198s 911 повици поврзани со исчезнатиот Рексбург, Ајдахо, случај на деца images and subtitles

НИЕ НИЕ ИМАМЕ НИЕ СМЕ ЗА Имаме за недела Имаме за недела - СО САМО СЕБЕЕ - СО САМО СЕБЕЕ - СО МИСТЕРИЈА Имаме за недела - СО МИСТЕРСКО УСПЕШНОСТ Имаме за недела - СО МИСТЕРСКИОТ ПРИДРУУВАЕ НА СО МИСТЕРИЈАТА ПОВЕURЕ НА СО МИСТЕРИЈАТА ДА ГО ПРИСТАПУВА ПРИМЕНАТА СО МИСТЕРИЈАТА ДА СЕ ПРОДОЛУВА НА УПОТРЕБАНИТЕ РЕКСУБУРГ СО МИСТЕРИЈАТА ДА ГО ПРОДОЛУВА ДЕЦИТЕ НА УПОТРЕБНИОТ РЕКСУБУРГ ОБИДУВАЕ НА РАБОТНИТЕ РИКСУБРИ НА УПРАВУВАЕ ПРОДОЛУВА ПРОДОЛУВАЕТО НА РЕXБУБУРСКИТЕ НА РАБОТНИОТ РИКСУБУРИ ПРОДОЛУВА ДЕЦИТЕ ЗА РАБОТНИТЕ НА РЕКСУБУРГ ЗА РАБОТА ПРИРОДАЕ НА РАБОТНИТЕ НА РАБОТНИТЕ НА РАБОТНИТЕ ПРОДОЛИ ДА ПОСТОИ ... ПРОДОЛУВАЕ НА ДЕЦИТЕ НА РЕКСУБУРГ ПРОДОЛУВА ДА РАБОТИ ... ПРОДОЛУВАЕ НА РЕIDSБУРБИТЕ НА ДЕЦАТА РЕКСУБУРС ПРОДОЛУВА ДА ГОДИНА ... 7-ГОДИНА ПРИСТАПИТЕ НА РЕКСУБУРСКИ ДЕЦА ПРОДОЛУВА ДА ГО РАБОТИ ... 7-ГОДИНА СТАРИ ПРОДОЛУВАЕ НА ДЕЦАТА НА РЕКСУБУРГ ПРОДОЛУВА ДА ГО РАБОТИ ... 7-ГОДИНИ Продолжува да расте ... 7-ГОДИНА JЕ СВОЈОТ Продолжува да расте ... 7-ГОДИНА ЈЈ СВЕТСКА И Продолжува да расте ... 7-ГОДИНА JЕ СВОЈОТ И 17-ГОДИНА Продолжува да расте ... 7-ГОДИНА JЕ СВОЈОТ И 17-ГОДИНА 7-ГОДИНА ЈЈО СВОЈОТ и 17-ГОДИНСКИ ТИЛЕ 7-ГОДИНА ЈЈО СВОЈОТ и 17-ГОДИНА ТИЛЕ РИЈАН СИТЕ РА 7НИТЕ 7-ГОДИНА ЈЈО СВОЈОТ И 17-ГОДИНА ТИЛЕ РИЈАН 7Е СЕ РАБОТИ 7-ГОДИНА ЈЈО СВОЈОТ И 17-ГОДИНА ТИЛЕ РИЈАН ПОСТОЕ СО ГОДИНА 7-ГОДИНА ЈЈО СВОЈОТ И 17-ГОДИНА ТИЛЕ РИАН И 17-ГОДИНИОТ ТИЛЕ РИАН ПОСТОИТЕ И 17-ГОДИНИОТ ТИЛЕ РИАН ИМА ПОСТОИТЕ ГО ПОВЕЕ И 17-ГОДИНА ТИЛЕ РИАН ПОСТОИ ПОСТОИ СИНД СЕПТЕМВРИ ... РИЈАН ПОГОЛЕМУВА СИТЕ СЕПТЕМВРИ ... РИЈАН ПОГОЛЕМУВА СИТЕ СЕПТЕМВРИ ... И РИЈАН ПОГОЛЕМУВА СИТЕ СЕПТЕМВРИ ... И ОВОЈ РИЈАН ПОГОЛЕМУВА СИТЕ СЕПТЕМВРИ ... И ОВОЈ ВЕЕ РИЈАН ПОГОЛЕМУВА СИТЕ СЕПТЕМВРИ ... И ОВОЈ ВЕЕ ... ОД СЕПТЕМВРИ ... И ОВОЈ ВЕЕ ... ОД СЕПТЕМВРИ ... И ОВОЈ ВЕЕ ... НИЕ ОД СЕПТЕМВРИ ... И ОВОЈ ВЕСНИК ... СЕ СЕ СЕ СЕГУВАМЕ ОД СЕПТЕМВРИ ... И ОВОЈ ВЕСНИК ... СЕ СЕ СУМЕ ПОВЕЕ СИТЕ СЕПТЕМВРИ ... И ОВОЈ ВЕСНИК ... СЕ Слушаме повеќе 9- И ОВОЈ ВЕЧЕР ... СЕ СЕ СУМЕ ПОВЕЕ 9- И ОВОЈ ВЕЧЕР ... СЕ СЕ СУЕ СМЕЕ ПОВЕЕ 9- 1-1 И ОВОЈ ВЕЧЕР ... СЕ СЕГУВАМЕ ПОВЕЕ 9- 1-1 ПОВИКИ И ОВОЈ ВЕЧЕР ... СЕ СЛУЧУВАМЕ ПОВЕЕ 9- 1-1 ПОВЕЕ НА ПОВИКИТЕ И ОВОЈ ВЕЧЕР ... СЕ СЛУЧУВАМЕ ПОВЕЕ 9- 1-1 ПОВИКИ ОСНОВНИ ДА СЕ СОГЛАСУВАМЕ ПОВЕЕ 9- 1-1 ПОВИКИ ОД ЛИНСКИ ДО СЕ СЛУЧУВАМЕ ПОВЕЕ 9- 1-1 ПОВИКИ ОД ЛИНСКИТЕ СЕ СЛУЧУВАМЕ ПОВЕЕ 9- 1-1 ПОВИК НА ЛИНКИТЕ ВО ЛИЦЕ СЕ СЛУЧУВАМЕ ПОВЕЕ 9- 1-1 ПОВИКИ ОД ЛИНСКИ ОД ЛИЦЕРИТЕ ВО ОВАА СЕ СОГЛАСУВАМЕ ПОВЕЕ 9- 1-1 ПОВИКОВИ ЗА ПОВИКОВИТЕ ВО ОВОЈ СЛУ INБА ... 1-1 ПОВИКОВИ ПОВРЗАНИ СО ЛИЦЕРИТЕ ВО ОВОЈ Случај ... 1-1 ПОВИКОВИ ПОВРЗАНИ СО ЛИЦЕРИТЕ ВО ОВОЈ Случај ... НАШИОТ 1-1 ПОВИКОВИ ПОВРЗАНИ СО ЛИЦЕРИТЕ ВО ОВОЈ Случај ... НАШИОТ ШИРАХ 1-1 ПОВИКОВИ ПОВЕЕ СО ЛИДЕРИТЕ ВО ОВОЈ Случај ... НАШИОТ ШИРАХ МАТСУЗАВА Играчи во оваа случај ... НАШИОТ ШИРАХ МАТСУЗАВА ПОГЛАВНИЦИ ВО ОВОЈ СЛУЧАЈ ... СЕ СЛИКАТЕ НАШИОТ ШИРАХ МАТСУЗАВА Играчи во ОВОЈ Случај ... НАШИОТ ШИРАХ МАТСУЗАВА СЕ СЛЕДЕ ДА ПОГЛАВНИЦИ ВО ОВА СЛУЧАЈ ... НАШИОТ ШИРАХ МАТСУЗАВА СЕ СЛЕДЕТЕ ДА СЕ НАШИОТ ШИРАХ МАТСУЗАВА СЕ СЛЕДЕТЕ ДА СЕ ТОА НАШИОТ ШИРАХ МАТСУЗАВА СЕ СЛЕДЕТЕ ДА СЕ ОВИЕ РЕКОРИНИ ... Слушаат на овие препораки ... СЕ СЛЕДЕТЕ СО ОВИЕ РЕКОРДИНИЦИ ... НЕ Слушани на овие рекорди ... СЕ носи Слушани на овие рекорди ... ги носи Слушани на овие рекорди ... ИМ ги носи до Слушани на овие рекорди ... ИМ ги носи во САД РЕКУРДИРА ...Е ... ГО ГО ОДНОСИТЕ ВО САД РЕКУРДИРА ...Е ... ГО ГОДИШЕ СЕГА ... ГО ГО ОДВЕДА СЕГА ... ГО ГО ОДВЕДУВА СЕГА ... НЕ ГО ГО ОДВЕДАТ СЕГА ... НИЕ ВАШИЕ ГО ГО ОДВЕДА СЕГА ... НИЕ ПОСТАВУВАМЕ ГО ГО ОДВЕДАТЕ СЕГА ... ВИ ПОСТОВУВАМЕ СЕГА ... ПОСТАВУВАМЕ СЕГА ... ПОСТОИМЕ БАРАЕ БАРАЕ СЕГА ... ПОСТАВУВАМЕ БАРАЕ БАРАЕ ВО СЕГА ... ПОСТАВУВАМЕ БАРАЕ БАРАЕ ЗА ДА СЕГА ... ПОСТАВУВАМЕ БАРАЕ БАРАЕ ЗА ТОА ПОСТАВУВАМЕ БАРАЕ БАРАЕ ВО ТОА ПОСТОИМЕ БАРА REЕ БАРА REЕ ВО ТОА 9-1-1 ПОСТАВУВАМЕ БАРАЕ БАРАЕ ПО ТОА 9-1-1 ПОВИКИ ПОСТАВУВАМЕ БАРАЕ БАРАЕ ЗА ТОА 9-1-1 ПОВЕЕ ПОВИКИ ПОСТАВУВАМЕ БАРАЕ БАРАЕ ЗА ТОА 9-1-1 ПОВИК НА ПОСЛЕДНАТА недела БАРАЕ ЗА ТОА 9-1-1 ПОВИК НА ПОСЛЕДНАТА недела БАРАЕ ЗА ТОА 9-1-1 ПОВИК НА ПОСЛЕДНАТА недела ... НЕ БАРАЕ ЗА ТОА 9-1-1 ПОВИК НА ПОСЛЕДНАТА недела ... НЕ СЕ ПРИДАВНИ БАРАЕ ЗА ТОА 9-1-1 ПОВИК НА ПОСЛЕДНАТА недела ... ГИ ПРИДРИИ 9-1-1 ПОВИК НА ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА… ГИ ПРИДРИУВАМЕ 9-1-1 ПОВИК НА ПОСЛЕДНА ВЕДЕНА ... ПОСЕБИРАМЕ ПОВЕДНИЦА 9-1-1 ПОВИК НА ПОСЛЕДНАТА ВЕДЕНА… ПОСТОИНАМЕ ПОВЕДНИЦА ОД 9-1-1 ПОВИК НА ПОСЛЕДНА ВЕДЕНА ... ПРИДОБИВУВАМЕ Транскрипт ОД ИТ ... Ние го споделивме Транскриптот ОД ИТ ... Ние го споделивме Транскриптот ОД ИМ ... НО Ние го споделивме Транскриптот ОД НЕ ... НЕ СМЕ Ние го споделивме Транскриптот ОД НЕ ... НО САМО САМО Ние го споделивме Транскриптот ОД ИМ ... НЕ САМО СЕГА ПРЕВОД ОД НЕ ... НОЕ САМО СЕГА ПРЕВОД ОД НЕ ... НО СЕГА САМО СЕГАМ ОБЈАВУВА ПРЕВОД ОД НЕ ... НО СЕГА САМО СЕГА ОБНОВУВАМЕ ПРЕГЛЕД ОД НЕ ... НО СЕГА САМО СЕГА СО ОБВРСУВАЕ НА АУДИО НО, САМО САМО СЕГА ОБНОВУВАМЕ АУДИО НО, САМО САМО СЕГА СО ОБВРСКО НА АУДИО ЗА НО, САМО СЕГА САМО СЕ СМЕТУВАМЕ АУДИО ЗА ИТ НО СЕГА САМО СЕГА СЕ ОБВРСУВАМЕ АУДИО ЗА ДЕНЕС ... ОБЕЗБЕДУВАЕ НА АУДИО ЗА ДЕНЕСОТ ... ОБЕЗБЕДУВАЕ НА АУДИО ЗА ДЕНЕС ... AS ОБЕЗБЕДУВАЕ НА АУДИО ЗА ДЕНЕС ... ДА СЕ ОБЕЗБЕДУВАЕ НА АУДИО ЗА ДЕНЕС ... КАКО ЗНАЕТЕ, ОБЕЗБЕДУВАЕ НА АУДИО ЗА ДЕНЕС ... КАКО ЗНАЕТЕ, ОВА ОБЕЗБЕДУВАЕ НА АУДИО ЗА ДЕНЕС ... КАКО ЗНАЕТЕ, ОВА Е ОБЕЗБЕДУВА AЕ НА АУДИОТ ЗА ДЕНЕС ... КАКО ЗНАЕТЕ, ОВА Е А ЗА ДЕНЕС ... КАКО ЗНАЕТЕ, ОВА Е А ЗА ДЕНЕС ... ДА СЕ ЗНАЕТЕ, ОВА Е СЛУЧАЈ ЗА ДЕНЕС ... ДА СЕ ЗНАЕТЕ, ОВА Е СЛУASБА ТОА ЗА ДЕНЕСКА ... ДА СЕ ЗНАЕТЕ, ОВА Е СЛУЧАЈ ОВИЕ ЗА ДЕНЕСКА ... ДА СЕ ЗНАЕТЕ, ОВА Е СЛУЧАЈ ОВОЈ ДОБИВ КАКО ДА ЗНАЕТЕ, ОВА Е СЛУБЕНОТ ОВОЈ ДОБИВ КАКО ДА ЗНАЕТЕ, ОВА Е СЛУ THБА ТОА ДА ГО ЗГОЛЕМУВА КАКО ДА ЗНАЕТЕ, ОВА Е СЛУЧАЈ ДОГОВОРЕН ДЕЦА ... КАКО ЗНАЕТЕ, ОВА Е СЛУЧАЈ ДО ГО ГРИПАТ НАЦИЈАТА ... СО КАКО ЗНАЕТЕ, ОВА Е СЛУЧАЈ ДО ГО ГРИПАТ НАЦИЈАТА ... СО ВИКОВИ СЛУЧАЈ ДА СЕ ГРИПАТ НАЦИЈАТА ... СО ВИКОВИ СЛУЧАЈ ТОА ДА СЕ ГРИПАТ НАЦИЈАТА ... СО ЛИЦА ОВДЕ СЛУЧАЈ ДА СЕ ГРИПАТ НАЦИЈАТА ... СО ВРСКИ ТУКА ВО СЛУЧАЈ ТОА ДА СЕ ГРИПАТ НАЦИЈАТА ... СО ЛИЦЕ ОВДЕ ВО ИДАХО ... НАЦИЈАТА ... СО ВИДОВИТЕ ТУКА ВО ИДАХО ... НАЦИЈАТА ... СО ЛИЦЕ ОВДЕ ВО ИДАХО ... АРИЗОНА ... НАЦИЈАТА ... СО ЛИЦЕ ОВДЕ ВО ИДАХО ... АРИЗОНА ... УТАХ ... НАЦИЈАТА ... СО врски ТУКА ВО ИДАХО ... АРИЗОНА ... УТАХ ... ХАВЕИ ОВДЕ ВО ИДАХО ... АРИЗОНА ... УТАХ ... ХАВЕИ ОВДЕ ВО ИДАХО ... АРИЗОНА ... УТАХ ... ХАВИИ И ОВДЕ ВО ИДАХО ... АРИЗОНА ... УТАХ ... ХАВИИ И БЕГО. АРИЗОНА ... УТАХ ... ХАВИИ И БЕГА. АРИЗОНА ... УТАХ ... ХАВИИ И БЕГА. Тоа е АРИЗОНА ... УТАХ ... ХАВИИ И БЕГА. Тоа е многу АРИЗОНА ... УТАХ ... ХАВИИ И БЕГА. МНОГУ КОНВОЛУТИРА И ПОШИРОКО. МНОГУ КОНВОЛУТИРА И ПОШИРОКО. СЕКОЈ СОВЕТЕН СЛУЧАЈ И ПОШИРОКО. СЕ МО CONЕ КОНВОЛУТИВЕН СЛУЧАЈ И И ПОШИРОКО. НЕГОВО РЕВИЗИРАНА СЛУЧАЈ И ИТ И ПОШИРОКО. НЕГОВО РЕВИЗИРАНА СЛУЧАЈ И ПРОДОЛУВА НЕГОВО РЕВИЗИРАНА СЛУЧАЈ И ПРОДОЛУВА МНОГУ РЕВИЗИРАНА СЛУЧАЈ И ПРОДОЛУВА ДА НЕГОВО РЕВИЗИРАНА СЛУЧАЈ И ПРОДОЛУВА ДА СЕ ДА ГО ПОБЕЛИ МНОГУ РЕВИЗИРАНА СЛУЧАЈ И ПРОДОЛУВА ДА СЕ ДА СЕ ДОБИЕ МНОГУ РЕВИЗИРАНА СЛУЧАЈ И ПРОДОЛУВА ДА СЕ ДОБИЕ ПОВЕЕ МНОГУ РЕВИЗИРАНА СЛУЧАЈ И ПРОДОЛУВА ДА СЕ ДОБИЕ ДА СЕ ДОГОВОРИ ПОВЕЕ. СЛУЧАЈ И ПРОДОЛУВА ДА СЕ ДОБИРАТЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ. СЛУЧАЈ И ПРОДОЛУВА ДА СЕ ДОБИРАТЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ. 911, СЛУЧАЈ И ПРОДОЛУВА ДА СЕ ДОБИРАТЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ. 911, КАДЕ СЛУЧАЈ И ПРОДОЛУВА ДА СЕ ДОБИРАТЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ. 911, КАДЕ СВОЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ. 911, КАДЕ СВОЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ. 911, КАДЕ ВАШАТА ИМЕРГЕНЦИЈА, ДА СЕ ДОБИРАТЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ. 911, КОГА ВАШАТА ИМЕРГЕНЦИЈА, 'Ох 911, КОГА ВАШАТА ИМЕРГЕНЦИЈА, 'Ох 911, КОГА ВАШАТА ЕМЕРГЕНЦИЈА, 'ОКО НЕКОЈ 911, КОГА ВАШАТА ЕМЕРГЕНЦИЈА, 'О, НЕКОГАШ само 911, КОГА Е ВАШАТА ИМЕРГЕНЦИЈА, 'О, НЕКОГОДНО СВЕТСКО ПРАЗНИЦА 911, КАКО ВАШАТА ЕМЕРГЕНЦИЈА, „ОКО НЕКОЈ ДА СЕ ПРАВИ МОЈОТ ЕМЕРГЕНЦИЈА, „ОКО НЕКОЈ ЕДНО само пукаше МОЈОТ ЕМЕРГЕНЦИЈА, „ОХЕКО НЕКОЈ ДА СЕ ПРАВИ МОЈОТ INИВОТ“. НЕКОЈ ДА СЕ СВЕТЕ МОЈОТ ДВД “. НЕКОГАШ ДА СЕ ЗАБОЛУВА МОЈОТ INИВОТ. “9-1-1 НЕКОЈ ДА СЕ СВЕТЕ МОЈОТ ДВД. “9-1-1 ПОВИКИ НЕКОЈ ДА СЕ ПРАВИ МОЈОТ ДВД. “9-1-1 ПОВИК СЕГА НЕКОЈ ДА СЕ СИТЕ МОИТЕ INИДОВ. “9-1-1 ПОВИК СЕГА ДОДАВА WINDOW. ”9-1-1 ПОВИК СЕГА ДОДАВА WINDOW. "9-1-1 ПОВИК СЕГА ДОДАВУВААТ А WINDOW. "9-1-1 ПОВИК СЕГА СО ДОБИВУВА GLЕ WINDOW. "9-1-1 ПОВИК СЕГА ДОДАВУВААТ СВЕТЛИВО ВО СЛОБОДА WINDOW. "9-1-1 ПОВИК СЕГА СОДРУВАЕ ГЛИМПСЕ ВО ДВЕ 9-1-1 ПОВИК СЕГА ДОДАВА СВЕТЛИВО ВО ДВЕ 9-1-1 ПОВИКЕТЕ СЕГА ДОДАВА СВЕТЛИВО ВО НО INT 9-1-1 ПОВИКЕТЕ СЕГА ДА ГО СВЕТЕ СВЕТЛИВО ВО НЕКОЈ ДЕКОЈ 9-1-1 ПОВИКЕТЕ СЕГА ДА ГО СВЕДА СВЕТЛИВОТ ВО НЕДНИКОТ НЕКОЈ ДОГОВОР 9-1-1 ПОВИК СЕГА ДА ГО ОБВРУВА СВЕТЛИВОТО ВО НЕДНИКОТ НЕКОЈ ДЕЦА СВЕТЛИВО ВО НОЕТЕ НЕКОЈ ДЕТЕ ПРАШАА НА СВЕТЛИВО ВО НОЕТЕ НЕКОЈ СИТЕ ПРАША ATА ВО БАРДОН СВЕТЛИВО ВО НЕВЕДНИОТ НЕКОЈ СВЕТЛИВО ВО БРЕНДОН БУДРЕАУКС НОЕТЕ НЕКОЈ ДЕЦА ПРАШАЕ ВО БРАНДОН БУДРЕАУКС НОВЕДНО НЕКОЈ ДЕЦА ПРАШАLAЕ НА ТЕСЛА НА БАРДОН БУДРЕАУКС НЕДЕЛНА НЕДЕЛНА ПРАВИНА НА ТЕСЛА НА БАРДОН БУДРЕАУКС ВО НОВЕДНО НЕКОЈ ДЕЦА ПРАШАЕ НА ТЕСЛА НА БАРДОН БУДРЕАУКС ВО АРИЗОНА НОВЕДНО НЕКОЈ ДЕЦА ПРАШАА НА ТЕСЛА НА БАРДОН БУДРЕАУКС ВО АРИЗОНА НА ТЕСЛА НА БРАНДОН БУДРЕАУКС ВО АРИЗОНА НА ТЕСЛА НА БРАНДОН БУДРЕАУКС ВО АРИЗОНА НА Октомври ТЕСЛА НА БРАНДОН БУДРЕАУКС ВО АРИЗОНА НА 2-ри Октомври - ТЕСЛА ВО АРИЗОНА НА 2 октомври - ТЕСЛА ВО АРИЗОНА НА 2-ри ОКТОМВРИ - ПРАШАА ТЕСЛА ВО АРИЗОНА НА 2-ри ОКТОМВРИ - ПРАШАА НА ТЕСЛА ВО АРИЗОНА НА 2-ри ОКТОМВРИ - ПРАШАЕ НА ВОВЕДОТ ОКТОМВРИ 2НД - ПРИРАУВАЕ НА ВОВЕДОТ ОКТОМВРИ 2НД - СПОДНЕСУВА НА СЕДНИЦАТА на возачот ОКТОМВРИ 2НД - СПИСУВАЕ НА СЕДНИЧКИОТ ВОЗИЧНИК НА ВОДАЧОТ. СПРАВУВАЕ НА СЕДНИЧКИОТ ДВД. СПРАВУВАЕ НА СЕДНИЧКИОТ ДВД. ПРАВЕШЕ СПРАВУВАЕ НА СЕДНИЧКИОТ ДВД. ДАЛИ ТИ СПРАВУВАЕ НА СЕДНИЧКИОТ ДВД. ДАЛИ ВИДЕ СПРАВУВАЕ НА СЕДНИЧКИОТ ДВД. Дали сте ги виделе СПРАВУВАЕ НА СЕДНИЧКИОТ ДВД. ДАЛИ СЕ ГЛАСИТЕ ГУЕ СОДР WИНА ЗДРАВЈЕ. ДАЛИ СЕ ГЛАСИТЕ ГУЕ СОДР WИНА ЗДРАВЈЕ. ДАЛИ ГО ГО ГО ГОДИШ ГОДИТЕ ТОА, СОДР WИНА ЗДРАВЈЕ. ДАЛИ ГО ГО ГО ГО ГОДИШ ГОВЕТИТЕ ТОА, КОЈ СОДР WИНА ЗДРАВЈЕ. ДАЛИ СЕ ГО ГО ГО ГО ГО ГО видевте СУМОТ, КОЈ ТОА СОДР WИНА ЗДРАВЈЕ. ДАЛИ СЕ ГО ГО ГО ГОДИШ ГУДИТЕ ТОА, КОЈ ШТО Е? СОДР WИНА ЗДРАВЈЕ. ДАЛИ СЕ ГО ГО ГО ГОДИШ ГУДИТЕ ТОА, КОЈ ШТО Е? Јас ДАЛИ СЕ ГО ГО ГО ГОДИШ ГУДИТЕ ТОА, КОЈ ШТО Е? Јас ДАЛИ СЕ ГО ГО ГО ГОДИШ ГУДИТЕ ТОА, КОЈ ШТО Е? НЕ СУМ ДАЛИ СЕ ГО ГО ГО ГОДИШ ГУДИТЕ ТОА, КОЈ ШТО Е? НЕ СЕ ЈА ПОГЛАСАМ ДАЛИ СЕ ГО ГО ГО ГОДИШ ГУДИТЕ ТОА, КОЈ ШТО Е? НЕ СЕ ГЛАСАМ КОЈ ДАЛИ СЕ ГО ГО ГО ГОДИШ ГУДИТЕ ТОА, КОЈ ШТО Е? НЕ СЕ ГЛАСАМ КОЈ ТОА ДАЛИ СЕ ГО ГО ГО ГОДИШ ГУДИТЕ ТОА, КОЈ ШТО Е? НЕ СЕ ЈА ПОДГОТОВИ КОЈ ШТО СЕ ДА СЕ ТОА, КОЈ Е ДА БИДЕ? НЕ СЕ ЈА ПОДГОТОВИ КОЈ ШТО СЕ ДА СЕ ТОА, КОЈ Е ДА БИДЕ? НЕ СЕ ЈА ПОГЛАВЈЕ КОИ ШТО Е БРАНДОН ТОА, КОЈ Е ДА БИДЕ? НЕ СЕ ЈА ПОДГОТОВИ КОЈ ШТО Е БАРДОН Е Е ТОА, КОЈ Е ДА БИДЕ? ДА НЕ СЕ ЈА ПОГЛАВЈЕ КОИ ШТО Е БАРДОН Е Е ТОА, КОЈ Е ДА БИДЕ? НЕ СЕ ЈА ПОДГОТОВИ КОИ ШТО Е БАРДОН Е ЕСКО- НЕ ГОДИШ КОЈ ШТО Е БРАНДОН Е ЕКС- НЕ ГЛЕДАТ КОЈ ШТО Е БРАНДОН Е ЕСКОСКОРОБАНД НЕ ГЛЕДАТ КОЈ ШТО Е БАРДОН е ЕДНОСЕЧНИОТ БАЗНИК НА НЕ ГЛЕДАТ КОЈ ШТО Е БАРДОН е ЕДНОСЕЧКО ЛАСИ БРАНДОН Е ЕДНИКОТ КУАР НА ЛОРИ БРАНДОН Е ЕДНИКОТ КУАР НА ЛОРИ ВАЛОВ БРАНДОН Е ЕДНИКОТ ХУСБАНД НА НИЕЦОТ НА ЛОРИ ВАЛОВ, ХУСБАНД НА ЛОРИ ВАЛОВО НИЕЕ, ХУСБАНД НА ЛОРИ ВАЛОВСКА НИЕЦА, Мелание. ALLИВОТНО НИЕЕ, МЕЛАНИ. ALLИВОТНО НИЕЕ, МЕЛАНИ. ВО ALLИВОТНО НИЕЕ, МЕЛАНИ. ВО ALLИВОТНО НИЕЕ, МЕЛАНИ. ВО ПОВИК ALLИВОТНО НИЕЕ, МЕЛАНИ. ВО ПОВИКОТ ВАС ALLИВОТНО НИЕЕ, МЕЛАНИ. ВО ПОВИКОТ СЕ Слушате Мелание. ВО ПОВИКОТ СЕ Слушате Мелание. ВО ПОВИКОТ СВЕТЕ СВЕТЕ Брендон Мелание. ВО ПОВИКОТ СВЕТЕ СВЕТЕ БРАНДОН САКАТЕ ... Мелание. ВО ПОВИКОТ СВЕТЕ СВЕТЕ БРАНДОН САКАТЕ ... НЕ Мелание. ВО ПОВИКОТ СВЕТЕ СВЕТЕ БРАНДОН САКАТЕ ... СЕ ВО ПОВИКОТ СВЕТЕ СВЕТЕ БРАНДОН САКАТЕ ... СЕ ВО ПОВЕЕ СЕ СТЕ СВЕТЕ БРАНДОН САКАТЕ ... НЕМА НЕ ВО ПОВЕЕ СЕ СТЕ СВЕТЕ БРАНДОН САКАТЕ ... НЕ Е ИДЕА ВО ПОВЕЕ СЕ СТЕ СВЕТЕ БРАНДОН СВЕТЕ ... НЕ Е ИДЕА КОЈ ВО ПОВЕЕ СЕ СТЕ СВЕТЕ БРАНДОН СЕ СМЕЕ ... НЕМА ИМА ИДЕА КОЈ ПРАВИЛ ВО ПОВЕЕ СЕ СТЕ СВЕТЕ БРАНДОН СВЕТЕ ... НЕМА ИМЕ ИДЕА КОЈ ПРАВИНА НА БРАНДОН САКА ... НЕМА ИМА ИДЕА КОЈ СЕ ПРОДАВ БРАНДОН САКА ... НЕМА ИМА ИДЕА КОЈ СЕ ПРОДОЛУВА СО НЕГО. НЕ ИДЕА КОЈ ПРАВИ СО НЕГО. НЕ ИДЕА КОЈ ПРАВИ СО НЕГО. НО, НЕ ИДЕА КОЈ ПРАВИ СО НЕГО. НО ЛАТЕР ... НЕ ИДЕА КОЈ ПРАВИ СО НЕГО. НО ЛАТЕР ... НЕ НЕ ИДЕА КОЈ ПРАВИ СО НЕГО. НО ПОВТОРНО ... ТОА ДА СЕ ПРОДАВА НЕ ИДЕА КОЈ ПРАВИ СО НЕГО. НО ПОВТОРНО ... СЕ ДА ГО ПРАВИЛА НЕГО. НО ПОВТОРНО ... СЕ ДА ГО ПРАВИЛА НЕГО. НО ПОВТОРНО ... ТОА ДА СЕ ПРИВАТНО НЕГО. НО ПОВТОРНО ... СЕ ДА ГО ПРИВАТНИОТ ИНВЕСТИГАТОР НО ПОВТОРНО ... СЕ ДА ГО ПРИВАТНИОТ ИНВЕСТИГАТОР НО ПОВТОРНО ... СЕ ДА ГО ПРИВАТНИОТ ИНВЕСТИГАТОР ТОА НО ПОВТОРНО ... СЕ ДОБИВИ ПРИВАТНИ ИНВЕСТИГАТОР ТОА НЕ НО ПОВТОРНО ... СЕ ДА ГО ПРИВАТНИОТ ИНВЕСТИГАТОР КОИ СЕ ВЕРУВА НО ПОВЕЕ ... ТОА ДА ГО ПРИВАТНИОТ ИНВЕСТИГАТОР КОИ СЕ ВЕРУВА ПРИВАТНИ ИНВЕСТИГАТОР КОИ СЕ ВЕРУВА ПРИВАТНИ ИНВЕСТИГАТОР КОИ СЕ ВЕРУВА ПРОДАВНИК ПРИВАТНИОТ ИНВЕСТИГАТОР КОИ СЕ ДОБИВ КУЕТО ПРИВАТНИОТ ИНВЕСТИГАТОР КОИ СЕ ДОБИВИ ШУЕТЕРОТ Е АЛЕКС ПРИВАТНИ ИНВЕСТИГАТОР КОИ СЕ ДОБИВИ ШУЕТЕРОТ Е АЛЕКС КОКС ... ТОА СЕ ВЕРУВА КУПУВАЧОТ Е АЛЕКС КОКС ... ТОА СЕ ВЕРУВА КУПУВАЧОТ Е АЛЕКС КОКС ... ЛОРИ ТОА СЕ ВЕРУВА КУПУВАЧОТ Е АЛЕКС КОКС ... БОРЕТ НА ЛОРИ. ПРОДАВНИКОТ Е АЛЕКС КОКС ... БОРЕТ НА ЛОРИ. ПРОДАВНИКОТ Е АЛЕКС КОКС ... БОРЕТ НА ЛОРИ. СЕ ПРОДАВНИКОТ Е АЛЕКС КОКС ... БОРЕТ НА ЛОРИ. ИСТО ПРОДАВНИКОТ Е АЛЕКС КОКС ... БОРЕТ НА ЛОРИ. САМО ЛИЦА ПРОДАВНИКОТ Е АЛЕКС КОКС ... БОРЕТ НА ЛОРИ. САМО ЛИЦА КОЈ БОРИТЕ НА ЛОРИ. САМО ЛИЦА КОЈ БОРИТЕ НА ЛОРИ. САМО ЛИЦА КОЈ ПОЛИЦИЈА БОРИТЕ НА ЛОРИ. САМО ЛИЦЕ КОЈ ПОЛИЦИЈА СЕ СЛУЧИ БОРИТЕ НА ЛОРИ. САМО ЛИЦЕ КОЈ ПОЛИЦИЈА СЕ УБИЕ САМО ЛИЦЕ КОЈ ПОЛИЦИЈА СЕ УБИЕ САМОТО ЛИЦА КОЈ ПОЛИЦИЈА СЕ УБИЕ УБОВНИ ЧАРЛИ САМОТО ЛИЦА КОИ ПОЛИЦИСКА СЕ УТВОРИ КАЛЕДНИ ШАРЛИ ВАЛО - САМОТО ЛИЦА КОЈ ПОЛИЦИЈА СЕ УСЛОВИ УСЛОВНИ ЧАРЛИ - ЛОРИ ПОЛИЦИЈА САКАТЕ СВОЈОТ СВЕТСКИ ЧАРЛИ - ЛОРИ ПОЛИЦИСКО ПОВЕЕ УБОДЕНИ ЧАРЛИ ПОВТОРНИ - ЕК-ЛАРИ СЕ ЕК-ХУСБАНД ПОЛИЦИСКИТЕ СЕ ОТВОРЕН КАРЛЕДНИ ЧАРЛИ ПОВТОРНИ - ЕК-ЛАРИ СЕ ЕК-ХУСБАНД - ПОЛИЦИСКИТЕ СЕ ОТВОРИТЕ СВОЈОТ КАРЛИ ПОВЕЕ - СЕКОГАШНОТО ЛОРИ - САМО ЧАРЛИ ВАЛОВ - ЕКСКОЛНОТО ЛОРИ - САМО ЧАРЛИ ВАЛО ---- ЛОРИ ЕС-ХУСБАНД - САМО ВО ЧАРЛИТЕ ПОВЕ EXЕ - ЕКСКОЛНОТО ЛОРИ - ОДГОВОРНО ВО САМО ЧАРЛИ ВАЛОВ - ЕКСКОЛНИК ЗА ЛОРИ - НАДВОРЕШНА СО САМООТ ОДБРАНА ЕК-ХУСБАНД - САМО ВО САМО ОДБРАНА ЕК-ХУСБАНД - САМО ВО САМО ОДБРАНА “НИВНО ЕК-ХУСБАНД - САМО ВО САМО ОДБРАНА “НЕ Е ДА СЕ ЕК-ХУСБАНД - САМО ВО САМО ОДБРАНА “НЕ Е ДА СЕ СМЕ ЕК-ХУСБАНД - САМО ВО САМО ОДБРАНА “НЕ Е ДА СЕ СУМ ВО САМО ОДБРАНА “НИКОГАШ ДА СЕ ГЛАС ВО САМО ОДБРАНА “НИКОГАШ ДА СЕ ГЛАС ВО САМО ОДБРАНА “НИКОГАШ ДА СЕ СЛЕДИ СВЕДА ВО САМО ОДБРАНА “НИКОГАШ ДА СЕ СЛУЧУВА СЕ ДВЕARЕ ВО СВЕТНА ОДБРАНА „НИКОГАШ ДА СЕ СЛУЧУВА СЕ ДВЕЕ СО СМРТ“. „НИКОГАШ ДА СЕ СЛЕДИТЕ СЕ ДВЕГАШ ДО СМРТ“. „НИКОГАШ ДА СЕ СЛЕДИТЕ СЕ ДВЕГАШ ДО СМРТ“. БРАНДОН „НИКОГАШ ДА СЕ СЛЕДИТЕ СЕ ДВЕГАШ ДО СМРТ“. БРАНДОН ЗАБИЛУВА „НИКОГАШ ДА СЕ СЛЕДИТЕ СЕ ДВЕГАШ ДО СМРТ“. Брендон го ангажирал А. РАБОТЕ ДО СМРТ. ”БРАНДОН ЗАВРШИ А РАБОТЕ ДО СМРТ. ”БРАНДОН ЗАВРШИ ПРИВАТ РАБОТЕ ДО СМРТ. ”БРАНДОН ангажираше приватен истражувач Брандон ангажирал приватен истражувач БРАНДОН ангажира ПРИВАТНИ ИНВЕСТИГАТОР ПО ПРАВО БРАНДОН ангажирал приватен ИНВЕСТИГАТОР ПО ХЕ БРАНДОН ангажирал приватен ИНВЕСТИГАТОР ПО СЕ ТОА Брандон ангажирал приватен истражувач, откако тој беше БРАНДОН ангажирал приватен истражувач, откако тој беше целта ПРИВАТНИОТ ИНВЕСТИГАТОР ПО СЕ ГО ДРУГИ ЦЕЛОТ ПРИВАТНИОТ ИНВЕСТИГАТОР ПОТЕ WЕ ТЕРГЕТ НА ПРИВАТНИОТ ИНВЕСТИГАТОР ПОТЕ ГО БИДЕ ТЕРГЕТ НА ТОА ПРИВАТНИОТ ИНВЕСТИГАТОР ПОТЕ ГО БИДЕ ТЕРГЕТ НА ТОА ДИВ ПРИВАТНИОТ ИНВЕСТИГАТОР ПО СЕ ГО ДРУГИ ЦЕЛОТ НА ОД ОВИЕ ДВЕЕ СО ПОТЕ ГО БИДЕ ТАРГЕТ НА ТОА ДВЕДЕЕ СО ПОТЕ ГО БЕЗ ТАРГЕТ НА ТОА ДВЕЕ СО ПРОДАБА. НА ТОА ДВЕ BYЕ СО ПРОДАINGБА. НА ТОА ДВЕ BYЕ СО ПРОДАINGБА. ГИЛБЕРТ НА ТОА ДВЕ BYЕ СО ПРОДАINGБА. GИЛБЕРСКА ПОЛИЦИЈА НА ТОА ДВЕ BYЕ СО ПРОДАINGБА. GИЛБЕРСКА ПОЛИЦИЈА СЕ НА ТОА ДВЕ BYЕ СО ПРОДАINGБА. ПОЛИЦАТА НА ГИЛБЕРТ СЕ Сè уште ПРОДАБА. ПОЛИЦАТА НА ГИЛБЕРТ СЕ Сè уште ПРОДАБА. ПОЛИЦАТА НА ГИЛБЕРТ СЕ СЕ ПРОВЕСИ ПРОДАБА. ПОЛИЦАТА НА ГИЛБЕРТЕ СЕ СЕ ПРАВИЛУВА ТОА ПОЛИЦАТА НА ГИЛБЕРТЕ СЕ СЕ ПРАВИЛУВА ТОА ПОЛИЦАТА НА ГИЛБЕРТЕ СЕ Сè уште ИСПИТУВАТЕ ОД КОРИСТЕТЕ. ИСПИТУВАЕ КОИ СЕ ПРОДАВА. ИСПИТУВАЕ КОИ СЕ ПРОДАВА. НО, ИСПИТУВАЕ КОИ СЕ ПРОДАВА. НО НАШИТЕ ИСПИТУВАЕ КОИ СЕ ПРОДАВА. НО НАШАТА МИСТИЈА ИСПИТУВАЕ КОИ СЕ ПРОДАВА. НО НАШИОТ МИСТ ИНГЛЕТ ПРОДАБА. НО НАШИОТ МИСТ ИНГЛЕТ ПРОДАБА. НО НАШИОТ МИСТИНСКИ ИНГЛЕТ СПОКЕ ПРОДАБА. НО НАШИОТ МИСТИНСКИ ИНГЛЕТ СПИСО СО ПРОДАБА. НО НАШИОТ МИСТИНСКИ ИНГЛЕТ СПИСО СО ПРОДАБА. НО НАШИОТ МИСТИНСКИ ИНГЛЕТ ГЛАСА СО ПРИВАТНИОТ НО НАШИОТ МИСТИНСКИ ИНГЛЕТ ГЛАСА СО ПРИВАТНИОТ НО НАШИОТ МИНИТЕ ИНГЛЕТ ГЛАСА СО ПРИВАТНИОТ ИНВЕСТИГАТОР НО НАШИОТ МИСТИНСКИ ИНГЛЕТСКИ ИСКЛУЧУВА СО ПРИВАТНИОТ ИНВЕСТИГАТОР ИЗВЕДУВА СО ПРИВАТНИОТ ИНВЕСТИГАТОР ИЗВЕСТУВА СО ПРИВАТНИОТ ИНВЕСТИГАТОР ВКЛУЧЕН ВЕСНИК ИЗВЕСТУВА СО ПРИВАТНИОТ ИНВЕСТИГАТОР ВВЕДЕН ПОСЛЕДНАТА недела. ИНВЕСТИГАТОР ВКЛУЧУВА НА ПОСЛЕДНАТА недела ИНВЕСТИГАТОР ВКЛУЧУВА НА ПОСЛЕДНАТА недела < МИНАТАТА НЕДЕЛА. < МИНАТАТА НЕДЕЛА. <"THE МИНАТАТА НЕДЕЛА. <"ЛИЦА МИНАТАТА НЕДЕЛА. <"ЛИЦЕТЕ НЕ <"ЛИЦЕТЕ НЕ <"ПЕРСОНОТ ГО РЕГОВИРА, "" ПЕРСОНОТ ГО РЕГОВИЗИРА, ТОА <"ПЕРСОНОТ СЕ РЕГОВИЗИРА, ЛИЦЕ „ПЕРСОКОТ СЕ РЕГОВИРА, ЛИЦЕ „ПЕРСОКОТ СЕ РЕГОВИРА, ЛИЦЕТЕ СЕ „ПЕРСОКОТ СЕ РЕГОВИРА, ЛИЦЕ ОД ПОВЕЕ „ПЕРСОКОТ СЕ РЕГОВИРА, ЛИЦЕТЕ СЕ ПОТВРДИ „ПЕРСОКОТ СЕ РЕГОВИЗИРА, ЛИЦЕТЕ СЕ ПОТВРДУВА РЕКОГИЗИРА, ЛИЦЕ ОД ПОВЕЕ ЈА БИДЕ РЕКОГИЗИРА, ЛИЦЕ ОД ПОВЕЕ ЈА БИДЕ ЛИЦЕ РЕГОВИРА, ЛИЦЕ ЛИ ПОВЕЕ ЈА ЛИЦЕ ЛИЦА РЕГОВИРА, ЛИЦЕ ЛИ ПОВЕЕ ЈА СЕ ЛИСЛИ ЛИЦАТА КОЈ ДИС РЕКОГИЗИРА, ЛИЦЕ ОД ПОВЕЕ СО ЛИЦЕ ЛИ ЛЕКОТ СЕ ПОВЕЕ ДАЛИ ЛИЦАТА КОЈ СЕ ДОБИВ СЕ ПОВЕЕ ДАЛИ ЛИЦАТА КОЈ ДА СЕ ПРОДОЛУВА ШУМИТЕ СЕ ПОВЕЕ ДА СЕ ЈАВИ ЛИЦАТА КОЈ СЕ ДА СЕ ПРОДОЛУВА ДРУГИТЕ НЕ СЕ ПОВЕUSЕ ДАЛИ ЛИЦАТА КОЈ СЕ ДА СЕ ПРАВИЛЕ СЕ ПОВЕЕ ДА СЕ ЈАВИ ЛИЦАТА КОЈ СЕ ПРОДОЛУВА ШУМИТЕ ЛИЦА КОЈ СЕ ПРОДОЛУВА ШУМИТЕ СЕ ИСТО ЛИЦА КОЈ СЕ ПРОДОЛУВА ШУМИТЕ Е САМО ЛИЦЕ ЛИЦА КОЈ СЕ ПРОДОЛУВА ШУМИТЕ Е САМО ЛИЦЕ КОЈ ЛИЦА КОЈ СЕ ПРОДОЛУВА ШУМИТЕ Е САМО ЛИЦЕ КОЈ УБИЕ ПРОДОЛУВАЕТО САМО ЛИЦЕ КОИ УБИЕ ПРОДОЛУВАЕТО САМО ЛИЦЕ КОИ УБИЕТЕ ЧАРЛИ ПРОДОЛУВАЕТО САМО ЛИЦЕ КОИ УБИВИТЕ ЧАРЛИ ПОСТОРНО “. ЛИЦА КОГА СЕ УБИЕ КАРЛИ ЛИЦА КОИ УБИВ КАРЛЕ СВЕТСКИ. "" АЛЕКС ЛИЦА КОИ УБИВ КАРЛЕ СО СВЕТИ. "" АЛЕКС КОКС .. " ЧАРЛИ ПОВЕЕ. "" АЛЕКС КОКС .. " CHARLES VALLOW. "" ALEX COX .. "9L ЧАРЛИ ВАЛОВ. ”„ АЛЕКС КОКС .. “9Л Л. ЧАРЛИ ВАЛОВ. ”„ АЛЕКС КОКС .. “9L L. КАДЕ ЧАРЛИ ВАЛОВ. "" АЛЕКС КОКС .. "9L L. КАДЕ Е ЧАРЛИ ВАЛОВ. "" АЛЕКС КОКС .. "9L L. КАДЕ Е ТОА "АЛЕКС КОКС .." 9Л Л. КАДЕ Е ТОА „АЛЕКС КОКС ..“ 9Л Л. КАДЕ Е ВАШАТА ИМЕРГЕНЦИЈА? 9L L. КАДЕ Е ВАШАТА ИМЕРГЕНЦИЈА? 9L L. КАДЕ Е ВАШАТА ИМЕРГЕНЦИЈА? ХИ, 9L L. КАДЕ Е ВАШАТА ИМЕРГЕНЦИЈА? Јас, јас 9L L. КАДЕ Е ВАШАТА ИМЕРГЕНЦИЈА? НЕ, ПОТРЕБА 9L L. КАДЕ Е ВАШАТА ИМЕРГЕНЦИЈА? НЕ, ПОТРЕБА А 9L L. КАДЕ Е ВАШАТА ИМЕРГЕНЦИЈА? НИЕ, ПОТРЕБНА АМБУЛАНСА ИМЕРГЕНЦИЈА? НИЕ, ПОТРЕБНА АМБУЛАНСА ИМЕРГЕНЦИЈА? НИЕ, ПОТРЕБНА АМБУЛАНСА ДА ... НИЕ, ПОТРЕБНА АМБУЛАНСА ДА ... НИЕ, САМО АМБУЛАНС ДА ... ДВЕ НЕ, САМО АМБУЛАНСА ДА ... ДВЕ МЕСЕЦ НИЕ, НИКОГАШ АМБУЛАНСА ДА ... ДВЕ МЕСЕЦИ ПОВТОРНО, ДА ... ДВЕ МЕСЕЦИ ПОСТОИ, ДА ... ДВЕ МЕСЕЦИ ПОВТОРНИ, САМО ДО ... ДВЕ МЕСЕЦИ ПОСЛЕДНИК, ИМА ВО ДА ... ДВЕ МЕСЕЧНИ ПОВЕЕ, ИСТО ВО ГИЛБЕРТ ... ДО ... ДВЕ МЕСЕЦИ ПОСТОИ, И ДО ГИЛБЕРТ ... А ДА ... ДВЕ МЕСЕЦИ ПОСТОИ, ИМА ВО ГИЛБЕРТ ... ЧОВЕК ДВЕ МЕСЕЧНИ ПОВЕЕ, ИСТО ВО ГИЛБЕРТ ... ЧОВЕК ДВЕ МЕСЕЧНИ ПОВЕЕ, ИСТО ВО ГИЛБЕРТ ... ЧОВЕК КОЈ ДВЕ МЕСЕЦИ ПОВЕЕ, ИСТО ВО ГИЛБЕРТ ... ЧОВЕК КОЈ Идентификуван ДВЕ МЕСЕЦИ ПОВЕЕ, ДА СЕ И ГИЛБЕРТ ... ЧОВЕК КОЈ ИДЕНТИФИГИРАНА СИМЕ ВЕЕ ВО ГИЛБЕРТ ... ЧОВЕК КОЈ ИДЕНТИФИГИРАНА ХИМСЕЛ ВЕЕ ВО ГИЛБЕРТ ... ЧОВЕК КОЈ ИДЕНТИФИГИРАНА СВОЈОТ КАКО А.С. ВЕЕ ВО ГИЛБЕРТ ... ЧОВЕК КОИ ИДЕНТИФИГИРААТ САМО како ВЕЕ ВО ГИЛБЕРТ ... ЧОВЕК КОЈ ИДЕНТИФИГИРАНА САМО како синот ВЕЕ ВО ГИЛБЕРТ ... ЧОВЕК КОИ ИДЕНТИФИГИРААТ САМО како сине на ВЕ INЕ ВО ГИЛБЕРТ ... ЧОВЕК КОИ ИДЕНТИФИГИРААТ САМО како син на АЛЕКС КОЈ ИДЕНТИФИКУВААТ СОЈУШНО САКО СИНОТО НА АЛЕКС КОЈ ИДЕНТИФИЦИРАНА ПОГОЛЕМА КАКО СИНОТО НА ДЕВОДАТА НА АЛЕКС ... КОЈ ИДЕНТИФИКУВА СОГЛАСНО КАКО СИНОТО НА ДЕЦАТА НА АЛЕКС ... ПОВИК КОЈ ИДЕНТИФИКУВА СОГЛАСНО КАКО СИНОТО НА ДЕЦАТА НА АЛЕКС ... ПОВИК 9- КАКО СИНОТО НА ДЕВОЈКАТА АЛЕКС ... ПОВИК 9- КАКО СИНОТО НА ДОБИВНИКОТ НА АЛЕКС ... ПОВИК 9- 1-1 ПОДРАВЈЕ ... ПОВТОРНИ 9- 1-1 ПОДРАВЈЕ ... ПОВИК 9- 1-1 I ПОДРАВЈЕ ... ПОВИК 9- 1-1 САМО, ПОДРАВЈЕ ... ПОВТОРНИ 9- 1-1 САМО, УХ, ПОДРАВЈЕ ... ПОВТОРНИ 9- 1-1 САМО, УХ, А ПОДРАВЈЕ ... ПОВИК 9- 1-1 САМО, УХ, СТАРИ 1-1 САМО, УХ, СТАРТЕР 1-1 САМО, УХ, СТАРНА МАРА 1-1 САМО, УХ, СТАРНА МАLEА ОВДЕ 1-1 САМО, УХ, СТАРКО МАЛЕ ОД ОВДЕ Именувани 1-1 САМО, УХ, СТАРСКА МАЛА ОВДЕ Именуван Алекс. САМО, УХ, СТАРИНА МАЛКА ОВДЕ Именуван Алекс. САМО, УХ, СТАРИНА МАЛКА ОВДЕ Именуван Алекс. Тој е, САМО, УХ, СТАРИНА МАЛКА ОВДЕ Именуван Алекс. НЕ, УХ, САМО, УХ, СТАРИНА МАЛКА ОВДЕ Именуван Алекс. Тој е, У.