602s Liputan Coronavirus pas lohor dina ping 25 Maret images and subtitles

THE $ 2 THE $ 2 TRILLION THE $ 2 TRIMPUL STIMULUS PELAN STIMULUS PEMBANGUNAN $ 2. PELAN STIMULUS PEMBANGUNAN $ 2. IEU PELAN STIMULUS PEMBANGUNAN $ 2. IEU PELAN STIMULUS PEMBANGUNAN $ 2. IT IS A PELAN STIMULUS PEMBANGUNAN $ 2. IT AYA WANG-WANG PELAN STIMULUS PEMBANGUNAN $ 2. IT AYA PANJANG WANG-PANJANG IT AYA PANJANG WANG-PANJANG IT AYA SUKU AYA KANGGO WANG-PADANG INTENDED IT, AYA KANGGURA WANG-PANJANG DIHENTEUN TO IT AYA PANJANG WANG-PANJANG DIHENTEUN UNTUK LIMIT IT AYA PANJANG WANG-PANJANG DIHENTEUN UNTUK LIMIT THE IT ITU PANUKANG AYA WANG-MENANG DIHENTEUN UNTUK LIMIT KESAN INTENDED TO LIMIT KESAN Dihargakeun pikeun ngaleungitkeun pangaruh tina INTENDED TO LIMIT KESAN THE INTENDED TO LIMIT KESAN KORONAVIRUS THE CORONAVIRUS THE CORONAVIRUS AKHIRI. AKHIRI. AKHIRI. AS AKHIRI. AS LOKAL AKHIRI. AS KUNCING AND AKHIRI. AS KOMUNITAS sareng NEGERI AS KOMUNITAS sareng NEGERI AS GELENGAN NEGARA DAN NEGERI AS LOKAL DAN NEGARA NEGARA NEGARA TRYING AS LOKAL DAN NEGARA NEGARA NEGARA TRYING TO AS GAMPANG NEGARA sareng NEGERI NEGARA-TRANJEY KANGGO MENGHENTI AS GAMPANG NEGARA DAN NEGERI NEGARA KANGGO NANGKEUN GOVERNEMENT TRYING TO STOP THE GOVERNEMENT TRYING TO STOP THE SPREAD GOVERNEMENT TRYING TO STOP THE SPREAD OF GOVERNEMENT TRYING TO STOP THE SPREAD OF GOVERNMENT TRYING TO STOP THE SPREAD OF DEADLY GOVERNMENT TRYING TO STOP THE SPREAD OF DEADLY VIRUS. NGUDUKKEUN ING DAH TUNGGUH. NGUDUKKEUN ING DAH TUNGGUH. CASTILLO NGUDUKKEUN ING DAH TUNGGUH. CASTILLO TAMAT NGUDUKKEUN ING DAH TUNGGUH. CASTILLO TAMAT NGUDUKKEUN ING DAH TUNGGUH. CASTILLO MANGSA NANGGANG NGUDUKKEUN ING DAH TUNGGUH. CASTILLO MANGSA LATEST SANGAT. CASTILLO MANGSA LATEST SANGAT. CASTILLO MANGSA LATEST SANGAT. >>> CASTILLO MANGSA LATEST SANGAT. >>>> KABEH CASTILLO MANGSA LATEST SANGAT. >>>> KABEH CASTILLO MANGSA LATEST SANGAT. >>> OVERNIGHT ON CAPITOL CASTILLO MANGSA LATEST SANGAT. >>> KABEH NU DENGAN MODAL HILL >>> KABEH NU DENGAN MODAL HILL >>> KABEH NU ING MODAL HILL SENATE >>> KABEH NU ING MODAL HILL SENATE LEADER >>> KABEH NU ING MODAL HILL SENATE LEADER STRIKING >>> KABEH NU ING MODAL HILL SENATE LEADER STRIKING A >>> KABEH NU ING MODAL HILL SENATE LEADER LEADER STRIKING A DEAL. SENATE LEADER MANGSAKEUNAN. SENATE LEADER MANGSAKEUNAN. AGREEMENT SENATE LEADER MANGSAKEUNAN. AGREEMENT TO SENATE LEADER MANGSAKEUNAN. JABATAN TO A SENATE LEADER MANGSAKEUNAN. AGREEMENT TO MASSIVE SENATE LEADER MANGSAKEUNAN. AGREEMENT TO $ 2 AGREEMENT TO $ 2 AGREEMENT TO MASSIVE $ 2 TRILLION AGREEMENT TO MASSIVE $ 2 TRILLION CORONAVIRUS AGREEMENT TO MASSIF STIMULUS $ TRILLION $ 2 TRILLION TRILLION CORONAVIRUS STIMULUS PAKEJ STIMULUS TRILLION CORONAVIRUS STIMULUS. PAKET. PAKET. THE PAKET. THE LARGEST PAKET. THE LARGEST IN PAKET. THE LARGEST DI AS PAKET. THE LARGEST DI SEJARAH AS. THE LARGEST DI SEJARAH AS. THE LARGEST DI SEJARAH AS. THE THE LARGEST DI SEJARAH AS. DEAL THE LARGEST DI SEJARAH AS. YANG KABEH THE LARGEST DI SEJARAH AS. NERATI YANG NYAWA THE LARGEST DI SEJARAH AS. PANGGILAN YANG NYAWA THE LARGEST DI SEJARAH AS. NERATUH YANG NADISNA THE LARGEST DI SEJARAH AS. PANGGILAN YANG DIHILKEUN PANGGILAN YANG DIHILKEUN PANGGILAN YANG DIHILKEUN AYA DIOTA ON PANGGILAN YANG DIHILEU DITILU DI PAKAI PANGGILAN YANG DIAJAK PADIL DENGAN BOTH PANGGILAN YANG DIHILEU DILAKO DI BOTOH PANGGILAN YANG DIHILEU DILOKO DI BOTE SENATE PANGGILAN YANG DIHILEU DILAKO DI ROTO DENGAN BOTEN SENATE AND PANGGILAN YANG DIHILEU DILENGKEUN DI BOTH SENATE DENGAN DI DENGAN ANAK SENATE JEUNG SATATE DI DENGAN ANTARA SENATE JEUNG RUMAH DI OLEH DENGAN SENATE AND KONEKI KASULUNGAN ON DENGAN BOTEN SENATE AND RUMAH INGGRIS $ 100 ON DENGAN BOTEN SENATE JEUNG KOMPUTUS NGASUKAN $ 100 Bilyar ON DENGAN BOTEN SENATE AND RUMAH LENGKAP $ 100 Miliar OF RUMAH LENGKAP $ 100 BILLION OF RUMAH INGGRIS $ 100 Miliar AGAMA RUMAH INGGRIS $ 100 Milyar NGUMUTAN KOMUNITAS RUMAH INGGRIS $ 100 Milyar NGIMPUT KUMAI RUMAH INGGRIS $ 100 Milyar NGUMPULAN RÉTÉAN HOSPITALS. FUNGSI DARIA NUNGGUH HOSPITALS. FUNGSI DARIA NUNGGUH HOSPITALS. $ 200 FUNGSI DARIA NUNGGUH HOSPITALS. $ 200 Bilyar FUNGSI DARIA NUNGGUH HOSPITALS. $ 200 milyaran pikeun FUNGSI DARIA NUNGGUH HOSPITALS. $ 200 Miliar UNTUK DOMESTIK $ 200 Miliar UNTUK DOMESTIK $ 200 Miliar UNTUK PROMOSI DOMESTIK $ 200 Miliar UNTUK PROMOSI DOMESTIK PRIORITIES LIKE PRIORITIES LIKE TRANSPORTATION, PRIORITIES LIKE TRANSPORTATION, ANAK, TRANSPORTATION, ANAK, TRANSPORTATION, ANAK, SENIOR TRANSPORTATION, ANAK, SENIORS AND TRANSPORTATION, ANAK, SENIORS sareng VETERANS. SENIOR AND VETERANS. SENIOR AND VETERANS. $ 500 SENIOR AND VETERANS. $ 500 Bank SENIOR AND VETERANS. $ 500 Miliar UNTUK SENIOR AND VETERANS. $ 500 Miliar UNTUK MAJOR $ 500 Miliar UNTUK MAJOR $ 500 Milyar UNTUK KORPULEN MAJOR $ 500 Milyun UNTUK KORPULEN MAJOR $ 500 Milyun UNTUK KORPULEN MAJOR DAN A $ 500 Milyun UNTUK KORPULEN MAJOR DAN KOMUNITAS KAWASAN DAN KANGGO KAWASAN DAN PERNIAGAAN GOLONG KAWASAN DAN RESCUE BISNES KUMAHA KURIKULANA ANU GOLONGAN KANGGO TANGGUNG BISA KAPALAKAN PAKEJEU GOLONGAN KANGGO TANGGOLEH BISA PAKEJAS RESCUE BISNIS PAKEJAS RESCUE BISNIS NYAWA PAKEJAS RESCUE BISNIS NA NYATA PAKEJAS RESCUE BISNES NA AYEUN $ 350 PAKEJAS RESCUE BISNES NA ADA OVER $ 350 Miliar. INGGAL AYEUNA $ 350 Bilyar. INGGAL AYEUNA $ 350 Bilyar. THE INGGAL AYEUNA $ 350 Bilyar. RANJIAH INGGAL AYEUNA $ 350 Bilyar. TAPI RÉSÉTING INGGAL AYEUNA $ 350 Bilyar. RASA NGÉTÉLI bakal aya INGGAL AYEUNA $ 350 Bilyar. RONSIA NU DIAJAKTUJUKAN INGGAL AYEUNA $ 350 Bilyar. RÉMAT BISA ANTAN NU TAMPILAN A RÉMAT BISA ANTAN NU TAMPILAN A RÉSIA NGANGGO BISA NANGGALKEUNTU SATUWASA RASA BASA INGGAL AYEUN NAMPANGKEUNTU SATUWASA $ 1200 RONSIA NU TUJEJEUN NAMBAKKEUN AYA SATUWASA AS $ 1200 RUU APA YANG ANTU AYA NUJAKKEUNTU SATUWASA AS $ 1200 MASKAH TO SATUJI AS $ 1200 KECAP TO SATUJUK AS $ 1200 CHECK TO AMERIKAN SATUJUK AS $ 1200 CHECK TO AMERIKAN SINO SATUJEWARI AS $ 1200 TAMPIL Pikeun AMERIKA YANG GUMANG SATUJEWARI AS $ 1200 TAMPIL Pikeun AMERIKA YANG NGUMANGKEUN $ 75,000 SATUJUK AS $ 1200 NIKEUN KEPADA AMERIKA YANG NGUMANA $ 75,000 A AMERIKA YANG GAMPANG $ 75,000 A AMERIKA YANG GAMPANG $ 75,000 A TU AMERIKA YANG GOLEK $ 75,000 A TAUN ATAWA AMERIKA YANG GOLEK $ 75,000 A TAHUN ATAWA KURANG. TAHUN ATAWA KURANG. TAHUN ATAWA KURANG. THE TAHUN ATAWA KURANG. TREASURY TAHUN ATAWA KURANG. SEKSYEN TREASURY TAHUN ATAWA KURANG. THE RAHSIA SEKSYEN SASAKNA THE RAHSIA SEKSYEN SASAKNA THE RAHSIA SEKSYEN SESUJEOH NENTEK THE RAHSIA RAHSIA NU NGENTOTNA DONALD PRESIDENT THE RAHSIA TREASURY SAYS PRESIDENT DONALD TRUMP SEKSYEN TREASURY SAYS PRESIDENT DONALD TRUMP AYA PRESIDENT DONALD TRUMP AYA PRESIDENT DONALD TRUMP ING AKU PANJANG PRESIDENT DONALD TRUMP ING AKHIR KOMPUTER PRESIDENT DONALD TRUMP ING AKHEUN NGENTOTA. SIGNI NU KOMPUTEN. SIGNI NU KOMPUTEN. MEANWHILE SIGNI NU KOMPUTEN. MEANWHILE SIGNI NU KOMPUTEN. MEANWHILE PRESIDENT SIGNI NU KOMPUTEN. MEANWHILE HOPES PRESIDEN MEANWHILE HOPES PRESIDEN MEANWHILE HENTES HENTES THE MEANWHILE PRESIDEN HOPES NEGARA MANGSA NAK PRESIDEN HOPES NEGARA KUMAHA MEANWHILE PRESIDEN HOPES NEGARA BISA MANGSA NAK PRESIDEN NUKANG NEGARA BISA AKAN DADAK MEANWHILE PRESIDEN HOPES NEGARA BISA KUMAHA UP MAJLIS SAHA NANGGANGKEUN UP MAJLIS SAHA NANGGOKEUN UP AND NEGARA SAHA NU KAPUNGKU UP sareng RUNNING MAJLIS SAHA NANGGOKEUN UPLA DAN NAMPANGKEUN GAMPANG Nagara Pamrentah bakal ngiringan sareng ngadadakkeun NEGARA NU SANGGU NU NUNGKAT UPEUN ATAWA NGAPAL KUNCI STEAM AHEAD AND NGANJUNGKEUN NGEUNAAN FULL STEAM AHEAD AND NGANJUNGKEUN NGEUNAAN FULL STEAM AHEAD BY AND RUNNING FULL STEAM AHEAD DENGAN EASTER. DENGAN BASA. DENGAN BASA. JUST DENGAN BASA. JUST DUA DENGAN BASA. JUST DUA sareng DENGAN BASA. JUST DUA sareng HALF DENGAN BASA. HANYA DUA ATAWA MINGGU DENGAN BASA. HANYA DUA sareng HALF MINGGU DARI HANYA DUA sareng HALF MINGGU DARI HANYA DUA sareng HALF MINGGU DARI AYEUNA. AYEUNA. AYEUNA. DESPITE AYEUNA. DESPITE DIPASANG AYEUNA. DESPITE DIPANGALKEUN PESES AYEUNA. DESPITE DIPANGKAT HUTUP SARI DESPITE DIPANGKAT HUTUP SARI DESPITE DIPANGALKEUN CAUTARI DARI DESPITE MANGSAUKAN HUTUP DARI NATION'S DESPITE MANGSA NU KOMUNITAS DARI KATUSAN NATIONAL DESPITE MANGSA NU KOMPUTES DARI KESIHATAN PANGASAN KASIHAN PANGGUNGAN Topéng THE NATION'S TOP HEALTH EXPERTS. NGALANG. NGALANG. Kumaha, NGALANG. DAWA, HIS NGALANG. SUMBANG, DIA NGALANG. Kumaha, HANYA DI TASK NGALANG. Sanaosna, Nya Hobi dina pasanggrahan Sanaosna, Nya Hobi dina pasanggrahan HANYE, NU DIA ANTARI TASK FORCE ADVISOR, Sanaosna, HIS NU TENGKEUN TASK PELABURAN, DOKTOR Sanaosna, Nya Dalem dina Nyalin Pariwisata, Dinten Déktor Sanaosna, Nya Dalem dina panjalaan, Déktor Dinten Ngalangkungan ADVISOR, DOKTOR ANTARA DOKTOR ADVISOR, DOKTOR ANTARA FOUND SHE ADVISOR, DOKTOR DOKTOS ANTARI ANYARI ADVISOR, DOKTOR DOKTOR ANTARI NGAPUNGKEUN AYEUNA ADVISOR, DOKTOR DOKTOR ANTARI NGAPAKKEUN HENTEUN DAPAT ADVISOR, DOKTOR DOKTOR ANTARA RÉSES HENTEUN DAPAT DAHULUSAN PAKSA HENTEUN TIANG MUNGKIN SHE SAYS DEADLINE DAPAT KUMAHA. FLEXIBLE. FLEXIBLE. >> FLEXIBLE. >> ON FLEXIBLE. >> ON A FLEXIBLE. >> DI Dinten FLEXIBLE. >> DI DARI DARI FLEXIBLE. >> DI Dinten Dinten FLEXIBLE. >> DI DARI DARI DARI DAN FLEXIBLE. >> DI Dinten DENGAN HARI AND KAMI >> DI Dinten DENGAN HARI AND KAMI >> DI Dinten DENGAN HARI ATAWA Urang Percaya >> DI Dinten DENGAN HARI AND Urang Percaya Asasi, >> DI Dinten DENGAN HARI ATAWA KANGGO MANGSA BASIS, KAU >> DI Dinten DENGAN HARI ATAWA KITA NANGGUH ASAS, KAU TAHU >> DI Dinten DENGAN HARI ATAWA KANGGU MANGSA BASIS, KAU TIDAK DIAJAK PELUJUKAN ASAS, DIA TUJUH PELUJUKAN ASAS, DIA TEU KANGGO Percakosan Batin, Anjeun Henteu Kéngingkeun Sadérék Percakosan Batin, Anjeun Henteu Kéngingkeun Panyebaran Percakosan Batin, Anjeun Henteu Kéngingkeun kakuatan éta EVALUATE FASILIS OF EVALUATE FASALISI INI EVALUATE FASILISKEUN INJEU HENTEU EVALUATE FASILISKEUN INJAN ANU KANGGURU MANGKALKEUNTIKAN INGKEUN APA KANGGURU GALASKASKEUN KECAPAKAN INI KANGGURU INGIN. SAHA TEU NYANGGIH MANA. SAHA TEU NYANGGIH MANA. >> SAHA TEU NYANGGIH MANA. >> THE SAHA TEU NYANGGIH MANA. >> DOKTOR SAHA TEU NYANGGIH MANA. >> DOKTOR DOKTOR SAHA TEU NYANGGIH MANA. >> DOKTOR DOKTORAN DIA >> DOKTOR DOKTORAN DIA >> DOKTOR DOKTOR DI SINI >> DOKTOR ADDORI DIA TIDAK >> DOKTOR ADDORI DIA TAK INGIN >> DOKTOR ADDORI DIA TAK SIEUNYA >> DOKTOR ADDORI DIA TAK SUKA MASAK TI DIDA MANGSA NANGGUR AYA DIAJAK BUKU AYA DIAJAK DAPAT KANGGOAN BLANKET AYA DIAJAK BUKU NU DUKA KANGGURAN BLANKET AYA DIAJAK BUKU CUKURAN BLANKET UNTUK ENTI CADANGAN UNTUK ENTI SUKANGKEUN BAB NUKANG NEGARA SUKTIKAN UNTUK NEGARA SUKSARA NEGARA KOMUNITAS UNTUK CASES NEGARA SUKU NEGARA CADANGAN KANGGO NU CARI SUKSEUN NEGARA SASARI VARY CADANGAN KANGGO NU CARI SUKSEUN NEGARA SASARI VARY NGADIL CASES NEGARA SASÉS SUKSARI SARI CASES NEGARA SASÉS NEGERI DARI NEGERI CASES NEGARA NEGARA VARI DARI NEGARA TO CASES NINSARI KASÉSARI NARI NEGARA UNTUK NEGARA. CASES NINSARI KASÉSARI NARI NEGARA UNTUK NEGARA. Anyar CASES NINSARI KASÉSARI NARI NEGARA UNTUK NEGARA. YORK ÉNGGAL NEGARA UNTUK NEGARA. YORK ÉNGGAL NEGARA UNTUK NEGARA. PUSATKEUN YORK Anyar NEGARA UNTUK NEGARA. KOMUNITAS YORK NGEUWI Anyar NEGARA UNTUK NEGARA. KOMUNITAS YORK NGEBAB YANG BARU MANGSA KASAHA MANGSA KORONAVIRUS BESAR MELAYUKAN HOTSPOT BIGGEST CORONAVIRUS. CORONAVIRUS HOTSPOT. CORONAVIRUS HOTSPOT. AKUN CORONAVIRUS HOTSPOT. DENGAN AKAUN CORONAVIRUS HOTSPOT. ACCOUNTING FOR MORE CORONAVIRUS HOTSPOT. ACCOUNTING UNTUK LAGI CORONAVIRUS HOTSPOT. DENGAN PAKSA HENTEU DENGAN HALF DENGAN PAKSA HENTEU DENGAN HALF ACCOUNTING FOR MORE THAN HALF OF ACCOUNTING FOR MORE THAN HALF OF THE ACCOUNTING FOR MORE THAN HALF OF THE NEGARA ACCOUNTING FOR MORE THAN HALF OF NEGARA NEGARA ACCOUNTING FOR MORE THAN HALF OF NEGARA NEGARA AND KASÉSIA NEGARA & KASÉSIA NEGARA & NEGARA NEGARA KASÉSIA NEGARA ARI NEGARA KOMUNITAS A NEGARA KASÉSIA NEGARA DENGAN NEGARA KADUA 3 KASÉSIA NEGARA & NEGARA NEGARA KURING 3 NEGARA KASÉSIA NEGARA DAN NEGARA NEGARA KURING 3 KASÉSAN NEGARA NEGARA AND NEGARA NEGARA KURING 3 OF DEATHS. HENTEU DENGAN KEJOHANAN 3 DEATHS. HENTEU DENGAN KEJOHANAN 3 DEATHS. THE HENTEU DENGAN KEJOHANAN 3 DEATHS. DUNYA HENTEU DENGAN KEJOHANAN 3 DEATHS. KESUKURAN DUNIA HENTEU DENGAN KEJOHANAN 3 DEATHS. THE WORLD HEALTH ORGANISATION THE WORLD HEALTH ORGANISATION THE WORLD HEALTH ORGANISATION WARNS THE WORLD HEALTH ORGANISATION WARNS THE THE WORLD HEALTH ORGANISATION WARNS US THE WORLD HEALTH ORGANISATION WARNS THE US HAS THE WORLD HEALTH ORGANISATION WARNS THE US MAY WARNS THE US boga WARNS THE US POTENTIAL POTENTIAL WARNS THE US AYA POTENTIAL TO NGANGGUNG WANGI AS KAMI POTENTIAL TO OVERTAKE NANGSA WANGI AS KAMI POTENTIAL UNTUK MENGGUNAKAN ITALY NGANGGUNG AS KAMI NU DENGAN POTENSI KANGGO NENG ASLI ITALY AS POTENTIAL TO OVERTAKE ITALY AS POTENSI KANGGO NU NGELENGKEUN ITALY AS THE POTENSI KANGGO NAVI ITALY AS NGGELIH POTENSI KANGGO NUNGGUH ITALY AS NGERITA KOLEKTOR POTENSI KANGGO NENG ULI ITALY AS KANGGO GELENGAN KABELAKA POTENSI KANGGO NAVI ASALY AS NGERITA KANGGURU GELENGAN KELUARGA GOLONGGO KELUARGA KOLEKTOR KORONAVIRUS PELEMON GOLONGAN KANGGO KORONAVIRUS PANDEMIK. KORONAVIRUS PANDEMIK. KORONAVIRUS PANDEMIK. THE KORONAVIRUS PANDEMIK. PRÉSIDÉN KORONAVIRUS PANDEMIK. THE PRESIDENT JUGA KORONAVIRUS PANDEMIK. THE PRESIDENT DUJANA DOUBLING THE PRESIDENT DUJANA DOUBLING THE PRESIDENT DUANA NUNGGULKEUN THE PRESIDENT DINJUKAN HENTEUN TUNGKULKEUN THE PRESIDENT DINJUKAN HENTEUN DI TILIK THE PRESIDENT JUGA DOUBLING TURUN DI IDEA THE PRESIDENT DINJUNGKEUN HIDUP DI IDEA YANG HILANG DI IDEA NA HILANG DI IDEA YANG EKONOMI HILANG DI IDEA NA INSTABILITI EKONOMI HILANG DI IDEA NA NGAJABAT INSTABILITI EKONOMI HILANG DI IDEA NA INSTABILITI EKONOMI DITASANGKE OLEH INSTABILITI EKONOMI DITUSUSKAN OLEH INSTABILITI EKONOMI DITUSUSKAN ku INSTABILITI EKONOMI DITILUSKEUNYA OLEH VIRUS INSTABILITI EKONOMI DITILUSKEUNYA OLEH VIRUS INSTABILITI EKONOMI DITILUSKEUNYA OLEH VIRUS INSTABILITI EKONOMI DITILOSKEUNYA OLEH VIRUS DIPANGGU KANGGO INSTABILITI EKONOMI DIPANGGULEWATNA OLEH VIRUS DIAUNTANG GALASNA PANGGILAN VIRUS KANGGO NANGGURAN PANGGILAN VIRUS KANGGO NU DAWA TAPI PANGGILAN VIRUS KANGGO NU DENGAN PANDEMIK PANGGILAN VIRUS KANGGO NU DAWA ANTARA PANDEMIC ITSELF. ITSELF PANDEMIK. ITSELF PANDEMIK. >>> ITSELF PANDEMIK. >>> SO ITSELF PANDEMIK. >>> SO IT ITSELF PANDEMIK. >>> SO IT IS ITSELF PANDEMIK. >>> LELAKI NU DIAJAKAT ITSELF PANDEMIK. >>> JADI TI NAK MENGHATI >>> JADI TI NAK MENGHATI >>> JADI ITU NABIS NU SENATE >>> JADI TIANG MUNGKULI RUU SENATE >>> JADI TI NU MANGSAUH ING RASA SENATE >>> Janten NU NGAKLIMA RENTEN SENATE TEU AKU >>> JADI TI NU MUNGSAU ING RASA SENATE TUNGGUH BANTUAN RÉNG BISA TAPI TEU NYABIL RÉNG BISA TAPI TEU NYANGGURAN JUST RÉNG BISA NGAPUNG HENTEU HENTEU AYEUNA RÉNG BISA NGAPUNG HENTEUN AYA NAMPANGKEUN NYAWA RÉNAS SENATE TIDAK MEMBANGKUTKEUN KUDA TAPI TAPI RASA SENATE TIDAK MEMBANTU NYANGGURU LANGGARA TAPI AIRLINE JUSTIKAN AKAN TAPI AIRLINE HANYA KANGGURU TAPI MAKAN AIRLINE HANYA KANGGURU TAPI TETAPI MAKLUMAT AIRLINE. TEMBANG KAPI. TEMBANG KAPI. SUKA TEMBANG KAPI. SUKAN GOLONGAN TEMBANG KAPI. GARONGAN GENGOK HENTEUT TEMBANG KAPI. GOLONGAN HENTEU HUTE ING GOLONGAN GOLONGAN HENTEU HUTE ING GOLONGAN GARONGAN HENTEU HUTE ING GOLONGAN JEUNG GARONGAN HENTEU HUTE ING GOLONGAN JEUNG GARONGAN HENTEU HUTE ING GOLONGAN JEUNG BISA GARONGAN HENTEU HENTEU HENTEU DENGAN JEUNG PANGKILAN RATU GOLONGAN HENTEU HENTEU NGADUKAN DENGAN JEUNG BUKU DESA UNTUK GARONGAN HENTEU HENTEU HENTEU DENGAN JEUNG BILANG PANGKEL PAKAI A GARONGAN HENTEU HENTEU HENTEU DENGAN APA NGILOSKEUN NGILOS $ 17 AND RÉSUN TEMBANG AS $ 17 AND RÉSUN TEMBANG AS $ 17 Milyar AND RÉSUN TANGGAL UNTUK A $ 17 MUTEUN FILERAL AND PIN-APANG TEMBANG UNTUK PINJAMAN FEDERAL AS $ 17 AND RÉSUN TANGGAL UNTUK PROGRAM PINJAMAN PINJAMAN AS $ 17 PROGRAM PINJAMAN PINJAMAN TRANSLATE PROGRAM PINJAMAN PINJAMAN DENGAN JUTAWAN PROGRAM PINJAMAN PINJAMAN TRANSLATE UNTUK BISNES PROGRAM PINJAMAN PINJAMAN DENGAN PUTRA BISA UNTUK PERNIAGAAN PROGRAM PINJAMAN PINTU DENGAN PUTRA BISA UNTUK PERNIAGAAN UNTUK NEGARA BISA UNTUK NEGARA BISA KANGGO UNTUK NEGARA BISA KANG KRITIS UNTUK NEGARA BISA UNTUK KRITIKAL UNTUK PANGGIHAN Kritikal pikeun nginep Kritikal pikeun ngiringan nasional Kritéria pikeun ngiringan régionalitas nasional. JAMINAN KEBANGSAAN. JAMINAN KEBANGSAAN. THE JAMINAN KEBANGSAAN. THE WASHINGTON JAMINAN KEBANGSAAN. POST WASHINGTON JAMINAN KEBANGSAAN. REPORI PALING WASHINGTON REPORI PALING WASHINGTON REPORTS PALING PALING WASHINGTON SEMUA KANGGOAN WOSTINGTON POS SEMUA KANGGOAN WASHINGTON POS SEMUA INI KANGGOAN WASHINGTON POS SEMUA INGIN SUKANG THE WASHINGTON POS REPORTS SEMUA ING DESA TENTANG Sakabeh INGGU SUKU MENTERI Sakabeh ING MENTION MENTION BOEING SEMUA ING DESA TANJUNG MUNGKIN MENTING DENGAN SEMUA ATAWA ING MENTION BOEING MUNGSA DENGAN NAMA ALL SEMUA ING DESA NANGGANG MENTION DI NAMA DAWA SEMUA ATAWA ING DESA NANGGANG MENTION DENGAN NAMA NA BAHASA SEMUA NA ING MENTION MENTION BOEING DENGAN NAME NA BAHASA BOEING DENGAN NAMA INGNA Bagean BOEING DENGAN NAMA INGNA Bagean MELAYU DENGAN NAMA INGNA Bagean tina RUU MELAYU DENGAN NAMA INGNA BABAS ING BAKAL MELAYU DENGAN NAMA INGNA Bagean tina tagihan INGNA MELAYU DENGAN NAMA INGNA Bagean tina RENTUNG YANG DITAYANGKEUN MELAYU DENGAN NAMA INGNA Bagean tina tagihan INGGRIS INGKRASA RONTEN INGKEUN INGKEUN HENTEUN MONTOS NU NGÉSGKEUN INGKEUN HENTEUN MANGSA NU NGÉNGKEUN UNTUK MEMBANGKEUN KEMBANG KOMPAK MANGSA NU NGÉNGKEUN UNTUK MEMBANGKEUN KUMAHA NANGGAL MANGSA NU NGÉNGKEUN KANGGURAN HENTEUP NAMPANGKEUN DI ANTARA MONTOS NU NGAKONKEUN HENTEU NGUMANGKEUN KOMPUTAN YANG DIANGGANG MEMBANGKEUN KECAPAKAN NUNG MANGSA MEMBANGKEUN KECAPAKAN NUNG NU MENGASUT MEMBANGKEUN PAKAIAN NUNG NU MANA NANYA $ 60 MEMBANGKEUN KOMPAK KANG ASI NENGGELENG $ 60 Miliar MEMBANGKEUN KECAPAKAN NUNG NENGGUJUT $ 60 Miliar AS MONTAK $ 60 Miliar IN MONTAK $ 60 Milyar ING KAMPUNG PEKEL $ 60 Milyar di PINNI KERAJAAN SEEKING $ 60 Milyar ING PINJAMAN GABANG PEKEL $ 60 Milyar di PINNI GIGNMENT UNTUK AEROSPACE PINJAMAN GABUNGAN UNTUK AEROSPACE PINJAMAN GOLEKNIK UNTUK PENGARUH AEROSPACE. MANUFACTURING. MANUFACTURING. THE MANUFACTURING. THE AEROSPACE MANUFACTURING. INDUSTRI AEROSPACE MANUFACTURING. TANGGAPAN PANGERAN AEROSPACE TANGGAPAN PANGERAN AEROSPACE TANGGAPAN KERJA INDUSTRI AEROSPACE 2.5 TANGGAPAN PELANGSAAN INDUSTRI AEROSPACE 2,5 JUTA INGKERAN KOMPETENSI AEROSPACE 2,5 JUTAWAN. 2,5 JUTAWAN. 2,5 JUTAWAN. DUA 2,5 JUTAWAN. TAMPILAN ROTA 2,5 JUTAWAN. EMPOTI BOTH 153,000 2,5 JUTAWAN. TAPI GOLONGAN 153,000 SUMBANG. TAPI GOLONGAN 153,000 SUMBANG. TAPI GOLONGAN 153,000 SUMBANG. AND TAPI GOLONGAN 153,000 SUMBANG. AND AS TAPI GOLONGAN 153,000 SUMBANG. AND AS YOU TAPI GOLONGAN 153,000 SUMBANG. AND AS KAJAWA TAPI GOLONGAN 153,000 SUMBANG. AND AS KAU GAMPANG, TAPI GOLONGAN 153,000 SUMBANG. AND AS PARA NANGGALKEUN, SIEUN AND AS PARA NANGGALKEUN, SIEUN AND AS PARA NANGGALKEUN, $ 2 AND AS PENTA GALAS, ING DENGAN $ 2 TRILYUN AND AS PENTA GALAS, ING TRADISUS $ 2 TRIMA AND AS PARA TANGGUNG KAJAWA, ING PAKEUN STIMULUS $ TRILLION $ 2 $ PAKEJ STIMULUS STILLUL STIMULUS $ 2 TRADÉS PAKEJAN STIMULUS STIMULUS MAKING $ 2 PEMBUNG KULIT DULANG KANGGUPAN NGANGGO A $ 2 PAKEJET STIMULUS PULUSAN STIMULUS NGUMANGKANG GOLEK $ 2 PAKEJET STIMULUS PULUSAN STIMULUS GAMPANG GAMPANG HENTE $ PEMBUNG KULIT TRADIS $ 2 NGAPALKEUN HENTE HUGE ON $ 2 PEMBUNG KULIT DULANG KANGGO NGADEUNA GAMPANG HENTE ING WANG MAKING PENTING HENTE ING WALL MAKING PENTING HENTE ING TRANSLONG. JALAN. JALAN. KANGGO JALAN. DENGAN MATLAM JALAN. DENGAN TANPA GAMPANG JALAN. DITUTUPKEUN DENGAN SULU JALAN. DITIKATKEUN AYA SANGAT ALAT JALAN. DENGAN PUNGSAAN AYA B tata DENGAN PUNGSAAN AYA B tata DATANGGARA AYA NU KANGGO NU DUTA HARI DATANGGALKEUN SAIKI ADALAH HARI ING BATAS 1933. SINCE 1933. SINCE 1933. YESTERDAY SINCE 1933. YESTERDAY UP SINCE 1933. YESTERDAY UP ANOTHER SINCE 1933. YESTERDAY UP ANOTHER 1200 YESTERDAY UP ANOTHER 1200 YESTERDAY UP ANOTHER 1200 POINTS YESTERDAY UP ANOTHER 1200 POINTS IN YESTERDAY UP ANOTHER 1200 POINTS IN KANAN YESTERDAY UP ANOTHER 1200 POINTS DI KAKI AYEUNA YESTERDAY UP ANOTHER 1200 POINTS IN KANAN KOMUNINGAN POINTS DI PAKAIAN KOMUNINGAN POINTS DI KAMPUNG DENGAN STOK POINTS DI KAMPUNG DENGAN STOK AYEUNA POINTS DI KAKI DENGAN STOK AYEUNA UP POINTS DI PAKAI AYA TUNGGALKEUN STOK IS UP 29 UPAT POINTS DI KAKI AYEUNA STOK ING 29% EXPEDIA STOK IS UP 29% EXPEDIA STOK IS UP 29% EXPEDIA ANAT STOK IS UP 29% EXPEDIA ANUMAT DENGAN STOK IS UP 29% EXPEDIA ANOTHER HUGE COMPANY STOK IS UP 29% EXPEDIA ANUGER HUGE ING DESA HENTE SUMBAR HENTE ING DESA HENTE SUMBAR ASLI HUGE COMPOS LOCALLY UP SUMBAR HENTE ING DESA HENTEUN UP 12% SUMBAR ASLI HUGE COMPOS LOCALLY UP 12% AND SUMBAR ASLI HUGE COMPOS LOCALLY UP 12% AND JUGA SUMBAR ASLI HUGE DENGAN UPOK 12% AND JUGA Sakabeh perusahaan GOLONGAN TINGKATKEUN UP 12% AND JUGA KURSUS Sakabeh perusahaan GOLONGAN TINGKATKEUN UP 12% AND JUGA KURSUS DI UP 12% AND JUGA KURSUS DI UP 12% AND JUGA KURSUS DI UP 12% AND JUGA KURSUS IN TRAVEL UP 12% AND JUGA KURSUS DI SEKTOR Pangembangan. UP 12% AND JUGA KURSUS DI TEMPAT SEKTOR, AND UP 12% AND JUGA KURSUS DI TEMPAT SEKTOR, AND KABEH THE TRAVEL SEKTOR, AND KABEH THE TRAVEL SEKTOR, ATAWA ATAWA KUMAHA THE TRAVEL SEKTOR, ATAWA ATAWA OLEH DOW THE TRAVEL SEKTOR, ATAWA ATAWA KANGGO NU DENGAN THE TRAVEL SEKTOR, ATAWA KOMUNITAS ANGGUN NGAPUNG SAJAWA TRAVEL SEKTOR, AND ATAWA NGUMANGKEUN ANGGO NERANGKEUN NGENTOTA THE SEKTOR TRAVEL, AND NINGGALKEUN INGKEUN NGAPUTA TENTANG 11% THE TRAVEL SEKTOR, AND NINGGALKEUN ANGGO AYEUNA NGAPUNGKEUN 11% OT THE DOW NUNGKAT 11% OT ANGGU BASA NGADUT 11% OTOH DIA ANGGU BASA ING NGENTOT 11% DENGAN PURWUHNA ANGGU BASA NGUKTIKKEUN 11% OTOS NYABAR INGINAS TIAS ANGGU BASA NGUKU 11% ATAWA NU KATURUHAN TIGA TRADING TIGA DIA HENTEU TERAS TRADING HIS INS NGADIHAT TIGA SESI TRADING. SESI. SESI. JABATAN SESI. BOEING TAMAT SESI. BOEING TANGGO-TANGGAL SESI. BOEING NU NU NU NU NU KOMPUTER BOEING NU NU NU NU NU KOMPUTER BOEING TUNGGALKEUN KEPUTIHAN HENTEUN BOEING TANGGALKEUN KEPUTUSAN HENTEU TUHAN BOEING TUNGGALKEUN KEPUTIHAN HENTEU TAMPILAN ALL ALL BOEING NU NU NU DIGASARKEUN KECAPKEUNAN SEMUA ITU KOMUNITAS AYA NU TAMPILKEUN BUTA NAMPIKEUNTEN SEMUA TEMPATNA BOEING NU NU NU DIGASARKEUN KECAPKEUNYA SEMUA TEMPATNA INI TINGKATKEUN ALL IT FACILITIES IN TURUNKEUNAN KABUPATEN ITS ING DANA TURUNKEUNTIKAN KABUPATEN ITS IN NORTHWEST TURUNKAN SEMUA KARANGAN DIA ING INSAN BISA NORTHWEST TUNGGALKEUNUH KABUPATEN ITS IN NORTHWEST ING PERNIAGAAN THE NORTHWEST KOMPAKSAANA PANGGILAN BISA NANGSA KORONAVIRUS. KORONAVIRUS. KORONAVIRUS. KAMI KORONAVIRUS. AVIATION KAMI KORONAVIRUS. SPESIALIST KAMI KORONAVIRUS. SUKA KHUSUS PENDIDIKAN SENI SUKA KHUSUS PENDIDIKAN SENI FORK Spésialisasi KAYU KOMPUTER KAMANG FORK Spésialisasi KAYU KOMPUTEN KAMI IS KATENJUKAN ANTIK ANTARA ANTARA GAMPANG NGUMPUL KENYAAN AVESASI ANTIK ANJEUN AYA NGAGOLA US FORK Spésialisasi KAYU KANGGO ANTARA NGAGOLA KAMI AYEUNA KENYAAN AVESASI ANTARA GAMPANG HENTEU AYEUNA NGAGUNGGUH ANTARA GAMPANG TANGGALKEUN AYA NGAGOLO KAMU GURU AYEUNA TANGGALKEUN AYA NGAGOLO KAMI AYEUNA AYEUNA AYEUNA KANGGOKEUN AYA NGAGOLO KAMI AYEUNA AYEUNA AYA JABATAN KANGGOKEUN AYA NGAGOLO KAMI AYEUNA AYEUNA AYA WARGO JABATAN KANGGOKEUN NGAGOLA KAMI AYEUNA AYEUNA KABAYANAN KOMUNITAS INI KANGGOKEUN AYA NGAGOLO KAMI AYEUNA AYEUNA AYA JABATAN KOMUNITAS INI UNTUK KANGGOKEUN AYA NGAGOLO KAMI AYEUNA AYEUNA AYA WARGO BASA ING KANGGO TANGGO JELAS ATAS INI KANGGO TANGGUH BALASKAN INI KANGGURAN TANGGO JELAS ATAS ING UNTUK KOUPLE PAKSA Kéngingkeun warta ayeuna ieu pikeun dinten ayeuna Kéngingkeun warta ayeuna ieu pikeun dinten ayeuna sareng Parantos dilaporkeun ATAWA INGKARA HARI ING PANGGUNGAN HARI Parantos ngalaporkeun ATAWA ING dinten-dinten ieu sareng pangpentingna HARI INGUJEY NGENTOT AND NGADUT HARI INGKEUN HARI NUNG NINI DENGAN TUTUP HARI INGKEUN HARI NUNG NUNGGAL AND NUNGGUH PAKEJEUNG STIMULUS HARI INGKEUN HARI NUNG NUNGGUL AND NUNGGUH PAKEJING STIMULUS HARI INGKEUN HARI NUNG NUNGGUL AND NUNGGUH PAKEJING STIMULUS AYA NU KADI PAKEJ STIMULUS TANGGUNG PAKEJ STIMULUS TUNGGULAN PADALA. PAKEJ STIMULUS TUNGGULAN PADALA, APA PAKEJ STIMULUS TUNGGULAN PELAKSANA, APA PENTING PAKEJ STIMULUS TUNGGULAN PADALA, APA GAMPANG PAKEJ STIMULUS TUNGGULAN PADALA, APAKAH KUMAHA DITULUKAN, APA PENTING AKAN GALAS, APAKAH KUMAHA AKAN GALAS, APAKAH KUMENTO ATAWA KONTAK DITUTAR, APA PENTING MENGHENTI KOMPUTER DITUTU, APAKAH NA NYATA KANGGO BISA Pikeun Ngalaksanakeun Pagawean? BISA KANGGO BISA NGANJUNG? BISA KANGGO BISA NGANJUNG? >> BISA KANGGO BISA NGANJUNG? >> THE BISA KANGGO BISA NGANJUNG? >> PERTANA BISA KANGGO BISA NGANJUNG? >> DANA KANGGUNG IDEA BISA KANGGO BISA NGANJUNG? >> DATANG KANG IDEA BISA KANGGO BISA NGANJUNG? >> DATANG KANG IDEA TO TO BISA KANGGO BISA NGANJUNG? >> DATANG KUSAHA IDEA MANGKANG >> DATANG KUSAHA IDEA MANGKANG >> DANA KUSAHA IDEA MANGHAKKAN >> DATANG KUSAHA IDEA MANGKANG KECAPANGAN >> KAPITAN IDEA MANGSA KANGGURU BISA KERJA >> DANA KATUS IDEA MANGSA KANGGURU BISA KAWASA BUDAK >> DATANG KUSAHA IDEA MANGSA KANGGURU BISA KANGGO BISA KANGGO AS Para Pejuang Gawésana Ngadamel AS Para pejuang GOLEKTIKEUN NUNGGUH AS IT Para pejuang GOLEKTU BASA ANAK NU NYAWA Para pejuang GOLEKTU KONTUK AS DIA NU Nuju TO Para pejuang GOLEKTU KONTUK AS DIA Nuju TO Para pejuang GOLEKTU BASA ANTARA NU MASA NU TAPI Para pejuang GOLEKTU KAGUNGAN AS DIA Nuju MANGKEUN LAIN SAHA NUJEUN HENTEU HENTEUNA IT IT UNTUK NGENTOTKEUN KANGGURAN LAIN IT AKU DAPATKEUN KECAPAN LAIN IT IT UNTUK NGENTOTKEUN KECAPAN LAIN Pikeun damel IT AKU DAPATKEUN KECAPAN LAIN Pikeun Ngerjakeun IT AKU KANGGURU KECAPAN LAIN Pikeun Ngerjakeun IT IT UNTUK NGENTOTKEUN GAMPANG LAIN Pikeun Ngerjakeun Sadayana GOLONGAN UNTUK NERANGKEUN UNTUK SAKA GOLONGAN UNTUK BASAUNAN UNTUK NUSA 17,000 GOLONGAN UNTUK Gawé Pikeun NGUKU 17,000 KAGUNGAN GOLONGAN UNTUK Gawé Pikeun UNTUK 17,000 PAMINAN AYEUNA GOLONGAN UNTUK Gawé Pikeun NGUKU 17,000 KAGUNGAN anu GOLEK 17,000 PELEKA YANG BOLEH 17,000 PAMINAN NA MANGSA BASA 17,000 PELEKA YANG NGUMANGKEUN KANA 17,000 PELANTU NA NANGGOLKEUN KANA jeung NAGANGKEUN 17,000 PELANTU NA NGASAKKEUN KAGAIAN sareng Ngalangkarkeun JABATAN 17,000 PELANTU NA NANGGOLKEUN BAGUS sareng NAGANGKEUN PELAYASAN UNTUK Bagean sareng ngalayani jasa Bagean sareng ngalayani SERVISES UNTUK BANK Bagean sareng ngajantenkeun SERVICES UNTUK BAGI TO Bagean sareng ngawartosan jasa kanggo ngiringan Bagean sareng ngalayani SERVISES UNTUK MEMBANGKANG Pikeun Ngalaksanakeun Pagawean. PELAKSANAAN UNTUK Gawéan. PELAKSANAAN UNTUK Gawéan. LAGU PELAKSANAAN UNTUK Gawéan. LAGI YANG PELAKSANAAN UNTUK Gawéan. LAGI AYA PELAKSANAAN UNTUK Gawéan. LAGI YANG NYAWA PELAKSANAAN UNTUK Gawéan. LAGI YANG ANU ANAK PELAKSANAAN UNTUK Gawéan. LAGI TUNGGULAN ING DENGAN IDEA UMUM LAGI TUNGGULAN ING DENGAN IDEA UMUM LAGI TU ANYANA ANAK IDEA KELUAR LAGI INGNA ANTARA IDEA KALA NANJE LAGI TUNGGULAN ING DENGAN IDEA KELUAR TAPI AKU LAGI TUNGGUP ING DENGAN IDEA KELUAR TAPI AKU INGIN LAGI TUNGGULAN ING DENGAN IDEA KELUAR TAPI AKU DIAJEJANA LAGI TUNGGULAN ING DENGAN IDEA KELUAR TAPI AKU DIAJAK AYA LAGI TUNGGULAN ING DENGAN IDEA KELUAR TAPI AKU INGIN SIEUN AYA LOT LAGI TUNGGUP ING DENGAN IDEA KELUAR TAPI AKU DIAJAK AYA LATUAN TAPI AKU HENTEU DIA TAPI SAPATNA TAPI AKU HENTEU INI DIA TAK NU KAWIN TAPI AKU HENTEU DIA TAK AYA LOT NERVOUSNESS AMONG TAPI AKU HENTEU DIA TAK SANGGUP NERVOUSNESS AMONG LAIN NERVOUSNESS AMONG LAIN NERVOUSNESS AMONG AVIATION LAIN NERVOUSNESS AMONG SYARIKAT AVIATION LAIN NERVOUSNESS AMONG KOMPUTI AVIASI LAIN NERVOUSNESS AMONG KOMPUTI PERSIARAN LAIN PERHATOSAN AVIASI YANG NYAWA PERANGGOAN AVIASI YANG Sateuacana PERANGKAAN AVIASI YANG AYA TIDAK DI PERANGKAAN AVIASI NA TU ANU DI SAHA PERAKAUNAN AVIASI NA TU DI INYA DIREAK OF TUNGKU TUNGGUH NGANGGANG TUNGGUH KANGGUNG TO TUNGGUH KANGGO NAMBUNG TUNGGUH KANGGO NANGGANGKEUN SIEUN TUNGGUH NANGKEUN KANGGURAN SAHA Ngarepkeun KOMUNITAS Pikeun Ngalaksanakeun Saha TUNGGUH NANGKEUN KANGGO NU MELENGKEUN SENTIASA NU KANGGO TANGGOLONG NANGKEUN UNTUK MEMBANGKAN SATU NYAWA TUNGGUH NANGKANG KANGGO NU MELENGKEUN SENTIASA NU MENGALU MENYANGKEUN KANGGO NUJUKKEU SUKANG DENGAN KUMAHA KUNINGAN NANGKEUN NGEBATKEUN SENTI NU MANGSA NU DIPENGKEUN ATAWA SAHA NUJU KUNG DIA MUNGSAAKNA SORANG DENGAN PAKSA SAKIN TU INGKEJI. INCLUDED. INCLUDED. Kami INCLUDED. KAMI INCLUDED. Kami tetep wé INCLUDED. Kami nganggur-antosan INCLUDED. Kami nganggur pikeun INCLUDED. Urang bakal tetep sabar INCLUDED. Urang bakal tetep sabar Urang bakal tetep sabar Urang bakal tetep sabar Urang bakal tetep sabar nyangka Kami bakal nyangka pikeun seueur ayeuna sareng Kami tetep nyangka pikeun seueur sareng aranjeunna Kami bakal nyangka pikeun seueur ayeuna sareng aranjeunna Kami tetep nyangka pikeun seueur ayeuna sareng aranjeunna TUTAK DIRI AND INGKEWATNA TUTAK DIRI AND INGKEWATNA TARI NUNGGAL TUTAK DIRI DAN ING DIA SORMATNA NUNG NULIS TUTAK DENGAN DAN INGKEUN SIEUN NYAPENEYEY DENGAN SABUNG TUTAK DIRI DAN ING DIA PAKAI SABAKIN DI INTAN TUTAK DIRI AND INGKEUN SIEUN NYAPAKNA DI KABUPATEN TUTAK DIRI AND INGKEUN SIEUN NUNG NULIS NYABUNG DI TUNGGULINA AYA DI KATETANAN AND NUNGGULKEUN DI INGKHATIS ​​ATAWA NUNGGULKEUN DI INGKHLIS DAN NYAIN NUNGGULKEUN DI INGKHLIS ATAWA NINJAANA NUNGGULKEUN DI TETAPI ATAWA ANTARI NABI. AYA NU TUJE. AYA NU TUJE. NAON AYA NU TUJE. NAON AYA NU TUJE. INGIN AYA NU TUJE. SAHA NYAIN KASIH AYA NU TUJE. Naon anu anjeun AT AT AYA NU TUJE. SAHA NYANGHUT AKU DI INGAN SAHA NYANGHUT AKU DI INGAN SAHA NYAIN APPAT DI POIS INI? POINT? POINT? ALL POINT? ALL KITA POINT? ALL Urang sadar POINT? SEMUA KANGGO NU TAK POINT? ALL Urang sadar deui POINT? SEMUA KANGGO NU TUNGGU WASHINGTON SEMUA KANGGO NU TUNGGU WASHINGTON SEMUA KANGGO BISA KANGGO WASHINGTON POST SEMUA HENTEU AYA NU LUNGGUH JABATAN WASHINGTON POS SEMUA HENTEU AYA NU LUNGGUH JABAR WALAJAWA POS SEMUA HENTEU AYA NYATA WANGSARI POST WASHINGTON AND SIEU SEMUA HENTEU AYA WARNA NYANGGO APIKI WASHINGTON AND SINI NILA SEMUA HENTEU INGALISNA WASHINGTON POST LAPORAN ATAWA SIEU INGNA LAPORAN POST AND ATAWA ATAWA ATAWA LAPORAN POST AND ATAWA INGIN SUKU LAPORAN POST ATAWA ATAWA ATAWA INGANA LAPORAN POST ATAWA ATAWA INGNA ATAWA ING APPAT LAPORAN POST ATAWA ATAWA ATAWA ATAWA ING AYEUNA DI GROUND IN LAPORAN POST ATAWA ATAWA ATAWA ING AYEUNA DI GROUND IN WASHINGTON LAPORAN POST ATAWA ATAWA ATAWA ATAWA ING GROUND IN WASHINGTON DC DI GROUND DI WASHINGTON DC DI GROUND IN WASHINGTON DC TALKING DI GROUND IN WASHINGTON DC TALKING ABOUT DI GROUND IN WASHINGTON DC TALKING ABOUT THE DI GROUND IN WASHINGTON DC TALKING TENTANG $ 70 ING GROUND IN WASHINGTON DC TALKING ABOUT THE $ 70 Bilyar NENGLENGKEUN TENTANG $ 70 milyaran NENGLENGKEUN BENTUK $ 70 Milyar SO NENGLENGKEUN BENTUK $ 70 Milyar SO THE NENGLENGKEUN BENTUK $ 70 Milyar SO SOAS PANGGAL NENGLENGKEUN BENTUK $ 70 Milyar SO SOAS ING, NENGLENGKEUN BENTUK $ 70 Milyar SO SOAT IS, IS NENGLENGKEUN BENTUK $ 70 Milyar SO SOAT ING, IS A NENGLENGKEUN BENTUK $ 70 Milyar SO SOAT ING, IS A 17 SO SOAL NU KITU, IS A 17 KATU NU NU TANYA, IS A 17 UNTUK KATU NU NU NU NU NU TU NU, JADI A 17 UNTUK MELAYU KATU NU NU NU NU NU NU, IS A 17 UNTUK MEMBANGKEUN KATU NU NU NU NU NU TANYA, IS A 17 UNTUK MEMBANGKEUN KUMAHA UNTUK MEMBANGKEUN KUMAHA UNTUK BANJIR KANGGO MANGSA KANGGO UNTUK BANJIR KANGGO MANGSA KANGGO UNTUK BANJIR KANGGO MANGSA NANGGALKEUN AS UNTUK BANJIR KANGGO MANGSA NANGGALKEUN INI DENGAN TEMA UNTUK BANJIR KANGGO MANGSA NANGGALKEUN INI DENGAN KANGGURAN TANGGALKEUN INI DENGAN PELANGGANAN AND TANGGALKEYA MENGGALAKAN KANGGURAN AND THE TANGGALKEYA INI DENGAN PELANGGANAN AND KAMPUNGAN TANGGALKEYA MENGGALAKAN KANGGURAN DENGAN PELABURAN DAN DENGAN PEMBANTU TANGGALKEYA MENGGALAKAN KANGGURAN DENGAN PELANTIKAN DAN NUNGGUH KONEKI TANGGALKEYA MENGGALAKAN KANGGURAN DENGAN PELABURAN DAN DENGAN PANTENG TANGGALKEYA MENGGALAKAN KANGGURAN AND KAGAMATENGAN DENGAN TURNS ITU DENGAN PEMBANTU KUNG IF IT TURNS PELANGGANAN JIKA INGIN SUKLAH NUNGKOL DENGAN PEMBANTU JIKA INGIN SUKAN 17 DENGAN PEMBANTU JIKA TEU NYUKSUR 17 NUTUP DENGAN PEMBANTU JIKA TEU NYUKTUR 17 AS RUTUP DENGAN PEMBANTU JIKA KENYAAN NULIS TELONG 17 BUTA PINJAMAN PUTUP 17 PINJAMAN PENTING 17 JUTAWAN JAMINAN PINJAMAN PENTING 17 Jaminan PINJAMAN PINJAMAN 17 JUTAWAN JAMINAN PINJAMAN KANGGARAAN, 17 JUTAWAN JAMINAN PINJAMAN KANGGUTAN, AND JAMINAN UNTUK BANJUNG, AND JAMINAN UNTUK PELEKA, JEUNG SOMETHING JAMINAN UNTUK MEMBANGKANG, JEUNG SOMETHING ELSE JAMINAN UNTUK BANJAYA, JEUNG SOMETHING ELSE IS JAMINAN UNTUK MEMBANGKANG, JEUNG SOMETHING ELSE IS OUT JAMINAN UNTUK BANJUNG, JEUNG SOMETHING ELSE AYEUNA SARI SUMBER INGKEUN AYA NU SARI SUMBER INGKEUN AYA NU SARI SENTIASA ELSE INGIN SULIT MUNGKUL SUKAN. SABAR BAYAN. SABAR BAYAN. AND SABAR BAYAN. TERAS SALAJENGNA SABAR BAYAN. AND ATAWA TIADA SABAR BAYAN. AND ATAWA BATAL SABAR BAYAN. AND ATAWA KUKURAN DIRI SABAR BAYAN. AND ATAWA BATAL AYEUNA AND ATAWA BATAL AYEUNA AND NANG KITU KUKUNGAN AKAN AND ATAWA BATAL AYE AKAN AKAN AND NANG KITU KUKUNGAN AKU KANGGO AND NANG KITU KUKUNGAN AKU KANGGO AND NANG KITU KUKUNGAN AKU KANGGO TO KANGGO KANGGURAN BUHAN AKU KANGGO KANGGURAN, AKU KANGGO ARTIKAN, KOHO AKU KANGGO KEPUTUSAN, YAWA AKU KANGGO KEPUTUSAN, KANGGO NU DAMANGKAN PEMBANGUNAN, INGKEUN SULU PEMBANGUN, ING ANU DIPANGGU NERANGKEUN PEMBANGUNAN, INGKEUN SUKA NU TUNGGUH BAWA. Digawe kaluar. Digawe kaluar. IF Digawe kaluar. IF IT Digawe kaluar. IF IT IS Digawe kaluar. KUNG IT $ 17 Digawe kaluar. Upami IT $ 17 Bilyar Digawe kaluar. Upami IT $ 17 JUTA TOTAL Digawe kaluar. IF IT $ 17 BILLION TOTAL FOR IF IT $ 17 BILLION TOTAL FOR KUNG ITU $ 17 JUTA TOTAL UNTUK Upami IT $ 17 BUTA TOTAL UNTUK PERINDUSTRIAN KUNG ITU $ 17 JUTA TOTAL UNTUK DESPITE INDUSTRI IF IT $ 17 JUTA TOTAL UNTUK DESPITE DENGAN INDUSTRI KUNG ITU $ 17 JUTA TOTAL UNTUK NEGARA KOMPUTUS INGGRIS ASK INGGRIS INDUSTRI ASKI INGGRIS INDUSTRI ASKK DARI INGGRIS INDUSTRI ASK DARI TAPAK, INGGRIS INDUSTRI ASKI DARI PELAKSAAN, Waktos INGGRIS INDUSTRI INGKAH ASKI DARI, sateuacanna INGGRIS INDUSTRI INGKAH ASKI DARI, sateuacanna Sateuacana sateuacanna, kumaha bakal Sateuacana sateuacanna, Kumaha deui bakal Sateuacana sateuacanna, Kumaha deui bakal dihareupeun Sateuacana sateuacanna, AYA NU KANGGO NU MÉDANGKEUN Sateuacana sateuacanna, Kumaha deui bakal teraskeun Sateuacana sateuacanna, kumaha deui bakal teraskeun Sateuacana sateuacanna, BASA ING NGANGGUH NU SAKTU AYA LUPUN BAKAR YANG LENGKEUN SUKTUR BATIK YANG LENGKEUN SUKTIKAN BUKU PELAKONAN YANG LENGKEUN SUKTUR BACKSTOP AVIATION MANUFACTURING YANG LENGKEUN SUKTUR BACKSTOP AVIATION MANUFACTURING IN YANG LUKAR SUKU BACKSTOP AVIATION MANUFACTURING IN THE PANJANGURAN DI ARTIKASI PENGARUH PELUANG DI UNIT PANJANGKUMAN PELUISAN DI STATES UNITED. STATES UNITED. STATES UNITED. >> STATES UNITED. >> WAS STATES UNITED. >> SAKITNA STATES UNITED. >> WARNA MUNGKULAN STATES UNITED. >> SUKA NU NUNG NUKU TOOK STATES UNITED. >> SUKA NU NU NUKU MUKA TOOK A STATES UNITED. >> WALA NU NU NU NUJUK TOOK A HUGE >> WALA NU NU NU NUJUK TOOK A HUGE >> DENGAN SEE BOEING TOOK A HUGE HITE >> WALA NU NU NUJUKAN TOOK A HUTE HITE FINANCIALLY >> WALA NU NU NUJUKAN TOOK A HUTE HITE HETE INTETAH >> WALA NU NU NUJUKAN TOOK A HUTE HITE HIT INGGRIS ANTARA HIT AKHIRKEUN DI ATAWA HIT AKHIR KANGGO NU 737 HIT AKHIRKEUN DI ANTARA 737 MAX HIT AKHIRKEUN DI ANTARA 737 MAX KRISIS HIT AKU MAHKEUN DI 737 MAX KRISIS DI HIT AKHIRKEUN DI ANTARA 737 MAX KRISIS DI 737 MAX KRISIS IN THE 737 MAX KRISIS DI KORONAVIRUS 737 MAX KRISIS DI TAPI CORONAVIRUS 737 MAX KRISIS DI KORONAVIRUS TAPI TAPI 737 MAX KRISIS DI KORONAVIRUS TAPI TAPI ATAWA 737 MAX KRISIS DI CORONAVIRUS TAPI TAPI ATAU NGADUT CORONAVIRUS TAPI TAPI KURING CORONAVIRUS TAPI TAPI TIAS INGKAT TIAS CORONAVIRUS TAPI TAPI TRADING TIAR ING TRADING CORONAVIRUS TAPI TAPI SESI NGEDANG TIAS ING TRADING CORONAVIRUS TAPI TAPI KANGGURU TENTAS ING TRADING TEMPAT TRADING TIAS SISI TRADING SISI TIAS TRADING SESI STOK IS TIAS TRADING SESI STOK IS UP TIAS TRADING SESSIONS STOK IS UP 66%. IS UP 66%. IS UP 66%. KUMAHA IS UP 66%. AKU NYAPLAK IS UP 66%. Kumaha anjeun IS UP 66%. Kumaha anjeun ngorondang anjeun Kumaha anjeun ngorondang anjeun Kumaha anjeun ngorondang seru Kumaha anjeun ngorondang seru sadayana Kumaha anjeun ngorondang seru salaku AS Kumaha anjeun ngorondang seru sadayana dina A AKSARA KEPUTUSAN ASING A FINANCIALLY TRADING AS A COMPANY FINANCIALLY BOEING AS RIGHT COMPANY AKHIRKEUNTUK KEJELASAN AS ASI KOMPUTER KADAR? SYARIKAT RAYA AYEUNA? SYARIKAT RAYA AYEUNA? >> SYARIKAT RAYA AYEUNA? >> BOEING SYARIKAT RAYA AYEUNA? >> JAMINAN IS SYARIKAT RAYA AYEUNA? >> BOEING IS CLEARLY SYARIKAT RAYA AYEUNA? >> BOEING ADALAH WALAJAWA SYARIKAT RAYA AYEUNA? >> BOEING AYA CIPANG DENGAN HIDUP >> BOEING AYA CIPANG DENGAN HIDUP >> BOEING ADALAH KUMITA DENGAN HATI >> BOEING DIA DIUKA DENGAN MAX >> GELENGKEUN AYA CIPTA DENGAN PAKAI MAX GROUNDING >> GELENGKEUN AYA CIPTA DENGAN DENGAN MAX GROUNDING >> GELENGKEUN AYA CIPTA DENGAN DENGAN MAX GROUNDING YANG TELAH THE MAX GROUNDING NA SANGGANG THE MAX GROUNDING NA NGAWANG DIHARI THE MAX GROUNDING NA NGAWANGNA KOMPUTNA THE MAX GROUNDING NA NGAWANG DIHENTIAN OVER A THE MAX GROUNDING NA NGAPURA NENG LENGKEUN ATAWA TAUN. LASTED OVER A YEAR. LASTED OVER A YEAR. TEMA LASTED OVER A YEAR. SIRI SAHA LASTED OVER A YEAR. TEMA SASU TO LASTED OVER A YEAR. TEKN LIRIK KUMAHA LASTED OVER A YEAR. TEU TARGET MANGSA BAKAL LASTED OVER A YEAR. TEU TARGET UNTUK DAPATKEUN UP TEU TARGET UNTUK DAPATKEUN UP TEU TARI BETAR UNTUK DAPATKEUN UP DAN TINDAKAN INI UNTUK DAPATKEUN BUNGKU ATAWA NGOMONG TINDAKAN INI UNTUK DAPATKEUN BUNGKUNG UP AND FLYING AGAIN TEMPAT LIRIK UNTUK DAPATKEUN BUKA NUNG NU TUNGGULAN ASI TEMA ING UNTUK DAPATKEUN BUNGKUNG UP AND FLYING AGAIN IS THE TEMA ING UNTUK DAPATKEUN BUNGKUNG UP AND FLYING AGAIN IS THE MIDDLE AND TEU LÉSANG DENGAN PUTRA AND TEU LÉSANG DENGAN PADANG ING AND TEU LÉSANG DENGAN PADAN ING AND TEU LÉSANG DENGAN PADAN INGGAN SUMMER. SUMMER THE. SUMMER THE. Kami SUMMER THE. KAMI SUMMER THE. Urang AYEUNA SUMMER THE. Urang AYEUNA AYEUNA SUMMER THE. Urang SAHA NANGGUH TI SUMMER THE. Urang AYEUNA AYA DENGAN KUMAHA Urang AYEUNA AYA DENGAN KUMAHA Urang AYEUNA AYA DENGAN KUMENTANG ITU Urang AYEUNA KUMAHA NU INGKEJEU ITU NYAWA Urang AYEUNA KUMAHA NU INGKEJEU ITU NGAJABATNA MUNGKIN SIEUN Urang AYEUNA KUMAHA ITRÉ DENGAN REKABENTO ATAWA INGKEUN Mimitian Urang AYEUNA KUMAHA NU INGKEJEU ITU ANJEUN SUMBANG MULAKKE PRODUKSI ATAWA INI MUNGKUL PRODUKSI ING MEREKA MULIS MULAK PRODUKSI OF ING MEREKA MULIS MULIS PRODUKSI TAMAT ATAWA MEREKA MULIS MULIS PRODUKSI MAX ATAWA INI MUNGKIN PRODUKSI MAX DI ATAWA INI MUNGKIN PRODUKSI MAX DI TI MEREKA AKU MUNGKUL PRODUKSI MAX DI RENTON TI ING INI MUNGKIN MULIS PRODUKSI MAX DI ITU RENTON LAGU MAX DI MAAF RENTON ING MAX DI MAIT RENTON PENTA IN ING MAX DI ITU RENTON DENGAN PUNYA. DINA SASIH MÉI. DINA SASIH MÉI. TEMA DINA SASIH MÉI. ARANJEUNNA DINA SASIH MÉI. TI INI SUKA DINA SASIH MÉI. TANYA DI SAHAJA APRIL DINA SASIH MÉI. TANYA DI SAHA NU APRIL TAPI TANYA DI SAHA NU APRIL TAPI MEREKA DI SINI NU APRIL TAPI I TANYA DI SAHA NINGKAT APRIL TAPI AKU INGIN MEREKA DI SAHA NU APRIL TAPI TAPI AKU KITA TANYA DI SAHA NU APRIL TAPI TAPI AKU DAPAT TANYA DI SAHA NU APRIL TAPI TAPI AKU INGIN BISA DAPAT TANYA DI SAHA NINGKAT APRIL TAPI AKU INGU BISA DAPAT DAPAT Kuring TINGGO KITA BISA DAPAT AYEUNA Kuring KIKI BISA DAPAT DAPAT MANAWA Kuring KIKI BISA DAPAT DAPAT KANGGO Kuring KIKI BISA DAPAT DAPAT KANGGO MANGSA GUNA Kuring mikiran Urang BISA bisa meunang yén Mimitian dina Waktos Kuring KIKI BISA DAPAT DAPAT KANGGO MANGSA MUNGGUNG JAWA INI Kuring KIKI BISA DAPAT DAPAT KANGGO MUNGSAUN MUNGSA WAKTU MUNGGUP INGGU MUNGGUN JAWA AYEUNA INGGU MUNGGUNG Waktos anu ayeuna INGGU MUNGGUNG Waktos anu geus dilaporkeun. DITUTUPKEUN. DITUTUPKEUN. TI DITUTUPKEUN. NYAWA NANGKANG DITUTUPKEUN. TI NU TRYING TO DITUTUPKEUN. TI DIKANGSA KUMAHA TI DIKANGSA KUMAHA DI SINI NANCANGKEUN KUMAHAAN DI SINI NANCAPKE KUNTUNGAN KANGGO DI SINI NANCANGKEUN UNTUK DAPATKEUNSIPATNA AYA DIAJATKEUN DAPAT KUMADIRAN SUKAN AYEUNA AYA DIAJATKEUN DAPATKEUNSULATNA AYEUNA AYEUNA KONKRUKA ANTARI AYEUNA DAN KONFIRMEN ING AYEUNA ATAWA IT KONKRUKA ANTARI AYEUNA AYA SADANA ITU KONKRUKA ANTARI AYEUNA DAN ITU AYEUNA KONKRUKA ANTARA AYEUNA DAN ITU AYEUNA AYA KONKRUKA ANTARI AYEUNA DAN ITU AYEUNA BAGI KONFIRMEN ING AYEUNA ATAWA DIA GAMPANG AYEUNA Bagean KONKRUKA ANTARI AYEUNA DAN ITU AYEUNA BAGIH Bagean IT TIANG BAGI Bagean IT AYEUNA Bagean bagian tina VIRUS IT AYEUNA Bagean bagian tina VIRUS AND IT AYEUNA Bagean bagian tina VIRUS AND IT IT AYEUN BAGI TENAGA VIRUS DENGAN DIA ARI IT TIANG BAGI NYUKU DANA VIRUS DENGAN ITU AYEUNA IT AYEUN BAGI KAGILANGAN VIRUS DENGAN ITU AYEUNA VIRUS AND IT DIA ANTARI VIRUS DAN ITU AKAN NAMPILKEUN VIRUS DAN ITU AKU DENGAN PENTING VIRUS DAN ITU AKAN NANGGALKEUN AYA NU DITATA VIRUS DAN ITU AKAN NANGGALKEUN AYA NU KITU VIRUS DAN ITU AKAN NANGGALKEUN AYA SATUJE VIRUS DAN ITU AKAN NANGGALKEUN ISIPANA ATAWA KANA SATUYA GAMPANG TIAP KANA SUKU GAMPANG TIAP KANA DIA SAPATNA KINDEK GAMPANG TIAP KANA BISA ANGGAT KAWAN GAMPANG SUKU JATI ADALAH BASA-BUTA INGKAP GAMPANG DENGAN KITA NAK KENE TINDAKI KANGGO GAMPANG ATAWA KITU NYAWA INGKEUN ANGGIH BAWA-UNTUNG DENGAN HARAPAN TINDAKKEUN ING DENGAN HENTEU TINDAKKEUN ING DENGAN HENTEU DENGAN HENTEU TINDAKKEUN ING DENGAN HENTEU DENGAN HENTEUN TINDAKKEUN ING DENGAN HENTEU AYEUNA DENGAN NGILIHKEUNKI BASA-BOLA DENGAN HENTEU DENGAN LANJUT NGILIHKEUNKI BASA-BOLA DENGAN HENTEU DENGAN LANJUT APA AKAN DENGAN PASAR ISI AKAN DENGAN PASAR ISI NANGGALKEUN AKAN DENGAN PASAR ISI NANGGALKEUN SAPI AKAN AND KARÉSAN NANGSAKEUNI SAPUNYA. KONSIDI SAHA NUNGSA. KONSIDI SAHA NUNGSA. JABATAN KONSIDI SAHA NUNGSA. KOMPUTES KONSIDI SAHA NUNGSA. MINGGU LENGKAP MINGGU KONSIDI SAHA NUNGSA. KOMPASAN PINGGUAN PELEK KONSIDI SAHA NUNGSA. KOMPASAN PINGGUAN PULIS AYA SATUR KONSIDI SAHA NUNGSA. KOMPASAN PINGGUAN PULIS AYA SATURNA KOMPASAN PINGGUAN PULIS AYA SATURNA MINGKAT MINGGU RÉTÉN NGEUNÉHÉ ANTARA MINGGU LEPAS MINGGU RÉTÉNA HENTEU TARI. MINGGU LENGKAP MINGGU JAWA ANU NU TUNGGULANG, KITA KOMPÉTÉN NGÉNJEUN INGGRIS INGGULIS INGGULIS, ATAWA MINGGU JAWA KOMPASAN INGGULIS INGGU TUNGGUP, KITA NANGGANG KOMPÉTÉN NGÉNJEUN INGGRIS INGGULIS INGGULIS, ATAWA KITA NGOMBI DIDI PALING, KANGGURAN DI SAPIJE PALING, KANGGO NAMIN DI SINIJI. GIRI. GIRI. SATU GIRI. SATUR OF GIRI. SALAH SAHIJI GIRI. Salah sahiji PALING GIRI. SATU ATAWA PALING GAMPANG SATU ATAWA PALING GAMPANG SATU PERATURAN PALING GAMPANG SATU DANA KOMPUTER PALING GAMPANG DI SUKU SATU WANG ASAS PALING GAMPANG SATU PERATURAN PALING GAMPANG DI DIAL SATU DANA KOMPUTER PALING GAMPANG DI DIAL DAN SATU WANG ASAS PALING GAMPANG DI DIAL DAN AYEUNA KOMPUTER DI DIAL DAN AYEUNA KOMPUTER DI DIAL DAN AYEUNA AYEUNA KOMPUTER DI DIAL DAN AYEUNA AYA SYARIKAT DI DIAL DAN AYEUNA AYEUNA, KOMPUTER DI DIAL AND AYEUNA AYA JUJO, IT KOMPUTER DI DIAL AND AYEUNA AYA JUARA, IT IS KOMPUTER DI DIAL DAN AYEUNA AYA JUWATNA, IT GALING IT SINI, SANGGUP SIEUN IT SINI, SAKITNA NANGGALKEUN IT SAIN SIEUN, ITUN PUTRA JATI A KATU DIRI, INGGALISI NGEUNAAN ANJEUN BITU IT DIA SIEUN, ITEN PUTRA GANTI JATI IT DIA SAKITU, ITIN GALISI NGEUNAUT ANJEUN BITU, AYA IT DIA SAKITU, ITU AYA NANGGALKEUN KITU KAPI ANAK, NYAWA DIA SIEUN, DIA GALAJE KANG PUTIH ING BITU, INGIN SUKA PUTIH A PITUNG, DITANCALA PUTIH A BIT JADI, INGU BATAS LUKA WARNA TUNGGU, INGIN TINDAK LUKA WARNA TUNGGULAN, INGUIS AYA TETAPI KITA ANTARA LUKA Waktosna, Anu Ngahindarkeun ku Kami LUKA Waktosna, Anu Ngahindarkeun ku Kami Atikan Ieu IEU INI INGIN PERIL INGIN nyaéta PERIT INI mangrupikeun PERKEMBANGAN Gawé INI mangrupikeun PERKerjaan BISAN DARI INI mangrupikeun PERKerjaan BISA DARI KUMAHA. DARI KUMAHA. DARI KUMAHA. >> DARI KUMAHA. >> SABAT DARI KUMAHA. >> SABTU NYEK DARI KUMAHA. >> SABTU NYIDANG TO DARI KUMAHA. >> SABTU NYIDANG KANGSA DARI KUMAHA. >> PADU DENGAN PANGGUNGAN DARI KUMAHA. >> PADU DENGAN TUNGGUH UNTUK DAWA DARI KUMAHA. >> SABAK DENGAN TARI KANGGURAN AS >> SABAK DENGAN TARI KANGGURAN AS >> PADU SAKIN KANGGURAN UNTUK DENGAN KAMI >> PADU INGKEUN UNTUK KECAMATAN UNTUK AS KAMI APPRECIATE >> PADU INGKEUN UNTUK KURSUS ANTARA AS KAMI MANGGOLAKAN DIRI >> PADU KANGGURAN Nuju DOG ANU UNTUK KAMI NAMPANGKEUN ATAS KABALUAN KAJAWA Urang ngartoskeun Laporan Anjeun Urang ngartoskeun Laporan Anjeun Urang ngartoskeun Laporan Anjeun salawasna Urang ngartoskeun Laporan Anjeun salawasna Deui NAMISKITA KITA PAPALIHAN KANGGOAN DI ATAWA SAUNEUN Urang ngartoskeun Laporan Anjeun salawasna Deui dina Urang ngartoskeun Laporan Anjeun bakal salawasna dina ieu Nyaéta salawasna di tingkat ADALAH SENTUH DI PAKAIAN DI AIRLINE ADALAH SIEUN DI PUNGKUNG DI ARTAK SENTUH ADALAH SIEUN DI PUNGSAAN DI INDUSTRI PELAKSANA AIRLINE ADALAH SIEUN DI PUNGSAAN DI INTRI INDUSTRI ASAWA INDUSTRIES AVIATION AIRLINE AS INDUSTRIES AVIATION AIRLINE AS WELL. WELL. WELL. PITANG WELL. JAMINAN KAYU WELL. BATANG KELUAR AND WELL. KELUARAN PUTRA AND KITA WELL. KELUARAN PUTRA AND KAMI AKAN WELL. KELUARKAN PUTRA AND Urang BATANG WELL. KELUARKAN PUTRA AND Urang KANGGO NU TALK KELUARKAN PUTRA AND Urang KANGGO NU TALK KAYU-ANJEUN KAYU ATAWA KITA NANGGALKEUN KEPUTEU KELUARKAN PUTRA AND Urang BATANG NU TARI KANGGO KELUARKAN PUTRA DAN Urang KANGGO NU NU DIA TANGGANG HENTEU KELUARKAN PUTRA AND KAMI NANJAWA KANGGO HENTEU DENGAN ATAWA KELUARAN PUTRA AND KAMI NANJAWA KANGGO HENTEU DENGAN LAGU DAN MEKAN DIA HENTEU DENGAN DAN MANTAP SIEUN HENTEU DENGAN DAN KANGGURAN YOU LAGI DENGAN DAN MEKEUNYA KUMAHA ANDA LAGI MÉDÉNING GAMPANG ARTAN MEANTA GIGNOR KANGGO DIA HENTEU DENGAN DAN KANGGURU DENGAN HENTEU GIGNOR KUMAHA YOU LAGI DENGAN DAN MONTIMA KUMAHAAN DENGAN GOVERNOR NGUMANGKEUN HOME THE GOVERNOR STAY HOME ORDER THE GOVERNOR STAY HOME ORDER IS THE GOVERNOR STAY HOME ORDER IS IN THE GOVERNOR STAY HOME ORDER IS INFÉTEK THE GOVERNOR STAY HOME ORDER IS INFÉTAK UNTUK THE GOVERNOR STAY HOME ORDER IS INFIT UNTUK WASHINGTON. ING KASAR UNTUK WASHINGTON. ING KASAR UNTUK WASHINGTON. SUKADÉ ING KASAR UNTUK WASHINGTON. Dinten ayeuna ING KASAR UNTUK WASHINGTON. Dinten ayeuna teh ING KASAR UNTUK WASHINGTON. Dinten ayeuna teh akhir ING KASAR UNTUK WASHINGTON. HARI INING DENGAN PADANG ING KASAR UNTUK WASHINGTON. HARI INGGO HARI ING DENGAN HARI INGGO HARI ING DENGAN Dinten ieu mangrupikeun hari anu akhir Dinten ieu mangrupikeun dinten anu akhir Dinten ieu mangrupikeun dinten anu panginten BISNES NONESENTIAL BISA Usaha teu becik bakal Usaha teu becik bakal dibuka Usaha teu becik bakal dibuka sateuacanna Usaha teu becik bakal dibuka sateuacanna Usaha teu becik bakal dibuka sateuacanna aranjeunna Usaha NONESSENTIAL BISA NGAJUK BUKA SEPATNA INI DITASANGKEUN SUKA BUKU SEGARA MANGSA DIPASANG SUKA BISA SABAT TI SAKITU MANGSA DIPANA SUKA BISA SABTU ATAWA ATAWA ING DIPANGGUKEUN SUKA BISA SABAT TI SAKITU MANGSA DIBAKO SAUTUP. BASA KUTUP. BASA KUTUP. KIERRA BASA KUTUP. KIERRA ELFALAN BASA KUTUP. KIERRA ELFALAN IS BASA KUTUP. KIERRA ELFALAN IS IN BASA KUTUP. KIERRA ELFALAN IS IN SOUTH KIERRA ELFALAN IS IN SOUTH KIERRA ELFALAN ING DI PUTIH KIERRA ELFALAN AYA DI NEGARA KOTA SOUTH KIERRA ELFALAN ING DI PUTUP KUMAHA ANTARA KIERRA ELFALAN ING DI PUTUP KUMAHA ANTARA DENGAN DENGAN. KONTÉS KARÉSAN DENGAN LEPAT. KONTÉS KARÉSAN DENGAN LEPAT. >> KONTÉS KARÉSAN DENGAN LEPAT. >> Wartawan: KONTÉS KARÉSAN DENGAN LEPAT. >> Wartawan: TIANG KONTÉS KARÉSAN DENGAN LEPAT. >> Wartawan: INGIN KONTÉS KARÉSAN DENGAN LEPAT. >> Wartawan: INGIN SUMBANG >> Wartawan: INGIN SUMBANG >> Wartawan: INGIN STAY HOME STAY >> Wartawan: YANG TINGKATKEUN KAYU TINGKATKEUN >> Wartawan: YANG TINGKATKEUN HENTEU HENTEU DIRI KESIHATAN >> Wartawan: YANG MUNGGUNG HENTEU HENTEU DENGAN KESIHATAN YG >> Wartawan: YANG TINGKATKEUN HAYANG TUNGGULAN KESIHATAN DATI DI ATAWA TINGKATKEUN KAYUAN KESIHATAN DI ING TINGKATKEUN KAYUAN KESIHATAN DENGAN KESAN TINGKATKEUN KAYUAN KESIHATAN DENGAN KESAN TINGKATKEUN KAYUAN KESIHATAN DI SAPUKEUN DI SINI TINGKATKEUN KAYUAN KESIHATAN DENGAN KESIHATAN DIA DI SATUWAT SAYANG KESIHATAN DIRI KUMAHA DENGAN KESAN DI COVINGTON, KESAN DENGAN DI DI COVINGTON, KESAN DENGAN DI DI COVINGTON, AND EKONESIA DENGAN DI DI COVINGTON, sareng PLACES KESAN DENGAN DI DI COVINGTON, AND PLACES ALL KESAN DENGAN DI SANGGUP DI COVINGTON, JEUNG PLACES ALL ACROSS AND TEMPAT SEMUA ACROSS AND TEMPAT SEMUA ACARA ACROSS AND TEMPAT SEMUA WANITA ACROSS AND YOU AND TEMPAT SEMUA WANITA AKAN ACROSS AKU AND TEMPAT SEMUA WANITA AKAN ACROSS anjeun moal AND TEMPAT SEMUA WANJANA ACROSS AND ANAK moal ningali WASHINGTON INGIN MOJEUN ningali WASHINGTON INGIN MOJEJEJANG ATAU MANU WASHINGTON DENGAN INGGRIS KA TIU MANU WASHINGTON ING AKU Nempo NEGARA MANUSNA WASHINGTON ING AKU Nempo NEGARA MANUSU BUKU DAN WASHINGTON DENGAN TIJEUN ningali MANUSI MANUSIA PUTIH DAN TENTUH. ATAWA BANYAK MANUSING TENTANG sareng. ATAWA BANYAK MANUSING TENTANG sareng. THE ATAWA BANYAK MANUSING TENTANG sareng. GRATIS ATAWA BANYAK MANUSING TENTANG sareng. KANGGO GROSIS ATAWA BANYAK MANUSING TENTANG sareng. GELENGAN KANGGO GROSIS ATAWA BANYAK MANUSING TENTANG sareng. THE GROCERY STORE PARKING LOTS THE GROCERY STORE PARKING LOTS THE GROCERY STORE PARKING LOTS LIKE THE GROCERY STORE PARKING LOTS LIKE INI THE GROCERY STORE PARKING LOTS LIKE INI THE GROCERY STORE PARKING LOTS LIKE ING ING PROBABLY THE GROCERY STORE PARKING LOTS LIKE INI DIAJAKI INI KASIH INI SUKANG MURUK KASIH INI ADALAH DIAJAKAT INI DIA KASIH INI ADALAH DIAJAKAT INI DIA SATU ANAK KASIH INI DIAJUTKAN SATU DIA NYATAKAN KASIH INI DIAJAKAT INI SAHA DIA MELENGKEUN KITA KASIH INI ADALAH DIAJAKAT INI SAHA DIA MELENGKEUN BULAN KASIH INI ADALAH DIAJAKAT INI DIA NU MENGGELAKKAN PALING DI Anjeunna bakal nyobian kalolobaan Anjeunna bakal ningal seueur fungsi Anjeunna bakal nyawang putusan anu leres Anjeunna bakal nyawang putusan anu leres Anjeunna bakal nyawang putusan anu leres dina AKTIVITI YANG DIHADIRI DI AKTIVITI YANG NANGGURU IN GRATIS AKTIVITI YANG NANGGURU ING GRATIS AKTIVITI YANG NANGGURU IN GRATIS GRATIS DIRI AKTIVITI YANG NANGGURU IN GROSIS GRORIS DIRI DENGAN GRATISAN NGATU GRATIS DENGAN DENGAN GROSIS KANGGO GRATIS DENGAN PELAKONAN, GROSISI KANGGO GRATIS DENGAN FARMACIES, DOKTOR GROSISI KANGGO GRATIS DENGAN FARMACIES, DOKTOR DOKTOR KUMPULAN GRATISAN DONGENG DENGAN FARMACIES, DOKTOR KOMPOTEN TO FARMACIES, DOKTOR TOKO TO FARMACIES, DOKTOR PELAWATAN UNTUK BASA FARMACIES, DOKTOR KOMPOTEN UNTUK PELAKONAN FARMACIES, DOKTOR KOMPOTEN UNTUK PELAKONAN, GAS FARMACIES, DOKTOR KOMPOTEN UNTUK PELAKONAN, GAS STAS PELUANG GAMPANG, STAS GAS PELUANG GAMPANG, STAS GAS PELANGGAN PELAKSANA, BATAS GAS DAN ANAK, PELANGGAN PELEKA, PELUANG GAS DAN ANAK, MARIJUANA AND ANAK, MARIJUANA AND ANAK, PELANGSAAN MARIJUANA AND ANAK, PELANGSAAN MARIJUANA AND AND ANAK, DISPENSARI DAN MARIJUANA AND ANAK, DISPENSARI DAN MARIJUANA, AND ANAK, DISPENSARI DAN MARIJUANA, INGIN TEMBANGKEUN DAN SENTIASA, TANGGAL WANGSULAN DAN SAHA DIA, INGIN TEMBANGKEUN DAN SORI ON, INGIN TEMBANGKEUN DAN SENTIASA, INGKAH ADA SENI TEMBANGKEUN DAN SENTIASA, INGKAH ADA SENARAKAN DISPENSARI JEUNG SATU ON, AYA SENYANA SUKU TEMBANGKEUN DAN SENTIASA, ING DASAR TENAGA SATU TEMBANGKEUN DAN SAHA ON, AYA SENI ANYA SORANGAN AYAWA SENI SESUARI AYAWA SENI SUKU BISNES AYAWA SENI SUKU BISNES NA AYAWA SENI SUKU BISNES NA INGNA AYAWA SENI SUKU BISNES NA INGKEUN Usaha éta bakal tetep Usaha anu bakal dibuka. BUKA. BUKA. UNLESS BUKA. UNLES YOU BUKA. UNLES YOU AYA BUKA. UNLES YOU ANU BUKA. UNLESS AND ESSENTIAL UNLESS AND ESSENTIAL UNLES YOU AYA KAWAL ESSENTIAL UNTUK KIEU ANTARI KAWASA ESSENTIAL THESE UNTUK KIEU ANAK ANJEJANG ESSENTIAL THESE UNTUK SIEUN ATAWA NU KAWASA ESSENTIAL SUKU UNLES AND KAWASA ESSENTIAL EKOLEKTEN INI DIAJAT NYATA KAWASAN SAWA ING NYATA Pakasua Ieu bener dina ngan Siprésna pisan-leres waé perkawis BASA GURU HENTEU NYANGGIH KANGGURAN HENTEU AYA KAWASUHAN NYAWA INGKEUN NYAWA INGGARA HENTEU ATAWA Pakaryan Ieu leres pisan ayeuna anjeun ngahasilkeun Pakaryan Ieu leres pisan ayeuna, Anjeun bakal HENTEU AYA SANG DIANGGU BISA HENTEU AYEUNA KANGGO NU MUNGKIN Sateuacana HENTEU AYEUNA KANGGO NU MUNGKIN Sateuacana HENTEU AYEUNA KANGGO NU MUNGKU MÉTUNGKEUN SUKAN HENTEU HENTEU AYA DIA DAPATKEUNYA NUNGGULKEUN DATANG ONGING HANGGUNG HENTEU AYA NU NU MUNGKEUN AYA KANGGO NANGGAL KANGGURAN ONGÉ HANGGURAN Sateuacana anjeun bakal ngawaskeun Door Pikeun MELENGKEUN PELANGSAAN DENGAN AND MELENGKEUN PELANGSAAN KURING AND KURANG MELENGKEUN PELANGSAAN UNTUK JEUNG KURING DIRI NAMUNKEUN NGEUNTIKAN PENTA UNTUK JEUNG KELUAR PISA NGGALU NAMUNKEUN NGEUNTIKAN PENTA UNTUK JEUNG KURING DIRI KA PELAS NAMUNKEUN PINTU KANGGURAN DAN KURANG DIRI KANGGO A NAMUNKEUN KULITAN UNTUK JEUNG KURING DIRI KANGGO UNTUK BUKA KURANG PELANGGU PELANGGU BASA PELANGGU HENTEU PADANG UNTUK WALKE DI SINI KURANG PELANGGU PELANGGO UNTUK WALKE DI SANGGUH KURANG PELANGGU PUNJUK UNTUK WALKE DI SANGGUH KURANG PELANGGU PUNJUK UNTUK WALKE DI SANGGANG MANGSA. AYA DAPAT KUMAHA. AYA DAPAT KUMAHA. KAYU AYA DAPAT KUMAHA. KONTOH LAIN AYA DAPAT KUMAHA. Seueur SIKTU LAIN AYA DAPAT KUMAHA. MANAWA LAIN SEKTOR INCLUDE MANAWA LAIN SEKTOR INCLUDE MANAWA LAIN SEKTOR KOMPLITUS UTILITIES, MANAWA LAIN SEKTOR Ngabantosan UTILITIES, AGRICULTURAL MANAWA LAIN SEKTOR NGLUKTIKKAN UTILITIES, AGRICULTURAL DAN UTILITIES, AGRIKULUR DAN UTILITIES, KOMUNITAS AND KOMUNIKASI UTILITIES, AGRICULTURAL AND KOMUNIKASI AYA UTILITIES, AGRICULTURAL AND KOMUNIKASI AYA DINI KOMUNIKASI AYA DINI KOMUNIKASI SIEUN DITUTUP KOMUNIKASI SIEUN DITUTUPKEUN DI JAWA KOMUNIKASI AYA KASIN DI KONTAK KOMUNIKASI SIEUN DITUTUP DI SENI KOMUNIKASI SIEUN DITUTUP ING SENJANA DITUTUPKEUN DI KABUPATAN OF DITUTUPKEUN DI SENI ESSENTIAL DITUTUPKEUN DI KABUPATEN USAHA ESSENTIAL. Usaha ESSENTIAL. Usaha ESSENTIAL. Jalma Usaha ESSENTIAL. Jalma anu mana Usaha ESSENTIAL. RAKYAT SAHA Gawé Usaha ESSENTIAL. SORU DENGAN SUKU BABAR DI Usaha ESSENTIAL. SUMBANG SAHA GOLEK DI KESIHATAN. SUMBANG SAHA GOLEK DI KESIHATAN. SUMBANG SANGKOLA DI PUTRA, KESELURAN SUMBANG SANGKOLA DI PUTRA HEALTHCARE, SERVISES EMERGENCY, SUMBANG SANGKOLA DI PUTRA, KOMPUTER EMAS, DINA SUMBANG SANGKOLA DI PUTRA, KOMPUTER EMAS, Dahareun sareng SERVISES EMERGENCY, Dahareun sareng SERVISES EMERGENCY, Dahareun sareng Perdagangan, SERVISES EMERGENCY, Dahareun sareng Perdagangan, Walungan, SERVISES EMERGENCY, Dahareun sareng Perdagangan, Walungan, Tata TRANSPORTATION, WATER, ENERGY TRANSPORTATION, WATER, ENERGY AND TRANSPORTATION, WATER, ENERGY AND KRITICAL TRANSPORTATION, WATER, ENERGY AND KRITICAL GOVERNMENT AND KADAMATAN KRITIKAL AND GALING KERJA GURNG KRITIS AND GALING PEKERJA KRITIKAL KANGGO AND GALITAN PEKERJA KRITIKAL KANGGO JUGA AND GALAK PEKERJA KRITIKAL KANGGO NU MASIH AND GALITAN PEKERJA KRITIKAL KANGGO NANGGANG MUNGGUNG AND GALAK PEKERJA KRITIKAL KANGGO NU DULANG KUMAHA PELAKON AKU KUMAHA DIAJATKEUN KAWASAN