198s 911 thirrje të lidhura me rastin e humbjes së Rexburg, Idaho, fëmijë images and subtitles

NE NE KEMI KEMI P FORR KEMI P WER WEEKS - KEMI P WER VITE - ME Ne kemi për javë - me KEMI P WER WEEKS - ME Misterin KEMI P WER VITE - ME PARAQITJEN Misteri KEMI P WER VITE - ME MYSTERY SURROUNDING THE ME MYSTERY SURROUNDING THE ME MYSTERY SURROUNDING MISSINGS ME MYSTERY SURROUNDING REXBURG MISIONI ME MYSTERY NDRMARRJEN FIDSMIJ MT E RREZIKUESHME PARAQITJE E FMIJ MVE T SHUMSISHT VAZHDIMI I FEMIJEVE TIDS F KMIJ RES SX REZYBIMIT T M REZYBIMIT RREGULLIMI I FMIJ REVE TX REZYBIMIT T M SHUMBURGSISHME RREGULLIMI I FEMIJEVE TX RNGJIS S M SHUMSISHTIT VAZHDIM T TO GRUAJ ... MISSIONI I FMIJ KVE REXBURG vazhdon të rritet ... SHPRNDARJA E F KMIJVE REXBURG vazhdon të rritet ... 7-VJET-VJET SHISNIMI I FMIJ REVE REXBURG vazhdon të rritet ... 7-VJET E VJET JJ Fëmijët e përdorimit të REXBURG vazhdojnë të rriten ... 7-VJEJ JJ VALLOW Vazhdon të rritet ... 7-VJET JJ VALLOW Vazhdon të rritet ... 7-VJET JJ VALLOW DHE VAZHDON T GRO RREZIKONI ... 7-VJEJ JJ VALLOW DHE 17-VJET VAZHDON TE RREGULLNI ... 7-VJEJ JJ VALLOW VJETORE DHE TYLEE 17-VJE 7-VJET-E VJETR JJ VALLOW DHE TYLEE 17-VJETORE TYLEE RYAN 7-VJEJ JJ VALLOW DHE 17-VJET TYLEE RYAN 7-VJEJ I VJET JJ VALLOW DHE TYLEE 17-VJET TYLEE RYAN KANE 7-VJEJ JJ VALLOW DHE TYLEE 17-VJET R RYAN JAN HA 7-VJEJ JJ VALLOW DHE TYLEE 17-VJEJ RYAN KA QENI SHUME DHE TYLEE 17-VJET TYLEE RYAN JAN SHUMSISHT DHE TYLEE 17-VJETANR TYLEE RYAN NUK KA NDERTUAR SINCE DHE TYLEE 17-VJET TYLEE RYAN JAN HA SHPRNDARJE NIN SHTATOR ... RYAN DUHET T M NDERTOJN S SINPTEMBER ... RYAN DUHET T M JET SHP SRNDARJEN NP SHTAT ... DHE RYANI KA NDIKUAR ME SHTYPIN E SHTYPIT ... DHE KJO RYANI KA NDIKUAR ME SHTYPIN E SHTYPIT ... DHE KT MIR RYAN DUHET NDERTUAR QEN GJITHA SHTYPI ... DHE K EVT EVESTIM ... SINCE SHTATOR ... DHE K EVT EVESTIM ... SIN SHTATOR ... DHE K EVT EVESTIM ... JEMI SINTE SHTATOR ... DHE K EVT NGJARJE ... po dëgjojmë SINTE SHTATOR ... DHE KT EV EVENING ... JEMI T HE MSUAR M M SHUM SINCE SHTATOR ... DHE KT NGJARJE ... po dëgjojmë më shumë 9- DHE K EVT NGJARJE ... JEMI SH HENIM M M SHUM 9- DHE K EVT NGJARJE ... JEMI SH HENIM M M SHUM 9- 1-1 DHE K EVT NGJARJE ... JEMI T HE GJITHA SHNIM M SHUM 9 - 1-1 THIRRJE DHE K EVT EVENING ... JEMI T HE GJITHA SH HENIM M SHUM 9 - 1-1 KALLS T L GJITHA DHE K EVT NGJITJE ... JEMI SHARNIM M M SHUM 9 - 1-1 K CRKUA LINKUAR N TO T JEMI TAR MSUAR M M SHUM 9 - 1-1 thirrje të lidhura me të Po dëgjojmë më shumë 9 - 1-1 thirrje të lidhura me lojtarët Po dëgjojmë më shumë 9 - 1-1 thirrje të lidhura me lojtarët në JEMI TAR M-SUAR M M SHUM 9 - 1-1 thirrje të lidhura me lojtarët në këtë Po dëgjojmë më shumë 9 - 1-1 thirrje të lidhura për lojtarët në këtë rast ... 1-1 thirrje të lidhura me lojtarët në këtë rast ... 1-1 THIRRJET E LIDHURA N PL PLAYERT N TH KASTAS RAST… TON ... 1-1 THIRRJET E LIDHUR N PL PLAYERT N TH KASTAS RAST… SHIRAH TONA 1-1 THIRRJET E LIDHUR N PL LUAJTAR INT N IN KISTAS RAST ... SHIRAH MATSUZAWA TONA Lojtarët në këtë rast ... SHIRAH ynë MATSUZAWA Lojtarët në këtë rast ... SHIRAH ynë MATSUZAWA dëgjuar Lojtarët në këtë rast ... SHIRAH ynë MATSUZAWA dëgjuar për të PLAYERS N TH KISTAS RAST ... SHIRAH MATSUZAWA TONA E D LGJUAR N TH KOST SHIRAH MATSUZAWA TUAJ E LEJUAR T TH KETO SHIRAH MATSUZAWA TUAJ E LEJUAR T TH KOSTO K RRKUJDIME ... L LNDOHEN N TH KOSTU ARSYE ... L LNDOHET N TH KOSTU ARSYE ... SHE I DGJUAR N TH KOSTU KECRKUJDES ... Sjell L LNDSISHT N TH KOSTO KRKUJDIME ... TI I sjell ato I DGJUAR N TH KOSTU KECRKUJDES ... I Sillni ata L LNDOHET N TH KOSTU KECRKUJDES ... I Sillni N US SHBA RREZIKONET ... I Sillni N US SHBA RREZIKONET ... SI I Sillni TANI N US SHBA ... I Sillni ata TANI TANI ... Ai i sjell ato në SHBA TANI ... NE I Sillni TANI N US SHBA TAN ... ... I Sillni TANI N US SHTYPJE TANI ... NDODHemi A I Sillni TANI N US SHTYPJE TANI ... JEMI PARAQITJE TANI ... JEMI NJEC RECNDARJE TANI ... JEMI KQURKES KRKESA TANI ... JEMI NJQU KQURKES T R KRKUARA