИЗПЕЛ СПОДЕЛУВАЈТЕ СЕ СОВЕТНА ПОРАБОТКА И РЕГИРА ANDЕ И ДИЗПЕЛ НЕКОЈ СПОДЕЛУВАЈТЕ СВОЕ ПОРАБОТКА И СИТЕ РАБОТНИ И ДИЗПЕЛНИ НЕКОИ СПОДЕЛУВАЈТЕ СЕ СОВЕТНА ПОРАБОТКА И РЕГИРА ANDЕ И РАЗГЛЕДУВА НЕКОЈ ДО ГО И ДИСПЕЛАТ НЕКОИ НА И ПОПОВЕТЕТЕ НЕКОИ ПОВЕДНИЦИ. ВЕСНИК. ВЕСНИК. СЕ ВЕСНИК. ГРЕИ ВЕСНИК. ГРИСНИОТ ПАРБОР ВЕСНИК. ГРЦИОТ ПАРТЕРСКИ ЗЕМЈА ГРЦИОТ ПАРТЕРСКИ ЗЕМЈА ШЕРИФИТЕ НА ГРЕВИОТ ХАРБОР СЛУБЕН ВЕСНИК НА СИТЕ ШАРФОР ГРИСЕР ПОБЕДА СЛУБЕН ВЕСНИК НА ГРИЕСНИОТ ХАРБОР ПРЕБАРУВААТ ОБРАЗОВАНИЕ СЛУБЕН ВЕСНИК НА ГРИВИОТ ХАРБОРСКИ ШЕРИФИ СЛУБЕН ВЕСНИК НА ШЕРИФФ СЛУБЕН ВЕСНИК НА ШЕРИФИ СЛУБЕН ВЕСНИК НА ШЕРИФИ ПОБЕДИ РАБОТИ НА МАРТИЈАЛНО СЛУБЕН ВЕСНИК НА ШЕРИФ, ПОБЕДНИ РАМОВИ НА МАРТИЛЕН ЗАКОН СЛУБЕН ВЕСНИК НА ШЕРИФИ ПОБЕДИ РАМОВИ НА МАРТИНАЛ ЗАКОН ИЛИ СЛУБЕН ВЕСНИК НА ШЕРИФИ ПОБЕДИ РАМОВИ НА МАРТИНАЛ ЗАКОН И СТРИКТ ОД МАРТИЈАЛНО ПРАВО ИЛИ СТРИКТ ЗА МАРТИЕЛНО ПРАВО ИЛИ СИСТЕМСКО ИЗВРШУВАЕ ЗА МАРТИРАЛНО ПРАВО ИЛИ СИСТЕМНО ИЗВРШУВАЕ ИЛИ ЗА МАРТИРАЛНО ПРАВО ИЛИ СИСТЕМНО ИЗВЕСТУВАЕ или САМО ЗА МАРТИРАЛНО ПРАВО ИЛИ СИСТЕМНО ИЗВРШУВАЕ ИЛИ ДАЛИ ЕДНОСТА ЗА МАРТИРАЛНО ПРАВО ИЛИ СИСТЕМНО ИЗВРШУВАЕ ИЛИ ДАЛИ СЕ Едноставно не е ИЗВЕСТУВАЕ ИЛИ ДАЛИ СЕ Едноставно ИЗВЕСТУВАЕ ИЛИ ДАЛИ СЕ Едноставно не е вистинито. ВИСТИНСКИ ВИСТИНСКИ ТИЕ ВИСТИНСКИ НЕ СЕ ВИСТИНСКИ НЕ САКАТЕ ВИСТИНСКИ НЕ САКАТЕ ДА ВИСТИНСКИ НЕ САКАТЕ ДА САМО ВИСТИНСКИ НЕ САКАТЕ ДА СЕ ПРАВИМЕ НЕ САКАТЕ ДА СЕ ПРАВИМЕ НЕ САКАТЕ ДА СЕ РАБОТЕТЕ СЕ НАГРАДИ НЕ САКАТЕ ДА БИДЕТЕ СЕ ПРИГОВОРИ ИЛИ НЕ САКАТЕ ДА БИДЕТЕ ПРИСТАПИ ИЛИ ДАЛИ НЕ САКАТЕ ДА БИДЕТЕ СЕ ПРИГОВОРИ ИЛИ ДА СЕ ДА СЕ ОБЕДУВА НЕ САКАТЕ ДА БИДЕТЕ СЕ ПРИГОВОРИТЕ ИЛИ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ НЕ САКАТЕ ДА БИДЕТЕ СЕ ПРИГОВОРИ ИЛИ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ЈА ПОДНЕСУВААТ. ПРИСТАПИ ИЛИ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ. ПРИСТАПИ ИЛИ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ. СЕРВЕЛ ПРИСТАПИ ИЛИ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ. ВЕБИ ДЕПАРТМАНИ ПРИСТАПИ ИЛИ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ. Вклучени се одделни оддели Вклучени се одделни оддели ВЕНИ ДЕПАРТМАНИ ВКЛУЧУВА НА ВИДНИ ДЕПАРТМАНИ ВКЛУЧУВА НА ПИЕРЦИЈА ВИДНИ ДЕПАРТМАНИ ВКЛУЧУВАЕ НА ПИЕРСКАТА СТРАНА ПОВЕЕ ДЕПАРТМАНИ ЗА ВКЛУЧУВА .Е НА ПЕРЦЕТСКИОТ ШЕРИФФ СЕРВИСКИ ШЕРИФИ НА ПИЕРСКИОТ ШЕРИФ ОДДЕЛЕНИЕ НА ПИЕРСКИОТ ШЕРИФФ ПРИКАНА ПОДДРШКА СВЕТСКА СЕРВИС ЗА ПИЕРСКИ ШЕРИФФ ОДГОВОРНИОТ ПОДНЕСУВА SHЕ ОД ДЕПЕРЦИЈАТА НА ПИЕРСКИОТ ШЕРИФФ ДЕПАРТМАНТЕ ГО ШОДИРА ОВАА ДЕПАРТМАНТЕ ГО ПРОДОЛИТЕ ОВАА ИНФОРМАЦИЈА ДЕПАРТМАТ ГО ПОДАРНИ ОВАА ИНФОРМАЦИИ ОД ДЕПАРТМАТ ГО ШОДИРА ОВАА ИНФОРМАЦИИ ОД ОВД ИНФОРМАЦИИ ОД ИНФОРМАЦИИ ОД ВАШИНГТОН ИНФОРМАЦИИ ОД Здружението на Вашингтон ИНФОРМАЦИИ ОД АСОЦИЈАЦИЈА НА ВАШИНГТОН НА Здружение на Вашингтон Здружение на вашингтон на ШЕРИФИ Здружение на вашингтон на ШЕРИФИ И Здружението на вашингтон е за ШЕРИФИ И ПОЛИЦИЈА Здружение на вашингтон за шперифи и полициски глави. ШЕРИФИ И ПОЛИЦИСКИ ПОВИКИ. ШЕРИФИ И ПОЛИЦИСКИ ПОВИКИ. ХИТТИНГ ШЕРИФИ И ПОЛИЦИСКИ ПОВИКИ. ХИТТИНГ А ШЕРИФИ И ПОЛИЦИСКИ ПОВИКИ. Удирање многу ШЕРИФИ И ПОЛИЦИСКИ ПОВИКИ. ХИТНИЦА МНОГУ ОД ШЕРИФИ И ПОЛИЦИСКИ ПОВИКИ. ХИТНИЦА МНОГУ ОД ШЕРИФИ И ПОЛИЦИСКИ ПОВИКИ. Удирање многу на исто ШЕРИФИ И ПОЛИЦИСКИ ПОВИКИ. ХИТИТЕ МНОГУ САМО КУEYЕ ХИТИТЕ МНОГУ САМО КУEYЕ ПОГЛЕДУВАЕ МНОГУ САМО КЛУЧНИ ПОСТАВИ ПОГЛЕДУВАЕ МНОГУ САМО КЛУЧНИ ПОСТАВИ ВО ПОГЛЕДУВАЕ НА МАAMEИТЕ КЛУЧНИ ПОСТАВИ ВО ОБЕЗБЕДУВАЕ ПОГОЛЕМУВА OFЕ НА МАAMEИТЕ КЛУЧНИ ПОВИТИ ВО ОБЕЗБЕДУВАЕ СЕ ЦЕЛИ ВО ОБЕЗБЕДУВАЕ СЕ POЕ POЕ ПОДНЕСУВАТЕ ПОВЕТИТЕ ПОСЕТИТЕ ВО ОБЕЗБЕДУВАЕ НЕМА ПОСЕТИТЕ ВО ОБЕЗБЕДУВАЕ НЕ МОЕ ПОСЕБНИТЕ ВО ОБЕЗБЕДУВАЕ НЕ ILLЕ ДА СЕ ОДБИРААТ ДЕЛОВИТЕ ВО ОБЕЗБЕДУВАYЕ НЕ МОЕ ПОСЕБНИТЕ ВО ОБЕЗБЕДУВАЕ НЕ BEЕ ДА ГО ОБЕДУВАТЕ НЕМА ДА ГИ ОДГОВОРИТЕ НЕМА ДА ГИ ОДГОВОРИТЕ НЕМА ДА ГИ ОДГОВОРИТЕ ОД ОВОЈ НЕМА ДА ГИ ОДГОВОРИТЕ ЗА ОВАА АКТИВНОСТ НЕМА ДА ГИ ОДГОВОРИТЕ ОД ОВОЈ ДЕЈНОСТ И НЕМА ДА ГИ ОДГОВОРИТЕ ЗА ОВОЈ ДЕЈНОСТ И ВАС НЕМА ДА ГИ ОДГОВОРИТЕ ОД ОВАА АКТИВНОСТ И ДА СЕ ЗА ОВАА АКТИВНОСТ И ДА СЕ ЗА ОВАА АКТИВНОСТ И НЕ ЗА ОВОЈ ДЕЈНОСТ И НЕ Е ПОТРЕБНО ЗА ОВАА АКТИВНОСТ И НЕ Е ПОТРЕБНО А ЗА ОВАА АКТИВНОСТ И НЕ Е ПОТРЕБА ПОСЕБНА ЗА ОВАА АКТИВНОСТ И НЕ Е ПОТРЕБА ПОСЕБНО ПАС ЗА ОВАА АКТИВНОСТ И НЕ Е ПОТРЕБА ПОСЕБНО ПАС ИЛИ НЕ Е ПОСЕБНА ПОСЕБНА ПАС ИЛИ НЕ Е ПОСЕБНА ПОСЕБНА ПАС ИЛИ ЛИЦЕНЦА НЕ Е ПОСЕБНА ПОСЕБНА ПАС ИЛИ ЛИЦЕНЦА ДА НЕ Е ПОСЕБНА ПОСЕБНА ПАС ИЛИ ЛИЦЕНЦА ДА СЕ РАБОТИ НЕ Е ПОСЕБНА ПОСЕБНА ПАС ИЛИ ЛИЦЕНЦА за да се создаде суштинско значење ЛИЦЕНЦА ДА СЕ РАБОТИТЕ ОСНОВНО ЛИЦЕНЦА ДА СЕ РАБОТЕТЕ ОСНОВНИ УСЛУГИ. УСЛУГИ. УСЛУГИ. КАКО УСЛУГИ. ДОДЕЛНИ ОБРАЗОВАНИЕ УСЛУГИ. Додека ЕДМОНДИ Е УСЛУГИ. Додека ЕДМОНДИ Е ЕДНА УСЛУГИ. Додека EDMONDS ЕД ЕДНО УСЛУГИ. Додека Едмондс е еден од Додека Едмондс е еден од Додека ЕДМОНДИ Е ЕДНО ПО МНОГ Додека Едмондс е една од неколкуте заедници Додека Едмондс е ЕДНО ОД МНОГУ КОМПАНИИ КАДЕ Додека Едмондс е една од неколкуте заедници каде и тие Додека Едмондс е ЕДНА НА МНОГУ КОМОВИЦИ КАДЕ СЕ МНОГУ ЗАЕДНИЦИ КАДЕ СЕ МНОГУ ЗАЕДНИЦИ КАДЕ СЕ Е А МНОГУ ЗАЕДНИЦИ КАДЕ САМО ЛИЦЕ МНОГУ ЗАЕДНИЦИ КАДЕ СЕ ПОВЕЕ ЛИТЕЛ МНОГУ ЗАЕДНИЦИ КАДЕ СЕ Е ПОВЕЕ ПОВЕЕ ВОВЕК МНОГУ ЗАЕДНИЦИ КАДЕ СЕ Е ПОВЕЕ ПОВЕЕ ДВЕГАЛНИ И ПОВЕЕ ПОВЕЕ ВОВЕК И ПОВЕЕ ПОВЕЕ ДВОГАЛНИ И ТАЛКИНГ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ДВОГАЛНО И ТАЛКУВАЕ ЗА ПОВЕЕ ПОВЕЕ ДВОГАЛНИ И РАБОТИ ЗА ИЗВЕСТУВАЕ, РАБОТЕ ЗА ИЗВЕСТУВАЕ, ОБЕЗБЕДУВАЕ ЗА ИЗВЕСТУВАMENTЕ, ТИЕ ОБЕЗБЕДУВАЕ ЗА ИЗВЕСТУВАMENTЕ ОБЕЗБЕДУВАЕ ЗА ИЗВЕСТУВАЕ, ОВИЕ СЕ СЕ Зборувајќи за реализација, тие велат дека е ОБЕЗБЕДУВАЕ ЗА ИЗВЕСТУВАЕ, ТОА САКАТЕ ДА СЕ Е ПОСТОИ ОБЕЗБЕДУВАЕ ЗА ИЗВЕСТУВАЕ, ОВИЕ СЕ СЛУЧУВАТЕ Тие велат дека тоа е бидејќи тие Тие велат дека е затоа што тие имаат Тие велат дека тоа е, бидејќи тие имаат многу Тие велат дека тоа е, бидејќи тие имаат многу Тие велат, бидејќи тие имаат многу големи Тие велат дека е затоа што тие имаат огромна чест САМО ПОГОЛЕМ ДОГОВОРОТ САМО ПОГОЛЕМНА ПОГОЛЕМНА чесна популација. ПОПУЛАЦИЈА. ПОПУЛАЦИЈА. 25% ПОПУЛАЦИЈА. 25% ОД ПОПУЛАЦИЈА. 25% од нив ПОПУЛАЦИЈА. 25% од луѓето ПОПУЛАЦИЈА. 25% НА ЛУ .ЕТО КОЈ ПОПУЛАЦИЈА. 25% од луѓето кои живеат 25% од луѓето кои живеат 25% од луѓето кои живеат овде 25% НА ЛИЦАТА КОИ LИВЕТЕ ТУКА СЕ 25% од луѓето кои живеат тука ОДГОВОР 25% од луѓето кои живеат овде, се околу 60 години 25% од ЛУOЕТО КОИ 60ИВЕТЕ ТУКА СЕ ПРЕД 60, НО 25% од луѓето, кои живеат овде, се околу 60 години, но нив ОВДЕ СИТЕ ОД 60 ДО НИВО ОВДЕ СИТЕ ОД 60 ДО НИКОГАШ ОВДЕ СИТЕ ОД 60 ОД ПОСЕБНИТЕ ОВДЕ СИТЕ ОД 60 ДАЛИ, ДАЛИ СЕ УБАВУВАТЕ НАЈДОВО ОВДЕ СИТЕ ОД 60 ОД ПОВЕЕ, ДАЛИ СЕ РАБОТИТЕ НА МОНИ ЛУ PEЕ ОВДЕ СИТЕ ОД 60 ДА, НИЕ ДА СЕ ВЕРУВАТЕ МОOSTНИ ЛУЕ Е Сè уште верувајте НАЈГОЛЕМИ ЛУЕ Сè уште ќе верувате дека повеќето луѓе ќе бидат целосно Сè уште верувајте НАЈГОЛЕМО ЛУ PEЕ COMPЕ СЕ СОГЛАСНО ВОЛОНТАРИЈА Сè уште верувајте НАЈГОЛЕМО ЛУ PEЕ COMPЕ СЕ СМЕТЕ ВОЛЕНТАРИЈА ВО Сè уште ќе верувате дека НАЈДОБРИОТ ЛУЕ COMPЕ СЕ СОГЛАСНО ВОЛЕНТАРИЛИЈА ВО СОСТОЈБА ВОЛАТАРИЈАЛНА ВО СОСТОЈБА ВОЛОНТАРИЈА ВО ДУБТОТ СОСТОЈБА ВОЛОНТАРИЈА ВО ДУБТ ИТ COMPЕ СЕ ДОБИВНО ВОЛОНТАРИЈА ВО ДУБТ COMPЕ MEЕ ANЕ СМЕТИ ВОЛОНТАРИЈА ВО ДУБТ СОВЕТНА ВОЛОНТАРИЈА ВО ДУБТОТ ITЕ MEЕ ИМА ДОБТИТЕ ILLЕ ANЕ СИТЕ ТОА ДОБТИТЕ MEЕ СЕ СМЕЕ ДА СЕ АКТУАЛНО ДОБТИТЕ MEЕ MEЕ СМЕТЕ ДА СЕ ТОА АКТУАЛНО ДОБТИТЕ MEЕ СЕ СМЕЕ ДА СЕ ТОА АКТУАЛНО ДОБТИТЕ MEЕ СЕ СМЕЕ ДА СЕ ТОА АКТУАЛНО ДА СЕ РАБОТИ ДОБТИТЕ MEЕ MEЕ СМЕ ДА СЕ ТОА АКТУАЛНО ДА СЕ ДА СЕ РАБОТИ ЛУЕ АКТУЕЛНО ДА ИМА ДА СЕ РАБОТИТЕ ЛУЕ АКТУЕЛНО ДА ИМА ДА СЕ РАБОТИТЕ ЛУЕ АКТУЕЛНО ДА ИМА ДА СЕ ОГРАУВА ЛУЕ НА ЛИЦЕ АКТУЕЛНО ДА СЕ ДА СЕ ЗАГРАДИ ЛУЕ АКТУЕЛНО ДА ИМА ДА СЕ РАБОТИТЕ ЛУЕ, ОБЕЗБЕДУВА АКТУЕЛНО ДА ИМА ДА СЕ РАБОТИТЕ ЛУЕ, ОБЕЗБЕДУВА ЗА ДА ГО ПОСТАВИТЕ АКТУЕЛНО ДА ИМА ДА СЕ СОГЛАСУВАМЕ ЛУЕ, ОБЕЗБЕДНО ДА СЕ ГО СПАТИТЕ СЕ ОГЛАСУВААТ ДА СЕ ДА ГО БИДЕ ДА СЕ ОГЛАСУВААТ ДА СЕ ОБЕДИТЕ ДА ЈАИЛ СЕ ОГЛАСУВААТ ДА СЕ ОБЕДИТЕ ДА ЈААЛ И СЕ ОГЛАСУВААТ ДА СЕ ДА ГИ ОБЕДИТЕ ДА ЈАILАЛ И ЧОВЕЕ СЕ ОГЛАСУВААТ ДА СЕ ДА ГО ЗДРАВИТЕ ДА ЈАILИЛ И ДА ОБЕДНЕТЕ ВО СЕ ОГЛАСУВААТ ДА СЕ ДА ГИ ОБЕДИТЕ ДО ЈАИЛ И KИТЕ ВО МИНД, СЕ ОГЛАСУВАТЕ ДА СЕ ДА ГО ЗДРАВИТЕ ДА ЈАILАЛ И KИВОТ ВО МИНД, ВАС СЕ ОГЛАСУВАТЕ ДА СЕ ДА ГО ЗДРАВИТЕ ДА ЈА ЈА ANDА И ДА ОБИДНЕТЕ ВО МИНД, МОЕ AЕЛ И БИДЕТЕ ВО МИНД, МОЕ AЕЛ И БИДЕТЕ ВО МИНД, МО CЕТЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ AЕЛ И БИДЕТЕ ВО МИНД, МОANЕТЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ AЕЛ И БИДЕТЕ ПО МИНД, МО CЕТЕ ДА СЕ ДОБИВТЕТЕ ОД ОВДЕ AЕЛ И БИДЕТЕ ПО МИНД, МОЕТЕ ДА СЕ ПОГЛАСИТЕ СО ОБВИНИ AЕЛ И БИДЕТЕ ВО МИНД, МОЕТЕ ДА СЕ ПОГЛЕДНЕТЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ СО ОВАА СЕ ПОВЕALЕ ОД ОВАА СЕ ПОВЕЕ ОД ОВОЕ ЗАЕДНИЦА СЕ ПОВЕЕ ОД ОВАА КОМУНИТЕТ И СЕ ПОВЕЕ ОД ОВАА КОМУНИТЕТ И ДАБИ СЕ ДА СЕ РАБОТЕ ОД ОВАА КОМУНИТЕТ И ЗАШТИТЕ СЕ ПОВЕЕ ОД ОВАА КОМУНИТЕТ И ДОБИВАТЕ ОД СЕ ПОВЕЕ ОД ОВАА КОМУНИТЕТ И ДОБИВАТЕ ОД НЕГА ЗАЕДНИЦА И ДОБИВЕТЕ ОД неа ЗАЕДНИЦА И ЗАБЕЛЕТЕТЕТЕ НА нејзината куќа ЗАЕДНИЦА И ЗАБЕЛЕТЕТЕТЕ НА НЕГОВОТ ДОМ А. ЗАЕДНИЦА И ЗАБЕЛЕТЕТЕТЕ ОД СЕКОЈ ДОМАА ЛИЦА ЗАЕДНИЦА И ЗАБЕЛЕТЕТЕТЕ ОД СЕКОЈ ДОМ ДОБИВНИОТ ГОЛЕМИ. КУА ЛИЦА БИТ. КУА ЛИЦА БИТ. ВИЕ КУА ЛИЦА БИТ. ТИ МОЖЕШ КУА ЛИЦА БИТ. ВЕ МОЕТЕ ДА СЕ КУА ЛИЦА БИТ. НЕ МОЕ ДА СЕ КУА ЛИЦА БИТ. НЕ МОЕ ДА СЕ ДА СЕ ПОСТОИ НЕ МОЕ ДА СЕ ДА СЕ ПОСТОИ НЕ МОЕ ДА СЕ ДА СЕ ОГЛАСИТЕ ВО НЕ МОЕ ДА СЕ ДА СЕ ПРОДОЛИТЕ НА ПАРКИ НЕ МОЕ ДА СЕ ДА СЕ ОГЛАСИТЕ НА ПАРКИ И НЕ МОЕ ДА СЕ ДА СЕ ПРОДОЛИТЕ НА ПАРКИТЕ И ПРИГОДИНИТЕ НЕ МОЕ ДА СЕ ДА СЕ КОНГРЕГИРАЈТЕ НА ПАРКИТЕ И ПЛАНОВИТЕ САКАТЕ НЕ МОЕ ДА СЕ ДА СЕ ПРОДОЛИТЕ ВО ПАРКИТЕ И ПРАКИТЕТЕ СЕ ПОСЕБУВАТЕ ТОА. ВО ПАРКИТЕ И ПЛАНОВИТЕ ДОБИТЕ ТОА. ВО ПАРКИТЕ И ПЛАНОВИТЕ ДОБИТЕ ТОА. СЕ ВО ПАРКИТЕ И ПЛАНОВИТЕ ДОБИТЕ ТОА. Владикот ВО ПАРКИТЕ И ПЛАНОВИТЕ ДОБИТЕ ТОА. Владиката има ВО ПАРКИТЕ И ПЛАНОВИТЕ ДОБИТЕ ТОА. ГОДИНАТА СЕ ПОСТОИ ВО ПАРКИТЕ И ПЛАНОВИТЕ ДОБИТЕ ТОА. ГРАВЕРНИОТ СЕ ПОСТОИ СЕ ГРАВЕРНИОТ СЕ ПОСТОИ СЕ Владичот ја кажа својата наредба Владичот рече, СЕ НАГРАДИ Е Владичот ја кажа својата наредба е А. Владичот рече, НЕГОВИОТ НАДВОРЕШНО РАБОТНО Владичот рече, НЕГОВИОТ НАДВОРЕШЕ СЕ ДОБИВЕН БАЛ Владичот рече, НЕГОВИЧНИО РАБОТ Е ДЕЛОВНА БАЛО, НО Нарачката е ВЕНА БОЛНО НО Нарачката е ВЕНА БОЛНО НО ВИСТИНА Нарачката е ВЕНА БИЛ, НО РЕАЛНИЧКО Тој Нарачката е ВЕНА БИЛ, НО РЕАЛИЧНО СЕ ВЕРУВА Нарачката е ВЕНА БИЛ, НО РЕАЛИЧНО СЕ ВЕРУВА Нарачката е ВЕНА БИЛ, НО ВИСТИНО, СЕ верува дека е најслабо РЕАЛНО СЕ ВЕРУВА ВЕЛИОТ РЕАЛИСНО СЕ ВЕРУВАТЕ СЕ НАЈГОЛЕМОТО ТОА РЕАЛНО СИТЕ ВЕРУВАТЕ НА СВОЈОТ СО МОATЕ РЕАЛИСНО СЕ ВЕРУВАТЕ СЕ НАЈГОЛЕМИОТ КОИ МОЕТ ДА СЕ ДА СЕ РЕАЛИСНО СЕ ВЕРУВАТЕ СЕ НАЈГОЛЕМОТО, МОЕ МОЕ ОД ОД РЕАЛНО СЕ ВЕРУВАТЕ НА НАЈДОВОТО, МОЕ МОЕ ДА ИМА ОД НЕ РЕАЛНО СИТЕ ВЕРИКУВА ДОГОВОРОТ, што МОЕ ДА СЕ ОД НЕ ДОГОВОРИТЕ ТОА МОЕ ДА НЕ ОД ДОГОВОР ТОА МОЕ ДА НЕ Е ДА ГО ОБВРЗУВААТ ТОА МОANЕ ДА НЕ Е ДА ОБВРЗУВАТЕ ДА Е ТОА МОЕ ДА НЕ Е ДА СЕ ОБВРЗУВААТ ПОВЕЕ ТОА МОЕ ДА НЕ Е ДА ГО ОБВРЗУВААТ Е ПОВЕЕ НЕВЕСНО ТОА МОANЕ ДА НЕ Е ДА ГО ОБВРЗУВААТ Е ПОВЕЕ НЕВЕСТАВНИ СМРТИ Тоа е повеќе непотребни смртни случаи Тоа е повеќе непотребни смртни случаи во Тоа е повеќе непотребни смртни случаи во НАША Тоа е повеќе непотребни смртни случаи на нашата држава. Тоа е повеќе непотребни смртни случаи на нашата држава. ИТ Тоа е повеќе непотребни смртни случаи на нашата држава. СЕ СЛУЧУВА, Тоа е повеќе непотребни смртни случаи на нашата држава. СЕ СЛУЧУВА, АМИ ВО НАШАТА ДРАВА. СЕ СЛУЧУВА, АМИ ВО НАШАТА ДРАВА. СЕ СЛУЧИ, АМИ МАРИНА, ВО НАШАТА ДРАВА. СЕ СЛУЧУВА, АМИ МАРИНА, КАНГ ВО НАШАТА ДРАВА. СЕ СЛУЧУВА, АМИ МАРИНА, 5 ЦАРИ ВО НАШАТА ДРАВА. СЕ СЛУЧУВА, АМИ МАРИНА, КАНГ 5 ВЕСТИ. МАРИНА, 5 ЦЕЛИ НА КИНГ. МАРИНА, 5 ЦЕЛИ НА КИНГ. >>> МАРИНА, 5 ЦЕЛИ НА КИНГ. >>> И МАРИНА, 5 ЦЕЛИ НА КИНГ. >>> И А МАРИНА, 5 ЦЕЛИ НА КИНГ. >>> И ЗАПОМНЕТЕ. >>> И ЗАПОМНЕТЕ. >>> И ЗАПОМНЕТЕ. ДРАВА >>> И ЗАПОМНЕТЕ. ДРATEАВНИ ПАРКИ >>> И ЗАПОМНЕТЕ. ДРATEАВНИ ПАРКИ И >>> И ЗАПОМНЕТЕ. ДРATEАВНИ ПАРКИ И ILЕЛДЛИФА ДРATEАВНИ ПАРКИ И ILЕЛДЛИФА ДРATEАВНИ ПАРКИ И РАБОТНИ ПРИДОБИ ДР PARKАВНИТЕ ПАРКИ И РАБОТНИТЕ ПРИДОБИВИ ДРАВНИТЕ ПАРКИ И РАБОТНИТЕ ПРИДОБИВКИ СЕ ТЕМПОРАЛНИ ДРATEАВНИТЕ ПАРКИ И РАБОТНИТЕ ПРИДОБИВКИ БЕЗ РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА. ПОДГОТОВКИТЕ СЕ ТЕМПОРАРИСКО БЕЗБЕДНОСТ. ПОДГОТОВКИТЕ СЕ ТЕМПОРАРИСКО БЕЗБЕДНОСТ. ПОЧЕТУВА ПОДГОТОВКИТЕ СЕ ТЕМПОРАРИСКО БЕЗБЕДНОСТ. ПОЧЕТУВА ДЕНЕС ПОДГОТОВКИТЕ СЕ ТЕМПОРАРИСКО БЕЗБЕДНОСТ. ПОЧЕТУВА ДЕНЕС ЗА ПОДГОТОВКИТЕ СЕ ТЕМПОРАРИСКО БЕЗБЕДНОСТ. ПОЧЕТУВА ДЕНЕС ЗА НА ПОДГОТОВКИТЕ СЕ ТЕМПОРАРИСКО БЕЗБЕДНОСТ. ПОЧЕТУВА ДЕНЕС ЗА СЕКОЈ ПОЧЕТУВА ДЕНЕС ЗА СЕКОЈ ПОЧЕТУВА ДЕНЕС ЗА НАЈДОВНО ДВЕ ПОЧЕТУВА ДЕНЕС ЗА НАЈДОВНИ ДВЕСЕКИ. ДВЕ НЕДЕЛИ. ДВЕ НЕДЕЛИ. ДРАВА ДВЕ НЕДЕЛИ. ДР STАВНИ Грантови ДВЕ НЕДЕЛИ. ДРATEАВНИ Грантови и ДВЕ НЕДЕЛИ. ДРATEАВНИ Грантови и ДРУГИ ДРATEАВНИ Грантови и ДРУГИ ДРATEАВНИ Грантови и ДРУГО ДЕЛОВНОСТ ДРATEАВНИ ГРАНЦИИ И ДРУГИ СМЕТКИ ЗА ДЕВОДНИЦИ STЕ STЕ ДР GRАВНИ Грантови и ДРУГИ ДЕЈНОСТИ OЕ СОСТОЈБИ НА ДЕВОДНИЦИТЕ OЕ ОДГОВОРНИ СМЕТКИ НА ДЕВОДНИТЕ OЕ ОСТАВУВААТ ДОГОВОРИТЕ СМЕТКИ НАДВОРЕШНИТЕ АКОМОМОДАЦИИ RЕ ОСТАВУВААТ ЗАВРШНИ ОДГОВОР НАДВОРЕШНИТЕ АКОМОМОДАЦИИ RЕ ОСТАВУВААТ ЗАВРШЕН ОД АПРИЛ ОТВОРИТЕ ЗАВРШЕН ОД АПРИЛ ОТВОРИТЕ ЗАВРШЕН ОД 30 АПРИЛ. 30. 30. Ако 30. АКО СЕ 30. ДАКО СИТЕ 30. АКО ДА ГО ЗДРАВИТЕ 30. АКО ДА ГО ЗДРАВИТЕ ЗВУК 30. АКО САКАТЕ ДА САКАТЕ ЗВУК 30. АКО ДА ГО ЗДРАВИТЕ ЗВУКОТ САКАТ ДА АКО ДА ГО ЗДРАВИТЕ ЗВУКОТ САКАТ ДА АКО ДА ГО ЗГОЛЕМЕ ЗВУКОТ САКАТ ДА ДОБИЕ АКО ДА ГО ЗДРАВИ ЗВУКОТ САКАТ ДА СЕ ДА ГО ПОДНЕСЕ АКО ДА ГО ЗГОЛЕМЕ ЗВУКОТ САКАТ ДА СЕ ДОБИЕ АКО ДА ГО ЗДРАВИТЕ ЗВУКОТ САКАТ ДА СЕ ДОБИЕ Е ROЕ АКО ДА ГО ЗДРАВИТЕ ЗВУКОТ САКАТ ДА ГО ПОДНЕСУВАТЕ ОД Е Е СЕ АКО ДА ГО ПОСТАВИТЕ ЗВУКОТ САКАТ ДА ГО ПОДНЕСУВАТЕ ОД YЕ ДА СЕ ДА СЕ ДАБИТЕ ОД Е HAЕ ДА СЕ ДАБИТЕ ОД Е HAЕ ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ ДАБИТЕ ОД Е HAЕ TOЕ СЕ ДА ГО УПОТРЕБИТЕ ПОБЕДАТЕ OUЕ HAЕ ДА СЕ ДА ГО ИЗВЕДЕТЕ АЛТЕРНАТИВНА ПОБЕДАТЕ OUЕ HAЕ СЕ ДА ГО НАПРАВИТЕ АЛТЕРНАТИВНА ПАТ. Пронајдете алтернативна рута. Пронајдете алтернативна рута. НЕ Пронајдете алтернативна рута. НЕ БЕСПЛАТИ Пронајдете алтернативна рута. НЕ СЕ ПОСТОИ НА Пронајдете алтернативна рута. НЕ ПОДНЕСУВА КОРОНАВИРУС Пронајдете алтернативна рута. НЕ Е ПОТРЕБА ЗА КОРОНАВИРУС ЗА НЕ Е ПОТРЕБА ЗА КОРОНАВИРУС ЗА НЕ Е ПОТРЕБА КОРОНАВИРУС ЗА СЕРВИС НЕ Е ПОТРЕБА НА КОРОНАВИРУС ЗА САМО СО УТВОР НЕ Е ПОТРЕБА ЗА КОРОНАВИРУС ЗА СЕРВИСКИ КАНЦЕЛ ДА БИДЕ НЕ Е ПОТРЕБА НА КОРОНАВИРУС ЗА СЕРВИСКИ КАНЦЕЛ ПО ЗНАЕЕ НА НЕ СЕ ПОДНЕСУВА КОРОНАВИРУС ЗА СЕРВИСКИ КАНЦЕЛ ПО ЗНАЕЕ НА А УСЛУГИ МОANЕ ДА СЕ ПОСТОИ А. УСЛУГИ МОANЕ ДА СЕ ПРЕДИЗВИМЕ ДЕЛО ЛИСТА УСЛУГИ МОANЕ ДА СЕ ПРЕДИЗВИМЕ НА ЛЕСНИЦА ВО УСЛУГИ МОANЕ ДА СЕ ПРЕДИЗВИМЕ НА ЛЕСНИЧКИ ЛИДЕРИ НА СЕРВИС УСЛУГИ МОANЕ ДА СЕ ПРЕДИЗВИЕ НА ЛЕСНИК ВО СЕДЕЛСКИ СЕАТЛЕ. ЛАНДСЛИД ВО СЕРВИСКИ СЕАТЛЕ. ЛАНДСЛИД ВО СЕРВИСКИ СЕАТЛЕ. ЗВУК ЛАНДСЛИД ВО СЕРВИСКИ СЕАТЛЕ. ПОВЕЕ ПОВЕЕ ЛАНДСЛИД ВО СЕРВИСКИ СЕАТЛЕ. ПОВЕЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ЛАНДСЛИД ВО СЕРВИСКИ СЕАТЛЕ. ЗВУК ПОВЕSЕ СЕ КАКО ДА ЛАНДСЛИД ВО СЕРВИСКИ СЕАТЛЕ. ЗВУКОТ ПРЕВОД СЕ ПОСТОИ ДОЛГО ЛАНДСЛИД ВО СЕРВИСКИ СЕАТЛЕ. ПОВЕЕ ПОВЕ SЕ СЕ КАКО ДА ГОЛЕМА КАКО ПОВЕЕ ПОВЕ SЕ СЕ КАКО ДА ГОЛЕМА КАКО ПОВЕЕ ПОВЕ SЕ ТОА ДА СЕ ПОСТОИ ДА ОД ОВИЕ ПОВЕЕ ПОВЕ SЕ ТОА САМО ДАЛИ ДАЛИ КАКО СЕ ПОВЕ TRANЕ ПОВЕ SЕ ТОА ДА СЕ ДОГОВОРИ КАКО СЕ, НЕ ЗВЕТСКИОТ ПРЕВОД СЕ ПОВЕЕ ДАКО ДА ГО НЕМА ДОПОЛНИТЕЛНО НЕ СЕ ДОПОЛНИТЕЛНИ НЕМА ДАЛИ ДОПОЛНИТЕЛНИ ПРОБЛЕМИ НЕМА ДАЛИ ДОПОЛНИТЕЛНИ ПРОБЛЕМИ ОД ПОВЕЕ НЕМА ДАЛИ ДОПОЛНИТЕЛНИ ПРОБЛЕМИ ОД СЕРВЕР НЕМА ДАЛИ ДОПОЛНИТЕЛНИ ПРОБЛЕМИ ОД СЕКОГАШ СЕРВИС ПРОБЛЕМИ ПО МОЕ ДА СЕРВИНЕТЕ Проблеми од серверот треба да продолжат Проблеми од серверот треба да продолжат

Покриеност на коронавирус напладне на 25 март

Continuing coverage of the coronavirus pandemic in western Washington. Updated at noon on Wednesday, March 25th.
coronavirus, news, health, local,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="1.301" dur="0.033"> СЕ >

< start="1.334" dur="0.167"> 2 $ >

< start="1.501" dur="0.2"> ТРИЛИНА 2 УСД >

< start="1.701" dur="0.1"> СИМУЛУС НА ТРИЛИОН 2 УСД >

< start="1.801" dur="0.367"> ПАРИНСКИОТ ПЛАН ЗА ТРИЛИОНСКИ $ 2 трилиони. >

< start="2.168" dur="0.067"> ПАРИНСКИОТ ПЛАН ЗА ТРИЛИОНСКИ $ 2 трилиони. ИТ >

< start="2.235" dur="0.267"> ПАРИНСКИОТ ПЛАН ЗА ТРИЛИОНСКИ $ 2 трилиони. Е >

< start="2.502" dur="0.2"> ПАРИНСКИОТ ПЛАН ЗА ТРИЛИОНСКИ $ 2 трилиони. ТОА Е >

< start="2.702" dur="0.167"> ПАРИНСКИОТ ПЛАН ЗА ТРИЛИОНСКИ $ 2 трилиони. Тоа е широко рангирање >

< start="2.869" dur="0.1"> ПАРИНСКИОТ ПЛАН ЗА ТРИЛИОНСКИ $ 2 трилиони. Тоа е широко мерило >

< start="2.969" dur="0.267"> Тоа е широко мерило >

< start="3.236" dur="0.067"> Тоа е широко рангирана мерка наменета >

< start="3.303" dur="0.2"> Тоа е широко рангирана мерка наменета за тоа >

< start="3.503" dur="0.067"> Тоа е широко рангирана мерка наменета за ограничување >

< start="3.57" dur="0.3"> Тоа е широко рангирана мерка наменета за ограничување >

< start="3.87" dur="0.267"> Тоа е широко рангирана мерка наменета за ограничување на ефектите >