Х. САМО, УХ, СТАРИНА МАЛКА ОВДЕ Именуван Алекс. Тој е, ух, тој е само САМО, УХ, СТАРИНА МАЛКА ОВДЕ Именуван Алекс. Тој е, Ух, тој мора да го помине МАЛЕ ОВДЕ Именуван Алекс. Тој е, Ух, тој мора да го помине МАЛЕ ОВДЕ Именуван Алекс. Тој е, Ух, тој мора да излезе Тој е, Ух, тој мора да излезе Тој, Ух, тој мора да го помине овде Тој, Ух, тој мора да го помине овде Тој е, Ух, тој мора да го помине овде Тој, Ух, тој мора да го помине овде - Тој е, Ух, тој мора да го помине овде на - Тој е, Ух, тој мора да го помине овде на - МОЈОТ Тој, Ух, мора да го помине овде на - МОЈОТ - ИЗ ОВДЕ НА - ВО МОЈОТ - ОВДЕ ОВДЕ НА - ВО МОЈОТ - НАД ОВДЕ ОВДЕ НА - ВО МОЈОТ - НА МОЈОТ ОВДЕ ОВДЕ НА - ВО МОЈОТ - НА МОЈОТ БАТ. ОВДЕ НА - ВО МОЈОТ - НА МОЈОТ БАТЕР. ОВДЕ НА - ВО МОЈОТ - НА МОЈОТ БАТЕР. АЛЕКС ОВДЕ НА - ВО МОЈОТ - НА МОЈОТ БАТЕР. АЛЕКС умре ОВДЕ НА - ВО МОЈОТ - НА МОЈОТ БАТЕР. АЛЕКС умре ОВДЕ НА - ВО МОЈОТ - НА МОЈОТ БАТЕР. АЛЕКС умре на ДЕКЕМВРИ НА МОЈОТ БАТЕ. АЛЕКС умре на ДЕКЕМВРИ НА МОЈОТ БАТЕ. АЛЕКС умрел на 12-ти декември. АЛЕКС умрел на 12-ти декември. АЛЕКС умрел на 12-ти декември. НЕГОВА АЛЕКС умрел на 12-ти декември. Неговата смрт ... АЛЕКС умрел на 12-ти декември. НЕГОВИОТ Смрт ... Сè уште АЛЕКС умрел на 12-ти декември. НЕГОВИОТ СМРТ ... Сè уште 12-ТИ НЕГОВИОТ СМРТ ... Сè уште 12-ТИ НЕГОВИОТ СМРТ ... ДА СЕ ИСПИТУВА НЕГОВИОТ СМРТ ... ДА СЕ ИСПИТУВА НЕГОВИОТ СМРТ ... ДА СЕ ИСПИТУВА ДА НЕГОВИОТ СМРТ ... ДА СЕ ИСПИТУВА ДА АЛЕКС. НЕГОВИОТ СМРТ ... ДА СЕ ИСПИТУВА ДА АЛЕКС. АЛЕКС? НЕГОВИОТ СМРТ ... ДА СЕ ИСПИТУВА ДА АЛЕКС. АЛЕКС? Тој е НЕГОВИОТ СМРТ ... ДА СЕ ИСПИТУВА ДА АЛЕКС. АЛЕКС? НЕ Е ИЗВЕДЕН ДА АЛЕКС. АЛЕКС? НЕ Е ИЗВЕДЕН ДА АЛЕКС. АЛЕКС? НЕ Е - ИЗВЕДЕН ДА АЛЕКС. АЛЕКС? НЕ Е - тој ИЗВЕДЕН ДА АЛЕКС. АЛЕКС? НЕ Е - НЕ Е ИЗВЕДЕН ДА АЛЕКС. АЛЕКС? НЕ Е - НЕ Е БЕСПЛАТНО. ВА АЛЕКС АЛЕКС? НЕ Е - НЕ Е БЕСПЛАТНО. - НЕ Е БЕСПЛАТНО. СИТЕ СЕТО ОВА СИТЕ ОВАА КАКО СИТЕ ОВА КАКО СЕ ТОА СИТЕ ОВА КАКО ОВОЈ СЕ ДОСТОРНИ СИТЕ ОВА КАКО ОВОЈ Сè уште не СИТЕ ОВА КАКО ОВОЈ НЕ СЕ СИГНЕ СИТЕ ОВА КАКО ОВОЈ НЕ Е ПОГЛАВНИК НА СИТЕ ОВА КАКО НЕКОЈ СЕ ДА СЕ ПОСТОИ НА J.Ј. СИТЕ ОВА КАКО ОВОЈ НЕ Е ПОДНЕСЕН СИНГ НА ЈЈ ИЛИ СИТЕ ОВА КАКО ОВОЈ НЕ СЕ СИГА JЕ ЈЈ И ТИЛЕ ... СИТЕ ОВА КАКО НЕКОЈ СЕ ДА СЕ ПОСТОИ Е ЈЈ ИЛИ ТИЛЕ ... И СИТЕ ОВА КАКО НЕКОЈ СЕ ДА СЕ ПОВЕЕ ЈЈ ИЛИ ТАЈЛЕ ... И ЛОРИ СИТЕ ОВА КАКО НЕКОЈ СЕ ДА СЕ ПОВЕЕ JЕ ЈЈ ИЛИ ТАЈЛЕ ... И ЛОРИ И СИТЕ ОВА КАКО НЕКОЈ СЕ ДА СЕ ПОВЕЕ ЈЈ ИЛИ ТИЛЕ ... И ЛОРИ И ЧАД НЕ СИГА НА ЈЈ ИЛИ ТАЈЛЕ ... И ЛОРИ И ЧАД НЕ СИГА НА ЈЈ ИЛИ ТАЈЛЕ ... И ЛОРИ И ЧАД ДЕБЕЛ НЕ СИГА НА ЈЈ ИЛИ ТАЈЛЕ ... И ЛОРИ И ЧАД ДЕБЕЛЕ СЕ НЕ СИГА НА ЈЈ ИЛИ ТАЈЛЕ ... И ЛОРИ И ЧАД ДЕБЕЛ БЕГАТ ВО НЕ СИГА НА ЈЈ ИЛИ ТАЈЛЕ ... И ЛАРИ И ЧАД ДЕБЕЛБЕ СЕ НА ХАВИИ. И ЛОРИ И ЧАД ДЕБЕЛБЕ СЕ КАКО ХАВИИ. И ЛОРИ И ЧАД ДЕБЕЛБЕ СЕ КАКО ХАВИИ. ДЕНЕС И ЛОРИ И ЧАД ДЕБЕЛБЕ СЕ КАКО ХАВИИ. ДЕНЕС СМЕ И ЛОРИ И ЧАД ДЕБЕЛБЕ СЕ КАКО ХАВИИ. ДЕНЕС GЕ СЕ ДА СЕ ДА СЕ ГО ДОБИВМЕ И ЛОРИ И ЧАД ДЕБЕЛБЕ СЕ КАКО ХАВИИ. ДЕНЕС GЕ СЕ ДА ГО ПОДГОТВУВАМЕ А ДЕБЕЛЕ СЕ СО ХАВЕДИ. ДЕНЕС GЕ СЕ ДА ГО ПОДГОТВУВАМЕ А ДЕБЕЛЕ СЕ СО ХАВЕДИ. ДЕНЕС GЕ СМЕ ДА ГО ГОДИМЕ ДЕБЕЛЕ СЕ СО ХАВЕДИ. ДЕНЕС GЕ СМЕ ДА ГО ПОГЛЕДАМЕ ДЕБЕЛЕ СЕ СО ХАВЕДИ. ДЕНЕС ETЕ СМЕ ДА ГО ПОГЛЕДАМЕ НА А. ДЕБЕЛЕ СЕ СО ХАВЕДИ. ДЕНЕС ETЕ ГО ГО ПОДГОТВУВАМЕ LУДОТ НА ТЕМЕЛИНА ДЕБЕЛЕ СЕ СО ХАВЕДИ. ДЕНЕС ETЕ СМЕ ГО ПОГЛЕДУВАМ ПОГЛЕД НА ТЕМЕЛИНА НА ДЕНЕС ETЕ СМЕ ГО ПОГЛЕДУВАМ ПОГЛЕД НА ТЕМЕЛИНА НА ДЕНЕС GЕ СМЕ ГО ПОГЛЕДУВАМ ПОГЛЕД НА ТЕМЕЛИНА НА ДЕНЕС GЕ СМЕ ГО ПОГЛЕДАМ НА ГРАДЕЕ НА УЧИЛИШТЕ ДЕНЕС GЕ СМЕ ГО ПОГЛЕДУВАМ ПОГЛЕД НА ТЕМЕЛИНА НА УЧИЛИШТЕ КАДЕ ДЕНЕС ETЕ СМЕ ГО ПОГЛЕДУВАМ ПОГЛЕД НА ТЕМЕЛИНА НА УЧИЛИШТЕ КОГА ЈЈ ПОГЛЕДНЕТЕ НА ТАМЕЛИНА НА УЧИЛИШТЕ КАДЕ ЈЈ ПОГЛЕДНЕТЕ НА ТАМЕЛИНА НА УЧИЛИШТЕТО НА КОГО ЈА ЈА УЧЕСЕ ЈЈ ПОГЛЕДНЕТЕ НА ПОВЕЕ НА УЧИЛИШТЕ КОГА ЈЈЕ ПОСЕТУВА ВО ПОГЛЕДНЕТЕ НА ТАМЕЛИНА НА УЧИЛИШТЕ КОГА ЈЈЕ ПОСЕТУВА ВО АРИЗОНА УЧИЛИШТЕ КОГА ЈЈ ПОСЕТУВА ВО АРИЗОНА УЧИЛИШТЕ КОГА ЈЈ ПОСЕТУВА ВО АРИЗОНА И УЧИЛИШТЕ КОГА ЈЈ ПОСТАВУВА ВО АРИЗОНА И ТИЕ УЧИЛИШТЕ НА КОГА ЈЈ ПОСТАВУВА ВО АРИЗОНА И НЕГОВИТЕ ВЛЕЗНИЦИ Учествуваа во Аризона и нивните интеракции Учествуваа во Аризона и нивните интеракции СО Учествуваа во Аризона и нивните интеракции со нив Учествуваа во Аризона и нивните интеракции со децата ПОДНЕСУВА ВО АРИЗОНА И НЕГОВИ ВЛЕЗНИЦИ СО ДЕЦА И И нивни интеракции со деца и И НИВНИТЕ ИНТЕРАКЦИИ СО ДЕЦАТА И ЛОРИ, И НИВНИТЕ РАБОТНИЦИ СО ДЕЦАТА И ЛОРИ, АС И НИВНИТЕ ИНТЕРАКЦИИ СО ДЕЦАТА И ЛОРИ, КАКО ДОБРО И НИВНИТЕ ИНТЕРАКЦИИ СО ДЕЦАТА И ЛОРИ, КАКО ДА СЕ СО ДЕЦАТА И ЛОРИ, КАКО ДОБРА АС СО ДЕЦАТА И ЛОРИ, КАКО ДОБРО КАКО КАРКИ. ЛОРИ, КАКО ДОБРО КАКО КАРЛИ. ЛОРИ, КАКО ДОБРО КАКО КАРЛИ. НАШАТА ЛОРИ, КАКО ДОБРО КАКО КАРЛИ. НАШАТА МИСТИЈА ЛОРИ, КАКО ДОБРО КАКО КАРЛИ. НАШИОТ МИСТ ИНГЛЕТ ЛОРИ, КАКО ДОБРО КАКО КАРЛИ. НАШИОТ МИНИТЕ ИНГЛЕТ ILLЕ ЧАРЛИ. НАШИОТ МИНИТЕ ИНГЛЕТ ILLЕ ЧАРЛИ. НАШИОТ МИНСКИ ИНГЛЕТ Е БИДЕ ЧАРЛИ. НАШИОТ МИНСКИ ИНГЛЕТ ILLЕ БИДЕ ДА ГО БИДЕ ЧАРЛИ. НАШИОТ МИНСКИ ИНГЛЕТ ILLЕ БИДЕ ДА СЕ ЗАГРИИ ЧАРЛИ. НАШИОТ МИСТИНСКИ ИНГЛЕТ Е БИДЕТЕ ДА СЕ ОТВОРИ ЧАРЛИ. НАШИОТ МИНСКИ ИНГЛЕТ ILLЕ БИДЕТЕ ДА СЕ СМЕТЕ НАШИОТ МИНСКИ ИНГЛЕТ ILLЕ БИДЕТЕ ДА СЕ СМЕТЕ НАШИОТ МИНСКИ ИНГЛЕТ ILLЕ БИДЕ ДА СЕ Е СМЕТЕ ДА СЕ ВЕЕ НАШИОТ МИНСКИ ИНГЛЕТ ILLЕ БИДЕ ДА СЕ СМЕТЕ ДА СЕ ВЕЕ СЕ НАШИОТ МИНСКИ ИНГЛЕТ ILLЕ БИДЕ ДА СЕ СМЕТЕ ДА СЕ ВЕONЕ НА ВЕСНИК НАШИОТ МИНСКИ ИНГЛЕТ ILLЕ БИДЕ ДА СЕ Е СМЕТЕ ДА СЕ ВЕONЕ СО ВЕСТИ СПОДЕЛУВАТЕ ДА СЕ ДОБИВЕТЕ ЗА ВЕСНИК НА ВЕСТИ СПОДЕЛУВАТЕ ДА СЕ ДОБИВЕТЕ ЗА ВЕСНИЦА НА ВЕСТИТЕ НА СПОДЕЛУВАТЕ ДА СЕ ДОБИТЕ ЗА ВЕСНИК НА ВЕСТИТЕ НА 10. ТОНТАТ НА ВЕСТИ НА 10. ВЕРНИК НА ВЕСТИ НА 10. СЕГА ВЕРНИК НА ВЕСТИ НА 10. СЕГА ВЕРНИК НА ВЕСТИ НА 10. СЕГА НА НАША ТОНТАТ НА ВЕСТИТЕ НА 10. СЕГА НА НАШАТА веб-страница, НА 10. СЕГА НА НАШИОТ веб-страница, НА 10. СЕГА НА НАШИОТ веб-страница, KTVB.COM НА 10. СЕГА НА НАШИОТ веб-страница, KTVB.COM - НА 10. СЕГА НА НАШИОТ веб-страница, KTVB.COM - НЕ НА 10. СЕГА НА НАШИОТ веб-страница, KTVB.COM - САМО НА 10. СЕГА НА НАШИОТ веб-страница, КТВБ.КОМ - САМО СЕГА НА НАШИОТ веб-страница, КТВБ.КОМ - САМО СЕГА НА НАШИОТ веб-страница, KTVB.COM - ОДИМЕ СЕКЦИЈА СЕГА НА НАШИОТ веб-страница, KTVB.COM - ОДИМЕ ДЕЛ ДЕДИКАТ СЕГА НА НАШИОТ веб-страница, KTVB.COM - ОДИМЕ ДЕЛ ДЕДИКАТ ДА KTVB.COM - ОДИМЕ ДЕЛ ДЕДИКАТ ДА KTVB.COM - НИЕ ДЕЛА ДЕЦА ДИДИЦАТИРАНА НА KTVB.COM - НИЕ ДЕЛА ДЕЦА ДИДИЦИРАНА НА ПРЕБАРУВАЕ KTVB.COM - ОДИМЕ ДЕЛ ДЕДИКАТ ДА СЕ ПРЕБАРУВААТ ЗА KTVB.COM - НИЕ ДЕЛА ДЕЦА ДИДИЦИРАНА НА ПРЕБАРУВА FORЕТО ЗА СЕКЦИЈА СОВЕТУВА НА ПРЕБАРУВА FORЕТО ЗА СЕКЦИЈА СОВЕТУВА НА ПРЕБАРУВА FORЕТО ЗА ПОСТОИТЕ СЕКЦИЈА СОДРИНА НА ПРЕБАРУВА FORЕТО ЗА РАБОТНИОТ РЕКСУБУРГ СЕКЦИЈА СОДРИНА НА ПРЕБАРУВА FORЕТО ЗА РАБОТЕ REЕ НА РЕКСБУРГ ДЕЦА ... ПРЕБАРУВАЕТО ЗА РАБОТНИТЕ РИКСБУРГ ДЕЦА ... ПРЕБАРУВАЕТО ЗА РАБОТНИТЕ РИКСБУРГ ДЕЦА ... СО ПРЕБАРУВАЕ ЗА РАБОТНИТЕ РИКСБУРГ ДЕЦА ... СО ПРЕБАРУВАЕТО ЗА РАБОТНИТЕ РИКСУБРГ ДЕЦА ... СО НАЈДОСТА ПРЕБАРУВАЕТЕ ЗА РАБОТНИТЕ РИКСБУРГ ДЕЦА ... СО НАЈДОБРИТЕ ИЗВЕШТАИ ПОГОЛЕМУВА KЕ НА РЕКСБУРГ ДЕЦА ... СО НАЈДОБРИТЕ ИЗВЕШТАИ ПОГОЛЕМУВА KЕ НА РЕКСБУРГ ДЕЦА ... СО НАЈДОБРИТЕ ИЗВЕШТАИ И ПОГОЛЕМУВА KЕ НА РЕКСБУРГ ДЕЦА ... СО НАЈДОБРИТЕ ИЗВЕШТАИ И СИТЕ ПОГОЛЕМУВА KЕ НА РЕКСБУРГ ДЕЦА ... СО НАЈДОБРИТЕ ИЗВЕШТАИ И СИТЕ ОД ПОГОЛЕМУВА KЕ НА РЕКСБУРГ ДЕЦА ... СО НАЈДОБРИТЕ ИЗВЕШТАИ И СИТЕ НАШИ СО НАЈДОБРИТЕ ИЗВЕШТАИ И СИТЕ НАШИ СО НАЈДОБРИТЕ ИЗВЕШТАИ И СИТЕ НАШИТЕ ПРЕДВОД СО НАЈДОБРИТЕ ИЗВЕШТАИ И СИТЕ НАШИТЕ ПРЕДВИДНИ ПРИКАЗНИ. И СИТЕ НАШИТЕ ПРЕДВИДНИ ПРИКАЗНИЦИ. И СИТЕ НАШИТЕ ПРЕДВИДНИ ПРИКАЗНИЦИ. ЗА И СИТЕ НАШИТЕ ПРЕДВИДНИ ПРИКАЗНИЦИ. ЗА И СИТЕ НАШИТЕ ПРЕДВИДНИ ПРИКАЗНИЦИ. ЗА ЛИНК И СИТЕ НАШИТЕ ПРЕДВИДНИ ПРИКАЗНИЦИ. ЗА ЛИНК Директно И СИТЕ НАШИТЕ ПРЕДВИДНИ ПРИКАЗНИЦИ. ЗА ЛИНК Директно до ПРЕДВИДНИ ПРИКАЗНИЦИ. ЗА ЛИНК Директно до ЗА ЛИНК Директно до СЕ СТРАНИЦА, СТРАНИЦА, ТЕКСТ СТРАНИЦА, ТЕКСТОТ СТРАНИЦА, ТЕКСТОТ НА ЗБОРОТ СТРАНИЦА, ТЕКСТОТ НА ЗБОРОТ „ПОСТАВУВА“ СТРАНИЦА, ТЕКСТОТ ЗБОРОТ „ПОСТАВУВА“ ДО СТРАНИЦА, ТЕКСТОТ НА ЗБОРОТ „ПОГЛАСУВА“ ДО 208-321-5614 ... ЗБОРОТ „ПОГЛАСУВА“ ДО 208-321-5614 ... ЗБОРОТ „ПОГЛАВУВА“ ДО 208-321-5614 ... СТАНДАРД ЗБОРОТ „ПОГЛАВУВА“ ДО 208-321-5614 ... СТАНДАРД ПОДАТОЦИ ЗБОРОТ „ПОГЛАСУВА“ ДО 208-321-5614 ... СТАНДАРД ПОДАТОЦИ И 208-321-5614 ... СТАНДАРД ПОДАТОЦИ И 208-321-5614 ... СТАНДАРД ПОДАТОЦИ И ПОРАБОТУВАЕ 208-321-5614 ... СТАНДАРД ПОДАТОЦИ И ЦЕДНИЦИ ЗА ПРАШАА 208-321-5614 ... СТАНДАРД ПОДАТОЦИ И ПРИРАЧНИЦИ ПРИМЕНА. ПРИМЕНА СТАНДАРД ПОДАТОЦИ И СМЕТКИ ЗА ПРАШАА. ПРИМЕНА СТАНДАРД ПОДАТОЦИ И СМЕТКИ ЗА ПРАШАА. И ПРИМЕНА СТАНДАРД ПОДАТОЦИ И СМЕТКИ ЗА ПРАШАА. И УТРЕ ПРИМЕНА СТАНДАРД ПОДАТОЦИ И СМЕТКИ ЗА ПРАШАА. И БОЕ НО ПРИМЕНА НА ПРИДОБИВНИЦИ И БОЕ НО ПРИМЕНА НА ПРИДОБИВНИЦИ И БОOMЕ НО - ПРИМЕНА НА ПРИДОБИВНИЦИ И УТРЕ НА НО - „ДАТЕЛИНА“ И УТРЕ НА НО - „ДАТЕЛИНА“ И ТОМОРОТ НОIGH - ИНВЕСТИЦИИ „ДАТЕЛИНА“ И УТРЕ НА НО - „ДАТЕЛИНА“ ГИ ИСПИТНИ И НОВОТ НА ТОМОРА - „ДАТЕЛИНА“ ИСПИТУВА СЛУЧАЈ - „ДАТЕЛИНА“ ИСПИТУВА СЛУЧАЈ - „ДАТЕЛИНА“ ја испитува Случајот што е тоа - „ДАТЕЛИНА“ ГИ ИСПИТУВА СЛУЧАЈ ДО ГО ПРАВДА - „ДАТЕЛИНА“ ја разгледува Случајот што го прави националното ГИ ИСПИТУВА СЛУЧАЈОТ ТОА СЕ РАБОТУВА НАЦИОНАЛНО ГИ ИСПИТУВА СЛУЧАЈОТ ТОА СЕ РАБОТУВА НАЦИОНАЛНИ ОСНОВИ: ГИ ИСПИТУВА СЛУЧАЈОТ ТОА СЕ РАБОТУВА НАЦИОНАЛНИ ОСНОВИ: ОБРАЗОВАНИЕ ТОА ОБЕЗБЕДУВА НАЦИОНАЛНИ УСЛОВИ: ОБРАЗОВАНИЕ ТОА ОБЕЗБЕДУВА НАЦИОНАЛНИ УСЛОВИ: ОБНОВУВАЕ ИСКЛУЗИВНО ТОА РАЗВОЈНИ НАЦИОНАЛНИ УСЛОВИ: ОБНОВУВА EXЕ НА ИСКЛУЗИВНИ ИНТЕРВЈУИ ГОЛЕМИ: ОБРАЗОВАНИЕ ИСКЛУЗИВНИ ИНТЕРВЈУИ УСЛОВИ: ОБНОВУВА EXЕ НА ЕКСКЛУЗИВНИ ИНТЕРВЈУ СО ГЛАВНИЦИ: ОБРАЗОВАНИЕ ИСКЛУЗИВНИ ИНТЕРВЈУИ СО Ј.Ј. УСЛОВИ: ОБРАЗУВАЕ НА ЕКСКЛУЗИВНИ ИНТЕРВЈУИ СО Ј JЈ И ГОЛЕМИ: ОБРАЗОВАНИЕ ИСКЛУЗИВНИ ИНТЕРВЈУИ СО Ј JЈ И ТИЛЕ ЕКСКЛУЗИВНИ ИНТЕРВЈУ СО ЈЈЈ И ТИЛЕ ЕКСКЛУЗИВНИ ИНТЕРВЈУ СО Мајка на Jеј и Тајл ЕКСКЛУЗИВНИ ИНТЕРВЈУ СО МАЈКОТ И ЈЈЕ И ТИЛЕ ЕКСКЛУЗИВНИ ИНТЕРВЈУ СО МАЈКОТ И ЈАЈ НА ТЈЕЛЕ ЕКСКЛУЗИВНИ ИНТЕРВЈУ СО МАЈКОТ НА ЈЈ И ТИЛЕ И НЕГО НОВО СО ЈАЈ И МАЈКОТ НА ТИЛЕЈ И НОВА НОВА СО Мајката на Jеј и Тајли и нејзиниот нов маж, СО МАЈКОТ НА ЈJЈ И ТИЛЕ И НОВИОТ НОВО ХУСБАНД, ПЛУС СО МАЈКОТ НА ЈJЈ И ТИЛЕ И НОВИОТ НОВО ХУСБАНД, ПЛУС ЗАВРШИНА МАЈКА И НЕГОВИ НОВ ПОДВИНИК, ПЛУС ЗАТВОР МАЈКА И НЕГОВИ НОВ ПОДНЕСУВАЕ, ПЛУС БЕСПЛАТНИ ПРИЈАТЕЛИ МАЈКА И НЕГОВО НОВО ХУСБАНД, ПЛУС БЕСПЛАТНО ПРИЈАТЕЛИ И Мајка и нејзината нова куќа, ПЛУС ЗАВРШНИ ПРИЈАТЕЛИ И СЕМЕЈСТВО ХУСБАНД, ПЛУС БЕСПЛАТНИ ПРИЈАТЕЛИ И СЕМЕЈСТВО ХУСБАНД, ПЛУС ЗАВРШНИ ПРИЈАТЕЛИ И СЕМЕЈНИ СЕМЕЈНИЦИ. ПРИЈАТЕЛИ И СЕМЕЈНИЧКИ ЧЛЕНОВИ. ПРИЈАТЕЛИ И СЕМЕЈНИЧКИ ЧЛЕНОВИ. ТОА ПРИЈАТЕЛИ И СЕМЕЈНИЧКИ ЧЛЕНОВИ. ТОА УТРЕ ПРИЈАТЕЛИ И СЕМЕЈНИЧКИ ЧЛЕНОВИ. ТОА УТРЕ НА ПРИЈАТЕЛИ И СЕМЕЈНИЧКИ ЧЛЕНОВИ. ТОА УТРЕ НА 8 ЧЛЕНОВИ. ТОА УТРЕ НА 8 ЧЛЕНОВИ. ТОА УТРЕ ВО 8 часот ЧЛЕНОВИ. ТОА УТРЕ НА 8 часот ЧЛЕНОВИ. ТОА УТРЕ ВО 8 часот на КТВБ, ЧЛЕНОВИ. ТОА УТРЕ ВО 8 часот на КТВБ, ИДАХО ТОА УТРЕ ВО 8 часот на КТВБ, ИДАХО ТОА УТРЕ ВО 8 часот на КТВБ, Sусханел на ИДАХО ТОА УТРЕ ВО 8 часот на КТВБ, Sусханел 7 на ИДАХО. Премиер на КТВБ, Sусханел на ИДАХО 7.