TANI ... JEMI NJQU KQURKES T R KRKESAVE P INR TANI ... JEMI NJQU KQURKES T R KRKESAVE P FORR K THTO JEMI KQURKES K RERKESA PR K THTO JEMI NJQU KQURKES T R KRKUARA P FORR K THT 9-1-1 JEMI NJQU KQURKES T R KRKUARA P FORR KOST THYRAT 9-1-1 JEMI NJQU KQURKES T R KRKUARA P FORR K THTOS 9-1-1 thirrje të fundit JEMI NJQU KQURKES T R KRKUARA P FORR K THTOS 9-1-1 THIRR WE Java e fundit ... K RERKESA N FOR P THR KOST 9 9-1-1 K CRKONA Java e fundit ... K RERKESA N FOR P THR KOST 9 9-1-1 THIRR JAVA E PASTRGJITHSHME ... NE K RERKESA N FOR P THR KOST 9 9-1-1 THIRR JAVA E PASTRGJITHSHME… E SHPARNI K RERKESA N FOR P THR KOST 9 9-1-1 K CRKONA JAVA E PRGJITHSHME… E SHPARNI 9-1-1 THIRRON JAVA E PRGJITHSHME ... E SHPARNI 9-1-1 THIRRON JAVA E PRGJITHSHME ... KEMI SHTETSUAR TRANSKRIPT 9-1-1 THIRRON JAVA E PRGJITHSHME… KEMI SHTETSUAR TRANSKRIPTIN NGA 9-1-1 THIRRON JAVA E VNDETR ... KEMI SHTETSUAR TRANSKRIPTIN NGA IT ... KEMI SHPARNI TRANSKRIPTIN NGA IT ... KEMI SHPARNI TRANSKRIPTIN NGA IT ... POR KEMI SHPARNI TRANSKRIPTIN NGA IT ... POR NE JEMI KEMI SHPARNI TRANSKRIPTIN NGA IT ... POR NE JEMI VETEM KEMI SHPARNI TRANSKRIPTIN NGA IT ... POR NE JEMI VETEM TANI TRANSCRIPT NGA IT ... POR NE JEMI VETEM TANI TRANSCRIPT NGA IT ... POR NE JEMI VETEM TANI PRBASHK TRANSCRIPT NGA TI ... POR NE JEMI VETEM TANI P ORKUJTIMI TRANSKRIPTI NGA IT ... POR NE JEMI VETEM TANI MBI AUDIO POR JEMI VETEM TANI TANI MBI AUDIO POR JEMI VETEM TANI TANI Q ONDRON AUDIO P FORR POR JEMI VETEM TANI TANI MBI AUDIO P FORR TI POR NE JEMI VETEM TANI TANI MBI AUDIO P FORR TAY TANI ... PBRKUJTIMI I AUDIO P FORR DITA ... PBRKUJTIMIT TUD AUDIO P TR DITA ... AS PBRGJIGJE AUDIO P FORR T NDAYR ... SI JU P ORMBAJTJEN E AUDIO P FORR DITA ... SI TN DINI, PBRKUJTIMIT TUD AUDIO P TR DITN ... SI E DINI, KJO PBRMBAJTJEN E AUDIO PR TI NDR ... SI T K BNI, KJO ISSHT PBRMBAJTJEN E AUDIO PR TI NDR ... SI T K BNI, KJO A është P ITR TANI ... SI DUHET, KJO A është P ITR TANI ... SI DUHET, KJO ISSHT A RAST P ITR TI DREJT… SI DUHET, KJO ISSHT A RASTI QE P ITR TANI ... SI DUHET, KJO ASHT A RASTI QAT KA KA P FORR TANI… SI DUHET, KJO ISSHT A RASTI QAT KUPTOHET SI DUHET, KJO ISSHT A RASTI Q KUPTOHET SI DUHET, KJO ISSHT A RASTI Q NDODHET SI DUHET, KJO ISSHT C RASTI Q KUPTOHET Kombin ... SI DUHET, KJO ASHT A RASTI QAT KUPTOHET Kombin ... ME SI DUHET, KJO ASHT A RASTI QAT KUPTON Kombin ... ME Lidhje RASTI QAT KUPTOHET Kombi ... ME Lidhje RASTI QAT KUPTOHET Kombin ... ME Lidhjet KETU RASTI QAT KUPTOHET Kombin ... ME Lidhje KETU N IN RASTI QAT KUPTOHET Kombin ... ME Lidhje KETU N ID IDAHO ... Kombi ... ME Lidhjet KETU N ID IDAHO ... Kombi ... ME Lidhje KETU N ID IDAHO ... ARIZONA ... Kombi ... ME Lidhje KETU N ID IDAHO ... ARIZONA ... UTAH ... Kombi ... ME Lidhje KETU N ID IDAHO ... ARIZONA ... UTAH ... HAWAII KETU N ID IDAHO ... ARIZONA ... UTAH ... HAWAII KETU N ID IDAHO ... ARIZONA ... UTAH ... HAWAII DHE KETU N ID IDAHO ... ARIZONA ... UTAH ... HAWAII DHE BEYOND. ARIZONA ... UTAH ... HAWAII DHE BEYOND. ARIZONA ... UTAH ... HAWAII DHE BEYOND. IT'S ARIZONA ... UTAH ... HAWAII DHE BEYOND. ESHTE SHUME ARIZONA ... UTAH ... HAWAII DHE BEYOND. Vshtë shumë i konvoluar DHE PËRTEJ. Vshtë shumë i konvoluar DHE PËRTEJ. 'SHT RAST i KONVOLUARIT TER SHUM DHE PËRTEJ. ITSHT SHUMV RAST i KONVOLUAR DHE DHE PËRTEJ. 'SHT SHUMV RAST I KONVOLUAR DHE IT DHE PËRTEJ. CSHT SHUM CON RASTI I KONVOLUAR DHE VAZHDON CSHT SHUM CON RASTI I KONVOLUAR DHE VAZHDON ITshtë shumë rast i konvoluar dhe vazhdon të CSHT SHUMER RASTI I KONVOLUAR DHE DO VAZHDIM T TO MUND T BNI ITSHT SHUMV RASTI I KONVOLUAR DHE VAZHDON PR T GJITHA EVEN CSHT SHUMV RASTI I KONVOLUAR DHE TT VAZHDON P TOR T MIR M EV SHUM ITSHT SHUMV RAST i KONVOLUAR DHE TT VAZHDON P GR T GJITHA EVEN M M SHUM. RASTI DHE VAZHDON P TOR T GJITHA SHUM SHUM. RASTI DHE VAZHDON P TOR T GJITHA SHUM SHUM. 911, RASTI DHE VAZHDON P TOR T GJITHA SHUM SHUM. 911, KU JUAJ RASTI DHE VAZHDON P TOR T GJITHA SHUM SHUM. 911, KU JU TUAJ T G BNI SHUM SHUM. 911, KU JU TUAJ T G BNI SHUM SHUM. 911, KU JU EMERGJENCA TUAJ, T G BNI SHUM SHUM. 911, KU JU EMERGJENCA TUAJ, 'OH 911, KU JU EMERGJENCA TUAJ, 'OH 911, KU JU EMERGJENCIA JUAJ, 'DIKA 911, KU JU EMERGENCIA E JUAJ, 'OH DIKA DREJT 911, KU JU EMERGJENCIA E JUAJ, 'OH DISA DREJT SHUM 911, KU JU EMERGJENCIA E JUAJ, 'OH DIKA DREJTUST SHTET MY EMERGJENCIA, 'OH DIKA DREJT J SHUM MUAJ EMERGJENCIA, 'OH DIKA DREJT SH SHUMOT WINDOW MY ". DISA DUHET TOT SHPRINI RRETHIN tim. " DISA DUHET TOT SHPRINI RRETHIN tim. "9-1-1 DISA DUHET TOT SHPRINI RRETHIN E MUAJ. "9-1-1 KALLS DISA DUHET TOT SHPRINI RRITEN E MUAJ. "9-1-1 THIRRON TANI DISA DUHET TOT SHPRINI RRJETIN E MUAJ. "9-1-1 K CRKON TANI T G DHNI WINDOW. "9-1-1 THIRRON TANI DHNI WINDOW. "9-1-1 THIRRON TANI T G DHNI A DREJT.. "9-1-1 THIRRON TANI T G DHNI NJ A shkëlqim WINDOW. "9-1-1 THIRRON TANI T G DHNI N A GLIMPSE WINDOW. "9-1-1 THIRRON TANI T G DHNI NJ A GLIMPSE NO 9-1-1 THIRRON TANI T G DHNI NJ A GLIMPSE NO T 9-1-1 THIRRON TANI T G DHNI NJ A SHTYPIM N INTNJE 9-1-1 THIRRON TANI T G DHNI NJ GL SHTYP GL N INT DIKN TNDS 9-1-1 THIRRON TANI TIV DHNI NJ A SHUM NDRMARRJEN NOM DISA SHTET 9-1-1 THIRRON TANI TIV DHNI NJ GL SHUM N GL DISA SHTET NJ GL SHUM NIGH DIK SN DISA SHTET Një shkëlqim NOM DIKIGH TOT SHENJE NOT BRANDON Një shkëlqim brenda disa personave të mbrëmshëm në BRANDON BOUDREAUX DITOM DISA SHOTE N AT BRANDON BOUDREAUX DISA DIKA SHOTE N AT TESLA të BRANDON BOUDREAUX DISA DIKA SHOTE N AT TESLA BRANDON BOUDREAUX N DISA SHENJE SHTET N TESLA të BRANDON BOUDREAUX N AR ARIZONA DIKA DIKU SHTET N AT TESLA të BRANDON BOUDREAUX N IN ARIZONA TESLA e BRANDON BOUDREAUX N AR ARIZONA ON TESLA e BRANDON BOUDREAUX N AR ARIZONA N O Tetor TESLA e BRANDON BOUDREAUX N AR ARIZONA N 2 2 tetor - TESLA N AR ARIZONA N 2 2 tetor - TESLA N AR ARIZONA N 2 2 Tetor - SHTATJE TESLA N AR ARIZONA N 2 2 Tetor - SHTATSIMI TESLA N AR ARIZONA N 2 2 Tetor - SHTATSIMI I SHKOLLSIT 2 tetor tetor - SHPTERRNDARJES së drejtuesit 2 tetor tetor - SHPTERRNDARJE PJESN e drejtuesit 2 tetor tetor - SHPTERRNDARJES SI DREJTSIT SIDSISHM të drejtuesit. SHPIRTSIMI I DREJTIDES SIDE SHUMS S VETIT. SHPIRTSIMI I DREJTIDES SIDE SHUMS S VETIT. A KA SHPIRTSIMI I DREJTIDES SIDE SHUMS S VETIT. A BNI SHPIRTSIMI I DREJTIDES SIDE SHUMS S VETIT. A NDONJE SHPIRTSIMI I DREJTIDES SIDE SHUMS S VETIT. A NDIKONI SHPIRTSIMI I DREJTIDES SIDE SHUMS S VETIT. A NDODH G GUY DREJT SIDA. A NDODH G GUY DREJT SIDA. A E KI SHUME GUY QE, DREJT SIDA. A JU SHENI GUY QE, WHO DREJT SIDA. A JU SHENI GUY QE, WHO IT DREJT SIDA. A E KI SHUME GUY QE, KUSH ISHTE? DREJT SIDA. A E KI SHUME GUY QE, KUSH ISHTE? unë A E KI SHUME GUY QE, KUSH ISHTE? unë A E KI SHUME GUY QE, KUSH ISHTE? NUK DUHET A E KI SHUME GUY QE, KUSH ISHTE? Unë nuk shoh A E KI SHUME GUY QE, KUSH ISHTE? NUK E SHIKO WHO A E KI SHUME GUY QE, KUSH ISHTE? Unë nuk shoh se kush është A E KI SHUME GUY QE, KUSH ISHTE? Unë nuk shoh se kush ka qenë QE, KUSH ISHTE? Unë nuk shoh se kush ka qenë QE, KUSH ISHTE? NUK E SHIKO QE KA ISHTE BRANDON QE, KUSH ISHTE? Unë NUK ESHT SHTY KU ISHTE BRANDON SHT QE, KUSH ISHTE? NUK E SHIKO KUSH Q WH ISHTE BRANDON SHT QE, KUSH ISHTE? Unë nuk shoh se kush ka qenë BRANDON është EX- A NUK SHIKONI KU JENI BRANDON THESHT EX- A NUK SHIKONI KU JENI BRANDON THESHT HUSBANDI A NUK SHIKONI KU JENI BRANDON -SHT HUSBANDI I TYRE A NUK SHIKONI KU JENI BRANDON -SHT HUSBANDI I LORI BRANDONI THESHT- HUSBANDI I LORI BRANDONI ISSHT- HYSBANDI I LORI VALLOW BRANDONI ISSHT- HUSBANDI I PAR OF I NIECE LORI VALLOW, HUSBANDI I NIECE LORI VALLOW, HUSBANDI I NIECE LORI VALLOW, MELANIE. NIECE VALLOW'S, MELANIE. NIECE VALLOW'S, MELANIE. NË NIECE VALLOW'S, MELANIE. N THE T NIECE VALLOW'S, MELANIE. N THE THIRRJE NIECE VALLOW'S, MELANIE. N THE THIRRJEN TUAJ NIECE VALLOW'S, MELANIE. N THE THIRRJE QENI MELANIE. N THE THIRRJE QENI MELANIE. N THE THIRRJE QENI BRANDON MELANIE. N THE THIRRJE QENI BRANDON SAY ... MELANIE. N THE THIRRJE QENI BRANDON TAY SHUM ... HE MELANIE. N THE THIRRJEN QENI BRANDON SI ... KA