< start="4.137" dur="0.167"> САМО да ги ограничиме ефектите >

< start="4.304" dur="0.067"> САМО ДА ГО ГРИ LАМЕ ЕФЕКТИТЕ НА >

< start="4.371" dur="0.233"> САМО да ги ограничиме ефектите од >

< start="4.604" dur="0.1"> САМО да ги ограничиме ефектите на КОРОНАВИРУС >

< start="4.704" dur="0.334"> НА КОРОНАВИРУС >

< start="5.038" dur="0.1"> НА КОНОНАВИРУС ФИНАНСИСКО. >

< start="5.138" dur="0.167"> ФИНАНСИСКО. >

< start="5.305" dur="0.1"> ФИНАНСИСКО. КАКО >

< start="5.405" dur="0.1"> ФИНАНСИСКО. КАКО ЛОКАЛНО >

< start="5.505" dur="0.133"> ФИНАНСИСКО. КАКО ЛОКАЛНО И >

< start="5.638" dur="0.201"> ФИНАНСИСКО. КАКО ЛОКАЛНА И ДРATEАВА >

< start="5.839" dur="0.333"> КАКО ЛОКАЛНА И ДРATEАВА >

< start="6.172" dur="0.134"> Како локални и државни власти >

< start="6.306" dur="0.067"> КАКО РАБОТЕ LЕ НА ЛОКАЛНИТЕ И ДРATEАВНИТЕ ВЛАДИ >

< start="6.373" dur="0.066"> КАКО Локалните и државните власти се обидуваат да >

< start="6.439" dur="0.2"> КАКО ЛОКАЛНИ И ДРATEАВНИ ВЛАДИ ПРИГОДИ ДА СЕ СТАПАТ >

< start="6.639" dur="0.401"> КАКО ЛОКАЛНИ И ДРATEАВНИ ВЛАДИ кои се обидуваат да ги стопираат >

< start="7.04" dur="0.233"> Владини што се обидуваат да ги стопираат >

< start="7.273" dur="0.067"> Владини што се обидуваат да ги запре ПРОСТОРОТ >

< start="7.34" dur="0.067"> Владини кои се обидуваат да го стопираат просторот на >

< start="7.407" dur="0.5"> Владини што се обидуваат да го стопираат просторот на >

< start="7.907" dur="9.91"> Владини што се обидуваат да го стопираат просторот на СВЕТОТ >

< start="17.817" dur="0.668"> Владини што се обидуваат да го стопираат просторот на СВОЈОТ ВИРУС. >

< start="18.485" dur="0.267"> СПОРЕД НА СВОЈОТ ВИРУС. >

< start="18.752" dur="0.066"> СПОРЕД НА СВОЈОТ ВИРУС. КАСТИЛО >

< start="18.818" dur="0.1"> СПОРЕД НА СВОЈОТ ВИРУС. КАСТИЛО СЕ >

< start="18.918" dur="0.234"> СПОРЕД НА СВОЈОТ ВИРУС. КАСТИЛО СЕ СЕ >

< start="19.152" dur="0.133"> СПОРЕД НА СВОЈОТ ВИРУС. КАСТИЛО СЕ МОЕ >

< start="19.285" dur="0.234"> СПОРЕД НА СВОЈОТ ВИРУС. КАСИТИЛО САМО НАЈГОЛЕМО. >

< start="19.519" dur="0.167"> КАСИТИЛО САМО НАЈГОЛЕМО. >

< start="19.686" dur="0.167"> КАСИТИЛО САМО НАЈГОЛЕМО. >>> >

< start="19.853" dur="0.066"> КАСИТИЛО САМО НАЈГОЛЕМО. >>> НАДВОРЕШНАТА >

< start="19.919" dur="0.167"> КАСИТИЛО САМО НАЈГОЛЕМО. >>> НАДВОРЕШНА ЗА >

< start="20.086" dur="0.267"> КАСИТИЛО САМО НАЈГОЛЕМО. >>> НАДВОРЕШНА СО КАПИТОЛ >

< start="20.353" dur="0.1"> КАСИТИЛО САМО НАЈГОЛЕМО. >>> НАДВОРЕШНА НА КАПИТОЛ ХИЛ >

< start="20.453" dur="0.234"> >>> НАДВОРЕШНА НА КАПИТОЛ ХИЛ >

< start="20.687" dur="0.133"> >>> НАДВОРЕШНА СТРАНА НА КАПИТОЛ СИНАТ >

< start="20.82" dur="0.201"> >>> НАДВОРЕШНАТА НА КАПИТОЛ ХИЛ СЕНАТ ЛИДЕР >

< start="21.021" dur="0.033"> >>> НАДВОРЕШНАТА НА КАПИТОЛ ПОСТОИ СИНИЦА ЛИДЕРСКО СВЕТУВАЕ >

< start="21.054" dur="0.267"> >>> НАДВОРЕШНА СТРАНА НА КАПИТОЛ, СЕНАТ ЛИДЕР СВЕДЕЕ А >

< start="21.321" dur="0.5"> >>> НАДВОРЕШНА ПОВЕЕ НА КАПИТОЛ, СЕНАТ ЛИДЕР СВЕТЕ СО ЗДРАВЈЕ. >

< start="21.821" dur="0.301"> СЕНАТИ ЛИДЕР СВЕДЕЕ ПОДНЕСУВАЕ. >

< start="22.122" dur="0.033"> СЕНАТИ ЛИДЕР СВЕДЕЕ ПОДНЕСУВАЕ. ДОГОВОР >

< start="22.155" dur="0.033"> СЕНАТИ ЛИДЕР СВЕДЕЕ ПОДНЕСУВАЕ. ДОГОВОР ДО >

< start="22.188" dur="0.167"> СЕНАТИ ЛИДЕР СВЕДЕЕ ПОДНЕСУВАЕ. ДОГОВОР НА А >

< start="22.355" dur="0.067"> СЕНАТИ ЛИДЕР СВЕДЕЕ ПОДНЕСУВАЕ. ДОГОВОР ЗА МАСИВНА >

< start="22.422" dur="0.1"> СЕНАТИ ЛИДЕР СВЕДЕЕ ПОДНЕСУВАЕ. ДОГОВОР ЗА МАСИВНА 2 УСД >

< start="22.522" dur="0.3"> ДОГОВОР ЗА МАСИВНА 2 УСД >

< start="22.822" dur="0.234"> ДОГОВОР ЗА МАСИВНА ТРИЛИНА 2 УСД >

< start="23.056" dur="0.133"> ДОГОВОР ЗА МАСИВНА 2 $ ТРИЛИОН КОРОНАВИРУС >

< start="23.189" dur="0.167"> ДОГОВОР НА МАСИВНИ 2 $ ТРИЛИОН КОРОНАВИРУС СТИМУЛУС >

< start="23.356" dur="0.267"> ТРИЛИОН КОРОНАВИРУС СТИМУЛУС >

< start="23.623" dur="0.1"> ТРИЛИОН КОРОНАВИРУС СТИМУЛУС ПАКЕТ. >

< start="23.723" dur="0.167"> ПАКЕТ. >

< start="23.89" dur="0.167"> ПАКЕТ. СЕ >

< start="24.057" dur="0.033"> ПАКЕТ. Најголемиот >

< start="24.09" dur="0.1"> ПАКЕТ. Најголемиот во >

< start="24.19" dur="0.167"> ПАКЕТ. Најголемиот во САД >

< start="24.357" dur="0.167"> ПАКЕТ. Најголемиот во САД ИСТОРИЈА. >

< start="24.524" dur="0.167"> Најголемиот во САД ИСТОРИЈА. >

< start="24.691" dur="0.1"> Најголемиот во САД ИСТОРИЈА. СЕ >

< start="24.791" dur="0.1"> Најголемиот во САД ИСТОРИЈА. ДОГОВОРОТ >

< start="24.891" dur="0.167"> Најголемиот во САД ИСТОРИЈА. ЗДРАВЈЕТО ШТО >

< start="25.058" dur="0.067"> Најголемиот во САД ИСТОРИЈА. ЗДРАВЈЕТО ШТО СЕ СЛОБОДИ >

< start="25.125" dur="0.267"> Најголемиот во САД ИСТОРИЈА. ЗДРАВЈЕТО КОГА СЕ ДА >

< start="25.392" dur="0.1"> Најголемиот во САД ИСТОРИЈА. ЗДРАВЈЕТО КОГА СЕ ДА СЕ БИДЕ >

< start="25.492" dur="0.3"> Најголемиот во САД ИСТОРИЈА. ЗДРАВЈЕТО КОГА СЕ ДА ГЛАСААТ >

< start="25.792" dur="0.167"> ЗДРАВЈЕТО КОГА СЕ ДА ГЛАСААТ >

< start="25.959" dur="0.333"> ЗДРАВЈЕТО, КОГА ДА БИДЕ ДА ГЛАСААТ >

< start="26.292" dur="0.067"> ЗДРАВЈЕТО КОГА ДА СЕ РАБОТИ ОД >

< start="26.359" dur="0.3"> ЗДРАВЈЕТО, КОГА ДА СЕ РАБОТИ ОД ДРУГО >

< start="26.659" dur="0.101"> ЗДРАВЈЕТО, КОГА ДА СЕ РАБОТИ ОД ДОГОВОР >

< start="26.76" dur="0.2"> ЗДРАВЈЕТО КОГА ДА СЕ РАБОТИ СО СЕНАТИТЕ >

< start="26.96" dur="0.367"> ЗДРАВЈЕТО КОГА ДА СЕ РАБОТИ СО СЕНАТ И >

< start="27.327" dur="0.1"> ЗДРАВЈЕТО КОГА ДА СЕ РАБОТИ ОД ДО СЕНАТИТЕ И >

< start="27.427" dur="0.2"> НА ПОД СЕНАТИ И >

< start="27.627" dur="0.167"> НА ПОД СЕНАТИТЕ И КУUSАТА >

< start="27.794" dur="0.133"> ВКЛУЧУВА НА СЕНАТИТЕ И КУАТА Вклучуваат >

< start="27.927" dur="0.134"> ПОД СЕНАТИТЕ И КУ HOАТА Вклучуваат 100 УСД >

< start="28.061" dur="0.167"> ПО ДО СЕНАТИТЕ И КУUSАТА Вклучуваат 100 милијарди долари >

< start="28.228" dur="0.1"> ПО ДО СЕНАТИТЕ И КУUSАТА Вклучуваат 100 милијарди американски долари >

< start="28.328" dur="0.267"> Куќа опфаќа 100 милијарди американски долари >

< start="28.595" dur="0.167"> КУUSА Вклучува 100 милијарди американски долари >

< start="28.762" dur="0.4"> КУ INАТА ВКЛУЧУВА 100 милијарди долари за финансирање на вештак >

< start="29.162" dur="2.069"> КУUSА ВКЛУЧУВА 100 милијарди долари за верен фонд за >

< start="31.231" dur="0.667"> КУАТА ВКЛУЧУВА 100 милијарди долари за финансиско финансирање за болници. >

< start="31.898" dur="0.2"> ВЕРУВАЕ ЗА ФИНАНСИРА FORЕ ЗА БОЛНИЦИ >

< start="32.098" dur="0.134"> ВЕРУВАЕ ЗА ФИНАНСИРА FORЕ ЗА БОЛНИЦИ 200 американски долари >

< start="32.232" dur="0.1"> ВЕРУВАЕ ЗА ФИНАНСИРА FORЕ ЗА БОЛНИЦИ 200 милијарди долари >

< start="32.332" dur="0.3"> ВЕРУВАЕ ЗА ФИНАНСИРА FORЕ ЗА БОЛНИЦИ 200 милијарди долари за >

< start="32.632" dur="0.1"> ВЕРУВАЕ ЗА ФИНАНСИРА FORЕ ЗА БОЛНИЦИ 200 милијарди американски долари за дома >

< start="32.732" dur="0.301"> 200 милијарди американски долари за дома >

< start="33.033" dur="0.1"> 200 милијарди американски долари за домашни приоритети >

< start="33.133" dur="0.1"> 200 милијарди американски долари за домашни приоритети како што се >

< start="33.233" dur="0.433"> ПРИОРИТЕТИ САМО >

< start="33.666" dur="0.167"> ПРИОРИТЕТИТЕ ПОДНЕСУВА Транспорт, >

< start="33.833" dur="0.1"> ПРИОРИТЕТИТЕ СО ПОВРЗАНИТЕ Транспорт, ДЕЦА, >

< start="33.933" dur="0.267"> ПРЕВОД, ДЕЦА, >

< start="34.2" dur="0.067"> ПРЕВОД, ДЕЦА, ГОДИНИ >

< start="34.267" dur="0.167"> ПРЕВОД, ДЕЦА, ГОДИНИ И >

< start="34.434" dur="0.1"> ПРЕВОД, ДЕЦА, сениори и ветеринари. >

< start="34.534" dur="0.2"> ГОДИНИ И ВЕТЕРАНИ. >

< start="34.734" dur="0.134"> ГОДИНИ И ВЕТЕРАНИ. 500 американски долари >

< start="34.868" dur="11.778"> ГОДИНИ И ВЕТЕРАНИ. 500 милијарди долари >

< start="46.646" dur="0.1"> ГОДИНИ И ВЕТЕРАНИ. 500 милијарди долари за >

< start="46.746" dur="0.334"> ГОДИНИ И ВЕТЕРАНИ. 500 милијарди долари за главно >

< start="47.08" dur="0.3"> 500 милијарди долари за главно >

< start="47.38" dur="0.1"> 500 милијарди американски долари за главна корпулација >

< start="47.48" dur="0.034"> 500 милијарди долари за главна корпулација и >

< start="47.514" dur="0.1"> 500 милијарди американски долари за главна корпулација и А. >

< start="47.614" dur="0.333"> 500 милијарди американски долари за главна корпулација и мала >

< start="47.947" dur="0.267"> КОРПУЛЕНЦИЈА И МАЛ >

< start="48.214" dur="0.134"> КОРПУЛЕНЦИЈА И МАЛ БИЗНИС >

< start="48.348" dur="0.133"> КОРПУЛЕНЦИЈА И МАЛО БИЗНИС СОСТОЈБА >

< start="48.481" dur="0.1"> КОРПУЛЕНЦИЈА И МАЛСКИ БИЗНИС РЕЗИМЕ ПАКЕТ >

< start="48.581" dur="0.267"> КОРПУЛЕНЦИЈА И МАЛСКИ БИЗНИС СОСТОЈБА ПАКЕТ ТОА >

< start="48.848" dur="0.167"> ПАКЕТ ЗА БИЗНИС РЕЗИРАЕ ТОА >

< start="49.015" dur="0.1"> БИЗНИС РЕЗИМЕ ПАКЕТ КОИ Е >

< start="49.115" dur="0.1"> ПАКЕТ ЗА БИЗНИС РЕЗИРАЕ ШТО Е ПОВЕЕ >

< start="49.215" dur="0.201"> БИЗНИС РЕЗИМЕ ПАКЕТ ТОА Е ПАКОЈ 350 $ >

< start="49.416" dur="0.1"> БИЗНИС РЕЗИМЕ ПАКЕТ ТОА Е ПАКОЛНА 350 милијарди долари. >

< start="49.516" dur="0.166"> Е ДА ОД 350 милијарди долари. >

< start="49.682" dur="0.101"> Е ДА ОД 350 милијарди долари. СЕ >

< start="49.783" dur="0.2"> Е ДА ОД 350 милијарди долари. СМЕТКАТА >

< start="49.983" dur="0.1"> Е ДА ОД 350 милијарди долари. БИЛОТ Е >

< start="50.083" dur="0.3"> Е ДА ОД 350 милијарди долари. СМЕТКА ALЕ ИСТО >

< start="50.383" dur="0.167"> Е ДА ОД 350 милијарди долари. СМЕТКА ALЕ ДА СЕ ДОБИВИ >

< start="50.55" dur="0.133"> Е ДА ОД 350 милијарди долари. СМЕТКА ALЕ ДА СЕ ОБЕЗБЕДУВА А >

< start="50.683" dur="0.267"> СМЕТКА ALЕ ДА СЕ ОБЕЗБЕДУВА А >

< start="50.95" dur="0.134"> СМЕТКА ALЕ ДА СЕ ПОСЕБЕ ЕДЕН ВРЕМЕ >

< start="51.084" dur="0.1"> СМЕТКА ALЕ ДОСТАВУВА ЕДЕН ВРЕМЕ 1200 УСД >

< start="51.184" dur="0.067"> СМЕТКА ALЕ ДОСТАВУВА ЕДНО ДЕЦА од 1200 УСД >

< start="51.251" dur="0.3"> СМЕТКА ALЕ ДОСТАВУВА ЕДНО ДЕЛО 1200 УСД ДЕТЕ ДА >

< start="51.551" dur="0.267"> ЕДНО ВРЕМЕ 1200 УСЛОВИ ПОВЕЕ >

< start="51.818" dur="0.1"> ЕДНА ВРЕМЕ 1200 УСЛОВИ НА АМЕРИКАНИ >

< start="51.918" dur="0.134"> ЕДНА ВРЕМЕ 1200 УСЛОВИ НА АМЕРИКАНИТЕ КОЈ >

< start="52.052" dur="0.133"> ЕДНА ВРЕМЕ 1200 УСЛОВИ НА АМЕРИКАНИТЕ КОИ САМО >

< start="52.185" dur="0.133"> ЕДНА ВРЕМЕ 1200 УСЛОВИ НА АМЕРИКАНИТЕ КОИ САМО 75.000 УСД >

< start="52.318" dur="0.434"> ЕДНА ВРЕМЕ 1200 УСЛОВИ НА АМЕРИКАНИТЕ КОИ САМО 75.000 УСД А >

< start="52.752" dur="0.2"> АМЕРИКАНИ КОИ САМО 75.000 УСД А >

< start="52.952" dur="0.034"> АМЕРИКАНИ КОИ ГО ГОДИШАМ 75.000 УСД >

< start="52.986" dur="0.133"> АМЕРИКАНИ КОИ САМО 75.000 УСД ГОДИНА ИЛИ >

< start="53.119" dur="0.167"> АМЕРИКАНИ КОИ САМО 75.000 УСД ГОДИНА ИЛИ МАЕ. >

< start="53.286" dur="0.2"> ГОДИНА ИЛИ МОESSЕ. >

< start="53.486" dur="0.134"> ГОДИНА ИЛИ МОESSЕ. СЕ >

< start="53.62" dur="0.167"> ГОДИНА ИЛИ МОESSЕ. ТРЕБА >

< start="53.787" dur="0.1"> ГОДИНА ИЛИ МОESSЕ. СЕКЕРТАР НА ТРЕБА >

< start="53.887" dur="0.267"> ГОДИНА ИЛИ МОESSЕ. СЕКЕРТАРИТЕ ЗА БЕЗБЕДНОСКО ПОВЕЕ >

< start="54.154" dur="0.3"> СЕКЕРТАРИТЕ ЗА БЕЗБЕДНОСКО ПОВЕЕ >

< start="54.454" dur="0.1"> СЕКРЕТАРИТЕ НА БЕЗБЕДНОСКО ПЕТЕ ПРЕТСЕДАТЕЛ >

< start="54.554" dur="0.133"> СЕКЕРТАРИОТ ЗА БЕЗБЕДНОСКО ПЕГИ ПРЕТСЕДАТЕЛ Доналд >

< start="54.687" dur="0.067"> СЕКЕРТАРИТЕ ЗА БЕЗБЕДНОСКО ПРИСТАП ПРЕТСЕДАТЕЛ Доналд Трамп >

< start="54.754" dur="0.1"> СЕКЕРТАРИОТ ЗА БЕЗБЕДНОСКО ПРИКАЗНИ Е Е ПРЕТСЕДАТЕЛ Доналд Трамп ќе >

< start="54.854" dur="0.301"> PRЕ ПРЕТСЕДАТЕЛ Доналд Трамп >

< start="55.155" dur="0.1"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ Доналд Трамп ќе биде исклучително >

< start="55.255" dur="0.1"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ Доналд Трамп ќе биде апсолутно потпишан >

< start="55.355" dur="0.1"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ Доналд Трамп ќе биде апсолутно потпишан. >

< start="55.455" dur="0.3"> АБАСОЛТЕЛНО СИГНЕТЕ. >

< start="55.755" dur="0.1"> АБАСОЛТЕЛНО СИГНЕТЕ. ВО МЕЃУ ВРЕМЕ >

< start="55.855" dur="0.167"> АБАСОЛТЕЛНО СИГНЕТЕ. СЕ ЗНАЧИ >

< start="56.022" dur="0.1"> АБАСОЛТЕЛНО СИГНЕТЕ. ПРАВИЛЕ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ >

< start="56.122" dur="0.134"> АБАСОЛТЕЛНО СИГНЕТЕ. СЕ СМЕЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НАДВОРЕШНА >

< start="56.256" dur="0.2"> СЕ СМЕЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НАДВОРЕШНА >

< start="56.456" dur="0.167"> СЕ ЗНАЧИ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ГО НАДВОРИ >

< start="56.623" dur="0.133"> ДА СЕ ПРАВИЛЕ ПРЕТСЕДАТЕЛИТЕ ЈА ЈА ДА ГО ИСПРАВА ЗЕМЈАТА >

< start="56.756" dur="0.067"> ДА СЕ ПРАВИЛЕ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ СЕ ЈА ПОСТОИ ЗЕМЈАТА >

< start="56.823" dur="0.267"> СЕКОЈ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ СЕ ЈА ПОСТОИ ЗЕМЈАТА >

< start="57.09" dur="0.067"> ДА СЕ ПРАВИЛЕ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ СЕ ЈА ПОСТОИ ДЕЛОВИТЕ >

< start="57.157" dur="0.267"> ДА СЕ ПРАВИЛЕ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ СЕ ЈА ПОСТОИ ЗЕМЈАТА >

< start="57.424" dur="0.166"> ЗЕМЈАТА BEЕ БИДЕ ПОВЕЕ >

< start="57.59" dur="0.134"> ЗЕМЈАТА BEЕ БЕЗ ПОВЕЕ И >

< start="57.724" dur="0.233"> ЗЕМЈАТА BEЕ БИДЕ ПОВЕЕ И RИВО >

< start="57.957" dur="0.101"> ЗЕМЈАТА BEЕ БЕЗ ПОВЕЕ И ЦЕЛОВНО ПОВЕЕ >

< start="58.058" dur="0.2"> ЗЕМЈАТА BEЕ БИДЕ ПОВТОРНО И RЕ ПОВТОРНО ПОСТОВНИ ПОВИК >

< start="58.258" dur="0.367"> ЗЕМЈАТА BEЕ БИДЕ ГО ПОВЕЕ И RИВОТНО ПОВТОРНО ПОВЕЕ >

< start="58.625" dur="0.167"> И ПОВЕЕ НА ЦЕЛОСКИОТ СВЕТСКО ПОГЛАВ >

< start="58.792" dur="0.3"> И ПОВЕЕ ЦЕЛО ПОВИК ГОДИШ ОД >

< start="59.092" dur="0.3"> И ПОВЕЕ НА ЦЕЛОВО ПОВИК ГОДИНА ОД ИСТОЧНО. >

< start="59.392" dur="6.74"> ОД ИЗВЕДНИОТ. >

< start="66.132" dur="0.067"> ОД ИЗВЕДНИОТ. САМО >

< start="66.199" dur="0.3"> ОД ИЗВЕДНИОТ. ДА СЕ ДВЕ >

< start="66.499" dur="0.367"> ОД ИЗВЕДНИОТ. ДА СЕ ДВЕ И >

< start="66.866" dur="0.1"> ОД ИЗВЕДНИОТ. ДА СЕ ДВЕ И ПОВЕЕ >

< start="66.966" dur="0.234"> ОД ИЗВЕДНИОТ. ВИДНО ДВЕ И СВЕТСКИ НЕДЕЛИ >

< start="67.2" dur="0.367"> ОД ИЗВЕДНИОТ. ВИДНО ДВЕ И СВЕТСКИ НЕДЕЛИ ОД >

< start="67.567" dur="0.2"> ВИДНО ДВЕ И СВЕТСКИ НЕДЕЛИ ОД >

< start="67.767" dur="0.1"> ВИДНО ДВЕ И ДОСТАВНИ ВЕДЕРИ ОД СЕГА. >

< start="67.867" dur="0.267"> СЕГА. >

< start="68.134" dur="0.167"> СЕГА. И ПОКРАЈ >

< start="68.301" dur="0.134"> СЕГА. ОДГОВОРЕН ДОСПИТ >

< start="68.435" dur="0.1"> СЕГА. ОДГОВОРНИ ПРЕДУПРЕДУВАНИ ВНИМАНИЕ >

< start="68.535" dur="0.1"> СЕГА. ОДГОВОРНИ ПОВТОРНИ ПРЕДУПРЕДУВАUTЕ >

< start="68.635" dur="0.167"> ОДГОВОРНИ ПОВТОРНИ ПРЕДУПРЕДУВАUTЕ >

< start="68.802" dur="0.166"> ОДГОВОРНИ ВНИМАНИ ПРЕДУПРЕДУВАНИ ПРЕДУПРЕДУВА THEЕ >

< start="68.968" dur="0.101"> ОДГОВОРНИ ПРЕДУПРЕДУВАНИ ПРЕДУПРЕДУВА CAЕ ОД НАЦИИТЕ >

< start="69.069" dur="0.1"> ОДГОВОРНИ ПРЕДУПРЕДУВАНИ ПРЕДУПРЕДУВА CAЕ ОД ДРВОТ НА НАЦИОТ >

< start="69.169" dur="0.1"> ОДГОВОРНИ ПРЕДУПРЕДУВАНИ ПРЕДУПРЕДУВА CAЕ ОД ЗДРАВЈЕТО НА ДРАВНИОТ НАЦИИ >

< start="69.269" dur="0.267"> ЗДРАВЈЕТО НА ТЕЦ НАЦИОТ >

< start="69.536" dur="0.1"> ИСПИТНИ ИСПИТНИЦИ НА ЗДРАВЈЕТО НА НАЦИОТ. >

< start="69.636" dur="0.267"> ЕКСПЕРТИ. >

< start="69.903" dur="0.066"> ЕКСПЕРТИ. КАКО, >

< start="69.969" dur="0.067"> ЕКСПЕРТИ. КАКО, НЕГО >

< start="70.036" dur="0.1"> ЕКСПЕРТИ. КАКО, НЕКОГАШ >

< start="70.136" dur="0.167"> ЕКСПЕРТИ. КАКО, НЕКОГАШ ДА РАЗМЕНА >

< start="70.303" dur="0.1"> ЕКСПЕРТИ. КАКО, НЕКОГАШ ДА СЕ ЗДРАВИТЕ >

< start="70.403" dur="0.267"> КАКО, НЕКОГАШ ДА СЕ ЗДРАВИТЕ >

< start="70.67" dur="0.134"> СЕКОГАШ, НЕГО ПОВЕЕ СЕ РАЗГОВОРИТЕ НА ТОРЕСТА >

< start="70.804" dur="0.166"> СЕКОГАШ, НЕГО ПОВЕ ONЕ ДЕВСКИ АВВИЗОР, ДОКТОР >

< start="70.97" dur="0.101"> СЕКОГАШ, НЕГО ПОВЕ ONЕ НА ТАСКИОТ СВЕТСКИ АВТОНИОР, ДНКТОР АНТОНИ >

< start="71.071" dur="0.2"> СЕКОГАШ, ПОСТОЕ ДА СЕ РАЗВОЈТЕ НА ТАСКИТЕ РАЗВОЈ, ФОНД НА ЕДНОСТ ДОКТОР >

< start="71.271" dur="0.2"> ОДГОВОР, ДОКТОРСКИ ОСНОВНИ ФОНД >

< start="71.471" dur="0.1"> ОДГОВОР, ДОКТОРСКО АНТОНИ ОСТАВ >

< start="71.571" dur="0.267"> ПРИКАЗНИК, ДОНЦЕРСКИ ОСНОВНИОТ ОСНОВНИ ПРИСТАП >

< start="71.838" dur="0.1"> АВВИЗОР, ДОНТРОРСКИ ОСНОВНИОТ ОСНОВНИОТ РАЗВОЈ >

< start="71.938" dur="0.134"> ПРАВЕЛНИК, ДОНТРОРСКИ ОСНОВНИОТ ОСНОВНИК, СЕ вели дека МОРАТА МОРА >

< start="72.072" dur="0.8"> ПРАВОЛНИК, ДОКТОРСКИ ОСНОВНИ ОСНОВНО ОВОЈ СЕ вели дека МОРА ДА БИДЕ >

< start="72.872" dur="0.301"> НЕ Е ДЕДЛИНИЈА МОРА ДА БИДЕ >

< start="73.173" dur="0.1"> НЕ ГО ДВЕЕ ДА МОЕ ДА БИДЕ Флексибилен. >

< start="73.273" dur="0.2"> Флексибилен. >

< start="73.473" dur="0.067"> Флексибилен. >> >> >

< start="73.54" dur="0.033"> Флексибилен. >> ОД >

< start="73.573" dur="0.3"> Флексибилен. >> НА А >

< start="73.873" dur="0.301"> Флексибилен. >> ДЕН >

< start="74.174" dur="0.066"> Флексибилен. >> НА ДЕН ОД >

< start="74.24" dur="0.301"> Флексибилен. >> ДЕН ПО ДЕН >

< start="74.541" dur="0.267"> Флексибилен. >> ДЕН ДЕН И ДЕН >

< start="74.808" dur="0.1"> Флексибилен. >> ДЕН ДЕН И ДЕН >

< start="74.908" dur="0.267"> >> ДЕН ДЕН И ДЕН >

< start="75.175" dur="0.133"> >> На ден по ден и ние веруваме >

< start="75.308" dur="0.067"> >> ДЕН ПО ДЕН И ВЕРУВАМЕ ОСНОВА, >

< start="75.375" dur="0.1"> >> ДЕН ПО ДЕН И СЕ ВЕРУВАМЕ ОСНОВА, ВАС >

< start="75.475" dur="0.267"> >> ДЕН ПО ДЕН И НЕ ВЕРУВАМЕ ОСНОВА, ПОТРЕБНО >

< start="75.742" dur="0.4"> >> ПОД ДЕН И ДА СЕ ВЕРУВАМЕ ОСНОВА, ПОТРЕБНО ДА >

< start="76.142" dur="0.267"> ВЕРУВАТЕ ОСНОВА, ПОТРЕБНО ДА >

< start="76.409" dur="0.067"> ВЕРУВАТЕ ОСНОВА, ПОТРЕБА ДА ЕВАЛУАТИРАТЕ >

< start="76.476" dur="0.233"> ВЕРУВАТЕ ОСНОВА, ПОТРЕБНО ДА ЕВУДИРАЈТЕ >

< start="76.709" dur="0.067"> ВЕРУВАТЕ ОСНОВА, ПОТРЕБА ДА ЕВАЛУАТИТЕ РАБОТНОСТ >

< start="76.776" dur="0.1"> ВЕРУВАТЕ ОСНОВА, ПОТРЕБА ДА ЕВАЛУАТИТЕ ОСНОВА НА >

< start="76.876" dur="0.201"> ОЦЕНИЕТЕ НА МОНОСТ НА >

< start="77.077" dur="0.133"> ОЦЕНУВАЈТЕ ОСНОВА НА ШТО >

< start="77.21" dur="0.2"> Оценете ја можноста за тоа што сте >

< start="77.41" dur="0.067"> Оценете ја можноста за тоа што се обидувате >

< start="77.477" dur="0.067"> ОЦЕНУВАЈТЕ НА МОНИОТ НА КОГА СЕ ОБЕДУВАТЕ >

< start="77.544" dur="0.1"> Оценете ја можноста за тоа што се обидувате да го направите. >

< start="77.644" dur="0.167"> ШТО СЕ РАБОТЕ ДА ДА СЕ ПРАВИТЕ. >

< start="77.811" dur="0.066"> ШТО СЕ РАБОТЕ ДА ДА СЕ ПРАВИТЕ. >> >> >

< start="77.877" dur="0.334"> ШТО СЕ РАБОТЕ ДА ДА СЕ ПРАВИТЕ. >> >

< start="78.211" dur="0.334"> ШТО СЕ РАБОТЕ ДА ДА СЕ ПРАВИТЕ. ДОКТОР >

< start="78.545" dur="0.1"> ШТО СЕ РАБОТЕ ДА ДА СЕ ПРАВИТЕ. >> ДОКТОРНИОТ ПОДНЕСУВАЕ >

< start="78.645" dur="0.233"> ШТО СЕ РАБОТЕ ДА ДА СЕ ПРАВИТЕ. >> ДОКТОРОТ додавајќи тука >

< start="78.878" dur="0.201"> >> ДОКТОРОТ додавајќи тука >

< start="79.079" dur="0.066"> >> ДОКТОРОТ ДОДЕЛУВА ТИЕ ОВИЕ >

< start="79.145" dur="0.067"> >> ДОКТОРОТ ДОДЕЛУВА НЕ Е НЕ >

< start="79.212" dur="0.133"> >> ДОКТОРОТ ДОДЕЛУВА ОВОЈ НЕ Е БИДЕ >

< start="79.345" dur="0.434"> >> ДОКТОРОТ ДОДЕЛУВА ОВОЈ НЕ Е ДА >

< start="79.779" dur="0.1"> >> ДОКТОРОТ ДОДЕЛУВА ОВОЈ НЕ Е БИД BLЕН >

< start="79.879" dur="0.367"> НЕ Е БИДЕ ПРИРАЧНИК >

< start="80.246" dur="0.067"> НЕ Е БИДНО ПРЕПОРАКА >

< start="80.313" dur="0.067"> НЕ Е БИДНО ПРЕПОРАКА ЗА ANKЕНА >

< start="80.38" dur="0.133"> НЕ Е БИДНО ПРЕПОРАКА ЗА ANKЕНА >

< start="80.513" dur="0.234"> НЕ Е БИДНО ПРЕПОРАКА ЗА ANKИВОТ >

< start="80.747" dur="0.267"> ПРЕПОРАКА ЗА ВЕБА >

< start="81.014" dur="0.1"> ПРЕПОРАКА ЗА ВНАТРЕШНА СТРАНА >

< start="81.114" dur="0.133"> ПРЕПОРАКА ЗА ВНАТРЕШНА СТРАНА СИНА >

< start="81.247" dur="0.1"> ПРЕПОРАКА ЗА СЕКТОРСКИ СТРУЧНИ СЕКТИ ДЕЛОВИ >

< start="81.347" dur="0.101"> ПРЕПОРАКА ЗА СЕКТОРСКИ СТРУЧНИ СЕКТИ СЕРВИСКИ СЛУЧАИ ПОСТОБА >

< start="81.448" dur="0.266"> ПРЕПОРАКА ЗА ВНАТРЕШНА СТРАНА СЕКЦИСКИ ПОДАТОЦИ ПОВЕЕ ОД >

< start="81.714" dur="0.234"> ЗЕМЈА СИНЦИ СЛУЧАИ ПОСЕБНИ ОД >

< start="81.948" dur="0.234"> ЗЕМЈА СИНСКИ СЛУЧАИ ПОСТОИ ОД ДРАВА >

< start="82.182" dur="2.035"> ЗЕМЈА СИНСКИ СЛУЧАЦИ ПОСТОИ ОД ДРАВА ДО СЕ >

< start="84.217" dur="0.4"> ЗЕМЈА СИНСКИ СЛУЧАИ ПОСЕБНИ ОД ДРАВА ДРАВА. >

< start="84.617" dur="0.301"> ЗЕМЈА СИНСКИ СЛУЧАИ ПОСЕБНИ ОД ДРАВА ДРАВА. НОВО >

< start="84.918" dur="0.1"> ЗЕМЈА СИНСКИ СЛУЧАИ ПОСЕБНИ ОД ДРАВА ДРАВА. ЊУЈОРК >

< start="85.018" dur="0.267"> ДРАВА ДР STАВА ЊУЈОРК >

< start="85.285" dur="0.1"> ДРАВА ДР STАВА NEWУЈОРК ОСТАВУВА >

< start="85.385" dur="0.167"> ДРАВА ДР STАВА NEWУЈОРК ПОСТАВУВА НА >

< start="85.552" dur="0.1"> ДРАВА ДР STАВА NEWУЈОРК ОСТАВУВА НА НАЈГОЛЕМО >

< start="85.652" dur="0.3"> ОСТАВУВА НА НАЈГОЛЕМО >

< start="85.952" dur="0.167"> ОСТАВУВА НА НАЈГОЛЕМОТ КОРОНАВИРУС >

< start="86.119" dur="0.1"> ПОСТАВУВА НА НАЈГОЛЕМО КОРОНАВИРУС ТОПЛО. >

< start="86.219" dur="0.3"> КОРОНАВИРУС ТОПЛО. >

< start="86.519" dur="0.067"> КОРОНАВИРУС ТОПЛО. Сметководство >

< start="86.586" dur="0.1"> КОРОНАВИРУС ТОПЛО. СМЕТАЈЌИ ЗА >

< start="86.686" dur="0.1"> КОРОНАВИРУС ТОПЛО. Сметководство за повеќе >

< start="86.786" dur="0.1"> КОРОНАВИРУС ТОПЛО. Сметководство за повеќе отколку >

< start="86.886" dur="0.234"> КОРОНАВИРУС ТОПЛО. Сметководство за повеќе од половина >

< start="87.12" dur="0.167"> Сметководство за повеќе од половина >

< start="87.287" dur="0.1"> Сметководство за повеќе од половина од >

< start="87.387" dur="0.367"> Сметководство за повеќе од половина од >

< start="87.754" dur="0.133"> Сметководство за повеќе од половина од земјата >

< start="87.887" dur="0.367"> Сметководство за повеќе од половина од случаите на земјата >

< start="88.254" dur="0.401"> Сметководство за повеќе од половина од случаите на земјата и >

< start="88.655" dur="7.974"> НА СЛУЧАИТЕ НА ЗЕМЈАТА И >

< start="96.629" dur="0.401"> НА СЛУЧИЦИТЕ НА ЗЕМЈАТА И БЕСПЛАТНО >

< start="97.03" dur="0.4"> НА СЛУЧИЦИТЕ НА ЗЕМЈАТА И БЕЗ А. >

< start="97.43" dur="0.267"> НА СЛУЧИЦИТЕ НА ЗЕМЈАТА И БЕЗ 3-ти >

< start="97.697" dur="0.067"> НА СЛУЧАИТЕ НА ЗЕМЈАТА И БЕЗ 3-ти >

< start="97.764" dur="0.367"> НА СЛУЧИЦИТЕ НА ЗЕМЈАТА И САМО 3-ти >

< start="98.131" dur="0.3"> НА СЛУЧИЦИТЕ НА ЗЕМЈИТЕ И СЕКОЈНО 3-ти СМРТИ. >

< start="98.431" dur="0.167"> Близу 3-та Смртност. >

< start="98.598" dur="0.1"> Близу 3-та Смртност. СЕ >

< start="98.698" dur="0.134"> Близу 3-та Смртност. СВЕТОТ >

< start="98.832" dur="0.233"> Близу 3-та Смртност. СВЕТСКО ЗДРАВЈЕ >

< start="99.065" dur="0.1"> Близу 3-та Смртност. СВЕТСКА ОРГАНИЗАЦИЈА ЗА ЗДРАВЈЕ >

