198s Telpon 911 sing ana hubungane karo Rexburg, Idaho, kasus bocah images and subtitles

KAMI INGKU KAMI KANGGO INGKANG MINGGU - KANGGO MINGGU - Kanthi INGKE MINGGU - MUNGSA KANGGO ING MINGGU - ING AKU KITA NGENTUK MINGGU - DENGAN SUKAM BASA KANGGO ING MINGGU - TANPA KANGGO ING KANGGO KANGGO NANG TANGGAL NANGGAL TANPA KANGGO MENYELENG INGKANG PENTING DENGAN KANGGO MENYELENGKU ING REXBURG KANGGO NGANGGO KANGGO ING SITUWANG KANGGO MISSING REXBURG MENYELENGKAN KANGGO MISA REXBURG MENYELENGKAN KONEKTOR KANGGO MISS REXBURG LAYAN KANGGO MISS REXBURG Bocah-bocah KANGGO TO Mantepake bocah cilik REXBURG KONEKTOR TUMBUNG ... MISSING REXBURG Bocah-bocah KETULUSAN UNTUK GAMPANG ... MISSING REXBURG Bocah-bocah KETULUSAN UNTUK GAMPANG ... 7-TAHUN-LUKA MISSING REXBURG Bocah-bocah KONTAK kanggo NGALAMI ... JJ 7-taun MISSING REXBURG Bocah-bocah KONTAK kanggo NGALAMI ... JJ VALLOW 7-YEAR-OLD KONTAK GRATIS ... 7-TAHUN-LAGU JJ VALLOW KONTAK GRATIS ... 7-TAHAN-JAWA TUNGGUL JJ VALLOW lan KONTAKKE GUNAKAN ... 7-TAHUN-JAWA TUNGGULAN lan 17-taun-taun KONTAKKE GUNAKAN ... 7-TAHUN-JAWA TUNGGULAN lan TYLEE 17-YEAR-OLD 7-TAHUN-JAWA TUNGGUL-JAWA KELUAR lan TYLEE 17-YEAR-OLD 7-YEAR-OLD JJ VALLOW lan 17-YEAR-OLD TYLEE RYAN 7-YEAR-OLD JJ VALLOW lan 17-taun-taun TYLEE RYAN 17-taun 7-YEAR-OLD JJ VALLOW lan 17-YEAR-OLD TYLEE RYAN WIS 7-YEAR-OLD JJ VALLOW lan 17-taun-lawas TYLEE RYAN 17-taun Lan 17-taun-taun TYLEE RYAN KANGGO MUNGGUN Lan 17-taun-taun TYLEE RYAN WIS INGGAL MENYUT Lan 17-taun-taun TYLEE RYAN WISNA KANGGO MUNGKUL ING SEHARI ... RYAN BISA NUNGGAL JAWA ING SUKU ... RYAN BISA NUNGGAL JAWA ING SUKSES ... AND RYAN BISA NUNGGAL JAWA ING SENTANG ... Lan ING RYAN WIS NUNGGAL JAWA ING SUKU ... Lan INGKANG WULANG RYAN BISA NUNGGAL JAWA ING SUKU ... Lan INGKAH WANG ... SENYE SEPTEMBER ... LAN APA ... SENYE SEPTEMBER ... Lan ING WARNA ... KANGEN SEHARI SUKSARI ... LAN INGKANG WULANG ... KANGGO WULANG SENYE SEPTEMBER ... Lan INGKANG WULANG ... KANGGO NU MANGSA NANGGAL SENYE SEPTEMBER ... LAN KELULUSAN INI ... KANGGO NU MANGSA NANGGAL LAWA 9- Lan WISAN INGKULU ... KANGGO NGGALU KABEH 9- Lan WISAN INGKULU ... KANGGO NGGALU KABEH 9- 1-1 Lan WISAN INGKULU ... KANGGO NGGALU KAYU 9- 1-1 Lan WISAN INI ... KANGGO NGGALU KABEH 9- 1-1 TINDAK Lan WISAN INI ... KANGGO NGGALU KABEH 9- 1-1 TARI ING SAIKI NANGGAL NANGGAL NU LUKU 9- 1-1 TARI ING SAIKI GUNUNG ING KANGGURAN ING KANGGO 9- 1-1 PANGGIL KANGGO ING PUTIH GUNUNG ING KANGGURAN ING KANGGO 9- 1-1 PANGGIL ING PUTRA ING NANGGAL NANGGAL ING WIS-LAMPIRAN 9- 1-1 KANGGO BISA PUTRA ING INI NANGGAL NANGGAL ING WIS-LAMPIRAN 9- 1-1 DITARI ING KOMPUTER ING KES ING ... 1-1 TARI ING PANGGUT ING KAWIN ING KES ... 1-1 TARI ING PANGGUT PARI ING ING KES ... KAMI 1-1 TARI ING PANGGUT ING KAWIN ING ING… KITA SHIRAH 1-1 TINDAK DITIK INGKE PUTRA ING KES INI ... KAMI SHIRAH MATSUZAWA PEMIMPIN ING ING KES ... KAMI SHIRAH MATSUZAWA PELAYAKAN ING KES ... KAMI SHIRAH MATSUZAWA DITENTUK PEMIMPIN ING ING KES ... KAMI SHIRAH MATSUZAWA DITENTUKAN TO PELAYAN ING KES ... KAMI SHIRAH MATSUZAWA DITENTUKKE ING INI KANGGO SHIRAH MATSUZAWA DITENTUKAN KANGGO KANGGO SHIRAH MATSUZAWA DITENTUKKE ING PEMBANGUNAN ... DAFTARKE ING KANG TUTUP ... DAFTARKE ING KANG TANJUNG ... SHE DAFTARKE ING KANG TANJUNG ... WANG KANGGO DAFTARKE INGKANG-ING KANGGO ... BEDHANA INGKANG DAFTARKE ING KANG TANJUNG ... WARNA NENG ING TO DAFTARKE ING KANG TANJUNG ... WARNA NENG ING TO US RANCANGAN ... BEDHANA NANGGO TO US RANCANGAN ... BEDHANA NANGGAL ING SAIKI ... Tindakake wong-wong mau kanggo kita saiki ... LAMPIRAN ING ING SAIKI ... KAMI LAMPIRAN ING ING SAIKI ... KAMI PUT LAMPIRAN ING ING SAIKI ... Kita PUT A TANYA TARI ING ING SAIKI ... KANGGO MACAPAT REKAAN SAIKI ... KITA PUTIRAN SAIKI ... KITA PAKSA REKOD SAIKI ... KAMI PUTIRAN REKOD IN SAIKI ... KITA PUTIH REKOD DI SAIKI SAIKI ... KITA PUTIH REKOD DI TANPA KANGEN KAMI PUTRA AKSIP TINDAK UNTUK KANGGO KAMI PUTRA AKSES TINDAK ING TANPA 9-1-1 KOMUNITAS PUTRA ING KANGGO ING KANGGO 9-1-1 KAMI PUTRA AKSUN TANGGAL ING KANGGO 9-1-1 KANGGO Pungkasan KOMUNITAS PUTRA ING KANGGO ING KANGGO 9-1-1 KANGGO ING SARI Pungkasan ... REQUEST ING KANGGO 9-1-1 KANGGO ING Pungkasan ... REQUEST ING KANGGO 9-1-1 KANGGO ING PINGGUT WANG… REQUEST ING KANGGO 9-1-1 KANGGO ING PINGGUT WARNA ... KITA Nuduhake KANGGO ING KANGGO 9-1-1 KANGGO ING SARI PUTRA ... KANGGO NAMIN 9-1-1 TARI ING PALING PAKSA ... KITA NAMIN 9-1-1 TARI ING PALING PUTRA ... KANGGO NATE TRANSCRIPT 9-1-1 TARI ING PALING PUTRA ... KANGGO Nuduhake TRANSCRIPT SAIKI 9-1-1 TARI ING PALING PAKSA ... KITA Nuduhake TRANSCRIPT SARI ... KAMI KANGGO TRANSCRIPT SARI ... KANGGO KANGGURU TRANSCRIPT SARI ... Mboten! KANGGO KANGGO TRANSCRIPT SARI ... ING NGUNIT KANGGO KANGGO TRANSCRIPT SARI ... Nanging ING SUKU KANGGO KANGGO TRANSCRIPT SARI ... Nanging ING NGISI SAIKI SAIKI TRANSCRIPT SARI ... Nanging ING WIS SAIKI SAIKI TRANSCRIPT SARI ... ING WIS SAIKI SAIKI KARANGAN TRANSCRIPT SARI ... ING WIS SAIKI SAIKI KARANGAN TRANSCRIPT SARI ... ING WIS SAIKI SAIKI SAIKI KANGGO INTONG AUDIO TETAPI WIS ING ING SAIKI NGEBUTKE AUDIO TETAPI WIS ING SAIKI SAIKI DENGAN AUDIO KANGGO TETAPI WIS ING ING SAIKI NUKU DENGAN AUDIO KANGGO TETAPI WIS ING SAIKI NUKU MENGIKUT AUDI UNTUK ITU… MENGIKUT AUDI UNTUK ITAU ... MENGIKUT AUDI UNTUK ITU ITU ... AS MENGIKUT AUDI UNTUK DENGAN ITU ... AS YOU MENGIKUT AUDI UNTUK ITU ITU ... PARA ROH MENGIKUT AUDI KANGGO ING ITU ... ING KENE DENGAN KANGGO, ING MENGIKUT AUDI UNTUK ITU ITU ... AS SUKU JAWA, ING INI MENGIKUT AUDI UNTUK ITU ITU ... ING NENG KAJAWA, INI UNTUK KANGGO ITU ... ING NGE DENGAN KANGGO, ING INI A UNTUK KANGGO ITU ... ING KENE PAKET, ING KIK UNTUK KANGGO ITU ... ING KENE PAKET, ING IS KES UNTUK KANGGO ITU ... ING KENE DENGAN KANGGO, ING IS KES TINDAK UNTUK KANGGO ITU ... ING KENE DENGAN KANGGO, ING IS KES sing GRIPPED Kaya sing dingerteni, ING KES sing wis GRIPPED Kaya sing dingerteni, ING KES sing wis nggabung Kaya sing dingerteni, ING KES sing NATE GRATIS KANGGO ... Kaya sing dingerteni, ING KES sing wis nggabung karo Bangsa ... Kanthi Kaya sing dingerteni, ING KES sing NATE GRATIS KANGGO ... ING SUKU KES sing wis nggabung karo Nasional ... Kanthi TI KES sing wis nggabung karo Nasional ... Kanthi TI SINI KES sing wis nggabung karo Nasional ... DENGAN TI INI KES sing wis nggayuh NATION ... ING TI INI DI IDAHO ... ING NEGARA ... DENGAN TI DI IDAHO ... ING NEGARA ... DENGAN TI SUMBI DI IDAHO ... ARIZONA ... ING NEGARA ... DENGAN TI SINI DI IDAHO ... ARIZONA ... UTAH ... ING NEGARA ... DENGAN TI SINI DI IDAHO ... ARIZONA ... UTAH ... HAWAII SINI DI IDAHO ... ARIZONA ... UTAH ... Harga SINI DI IDAHO ... ARIZONA ... UTAH ... HAWAII lan SINI DI IDAHO ... ARIZONA ... UTAH ... NEGARA LAN HANYA. ARIZONA ... UTAH ... SAIKI lan BISA. ARIZONA ... UTAH ... SAIKI lan BISA. IT ARIZONA ... UTAH ... SAIKI lan BISA. ING VERY ARIZONA ... UTAH ... SAIKI lan BISA. KANGGO ING SULIT Lan dadi luwih. KANGGO ING SULIT Lan dadi luwih. KES INGKANG SANGGUH Lan dadi luwih. KASIH SANGGO ING SANGGO Lan dadi luwih. KES INGKANG SANGGO SUKUR ITU Lan dadi luwih. KES INGKANG INGKANG SANGGO LAN KONTEN KES INGKANG INGKANG SANGGO LAN KONTEN KES INGKANG SANGGO SANGGUH LAN KONTEN KANGGO KES INGKANG SANGGO SANGGUH lan KONTEKTIK INGKE DAPAT KES INGKANG INGKANG SANGGO LAN ING KONTAKKE KENE KES INGKANG SANGGO SANGGITAN lan KONTEKTOR ING AKU KENE KES INGKANG SANGGO SANGGITAN LAN KONTEKTOR KANGGO INGKE BISA Luwih JAWA. KES lan Konsep Iki Nampa Luwih Bener. KES lan Konsep Iki Nampa Luwih Bener. 911, KES lan Konsep Iki Nampa Luwih Bener. 911, ING KANA KES lan Konsep Iki Nampa Luwih Bener. 911, ING KENAWA KANGGO NAMPI LAGI BASA. 911, ING KENAWA KANGGO NAMPI LAGI BASA. 911, ING JAMINAN SARI KANGGO NAMPI LAGI BASA. 911, ING EMERGENIK, 'OH 911, ING EMERGENIK, 'OH 911, ING KENE KABUPATEN INI, 'OH SESE 911, ING KENE KABUPATEN INI, 'OH KABUPATEN 911, ING KENE KABUPATEN INI, 'OH LUKIS HENTE 911, ING EMERGENSI INI, 'OH LUKIS HANYA NAMPUL AKU KESIMPULAN, 'OH LUKIS DIPANGGO SAIKI KESIMPULAN, 'OH NAMPI AKU NAMPAK AKU WINDOW. " KANGGO NATE MENGENUT WINDOW AKU. " KANGGO NATE MENGENUT WINDOW AKU. "9-1-1 KANGGO NATE MENGENUT WINDOW AKU. "9-1-1 TAWAN KANGGO NATE MENGENUT WINDOW AKU. "9-1-1 KUNCI SAIKI KANGGO NATE MENGENUT WINDOW AKU. "9-1-1 TAWARAN SAIKI DUMADANG WINDOW. "9-1-1 TAWARAN SAIKI Diwenehi WINDOW. "9-1-1 TAWARAN SAIKI DESANGGO A WINDOW. "9-1-1 TAWARAN SAIKI DENGAN KEDAI WINDOW. "9-1-1 TAWARAN KANGGO ING SAIKI ING ING GRATIS WINDOW. "9-1-1 TARI ING DUMADI ING SAIKI 9-1-1 TAWARAN SAIKI Menehi GAMPANG ING ING ING 9-1-1 TAWARAN SAIKI Menehi GAMPANG ING ING Bengi 9-1-1 TAWARAN SAIKI DUMADANG GAMPANG ING ING KANGGO Bengi 9-1-1 TAWARAN SAIKI Menehi GAMPANG ING ING KAMPUNG WANG 9-1-1 TAWASAN SAIKI Menehi GAMPANG ING ING KANGGO NAIK ING ING KANGGO ING ING ING KANGGO NAMPI DI ATUR SUMBANGAN ING ING KANGGO NENG SHOT DI BRANDON SAIKI ING ING ING KANGGO BUKU ING ING GRAND BRANDON BOUDREAUX NAMPU SUKU NAMPAK DI BRANDON BOUDREAUX'S NAMPU SUKU BANYAK PUTIH ING TESLA BRANDON BOUDREAUX NANG KANGGO NENG SHOT DI BRANDON BOUDREAUX'S TESLA IN TAMPILAN ING JAWA ING ING KAMPUNG BANDI BOUDREAUX DI ARIZONA TAMPILAN ING JAWA ING ING TUNGGU BANDDREAUX BRANDON BOUDREAUX ING ARIZONA ON TESLA BRANDON BOUDREAUX ING ARIZONA ON TESLA BRANDON BOUDREAUX ING ARIZONA ING OKTOBER TESLA BRANDON BOUDREAUX ING ARIZONA ING OKTOBER 2ND-- TESLA IN ARIZONA ING OKTOBER 2ND-- TESLA IN ARIZONA ING OKTOBER 2ND-- SHATTERING TESLA IN ARIZONA ING OKTOBER 2ND-- MENGIKUT TESLA ING ARIZONA ING OKTOBER 2ND-- MENGIKUT DRIVER OKTOBER 2ND-- NAMPANGKEP PAKAIAN OKTOBER 2ND-- GAMPANG TENAGA KANGGO OKTOBER 2ND-- NAMPAHKAN PIRANG WANGGOLAH DENGAN DRIVER. MENGIKUT WINDOW PIRANG KANGGO. MENGIKUT WINDOW PIRANG KANGGO. DID MENGIKUT WINDOW PIRANG KANGGO. Apa sampeyan MENGIKUT WINDOW PIRANG KANGGO. Apa sampeyan ndeleng MENGIKUT WINDOW PIRANG KANGGO. Apa sampeyan ndeleng MENGIKUT WINDOW PIRANG KANGGO. Apa sampeyan bisa ndeleng WINDOW SIDE. Apa sampeyan bisa ndeleng WINDOW SIDE. Apa sampeyan ndeleng Delengen, WINDOW SIDE. Apa sampeyan ndeleng Delengen, Sapa WINDOW SIDE. Apa sampeyan Deleng karo Guys sing, sapa WINDOW SIDE. Apa sampeyan Nemu Panuntun, Sapa kuwi? WINDOW SIDE. Apa sampeyan Nemu Panuntun, Sapa kuwi? Aku Apa sampeyan Nemu Panuntun, Sapa kuwi? Aku Apa sampeyan Nemu Panuntun, Sapa kuwi? Aku ora Apa sampeyan Nemu Panuntun, Sapa kuwi? Aku ora NDELENG Apa sampeyan Nemu Panuntun, Sapa kuwi? Aku NDELENG SAIKI Apa sampeyan Nemu Panuntun, Sapa kuwi? Aku ora ngerti Dhewe Apa sampeyan Nemu Panuntun, Sapa