911 повици поврзани со исчезнатиот Рексбург, Ајдахо, случај на деца

Seventeen-year-old Tylee Ryan and 7-year-old Joshua “JJ” Vallow have been missing since September 2019. Police say their mother, Lori Vallow Daybell, and her new husband Chad Daybell, lied to investigators about where the children are. See KTVB's full coverage and the latest: www.ktvb.com/search-for-missing-rexburg-idaho-kids We also have more coverage in our YouTube playlist: 'The search for Lori Vallow's Missing Idaho Kids' www.youtube.com/playlist
tylee ryan, missing idaho kids, jj vallow, Lori Vallow, rexburg, Chad Daybell,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="5.238" dur="0.067"> НИЕ >

< start="5.305" dur="0.067"> НИЕ ИМАМЕ >

< start="5.372" dur="0.133"> НИЕ СМЕ ЗА >

< start="5.505" dur="0.734"> Имаме за недела >

< start="6.239" dur="0.067"> Имаме за недела - СО >

< start="6.306" dur="0.133"> САМО СЕБЕЕ - СО >

< start="6.439" dur="0.401"> САМО СЕБЕЕ - СО МИСТЕРИЈА >

< start="6.84" dur="0.066"> Имаме за недела - СО МИСТЕРСКО УСПЕШНОСТ >

< start="6.906" dur="0.101"> Имаме за недела - СО МИСТЕРСКИОТ ПРИДРУУВАЕ НА >

< start="7.007" dur="3.136"> СО МИСТЕРИЈАТА ПОВЕURЕ НА >

< start="10.143" dur="0.133"> СО МИСТЕРИЈАТА ДА ГО ПРИСТАПУВА ПРИМЕНАТА >

< start="10.276" dur="0.101"> СО МИСТЕРИЈАТА ДА СЕ ПРОДОЛУВА НА УПОТРЕБАНИТЕ РЕКСУБУРГ >

< start="10.377" dur="0.066"> СО МИСТЕРИЈАТА ДА ГО ПРОДОЛУВА ДЕЦИТЕ НА УПОТРЕБНИОТ РЕКСУБУРГ >

< start="10.443" dur="0.267"> ОБИДУВАЕ НА РАБОТНИТЕ РИКСУБРИ НА УПРАВУВАЕ >

< start="10.71" dur="0.067"> ПРОДОЛУВА ПРОДОЛУВАЕТО НА РЕXБУБУРСКИТЕ НА РАБОТНИОТ РИКСУБУРИ >

< start="10.777" dur="0.133"> ПРОДОЛУВА ДЕЦИТЕ ЗА РАБОТНИТЕ НА РЕКСУБУРГ ЗА РАБОТА >

< start="10.91" dur="0.067"> ПРИРОДАЕ НА РАБОТНИТЕ НА РАБОТНИТЕ НА РАБОТНИТЕ ПРОДОЛИ ДА ПОСТОИ ... >

< start="10.977" dur="2.136"> ПРОДОЛУВАЕ НА ДЕЦИТЕ НА РЕКСУБУРГ ПРОДОЛУВА ДА РАБОТИ ... >

< start="13.113" dur="0.066"> ПРОДОЛУВАЕ НА РЕIDSБУРБИТЕ НА ДЕЦАТА РЕКСУБУРС ПРОДОЛУВА ДА ГОДИНА ... 7-ГОДИНА >

< start="13.179" dur="0.134"> ПРИСТАПИТЕ НА РЕКСУБУРСКИ ДЕЦА ПРОДОЛУВА ДА ГО РАБОТИ ... 7-ГОДИНА СТАРИ >

< start="13.313" dur="0.1"> ПРОДОЛУВАЕ НА ДЕЦАТА НА РЕКСУБУРГ ПРОДОЛУВА ДА ГО РАБОТИ ... 7-ГОДИНИ >

< start="13.413" dur="0.167"> Продолжува да расте ... 7-ГОДИНА JЕ СВОЈОТ >

< start="13.58" dur="0.2"> Продолжува да расте ... 7-ГОДИНА ЈЈ СВЕТСКА И >

< start="13.78" dur="0.1"> Продолжува да расте ... 7-ГОДИНА JЕ СВОЈОТ И 17-ГОДИНА >

< start="13.88" dur="0.1"> Продолжува да расте ... 7-ГОДИНА JЕ СВОЈОТ И 17-ГОДИНА >

< start="13.98" dur="1.168"> 7-ГОДИНА ЈЈО СВОЈОТ и 17-ГОДИНСКИ ТИЛЕ >

< start="15.148" dur="0.067"> 7-ГОДИНА ЈЈО СВОЈОТ и 17-ГОДИНА ТИЛЕ РИЈАН >

< start="15.215" dur="0.1"> СИТЕ РА 7НИТЕ 7-ГОДИНА ЈЈО СВОЈОТ И 17-ГОДИНА ТИЛЕ РИЈАН >

< start="15.315" dur="0.133"> 7Е СЕ РАБОТИ 7-ГОДИНА ЈЈО СВОЈОТ И 17-ГОДИНА ТИЛЕ РИЈАН >

< start="15.448" dur="0.067"> ПОСТОЕ СО ГОДИНА 7-ГОДИНА ЈЈО СВОЈОТ И 17-ГОДИНА ТИЛЕ РИАН >

< start="15.515" dur="0.2"> И 17-ГОДИНИОТ ТИЛЕ РИАН ПОСТОИТЕ >

< start="15.715" dur="0.267"> И 17-ГОДИНИОТ ТИЛЕ РИАН ИМА ПОСТОИТЕ ГО ПОВЕЕ >

< start="15.982" dur="0.067"> И 17-ГОДИНА ТИЛЕ РИАН ПОСТОИ ПОСТОИ СИНД СЕПТЕМВРИ ... >

< start="16.049" dur="0.167"> РИЈАН ПОГОЛЕМУВА СИТЕ СЕПТЕМВРИ ... >

< start="16.216" dur="0.1"> РИЈАН ПОГОЛЕМУВА СИТЕ СЕПТЕМВРИ ... И >

< start="16.316" dur="0.133"> РИЈАН ПОГОЛЕМУВА СИТЕ СЕПТЕМВРИ ... И ОВОЈ >

< start="16.449" dur="0.067"> РИЈАН ПОГОЛЕМУВА СИТЕ СЕПТЕМВРИ ... И ОВОЈ ВЕЕ >

< start="16.516" dur="0.067"> РИЈАН ПОГОЛЕМУВА СИТЕ СЕПТЕМВРИ ... И ОВОЈ ВЕЕ ... >

< start="16.583" dur="0.7"> ОД СЕПТЕМВРИ ... И ОВОЈ ВЕЕ ... >

< start="17.283" dur="0.134"> ОД СЕПТЕМВРИ ... И ОВОЈ ВЕЕ ... НИЕ >

< start="17.417" dur="0.1"> ОД СЕПТЕМВРИ ... И ОВОЈ ВЕСНИК ... СЕ СЕ СЕ СЕГУВАМЕ >

< start="17.517" dur="0.033"> ОД СЕПТЕМВРИ ... И ОВОЈ ВЕСНИК ... СЕ СЕ СУМЕ ПОВЕЕ >

< start="17.55" dur="0.1"> СИТЕ СЕПТЕМВРИ ... И ОВОЈ ВЕСНИК ... СЕ Слушаме повеќе 9- >

< start="17.65" dur="0.167"> И ОВОЈ ВЕЧЕР ... СЕ СЕ СУМЕ ПОВЕЕ 9- >

< start="17.817" dur="0.1"> И ОВОЈ ВЕЧЕР ... СЕ СЕ СУЕ СМЕЕ ПОВЕЕ 9- 1-1 >

< start="17.917" dur="0.134"> И ОВОЈ ВЕЧЕР ... СЕ СЕГУВАМЕ ПОВЕЕ 9- 1-1 ПОВИКИ >

< start="18.051" dur="0.067"> И ОВОЈ ВЕЧЕР ... СЕ СЛУЧУВАМЕ ПОВЕЕ 9- 1-1 ПОВЕЕ НА ПОВИКИТЕ >

< start="18.118" dur="0.1"> И ОВОЈ ВЕЧЕР ... СЕ СЛУЧУВАМЕ ПОВЕЕ 9- 1-1 ПОВИКИ ОСНОВНИ ДА >

< start="18.218" dur="1.268"> СЕ СОГЛАСУВАМЕ ПОВЕЕ 9- 1-1 ПОВИКИ ОД ЛИНСКИ ДО >

< start="19.486" dur="0.066"> СЕ СЛУЧУВАМЕ ПОВЕЕ 9- 1-1 ПОВИКИ ОД ЛИНСКИТЕ >

< start="19.552" dur="0.067"> СЕ СЛУЧУВАМЕ ПОВЕЕ 9- 1-1 ПОВИК НА ЛИНКИТЕ ВО ЛИЦЕ >

< start="19.619" dur="0.134"> СЕ СЛУЧУВАМЕ ПОВЕЕ 9- 1-1 ПОВИКИ ОД ЛИНСКИ ОД ЛИЦЕРИТЕ ВО ОВАА >

< start="19.753" dur="0.1"> СЕ СОГЛАСУВАМЕ ПОВЕЕ 9- 1-1 ПОВИКОВИ ЗА ПОВИКОВИТЕ ВО ОВОЈ СЛУ INБА ... >

< start="19.853" dur="1.701"> 1-1 ПОВИКОВИ ПОВРЗАНИ СО ЛИЦЕРИТЕ ВО ОВОЈ Случај ... >

< start="21.554" dur="0.1"> 1-1 ПОВИКОВИ ПОВРЗАНИ СО ЛИЦЕРИТЕ ВО ОВОЈ Случај ... НАШИОТ >

< start="21.654" dur="0.201"> 1-1 ПОВИКОВИ ПОВРЗАНИ СО ЛИЦЕРИТЕ ВО ОВОЈ Случај ... НАШИОТ ШИРАХ >

< start="21.855" dur="0.066"> 1-1 ПОВИКОВИ ПОВЕЕ СО ЛИДЕРИТЕ ВО ОВОЈ Случај ... НАШИОТ ШИРАХ МАТСУЗАВА >

< start="21.921" dur="0.267"> Играчи во оваа случај ... НАШИОТ ШИРАХ МАТСУЗАВА >

< start="22.188" dur="0.034"> ПОГЛАВНИЦИ ВО ОВОЈ СЛУЧАЈ ... СЕ СЛИКАТЕ НАШИОТ ШИРАХ МАТСУЗАВА >

< start="22.222" dur="0.1"> Играчи во ОВОЈ Случај ... НАШИОТ ШИРАХ МАТСУЗАВА СЕ СЛЕДЕ ДА >

< start="22.322" dur="0.1"> ПОГЛАВНИЦИ ВО ОВА СЛУЧАЈ ... НАШИОТ ШИРАХ МАТСУЗАВА СЕ СЛЕДЕТЕ ДА СЕ >

< start="22.422" dur="0.601"> НАШИОТ ШИРАХ МАТСУЗАВА СЕ СЛЕДЕТЕ ДА СЕ ТОА >

< start="23.023" dur="0.1"> НАШИОТ ШИРАХ МАТСУЗАВА СЕ СЛЕДЕТЕ ДА СЕ ОВИЕ РЕКОРИНИ ... >

< start="23.123" dur="0.166"> Слушаат на овие препораки ... >

< start="23.289" dur="0.134"> СЕ СЛЕДЕТЕ СО ОВИЕ РЕКОРДИНИЦИ ... НЕ >

< start="23.423" dur="0.067"> Слушани на овие рекорди ... СЕ носи >

< start="23.49" dur="0.066"> Слушани на овие рекорди ... ги носи >

< start="23.556" dur="0.034"> Слушани на овие рекорди ... ИМ ги носи до >

< start="23.59" dur="0.1"> Слушани на овие рекорди ... ИМ ги носи во САД >

< start="23.69" dur="3.236"> РЕКУРДИРА ...Е ... ГО ГО ОДНОСИТЕ ВО САД >

< start="26.926" dur="0.067"> РЕКУРДИРА ...Е ... ГО ГОДИШЕ СЕГА ... >

< start="26.993" dur="2.269"> ГО ГО ОДВЕДА СЕГА ... >

< start="29.262" dur="0.067"> ГО ГО ОДВЕДУВА СЕГА ... НЕ >

< start="29.329" dur="0.033"> ГО ГО ОДВЕДАТ СЕГА ... НИЕ ВАШИЕ >

< start="29.362" dur="0.134"> ГО ГО ОДВЕДА СЕГА ... НИЕ ПОСТАВУВАМЕ >

< start="29.496" dur="0.066"> ГО ГО ОДВЕДАТЕ СЕГА ... ВИ ПОСТОВУВАМЕ >

< start="29.562" dur="0.234"> СЕГА ... ПОСТАВУВАМЕ >

< start="29.796" dur="0.067"> СЕГА ... ПОСТОИМЕ БАРАЕ БАРАЕ >

< start="29.863" dur="0.066"> СЕГА ... ПОСТАВУВАМЕ БАРАЕ БАРАЕ ВО >

< start="29.929" dur="0.101"> СЕГА ... ПОСТАВУВАМЕ БАРАЕ БАРАЕ ЗА ДА >

< start="30.03" dur="0.066"> СЕГА ... ПОСТАВУВАМЕ БАРАЕ БАРАЕ ЗА ТОА >

< start="30.096" dur="1.068"> ПОСТАВУВАМЕ БАРАЕ БАРАЕ ВО ТОА >

< start="31.164" dur="0.1"> ПОСТОИМЕ БАРА REЕ БАРА REЕ ВО ТОА 9-1-1 >

< start="31.264" dur="0.1"> ПОСТАВУВАМЕ БАРАЕ БАРАЕ ПО ТОА 9-1-1 ПОВИКИ >

< start="31.364" dur="0.134"> ПОСТАВУВАМЕ БАРАЕ БАРАЕ ЗА ТОА 9-1-1 ПОВЕЕ ПОВИКИ >

< start="31.498" dur="0.066"> ПОСТАВУВАМЕ БАРАЕ БАРАЕ ЗА ТОА 9-1-1 ПОВИК НА ПОСЛЕДНАТА недела >

