204s Гомерт: Да го имаме судењето на Роџер Стоун по Хилари Клинтон images and subtitles

РЕПУБЛИКА НЕ Е НЕ. ТОА НЕ КОИ СМЕ ДА СЕ ЕВНА ТОА НЕ КОИ СМЕ ДА СЕ ТОА ДЕМОГРАТИТЕ ПРИ РАБОТНО ДАЛИ ДЕМОКРАТИТЕ САКАТЕ ДА СЕ ОБЕДИНЕТЕ ЕДНА. ДА СЕ ДА ГО ПРАВИМЕ ЕДНА. БЕГАРИЕ СЕ СЕГА, Луи ГОМЕРТ. БЕГАРИЕ СЕ СЕГА, Луи ГОМЕРТ. КОНГРЕСМАН ГОМЕРТ, Благодарам КОНГРЕСМАН ГОМЕРТ, БЛАГОДАРАМ ДА СЕ ДА СЕ ОВДЕ. ЗА БИДЕ ОВДЕ. ШТО ВАШАТ СВОЕТЕ ОВА. ШТО ВАШАТ СВОЕТЕ ОВА. ПОГЛЕДАТЕТЕ ВО РЕКОРД НА ОБАМА. ПОГЛЕДАТЕТЕ ВО РЕКОРД НА ОБАМА. КАКО МНОГУ РАБОТНО ПОВЕЕ. КАКО МНОГУ РАБОТНО ПОВЕЕ. ДА НЕ СЕ ГЛАСМЕ ДА СЕ ГЛАСУВА НЕ СМЕ ДА ГО ГОЛЕМИТЕ ДА СЕ СЛУЧУВАТЕ НЕГО, ВИ ПОСТОЕ. ПОДГОТВУВАТЕ НЕ, ПОДНЕСУВА СВОЈОТ. Тој е диктатор. Тој е диктатор. ПРЕГЛЕД ВОВЕД НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПРЕТСЕДАТЕЛЕТЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПРЕДЛЕД ЗА НЕГОВИТЕ ПРИЈАТЕЛИ ЗА НЕГОВИОТ ПРИЈАТЕЛ ПОДНЕСУВА ПОДНЕСУВА ДО ЈАИЛ ЗА ПОТЕНТИВНО ДЕЦА AАILА ЗА ПОТЕНТИВНО ДЕКАДЕД ЗА ИНВЕСТИГАЦИЈА ТОА ЗА ИСПИТУВАATIONЕ, ТОА НЕ МОЕ ДА СЕ СЛЕДИ ВО СО НЕ МОAPЕ ДА СЕ СЛОБОДУВА НА ПРВИОТ МЕСТО И СЕГАТЕ Е ПРВОТО МЕСТО И СЕГАТЕ Е ЕДИКВИВАЛЕНТИТЕ НА КИМ JОНГ-ООН. ПРИРАЧНИК НА КИМ ЈОНГ-ООН. THEУДОТ Е ДА СЕ ПОВЕЕ >> JУРСКОТО Е ДА СЕ ПОСТОЕ ДА СЕКОГАШ НЕШТО - НАША КОГА WEЕ СЕКОГАШ - НАШИОТ федерален правен систем ќе доживее досега СЕДНИЧКИОТ ФЕДЕРСКИ ПРАВДА Е СЕ СЕ ПОВЕДЕТЕ ОД ОГЛАСОТ ОВОЈ ПОВЕДЕТЕ ОД ОГЛАСОТ што е направено во текот на годините на Обама ГОДИНА ДО ГОДИНИ ГОДИНИТЕ ОБАМА И ГО ПРОДОЛУВАТЕ НА ПОСЛЕДНИТЕ Три години И ВРЕМЕ НА ПОСЛЕДНИТЕ Триесет години со ФБИ, ДОЈ, ИНТЕЛ, ИТ СО ФБИ, ДОЈ, ИНТЕЛ, ДА СЕ ВРАА ДОД ДОБИВ АГО ВИДОВИ ДО ДА ПОВЕЕ АГО ПРОФЕСОР ВО АНГЛАНД. ПРОФЕСОР ВО АНГЛАНД. ТИЕ ДА СЕ - ДРATEАВ ДЕПАРТМАН - ОВИЕ - ДРATEАВНИОТ ДЕПАРТМАТ - ИМА МНОГУ МНОГУ коруптивни места ОВИЕ се многу многу коруптивни места што биле вмешани во ТОА ВКЛУЧУВА ВО КОРУПЦИЈАТА НА ПРАВДАТА ВО КОРУПЦИЈА НА ПРАВДАТА ВО ОБЕДИНЕТИТЕ држави. Обединети држави. И ДА ЗНАЕМ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ И ДА СЕ РАБОТИМЕ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ОБАМА, МОЕТЕ ДА ЗАПОМНЕТЕ JOЕ ОБАМА, МОЕ ДА ЗАПОМНЕТЕ JOЕ ПОНУДА. Бајден. НЕ Е ВЕСНИК ПРЕТСЕДАТЕЛ ЕДЕН НЕ Е ВЕСНИК ПРЕТСЕДАТЕ ЕДЕН ВРЕМЕ. ВРЕМЕ. САМО НАДВОРЕШИТЕ ​​ЧЕТВРИ високо ДЕКОРАТИВНИ САМО НАДВОРЕШИТЕ ​​ЧЕТВИ високо високо декорирани воени пратеници што биле вработени Воени пратеници кои биле вработени да го заштитат нашиот државен оддел ЗА ЗАШТИТА НА НАШИОТ ДРАВНИ ЛИЦЕ НА НАДВОРЕШНИОТ НАДВОРИ ИРАК. ЛУЕ НА ПРАВИ ВО ИРАК. И НЕ ГО ОБВРДУВААТ. И НЕ ГО ОБВРДУВААТ. ТОА СЕ ПРОДОЛУВА ПРОДАВНИЦА. ТОА СЕ ПРОДОЛУВА ПРОДАВНИЦА. И НЕГОВОРНО ПОВЕДЕНО ДА И ТОА Иницијално ПОВЕДЕТЕ ДА ОБЕДИНЕТЕ ОВИЕ ХЕРОИ. ПРОСЕКУТИ ОВИЕ ХЕРОИ. НЕ Е ПОСТОИ. НЕ Е ПОСТОИ. ТОА ДА ГО ПОНУДАТЕ ГОДИНИ И СТАНДИ ТОА РАБОТНИ ДОНЕСУВА ГОДИНИ И СТАНДИ СО ЛИДЕР НА ИРАК И САМО СО ЛИДЕРОТ НА ИРАК И САМО СЕ СМЕЕ ДА СЕ ГО ДОБИМУВАМЕ ОВАА ГУUИ. СМЕ ДА СЕ ОДБИРАМЕ ОВИЕ ГУUИ. И ТОА РАМРОВИРААТ ОВАА СЕ И ТОА РАМОДИРААТ ОВАА НИКОГАШ. ПРЕКУ. ОВОЈ ГУИ СЕ САКААТ LИВОТ ИВОТ ОВОЈ ГУUИ СЕ САКААТ LИВОТ IFИВОТ ВО ПЕРЗОН ПОДНЕСУВАЕ НА ПОНУДИТЕ НА EО ВО ПРИСТОЈНА ПОДНЕСУВА OFЕ НА ИНТЕРФЕРЕНЦИЈА НА РАБОТНИЦИТЕ НА ЈАЕ ВО ПРАВДА. ИНТЕРФЕРЕНЦИЈА ВО ПРАВДА. ТОА ДА СЕ МНОГУ ПОВЕЕ НЕМА ТОА СЕ ДОГОВОРНА ПОВЕЕ БЕЗБЕДНОСТ. Замислен. КОГА ДА СЕ ДА СЕ РОГЕР СТОН. КОГА ДА СЕ ДА СЕ РОГЕР СТОН. DЕ СЕ ДОБИВИ ФАНТИСТИЧКО РАБОТА НА DЕ СЕ ДОБИВЕ ФАНДАСТИЧКО РАБОТА НА ПОСЛЕДУВАЕ НА РАКОВОТ НА СИТЕ ОСНОВА НА РАКОВОД НА ПРОБЛЕМИ. Проблеми. ЦЕЛ КОГА САМО AУБОВ САКАТЕ НО КОГА САМО JУРИТЕ ГО САКАТЕ ТОА, И ДА Е ПРЕДЕЛА НА ТОА, И Е ТОА ПРЕДЕЛА НА ЈУРИЕ, ОД ЕДНО ДО МОЕ ДА ЗЕМЕ ЈУРИТЕ, ЕДНО НЕ МОЕ ДА ГО НАПРАВИТЕ ЛУЕТО ДА БИДАТ КУВЕТ И ДА Е ВАС Луѓето ДА БИДАТ КУВЕТ И ДА ГО ВАШЕТЕ ТУРНИ ДА ГО МОЕТ ДА СЕ РАБОТИТЕ ВРВЕТЕ ДА МОЕТЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ. ТОА ИМА ДА СЕ ДА СЕ КОРУПАТ ТОА ИМА ДА СЕ КОРУПТИРАТЕ ЈУРИ ИМА ПОВТОРНА ПОВРЕДА ЈУРИ HAЕ ПОВЕДЕТЕ ПОВТОРНО ПОВТОРНО КАКО ПОТВРДИНА СВОЈОТ СВОЈО. ТОА ПОТРЕБНА НИВНА ОВДА. ОВОЈ ПОТРЕБИ ДА СЕ ПРИРАЧАТ ПОВЕЕ. ОВОЈ ПОТРЕБИ ДА СЕ ПРИРАЧАТ ПОВЕЕ. ОВА МОРА ДА НЕ СМЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДОСТАВ ОВА МОРА ДА НЕ СЕКОГАШ ДА СЕ ДА СЕ ДОСТАВО ОВА. Ова. МОЕ ДА СЕ ИМА СВОЕТО ПРАВО ПРАВО ПО بعد МОAYЕ ДА СЕ ИМА СВОЈОВНО ПРАВО ПО ЕДНАТА ЗА ХИЛАРИ КЛИНТОН, JOОЕ ЕДЕН ЗА ХИЛАРИ КЛИНТОН, EЕ БИДЕН, ХУСТОН ХАНТЕР БИДЕН, СИТЕ БИДЕН, ХУСТОН ХУНТЕР БИДЕН, СИТЕ НЕКОИ ДРУГИ ЛУ PEЕ. НЕКОИ ДРУГИ ЛУ PEЕ. ТОА ДА СЕ ПОДДРУВАМЕ СО БРЕННАН ТОА ДА СЕ ПОДДРУВАМЕ СО БРЕННАН И КЛАППЕР. И КЛАППЕР. Тие легнале до конгрес. Тие легнале до конгрес. ХИЛАРИ Клинтон лежеше до ХИЛАРИ Клинтон лежеше на конгрес. Конгресот. ANАНЕТ НАПОЛИТАНО LИВЕЕ ДА СЕ КАКО ANАНЕТ НАПОЛИТАНО LУБОВ ДА СЕ КАКО ШТО Е ТЕСТИФИРАYЕ ЗА ДОМ СЕ Е ТЕСТИФИРАЕ ЗА БЕЗБЕДНОСНА ДОГОВОР. БЕЗБЕДНОСТ. Ајде да имаме овие слушања пред тоа Ајде да имаме овие слушања пред да одите по злато пукање на пукани СЕ ОДИ ПОГЛАСНИТЕ ГУНИ БЛАГААТ СО НЕГОВО ДОМ КАКО МО MOЕ ДА СЕ ОГЛАСИ ВО СВОЈОТ ДОМ КОГА МОMSЕ ДА СЕ ОГЛАСУВААТ ДО СЕКОЈНО. ДО СЕКОЈНО. ТРИШ: ПРЕДМЕТ НА ЈУРИТЕ ТРИШ: ПРАВНИКОТ НА ЈУРИТЕ ПРАВЕЕ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МЕДИУМИ.