AKAN HENTEU AYEUN NGAPUNGKEUN AND KAWASA YANG ANTARI SENTIASA ATAWA TAPI DENGAN. AND TENTANG. AND TENTANG. KAYU AND TENTANG. KONEKTUKAN MANY AND TENTANG. PROJEK HUBUNGAN HANYA PROJEK HUBUNGAN HANYA PROJEK KONTUK SUMBATNA PROJEK KONTEKSI MANUS SAHA JAWA PROJEK KONTEKSI MANUS SAHA DIA JADI PROJEK KONTEKSI MANUS SAHA DIA JADI NU DIA PROJEK KONTEKSI MANUS SAHA JAWA NANGSA KANGGANG NU DIA HENTEU DATANG KANGGO NU DIA HENTEU DENGAN NANGKANG OPERASI NU DIA HENTEU DENGAN STOP OPERASI TO NU DIA HENTEU DENGAN NANGKANG OPERASI KANGGO KOMPUTER NU DIA HENTEU DENGAN NANGKANG OPERASI UNTUK KOMPUTER DENGAN Operasi Pikeun Disampurnakeun Operasi Pikeun dicampurkeun ku Operasi Pikeun Disampurnakeun sareng pamaréntah Operasi Pikeun dicampurkeun ku orktor kaimrasi. ORDER GOVERNOR. ORDER GOVERNOR. JUST ORDER GOVERNOR. JUST TO ORDER GOVERNOR. JUST MANGSA ORDER GOVERNOR. JUST MANGSA KASIH ORDER GOVERNOR. JUST UNTUK KASAHA AND AN ORDER GOVERNOR. JUST MANGSA KADAN KANG IDEA, ORDER GOVERNOR. JUST MANGSA KANGGURAN AN IDEA, IN JUST MANGSA KANGGURAN AN IDEA, IN Kakara mere Anjeun ide, di puseur kota, HAYU UNTUK KUMAHA AND IDEA, DI BETUL, SEATTLE, JUST MANGSA KADAN KANG IDEA, DI BETUL, SEATTLE, TI JUST MANGSA KANGGURAN IDEA, DI BETUL, SEATTLE, AYA BUNGKUL, SEATTLE, Aya BUNGKUNG, SEATTLE, AYA ATAWA BUNGKUL, SEATTLE, ING AYA PUTRA BUNGKUL, SEATTLE, ING DI PUTRA 60 LUNGKULAN, SEATTLE, ING AYA PUTRA LEPAS 60 KABEH AT LEAST 60 KABEH ATAS LEPAS 60 Konfigurasi ATAS LEPAS 60 PROJEK Konstruktif ATAS LEPAS 60 PROJEK KONTEK PANGKALAN BEDA ATAS LEPAS 60 PROJEK KONTEK PANGKAL BEDA Proyék Konstruksional IN Proyék Konstruksional dina ORDER Proyék Konstruksional ING INGKEUN AKAN Proyék Konstruksional dina ORDER KAWIN SAHA Proyék Konstruksional DI ORDER KUMAHA NGAJUT Proyék Konstruksional DI ORDER KUMAHA NGADALANA AN ORDER AKAN HENTEU NGUMAWA ORDER AYA KANGGO MANGSA ANAK ORDER AYA KANGGO MANGSA ANAK UNTUK ORDER AKAN HENTEU NGUMANA ANTARI KONTUK ORDER AKAN HENTEU NGAHLIMA PERCAKUAN UNTUK Konstruk PERHATIAN UNTUK KONEKTOR OF EXEMPTION UNTUK KONEKTOR ESSENTIAL PERHATIAN UNTUK KONEKTIF FAKILIS ESSENTIAL. FASILITI ESSENTIAL. FASILITI ESSENTIAL. IF FASILITI ESSENTIAL. IF YOU FASILITI ESSENTIAL. UPAMI ANJEUN HOYONG FASILITI ESSENTIAL. KUNG INGIN Anjeun HENTEU FASILITI ESSENTIAL. KUNG INGIN INGIN HENTEGA PELARASAN KUNG INGIN INGIN HENTEGA PELARASAN KUNG INGIN INGIN HENTEUN PELARASAN KUNG INGIN INGIN HENTEUN PISAN KUNG INGIN INGIN HENTEUN PELARASAN UNTUK NYAWA KUNG INGIN INGIN HENTEUN PISAN PANGGUNGAN KUNG INGIN INGIN HENTEUN PELARASAN ATAWA ING AKU KANGGO, KAMI KUNG INGIN INGIN HENTEUN PELARASAN ATAWA INGGU MANGGUNG, NANGGANG KUNG INGIN INGIN HENTEUN PELAKONAN ATAWA INGKEUN YANG HENTEU, KITA AYA ON APAK YANG HENTEU, DENGAN KAMI ON SAHA NYUKU, NU KITA KANGGURAN ON APAKAH NAJI, NINI KANGGURAN SEJARAH GAMPANG ON SAHA NYANGKU, NINI NGANGGO KANGGURAN GAMPANG ON APAKAH NAJI, NINI KANGGO NINGGU KANGGURAN DI KAMI ON ANU ITU GANJANG, KANGGO BASA KANGGURAN GAMPANG ON WEBSITE ON ANU ITU, AKU KANGGO KANGGURU GAMPANG ON WEBSITE ATA KANGGURAN GAMPANG ON WEBSITE AT KANGGURU GAMPANG ON WEBSITE ATUR DI KANGGO5.COM. KING5.COM. KING5.COM. IF KING5.COM. IF YOU KING5.COM. IF YOU WULATU KING5.COM. IF KAKIT SIEUN KING5.COM. KUNG AKU TEU NYAWA KING5.COM. KUNG AKU TEU NYAWA SENJANA KING5.COM. KUNG AKU TEU NYAWA DI SENJANA KUNG AKU TEU NYAWA DI SENJANA KUNG AKU NU MUNGSAU SENJANA NU KUNG AKU TEU NYAWA SENJANA TUJUR KUNG AKU NU MUNGSAU SENJANA BISNES ESSENTIAL KUNG AKU NU MUNGSAU SENJANA BISNES ESSENTIAL EGAIN THE PERNIAGAAN ESSENTIAL AGUNG THE PERNIAGAAN ESSENTIAL KOMUNITAS THE ESSENTIAL NEGARA PELANGSA NU KIEBAN THE ESSENTIAL NEGERI MANGSA DENGAN KOMPUTNA THE ESSENTIAL NEGARA PELANGGU DENGAN KOMUNITAS YANG DENGAN DENGAN THE ESSENTIAL NEGERI LAMPIRAN DENGAN PARA NANGGAL DENGAN PARA NEGERI ESSENTIAL EGAIN KANGGO YANG DENGAN PARA NANGGUNG WONG TOO KOMPASAN YANG DENGAN PARA NU KOMPUTA Ku sabab éta jalan ku cara teuing gancang KOMPUTA YANG DENGAN PARA NU KOMPUTA PARA PADANG KOMPUTA YANG DENGAN PARA NU KOMPUTA PARA PADANG KOMPUTA YANG DENGAN PARA NULIS WAY TOO CEPAT DI KULITAN KOMPUTA YANG DENGAN PARA NU KOMPUTA PARA ING PUTRA ATAWA ATAWA KOMPUTA YANG DENGAN PARA NU KOMPUTA PARA ING PUTRA ATAWA DIRI KOMPUTAN YANG DENGAN PARA NU KOMPUTA PARA NANGGUH DI LAYAR ATAWA INGIN INGIN CEPAT DI KULIT ATAWA INGIN Anjeun SAPUT NU DI LAYAR ATAWA KANGGO KANGGURU CEPAT DI BUKTAN ATAWA KANGGO MEMBACA CEPAT DI KULITNA ATAWA KANGGO NU MEMBASA IN CEPAT DI KAMPIRA ATAWA KANGGO NU MEMBASA ING DATA CEPAT DI BUKTAN ATAWA KANGGO NU MEMBASA ING DATA, TEXT CEPAT DI KULIT ATAWA KANGGO NU MEMBASA ING DETAP, TEXT UNTUK BASA ING KASAHA, TEXT UNTUK BASA ING KASAHA, TEXT WORD UNTUK BASA DENGAN, TEXT WORD LIST UNTUK BASA DENGAN, TEXT WORD LIST TO UNTUK BASA DENGAN, TEXT WORD LIST TO THE UNTUK BASA ING KOMUNITAS, TEXT WORD LIST TO NUMBER UNTUK BASA ING KARET, TEXT WORD LIST TO NUMBER ON SENI KANGGO KEPUTIHAN ON SENANG KATA KEPUTIHAN HENTEU ATAWA SENI KATA KEPUTIHAN DALAM KITA ANTARA. TINGKAT SUKU. TINGKAT SUKU. 206-448-4545 TINGKAT SUKU. 206-448-4545. TINGKAT SUKU. 206-448-4545. KANGGO TINGKAT SUKU. 206-448-4545. Kéngingkeun TINGKAT SUKU. 206-448-4545. Kénging, kuring 206-448-4545. Kénging, kuring 206-448-4545. KUNINGAN, AKU 206-448-4545. KUNINGAN, AKU KIERRA 206-448-4545. KUNINGAN, AKU KIERRA ELFALAN. AM KIERRA ELFALAN. AM KIERRA ELFALAN. KÉSANG AM KIERRA ELFALAN. KOTA 5 AM KIERRA ELFALAN. KOTA 5 GARONGAN. KOTA 5 GARONGAN. KOTA 5 GARONGAN. >>> KOTA 5 GARONGAN. >>> AYEUNA KOTA 5 GARONGAN. >>> AYEUNA A KOTA 5 GARONGAN. >>> AYEUNA KUDU KOTA 5 GARONGAN. >>> AYEUNA KUDU LOT KOTA 5 GARONGAN. >>> AYEUNA AYA KUDU LAH KABEH >>> AYEUNA AYA KUDU LAH KABEH >>> AYEUNA AYA KUDU LAH ING AWAL >>> AYEUNA AYA KUDU LAH ING NYAWA >>> AYEUNA loba jelema wondering bakal kumaha >>> AYEUNA AYA KUDU LAH ING AWAL KUMAHA WONDERING KUMAHA AKAN WONDERING KANGGO NANG GELENGAN Wondering bakal kumaha pamarentah urutan Ngiringan KANGGO NU DENGAN ORDER KERAJAAN Ngiringan KANGGO NU DENGAN ORDER KERAJAAN ING ORDER KERAJAAN DI PUTRA ORDER GOVERNMENT'S IN INCEP. BENTUK. BENTUK. KAYU BENTUK. KUMAHA IT BENTUK. TI NU DIA BENTUK. TI NU NYAKTU BISA NUI BENTUK. TI SAHA NU NU TELPONNA TI SAHA NU NU TELPONNA TI NU SUKURNA ITU AYE TANGGO SAHA NU KITÉ NUI NEGARA SUKU DUKU SAHA NU NGADISKEH NEGARA BISA NU TANGGO KANGGO SAHA NU NYANGGO TANGGO SUKU NYANGGO SAHA NU NYANGGO TANGGO BISA NU NYANGGO KANGGURAN KAYU KANGGO NU MUNGKIN KAYU KAYU NANCANG NUNGGUH BALAY. NGIRI. NGIRI. KUMISI NGIRI. AMY MARINA NGIRI. AMY MARINA IS NGIRI. AMY MARINA ING NGIRI. AMY MARINA AYA DI KAWANAN NGIRI. AMY MARINA ING DI ACARA DENGAN AMY MARINA ING DI ACARA DENGAN AMY MARINA ING DENGAN ACIDENCE DENGAN AMY MARINA ING DIDANGKARKEUN DENGAN SUKANG AMY MARINA ING DIDANGKARKEUN DENGAN SIDANG KANA AMY MARINA ING DIDANGKARKEUN DENGAN SIDANG KANA AMY MARINA ING DIDANGKARKEUN DENGAN SUKANG KANGGO. AYA SUKUJUJANG KANGGO. AYA SUKUJUJANG KANGGO. >> AYA SUKUJUJANG KANGGO. >> DASAS AYA SUKUJUJANG KANGGO. >> DASAR TANPA AYA SUKUJUJANG KANGGO. >> POLISI SEMUA AYA SUKUJUJANG KANGGO. >> DASAR TANPA NYAWA AYA SUKUJUJANG KANGGO. >> DASAR TANPA NEGARA NEGARA >> DASAR TANPA NEGARA NEGARA >> DASAR TANPA NEGARA NEGARA >> DASAR TANPA NEGERI NEGARA NU TRYING >> DASAR TANPA NEGERI NEGARA NU TRATU KANGGO >> POLISI SEMUA ATAWA NEGARA NEGARA KANGGO NU MANGSA EMPHASIZE >> POLISI SEMUA ATAWA NEGARA NEGARA KANGGO NU MENGALAHKE >> POLISI SEMUA ATAWA NEGARA NEGARA KANGGO NANGGALKEUNNA ING TRYING TO EMPHASIZE A ROLE ING TRYING TO EMPHASIZE A ROLE IN AYA TRYING TO EMPHASIZE A ROLE IN THIS Aya anu ngusahakeun EMPHASIZE ING ATAS INI Aya anu ngusahakeun EMPHASIZE ING PERNA DI INTOS INI IN ING INVOLVES INI IN ING ING TABI KENALUAN. Atikan. Atikan. CATETAN Atikan. TANPA JENI Atikan. HENTEU TAK JAWA Atikan. TANPA Leres SAKTU MASUKNA. TANPA Leres SAKTU MASUKNA. TANPA Leres SAKTU MASUKNA. TEMA TANPA Leres SAKTU MASUKNA. ARANJEUNNA NGAGADUHAN TANPA Leres SAKTU MASUKNA. TEMA MULAT PULUS TANPA Leres SAKTU MASUKNA. TEMA MULUH PULANG TO TANPA Leres SAKTU MASUKNA. Aranjeunna boga kakuatan pikeun ngalakukeunana TANPA Leres SAKTU MASUKNA. TEMA Aranjeunna boga pikiran pikeun ngalakukeunana TEMA Aranjeunna boga pikiran pikeun ngalakukeunana Aranjeunna boga kakuatan pikeun ngalakukeun éta TEMA Aranjeunna boga pikiran pikeun ngalakukeunana TEMA Aranjeunna boga pikiran pikeun ngalakukeun éta moal Aranjeunna boga kakuatan pikeun ngalakukeun éta moal ngangkut kaluaranana Aranjeunna boga kakuatan pikeun ngalakukeun éta teu ngangkut maju AYA TELPATKEUN NGUKALKEUN PELIK AYA TU INGKEUN NGAPALKEUN NGUKTUR KURING AYA TANGGALKEUN NGUKALKEUN PADA NU TARI AYA NU INGKEUN NGLUKKEUN PADA NU MELENGKEUN RAKYAT AYA NU INGKEUN NGLUKKEUN PADA NU MELENGKEUN DI SUKAN AYA NU INGKEUN NGLUKKEUN PUKA SUMBANG UNTUK BUKU ANAKNA AYA NU INGKEUN NGLUKKEUN PUKA SUMBANG UNTUK MELENGKEUN ANAK SENTANG NYUTAU SAKNA NYAWA SINO NYUTAU SAKNA NYAWA Sateuacana henteu resep NINGGALKEUN SAKNA NYAWA ATAWA TEU NYANGGO NINGGALKEUN SAKNA NYAWA ATAWA TEU NYANGGANG BABAR NINGGALKEUN SAKNA NYAWA ATAWA ANTARA NANGGANG BATANG AT NINGGALKEUN SAKNA NYAWA ATAWA ANTARA NU TANGGANG MUNGGU DI RUMAH MANGSA KAYU DI BAWA MANGSA KUNCI DI RUMAH ORDER. ORDER. ORDER. IEUH ORDER. DI DIHIN ORDER. DITU DI EDMONDS, ORDER. DITU DI EDMONDS, INI ORDER. DITU DI EDMONDS, TI ADA ORDER. DITU DI EDMONDS, INI DIAI SATU DITU DI EDMONDS, INI DIAI SATU DITU DI EDMONDS, TI INI SATU DITU DI EDMONDS, INGINAKI SATUJAWA DITU DI EDMONDS, INI DIA ISTU TARI DITU DI EDMONDS, INI DIA ISTU NU KITU DANA DITU DI EDMONDS, INI DIA ISTU NU KITAN DI SATU DITU DI EDMONDS, INI DIA NU KITU TU SUKUJI ANYANA ING NYA DIANA NINI DENGAN ING DANA SATU SABAT MANA NGADUKAN Sahiji wewengkon di mana maranéhna aya Jokowi pulisi Sahiji wewengkon di mana maranéhna aya Jokowi pulisi A ING DANA SATU SABAT MANA NGEBAB ATAS DESA TAPI KONTAK DI KABEL ING SAKINNA MANGSA DESA NU DITAPTAR DITADAPAN DESA LITTLE DENGAN HANYA DITADAPKAN DESA LAKIT DENGAN KABIRI Méré pulisi saeutik pangabisa deui DITAWAPKAN DESA LAKIT DENGAN KABUPATEN SAJAT DITAWAPKAN DESA LAKIT DENGAN HANYA KOMUNITAS UNTUK MANAK DITAWANGKAN DESA RAKYU LITTIK DIGANGKULAN UNTUK KECAPAKAN SUKATNA Kasedhiya Pikeun Tiket Sadérék KENYOHANAN UNTUK TIKET sareng aranjeunna Kasedhiya pikeun tikét jalma sareng aranjeunna tiasa Kaseudeuh TO PAKE jalma sareng aranjeunna tiasa angkat Kamampuh tikét jalma sarta maranéhanana bisa munggah ka Kamampuh tikét urang jeung maranehna tiasa lebet nepi ka Kasedhiya pikeun Tiket Sadérék sareng aranjeunna tiasa ngawangun $ 500 Kasedhiya pikeun Tiket Sadérék sareng aranjeunna tiasa ngawangun $ 500 sareng Kasedhiya Pikeun Tiket Sadérék sareng aranjeunna tiasa ngawangun $ 500 DENGAN A TEMA MUNGSA NU MUNGGUH $ 500 DENGAN A TEMA MUNGSA Nuju UPÉ $ 500 DENGAN PUTRA TEMPAT MANU HENTEUN NGALA AS $ 500 DENGAN PUTRA DUA TEMPAT aranjeunna KUNCI NU NGATUNG $ 500 DENGAN PUTRA NAPI TU TEMA MUNGSA NU MUKA AS $ 500 DENGAN APA NGAPAK PALING TAPI TEMPATNA HENTI NU NU MUNGKUNG $ 500 DENGAN PUTRA NAPI TAPI DENGAN HARAPI TEMPATNA HENTEUN NGAPUN AS $ 500 DENGAN APA NGAPAKAN TAPI INI DENGAN HARAPAN ITU DATUT TAPI DENGAN HENTEU HARAPAN ITU DINUT NAPI TIANG KANGGO MUKA DIA RUPA tapi bener mudahan teu DATUT TAPI DENGAN HENTEU DENGAN HENTE ING DENGAN TUNGGU DATUT TAPI DENGAN HENTEU HENTE ING DENGAN TIDAK DENGAN DATUT TAPI DENGAN HENTEU DENGAN HENTE ING DENGAN TANGGUNG. TIDAK TANPA NYAWA. TIDAK TANPA NYAWA. KAYU TIDAK TANPA NYAWA. RASA JABATAN TIDAK TANPA NYAWA. AYA JABAYAN TANGGUH TIDAK TANPA NYAWA. AYA JABAYAN TANGGUH AYA JABAYAN TANGGUH DESA JUMAAN TANGGUH NU MUNGSA DESA JUMAAN TANGGUH NU MUNGSA DESA JUMAAN TANGGUH NU MANGSA KUDA DESA JUMAAN TANGGUH NUNGGUH MEDIA SOSIAL DESA JUMAAN TANGGUH NU MUNGGUH TO SOSIAL MEDIA TO UNTUK SOSIAL TO MEDIA TO NGAMBUNGKEUN SOSIAL MEDIA MANGKEUN NGAMBUNGKEUN PERMULA SOSIAL MENGHORKI TEMA Nyandak TO Media Sosial babagi pesen maranéhna BASA kanggo MEDIA SOSIAL UNTUK MENGKEBUTKE ING PESAKAN AND NGAMBILKEUN MEDIA SOSIAL UNTUK MENGKEBUTKAN INGKULIRAN DAN TRY KAHLAWANKAN TEJAS AND TRY MENGKEBARKAN PULISAN AND TRY AND MENGKEBARKAN PESAKAAN AND TRY AND DISPEL Bagikeun pesen maranéhanana jeung cobaan AND DISPEL Sababaraha KAHLAWANKAN TEJAS AND TRY DAN INGKEUNKAN SUKU MENGKEBARKAN PESAKAAN AND TRY AND NANGGALKEUN DI SUKU AND NANGGALKEUN KANGSAAN AND NANGGALKEUN SANG KONSEP. KONSEP. KONSEP. THE KONSEP. THE GRASA KONSEP. THE GRAY HARBOR KONSEP. THE GRAY HARBOR COUNTY THE GRAY HARBOR COUNTY THE GRAYS HARBOR COUNTY SHERIFF'S THE GRAYS HARBOR COUNTY SHERIFF'S OFFICE THE GRAYS HARBOR COUNTY SHERIFF'S OFFAI ASAI ING GRATIS HARBOR COUNTY SHERIFF'S PEJOHAN RUMAH KELAS SHERIFF RUMOR RUMOR KELAS SHERIFF RUMOR RUMOR OF KELAS SHERIFF RUJUKAN RUMAH MARTIAL KAWASAN SHERIFF RUJUKAN BATAS MARTIAL KAWASAN SHERIFF RUJUKAN RUMAH MARTIAL ATAWA ATAWA KAWASAN SHERIFF RUJUK DUMADARKAN UNTUK PERTUKANAN ATAWA NEGARA UNDANG-UNDANG LATIHAT ATAWA NEGARA UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG ATAWA UNDANG-UNDANG ATAWA ATAWA ENAKORI UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG ATAWA UNTUK ATAWA NEGARA ATAWA UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG ATAWA NEGARA UNTUK ATAWA NEGARA PAKSA LAWAS ING UNTUK ATAWA ATAWA ENAKORI KUKU ATAWA HENTEU LANGU LAWAS ING UNTUK ATAWA ATAWA PENGUKUAN ATAWA TEU KASUKAN NGUKTURAN ATAWA HENTEU HENTEU JANGAN NGUKTUR ATAWA HENTEU HENTEU SUKURNA. TRUE. TRUE. TEMA TRUE. TEMA aranjeunna TRUE. TEMPATNA INGIN TRUE. TEMPAT ING ING TANGGANG TRUE. TEMA TU ING AKAN MEMBASA TRUE. TEMA TU ING AKAN MEMBANGKEUN ATAWA TEMA TU ING AKAN MEMBANGKEUN ATAWA TEMA TU ING AKAN MEMBANGKEUN SUKAN TEMA TU ING AKAN MEMBANGKEUN ATAWA ANTARA ANTARA ATAWA TEMA TU ING AKAN MEMBANGKEUN ATAWA ANTARA GAMPANG ATAU TEMA TU ING AKAN MEMBANGKEUN ATAWA ANTARA ANTARA ATAWA NAMPI ATAWA TEMA TU ING AKAN MEMBANGKEUN ATAWA ANTARA ANTARA ATAWA NAMPI ATAWA TEMA TU ING AKAN MEMBANGKEUN ATAWA ANTARA GAMPANG ATAWA NAMPANGKEUN ATAWA UNTUK JAIL. ARRES ATAWA NAMBANG SATU Pikeun JAIL. ARRES ATAWA NAMBANG SATU Pikeun JAIL. SENTIASA ARRES ATAWA NAMBANG SATU Pikeun JAIL. TUJUAN SEPULU ARRES ATAWA NAMBANG SATU Pikeun JAIL. SEPANJANG JABATAN NAMPISKEUN SEPANJANG JABATAN NAMPISKEUN SEPANJANG HENTEUN NGENALOSA KANA Departemén sababaraha kaasup Pierce THE TUTUP SEPEKSI MENGENAI KOMPUTER DI GAMBAR JABATAN SEPATU INCLUDING THE PIERCE COUNTY SHERIFF'S PANGGILAN PELEKA GOLONGAN PANGGILAN GAMBAR PELABURAN SHERIFF'S GAMBAR JATI TUNJUTAN SHERIFF DIDUKU GAMBAR RAKYAT GOLONGAN KANGGO YANG DAPATKAN INI DEPARTMENT BASA INGIN DEPARTMENT DIDANGKEUN INFORMASI INI DEPARTMENT DIDANGKEUN INFORMASI INI SARI DEPARTMENT MEMBANGKAN INFORMASI INI DARI MAKLUMAT DARI MAKLUMAT DARI KAMPUNG MAKLUMAT DARI ASSOCIASI WASHINGTON Informasi ti Washington Himpunan Tanggapan WASHINGTON OF ASSOCIATION WASHINGTON SHERIFFS ASSOCIATION WASHINGTON SHERIFFS AND Washington Paguyuban SHERIFFS AND pulisi ASSOCIATION WASHINGTON OF SHERIFFS AND POLISI CHIEFS. SHERIFFS AND POLICE CHIEFS. SHERIFFS AND POLICE CHIEFS. HITTING SHERIFFS AND POLICE CHIEFS. HITTING A SHERIFFS AND POLICE CHIEFS. HITTING A LOT SHERIFFS AND POLICE CHIEFS. HITTING LOT OF SHERIFFS AND POLICE CHIEFS. HITTING LOT OF THE SHERIFFS AND POLICE CHIEFS. HITTING LOT ING SAMPUR SHERIFFS AND POLICE CHIEFS. HITTING LAKI KUNCI SAMPUR HITTING LAKI KUNCI SAMPUR Nganiaya gelar loba tepi ka titik konci sarua HITTING LOT NGUARI KEUNTUNGAN SAMEUR DI NETENGKEUN PAKSA ING PUTIH ING PUTIH ING EMPHASIZING Nganiaya gelar loba tepi ka titik konci sarua dina EMPHASIZING aranjeunna POINTS IN EMPHASIZING them POINTS IN EMPHASIZES YOU INGIN POINTS IN EMPHASIZES THE YOU NOT NOT POINTS IN EMPHASIZES THE YOU NOT BE Titik IN EMPHASIZING aranjeunna moal bade Titik IN EMPHASIZING aranjeunna moal bade kaluar Titik IN EMPHASIZING aranjeunna moal bade kaluar pilari TANPA TEU NYANGGANG MASUK AYA TANGGO BOLEH NANGGURAN Moal bade kaluar pilari Ieu Moal bade kaluar pilari aktivitas ieu Moal bade kaluar pilari aktivitas ieu AND Moal bade kaluar pilari ieu aktivitas jeung anjeun Moal bade kaluar pilari ieu aktivitas jeung maneh UNTUK AKTIVITI INI ATAWA MANEH UNTUK AKTIVITI INI ATAWA BAKAL UNTUK AKTIVITI INI ATAWA KAKITANG ANAK UNTUK AKTIVITI INI DAN ANAK NEGARA A Pikeun kagiatan ieu AND Teu kudu husus Pikeun kagiatan ieu AND Teu kudu husus lulus Pikeun kagiatan ieu AND Teu kudu husus lulus OR TANPA PERLU BENTUK HENTE ATAWA Teu kedah husus lulus OR lisénsi Teu Kéngingkeun Spésialisasi PASANG ATAWA ANTARI Teu kedah husus lulus OR lisénsi keur ngalaksanakeun Teu kedah husus lulus OR lisénsi keur ngalaksanakeun penting LICENSE TO CONDUCT ESSENTIAL Lisénsi keur ngalaksanakeun jasa penting. SERVISES. SERVISES. KUMAHA SERVISES. KUMAHA EDMONDS SERVISES. Bari Edmonds IS SERVISES. KUMAHA EDMONDS IS ONE SERVISES. KUMAHA EDMONDS IS ONE OF SERVISES. KUMAHA EDMONDS IS ONE OF KUMAHA EDMONDS IS ONE OF KUMAHA EDMONDS ANTU SATUJAWA Bari Edmonds salah sahiji komunitas sababaraha Bari Edmonds salah sahiji komunitas sababaraha WHERE Bari Edmonds salah sahiji komunitas sababaraha tempat Bari Edmonds salah sahiji komunitas sababaraha tempat nu KOMUNITAS SUMBER DI SINI SATU ING KOMUNITAS SUMBER DI SINI SESI A Komunitas sababaraha tempat nu saeutik Komunitas sababaraha tempat nu Hiji MORE saeutik Komunitas sababaraha di mana maranéhna aya saeutik deui vokal Komunitas sababaraha di mana maranéhna aya saeutik deui vokal AND LITTLE MORE VOCAL AND Saeutik deui vokal AND ngawangkong Saeutik deui vokal AND talking about Saeutik vokal MORE AND talking about penegak, TALKING TENTANG ENFORCEMENT, Talking about penegak, aranjeunna Talking about penegak, Maranéhanana ngomong Talking about penegak, Maranéhanana ngomong IT Talking about penegak, Maranéhanana ngomong éta Talking about penegak, Maranéhanana ngomong IT sabab Talking about penegak, Maranéhanana ngomong éta lantaran TEMA INGKAL SIEWAN SIEUN INI Maranéhanana ngomong éta sabab geus Maranéhanana ngomong éta sabab geus sapertos Maranéhanana ngomong éta sabab geus kitu Maranéhanana ngomong éta sabab geus kitu badag Maranéhanana ngomong éta sabab geus kitu badag menak Boga GAMPANG HENTIL HENTADIS Gaduh sapertos populasi menak badag. POPULASI. POPULASI. 25% POPULASI. 25% OF POPULASI. 25% THE POPULASI. 25% rahayat POPULASI. 25% DUA Jalma POPULASI. 25% Jalma anu hirup 25% Jalma anu hirup 25% Jalma, anu hirup di dieu 25% tina jalma nu hirup dieu 25% rahayat anu cicing didieu leuwih ti 25% rahayat anu cicing didieu leuwih ti 60 25% rahayat anu cicing didieu leuwih ti 60 tapi 25% rahayat anu cicing didieu leuwih ti 60 Tapi maranehna DINI AYA TAPI 60 TAPI SIEUN NU DINI AYA TAPI 60 TAPI TAPI SANGGANG IEUH leuwih ti 60 tapi masih percaya IEUH leuwih ti 60 tapi masih percaya paling IEUH leuwih ti 60 tapi masih percaya Kalolobaan jalma IEUH leuwih ti 60 tapi masih percaya Kalolobaan jalma bakal NGATILKEUN NGENTOTKEUN INGGO BUDAK HENTEU Masih percaya Kalolobaan jalma bakal matuh Masih percaya Kalolobaan jalma bakal matuh sukarela Masih percaya Kalolobaan jalma bakal matuh sukarela IN Masih percaya Kalolobaan jalma bakal matuh sukarela dina KOMPUTER TAMPILAN DI ING Matuh sukarela IN ragu THE Matuh sukarela di mamang IT Matuh sukarela dina ragu baris IT Matuh sukarela IN mamang mah bakal hartosna Matuh sukarela IN mamang mah bakal hartosna yén TUNGGUH ITU ITU AKAN HENTEU DENGAN Mamang Bakal hartosna anu sabenerna TUNGGULAN ITU AKAN NANGGALKEUN AKHIR KANGGO Mamang Bakal hartosna anu sabenerna kudu Mamang Bakal hartosna anu sabenerna kudu tikét Mamang Bakal hartosna anu sabenerna kudu tikét jalma Sacara AKTIKTIKTIKKEUN AYA TELPATNA Sabenerna kudu tikét jalma anu Sabenerna kudu tikét jalma anu kaancam Sabenerna kudu tikét jalma anu kaancam Sabenerna kudu tikét jalma anu kaancam nyandak Sabenerna kudu tikét jalma anu kaancam dicokot Sabenerna kudu tikét jalma anu kaancam dicokot TO Anu kaancam ka dicokot TO INGIN-UNTUK MANGKEUN ATAWA TO JAIL Anu kaancam nyandak eta jail AND Anu kaancam nyandak eta jail jeung jaga Anu kaancam nyandak eta jail AND Terus di Anu kaancam nyandak eta jail AND tetep dina pikiran, Anu kaancam nyandak eta jail AND tetep dina pikiran, YOU Anu kaancam nyandak eta jail AND tetep dina pikiran, anjeun tiasa JAIL DAN KEEP DI INGGRIS, KAJIN JAIL DAN KEEP DI INGGRIS, KAU BISA MASIH JAIL DAN KEEP DI INGGRIS, KAU BISA MASIHKEUN WALK Jail AND tetep dina pikiran, anjeun tiasa kénéh leumpang kira-kira Jail AND tetep dina pikiran, anjeun tiasa kénéh leumpang kira-kira kalayan Jail AND tetep dina pikiran, anjeun tiasa kénéh leumpang kira-kira jeung ieu MASIHKEUNKEUNAN WALK DENGAN INI NGASILKEUNAN WALK DENGAN KOMUNITAS ING Masih leumpang kira-kira jeung ieu masarakat jeung Masih leumpang kira-kira jeung masarakat ieu meunang Masih leumpang kira-kira jeung masarakat ieu sareng kaluar Masih leumpang kira-kira jeung masarakat ieu meunangkeun kaluar ti Masih leumpang kira-kira jeung masarakat ieu sareng kaluar nya KOMUNITAS KOMUNITASAN ATAWA NUKANG NYAWA Komunitas tur meunangkeun kaluar ti imah nya Komunitas AND kaluar nya imah Komunitas AND kaluar nya imah saeutik Komunitas AND kaluar nya bit imah saeutik. WANGGU BITAR LITTLE. WANGGU BITAR LITTLE. YOU WANGGU BITAR LITTLE. ANJEUN TIASA WANGGU BITAR LITTLE. KAKIL SIEUN WANGGU BITAR LITTLE. SIEUN SIEUN AYEUNA WANGGU BITAR LITTLE. SIEUN HENTEU AYEUNA CONGREGATE SIEUN HENTEU AYEUNA CONGREGATE KAU NYAU HAK INGAN CONGREGATE IN Anjeun bisa ngan teu CONGREGATE IN taman Anjeun bisa ngan teu CONGREGATE IN taman AND Anjeun bisa ngan teu CONGREGATE IN taman jeung tempat Anjeun bisa ngan teu CONGREGATE IN taman jeung tempat kawas Anjeun bisa ngan teu CONGREGATE IN taman jeung tempat kawas éta. Di taman jeung tempat kawas éta. Di taman jeung tempat kawas éta. THE Di taman jeung tempat kawas éta. GOVERNOR Di taman jeung tempat kawas éta. Gubernur boga Di taman jeung tempat kawas éta. GOVERNOR TELAH MANGSA DI TUJUH DAN TEMPAT SUKA NYAWA. GOVERNOR NU DIA NYATA GOVERNOR NU DIA NYATA Patih parantos ngadawuh HIS urutan GOVERNOR NU DIA NYATA NYATA ORDER Gubernur parantos ngadawuh urutan HIS IS A Gubernur parantos ngadawuh urutan HIS IS A makéna Gubernur parantos ngadawuh urutan nya bal makéna Gubernur parantos ngadawuh urutan HIS IS A makéna bola tapi Urutan IS A makéna bola tapi Urutan IS A makéna bola tapi bener Urutan IS A makéna bola tapi bener anjeunna Urutan IS A makéna bola tapi bener Manéhna yakin Urutan IS A makéna bola tapi bener Manéhna yakin THE Urutan IS A makéna bola tapi bener Manéhna yakin nu awon Nya leres anjeunna bakal ngiringan Bener Manéhna yakin nu awon yén Bener Manéhna yakin nu awon nu bisa Bener Manéhna yakin nu awon anu bisa datang Bener Manéhna yakin nu awon nu bisa asalna ti Bener Manéhna yakin nu awon nu bisa asalna ti NOT Bener Manéhna yakin nu awon nu bisa asalna ti teu malire SATU DAPAT DENGAN TIDAK DITAPAK SILANG DAPAT DENGAN TIDAK MANGSAAKNA Nu bisa asalna ti teu malire Éta SILANG DAPAT DENGAN TIDAK DIAJAKI HENTEU AYEUNA Nu bisa asalna ti teu malire eta leuwih teu perlu Nu bisa asalna ti teu malire eta maotna MORE perlu IT IS LEPAT NEAT UNIK Éta maotna MORE perlu IN IT IS LEU UNAT UNDANGKAT DI BASA Eta leuwih maotna teu perlu di urang kaayaan. Eta leuwih maotna teu perlu di urang kaayaan. IEU Eta leuwih maotna teu perlu di urang kaayaan. ETA KAJADIAN, Eta leuwih maotna teu perlu di urang kaayaan. Eta kajadian, Amy DI KAMI NEGARA. Eta kajadian, Amy DI KAMI NEGARA. IT HAPPENS, AMY MARINA, DI KAMI NEGARA. IT HAPPENS, AMY MARINA, KANGGO DI KAMI NEGARA. Eta kajadian, Amy Marina, raja 5 DI KAMI NEGARA. Eta kajadian, Amy Marina, raja 5 warta. MARINA, KÉNGS 5 GAWAR. MARINA, KÉNGS 5 GAWAR. >>> MARINA, KÉNGS 5 GAWAR. >>> AND MARINA, KÉNGS 5 GAWAR. >>> sareng A MARINA, KÉNGS 5 GAWAR. >>> AND panginget. >>> AND panginget. >>> AND panginget. NEGERI >>> AND panginget. STATE PARKI >>> AND panginget. NEGARA NEGARA DAN >>> AND panginget. NEGARA-NEGARA PARAYA DAN SAKITNA NEGARA-NEGARA PARAYA DAN SAKITNA NEGERI NEGARA DAN KOMPASNA Kaayaan taman AND satwa wewengkon anu Kaayaan taman AND satwa wewengkon anu samentara Kaayaan taman AND satwa wewengkon anu samentara nutup. Wewengkon anu samentara nutup. Wewengkon anu samentara nutup. Mimitian Wewengkon anu samentara nutup. Mimitian HARI Wewengkon anu samentara nutup. Dimimitian ayeuna keur Wewengkon anu samentara nutup. Dimimitian ayeuna keur AT Wewengkon anu samentara nutup. Mimitian HARI DENGAN PUTRA Mimitian HARI DENGAN PUTRA Mimitian HARI INTARI UNTUK LEPONG DUA Mimitian HARI DENGAN PUTRA ING DUA MINGGU. DUA MINGGU. DUA MINGGU. NEGERI DUA MINGGU. GRATIS GRATIS DUA MINGGU. NEGARA GRATIS DAN DUA MINGGU. GRATIS GRATIS LAIN GRATIS GRATIS LAIN GRATIS NEGERI JEUNG OVERNIGHT LAIN GRATIS NEGERI JEUNG AKSOMADOD OVERNIGHT LAIN Hibah Propinsi jeung sapeuting LAIN accommodations bakal AKSARI PELABURAN AKAN Accommodations sapeuting bakal tetep Accommodations sapeuting bakal tetep ditutup Accommodations sapeuting bakal tetep ngaliwatan Ditutup Accommodations sapeuting bakal tetep ditutup ngaliwatan April Tetep ditutup ngaliwatan April Tetep ditutup ngaliwatan April 30. 30. 30. IF 30. IF YOU 30. Upami anjeun nyandak 30. Lamun anjeun nyokot THE 30. KUNG NYAWA NYABUHAN 30. KUNG INGA KANGGIH NU INGIN 30. KUNG INGA KANGGO NU INGIN WANG KUNG INGIN Anjeun KUNGGUPAN INGGULIS KUNG INGU KANGGO NANGGURAN INGGRIS BETUL Lamun anjeun nyokot sora hayang meunang sabudeureun Lamun anjeun nyokot sora hayang meunang kira-kira Anjeun Lamun anjeun nyokot sora hayang meunang sabudeureun anjeun bakal Lamun anjeun nyokot sora hayang meunang sabudeureun anjeun bakal boga Lamun anjeun nyokot sora hayang meunang sabudeureun Anjeun kudu DAPATKEUN ARTAWA KANGGO NU MUNGKUNG DAPATKEUN ARTOS KANGGO RÉPODE Meunangkeun kira-kira Anjeun kudu nimu Meunangkeun kira-kira Anjeun kudu neangan alternatif Meunangkeun kira-kira Anjeun kudu neangan alternatif jalur. TEMOK ANTARA ALTERNATIF. TEMOK ANTARA ALTERNATIF. CATETAN TEMOK ANTARA ALTERNATIF. TANPA PERCAYAAN TEMOK ANTARA ALTERNATIF. NOT kusabab TEMOK ANTARA ALTERNATIF. TANPA PERCAYAAN CORONAVIRUS TEMOK ANTARA ALTERNATIF. TANPA SUKU DENGAN CORONAVIRUS TANPA SUKU DENGAN CORONAVIRUS NOT kusabab CORONAVIRUS pikeun layanan NOT kusabab CORONAVIRUS pikeun layanan ngabolaykeun NOT kusabab CORONAVIRUS pikeun layanan ngabolaykeun sabab NOT kusabab CORONAVIRUS pikeun layanan ngabolaykeun kusabab NOT kusabab CORONAVIRUS pikeun layanan ngabolaykeun kusabab A SERVIS CANCEL KOMUNITAS A Service ngabolaykeun kusabab A urug Service ngabolaykeun kusabab A urug IN Service ngabolaykeun kusabab A urug di kalér Service ngabolaykeun kusabab A urug di kalér Seattle. LANDSLIDE IN NORTH SEATTLE. LANDSLIDE IN NORTH SEATTLE. DIRI LANDSLIDE IN NORTH SEATTLE. DATANG TANPA TRANSIT LANDSLIDE IN NORTH SEATTLE. SOUND TRANSIT DIUTUT LANDSLIDE IN NORTH SEATTLE. Sora transit nyebutkeun AS LANDSLIDE IN NORTH SEATTLE. DENGAN TRANSIT DENGAN LIRIK LANDSLIDE IN NORTH SEATTLE. DENGAN TRANSIT DENGAN AS LONG AS DENGAN TRANSIT DENGAN AS LONG AS DENGAN TRANSIT DENGAN AS LONG AS DIA Sora transit nyebutkeun salami aya DENGAN DENGAN TRANSIT AS LONG AS AS NO Sora transit nyebutkeun salami aya tambahan TI Sateuacana TI AD Teu aya MASALAH TAMBAHAN ING NO MASALAH TAMBAHAN Aya Masalah NO tambahan ti server Aya masalah tambahan ti server kedah MASALAH MASUKKEUN DENGAN SERVER MASALAH INGKEJI MANGSA KOMPUTER MASALAH INGKEUN NGUKTAN MANGSA DENGAN RESUME