< start="31.564" dur="0.167"> БАРАЕ ЗА ТОА 9-1-1 ПОВИК НА ПОСЛЕДНАТА недела >

< start="31.731" dur="0.1"> БАРАЕ ЗА ТОА 9-1-1 ПОВИК НА ПОСЛЕДНАТА недела ... НЕ >

< start="31.831" dur="0.067"> БАРАЕ ЗА ТОА 9-1-1 ПОВИК НА ПОСЛЕДНАТА недела ... НЕ СЕ ПРИДАВНИ >

< start="31.898" dur="0.1"> БАРАЕ ЗА ТОА 9-1-1 ПОВИК НА ПОСЛЕДНАТА недела ... ГИ ПРИДРИИ >

< start="31.998" dur="0.3"> 9-1-1 ПОВИК НА ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА… ГИ ПРИДРИУВАМЕ >

< start="32.298" dur="0.067"> 9-1-1 ПОВИК НА ПОСЛЕДНА ВЕДЕНА ... ПОСЕБИРАМЕ ПОВЕДНИЦА >

< start="32.365" dur="0.1"> 9-1-1 ПОВИК НА ПОСЛЕДНАТА ВЕДЕНА… ПОСТОИНАМЕ ПОВЕДНИЦА ОД >

< start="32.465" dur="0.1"> 9-1-1 ПОВИК НА ПОСЛЕДНА ВЕДЕНА ... ПРИДОБИВУВАМЕ Транскрипт ОД ИТ ... >

< start="32.565" dur="0.167"> Ние го споделивме Транскриптот ОД ИТ ... >

< start="32.732" dur="0.1"> Ние го споделивме Транскриптот ОД ИМ ... НО >

< start="32.832" dur="0.1"> Ние го споделивме Транскриптот ОД НЕ ... НЕ СМЕ >

< start="32.932" dur="0.067"> Ние го споделивме Транскриптот ОД НЕ ... НО САМО САМО >

< start="32.999" dur="0.067"> Ние го споделивме Транскриптот ОД ИМ ... НЕ САМО СЕГА >

< start="33.066" dur="0.3"> ПРЕВОД ОД НЕ ... НОЕ САМО СЕГА >

< start="33.366" dur="0.067"> ПРЕВОД ОД НЕ ... НО СЕГА САМО СЕГАМ ОБЈАВУВА >

< start="33.433" dur="0.1"> ПРЕВОД ОД НЕ ... НО СЕГА САМО СЕГА ОБНОВУВАМЕ >

< start="33.533" dur="0.1"> ПРЕГЛЕД ОД НЕ ... НО СЕГА САМО СЕГА СО ОБВРСУВАЕ НА АУДИО >

< start="33.633" dur="0.167"> НО, САМО САМО СЕГА ОБНОВУВАМЕ АУДИО >

< start="33.8" dur="0.067"> НО, САМО САМО СЕГА СО ОБВРСКО НА АУДИО ЗА >

< start="33.867" dur="0.133"> НО, САМО СЕГА САМО СЕ СМЕТУВАМЕ АУДИО ЗА ИТ >

< start="34" dur="0.1"> НО СЕГА САМО СЕГА СЕ ОБВРСУВАМЕ АУДИО ЗА ДЕНЕС ... >

< start="34.1" dur="0.234"> ОБЕЗБЕДУВАЕ НА АУДИО ЗА ДЕНЕСОТ ... >

< start="34.334" dur="0.067"> ОБЕЗБЕДУВАЕ НА АУДИО ЗА ДЕНЕС ... AS >

< start="34.401" dur="0.1"> ОБЕЗБЕДУВАЕ НА АУДИО ЗА ДЕНЕС ... ДА СЕ >

< start="34.501" dur="0.066"> ОБЕЗБЕДУВАЕ НА АУДИО ЗА ДЕНЕС ... КАКО ЗНАЕТЕ, >

< start="34.567" dur="0.067"> ОБЕЗБЕДУВАЕ НА АУДИО ЗА ДЕНЕС ... КАКО ЗНАЕТЕ, ОВА >

< start="34.634" dur="0.033"> ОБЕЗБЕДУВАЕ НА АУДИО ЗА ДЕНЕС ... КАКО ЗНАЕТЕ, ОВА Е >

< start="34.667" dur="0.067"> ОБЕЗБЕДУВА AЕ НА АУДИОТ ЗА ДЕНЕС ... КАКО ЗНАЕТЕ, ОВА Е А >

< start="34.734" dur="0.2"> ЗА ДЕНЕС ... КАКО ЗНАЕТЕ, ОВА Е А >

< start="34.934" dur="0.101"> ЗА ДЕНЕС ... ДА СЕ ЗНАЕТЕ, ОВА Е СЛУЧАЈ >

< start="35.035" dur="0.066"> ЗА ДЕНЕС ... ДА СЕ ЗНАЕТЕ, ОВА Е СЛУASБА ТОА >

< start="35.101" dur="0.134"> ЗА ДЕНЕСКА ... ДА СЕ ЗНАЕТЕ, ОВА Е СЛУЧАЈ ОВИЕ >

< start="35.235" dur="0.1"> ЗА ДЕНЕСКА ... ДА СЕ ЗНАЕТЕ, ОВА Е СЛУЧАЈ ОВОЈ ДОБИВ >

< start="35.335" dur="2.836"> КАКО ДА ЗНАЕТЕ, ОВА Е СЛУБЕНОТ ОВОЈ ДОБИВ >

< start="38.171" dur="0.167"> КАКО ДА ЗНАЕТЕ, ОВА Е СЛУ THБА ТОА ДА ГО ЗГОЛЕМУВА >

< start="38.338" dur="0.1"> КАКО ДА ЗНАЕТЕ, ОВА Е СЛУЧАЈ ДОГОВОРЕН ДЕЦА ... >

< start="38.438" dur="0.067"> КАКО ЗНАЕТЕ, ОВА Е СЛУЧАЈ ДО ГО ГРИПАТ НАЦИЈАТА ... СО >

< start="38.505" dur="0.1"> КАКО ЗНАЕТЕ, ОВА Е СЛУЧАЈ ДО ГО ГРИПАТ НАЦИЈАТА ... СО ВИКОВИ >

< start="38.605" dur="0.2"> СЛУЧАЈ ДА СЕ ГРИПАТ НАЦИЈАТА ... СО ВИКОВИ >

< start="38.805" dur="0.033"> СЛУЧАЈ ТОА ДА СЕ ГРИПАТ НАЦИЈАТА ... СО ЛИЦА ОВДЕ >

< start="38.838" dur="0.167"> СЛУЧАЈ ДА СЕ ГРИПАТ НАЦИЈАТА ... СО ВРСКИ ТУКА ВО >

< start="39.005" dur="0.067"> СЛУЧАЈ ТОА ДА СЕ ГРИПАТ НАЦИЈАТА ... СО ЛИЦЕ ОВДЕ ВО ИДАХО ... >

< start="39.072" dur="0.3"> НАЦИЈАТА ... СО ВИДОВИТЕ ТУКА ВО ИДАХО ... >

< start="39.372" dur="0.134"> НАЦИЈАТА ... СО ЛИЦЕ ОВДЕ ВО ИДАХО ... АРИЗОНА ... >

< start="39.506" dur="0.1"> НАЦИЈАТА ... СО ЛИЦЕ ОВДЕ ВО ИДАХО ... АРИЗОНА ... УТАХ ... >

< start="39.606" dur="0.1"> НАЦИЈАТА ... СО врски ТУКА ВО ИДАХО ... АРИЗОНА ... УТАХ ... ХАВЕИ >

< start="39.706" dur="0.667"> ОВДЕ ВО ИДАХО ... АРИЗОНА ... УТАХ ... ХАВЕИ >

< start="40.373" dur="0.134"> ОВДЕ ВО ИДАХО ... АРИЗОНА ... УТАХ ... ХАВИИ И >

< start="40.507" dur="0.1"> ОВДЕ ВО ИДАХО ... АРИЗОНА ... УТАХ ... ХАВИИ И БЕГО. >

< start="40.607" dur="0.2"> АРИЗОНА ... УТАХ ... ХАВИИ И БЕГА. >

< start="40.807" dur="0.067"> АРИЗОНА ... УТАХ ... ХАВИИ И БЕГА. Тоа е >

< start="40.874" dur="0.2"> АРИЗОНА ... УТАХ ... ХАВИИ И БЕГА. Тоа е многу >

< start="41.074" dur="0.067"> АРИЗОНА ... УТАХ ... ХАВИИ И БЕГА. МНОГУ КОНВОЛУТИРА >

< start="41.141" dur="1.368"> И ПОШИРОКО. МНОГУ КОНВОЛУТИРА >

< start="42.509" dur="0.066"> И ПОШИРОКО. СЕКОЈ СОВЕТЕН СЛУЧАЈ >

< start="42.575" dur="0.067"> И ПОШИРОКО. СЕ МО CONЕ КОНВОЛУТИВЕН СЛУЧАЈ И >

< start="42.642" dur="0.167"> И ПОШИРОКО. НЕГОВО РЕВИЗИРАНА СЛУЧАЈ И ИТ >

< start="42.809" dur="0.1"> И ПОШИРОКО. НЕГОВО РЕВИЗИРАНА СЛУЧАЈ И ПРОДОЛУВА >

< start="42.909" dur="0.167"> НЕГОВО РЕВИЗИРАНА СЛУЧАЈ И ПРОДОЛУВА >

< start="43.076" dur="0.067"> МНОГУ РЕВИЗИРАНА СЛУЧАЈ И ПРОДОЛУВА ДА >

< start="43.143" dur="0.066"> НЕГОВО РЕВИЗИРАНА СЛУЧАЈ И ПРОДОЛУВА ДА СЕ ДА ГО ПОБЕЛИ >

< start="43.209" dur="0.1"> МНОГУ РЕВИЗИРАНА СЛУЧАЈ И ПРОДОЛУВА ДА СЕ ДА СЕ ДОБИЕ >

< start="43.309" dur="0.101"> МНОГУ РЕВИЗИРАНА СЛУЧАЈ И ПРОДОЛУВА ДА СЕ ДОБИЕ ПОВЕЕ >

< start="43.41" dur="0.066"> МНОГУ РЕВИЗИРАНА СЛУЧАЈ И ПРОДОЛУВА ДА СЕ ДОБИЕ ДА СЕ ДОГОВОРИ ПОВЕЕ. >

< start="43.476" dur="2.403"> СЛУЧАЈ И ПРОДОЛУВА ДА СЕ ДОБИРАТЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ. >

< start="45.879" dur="0.133"> СЛУЧАЈ И ПРОДОЛУВА ДА СЕ ДОБИРАТЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ. 911, >

< start="46.012" dur="0.1"> СЛУЧАЈ И ПРОДОЛУВА ДА СЕ ДОБИРАТЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ. 911, КАДЕ >

< start="46.112" dur="0.1"> СЛУЧАЈ И ПРОДОЛУВА ДА СЕ ДОБИРАТЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ. 911, КАДЕ СВОЕ >

< start="46.212" dur="1.135"> ДА СЕ ДОБИРАТЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ. 911, КАДЕ СВОЕ >

< start="47.347" dur="0.067"> ДА СЕ ДОБИРАТЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ. 911, КАДЕ ВАШАТА ИМЕРГЕНЦИЈА, >

< start="47.414" dur="0.066"> ДА СЕ ДОБИРАТЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ. 911, КОГА ВАШАТА ИМЕРГЕНЦИЈА, 'Ох >

< start="47.48" dur="0.234"> 911, КОГА ВАШАТА ИМЕРГЕНЦИЈА, 'Ох >

< start="47.714" dur="0.1"> 911, КОГА ВАШАТА ЕМЕРГЕНЦИЈА, 'ОКО НЕКОЈ >

< start="47.814" dur="0.1"> 911, КОГА ВАШАТА ЕМЕРГЕНЦИЈА, 'О, НЕКОГАШ само >

< start="47.914" dur="0.067"> 911, КОГА Е ВАШАТА ИМЕРГЕНЦИЈА, 'О, НЕКОГОДНО СВЕТСКО ПРАЗНИЦА >

< start="47.981" dur="0.067"> 911, КАКО ВАШАТА ЕМЕРГЕНЦИЈА, „ОКО НЕКОЈ ДА СЕ ПРАВИ МОЈОТ >

< start="48.048" dur="0.734"> ЕМЕРГЕНЦИЈА, „ОКО НЕКОЈ ЕДНО само пукаше МОЈОТ >

< start="48.782" dur="0.066"> ЕМЕРГЕНЦИЈА, „ОХЕКО НЕКОЈ ДА СЕ ПРАВИ МОЈОТ INИВОТ“. >

< start="48.848" dur="0.801"> НЕКОЈ ДА СЕ СВЕТЕ МОЈОТ ДВД “. >

< start="49.649" dur="0.1"> НЕКОГАШ ДА СЕ ЗАБОЛУВА МОЈОТ INИВОТ. “9-1-1 >

< start="49.749" dur="0.067"> НЕКОЈ ДА СЕ СВЕТЕ МОЈОТ ДВД. “9-1-1 ПОВИКИ >

< start="49.816" dur="0.133"> НЕКОЈ ДА СЕ ПРАВИ МОЈОТ ДВД. “9-1-1 ПОВИК СЕГА >

< start="49.949" dur="0.067"> НЕКОЈ ДА СЕ СИТЕ МОИТЕ INИДОВ. “9-1-1 ПОВИК СЕГА ДОДАВА >

< start="50.016" dur="0.134"> WINDOW. ”9-1-1 ПОВИК СЕГА ДОДАВА >

< start="50.15" dur="0.133"> WINDOW. "9-1-1 ПОВИК СЕГА ДОДАВУВААТ А >

< start="50.283" dur="0.1"> WINDOW. "9-1-1 ПОВИК СЕГА СО ДОБИВУВА GLЕ >

< start="50.383" dur="0.067"> WINDOW. "9-1-1 ПОВИК СЕГА ДОДАВУВААТ СВЕТЛИВО ВО СЛОБОДА >

< start="50.45" dur="0.067"> WINDOW. "9-1-1 ПОВИК СЕГА СОДРУВАЕ ГЛИМПСЕ ВО ДВЕ >

< start="50.517" dur="0.2"> 9-1-1 ПОВИК СЕГА ДОДАВА СВЕТЛИВО ВО ДВЕ >

< start="50.717" dur="0.133"> 9-1-1 ПОВИКЕТЕ СЕГА ДОДАВА СВЕТЛИВО ВО НО INT >

< start="50.85" dur="0.1"> 9-1-1 ПОВИКЕТЕ СЕГА ДА ГО СВЕТЕ СВЕТЛИВО ВО НЕКОЈ ДЕКОЈ >

< start="50.95" dur="0.034"> 9-1-1 ПОВИКЕТЕ СЕГА ДА ГО СВЕДА СВЕТЛИВОТ ВО НЕДНИКОТ НЕКОЈ ДОГОВОР >

< start="50.984" dur="0.1"> 9-1-1 ПОВИК СЕГА ДА ГО ОБВРУВА СВЕТЛИВОТО ВО НЕДНИКОТ НЕКОЈ ДЕЦА >

< start="51.084" dur="0.233"> СВЕТЛИВО ВО НОЕТЕ НЕКОЈ ДЕТЕ ПРАШАА НА >

< start="51.317" dur="0.234"> СВЕТЛИВО ВО НОЕТЕ НЕКОЈ СИТЕ ПРАША ATА ВО БАРДОН >

< start="51.551" dur="0.1"> СВЕТЛИВО ВО НЕВЕДНИОТ НЕКОЈ СВЕТЛИВО ВО БРЕНДОН БУДРЕАУКС >

< start="51.651" dur="0.2"> НОЕТЕ НЕКОЈ ДЕЦА ПРАШАЕ ВО БРАНДОН БУДРЕАУКС >

< start="51.851" dur="0.067"> НОВЕДНО НЕКОЈ ДЕЦА ПРАШАLAЕ НА ТЕСЛА НА БАРДОН БУДРЕАУКС >

< start="51.918" dur="0.134"> НЕДЕЛНА НЕДЕЛНА ПРАВИНА НА ТЕСЛА НА БАРДОН БУДРЕАУКС ВО >

< start="52.052" dur="0.033"> НОВЕДНО НЕКОЈ ДЕЦА ПРАШАЕ НА ТЕСЛА НА БАРДОН БУДРЕАУКС ВО АРИЗОНА >

< start="52.085" dur="0.1"> НОВЕДНО НЕКОЈ ДЕЦА ПРАШАА НА ТЕСЛА НА БАРДОН БУДРЕАУКС ВО АРИЗОНА НА >

< start="52.185" dur="0.234"> ТЕСЛА НА БРАНДОН БУДРЕАУКС ВО АРИЗОНА НА >

< start="52.419" dur="0.1"> ТЕСЛА НА БРАНДОН БУДРЕАУКС ВО АРИЗОНА НА Октомври >

< start="52.519" dur="0.1"> ТЕСЛА НА БРАНДОН БУДРЕАУКС ВО АРИЗОНА НА 2-ри Октомври - >

< start="52.619" dur="0.3"> ТЕСЛА ВО АРИЗОНА НА 2 октомври - >

< start="52.919" dur="0.067"> ТЕСЛА ВО АРИЗОНА НА 2-ри ОКТОМВРИ - ПРАШАА >

< start="52.986" dur="0.167"> ТЕСЛА ВО АРИЗОНА НА 2-ри ОКТОМВРИ - ПРАШАА НА >

< start="53.153" dur="0.1"> ТЕСЛА ВО АРИЗОНА НА 2-ри ОКТОМВРИ - ПРАШАЕ НА ВОВЕДОТ >

< start="53.253" dur="0.2"> ОКТОМВРИ 2НД - ПРИРАУВАЕ НА ВОВЕДОТ >

< start="53.453" dur="0.133"> ОКТОМВРИ 2НД - СПОДНЕСУВА НА СЕДНИЦАТА на возачот >

< start="53.586" dur="0.067"> ОКТОМВРИ 2НД - СПИСУВАЕ НА СЕДНИЧКИОТ ВОЗИЧНИК НА ВОДАЧОТ. >

< start="53.653" dur="0.367"> СПРАВУВАЕ НА СЕДНИЧКИОТ ДВД. >

< start="54.02" dur="0.067"> СПРАВУВАЕ НА СЕДНИЧКИОТ ДВД. ПРАВЕШЕ >

< start="54.087" dur="0.067"> СПРАВУВАЕ НА СЕДНИЧКИОТ ДВД. ДАЛИ ТИ >

< start="54.154" dur="0.066"> СПРАВУВАЕ НА СЕДНИЧКИОТ ДВД. ДАЛИ ВИДЕ >

< start="54.22" dur="0.067"> СПРАВУВАЕ НА СЕДНИЧКИОТ ДВД. Дали сте ги виделе >

< start="54.287" dur="0.1"> СПРАВУВАЕ НА СЕДНИЧКИОТ ДВД. ДАЛИ СЕ ГЛАСИТЕ ГУЕ >

< start="54.387" dur="0.2"> СОДР WИНА ЗДРАВЈЕ. ДАЛИ СЕ ГЛАСИТЕ ГУЕ >

< start="54.587" dur="0.067"> СОДР WИНА ЗДРАВЈЕ. ДАЛИ ГО ГО ГО ГОДИШ ГОДИТЕ ТОА, >

< start="54.654" dur="0.067"> СОДР WИНА ЗДРАВЈЕ. ДАЛИ ГО ГО ГО ГО ГОДИШ ГОВЕТИТЕ ТОА, КОЈ >

< start="54.721" dur="0.1"> СОДР WИНА ЗДРАВЈЕ. ДАЛИ СЕ ГО ГО ГО ГО ГО ГО видевте СУМОТ, КОЈ ТОА >

< start="54.821" dur="0.033"> СОДР WИНА ЗДРАВЈЕ. ДАЛИ СЕ ГО ГО ГО ГОДИШ ГУДИТЕ ТОА, КОЈ ШТО Е? >

< start="54.854" dur="0.1"> СОДР WИНА ЗДРАВЈЕ. ДАЛИ СЕ ГО ГО ГО ГОДИШ ГУДИТЕ ТОА, КОЈ ШТО Е? Јас >

< start="54.954" dur="0.234"> ДАЛИ СЕ ГО ГО ГО ГОДИШ ГУДИТЕ ТОА, КОЈ ШТО Е? Јас >

< start="55.188" dur="0.067"> ДАЛИ СЕ ГО ГО ГО ГОДИШ ГУДИТЕ ТОА, КОЈ ШТО Е? НЕ СУМ >

< start="55.255" dur="0.066"> ДАЛИ СЕ ГО ГО ГО ГОДИШ ГУДИТЕ ТОА, КОЈ ШТО Е? НЕ СЕ ЈА ПОГЛАСАМ >

< start="55.321" dur="0.034"> ДАЛИ СЕ ГО ГО ГО ГОДИШ ГУДИТЕ ТОА, КОЈ ШТО Е? НЕ СЕ ГЛАСАМ КОЈ >

< start="55.355" dur="0.067"> ДАЛИ СЕ ГО ГО ГО ГОДИШ ГУДИТЕ ТОА, КОЈ ШТО Е? НЕ СЕ ГЛАСАМ КОЈ ТОА >

< start="55.422" dur="0.1"> ДАЛИ СЕ ГО ГО ГО ГОДИШ ГУДИТЕ ТОА, КОЈ ШТО Е? НЕ СЕ ЈА ПОДГОТОВИ КОЈ ШТО СЕ ДА СЕ >

< start="55.522" dur="0.233"> ТОА, КОЈ Е ДА БИДЕ? НЕ СЕ ЈА ПОДГОТОВИ КОЈ ШТО СЕ ДА СЕ >

< start="55.755" dur="0.067"> ТОА, КОЈ Е ДА БИДЕ? НЕ СЕ ЈА ПОГЛАВЈЕ КОИ ШТО Е БРАНДОН >

< start="55.822" dur="0.067"> ТОА, КОЈ Е ДА БИДЕ? НЕ СЕ ЈА ПОДГОТОВИ КОЈ ШТО Е БАРДОН Е Е >

< start="55.889" dur="0.066"> ТОА, КОЈ Е ДА БИДЕ? ДА НЕ СЕ ЈА ПОГЛАВЈЕ КОИ ШТО Е БАРДОН Е Е >

< start="55.955" dur="0.067"> ТОА, КОЈ Е ДА БИДЕ? НЕ СЕ ЈА ПОДГОТОВИ КОИ ШТО Е БАРДОН Е ЕСКО- >

< start="56.022" dur="0.234"> НЕ ГОДИШ КОЈ ШТО Е БРАНДОН Е ЕКС- >

< start="56.256" dur="0.1"> НЕ ГЛЕДАТ КОЈ ШТО Е БРАНДОН Е ЕСКОСКОРОБАНД >

< start="56.356" dur="0.1"> НЕ ГЛЕДАТ КОЈ ШТО Е БАРДОН е ЕДНОСЕЧНИОТ БАЗНИК НА >

< start="56.456" dur="0.1"> НЕ ГЛЕДАТ КОЈ ШТО Е БАРДОН е ЕДНОСЕЧКО ЛАСИ >

< start="56.556" dur="0.267"> БРАНДОН Е ЕДНИКОТ КУАР НА ЛОРИ >

< start="56.823" dur="0.1"> БРАНДОН Е ЕДНИКОТ КУАР НА ЛОРИ ВАЛОВ >

< start="56.923" dur="0.1"> БРАНДОН Е ЕДНИКОТ ХУСБАНД НА НИЕЦОТ НА ЛОРИ ВАЛОВ, >

< start="57.023" dur="0.3"> ХУСБАНД НА ЛОРИ ВАЛОВО НИЕЕ, >

< start="57.323" dur="0.067"> ХУСБАНД НА ЛОРИ ВАЛОВСКА НИЕЦА, Мелание. >

< start="57.39" dur="0.167"> ALLИВОТНО НИЕЕ, МЕЛАНИ. >

< start="57.557" dur="0.067"> ALLИВОТНО НИЕЕ, МЕЛАНИ. ВО >

< start="57.624" dur="0.066"> ALLИВОТНО НИЕЕ, МЕЛАНИ. ВО >

< start="57.69" dur="0.067"> ALLИВОТНО НИЕЕ, МЕЛАНИ. ВО ПОВИК >

< start="57.757" dur="0.1"> ALLИВОТНО НИЕЕ, МЕЛАНИ. ВО ПОВИКОТ ВАС >

< start="57.857" dur="0.067"> ALLИВОТНО НИЕЕ, МЕЛАНИ. ВО ПОВИКОТ СЕ Слушате >

< start="57.924" dur="0.234"> Мелание. ВО ПОВИКОТ СЕ Слушате >

< start="58.158" dur="0.133"> Мелание. ВО ПОВИКОТ СВЕТЕ СВЕТЕ Брендон >

< start="58.291" dur="0.033"> Мелание. ВО ПОВИКОТ СВЕТЕ СВЕТЕ БРАНДОН САКАТЕ ... >