Гомерт: Да го имаме судењето на Роџер Стоун по Хилари Клинтон

Rep. Louie Gohmert (R-TX) discusses Roger Stone's sentencing on Trish Regan Primetime. FOX Business Network (FBN) is a financial news channel delivering real-time information across all platforms that impact both Main Street and Wall Street. Headquartered in New York — the business capital of the world — FBN launched in October 2007 and is the leading business network on television, topping CNBC in Business Day viewers for the second consecutive year. The network is available in more than 80 million homes in all markets across the United States. Owned by FOX, FBN has bureaus in Chicago, Los Angeles, Washington, D.C. and London. Subscribe to Fox Business! bit.ly/2D9Cdse Watch more Fox Business Video: video.foxbusiness.com Watch Fox Business Network Live: www.foxnewsgo.com/ Watch full episodes of FBN Primetime shows Lou Dobbs Tonight: video.foxbusiness.com/playlist/longform-lou-dobbs-tonight Trish Regan Primetime: video.foxbusiness.com/playlist/longform-trish-regan-primetime Kennedy: video.foxbusiness.com/playlist/longform-kennedy Follow Fox Business on Facebook: www.facebook.com/FoxBusiness Follow Fox Business on Twitter: twitter.com/foxbusiness Follow Fox Business on Instagram: www.instagram.com/foxbusiness
Donald Trump Roger Stone, Joe Biden, Russia investigation, Fox Business Network, Obama administration, Democrats, Hunter BIden, 2016 election, Gohmert, Roger Stone sentencing, FBN, Dems, Roger Stone, robert mueller, trump news, Donald Trump, news, Texas congressman, AG Barr, Bill Barr, Louie Gohmert, trump roger stone, us news, Fox Business, Hillary Clinton, FISA abuse, donald trump, business, president trump,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="0.301" dur="1.801"> РЕПУБЛИКА НЕ Е НЕ. ТОА НЕ КОИ СМЕ ДА СЕ ЕВНА >

< start="2.136" dur="1.667"> ТОА НЕ КОИ СМЕ ДА СЕ ТОА ДЕМОГРАТИТЕ ПРИ РАБОТНО >

< start="3.805" dur="2.734"> ДАЛИ ДЕМОКРАТИТЕ САКАТЕ ДА СЕ ОБЕДИНЕТЕ ЕДНА. >

< start="6.574" dur="4.837"> ДА СЕ ДА ГО ПРАВИМЕ ЕДНА. БЕГАРИЕ СЕ СЕГА, Луи ГОМЕРТ. >

< start="11.446" dur="2.901"> БЕГАРИЕ СЕ СЕГА, Луи ГОМЕРТ. КОНГРЕСМАН ГОМЕРТ, Благодарам >

< start="14.382" dur="1.133"> КОНГРЕСМАН ГОМЕРТ, БЛАГОДАРАМ ДА СЕ ДА СЕ ОВДЕ. >

< start="15.516" dur="2.001"> ЗА БИДЕ ОВДЕ. ШТО ВАШАТ СВОЕТЕ ОВА. >

< start="17.518" dur="1.901"> ШТО ВАШАТ СВОЕТЕ ОВА. ПОГЛЕДАТЕТЕ ВО РЕКОРД НА ОБАМА. >

< start="19.453" dur="2.469"> ПОГЛЕДАТЕТЕ ВО РЕКОРД НА ОБАМА. КАКО МНОГУ РАБОТНО ПОВЕЕ. >

< start="21.923" dur="2.735"> КАКО МНОГУ РАБОТНО ПОВЕЕ. ДА НЕ СЕ ГЛАСМЕ ДА СЕ ГЛАСУВА >

< start="24.692" dur="3.035"> НЕ СМЕ ДА ГО ГОЛЕМИТЕ ДА СЕ СЛУЧУВАТЕ НЕГО, ВИ ПОСТОЕ. >

< start="27.728" dur="2.001"> ПОДГОТВУВАТЕ НЕ, ПОДНЕСУВА СВОЈОТ. Тој е диктатор. >

< start="29.731" dur="2.601"> Тој е диктатор. ПРЕГЛЕД ВОВЕД НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ >

< start="32.334" dur="2.501"> ПРЕТСЕДАТЕЛЕТЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПРЕДЛЕД ЗА НЕГОВИТЕ ПРИЈАТЕЛИ >

