204s Gohmert: Ayo nyoba sidang Roger Stone sawise Hillary Clinton images and subtitles

REPUBLIK KITA BISA. Wong sing Ora Wiyar Ora Nate TAK INGKE SUKU DENGAN DEMOKRAT ING TRYING Saka DEMOKRATS ING TRYING KANGGO ING ING SUKU. NGANGGunakake AS INI SAT. Gabung karo aku saiki, LOUIE GOHMERT. Gabung karo aku saiki, LOUIE GOHMERT. CONGRESSMAN GOHMERT, MANGSA INGKU CONGRESSMAN GOHMERT, MANGSA ING KANGGO UNTUK DIDI JAWA. KANGGO INGKE. KANGGO INGGO INI. KANGGO INGGO INI. KANGGO MACAPAKAN AKHIR OBAMA. KANGGO MACAPAKAN AKHIR OBAMA. KANGGO NAK LUKU SUKU. KANGGO NAK LUKU SUKU. AKU GURU ING NGAKIN ING KANGGURU Aku ora weruh sampeyan ndeleng ING IMPEACH HIM, IMPEACH HIM. IMPEACH HIM, IMPEACH HIM. Dheweke dadi DICTATOR. Dheweke dadi DICTATOR. PRESIDEN TRUMP VOICES KONTOR PRESIDEN TRUMP VOICES KONSEP NGENTOTA KANGSA DENGAN SUMAT ING TO NGENTANGKAN ING JAMINAN NGENTOT DENGAN JAIL UNTUK BASA TANGGO JAIL UNTUK POTENSI KANGGO UNTUK INVESTIGASI UNTUK INVESTIGASI sing ora bisa didhaptar ing TAK INGO KANGGO ING KANGGO ING SUKU LAN SAIKI DADI TEMPAT UNTUK LAN SAIKI LAKON KANGGO KIM JONG-UN. EQUIVALENT KIM JONG-UN. >> JAWA KANGGO ING SUKU >> KANGGO JAWA ING NGANGGO WANGSUL-ANO - INGGO NUNG KENE ING GRATIS - SISTEM JAMINAN GRATIS KAMI NATE NATE SISTEM JAMINAN FEDERAL ING AKU NATE DIPENGKE ING DENGAN INI ULANGAN DARI KAMPUNG TEMBANG ING NGANGGO INGKE TAHAN OBAMA NATE ING NGANGGO NU TENGAH OBAMA lan NGADI KANGGO Pungkasan taun Lan NUNGGAL ING TAHUN Pungkasan karo FBI, DOJ, INTEL, IT DENGAN FBI, DOJ, INTEL, IT TURNS OUT DOD WIS PAY AGO TURNS OUT DOD WIS PAYURAN AGO PROFESSOR IN ENGLAND. PROFESOR ing ENGLAND. Yaiku - JAMINAN NEGARA - Yaiku - JAMINAN NEGARA - KANGGO BASA CORRUPT KENE Ya pancen BANYAK KORMOR KENCANA KENE ING ING ING SUKU Yaiku sing ING ING ING KANGGO JAWA ING ING CORRUPTION JUSTICE IN STATES NEGARA. STATES UNIK. Lan TALK NGENTOT MENGENUT PRESIDEN Lan TALK LET ING NGENTEN PRAMA JAWA, ING NGANGGO ING KANGGO Obat, Sampeyan bisa ngelingake BIDEN. BIDEN. Dheweke WISES PRESIDEN SAIKI Dheweke WISES PRESIDEN INI SATU WAKTU. MASA. KANGGO NENG APA PENTING DENGAN KANGGO KANGGO NORANG APIKING HARI INGGRIS YANG TANGGAL DENGAN GAMPANG Anggota Militeri sing Disedhiyakake kanggo JABATAN JABATAN NEGARA UNTUK JABATAN RASA JABATAN KAMI DI NEGARA. RAKYO ORA DI IRAQ. Lan Wong-wong mau DIPANGGO. Lan Wong-wong mau DIPANGGO. SAIKI POKOK. SAIKI POKOK. Lan ING ING ING ING NGEDANG TO Lan ING ING ING INSI KANGGO UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG. PROSECUTE