< start="58.324" dur="0.067"> Мелание. ВО ПОВИКОТ СВЕТЕ СВЕТЕ БРАНДОН САКАТЕ ... НЕ >

< start="58.391" dur="0.1"> Мелание. ВО ПОВИКОТ СВЕТЕ СВЕТЕ БРАНДОН САКАТЕ ... СЕ >

< start="58.491" dur="0.167"> ВО ПОВИКОТ СВЕТЕ СВЕТЕ БРАНДОН САКАТЕ ... СЕ >

< start="58.658" dur="0.067"> ВО ПОВЕЕ СЕ СТЕ СВЕТЕ БРАНДОН САКАТЕ ... НЕМА НЕ >

< start="58.725" dur="0.067"> ВО ПОВЕЕ СЕ СТЕ СВЕТЕ БРАНДОН САКАТЕ ... НЕ Е ИДЕА >

< start="58.792" dur="0.1"> ВО ПОВЕЕ СЕ СТЕ СВЕТЕ БРАНДОН СВЕТЕ ... НЕ Е ИДЕА КОЈ >

< start="58.892" dur="0.033"> ВО ПОВЕЕ СЕ СТЕ СВЕТЕ БРАНДОН СЕ СМЕЕ ... НЕМА ИМА ИДЕА КОЈ ПРАВИЛ >

< start="58.925" dur="0.1"> ВО ПОВЕЕ СЕ СТЕ СВЕТЕ БРАНДОН СВЕТЕ ... НЕМА ИМЕ ИДЕА КОЈ ПРАВИНА НА >

< start="59.025" dur="0.2"> БРАНДОН САКА ... НЕМА ИМА ИДЕА КОЈ СЕ ПРОДАВ >

< start="59.225" dur="0.067"> БРАНДОН САКА ... НЕМА ИМА ИДЕА КОЈ СЕ ПРОДОЛУВА СО НЕГО. >

< start="59.292" dur="0.567"> НЕ ИДЕА КОЈ ПРАВИ СО НЕГО. >

< start="59.859" dur="0.167"> НЕ ИДЕА КОЈ ПРАВИ СО НЕГО. НО, >

< start="60.026" dur="0.034"> НЕ ИДЕА КОЈ ПРАВИ СО НЕГО. НО ЛАТЕР ... >

< start="60.06" dur="0.1"> НЕ ИДЕА КОЈ ПРАВИ СО НЕГО. НО ЛАТЕР ... НЕ >

< start="60.16" dur="0.033"> НЕ ИДЕА КОЈ ПРАВИ СО НЕГО. НО ПОВТОРНО ... ТОА ДА СЕ ПРОДАВА >

< start="60.193" dur="0.067"> НЕ ИДЕА КОЈ ПРАВИ СО НЕГО. НО ПОВТОРНО ... СЕ ДА ГО ПРАВИЛА >

< start="60.26" dur="0.233"> НЕГО. НО ПОВТОРНО ... СЕ ДА ГО ПРАВИЛА >

< start="60.493" dur="0.234"> НЕГО. НО ПОВТОРНО ... ТОА ДА СЕ ПРИВАТНО >

< start="60.727" dur="0.067"> НЕГО. НО ПОВТОРНО ... СЕ ДА ГО ПРИВАТНИОТ ИНВЕСТИГАТОР >

< start="60.794" dur="0.8"> НО ПОВТОРНО ... СЕ ДА ГО ПРИВАТНИОТ ИНВЕСТИГАТОР >

< start="61.594" dur="0.034"> НО ПОВТОРНО ... СЕ ДА ГО ПРИВАТНИОТ ИНВЕСТИГАТОР ТОА >

< start="61.628" dur="0.167"> НО ПОВТОРНО ... СЕ ДОБИВИ ПРИВАТНИ ИНВЕСТИГАТОР ТОА НЕ >

< start="61.795" dur="0.1"> НО ПОВТОРНО ... СЕ ДА ГО ПРИВАТНИОТ ИНВЕСТИГАТОР КОИ СЕ ВЕРУВА >

< start="61.895" dur="0.066"> НО ПОВЕЕ ... ТОА ДА ГО ПРИВАТНИОТ ИНВЕСТИГАТОР КОИ СЕ ВЕРУВА >

< start="61.961" dur="0.234"> ПРИВАТНИ ИНВЕСТИГАТОР КОИ СЕ ВЕРУВА >

< start="62.195" dur="0.067"> ПРИВАТНИ ИНВЕСТИГАТОР КОИ СЕ ВЕРУВА ПРОДАВНИК >

< start="62.262" dur="0.1"> ПРИВАТНИОТ ИНВЕСТИГАТОР КОИ СЕ ДОБИВ КУЕТО >

< start="62.362" dur="0.1"> ПРИВАТНИОТ ИНВЕСТИГАТОР КОИ СЕ ДОБИВИ ШУЕТЕРОТ Е АЛЕКС >

< start="62.462" dur="0.1"> ПРИВАТНИ ИНВЕСТИГАТОР КОИ СЕ ДОБИВИ ШУЕТЕРОТ Е АЛЕКС КОКС ... >

< start="62.562" dur="1.168"> ТОА СЕ ВЕРУВА КУПУВАЧОТ Е АЛЕКС КОКС ... >

< start="63.73" dur="0.133"> ТОА СЕ ВЕРУВА КУПУВАЧОТ Е АЛЕКС КОКС ... ЛОРИ >

< start="63.863" dur="0.1"> ТОА СЕ ВЕРУВА КУПУВАЧОТ Е АЛЕКС КОКС ... БОРЕТ НА ЛОРИ. >

< start="63.963" dur="0.167"> ПРОДАВНИКОТ Е АЛЕКС КОКС ... БОРЕТ НА ЛОРИ. >

< start="64.13" dur="0.1"> ПРОДАВНИКОТ Е АЛЕКС КОКС ... БОРЕТ НА ЛОРИ. СЕ >

< start="64.23" dur="0.1"> ПРОДАВНИКОТ Е АЛЕКС КОКС ... БОРЕТ НА ЛОРИ. ИСТО >

< start="64.33" dur="0.067"> ПРОДАВНИКОТ Е АЛЕКС КОКС ... БОРЕТ НА ЛОРИ. САМО ЛИЦА >

< start="64.397" dur="0.1"> ПРОДАВНИКОТ Е АЛЕКС КОКС ... БОРЕТ НА ЛОРИ. САМО ЛИЦА КОЈ >

< start="64.497" dur="0.801"> БОРИТЕ НА ЛОРИ. САМО ЛИЦА КОЈ >

< start="65.298" dur="0.067"> БОРИТЕ НА ЛОРИ. САМО ЛИЦА КОЈ ПОЛИЦИЈА >

< start="65.365" dur="0.1"> БОРИТЕ НА ЛОРИ. САМО ЛИЦЕ КОЈ ПОЛИЦИЈА СЕ СЛУЧИ >

< start="65.465" dur="0.1"> БОРИТЕ НА ЛОРИ. САМО ЛИЦЕ КОЈ ПОЛИЦИЈА СЕ УБИЕ >

< start="65.565" dur="0.234"> САМО ЛИЦЕ КОЈ ПОЛИЦИЈА СЕ УБИЕ >

< start="65.799" dur="0.166"> САМОТО ЛИЦА КОЈ ПОЛИЦИЈА СЕ УБИЕ УБОВНИ ЧАРЛИ >

< start="65.965" dur="0.101"> САМОТО ЛИЦА КОИ ПОЛИЦИСКА СЕ УТВОРИ КАЛЕДНИ ШАРЛИ ВАЛО - >

< start="66.066" dur="0.1"> САМОТО ЛИЦА КОЈ ПОЛИЦИЈА СЕ УСЛОВИ УСЛОВНИ ЧАРЛИ - ЛОРИ >

< start="66.166" dur="0.3"> ПОЛИЦИЈА САКАТЕ СВОЈОТ СВЕТСКИ ЧАРЛИ - ЛОРИ >

< start="66.466" dur="0.033"> ПОЛИЦИСКО ПОВЕЕ УБОДЕНИ ЧАРЛИ ПОВТОРНИ - ЕК-ЛАРИ СЕ ЕК-ХУСБАНД >

< start="66.499" dur="0.167"> ПОЛИЦИСКИТЕ СЕ ОТВОРЕН КАРЛЕДНИ ЧАРЛИ ПОВТОРНИ - ЕК-ЛАРИ СЕ ЕК-ХУСБАНД - >

< start="66.666" dur="0.067"> ПОЛИЦИСКИТЕ СЕ ОТВОРИТЕ СВОЈОТ КАРЛИ ПОВЕЕ - СЕКОГАШНОТО ЛОРИ - САМО >

< start="66.733" dur="0.167"> ЧАРЛИ ВАЛОВ - ЕКСКОЛНОТО ЛОРИ - САМО >

< start="66.9" dur="0.066"> ЧАРЛИ ВАЛО ---- ЛОРИ ЕС-ХУСБАНД - САМО ВО >

< start="66.966" dur="0.134"> ЧАРЛИТЕ ПОВЕ EXЕ - ЕКСКОЛНОТО ЛОРИ - ОДГОВОРНО ВО САМО >

< start="67.1" dur="0.1"> ЧАРЛИ ВАЛОВ - ЕКСКОЛНИК ЗА ЛОРИ - НАДВОРЕШНА СО САМООТ ОДБРАНА >

< start="67.2" dur="2.402"> ЕК-ХУСБАНД - САМО ВО САМО ОДБРАНА >

< start="69.602" dur="0.067"> ЕК-ХУСБАНД - САМО ВО САМО ОДБРАНА “НИВНО >

< start="69.669" dur="0.067"> ЕК-ХУСБАНД - САМО ВО САМО ОДБРАНА “НЕ Е ДА СЕ >

< start="69.736" dur="0.033"> ЕК-ХУСБАНД - САМО ВО САМО ОДБРАНА “НЕ Е ДА СЕ СМЕ >

< start="69.769" dur="0.1"> ЕК-ХУСБАНД - САМО ВО САМО ОДБРАНА “НЕ Е ДА СЕ СУМ >

< start="69.869" dur="0.167"> ВО САМО ОДБРАНА “НИКОГАШ ДА СЕ ГЛАС >

< start="70.036" dur="0.134"> ВО САМО ОДБРАНА “НИКОГАШ ДА СЕ ГЛАС >

< start="70.17" dur="0.033"> ВО САМО ОДБРАНА “НИКОГАШ ДА СЕ СЛЕДИ СВЕДА >

< start="70.203" dur="0.133"> ВО САМО ОДБРАНА “НИКОГАШ ДА СЕ СЛУЧУВА СЕ ДВЕARЕ >

< start="70.336" dur="0.101"> ВО СВЕТНА ОДБРАНА „НИКОГАШ ДА СЕ СЛУЧУВА СЕ ДВЕЕ СО СМРТ“. >

< start="70.437" dur="0.533"> „НИКОГАШ ДА СЕ СЛЕДИТЕ СЕ ДВЕГАШ ДО СМРТ“. >

< start="70.97" dur="0.101"> „НИКОГАШ ДА СЕ СЛЕДИТЕ СЕ ДВЕГАШ ДО СМРТ“. БРАНДОН >

< start="71.071" dur="0.033"> „НИКОГАШ ДА СЕ СЛЕДИТЕ СЕ ДВЕГАШ ДО СМРТ“. БРАНДОН ЗАБИЛУВА >

< start="71.104" dur="0.1"> „НИКОГАШ ДА СЕ СЛЕДИТЕ СЕ ДВЕГАШ ДО СМРТ“. Брендон го ангажирал А. >

< start="71.204" dur="0.234"> РАБОТЕ ДО СМРТ. ”БРАНДОН ЗАВРШИ А >

< start="71.438" dur="0.233"> РАБОТЕ ДО СМРТ. ”БРАНДОН ЗАВРШИ ПРИВАТ >

< start="71.671" dur="0.067"> РАБОТЕ ДО СМРТ. ”БРАНДОН ангажираше приватен истражувач >

< start="71.738" dur="0.634"> Брандон ангажирал приватен истражувач >

< start="72.372" dur="0.067"> БРАНДОН ангажира ПРИВАТНИ ИНВЕСТИГАТОР ПО ПРАВО >

< start="72.439" dur="0.066"> БРАНДОН ангажирал приватен ИНВЕСТИГАТОР ПО ХЕ >

< start="72.505" dur="0.067"> БРАНДОН ангажирал приватен ИНВЕСТИГАТОР ПО СЕ ТОА >

< start="72.572" dur="0.1"> Брандон ангажирал приватен истражувач, откако тој беше >

< start="72.672" dur="0.1"> БРАНДОН ангажирал приватен истражувач, откако тој беше целта >

< start="72.772" dur="0.167"> ПРИВАТНИОТ ИНВЕСТИГАТОР ПО СЕ ГО ДРУГИ ЦЕЛОТ >

< start="72.939" dur="0.067"> ПРИВАТНИОТ ИНВЕСТИГАТОР ПОТЕ WЕ ТЕРГЕТ НА >

< start="73.006" dur="0.1"> ПРИВАТНИОТ ИНВЕСТИГАТОР ПОТЕ ГО БИДЕ ТЕРГЕТ НА ТОА >

< start="73.106" dur="0.067"> ПРИВАТНИОТ ИНВЕСТИГАТОР ПОТЕ ГО БИДЕ ТЕРГЕТ НА ТОА ДИВ >

< start="73.173" dur="0.066"> ПРИВАТНИОТ ИНВЕСТИГАТОР ПО СЕ ГО ДРУГИ ЦЕЛОТ НА ОД ОВИЕ ДВЕЕ СО >

< start="73.239" dur="0.634"> ПОТЕ ГО БИДЕ ТАРГЕТ НА ТОА ДВЕДЕЕ СО >

< start="73.873" dur="0.1"> ПОТЕ ГО БЕЗ ТАРГЕТ НА ТОА ДВЕЕ СО ПРОДАБА. >

< start="73.973" dur="0.234"> НА ТОА ДВЕ BYЕ СО ПРОДАINGБА. >

< start="74.207" dur="0.133"> НА ТОА ДВЕ BYЕ СО ПРОДАINGБА. ГИЛБЕРТ >

< start="74.34" dur="0.067"> НА ТОА ДВЕ BYЕ СО ПРОДАINGБА. GИЛБЕРСКА ПОЛИЦИЈА >

< start="74.407" dur="0.134"> НА ТОА ДВЕ BYЕ СО ПРОДАINGБА. GИЛБЕРСКА ПОЛИЦИЈА СЕ >

< start="74.541" dur="0.066"> НА ТОА ДВЕ BYЕ СО ПРОДАINGБА. ПОЛИЦАТА НА ГИЛБЕРТ СЕ Сè уште >

< start="74.607" dur="0.734"> ПРОДАБА. ПОЛИЦАТА НА ГИЛБЕРТ СЕ Сè уште >

< start="75.341" dur="0.101"> ПРОДАБА. ПОЛИЦАТА НА ГИЛБЕРТ СЕ СЕ ПРОВЕСИ >

< start="75.442" dur="0.066"> ПРОДАБА. ПОЛИЦАТА НА ГИЛБЕРТЕ СЕ СЕ ПРАВИЛУВА ТОА >

< start="75.508" dur="0.267"> ПОЛИЦАТА НА ГИЛБЕРТЕ СЕ СЕ ПРАВИЛУВА ТОА >

< start="75.775" dur="0.1"> ПОЛИЦАТА НА ГИЛБЕРТЕ СЕ Сè уште ИСПИТУВАТЕ ОД КОРИСТЕТЕ. >

< start="75.875" dur="0.734"> ИСПИТУВАЕ КОИ СЕ ПРОДАВА. >

< start="76.609" dur="0.067"> ИСПИТУВАЕ КОИ СЕ ПРОДАВА. НО, >

< start="76.676" dur="0.1"> ИСПИТУВАЕ КОИ СЕ ПРОДАВА. НО НАШИТЕ >

< start="76.776" dur="0.134"> ИСПИТУВАЕ КОИ СЕ ПРОДАВА. НО НАШАТА МИСТИЈА >

< start="76.91" dur="0.066"> ИСПИТУВАЕ КОИ СЕ ПРОДАВА. НО НАШИОТ МИСТ ИНГЛЕТ >

< start="76.976" dur="0.201"> ПРОДАБА. НО НАШИОТ МИСТ ИНГЛЕТ >

< start="77.177" dur="0.1"> ПРОДАБА. НО НАШИОТ МИСТИНСКИ ИНГЛЕТ СПОКЕ >

< start="77.277" dur="0.066"> ПРОДАБА. НО НАШИОТ МИСТИНСКИ ИНГЛЕТ СПИСО СО >

< start="77.343" dur="0.134"> ПРОДАБА. НО НАШИОТ МИСТИНСКИ ИНГЛЕТ СПИСО СО >

< start="77.477" dur="0.067"> ПРОДАБА. НО НАШИОТ МИСТИНСКИ ИНГЛЕТ ГЛАСА СО ПРИВАТНИОТ >

< start="77.544" dur="0.667"> НО НАШИОТ МИСТИНСКИ ИНГЛЕТ ГЛАСА СО ПРИВАТНИОТ >

< start="78.211" dur="0.133"> НО НАШИОТ МИНИТЕ ИНГЛЕТ ГЛАСА СО ПРИВАТНИОТ ИНВЕСТИГАТОР >

< start="78.344" dur="0.101"> НО НАШИОТ МИСТИНСКИ ИНГЛЕТСКИ ИСКЛУЧУВА СО ПРИВАТНИОТ ИНВЕСТИГАТОР >

< start="78.445" dur="0.2"> ИЗВЕДУВА СО ПРИВАТНИОТ ИНВЕСТИГАТОР >

< start="78.645" dur="0.1"> ИЗВЕСТУВА СО ПРИВАТНИОТ ИНВЕСТИГАТОР ВКЛУЧЕН ВЕСНИК >

< start="78.745" dur="0.067"> ИЗВЕСТУВА СО ПРИВАТНИОТ ИНВЕСТИГАТОР ВВЕДЕН ПОСЛЕДНАТА недела. >