< start="34.869" dur="2.502"> ЗА НЕГОВИОТ ПРИЈАТЕЛ ПОДНЕСУВА ПОДНЕСУВА ДО ЈАИЛ ЗА ПОТЕНТИВНО ДЕЦА >

< start="37.405" dur="1.534"> AАILА ЗА ПОТЕНТИВНО ДЕКАДЕД ЗА ИНВЕСТИГАЦИЈА ТОА >

< start="38.973" dur="1.668"> ЗА ИСПИТУВАATIONЕ, ТОА НЕ МОЕ ДА СЕ СЛЕДИ ВО СО >

< start="40.642" dur="2.134"> НЕ МОAPЕ ДА СЕ СЛОБОДУВА НА ПРВИОТ МЕСТО И СЕГАТЕ Е >

< start="42.81" dur="1.234"> ПРВОТО МЕСТО И СЕГАТЕ Е ЕДИКВИВАЛЕНТИТЕ НА КИМ JОНГ-ООН. >

< start="44.045" dur="2.668"> ПРИРАЧНИК НА КИМ ЈОНГ-ООН. THEУДОТ Е ДА СЕ ПОВЕЕ >

< start="46.714" dur="1.835"> >> JУРСКОТО Е ДА СЕ ПОСТОЕ ДА СЕКОГАШ НЕШТО - НАША >

< start="48.583" dur="2.435"> КОГА WEЕ СЕКОГАШ - НАШИОТ федерален правен систем ќе доживее досега >

< start="51.052" dur="1.667"> СЕДНИЧКИОТ ФЕДЕРСКИ ПРАВДА Е СЕ СЕ ПОВЕДЕТЕ ОД ОГЛАСОТ ОВОЈ >

< start="52.72" dur="1.734"> ПОВЕДЕТЕ ОД ОГЛАСОТ што е направено во текот на годините на Обама >

< start="54.455" dur="2.068"> ГОДИНА ДО ГОДИНИ ГОДИНИТЕ ОБАМА И ГО ПРОДОЛУВАТЕ НА ПОСЛЕДНИТЕ Три години >

< start="56.524" dur="5.538"> И ВРЕМЕ НА ПОСЛЕДНИТЕ Триесет години со ФБИ, ДОЈ, ИНТЕЛ, ИТ >

< start="62.063" dur="3.97"> СО ФБИ, ДОЈ, ИНТЕЛ, ДА СЕ ВРАА ДОД ДОБИВ АГО >

< start="66.034" dur="2.501"> ВИДОВИ ДО ДА ПОВЕЕ АГО ПРОФЕСОР ВО АНГЛАНД. >

< start="68.537" dur="2.634"> ПРОФЕСОР ВО АНГЛАНД. ТИЕ ДА СЕ - ДРATEАВ ДЕПАРТМАН - >

< start="71.205" dur="3.136"> ОВИЕ - ДРATEАВНИОТ ДЕПАРТМАТ - ИМА МНОГУ МНОГУ коруптивни места >

< start="74.376" dur="0.899"> ОВИЕ се многу многу коруптивни места што биле вмешани во >

< start="75.31" dur="1.7"> ТОА ВКЛУЧУВА ВО КОРУПЦИЈАТА НА ПРАВДАТА ВО >

< start="77.045" dur="3.336"> КОРУПЦИЈА НА ПРАВДАТА ВО ОБЕДИНЕТИТЕ држави. >

< start="80.382" dur="3.202"> Обединети држави. И ДА ЗНАЕМ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ >

< start="83.619" dur="2.267"> И ДА СЕ РАБОТИМЕ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ОБАМА, МОЕТЕ ДА ЗАПОМНЕТЕ JOЕ >

< start="85.887" dur="1.567"> ОБАМА, МОЕ ДА ЗАПОМНЕТЕ JOЕ ПОНУДА. >

< start="87.489" dur="1.2"> Бајден. НЕ Е ВЕСНИК ПРЕТСЕДАТЕЛ ЕДЕН >

< start="88.724" dur="0.466"> НЕ Е ВЕСНИК ПРЕТСЕДАТЕ ЕДЕН ВРЕМЕ. >

< start="89.191" dur="2.635"> ВРЕМЕ. САМО НАДВОРЕШИТЕ ​​ЧЕТВРИ високо ДЕКОРАТИВНИ >

< start="91.86" dur="2.101"> САМО НАДВОРЕШИТЕ ​​ЧЕТВИ високо високо декорирани воени пратеници што биле вработени >

< start="93.962" dur="1.834"> Воени пратеници кои биле вработени да го заштитат нашиот државен оддел >