< start="99.165" dur="0.2"> СВЕТСКА ОРГАНИЗАЦИЈА ЗА ЗДРАВЈЕ >

< start="99.365" dur="0.067"> ПРЕДУПРЕДУВАЕ НА СВЕТСКО ОРГАНИЗАЦИЈА ЗА ЗДРАВЈЕ ЗА ЗДРАВЈЕ >

< start="99.432" dur="0.167"> СВЕТСКИОТ ОРГАНИЗАЦИЈА ЗА ЗДРАВСТВЕНА ЗДРАВЈЕ ПРЕДУПРЕДУВА НА >

< start="99.599" dur="0.067"> СВЕТСКИОТ ОРГАНИЗАЦИЈА ЗА ЗДРАВСТВЕНА ЗДРАВЈЕ ПРЕДУПРЕДУВА САД >

< start="99.666" dur="0.267"> СВЕТСКИОТ ОРГАНИЗАЦИЈА ЗА ЗДРАВСТВЕНА ЗДРАВЈЕ ПРЕДУПРЕДУВА САД >

< start="99.933" dur="0.1"> СВЕТСКИОТ ОРГАНИЗАЦИЈА ЗА ЗДРАВСТВЕНА ЗДРАВЈЕ ПРЕДУПРЕДУВА САД >

< start="100.033" dur="0.3"> ПРЕДУПРЕДУВА НА САД ги има >

< start="100.333" dur="0.067"> ПРЕДУПРЕДУВА НА САД има потенцијал >

< start="100.4" dur="0.167"> ПРЕДУПРЕДУВА НА САД има потенцијал за >

< start="100.567" dur="0.267"> ГИ ПРЕДУПРЕДУВАТЕ СИТЕ ПОТЕНЦИЈАЛНИТЕ ДА ГО ПРЕДВЕДУВА >

< start="100.834" dur="0.066"> ГИ ПРЕДУПРЕДУВАТЕ САД имаат потенцијал да го надминат ИТАЛИЈА >

< start="100.9" dur="0.301"> ПРЕДУПРЕДУВА НА САД има потенцијал за да ја превземе ИТАЛИЈА КАКО >

< start="101.201" dur="0.2"> ПОТЕНЦИЈАЛНО ДА ГО ПРЕГОВРАТЕ ИТАЛИЈА КАКО >

< start="101.401" dur="0.1"> ПОТЕНЦИЈАЛНО ДА ГО ПРЕБАРУВАТЕ ИТАЛИЈА КАКО СЕ >

< start="101.501" dur="0.167"> ПОТЕНЦИЈАЛНО ДА ГО ПРЕГОВРАТЕ ИТАЛИЈА КАКО ГЛОБАЛО >

< start="101.668" dur="0.066"> ПОТЕНЦИЈАЛНО ДА ГО ПРЕГЛЕДАТЕ ИТАЛИЈА КАКО ГЛОБАЛНО ЕПИЦЕНЦЕР >

< start="101.734" dur="0.101"> ПОТЕНЦИЈАЛНО ДА ГО ПРЕГЛЕДАТЕ ИТАЛИЈА КАКО ГЛОБАЛНО ЕПИЦЕНЦЕР НА >

< start="101.835" dur="0.6"> ПОТЕНЦИЈАЛНО ДА ГО ПРЕГЛЕДАТЕ ИТАЛИЈА КАКО Глобалниот епицентар на >

< start="102.435" dur="0.334"> Глобалниот епицентар на >

< start="102.769" dur="0.167"> ГЛОБАЛНИОТ ЕКЦЕНЦЕР НА КОРОНАВИРУС >

< start="102.936" dur="0.1"> Глобалниот епицентар на пандемијата на коронавирус. >

< start="103.036" dur="0.167"> КОРОНАВИРУС ПАНДЕМИ. >

< start="103.203" dur="0.166"> КОРОНАВИРУС ПАНДЕМИ. СЕ >

< start="103.369" dur="0.101"> КОРОНАВИРУС ПАНДЕМИ. ПРЕТСЕДАТЕЛОТ >

< start="103.47" dur="0.166"> КОРОНАВИРУС ПАНДЕМИ. ПРЕТСЕДАТЕЛИТЕ СЕ >

< start="103.636" dur="0.1"> КОРОНАВИРУС ПАНДЕМИ. ПРЕТСЕДАТЕЛИТЕ И ДОСТОЈБА >

< start="103.736" dur="0.201"> ПРЕТСЕДАТЕЛИТЕ И ДОСТОЈБА >

< start="103.937" dur="0.066"> ПРЕТСЕДАТЕРОТ ДА СЕ ПРАВО ДОБИВ >

< start="104.003" dur="0.067"> ПРЕТСЕДАТЕРОТ ДА СЕ ПРАВО ДОБИВ >

< start="104.07" dur="0.1"> ПРЕТСЕДАТЕЛИТЕ И ДА СЕ ДВЕЕ ДА СЕ НАГРАДИ >

< start="104.17" dur="0.234"> ПРЕТСЕДАТЕЛИТЕ И ДА СЕ ПРОДОЛУВА НА ИДЕА >

< start="104.404" dur="0.1"> ПРЕТСЕДАТЕЛИТЕ И ДА СЕ ПРОДОЛУВА НА ИДЕА ТОА >

< start="104.504" dur="0.267"> Спуштете на ИДЕА ТОА >

< start="104.771" dur="0.233"> Спуштете на ИДЕА ТОА ЕКОНОМСКИ >

< start="105.004" dur="0.134"> СЛЕДЕТЕ НА ИДЕА ТОА ЕКОНОМСКИ НЕСТАВНОСТ >

< start="105.138" dur="0.167"> Спуштен на ИДЕА ТОА ЕКОНОМСКИОТ Нестабилност ПРИМЕНА >

< start="105.305" dur="0.1"> Спуштен на ИДЕА ТОА ЕКОНОМСКИТЕ ИНСТАБИЛНОСТ ПРИСТАПНА СО >

< start="105.405" dur="0.2"> Економска нестабилност предизвикана од >

< start="105.605" dur="0.133"> Економска нестабилност предизвикана од >

< start="105.738" dur="0.167"> Економска нестабилност предизвикана од вирусот >

< start="105.905" dur="0.067"> Економска нестабилност предизвикана од вирусот >

< start="105.972" dur="0.3"> Економска нестабилност предизвикана од вирусот може да биде >

< start="106.272" dur="0.067"> Економската нестабилност предизвикана од вирусот може да биде лоша >

< start="106.339" dur="0.234"> Економската нестабилност предизвикана од вирусот може да биде поголема отколку >

< start="106.573" dur="0.166"> ВИРУСОТ ДОБРО ДА СЕ РАБОТУВА ОД >

< start="106.739" dur="0.167"> ВИРУСНИОТ СВОЈ ДА СЕ РАБОТИ ОД СЕ >

< start="106.906" dur="0.568"> ВИРУСНИОТ СВОЈ ДА СЕ РАБОТУВА ПАНДЕМИЧКОТО >

< start="107.474" dur="0.266"> ВИРУСОТ СОВЕТНО ДА СЕ РАБОТИ ДО ПАНДЕМСКИОТ САМО. >

< start="107.74" dur="2.503"> ПАНДЕМСКИОТ СЕ. >

< start="110.243" dur="0.434"> ПАНДЕМСКИОТ СЕ. >>> >

< start="110.677" dur="0.333"> ПАНДЕМСКИОТ СЕ. >>> СО >

< start="111.01" dur="0.301"> ПАНДЕМСКИОТ СЕ. >>> ПО тоа >

< start="111.311" dur="0.133"> ПАНДЕМСКИОТ СЕ. >>> ПА Е Е >

< start="111.444" dur="0.234"> ПАНДЕМСКИОТ СЕ. >>> ПОТРЕБА ДА СЕ ВЕРУВА >

< start="111.678" dur="0.4"> ПАНДЕМСКИОТ СЕ. >>> ПОТРЕБА ДА СЕ ВЕРУВА >

< start="112.078" dur="0.234"> >>> ПОТРЕБА ДА СЕ ВЕРУВА >

< start="112.312" dur="0.066"> >>> ПОТРЕБА ДА СЕ ВЕРУВА СЕНАТИТЕ >

< start="112.378" dur="0.101"> >>> ПОТРЕБА ДА СЕ ВЕРУВА СЕНАТИТЕ СМЕТКИ >

< start="112.479" dur="0.1"> >>> ПОТРЕБА ДА СЕ ДОБИВ СЕНАТ БИЛОТ >

< start="112.579" dur="0.066"> >>> ПОТРЕБА ДА СЕ ДОБИРАТЕ СЕНАТИТЕ СМЕТКИ НЕ >

< start="112.645" dur="0.301"> >>> ПОТРЕБА ДА СЕ СОБИРА СЕНАТИТЕ СМЕТКИ, НЕ Е ПОМОШ >

< start="112.946" dur="0.2"> СЕНЕТ БИЛ НЕМА ДА ПОМОГНЕ >

< start="113.146" dur="0.067"> СЕНАТИ СМЕТКИ НЕ МОЕ ДА ПОМОГНЕТЕ >

< start="113.213" dur="0.3"> СЕНАТЕ СМЕТКИ НЕ МОЕ ДА ЈА ПОМОГНЕТЕ ДА САМО >

< start="113.513" dur="0.067"> СЕНАТЕ СМЕТКИ НЕ МОELЕ ДА ЈА ПОМОГНЕТЕ САМО АВИРЛИНИТЕ >

< start="113.58" dur="0.233"> СЕНАТЕ СМЕТКИ НЕ МОELЕ ДА ПОМОГНЕТЕ САМО АВЕРЛИНИТЕ НО >

< start="113.813" dur="0.701"> СЕНАТЕ СМЕТКИ НЕ МОELЕ ДА ПОМОГНЕТЕ САМО АВЕРЛИНИТЕ, НО АВЕРЛИНА >

< start="114.514" dur="0.233"> ВАШАТЕ АВЕРЛИНИТЕ, НО АВЕРЛИНА >

< start="114.747" dur="2.403"> ВАШАТЕ АВЕРЛИНИТЕ, НО КАРАКТЕРИТЕЛОТ НА АВТОРИСТА >

< start="117.15" dur="0.667"> ВАШАТЕ АВЕРЛИНИТЕ НО АВТОРИНСКИОТ БАEИНГ. >

< start="117.817" dur="0.267"> МАКЕР БОИНГ. >

< start="118.084" dur="0.1"> МАКЕР БОИНГ. ОБВРСКО >

< start="118.184" dur="0.1"> МАКЕР БОИНГ. ОБВИОЛНО ОГРАНА >

< start="118.284" dur="0.234"> МАКЕР БОИНГ. ОБВОВНО ОГЛАСНИ ВЕСТИ >

< start="118.518" dur="0.1"> МАКЕР БОИНГ. ЛОКАЛНО ЛИГАЛНО ЛИГАЛНО НАГРАДНИ ОГЛАСНИ ВЕСТИ >

< start="118.618" dur="0.2"> ЛОКАЛНО ЛИГАЛНО ЛИГАЛНО НАГРАДНИ ОГЛАСНИ ВЕСТИ >

< start="118.818" dur="0.067"> ОБВИОЛНО ОГЛАСНИ ВЕСТИ Локално и >

< start="118.885" dur="0.2"> ОБВИОЛНО ОГЛАСНИ ВЕСТИ Локално и >

< start="119.085" dur="0.1"> ОБВИОЛНО огромни новости Локално и сметката >

< start="119.185" dur="0.234"> ОБВИОЛНО ОГЛАСНИ НОВИ ЛОКАЛНИ И БИЛОВНИ ПОВИКИ >

< start="119.419" dur="0.233"> ОБВОВНО ОГЛАСНИ ВЕСТИ ЛОКАЛНО И БИЛОТ ПОВИКОТ ЗА >

< start="119.652" dur="0.1"> ОБВИОЛНО ОГЛАСНИ ВЕСТИ ЛОКАЛНО И БИЛОТ ПОВИК ЗА А >

< start="119.752" dur="0.334"> ОБВИОЛНО ОГЛАСНИ ВЕСТИ ЛОКАЛНИ И БИЛОТ ПОВИКУВА ЗА 17 УСД >

< start="120.086" dur="0.234"> И БИЛОТ ПОВИКУВА ЗА 17 УСД >

< start="120.32" dur="0.133"> И БИЛОТ ПОВИКУВА ЗА 17 милијарди долари >

< start="120.453" dur="0.1"> И БИЛОТ ПОВИК ЗА ФЕДЕРАЛ 17 милијарди долари >

< start="120.553" dur="0.167"> И БИЛОТ ПОВИКУВА ЗА ФИДЕРСКО заем од 17 милијарди американски долари >

< start="120.72" dur="0.1"> И БИЛОТ ПОВИК ЗА ПРОГРАМА ЗА ФЕДЕРСКИ ЗАКОН ЗА 17 милијарди долари >

< start="120.82" dur="0.167"> ПРОГРАМА за милијарди федерални заеми >

< start="120.987" dur="0.2"> ПРОГРАМА за милијарди федерални заеми за >

< start="121.187" dur="0.1"> ПРОГРАМА за милијарди федерални заеми за деловни активности >

< start="121.287" dur="0.067"> ПРОГРАМА за милијарди федерални заеми за деловни активности КОГА >

< start="121.354" dur="0.3"> ПРОГРАМА за милијарди федерални заеми за деловни активности кои се >

< start="121.654" dur="0.267"> ЗА БИЗНИС КОИ СЕ >

< start="121.921" dur="0.067"> ЗА БИЗНИС КОИ СЕ КРИТИЧКИ >

< start="121.988" dur="0.334"> ЗА БИЗНИСИ КОИ СЕ КРИТИЧНИ ДА >

< start="122.322" dur="0.1"> ЗА ДЕЛОВНИКИ КОИ СЕ КРИТИЧНО ДА ОДРУВАТЕ >

< start="122.422" dur="0.267"> КРИТИЧКО ДА ОДРУВАЕ >

< start="122.689" dur="0.167"> КРИТИЧКО ДА ОДРУВА НАЦИОНАЛНО >

< start="122.856" dur="0.367"> КРИТИЧКО ДА ОДРУВА НА Националната безбедност. >

< start="123.223" dur="0.166"> НАЦИОНАЛНО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ. >

< start="123.389" dur="12.012"> НАЦИОНАЛНО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ. СЕ >

< start="135.401" dur="0.101"> НАЦИОНАЛНО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ. ВАШИНГТОН >

< start="135.502" dur="0.333"> НАЦИОНАЛНО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ. ПОСТАВОТ НА ВАШИНГТОН >

< start="135.835" dur="0.367"> НАЦИОНАЛНО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ. ИЗВЕШТАИ НА ПОСЕБНИТЕ НА ВАШИНГТОН >

< start="136.202" dur="0.167"> ИЗВЕШТАИ НА ПОСЕБНИТЕ НА ВАШИНГТОН >

< start="136.369" dur="0.067"> ПОДГОТОВКИТЕ ПОСТОРНИ НА ВАШИНГТОН СИТЕ >

< start="136.436" dur="0.1"> ВАШИНГТОН ПОСТАВИТЕ СИТЕ ОСНОВИ >

< start="136.536" dur="0.2"> ВАШИНГТОН ПОСТАВИТЕ СИТЕ ОВА >

< start="136.736" dur="0.134"> ВАШИНГТОН ПОСТАВИТЕ СИТЕ ОД ОВИЕ ДЕКА >

< start="136.87" dur="0.2"> ВАШИНГТОН ПОСТАВИТЕ СИТЕ ОД ОВИЕ ДА НЕ УПОТРЕБА >

< start="137.07" dur="0.233"> СИТЕ ОД ОВИЕ ДА НЕ УПОТРЕБА >

< start="137.303" dur="0.067"> СИТЕ ОД ОВИЕ ДА НЕ СЕ МОНЦИОНСКИОТ БОИНГ >

< start="137.37" dur="0.267"> СИТЕ ОД ОВИЕ ДА НЕ СЕ ОСТАВУВАМЕ >

< start="137.637" dur="0.1"> СИТЕ ОД ОВИЕ ДА НЕ ЗНАЕТЕ МЕНТИОН >

< start="137.737" dur="0.234"> СИТЕ ОД ОВИЕ ДА НЕ СЕ ОСТАВУВАМЕ >

< start="137.971" dur="0.033"> СИТЕ ОД ОВИЕ ДА НЕ ЗНАЕТЕ МЕНТАЦИЈА >

< start="138.004" dur="0.334"> СИТЕ ОД ОВИЕ ДА НЕ ЗНАЕТЕ МЕНТАЦИЈА >

< start="138.338" dur="0.2"> БОЕINGЕ ОД ИМЕ ТОА ДЕЛ НА >

< start="138.538" dur="0.1"> БОЕINGЕ ОД ИМЕ ТОА ДЕЛ од >

< start="138.638" dur="0.067"> БОЕЕ ОД ИМЕ ТОА ДЕЛ НА БИЛОТ >

< start="138.705" dur="0.233"> БЕEЕ ОД ИМЕ ТОА ДЕЛОТ НА БИЛОТО >

< start="138.938" dur="0.267"> БЕEЕ ОД ИМЕ ТОА ДЕЛ ОД ДЕЛОТ НА БИЛОТО >

< start="139.205" dur="0.167"> БОЕINGЕ ОД ИМЕ ТОА ДЕЛ ОД ДЕЛОТ НА БИЛОТ >

< start="139.372" dur="0.2"> БОЕINGЕ ОД ИМЕ ТОА ДЕЛОТ НА БИЛОТО ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДИРЕТЕЛНО >

< start="139.572" dur="0.2"> БИЛОТ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДИРЕТЕЛНО >

< start="139.772" dur="0.101"> СМЕТКАТА ДА САМО ДА ДИРЕКТНО ПОМОШ >

< start="139.873" dur="0.133"> СМЕТКАТА САМО ДА ДИРЕКТНО ПОМОГНЕТЕ БОИНГ >

< start="140.006" dur="0.067"> СМЕТКАТА СМЕ ДА ДИРЕКТИРАНА ПОМОШ ДА ПОМОГНЕТЕ БОИЕINGЕ КОЈ >

< start="140.073" dur="0.367"> БИЛАТА ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДИРЕКТНО ПОМОГНЕТЕ ДА ГО ПОМОГНЕТЕ БОЕВНОТО КОЈ Е >

< start="140.44" dur="0.1"> СМЕТКАТА ДА САМО ДА ДИРЕКТЕРНО ПОМОГНЕТЕ ПОМОГНЕТЕ БОEИНГ КОИ Е СЕ БИДЕ >

< start="140.54" dur="0.267"> ПОМОГНЕТЕ ПОБЕУВА WHЕ КОИ СЕ ЕДИ >

< start="140.807" dur="0.1"> ПОМОГНЕТЕ ПОБЕУВАЕ КОИ СЕ ПРАВО >

< start="140.907" dur="0.133"> ПОМОГНЕТЕ ПОБЕЕ КОИ САКАТЕ ДА СЕ РАБОТИ 60 УСД >

< start="141.04" dur="0.067"> ПОМОГНЕТЕ ПОБЕУВА WHЕ КОИ САКАТЕ ДА БИДАТ 60 милијарди долари >

< start="141.107" dur="0.3"> ПОМОГНЕТЕ ПОБЕУВА WHЕ КОИ САКАТЕ ДА БИДАТ 60 милијарди американски долари во >

< start="141.407" dur="0.301"> ПОБАРУВА 60 милијарди долари во >

< start="141.708" dur="0.133"> ПОБАРУВАТЕ 60 милијарди американски долари во ВЛАДА >

< start="141.841" dur="0.067"> ПОБАВУВА 60 милијарди американски долари во заеми за Владини >

< start="141.908" dur="0.167"> ПРЕБАРУВАТЕ 60 милијарди американски долари во заеми за влада за >

< start="142.075" dur="0.2"> ПОБАВУВА 60 милијарди американски долари во заеми за влада за аероспас >

< start="142.275" dur="0.367"> КАРТИВНИ КОНДАРИ ЗА АЕРОСЕПЦИЈА >

< start="142.642" dur="0.1"> КАРТИВНИ Кредити за производство на аероспеција. >

< start="142.742" dur="0.167"> ПРОИЗВОДСТВО. >

< start="142.909" dur="0.2"> ПРОИЗВОДСТВО. СЕ >

< start="143.109" dur="0.134"> ПРОИЗВОДСТВО. АЕРОСПАЦИЈА >

< start="143.243" dur="0.133"> ПРОИЗВОДСТВО. ИНДУСТРИЈА ЗА АЕРОПСЕЦ >

< start="143.376" dur="0.1"> ПРОИЗВОДСТВО. ВРАБОТУВА THEЕ НА АЕРОСЕПСКАТА ИНДУСТРИЈА >

< start="143.476" dur="0.167"> ВРАБОТУВА THEЕ НА АЕРОСЕПСКАТА ИНДУСТРИЈА >

< start="143.643" dur="0.133"> ВРАБОТУВАЕ НА АЕРОСЕПСКАТА ИНДУСТРИЈА 2.5 >

< start="143.776" dur="0.167"> ВРАБОТУВАЕ НА АЕРОПСАТА Индустрија 2,5 милиони >

< start="143.943" dur="0.1"> ВРАБОТУВА THEЕ НА АЕРОПСЕЦОТ ЗА ВНАТРЕШНА РАБОТА 2,5 милиони луѓе. >

< start="144.043" dur="0.201"> 2,5 милиони луѓе. >

< start="144.244" dur="0.166"> 2,5 милиони луѓе. КОГА >

< start="144.41" dur="0.167"> 2,5 милиони луѓе. ДВИ РАБОТНИЦИ >

< start="144.577" dur="0.134"> 2,5 милиони луѓе. ДВИ РАБОТНИЦИ 153.000 >

< start="144.711" dur="0.1"> 2,5 милиони луѓе. ДВИ РАБОТНИЦИ 153,000 луѓе. >

< start="144.811" dur="0.167"> ДВИ РАБОТНИЦИ 153,000 луѓе. >

< start="144.978" dur="0.133"> ДВИ РАБОТНИЦИ 153,000 луѓе. И >

< start="145.111" dur="0.067"> ДВИ РАБОТНИЦИ 153,000 луѓе. И КАКО >

< start="145.178" dur="0.3"> ДВИ РАБОТНИЦИ 153,000 луѓе. И КАКО ВАС >

< start="145.478" dur="0.134"> ДВИ РАБОТНИЦИ 153,000 луѓе. И КАКО МОЕТЕ >

< start="145.612" dur="0.2"> ДВИ РАБОТНИЦИ 153,000 луѓе. И КАКО МОЕ ДА ГИ ОЧЕКУВАТЕ, >

< start="145.812" dur="0.334"> ДВИ РАБОТНИЦИ 153,000 луѓе. И КАКО МОЕ ДА СЕ ОЧЕКУВАТЕ, ОВА >

< start="146.146" dur="0.166"> И КАКО МОЕ ДА СЕ ОЧЕКУВАТЕ, ОВА >

< start="146.312" dur="0.134"> И КАКО МОЕ ДА СЕ ОЧЕКУВАТЕ, ОВАА 2 УСД >

< start="146.446" dur="0.167"> И КАКО МОЕ ДА СЕ ОЧЕКУВАТЕ, ОВАА ТРИЛИНА 2 УСД >

< start="146.613" dur="0.166"> И КАКО МОЕ ДА СЕ ОЧЕКУВАТЕ, ОВОЈ ТРИЛИОН СТИМУЛ 2 УСД >

< start="146.779" dur="0.101"> И КАКО МОЕ ДА ГИ ОЧЕКУВАТЕ, ОВОЈ ДРАВНИ ПАКЕТ НА СТИМУЛУС НА 2 ТРИЛИОН >

< start="146.88" dur="0.233"> 2 $ ТРИЛИОН СТИМУЛСКО ПАКЕТ >

< start="147.113" dur="0.034"> 2 ДВД ТРИЛИОН СТИМУЛСКО ПАКЕТ >

< start="147.147" dur="0.467"> 2 УСД ТРИЛИОН СТИМУЛУС НА ПАКЕТ А. >

< start="147.614" dur="9.142"> 2 УСД ТРИЛИОН СТИМУЛУС ПАКУВА MЕ ОГОЛНО >

< start="156.756" dur="0.434"> 2 УСД ТРИЛИОНСКИ СТИМУЛУС ПРАВИЕ НА ОГОЛНО ВЛОГ >

< start="157.19" dur="0.334"> 2 УСД ТРИЛИОНА СТИМУЛУСНА ПАКЕТ ОД ОБЕЗБЕДУВАUЕ НА ОГЛАСНО ВРАБОТУВАЕ >

< start="157.524" dur="0.367"> 2 УСД ТРИЛИОН СТИМУЛУС ПАКЕТ ОД ОГЛАСНО ВРАБОТУВАЕ НА Wидот >

< start="157.891" dur="0.233"> ПОСТАВУВА ОГЛАСНО ВРАБОТКА НА Wид >

< start="158.124" dur="0.1"> ПРИРАЧУВА HЕ НА ОГЛАСНО ВРАБОТУВА WЕ НА Wидната улица. >

< start="158.224" dur="0.234"> УЛИЦА >

< start="158.458" dur="0.1"> УЛИЦА Доаѓаат >

< start="158.558" dur="0.133"> УЛИЦА ИСТО >

< start="158.691" dur="0.067"> УЛИЦА ИЗВЕДУВА СЕГА >

< start="158.758" dur="0.2"> УЛИЦА ИЗВЕДУВАЕ СЕГА >

< start="158.958" dur="0.067"> УЛИЦА ВЕДНО СЕКОГАШ Е НАЈДОБРВО >

< start="159.025" dur="0.3"> УЛИЦА СОДРИНАТЕ СЕКОЈ ДОБРА ДЕН >

< start="159.325" dur="0.201"> СОДРИНАТЕ СЕКОЈ ДОБРА ДЕН >

< start="159.526" dur="0.1"> ПОВЕЕ СЕКОГАШ Е НАЈДОБРИОТ ДЕН СИНО >

< start="159.626" dur="0.1"> ПОВЕЕ СЕКОГАШ Е НАЈДОБРИОТ ДЕН ОД 1933 година. >

< start="159.726" dur="0.267"> ОД 1933 година. >

< start="159.993" dur="0.066"> ПОВЕ.Е 1933 година >

< start="160.059" dur="0.167"> ПОВЕ.Е 1933 година >

< start="160.226" dur="0.067"> ПОВЕЕ 1933 година >

< start="160.293" dur="0.133"> ПОВЕЕ 1933 година >

< start="160.426" dur="0.234"> ПЕТНИК ПОД ДЕЛ 1200 >

< start="160.66" dur="0.067"> ПЕТНИК ПОД ДЕЛ 1200 ПОИНИ >

< start="160.727" dur="0.2"> ПЕТНИК ПОД ДЕЛ 1200 ПОИНИ ВО >

< start="160.927" dur="0.067"> ПЕТНИК ПОД ДЕЛ 1200 ПОИНИ ВО ПРАВО >

< start="160.994" dur="0.3"> ПЕТНИК ПОД ДЕЛОВИ 1.200 точки во СЕГА >

< start="161.294" dur="0.334"> ПЕТНИК ПОД ДЕЛОВИ 1.200 ПОСЕБНИЦИ ВО ПРАВО СЕГА БОИНГ >

< start="161.628" dur="0.233"> ИЗВЕДУВАЕ НА ПРАВНИОТ БЕИЕ >

< start="161.861" dur="0.034"> ПОСТАВИ ВО ПРАВО СЕГА БОИНСКО СТОКО >

< start="161.895" dur="0.066"> ПОИНИЦИТЕ ВО ПРАВНИ СЕГА БОEИНСКИОТ СТОК Е Е >

< start="161.961" dur="0.1"> ПОСЕБНИЦИТЕ ВО ПРАВЕЕ СЕГА БОИНСКИОТ СТАКОТ СЕ СЕ ПОГЛАВИ >

< start="162.061" dur="0.234"> ПОСЕТИТЕ ВО ПРАВЕЕ СЕГА БОINGИНСКИОТ СТАКО КАКО 29% >

< start="162.295" dur="0.334"> ПОСЕБНИЦИТЕ ВО ПРАВЕЕ СЕГА БОИНСКИОТ СТАКОТ Е ПОГОЛЕМЕ 29% ЕКСПЕДИЈА >

< start="162.629" dur="0.267"> СТОКОТ е до 29% ЕКСПЕДИЈА >

< start="162.896" dur="0.066"> ЧЕКОРИ ЕДНОГУ 29% ЕКСПЕДИЈА >

< start="162.962" dur="0.134"> СТОКОТ е до 29% ЕКСПЕДИЈА ДРУГИ ОГРАНА >

< start="163.096" dur="0.167"> СТАКОТ е до 29% ЕКСПЕДИЈА ДРУГИ ОГЛАСНА КОМПАНИЈА >

< start="163.263" dur="0.6"> СТАКОТ Е ЛЕКОЛНО 29% ЕКСПЕДИА ДРУГИ ОГЛАСНА КОМПАНИЈА >

< start="163.863" dur="0.167"> ЛОКАЛНО, НЕГОВОА ОГРОМНА КОМПАНИЈА >

< start="164.03" dur="6.106"> ЛОКАЛНО ДОГОВОРНА ДРУГАВНА ОГРАНА КОМПАНИЈА >

< start="170.136" dur="0.067"> ДОГОВОРНА ДОГОВОРНА КОМПАНИЈА Локално, 12% >

< start="170.203" dur="0.367"> ДОГОВОРНА ДОГОВОРНА КОМПАНИЈА Локално, до 12% И >

< start="170.57" dur="0.3"> ДОГОВОРНА КОМПАНИНА ОГЛАСНА КОМПАНИЈА Локално, ДО 12% И СЕ >

< start="170.87" dur="0.1"> ДОГОВОРНА КОМПАНИНА ОГЛАСНА КОМПАНИЈА Локално, ДО 12% И ДА СЕ >

< start="170.97" dur="0.267"> ДОГОВОРНА ДОГОВОРНА КОМПАНИЈА ЛОКАЛНО ДО 12% И ДА СЕ ПОВЕЕ >

< start="171.237" dur="0.1"> ДОГОВОРНА ДОГОВОРНА КОМПАНИЈА ЛОКАЛНО ДО 12% И ДА СЕ РАБОТИ ВО >

< start="171.337" dur="0.167"> ДО 12% И НЕКОГАШ НА СУД ВО >

< start="171.504" dur="0.134"> ДО 12% И НЕКОГАШ НА КУРСИ ВО >

< start="171.638" dur="0.267"> ПОД 12% И НЕКОГАШ НА КУРСИ ВО ПАТНИЦА >

< start="171.905" dur="0.066"> ПОД 12% И НЕКОГАШ НА КУРСИ ВО Травелскиот сектор, >

< start="171.971" dur="0.267"> ПОД 12% И НЕКОГАШ НА КУРСИТЕ ВО Травелскиот сектор, и >

< start="172.238" dur="0.334"> ПОД 12% И НЕКОГАШ НА КУРСИТЕ ВО Травелскиот сектор, и целокупната >

< start="172.572" dur="0.2"> ПАТНИЧКИОТ СЕКТОР, И ОДГОВОР >

< start="172.772" dur="0.067"> ПАТНИЧКИОТ СЕКТОР, И ОДГОВОР >

< start="172.839" dur="0.067"> ПАТНИЧКИОТ СЕКТОР, И ОДГОВОР НА ДОО >

< start="172.906" dur="0.133"> ПАТНИЧКИОТ СЕКТОР, И ГО ПОВТОРНО ГОДИНА >

< start="173.039" dur="0.1"> ПАТНИЧКИОТ СЕКТОР И ДОГОВОР НА ГОДИНАТА СЕ ДОСТОИ >

< start="173.139" dur="0.267"> ПАТНИЧКИОТ СЕКТОР, И ОДГОВОР НА ГОЛЕМОТО БЕЗ ОВДЕ >

< start="173.406" dur="0.367"> ПАТНИЧКИОТ СЕКТОР И ДОГОВОР НА ГОДИНАТА ОД 11% >

< start="173.773" dur="0.1"> ПАТНИЧКИОТ СЕКТОР И ДОГОВОР НА ГОДИНАТА ОД 11% НАД >

< start="173.873" dur="0.167"> ПОДГОТОВКИТЕ СЕ ОД 11% над >

< start="174.04" dur="0.1"> ПОДЕЛУВА WЕТО ОД 11% ОДГОВЕНА НЕГОВЕД >

< start="174.14" dur="0.267"> ПОДЕЛУВАЕ СЕ ДА СЕ ОД 11% НАГОВЕТЕ ПОСТОЕ >

< start="174.407" dur="0.134"> ПОДГОТОВКИТЕ ДА СЕ ОД 11% ПОГОЛЕМЕ СВОЈОТ ПОСЛЕДНИ Три >

< start="174.541" dur="0.233"> ПОДЕЛУВАЕТО ОД 11% ОДГОВЕТЕ ПОГОЛЕМО СВЕТЕ ТРИ ТРГОВИЈА >

< start="174.774" dur="0.267"> Неговата последна ТРГОВИЈА >

< start="175.041" dur="0.1"> Неговите последни ТРИ ТРГОВСКИ сесии. >

< start="175.141" dur="0.267"> СЕДНИЦИ >

< start="175.408" dur="0.067"> СЕДНИЦИ БОИНГ >

< start="175.475" dur="0.2"> СЕДНИЦИ БОЕINGЕТО Е >

< start="175.675" dur="0.1"> СЕДНИЦИ БОEИНОТ ОБЕЕ Официјално >

< start="175.775" dur="0.1"> СЕДНИЦИ БЕВЕСКИТЕ СЕ СЛУБА Официјално >

< start="175.875" dur="0.2"> БЕВЕСКИТЕ СЕ СЛУБА Официјално >

< start="176.075" dur="0.067"> БОEЕТЕ СЕ ОСВЕТЕ ОД СЛУБО >

< start="176.142" dur="0.067"> Боингот официјално затвори СИТЕ >

< start="176.209" dur="0.1"> Боингот официјално затвори СИТЕ НА >

< start="176.309" dur="0.467"> БЕВЕСКИТЕ СЕ ОСВОЛНО ИЗВЕДУВА СИТЕ СИТЕ >

< start="176.776" dur="0.033"> BOEING-от Официјално SHАС ЗАВРШИТЕ СИТЕ СВОИТЕ ОБНОВИ >

< start="176.809" dur="0.167"> БОEЕЕ СЛУБО ДА СЕ ЗАГРАДИТЕ СИТЕ САМО НАСТАВНИ ВЕСНИКИ ВО >

< start="176.976" dur="0.167"> Спуштете ги сите свои капацитети во >

< start="177.143" dur="0.2"> Спуштете ги сите свои капацитети во >

< start="177.343" dur="0.134"> Спуштете ги сите свои капацитети во северозападниот дел >

< start="177.477" dur="0.133"> Спуштете ги сите свои капацитети во северниот дел од север >

< start="177.61" dur="0.1"> Спуштете ги сите свои капацитети во северниот дел, бидејќи тие >

< start="177.71" dur="0.334"> НАЈДОБРИОТ ПОСТОИ >

< start="178.044" dur="0.1"> НАЈДОБРИОТ БИДЕ КОРОНИВИРУС. >

< start="178.144" dur="0.2"> КОРОНАВИРУС. >

< start="178.344" dur="0.167"> КОРОНАВИРУС. НАШАТА >

< start="178.511" dur="0.2"> КОРОНАВИРУС. НАШАТА АВИАЦИЈА >

< start="178.711" dur="0.067"> КОРОНАВИРУС. НАШИОТ СПЕЦИЈАЛИСТ НА НАСОВНА АВИАЦИЈА >

< start="178.778" dur="0.1"> КОРОНАВИРУС. НАША ПОСЕБНИЦА ГЛАВНИОТ ПОСЕБНО ПОВЕЕ >

< start="178.878" dur="0.2"> НАША ПОСЕБНИЦА ГЛАВНИОТ ПОСЕБНО ПОВЕЕ >

< start="179.078" dur="0.067"> НАШАТА ПОСЕБНА СПЕЦИЈАЛИСТ ГЛАННА АРВИЦА >

< start="179.145" dur="0.2"> НАШАТА ПОСЕБНА СПЕЦИЈАЛИСТ ГЛАВНА ПОВЕЕ Е НАС >

< start="179.345" dur="0.034"> НАШАТА ПОСЕБНА СПЕЦИЈАЛИСТИЧКА ГЛАВНА ПРИКАЗНА НАШАЕ >

< start="179.379" dur="0.233"> НАШАТА ПОСЕБНА СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА ГЛАСНА АВИАЦИЈА се здружува во САД >

< start="179.612" dur="0.1"> НАШАТА ПОСЕБНА СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА ГЛАСНА АВИАЦИЈА БЕСПЛАТНА СЕГА >

< start="179.712" dur="0.234"> НАШАТА ПОСЕБНА СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА ГЛАСНА АВИАЦИЈА БЕСПЛАТУВА СЕГА НАШИОТ ЛИВИТЕ >

< start="179.946" dur="0.2"> ФОРКО БЕЗ ЗАЕДНИЦА НА СЕГАТА НАДВЕСТИ >

< start="180.146" dur="0.167"> ФОРк се здружува сега во САД >

< start="180.313" dur="0.133"> ФОРК се зачленува во САД СЕГА ПРАВНАТА ИЗВЕШТАЈ >

< start="180.446" dur="0.101"> ФАРК се зачленува СЕГА НАШИОТ ЛИВИТЕ ПОВЕЕ ИЗВЕШТАЈ >

< start="180.547" dur="0.2"> ФОРК е БЕГАРСТВО НА СЕГАТА НАДВОРЕШНА РАБОТНА ПРИГОВОР НА ОВАА >

< start="180.747" dur="0.066"> ФОРК е БЕГАРСТВО НА СЕГАТА НАДВОРЕШНА ПРИРАЧНИК ИЗВЕШТАЈ ОД ОВАА >

< start="180.813" dur="0.334"> ФОРКО БЕГАШЕ СЕГА СИТЕ ЛАВИТЕ БИДЕ ИЗВЕШТАЈ ОД ОВОЈ ЗА >

< start="181.147" dur="0.2"> СЕ ИЗВЕСТУВА ОД ОВОЈ ЗА >

< start="181.347" dur="0.134"> БИДЕТЕ ИЗВЕШТАЈ ОД ОВАА ПОСЛЕДНОСТА >

< start="181.481" dur="0.167"> БИДИТЕ ИЗВЕШТАЈ ОД ОВАА ЗА ПОСЛЕДНИОТ ЧОВЕК >

< start="181.648" dur="0.066"> ПОДГОТВУВААТ ОВА ОВАА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ДОБИВНИ ДЕН >

< start="181.714" dur="0.234"> БИДИТЕ ИЗВЕШТАЈ ОД ОВАА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ДОБИВНИ ДЕНИ И >

< start="181.948" dur="0.067"> БИДЕ ИЗВЕШТАЈ ОД ОВАА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ЧУВНИ ДЕНА И НАДВОР >

< start="182.015" dur="0.333"> БИДЕТЕ ИЗВЕШТАЈ ОД ОВАА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ДОБИВНИ ДЕНОВИ И ИСТО >