Liputan Coronavirus pas lohor dina ping 25 Maret

Continuing coverage of the coronavirus pandemic in western Washington. Updated at noon on Wednesday, March 25th.
coronavirus, news, health, local,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="1.301" dur="0.033"> THE >

< start="1.334" dur="0.167"> $ 2 >

< start="1.501" dur="0.2"> THE $ 2 TRILLION >

< start="1.701" dur="0.1"> THE $ 2 TRIMPUL STIMULUS >

< start="1.801" dur="0.367"> PELAN STIMULUS PEMBANGUNAN $ 2. >

< start="2.168" dur="0.067"> PELAN STIMULUS PEMBANGUNAN $ 2. IEU >

< start="2.235" dur="0.267"> PELAN STIMULUS PEMBANGUNAN $ 2. IEU >

< start="2.502" dur="0.2"> PELAN STIMULUS PEMBANGUNAN $ 2. IT IS A >

< start="2.702" dur="0.167"> PELAN STIMULUS PEMBANGUNAN $ 2. IT AYA WANG-WANG >

< start="2.869" dur="0.1"> PELAN STIMULUS PEMBANGUNAN $ 2. IT AYA PANJANG WANG-PANJANG >

< start="2.969" dur="0.267"> IT AYA PANJANG WANG-PANJANG >

< start="3.236" dur="0.067"> IT AYA SUKU AYA KANGGO WANG-PADANG INTENDED >

< start="3.303" dur="0.2"> IT, AYA KANGGURA WANG-PANJANG DIHENTEUN TO >

< start="3.503" dur="0.067"> IT AYA PANJANG WANG-PANJANG DIHENTEUN UNTUK LIMIT >

< start="3.57" dur="0.3"> IT AYA PANJANG WANG-PANJANG DIHENTEUN UNTUK LIMIT THE >

< start="3.87" dur="0.267"> IT ITU PANUKANG AYA WANG-MENANG DIHENTEUN UNTUK LIMIT KESAN >

< start="4.137" dur="0.167"> INTENDED TO LIMIT KESAN >

< start="4.304" dur="0.067"> Dihargakeun pikeun ngaleungitkeun pangaruh tina >

< start="4.371" dur="0.233"> INTENDED TO LIMIT KESAN THE >

< start="4.604" dur="0.1"> INTENDED TO LIMIT KESAN KORONAVIRUS >

< start="4.704" dur="0.334"> THE CORONAVIRUS >

< start="5.038" dur="0.1"> THE CORONAVIRUS AKHIRI. >

< start="5.138" dur="0.167"> AKHIRI. >

< start="5.305" dur="0.1"> AKHIRI. AS >

< start="5.405" dur="0.1"> AKHIRI. AS LOKAL >

< start="5.505" dur="0.133"> AKHIRI. AS KUNCING AND >

< start="5.638" dur="0.201"> AKHIRI. AS KOMUNITAS sareng NEGERI >

< start="5.839" dur="0.333"> AS KOMUNITAS sareng NEGERI >

< start="6.172" dur="0.134"> AS GELENGAN NEGARA DAN NEGERI >

< start="6.306" dur="0.067"> AS LOKAL DAN NEGARA NEGARA NEGARA TRYING >

< start="6.373" dur="0.066"> AS LOKAL DAN NEGARA NEGARA NEGARA TRYING TO >

< start="6.439" dur="0.2"> AS GAMPANG NEGARA sareng NEGERI NEGARA-TRANJEY KANGGO MENGHENTI >

< start="6.639" dur="0.401"> AS GAMPANG NEGARA DAN NEGERI NEGARA KANGGO NANGKEUN >

< start="7.04" dur="0.233"> GOVERNEMENT TRYING TO STOP THE >

< start="7.273" dur="0.067"> GOVERNEMENT TRYING TO STOP THE SPREAD >

< start="7.34" dur="0.067"> GOVERNEMENT TRYING TO STOP THE SPREAD OF >

< start="7.407" dur="0.5"> GOVERNEMENT TRYING TO STOP THE SPREAD OF >

< start="7.907" dur="9.91"> GOVERNMENT TRYING TO STOP THE SPREAD OF DEADLY >

< start="17.817" dur="0.668"> GOVERNMENT TRYING TO STOP THE SPREAD OF DEADLY VIRUS. >

< start="18.485" dur="0.267"> NGUDUKKEUN ING DAH TUNGGUH. >

< start="18.752" dur="0.066"> NGUDUKKEUN ING DAH TUNGGUH. CASTILLO >

< start="18.818" dur="0.1"> NGUDUKKEUN ING DAH TUNGGUH. CASTILLO TAMAT >

< start="18.918" dur="0.234"> NGUDUKKEUN ING DAH TUNGGUH. CASTILLO TAMAT >

< start="19.152" dur="0.133"> NGUDUKKEUN ING DAH TUNGGUH. CASTILLO MANGSA NANGGANG >

< start="19.285" dur="0.234"> NGUDUKKEUN ING DAH TUNGGUH. CASTILLO MANGSA LATEST SANGAT. >

< start="19.519" dur="0.167"> CASTILLO MANGSA LATEST SANGAT. >

< start="19.686" dur="0.167"> CASTILLO MANGSA LATEST SANGAT. >>> >

< start="19.853" dur="0.066"> CASTILLO MANGSA LATEST SANGAT. >>>> KABEH >

< start="19.919" dur="0.167"> CASTILLO MANGSA LATEST SANGAT. >>>> KABEH >

< start="20.086" dur="0.267"> CASTILLO MANGSA LATEST SANGAT. >>> OVERNIGHT ON CAPITOL >

< start="20.353" dur="0.1"> CASTILLO MANGSA LATEST SANGAT. >>> KABEH NU DENGAN MODAL HILL >

< start="20.453" dur="0.234"> >>> KABEH NU DENGAN MODAL HILL >

< start="20.687" dur="0.133"> >>> KABEH NU ING MODAL HILL SENATE >

< start="20.82" dur="0.201"> >>> KABEH NU ING MODAL HILL SENATE LEADER >

< start="21.021" dur="0.033"> >>> KABEH NU ING MODAL HILL SENATE LEADER STRIKING >

< start="21.054" dur="0.267"> >>> KABEH NU ING MODAL HILL SENATE LEADER STRIKING A >

< start="21.321" dur="0.5"> >>> KABEH NU ING MODAL HILL SENATE LEADER LEADER STRIKING A DEAL. >

< start="21.821" dur="0.301"> SENATE LEADER MANGSAKEUNAN. >

< start="22.122" dur="0.033"> SENATE LEADER MANGSAKEUNAN. AGREEMENT >

< start="22.155" dur="0.033"> SENATE LEADER MANGSAKEUNAN. AGREEMENT TO >

< start="22.188" dur="0.167"> SENATE LEADER MANGSAKEUNAN. JABATAN TO A >

< start="22.355" dur="0.067"> SENATE LEADER MANGSAKEUNAN. AGREEMENT TO MASSIVE >

< start="22.422" dur="0.1"> SENATE LEADER MANGSAKEUNAN. AGREEMENT TO $ 2 >

< start="22.522" dur="0.3"> AGREEMENT TO $ 2 >

< start="22.822" dur="0.234"> AGREEMENT TO MASSIVE $ 2 TRILLION >

< start="23.056" dur="0.133"> AGREEMENT TO MASSIVE $ 2 TRILLION CORONAVIRUS >

< start="23.189" dur="0.167"> AGREEMENT TO MASSIF STIMULUS $ TRILLION $ 2 TRILLION >

< start="23.356" dur="0.267"> TRILLION CORONAVIRUS STIMULUS >

< start="23.623" dur="0.1"> PAKEJ STIMULUS TRILLION CORONAVIRUS STIMULUS. >

< start="23.723" dur="0.167"> PAKET. >

< start="23.89" dur="0.167"> PAKET. THE >

< start="24.057" dur="0.033"> PAKET. THE LARGEST >

< start="24.09" dur="0.1"> PAKET. THE LARGEST IN >

< start="24.19" dur="0.167"> PAKET. THE LARGEST DI AS >

< start="24.357" dur="0.167"> PAKET. THE LARGEST DI SEJARAH AS. >

< start="24.524" dur="0.167"> THE LARGEST DI SEJARAH AS. >

< start="24.691" dur="0.1"> THE LARGEST DI SEJARAH AS. THE >

< start="24.791" dur="0.1"> THE LARGEST DI SEJARAH AS. DEAL >

< start="24.891" dur="0.167"> THE LARGEST DI SEJARAH AS. YANG KABEH >

< start="25.058" dur="0.067"> THE LARGEST DI SEJARAH AS. NERATI YANG NYAWA >

< start="25.125" dur="0.267"> THE LARGEST DI SEJARAH AS. PANGGILAN YANG NYAWA >

< start="25.392" dur="0.1"> THE LARGEST DI SEJARAH AS. NERATUH YANG NADISNA >

< start="25.492" dur="0.3"> THE LARGEST DI SEJARAH AS. PANGGILAN YANG DIHILKEUN >

< start="25.792" dur="0.167"> PANGGILAN YANG DIHILKEUN >

< start="25.959" dur="0.333"> PANGGILAN YANG DIHILKEUN AYA DIOTA ON >

< start="26.292" dur="0.067"> PANGGILAN YANG DIHILEU DITILU DI PAKAI >

< start="26.359" dur="0.3"> PANGGILAN YANG DIAJAK PADIL DENGAN BOTH >

< start="26.659" dur="0.101"> PANGGILAN YANG DIHILEU DILAKO DI BOTOH >

< start="26.76" dur="0.2"> PANGGILAN YANG DIHILEU DILOKO DI BOTE SENATE >

< start="26.96" dur="0.367"> PANGGILAN YANG DIHILEU DILAKO DI ROTO DENGAN BOTEN SENATE AND >

< start="27.327" dur="0.1"> PANGGILAN YANG DIHILEU DILENGKEUN DI BOTH SENATE DENGAN >

< start="27.427" dur="0.2"> DI DENGAN ANAK SENATE JEUNG SATATE >

< start="27.627" dur="0.167"> DI DENGAN ANTARA SENATE JEUNG RUMAH >

< start="27.794" dur="0.133"> DI OLEH DENGAN SENATE AND KONEKI KASULUNGAN >

< start="27.927" dur="0.134"> ON DENGAN BOTEN SENATE AND RUMAH INGGRIS $ 100 >

< start="28.061" dur="0.167"> ON DENGAN BOTEN SENATE JEUNG KOMPUTUS NGASUKAN $ 100 Bilyar >

< start="28.228" dur="0.1"> ON DENGAN BOTEN SENATE AND RUMAH LENGKAP $ 100 Miliar OF >

< start="28.328" dur="0.267"> RUMAH LENGKAP $ 100 BILLION OF >

< start="28.595" dur="0.167"> RUMAH INGGRIS $ 100 Miliar AGAMA >

< start="28.762" dur="0.4"> RUMAH INGGRIS $ 100 Milyar NGUMUTAN KOMUNITAS >

< start="29.162" dur="2.069"> RUMAH INGGRIS $ 100 Milyar NGIMPUT KUMAI >

< start="31.231" dur="0.667"> RUMAH INGGRIS $ 100 Milyar NGUMPULAN RÉTÉAN HOSPITALS. >

< start="31.898" dur="0.2"> FUNGSI DARIA NUNGGUH HOSPITALS. >

< start="32.098" dur="0.134"> FUNGSI DARIA NUNGGUH HOSPITALS. $ 200 >

< start="32.232" dur="0.1"> FUNGSI DARIA NUNGGUH HOSPITALS. $ 200 Bilyar >

< start="32.332" dur="0.3"> FUNGSI DARIA NUNGGUH HOSPITALS. $ 200 milyaran pikeun >

< start="32.632" dur="0.1"> FUNGSI DARIA NUNGGUH HOSPITALS. $ 200 Miliar UNTUK DOMESTIK >

< start="32.732" dur="0.301"> $ 200 Miliar UNTUK DOMESTIK >

< start="33.033" dur="0.1"> $ 200 Miliar UNTUK PROMOSI DOMESTIK >

< start="33.133" dur="0.1"> $ 200 Miliar UNTUK PROMOSI DOMESTIK >

< start="33.233" dur="0.433"> PRIORITIES LIKE >

< start="33.666" dur="0.167"> PRIORITIES LIKE TRANSPORTATION, >

< start="33.833" dur="0.1"> PRIORITIES LIKE TRANSPORTATION, ANAK, >

< start="33.933" dur="0.267"> TRANSPORTATION, ANAK, >

< start="34.2" dur="0.067"> TRANSPORTATION, ANAK, SENIOR >

< start="34.267" dur="0.167"> TRANSPORTATION, ANAK, SENIORS AND >

< start="34.434" dur="0.1"> TRANSPORTATION, ANAK, SENIORS sareng VETERANS. >

< start="34.534" dur="0.2"> SENIOR AND VETERANS. >

< start="34.734" dur="0.134"> SENIOR AND VETERANS. $ 500 >

< start="34.868" dur="11.778"> SENIOR AND VETERANS. $ 500 Bank >

< start="46.646" dur="0.1"> SENIOR AND VETERANS. $ 500 Miliar UNTUK >

< start="46.746" dur="0.334"> SENIOR AND VETERANS. $ 500 Miliar UNTUK MAJOR >

< start="47.08" dur="0.3"> $ 500 Miliar UNTUK MAJOR >

< start="47.38" dur="0.1"> $ 500 Milyar UNTUK KORPULEN MAJOR >

< start="47.48" dur="0.034"> $ 500 Milyun UNTUK KORPULEN MAJOR >

< start="47.514" dur="0.1"> $ 500 Milyun UNTUK KORPULEN MAJOR DAN A >

< start="47.614" dur="0.333"> $ 500 Milyun UNTUK KORPULEN MAJOR DAN KOMUNITAS >

< start="47.947" dur="0.267"> KAWASAN DAN KANGGO >

< start="48.214" dur="0.134"> KAWASAN DAN PERNIAGAAN GOLONG >

< start="48.348" dur="0.133"> KAWASAN DAN RESCUE BISNES KUMAHA >

< start="48.481" dur="0.1"> KURIKULANA ANU GOLONGAN KANGGO TANGGUNG BISA >

< start="48.581" dur="0.267"> KAPALAKAN PAKEJEU GOLONGAN KANGGO TANGGOLEH BISA >

< start="48.848" dur="0.167"> PAKEJAS RESCUE BISNIS >

< start="49.015" dur="0.1"> PAKEJAS RESCUE BISNIS NYAWA >

< start="49.115" dur="0.1"> PAKEJAS RESCUE BISNIS NA NYATA >

< start="49.215" dur="0.201"> PAKEJAS RESCUE BISNES NA AYEUN $ 350 >

< start="49.416" dur="0.1"> PAKEJAS RESCUE BISNES NA ADA OVER $ 350 Miliar. >

< start="49.516" dur="0.166"> INGGAL AYEUNA $ 350 Bilyar. >

< start="49.682" dur="0.101"> INGGAL AYEUNA $ 350 Bilyar. THE >

< start="49.783" dur="0.2"> INGGAL AYEUNA $ 350 Bilyar. RANJIAH >

< start="49.983" dur="0.1"> INGGAL AYEUNA $ 350 Bilyar. TAPI RÉSÉTING >

< start="50.083" dur="0.3"> INGGAL AYEUNA $ 350 Bilyar. RASA NGÉTÉLI bakal aya >

< start="50.383" dur="0.167"> INGGAL AYEUNA $ 350 Bilyar. RONSIA NU DIAJAKTUJUKAN >

< start="50.55" dur="0.133"> INGGAL AYEUNA $ 350 Bilyar. RÉMAT BISA ANTAN NU TAMPILAN A >

< start="50.683" dur="0.267"> RÉMAT BISA ANTAN NU TAMPILAN A >

< start="50.95" dur="0.134"> RÉSIA NGANGGO BISA NANGGALKEUNTU SATUWASA >

< start="51.084" dur="0.1"> RASA BASA INGGAL AYEUN NAMPANGKEUNTU SATUWASA $ 1200 >

< start="51.184" dur="0.067"> RONSIA NU TUJEJEUN NAMBAKKEUN AYA SATUWASA AS $ 1200 >

< start="51.251" dur="0.3"> RUU APA YANG ANTU AYA NUJAKKEUNTU SATUWASA AS $ 1200 MASKAH TO >

< start="51.551" dur="0.267"> SATUJI AS $ 1200 KECAP TO >

< start="51.818" dur="0.1"> SATUJUK AS $ 1200 CHECK TO AMERIKAN >

< start="51.918" dur="0.134"> SATUJUK AS $ 1200 CHECK TO AMERIKAN SINO >

< start="52.052" dur="0.133"> SATUJEWARI AS $ 1200 TAMPIL Pikeun AMERIKA YANG GUMANG >

< start="52.185" dur="0.133"> SATUJEWARI AS $ 1200 TAMPIL Pikeun AMERIKA YANG NGUMANGKEUN $ 75,000 >

< start="52.318" dur="0.434"> SATUJUK AS $ 1200 NIKEUN KEPADA AMERIKA YANG NGUMANA $ 75,000 A >

< start="52.752" dur="0.2"> AMERIKA YANG GAMPANG $ 75,000 A >

< start="52.952" dur="0.034"> AMERIKA YANG GAMPANG $ 75,000 A TU >

< start="52.986" dur="0.133"> AMERIKA YANG GOLEK $ 75,000 A TAUN ATAWA >

< start="53.119" dur="0.167"> AMERIKA YANG GOLEK $ 75,000 A TAHUN ATAWA KURANG. >

< start="53.286" dur="0.2"> TAHUN ATAWA KURANG. >

< start="53.486" dur="0.134"> TAHUN ATAWA KURANG. THE >

< start="53.62" dur="0.167"> TAHUN ATAWA KURANG. TREASURY >

< start="53.787" dur="0.1"> TAHUN ATAWA KURANG. SEKSYEN TREASURY >

< start="53.887" dur="0.267"> TAHUN ATAWA KURANG. THE RAHSIA SEKSYEN SASAKNA >

< start="54.154" dur="0.3"> THE RAHSIA SEKSYEN SASAKNA >

< start="54.454" dur="0.1"> THE RAHSIA SEKSYEN SESUJEOH NENTEK >

< start="54.554" dur="0.133"> THE RAHSIA RAHSIA NU NGENTOTNA DONALD PRESIDENT >

< start="54.687" dur="0.067"> THE RAHSIA TREASURY SAYS PRESIDENT DONALD TRUMP >

< start="54.754" dur="0.1"> SEKSYEN TREASURY SAYS PRESIDENT DONALD TRUMP AYA >

< start="54.854" dur="0.301"> PRESIDENT DONALD TRUMP AYA >

< start="55.155" dur="0.1"> PRESIDENT DONALD TRUMP ING AKU PANJANG >

< start="55.255" dur="0.1"> PRESIDENT DONALD TRUMP ING AKHIR KOMPUTER >

< start="55.355" dur="0.1"> PRESIDENT DONALD TRUMP ING AKHEUN NGENTOTA. >

< start="55.455" dur="0.3"> SIGNI NU KOMPUTEN. >

< start="55.755" dur="0.1"> SIGNI NU KOMPUTEN. MEANWHILE >

< start="55.855" dur="0.167"> SIGNI NU KOMPUTEN. MEANWHILE >

< start="56.022" dur="0.1"> SIGNI NU KOMPUTEN. MEANWHILE PRESIDENT >

< start="56.122" dur="0.134"> SIGNI NU KOMPUTEN. MEANWHILE HOPES PRESIDEN >

< start="56.256" dur="0.2"> MEANWHILE HOPES PRESIDEN >

< start="56.456" dur="0.167"> MEANWHILE HENTES HENTES THE >

< start="56.623" dur="0.133"> MEANWHILE PRESIDEN HOPES NEGARA >

< start="56.756" dur="0.067"> MANGSA NAK PRESIDEN HOPES NEGARA KUMAHA >

< start="56.823" dur="0.267"> MEANWHILE PRESIDEN HOPES NEGARA BISA >

< start="57.09" dur="0.067"> MANGSA NAK PRESIDEN NUKANG NEGARA BISA AKAN DADAK >

< start="57.157" dur="0.267"> MEANWHILE PRESIDEN HOPES NEGARA BISA KUMAHA UP >

< start="57.424" dur="0.166"> MAJLIS SAHA NANGGANGKEUN UP >

< start="57.59" dur="0.134"> MAJLIS SAHA NANGGOKEUN UP AND >

< start="57.724" dur="0.233"> NEGARA SAHA NU KAPUNGKU UP sareng RUNNING >

< start="57.957" dur="0.101"> MAJLIS SAHA NANGGOKEUN UPLA DAN NAMPANGKEUN GAMPANG >

< start="58.058" dur="0.2"> Nagara Pamrentah bakal ngiringan sareng ngadadakkeun >

< start="58.258" dur="0.367"> NEGARA NU SANGGU NU NUNGKAT UPEUN ATAWA NGAPAL KUNCI STEAM AHEAD >

< start="58.625" dur="0.167"> AND NGANJUNGKEUN NGEUNAAN FULL STEAM AHEAD >

< start="58.792" dur="0.3"> AND NGANJUNGKEUN NGEUNAAN FULL STEAM AHEAD BY >

< start="59.092" dur="0.3"> AND RUNNING FULL STEAM AHEAD DENGAN EASTER. >

< start="59.392" dur="6.74"> DENGAN BASA. >

< start="66.132" dur="0.067"> DENGAN BASA. JUST >

< start="66.199" dur="0.3"> DENGAN BASA. JUST DUA >

< start="66.499" dur="0.367"> DENGAN BASA. JUST DUA sareng >

< start="66.866" dur="0.1"> DENGAN BASA. JUST DUA sareng HALF >

< start="66.966" dur="0.234"> DENGAN BASA. HANYA DUA ATAWA MINGGU >

< start="67.2" dur="0.367"> DENGAN BASA. HANYA DUA sareng HALF MINGGU DARI >

< start="67.567" dur="0.2"> HANYA DUA sareng HALF MINGGU DARI >

< start="67.767" dur="0.1"> HANYA DUA sareng HALF MINGGU DARI AYEUNA. >

< start="67.867" dur="0.267"> AYEUNA. >

< start="68.134" dur="0.167"> AYEUNA. DESPITE >

< start="68.301" dur="0.134"> AYEUNA. DESPITE DIPASANG >

< start="68.435" dur="0.1"> AYEUNA. DESPITE DIPANGALKEUN PESES >

< start="68.535" dur="0.1"> AYEUNA. DESPITE DIPANGKAT HUTUP SARI >

< start="68.635" dur="0.167"> DESPITE DIPANGKAT HUTUP SARI >

< start="68.802" dur="0.166"> DESPITE DIPANGALKEUN CAUTARI DARI >

< start="68.968" dur="0.101"> DESPITE MANGSAUKAN HUTUP DARI NATION'S >

< start="69.069" dur="0.1"> DESPITE MANGSA NU KOMUNITAS DARI KATUSAN NATIONAL >

< start="69.169" dur="0.1"> DESPITE MANGSA NU KOMPUTES DARI KESIHATAN PANGASAN >

< start="69.269" dur="0.267"> KASIHAN PANGGUNGAN Topéng >

< start="69.536" dur="0.1"> THE NATION'S TOP HEALTH EXPERTS. >

< start="69.636" dur="0.267"> NGALANG. >

< start="69.903" dur="0.066"> NGALANG. Kumaha, >

< start="69.969" dur="0.067"> NGALANG. DAWA, HIS >

< start="70.036" dur="0.1"> NGALANG. SUMBANG, DIA >

< start="70.136" dur="0.167"> NGALANG. Kumaha, HANYA DI TASK >

< start="70.303" dur="0.1"> NGALANG. Sanaosna, Nya Hobi dina pasanggrahan >

< start="70.403" dur="0.267"> Sanaosna, Nya Hobi dina pasanggrahan >

< start="70.67" dur="0.134"> HANYE, NU DIA ANTARI TASK FORCE ADVISOR, >

< start="70.804" dur="0.166"> Sanaosna, HIS NU TENGKEUN TASK PELABURAN, DOKTOR >

< start="70.97" dur="0.101"> Sanaosna, Nya Dalem dina Nyalin Pariwisata, Dinten Déktor >

< start="71.071" dur="0.2"> Sanaosna, Nya Dalem dina panjalaan, Déktor Dinten Ngalangkungan >

< start="71.271" dur="0.2"> ADVISOR, DOKTOR ANTARA DOKTOR >

< start="71.471" dur="0.1"> ADVISOR, DOKTOR ANTARA FOUND SHE >

< start="71.571" dur="0.267"> ADVISOR, DOKTOR DOKTOS ANTARI ANYARI >

< start="71.838" dur="0.1"> ADVISOR, DOKTOR DOKTOR ANTARI NGAPUNGKEUN AYEUNA >

< start="71.938" dur="0.134"> ADVISOR, DOKTOR DOKTOR ANTARI NGAPAKKEUN HENTEUN DAPAT >

< start="72.072" dur="0.8"> ADVISOR, DOKTOR DOKTOR ANTARA RÉSES HENTEUN DAPAT DAHULUSAN >

< start="72.872" dur="0.301"> PAKSA HENTEUN TIANG MUNGKIN >

< start="73.173" dur="0.1"> SHE SAYS DEADLINE DAPAT KUMAHA. >

< start="73.273" dur="0.2"> FLEXIBLE. >

< start="73.473" dur="0.067"> FLEXIBLE. >> >

< start="73.54" dur="0.033"> FLEXIBLE. >> ON >

< start="73.573" dur="0.3"> FLEXIBLE. >> ON A >

< start="73.873" dur="0.301"> FLEXIBLE. >> DI Dinten >

< start="74.174" dur="0.066"> FLEXIBLE. >> DI DARI DARI >

< start="74.24" dur="0.301"> FLEXIBLE. >> DI Dinten Dinten >

< start="74.541" dur="0.267"> FLEXIBLE. >> DI DARI DARI DARI DAN >

< start="74.808" dur="0.1"> FLEXIBLE. >> DI Dinten DENGAN HARI AND KAMI >

< start="74.908" dur="0.267"> >> DI Dinten DENGAN HARI AND KAMI >

< start="75.175" dur="0.133"> >> DI Dinten DENGAN HARI ATAWA Urang Percaya >

< start="75.308" dur="0.067"> >> DI Dinten DENGAN HARI AND Urang Percaya Asasi, >

< start="75.375" dur="0.1"> >> DI Dinten DENGAN HARI ATAWA KANGGO MANGSA BASIS, KAU >

< start="75.475" dur="0.267"> >> DI Dinten DENGAN HARI ATAWA KITA NANGGUH ASAS, KAU TAHU >

< start="75.742" dur="0.4"> >> DI Dinten DENGAN HARI ATAWA KANGGU MANGSA BASIS, KAU TIDAK DIAJAK >

< start="76.142" dur="0.267"> PELUJUKAN ASAS, DIA TUJUH >

< start="76.409" dur="0.067"> PELUJUKAN ASAS, DIA TEU KANGGO >

< start="76.476" dur="0.233"> Percakosan Batin, Anjeun Henteu Kéngingkeun Sadérék >

< start="76.709" dur="0.067"> Percakosan Batin, Anjeun Henteu Kéngingkeun Panyebaran >

< start="76.776" dur="0.1"> Percakosan Batin, Anjeun Henteu Kéngingkeun kakuatan éta >

< start="76.876" dur="0.201"> EVALUATE FASILIS OF >

< start="77.077" dur="0.133"> EVALUATE FASALISI INI >

< start="77.21" dur="0.2"> EVALUATE FASILISKEUN INJEU HENTEU >

< start="77.41" dur="0.067"> EVALUATE FASILISKEUN INJAN ANU KANGGURU >

< start="77.477" dur="0.067"> MANGKALKEUNTIKAN INGKEUN APA KANGGURU >

< start="77.544" dur="0.1"> GALASKASKEUN KECAPAKAN INI KANGGURU INGIN. >

< start="77.644" dur="0.167"> SAHA TEU NYANGGIH MANA. >

< start="77.811" dur="0.066"> SAHA TEU NYANGGIH MANA. >> >

< start="77.877" dur="0.334"> SAHA TEU NYANGGIH MANA. >> THE >

< start="78.211" dur="0.334"> SAHA TEU NYANGGIH MANA. >> DOKTOR >

< start="78.545" dur="0.1"> SAHA TEU NYANGGIH MANA. >> DOKTOR DOKTOR >

< start="78.645" dur="0.233"> SAHA TEU NYANGGIH MANA. >> DOKTOR DOKTORAN DIA >

< start="78.878" dur="0.201"> >> DOKTOR DOKTORAN DIA >

< start="79.079" dur="0.066"> >> DOKTOR DOKTOR DI SINI >

< start="79.145" dur="0.067"> >> DOKTOR ADDORI DIA TIDAK >

< start="79.212" dur="0.133"> >> DOKTOR ADDORI DIA TAK INGIN >

< start="79.345" dur="0.434"> >> DOKTOR ADDORI DIA TAK SIEUNYA >

< start="79.779" dur="0.1"> >> DOKTOR ADDORI DIA TAK SUKA MASAK >

< start="79.879" dur="0.367"> TI DIDA MANGSA NANGGUR >

< start="80.246" dur="0.067"> AYA DIAJAK BUKU >

< start="80.313" dur="0.067"> AYA DIAJAK DAPAT KANGGOAN BLANKET >

< start="80.38" dur="0.133"> AYA DIAJAK BUKU NU DUKA KANGGURAN BLANKET >

< start="80.513" dur="0.234"> AYA DIAJAK BUKU CUKURAN BLANKET UNTUK ENTI >

< start="80.747" dur="0.267"> CADANGAN UNTUK ENTI >

< start="81.014" dur="0.1"> SUKANGKEUN BAB NUKANG NEGARA >

< start="81.114" dur="0.133"> SUKTIKAN UNTUK NEGARA SUKSARA NEGARA >

< start="81.247" dur="0.1"> KOMUNITAS UNTUK CASES NEGARA SUKU NEGARA >

< start="81.347" dur="0.101"> CADANGAN KANGGO NU CARI SUKSEUN NEGARA SASARI VARY >

< start="81.448" dur="0.266"> CADANGAN KANGGO NU CARI SUKSEUN NEGARA SASARI VARY NGADIL >

< start="81.714" dur="0.234"> CASES NEGARA SASÉS SUKSARI SARI >

< start="81.948" dur="0.234"> CASES NEGARA SASÉS NEGERI DARI NEGERI >

< start="82.182" dur="2.035"> CASES NEGARA NEGARA VARI DARI NEGARA TO >

< start="84.217" dur="0.4"> CASES NINSARI KASÉSARI NARI NEGARA UNTUK NEGARA. >

< start="84.617" dur="0.301"> CASES NINSARI KASÉSARI NARI NEGARA UNTUK NEGARA. Anyar >

< start="84.918" dur="0.1"> CASES NINSARI KASÉSARI NARI NEGARA UNTUK NEGARA. YORK ÉNGGAL >

< start="85.018" dur="0.267"> NEGARA UNTUK NEGARA. YORK ÉNGGAL >

< start="85.285" dur="0.1"> NEGARA UNTUK NEGARA. PUSATKEUN YORK Anyar >

< start="85.385" dur="0.167"> NEGARA UNTUK NEGARA. KOMUNITAS YORK NGEUWI Anyar >

< start="85.552" dur="0.1"> NEGARA UNTUK NEGARA. KOMUNITAS YORK NGEBAB YANG BARU >

< start="85.652" dur="0.3"> MANGSA KASAHA >

< start="85.952" dur="0.167"> MANGSA KORONAVIRUS BESAR >

< start="86.119" dur="0.1"> MELAYUKAN HOTSPOT BIGGEST CORONAVIRUS. >

< start="86.219" dur="0.3"> CORONAVIRUS HOTSPOT. >

< start="86.519" dur="0.067"> CORONAVIRUS HOTSPOT. AKUN >

< start="86.586" dur="0.1"> CORONAVIRUS HOTSPOT. DENGAN AKAUN >

< start="86.686" dur="0.1"> CORONAVIRUS HOTSPOT. ACCOUNTING FOR MORE >

< start="86.786" dur="0.1"> CORONAVIRUS HOTSPOT. ACCOUNTING UNTUK LAGI >

< start="86.886" dur="0.234"> CORONAVIRUS HOTSPOT. DENGAN PAKSA HENTEU DENGAN HALF >

< start="87.12" dur="0.167"> DENGAN PAKSA HENTEU DENGAN HALF >

< start="87.287" dur="0.1"> ACCOUNTING FOR MORE THAN HALF OF >

< start="87.387" dur="0.367"> ACCOUNTING FOR MORE THAN HALF OF THE >

< start="87.754" dur="0.133"> ACCOUNTING FOR MORE THAN HALF OF THE NEGARA >

< start="87.887" dur="0.367"> ACCOUNTING FOR MORE THAN HALF OF NEGARA NEGARA >

< start="88.254" dur="0.401"> ACCOUNTING FOR MORE THAN HALF OF NEGARA NEGARA AND >

< start="88.655" dur="7.974"> KASÉSIA NEGARA & >

< start="96.629" dur="0.401"> KASÉSIA NEGARA & NEGARA NEGARA >

< start="97.03" dur="0.4"> KASÉSIA NEGARA ARI NEGARA KOMUNITAS A >

< start="97.43" dur="0.267"> NEGARA KASÉSIA NEGARA DENGAN NEGARA KADUA 3 >

< start="97.697" dur="0.067"> KASÉSIA NEGARA & NEGARA NEGARA KURING 3 >

< start="97.764" dur="0.367"> NEGARA KASÉSIA NEGARA DAN NEGARA NEGARA KURING 3 >

< start="98.131" dur="0.3"> KASÉSAN NEGARA NEGARA AND NEGARA NEGARA KURING 3 OF DEATHS. >

< start="98.431" dur="0.167"> HENTEU DENGAN KEJOHANAN 3 DEATHS. >

< start="98.598" dur="0.1"> HENTEU DENGAN KEJOHANAN 3 DEATHS. THE >

< start="98.698" dur="0.134"> HENTEU DENGAN KEJOHANAN 3 DEATHS. DUNYA >

< start="98.832" dur="0.233"> HENTEU DENGAN KEJOHANAN 3 DEATHS. KESUKURAN DUNIA >

< start="99.065" dur="0.1"> HENTEU DENGAN KEJOHANAN 3 DEATHS. THE WORLD HEALTH ORGANISATION >

< start="99.165" dur="0.2"> THE WORLD HEALTH ORGANISATION >

< start="99.365" dur="0.067"> THE WORLD HEALTH ORGANISATION WARNS >

< start="99.432" dur="0.167"> THE WORLD HEALTH ORGANISATION WARNS THE >

< start="99.599" dur="0.067"> THE WORLD HEALTH ORGANISATION WARNS US >

< start="99.666" dur="0.267"> THE WORLD HEALTH ORGANISATION WARNS THE US HAS >

< start="99.933" dur="0.1"> THE WORLD HEALTH ORGANISATION WARNS THE US MAY >

< start="100.033" dur="0.3"> WARNS THE US boga >

< start="100.333" dur="0.067"> WARNS THE US POTENTIAL POTENTIAL >

< start="100.4" dur="0.167"> WARNS THE US AYA POTENTIAL TO >

< start="100.567" dur="0.267"> NGANGGUNG WANGI AS KAMI POTENTIAL TO OVERTAKE >

< start="100.834" dur="0.066"> NANGSA WANGI AS KAMI POTENTIAL UNTUK MENGGUNAKAN ITALY >

< start="100.9" dur="0.301"> NGANGGUNG AS KAMI NU DENGAN POTENSI KANGGO NENG ASLI ITALY AS >

< start="101.201" dur="0.2"> POTENTIAL TO OVERTAKE ITALY AS >

< start="101.401" dur="0.1"> POTENSI KANGGO NU NGELENGKEUN ITALY AS THE >

< start="101.501" dur="0.167"> POTENSI KANGGO NAVI ITALY AS NGGELIH >

< start="101.668" dur="0.066"> POTENSI KANGGO NUNGGUH ITALY AS NGERITA KOLEKTOR >

< start="101.734" dur="0.101"> POTENSI KANGGO NENG ULI ITALY AS KANGGO GELENGAN KABELAKA >

< start="101.835" dur="0.6"> POTENSI KANGGO NAVI ASALY AS NGERITA KANGGURU GELENGAN >

< start="102.435" dur="0.334"> KELUARGA GOLONGGO >

< start="102.769" dur="0.167"> KELUARGA KOLEKTOR KORONAVIRUS >

< start="102.936" dur="0.1"> PELEMON GOLONGAN KANGGO KORONAVIRUS PANDEMIK. >

< start="103.036" dur="0.167"> KORONAVIRUS PANDEMIK. >

< start="103.203" dur="0.166"> KORONAVIRUS PANDEMIK. THE >

< start="103.369" dur="0.101"> KORONAVIRUS PANDEMIK. PRÉSIDÉN >

< start="103.47" dur="0.166"> KORONAVIRUS PANDEMIK. THE PRESIDENT JUGA >

< start="103.636" dur="0.1"> KORONAVIRUS PANDEMIK. THE PRESIDENT DUJANA DOUBLING >

< start="103.736" dur="0.201"> THE PRESIDENT DUJANA DOUBLING >

< start="103.937" dur="0.066"> THE PRESIDENT DUANA NUNGGULKEUN >

< start="104.003" dur="0.067"> THE PRESIDENT DINJUKAN HENTEUN TUNGKULKEUN >

< start="104.07" dur="0.1"> THE PRESIDENT DINJUKAN HENTEUN DI TILIK >

< start="104.17" dur="0.234"> THE PRESIDENT JUGA DOUBLING TURUN DI IDEA >

< start="104.404" dur="0.1"> THE PRESIDENT DINJUNGKEUN HIDUP DI IDEA YANG >

< start="104.504" dur="0.267"> HILANG DI IDEA NA >

< start="104.771" dur="0.233"> HILANG DI IDEA YANG EKONOMI >

< start="105.004" dur="0.134"> HILANG DI IDEA NA INSTABILITI EKONOMI >

< start="105.138" dur="0.167"> HILANG DI IDEA NA NGAJABAT INSTABILITI EKONOMI >

< start="105.305" dur="0.1"> HILANG DI IDEA NA INSTABILITI EKONOMI DITASANGKE OLEH >

< start="105.405" dur="0.2"> INSTABILITI EKONOMI DITUSUSKAN OLEH >

< start="105.605" dur="0.133"> INSTABILITI EKONOMI DITUSUSKAN ku >

< start="105.738" dur="0.167"> INSTABILITI EKONOMI DITILUSKEUNYA OLEH VIRUS >

< start="105.905" dur="0.067"> INSTABILITI EKONOMI DITILUSKEUNYA OLEH VIRUS >

< start="105.972" dur="0.3"> INSTABILITI EKONOMI DITILUSKEUNYA OLEH VIRUS >

< start="106.272" dur="0.067"> INSTABILITI EKONOMI DITILOSKEUNYA OLEH VIRUS DIPANGGU KANGGO >

< start="106.339" dur="0.234"> INSTABILITI EKONOMI DIPANGGULEWATNA OLEH VIRUS DIAUNTANG GALASNA >

< start="106.573" dur="0.166"> PANGGILAN VIRUS KANGGO NANGGURAN >

< start="106.739" dur="0.167"> PANGGILAN VIRUS KANGGO NU DAWA TAPI >

< start="106.906" dur="0.568"> PANGGILAN VIRUS KANGGO NU DENGAN PANDEMIK >

< start="107.474" dur="0.266"> PANGGILAN VIRUS KANGGO NU DAWA ANTARA PANDEMIC ITSELF. >

< start="107.74" dur="2.503"> ITSELF PANDEMIK. >

< start="110.243" dur="0.434"> ITSELF PANDEMIK. >>> >

< start="110.677" dur="0.333"> ITSELF PANDEMIK. >>> SO >

< start="111.01" dur="0.301"> ITSELF PANDEMIK. >>> SO IT >

< start="111.311" dur="0.133"> ITSELF PANDEMIK. >>> SO IT IS >

< start="111.444" dur="0.234"> ITSELF PANDEMIK. >>> LELAKI NU DIAJAKAT >

< start="111.678" dur="0.4"> ITSELF PANDEMIK. >>> JADI TI NAK MENGHATI >

< start="112.078" dur="0.234"> >>> JADI TI NAK MENGHATI >

< start="112.312" dur="0.066"> >>> JADI ITU NABIS NU SENATE >

< start="112.378" dur="0.101"> >>> JADI TIANG MUNGKULI RUU SENATE >

< start="112.479" dur="0.1"> >>> JADI TI NU MANGSAUH ING RASA SENATE >

< start="112.579" dur="0.066"> >>> Janten NU NGAKLIMA RENTEN SENATE TEU AKU >

< start="112.645" dur="0.301"> >>> JADI TI NU MUNGSAU ING RASA SENATE TUNGGUH BANTUAN >

< start="112.946" dur="0.2"> RÉNG BISA TAPI TEU NYABIL >

< start="113.146" dur="0.067"> RÉNG BISA TAPI TEU NYANGGURAN JUST >

< start="113.213" dur="0.3"> RÉNG BISA NGAPUNG HENTEU HENTEU AYEUNA >

< start="113.513" dur="0.067"> RÉNG BISA NGAPUNG HENTEUN AYA NAMPANGKEUN NYAWA >

< start="113.58" dur="0.233"> RÉNAS SENATE TIDAK MEMBANGKUTKEUN KUDA TAPI TAPI >

< start="113.813" dur="0.701"> RASA SENATE TIDAK MEMBANTU NYANGGURU LANGGARA TAPI AIRLINE >

< start="114.514" dur="0.233"> JUSTIKAN AKAN TAPI AIRLINE >

< start="114.747" dur="2.403"> HANYA KANGGURU TAPI MAKAN AIRLINE >

< start="117.15" dur="0.667"> HANYA KANGGURU TAPI TETAPI MAKLUMAT AIRLINE. >

< start="117.817" dur="0.267"> TEMBANG KAPI. >

< start="118.084" dur="0.1"> TEMBANG KAPI. SUKA >

< start="118.184" dur="0.1"> TEMBANG KAPI. SUKAN GOLONGAN >

< start="118.284" dur="0.234"> TEMBANG KAPI. GARONGAN GENGOK HENTEUT >

< start="118.518" dur="0.1"> TEMBANG KAPI. GOLONGAN HENTEU HUTE ING GOLONGAN >

< start="118.618" dur="0.2"> GOLONGAN HENTEU HUTE ING GOLONGAN >

< start="118.818" dur="0.067"> GARONGAN HENTEU HUTE ING GOLONGAN JEUNG >

< start="118.885" dur="0.2"> GARONGAN HENTEU HUTE ING GOLONGAN JEUNG >

< start="119.085" dur="0.1"> GARONGAN HENTEU HUTE ING GOLONGAN JEUNG BISA >

< start="119.185" dur="0.234"> GARONGAN HENTEU HENTEU HENTEU DENGAN JEUNG PANGKILAN RATU >

< start="119.419" dur="0.233"> GOLONGAN HENTEU HENTEU NGADUKAN DENGAN JEUNG BUKU DESA UNTUK >

< start="119.652" dur="0.1"> GARONGAN HENTEU HENTEU HENTEU DENGAN JEUNG BILANG PANGKEL PAKAI A >

< start="119.752" dur="0.334"> GARONGAN HENTEU HENTEU HENTEU DENGAN APA NGILOSKEUN NGILOS $ 17 >

< start="120.086" dur="0.234"> AND RÉSUN TEMBANG AS $ 17 >

< start="120.32" dur="0.133"> AND RÉSUN TEMBANG AS $ 17 Milyar >

< start="120.453" dur="0.1"> AND RÉSUN TANGGAL UNTUK A $ 17 MUTEUN FILERAL >

< start="120.553" dur="0.167"> AND PIN-APANG TEMBANG UNTUK PINJAMAN FEDERAL AS $ 17 >

< start="120.72" dur="0.1"> AND RÉSUN TANGGAL UNTUK PROGRAM PINJAMAN PINJAMAN AS $ 17 >

< start="120.82" dur="0.167"> PROGRAM PINJAMAN PINJAMAN TRANSLATE >

< start="120.987" dur="0.2"> PROGRAM PINJAMAN PINJAMAN DENGAN JUTAWAN >

< start="121.187" dur="0.1"> PROGRAM PINJAMAN PINJAMAN TRANSLATE UNTUK BISNES >

< start="121.287" dur="0.067"> PROGRAM PINJAMAN PINJAMAN DENGAN PUTRA BISA UNTUK PERNIAGAAN >

< start="121.354" dur="0.3"> PROGRAM PINJAMAN PINTU DENGAN PUTRA BISA UNTUK PERNIAGAAN >

< start="121.654" dur="0.267"> UNTUK NEGARA BISA >

< start="121.921" dur="0.067"> UNTUK NEGARA BISA KANGGO >

< start="121.988" dur="0.334"> UNTUK NEGARA BISA KANG KRITIS >

< start="122.322" dur="0.1"> UNTUK NEGARA BISA UNTUK KRITIKAL UNTUK PANGGIHAN >

< start="122.422" dur="0.267"> Kritikal pikeun nginep >

< start="122.689" dur="0.167"> Kritikal pikeun ngiringan nasional >

< start="122.856" dur="0.367"> Kritéria pikeun ngiringan régionalitas nasional. >

