204s Gohmert: Hayu urang sidang Roger Stone saatos Hillary Clinton sacara images and subtitles

REPUBLIK Urang moal. TIANG SAHA NU TIU KAKI AYA SAKITU TANGGAL NU MANGSA NUI DEMOKRATKE ANTARA TRYING NGARUJE ING DEMOKRATKEUN AYA NGANGGOLEH MANGSA KITA INTO. MANGSA AKTIK TENGOK SATU. Gabung jeung kuring, LOUIE GOHMERT. Gabung jeung kuring, LOUIE GOHMERT. CONGRESSMAN GOHMERT, TERIMA KASIH CONGRESSMAN GOHMERT, TERIMA KANGGO UNTUK DI SINI. UNTUK KECAPKAN. Naon anu anjeun dina ieu. Naon anu anjeun dina ieu. KITA NU NUKA AKU NUKA AKU. KITA NU NUKA AKU NUKA AKU. KONLI DENGAN MANUSIA NINGGALKAN. KONLI DENGAN MANUSIA NINGGALKAN. AKU DIDI MUKA NU DIAJAK NYAUKAN Kuring teu ningali anjeun nyarioskeun dina hamba, nerapkeun anjeunna. IMPEACH HIM, IMPEACH HIM. DIA PENTING. DIA PENTING. PRESIDENT TRUMP VOICES DITULUSKAN PRESIDENT TRUMP VOICES CONCERNS MENGENAI KAWINAN NENG INGKEUN SENT TO NGENTOTKEUNA DENGAN SENI DENGAN JAUH UNTUK JAIL UNTUK DIPANGKEUN JAIL UNTUK POTENTIALLY A DECADE FOR AN INVESTIGATION THAT UNTUK INVESTIGASI YANG TIDAK DIHENTEU DI ING TUNGGU AYA TANGGO DI TEMPAT SULU INGNA AYEUNA ATAWA AYA SAKIMANA TEMPAT PERTAMA AND AYEUNA AYA PERLAKUAN KIM JONG-UN. EQUIVALENT OF KIM JONG-UN. >> JURY DIA MASUKKEUN >> JURY DIA MASUKKEUN DI SAHA NU WITNA - SUKAN SATU ANTARI SENTIASA - SISTEM KUDUYA PERSEKUTU AYA GURU SISTEM KEPUTUSAN PERSEKUTU AYA NU DITUTUPKEUN DARI KARET SUKAN RECOVER DARI ING DESA GAMPANG NU DENGAN JAWA TENGAH OBAMA AYA DULANA KOMUNITAS OBAMA TAHUN ARAWA INGKAT TIGA YEAR AND NGADUTKEUN NYAWA TIGA TIGA PELAKON DENGAN FBI, DOJ, INTEL, IT DENGAN FBI, DOJ, INTEL, IT TURNS OUT DOD WAS PAY AGO TURNS OUT DOD WASING PAYANG AGO PROFESSOR DI ENGLAND. PROFESOR DI BAHASA INGGRIS. TI INTI - JAMINAN NEGARA - NYAWA - JAMINAN NEGARA - ATAWA TEMPAT KORMETEN MANUSNA ATAWA MANA NU KAWIN CORRUPT TEMPAT YANG DIHADIRI DI ING ATAWA INGKAH TU DI KORPETENSI PANGGIHAN DI ING CORRUPTION JUSTICE IN STATES UNITED. STATES UNITED. AND TETK TENGKEUN NGENTOTE MENGENANA PRESIDEN AND NENG NENGKEBARKEUN NGENTOTKEUN NGENTOTA OBAMA, DENGAN INGIN INGKEUN PADAWA OBAMA, DENGAN KANGGO INGKEUN BIDEN. BIDEN. DIA PANGERAN PRESIDEN DI SATU Anjeunna mangrupikeun harga dina waktos anu salah. Waktos. KAMI HADI DENGAN PULANG DIPANGKEUN KAMI HADI TAPI DENGAN HENTEU YANG DITUTUPKEUN ANAK GAMPANG AHLI GELENG GELENG MUNGKU BISA Pikeun ngajagaan JABATAN NEGERI NEGARA Pikeun ngayakeun JABAYAN NEGERI NEGARA NEGARA DI ATAWA. SUKU DINA ERAQ DI IRAQ. AND TEMA DENGAN aranjeunna. AND TEMA DENGAN aranjeunna. MACAM AYA BANYAK. MACAM