< start="182.348" dur="0.267"> ПОСЛЕДНИТЕ ЧУВНИ ДЕНИ И ИСТО >

< start="182.615" dur="0.134"> ПОСЛЕДНИ ДВЕДНИ ДЕЦА И ОД СТИМУЛУС >

< start="182.749" dur="0.066"> ПОСЛЕДНИ ДВЕДНИ ДЕЦА И ИЗ ДОСТАВОТ СТИМУЛУС >

< start="182.815" dur="0.167"> ПОСЛЕДНИТЕ ДОБИВНИ ДЕНИ И ОД СТИКОТ ПАКУВАЕ СЕ >

< start="182.982" dur="0.334"> ПОСЛЕДНИТЕ ЧУВНИ ДЕНИ И НАДВОРЕ THEЕ СТИМУЛУСНИОТ ПАКЕТ >

< start="183.316" dur="0.267"> СТЕКУЛУСНИОТ ПАКЕТ СЕ СМЕЕ >

< start="183.583" dur="0.067"> СТЕКОВНИОТ ПАКЕТ СЕ ПРОДОЛНИ, >

< start="183.65" dur="0.133"> СТЕКУВАЕ СТИМУЛУСНО ПАКЕТ, ШТО >

< start="183.783" dur="0.1"> СТЕКУВАЕ СТИМУЛУСНИОТ ПАКЕТ, ШТО СЕ ВЛИЈАНИЕ >

< start="183.883" dur="0.1"> СТЕКУВАЕ СТИМУЛУСНИОТ ПАКЕТ, ШТО IMЕ ИМПАКТ >

< start="183.983" dur="0.234"> СТЕКУВАЕ СТИМУЛУС ПАКЕТ, ШТО СЕ ИМАPА WЕ ТОА >

< start="184.217" dur="0.2"> ПОСТАВНА, ШТО СЕ ВРАА Е ТОА >

< start="184.417" dur="0.1"> ПОСТАВНА, ШТО СЕ ВРАPА PЕ ДА СЕ ИМА >

< start="184.517" dur="0.501"> ПОСТАВНА, ШТО СЕ ВРАА PЕ ДОГОВОР >

< start="185.018" dur="3.036"> ПОСТАВНИ, ШТО ВЕЕ PЕ ИМА THАТ ДА СЕ СМЕЕ ЗА БОИНГ >

< start="188.054" dur="0.134"> ПОСТАВНА, ШТО СЕ ИСПИТУВА Е ТОА ДА СЕ ДА СЕ РАБОТИ РАБОТНИТЕ РАБОТНИЦИ? >

< start="188.188" dur="0.166"> ДАЛИ ЗА БОИНГ РАБОТНИЦИ? >

< start="188.354" dur="0.067"> ДАЛИ ЗА БОИНГ РАБОТНИЦИ? >> >> >

< start="188.421" dur="0.334"> ДАЛИ ЗА БОИНГ РАБОТНИЦИ? >> >

< start="188.755" dur="0.066"> ДАЛИ ЗА БОИНГ РАБОТНИЦИ? >> СИТЕ >

< start="188.821" dur="0.267"> ДАЛИ ЗА БОИНГ РАБОТНИЦИ? >> СИТЕ ИДЕА >

< start="189.088" dur="0.067"> ДАЛИ ЗА БОИНГ РАБОТНИЦИ? >> СИТЕ ИДЕА Е >

< start="189.155" dur="0.334"> ДАЛИ ЗА БОИНГ РАБОТНИЦИ? >> СИТЕ ИДЕА Е ДА >

< start="189.489" dur="0.434"> ДАЛИ ЗА БОИНГ РАБОТНИЦИ? >> СИТЕ ИДЕА ДА СЕ ОДБИРА >

< start="189.923" dur="0.2"> >> СИТЕ ИДЕА ДА СЕ ОДБИРА >

< start="190.123" dur="0.1"> >> СИТЕ ИДЕА Е ДА ГИ ОДГОВОРИТЕ >

< start="190.223" dur="0.133"> >> СИТЕ ИДЕА Е ДА ГИ ОДБИНЕТЕ БОИНГ >

< start="190.356" dur="0.201"> >> СИТЕ ИДЕА Е ДА ГИ ОДБИРАТЕ БАРАEНИТЕ РАБОТНИЦИ >

< start="190.557" dur="0.033"> >> СИТЕ ИДЕА Е ДА ГИ ОДБИРАТЕ РАБОТНИТЕ НА РАБОТНИТЕ РАБОТНИЦИ >

< start="190.59" dur="0.267"> >> СИТЕ ИДЕА Е ДА ГИ ОДБИРАТЕ РАБОТНИТЕ РАБОТНИЦИ РАБОТНИ КАКО >

< start="190.857" dur="0.167"> РАБОТНИТЕ НА РАБОТНИТЕ РАБОТНИЦИ КАКО >

< start="191.024" dur="0.233"> РАБОТНИТЕ РАБОТНИЦИ РАБОТИ КАКО ИМА >

< start="191.257" dur="1.869"> РАБОТНИТЕ РАБОТНИЦИ РАБОТИ КАКО Е >

< start="193.126" dur="0.4"> РАБОТНИТЕ РАБОТНИЦИ РАБОТИ КАКО ДА СЕ >

< start="193.526" dur="0.367"> РАБОТНИТЕ РАБОТНИЦИ РАБОТИ КАКО ДА СЕ ДА СЕ >

< start="193.893" dur="0.401"> РАБОТНИТЕ РАБОТНИЦИ РАБОТИ КАКО ДА СЕ ДА СЕ РАБОТИ >

< start="194.294" dur="0.1"> РАБОТНИТЕ РАБОТНИЦИ РАБОТИ КАКО ДА СЕ ДА ГО СПОЛУВААТ ДРУГИ >

< start="194.394" dur="0.3"> ДА СЕ ДА СЕ РАБОТИ ДРУГО >

< start="194.694" dur="0.067"> ISЕ СЕ ДА СЕ РАБОТИ ДРУГИ ВРАБОТНИЦИ >

< start="194.761" dur="0.167"> ДА СЕ РАБОТИ ДРУГИ ВРАБОТНИЦИ ДА >

< start="194.928" dur="0.066"> ДА СЕ РАБОТИ ДРУГИ ВРАБОТУВАНИ ДА РАБОТА >

< start="194.994" dur="0.301"> ДА СЕ РАБОТИ ДРУГИ ВРАБОТУВАНИ ДА РАБОТЕ ЗА >

< start="195.295" dur="0.467"> ISЕ СЕ ДА СЕ РАБОТИ ДРУГИ ВРАБОТНИЦИ ДА РАБОТЕ ДА >

< start="195.762" dur="0.333"> ISЕ СЕ ДА СЕ РАБОТИ ДРУГИ ВРАБОТНИЦИ ДА РАБОТЕ ДО НЕКОИ >

< start="196.095" dur="6.974"> ВРАБОТНИЦИ ДА РАБОТЕ ДО НЕКОИ >

< start="203.069" dur="0.567"> ВРАБОТНИЦИ ДА РАБОТЕТЕ НЕКОИ 17.000 >

< start="203.636" dur="0.267"> ВРАБОТНИЦИ ДА РАБОТЕ ДО НЕКОИ 17.000 СУБОВИ >

< start="203.903" dur="0.401"> ВРАБОТНИЦИ ДА РАБОТЕТЕ ПО НЕКОИ 17.000 САМОУЛНИЦИ ТИЕ >

< start="204.304" dur="0.1"> ВРАБОТНИЦИ ДА РАБОТЕТЕ ПО НЕКОИ 17.000 СУБОВИТЕ ОД КОИ САМО >

< start="204.404" dur="0.233"> 17.000 СОБОДНИЦИ ОД КОИ САМО >

< start="204.637" dur="0.1"> 17.000 ДОБИВНИЦИ ОВИЕ ДА СЕ РАБОТНИ ДЕЛОВИ >

< start="204.737" dur="0.134"> 17.000 СОБОДНИЦИ ОВИЕ ДА СЕ РАБОТЕТЕ ДЕЛОВИ И >

< start="204.871" dur="0.167"> 17.000 СОБОВУВАЧИ кои што прават делови и обезбедуваат >

< start="205.038" dur="0.2"> 17.000 СОБОДНИЦИ, кои прават делови и обезбедуваат услуги >

< start="205.238" dur="0.1"> 17.000 СОБОВУВАЧИ кои што прават делови и обезбедуваат услуги за >

< start="205.338" dur="0.234"> ДЕЛОВИ И ОБЕЗБЕДНИ УСЛУГИ ЗА >

< start="205.572" dur="0.066"> ДЕЛОВИ И ОБЕЗБЕДНИ УСЛУГИ ЗА БОИНГ >

< start="205.638" dur="0.067"> ДЕЛОВИ И ОБЕЗБЕДНИ УСЛУГИ ЗА БО FORЕ ДО >

< start="205.705" dur="0.267"> ДЕЛОВИ И ОБЕЗБЕДУВАЈТЕ УСЛУГИ ЗА БОEЕ ДА ОБИДНЕТЕ >

< start="205.972" dur="0.3"> ДЕЛОВИ И ОБЕЗБЕДУВАЈТЕ УСЛУГИ ЗА БОЕ TOЕ ДА ГО ПРОДАВИТЕ РАБОТА. >

< start="206.272" dur="0.234"> БОEЕ ДА ГИ ОБИДИ РАБОТА. >

< start="206.506" dur="0.067"> БОEЕ ДА ГИ ОБИДИ РАБОТА. ПРОТИВ >

< start="206.573" dur="0.066"> БОEЕ ДА ГИ ОБИДИ РАБОТА. ПРОТИВ ТОА >

< start="206.639" dur="0.167"> БОEЕ ДА ГИ ОБИДИ РАБОТА. ПРОТИВ ТОА Е >

< start="206.806" dur="0.134"> БОEЕ ДА ГИ ОБИДИ РАБОТА. ПРОТИВ ТОА Е Е >

< start="206.94" dur="0.2"> БОEЕ ДА ГИ ОБИДИ РАБОТА. ПРОТИВ ТОА Е ОПШТИ >

< start="207.14" dur="0.367"> БОEЕ ДА ГИ ОБИДИ РАБОТА. ПРОТИВ ТОА Е ОПШТИ ИДЕА >

< start="207.507" dur="0.2"> ПРОТИВ ТОА Е ОПШТИ ИДЕА >

< start="207.707" dur="0.033"> ПРОТИВ ТОА Е ОПШТИ ИДЕА, НО >

< start="207.74" dur="0.1"> ПРОТИВ ТОА Е ОПШТИ ИДЕА, но јас >

< start="207.84" dur="0.267"> ПРОТИВ ТОА Е ОПШТИ ИДЕА, но знам >

< start="208.107" dur="0.034"> ПРОТИВ ТОА Е ОПШТИ ИДЕА, но знам дека има >

< start="208.141" dur="0.167"> ПРОТИВ ТОА Е ОПШТИ ИДЕА, но знам дека е тоа >

< start="208.308" dur="0.367"> ПРОТИВ ТОА Е ОПШТИ ИДЕА, но знам дека има >

< start="208.675" dur="0.066"> ПРОТИВ ТОА Е ОПШТИ ИДЕА, но знам дека има многу >

< start="208.741" dur="0.334"> ПРОТИВ ТОА Е ОПШТИ ИДЕА, но знам дека има многу >

< start="209.075" dur="0.334"> НО ЗНАЕМЕ ТАКА Е многу >

< start="209.409" dur="0.1"> НО ЗНАЕМЕ ТЕА Е МНОГУ НЕРВОСНОСТ >

< start="209.509" dur="0.1"> НО ЗНАЕМЕ ТЕКА Е МНОГУ НЕРВОСНОСНО АМОНГ >

< start="209.609" dur="0.1"> НО ЗНАЕМЕ ТЕКА Е МНОГУ НЕРВОСНОСНО ДОГОВОР >

< start="209.709" dur="0.267"> НЕРВОСНОСНО ПРИМЕНА ДРУГО >

< start="209.976" dur="0.167"> НЕРВОСНОСТА ПОВЕЕ ДРУГНА АВИАЦИЈА >

< start="210.143" dur="0.1"> НЕРВОСНОСТА ПРИДРУИ ДРУГИ ФИРМИ ЗА АВИАЦИЈА >

< start="210.243" dur="0.1"> НЕРВОСНОСТА ПРИДРУИ ДРУГИ ФИРМИ ПО АВИАЦИЈА ТОА >

< start="210.343" dur="0.1"> НЕРВОСНОСТА ПОВЕЕ ДРУГИ ФИРМИ ПО АВИАЦИИ КОИ СЕ >

< start="210.443" dur="0.2"> КОМПАНИИ ЗА АВИАЦИЈА ТИЕ СЕ >

< start="210.643" dur="0.067"> КОМПАНИИ ЗА АВИАЦИЈА ТОА НЕ Е >

< start="210.71" dur="0.2"> КОМПАНИИ ЗА АВИАЦИЈА ТЕА НЕ Е ВО >

< start="210.91" dur="0.501"> КОМПАНИИ ЗА АВИАЦИЈА ТЕА НЕ Е ВО ТОА >

< start="211.411" dur="16.516"> КОМПАНИИ ЗА АВИАЦИЈА ТЕА НЕ Е ВО ОВИЕ ДИРЕКТ >

< start="228.494" dur="0.634"> ОД >

< start="229.128" dur="0.167"> НА СЕГА >

< start="229.295" dur="0.1"> НА СИТЕ ПРОДАВНИЦИ >

< start="229.395" dur="0.134"> ДА СЕ ДА СЕ СОБРАЗОВИТЕ ДА СЕ >

< start="229.529" dur="0.167"> ДА СЕ ДА СЕ РАБОТНИЦИ ДОБИВНИЦИ >

< start="229.696" dur="0.1"> ДА СЕ ДА СЕ РАБОТНИЦИТЕ ДА СЕ РАБОТИ КОЈ >

< start="229.796" dur="0.167"> ДА БИДЕТЕ СУБОВНИЦИ ДА ГО БОИЕ КОЈ >

< start="229.963" dur="0.166"> ДА БИДЕТЕ СУБОВНИЦИ ДА ГО БОИЕ КОИ СЕ >

< start="230.129" dur="0.167"> ДА БИДЕТЕ СИТЕ ИСПОЛНУВАЧИ ДА СЕ РАБОТИ КОИ СЕ РАБОТНО >

< start="230.296" dur="0.334"> ДА БИДЕТЕ СИТЕ ИСПОЛНИЦИ ДА ГО БОИЕ КОИ СЕ РАБОТЕ ДА >

< start="230.63" dur="0.1"> ДА СЕ СОБОДНИЦИ ДА ГО БОИЕ КОИ СЕ РАБОТЕ ДА СЕ СЕ >

< start="230.73" dur="0.2"> ДА СЕ СОБОДНИЦИ ДА СЕ РАБОТЕ КОИ СЕ РАБОТУВААТ ДА СЕ СЕ МОЕ >

< start="230.93" dur="0.1"> ДА БИДЕТЕ СИТЕ ИСПОЛНУВАЧИ ДА СЕ РАБОТИ КОИ СЕ РАБОТЕ ДА СЕ СЕ МОUЕ >

< start="231.03" dur="0.267"> СЕ РАБОТЕ ДА СЕ МОЕ ДА СЕ МОЕ >

< start="231.297" dur="0.1"> СЕ РАБОТЕ ДА СЕ ВКЛУЧУВА СОВЕТНОТО. >

< start="231.397" dur="0.167"> Вклучено. >

< start="231.564" dur="0.067"> Вклучено. НИЕ >

< start="231.631" dur="0.267"> Вклучено. НИЕ СМЕ >

< start="231.898" dur="0.133"> Вклучено. Сè уште сме >

< start="232.031" dur="0.1"> Вклучено. Сè уште чекаме >

< start="232.131" dur="0.034"> Вклучено. Сè уште чекаме >

< start="232.165" dur="0.333"> Вклучено. Сè уште чекаме за А >

< start="232.498" dur="0.367"> Вклучено. Сè уште чекаме многу >

< start="232.865" dur="0.167"> Сè уште чекаме многу >

< start="233.032" dur="0.134"> Сè уште чекаме многу >

< start="233.166" dur="0.067"> Сè уште чекаме за многу детали >

< start="233.233" dur="0.166"> Сè уште чекаме за многу детали и >

< start="233.399" dur="0.067"> Сè уште чекаме на многу детали и нив >

< start="233.466" dur="0.2"> Сè уште чекаме за многу детали и тие велат >

< start="233.666" dur="0.401"> Сè уште чекаме за многу детали и тие велат тие >

< start="234.067" dur="0.2"> НА ДЕТАЛИ И ТИЕ САКАТЕ >

< start="234.267" dur="0.067"> НА ПОДАТОЦИ И ТОА САКАТ ДВЕЕ >

< start="234.334" dur="0.066"> НА ДЕТАЛИ И ОВИЕ САКАТ ДВЕЕТО Е >

< start="234.4" dur="0.167"> НА ПОДАТОЦИ И ОВИЕ САКАТ ДВЕЕТО Е ВО >

< start="234.567" dur="0.434"> НА ПОДАТОЦИ И ОВИЕ САКАТ ДВЕЕТО Е ВО >

< start="235.001" dur="0.067"> НА ПОДАТОЦИ И ТЕКОВИТЕ ДЕВЕЕ Е ВО ДЕТАЛИ >

< start="235.068" dur="0.233"> НА ПОДАТОЦИ И ОВИЕ САКАТ ДВЕЕ Е ВО ДЕТАЛИ И >

< start="235.301" dur="0.2"> ДВЕЕ Е ДЕТАЛИ И >

< start="235.501" dur="0.067"> ДВЕЕТО Е ДЕТАЛИ И ТОА >

< start="235.568" dur="0.1"> ДВЕЕТО Е ДЕТАЛИ И ДА Е Е >

< start="235.668" dur="0.2"> ДВЕЕТО Е ДЕТАЛИ И ТОА Е >

< start="235.868" dur="0.301"> ДВЕЕТО Е ДЕТАЛИ И ТОА Е ПРАШАА. >

< start="236.169" dur="0.2"> ТОА Е ПРАШАЊЕТО. >

< start="236.369" dur="0.067"> ТОА Е ПРАШАЊЕТО. ШТО >

< start="236.436" dur="0.1"> ТОА Е ПРАШАЊЕТО. ШТО СЕ >

< start="236.536" dur="0.2"> ТОА Е ПРАШАЊЕТО. ШТО СЕ ТИЕ >

< start="236.736" dur="0.033"> ТОА Е ПРАШАЊЕТО. ШТО СЕ ТОА ДЕТАЛИ >

< start="236.769" dur="0.234"> ТОА Е ПРАШАЊЕТО. ШТО СЕ ТОА ДЕТАЛИ НА >

< start="237.003" dur="0.4"> ТОА Е ПРАШАЊЕТО. ШТО СЕ ТОА ДЕТАЛИ НА ОВАА >

< start="237.403" dur="0.234"> ШТО СЕ ТОА ДЕТАЛИ НА ОВАА >

< start="237.637" dur="0.1"> ШТО СЕ ТОА ПОДАТОЦИ НА ОВАА ПОГЛАВЈЕ? >

< start="237.737" dur="0.2"> СОВЕТ? >

< start="237.937" dur="0.034"> СОВЕТ? СИТЕ >

< start="237.971" dur="0.1"> СОВЕТ? СИТЕ СИТЕ >

< start="238.071" dur="0.167"> СОВЕТ? СИТЕ ЗНАЕ >

< start="238.238" dur="0.1"> СОВЕТ? СИТЕ СЕ ЗНАЕМЕ Е >

< start="238.338" dur="0.367"> СОВЕТ? СИТЕ СЕ ЗНАЕМЕ ТОА >

< start="238.705" dur="0.267"> СОВЕТ? СИТЕ СЕ ЗНАЕМЕ ТОА ВАШИНГТОН >

< start="238.972" dur="0.2"> СИТЕ СЕ ЗНАЕМЕ ТОА ВАШИНГТОН >

< start="239.172" dur="0.133"> СИТЕ СЕ ЗНАЕМЕ ТОА ПОСТОБА НА ВАШИНГТОН >

< start="239.305" dur="0.067"> СИТЕ СЕ ЗНАЕМЕ ДЕКА ОВОЈ ИЗВЕШТАЈ ЗА ПОСТАВОТ НА Вашингтон >

< start="239.372" dur="0.1"> СИТЕ СЕ ЗНАЕМЕ ДЕКА ОВА ИЗВЕШТАЈ ЗА ПОСТАВУВА WЕТО НА Вашингтон и >

< start="239.472" dur="0.067"> СИТЕ СЕ ЗНАЕМЕ ДЕКА ОВОЈ ИЗВЕСТУВАЕ И ВАШИНГТОН ПОСТ >

< start="239.539" dur="0.3"> СИТЕ СЕ ЗНАЕМЕ ДЕКА ОВИЕ ИЗВЕШТАЈ ЗА ПОСТАВУВАЕТО НА Вашингтон и тие се >

< start="239.839" dur="0.334"> СИТЕ СЕ ЗНАЕМЕ ДЕКА ОВИЕ ИЗВЕШТАЈ ЗА ПОСТАВУВАЕТО НА ВАШИНГТОН И СЕ ТОА >

< start="240.173" dur="0.167"> ИЗВЕСТУВА PЕ НА ПОСТАВИТЕ И ТИЕ ТИЕ >

< start="240.34" dur="0.066"> ИЗВЕСТУВА PЕ НА ПОСТАВИТЕ И ОВИЕ СЕ СЕ >

< start="240.406" dur="0.134"> ИЗВЕСТУВА PЕ НА ПОСТАВИТЕ И ОВОЈ се >

< start="240.54" dur="0.133"> ИЗВЕСТУВА PЕ НА ПОСТАВИТЕ И ОВИЕ СЕ ТОА НА ДОГОВОРОТ >

< start="240.673" dur="0.434"> ИЗВЕСТУВА PЕ НА ПОСТАВИТЕ И ОВИЕ СЕ ТЕА НА ДЕЛОВНИК ВО >

< start="241.107" dur="0.067"> ИЗВЕСТУВА PЕ НА ПОСТАВИТЕ И ТИЕ СЕ ТЕА НА ПРОИЗВОДОТ ВО Вашингтон >

< start="241.174" dur="0.2"> ИЗВЕСТУВА PЕ НА ПОСТАВИТЕ И ТИ СЕ ТОА НА ДЕЛОТ ВО WASHINGTON DC >

< start="241.374" dur="0.234"> НА ПРОИЗВОДОТ ВО WASHINGTON DC >

< start="241.608" dur="0.1"> НА ПРОИЗВОДОТ ВО ТЕЛКИНГ НА Вашингтон >

< start="241.708" dur="0.1"> НА ПРОИЗВОДОТ ВО WASHINGTON DC ДОВЕ DCЕ ЗА ОВДЕ >

< start="241.808" dur="0.167"> НА ПРОИЗВОДОТ ВО ВАШИНГТОН ДЦА ОБЕЗБИВ ЗА >

< start="241.975" dur="0.133"> НА ПРОИЗВОДОТ ВО WASHINGTON DC ДОВЕЕ ЗА 70 $ >

< start="242.108" dur="0.234"> НА ПРОИЗВОДОТ ВО ВАШИНГТОН ДИК ОДГОВОР ЗА 70 милијарди американски долари >

< start="242.342" dur="0.166"> Зборувајќи за милијарди 70 долари >

< start="242.508" dur="0.134"> Зборувајќи за 70 милијарди долари >

< start="242.642" dur="0.133"> Зборувајќи за 70 милијарди долари толку >

< start="242.775" dur="0.134"> ОБЕЗБЕДУВАЕ ЗА ОД 70 милијарди американски долари ПРАШАА >

< start="242.909" dur="0.067"> ОБЕЗБЕДУВАЕ ЗА ОД 70 милијарди американски долари ПРАШАЕТО е, >

< start="242.976" dur="0.233"> Зборувајќи за 70 милијарди долари, така што е прашањето >

< start="243.209" dur="0.367"> Зборувајќи за 70 милијарди долари, така што е прашањето >

< start="243.576" dur="0.1"> Зборувајќи за 70 милијарди американски долари ПРАШАЕТО Е, е 17 >

< start="243.676" dur="0.167"> ПАШ ПРАША ISЕТО Е, Е А 17 >

< start="243.843" dur="0.134"> ПАС ПРАШАЕТО Е, Е 17 ПЕТ >

< start="243.977" dur="0.3"> ПАС ПРАШАЕТО Е, Е 17 ЗА БОИНГ >

< start="244.277" dur="0.1"> ПАША ПРАШАЕТО Е, Е 17 ЗА БОINGЕЕ ЗА ПОДНЕСУВАЕ >

< start="244.377" dur="0.167"> ПАША ПРАШАЕТО Е, Е 17-та ЗА БЕИНСКА ПОБЕУВАЕ >

< start="244.544" dur="0.2"> ЗА БОINGЕЕ ПОД БЕЗБЕДУВАЕ >

< start="244.744" dur="0.1"> ЗА БОEЕ ПОДГОТОВКИ РАБОТА РАМКА >

< start="244.844" dur="0.2"> ЗА БЕИЦИТЕ ПОДОБРУВАЕ ОВАА РАМКА >

< start="245.044" dur="0.201"> ЗА БОEЕ ПОДНЕСУВА ПРИКАAНА РАМКА ОВАА КАКО >

< start="245.245" dur="0.133"> ЗА БОEЕ ПОДНЕСУВАЕ БЕЗ РАМКА ОВОЈ САМО >

< start="245.378" dur="0.1"> ЗА БОEЕ ПОДНЕСУВАЕ БЕЗ РАМКА ОВОЈ КАКО ТЕМА И ДА >

< start="245.478" dur="0.167"> РАМКИ ОД ОВОЈ ТЕМАЛВИ И >

< start="245.645" dur="0.167"> РАМКИ ОД ОВОЈ ТЕМАЛВИ И >

< start="245.812" dur="0.2"> РАМКИ ОД ОВИЕ ПОВЕЕ И СОВЕТНИК >

< start="246.012" dur="0.033"> РАМКИТЕ ОВА КАКО ТЕМА СОВЕТНИЦИ И СУБОВНИЦИТЕ ПО >

< start="246.045" dur="0.301"> РАМКИ ОВА КАКО ТЕМА ПОВЕЕ И СУБОВНИЦИТЕ ДА СЕ >

< start="246.346" dur="0.4"> РАМКИТЕ ОВА КАКО ТЕМАТЕЛИ И НАУБОДНИКОТ САМО ДА Е >

< start="246.746" dur="0.1"> РАМКИТЕ ОВА КАКО ТЕМА И ПРОДАВНИЦИТЕ ДА СЕ ВААТ >

< start="246.846" dur="0.2"> СУБОВНИКОТ САКО ПОВЕ TЕ >

< start="247.046" dur="0.067"> ПРОДАВНИОТ САКО ДА СЕ ИЗВЕДУВА >

< start="247.113" dur="0.134"> ПРОДАВНИОТ САКО ДА СЕ РАБОТИ 17 >

< start="247.247" dur="0.066"> ПРОДАВНИОТ СИТЕ ДА ЈА ПОВЕЕ 17 милијарди >

< start="247.313" dur="0.367"> ПРОДАВНИОТ СИТЕ ДА ЈА ПОВЕЕ 17 милијарди >

< start="247.68" dur="0.1"> ПРОДАВНИОТ САКО ДА СЕ ВИДИ 17 милијарди заеми >

< start="247.78" dur="0.301"> ОД 17 милијарди заеми >

< start="248.081" dur="0.066"> ОД 17 милијарди гарантни заеми >

< start="248.147" dur="0.167"> ОД 17 милијарди гарантни заеми за >

< start="248.314" dur="0.067"> ОД 17 милијарди гарантни заеми за боење, >

< start="248.381" dur="0.267"> ОД 17 милијарди гарантни заеми за борбени активности, и >

< start="248.648" dur="0.3"> ГАРАНЦИИ ЗА БОИНГ, И >

< start="248.948" dur="0.1"> ГАРАНЦИИ ЗА БОИНГ, И НЕШТО >

< start="249.048" dur="0.067"> ГАРАНЦИИ ЗА БОИНГ, И НЕШТО ЕЛЕС >

< start="249.115" dur="0.067"> ГАРАНЦИИ ЗА БОИНГ, И НЕШТО ЕДНО Е Е >

< start="249.182" dur="0.367"> НАДВОРЕШНИЦИ ЗА БОИНГ, И НЕШТО ЕДНО Е ДОСТАВ >

< start="249.549" dur="0.1"> ГАРАНЦИИТЕ ЗА БОИНГ, И НЕКОЈ ЕДНО Е ДА Е ДА СЕ >

< start="249.649" dur="0.233"> НЕКОГАШ ДВЕ Е ДОСТОРНО >

< start="249.882" dur="0.101"> НЕКОГАШ ДО Е ДОГОВОР Е ДА СЕ СЛУЧУВА >

< start="249.983" dur="0.2"> НЕКОГАШ ДВЕЕ Е ДА ОВОЈ СЕ УЧЕЕ. >

< start="250.183" dur="0.167"> СЕ СО РАБОТНО >

< start="250.35" dur="0.1"> СЕ СО РАБОТНО И >

< start="250.45" dur="0.066"> СЕ СО РАБОТНО И ПОТОА >

< start="250.516" dur="0.267"> СЕ СО РАБОТНО И ТОГО >

< start="250.783" dur="0.034"> СЕ СО РАБОТНО И ТОГА балансот >

< start="250.817" dur="0.233"> СЕ СО РАБОТНО И ТОГА балансот на >

< start="251.05" dur="0.367"> СЕ СО РАБОТНО И ТОГА балансот на тоа >

< start="251.417" dur="0.201"> И ТОГА балансот на тоа >

< start="251.618" dur="0.066"> И ТОА ДОГОВОРИТЕ ОД ТОА Е >

< start="251.684" dur="0.1"> И ТОГА БИЛАНСОТ НА ТОА .Е БИДЕ >

< start="251.784" dur="0.134"> И ТОГА БИЛАНСОТ НА ОВОЈ Е СЕ ОДБИ >

< start="251.918" dur="0.067"> И ТОА ДОГОВОРИТЕ ОД ОВОЈ Е СЕ ОДБОРИ >

< start="251.985" dur="0.3"> И ТОА ДОГОВОРИТЕ ОД ОВОЈ Е ДА СЕ ОДГОВОРИ >

< start="252.285" dur="0.3"> BEЕ СЕ ДА СЕ ДА СЕ >

< start="252.585" dur="0.1"> BEЕ СЕ ОДБИРАТЕ СО СУБОВИТЕ, >

< start="252.685" dur="0.1"> BEЕ СЕ ДА СЕ ОБУДУВАТЕ НА СУБОВИТЕ, ТОА >

< start="252.785" dur="0.167"> BEЕ СЕ ДА СЕ ОБУДУВАТЕ НА СУБОВИТЕ, ТОА ТОА >

< start="252.952" dur="0.267"> BEЕ СЕ ДА СЕ ОБУДУВАТЕ СО СОБОДНИЦИТЕ, ТОА ДА СЕ ПРАБОЛНО >

< start="253.219" dur="0.2"> СОБОВНИЦИ, ТОА КАКО ПРАБОЛНО >

< start="253.419" dur="0.1"> СОБОВНИЦИ, ТОА КАКО ПРАБАЛНИ РАБОТИ >

< start="253.519" dur="0.267"> СУБОВУВАЧИ, ТОА КАКО ОД РАБОТНИ РАБОТИ. >

< start="253.786" dur="0.167"> ВЕЖБА. >

< start="253.953" dur="0.067"> ВЕЖБА. Ако >

< start="254.02" dur="0.067"> ВЕЖБА. АКО ИТ >

< start="254.087" dur="0.2"> ВЕЖБА. АКО Е >

< start="254.287" dur="0.434"> ВЕЖБА. АКО Е 17 УСД >

< start="254.721" dur="0.1"> ВЕЖБА. Ако е 17 милијарди долари >

< start="254.821" dur="0.133"> ВЕЖБА. Ако е 17 милијарди долари ВКУПНО >

< start="254.954" dur="0.1"> ВЕЖБА. АКО Е 17 милијарди долари ВКУПНО ЗА >

< start="255.054" dur="0.167"> АКО Е 17 милијарди долари ВКУПНО ЗА >

< start="255.221" dur="0.167"> АКО Е 17 милијарди американски долари ВКУПНО ЗА >

< start="255.388" dur="0.267"> Ако е 17 милијарди долари ВКУПНО ЗА индустријата >

< start="255.655" dur="0.067"> АКО Е 17 милијарди американски долари ВКУПНО ЗА ОПИС НА ИНДУСТРИЈАТА >

< start="255.722" dur="0.233"> АКО Е 17 милијарди американски долари ВКУПНО ЗА ОПИС НА ИНДУСТРИЈАТА >

< start="255.955" dur="0.1"> АКО Е 17 милијарди американски долари ВКУПНО ЗА ПРИДРУУВАЕТО НА ИНДУСТРИЈАТА ПРАШАЕ >

< start="256.055" dur="0.201"> ИНДУСТРИЈАТА ОПИШТЕ ПРАШАА >

< start="256.256" dur="0.166"> ИНДУСТРИЈАТА ОПИШТЕ ПРАШАА ОД >

< start="256.422" dur="0.067"> ИНДУСТРИЈАТА ОПИШТЕ ПРАШАА ОД ПРЕД, >

< start="256.489" dur="0.367"> ИНДУСТРИЈАТА ОПИШТЕ ПРАШАА ОД ПРЕД, КАКО >

< start="256.856" dur="0.1"> ИНДУСТРИЈАТА ОПИШТЕ ПРАШАА ОД ПРЕД, КАКО МНОГУ >

< start="256.956" dur="0.801"> ИНДУСТРИЈАТА ОПИШТЕ ПРАШАА ОД ПРЕД, КАКО MЕ МОЕ >

< start="257.757" dur="0.2"> ОД ПРЕД, КАКО МОЕ Е >

< start="257.957" dur="10.911"> ОД ПРЕД, КАКО МНОГУ ILLЕ ТОА >

< start="268.868" dur="0.067"> ОД ПРЕД, КАКО МНОГУ WЕ ДА ЈА ОВА >

< start="268.935" dur="0.334"> ОД ПРЕД, КАКО МНОГУ ILLЕ ДА СЕ ОДИЕ ДА >

< start="269.269" dur="0.3"> ОД ПРЕД, КАКО МНОГУ ILLЕ ДЕКА ДА СЕ ОДИ ДА СПОРЕДИ >

< start="269.569" dur="0.133"> ОД ПРЕД, КАКО МНОГУ WЕ ДЕКА ОД ОДГОВОР >

< start="269.702" dur="0.267"> ОД ПРЕД, КАКО МНОГУ WЕ ДА СЕ ОДМЕ ДА ГО СПОРЕД НА ДВД >

< start="269.969" dur="0.267"> ОДИЕ ДА СЕРВИ НА ДВД >

< start="270.236" dur="0.267"> ОДИЕ ДА СЕРВИ НА ПОВЕЕ АВИАЦИЈА >

< start="270.503" dur="0.067"> ТОА ОД СВЕТ НА ПРОИЗВОДСТВО НА АВИАЦИСКИОТ ДВД >

< start="270.57" dur="0.067"> ТОА ОД СВЕТ НА ПРОИЗВОД НА ПРОИЗВОДСТВО АВИАЦИЈА >

< start="270.637" dur="0.2"> ТОА ОД ДРУГОВИТЕ НА ПРОИЗВОДСТВО НА ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ АВИАЦИЈА ВО >

< start="270.837" dur="0.233"> ПРОИЗВОДСТВО НА АВИАЦИЈА ВО >

< start="271.07" dur="0.134"> ПРОИЗВОД НА АВИАЦИЈА ВО ОБЕДИНЕТОТО >

< start="271.204" dur="0.1"> ПРОИЗВОДСТВО НА АВИАЦИЈА ВО ОБЕДИНЕТИТЕ држави. >

< start="271.304" dur="0.167"> СОЕДИНЕТИ ДРЖАВИ. >

< start="271.471" dur="0.1"> СОЕДИНЕТИ ДРЖАВИ. >> >> >

< start="271.571" dur="0.1"> СОЕДИНЕТИ ДРЖАВИ. >> БЕСПЛАТНО >

< start="271.671" dur="0.1"> СОЕДИНЕТИ ДРЖАВИ. >> СЕ ПОГЛАВИ >

< start="271.771" dur="0.2"> СОЕДИНЕТИ ДРЖАВИ. >> СЕ ГЛАВНА БО BOИНГ >

< start="271.971" dur="0.034"> СОЕДИНЕТИ ДРЖАВИ. >> СЕ ПОГЛАВИ БОEЕ ПОВЕЕ >

< start="272.005" dur="0.333"> СОЕДИНЕТИ ДРЖАВИ. >> СЕ ПОГЛАВИ БОИТЕ АКО >

< start="272.338" dur="0.434"> СОЕДИНЕТИ ДРЖАВИ. >> ГОДИНА СВЕТЕ БОИНГ ОГЛАС >

< start="272.772" dur="0.2"> >> ГОДИНА СВЕТЕ БОИНГ ОГЛАС >

< start="272.972" dur="0.2"> >> ГОДИНА ДА СЕ ГО СВЕДА БУINGИНГ ОГЛАСНА ХИТ >

< start="273.172" dur="0.167"> >> ГОДИШ ДОБИВЕ ДА СЕ ГО ПРАВИЛА ФИНАНСИСКО ГОЛЕМО хит >

< start="273.339" dur="0.067"> >> СЕ ПОГЛЕДУВА БОЕ ДА СЕ ПОГОЛЕМЕ ОГЛАСНА ХИТ ФИНАНСИСКО ПОВЕЕ >

< start="273.406" dur="0.1"> >> СЕ ПОГЛЕДИ ДА ГО БУИЕ СЕ ОГЛАСНО ХИТ ФИНАНСИСКО ПОВЕЕ СО НЕГО >

< start="273.506" dur="0.2"> ХИТ ФИНАНСИСКО ПОВЕЕ НА >

< start="273.706" dur="0.067"> ХИТ ФИНАНСИСКО ПОД 737 >

< start="273.773" dur="0.133"> ХИТ ФИНАНСИСКО ПОВЕЕ СО 737 MAX >

< start="273.906" dur="0.101"> ХИТ ФИНАНСИСКО ПОВЕЕ НА МАКСКИОТ КРИЗА 737 >

< start="274.007" dur="0.066"> ХИТ ФИНАНСИСКО ПОВЕЕ НА МАКСКИОТ КРИЗА НА 737 ВО >

< start="274.073" dur="0.334"> ХИТ ФИНАНСИСКО ПОВЕЕ НА ГОДИНАТА КАРИЗА 737 ВО >

< start="274.407" dur="0.334"> 737 MAX CRISIS IN >

< start="274.741" dur="0.1"> 737 MAX CRISIS IN CORONAVIRUS >

< start="274.841" dur="0.066"> 737 ГОДИНА КРИЗА ВО КОРОНАВИРУС, НО >

< start="274.907" dur="0.101"> 737 MAX CRISIS IN CORONAVIRUS, НО над >

< start="275.008" dur="0.267"> 737 MAX CRISIS IN CORONAVIRUS, НО над >

< start="275.275" dur="0.1"> 737 ГОДИНА КРИЗА ВО КОРОНАВИРУСОТ, НО НАЈГОЛЕМО >

< start="275.375" dur="0.233"> КОРОНАВИРУС НО ПОСЛЕДНОТО >

< start="275.608" dur="0.167"> КОРОНАВИРУС, НО ОД ПОСЛЕДНИОТ Три >

< start="275.775" dur="0.167"> КОРОНАВИРУС НО ОД ПОСЛЕДНАТА ТРИ ТРГОВИЈА >

< start="275.942" dur="0.1"> КОРОНАВИРУС, НО ОД ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ ТРГОВСКИ сесии >