kuwi? AKU TANPA DENGAN SAIKI Apa, Sapa kuwi AKU TANPA DENGAN SAIKI Apa, Sapa kuwi ING AKU NDELENGKE INI SUKU BRANDON Apa, Sapa kuwi ING AKU NDELENGKEH SAIKI DIA JAWA BRANDON Apa, Sapa kuwi Aku ora NDELENGKE INI SUKU BRANDON Apa, Sapa kuwi Aku ora ngerti babagan dheweke apa iku NDELENG DENGAN SAIKI DIA BRANDON IS ING PENTING DENGAN NDELENG SAIKI DIA BRANDON IS ING PALING HENTI DENGAN NDELENG SAIKI DIA BRANDON IS ING PALING HENTI DENGAN NDELENGKAN Sopo WIS ING BRANDON IS ING PALING HENTI LORI BRANDON IS EX- HUSBAND LORI BRANDON IS EX- HUSBAND LORI VALLOW'S BRANDON ING KABUPATEN NIECE LORI VALLOW, HUSBAND NIECE LORI VALLOW, HUSBAND NIECE LORI VALLOW, MELANIE. NIECE VALLOW, MELANIE. NIECE VALLOW, MELANIE. IN NIECE VALLOW, MELANIE. IN THE NIECE VALLOW, MELANIE. ING TIDAK NIECE VALLOW, MELANIE. ING KANGGO NIECE VALLOW, MELANIE. ING PANGGIL ING KANGGO MELANIE. ING PANGGIL ING KANGGO MELANIE. ING PANGGIL ING KANGGURAN BRANDON MELANIE. ING PANGGIL ING KANGGURAN BRANDON MELANIE. ING PANGGIL ING KANGGO NANGGALU BRANDON ... HE MELANIE. ING PANGGIL ING KANGGO NANGGALU BRANDON ... DIA ING PANGGIL ING KANGGO NANGGALU BRANDON ... DIA ING PANGGIL ING KANGGO NANGGALU BRANDON ... DIA Piyambak ING PANGGIL ING KANGGO NANGGALU BRANDON ... DIA TANPA IDEA ING PANGGIL ING KANGGO NANGGALU BRANDON ... DIA TANPA IDEA Sapa ING PANGGIL ING KANGGO MENGIKUT BRANDON ... DIA TANPA IDEA Sapa NAMPAK ING PANGGIL ING KANGGURAN BRANDON SAKITNA ... DIA TANPA IDEA Sapa NAMPAK BRANDON SAY ... DIA TANPA IDEA Sapa NAMPAK BENTUK BRANDON ... DIA TANPA IDEA Sapa NAMPAK INI. Ora IDEA Sapa NAWI. Ora IDEA Sapa NAWI. TAPI TAPI Ora IDEA Sapa NAWI. TAPI LATER ... Ora IDEA Sapa NAWI. TAPI LATER ... HE Ora IDEA Sapa NAWI. TAPI LATER ... DIA TUKANG Ora IDEA Sapa NAWI. TAPI LATER ... DIA TUKANG A Dheweke. TAPI LATER ... DIA TUKANG A Dheweke. TAPI LATER ... DIA TANGGO PRIBADI Dheweke. TAPI LATER ... DIA TOS INVESTIGATOR PRIVATE TAPI LATER ... DIA TOS INVESTIGATOR PRIVATE TAPI LATER ... DIA KENE INVESTIGATOR PRIVATE YANG DADI TAPI LATER ... DIA KENE INVESTIGATOR PRIVATE YANG DIDIK TAPI LATER ... DIA NDELENGKE INVESTIGATOR PRIVATE YANG DITANGGAL TAPI LATER ... Dheweke NATE INVESTIGATOR PRIVATE YANG DIDIMAKAKAN PRIVATE INVESTIGATOR YANG DIDANG DUMADAKI PRIVATE INVESTIGATOR DIA SAIKI NATE INGKU PITU PRIVATE INVESTIGATOR DIA SAIKI NATE INGKANG PITU PRIVATE INVESTIGATOR YANG DIA SULU DENGAN PITU ING WISI PRIVATE INVESTIGATOR YANG DIA SULU DENGAN PAKAI ING WARNA MELAYU ... Wong iki ora pracaya marang dheweke ... Wong kuwi ora nate takon marang dheweke ... LORI Wong kuwi ora pracaya marang dheweke. Wulan LORI. SHOOTER ING WAKIL RAHSIA ... PAKAI LORI. SHOOTER ING WAKIL RAHSIA ... PAKAI LORI. ING SHOOTER ING WAKIL RAHSIA ... PAKAI LORI. KANGGO SHOOTER ING WAKIL RAHSIA ... PAKAI LORI. PERSON SAME SHOOTER ING WAKIL RAHSIA ... PAKAI LORI. ING PERSON SAME SUKAN KOTA LORI. ING PERSON SAME SUKAN KOTA LORI. ING JAMINAN PENTING DADI KOTA LORI. INGGRIS PERSONAN ING SAMPUNG DIDI KOTA LORI. PERSON SAME ING DADI DADI DIPAKSA DIBAKAL PERSON SAME ING DADI DADI DIPAKSA DIBAKAL PERSON SAME YANG NANJU TAPI DIDAWAH KANGGO PERSON SAME YANG NANJU TAPI DIPUNGA DIBUKA KANGGO PERSON SAME YANG NANJU TAPI DIPUNGA DIBUAT KANGGO VIVI-- LORI POLIS DITENTANG DIGUNAKAN KARANGAN VOLEKS-- LORI POLIS DITAYUH DITULUSKANG PAKAI PAKET LENGAN - LORI EX-HUSBAND POLIS DITENTANG DIGUNAKAN KARANGAN - LORI EX-HUSBAND POLIS DITENTANG DIGUNAKAN KEDAI WARNA - LORI EX-HUSBAND - CHARLES VALLOW-- LORI'S EX-HUSBAND - SAIKI CHARLES VALLOW-- LORI'S EX-HUSBAND - INGGRIS IN CHARLES VALLOW-- LORI'S EX-HUSBAND - BISA ING PANJEN CHARLES VALLOW-- LORI'S EX-HUSBAND - BISA ING PANJENENGAN EX-HUSBAND - BASA ING KANGGO EX-HUSBAND - BISA ING PANJENENGAN "JABATAN." EX-HUSBAND - BISA ING PANJENENGAN "DIPUTUSAN TO EX-HUSBAND - KANGGO ING JAMINAN PUTRA "PERLUKAN INGKU EX-HUSBAND - KANGGO ING SAKIRI DIRI "PERLUKAN MUNGSA ING SELF DEFENSE "PERLUKAN DENGAN DIA IN SELF DEFENSE "PERLUKAN DENGAN NABI IN SELF DEFENSE "PERLUKAN DENGAN INGKANG HEADI IN SELF DEFENSE "PERLUKAN DENGAN MENGIKUT DIA SUKU DITUKU ING SELF DEFENSE "PERLUKAN MUNGKIN DIA SUKAT MENGUTUR." "NEGARA INGKANG SUKU MUNGKIN DENGAN MENGORANGKANG." "NEGARA INGKANG SUKU MUNGKIN DENGAN MENGORANGKANG." BRANDON "NEGARA INGKANG SUKU MUNGKIN DENGAN MENGORANGKANG." BRANDON HIRED "NEGARA INGKANG SUKU MUNGKIN DENGAN MENGORANGKANG." BRANDON HIRED A KANGGO DIJAMIN. "BRANDON HIRED A KANGGO SAJAT. "BRANDON GAMPANG HADIR WANGGO INGKANG INGKANG. "BRANDON GAMPANG ING INVESTIGATOR PRIVATE BRANDON HIRED INVESTIGATOR PRIVATE BRANDON HIRED INVESTIGATOR PRIVATE SELEPAS BRANDON GAMPANG INVESTIGATOR PRIVATE SELEPAS DIA BRANDON DITANGGAL INVESTIGATOR PRIVATE SELEPAS DIA BRANDON GAMPANG INVESTIGATOR PRIVATE ING KENE BRANDON KANGGO INVESTIGATOR PRIVATE ING SUKU DENGAN TARGET PRIVATE INVESTIGATOR MUNGKU KENE TARGET PRIVATE INVESTIGATOR ING JAWA KENE TARGET ING PRIVATE INVESTIGATOR ING JAWA KENE TARGET ING PRIVATE INVESTIGATOR ING JAWA KENE TARGET ING DIDANG PRIVATE INVESTIGATOR ING JENIS KANGGO TARGET ING DIDANG DIDANG SANGSA JAWA KANGGO TARGET ING DIDANG KANGGO SANGSA ING JAWA KANGGO TARGET ING DIDIK OGO. ING DIDANG KANGGO DIDIK. ING DIDANG KANGGO DIDIK. GILBERT ING DIDANG KANGGO DIDIK. DAS GILBERT ING DIDANG KANGGO DIDIK. GILBERT POLIS KANGGO ING DIDANG KANGGO DIDIK. POLIS GILBERT ING MASIH TUTUP. POLIS GILBERT ING MASIH TUTUP. POLIS GILBERT INGGRIS INGGAL MELAYU TUTUP. POLIS GILBERT ING NGENTANG-INGKE INGKANG INGNA POLIS GILBERT ING NGENTANG-INGKE INGKANG INGNA POLIS GILBERT ING NGENTANG-INGKE INGKANG PADIDIK. MENGIKUTKAN ING NGANGGO. MENGIKUTKAN ING NGANGGO. TAPI TAPI MENGIKUTKAN ING NGANGGO. TAPI KAMI MENGIKUTKAN ING NGANGGO. TAPI MASKAH KAMU MENGIKUTKAN ING NGANGGO. TAPI INGLET SENCIA KAMI TUTUP. TAPI INGLET SENCIA KAMI TUTUP. TAPI TEMPOH INGLET KAMI INGLET TUTUP. TAPI TEMPAT INGLET INGLET KAMI DENGAN TUTUP. TAPI INGLET INGLET KAMI DENGAN INI TUTUP. TAPI INGLET INGLET INGLIS KAMI DENGAN PRIVATE TAPI INGLET INGLET INGLIS KAMI DENGAN PRIVATE NGAPAT INGLET INGLET INGLIS KAMI DENGAN INVESTIGATOR PRIVATE TAPI GOLEKSI INGLET INGLET KAMI DENGAN PRIVATE INVESTIGATOR INVOLVED SPOKE DENGAN PRIVATE INVESTIGATOR INVOLVED SPOKE DENGAN PRIVATE INVESTIGATOR INVOLVED LAST SPOKE DENGAN PRIVATE INVESTIGATOR INOVOLEKTENG Pungkasan. INVESTIGATOR INVOLEKTIF Pungkasan. INVESTIGATOR INVOLEKTIF Pungkasan. < MINGGU Pungkasan. < MINGGU Pungkasan. <"THE MINGGU Pungkasan. <"PERSON MINGGU Pungkasan. <"PERSON HE <"PERSON HE <"PERSON DIA DIPANGGO, <"THE PERSON HE RECOGNmitted, THE <"THE PERSON HE RECOGNmitted, PERSON "PERSON DIA DIPANGGUT, PERSON "PERSON DIA DIPANGGUT, PERSON DIA "PERSON DIA DIPANGGUT, PERSON DENGAN DIDANG "PERSON DIA DIPANGGUT, KANGGO WANG DUMADI "PERSON DIA DIPANGGUT, PERSON DIA NULIS ING DITANGGALKE, ING Wong sing DIDIKUKAN WULAN DITANGGALKE, INGKUNG DADI MENGGOLAH WANG DADI DITANGGALKE, KABUPATEN MANUSIA ING ING ING WANG SUKU DITANGGALKE, ING Wong sing DIDANGGO NAMPI ING Wong sing DIDIK DITANGGALKE, ING KABUPATEN INI DENGAN ING Wong sing DIDIK Dheweke mandegake dadi wong sing nate padha Dheweke dipadhakake nalika wong sing nampa pangadilan Dheweke mandegake dadi wong sing nate padha nindakake Dheweke mandegake dadi wong sing nate padha-padha Dheweke mandegake minangka wong sing nate padha-padha PERSON sing NAWA INGKU TUNGGAL KANGGO ING SUKU PERSON sing nate INGKE ING INGKANG PUTRA Wong sing Nindakake INGKE ING SUKU PERSONAN sing padha Wong sing Nindakake PAKAI NATE ING PERSON SAMPETAN YANG KANGGO SAIKI KANGGO PERSON SAME NANGGALKANG SAIKI KANGGO PERSON SAME TENAGA KANGGO TUKANG PENTING NAMPAK AKU PERSON SAME YANG NGANGGOLKE TUMBUT TENAGA. " PERSON sing KENE PAKSA TANGAN ING. " PERSON sing NUKA TUKAR PUNGA. "" PERSON sing KENE PAKSA TANGAN INGGO. "" ALEX COX .. " CHARLES VALLOW. "" ALEX COX .. " CHARLES VALLOW. "" ALEX COX .. "9L CHARLES VALLOW. "" ALEX COX .. "9L L. CHARLES VALLOW. "" ALEX COX .. "9L L. DENGAN CHARLES VALLOW. "" ALEX COX .. "9L L. KENE CHARLES VALLOW. "" ALEX COX .. "9L L. DENGAN INI "ALEX COX .." 9L L. KENE SAIKI SUKU "ALEX COX .." 9L L. NUNG KENE MACAMENCI INI? 9L L. NUNGSA ING KENE? 9L L. NUNGSA ING KENE? HI, 9L L. NUNGSA ING KENE? HI, Aku 9L L. NUNGSA ING KENE? HI, Aku PERLU 9L L. NUNGSA ING KENE? HI, Aku NEED A 9L L. NUNGSA ING KENE? HI, AKU PERLU AMBULANS EMERGENCY? HI, AKU PERLU AMBULANS EMERGENCY? HI, AKU PERLU AMBULAN ... HI, AKU PERLU AMBULAN ... HI, AKU PERLU AMBULAN ... DUA HI, AKU PERLUKAN AMBULAN WULANG ... DUA BULAN HI, AKU PERLU AMBULAN ... DUA BULAN LATER, TO ... DUA BULAN BASA, TO ... DUA PULIT BULAN, JUGA TO ... DUA BULAN BASA, ING ING INS KANGGO ... DUA BULAN BASA, ING ING GILBERT ... KANGGO ... DUA BULAN BASA, ING ING GILBERT ... A KANGGO ... DUA BULAN PUTRA, BAKAL ING GILBERT ... MANAWA DUA BULAN LATER, BAKAL ING GILBERT ... MANAWA DUA BULAN LATER, BAKAL ING GILBERT ... Wong KAWEN DUA PULAI LATER, BAKAL ING GILBERT ... Wong KATENAN DENGAN PENTING DUA BULAN LATER, BAKAL ING GILBERT ... MANAWA KATENAN DENGAN PENTING BISA ING GILBERT ... MANAWA YANG HENTIH DENGAN HIMSELF BISA ING GILBERT ... MANAWA DIDENGKONTEN ASALAH DADENGKU BISA ING GILBERT ... Wong KENE DENGAN PENTING DADI BISA ING GILBERT ... Wong MANEH DIDENGKONTEN ING DADI ANAK BISA ING GILBERT ... Wong MANEH DIDENGKONTEN ING DIDENG ASI BISA ING GILBERT ... Wong MANEH DIDENGKONTIK ING DADI JUJUR ANAK ANU Sapa sing ngakhiri HIMSELF minangka putrane Pangeran Sapa sing menehi idhentitas minangka anak putrane Sapa sing ngakhiri HIMSELF minangka Anak KANGGO KANGGO WULANG ... DITUTA Sapa sing ngakhiri HIMSELF minangka Anak KANGGO KANGGO ALEL ... DINCARI 9- AS ANAK GOLLFRIENDAH KANGGO ... DITUTUP 9- AS ANAK GOLLFRIENDA KANGGO ... DUMADAK 9- 1-1 GIRLFRIEND ... DITAYANG 9- 1-1 GIRLFRIEND ... DITAYANG 9- 1-1 I GIRLFRIEND ... DITUTUP 9- 1-1 AKU, GIRLFRIEND ... DITAYANG 9- 1-1 AKU, UH, GIRLFRIEND ... DITAYANG 9- 1-1 AKU, UH, A GIRLFRIEND ... DITAYANG 9- 1-1 AKU, UH, A LAKON 1-1 AKU KANGGO, UH, OLDER 1-1 AKU KANGGO, UH, MALE LAGI 1-1 AKU, UH, APA KAYU LAGI 1-1 AKU, UH, APA KAYU LENGKAP DI SAIKI 1-1, AKU, UH, LAKON MALAKU ING ING NAMED. AKU AKU, UH, SILANG PAKAI LENGKAP DI SAIKI. AKU AKU, UH, SILANG PAKAI LENGKAP DI SAIKI. Dheweke, AKU AKU, UH, SILANG PAKAI LENGKAP DI SAIKI. Dheweke, UH, AKU AKU, UH, SILANG PAKAI LENGKAP DI SAIKI. HE'S, UH, HE AKU AKU, UH, SILANG PAKAI LENGKAP DI SAIKI. HE'S, UH, HE JUST AKU AKU, UH, SILANG PAKAI LENGKAP DI SAIKI. HE'S, UH, DIA SENTUKAN SAIKI DI SAIKI NIKED. HE'S, UH, DIA SENTUKAN SAIKI DI SAIKI NIKED. HE'S, UH, DIA