AYA BANYAK. AND TEMA INITIAL DIUKU TO AND INI INITIAL YANG DIANGGURAN UNTUK NANGKATKAN HEROES INI. PROSECUTE HEROES HANYA. KAPI ITU PUTRA. KAPI ITU PUTRA. TIU JOE BIDEN NGAJANGKEUN DAN STANDS TIU JOE BIDEN MANGSAANG sareng KANDUNGAN DENGAN PUTRA IRAQ AND SINO DENGAN PELAKA IRAQ AND DENGAN KAMI GAMPANG MANGSA KOMPETNA. Kami bakal nyandak piala. AND SATU RAMRODDED INI AND SENDIRI RAMRODDED INI INI DENGAN. KASAHA. INGGU PURU INGKEUN HENTEUN HIRUP INGGU PITU INGKEBANG HENTEU ING PRISON KANGGO BOLA DENGAN BUNYA BIDEN IN PRISON DAHULISAN NGEBABAN INGKEJAHAN BIDEN DI KELUAR. KEUSAHAWANAN DI KEJAMATAN. MAJI MUNGKIN MURID NU KASIH DIA NYAJAKU INGKAT MERDEKA KASULISAN. DIPASAR. SAHA NU SATU NANA NUNGTANG ROGER BATU. SAHA NU SATU NANA NUNGTANG ROGER BATU. YOU AYE DESA ING APIK FANTASTIK SIEUN AYA DOSA NU TANGGO KONTOL FONTIK NGENTOTA KANGGURAN PELANGSAAN HENTFUL OF MASALAH MASALAH. MASALAH. TUNGGAL KUNG ANAK DI JUROR LIKE TAPI ANAK anjeun NU JUROR SUKA JAWA, AND ITU KANG INGIN NA, ATAWA DENGAN PELENGON JURY, DATI SATU ANYA BISA JELAS JURY, ING DIA NYAJAKU ANAK SAHA NU TITIK sareng IT SAKSA HENTEU DENGAN TITIK DENGKEUN ITU ANTARA ANTARA ANDA DAPAT TALK. TURN INGIN INI BISA TALK. ING INGIN ING DI CORRUPT ATAWA KAKI TUNGTUNG JAWA KANGGO DI JURY RÉNG KANGGO MUNGSAUN INGGRIS RUNAWAY JURY DENGAN INGGRIS KAGUNGAN RUNAWAY DENGAN MEREKA DENGAN OATH. YANG KENEHKEUN INI OATH. INGKAH INI KITA DAWA TAK ANAK. INGKAH INI KITA DAWA TAK ANAK. INGIN SIEUN AYA TIDAK DENGAN INGIN SIEUN NU SANGGUH NU SANGGUH. Ieu. MAYBE NU KAKI SUKAN NANGSA KANGSA MAYBE NU KADIL ANAK SUKAN NUNGGUL NU SATU UNTUK KLAPON HILLARY, NGEUNIA THE SATU UNTUK HILLARY CLINTON, JOE BIDEN, HOUSTON HUNTER BIDEN, ALL BIDEN, HOUSTON HUNTER BIDEN, SEMUA KABELANG LAIN. ILANG LAIN SUMAT. INGAH KAMI DAPATKEUN ARENI TO BRENNAN INGIN KAMI DAPATKEUN ARKEUN TO BRENNAN AND CLAPPER. AND GAMPANG. TEMPATKEUN INGKEWÉ. TEMPATKEUN INGKEWÉ. HILLARY CLINTON TERI TO HILLARY CLINTON TERI KANGGO KONGRONG. CONGRESS. JANET NAPOLITANO DITASANGKE KANGGURU JANET NAPOLITANO DITASANGKE KANGGURANA DENGAN NU MANA NU NAK NU NINYUKAN HOMELAND SHE INGKEJANG UNTUK HOMELAND KESELAMATAN. KUKAMATAN. HENTEU AYA AKU DENGAN PENDIDIKAN Sateuacana SANGGUH NU MUNGKIN GARITAN SEBELUM INI MENGGALAKAN ARTANA GAMPANG GAMPANG KANGGO MANGSA NUNGTUNG KANGGURU AYA NU TUNGGUHNA ARTIKA NU DENGAN HANYA DENGAN HANYA JANGKA PADA HANYAT DENGAN HANYA HEBATNA UNTUK MANGSA ANTARI. SUMBANG. PELANGSAAN: PELAKONAN INGKANG JURY PADANGSAAN: PELAKONAN INGGAL JURY MUNGKUL DI ATAS SOSIAL MEDIA.