< start="276.042" dur="0.167"> КОРОНАВИРУС, НО ОД ПОСЛЕДНИОТ ТРИ СЕКТОР ЗА ТРГОВСКИ СЕДНИЦИ >

< start="276.209" dur="0.167"> СЕКТОР ЗА ТРГОВСКИ СЕДНИЦИ >

< start="276.376" dur="0.066"> ТРГ ТРГОВСКИ СЕКЦИИ СТОКОВ Е >

< start="276.442" dur="0.067"> ТРГОВСКИ СЕКЦИИ СТОКИ СЕ ДОГОВОР >

< start="276.509" dur="0.3"> ТРГ ТРГОВСКИ СЕКЦИИ БЕРЗИРАЕ 66%. >

< start="276.809" dur="0.201"> Е до 66%. >

< start="277.01" dur="0.133"> Е до 66%. КАКО >

< start="277.143" dur="0.134"> Е до 66%. КАКО БИ >

< start="277.277" dur="0.233"> Е до 66%. КАКО ДА СЕ БИДЕ >

< start="277.51" dur="0.167"> Е до 66%. КАКО ДА СЕ КАРАКТЕРИЗИРАТЕ >

< start="277.677" dur="0.233"> КАКО ДА СЕ КАРАКТЕРИЗИРАТЕ >

< start="277.91" dur="0.267"> КАКО ДА СЕ КАРАКТЕРИЗИРАТЕ БОИНГ >

< start="278.177" dur="0.067"> КАКО ДА СЕ КАРАКТЕРИЗИРАТЕ ФИНАНСИСКО БОEЕ >

< start="278.244" dur="0.034"> КАКО ДА СЕ КАРАКТЕРИЗИРАТЕ БОЕ ФИНАНСИСКО КАКО >

< start="278.278" dur="0.266"> КАКО ДА СЕ КАРАКТЕРИЗИРАТЕ БОЕ ФИНАНСИСКО КАКО А. >

< start="278.544" dur="0.267"> БЕEЕ ФИНАНСИСКО КАКО А. >

< start="278.811" dur="0.1"> БЕИЕ ФИНАНСИСКО КАКО КОМПАНИЈА >

< start="278.911" dur="0.101"> БЕИЕ ФИНАНСИСКО КАКО ПРАВО НА КОМПАНИЈА >

< start="279.012" dur="0.2"> БЕИРА FЕ ФИНАНСИСКО КАКО КРАТКО ПРАВО СЕГА? >

< start="279.212" dur="0.167"> Право на компанијата сега? >

< start="279.379" dur="0.133"> Право на компанијата сега? >> >> >

< start="279.512" dur="0.501"> Право на компанијата сега? >> БОИНГ >

< start="280.013" dur="1.468"> Право на компанијата сега? >> БОЕINGЕ Е >

< start="281.481" dur="0.767"> Право на компанијата сега? >> БОEЕ ISЕТО е ЧИСТА >

< start="282.248" dur="0.034"> Право на компанијата сега? >> БОEЕ ISЕ е чист хит >

< start="282.282" dur="0.367"> Право на компанијата сега? >> БОEЕ ISЕТО е ЧИСОТ ПОДНЕСУВА >

< start="282.649" dur="0.2"> >> БОEЕ ISЕТО е ЧИСОТ ПОДНЕСУВА >

< start="282.849" dur="0.066"> >> БОEЕ ISЕТО е ЧИСОТ ХИТ од страна на >

< start="282.915" dur="0.201"> >> БОEЕ ISЕТО е ЧИСОТ ХИТ од страна на Макс >

< start="283.116" dur="0.133"> >> БОEЕ ISЕ е ЧАСОТ ХИТ ОД МАКСКИОТ ЗДРАВЈЕ >

< start="283.249" dur="0.067"> >> БОEЕ ISЕТО е ЧИСОТ ХИТ ОД МАКСКОТО ОБЕЗБЕДУВАЕ КОГА >

< start="283.316" dur="0.2"> >> БОEЕ ISЕТО е ЧИСОКО УСЛОВО ОД МАКСОТО ОБЕЗБЕДУВАЕ КОИ СЕ >

< start="283.516" dur="0.234"> ГОЛЕМОТ ОБЕЗБЕДУВАЕ ШТО СЕ >

< start="283.75" dur="0.1"> ГОЛЕМОТ ОБЕЗБЕДУВАЕ КОИ СЕ РАЗГОВОРИ >

< start="283.85" dur="0.4"> ГОЛЕМОТО ОБЕЗБЕДУВАЕ КОИ СЕ РАЗГЛЕДУВААТ ПОВЕЕ >

< start="284.25" dur="7.174"> ГЛАСНОТО ОБЕЗБЕДУВАЕ КОИ СЕ РАЗГОВОРИ ПРЕГЛЕД >

< start="291.424" dur="0.267"> ГОЛЕМОТО ОБЕЗБЕДУВА WHЕ КОИ СЕ РАЗГОВОРИ ГО ГОДИНА. >

< start="291.691" dur="0.2"> ПОСТАВНА ГОДИНА. >

< start="291.891" dur="0.134"> ПОСТАВНА ГОДИНА. Нивната >

< start="292.025" dur="0.066"> ПОСТАВНА ГОДИНА. Нивната цел >

< start="292.091" dur="0.267"> ПОСТАВНА ГОДИНА. Нивната цел на >

< start="292.358" dur="0.067"> ПОСТАВНА ГОДИНА. Нивната цел е да се добие >

< start="292.425" dur="0.234"> ПОСТАВНА ГОДИНА. Нивната цел е да се вратат >

< start="292.659" dur="0.4"> ПОСТАВНА ГОДИНА. Нивната цел е да ги добиете назад >

< start="293.059" dur="0.2"> Нивната цел е да ги добиете назад >

< start="293.259" dur="0.1"> Нивната цел е да се добие назад и >

< start="293.359" dur="0.134"> Нивната цел е да се вратат назад и да летаат >

< start="293.493" dur="0.066"> Нивната цел е да се здобијат и да летаат против нив >

< start="293.559" dur="0.067"> Нивната цел е да се здобијат со заостанување и да летаат ПОВЕЕ Е >

< start="293.626" dur="0.3"> Нивната цел е да се здобијат со рецепт и да летаат ПРОТИВ Е ДА >

< start="293.926" dur="0.334"> Нивната цел е да се здобијат и да летаат ПОТВРД Е СРЕДНО >

< start="294.26" dur="0.167"> И ЛЕКОТ ПОВЕЕ СЕ СРЕДНО >

< start="294.427" dur="0.067"> И ЛЕКОТ ПОВЕЕ СЕ СРЕДНО НА >

< start="294.494" dur="0.167"> И ЛЕYЕ ПО ПОВЕЕ СЕ СРЕДНО НА >

< start="294.661" dur="0.133"> И ЛЕЕ ПО ПОВЕЕ СЕ СРЕДНО НА ЗЕМЈАТА. >

< start="294.794" dur="0.167"> НА ЗЕМЈАТА. >

< start="294.961" dur="0.067"> НА ЗЕМЈАТА. НИЕ >

< start="295.028" dur="0.066"> НА ЗЕМЈАТА. НИЕ СМЕ >

< start="295.094" dur="0.301"> НА ЗЕМЈАТА. СЕГА СЕГА >

< start="295.395" dur="0.2"> НА ЗЕМЈАТА. СЕГА СЕ СЛУЧУВАМЕ >

< start="295.595" dur="0.133"> НА ЗЕМЈАТА. СЕГА СЕ СЛУЧУВАМЕ >

< start="295.728" dur="0.301"> НА ЗЕМЈАТА. СЕГА СЕ СЛУЧУВАМЕ СЕ СЛУБЕНИ >

< start="296.029" dur="0.2"> СЕГА СЕ СЛУЧУВАМЕ СЕ СЛУБЕНИ >

< start="296.229" dur="0.1"> СЕГА СЕ СЕГУВАМЕ СЕ РЕПУБЛИМЕ ТОА >

< start="296.329" dur="0.1"> СЕГАМЕ СЕ СЕГУВАМЕ СЕ РЕПУБЛИИ ОВИЕ >

< start="296.429" dur="0.1"> СЕГА СЕ СЛУЧУВАМЕ СЕ РЕПУБЛИКА ОВИЕ МОЕ >

< start="296.529" dur="0.4"> СЕГА СЕ СЛУЧУВАМЕ СЕ РЕПУБЛИМЕ ОД МОЕ МО STARTЕ ДА ПОЧНЕТ >

< start="296.929" dur="0.101"> СЕГА СЕ СЛУЧУВАМЕ СЕ СЕ СЛУЧУВАМЕ ДА СЕ МОЕ да започнат ПРОДУКЦИЈА >

< start="297.03" dur="0.166"> ТОА МОЕ да започнат ПРОДУКЦИЈА >

< start="297.196" dur="0.067"> ТОА МОЕ ДА ПОЧНАТ ПРОИЗВОД НА >

< start="297.263" dur="0.067"> ТОА МОЕ да започнат ПРОДУКЦИЈА НА >

< start="297.33" dur="0.233"> ТОА МОЕ ДА ПОЧНАТ ПРОДУКЦИЈА НА МАКСОТ >

< start="297.563" dur="0.067"> ТОА МОЕ ДА ПОЧНАТ ПРОДУКЦИЈА НА МАКСОТ ВО >

< start="297.63" dur="0.334"> ТОА МОЕ да започнат ПРОДУКЦИЈА НА МАКСОТ ВО ИТ >

< start="297.964" dur="0.334"> ТОА МОЕ да започнат ПРОДУКЦИЈА НА МАКСОТ ВО ИЗ РЕНТОН >

< start="298.298" dur="0.1"> ТОА МОЕ ДА ПОЧНАТ ПРОИЗВОДСТВО НА МАКСОТ ВО РЕНТОН ПРОТИВ >

< start="298.398" dur="0.166"> НА МАКСОТ ВО ИТ РЕНТОН ПРОТИВ >

< start="298.564" dur="0.101"> НА МАКСОТ ВО ИТ РЕНТОН ПРОТИВ ВО >

< start="298.665" dur="0.266"> НА МАКСОТ ВО ИЗ РЕНТОН ПРОТИВ МОAYЕ. >

< start="298.931" dur="0.201"> ВО МАЈ. >

< start="299.132" dur="0.066"> ВО МАЈ. ТИЕ >

< start="299.198" dur="0.167"> ВО МАЈ. ТИЕ БЕА >

< start="299.365" dur="0.134"> ВО МАЈ. ТИЕ СЕ ТАРГЕТИНГ >

< start="299.499" dur="0.066"> ВО МАЈ. ТИЕ СЕ ТАРГЕТСКИ АПРИЛ >

< start="299.565" dur="0.267"> ВО МАЈ. НИЕ СЕ ТАРГИРААТ АПРИЛ, НО >

< start="299.832" dur="0.134"> НИЕ СЕ ТАРГИРААТ АПРИЛ, НО >

< start="299.966" dur="0.1"> ТИЕ СЕ СЛЕДУВААТ АПРИЛ, НО Јас >

< start="300.066" dur="0.067"> НИЕ СЕ СЛЕДУВААТ АПРИЛ, НЕ САМО >

< start="300.133" dur="0.2"> НИЕ СЕ СЛЕДУВААТ АПРИЛ, НЕ МИСЛУВАМЕ >

< start="300.333" dur="0.4"> НИЕ СЕ СЛЕДУВААТ АПРИЛ, НЕ МИСЛУВАМЕ МОЕ >

< start="300.733" dur="0.434"> НИЕ СЕ СЛЕДУВААТ АПРИЛ, НЕ МОINЕ ДА МОЕМАМЕ >

< start="301.167" dur="11.545"> НИЕ СЕ СЛЕДУВААТ АПРИЛ, НЕ МОINЕ ДА МОЕМЕ МОЕ ДА СЕ ДА ГО ДОБРУВАМЕ >

< start="312.712" dur="0.167"> Мислам дека можеме да го собереме тоа >

< start="312.879" dur="0.066"> Мислам дека можеме да го собереме тоа >

< start="312.945" dur="0.134"> Мислам дека МО GЕМЕ ДА СЕ ДА ГО ДОБИРАМЕ МОЕ >

< start="313.079" dur="0.067"> Мислам дека МО GЕМЕ ДА СЕ ДА ГО ДОБИРАМЕ МОЕ ДА СЕ ПОЧНАТ >

< start="313.146" dur="0.2"> Мислам дека МО GЕМЕ ДА СЕ ДА ГО ДОБИРАМЕ МОЕ МОЕ ПОЧНЕТ ВРЕМЕ >

< start="313.346" dur="0.3"> Мислам дека МОATЕМЕ ДА СЕ ДА ГО ПОГЛАСМЕ МОAYЕ МОЕ ДА СТАРТУВА ВРЕМЕ ТОА >

< start="313.646" dur="0.1"> Мислам дека МО GЕМЕ ДА СЕ ДА ГО ДОБИРАМЕ МОЕ МОЕ ДА СТАРТУВА ВРЕМЕ ВРЕМЕ ТОА Е >

< start="313.746" dur="0.234"> МОAYЕ ПОЧЕТНА ВРЕМЕ ТОА Е >

< start="313.98" dur="0.2"> МОAYЕ ПОЧЕТУВА ВРЕМЕТО КОГО СЕ ПОСТОИ >

< start="314.18" dur="0.1"> МОAYЕ ПОЧЕТНА ВРЕМЕ ТОА СЕ ИЗВЕДУВА. >

< start="314.28" dur="0.2"> СЕ ИЗВЕДУВА. >

< start="314.48" dur="0.1"> СЕ ИЗВЕДУВА. БЕА >

< start="314.58" dur="0.067"> СЕ ИЗВЕДУВА. ДА СЕ РАБОТЕ >

< start="314.647" dur="0.1"> СЕ ИЗВЕДУВА. ДА СЕ РАБОТЕ ДА >

< start="314.747" dur="0.401"> СЕ ИЗВЕДУВА. ОБЕДИЕ ДА СЕ ДОБИЕ >

< start="315.148" dur="0.333"> ОБЕДИЕ ДА СЕ ДОБИЕ >

< start="315.481" dur="0.034"> ОБЕДИЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ПОДДРУВААТ РЕДИФИРМАЦИЈА >

< start="315.515" dur="0.1"> ОБЕДИЕ ДА СЕ ДА ЈА ДА СЕ ДА ГО ПОДВРДУВАМЕ РАБОТНАТА НА >

< start="315.615" dur="0.1"> ОБЕДИЕ ДА ПОБЕДАМЕ ДА ЈА ПОДВРДАТ РЕФИРМАЦИЈА НА ТОА >

< start="315.715" dur="0.067"> ОБЕДИЕ ДА ПОБЕДАМЕ ДА ЈА ПОДВРДАТЕТЕ СО СЕГА >

< start="315.782" dur="0.333"> САКАТЕ ДА ГО ПОБЕДАМЕ ПОВРЗАНУВА OFЕ НА СЕГА И >

< start="316.115" dur="0.167"> Потврда за тоа сега и >

< start="316.282" dur="0.067"> Потврда за тоа сега и тоа >

< start="316.349" dur="0.1"> Потврда за тоа што сега и тоа >

< start="316.449" dur="0.1"> Потврда за тоа сега и тоа е >

< start="316.549" dur="0.4"> Потврда за тоа што сега и тоа е >

< start="316.949" dur="0.067"> Потврда за тоа сега и таа е дел >

< start="317.016" dur="0.2"> Потврда за тоа сега и таа е дел од >

< start="317.216" dur="0.101"> Потврда за тоа сега и таа е дел од >

< start="317.317" dur="0.2"> СЕ Е ДЕЛ ДЕЛ >

< start="317.517" dur="0.1"> ИМА ДЕЛА ДЕЛ НА ВИРУС >

< start="317.617" dur="0.333"> ИМА ДАЛИ ДЕЛ НА ВИРУС И >

< start="317.95" dur="0.101"> СЕ Е ДЕЛ ОД ВИРУС И ИТ >

< start="318.051" dur="0.1"> HЕ БИДЕ ДЕЛ ОД ВИРУС И ITЕ Е >

< start="318.151" dur="0.3"> HЕ БИДЕ ДЕЛ ОД ВИРУС И ITЕ Е СЕ >

< start="318.451" dur="0.1"> ASЕ Е ДЕЛ ОД ВИРУС И ITЕ ANЕ СЕ >

< start="318.551" dur="0.234"> ВИРУС ИТЕ Е СЕ >

< start="318.785" dur="0.133"> ВИРУС ИТЕ HAЕ СЕ ИСПОЛНУВААТ >

< start="318.918" dur="0.167"> ВИРУС ИТЕ HAЕ ИМА ДА СЕ ИСПОЛНУВААТ ТОА >

< start="319.085" dur="0.1"> ВИРУС ИТЕ HAЕ ИМА ДА СЕ ИСПОЛНУВААТ СИТЕ САМО >

< start="319.185" dur="0.267"> ВИРУС ИТЕ HAЕ ИМА ДА СЕ ИСПИТУВА ОВО СЕ ТОА >

< start="319.452" dur="0.367"> ВИРУС ИТЕ HAЕ ИМА ДА СЕ ИСПИТУВА ОВО СЕ ТОА СЕ >

< start="319.819" dur="0.1"> ВИРУС ИТЕ HAЕ ИМА ДА СЕ ИСПОЛНУВААТ ТОА, ТОА СЕ ТОА >

< start="319.919" dur="0.234"> ВРАБОТУВА ТОА, ТОА СЕ ТОА СЕ >

< start="320.153" dur="0.066"> ВРАБОТУВАТЕ ОВО СИТЕ ОВИЕ СИТЕ ВИД >

< start="320.219" dur="0.201"> ВЕЕ ДА СЕ ТОА ОВИЕ СИТЕ ОСНОВИ НА >

< start="320.42" dur="0.066"> ВЕЕ ДА СЕ ОВИЕ ОВИЕ СИТЕ ОД ТЕЛИ >

< start="320.486" dur="0.401"> ВРАБОТУВА ТОА, ОД ОВИЕ СИТЕ ОСНОВИ ДЕЦА ТОА >

< start="320.887" dur="0.1"> ИМПАКТИТЕ ОД ОВИЕ ТИЕ СИТЕ ОСНОВИ НА СЕКОВИТЕ ТОА СЕ НАСИЛНО >

< start="320.987" dur="0.2"> ОДРУВАЕ НА СИНИЦИТЕ ТОА СЕ НАСИЛНО >

< start="321.187" dur="0.167"> ПРИДОВИ НА СИНИЦИТЕ ТОА СЕ, СЕ НАСОБНО Е >

< start="321.354" dur="0.5"> ОСНОВИ НА НЕГОВИТЕ ТОА, кои се надевам OPЕ И >

< start="321.854" dur="0.1"> ПРИДОБИ НА СИНИЦИТЕ, кои се надевам дека ќе бидат и >

< start="321.954" dur="0.067"> ПРИДОВИ НА СИНИЦИТЕ, КОИ СЕ НАСИЛНО WЕ И МАРКЕТ >

< start="322.021" dur="0.334"> ПРИДОБИВНИ СИНИЦИ ОД НИВНОСТА WЕ И МАРКЕТ Е >

< start="322.355" dur="0.3"> ANDЕ И МАРКЕТ Е >

< start="322.655" dur="0.1"> ANDЕ И МАРКЕТ Е ИСПИТУВА >

< start="322.755" dur="0.301"> ANDЕ И МАРКЕТ Е ИСПИТУВА НЕКОЈ >

< start="323.056" dur="0.1"> ANDЕ И МАРКЕТ Е ИЗГЛЕДУВА НЕКОЈ СОВЕР. >

< start="323.156" dur="0.233"> ИЗВЕСТУВАЕ НЕКОИ ПОВЕЕ. >

< start="323.389" dur="0.1"> ИЗВЕСТУВАЕ НЕКОИ ПОВЕЕ. БОИНГ >

< start="323.489" dur="0.1"> ИЗВЕСТУВАЕ НЕКОИ ПОВЕЕ. БЕEЕ >

< start="323.589" dur="0.067"> ИЗВЕСТУВАЕ НЕКОИ ПОВЕЕ. БЕINGЕ НА ПОСЛЕДНАТА недела >

< start="323.656" dur="0.2"> ИЗВЕСТУВАЕ НЕКОИ ПОВЕЕ. БЕINGЕ ПОСЛЕДНАТА недела >

< start="323.856" dur="0.067"> ИЗВЕСТУВАЕ НЕКОИ ПОВЕЕ. БОEЕЕ НА ПОСЛЕДНАТА ВИДЕНА СЕ ЕДНА >

< start="323.923" dur="0.234"> ИЗВЕСТУВАЕ НЕКОИ ПОВЕЕ. БЕЕINGЕ НА ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА Една од >

< start="324.157" dur="0.2"> БЕЕINGЕ НА ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА Една од >

< start="324.357" dur="0.1"> БОEЕASTЕ НА ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА ЕД ЕДНА ОД >

< start="324.457" dur="0.067"> БОINGЕASTЕ НА ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА ЕДНА НАЈДОБРА, >

< start="324.524" dur="0.1"> БОINGЕЕ НА ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА ЕДНА НАЈДОБРА, НЕ >

< start="324.624" dur="0.5"> БОINGЕТЕ НА ПОСЛЕДНАТА ВИДЕНА СЕ ЕДНА НАЈДОБРА, ИМАМЕ >

< start="325.124" dur="0.1"> БОINGЕ LЕТО НА ПОСЛЕДНАТА ВИДЕНА СЕ ЕДНА НАЈДОБРА, ИМАМ ДОГОВИ >

< start="325.224" dur="0.201"> БОINGЕ LЕ НА ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА СЕ ЕДНА НАЈДОБРИОТ, ИМАМЕ ГРААНИ ОВДЕ >

< start="325.425" dur="0.267"> НАЈДОБРИОТ, СМЕ ДЕГА ОВДЕ >

< start="325.692" dur="0.1"> НАЈДОБРИОТ, СМЕ БЕЗ ГОДИНИ ОВДЕ Брзо. >

< start="325.792" dur="0.2"> БРЗО. >

< start="325.992" dur="0.067"> БРЗО. ЕДНА >

< start="326.059" dur="0.066"> БРЗО. ЕДЕН ОД >

< start="326.125" dur="0.1"> БРЗО. ЕДЕН ОД >

< start="326.225" dur="0.201"> БРЗО. ЕДЕН ОД ПОВЕЌЕТО >

< start="326.426" dur="0.1"> БРЗО. ЕДНА НА НАЈДОБРААНИТЕ >

< start="326.526" dur="0.3"> ЕДНА НА НАЈДОБРААНИТЕ >

< start="326.826" dur="0.033"> ЕДНА НА НАЈДОБРААНИТЕ КОМПАНИИ >

< start="326.859" dur="0.1"> ЕДНА НА НАЈДОБРААНИТЕ КОМПАНИИ НА НАД >

< start="326.959" dur="0.101"> ЕДНА НА НАЈДОБРААНИТЕ КОМПАНИИ НА >

< start="327.06" dur="0.133"> ЕДНА ОД НАЈДОБРААНИТЕ КОМПАНИИ НА ДИЛ >

< start="327.193" dur="0.067"> ЕДНА НА НАЈДОБРААНИТЕ КОМПАНИИ НА ДИЛОТ И >

< start="327.26" dur="0.367"> ЕДНА НА НАЈДОБРААНИТЕ КОМПАНИИ НА ДИЛОТ И СЕГА >

< start="327.627" dur="0.167"> ФИРМИ ПО ДИЛОТ И СЕГА >

< start="327.794" dur="0.066"> ФИРМИ ПО ДИЛОТ И СЕГА >

< start="327.86" dur="0.1"> КОМПАНИИ НА ДИЛОТ И СЕГА Е Е >

< start="327.96" dur="0.067"> КОМПАНИИ НА ДИЛ И СЕГА Е, исто така, >

< start="328.027" dur="0.167"> КОМПАНИИ НА ДИЛ И СЕГА Е, исто така, ИТ >

< start="328.194" dur="0.434"> КОМПАНИИ НА ДИЛОТ И СЕГА Е Е, исто така >

< start="328.628" dur="0.1"> КОМПАНИИ НА ДИЛОТ И СЕГА Е Е, исто така, се добива >

< start="328.728" dur="0.233"> СЕКОГАШ, ГОДИШЕ >

< start="328.961" dur="0.034"> СЕКОЈ Е, тоа е заработка >

< start="328.995" dur="0.434"> ДА Е Е ДА, ГОДИШЕ ПРАШАА А >

< start="329.429" dur="0.6"> СЕКОГАШ, СЕ ДОБИВ КВАРТИВ БИТ >

< start="330.029" dur="0.367"> СЕКОГАШ, СЕ ДОБИВУВА КАВИТЕ ДО ГОЛЕМИ, >

< start="330.396" dur="0.301"> СЕКОГАШ, СЕ ДОБИВ КВАТЕТ НА ГОЛЕМИ, тоа >

< start="330.697" dur="0.066"> СЕКОГАШ, СЕ ДОБИВ КВАТЕТ КАКО ДА ГО ДОДЕЛ, ТОА Е >

< start="330.763" dur="0.334"> СЕКОГАШ, СЕ ДОБИВ КВАТЕТ НА ГОЛЕМИ ДО, ДОСТОЈНО >

< start="331.097" dur="0.167"> КУITЕ ДО ГОЛЕМО ДА, ТОА Е СИНА >

< start="331.264" dur="0.1"> ПОДНЕСУВА ДО ГОЛЕМИ, што е од >

< start="331.364" dur="0.2"> ПОДНЕСУВА ДО ГОЛЕМИ, што е вид на што >

< start="331.564" dur="0.067"> ПОДНЕСУВА ДО ГОЛЕМИ, што е вид на што ние >

< start="331.631" dur="0.667"> ПОДНЕСУВА ДО ГОЛЕМИ, што е вид на што сме >

< start="332.298" dur="16.417"> ПОДНЕСУВА ДО ГОЛЕМИ, што е вид на Она што го правиме >

< start="353.486" dur="0.067"> ОВА >

< start="353.553" dur="0.066"> ОВА Е >

< start="353.619" dur="0.434"> ОВА Е >

< start="354.053" dur="0.034"> ОВА Е ПЕРИЛИ >

< start="354.087" dur="0.367"> ОВА Е ПЕРИЛИ НА >

< start="354.454" dur="0.3"> ОВА Е ПЕРИЛИТЕ НА РАБОТА >

< start="354.754" dur="0.133"> ОВА Е ПЕРИЛИТЕ НА РАБОТА ОД >

< start="354.887" dur="0.1"> ОВА Е ПЕРИЛИТЕ НА РАБОТА ОД ДОМ. >

< start="354.987" dur="0.167"> ОД ДОМА. >

< start="355.154" dur="0.067"> ОД ДОМА. >> >> >

< start="355.221" dur="0.1"> ОД ДОМА. САЕ >

< start="355.321" dur="0.067"> ОД ДОМА. >> СЕ Скриј >

< start="355.388" dur="0.233"> ОД ДОМА. >> СЕ Скриј до >

< start="355.621" dur="0.367"> ОД ДОМА. >> СЕ Скриј до >

< start="355.988" dur="0.067"> ОД ДОМА. >> СЕ Скриј до дуги >

< start="356.055" dur="0.2"> ОД ДОМА. >> СЕ Скриј до дуги за >

< start="356.255" dur="0.101"> ОД ДОМА. >> СЕ Скриј ги досадите за AS >

< start="356.356" dur="0.166"> >> СЕ Скриј ги досадите за AS >

< start="356.522" dur="0.201"> >> СЛЕДЕТЕ Скријте на душите за КАКО СЕ >

< start="356.723" dur="0.166"> >> СЛЕДЕТЕ Скријте ги дупките за КАКО СЕ ДОБИВМЕ >

< start="356.889" dur="0.401"> >> СЛЕДЕТЕ Скријте ги дупките за КАКО КАКО СЕ ОГЛАСУВАМЕ ВАС >

< start="357.29" dur="0.1"> >> СЛЕДЕТЕ Скријте ги дупките зашто како што ние ги сметаме за вашите извештаи >

< start="357.39" dur="0.167"> ОДГОВОРУВАМЕ ВАШИОТ ИЗВЕШТАЈ >

< start="357.557" dur="0.133"> ОДГОВОРНИ ВАШИОТ ИЗВЕШТАЈ Е Е >

< start="357.69" dur="0.1"> СЕ ОДГОВОРУВАМЕ ВАШИОТ ИЗВЕШТАЈ Е СЕКОГАШ >

< start="357.79" dur="0.1"> СЕ ОДГОВОРУВАМЕ ВАШИОТ ИЗВЕШТАЈ СЕ СЕКОГАШ >

< start="357.89" dur="0.234"> ОДГОВОРУВАМЕ ВАШИОТ ИЗВЕШТАЈ Е СЕКОГАШ ЗА БОИНГ >

< start="358.124" dur="0.067"> СЕ ОДГОВОРУВАМЕ ВАШИОТ ИЗВЕШТАЈ Е СЕКОГАШ ЗА БОИНГ ВО >

< start="358.191" dur="0.367"> СЕ ОДГОВОРУВАМЕ ВАШИОТ ИЗВЕШТАЈ Е СЕКОГАШ ЗА БОИНГ ВО >

< start="358.558" dur="0.267"> СЕКОГАШ СЕ ДОБИРАЕ ВО >

< start="358.825" dur="0.133"> СЕКОГАШ СЕКОГАШ ПОБЕ INЕ ВО АВЕРЛИНА >

< start="358.958" dur="0.2"> СЕКОГАШ СЕКОЈ ДО БОINGЕТЕ ВО АВИЛАЦИЈАТА НА АВТОРИЈАТА >

< start="359.158" dur="0.067"> СЕКОГАШ СЕКОЈ ДА БОINGИ ВО АВИЛАНСКИТЕ АВУАЦИИ ИНДУСТРИИ >

< start="359.225" dur="0.2"> СЕКОГАШ СЕКОЈ ДА БОEИ ВО АВИЛАНСКИТЕ АВУАЦИИ ИНДУСТРИИ КАКО >

< start="359.425" dur="0.234"> Индустрии за воздушна пловидба А. >

< start="359.659" dur="0.1"> Индустрии за воздушна пловидба како добро. >

< start="359.759" dur="0.2"> Добро. >

< start="359.959" dur="0.1"> Добро. Остани >

< start="360.059" dur="0.067"> Добро. Останете безбеден >

< start="360.126" dur="0.067"> Добро. Останете безбеден и >

< start="360.193" dur="0.1"> Добро. Остани безбеден и ние >

< start="360.293" dur="0.367"> Добро. Останете безбедни и WEЕ Е >

< start="360.66" dur="0.033"> Добро. Останете безбедни и ќе ви кажеме >

< start="360.693" dur="0.334"> Добро. Останете безбедни и ќе ви кажеме >

< start="361.027" dur="0.2"> Останете безбедни и ќе ви кажеме >

< start="361.227" dur="0.1"> Останете безбедни и ќе ви кажеме >

< start="361.327" dur="0.1"> Останете безбедни и ќе ви кажеме ДОГОВОРНО >

< start="361.427" dur="0.2"> Останете безбедни и WEЕ СЕ РАБОТУВАМЕ ДА СЕ ПОВТОРНО >

< start="361.627" dur="0.134"> Останете безбедни и WEЕ СЕ РАБОТУВАМЕ ДА СЕ ПОВТОРНО И >

< start="361.761" dur="0.267"> Останете безбедни и WЕ СЕ РАБОТУВАМЕ ДА СЕ ПОВТОРНО И ЗДРАВО >

< start="362.028" dur="0.167"> ПОВТОРНО И ЗДРАВО >

< start="362.195" dur="0.167"> ПОВТОРНО И ЗДРАВО >

< start="362.362" dur="0.1"> ПОВТОРНО И ЗДРАВЈЕ ГРАБОТНО >

< start="362.462" dur="0.2"> ПОВТОРНО И ЗДРАВЈЕ ОД ПРАВИЛНИОТ ОСТАВУВА >

< start="362.662" dur="0.1"> ПОВТОРНО И ЗДРАВО ДОДЕЛУВАЕ НА ВЛАДАТА >

< start="362.762" dur="0.267"> ПОВТОРНО И ЗДРАВО ДОДЕЛУВАЕ НА ВЛАДАТА ОД ДОМОВНА НАРАА >

< start="363.029" dur="0.167"> НАДВОРЕШНА ДОМА ЗА ВЛАДАТА ДОГОВОР >

< start="363.196" dur="0.066"> ПОЧЕТНА ДОМА ЗА ВЛАДАТА ДОДЕЛУВАЕ Е >

< start="363.262" dur="0.101"> ДОМОВИНАТА ОД ДОМАТА НА ВЛАДАТА Е ВО >

< start="363.363" dur="0.166"> НАДВОРЕШНАТА ДОМА ЗА ВЛАДАТА НА ВЛАДАТА Е Ефект >

< start="363.529" dur="0.467"> НАДВОРЕШНАТА ДОМА ЗА ВЛАДАТА НА ВЛАДАТА Е ЕФЕКТ ЗА >

< start="363.996" dur="0.101"> НАДВОРЕШНАТА ДОМА ЗА ВЛАДАТА НА ВЛАДАТА Е Ефектирана за Вашингтон. >

< start="364.097" dur="0.233"> Е Ефективно за Вашингтон. >

< start="364.33" dur="0.067"> Е Ефективно за Вашингтон. ДЕНЕС >

< start="364.397" dur="0.1"> Е Ефективно за Вашингтон. ДЕНЕС Е >

< start="364.497" dur="0.067"> Е Ефективно за Вашингтон. ДЕНЕС Е Е >

< start="364.564" dur="0.233"> Е Ефективно за Вашингтон. ДЕНЕС Е НАЈДОБРИОТ >

< start="364.797" dur="0.1"> Е Ефективно за Вашингтон. ДЕНЕС Е ПОДНЕСЕН ДЕН >

< start="364.897" dur="0.301"> Е Ефективно за Вашингтон. ДЕНЕС Е ДОСПОЛНИОТ ДЕН ТОА >

< start="365.198" dur="0.333"> ДЕНЕС Е ДОСПОЛНИОТ ДЕН ТОА >

< start="365.531" dur="0.201"> ДЕНЕС Е ДОСПОЛНИОТ ДЕН ТОА НЕСЕМЕНСКИ >

< start="365.732" dur="0.1"> ДЕНЕС Е ДОСПОЛНИОТ ДЕН КАКО НЕСЕСЕНСКИ БИЗНИС >

< start="365.832" dur="0.1"> ДЕНЕС Е ДОСПОЛНИОТ ДЕН ОД ESSЕ NЕ НЕСЕСЕНСКИ БИЗНИСИ >

< start="365.932" dur="0.167"> ONЕ СЕ НЕСЕНСЕНСКИ БИЗНИСИ >

< start="366.099" dur="0.1"> NЕ БИДЕ НЕСЕНСЕНСКИ БИЗНИСИ >

< start="366.199" dur="0.133"> ONЕ ОТВОРИ НЕСЕНСЕНСКИ БИЗНИСИ >

< start="366.332" dur="0.1"> НОНЕСЕНЦИСКИТЕ БИЗНИСИ BEЕ СЕ ОТВОРИ ПРЕД >

< start="366.432" dur="0.167"> НЕСЕСЕНЦИСКИТЕ БИЗНИСИ Е СЕ ОТВОРИ ПРЕД ТИЕ >

< start="366.599" dur="0.367"> НЕСЕСЕНЦИСКИТЕ БИЗНИСИ Е СЕ ОТВОРИ ПРЕД СИТЕ >

< start="366.966" dur="0.1"> НЕСЕСЕНЦИСКИТЕ БИЗНИСИ Е СЕ ОТВОРИ ПРЕД ОВИЕ СЕ БЕГААТ >

< start="367.066" dur="0.234"> БИДОТ ОТВОРИТЕ ПРЕД СИТЕ СЕ РАБОТНИ >

< start="367.3" dur="0.133"> БИДОТ ОТВОРИТЕ ПРЕД ОВИЕ се присилени подолу >

< start="367.433" dur="0.401"> БИДОТ ОТВОРИТЕ ПРЕД СИТЕ СЕ РАБОТНИ ПОДВИД >

< start="367.834" dur="0.367"> БИДОТ ОТВОРИ ПРЕД ОВОЈ СИТЕ БЕЗБЕДНО ПОДВЕДНИЦА. >

< start="368.201" dur="0.233"> ПОВЕЕ ДА ЗАВЕДУВА. >

< start="368.434" dur="0.134"> ПОВЕЕ ДА ЗАВЕДУВА. КИЕРА >

< start="368.568" dur="0.066"> ПОВЕЕ ДА ЗАВЕДУВА. КИЕРА ЕЛФАЛАН >

< start="368.634" dur="0.034"> ПОВЕЕ ДА ЗАВЕДУВА. КИЕРА ЕЛФАЛАН Е >

< start="368.668" dur="0.3"> ПОВЕЕ ДА ЗАВЕДУВА. КИЕРА ЕЛФАЛАН Е ВО >

< start="368.968" dur="0.1"> ПОВЕЕ ДА ЗАВЕДУВА. Киера Елфалан е на југ >

< start="369.068" dur="0.2"> Киера Елфалан е на југ >

< start="369.268" dur="0.134"> КИЕРА ЕЛФАЛАН Е ВО ЈУГСКИ ЦАРИ >

< start="369.402" dur="0.2"> КИЕРА ЕЛФАЛАН Е ВО ЈАРКОВСКО ЗЕМЈОТ >

< start="369.602" dur="0.1"> КИЕРА ЕЛФАЛАН Е ВО ЈАРКОВЕР ГРАД СО СО >

< start="369.702" dur="0.3"> КИЕРА ЕЛФАЛАН Е ВО ЈАРКОВЕР ГРУПА СО ПОВЕЕ. >

< start="370.002" dur="0.167"> ЦЕЛОВНИЦА СО ПОВЕЕ. >

< start="370.169" dur="0.167"> ЦЕЛОВНИЦА СО ПОВЕЕ. >> >> >

< start="370.336" dur="0.1"> ЦЕЛОВНИЦА СО ПОВЕЕ. >> Новинар: >

< start="370.436" dur="0.1"> ЦЕЛОВНИЦА СО ПОВЕЕ. >> Новинар: ТОА >

< start="370.536" dur="0.067"> ЦЕЛОВНИЦА СО ПОВЕЕ. >> Новинар: ОВА ОД ОСТАНУВА >

< start="370.603" dur="0.267"> ЦЕЛОВНИЦА СО ПОВЕЕ. >> Новинар: ОВА ОД ОД ДОМ >

< start="370.87" dur="0.2"> >> Новинар: ОВА ОД ОД ДОМ >

< start="371.07" dur="0.134"> >> Репортер: ОВА ОД ОД дома >

< start="371.204" dur="0.233"> >> Новинар: ОВОЈ ОД ДОМ ДОДИТЕ ОД ЗДРАВЈЕ >

< start="371.437" dur="0.034"> >> Новинар: ОВОЈ ОД ДОМ ДОДИТЕ ОД ЗДРАВЈЕ НАРАЧКИ >

< start="371.471" dur="0.233"> >> Репортер: ОВОЈ ОД ДОМ ДОДИТЕ ОД ЗДРАВЈЕ НАРАЧКА Е >

< start="371.704" dur="0.367"> >> Репортер: ОВОЈ ОД ДОМ ДОДИТЕ ОД ЗДРАВЈЕ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА >

< start="372.071" dur="0.234"> ОД ЗДРАВЈЕ НА ЗДРАВЈЕТО НАРАЧКА Е ВО >

< start="372.305" dur="0.067"> ОСТАНЕТЕ ЗДРАВЈЕ НАРАА Е Ефективно >

< start="372.372" dur="0.1"> Останете ЗДРАВЈЕ НА НАДВОРЕШНО Е Ефективно >

< start="372.472" dur="0.133"> Останете ЗДРАВЈЕ НА НАДВОРЕШНО Е ЕФЕКТ СО ТУКА >

< start="372.605" dur="0.2"> ОД ЗДРАВЈЕ НА ЗДРАВЈЕТО НАДВОРЕШЕ Е ЕФЕКТ СО ТУКА ВО >

< start="372.805" dur="0.134"> ОСТАНЕТЕ ЗДРАВЈЕ НАРАА Е ЕФЕКТ СО ТУКА ВО СОВИНГТОН, >

< start="372.939" dur="0.167"> ЕФЕКТИРАЈТЕ ОВДЕ ВО КОВИНГТОН, >

< start="373.106" dur="0.133"> ЕФЕКТИРАЈТЕ ОВДЕ ВО КОВИНГТОН, И >

< start="373.239" dur="0.234"> ЕФЕКТИРАЈТЕ ОВДЕ ОВДЕ ВО КОВИНГТОН, И МЕСТО >

< start="373.473" dur="0.1"> ЕФЕКТИРАТЕ ОВДЕ ОВДЕ ВО КОВИНГТОН, И ГОДИНА СИТЕ >

< start="373.573" dur="0.233"> ЕФЕКТИРАЈТЕ ОВДЕ ОВДЕ ВО КОВИНГТОН, И ГОДИНА СИТЕ АКРОНИ >

< start="373.806" dur="0.301"> И ПОСЕБНИ СИТЕ АКРОВИ >

< start="374.107" dur="0.066"> И ПОСТАВИ СИТЕ ПРЕД Вашингтон >

< start="374.173" dur="0.1"> И ПОСТАВИТЕ СИТЕ ПОВЕЕ ВАШИНГТОН >

< start="374.273" dur="0.167"> И ПОДГОТВИ СИТЕ СИТЕ ПРЕД ВАШИНГТОН Е >

< start="374.44" dur="0.067"> И ПОСТАВИТЕ СИТЕ ПОСЕБНИ ВАШИНГТОН НЕМА >

< start="374.507" dur="0.334"> И ПОДГОВОРИТЕ СИТЕ ПОСЕБНИ ВАШИНГТОН НЕ МОЕТЕ >

< start="374.841" dur="0.2"> ВАШИНГТОН НЕ МОЕТЕ >

< start="375.041" dur="0.133"> ВАШИНГТОН НЕ МОЕТЕ >

< start="375.174" dur="0.1"> ВАШИНГТОН НЕ МОЕТЕ ДА ГИ Гледате МНОГУ ЛУЕ >

< start="375.274" dur="0.167"> ВАШИНГТОН НЕ МОЕТЕ ДА ГИ ГИ ГОДИТЕ МНОГУ ЛУЕ >

< start="375.441" dur="0.134"> ВАШИНГТОН НЕ МОЕТЕ ДА ГИ Гледате МНОГУ ЛУЕ И >

< start="375.575" dur="0.267"> ВАШИНГТОН НЕ МОЕТЕ SEЕ ЈА ГИ Гледате многу луѓе и за тоа. >

< start="375.842" dur="0.166"> МНОГУ ЛУЕ И ОД ПОВЕЕ. >

< start="376.008" dur="0.134"> МНОГУ ЛУЕ И ОД ПОВЕЕ. СЕ >

< start="376.142" dur="0.133"> МНОГУ ЛУЕ И ОД ПОВЕЕ. ДЕЦАТА >

< start="376.275" dur="0.134"> МНОГУ ЛУЕ И ОД ПОВЕЕ. Продавница за намирници >

< start="376.409" dur="0.3"> МНОГУ ЛУЕ И ОД ПОВЕЕ. Паркинг на продавница за намирници >

< start="376.709" dur="0.1"> МНОГУ ЛУЕ И ОД ПОВЕЕ. ПАРКИ ЗА ПАРКИ ЗА ПРОДАВНИЦА НА ГРЦИЈА >

< start="376.809" dur="0.2"> ПАРКИ ЗА ПАРКИ ЗА ПРОДАВНИЦА НА ГРЦИЈА >

< start="377.009" dur="0.101"> ПРОДАБА НА ПРОДАВНИЧКИОТ ПРОДАВНИЦИ LЕТЕ многу >

< start="377.11" dur="0.133"> ПРОДАБА ПРОДАВНИК ЗА ПРОДАВНИЦА НА ПРОДАВНИЦИТЕ САКАТЕ ОВОЈ >

< start="377.243" dur="0.167"> ПРОДАБАТА НА ПРОДАВНИКОТ НА ГРЦЕРИТЕ ПОВЕЕ СО ПОБЕДА ОВА Е >

< start="377.41" dur="0.567"> ПРОДАВНИКОТ НА ПРОДАВНИКОТ НА ГРЦЕРИТЕ ПОВЕЕТЕ ДА СЕ ПОСЕБНО ОВА Е ПРАБОЛНО >

< start="377.977" dur="5.172"> ПРОДАВНИКОТ НА ПРОДАВНИКОТ НА ГРЦЕРИТЕ ПОВЕЕ СО ТОА Е ПРАБОЛНО КАДЕ >

< start="383.149" dur="0.167"> САКАТЕ ТОА Е ПРАБАЛНО КАДЕ >

< start="383.316" dur="0.1"> САКАТЕ ОВА Е ПРАБОЛНО КОГА ШТО >

< start="383.416" dur="0.1"> САКАТЕ ОВА Е ПРАБОЛНО КАДЕ HEЕ СЕ >

< start="383.516" dur="0.067"> САКАТЕ ТОА Е ПРАБАЛНО КАДЕ HEЕ ЈА ПОБИРА >

< start="383.583" dur="0.267"> САКАТЕ ТОА Е ПРАБАЛНО КАДЕ HEЕ ЈА ПОБИВ НАЈДОВО >

< start="383.85" dur="0.367"> САКАТЕ ТОА Е ПРОБАБОЛНО, КОГА SEЕ ЈА ПОБЕДУВА НА ПОВЕЕ >

< start="384.217" dur="0.1"> САКАТЕ ТОА Е ПРАБАЛНО КОГА HEЕ ЈА ПОБЕДУВА НА ПОГОЛЕМО >

< start="384.317" dur="0.267"> SEЕ ЈА ПОБЕДУВА НА МНОГУ >

< start="384.584" dur="0.133"> SEЕ ЈА ПОБИРАМ НА МАКЕДОНСКИТЕ АКТИВНОСТ >

< start="384.717" dur="0.167"> SEЕ ЈА ПОБЕДУВА НА МАКЕДОНСКО АКТИВНОСТА ТОА >

< start="384.884" dur="0.067"> EKЕ ЈА ПОБИЕ НА АКТИВНОСТАТО ТОА СЕ СЛУЧУВА >

< start="384.951" dur="0.267"> SEЕ ЈА ПОБИЕ НА АКТИВНОСТАТО ТОА СЕ СЛУЧУВА ВО >

< start="385.218" dur="0.233"> АКТИВНОСТА ТОА СЕ СЛУЧУВА ВО >

< start="385.451" dur="0.134"> АКТИВНОСТА ТОА СЕ СЛУЧУВА ВО ЗЕМЈА >

< start="385.585" dur="0.133"> АКТИВНОСТА ТОА СЕ СЛУЧУВА ВО ГРАДЕНИТЕ ПРОДАВНИЦИ >

< start="385.718" dur="0.134"> АКТИВНОСТ ТОА СЕ СЛУЧУВА ВО ПРОДАВНИЦИ ЗА СТАНИЦИ >

< start="385.852" dur="0.1"> АКТИВНОСТА ТОА СЕ СЛУЧУВА ВО ГРАДЕНИТЕ ПРОДАВНИЦИ САМО СО >

< start="385.952" dur="0.3"> ПРОДАВНИЦИ ЗА ГРЦЕРИЈА САМО СО >

< start="386.252" dur="0.134"> ПРОДАВНИЦИ НА ГРЦЕРИЈА САМО СО ФАРМАКИ, >

< start="386.386" dur="0.166"> ПРОДАВНИЦИ НА ГРЦЕРИЈА САМО СО ФАРМАКИ, ДОКТОРИ >

< start="386.552" dur="0.034"> ПРОДАВНИЦИ НА ГРЦЕРИЈА САМО СО ФАРМАКИ, канцелариски канцеларии >

< start="386.586" dur="0.2"> ПРОДАВНИЦИ НА ГРЦЕРИЈА САМО СО ФАРМАКИ, канцелариски канцеларии до >

< start="386.786" dur="0.167"> ФАРМАКИ, канцелариски канцеларии до >

< start="386.953" dur="0.233"> ФАРМАКИ, канцелариски канцеларии да одат >

< start="387.186" dur="0.067"> ФАРМАКИ, канцелариски канцеларии за да одат на рестаурирани, >

< start="387.253" dur="0.167"> ФАРМАКИ, канцелариски канцеларии за да одат на рестаурирани, гасови >

< start="387.42" dur="0.334"> ФАРМАКИ, канцелариски канцеларии за да одат на рестаурирани, гасни станици >

< start="387.754" dur="0.2"> ОДИТЕ РЕСТАРНИ, ГАСНИЦИИ >

< start="387.954" dur="0.167"> ОДИ РЕСТАРНИТЕ, ГАСНИТЕ СТАНИЦИ И >

< start="388.121" dur="0.166"> ОДИТЕ РЕСТАРИНИ, ГАСНИЦИИ И ДЕЦА, >

< start="388.287" dur="0.101"> ОДИ РЕСТАРНИТЕ, ГАСНИТЕ СТАНИЦИ И ДЕЦАТА, МАРИЈУАНА >

< start="388.388" dur="0.333"> И ДЕЦА, МАРИЈУАНА >

< start="388.721" dur="0.1"> И ДЕЦА, МАРJУВАНА ДИСППЕСТАРИ >

< start="388.821" dur="0.067"> И ДЕЦА, ДЕСПЕДАРИ И МАРJУВАНА, И >

< start="388.888" dur="0.067"> И ДЕЦА, МАРJУВАНА ДИСППЕСТАРИ И СО >

< start="388.955" dur="0.1"> И ДЕЦА, МАРJУВАНА ДИСППЕСТАРИ И ПОВЕЕ, >

< start="389.055" dur="0.334"> И ДЕЦА, МАРJУВАНА ДИСППЕСТАРИ И САМО, ТОА >

< start="389.389" dur="0.2"> ДИСПСПАРИРА ANDЕ И САМО, ТОА >

< start="389.589" dur="0.066"> ДИСПСПАРИРА ANDЕ И САМО, ОВИЕ СЕ >

< start="389.655" dur="0.101"> ДИСПСПЕРИАРИ И САМО, ОВИЕ СЕ >

< start="389.756" dur="0.133"> ДИСПСПЕРИАРИ И САМО, ТИЕ СЕ СЛУЧАТ >

< start="389.889" dur="0.067"> ДИСПСПЕРИАРИ И САМО, ТИЕ СЕ СЛУЧАТ НА >

< start="389.956" dur="0.267"> ДИСПСПЕРИАРИ И САМО, ТИЕ СЕ СЛУЧАТ НА НЕКОИ >

< start="390.223" dur="0.066"> ДИСПСПЕРИАРИ И САМО, ОВИЕ СЕ СЛИКАТА НА НЕКОИ НА >

< start="390.289" dur="0.334"> ДИСПСПЕРИАРИ И ПОВЕЕ, ТИЕ СЕ СЛИКАТА НА НЕКОИ НА >

< start="390.623" dur="0.3"> СЕ СЛИКАТА НА НЕКОИ НА >

< start="390.923" dur="0.1"> СЕ СЛИКАТЕ НА НЕКОИ БИЗНИС >

< start="391.023" dur="0.134"> СЕ СЛИЦАТЕ НЕКОИ НА БИЗНИСИТЕ ТОА >

< start="391.157" dur="0.1"> СЕ СЛУЧАТ СЕКОЈ НА БИЗНИСИТЕ ТОА Е >

< start="391.257" dur="0.234"> СЕ СЛУЧАТЕТЕ НЕКОИ ОД БИЗНИСИТЕ кои ќе останат >

< start="391.491" dur="0.2"> БИЗНИС кои ќе останат >

< start="391.691" dur="0.1"> БИЗНИС ОВДЕ Е ОД ОТВОРИТЕ. >

< start="391.791" dur="0.233"> ОТВОРИ >

< start="392.024" dur="0.101"> ОТВОРИ НЕВЕСНО >

< start="392.125" dur="0.066"> ОТВОРИ ВЕЛИЧНО ВАС >

< start="392.191" dur="0.067"> ОТВОРИ СЕ СЕ СМЕЕ >

< start="392.258" dur="0.167"> ОТВОРИ СЕ СЕ СЕ СЕ >

< start="392.425" dur="0.233"> ОТВОРИ СЕКОЈ ДА СЕ Е ОСНОВНО >

< start="392.658" dur="0.234"> СЕКОЈ ДА СЕ Е ОСНОВНО >

< start="392.892" dur="0.133"> ВЕЛИЧНО ВИЕ СЕ Есенцијална РАБОТА >

< start="393.025" dur="0.067"> ВЕЛИЧНО ВИЕ СЕ Есенцијална РАБОТА ОВА >

< start="393.092" dur="0.134"> СИТЕ СЕ Е ВА ANНИ РАБОТА ОВИЕ СЕ >

< start="393.226" dur="0.233"> СЕКОЈ ДА СЕ Е ВАНО РАБОТНИК ОВИЕ СЕ СЕ РАСНО >

< start="393.459" dur="0.1"> СЕКОЈ ДА СЕ Е ВАНИОТ РАБОТНИК ОВИЕ СЕ СИТЕ СЕ >

< start="393.559" dur="0.201"> РАБОТНО ОВИЕ СЕ РЕАЛНИ >

< start="393.76" dur="0.133"> РАБОТНО ОВИЕ СЕ РАСНО САМО >

< start="393.893" dur="0.2"> РАБОТНИ ОВИЕ СЕ РЕАЛНИ САМО СЕ >

< start="394.093" dur="0.067"> РАБОТНО ОВИЕ СЕ РАБОТНИ САМО СЕ >

< start="394.16" dur="0.3"> РАБОТНИЕ ОВИЕ СЕ РЕАЛНИ САМО СТИКОТ КОИ СЕ >

< start="394.46" dur="0.301"> РАБОТНИЕ ОВИЕ СЕ РЕАЛНИ САМО СТИКОВИТЕ, ТОА МОЕТЕ >

< start="394.761" dur="0.1"> РАБОТНИЕ ОВИЕ СЕ РЕАЛНИ САМО СТРУКИТЕ ТОА МОЕ ДА БИДЕ >

< start="394.861" dur="0.233"> САМО ДЕЦА КОИ МОЕ ДА БИДЕ >

< start="395.094" dur="0.067"> САМО ОВИЕ ТОА ТОА МОЕ ДА ГО ОДНЕСУВАТЕ >

< start="395.161" dur="0.267"> САМО ДЕЦА ТОА МОЕ ДА СЕ РАЗВОЈТЕ >

< start="395.428" dur="0.067"> САМО ДЕЦА ТОА МОЕ ДА СЕ ГЛАВУВАТЕ ОД >

< start="395.495" dur="0.233"> САМО ДЕЦА КОИ МОЕТЕ ДА СЕ ГЛАВУВАТЕ ВРАТА >

< start="395.728" dur="0.067"> САМО ДЕЦА КОИ МОЕТЕ ДА СЕ РАЗГУВАТЕ ВРАТА ЗА ВРАТА >

< start="395.795" dur="0.3"> САМО ДЕЦА КОИ МОЕТЕ ДА СЕ ГЛАВУВАТЕ ВРАТА НА ВРАТА ЗА И >

< start="396.095" dur="0.2"> СОГЛАСУВА НА ВРАТА ЗА И >

< start="396.295" dur="0.134"> СОГЛАСУВА НА ВРАТА ЗА И МО LЕ >

< start="396.429" dur="0.233"> СОВЕТУВА THEЕ НА ВРАТА ЗА И ДА МОЕТЕ >

< start="396.662" dur="0.067"> ОДГОВОРУВА THEЕ НА ВРАТА ЗА И ДА СЕ ОСТАВАТЕ >

< start="396.729" dur="0.2"> ОДГОВОРУВАЕ НА ВРАТА ЗА И ДА СЕ ОСТАВУВАТЕ >

< start="396.929" dur="0.067"> СОГЛАСУВАЕ НА ВРАТА ЗА И ДА СЕ ОСТАВУВАШТЕ ЗА А >

< start="396.996" dur="0.334"> ПОГЛАВУВА THEЕ НА ВРАТА ЗА И ДА СЕ ОБЕДУВАТЕ ДА СЕ ОДБОРИТЕ >

< start="397.33" dur="0.2"> ПОВЕЕТЕ ДА СЕ ОДБИТЕ ЗА FORЕЛО >

< start="397.53" dur="0.067"> ПОВЕЕТЕ ДА СЕ ОДБИТЕ ЗА FORЕЛА >

< start="397.597" dur="0.2"> ПОВЕЕТЕ ДА СЕ ОДБИТЕТЕ ЗА ЕЛБА >

< start="397.797" dur="0.167"> ПОВЕЕТЕ ДА СЕ ОБЕДУВАТЕ ЗА WЕЛБА ДА СЕ ДОБИЕ >

< start="397.964" dur="0.233"> ПОВЕOЕТЕ ДА СЕ ОБЕДУВАТЕ ЗА WЕЛКУ СВЕТЕ ДА СЕ ДОБИЕТЕ. >

< start="398.197" dur="0.201"> СМЕ ДА ЈА ДОБИЕМЕ ИСКУСТВО. >

< start="398.398" dur="0.1"> СМЕ ДА ЈА ДОБИЕМЕ ИСКУСТВО. МНОГУ >

< start="398.498" dur="0.166"> СМЕ ДА ЈА ДОБИЕМЕ ИСКУСТВО. МНОГУ ДРУГО >

< start="398.664" dur="0.134"> СМЕ ДА ЈА ДОБИЕМЕ ИСКУСТВО. МНОГУ ДРУГИ СЕКТОРИ >

< start="398.798" dur="0.734"> СМЕ ДА ЈА ДОБИЕМЕ ИСКУСТВО. МНОГУ ДРУГИ СЕКТОРИ ВКЛУЧУВА >

< start="399.532" dur="0.3"> МНОГУ ДРУГИ СЕКТОРИ ВКЛУЧУВА >

< start="399.832" dur="11.245"> МНОГУ ДРУГИ СЕКТОРИ Вклучуваат можности, >

< start="411.077" dur="0.067"> МНОГУ ДРУГИ СЕКТОРИ Вклучуваат можности, земјоделски >

< start="411.144" dur="0.367"> МНОГУ ДРУГИ СЕКТОРИ Вклучуваат можности, земјоделски и >

< start="411.511" dur="0.367"> УПОТРЕБИ, ЗЕМЈОДЕЛСТВО И >

< start="411.878" dur="0.066"> УСЛУГИ, ЗЕМЈОДЕЛСТВО и КОМУНИКАЦИИ >

< start="411.944" dur="0.1"> БЕЗБЕДНИЦИ, ЗЕМЈОДЕЛСТВО и КОМУНИКАЦИИ СЕ >

< start="412.044" dur="0.167"> УПОТРЕБИ, земјоделство и комуникации се исто така >

< start="412.211" dur="0.267"> КОМУНИКАЦИИТЕ СЕ ЕДНО >

< start="412.478" dur="0.034"> КОМУНИКАЦИИТЕ СЕ Е ВКЛУЧЕНИ >

< start="412.512" dur="0.1"> КОМУНИКАЦИИТЕ СЕ РАЗГЛЕДУВААТ ДА >

< start="412.612" dur="0.1"> КОМУНИКАЦИИТЕ СЕ ВКЛУЧУВА НА >

< start="412.712" dur="0.3"> КОМУНИКАЦИИТЕ СЕ ВКЛУЧУВА НА ЛИСТА >

< start="413.012" dur="0.1"> КОМУНИКАЦИИТЕ СЕ ВКЛУЧУВА НА ЛИСТАТА НА >

< start="413.112" dur="0.301"> Вклучено на списокот на >

< start="413.413" dur="0.2"> Вклучено во списокот на суштинско значење >

< start="413.613" dur="0.1"> Вклучени во списокот на суштински деловни активности. >

< start="413.713" dur="0.233"> ОСНОВНИ БИЗНИС. >

< start="413.946" dur="0.067"> ОСНОВНИ БИЗНИС. ЛУЕ >

< start="414.013" dur="0.1"> ОСНОВНИ БИЗНИС. ЛУЃЕТО КОИ >

< start="414.113" dur="0.067"> ОСНОВНИ БИЗНИС. ЛУЕ КОЈ РАБОТА >

< start="414.18" dur="0.4"> ОСНОВНИ БИЗНИС. ЛУЕ КОЈ РАБОТА ВО >

< start="414.58" dur="0.1"> ОСНОВНИ БИЗНИС. ЛУЕ КОИ РАБОТИ ВО ЗДРАВЈЕ, >

< start="414.68" dur="0.267"> ЛУЕ КОИ РАБОТИ ВО ЗДРАВЈЕ, >

< start="414.947" dur="0.201"> ЛУЕ КОИ РАБОТАТ ВО ЗДРАВЈЕ, ERЕМЕРГИЈА >

< start="415.148" dur="0.066"> ЛУЕ КОИ РАБОТИ ВО ЗДРАВЈЕ, услуги за вонредни состојби, >

< start="415.214" dur="0.067"> ЛУЕ КОИ РАБОТАТ ВО ЗДРАВЈЕТО, УСЛУГИ ЗА ИСПОЛНУВАCЕ, ХРАНА >

< start="415.281" dur="0.234"> ЛУЕ КОИ РАБОТИ ВО ЗДРАВЈЕ, УСЛУГИ ЗА ИНТЕРГЕНЦИЈА, ХРАНА И >

< start="415.515" dur="0.367"> УСЛУГИ ЗА ИТНИТЕ, ХРАНА И >

< start="415.882" dur="0.133"> УСЛУГИ ЗА ИНТЕРГЕНЦИЈА, ХРАНА И Транспорт, >

< start="416.015" dur="0.134"> УСЛУГИ ЗА ИТНИТЕ, ХРАНА И Транспорт, ВОДА, >

< start="416.149" dur="0.1"> УСЛУГИ ЗА ИТНИТЕ, ХРАНА И Транспорт, ВОДА, ЕНЕРГИЈА >

< start="416.249" dur="0.2"> ПРЕВОД, ВОДА, ЕНЕРГИЈА >

< start="416.449" dur="0.133"> ЗАВРШУВА WЕ, ВОДА, ЕНЕРГИЈА И >

< start="416.582" dur="0.201"> ПРЕВОД, вода, енергија и критика >

< start="416.783" dur="0.1"> ЗАВРШУВА ,Е, ВОДА, ЕНЕРГИЈА И КРИТИЧКО ВЛАДА >

< start="416.883" dur="0.267"> И КРИТИЧКО ВЛАДА >

< start="417.15" dur="0.066"> И РАБОТНИЦИ ЗА КРИТИЧКО ВЛАДА >

< start="417.216" dur="0.1"> ANDЕ СЕ РАБОТНИТЕ РАБОТНИЦИ ЗА КРИТИЧКО ВЛАДА >

< start="417.316" dur="0.101"> И РАБОТНИЦИТЕ НА КРИТИЧКИОТ УПРАВУВАЕ ALЕ СЕ >

< start="417.417" dur="0.066"> И РАБОТНИЦИТЕ НА КРИТИЧКИОТ УПРАВУВАЕ .Е СЕ СЕ ДОСТАВА >

< start="417.483" dur="0.067"> И РАБОТНИЦИТЕ НА КРИТИЧКИОТ УПРАВУВАЕ ALЕ ИСТО Е БИДАТ >

< start="417.55" dur="0.334"> И РАБОТНИЦИТЕ НА КРИТИЧКИОТ УПРАВУВАЕ ALЕ ИСТО STЕ СЕ ИСТО >

< start="417.884" dur="0.166"> РАБОТНИЦИТЕ ALЕ ИСТО STЕ СЕ ИСТО >

< start="418.05" dur="0.134"> РАБОТНИЦИТЕ ALЕ ИСТО STЕ ДА БИДЕ И ДА >

< start="418.184" dur="0.1"> РАБОТНИЦИТЕ SЕ СЕКОГАШ ДА СЕ ИСТО И ОТВОРА. >

< start="418.284" dur="0.2"> И ЗА НАС. >

< start="418.484" dur="0.234"> И ЗА НАС. МНОГУ >

< start="418.718" dur="0.167"> И ЗА НАС. МНОГУ КОНСТРУКЦИЈА >

< start="418.885" dur="0.1"> И ЗА НАС. МНОГУ РАБОТНИ ПРОЕКТИ >

< start="418.985" dur="0.2"> МНОГУ РАБОТНИ ПРОЕКТИ >

< start="419.185" dur="0.067"> МНОГУ РАБОТНИ ПРОЕКТИ ЗА ГРАДЕЕ >

< start="419.252" dur="0.1"> МНОГУ ПРОЕКТИ ЗА ГРАДЕНИ ПРОЕКТИ ИМА >

< start="419.352" dur="0.1"> МНОГУ ПРОЕКТИ ЗА ГРАДЕНИ РАБОТНИ ИМА ПОСТОИ >

< start="419.452" dur="0.067"> МНОГУ ПРОЕКТИ ЗА ГРАДЕНИ ИЗВЕДНИЦИ И ДА СЕ ТОА >

< start="419.519" dur="0.333"> МНОГУ РАБОТНИ ПРОЕКТИ ИМА ДА СЕ ПРОДА STАТ >

< start="419.852" dur="0.301"> ИМА ДА СЕ СМЕ ДА СТОПА >

< start="420.153" dur="0.066"> ДА ИМА ДА СЕ ПРОДАБИ ОД РАБОТЕЕ >

< start="420.219" dur="0.201"> ДА ИМА ДА СЕ ПРОДАБИ ОД РАБОТЕЕТО ДА >

< start="420.42" dur="0.1"> ДА ИМА ДА СЕ ПРОДОЛИТЕ ДА РАБОТЕТЕ ОБВРСКИ >

< start="420.52" dur="0.2"> ДА ИМА ДА СЕ ПРОДАБИ ОД РАБОТЕ TOЕТО ДА СЕ КОНГЛАСНО >

< start="420.72" dur="0.167"> ОПЕРАЦИИ ДА СЕ КОРИСНИНИ СО >

< start="420.887" dur="0.2"> ОПЕРАЦИИ ЗА ДОГОВОР со СО >

< start="421.087" dur="0.133"> ОПЕРАЦИИ ЗА ДОГОВОРНИ СО ВЛАДАТА >

< start="421.22" dur="0.134"> ОПЕРАЦИИ ЗА ДОГОВОР со СОВЕТ НА ВЛАДАТА. >

< start="421.354" dur="0.2"> НАДВОРЕШНАТА НАБАВКА. >

< start="421.554" dur="0.067"> НАДВОРЕШНАТА НАБАВКА. САМО >

< start="421.621" dur="0.1"> НАДВОРЕШНАТА НАБАВКА. ДА СЕ >

< start="421.721" dur="0.1"> НАДВОРЕШНАТА НАБАВКА. САМО ДА ДОДАТ >

< start="421.821" dur="0.334"> НАДВОРЕШНАТА НАБАВКА. МОРА ДА СЕ ДОБИТЕ >

< start="422.155" dur="0.1"> НАДВОРЕШНАТА НАБАВКА. МОРА ДА СЕ ДОБИТЕТЕ >

< start="422.255" dur="0.367"> НАДВОРЕШНАТА НАБАВКА. МОРА ДА ДА СЕ ДА СЕ ИДЕЕА, >

< start="422.622" dur="0.634"> НАДВОРЕШНАТА НАБАВКА. ДА СЕ ДА СЕ ДА ГОДИТЕТЕ ИДЕА, ВО >

< start="423.256" dur="0.267"> ДА СЕ ДА СЕ ДА ГОДИТЕТЕ ИДЕА, ВО >

< start="423.523" dur="5.005"> ДАЛИ ДА СЕ ДА ГОДИТЕТЕ ИДЕА, ВО ДОСТАВ, >

< start="428.528" dur="0.1"> ДАЛИ ДА СЕ ДА ГОДИТЕ ИДЕА, ВО ДОДЕЛНИК, СЕДТЕЛ, >

< start="428.628" dur="0.267"> ДА СЕ ДА СЕ ДА ГОДИТЕТЕ ИДЕА, ВО ДОСТАВ, СЕДТЕЛ, ТАКА >

< start="428.895" dur="0.4"> ВИЕ ДА СЕ ДА ГОДИТЕТЕ ИДЕА, ВО ДОСТАВНИК, СЕДТЕЛ, ОВДЕ >

< start="429.295" dur="0.167"> ПОСТАВУВА, СЕДТЕЛ, ОВИЕ СЕ >

< start="429.462" dur="0.133"> ДОСТАВНИК, СЕДТЕЛ, ТИЕ СЕ >

< start="429.595" dur="0.067"> ДОСТАВНИК, СЕДТЕЛ, СЕ СЛУБА >

< start="429.662" dur="0.2"> Спуштен, град, се наоѓа на најмалку 60 >

< start="429.862" dur="0.301"> ДОСТАВНИК, СЕДТЕЛ, ТИЕ СЕ СЛУБА 60 РАЗЛИЧНИ >

< start="430.163" dur="0.333"> НА СИЛЕ 60 РАЗЛИЧНИ >

< start="430.496" dur="0.167"> НА ДАЛИ 60 РАЗЛИЧНИ ГРАДБА >

< start="430.663" dur="0.067"> НАЈДОЛНИ 60 РАЗЛИЧНИ ПРОЕКТИ ЗА ГРАДЕЕ >

< start="430.73" dur="0.067"> НАЈДОЛНИ 60 РАЗЛИЧНИ ПРОЕКТИ ЗА ГРАДЕЕ ВО >

< start="430.797" dur="0.1"> НАЈДОЛНИ 60 РАЗЛИЧНИ ПРОЕКТИ ЗА ГРАДЕЕ ВО >

< start="430.897" dur="0.233"> ГРАДЕНИ ПРОЕКТИ ВО >

< start="431.13" dur="0.1"> ПРОЕКТИ ЗА ГРАДЕНИ РАБОТНИЦИ >

< start="431.23" dur="0.1"> ПРОЕКТИ ЗА ГРАДЕЕ ВО РАБОТА ILLЕ >

< start="431.33" dur="0.067"> ПРОЕКТИ ЗА ГРАДЕЕ ВО РАБОТА ILLЕ САМО >

< start="431.397" dur="0.234"> ПРОЕКТИ ЗА ГРАДЕЕ ВО НАТВОРЕТ ONЕ САМО САМО >

< start="431.631" dur="0.1"> ПРОЕКТИ ЗА ГРАДЕЕ ВО НАТВОРЕТ ONЕ САМО САМО >

< start="431.731" dur="0.3"> Нарачката само ќе направи >

< start="432.031" dur="0.1"> Нарачката само ќе направи изземање >

< start="432.131" dur="0.234"> Нарачката САМО MЕ ПРАВИЕ ПРАШАА ЗА >

< start="432.365" dur="0.133"> Нарачката само ќе направи ослободување за градба >

< start="432.498" dur="0.1"> Нарачката САМО САМО ИСПИТУВА ЗА ГРАДЕЕ НА >

< start="432.598" dur="0.301"> ИСКЛУЧУВА FORЕ ЗА ГРАДЕЕ НА >

< start="432.899" dur="0.2"> ИСКЛУЧУВА FORЕ ЗА ГРАДЕЕ НА ОСНОВНО >

< start="433.099" dur="0.1"> ИСКЛУЧУВА FORЕ ЗА ГРАДЕЕ НА ОСНОВНИ ОБНОВИ. >

< start="433.199" dur="0.167"> ОСНОВНИ ОБНОВИ. >

< start="433.366" dur="0.067"> ОСНОВНИ ОБНОВИ. Ако >

< start="433.433" dur="0.1"> ОСНОВНИ ОБНОВИ. АКО ТИ >

< start="433.533" dur="0.1"> ОСНОВНИ ОБНОВИ. АКО САКАШ >

< start="433.633" dur="0.367"> ОСНОВНИ ОБНОВИ. АКО САКАТЕ ПОВЕЕ >

< start="434" dur="0.2"> ОСНОВНИ ОБНОВИ. АКО САКАТЕ ПОВЕЕ КЛАРИФИКАЦИИ >

< start="434.2" dur="0.167"> АКО САКАТЕ ПОВЕЕ КЛАРИФИКАЦИИ >

< start="434.367" dur="0.067"> АКО САКАТЕ ПОВЕЕ КЛАРИФИКАЦИЈА НА >

< start="434.434" dur="0.1"> АКО САКАТЕ ПОВЕНА ПОСТОИНА НА ШТО >

< start="434.534" dur="0.2"> АКО САКАТЕ ПОВЕЕ ПОСТАВУВА ONЕ НА ШТО ТОА >

< start="434.734" dur="0.067"> АКО САКАТЕ ПОВЕЕ ПОСТАВУВА ONЕ НА ОД Што значи >

< start="434.801" dur="0.233"> АКО САКАТЕ ПОВЕЕ ПОСТАВУВА ONЕ НА ОД Што значи >

< start="435.034" dur="0.3"> АКО САКАТЕ ПОВЕЕ ПОСТАВУВА ONЕ НА ОД Што значи, САМО >

< start="435.334" dur="0.101"> АКО САКАТЕ ПОВЕЕ ПОСТАВУВА ONЕ НА ОД Што значи, САМО >

< start="435.435" dur="0.2"> НА ШТО СЕ СЛУЧУВА, САМО >

< start="435.635" dur="0.133"> НА ШТО СЕ СЛУЧУВА, ПОСТОИМЕ >

< start="435.768" dur="0.1"> НА ШТО СИТЕ значи, ние имаме целосна приказна >

< start="435.868" dur="0.067"> НА ШТО СЕ СЛУЧУВА, САМО ПОСТОЕ ПРИКАЗНА >

< start="435.935" dur="0.367"> НА ШТО СИТЕ значи, ние имаме целосна приказна на НАС >

< start="436.302" dur="0.234"> ЗА ШТО СИТЕ значи, ние имаме целосна приказна на нашата веб-страница >

< start="436.536" dur="0.1"> НА ШТО СИТЕ значи, ние имаме целосна приказна на нашата веб-страница на >

< start="436.636" dur="0.333"> Целосна приказна на нашата веб-страница А.Т. >

< start="436.969" dur="0.1"> Целосна приказна на нашата веб-страница на KING5.COM. >

< start="437.069" dur="0.167"> КИНГ5.КОМ. >

< start="437.236" dur="0.067"> КИНГ5.КОМ. Ако >

< start="437.303" dur="0.2"> КИНГ5.КОМ. АКО ТИ >

< start="437.503" dur="0.067"> КИНГ5.КОМ. АКО САКАТЕ >

< start="437.57" dur="0.2"> КИНГ5.КОМ. АКО САКАШ >

< start="437.77" dur="0.1"> КИНГ5.КОМ. АКО Е Е СЕ Е СЕ >

< start="437.87" dur="0.267"> КИНГ5.КОМ. АКО Е СЕ Е СЕ СЛИКА >

< start="438.137" dur="0.1"> КИНГ5.КОМ. АКО Е СЕ Е СЕ СЛИКА НА >

< start="438.237" dur="0.201"> АКО Е СЕ Е СЕ СЛИКА НА >

< start="438.438" dur="0.2"> АКО Е IKЕ Е СЕ СЛИКА ЛИТЕ НА >

< start="438.638" dur="0.233"> АКО Е LЕ ПОСТОИТЕ СЛИКА НА ОСНОВА >

< start="438.871" dur="0.1"> АКО Е LЕ ПОСТОИТЕ СЛИКА НА ОСНОВНИТЕ БИЗНИСИ >

< start="438.971" dur="0.801"> АКО ДА СЕ LЕ ПОСТОИ ЛИСТА НА ОСНОВНИТЕ БИЗНИСИ ПРОТИВ >

< start="439.772" dur="0.267"> ОСНОВНИТЕ БИЗНИСИ ПРОТИВ >

< start="440.039" dur="0.968"> ОСНОВНИТЕ БИЗНИСИ ПРОТИВ БЕГА >

< start="441.007" dur="0.267"> ОСНОВНИТЕ БИЗНИСИ ПРОТИВ КАКО ДА >

< start="441.274" dur="0.333"> ОСНОВНИТЕ БИЗНИСИ ПРОТИВ КАКО ДА САМО >

< start="441.607" dur="0.067"> ОСНОВНИТЕ БИЗНИСИ ПРОТИВ КАКО ДА СЕ ПОГЛАСНО >

< start="441.674" dur="0.3"> ОСНОВНИТЕ БИЗНИСИ ПРОТИВ КАКО ДА СЕ ПОСТОИТЕ >

< start="441.974" dur="0.367"> ОСНОВНИТЕ БИЗНИСИ ПРОТИВ КАКО ДА СЕ ПРИГОД >

< start="442.341" dur="0.201"> ПОДНЕСУВАЈТЕ ДА СЕ ПОСТОЕ НА ПАТОТ >

< start="442.542" dur="0.033"> ПОДНЕСУВАЈТЕ ДА ПОСТОРНО НАЧИНОТ >

< start="442.575" dur="0.1"> ПОДНЕСУВАЈТЕ ДА СЕ ПОСТОРНО ПОВЕЕ >

< start="442.675" dur="0.2"> ПОДНЕСУВАЈТЕ ДА СЕ ПОСТОРНО НАЧИНОТ НАЧИН >

< start="442.875" dur="0.034"> ПОДНЕСУВАЈТЕ ДА СЕ ПОСТОРНО НАЧИНОТ НА ПРИЧИНОТ НА ЕКРАН >

< start="442.909" dur="0.233"> ПОДНЕСУВАЈТЕ ДА СЕ ПОСТОРНО НАЧИНОТ НА ПРИЧИНОТ НА СЦЕНАТА ИЛИ >

< start="443.142" dur="0.367"> ПОДНЕСУВАТЕ ДА СЕ ПОСТОРНО НАЧИНОТ НА ПРИЧИНОТ НА СЦЕНАТА ИЛИ ВАС >

< start="443.509" dur="0.1"> ПОДНЕСУВАТЕ ДА СЕ ПОСТОРИ ПОВЕ TOOЕ ПОбрзина на екранот или САКАТЕ >

