602s Mbulimi i koronavirusit në mesditë në 25 Mars images and subtitles

2 dollarët TRILLIONI 2 $ STIMULA E TRILLIONIT 2 $ PLANI STIMULAR STYLUES 2 $. PLANI STIMULAR STYLUES 2 $. IT PLANI STIMULAR STYLUES 2 $. ESHTE PLANI STIMULAR STYLUES 2 $. ISSHT A PLANI STIMULAR STYLUES 2 $. Shtë një RREGULLUESHME PLANI STIMULAR STYLUES 2 $. ISshtë një masë e gjerë ISshtë një masë e gjerë ISshtë një masë e gjerë që synohet të synohet ISshtë një masë e gjerë e rrezikshme që synon të ISshtë një masë e gjerë e rrezikshme që synohet të kufizojë ISshtë një masë e gjerë e rrezikshme që synohet të kufizojë ISshtë një masë e gjerë e rrezikshme që synohet të kufizojë efektet SI DUHET T L KUFIZOHET EFEKTET SI Q TO KUFIZOHEN EFEKTET E SI Q KUFIZOHEN EFEKTET E Synohet të kufizojë efektet e CORONAVIRUS E CORONAVIRUS E KORONAVIRUS FINANCIARisht. Financiarisht. Financiarisht. AS Financiarisht. SI LOCAL Financiarisht. SI LOKALE DHE Financiarisht. SI LOKALE DHE SHTETI SI LOKALE DHE SHTETI SI QEVERISJE LOKALE DHE SHTETI SI duke provuar qeveritë vendore dhe shtetërore SI QEVERIT T L LOKALE DHE SHTETIT T TR PYRPUNOJN SI QEVERIT T L LOKALE DHE SHTETIT që po përpiqen të ndalojnë SI QEVERIT T L LOKALE DHE SHTETIT që përpiqen të ndalojnë QEVERISJET Q TR NDEROJN T TO NDIKOJM QEVERIT E P TRRGJITSHME P TOR T DUHET SHPESHT QEVERISJET Q TR NDODHEN T ST NDIKOJM THE SHKOLL OFN E QEVERISJET Q TR NDEROJN TO T TO NDIKOJMRE SHKOLL OFN E QEVERIT E P TRRPUNUAR T ST NDALOJMRE SHPESHTN E MADH QEVERIT E VITIT T TO NDIKOJN SHPREHT OFN E VIRUSIT TAD VDES. SH SPNDETI I VIRUSIT TAD VDES. SH SPNDETI I VIRUSIT TAD VDES. CASTILLO SH SPNDETI I VIRUSIT TAD VDES. KASTILLO KA SH SPNDETI I VIRUSIT TAD VDES. CASTILLO KA SHUM SH SPNDETI I VIRUSIT TAD VDES. CASTILLO KA SHUM SH SPNDETI I VIRUSIT TAD VDES. CASTILLO KA SHUM VET. CASTILLO KA SHUM VET. CASTILLO KA SHUM VET. >>> CASTILLO KA SHUM VET. >>> DREJTSIA CASTILLO KA SHUM VET. >>> DHNI MBI CASTILLO KA SHUM VET. >>> DHNI MBI KAPITOLIN CASTILLO KA SHUM VET. >>> DHVNI N ON KAPITOL HILL >>> DHVNI N ON KAPITOL HILL >>> DHNI P ONR KAPITOL HILL SENATE >>> DHNI MBI KAPITOLIN HILL SENATE LEADER >>> DHNI P ONR KAPITOLIN HILL SENAT STRIKING LEADER >>> DHNI P ONR KAPITOLIN HILL SENAT LIDER STRIKING A >>> DHNI MBI KAPITOLIN LEHTS SENATIN LIDER, duke forcuar një marrëveshje. LEHTARI I SENATS QR FONNI një marrëveshje. LEHTARI I SENATS QR FONNI një marrëveshje. MARRËVESHJE LEHTARI I SENATS QR FONNI një marrëveshje. Marrëveshja për LEHTARI I SENATS QR FONNI një marrëveshje. Marrëveshja për një LEHTARI I SENATS QR FONNI një marrëveshje. Marrëveshja për një masiv LEHTARI I SENATS QR FONNI një marrëveshje. MARRDH MNII N A 2 $ MASIVE MARRDH MNII N A 2 $ MASIVE MARRVESHJES S A TRILLIONIT 2 $ MASIVE MARRVESHJES S A KORONAVIRUSIT TURILION 2 MASSIVE MARRDHNII NIM një STIMULAR CORILLAVIRUS $ 2 MASSIVE MASA TRILLION CORONAVIRUS STIMULUS PAKETA E TRILLIONIT CORONAVIRUS STIMULUS. PAKETA. PAKETA. PAKETA. ME E MADHJA PAKETA. Më i madhi në PAKETA. Më i madhi në SHBA PAKETA. Më i madhi në histori të SHBA. Më i madhi në histori të SHBA. Më i madhi në histori të SHBA. Më i madhi në histori të SHBA. MARRËVESHJA Më i madhi në histori të SHBA. SHTETI I CILS Më i madhi në histori të SHBA. DEALI Q ISHTE Më i madhi në histori të SHBA. DEALI I CILHS TOSHT Më i madhi në histori të SHBA. DEALI I CILHS WSHT T JET Më i madhi në histori të SHBA. SHPENZIMI I CILA DUHET T V Votohej SHPENZIMI I CILA DUHET T V Votohej SHPENZIMI I CILA TOSHT Votohet SHPENZIMI I CILA DUHET VOTOHET NGA ZBATIMI I CILA DUHET VOTOHET NGA VET ZBATIMI I CILA DUHET VOTOHET NGA VET SHPENZIMI I CILA DUHET VOTOHET NGA SENATA DEALI I CILHS SHT Votohet NGA SENATI DHE SHPENZIMI I CILA DUHET VOTOHET NGA SENATI DHE THE NGA PAS SENATS DHE NGA NGA SENATI DHE Shtëpia P BYR T NDARJEN SENATENN DHE Shtëpinë NGA NGA SENATA DHE Shtëpia përfshin 100 dollarë NGA NGA SENATA DHE Shtëpia përfshin 100 miliardë dollarë NGA NGA SENATA DHE Shtëpia përfshin 100 miliardë dollarë Shtëpia përfshin 100 miliardë dollarë Shtëpia përfshin 100 miliard dollarë të besimit Shtëpia përfshin 100 miliard dollarë të fondit të besimit Shtëpia përfshin 100 miliard dollarë të fondit të besimit për Shtëpia përfshin 100 miliardë dollarë të fondeve të besimit për spitalet. Financimi i besimit për spitalet. Financimi i besimit për spitalet. $ 200 Financimi i besimit për spitalet. 200 Miliardë dollarë Financimi i besimit për spitalet. 200 Miliard dollarë PER Financimi i besimit për spitalet. 200 Miliard dollarë për vendas 200 Miliard dollarë për vendas 200 Miliardë dollarë për përparësitë e vendit 200 Miliardë dollarë P FORR PRIORITET Shtëpiake LIKE PRIORITETET LIKE PRIORITETET LIKE TRANSPORTIMIN, PRIORITETET LIKE TRANSPORTIMI, FILMIJT, TRANSPORTI, F CHMIJT, TRANSPORTI, F CHMIJT, PJES TRANSPORTI, F CHMIJT, SENIOR ANDT DHE TRANSPORTI, F CHMIJT, SENIOR ANDT DHE VETERANST. VJETET DHE VETERANET. VJETET DHE VETERANET. $ 500 VJETET DHE VETERANET. 500 miliardë dollarë VJETET DHE VETERANET. 500 dollarë dollarë për VJETET DHE VETERANET. 500 Miliardë dollarë për shumicë 500 Miliardë dollarë për shumicë 500 Miliardë dollarë për korporatën më të madhe 500 Miliard dollarë P FORR KORPULENCA T MADH DHE 500 Miliardë dollarë P CORR KORPULENCJN kryesore dhe A 500 Miliardë dollarë për korporatën më të madhe dhe një të vogël KORPULENCA DHE NJE VETE KORPULENCA DHE Një biznes i vogël KORPULENCA DHE NJ RES REZULTIM I BIZNESIT T SM VET KORPULENCA DHE P PRFITIMI I PASURIS S RES REZULTESS S B BIZNESIT KORPULENCA DHE PAKETA E RREZIKUT E BIZNESIT T SM VEPRIMIT QE Paketa e BIZNESIT RREZIKON QE Paketa e BIZNESIT RREZIKUT QE SHT Paketa e BIZNESIT RREZIKUT QAT SHT O GJITHA Paketimi i Biznesit të Shpëtimit që është mbi 350 dollarë Paketimi i Biznesit të Shpëtimit që është mbi 350 miliardë dollarë. SHT Mbi 350 Miliardë dollarë. SHT Mbi 350 Miliardë dollarë. SHT Mbi 350 Miliardë dollarë. FATURË SHT Mbi 350 Miliardë dollarë. Fatura do të SHT Mbi 350 Miliardë dollarë. Fatura do të jetë gjithmonë SHT Mbi 350 Miliardë dollarë. Fatura do të sigurojë gjithmonë SHT Mbi 350 Miliardë dollarë. Fatura do të sigurojë edhe një Fatura do të sigurojë edhe një Fatura do të ofrojë gjithashtu një herë Fatura do të sigurojë gjithashtu një herë 1200 dollarë Fatura do të ofrojë gjithashtu një herë një herë 1200 $ Faturat do të ofrojnë gjithashtu një herë një herë $ 1200 kontrolloni NJNE KOH 1200 $ kontrolloni në NJ OR TSIA 1200 dollarë CHECK N AM SHUM Amerikanët NJE KOHA 1200 dollarë KERKUAR N AM Amerikanët WHO NJE KOHA 1200 dollarë CHECK TE SHUM AM Amerikanët të cilët marrin NJE KOHS 1200 $ kontrolloni tek amerikanët të cilët marrin 75,000 dollarë NJE KOHA 1200 dollarë CHECK TE SHUM Amerikanët të cilët marrin 75,000 dollarë A Amerikanët të cilët marrin 75,000 dollarë A Amerikanët të cilët marrin 75,000 dollarë një vit Amerikanët të cilët marrin 75,000 dollarë një vit ose Amerikanët të cilët marrin 75,000 dollarë një vit ose më pak. VITI OSE LEZA. VITI OSE LEZA. VITI OSE LEZA. THEMELIMI VITI OSE LEZA. SEKTETARI I BASHKURSIS VITI OSE LEZA. SEKTETARI I TREGTARIS S thotë SEKTETARI I TREGTARIS S thotë SEKTETARI I TREGTARIS S thotë PRESIDENTI SEKTETARI I TREGTARIS S thotë PRESIDENTI DONALD SEKTETARI I TREGTARIS S thotë se KRYETARI DONALD PRESIDENT SEKTETARI I TREGTARIS S thotë se PRESIDENTI DONALD TRUMP do të PRUMPS DONALD TRUMP do të KRYETARI I DONALDIT TES PRESIDENTIT DO T AB BHET PSRBASHK TRUMPI I DONALDIT TID PRESIDENTIT DO T. SHENJ NS SHENJTS ABSOLUTELI KRYETARI I DONALDIT TES PRESIDENTIT DO TIG NIGNDRROHET NDERTOHET. ABSOLUTELY SHENJAT IT. ABSOLUTELY SHENJAT IT. NDËRKOHË ABSOLUTELY SHENJAT IT. NDIKONI THE ABSOLUTELY SHENJAT IT. NDIKONI PRESIDENTIN ABSOLUTELY SHENJAT IT. NDIKONI SHPESH PRESIDENT NDIKONI SHPESH PRESIDENT NDIKONI PRESIDENTI shpreson NDIKONI PRESIDENTI shpreson vendin NDIKONI PRESIDENTI shpreson që VENDI DO NDIKONI PRESIDENTI shpreson që VENDI T W BNI NDIKONI PRESIDENTI shpreson që VENDI T W B BENI KAQ NDIKONI PRESIDENTI shpreson që VENDI T W B BENI SHTETI DO T BE BESOHET VENDI DO T BE BNI DHE DHE VENDI DO T BE BNI DHE FUNDIT VENDI DO T BE BHET DHE FUND T R FUNDIT VENDI DO T BE BNI DHE FUQI TUL FUNDIT VENDI DO T BE BNI KOH DHE FUQI I FUNDIT T F FUNDIT DHE FSHATI I FUQS T F FUNDIT DHE RUAJTIMI I STEAMIT T F PLOT A SI PARA DHE RUAJTIMI I GJUHS S FUQIT THE NDRMARR. NGA LINDORE. NGA LINDORE. JUST NGA LINDORE. DREJT DY NGA LINDORE. DUHET DY DHE NGA LINDORE. DUHET DY DHE NGJYRA NGA LINDORE. DUHET TW DUHET DHE SHTETET E QETE NGA LINDORE. DUHET T AND DYT AND DHE SHTETET E QETE NGA DUHET T AND DYT AND DHE SHTETET E QETE NGA DUHET DY DUHET DHE SHTETET E gjysmë nga TANI. TANI. TANI. PAVARËSISHT TANI. DESPITA E REPEATUAR TANI. KUJDESET E RAPERUARA T CA PRSHKRUARA DESPITE TANI. KUJDESET E RAPERUARA DESPITE NGA KUJDESET E RAPERUARA DESPITE NGA KUJDESET E RAPERUARA DESPITE PARAQITJE NGA DESPITE KUJTIME TP REPREZUARA NGA KOMBET KUJDESET E RAPERUARA TE PESRSHKRUARA DESPITE NGA TOPI I Kombit DESPITE SHP CARNDARJES VESHJEVE NGA SHPNDETI I TOP T Kombit SHALNDETI I TOP T Kombit EKSPERTET E SHALNDETIT TP TOPIT T N Kombit. Ekspertëve. Ekspertëve. MEGJITHATE, Ekspertëve. KUJDES, E TIJ Ekspertëve. POWRGJIGJE, KA TENI Ekspertëve. P HRGJIGJE, ISHTE PR DETYRIM Ekspertëve. PRGJIGJE, ISHTE P ONR FORC .N E DYT PRGJIGJE, ISHTE P ONR FORC .N E DYT P HRGJIGJE, ISHTE P ONR DHNIE T FORCS TCE FORCS, P HRGJIGJE, ISHTE PVR DHNIE TCE FORCS T FORCS, DOKTOR P HRGJIGJE, ISHTE PVR DH ADNIE T FORCS T FOR FORCS, ANTONI DOKTOR PRGJIGJE, ISHTE PVR DHNIE TCE FORCS TCE FORC ,S, GJYKIMI ANTONI Doktor KVSHILLI ANTONI DOKTOR, ANKETOR KVSHILLI, ANTONI I DYT F FOND KVSHILLI, ANTONI DOKTOR DHE SHTYPI KVSHILLI, ANTONI I DYTSISHT FOUND SY THA DEADLINE KVSHILLI, ANTONI I DYTSISHT, FOUND SHE THES DEADLINE DUHET KVSHILLI, ANTONI I DYTSISHT I GJYQ SSISHT, thotë se SHENJT DUHET T BE BNI SI thotë se DEADLINE DUHET T. JET SI thotë se DEADLINE DUHET të jetë fleksibël. Fleksibël. Fleksibël. >> Fleksibël. >> ON Fleksibël. >> N A A Fleksibël. >> N A DIT Fleksibël. >> N A DIT BY NGA Fleksibël. >> N A DIT BY NGA DITA Fleksibël. >> N A DIT BY N BY DIT DHE Fleksibël. >> N A DIT BY N BY DIT AND DHE NE >> N A DIT BY N BY DIT AND DHE NE >> N A DIT BY N BY DIT AND DHE BESIMI >> N A DIT BY N BY DIT AND DHE TEL BESOJMAS BAZA, >> N A DIT BY N BY DIT AND DHE T B BESOJMAS BAZA, JU >> N A DIT BY N BY DIT AND DHE T B BESOJM B BAZA, KA NEVOJN >> N A DIT BY N BY DIT AND DHE T B BESOJM B BAZA, TU DUHET T TO BESIMI BAZA, JU DUHET T BESIMI BAZA, ju duhet të vlerësoni BESIMI BAZA, ju duhet të vlerësoni BESIMI BAZA, ju duhet të vlerësoni aftësinë BAZA BESIMI, JU DUHET T VLEROJN PERGJEGJSIN OF E VLERESOJNE FIZABILITETIN E VLERSIMI I FEBILITETIT T FAR VLERSIMI I FIZABILITETIT T FAR JENI VLERSIMI I FEBIBSueshmërisë së asaj që po provoni VLERSIMI I FEBIBSIS S OF MUND T MUND T BNI VLERSIMI I FEBIBSIS S OF MUND T BNI. FAR JU po përpiqeni të bëni. FAR JU po përpiqeni të bëni. >> FAR JU po përpiqeni të bëni. >> FAR JU po përpiqeni të bëni. >> DOKTORI FAR JU po përpiqeni të bëni. >> SHTIMI I DOKTORIT FAR JU po përpiqeni të bëni. >> DOKTORI që shton këtu >> DOKTORI që shton këtu >> DOKTORI që shton këtu >> DOKTORI që shton këtu NUK >> DOKTORI që shton këtu NUK JAN >> DOKTORI që shton këtu NUK JAN A >> DOKTORI që shton këtu nuk ishin një batanije NUK JANE BANE NUK JAN BE NJ A REKOMANDIM BIKE NUK JAN BE NJ R REKOMANDIM P BLR BAN NUK JAN BE NJEC REKOMANDIM T BL BANESA P FORR NUK JAN BE NJ R REKOMANDIM BULETINI P FORR TT ENTIRE REKOMANDIM P FORR PAJISJE REKOMANDIM P FORR VENDIN E T EN GJITHA REKOMANDIMI P FORR VENDIN E T GJITHA SINCE REKOMANDIMI P FORR SHTETIN E TJER S S RASTET REKOMANDIMI P FORR SHTETIN E TJER S S RASTET VARM REKOMANDIMI P FORR VENDIN E T GJITHA RASTET VARME NGA SHTETI SI RASTE VARME NGA SHTETI SI RASTE VARM NGA SHTETI SHTETI SI RASTE VARME NGA SHTETI NE VENDI SINCE RASTE VARME NGA SHTETI T TO SHTETIT. VENDI SINCE RASTE VARME NGA SHTETI T TO SHTETIT. I RI VENDI SINCE RASTE VARME NGA SHTETI T TO SHTETIT. NJU JORK SHTETI N ST SHTET. NJU JORK SHTETI N ST SHTET. VEMREJTJE TOR RI VJETS SHTETI N ST SHTET. NEW YORK NDODHET SHTETI N ST SHTET. NEW YORK NDONJ THE M THE T MADH Rikujt më të mëdhenjtë RRETH CORONAVIRUS-it më të madh RUAJNOT HOTSPOT KORONAVIRUS M B T B MADH. CORONAVIRUS HOTSPOT. CORONAVIRUS HOTSPOT. KONTABILITETI CORONAVIRUS HOTSPOT. Llogaritja PR CORONAVIRUS HOTSPOT. Llogaritja për më shumë CORONAVIRUS HOTSPOT. Llogaritja për më shumë se sa CORONAVIRUS HOTSPOT. Llogaritja për më shumë se gjysma e duhur Llogaritja për më shumë se gjysma e duhur Llogaritja për më shumë se gjysma e Llogaritja për më shumë se gjysma e tyre Llogaritja e llogarive për më shumë se gjysma e vendit Llogaritja e llogarive për më shumë se gjysma e rasteve të vendit Llogaritja e llogarive për më shumë se gjysma e rasteve të vendit E RASTET E VENDIT DHE E RASTET E VENDIT DHE PARRGJITHSHME E RASTEVE T THE VENDIT DHE P NERGJITHSHME A E RASTEVE T THE VENDIT DHE P NERGJITHSHME Një 3 E RASTEVE T THE VENDIT DHE GJITHA A 3-të E RASTEVE T THE VENDIT DHE GJITHA A 3-të E RASTEVE T CO VENDIT DHE PARRGJITHA Një e treta e VDEKJEVE. KALI A 3 E VDEKJEVE. KALI A 3 E VDEKJEVE. KALI A 3 E VDEKJEVE. BOTA KALI A 3 E VDEKJEVE. SHALNDETI BOTR KALI A 3 E VDEKJEVE. ORGANIZIMI BOTROR I SHNDETIT ORGANIZIMI BOTROR I SHNDETIT PARALAJMRIMET E ORGANIZIMIT T HE SH HENDETIT T SHALNDETIT ORGANIZIMI BOTROR SH HENDETSOR paralajmëron Organizata Botërore e Shëndetit paralajmëron SHBA ORGANIZIMI BOTROR I SHALNDETSIS W KUJDES SI SHBA ORGANIZIMI BOTROR I SHALNDETIT DUHET SHPENZON SH.B.A. KUJDES SHUM NAS SHUM KUJDES SHUM KA POTENCIAL KUJDES SHUM KA POTENCIAL P TOR T KUJDES SHUM KA POTENCIALE T TO P ORFUNDIMIT KUJDES SHPENZIMET N US SHBA KAN TO POTENCIAL P TOR MBIJTJEN ITALI KUJDES SHPENZIMET N US SHBA KAN TO POTENCIAL PR MBIJTJEN ITALI AS POTENCIAL P TOR MBIJETJEN ITALI AS POTENCIAL P TOR MBIJETJEN ITALI SI THE POTENCIAL P TOR MBIJETJEN ITALI SI GLOBAL POTENCIALE P TOR MBIJETJEN ITALI SI EPICENTERI GLOBAL POTENCIALE P TOR MBIJETJEN ITALI SI epiqendër globale e POTENCIALI P TOR T O MBIJET ITALI SI EPICENTERI GLOBAL I T Epiqendra globale e Epiqendra globale e koronavirusit EPICENTERI GLOBAL I PANDEMIKS CORONAVIRUS. CORONAVIRUS PANDEMIK. CORONAVIRUS PANDEMIK. CORONAVIRUS PANDEMIK. PRESIDENT CORONAVIRUS PANDEMIK. PRESIDENTI EDHE CORONAVIRUS PANDEMIK. PRESIDENTI EDHE DOBLING PRESIDENTI EDHE DOBLING PRESIDENTI EDHE DUKE DUHET PRESIDENTI EDHE DUKE DUHET TUAJ PRESIDENTI EDHE DUKE DUHET T D BR PRESIDENTI EDHE DUKE DUHUR N ON IDEA PRESIDENTI EDHE DUKE DUHUR N THE IDEA QE Zbrit në IDEA Q Zbrit në IDEA QAT EKONOMIK Zbrit në IDEA QAT INSTABILITETI EKONOMIK Zbrit në IDEA QAT BN INSTABILITETI EKONOMIK Zbrit në IDEA QAT INSTABILITETI Ekonomik i shkaktuar nga PSTRGJEGJ ECSIA EKONOMIKE E shkaktuar nga INSTABILITETI EKONOMIK i shkaktuar nga INSTABILITETI EKONOMIK i shkaktuar nga VIRUS P INRGJEGJ ECSIA EKONOMIKE E shkaktuar nga KUFIZUARI I VIRUSIT P INRGJEGJSIA EKONOMIKE E shkaktuar nga KUFIZUARI I VIRUSIT T BEHET Paqëndrueshmëria Ekonomike e shkaktuar nga VUZA E VIRUSIT T BR MJETE PUNABSIMI EKONOMIK i shkaktuar nga VUZA E VIRUSIT T MIR W SE KAQ VIRUSI DUHET T BE BORN W SHUM SI VIRUSI DUHET T BE DUHET SI VIRUSI DUHET T BE DUHET TAN PANDEMIKE VIRUSI DUHET T BE DUHET SI TTS VETN PANDEMIKE. E TIJ PANDEMIKE. E TIJ PANDEMIKE. >>> E TIJ PANDEMIKE. >>> SO E TIJ PANDEMIKE. >>> SO atë E TIJ PANDEMIKE. >>> Kështu që është E TIJ PANDEMIKE. >>> Kështu që besohet E TIJ PANDEMIKE. >>> Kështu që është besuar >>> Kështu që është besuar >>> Kështu që është besuar senati >>> Kështu që është besuar faturën e senatit >>> Kështu që është besuar se faturat e senatit do të jenë >>> Kështu që është besuar se faturat e senatit nuk do >>> Kështu që është besuar se faturat e senatit nuk do të ndihmojnë BEN SENATE NUK DO TEL NDIHMET BEN SENATE NUK DUHET TEL NDIHME DREJT BEN SENATE NUK DO TEL NDIHMET T J DREJT BEN SENATE NUK DO TEL NDIHMOHET TUST DREJT AIRLINET BEN SENATE NUK MUND T NDIHMOJME DREJT AIRLINET POR BEN SENATE NUK DUHET TEL NDIHMOJM J AIRLINET POR AIRLINE DUHET AIRLINET POR AIRLINE DUHET AIRLINET POR prodhuesi ajror DUHET AIRLINET POR MAKINA BOEING AAKLINE. BOEING MAKER. BOEING MAKER. qartë BOEING MAKER. SHUM I SHUM BOEING MAKER. LAJME T H SHUM RREGULLORE BOEING MAKER. LAJME LAJME T H VNJESHME T H SHUM LIGJORE LAJME LAJME T H VNJESHME T H SHUM VET LAJME RREZIKA PR SHUM LIGJORE Lokalisht dhe LAJME T O RREZIKSHME P HR SHUM Lokale dhe ato LAJME T O RREZIKSHME RREZIKSHME Lokalisht dhe Faturat LAJME TB RREZIKSHME RRETH LIGJORE DHE LETR FAMILJE LAJME TU RREZIKSHME RRETH PR SHUMOC Lokalisht dhe Faturat BALLA PR LAJME TB RREZIKSHME T H VNJESHME Lokalisht dhe Faturat BALLA P AR A LAJME TU RREZIKSHME T O VNJESHME Lokalisht dhe Faturat BALLA P AR 17 dollarë DHE Faturat thirrjet për një 17 dollarë DHE faturat kërkojnë një miliard 17 dollarë DHE faturat thirren për një federatë prej $ 17 miliardë DHE Faturat thirrjet për një kredi federale 17 miliard dollarë DHE Faturat thirrjet për një program kredie federale $ 17 bilionë PROGRAMI I KUJDESIT MJETOR FEDERAL PROGRAMI I KUJDESIT MJETOR FEDERAL PER PROGRAMI I KUJDESIT MJETOR FEDERAL P BR BIZNES PROGRAMI I KUJDESIT MJETOR FEDERAL PR BIZNES T CILA PROGRAMI I KUJDESIT MJETOR FEDERAL P BR BIZNES T WH CILA JAN PR BIZNESET QIC JAN PR BIZNESET QIC JAN CR KRITIKE PR BIZNES T WH CILAT JAN KRITIK PR BIZNES T WH CILAT JAN CR KRITIK T MIRNDARJES KRITIKE TE MENAXHIMIT KRITIKE P MAR MIRATIMIN E KOMBT KRITIKE P MAR MB MASHTETJEN E SIGURIS Kombëtare. SIGURIA KOMBETARE. SIGURIA KOMBETARE. SIGURIA KOMBETARE. WASHINGTON SIGURIA KOMBETARE. POSTI I WASHINGTON SIGURIA KOMBETARE. Raportet e postit WASHINGTON Raportet e postit WASHINGTON Raportet e postave WASHINGTON T ALL GJITHA POSTIMET E WASHINGTON PASPARON T GJITHA POSTIMI I WASHINGTON RAPORTET T ALL GJITHA T TH GJITHA POSTIMI I WASHINGTON RAPORTET T GJITHA T TH GJITHA QID NDODHEN PASPARIMI I WASHINGTON RAPORTET T ALL GJITHA TAT ATA Q M NUK MENIMI T ALL GJITHA Q TH NUK KANENT MENIM T ALL GJITHA QAT NUK MUND T BOJN MENCIONI T ALL GJITHA ATA Q D NUK MENYNIM B BONIMI NGA T ALL GJITHA ATA Q D NUK MENYNUAR B BONIM NGA EMRI T ALL GJITHA ATA Q D NUK MENYNIM B BONIMIN NGA EMRI KTU T ALL GJITHA AT TH Q D NUK MENYNUAR B BONIM NGA EMRI Q TH PJESA T ALL GJITHA QAT NUK M MSOHEN MENYNIMI BOEING NGA EMRI QAT PJESA E BOEING NGA EMRI QAT PJESA E BOEING NGA EMRI QAT PJESA E THE BOEING NGA EMRI QAT PJESA E BILIT BOEING NGA EMRI QAT PJESA E BILIT ishte BOEING NGA EMRI QAT NDIKON PJESN E BARI BOEING NGA EMRI QAT PJESA E BARI U DUHET BOEING NGA EMRI Q TH PJESA E BILIT DUHET T TO DREJT Fatura ishte domethënëse për direkt Fatura ishte e rëndësishme për ndihmë direkte Fatura ishte e rëndësishme për të ndihmuar drejtpërdrejt BOEING BARLI SHT ME KUJDES T TO NDIHM NDIHM NDRMARRJE BOEING CILN Fatura ishte domethënë për të ndihmuar drejtpërdrejt BOEING CILA ISSHT Fatura ishte për t'u ndihmuar në mënyrë të drejtpërdrejtë të ndihmojnë BOEING CILA është Ndihmoni BOEING CILA ISSHT NDODHUR Ndihmoni BOEING QIC JAN po kërkon Ndihmë BOEING CILAT JAN JAN SE duke kërkuar 60 dollarë Ndihmoni BOEING QH KAN JANEK duke kërkuar 60 miliardë dollarë Ndihmoni BOEING CILAT JAN JAN SE duke kërkuar 60 miliardë dollarë në Duke kërkuar 60 miliardë dollarë brenda Duke kërkuar 60 miliardë dollarë në qeveri Duke kërkuar 60 miliardë dollarë në huatë e qeverisë Duke kërkuar 60 miliardë dollarë në huatë e qeverisë për Duke kërkuar 60 miliardë dollarë në huatë e qeverisë për hapësirën ajrore HYRJET E QEVERIS P FORR AEROSPACION Huatë e qeverisë për prodhimin e hapësirës ajrore. Prodhim industrial. Prodhim industrial. Prodhim industrial. Hapësira ajrore Prodhim industrial. INDUSTRIA E AEROSPACES Prodhim industrial. PUNPT E INDUSTRIS A Hapësirë ​​ajrore PUNPT E INDUSTRIS A Hapësirë ​​ajrore PUNPTIMET E INDUSTRIS A AEROSPACE 2.5 PUNPSIMET E INDUSTRIS A Hapësirë ​​ajrore 2.5 MILION PUNPSIMI I INDUSTRIS A Hapësinore ajrore 2,5 milion njerëz. 2.5 MJET POPULL. 2.5 MJET POPULL. DYJA 2.5 MJET POPULL. PUN EMT E PUNSUARA 2.5 MJET POPULL. POTR PUNPSUESIT 153,000 2.5 MJET POPULL. POTR PUNSUAR 153,000 NJERZ. POTR PUNSUAR 153,000 NJERZ. POTR PUNSUAR 153,000 NJERZ. DHE POTR PUNSUAR 153,000 NJERZ. DHE SI POTR PUNSUAR 153,000 NJERZ. DHE SI JU POTR PUNSUAR 153,000 NJERZ. DHE SI DUHET POTR PUNSUAR 153,000 NJERZ. DHE SI DUHET T EX PRON, POTR PUNSUAR 153,000 NJERZ. DHE SI DUHET T EX PRON, KJO DHE SI DUHET T EX PRON, KJO DHE SI DUHET TP PRON, KISTU 2 $ DHE SI DUHET T EX PRON, KET 2 TRILLION $ DHE SI DUHET T EX PRON, KJO STIMULAR 2 TRILION $ DHE SI DUHET TP PRON, KACKTU PAKETN STIMULUSE TULL $ 2 TRILLION 2 dollarë pako stimuluese 2 dollarë duke bërë paketimin e stimulit 2 dollarë paketim stimulues duke bërë një 2 dollarë paketim stimulues duke bërë një të madhe 2 dollarë paketim stimulues duke bërë një ndikim të madh 2 dollarë paketim stimulues duke bërë një ndikim të madh në 2 dollarë paketim stimulues duke bërë një ndikim të madh në mur Bërja e një ndikimi të madh në mur Bërja e një ndikimi të madh në Rrugën e Murit. STREET. STREET. COMING STREET. Duke ardhur jashtë STREET. VDEKJE TA GJITHA STREET. VEPRIMI GJITHA ISSHT STREET. VEPRIMI I PARA SHT MIR STREET. VLERAI GJITHA ISSHT DITA E MIRA VLERAI GJITHA ISSHT DITA E MIRA VAZHDIMI GJITHA ISSHT DITA E MIRA SINCE VAZHDIMI GJITHA ISSHT DITA MEST MIR Q SNI 1933. SINCE 1933. SINCE 1933. DITA E PASUR SINCE 1933. DITA E PASUR SINCE 1933. TENA DERI N AN TJERA SINCE 1933. DITA E SHQIPESTRISEST N VET 1200 DETYR U Deri në një tjetër 1200 DITA DERI N AN 1200 PIKA DITA E DYT 1200 N AN 1200 PIKA N PO DITA DERI N 1200 PIKA N IN DREJT DITA E DYT AN N PO 1200 PIKA N PO T R DREJT TANI DITA DERI N AN 1200 PIK NIN BOEING TIGH DREJT TANI PIKA N IN BOTING TIGH DREJT TANI PIKA N IN T R DREJT TANI T BO BOEING PIKTST N R T DREJT N TANI BOOK BOOK SHT PIKTST N R T R DREJT N TANI T ST NDRMARRJES TE BOEING UP PIKT N R T R DHNAT TANI T BO BOOKIT TANI SHT NGA 29% PIKTST N R T R DREJT N TANI PASURIA E BOEING ESHT EXPEDIA 29% STOCK USHT EXPEDIA 29% STOCK USHT SHUM EKSPEDIA 29% E TJERA STOCK USHT SHUMP EKSPEDIA 29% E TJERA SHUMU SHUM Stock is Up 29% EXPEDIA KOMPANIA E TJERA E HUGE STOCK USHT U SHPENZONI 29% EKSPEDIA TOT TJERA KOMPANIA E HUGE Lokalisht KOMPANIA T H TJERA T SHUM Lokalisht KOMPANIA E SHUM e SHUM LOCALisht Deri më tani KOMPANIA E TJERA E HUGE Lokalisht Deri në 12% KOMPANIA E TJERA E HUGE Lokalisht Deri në 12% DHE KOMPANIA E TJERA E SHUM VETALL 12% DHE EDHE KOMPANIA E TJERA E SHNDETSHME Lokalisht Deri në 12% DHE EDHE E KOMPANIA E TJERA E SHUM VETALL 12% DHE EDHE E GJYKATS KOMPANIA E SHUM e SHUM LOCALisht Deri në 12% DHE EDHE E GJYKATA N. Deri në 12% DHE EDHE T GJYKATA N. Deri në 12% DHE EDHE E GJYKATA N IN Deri në 12% DHE EDHE E GJYKATA N TR TRAVEL Deri në 12% DHE EDHE T CO GJYKATA N S SEKTORIN E TRAVELIT, Deri në 12% DHE EDHE T CO GJYKATAVE N IN SEKTORIN E TRAVELIT, DHE Deri në 12% DHE EDHE T CO GJYKATAVE N IN SEKTORIN E M TRSIMIT, DHE PVERRGJITHSHME SEKTORI I TRAVELIT, DHE PVERRGJITHSHME SEKTORI I TRAVELIT, DHE PVERRGJITHSHME SEKTORI I TRAVELIT, DHE PVERRGJIGJE DOW SEKTORI I TRAVELIT, DHE P ORGJITHSHME ISHTE DOW SEKTORI I TRAVELIT, DHE P ORGJITHSHME DOW ISHTE SEKTORI I TRAVELIT, DHE P ORGJITHSHME DOW ISHTE RRETH SEKTORI I TRAVELIT, DHE PVERRGJITHSHME D DSHKUAR ASSHT RRETH 11% SEKTORI I TRAVELIT, DHE PVERRGJIGJE D THESHTIMI U DHNI P 11R 11% PRMB DOW ISHTE RRETH 11% PRMBAJTJ DERI U DHNI RRETH 11% PR T TIJ DOW DUHET RRETH 11% PVERRFUNDUAR TJETN E TIJ DOW DUHET RRETH 11% PVERR TJET TAST PARA DOW DUHET RRETH 11% PVERR TJET TREGTIMIN E KTU TRAJTIMI I TRET I TIJ KIST SESIONET E TRET TREGTARE. SEANCA. SEANCA. BOEING SEANCA. BOEING KA SEANCA. Boksi ka zyrtarisht SEANCA. BOEING KA QEN ZYRT ZYRT BOEING KA QEN ZYRT ZYRT BOEING-u Mbyll zyrtarisht BOEING KA QENI ZYRTAR T GJITHA BOEING-u MUND T SHPALL ZYRT T GJITHA BOEING KA QENI ZYRTAR T ALL GJITHA T OF GJITHA BOEING-u MUND T ZI SHPENZON T ALL GJITHA FAKTET E TIJ BOEING KA QEN ZYRTAR T ALL GJITHA T OF NDRMARRJEN E TYRE N IN VDES T ALL GJITHA FAKTET E TYRE N IN VDES T ALL GJITHA FAKTET E TYRE N IN VDES T ALL GJITHA FAKTET E TIJ N IN VERI VERI VDES T ALL GJITHA FAKTET E TIJ N IN SHQIPN VERIORE ZBITON T ALL GJITHA FAKTET E TIJ N IN VERI VERI VERI VEREZE SHQIP VERIU I VERTET SHTETI CORONAVIRUS. Koronavirusit. Koronavirusit. OUR Koronavirusit. AVIACIONI TONA Koronavirusit. SPECIALISTI I AVIACIONIT TONA Koronavirusit. GLEN SPECIALET E AVIACIONIT TONA GLEN SPECIALET E AVIACIONIT TONA FORCA E DYQSIS AV SI AVIACIONIT TONA FORCA E AVIACIONIT TONA GLEN FORT SPECIALIST ISHTE FORCA E AVIACIONIT TONA GLEN FORC SPECIALISTIKE është e bashkuar FORCA E DYQANIT T AV SPIJORS T AV AVIACIONIT T IS BASHKSIS US JAN FORCA E MJEDISIT T AV SPIJORS S AV AVIACIONIT T IS BASHKSISHT TANI TANI FORCA E MJEDISIT T AV SPIJOR AVS TI AVIACIONIT T IS BASHKSIS JO TANI është duke bashkuar SHBA FORKA është duke u bashkuar me NGJARJEN TONA TANI FORKA JOSHT BASHKSISHT N US NDRMARRJEN TANI TANI FORKA ISSHT LE BASHKSIMI N US NGJARJE TANI N US RREGULLIM FORKA JOSHT LE BASHKSIMI N US NGJARJE TANI N BE RREGULLIM FORK-u është duke u bashkuar me NESH TUAJ NENI RAPORTIMI P ONR KTO FORK-u është duke u bashkuar me NESH TUAJ NENI RAPORTI P ONR KTU PR FORK-u është duke u bashkuar me NESH TUAJ NENI RAPORTIMI PISR KTO JAN RAPORTIMI P THR KT P FORR JANI RAPORTIMI P THR KT P FORRFUNDIM JANE RAPORTIMI P THR KT KUPTIMIN E VET JANI RAPORTIMI P THR KT DITT E VETM T CO KUPTUAR JANI RAPORTIMI N TH K FORT FOR P FORR DITN E VETM T CO KUPTIMIT DHE JANI RAPORTIMI P THR KT FOR P FORR DITN E VETM TUP SHUMSIS AND DHE PUTRPARA JANI RAPORTIMI P THR KT FOR P FORR DITN E VETM TUP KUPTIMIT DHE PUTR T DITET E VETM T CO KUFIZUAR DHE PUTR DITT E VET COM TUP KUFIZUAR DHE PUTRFITIMIN DITET E VETM T CO KUFIZUAR DHE PUTR PAKETEN E STIMULUSIT DITET E VETM T CO KUFIZUAR DHE PAKETA E STIMULUSIT SI DITT E VETM TUP KUFIZUAR DHE PAKETA E STIMULARIT JAN BE QENA PAKETA STIMULLORE HSHT QENI Paketa STIMULUSE JANAS PASUR, PAKETA E STIMULLIT JAN P PASUR, WHFARAT PAKETA E STIMULLIT JANED PASURISHT, ATFAR IM NDIKIMI PAKETA STIMULUSE JAN BE PASURISHT, WHFAR NDIKIMI DO T BNI Paketa STIMULUSE JAN BE PASURISHT, ATFAR IM NDIKIMI DO T DO PASUR, ,FAR IM NDIKIMI DO T KET PASUR, ,FAR IM NDIKIMI DO T TH KET PASQYRUAR, IMFAR IM NDIKIMI DO T KET PASQYRUAR, IMFAR IM NDIKIMI DO T TH KET P FORR BOEING PASQYRUAR, IMFAR IM NDIKIMI DO T TH KET P FORR PUN BOSIMIN E PUNVE? KENI P BOR PUNT E BOEING? KENI P BOR PUNT E BOEING? >> KENI P BOR PUNT E BOEING? >> KENI P BOR PUNT E BOEING? >> T WH GJITHA KENI P BOR PUNT E BOEING? >> IDEA E BOT KENI P BOR PUNT E BOEING? >> IDEA E BOTS ISSHT KENI P BOR PUNT E BOEING? >> IDEA E PRGJITHSHME SHT TO KENI P BOR PUNT E BOEING? >> IDEA E PRGJITHSHME TOSHT TO T MBIJET >> IDEA E PRGJITHSHME TOSHT TO T MBIJET >> IDEA E PRGJITHSHME TOSHT TO T MBIJET >> IDEA E PRGJITHSHME TOSHT TO T MBIJET BOEING >> IDEA E PRGJITHSHME TOSHT TO T MBIJET PUNSVE T BO BOEING >> IDEA TO GJITHA TOSHT IS T MBIJET PUNS S W PUNVE T BO BOEING >> IDEA E PRGJITHSHME TOSHT TO T MBIJET PUNSVE T BO BOEING PUNS AS PUNT E PUNSVE T BOEING AS PUNT E BOEINGS që punojnë ashtu si PUNT E BOEING PUN BOS SI SHT PUNT E PUNS S PUNS SI TOSHT T GJITHA PUNT E BOEING PUNIMIT SI DUHET T BNI PUNT E PUNS S PUNS SI TOSHT TO T PRANI PUNT E BOEING PUNON SI ITSHT TO T TO B TONI T TJERA ISSHT T TO P MERPAROJ TJERA ISSHT T TO PRMBYNI PUNSUES TTHER TJERA ISSHT T TO P MERNDESHT PUN EMSUESE TTHER TJERA T TO ISSHT T TO PRNDESHT PUN EMSUESE TJERA T TO PUNS ISSHT T TO PRPAROJN EM PUNSUESE TJERA T TO PUNOJN FOR ISSHT T TO PRDORET PUNSITTHER TJERA T TO PUNOJN FOR P FORR ISSHT T TO PRDORET PUNSITTHER TJERA T TO PUNOJN DISA PUNT E PUN TOS P WR DISA PUNT E PUNS PR DISA 17,000 PUNT E PUNS PR DISA 17,000 FURNIZUES PUNT P TOR PUN P FORR DISA 17,000 FURNIZUAR QE PUNT P TOR PUN P FORR DISA 17,000 FURNIZUAJ Q BN 17,000 FURNIZUAR QAT BNJ 17,000 FURNIZUAR QAT B MN PJES 17,000 FURNIZUAR QAT BAKEN PJES DHE 17,000 FURNIZUAR QAT BAKEN PJES DHE TV DHNIEN 17,000 FURNIZUAR QAT B MN PJES DHE TV BN SH SERVRBIME 17,000 FURNIZUAR QAT B MN PJES DHE TV BN SHRBIME P FORR PJESA DHE SHVRBIMET SH SERVRBIME P FORR PJESA DHE SHVRBIMET SH SERVRBIME P BOR BOEING PJESA DHE SHVRBIMET SH SERVRBIMET P BOR BOEING TO PJESA DHE SHVRBIMET SH SERVRBIME P BOR BOEING T TO MBIJEN PJESA DHE SHVRBIMET SH SERVRBIME P BOR BOEING T TO MBIJET PUNS. BOEING T TO MBIJET PUNS. BOEING T TO MBIJET PUNS. AGAIN BOEING T TO MBIJET PUNS. KUNDR ATA Q BOEING T TO MBIJET PUNS. RRETH QE ATSHT BOEING T TO MBIJET PUNS. KUNDR ATA Q IS SHT BOEING T TO MBIJET PUNS. KUNDR ATA Q IS SHT E PRGJITHSHME BOEING T TO MBIJET PUNS. KUNDR ATA Q IS SHT IDEA E PRGJITHSHME KUNDR ATA Q IS SHT IDEA E PRGJITHSHME KUNDR ATA Q IS SHT IDEA E PRGJITHSHME POR PARA QE THSHT IDEA E PRGJITHSHME POR I KUNDR ATA Q IS SHT IDEA E PRGJITHSHME, por unë e di KUNDR ATA Q IS THESHT IDEA E PRGJITHSHME, por unë e di që këtu KUNDR ATA Q IS THESHT IDEA E PRGJITHSHME, por unë e di se është KUNDR ATA Q IS SHT IDEA E PRGJITHSHME, por unë e di se A është KUNDR ATA Q IS THESHT IDEA E PRGJITHSHME, por unë e di se është shumë KUND THR ATA Q IS THESHT IDEA E PRGJITHSHME, por unë e di se është shumë POR unë e di se këtu është shumë POR unë e di se këtu është një shumë e paqëndrueshme POR