Gohmert: Hayu urang sidang Roger Stone saatos Hillary Clinton sacara

Rep. Louie Gohmert (R-TX) discusses Roger Stone's sentencing on Trish Regan Primetime. FOX Business Network (FBN) is a financial news channel delivering real-time information across all platforms that impact both Main Street and Wall Street. Headquartered in New York — the business capital of the world — FBN launched in October 2007 and is the leading business network on television, topping CNBC in Business Day viewers for the second consecutive year. The network is available in more than 80 million homes in all markets across the United States. Owned by FOX, FBN has bureaus in Chicago, Los Angeles, Washington, D.C. and London. Subscribe to Fox Business! bit.ly/2D9Cdse Watch more Fox Business Video: video.foxbusiness.com Watch Fox Business Network Live: www.foxnewsgo.com/ Watch full episodes of FBN Primetime shows Lou Dobbs Tonight: video.foxbusiness.com/playlist/longform-lou-dobbs-tonight Trish Regan Primetime: video.foxbusiness.com/playlist/longform-trish-regan-primetime Kennedy: video.foxbusiness.com/playlist/longform-kennedy Follow Fox Business on Facebook: www.facebook.com/FoxBusiness Follow Fox Business on Twitter: twitter.com/foxbusiness Follow Fox Business on Instagram: www.instagram.com/foxbusiness
Donald Trump Roger Stone, Joe Biden, Russia investigation, Fox Business Network, Obama administration, Democrats, Hunter BIden, 2016 election, Gohmert, Roger Stone sentencing, FBN, Dems, Roger Stone, robert mueller, trump news, Donald Trump, news, Texas congressman, AG Barr, Bill Barr, Louie Gohmert, trump roger stone, us news, Fox Business, Hillary Clinton, FISA abuse, donald trump, business, president trump,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="0.301" dur="1.801"> REPUBLIK Urang moal. TIANG SAHA NU TIU KAKI >

< start="2.136" dur="1.667"> AYA SAKITU TANGGAL NU MANGSA NUI DEMOKRATKE ANTARA TRYING >

< start="3.805" dur="2.734"> NGARUJE ING DEMOKRATKEUN AYA NGANGGOLEH MANGSA KITA INTO. >

< start="6.574" dur="4.837"> MANGSA AKTIK TENGOK SATU. Gabung jeung kuring, LOUIE GOHMERT. >

< start="11.446" dur="2.901"> Gabung jeung kuring, LOUIE GOHMERT. CONGRESSMAN GOHMERT, TERIMA KASIH >

< start="14.382" dur="1.133"> CONGRESSMAN GOHMERT, TERIMA KANGGO UNTUK DI SINI. >

< start="15.516" dur="2.001"> UNTUK KECAPKAN. Naon anu anjeun dina ieu. >

< start="17.518" dur="1.901"> Naon anu anjeun dina ieu. KITA NU NUKA AKU NUKA AKU. >