SENTIASA NUNGGAL HE'S, UH, DIA SENTIASA NUNGGAL HE'S, UH, DIA SENTIASA INGKU Dheweke, UH, DIA SAIKI NATE ING INI INI Dheweke, UH, DIA SAIKI NATE ING ING INI DIA, UH, DIA SAIKI LUKIRAN ING Dheweke, UH, DIA SAIKI NATE ING ING INI - IN Dheweke, UH, DIA SAIKI NATE ING - ING AKU Dheweke, UH, DIA SAIKI NATE ING - ING AKU - SAIKI DI ING - ING AKU - Pungkasan ing kene - ING AKU - ING Pungkasan ing kene - ING AKU - ING AKU SAIKI ING INI - ING AKU - ING AKU BATHROOM. Wonten ing mriki - ING AKU - ING AKU BATHROOM. Wonten ing mriki - ING AKU - ING AKU BATHROOM. ALEX Wonten ing mriki - ING AKU - ING AKU BATHROOM. DIJARI Wonten ing mriki - ING AKU - ING AKU BATHROOM. KANGGO DI DI Wonten ing mriki - ING AKU - ING AKU BATHROOM. MERDEKA DI DI DISEMBER ING AKU BATHROOM. MERDEKA DI DI DISEMBER ING AKU BATHROOM. ALEX DIED tanggal 12 Desember. ALEX DIED tanggal 12 Desember. ALEX DIED tanggal 12 Desember. HIS ALEX DIED tanggal 12 Desember. KATANGAN ... ALEX DIED tanggal 12 Desember. KATANGAN ... MASIH ALEX DIED tanggal 12 Desember. KATENANAN ... KANGGO MULIT 12-TH. KATENANAN ... KANGGO MULIT 12-TH. DENGAN KAMI ... MASIH DIPEMPULI DENGAN KAMI ... MASIH DIPEMPULI KATAKAN DENGAN ... MASIH KANGGO YO KANGGO DENGAN KAMI ... MASIH MENYANGKE YO ALEX. DENGAN KAMI ... MASIH MENYANGKE YO ALEX. ? DENGAN KAMI ... MASIH MENYANGKE YO ALEX. ? Dheweke DENGAN KAMI ... MASIH MENYANGKE YO ALEX. ? Dheweke ora INGGRIS YO ALEX. ? Dheweke ora INGGRIS YO ALEX. ? Dheweke ora INGGRIS YO ALEX. ? Dheweke ora - Dheweke INGGRIS YO ALEX. ? Dheweke ora - Dheweke ora INGGRIS YO ALEX. ? Dheweke ora ngerti. YO ALEX. ? Dheweke ora ngerti. - Dheweke Ora BREATHING. ALL Kabeh ING ALL AS SEMUA ING ING BISA ALL INGINAN ING ING MASIH SEMUA INGKANG BISA SAIKI DENGAN MUNGSA NO SEMUA INGKANG ING ING NGENTANG TANPA SIGN ALL INGINAN ING ING MASIH TANPA SIGN OF SEMUA INGKANG SENI ING NGENTANG TINDAK JAWA SEMUA INGKANG INI SAIKI DIGUNAKAN TANPA JJ UTAWA SEMUA INI DENGAN NGANGGO TENAGA ING JU UTAWA TYLEE ... SEMUA INI DENGAN NGANGGO TANPA JAWA UTAWA TYLEE ... Lan SEMUA INGKANG INI BISA ING SENYANA JENAYAN JJ UTAWA TYLEE ... Lan LORI SEMUA INGKANG INI SUKU DENGAN MUNGGUL JAWA UTAWA TYLEE ... Lan LORI LAN SEMUA INGKANG INI BISA ING TANPA JIG utawa ING JENIS ... Lan LORI lan BAD Ora ana tandhingane JJ UTAWA TYLEE ... Lan LORI lan CHAD Ora ana tandhingane JJ UTAWA TYLEE ... Lan LORI lan CHAD DAYBELL Ora ana tandhingane JJ UTAWA TYLEE ... Lan LORI lan CHAD DAYBELL Ora ana tandhingane JJ UTAWA TYLEE ... Lan LORI lan CHAD DAYBELL ING ING Ora ana tandhingane JJ UTAWA TYLEE ... Lan LORI lan CHAD DAYBELL ING ING ING HAWAII. Lan LORI lan CHAD DAYBELL ING NEGARA. Lan LORI lan CHAD DAYBELL ING NEGARA. Pungkasan Lan LORI lan CHAD DAYBELL ING NEGARA. Pungkasan dina Lan LORI lan CHAD DAYBELL ING NEGARA. HARI ING NGANGGO Lan LORI lan CHAD DAYBELL ING NEGARA. HARI ING NGANGGO WULANG A DAYBELL ING NEGARA. HARI ING NGANGGO WULANG A DAYBELL ING NEGARA. HARI INGGRIS NANGGALKE SUKU DAYBELL ING NEGARA. HARI ING NGANGGO NUKU MENGIKUT AT DAYBELL ING NEGARA. HARI INGGRIS NANGKUT ING NGANGGAL BASA DAYBELL ING NEGARA. HARI ING NGEGO ING NGANGGO ING NGANGGO DAYBELL ING NEGARA. PADAN INGGRIS ING NGANGGO ING NGANGGO LIRIK PADAN INGGRIS ING NGANGGO ING NGANGGO LIRIK HARI ING NGEGO ING NGANGGO ING NGANGGO LIRIK HARI INGGRIS NANGGALKE SUKU ING PANJENENGAN SEKOLAH HARI ING NGEGO ING NGANGGO ING BASA-BASA ING SEKOLAH ING INI HARI INGGRIS ING NGANGGO ING BASA-BASA ING SEKOLAH ING JJ HARI KANGGO ING SEKOLAH ING JJ HARI INGGU BASA ING SEKOLAH DENGAN JJ ATTENDED HARI INGGU BASA ING SEKOLAH DENGAN JJ DIHENTI IN HARI KANGGO TENGAH SEKOLAH DENGAN JJ TAMPANG DI ARIZONA SEKOLAH INI JJ LAMPIRAN DI ARIZONA SEKOLAH INI JJ LAMPIRAN DI ARIZONA lan SEKOLAH INI JJ LAMPIRAN ING ARIZONA LAN TEMA SEKOLAH INI JJ LAMPIRAN DI ARIZONA lan INTERAKSI TEMA Ditambahake ing ARIZONA lan INTERAKSI TEMA Ditambahake ing ARIZONA lan INTERAKSI ING DENGAN Ditambahake ing ARIZONA lan INTERAKSI ING DENGAN ING Ditambahake ing ARIZONA lan INTERAKSI ING DENGAN ANAK Ditambahake ing ARIZONA lan INTERAKSI ING DENGAN ANAK lan Lan INTERAKSI ING DENGAN ANAK lan Lan INTERAKSI ING DENGAN ANAK lan LORI, Lan INTERAKSI ING DENGAN ANAK-ANAK lan LORI, AS Lan INTERAKSI ING DENGAN ANAK lan LORI, AS WELL Lan INTERAKSI ING DENGAN ANAK lan LORI, AS WELL AS DENGAN ANAK-ANAK lan LORI, AS DIGUNAKAN AS DENGAN ANAK-ANAK lan LORI, AS WARNA. LORI, AS MENENGAH INGGAL. LORI, AS MENENGAH INGGAL. KAMI LORI, AS MENENGAH INGGAL. KANGGO KAMI LORI, AS MENENGAH INGGAL. INGLET SISTEN KAMING LORI, AS MENENGAH INGGAL. INGLET INGLIS KAMI KANGGO CHARLES. INGLET INGLIS KAMI KANGGO CHARLES. INGLET INGLIS KANGGO NATE MANGSA CHARLES. INGLET INGLIS KANGGO BAKAL NATE INGKE CHARLES. INGLET INGLIS KAMI INGKANG TANGGAL MUNGGAL CHARLES. INGLET INGLIS KAMI INGKANG TANGGALKE ING ING BISA CHARLES. INGLET INGLIS KAMI INGKANG TANGGALKE ING BABAD ING ING KANGGO INGLET INGLIS KAMI INGKANG TANGGALKE ING BABAD ING ING KANGGO INGLET INGLIS KAMI AKU NATE NGANGGOLI KANGGO UNTUK KANGGO INGLET INGLIS KAMI AKU NATE NGANGGOLI UNTUK KANGGO INGGU BASA INGLET INGLIS KAMI NATE NATE ING UNTUK KANGGO ING TARI ING ING INGLET INGLIS KAMI NATE NATE INGKANG UNGGAL UNTUK KANGGO ING BALITA GAMPANG TANGGALKE BURUK ING NGENTAK ING BALITA BREAK IT TURUN UNTUK KANGGO ING BALITA AT GAMPANG TANGGALKE BURUK ING NGENTAK ING BALAKET DI 10. WULANGAN ING BALAKON IN 10. WULANG ING BALITA IN 10. Saiki WULANG ING BALAKON 10. Saiki ana WULANG ING BALAKON IN 10. Saiki WANGSARI WULANG ING BALAKET 10. Saiki ing LAMAN WEB SAIKI, AT 10. SAIKI ING LAMAN WEB AT 10. SAIKI ING LUKISAN KAMI, KTVB.COM AT 10. SAIKI ING LAMAN WEB SITUS, KTVB.COM - AT 10. SAIKI ING LAMAN WEB, KTVB.COM - KAMI AT 10. SAIKI ING LAMAN WEB, KTVB.COM - KAMI AT 10. SAIKI ING LUKISAN KAMI, KTVB.COM - KITA NGADI A SAIKI ING WEBSITE KAMI, KTVB.COM - KAMI SAIKI ING WEBSITE KAMI, KTVB.COM - KAMI NUNGGUH Bagean SAIKI ING WEBSITE KAMI, KTVB.COM - KAMI DENGAN SEKSYEN DEDIKAT SAIKI ING WEBSITE KAMI, KTVB.COM - KAMI Ana Bagean sing DITIKIRI KTVB.COM - KAMI NAMPIL SEKSYEN DIKANGGUT TO KTVB.COM - ING KAMU SEKSYEN DITENGGKE KTVB.COM - KAMI NAMPIL SEKSYEN DIKATENGKE ING PANJITEN KTVB.COM - KAMI NAMPIL SEKSYEN DIKATENGKE ING PANJITEN UNTUK KTVB.COM - KAMI NAMPIL SEKSYEN DIKATENGKE ING PANJITEN UNTUK SEKSYEN DIKANGGIHKE ING PANJIN UNTUK SEKSYEN DIKESIIN UNTUK Nelusuri babagan MISSING SEKSYEN DIKESIIN UNTUK Nelusuri babagan REXBURG MISS SEKSYEN DIKANGGIHKE ING PANJIN UNTUK Bocah-bocah sing REXBURG MISSING ... Nelusuri babagan bocah cilik REXBURG ... Nelusuri babagan bocah cilik REXBURG ... Kanthi Nelusuri babagan bocah cilik REXBURG ... DENGAN Nelusuri ING bocah-bocah REXBURG MISS ... ING KENARI Nelusuri kanggo bocah-bocah REXBURG MISS ... DENGAN TANGGAL WARNA Bocah-bocah REXBURG MISSING ... KANGGO BASA-BASA WARNA Bocah-bocah REXBURG MISSING ... KANGGO BASA-BASA SAIKI LAN Bocah-bocah REXBURG MISSING ... KANGGO BASA-BASA SAIKI LAN KAB Bocah-bocah REXBURG MISSING ... KANGGO BASA-BASA SAIKI LAN KAB Bocah-bocah REXBURG MISSING ... DENGAN TANPA KANGGO lan ING KABEH KAMI Kanthi REPORAN PALING LAKU lan SEMUA KITA Kanthi REPORAN PALING LENGKAP lan SEMUA KANGGO Kanthi REPORAN PALING LAKU lan SEMUA KANGGO PANGGURAN. Lan SEMUA KANGGO PANGGURAN. Lan SEMUA KANGGO PANGGURAN. KANGGO Lan SEMUA KANGGO PANGGURAN. KANGGO Lan SEMUA KANGGO PANGGURAN. KANGGO BASA Lan SEMUA KANGGO PANGGURAN. UNTUK PENTING LINK Lan SEMUA KANGGO PANGGURAN. UNTUK KANGGO LINK TO KANGGO STORI. UNTUK KANGGO LINK TO UNTUK KANGGO LINK TO ING PAGE, PAGE, TEXT PAGE, TEXT ING PAGE, TEXT WORD PAGE, TEXT WORD "MISSING" PAGE, TEXT WORD "MISSING" TO PAGE, TEXT WORD "MISSING" KANGGO 208-321-5614 ... WORD "MISSING" TO 208-321-5614 ... WORD "MISSING" TO 208-321-5614 ... STANDARD WORD "MISSING" TO 208-321-5614 ... STANDARD DATA WORD "MISSING" TO 208-321-5614 ... STANDARD DATA Lan 208-321-5614 ... STANDARD DATA Lan 208-321-5614 ... STANDARD DATA lan MENENGAH 208-321-5614 ... DATA STANDARD DENGAN MENGIKUT 208-321-5614 ... DATA STANDARD DENGAN MAMPU NGAPAK. DATA STANDARD DENGAN MESIS MENGGALAKU. DATA STANDARD DENGAN MESIS MENGGALAKU. Lan DATA STANDARD DENGAN MESIS MENGGALAKU. Lan TOMORROW DATA STANDARD DENGAN MESIS MENGGALAKU. Lan Bengi MESENGGALKAN MENGGOLAK APA. Lan Bengi MESENGGALKAN MENGGOLAK APA. Lan MALAM MALAM - MESENGGALKAN MENGGOLAK APA. Lan MALAM MALAM - "DATELINE" Lan MALAM MALAM - "DATELINE" Lan MALING MALAK - "DATELINE" INVESTIGATES Lan MALING MALAK - "DATELINE" INVESTIGATES ING Lan MALING MALAK - "DATELINE" INGKAS KES - "DATELINE" INGKAS KAS - "DATELINE" INGKES KES sing - "DATELINE" INGKASKAN KAS sing Nggarap - "DATELINE" INVESTIGATES KES sing nggawe nasional NATIONAL MENYAMBAHKAN KAS sing MUKA NATIONAL Nampilake kasus sing nggawe MAKNETAL NATIONAL HEADLINES: MENYAMBAHKAN KES sing Nggawe HEADLIN NEGARA NEGARA: GAMPANG ING NGANGGO KANGGO NATIONAL HEADLINES: GAMPANG ING NGANGGO HEADLIN KEBANGSAAN: NGANGGO LAMPIRAN INGGRIS KANGGO INGKANG NEGARA: NGANGGO INGKANG GOLEKTIF HEADLINES: INTERVIEW EXPLUSIF GAMPANG HEADLINES: GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG HEADLIN: MENGIKUTKAN INTERVISIF EKSPLUSIF DENGAN JJ HEADLINES: INTERVIEW EXPLUSIF GAMPANG DENGAN JJ lan HEADLINES: INTERVIEW EXPLUSIF GAMPANG DENGAN JJ lan TYLEE INTERVIEW EXCLUSIVE DENGAN JJ lan TYLEE INTERVIEW EXCLUSIVE DENGAN IBU JJ lan TYLEE INTERVIEW EXCLUSIVE DENGAN Ibu JJ lan TYLEE lan INTERVIEW EXCLUSIVE DENGAN ING JJ LAN TYLEE lan dheweke INTERVIEW EXCLUSIVE DENGAN ING JJ lan TYLEE BASA SAIKI DENGAN BASA JJ lan TYLEE LAN HER Karo Ibu JJ lan TYLEE lan HUSBAND Anyar, DENGAN ING JJ LAN TYLEE lan ING HUSBAND BARU, PLUS DENGAN ING JJ LAN TYLEE lan HUSBAND PAKAI, PUTUP PUTEK IBU BANYAK lan HUSBAND BARU, KELUAR PUTRA IBU BASA lan NENG LENGKAP PUTRA, TUTUP TUTUP TUTUP IBU BANYAK lan ING WANITA BARU, TUTUP TUTUP TUTUP lan IBU BANYAK lan ING KABUPATEN LAIN, KELUAR PUTRA TUTUP lan KELUARGA HUSBAND, TUTUP PUTRA lan kulawarga HUSBAND, TUTUP PUTIH MUDA lan HAK INGKIRI. SUKU LAN HAK KABUPATI. SUKU LAN HAK KABUPATI. Wong SUKU LAN HAK KABUPATI. WANG KANGGO SUKU LAN HAK KABUPATI. ING KANGGO TOMORROW AT SUKU LAN HAK KABUPATI. WAYANG TULISAN ING 8 KANGGO. WAYANG TULISAN ING 8 KANGGO. ING JAWA KANGGO PADA 8 PM KANGGO. ING JAWA KANGGO PADA 8 PM ON KANGGO. ING KANGGO PADA 8 PM ING KTVB, KANGGO. ING JAWA KANGGO ING 8 PM IN KTVB, IDAHO'S ING JAWA KANGGO ING 8 PM IN KTVB, IDAHO'S ING JAWA KANGGO PADA 8 PM ING KTVB, PAWARTA IDAHO ING JAWA KANGGO PADA 8 PM ING KTVB, PAWARTA IDAHO 7. PM ON KTVB, PAWARTA IDAHO 7.