< start="443.609" dur="0.167"> Брзо на екранот ИЛИ САКАТЕ >

< start="443.776" dur="0.1"> Брзо на екранот или сакате да >

< start="443.876" dur="0.167"> Брзо на екранот ИЛИ САКАТЕ ДА ЧИТАТЕ >

< start="444.043" dur="0.134"> Брзо на екранот, или сакате да прочитате >

< start="444.177" dur="0.233"> БЕСПЛАТНО НА СЦЕНАТА ИЛИ САКАТЕ ДА ГО ПРАВИТЕТ ДЕТЕILА, >

< start="444.41" dur="0.334"> БЕСПЛАТНО НА СЦЕНАТА ИЛИ САКАТЕ ДА СЕ ПРОЧИТАТ ДЕТАЛ, ТЕКСТОТ >

< start="444.744" dur="0.1"> БЕСПЛАТНО НА СЦЕНАТА ИЛИ САКАТЕ ДА ГО ПРАВИТЕТ ДЕТАЛ, ТЕКСКИ >

< start="444.844" dur="0.2"> ДА СЕ ПРОЧИТАТ ДЕТАЛ, ТЕКСТОТ >

< start="445.044" dur="0.1"> ДА ЈА ПРОЧИТАЈТЕ ДЕТАЛНИК, ТЕКСТОТ ЗБОРОТ >

< start="445.144" dur="0.134"> ДА СЕ ПРОЧИТАТ ДЕТАЛНИК, ТЕКСТОТ НА СПИСОТ НА ЗБОРОТ >

< start="445.278" dur="0.066"> ДА СЕ ПРОЧИТАТ ДЕТАЛНИК, ТЕКСТИРАЈТЕ ГО СВОЈОТ СЛЕД ДА >

< start="445.344" dur="0.401"> ДА СЕ ПРОЧИТАТ ДЕТАЛНИК, ТЕКСТИРАЈТЕ ГО СВОЈОТ СЛОБОДНИК СО СОСТОЈБА >

< start="445.745" dur="0.067"> ДА ПРОЧИТАТ ДЕТАЛНИК, ТЕКСТИРАЈТЕ ГО СВОЈОТ СЛОБОДА НА БРОЈ >

< start="445.812" dur="0.266"> ДА СЕ ПРОЧИТАТ ДЕТАЛНИК, ТЕКСТОТ ЗДРУORDЕТЕТЕ НА ЗБОРОТ СЕ СОГЛАСНО >

< start="446.078" dur="0.201"> СВЕТСКИ СВЕТИ БРОЈ НА БРОЈ >

< start="446.279" dur="0.167"> СЛОБОДНО СОСТОЈБИ до БРОЈОТ НА ВАС >

< start="446.446" dur="0.6"> СПИСОТ НА ЗБОРОТ НА БРОЈОТ НА ТВИОТ СЦЕД. >

< start="447.046" dur="0.334"> ВАШАТА СЦЕНА. >

< start="447.38" dur="1.601"> ВАШАТА СЦЕНА. 206-448-4545 >

< start="448.981" dur="0.468"> ВАШАТА СЦЕНА. 206-448-4545. >

< start="449.449" dur="0.066"> ВАШАТА СЦЕНА. 206-448-4545. Доаѓаат >

< start="449.515" dur="0.234"> ВАШАТА СЦЕНА. 206-448-4545. Влегувајќи во, >

< start="449.749" dur="0.1"> ВАШАТА СЦЕНА. 206-448-4545. Влегувајќи во, јас >

< start="449.849" dur="0.167"> 206-448-4545. Влегувајќи во, јас >

< start="450.016" dur="0.133"> 206-448-4545. Доаѓајќи, јас сум >

< start="450.149" dur="0.334"> 206-448-4545. Влегувајќи во, јас сум КИЕРА >

< start="450.483" dur="0.1"> 206-448-4545. Влегувајќи во, јас сум КИЕРА ЕЛФАЛАН. >

< start="450.583" dur="0.2"> АМ КИЕРА ЕЛФАЛАН. >

< start="450.783" dur="0.034"> АМ КИЕРА ЕЛФАЛАН. ЦАРИ >

< start="450.817" dur="0.3"> АМ КИЕРА ЕЛФАЛАН. ЦЕЛ 5 >

< start="451.117" dur="0.1"> АМ КИЕРА ЕЛФАЛАН. КАНГ 5 ВЕСТИ. >

< start="451.217" dur="0.2"> КАНГ 5 ВЕСТИ. >

< start="451.417" dur="0.1"> КАНГ 5 ВЕСТИ. >>> >

< start="451.517" dur="0.034"> КАНГ 5 ВЕСТИ. >>> СЕГА >

< start="451.551" dur="0.2"> КАНГ 5 ВЕСТИ. >>> СЕГА А >

< start="451.751" dur="0.333"> КАНГ 5 ВЕСТИ. >>> Сега веќе многу >

< start="452.084" dur="0.101"> КАНГ 5 ВЕСТИ. >>> Сега веќе многу >

< start="452.185" dur="0.3"> КАНГ 5 ВЕСТИ. >>> СЕГА МНОГУ ЛУЕ >

< start="452.485" dur="0.267"> >>> СЕГА МНОГУ ЛУЕ >

< start="452.752" dur="0.133"> >>> СЕГА МНОГУ ПОСТОЈБА НА ЛУЕ >

< start="452.885" dur="5.573"> >>> СЕГА МНОГУ ПОСТОЕ НА ЛУ PEЕТО КАКО >

< start="458.458" dur="0.333"> >>> СЕГА МНОГУ БЕЗ НАДВОРЕ PEЕ НА ЛУЕТО КАКО WЕ Е >

< start="458.791" dur="0.334"> >>> СЕГА МНОГУ БЕЗ НАДВОРЕШНИ РАБОТИ КАКО WЕ СЕ >

< start="459.125" dur="0.334"> СПОДЕЛУВА КАКО WЕ СЕ >

< start="459.459" dur="0.1"> СПОДЕЛУВА КАКО WЕ .Е ВЛАДАТА НА ВЛАДАТА >

< start="459.559" dur="0.066"> ПОВЕ WЕ КАКО WЕ НАДВОРЕШ ПРИРАЧНИК НА ВЛАДАТА >

< start="459.625" dur="0.1"> ДА СЕ РАБОТИ КАКО BEЕ БИДЕ НАЧИНОТ НА ВЛАДАТА >

< start="459.725" dur="0.101"> ПОВЕЕ КАКО BEЕ BEЕ БИДЕ НАРААТА НА ВЛАДАТА >

< start="459.826" dur="0.233"> НАДВОРЕТЕ НА ВЛАДАТА БИДЕТЕ >

< start="460.059" dur="0.1"> НАДВОРЕШНАТА РАБОТА ДА БИДЕ ПРИРАЧНА. >

< start="460.159" dur="0.234"> Присилна >

< start="460.393" dur="0.067"> Присилна КОГА >

< start="460.46" dur="0.066"> Присилна КОГА ИТ >

< start="460.526" dur="0.2"> Присилна ШТО И ДА Е >

< start="460.726" dur="0.101"> Присилна КОГА Е БИЗНИСИ >

< start="460.827" dur="0.4"> Присилна КОГА СЕ Е БИЗНИСИ >

< start="461.227" dur="0.2"> КОГА СЕ Е БИЗНИСИ >

< start="461.427" dur="0.134"> КОГА Е БИЗНИСОВИТЕ СЕ ВИЕ >

< start="461.561" dur="0.066"> КОГА Е БИЗНИСОТ СЕ ДОБИВИТЕ >

< start="461.627" dur="0.1"> КОГА Е БИЗНИСОТ СЕ ДОБИВТЕ ДА >

< start="461.727" dur="0.134"> КОГА Е БИЗНИСИ, ДАЛИ ПОДДРШКА ДА БИДЕТЕ >

< start="461.861" dur="0.1"> КОГА Е БИЗНИСОТ СЕ ДОБИВИТЕ ДА СЕ ПРОДОЛИТЕ >

< start="461.961" dur="0.2"> ПОДДРШКА ДА СЕ ПРОДОЛИ >

< start="462.161" dur="0.1"> ПОДДРШКИ ДА СЕ ОСТАВУВА ДОМ. >

< start="462.261" dur="0.167"> ДОМ >

< start="462.428" dur="0.134"> ДОМ АМИ >

< start="462.562" dur="0.133"> ДОМ ЕМИ МАРИНА >

< start="462.695" dur="0.3"> ДОМ ЕМИ МАРИНА Е >

< start="462.995" dur="0.167"> ДОМ ЕМИ МАРИНА Е ВО >

< start="463.162" dur="0.2"> ДОМ ЕМИ МАРИНА Е ДОГОВОР >

< start="463.362" dur="0.101"> ДОМ ЕМИ МАРИНА Е ДОГОВОР СО >

< start="463.463" dur="0.2"> ЕМИ МАРИНА Е ДОГОВОР СО >

< start="463.663" dur="0.1"> ЕМИ МАРИНА Е ДОГОВОР СО ТОА >

< start="463.763" dur="0.167"> ЕМИ МАРИНА Е ДОГОВОР СО ТОА страна >

< start="463.93" dur="0.066"> ЕМИ МАРИНА Е ДОГОВОР СО ТОА СОГЛАСНО >

< start="463.996" dur="0.401"> ЕМИ МАРИНА Е ДОГОВОР СО ТОА страна >

< start="464.397" dur="0.333"> ЕМИ МАРИНА Е ДОГОВОР СО ТОА страна на приказната. >

< start="464.73" dur="0.167"> ТОА страна на приказната. >

< start="464.897" dur="0.134"> ТОА страна на приказната. >> >> >

< start="465.031" dur="0.167"> ТОА страна на приказната. ПОЛИЦИЈА >

< start="465.198" dur="0.1"> ТОА страна на приказната. >> ПОЛИЦИЈА СИТЕ >

< start="465.298" dur="0.333"> ТОА страна на приказната. >> ПОЛИЦИЈА СИТЕ ПОВЕЕ >

< start="465.631" dur="0.1"> ТОА страна на приказната. >> ПОЛИЦИЈА СИТЕ ПОВЕЕ >

< start="465.731" dur="0.301"> ТОА страна на приказната. >> ПОЛИЦИСКА СИТЕ ПРЕД ДРАВАТА >

< start="466.032" dur="0.167"> >> ПОЛИЦИСКА СИТЕ ПРЕД ДРАВАТА >

< start="466.199" dur="0.133"> >> ПОЛИЦИЈА СИТЕ ОД ДРATEАВНИТЕ СИТЕ >

< start="466.332" dur="0.067"> >> ПОЛИЦИСКА СИТЕ ОД ПРИРАЧНИКОТ ОБЕДУВА >

< start="466.399" dur="0.3"> >> ПОЛИЦИЈА СИТЕ ОД ПРИРАЧНИКОТ СЕ ПРИМЕ ДА >

< start="466.699" dur="0.033"> >> ПОЛИЦИЈА СИТЕ ОД ДРАВНИТЕ ПРИ РАБОТИ ДА ГО ПОДНЕСУВАМЕ >

< start="466.732" dur="0.201"> >> ПОЛИЦИЈА СИТЕ ОД ДРАВНИТЕ ПРИ РАБОТИ ДА ГО ПОДНЕСУВААТ А. >

< start="466.933" dur="0.367"> >> ПОЛИЦИЈА СИТЕ ОД ДРАВНАТА ДРАВА ДА СЕ РАБОТИТЕ УЛОГА >

< start="467.3" dur="0.167"> СЕ РАБОТЕТЕ ДА ОБЕЗБЕДУВАТЕ УЛОГА >

< start="467.467" dur="0.1"> ПРИГОВЕТЕТЕ ДА СЕ ОБИДНЕТЕ УЛОГА ВО >

< start="467.567" dur="0.1"> ПРИГОВЕТЕТЕ ДА СЕ ОБЈАВУВАТЕ УЛОГА ВО ОВАА >

< start="467.667" dur="0.2"> ОБЕДУВАТЕ ДА СЕ ОБЈАВУВАТЕ УЛОГА ВО ОВАА ТОА >

< start="467.867" dur="0.1"> ПРИГОВЕТЕТЕ ДА СЕ ОБЈАВУВАТЕ УЛОГА ВО ОВОЈ ВЕЕ >

< start="467.967" dur="0.3"> ВО ОВОЈ ВЕ INЕ СОВЕТУВА >

< start="468.267" dur="0.1"> ВО ОВАА ОВОЕ ВЛИЈАНИЕ ОБРАЗОВАНИЕ. >

< start="468.367" dur="0.167"> ОБРАЗОВАНИЕ. >

< start="468.534" dur="0.067"> ОБРАЗОВАНИЕ. НЕ >

< start="468.601" dur="0.367"> ОБРАЗОВАНИЕ. НЕ СЕ >

< start="468.968" dur="6.306"> ОБРАЗОВАНИЕ. НЕ ТОЛКУ МНОГУ >

< start="475.274" dur="0.701"> ОБРАЗОВАНИЕ. НЕ МОUНО ИЗВЕСТУВАЕ. >

< start="475.975" dur="0.2"> НЕ МОUНО ИЗВЕСТУВАЕ. >

< start="476.175" dur="0.067"> НЕ МОUНО ИЗВЕСТУВАЕ. ТИЕ >

< start="476.242" dur="0.133"> НЕ МОUНО ИЗВЕСТУВАЕ. ТИЕ ИМААТ >

< start="476.375" dur="0.234"> НЕ МОUНО ИЗВЕСТУВАЕ. ОВИЕ СЕ ПЛАТНО >

< start="476.609" dur="0.067"> НЕ МОUНО ИЗВЕСТУВАЕ. ТОА МОАТ ДА СЕ >

< start="476.676" dur="0.3"> НЕ МОUНО ИЗВЕСТУВАЕ. ТОА МОАТ ДА СЕ ПРАВИ >

< start="476.976" dur="0.1"> НЕ МОUНО ИЗВЕСТУВАЕ. ТОА МОАТ ДА СЕ ДА СЕ ПРАВИТЕ ТОА >

< start="477.076" dur="0.234"> ТОА МОАТ ДА СЕ ДА СЕ ПРАВИТЕ ТОА >

< start="477.31" dur="0.133"> ТОА МОАТ ДА СЕ ПРАВИ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ >

< start="477.443" dur="0.167"> ОВА МОРА ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ВИДЕТЕ >

< start="477.61" dur="0.067"> ОВА МОРА ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДВЕЕТЕ ДА НЕ ВКЛУЧУВАТЕ ДА СЕ ДА СЕ ВЛАГААТ >

< start="477.677" dur="0.2"> Тие мора да направат нешто што не вклучува >

< start="477.877" dur="0.367"> Тие мора да направат нешто што не вклучуваат >

< start="478.244" dur="0.267"> НЕ ВЛАГАТ ДА ВИДЕ ДА ВИДЕ >

< start="478.511" dur="0.067"> НЕ ВЛАГУВАТЕ ДА ОБЕДУВАТЕ ОД ОБЕЕЕ >

< start="478.578" dur="0.133"> НЕ ВКЛУЧУВАТЕ ДА СЕ ОДГОВОРИТЕ ДА ГО ОБЕДУВАТЕ >

< start="478.711" dur="0.1"> НЕ ВКЛУЧУВАТЕ ДА ОБЕДУВАТЕ ДА ГО ОБЕДУВАТЕТЕ ЗА Луѓето >

< start="478.811" dur="0.067"> НЕ ВКЛУЧУВАТЕ ДА ОБЕДУВАТЕ ДА ГО ОБЕДУВАТЕ ЗА ЛУЕ КОЈ >

< start="478.878" dur="0.233"> НЕ ВЛАГУВАТЕ ДА ОБЕДУВАТЕ ДА ГО ОБЕДУВАТЕ ЗА ЛУЕТО КОИ СЕ >

< start="479.111" dur="0.368"> НЕ ВКЛУЧУВАТЕ ДА ОБЕДУВАТЕ ДА ГО ОБЕДУВАТЕТЕ ЗА ЛУЕ КОИ НЕ СЕ >

< start="479.479" dur="0.233"> ПОБИРАЕ ЗА ЛУЕ КОИ НЕ СЕ >

< start="479.712" dur="0.067"> ПОБИРАЕ ЗА ЛУЕ КОИ НЕ Е ДОГОВОР >

< start="479.779" dur="0.1"> ПОБИРАЕ ЗА ЛУЕ КОИ НЕ Е ДА ГО ОБВРСУВААТ >

< start="479.879" dur="0.067"> ПОБИРАЕ ЗА ЛУ PEЕ КОИ НЕ Е ДА ГО ОБВРСУВААТ ОСТАВОТ >

< start="479.946" dur="0.367"> ПОБИРАЕ ЗА ЛУЕ КОИ НЕ Е ДА ГО ОБВРСУВААТ ОД ОСТАВИТЕ >

< start="480.313" dur="0.1"> ПОБЕДУВА НА ЛУЕ КОИ НЕ Е ДА ГО ОБВРЗУВААТ ОД ОД ОД ДОМ >

< start="480.413" dur="0.233"> ОБВРДУВАЕ НА ОД ОД ДОМОТ >

< start="480.646" dur="0.1"> ОБВРДУВАЕ НА ОСТАВУВАЕ НА ДОМ ДОГОВОР. >

< start="480.746" dur="0.201"> СО ЦЕЛ. >

< start="480.947" dur="0.066"> СО ЦЕЛ. ОВДЕ >

< start="481.013" dur="0.167"> СО ЦЕЛ. ОВДЕ ВО >

< start="481.18" dur="0.1"> СО ЦЕЛ. ОВДЕ ВО ЕДМОНДИ, >

< start="481.28" dur="0.134"> СО ЦЕЛ. Овде во Едмондс, ОВА >

< start="481.414" dur="0.067"> СО ЦЕЛ. Овде во Едмондс, ОВА Е >

< start="481.481" dur="0.333"> СО ЦЕЛ. ОВДЕ ВО ЕДМОНДС, ОВА Е ЕДНО >

< start="481.814" dur="0.167"> ОВДЕ ВО ЕДМОНДС, ОВА Е ЕДНО >

< start="481.981" dur="0.1"> ОВДЕ ВО ЕДМОНДС, ОВА ЕДНО >

< start="482.081" dur="0.234"> ОВДЕ ВО ЕДМОНДИ, ОВА Е ЕДНО >

< start="482.315" dur="0.1"> ОВДЕ ВО ЕДМОНДИ, ОВА Е ЕДНО ПОДГОТОВКИ >

< start="482.415" dur="0.333"> ОВДЕ ВО ЕДМОНДС, ОВА Е ЕДНО ПОДГОТОВКИ КОГА >

< start="482.748" dur="0.067"> ОВДЕ ВО ЕДМОНДИ, ОВА ЕДНА ЕДНОГЛАСНИ ПОДГОТОВКИ КАДЕ ТЕА >

< start="482.815" dur="0.2"> ОВДЕ ВО ЕДМОНДИ, ОВА ЕДНА ОД ПОДГОТОВКИТЕ КАДЕ СЕ >

< start="483.015" dur="0.234"> НА ПРИДОБИТЕ КАКО СЕ СЕ >

< start="483.249" dur="0.133"> ОД ПОЛИТИТЕ КАДЕ ДА СЕ ДОБАВИ >

< start="483.382" dur="0.134"> НА ПРИДОБИТЕ КАДЕ ДАЛА ДА ГО ПОЛИТИРАНА ПОЛИЦИЈА >

< start="483.516" dur="0.1"> НА ПРИДОБИТЕ КАДЕ ДА ГО ПОДАТОЦИТЕ ПОЛИЦИЈА А >

< start="483.616" dur="0.267"> НА ПОДГОВОРИТЕ КАДЕ ДАЛА ДА ПОЛИТИРАТЕ ПОЛИЦИСКИ ЛИЦА >

< start="483.883" dur="0.1"> НА ПОДГОВОРИТЕ КАДЕ ДАЛА ПОЛИТИКА ПОЛИЦИЈА ПОВЕЕ ЛАТЕЛ >

< start="483.983" dur="0.234"> ПОДНЕСУВА ПОЛИЦА ПОВЕЕ ПОВЕЕ >

< start="484.217" dur="0.066"> ДАЛИ ПОЛИЦИРА AЕ ЛИТЕЛ ПОВЕНА РАБОТНОСТ >

< start="484.283" dur="0.201"> ДОДЕЛУВА ПОЛИЦИСКИ ЛИТЕЛ ПОВЕНА РАБОТНОСТ ДО >

< start="484.484" dur="0.1"> ДАЛИ ПОЛИЦИРА AЕ ЛИТЕЛ ПОВЕНА ПОДДРАЕ ДА СЕ РАБОТИ >

< start="484.584" dur="0.2"> ДАЛИ ПОЛИЦИРАICEЕ ЛИТЕЛ ПОВЕНА ПОДДРШКА ДА СЕ РАБОТИТЕ ЛУ PEЕ >

< start="484.784" dur="0.367"> ДАЛИ ПОЛИЦИРА AЕ ЛИТЕЛ ПОВЕНА ПОДДРА TOЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ ЛУICKЕ И >

< start="485.151" dur="0.2"> Способност за луѓе и други >

< start="485.351" dur="0.067"> Способност да се згрижени луѓе и нив >

< start="485.418" dur="0.067"> Способност за луѓе и тие можат >

< start="485.485" dur="0.133"> Способност за луѓе и тие можат да одат >

< start="485.618" dur="0.334"> Способност за луѓе и тие можат да одат >

< start="485.952" dur="0.066"> Способност за луѓе и тие можат да одат до >

< start="486.018" dur="0.301"> Способност за луѓе и тие можат да одат до 500 долари >

< start="486.319" dur="0.033"> Способност за луѓе и тие можат да одат до 500 $ СО >

< start="486.352" dur="0.334"> Способност да се згрижени луѓе и тие можат да одат до $ 500 со А. >

< start="486.686" dur="0.2"> НЕ МОАТ ДА ОД 500 УСД со А. >

< start="486.886" dur="0.067"> МОЕ МОЕ ДА ОД 500 УСД со убав >

< start="486.953" dur="0.267"> МОЕ МОЕ ДА ОД 500 УСД ДО СЕКОЈ ДА >

< start="487.22" dur="0.133"> МОЕ МОЕ ДА ОД 500 УСД СО ЕДНА НОВО >

< start="487.353" dur="0.167"> МОЕ МОЕ ДА ОД 500 УСД СО ЕДНО ДО ГО ПОВЕЕ >

< start="487.52" dur="0.067"> НЕ МОАТ ДА ОД 500 УСД СО ПОВЕЕ, НО РЕАЛИСКО НАДВОР >

< start="487.587" dur="0.967"> НЕ МОАТ ДА ОД 500 УСД СО ПОВЕЕ, но навистина им се надевам >

< start="488.554" dur="0.2"> ДЕЛО, НО РЕАЛИСНО СЕ НАДВОРУВА ИТ >

< start="488.754" dur="1.535"> ДЕЛО, НО РЕАЛИСНО НАДВОРЕШНА НИВО ДА СЕ ГО СЕ >

< start="490.289" dur="0.467"> ФИНО НО, НИКОГАШ РОБОТНО НЕ МОЕ >

< start="490.756" dur="0.301"> ДЕЛО, НО РЕАНИЛНО НАДВОРЕШЕ НЕ ГО СЕ >

< start="491.057" dur="0.4"> ДЕЛО, НО РЕАНИЛНО НАДВОРЕШЕ НЕ Е ДА СЕ ДА СЕ >

< start="491.457" dur="0.1"> ДЕЛО, НО РЕАНИЛНО НАДВОРЕШЕ НЕ Е ДА СЕ ДА СЕ ДОГО. >

< start="491.557" dur="0.2"> НЕ ДА СЕ ДА СЕ ТОА. >

< start="491.757" dur="0.234"> НЕ ДА СЕ ДА СЕ ТОА. МНОГУ >

< start="491.991" dur="0.1"> НЕ ДА СЕ ДА СЕ ТОА. МНОГУ ДЕПАРТМАНИ >

< start="492.091" dur="0.067"> НЕ ДА СЕ ДА СЕ ТОА. МНОГУ МОНИ ДЕПАРТМАНИ >

< start="492.158" dur="0.2"> НЕ ДА СЕ ДА СЕ ТОА. МНОГУ БЕЗБЕДНИ ДЕПАРТМАНИ >

< start="492.358" dur="0.234"> МНОГУ БЕЗБЕДНИ ДЕПАРТМАНИ >

< start="492.592" dur="0.066"> МНОГУ ДЕПАРТМАНИ СЕ ПОТРЕБНУВААТ >

< start="492.658" dur="0.267"> МНОГУ ДЕПАРТМАНИ ДА СЕ ПРОДОЛААТ >

< start="492.925" dur="0.1"> МНОГУ ДЕПАРТМАНИ ДА СЕ УПОТРЕБУВА ДО СОЦИЈАЛНО >

< start="493.025" dur="0.134"> МНОГУ ДЕПАРТМАНИ ДА СЕ УПОТРЕБА ДО СОЦИЈАЛНИТЕ МЕДИУМИ >

< start="493.159" dur="0.1"> МНОГУ ДЕПАРТМАНИ ДА СЕ УПОТРЕБА ДА СО СОЦИЈАЛНИТЕ МЕДИУМИ ДА >

< start="493.259" dur="0.2"> ДА СЕ СОЦИЈАЛНИ МЕДИУМИ ДА >

< start="493.459" dur="0.134"> ДА СЕ СПОДЕЛУВААТ СО СОЦИЈАЛНИТЕ МЕДИУМИ >

< start="493.593" dur="0.2"> ДА СЕ СО СОЦИЈАЛНИТЕ МЕДИУМИ ДА ГИ споделат нивните >

< start="493.793" dur="0.267"> ДА СО СОЦИЈАЛНИТЕ МЕДИУМИ ДА СЕ СПОДЕЛУВААТ СО ПОСЕБНИОТ ПРАШАА >

< start="494.06" dur="0.1"> ДА СЕ СО СОЦИЈАЛНИТЕ МЕДИУМИ ДА СПОДЕЛУВААТ СО НИВНИОТ ПРАШАА И >

< start="494.16" dur="0.3"> СПОРЕД ДО СОЦИЈАЛНИТЕ МЕДИУМИ ДА СПОДЕЛУВААТ СО НИВНИОТ ПРАШАА И ТРГОВИ >

< start="494.46" dur="0.2"> СПОДЕЛУВАЈТЕ СИТЕ ПРАВИЛНИЦИ И ТРГОВИ >

< start="494.66" dur="0.1"> СПОДЕЛУВАЈТЕ СИТЕ ПОВЕЕ И РАБОТИ И >

< start="494.76" dur="0.101"> СПОДЕЛУВАЈТЕ СВОЈОТ ПОРАБОТКА И ТРГОВЕТЕ И ДИЗПЕЛ >

< start="494.861" dur="0.1"> СПОДЕЛУВАЈТЕ СЕ СОВЕТНА ПОРАБОТКА И РЕГИРА ANDЕ И ДИЗПЕЛ НЕКОЈ >

< start="494.961" dur="0.333"> СПОДЕЛУВАЈТЕ СВОЕ ПОРАБОТКА И СИТЕ РАБОТНИ И ДИЗПЕЛНИ НЕКОИ >

< start="495.294" dur="0.1"> СПОДЕЛУВАЈТЕ СЕ СОВЕТНА ПОРАБОТКА И РЕГИРА ANDЕ И РАЗГЛЕДУВА НЕКОЈ ДО ГО >

< start="495.394" dur="0.301"> И ДИСПЕЛАТ НЕКОИ НА >

< start="495.695" dur="0.1"> И ПОПОВЕТЕТЕ НЕКОИ ПОВЕДНИЦИ. >

< start="495.795" dur="0.2"> ВЕСНИК. >

< start="495.995" dur="0.133"> ВЕСНИК. СЕ >

< start="496.128" dur="0.301"> ВЕСНИК. ГРЕИ >

< start="496.429" dur="14.381"> ВЕСНИК. ГРИСНИОТ ПАРБОР >

< start="510.81" dur="0.3"> ВЕСНИК. ГРЦИОТ ПАРТЕРСКИ ЗЕМЈА >

< start="511.11" dur="0.267"> ГРЦИОТ ПАРТЕРСКИ ЗЕМЈА >

< start="511.377" dur="0.134"> ШЕРИФИТЕ НА ГРЕВИОТ ХАРБОР >

< start="511.511" dur="0.1"> СЛУБЕН ВЕСНИК НА СИТЕ ШАРФОР ГРИСЕР >

< start="511.611" dur="0.233"> ПОБЕДА СЛУБЕН ВЕСНИК НА ГРИЕСНИОТ ХАРБОР >

< start="511.844" dur="0.1"> ПРЕБАРУВААТ ОБРАЗОВАНИЕ СЛУБЕН ВЕСНИК НА ГРИВИОТ ХАРБОРСКИ ШЕРИФИ >

< start="511.944" dur="0.167"> СЛУБЕН ВЕСНИК НА ШЕРИФФ >

< start="512.111" dur="0.134"> СЛУБЕН ВЕСНИК НА ШЕРИФИ >

< start="512.245" dur="0.166"> СЛУБЕН ВЕСНИК НА ШЕРИФИ ПОБЕДИ РАБОТИ НА МАРТИЈАЛНО >

< start="512.411" dur="0.034"> СЛУБЕН ВЕСНИК НА ШЕРИФ, ПОБЕДНИ РАМОВИ НА МАРТИЛЕН ЗАКОН >

< start="512.445" dur="0.333"> СЛУБЕН ВЕСНИК НА ШЕРИФИ ПОБЕДИ РАМОВИ НА МАРТИНАЛ ЗАКОН ИЛИ >

< start="512.778" dur="0.101"> СЛУБЕН ВЕСНИК НА ШЕРИФИ ПОБЕДИ РАМОВИ НА МАРТИНАЛ ЗАКОН И СТРИКТ >

< start="512.879" dur="0.3"> ОД МАРТИЈАЛНО ПРАВО ИЛИ СТРИКТ >

< start="513.179" dur="0.067"> ЗА МАРТИЕЛНО ПРАВО ИЛИ СИСТЕМСКО ИЗВРШУВАЕ >

< start="513.246" dur="0.1"> ЗА МАРТИРАЛНО ПРАВО ИЛИ СИСТЕМНО ИЗВРШУВАЕ ИЛИ >

< start="513.346" dur="0.133"> ЗА МАРТИРАЛНО ПРАВО ИЛИ СИСТЕМНО ИЗВЕСТУВАЕ или САМО >

< start="513.479" dur="0.2"> ЗА МАРТИРАЛНО ПРАВО ИЛИ СИСТЕМНО ИЗВРШУВАЕ ИЛИ ДАЛИ ЕДНОСТА >

< start="513.679" dur="0.367"> ЗА МАРТИРАЛНО ПРАВО ИЛИ СИСТЕМНО ИЗВРШУВАЕ ИЛИ ДАЛИ СЕ Едноставно не е >

< start="514.046" dur="0.234"> ИЗВЕСТУВАЕ ИЛИ ДАЛИ СЕ Едноставно >

< start="514.28" dur="0.1"> ИЗВЕСТУВАЕ ИЛИ ДАЛИ СЕ Едноставно не е вистинито. >

< start="514.38" dur="0.2"> ВИСТИНСКИ >

< start="514.58" dur="0.134"> ВИСТИНСКИ ТИЕ >

< start="514.714" dur="0.066"> ВИСТИНСКИ НЕ СЕ >

< start="514.78" dur="0.067"> ВИСТИНСКИ НЕ САКАТЕ >

< start="514.847" dur="0.1"> ВИСТИНСКИ НЕ САКАТЕ ДА >

< start="514.947" dur="0.2"> ВИСТИНСКИ НЕ САКАТЕ ДА САМО >

< start="515.147" dur="0.101"> ВИСТИНСКИ НЕ САКАТЕ ДА СЕ ПРАВИМЕ >

< start="515.248" dur="0.233"> НЕ САКАТЕ ДА СЕ ПРАВИМЕ >

< start="515.481" dur="0.067"> НЕ САКАТЕ ДА СЕ РАБОТЕТЕ СЕ НАГРАДИ >

< start="515.548" dur="0.233"> НЕ САКАТЕ ДА БИДЕТЕ СЕ ПРИГОВОРИ ИЛИ >

< start="515.781" dur="0.067"> НЕ САКАТЕ ДА БИДЕТЕ ПРИСТАПИ ИЛИ ДАЛИ >

< start="515.848" dur="0.2"> НЕ САКАТЕ ДА БИДЕТЕ СЕ ПРИГОВОРИ ИЛИ ДА СЕ ДА СЕ ОБЕДУВА >

< start="516.048" dur="0.367"> НЕ САКАТЕ ДА БИДЕТЕ СЕ ПРИГОВОРИТЕ ИЛИ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ >

< start="516.415" dur="0.101"> НЕ САКАТЕ ДА БИДЕТЕ СЕ ПРИГОВОРИ ИЛИ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ЈА ПОДНЕСУВААТ. >

< start="516.516" dur="0.233"> ПРИСТАПИ ИЛИ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ. >

< start="516.749" dur="0.234"> ПРИСТАПИ ИЛИ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ. СЕРВЕЛ >

< start="516.983" dur="0.166"> ПРИСТАПИ ИЛИ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ. ВЕБИ ДЕПАРТМАНИ >

< start="517.149" dur="0.101"> ПРИСТАПИ ИЛИ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ. Вклучени се одделни оддели >

< start="517.25" dur="0.2"> Вклучени се одделни оддели >

< start="517.45" dur="0.133"> ВЕНИ ДЕПАРТМАНИ ВКЛУЧУВА НА >

< start="517.583" dur="0.134"> ВИДНИ ДЕПАРТМАНИ ВКЛУЧУВА НА ПИЕРЦИЈА >

< start="517.717" dur="0.167"> ВИДНИ ДЕПАРТМАНИ ВКЛУЧУВАЕ НА ПИЕРСКАТА СТРАНА >

< start="517.884" dur="0.1"> ПОВЕЕ ДЕПАРТМАНИ ЗА ВКЛУЧУВА .Е НА ПЕРЦЕТСКИОТ ШЕРИФФ >

< start="517.984" dur="0.3"> СЕРВИСКИ ШЕРИФИ НА ПИЕРСКИОТ ШЕРИФ >

< start="518.284" dur="0.133"> ОДДЕЛЕНИЕ НА ПИЕРСКИОТ ШЕРИФФ >

< start="518.417" dur="0.067"> ПРИКАНА ПОДДРШКА СВЕТСКА СЕРВИС ЗА ПИЕРСКИ ШЕРИФФ >

< start="518.484" dur="0.1"> ОДГОВОРНИОТ ПОДНЕСУВА SHЕ ОД ДЕПЕРЦИЈАТА НА ПИЕРСКИОТ ШЕРИФФ >

< start="518.584" dur="0.301"> ДЕПАРТМАНТЕ ГО ШОДИРА ОВАА >

< start="518.885" dur="0.1"> ДЕПАРТМАНТЕ ГО ПРОДОЛИТЕ ОВАА ИНФОРМАЦИЈА >

< start="518.985" dur="0.166"> ДЕПАРТМАТ ГО ПОДАРНИ ОВАА ИНФОРМАЦИИ ОД >

< start="519.151" dur="0.101"> ДЕПАРТМАТ ГО ШОДИРА ОВАА ИНФОРМАЦИИ ОД ОВД >

< start="519.252" dur="0.3"> ИНФОРМАЦИИ ОД >

< start="519.552" dur="0.2"> ИНФОРМАЦИИ ОД ВАШИНГТОН >

< start="519.752" dur="0.067"> ИНФОРМАЦИИ ОД Здружението на Вашингтон >

< start="519.819" dur="0.1"> ИНФОРМАЦИИ ОД АСОЦИЈАЦИЈА НА ВАШИНГТОН НА >

< start="519.919" dur="0.3"> Здружение на Вашингтон >

< start="520.219" dur="0.1"> Здружение на вашингтон на ШЕРИФИ >

< start="520.319" dur="0.1"> Здружение на вашингтон на ШЕРИФИ И >

< start="520.419" dur="0.167"> Здружението на вашингтон е за ШЕРИФИ И ПОЛИЦИЈА >

< start="520.586" dur="0.2"> Здружение на вашингтон за шперифи и полициски глави. >

< start="520.786" dur="0.234"> ШЕРИФИ И ПОЛИЦИСКИ ПОВИКИ. >

< start="521.02" dur="0.033"> ШЕРИФИ И ПОЛИЦИСКИ ПОВИКИ. ХИТТИНГ >

< start="521.053" dur="0.1"> ШЕРИФИ И ПОЛИЦИСКИ ПОВИКИ. ХИТТИНГ А >

< start="521.153" dur="0.134"> ШЕРИФИ И ПОЛИЦИСКИ ПОВИКИ. Удирање многу >

< start="521.287" dur="0.067"> ШЕРИФИ И ПОЛИЦИСКИ ПОВИКИ. ХИТНИЦА МНОГУ ОД >

< start="521.354" dur="0.3"> ШЕРИФИ И ПОЛИЦИСКИ ПОВИКИ. ХИТНИЦА МНОГУ ОД >

< start="521.654" dur="0.1"> ШЕРИФИ И ПОЛИЦИСКИ ПОВИКИ. Удирање многу на исто >

< start="521.754" dur="0.234"> ШЕРИФИ И ПОЛИЦИСКИ ПОВИКИ. ХИТИТЕ МНОГУ САМО КУEYЕ >

< start="521.988" dur="0.233"> ХИТИТЕ МНОГУ САМО КУEYЕ >

< start="522.221" dur="0.067"> ПОГЛЕДУВАЕ МНОГУ САМО КЛУЧНИ ПОСТАВИ >

< start="522.288" dur="0.5"> ПОГЛЕДУВАЕ МНОГУ САМО КЛУЧНИ ПОСТАВИ ВО >

< start="522.788" dur="0.067"> ПОГЛЕДУВАЕ НА МАAMEИТЕ КЛУЧНИ ПОСТАВИ ВО ОБЕЗБЕДУВАЕ >

< start="522.855" dur="0.134"> ПОГОЛЕМУВА OFЕ НА МАAMEИТЕ КЛУЧНИ ПОВИТИ ВО ОБЕЗБЕДУВАЕ СЕ >

< start="522.989" dur="0.2"> ЦЕЛИ ВО ОБЕЗБЕДУВАЕ СЕ >

< start="523.189" dur="0.067"> POЕ POЕ ПОДНЕСУВАТЕ ПОВЕТИТЕ >

< start="523.256" dur="0.066"> ПОСЕТИТЕ ВО ОБЕЗБЕДУВАЕ НЕМА >

< start="523.322" dur="0.201"> ПОСЕТИТЕ ВО ОБЕЗБЕДУВАЕ НЕ МОЕ >

< start="523.523" dur="0.066"> ПОСЕБНИТЕ ВО ОБЕЗБЕДУВАЕ НЕ ILLЕ ДА СЕ ОДБИРААТ >

< start="523.589" dur="0.267"> ДЕЛОВИТЕ ВО ОБЕЗБЕДУВАYЕ НЕ МОЕ >

< start="523.856" dur="0.334"> ПОСЕБНИТЕ ВО ОБЕЗБЕДУВАЕ НЕ BEЕ ДА ГО ОБЕДУВАТЕ >

< start="524.19" dur="0.2"> НЕМА ДА ГИ ОДГОВОРИТЕ >

< start="524.39" dur="0.067"> НЕМА ДА ГИ ОДГОВОРИТЕ >

< start="524.457" dur="0.167"> НЕМА ДА ГИ ОДГОВОРИТЕ ОД ОВОЈ >

< start="524.624" dur="0.066"> НЕМА ДА ГИ ОДГОВОРИТЕ ЗА ОВАА АКТИВНОСТ >

< start="524.69" dur="0.1"> НЕМА ДА ГИ ОДГОВОРИТЕ ОД ОВОЈ ДЕЈНОСТ И >

< start="524.79" dur="0.201"> НЕМА ДА ГИ ОДГОВОРИТЕ ЗА ОВОЈ ДЕЈНОСТ И ВАС >

< start="524.991" dur="0.4"> НЕМА ДА ГИ ОДГОВОРИТЕ ОД ОВАА АКТИВНОСТ И ДА СЕ >

< start="525.391" dur="0.167"> ЗА ОВАА АКТИВНОСТ И ДА СЕ >

< start="525.558" dur="0.1"> ЗА ОВАА АКТИВНОСТ И НЕ >

< start="525.658" dur="0.033"> ЗА ОВОЈ ДЕЈНОСТ И НЕ Е ПОТРЕБНО >

< start="525.691" dur="0.267"> ЗА ОВАА АКТИВНОСТ И НЕ Е ПОТРЕБНО А >

< start="525.958" dur="0.067"> ЗА ОВАА АКТИВНОСТ И НЕ Е ПОТРЕБА ПОСЕБНА >

< start="526.025" dur="0.167"> ЗА ОВАА АКТИВНОСТ И НЕ Е ПОТРЕБА ПОСЕБНО ПАС >

< start="526.192" dur="0.4"> ЗА ОВАА АКТИВНОСТ И НЕ Е ПОТРЕБА ПОСЕБНО ПАС ИЛИ >

< start="526.592" dur="0.267"> НЕ Е ПОСЕБНА ПОСЕБНА ПАС ИЛИ >

< start="526.859" dur="0.067"> НЕ Е ПОСЕБНА ПОСЕБНА ПАС ИЛИ ЛИЦЕНЦА >

< start="526.926" dur="0.167"> НЕ Е ПОСЕБНА ПОСЕБНА ПАС ИЛИ ЛИЦЕНЦА ДА >

< start="527.093" dur="0.167"> НЕ Е ПОСЕБНА ПОСЕБНА ПАС ИЛИ ЛИЦЕНЦА ДА СЕ РАБОТИ >

< start="527.26" dur="0.2"> НЕ Е ПОСЕБНА ПОСЕБНА ПАС ИЛИ ЛИЦЕНЦА за да се создаде суштинско значење >