< start="78.812" dur="0.9"> ИНВЕСТИГАТОР ВКЛУЧУВА НА ПОСЛЕДНАТА недела >

< start="79.712" dur="0.101"> ИНВЕСТИГАТОР ВКЛУЧУВА НА ПОСЛЕДНАТА недела < >

< start="79.813" dur="2.102"> МИНАТАТА НЕДЕЛА. < >

< start="81.915" dur="0.1"> МИНАТАТА НЕДЕЛА. <"THE >

< start="82.015" dur="0.067"> МИНАТАТА НЕДЕЛА. <"ЛИЦА >

< start="82.082" dur="0.066"> МИНАТАТА НЕДЕЛА. <"ЛИЦЕТЕ НЕ >

< start="82.148" dur="1.969"> <"ЛИЦЕТЕ НЕ >

< start="84.117" dur="0.067"> <"ПЕРСОНОТ ГО РЕГОВИРА, >

< start="84.184" dur="0.133"> "" ПЕРСОНОТ ГО РЕГОВИЗИРА, ТОА >

< start="84.317" dur="0.067"> <"ПЕРСОНОТ СЕ РЕГОВИЗИРА, ЛИЦЕ >

< start="84.384" dur="0.167"> „ПЕРСОКОТ СЕ РЕГОВИРА, ЛИЦЕ >

< start="84.551" dur="0.166"> „ПЕРСОКОТ СЕ РЕГОВИРА, ЛИЦЕТЕ СЕ >

< start="84.717" dur="0.067"> „ПЕРСОКОТ СЕ РЕГОВИРА, ЛИЦЕ ОД ПОВЕЕ >

< start="84.784" dur="0.067"> „ПЕРСОКОТ СЕ РЕГОВИРА, ЛИЦЕТЕ СЕ ПОТВРДИ >

< start="84.851" dur="0.067"> „ПЕРСОКОТ СЕ РЕГОВИЗИРА, ЛИЦЕТЕ СЕ ПОТВРДУВА >

< start="84.918" dur="1.801"> РЕКОГИЗИРА, ЛИЦЕ ОД ПОВЕЕ ЈА БИДЕ >

< start="86.719" dur="0.067"> РЕКОГИЗИРА, ЛИЦЕ ОД ПОВЕЕ ЈА БИДЕ ЛИЦЕ >

< start="86.786" dur="0.067"> РЕГОВИРА, ЛИЦЕ ЛИ ПОВЕЕ ЈА ЛИЦЕ ЛИЦА >

< start="86.853" dur="0.1"> РЕГОВИРА, ЛИЦЕ ЛИ ПОВЕЕ ЈА СЕ ЛИСЛИ ЛИЦАТА КОЈ ДИС >

< start="86.953" dur="0.067"> РЕКОГИЗИРА, ЛИЦЕ ОД ПОВЕЕ СО ЛИЦЕ ЛИ ЛЕКОТ >

< start="87.02" dur="0.267"> СЕ ПОВЕЕ ДАЛИ ЛИЦАТА КОЈ СЕ ДОБИВ >

< start="87.287" dur="0.066"> СЕ ПОВЕЕ ДАЛИ ЛИЦАТА КОЈ ДА СЕ ПРОДОЛУВА ШУМИТЕ >

< start="87.353" dur="0.067"> СЕ ПОВЕЕ ДА СЕ ЈАВИ ЛИЦАТА КОЈ СЕ ДА СЕ ПРОДОЛУВА ДРУГИТЕ >

< start="87.42" dur="0.067"> НЕ СЕ ПОВЕUSЕ ДАЛИ ЛИЦАТА КОЈ СЕ ДА СЕ ПРАВИЛЕ >

< start="87.487" dur="0.1"> СЕ ПОВЕЕ ДА СЕ ЈАВИ ЛИЦАТА КОЈ СЕ ПРОДОЛУВА ШУМИТЕ >

< start="87.587" dur="0.968"> ЛИЦА КОЈ СЕ ПРОДОЛУВА ШУМИТЕ СЕ ИСТО >

< start="88.555" dur="0.066"> ЛИЦА КОЈ СЕ ПРОДОЛУВА ШУМИТЕ Е САМО ЛИЦЕ >

< start="88.621" dur="0.1"> ЛИЦА КОЈ СЕ ПРОДОЛУВА ШУМИТЕ Е САМО ЛИЦЕ КОЈ >

< start="88.721" dur="0.101"> ЛИЦА КОЈ СЕ ПРОДОЛУВА ШУМИТЕ Е САМО ЛИЦЕ КОЈ УБИЕ >

< start="88.822" dur="0.233"> ПРОДОЛУВАЕТО САМО ЛИЦЕ КОИ УБИЕ >

< start="89.055" dur="0.167"> ПРОДОЛУВАЕТО САМО ЛИЦЕ КОИ УБИЕТЕ ЧАРЛИ >

< start="89.222" dur="0.067"> ПРОДОЛУВАЕТО САМО ЛИЦЕ КОИ УБИВИТЕ ЧАРЛИ ПОСТОРНО “. >

< start="89.289" dur="0.634"> ЛИЦА КОГА СЕ УБИЕ КАРЛИ >

< start="89.923" dur="0.133"> ЛИЦА КОИ УБИВ КАРЛЕ СВЕТСКИ. "" АЛЕКС >

< start="90.056" dur="0.067"> ЛИЦА КОИ УБИВ КАРЛЕ СО СВЕТИ. "" АЛЕКС КОКС .. " >

< start="90.123" dur="2.602"> ЧАРЛИ ПОВЕЕ. "" АЛЕКС КОКС .. " >

< start="92.725" dur="0.034"> CHARLES VALLOW. "" ALEX COX .. "9L >

< start="92.759" dur="0.1"> ЧАРЛИ ВАЛОВ. ”„ АЛЕКС КОКС .. “9Л Л. >

< start="92.859" dur="0.067"> ЧАРЛИ ВАЛОВ. ”„ АЛЕКС КОКС .. “9L L. КАДЕ >

< start="92.926" dur="0.1"> ЧАРЛИ ВАЛОВ. "" АЛЕКС КОКС .. "9L L. КАДЕ Е >

< start="93.026" dur="0.1"> ЧАРЛИ ВАЛОВ. "" АЛЕКС КОКС .. "9L L. КАДЕ Е ТОА >

< start="93.126" dur="0.3"> "АЛЕКС КОКС .." 9Л Л. КАДЕ Е ТОА >

< start="93.426" dur="0.067"> „АЛЕКС КОКС ..“ 9Л Л. КАДЕ Е ВАШАТА ИМЕРГЕНЦИЈА? >

< start="93.493" dur="0.701"> 9L L. КАДЕ Е ВАШАТА ИМЕРГЕНЦИЈА? >

< start="94.194" dur="0.033"> 9L L. КАДЕ Е ВАШАТА ИМЕРГЕНЦИЈА? ХИ, >

< start="94.227" dur="0.1"> 9L L. КАДЕ Е ВАШАТА ИМЕРГЕНЦИЈА? Јас, јас >

< start="94.327" dur="0.033"> 9L L. КАДЕ Е ВАШАТА ИМЕРГЕНЦИЈА? НЕ, ПОТРЕБА >

< start="94.36" dur="0.167"> 9L L. КАДЕ Е ВАШАТА ИМЕРГЕНЦИЈА? НЕ, ПОТРЕБА А >

< start="94.527" dur="0.067"> 9L L. КАДЕ Е ВАШАТА ИМЕРГЕНЦИЈА? НИЕ, ПОТРЕБНА АМБУЛАНСА >

< start="94.594" dur="0.2"> ИМЕРГЕНЦИЈА? НИЕ, ПОТРЕБНА АМБУЛАНСА >

< start="94.794" dur="0.1"> ИМЕРГЕНЦИЈА? НИЕ, ПОТРЕБНА АМБУЛАНСА ДА ... >

< start="94.894" dur="0.701"> НИЕ, ПОТРЕБНА АМБУЛАНСА ДА ... >

< start="95.595" dur="0.133"> НИЕ, САМО АМБУЛАНС ДА ... ДВЕ >

< start="95.728" dur="0.101"> НЕ, САМО АМБУЛАНСА ДА ... ДВЕ МЕСЕЦ >

< start="95.829" dur="0.1"> НИЕ, НИКОГАШ АМБУЛАНСА ДА ... ДВЕ МЕСЕЦИ ПОВТОРНО, >

< start="95.929" dur="0.2"> ДА ... ДВЕ МЕСЕЦИ ПОСТОИ, >

< start="96.129" dur="0.067"> ДА ... ДВЕ МЕСЕЦИ ПОВТОРНИ, САМО >

< start="96.196" dur="0.166"> ДО ... ДВЕ МЕСЕЦИ ПОСЛЕДНИК, ИМА ВО >

< start="96.362" dur="0.034"> ДА ... ДВЕ МЕСЕЧНИ ПОВЕЕ, ИСТО ВО ГИЛБЕРТ ... >

< start="96.396" dur="0.1"> ДО ... ДВЕ МЕСЕЦИ ПОСТОИ, И ДО ГИЛБЕРТ ... А >

< start="96.496" dur="0.067"> ДА ... ДВЕ МЕСЕЦИ ПОСТОИ, ИМА ВО ГИЛБЕРТ ... ЧОВЕК >

< start="96.563" dur="0.5"> ДВЕ МЕСЕЧНИ ПОВЕЕ, ИСТО ВО ГИЛБЕРТ ... ЧОВЕК >

< start="97.063" dur="0.167"> ДВЕ МЕСЕЧНИ ПОВЕЕ, ИСТО ВО ГИЛБЕРТ ... ЧОВЕК КОЈ >

< start="97.23" dur="0.167"> ДВЕ МЕСЕЦИ ПОВЕЕ, ИСТО ВО ГИЛБЕРТ ... ЧОВЕК КОЈ Идентификуван >

< start="97.397" dur="0.067"> ДВЕ МЕСЕЦИ ПОВЕЕ, ДА СЕ И ГИЛБЕРТ ... ЧОВЕК КОЈ ИДЕНТИФИГИРАНА СИМЕ >

< start="97.464" dur="0.166"> ВЕЕ ВО ГИЛБЕРТ ... ЧОВЕК КОЈ ИДЕНТИФИГИРАНА ХИМСЕЛ >

< start="97.63" dur="0.067"> ВЕЕ ВО ГИЛБЕРТ ... ЧОВЕК КОЈ ИДЕНТИФИГИРАНА СВОЈОТ КАКО А.С. >

< start="97.697" dur="0.067"> ВЕЕ ВО ГИЛБЕРТ ... ЧОВЕК КОИ ИДЕНТИФИГИРААТ САМО како >

< start="97.764" dur="0.033"> ВЕЕ ВО ГИЛБЕРТ ... ЧОВЕК КОЈ ИДЕНТИФИГИРАНА САМО како синот >

< start="97.797" dur="0.134"> ВЕЕ ВО ГИЛБЕРТ ... ЧОВЕК КОИ ИДЕНТИФИГИРААТ САМО како сине на >

< start="97.931" dur="0.066"> ВЕ INЕ ВО ГИЛБЕРТ ... ЧОВЕК КОИ ИДЕНТИФИГИРААТ САМО како син на АЛЕКС >

< start="97.997" dur="0.334"> КОЈ ИДЕНТИФИКУВААТ СОЈУШНО САКО СИНОТО НА АЛЕКС >

< start="98.331" dur="0.134"> КОЈ ИДЕНТИФИЦИРАНА ПОГОЛЕМА КАКО СИНОТО НА ДЕВОДАТА НА АЛЕКС ... >

< start="98.465" dur="0.033"> КОЈ ИДЕНТИФИКУВА СОГЛАСНО КАКО СИНОТО НА ДЕЦАТА НА АЛЕКС ... ПОВИК >

< start="98.498" dur="0.1"> КОЈ ИДЕНТИФИКУВА СОГЛАСНО КАКО СИНОТО НА ДЕЦАТА НА АЛЕКС ... ПОВИК 9- >

< start="98.598" dur="0.167"> КАКО СИНОТО НА ДЕВОЈКАТА АЛЕКС ... ПОВИК 9- >

< start="98.765" dur="0.1"> КАКО СИНОТО НА ДОБИВНИКОТ НА АЛЕКС ... ПОВИК 9- 1-1 >

< start="98.865" dur="1.768"> ПОДРАВЈЕ ... ПОВТОРНИ 9- 1-1 >

< start="100.633" dur="0.1"> ПОДРАВЈЕ ... ПОВИК 9- 1-1 I >

< start="100.733" dur="0.067"> ПОДРАВЈЕ ... ПОВИК 9- 1-1 САМО, >

< start="100.8" dur="0.034"> ПОДРАВЈЕ ... ПОВТОРНИ 9- 1-1 САМО, УХ, >

< start="100.834" dur="0.1"> ПОДРАВЈЕ ... ПОВТОРНИ 9- 1-1 САМО, УХ, А >

< start="100.934" dur="0.1"> ПОДРАВЈЕ ... ПОВИК 9- 1-1 САМО, УХ, СТАРИ >

< start="101.034" dur="0.2"> 1-1 САМО, УХ, СТАРТЕР >

< start="101.234" dur="0.067"> 1-1 САМО, УХ, СТАРНА МАРА >

< start="101.301" dur="0.1"> 1-1 САМО, УХ, СТАРНА МАLEА ОВДЕ >

< start="101.401" dur="0.1"> 1-1 САМО, УХ, СТАРКО МАЛЕ ОД ОВДЕ Именувани >

< start="101.501" dur="0.1"> 1-1 САМО, УХ, СТАРСКА МАЛА ОВДЕ Именуван Алекс. >

< start="101.601" dur="1.235"> САМО, УХ, СТАРИНА МАЛКА ОВДЕ Именуван Алекс. >

< start="102.836" dur="0.066"> САМО, УХ, СТАРИНА МАЛКА ОВДЕ Именуван Алекс. Тој е, >

< start="102.902" dur="0.067"> САМО, УХ, СТАРИНА МАЛКА ОВДЕ Именуван Алекс. НЕ, УХ, >

< start="102.969" dur="0.067"> САМО, УХ, СТАРИНА МАЛКА ОВДЕ Именуван Алекс. Тој е, У.Х. >

< start="103.036" dur="0.133"> САМО, УХ, СТАРИНА МАЛКА ОВДЕ Именуван Алекс. Тој е, ух, тој е само >

< start="103.169" dur="0.067"> САМО, УХ, СТАРИНА МАЛКА ОВДЕ Именуван Алекс. Тој е, Ух, тој мора да го помине >

< start="103.236" dur="0.167"> МАЛЕ ОВДЕ Именуван Алекс. Тој е, Ух, тој мора да го помине >

< start="103.403" dur="0.1"> МАЛЕ ОВДЕ Именуван Алекс. Тој е, Ух, тој мора да излезе >

< start="103.503" dur="1.134"> Тој е, Ух, тој мора да излезе >

< start="104.637" dur="0.034"> Тој, Ух, тој мора да го помине овде >

< start="104.671" dur="0.066"> Тој, Ух, тој мора да го помине овде >

< start="104.737" dur="0.034"> Тој е, Ух, тој мора да го помине овде >

< start="104.771" dur="0.067"> Тој, Ух, тој мора да го помине овде - >

< start="104.838" dur="0.033"> Тој е, Ух, тој мора да го помине овде на - >

< start="104.871" dur="0.033"> Тој е, Ух, тој мора да го помине овде на - МОЈОТ >

< start="104.904" dur="0.1"> Тој, Ух, мора да го помине овде на - МОЈОТ - >

< start="105.004" dur="0.167"> ИЗ ОВДЕ НА - ВО МОЈОТ - >

< start="105.171" dur="0.067"> ОВДЕ ОВДЕ НА - ВО МОЈОТ - НАД >

< start="105.238" dur="0.167"> ОВДЕ ОВДЕ НА - ВО МОЈОТ - НА МОЈОТ >

< start="105.405" dur="0.1"> ОВДЕ ОВДЕ НА - ВО МОЈОТ - НА МОЈОТ БАТ. >

< start="105.505" dur="0.534"> ОВДЕ НА - ВО МОЈОТ - НА МОЈОТ БАТЕР. >

< start="106.039" dur="0.067"> ОВДЕ НА - ВО МОЈОТ - НА МОЈОТ БАТЕР. АЛЕКС >

< start="106.106" dur="0.066"> ОВДЕ НА - ВО МОЈОТ - НА МОЈОТ БАТЕР. АЛЕКС умре >

< start="106.172" dur="0.134"> ОВДЕ НА - ВО МОЈОТ - НА МОЈОТ БАТЕР. АЛЕКС умре >

< start="106.306" dur="0.1"> ОВДЕ НА - ВО МОЈОТ - НА МОЈОТ БАТЕР. АЛЕКС умре на ДЕКЕМВРИ >

< start="106.406" dur="0.233"> НА МОЈОТ БАТЕ. АЛЕКС умре на ДЕКЕМВРИ >

< start="106.639" dur="0.067"> НА МОЈОТ БАТЕ. АЛЕКС умрел на 12-ти декември. >

< start="106.706" dur="0.768"> АЛЕКС умрел на 12-ти декември. >

< start="107.474" dur="0.166"> АЛЕКС умрел на 12-ти декември. НЕГОВА >

< start="107.64" dur="0.1"> АЛЕКС умрел на 12-ти декември. Неговата смрт ... >

< start="107.74" dur="0.101"> АЛЕКС умрел на 12-ти декември. НЕГОВИОТ Смрт ... Сè уште >

< start="107.841" dur="0.066"> АЛЕКС умрел на 12-ти декември. НЕГОВИОТ СМРТ ... Сè уште >

< start="107.907" dur="0.367"> 12-ТИ НЕГОВИОТ СМРТ ... Сè уште >

< start="108.274" dur="0.067"> 12-ТИ НЕГОВИОТ СМРТ ... ДА СЕ ИСПИТУВА >

< start="108.341" dur="1.301"> НЕГОВИОТ СМРТ ... ДА СЕ ИСПИТУВА >

< start="109.642" dur="0.1"> НЕГОВИОТ СМРТ ... ДА СЕ ИСПИТУВА ДА >

< start="109.742" dur="0.101"> НЕГОВИОТ СМРТ ... ДА СЕ ИСПИТУВА ДА АЛЕКС. >

< start="109.843" dur="0.066"> НЕГОВИОТ СМРТ ... ДА СЕ ИСПИТУВА ДА АЛЕКС. АЛЕКС? >

< start="109.909" dur="0.067"> НЕГОВИОТ СМРТ ... ДА СЕ ИСПИТУВА ДА АЛЕКС. АЛЕКС? Тој е >

< start="109.976" dur="0.1"> НЕГОВИОТ СМРТ ... ДА СЕ ИСПИТУВА ДА АЛЕКС. АЛЕКС? НЕ Е >

< start="110.076" dur="1.869"> ИЗВЕДЕН ДА АЛЕКС. АЛЕКС? НЕ Е >

< start="111.945" dur="0.1"> ИЗВЕДЕН ДА АЛЕКС. АЛЕКС? НЕ Е - >

< start="112.045" dur="0.067"> ИЗВЕДЕН ДА АЛЕКС. АЛЕКС? НЕ Е - тој >

< start="112.112" dur="0.166"> ИЗВЕДЕН ДА АЛЕКС. АЛЕКС? НЕ Е - НЕ Е >

< start="112.278" dur="0.1"> ИЗВЕДЕН ДА АЛЕКС. АЛЕКС? НЕ Е - НЕ Е БЕСПЛАТНО. >

< start="112.378" dur="5.639"> ВА АЛЕКС АЛЕКС? НЕ Е - НЕ Е БЕСПЛАТНО. >

< start="118.017" dur="0.201"> - НЕ Е БЕСПЛАТНО. >

< start="141.574" dur="0.1"> СИТЕ >

< start="141.674" dur="0.067"> СЕТО ОВА >

< start="141.741" dur="0.134"> СИТЕ ОВАА КАКО >

< start="141.875" dur="0.1"> СИТЕ ОВА КАКО СЕ ТОА >

< start="141.975" dur="1.168"> СИТЕ ОВА КАКО ОВОЈ СЕ ДОСТОРНИ >

< start="143.143" dur="0.066"> СИТЕ ОВА КАКО ОВОЈ Сè уште не >

< start="143.209" dur="0.067"> СИТЕ ОВА КАКО ОВОЈ НЕ СЕ СИГНЕ >

< start="143.276" dur="0.067"> СИТЕ ОВА КАКО ОВОЈ НЕ Е ПОГЛАВНИК НА >

< start="143.343" dur="0.066"> СИТЕ ОВА КАКО НЕКОЈ СЕ ДА СЕ ПОСТОИ НА J.Ј. >

< start="143.409" dur="0.167"> СИТЕ ОВА КАКО ОВОЈ НЕ Е ПОДНЕСЕН СИНГ НА ЈЈ ИЛИ >

< start="143.576" dur="0.234"> СИТЕ ОВА КАКО ОВОЈ НЕ СЕ СИГА JЕ ЈЈ И ТИЛЕ ... >

< start="143.81" dur="0.1"> СИТЕ ОВА КАКО НЕКОЈ СЕ ДА СЕ ПОСТОИ Е ЈЈ ИЛИ ТИЛЕ ... И >

< start="143.91" dur="0.067"> СИТЕ ОВА КАКО НЕКОЈ СЕ ДА СЕ ПОВЕЕ ЈЈ ИЛИ ТАЈЛЕ ... И ЛОРИ >

< start="143.977" dur="0.066"> СИТЕ ОВА КАКО НЕКОЈ СЕ ДА СЕ ПОВЕЕ JЕ ЈЈ ИЛИ ТАЈЛЕ ... И ЛОРИ И >

< start="144.043" dur="0.101"> СИТЕ ОВА КАКО НЕКОЈ СЕ ДА СЕ ПОВЕЕ ЈЈ ИЛИ ТИЛЕ ... И ЛОРИ И ЧАД >

< start="144.144" dur="0.233"> НЕ СИГА НА ЈЈ ИЛИ ТАЈЛЕ ... И ЛОРИ И ЧАД >

< start="144.377" dur="0.067"> НЕ СИГА НА ЈЈ ИЛИ ТАЈЛЕ ... И ЛОРИ И ЧАД ДЕБЕЛ >

< start="144.444" dur="0.067"> НЕ СИГА НА ЈЈ ИЛИ ТАЈЛЕ ... И ЛОРИ И ЧАД ДЕБЕЛЕ СЕ >

< start="144.511" dur="0.133"> НЕ СИГА НА ЈЈ ИЛИ ТАЈЛЕ ... И ЛОРИ И ЧАД ДЕБЕЛ БЕГАТ ВО >

< start="144.644" dur="0.067"> НЕ СИГА НА ЈЈ ИЛИ ТАЈЛЕ ... И ЛАРИ И ЧАД ДЕБЕЛБЕ СЕ НА ХАВИИ. >

< start="144.711" dur="0.6"> И ЛОРИ И ЧАД ДЕБЕЛБЕ СЕ КАКО ХАВИИ. >

< start="145.311" dur="0.1"> И ЛОРИ И ЧАД ДЕБЕЛБЕ СЕ КАКО ХАВИИ. ДЕНЕС >

< start="145.411" dur="0.134"> И ЛОРИ И ЧАД ДЕБЕЛБЕ СЕ КАКО ХАВИИ. ДЕНЕС СМЕ >

< start="145.545" dur="0.033"> И ЛОРИ И ЧАД ДЕБЕЛБЕ СЕ КАКО ХАВИИ. ДЕНЕС GЕ СЕ ДА СЕ ДА СЕ ГО ДОБИВМЕ >

< start="145.578" dur="0.1"> И ЛОРИ И ЧАД ДЕБЕЛБЕ СЕ КАКО ХАВИИ. ДЕНЕС GЕ СЕ ДА ГО ПОДГОТВУВАМЕ А >

< start="145.678" dur="0.201"> ДЕБЕЛЕ СЕ СО ХАВЕДИ. ДЕНЕС GЕ СЕ ДА ГО ПОДГОТВУВАМЕ А >

< start="145.879" dur="0.033"> ДЕБЕЛЕ СЕ СО ХАВЕДИ. ДЕНЕС GЕ СМЕ ДА ГО ГОДИМЕ >

< start="145.912" dur="0.033"> ДЕБЕЛЕ СЕ СО ХАВЕДИ. ДЕНЕС GЕ СМЕ ДА ГО ПОГЛЕДАМЕ >

< start="145.945" dur="0.167"> ДЕБЕЛЕ СЕ СО ХАВЕДИ. ДЕНЕС ETЕ СМЕ ДА ГО ПОГЛЕДАМЕ НА А. >

< start="146.112" dur="0.034"> ДЕБЕЛЕ СЕ СО ХАВЕДИ. ДЕНЕС ETЕ ГО ГО ПОДГОТВУВАМЕ LУДОТ НА ТЕМЕЛИНА >

< start="146.146" dur="0.1"> ДЕБЕЛЕ СЕ СО ХАВЕДИ. ДЕНЕС ETЕ СМЕ ГО ПОГЛЕДУВАМ ПОГЛЕД НА ТЕМЕЛИНА НА >

< start="146.246" dur="1.868"> ДЕНЕС ETЕ СМЕ ГО ПОГЛЕДУВАМ ПОГЛЕД НА ТЕМЕЛИНА НА >

< start="148.114" dur="0.134"> ДЕНЕС GЕ СМЕ ГО ПОГЛЕДУВАМ ПОГЛЕД НА ТЕМЕЛИНА НА >

< start="148.248" dur="0.1"> ДЕНЕС GЕ СМЕ ГО ПОГЛЕДАМ НА ГРАДЕЕ НА УЧИЛИШТЕ >

< start="148.348" dur="0.066"> ДЕНЕС GЕ СМЕ ГО ПОГЛЕДУВАМ ПОГЛЕД НА ТЕМЕЛИНА НА УЧИЛИШТЕ КАДЕ >

< start="148.414" dur="0.067"> ДЕНЕС ETЕ СМЕ ГО ПОГЛЕДУВАМ ПОГЛЕД НА ТЕМЕЛИНА НА УЧИЛИШТЕ КОГА ЈЈ >

< start="148.481" dur="0.267"> ПОГЛЕДНЕТЕ НА ТАМЕЛИНА НА УЧИЛИШТЕ КАДЕ ЈЈ >

< start="148.748" dur="0.033"> ПОГЛЕДНЕТЕ НА ТАМЕЛИНА НА УЧИЛИШТЕТО НА КОГО ЈА ЈА УЧЕСЕ ЈЈ >

< start="148.781" dur="0.134"> ПОГЛЕДНЕТЕ НА ПОВЕЕ НА УЧИЛИШТЕ КОГА ЈЈЕ ПОСЕТУВА ВО >

< start="148.915" dur="0.1"> ПОГЛЕДНЕТЕ НА ТАМЕЛИНА НА УЧИЛИШТЕ КОГА ЈЈЕ ПОСЕТУВА ВО АРИЗОНА >

< start="149.015" dur="1.335"> УЧИЛИШТЕ КОГА ЈЈ ПОСЕТУВА ВО АРИЗОНА >

< start="150.35" dur="0.1"> УЧИЛИШТЕ КОГА ЈЈ ПОСЕТУВА ВО АРИЗОНА И >

< start="150.45" dur="0.233"> УЧИЛИШТЕ КОГА ЈЈ ПОСТАВУВА ВО АРИЗОНА И ТИЕ >

< start="150.683" dur="0.067"> УЧИЛИШТЕ НА КОГА ЈЈ ПОСТАВУВА ВО АРИЗОНА И НЕГОВИТЕ ВЛЕЗНИЦИ >

< start="150.75" dur="0.2"> Учествуваа во Аризона и нивните интеракции >

< start="150.95" dur="0.067"> Учествуваа во Аризона и нивните интеракции СО >

< start="151.017" dur="0.134"> Учествуваа во Аризона и нивните интеракции со нив >