unë e di se këtu është një shumë e amonuar e paqëndrueshmërisë POR Unë e di se këtu është një shumë e paqëndrueshme AMONG TJERA NERVOUSNESS AMONG TJERA NERVOUSNESS SHUM AVIACION T TJERA NERVOUSNESS KOMPANIVE T TJERA TI AVIACIONIT NERVOUSNESS NDR KOMPANIVE T AV TJERA T AV AVIACIONIT QE NERVOUSNESS NDR KOMPANIVE TTHER TJERA TI AVIACIONIT QE JANE KOMPANIVE TI AVIACIONIT QAT JAN KOMPANIVE T AV AVIACIONIT QAT NUK JAN KOMPANIVE TI AVIACIONIT QE NUK JAN N KOMPANIVE TI AVIACIONIT QAT NUK JAN IN N TH KT KOMPANIVE T AV AVIACIONIT QAT NUK JAN IN N TH KATT DREJT I E QENJES T BE FURNIZUAR BEVE T BE QEN E FITUESIT T FURNIZUESVE T E TING GJITHA FURNIZUESIT N BOEING E TING GJITHA FURNIZUES T TO BOEING WHO JAN FURNIZUES T TO BASHKSIS KUSH QENI FURNIZUES T TO BUJQSIS WH QO JAN T BE BN FURNIZUES T TO BOEING KUSH JAN MIR T BE BN S FURNIZUES T TO BUJQSISO QO JAN W MIRONSOHEN NSE T BN S FURNIZUES T TO BESIMIT T CIL WT JAN W MONNYROHEN N IFSE T BE BN FURNIZUES T TO BESIMIT TO CILRET JAN W MSOHEN N IFSE KAN MUND T BE B SN FURNIZUES T TO BESIMIT TO CIL WT JAN W M WSOHEN N IFSE JANU TU BHET JAN W ONSHT W MIRSE N IFSE DO T CO BNI JAN W MONSOHEN N IFSE DO T CO PRFshihen. Përfshirë. Përfshirë. NE Përfshirë. NE JEMI Përfshirë. JEMI FEMIJET Përfshirë. JEMI ende duke pritur Përfshirë. JEMI ende duke pritur Përfshirë. JEMI ende duke pritur për një Përfshirë. JEMI ende duke pritur për shumë JEMI ende duke pritur për shumë JEMI ende duke pritur për shumë JEMI ende duke pritur për shumë detaje JEMI QILL T PRITEM P FORR SHUM DETAJE DHE JEMI Q WA T PRITEM P FORR SHUM DETAJE DHE TIJ JEMI QILLNI PRITJEN PR SHUMET DETAJE DHE T S THIJEN JEMI Q WA T PRITEM P FORR SHUM DETAJE DHE T S GJITHA SHTEN TET DETAJEVE DHE T S GJITHA thonë ata E DETAJEVE DHE TA SHENI DEVESTIN E DETAJEVE DHE ATA SIKONIN DEVA SHT E DETAJEVE DHE TYRE Thonë se DEVESTA INSHT E DETAJEVE DHE TYRE Thonë se DEVESTA INSHT N E DETAJEVE DHE TYRE thonë se DEVESTA INSHT N D DETAJE E DETAJEVE DHE TI GJITHA SHQYRTIMI ISSHT N THE DETAJE DHE DEVA ISSHT N D DETAJE DHE DEVA ISSHT NET DETAJE DHE QE DEVA ISSHT N D DETAJE DHE Q IS SHT DEVA ISSHT NET DETAJE DHE QE SHT DEVA ISSHT N D DETAJE DHE ISSHT PYETJE. Kjo është pyetja. Kjo është pyetja. ÇFARË Kjo është pyetja. CFARE JANE Kjo është pyetja. CFARË JANË ATO Kjo është pyetja. FAR A JAN TH KOSTO DETAJE Kjo është pyetja. FAR JAN TH KOSTO DETAJE AT Kjo është pyetja. FAR A JAN TH KOSTO DETAJE N AT KTO FAR A JAN TH KOSTO DETAJE N AT KTO FAR A JAN TH KOSTOJ DETAJE N TH K POTINT PIK?? POINT? POINT? ALL POINT? GJITHA NE POINT? T ALL GJITHA T K DIN POINT? T ALL GJITHA E DINI ISSHT POINT? T ALL GJITHA E DINI ISSHT QE POINT? T ALL GJITHA E DINI ISSHT Q TH WASHINGTON T ALL GJITHA E DINI ISSHT Q TH WASHINGTON T ALL GJITHA T K DINI ISSHT QAT WASHINGTON POST T ALL GJITHA E DINI ISSHT KATTO RAPORTI POSH WASHINGTON T ALL GJITHA E DINI ISSHT Q TH RAPORTI POSTR WASHINGTON POST DHE T ALL GJITHA E DINI ISSHT QAT RAPORTI DHE POSHTI I WASHINGTON POST T ALL GJITHA E DINI ISSHT QAT RAPORTI POSH WASHINGTON DHE ATA JAN T ALL GJITHA E DINI ISSHT KATTO RAPORTI POSH WASHINGTON DHE ato janë këtu RAPORTI I POSTIT DHE ATA JANE KETE RAPORTI I POSHT THESIS AND DHE ATA JAN K ONTU RAPORTI I POSTIMIT DHE ATA JANE K ONTU RAPORTI I POSTIMIT DHE ATA JAN ON N ON GRUPIN RAPORTI I POSTIMIT DHE ATA JAN ON NGJARJE N. RAPORTI I POSTIMIT DHE ATA JAN ON N ON RRETH N IN WASHINGTON RAPORTI I POSTIT DHE ATA JAN THE N ON RRJET N IN WASHINGTON DC N GRO GRUPIN N W WASHINGTON DC N THE GRUPIN NAL TALKING DC WASHINGTON P THER GRUPIN N W WASHINGTON DC duke folur RRETH N GRO GRUPIN N W WASHINGTON DC duke folur RRETH N GRO GRUPIN N W WASHINGTON DC duke folur rreth 70 dollarëve P GROR GRUPIN NAL WASHINGTON DC duke folur rreth 70 Miliardë dollarë Duke folur rreth $ 100 Miliard Duke folur rreth SO $ 300 Miliardë Duke folur rreth $ 300 miliardë ashtu Duke folur rreth 70 miliardë dollarë, pra pyetja Duke folur rreth 70 miliardë dollarë ashtu që pyetja është, Duke folur rreth 70 miliardë dollarë ashtu që pyetja është, është Duke folur rreth 70 miliardë dollarë ashtu që pyetja është, është A Duke folur rreth 70 miliardë dollarë ashtu që pyetja është, është një 17 SI PYETJE ,SHT, A A 17 PAS PYETJE ,SHT, ASHT A A 17 P FORR PAS PYETJE ,SHT, ASHT A 17 P FORR BOEING PAS PYETJE ,SHT, ASHT A A 17 P FORR SHQYRTIMIN E BESIMIT PAS PYETJE SHT, ASHT A A 17 P FORR T BO ARDHURUAR NGA BOEING P FORR ZBATIM TEC BAZUAR P FORR BOEING SI Kornizë BOEING P FORR BOEING SI B BONI Kornizën e BOEING KETO P FORR BOEING SI B FRNI Kornizën e BOEING AS AS PR BOEING SI B FRRNI BOEING Kornizë KJO SI TEMA P FORR BOEING SI B BORNI BOEING Kornizë KJO SI THEMELUES ​​DHE Kornizë KJO SI TEMA DHE Kornizë këtë si ato dhe ato Kornizë KJO SI THEMELIMET DHE FURNIZIMI Kornizë këtë si temat dhe furnizuesi kështu Kornizë KJO SI THEMELUES ​​DHE FURNIZIMI SI Kornizë KJO SI THEMELIMET DHE FURNIZIMI N SOSE N ITSE Kornizë KJO SI THEMELUES ​​DHE FURNIZIMI SI NDODHET FURNIZIMI N IFSE NDODHET FURNIZIMI N IFSE NUK KA NDODHET FURNIZIMI N IFSE NDODHET P TR 17 FURNIZIMI N SOSE NUK KA NDODHEN 17 Miliard FURNIZIMI N SOSE NUK KA NDODHEN 17 Miliardë FURNIZIMI N IFSE NUK KA NDODHET 17 Miliardë Kredi P 17R 17 Miliardë Kredi P 17R 17 Miliardë Garancitë e Kredisë PUTR 17 Miliarda garanci të kredisë PR PUTR 17 Miliardë Garancitë e Kredisë për BOEING, PUTR 17 Miliarda Garanci të Kredisë për BOEING, DHE GARANCAT P FORR BOEING, DHE PARAQITJE P FORR BOEING, DHE DISA PARAQITJE P BOR BOEING, DHE DISA SHUM Garancitë për BOEING, DHE DISA ELSHT ESHTE Garancitë për BOEING, DHE DISA ELSHT SHUM GARANCAT P FORR BOEING, DHE DIKA T EL DHNI OSHT O KTU DISA SHUM SI KA DISA SHPENZONI SSHT O SI KA T S GJITHA DISA SHPENZONI OSHT KA T S MUND T MIR. Duke folur në rregull. Duke folur në rregull. DHE Duke folur në rregull. DHE THEN Duke folur në rregull. DHE THEN Duke folur në rregull. DHE PAS BANESIN Duke folur në rregull. DHE THEN BALANCA E Duke folur në rregull. DHE THEN BALANCA E KETA DHE THEN BALANCA E KETA DHE THEN BALANCA E K THT DO DHE THEN BALANCA E Q TH DO T BE JET DHE PASTAJT E BALANCS SANCE KA DO T BE GJITHA DHE PAS PRGJIGJEN E BALLANCS S TH KA DO T BE DUHET T DHE PAS PRGJEGJESIMIN E TIJ Q DO T BE DHINGNI N THE DO T BE DHNI N THE DO T BE GJITHA SHRBIMET, DO T BE B GNI FURNIZIMIT, PASTE DO T BE B GNI FURNIZUESIT, PASQE DO T G GJITHA T S FURNIZUARIT, PASQEN Q MIR PRO FURNIZUAR, PASQYT TH QAT MIR FURNIZUES, PASQYT QAT PUN PUNBAS FURNIZUAR, PASQYTAT QAT MUND T PUNOJN. PUNT. PUNT. IF PUNT. NSE IT PUNT. NE QOFTE SE ESHTE PUNT. N ITSE JAN IS 17 dollarë PUNT. NSE JAN 17 17 Miliard dollarë PUNT. N ITSE ISshtë 17 Miliard dollarë Gjithsej PUNT. NSE ISshtë 17 Miliard dollarë TOTAL P FORR NSE ISshtë 17 Miliard dollarë TOTAL P FORR NSE ISshtë 17 Miliard dollarë TOTAL PALR NSE ISshtë 17 Miliardë dollarë gjithsej për industrinë NSE ISSHT 17 17 Miliardë dollarë gjithsej për DESPITEN E INDUSTRIS NSE ISSHT 17 17 Miliardë dollarë gjithsej për DESPITEN E INDUSTRIS N ITSE ISSHT 17 17 Miliardë dollarë gjithsej P FORR PESRSHKRIMIN E INDUSTRIS SI KERKONI PESRSHKRIMI I INDUSTRIS THE SI KTU PESRSHKRIMI I INDUSTRIS THE ASK NGA PESRSHKRIMI I INDUSTRIS THE SI KERKONI PARA, PESRSHKRIMI I INDUSTRIS THE SI KERKONI PARA, SI PESRSHKRIMI I INDUSTRIS THE SI KKTU PARA, SI SHUM M PESRSHKRIMI I INDUSTRIS THE SI KKTU NGA PARA, SI DUHET T SHUM NGA PARA, SI DIKOJN NGA PARA, SI DUHET TILL DO NGA PARA, SI DUHET TILL DO SHUM NGA PARA, SI DUHET T TH MUND T TH ATA NGA PARA, SI DUHET T TH DO T TH BN T RREZIKON NGA PARA, SI DUHET T TH MUND T TH KETOJ SI T S DREJT NGA PARA, SI DUHET T TH MUND T TH KETO SHTET N S LORTNDN E PASQYTS Q G SHKOJN S N S LORTNDN E P BRPUNIMIT QAT SHKOJN S N S LORTND OFN E AVIACIONIT T PALSIS QE SHKOJN S NORT LIDHJEN E PRODHIMIT TI AVIACIONIT T B PRGJITHSHM QE SHKOJN S NORT LIDHJEN E PRODHIMIT TI AVIACIONIT TACK PALSIS N QE SHKOJNORT NORT LIDHJEN E PRODHIMIT TI AVIACIONIT TACK PRGJITHSHME N THE PRODHIMI I AVIACIONIT N IN PRODHIMI I AVIACIONIT N IN BASHKUAR PRODHIMI I AVIACIONIT N ST SHTETET E BASHKUARA. SHTETET E BASHKUARA. SHTETET E BASHKUARA. >> SHTETET E BASHKUARA. >> ISHTE SHTETET E BASHKUARA. >> ISHTE SHUME SHTETET E BASHKUARA. >> ISHTE SHUME BOEING SHTETET E BASHKUARA. >> ISHTE SHUME BOEING TOOK SHTETET E BASHKUARA. >> ISHTE SHUME BOEING AKK A SHTETET E BASHKUARA. >> ISHTE SHUME BOEING P BOR SHUM >> ISHTE SHUME BOEING P BOR SHUM >> SESHTEN ESHTING BOEING SHUMK një hit i madh >> SESHTEN ESHT BO BOEING SHUME NJIT HIT FINANCIAR I HUGE >> SESHTEN ESHT BO BOEING SHUME NJIT HIT HIGJ FINANCIARisht ND BR >> SESHTEN ESHT BO BOEING SHUM Një HIT HIGJ FINANCIARisht NDR HIT FINANCIARisht NDRMJET HIT FINANCIARisht ND THER 737 HIT FINANCIARisht ND THERMARRJEN 737 HIT FINANCIARisht NDR KRIZS 737 MAX HIT FINANCIARisht NDR KRISHTIT 737 MAX IN HIT FINANCIARisht NDR KRISHTIT 737 MAX në 737 KRIZA MAXE N THE 737 KRIZA MAXE N THE CORONAVIRUS 737 KRIZA MAXE N B POR CORONAVIRUS 737 KRIZA MAXE N THE CORONAVIRUS POR M T GJITHA 737 KRIZA MAXE N COR CORONAVIRUS POR M O T 737 KRIZA MAX N IN CORONAVIRUS POR P THERFUNDUAR CORONAVIRUS POR PVERRFUNDUAR CORONAVIRUS POR P THR T TRET T L VET CORONAVIRUS POR P THER TREGTIN L E PRGJITHSHME CORONAVIRUS POR PVERR TJETS Sesione të fundit të tregtimit CORONAVIRUS POR P THER T MNYRAT E TRET T S TRAJTIMIT T ST FUNDIT TRETI SESIONEVE TREGTARE TRETI SESIONEVE TREGTARE .SHT TRETI SESIONEVE TREGTARE ISSHT U GJITHA TRETI SESIONEVE TREGTARE N U 66%. USHT 66%. USHT 66%. SI USHT 66%. SI DUHET USHT 66%. SI DUHET TI USHT 66%. SI DUHET TI KARAKTERIZOHET SI DUHET TI KARAKTERIZOHET SI DUHET TI KARAKTERIZONI BOEING SI DUHET TAR KARAKTERIZOHET BUJN FINANCIAR SI DUHET TI KARAKTERIZOHET BUJN FINANCIAR AS SI DUHET TI KARAKTERIZOHET BUJN FINANCIAR SI A BOEING FINANCIARISHT SI A BOEING FINANCIARISHT SI KOMPANIA BOEING FINANCIARISHT SI E DREJTA KOMPANIA BOEING FINANCIARISHT SI T R DREJT COMP KOMPANIA TANI? E DREJTA E KOMPANISE TANI? E DREJTA E KOMPANISE TANI? >> E DREJTA E KOMPANISE TANI? >> BOEING E DREJTA E KOMPANISE TANI? >> BOEING ISSHT E DREJTA E KOMPANISE TANI? >> Boksi është i qartë E DREJTA E KOMPANISE TANI? >> Boksi është hit i qartë E DREJTA E KOMPANISE TANI? >> BOEING HSHT C HIT HARRISHT NGA >> BOEING HSHT C HIT HARRISHT NGA >> Boksi është hit i qartë nga >> Boksi është hit i qartë nga MAX >> BOEING HSHT HIT I CIARISHT NGA GRUPI MAX >> BOEING HSHT HITI I CAKTUAR P BYR KSHTIMIN MAX >> BOEING ITSHT HITI I CAKTUAR NGA GRUPI MAX I CILHS GRUPI MAX I CILXS GRUPI MAX I CILHS LSHT H Zhdukur KUJDESI MAX I CILHS KA HAPUR M tepr NDRTIMI MAX I CIL HS LSHT L MBETUR NVER A GRUPI MAX I CILHS HSHT L KU VDES NVER VIT. VDES PER NJE VIT. VDES PER NJE VIT. TYRE VDES PER NJE VIT. TARGETI I TYRE VDES PER NJE VIT. TARGETI I TYRE N TO VDES PER NJE VIT. Qëllimi i tyre për t'u marrë VDES PER NJE VIT. TARGETI I TYRE T TO BNI KALIN VDES PER NJE VIT. TARGETI I TYRE T TO BNI KALUAR TARGETI I TYRE T TO BNI KALUAR TARGETI I TYRE T TO MUND T PERFITOJ DHE AND TARGETI I TYRE P TOR T GJITHA PARA DHE FLIKIMIN Q TLLIMI I TYRE T TO MUND T BNI DHNI DHE L FLNDIMIN E RRITJES TARGETI I TYRE P TOR T GJITHA KALUAR DHE FLETING RRETH ISSHT TARGETI I TYRE P TOR T DHNI P BRGJIGJEN DHE FLETINGRIMI RRETH ISSHT TARGETI I TYRE P TOR T MSUAR DHE FLETINGN E PARA ISSHT E MESA DHE fluturimi RRETH ISSHT E Mesme DHE fluturimi RRETH ISSHT E Mesme DHE FLIMI I RREZIKUT THESHT THE E Mesme DHE FLUTURA RRETH ISSHT E DYTA E SUMMERIT. E SHUMS. E SHUMS. NE E SHUMS. NE JEMI E SHUMS. JEMI TANI E SHUMS. JEMI TANI Dëgjim E SHUMS. JEMI TANI TA KUGJOJME E SHUMS. JEMI TANI T HE RND ITSISHME T IT RI JEMI TANI T HE RND ITSISHME T IT RI JEMI TANI T HE DHNIJN T RAPORTUAR QE JEMI TANI TANI TAR DGJUAR T RE RAPORTUAR QAT KTU JEMI TANI T HERDH HENI T IT RAPORTUAR TAT MUND JEMI TANI T HERDH HENI T IT RAPORTUAR QAT KA MUND të fillojë JEMI TANI T HE DHNI TAR NDRMARRJEN QAT KA MUND T START NX STARTNI PRODHIMIN QAT KA MUND T Nisë PRODHIMIN QAT NUK MUND T FILLONI PRODHIMIN E QAT KA MUND T START NX STARTNI PRODHIMIN E ATA MUND T START NX STARTNI PRODHIMIN E MAX QAT NUK MUND T ND STARTRNI PRODHIMIN E MAX IN ATA MUND T START NX STARTNI PRODHIMIN E MAX N THE IT ATA MUND T START NX STARTNI PRODHIMIN E MAX N RENTON ATA MUND T START NX STARTNI PRODHIMIN E MAX N RENTON RRETH E MAXHIT N R RENTON IT RRETH E MAXHIT N IN RENTON IT RRETH N IN E MAXHIT N IN RENTON N IT MUND. NË MAJ. NË MAJ. ATA NË MAJ. ATA ISHIN NË MAJ. ATA JAN T TARGETING NË MAJ. ATA JAN Q TNDRIN T PRANUAR NË MAJ. ATA JANE T T KUJTOHEN PRILL, POR ATA JANE T T KUJTOHEN PRILL, POR ATA JAN T T T KUJTUAR PRISHT POR I ATA KAN T Q T PRANOJN AP PRILLIN, por unë mendoj ATA JAN T T T KUJTUAR PRISHTINI, por unë mendoj se ne Ata kanë qenë duke pritur APRIL por unë mendoj se ne mund të Ata kanë qenë duke pritur APRILin, por unë mendoj se ne mund të mbledhim Ata kanë qenë duke pritur APRILin, por unë mendoj se ne mund të mbledhim atë Unë mendoj se ne mund të mbledh atë që Unë mendoj se ne mund të mbledhim atë Unë mendoj se ne mund të mbledhim që mund të Unë mendoj se mund të mbledhim që mund të fillojë Unë mendoj se mund të mbledhim që mund të fillojë koha Unë mendoj se mund të mbledhim se mund të fillojë koha që Unë mendoj se ne mund të mbledhim që mund të fillojë koha që është Mund të fillojë koha që është Mund të fillojë koha që po bëhet Mund të fillojë koha që është duke u raportuar. Duke u raportuar. Duke u raportuar. ISHIN Duke u raportuar. KAN duke u munduar Duke u raportuar. JAN duke u munduar në Duke u raportuar. JAN duke u përpjekur për të marrë JAN duke u përpjekur për të marrë JANI duke u përpjekur për të marrë konfirmimin JANI duke u përpjekur për të marrë konfirmimin e JANI duke u përpjekur për të marrë konfirmimin e asaj JANI duke u përpjekur për të marrë konfirmimin e asaj që tani JANI duke u përpjekur për të marrë konfirmimin e asaj që tani dhe Konfirmimi i asaj që tani dhe Konfirmimi i asaj që tani dhe ai Konfirmimi i asaj që tani dhe ai ka Konfirmimi i asaj që tani dhe është bërë Konfirmimi i asaj që tani dhe ka qenë një Konfirmimi i asaj që tani dhe ai ka qenë një pjesë Konfirmimi i asaj që tani dhe ka qenë një pjesë e Konfirmimi i asaj që tani dhe ai ka qenë një pjesë e KA QENI NJE PJESE E TYRE KA QENI NJE PJESE E VIRUSIT KA QENI NJE PJESE E VIRUSIT DHE KA QENI NJE PJESE E VIRUSIT DHE IT KA QENI NJE PJES E VIRUSIT DHE DO T BNI KA KA QENE NJE PJESE E VIRUSIT DHE DO TA KA QENE KA QENI NJE PJESE E VIRUSIT DHE DO TA KA NJE AN VIRUS DHE DO TA KA NJ VIRUS DHE DO T W KENI NDIKIM VIRUSI DHE TI DO T DUHET NDIKIMI KETE VIRUSI DHE TI DO T HA DUHET NDIKIMI KETE VIRUS DHE TI DO TVE DUHET NDIKIMI KTO K THTO THES VIRUSI DHE DO T HA DUHET NDIKIMI K THTO Q SO JAN VIRUSI DHE TI DO T DUHET NDIKIMI K SOT KRETO QOS JAN NDIKONI K SOT KOSTO QOS JAN NDIKONI KERTO KOST JAN LLOJET NDIKONI KERTO K THT JAN LLOJET E NDIKONI KERTO K THT JAN THE T K GJITHA T GJITJEVE NDIKONI K SOTO K THT JAN THE T K GJITHA T GJITJEVE Q NDIKONI KERTO KOSTO JAN THE LLOJET E GJETJEVE Q TH HOPEFULLISHT LLOJET E GJETJEVE QAT JAN H Shpresoj LLOJET E GJETJEVE QAT DO TOP FITOJNOP SHUM LLOJET E GJETJEVE QAT SHOQ HRISHT DO T AND DHNI Llojet e gjërave që shpresojnë të jenë dhe ato Llojet e gjërave që shpresojnë të fitojnë dhe tregu Llojet e gjërave që shpresojnë të jenë dhe tregu është DO TREGU DHE TREGTI .SHT DO TREGU DHE TREGTI EXSHTPR SHPESHT DO DHE TREGTI EXSHTPR SHPESHTPR DIKA DO TREGU DHE TREGTI ISSHTPR SHPESHT S DISA konfidencë. Duke shprehur disa konfidencë. Duke shprehur disa konfidencë. BOEING Duke shprehur disa konfidencë. Boksi i fundit Duke shprehur disa konfidencë. Java e fundit e BOEING Duke shprehur disa konfidencë. BOTA E BOTS S VRTET W SI SHT Duke shprehur disa konfidencë. BOEING Java e fundit ishte një Duke shprehur disa konfidencë. BOEING Java e fundit ishte një nga BOEING Java e fundit ishte një nga BOEING Java e fundit ishte një nga BOEING Java e fundit ishte një nga më të shumtët, BOEING Java e fundit ishte një nga më të shumtën, NE BOEING Java e fundit ishte një nga më të shumtën, ne kemi BOEING Java e fundit ishte një nga më të shumtat, KEMI DOGJE BOEING Java e fundit ishte një nga më të shumtën, ne kemi DOGS K HERTU MOST SHUM, KEMI DOGJET KTU MOST SHUM, KEMI DOGJ HER K HERTU me shpejtësi. Shpejt. Shpejt. ONE Shpejt. NJE NGA Shpejt. NJNE E T Shpejt. NJNE M SHUM Shpejt. NJNE PR NDIKUAR NJNE PR NDIKUAR NJNE nga kompanitë më të implikuara NJNE nga kompanitë më të implikuara në NJNE NDRKOMBTARE M IM T IMPACTUARA N ON NJNE nga kompanitë më të implikuara në dialog NJNE NDRKOMBTARE M IM T IMPACTUARA N ON DYT DHE NJNE nga kompanitë më të implikuara në telefon dhe tani KOMPANET P ONR DYT DHE TANI KOMPANIA P ONR TIAL DHNAT DHE TANI KOMPANIA P ONR DIALIN DHE TANI ITSHT KOMPANIA P ONR DIALIN DHE TANI ITSHT EDHE, KOMPANITET N DYT DHE TANI ITSHT EDHE, TI KOMPANITET N DYT DHE TANI ITSHT EDHE, ,SHT KOMPANITET N DYT DHE TANI ITSHT EDHE EDHE, ITSHT po fiton ISSHT EDHE, ISSHT po fiton ISSHT EDHE, ISSHT GSHT FITUESE ISSHT EDHE, ISSHT po fiton QUITE A ISSHT EDHE, ISSHT G GSHT FITIMI I QUITE NJ QU BIT A ISSHT EDHE, SHT G GSHT FITIMI I QUITE N SO BIT SO, ISSHT EDHE, ISSHT G GSHT FITIMI I QUITE NJ SO BIT SO, QE ISSHT EDHE, ISSHT G GSHT FITIMI I QUITE NJ QU BIT, Q B ESHTE ISSHT GJITHMON, GSHT ESHT QU FITIMI I QUITE NJ A BIT SO, Q ISSHT T MIR QUITE A BIT SO, QE E LIRE QUITE A BIT SO, QE INSHT K GJITHA E QUITE A BIT SO, QE KSHT GJITHA E FAR QUITE A BIT SO, QE KSHT K GJITHA E ATFAR NE QUITE A BIT SO, QE ISSHT K GJITHA E CILA JEMI QUITE NJ SO BIT SO, Q IS KSHTIN LINND OFR ATfarë po bëjmë KJO KJO ËSHTË KJO ËSHTË KJO JAN P PERILT KJO PSHT THE PERILT E KJO PSHT THE PJEST E PUNS KJO PSHT THE PJEST E PUNS NGA KJO PSHT THE PJEST E PUNS NGA SHTPIA. NGA SHTEPIA. NGA SHTEPIA. >> NGA SHTEPIA. >> Thuaj NGA SHTEPIA. >> Thuaj fsheh NGA SHTEPIA. >> Thuaj fshehja tek NGA SHTEPIA. >> Thuaj Fsheht te NGA SHTEPIA. >> Thuaj Fshehtësi tek DOGS NGA SHTEPIA. >> SHENI fsheh TOn tek DOGS P FORR NGA SHTEPIA. >> Thuaj fshehni te DOGS P FORR AS >> Thuaj fshehni te DOGS P FORR AS >> Thuaj Fshehuni tek DOGS PER AS NE >> Thuaj Fshehuni tek DOGS P ASR SI KUPTojmë >> Thuaj Fshehuni tek DOGS P FORR SI KUPTOJME TUAJ >> Thuaj Fshehuni tek DOGS P FORR SI KUPTOJM RE RAPORTET TUAJ Ne vlerësojmë raportimin TUAJ JEMI PIRREGUAR RAPORTIMIN TUAJ ISSHT JEMI KUPTUAR RAPORTI TUAJ ISSHT AL GJITHMON JEMI PARAQYRUAR RAPORTIMIN TUAJ ISSHT ON GJITHA N ON JEMI PIRREGUAR RAPORTI TUAJ ISSHT AL GJITHMON ON P ONR BOEING JEMI KUPTUAR RAPORTI TUAJ ISSHT AL GJITHMON ON P ONR BOEING IN JEMI PIRREGUAR RAPORTI TUAJ ISSHT AL GJITHMON ON P ONR BOEING N IN SHT GJITHMON ON N ON BOEING N THE SHT GJITHMON ON N ON BOEING N THE AIRLINE SHT GJITHMON ON N ON BOEING N AV AVIACIONIN E AIRLINE ISSHT GJITHMON ON N ON BOEING N IND INDUSTRIES E AVIACIONIT T A AIRLINE ISSHT GJITHMON ON P ONR BOEING N IND INDUSTRIET E AVIACIONIT T AIRLINE AS INDUSTRIET E AVIACIONIT TIR AIRLINE AS INDUSTRIET E AVIACIONIT TIR AIRLINS SI MIR. WELL. WELL. QËNDROJ WELL. Qëndroni të sigurt WELL. Qëndroni të sigurt dhe WELL. QAYNDRONI SIGURISHT DHE NE WELL. Qëndroni të sigurt dhe ne do të WELL. Qëndroni të sigurt dhe do të flasim WELL. Qëndroni të sigurt dhe do të bisedojmë Qëndroni të sigurt dhe do të bisedojmë Qëndroni të sigurt dhe ne do t'ju flasim QAYNDRONI SIGURISHT DHE DO T T BJMAL T TO BNI Qëndroni të sigurt dhe ne do t'ju flasim për ju së shpejti QAYNDRONI SIGURISHT DHE DO T T BJMAL T TO BNI T AG KUNDR TON SHUM DHE QAYNDRONI SIGURISHT DHE DO T T BJMAL T TO DO T T BNI KUNDR T SO SHUM DHE MESIM JU DUHET TON SHUM DHE MESIM JU KUNDR TON SHUM DHE MESIMI JU KUNDR T SHUM DHE MESIM QEVERITAR JU DUHET TON SHUM DHE MESIM Q THE QEVERIT JU KUNDR TON SHUM DHE M MENDSISHT QEVERIT Qëndroni SHTEPI JU KUNDONI SONSHT DHE MJETE QEVERIT Q STNDETI SI RREZIK RRETHI I SHTETIT T G QEVERIS Shtëpia QOVNDRUESHENI SI RREZIK SHT Shtëpia Q GNDRUESHENI SI RRETHI ISSHT IN RRETHI I SHTETIT T G QEVERISJES S IS RREZIKUT ISSHT IN EFEKT RRETHI I SHTETIT T G QEVERISJES S SHQIP ORRIS IN është në efekte RRETHI I SHQIPRIS QOVNDRUESHTREN ISSHT IN NDIKON PR WASHINGTON. Shtë në efekt për WASHINGTON. Shtë në efekt për WASHINGTON. SOT Shtë në efekt për WASHINGTON. SOT ESHTE Shtë në efekt për WASHINGTON. DITA SHT Shtë në efekt për WASHINGTON. DITA SHT E MUNDISHT Shtë në efekt për WASHINGTON. DITA SHT THE DITA E PASTRDITSHME Shtë në efekt për WASHINGTON. DITA THESHT THE DITA E PASTRDITSHME QE DITA THESHT THE DITA E PASTRDITSHME QE DITA SHT THE DITA E VRTETE QE NONESSENTIAL DITA SHT THE DITA E VNJE QE BIZNESET NONESSENTIAL DITA SHT THE DITA E VETS SI DO T B BIZNESET NONESSENTIAL BIZNESET NONESSENCIALE DO T BNI BIZNESET NONESSENCIALE DO T BE JENI BIZNESET NONESSENCIALE DO T BE HAPIT BIZNESET NONESSENCIALE DO TEN HAPUR PARA BIZNESET NONESSENCIALE DO TEN HAPUR PARA TIJ BIZNESET NONESSENCIALE DO TEN HAPUR PARA PARA JANE BIZNESET NONESSENCIALE DO T OP HAPEN PARA PARA JAN T FOR FORCUAR Jini të HAPUR PARA NUK JANC të detyruar Jini të HAPUR PARA NUK JANC të detyruar më poshtë Bëhuni PARA PARAQE JANC T FORCUAR N TO T Bëhuni PARA PARAQE JAN FOR T FOR FORCUAR T TO NDOSRMARRJEN. ND TORMARRJE. ND TORMARRJE. Kierra ND TORMARRJE. KIERRA ELFALAN ND TORMARRJE. KIERRA ELFALAN ISHTE ND TORMARRJE. KIERRA ELFALAN INSHT IN N ND TORMARRJE. KIERRA ELFALAN ISSHT N IN JUG KIERRA ELFALAN ISSHT N IN JUG KIERRA ELFALAN INSHT IN N IN MBROJT SOUTH KING KIERRA ELFALAN INSHT IN N IN VEND T SOUTH MBRETRIS KIERRA ELFALAN ISSHT IN N IN QYTETIN E MBRETRIS VJETORE ME KIERRA ELFALAN ISSHT IN N IN QYTETIN MBROJTS ME SHUM SOUTH. MBROJTSISUNT S WITH SHUM. MBROJTSISUNT S WITH SHUM. >> MBROJTSISUNT S WITH SHUM. >> Gazetari: MBROJTSISUNT S WITH SHUM. >> Gazetari: ATA MBROJTSISUNT S WITH SHUM. >> Gazetari: QAT QNDET MBROJTSISUNT S WITH SHUM. >> Gazetari: QAT QNDETI SHTPI >> Gazetari: QAT QNDETI SHTPI >> Gazetari: Q ST QNDRROJ SHTPI Qëndroni >> Gazetari: QAT Q STNDET HOME Qëndroni të Shëndoshë >> Gazetari: QAT Q STNI SHTPI Qëndroni urdhrin e shëndetshëm >> Reporteri: QAT Q STNDRROJ SHTPI QNDETI TAL MIRALSIN SHNDETSIN IS >> Reporteri: QAT Q STNI SHTPI Qëndroni RREGULLORE SHALNDETSORE INSHT N QAYNDRONI SHALNDETSUAR RENDI SHT IN Q STNDRONI SHDNDETSUAR RENDI është në efekt QAYNDRONI SHDNDETSUAR RENDI INSHT IN N IN M SOSIM T E SHUM Q STNDRONI SH HENDETSISHT RREGULLI INSHT IN N IN EFEKTE K HERTU QAYNDRONI SH HENDETSUAR RENDI SHT IN N IN EFEKTIN K HERTU N IN QAYNDRONI SHDNDETSISHT RREGULLI INSHT IN N IN EFEKTE K HERTU N IN KVINGTON, EFEKTOHEN K HERTU N IN KVINGTON, EFEKTOHEN K HERTU N IN KVINGTON, DHE EFEKTOHENI K HERTU N IN KVINGTON, DHE VENDET EFEKTOHEN K HERTU N IN KVINGTON, DHE VENDET T ALL GJITHA EFEKTOHEN K HERTU N IN KVINGTON, DHE VENDET T ALL GJITHA ACROSS DHE VENDET T ALL GJITHA AKROSSA DHE VENDET T ALL GJITHA WASHINGTON ACROSS DHE VENDET T ALL GJITHA TUAJ WASHINGTON DHE VENDET T ALL GJITHA TRO GJITHA WASHINGTON DO T BNI DHE VENDET T ALL GJITHA NRO WASHINGTON nuk do të keni DHE VENDET T ALL GJITHA NRO WASHINGTON NUK DO T SE SHIHET WASHINGTON NUK DO T SE SHIHET WASHINGTON NUK DO T SE SHUM SHUM WASHINGTON NUK DO T SE SHUM NJERZIT WASHINGTON Ju nuk do të shihni shumë njerëz WASHINGTON Ju nuk do të shihni shumë njerëz, dhe WASHINGTON NUK DO T SE SHTOHET SHUMOP NJEROPZ T O DREJT AND DHE RRETH. SHUM NJEROPZIT OUT DHE RRETH. SHUM NJEROPZIT OUT DHE RRETH. SHUM NJEROPZIT OUT DHE RRETH. BUJQSIA SHUM NJEROPZIT OUT DHE RRETH. DYQANI SH GRORBIMI SHUM NJEROPZIT OUT DHE RRETH. Parkingu i dyqanit ushqimor SHUM NJEROPZIT OUT DHE RRETH. SHUM Parkingu i dyqanit ushqimor SHUM Parkingu i dyqanit ushqimor SHUM LI SHUM PARKIMI I SHITJEVE T GRO SHUMSIS SHITJE SHUME PARKING LULET E SHITJEVE T L MUND T KETO DYQANI SHITJE Parkimi SHUM LIKE KJO ISSHT SH PARKNIMI I SHITJEVE T PARK PARQYR PARKSIS PARK SC SHUMSIT DUHET Kjo është me siguri DYQANI SHITJE Parkimi Shumë pëlqejnë që kjo është me siguri KU LIKE K ISTO PROSHT PRO KU JU LIDHUR LIKE KJO PROSHT PRO PROBABR KU JU HE LIKE KJO PROSHT PRO PROBABLYR KU JU DO TA LIKE KJO ISSHT PRO PROBABLYR KU JU DO T SE KRKONI LIKE KJO ISSHT PRO PROBABBR KU JU DUHET MOST SHUM LIKE KJO ISSHT PRO PROBABBR KU JU DO T SE KRNI MOST SHUM LIKE KJO PROSHT PRO PROBABR KU JU DO T SE KRNI MOST SHUM Ai do të kërkojë më shumë Ai do të kërkojë më shumë AKTIVITETIN Ai do të kërkojë më shumë AKTIVITETIN QE Ai do të kërkojë më shumë nga aktiviteti që ndodh Ai do të kërkojë më shumë nga aktiviteti që ndodh në AKTIVITETI QAT NDODHET N. AKTIVITETI QAT NDODHET N IN GRUPI AKTIVITETI QAT NDODHIN N IN DYT T BARNAVE AKTIVITETI QAT NDODHET N IN DYT T BARNAVE AKTIVITETI QAT NDODHET N IN DYT T BARNAVE TON GJITHA ME SHITJET E BARNAVE T GJITHA ME DYQANET E DHOMAVE T AL GJITHA ME FARMACIES, DYQANET E DHOMAVE T AL GJITHA ME FARMACIES, DOKTORT DYQANET DUHET TON GJITHA ME FARMACIES, DOKTORST ZYRA DYQANET E DHOMAVE TON GJITHA ME FARMACIES, DOKTORST ZYRA P TOR FARMACIES, DOKTOR OFFT ZYRA T TO TYRE FARMACIES, DOKTOR OFFT ZYRA T TO GJITHA FARMACIES, DOKTORST ZYRA P GR T GJUAR RESTAURANTST, FARMACIES, DOKTORAT ZYRA T TO GJITHA RESTAURANTS, GAS FARMACIES, DOKTORAT ZYRT G T GJITHA RESTAURAN ,T, STACIONET E GAZIT SHKENI RESTAURAN ,T, STACIONET E GAZIT SHKENI RESTAURAN ,T, STACIONET E GAZIT DHE SHKO RESTAURANT ,T, STACIONET E GAZIT DHE FILMIJT, SHKO RESTAURANTTST, STACIONET E GAZIT DHE FILMIJT, MARIJUANA DHE F CHMIJT, MARIJUANA DHE FILMIJT, DISPENZIMET MARIJUANA DHE F CHMIJT, DISPENZIMET MARIJUANA DHE DHE FILMIJT, DISPENZIMET MARIJUANA DHE SO DHE FILMIJT, DISPENSARET E MARIJUAN ANDS DHE T SO NDODHUR, DHE FILMIJT, DISPENSARET E MARIJUAN ANDS DHE T SO GJITHA, THOSE DISPENZIMET DHE SHTETI, KETO DISPENZIMET DHE SHUM, KAN JANOS DISPENZIMET DHE N ON T GJITHA, ato janë ato DISPENZIMET DHE SHUM, KANRE JAN THE LISTA DISPENZIMET DHE N ON T GJITHA, ato janë lista e DISPENZIMET DHE N ON T GJITHA, KANRE JAN THE LISTA E DISA DISPENZIMET DHE N ON T GJITHA, KAN A JAN THE LISTA E DISA T DISPENZIMET DHE SHUM, KANRE JAN THE LISTISTT E DISA T JAN THE LISTA E DISA T THE JAN THE LISTA E DISA T B BIZNESAVE JAN THE LISTA E DISA T B BIZNESAVE QE JAN THE LISTA E DISA T B BIZNESAVE QAT DO T BNI JAN THE LISTA E DISA T B BIZNESAVE QAT NDODHEN BIZNESI QAT DO T ST QNDRROHET BIZNESA QAT DO T ST BNI HAPIT. HAPUR. HAPUR. nëse nuk HAPUR. PAVARET TUAJ HAPUR. SI JU JENI HAPUR. SI PA JU JENI AN HAPUR. Pavarësisht JU JENI THEMELORE Pavarësisht JU JENI THEMELORE SI PA JENI NJ AN PUN E R ENDSISHME SI PA JENI NJ W PUN Thelbësore KTU SI PA JENI NJ AN PUN E R ENDSISHME KESTO JAN SI PA JENI NJ AN PUN E RSSNDSISHME KEST JAN RE T VREJTJE SI PA JENI NJ W PUN E RSSNDSISHME KEST JAN RE vërtet PUNE KESTO JAN RE V REREJT PUNE KESTU JAN RE VETM VETM PUNE K THTO JAN RE V RENJ THE T THE VETM T GJITHA PUNE KESTO JAN RE V REREJT GJITHA GJITHA QAT PUNE KESTO JAN RE V RENJ T THE VETM T GJITHA QAT JAN PUNE KESTO JAN RE T RE VRTETA T TH GJITHA TAT DUHET PUNE KESTO JAN RE V RERTET THE T VETM T TH GJITHA QOU DUHET T BE JENI VETEM GJETJET Q DUHET T BE JENI VETM GJETJE Q JU DUHEN TAD KUJDES VETM GJETJET QAT TENI DUHET T HE K HENDOHEN VETM GJETJET QAT JU DUHET TAD KADNDOHENI VETEM GJITHA Q TH DO T DUHET T HE DREJT THE DREJT VETEM GJITHA QOU DO T DUHET TAD DREJT THE DREJT FOR P FORR VETM GJITHA Q TH DO TOU DUHET TAD DREJT DREJT FOR P FORR DHE KRYETARI PR DOR P FORR DHE KRYETARI PR DOR P FORR DHE LEXIM T HE DREJT DREJT THE DORS P FORR DHE LEXONI JU jeni TAD DREJT DREJT THE DORS P ANDR DHE LEXONI QOU JENI KRYETARI PORR DOR P FORR DHE LEXONI Q L JENI P YR TAD DREJT DREJT DOR FORS P FORR DHE LEXONI QO JENI P FORR A T HE DREJT DREJT P DOR DOR AND P FORR DHE LEXONI QO JENI P AR NJAL WALK BESIMI JU SHPESHT FOR P FORR NJAL VALK BESIMI JU JENI PER NJ A WALK WERE BESIMI JU SHPESHT FOR P AR NJ W WALK WERE TO BESIMI JU SHKOJN P FORR NJ W MUAJ Q W MUND T MEREN BESIMI JU SHPESHT FOR P AR NJ W WALK WERE P GR T MUNDSUAR. JAN TO T G BN USHTRIM. JAN TO T G BN USHTRIM. MANY JAN TO T G BN USHTRIM. SHUME TE TJERE JAN TO T G BN USHTRIM. SHUM SEKTOR T TJERA JAN TO T G BN USHTRIM. SHUM SEKTOR T O TJERA PCRFshihen SHUM SEKTOR T O TJERA PCRFshihen SHUM SEKTOR TTHER TJER IN TC PCRFSHIJNT MUNDSIT, SHUM SEKTOR TTHER TJER IN T IN PRFSHIJEN MUNDSIT, BUJQSORE SHUM SEKTOR TTHER TJER IN T IN PRFSHIJEN MUNDSIT, BUJQSORE DHE UDHZIME, BUJQSORE DHE UDHITZIME, BUJQSORE DHE KOMUNIKACIONET UDHITZIME, BUJQSORE DHE KOMUNIKACIONET JAN UDHITZIME, BUJQSORE DHE KOMUNIKIMET JAN EDHE KOMUNIKIMET JANRE EDHE KOMUNIKIMET JAN IN T AL PRFSHIR KOMUNIKIMET JANC T IN PRFSHIR T. GJITHA KOMUNIKACIONET JAN T PRFSHIR T ON KTU KOMUNIKIMET JAN IN T IN PRFSHIR N ON LISTN KOMUNIKIMET JAN T IN PRFSHIR N ON LISTISTN E Përfshirë në listën e Përfshirë në listën thelbësore Përfshirë në listën e biznesit të domosdoshëm. BIZNESET THEMELORE. BIZNESET THEMELORE. NJERËZIT BIZNESET THEMELORE. NJERZIT WHO BIZNESET THEMELORE. NJERZIT QO PUNOJN BIZNESET THEMELORE. NJERZIT QO PUNOJN N BIZNESET THEMELORE. NJERZIT QO PUNOJN IN N IN SHALNDETI, NJERZIT QO PUNOJN IN N IN SHALNDETI, NJERZIT QO PUNOJN IN N IN SHALNDETI, EMERGJENCEN NJERZIT Q PUNOJN IN N IN SHALNDETSIN,, SHRBIME TER EMERGJENCS, NJERZIT QO PUNOJN IN N IN SH HENDETSIN, SHICRBIME T EM EMERGJENC ,S, USHQIM NJERZIT QO PUNOJN IN N IN SH HENDETSINIC, SH SERVRBIME T EM EMERGJENC ,S, USHQIMIN DHE SH SERVRBIMET EMERGJENCIA, USHQIMI DHE SH SERVRBIME T EM EMERGJENCYS, USHQIMIN DHE TRANSPORTIN, SHICRBIME T EM EMERGJENC ,S, USHQIMIN DHE TRANSPORTIN, UJIN, SH SERVRBIME T EM EMERGJENC ,S, USHQIMIN DHE TRANSPORTIN, UJIN, ENERGJIN TRANSPORTI, UJI, ENERGJI TRANSPORTI, UJI, ENERGJI DHE TRANSPORTI, UJI, ENERGJI DHE KRITIK TRANSPORTI, UJI, ENERGJI DHE QEVERIS KRITIKE QEVERIA KRITIKE PUNT E QEVERIS KRITIKE PUNT E PUNSVE T G QEVERIS KRITIKE PUNT E QEVERIS PR QEVERISIT KRITIKE DO T DREJT PUNT E QEVERIS PR QEVERIS KRITIKE DUHET TILL DUHET PUNT E QEVERIS PR QEVERIS KRITIKE DO T ST DUHET T BE JET PUNT E QEVERIS PR QEVERIS KRITIKE DO T BE DREJT TIJ Punëtorët do të vazhdojnë të jenë akoma Punëtorët do të vazhdojnë të jenë akoma dhe Punëtorët do të vazhdojnë të jenë akoma dhe rreth. DHE RRETH. DHE RRETH. MANY DHE RRETH. NDERTIMI SHUME DHE RRETH. PROJEKTE SHUME NDSTRTIMORE PROJEKTE SHUME NDSTRTIMORE PROJEKTET ND CONRTIMORE KAN PROJEKTET SHUME NDRTIMORE KA GJITHA PROJEKTET SHUME NDRTIMORE KAN TENI PROJEKTET SHUME NDSTRTIMORE KA DUHET T. TIJ SHUM PROJEKTE ND CONRTIMORE DUHET T H NDODHET KA DUHET T TO NDODHET KA DUHET T TO NDODHET VEPRIMET KA DUHET T TO NDIKOJN OP OPERACIONET N TO KA DUHET T TO NDIKOJNER OPERACIONET T TO PLOTLSUAR KA DUHET T TO NDODHET VEPRIMET T TO P COMPRFUNDUJME OPERACIONET T TO P COMPRFUNDUAR ME OPERACIONET T COMP PLRFUNDUAR ME THE OPERACIONET P TOR TL KUFIZUAR ME QEVERIT OPERACIONET P TOR TL PRFUNDUAR ME urdhrin e qeverisë. Urdhri i qeverisë. Urdhri i qeverisë. JUST Urdhri i qeverisë. DUHET T Urdhri i qeverisë. DUHET T G DHNI Urdhri i qeverisë. DUHET T G JEMI TUAJ Urdhri i qeverisë. DUHET T G JEMI NJ. AN Urdhri i qeverisë. DUHET T G JEMI NJ AN IDEA, Urdhri i qeverisë. DUHET T G JEMI NJ AN IDEA, IN DUHET T G JEMI NJ AN IDEA, IN DUHET T G T DHNII NJ ID IDEA, N D VDES, DUHET T G TIVE DHNI NJ ID IDEA, N DNDOWNRT, SEATTLE, DUHET T G T DHNI NJ ID IDEA, N DNDOWNRT, SEATTLE, KTU DUHET T G T G DHNI NJ ID IDEA, N DND DRT, SEATTLE, KA JANE VDES, SEATTLE, KA JANE NDERTIM, SEATTLE, JANE AT VDES, SEATTLE, GJITHA JAN T LND NDERUES, SEATTLE, GJITHA JAN N AT M LENYR 60 VDES, SEATTLE, KA JAN AT N AT DYT 60 60 E NDRYSHME N 60 DREJT 60 E NDRYSHME N AT NDRRTIMIN E DYT 60 Diferenca N 60 60 PROJEKTE NDSTRTIMORE TST NDRTIMIT N 60 60 PROJEKTE TST NDRTUESA NDRTIMORE N N 60 60 PROJEKTE NDRTIMORE NDRTIMORE N PROJEKTET E NDRTIMIT N IN PROJEKTET E NDRTIMIT N THE RREZIK PROJEKTET E NDRTIMIT N THE RREZIK DO T BNI PROJEKTET E NDRTIMIT N THE RENDI DO T VETEM PROJEKTET E NDRTIMIT N THE RREZIK DO T M BNI VETEM PROJEKTET E NDRTIMIT N THE RREZIK DO T M BNI VETM RENDI DO T M BNI VETEM AN RENDI DO T M BN VETM NJ EX P EXRBJETJE Urdhri DO T M BNI VETM NJ EX P EXRSHKRIM P FORR Urdhri DO T M BN VETM NJ EX P EXRFUNDIM P FORR NDRTIM Urdhri DO T M BNI VETM P EXRKRAHJIM P FORR NDRTIMIN E SHPENZIMI PER NDERTIMIN E SHPENZIMI P CONR NDRTIMIN E THEMELIMIT SHPENZIMI P CONR NDRTIMIN E MJETEVE THEMELORE. PAJISJET THEMELORE. PAJISJET THEMELORE. IF PAJISJET THEMELORE. NËSE TI PAJISJET THEMELORE. NSE DUHET PAJISJET THEMELORE. NSE DUA M SHUM PAJISJET THEMELORE. NSE DUAJ M M SHUM Sqarim NSE DUAJ M M SHUM Sqarim NSE DUAJ M M SHUM Sqarim N NSE DO DUA M SHUM Sqarim P ONR FAR NSE DO DUA M M SHUM Sqarim P WHR FAR Q TH NSE DUAJ M M SHUM Sqarim P WHR FAR TH NDIKON, NSE DO DUA M SHUM Sqarim P WHR FAR TH N MENDONI, NE NSE DUAJ M SHUM Sqarim P WHR FAR TH N MEKU NDIKON, KEMI NSE DO DUA M SHUM Sqarim P WHR FAR TH N MEKU NDIKOHET, NE KEMI P WHR FAR QAT NDODHEN, KEMI A P WHR FAR QAT NDODHEN, KEMI T F PLOT P WHR FAR Q ME NDIKOJN WE, KEMI një histori të plotë P WHR FAR QAT NDIKOJN,, KEMI një histori të plotë P WHR FAR TH QAT NDIKOJN,, KEMI një histori të plotë në tonë P WHR FAR Q TH NDIKOJN,, KEMI një histori të plotë në Uebfaqen Tonë P WHR FAR QAT NDIKOJN, KEMI një histori të plotë në faqen tonë në AT HYRJE E PLOT N ON Uebfaqen TONA AT HYRJE E PLOT N ON Uebfaqen TONA N AT KING5.COM. KING5.COM. KING5.COM. IF KING5.COM. NËSE TI KING5.COM. NSE DO DUHET KING5.COM. NSE DO T L DUHET KING5.COM. NSE DO T L DUHET A KING5.COM. NSE DO T L DUHET NJ L LIST KING5.COM. NSE DO T L KENI një listë e NSE DO T L KENI një listë e NSE DUHET TIK KENI LISTN E T. NSE DO T L KENI një LIST OFS E THEMELORE NSE DO T L KENI një listë e biznesit të domosdoshëm NSE DUHET T KISHNI NJ OF LISTN E BIZNESET THEMELORE KUNDR BIZNESET THEMELORE RRETH BIZNESET E RNDASISHME NGA SHQYRTIMI BIZNESET E RNDASISHME NDODHEN SI QE BIZNESET E RNDSISHME KUNDR SI MENAJ BIZNESET E RNDSISHME NDODHEN SHQYRT TH QAT MENAJ NGA BIZNESET E RNDSISHME KUNDR TEC PARA QAT MENAJ N BY MNYR BIZNESET E RNDSISHME KUNDR TEC PARA QAT MENAJ NGA MUND T SHUM BECNI Q TH MAYNYR BY NGA M TOONYRA BECNI Q TH MAYNYR W NGA MUND T SHUM BECNI Q TH M WNYR BY NGA MUND T TOO FALUAR BECNI Q TH MAYNYR BY NGA MUND T TOO SHUM N SHUM BECNI Q TH MAYNYR BY NGA MUND T TOO SHUM N ON SHUM BECNI Q TH MAYNYR NGA MUND T TOO SHUM N ON SHUM OSE BECNI Q TH M WNYR NGA MUND T TOO SHUM N ON SHENJEN OSE TUAJ BECNI Q TH MAYNYR BY NGA MUND T TOO SHUM N ON SHKENJ OSE DUA DUHET FAST N THE SHKENC OSE DUHET FAST N THE SHKENC OSE DUHET T FASTI në ekran OSE DUA TANT LEXONI FAST N THE SHKENC OSE DUHET T TO LEXONI FAST N THE SHKENC OSE DUA T LEXONI NET DETAJE, FAST N THE SHKENC OSE DUA T LEXONI N D DETAJE, TEKST FAST N THE SHKENC OSE DUA T LEXONI N IN DETAJE, TEKSTI TE LEXONI NE DETAJE, TEKSTI THE T RE LEXONI NET DETAJ, TEKSTONI FJAL TE LEXONI NE DETAJ, TEKSTON LISTEN E FJAL WS T TO LEXONI N D DETAJE, TEKSTONI FJALN LIDHEN T T TO LEXONI NET DETAJE, TEXTOJNORD FJAL LN LIDHENI N. TE LEXONI NE DETAJE, TEKSTONI FJALIN LISTA TE NUMRIT TE LEXONI NE DETAJE, TEKSTONI FJALN LIDHENI NUMRIT TUAJ FJALA E FJALS NUMBERR N FJALA LISTA NUMRIN N ON TUAJ FJALA FJALA NUMRIN N SC SHKEN TUAJ. SHKENCA TUAJ. SHKENCA TUAJ. 206-448-4545 SHKENCA TUAJ. 206-448-4545. SHKENCA TUAJ. 206-448-4545. COMING SHKENCA TUAJ. 206-448-4545. Duke ardhur në, SHKENCA TUAJ. 206-448-4545. Vjen, unë 206-448-4545. Vjen, unë 206-448-4545. Vjen, unë jam 206-448-4545. Vjen, unë jam KIERRA 206-448-4545. Vjen, unë jam KIERRA ELFALAN. AM KIERRA ELFALAN. AM KIERRA ELFALAN. KING AM KIERRA ELFALAN. MBRETI 5 AM KIERRA ELFALAN. MBI 5 LAJME. MBI 5 LAJME. MBI 5 LAJME. >>> MBI 5 LAJME. >>> TANI MBI 5 LAJME. >>> TANI A MBI 5 LAJME. >>> TANI NJ A SHUM MBI 5 LAJME. >>> TANI NJ A SHUM MBI 5 LAJME. >>> TANI NJ A SHUM POPULL >>> TANI NJ A SHUM POPULL >>> TANI NJ A M WSIM M SHUM NDRT POPULLS >>> TANI NJ A SHUM M WSIMIN E NJERIUT SI >>> TANI NJ W MSIM M L SHUM PONR MONSIMIN E NJERIUT SI DO T BNI >>> TANI NJ A SHUMON MSIMIN E NJERIUT SI DO T BNI WONDERING SI DO T THE BNI M WSIMI SI DO T. QEN QEVERIT M WSIMI SI DO TUAJ urdhri i qeverisë MIRSIMI SI DUHET T OR MIR TUAJ Urdhri i QEVERIS M WSIMI SI DO T BE B BENI SI RREGULLI I QEVERIS RRETHI I QEVERISJES SI BNI Porosia e qeverisë të jetë në forcë. FORCE. FORCE. QOFTË FORCE. GJITHA TI FORCE. KU JA ESHTE FORCE. KU JANE BIZNESI FORCE. KU JANE QENI BIZNESET KU JANE QENI BIZNESET KU JANE BIZNESI JU JENI KU JANE BIZNESET JU KUPTUAR KU JANE BIZNESET JAN T S KUPTUAR T TO KU JANE BIZNESET JAN S P SRQENI T TO BNI KU JANE BIZNESET JU JENI FURNIZIM P TOR T Qëndruar JU KUPTUAR T TO NDODHET JU KUPTUAR T BE NDODHNI SHTPI. HOME. HOME. AMY HOME. AMY MARINA HOME. AMY MARINA SHT HOME. AMY MARINA INSHT IN N HOME. AMY MARINA INSHT IN NDIKON HOME. AMY MARINA INSHT IN NDIKONI ME AMY MARINA INSHT IN NDIKONI ME AMY MARINA INSHT IN NDIKON ME KATTO AMY MARINA INSHT IN NDIKONI ME KATT SHUM AMY MARINA INSHT IN NDIKONI ME KIDET SHTIDEPI AMY MARINA INSHT IN DH EVNI ME K ST SHTETE T THE AMY MARINA INSHT IN DHNI ME K ST SHTETN E STORY. KJO PJESA E STORY. KJO PJESA E STORY. >> KJO PJESA E STORY. >> POLICIA KJO PJESA E STORY. >> POLICIA T. GJITHA KJO PJESA E STORY. >> POLICIA T ALL GJITHA KJO PJESA E STORY. >> POLICIA T ALL GJITHA KJO PJESA E STORY. >> POLICIA T ALL GJITHA SHTETI >> POLICIA T ALL GJITHA SHTETI >> POLICIA T ALL GJITHA PVERR SHTETIN JAN >> POLICIA T ALL GJITHA P OR SHTETIN JANY po provohen >> POLITIKA T ALL GJITHA P STR SHTETIN JANY po provohen >> POLICIA T ALL GJITHA P OR SHTETIN JAN TR po përpiqen të përafrojnë >> POLICIA T ALL GJITHA P OR SHTETIN JAN TR po provojnë të përvetësojnë A >> POLICIA T ALL GJITHA PATER SHTETIN JAN TR po provojnë të forcojnë një rol JANI duke provuar të përvetësoni një rol JANI duke u përpjekur për të përvetësuar një rol në JANI duke u përpjekur për të përvetësuar një rol në këtë JANI duke provuar të përvetësoni një rol në këtë gjë Janë duke u përpjekur për të përvetësuar një rol në këtë gjë që përfshinë N TH KIST QV INVOLVES N TH K THTO Q IN PVRFSHIN ARSIMIN. ARSIMI. ARSIMI. NUK ARSIMI. JO ASHTU ARSIMI. JO AQ SHUMË ARSIMI. NUK MUND T NDIKSHME. NUK MUND T NDIKSHME. NUK MUND T NDIKSHME. ATA NUK MUND T NDIKSHME. ATA KANE NUK MUND T NDIKSHME. TANI KAN PL PLENTY NUK MUND T NDIKSHME. Ata kanë PLENTY TE NUK MUND T NDIKSHME. Ata kanë PLENTY për të bërë NUK MUND T NDIKSHME. Ata kanë PLENTY T PL BNJ TH SE Ata kanë PLENTY T PL BNJ TH SE KAN KU JAN PL T PL PLOT T TO BN TH QAT NUK DO KAN KU JAN TENT MIR TO T TO BN QAT NUK KAN T PRFshihen KAN TENT BN PLAN T BN QAT NUK KAN T PVRFUNDON SHKO KAN PL T PL BNJ PL TY BNJ T BN Q IN NUK KAN TV PRFUNDON T G GJITHA KAN PL TENT BN PLAN T TH BN QAT NUK KAN T PRFSHIJEN SHPENZUAR NUK DO T IN PRFUNDOJM G DHNI NUK DO T IN PRFITOJ N G SHUM N ON MOONYR NUK DO T IN PRFITOJ N G SHUM N ON M LNYR P FORR NUK DO T IN PRFITOJ N G SHUM N L MNYR P FORR NJERZ NUK DO T IN PRFUNDON SHKONI N ON MOONYR FOR P FORR NJERZIT KUSH NUK DO T IN PRFUNDON SHKONI N ON MOONDR P FORR NJERZIT QO JAN NUK DO T IN PRFITOJ N G SHUM N L MNYR FOR P FORR NJERZIT QO NUK JAN DUHET PER NJERZIT QO NUK JAN DUHET PER NJERZIT QO NUK JAN O MBI OBJEKTIN DUHET PER NJERZIT QO NUK JAN O MBI OBJEKTIN DUHET PER NJERZIT QO NUK JAN O T O MBROJTJEN QAYNDETJE DUHET P PER NJERZIT QO NUK JAN O T O MBETZUAR Q STNDETJE N DUHET PER NJERZIT QO NUK JAN O TB MBROJTJEN Q STNDRIMIN N H SHTPI DETYRIMI I Q STNDRIMIT N H SHTPI DETYRIMI I Q STNDRIMIT N H RREZIK SHTPI. RENDI. RENDI. KETU RENDI. KETU N IN RENDI. K HERTU N ED EDMONDS, RENDI. KETU N ED EDMONDS, KJO RENDI. KETU N ED EDMONDS, KJO ISSHT RENDI. K HERTU N ED EDMONDS, KJO ISSHT O NJ K HERTU N ED EDMONDS, KJO ISSHT O NJ KETU N ED EDMONDS, KJO është një nga K HERTU N ED EDMONDS, KJO është një nga KETU N ED EDMONDS, KJO është një nga zonat KETU N ED EDMONDS, KJO ISSHT O NJ O NDRMJET KUSH K HERTU N ED EDMONDS, KJO ISSHT O NJ O N THE ZONAT KU JAN TIJ K HERTU N ED EDMONDS, KJO ISSHT O NJ O N THE ZONAT KU JAN E ZONAVE Ku janë ato E ZONAVE ku ato po japin E ZONAVE KU JAN JAN POLITIK E ZONAVE KU JAN JAN POLITIKA A E ZONAVE KU JANE JANIV TIV DHNI POLITIKN NJ L LITT E ZONAVE KU JANE JENI POLITIKE NJE SHUME SHUME T G DHNI POLITIKN NJ L LITTLE M M SHUM DHNI POLITIKS NJ A LITTLE M AB SHUM aftësi FITIMI I POLITIKS SI SHUM M M AB SHUM aftësi për të FITIMI I POLITIKS S L SHUM M AB SHUM aftësi për TIKET FITIMI I POLITIKS SICE SHUM M AB SHUM PILRDORIM P TOR NJERZIT TICKET FITIMI I POLICIS A NJ A SHUM M M SHUM P ABRDORIM P TOR NJERZIT TIKET DHE Aftësia për të zgjedhur njerëzit dhe Aftësia për t'u zgjedhur njerëzit dhe ata Aftësia për të zgjedhur njerëzit dhe ata mund Aftësia për të zgjedhur njerëzit dhe ata mund të shkojnë Aftësia për të zgjedhur njerëzit dhe ata mund të shkojnë Aftësia për të zgjedhur njerëzit dhe ata mund të shkojnë në Aftësia për të zgjedhur njerëzit dhe ata mund të shkojnë deri në 500 dollarë Aftësia për të zgjedhur njerëzit dhe ata mund të shkojnë deri në 500 dollarë ME Aftësia për të zgjedhur njerëzit dhe ata mund të shkojnë deri në 500 dollarë me një Ata mund të shkojnë deri në 500 dollarë me një Ata mund të shkojnë deri në 500 dollarë me një gjobë Ata mund të shkojnë deri në 500 dollarë me një fund të mirë Ata mund të shkojnë deri në 500 dollarë me një të mirë, por ato Ata mund të shkojnë deri në 500 dollarë me një fund të mirë, por ata vërtet Ata mund të shkojnë deri në 500 dollarë me një fund të mirë, por ata shpresojnë vërtet Ata mund të shkojnë deri në 500 dollarë me një fund të mirë, por ata shpresojnë vërtet PINERGJITSHME, por ata shpresojnë vërtet P FRGJIGJE, Porse ata vërtet shpresojnë që i bën PINERGJIGJE, Porse ata vërtet shpresojnë se nuk ka P FRGJIGJE, Porse ata vërtet shpresojnë që nuk vijnë PINERGJIGJE, Porse ata vërtet shpresojnë që nuk vijnë P FRGJIGJE, Porse ata vërtet shpresojnë që nuk vijnë në atë. NUK KA NGJESH QE. NUK KA NGJESH QE. MANY NUK KA NGJESH QE. DEPARTAMENTET E SHUM NUK KA NGJESH QE. DEPARTAMENTET SHUME kanë NUK KA NGJESH QE. DEPARTAMENTET SHUME kanë qenë DEPARTAMENTET SHUME kanë qenë DEPARTAMENTET E SHUM NUK JAN T T BNI DEPARTAMENTET SHUM NUK JAN T T BNI N DEPARTAMENTET E SHUM DUHET TAK BNI SOCIALE DEPARTAMENTET E SHUM DUHET TAK BNI ND MEDRMJET SOCIALE DEPARTAMENTET E SHUM NUK JAN T BNI N TO MEDIAT SOCIALE T T T BNI N MED MEDIAT SOCIALE T. T T BNI N TO MEDIAT SOCIALE T TO SHTET T T BNI N TO MEDIAT SOCIALE T TO SHPRNIJ TIJ T T BNI N TO MEDIAT SOCIALE T TO SHPRNJE MESIMIN E TYRE T T BNI N MED MEDIAT SOCIALE T TO SHPRNJE MESAZHIN E TYRE DHE T T BNI N TO MEDIAT SOCIALE T TO SHPRNIJ MESAZHIN DHE TRY SHENIMI MESAZHI DHE TRY SHENIMI MESAZHI I TYRE DHE E TRY DHE SHPRNI MESAZHIN E TIJ DHE PYETJEN DHE DISPELIN SHPRNI MESAZHIN E TYRE DHE PYRGJIGJEN DHE DISPEL DIKA SHENIMI MESAZHI I TYRE DHE PYETJE DHE DISPELI DISA E SHENI MESAZHIN E TYRE DHE PYRGJIGJEN DHE DISPELIN DISA T DHE DISPONI DIKA DHE SHPISRNDONJOM DISA KCRKES. Shqetësime. Shqetësime. Shqetësime. GUJT Shqetësime. HARBORI GRYS Shqetësime. VENDI I HARBORIT GRYS VENDI I HARBORIT GRYS SHERIFA E GRYS HARBOR QYTET ZYRA E SHERIFIT T CO GRYS HARBOR QYTET ZYRA E ZYRA E SHERIFFIT T GR GRYS HARBOR SHERIFF tha ZYRA E SHERIFFIT T GR GRYS HARBOR SHERIFF Thanë thashethemet ZYRA E SHERIFIT T SHUMS thashethemet ZYRA E SHERIFIT SHENQET Thashethemet e ZYRA E SHERIFIT SHENQET Thashethemet e MARTIALIT ZYRA E SHERIFIT SHUM thashethemet e të DREJTES MARTESA ZYRA E SHERIFIT SHUM thashethemet e LIGJIT MARTIAL OSE ZYRA E SHERIFIT SHUM thashethemet e LIGJIT MARTESOR OSE STRIKTIT E LIGJIT MARTESOR OSE STRIKTIT E LIGJIT MARTIALE OSE ZBATIMI I STRIKTIT E LIGJIT MARTIALE OSE ZBATIMI I STRIKTIT OSE E LIGJIT MARTESOR OSE ZBATIMIT TR STRIKTIT E LIGJIT MARTIALE OSE ZBATIMI I STRIKTIT OSE DUHET thjesht E LIGJIT MARTIALE OSE ZBATIMI I STRIKTIT OSE DUHET thjesht ZBATIMI OSE DUHET thjesht ZBATIMI APO SI T DREJT thjesht nuk është e vërtetë. TRUE. TRUE. ATA TRUE. NUK DO TRUE. NUK DUHET TRUE. NUK DUHET T TO TRUE. NUK DUHET T M BNI TRUE. Ata nuk duan të bëjnë asgjë Ata nuk duan të bëjnë asgjë NUK DO T TO DUHET T M BN YDO ARSYE NUK DO T TO DUHET T M BN NDONJE ARSYE OSE NUK DO T TO DUHET T M BN NDONJE ARSYE DHE T T BNI NUK DO T TO DUHET T M BNI ASNJ AR ARRESHME APO TAK BESOJN O NJNE NUK DO T TO DUHET T M BN NDONJE ARSYE OSE T T BESOJN O NJNE NUK DO T TO DUHET T M BN NDONJE ARSYE OSE T T BESOJN O NJNE T TO JAIL. Arritjet OSE NDODHJE NJNE DH TONI. Arritjet OSE NDODHJE NJNE DH TONI. DISA Arritjet OSE NDODHJE NJNE DH TONI. DEPARTAMENTET SHTETERORE Arritjet OSE NDODHJE NJNE DH TONI. PPRFSHIJET E DEPARTAMENTEVE TVER VEANTA PPRFSHIJET E DEPARTAMENTEVE TVER VEANTA DEPARTAMENTET E PRFSHIRS P INRFSHIJEN E DEPARTAMENTET SHTETERORE P INRFSHIJEN PIJORS DEPARTAMENTET E PRFSHIRS PRFSHIJEN NUNT VEND T P PJESS DEPARTAMENTET SHTETERORE PCRFSHIRN T SHERIFIT TUNT SHTETIT TI PJESCES SHERIFI I SHTETIT T P PIJARS DEPARTAMENTI I SHERIFIT TUNT SHTETIT TI PIJARCES DREJTSIA E SHTETIT T SH SHPIRTSIS P PIERCE DREJT E DREJTUAR DEPARTAMENTI I SHERIFIT TUNT SHPIRTSIS P PIERCE DREJTSISHT Këtë DEPARTAMENTI SHTOHET KJO DEPARTAMENTI SHTOHEN K INTFOR INFORMACION DEPARTAMENTI SHTOHEN K INT IN INFORMACION NGA DEPARTAMENTI SHTOHEN K INTFOR INFORMACION NGA THE INFORMACIONI NGA INFORMACIONI NGA WASHINGTON INFORMACION NGA SHOQATA E WASHINGTON INFORMACION NGA SHOQATA WASHINGTON E SHOQATA WASHINGTON E SHOQATA E WASHINGTON E SHERIFIKEVE SHOQATA E WASHINGTON E SHERifEVE DHE SHOQATA E WASHINGTON T SH SHERifEVE DHE POLICIS SHOQATA E WASHINGTON T SH SHERifEVE DHE KREU POLICIKE. SHERIFIKAT DHE KREU POLICE. SHERIFIKAT DHE KREU POLICE. goditur SHERIFIKAT DHE KREU POLICE. HITTING A SHERIFIKAT DHE KREU POLICE. Duke goditur shumë SHERIFIKAT DHE KREU POLICE. Duke goditur shumë SHERIFIKAT DHE KREU POLICE. Duke goditur shumë SHERIFIKAT DHE KREU POLICE. Duke goditur shumë nga i njëjti SHERIFIKAT DHE KREU POLICE. Duke goditur shumë nga ky çelës Duke goditur shumë nga ky çelës HITTIMI I SHUM OF PIKAVE T TJERA HITTINGU SHUM PIKA T TJERA PIKA N IN HITTIMI I SHUM PIKAVE T TJERA T IN Q INNDRUESHME N EM EMPASIMIN HITTIMI I SHUM PIKAVE T TJERA T IN Q INNDRUESHME N EM NDIKIMIN E TIJ INTSSHTJET N IN MIRATIMIN E TIJ INTSSHTJET N IN NDIKIMIN E TIJ DO INTSSHTJET N IN NDIKIMIN E TIJ NUK DO PIKTST N EM NDPRTIMIN E TIJ NUK JAN POTSSHTJET N IN NDIKIMIN E TIJ NUK DO T BE GJITHA PIKTST N EM NDIKIMIN E TIJ NUK DO T BE GJITHA T GJITHA POTSSHTJET N IN NDIKIMIN E TIJ NUK DO T BE GJITHA DIKEN NUK DO T BE GJITHA SHPESHT NUK DO T BE GJITHA SHPRNDARJEN P FORR NUK DO T BE GJITHA SHPENZONI P FORR KTO NUK DO T BE BNI KOORKES P FORR K AT AKTIVITET NUK DO T BE BNI KOORKES P OR K AT AKTIVITET DHE NUK DO T BE BNI K LRKES P FORR K ATO AKTIVITET DHE JU NUK DO T BE BNI K LRKES P FORR K ATCT AKTIVITET DHE DO T DO BNI P THR K AT A AKTIVITET DHE B DONI P FORR K AT A AKTIVITET DHE NUK DO P FORR K AT A AKTIVITET DHE NUK KA NEVOJ P THR K AT AKTIVITET DHE NUK KA NEVOJN A A P THR K AT A AKTIVITET DHE NUK KENI NEVOJ A SPECIALE P THR K AT AKTIVITET DHE NUK KA NEVOJN A PAS SPECIAL P FORR K AT AKTIVITET DHE NUK KA NEVOJ PAS SPECIALE OSE NUK KENI NJ A PAS SPECIALE OSE NUK KENI NJ A PAS SPECIALE OSE LICENC NUK KA NEVOJ PAS SPECIALE OSE LIKENCA TSE NUK KENI NJ A PAS SPECIALE OSE LIKENC TO T NDRTOJ NUK KA NEVOJ PAS SPECIALE OSE LIKENC TO T TO NDRTOJN THEMELORE LICENCA për të konstruktuar thelbësore LIKENCA për të krijuar shërbime thelbësore. Shërbimeve. Shërbimeve. DERISA Shërbimeve. SHKELJET E BARNAVE Shërbimeve. DREJT ED EDHE është Shërbimeve. DREJT ED EDHJET ISSHT NJ Shërbimeve. DREJT ED EDHJET ISSHT NJ O PJESA Shërbimeve. DREJT ED EDHE është një nga ato DREJT ED EDHE është një nga ato DREJT ED EDHJET ISSHT O NJ O PJESA DREJT ED EDHE është një nga disa komunitete DREJT ED EDHJET OSHT NJ O NDRKOMBIESTARE PAS KOMUNAVE KU DREJT ED EDHJET ISSHT NJ OF NDRKOMBIESTARE PAS KOMUNAVE KU JAN DREJT ED EDHJET ISSHT NJ OF ND OFRKOMBIESTARE PAS KOMUNA KU JANE Disa komunitete ku janë ato Pak komunitete ku janë ato SHUMUN KOMUNITETE KU JAN JAN L LITTLE Disa komunitete ku ato janë pak më shumë Disa komunitete ku ato janë pak më shumë vokale Disa komunitete ku ato janë pak më shumë vokale dhe NJ L SHUM SHUM VOCAL DHE NJ L SHUM M SHUM Vokal DHE TALIKIM NJ L LITT M MORE SHUM VOKALE DHE FALIM POR T NJ L SHUM M V SHUM VOKAL DHE FALIM PR zbatimin, Duke folur për zbatimin, Duke folur për zbatimin, ata Duke folur për zbatimin, ata thanë Duke folur për zbatimin, ata thonë se Duke folur rreth zbatimit, ata thonë se është Duke folur për zbatimin, ata thanë se është bërë Duke folur për zbatimin, ata thonë se është duke u bërë ata Ata thonë se është në mënyrë të tillë Ata thonë se është sepse ata kanë Ata thonë se është sepse ata kanë shumë Ata thonë se është sepse ata kanë shumë Ata thonë se është sepse ata kanë një madhështi Ata thonë se është sepse ata kanë një nder të madh KAN NJON ND ARMARRJE T L MADH KAN NJ A POPULLI PRMBLEDHJE TON PRBASHKT. POPULLSI. POPULLSI. 25% POPULLSI. 25% OF POPULLSI. 25% T THE POPULLSI. 25% e NJEREZIT POPULLSI. 25% e NJEREZIT QE POPULLSI. 25% e POPULLIT QO JETON 25% e POPULLIT QO JETON 25% e NJERZIT Q WH JETON K HERTU 25% e POPULLIT QO JETON K HERTU JAN 25% e NJERZIT QO JETON K HERTU JAN O JAN PRMBLEDHJE 25% e NJERZIT Q WH JETON K HERTU JAN O PVERR 60 25% e NJERZIT QO JETONI KETU JAN O PVERR 60 POR 25% e NJERZIT QO JETON K HERTU JAN O PVERR 60 T 60 TJERA KETU JAN O MVERNJ 60 60 POR TY KETU JAN O PVERR 60 SHUM POR ato akoma KETU JAN O PVERR MIRUT 60, por ata akoma besojnë KETU JAN O PVERR 60 SHUM 60, por ata ende besojnë më shumë KETU JAN O PVERR MIRUT 60, POR AQ T BESOJN M M SHUM njerëz KETU JAN O P OR MIRUT 60, POR ATA JAN T B BESOJN NJERZIT MOST SHUM DO DUHET TEL BESONI M SHUM NJERZIT DUHET TEL BESONI MOP SHUM njerëz do të plotësojnë DUHET TIE BESONI MOP SHUM NJER WZIT DO T COMP PRFSHIET VOLUNTARILY DUHET TIE BESONI MOP SHUM NJER WZIT DO T COMP KUPTOHEN VOLUNTARILY N. DUHET TIE BESOJN M NJERZIT MOST SHUM DO T COMP VAZHDON VOLUNTARILY N THE SHUMUNT VOLUNTARILY N THE VAZHDOHEN VOLUNTARILI N IN DOUBT VAZHDOHEN VOLUNTARILI N THE DOUBT IT VAZHDUESHME TLY PLOT N IN DOUBT T IT DO VAZHDUESHME T IN PLOT N IN DOBT do të kuptohet VAZHDUESHME P COMPR T DHNUAR N DO DOUBT DO T ME KUJDES SE KTU DOUBT DO T ME NDIKON SE KTO DOUBT DO T ME NDIKON Q ACTUALLY DOUBTI DO T ME NDIKON QAT KAN A AKTUAJ DOUBT DO T ME DUHET TAT NDONJ TH Q AKTUALE DUHET T TO BNI DOBTI DO T ME DUHET TAT NDODHME QAT AKTUAJ DUHET T TO T NDRTOHET DOUBT TI DO T ME DUHET TAT KTOJ AKTUAJ DUHET T TO BNI NJERZIT AKTUALE DUHET T TO SHUM NJERZIT AKTUALE DUHET T TO JAN NJERZIT TIKTUAR AKTUALE DUHET T TO BNI NJERZIT T SHTETIT AKTUALE DUHET T TO SHPENZONIN NJERZIT JAN A KRENDRESISHT AKTUALE DUHET T TO BNI NJERZIT TICK KUFIZUAR për t'u marrë AKTUALE DUHET T TO BNI NJERZIT TICK KUFIZUAR T TO T NDNIJN TO AKTUALE DUHET T TO BNI NJERZIT TICK KUFIZUAR T TO MUND T BNI JAN TH KRENDSISHT T TO MERRNI TI JAN TH KRENDSISHT T T MNYROJN TO N TO SHUMA JAN TH KRENDSISHT T T T MNYROJNA N VAJ DHE JAN TH KRENDSISHT T T TI KNDIJN TO T J SHPENZUAR DHE MBETJET JANRE KRENDSISHT T TO T MERRNI N SHUM J DHE MBETET N JANRE KRENDSISHT T TO MNYROJN TO N TO SHUM DHE MBETJEN N MIN MIND, JAN TH KUAJTUAR T T T NDRNI N TO SHUM DHE MBETJEN N MIN MIND, JU JANI KUFIZUAR T TO TI KNDII TA SHKOLL ANDS DHE MBAJTJEN N MIN MIND, JU MUND XHILI DHE MBETJEN N MIN MIND, JU MUND XHILI DHE MBRETI N MIN MIND, MUND T ST MUND T FALAS VAJZA DHE MBRETI N MIN MIND, JU MUND TILL NDODHET VAJZA DHE MBRETI N MIN MIND, JU MUND TILL ND WRMARRJEN PARAJ VAJZA DHE MBRETI N MIN MIND, MUND T ST MUND T W BNI MALNYR VAJZA DHE MBRETI N MIN MIND, MUND T ST MUND T BNI MALNYRE ME KIST DUHET TAL BNI PARA ME KIST TH DUHET TAL BNI VEPRIM ME K THT KOMUNITET DUHET TAL BNI VEPRIM ME K THTUN KOMUNITET DHE DUHET TAL BNI VARGJEN ME K THT KOMUNITET DHE M T GJENI DUHET TAL BNI PARA ME K COMMT KOMUNITET DHE MUND T BNI DUHET TAL BNI PARA ME KIST KOMUNITET DHE FALAS DUHET TAL BNI PARA ME K COMMT KOMUNITET DHE MUND T OF TIJ KOMUNITETI DHE MUND T OF TIJ KOMUNITETI DHE MUND T OF Shtëpinë e saj KOMUNITETI DHE MUND T OF Shtëpinë e saj A KOMUNITETI DHE MUND T OF Shtëpinë e saj një litar KOMUNITETI DHE MUND T OF Shtëpinë e saj një copë litar. Shtëpia Një copë e vogël. Shtëpia Një copë e vogël. JU Shtëpia Një copë e vogël. JU DUHET Shtëpia Një copë e vogël. JU DUHET T J DREJT Shtëpia Një copë e vogël. JU DUHET T NOT NUK Shtëpia Një copë e vogël. JU DUHET TUST MOS KONGREGATOHET JU DUHET TUST MOS KONGREGATOHET JU DUHET TUST MOS KONGREGONI N IN JU DUHET TUST MOS KONGREGONI NATE PARKU JU DUHET TUST MOS KONGREGONI N PARK PARA DHE JU DUHET T NOT MOS KONGREGONI N PARK PARKU DHE VENDET JU MUND T DUHET T CON KONGREGJENI N PARK PARKU DHE VENDET LIKE JU MUND T DUHET T CON KONGREGJENI N PARK PARKU DHE VENDET P LRDESIN Q KT. N PARK PARKU DHE VENDET MUND T KETO. N PARK PARKU DHE VENDET MUND T KETO. N PARK PARKU DHE VENDET MUND T KETO. QYTETARI N PARK PARKU DHE VENDET MUND T KETO. QEVERITARI KA N PARK PARKU DHE VENDET MUND T KETO. QEVERITARI SHENI N PARK PARKU DHE VENDET MUND T KETO. QYTETARI SHA E SHIJE QYTETARI SHA E SHIJE QEVERITARI SHENI Urdhrin e TIJ QYTETARI E KA KA KUJTUAR Urdhri i TIJ QEVERITARI KA SHAQETUAR RENDI I TIJ A është QYTETARI E KA KA KRKUAR Urdhri i TIJ ISSHT A E P FORRFUNDUshme QEVERITARI SHA E KUJTID RENDI I TIJ ASHT A BALLI I FORCUAR QEVERITARI SHA E KUJT E RREZIKUAR ISSHT A POR E BOT E FORCUAR RRETHI ISSHT B POR BALLA E FORCUAR RRETHI ASHT A NJALL BALLA E P FORRBASHKM POR REALI RRETHI ASHT A BALLA E PCRBASHKM, POR REZULTONisht TI RRETHI ASHT A NJ B BALL FOR I PCRBASHKM, por vërtet beson RRETHI ASHT B BALLA E P FORRBASHKM, POR REZULTONI Ai beson RRETHI ISSHT A BALLA E PCRBASHKM POR REZULTONI Ai beson më të dobët Vërtetë Ai beson më të dobët Vërtetë Ai beson më të dobëtin që Me të vërtetë ai beson më të dobëtin që mund Me të vërtetë ai beson më të dobëtin që mund të vijë Vërtetë Ai beson më të dobët që mund të vijë nga Vërtetë Ai beson më të dobët që mund të vijë NUK V REREJT HE Ai beson më të dobët që mund të vijë nga mosrespektimi Q MUND T COM VAJ NUK MBI MBROJTJE Q C MUND T COM VAJ NUK MUND T MBETET TI QAT MUND T COM VAJ NUK MUND T MBIJETOJME Q C MUND T COM VAJ NUK MUND T BNI T MIR IS Q MUND T COM VAJ NUK MUND T MBIJETOJME ISSHT IS M SHUM E PAVARESISHME Q MUND T COM VAJ NUK MUND T MBIJETOJM IT NUK MSHT M SHUM VDEKJE T UN PAVARUR ISSHT M SHUM UN VDEKJET E PAVARNJE ISSHT M SHUM DE VDEKJET E PAVARNJE N. ISSHT M SHUM UN VDEKJET E PAVARNJE N IN TON ISSHT M SHUM VDEKJET E PAVARNJE N ST SHTETIN TON. ISSHT M SHUM VDEKJET E PAVARNJE N ST SHTETIN TON. IT ISSHT M SHUM VDEKJET E PAVARNJE N ST SHTETIN TON. NDODH, ISSHT M SHUM VDEKJET E PAVARNJE N ST SHTETIN TON. NDODHJE, AMY N ST SHTETIN TON. NDODHJE, AMY N ST SHTETIN TON. NDODHJE, AMY MARINA, N ST SHTETIN TON. NDODHJE, AMY MARINA, KING N ST SHTETIN TON. NDODHJE, AMY MARINA, MBRETR 5 N ST SHTETIN TON. HAPPENS, AMY MARINA, MBI 5 LAJME. MARINA, MBI 5 LAJME. MARINA, MBI 5 LAJME. >>> MARINA, MBI 5 LAJME. >>> DHE MARINA, MBI 5 LAJME. >>> DHE A MARINA, MBI 5 LAJME. >>> DHE KUJDES. >>> DHE KUJDES. >>> DHE KUJDES. STATE >>> DHE KUJDES. Parket e SHTETIT >>> DHE KUJDES. PARKU SHTETIT DHE >>> DHE KUJDES. PARKET SHTETRORE DHE WILDLIFE PARKET SHTETRORE DHE WILDLIFE Parket e SHTETIT DHE ZONAT E WILDLIFE Parket e SHTETIT DHE ZONAT E WILDLIFE JANE Parket e SHTETIT DHE ZONAT E WILDLIFE JANE TEMPORARILY Parket e SHTETIT DHE ZONAT E WILDLIFE JAN VESHJE TEMPORARILY. ZONAT JAN VESHJE TEMPORARILY. ZONAT JAN VESHJE TEMPORARILY. FILLIMI ZONAT JAN VESHJE TEMPORARILY. Nisja sot ZONAT JAN VESHJE TEMPORARILY. Fillimi i DITA P FORR ZONAT JAN VESHJE TEMPORARILY. Fillimi i DITA P FORR AT ZONAT JAN VESHJE TEMPORARILY. Fillimi i ditës për të paktën Fillimi i ditës për të paktën FILLIMI I DITS P ATR T DYT LE E DYT Fillimi i sotëm për në dy javë të pakta. DY JAVË. DY JAVË. STATE DY JAVË. GRANAT SHTETERORE DY JAVË. GRANET SHTETERORE DHE DY JAVË. GRANAT SHTETERORE DHE TJERA GRANAT SHTETERORE DHE TJERA GRANAT SHTETRORE DHE OVERNIGHT T O TJERA GRANAT SHTETRORE dhe SHKARKIMET TTHER TJERA TV VVRTETIT GRANET SHTETRORE DHE AKOMODIMET T TJERA TERN VETM DHNI DOKUARA AKOMODIMET E DREJTERNS Akomodimet e përhershme do të mbahen Akomodimet e përhershme do të mbahen të mbyllura Akomodimet e përhershme do të mbahen të mbyllura përmes Akomodimet e përhershme do të mbajnë të mbyllur prill MEMSIMI MBI MBYRJEN N AP PRILL MEMSIMI MBI MBYRET NRO 30 Prill. 30. 30. NESE 30. N IFSE JU 30. N IFSE merrni 30. NESE TI NDES 30. N IFSE DO TAKE NXNI SOUND 30. N IFSE DO TAKE DUHET T SO DUHET 30. N IFSE DO TAKE DUHET SUND T W DUHET NSE DO TAKE DUHET T SO DHNAT DUHET T TO NSE DO TAKE DHNI T SO DUHET TANT DUHET TET BNI NSE DO TAKE DHNI SOUND Dëshironi të merrni rreth NSE DO TAKE DHNI T SO DUHET TANT DUHET T G NDIKOJM TUAJ NSE DO TAKE DHNI T SO DUHET TUN DUHET TET MERRONI DO TUAJ NSE DO TAKE DHNI T SO DUHET T W DUHET T G MUND TRO GJITHA DO TVE KENI NSE DO TAKE DHNI T SO DUHET TANT DUHET TET BNI RRETH QEN DUHET T Merrni RRETH QEN DUHET T TO MERRNI JU DUHET T TO GJENI MERRNI JU DUHET T TO GJIJNI AN MERRNI JU DUHET T TO GJIJNI NJ AL ALTERNATIVE Merrni RRETH JU DUHET T GJIJN NJ RO RRUG AL ALTERNATIVE. GJETI NJ AN Rrugë ALTERNATIVE. GJETI NJ AN Rrugë ALTERNATIVE. NUK GJETI NJ AN Rrugë ALTERNATIVE. JO SEPSE GJETI NJ AN Rrugë ALTERNATIVE. NUK BECNI SI GJETI NJ AN Rrugë ALTERNATIVE. NUK B BNI SI KORONAVIRUS GJETI NJ AN Rrugë ALTERNATIVE. NUK B BNI SI KORONAVIRUS PR NUK B BNI SI KORONAVIRUS PR NUK B BNI SI KORONAVIRUS P FORR SHRBIM NUK B BNI SI KORONAVIRUS P FORR KANCEL SH SERVRBIMIN NUK B BNI SI KORONAVIRUS P FORR SH CNIM TAN KANCELIT T B SHRBIMIT NUK B BNI SI KORONAVIRUS P FORR KANCEL TICE SHRBIMIT TEC BNI NUK B BNI SI KORONAVIRUS P FORR KANCEL T SHRBIMIT SI T A SH CNIMI I KANCELIT TICE SHRBIMIT SI A SH CRBIMI I MUND T SHENJT BS SI LIDHJES T L TOKS SHANRBIMI I MUND T SHENJTS SI LIDHJES TAND TOKS N SH CRBIMI I MUND T SHENJTS SI LIDHJES SE TOKS N IN VERI SHANRBIMI I MUND T SHENJTS SI LIDHJES T L TOK LS N IN SEATTLE VERIORE. LANDSLIDE N SE SEATTLE VERIORE. LANDSLIDE N SE SEATTLE VERIORE. SOUND LANDSLIDE N SE SEATTLE VERIORE. TRANSITI SOUND LANDSLIDE N SE SEATTLE VERIORE. PSRFUNDON TRANSITI SOUND LANDSLIDE N SE SEATTLE VERIORE. TRANSITI SOUND thotë SI LANDSLIDE N SE SEATTLE VERIORE. TRANSITI SOUND SI thotë sa më gjatë LANDSLIDE N SE SEATTLE VERIORE. TRANSITI SOUND SI thotë sa më gjatë TRANSITI SOUND SI thotë sa më gjatë TRANSITI SOUND Thotë SI QENI K LONTU TRANSITI SOUND thotë se aq gjatë sa janë TRANSITI SOUND Thotë SI QENI NUK JAN TRANSITI SOUND thotë se aq gjatë sa nuk ka asnjë shtesë KA NUK JAN NO SHTES NUK KAN NO PROBLEME SHTES ADD KA NUK JAN NO PROBLEME SHTES Sesa ato KA NUK JAN NO PROBLEME SHTES Sesa SERVERI KA NUK JAN NO PROBLEME SHTES SI DUHET TVER SERVERI PROBLEMET QAN DUHET T SER SERVERI PROBLEMET QAN SERVER DUHEN REZUMEN PROBLEMET QAN SERVER DUHET VAZHDIM