Telpon 911 sing ana hubungane karo Rexburg, Idaho, kasus bocah

Seventeen-year-old Tylee Ryan and 7-year-old Joshua “JJ” Vallow have been missing since September 2019. Police say their mother, Lori Vallow Daybell, and her new husband Chad Daybell, lied to investigators about where the children are. See KTVB's full coverage and the latest: www.ktvb.com/search-for-missing-rexburg-idaho-kids We also have more coverage in our YouTube playlist: 'The search for Lori Vallow's Missing Idaho Kids' www.youtube.com/playlist
tylee ryan, missing idaho kids, jj vallow, Lori Vallow, rexburg, Chad Daybell,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="5.238" dur="0.067"> KAMI >

< start="5.305" dur="0.067"> INGKU >

< start="5.372" dur="0.133"> KAMI KANGGO >

< start="5.505" dur="0.734"> INGKANG MINGGU - >

< start="6.239" dur="0.067"> KANGGO MINGGU - Kanthi >

< start="6.306" dur="0.133"> INGKE MINGGU - MUNGSA >

< start="6.439" dur="0.401"> KANGGO ING MINGGU - ING AKU >

< start="6.84" dur="0.066"> KITA NGENTUK MINGGU - DENGAN SUKAM BASA >

< start="6.906" dur="0.101"> KANGGO ING MINGGU - TANPA KANGGO ING KANGGO >

< start="7.007" dur="3.136"> KANGGO NANG TANGGAL NANGGAL >

< start="10.143" dur="0.133"> TANPA KANGGO MENYELENG INGKANG PENTING >

< start="10.276" dur="0.101"> DENGAN KANGGO MENYELENGKU ING REXBURG >

< start="10.377" dur="0.066"> KANGGO NGANGGO KANGGO ING SITUWANG KANGGO MISSING REXBURG >

< start="10.443" dur="0.267"> MENYELENGKAN KANGGO MISA REXBURG >

< start="10.71" dur="0.067"> MENYELENGKAN KONEKTOR KANGGO MISS REXBURG >

< start="10.777" dur="0.133"> LAYAN KANGGO MISS REXBURG Bocah-bocah KANGGO TO >

< start="10.91" dur="0.067"> Mantepake bocah cilik REXBURG KONEKTOR TUMBUNG ... >

< start="10.977" dur="2.136"> MISSING REXBURG Bocah-bocah KETULUSAN UNTUK GAMPANG ... >

< start="13.113" dur="0.066"> MISSING REXBURG Bocah-bocah KETULUSAN UNTUK GAMPANG ... 7-TAHUN-LUKA >

< start="13.179" dur="0.134"> MISSING REXBURG Bocah-bocah KONTAK kanggo NGALAMI ... JJ 7-taun >

< start="13.313" dur="0.1"> MISSING REXBURG Bocah-bocah KONTAK kanggo NGALAMI ... JJ VALLOW 7-YEAR-OLD >

< start="13.413" dur="0.167"> KONTAK GRATIS ... 7-TAHUN-LAGU JJ VALLOW >

< start="13.58" dur="0.2"> KONTAK GRATIS ... 7-TAHAN-JAWA TUNGGUL JJ VALLOW lan >

< start="13.78" dur="0.1"> KONTAKKE GUNAKAN ... 7-TAHUN-JAWA TUNGGULAN lan 17-taun-taun >

< start="13.88" dur="0.1"> KONTAKKE GUNAKAN ... 7-TAHUN-JAWA TUNGGULAN lan TYLEE 17-YEAR-OLD >

< start="13.98" dur="1.168"> 7-TAHUN-JAWA TUNGGUL-JAWA KELUAR lan TYLEE 17-YEAR-OLD >

< start="15.148" dur="0.067"> 7-YEAR-OLD JJ VALLOW lan 17-YEAR-OLD TYLEE RYAN >

< start="15.215" dur="0.1"> 7-YEAR-OLD JJ VALLOW lan 17-taun-taun TYLEE RYAN 17-taun >

< start="15.315" dur="0.133"> 7-YEAR-OLD JJ VALLOW lan 17-YEAR-OLD TYLEE RYAN WIS >

< start="15.448" dur="0.067"> 7-YEAR-OLD JJ VALLOW lan 17-taun-lawas TYLEE RYAN 17-taun >

< start="15.515" dur="0.2"> Lan 17-taun-taun TYLEE RYAN KANGGO MUNGGUN >

< start="15.715" dur="0.267"> Lan 17-taun-taun TYLEE RYAN WIS INGGAL MENYUT >

< start="15.982" dur="0.067"> Lan 17-taun-taun TYLEE RYAN WISNA KANGGO MUNGKUL ING SEHARI ... >

< start="16.049" dur="0.167"> RYAN BISA NUNGGAL JAWA ING SUKU ... >

< start="16.216" dur="0.1"> RYAN BISA NUNGGAL JAWA ING SUKSES ... AND >

< start="16.316" dur="0.133"> RYAN BISA NUNGGAL JAWA ING SENTANG ... Lan ING >

< start="16.449" dur="0.067"> RYAN WIS NUNGGAL JAWA ING SUKU ... Lan INGKANG WULANG >

< start="16.516" dur="0.067"> RYAN BISA NUNGGAL JAWA ING SUKU ... Lan INGKAH WANG ... >

< start="16.583" dur="0.7"> SENYE SEPTEMBER ... LAN APA ... >

< start="17.283" dur="0.134"> SENYE SEPTEMBER ... Lan ING WARNA ... KANGEN >

< start="17.417" dur="0.1"> SEHARI SUKSARI ... LAN INGKANG WULANG ... KANGGO WULANG >

< start="17.517" dur="0.033"> SENYE SEPTEMBER ... Lan INGKANG WULANG ... KANGGO NU MANGSA NANGGAL >

< start="17.55" dur="0.1"> SENYE SEPTEMBER ... LAN KELULUSAN INI ... KANGGO NU MANGSA NANGGAL LAWA 9- >

< start="17.65" dur="0.167"> Lan WISAN INGKULU ... KANGGO NGGALU KABEH 9- >

< start="17.817" dur="0.1"> Lan WISAN INGKULU ... KANGGO NGGALU KABEH 9- 1-1 >

< start="17.917" dur="0.134"> Lan WISAN INGKULU ... KANGGO NGGALU KAYU 9- 1-1 >

< start="18.051" dur="0.067"> Lan WISAN INI ... KANGGO NGGALU KABEH 9- 1-1 TINDAK >

< start="18.118" dur="0.1"> Lan WISAN INI ... KANGGO NGGALU KABEH 9- 1-1 TARI ING SAIKI >

< start="18.218" dur="1.268"> NANGGAL NANGGAL NU LUKU 9- 1-1 TARI ING SAIKI >

< start="19.486" dur="0.066"> GUNUNG ING KANGGURAN ING KANGGO 9- 1-1 PANGGIL KANGGO ING PUTIH >

< start="19.552" dur="0.067"> GUNUNG ING KANGGURAN ING KANGGO 9- 1-1 PANGGIL ING PUTRA ING >

< start="19.619" dur="0.134"> NANGGAL NANGGAL ING WIS-LAMPIRAN 9- 1-1 KANGGO BISA PUTRA ING INI >

< start="19.753" dur="0.1"> NANGGAL NANGGAL ING WIS-LAMPIRAN 9- 1-1 DITARI ING KOMPUTER ING KES ING ... >

< start="19.853" dur="1.701"> 1-1 TARI ING PANGGUT ING KAWIN ING KES ... >

< start="21.554" dur="0.1"> 1-1 TARI ING PANGGUT PARI ING ING KES ... KAMI >

< start="21.654" dur="0.201"> 1-1 TARI ING PANGGUT ING KAWIN ING ING… KITA SHIRAH >

< start="21.855" dur="0.066"> 1-1 TINDAK DITIK INGKE PUTRA ING KES INI ... KAMI SHIRAH MATSUZAWA >

< start="21.921" dur="0.267"> PEMIMPIN ING ING KES ... KAMI SHIRAH MATSUZAWA >

< start="22.188" dur="0.034"> PELAYAKAN ING KES ... KAMI SHIRAH MATSUZAWA DITENTUK >

< start="22.222" dur="0.1"> PEMIMPIN ING ING KES ... KAMI SHIRAH MATSUZAWA DITENTUKAN TO >

< start="22.322" dur="0.1"> PELAYAN ING KES ... KAMI SHIRAH MATSUZAWA DITENTUKKE ING INI >

< start="22.422" dur="0.601"> KANGGO SHIRAH MATSUZAWA DITENTUKAN KANGGO >

< start="23.023" dur="0.1"> KANGGO SHIRAH MATSUZAWA DITENTUKKE ING PEMBANGUNAN ... >

< start="23.123" dur="0.166"> DAFTARKE ING KANG TUTUP ... >

< start="23.289" dur="0.134"> DAFTARKE ING KANG TANJUNG ... SHE >

< start="23.423" dur="0.067"> DAFTARKE ING KANG TANJUNG ... WANG KANGGO >

< start="23.49" dur="0.066"> DAFTARKE INGKANG-ING KANGGO ... BEDHANA INGKANG >

< start="23.556" dur="0.034"> DAFTARKE ING KANG TANJUNG ... WARNA NENG ING TO >

< start="23.59" dur="0.1"> DAFTARKE ING KANG TANJUNG ... WARNA NENG ING TO US >

< start="23.69" dur="3.236"> RANCANGAN ... BEDHANA NANGGO TO US >

< start="26.926" dur="0.067"> RANCANGAN ... BEDHANA NANGGAL ING SAIKI ... >

< start="26.993" dur="2.269"> Tindakake wong-wong mau kanggo kita saiki ... >

< start="29.262" dur="0.067"> LAMPIRAN ING ING SAIKI ... KAMI >

< start="29.329" dur="0.033"> LAMPIRAN ING ING SAIKI ... KAMI PUT >

< start="29.362" dur="0.134"> LAMPIRAN ING ING SAIKI ... Kita PUT A >

< start="29.496" dur="0.066"> TANYA TARI ING ING SAIKI ... KANGGO MACAPAT REKAAN >

< start="29.562" dur="0.234"> SAIKI ... KITA PUTIRAN >

< start="29.796" dur="0.067"> SAIKI ... KITA PAKSA REKOD >

< start="29.863" dur="0.066"> SAIKI ... KAMI PUTIRAN REKOD IN >

< start="29.929" dur="0.101"> SAIKI ... KITA PUTIH REKOD DI SAIKI >

< start="30.03" dur="0.066"> SAIKI ... KITA PUTIH REKOD DI TANPA KANGEN >

< start="30.096" dur="1.068"> KAMI PUTRA AKSIP TINDAK UNTUK KANGGO >

< start="31.164" dur="0.1"> KAMI PUTRA AKSES TINDAK ING TANPA 9-1-1 >

< start="31.264" dur="0.1"> KOMUNITAS PUTRA ING KANGGO ING KANGGO 9-1-1 >

< start="31.364" dur="0.134"> KAMI PUTRA AKSUN TANGGAL ING KANGGO 9-1-1 KANGGO Pungkasan >

< start="31.498" dur="0.066"> KOMUNITAS PUTRA ING KANGGO ING KANGGO 9-1-1 KANGGO ING SARI Pungkasan ... >

< start="31.564" dur="0.167"> REQUEST ING KANGGO 9-1-1 KANGGO ING Pungkasan ... >

< start="31.731" dur="0.1"> REQUEST ING KANGGO 9-1-1 KANGGO ING PINGGUT WANG… >

< start="31.831" dur="0.067"> REQUEST ING KANGGO 9-1-1 KANGGO ING PINGGUT WARNA ... KITA Nuduhake >

< start="31.898" dur="0.1"> KANGGO ING KANGGO 9-1-1 KANGGO ING SARI PUTRA ... KANGGO NAMIN >

< start="31.998" dur="0.3"> 9-1-1 TARI ING PALING PAKSA ... KITA NAMIN >

< start="32.298" dur="0.067"> 9-1-1 TARI ING PALING PUTRA ... KANGGO NATE TRANSCRIPT >

< start="32.365" dur="0.1"> 9-1-1 TARI ING PALING PUTRA ... KANGGO Nuduhake TRANSCRIPT SAIKI >

< start="32.465" dur="0.1"> 9-1-1 TARI ING PALING PAKSA ... KITA Nuduhake TRANSCRIPT SARI ... >

< start="32.565" dur="0.167"> KAMI KANGGO TRANSCRIPT SARI ... >

< start="32.732" dur="0.1"> KANGGO KANGGURU TRANSCRIPT SARI ... Mboten! >

< start="32.832" dur="0.1"> KANGGO KANGGO TRANSCRIPT SARI ... ING NGUNIT >

< start="32.932" dur="0.067"> KANGGO KANGGO TRANSCRIPT SARI ... Nanging ING SUKU >

< start="32.999" dur="0.067"> KANGGO KANGGO TRANSCRIPT SARI ... Nanging ING NGISI SAIKI SAIKI >

< start="33.066" dur="0.3"> TRANSCRIPT SARI ... Nanging ING WIS SAIKI SAIKI >

< start="33.366" dur="0.067"> TRANSCRIPT SARI ... ING WIS SAIKI SAIKI KARANGAN >

< start="33.433" dur="0.1"> TRANSCRIPT SARI ... ING WIS SAIKI SAIKI KARANGAN >

< start="33.533" dur="0.1"> TRANSCRIPT SARI ... ING WIS SAIKI SAIKI SAIKI KANGGO INTONG AUDIO >

< start="33.633" dur="0.167"> TETAPI WIS ING ING SAIKI NGEBUTKE AUDIO >

< start="33.8" dur="0.067"> TETAPI WIS ING SAIKI SAIKI DENGAN AUDIO KANGGO >

< start="33.867" dur="0.133"> TETAPI WIS ING ING SAIKI NUKU DENGAN AUDIO KANGGO >

< start="34" dur="0.1"> TETAPI WIS ING SAIKI NUKU MENGIKUT AUDI UNTUK ITU… >

< start="34.1" dur="0.234"> MENGIKUT AUDI UNTUK ITAU ... >

< start="34.334" dur="0.067"> MENGIKUT AUDI UNTUK ITU ITU ... AS >

< start="34.401" dur="0.1"> MENGIKUT AUDI UNTUK DENGAN ITU ... AS YOU >

< start="34.501" dur="0.066"> MENGIKUT AUDI UNTUK ITU ITU ... PARA ROH >

< start="34.567" dur="0.067"> MENGIKUT AUDI KANGGO ING ITU ... ING KENE DENGAN KANGGO, ING >

< start="34.634" dur="0.033"> MENGIKUT AUDI UNTUK ITU ITU ... AS SUKU JAWA, ING INI >

< start="34.667" dur="0.067"> MENGIKUT AUDI UNTUK ITU ITU ... ING NENG KAJAWA, INI >

< start="34.734" dur="0.2"> UNTUK KANGGO ITU ... ING NGE DENGAN KANGGO, ING INI A >

< start="34.934" dur="0.101"> UNTUK KANGGO ITU ... ING KENE PAKET, ING KIK >

< start="35.035" dur="0.066"> UNTUK KANGGO ITU ... ING KENE PAKET, ING IS KES >

< start="35.101" dur="0.134"> UNTUK KANGGO ITU ... ING KENE DENGAN KANGGO, ING IS KES TINDAK >

< start="35.235" dur="0.1"> UNTUK KANGGO ITU ... ING KENE DENGAN KANGGO, ING IS KES sing GRIPPED >