< start="123.223" dur="0.166"> JAMINAN KEBANGSAAN. >

< start="123.389" dur="12.012"> JAMINAN KEBANGSAAN. THE >

< start="135.401" dur="0.101"> JAMINAN KEBANGSAAN. THE WASHINGTON >

< start="135.502" dur="0.333"> JAMINAN KEBANGSAAN. POST WASHINGTON >

< start="135.835" dur="0.367"> JAMINAN KEBANGSAAN. REPORI PALING WASHINGTON >

< start="136.202" dur="0.167"> REPORI PALING WASHINGTON >

< start="136.369" dur="0.067"> REPORTS PALING PALING WASHINGTON SEMUA >

< start="136.436" dur="0.1"> KANGGOAN WOSTINGTON POS SEMUA >

< start="136.536" dur="0.2"> KANGGOAN WASHINGTON POS SEMUA INI >

< start="136.736" dur="0.134"> KANGGOAN WASHINGTON POS SEMUA INGIN SUKANG >

< start="136.87" dur="0.2"> THE WASHINGTON POS REPORTS SEMUA ING DESA TENTANG >

< start="137.07" dur="0.233"> Sakabeh INGGU SUKU MENTERI >

< start="137.303" dur="0.067"> Sakabeh ING MENTION MENTION BOEING >

< start="137.37" dur="0.267"> SEMUA ING DESA TANJUNG MUNGKIN MENTING DENGAN >

< start="137.637" dur="0.1"> SEMUA ATAWA ING MENTION BOEING MUNGSA DENGAN NAMA >

< start="137.737" dur="0.234"> ALL SEMUA ING DESA NANGGANG MENTION DI NAMA DAWA >

< start="137.971" dur="0.033"> SEMUA ATAWA ING DESA NANGGANG MENTION DENGAN NAMA NA BAHASA >

< start="138.004" dur="0.334"> SEMUA NA ING MENTION MENTION BOEING DENGAN NAME NA BAHASA >

< start="138.338" dur="0.2"> BOEING DENGAN NAMA INGNA Bagean >

< start="138.538" dur="0.1"> BOEING DENGAN NAMA INGNA Bagean >

< start="138.638" dur="0.067"> MELAYU DENGAN NAMA INGNA Bagean tina RUU >

< start="138.705" dur="0.233"> MELAYU DENGAN NAMA INGNA BABAS ING BAKAL >

< start="138.938" dur="0.267"> MELAYU DENGAN NAMA INGNA Bagean tina tagihan INGNA >

< start="139.205" dur="0.167"> MELAYU DENGAN NAMA INGNA Bagean tina RENTUNG YANG DITAYANGKEUN >

< start="139.372" dur="0.2"> MELAYU DENGAN NAMA INGNA Bagean tina tagihan INGGRIS INGKRASA >

< start="139.572" dur="0.2"> RONTEN INGKEUN INGKEUN HENTEUN >

< start="139.772" dur="0.101"> MONTOS NU NGÉSGKEUN INGKEUN HENTEUN >

< start="139.873" dur="0.133"> MANGSA NU NGÉNGKEUN UNTUK MEMBANGKEUN KEMBANG KOMPAK >

< start="140.006" dur="0.067"> MANGSA NU NGÉNGKEUN UNTUK MEMBANGKEUN KUMAHA NANGGAL >

< start="140.073" dur="0.367"> MANGSA NU NGÉNGKEUN KANGGURAN HENTEUP NAMPANGKEUN DI ANTARA >

< start="140.44" dur="0.1"> MONTOS NU NGAKONKEUN HENTEU NGUMANGKEUN KOMPUTAN YANG DIANGGANG >

< start="140.54" dur="0.267"> MEMBANGKEUN KECAPAKAN NUNG MANGSA >

< start="140.807" dur="0.1"> MEMBANGKEUN KECAPAKAN NUNG NU MENGASUT >

< start="140.907" dur="0.133"> MEMBANGKEUN PAKAIAN NUNG NU MANA NANYA $ 60 >

< start="141.04" dur="0.067"> MEMBANGKEUN KOMPAK KANG ASI NENGGELENG $ 60 Miliar >

< start="141.107" dur="0.3"> MEMBANGKEUN KECAPAKAN NUNG NENGGUJUT $ 60 Miliar AS >

< start="141.407" dur="0.301"> MONTAK $ 60 Miliar IN >

< start="141.708" dur="0.133"> MONTAK $ 60 Milyar ING KAMPUNG >

< start="141.841" dur="0.067"> PEKEL $ 60 Milyar di PINNI KERAJAAN >

< start="141.908" dur="0.167"> SEEKING $ 60 Milyar ING PINJAMAN GABANG >

< start="142.075" dur="0.2"> PEKEL $ 60 Milyar di PINNI GIGNMENT UNTUK AEROSPACE >

< start="142.275" dur="0.367"> PINJAMAN GABUNGAN UNTUK AEROSPACE >

< start="142.642" dur="0.1"> PINJAMAN GOLEKNIK UNTUK PENGARUH AEROSPACE. >

< start="142.742" dur="0.167"> MANUFACTURING. >

< start="142.909" dur="0.2"> MANUFACTURING. THE >

< start="143.109" dur="0.134"> MANUFACTURING. THE AEROSPACE >

< start="143.243" dur="0.133"> MANUFACTURING. INDUSTRI AEROSPACE >

< start="143.376" dur="0.1"> MANUFACTURING. TANGGAPAN PANGERAN AEROSPACE >

< start="143.476" dur="0.167"> TANGGAPAN PANGERAN AEROSPACE >

< start="143.643" dur="0.133"> TANGGAPAN KERJA INDUSTRI AEROSPACE 2.5 >

< start="143.776" dur="0.167"> TANGGAPAN PELANGSAAN INDUSTRI AEROSPACE 2,5 JUTA >

< start="143.943" dur="0.1"> INGKERAN KOMPETENSI AEROSPACE 2,5 JUTAWAN. >

< start="144.043" dur="0.201"> 2,5 JUTAWAN. >

< start="144.244" dur="0.166"> 2,5 JUTAWAN. DUA >

< start="144.41" dur="0.167"> 2,5 JUTAWAN. TAMPILAN ROTA >

< start="144.577" dur="0.134"> 2,5 JUTAWAN. EMPOTI BOTH 153,000 >

< start="144.711" dur="0.1"> 2,5 JUTAWAN. TAPI GOLONGAN 153,000 SUMBANG. >

< start="144.811" dur="0.167"> TAPI GOLONGAN 153,000 SUMBANG. >

< start="144.978" dur="0.133"> TAPI GOLONGAN 153,000 SUMBANG. AND >

< start="145.111" dur="0.067"> TAPI GOLONGAN 153,000 SUMBANG. AND AS >

< start="145.178" dur="0.3"> TAPI GOLONGAN 153,000 SUMBANG. AND AS YOU >

< start="145.478" dur="0.134"> TAPI GOLONGAN 153,000 SUMBANG. AND AS KAJAWA >

< start="145.612" dur="0.2"> TAPI GOLONGAN 153,000 SUMBANG. AND AS KAU GAMPANG, >

< start="145.812" dur="0.334"> TAPI GOLONGAN 153,000 SUMBANG. AND AS PARA NANGGALKEUN, SIEUN >

< start="146.146" dur="0.166"> AND AS PARA NANGGALKEUN, SIEUN >

< start="146.312" dur="0.134"> AND AS PARA NANGGALKEUN, $ 2 >

< start="146.446" dur="0.167"> AND AS PENTA GALAS, ING DENGAN $ 2 TRILYUN >

< start="146.613" dur="0.166"> AND AS PENTA GALAS, ING TRADISUS $ 2 TRIMA >

< start="146.779" dur="0.101"> AND AS PARA TANGGUNG KAJAWA, ING PAKEUN STIMULUS $ TRILLION $ 2 >

< start="146.88" dur="0.233"> $ PAKEJ STIMULUS STILLUL STIMULUS >

< start="147.113" dur="0.034"> $ 2 TRADÉS PAKEJAN STIMULUS STIMULUS MAKING >

< start="147.147" dur="0.467"> $ 2 PEMBUNG KULIT DULANG KANGGUPAN NGANGGO A >

< start="147.614" dur="9.142"> $ 2 PAKEJET STIMULUS PULUSAN STIMULUS NGUMANGKANG GOLEK >

< start="156.756" dur="0.434"> $ 2 PAKEJET STIMULUS PULUSAN STIMULUS GAMPANG GAMPANG HENTE >

< start="157.19" dur="0.334"> $ PEMBUNG KULIT TRADIS $ 2 NGAPALKEUN HENTE HUGE ON >

< start="157.524" dur="0.367"> $ 2 PEMBUNG KULIT DULANG KANGGO NGADEUNA GAMPANG HENTE ING WANG >

< start="157.891" dur="0.233"> MAKING PENTING HENTE ING WALL >

< start="158.124" dur="0.1"> MAKING PENTING HENTE ING TRANSLONG. >

< start="158.224" dur="0.234"> JALAN. >

< start="158.458" dur="0.1"> JALAN. KANGGO >

< start="158.558" dur="0.133"> JALAN. DENGAN MATLAM >

< start="158.691" dur="0.067"> JALAN. DENGAN TANPA GAMPANG >

< start="158.758" dur="0.2"> JALAN. DITUTUPKEUN DENGAN SULU >

< start="158.958" dur="0.067"> JALAN. DITIKATKEUN AYA SANGAT ALAT >

< start="159.025" dur="0.3"> JALAN. DENGAN PUNGSAAN AYA B tata >

< start="159.325" dur="0.201"> DENGAN PUNGSAAN AYA B tata >

< start="159.526" dur="0.1"> DATANGGARA AYA NU KANGGO NU DUTA HARI >

< start="159.626" dur="0.1"> DATANGGALKEUN SAIKI ADALAH HARI ING BATAS 1933. >

< start="159.726" dur="0.267"> SINCE 1933. >

< start="159.993" dur="0.066"> SINCE 1933. YESTERDAY >

< start="160.059" dur="0.167"> SINCE 1933. YESTERDAY UP >

< start="160.226" dur="0.067"> SINCE 1933. YESTERDAY UP ANOTHER >

< start="160.293" dur="0.133"> SINCE 1933. YESTERDAY UP ANOTHER 1200 >

< start="160.426" dur="0.234"> YESTERDAY UP ANOTHER 1200 >

< start="160.66" dur="0.067"> YESTERDAY UP ANOTHER 1200 POINTS >

< start="160.727" dur="0.2"> YESTERDAY UP ANOTHER 1200 POINTS IN >

< start="160.927" dur="0.067"> YESTERDAY UP ANOTHER 1200 POINTS IN KANAN >

< start="160.994" dur="0.3"> YESTERDAY UP ANOTHER 1200 POINTS DI KAKI AYEUNA >

< start="161.294" dur="0.334"> YESTERDAY UP ANOTHER 1200 POINTS IN KANAN KOMUNINGAN >

< start="161.628" dur="0.233"> POINTS DI PAKAIAN KOMUNINGAN >

< start="161.861" dur="0.034"> POINTS DI KAMPUNG DENGAN STOK >

< start="161.895" dur="0.066"> POINTS DI KAMPUNG DENGAN STOK AYEUNA >

< start="161.961" dur="0.1"> POINTS DI KAKI DENGAN STOK AYEUNA UP >

< start="162.061" dur="0.234"> POINTS DI PAKAI AYA TUNGGALKEUN STOK IS UP 29 UPAT >

< start="162.295" dur="0.334"> POINTS DI KAKI AYEUNA STOK ING 29% EXPEDIA >

< start="162.629" dur="0.267"> STOK IS UP 29% EXPEDIA >

< start="162.896" dur="0.066"> STOK IS UP 29% EXPEDIA ANAT >

< start="162.962" dur="0.134"> STOK IS UP 29% EXPEDIA ANUMAT DENGAN >

< start="163.096" dur="0.167"> STOK IS UP 29% EXPEDIA ANOTHER HUGE COMPANY >

< start="163.263" dur="0.6"> STOK IS UP 29% EXPEDIA ANUGER HUGE ING DESA HENTE >

< start="163.863" dur="0.167"> SUMBAR HENTE ING DESA HENTE >

< start="164.03" dur="6.106"> SUMBAR ASLI HUGE COMPOS LOCALLY UP >

< start="170.136" dur="0.067"> SUMBAR HENTE ING DESA HENTEUN UP 12% >

< start="170.203" dur="0.367"> SUMBAR ASLI HUGE COMPOS LOCALLY UP 12% AND >

< start="170.57" dur="0.3"> SUMBAR ASLI HUGE COMPOS LOCALLY UP 12% AND JUGA >

< start="170.87" dur="0.1"> SUMBAR ASLI HUGE DENGAN UPOK 12% AND JUGA >

< start="170.97" dur="0.267"> Sakabeh perusahaan GOLONGAN TINGKATKEUN UP 12% AND JUGA KURSUS >

< start="171.237" dur="0.1"> Sakabeh perusahaan GOLONGAN TINGKATKEUN UP 12% AND JUGA KURSUS DI >

< start="171.337" dur="0.167"> UP 12% AND JUGA KURSUS DI >

< start="171.504" dur="0.134"> UP 12% AND JUGA KURSUS DI >

< start="171.638" dur="0.267"> UP 12% AND JUGA KURSUS IN TRAVEL >

< start="171.905" dur="0.066"> UP 12% AND JUGA KURSUS DI SEKTOR Pangembangan. >

< start="171.971" dur="0.267"> UP 12% AND JUGA KURSUS DI TEMPAT SEKTOR, AND >

< start="172.238" dur="0.334"> UP 12% AND JUGA KURSUS DI TEMPAT SEKTOR, AND KABEH >

< start="172.572" dur="0.2"> THE TRAVEL SEKTOR, AND KABEH >

< start="172.772" dur="0.067"> THE TRAVEL SEKTOR, ATAWA ATAWA KUMAHA >

< start="172.839" dur="0.067"> THE TRAVEL SEKTOR, ATAWA ATAWA OLEH DOW >

< start="172.906" dur="0.133"> THE TRAVEL SEKTOR, ATAWA ATAWA KANGGO NU DENGAN >

< start="173.039" dur="0.1"> THE TRAVEL SEKTOR, ATAWA KOMUNITAS ANGGUN NGAPUNG SAJAWA >

< start="173.139" dur="0.267"> TRAVEL SEKTOR, AND ATAWA NGUMANGKEUN ANGGO NERANGKEUN NGENTOTA >

< start="173.406" dur="0.367"> THE SEKTOR TRAVEL, AND NINGGALKEUN INGKEUN NGAPUTA TENTANG 11% >

< start="173.773" dur="0.1"> THE TRAVEL SEKTOR, AND NINGGALKEUN ANGGO AYEUNA NGAPUNGKEUN 11% OT >

< start="173.873" dur="0.167"> THE DOW NUNGKAT 11% OT >

< start="174.04" dur="0.1"> ANGGU BASA NGADUT 11% OTOH DIA >

< start="174.14" dur="0.267"> ANGGU BASA ING NGENTOT 11% DENGAN PURWUHNA >

< start="174.407" dur="0.134"> ANGGU BASA NGUKTIKKEUN 11% OTOS NYABAR INGINAS TIAS >

< start="174.541" dur="0.233"> ANGGU BASA NGUKU 11% ATAWA NU KATURUHAN TIGA TRADING TIGA >

< start="174.774" dur="0.267"> DIA HENTEU TERAS TRADING >

< start="175.041" dur="0.1"> HIS INS NGADIHAT TIGA SESI TRADING. >

< start="175.141" dur="0.267"> SESI. >

< start="175.408" dur="0.067"> SESI. JABATAN >

< start="175.475" dur="0.2"> SESI. BOEING TAMAT >

< start="175.675" dur="0.1"> SESI. BOEING TANGGO-TANGGAL >

< start="175.775" dur="0.1"> SESI. BOEING NU NU NU NU NU KOMPUTER >

< start="175.875" dur="0.2"> BOEING NU NU NU NU NU KOMPUTER >

< start="176.075" dur="0.067"> BOEING TUNGGALKEUN KEPUTIHAN HENTEUN >

< start="176.142" dur="0.067"> BOEING TANGGALKEUN KEPUTUSAN HENTEU TUHAN >

< start="176.209" dur="0.1"> BOEING TUNGGALKEUN KEPUTIHAN HENTEU TAMPILAN ALL ALL >

< start="176.309" dur="0.467"> BOEING NU NU NU DIGASARKEUN KECAPKEUNAN SEMUA ITU >

< start="176.776" dur="0.033"> KOMUNITAS AYA NU TAMPILKEUN BUTA NAMPIKEUNTEN SEMUA TEMPATNA >

< start="176.809" dur="0.167"> BOEING NU NU NU DIGASARKEUN KECAPKEUNYA SEMUA TEMPATNA INI >

< start="176.976" dur="0.167"> TINGKATKEUN ALL IT FACILITIES IN >

< start="177.143" dur="0.2"> TURUNKEUNAN KABUPATEN ITS ING DANA >

< start="177.343" dur="0.134"> TURUNKEUNTIKAN KABUPATEN ITS IN NORTHWEST >

< start="177.477" dur="0.133"> TURUNKAN SEMUA KARANGAN DIA ING INSAN BISA NORTHWEST >

< start="177.61" dur="0.1"> TUNGGALKEUNUH KABUPATEN ITS IN NORTHWEST ING PERNIAGAAN >

< start="177.71" dur="0.334"> THE NORTHWEST KOMPAKSAANA >

< start="178.044" dur="0.1"> PANGGILAN BISA NANGSA KORONAVIRUS. >

< start="178.144" dur="0.2"> KORONAVIRUS. >

< start="178.344" dur="0.167"> KORONAVIRUS. KAMI >

< start="178.511" dur="0.2"> KORONAVIRUS. AVIATION KAMI >

< start="178.711" dur="0.067"> KORONAVIRUS. SPESIALIST KAMI >

< start="178.778" dur="0.1"> KORONAVIRUS. SUKA KHUSUS PENDIDIKAN SENI >

< start="178.878" dur="0.2"> SUKA KHUSUS PENDIDIKAN SENI >

< start="179.078" dur="0.067"> FORK Spésialisasi KAYU KOMPUTER KAMANG >

< start="179.145" dur="0.2"> FORK Spésialisasi KAYU KOMPUTEN KAMI IS >

< start="179.345" dur="0.034"> KATENJUKAN ANTIK ANTARA ANTARA GAMPANG NGUMPUL >

< start="179.379" dur="0.233"> KENYAAN AVESASI ANTIK ANJEUN AYA NGAGOLA US >

< start="179.612" dur="0.1"> FORK Spésialisasi KAYU KANGGO ANTARA NGAGOLA KAMI AYEUNA >

< start="179.712" dur="0.234"> KENYAAN AVESASI ANTARA GAMPANG HENTEU AYEUNA NGAGUNGGUH ANTARA GAMPANG >

< start="179.946" dur="0.2"> TANGGALKEUN AYA NGAGOLO KAMU GURU AYEUNA >

< start="180.146" dur="0.167"> TANGGALKEUN AYA NGAGOLO KAMI AYEUNA AYEUNA AYEUNA >

< start="180.313" dur="0.133"> KANGGOKEUN AYA NGAGOLO KAMI AYEUNA AYEUNA AYA JABATAN >

< start="180.446" dur="0.101"> KANGGOKEUN AYA NGAGOLO KAMI AYEUNA AYEUNA AYA WARGO JABATAN >

< start="180.547" dur="0.2"> KANGGOKEUN NGAGOLA KAMI AYEUNA AYEUNA KABAYANAN KOMUNITAS INI >

< start="180.747" dur="0.066"> KANGGOKEUN AYA NGAGOLO KAMI AYEUNA AYEUNA AYA JABATAN KOMUNITAS INI UNTUK >

< start="180.813" dur="0.334"> KANGGOKEUN AYA NGAGOLO KAMI AYEUNA AYEUNA AYA WARGO BASA ING KANGGO >

< start="181.147" dur="0.2"> TANGGO JELAS ATAS INI KANGGO >

< start="181.347" dur="0.134"> TANGGUH BALASKAN INI KANGGURAN >

< start="181.481" dur="0.167"> TANGGO JELAS ATAS ING UNTUK KOUPLE PAKSA >

< start="181.648" dur="0.066"> Kéngingkeun warta ayeuna ieu pikeun dinten ayeuna >

< start="181.714" dur="0.234"> Kéngingkeun warta ayeuna ieu pikeun dinten ayeuna sareng >

< start="181.948" dur="0.067"> Parantos dilaporkeun ATAWA INGKARA HARI ING PANGGUNGAN HARI >

< start="182.015" dur="0.333"> Parantos ngalaporkeun ATAWA ING dinten-dinten ieu sareng pangpentingna >

< start="182.348" dur="0.267"> HARI INGUJEY NGENTOT AND NGADUT >

< start="182.615" dur="0.134"> HARI INGKEUN HARI NUNG NINI DENGAN TUTUP >

< start="182.749" dur="0.066"> HARI INGKEUN HARI NUNG NUNGGAL AND NUNGGUH PAKEJEUNG STIMULUS >

< start="182.815" dur="0.167"> HARI INGKEUN HARI NUNG NUNGGUL AND NUNGGUH PAKEJING STIMULUS >

< start="182.982" dur="0.334"> HARI INGKEUN HARI NUNG NUNGGUL AND NUNGGUH PAKEJING STIMULUS AYA NU KADI >

< start="183.316" dur="0.267"> PAKEJ STIMULUS TANGGUNG >

< start="183.583" dur="0.067"> PAKEJ STIMULUS TUNGGULAN PADALA. >

< start="183.65" dur="0.133"> PAKEJ STIMULUS TUNGGULAN PADALA, APA >

< start="183.783" dur="0.1"> PAKEJ STIMULUS TUNGGULAN PELAKSANA, APA PENTING >

< start="183.883" dur="0.1"> PAKEJ STIMULUS TUNGGULAN PADALA, APA GAMPANG >

< start="183.983" dur="0.234"> PAKEJ STIMULUS TUNGGULAN PADALA, APAKAH KUMAHA >

< start="184.217" dur="0.2"> DITULUKAN, APA PENTING AKAN >

< start="184.417" dur="0.1"> GALAS, APAKAH KUMAHA AKAN >

< start="184.517" dur="0.501"> GALAS, APAKAH KUMENTO ATAWA KONTAK >

< start="185.018" dur="3.036"> DITUTAR, APA PENTING MENGHENTI KOMPUTER >

< start="188.054" dur="0.134"> DITUTU, APAKAH NA NYATA KANGGO BISA Pikeun Ngalaksanakeun Pagawean? >

< start="188.188" dur="0.166"> BISA KANGGO BISA NGANJUNG? >

< start="188.354" dur="0.067"> BISA KANGGO BISA NGANJUNG? >> >

< start="188.421" dur="0.334"> BISA KANGGO BISA NGANJUNG? >> THE >

< start="188.755" dur="0.066"> BISA KANGGO BISA NGANJUNG? >> PERTANA >

< start="188.821" dur="0.267"> BISA KANGGO BISA NGANJUNG? >> DANA KANGGUNG IDEA >

< start="189.088" dur="0.067"> BISA KANGGO BISA NGANJUNG? >> DATANG KANG IDEA >

< start="189.155" dur="0.334"> BISA KANGGO BISA NGANJUNG? >> DATANG KANG IDEA TO TO >

< start="189.489" dur="0.434"> BISA KANGGO BISA NGANJUNG? >> DATANG KUSAHA IDEA MANGKANG >

< start="189.923" dur="0.2"> >> DATANG KUSAHA IDEA MANGKANG >

< start="190.123" dur="0.1"> >> DANA KUSAHA IDEA MANGHAKKAN >

< start="190.223" dur="0.133"> >> DATANG KUSAHA IDEA MANGKANG KECAPANGAN >

< start="190.356" dur="0.201"> >> KAPITAN IDEA MANGSA KANGGURU BISA KERJA >

< start="190.557" dur="0.033"> >> DANA KATUS IDEA MANGSA KANGGURU BISA KAWASA BUDAK >

< start="190.59" dur="0.267"> >> DATANG KUSAHA IDEA MANGSA KANGGURU BISA KANGGO BISA KANGGO AS >

< start="190.857" dur="0.167"> Para Pejuang Gawésana Ngadamel AS >

< start="191.024" dur="0.233"> Para pejuang GOLEKTIKEUN NUNGGUH AS IT >

< start="191.257" dur="1.869"> Para pejuang GOLEKTU BASA ANAK NU NYAWA >

< start="193.126" dur="0.4"> Para pejuang GOLEKTU KONTUK AS DIA NU Nuju TO >

< start="193.526" dur="0.367"> Para pejuang GOLEKTU KONTUK AS DIA Nuju TO >

< start="193.893" dur="0.401"> Para pejuang GOLEKTU BASA ANTARA NU MASA NU TAPI >

< start="194.294" dur="0.1"> Para pejuang GOLEKTU KAGUNGAN AS DIA Nuju MANGKEUN LAIN >

< start="194.394" dur="0.3"> SAHA NUJEUN HENTEU HENTEUNA >

< start="194.694" dur="0.067"> IT IT UNTUK NGENTOTKEUN KANGGURAN LAIN >

< start="194.761" dur="0.167"> IT AKU DAPATKEUN KECAPAN LAIN >

< start="194.928" dur="0.066"> IT IT UNTUK NGENTOTKEUN KECAPAN LAIN Pikeun damel >

< start="194.994" dur="0.301"> IT AKU DAPATKEUN KECAPAN LAIN Pikeun Ngerjakeun >

< start="195.295" dur="0.467"> IT AKU KANGGURU KECAPAN LAIN Pikeun Ngerjakeun >

< start="195.762" dur="0.333"> IT IT UNTUK NGENTOTKEUN GAMPANG LAIN Pikeun Ngerjakeun Sadayana >

< start="196.095" dur="6.974"> GOLONGAN UNTUK NERANGKEUN UNTUK SAKA >

< start="203.069" dur="0.567"> GOLONGAN UNTUK BASAUNAN UNTUK NUSA 17,000 >

< start="203.636" dur="0.267"> GOLONGAN UNTUK Gawé Pikeun NGUKU 17,000 KAGUNGAN >

< start="203.903" dur="0.401"> GOLONGAN UNTUK Gawé Pikeun UNTUK 17,000 PAMINAN AYEUNA >

< start="204.304" dur="0.1"> GOLONGAN UNTUK Gawé Pikeun NGUKU 17,000 KAGUNGAN anu GOLEK >

< start="204.404" dur="0.233"> 17,000 PELEKA YANG BOLEH >

< start="204.637" dur="0.1"> 17,000 PAMINAN NA MANGSA BASA >

< start="204.737" dur="0.134"> 17,000 PELEKA YANG NGUMANGKEUN KANA >

< start="204.871" dur="0.167"> 17,000 PELANTU NA NANGGOLKEUN KANA jeung NAGANGKEUN >

< start="205.038" dur="0.2"> 17,000 PELANTU NA NGASAKKEUN KAGAIAN sareng Ngalangkarkeun JABATAN >

< start="205.238" dur="0.1"> 17,000 PELANTU NA NANGGOLKEUN BAGUS sareng NAGANGKEUN PELAYASAN UNTUK >

< start="205.338" dur="0.234"> Bagean sareng ngalayani jasa >

< start="205.572" dur="0.066"> Bagean sareng ngalayani SERVISES UNTUK BANK >

< start="205.638" dur="0.067"> Bagean sareng ngajantenkeun SERVICES UNTUK BAGI TO >

< start="205.705" dur="0.267"> Bagean sareng ngawartosan jasa kanggo ngiringan >

< start="205.972" dur="0.3"> Bagean sareng ngalayani SERVISES UNTUK MEMBANGKANG Pikeun Ngalaksanakeun Pagawean. >

< start="206.272" dur="0.234"> PELAKSANAAN UNTUK Gawéan. >

< start="206.506" dur="0.067"> PELAKSANAAN UNTUK Gawéan. LAGU >

< start="206.573" dur="0.066"> PELAKSANAAN UNTUK Gawéan. LAGI YANG >

< start="206.639" dur="0.167"> PELAKSANAAN UNTUK Gawéan. LAGI AYA >

< start="206.806" dur="0.134"> PELAKSANAAN UNTUK Gawéan. LAGI YANG NYAWA >

< start="206.94" dur="0.2"> PELAKSANAAN UNTUK Gawéan. LAGI YANG ANU ANAK >

< start="207.14" dur="0.367"> PELAKSANAAN UNTUK Gawéan. LAGI TUNGGULAN ING DENGAN IDEA UMUM >

< start="207.507" dur="0.2"> LAGI TUNGGULAN ING DENGAN IDEA UMUM >

< start="207.707" dur="0.033"> LAGI TU ANYANA ANAK IDEA KELUAR >

< start="207.74" dur="0.1"> LAGI INGNA ANTARA IDEA KALA NANJE >

< start="207.84" dur="0.267"> LAGI TUNGGULAN ING DENGAN IDEA KELUAR TAPI AKU >

< start="208.107" dur="0.034"> LAGI TUNGGUP ING DENGAN IDEA KELUAR TAPI AKU INGIN >

< start="208.141" dur="0.167"> LAGI TUNGGULAN ING DENGAN IDEA KELUAR TAPI AKU DIAJEJANA >

< start="208.308" dur="0.367"> LAGI TUNGGULAN ING DENGAN IDEA KELUAR TAPI AKU DIAJAK AYA >

< start="208.675" dur="0.066"> LAGI TUNGGULAN ING DENGAN IDEA KELUAR TAPI AKU INGIN SIEUN AYA LOT >

< start="208.741" dur="0.334"> LAGI TUNGGUP ING DENGAN IDEA KELUAR TAPI AKU DIAJAK AYA LATUAN >

< start="209.075" dur="0.334"> TAPI AKU HENTEU DIA TAPI SAPATNA >

< start="209.409" dur="0.1"> TAPI AKU HENTEU INI DIA TAK NU KAWIN >

< start="209.509" dur="0.1"> TAPI AKU HENTEU DIA TAK AYA LOT NERVOUSNESS AMONG >

< start="209.609" dur="0.1"> TAPI AKU HENTEU DIA TAK SANGGUP NERVOUSNESS AMONG LAIN >

< start="209.709" dur="0.267"> NERVOUSNESS AMONG LAIN >

< start="209.976" dur="0.167"> NERVOUSNESS AMONG AVIATION LAIN >

< start="210.143" dur="0.1"> NERVOUSNESS AMONG SYARIKAT AVIATION LAIN >

< start="210.243" dur="0.1"> NERVOUSNESS AMONG KOMPUTI AVIASI LAIN >

< start="210.343" dur="0.1"> NERVOUSNESS AMONG KOMPUTI PERSIARAN LAIN >

< start="210.443" dur="0.2"> PERHATOSAN AVIASI YANG NYAWA >

< start="210.643" dur="0.067"> PERANGGOAN AVIASI YANG Sateuacana >

< start="210.71" dur="0.2"> PERANGKAAN AVIASI YANG AYA TIDAK DI >

< start="210.91" dur="0.501"> PERANGKAAN AVIASI NA TU ANU DI SAHA >

< start="211.411" dur="16.516"> PERAKAUNAN AVIASI NA TU DI INYA DIREAK >

< start="228.494" dur="0.634"> OF >

< start="229.128" dur="0.167"> TUNGKU >

< start="229.295" dur="0.1"> TUNGGUH NGANGGANG >

< start="229.395" dur="0.134"> TUNGGUH KANGGUNG TO >

< start="229.529" dur="0.167"> TUNGGUH KANGGO NAMBUNG >

< start="229.696" dur="0.1"> TUNGGUH KANGGO NANGGANGKEUN SIEUN >

< start="229.796" dur="0.167"> TUNGGUH NANGKEUN KANGGURAN SAHA >

< start="229.963" dur="0.166"> Ngarepkeun KOMUNITAS Pikeun Ngalaksanakeun Saha >

< start="230.129" dur="0.167"> TUNGGUH NANGKEUN KANGGO NU MELENGKEUN SENTIASA NU KANGGO >

< start="230.296" dur="0.334"> TANGGOLONG NANGKEUN UNTUK MEMBANGKAN SATU NYAWA >

< start="230.63" dur="0.1"> TUNGGUH NANGKANG KANGGO NU MELENGKEUN SENTIASA NU MENGALU >

< start="230.73" dur="0.2"> MENYANGKEUN KANGGO NUJUKKEU SUKANG DENGAN KUMAHA >

< start="230.93" dur="0.1"> KUNINGAN NANGKEUN NGEBATKEUN SENTI NU MANGSA NU DIPENGKEUN ATAWA >

< start="231.03" dur="0.267"> SAHA NUJU KUNG DIA MUNGSAAKNA >

< start="231.297" dur="0.1"> SORANG DENGAN PAKSA SAKIN TU INGKEJI. >

< start="231.397" dur="0.167"> INCLUDED. >

< start="231.564" dur="0.067"> INCLUDED. Kami >

< start="231.631" dur="0.267"> INCLUDED. KAMI >

< start="231.898" dur="0.133"> INCLUDED. Kami tetep wé >

< start="232.031" dur="0.1"> INCLUDED. Kami nganggur-antosan >

< start="232.131" dur="0.034"> INCLUDED. Kami nganggur pikeun >

< start="232.165" dur="0.333"> INCLUDED. Urang bakal tetep sabar >

< start="232.498" dur="0.367"> INCLUDED. Urang bakal tetep sabar >

< start="232.865" dur="0.167"> Urang bakal tetep sabar >

< start="233.032" dur="0.134"> Urang bakal tetep sabar >

< start="233.166" dur="0.067"> Urang bakal tetep sabar nyangka >

< start="233.233" dur="0.166"> Kami bakal nyangka pikeun seueur ayeuna sareng >

< start="233.399" dur="0.067"> Kami tetep nyangka pikeun seueur sareng aranjeunna >

< start="233.466" dur="0.2"> Kami bakal nyangka pikeun seueur ayeuna sareng aranjeunna >

< start="233.666" dur="0.401"> Kami tetep nyangka pikeun seueur ayeuna sareng aranjeunna >

< start="234.067" dur="0.2"> TUTAK DIRI AND INGKEWATNA >

< start="234.267" dur="0.067"> TUTAK DIRI AND INGKEWATNA TARI NUNGGAL >

< start="234.334" dur="0.066"> TUTAK DIRI DAN ING DIA SORMATNA NUNG NULIS >

< start="234.4" dur="0.167"> TUTAK DENGAN DAN INGKEUN SIEUN NYAPENEYEY DENGAN SABUNG >

< start="234.567" dur="0.434"> TUTAK DIRI DAN ING DIA PAKAI SABAKIN DI INTAN >

< start="235.001" dur="0.067"> TUTAK DIRI AND INGKEUN SIEUN NYAPAKNA DI KABUPATEN >

< start="235.068" dur="0.233"> TUTAK DIRI AND INGKEUN SIEUN NUNG NULIS NYABUNG DI >

< start="235.301" dur="0.2"> TUNGGULINA AYA DI KATETANAN AND >

< start="235.501" dur="0.067"> NUNGGULKEUN DI INGKHATIS ​​ATAWA >

< start="235.568" dur="0.1"> NUNGGULKEUN DI INGKHLIS DAN NYAIN >

< start="235.668" dur="0.2"> NUNGGULKEUN DI INGKHLIS ATAWA NINJAANA >

< start="235.868" dur="0.301"> NUNGGULKEUN DI TETAPI ATAWA ANTARI NABI. >

< start="236.169" dur="0.2"> AYA NU TUJE. >

< start="236.369" dur="0.067"> AYA NU TUJE. NAON >

< start="236.436" dur="0.1"> AYA NU TUJE. NAON >

< start="236.536" dur="0.2"> AYA NU TUJE. INGIN >

< start="236.736" dur="0.033"> AYA NU TUJE. SAHA NYAIN KASIH >

< start="236.769" dur="0.234"> AYA NU TUJE. Naon anu anjeun AT AT >

< start="237.003" dur="0.4"> AYA NU TUJE. SAHA NYANGHUT AKU DI INGAN >

< start="237.403" dur="0.234"> SAHA NYANGHUT AKU DI INGAN >

< start="237.637" dur="0.1"> SAHA NYAIN APPAT DI POIS INI? >

< start="237.737" dur="0.2"> POINT? >

< start="237.937" dur="0.034"> POINT? ALL >

< start="237.971" dur="0.1"> POINT? ALL KITA >

< start="238.071" dur="0.167"> POINT? ALL Urang sadar >

< start="238.238" dur="0.1"> POINT? SEMUA KANGGO NU TAK >

< start="238.338" dur="0.367"> POINT? ALL Urang sadar deui >

< start="238.705" dur="0.267"> POINT? SEMUA KANGGO NU TUNGGU WASHINGTON >

< start="238.972" dur="0.2"> SEMUA KANGGO NU TUNGGU WASHINGTON >

< start="239.172" dur="0.133"> SEMUA KANGGO BISA KANGGO WASHINGTON POST >

< start="239.305" dur="0.067"> SEMUA HENTEU AYA NU LUNGGUH JABATAN WASHINGTON POS >

< start="239.372" dur="0.1"> SEMUA HENTEU AYA NU LUNGGUH JABAR WALAJAWA POS >

< start="239.472" dur="0.067"> SEMUA HENTEU AYA NYATA WANGSARI POST WASHINGTON AND SIEU >

< start="239.539" dur="0.3"> SEMUA HENTEU AYA WARNA NYANGGO APIKI WASHINGTON AND SINI NILA >

< start="239.839" dur="0.334"> SEMUA HENTEU INGALISNA WASHINGTON POST LAPORAN ATAWA SIEU INGNA >

< start="240.173" dur="0.167"> LAPORAN POST AND ATAWA ATAWA ATAWA >

< start="240.34" dur="0.066"> LAPORAN POST AND ATAWA INGIN SUKU >

< start="240.406" dur="0.134"> LAPORAN POST ATAWA ATAWA ATAWA INGANA >

< start="240.54" dur="0.133"> LAPORAN POST ATAWA ATAWA INGNA ATAWA ING APPAT >

< start="240.673" dur="0.434"> LAPORAN POST ATAWA ATAWA ATAWA ATAWA ING AYEUNA DI GROUND IN >

< start="241.107" dur="0.067"> LAPORAN POST ATAWA ATAWA ATAWA ING AYEUNA DI GROUND IN WASHINGTON >

< start="241.174" dur="0.2"> LAPORAN POST ATAWA ATAWA ATAWA ATAWA ING GROUND IN WASHINGTON DC >

< start="241.374" dur="0.234"> DI GROUND DI WASHINGTON DC >

< start="241.608" dur="0.1"> DI GROUND IN WASHINGTON DC TALKING >

< start="241.708" dur="0.1"> DI GROUND IN WASHINGTON DC TALKING ABOUT >

< start="241.808" dur="0.167"> DI GROUND IN WASHINGTON DC TALKING ABOUT THE >

< start="241.975" dur="0.133"> DI GROUND IN WASHINGTON DC TALKING TENTANG $ 70 >

< start="242.108" dur="0.234"> ING GROUND IN WASHINGTON DC TALKING ABOUT THE $ 70 Bilyar >

< start="242.342" dur="0.166"> NENGLENGKEUN TENTANG $ 70 milyaran >

< start="242.508" dur="0.134"> NENGLENGKEUN BENTUK $ 70 Milyar SO >

< start="242.642" dur="0.133"> NENGLENGKEUN BENTUK $ 70 Milyar SO THE >

< start="242.775" dur="0.134"> NENGLENGKEUN BENTUK $ 70 Milyar SO SOAS PANGGAL >

< start="242.909" dur="0.067"> NENGLENGKEUN BENTUK $ 70 Milyar SO SOAS ING, >

< start="242.976" dur="0.233"> NENGLENGKEUN BENTUK $ 70 Milyar SO SOAT IS, IS >

< start="243.209" dur="0.367"> NENGLENGKEUN BENTUK $ 70 Milyar SO SOAT ING, IS A >

< start="243.576" dur="0.1"> NENGLENGKEUN BENTUK $ 70 Milyar SO SOAT ING, IS A 17 >