Mbulimi i koronavirusit në mesditë në 25 Mars

Continuing coverage of the coronavirus pandemic in western Washington. Updated at noon on Wednesday, March 25th.
coronavirus, news, health, local,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="1.301" dur="0.033"> >

< start="1.334" dur="0.167"> 2 dollarët >

< start="1.501" dur="0.2"> TRILLIONI 2 $ >

< start="1.701" dur="0.1"> STIMULA E TRILLIONIT 2 $ >

< start="1.801" dur="0.367"> PLANI STIMULAR STYLUES 2 $. >

< start="2.168" dur="0.067"> PLANI STIMULAR STYLUES 2 $. IT >

< start="2.235" dur="0.267"> PLANI STIMULAR STYLUES 2 $. ESHTE >

< start="2.502" dur="0.2"> PLANI STIMULAR STYLUES 2 $. ISSHT A >

< start="2.702" dur="0.167"> PLANI STIMULAR STYLUES 2 $. Shtë një RREGULLUESHME >

< start="2.869" dur="0.1"> PLANI STIMULAR STYLUES 2 $. ISshtë një masë e gjerë >

< start="2.969" dur="0.267"> ISshtë një masë e gjerë >

< start="3.236" dur="0.067"> ISshtë një masë e gjerë që synohet të synohet >

< start="3.303" dur="0.2"> ISshtë një masë e gjerë e rrezikshme që synon të >

< start="3.503" dur="0.067"> ISshtë një masë e gjerë e rrezikshme që synohet të kufizojë >

< start="3.57" dur="0.3"> ISshtë një masë e gjerë e rrezikshme që synohet të kufizojë >

< start="3.87" dur="0.267"> ISshtë një masë e gjerë e rrezikshme që synohet të kufizojë efektet >

< start="4.137" dur="0.167"> SI DUHET T L KUFIZOHET EFEKTET >

< start="4.304" dur="0.067"> SI Q TO KUFIZOHEN EFEKTET E >

< start="4.371" dur="0.233"> SI Q KUFIZOHEN EFEKTET E >

< start="4.604" dur="0.1"> Synohet të kufizojë efektet e CORONAVIRUS >

< start="4.704" dur="0.334"> E CORONAVIRUS >

< start="5.038" dur="0.1"> E KORONAVIRUS FINANCIARisht. >

< start="5.138" dur="0.167"> Financiarisht. >

< start="5.305" dur="0.1"> Financiarisht. AS >

< start="5.405" dur="0.1"> Financiarisht. SI LOCAL >

< start="5.505" dur="0.133"> Financiarisht. SI LOKALE DHE >

< start="5.638" dur="0.201"> Financiarisht. SI LOKALE DHE SHTETI >

< start="5.839" dur="0.333"> SI LOKALE DHE SHTETI >

< start="6.172" dur="0.134"> SI QEVERISJE LOKALE DHE SHTETI >

< start="6.306" dur="0.067"> SI duke provuar qeveritë vendore dhe shtetërore >

< start="6.373" dur="0.066"> SI QEVERIT T L LOKALE DHE SHTETIT T TR PYRPUNOJN >

< start="6.439" dur="0.2"> SI QEVERIT T L LOKALE DHE SHTETIT që po përpiqen të ndalojnë >

< start="6.639" dur="0.401"> SI QEVERIT T L LOKALE DHE SHTETIT që përpiqen të ndalojnë >

< start="7.04" dur="0.233"> QEVERISJET Q TR NDEROJN T TO NDIKOJM >

< start="7.273" dur="0.067"> QEVERIT E P TRRGJITSHME P TOR T DUHET SHPESHT >

< start="7.34" dur="0.067"> QEVERISJET Q TR NDODHEN T ST NDIKOJM THE SHKOLL OFN E >

< start="7.407" dur="0.5"> QEVERISJET Q TR NDEROJN TO T TO NDIKOJMRE SHKOLL OFN E >

< start="7.907" dur="9.91"> QEVERIT E P TRRPUNUAR T ST NDALOJMRE SHPESHTN E MADH >

< start="17.817" dur="0.668"> QEVERIT E VITIT T TO NDIKOJN SHPREHT OFN E VIRUSIT TAD VDES. >

< start="18.485" dur="0.267"> SH SPNDETI I VIRUSIT TAD VDES. >

< start="18.752" dur="0.066"> SH SPNDETI I VIRUSIT TAD VDES. CASTILLO >

< start="18.818" dur="0.1"> SH SPNDETI I VIRUSIT TAD VDES. KASTILLO KA >

< start="18.918" dur="0.234"> SH SPNDETI I VIRUSIT TAD VDES. CASTILLO KA SHUM >

< start="19.152" dur="0.133"> SH SPNDETI I VIRUSIT TAD VDES. CASTILLO KA SHUM >

< start="19.285" dur="0.234"> SH SPNDETI I VIRUSIT TAD VDES. CASTILLO KA SHUM VET. >

< start="19.519" dur="0.167"> CASTILLO KA SHUM VET. >

< start="19.686" dur="0.167"> CASTILLO KA SHUM VET. >>> >

< start="19.853" dur="0.066"> CASTILLO KA SHUM VET. >>> DREJTSIA >

< start="19.919" dur="0.167"> CASTILLO KA SHUM VET. >>> DHNI MBI >

< start="20.086" dur="0.267"> CASTILLO KA SHUM VET. >>> DHNI MBI KAPITOLIN >

< start="20.353" dur="0.1"> CASTILLO KA SHUM VET. >>> DHVNI N ON KAPITOL HILL >

< start="20.453" dur="0.234"> >>> DHVNI N ON KAPITOL HILL >

< start="20.687" dur="0.133"> >>> DHNI P ONR KAPITOL HILL SENATE >

< start="20.82" dur="0.201"> >>> DHNI MBI KAPITOLIN HILL SENATE LEADER >

< start="21.021" dur="0.033"> >>> DHNI P ONR KAPITOLIN HILL SENAT STRIKING LEADER >

< start="21.054" dur="0.267"> >>> DHNI P ONR KAPITOLIN HILL SENAT LIDER STRIKING A >

< start="21.321" dur="0.5"> >>> DHNI MBI KAPITOLIN LEHTS SENATIN LIDER, duke forcuar një marrëveshje. >

< start="21.821" dur="0.301"> LEHTARI I SENATS QR FONNI një marrëveshje. >

< start="22.122" dur="0.033"> LEHTARI I SENATS QR FONNI një marrëveshje. MARRËVESHJE >

< start="22.155" dur="0.033"> LEHTARI I SENATS QR FONNI një marrëveshje. Marrëveshja për >

< start="22.188" dur="0.167"> LEHTARI I SENATS QR FONNI një marrëveshje. Marrëveshja për një >

< start="22.355" dur="0.067"> LEHTARI I SENATS QR FONNI një marrëveshje. Marrëveshja për një masiv >

< start="22.422" dur="0.1"> LEHTARI I SENATS QR FONNI një marrëveshje. MARRDH MNII N A 2 $ MASIVE >

< start="22.522" dur="0.3"> MARRDH MNII N A 2 $ MASIVE >

< start="22.822" dur="0.234"> MARRVESHJES S A TRILLIONIT 2 $ MASIVE >

< start="23.056" dur="0.133"> MARRVESHJES S A KORONAVIRUSIT TURILION 2 MASSIVE >

< start="23.189" dur="0.167"> MARRDHNII NIM një STIMULAR CORILLAVIRUS $ 2 MASSIVE MASA >

< start="23.356" dur="0.267"> TRILLION CORONAVIRUS STIMULUS >

< start="23.623" dur="0.1"> PAKETA E TRILLIONIT CORONAVIRUS STIMULUS. >

< start="23.723" dur="0.167"> PAKETA. >

< start="23.89" dur="0.167"> PAKETA. >

< start="24.057" dur="0.033"> PAKETA. ME E MADHJA >

< start="24.09" dur="0.1"> PAKETA. Më i madhi në >

< start="24.19" dur="0.167"> PAKETA. Më i madhi në SHBA >

< start="24.357" dur="0.167"> PAKETA. Më i madhi në histori të SHBA. >

< start="24.524" dur="0.167"> Më i madhi në histori të SHBA. >

< start="24.691" dur="0.1"> Më i madhi në histori të SHBA. >

< start="24.791" dur="0.1"> Më i madhi në histori të SHBA. MARRËVESHJA >

< start="24.891" dur="0.167"> Më i madhi në histori të SHBA. SHTETI I CILS >

< start="25.058" dur="0.067"> Më i madhi në histori të SHBA. DEALI Q ISHTE >

< start="25.125" dur="0.267"> Më i madhi në histori të SHBA. DEALI I CILHS TOSHT >

< start="25.392" dur="0.1"> Më i madhi në histori të SHBA. DEALI I CILHS WSHT T JET >

< start="25.492" dur="0.3"> Më i madhi në histori të SHBA. SHPENZIMI I CILA DUHET T V Votohej >

< start="25.792" dur="0.167"> SHPENZIMI I CILA DUHET T V Votohej >

< start="25.959" dur="0.333"> SHPENZIMI I CILA TOSHT Votohet >

< start="26.292" dur="0.067"> SHPENZIMI I CILA DUHET VOTOHET NGA >

< start="26.359" dur="0.3"> ZBATIMI I CILA DUHET VOTOHET NGA VET >

< start="26.659" dur="0.101"> ZBATIMI I CILA DUHET VOTOHET NGA VET >

< start="26.76" dur="0.2"> SHPENZIMI I CILA DUHET VOTOHET NGA SENATA >

< start="26.96" dur="0.367"> DEALI I CILHS SHT Votohet NGA SENATI DHE >

< start="27.327" dur="0.1"> SHPENZIMI I CILA DUHET VOTOHET NGA SENATI DHE THE >

< start="27.427" dur="0.2"> NGA PAS SENATS DHE >

< start="27.627" dur="0.167"> NGA NGA SENATI DHE Shtëpia >

< start="27.794" dur="0.133"> P BYR T NDARJEN SENATENN DHE Shtëpinë >

< start="27.927" dur="0.134"> NGA NGA SENATA DHE Shtëpia përfshin 100 dollarë >

< start="28.061" dur="0.167"> NGA NGA SENATA DHE Shtëpia përfshin 100 miliardë dollarë >

< start="28.228" dur="0.1"> NGA NGA SENATA DHE Shtëpia përfshin 100 miliardë dollarë >

< start="28.328" dur="0.267"> Shtëpia përfshin 100 miliardë dollarë >

< start="28.595" dur="0.167"> Shtëpia përfshin 100 miliard dollarë të besimit >

< start="28.762" dur="0.4"> Shtëpia përfshin 100 miliard dollarë të fondit të besimit >

< start="29.162" dur="2.069"> Shtëpia përfshin 100 miliard dollarë të fondit të besimit për >

< start="31.231" dur="0.667"> Shtëpia përfshin 100 miliardë dollarë të fondeve të besimit për spitalet. >

< start="31.898" dur="0.2"> Financimi i besimit për spitalet. >

< start="32.098" dur="0.134"> Financimi i besimit për spitalet. $ 200 >

< start="32.232" dur="0.1"> Financimi i besimit për spitalet. 200 Miliardë dollarë >

< start="32.332" dur="0.3"> Financimi i besimit për spitalet. 200 Miliard dollarë PER >

< start="32.632" dur="0.1"> Financimi i besimit për spitalet. 200 Miliard dollarë për vendas >

< start="32.732" dur="0.301"> 200 Miliard dollarë për vendas >

< start="33.033" dur="0.1"> 200 Miliardë dollarë për përparësitë e vendit >

< start="33.133" dur="0.1"> 200 Miliardë dollarë P FORR PRIORITET Shtëpiake LIKE >

< start="33.233" dur="0.433"> PRIORITETET LIKE >

< start="33.666" dur="0.167"> PRIORITETET LIKE TRANSPORTIMIN, >

< start="33.833" dur="0.1"> PRIORITETET LIKE TRANSPORTIMI, FILMIJT, >

< start="33.933" dur="0.267"> TRANSPORTI, F CHMIJT, >

< start="34.2" dur="0.067"> TRANSPORTI, F CHMIJT, PJES >

< start="34.267" dur="0.167"> TRANSPORTI, F CHMIJT, SENIOR ANDT DHE >

< start="34.434" dur="0.1"> TRANSPORTI, F CHMIJT, SENIOR ANDT DHE VETERANST. >

< start="34.534" dur="0.2"> VJETET DHE VETERANET. >

< start="34.734" dur="0.134"> VJETET DHE VETERANET. $ 500 >

< start="34.868" dur="11.778"> VJETET DHE VETERANET. 500 miliardë dollarë >

< start="46.646" dur="0.1"> VJETET DHE VETERANET. 500 dollarë dollarë për >

< start="46.746" dur="0.334"> VJETET DHE VETERANET. 500 Miliardë dollarë për shumicë >

< start="47.08" dur="0.3"> 500 Miliardë dollarë për shumicë >

< start="47.38" dur="0.1"> 500 Miliardë dollarë për korporatën më të madhe >

< start="47.48" dur="0.034"> 500 Miliard dollarë P FORR KORPULENCA T MADH DHE >

< start="47.514" dur="0.1"> 500 Miliardë dollarë P CORR KORPULENCJN kryesore dhe A >

< start="47.614" dur="0.333"> 500 Miliardë dollarë për korporatën më të madhe dhe një të vogël >

< start="47.947" dur="0.267"> KORPULENCA DHE NJE VETE >

< start="48.214" dur="0.134"> KORPULENCA DHE Një biznes i vogël >

< start="48.348" dur="0.133"> KORPULENCA DHE NJ RES REZULTIM I BIZNESIT T SM VET >

< start="48.481" dur="0.1"> KORPULENCA DHE P PRFITIMI I PASURIS S RES REZULTESS S B BIZNESIT >

< start="48.581" dur="0.267"> KORPULENCA DHE PAKETA E RREZIKUT E BIZNESIT T SM VEPRIMIT QE >

< start="48.848" dur="0.167"> Paketa e BIZNESIT RREZIKON QE >

< start="49.015" dur="0.1"> Paketa e BIZNESIT RREZIKUT QE SHT >

< start="49.115" dur="0.1"> Paketa e BIZNESIT RREZIKUT QAT SHT O GJITHA >

< start="49.215" dur="0.201"> Paketimi i Biznesit të Shpëtimit që është mbi 350 dollarë >

< start="49.416" dur="0.1"> Paketimi i Biznesit të Shpëtimit që është mbi 350 miliardë dollarë. >

< start="49.516" dur="0.166"> SHT Mbi 350 Miliardë dollarë. >

< start="49.682" dur="0.101"> SHT Mbi 350 Miliardë dollarë. >

< start="49.783" dur="0.2"> SHT Mbi 350 Miliardë dollarë. FATURË >

< start="49.983" dur="0.1"> SHT Mbi 350 Miliardë dollarë. Fatura do të >

< start="50.083" dur="0.3"> SHT Mbi 350 Miliardë dollarë. Fatura do të jetë gjithmonë >

< start="50.383" dur="0.167"> SHT Mbi 350 Miliardë dollarë. Fatura do të sigurojë gjithmonë >

< start="50.55" dur="0.133"> SHT Mbi 350 Miliardë dollarë. Fatura do të sigurojë edhe një >

< start="50.683" dur="0.267"> Fatura do të sigurojë edhe një >

< start="50.95" dur="0.134"> Fatura do të ofrojë gjithashtu një herë >

< start="51.084" dur="0.1"> Fatura do të sigurojë gjithashtu një herë 1200 dollarë >

< start="51.184" dur="0.067"> Fatura do të ofrojë gjithashtu një herë një herë 1200 $ >

< start="51.251" dur="0.3"> Faturat do të ofrojnë gjithashtu një herë një herë $ 1200 kontrolloni >

< start="51.551" dur="0.267"> NJNE KOH 1200 $ kontrolloni në >

< start="51.818" dur="0.1"> NJ OR TSIA 1200 dollarë CHECK N AM SHUM Amerikanët >

< start="51.918" dur="0.134"> NJE KOHA 1200 dollarë KERKUAR N AM Amerikanët WHO >

< start="52.052" dur="0.133"> NJE KOHA 1200 dollarë CHECK TE SHUM AM Amerikanët të cilët marrin >

< start="52.185" dur="0.133"> NJE KOHS 1200 $ kontrolloni tek amerikanët të cilët marrin 75,000 dollarë >

< start="52.318" dur="0.434"> NJE KOHA 1200 dollarë CHECK TE SHUM Amerikanët të cilët marrin 75,000 dollarë A >

< start="52.752" dur="0.2"> Amerikanët të cilët marrin 75,000 dollarë A >

< start="52.952" dur="0.034"> Amerikanët të cilët marrin 75,000 dollarë një vit >

< start="52.986" dur="0.133"> Amerikanët të cilët marrin 75,000 dollarë një vit ose >

< start="53.119" dur="0.167"> Amerikanët të cilët marrin 75,000 dollarë një vit ose më pak. >

< start="53.286" dur="0.2"> VITI OSE LEZA. >

< start="53.486" dur="0.134"> VITI OSE LEZA. >

< start="53.62" dur="0.167"> VITI OSE LEZA. THEMELIMI >

< start="53.787" dur="0.1"> VITI OSE LEZA. SEKTETARI I BASHKURSIS >

< start="53.887" dur="0.267"> VITI OSE LEZA. SEKTETARI I TREGTARIS S thotë >

< start="54.154" dur="0.3"> SEKTETARI I TREGTARIS S thotë >

< start="54.454" dur="0.1"> SEKTETARI I TREGTARIS S thotë PRESIDENTI >

< start="54.554" dur="0.133"> SEKTETARI I TREGTARIS S thotë PRESIDENTI DONALD >

< start="54.687" dur="0.067"> SEKTETARI I TREGTARIS S thotë se KRYETARI DONALD PRESIDENT >

< start="54.754" dur="0.1"> SEKTETARI I TREGTARIS S thotë se PRESIDENTI DONALD TRUMP do të >

< start="54.854" dur="0.301"> PRUMPS DONALD TRUMP do të >

< start="55.155" dur="0.1"> KRYETARI I DONALDIT TES PRESIDENTIT DO T AB BHET PSRBASHK >

< start="55.255" dur="0.1"> TRUMPI I DONALDIT TID PRESIDENTIT DO T. SHENJ NS SHENJTS ABSOLUTELI >

< start="55.355" dur="0.1"> KRYETARI I DONALDIT TES PRESIDENTIT DO TIG NIGNDRROHET NDERTOHET. >

< start="55.455" dur="0.3"> ABSOLUTELY SHENJAT IT. >

< start="55.755" dur="0.1"> ABSOLUTELY SHENJAT IT. NDËRKOHË >

< start="55.855" dur="0.167"> ABSOLUTELY SHENJAT IT. NDIKONI THE >

< start="56.022" dur="0.1"> ABSOLUTELY SHENJAT IT. NDIKONI PRESIDENTIN >

< start="56.122" dur="0.134"> ABSOLUTELY SHENJAT IT. NDIKONI SHPESH PRESIDENT >

< start="56.256" dur="0.2"> NDIKONI SHPESH PRESIDENT >

< start="56.456" dur="0.167"> NDIKONI PRESIDENTI shpreson >

< start="56.623" dur="0.133"> NDIKONI PRESIDENTI shpreson vendin >

< start="56.756" dur="0.067"> NDIKONI PRESIDENTI shpreson që VENDI DO >

< start="56.823" dur="0.267"> NDIKONI PRESIDENTI shpreson që VENDI T W BNI >

< start="57.09" dur="0.067"> NDIKONI PRESIDENTI shpreson që VENDI T W B BENI KAQ >

< start="57.157" dur="0.267"> NDIKONI PRESIDENTI shpreson që VENDI T W B BENI >

< start="57.424" dur="0.166"> SHTETI DO T BE BESOHET >

< start="57.59" dur="0.134"> VENDI DO T BE BNI DHE DHE >

< start="57.724" dur="0.233"> VENDI DO T BE BNI DHE FUNDIT >

< start="57.957" dur="0.101"> VENDI DO T BE BHET DHE FUND T R FUNDIT >

< start="58.058" dur="0.2"> VENDI DO T BE BNI DHE FUQI TUL FUNDIT >

< start="58.258" dur="0.367"> VENDI DO T BE BNI KOH DHE FUQI I FUNDIT T F FUNDIT >

< start="58.625" dur="0.167"> DHE FSHATI I FUQS T F FUNDIT >

< start="58.792" dur="0.3"> DHE RUAJTIMI I STEAMIT T F PLOT A SI PARA >

< start="59.092" dur="0.3"> DHE RUAJTIMI I GJUHS S FUQIT THE NDRMARR. >

< start="59.392" dur="6.74"> NGA LINDORE. >

< start="66.132" dur="0.067"> NGA LINDORE. JUST >

< start="66.199" dur="0.3"> NGA LINDORE. DREJT DY >

< start="66.499" dur="0.367"> NGA LINDORE. DUHET DY DHE >

< start="66.866" dur="0.1"> NGA LINDORE. DUHET DY DHE NGJYRA >

< start="66.966" dur="0.234"> NGA LINDORE. DUHET TW DUHET DHE SHTETET E QETE >

< start="67.2" dur="0.367"> NGA LINDORE. DUHET T AND DYT AND DHE SHTETET E QETE NGA >

< start="67.567" dur="0.2"> DUHET T AND DYT AND DHE SHTETET E QETE NGA >

< start="67.767" dur="0.1"> DUHET DY DUHET DHE SHTETET E gjysmë nga TANI. >

< start="67.867" dur="0.267"> TANI. >

< start="68.134" dur="0.167"> TANI. PAVARËSISHT >

< start="68.301" dur="0.134"> TANI. DESPITA E REPEATUAR >

< start="68.435" dur="0.1"> TANI. KUJDESET E RAPERUARA T CA PRSHKRUARA DESPITE >

< start="68.535" dur="0.1"> TANI. KUJDESET E RAPERUARA DESPITE NGA >

< start="68.635" dur="0.167"> KUJDESET E RAPERUARA DESPITE NGA >

< start="68.802" dur="0.166"> KUJDESET E RAPERUARA DESPITE PARAQITJE NGA >

< start="68.968" dur="0.101"> DESPITE KUJTIME TP REPREZUARA NGA KOMBET >

< start="69.069" dur="0.1"> KUJDESET E RAPERUARA TE PESRSHKRUARA DESPITE NGA TOPI I Kombit >

< start="69.169" dur="0.1"> DESPITE SHP CARNDARJES VESHJEVE NGA SHPNDETI I TOP T Kombit >

< start="69.269" dur="0.267"> SHALNDETI I TOP T Kombit >

< start="69.536" dur="0.1"> EKSPERTET E SHALNDETIT TP TOPIT T N Kombit. >

< start="69.636" dur="0.267"> Ekspertëve. >

< start="69.903" dur="0.066"> Ekspertëve. MEGJITHATE, >

< start="69.969" dur="0.067"> Ekspertëve. KUJDES, E TIJ >

< start="70.036" dur="0.1"> Ekspertëve. POWRGJIGJE, KA TENI >

< start="70.136" dur="0.167"> Ekspertëve. P HRGJIGJE, ISHTE PR DETYRIM >

< start="70.303" dur="0.1"> Ekspertëve. PRGJIGJE, ISHTE P ONR FORC .N E DYT >

< start="70.403" dur="0.267"> PRGJIGJE, ISHTE P ONR FORC .N E DYT >

< start="70.67" dur="0.134"> P HRGJIGJE, ISHTE P ONR DHNIE T FORCS TCE FORCS, >

< start="70.804" dur="0.166"> P HRGJIGJE, ISHTE PVR DHNIE TCE FORCS T FORCS, DOKTOR >

< start="70.97" dur="0.101"> P HRGJIGJE, ISHTE PVR DH ADNIE T FORCS T FOR FORCS, ANTONI DOKTOR >

< start="71.071" dur="0.2"> PRGJIGJE, ISHTE PVR DHNIE TCE FORCS TCE FORC ,S, GJYKIMI ANTONI Doktor >

< start="71.271" dur="0.2"> KVSHILLI ANTONI DOKTOR, ANKETOR >

< start="71.471" dur="0.1"> KVSHILLI, ANTONI I DYT F FOND >

< start="71.571" dur="0.267"> KVSHILLI, ANTONI DOKTOR DHE SHTYPI >

< start="71.838" dur="0.1"> KVSHILLI, ANTONI I DYTSISHT FOUND SY THA DEADLINE >

< start="71.938" dur="0.134"> KVSHILLI, ANTONI I DYTSISHT, FOUND SHE THES DEADLINE DUHET >

< start="72.072" dur="0.8"> KVSHILLI, ANTONI I DYTSISHT I GJYQ SSISHT, thotë se SHENJT DUHET T BE BNI >

< start="72.872" dur="0.301"> SI thotë se DEADLINE DUHET T. JET >

< start="73.173" dur="0.1"> SI thotë se DEADLINE DUHET të jetë fleksibël. >

< start="73.273" dur="0.2"> Fleksibël. >

< start="73.473" dur="0.067"> Fleksibël. >> >

< start="73.54" dur="0.033"> Fleksibël. >> ON >

< start="73.573" dur="0.3"> Fleksibël. >> N A A >

< start="73.873" dur="0.301"> Fleksibël. >> N A DIT >

< start="74.174" dur="0.066"> Fleksibël. >> N A DIT BY NGA >

< start="74.24" dur="0.301"> Fleksibël. >> N A DIT BY NGA DITA >

< start="74.541" dur="0.267"> Fleksibël. >> N A DIT BY N BY DIT DHE >

< start="74.808" dur="0.1"> Fleksibël. >> N A DIT BY N BY DIT AND DHE NE >

< start="74.908" dur="0.267"> >> N A DIT BY N BY DIT AND DHE NE >

< start="75.175" dur="0.133"> >> N A DIT BY N BY DIT AND DHE BESIMI >

< start="75.308" dur="0.067"> >> N A DIT BY N BY DIT AND DHE TEL BESOJMAS BAZA, >

< start="75.375" dur="0.1"> >> N A DIT BY N BY DIT AND DHE T B BESOJMAS BAZA, JU >

< start="75.475" dur="0.267"> >> N A DIT BY N BY DIT AND DHE T B BESOJM B BAZA, KA NEVOJN >

< start="75.742" dur="0.4"> >> N A DIT BY N BY DIT AND DHE T B BESOJM B BAZA, TU DUHET T TO >

< start="76.142" dur="0.267"> BESIMI BAZA, JU DUHET T >

< start="76.409" dur="0.067"> BESIMI BAZA, ju duhet të vlerësoni >

< start="76.476" dur="0.233"> BESIMI BAZA, ju duhet të vlerësoni >

< start="76.709" dur="0.067"> BESIMI BAZA, ju duhet të vlerësoni aftësinë >

< start="76.776" dur="0.1"> BAZA BESIMI, JU DUHET T VLEROJN PERGJEGJSIN OF E >

< start="76.876" dur="0.201"> VLERESOJNE FIZABILITETIN E >

< start="77.077" dur="0.133"> VLERSIMI I FEBILITETIT T FAR >

< start="77.21" dur="0.2"> VLERSIMI I FIZABILITETIT T FAR JENI >

< start="77.41" dur="0.067"> VLERSIMI I FEBIBSueshmërisë së asaj që po provoni >

< start="77.477" dur="0.067"> VLERSIMI I FEBIBSIS S OF MUND T MUND T BNI >

< start="77.544" dur="0.1"> VLERSIMI I FEBIBSIS S OF MUND T BNI. >

< start="77.644" dur="0.167"> FAR JU po përpiqeni të bëni. >

< start="77.811" dur="0.066"> FAR JU po përpiqeni të bëni. >> >

< start="77.877" dur="0.334"> FAR JU po përpiqeni të bëni. >> >

< start="78.211" dur="0.334"> FAR JU po përpiqeni të bëni. >> DOKTORI >

< start="78.545" dur="0.1"> FAR JU po përpiqeni të bëni. >> SHTIMI I DOKTORIT >

< start="78.645" dur="0.233"> FAR JU po përpiqeni të bëni. >> DOKTORI që shton këtu >

< start="78.878" dur="0.201"> >> DOKTORI që shton këtu >

< start="79.079" dur="0.066"> >> DOKTORI që shton këtu >

< start="79.145" dur="0.067"> >> DOKTORI që shton këtu NUK >

< start="79.212" dur="0.133"> >> DOKTORI që shton këtu NUK JAN >

< start="79.345" dur="0.434"> >> DOKTORI që shton këtu NUK JAN A >

< start="79.779" dur="0.1"> >> DOKTORI që shton këtu nuk ishin një batanije >

< start="79.879" dur="0.367"> NUK JANE BANE >

< start="80.246" dur="0.067"> NUK JAN BE NJ A REKOMANDIM BIKE >

< start="80.313" dur="0.067"> NUK JAN BE NJ R REKOMANDIM P BLR BAN >

< start="80.38" dur="0.133"> NUK JAN BE NJEC REKOMANDIM T BL BANESA P FORR >

< start="80.513" dur="0.234"> NUK JAN BE NJ R REKOMANDIM BULETINI P FORR TT ENTIRE >

< start="80.747" dur="0.267"> REKOMANDIM P FORR PAJISJE >

< start="81.014" dur="0.1"> REKOMANDIM P FORR VENDIN E T EN GJITHA >

< start="81.114" dur="0.133"> REKOMANDIMI P FORR VENDIN E T GJITHA SINCE >

< start="81.247" dur="0.1"> REKOMANDIMI P FORR SHTETIN E TJER S S RASTET >

< start="81.347" dur="0.101"> REKOMANDIMI P FORR SHTETIN E TJER S S RASTET VARM >

< start="81.448" dur="0.266"> REKOMANDIMI P FORR VENDIN E T GJITHA RASTET VARME NGA >

< start="81.714" dur="0.234"> SHTETI SI RASTE VARME NGA >

< start="81.948" dur="0.234"> SHTETI SI RASTE VARM NGA SHTETI >

< start="82.182" dur="2.035"> SHTETI SI RASTE VARME NGA SHTETI NE >

< start="84.217" dur="0.4"> VENDI SINCE RASTE VARME NGA SHTETI T TO SHTETIT. >

< start="84.617" dur="0.301"> VENDI SINCE RASTE VARME NGA SHTETI T TO SHTETIT. I RI >

< start="84.918" dur="0.1"> VENDI SINCE RASTE VARME NGA SHTETI T TO SHTETIT. NJU JORK >

< start="85.018" dur="0.267"> SHTETI N ST SHTET. NJU JORK >

< start="85.285" dur="0.1"> SHTETI N ST SHTET. VEMREJTJE TOR RI VJETS >

< start="85.385" dur="0.167"> SHTETI N ST SHTET. NEW YORK NDODHET >

< start="85.552" dur="0.1"> SHTETI N ST SHTET. NEW YORK NDONJ THE M THE T MADH >

< start="85.652" dur="0.3"> Rikujt më të mëdhenjtë >

< start="85.952" dur="0.167"> RRETH CORONAVIRUS-it më të madh >

< start="86.119" dur="0.1"> RUAJNOT HOTSPOT KORONAVIRUS M B T B MADH. >

< start="86.219" dur="0.3"> CORONAVIRUS HOTSPOT. >

< start="86.519" dur="0.067"> CORONAVIRUS HOTSPOT. KONTABILITETI >

< start="86.586" dur="0.1"> CORONAVIRUS HOTSPOT. Llogaritja PR >

< start="86.686" dur="0.1"> CORONAVIRUS HOTSPOT. Llogaritja për më shumë >

< start="86.786" dur="0.1"> CORONAVIRUS HOTSPOT. Llogaritja për më shumë se sa >

< start="86.886" dur="0.234"> CORONAVIRUS HOTSPOT. Llogaritja për më shumë se gjysma e duhur >

< start="87.12" dur="0.167"> Llogaritja për më shumë se gjysma e duhur >

< start="87.287" dur="0.1"> Llogaritja për më shumë se gjysma e >

< start="87.387" dur="0.367"> Llogaritja për më shumë se gjysma e tyre >

< start="87.754" dur="0.133"> Llogaritja e llogarive për më shumë se gjysma e vendit >

< start="87.887" dur="0.367"> Llogaritja e llogarive për më shumë se gjysma e rasteve të vendit >

< start="88.254" dur="0.401"> Llogaritja e llogarive për më shumë se gjysma e rasteve të vendit >

< start="88.655" dur="7.974"> E RASTET E VENDIT DHE >

< start="96.629" dur="0.401"> E RASTET E VENDIT DHE PARRGJITHSHME >

< start="97.03" dur="0.4"> E RASTEVE T THE VENDIT DHE P NERGJITHSHME A >

< start="97.43" dur="0.267"> E RASTEVE T THE VENDIT DHE P NERGJITHSHME Një 3 >

< start="97.697" dur="0.067"> E RASTEVE T THE VENDIT DHE GJITHA A 3-të >

< start="97.764" dur="0.367"> E RASTEVE T THE VENDIT DHE GJITHA A 3-të >

< start="98.131" dur="0.3"> E RASTEVE T CO VENDIT DHE PARRGJITHA Një e treta e VDEKJEVE. >

< start="98.431" dur="0.167"> KALI A 3 E VDEKJEVE. >

< start="98.598" dur="0.1"> KALI A 3 E VDEKJEVE. >

< start="98.698" dur="0.134"> KALI A 3 E VDEKJEVE. BOTA >

< start="98.832" dur="0.233"> KALI A 3 E VDEKJEVE. SHALNDETI BOTR >

< start="99.065" dur="0.1"> KALI A 3 E VDEKJEVE. ORGANIZIMI BOTROR I SHNDETIT >

< start="99.165" dur="0.2"> ORGANIZIMI BOTROR I SHNDETIT >

< start="99.365" dur="0.067"> PARALAJMRIMET E ORGANIZIMIT T HE SH HENDETIT T SHALNDETIT >

< start="99.432" dur="0.167"> ORGANIZIMI BOTROR SH HENDETSOR paralajmëron >

< start="99.599" dur="0.067"> Organizata Botërore e Shëndetit paralajmëron SHBA >

< start="99.666" dur="0.267"> ORGANIZIMI BOTROR I SHALNDETSIS W KUJDES SI SHBA >

< start="99.933" dur="0.1"> ORGANIZIMI BOTROR I SHALNDETIT DUHET SHPENZON SH.B.A. >

< start="100.033" dur="0.3"> KUJDES SHUM NAS SHUM >

< start="100.333" dur="0.067"> KUJDES SHUM KA POTENCIAL >

< start="100.4" dur="0.167"> KUJDES SHUM KA POTENCIAL P TOR T >

< start="100.567" dur="0.267"> KUJDES SHUM KA POTENCIALE T TO P ORFUNDIMIT >

< start="100.834" dur="0.066"> KUJDES SHPENZIMET N US SHBA KAN TO POTENCIAL P TOR MBIJTJEN ITALI >

< start="100.9" dur="0.301"> KUJDES SHPENZIMET N US SHBA KAN TO POTENCIAL PR MBIJTJEN ITALI AS >

< start="101.201" dur="0.2"> POTENCIAL P TOR MBIJETJEN ITALI AS >

< start="101.401" dur="0.1"> POTENCIAL P TOR MBIJETJEN ITALI SI THE >

< start="101.501" dur="0.167"> POTENCIAL P TOR MBIJETJEN ITALI SI GLOBAL >

< start="101.668" dur="0.066"> POTENCIALE P TOR MBIJETJEN ITALI SI EPICENTERI GLOBAL >

< start="101.734" dur="0.101"> POTENCIALE P TOR MBIJETJEN ITALI SI epiqendër globale e >

< start="101.835" dur="0.6"> POTENCIALI P TOR T O MBIJET ITALI SI EPICENTERI GLOBAL I T >

< start="102.435" dur="0.334"> Epiqendra globale e >

< start="102.769" dur="0.167"> Epiqendra globale e koronavirusit >

< start="102.936" dur="0.1"> EPICENTERI GLOBAL I PANDEMIKS CORONAVIRUS. >

< start="103.036" dur="0.167"> CORONAVIRUS PANDEMIK. >

< start="103.203" dur="0.166"> CORONAVIRUS PANDEMIK. >

< start="103.369" dur="0.101"> CORONAVIRUS PANDEMIK. PRESIDENT >

< start="103.47" dur="0.166"> CORONAVIRUS PANDEMIK. PRESIDENTI EDHE >

< start="103.636" dur="0.1"> CORONAVIRUS PANDEMIK. PRESIDENTI EDHE DOBLING >

< start="103.736" dur="0.201"> PRESIDENTI EDHE DOBLING >

< start="103.937" dur="0.066"> PRESIDENTI EDHE DUKE DUHET >

< start="104.003" dur="0.067"> PRESIDENTI EDHE DUKE DUHET TUAJ >

< start="104.07" dur="0.1"> PRESIDENTI EDHE DUKE DUHET T D BR >

< start="104.17" dur="0.234"> PRESIDENTI EDHE DUKE DUHUR N ON IDEA >

< start="104.404" dur="0.1"> PRESIDENTI EDHE DUKE DUHUR N THE IDEA QE >

< start="104.504" dur="0.267"> Zbrit në IDEA Q >

< start="104.771" dur="0.233"> Zbrit në IDEA QAT EKONOMIK >

< start="105.004" dur="0.134"> Zbrit në IDEA QAT INSTABILITETI EKONOMIK >

< start="105.138" dur="0.167"> Zbrit në IDEA QAT BN INSTABILITETI EKONOMIK >

< start="105.305" dur="0.1"> Zbrit në IDEA QAT INSTABILITETI Ekonomik i shkaktuar nga >

< start="105.405" dur="0.2"> PSTRGJEGJ ECSIA EKONOMIKE E shkaktuar nga >

< start="105.605" dur="0.133"> INSTABILITETI EKONOMIK i shkaktuar nga >

< start="105.738" dur="0.167"> INSTABILITETI EKONOMIK i shkaktuar nga VIRUS >

< start="105.905" dur="0.067"> P INRGJEGJ ECSIA EKONOMIKE E shkaktuar nga KUFIZUARI I VIRUSIT >

< start="105.972" dur="0.3"> P INRGJEGJSIA EKONOMIKE E shkaktuar nga KUFIZUARI I VIRUSIT T BEHET >

< start="106.272" dur="0.067"> Paqëndrueshmëria Ekonomike e shkaktuar nga VUZA E VIRUSIT T BR MJETE >

< start="106.339" dur="0.234"> PUNABSIMI EKONOMIK i shkaktuar nga VUZA E VIRUSIT T MIR W SE KAQ >

< start="106.573" dur="0.166"> VIRUSI DUHET T BE BORN W SHUM SI >

< start="106.739" dur="0.167"> VIRUSI DUHET T BE DUHET SI >

< start="106.906" dur="0.568"> VIRUSI DUHET T BE DUHET TAN PANDEMIKE >

< start="107.474" dur="0.266"> VIRUSI DUHET T BE DUHET SI TTS VETN PANDEMIKE. >

< start="107.74" dur="2.503"> E TIJ PANDEMIKE. >

< start="110.243" dur="0.434"> E TIJ PANDEMIKE. >>> >

< start="110.677" dur="0.333"> E TIJ PANDEMIKE. >>> SO >

< start="111.01" dur="0.301"> E TIJ PANDEMIKE. >>> SO atë >

< start="111.311" dur="0.133"> E TIJ PANDEMIKE. >>> Kështu që është >

< start="111.444" dur="0.234"> E TIJ PANDEMIKE. >>> Kështu që besohet >

< start="111.678" dur="0.4"> E TIJ PANDEMIKE. >>> Kështu që është besuar >

< start="112.078" dur="0.234"> >>> Kështu që është besuar >

< start="112.312" dur="0.066"> >>> Kështu që është besuar senati >

< start="112.378" dur="0.101"> >>> Kështu që është besuar faturën e senatit >

< start="112.479" dur="0.1"> >>> Kështu që është besuar se faturat e senatit do të jenë >

< start="112.579" dur="0.066"> >>> Kështu që është besuar se faturat e senatit nuk do >

< start="112.645" dur="0.301"> >>> Kështu që është besuar se faturat e senatit nuk do të ndihmojnë >

< start="112.946" dur="0.2"> BEN SENATE NUK DO TEL NDIHMET >

< start="113.146" dur="0.067"> BEN SENATE NUK DUHET TEL NDIHME DREJT >

< start="113.213" dur="0.3"> BEN SENATE NUK DO TEL NDIHMET T J DREJT >

< start="113.513" dur="0.067"> BEN SENATE NUK DO TEL NDIHMOHET TUST DREJT AIRLINET >

< start="113.58" dur="0.233"> BEN SENATE NUK MUND T NDIHMOJME DREJT AIRLINET POR >

< start="113.813" dur="0.701"> BEN SENATE NUK DUHET TEL NDIHMOJM J AIRLINET POR AIRLINE >

< start="114.514" dur="0.233"> DUHET AIRLINET POR AIRLINE >

< start="114.747" dur="2.403"> DUHET AIRLINET POR prodhuesi ajror >

< start="117.15" dur="0.667"> DUHET AIRLINET POR MAKINA BOEING AAKLINE. >

< start="117.817" dur="0.267"> BOEING MAKER. >

< start="118.084" dur="0.1"> BOEING MAKER. qartë >

< start="118.184" dur="0.1"> BOEING MAKER. SHUM I SHUM >

< start="118.284" dur="0.234"> BOEING MAKER. LAJME T H SHUM RREGULLORE >

< start="118.518" dur="0.1"> BOEING MAKER. LAJME LAJME T H VNJESHME T H SHUM LIGJORE >

< start="118.618" dur="0.2"> LAJME LAJME T H VNJESHME T H SHUM VET >

< start="118.818" dur="0.067"> LAJME RREZIKA PR SHUM LIGJORE Lokalisht dhe >

< start="118.885" dur="0.2"> LAJME T O RREZIKSHME P HR SHUM Lokale dhe ato >

< start="119.085" dur="0.1"> LAJME T O RREZIKSHME RREZIKSHME Lokalisht dhe Faturat >

< start="119.185" dur="0.234"> LAJME TB RREZIKSHME RRETH LIGJORE DHE LETR FAMILJE >

< start="119.419" dur="0.233"> LAJME TU RREZIKSHME RRETH PR SHUMOC Lokalisht dhe Faturat BALLA PR >

< start="119.652" dur="0.1"> LAJME TB RREZIKSHME T H VNJESHME Lokalisht dhe Faturat BALLA P AR A >

< start="119.752" dur="0.334"> LAJME TU RREZIKSHME T O VNJESHME Lokalisht dhe Faturat BALLA P AR 17 dollarë >