< start="19.453" dur="2.469"> KITA NU NUKA AKU NUKA AKU. KONLI DENGAN MANUSIA NINGGALKAN. >

< start="21.923" dur="2.735"> KONLI DENGAN MANUSIA NINGGALKAN. AKU DIDI MUKA NU DIAJAK NYAUKAN >

< start="24.692" dur="3.035"> Kuring teu ningali anjeun nyarioskeun dina hamba, nerapkeun anjeunna. >

< start="27.728" dur="2.001"> IMPEACH HIM, IMPEACH HIM. DIA PENTING. >

< start="29.731" dur="2.601"> DIA PENTING. PRESIDENT TRUMP VOICES DITULUSKAN >

< start="32.334" dur="2.501"> PRESIDENT TRUMP VOICES CONCERNS MENGENAI KAWINAN NENG INGKEUN SENT TO >

< start="34.869" dur="2.502"> NGENTOTKEUNA DENGAN SENI DENGAN JAUH UNTUK JAIL UNTUK DIPANGKEUN >

< start="37.405" dur="1.534"> JAIL UNTUK POTENTIALLY A DECADE FOR AN INVESTIGATION THAT >

< start="38.973" dur="1.668"> UNTUK INVESTIGASI YANG TIDAK DIHENTEU DI ING >

< start="40.642" dur="2.134"> TUNGGU AYA TANGGO DI TEMPAT SULU INGNA AYEUNA ATAWA AYA SAKIMANA >

< start="42.81" dur="1.234"> TEMPAT PERTAMA AND AYEUNA AYA PERLAKUAN KIM JONG-UN. >

< start="44.045" dur="2.668"> EQUIVALENT OF KIM JONG-UN. >> JURY DIA MASUKKEUN >

< start="46.714" dur="1.835"> >> JURY DIA MASUKKEUN DI SAHA NU WITNA - SUKAN >

< start="48.583" dur="2.435"> SATU ANTARI SENTIASA - SISTEM KUDUYA PERSEKUTU AYA GURU >

< start="51.052" dur="1.667"> SISTEM KEPUTUSAN PERSEKUTU AYA NU DITUTUPKEUN DARI KARET SUKAN >

< start="52.72" dur="1.734"> RECOVER DARI ING DESA GAMPANG NU DENGAN JAWA TENGAH OBAMA >

< start="54.455" dur="2.068"> AYA DULANA KOMUNITAS OBAMA TAHUN ARAWA INGKAT TIGA YEAR >

< start="56.524" dur="5.538"> AND NGADUTKEUN NYAWA TIGA TIGA PELAKON DENGAN FBI, DOJ, INTEL, IT >

< start="62.063" dur="3.97"> DENGAN FBI, DOJ, INTEL, IT TURNS OUT DOD WAS PAY AGO >

< start="66.034" dur="2.501"> TURNS OUT DOD WASING PAYANG AGO PROFESSOR DI ENGLAND. >

< start="68.537" dur="2.634"> PROFESOR DI BAHASA INGGRIS. TI INTI - JAMINAN NEGARA - >

< start="71.205" dur="3.136"> NYAWA - JAMINAN NEGARA - ATAWA TEMPAT KORMETEN MANUSNA >

< start="74.376" dur="0.899"> ATAWA MANA NU KAWIN CORRUPT TEMPAT YANG DIHADIRI DI ING >

< start="75.31" dur="1.7"> ATAWA INGKAH TU DI KORPETENSI PANGGIHAN DI ING >

< start="77.045" dur="3.336"> CORRUPTION JUSTICE IN STATES UNITED. >

< start="80.382" dur="3.202"> STATES UNITED. AND TETK TENGKEUN NGENTOTE MENGENANA PRESIDEN >

< start="83.619" dur="2.267"> AND NENG NENGKEBARKEUN NGENTOTKEUN NGENTOTA OBAMA, DENGAN INGIN INGKEUN PADAWA >

< start="85.887" dur="1.567"> OBAMA, DENGAN KANGGO INGKEUN BIDEN. >

< start="87.489" dur="1.2"> BIDEN. DIA PANGERAN PRESIDEN DI SATU >

< start="88.724" dur="0.466"> Anjeunna mangrupikeun harga dina waktos anu salah. >