N THE THIRRJEN QENI BRANDON SI ... KA N THE THIRRJE QENI BRANDON TAY SHUM ... Ai NUK KA JO N THE THIRRJE QENI BRANDON TAY SHUM ... Ai NUK KA IDEA N THE THIRRJE QENI BRANDON TAY SHUM ... Ai NUK KA IDEA WHO N THE THIRRJEN QENI BRANDON TAY SHUM ... Ai NUK KA IDEA KUSH QOT SHTET N THE THIRRJEN QENI BRANDON TAY SHUM ... Ai NUK KA IDEA KUSH QOT ATA BRANDON SAY ... Ai NUK KA IDEA KUSH SHTET BRANDON SAY ... Ai NUK KA IDEA QE SHTET N TIJ. JO IDEA QE SHTET N AT TIJ. JO IDEA QE SHTET N AT TIJ. POR JO IDEA QE SHTET N AT TIJ. POR LATER ... JO IDEA QE SHTET N AT TIJ. POR LATER ... HE JO IDEA QE SHTET N AT TIJ. POR LATER ... Ai SHUM JO IDEA QE SHTET N AT TIJ. POR LATER ... E SHPALL A HIM. POR LATER ... E SHPALL A HIM. POR LATER ... Ai DUHET PRIVAT HIM. POR LATER ... Ai DUHET NJV INVESTIGATOR PRIVAT POR LATER ... Ai DUHET NJV INVESTIGATOR PRIVAT POR LATER ... Ai DUHET NJ A INVESTIGATOR PRIVAT Q KETO POR LATER ... Ai DUHET NJV INVESTIGATOR PRIVAT Q TH Ai POR LATER ... Ai DUHET NJV INVESTIGATOR T TH PRIVAT Q B Ai besoi POR LATER ... Ai DUHET një INVESTIGATOR PRIVAT Q Ai besoi INVESTIGATOR PRIVAT Q TH Ai besoi INVESTIGATORI PRIVAT Q TH NDODH THE SHOQERIN INVESTIGATORI PRIVAT Q KA NDODH THE SHOQERIN SHT INVESTIGATORI PRIVAT QAT KA VAJZUAR SHOQERIN ASSHT ALEX INVESTIGATOR PRIVAT QAT NDODH THE SHOQERIN WSHT ALEX Akses ... Q HE B BNI BELNI SHOQERIN ASSHT GJUHA ALEX ... QE TA BESOJE SHOQERIN ISHTE Akses aleks ... LORI Q HE BELNI BN SHOQERIN ISHTE ALEKS COX ... VLERSIMI I LORIT. SHOOTER ISHTE ALEX COX ... FJALA LORI. SHOOTER ISHTE ALEX COX ... FJALA LORI. SHOOTER ISHTE ALEX COX ... FJALA LORI. E NJËJTA SHOOTER ISHTE ALEX COX ... FJALA LORI. PERSONI I NJSISHT SHOOTER ISHTE ALEX COX ... FJALA LORI. PERSONI I njëjtë KUSH BROTHER T L LORI. PERSONI I njëjtë KUSH BROTHER T L LORI. PERSONI I NJSISHT WHO POLITIK BROTHER T L LORI. PERSONI I NDRMARRJE Q WH POLITIKA SI thotë BROTHER T L LORI. PERSONI I NDRMARRJE QO POLITIKA S S VDES PERSONI I NDRMARRJE QO POLITIKA S S VDES PERSONI I NDRKOMBTAR Q P POLITIKA SAYKONUAR CHARLES PERSONI I NDRKOMBTAR QO POLITIK SS S CH THIRRJEN CHARLES VALLOW-- PERSONI I NDRMARRJE QO POLITIKA TAY THOT CHARLES E VLERUAR VALLOW - LORI POLITIKA DUHET CHARLES VLERA VALLOW-- LORI POLITIKA TAY SHUM CH CHARLES E VLERS VALLOW - EX-HUSBAND LORI POLICIA thotë se CHARLES të vrarë VALLOW - EX-HUSBAND LORI - POLICIA thotë se CHARLES E KUJTUAR VALLOW-- EX-HUSBANDI i LORI - TLE GJITHA CHARLES VALLOW-- EX-HUSBANDI i LORI - TENI CHARLES VALLOW-- EX-HUSBANDI i LORI - TENI IN CHARLES VALLOW-- EX-HUSBANDI i LORI - TLE GJITHA N VETM CHARLES VALLOW-- EX-HUSBANDI i LORI - PERGJIGJE N IN MBROJTJE VETEL EX-HUSBAND - GJITHMON N IN MBROJTJE VET EX-HUSBAND - E DUHET N IN MBROJTJE VETM ” EX-HUSBAND - PERGJIGJE N IN MBROJTJE VETM "NDODHET T EX-HUSBAND - PERGJIGJE N IN MBROJTJE VETM "DUHET T S SHUM EX-HUSBAND - PERGJIGJE N IN MBROJTJE VETM "DUHET T S SHENI TI N DE MBROJTJE TEL VETM "DUHET T S SHENI TI NF MBROJTJE TEL VETM "NDODHET T TO THES SHUM N DE MBROJTJE TEL VETM "NDODHET T TO THESHT HE TA KA FIKUAR N DE MBROJTJE TEL VETM "NDODHET T S SHENI T HE KAQ KAFUAR N DE MBROJTJE TEL VET "M "DUHET T S THESHT TI KAFRUAR N TO VDEKJE". "DUHET T S SHUM T SHUM SC N VDEKJE". "DUHET T S SHUM T SHUM SC N VDEKJE". BRANDON "DUHET T S SHUM T SHUM SC N VDEKJE". BRANDON QIRI "DUHET T S SHUM T SHUM SC N VDEKJE". BRANDON QIRI A U KAFUAR N TO VDEKJE. ”BRANDONI SHIRRUAR A U KAFUAR N TO VDEKJE. ”BRANDONI punësoi një PRIVAT U KAFUAR N DE VDEKJE. ”BRANDONI punësoi një INVESTIGATOR PRIVAT BRANDON punësoi një INVESTIGATOR PRIVAT BRANDONI punësoi një INVESTIGATOR PRIVAT PAS BRANDONI punësoi një INVESTIGATOR PRIVAT PAS HE BRANDONI punësoi një INVESTIGATOR PRIVAT PAS SHUM BRANDONI punësoi një INVESTIGATOR PRIVAT PAS KA ISHTE BRANDONI punësoi një INVESTIGATOR PRIVAT PAS TI ISHTE TARGET INVESTIGATORI PRIVAT PAS TI KA TARGET INVESTIGATOR PRIVAT PAS TI KA TARGET E INVESTIGATORI PRIVAT PAS TI KA TARGET T TH KETI INVESTIGATORI PRIVAT PAS TI KA