< start="120.086" dur="0.234"> DHE Faturat thirrjet për një 17 dollarë >

< start="120.32" dur="0.133"> DHE faturat kërkojnë një miliard 17 dollarë >

< start="120.453" dur="0.1"> DHE faturat thirren për një federatë prej $ 17 miliardë >

< start="120.553" dur="0.167"> DHE Faturat thirrjet për një kredi federale 17 miliard dollarë >

< start="120.72" dur="0.1"> DHE Faturat thirrjet për një program kredie federale $ 17 bilionë >

< start="120.82" dur="0.167"> PROGRAMI I KUJDESIT MJETOR FEDERAL >

< start="120.987" dur="0.2"> PROGRAMI I KUJDESIT MJETOR FEDERAL PER >

< start="121.187" dur="0.1"> PROGRAMI I KUJDESIT MJETOR FEDERAL P BR BIZNES >

< start="121.287" dur="0.067"> PROGRAMI I KUJDESIT MJETOR FEDERAL PR BIZNES T CILA >

< start="121.354" dur="0.3"> PROGRAMI I KUJDESIT MJETOR FEDERAL P BR BIZNES T WH CILA JAN >

< start="121.654" dur="0.267"> PR BIZNESET QIC JAN >

< start="121.921" dur="0.067"> PR BIZNESET QIC JAN CR KRITIKE >

< start="121.988" dur="0.334"> PR BIZNES T WH CILAT JAN KRITIK >

< start="122.322" dur="0.1"> PR BIZNES T WH CILAT JAN CR KRITIK T MIRNDARJES >

< start="122.422" dur="0.267"> KRITIKE TE MENAXHIMIT >

< start="122.689" dur="0.167"> KRITIKE P MAR MIRATIMIN E KOMBT >

< start="122.856" dur="0.367"> KRITIKE P MAR MB MASHTETJEN E SIGURIS Kombëtare. >

< start="123.223" dur="0.166"> SIGURIA KOMBETARE. >

< start="123.389" dur="12.012"> SIGURIA KOMBETARE. >

< start="135.401" dur="0.101"> SIGURIA KOMBETARE. WASHINGTON >

< start="135.502" dur="0.333"> SIGURIA KOMBETARE. POSTI I WASHINGTON >

< start="135.835" dur="0.367"> SIGURIA KOMBETARE. Raportet e postit WASHINGTON >

< start="136.202" dur="0.167"> Raportet e postit WASHINGTON >

< start="136.369" dur="0.067"> Raportet e postave WASHINGTON T ALL GJITHA >

< start="136.436" dur="0.1"> POSTIMET E WASHINGTON PASPARON T GJITHA >

< start="136.536" dur="0.2"> POSTIMI I WASHINGTON RAPORTET T ALL GJITHA T TH GJITHA >

< start="136.736" dur="0.134"> POSTIMI I WASHINGTON RAPORTET T GJITHA T TH GJITHA QID NDODHEN >

< start="136.87" dur="0.2"> PASPARIMI I WASHINGTON RAPORTET T ALL GJITHA TAT ATA Q M NUK MENIMI >

< start="137.07" dur="0.233"> T ALL GJITHA Q TH NUK KANENT MENIM >

< start="137.303" dur="0.067"> T ALL GJITHA QAT NUK MUND T BOJN MENCIONI >

< start="137.37" dur="0.267"> T ALL GJITHA ATA Q D NUK MENYNIM B BONIMI NGA >

< start="137.637" dur="0.1"> T ALL GJITHA ATA Q D NUK MENYNUAR B BONIM NGA EMRI >

< start="137.737" dur="0.234"> T ALL GJITHA ATA Q D NUK MENYNIM B BONIMIN NGA EMRI KTU >

< start="137.971" dur="0.033"> T ALL GJITHA AT TH Q D NUK MENYNUAR B BONIM NGA EMRI Q TH PJESA >

< start="138.004" dur="0.334"> T ALL GJITHA QAT NUK M MSOHEN MENYNIMI BOEING NGA EMRI QAT PJESA E >

< start="138.338" dur="0.2"> BOEING NGA EMRI QAT PJESA E >

< start="138.538" dur="0.1"> BOEING NGA EMRI QAT PJESA E THE >

< start="138.638" dur="0.067"> BOEING NGA EMRI QAT PJESA E BILIT >

< start="138.705" dur="0.233"> BOEING NGA EMRI QAT PJESA E BILIT ishte >

< start="138.938" dur="0.267"> BOEING NGA EMRI QAT NDIKON PJESN E BARI >

< start="139.205" dur="0.167"> BOEING NGA EMRI QAT PJESA E BARI U DUHET >

< start="139.372" dur="0.2"> BOEING NGA EMRI Q TH PJESA E BILIT DUHET T TO DREJT >

< start="139.572" dur="0.2"> Fatura ishte domethënëse për direkt >

< start="139.772" dur="0.101"> Fatura ishte e rëndësishme për ndihmë direkte >

< start="139.873" dur="0.133"> Fatura ishte e rëndësishme për të ndihmuar drejtpërdrejt BOEING >

< start="140.006" dur="0.067"> BARLI SHT ME KUJDES T TO NDIHM NDIHM NDRMARRJE BOEING CILN >

< start="140.073" dur="0.367"> Fatura ishte domethënë për të ndihmuar drejtpërdrejt BOEING CILA ISSHT >

< start="140.44" dur="0.1"> Fatura ishte për t'u ndihmuar në mënyrë të drejtpërdrejtë të ndihmojnë BOEING CILA është >

< start="140.54" dur="0.267"> Ndihmoni BOEING CILA ISSHT NDODHUR >

< start="140.807" dur="0.1"> Ndihmoni BOEING QIC JAN po kërkon >

< start="140.907" dur="0.133"> Ndihmë BOEING CILAT JAN JAN SE duke kërkuar 60 dollarë >

< start="141.04" dur="0.067"> Ndihmoni BOEING QH KAN JANEK duke kërkuar 60 miliardë dollarë >

< start="141.107" dur="0.3"> Ndihmoni BOEING CILAT JAN JAN SE duke kërkuar 60 miliardë dollarë në >

< start="141.407" dur="0.301"> Duke kërkuar 60 miliardë dollarë brenda >

< start="141.708" dur="0.133"> Duke kërkuar 60 miliardë dollarë në qeveri >

< start="141.841" dur="0.067"> Duke kërkuar 60 miliardë dollarë në huatë e qeverisë >

< start="141.908" dur="0.167"> Duke kërkuar 60 miliardë dollarë në huatë e qeverisë për >

< start="142.075" dur="0.2"> Duke kërkuar 60 miliardë dollarë në huatë e qeverisë për hapësirën ajrore >

< start="142.275" dur="0.367"> HYRJET E QEVERIS P FORR AEROSPACION >

< start="142.642" dur="0.1"> Huatë e qeverisë për prodhimin e hapësirës ajrore. >

< start="142.742" dur="0.167"> Prodhim industrial. >

< start="142.909" dur="0.2"> Prodhim industrial. >

< start="143.109" dur="0.134"> Prodhim industrial. Hapësira ajrore >

< start="143.243" dur="0.133"> Prodhim industrial. INDUSTRIA E AEROSPACES >

< start="143.376" dur="0.1"> Prodhim industrial. PUNPT E INDUSTRIS A Hapësirë ​​ajrore >

< start="143.476" dur="0.167"> PUNPT E INDUSTRIS A Hapësirë ​​ajrore >

< start="143.643" dur="0.133"> PUNPTIMET E INDUSTRIS A AEROSPACE 2.5 >

< start="143.776" dur="0.167"> PUNPSIMET E INDUSTRIS A Hapësirë ​​ajrore 2.5 MILION >

< start="143.943" dur="0.1"> PUNPSIMI I INDUSTRIS A Hapësinore ajrore 2,5 milion njerëz. >

< start="144.043" dur="0.201"> 2.5 MJET POPULL. >

< start="144.244" dur="0.166"> 2.5 MJET POPULL. DYJA >

< start="144.41" dur="0.167"> 2.5 MJET POPULL. PUN EMT E PUNSUARA >

< start="144.577" dur="0.134"> 2.5 MJET POPULL. POTR PUNPSUESIT 153,000 >

< start="144.711" dur="0.1"> 2.5 MJET POPULL. POTR PUNSUAR 153,000 NJERZ. >

< start="144.811" dur="0.167"> POTR PUNSUAR 153,000 NJERZ. >

< start="144.978" dur="0.133"> POTR PUNSUAR 153,000 NJERZ. DHE >

< start="145.111" dur="0.067"> POTR PUNSUAR 153,000 NJERZ. DHE SI >

< start="145.178" dur="0.3"> POTR PUNSUAR 153,000 NJERZ. DHE SI JU >

< start="145.478" dur="0.134"> POTR PUNSUAR 153,000 NJERZ. DHE SI DUHET >

< start="145.612" dur="0.2"> POTR PUNSUAR 153,000 NJERZ. DHE SI DUHET T EX PRON, >

< start="145.812" dur="0.334"> POTR PUNSUAR 153,000 NJERZ. DHE SI DUHET T EX PRON, KJO >

< start="146.146" dur="0.166"> DHE SI DUHET T EX PRON, KJO >

< start="146.312" dur="0.134"> DHE SI DUHET TP PRON, KISTU 2 $ >

< start="146.446" dur="0.167"> DHE SI DUHET T EX PRON, KET 2 TRILLION $ >

< start="146.613" dur="0.166"> DHE SI DUHET T EX PRON, KJO STIMULAR 2 TRILION $ >

< start="146.779" dur="0.101"> DHE SI DUHET TP PRON, KACKTU PAKETN STIMULUSE TULL $ 2 TRILLION >

< start="146.88" dur="0.233"> 2 dollarë pako stimuluese >

< start="147.113" dur="0.034"> 2 dollarë duke bërë paketimin e stimulit >

< start="147.147" dur="0.467"> 2 dollarë paketim stimulues duke bërë një >

< start="147.614" dur="9.142"> 2 dollarë paketim stimulues duke bërë një të madhe >

< start="156.756" dur="0.434"> 2 dollarë paketim stimulues duke bërë një ndikim të madh >

< start="157.19" dur="0.334"> 2 dollarë paketim stimulues duke bërë një ndikim të madh në >

< start="157.524" dur="0.367"> 2 dollarë paketim stimulues duke bërë një ndikim të madh në mur >

< start="157.891" dur="0.233"> Bërja e një ndikimi të madh në mur >

< start="158.124" dur="0.1"> Bërja e një ndikimi të madh në Rrugën e Murit. >

< start="158.224" dur="0.234"> STREET. >

< start="158.458" dur="0.1"> STREET. COMING >

< start="158.558" dur="0.133"> STREET. Duke ardhur jashtë >

< start="158.691" dur="0.067"> STREET. VDEKJE TA GJITHA >

< start="158.758" dur="0.2"> STREET. VEPRIMI GJITHA ISSHT >

< start="158.958" dur="0.067"> STREET. VEPRIMI I PARA SHT MIR >

< start="159.025" dur="0.3"> STREET. VLERAI GJITHA ISSHT DITA E MIRA >

< start="159.325" dur="0.201"> VLERAI GJITHA ISSHT DITA E MIRA >

< start="159.526" dur="0.1"> VAZHDIMI GJITHA ISSHT DITA E MIRA SINCE >

< start="159.626" dur="0.1"> VAZHDIMI GJITHA ISSHT DITA MEST MIR Q SNI 1933. >

< start="159.726" dur="0.267"> SINCE 1933. >

< start="159.993" dur="0.066"> SINCE 1933. DITA E PASUR >

< start="160.059" dur="0.167"> SINCE 1933. DITA E PASUR >

< start="160.226" dur="0.067"> SINCE 1933. TENA DERI N AN TJERA >

< start="160.293" dur="0.133"> SINCE 1933. DITA E SHQIPESTRISEST N VET 1200 >

< start="160.426" dur="0.234"> DETYR U Deri në një tjetër 1200 >

< start="160.66" dur="0.067"> DITA DERI N AN 1200 PIKA >

< start="160.727" dur="0.2"> DITA E DYT 1200 N AN 1200 PIKA N PO >

< start="160.927" dur="0.067"> DITA DERI N 1200 PIKA N IN DREJT >

< start="160.994" dur="0.3"> DITA E DYT AN N PO 1200 PIKA N PO T R DREJT TANI >

< start="161.294" dur="0.334"> DITA DERI N AN 1200 PIK NIN BOEING TIGH DREJT TANI >

< start="161.628" dur="0.233"> PIKA N IN BOTING TIGH DREJT TANI >

< start="161.861" dur="0.034"> PIKA N IN T R DREJT TANI T BO BOEING >

< start="161.895" dur="0.066"> PIKTST N R T DREJT N TANI BOOK BOOK SHT >

< start="161.961" dur="0.1"> PIKTST N R T R DREJT N TANI T ST NDRMARRJES TE BOEING UP >

< start="162.061" dur="0.234"> PIKT N R T R DHNAT TANI T BO BOOKIT TANI SHT NGA 29% >

< start="162.295" dur="0.334"> PIKTST N R T R DREJT N TANI PASURIA E BOEING ESHT EXPEDIA 29% >

< start="162.629" dur="0.267"> STOCK USHT EXPEDIA 29% >

< start="162.896" dur="0.066"> STOCK USHT SHUM EKSPEDIA 29% E TJERA >

< start="162.962" dur="0.134"> STOCK USHT SHUMP EKSPEDIA 29% E TJERA SHUMU SHUM >

< start="163.096" dur="0.167"> Stock is Up 29% EXPEDIA KOMPANIA E TJERA E HUGE >

< start="163.263" dur="0.6"> STOCK USHT U SHPENZONI 29% EKSPEDIA TOT TJERA KOMPANIA E HUGE Lokalisht >

< start="163.863" dur="0.167"> KOMPANIA T H TJERA T SHUM Lokalisht >

< start="164.03" dur="6.106"> KOMPANIA E SHUM e SHUM LOCALisht Deri më tani >

< start="170.136" dur="0.067"> KOMPANIA E TJERA E HUGE Lokalisht Deri në 12% >

< start="170.203" dur="0.367"> KOMPANIA E TJERA E HUGE Lokalisht Deri në 12% DHE >

< start="170.57" dur="0.3"> KOMPANIA E TJERA E SHUM VETALL 12% DHE EDHE >

< start="170.87" dur="0.1"> KOMPANIA E TJERA E SHNDETSHME Lokalisht Deri në 12% DHE EDHE E >

< start="170.97" dur="0.267"> KOMPANIA E TJERA E SHUM VETALL 12% DHE EDHE E GJYKATS >

< start="171.237" dur="0.1"> KOMPANIA E SHUM e SHUM LOCALisht Deri në 12% DHE EDHE E GJYKATA N. >

< start="171.337" dur="0.167"> Deri në 12% DHE EDHE T GJYKATA N. >

< start="171.504" dur="0.134"> Deri në 12% DHE EDHE E GJYKATA N IN >

< start="171.638" dur="0.267"> Deri në 12% DHE EDHE E GJYKATA N TR TRAVEL >

< start="171.905" dur="0.066"> Deri në 12% DHE EDHE T CO GJYKATA N S SEKTORIN E TRAVELIT, >

< start="171.971" dur="0.267"> Deri në 12% DHE EDHE T CO GJYKATAVE N IN SEKTORIN E TRAVELIT, DHE >

< start="172.238" dur="0.334"> Deri në 12% DHE EDHE T CO GJYKATAVE N IN SEKTORIN E M TRSIMIT, DHE PVERRGJITHSHME >

< start="172.572" dur="0.2"> SEKTORI I TRAVELIT, DHE PVERRGJITHSHME >

< start="172.772" dur="0.067"> SEKTORI I TRAVELIT, DHE PVERRGJITHSHME >

< start="172.839" dur="0.067"> SEKTORI I TRAVELIT, DHE PVERRGJIGJE DOW >

< start="172.906" dur="0.133"> SEKTORI I TRAVELIT, DHE P ORGJITHSHME ISHTE DOW >

< start="173.039" dur="0.1"> SEKTORI I TRAVELIT, DHE P ORGJITHSHME DOW ISHTE >

< start="173.139" dur="0.267"> SEKTORI I TRAVELIT, DHE P ORGJITHSHME DOW ISHTE RRETH >

< start="173.406" dur="0.367"> SEKTORI I TRAVELIT, DHE PVERRGJITHSHME D DSHKUAR ASSHT RRETH 11% >

< start="173.773" dur="0.1"> SEKTORI I TRAVELIT, DHE PVERRGJIGJE D THESHTIMI U DHNI P 11R 11% PRMB >

< start="173.873" dur="0.167"> DOW ISHTE RRETH 11% PRMBAJTJ >

< start="174.04" dur="0.1"> DERI U DHNI RRETH 11% PR T TIJ >

< start="174.14" dur="0.267"> DOW DUHET RRETH 11% PVERRFUNDUAR TJETN E TIJ >

< start="174.407" dur="0.134"> DOW DUHET RRETH 11% PVERR TJET TAST PARA >

< start="174.541" dur="0.233"> DOW DUHET RRETH 11% PVERR TJET TREGTIMIN E KTU >

< start="174.774" dur="0.267"> TRAJTIMI I TRET I TIJ >

< start="175.041" dur="0.1"> KIST SESIONET E TRET TREGTARE. >

< start="175.141" dur="0.267"> SEANCA. >

< start="175.408" dur="0.067"> SEANCA. BOEING >

< start="175.475" dur="0.2"> SEANCA. BOEING KA >

< start="175.675" dur="0.1"> SEANCA. Boksi ka zyrtarisht >

< start="175.775" dur="0.1"> SEANCA. BOEING KA QEN ZYRT ZYRT >

< start="175.875" dur="0.2"> BOEING KA QEN ZYRT ZYRT >

< start="176.075" dur="0.067"> BOEING-u Mbyll zyrtarisht >

< start="176.142" dur="0.067"> BOEING KA QENI ZYRTAR T GJITHA >

< start="176.209" dur="0.1"> BOEING-u MUND T SHPALL ZYRT T GJITHA >

< start="176.309" dur="0.467"> BOEING KA QENI ZYRTAR T ALL GJITHA T OF GJITHA >

< start="176.776" dur="0.033"> BOEING-u MUND T ZI SHPENZON T ALL GJITHA FAKTET E TIJ >

< start="176.809" dur="0.167"> BOEING KA QEN ZYRTAR T ALL GJITHA T OF NDRMARRJEN E TYRE N IN >

< start="176.976" dur="0.167"> VDES T ALL GJITHA FAKTET E TYRE N IN >

< start="177.143" dur="0.2"> VDES T ALL GJITHA FAKTET E TYRE N IN >

< start="177.343" dur="0.134"> VDES T ALL GJITHA FAKTET E TIJ N IN VERI VERI >

< start="177.477" dur="0.133"> VDES T ALL GJITHA FAKTET E TIJ N IN SHQIPN VERIORE >

< start="177.61" dur="0.1"> ZBITON T ALL GJITHA FAKTET E TIJ N IN VERI VERI >

< start="177.71" dur="0.334"> VERI VEREZE SHQIP >

< start="178.044" dur="0.1"> VERIU I VERTET SHTETI CORONAVIRUS. >

< start="178.144" dur="0.2"> Koronavirusit. >

< start="178.344" dur="0.167"> Koronavirusit. OUR >

< start="178.511" dur="0.2"> Koronavirusit. AVIACIONI TONA >

< start="178.711" dur="0.067"> Koronavirusit. SPECIALISTI I AVIACIONIT TONA >

< start="178.778" dur="0.1"> Koronavirusit. GLEN SPECIALET E AVIACIONIT TONA >

< start="178.878" dur="0.2"> GLEN SPECIALET E AVIACIONIT TONA >

< start="179.078" dur="0.067"> FORCA E DYQSIS AV SI AVIACIONIT TONA >

< start="179.145" dur="0.2"> FORCA E AVIACIONIT TONA GLEN FORT SPECIALIST ISHTE >

< start="179.345" dur="0.034"> FORCA E AVIACIONIT TONA GLEN FORC SPECIALISTIKE është e bashkuar >

< start="179.379" dur="0.233"> FORCA E DYQANIT T AV SPIJORS T AV AVIACIONIT T IS BASHKSIS US JAN >

< start="179.612" dur="0.1"> FORCA E MJEDISIT T AV SPIJORS S AV AVIACIONIT T IS BASHKSISHT TANI TANI >

< start="179.712" dur="0.234"> FORCA E MJEDISIT T AV SPIJOR AVS TI AVIACIONIT T IS BASHKSIS JO TANI është duke bashkuar SHBA >

< start="179.946" dur="0.2"> FORKA është duke u bashkuar me NGJARJEN TONA TANI >

< start="180.146" dur="0.167"> FORKA JOSHT BASHKSISHT N US NDRMARRJEN TANI TANI >

< start="180.313" dur="0.133"> FORKA ISSHT LE BASHKSIMI N US NGJARJE TANI N US RREGULLIM >

< start="180.446" dur="0.101"> FORKA JOSHT LE BASHKSIMI N US NGJARJE TANI N BE RREGULLIM >

< start="180.547" dur="0.2"> FORK-u është duke u bashkuar me NESH TUAJ NENI RAPORTIMI P ONR KTO >

< start="180.747" dur="0.066"> FORK-u është duke u bashkuar me NESH TUAJ NENI RAPORTI P ONR KTU PR >

< start="180.813" dur="0.334"> FORK-u është duke u bashkuar me NESH TUAJ NENI RAPORTIMI PISR KTO >

< start="181.147" dur="0.2"> JAN RAPORTIMI P THR KT P FORR >

< start="181.347" dur="0.134"> JANI RAPORTIMI P THR KT P FORRFUNDIM >

< start="181.481" dur="0.167"> JANE RAPORTIMI P THR KT KUPTIMIN E VET >

< start="181.648" dur="0.066"> JANI RAPORTIMI P THR KT DITT E VETM T CO KUPTUAR >

< start="181.714" dur="0.234"> JANI RAPORTIMI N TH K FORT FOR P FORR DITN E VETM T CO KUPTIMIT DHE >

< start="181.948" dur="0.067"> JANI RAPORTIMI P THR KT FOR P FORR DITN E VETM TUP SHUMSIS AND DHE PUTRPARA >

< start="182.015" dur="0.333"> JANI RAPORTIMI P THR KT FOR P FORR DITN E VETM TUP KUPTIMIT DHE PUTR T >

< start="182.348" dur="0.267"> DITET E VETM T CO KUFIZUAR DHE PUTR >

< start="182.615" dur="0.134"> DITT E VET COM TUP KUFIZUAR DHE PUTRFITIMIN >

< start="182.749" dur="0.066"> DITET E VETM T CO KUFIZUAR DHE PUTR PAKETEN E STIMULUSIT >

< start="182.815" dur="0.167"> DITET E VETM T CO KUFIZUAR DHE PAKETA E STIMULUSIT SI >

< start="182.982" dur="0.334"> DITT E VETM TUP KUFIZUAR DHE PAKETA E STIMULARIT JAN BE QENA >

< start="183.316" dur="0.267"> PAKETA STIMULLORE HSHT QENI >

< start="183.583" dur="0.067"> Paketa STIMULUSE JANAS PASUR, >

< start="183.65" dur="0.133"> PAKETA E STIMULLIT JAN P PASUR, WHFARAT >

< start="183.783" dur="0.1"> PAKETA E STIMULLIT JANED PASURISHT, ATFAR IM NDIKIMI >

< start="183.883" dur="0.1"> PAKETA STIMULUSE JAN BE PASURISHT, WHFAR NDIKIMI DO T BNI >

< start="183.983" dur="0.234"> Paketa STIMULUSE JAN BE PASURISHT, ATFAR IM NDIKIMI DO T DO >

< start="184.217" dur="0.2"> PASUR, ,FAR IM NDIKIMI DO T KET >

< start="184.417" dur="0.1"> PASUR, ,FAR IM NDIKIMI DO T TH KET >

< start="184.517" dur="0.501"> PASQYRUAR, IMFAR IM NDIKIMI DO T KET >

< start="185.018" dur="3.036"> PASQYRUAR, IMFAR IM NDIKIMI DO T TH KET P FORR BOEING >

< start="188.054" dur="0.134"> PASQYRUAR, IMFAR IM NDIKIMI DO T TH KET P FORR PUN BOSIMIN E PUNVE? >

< start="188.188" dur="0.166"> KENI P BOR PUNT E BOEING? >

< start="188.354" dur="0.067"> KENI P BOR PUNT E BOEING? >> >

< start="188.421" dur="0.334"> KENI P BOR PUNT E BOEING? >> >

< start="188.755" dur="0.066"> KENI P BOR PUNT E BOEING? >> T WH GJITHA >

< start="188.821" dur="0.267"> KENI P BOR PUNT E BOEING? >> IDEA E BOT >

< start="189.088" dur="0.067"> KENI P BOR PUNT E BOEING? >> IDEA E BOTS ISSHT >

< start="189.155" dur="0.334"> KENI P BOR PUNT E BOEING? >> IDEA E PRGJITHSHME SHT TO >

< start="189.489" dur="0.434"> KENI P BOR PUNT E BOEING? >> IDEA E PRGJITHSHME TOSHT TO T MBIJET >

< start="189.923" dur="0.2"> >> IDEA E PRGJITHSHME TOSHT TO T MBIJET >

< start="190.123" dur="0.1"> >> IDEA E PRGJITHSHME TOSHT TO T MBIJET >

< start="190.223" dur="0.133"> >> IDEA E PRGJITHSHME TOSHT TO T MBIJET BOEING >

< start="190.356" dur="0.201"> >> IDEA E PRGJITHSHME TOSHT TO T MBIJET PUNSVE T BO BOEING >

< start="190.557" dur="0.033"> >> IDEA TO GJITHA TOSHT IS T MBIJET PUNS S W PUNVE T BO BOEING >

< start="190.59" dur="0.267"> >> IDEA E PRGJITHSHME TOSHT TO T MBIJET PUNSVE T BO BOEING PUNS AS >

< start="190.857" dur="0.167"> PUNT E PUNSVE T BOEING AS >

< start="191.024" dur="0.233"> PUNT E BOEINGS që punojnë ashtu si >

< start="191.257" dur="1.869"> PUNT E BOEING PUN BOS SI SHT >

< start="193.126" dur="0.4"> PUNT E PUNS S PUNS SI TOSHT T GJITHA >

< start="193.526" dur="0.367"> PUNT E BOEING PUNIMIT SI DUHET T BNI >

< start="193.893" dur="0.401"> PUNT E PUNS S PUNS SI TOSHT TO T PRANI >

< start="194.294" dur="0.1"> PUNT E BOEING PUNON SI ITSHT TO T TO B TONI T TJERA >

< start="194.394" dur="0.3"> ISSHT T TO P MERPAROJ TJERA >

< start="194.694" dur="0.067"> ISSHT T TO PRMBYNI PUNSUES TTHER TJERA >

< start="194.761" dur="0.167"> ISSHT T TO P MERNDESHT PUN EMSUESE TTHER TJERA T TO >

< start="194.928" dur="0.066"> ISSHT T TO PRNDESHT PUN EMSUESE TJERA T TO PUNS >

< start="194.994" dur="0.301"> ISSHT T TO PRPAROJN EM PUNSUESE TJERA T TO PUNOJN FOR >

< start="195.295" dur="0.467"> ISSHT T TO PRDORET PUNSITTHER TJERA T TO PUNOJN FOR P FORR >

< start="195.762" dur="0.333"> ISSHT T TO PRDORET PUNSITTHER TJERA T TO PUNOJN DISA >

< start="196.095" dur="6.974"> PUNT E PUN TOS P WR DISA >

< start="203.069" dur="0.567"> PUNT E PUNS PR DISA 17,000 >

< start="203.636" dur="0.267"> PUNT E PUNS PR DISA 17,000 FURNIZUES >

< start="203.903" dur="0.401"> PUNT P TOR PUN P FORR DISA 17,000 FURNIZUAR QE >

< start="204.304" dur="0.1"> PUNT P TOR PUN P FORR DISA 17,000 FURNIZUAJ Q BN >

< start="204.404" dur="0.233"> 17,000 FURNIZUAR QAT BNJ >

< start="204.637" dur="0.1"> 17,000 FURNIZUAR QAT B MN PJES >

< start="204.737" dur="0.134"> 17,000 FURNIZUAR QAT BAKEN PJES DHE >

< start="204.871" dur="0.167"> 17,000 FURNIZUAR QAT BAKEN PJES DHE TV DHNIEN >

< start="205.038" dur="0.2"> 17,000 FURNIZUAR QAT B MN PJES DHE TV BN SH SERVRBIME >

< start="205.238" dur="0.1"> 17,000 FURNIZUAR QAT B MN PJES DHE TV BN SHRBIME P FORR >

< start="205.338" dur="0.234"> PJESA DHE SHVRBIMET SH SERVRBIME P FORR >

< start="205.572" dur="0.066"> PJESA DHE SHVRBIMET SH SERVRBIME P BOR BOEING >

< start="205.638" dur="0.067"> PJESA DHE SHVRBIMET SH SERVRBIMET P BOR BOEING TO >

< start="205.705" dur="0.267"> PJESA DHE SHVRBIMET SH SERVRBIME P BOR BOEING T TO MBIJEN >

< start="205.972" dur="0.3"> PJESA DHE SHVRBIMET SH SERVRBIME P BOR BOEING T TO MBIJET PUNS. >

< start="206.272" dur="0.234"> BOEING T TO MBIJET PUNS. >

< start="206.506" dur="0.067"> BOEING T TO MBIJET PUNS. AGAIN >

< start="206.573" dur="0.066"> BOEING T TO MBIJET PUNS. KUNDR ATA Q >

< start="206.639" dur="0.167"> BOEING T TO MBIJET PUNS. RRETH QE ATSHT >

< start="206.806" dur="0.134"> BOEING T TO MBIJET PUNS. KUNDR ATA Q IS SHT >

< start="206.94" dur="0.2"> BOEING T TO MBIJET PUNS. KUNDR ATA Q IS SHT E PRGJITHSHME >

< start="207.14" dur="0.367"> BOEING T TO MBIJET PUNS. KUNDR ATA Q IS SHT IDEA E PRGJITHSHME >

< start="207.507" dur="0.2"> KUNDR ATA Q IS SHT IDEA E PRGJITHSHME >

< start="207.707" dur="0.033"> KUNDR ATA Q IS SHT IDEA E PRGJITHSHME POR >

< start="207.74" dur="0.1"> PARA QE THSHT IDEA E PRGJITHSHME POR I >

< start="207.84" dur="0.267"> KUNDR ATA Q IS SHT IDEA E PRGJITHSHME, por unë e di >

< start="208.107" dur="0.034"> KUNDR ATA Q IS THESHT IDEA E PRGJITHSHME, por unë e di që këtu >

< start="208.141" dur="0.167"> KUNDR ATA Q IS THESHT IDEA E PRGJITHSHME, por unë e di se është >

< start="208.308" dur="0.367"> KUNDR ATA Q IS SHT IDEA E PRGJITHSHME, por unë e di se A është >

< start="208.675" dur="0.066"> KUNDR ATA Q IS THESHT IDEA E PRGJITHSHME, por unë e di se është shumë >

< start="208.741" dur="0.334"> KUND THR ATA Q IS THESHT IDEA E PRGJITHSHME, por unë e di se është shumë >

< start="209.075" dur="0.334"> POR unë e di se këtu është shumë >

< start="209.409" dur="0.1"> POR unë e di se këtu është një shumë e paqëndrueshme >

< start="209.509" dur="0.1"> POR unë e di se këtu është një shumë e amonuar e paqëndrueshmërisë >

< start="209.609" dur="0.1"> POR Unë e di se këtu është një shumë e paqëndrueshme AMONG TJERA >

< start="209.709" dur="0.267"> NERVOUSNESS AMONG TJERA >

< start="209.976" dur="0.167"> NERVOUSNESS SHUM AVIACION T TJERA >

< start="210.143" dur="0.1"> NERVOUSNESS KOMPANIVE T TJERA TI AVIACIONIT >

< start="210.243" dur="0.1"> NERVOUSNESS NDR KOMPANIVE T AV TJERA T AV AVIACIONIT QE >

< start="210.343" dur="0.1"> NERVOUSNESS NDR KOMPANIVE TTHER TJERA TI AVIACIONIT QE JANE >

< start="210.443" dur="0.2"> KOMPANIVE TI AVIACIONIT QAT JAN >

< start="210.643" dur="0.067"> KOMPANIVE T AV AVIACIONIT QAT NUK JAN >

< start="210.71" dur="0.2"> KOMPANIVE TI AVIACIONIT QE NUK JAN N >

< start="210.91" dur="0.501"> KOMPANIVE TI AVIACIONIT QAT NUK JAN IN N TH KT >

< start="211.411" dur="16.516"> KOMPANIVE T AV AVIACIONIT QAT NUK JAN IN N TH KATT DREJT >

< start="228.494" dur="0.634"> I >

< start="229.128" dur="0.167"> E QENJES >

< start="229.295" dur="0.1"> T BE FURNIZUAR BEVE T BE QEN >

< start="229.395" dur="0.134"> E FITUESIT T FURNIZUESVE T >

< start="229.529" dur="0.167"> E TING GJITHA FURNIZUESIT N BOEING >

< start="229.696" dur="0.1"> E TING GJITHA FURNIZUES T TO BOEING WHO >

< start="229.796" dur="0.167"> JAN FURNIZUES T TO BASHKSIS KUSH >

< start="229.963" dur="0.166"> QENI FURNIZUES T TO BUJQSIS WH QO JAN >

< start="230.129" dur="0.167"> T BE BN FURNIZUES T TO BOEING KUSH JAN MIR >

< start="230.296" dur="0.334"> T BE BN S FURNIZUES T TO BUJQSISO QO JAN W MIRONSOHEN NSE >

< start="230.63" dur="0.1"> T BN S FURNIZUES T TO BESIMIT T CIL WT JAN W MONNYROHEN N IFSE >

< start="230.73" dur="0.2"> T BE BN FURNIZUES T TO BESIMIT TO CILRET JAN W MSOHEN N IFSE KAN MUND >

< start="230.93" dur="0.1"> T BE B SN FURNIZUES T TO BESIMIT TO CIL WT JAN W M WSOHEN N IFSE JANU TU BHET >

< start="231.03" dur="0.267"> JAN W ONSHT W MIRSE N IFSE DO T CO BNI >

< start="231.297" dur="0.1"> JAN W MONSOHEN N IFSE DO T CO PRFshihen. >

< start="231.397" dur="0.167"> Përfshirë. >

< start="231.564" dur="0.067"> Përfshirë. NE >

< start="231.631" dur="0.267"> Përfshirë. NE JEMI >

< start="231.898" dur="0.133"> Përfshirë. JEMI FEMIJET >

< start="232.031" dur="0.1"> Përfshirë. JEMI ende duke pritur >

< start="232.131" dur="0.034"> Përfshirë. JEMI ende duke pritur >

< start="232.165" dur="0.333"> Përfshirë. JEMI ende duke pritur për një >

< start="232.498" dur="0.367"> Përfshirë. JEMI ende duke pritur për shumë >

< start="232.865" dur="0.167"> JEMI ende duke pritur për shumë >

< start="233.032" dur="0.134"> JEMI ende duke pritur për shumë >

< start="233.166" dur="0.067"> JEMI ende duke pritur për shumë detaje >

< start="233.233" dur="0.166"> JEMI QILL T PRITEM P FORR SHUM DETAJE DHE >

< start="233.399" dur="0.067"> JEMI Q WA T PRITEM P FORR SHUM DETAJE DHE TIJ >

< start="233.466" dur="0.2"> JEMI QILLNI PRITJEN PR SHUMET DETAJE DHE T S THIJEN >

< start="233.666" dur="0.401"> JEMI Q WA T PRITEM P FORR SHUM DETAJE DHE T S GJITHA SHTEN >

< start="234.067" dur="0.2"> TET DETAJEVE DHE T S GJITHA thonë ata >

< start="234.267" dur="0.067"> E DETAJEVE DHE TA SHENI DEVESTIN >

< start="234.334" dur="0.066"> E DETAJEVE DHE ATA SIKONIN DEVA SHT >

< start="234.4" dur="0.167"> E DETAJEVE DHE TYRE Thonë se DEVESTA INSHT >

< start="234.567" dur="0.434"> E DETAJEVE DHE TYRE Thonë se DEVESTA INSHT N >

< start="235.001" dur="0.067"> E DETAJEVE DHE TYRE thonë se DEVESTA INSHT N D DETAJE >

< start="235.068" dur="0.233"> E DETAJEVE DHE TI GJITHA SHQYRTIMI ISSHT N THE DETAJE DHE >

< start="235.301" dur="0.2"> DEVA ISSHT N D DETAJE DHE >

< start="235.501" dur="0.067"> DEVA ISSHT NET DETAJE DHE QE >

< start="235.568" dur="0.1"> DEVA ISSHT N D DETAJE DHE Q IS SHT >

< start="235.668" dur="0.2"> DEVA ISSHT NET DETAJE DHE QE SHT >

< start="235.868" dur="0.301"> DEVA ISSHT N D DETAJE DHE ISSHT PYETJE. >

< start="236.169" dur="0.2"> Kjo është pyetja. >

< start="236.369" dur="0.067"> Kjo është pyetja. ÇFARË >

< start="236.436" dur="0.1"> Kjo është pyetja. CFARE JANE >

< start="236.536" dur="0.2"> Kjo është pyetja. CFARË JANË ATO >

< start="236.736" dur="0.033"> Kjo është pyetja. FAR A JAN TH KOSTO DETAJE >

< start="236.769" dur="0.234"> Kjo është pyetja. FAR JAN TH KOSTO DETAJE AT >

< start="237.003" dur="0.4"> Kjo është pyetja. FAR A JAN TH KOSTO DETAJE N AT KTO >

< start="237.403" dur="0.234"> FAR A JAN TH KOSTO DETAJE N AT KTO >

< start="237.637" dur="0.1"> FAR A JAN TH KOSTOJ DETAJE N TH K POTINT PIK?? >

< start="237.737" dur="0.2"> POINT? >

< start="237.937" dur="0.034"> POINT? ALL >

< start="237.971" dur="0.1"> POINT? GJITHA NE >

< start="238.071" dur="0.167"> POINT? T ALL GJITHA T K DIN >

< start="238.238" dur="0.1"> POINT? T ALL GJITHA E DINI ISSHT >

< start="238.338" dur="0.367"> POINT? T ALL GJITHA E DINI ISSHT QE >

< start="238.705" dur="0.267"> POINT? T ALL GJITHA E DINI ISSHT Q TH WASHINGTON >

< start="238.972" dur="0.2"> T ALL GJITHA E DINI ISSHT Q TH WASHINGTON >

< start="239.172" dur="0.133"> T ALL GJITHA T K DINI ISSHT QAT WASHINGTON POST >

< start="239.305" dur="0.067"> T ALL GJITHA E DINI ISSHT KATTO RAPORTI POSH WASHINGTON >

< start="239.372" dur="0.1"> T ALL GJITHA E DINI ISSHT Q TH RAPORTI POSTR WASHINGTON POST DHE >

< start="239.472" dur="0.067"> T ALL GJITHA E DINI ISSHT QAT RAPORTI DHE POSHTI I WASHINGTON POST >

< start="239.539" dur="0.3"> T ALL GJITHA E DINI ISSHT QAT RAPORTI POSH WASHINGTON DHE ATA JAN >

< start="239.839" dur="0.334"> T ALL GJITHA E DINI ISSHT KATTO RAPORTI POSH WASHINGTON DHE ato janë këtu >

< start="240.173" dur="0.167"> RAPORTI I POSTIT DHE ATA JANE KETE >

< start="240.34" dur="0.066"> RAPORTI I POSHT THESIS AND DHE ATA JAN K ONTU >

< start="240.406" dur="0.134"> RAPORTI I POSTIMIT DHE ATA JANE K ONTU >

< start="240.54" dur="0.133"> RAPORTI I POSTIMIT DHE ATA JAN ON N ON GRUPIN >

< start="240.673" dur="0.434"> RAPORTI I POSTIMIT DHE ATA JAN ON NGJARJE N. >

< start="241.107" dur="0.067"> RAPORTI I POSTIMIT DHE ATA JAN ON N ON RRETH N IN WASHINGTON >

< start="241.174" dur="0.2"> RAPORTI I POSTIT DHE ATA JAN THE N ON RRJET N IN WASHINGTON DC >

< start="241.374" dur="0.234"> N GRO GRUPIN N W WASHINGTON DC >

< start="241.608" dur="0.1"> N THE GRUPIN NAL TALKING DC WASHINGTON >

< start="241.708" dur="0.1"> P THER GRUPIN N W WASHINGTON DC duke folur RRETH >

< start="241.808" dur="0.167"> N GRO GRUPIN N W WASHINGTON DC duke folur RRETH >

< start="241.975" dur="0.133"> N GRO GRUPIN N W WASHINGTON DC duke folur rreth 70 dollarëve >

< start="242.108" dur="0.234"> P GROR GRUPIN NAL WASHINGTON DC duke folur rreth 70 Miliardë dollarë >

< start="242.342" dur="0.166"> Duke folur rreth $ 100 Miliard >

< start="242.508" dur="0.134"> Duke folur rreth SO $ 300 Miliardë >

< start="242.642" dur="0.133"> Duke folur rreth $ 300 miliardë ashtu >

< start="242.775" dur="0.134"> Duke folur rreth 70 miliardë dollarë, pra pyetja >

< start="242.909" dur="0.067"> Duke folur rreth 70 miliardë dollarë ashtu që pyetja është, >

< start="242.976" dur="0.233"> Duke folur rreth 70 miliardë dollarë ashtu që pyetja është, është >

< start="243.209" dur="0.367"> Duke folur rreth 70 miliardë dollarë ashtu që pyetja është, është A >

< start="243.576" dur="0.1"> Duke folur rreth 70 miliardë dollarë ashtu që pyetja është, është një 17 >

< start="243.676" dur="0.167"> SI PYETJE ,SHT, A A 17 >

< start="243.843" dur="0.134"> PAS PYETJE ,SHT, ASHT A A 17 P FORR >

< start="243.977" dur="0.3"> PAS PYETJE ,SHT, ASHT A 17 P FORR BOEING >

< start="244.277" dur="0.1"> PAS PYETJE ,SHT, ASHT A A 17 P FORR SHQYRTIMIN E BESIMIT >

< start="244.377" dur="0.167"> PAS PYETJE SHT, ASHT A A 17 P FORR T BO ARDHURUAR NGA BOEING >

< start="244.544" dur="0.2"> P FORR ZBATIM TEC BAZUAR >

< start="244.744" dur="0.1"> P FORR BOEING SI Kornizë BOEING >

< start="244.844" dur="0.2"> P FORR BOEING SI B BONI Kornizën e BOEING KETO >

< start="245.044" dur="0.201"> P FORR BOEING SI B FRNI Kornizën e BOEING AS AS >

< start="245.245" dur="0.133"> PR BOEING SI B FRRNI BOEING Kornizë KJO SI TEMA >

< start="245.378" dur="0.1"> P FORR BOEING SI B BORNI BOEING Kornizë KJO SI THEMELUES ​​DHE >

< start="245.478" dur="0.167"> Kornizë KJO SI TEMA DHE >

< start="245.645" dur="0.167"> Kornizë këtë si ato dhe ato >

< start="245.812" dur="0.2"> Kornizë KJO SI THEMELIMET DHE FURNIZIMI >

< start="246.012" dur="0.033"> Kornizë këtë si temat dhe furnizuesi kështu >

< start="246.045" dur="0.301"> Kornizë KJO SI THEMELUES ​​DHE FURNIZIMI SI >

< start="246.346" dur="0.4"> Kornizë KJO SI THEMELIMET DHE FURNIZIMI N SOSE N ITSE >

< start="246.746" dur="0.1"> Kornizë KJO SI THEMELUES ​​DHE FURNIZIMI SI NDODHET >

< start="246.846" dur="0.2"> FURNIZIMI N IFSE NDODHET >

< start="247.046" dur="0.067"> FURNIZIMI N IFSE NUK KA NDODHET >

< start="247.113" dur="0.134"> FURNIZIMI N IFSE NDODHET P TR 17 >

< start="247.247" dur="0.066"> FURNIZIMI N SOSE NUK KA NDODHEN 17 Miliard >

< start="247.313" dur="0.367"> FURNIZIMI N SOSE NUK KA NDODHEN 17 Miliardë >

< start="247.68" dur="0.1"> FURNIZIMI N IFSE NUK KA NDODHET 17 Miliardë Kredi >

< start="247.78" dur="0.301"> P 17R 17 Miliardë Kredi >

< start="248.081" dur="0.066"> P 17R 17 Miliardë Garancitë e Kredisë >

< start="248.147" dur="0.167"> PUTR 17 Miliarda garanci të kredisë PR >

< start="248.314" dur="0.067"> PUTR 17 Miliardë Garancitë e Kredisë për BOEING, >

< start="248.381" dur="0.267"> PUTR 17 Miliarda Garanci të Kredisë për BOEING, DHE >