< start="95.797" dur="1.968"> ЗА ЗАШТИТА НА НАШИОТ ДРАВНИ ЛИЦЕ НА НАДВОРЕШНИОТ НАДВОРИ ИРАК. >

< start="97.766" dur="1.801"> ЛУЕ НА ПРАВИ ВО ИРАК. И НЕ ГО ОБВРДУВААТ. >

< start="99.568" dur="2.701"> И НЕ ГО ОБВРДУВААТ. ТОА СЕ ПРОДОЛУВА ПРОДАВНИЦА. >

< start="102.271" dur="2.835"> ТОА СЕ ПРОДОЛУВА ПРОДАВНИЦА. И НЕГОВОРНО ПОВЕДЕНО ДА >

< start="105.14" dur="1.401"> И ТОА Иницијално ПОВЕДЕТЕ ДА ОБЕДИНЕТЕ ОВИЕ ХЕРОИ. >

< start="106.575" dur="2.134"> ПРОСЕКУТИ ОВИЕ ХЕРОИ. НЕ Е ПОСТОИ. >

< start="108.744" dur="2.468"> НЕ Е ПОСТОИ. ТОА ДА ГО ПОНУДАТЕ ГОДИНИ И СТАНДИ >

< start="111.213" dur="3.269"> ТОА РАБОТНИ ДОНЕСУВА ГОДИНИ И СТАНДИ СО ЛИДЕР НА ИРАК И САМО >

< start="114.516" dur="4.203"> СО ЛИДЕРОТ НА ИРАК И САМО СЕ СМЕЕ ДА СЕ ГО ДОБИМУВАМЕ ОВАА ГУUИ. >

< start="118.72" dur="1.667"> СМЕ ДА СЕ ОДБИРАМЕ ОВИЕ ГУUИ. И ТОА РАМРОВИРААТ ОВАА СЕ >

< start="120.389" dur="0.533"> И ТОА РАМОДИРААТ ОВАА НИКОГАШ. >

< start="120.923" dur="2.968"> ПРЕКУ. ОВОЈ ГУИ СЕ САКААТ LИВОТ ИВОТ >

< start="123.893" dur="2.4"> ОВОЈ ГУUИ СЕ САКААТ LИВОТ IFИВОТ ВО ПЕРЗОН ПОДНЕСУВАЕ НА ПОНУДИТЕ НА EО >

< start="126.295" dur="1.634"> ВО ПРИСТОЈНА ПОДНЕСУВА OFЕ НА ИНТЕРФЕРЕНЦИЈА НА РАБОТНИЦИТЕ НА ЈАЕ ВО ПРАВДА. >

< start="127.963" dur="3.069"> ИНТЕРФЕРЕНЦИЈА ВО ПРАВДА. ТОА ДА СЕ МНОГУ ПОВЕЕ НЕМА >

< start="131.033" dur="0.399"> ТОА СЕ ДОГОВОРНА ПОВЕЕ БЕЗБЕДНОСТ. >

< start="131.433" dur="1.601"> Замислен. КОГА ДА СЕ ДА СЕ РОГЕР СТОН. >

< start="133.035" dur="3.502"> КОГА ДА СЕ ДА СЕ РОГЕР СТОН. DЕ СЕ ДОБИВИ ФАНТИСТИЧКО РАБОТА НА >

< start="136.539" dur="2.934"> DЕ СЕ ДОБИВЕ ФАНДАСТИЧКО РАБОТА НА ПОСЛЕДУВАЕ НА РАКОВОТ НА СИТЕ >

< start="139.508" dur="1"> ОСНОВА НА РАКОВОД НА ПРОБЛЕМИ. >

< start="140.509" dur="2.702"> Проблеми. ЦЕЛ КОГА САМО AУБОВ САКАТЕ >

< start="143.212" dur="2.501"> НО КОГА САМО JУРИТЕ ГО САКАТЕ ТОА, И ДА Е ПРЕДЕЛА НА >

< start="145.715" dur="2.834"> ТОА, И Е ТОА ПРЕДЕЛА НА ЈУРИЕ, ОД ЕДНО ДО МОЕ ДА ЗЕМЕ >

< start="148.584" dur="2.634"> ЈУРИТЕ, ЕДНО НЕ МОЕ ДА ГО НАПРАВИТЕ ЛУЕТО ДА БИДАТ КУВЕТ И ДА Е ВАС >

< start="151.253" dur="2.602"> Луѓето ДА БИДАТ КУВЕТ И ДА ГО ВАШЕТЕ ТУРНИ ДА ГО МОЕТ ДА СЕ РАБОТИТЕ >