TARGET E K THT DRIVE INVESTIGATORI PRIVAT PAS TI U KUQ TARGETI Q TH NDODHET NGA PAS TI ISHTE TARGETI Q TH NDODHEN NGA PAS TI ISHTE TARGETI Q TH NDODHIN NGA SHOOTING. E QE DRIVE NGA SHOOTING. E QE DRIVE NGA SHOOTING. GILBERT E QE DRIVE NGA SHOOTING. POLITIKA E GILBERTIT E QE DRIVE NGA SHOOTING. POLICIA E GILBERT JANE E QE DRIVE NGA SHOOTING. POLITIKA E GILBERTIT JAN SI JAN Shtënat. POLITIKA E GILBERTIT JAN SI JAN Shtënat. POLITIKA E GILBERTIT JAN JAN T INVESTIGUESHME Shtënat. POLITIKA E GILBERTIT NUK JAN TV INVESTIKOJN TH K THTO POLITIKA E GILBERTIT NUK JAN TV INVESTIKOJN TH K THTO POLITIKA E GILBERT JAN JAN IN TV INVESTIGUESHME QAT NDODHEN. HYRJE Q TH SHOQRUAR. HYRJE Q TH SHOQRUAR. POR HYRJE Q TH SHOQRUAR. POR TUAJ HYRJE Q TH SHOQRUAR. POR MISTEMI JON HYRJE Q TH SHOQRUAR. POR INGLETI MY MISTY Shtënat. POR INGLETI MY MISTY Shtënat. POR FJALA TONA MISTY INGLET Shtënat. POR TANI INGLET MISTY FALAS ME Shtënat. POR TANI INGLET MISTY FALAS ME THE Shtënat. POR TANI INGLET MISTY FALAS ME PRIVAT POR TANI INGLET MISTY FALAS ME PRIVAT POR SHKOLLA TONA MISTY INGLET ME INVESTIGATOR PRIVAT POR TANI INGLETI MISTY FALAS ME INVESTIGATOR TIG PRIVAT T IN FITUAR FALAS ME INVESTIGATOR PRIVAT T IN PRFSHIR FALAS ME INVESTIGATOR T PR PRIVAT TV PRFSHIR PRFUNDUAR FALAS ME INVESTIGATOR PRIVAT P INRFITUAR Java e fundit. JAVA PVRFUNDUES T INVESTIGATORIT. JAVA PVRFUNDUES T INVESTIGATORIT. < JAVEN E SHKUAR. < JAVEN E SHKUAR. <"THE JAVEN E SHKUAR. <"PERSONI JAVEN E SHKUAR. <"PERSONI HE <"PERSONI HE <"PERSONI, që ai njohu, "" PERSONI, që ai njohu, THE <"PERSONI, që ai njohu, personi "PERSONI TI NJOHET, PERSONI "PERSONI TI NJOHET, PERSONI HE "PERSONI, që ai e ka njohur, personi që ai ka dyshuar "PERSONI Q HE NJOHET, PERSONI Q S NDIKON "PERSONI Q HE NJOHET, PERSONI Q S SUPTUAR ISHTE SHTYPI, PERSONI I SI KUFIZUAR ISHTE SHTYPI, PERSONI I SI KUFIZUAR ISHTE PERSONI NJOHUR, PERSONI I SI SUPPUAR ASSHT PERSONI KUSH NJOHURI, PERSONI I SI SUPPUAR THESHT PERSONI QO NDODH NJOHUR, PERSONI I SI SUPPUAR THESHT THE PERSONI KUSH ISHTE Ai i SUPPUAR ishte personi që e bëri Ai SUPPONI ISHTE PERSONI QO NDODHET SHOQET Ai SUPPUAR ISHTE PERSONI QO NDODHET SHOQRIMI Ai SUPPONI ISHTE PERSONI KUSH QID SHOQ SHRIN ISHTE Ai SUPPONI ISHTE PERSONI KUSH Q BA SHOQRIN ASSHT I njëjti PERSONI KUSH Q D SHPIRTSISHT ISHTE I njëjti PERSONI KUSH Q D SHOQTRIN ISHTE PERSONI I NJAMESISHT PERSONI KUSH Q D SHOQRIN ISHTE PERSONI I njëjtë WHO PERSONI KUSH Q D SHOQRIN ISHTE PERSONI I NJAMESISHT që u vra SHKOLLIMI ISHTE PERSONI I NJSISHT që u vra SHKOLLIMI ISHTE PERSONI I NJSISHT, i cili i vrau karriget SHKOLLIMI ISHTE PERSONI I NDERSHME Q CH KLARONI KART VALLOW ”. PERSONI WHO KLARUR CHARLES VALLOW. " PERSONI QO JAN VARILT CHARLES VALLOW. "" ALEX PERSONI QO JAN VAROWT CHARLES VALLOW. "" ALEX COX .. " CHARLES VALLOW. "" ALEX COX .. " CHARLES VALLOW. "" ALEX COX .. "9L CHARLES VALLOW. "" ALEX COX .. "9L L. CHARLES VALLOW. "" ALEX COX .. "9L L. KU CHARLES VALLOW. "" ALEX COX .. "9L L. KU SHT CHARLES VALLOW. "" ALEX COX .. "9L L. KU JANE TUAJ "ALEX COX .." 9L L. KU JANE TUAJ "ALEX COX .." 9L L. KU JANE EMERGENCIA JUAJ? 9L L. KU JANE EMERGENCIA JUAJ? 9L L. KU JANE EMERGENCIA JUAJ? HI, 9L L. KU JANE EMERGENCIA JUAJ? HI, unë 9L L. KU JANE EMERGENCIA JUAJ? HI, NEVOJ 9L L. KU JANE EMERGENCIA JUAJ? HI, NEVOJ A 9L L. KU JANE EMERGENCIA JUAJ? HI, kam nevojë për një ambasadë EMERGJENTE? HI, kam nevojë për një ambasadë EMERGJENTE? HI, kam nevojë për një ambulancë për të ... HI, kam nevojë për një ambulancë për të ... HI, kam nevojë për një ambasadë për të ... DY HI, kam nevojë për një ambulancë në ... DY MUAJ HI, kam nevojë për një ambulancë për të ... DY MUAJ T L VLERA, TE ... Dy muaj më vonë, TE ... DY MUAJ VLER, EDHE TE ... DY MUAJ LATER, EDHE N. TE ... DY MUAJ VET, EDHE N, GILBERT ... TE ... DY MUAJ TAT VJETUR, EDHE N G GILBERT ... A TE ... DY MUAJ VLER, EDHE N G GILBERT ... Një njeri Dy muaj më vonë, EDHE NIL GILBERT ... Një njeri Dy muaj më vonë, EDHE NIL GILBERT ... NJ MAN M MAN SHUM Dy muaj më vonë, EDHE N G GILBERT ... Një njeri që u identifikuar DY MUAJ TAT VJET ...R, T IN GJITHA N G GILBERT ... Një M WHSIM KUSH T ID HIMSELFUAR TENT IDENTIFIKUAR EDHE N G GILBERT ... NJ MAN MES T CIL ID T ID DUHET T ID IDENTIFIKUAR EDHE N G GILBERT ... NJ MAN MES T ID CIL ID TI IDENTIFIKUAR TI NDIRMARRJE AS EDHE N G GILBERT ... NJ MAN M T CIL T ID IDENTIFIKUAR TI NDRMARRJE SI TYRE EDHE N G GILBERT ... NJ MAN M T CILI DUHET TENT IDENTIFIKUAR SI SONI EDHE N G GILBERT ... NJ MAN M T CILI I DUHET T ID IDENTIFIKUAR SI Biri i EDHE N G GILBERT ... NJ MAN M T CILI I DUHET TENT IDENTIFIKUAR SI BIRI I ALEXIT KUSH I IDENTIFIKUAR NDIKUAR SI BIRI I ALEXIT KUSH I IDENTIFIKUAR T H NDRMARR ASSISHT SI BIRA E F GMIJS S A ALEXIT ... KUSH I IDENTIFIKUAR T H NDRMARR ASSISHT SI BIRA E F GMIJS S A ALEX ... KUSH I IDENTIFIKUAR T H NDRMARR ASSISHT SI FJALA E FIRMIJS S A ALEXIT ... SHTETI 9- SI FJALA E FMIJS S A ALEXIT ... SHTETI 9- SI FJALA E FIRMIJS S A ALEXIT ... SHTETI 9- 1-1 VAJZA ... FALAS 9- 1-1 FJALA ... KALUAR 9- 1-1 I VAJZA ... FALAS 9- 1-1 E KA, FJALA ... KALUAR 9- 1-1 E KAM, UH, FJALA ... KALUAR 9- 1-1 KEMI, UH, A FJALA ... KALUAR 9- 1-1 KEMI, UH, NJ O FJALOR 1-1 KAM, UH, NJ A VJETR 1-1 KAM, UH, NJ MA SHUMLE PR VJETOR 1-1 KEMI, UH, NJLE SHUM M O I PADH 1-1 KEMI, UH, NJLE SHUM MLD I VJET HERR K HERTU NAMUAR 1-1 KEMI, UH, NJ MA SHUM MLD I VJET HERR KETU NAMUAR ALEX. KEMI, UH, NJ MA SHUM MLD I VJETR K NTU NAMUAR ALEX. KEMI, UH, NJ MA SHUM MLD I VJETR K NTU NAMUAR ALEX. Ai është, KEMI, UH, NJ MA SHUM MLD I VJETR K NTU NAMUAR ALEX. Ai, UH, KEMI, UH, NJ MA SHUM MLD I VJETR K NTU NAMUAR ALEX. Ai, UH, HE KEMI, UH, NJ MA SHUM MLD I VJETR K NTU NAMUAR ALEX. 'SHT, UH, JU DUHET KEMI, UH, NJ MA SHUM MLD I VJETR K NTU NAMUAR ALEX. Ai, UH, Ai DUHET TASS PASON MALE KETU NAMUAR ALEX. Ai, UH, Ai DUHET TASS PASON MALE KETU NAMUAR ALEX. Ai, UH, JU DUHET TASS PASOHET Ai, UH, JU DUHET TASS PASOHET Ai, UH, DUHET T P PASOHET K OTU Ai, UH, DUHET T P PASOHET K OTU Ai, UH, Ai DUHET T PASOHET K HERTU Ai, UH, DUHET T P PASOHET K OTU P ONR - Ai, UH, DUHET T P PASOHET K OTU P ONR - - IN Ai, UH, DUHET T P PASOHET KETU P ONR - N M MUA Ai, UH, DUHET T PASOHET KETU P ONR - N M MU - OUT K ONTU N - - TUAJ - OUT K ONTU N THE - N M MY - ON OUT K ONTU N THE - TUAJ - N ON MUA OUT K ONTU N ON - N M MUA - P BR SHUM BNIN tim. KETU P ONR - N IN MUA - P BR SHUMNIN E MUAJ. KETU P ONR - N IN MUA - P BR SHUMNIN E MUAJ. ALEX KETU P ONR - N IN MUA - P BR SHUMNIN E MUAJ. ALEKS DIET KETU P ONR - N IN MUA - P BR SHUMNIN E MUAJ. ALEX VDEKJET KETU P ONR - N IN MUA - P BR SHUMNIN E MUAJ. ALEX VDES N D DHJETOR P ONR VESHJEN time. ALEX VDES N D DHJETOR P ONR VESHJEN time. ALEX VDES N ON 12 Dhjetor. ALEX VDES N ON 12 Dhjetor. ALEX VDES N ON 12 Dhjetor. HIS ALEX VDES N ON 12 Dhjetor. Vdekja e TIJ ... ALEX VDES N ON 12 Dhjetor. VDEKJA E TIJ ... DUHET ALEX VDES N ON 12 Dhjetor. VDEKJA E TIJ ... DUHET TING BNI 12-TH. VDEKJA E TIJ ... DUHET TING BNI 12-TH. Vdekja e TIJ ... DUHET TING INVESTIGJOHET Vdekja e TIJ ... DUHET TING INVESTIGJOHET VDEKJA E TIJ ... DUHET TING INVESTIGUAR TUAJ Vdekja e TIJ ... DUHET T IN INVESTIGUAR TI ALEX. Vdekja e TIJ ... DUHET T IN INVESTIGUAR TI ALEX. ALEX? Vdekja e TIJ ... DUHET T IN INVESTIGUAR TI ALEX. ALEX? Ai është Vdekja e TIJ ... DUHET T IN INVESTIGUAR TI ALEX. ALEX? AI NUK ESHTE INVESTIKUAR ALE ALE. ALEX? AI NUK ESHTE INVESTIKUAR ALE ALE. ALEX? AI NUK ESHTE - INVESTIKUAR ALE ALE. ALEX? Ai NUK është - Ai INVESTIKUAR ALE ALE. ALEX? Ai NUK është - NUK është INVESTIKUAR ALE ALE. ALEX? NUK SHT - NUK BSHT FLET. JU ALEX. ALEX? NUK SHT - NUK BSHT FLET. - NUK BSHT FLET. ALL GJITHA KTO GJITHA KJO AS T ALL GJITHA K AST K THTU T ALL GJITHA K ASTO SI KA NDODHEN T ALL GJITHA K ASTU NUK KA NDODHEN T ALL GJITHA K ASTO SI NUK KA FJALA T ALL GJITHA K ASTO SI KA MUND T KENI SHENJT T ALL GJITHA K ASTO SI KA NDODHEN SHENJT OF E JJ T ALL GJITHA K ASTO SI KA MUND T KENI SHENJT E JJ OSE T ALL GJITHA K ASTO SI KA MUND T