< start="248.648" dur="0.3"> GARANCAT P FORR BOEING, DHE >

< start="248.948" dur="0.1"> PARAQITJE P FORR BOEING, DHE DISA >

< start="249.048" dur="0.067"> PARAQITJE P BOR BOEING, DHE DISA SHUM >

< start="249.115" dur="0.067"> Garancitë për BOEING, DHE DISA ELSHT ESHTE >

< start="249.182" dur="0.367"> Garancitë për BOEING, DHE DISA ELSHT SHUM >

< start="249.549" dur="0.1"> GARANCAT P FORR BOEING, DHE DIKA T EL DHNI OSHT O KTU >

< start="249.649" dur="0.233"> DISA SHUM SI KA >

< start="249.882" dur="0.101"> DISA SHPENZONI SSHT O SI KA T S GJITHA >

< start="249.983" dur="0.2"> DISA SHPENZONI OSHT KA T S MUND T MIR. >

< start="250.183" dur="0.167"> Duke folur në rregull. >

< start="250.35" dur="0.1"> Duke folur në rregull. DHE >

< start="250.45" dur="0.066"> Duke folur në rregull. DHE THEN >

< start="250.516" dur="0.267"> Duke folur në rregull. DHE THEN >

< start="250.783" dur="0.034"> Duke folur në rregull. DHE PAS BANESIN >

< start="250.817" dur="0.233"> Duke folur në rregull. DHE THEN BALANCA E >

< start="251.05" dur="0.367"> Duke folur në rregull. DHE THEN BALANCA E KETA >

< start="251.417" dur="0.201"> DHE THEN BALANCA E KETA >

< start="251.618" dur="0.066"> DHE THEN BALANCA E K THT DO >

< start="251.684" dur="0.1"> DHE THEN BALANCA E Q TH DO T BE JET >

< start="251.784" dur="0.134"> DHE PASTAJT E BALANCS SANCE KA DO T BE GJITHA >

< start="251.918" dur="0.067"> DHE PAS PRGJIGJEN E BALLANCS S TH KA DO T BE DUHET T >

< start="251.985" dur="0.3"> DHE PAS PRGJEGJESIMIN E TIJ Q DO T BE DHINGNI N THE >

< start="252.285" dur="0.3"> DO T BE DHNI N THE >

< start="252.585" dur="0.1"> DO T BE GJITHA SHRBIMET, >

< start="252.685" dur="0.1"> DO T BE B GNI FURNIZIMIT, PASTE >

< start="252.785" dur="0.167"> DO T BE B GNI FURNIZUESIT, PASQE >

< start="252.952" dur="0.267"> DO T G GJITHA T S FURNIZUARIT, PASQEN Q MIR PRO >

< start="253.219" dur="0.2"> FURNIZUAR, PASQYT TH QAT MIR >

< start="253.419" dur="0.1"> FURNIZUES, PASQYT QAT PUN PUNBAS >

< start="253.519" dur="0.267"> FURNIZUAR, PASQYTAT QAT MUND T PUNOJN. >

< start="253.786" dur="0.167"> PUNT. >

< start="253.953" dur="0.067"> PUNT. IF >

< start="254.02" dur="0.067"> PUNT. NSE IT >

< start="254.087" dur="0.2"> PUNT. NE QOFTE SE ESHTE >

< start="254.287" dur="0.434"> PUNT. N ITSE JAN IS 17 dollarë >

< start="254.721" dur="0.1"> PUNT. NSE JAN 17 17 Miliard dollarë >

< start="254.821" dur="0.133"> PUNT. N ITSE ISshtë 17 Miliard dollarë Gjithsej >

< start="254.954" dur="0.1"> PUNT. NSE ISshtë 17 Miliard dollarë TOTAL P FORR >

< start="255.054" dur="0.167"> NSE ISshtë 17 Miliard dollarë TOTAL P FORR >

< start="255.221" dur="0.167"> NSE ISshtë 17 Miliard dollarë TOTAL PALR >

< start="255.388" dur="0.267"> NSE ISshtë 17 Miliardë dollarë gjithsej për industrinë >

< start="255.655" dur="0.067"> NSE ISSHT 17 17 Miliardë dollarë gjithsej për DESPITEN E INDUSTRIS >

< start="255.722" dur="0.233"> NSE ISSHT 17 17 Miliardë dollarë gjithsej për DESPITEN E INDUSTRIS >

< start="255.955" dur="0.1"> N ITSE ISSHT 17 17 Miliardë dollarë gjithsej P FORR PESRSHKRIMIN E INDUSTRIS SI KERKONI >

< start="256.055" dur="0.201"> PESRSHKRIMI I INDUSTRIS THE SI KTU >

< start="256.256" dur="0.166"> PESRSHKRIMI I INDUSTRIS THE ASK NGA >

< start="256.422" dur="0.067"> PESRSHKRIMI I INDUSTRIS THE SI KERKONI PARA, >

< start="256.489" dur="0.367"> PESRSHKRIMI I INDUSTRIS THE SI KERKONI PARA, SI >

< start="256.856" dur="0.1"> PESRSHKRIMI I INDUSTRIS THE SI KKTU PARA, SI SHUM M >

< start="256.956" dur="0.801"> PESRSHKRIMI I INDUSTRIS THE SI KKTU NGA PARA, SI DUHET T SHUM >

< start="257.757" dur="0.2"> NGA PARA, SI DIKOJN >

< start="257.957" dur="10.911"> NGA PARA, SI DUHET TILL DO >

< start="268.868" dur="0.067"> NGA PARA, SI DUHET TILL DO SHUM >

< start="268.935" dur="0.334"> NGA PARA, SI DUHET T TH MUND T TH ATA >

< start="269.269" dur="0.3"> NGA PARA, SI DUHET T TH DO T TH BN T RREZIKON >

< start="269.569" dur="0.133"> NGA PARA, SI DUHET T TH MUND T TH KETOJ SI T S DREJT >

< start="269.702" dur="0.267"> NGA PARA, SI DUHET T TH MUND T TH KETO SHTET N S LORTNDN E PASQYTS >

< start="269.969" dur="0.267"> Q G SHKOJN S N S LORTNDN E P BRPUNIMIT >

< start="270.236" dur="0.267"> QAT SHKOJN S N S LORTND OFN E AVIACIONIT T PALSIS >

< start="270.503" dur="0.067"> QE SHKOJN S NORT LIDHJEN E PRODHIMIT TI AVIACIONIT T B PRGJITHSHM >

< start="270.57" dur="0.067"> QE SHKOJN S NORT LIDHJEN E PRODHIMIT TI AVIACIONIT TACK PALSIS N >

< start="270.637" dur="0.2"> QE SHKOJNORT NORT LIDHJEN E PRODHIMIT TI AVIACIONIT TACK PRGJITHSHME N THE >

< start="270.837" dur="0.233"> PRODHIMI I AVIACIONIT N IN >

< start="271.07" dur="0.134"> PRODHIMI I AVIACIONIT N IN BASHKUAR >

< start="271.204" dur="0.1"> PRODHIMI I AVIACIONIT N ST SHTETET E BASHKUARA. >

< start="271.304" dur="0.167"> SHTETET E BASHKUARA. >

< start="271.471" dur="0.1"> SHTETET E BASHKUARA. >> >

< start="271.571" dur="0.1"> SHTETET E BASHKUARA. >> ISHTE >

< start="271.671" dur="0.1"> SHTETET E BASHKUARA. >> ISHTE SHUME >

< start="271.771" dur="0.2"> SHTETET E BASHKUARA. >> ISHTE SHUME BOEING >

< start="271.971" dur="0.034"> SHTETET E BASHKUARA. >> ISHTE SHUME BOEING TOOK >

< start="272.005" dur="0.333"> SHTETET E BASHKUARA. >> ISHTE SHUME BOEING AKK A >

< start="272.338" dur="0.434"> SHTETET E BASHKUARA. >> ISHTE SHUME BOEING P BOR SHUM >

< start="272.772" dur="0.2"> >> ISHTE SHUME BOEING P BOR SHUM >

< start="272.972" dur="0.2"> >> SESHTEN ESHTING BOEING SHUMK një hit i madh >

< start="273.172" dur="0.167"> >> SESHTEN ESHT BO BOEING SHUME NJIT HIT FINANCIAR I HUGE >

< start="273.339" dur="0.067"> >> SESHTEN ESHT BO BOEING SHUME NJIT HIT HIGJ FINANCIARisht ND BR >

< start="273.406" dur="0.1"> >> SESHTEN ESHT BO BOEING SHUM Një HIT HIGJ FINANCIARisht NDR >

< start="273.506" dur="0.2"> HIT FINANCIARisht NDRMJET >

< start="273.706" dur="0.067"> HIT FINANCIARisht ND THER 737 >

< start="273.773" dur="0.133"> HIT FINANCIARisht ND THERMARRJEN 737 >

< start="273.906" dur="0.101"> HIT FINANCIARisht NDR KRIZS 737 MAX >

< start="274.007" dur="0.066"> HIT FINANCIARisht NDR KRISHTIT 737 MAX IN >

< start="274.073" dur="0.334"> HIT FINANCIARisht NDR KRISHTIT 737 MAX në >

< start="274.407" dur="0.334"> 737 KRIZA MAXE N THE >

< start="274.741" dur="0.1"> 737 KRIZA MAXE N THE CORONAVIRUS >

< start="274.841" dur="0.066"> 737 KRIZA MAXE N B POR CORONAVIRUS >

< start="274.907" dur="0.101"> 737 KRIZA MAXE N THE CORONAVIRUS POR M T GJITHA >

< start="275.008" dur="0.267"> 737 KRIZA MAXE N COR CORONAVIRUS POR M O T >

< start="275.275" dur="0.1"> 737 KRIZA MAX N IN CORONAVIRUS POR P THERFUNDUAR >

< start="275.375" dur="0.233"> CORONAVIRUS POR PVERRFUNDUAR >

< start="275.608" dur="0.167"> CORONAVIRUS POR P THR T TRET T L VET >

< start="275.775" dur="0.167"> CORONAVIRUS POR P THER TREGTIN L E PRGJITHSHME >

< start="275.942" dur="0.1"> CORONAVIRUS POR PVERR TJETS Sesione të fundit të tregtimit >

< start="276.042" dur="0.167"> CORONAVIRUS POR P THER T MNYRAT E TRET T S TRAJTIMIT T ST FUNDIT >

< start="276.209" dur="0.167"> TRETI SESIONEVE TREGTARE >

< start="276.376" dur="0.066"> TRETI SESIONEVE TREGTARE .SHT >

< start="276.442" dur="0.067"> TRETI SESIONEVE TREGTARE ISSHT U GJITHA >

< start="276.509" dur="0.3"> TRETI SESIONEVE TREGTARE N U 66%. >

< start="276.809" dur="0.201"> USHT 66%. >

< start="277.01" dur="0.133"> USHT 66%. SI >

< start="277.143" dur="0.134"> USHT 66%. SI DUHET >

< start="277.277" dur="0.233"> USHT 66%. SI DUHET TI >

< start="277.51" dur="0.167"> USHT 66%. SI DUHET TI KARAKTERIZOHET >

< start="277.677" dur="0.233"> SI DUHET TI KARAKTERIZOHET >

< start="277.91" dur="0.267"> SI DUHET TI KARAKTERIZONI BOEING >

< start="278.177" dur="0.067"> SI DUHET TAR KARAKTERIZOHET BUJN FINANCIAR >

< start="278.244" dur="0.034"> SI DUHET TI KARAKTERIZOHET BUJN FINANCIAR AS >

< start="278.278" dur="0.266"> SI DUHET TI KARAKTERIZOHET BUJN FINANCIAR SI A >

< start="278.544" dur="0.267"> BOEING FINANCIARISHT SI A >

< start="278.811" dur="0.1"> BOEING FINANCIARISHT SI KOMPANIA >

< start="278.911" dur="0.101"> BOEING FINANCIARISHT SI E DREJTA KOMPANIA >

< start="279.012" dur="0.2"> BOEING FINANCIARISHT SI T R DREJT COMP KOMPANIA TANI? >

< start="279.212" dur="0.167"> E DREJTA E KOMPANISE TANI? >

< start="279.379" dur="0.133"> E DREJTA E KOMPANISE TANI? >> >

< start="279.512" dur="0.501"> E DREJTA E KOMPANISE TANI? >> BOEING >

< start="280.013" dur="1.468"> E DREJTA E KOMPANISE TANI? >> BOEING ISSHT >

< start="281.481" dur="0.767"> E DREJTA E KOMPANISE TANI? >> Boksi është i qartë >

< start="282.248" dur="0.034"> E DREJTA E KOMPANISE TANI? >> Boksi është hit i qartë >

< start="282.282" dur="0.367"> E DREJTA E KOMPANISE TANI? >> BOEING HSHT C HIT HARRISHT NGA >

< start="282.649" dur="0.2"> >> BOEING HSHT C HIT HARRISHT NGA >

< start="282.849" dur="0.066"> >> Boksi është hit i qartë nga >

< start="282.915" dur="0.201"> >> Boksi është hit i qartë nga MAX >

< start="283.116" dur="0.133"> >> BOEING HSHT HIT I CIARISHT NGA GRUPI MAX >

< start="283.249" dur="0.067"> >> BOEING HSHT HITI I CAKTUAR P BYR KSHTIMIN MAX >

< start="283.316" dur="0.2"> >> BOEING ITSHT HITI I CAKTUAR NGA GRUPI MAX I CILHS >

< start="283.516" dur="0.234"> GRUPI MAX I CILXS >

< start="283.75" dur="0.1"> GRUPI MAX I CILHS LSHT H Zhdukur >

< start="283.85" dur="0.4"> KUJDESI MAX I CILHS KA HAPUR M tepr >

< start="284.25" dur="7.174"> NDRTIMI MAX I CIL HS LSHT L MBETUR NVER A >

< start="291.424" dur="0.267"> GRUPI MAX I CILHS HSHT L KU VDES NVER VIT. >

< start="291.691" dur="0.2"> VDES PER NJE VIT. >

< start="291.891" dur="0.134"> VDES PER NJE VIT. TYRE >

< start="292.025" dur="0.066"> VDES PER NJE VIT. TARGETI I TYRE >

< start="292.091" dur="0.267"> VDES PER NJE VIT. TARGETI I TYRE N TO >

< start="292.358" dur="0.067"> VDES PER NJE VIT. Qëllimi i tyre për t'u marrë >

< start="292.425" dur="0.234"> VDES PER NJE VIT. TARGETI I TYRE T TO BNI KALIN >

< start="292.659" dur="0.4"> VDES PER NJE VIT. TARGETI I TYRE T TO BNI KALUAR >

< start="293.059" dur="0.2"> TARGETI I TYRE T TO BNI KALUAR >

< start="293.259" dur="0.1"> TARGETI I TYRE T TO MUND T PERFITOJ DHE AND >

< start="293.359" dur="0.134"> TARGETI I TYRE P TOR T GJITHA PARA DHE FLIKIMIN >

< start="293.493" dur="0.066"> Q TLLIMI I TYRE T TO MUND T BNI DHNI DHE L FLNDIMIN E RRITJES >

< start="293.559" dur="0.067"> TARGETI I TYRE P TOR T GJITHA KALUAR DHE FLETING RRETH ISSHT >

< start="293.626" dur="0.3"> TARGETI I TYRE P TOR T DHNI P BRGJIGJEN DHE FLETINGRIMI RRETH ISSHT >

< start="293.926" dur="0.334"> TARGETI I TYRE P TOR T MSUAR DHE FLETINGN E PARA ISSHT E MESA >

< start="294.26" dur="0.167"> DHE fluturimi RRETH ISSHT E Mesme >

< start="294.427" dur="0.067"> DHE fluturimi RRETH ISSHT E Mesme >

< start="294.494" dur="0.167"> DHE FLIMI I RREZIKUT THESHT THE E Mesme >

< start="294.661" dur="0.133"> DHE FLUTURA RRETH ISSHT E DYTA E SUMMERIT. >

< start="294.794" dur="0.167"> E SHUMS. >

< start="294.961" dur="0.067"> E SHUMS. NE >

< start="295.028" dur="0.066"> E SHUMS. NE JEMI >

< start="295.094" dur="0.301"> E SHUMS. JEMI TANI >

< start="295.395" dur="0.2"> E SHUMS. JEMI TANI Dëgjim >

< start="295.595" dur="0.133"> E SHUMS. JEMI TANI TA KUGJOJME >

< start="295.728" dur="0.301"> E SHUMS. JEMI TANI T HE RND ITSISHME T IT RI >

< start="296.029" dur="0.2"> JEMI TANI T HE RND ITSISHME T IT RI >

< start="296.229" dur="0.1"> JEMI TANI T HE DHNIJN T RAPORTUAR QE >

< start="296.329" dur="0.1"> JEMI TANI TANI TAR DGJUAR T RE RAPORTUAR QAT KTU >

< start="296.429" dur="0.1"> JEMI TANI T HERDH HENI T IT RAPORTUAR TAT MUND >

< start="296.529" dur="0.4"> JEMI TANI T HERDH HENI T IT RAPORTUAR QAT KA MUND të fillojë >

< start="296.929" dur="0.101"> JEMI TANI T HE DHNI TAR NDRMARRJEN QAT KA MUND T START NX STARTNI PRODHIMIN >

< start="297.03" dur="0.166"> QAT KA MUND T Nisë PRODHIMIN >

< start="297.196" dur="0.067"> QAT NUK MUND T FILLONI PRODHIMIN E >

< start="297.263" dur="0.067"> QAT KA MUND T START NX STARTNI PRODHIMIN E >

< start="297.33" dur="0.233"> ATA MUND T START NX STARTNI PRODHIMIN E MAX >

< start="297.563" dur="0.067"> QAT NUK MUND T ND STARTRNI PRODHIMIN E MAX IN >

< start="297.63" dur="0.334"> ATA MUND T START NX STARTNI PRODHIMIN E MAX N THE IT >

< start="297.964" dur="0.334"> ATA MUND T START NX STARTNI PRODHIMIN E MAX N RENTON >

< start="298.298" dur="0.1"> ATA MUND T START NX STARTNI PRODHIMIN E MAX N RENTON RRETH >

< start="298.398" dur="0.166"> E MAXHIT N R RENTON IT RRETH >

< start="298.564" dur="0.101"> E MAXHIT N IN RENTON IT RRETH N IN >

< start="298.665" dur="0.266"> E MAXHIT N IN RENTON N IT MUND. >

< start="298.931" dur="0.201"> NË MAJ. >

< start="299.132" dur="0.066"> NË MAJ. ATA >

< start="299.198" dur="0.167"> NË MAJ. ATA ISHIN >

< start="299.365" dur="0.134"> NË MAJ. ATA JAN T TARGETING >

< start="299.499" dur="0.066"> NË MAJ. ATA JAN Q TNDRIN T PRANUAR >

< start="299.565" dur="0.267"> NË MAJ. ATA JANE T T KUJTOHEN PRILL, POR >

< start="299.832" dur="0.134"> ATA JANE T T KUJTOHEN PRILL, POR >

< start="299.966" dur="0.1"> ATA JAN T T T KUJTUAR PRISHT POR I >

< start="300.066" dur="0.067"> ATA KAN T Q T PRANOJN AP PRILLIN, por unë mendoj >

< start="300.133" dur="0.2"> ATA JAN T T T KUJTUAR PRISHTINI, por unë mendoj se ne >

< start="300.333" dur="0.4"> Ata kanë qenë duke pritur APRIL por unë mendoj se ne mund të >

< start="300.733" dur="0.434"> Ata kanë qenë duke pritur APRILin, por unë mendoj se ne mund të mbledhim >

< start="301.167" dur="11.545"> Ata kanë qenë duke pritur APRILin, por unë mendoj se ne mund të mbledhim atë >

< start="312.712" dur="0.167"> Unë mendoj se ne mund të mbledh atë që >

< start="312.879" dur="0.066"> Unë mendoj se ne mund të mbledhim atë >

< start="312.945" dur="0.134"> Unë mendoj se ne mund të mbledhim që mund të >

< start="313.079" dur="0.067"> Unë mendoj se mund të mbledhim që mund të fillojë >

< start="313.146" dur="0.2"> Unë mendoj se mund të mbledhim që mund të fillojë koha >

< start="313.346" dur="0.3"> Unë mendoj se mund të mbledhim se mund të fillojë koha që >

< start="313.646" dur="0.1"> Unë mendoj se ne mund të mbledhim që mund të fillojë koha që është >

< start="313.746" dur="0.234"> Mund të fillojë koha që është >

< start="313.98" dur="0.2"> Mund të fillojë koha që po bëhet >

< start="314.18" dur="0.1"> Mund të fillojë koha që është duke u raportuar. >

< start="314.28" dur="0.2"> Duke u raportuar. >

< start="314.48" dur="0.1"> Duke u raportuar. ISHIN >

< start="314.58" dur="0.067"> Duke u raportuar. KAN duke u munduar >

< start="314.647" dur="0.1"> Duke u raportuar. JAN duke u munduar në >

< start="314.747" dur="0.401"> Duke u raportuar. JAN duke u përpjekur për të marrë >

< start="315.148" dur="0.333"> JAN duke u përpjekur për të marrë >

< start="315.481" dur="0.034"> JANI duke u përpjekur për të marrë konfirmimin >

< start="315.515" dur="0.1"> JANI duke u përpjekur për të marrë konfirmimin e >

< start="315.615" dur="0.1"> JANI duke u përpjekur për të marrë konfirmimin e asaj >

< start="315.715" dur="0.067"> JANI duke u përpjekur për të marrë konfirmimin e asaj që tani >

< start="315.782" dur="0.333"> JANI duke u përpjekur për të marrë konfirmimin e asaj që tani dhe >

< start="316.115" dur="0.167"> Konfirmimi i asaj që tani dhe >

< start="316.282" dur="0.067"> Konfirmimi i asaj që tani dhe ai >

< start="316.349" dur="0.1"> Konfirmimi i asaj që tani dhe ai ka >

< start="316.449" dur="0.1"> Konfirmimi i asaj që tani dhe është bërë >

< start="316.549" dur="0.4"> Konfirmimi i asaj që tani dhe ka qenë një >

< start="316.949" dur="0.067"> Konfirmimi i asaj që tani dhe ai ka qenë një pjesë >

< start="317.016" dur="0.2"> Konfirmimi i asaj që tani dhe ka qenë një pjesë e >

< start="317.216" dur="0.101"> Konfirmimi i asaj që tani dhe ai ka qenë një pjesë e >

< start="317.317" dur="0.2"> KA QENI NJE PJESE E TYRE >

< start="317.517" dur="0.1"> KA QENI NJE PJESE E VIRUSIT >

< start="317.617" dur="0.333"> KA QENI NJE PJESE E VIRUSIT DHE >

< start="317.95" dur="0.101"> KA QENI NJE PJESE E VIRUSIT DHE IT >

< start="318.051" dur="0.1"> KA QENI NJE PJES E VIRUSIT DHE DO T BNI >

< start="318.151" dur="0.3"> KA KA QENE NJE PJESE E VIRUSIT DHE DO TA KA QENE >

< start="318.451" dur="0.1"> KA QENI NJE PJESE E VIRUSIT DHE DO TA KA NJE AN >

< start="318.551" dur="0.234"> VIRUS DHE DO TA KA NJ >

< start="318.785" dur="0.133"> VIRUS DHE DO T W KENI NDIKIM >

< start="318.918" dur="0.167"> VIRUSI DHE TI DO T DUHET NDIKIMI KETE >

< start="319.085" dur="0.1"> VIRUSI DHE TI DO T HA DUHET NDIKIMI KETE >

< start="319.185" dur="0.267"> VIRUS DHE TI DO TVE DUHET NDIKIMI KTO K THTO THES >

< start="319.452" dur="0.367"> VIRUSI DHE DO T HA DUHET NDIKIMI K THTO Q SO JAN >

< start="319.819" dur="0.1"> VIRUSI DHE TI DO T DUHET NDIKIMI K SOT KRETO QOS JAN >

< start="319.919" dur="0.234"> NDIKONI K SOT KOSTO QOS JAN >

< start="320.153" dur="0.066"> NDIKONI KERTO KOST JAN LLOJET >

< start="320.219" dur="0.201"> NDIKONI KERTO K THT JAN LLOJET E >

< start="320.42" dur="0.066"> NDIKONI KERTO K THT JAN THE T K GJITHA T GJITJEVE >

< start="320.486" dur="0.401"> NDIKONI K SOTO K THT JAN THE T K GJITHA T GJITJEVE Q >

< start="320.887" dur="0.1"> NDIKONI KERTO KOSTO JAN THE LLOJET E GJETJEVE Q TH HOPEFULLISHT >

< start="320.987" dur="0.2"> LLOJET E GJETJEVE QAT JAN H Shpresoj >

< start="321.187" dur="0.167"> LLOJET E GJETJEVE QAT DO TOP FITOJNOP SHUM >

< start="321.354" dur="0.5"> LLOJET E GJETJEVE QAT SHOQ HRISHT DO T AND DHNI >

< start="321.854" dur="0.1"> Llojet e gjërave që shpresojnë të jenë dhe ato >

< start="321.954" dur="0.067"> Llojet e gjërave që shpresojnë të fitojnë dhe tregu >

< start="322.021" dur="0.334"> Llojet e gjërave që shpresojnë të jenë dhe tregu është >

< start="322.355" dur="0.3"> DO TREGU DHE TREGTI .SHT >

< start="322.655" dur="0.1"> DO TREGU DHE TREGTI EXSHTPR SHPESHT >

< start="322.755" dur="0.301"> DO DHE TREGTI EXSHTPR SHPESHTPR DIKA >

< start="323.056" dur="0.1"> DO TREGU DHE TREGTI ISSHTPR SHPESHT S DISA konfidencë. >

< start="323.156" dur="0.233"> Duke shprehur disa konfidencë. >

< start="323.389" dur="0.1"> Duke shprehur disa konfidencë. BOEING >

< start="323.489" dur="0.1"> Duke shprehur disa konfidencë. Boksi i fundit >

< start="323.589" dur="0.067"> Duke shprehur disa konfidencë. Java e fundit e BOEING >

< start="323.656" dur="0.2"> Duke shprehur disa konfidencë. BOTA E BOTS S VRTET W SI SHT >

< start="323.856" dur="0.067"> Duke shprehur disa konfidencë. BOEING Java e fundit ishte një >

< start="323.923" dur="0.234"> Duke shprehur disa konfidencë. BOEING Java e fundit ishte një nga >

< start="324.157" dur="0.2"> BOEING Java e fundit ishte një nga >

< start="324.357" dur="0.1"> BOEING Java e fundit ishte një nga >

< start="324.457" dur="0.067"> BOEING Java e fundit ishte një nga më të shumtët, >

< start="324.524" dur="0.1"> BOEING Java e fundit ishte një nga më të shumtën, NE >

< start="324.624" dur="0.5"> BOEING Java e fundit ishte një nga më të shumtën, ne kemi >

< start="325.124" dur="0.1"> BOEING Java e fundit ishte një nga më të shumtat, KEMI DOGJE >

< start="325.224" dur="0.201"> BOEING Java e fundit ishte një nga më të shumtën, ne kemi DOGS K HERTU >

< start="325.425" dur="0.267"> MOST SHUM, KEMI DOGJET KTU >

< start="325.692" dur="0.1"> MOST SHUM, KEMI DOGJ HER K HERTU me shpejtësi. >

< start="325.792" dur="0.2"> Shpejt. >

< start="325.992" dur="0.067"> Shpejt. ONE >

< start="326.059" dur="0.066"> Shpejt. NJE NGA >

< start="326.125" dur="0.1"> Shpejt. NJNE E T >

< start="326.225" dur="0.201"> Shpejt. NJNE M SHUM >

< start="326.426" dur="0.1"> Shpejt. NJNE PR NDIKUAR >

< start="326.526" dur="0.3"> NJNE PR NDIKUAR >

< start="326.826" dur="0.033"> NJNE nga kompanitë më të implikuara >

< start="326.859" dur="0.1"> NJNE nga kompanitë më të implikuara në >

< start="326.959" dur="0.101"> NJNE NDRKOMBTARE M IM T IMPACTUARA N ON >

< start="327.06" dur="0.133"> NJNE nga kompanitë më të implikuara në dialog >

< start="327.193" dur="0.067"> NJNE NDRKOMBTARE M IM T IMPACTUARA N ON DYT DHE >

< start="327.26" dur="0.367"> NJNE nga kompanitë më të implikuara në telefon dhe tani >

< start="327.627" dur="0.167"> KOMPANET P ONR DYT DHE TANI >

< start="327.794" dur="0.066"> KOMPANIA P ONR TIAL DHNAT DHE TANI >

< start="327.86" dur="0.1"> KOMPANIA P ONR DIALIN DHE TANI ITSHT >

< start="327.96" dur="0.067"> KOMPANIA P ONR DIALIN DHE TANI ITSHT EDHE, >

< start="328.027" dur="0.167"> KOMPANITET N DYT DHE TANI ITSHT EDHE, TI >

< start="328.194" dur="0.434"> KOMPANITET N DYT DHE TANI ITSHT EDHE, ,SHT >

< start="328.628" dur="0.1"> KOMPANITET N DYT DHE TANI ITSHT EDHE EDHE, ITSHT po fiton >

< start="328.728" dur="0.233"> ISSHT EDHE, ISSHT po fiton >

< start="328.961" dur="0.034"> ISSHT EDHE, ISSHT GSHT FITUESE >

< start="328.995" dur="0.434"> ISSHT EDHE, ISSHT po fiton QUITE A >

< start="329.429" dur="0.6"> ISSHT EDHE, ISSHT G GSHT FITIMI I QUITE NJ QU BIT A >

< start="330.029" dur="0.367"> ISSHT EDHE, SHT G GSHT FITIMI I QUITE N SO BIT SO, >

< start="330.396" dur="0.301"> ISSHT EDHE, ISSHT G GSHT FITIMI I QUITE NJ SO BIT SO, QE >

< start="330.697" dur="0.066"> ISSHT EDHE, ISSHT G GSHT FITIMI I QUITE NJ QU BIT, Q B ESHTE >

< start="330.763" dur="0.334"> ISSHT GJITHMON, GSHT ESHT QU FITIMI I QUITE NJ A BIT SO, Q ISSHT T MIR >

< start="331.097" dur="0.167"> QUITE A BIT SO, QE E LIRE >

< start="331.264" dur="0.1"> QUITE A BIT SO, QE INSHT K GJITHA E >

< start="331.364" dur="0.2"> QUITE A BIT SO, QE KSHT GJITHA E FAR >

< start="331.564" dur="0.067"> QUITE A BIT SO, QE KSHT K GJITHA E ATFAR NE >

< start="331.631" dur="0.667"> QUITE A BIT SO, QE ISSHT K GJITHA E CILA JEMI >

< start="332.298" dur="16.417"> QUITE NJ SO BIT SO, Q IS KSHTIN LINND OFR ATfarë po bëjmë >

< start="353.486" dur="0.067"> KJO >

< start="353.553" dur="0.066"> KJO ËSHTË >

< start="353.619" dur="0.434"> KJO ËSHTË >

< start="354.053" dur="0.034"> KJO JAN P PERILT >

< start="354.087" dur="0.367"> KJO PSHT THE PERILT E >

< start="354.454" dur="0.3"> KJO PSHT THE PJEST E PUNS >

< start="354.754" dur="0.133"> KJO PSHT THE PJEST E PUNS NGA >

< start="354.887" dur="0.1"> KJO PSHT THE PJEST E PUNS NGA SHTPIA. >

< start="354.987" dur="0.167"> NGA SHTEPIA. >

< start="355.154" dur="0.067"> NGA SHTEPIA. >> >

< start="355.221" dur="0.1"> NGA SHTEPIA. >> Thuaj >

< start="355.321" dur="0.067"> NGA SHTEPIA. >> Thuaj fsheh >

< start="355.388" dur="0.233"> NGA SHTEPIA. >> Thuaj fshehja tek >

< start="355.621" dur="0.367"> NGA SHTEPIA. >> Thuaj Fsheht te >

< start="355.988" dur="0.067"> NGA SHTEPIA. >> Thuaj Fshehtësi tek DOGS >

< start="356.055" dur="0.2"> NGA SHTEPIA. >> SHENI fsheh TOn tek DOGS P FORR >

< start="356.255" dur="0.101"> NGA SHTEPIA. >> Thuaj fshehni te DOGS P FORR AS >

< start="356.356" dur="0.166"> >> Thuaj fshehni te DOGS P FORR AS >

< start="356.522" dur="0.201"> >> Thuaj Fshehuni tek DOGS PER AS NE >

< start="356.723" dur="0.166"> >> Thuaj Fshehuni tek DOGS P ASR SI KUPTojmë >

< start="356.889" dur="0.401"> >> Thuaj Fshehuni tek DOGS P FORR SI KUPTOJME TUAJ >

< start="357.29" dur="0.1"> >> Thuaj Fshehuni tek DOGS P FORR SI KUPTOJM RE RAPORTET TUAJ >

< start="357.39" dur="0.167"> Ne vlerësojmë raportimin TUAJ >

< start="357.557" dur="0.133"> JEMI PIRREGUAR RAPORTIMIN TUAJ ISSHT >

< start="357.69" dur="0.1"> JEMI KUPTUAR RAPORTI TUAJ ISSHT AL GJITHMON >

< start="357.79" dur="0.1"> JEMI PARAQYRUAR RAPORTIMIN TUAJ ISSHT ON GJITHA N ON >

< start="357.89" dur="0.234"> JEMI PIRREGUAR RAPORTI TUAJ ISSHT AL GJITHMON ON P ONR BOEING >

< start="358.124" dur="0.067"> JEMI KUPTUAR RAPORTI TUAJ ISSHT AL GJITHMON ON P ONR BOEING IN >

< start="358.191" dur="0.367"> JEMI PIRREGUAR RAPORTI TUAJ ISSHT AL GJITHMON ON P ONR BOEING N IN >

< start="358.558" dur="0.267"> SHT GJITHMON ON N ON BOEING N THE >

< start="358.825" dur="0.133"> SHT GJITHMON ON N ON BOEING N THE AIRLINE >

< start="358.958" dur="0.2"> SHT GJITHMON ON N ON BOEING N AV AVIACIONIN E AIRLINE >

< start="359.158" dur="0.067"> ISSHT GJITHMON ON N ON BOEING N IND INDUSTRIES E AVIACIONIT T A AIRLINE >

< start="359.225" dur="0.2"> ISSHT GJITHMON ON P ONR BOEING N IND INDUSTRIET E AVIACIONIT T AIRLINE AS >

< start="359.425" dur="0.234"> INDUSTRIET E AVIACIONIT TIR AIRLINE AS >

< start="359.659" dur="0.1"> INDUSTRIET E AVIACIONIT TIR AIRLINS SI MIR. >

< start="359.759" dur="0.2"> WELL. >

< start="359.959" dur="0.1"> WELL. QËNDROJ >

< start="360.059" dur="0.067"> WELL. Qëndroni të sigurt >

< start="360.126" dur="0.067"> WELL. Qëndroni të sigurt dhe >

< start="360.193" dur="0.1"> WELL. QAYNDRONI SIGURISHT DHE NE >

< start="360.293" dur="0.367"> WELL. Qëndroni të sigurt dhe ne do të >

< start="360.66" dur="0.033"> WELL. Qëndroni të sigurt dhe do të flasim >

< start="360.693" dur="0.334"> WELL. Qëndroni të sigurt dhe do të bisedojmë >

< start="361.027" dur="0.2"> Qëndroni të sigurt dhe do të bisedojmë >

< start="361.227" dur="0.1"> Qëndroni të sigurt dhe ne do t'ju flasim >

< start="361.327" dur="0.1"> QAYNDRONI SIGURISHT DHE DO T T BJMAL T TO BNI >

< start="361.427" dur="0.2"> Qëndroni të sigurt dhe ne do t'ju flasim për ju së shpejti >

< start="361.627" dur="0.134"> QAYNDRONI SIGURISHT DHE DO T T BJMAL T TO BNI T AG KUNDR TON SHUM DHE >

< start="361.761" dur="0.267"> QAYNDRONI SIGURISHT DHE DO T T BJMAL T TO DO T T BNI KUNDR T SO SHUM DHE MESIM >

< start="362.028" dur="0.167"> JU DUHET TON SHUM DHE MESIM >

< start="362.195" dur="0.167"> JU KUNDR TON SHUM DHE MESIMI >

< start="362.362" dur="0.1"> JU KUNDR T SHUM DHE MESIM QEVERITAR >

< start="362.462" dur="0.2"> JU DUHET TON SHUM DHE MESIM Q THE QEVERIT >

< start="362.662" dur="0.1"> JU KUNDR TON SHUM DHE M MENDSISHT QEVERIT Qëndroni SHTEPI >

< start="362.762" dur="0.267"> JU KUNDONI SONSHT DHE MJETE QEVERIT Q STNDETI SI RREZIK >

< start="363.029" dur="0.167"> RRETHI I SHTETIT T G QEVERIS >

< start="363.196" dur="0.066"> Shtëpia QOVNDRUESHENI SI RREZIK SHT >

< start="363.262" dur="0.101"> Shtëpia Q GNDRUESHENI SI RRETHI ISSHT IN >

< start="363.363" dur="0.166"> RRETHI I SHTETIT T G QEVERISJES S IS RREZIKUT ISSHT IN EFEKT >

< start="363.529" dur="0.467"> RRETHI I SHTETIT T G QEVERISJES S SHQIP ORRIS IN është në efekte >

< start="363.996" dur="0.101"> RRETHI I SHQIPRIS QOVNDRUESHTREN ISSHT IN NDIKON PR WASHINGTON. >

< start="364.097" dur="0.233"> Shtë në efekt për WASHINGTON. >

< start="364.33" dur="0.067"> Shtë në efekt për WASHINGTON. SOT >

< start="364.397" dur="0.1"> Shtë në efekt për WASHINGTON. SOT ESHTE >

< start="364.497" dur="0.067"> Shtë në efekt për WASHINGTON. DITA SHT >

< start="364.564" dur="0.233"> Shtë në efekt për WASHINGTON. DITA SHT E MUNDISHT >

< start="364.797" dur="0.1"> Shtë në efekt për WASHINGTON. DITA SHT THE DITA E PASTRDITSHME >

< start="364.897" dur="0.301"> Shtë në efekt për WASHINGTON. DITA THESHT THE DITA E PASTRDITSHME QE >

< start="365.198" dur="0.333"> DITA THESHT THE DITA E PASTRDITSHME QE >

< start="365.531" dur="0.201"> DITA SHT THE DITA E VRTETE QE NONESSENTIAL >

< start="365.732" dur="0.1"> DITA SHT THE DITA E VNJE QE BIZNESET NONESSENTIAL >

< start="365.832" dur="0.1"> DITA SHT THE DITA E VETS SI DO T B BIZNESET NONESSENTIAL >

< start="365.932" dur="0.167"> BIZNESET NONESSENCIALE DO T BNI >

< start="366.099" dur="0.1"> BIZNESET NONESSENCIALE DO T BE JENI >

< start="366.199" dur="0.133"> BIZNESET NONESSENCIALE DO T BE HAPIT >

< start="366.332" dur="0.1"> BIZNESET NONESSENCIALE DO TEN HAPUR PARA >

< start="366.432" dur="0.167"> BIZNESET NONESSENCIALE DO TEN HAPUR PARA TIJ >

< start="366.599" dur="0.367"> BIZNESET NONESSENCIALE DO TEN HAPUR PARA PARA JANE >

< start="366.966" dur="0.1"> BIZNESET NONESSENCIALE DO T OP HAPEN PARA PARA JAN T FOR FORCUAR >

< start="367.066" dur="0.234"> Jini të HAPUR PARA NUK JANC të detyruar >

< start="367.3" dur="0.133"> Jini të HAPUR PARA NUK JANC të detyruar më poshtë >

< start="367.433" dur="0.401"> Bëhuni PARA PARAQE JANC T FORCUAR N TO T >

< start="367.834" dur="0.367"> Bëhuni PARA PARAQE JAN FOR T FOR FORCUAR T TO NDOSRMARRJEN. >

< start="368.201" dur="0.233"> ND TORMARRJE. >

< start="368.434" dur="0.134"> ND TORMARRJE. Kierra >

< start="368.568" dur="0.066"> ND TORMARRJE. KIERRA ELFALAN >

< start="368.634" dur="0.034"> ND TORMARRJE. KIERRA ELFALAN ISHTE >

< start="368.668" dur="0.3"> ND TORMARRJE. KIERRA ELFALAN INSHT IN N >

< start="368.968" dur="0.1"> ND TORMARRJE. KIERRA ELFALAN ISSHT N IN JUG >

< start="369.068" dur="0.2"> KIERRA ELFALAN ISSHT N IN JUG >

< start="369.268" dur="0.134"> KIERRA ELFALAN INSHT IN N IN MBROJT SOUTH KING >

< start="369.402" dur="0.2"> KIERRA ELFALAN INSHT IN N IN VEND T SOUTH MBRETRIS >

< start="369.602" dur="0.1"> KIERRA ELFALAN ISSHT IN N IN QYTETIN E MBRETRIS VJETORE ME >

< start="369.702" dur="0.3"> KIERRA ELFALAN ISSHT IN N IN QYTETIN MBROJTS ME SHUM SOUTH. >

< start="370.002" dur="0.167"> MBROJTSISUNT S WITH SHUM. >

< start="370.169" dur="0.167"> MBROJTSISUNT S WITH SHUM. >> >

< start="370.336" dur="0.1"> MBROJTSISUNT S WITH SHUM. >> Gazetari: >

< start="370.436" dur="0.1"> MBROJTSISUNT S WITH SHUM. >> Gazetari: ATA >

< start="370.536" dur="0.067"> MBROJTSISUNT S WITH SHUM. >> Gazetari: QAT QNDET >

< start="370.603" dur="0.267"> MBROJTSISUNT S WITH SHUM. >> Gazetari: QAT QNDETI SHTPI >

< start="370.87" dur="0.2"> >> Gazetari: QAT QNDETI SHTPI >

< start="371.07" dur="0.134"> >> Gazetari: Q ST QNDRROJ SHTPI Qëndroni >

< start="371.204" dur="0.233"> >> Gazetari: QAT Q STNDET HOME Qëndroni të Shëndoshë >

< start="371.437" dur="0.034"> >> Gazetari: QAT Q STNI SHTPI Qëndroni urdhrin e shëndetshëm >

< start="371.471" dur="0.233"> >> Reporteri: QAT Q STNDRROJ SHTPI QNDETI TAL MIRALSIN SHNDETSIN IS >

< start="371.704" dur="0.367"> >> Reporteri: QAT Q STNI SHTPI Qëndroni RREGULLORE SHALNDETSORE INSHT N >

< start="372.071" dur="0.234"> QAYNDRONI SHALNDETSUAR RENDI SHT IN >

< start="372.305" dur="0.067"> Q STNDRONI SHDNDETSUAR RENDI është në efekt >

< start="372.372" dur="0.1"> QAYNDRONI SHDNDETSUAR RENDI INSHT IN N IN M SOSIM T E SHUM >

< start="372.472" dur="0.133"> Q STNDRONI SH HENDETSISHT RREGULLI INSHT IN N IN EFEKTE K HERTU >

< start="372.605" dur="0.2"> QAYNDRONI SH HENDETSUAR RENDI SHT IN N IN EFEKTIN K HERTU N IN >

< start="372.805" dur="0.134"> QAYNDRONI SHDNDETSISHT RREGULLI INSHT IN N IN EFEKTE K HERTU N IN KVINGTON, >

< start="372.939" dur="0.167"> EFEKTOHEN K HERTU N IN KVINGTON, >

< start="373.106" dur="0.133"> EFEKTOHEN K HERTU N IN KVINGTON, DHE >

< start="373.239" dur="0.234"> EFEKTOHENI K HERTU N IN KVINGTON, DHE VENDET >

< start="373.473" dur="0.1"> EFEKTOHEN K HERTU N IN KVINGTON, DHE VENDET T ALL GJITHA >

< start="373.573" dur="0.233"> EFEKTOHEN K HERTU N IN KVINGTON, DHE VENDET T ALL GJITHA ACROSS >

< start="373.806" dur="0.301"> DHE VENDET T ALL GJITHA AKROSSA >

< start="374.107" dur="0.066"> DHE VENDET T ALL GJITHA WASHINGTON ACROSS >

< start="374.173" dur="0.1"> DHE VENDET T ALL GJITHA TUAJ WASHINGTON >

< start="374.273" dur="0.167"> DHE VENDET T ALL GJITHA TRO GJITHA WASHINGTON DO T BNI >

< start="374.44" dur="0.067"> DHE VENDET T ALL GJITHA NRO WASHINGTON nuk do të keni >

< start="374.507" dur="0.334"> DHE VENDET T ALL GJITHA NRO WASHINGTON NUK DO T SE SHIHET >

< start="374.841" dur="0.2"> WASHINGTON NUK DO T SE SHIHET >

< start="375.041" dur="0.133"> WASHINGTON NUK DO T SE SHUM SHUM >

< start="375.174" dur="0.1"> WASHINGTON NUK DO T SE SHUM NJERZIT >

< start="375.274" dur="0.167"> WASHINGTON Ju nuk do të shihni shumë njerëz >

< start="375.441" dur="0.134"> WASHINGTON Ju nuk do të shihni shumë njerëz, dhe >

< start="375.575" dur="0.267"> WASHINGTON NUK DO T SE SHTOHET SHUMOP NJEROPZ T O DREJT AND DHE RRETH. >

< start="375.842" dur="0.166"> SHUM NJEROPZIT OUT DHE RRETH. >

< start="376.008" dur="0.134"> SHUM NJEROPZIT OUT DHE RRETH. >

< start="376.142" dur="0.133"> SHUM NJEROPZIT OUT DHE RRETH. BUJQSIA >

< start="376.275" dur="0.134"> SHUM NJEROPZIT OUT DHE RRETH. DYQANI SH GRORBIMI >

< start="376.409" dur="0.3"> SHUM NJEROPZIT OUT DHE RRETH. Parkingu i dyqanit ushqimor >