< start="151.151" dur="0.066"> Учествуваа во Аризона и нивните интеракции со децата >

< start="151.217" dur="0.1"> ПОДНЕСУВА ВО АРИЗОНА И НЕГОВИ ВЛЕЗНИЦИ СО ДЕЦА И >

< start="151.317" dur="1.202"> И нивни интеракции со деца и >

< start="152.519" dur="0.066"> И НИВНИТЕ ИНТЕРАКЦИИ СО ДЕЦАТА И ЛОРИ, >

< start="152.585" dur="0.1"> И НИВНИТЕ РАБОТНИЦИ СО ДЕЦАТА И ЛОРИ, АС >

< start="152.685" dur="0.067"> И НИВНИТЕ ИНТЕРАКЦИИ СО ДЕЦАТА И ЛОРИ, КАКО ДОБРО >

< start="152.752" dur="0.067"> И НИВНИТЕ ИНТЕРАКЦИИ СО ДЕЦАТА И ЛОРИ, КАКО ДА СЕ >

< start="152.819" dur="0.267"> СО ДЕЦАТА И ЛОРИ, КАКО ДОБРА АС >

< start="153.086" dur="0.067"> СО ДЕЦАТА И ЛОРИ, КАКО ДОБРО КАКО КАРКИ. >

< start="153.153" dur="1.468"> ЛОРИ, КАКО ДОБРО КАКО КАРЛИ. >

< start="154.621" dur="0.1"> ЛОРИ, КАКО ДОБРО КАКО КАРЛИ. НАШАТА >

< start="154.721" dur="0.133"> ЛОРИ, КАКО ДОБРО КАКО КАРЛИ. НАШАТА МИСТИЈА >

< start="154.854" dur="0.1"> ЛОРИ, КАКО ДОБРО КАКО КАРЛИ. НАШИОТ МИСТ ИНГЛЕТ >

< start="154.954" dur="0.1"> ЛОРИ, КАКО ДОБРО КАКО КАРЛИ. НАШИОТ МИНИТЕ ИНГЛЕТ ILLЕ >

< start="155.054" dur="2.036"> ЧАРЛИ. НАШИОТ МИНИТЕ ИНГЛЕТ ILLЕ >

< start="157.09" dur="0.067"> ЧАРЛИ. НАШИОТ МИНСКИ ИНГЛЕТ Е БИДЕ >

< start="157.157" dur="0.066"> ЧАРЛИ. НАШИОТ МИНСКИ ИНГЛЕТ ILLЕ БИДЕ ДА ГО БИДЕ >

< start="157.223" dur="0.067"> ЧАРЛИ. НАШИОТ МИНСКИ ИНГЛЕТ ILLЕ БИДЕ ДА СЕ ЗАГРИИ >

< start="157.29" dur="0.067"> ЧАРЛИ. НАШИОТ МИСТИНСКИ ИНГЛЕТ Е БИДЕТЕ ДА СЕ ОТВОРИ >

< start="157.357" dur="0.1"> ЧАРЛИ. НАШИОТ МИНСКИ ИНГЛЕТ ILLЕ БИДЕТЕ ДА СЕ СМЕТЕ >

< start="157.457" dur="0.233"> НАШИОТ МИНСКИ ИНГЛЕТ ILLЕ БИДЕТЕ ДА СЕ СМЕТЕ >

< start="157.69" dur="0.067"> НАШИОТ МИНСКИ ИНГЛЕТ ILLЕ БИДЕ ДА СЕ Е СМЕТЕ ДА СЕ ВЕЕ >

< start="157.757" dur="0.067"> НАШИОТ МИНСКИ ИНГЛЕТ ILLЕ БИДЕ ДА СЕ СМЕТЕ ДА СЕ ВЕЕ СЕ >

< start="157.824" dur="0.067"> НАШИОТ МИНСКИ ИНГЛЕТ ILLЕ БИДЕ ДА СЕ СМЕТЕ ДА СЕ ВЕONЕ НА ВЕСНИК >

< start="157.891" dur="0.1"> НАШИОТ МИНСКИ ИНГЛЕТ ILLЕ БИДЕ ДА СЕ Е СМЕТЕ ДА СЕ ВЕONЕ СО ВЕСТИ >

< start="157.991" dur="0.167"> СПОДЕЛУВАТЕ ДА СЕ ДОБИВЕТЕ ЗА ВЕСНИК НА ВЕСТИ >

< start="158.158" dur="0.066"> СПОДЕЛУВАТЕ ДА СЕ ДОБИВЕТЕ ЗА ВЕСНИЦА НА ВЕСТИТЕ НА >

< start="158.224" dur="0.067"> СПОДЕЛУВАТЕ ДА СЕ ДОБИТЕ ЗА ВЕСНИК НА ВЕСТИТЕ НА 10. >

< start="158.291" dur="2.769"> ТОНТАТ НА ВЕСТИ НА 10. >

< start="161.06" dur="0.034"> ВЕРНИК НА ВЕСТИ НА 10. СЕГА >

< start="161.094" dur="0.067"> ВЕРНИК НА ВЕСТИ НА 10. СЕГА >

< start="161.161" dur="0.166"> ВЕРНИК НА ВЕСТИ НА 10. СЕГА НА НАША >

< start="161.327" dur="0.1"> ТОНТАТ НА ВЕСТИТЕ НА 10. СЕГА НА НАШАТА веб-страница, >

< start="161.427" dur="1.635"> НА 10. СЕГА НА НАШИОТ веб-страница, >

< start="163.062" dur="0.034"> НА 10. СЕГА НА НАШИОТ веб-страница, KTVB.COM >

< start="163.096" dur="0.067"> НА 10. СЕГА НА НАШИОТ веб-страница, KTVB.COM - >

< start="163.163" dur="0.066"> НА 10. СЕГА НА НАШИОТ веб-страница, KTVB.COM - НЕ >

< start="163.229" dur="0.034"> НА 10. СЕГА НА НАШИОТ веб-страница, KTVB.COM - САМО >

< start="163.263" dur="0.1"> НА 10. СЕГА НА НАШИОТ веб-страница, КТВБ.КОМ - САМО >

< start="163.363" dur="0.233"> СЕГА НА НАШИОТ веб-страница, КТВБ.КОМ - САМО >

< start="163.596" dur="0.167"> СЕГА НА НАШИОТ веб-страница, KTVB.COM - ОДИМЕ СЕКЦИЈА >

< start="163.763" dur="0.067"> СЕГА НА НАШИОТ веб-страница, KTVB.COM - ОДИМЕ ДЕЛ ДЕДИКАТ >

< start="163.83" dur="0.067"> СЕГА НА НАШИОТ веб-страница, KTVB.COM - ОДИМЕ ДЕЛ ДЕДИКАТ ДА >

< start="163.897" dur="0.333"> KTVB.COM - ОДИМЕ ДЕЛ ДЕДИКАТ ДА >

< start="164.23" dur="0.134"> KTVB.COM - НИЕ ДЕЛА ДЕЦА ДИДИЦАТИРАНА НА >

< start="164.364" dur="0.066"> KTVB.COM - НИЕ ДЕЛА ДЕЦА ДИДИЦИРАНА НА ПРЕБАРУВАЕ >

< start="164.43" dur="0.067"> KTVB.COM - ОДИМЕ ДЕЛ ДЕДИКАТ ДА СЕ ПРЕБАРУВААТ ЗА >

< start="164.497" dur="0.067"> KTVB.COM - НИЕ ДЕЛА ДЕЦА ДИДИЦИРАНА НА ПРЕБАРУВА FORЕТО ЗА >

< start="164.564" dur="0.233"> СЕКЦИЈА СОВЕТУВА НА ПРЕБАРУВА FORЕТО ЗА >

< start="164.797" dur="0.134"> СЕКЦИЈА СОВЕТУВА НА ПРЕБАРУВА FORЕТО ЗА ПОСТОИТЕ >

< start="164.931" dur="0.133"> СЕКЦИЈА СОДРИНА НА ПРЕБАРУВА FORЕТО ЗА РАБОТНИОТ РЕКСУБУРГ >

< start="165.064" dur="0.101"> СЕКЦИЈА СОДРИНА НА ПРЕБАРУВА FORЕТО ЗА РАБОТЕ REЕ НА РЕКСБУРГ ДЕЦА ... >

< start="165.165" dur="0.3"> ПРЕБАРУВАЕТО ЗА РАБОТНИТЕ РИКСБУРГ ДЕЦА ... >

< start="165.465" dur="0.067"> ПРЕБАРУВАЕТО ЗА РАБОТНИТЕ РИКСБУРГ ДЕЦА ... СО >

< start="165.532" dur="0.1"> ПРЕБАРУВАЕ ЗА РАБОТНИТЕ РИКСБУРГ ДЕЦА ... СО >

< start="165.632" dur="0.166"> ПРЕБАРУВАЕТО ЗА РАБОТНИТЕ РИКСУБРГ ДЕЦА ... СО НАЈДОСТА >

< start="165.798" dur="0.101"> ПРЕБАРУВАЕТЕ ЗА РАБОТНИТЕ РИКСБУРГ ДЕЦА ... СО НАЈДОБРИТЕ ИЗВЕШТАИ >

< start="165.899" dur="0.166"> ПОГОЛЕМУВА KЕ НА РЕКСБУРГ ДЕЦА ... СО НАЈДОБРИТЕ ИЗВЕШТАИ >

< start="166.065" dur="0.067"> ПОГОЛЕМУВА KЕ НА РЕКСБУРГ ДЕЦА ... СО НАЈДОБРИТЕ ИЗВЕШТАИ И >

< start="166.132" dur="0.067"> ПОГОЛЕМУВА KЕ НА РЕКСБУРГ ДЕЦА ... СО НАЈДОБРИТЕ ИЗВЕШТАИ И СИТЕ >

< start="166.199" dur="0.067"> ПОГОЛЕМУВА KЕ НА РЕКСБУРГ ДЕЦА ... СО НАЈДОБРИТЕ ИЗВЕШТАИ И СИТЕ ОД >

< start="166.266" dur="0.066"> ПОГОЛЕМУВА KЕ НА РЕКСБУРГ ДЕЦА ... СО НАЈДОБРИТЕ ИЗВЕШТАИ И СИТЕ НАШИ >

< start="166.332" dur="0.267"> СО НАЈДОБРИТЕ ИЗВЕШТАИ И СИТЕ НАШИ >

< start="166.599" dur="0.134"> СО НАЈДОБРИТЕ ИЗВЕШТАИ И СИТЕ НАШИТЕ ПРЕДВОД >

< start="166.733" dur="0.1"> СО НАЈДОБРИТЕ ИЗВЕШТАИ И СИТЕ НАШИТЕ ПРЕДВИДНИ ПРИКАЗНИ. >

< start="166.833" dur="2.035"> И СИТЕ НАШИТЕ ПРЕДВИДНИ ПРИКАЗНИЦИ. >

< start="168.868" dur="0.034"> И СИТЕ НАШИТЕ ПРЕДВИДНИ ПРИКАЗНИЦИ. ЗА >

< start="168.902" dur="0.1"> И СИТЕ НАШИТЕ ПРЕДВИДНИ ПРИКАЗНИЦИ. ЗА >

< start="169.002" dur="0.133"> И СИТЕ НАШИТЕ ПРЕДВИДНИ ПРИКАЗНИЦИ. ЗА ЛИНК >

< start="169.135" dur="0.067"> И СИТЕ НАШИТЕ ПРЕДВИДНИ ПРИКАЗНИЦИ. ЗА ЛИНК Директно >

< start="169.202" dur="0.067"> И СИТЕ НАШИТЕ ПРЕДВИДНИ ПРИКАЗНИЦИ. ЗА ЛИНК Директно до >

< start="169.269" dur="5.639"> ПРЕДВИДНИ ПРИКАЗНИЦИ. ЗА ЛИНК Директно до >

< start="174.908" dur="0.2"> ЗА ЛИНК Директно до >

< start="175.808" dur="0.101"> СЕ >

< start="175.909" dur="0.1"> СТРАНИЦА, >

< start="176.009" dur="0.066"> СТРАНИЦА, ТЕКСТ >

< start="176.075" dur="0.267"> СТРАНИЦА, ТЕКСТОТ >

< start="176.342" dur="0.167"> СТРАНИЦА, ТЕКСТОТ НА ЗБОРОТ >

< start="176.509" dur="0.034"> СТРАНИЦА, ТЕКСТОТ НА ЗБОРОТ „ПОСТАВУВА“ >

< start="176.543" dur="0.467"> СТРАНИЦА, ТЕКСТОТ ЗБОРОТ „ПОСТАВУВА“ ДО >

< start="177.01" dur="0.1"> СТРАНИЦА, ТЕКСТОТ НА ЗБОРОТ „ПОГЛАСУВА“ ДО 208-321-5614 ... >

< start="177.11" dur="0.267"> ЗБОРОТ „ПОГЛАСУВА“ ДО 208-321-5614 ... >

< start="177.377" dur="0.066"> ЗБОРОТ „ПОГЛАВУВА“ ДО 208-321-5614 ... СТАНДАРД >

< start="177.443" dur="0.067"> ЗБОРОТ „ПОГЛАВУВА“ ДО 208-321-5614 ... СТАНДАРД ПОДАТОЦИ >

< start="177.51" dur="0.1"> ЗБОРОТ „ПОГЛАСУВА“ ДО 208-321-5614 ... СТАНДАРД ПОДАТОЦИ И >

< start="177.61" dur="1.635"> 208-321-5614 ... СТАНДАРД ПОДАТОЦИ И >

< start="179.245" dur="0.134"> 208-321-5614 ... СТАНДАРД ПОДАТОЦИ И ПОРАБОТУВАЕ >

< start="179.379" dur="0.133"> 208-321-5614 ... СТАНДАРД ПОДАТОЦИ И ЦЕДНИЦИ ЗА ПРАШАА >

< start="179.512" dur="0.067"> 208-321-5614 ... СТАНДАРД ПОДАТОЦИ И ПРИРАЧНИЦИ ПРИМЕНА. >

< start="179.579" dur="1.401"> ПРИМЕНА СТАНДАРД ПОДАТОЦИ И СМЕТКИ ЗА ПРАШАА. >

< start="180.98" dur="0.167"> ПРИМЕНА СТАНДАРД ПОДАТОЦИ И СМЕТКИ ЗА ПРАШАА. И >

< start="181.147" dur="0.1"> ПРИМЕНА СТАНДАРД ПОДАТОЦИ И СМЕТКИ ЗА ПРАШАА. И УТРЕ >

< start="181.247" dur="0.067"> ПРИМЕНА СТАНДАРД ПОДАТОЦИ И СМЕТКИ ЗА ПРАШАА. И БОЕ НО >

< start="181.314" dur="3.27"> ПРИМЕНА НА ПРИДОБИВНИЦИ И БОЕ НО >

< start="184.584" dur="0.167"> ПРИМЕНА НА ПРИДОБИВНИЦИ И БОOMЕ НО - >

< start="184.751" dur="0.1"> ПРИМЕНА НА ПРИДОБИВНИЦИ И УТРЕ НА НО - „ДАТЕЛИНА“ >

< start="184.851" dur="0.334"> И УТРЕ НА НО - „ДАТЕЛИНА“ >

< start="185.185" dur="0.066"> И ТОМОРОТ НОIGH - ИНВЕСТИЦИИ „ДАТЕЛИНА“ >

< start="185.251" dur="0.1"> И УТРЕ НА НО - „ДАТЕЛИНА“ ГИ ИСПИТНИ >

< start="185.351" dur="0.1"> И НОВОТ НА ТОМОРА - „ДАТЕЛИНА“ ИСПИТУВА СЛУЧАЈ >

< start="185.451" dur="2.103"> - „ДАТЕЛИНА“ ИСПИТУВА СЛУЧАЈ >

< start="187.554" dur="0.1"> - „ДАТЕЛИНА“ ја испитува Случајот што е тоа >

< start="187.654" dur="0.166"> - „ДАТЕЛИНА“ ГИ ИСПИТУВА СЛУЧАЈ ДО ГО ПРАВДА >

< start="187.82" dur="0.067"> - „ДАТЕЛИНА“ ја разгледува Случајот што го прави националното >

< start="187.887" dur="0.301"> ГИ ИСПИТУВА СЛУЧАЈОТ ТОА СЕ РАБОТУВА НАЦИОНАЛНО >

< start="188.188" dur="0.166"> ГИ ИСПИТУВА СЛУЧАЈОТ ТОА СЕ РАБОТУВА НАЦИОНАЛНИ ОСНОВИ: >

< start="188.354" dur="0.067"> ГИ ИСПИТУВА СЛУЧАЈОТ ТОА СЕ РАБОТУВА НАЦИОНАЛНИ ОСНОВИ: ОБРАЗОВАНИЕ >

< start="188.421" dur="2.736"> ТОА ОБЕЗБЕДУВА НАЦИОНАЛНИ УСЛОВИ: ОБРАЗОВАНИЕ >

< start="191.157" dur="0.2"> ТОА ОБЕЗБЕДУВА НАЦИОНАЛНИ УСЛОВИ: ОБНОВУВАЕ ИСКЛУЗИВНО >

< start="191.357" dur="0.067"> ТОА РАЗВОЈНИ НАЦИОНАЛНИ УСЛОВИ: ОБНОВУВА EXЕ НА ИСКЛУЗИВНИ ИНТЕРВЈУИ >

< start="191.424" dur="0.2"> ГОЛЕМИ: ОБРАЗОВАНИЕ ИСКЛУЗИВНИ ИНТЕРВЈУИ >

< start="191.624" dur="0.067"> УСЛОВИ: ОБНОВУВА EXЕ НА ЕКСКЛУЗИВНИ ИНТЕРВЈУ СО >

< start="191.691" dur="0.067"> ГЛАВНИЦИ: ОБРАЗОВАНИЕ ИСКЛУЗИВНИ ИНТЕРВЈУИ СО Ј.Ј. >

< start="191.758" dur="0.133"> УСЛОВИ: ОБРАЗУВАЕ НА ЕКСКЛУЗИВНИ ИНТЕРВЈУИ СО Ј JЈ И >

< start="191.891" dur="0.067"> ГОЛЕМИ: ОБРАЗОВАНИЕ ИСКЛУЗИВНИ ИНТЕРВЈУИ СО Ј JЈ И ТИЛЕ >

< start="191.958" dur="0.234"> ЕКСКЛУЗИВНИ ИНТЕРВЈУ СО ЈЈЈ И ТИЛЕ >

< start="192.192" dur="0.066"> ЕКСКЛУЗИВНИ ИНТЕРВЈУ СО Мајка на Jеј и Тајл >

< start="192.258" dur="0.067"> ЕКСКЛУЗИВНИ ИНТЕРВЈУ СО МАЈКОТ И ЈЈЕ И ТИЛЕ >

< start="192.325" dur="0.067"> ЕКСКЛУЗИВНИ ИНТЕРВЈУ СО МАЈКОТ И ЈАЈ НА ТЈЕЛЕ >

< start="192.392" dur="0.066"> ЕКСКЛУЗИВНИ ИНТЕРВЈУ СО МАЈКОТ НА ЈЈ И ТИЛЕ И НЕГО НОВО >

< start="192.458" dur="0.267"> СО ЈАЈ И МАЈКОТ НА ТИЛЕЈ И НОВА НОВА >

< start="192.725" dur="0.067"> СО Мајката на Jеј и Тајли и нејзиниот нов маж, >

< start="192.792" dur="0.1"> СО МАЈКОТ НА ЈJЈ И ТИЛЕ И НОВИОТ НОВО ХУСБАНД, ПЛУС >

< start="192.892" dur="0.1"> СО МАЈКОТ НА ЈJЈ И ТИЛЕ И НОВИОТ НОВО ХУСБАНД, ПЛУС ЗАВРШИНА >

< start="192.992" dur="2.036"> МАЈКА И НЕГОВИ НОВ ПОДВИНИК, ПЛУС ЗАТВОР >

< start="195.028" dur="0.066"> МАЈКА И НЕГОВИ НОВ ПОДНЕСУВАЕ, ПЛУС БЕСПЛАТНИ ПРИЈАТЕЛИ >

< start="195.094" dur="0.134"> МАЈКА И НЕГОВО НОВО ХУСБАНД, ПЛУС БЕСПЛАТНО ПРИЈАТЕЛИ И >

< start="195.228" dur="0.067"> Мајка и нејзината нова куќа, ПЛУС ЗАВРШНИ ПРИЈАТЕЛИ И СЕМЕЈСТВО >

< start="195.295" dur="0.267"> ХУСБАНД, ПЛУС БЕСПЛАТНИ ПРИЈАТЕЛИ И СЕМЕЈСТВО >

< start="195.562" dur="0.066"> ХУСБАНД, ПЛУС ЗАВРШНИ ПРИЈАТЕЛИ И СЕМЕЈНИ СЕМЕЈНИЦИ. >

< start="195.628" dur="0.234"> ПРИЈАТЕЛИ И СЕМЕЈНИЧКИ ЧЛЕНОВИ. >

< start="195.862" dur="0.167"> ПРИЈАТЕЛИ И СЕМЕЈНИЧКИ ЧЛЕНОВИ. ТОА >

< start="196.029" dur="0.033"> ПРИЈАТЕЛИ И СЕМЕЈНИЧКИ ЧЛЕНОВИ. ТОА УТРЕ >

< start="196.062" dur="0.067"> ПРИЈАТЕЛИ И СЕМЕЈНИЧКИ ЧЛЕНОВИ. ТОА УТРЕ НА >

< start="196.129" dur="0.067"> ПРИЈАТЕЛИ И СЕМЕЈНИЧКИ ЧЛЕНОВИ. ТОА УТРЕ НА 8 >

< start="196.196" dur="0.166"> ЧЛЕНОВИ. ТОА УТРЕ НА 8 >

< start="196.362" dur="0.067"> ЧЛЕНОВИ. ТОА УТРЕ ВО 8 часот >

< start="196.429" dur="0.1"> ЧЛЕНОВИ. ТОА УТРЕ НА 8 часот >

< start="196.529" dur="0.134"> ЧЛЕНОВИ. ТОА УТРЕ ВО 8 часот на КТВБ, >

< start="196.663" dur="0.066"> ЧЛЕНОВИ. ТОА УТРЕ ВО 8 часот на КТВБ, ИДАХО >

< start="196.729" dur="0.334"> ТОА УТРЕ ВО 8 часот на КТВБ, ИДАХО >

< start="197.063" dur="0.067"> ТОА УТРЕ ВО 8 часот на КТВБ, Sусханел на ИДАХО >

< start="197.13" dur="0.067"> ТОА УТРЕ ВО 8 часот на КТВБ, Sусханел 7 на ИДАХО. >

< start="197.197" dur="0.266"> Премиер на КТВБ, Sусханел на ИДАХО 7. >