< start="35.335" dur="2.836"> Kaya sing dingerteni, ING KES sing wis GRIPPED >

< start="38.171" dur="0.167"> Kaya sing dingerteni, ING KES sing wis nggabung >

< start="38.338" dur="0.1"> Kaya sing dingerteni, ING KES sing NATE GRATIS KANGGO ... >

< start="38.438" dur="0.067"> Kaya sing dingerteni, ING KES sing wis nggabung karo Bangsa ... Kanthi >

< start="38.505" dur="0.1"> Kaya sing dingerteni, ING KES sing NATE GRATIS KANGGO ... ING SUKU >

< start="38.605" dur="0.2"> KES sing wis nggabung karo Nasional ... Kanthi TI >

< start="38.805" dur="0.033"> KES sing wis nggabung karo Nasional ... Kanthi TI SINI >

< start="38.838" dur="0.167"> KES sing wis nggabung karo Nasional ... DENGAN TI INI >

< start="39.005" dur="0.067"> KES sing wis nggayuh NATION ... ING TI INI DI IDAHO ... >

< start="39.072" dur="0.3"> ING NEGARA ... DENGAN TI DI IDAHO ... >

< start="39.372" dur="0.134"> ING NEGARA ... DENGAN TI SUMBI DI IDAHO ... ARIZONA ... >

< start="39.506" dur="0.1"> ING NEGARA ... DENGAN TI SINI DI IDAHO ... ARIZONA ... UTAH ... >

< start="39.606" dur="0.1"> ING NEGARA ... DENGAN TI SINI DI IDAHO ... ARIZONA ... UTAH ... HAWAII >

< start="39.706" dur="0.667"> SINI DI IDAHO ... ARIZONA ... UTAH ... Harga >

< start="40.373" dur="0.134"> SINI DI IDAHO ... ARIZONA ... UTAH ... HAWAII lan >

< start="40.507" dur="0.1"> SINI DI IDAHO ... ARIZONA ... UTAH ... NEGARA LAN HANYA. >

< start="40.607" dur="0.2"> ARIZONA ... UTAH ... SAIKI lan BISA. >

< start="40.807" dur="0.067"> ARIZONA ... UTAH ... SAIKI lan BISA. IT >

< start="40.874" dur="0.2"> ARIZONA ... UTAH ... SAIKI lan BISA. ING VERY >

< start="41.074" dur="0.067"> ARIZONA ... UTAH ... SAIKI lan BISA. KANGGO ING SULIT >

< start="41.141" dur="1.368"> Lan dadi luwih. KANGGO ING SULIT >

< start="42.509" dur="0.066"> Lan dadi luwih. KES INGKANG SANGGUH >

< start="42.575" dur="0.067"> Lan dadi luwih. KASIH SANGGO ING SANGGO >

< start="42.642" dur="0.167"> Lan dadi luwih. KES INGKANG SANGGO SUKUR ITU >

< start="42.809" dur="0.1"> Lan dadi luwih. KES INGKANG INGKANG SANGGO LAN KONTEN >

< start="42.909" dur="0.167"> KES INGKANG INGKANG SANGGO LAN KONTEN >

< start="43.076" dur="0.067"> KES INGKANG SANGGO SANGGUH LAN KONTEN KANGGO >

< start="43.143" dur="0.066"> KES INGKANG SANGGO SANGGUH lan KONTEKTIK INGKE DAPAT >

< start="43.209" dur="0.1"> KES INGKANG INGKANG SANGGO LAN ING KONTAKKE KENE >

< start="43.309" dur="0.101"> KES INGKANG SANGGO SANGGITAN lan KONTEKTOR ING AKU KENE >

< start="43.41" dur="0.066"> KES INGKANG SANGGO SANGGITAN LAN KONTEKTOR KANGGO INGKE BISA Luwih JAWA. >

< start="43.476" dur="2.403"> KES lan Konsep Iki Nampa Luwih Bener. >

< start="45.879" dur="0.133"> KES lan Konsep Iki Nampa Luwih Bener. 911, >

< start="46.012" dur="0.1"> KES lan Konsep Iki Nampa Luwih Bener. 911, ING KANA >

< start="46.112" dur="0.1"> KES lan Konsep Iki Nampa Luwih Bener. 911, ING KENAWA >

< start="46.212" dur="1.135"> KANGGO NAMPI LAGI BASA. 911, ING KENAWA >

< start="47.347" dur="0.067"> KANGGO NAMPI LAGI BASA. 911, ING JAMINAN SARI >

< start="47.414" dur="0.066"> KANGGO NAMPI LAGI BASA. 911, ING EMERGENIK, 'OH >

< start="47.48" dur="0.234"> 911, ING EMERGENIK, 'OH >

< start="47.714" dur="0.1"> 911, ING KENE KABUPATEN INI, 'OH SESE >

< start="47.814" dur="0.1"> 911, ING KENE KABUPATEN INI, 'OH KABUPATEN >

< start="47.914" dur="0.067"> 911, ING KENE KABUPATEN INI, 'OH LUKIS HENTE >

< start="47.981" dur="0.067"> 911, ING EMERGENSI INI, 'OH LUKIS HANYA NAMPUL AKU >

< start="48.048" dur="0.734"> KESIMPULAN, 'OH LUKIS DIPANGGO SAIKI >

< start="48.782" dur="0.066"> KESIMPULAN, 'OH NAMPI AKU NAMPAK AKU WINDOW. " >

< start="48.848" dur="0.801"> KANGGO NATE MENGENUT WINDOW AKU. " >

< start="49.649" dur="0.1"> KANGGO NATE MENGENUT WINDOW AKU. "9-1-1 >

< start="49.749" dur="0.067"> KANGGO NATE MENGENUT WINDOW AKU. "9-1-1 TAWAN >

< start="49.816" dur="0.133"> KANGGO NATE MENGENUT WINDOW AKU. "9-1-1 KUNCI SAIKI >

< start="49.949" dur="0.067"> KANGGO NATE MENGENUT WINDOW AKU. "9-1-1 TAWARAN SAIKI DUMADANG >

< start="50.016" dur="0.134"> WINDOW. "9-1-1 TAWARAN SAIKI Diwenehi >

< start="50.15" dur="0.133"> WINDOW. "9-1-1 TAWARAN SAIKI DESANGGO A >

< start="50.283" dur="0.1"> WINDOW. "9-1-1 TAWARAN SAIKI DENGAN KEDAI >

< start="50.383" dur="0.067"> WINDOW. "9-1-1 TAWARAN KANGGO ING SAIKI ING ING GRATIS >

< start="50.45" dur="0.067"> WINDOW. "9-1-1 TARI ING DUMADI ING SAIKI >

< start="50.517" dur="0.2"> 9-1-1 TAWARAN SAIKI Menehi GAMPANG ING ING ING >

< start="50.717" dur="0.133"> 9-1-1 TAWARAN SAIKI Menehi GAMPANG ING ING Bengi >

< start="50.85" dur="0.1"> 9-1-1 TAWARAN SAIKI DUMADANG GAMPANG ING ING KANGGO Bengi >

< start="50.95" dur="0.034"> 9-1-1 TAWARAN SAIKI Menehi GAMPANG ING ING KAMPUNG WANG >

< start="50.984" dur="0.1"> 9-1-1 TAWASAN SAIKI Menehi GAMPANG ING ING KANGGO NAIK ING ING >

< start="51.084" dur="0.233"> KANGGO ING ING ING KANGGO NAMPI DI ATUR >

< start="51.317" dur="0.234"> SUMBANGAN ING ING KANGGO NENG SHOT DI BRANDON >

< start="51.551" dur="0.1"> SAIKI ING ING ING KANGGO BUKU ING ING GRAND BRANDON BOUDREAUX >

< start="51.651" dur="0.2"> NAMPU SUKU NAMPAK DI BRANDON BOUDREAUX'S >

< start="51.851" dur="0.067"> NAMPU SUKU BANYAK PUTIH ING TESLA BRANDON BOUDREAUX >

< start="51.918" dur="0.134"> NANG KANGGO NENG SHOT DI BRANDON BOUDREAUX'S TESLA IN >

< start="52.052" dur="0.033"> TAMPILAN ING JAWA ING ING KAMPUNG BANDI BOUDREAUX DI ARIZONA >

< start="52.085" dur="0.1"> TAMPILAN ING JAWA ING ING TUNGGU BANDDREAUX BRANDON BOUDREAUX ING ARIZONA ON >

< start="52.185" dur="0.234"> TESLA BRANDON BOUDREAUX ING ARIZONA ON >

< start="52.419" dur="0.1"> TESLA BRANDON BOUDREAUX ING ARIZONA ING OKTOBER >

< start="52.519" dur="0.1"> TESLA BRANDON BOUDREAUX ING ARIZONA ING OKTOBER 2ND-- >

< start="52.619" dur="0.3"> TESLA IN ARIZONA ING OKTOBER 2ND-- >

< start="52.919" dur="0.067"> TESLA IN ARIZONA ING OKTOBER 2ND-- SHATTERING >

< start="52.986" dur="0.167"> TESLA IN ARIZONA ING OKTOBER 2ND-- MENGIKUT >

< start="53.153" dur="0.1"> TESLA ING ARIZONA ING OKTOBER 2ND-- MENGIKUT DRIVER >

< start="53.253" dur="0.2"> OKTOBER 2ND-- NAMPANGKEP PAKAIAN >

< start="53.453" dur="0.133"> OKTOBER 2ND-- GAMPANG TENAGA KANGGO >

< start="53.586" dur="0.067"> OKTOBER 2ND-- NAMPAHKAN PIRANG WANGGOLAH DENGAN DRIVER. >

< start="53.653" dur="0.367"> MENGIKUT WINDOW PIRANG KANGGO. >

< start="54.02" dur="0.067"> MENGIKUT WINDOW PIRANG KANGGO. DID >

< start="54.087" dur="0.067"> MENGIKUT WINDOW PIRANG KANGGO. Apa sampeyan >

< start="54.154" dur="0.066"> MENGIKUT WINDOW PIRANG KANGGO. Apa sampeyan ndeleng >

< start="54.22" dur="0.067"> MENGIKUT WINDOW PIRANG KANGGO. Apa sampeyan ndeleng >

< start="54.287" dur="0.1"> MENGIKUT WINDOW PIRANG KANGGO. Apa sampeyan bisa ndeleng >

< start="54.387" dur="0.2"> WINDOW SIDE. Apa sampeyan bisa ndeleng >

< start="54.587" dur="0.067"> WINDOW SIDE. Apa sampeyan ndeleng Delengen, >

< start="54.654" dur="0.067"> WINDOW SIDE. Apa sampeyan ndeleng Delengen, Sapa >

< start="54.721" dur="0.1"> WINDOW SIDE. Apa sampeyan Deleng karo Guys sing, sapa >

< start="54.821" dur="0.033"> WINDOW SIDE. Apa sampeyan Nemu Panuntun, Sapa kuwi? >

< start="54.854" dur="0.1"> WINDOW SIDE. Apa sampeyan Nemu Panuntun, Sapa kuwi? Aku >

< start="54.954" dur="0.234"> Apa sampeyan Nemu Panuntun, Sapa kuwi? Aku >

< start="55.188" dur="0.067"> Apa sampeyan Nemu Panuntun, Sapa kuwi? Aku ora >

< start="55.255" dur="0.066"> Apa sampeyan Nemu Panuntun, Sapa kuwi? Aku ora NDELENG >

< start="55.321" dur="0.034"> Apa sampeyan Nemu Panuntun, Sapa kuwi? Aku NDELENG SAIKI >

< start="55.355" dur="0.067"> Apa sampeyan Nemu Panuntun, Sapa kuwi? Aku ora ngerti Dhewe >

< start="55.422" dur="0.1"> Apa sampeyan Nemu Panuntun, Sapa kuwi? AKU TANPA DENGAN SAIKI >

< start="55.522" dur="0.233"> Apa, Sapa kuwi AKU TANPA DENGAN SAIKI >

< start="55.755" dur="0.067"> Apa, Sapa kuwi ING AKU NDELENGKE INI SUKU BRANDON >

< start="55.822" dur="0.067"> Apa, Sapa kuwi ING AKU NDELENGKEH SAIKI DIA JAWA BRANDON >

< start="55.889" dur="0.066"> Apa, Sapa kuwi Aku ora NDELENGKE INI SUKU BRANDON >

< start="55.955" dur="0.067"> Apa, Sapa kuwi Aku ora ngerti babagan dheweke apa iku >

< start="56.022" dur="0.234"> NDELENG DENGAN SAIKI DIA BRANDON IS ING PENTING >

< start="56.256" dur="0.1"> DENGAN NDELENG SAIKI DIA BRANDON IS ING PALING HENTI >

< start="56.356" dur="0.1"> DENGAN NDELENG SAIKI DIA BRANDON IS ING PALING HENTI >

< start="56.456" dur="0.1"> DENGAN NDELENGKAN Sopo WIS ING BRANDON IS ING PALING HENTI LORI >

< start="56.556" dur="0.267"> BRANDON IS EX- HUSBAND LORI >

< start="56.823" dur="0.1"> BRANDON IS EX- HUSBAND LORI VALLOW'S >

< start="56.923" dur="0.1"> BRANDON ING KABUPATEN NIECE LORI VALLOW, >

< start="57.023" dur="0.3"> HUSBAND NIECE LORI VALLOW, >

< start="57.323" dur="0.067"> HUSBAND NIECE LORI VALLOW, MELANIE. >

< start="57.39" dur="0.167"> NIECE VALLOW, MELANIE. >

< start="57.557" dur="0.067"> NIECE VALLOW, MELANIE. IN >

< start="57.624" dur="0.066"> NIECE VALLOW, MELANIE. IN THE >

< start="57.69" dur="0.067"> NIECE VALLOW, MELANIE. ING TIDAK >

< start="57.757" dur="0.1"> NIECE VALLOW, MELANIE. ING KANGGO >

< start="57.857" dur="0.067"> NIECE VALLOW, MELANIE. ING PANGGIL ING KANGGO >

< start="57.924" dur="0.234"> MELANIE. ING PANGGIL ING KANGGO >

< start="58.158" dur="0.133"> MELANIE. ING PANGGIL ING KANGGURAN BRANDON >

< start="58.291" dur="0.033"> MELANIE. ING PANGGIL ING KANGGURAN BRANDON >

< start="58.324" dur="0.067"> MELANIE. ING PANGGIL ING KANGGO NANGGALU BRANDON ... HE >

< start="58.391" dur="0.1"> MELANIE. ING PANGGIL ING KANGGO NANGGALU BRANDON ... DIA >

< start="58.491" dur="0.167"> ING PANGGIL ING KANGGO NANGGALU BRANDON ... DIA >

< start="58.658" dur="0.067"> ING PANGGIL ING KANGGO NANGGALU BRANDON ... DIA Piyambak >

< start="58.725" dur="0.067"> ING PANGGIL ING KANGGO NANGGALU BRANDON ... DIA TANPA IDEA >

< start="58.792" dur="0.1"> ING PANGGIL ING KANGGO NANGGALU BRANDON ... DIA TANPA IDEA Sapa >

< start="58.892" dur="0.033"> ING PANGGIL ING KANGGO MENGIKUT BRANDON ... DIA TANPA IDEA Sapa NAMPAK >

< start="58.925" dur="0.1"> ING PANGGIL ING KANGGURAN BRANDON SAKITNA ... DIA TANPA IDEA Sapa NAMPAK >

< start="59.025" dur="0.2"> BRANDON SAY ... DIA TANPA IDEA Sapa NAMPAK >

< start="59.225" dur="0.067"> BENTUK BRANDON ... DIA TANPA IDEA Sapa NAMPAK INI. >