< start="153.856" dur="3.002"> ВРВЕТЕ ДА МОЕТЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ. ТОА ИМА ДА СЕ ДА СЕ КОРУПАТ >

< start="156.892" dur="3.403"> ТОА ИМА ДА СЕ КОРУПТИРАТЕ ЈУРИ ИМА ПОВТОРНА ПОВРЕДА >

< start="160.329" dur="1.1"> ЈУРИ HAЕ ПОВЕДЕТЕ ПОВТОРНО ПОВТОРНО КАКО ПОТВРДИНА СВОЈОТ СВОЈО. >

< start="161.43" dur="1.834"> ТОА ПОТРЕБНА НИВНА ОВДА. ОВОЈ ПОТРЕБИ ДА СЕ ПРИРАЧАТ ПОВЕЕ. >

< start="163.265" dur="1.701"> ОВОЈ ПОТРЕБИ ДА СЕ ПРИРАЧАТ ПОВЕЕ. ОВА МОРА ДА НЕ СМЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДОСТАВ >

< start="165" dur="1.034"> ОВА МОРА ДА НЕ СЕКОГАШ ДА СЕ ДА СЕ ДОСТАВО ОВА. >

< start="166.068" dur="1.4"> Ова. МОЕ ДА СЕ ИМА СВОЕТО ПРАВО ПРАВО ПО بعد >

< start="167.503" dur="2.768"> МОAYЕ ДА СЕ ИМА СВОЈОВНО ПРАВО ПО ЕДНАТА ЗА ХИЛАРИ КЛИНТОН, JOОЕ >

< start="170.272" dur="3.803"> ЕДЕН ЗА ХИЛАРИ КЛИНТОН, EЕ БИДЕН, ХУСТОН ХАНТЕР БИДЕН, СИТЕ >

< start="174.076" dur="2.201"> БИДЕН, ХУСТОН ХУНТЕР БИДЕН, СИТЕ НЕКОИ ДРУГИ ЛУ PEЕ. >

< start="176.278" dur="2.735"> НЕКОИ ДРУГИ ЛУ PEЕ. ТОА ДА СЕ ПОДДРУВАМЕ СО БРЕННАН >

< start="179.048" dur="1.434"> ТОА ДА СЕ ПОДДРУВАМЕ СО БРЕННАН И КЛАППЕР. >

< start="180.483" dur="1.867"> И КЛАППЕР. Тие легнале до конгрес. >

< start="182.352" dur="3.735"> Тие легнале до конгрес. ХИЛАРИ Клинтон лежеше до >

< start="186.121" dur="0.333"> ХИЛАРИ Клинтон лежеше на конгрес. >

< start="186.489" dur="1.801"> Конгресот. ANАНЕТ НАПОЛИТАНО LИВЕЕ ДА СЕ КАКО >

< start="188.324" dur="2.101"> ANАНЕТ НАПОЛИТАНО LУБОВ ДА СЕ КАКО ШТО Е ТЕСТИФИРАYЕ ЗА ДОМ >

< start="190.459" dur="0.633"> СЕ Е ТЕСТИФИРАЕ ЗА БЕЗБЕДНОСНА ДОГОВОР. >

< start="191.093" dur="1.801"> БЕЗБЕДНОСТ. Ајде да имаме овие слушања пред тоа >

< start="192.895" dur="3.002"> Ајде да имаме овие слушања пред да одите по злато пукање на пукани >

< start="195.898" dur="2.101"> СЕ ОДИ ПОГЛАСНИТЕ ГУНИ БЛАГААТ СО НЕГОВО ДОМ КАКО МО MOЕ ДА СЕ ОГЛАСИ >

< start="198.033" dur="1.801"> ВО СВОЈОТ ДОМ КОГА МОMSЕ ДА СЕ ОГЛАСУВААТ ДО СЕКОЈНО. >

< start="199.869" dur="3.803"> ДО СЕКОЈНО. ТРИШ: ПРЕДМЕТ НА ЈУРИТЕ >

< start="203.673" dur="0.566"> ТРИШ: ПРАВНИКОТ НА ЈУРИТЕ ПРАВЕЕ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МЕДИУМИ. >