< start="243.676" dur="0.167"> SO SOAL NU KITU, IS A 17 >

< start="243.843" dur="0.134"> KATU NU NU TANYA, IS A 17 UNTUK >

< start="243.977" dur="0.3"> KATU NU NU NU NU NU TU NU, JADI A 17 UNTUK MELAYU >

< start="244.277" dur="0.1"> KATU NU NU NU NU NU NU, IS A 17 UNTUK MEMBANGKEUN >

< start="244.377" dur="0.167"> KATU NU NU NU NU NU TANYA, IS A 17 UNTUK MEMBANGKEUN KUMAHA >

< start="244.544" dur="0.2"> UNTUK MEMBANGKEUN KUMAHA >

< start="244.744" dur="0.1"> UNTUK BANJIR KANGGO MANGSA KANGGO >

< start="244.844" dur="0.2"> UNTUK BANJIR KANGGO MANGSA KANGGO >

< start="245.044" dur="0.201"> UNTUK BANJIR KANGGO MANGSA NANGGALKEUN AS >

< start="245.245" dur="0.133"> UNTUK BANJIR KANGGO MANGSA NANGGALKEUN INI DENGAN TEMA >

< start="245.378" dur="0.1"> UNTUK BANJIR KANGGO MANGSA NANGGALKEUN INI DENGAN KANGGURAN >

< start="245.478" dur="0.167"> TANGGALKEUN INI DENGAN PELANGGANAN AND >

< start="245.645" dur="0.167"> TANGGALKEYA MENGGALAKAN KANGGURAN AND THE >

< start="245.812" dur="0.2"> TANGGALKEYA INI DENGAN PELANGGANAN AND KAMPUNGAN >

< start="246.012" dur="0.033"> TANGGALKEYA MENGGALAKAN KANGGURAN DENGAN PELABURAN DAN DENGAN PEMBANTU >

< start="246.045" dur="0.301"> TANGGALKEYA MENGGALAKAN KANGGURAN DENGAN PELANTIKAN DAN NUNGGUH KONEKI >

< start="246.346" dur="0.4"> TANGGALKEYA MENGGALAKAN KANGGURAN DENGAN PELABURAN DAN DENGAN PANTENG >

< start="246.746" dur="0.1"> TANGGALKEYA MENGGALAKAN KANGGURAN AND KAGAMATENGAN DENGAN TURNS ITU >

< start="246.846" dur="0.2"> DENGAN PEMBANTU KUNG IF IT TURNS >

< start="247.046" dur="0.067"> PELANGGANAN JIKA INGIN SUKLAH NUNGKOL >

< start="247.113" dur="0.134"> DENGAN PEMBANTU JIKA INGIN SUKAN 17 >

< start="247.247" dur="0.066"> DENGAN PEMBANTU JIKA TEU NYUKSUR 17 NUTUP >

< start="247.313" dur="0.367"> DENGAN PEMBANTU JIKA TEU NYUKTUR 17 AS RUTUP >

< start="247.68" dur="0.1"> DENGAN PEMBANTU JIKA KENYAAN NULIS TELONG 17 BUTA PINJAMAN >

< start="247.78" dur="0.301"> PUTUP 17 PINJAMAN >

< start="248.081" dur="0.066"> PENTING 17 JUTAWAN JAMINAN PINJAMAN >

< start="248.147" dur="0.167"> PENTING 17 Jaminan PINJAMAN PINJAMAN >

< start="248.314" dur="0.067"> 17 JUTAWAN JAMINAN PINJAMAN KANGGARAAN, >

< start="248.381" dur="0.267"> 17 JUTAWAN JAMINAN PINJAMAN KANGGUTAN, AND >

< start="248.648" dur="0.3"> JAMINAN UNTUK BANJUNG, AND >

< start="248.948" dur="0.1"> JAMINAN UNTUK PELEKA, JEUNG SOMETHING >

< start="249.048" dur="0.067"> JAMINAN UNTUK MEMBANGKANG, JEUNG SOMETHING ELSE >

< start="249.115" dur="0.067"> JAMINAN UNTUK BANJAYA, JEUNG SOMETHING ELSE IS >

< start="249.182" dur="0.367"> JAMINAN UNTUK MEMBANGKANG, JEUNG SOMETHING ELSE IS OUT >

< start="249.549" dur="0.1"> JAMINAN UNTUK BANJUNG, JEUNG SOMETHING ELSE AYEUNA SARI >

< start="249.649" dur="0.233"> SUMBER INGKEUN AYA NU SARI >

< start="249.882" dur="0.101"> SUMBER INGKEUN AYA NU SARI >

< start="249.983" dur="0.2"> SENTIASA ELSE INGIN SULIT MUNGKUL SUKAN. >

< start="250.183" dur="0.167"> SABAR BAYAN. >

< start="250.35" dur="0.1"> SABAR BAYAN. AND >

< start="250.45" dur="0.066"> SABAR BAYAN. TERAS SALAJENGNA >

< start="250.516" dur="0.267"> SABAR BAYAN. AND ATAWA TIADA >

< start="250.783" dur="0.034"> SABAR BAYAN. AND ATAWA BATAL >

< start="250.817" dur="0.233"> SABAR BAYAN. AND ATAWA KUKURAN DIRI >

< start="251.05" dur="0.367"> SABAR BAYAN. AND ATAWA BATAL AYEUNA >

< start="251.417" dur="0.201"> AND ATAWA BATAL AYEUNA >

< start="251.618" dur="0.066"> AND NANG KITU KUKUNGAN AKAN >

< start="251.684" dur="0.1"> AND ATAWA BATAL AYE AKAN AKAN >

< start="251.784" dur="0.134"> AND NANG KITU KUKUNGAN AKU KANGGO >

< start="251.918" dur="0.067"> AND NANG KITU KUKUNGAN AKU KANGGO >

< start="251.985" dur="0.3"> AND NANG KITU KUKUNGAN AKU KANGGO TO >

< start="252.285" dur="0.3"> KANGGO KANGGURAN >

< start="252.585" dur="0.1"> BUHAN AKU KANGGO KANGGURAN, >

< start="252.685" dur="0.1"> AKU KANGGO ARTIKAN, KOHO >

< start="252.785" dur="0.167"> AKU KANGGO KEPUTUSAN, YAWA >

< start="252.952" dur="0.267"> AKU KANGGO KEPUTUSAN, KANGGO NU DAMANGKAN >

< start="253.219" dur="0.2"> PEMBANGUNAN, INGKEUN SULU >

< start="253.419" dur="0.1"> PEMBANGUN, ING ANU DIPANGGU NERANGKEUN >

< start="253.519" dur="0.267"> PEMBANGUNAN, INGKEUN SUKA NU TUNGGUH BAWA. >

< start="253.786" dur="0.167"> Digawe kaluar. >

< start="253.953" dur="0.067"> Digawe kaluar. IF >

< start="254.02" dur="0.067"> Digawe kaluar. IF IT >

< start="254.087" dur="0.2"> Digawe kaluar. IF IT IS >

< start="254.287" dur="0.434"> Digawe kaluar. KUNG IT $ 17 >

< start="254.721" dur="0.1"> Digawe kaluar. Upami IT $ 17 Bilyar >

< start="254.821" dur="0.133"> Digawe kaluar. Upami IT $ 17 JUTA TOTAL >

< start="254.954" dur="0.1"> Digawe kaluar. IF IT $ 17 BILLION TOTAL FOR >

< start="255.054" dur="0.167"> IF IT $ 17 BILLION TOTAL FOR >

< start="255.221" dur="0.167"> KUNG ITU $ 17 JUTA TOTAL UNTUK >

< start="255.388" dur="0.267"> Upami IT $ 17 BUTA TOTAL UNTUK PERINDUSTRIAN >

< start="255.655" dur="0.067"> KUNG ITU $ 17 JUTA TOTAL UNTUK DESPITE INDUSTRI >

< start="255.722" dur="0.233"> IF IT $ 17 JUTA TOTAL UNTUK DESPITE DENGAN INDUSTRI >

< start="255.955" dur="0.1"> KUNG ITU $ 17 JUTA TOTAL UNTUK NEGARA KOMPUTUS INGGRIS ASK >

< start="256.055" dur="0.201"> INGGRIS INDUSTRI ASKI >

< start="256.256" dur="0.166"> INGGRIS INDUSTRI ASKK DARI >

< start="256.422" dur="0.067"> INGGRIS INDUSTRI ASK DARI TAPAK, >

< start="256.489" dur="0.367"> INGGRIS INDUSTRI ASKI DARI PELAKSAAN, Waktos >

< start="256.856" dur="0.1"> INGGRIS INDUSTRI INGKAH ASKI DARI, sateuacanna >

< start="256.956" dur="0.801"> INGGRIS INDUSTRI INGKAH ASKI DARI, sateuacanna >

< start="257.757" dur="0.2"> Sateuacana sateuacanna, kumaha bakal >

< start="257.957" dur="10.911"> Sateuacana sateuacanna, Kumaha deui bakal >

< start="268.868" dur="0.067"> Sateuacana sateuacanna, Kumaha deui bakal dihareupeun >

< start="268.935" dur="0.334"> Sateuacana sateuacanna, AYA NU KANGGO NU MÉDANGKEUN >

< start="269.269" dur="0.3"> Sateuacana sateuacanna, Kumaha deui bakal teraskeun >

< start="269.569" dur="0.133"> Sateuacana sateuacanna, kumaha deui bakal teraskeun >

< start="269.702" dur="0.267"> Sateuacana sateuacanna, BASA ING NGANGGUH NU SAKTU AYA LUPUN BAKAR >

< start="269.969" dur="0.267"> YANG LENGKEUN SUKTUR BATIK >

< start="270.236" dur="0.267"> YANG LENGKEUN SUKTIKAN BUKU PELAKONAN >

< start="270.503" dur="0.067"> YANG LENGKEUN SUKTUR BACKSTOP AVIATION MANUFACTURING >

< start="270.57" dur="0.067"> YANG LENGKEUN SUKTUR BACKSTOP AVIATION MANUFACTURING IN >

< start="270.637" dur="0.2"> YANG LUKAR SUKU BACKSTOP AVIATION MANUFACTURING IN THE >

< start="270.837" dur="0.233"> PANJANGURAN DI ARTIKASI >

< start="271.07" dur="0.134"> PENGARUH PELUANG DI UNIT >

< start="271.204" dur="0.1"> PANJANGKUMAN PELUISAN DI STATES UNITED. >

< start="271.304" dur="0.167"> STATES UNITED. >

< start="271.471" dur="0.1"> STATES UNITED. >> >

< start="271.571" dur="0.1"> STATES UNITED. >> WAS >

< start="271.671" dur="0.1"> STATES UNITED. >> SAKITNA >

< start="271.771" dur="0.2"> STATES UNITED. >> WARNA MUNGKULAN >

< start="271.971" dur="0.034"> STATES UNITED. >> SUKA NU NUNG NUKU TOOK >

< start="272.005" dur="0.333"> STATES UNITED. >> SUKA NU NU NUKU MUKA TOOK A >

< start="272.338" dur="0.434"> STATES UNITED. >> WALA NU NU NU NUJUK TOOK A HUGE >

< start="272.772" dur="0.2"> >> WALA NU NU NU NUJUK TOOK A HUGE >

< start="272.972" dur="0.2"> >> DENGAN SEE BOEING TOOK A HUGE HITE >

< start="273.172" dur="0.167"> >> WALA NU NU NUJUKAN TOOK A HUTE HITE FINANCIALLY >

< start="273.339" dur="0.067"> >> WALA NU NU NUJUKAN TOOK A HUTE HITE HETE INTETAH >

< start="273.406" dur="0.1"> >> WALA NU NU NUJUKAN TOOK A HUTE HITE HIT INGGRIS ANTARA >

< start="273.506" dur="0.2"> HIT AKHIRKEUN DI ATAWA >

< start="273.706" dur="0.067"> HIT AKHIR KANGGO NU 737 >

< start="273.773" dur="0.133"> HIT AKHIRKEUN DI ANTARA 737 MAX >

< start="273.906" dur="0.101"> HIT AKHIRKEUN DI ANTARA 737 MAX KRISIS >

< start="274.007" dur="0.066"> HIT AKU MAHKEUN DI 737 MAX KRISIS DI >

< start="274.073" dur="0.334"> HIT AKHIRKEUN DI ANTARA 737 MAX KRISIS DI >

< start="274.407" dur="0.334"> 737 MAX KRISIS IN THE >

< start="274.741" dur="0.1"> 737 MAX KRISIS DI KORONAVIRUS >

< start="274.841" dur="0.066"> 737 MAX KRISIS DI TAPI CORONAVIRUS >

< start="274.907" dur="0.101"> 737 MAX KRISIS DI KORONAVIRUS TAPI TAPI >

< start="275.008" dur="0.267"> 737 MAX KRISIS DI KORONAVIRUS TAPI TAPI ATAWA >

< start="275.275" dur="0.1"> 737 MAX KRISIS DI CORONAVIRUS TAPI TAPI ATAU NGADUT >

< start="275.375" dur="0.233"> CORONAVIRUS TAPI TAPI KURING >

< start="275.608" dur="0.167"> CORONAVIRUS TAPI TAPI TIAS INGKAT TIAS >

< start="275.775" dur="0.167"> CORONAVIRUS TAPI TAPI TRADING TIAR ING TRADING >

< start="275.942" dur="0.1"> CORONAVIRUS TAPI TAPI SESI NGEDANG TIAS ING TRADING >

< start="276.042" dur="0.167"> CORONAVIRUS TAPI TAPI KANGGURU TENTAS ING TRADING TEMPAT TRADING >

< start="276.209" dur="0.167"> TIAS SISI TRADING SISI >

< start="276.376" dur="0.066"> TIAS TRADING SESI STOK IS >

< start="276.442" dur="0.067"> TIAS TRADING SESI STOK IS UP >

< start="276.509" dur="0.3"> TIAS TRADING SESSIONS STOK IS UP 66%. >

< start="276.809" dur="0.201"> IS UP 66%. >

< start="277.01" dur="0.133"> IS UP 66%. KUMAHA >

< start="277.143" dur="0.134"> IS UP 66%. AKU NYAPLAK >

< start="277.277" dur="0.233"> IS UP 66%. Kumaha anjeun >

< start="277.51" dur="0.167"> IS UP 66%. Kumaha anjeun ngorondang anjeun >

< start="277.677" dur="0.233"> Kumaha anjeun ngorondang anjeun >

< start="277.91" dur="0.267"> Kumaha anjeun ngorondang seru >

< start="278.177" dur="0.067"> Kumaha anjeun ngorondang seru sadayana >

< start="278.244" dur="0.034"> Kumaha anjeun ngorondang seru salaku AS >

< start="278.278" dur="0.266"> Kumaha anjeun ngorondang seru sadayana dina A >

< start="278.544" dur="0.267"> AKSARA KEPUTUSAN ASING A >

< start="278.811" dur="0.1"> FINANCIALLY TRADING AS A COMPANY >

< start="278.911" dur="0.101"> FINANCIALLY BOEING AS RIGHT COMPANY >

< start="279.012" dur="0.2"> AKHIRKEUNTUK KEJELASAN AS ASI KOMPUTER KADAR? >

< start="279.212" dur="0.167"> SYARIKAT RAYA AYEUNA? >

< start="279.379" dur="0.133"> SYARIKAT RAYA AYEUNA? >> >

< start="279.512" dur="0.501"> SYARIKAT RAYA AYEUNA? >> BOEING >

< start="280.013" dur="1.468"> SYARIKAT RAYA AYEUNA? >> JAMINAN IS >

< start="281.481" dur="0.767"> SYARIKAT RAYA AYEUNA? >> BOEING IS CLEARLY >

< start="282.248" dur="0.034"> SYARIKAT RAYA AYEUNA? >> BOEING ADALAH WALAJAWA >

< start="282.282" dur="0.367"> SYARIKAT RAYA AYEUNA? >> BOEING AYA CIPANG DENGAN HIDUP >

< start="282.649" dur="0.2"> >> BOEING AYA CIPANG DENGAN HIDUP >

< start="282.849" dur="0.066"> >> BOEING ADALAH KUMITA DENGAN HATI >

< start="282.915" dur="0.201"> >> BOEING DIA DIUKA DENGAN MAX >

< start="283.116" dur="0.133"> >> GELENGKEUN AYA CIPTA DENGAN PAKAI MAX GROUNDING >

< start="283.249" dur="0.067"> >> GELENGKEUN AYA CIPTA DENGAN DENGAN MAX GROUNDING >

< start="283.316" dur="0.2"> >> GELENGKEUN AYA CIPTA DENGAN DENGAN MAX GROUNDING YANG TELAH >

< start="283.516" dur="0.234"> THE MAX GROUNDING NA SANGGANG >

< start="283.75" dur="0.1"> THE MAX GROUNDING NA NGAWANG DIHARI >

< start="283.85" dur="0.4"> THE MAX GROUNDING NA NGAWANGNA KOMPUTNA >

< start="284.25" dur="7.174"> THE MAX GROUNDING NA NGAWANG DIHENTIAN OVER A >

< start="291.424" dur="0.267"> THE MAX GROUNDING NA NGAPURA NENG LENGKEUN ATAWA TAUN. >

< start="291.691" dur="0.2"> LASTED OVER A YEAR. >

< start="291.891" dur="0.134"> LASTED OVER A YEAR. TEMA >

< start="292.025" dur="0.066"> LASTED OVER A YEAR. SIRI SAHA >

< start="292.091" dur="0.267"> LASTED OVER A YEAR. TEMA SASU TO >

< start="292.358" dur="0.067"> LASTED OVER A YEAR. TEKN LIRIK KUMAHA >

< start="292.425" dur="0.234"> LASTED OVER A YEAR. TEU TARGET MANGSA BAKAL >

< start="292.659" dur="0.4"> LASTED OVER A YEAR. TEU TARGET UNTUK DAPATKEUN UP >

< start="293.059" dur="0.2"> TEU TARGET UNTUK DAPATKEUN UP >

< start="293.259" dur="0.1"> TEU TARI BETAR UNTUK DAPATKEUN UP DAN >

< start="293.359" dur="0.134"> TINDAKAN INI UNTUK DAPATKEUN BUNGKU ATAWA NGOMONG >

< start="293.493" dur="0.066"> TINDAKAN INI UNTUK DAPATKEUN BUNGKUNG UP AND FLYING AGAIN >

< start="293.559" dur="0.067"> TEMPAT LIRIK UNTUK DAPATKEUN BUKA NUNG NU TUNGGULAN ASI >

< start="293.626" dur="0.3"> TEMA ING UNTUK DAPATKEUN BUNGKUNG UP AND FLYING AGAIN IS THE >

< start="293.926" dur="0.334"> TEMA ING UNTUK DAPATKEUN BUNGKUNG UP AND FLYING AGAIN IS THE MIDDLE >

< start="294.26" dur="0.167"> AND TEU LÉSANG DENGAN PUTRA >

< start="294.427" dur="0.067"> AND TEU LÉSANG DENGAN PADANG ING >

< start="294.494" dur="0.167"> AND TEU LÉSANG DENGAN PADAN ING >

< start="294.661" dur="0.133"> AND TEU LÉSANG DENGAN PADAN INGGAN SUMMER. >

< start="294.794" dur="0.167"> SUMMER THE. >

< start="294.961" dur="0.067"> SUMMER THE. Kami >

< start="295.028" dur="0.066"> SUMMER THE. KAMI >

< start="295.094" dur="0.301"> SUMMER THE. Urang AYEUNA >

< start="295.395" dur="0.2"> SUMMER THE. Urang AYEUNA AYEUNA >

< start="295.595" dur="0.133"> SUMMER THE. Urang SAHA NANGGUH TI >

< start="295.728" dur="0.301"> SUMMER THE. Urang AYEUNA AYA DENGAN KUMAHA >

< start="296.029" dur="0.2"> Urang AYEUNA AYA DENGAN KUMAHA >

< start="296.229" dur="0.1"> Urang AYEUNA AYA DENGAN KUMENTANG ITU >

< start="296.329" dur="0.1"> Urang AYEUNA KUMAHA NU INGKEJEU ITU NYAWA >

< start="296.429" dur="0.1"> Urang AYEUNA KUMAHA NU INGKEJEU ITU NGAJABATNA MUNGKIN SIEUN >

< start="296.529" dur="0.4"> Urang AYEUNA KUMAHA ITRÉ DENGAN REKABENTO ATAWA INGKEUN Mimitian >

< start="296.929" dur="0.101"> Urang AYEUNA KUMAHA NU INGKEJEU ITU ANJEUN SUMBANG MULAKKE PRODUKSI >

< start="297.03" dur="0.166"> ATAWA INI MUNGKUL PRODUKSI >

< start="297.196" dur="0.067"> ING MEREKA MULIS MULAK PRODUKSI OF >

< start="297.263" dur="0.067"> ING MEREKA MULIS MULIS PRODUKSI TAMAT >

< start="297.33" dur="0.233"> ATAWA MEREKA MULIS MULIS PRODUKSI MAX >

< start="297.563" dur="0.067"> ATAWA INI MUNGKIN PRODUKSI MAX DI >

< start="297.63" dur="0.334"> ATAWA INI MUNGKIN PRODUKSI MAX DI TI >

< start="297.964" dur="0.334"> MEREKA AKU MUNGKUL PRODUKSI MAX DI RENTON TI >

< start="298.298" dur="0.1"> ING INI MUNGKIN MULIS PRODUKSI MAX DI ITU RENTON LAGU >

< start="298.398" dur="0.166"> MAX DI MAAF RENTON ING >

< start="298.564" dur="0.101"> MAX DI MAIT RENTON PENTA IN >

< start="298.665" dur="0.266"> ING MAX DI ITU RENTON DENGAN PUNYA. >

< start="298.931" dur="0.201"> DINA SASIH MÉI. >

< start="299.132" dur="0.066"> DINA SASIH MÉI. TEMA >

< start="299.198" dur="0.167"> DINA SASIH MÉI. ARANJEUNNA >

< start="299.365" dur="0.134"> DINA SASIH MÉI. TI INI SUKA >

< start="299.499" dur="0.066"> DINA SASIH MÉI. TANYA DI SAHAJA APRIL >

< start="299.565" dur="0.267"> DINA SASIH MÉI. TANYA DI SAHA NU APRIL TAPI >

< start="299.832" dur="0.134"> TANYA DI SAHA NU APRIL TAPI >

< start="299.966" dur="0.1"> MEREKA DI SINI NU APRIL TAPI I >

< start="300.066" dur="0.067"> TANYA DI SAHA NINGKAT APRIL TAPI AKU INGIN >

< start="300.133" dur="0.2"> MEREKA DI SAHA NU APRIL TAPI TAPI AKU KITA >

< start="300.333" dur="0.4"> TANYA DI SAHA NU APRIL TAPI TAPI AKU DAPAT >

< start="300.733" dur="0.434"> TANYA DI SAHA NU APRIL TAPI TAPI AKU INGIN BISA DAPAT >

< start="301.167" dur="11.545"> TANYA DI SAHA NINGKAT APRIL TAPI AKU INGU BISA DAPAT DAPAT >

< start="312.712" dur="0.167"> Kuring TINGGO KITA BISA DAPAT AYEUNA >

< start="312.879" dur="0.066"> Kuring KIKI BISA DAPAT DAPAT MANAWA >

< start="312.945" dur="0.134"> Kuring KIKI BISA DAPAT DAPAT KANGGO >

< start="313.079" dur="0.067"> Kuring KIKI BISA DAPAT DAPAT KANGGO MANGSA GUNA >

< start="313.146" dur="0.2"> Kuring mikiran Urang BISA bisa meunang yén Mimitian dina Waktos >

< start="313.346" dur="0.3"> Kuring KIKI BISA DAPAT DAPAT KANGGO MANGSA MUNGGUNG JAWA INI >

< start="313.646" dur="0.1"> Kuring KIKI BISA DAPAT DAPAT KANGGO MUNGSAUN MUNGSA WAKTU MUNGGUP >

< start="313.746" dur="0.234"> INGGU MUNGGUN JAWA AYEUNA >

< start="313.98" dur="0.2"> INGGU MUNGGUNG Waktos anu ayeuna >

< start="314.18" dur="0.1"> INGGU MUNGGUNG Waktos anu geus dilaporkeun. >

< start="314.28" dur="0.2"> DITUTUPKEUN. >

< start="314.48" dur="0.1"> DITUTUPKEUN. TI >

< start="314.58" dur="0.067"> DITUTUPKEUN. NYAWA NANGKANG >

< start="314.647" dur="0.1"> DITUTUPKEUN. TI NU TRYING TO >

< start="314.747" dur="0.401"> DITUTUPKEUN. TI DIKANGSA KUMAHA >

< start="315.148" dur="0.333"> TI DIKANGSA KUMAHA >

< start="315.481" dur="0.034"> DI SINI NANCANGKEUN KUMAHAAN >

< start="315.515" dur="0.1"> DI SINI NANCAPKE KUNTUNGAN KANGGO >

< start="315.615" dur="0.1"> DI SINI NANCANGKEUN UNTUK DAPATKEUNSIPATNA >

< start="315.715" dur="0.067"> AYA DIAJATKEUN DAPAT KUMADIRAN SUKAN AYEUNA >

< start="315.782" dur="0.333"> AYA DIAJATKEUN DAPATKEUNSULATNA AYEUNA AYEUNA >

< start="316.115" dur="0.167"> KONKRUKA ANTARI AYEUNA DAN >

< start="316.282" dur="0.067"> KONFIRMEN ING AYEUNA ATAWA IT >

< start="316.349" dur="0.1"> KONKRUKA ANTARI AYEUNA AYA SADANA ITU >

< start="316.449" dur="0.1"> KONKRUKA ANTARI AYEUNA DAN ITU AYEUNA >

< start="316.549" dur="0.4"> KONKRUKA ANTARA AYEUNA DAN ITU AYEUNA AYA >

< start="316.949" dur="0.067"> KONKRUKA ANTARI AYEUNA DAN ITU AYEUNA BAGI >

< start="317.016" dur="0.2"> KONFIRMEN ING AYEUNA ATAWA DIA GAMPANG AYEUNA Bagean >

< start="317.216" dur="0.101"> KONKRUKA ANTARI AYEUNA DAN ITU AYEUNA BAGIH Bagean >

< start="317.317" dur="0.2"> IT TIANG BAGI Bagean >

< start="317.517" dur="0.1"> IT AYEUNA Bagean bagian tina VIRUS >

< start="317.617" dur="0.333"> IT AYEUNA Bagean bagian tina VIRUS AND >

< start="317.95" dur="0.101"> IT AYEUNA Bagean bagian tina VIRUS AND IT >

< start="318.051" dur="0.1"> IT AYEUN BAGI TENAGA VIRUS DENGAN DIA ARI >

< start="318.151" dur="0.3"> IT TIANG BAGI NYUKU DANA VIRUS DENGAN ITU AYEUNA >

< start="318.451" dur="0.1"> IT AYEUN BAGI KAGILANGAN VIRUS DENGAN ITU AYEUNA >

< start="318.551" dur="0.234"> VIRUS AND IT DIA ANTARI >

< start="318.785" dur="0.133"> VIRUS DAN ITU AKAN NAMPILKEUN >

< start="318.918" dur="0.167"> VIRUS DAN ITU AKU DENGAN PENTING >

< start="319.085" dur="0.1"> VIRUS DAN ITU AKAN NANGGALKEUN AYA NU DITATA >

< start="319.185" dur="0.267"> VIRUS DAN ITU AKAN NANGGALKEUN AYA NU KITU >

< start="319.452" dur="0.367"> VIRUS DAN ITU AKAN NANGGALKEUN AYA SATUJE >

< start="319.819" dur="0.1"> VIRUS DAN ITU AKAN NANGGALKEUN ISIPANA ATAWA KANA SATUYA >

< start="319.919" dur="0.234"> GAMPANG TIAP KANA SUKU >

< start="320.153" dur="0.066"> GAMPANG TIAP KANA DIA SAPATNA KINDEK >

< start="320.219" dur="0.201"> GAMPANG TIAP KANA BISA ANGGAT KAWAN >

< start="320.42" dur="0.066"> GAMPANG SUKU JATI ADALAH BASA-BUTA INGKAP >

< start="320.486" dur="0.401"> GAMPANG DENGAN KITA NAK KENE TINDAKI KANGGO >

< start="320.887" dur="0.1"> GAMPANG ATAWA KITU NYAWA INGKEUN ANGGIH BAWA-UNTUNG DENGAN HARAPAN >

< start="320.987" dur="0.2"> TINDAKKEUN ING DENGAN HENTEU >

< start="321.187" dur="0.167"> TINDAKKEUN ING DENGAN HENTEU DENGAN HENTEU >

< start="321.354" dur="0.5"> TINDAKKEUN ING DENGAN HENTEU DENGAN HENTEUN >

< start="321.854" dur="0.1"> TINDAKKEUN ING DENGAN HENTEU AYEUNA DENGAN >

< start="321.954" dur="0.067"> NGILIHKEUNKI BASA-BOLA DENGAN HENTEU DENGAN LANJUT >

< start="322.021" dur="0.334"> NGILIHKEUNKI BASA-BOLA DENGAN HENTEU DENGAN LANJUT APA >

< start="322.355" dur="0.3"> AKAN DENGAN PASAR ISI >

< start="322.655" dur="0.1"> AKAN DENGAN PASAR ISI NANGGALKEUN >

< start="322.755" dur="0.301"> AKAN DENGAN PASAR ISI NANGGALKEUN SAPI >

< start="323.056" dur="0.1"> AKAN AND KARÉSAN NANGSAKEUNI SAPUNYA. >

< start="323.156" dur="0.233"> KONSIDI SAHA NUNGSA. >

< start="323.389" dur="0.1"> KONSIDI SAHA NUNGSA. JABATAN >

< start="323.489" dur="0.1"> KONSIDI SAHA NUNGSA. KOMPUTES >

< start="323.589" dur="0.067"> KONSIDI SAHA NUNGSA. MINGGU LENGKAP MINGGU >

< start="323.656" dur="0.2"> KONSIDI SAHA NUNGSA. KOMPASAN PINGGUAN PELEK >

< start="323.856" dur="0.067"> KONSIDI SAHA NUNGSA. KOMPASAN PINGGUAN PULIS AYA SATUR >

< start="323.923" dur="0.234"> KONSIDI SAHA NUNGSA. KOMPASAN PINGGUAN PULIS AYA SATURNA >

< start="324.157" dur="0.2"> KOMPASAN PINGGUAN PULIS AYA SATURNA >

< start="324.357" dur="0.1"> MINGKAT MINGGU RÉTÉN NGEUNÉHÉ ANTARA >

< start="324.457" dur="0.067"> MINGGU LEPAS MINGGU RÉTÉNA HENTEU TARI. >

< start="324.524" dur="0.1"> MINGGU LENGKAP MINGGU JAWA ANU NU TUNGGULANG, KITA >

< start="324.624" dur="0.5"> KOMPÉTÉN NGÉNJEUN INGGRIS INGGULIS INGGULIS, ATAWA >

< start="325.124" dur="0.1"> MINGGU JAWA KOMPASAN INGGULIS INGGU TUNGGUP, KITA NANGGANG >

< start="325.224" dur="0.201"> KOMPÉTÉN NGÉNJEUN INGGRIS INGGULIS INGGULIS, ATAWA KITA NGOMBI DIDI >

< start="325.425" dur="0.267"> PALING, KANGGURAN DI SAPIJE >

< start="325.692" dur="0.1"> PALING, KANGGO NAMIN DI SINIJI. >

< start="325.792" dur="0.2"> GIRI. >

< start="325.992" dur="0.067"> GIRI. SATU >

< start="326.059" dur="0.066"> GIRI. SATUR OF >

< start="326.125" dur="0.1"> GIRI. SALAH SAHIJI >

< start="326.225" dur="0.201"> GIRI. Salah sahiji PALING >

< start="326.426" dur="0.1"> GIRI. SATU ATAWA PALING GAMPANG >

< start="326.526" dur="0.3"> SATU ATAWA PALING GAMPANG >

< start="326.826" dur="0.033"> SATU PERATURAN PALING GAMPANG >

< start="326.859" dur="0.1"> SATU DANA KOMPUTER PALING GAMPANG DI SUKU >

< start="326.959" dur="0.101"> SATU WANG ASAS PALING GAMPANG >

< start="327.06" dur="0.133"> SATU PERATURAN PALING GAMPANG DI DIAL >

< start="327.193" dur="0.067"> SATU DANA KOMPUTER PALING GAMPANG DI DIAL DAN >

< start="327.26" dur="0.367"> SATU WANG ASAS PALING GAMPANG DI DIAL DAN AYEUNA >

< start="327.627" dur="0.167"> KOMPUTER DI DIAL DAN AYEUNA >

< start="327.794" dur="0.066"> KOMPUTER DI DIAL DAN AYEUNA AYEUNA >

< start="327.86" dur="0.1"> KOMPUTER DI DIAL DAN AYEUNA AYA >

< start="327.96" dur="0.067"> SYARIKAT DI DIAL DAN AYEUNA AYEUNA, >

< start="328.027" dur="0.167"> KOMPUTER DI DIAL AND AYEUNA AYA JUJO, IT >

< start="328.194" dur="0.434"> KOMPUTER DI DIAL AND AYEUNA AYA JUARA, IT IS >

< start="328.628" dur="0.1"> KOMPUTER DI DIAL DAN AYEUNA AYA JUWATNA, IT GALING >

< start="328.728" dur="0.233"> IT SINI, SANGGUP SIEUN >

< start="328.961" dur="0.034"> IT SINI, SAKITNA NANGGALKEUN >

< start="328.995" dur="0.434"> IT SAIN SIEUN, ITUN PUTRA JATI A >

< start="329.429" dur="0.6"> KATU DIRI, INGGALISI NGEUNAAN ANJEUN BITU >

< start="330.029" dur="0.367"> IT DIA SIEUN, ITEN PUTRA GANTI JATI >

< start="330.396" dur="0.301"> IT DIA SAKITU, ITIN GALISI NGEUNAUT ANJEUN BITU, AYA >

< start="330.697" dur="0.066"> IT DIA SAKITU, ITU AYA NANGGALKEUN KITU KAPI ANAK, NYAWA >

< start="330.763" dur="0.334"> DIA SIEUN, DIA GALAJE KANG PUTIH ING BITU, INGIN SUKA >

< start="331.097" dur="0.167"> PUTIH A PITUNG, DITANCALA >

< start="331.264" dur="0.1"> PUTIH A BIT JADI, INGU BATAS >

< start="331.364" dur="0.2"> LUKA WARNA TUNGGU, INGIN TINDAK >

< start="331.564" dur="0.067"> LUKA WARNA TUNGGULAN, INGUIS AYA TETAPI KITA ANTARA >

< start="331.631" dur="0.667"> LUKA Waktosna, Anu Ngahindarkeun ku Kami >

< start="332.298" dur="16.417"> LUKA Waktosna, Anu Ngahindarkeun ku Kami Atikan >

< start="353.486" dur="0.067"> Ieu >

< start="353.553" dur="0.066"> IEU >

< start="353.619" dur="0.434"> INI >

< start="354.053" dur="0.034"> INGIN PERIL >

< start="354.087" dur="0.367"> INGIN nyaéta PERIT >

< start="354.454" dur="0.3"> INI mangrupikeun PERKEMBANGAN Gawé >

< start="354.754" dur="0.133"> INI mangrupikeun PERKerjaan BISAN DARI >

< start="354.887" dur="0.1"> INI mangrupikeun PERKerjaan BISA DARI KUMAHA. >

< start="354.987" dur="0.167"> DARI KUMAHA. >

< start="355.154" dur="0.067"> DARI KUMAHA. >> >

< start="355.221" dur="0.1"> DARI KUMAHA. >> SABAT >

< start="355.321" dur="0.067"> DARI KUMAHA. >> SABTU NYEK >

< start="355.388" dur="0.233"> DARI KUMAHA. >> SABTU NYIDANG TO >

< start="355.621" dur="0.367"> DARI KUMAHA. >> SABTU NYIDANG KANGSA >

< start="355.988" dur="0.067"> DARI KUMAHA. >> PADU DENGAN PANGGUNGAN >

< start="356.055" dur="0.2"> DARI KUMAHA. >> PADU DENGAN TUNGGUH UNTUK DAWA >

< start="356.255" dur="0.101"> DARI KUMAHA. >> SABAK DENGAN TARI KANGGURAN AS >

< start="356.356" dur="0.166"> >> SABAK DENGAN TARI KANGGURAN AS >

< start="356.522" dur="0.201"> >> PADU SAKIN KANGGURAN UNTUK DENGAN KAMI >

< start="356.723" dur="0.166"> >> PADU INGKEUN UNTUK KECAMATAN UNTUK AS KAMI APPRECIATE >

< start="356.889" dur="0.401"> >> PADU INGKEUN UNTUK KURSUS ANTARA AS KAMI MANGGOLAKAN DIRI >

< start="357.29" dur="0.1"> >> PADU KANGGURAN Nuju DOG ANU UNTUK KAMI NAMPANGKEUN ATAS KABALUAN KAJAWA >

< start="357.39" dur="0.167"> Urang ngartoskeun Laporan Anjeun >

< start="357.557" dur="0.133"> Urang ngartoskeun Laporan Anjeun >

< start="357.69" dur="0.1"> Urang ngartoskeun Laporan Anjeun salawasna >

< start="357.79" dur="0.1"> Urang ngartoskeun Laporan Anjeun salawasna Deui >

< start="357.89" dur="0.234"> NAMISKITA KITA PAPALIHAN KANGGOAN DI ATAWA SAUNEUN >

< start="358.124" dur="0.067"> Urang ngartoskeun Laporan Anjeun salawasna Deui dina >

< start="358.191" dur="0.367"> Urang ngartoskeun Laporan Anjeun bakal salawasna dina ieu >

< start="358.558" dur="0.267"> Nyaéta salawasna di tingkat >

< start="358.825" dur="0.133"> ADALAH SENTUH DI PAKAIAN DI AIRLINE >

< start="358.958" dur="0.2"> ADALAH SIEUN DI PUNGKUNG DI ARTAK SENTUH >

< start="359.158" dur="0.067"> ADALAH SIEUN DI PUNGSAAN DI INDUSTRI PELAKSANA AIRLINE >

< start="359.225" dur="0.2"> ADALAH SIEUN DI PUNGSAAN DI INTRI INDUSTRI ASAWA >

< start="359.425" dur="0.234"> INDUSTRIES AVIATION AIRLINE AS >

< start="359.659" dur="0.1"> INDUSTRIES AVIATION AIRLINE AS WELL. >

< start="359.759" dur="0.2"> WELL. >

< start="359.959" dur="0.1"> WELL. PITANG >

< start="360.059" dur="0.067"> WELL. JAMINAN KAYU >

< start="360.126" dur="0.067"> WELL. BATANG KELUAR AND >

< start="360.193" dur="0.1"> WELL. KELUARAN PUTRA AND KITA >

< start="360.293" dur="0.367"> WELL. KELUARAN PUTRA AND KAMI AKAN >

< start="360.66" dur="0.033"> WELL. KELUARKAN PUTRA AND Urang BATANG >

< start="360.693" dur="0.334"> WELL. KELUARKAN PUTRA AND Urang KANGGO NU TALK >

< start="361.027" dur="0.2"> KELUARKAN PUTRA AND Urang KANGGO NU TALK >

< start="361.227" dur="0.1"> KAYU-ANJEUN KAYU ATAWA KITA NANGGALKEUN KEPUTEU >

< start="361.327" dur="0.1"> KELUARKAN PUTRA AND Urang BATANG NU TARI KANGGO >

< start="361.427" dur="0.2"> KELUARKAN PUTRA DAN Urang KANGGO NU NU DIA TANGGANG HENTEU >

< start="361.627" dur="0.134"> KELUARKAN PUTRA AND KAMI NANJAWA KANGGO HENTEU DENGAN ATAWA >

< start="361.761" dur="0.267"> KELUARAN PUTRA AND KAMI NANJAWA KANGGO HENTEU DENGAN LAGU DAN MEKAN >

< start="362.028" dur="0.167"> DIA HENTEU DENGAN DAN MANTAP >

< start="362.195" dur="0.167"> SIEUN HENTEU DENGAN DAN KANGGURAN >

< start="362.362" dur="0.1"> YOU LAGI DENGAN DAN MEKEUNYA KUMAHA >

< start="362.462" dur="0.2"> ANDA LAGI MÉDÉNING GAMPANG ARTAN MEANTA GIGNOR KANGGO >

< start="362.662" dur="0.1"> DIA HENTEU DENGAN DAN KANGGURU DENGAN HENTEU GIGNOR KUMAHA >

< start="362.762" dur="0.267"> YOU LAGI DENGAN DAN MONTIMA KUMAHAAN DENGAN GOVERNOR NGUMANGKEUN HOME >

< start="363.029" dur="0.167"> THE GOVERNOR STAY HOME ORDER >

< start="363.196" dur="0.066"> THE GOVERNOR STAY HOME ORDER IS >

< start="363.262" dur="0.101"> THE GOVERNOR STAY HOME ORDER IS IN >

< start="363.363" dur="0.166"> THE GOVERNOR STAY HOME ORDER IS INFÉTEK >

< start="363.529" dur="0.467"> THE GOVERNOR STAY HOME ORDER IS INFÉTAK UNTUK >

< start="363.996" dur="0.101"> THE GOVERNOR STAY HOME ORDER IS INFIT UNTUK WASHINGTON. >

< start="364.097" dur="0.233"> ING KASAR UNTUK WASHINGTON. >

< start="364.33" dur="0.067"> ING KASAR UNTUK WASHINGTON. SUKADÉ >

< start="364.397" dur="0.1"> ING KASAR UNTUK WASHINGTON. Dinten ayeuna >

< start="364.497" dur="0.067"> ING KASAR UNTUK WASHINGTON. Dinten ayeuna teh >

< start="364.564" dur="0.233"> ING KASAR UNTUK WASHINGTON. Dinten ayeuna teh akhir >

< start="364.797" dur="0.1"> ING KASAR UNTUK WASHINGTON. HARI INING DENGAN PADANG >

< start="364.897" dur="0.301"> ING KASAR UNTUK WASHINGTON. HARI INGGO HARI ING DENGAN >

< start="365.198" dur="0.333"> HARI INGGO HARI ING DENGAN >

< start="365.531" dur="0.201"> Dinten ieu mangrupikeun hari anu akhir >

< start="365.732" dur="0.1"> Dinten ieu mangrupikeun dinten anu akhir >

< start="365.832" dur="0.1"> Dinten ieu mangrupikeun dinten anu panginten >

< start="365.932" dur="0.167"> BISNES NONESENTIAL BISA >

< start="366.099" dur="0.1"> Usaha teu becik bakal >

< start="366.199" dur="0.133"> Usaha teu becik bakal dibuka >

< start="366.332" dur="0.1"> Usaha teu becik bakal dibuka sateuacanna >

< start="366.432" dur="0.167"> Usaha teu becik bakal dibuka sateuacanna >

< start="366.599" dur="0.367"> Usaha teu becik bakal dibuka sateuacanna aranjeunna >

< start="366.966" dur="0.1"> Usaha NONESSENTIAL BISA NGAJUK BUKA SEPATNA INI DITASANGKEUN >

< start="367.066" dur="0.234"> SUKA BUKU SEGARA MANGSA DIPASANG >

< start="367.3" dur="0.133"> SUKA BISA SABAT TI SAKITU MANGSA DIPANA >

< start="367.433" dur="0.401"> SUKA BISA SABTU ATAWA ATAWA ING DIPANGGUKEUN >

< start="367.834" dur="0.367"> SUKA BISA SABAT TI SAKITU MANGSA DIBAKO SAUTUP. >

< start="368.201" dur="0.233"> BASA KUTUP. >

< start="368.434" dur="0.134"> BASA KUTUP. KIERRA >

< start="368.568" dur="0.066"> BASA KUTUP. KIERRA ELFALAN >

< start="368.634" dur="0.034"> BASA KUTUP. KIERRA ELFALAN IS >

< start="368.668" dur="0.3"> BASA KUTUP. KIERRA ELFALAN IS IN >

< start="368.968" dur="0.1"> BASA KUTUP. KIERRA ELFALAN IS IN SOUTH >

< start="369.068" dur="0.2"> KIERRA ELFALAN IS IN SOUTH >

< start="369.268" dur="0.134"> KIERRA ELFALAN ING DI PUTIH >

< start="369.402" dur="0.2"> KIERRA ELFALAN AYA DI NEGARA KOTA SOUTH >

< start="369.602" dur="0.1"> KIERRA ELFALAN ING DI PUTUP KUMAHA ANTARA >

< start="369.702" dur="0.3"> KIERRA ELFALAN ING DI PUTUP KUMAHA ANTARA DENGAN DENGAN. >

< start="370.002" dur="0.167"> KONTÉS KARÉSAN DENGAN LEPAT. >

< start="370.169" dur="0.167"> KONTÉS KARÉSAN DENGAN LEPAT. >> >

< start="370.336" dur="0.1"> KONTÉS KARÉSAN DENGAN LEPAT. >> Wartawan: >

< start="370.436" dur="0.1"> KONTÉS KARÉSAN DENGAN LEPAT. >> Wartawan: TIANG >

< start="370.536" dur="0.067"> KONTÉS KARÉSAN DENGAN LEPAT. >> Wartawan: INGIN >

< start="370.603" dur="0.267"> KONTÉS KARÉSAN DENGAN LEPAT. >> Wartawan: INGIN SUMBANG >

< start="370.87" dur="0.2"> >> Wartawan: INGIN SUMBANG >

< start="371.07" dur="0.134"> >> Wartawan: INGIN STAY HOME STAY >

< start="371.204" dur="0.233"> >> Wartawan: YANG TINGKATKEUN KAYU TINGKATKEUN >

< start="371.437" dur="0.034"> >> Wartawan: YANG TINGKATKEUN HENTEU HENTEU DIRI KESIHATAN >

< start="371.471" dur="0.233"> >> Wartawan: YANG MUNGGUNG HENTEU HENTEU DENGAN KESIHATAN YG >

< start="371.704" dur="0.367"> >> Wartawan: YANG TINGKATKEUN HAYANG TUNGGULAN KESIHATAN DATI DI ATAWA >