< start="527.46" dur="0.3"> ЛИЦЕНЦА ДА СЕ РАБОТИТЕ ОСНОВНО >

< start="527.76" dur="0.1"> ЛИЦЕНЦА ДА СЕ РАБОТЕТЕ ОСНОВНИ УСЛУГИ. >

< start="527.86" dur="0.234"> УСЛУГИ. >

< start="528.094" dur="0.167"> УСЛУГИ. КАКО >

< start="528.261" dur="0.033"> УСЛУГИ. ДОДЕЛНИ ОБРАЗОВАНИЕ >

< start="528.294" dur="0.067"> УСЛУГИ. Додека ЕДМОНДИ Е >

< start="528.361" dur="0.066"> УСЛУГИ. Додека ЕДМОНДИ Е ЕДНА >

< start="528.427" dur="0.067"> УСЛУГИ. Додека EDMONDS ЕД ЕДНО >

< start="528.494" dur="0.2"> УСЛУГИ. Додека Едмондс е еден од >

< start="528.694" dur="0.201"> Додека Едмондс е еден од >

< start="528.895" dur="0.233"> Додека ЕДМОНДИ Е ЕДНО ПО МНОГ >

< start="529.128" dur="0.401"> Додека Едмондс е една од неколкуте заедници >

< start="529.529" dur="4.037"> Додека Едмондс е ЕДНО ОД МНОГУ КОМПАНИИ КАДЕ >

< start="533.566" dur="0.467"> Додека Едмондс е една од неколкуте заедници каде и тие >

< start="534.033" dur="0.4"> Додека Едмондс е ЕДНА НА МНОГУ КОМОВИЦИ КАДЕ СЕ >

< start="534.433" dur="0.134"> МНОГУ ЗАЕДНИЦИ КАДЕ СЕ >

< start="534.567" dur="0.133"> МНОГУ ЗАЕДНИЦИ КАДЕ СЕ Е А >

< start="534.7" dur="0.067"> МНОГУ ЗАЕДНИЦИ КАДЕ САМО ЛИЦЕ >

< start="534.767" dur="0.2"> МНОГУ ЗАЕДНИЦИ КАДЕ СЕ ПОВЕЕ ЛИТЕЛ >

< start="534.967" dur="0.334"> МНОГУ ЗАЕДНИЦИ КАДЕ СЕ Е ПОВЕЕ ПОВЕЕ ВОВЕК >

< start="535.301" dur="0.1"> МНОГУ ЗАЕДНИЦИ КАДЕ СЕ Е ПОВЕЕ ПОВЕЕ ДВЕГАЛНИ И >

< start="535.401" dur="0.234"> ПОВЕЕ ПОВЕЕ ВОВЕК И >

< start="535.635" dur="0.1"> ПОВЕЕ ПОВЕЕ ДВОГАЛНИ И ТАЛКИНГ >

< start="535.735" dur="0.4"> ПОВЕЕ ПОВЕЕ ДВОГАЛНО И ТАЛКУВАЕ ЗА >

< start="536.135" dur="0.1"> ПОВЕЕ ПОВЕЕ ДВОГАЛНИ И РАБОТИ ЗА ИЗВЕСТУВАЕ, >

< start="536.235" dur="0.2"> РАБОТЕ ЗА ИЗВЕСТУВАЕ, >

< start="536.435" dur="0.067"> ОБЕЗБЕДУВАЕ ЗА ИЗВЕСТУВАMENTЕ, ТИЕ >

< start="536.502" dur="0.067"> ОБЕЗБЕДУВАЕ ЗА ИЗВЕСТУВАMENTЕ >

< start="536.569" dur="0.167"> ОБЕЗБЕДУВАЕ ЗА ИЗВЕСТУВАЕ, ОВИЕ СЕ СЕ >

< start="536.736" dur="0.133"> Зборувајќи за реализација, тие велат дека е >

< start="536.869" dur="0.3"> ОБЕЗБЕДУВАЕ ЗА ИЗВЕСТУВАЕ, ТОА САКАТЕ ДА СЕ Е ПОСТОИ >

< start="537.169" dur="0.101"> ОБЕЗБЕДУВАЕ ЗА ИЗВЕСТУВАЕ, ОВИЕ СЕ СЛУЧУВАТЕ >

< start="537.27" dur="0.2"> Тие велат дека тоа е бидејќи тие >

< start="537.47" dur="0.1"> Тие велат дека е затоа што тие имаат >

< start="537.57" dur="0.2"> Тие велат дека тоа е, бидејќи тие имаат многу >

< start="537.77" dur="0.1"> Тие велат дека тоа е, бидејќи тие имаат многу >

< start="537.87" dur="0.367"> Тие велат, бидејќи тие имаат многу големи >

< start="538.237" dur="0.1"> Тие велат дека е затоа што тие имаат огромна чест >

< start="538.337" dur="0.301"> САМО ПОГОЛЕМ ДОГОВОРОТ >

< start="538.638" dur="0.1"> САМО ПОГОЛЕМНА ПОГОЛЕМНА чесна популација. >

< start="538.738" dur="0.167"> ПОПУЛАЦИЈА. >

< start="538.905" dur="0.066"> ПОПУЛАЦИЈА. 25% >

< start="538.971" dur="0.067"> ПОПУЛАЦИЈА. 25% ОД >

< start="539.038" dur="0.133"> ПОПУЛАЦИЈА. 25% од нив >

< start="539.171" dur="0.134"> ПОПУЛАЦИЈА. 25% од луѓето >

< start="539.305" dur="0.1"> ПОПУЛАЦИЈА. 25% НА ЛУ .ЕТО КОЈ >

< start="539.405" dur="0.3"> ПОПУЛАЦИЈА. 25% од луѓето кои живеат >

< start="539.705" dur="0.201"> 25% од луѓето кои живеат >

< start="539.906" dur="0.066"> 25% од луѓето кои живеат овде >

< start="539.972" dur="0.234"> 25% НА ЛИЦАТА КОИ LИВЕТЕ ТУКА СЕ >

< start="540.206" dur="0.067"> 25% од луѓето кои живеат тука ОДГОВОР >

< start="540.273" dur="0.267"> 25% од луѓето кои живеат овде, се околу 60 години >

< start="540.54" dur="0.1"> 25% од ЛУOЕТО КОИ 60ИВЕТЕ ТУКА СЕ ПРЕД 60, НО >

< start="540.64" dur="0.267"> 25% од луѓето, кои живеат овде, се околу 60 години, но нив >

< start="540.907" dur="0.233"> ОВДЕ СИТЕ ОД 60 ДО НИВО >

< start="541.14" dur="0.134"> ОВДЕ СИТЕ ОД 60 ДО НИКОГАШ >

< start="541.274" dur="0.166"> ОВДЕ СИТЕ ОД 60 ОД ПОСЕБНИТЕ >

< start="541.44" dur="0.101"> ОВДЕ СИТЕ ОД 60 ДАЛИ, ДАЛИ СЕ УБАВУВАТЕ НАЈДОВО >

< start="541.541" dur="0.233"> ОВДЕ СИТЕ ОД 60 ОД ПОВЕЕ, ДАЛИ СЕ РАБОТИТЕ НА МОНИ ЛУ PEЕ >

< start="541.774" dur="0.1"> ОВДЕ СИТЕ ОД 60 ДА, НИЕ ДА СЕ ВЕРУВАТЕ МОOSTНИ ЛУЕ Е >

< start="541.874" dur="0.234"> Сè уште верувајте НАЈГОЛЕМИ ЛУЕ >

< start="542.108" dur="0.233"> Сè уште ќе верувате дека повеќето луѓе ќе бидат целосно >

< start="542.341" dur="0.067"> Сè уште верувајте НАЈГОЛЕМО ЛУ PEЕ COMPЕ СЕ СОГЛАСНО ВОЛОНТАРИЈА >

< start="542.408" dur="0.067"> Сè уште верувајте НАЈГОЛЕМО ЛУ PEЕ COMPЕ СЕ СМЕТЕ ВОЛЕНТАРИЈА ВО >

< start="542.475" dur="0.333"> Сè уште ќе верувате дека НАЈДОБРИОТ ЛУЕ COMPЕ СЕ СОГЛАСНО ВОЛЕНТАРИЛИЈА ВО >

< start="542.808" dur="0.234"> СОСТОЈБА ВОЛАТАРИЈАЛНА ВО >

< start="543.042" dur="0.033"> СОСТОЈБА ВОЛОНТАРИЈА ВО ДУБТОТ >

< start="543.075" dur="0.1"> СОСТОЈБА ВОЛОНТАРИЈА ВО ДУБТ ИТ >

< start="543.175" dur="0.167"> COMPЕ СЕ ДОБИВНО ВОЛОНТАРИЈА ВО ДУБТ >

< start="543.342" dur="0.334"> COMPЕ MEЕ ANЕ СМЕТИ ВОЛОНТАРИЈА ВО ДУБТ >

< start="543.676" dur="0.1"> СОВЕТНА ВОЛОНТАРИЈА ВО ДУБТОТ ITЕ MEЕ ИМА >

< start="543.776" dur="0.267"> ДОБТИТЕ ILLЕ ANЕ СИТЕ ТОА >

< start="544.043" dur="0.1"> ДОБТИТЕ MEЕ СЕ СМЕЕ ДА СЕ АКТУАЛНО >

< start="544.143" dur="0.1"> ДОБТИТЕ MEЕ MEЕ СМЕТЕ ДА СЕ ТОА АКТУАЛНО >

< start="544.243" dur="0.134"> ДОБТИТЕ MEЕ СЕ СМЕЕ ДА СЕ ТОА АКТУАЛНО >

< start="544.377" dur="0.267"> ДОБТИТЕ MEЕ СЕ СМЕЕ ДА СЕ ТОА АКТУАЛНО ДА СЕ РАБОТИ >

< start="544.644" dur="0.1"> ДОБТИТЕ MEЕ MEЕ СМЕ ДА СЕ ТОА АКТУАЛНО ДА СЕ ДА СЕ РАБОТИ ЛУЕ >

< start="544.744" dur="0.167"> АКТУЕЛНО ДА ИМА ДА СЕ РАБОТИТЕ ЛУЕ >

< start="544.911" dur="0.2"> АКТУЕЛНО ДА ИМА ДА СЕ РАБОТИТЕ ЛУЕ >

< start="545.111" dur="0.066"> АКТУЕЛНО ДА ИМА ДА СЕ ОГРАУВА ЛУЕ НА ЛИЦЕ >

< start="545.177" dur="0.101"> АКТУЕЛНО ДА СЕ ДА СЕ ЗАГРАДИ ЛУЕ >

< start="545.278" dur="0.267"> АКТУЕЛНО ДА ИМА ДА СЕ РАБОТИТЕ ЛУЕ, ОБЕЗБЕДУВА >

< start="545.545" dur="0.3"> АКТУЕЛНО ДА ИМА ДА СЕ РАБОТИТЕ ЛУЕ, ОБЕЗБЕДУВА ЗА ДА ГО ПОСТАВИТЕ >

< start="545.845" dur="0.1"> АКТУЕЛНО ДА ИМА ДА СЕ СОГЛАСУВАМЕ ЛУЕ, ОБЕЗБЕДНО ДА СЕ ГО СПАТИТЕ >

< start="545.945" dur="0.2"> СЕ ОГЛАСУВААТ ДА СЕ ДА ГО БИДЕ ДА >

< start="546.145" dur="0.067"> СЕ ОГЛАСУВААТ ДА СЕ ОБЕДИТЕ ДА ЈАИЛ >

< start="546.212" dur="0.233"> СЕ ОГЛАСУВААТ ДА СЕ ОБЕДИТЕ ДА ЈААЛ И >

< start="546.445" dur="0.034"> СЕ ОГЛАСУВААТ ДА СЕ ДА ГИ ОБЕДИТЕ ДА ЈАILАЛ И ЧОВЕЕ >

< start="546.479" dur="0.3"> СЕ ОГЛАСУВААТ ДА СЕ ДА ГО ЗДРАВИТЕ ДА ЈАILИЛ И ДА ОБЕДНЕТЕ ВО >

< start="546.779" dur="0.267"> СЕ ОГЛАСУВААТ ДА СЕ ДА ГИ ОБЕДИТЕ ДО ЈАИЛ И KИТЕ ВО МИНД, >

< start="547.046" dur="0.067"> СЕ ОГЛАСУВАТЕ ДА СЕ ДА ГО ЗДРАВИТЕ ДА ЈАILАЛ И KИВОТ ВО МИНД, ВАС >

< start="547.113" dur="0.333"> СЕ ОГЛАСУВАТЕ ДА СЕ ДА ГО ЗДРАВИТЕ ДА ЈА ЈА ANDА И ДА ОБИДНЕТЕ ВО МИНД, МОЕ >

< start="547.446" dur="0.234"> AЕЛ И БИДЕТЕ ВО МИНД, МОЕ >

< start="547.68" dur="0.1"> AЕЛ И БИДЕТЕ ВО МИНД, МО CЕТЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ >

< start="547.78" dur="0.2"> AЕЛ И БИДЕТЕ ВО МИНД, МОANЕТЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ >

< start="547.98" dur="0.1"> AЕЛ И БИДЕТЕ ПО МИНД, МО CЕТЕ ДА СЕ ДОБИВТЕТЕ ОД ОВДЕ >

< start="548.08" dur="0.201"> AЕЛ И БИДЕТЕ ПО МИНД, МОЕТЕ ДА СЕ ПОГЛАСИТЕ СО ОБВИНИ >

< start="548.281" dur="0.1"> AЕЛ И БИДЕТЕ ВО МИНД, МОЕТЕ ДА СЕ ПОГЛЕДНЕТЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ СО ОВАА >

< start="548.381" dur="0.267"> СЕ ПОВЕALЕ ОД ОВАА >

< start="548.648" dur="0.1"> СЕ ПОВЕЕ ОД ОВОЕ ЗАЕДНИЦА >

< start="548.748" dur="0.133"> СЕ ПОВЕЕ ОД ОВАА КОМУНИТЕТ И >

< start="548.881" dur="0.067"> СЕ ПОВЕЕ ОД ОВАА КОМУНИТЕТ И ДАБИ >

< start="548.948" dur="0.2"> СЕ ДА СЕ РАБОТЕ ОД ОВАА КОМУНИТЕТ И ЗАШТИТЕ >

< start="549.148" dur="0.334"> СЕ ПОВЕЕ ОД ОВАА КОМУНИТЕТ И ДОБИВАТЕ ОД >

< start="549.482" dur="0.1"> СЕ ПОВЕЕ ОД ОВАА КОМУНИТЕТ И ДОБИВАТЕ ОД НЕГА >

< start="549.582" dur="0.2"> ЗАЕДНИЦА И ДОБИВЕТЕ ОД неа >

< start="549.782" dur="0.033"> ЗАЕДНИЦА И ЗАБЕЛЕТЕТЕТЕ НА нејзината куќа >

< start="549.815" dur="0.301"> ЗАЕДНИЦА И ЗАБЕЛЕТЕТЕТЕ НА НЕГОВОТ ДОМ А. >

< start="550.116" dur="0.1"> ЗАЕДНИЦА И ЗАБЕЛЕТЕТЕТЕ ОД СЕКОЈ ДОМАА ЛИЦА >

< start="550.216" dur="0.233"> ЗАЕДНИЦА И ЗАБЕЛЕТЕТЕТЕ ОД СЕКОЈ ДОМ ДОБИВНИОТ ГОЛЕМИ. >

< start="550.449" dur="0.167"> КУА ЛИЦА БИТ. >

< start="550.616" dur="0.1"> КУА ЛИЦА БИТ. ВИЕ >

< start="550.716" dur="0.534"> КУА ЛИЦА БИТ. ТИ МОЖЕШ >

< start="551.25" dur="3.237"> КУА ЛИЦА БИТ. ВЕ МОЕТЕ ДА СЕ >

< start="554.487" dur="0.567"> КУА ЛИЦА БИТ. НЕ МОЕ ДА СЕ >

< start="555.054" dur="0.267"> КУА ЛИЦА БИТ. НЕ МОЕ ДА СЕ ДА СЕ ПОСТОИ >

< start="555.321" dur="0.167"> НЕ МОЕ ДА СЕ ДА СЕ ПОСТОИ >

< start="555.488" dur="0.133"> НЕ МОЕ ДА СЕ ДА СЕ ОГЛАСИТЕ ВО >

< start="555.621" dur="0.167"> НЕ МОЕ ДА СЕ ДА СЕ ПРОДОЛИТЕ НА ПАРКИ >

< start="555.788" dur="0.134"> НЕ МОЕ ДА СЕ ДА СЕ ОГЛАСИТЕ НА ПАРКИ И >

< start="555.922" dur="0.233"> НЕ МОЕ ДА СЕ ДА СЕ ПРОДОЛИТЕ НА ПАРКИТЕ И ПРИГОДИНИТЕ >

< start="556.155" dur="0.367"> НЕ МОЕ ДА СЕ ДА СЕ КОНГРЕГИРАЈТЕ НА ПАРКИТЕ И ПЛАНОВИТЕ САКАТЕ >

< start="556.522" dur="0.1"> НЕ МОЕ ДА СЕ ДА СЕ ПРОДОЛИТЕ ВО ПАРКИТЕ И ПРАКИТЕТЕ СЕ ПОСЕБУВАТЕ ТОА. >

< start="556.622" dur="0.167"> ВО ПАРКИТЕ И ПЛАНОВИТЕ ДОБИТЕ ТОА. >

< start="556.789" dur="0.167"> ВО ПАРКИТЕ И ПЛАНОВИТЕ ДОБИТЕ ТОА. СЕ >

< start="556.956" dur="0.067"> ВО ПАРКИТЕ И ПЛАНОВИТЕ ДОБИТЕ ТОА. Владикот >

< start="557.023" dur="0.1"> ВО ПАРКИТЕ И ПЛАНОВИТЕ ДОБИТЕ ТОА. Владиката има >

< start="557.123" dur="0.233"> ВО ПАРКИТЕ И ПЛАНОВИТЕ ДОБИТЕ ТОА. ГОДИНАТА СЕ ПОСТОИ >

< start="557.356" dur="0.1"> ВО ПАРКИТЕ И ПЛАНОВИТЕ ДОБИТЕ ТОА. ГРАВЕРНИОТ СЕ ПОСТОИ СЕ >

< start="557.456" dur="0.201"> ГРАВЕРНИОТ СЕ ПОСТОИ СЕ >

< start="557.657" dur="0.066"> Владичот ја кажа својата наредба >

< start="557.723" dur="0.167"> Владичот рече, СЕ НАГРАДИ Е >

< start="557.89" dur="0.467"> Владичот ја кажа својата наредба е А. >

< start="558.357" dur="0.067"> Владичот рече, НЕГОВИОТ НАДВОРЕШНО РАБОТНО >

< start="558.424" dur="0.2"> Владичот рече, НЕГОВИОТ НАДВОРЕШЕ СЕ ДОБИВЕН БАЛ >

< start="558.624" dur="0.1"> Владичот рече, НЕГОВИЧНИО РАБОТ Е ДЕЛОВНА БАЛО, НО >

< start="558.724" dur="0.234"> Нарачката е ВЕНА БОЛНО НО >

< start="558.958" dur="0.067"> Нарачката е ВЕНА БОЛНО НО ВИСТИНА >

< start="559.025" dur="0.233"> Нарачката е ВЕНА БИЛ, НО РЕАЛНИЧКО Тој >

< start="559.258" dur="0.267"> Нарачката е ВЕНА БИЛ, НО РЕАЛИЧНО СЕ ВЕРУВА >

< start="559.525" dur="0.1"> Нарачката е ВЕНА БИЛ, НО РЕАЛИЧНО СЕ ВЕРУВА >

< start="559.625" dur="0.301"> Нарачката е ВЕНА БИЛ, НО ВИСТИНО, СЕ верува дека е најслабо >

< start="559.926" dur="0.2"> РЕАЛНО СЕ ВЕРУВА ВЕЛИОТ >

< start="560.126" dur="0.066"> РЕАЛИСНО СЕ ВЕРУВАТЕ СЕ НАЈГОЛЕМОТО ТОА >

< start="560.192" dur="0.101"> РЕАЛНО СИТЕ ВЕРУВАТЕ НА СВОЈОТ СО МОATЕ >

< start="560.293" dur="0.2"> РЕАЛИСНО СЕ ВЕРУВАТЕ СЕ НАЈГОЛЕМИОТ КОИ МОЕТ ДА СЕ ДА СЕ >

< start="560.493" dur="0.067"> РЕАЛИСНО СЕ ВЕРУВАТЕ СЕ НАЈГОЛЕМОТО, МОЕ МОЕ ОД ОД >

< start="560.56" dur="0.266"> РЕАЛНО СЕ ВЕРУВАТЕ НА НАЈДОВОТО, МОЕ МОЕ ДА ИМА ОД НЕ >

< start="560.826" dur="0.367"> РЕАЛНО СИТЕ ВЕРИКУВА ДОГОВОРОТ, што МОЕ ДА СЕ ОД НЕ ДОГОВОРИТЕ >

< start="561.193" dur="0.167"> ТОА МОЕ ДА НЕ ОД ДОГОВОР >

< start="561.36" dur="0.034"> ТОА МОЕ ДА НЕ Е ДА ГО ОБВРЗУВААТ >

< start="561.394" dur="0.1"> ТОА МОANЕ ДА НЕ Е ДА ОБВРЗУВАТЕ ДА Е >

< start="561.494" dur="0.367"> ТОА МОЕ ДА НЕ Е ДА СЕ ОБВРЗУВААТ ПОВЕЕ >

< start="561.861" dur="0.133"> ТОА МОЕ ДА НЕ Е ДА ГО ОБВРЗУВААТ Е ПОВЕЕ НЕВЕСНО >

< start="561.994" dur="0.167"> ТОА МОANЕ ДА НЕ Е ДА ГО ОБВРЗУВААТ Е ПОВЕЕ НЕВЕСТАВНИ СМРТИ >

< start="562.161" dur="0.167"> Тоа е повеќе непотребни смртни случаи >

< start="562.328" dur="0.234"> Тоа е повеќе непотребни смртни случаи во >

< start="562.562" dur="0.633"> Тоа е повеќе непотребни смртни случаи во НАША >

< start="563.195" dur="0.401"> Тоа е повеќе непотребни смртни случаи на нашата држава. >

< start="563.596" dur="0.367"> Тоа е повеќе непотребни смртни случаи на нашата држава. ИТ >

< start="563.963" dur="0.067"> Тоа е повеќе непотребни смртни случаи на нашата држава. СЕ СЛУЧУВА, >

< start="564.03" dur="0.233"> Тоа е повеќе непотребни смртни случаи на нашата држава. СЕ СЛУЧУВА, АМИ >

< start="564.263" dur="0.267"> ВО НАШАТА ДРАВА. СЕ СЛУЧУВА, АМИ >

< start="564.53" dur="0.1"> ВО НАШАТА ДРАВА. СЕ СЛУЧИ, АМИ МАРИНА, >

< start="564.63" dur="0.134"> ВО НАШАТА ДРАВА. СЕ СЛУЧУВА, АМИ МАРИНА, КАНГ >

< start="564.764" dur="0.1"> ВО НАШАТА ДРАВА. СЕ СЛУЧУВА, АМИ МАРИНА, 5 ЦАРИ >

< start="564.864" dur="0.3"> ВО НАШАТА ДРАВА. СЕ СЛУЧУВА, АМИ МАРИНА, КАНГ 5 ВЕСТИ. >

< start="565.164" dur="0.2"> МАРИНА, 5 ЦЕЛИ НА КИНГ. >

< start="565.364" dur="0.067"> МАРИНА, 5 ЦЕЛИ НА КИНГ. >>> >

< start="565.431" dur="0.033"> МАРИНА, 5 ЦЕЛИ НА КИНГ. >>> И >

< start="565.464" dur="0.301"> МАРИНА, 5 ЦЕЛИ НА КИНГ. >>> И А >

< start="565.765" dur="0.734"> МАРИНА, 5 ЦЕЛИ НА КИНГ. >>> И ЗАПОМНЕТЕ. >

< start="566.499" dur="0.2"> >>> И ЗАПОМНЕТЕ. >

< start="566.699" dur="0.167"> >>> И ЗАПОМНЕТЕ. ДРАВА >

< start="566.866" dur="0.233"> >>> И ЗАПОМНЕТЕ. ДРATEАВНИ ПАРКИ >

< start="567.099" dur="0.167"> >>> И ЗАПОМНЕТЕ. ДРATEАВНИ ПАРКИ И >

< start="567.266" dur="0.267"> >>> И ЗАПОМНЕТЕ. ДРATEАВНИ ПАРКИ И ILЕЛДЛИФА >

< start="567.533" dur="0.234"> ДРATEАВНИ ПАРКИ И ILЕЛДЛИФА >

< start="567.767" dur="0.1"> ДРATEАВНИ ПАРКИ И РАБОТНИ ПРИДОБИ >

< start="567.867" dur="0.3"> ДР PARKАВНИТЕ ПАРКИ И РАБОТНИТЕ ПРИДОБИВИ >

< start="568.167" dur="0.167"> ДРАВНИТЕ ПАРКИ И РАБОТНИТЕ ПРИДОБИВКИ СЕ ТЕМПОРАЛНИ >

< start="568.334" dur="0.1"> ДРATEАВНИТЕ ПАРКИ И РАБОТНИТЕ ПРИДОБИВКИ БЕЗ РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА. >

< start="568.434" dur="0.4"> ПОДГОТОВКИТЕ СЕ ТЕМПОРАРИСКО БЕЗБЕДНОСТ. >

< start="568.834" dur="0.201"> ПОДГОТОВКИТЕ СЕ ТЕМПОРАРИСКО БЕЗБЕДНОСТ. ПОЧЕТУВА >

< start="569.035" dur="0.3"> ПОДГОТОВКИТЕ СЕ ТЕМПОРАРИСКО БЕЗБЕДНОСТ. ПОЧЕТУВА ДЕНЕС >

< start="569.335" dur="0.3"> ПОДГОТОВКИТЕ СЕ ТЕМПОРАРИСКО БЕЗБЕДНОСТ. ПОЧЕТУВА ДЕНЕС ЗА >

< start="569.635" dur="0.1"> ПОДГОТОВКИТЕ СЕ ТЕМПОРАРИСКО БЕЗБЕДНОСТ. ПОЧЕТУВА ДЕНЕС ЗА НА >

< start="569.735" dur="0.334"> ПОДГОТОВКИТЕ СЕ ТЕМПОРАРИСКО БЕЗБЕДНОСТ. ПОЧЕТУВА ДЕНЕС ЗА СЕКОЈ >

< start="570.069" dur="0.2"> ПОЧЕТУВА ДЕНЕС ЗА СЕКОЈ >

< start="570.269" dur="0.301"> ПОЧЕТУВА ДЕНЕС ЗА НАЈДОВНО ДВЕ >

< start="570.57" dur="0.367"> ПОЧЕТУВА ДЕНЕС ЗА НАЈДОВНИ ДВЕСЕКИ. >

< start="570.937" dur="14.014"> ДВЕ НЕДЕЛИ. >

< start="584.951" dur="0.133"> ДВЕ НЕДЕЛИ. ДРАВА >

< start="585.084" dur="0.267"> ДВЕ НЕДЕЛИ. ДР STАВНИ Грантови >

< start="585.351" dur="0.4"> ДВЕ НЕДЕЛИ. ДРATEАВНИ Грантови и >

< start="585.751" dur="0.1"> ДВЕ НЕДЕЛИ. ДРATEАВНИ Грантови и ДРУГИ >

< start="585.851" dur="0.301"> ДРATEАВНИ Грантови и ДРУГИ >

< start="586.152" dur="0.267"> ДРATEАВНИ Грантови и ДРУГО ДЕЛОВНОСТ >

< start="586.419" dur="0.1"> ДРATEАВНИ ГРАНЦИИ И ДРУГИ СМЕТКИ ЗА ДЕВОДНИЦИ >

< start="586.519" dur="0.1"> STЕ STЕ ДР GRАВНИ Грантови и ДРУГИ ДЕЈНОСТИ >

< start="586.619" dur="0.233"> OЕ СОСТОЈБИ НА ДЕВОДНИЦИТЕ >

< start="586.852" dur="0.134"> OЕ ОДГОВОРНИ СМЕТКИ НА ДЕВОДНИТЕ >

< start="586.986" dur="0.133"> OЕ ОСТАВУВААТ ДОГОВОРИТЕ СМЕТКИ >

< start="587.119" dur="0.1"> НАДВОРЕШНИТЕ АКОМОМОДАЦИИ RЕ ОСТАВУВААТ ЗАВРШНИ ОДГОВОР >

< start="587.219" dur="0.134"> НАДВОРЕШНИТЕ АКОМОМОДАЦИИ RЕ ОСТАВУВААТ ЗАВРШЕН ОД АПРИЛ >

< start="587.353" dur="0.167"> ОТВОРИТЕ ЗАВРШЕН ОД АПРИЛ >

< start="587.52" dur="0.1"> ОТВОРИТЕ ЗАВРШЕН ОД 30 АПРИЛ. >

< start="587.62" dur="0.167"> 30. >

< start="587.787" dur="0.1"> 30. Ако >

< start="587.887" dur="0.1"> 30. АКО СЕ >

< start="587.987" dur="0.1"> 30. ДАКО СИТЕ >

< start="588.087" dur="0.1"> 30. АКО ДА ГО ЗДРАВИТЕ >

< start="588.187" dur="0.2"> 30. АКО ДА ГО ЗДРАВИТЕ ЗВУК >

< start="588.387" dur="0.301"> 30. АКО САКАТЕ ДА САКАТЕ ЗВУК >

< start="588.688" dur="0.1"> 30. АКО ДА ГО ЗДРАВИТЕ ЗВУКОТ САКАТ ДА >

< start="588.788" dur="0.167"> АКО ДА ГО ЗДРАВИТЕ ЗВУКОТ САКАТ ДА >

< start="588.955" dur="0.166"> АКО ДА ГО ЗГОЛЕМЕ ЗВУКОТ САКАТ ДА ДОБИЕ >

< start="589.121" dur="0.201"> АКО ДА ГО ЗДРАВИ ЗВУКОТ САКАТ ДА СЕ ДА ГО ПОДНЕСЕ >

< start="589.322" dur="0.1"> АКО ДА ГО ЗГОЛЕМЕ ЗВУКОТ САКАТ ДА СЕ ДОБИЕ >

< start="589.422" dur="0.233"> АКО ДА ГО ЗДРАВИТЕ ЗВУКОТ САКАТ ДА СЕ ДОБИЕ Е ROЕ >

< start="589.655" dur="0.267"> АКО ДА ГО ЗДРАВИТЕ ЗВУКОТ САКАТ ДА ГО ПОДНЕСУВАТЕ ОД Е Е СЕ >

< start="589.922" dur="0.1"> АКО ДА ГО ПОСТАВИТЕ ЗВУКОТ САКАТ ДА ГО ПОДНЕСУВАТЕ ОД YЕ ДА СЕ ДА СЕ >

< start="590.022" dur="0.2"> ДАБИТЕ ОД Е HAЕ ДА СЕ >

< start="590.222" dur="0.067"> ДАБИТЕ ОД Е HAЕ ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ >

< start="590.289" dur="0.401"> ДАБИТЕ ОД Е HAЕ TOЕ СЕ ДА ГО УПОТРЕБИТЕ >

< start="590.69" dur="0.1"> ПОБЕДАТЕ OUЕ HAЕ ДА СЕ ДА ГО ИЗВЕДЕТЕ АЛТЕРНАТИВНА >

< start="590.79" dur="0.1"> ПОБЕДАТЕ OUЕ HAЕ СЕ ДА ГО НАПРАВИТЕ АЛТЕРНАТИВНА ПАТ. >

< start="590.89" dur="0.167"> Пронајдете алтернативна рута. >

< start="591.057" dur="0.133"> Пронајдете алтернативна рута. НЕ >

< start="591.19" dur="0.267"> Пронајдете алтернативна рута. НЕ БЕСПЛАТИ >

< start="591.457" dur="0.2"> Пронајдете алтернативна рута. НЕ СЕ ПОСТОИ НА >

< start="591.657" dur="0.2"> Пронајдете алтернативна рута. НЕ ПОДНЕСУВА КОРОНАВИРУС >

< start="591.857" dur="0.101"> Пронајдете алтернативна рута. НЕ Е ПОТРЕБА ЗА КОРОНАВИРУС ЗА >

< start="591.958" dur="0.266"> НЕ Е ПОТРЕБА ЗА КОРОНАВИРУС ЗА >

< start="592.224" dur="0.134"> НЕ Е ПОТРЕБА КОРОНАВИРУС ЗА СЕРВИС >

< start="592.358" dur="0.133"> НЕ Е ПОТРЕБА НА КОРОНАВИРУС ЗА САМО СО УТВОР >

< start="592.491" dur="0.067"> НЕ Е ПОТРЕБА ЗА КОРОНАВИРУС ЗА СЕРВИСКИ КАНЦЕЛ ДА БИДЕ >

< start="592.558" dur="0.267"> НЕ Е ПОТРЕБА НА КОРОНАВИРУС ЗА СЕРВИСКИ КАНЦЕЛ ПО ЗНАЕЕ НА >

< start="592.825" dur="0.1"> НЕ СЕ ПОДНЕСУВА КОРОНАВИРУС ЗА СЕРВИСКИ КАНЦЕЛ ПО ЗНАЕЕ НА А >

< start="592.925" dur="0.267"> УСЛУГИ МОANЕ ДА СЕ ПОСТОИ А. >

< start="593.192" dur="0.067"> УСЛУГИ МОANЕ ДА СЕ ПРЕДИЗВИМЕ ДЕЛО ЛИСТА >

< start="593.259" dur="0.2"> УСЛУГИ МОANЕ ДА СЕ ПРЕДИЗВИМЕ НА ЛЕСНИЦА ВО >

< start="593.459" dur="0.167"> УСЛУГИ МОANЕ ДА СЕ ПРЕДИЗВИМЕ НА ЛЕСНИЧКИ ЛИДЕРИ НА СЕРВИС >

< start="593.626" dur="0.267"> УСЛУГИ МОANЕ ДА СЕ ПРЕДИЗВИЕ НА ЛЕСНИК ВО СЕДЕЛСКИ СЕАТЛЕ. >

< start="593.893" dur="0.233"> ЛАНДСЛИД ВО СЕРВИСКИ СЕАТЛЕ. >

< start="594.126" dur="0.134"> ЛАНДСЛИД ВО СЕРВИСКИ СЕАТЛЕ. ЗВУК >

< start="594.26" dur="0.1"> ЛАНДСЛИД ВО СЕРВИСКИ СЕАТЛЕ. ПОВЕЕ ПОВЕЕ >

< start="594.36" dur="0.067"> ЛАНДСЛИД ВО СЕРВИСКИ СЕАТЛЕ. ПОВЕЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ >

< start="594.427" dur="0.1"> ЛАНДСЛИД ВО СЕРВИСКИ СЕАТЛЕ. ЗВУК ПОВЕSЕ СЕ КАКО ДА >

< start="594.527" dur="0.267"> ЛАНДСЛИД ВО СЕРВИСКИ СЕАТЛЕ. ЗВУКОТ ПРЕВОД СЕ ПОСТОИ ДОЛГО >

< start="594.794" dur="0.1"> ЛАНДСЛИД ВО СЕРВИСКИ СЕАТЛЕ. ПОВЕЕ ПОВЕ SЕ СЕ КАКО ДА ГОЛЕМА КАКО >

< start="594.894" dur="0.233"> ПОВЕЕ ПОВЕ SЕ СЕ КАКО ДА ГОЛЕМА КАКО >

< start="595.127" dur="0.067"> ПОВЕЕ ПОВЕ SЕ ТОА ДА СЕ ПОСТОИ ДА ОД ОВИЕ >

< start="595.194" dur="0.2"> ПОВЕЕ ПОВЕ SЕ ТОА САМО ДАЛИ ДАЛИ КАКО СЕ >

< start="595.394" dur="0.167"> ПОВЕ TRANЕ ПОВЕ SЕ ТОА ДА СЕ ДОГОВОРИ КАКО СЕ, НЕ >

< start="595.561" dur="0.267"> ЗВЕТСКИОТ ПРЕВОД СЕ ПОВЕЕ ДАКО ДА ГО НЕМА ДОПОЛНИТЕЛНО >

< start="595.828" dur="0.267"> НЕ СЕ ДОПОЛНИТЕЛНИ >

< start="596.095" dur="0.1"> НЕМА ДАЛИ ДОПОЛНИТЕЛНИ ПРОБЛЕМИ >

< start="596.195" dur="0.134"> НЕМА ДАЛИ ДОПОЛНИТЕЛНИ ПРОБЛЕМИ ОД ПОВЕЕ >

< start="596.329" dur="0.166"> НЕМА ДАЛИ ДОПОЛНИТЕЛНИ ПРОБЛЕМИ ОД СЕРВЕР >

< start="596.495" dur="0.101"> НЕМА ДАЛИ ДОПОЛНИТЕЛНИ ПРОБЛЕМИ ОД СЕКОГАШ СЕРВИС >

< start="596.596" dur="0.233"> ПРОБЛЕМИ ПО МОЕ ДА СЕРВИНЕТЕ >

< start="596.829" dur="0.3"> Проблеми од серверот треба да продолжат >

< start="597.129" dur="4.605"> Проблеми од серверот треба да продолжат >