< start="59.292" dur="0.567"> Ora IDEA Sapa NAWI. >

< start="59.859" dur="0.167"> Ora IDEA Sapa NAWI. TAPI TAPI >

< start="60.026" dur="0.034"> Ora IDEA Sapa NAWI. TAPI LATER ... >

< start="60.06" dur="0.1"> Ora IDEA Sapa NAWI. TAPI LATER ... HE >

< start="60.16" dur="0.033"> Ora IDEA Sapa NAWI. TAPI LATER ... DIA TUKANG >

< start="60.193" dur="0.067"> Ora IDEA Sapa NAWI. TAPI LATER ... DIA TUKANG A >

< start="60.26" dur="0.233"> Dheweke. TAPI LATER ... DIA TUKANG A >

< start="60.493" dur="0.234"> Dheweke. TAPI LATER ... DIA TANGGO PRIBADI >

< start="60.727" dur="0.067"> Dheweke. TAPI LATER ... DIA TOS INVESTIGATOR PRIVATE >

< start="60.794" dur="0.8"> TAPI LATER ... DIA TOS INVESTIGATOR PRIVATE >

< start="61.594" dur="0.034"> TAPI LATER ... DIA KENE INVESTIGATOR PRIVATE YANG DADI >

< start="61.628" dur="0.167"> TAPI LATER ... DIA KENE INVESTIGATOR PRIVATE YANG DIDIK >

< start="61.795" dur="0.1"> TAPI LATER ... DIA NDELENGKE INVESTIGATOR PRIVATE YANG DITANGGAL >

< start="61.895" dur="0.066"> TAPI LATER ... Dheweke NATE INVESTIGATOR PRIVATE YANG DIDIMAKAKAN >

< start="61.961" dur="0.234"> PRIVATE INVESTIGATOR YANG DIDANG DUMADAKI >

< start="62.195" dur="0.067"> PRIVATE INVESTIGATOR DIA SAIKI NATE INGKU PITU >

< start="62.262" dur="0.1"> PRIVATE INVESTIGATOR DIA SAIKI NATE INGKANG PITU >

< start="62.362" dur="0.1"> PRIVATE INVESTIGATOR YANG DIA SULU DENGAN PITU ING WISI >

< start="62.462" dur="0.1"> PRIVATE INVESTIGATOR YANG DIA SULU DENGAN PAKAI ING WARNA MELAYU ... >

< start="62.562" dur="1.168"> Wong iki ora pracaya marang dheweke ... >

< start="63.73" dur="0.133"> Wong kuwi ora nate takon marang dheweke ... LORI >

< start="63.863" dur="0.1"> Wong kuwi ora pracaya marang dheweke. Wulan LORI. >

< start="63.963" dur="0.167"> SHOOTER ING WAKIL RAHSIA ... PAKAI LORI. >

< start="64.13" dur="0.1"> SHOOTER ING WAKIL RAHSIA ... PAKAI LORI. ING >

< start="64.23" dur="0.1"> SHOOTER ING WAKIL RAHSIA ... PAKAI LORI. KANGGO >

< start="64.33" dur="0.067"> SHOOTER ING WAKIL RAHSIA ... PAKAI LORI. PERSON SAME >

< start="64.397" dur="0.1"> SHOOTER ING WAKIL RAHSIA ... PAKAI LORI. ING PERSON SAME SUKAN >

< start="64.497" dur="0.801"> KOTA LORI. ING PERSON SAME SUKAN >

< start="65.298" dur="0.067"> KOTA LORI. ING JAMINAN PENTING DADI >

< start="65.365" dur="0.1"> KOTA LORI. INGGRIS PERSONAN ING SAMPUNG DIDI >

< start="65.465" dur="0.1"> KOTA LORI. PERSON SAME ING DADI DADI DIPAKSA DIBAKAL >

< start="65.565" dur="0.234"> PERSON SAME ING DADI DADI DIPAKSA DIBAKAL >

< start="65.799" dur="0.166"> PERSON SAME YANG NANJU TAPI DIDAWAH KANGGO >

< start="65.965" dur="0.101"> PERSON SAME YANG NANJU TAPI DIPUNGA DIBUKA KANGGO >

< start="66.066" dur="0.1"> PERSON SAME YANG NANJU TAPI DIPUNGA DIBUAT KANGGO VIVI-- LORI >

< start="66.166" dur="0.3"> POLIS DITENTANG DIGUNAKAN KARANGAN VOLEKS-- LORI >

< start="66.466" dur="0.033"> POLIS DITAYUH DITULUSKANG PAKAI PAKET LENGAN - LORI EX-HUSBAND >

< start="66.499" dur="0.167"> POLIS DITENTANG DIGUNAKAN KARANGAN - LORI EX-HUSBAND >

< start="66.666" dur="0.067"> POLIS DITENTANG DIGUNAKAN KEDAI WARNA - LORI EX-HUSBAND - >

< start="66.733" dur="0.167"> CHARLES VALLOW-- LORI'S EX-HUSBAND - SAIKI >

< start="66.9" dur="0.066"> CHARLES VALLOW-- LORI'S EX-HUSBAND - INGGRIS IN >

< start="66.966" dur="0.134"> CHARLES VALLOW-- LORI'S EX-HUSBAND - BISA ING PANJEN >

< start="67.1" dur="0.1"> CHARLES VALLOW-- LORI'S EX-HUSBAND - BISA ING PANJENENGAN >

< start="67.2" dur="2.402"> EX-HUSBAND - BASA ING KANGGO >

< start="69.602" dur="0.067"> EX-HUSBAND - BISA ING PANJENENGAN "JABATAN." >

< start="69.669" dur="0.067"> EX-HUSBAND - BISA ING PANJENENGAN "DIPUTUSAN TO >

< start="69.736" dur="0.033"> EX-HUSBAND - KANGGO ING JAMINAN PUTRA "PERLUKAN INGKU >

< start="69.769" dur="0.1"> EX-HUSBAND - KANGGO ING SAKIRI DIRI "PERLUKAN MUNGSA >

< start="69.869" dur="0.167"> ING SELF DEFENSE "PERLUKAN DENGAN DIA >

< start="70.036" dur="0.134"> IN SELF DEFENSE "PERLUKAN DENGAN NABI >

< start="70.17" dur="0.033"> IN SELF DEFENSE "PERLUKAN DENGAN INGKANG HEADI >

< start="70.203" dur="0.133"> IN SELF DEFENSE "PERLUKAN DENGAN MENGIKUT DIA SUKU DITUKU >

< start="70.336" dur="0.101"> ING SELF DEFENSE "PERLUKAN MUNGKIN DIA SUKAT MENGUTUR." >

< start="70.437" dur="0.533"> "NEGARA INGKANG SUKU MUNGKIN DENGAN MENGORANGKANG." >

< start="70.97" dur="0.101"> "NEGARA INGKANG SUKU MUNGKIN DENGAN MENGORANGKANG." BRANDON >

< start="71.071" dur="0.033"> "NEGARA INGKANG SUKU MUNGKIN DENGAN MENGORANGKANG." BRANDON HIRED >

< start="71.104" dur="0.1"> "NEGARA INGKANG SUKU MUNGKIN DENGAN MENGORANGKANG." BRANDON HIRED A >

< start="71.204" dur="0.234"> KANGGO DIJAMIN. "BRANDON HIRED A >

< start="71.438" dur="0.233"> KANGGO SAJAT. "BRANDON GAMPANG HADIR >

< start="71.671" dur="0.067"> WANGGO INGKANG INGKANG. "BRANDON GAMPANG ING INVESTIGATOR PRIVATE >

< start="71.738" dur="0.634"> BRANDON HIRED INVESTIGATOR PRIVATE >

< start="72.372" dur="0.067"> BRANDON HIRED INVESTIGATOR PRIVATE SELEPAS >

< start="72.439" dur="0.066"> BRANDON GAMPANG INVESTIGATOR PRIVATE SELEPAS DIA >

< start="72.505" dur="0.067"> BRANDON DITANGGAL INVESTIGATOR PRIVATE SELEPAS DIA >

< start="72.572" dur="0.1"> BRANDON GAMPANG INVESTIGATOR PRIVATE ING KENE >

< start="72.672" dur="0.1"> BRANDON KANGGO INVESTIGATOR PRIVATE ING SUKU DENGAN TARGET >

< start="72.772" dur="0.167"> PRIVATE INVESTIGATOR MUNGKU KENE TARGET >

< start="72.939" dur="0.067"> PRIVATE INVESTIGATOR ING JAWA KENE TARGET ING >

< start="73.006" dur="0.1"> PRIVATE INVESTIGATOR ING JAWA KENE TARGET ING >

< start="73.106" dur="0.067"> PRIVATE INVESTIGATOR ING JAWA KENE TARGET ING DIDANG >

< start="73.173" dur="0.066"> PRIVATE INVESTIGATOR ING JENIS KANGGO TARGET ING DIDANG DIDANG >

< start="73.239" dur="0.634"> SANGSA JAWA KANGGO TARGET ING DIDANG KANGGO >

< start="73.873" dur="0.1"> SANGSA ING JAWA KANGGO TARGET ING DIDIK OGO. >

< start="73.973" dur="0.234"> ING DIDANG KANGGO DIDIK. >

< start="74.207" dur="0.133"> ING DIDANG KANGGO DIDIK. GILBERT >

< start="74.34" dur="0.067"> ING DIDANG KANGGO DIDIK. DAS GILBERT >

< start="74.407" dur="0.134"> ING DIDANG KANGGO DIDIK. GILBERT POLIS KANGGO >

< start="74.541" dur="0.066"> ING DIDANG KANGGO DIDIK. POLIS GILBERT ING MASIH >

< start="74.607" dur="0.734"> TUTUP. POLIS GILBERT ING MASIH >

< start="75.341" dur="0.101"> TUTUP. POLIS GILBERT INGGRIS INGGAL MELAYU >

< start="75.442" dur="0.066"> TUTUP. POLIS GILBERT ING NGENTANG-INGKE INGKANG INGNA >

< start="75.508" dur="0.267"> POLIS GILBERT ING NGENTANG-INGKE INGKANG INGNA >

< start="75.775" dur="0.1"> POLIS GILBERT ING NGENTANG-INGKE INGKANG PADIDIK. >

< start="75.875" dur="0.734"> MENGIKUTKAN ING NGANGGO. >

< start="76.609" dur="0.067"> MENGIKUTKAN ING NGANGGO. TAPI TAPI >

< start="76.676" dur="0.1"> MENGIKUTKAN ING NGANGGO. TAPI KAMI >

< start="76.776" dur="0.134"> MENGIKUTKAN ING NGANGGO. TAPI MASKAH KAMU >

< start="76.91" dur="0.066"> MENGIKUTKAN ING NGANGGO. TAPI INGLET SENCIA KAMI >

< start="76.976" dur="0.201"> TUTUP. TAPI INGLET SENCIA KAMI >

< start="77.177" dur="0.1"> TUTUP. TAPI TEMPOH INGLET KAMI INGLET >

< start="77.277" dur="0.066"> TUTUP. TAPI TEMPAT INGLET INGLET KAMI DENGAN >

< start="77.343" dur="0.134"> TUTUP. TAPI INGLET INGLET KAMI DENGAN INI >

< start="77.477" dur="0.067"> TUTUP. TAPI INGLET INGLET INGLIS KAMI DENGAN PRIVATE >

< start="77.544" dur="0.667"> TAPI INGLET INGLET INGLIS KAMI DENGAN PRIVATE >

< start="78.211" dur="0.133"> NGAPAT INGLET INGLET INGLIS KAMI DENGAN INVESTIGATOR PRIVATE >

< start="78.344" dur="0.101"> TAPI GOLEKSI INGLET INGLET KAMI DENGAN PRIVATE INVESTIGATOR INVOLVED >

< start="78.445" dur="0.2"> SPOKE DENGAN PRIVATE INVESTIGATOR INVOLVED >

< start="78.645" dur="0.1"> SPOKE DENGAN PRIVATE INVESTIGATOR INVOLVED LAST >

< start="78.745" dur="0.067"> SPOKE DENGAN PRIVATE INVESTIGATOR INOVOLEKTENG Pungkasan. >

< start="78.812" dur="0.9"> INVESTIGATOR INVOLEKTIF Pungkasan. >

< start="79.712" dur="0.101"> INVESTIGATOR INVOLEKTIF Pungkasan. < >

< start="79.813" dur="2.102"> MINGGU Pungkasan. < >

< start="81.915" dur="0.1"> MINGGU Pungkasan. <"THE >

< start="82.015" dur="0.067"> MINGGU Pungkasan. <"PERSON >

< start="82.082" dur="0.066"> MINGGU Pungkasan. <"PERSON HE >

< start="82.148" dur="1.969"> <"PERSON HE >

< start="84.117" dur="0.067"> <"PERSON DIA DIPANGGO, >

< start="84.184" dur="0.133"> <"THE PERSON HE RECOGNmitted, THE >

< start="84.317" dur="0.067"> <"THE PERSON HE RECOGNmitted, PERSON >

< start="84.384" dur="0.167"> "PERSON DIA DIPANGGUT, PERSON >

< start="84.551" dur="0.166"> "PERSON DIA DIPANGGUT, PERSON DIA >

< start="84.717" dur="0.067"> "PERSON DIA DIPANGGUT, PERSON DENGAN DIDANG >

< start="84.784" dur="0.067"> "PERSON DIA DIPANGGUT, KANGGO WANG DUMADI >

< start="84.851" dur="0.067"> "PERSON DIA DIPANGGUT, PERSON DIA NULIS ING >

< start="84.918" dur="1.801"> DITANGGALKE, ING Wong sing DIDIKUKAN WULAN >

< start="86.719" dur="0.067"> DITANGGALKE, INGKUNG DADI MENGGOLAH WANG DADI >

< start="86.786" dur="0.067"> DITANGGALKE, KABUPATEN MANUSIA ING ING ING WANG SUKU >

< start="86.853" dur="0.1"> DITANGGALKE, ING Wong sing DIDANGGO NAMPI ING Wong sing DIDIK >

< start="86.953" dur="0.067"> DITANGGALKE, ING KABUPATEN INI DENGAN ING Wong sing DIDIK >

< start="87.02" dur="0.267"> Dheweke mandegake dadi wong sing nate padha >

< start="87.287" dur="0.066"> Dheweke dipadhakake nalika wong sing nampa pangadilan >

< start="87.353" dur="0.067"> Dheweke mandegake dadi wong sing nate padha nindakake >

< start="87.42" dur="0.067"> Dheweke mandegake dadi wong sing nate padha-padha >

< start="87.487" dur="0.1"> Dheweke mandegake minangka wong sing nate padha-padha >

< start="87.587" dur="0.968"> PERSON sing NAWA INGKU TUNGGAL KANGGO ING SUKU >

< start="88.555" dur="0.066"> PERSON sing nate INGKE ING INGKANG PUTRA >

< start="88.621" dur="0.1"> Wong sing Nindakake INGKE ING SUKU PERSONAN sing padha >

< start="88.721" dur="0.101"> Wong sing Nindakake PAKAI NATE ING PERSON SAMPETAN YANG KANGGO >

< start="88.822" dur="0.233"> SAIKI KANGGO PERSON SAME NANGGALKANG >

< start="89.055" dur="0.167"> SAIKI KANGGO PERSON SAME TENAGA KANGGO TUKANG >

< start="89.222" dur="0.067"> PENTING NAMPAK AKU PERSON SAME YANG NGANGGOLKE TUMBUT TENAGA. " >

< start="89.289" dur="0.634"> PERSON sing KENE PAKSA TANGAN ING. " >

< start="89.923" dur="0.133"> PERSON sing NUKA TUKAR PUNGA. "" >

< start="90.056" dur="0.067"> PERSON sing KENE PAKSA TANGAN INGGO. "" ALEX COX .. " >

< start="90.123" dur="2.602"> CHARLES VALLOW. "" ALEX COX .. " >

< start="92.725" dur="0.034"> CHARLES VALLOW. "" ALEX COX .. "9L >

< start="92.759" dur="0.1"> CHARLES VALLOW. "" ALEX COX .. "9L L. >

< start="92.859" dur="0.067"> CHARLES VALLOW. "" ALEX COX .. "9L L. DENGAN >

< start="92.926" dur="0.1"> CHARLES VALLOW. "" ALEX COX .. "9L L. KENE >

< start="93.026" dur="0.1"> CHARLES VALLOW. "" ALEX COX .. "9L L. DENGAN INI >

< start="93.126" dur="0.3"> "ALEX COX .." 9L L. KENE SAIKI SUKU >

< start="93.426" dur="0.067"> "ALEX COX .." 9L L. NUNG KENE MACAMENCI INI? >

< start="93.493" dur="0.701"> 9L L. NUNGSA ING KENE? >

< start="94.194" dur="0.033"> 9L L. NUNGSA ING KENE? HI, >

< start="94.227" dur="0.1"> 9L L. NUNGSA ING KENE? HI, Aku >

< start="94.327" dur="0.033"> 9L L. NUNGSA ING KENE? HI, Aku PERLU >

< start="94.36" dur="0.167"> 9L L. NUNGSA ING KENE? HI, Aku NEED A >

< start="94.527" dur="0.067"> 9L L. NUNGSA ING KENE? HI, AKU PERLU AMBULANS >

< start="94.594" dur="0.2"> EMERGENCY? HI, AKU PERLU AMBULANS >

< start="94.794" dur="0.1"> EMERGENCY? HI, AKU PERLU AMBULAN ... >

< start="94.894" dur="0.701"> HI, AKU PERLU AMBULAN ... >

< start="95.595" dur="0.133"> HI, AKU PERLU AMBULAN ... DUA >

< start="95.728" dur="0.101"> HI, AKU PERLUKAN AMBULAN WULANG ... DUA BULAN >

< start="95.829" dur="0.1"> HI, AKU PERLU AMBULAN ... DUA BULAN LATER, >

< start="95.929" dur="0.2"> TO ... DUA BULAN BASA, >

< start="96.129" dur="0.067"> TO ... DUA PULIT BULAN, JUGA >

< start="96.196" dur="0.166"> TO ... DUA BULAN BASA, ING ING INS >

< start="96.362" dur="0.034"> KANGGO ... DUA BULAN BASA, ING ING GILBERT ... >

< start="96.396" dur="0.1"> KANGGO ... DUA BULAN BASA, ING ING GILBERT ... A >

< start="96.496" dur="0.067"> KANGGO ... DUA BULAN PUTRA, BAKAL ING GILBERT ... MANAWA >

< start="96.563" dur="0.5"> DUA BULAN LATER, BAKAL ING GILBERT ... MANAWA >

< start="97.063" dur="0.167"> DUA BULAN LATER, BAKAL ING GILBERT ... Wong KAWEN >

< start="97.23" dur="0.167"> DUA PULAI LATER, BAKAL ING GILBERT ... Wong KATENAN DENGAN PENTING >

< start="97.397" dur="0.067"> DUA BULAN LATER, BAKAL ING GILBERT ... MANAWA KATENAN DENGAN PENTING >

< start="97.464" dur="0.166"> BISA ING GILBERT ... MANAWA YANG HENTIH DENGAN HIMSELF >

< start="97.63" dur="0.067"> BISA ING GILBERT ... MANAWA DIDENGKONTEN ASALAH DADENGKU >

< start="97.697" dur="0.067"> BISA ING GILBERT ... Wong KENE DENGAN PENTING DADI >

< start="97.764" dur="0.033"> BISA ING GILBERT ... Wong MANEH DIDENGKONTEN ING DADI ANAK >

< start="97.797" dur="0.134"> BISA ING GILBERT ... Wong MANEH DIDENGKONTEN ING DIDENG ASI >

< start="97.931" dur="0.066"> BISA ING GILBERT ... Wong MANEH DIDENGKONTIK ING DADI JUJUR ANAK ANU >

< start="97.997" dur="0.334"> Sapa sing ngakhiri HIMSELF minangka putrane Pangeran >

< start="98.331" dur="0.134"> Sapa sing menehi idhentitas minangka anak putrane >

< start="98.465" dur="0.033"> Sapa sing ngakhiri HIMSELF minangka Anak KANGGO KANGGO WULANG ... DITUTA >

< start="98.498" dur="0.1"> Sapa sing ngakhiri HIMSELF minangka Anak KANGGO KANGGO ALEL ... DINCARI 9- >

< start="98.598" dur="0.167"> AS ANAK GOLLFRIENDAH KANGGO ... DITUTUP 9- >

< start="98.765" dur="0.1"> AS ANAK GOLLFRIENDA KANGGO ... DUMADAK 9- 1-1 >

< start="98.865" dur="1.768"> GIRLFRIEND ... DITAYANG 9- 1-1 >

< start="100.633" dur="0.1"> GIRLFRIEND ... DITAYANG 9- 1-1 I >

< start="100.733" dur="0.067"> GIRLFRIEND ... DITUTUP 9- 1-1 AKU, >

< start="100.8" dur="0.034"> GIRLFRIEND ... DITAYANG 9- 1-1 AKU, UH, >

< start="100.834" dur="0.1"> GIRLFRIEND ... DITAYANG 9- 1-1 AKU, UH, A >

< start="100.934" dur="0.1"> GIRLFRIEND ... DITAYANG 9- 1-1 AKU, UH, A LAKON >

< start="101.034" dur="0.2"> 1-1 AKU KANGGO, UH, OLDER >

< start="101.234" dur="0.067"> 1-1 AKU KANGGO, UH, MALE LAGI >

< start="101.301" dur="0.1"> 1-1 AKU, UH, APA KAYU LAGI >

< start="101.401" dur="0.1"> 1-1 AKU, UH, APA KAYU LENGKAP DI SAIKI >

< start="101.501" dur="0.1"> 1-1, AKU, UH, LAKON MALAKU ING ING NAMED. >

< start="101.601" dur="1.235"> AKU AKU, UH, SILANG PAKAI LENGKAP DI SAIKI. >

< start="102.836" dur="0.066"> AKU AKU, UH, SILANG PAKAI LENGKAP DI SAIKI. Dheweke, >

< start="102.902" dur="0.067"> AKU AKU, UH, SILANG PAKAI LENGKAP DI SAIKI. Dheweke, UH, >

< start="102.969" dur="0.067"> AKU AKU, UH, SILANG PAKAI LENGKAP DI SAIKI. HE'S, UH, HE >

< start="103.036" dur="0.133"> AKU AKU, UH, SILANG PAKAI LENGKAP DI SAIKI. HE'S, UH, HE JUST >

< start="103.169" dur="0.067"> AKU AKU, UH, SILANG PAKAI LENGKAP DI SAIKI. HE'S, UH, DIA SENTUKAN >

< start="103.236" dur="0.167"> SAIKI DI SAIKI NIKED. HE'S, UH, DIA SENTUKAN >

< start="103.403" dur="0.1"> SAIKI DI SAIKI NIKED. HE'S, UH, DIA SENTIASA NUNGGAL >

< start="103.503" dur="1.134"> HE'S, UH, DIA SENTIASA NUNGGAL >

< start="104.637" dur="0.034"> HE'S, UH, DIA SENTIASA INGKU >

< start="104.671" dur="0.066"> Dheweke, UH, DIA SAIKI NATE ING INI INI >

< start="104.737" dur="0.034"> Dheweke, UH, DIA SAIKI NATE ING ING INI >

< start="104.771" dur="0.067"> DIA, UH, DIA SAIKI LUKIRAN ING >

< start="104.838" dur="0.033"> Dheweke, UH, DIA SAIKI NATE ING ING INI - IN >

< start="104.871" dur="0.033"> Dheweke, UH, DIA SAIKI NATE ING - ING AKU >

< start="104.904" dur="0.1"> Dheweke, UH, DIA SAIKI NATE ING - ING AKU - >

< start="105.004" dur="0.167"> SAIKI DI ING - ING AKU - >

< start="105.171" dur="0.067"> Pungkasan ing kene - ING AKU - ING >

< start="105.238" dur="0.167"> Pungkasan ing kene - ING AKU - ING AKU >

< start="105.405" dur="0.1"> SAIKI ING INI - ING AKU - ING AKU BATHROOM. >

< start="105.505" dur="0.534"> Wonten ing mriki - ING AKU - ING AKU BATHROOM. >

< start="106.039" dur="0.067"> Wonten ing mriki - ING AKU - ING AKU BATHROOM. ALEX >

< start="106.106" dur="0.066"> Wonten ing mriki - ING AKU - ING AKU BATHROOM. DIJARI >

< start="106.172" dur="0.134"> Wonten ing mriki - ING AKU - ING AKU BATHROOM. KANGGO DI DI >

< start="106.306" dur="0.1"> Wonten ing mriki - ING AKU - ING AKU BATHROOM. MERDEKA DI DI DISEMBER >

< start="106.406" dur="0.233"> ING AKU BATHROOM. MERDEKA DI DI DISEMBER >

< start="106.639" dur="0.067"> ING AKU BATHROOM. ALEX DIED tanggal 12 Desember. >

< start="106.706" dur="0.768"> ALEX DIED tanggal 12 Desember. >

< start="107.474" dur="0.166"> ALEX DIED tanggal 12 Desember. HIS >

< start="107.64" dur="0.1"> ALEX DIED tanggal 12 Desember. KATANGAN ... >

< start="107.74" dur="0.101"> ALEX DIED tanggal 12 Desember. KATANGAN ... MASIH >

< start="107.841" dur="0.066"> ALEX DIED tanggal 12 Desember. KATENANAN ... KANGGO MULIT >

< start="107.907" dur="0.367"> 12-TH. KATENANAN ... KANGGO MULIT >

< start="108.274" dur="0.067"> 12-TH. DENGAN KAMI ... MASIH DIPEMPULI >

< start="108.341" dur="1.301"> DENGAN KAMI ... MASIH DIPEMPULI >

< start="109.642" dur="0.1"> KATAKAN DENGAN ... MASIH KANGGO YO KANGGO >

< start="109.742" dur="0.101"> DENGAN KAMI ... MASIH MENYANGKE YO ALEX. >

< start="109.843" dur="0.066"> DENGAN KAMI ... MASIH MENYANGKE YO ALEX. ? >

< start="109.909" dur="0.067"> DENGAN KAMI ... MASIH MENYANGKE YO ALEX. ? Dheweke >

< start="109.976" dur="0.1"> DENGAN KAMI ... MASIH MENYANGKE YO ALEX. ? Dheweke ora >

< start="110.076" dur="1.869"> INGGRIS YO ALEX. ? Dheweke ora >

< start="111.945" dur="0.1"> INGGRIS YO ALEX. ? Dheweke ora >

< start="112.045" dur="0.067"> INGGRIS YO ALEX. ? Dheweke ora - Dheweke >

< start="112.112" dur="0.166"> INGGRIS YO ALEX. ? Dheweke ora - Dheweke ora >

< start="112.278" dur="0.1"> INGGRIS YO ALEX. ? Dheweke ora ngerti. >

< start="112.378" dur="5.639"> YO ALEX. ? Dheweke ora ngerti. >

< start="118.017" dur="0.201"> - Dheweke Ora BREATHING. >

< start="141.574" dur="0.1"> ALL >

< start="141.674" dur="0.067"> Kabeh ING >

< start="141.741" dur="0.134"> ALL AS >

< start="141.875" dur="0.1"> SEMUA ING ING BISA >

< start="141.975" dur="1.168"> ALL INGINAN ING ING MASIH >

< start="143.143" dur="0.066"> SEMUA INGKANG BISA SAIKI DENGAN MUNGSA NO >

< start="143.209" dur="0.067"> SEMUA INGKANG ING ING NGENTANG TANPA SIGN >

< start="143.276" dur="0.067"> ALL INGINAN ING ING MASIH TANPA SIGN OF >

< start="143.343" dur="0.066"> SEMUA INGKANG SENI ING NGENTANG TINDAK JAWA >

< start="143.409" dur="0.167"> SEMUA INGKANG INI SAIKI DIGUNAKAN TANPA JJ UTAWA >

< start="143.576" dur="0.234"> SEMUA INI DENGAN NGANGGO TENAGA ING JU UTAWA TYLEE ... >

< start="143.81" dur="0.1"> SEMUA INI DENGAN NGANGGO TANPA JAWA UTAWA TYLEE ... Lan >

< start="143.91" dur="0.067"> SEMUA INGKANG INI BISA ING SENYANA JENAYAN JJ UTAWA TYLEE ... Lan LORI >

< start="143.977" dur="0.066"> SEMUA INGKANG INI SUKU DENGAN MUNGGUL JAWA UTAWA TYLEE ... Lan LORI LAN >

< start="144.043" dur="0.101"> SEMUA INGKANG INI BISA ING TANPA JIG utawa ING JENIS ... Lan LORI lan BAD >

< start="144.144" dur="0.233"> Ora ana tandhingane JJ UTAWA TYLEE ... Lan LORI lan CHAD >

< start="144.377" dur="0.067"> Ora ana tandhingane JJ UTAWA TYLEE ... Lan LORI lan CHAD DAYBELL >

< start="144.444" dur="0.067"> Ora ana tandhingane JJ UTAWA TYLEE ... Lan LORI lan CHAD DAYBELL >

< start="144.511" dur="0.133"> Ora ana tandhingane JJ UTAWA TYLEE ... Lan LORI lan CHAD DAYBELL ING ING >

< start="144.644" dur="0.067"> Ora ana tandhingane JJ UTAWA TYLEE ... Lan LORI lan CHAD DAYBELL ING ING ING HAWAII. >

< start="144.711" dur="0.6"> Lan LORI lan CHAD DAYBELL ING NEGARA. >

< start="145.311" dur="0.1"> Lan LORI lan CHAD DAYBELL ING NEGARA. Pungkasan >

< start="145.411" dur="0.134"> Lan LORI lan CHAD DAYBELL ING NEGARA. Pungkasan dina >

< start="145.545" dur="0.033"> Lan LORI lan CHAD DAYBELL ING NEGARA. HARI ING NGANGGO >

< start="145.578" dur="0.1"> Lan LORI lan CHAD DAYBELL ING NEGARA. HARI ING NGANGGO WULANG A >

< start="145.678" dur="0.201"> DAYBELL ING NEGARA. HARI ING NGANGGO WULANG A >

< start="145.879" dur="0.033"> DAYBELL ING NEGARA. HARI INGGRIS NANGGALKE SUKU >

< start="145.912" dur="0.033"> DAYBELL ING NEGARA. HARI ING NGANGGO NUKU MENGIKUT AT >

< start="145.945" dur="0.167"> DAYBELL ING NEGARA. HARI INGGRIS NANGKUT ING NGANGGAL BASA >

< start="146.112" dur="0.034"> DAYBELL ING NEGARA. HARI ING NGEGO ING NGANGGO ING NGANGGO >

< start="146.146" dur="0.1"> DAYBELL ING NEGARA. PADAN INGGRIS ING NGANGGO ING NGANGGO LIRIK >

< start="146.246" dur="1.868"> PADAN INGGRIS ING NGANGGO ING NGANGGO LIRIK >

< start="148.114" dur="0.134"> HARI ING NGEGO ING NGANGGO ING NGANGGO LIRIK >

< start="148.248" dur="0.1"> HARI INGGRIS NANGGALKE SUKU ING PANJENENGAN SEKOLAH >

< start="148.348" dur="0.066"> HARI ING NGEGO ING NGANGGO ING BASA-BASA ING SEKOLAH ING INI >

< start="148.414" dur="0.067"> HARI INGGRIS ING NGANGGO ING BASA-BASA ING SEKOLAH ING JJ >

< start="148.481" dur="0.267"> HARI KANGGO ING SEKOLAH ING JJ >

< start="148.748" dur="0.033"> HARI INGGU BASA ING SEKOLAH DENGAN JJ ATTENDED >

< start="148.781" dur="0.134"> HARI INGGU BASA ING SEKOLAH DENGAN JJ DIHENTI IN >

< start="148.915" dur="0.1"> HARI KANGGO TENGAH SEKOLAH DENGAN JJ TAMPANG DI ARIZONA >

< start="149.015" dur="1.335"> SEKOLAH INI JJ LAMPIRAN DI ARIZONA >

< start="150.35" dur="0.1"> SEKOLAH INI JJ LAMPIRAN DI ARIZONA lan >

< start="150.45" dur="0.233"> SEKOLAH INI JJ LAMPIRAN ING ARIZONA LAN TEMA >

< start="150.683" dur="0.067"> SEKOLAH INI JJ LAMPIRAN DI ARIZONA lan INTERAKSI TEMA >

< start="150.75" dur="0.2"> Ditambahake ing ARIZONA lan INTERAKSI TEMA >

< start="150.95" dur="0.067"> Ditambahake ing ARIZONA lan INTERAKSI ING DENGAN >

< start="151.017" dur="0.134"> Ditambahake ing ARIZONA lan INTERAKSI ING DENGAN ING >

< start="151.151" dur="0.066"> Ditambahake ing ARIZONA lan INTERAKSI ING DENGAN ANAK >