ING HEROES. ITU ING NGISI. ITU ING NGISI. Pungkasane JOE BIDEN NGGAL lan STAND Nuli JOID BIDEN NGANGGO MACAPEN DENGAN PANGGILAN IRAQ lan SENTIASA DENGAN PEMIMPIN LAKI lan MANGSA ING KANGGO MUKA ING KANGGO. KAMI KANGGO NAKA ING ING PENTING. Lan padha RAMRODDED ING babagan iki Lan Wong-wong sing RAMRODDED ING babagan iki. KANGGO. Iki Guys padha nindakake urip Iki Guys padha nindakake urip ing PRISON BISA JOE BIDEN IN PRISON KANGGO INGKANG KANGGO BIDEN ING KASAHA. INTERFERENSI INJAWA. Ya sejatine padha-padha-padha-padha-padha-padha-padha-padha Ya ngono kuwi pancen mbesuk wong-wong mau. KOTOT. NUNG KANGGO NENG MUKA ROGER BATU. NUNG KANGGO NENG MUKA ROGER BATU. Sampeyan wis rampung Proyek Sampeyan wis ora Pakaryan FANTASTIK LAYING OUT HANDFUL OF THE PANJENENGAN ING NGANGGO MASALAH MASALAH. MASALAH MATLAM KANGGO ING JUROR LIKE TAPI NUNG KENE ING JUROR NGANGGO, lan ING ITU PEMBANGUNAN ING, lan ING ITU GALAKNA ING JAWA, ING SATU BISA SUKU ING JURY, ING SUKU BISA KANGGO NIKO RASULAT UNTUK MUKA TUKAK LAN ITU Wong KANGGO UNTUK PITIHAN LAN JAWA ING ING INI BISA DAPAT TALK. TURN SAIKI BISA TALK. Banjur sampeyan wis ing CORRUPT NUNG NINI NAK JAWA KANGGO JAWA KANGGO INGGO RUNAWAY JURY DENGAN INGGRIS RUNAWAY sing NERANGKE ING OATH. ING KANGGO INGKANG OATH. ING NEGARA INGKANG SUKU WULANG. ING NEGARA INGKANG SUKU WULANG. ING NGGO TINDAK NATE KANGGO TO ING NGGO TINDAK NATE ING TANPA KANGGO. ING. MAYBE NUNG KULIT TRIAL SAIKI MAYBE NUNGGUH RASA ASLI ING NGEDALAKI SATU UNTUK CLUTON HILLARY, SAIKI THE ONE FOR HILLARY CLINTON, JOE BIDEN, HOUSTON HUNTER BIDEN, ALL BIDEN, KAMPUNG KANGGO BANDEN, KANGGO SUKU KABEH. ILANG LAIN wong liya. Banjur KANGGO NUNGGUL ING NGANGGANG BRENNAN Banjur KANGGO NUNGGUL ING NGANGGANG BRENNAN lan ING GRATIS. Lan GAMPANG. Wong-wong mau Dikandhani CONGRESS. Wong-wong mau Dikandhani CONGRESS. HILLARY CLINTON dideleng menyang CLILLON HILLARY KANGGO ING KONGGO. CONGRESS. JANET NAPOLITANO KANGGO INGKANG AKU JANET NAPOLITANO KANGGO INGKE NGENTANA NJENENGAN KENE PAKSA PAKSA ING HOMELAND SHE ING TANGGALU UNTUK KAYU HOMELAND. Aman. LET ING SANG ING NGANGGO PANGGO sadurunge ING SAIKI NGANGGO WANGSULAN sadurunge MUNGKU ING NGANGGO ING JAM IKI GAMPANG NGAPANG Sampeyan MUNGKUL ING JAM IKI MUNGSA KANGGO ING ING ING KENAPA DENGAN MUNGSA LIMA ING ING ING KANGEN DENGAN MOMPAT ING SUKU DENGAN ANYBODY. KANGGO WANGSULANA. TRISH: KANGGO BASA JAWA TRISH: KANGGO JAWA ING NGANGGO ING SOSIAL MEDIA.