KENI SHENJT E JJ OSE TYLEE ... T ALL GJITHA K ASTO SI KA MUND T KENI SHENJAT E JJ OSE TYLEE ... DHE T ALL GJITHA K ASTO SI KA MUND T JENI NENI SHENJAT E JJ OSE TYLEE ... DHE LORI T ALL GJITHA K ASTO SI KA MUND T JENI SHENJAT E JJ OSE TYLEE ... DHE LORI DHE T ALL GJITHA K ASTO SI KA MUND T JENI SHENJAT E JJ OSE TYLEE ... DHE LORI DHE CHAD JO SHENJAT E JJ OSE TYLEE ... DHE LORI DHE CHAD JO SHENJAT E JJ OSE TYLEE ... DHE LORI DHE CHAD DAYBELL JO SHENJAT E JJ OSE TYLEE ... DHE LORI DHE CHAD DAYBELL JANE JO SHENJAT E JJ OSE TYLEE ... DHE LORI DHE CHAD DAYBELL JAN IN N JO SHENJAT E JJ OSE TYLEE ... DHE LORI DHE CHAD DAYBELL JANE N HA HAWAII. DHE LORI DHE CHAD DAYBELL JAN N HA HAWAII. DHE LORI DHE CHAD DAYBELL JAN N HA HAWAII. SOT DHE LORI DHE CHAD DAYBELL JAN N HA HAWAII. DITA JEMI DHE LORI DHE CHAD DAYBELL JAN N HA HAWAII. DITA JEMI FITUAR DHE LORI DHE CHAD DAYBELL JAN N HA HAWAII. DITA JEMI po marrim një DAYBELL JANE N HA HAWAII. DITA JEMI po marrim një DAYBELL JANE N HA HAWAII. DITA JEMI do të marrim një sy DAYBELL JANE N HA HAWAII. DITA JEMI do të marrim një studim DAYBELL JANE N HA HAWAII. DITA JEMI do të marrim një vështrim në një DAYBELL JANE N HA HAWAII. DITA JEMI do të marrim një studim në një kohë të shkurtër DAYBELL JANE N HA HAWAII. DITA JEMI do të marrim një studim në një kohë të gjatë DITA JEMI do të marrim një studim në një kohë të gjatë DITA JEMI do të marrim një studim në një kohë të shkurtër të DITA JEMI do të marrim një studim në një kohë të shkurtër të shkollës DITA JEMI do të marrim një studim në një KUFIZUAR T T SHKOLLS KU DITA JEMI DO T GJIJN NJ A SHUM N AT KUFIZUAR T THE SHKOLL WHS KU JJ KOORKONI NIM KUFIZUAR T THE SHKOLL WHS KU JJ SHKONI N T KUFIZUAR T SHKOLL WHS, ku JJ M T PRFITUAR SHKONI N T KUFIZUAR T SHKOLL WHS KU JJ M AT SHUM N SHKONI N T KUFIZUAR T THE SHKOLL WHS KU JJ P ATRGJIGJET N AR ARIZONA SHKOLLI KU JJ SHTETON N AR ARIZONA SHKOLLI KU JJ M ATSON N IN ARIZONA DHE SHKOLLI KU JJ MTSON N ARIZONA DHE TIJ SHKOLLI KU JJ MUND T NDIKOJM IN N IN ARIZONA DHE NDERRKOMBTARET E TYRE P ATRZGJEDHNI N AR ARIZONA DHE NDERRKOMBTimet e tyre P ATRZGJEDHNI N AR ARIZONA DHE NDACRKOMBTimet e tyre ME MUND T PRANUAR N AR ARIZONA DHE NDERRKOMBTimet e tyre me P ATRZGJEDHNI NON ARIZONA DHE NDERRKOMBTARET E TYRE ME F CHMIJT P ATRZGJEDHNI N AR ARIZONA DHE NDERRKOMBTimet e tyre me Fëmijët DHE DHE INTERACIONET E TYRE ME F CHMIJT DHE DHE INTERACIONET E TYRE ME F CHMIJ ANDT DHE LORI, DHE INTERACIONET E TYRE ME F CHMIJ ANDT DHE LORI, AS DHE INTERACIONET E TYRE ME F CHMIJT DHE LORI, SI WELL DHE INTERACIONET E TYRE ME F CHMIJT DHE LORI, SI DUHET AS ME FEMIJE DHE LORI, SI QENI AS ME FILMIJT DHE LORI, SI MIR AS SI CHARLES. LORI, SI DUHET SI CHARLES. LORI, SI DUHET SI CHARLES. OUR LORI, SI DUHET SI CHARLES. MISTEMI JON LORI, SI DUHET SI CHARLES. INGLETI MY MISTY LORI, SI DUHET SI CHARLES. INGLETI JUAJ MISTEMI DO TI CHARLES. INGLETI JUAJ MISTEMI DO TI CHARLES. INGLETI I MYTYRYS TON DO T B BN CHARLES. INGLETI I MYTYRYS TON W DO T B BNI TIJ CHARLES. INGLETI I MYTYRYS TON DO T B BNI CHARLES. INGLETI I MYTARS TON B DO T B BNI P DR T DHN CHARLES. INGLETI I MYTARS TON B DO T B BN SHUM PR TU INGLETI I MYTARS TON B DO T B BN SHUM PR TU INGLETI I MYTYRS TON DO T B BN SHUM D P FORR TI DERI INGLETI I MYTARS TON B DO T B BN SHUM D P FORR TU TON MIR INGLETI I MYTARS TON B DO T B BN SHUM D P FORR TU TONA N ON INGLETI I MYTARS TON B DO T B BN SHUM D P FORR TU NON T GJITHA BREAK T D DUHET P FORR TONA TONA N LAJME BREAK T D DUHET P FORR TONA TONA N ON LAJMET AT BREAK T D DUHET P FORR TUAJ N LAJME N 10 10. TONA N LAJMET N 10 10. TONA N ON LAJMET N 10. 10. TANI Ton në LAJMET N 10. 10. TANI Ton në LAJMET N 10. 10. TANI N ON TAN Ton në LAJMET N 10. 10. TANI N ON Uebfaqen Tonë, Në 10. TANI N ON Uebfaqen Tonë, N 10. 10. TANI N ON Uebfaqen Tonë, KTVB.COM Në 10. TANI N ON Uebfaqen Tonë, KTVB.COM - Në 10. TANI N ON Uebfaqen Tonë, KTVB.COM - WE N 10. 