< start="151.217" dur="0.1"> Ditambahake ing ARIZONA lan INTERAKSI ING DENGAN ANAK lan >

< start="151.317" dur="1.202"> Lan INTERAKSI ING DENGAN ANAK lan >

< start="152.519" dur="0.066"> Lan INTERAKSI ING DENGAN ANAK lan LORI, >

< start="152.585" dur="0.1"> Lan INTERAKSI ING DENGAN ANAK-ANAK lan LORI, AS >

< start="152.685" dur="0.067"> Lan INTERAKSI ING DENGAN ANAK lan LORI, AS WELL >

< start="152.752" dur="0.067"> Lan INTERAKSI ING DENGAN ANAK lan LORI, AS WELL AS >

< start="152.819" dur="0.267"> DENGAN ANAK-ANAK lan LORI, AS DIGUNAKAN AS >

< start="153.086" dur="0.067"> DENGAN ANAK-ANAK lan LORI, AS WARNA. >

< start="153.153" dur="1.468"> LORI, AS MENENGAH INGGAL. >

< start="154.621" dur="0.1"> LORI, AS MENENGAH INGGAL. KAMI >

< start="154.721" dur="0.133"> LORI, AS MENENGAH INGGAL. KANGGO KAMI >

< start="154.854" dur="0.1"> LORI, AS MENENGAH INGGAL. INGLET SISTEN KAMING >

< start="154.954" dur="0.1"> LORI, AS MENENGAH INGGAL. INGLET INGLIS KAMI KANGGO >

< start="155.054" dur="2.036"> CHARLES. INGLET INGLIS KAMI KANGGO >

< start="157.09" dur="0.067"> CHARLES. INGLET INGLIS KANGGO NATE MANGSA >

< start="157.157" dur="0.066"> CHARLES. INGLET INGLIS KANGGO BAKAL NATE INGKE >

< start="157.223" dur="0.067"> CHARLES. INGLET INGLIS KAMI INGKANG TANGGAL MUNGGAL >

< start="157.29" dur="0.067"> CHARLES. INGLET INGLIS KAMI INGKANG TANGGALKE ING ING BISA >

< start="157.357" dur="0.1"> CHARLES. INGLET INGLIS KAMI INGKANG TANGGALKE ING BABAD ING ING KANGGO >

< start="157.457" dur="0.233"> INGLET INGLIS KAMI INGKANG TANGGALKE ING BABAD ING ING KANGGO >

< start="157.69" dur="0.067"> INGLET INGLIS KAMI AKU NATE NGANGGOLI KANGGO UNTUK KANGGO >

< start="157.757" dur="0.067"> INGLET INGLIS KAMI AKU NATE NGANGGOLI UNTUK KANGGO INGGU BASA >

< start="157.824" dur="0.067"> INGLET INGLIS KAMI NATE NATE ING UNTUK KANGGO ING TARI ING ING >

< start="157.891" dur="0.1"> INGLET INGLIS KAMI NATE NATE INGKANG UNGGAL UNTUK KANGGO ING BALITA >

< start="157.991" dur="0.167"> GAMPANG TANGGALKE BURUK ING NGENTAK ING BALITA >

< start="158.158" dur="0.066"> BREAK IT TURUN UNTUK KANGGO ING BALITA AT >

< start="158.224" dur="0.067"> GAMPANG TANGGALKE BURUK ING NGENTAK ING BALAKET DI 10. >

< start="158.291" dur="2.769"> WULANGAN ING BALAKON IN 10. >

< start="161.06" dur="0.034"> WULANG ING BALITA IN 10. Saiki >

< start="161.094" dur="0.067"> WULANG ING BALAKON 10. Saiki ana >

< start="161.161" dur="0.166"> WULANG ING BALAKON IN 10. Saiki WANGSARI >

< start="161.327" dur="0.1"> WULANG ING BALAKET 10. Saiki ing LAMAN WEB SAIKI, >

< start="161.427" dur="1.635"> AT 10. SAIKI ING LAMAN WEB >

< start="163.062" dur="0.034"> AT 10. SAIKI ING LUKISAN KAMI, KTVB.COM >

< start="163.096" dur="0.067"> AT 10. SAIKI ING LAMAN WEB SITUS, KTVB.COM - >

< start="163.163" dur="0.066"> AT 10. SAIKI ING LAMAN WEB, KTVB.COM - KAMI >

< start="163.229" dur="0.034"> AT 10. SAIKI ING LAMAN WEB, KTVB.COM - KAMI >

< start="163.263" dur="0.1"> AT 10. SAIKI ING LUKISAN KAMI, KTVB.COM - KITA NGADI A >

< start="163.363" dur="0.233"> SAIKI ING WEBSITE KAMI, KTVB.COM - KAMI >

< start="163.596" dur="0.167"> SAIKI ING WEBSITE KAMI, KTVB.COM - KAMI NUNGGUH Bagean >

< start="163.763" dur="0.067"> SAIKI ING WEBSITE KAMI, KTVB.COM - KAMI DENGAN SEKSYEN DEDIKAT >

< start="163.83" dur="0.067"> SAIKI ING WEBSITE KAMI, KTVB.COM - KAMI Ana Bagean sing DITIKIRI >

< start="163.897" dur="0.333"> KTVB.COM - KAMI NAMPIL SEKSYEN DIKANGGUT TO >

< start="164.23" dur="0.134"> KTVB.COM - ING KAMU SEKSYEN DITENGGKE >

< start="164.364" dur="0.066"> KTVB.COM - KAMI NAMPIL SEKSYEN DIKATENGKE ING PANJITEN >

< start="164.43" dur="0.067"> KTVB.COM - KAMI NAMPIL SEKSYEN DIKATENGKE ING PANJITEN UNTUK >

< start="164.497" dur="0.067"> KTVB.COM - KAMI NAMPIL SEKSYEN DIKATENGKE ING PANJITEN UNTUK >

< start="164.564" dur="0.233"> SEKSYEN DIKANGGIHKE ING PANJIN UNTUK >

< start="164.797" dur="0.134"> SEKSYEN DIKESIIN UNTUK Nelusuri babagan MISSING >

< start="164.931" dur="0.133"> SEKSYEN DIKESIIN UNTUK Nelusuri babagan REXBURG MISS >

< start="165.064" dur="0.101"> SEKSYEN DIKANGGIHKE ING PANJIN UNTUK Bocah-bocah sing REXBURG MISSING ... >

< start="165.165" dur="0.3"> Nelusuri babagan bocah cilik REXBURG ... >

< start="165.465" dur="0.067"> Nelusuri babagan bocah cilik REXBURG ... Kanthi >

< start="165.532" dur="0.1"> Nelusuri babagan bocah cilik REXBURG ... DENGAN >

< start="165.632" dur="0.166"> Nelusuri ING bocah-bocah REXBURG MISS ... ING KENARI >

< start="165.798" dur="0.101"> Nelusuri kanggo bocah-bocah REXBURG MISS ... DENGAN TANGGAL WARNA >

< start="165.899" dur="0.166"> Bocah-bocah REXBURG MISSING ... KANGGO BASA-BASA WARNA >

< start="166.065" dur="0.067"> Bocah-bocah REXBURG MISSING ... KANGGO BASA-BASA SAIKI LAN >

< start="166.132" dur="0.067"> Bocah-bocah REXBURG MISSING ... KANGGO BASA-BASA SAIKI LAN KAB >

< start="166.199" dur="0.067"> Bocah-bocah REXBURG MISSING ... KANGGO BASA-BASA SAIKI LAN KAB >

< start="166.266" dur="0.066"> Bocah-bocah REXBURG MISSING ... DENGAN TANPA KANGGO lan ING KABEH KAMI >

< start="166.332" dur="0.267"> Kanthi REPORAN PALING LAKU lan SEMUA KITA >

< start="166.599" dur="0.134"> Kanthi REPORAN PALING LENGKAP lan SEMUA KANGGO >

< start="166.733" dur="0.1"> Kanthi REPORAN PALING LAKU lan SEMUA KANGGO PANGGURAN. >

< start="166.833" dur="2.035"> Lan SEMUA KANGGO PANGGURAN. >

< start="168.868" dur="0.034"> Lan SEMUA KANGGO PANGGURAN. KANGGO >

< start="168.902" dur="0.1"> Lan SEMUA KANGGO PANGGURAN. KANGGO >

< start="169.002" dur="0.133"> Lan SEMUA KANGGO PANGGURAN. KANGGO BASA >

< start="169.135" dur="0.067"> Lan SEMUA KANGGO PANGGURAN. UNTUK PENTING LINK >

< start="169.202" dur="0.067"> Lan SEMUA KANGGO PANGGURAN. UNTUK KANGGO LINK TO >

< start="169.269" dur="5.639"> KANGGO STORI. UNTUK KANGGO LINK TO >

< start="174.908" dur="0.2"> UNTUK KANGGO LINK TO >

< start="175.808" dur="0.101"> ING >

< start="175.909" dur="0.1"> PAGE, >

< start="176.009" dur="0.066"> PAGE, TEXT >

< start="176.075" dur="0.267"> PAGE, TEXT >

< start="176.342" dur="0.167"> ING PAGE, TEXT WORD >

< start="176.509" dur="0.034"> PAGE, TEXT WORD "MISSING" >

< start="176.543" dur="0.467"> PAGE, TEXT WORD "MISSING" TO >

< start="177.01" dur="0.1"> PAGE, TEXT WORD "MISSING" KANGGO 208-321-5614 ... >

< start="177.11" dur="0.267"> WORD "MISSING" TO 208-321-5614 ... >

< start="177.377" dur="0.066"> WORD "MISSING" TO 208-321-5614 ... STANDARD >

< start="177.443" dur="0.067"> WORD "MISSING" TO 208-321-5614 ... STANDARD DATA >

< start="177.51" dur="0.1"> WORD "MISSING" TO 208-321-5614 ... STANDARD DATA Lan >

< start="177.61" dur="1.635"> 208-321-5614 ... STANDARD DATA Lan >

< start="179.245" dur="0.134"> 208-321-5614 ... STANDARD DATA lan MENENGAH >

< start="179.379" dur="0.133"> 208-321-5614 ... DATA STANDARD DENGAN MENGIKUT >

< start="179.512" dur="0.067"> 208-321-5614 ... DATA STANDARD DENGAN MAMPU NGAPAK. >

< start="179.579" dur="1.401"> DATA STANDARD DENGAN MESIS MENGGALAKU. >

< start="180.98" dur="0.167"> DATA STANDARD DENGAN MESIS MENGGALAKU. Lan >

< start="181.147" dur="0.1"> DATA STANDARD DENGAN MESIS MENGGALAKU. Lan TOMORROW >

< start="181.247" dur="0.067"> DATA STANDARD DENGAN MESIS MENGGALAKU. Lan Bengi >

< start="181.314" dur="3.27"> MESENGGALKAN MENGGOLAK APA. Lan Bengi >

< start="184.584" dur="0.167"> MESENGGALKAN MENGGOLAK APA. Lan MALAM MALAM - >

< start="184.751" dur="0.1"> MESENGGALKAN MENGGOLAK APA. Lan MALAM MALAM - "DATELINE" >

< start="184.851" dur="0.334"> Lan MALAM MALAM - "DATELINE" >

< start="185.185" dur="0.066"> Lan MALING MALAK - "DATELINE" INVESTIGATES >

< start="185.251" dur="0.1"> Lan MALING MALAK - "DATELINE" INVESTIGATES ING >

< start="185.351" dur="0.1"> Lan MALING MALAK - "DATELINE" INGKAS KES >

< start="185.451" dur="2.103"> - "DATELINE" INGKAS KAS >

< start="187.554" dur="0.1"> - "DATELINE" INGKES KES sing >

< start="187.654" dur="0.166"> - "DATELINE" INGKASKAN KAS sing Nggarap >

< start="187.82" dur="0.067"> - "DATELINE" INVESTIGATES KES sing nggawe nasional NATIONAL >

< start="187.887" dur="0.301"> MENYAMBAHKAN KAS sing MUKA NATIONAL >

< start="188.188" dur="0.166"> Nampilake kasus sing nggawe MAKNETAL NATIONAL HEADLINES: >

< start="188.354" dur="0.067"> MENYAMBAHKAN KES sing Nggawe HEADLIN NEGARA NEGARA: GAMPANG >

< start="188.421" dur="2.736"> ING NGANGGO KANGGO NATIONAL HEADLINES: GAMPANG >

< start="191.157" dur="0.2"> ING NGANGGO HEADLIN KEBANGSAAN: NGANGGO LAMPIRAN >

< start="191.357" dur="0.067"> INGGRIS KANGGO INGKANG NEGARA: NGANGGO INGKANG GOLEKTIF >

< start="191.424" dur="0.2"> HEADLINES: INTERVIEW EXPLUSIF GAMPANG >

< start="191.624" dur="0.067"> HEADLINES: GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG >

< start="191.691" dur="0.067"> HEADLIN: MENGIKUTKAN INTERVISIF EKSPLUSIF DENGAN JJ >

< start="191.758" dur="0.133"> HEADLINES: INTERVIEW EXPLUSIF GAMPANG DENGAN JJ lan >

< start="191.891" dur="0.067"> HEADLINES: INTERVIEW EXPLUSIF GAMPANG DENGAN JJ lan TYLEE >

< start="191.958" dur="0.234"> INTERVIEW EXCLUSIVE DENGAN JJ lan TYLEE >

< start="192.192" dur="0.066"> INTERVIEW EXCLUSIVE DENGAN IBU JJ lan TYLEE >

< start="192.258" dur="0.067"> INTERVIEW EXCLUSIVE DENGAN Ibu JJ lan TYLEE lan >

< start="192.325" dur="0.067"> INTERVIEW EXCLUSIVE DENGAN ING JJ LAN TYLEE lan dheweke >

< start="192.392" dur="0.066"> INTERVIEW EXCLUSIVE DENGAN ING JJ lan TYLEE BASA SAIKI >

< start="192.458" dur="0.267"> DENGAN BASA JJ lan TYLEE LAN HER >

< start="192.725" dur="0.067"> Karo Ibu JJ lan TYLEE lan HUSBAND Anyar, >

< start="192.792" dur="0.1"> DENGAN ING JJ LAN TYLEE lan ING HUSBAND BARU, PLUS >

< start="192.892" dur="0.1"> DENGAN ING JJ LAN TYLEE lan HUSBAND PAKAI, PUTUP PUTEK >

< start="192.992" dur="2.036"> IBU BANYAK lan HUSBAND BARU, KELUAR PUTRA >

< start="195.028" dur="0.066"> IBU BASA lan NENG LENGKAP PUTRA, TUTUP TUTUP TUTUP >

< start="195.094" dur="0.134"> IBU BANYAK lan ING WANITA BARU, TUTUP TUTUP TUTUP lan >

< start="195.228" dur="0.067"> IBU BANYAK lan ING KABUPATEN LAIN, KELUAR PUTRA TUTUP lan KELUARGA >

< start="195.295" dur="0.267"> HUSBAND, TUTUP PUTRA lan kulawarga >

< start="195.562" dur="0.066"> HUSBAND, TUTUP PUTIH MUDA lan HAK INGKIRI. >

< start="195.628" dur="0.234"> SUKU LAN HAK KABUPATI. >

< start="195.862" dur="0.167"> SUKU LAN HAK KABUPATI. Wong >

< start="196.029" dur="0.033"> SUKU LAN HAK KABUPATI. WANG KANGGO >

< start="196.062" dur="0.067"> SUKU LAN HAK KABUPATI. ING KANGGO TOMORROW AT >

< start="196.129" dur="0.067"> SUKU LAN HAK KABUPATI. WAYANG TULISAN ING 8 >

< start="196.196" dur="0.166"> KANGGO. WAYANG TULISAN ING 8 >

< start="196.362" dur="0.067"> KANGGO. ING JAWA KANGGO PADA 8 PM >

< start="196.429" dur="0.1"> KANGGO. ING JAWA KANGGO PADA 8 PM ON >

< start="196.529" dur="0.134"> KANGGO. ING KANGGO PADA 8 PM ING KTVB, >

< start="196.663" dur="0.066"> KANGGO. ING JAWA KANGGO ING 8 PM IN KTVB, IDAHO'S >

< start="196.729" dur="0.334"> ING JAWA KANGGO ING 8 PM IN KTVB, IDAHO'S >

< start="197.063" dur="0.067"> ING JAWA KANGGO PADA 8 PM ING KTVB, PAWARTA IDAHO >

< start="197.13" dur="0.067"> ING JAWA KANGGO PADA 8 PM ING KTVB, PAWARTA IDAHO 7. >

< start="197.197" dur="0.266"> PM ON KTVB, PAWARTA IDAHO 7. >