Gohmert: Ayo nyoba sidang Roger Stone sawise Hillary Clinton

Rep. Louie Gohmert (R-TX) discusses Roger Stone's sentencing on Trish Regan Primetime. FOX Business Network (FBN) is a financial news channel delivering real-time information across all platforms that impact both Main Street and Wall Street. Headquartered in New York — the business capital of the world — FBN launched in October 2007 and is the leading business network on television, topping CNBC in Business Day viewers for the second consecutive year. The network is available in more than 80 million homes in all markets across the United States. Owned by FOX, FBN has bureaus in Chicago, Los Angeles, Washington, D.C. and London. Subscribe to Fox Business! bit.ly/2D9Cdse Watch more Fox Business Video: video.foxbusiness.com Watch Fox Business Network Live: www.foxnewsgo.com/ Watch full episodes of FBN Primetime shows Lou Dobbs Tonight: video.foxbusiness.com/playlist/longform-lou-dobbs-tonight Trish Regan Primetime: video.foxbusiness.com/playlist/longform-trish-regan-primetime Kennedy: video.foxbusiness.com/playlist/longform-kennedy Follow Fox Business on Facebook: www.facebook.com/FoxBusiness Follow Fox Business on Twitter: twitter.com/foxbusiness Follow Fox Business on Instagram: www.instagram.com/foxbusiness
Donald Trump Roger Stone, Joe Biden, Russia investigation, Fox Business Network, Obama administration, Democrats, Hunter BIden, 2016 election, Gohmert, Roger Stone sentencing, FBN, Dems, Roger Stone, robert mueller, trump news, Donald Trump, news, Texas congressman, AG Barr, Bill Barr, Louie Gohmert, trump roger stone, us news, Fox Business, Hillary Clinton, FISA abuse, donald trump, business, president trump,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="0.301" dur="1.801"> REPUBLIK KITA BISA. Wong sing Ora Wiyar >

< start="2.136" dur="1.667"> Ora Nate TAK INGKE SUKU DENGAN DEMOKRAT ING TRYING >

< start="3.805" dur="2.734"> Saka DEMOKRATS ING TRYING KANGGO ING ING SUKU. >

< start="6.574" dur="4.837"> NGANGGunakake AS INI SAT. Gabung karo aku saiki, LOUIE GOHMERT. >

< start="11.446" dur="2.901"> Gabung karo aku saiki, LOUIE GOHMERT. CONGRESSMAN GOHMERT, MANGSA INGKU >

< start="14.382" dur="1.133"> CONGRESSMAN GOHMERT, MANGSA ING KANGGO UNTUK DIDI JAWA. >

< start="15.516" dur="2.001"> KANGGO INGKE. KANGGO INGGO INI. >

< start="17.518" dur="1.901"> KANGGO INGGO INI. KANGGO MACAPAKAN AKHIR OBAMA. >

< start="19.453" dur="2.469"> KANGGO MACAPAKAN AKHIR OBAMA. KANGGO NAK LUKU SUKU. >

< start="21.923" dur="2.735"> KANGGO NAK LUKU SUKU. AKU GURU ING NGAKIN ING KANGGURU >

< start="24.692" dur="3.035"> Aku ora weruh sampeyan ndeleng ING IMPEACH HIM, IMPEACH HIM. >

< start="27.728" dur="2.001"> IMPEACH HIM, IMPEACH HIM. Dheweke dadi DICTATOR. >

< start="29.731" dur="2.601"> Dheweke dadi DICTATOR. PRESIDEN TRUMP VOICES KONTOR >

< start="32.334" dur="2.501"> PRESIDEN TRUMP VOICES KONSEP NGENTOTA KANGSA DENGAN SUMAT ING TO >

< start="34.869" dur="2.502"> NGENTANGKAN ING JAMINAN NGENTOT DENGAN JAIL UNTUK BASA TANGGO >

< start="37.405" dur="1.534"> JAIL UNTUK POTENSI KANGGO UNTUK INVESTIGASI >

< start="38.973" dur="1.668"> UNTUK INVESTIGASI sing ora bisa didhaptar ing >

< start="40.642" dur="2.134"> TAK INGO KANGGO ING KANGGO ING SUKU LAN SAIKI DADI >

< start="42.81" dur="1.234"> TEMPAT UNTUK LAN SAIKI LAKON KANGGO KIM JONG-UN. >

< start="44.045" dur="2.668"> EQUIVALENT KIM JONG-UN. >> JAWA KANGGO ING SUKU >

< start="46.714" dur="1.835"> >> KANGGO JAWA ING NGANGGO WANGSUL-ANO - INGGO >

< start="48.583" dur="2.435"> NUNG KENE ING GRATIS - SISTEM JAMINAN GRATIS KAMI NATE NATE >

< start="51.052" dur="1.667"> SISTEM JAMINAN FEDERAL ING AKU NATE DIPENGKE ING DENGAN INI >

< start="52.72" dur="1.734"> ULANGAN DARI KAMPUNG TEMBANG ING NGANGGO INGKE TAHAN OBAMA >

< start="54.455" dur="2.068"> NATE ING NGANGGO NU TENGAH OBAMA lan NGADI KANGGO Pungkasan taun >