< start="89.191" dur="2.635"> Waktos. KAMI HADI DENGAN PULANG DIPANGKEUN >

< start="91.86" dur="2.101"> KAMI HADI TAPI DENGAN HENTEU YANG DITUTUPKEUN ANAK GAMPANG >

< start="93.962" dur="1.834"> AHLI GELENG GELENG MUNGKU BISA Pikeun ngajagaan JABATAN NEGERI NEGARA >

< start="95.797" dur="1.968"> Pikeun ngayakeun JABAYAN NEGERI NEGARA NEGARA DI ATAWA. >

< start="97.766" dur="1.801"> SUKU DINA ERAQ DI IRAQ. AND TEMA DENGAN aranjeunna. >

< start="99.568" dur="2.701"> AND TEMA DENGAN aranjeunna. MACAM AYA BANYAK. >

< start="102.271" dur="2.835"> MACAM AYA BANYAK. AND TEMA INITIAL DIUKU TO >

< start="105.14" dur="1.401"> AND INI INITIAL YANG DIANGGURAN UNTUK NANGKATKAN HEROES INI. >

< start="106.575" dur="2.134"> PROSECUTE HEROES HANYA. KAPI ITU PUTRA. >

< start="108.744" dur="2.468"> KAPI ITU PUTRA. TIU JOE BIDEN NGAJANGKEUN DAN STANDS >

< start="111.213" dur="3.269"> TIU JOE BIDEN MANGSAANG sareng KANDUNGAN DENGAN PUTRA IRAQ AND SINO >

< start="114.516" dur="4.203"> DENGAN PELAKA IRAQ AND DENGAN KAMI GAMPANG MANGSA KOMPETNA. >

< start="118.72" dur="1.667"> Kami bakal nyandak piala. AND SATU RAMRODDED INI >

< start="120.389" dur="0.533"> AND SENDIRI RAMRODDED INI INI DENGAN. >

< start="120.923" dur="2.968"> KASAHA. INGGU PURU INGKEUN HENTEUN HIRUP >

< start="123.893" dur="2.4"> INGGU PITU INGKEBANG HENTEU ING PRISON KANGGO BOLA DENGAN BUNYA BIDEN >

< start="126.295" dur="1.634"> IN PRISON DAHULISAN NGEBABAN INGKEJAHAN BIDEN DI KELUAR. >

< start="127.963" dur="3.069"> KEUSAHAWANAN DI KEJAMATAN. MAJI MUNGKIN MURID NU KASIH >

< start="131.033" dur="0.399"> DIA NYAJAKU INGKAT MERDEKA KASULISAN. >

< start="131.433" dur="1.601"> DIPASAR. SAHA NU SATU NANA NUNGTANG ROGER BATU. >

< start="133.035" dur="3.502"> SAHA NU SATU NANA NUNGTANG ROGER BATU. YOU AYE DESA ING APIK FANTASTIK >

< start="136.539" dur="2.934"> SIEUN AYA DOSA NU TANGGO KONTOL FONTIK NGENTOTA KANGGURAN >

< start="139.508" dur="1"> PELANGSAAN HENTFUL OF MASALAH MASALAH. >

< start="140.509" dur="2.702"> MASALAH. TUNGGAL KUNG ANAK DI JUROR LIKE >

< start="143.212" dur="2.501"> TAPI ANAK anjeun NU JUROR SUKA JAWA, AND ITU KANG INGIN >