< start="376.709" dur="0.1"> SHUM NJEROPZIT OUT DHE RRETH. SHUM Parkingu i dyqanit ushqimor >

< start="376.809" dur="0.2"> SHUM Parkingu i dyqanit ushqimor >

< start="377.009" dur="0.101"> SHUM LI SHUM PARKIMI I SHITJEVE T GRO SHUMSIS >

< start="377.11" dur="0.133"> SHITJE SHUME PARKING LULET E SHITJEVE T L MUND T KETO >

< start="377.243" dur="0.167"> DYQANI SHITJE Parkimi SHUM LIKE KJO ISSHT >

< start="377.41" dur="0.567"> SH PARKNIMI I SHITJEVE T PARK PARQYR PARKSIS PARK SC SHUMSIT DUHET Kjo është me siguri >

< start="377.977" dur="5.172"> DYQANI SHITJE Parkimi Shumë pëlqejnë që kjo është me siguri KU >

< start="383.149" dur="0.167"> LIKE K ISTO PROSHT PRO KU JU LIDHUR >

< start="383.316" dur="0.1"> LIKE KJO PROSHT PRO PROBABR KU JU HE >

< start="383.416" dur="0.1"> LIKE KJO PROSHT PRO PROBABLYR KU JU DO TA >

< start="383.516" dur="0.067"> LIKE KJO ISSHT PRO PROBABLYR KU JU DO T SE KRKONI >

< start="383.583" dur="0.267"> LIKE KJO ISSHT PRO PROBABBR KU JU DUHET MOST SHUM >

< start="383.85" dur="0.367"> LIKE KJO ISSHT PRO PROBABBR KU JU DO T SE KRNI MOST SHUM >

< start="384.217" dur="0.1"> LIKE KJO PROSHT PRO PROBABR KU JU DO T SE KRNI MOST SHUM >

< start="384.317" dur="0.267"> Ai do të kërkojë më shumë >

< start="384.584" dur="0.133"> Ai do të kërkojë më shumë AKTIVITETIN >

< start="384.717" dur="0.167"> Ai do të kërkojë më shumë AKTIVITETIN QE >

< start="384.884" dur="0.067"> Ai do të kërkojë më shumë nga aktiviteti që ndodh >

< start="384.951" dur="0.267"> Ai do të kërkojë më shumë nga aktiviteti që ndodh në >

< start="385.218" dur="0.233"> AKTIVITETI QAT NDODHET N. >

< start="385.451" dur="0.134"> AKTIVITETI QAT NDODHET N IN GRUPI >

< start="385.585" dur="0.133"> AKTIVITETI QAT NDODHIN N IN DYT T BARNAVE >

< start="385.718" dur="0.134"> AKTIVITETI QAT NDODHET N IN DYT T BARNAVE >

< start="385.852" dur="0.1"> AKTIVITETI QAT NDODHET N IN DYT T BARNAVE TON GJITHA ME >

< start="385.952" dur="0.3"> SHITJET E BARNAVE T GJITHA ME >

< start="386.252" dur="0.134"> DYQANET E DHOMAVE T AL GJITHA ME FARMACIES, >

< start="386.386" dur="0.166"> DYQANET E DHOMAVE T AL GJITHA ME FARMACIES, DOKTORT >

< start="386.552" dur="0.034"> DYQANET DUHET TON GJITHA ME FARMACIES, DOKTORST ZYRA >

< start="386.586" dur="0.2"> DYQANET E DHOMAVE TON GJITHA ME FARMACIES, DOKTORST ZYRA P TOR >

< start="386.786" dur="0.167"> FARMACIES, DOKTOR OFFT ZYRA T TO TYRE >

< start="386.953" dur="0.233"> FARMACIES, DOKTOR OFFT ZYRA T TO GJITHA >

< start="387.186" dur="0.067"> FARMACIES, DOKTORST ZYRA P GR T GJUAR RESTAURANTST, >

< start="387.253" dur="0.167"> FARMACIES, DOKTORAT ZYRA T TO GJITHA RESTAURANTS, GAS >

< start="387.42" dur="0.334"> FARMACIES, DOKTORAT ZYRT G T GJITHA RESTAURAN ,T, STACIONET E GAZIT >

< start="387.754" dur="0.2"> SHKENI RESTAURAN ,T, STACIONET E GAZIT >

< start="387.954" dur="0.167"> SHKENI RESTAURAN ,T, STACIONET E GAZIT DHE >

< start="388.121" dur="0.166"> SHKO RESTAURANT ,T, STACIONET E GAZIT DHE FILMIJT, >

< start="388.287" dur="0.101"> SHKO RESTAURANTTST, STACIONET E GAZIT DHE FILMIJT, MARIJUANA >

< start="388.388" dur="0.333"> DHE F CHMIJT, MARIJUANA >

< start="388.721" dur="0.1"> DHE FILMIJT, DISPENZIMET MARIJUANA >

< start="388.821" dur="0.067"> DHE F CHMIJT, DISPENZIMET MARIJUANA DHE >

< start="388.888" dur="0.067"> DHE FILMIJT, DISPENZIMET MARIJUANA DHE SO >

< start="388.955" dur="0.1"> DHE FILMIJT, DISPENSARET E MARIJUAN ANDS DHE T SO NDODHUR, >

< start="389.055" dur="0.334"> DHE FILMIJT, DISPENSARET E MARIJUAN ANDS DHE T SO GJITHA, THOSE >

< start="389.389" dur="0.2"> DISPENZIMET DHE SHTETI, KETO >

< start="389.589" dur="0.066"> DISPENZIMET DHE SHUM, KAN JANOS >

< start="389.655" dur="0.101"> DISPENZIMET DHE N ON T GJITHA, ato janë ato >

< start="389.756" dur="0.133"> DISPENZIMET DHE SHUM, KANRE JAN THE LISTA >

< start="389.889" dur="0.067"> DISPENZIMET DHE N ON T GJITHA, ato janë lista e >

< start="389.956" dur="0.267"> DISPENZIMET DHE N ON T GJITHA, KANRE JAN THE LISTA E DISA >

< start="390.223" dur="0.066"> DISPENZIMET DHE N ON T GJITHA, KAN A JAN THE LISTA E DISA T >

< start="390.289" dur="0.334"> DISPENZIMET DHE SHUM, KANRE JAN THE LISTISTT E DISA T >

< start="390.623" dur="0.3"> JAN THE LISTA E DISA T THE >

< start="390.923" dur="0.1"> JAN THE LISTA E DISA T B BIZNESAVE >

< start="391.023" dur="0.134"> JAN THE LISTA E DISA T B BIZNESAVE QE >

< start="391.157" dur="0.1"> JAN THE LISTA E DISA T B BIZNESAVE QAT DO T BNI >

< start="391.257" dur="0.234"> JAN THE LISTA E DISA T B BIZNESAVE QAT NDODHEN >

< start="391.491" dur="0.2"> BIZNESI QAT DO T ST QNDRROHET >

< start="391.691" dur="0.1"> BIZNESA QAT DO T ST BNI HAPIT. >

< start="391.791" dur="0.233"> HAPUR. >

< start="392.024" dur="0.101"> HAPUR. nëse nuk >

< start="392.125" dur="0.066"> HAPUR. PAVARET TUAJ >

< start="392.191" dur="0.067"> HAPUR. SI JU JENI >

< start="392.258" dur="0.167"> HAPUR. SI PA JU JENI AN >

< start="392.425" dur="0.233"> HAPUR. Pavarësisht JU JENI THEMELORE >

< start="392.658" dur="0.234"> Pavarësisht JU JENI THEMELORE >

< start="392.892" dur="0.133"> SI PA JENI NJ AN PUN E R ENDSISHME >

< start="393.025" dur="0.067"> SI PA JENI NJ W PUN Thelbësore KTU >

< start="393.092" dur="0.134"> SI PA JENI NJ AN PUN E R ENDSISHME KESTO JAN >

< start="393.226" dur="0.233"> SI PA JENI NJ AN PUN E RSSNDSISHME KEST JAN RE T VREJTJE >

< start="393.459" dur="0.1"> SI PA JENI NJ W PUN E RSSNDSISHME KEST JAN RE vërtet >

< start="393.559" dur="0.201"> PUNE KESTO JAN RE V REREJT >

< start="393.76" dur="0.133"> PUNE KESTU JAN RE VETM VETM >

< start="393.893" dur="0.2"> PUNE K THTO JAN RE V RENJ THE T THE VETM T GJITHA >

< start="394.093" dur="0.067"> PUNE KESTO JAN RE V REREJT GJITHA GJITHA QAT >

< start="394.16" dur="0.3"> PUNE KESTO JAN RE V RENJ T THE VETM T GJITHA QAT JAN >

< start="394.46" dur="0.301"> PUNE KESTO JAN RE T RE VRTETA T TH GJITHA TAT DUHET >

< start="394.761" dur="0.1"> PUNE KESTO JAN RE V RERTET THE T VETM T TH GJITHA QOU DUHET T BE JENI >

< start="394.861" dur="0.233"> VETEM GJETJET Q DUHET T BE JENI >

< start="395.094" dur="0.067"> VETM GJETJE Q JU DUHEN TAD KUJDES >

< start="395.161" dur="0.267"> VETM GJETJET QAT TENI DUHET T HE K HENDOHEN >

< start="395.428" dur="0.067"> VETM GJETJET QAT JU DUHET TAD KADNDOHENI >

< start="395.495" dur="0.233"> VETEM GJITHA Q TH DO T DUHET T HE DREJT THE DREJT >

< start="395.728" dur="0.067"> VETEM GJITHA QOU DO T DUHET TAD DREJT THE DREJT FOR P FORR >

< start="395.795" dur="0.3"> VETM GJITHA Q TH DO TOU DUHET TAD DREJT DREJT FOR P FORR DHE >

< start="396.095" dur="0.2"> KRYETARI PR DOR P FORR DHE >

< start="396.295" dur="0.134"> KRYETARI PR DOR P FORR DHE LEXIM >

< start="396.429" dur="0.233"> T HE DREJT DREJT THE DORS P FORR DHE LEXONI JU jeni >

< start="396.662" dur="0.067"> TAD DREJT DREJT THE DORS P ANDR DHE LEXONI QOU JENI >

< start="396.729" dur="0.2"> KRYETARI PORR DOR P FORR DHE LEXONI Q L JENI P YR >

< start="396.929" dur="0.067"> TAD DREJT DREJT DOR FORS P FORR DHE LEXONI QO JENI P FORR A >

< start="396.996" dur="0.334"> T HE DREJT DREJT P DOR DOR AND P FORR DHE LEXONI QO JENI P AR NJAL WALK >

< start="397.33" dur="0.2"> BESIMI JU SHPESHT FOR P FORR NJAL VALK >

< start="397.53" dur="0.067"> BESIMI JU JENI PER NJ A WALK WERE >

< start="397.597" dur="0.2"> BESIMI JU SHPESHT FOR P AR NJ W WALK WERE TO >

< start="397.797" dur="0.167"> BESIMI JU SHKOJN P FORR NJ W MUAJ Q W MUND T MEREN >

< start="397.964" dur="0.233"> BESIMI JU SHPESHT FOR P AR NJ W WALK WERE P GR T MUNDSUAR. >

< start="398.197" dur="0.201"> JAN TO T G BN USHTRIM. >

< start="398.398" dur="0.1"> JAN TO T G BN USHTRIM. MANY >

< start="398.498" dur="0.166"> JAN TO T G BN USHTRIM. SHUME TE TJERE >

< start="398.664" dur="0.134"> JAN TO T G BN USHTRIM. SHUM SEKTOR T TJERA >

< start="398.798" dur="0.734"> JAN TO T G BN USHTRIM. SHUM SEKTOR T O TJERA PCRFshihen >

< start="399.532" dur="0.3"> SHUM SEKTOR T O TJERA PCRFshihen >

< start="399.832" dur="11.245"> SHUM SEKTOR TTHER TJER IN TC PCRFSHIJNT MUNDSIT, >

< start="411.077" dur="0.067"> SHUM SEKTOR TTHER TJER IN T IN PRFSHIJEN MUNDSIT, BUJQSORE >

< start="411.144" dur="0.367"> SHUM SEKTOR TTHER TJER IN T IN PRFSHIJEN MUNDSIT, BUJQSORE DHE >

< start="411.511" dur="0.367"> UDHZIME, BUJQSORE DHE >

< start="411.878" dur="0.066"> UDHITZIME, BUJQSORE DHE KOMUNIKACIONET >

< start="411.944" dur="0.1"> UDHITZIME, BUJQSORE DHE KOMUNIKACIONET JAN >

< start="412.044" dur="0.167"> UDHITZIME, BUJQSORE DHE KOMUNIKIMET JAN EDHE >

< start="412.211" dur="0.267"> KOMUNIKIMET JANRE EDHE >

< start="412.478" dur="0.034"> KOMUNIKIMET JAN IN T AL PRFSHIR >

< start="412.512" dur="0.1"> KOMUNIKIMET JANC T IN PRFSHIR T. GJITHA >

< start="412.612" dur="0.1"> KOMUNIKACIONET JAN T PRFSHIR T ON KTU >

< start="412.712" dur="0.3"> KOMUNIKIMET JAN IN T IN PRFSHIR N ON LISTN >

< start="413.012" dur="0.1"> KOMUNIKIMET JAN T IN PRFSHIR N ON LISTISTN E >

< start="413.112" dur="0.301"> Përfshirë në listën e >

< start="413.413" dur="0.2"> Përfshirë në listën thelbësore >

< start="413.613" dur="0.1"> Përfshirë në listën e biznesit të domosdoshëm. >

< start="413.713" dur="0.233"> BIZNESET THEMELORE. >

< start="413.946" dur="0.067"> BIZNESET THEMELORE. NJERËZIT >

< start="414.013" dur="0.1"> BIZNESET THEMELORE. NJERZIT WHO >

< start="414.113" dur="0.067"> BIZNESET THEMELORE. NJERZIT QO PUNOJN >

< start="414.18" dur="0.4"> BIZNESET THEMELORE. NJERZIT QO PUNOJN N >

< start="414.58" dur="0.1"> BIZNESET THEMELORE. NJERZIT QO PUNOJN IN N IN SHALNDETI, >

< start="414.68" dur="0.267"> NJERZIT QO PUNOJN IN N IN SHALNDETI, >

< start="414.947" dur="0.201"> NJERZIT QO PUNOJN IN N IN SHALNDETI, EMERGJENCEN >

< start="415.148" dur="0.066"> NJERZIT Q PUNOJN IN N IN SHALNDETSIN,, SHRBIME TER EMERGJENCS, >

< start="415.214" dur="0.067"> NJERZIT QO PUNOJN IN N IN SH HENDETSIN, SHICRBIME T EM EMERGJENC ,S, USHQIM >

< start="415.281" dur="0.234"> NJERZIT QO PUNOJN IN N IN SH HENDETSINIC, SH SERVRBIME T EM EMERGJENC ,S, USHQIMIN DHE >

< start="415.515" dur="0.367"> SH SERVRBIMET EMERGJENCIA, USHQIMI DHE >

< start="415.882" dur="0.133"> SH SERVRBIME T EM EMERGJENCYS, USHQIMIN DHE TRANSPORTIN, >

< start="416.015" dur="0.134"> SHICRBIME T EM EMERGJENC ,S, USHQIMIN DHE TRANSPORTIN, UJIN, >

< start="416.149" dur="0.1"> SH SERVRBIME T EM EMERGJENC ,S, USHQIMIN DHE TRANSPORTIN, UJIN, ENERGJIN >

< start="416.249" dur="0.2"> TRANSPORTI, UJI, ENERGJI >

< start="416.449" dur="0.133"> TRANSPORTI, UJI, ENERGJI DHE >

< start="416.582" dur="0.201"> TRANSPORTI, UJI, ENERGJI DHE KRITIK >

< start="416.783" dur="0.1"> TRANSPORTI, UJI, ENERGJI DHE QEVERIS KRITIKE >

< start="416.883" dur="0.267"> QEVERIA KRITIKE >

< start="417.15" dur="0.066"> PUNT E QEVERIS KRITIKE >

< start="417.216" dur="0.1"> PUNT E PUNSVE T G QEVERIS KRITIKE >

< start="417.316" dur="0.101"> PUNT E QEVERIS PR QEVERISIT KRITIKE DO T DREJT >

< start="417.417" dur="0.066"> PUNT E QEVERIS PR QEVERIS KRITIKE DUHET TILL DUHET >

< start="417.483" dur="0.067"> PUNT E QEVERIS PR QEVERIS KRITIKE DO T ST DUHET T BE JET >

< start="417.55" dur="0.334"> PUNT E QEVERIS PR QEVERIS KRITIKE DO T BE DREJT TIJ >

< start="417.884" dur="0.166"> Punëtorët do të vazhdojnë të jenë akoma >

< start="418.05" dur="0.134"> Punëtorët do të vazhdojnë të jenë akoma dhe >

< start="418.184" dur="0.1"> Punëtorët do të vazhdojnë të jenë akoma dhe rreth. >

< start="418.284" dur="0.2"> DHE RRETH. >

< start="418.484" dur="0.234"> DHE RRETH. MANY >

< start="418.718" dur="0.167"> DHE RRETH. NDERTIMI SHUME >

< start="418.885" dur="0.1"> DHE RRETH. PROJEKTE SHUME NDSTRTIMORE >

< start="418.985" dur="0.2"> PROJEKTE SHUME NDSTRTIMORE >

< start="419.185" dur="0.067"> PROJEKTET ND CONRTIMORE KAN >

< start="419.252" dur="0.1"> PROJEKTET SHUME NDRTIMORE KA GJITHA >

< start="419.352" dur="0.1"> PROJEKTET SHUME NDRTIMORE KAN TENI >

< start="419.452" dur="0.067"> PROJEKTET SHUME NDSTRTIMORE KA DUHET T. TIJ >

< start="419.519" dur="0.333"> SHUM PROJEKTE ND CONRTIMORE DUHET T H NDODHET >

< start="419.852" dur="0.301"> KA DUHET T TO NDODHET >

< start="420.153" dur="0.066"> KA DUHET T TO NDODHET VEPRIMET >

< start="420.219" dur="0.201"> KA DUHET T TO NDIKOJN OP OPERACIONET N TO >

< start="420.42" dur="0.1"> KA DUHET T TO NDIKOJNER OPERACIONET T TO PLOTLSUAR >

< start="420.52" dur="0.2"> KA DUHET T TO NDODHET VEPRIMET T TO P COMPRFUNDUJME >

< start="420.72" dur="0.167"> OPERACIONET T TO P COMPRFUNDUAR ME >

< start="420.887" dur="0.2"> OPERACIONET T COMP PLRFUNDUAR ME THE >

< start="421.087" dur="0.133"> OPERACIONET P TOR TL KUFIZUAR ME QEVERIT >

< start="421.22" dur="0.134"> OPERACIONET P TOR TL PRFUNDUAR ME urdhrin e qeverisë. >

< start="421.354" dur="0.2"> Urdhri i qeverisë. >

< start="421.554" dur="0.067"> Urdhri i qeverisë. JUST >

< start="421.621" dur="0.1"> Urdhri i qeverisë. DUHET T >

< start="421.721" dur="0.1"> Urdhri i qeverisë. DUHET T G DHNI >

< start="421.821" dur="0.334"> Urdhri i qeverisë. DUHET T G JEMI TUAJ >

< start="422.155" dur="0.1"> Urdhri i qeverisë. DUHET T G JEMI NJ. AN >

< start="422.255" dur="0.367"> Urdhri i qeverisë. DUHET T G JEMI NJ AN IDEA, >

< start="422.622" dur="0.634"> Urdhri i qeverisë. DUHET T G JEMI NJ AN IDEA, IN >

< start="423.256" dur="0.267"> DUHET T G JEMI NJ AN IDEA, IN >

< start="423.523" dur="5.005"> DUHET T G T DHNII NJ ID IDEA, N D VDES, >

< start="428.528" dur="0.1"> DUHET T G TIVE DHNI NJ ID IDEA, N DNDOWNRT, SEATTLE, >

< start="428.628" dur="0.267"> DUHET T G T DHNI NJ ID IDEA, N DNDOWNRT, SEATTLE, KTU >

< start="428.895" dur="0.4"> DUHET T G T G DHNI NJ ID IDEA, N DND DRT, SEATTLE, KA JANE >

< start="429.295" dur="0.167"> VDES, SEATTLE, KA JANE >

< start="429.462" dur="0.133"> NDERTIM, SEATTLE, JANE AT >

< start="429.595" dur="0.067"> VDES, SEATTLE, GJITHA JAN T LND >

< start="429.662" dur="0.2"> NDERUES, SEATTLE, GJITHA JAN N AT M LENYR 60 >

< start="429.862" dur="0.301"> VDES, SEATTLE, KA JAN AT N AT DYT 60 60 E NDRYSHME >

< start="430.163" dur="0.333"> N 60 DREJT 60 E NDRYSHME >

< start="430.496" dur="0.167"> N AT NDRRTIMIN E DYT 60 Diferenca >

< start="430.663" dur="0.067"> N 60 60 PROJEKTE NDSTRTIMORE TST NDRTIMIT >

< start="430.73" dur="0.067"> N 60 60 PROJEKTE TST NDRTUESA NDRTIMORE N >

< start="430.797" dur="0.1"> N 60 60 PROJEKTE NDRTIMORE NDRTIMORE N >

< start="430.897" dur="0.233"> PROJEKTET E NDRTIMIT N IN >

< start="431.13" dur="0.1"> PROJEKTET E NDRTIMIT N THE RREZIK >

< start="431.23" dur="0.1"> PROJEKTET E NDRTIMIT N THE RREZIK DO T BNI >

< start="431.33" dur="0.067"> PROJEKTET E NDRTIMIT N THE RENDI DO T VETEM >

< start="431.397" dur="0.234"> PROJEKTET E NDRTIMIT N THE RREZIK DO T M BNI VETEM >

< start="431.631" dur="0.1"> PROJEKTET E NDRTIMIT N THE RREZIK DO T M BNI VETM >

< start="431.731" dur="0.3"> RENDI DO T M BNI VETEM AN >

< start="432.031" dur="0.1"> RENDI DO T M BN VETM NJ EX P EXRBJETJE >

< start="432.131" dur="0.234"> Urdhri DO T M BNI VETM NJ EX P EXRSHKRIM P FORR >

< start="432.365" dur="0.133"> Urdhri DO T M BN VETM NJ EX P EXRFUNDIM P FORR NDRTIM >

< start="432.498" dur="0.1"> Urdhri DO T M BNI VETM P EXRKRAHJIM P FORR NDRTIMIN E >

< start="432.598" dur="0.301"> SHPENZIMI PER NDERTIMIN E >

< start="432.899" dur="0.2"> SHPENZIMI P CONR NDRTIMIN E THEMELIMIT >

< start="433.099" dur="0.1"> SHPENZIMI P CONR NDRTIMIN E MJETEVE THEMELORE. >

< start="433.199" dur="0.167"> PAJISJET THEMELORE. >

< start="433.366" dur="0.067"> PAJISJET THEMELORE. IF >

< start="433.433" dur="0.1"> PAJISJET THEMELORE. NËSE TI >

< start="433.533" dur="0.1"> PAJISJET THEMELORE. NSE DUHET >

< start="433.633" dur="0.367"> PAJISJET THEMELORE. NSE DUA M SHUM >

< start="434" dur="0.2"> PAJISJET THEMELORE. NSE DUAJ M M SHUM Sqarim >

< start="434.2" dur="0.167"> NSE DUAJ M M SHUM Sqarim >

< start="434.367" dur="0.067"> NSE DUAJ M M SHUM Sqarim N >

< start="434.434" dur="0.1"> NSE DO DUA M SHUM Sqarim P ONR FAR >

< start="434.534" dur="0.2"> NSE DO DUA M M SHUM Sqarim P WHR FAR Q TH >

< start="434.734" dur="0.067"> NSE DUAJ M M SHUM Sqarim P WHR FAR TH NDIKON, >

< start="434.801" dur="0.233"> NSE DO DUA M SHUM Sqarim P WHR FAR TH N MENDONI, NE >

< start="435.034" dur="0.3"> NSE DUAJ M SHUM Sqarim P WHR FAR TH N MEKU NDIKON, KEMI >

< start="435.334" dur="0.101"> NSE DO DUA M SHUM Sqarim P WHR FAR TH N MEKU NDIKOHET, NE KEMI >

< start="435.435" dur="0.2"> P WHR FAR QAT NDODHEN, KEMI A >

< start="435.635" dur="0.133"> P WHR FAR QAT NDODHEN, KEMI T F PLOT >

< start="435.768" dur="0.1"> P WHR FAR Q ME NDIKOJN WE, KEMI një histori të plotë >

< start="435.868" dur="0.067"> P WHR FAR QAT NDIKOJN,, KEMI një histori të plotë >

< start="435.935" dur="0.367"> P WHR FAR TH QAT NDIKOJN,, KEMI një histori të plotë në tonë >

< start="436.302" dur="0.234"> P WHR FAR Q TH NDIKOJN,, KEMI një histori të plotë në Uebfaqen Tonë >

< start="436.536" dur="0.1"> P WHR FAR QAT NDIKOJN, KEMI një histori të plotë në faqen tonë në AT >

< start="436.636" dur="0.333"> HYRJE E PLOT N ON Uebfaqen TONA AT >

< start="436.969" dur="0.1"> HYRJE E PLOT N ON Uebfaqen TONA N AT KING5.COM. >

< start="437.069" dur="0.167"> KING5.COM. >

< start="437.236" dur="0.067"> KING5.COM. IF >

< start="437.303" dur="0.2"> KING5.COM. NËSE TI >

< start="437.503" dur="0.067"> KING5.COM. NSE DO DUHET >

< start="437.57" dur="0.2"> KING5.COM. NSE DO T L DUHET >

< start="437.77" dur="0.1"> KING5.COM. NSE DO T L DUHET A >

< start="437.87" dur="0.267"> KING5.COM. NSE DO T L DUHET NJ L LIST >

< start="438.137" dur="0.1"> KING5.COM. NSE DO T L KENI një listë e >

< start="438.237" dur="0.201"> NSE DO T L KENI një listë e >

< start="438.438" dur="0.2"> NSE DUHET TIK KENI LISTN E T. >

< start="438.638" dur="0.233"> NSE DO T L KENI një LIST OFS E THEMELORE >

< start="438.871" dur="0.1"> NSE DO T L KENI një listë e biznesit të domosdoshëm >

< start="438.971" dur="0.801"> NSE DUHET T KISHNI NJ OF LISTN E BIZNESET THEMELORE KUNDR >

< start="439.772" dur="0.267"> BIZNESET THEMELORE RRETH >

< start="440.039" dur="0.968"> BIZNESET E RNDASISHME NGA SHQYRTIMI >

< start="441.007" dur="0.267"> BIZNESET E RNDASISHME NDODHEN SI QE >

< start="441.274" dur="0.333"> BIZNESET E RNDSISHME KUNDR SI MENAJ >

< start="441.607" dur="0.067"> BIZNESET E RNDSISHME NDODHEN SHQYRT TH QAT MENAJ NGA >

< start="441.674" dur="0.3"> BIZNESET E RNDSISHME KUNDR TEC PARA QAT MENAJ N BY MNYR >

< start="441.974" dur="0.367"> BIZNESET E RNDSISHME KUNDR TEC PARA QAT MENAJ NGA MUND T SHUM >

< start="442.341" dur="0.201"> BECNI Q TH MAYNYR BY NGA M TOONYRA >

< start="442.542" dur="0.033"> BECNI Q TH MAYNYR W NGA MUND T SHUM >

< start="442.575" dur="0.1"> BECNI Q TH M WNYR BY NGA MUND T TOO FALUAR >

< start="442.675" dur="0.2"> BECNI Q TH MAYNYR BY NGA MUND T TOO SHUM N SHUM >

< start="442.875" dur="0.034"> BECNI Q TH MAYNYR BY NGA MUND T TOO SHUM N ON SHUM >

< start="442.909" dur="0.233"> BECNI Q TH MAYNYR NGA MUND T TOO SHUM N ON SHUM OSE >

< start="443.142" dur="0.367"> BECNI Q TH M WNYR NGA MUND T TOO SHUM N ON SHENJEN OSE TUAJ >

< start="443.509" dur="0.1"> BECNI Q TH MAYNYR BY NGA MUND T TOO SHUM N ON SHKENJ OSE DUA DUHET >

< start="443.609" dur="0.167"> FAST N THE SHKENC OSE DUHET >

< start="443.776" dur="0.1"> FAST N THE SHKENC OSE DUHET T >

< start="443.876" dur="0.167"> FASTI në ekran OSE DUA TANT LEXONI >

< start="444.043" dur="0.134"> FAST N THE SHKENC OSE DUHET T TO LEXONI >

< start="444.177" dur="0.233"> FAST N THE SHKENC OSE DUA T LEXONI NET DETAJE, >

< start="444.41" dur="0.334"> FAST N THE SHKENC OSE DUA T LEXONI N D DETAJE, TEKST >

< start="444.744" dur="0.1"> FAST N THE SHKENC OSE DUA T LEXONI N IN DETAJE, TEKSTI >

< start="444.844" dur="0.2"> TE LEXONI NE DETAJE, TEKSTI THE >

< start="445.044" dur="0.1"> T RE LEXONI NET DETAJ, TEKSTONI FJAL >

< start="445.144" dur="0.134"> TE LEXONI NE DETAJ, TEKSTON LISTEN E FJAL WS >

< start="445.278" dur="0.066"> T TO LEXONI N D DETAJE, TEKSTONI FJALN LIDHEN T >

< start="445.344" dur="0.401"> T TO LEXONI NET DETAJE, TEXTOJNORD FJAL LN LIDHENI N. >

< start="445.745" dur="0.067"> TE LEXONI NE DETAJE, TEKSTONI FJALIN LISTA TE NUMRIT >

< start="445.812" dur="0.266"> TE LEXONI NE DETAJE, TEKSTONI FJALN LIDHENI NUMRIT TUAJ >

< start="446.078" dur="0.201"> FJALA E FJALS NUMBERR N >

< start="446.279" dur="0.167"> FJALA LISTA NUMRIN N ON TUAJ >

< start="446.446" dur="0.6"> FJALA FJALA NUMRIN N SC SHKEN TUAJ. >

< start="447.046" dur="0.334"> SHKENCA TUAJ. >

< start="447.38" dur="1.601"> SHKENCA TUAJ. 206-448-4545 >

< start="448.981" dur="0.468"> SHKENCA TUAJ. 206-448-4545. >

< start="449.449" dur="0.066"> SHKENCA TUAJ. 206-448-4545. COMING >

< start="449.515" dur="0.234"> SHKENCA TUAJ. 206-448-4545. Duke ardhur në, >

< start="449.749" dur="0.1"> SHKENCA TUAJ. 206-448-4545. Vjen, unë >

< start="449.849" dur="0.167"> 206-448-4545. Vjen, unë >

< start="450.016" dur="0.133"> 206-448-4545. Vjen, unë jam >

< start="450.149" dur="0.334"> 206-448-4545. Vjen, unë jam KIERRA >

< start="450.483" dur="0.1"> 206-448-4545. Vjen, unë jam KIERRA ELFALAN. >

< start="450.583" dur="0.2"> AM KIERRA ELFALAN. >

< start="450.783" dur="0.034"> AM KIERRA ELFALAN. KING >

< start="450.817" dur="0.3"> AM KIERRA ELFALAN. MBRETI 5 >

< start="451.117" dur="0.1"> AM KIERRA ELFALAN. MBI 5 LAJME. >

< start="451.217" dur="0.2"> MBI 5 LAJME. >

< start="451.417" dur="0.1"> MBI 5 LAJME. >>> >

< start="451.517" dur="0.034"> MBI 5 LAJME. >>> TANI >

< start="451.551" dur="0.2"> MBI 5 LAJME. >>> TANI A >

< start="451.751" dur="0.333"> MBI 5 LAJME. >>> TANI NJ A SHUM >

< start="452.084" dur="0.101"> MBI 5 LAJME. >>> TANI NJ A SHUM >

< start="452.185" dur="0.3"> MBI 5 LAJME. >>> TANI NJ A SHUM POPULL >

< start="452.485" dur="0.267"> >>> TANI NJ A SHUM POPULL >

< start="452.752" dur="0.133"> >>> TANI NJ A M WSIM M SHUM NDRT POPULLS >

< start="452.885" dur="5.573"> >>> TANI NJ A SHUM M WSIMIN E NJERIUT SI >

< start="458.458" dur="0.333"> >>> TANI NJ W MSIM M L SHUM PONR MONSIMIN E NJERIUT SI DO T BNI >

< start="458.791" dur="0.334"> >>> TANI NJ A SHUMON MSIMIN E NJERIUT SI DO T BNI >

< start="459.125" dur="0.334"> WONDERING SI DO T THE BNI >

< start="459.459" dur="0.1"> M WSIMI SI DO T. QEN QEVERIT >

< start="459.559" dur="0.066"> M WSIMI SI DO TUAJ urdhri i qeverisë >

< start="459.625" dur="0.1"> MIRSIMI SI DUHET T OR MIR TUAJ Urdhri i QEVERIS >

< start="459.725" dur="0.101"> M WSIMI SI DO T BE B BENI SI RREGULLI I QEVERIS >

< start="459.826" dur="0.233"> RRETHI I QEVERISJES SI BNI >

< start="460.059" dur="0.1"> Porosia e qeverisë të jetë në forcë. >

< start="460.159" dur="0.234"> FORCE. >

< start="460.393" dur="0.067"> FORCE. QOFTË >

< start="460.46" dur="0.066"> FORCE. GJITHA TI >

< start="460.526" dur="0.2"> FORCE. KU JA ESHTE >

< start="460.726" dur="0.101"> FORCE. KU JANE BIZNESI >

< start="460.827" dur="0.4"> FORCE. KU JANE QENI BIZNESET >

< start="461.227" dur="0.2"> KU JANE QENI BIZNESET >

< start="461.427" dur="0.134"> KU JANE BIZNESI JU JENI >

< start="461.561" dur="0.066"> KU JANE BIZNESET JU KUPTUAR >

< start="461.627" dur="0.1"> KU JANE BIZNESET JAN T S KUPTUAR T TO >

< start="461.727" dur="0.134"> KU JANE BIZNESET JAN S P SRQENI T TO BNI >

< start="461.861" dur="0.1"> KU JANE BIZNESET JU JENI FURNIZIM P TOR T Qëndruar >

< start="461.961" dur="0.2"> JU KUPTUAR T TO NDODHET >

< start="462.161" dur="0.1"> JU KUPTUAR T BE NDODHNI SHTPI. >

< start="462.261" dur="0.167"> HOME. >

< start="462.428" dur="0.134"> HOME. AMY >

< start="462.562" dur="0.133"> HOME. AMY MARINA >

< start="462.695" dur="0.3"> HOME. AMY MARINA SHT >

< start="462.995" dur="0.167"> HOME. AMY MARINA INSHT IN N >

< start="463.162" dur="0.2"> HOME. AMY MARINA INSHT IN NDIKON >

< start="463.362" dur="0.101"> HOME. AMY MARINA INSHT IN NDIKONI ME >

< start="463.463" dur="0.2"> AMY MARINA INSHT IN NDIKONI ME >

< start="463.663" dur="0.1"> AMY MARINA INSHT IN NDIKON ME KATTO >

< start="463.763" dur="0.167"> AMY MARINA INSHT IN NDIKONI ME KATT SHUM >

< start="463.93" dur="0.066"> AMY MARINA INSHT IN NDIKONI ME KIDET SHTIDEPI >

< start="463.996" dur="0.401"> AMY MARINA INSHT IN DH EVNI ME K ST SHTETE T THE >

< start="464.397" dur="0.333"> AMY MARINA INSHT IN DHNI ME K ST SHTETN E STORY. >

< start="464.73" dur="0.167"> KJO PJESA E STORY. >

< start="464.897" dur="0.134"> KJO PJESA E STORY. >> >

< start="465.031" dur="0.167"> KJO PJESA E STORY. >> POLICIA >

< start="465.198" dur="0.1"> KJO PJESA E STORY. >> POLICIA T. GJITHA >

< start="465.298" dur="0.333"> KJO PJESA E STORY. >> POLICIA T ALL GJITHA >

< start="465.631" dur="0.1"> KJO PJESA E STORY. >> POLICIA T ALL GJITHA >

< start="465.731" dur="0.301"> KJO PJESA E STORY. >> POLICIA T ALL GJITHA SHTETI >

< start="466.032" dur="0.167"> >> POLICIA T ALL GJITHA SHTETI >

< start="466.199" dur="0.133"> >> POLICIA T ALL GJITHA PVERR SHTETIN JAN >

< start="466.332" dur="0.067"> >> POLICIA T ALL GJITHA P OR SHTETIN JANY po provohen >

< start="466.399" dur="0.3"> >> POLITIKA T ALL GJITHA P STR SHTETIN JANY po provohen >

< start="466.699" dur="0.033"> >> POLICIA T ALL GJITHA P OR SHTETIN JAN TR po përpiqen të përafrojnë >

< start="466.732" dur="0.201"> >> POLICIA T ALL GJITHA P OR SHTETIN JAN TR po provojnë të përvetësojnë A >

< start="466.933" dur="0.367"> >> POLICIA T ALL GJITHA PATER SHTETIN JAN TR po provojnë të forcojnë një rol >

< start="467.3" dur="0.167"> JANI duke provuar të përvetësoni një rol >

< start="467.467" dur="0.1"> JANI duke u përpjekur për të përvetësuar një rol në >

< start="467.567" dur="0.1"> JANI duke u përpjekur për të përvetësuar një rol në këtë >

< start="467.667" dur="0.2"> JANI duke provuar të përvetësoni një rol në këtë gjë >

< start="467.867" dur="0.1"> Janë duke u përpjekur për të përvetësuar një rol në këtë gjë që përfshinë >

< start="467.967" dur="0.3"> N TH KIST QV INVOLVES >

< start="468.267" dur="0.1"> N TH K THTO Q IN PVRFSHIN ARSIMIN. >

< start="468.367" dur="0.167"> ARSIMI. >

< start="468.534" dur="0.067"> ARSIMI. NUK >

< start="468.601" dur="0.367"> ARSIMI. JO ASHTU >

< start="468.968" dur="6.306"> ARSIMI. JO AQ SHUMË >

< start="475.274" dur="0.701"> ARSIMI. NUK MUND T NDIKSHME. >

< start="475.975" dur="0.2"> NUK MUND T NDIKSHME. >

< start="476.175" dur="0.067"> NUK MUND T NDIKSHME. ATA >

< start="476.242" dur="0.133"> NUK MUND T NDIKSHME. ATA KANE >

< start="476.375" dur="0.234"> NUK MUND T NDIKSHME. TANI KAN PL PLENTY >

< start="476.609" dur="0.067"> NUK MUND T NDIKSHME. Ata kanë PLENTY TE >

< start="476.676" dur="0.3"> NUK MUND T NDIKSHME. Ata kanë PLENTY për të bërë >

< start="476.976" dur="0.1"> NUK MUND T NDIKSHME. Ata kanë PLENTY T PL BNJ TH SE >

< start="477.076" dur="0.234"> Ata kanë PLENTY T PL BNJ TH SE >

< start="477.31" dur="0.133"> KAN KU JAN PL T PL PLOT T TO BN TH QAT NUK DO >

< start="477.443" dur="0.167"> KAN KU JAN TENT MIR TO T TO BN QAT NUK KAN T PRFshihen >

< start="477.61" dur="0.067"> KAN TENT BN PLAN T BN QAT NUK KAN T PVRFUNDON SHKO >

< start="477.677" dur="0.2"> KAN PL T PL BNJ PL TY BNJ T BN Q IN NUK KAN TV PRFUNDON T G GJITHA >

< start="477.877" dur="0.367"> KAN PL TENT BN PLAN T TH BN QAT NUK KAN T PRFSHIJEN SHPENZUAR >

< start="478.244" dur="0.267"> NUK DO T IN PRFUNDOJM G DHNI >

< start="478.511" dur="0.067"> NUK DO T IN PRFITOJ N G SHUM N ON MOONYR >

< start="478.578" dur="0.133"> NUK DO T IN PRFITOJ N G SHUM N ON M LNYR P FORR >

< start="478.711" dur="0.1"> NUK DO T IN PRFITOJ N G SHUM N L MNYR P FORR NJERZ >

< start="478.811" dur="0.067"> NUK DO T IN PRFUNDON SHKONI N ON MOONYR FOR P FORR NJERZIT KUSH >

< start="478.878" dur="0.233"> NUK DO T IN PRFUNDON SHKONI N ON MOONDR P FORR NJERZIT QO JAN >

< start="479.111" dur="0.368"> NUK DO T IN PRFITOJ N G SHUM N L MNYR FOR P FORR NJERZIT QO NUK JAN >

< start="479.479" dur="0.233"> DUHET PER NJERZIT QO NUK JAN >

< start="479.712" dur="0.067"> DUHET PER NJERZIT QO NUK JAN O MBI OBJEKTIN >

< start="479.779" dur="0.1"> DUHET PER NJERZIT QO NUK JAN O MBI OBJEKTIN >

< start="479.879" dur="0.067"> DUHET PER NJERZIT QO NUK JAN O T O MBROJTJEN QAYNDETJE >

< start="479.946" dur="0.367"> DUHET P PER NJERZIT QO NUK JAN O T O MBETZUAR Q STNDETJE N >

< start="480.313" dur="0.1"> DUHET PER NJERZIT QO NUK JAN O TB MBROJTJEN Q STNDRIMIN N H SHTPI >

< start="480.413" dur="0.233"> DETYRIMI I Q STNDRIMIT N H SHTPI >

< start="480.646" dur="0.1"> DETYRIMI I Q STNDRIMIT N H RREZIK SHTPI. >

< start="480.746" dur="0.201"> RENDI. >

< start="480.947" dur="0.066"> RENDI. KETU >

< start="481.013" dur="0.167"> RENDI. KETU N IN >

< start="481.18" dur="0.1"> RENDI. K HERTU N ED EDMONDS, >

< start="481.28" dur="0.134"> RENDI. KETU N ED EDMONDS, KJO >

< start="481.414" dur="0.067"> RENDI. KETU N ED EDMONDS, KJO ISSHT >

< start="481.481" dur="0.333"> RENDI. K HERTU N ED EDMONDS, KJO ISSHT O NJ >

< start="481.814" dur="0.167"> K HERTU N ED EDMONDS, KJO ISSHT O NJ >

< start="481.981" dur="0.1"> KETU N ED EDMONDS, KJO është një nga >

< start="482.081" dur="0.234"> K HERTU N ED EDMONDS, KJO është një nga >

< start="482.315" dur="0.1"> KETU N ED EDMONDS, KJO është një nga zonat >

< start="482.415" dur="0.333"> KETU N ED EDMONDS, KJO ISSHT O NJ O NDRMJET KUSH >

< start="482.748" dur="0.067"> K HERTU N ED EDMONDS, KJO ISSHT O NJ O N THE ZONAT KU JAN TIJ >

< start="482.815" dur="0.2"> K HERTU N ED EDMONDS, KJO ISSHT O NJ O N THE ZONAT KU JAN >

< start="483.015" dur="0.234"> E ZONAVE Ku janë ato >

< start="483.249" dur="0.133"> E ZONAVE ku ato po japin >

< start="483.382" dur="0.134"> E ZONAVE KU JAN JAN POLITIK >

< start="483.516" dur="0.1"> E ZONAVE KU JAN JAN POLITIKA A >

< start="483.616" dur="0.267"> E ZONAVE KU JANE JANIV TIV DHNI POLITIKN NJ L LITT >

< start="483.883" dur="0.1"> E ZONAVE KU JANE JENI POLITIKE NJE SHUME SHUME >

< start="483.983" dur="0.234"> T G DHNI POLITIKN NJ L LITTLE M M SHUM >

< start="484.217" dur="0.066"> DHNI POLITIKS NJ A LITTLE M AB SHUM aftësi >

< start="484.283" dur="0.201"> FITIMI I POLITIKS SI SHUM M M AB SHUM aftësi për të >

< start="484.484" dur="0.1"> FITIMI I POLITIKS S L SHUM M AB SHUM aftësi për TIKET >

< start="484.584" dur="0.2"> FITIMI I POLITIKS SICE SHUM M AB SHUM PILRDORIM P TOR NJERZIT TICKET >

< start="484.784" dur="0.367"> FITIMI I POLICIS A NJ A SHUM M M SHUM P ABRDORIM P TOR NJERZIT TIKET DHE >

< start="485.151" dur="0.2"> Aftësia për të zgjedhur njerëzit dhe >

< start="485.351" dur="0.067"> Aftësia për t'u zgjedhur njerëzit dhe ata >

< start="485.418" dur="0.067"> Aftësia për të zgjedhur njerëzit dhe ata mund >

< start="485.485" dur="0.133"> Aftësia për të zgjedhur njerëzit dhe ata mund të shkojnë >

< start="485.618" dur="0.334"> Aftësia për të zgjedhur njerëzit dhe ata mund të shkojnë >

< start="485.952" dur="0.066"> Aftësia për të zgjedhur njerëzit dhe ata mund të shkojnë në >