< start="56.524" dur="5.538"> Lan NUNGGAL ING TAHUN Pungkasan karo FBI, DOJ, INTEL, IT >

< start="62.063" dur="3.97"> DENGAN FBI, DOJ, INTEL, IT TURNS OUT DOD WIS PAY AGO >

< start="66.034" dur="2.501"> TURNS OUT DOD WIS PAYURAN AGO PROFESSOR IN ENGLAND. >

< start="68.537" dur="2.634"> PROFESOR ing ENGLAND. Yaiku - JAMINAN NEGARA - >

< start="71.205" dur="3.136"> Yaiku - JAMINAN NEGARA - KANGGO BASA CORRUPT KENE >

< start="74.376" dur="0.899"> Ya pancen BANYAK KORMOR KENCANA KENE ING ING ING SUKU >

< start="75.31" dur="1.7"> Yaiku sing ING ING ING KANGGO JAWA ING ING >

< start="77.045" dur="3.336"> CORRUPTION JUSTICE IN STATES NEGARA. >

< start="80.382" dur="3.202"> STATES UNIK. Lan TALK NGENTOT MENGENUT PRESIDEN >

< start="83.619" dur="2.267"> Lan TALK LET ING NGENTEN PRAMA JAWA, ING NGANGGO ING KANGGO >

< start="85.887" dur="1.567"> Obat, Sampeyan bisa ngelingake BIDEN. >

< start="87.489" dur="1.2"> BIDEN. Dheweke WISES PRESIDEN SAIKI >

< start="88.724" dur="0.466"> Dheweke WISES PRESIDEN INI SATU WAKTU. >

< start="89.191" dur="2.635"> MASA. KANGGO NENG APA PENTING DENGAN KANGGO >

< start="91.86" dur="2.101"> KANGGO NORANG APIKING HARI INGGRIS YANG TANGGAL DENGAN GAMPANG >

< start="93.962" dur="1.834"> Anggota Militeri sing Disedhiyakake kanggo JABATAN JABATAN NEGARA >

< start="95.797" dur="1.968"> UNTUK JABATAN RASA JABATAN KAMI DI NEGARA. >

< start="97.766" dur="1.801"> RAKYO ORA DI IRAQ. Lan Wong-wong mau DIPANGGO. >

< start="99.568" dur="2.701"> Lan Wong-wong mau DIPANGGO. SAIKI POKOK. >

< start="102.271" dur="2.835"> SAIKI POKOK. Lan ING ING ING ING NGEDANG TO >

< start="105.14" dur="1.401"> Lan ING ING ING INSI KANGGO UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG. >

< start="106.575" dur="2.134"> PROSECUTE ING HEROES. ITU ING NGISI. >

< start="108.744" dur="2.468"> ITU ING NGISI. Pungkasane JOE BIDEN NGGAL lan STAND >

< start="111.213" dur="3.269"> Nuli JOID BIDEN NGANGGO MACAPEN DENGAN PANGGILAN IRAQ lan SENTIASA >

< start="114.516" dur="4.203"> DENGAN PEMIMPIN LAKI lan MANGSA ING KANGGO MUKA ING KANGGO. >

< start="118.72" dur="1.667"> KAMI KANGGO NAKA ING ING PENTING. Lan padha RAMRODDED ING babagan iki >

< start="120.389" dur="0.533"> Lan Wong-wong sing RAMRODDED ING babagan iki. >

< start="120.923" dur="2.968"> KANGGO. Iki Guys padha nindakake urip >

< start="123.893" dur="2.4"> Iki Guys padha nindakake urip ing PRISON BISA JOE BIDEN >

< start="126.295" dur="1.634"> IN PRISON KANGGO INGKANG KANGGO BIDEN ING KASAHA. >

< start="127.963" dur="3.069"> INTERFERENSI INJAWA. Ya sejatine padha-padha-padha-padha-padha-padha-padha-padha >

< start="131.033" dur="0.399"> Ya ngono kuwi pancen mbesuk wong-wong mau. >

< start="131.433" dur="1.601"> KOTOT. NUNG KANGGO NENG MUKA ROGER BATU. >

< start="133.035" dur="3.502"> NUNG KANGGO NENG MUKA ROGER BATU. Sampeyan wis rampung Proyek >