< start="145.715" dur="2.834"> NA, ATAWA DENGAN PELENGON JURY, DATI SATU ANYA BISA JELAS >

< start="148.584" dur="2.634"> JURY, ING DIA NYAJAKU ANAK SAHA NU TITIK sareng IT >

< start="151.253" dur="2.602"> SAKSA HENTEU DENGAN TITIK DENGKEUN ITU ANTARA ANTARA ANDA DAPAT TALK. >

< start="153.856" dur="3.002"> TURN INGIN INI BISA TALK. ING INGIN ING DI CORRUPT >

< start="156.892" dur="3.403"> ATAWA KAKI TUNGTUNG JAWA KANGGO DI JURY RÉNG KANGGO MUNGSAUN INGGRIS RUNAWAY >

< start="160.329" dur="1.1"> JURY DENGAN INGGRIS KAGUNGAN RUNAWAY DENGAN MEREKA DENGAN OATH. >

< start="161.43" dur="1.834"> YANG KENEHKEUN INI OATH. INGKAH INI KITA DAWA TAK ANAK. >

< start="163.265" dur="1.701"> INGKAH INI KITA DAWA TAK ANAK. INGIN SIEUN AYA TIDAK DENGAN >

< start="165" dur="1.034"> INGIN SIEUN NU SANGGUH NU SANGGUH. >

< start="166.068" dur="1.4"> Ieu. MAYBE NU KAKI SUKAN NANGSA KANGSA >

< start="167.503" dur="2.768"> MAYBE NU KADIL ANAK SUKAN NUNGGUL NU SATU UNTUK KLAPON HILLARY, NGEUNIA >

< start="170.272" dur="3.803"> THE SATU UNTUK HILLARY CLINTON, JOE BIDEN, HOUSTON HUNTER BIDEN, ALL >

< start="174.076" dur="2.201"> BIDEN, HOUSTON HUNTER BIDEN, SEMUA KABELANG LAIN. >

< start="176.278" dur="2.735"> ILANG LAIN SUMAT. INGAH KAMI DAPATKEUN ARENI TO BRENNAN >

< start="179.048" dur="1.434"> INGIN KAMI DAPATKEUN ARKEUN TO BRENNAN AND CLAPPER. >

< start="180.483" dur="1.867"> AND GAMPANG. TEMPATKEUN INGKEWÉ. >

< start="182.352" dur="3.735"> TEMPATKEUN INGKEWÉ. HILLARY CLINTON TERI TO >

< start="186.121" dur="0.333"> HILLARY CLINTON TERI KANGGO KONGRONG. >

< start="186.489" dur="1.801"> CONGRESS. JANET NAPOLITANO DITASANGKE KANGGURU >

< start="188.324" dur="2.101"> JANET NAPOLITANO DITASANGKE KANGGURANA DENGAN NU MANA NU NAK NU NINYUKAN HOMELAND >

< start="190.459" dur="0.633"> SHE INGKEJANG UNTUK HOMELAND KESELAMATAN. >

< start="191.093" dur="1.801"> KUKAMATAN. HENTEU AYA AKU DENGAN PENDIDIKAN Sateuacana >

< start="192.895" dur="3.002"> SANGGUH NU MUNGKIN GARITAN SEBELUM INI MENGGALAKAN ARTANA GAMPANG GAMPANG >

< start="195.898" dur="2.101"> KANGGO MANGSA NUNGTUNG KANGGURU AYA NU TUNGGUHNA ARTIKA NU DENGAN HANYA DENGAN HANYA JANGKA >

< start="198.033" dur="1.801"> PADA HANYAT DENGAN HANYA HEBATNA UNTUK MANGSA ANTARI. >

< start="199.869" dur="3.803"> SUMBANG. PELANGSAAN: PELAKONAN INGKANG JURY >

< start="203.673" dur="0.566"> PADANGSAAN: PELAKONAN INGGAL JURY MUNGKUL DI ATAS SOSIAL MEDIA. >