< start="372.071" dur="0.234"> TINGKATKEUN KAYUAN KESIHATAN DI ING >

< start="372.305" dur="0.067"> TINGKATKEUN KAYUAN KESIHATAN DENGAN KESAN >

< start="372.372" dur="0.1"> TINGKATKEUN KAYUAN KESIHATAN DENGAN KESAN >

< start="372.472" dur="0.133"> TINGKATKEUN KAYUAN KESIHATAN DI SAPUKEUN DI SINI >

< start="372.605" dur="0.2"> TINGKATKEUN KAYUAN KESIHATAN DENGAN KESIHATAN DIA DI SATUWAT >

< start="372.805" dur="0.134"> SAYANG KESIHATAN DIRI KUMAHA DENGAN KESAN DI COVINGTON, >

< start="372.939" dur="0.167"> KESAN DENGAN DI DI COVINGTON, >

< start="373.106" dur="0.133"> KESAN DENGAN DI DI COVINGTON, AND >

< start="373.239" dur="0.234"> EKONESIA DENGAN DI DI COVINGTON, sareng PLACES >

< start="373.473" dur="0.1"> KESAN DENGAN DI DI COVINGTON, AND PLACES ALL >

< start="373.573" dur="0.233"> KESAN DENGAN DI SANGGUP DI COVINGTON, JEUNG PLACES ALL ACROSS >

< start="373.806" dur="0.301"> AND TEMPAT SEMUA ACROSS >

< start="374.107" dur="0.066"> AND TEMPAT SEMUA ACARA ACROSS >

< start="374.173" dur="0.1"> AND TEMPAT SEMUA WANITA ACROSS AND YOU >

< start="374.273" dur="0.167"> AND TEMPAT SEMUA WANITA AKAN ACROSS AKU >

< start="374.44" dur="0.067"> AND TEMPAT SEMUA WANITA AKAN ACROSS anjeun moal >

< start="374.507" dur="0.334"> AND TEMPAT SEMUA WANJANA ACROSS AND ANAK moal ningali >

< start="374.841" dur="0.2"> WASHINGTON INGIN MOJEUN ningali >

< start="375.041" dur="0.133"> WASHINGTON INGIN MOJEJEJANG ATAU MANU >

< start="375.174" dur="0.1"> WASHINGTON DENGAN INGGRIS KA TIU MANU >

< start="375.274" dur="0.167"> WASHINGTON ING AKU Nempo NEGARA MANUSNA >

< start="375.441" dur="0.134"> WASHINGTON ING AKU Nempo NEGARA MANUSU BUKU DAN >

< start="375.575" dur="0.267"> WASHINGTON DENGAN TIJEUN ningali MANUSI MANUSIA PUTIH DAN TENTUH. >

< start="375.842" dur="0.166"> ATAWA BANYAK MANUSING TENTANG sareng. >

< start="376.008" dur="0.134"> ATAWA BANYAK MANUSING TENTANG sareng. THE >

< start="376.142" dur="0.133"> ATAWA BANYAK MANUSING TENTANG sareng. GRATIS >

< start="376.275" dur="0.134"> ATAWA BANYAK MANUSING TENTANG sareng. KANGGO GROSIS >

< start="376.409" dur="0.3"> ATAWA BANYAK MANUSING TENTANG sareng. GELENGAN KANGGO GROSIS >

< start="376.709" dur="0.1"> ATAWA BANYAK MANUSING TENTANG sareng. THE GROCERY STORE PARKING LOTS >

< start="376.809" dur="0.2"> THE GROCERY STORE PARKING LOTS >

< start="377.009" dur="0.101"> THE GROCERY STORE PARKING LOTS LIKE >

< start="377.11" dur="0.133"> THE GROCERY STORE PARKING LOTS LIKE INI >

< start="377.243" dur="0.167"> THE GROCERY STORE PARKING LOTS LIKE INI >

< start="377.41" dur="0.567"> THE GROCERY STORE PARKING LOTS LIKE ING ING PROBABLY >

< start="377.977" dur="5.172"> THE GROCERY STORE PARKING LOTS LIKE INI DIAJAKI INI >

< start="383.149" dur="0.167"> KASIH INI SUKANG MURUK >

< start="383.316" dur="0.1"> KASIH INI ADALAH DIAJAKAT INI DIA >

< start="383.416" dur="0.1"> KASIH INI ADALAH DIAJAKAT INI DIA SATU ANAK >

< start="383.516" dur="0.067"> KASIH INI DIAJUTKAN SATU DIA NYATAKAN >

< start="383.583" dur="0.267"> KASIH INI DIAJAKAT INI SAHA DIA MELENGKEUN KITA >

< start="383.85" dur="0.367"> KASIH INI ADALAH DIAJAKAT INI SAHA DIA MELENGKEUN BULAN >

< start="384.217" dur="0.1"> KASIH INI ADALAH DIAJAKAT INI DIA NU MENGGELAKKAN PALING DI >

< start="384.317" dur="0.267"> Anjeunna bakal nyobian kalolobaan >

< start="384.584" dur="0.133"> Anjeunna bakal ningal seueur fungsi >

< start="384.717" dur="0.167"> Anjeunna bakal nyawang putusan anu leres >

< start="384.884" dur="0.067"> Anjeunna bakal nyawang putusan anu leres >

< start="384.951" dur="0.267"> Anjeunna bakal nyawang putusan anu leres dina >

< start="385.218" dur="0.233"> AKTIVITI YANG DIHADIRI DI >

< start="385.451" dur="0.134"> AKTIVITI YANG NANGGURU IN GRATIS >

< start="385.585" dur="0.133"> AKTIVITI YANG NANGGURU ING GRATIS >

< start="385.718" dur="0.134"> AKTIVITI YANG NANGGURU IN GRATIS GRATIS DIRI >

< start="385.852" dur="0.1"> AKTIVITI YANG NANGGURU IN GROSIS GRORIS DIRI DENGAN >

< start="385.952" dur="0.3"> GRATISAN NGATU GRATIS DENGAN DENGAN >

< start="386.252" dur="0.134"> GROSIS KANGGO GRATIS DENGAN PELAKONAN, >

< start="386.386" dur="0.166"> GROSISI KANGGO GRATIS DENGAN FARMACIES, DOKTOR >

< start="386.552" dur="0.034"> GROSISI KANGGO GRATIS DENGAN FARMACIES, DOKTOR DOKTOR >

< start="386.586" dur="0.2"> KUMPULAN GRATISAN DONGENG DENGAN FARMACIES, DOKTOR KOMPOTEN TO >

< start="386.786" dur="0.167"> FARMACIES, DOKTOR TOKO TO >

< start="386.953" dur="0.233"> FARMACIES, DOKTOR PELAWATAN UNTUK BASA >

< start="387.186" dur="0.067"> FARMACIES, DOKTOR KOMPOTEN UNTUK PELAKONAN >

< start="387.253" dur="0.167"> FARMACIES, DOKTOR KOMPOTEN UNTUK PELAKONAN, GAS >

< start="387.42" dur="0.334"> FARMACIES, DOKTOR KOMPOTEN UNTUK PELAKONAN, GAS STAS >

< start="387.754" dur="0.2"> PELUANG GAMPANG, STAS GAS >

< start="387.954" dur="0.167"> PELUANG GAMPANG, STAS GAS >

< start="388.121" dur="0.166"> PELANGGAN PELAKSANA, BATAS GAS DAN ANAK, >

< start="388.287" dur="0.101"> PELANGGAN PELEKA, PELUANG GAS DAN ANAK, MARIJUANA >

< start="388.388" dur="0.333"> AND ANAK, MARIJUANA >

< start="388.721" dur="0.1"> AND ANAK, PELANGSAAN MARIJUANA >

< start="388.821" dur="0.067"> AND ANAK, PELANGSAAN MARIJUANA AND >

< start="388.888" dur="0.067"> AND ANAK, DISPENSARI DAN MARIJUANA >

< start="388.955" dur="0.1"> AND ANAK, DISPENSARI DAN MARIJUANA, >

< start="389.055" dur="0.334"> AND ANAK, DISPENSARI DAN MARIJUANA, INGIN >

< start="389.389" dur="0.2"> TEMBANGKEUN DAN SENTIASA, TANGGAL >

< start="389.589" dur="0.066"> WANGSULAN DAN SAHA DIA, INGIN >

< start="389.655" dur="0.101"> TEMBANGKEUN DAN SORI ON, INGIN >

< start="389.756" dur="0.133"> TEMBANGKEUN DAN SENTIASA, INGKAH ADA SENI >

< start="389.889" dur="0.067"> TEMBANGKEUN DAN SENTIASA, INGKAH ADA SENARAKAN >

< start="389.956" dur="0.267"> DISPENSARI JEUNG SATU ON, AYA SENYANA SUKU >

< start="390.223" dur="0.066"> TEMBANGKEUN DAN SENTIASA, ING DASAR TENAGA SATU >

< start="390.289" dur="0.334"> TEMBANGKEUN DAN SAHA ON, AYA SENI ANYA SORANGAN >

< start="390.623" dur="0.3"> AYAWA SENI SESUARI >

< start="390.923" dur="0.1"> AYAWA SENI SUKU BISNES >

< start="391.023" dur="0.134"> AYAWA SENI SUKU BISNES NA >

< start="391.157" dur="0.1"> AYAWA SENI SUKU BISNES NA INGNA >

< start="391.257" dur="0.234"> AYAWA SENI SUKU BISNES NA INGKEUN >

< start="391.491" dur="0.2"> Usaha éta bakal tetep >

< start="391.691" dur="0.1"> Usaha anu bakal dibuka. >

< start="391.791" dur="0.233"> BUKA. >

< start="392.024" dur="0.101"> BUKA. UNLESS >

< start="392.125" dur="0.066"> BUKA. UNLES YOU >

< start="392.191" dur="0.067"> BUKA. UNLES YOU AYA >

< start="392.258" dur="0.167"> BUKA. UNLES YOU ANU >

< start="392.425" dur="0.233"> BUKA. UNLESS AND ESSENTIAL >

< start="392.658" dur="0.234"> UNLESS AND ESSENTIAL >

< start="392.892" dur="0.133"> UNLES YOU AYA KAWAL ESSENTIAL >

< start="393.025" dur="0.067"> UNTUK KIEU ANTARI KAWASA ESSENTIAL THESE >

< start="393.092" dur="0.134"> UNTUK KIEU ANAK ANJEJANG ESSENTIAL THESE >

< start="393.226" dur="0.233"> UNTUK SIEUN ATAWA NU KAWASA ESSENTIAL SUKU >

< start="393.459" dur="0.1"> UNLES AND KAWASA ESSENTIAL EKOLEKTEN INI DIAJAT NYATA >

< start="393.559" dur="0.201"> KAWASAN SAWA ING NYATA >

< start="393.76" dur="0.133"> Pakasua Ieu bener dina ngan >

< start="393.893" dur="0.2"> Siprésna pisan-leres waé perkawis >

< start="394.093" dur="0.067"> BASA GURU HENTEU NYANGGIH KANGGURAN HENTEU AYA >

< start="394.16" dur="0.3"> KAWASUHAN NYAWA INGKEUN NYAWA INGGARA HENTEU ATAWA >

< start="394.46" dur="0.301"> Pakaryan Ieu leres pisan ayeuna anjeun ngahasilkeun >

< start="394.761" dur="0.1"> Pakaryan Ieu leres pisan ayeuna, Anjeun bakal >

< start="394.861" dur="0.233"> HENTEU AYA SANG DIANGGU BISA >

< start="395.094" dur="0.067"> HENTEU AYEUNA KANGGO NU MUNGKIN Sateuacana >

< start="395.161" dur="0.267"> HENTEU AYEUNA KANGGO NU MUNGKIN Sateuacana >

< start="395.428" dur="0.067"> HENTEU AYEUNA KANGGO NU MUNGKU MÉTUNGKEUN SUKAN >

< start="395.495" dur="0.233"> HENTEU HENTEU AYA DIA DAPATKEUNYA NUNGGULKEUN DATANG >

< start="395.728" dur="0.067"> ONGING HANGGUNG HENTEU AYA NU NU MUNGKEUN AYA KANGGO NANGGAL KANGGURAN >

< start="395.795" dur="0.3"> ONGÉ HANGGURAN Sateuacana anjeun bakal ngawaskeun Door Pikeun >

< start="396.095" dur="0.2"> MELENGKEUN PELANGSAAN DENGAN AND >

< start="396.295" dur="0.134"> MELENGKEUN PELANGSAAN KURING AND KURANG >

< start="396.429" dur="0.233"> MELENGKEUN PELANGSAAN UNTUK JEUNG KURING DIRI >

< start="396.662" dur="0.067"> NAMUNKEUN NGEUNTIKAN PENTA UNTUK JEUNG KELUAR PISA NGGALU >

< start="396.729" dur="0.2"> NAMUNKEUN NGEUNTIKAN PENTA UNTUK JEUNG KURING DIRI KA PELAS >

< start="396.929" dur="0.067"> NAMUNKEUN PINTU KANGGURAN DAN KURANG DIRI KANGGO A >

< start="396.996" dur="0.334"> NAMUNKEUN KULITAN UNTUK JEUNG KURING DIRI KANGGO UNTUK BUKA >

< start="397.33" dur="0.2"> KURANG PELANGGU PELANGGU BASA >

< start="397.53" dur="0.067"> PELANGGU HENTEU PADANG UNTUK WALKE DI SINI >

< start="397.597" dur="0.2"> KURANG PELANGGU PELANGGO UNTUK WALKE DI SANGGUH >

< start="397.797" dur="0.167"> KURANG PELANGGU PUNJUK UNTUK WALKE DI SANGGUH >

< start="397.964" dur="0.233"> KURANG PELANGGU PUNJUK UNTUK WALKE DI SANGGANG MANGSA. >

< start="398.197" dur="0.201"> AYA DAPAT KUMAHA. >

< start="398.398" dur="0.1"> AYA DAPAT KUMAHA. KAYU >

< start="398.498" dur="0.166"> AYA DAPAT KUMAHA. KONTOH LAIN >

< start="398.664" dur="0.134"> AYA DAPAT KUMAHA. Seueur SIKTU LAIN >

< start="398.798" dur="0.734"> AYA DAPAT KUMAHA. MANAWA LAIN SEKTOR INCLUDE >

< start="399.532" dur="0.3"> MANAWA LAIN SEKTOR INCLUDE >

< start="399.832" dur="11.245"> MANAWA LAIN SEKTOR KOMPLITUS UTILITIES, >

< start="411.077" dur="0.067"> MANAWA LAIN SEKTOR Ngabantosan UTILITIES, AGRICULTURAL >

< start="411.144" dur="0.367"> MANAWA LAIN SEKTOR NGLUKTIKKAN UTILITIES, AGRICULTURAL DAN >

< start="411.511" dur="0.367"> UTILITIES, AGRIKULUR DAN >

< start="411.878" dur="0.066"> UTILITIES, KOMUNITAS AND KOMUNIKASI >

< start="411.944" dur="0.1"> UTILITIES, AGRICULTURAL AND KOMUNIKASI AYA >

< start="412.044" dur="0.167"> UTILITIES, AGRICULTURAL AND KOMUNIKASI AYA DINI >

< start="412.211" dur="0.267"> KOMUNIKASI AYA DINI >

< start="412.478" dur="0.034"> KOMUNIKASI SIEUN DITUTUP >

< start="412.512" dur="0.1"> KOMUNIKASI SIEUN DITUTUPKEUN DI JAWA >

< start="412.612" dur="0.1"> KOMUNIKASI AYA KASIN DI KONTAK >

< start="412.712" dur="0.3"> KOMUNIKASI SIEUN DITUTUP DI SENI >

< start="413.012" dur="0.1"> KOMUNIKASI SIEUN DITUTUP ING SENJANA >

< start="413.112" dur="0.301"> DITUTUPKEUN DI KABUPATAN OF >

< start="413.413" dur="0.2"> DITUTUPKEUN DI SENI ESSENTIAL >

< start="413.613" dur="0.1"> DITUTUPKEUN DI KABUPATEN USAHA ESSENTIAL. >

< start="413.713" dur="0.233"> Usaha ESSENTIAL. >

< start="413.946" dur="0.067"> Usaha ESSENTIAL. Jalma >

< start="414.013" dur="0.1"> Usaha ESSENTIAL. Jalma anu mana >

< start="414.113" dur="0.067"> Usaha ESSENTIAL. RAKYAT SAHA Gawé >

< start="414.18" dur="0.4"> Usaha ESSENTIAL. SORU DENGAN SUKU BABAR DI >

< start="414.58" dur="0.1"> Usaha ESSENTIAL. SUMBANG SAHA GOLEK DI KESIHATAN. >

< start="414.68" dur="0.267"> SUMBANG SAHA GOLEK DI KESIHATAN. >

< start="414.947" dur="0.201"> SUMBANG SANGKOLA DI PUTRA, KESELURAN >

< start="415.148" dur="0.066"> SUMBANG SANGKOLA DI PUTRA HEALTHCARE, SERVISES EMERGENCY, >

< start="415.214" dur="0.067"> SUMBANG SANGKOLA DI PUTRA, KOMPUTER EMAS, DINA >

< start="415.281" dur="0.234"> SUMBANG SANGKOLA DI PUTRA, KOMPUTER EMAS, Dahareun sareng >

< start="415.515" dur="0.367"> SERVISES EMERGENCY, Dahareun sareng >

< start="415.882" dur="0.133"> SERVISES EMERGENCY, Dahareun sareng Perdagangan, >

< start="416.015" dur="0.134"> SERVISES EMERGENCY, Dahareun sareng Perdagangan, Walungan, >

< start="416.149" dur="0.1"> SERVISES EMERGENCY, Dahareun sareng Perdagangan, Walungan, Tata >

< start="416.249" dur="0.2"> TRANSPORTATION, WATER, ENERGY >

< start="416.449" dur="0.133"> TRANSPORTATION, WATER, ENERGY AND >

< start="416.582" dur="0.201"> TRANSPORTATION, WATER, ENERGY AND KRITICAL >

< start="416.783" dur="0.1"> TRANSPORTATION, WATER, ENERGY AND KRITICAL GOVERNMENT >

< start="416.883" dur="0.267"> AND KADAMATAN KRITIKAL >

< start="417.15" dur="0.066"> AND GALING KERJA GURNG KRITIS >

< start="417.216" dur="0.1"> AND GALING PEKERJA KRITIKAL KANGGO >

< start="417.316" dur="0.101"> AND GALITAN PEKERJA KRITIKAL KANGGO JUGA >

< start="417.417" dur="0.066"> AND GALAK PEKERJA KRITIKAL KANGGO NU MASIH >

< start="417.483" dur="0.067"> AND GALITAN PEKERJA KRITIKAL KANGGO NANGGANG MUNGGUNG >

< start="417.55" dur="0.334"> AND GALAK PEKERJA KRITIKAL KANGGO NU DULANG KUMAHA >

< start="417.884" dur="0.166"> PELAKON AKU KUMAHA DIAJATKEUN >

< start="418.05" dur="0.134"> KAWASAN AKAN HENTEU AYEUN NGAPUNGKEUN AND >

< start="418.184" dur="0.1"> KAWASA YANG ANTARI SENTIASA ATAWA TAPI DENGAN. >

< start="418.284" dur="0.2"> AND TENTANG. >

< start="418.484" dur="0.234"> AND TENTANG. KAYU >

< start="418.718" dur="0.167"> AND TENTANG. KONEKTUKAN MANY >

< start="418.885" dur="0.1"> AND TENTANG. PROJEK HUBUNGAN HANYA >

< start="418.985" dur="0.2"> PROJEK HUBUNGAN HANYA >

< start="419.185" dur="0.067"> PROJEK KONTUK SUMBATNA >

< start="419.252" dur="0.1"> PROJEK KONTEKSI MANUS SAHA JAWA >

< start="419.352" dur="0.1"> PROJEK KONTEKSI MANUS SAHA DIA JADI >

< start="419.452" dur="0.067"> PROJEK KONTEKSI MANUS SAHA DIA JADI NU DIA >

< start="419.519" dur="0.333"> PROJEK KONTEKSI MANUS SAHA JAWA NANGSA KANGGANG >

< start="419.852" dur="0.301"> NU DIA HENTEU DATANG KANGGO >

< start="420.153" dur="0.066"> NU DIA HENTEU DENGAN NANGKANG OPERASI >

< start="420.219" dur="0.201"> NU DIA HENTEU DENGAN STOP OPERASI TO >

< start="420.42" dur="0.1"> NU DIA HENTEU DENGAN NANGKANG OPERASI KANGGO KOMPUTER >

< start="420.52" dur="0.2"> NU DIA HENTEU DENGAN NANGKANG OPERASI UNTUK KOMPUTER DENGAN >

< start="420.72" dur="0.167"> Operasi Pikeun Disampurnakeun >

< start="420.887" dur="0.2"> Operasi Pikeun dicampurkeun ku >

< start="421.087" dur="0.133"> Operasi Pikeun Disampurnakeun sareng pamaréntah >

< start="421.22" dur="0.134"> Operasi Pikeun dicampurkeun ku orktor kaimrasi. >

< start="421.354" dur="0.2"> ORDER GOVERNOR. >

< start="421.554" dur="0.067"> ORDER GOVERNOR. JUST >

< start="421.621" dur="0.1"> ORDER GOVERNOR. JUST TO >

< start="421.721" dur="0.1"> ORDER GOVERNOR. JUST MANGSA >

< start="421.821" dur="0.334"> ORDER GOVERNOR. JUST MANGSA KASIH >

< start="422.155" dur="0.1"> ORDER GOVERNOR. JUST UNTUK KASAHA AND AN >

< start="422.255" dur="0.367"> ORDER GOVERNOR. JUST MANGSA KADAN KANG IDEA, >

< start="422.622" dur="0.634"> ORDER GOVERNOR. JUST MANGSA KANGGURAN AN IDEA, IN >

< start="423.256" dur="0.267"> JUST MANGSA KANGGURAN AN IDEA, IN >

< start="423.523" dur="5.005"> Kakara mere Anjeun ide, di puseur kota, >

< start="428.528" dur="0.1"> HAYU UNTUK KUMAHA AND IDEA, DI BETUL, SEATTLE, >

< start="428.628" dur="0.267"> JUST MANGSA KADAN KANG IDEA, DI BETUL, SEATTLE, TI >

< start="428.895" dur="0.4"> JUST MANGSA KANGGURAN IDEA, DI BETUL, SEATTLE, AYA >

< start="429.295" dur="0.167"> BUNGKUL, SEATTLE, Aya >

< start="429.462" dur="0.133"> BUNGKUNG, SEATTLE, AYA ATAWA >

< start="429.595" dur="0.067"> BUNGKUL, SEATTLE, ING AYA PUTRA >

< start="429.662" dur="0.2"> BUNGKUL, SEATTLE, ING DI PUTRA 60 >

< start="429.862" dur="0.301"> LUNGKULAN, SEATTLE, ING AYA PUTRA LEPAS 60 KABEH >

< start="430.163" dur="0.333"> AT LEAST 60 KABEH >

< start="430.496" dur="0.167"> ATAS LEPAS 60 Konfigurasi >

< start="430.663" dur="0.067"> ATAS LEPAS 60 PROJEK Konstruktif >

< start="430.73" dur="0.067"> ATAS LEPAS 60 PROJEK KONTEK PANGKALAN BEDA >

< start="430.797" dur="0.1"> ATAS LEPAS 60 PROJEK KONTEK PANGKAL BEDA >

< start="430.897" dur="0.233"> Proyék Konstruksional IN >

< start="431.13" dur="0.1"> Proyék Konstruksional dina ORDER >

< start="431.23" dur="0.1"> Proyék Konstruksional ING INGKEUN AKAN >

< start="431.33" dur="0.067"> Proyék Konstruksional dina ORDER KAWIN SAHA >

< start="431.397" dur="0.234"> Proyék Konstruksional DI ORDER KUMAHA NGAJUT >

< start="431.631" dur="0.1"> Proyék Konstruksional DI ORDER KUMAHA NGADALANA AN >

< start="431.731" dur="0.3"> ORDER AKAN HENTEU NGUMAWA >

< start="432.031" dur="0.1"> ORDER AYA KANGGO MANGSA ANAK >

< start="432.131" dur="0.234"> ORDER AYA KANGGO MANGSA ANAK UNTUK >

< start="432.365" dur="0.133"> ORDER AKAN HENTEU NGUMANA ANTARI KONTUK >

< start="432.498" dur="0.1"> ORDER AKAN HENTEU NGAHLIMA PERCAKUAN UNTUK Konstruk >

< start="432.598" dur="0.301"> PERHATIAN UNTUK KONEKTOR OF >

< start="432.899" dur="0.2"> EXEMPTION UNTUK KONEKTOR ESSENTIAL >

< start="433.099" dur="0.1"> PERHATIAN UNTUK KONEKTIF FAKILIS ESSENTIAL. >

< start="433.199" dur="0.167"> FASILITI ESSENTIAL. >

< start="433.366" dur="0.067"> FASILITI ESSENTIAL. IF >

< start="433.433" dur="0.1"> FASILITI ESSENTIAL. IF YOU >

< start="433.533" dur="0.1"> FASILITI ESSENTIAL. UPAMI ANJEUN HOYONG >

< start="433.633" dur="0.367"> FASILITI ESSENTIAL. KUNG INGIN Anjeun HENTEU >

< start="434" dur="0.2"> FASILITI ESSENTIAL. KUNG INGIN INGIN HENTEGA PELARASAN >

< start="434.2" dur="0.167"> KUNG INGIN INGIN HENTEGA PELARASAN >

< start="434.367" dur="0.067"> KUNG INGIN INGIN HENTEUN PELARASAN >

< start="434.434" dur="0.1"> KUNG INGIN INGIN HENTEUN PISAN >

< start="434.534" dur="0.2"> KUNG INGIN INGIN HENTEUN PELARASAN UNTUK NYAWA >

< start="434.734" dur="0.067"> KUNG INGIN INGIN HENTEUN PISAN PANGGUNGAN >

< start="434.801" dur="0.233"> KUNG INGIN INGIN HENTEUN PELARASAN ATAWA ING AKU KANGGO, KAMI >

< start="435.034" dur="0.3"> KUNG INGIN INGIN HENTEUN PELARASAN ATAWA INGGU MANGGUNG, NANGGANG >

< start="435.334" dur="0.101"> KUNG INGIN INGIN HENTEUN PELAKONAN ATAWA INGKEUN YANG HENTEU, KITA AYA >

< start="435.435" dur="0.2"> ON APAK YANG HENTEU, DENGAN KAMI >

< start="435.635" dur="0.133"> ON SAHA NYUKU, NU KITA KANGGURAN >

< start="435.768" dur="0.1"> ON APAKAH NAJI, NINI KANGGURAN SEJARAH GAMPANG >

< start="435.868" dur="0.067"> ON SAHA NYANGKU, NINI NGANGGO KANGGURAN GAMPANG >

< start="435.935" dur="0.367"> ON APAKAH NAJI, NINI KANGGO NINGGU KANGGURAN DI KAMI >

< start="436.302" dur="0.234"> ON ANU ITU GANJANG, KANGGO BASA KANGGURAN GAMPANG ON WEBSITE >

< start="436.536" dur="0.1"> ON ANU ITU, AKU KANGGO KANGGURU GAMPANG ON WEBSITE ATA >

< start="436.636" dur="0.333"> KANGGURAN GAMPANG ON WEBSITE AT >

< start="436.969" dur="0.1"> KANGGURU GAMPANG ON WEBSITE ATUR DI KANGGO5.COM. >

< start="437.069" dur="0.167"> KING5.COM. >

< start="437.236" dur="0.067"> KING5.COM. IF >

< start="437.303" dur="0.2"> KING5.COM. IF YOU >

< start="437.503" dur="0.067"> KING5.COM. IF YOU WULATU >

< start="437.57" dur="0.2"> KING5.COM. IF KAKIT SIEUN >

< start="437.77" dur="0.1"> KING5.COM. KUNG AKU TEU NYAWA >

< start="437.87" dur="0.267"> KING5.COM. KUNG AKU TEU NYAWA SENJANA >

< start="438.137" dur="0.1"> KING5.COM. KUNG AKU TEU NYAWA DI SENJANA >

< start="438.237" dur="0.201"> KUNG AKU TEU NYAWA DI SENJANA >

< start="438.438" dur="0.2"> KUNG AKU NU MUNGSAU SENJANA NU >

< start="438.638" dur="0.233"> KUNG AKU TEU NYAWA SENJANA TUJUR >

< start="438.871" dur="0.1"> KUNG AKU NU MUNGSAU SENJANA BISNES ESSENTIAL >

< start="438.971" dur="0.801"> KUNG AKU NU MUNGSAU SENJANA BISNES ESSENTIAL EGAIN >

< start="439.772" dur="0.267"> THE PERNIAGAAN ESSENTIAL AGUNG >

< start="440.039" dur="0.968"> THE PERNIAGAAN ESSENTIAL KOMUNITAS >

< start="441.007" dur="0.267"> THE ESSENTIAL NEGARA PELANGSA NU KIEBAN >

< start="441.274" dur="0.333"> THE ESSENTIAL NEGERI MANGSA DENGAN KOMPUTNA >

< start="441.607" dur="0.067"> THE ESSENTIAL NEGARA PELANGGU DENGAN KOMUNITAS YANG DENGAN DENGAN >

< start="441.674" dur="0.3"> THE ESSENTIAL NEGERI LAMPIRAN DENGAN PARA NANGGAL DENGAN PARA >

< start="441.974" dur="0.367"> NEGERI ESSENTIAL EGAIN KANGGO YANG DENGAN PARA NANGGUNG WONG TOO >

< start="442.341" dur="0.201"> KOMPASAN YANG DENGAN PARA NU KOMPUTA >

< start="442.542" dur="0.033"> Ku sabab éta jalan ku cara teuing gancang >

< start="442.575" dur="0.1"> KOMPUTA YANG DENGAN PARA NU KOMPUTA PARA PADANG >

< start="442.675" dur="0.2"> KOMPUTA YANG DENGAN PARA NU KOMPUTA PARA PADANG >

< start="442.875" dur="0.034"> KOMPUTA YANG DENGAN PARA NULIS WAY TOO CEPAT DI KULITAN >

< start="442.909" dur="0.233"> KOMPUTA YANG DENGAN PARA NU KOMPUTA PARA ING PUTRA ATAWA ATAWA >

< start="443.142" dur="0.367"> KOMPUTA YANG DENGAN PARA NU KOMPUTA PARA ING PUTRA ATAWA DIRI >

< start="443.509" dur="0.1"> KOMPUTAN YANG DENGAN PARA NU KOMPUTA PARA NANGGUH DI LAYAR ATAWA INGIN INGIN >

< start="443.609" dur="0.167"> CEPAT DI KULIT ATAWA INGIN Anjeun >

< start="443.776" dur="0.1"> SAPUT NU DI LAYAR ATAWA KANGGO KANGGURU >

< start="443.876" dur="0.167"> CEPAT DI BUKTAN ATAWA KANGGO MEMBACA >

< start="444.043" dur="0.134"> CEPAT DI KULITNA ATAWA KANGGO NU MEMBASA IN >

< start="444.177" dur="0.233"> CEPAT DI KAMPIRA ATAWA KANGGO NU MEMBASA ING DATA >

< start="444.41" dur="0.334"> CEPAT DI BUKTAN ATAWA KANGGO NU MEMBASA ING DATA, TEXT >

< start="444.744" dur="0.1"> CEPAT DI KULIT ATAWA KANGGO NU MEMBASA ING DETAP, TEXT >

< start="444.844" dur="0.2"> UNTUK BASA ING KASAHA, TEXT >

< start="445.044" dur="0.1"> UNTUK BASA ING KASAHA, TEXT WORD >

< start="445.144" dur="0.134"> UNTUK BASA DENGAN, TEXT WORD LIST >

< start="445.278" dur="0.066"> UNTUK BASA DENGAN, TEXT WORD LIST TO >

< start="445.344" dur="0.401"> UNTUK BASA DENGAN, TEXT WORD LIST TO THE >

< start="445.745" dur="0.067"> UNTUK BASA ING KOMUNITAS, TEXT WORD LIST TO NUMBER >

< start="445.812" dur="0.266"> UNTUK BASA ING KARET, TEXT WORD LIST TO NUMBER ON >

< start="446.078" dur="0.201"> SENI KANGGO KEPUTIHAN ON >

< start="446.279" dur="0.167"> SENANG KATA KEPUTIHAN HENTEU ATAWA >

< start="446.446" dur="0.6"> SENI KATA KEPUTIHAN DALAM KITA ANTARA. >

< start="447.046" dur="0.334"> TINGKAT SUKU. >

< start="447.38" dur="1.601"> TINGKAT SUKU. 206-448-4545 >

< start="448.981" dur="0.468"> TINGKAT SUKU. 206-448-4545. >

< start="449.449" dur="0.066"> TINGKAT SUKU. 206-448-4545. KANGGO >

< start="449.515" dur="0.234"> TINGKAT SUKU. 206-448-4545. Kéngingkeun >

< start="449.749" dur="0.1"> TINGKAT SUKU. 206-448-4545. Kénging, kuring >

< start="449.849" dur="0.167"> 206-448-4545. Kénging, kuring >

< start="450.016" dur="0.133"> 206-448-4545. KUNINGAN, AKU >

< start="450.149" dur="0.334"> 206-448-4545. KUNINGAN, AKU KIERRA >

< start="450.483" dur="0.1"> 206-448-4545. KUNINGAN, AKU KIERRA ELFALAN. >

< start="450.583" dur="0.2"> AM KIERRA ELFALAN. >

< start="450.783" dur="0.034"> AM KIERRA ELFALAN. KÉSANG >

< start="450.817" dur="0.3"> AM KIERRA ELFALAN. KOTA 5 >

< start="451.117" dur="0.1"> AM KIERRA ELFALAN. KOTA 5 GARONGAN. >

< start="451.217" dur="0.2"> KOTA 5 GARONGAN. >

< start="451.417" dur="0.1"> KOTA 5 GARONGAN. >>> >

< start="451.517" dur="0.034"> KOTA 5 GARONGAN. >>> AYEUNA >

< start="451.551" dur="0.2"> KOTA 5 GARONGAN. >>> AYEUNA A >

< start="451.751" dur="0.333"> KOTA 5 GARONGAN. >>> AYEUNA KUDU >

< start="452.084" dur="0.101"> KOTA 5 GARONGAN. >>> AYEUNA KUDU LOT >

< start="452.185" dur="0.3"> KOTA 5 GARONGAN. >>> AYEUNA AYA KUDU LAH KABEH >

< start="452.485" dur="0.267"> >>> AYEUNA AYA KUDU LAH KABEH >

< start="452.752" dur="0.133"> >>> AYEUNA AYA KUDU LAH ING AWAL >

< start="452.885" dur="5.573"> >>> AYEUNA AYA KUDU LAH ING NYAWA >

< start="458.458" dur="0.333"> >>> AYEUNA loba jelema wondering bakal kumaha >

< start="458.791" dur="0.334"> >>> AYEUNA AYA KUDU LAH ING AWAL KUMAHA >

< start="459.125" dur="0.334"> WONDERING KUMAHA AKAN >

< start="459.459" dur="0.1"> WONDERING KANGGO NANG GELENGAN >

< start="459.559" dur="0.066"> Wondering bakal kumaha pamarentah urutan >

< start="459.625" dur="0.1"> Ngiringan KANGGO NU DENGAN ORDER KERAJAAN >

< start="459.725" dur="0.101"> Ngiringan KANGGO NU DENGAN ORDER KERAJAAN ING >

< start="459.826" dur="0.233"> ORDER KERAJAAN DI PUTRA >

< start="460.059" dur="0.1"> ORDER GOVERNMENT'S IN INCEP. >

< start="460.159" dur="0.234"> BENTUK. >

< start="460.393" dur="0.067"> BENTUK. KAYU >

< start="460.46" dur="0.066"> BENTUK. KUMAHA IT >

< start="460.526" dur="0.2"> BENTUK. TI NU DIA >

< start="460.726" dur="0.101"> BENTUK. TI NU NYAKTU BISA NUI >

< start="460.827" dur="0.4"> BENTUK. TI SAHA NU NU TELPONNA >

< start="461.227" dur="0.2"> TI SAHA NU NU TELPONNA >

< start="461.427" dur="0.134"> TI NU SUKURNA ITU AYE TANGGO >

< start="461.561" dur="0.066"> SAHA NU KITÉ NUI NEGARA SUKU DUKU >

< start="461.627" dur="0.1"> SAHA NU NGADISKEH NEGARA BISA NU TANGGO KANGGO >

< start="461.727" dur="0.134"> SAHA NU NYANGGO TANGGO SUKU NYANGGO >

< start="461.861" dur="0.1"> SAHA NU NYANGGO TANGGO BISA NU NYANGGO KANGGURAN >

< start="461.961" dur="0.2"> KAYU KANGGO NU MUNGKIN >

< start="462.161" dur="0.1"> KAYU KAYU NANCANG NUNGGUH BALAY. >

< start="462.261" dur="0.167"> NGIRI. >

< start="462.428" dur="0.134"> NGIRI. KUMISI >

< start="462.562" dur="0.133"> NGIRI. AMY MARINA >

< start="462.695" dur="0.3"> NGIRI. AMY MARINA IS >

< start="462.995" dur="0.167"> NGIRI. AMY MARINA ING >

< start="463.162" dur="0.2"> NGIRI. AMY MARINA AYA DI KAWANAN >

< start="463.362" dur="0.101"> NGIRI. AMY MARINA ING DI ACARA DENGAN >

< start="463.463" dur="0.2"> AMY MARINA ING DI ACARA DENGAN >

< start="463.663" dur="0.1"> AMY MARINA ING DENGAN ACIDENCE DENGAN >

< start="463.763" dur="0.167"> AMY MARINA ING DIDANGKARKEUN DENGAN SUKANG >

< start="463.93" dur="0.066"> AMY MARINA ING DIDANGKARKEUN DENGAN SIDANG KANA >

< start="463.996" dur="0.401"> AMY MARINA ING DIDANGKARKEUN DENGAN SIDANG KANA >

< start="464.397" dur="0.333"> AMY MARINA ING DIDANGKARKEUN DENGAN SUKANG KANGGO. >

< start="464.73" dur="0.167"> AYA SUKUJUJANG KANGGO. >

< start="464.897" dur="0.134"> AYA SUKUJUJANG KANGGO. >> >

< start="465.031" dur="0.167"> AYA SUKUJUJANG KANGGO. >> DASAS >

< start="465.198" dur="0.1"> AYA SUKUJUJANG KANGGO. >> DASAR TANPA >

< start="465.298" dur="0.333"> AYA SUKUJUJANG KANGGO. >> POLISI SEMUA >

< start="465.631" dur="0.1"> AYA SUKUJUJANG KANGGO. >> DASAR TANPA NYAWA >

< start="465.731" dur="0.301"> AYA SUKUJUJANG KANGGO. >> DASAR TANPA NEGARA NEGARA >

< start="466.032" dur="0.167"> >> DASAR TANPA NEGARA NEGARA >

< start="466.199" dur="0.133"> >> DASAR TANPA NEGARA NEGARA >

< start="466.332" dur="0.067"> >> DASAR TANPA NEGERI NEGARA NU TRYING >

< start="466.399" dur="0.3"> >> DASAR TANPA NEGERI NEGARA NU TRATU KANGGO >

< start="466.699" dur="0.033"> >> POLISI SEMUA ATAWA NEGARA NEGARA KANGGO NU MANGSA EMPHASIZE >

< start="466.732" dur="0.201"> >> POLISI SEMUA ATAWA NEGARA NEGARA KANGGO NU MENGALAHKE >

< start="466.933" dur="0.367"> >> POLISI SEMUA ATAWA NEGARA NEGARA KANGGO NANGGALKEUNNA >

< start="467.3" dur="0.167"> ING TRYING TO EMPHASIZE A ROLE >

< start="467.467" dur="0.1"> ING TRYING TO EMPHASIZE A ROLE IN >

< start="467.567" dur="0.1"> AYA TRYING TO EMPHASIZE A ROLE IN THIS >

< start="467.667" dur="0.2"> Aya anu ngusahakeun EMPHASIZE ING ATAS INI >

< start="467.867" dur="0.1"> Aya anu ngusahakeun EMPHASIZE ING PERNA DI INTOS INI >

< start="467.967" dur="0.3"> IN ING INVOLVES INI >

< start="468.267" dur="0.1"> IN ING ING TABI KENALUAN. >

< start="468.367" dur="0.167"> Atikan. >

< start="468.534" dur="0.067"> Atikan. CATETAN >

< start="468.601" dur="0.367"> Atikan. TANPA JENI >

< start="468.968" dur="6.306"> Atikan. HENTEU TAK JAWA >

< start="475.274" dur="0.701"> Atikan. TANPA Leres SAKTU MASUKNA. >

< start="475.975" dur="0.2"> TANPA Leres SAKTU MASUKNA. >

< start="476.175" dur="0.067"> TANPA Leres SAKTU MASUKNA. TEMA >

< start="476.242" dur="0.133"> TANPA Leres SAKTU MASUKNA. ARANJEUNNA NGAGADUHAN >

< start="476.375" dur="0.234"> TANPA Leres SAKTU MASUKNA. TEMA MULAT PULUS >

< start="476.609" dur="0.067"> TANPA Leres SAKTU MASUKNA. TEMA MULUH PULANG TO >

< start="476.676" dur="0.3"> TANPA Leres SAKTU MASUKNA. Aranjeunna boga kakuatan pikeun ngalakukeunana >

< start="476.976" dur="0.1"> TANPA Leres SAKTU MASUKNA. TEMA Aranjeunna boga pikiran pikeun ngalakukeunana >

< start="477.076" dur="0.234"> TEMA Aranjeunna boga pikiran pikeun ngalakukeunana >

< start="477.31" dur="0.133"> Aranjeunna boga kakuatan pikeun ngalakukeun éta >

< start="477.443" dur="0.167"> TEMA Aranjeunna boga pikiran pikeun ngalakukeunana >

< start="477.61" dur="0.067"> TEMA Aranjeunna boga pikiran pikeun ngalakukeun éta moal >

< start="477.677" dur="0.2"> Aranjeunna boga kakuatan pikeun ngalakukeun éta moal ngangkut kaluaranana >

< start="477.877" dur="0.367"> Aranjeunna boga kakuatan pikeun ngalakukeun éta teu ngangkut maju >

< start="478.244" dur="0.267"> AYA TELPATKEUN NGUKALKEUN PELIK >

< start="478.511" dur="0.067"> AYA TU INGKEUN NGAPALKEUN NGUKTUR KURING >

< start="478.578" dur="0.133"> AYA TANGGALKEUN NGUKALKEUN PADA NU TARI >

< start="478.711" dur="0.1"> AYA NU INGKEUN NGLUKKEUN PADA NU MELENGKEUN RAKYAT >

< start="478.811" dur="0.067"> AYA NU INGKEUN NGLUKKEUN PADA NU MELENGKEUN DI SUKAN >

< start="478.878" dur="0.233"> AYA NU INGKEUN NGLUKKEUN PUKA SUMBANG UNTUK BUKU ANAKNA >

< start="479.111" dur="0.368"> AYA NU INGKEUN NGLUKKEUN PUKA SUMBANG UNTUK MELENGKEUN ANAK SENTANG >

< start="479.479" dur="0.233"> NYUTAU SAKNA NYAWA SINO >

< start="479.712" dur="0.067"> NYUTAU SAKNA NYAWA Sateuacana henteu resep >

< start="479.779" dur="0.1"> NINGGALKEUN SAKNA NYAWA ATAWA TEU NYANGGO >

< start="479.879" dur="0.067"> NINGGALKEUN SAKNA NYAWA ATAWA TEU NYANGGANG BABAR >

< start="479.946" dur="0.367"> NINGGALKEUN SAKNA NYAWA ATAWA ANTARA NANGGANG BATANG AT >

< start="480.313" dur="0.1"> NINGGALKEUN SAKNA NYAWA ATAWA ANTARA NU TANGGANG MUNGGU DI RUMAH >

< start="480.413" dur="0.233"> MANGSA KAYU DI BAWA >

< start="480.646" dur="0.1"> MANGSA KUNCI DI RUMAH ORDER. >

< start="480.746" dur="0.201"> ORDER. >

< start="480.947" dur="0.066"> ORDER. IEUH >

< start="481.013" dur="0.167"> ORDER. DI DIHIN >

< start="481.18" dur="0.1"> ORDER. DITU DI EDMONDS, >

< start="481.28" dur="0.134"> ORDER. DITU DI EDMONDS, INI >

< start="481.414" dur="0.067"> ORDER. DITU DI EDMONDS, TI ADA >

< start="481.481" dur="0.333"> ORDER. DITU DI EDMONDS, INI DIAI SATU >

< start="481.814" dur="0.167"> DITU DI EDMONDS, INI DIAI SATU >

< start="481.981" dur="0.1"> DITU DI EDMONDS, TI INI SATU >

< start="482.081" dur="0.234"> DITU DI EDMONDS, INGINAKI SATUJAWA >

< start="482.315" dur="0.1"> DITU DI EDMONDS, INI DIA ISTU TARI >

< start="482.415" dur="0.333"> DITU DI EDMONDS, INI DIA ISTU NU KITU DANA >

< start="482.748" dur="0.067"> DITU DI EDMONDS, INI DIA ISTU NU KITAN DI SATU >

< start="482.815" dur="0.2"> DITU DI EDMONDS, INI DIA NU KITU TU SUKUJI ANYANA >

< start="483.015" dur="0.234"> ING NYA DIANA NINI DENGAN >

< start="483.249" dur="0.133"> ING DANA SATU SABAT MANA NGADUKAN >

< start="483.382" dur="0.134"> Sahiji wewengkon di mana maranéhna aya Jokowi pulisi >