< start="136.539" dur="2.934"> Sampeyan wis ora Pakaryan FANTASTIK LAYING OUT HANDFUL OF THE >

< start="139.508" dur="1"> PANJENENGAN ING NGANGGO MASALAH MASALAH. >

< start="140.509" dur="2.702"> MASALAH MATLAM KANGGO ING JUROR LIKE >

< start="143.212" dur="2.501"> TAPI NUNG KENE ING JUROR NGANGGO, lan ING ITU PEMBANGUNAN >

< start="145.715" dur="2.834"> ING, lan ING ITU GALAKNA ING JAWA, ING SATU BISA SUKU >

< start="148.584" dur="2.634"> ING JURY, ING SUKU BISA KANGGO NIKO RASULAT UNTUK MUKA TUKAK LAN ITU >

< start="151.253" dur="2.602"> Wong KANGGO UNTUK PITIHAN LAN JAWA ING ING INI BISA DAPAT TALK. >

< start="153.856" dur="3.002"> TURN SAIKI BISA TALK. Banjur sampeyan wis ing CORRUPT >

< start="156.892" dur="3.403"> NUNG NINI NAK JAWA KANGGO JAWA KANGGO INGGO RUNAWAY >

< start="160.329" dur="1.1"> JURY DENGAN INGGRIS RUNAWAY sing NERANGKE ING OATH. >

< start="161.43" dur="1.834"> ING KANGGO INGKANG OATH. ING NEGARA INGKANG SUKU WULANG. >

< start="163.265" dur="1.701"> ING NEGARA INGKANG SUKU WULANG. ING NGGO TINDAK NATE KANGGO TO >

< start="165" dur="1.034"> ING NGGO TINDAK NATE ING TANPA KANGGO. >

< start="166.068" dur="1.4"> ING. MAYBE NUNG KULIT TRIAL SAIKI >

< start="167.503" dur="2.768"> MAYBE NUNGGUH RASA ASLI ING NGEDALAKI SATU UNTUK CLUTON HILLARY, SAIKI >

< start="170.272" dur="3.803"> THE ONE FOR HILLARY CLINTON, JOE BIDEN, HOUSTON HUNTER BIDEN, ALL >

< start="174.076" dur="2.201"> BIDEN, KAMPUNG KANGGO BANDEN, KANGGO SUKU KABEH. >

< start="176.278" dur="2.735"> ILANG LAIN wong liya. Banjur KANGGO NUNGGUL ING NGANGGANG BRENNAN >

< start="179.048" dur="1.434"> Banjur KANGGO NUNGGUL ING NGANGGANG BRENNAN lan ING GRATIS. >

< start="180.483" dur="1.867"> Lan GAMPANG. Wong-wong mau Dikandhani CONGRESS. >

< start="182.352" dur="3.735"> Wong-wong mau Dikandhani CONGRESS. HILLARY CLINTON dideleng menyang >

< start="186.121" dur="0.333"> CLILLON HILLARY KANGGO ING KONGGO. >

< start="186.489" dur="1.801"> CONGRESS. JANET NAPOLITANO KANGGO INGKANG AKU >

< start="188.324" dur="2.101"> JANET NAPOLITANO KANGGO INGKE NGENTANA NJENENGAN KENE PAKSA PAKSA ING HOMELAND >

< start="190.459" dur="0.633"> SHE ING TANGGALU UNTUK KAYU HOMELAND. >

< start="191.093" dur="1.801"> Aman. LET ING SANG ING NGANGGO PANGGO sadurunge >

< start="192.895" dur="3.002"> ING SAIKI NGANGGO WANGSULAN sadurunge MUNGKU ING NGANGGO ING JAM IKI GAMPANG NGAPANG >

< start="195.898" dur="2.101"> Sampeyan MUNGKUL ING JAM IKI MUNGSA KANGGO ING ING ING KENAPA DENGAN MUNGSA LIMA >

< start="198.033" dur="1.801"> ING ING ING KANGEN DENGAN MOMPAT ING SUKU DENGAN ANYBODY. >

< start="199.869" dur="3.803"> KANGGO WANGSULANA. TRISH: KANGGO BASA JAWA >

< start="203.673" dur="0.566"> TRISH: KANGGO JAWA ING NGANGGO ING SOSIAL MEDIA. >