< start="486.018" dur="0.301"> Aftësia për të zgjedhur njerëzit dhe ata mund të shkojnë deri në 500 dollarë >

< start="486.319" dur="0.033"> Aftësia për të zgjedhur njerëzit dhe ata mund të shkojnë deri në 500 dollarë ME >

< start="486.352" dur="0.334"> Aftësia për të zgjedhur njerëzit dhe ata mund të shkojnë deri në 500 dollarë me një >

< start="486.686" dur="0.2"> Ata mund të shkojnë deri në 500 dollarë me një >

< start="486.886" dur="0.067"> Ata mund të shkojnë deri në 500 dollarë me një gjobë >

< start="486.953" dur="0.267"> Ata mund të shkojnë deri në 500 dollarë me një fund të mirë >

< start="487.22" dur="0.133"> Ata mund të shkojnë deri në 500 dollarë me një të mirë, por ato >

< start="487.353" dur="0.167"> Ata mund të shkojnë deri në 500 dollarë me një fund të mirë, por ata vërtet >

< start="487.52" dur="0.067"> Ata mund të shkojnë deri në 500 dollarë me një fund të mirë, por ata shpresojnë vërtet >

< start="487.587" dur="0.967"> Ata mund të shkojnë deri në 500 dollarë me një fund të mirë, por ata shpresojnë vërtet >

< start="488.554" dur="0.2"> PINERGJITSHME, por ata shpresojnë vërtet >

< start="488.754" dur="1.535"> P FRGJIGJE, Porse ata vërtet shpresojnë që i bën >

< start="490.289" dur="0.467"> PINERGJIGJE, Porse ata vërtet shpresojnë se nuk ka >

< start="490.756" dur="0.301"> P FRGJIGJE, Porse ata vërtet shpresojnë që nuk vijnë >

< start="491.057" dur="0.4"> PINERGJIGJE, Porse ata vërtet shpresojnë që nuk vijnë >

< start="491.457" dur="0.1"> P FRGJIGJE, Porse ata vërtet shpresojnë që nuk vijnë në atë. >

< start="491.557" dur="0.2"> NUK KA NGJESH QE. >

< start="491.757" dur="0.234"> NUK KA NGJESH QE. MANY >

< start="491.991" dur="0.1"> NUK KA NGJESH QE. DEPARTAMENTET E SHUM >

< start="492.091" dur="0.067"> NUK KA NGJESH QE. DEPARTAMENTET SHUME kanë >

< start="492.158" dur="0.2"> NUK KA NGJESH QE. DEPARTAMENTET SHUME kanë qenë >

< start="492.358" dur="0.234"> DEPARTAMENTET SHUME kanë qenë >

< start="492.592" dur="0.066"> DEPARTAMENTET E SHUM NUK JAN T T BNI >

< start="492.658" dur="0.267"> DEPARTAMENTET SHUM NUK JAN T T BNI N >

< start="492.925" dur="0.1"> DEPARTAMENTET E SHUM DUHET TAK BNI SOCIALE >

< start="493.025" dur="0.134"> DEPARTAMENTET E SHUM DUHET TAK BNI ND MEDRMJET SOCIALE >

< start="493.159" dur="0.1"> DEPARTAMENTET E SHUM NUK JAN T BNI N TO MEDIAT SOCIALE T >

< start="493.259" dur="0.2"> T T BNI N MED MEDIAT SOCIALE T. >

< start="493.459" dur="0.134"> T T BNI N TO MEDIAT SOCIALE T TO SHTET >

< start="493.593" dur="0.2"> T T BNI N TO MEDIAT SOCIALE T TO SHPRNIJ TIJ >

< start="493.793" dur="0.267"> T T BNI N TO MEDIAT SOCIALE T TO SHPRNJE MESIMIN E TYRE >

< start="494.06" dur="0.1"> T T BNI N MED MEDIAT SOCIALE T TO SHPRNJE MESAZHIN E TYRE DHE >

< start="494.16" dur="0.3"> T T BNI N TO MEDIAT SOCIALE T TO SHPRNIJ MESAZHIN DHE TRY >

< start="494.46" dur="0.2"> SHENIMI MESAZHI DHE TRY >

< start="494.66" dur="0.1"> SHENIMI MESAZHI I TYRE DHE E TRY DHE >

< start="494.76" dur="0.101"> SHPRNI MESAZHIN E TIJ DHE PYETJEN DHE DISPELIN >

< start="494.861" dur="0.1"> SHPRNI MESAZHIN E TYRE DHE PYRGJIGJEN DHE DISPEL DIKA >

< start="494.961" dur="0.333"> SHENIMI MESAZHI I TYRE DHE PYETJE DHE DISPELI DISA E >

< start="495.294" dur="0.1"> SHENI MESAZHIN E TYRE DHE PYRGJIGJEN DHE DISPELIN DISA T >

< start="495.394" dur="0.301"> DHE DISPONI DIKA >

< start="495.695" dur="0.1"> DHE SHPISRNDONJOM DISA KCRKES. >

< start="495.795" dur="0.2"> Shqetësime. >

< start="495.995" dur="0.133"> Shqetësime. >

< start="496.128" dur="0.301"> Shqetësime. GUJT >

< start="496.429" dur="14.381"> Shqetësime. HARBORI GRYS >

< start="510.81" dur="0.3"> Shqetësime. VENDI I HARBORIT GRYS >

< start="511.11" dur="0.267"> VENDI I HARBORIT GRYS >

< start="511.377" dur="0.134"> SHERIFA E GRYS HARBOR QYTET >

< start="511.511" dur="0.1"> ZYRA E SHERIFIT T CO GRYS HARBOR QYTET >

< start="511.611" dur="0.233"> ZYRA E ZYRA E SHERIFFIT T GR GRYS HARBOR SHERIFF tha >

< start="511.844" dur="0.1"> ZYRA E SHERIFFIT T GR GRYS HARBOR SHERIFF Thanë thashethemet >

< start="511.944" dur="0.167"> ZYRA E SHERIFIT T SHUMS thashethemet >

< start="512.111" dur="0.134"> ZYRA E SHERIFIT SHENQET Thashethemet e >

< start="512.245" dur="0.166"> ZYRA E SHERIFIT SHENQET Thashethemet e MARTIALIT >

< start="512.411" dur="0.034"> ZYRA E SHERIFIT SHUM thashethemet e të DREJTES MARTESA >

< start="512.445" dur="0.333"> ZYRA E SHERIFIT SHUM thashethemet e LIGJIT MARTIAL OSE >

< start="512.778" dur="0.101"> ZYRA E SHERIFIT SHUM thashethemet e LIGJIT MARTESOR OSE STRIKTIT >

< start="512.879" dur="0.3"> E LIGJIT MARTESOR OSE STRIKTIT >

< start="513.179" dur="0.067"> E LIGJIT MARTIALE OSE ZBATIMI I STRIKTIT >

< start="513.246" dur="0.1"> E LIGJIT MARTIALE OSE ZBATIMI I STRIKTIT OSE >

< start="513.346" dur="0.133"> E LIGJIT MARTESOR OSE ZBATIMIT TR STRIKTIT >

< start="513.479" dur="0.2"> E LIGJIT MARTIALE OSE ZBATIMI I STRIKTIT OSE DUHET thjesht >

< start="513.679" dur="0.367"> E LIGJIT MARTIALE OSE ZBATIMI I STRIKTIT OSE DUHET thjesht >

< start="514.046" dur="0.234"> ZBATIMI OSE DUHET thjesht >

< start="514.28" dur="0.1"> ZBATIMI APO SI T DREJT thjesht nuk është e vërtetë. >

< start="514.38" dur="0.2"> TRUE. >

< start="514.58" dur="0.134"> TRUE. ATA >

< start="514.714" dur="0.066"> TRUE. NUK DO >

< start="514.78" dur="0.067"> TRUE. NUK DUHET >

< start="514.847" dur="0.1"> TRUE. NUK DUHET T TO >

< start="514.947" dur="0.2"> TRUE. NUK DUHET T M BNI >

< start="515.147" dur="0.101"> TRUE. Ata nuk duan të bëjnë asgjë >

< start="515.248" dur="0.233"> Ata nuk duan të bëjnë asgjë >

< start="515.481" dur="0.067"> NUK DO T TO DUHET T M BN YDO ARSYE >

< start="515.548" dur="0.233"> NUK DO T TO DUHET T M BN NDONJE ARSYE OSE >

< start="515.781" dur="0.067"> NUK DO T TO DUHET T M BN NDONJE ARSYE DHE T T BNI >

< start="515.848" dur="0.2"> NUK DO T TO DUHET T M BNI ASNJ AR ARRESHME APO TAK BESOJN O NJNE >

< start="516.048" dur="0.367"> NUK DO T TO DUHET T M BN NDONJE ARSYE OSE T T BESOJN O NJNE >

< start="516.415" dur="0.101"> NUK DO T TO DUHET T M BN NDONJE ARSYE OSE T T BESOJN O NJNE T TO JAIL. >

< start="516.516" dur="0.233"> Arritjet OSE NDODHJE NJNE DH TONI. >

< start="516.749" dur="0.234"> Arritjet OSE NDODHJE NJNE DH TONI. DISA >

< start="516.983" dur="0.166"> Arritjet OSE NDODHJE NJNE DH TONI. DEPARTAMENTET SHTETERORE >

< start="517.149" dur="0.101"> Arritjet OSE NDODHJE NJNE DH TONI. PPRFSHIJET E DEPARTAMENTEVE TVER VEANTA >

< start="517.25" dur="0.2"> PPRFSHIJET E DEPARTAMENTEVE TVER VEANTA >

< start="517.45" dur="0.133"> DEPARTAMENTET E PRFSHIRS P INRFSHIJEN E >

< start="517.583" dur="0.134"> DEPARTAMENTET SHTETERORE P INRFSHIJEN PIJORS >

< start="517.717" dur="0.167"> DEPARTAMENTET E PRFSHIRS PRFSHIJEN NUNT VEND T P PJESS >

< start="517.884" dur="0.1"> DEPARTAMENTET SHTETERORE PCRFSHIRN T SHERIFIT TUNT SHTETIT TI PJESCES >

< start="517.984" dur="0.3"> SHERIFI I SHTETIT T P PIJARS >

< start="518.284" dur="0.133"> DEPARTAMENTI I SHERIFIT TUNT SHTETIT TI PIJARCES >

< start="518.417" dur="0.067"> DREJTSIA E SHTETIT T SH SHPIRTSIS P PIERCE DREJT E DREJTUAR >

< start="518.484" dur="0.1"> DEPARTAMENTI I SHERIFIT TUNT SHPIRTSIS P PIERCE DREJTSISHT Këtë >

< start="518.584" dur="0.301"> DEPARTAMENTI SHTOHET KJO >

< start="518.885" dur="0.1"> DEPARTAMENTI SHTOHEN K INTFOR INFORMACION >

< start="518.985" dur="0.166"> DEPARTAMENTI SHTOHEN K INT IN INFORMACION NGA >

< start="519.151" dur="0.101"> DEPARTAMENTI SHTOHEN K INTFOR INFORMACION NGA THE >

< start="519.252" dur="0.3"> INFORMACIONI NGA >

< start="519.552" dur="0.2"> INFORMACIONI NGA WASHINGTON >

< start="519.752" dur="0.067"> INFORMACION NGA SHOQATA E WASHINGTON >

< start="519.819" dur="0.1"> INFORMACION NGA SHOQATA WASHINGTON E >

< start="519.919" dur="0.3"> SHOQATA WASHINGTON E >

< start="520.219" dur="0.1"> SHOQATA E WASHINGTON E SHERIFIKEVE >

< start="520.319" dur="0.1"> SHOQATA E WASHINGTON E SHERifEVE DHE >

< start="520.419" dur="0.167"> SHOQATA E WASHINGTON T SH SHERifEVE DHE POLICIS >

< start="520.586" dur="0.2"> SHOQATA E WASHINGTON T SH SHERifEVE DHE KREU POLICIKE. >

< start="520.786" dur="0.234"> SHERIFIKAT DHE KREU POLICE. >

< start="521.02" dur="0.033"> SHERIFIKAT DHE KREU POLICE. goditur >

< start="521.053" dur="0.1"> SHERIFIKAT DHE KREU POLICE. HITTING A >

< start="521.153" dur="0.134"> SHERIFIKAT DHE KREU POLICE. Duke goditur shumë >

< start="521.287" dur="0.067"> SHERIFIKAT DHE KREU POLICE. Duke goditur shumë >

< start="521.354" dur="0.3"> SHERIFIKAT DHE KREU POLICE. Duke goditur shumë >

< start="521.654" dur="0.1"> SHERIFIKAT DHE KREU POLICE. Duke goditur shumë nga i njëjti >

< start="521.754" dur="0.234"> SHERIFIKAT DHE KREU POLICE. Duke goditur shumë nga ky çelës >

< start="521.988" dur="0.233"> Duke goditur shumë nga ky çelës >

< start="522.221" dur="0.067"> HITTIMI I SHUM OF PIKAVE T TJERA >

< start="522.288" dur="0.5"> HITTINGU SHUM PIKA T TJERA PIKA N IN >

< start="522.788" dur="0.067"> HITTIMI I SHUM PIKAVE T TJERA T IN Q INNDRUESHME N EM EMPASIMIN >

< start="522.855" dur="0.134"> HITTIMI I SHUM PIKAVE T TJERA T IN Q INNDRUESHME N EM NDIKIMIN E TIJ >

< start="522.989" dur="0.2"> INTSSHTJET N IN MIRATIMIN E TIJ >

< start="523.189" dur="0.067"> INTSSHTJET N IN NDIKIMIN E TIJ DO >

< start="523.256" dur="0.066"> INTSSHTJET N IN NDIKIMIN E TIJ NUK DO >

< start="523.322" dur="0.201"> PIKTST N EM NDPRTIMIN E TIJ NUK JAN >

< start="523.523" dur="0.066"> POTSSHTJET N IN NDIKIMIN E TIJ NUK DO T BE GJITHA >

< start="523.589" dur="0.267"> PIKTST N EM NDIKIMIN E TIJ NUK DO T BE GJITHA T GJITHA >

< start="523.856" dur="0.334"> POTSSHTJET N IN NDIKIMIN E TIJ NUK DO T BE GJITHA DIKEN >

< start="524.19" dur="0.2"> NUK DO T BE GJITHA SHPESHT >

< start="524.39" dur="0.067"> NUK DO T BE GJITHA SHPRNDARJEN P FORR >

< start="524.457" dur="0.167"> NUK DO T BE GJITHA SHPENZONI P FORR KTO >

< start="524.624" dur="0.066"> NUK DO T BE BNI KOORKES P FORR K AT AKTIVITET >

< start="524.69" dur="0.1"> NUK DO T BE BNI KOORKES P OR K AT AKTIVITET DHE >

< start="524.79" dur="0.201"> NUK DO T BE BNI K LRKES P FORR K ATO AKTIVITET DHE JU >

< start="524.991" dur="0.4"> NUK DO T BE BNI K LRKES P FORR K ATCT AKTIVITET DHE DO T DO BNI >

< start="525.391" dur="0.167"> P THR K AT A AKTIVITET DHE B DONI >

< start="525.558" dur="0.1"> P FORR K AT A AKTIVITET DHE NUK DO >

< start="525.658" dur="0.033"> P FORR K AT A AKTIVITET DHE NUK KA NEVOJ >

< start="525.691" dur="0.267"> P THR K AT AKTIVITET DHE NUK KA NEVOJN A A >

< start="525.958" dur="0.067"> P THR K AT A AKTIVITET DHE NUK KENI NEVOJ A SPECIALE >

< start="526.025" dur="0.167"> P THR K AT AKTIVITET DHE NUK KA NEVOJN A PAS SPECIAL >

< start="526.192" dur="0.4"> P FORR K AT AKTIVITET DHE NUK KA NEVOJ PAS SPECIALE OSE >

< start="526.592" dur="0.267"> NUK KENI NJ A PAS SPECIALE OSE >

< start="526.859" dur="0.067"> NUK KENI NJ A PAS SPECIALE OSE LICENC >

< start="526.926" dur="0.167"> NUK KA NEVOJ PAS SPECIALE OSE LIKENCA TSE >

< start="527.093" dur="0.167"> NUK KENI NJ A PAS SPECIALE OSE LIKENC TO T NDRTOJ >

< start="527.26" dur="0.2"> NUK KA NEVOJ PAS SPECIALE OSE LIKENC TO T TO NDRTOJN THEMELORE >

< start="527.46" dur="0.3"> LICENCA për të konstruktuar thelbësore >

< start="527.76" dur="0.1"> LIKENCA për të krijuar shërbime thelbësore. >

< start="527.86" dur="0.234"> Shërbimeve. >

< start="528.094" dur="0.167"> Shërbimeve. DERISA >

< start="528.261" dur="0.033"> Shërbimeve. SHKELJET E BARNAVE >

< start="528.294" dur="0.067"> Shërbimeve. DREJT ED EDHE është >

< start="528.361" dur="0.066"> Shërbimeve. DREJT ED EDHJET ISSHT NJ >

< start="528.427" dur="0.067"> Shërbimeve. DREJT ED EDHJET ISSHT NJ O PJESA >

< start="528.494" dur="0.2"> Shërbimeve. DREJT ED EDHE është një nga ato >

< start="528.694" dur="0.201"> DREJT ED EDHE është një nga ato >

< start="528.895" dur="0.233"> DREJT ED EDHJET ISSHT O NJ O PJESA >

< start="529.128" dur="0.401"> DREJT ED EDHE është një nga disa komunitete >

< start="529.529" dur="4.037"> DREJT ED EDHJET OSHT NJ O NDRKOMBIESTARE PAS KOMUNAVE KU >

< start="533.566" dur="0.467"> DREJT ED EDHJET ISSHT NJ OF NDRKOMBIESTARE PAS KOMUNAVE KU JAN >

< start="534.033" dur="0.4"> DREJT ED EDHJET ISSHT NJ OF ND OFRKOMBIESTARE PAS KOMUNA KU JANE >

< start="534.433" dur="0.134"> Disa komunitete ku janë ato >

< start="534.567" dur="0.133"> Pak komunitete ku janë ato >

< start="534.7" dur="0.067"> SHUMUN KOMUNITETE KU JAN JAN L LITTLE >

< start="534.767" dur="0.2"> Disa komunitete ku ato janë pak më shumë >

< start="534.967" dur="0.334"> Disa komunitete ku ato janë pak më shumë vokale >

< start="535.301" dur="0.1"> Disa komunitete ku ato janë pak më shumë vokale dhe >

< start="535.401" dur="0.234"> NJ L SHUM SHUM VOCAL DHE >

< start="535.635" dur="0.1"> NJ L SHUM M SHUM Vokal DHE TALIKIM >

< start="535.735" dur="0.4"> NJ L LITT M MORE SHUM VOKALE DHE FALIM POR T >

< start="536.135" dur="0.1"> NJ L SHUM M V SHUM VOKAL DHE FALIM PR zbatimin, >

< start="536.235" dur="0.2"> Duke folur për zbatimin, >

< start="536.435" dur="0.067"> Duke folur për zbatimin, ata >

< start="536.502" dur="0.067"> Duke folur për zbatimin, ata thanë >

< start="536.569" dur="0.167"> Duke folur për zbatimin, ata thonë se >

< start="536.736" dur="0.133"> Duke folur rreth zbatimit, ata thonë se është >

< start="536.869" dur="0.3"> Duke folur për zbatimin, ata thanë se është bërë >

< start="537.169" dur="0.101"> Duke folur për zbatimin, ata thonë se është duke u bërë ata >

< start="537.27" dur="0.2"> Ata thonë se është në mënyrë të tillë >

< start="537.47" dur="0.1"> Ata thonë se është sepse ata kanë >

< start="537.57" dur="0.2"> Ata thonë se është sepse ata kanë shumë >

< start="537.77" dur="0.1"> Ata thonë se është sepse ata kanë shumë >

< start="537.87" dur="0.367"> Ata thonë se është sepse ata kanë një madhështi >

< start="538.237" dur="0.1"> Ata thonë se është sepse ata kanë një nder të madh >

< start="538.337" dur="0.301"> KAN NJON ND ARMARRJE T L MADH >

< start="538.638" dur="0.1"> KAN NJ A POPULLI PRMBLEDHJE TON PRBASHKT. >

< start="538.738" dur="0.167"> POPULLSI. >

< start="538.905" dur="0.066"> POPULLSI. 25% >

< start="538.971" dur="0.067"> POPULLSI. 25% OF >

< start="539.038" dur="0.133"> POPULLSI. 25% T THE >

< start="539.171" dur="0.134"> POPULLSI. 25% e NJEREZIT >

< start="539.305" dur="0.1"> POPULLSI. 25% e NJEREZIT QE >

< start="539.405" dur="0.3"> POPULLSI. 25% e POPULLIT QO JETON >

< start="539.705" dur="0.201"> 25% e POPULLIT QO JETON >

< start="539.906" dur="0.066"> 25% e NJERZIT Q WH JETON K HERTU >

< start="539.972" dur="0.234"> 25% e POPULLIT QO JETON K HERTU JAN >

< start="540.206" dur="0.067"> 25% e NJERZIT QO JETON K HERTU JAN O JAN PRMBLEDHJE >

< start="540.273" dur="0.267"> 25% e NJERZIT Q WH JETON K HERTU JAN O PVERR 60 >

< start="540.54" dur="0.1"> 25% e NJERZIT QO JETONI KETU JAN O PVERR 60 POR >

< start="540.64" dur="0.267"> 25% e NJERZIT QO JETON K HERTU JAN O PVERR 60 T 60 TJERA >

< start="540.907" dur="0.233"> KETU JAN O MVERNJ 60 60 POR TY >

< start="541.14" dur="0.134"> KETU JAN O PVERR 60 SHUM POR ato akoma >

< start="541.274" dur="0.166"> KETU JAN O PVERR MIRUT 60, por ata akoma besojnë >

< start="541.44" dur="0.101"> KETU JAN O PVERR 60 SHUM 60, por ata ende besojnë më shumë >

< start="541.541" dur="0.233"> KETU JAN O PVERR MIRUT 60, POR AQ T BESOJN M M SHUM njerëz >

< start="541.774" dur="0.1"> KETU JAN O P OR MIRUT 60, POR ATA JAN T B BESOJN NJERZIT MOST SHUM DO >

< start="541.874" dur="0.234"> DUHET TEL BESONI M SHUM NJERZIT >

< start="542.108" dur="0.233"> DUHET TEL BESONI MOP SHUM njerëz do të plotësojnë >

< start="542.341" dur="0.067"> DUHET TIE BESONI MOP SHUM NJER WZIT DO T COMP PRFSHIET VOLUNTARILY >

< start="542.408" dur="0.067"> DUHET TIE BESONI MOP SHUM NJER WZIT DO T COMP KUPTOHEN VOLUNTARILY N. >

< start="542.475" dur="0.333"> DUHET TIE BESOJN M NJERZIT MOST SHUM DO T COMP VAZHDON VOLUNTARILY N THE >

< start="542.808" dur="0.234"> SHUMUNT VOLUNTARILY N THE >

< start="543.042" dur="0.033"> VAZHDOHEN VOLUNTARILI N IN DOUBT >

< start="543.075" dur="0.1"> VAZHDOHEN VOLUNTARILI N THE DOUBT IT >

< start="543.175" dur="0.167"> VAZHDUESHME TLY PLOT N IN DOUBT T IT DO >

< start="543.342" dur="0.334"> VAZHDUESHME T IN PLOT N IN DOBT do të kuptohet >

< start="543.676" dur="0.1"> VAZHDUESHME P COMPR T DHNUAR N DO DOUBT DO T ME KUJDES SE KTU >

< start="543.776" dur="0.267"> DOUBT DO T ME NDIKON SE KTO >

< start="544.043" dur="0.1"> DOUBT DO T ME NDIKON Q ACTUALLY >

< start="544.143" dur="0.1"> DOUBTI DO T ME NDIKON QAT KAN A AKTUAJ >

< start="544.243" dur="0.134"> DOUBT DO T ME DUHET TAT NDONJ TH Q AKTUALE DUHET T TO BNI >

< start="544.377" dur="0.267"> DOBTI DO T ME DUHET TAT NDODHME QAT AKTUAJ DUHET T TO T NDRTOHET >

< start="544.644" dur="0.1"> DOUBT TI DO T ME DUHET TAT KTOJ AKTUAJ DUHET T TO BNI NJERZIT >

< start="544.744" dur="0.167"> AKTUALE DUHET T TO SHUM NJERZIT >

< start="544.911" dur="0.2"> AKTUALE DUHET T TO JAN NJERZIT TIKTUAR >

< start="545.111" dur="0.066"> AKTUALE DUHET T TO BNI NJERZIT T SHTETIT >

< start="545.177" dur="0.101"> AKTUALE DUHET T TO SHPENZONIN NJERZIT JAN A KRENDRESISHT >

< start="545.278" dur="0.267"> AKTUALE DUHET T TO BNI NJERZIT TICK KUFIZUAR për t'u marrë >

< start="545.545" dur="0.3"> AKTUALE DUHET T TO BNI NJERZIT TICK KUFIZUAR T TO T NDNIJN TO >

< start="545.845" dur="0.1"> AKTUALE DUHET T TO BNI NJERZIT TICK KUFIZUAR T TO MUND T BNI >

< start="545.945" dur="0.2"> JAN TH KRENDSISHT T TO MERRNI TI >

< start="546.145" dur="0.067"> JAN TH KRENDSISHT T T MNYROJN TO N TO SHUMA >

< start="546.212" dur="0.233"> JAN TH KRENDSISHT T T T MNYROJNA N VAJ DHE >

< start="546.445" dur="0.034"> JAN TH KRENDSISHT T T TI KNDIJN TO T J SHPENZUAR DHE MBETJET >

< start="546.479" dur="0.3"> JANRE KRENDSISHT T TO T MERRNI N SHUM J DHE MBETET N >

< start="546.779" dur="0.267"> JANRE KRENDSISHT T TO MNYROJN TO N TO SHUM DHE MBETJEN N MIN MIND, >

< start="547.046" dur="0.067"> JAN TH KUAJTUAR T T T NDRNI N TO SHUM DHE MBETJEN N MIN MIND, JU >

< start="547.113" dur="0.333"> JANI KUFIZUAR T TO TI KNDII TA SHKOLL ANDS DHE MBAJTJEN N MIN MIND, JU MUND >

< start="547.446" dur="0.234"> XHILI DHE MBETJEN N MIN MIND, JU MUND >

< start="547.68" dur="0.1"> XHILI DHE MBRETI N MIN MIND, MUND T ST MUND T FALAS >

< start="547.78" dur="0.2"> VAJZA DHE MBRETI N MIN MIND, JU MUND TILL NDODHET >

< start="547.98" dur="0.1"> VAJZA DHE MBRETI N MIN MIND, JU MUND TILL ND WRMARRJEN PARAJ >

< start="548.08" dur="0.201"> VAJZA DHE MBRETI N MIN MIND, MUND T ST MUND T W BNI MALNYR >

< start="548.281" dur="0.1"> VAJZA DHE MBRETI N MIN MIND, MUND T ST MUND T BNI MALNYRE ME KIST >

< start="548.381" dur="0.267"> DUHET TAL BNI PARA ME KIST TH >

< start="548.648" dur="0.1"> DUHET TAL BNI VEPRIM ME K THT KOMUNITET >

< start="548.748" dur="0.133"> DUHET TAL BNI VEPRIM ME K THTUN KOMUNITET DHE >

< start="548.881" dur="0.067"> DUHET TAL BNI VARGJEN ME K THT KOMUNITET DHE M T GJENI >

< start="548.948" dur="0.2"> DUHET TAL BNI PARA ME K COMMT KOMUNITET DHE MUND T BNI >

< start="549.148" dur="0.334"> DUHET TAL BNI PARA ME KIST KOMUNITET DHE FALAS >

< start="549.482" dur="0.1"> DUHET TAL BNI PARA ME K COMMT KOMUNITET DHE MUND T OF TIJ >

< start="549.582" dur="0.2"> KOMUNITETI DHE MUND T OF TIJ >

< start="549.782" dur="0.033"> KOMUNITETI DHE MUND T OF Shtëpinë e saj >

< start="549.815" dur="0.301"> KOMUNITETI DHE MUND T OF Shtëpinë e saj A >

< start="550.116" dur="0.1"> KOMUNITETI DHE MUND T OF Shtëpinë e saj një litar >

< start="550.216" dur="0.233"> KOMUNITETI DHE MUND T OF Shtëpinë e saj një copë litar. >

< start="550.449" dur="0.167"> Shtëpia Një copë e vogël. >

< start="550.616" dur="0.1"> Shtëpia Një copë e vogël. JU >

< start="550.716" dur="0.534"> Shtëpia Një copë e vogël. JU DUHET >

< start="551.25" dur="3.237"> Shtëpia Një copë e vogël. JU DUHET T J DREJT >

< start="554.487" dur="0.567"> Shtëpia Një copë e vogël. JU DUHET T NOT NUK >

< start="555.054" dur="0.267"> Shtëpia Një copë e vogël. JU DUHET TUST MOS KONGREGATOHET >

< start="555.321" dur="0.167"> JU DUHET TUST MOS KONGREGATOHET >

< start="555.488" dur="0.133"> JU DUHET TUST MOS KONGREGONI N IN >

< start="555.621" dur="0.167"> JU DUHET TUST MOS KONGREGONI NATE PARKU >

< start="555.788" dur="0.134"> JU DUHET TUST MOS KONGREGONI N PARK PARA DHE >

< start="555.922" dur="0.233"> JU DUHET T NOT MOS KONGREGONI N PARK PARKU DHE VENDET >

< start="556.155" dur="0.367"> JU MUND T DUHET T CON KONGREGJENI N PARK PARKU DHE VENDET LIKE >

< start="556.522" dur="0.1"> JU MUND T DUHET T CON KONGREGJENI N PARK PARKU DHE VENDET P LRDESIN Q KT. >

< start="556.622" dur="0.167"> N PARK PARKU DHE VENDET MUND T KETO. >

< start="556.789" dur="0.167"> N PARK PARKU DHE VENDET MUND T KETO. >

< start="556.956" dur="0.067"> N PARK PARKU DHE VENDET MUND T KETO. QYTETARI >

< start="557.023" dur="0.1"> N PARK PARKU DHE VENDET MUND T KETO. QEVERITARI KA >

< start="557.123" dur="0.233"> N PARK PARKU DHE VENDET MUND T KETO. QEVERITARI SHENI >

< start="557.356" dur="0.1"> N PARK PARKU DHE VENDET MUND T KETO. QYTETARI SHA E SHIJE >

< start="557.456" dur="0.201"> QYTETARI SHA E SHIJE >

< start="557.657" dur="0.066"> QEVERITARI SHENI Urdhrin e TIJ >

< start="557.723" dur="0.167"> QYTETARI E KA KA KUJTUAR Urdhri i TIJ >

< start="557.89" dur="0.467"> QEVERITARI KA SHAQETUAR RENDI I TIJ A është >

< start="558.357" dur="0.067"> QYTETARI E KA KA KRKUAR Urdhri i TIJ ISSHT A E P FORRFUNDUshme >

< start="558.424" dur="0.2"> QEVERITARI SHA E KUJTID RENDI I TIJ ASHT A BALLI I FORCUAR >

< start="558.624" dur="0.1"> QEVERITARI SHA E KUJT E RREZIKUAR ISSHT A POR E BOT E FORCUAR >

< start="558.724" dur="0.234"> RRETHI ISSHT B POR BALLA E FORCUAR >

< start="558.958" dur="0.067"> RRETHI ASHT A NJALL BALLA E P FORRBASHKM POR REALI >

< start="559.025" dur="0.233"> RRETHI ASHT A BALLA E PCRBASHKM, POR REZULTONisht TI >

< start="559.258" dur="0.267"> RRETHI ASHT A NJ B BALL FOR I PCRBASHKM, por vërtet beson >

< start="559.525" dur="0.1"> RRETHI ASHT B BALLA E P FORRBASHKM, POR REZULTONI Ai beson >

< start="559.625" dur="0.301"> RRETHI ISSHT A BALLA E PCRBASHKM POR REZULTONI Ai beson më të dobët >

< start="559.926" dur="0.2"> Vërtetë Ai beson më të dobët >

< start="560.126" dur="0.066"> Vërtetë Ai beson më të dobëtin që >

< start="560.192" dur="0.101"> Me të vërtetë ai beson më të dobëtin që mund >

< start="560.293" dur="0.2"> Me të vërtetë ai beson më të dobëtin që mund të vijë >

< start="560.493" dur="0.067"> Vërtetë Ai beson më të dobët që mund të vijë nga >

< start="560.56" dur="0.266"> Vërtetë Ai beson më të dobët që mund të vijë NUK >

< start="560.826" dur="0.367"> V REREJT HE Ai beson më të dobët që mund të vijë nga mosrespektimi >

< start="561.193" dur="0.167"> Q MUND T COM VAJ NUK MBI MBROJTJE >

< start="561.36" dur="0.034"> Q C MUND T COM VAJ NUK MUND T MBETET TI >

< start="561.394" dur="0.1"> QAT MUND T COM VAJ NUK MUND T MBIJETOJME >

< start="561.494" dur="0.367"> Q C MUND T COM VAJ NUK MUND T BNI T MIR IS >

< start="561.861" dur="0.133"> Q MUND T COM VAJ NUK MUND T MBIJETOJME ISSHT IS M SHUM E PAVARESISHME >

< start="561.994" dur="0.167"> Q MUND T COM VAJ NUK MUND T MBIJETOJM IT NUK MSHT M SHUM VDEKJE T UN PAVARUR >

< start="562.161" dur="0.167"> ISSHT M SHUM UN VDEKJET E PAVARNJE >

< start="562.328" dur="0.234"> ISSHT M SHUM DE VDEKJET E PAVARNJE N. >

< start="562.562" dur="0.633"> ISSHT M SHUM UN VDEKJET E PAVARNJE N IN TON >

< start="563.195" dur="0.401"> ISSHT M SHUM VDEKJET E PAVARNJE N ST SHTETIN TON. >

< start="563.596" dur="0.367"> ISSHT M SHUM VDEKJET E PAVARNJE N ST SHTETIN TON. IT >

< start="563.963" dur="0.067"> ISSHT M SHUM VDEKJET E PAVARNJE N ST SHTETIN TON. NDODH, >

< start="564.03" dur="0.233"> ISSHT M SHUM VDEKJET E PAVARNJE N ST SHTETIN TON. NDODHJE, AMY >

< start="564.263" dur="0.267"> N ST SHTETIN TON. NDODHJE, AMY >

< start="564.53" dur="0.1"> N ST SHTETIN TON. NDODHJE, AMY MARINA, >

< start="564.63" dur="0.134"> N ST SHTETIN TON. NDODHJE, AMY MARINA, KING >

< start="564.764" dur="0.1"> N ST SHTETIN TON. NDODHJE, AMY MARINA, MBRETR 5 >

< start="564.864" dur="0.3"> N ST SHTETIN TON. HAPPENS, AMY MARINA, MBI 5 LAJME. >

< start="565.164" dur="0.2"> MARINA, MBI 5 LAJME. >

< start="565.364" dur="0.067"> MARINA, MBI 5 LAJME. >>> >

< start="565.431" dur="0.033"> MARINA, MBI 5 LAJME. >>> DHE >

< start="565.464" dur="0.301"> MARINA, MBI 5 LAJME. >>> DHE A >

< start="565.765" dur="0.734"> MARINA, MBI 5 LAJME. >>> DHE KUJDES. >

< start="566.499" dur="0.2"> >>> DHE KUJDES. >

< start="566.699" dur="0.167"> >>> DHE KUJDES. STATE >

< start="566.866" dur="0.233"> >>> DHE KUJDES. Parket e SHTETIT >

< start="567.099" dur="0.167"> >>> DHE KUJDES. PARKU SHTETIT DHE >

< start="567.266" dur="0.267"> >>> DHE KUJDES. PARKET SHTETRORE DHE WILDLIFE >

< start="567.533" dur="0.234"> PARKET SHTETRORE DHE WILDLIFE >

< start="567.767" dur="0.1"> Parket e SHTETIT DHE ZONAT E WILDLIFE >

< start="567.867" dur="0.3"> Parket e SHTETIT DHE ZONAT E WILDLIFE JANE >

< start="568.167" dur="0.167"> Parket e SHTETIT DHE ZONAT E WILDLIFE JANE TEMPORARILY >

< start="568.334" dur="0.1"> Parket e SHTETIT DHE ZONAT E WILDLIFE JAN VESHJE TEMPORARILY. >

< start="568.434" dur="0.4"> ZONAT JAN VESHJE TEMPORARILY. >

< start="568.834" dur="0.201"> ZONAT JAN VESHJE TEMPORARILY. FILLIMI >

< start="569.035" dur="0.3"> ZONAT JAN VESHJE TEMPORARILY. Nisja sot >

< start="569.335" dur="0.3"> ZONAT JAN VESHJE TEMPORARILY. Fillimi i DITA P FORR >

< start="569.635" dur="0.1"> ZONAT JAN VESHJE TEMPORARILY. Fillimi i DITA P FORR AT >

< start="569.735" dur="0.334"> ZONAT JAN VESHJE TEMPORARILY. Fillimi i ditës për të paktën >

< start="570.069" dur="0.2"> Fillimi i ditës për të paktën >

< start="570.269" dur="0.301"> FILLIMI I DITS P ATR T DYT LE E DYT >

< start="570.57" dur="0.367"> Fillimi i sotëm për në dy javë të pakta. >

< start="570.937" dur="14.014"> DY JAVË. >

< start="584.951" dur="0.133"> DY JAVË. STATE >

< start="585.084" dur="0.267"> DY JAVË. GRANAT SHTETERORE >

< start="585.351" dur="0.4"> DY JAVË. GRANET SHTETERORE DHE >

< start="585.751" dur="0.1"> DY JAVË. GRANAT SHTETERORE DHE TJERA >

< start="585.851" dur="0.301"> GRANAT SHTETERORE DHE TJERA >

< start="586.152" dur="0.267"> GRANAT SHTETRORE DHE OVERNIGHT T O TJERA >

< start="586.419" dur="0.1"> GRANAT SHTETRORE dhe SHKARKIMET TTHER TJERA TV VVRTETIT >

< start="586.519" dur="0.1"> GRANET SHTETRORE DHE AKOMODIMET T TJERA TERN VETM DHNI >

< start="586.619" dur="0.233"> DOKUARA AKOMODIMET E DREJTERNS >

< start="586.852" dur="0.134"> Akomodimet e përhershme do të mbahen >

< start="586.986" dur="0.133"> Akomodimet e përhershme do të mbahen të mbyllura >

< start="587.119" dur="0.1"> Akomodimet e përhershme do të mbahen të mbyllura përmes >

< start="587.219" dur="0.134"> Akomodimet e përhershme do të mbajnë të mbyllur prill >

< start="587.353" dur="0.167"> MEMSIMI MBI MBYRJEN N AP PRILL >

< start="587.52" dur="0.1"> MEMSIMI MBI MBYRET NRO 30 Prill. >

< start="587.62" dur="0.167"> 30. >

< start="587.787" dur="0.1"> 30. NESE >

< start="587.887" dur="0.1"> 30. N IFSE JU >

< start="587.987" dur="0.1"> 30. N IFSE merrni >

< start="588.087" dur="0.1"> 30. NESE TI NDES >

< start="588.187" dur="0.2"> 30. N IFSE DO TAKE NXNI SOUND >

< start="588.387" dur="0.301"> 30. N IFSE DO TAKE DUHET T SO DUHET >

< start="588.688" dur="0.1"> 30. N IFSE DO TAKE DUHET SUND T W DUHET >

< start="588.788" dur="0.167"> NSE DO TAKE DUHET T SO DHNAT DUHET T TO >

< start="588.955" dur="0.166"> NSE DO TAKE DHNI T SO DUHET TANT DUHET TET BNI >

< start="589.121" dur="0.201"> NSE DO TAKE DHNI SOUND Dëshironi të merrni rreth >

< start="589.322" dur="0.1"> NSE DO TAKE DHNI T SO DUHET TANT DUHET T G NDIKOJM TUAJ >

< start="589.422" dur="0.233"> NSE DO TAKE DHNI T SO DUHET TUN DUHET TET MERRONI DO TUAJ >

< start="589.655" dur="0.267"> NSE DO TAKE DHNI T SO DUHET T W DUHET T G MUND TRO GJITHA DO TVE KENI >

< start="589.922" dur="0.1"> NSE DO TAKE DHNI T SO DUHET TANT DUHET TET BNI RRETH QEN DUHET T >

< start="590.022" dur="0.2"> Merrni RRETH QEN DUHET T TO >

< start="590.222" dur="0.067"> MERRNI JU DUHET T TO GJENI >

< start="590.289" dur="0.401"> MERRNI JU DUHET T TO GJIJNI AN >

< start="590.69" dur="0.1"> MERRNI JU DUHET T TO GJIJNI NJ AL ALTERNATIVE >

< start="590.79" dur="0.1"> Merrni RRETH JU DUHET T GJIJN NJ RO RRUG AL ALTERNATIVE. >

< start="590.89" dur="0.167"> GJETI NJ AN Rrugë ALTERNATIVE. >

< start="591.057" dur="0.133"> GJETI NJ AN Rrugë ALTERNATIVE. NUK >

< start="591.19" dur="0.267"> GJETI NJ AN Rrugë ALTERNATIVE. JO SEPSE >

< start="591.457" dur="0.2"> GJETI NJ AN Rrugë ALTERNATIVE. NUK BECNI SI >

< start="591.657" dur="0.2"> GJETI NJ AN Rrugë ALTERNATIVE. NUK B BNI SI KORONAVIRUS >

< start="591.857" dur="0.101"> GJETI NJ AN Rrugë ALTERNATIVE. NUK B BNI SI KORONAVIRUS PR >

< start="591.958" dur="0.266"> NUK B BNI SI KORONAVIRUS PR >

< start="592.224" dur="0.134"> NUK B BNI SI KORONAVIRUS P FORR SHRBIM >

< start="592.358" dur="0.133"> NUK B BNI SI KORONAVIRUS P FORR KANCEL SH SERVRBIMIN >

< start="592.491" dur="0.067"> NUK B BNI SI KORONAVIRUS P FORR SH CNIM TAN KANCELIT T B SHRBIMIT >

< start="592.558" dur="0.267"> NUK B BNI SI KORONAVIRUS P FORR KANCEL TICE SHRBIMIT TEC BNI >

< start="592.825" dur="0.1"> NUK B BNI SI KORONAVIRUS P FORR KANCEL T SHRBIMIT SI T A >

< start="592.925" dur="0.267"> SH CNIMI I KANCELIT TICE SHRBIMIT SI A >

< start="593.192" dur="0.067"> SH CRBIMI I MUND T SHENJT BS SI LIDHJES T L TOKS >

< start="593.259" dur="0.2"> SHANRBIMI I MUND T SHENJTS SI LIDHJES TAND TOKS N >

< start="593.459" dur="0.167"> SH CRBIMI I MUND T SHENJTS SI LIDHJES SE TOKS N IN VERI >

< start="593.626" dur="0.267"> SHANRBIMI I MUND T SHENJTS SI LIDHJES T L TOK LS N IN SEATTLE VERIORE. >

< start="593.893" dur="0.233"> LANDSLIDE N SE SEATTLE VERIORE. >

< start="594.126" dur="0.134"> LANDSLIDE N SE SEATTLE VERIORE. SOUND >

< start="594.26" dur="0.1"> LANDSLIDE N SE SEATTLE VERIORE. TRANSITI SOUND >

< start="594.36" dur="0.067"> LANDSLIDE N SE SEATTLE VERIORE. PSRFUNDON TRANSITI SOUND >

< start="594.427" dur="0.1"> LANDSLIDE N SE SEATTLE VERIORE. TRANSITI SOUND thotë SI >

< start="594.527" dur="0.267"> LANDSLIDE N SE SEATTLE VERIORE. TRANSITI SOUND SI thotë sa më gjatë >

< start="594.794" dur="0.1"> LANDSLIDE N SE SEATTLE VERIORE. TRANSITI SOUND SI thotë sa më gjatë >

< start="594.894" dur="0.233"> TRANSITI SOUND SI thotë sa më gjatë >

< start="595.127" dur="0.067"> TRANSITI SOUND Thotë SI QENI K LONTU >

< start="595.194" dur="0.2"> TRANSITI SOUND thotë se aq gjatë sa janë >

< start="595.394" dur="0.167"> TRANSITI SOUND Thotë SI QENI NUK JAN >

< start="595.561" dur="0.267"> TRANSITI SOUND thotë se aq gjatë sa nuk ka asnjë shtesë >

< start="595.828" dur="0.267"> KA NUK JAN NO SHTES >

< start="596.095" dur="0.1"> NUK KAN NO PROBLEME SHTES ADD >

< start="596.195" dur="0.134"> KA NUK JAN NO PROBLEME SHTES Sesa ato >

< start="596.329" dur="0.166"> KA NUK JAN NO PROBLEME SHTES Sesa SERVERI >

< start="596.495" dur="0.101"> KA NUK JAN NO PROBLEME SHTES SI DUHET TVER SERVERI >

< start="596.596" dur="0.233"> PROBLEMET QAN DUHET T SER SERVERI >

< start="596.829" dur="0.3"> PROBLEMET QAN SERVER DUHEN REZUMEN >

< start="597.129" dur="4.605"> PROBLEMET QAN SERVER DUHET VAZHDIM >