< start="483.516" dur="0.1"> Sahiji wewengkon di mana maranéhna aya Jokowi pulisi A >

< start="483.616" dur="0.267"> ING DANA SATU SABAT MANA NGEBAB ATAS DESA TAPI >

< start="483.883" dur="0.1"> KONTAK DI KABEL ING SAKINNA MANGSA DESA NU DITAPTAR >

< start="483.983" dur="0.234"> DITADAPAN DESA LITTLE DENGAN HANYA >

< start="484.217" dur="0.066"> DITADAPKAN DESA LAKIT DENGAN KABIRI >

< start="484.283" dur="0.201"> Méré pulisi saeutik pangabisa deui >

< start="484.484" dur="0.1"> DITAWAPKAN DESA LAKIT DENGAN KABUPATEN SAJAT >

< start="484.584" dur="0.2"> DITAWAPKAN DESA LAKIT DENGAN HANYA KOMUNITAS UNTUK MANAK >

< start="484.784" dur="0.367"> DITAWANGKAN DESA RAKYU LITTIK DIGANGKULAN UNTUK KECAPAKAN SUKATNA >

< start="485.151" dur="0.2"> Kasedhiya Pikeun Tiket Sadérék >

< start="485.351" dur="0.067"> KENYOHANAN UNTUK TIKET sareng aranjeunna >

< start="485.418" dur="0.067"> Kasedhiya pikeun tikét jalma sareng aranjeunna tiasa >

< start="485.485" dur="0.133"> Kaseudeuh TO PAKE jalma sareng aranjeunna tiasa angkat >

< start="485.618" dur="0.334"> Kamampuh tikét jalma sarta maranéhanana bisa munggah ka >

< start="485.952" dur="0.066"> Kamampuh tikét urang jeung maranehna tiasa lebet nepi ka >

< start="486.018" dur="0.301"> Kasedhiya pikeun Tiket Sadérék sareng aranjeunna tiasa ngawangun $ 500 >

< start="486.319" dur="0.033"> Kasedhiya pikeun Tiket Sadérék sareng aranjeunna tiasa ngawangun $ 500 sareng >

< start="486.352" dur="0.334"> Kasedhiya Pikeun Tiket Sadérék sareng aranjeunna tiasa ngawangun $ 500 DENGAN A >

< start="486.686" dur="0.2"> TEMA MUNGSA NU MUNGGUH $ 500 DENGAN A >

< start="486.886" dur="0.067"> TEMA MUNGSA Nuju UPÉ $ 500 DENGAN PUTRA >

< start="486.953" dur="0.267"> TEMPAT MANU HENTEUN NGALA AS $ 500 DENGAN PUTRA DUA >

< start="487.22" dur="0.133"> TEMPAT aranjeunna KUNCI NU NGATUNG $ 500 DENGAN PUTRA NAPI TU >

< start="487.353" dur="0.167"> TEMA MUNGSA NU MUKA AS $ 500 DENGAN APA NGAPAK PALING TAPI >

< start="487.52" dur="0.067"> TEMPATNA HENTI NU NU MUNGKUNG $ 500 DENGAN PUTRA NAPI TAPI DENGAN HARAPI >

< start="487.587" dur="0.967"> TEMPATNA HENTEUN NGAPUN AS $ 500 DENGAN APA NGAPAKAN TAPI INI DENGAN HARAPAN ITU >

< start="488.554" dur="0.2"> DATUT TAPI DENGAN HENTEU HARAPAN ITU >

< start="488.754" dur="1.535"> DINUT NAPI TIANG KANGGO MUKA DIA >

< start="490.289" dur="0.467"> RUPA tapi bener mudahan teu >

< start="490.756" dur="0.301"> DATUT TAPI DENGAN HENTEU DENGAN HENTE ING DENGAN TUNGGU >

< start="491.057" dur="0.4"> DATUT TAPI DENGAN HENTEU HENTE ING DENGAN TIDAK DENGAN >

< start="491.457" dur="0.1"> DATUT TAPI DENGAN HENTEU DENGAN HENTE ING DENGAN TANGGUNG. >

< start="491.557" dur="0.2"> TIDAK TANPA NYAWA. >

< start="491.757" dur="0.234"> TIDAK TANPA NYAWA. KAYU >

< start="491.991" dur="0.1"> TIDAK TANPA NYAWA. RASA JABATAN >

< start="492.091" dur="0.067"> TIDAK TANPA NYAWA. AYA JABAYAN TANGGUH >

< start="492.158" dur="0.2"> TIDAK TANPA NYAWA. AYA JABAYAN TANGGUH >

< start="492.358" dur="0.234"> AYA JABAYAN TANGGUH >

< start="492.592" dur="0.066"> DESA JUMAAN TANGGUH NU MUNGSA >

< start="492.658" dur="0.267"> DESA JUMAAN TANGGUH NU MUNGSA >

< start="492.925" dur="0.1"> DESA JUMAAN TANGGUH NU MANGSA KUDA >

< start="493.025" dur="0.134"> DESA JUMAAN TANGGUH NUNGGUH MEDIA SOSIAL >

< start="493.159" dur="0.1"> DESA JUMAAN TANGGUH NU MUNGGUH TO SOSIAL MEDIA TO >

< start="493.259" dur="0.2"> UNTUK SOSIAL TO MEDIA TO >

< start="493.459" dur="0.134"> NGAMBUNGKEUN SOSIAL MEDIA MANGKEUN >

< start="493.593" dur="0.2"> NGAMBUNGKEUN PERMULA SOSIAL MENGHORKI TEMA >

< start="493.793" dur="0.267"> Nyandak TO Media Sosial babagi pesen maranéhna >

< start="494.06" dur="0.1"> BASA kanggo MEDIA SOSIAL UNTUK MENGKEBUTKE ING PESAKAN AND >

< start="494.16" dur="0.3"> NGAMBILKEUN MEDIA SOSIAL UNTUK MENGKEBUTKAN INGKULIRAN DAN TRY >

< start="494.46" dur="0.2"> KAHLAWANKAN TEJAS AND TRY >

< start="494.66" dur="0.1"> MENGKEBARKAN PULISAN AND TRY AND >

< start="494.76" dur="0.101"> MENGKEBARKAN PESAKAAN AND TRY AND DISPEL >

< start="494.861" dur="0.1"> Bagikeun pesen maranéhanana jeung cobaan AND DISPEL Sababaraha >

< start="494.961" dur="0.333"> KAHLAWANKAN TEJAS AND TRY DAN INGKEUNKAN SUKU >

< start="495.294" dur="0.1"> MENGKEBARKAN PESAKAAN AND TRY AND NANGGALKEUN DI SUKU >

< start="495.394" dur="0.301"> AND NANGGALKEUN KANGSAAN >

< start="495.695" dur="0.1"> AND NANGGALKEUN SANG KONSEP. >

< start="495.795" dur="0.2"> KONSEP. >

< start="495.995" dur="0.133"> KONSEP. THE >

< start="496.128" dur="0.301"> KONSEP. THE GRASA >

< start="496.429" dur="14.381"> KONSEP. THE GRAY HARBOR >

< start="510.81" dur="0.3"> KONSEP. THE GRAY HARBOR COUNTY >

< start="511.11" dur="0.267"> THE GRAY HARBOR COUNTY >

< start="511.377" dur="0.134"> THE GRAYS HARBOR COUNTY SHERIFF'S >

< start="511.511" dur="0.1"> THE GRAYS HARBOR COUNTY SHERIFF'S OFFICE >

< start="511.611" dur="0.233"> THE GRAYS HARBOR COUNTY SHERIFF'S OFFAI ASAI >

< start="511.844" dur="0.1"> ING GRATIS HARBOR COUNTY SHERIFF'S PEJOHAN RUMAH >

< start="511.944" dur="0.167"> KELAS SHERIFF RUMOR RUMOR >

< start="512.111" dur="0.134"> KELAS SHERIFF RUMOR RUMOR OF >

< start="512.245" dur="0.166"> KELAS SHERIFF RUJUKAN RUMAH MARTIAL >

< start="512.411" dur="0.034"> KAWASAN SHERIFF RUJUKAN BATAS MARTIAL >

< start="512.445" dur="0.333"> KAWASAN SHERIFF RUJUKAN RUMAH MARTIAL ATAWA ATAWA >

< start="512.778" dur="0.101"> KAWASAN SHERIFF RUJUK DUMADARKAN UNTUK PERTUKANAN ATAWA NEGARA >

< start="512.879" dur="0.3"> UNDANG-UNDANG LATIHAT ATAWA NEGARA >

< start="513.179" dur="0.067"> UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG ATAWA UNDANG-UNDANG ATAWA ATAWA ENAKORI >

< start="513.246" dur="0.1"> UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG ATAWA UNTUK ATAWA NEGARA ATAWA >

< start="513.346" dur="0.133"> UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG ATAWA NEGARA UNTUK ATAWA NEGARA PAKSA >

< start="513.479" dur="0.2"> LAWAS ING UNTUK ATAWA ATAWA ENAKORI KUKU ATAWA HENTEU LANGU >

< start="513.679" dur="0.367"> LAWAS ING UNTUK ATAWA ATAWA PENGUKUAN ATAWA TEU KASUKAN >

< start="514.046" dur="0.234"> NGUKTURAN ATAWA HENTEU HENTEU JANGAN >

< start="514.28" dur="0.1"> NGUKTUR ATAWA HENTEU HENTEU SUKURNA. >

< start="514.38" dur="0.2"> TRUE. >

< start="514.58" dur="0.134"> TRUE. TEMA >

< start="514.714" dur="0.066"> TRUE. TEMA aranjeunna >

< start="514.78" dur="0.067"> TRUE. TEMPATNA INGIN >

< start="514.847" dur="0.1"> TRUE. TEMPAT ING ING TANGGANG >

< start="514.947" dur="0.2"> TRUE. TEMA TU ING AKAN MEMBASA >

< start="515.147" dur="0.101"> TRUE. TEMA TU ING AKAN MEMBANGKEUN ATAWA >

< start="515.248" dur="0.233"> TEMA TU ING AKAN MEMBANGKEUN ATAWA >

< start="515.481" dur="0.067"> TEMA TU ING AKAN MEMBANGKEUN SUKAN >

< start="515.548" dur="0.233"> TEMA TU ING AKAN MEMBANGKEUN ATAWA ANTARA ANTARA ATAWA >

< start="515.781" dur="0.067"> TEMA TU ING AKAN MEMBANGKEUN ATAWA ANTARA GAMPANG ATAU >

< start="515.848" dur="0.2"> TEMA TU ING AKAN MEMBANGKEUN ATAWA ANTARA ANTARA ATAWA NAMPI ATAWA >

< start="516.048" dur="0.367"> TEMA TU ING AKAN MEMBANGKEUN ATAWA ANTARA ANTARA ATAWA NAMPI ATAWA >

< start="516.415" dur="0.101"> TEMA TU ING AKAN MEMBANGKEUN ATAWA ANTARA GAMPANG ATAWA NAMPANGKEUN ATAWA UNTUK JAIL. >

< start="516.516" dur="0.233"> ARRES ATAWA NAMBANG SATU Pikeun JAIL. >

< start="516.749" dur="0.234"> ARRES ATAWA NAMBANG SATU Pikeun JAIL. SENTIASA >

< start="516.983" dur="0.166"> ARRES ATAWA NAMBANG SATU Pikeun JAIL. TUJUAN SEPULU >

< start="517.149" dur="0.101"> ARRES ATAWA NAMBANG SATU Pikeun JAIL. SEPANJANG JABATAN NAMPISKEUN >

< start="517.25" dur="0.2"> SEPANJANG JABATAN NAMPISKEUN >

< start="517.45" dur="0.133"> SEPANJANG HENTEUN NGENALOSA KANA >

< start="517.583" dur="0.134"> Departemén sababaraha kaasup Pierce THE >

< start="517.717" dur="0.167"> TUTUP SEPEKSI MENGENAI KOMPUTER DI GAMBAR >

< start="517.884" dur="0.1"> JABATAN SEPATU INCLUDING THE PIERCE COUNTY SHERIFF'S >

< start="517.984" dur="0.3"> PANGGILAN PELEKA GOLONGAN >

< start="518.284" dur="0.133"> PANGGILAN GAMBAR PELABURAN SHERIFF'S >

< start="518.417" dur="0.067"> GAMBAR JATI TUNJUTAN SHERIFF DIDUKU >

< start="518.484" dur="0.1"> GAMBAR RAKYAT GOLONGAN KANGGO YANG DAPATKAN INI >

< start="518.584" dur="0.301"> DEPARTMENT BASA INGIN >

< start="518.885" dur="0.1"> DEPARTMENT DIDANGKEUN INFORMASI INI >

< start="518.985" dur="0.166"> DEPARTMENT DIDANGKEUN INFORMASI INI SARI >

< start="519.151" dur="0.101"> DEPARTMENT MEMBANGKAN INFORMASI INI DARI >

< start="519.252" dur="0.3"> MAKLUMAT DARI >

< start="519.552" dur="0.2"> MAKLUMAT DARI KAMPUNG >

< start="519.752" dur="0.067"> MAKLUMAT DARI ASSOCIASI WASHINGTON >

< start="519.819" dur="0.1"> Informasi ti Washington Himpunan >

< start="519.919" dur="0.3"> Tanggapan WASHINGTON OF >

< start="520.219" dur="0.1"> ASSOCIATION WASHINGTON SHERIFFS >

< start="520.319" dur="0.1"> ASSOCIATION WASHINGTON SHERIFFS AND >

< start="520.419" dur="0.167"> Washington Paguyuban SHERIFFS AND pulisi >

< start="520.586" dur="0.2"> ASSOCIATION WASHINGTON OF SHERIFFS AND POLISI CHIEFS. >

< start="520.786" dur="0.234"> SHERIFFS AND POLICE CHIEFS. >

< start="521.02" dur="0.033"> SHERIFFS AND POLICE CHIEFS. HITTING >

< start="521.053" dur="0.1"> SHERIFFS AND POLICE CHIEFS. HITTING A >

< start="521.153" dur="0.134"> SHERIFFS AND POLICE CHIEFS. HITTING A LOT >

< start="521.287" dur="0.067"> SHERIFFS AND POLICE CHIEFS. HITTING LOT OF >

< start="521.354" dur="0.3"> SHERIFFS AND POLICE CHIEFS. HITTING LOT OF THE >

< start="521.654" dur="0.1"> SHERIFFS AND POLICE CHIEFS. HITTING LOT ING SAMPUR >

< start="521.754" dur="0.234"> SHERIFFS AND POLICE CHIEFS. HITTING LAKI KUNCI SAMPUR >

< start="521.988" dur="0.233"> HITTING LAKI KUNCI SAMPUR >

< start="522.221" dur="0.067"> Nganiaya gelar loba tepi ka titik konci sarua >

< start="522.288" dur="0.5"> HITTING LOT NGUARI KEUNTUNGAN SAMEUR DI >

< start="522.788" dur="0.067"> NETENGKEUN PAKSA ING PUTIH ING PUTIH ING EMPHASIZING >

< start="522.855" dur="0.134"> Nganiaya gelar loba tepi ka titik konci sarua dina EMPHASIZING aranjeunna >

< start="522.989" dur="0.2"> POINTS IN EMPHASIZING them >

< start="523.189" dur="0.067"> POINTS IN EMPHASIZES YOU INGIN >

< start="523.256" dur="0.066"> POINTS IN EMPHASIZES THE YOU NOT NOT >

< start="523.322" dur="0.201"> POINTS IN EMPHASIZES THE YOU NOT BE >

< start="523.523" dur="0.066"> Titik IN EMPHASIZING aranjeunna moal bade >

< start="523.589" dur="0.267"> Titik IN EMPHASIZING aranjeunna moal bade kaluar >

< start="523.856" dur="0.334"> Titik IN EMPHASIZING aranjeunna moal bade kaluar pilari >

< start="524.19" dur="0.2"> TANPA TEU NYANGGANG MASUK >

< start="524.39" dur="0.067"> AYA TANGGO BOLEH NANGGURAN >

< start="524.457" dur="0.167"> Moal bade kaluar pilari Ieu >

< start="524.624" dur="0.066"> Moal bade kaluar pilari aktivitas ieu >

< start="524.69" dur="0.1"> Moal bade kaluar pilari aktivitas ieu AND >

< start="524.79" dur="0.201"> Moal bade kaluar pilari ieu aktivitas jeung anjeun >

< start="524.991" dur="0.4"> Moal bade kaluar pilari ieu aktivitas jeung maneh >

< start="525.391" dur="0.167"> UNTUK AKTIVITI INI ATAWA MANEH >

< start="525.558" dur="0.1"> UNTUK AKTIVITI INI ATAWA BAKAL >

< start="525.658" dur="0.033"> UNTUK AKTIVITI INI ATAWA KAKITANG ANAK >

< start="525.691" dur="0.267"> UNTUK AKTIVITI INI DAN ANAK NEGARA A >

< start="525.958" dur="0.067"> Pikeun kagiatan ieu AND Teu kudu husus >

< start="526.025" dur="0.167"> Pikeun kagiatan ieu AND Teu kudu husus lulus >

< start="526.192" dur="0.4"> Pikeun kagiatan ieu AND Teu kudu husus lulus OR >

< start="526.592" dur="0.267"> TANPA PERLU BENTUK HENTE ATAWA >

< start="526.859" dur="0.067"> Teu kedah husus lulus OR lisénsi >

< start="526.926" dur="0.167"> Teu Kéngingkeun Spésialisasi PASANG ATAWA ANTARI >

< start="527.093" dur="0.167"> Teu kedah husus lulus OR lisénsi keur ngalaksanakeun >

< start="527.26" dur="0.2"> Teu kedah husus lulus OR lisénsi keur ngalaksanakeun penting >

< start="527.46" dur="0.3"> LICENSE TO CONDUCT ESSENTIAL >

< start="527.76" dur="0.1"> Lisénsi keur ngalaksanakeun jasa penting. >

< start="527.86" dur="0.234"> SERVISES. >

< start="528.094" dur="0.167"> SERVISES. KUMAHA >

< start="528.261" dur="0.033"> SERVISES. KUMAHA EDMONDS >

< start="528.294" dur="0.067"> SERVISES. Bari Edmonds IS >

< start="528.361" dur="0.066"> SERVISES. KUMAHA EDMONDS IS ONE >

< start="528.427" dur="0.067"> SERVISES. KUMAHA EDMONDS IS ONE OF >

< start="528.494" dur="0.2"> SERVISES. KUMAHA EDMONDS IS ONE OF >

< start="528.694" dur="0.201"> KUMAHA EDMONDS IS ONE OF >

< start="528.895" dur="0.233"> KUMAHA EDMONDS ANTU SATUJAWA >

< start="529.128" dur="0.401"> Bari Edmonds salah sahiji komunitas sababaraha >

< start="529.529" dur="4.037"> Bari Edmonds salah sahiji komunitas sababaraha WHERE >

< start="533.566" dur="0.467"> Bari Edmonds salah sahiji komunitas sababaraha tempat >

< start="534.033" dur="0.4"> Bari Edmonds salah sahiji komunitas sababaraha tempat nu >

< start="534.433" dur="0.134"> KOMUNITAS SUMBER DI SINI SATU ING >

< start="534.567" dur="0.133"> KOMUNITAS SUMBER DI SINI SESI A >

< start="534.7" dur="0.067"> Komunitas sababaraha tempat nu saeutik >

< start="534.767" dur="0.2"> Komunitas sababaraha tempat nu Hiji MORE saeutik >

< start="534.967" dur="0.334"> Komunitas sababaraha di mana maranéhna aya saeutik deui vokal >

< start="535.301" dur="0.1"> Komunitas sababaraha di mana maranéhna aya saeutik deui vokal AND >

< start="535.401" dur="0.234"> LITTLE MORE VOCAL AND >

< start="535.635" dur="0.1"> Saeutik deui vokal AND ngawangkong >

< start="535.735" dur="0.4"> Saeutik deui vokal AND talking about >

< start="536.135" dur="0.1"> Saeutik vokal MORE AND talking about penegak, >

< start="536.235" dur="0.2"> TALKING TENTANG ENFORCEMENT, >

< start="536.435" dur="0.067"> Talking about penegak, aranjeunna >

< start="536.502" dur="0.067"> Talking about penegak, Maranéhanana ngomong >

< start="536.569" dur="0.167"> Talking about penegak, Maranéhanana ngomong IT >

< start="536.736" dur="0.133"> Talking about penegak, Maranéhanana ngomong éta >

< start="536.869" dur="0.3"> Talking about penegak, Maranéhanana ngomong IT sabab >

< start="537.169" dur="0.101"> Talking about penegak, Maranéhanana ngomong éta lantaran >

< start="537.27" dur="0.2"> TEMA INGKAL SIEWAN SIEUN INI >

< start="537.47" dur="0.1"> Maranéhanana ngomong éta sabab geus >

< start="537.57" dur="0.2"> Maranéhanana ngomong éta sabab geus sapertos >

< start="537.77" dur="0.1"> Maranéhanana ngomong éta sabab geus kitu >

< start="537.87" dur="0.367"> Maranéhanana ngomong éta sabab geus kitu badag >

< start="538.237" dur="0.1"> Maranéhanana ngomong éta sabab geus kitu badag menak >

< start="538.337" dur="0.301"> Boga GAMPANG HENTIL HENTADIS >

< start="538.638" dur="0.1"> Gaduh sapertos populasi menak badag. >

< start="538.738" dur="0.167"> POPULASI. >

< start="538.905" dur="0.066"> POPULASI. 25% >

< start="538.971" dur="0.067"> POPULASI. 25% OF >

< start="539.038" dur="0.133"> POPULASI. 25% THE >

< start="539.171" dur="0.134"> POPULASI. 25% rahayat >

< start="539.305" dur="0.1"> POPULASI. 25% DUA Jalma >

< start="539.405" dur="0.3"> POPULASI. 25% Jalma anu hirup >

< start="539.705" dur="0.201"> 25% Jalma anu hirup >

< start="539.906" dur="0.066"> 25% Jalma, anu hirup di dieu >

< start="539.972" dur="0.234"> 25% tina jalma nu hirup dieu >

< start="540.206" dur="0.067"> 25% rahayat anu cicing didieu leuwih ti >

< start="540.273" dur="0.267"> 25% rahayat anu cicing didieu leuwih ti 60 >

< start="540.54" dur="0.1"> 25% rahayat anu cicing didieu leuwih ti 60 tapi >

< start="540.64" dur="0.267"> 25% rahayat anu cicing didieu leuwih ti 60 Tapi maranehna >

< start="540.907" dur="0.233"> DINI AYA TAPI 60 TAPI SIEUN NU >

< start="541.14" dur="0.134"> DINI AYA TAPI 60 TAPI TAPI SANGGANG >

< start="541.274" dur="0.166"> IEUH leuwih ti 60 tapi masih percaya >

< start="541.44" dur="0.101"> IEUH leuwih ti 60 tapi masih percaya paling >

< start="541.541" dur="0.233"> IEUH leuwih ti 60 tapi masih percaya Kalolobaan jalma >

< start="541.774" dur="0.1"> IEUH leuwih ti 60 tapi masih percaya Kalolobaan jalma bakal >

< start="541.874" dur="0.234"> NGATILKEUN NGENTOTKEUN INGGO BUDAK HENTEU >

< start="542.108" dur="0.233"> Masih percaya Kalolobaan jalma bakal matuh >

< start="542.341" dur="0.067"> Masih percaya Kalolobaan jalma bakal matuh sukarela >

< start="542.408" dur="0.067"> Masih percaya Kalolobaan jalma bakal matuh sukarela IN >

< start="542.475" dur="0.333"> Masih percaya Kalolobaan jalma bakal matuh sukarela dina >

< start="542.808" dur="0.234"> KOMPUTER TAMPILAN DI ING >

< start="543.042" dur="0.033"> Matuh sukarela IN ragu THE >

< start="543.075" dur="0.1"> Matuh sukarela di mamang IT >

< start="543.175" dur="0.167"> Matuh sukarela dina ragu baris IT >

< start="543.342" dur="0.334"> Matuh sukarela IN mamang mah bakal hartosna >

< start="543.676" dur="0.1"> Matuh sukarela IN mamang mah bakal hartosna yén >

< start="543.776" dur="0.267"> TUNGGUH ITU ITU AKAN HENTEU DENGAN >

< start="544.043" dur="0.1"> Mamang Bakal hartosna anu sabenerna >

< start="544.143" dur="0.1"> TUNGGULAN ITU AKAN NANGGALKEUN AKHIR KANGGO >

< start="544.243" dur="0.134"> Mamang Bakal hartosna anu sabenerna kudu >

< start="544.377" dur="0.267"> Mamang Bakal hartosna anu sabenerna kudu tikét >

< start="544.644" dur="0.1"> Mamang Bakal hartosna anu sabenerna kudu tikét jalma >

< start="544.744" dur="0.167"> Sacara AKTIKTIKTIKKEUN AYA TELPATNA >

< start="544.911" dur="0.2"> Sabenerna kudu tikét jalma anu >

< start="545.111" dur="0.066"> Sabenerna kudu tikét jalma anu kaancam >

< start="545.177" dur="0.101"> Sabenerna kudu tikét jalma anu kaancam >

< start="545.278" dur="0.267"> Sabenerna kudu tikét jalma anu kaancam nyandak >

< start="545.545" dur="0.3"> Sabenerna kudu tikét jalma anu kaancam dicokot >

< start="545.845" dur="0.1"> Sabenerna kudu tikét jalma anu kaancam dicokot TO >

< start="545.945" dur="0.2"> Anu kaancam ka dicokot TO >

< start="546.145" dur="0.067"> INGIN-UNTUK MANGKEUN ATAWA TO JAIL >

< start="546.212" dur="0.233"> Anu kaancam nyandak eta jail AND >

< start="546.445" dur="0.034"> Anu kaancam nyandak eta jail jeung jaga >

< start="546.479" dur="0.3"> Anu kaancam nyandak eta jail AND Terus di >

< start="546.779" dur="0.267"> Anu kaancam nyandak eta jail AND tetep dina pikiran, >

< start="547.046" dur="0.067"> Anu kaancam nyandak eta jail AND tetep dina pikiran, YOU >

< start="547.113" dur="0.333"> Anu kaancam nyandak eta jail AND tetep dina pikiran, anjeun tiasa >

< start="547.446" dur="0.234"> JAIL DAN KEEP DI INGGRIS, KAJIN >

< start="547.68" dur="0.1"> JAIL DAN KEEP DI INGGRIS, KAU BISA MASIH >

< start="547.78" dur="0.2"> JAIL DAN KEEP DI INGGRIS, KAU BISA MASIHKEUN WALK >

< start="547.98" dur="0.1"> Jail AND tetep dina pikiran, anjeun tiasa kénéh leumpang kira-kira >

< start="548.08" dur="0.201"> Jail AND tetep dina pikiran, anjeun tiasa kénéh leumpang kira-kira kalayan >

< start="548.281" dur="0.1"> Jail AND tetep dina pikiran, anjeun tiasa kénéh leumpang kira-kira jeung ieu >

< start="548.381" dur="0.267"> MASIHKEUNKEUNAN WALK DENGAN INI >

< start="548.648" dur="0.1"> NGASILKEUNAN WALK DENGAN KOMUNITAS ING >

< start="548.748" dur="0.133"> Masih leumpang kira-kira jeung ieu masarakat jeung >

< start="548.881" dur="0.067"> Masih leumpang kira-kira jeung masarakat ieu meunang >

< start="548.948" dur="0.2"> Masih leumpang kira-kira jeung masarakat ieu sareng kaluar >

< start="549.148" dur="0.334"> Masih leumpang kira-kira jeung masarakat ieu meunangkeun kaluar ti >

< start="549.482" dur="0.1"> Masih leumpang kira-kira jeung masarakat ieu sareng kaluar nya >

< start="549.582" dur="0.2"> KOMUNITAS KOMUNITASAN ATAWA NUKANG NYAWA >

< start="549.782" dur="0.033"> Komunitas tur meunangkeun kaluar ti imah nya >

< start="549.815" dur="0.301"> Komunitas AND kaluar nya imah >

< start="550.116" dur="0.1"> Komunitas AND kaluar nya imah saeutik >

< start="550.216" dur="0.233"> Komunitas AND kaluar nya bit imah saeutik. >

< start="550.449" dur="0.167"> WANGGU BITAR LITTLE. >

< start="550.616" dur="0.1"> WANGGU BITAR LITTLE. YOU >

< start="550.716" dur="0.534"> WANGGU BITAR LITTLE. ANJEUN TIASA >

< start="551.25" dur="3.237"> WANGGU BITAR LITTLE. KAKIL SIEUN >

< start="554.487" dur="0.567"> WANGGU BITAR LITTLE. SIEUN SIEUN AYEUNA >

< start="555.054" dur="0.267"> WANGGU BITAR LITTLE. SIEUN HENTEU AYEUNA CONGREGATE >

< start="555.321" dur="0.167"> SIEUN HENTEU AYEUNA CONGREGATE >

< start="555.488" dur="0.133"> KAU NYAU HAK INGAN CONGREGATE IN >

< start="555.621" dur="0.167"> Anjeun bisa ngan teu CONGREGATE IN taman >

< start="555.788" dur="0.134"> Anjeun bisa ngan teu CONGREGATE IN taman AND >

< start="555.922" dur="0.233"> Anjeun bisa ngan teu CONGREGATE IN taman jeung tempat >

< start="556.155" dur="0.367"> Anjeun bisa ngan teu CONGREGATE IN taman jeung tempat kawas >

< start="556.522" dur="0.1"> Anjeun bisa ngan teu CONGREGATE IN taman jeung tempat kawas éta. >

< start="556.622" dur="0.167"> Di taman jeung tempat kawas éta. >

< start="556.789" dur="0.167"> Di taman jeung tempat kawas éta. THE >

< start="556.956" dur="0.067"> Di taman jeung tempat kawas éta. GOVERNOR >

< start="557.023" dur="0.1"> Di taman jeung tempat kawas éta. Gubernur boga >

< start="557.123" dur="0.233"> Di taman jeung tempat kawas éta. GOVERNOR TELAH MANGSA >

< start="557.356" dur="0.1"> DI TUJUH DAN TEMPAT SUKA NYAWA. GOVERNOR NU DIA NYATA >

< start="557.456" dur="0.201"> GOVERNOR NU DIA NYATA >

< start="557.657" dur="0.066"> Patih parantos ngadawuh HIS urutan >

< start="557.723" dur="0.167"> GOVERNOR NU DIA NYATA NYATA ORDER >

< start="557.89" dur="0.467"> Gubernur parantos ngadawuh urutan HIS IS A >

< start="558.357" dur="0.067"> Gubernur parantos ngadawuh urutan HIS IS A makéna >

< start="558.424" dur="0.2"> Gubernur parantos ngadawuh urutan nya bal makéna >

< start="558.624" dur="0.1"> Gubernur parantos ngadawuh urutan HIS IS A makéna bola tapi >

< start="558.724" dur="0.234"> Urutan IS A makéna bola tapi >

< start="558.958" dur="0.067"> Urutan IS A makéna bola tapi bener >

< start="559.025" dur="0.233"> Urutan IS A makéna bola tapi bener anjeunna >

< start="559.258" dur="0.267"> Urutan IS A makéna bola tapi bener Manéhna yakin >

< start="559.525" dur="0.1"> Urutan IS A makéna bola tapi bener Manéhna yakin THE >

< start="559.625" dur="0.301"> Urutan IS A makéna bola tapi bener Manéhna yakin nu awon >

< start="559.926" dur="0.2"> Nya leres anjeunna bakal ngiringan >

< start="560.126" dur="0.066"> Bener Manéhna yakin nu awon yén >

< start="560.192" dur="0.101"> Bener Manéhna yakin nu awon nu bisa >

< start="560.293" dur="0.2"> Bener Manéhna yakin nu awon anu bisa datang >

< start="560.493" dur="0.067"> Bener Manéhna yakin nu awon nu bisa asalna ti >

< start="560.56" dur="0.266"> Bener Manéhna yakin nu awon nu bisa asalna ti NOT >

< start="560.826" dur="0.367"> Bener Manéhna yakin nu awon nu bisa asalna ti teu malire >

< start="561.193" dur="0.167"> SATU DAPAT DENGAN TIDAK DITAPAK >

< start="561.36" dur="0.034"> SILANG DAPAT DENGAN TIDAK MANGSAAKNA >

< start="561.394" dur="0.1"> Nu bisa asalna ti teu malire Éta >

< start="561.494" dur="0.367"> SILANG DAPAT DENGAN TIDAK DIAJAKI HENTEU AYEUNA >

< start="561.861" dur="0.133"> Nu bisa asalna ti teu malire eta leuwih teu perlu >

< start="561.994" dur="0.167"> Nu bisa asalna ti teu malire eta maotna MORE perlu >

< start="562.161" dur="0.167"> IT IS LEPAT NEAT UNIK >

< start="562.328" dur="0.234"> Éta maotna MORE perlu IN >

< start="562.562" dur="0.633"> IT IS LEU UNAT UNDANGKAT DI BASA >

< start="563.195" dur="0.401"> Eta leuwih maotna teu perlu di urang kaayaan. >

< start="563.596" dur="0.367"> Eta leuwih maotna teu perlu di urang kaayaan. IEU >

< start="563.963" dur="0.067"> Eta leuwih maotna teu perlu di urang kaayaan. ETA KAJADIAN, >

< start="564.03" dur="0.233"> Eta leuwih maotna teu perlu di urang kaayaan. Eta kajadian, Amy >

< start="564.263" dur="0.267"> DI KAMI NEGARA. Eta kajadian, Amy >

< start="564.53" dur="0.1"> DI KAMI NEGARA. IT HAPPENS, AMY MARINA, >

< start="564.63" dur="0.134"> DI KAMI NEGARA. IT HAPPENS, AMY MARINA, KANGGO >

< start="564.764" dur="0.1"> DI KAMI NEGARA. Eta kajadian, Amy Marina, raja 5 >

< start="564.864" dur="0.3"> DI KAMI NEGARA. Eta kajadian, Amy Marina, raja 5 warta. >

< start="565.164" dur="0.2"> MARINA, KÉNGS 5 GAWAR. >

< start="565.364" dur="0.067"> MARINA, KÉNGS 5 GAWAR. >>> >

< start="565.431" dur="0.033"> MARINA, KÉNGS 5 GAWAR. >>> AND >

< start="565.464" dur="0.301"> MARINA, KÉNGS 5 GAWAR. >>> sareng A >

< start="565.765" dur="0.734"> MARINA, KÉNGS 5 GAWAR. >>> AND panginget. >

< start="566.499" dur="0.2"> >>> AND panginget. >

< start="566.699" dur="0.167"> >>> AND panginget. NEGERI >

< start="566.866" dur="0.233"> >>> AND panginget. STATE PARKI >

< start="567.099" dur="0.167"> >>> AND panginget. NEGARA NEGARA DAN >

< start="567.266" dur="0.267"> >>> AND panginget. NEGARA-NEGARA PARAYA DAN SAKITNA >

< start="567.533" dur="0.234"> NEGARA-NEGARA PARAYA DAN SAKITNA >

< start="567.767" dur="0.1"> NEGERI NEGARA DAN KOMPASNA >

< start="567.867" dur="0.3"> Kaayaan taman AND satwa wewengkon anu >

< start="568.167" dur="0.167"> Kaayaan taman AND satwa wewengkon anu samentara >

< start="568.334" dur="0.1"> Kaayaan taman AND satwa wewengkon anu samentara nutup. >

< start="568.434" dur="0.4"> Wewengkon anu samentara nutup. >

< start="568.834" dur="0.201"> Wewengkon anu samentara nutup. Mimitian >

< start="569.035" dur="0.3"> Wewengkon anu samentara nutup. Mimitian HARI >

< start="569.335" dur="0.3"> Wewengkon anu samentara nutup. Dimimitian ayeuna keur >

< start="569.635" dur="0.1"> Wewengkon anu samentara nutup. Dimimitian ayeuna keur AT >

< start="569.735" dur="0.334"> Wewengkon anu samentara nutup. Mimitian HARI DENGAN PUTRA >

< start="570.069" dur="0.2"> Mimitian HARI DENGAN PUTRA >

< start="570.269" dur="0.301"> Mimitian HARI INTARI UNTUK LEPONG DUA >

< start="570.57" dur="0.367"> Mimitian HARI DENGAN PUTRA ING DUA MINGGU. >

< start="570.937" dur="14.014"> DUA MINGGU. >

< start="584.951" dur="0.133"> DUA MINGGU. NEGERI >

< start="585.084" dur="0.267"> DUA MINGGU. GRATIS GRATIS >

< start="585.351" dur="0.4"> DUA MINGGU. NEGARA GRATIS DAN >

< start="585.751" dur="0.1"> DUA MINGGU. GRATIS GRATIS LAIN >

< start="585.851" dur="0.301"> GRATIS GRATIS LAIN >

< start="586.152" dur="0.267"> GRATIS NEGERI JEUNG OVERNIGHT LAIN >

< start="586.419" dur="0.1"> GRATIS NEGERI JEUNG AKSOMADOD OVERNIGHT LAIN >

< start="586.519" dur="0.1"> Hibah Propinsi jeung sapeuting LAIN accommodations bakal >

< start="586.619" dur="0.233"> AKSARI PELABURAN AKAN >

< start="586.852" dur="0.134"> Accommodations sapeuting bakal tetep >

< start="586.986" dur="0.133"> Accommodations sapeuting bakal tetep ditutup >

< start="587.119" dur="0.1"> Accommodations sapeuting bakal tetep ngaliwatan Ditutup >

< start="587.219" dur="0.134"> Accommodations sapeuting bakal tetep ditutup ngaliwatan April >

< start="587.353" dur="0.167"> Tetep ditutup ngaliwatan April >

< start="587.52" dur="0.1"> Tetep ditutup ngaliwatan April 30. >

< start="587.62" dur="0.167"> 30. >

< start="587.787" dur="0.1"> 30. IF >

< start="587.887" dur="0.1"> 30. IF YOU >

< start="587.987" dur="0.1"> 30. Upami anjeun nyandak >

< start="588.087" dur="0.1"> 30. Lamun anjeun nyokot THE >

< start="588.187" dur="0.2"> 30. KUNG NYAWA NYABUHAN >

< start="588.387" dur="0.301"> 30. KUNG INGA KANGGIH NU INGIN >

< start="588.688" dur="0.1"> 30. KUNG INGA KANGGO NU INGIN WANG >

< start="588.788" dur="0.167"> KUNG INGIN Anjeun KUNGGUPAN INGGULIS >

< start="588.955" dur="0.166"> KUNG INGU KANGGO NANGGURAN INGGRIS BETUL >

< start="589.121" dur="0.201"> Lamun anjeun nyokot sora hayang meunang sabudeureun >

< start="589.322" dur="0.1"> Lamun anjeun nyokot sora hayang meunang kira-kira Anjeun >

< start="589.422" dur="0.233"> Lamun anjeun nyokot sora hayang meunang sabudeureun anjeun bakal >

< start="589.655" dur="0.267"> Lamun anjeun nyokot sora hayang meunang sabudeureun anjeun bakal boga >

< start="589.922" dur="0.1"> Lamun anjeun nyokot sora hayang meunang sabudeureun Anjeun kudu >

< start="590.022" dur="0.2"> DAPATKEUN ARTAWA KANGGO NU MUNGKUNG >

< start="590.222" dur="0.067"> DAPATKEUN ARTOS KANGGO RÉPODE >

< start="590.289" dur="0.401"> Meunangkeun kira-kira Anjeun kudu nimu >

< start="590.69" dur="0.1"> Meunangkeun kira-kira Anjeun kudu neangan alternatif >

< start="590.79" dur="0.1"> Meunangkeun kira-kira Anjeun kudu neangan alternatif jalur. >

< start="590.89" dur="0.167"> TEMOK ANTARA ALTERNATIF. >

< start="591.057" dur="0.133"> TEMOK ANTARA ALTERNATIF. CATETAN >

< start="591.19" dur="0.267"> TEMOK ANTARA ALTERNATIF. TANPA PERCAYAAN >

< start="591.457" dur="0.2"> TEMOK ANTARA ALTERNATIF. NOT kusabab >

< start="591.657" dur="0.2"> TEMOK ANTARA ALTERNATIF. TANPA PERCAYAAN CORONAVIRUS >

< start="591.857" dur="0.101"> TEMOK ANTARA ALTERNATIF. TANPA SUKU DENGAN CORONAVIRUS >

< start="591.958" dur="0.266"> TANPA SUKU DENGAN CORONAVIRUS >

< start="592.224" dur="0.134"> NOT kusabab CORONAVIRUS pikeun layanan >

< start="592.358" dur="0.133"> NOT kusabab CORONAVIRUS pikeun layanan ngabolaykeun >

< start="592.491" dur="0.067"> NOT kusabab CORONAVIRUS pikeun layanan ngabolaykeun sabab >

< start="592.558" dur="0.267"> NOT kusabab CORONAVIRUS pikeun layanan ngabolaykeun kusabab >

< start="592.825" dur="0.1"> NOT kusabab CORONAVIRUS pikeun layanan ngabolaykeun kusabab A >

< start="592.925" dur="0.267"> SERVIS CANCEL KOMUNITAS A >

< start="593.192" dur="0.067"> Service ngabolaykeun kusabab A urug >

< start="593.259" dur="0.2"> Service ngabolaykeun kusabab A urug IN >

< start="593.459" dur="0.167"> Service ngabolaykeun kusabab A urug di kalér >

< start="593.626" dur="0.267"> Service ngabolaykeun kusabab A urug di kalér Seattle. >

< start="593.893" dur="0.233"> LANDSLIDE IN NORTH SEATTLE. >

< start="594.126" dur="0.134"> LANDSLIDE IN NORTH SEATTLE. DIRI >

< start="594.26" dur="0.1"> LANDSLIDE IN NORTH SEATTLE. DATANG TANPA TRANSIT >

< start="594.36" dur="0.067"> LANDSLIDE IN NORTH SEATTLE. SOUND TRANSIT DIUTUT >

< start="594.427" dur="0.1"> LANDSLIDE IN NORTH SEATTLE. Sora transit nyebutkeun AS >

< start="594.527" dur="0.267"> LANDSLIDE IN NORTH SEATTLE. DENGAN TRANSIT DENGAN LIRIK >

< start="594.794" dur="0.1"> LANDSLIDE IN NORTH SEATTLE. DENGAN TRANSIT DENGAN AS LONG AS >

< start="594.894" dur="0.233"> DENGAN TRANSIT DENGAN AS LONG AS >

< start="595.127" dur="0.067"> DENGAN TRANSIT DENGAN AS LONG AS DIA >

< start="595.194" dur="0.2"> Sora transit nyebutkeun salami aya >

< start="595.394" dur="0.167"> DENGAN DENGAN TRANSIT AS LONG AS AS NO >

< start="595.561" dur="0.267"> Sora transit nyebutkeun salami aya tambahan >

< start="595.828" dur="0.267"> TI Sateuacana TI AD >

< start="596.095" dur="0.1"> Teu aya MASALAH TAMBAHAN >

< start="596.195" dur="0.134"> ING NO MASALAH TAMBAHAN >

< start="596.329" dur="0.166"> Aya Masalah NO tambahan ti server >

< start="596.495" dur="0.101"> Aya masalah tambahan ti server kedah >

< start="596.596" dur="0.233"> MASALAH MASUKKEUN DENGAN SERVER >

< start="596.829" dur="0.3"> MASALAH INGKEJI MANGSA KOMPUTER >

< start="597.129" dur="4.605"> MASALAH INGKEUN NGUKTAN MANGSA DENGAN RESUME >