10. TANI N ON Uebfaqen Tonë, KTVB.COM - KEMI Në 10. TANI N ON Uebfaqen Tonë, KTVB.COM - KEMI A TANI N ON Uebfaqen Tonë, KTVB.COM - KEMI A TANI N ON Uebfaqen Tonë, KTVB.COM - KEMI Seksion TANI N WE Uebfaqen Tonë, KTVB.COM - KEMI NJ S Seksion të Dedikuar TANI N ON Uebfaqen Tonë, KTVB.COM - KEMI NJ S Seksion të Dedikuar KTVB.COM - KEMI NJ S Seksion të Dedikuar KTVB.COM - KEMI një Seksion të përkushtuar ndaj KTVB.COM - KEMI NJ S Seksion të Dedikuar për KRKIMIN KTVB.COM - KEMI një Seksion të përkushtuar për KARRKIMIN P FORR KTVB.COM - KEMI një Seksion të DEDIKUAR TAR KARRKONI P FORR SEKSIONI DEDIKUAR N TO K THERKES P FORR SEKSIONI I DEDIKUAR N THE KRKES FOR P FORR SHPRNDARJE SEKSIONI DEDIKUAR N THE K SERKES FOR P FORR REXBURG të SHPRNDARJES Seksioni DEDIKUAR N THE K SERKES P FORR SHIDSRBIMET E F MMIJS REXBURG ... K SERKIMI P FORR FIDSMIJ MT E RREZIKUESHMRORE ... KARRKIMI P FORR FIDSMIJ MT E RREZIKSHME TIS RREZIKSHME ... ME K SERKIMI P FORR FIDSMIJ MT E RREZIKUAR T M SHUM ... K SERKIMI P FORR FIDSMIJ MT E RREZIKUARA TIS MADH ... K SERKIMI P FORR FIDSMIJ MT E RREZIKSHME T K RREZIKSHME ... ME RAPORTET E VNJESHME SHPRNDARJES F KMIJ REVE REXBURG ... ME REPORAT E V LNJESHME SHPRNDARJES F KMIJ REVE REXBURG ... ME RAPORTET E V LNJES DHE SHPRNDARJES F KMIJ REVE REXBURG ... ME RAPORTET E V LNJES DHE T ALL GJITHA SHPRNDARJES F KMIJ REVE REXBURG ... ME REPORAT E V LNJESH DHE T ALL GJITHA SHPRNDARJES F KMIJ REVE REXBURG ... ME REPORAT E VNJESH DHE T ALL GJITHA TON ME REPORAT E VETM DHE T ALL GJITHA TON ME REPORAT E VETM DHE T ALL GJITHA PARAQITJEN TONA Me raportet më të fundit dhe të gjitha tregimet tona pararendëse. DHE T ALL GJITHA T ST NDRMARRJEVE TONA T P PARAQITJE. DHE T ALL GJITHA T ST NDRMARRJEVE TONA T P PARAQITJE. PËR DHE T ALL GJITHA T ST NDRMARRJEVE TONA T P PARAQITJE. PER NJE DHE T ALL GJITHA T ST NDRMARRJEVE TONA T P PARAQITJE. P AR NJ L LIDHJE DHE T ALL GJITHA T ST NDRMARRJEVE TONA T P PARAQITJE. P AR NJ L LINK DIREKT DHE T ALL GJITHA T ST NDRMARRJEVE TONA T P PARAQITJE. P AR NJ L LINK DREJTIMI N Historitë e para. P AR NJ L LINK DREJTIMI N P AR NJ L LINK DREJTIMI N FAQJA, FAQE, TEKSTI FAQE, TEKSTI FAQJA, TEKSTI FJALA FAQE, TEKSTI FJALA "SHPENZIMI" FAQJA, TEKSTI FJALA "SHPSRNDARJES" T TO FAQE, TEKSTI FJALA "SHPISRNDARJE" N 20 208-321-5614 ... FJALA "SHPRNDARJE" N 20 208-321-5614 ... FJALA "SHPRNDARJE" N 20 208-321-5614 ... STANDARD FJALA "SHPRNDARJE" N 20 208-321-5614 ... TAT DHNAT STANDARD FJALA "SHPRNDARJE" N 20 208-321-5614 ... TAT DHANAT STANDARD DHE 208-321-5614 ... TAT DHNAT STANDARD DHE 208-321-5614 ... TAT DHANAT STANDARD DHE MESAZHI 208-321-5614 ... T D DHNAT STANDARD DHE SHTETET MESAZHUESE 208-321-5614 ... TPL DHNAT STANDARD DHE PASURIMET E R RSHTJEVE MESAZHORE. APLIKOHEN T D DHNAT STANDARD DHE RMIMET MESAZHuese. APLIKOHEN T D DHNAT STANDARD DHE RMIMET MESAZHuese. DHE APLIKOHEN T D DHNAT STANDARD DHE RMIMET MESAZHuese. DHE NDERTIMI APLIKOHEN T D DHNAT STANDARD DHE RMIMET MESAZHuese. DHE NETA TOMORROW APLIKONI I GJITHA MESSSIMORE. DHE NETA TOMORROW APLIKONI I GJITHA MESSSIMORE. DHE NETA TOMORROW - APLIKONI I GJITHA MESSSIMORE. DHE NETA TOMORROW - "DATELINE" DHE NETA TOMORROW - "DATELINE" DHE NETA E NDERME - HULUMTIMET "DATELINE" DHE NETA E NDOMRMARRJES - "DATELINE" INVESTIGATONI DHE NETA E NDRMARRJES - "DATELINE" HULUMTONI RASTIN - "DATELINE" HULUMTONI RASTIN - "DATELINE" KVRKON RASTIN QAT SI - "DATELINE" VEPRON RASTIN QAT B MN - "DATELINE" HULUMTONI RASTIN Q'NDODHET KOMBTARE INVESTITONI RASTIN QAT NDODHET KOMBTARE INVESTITONI RASTIN QAT B MNI K HETU KRYESORE KOMBTARE: HULUMTONI RASTIN QAT B MNJ T BJN HE HEADLINE KOMBTARE: FEATIM QAT B MJN KADTU KADRKESA KOMBTARE: ARSIMIN QAT B MJN KADTU K HETUESE KOMBTARE: FEATURING EXCLUSIVE QAT B MJN KADRKESA KOMBTARE: FITIMI I INTERVISTAVE EXCLUSIVE HEADLINES: ARSIMI I INTERVISTAVE EXCLUSIVE HEADLINES: ARSYETIMI I INTERVISTAVE EXCLUSIVE ME HEADLINES: KUJDESI INTERVISTA EKLLOZIVE ME JJ HEADLINES: KUJDESI INTERVISTA EKLUZIVE NGA JJ DHE HEADLINES: FITIMI I INTERVISTAVE EXCLUSIVE ME JJ DHE TYLEE INTERVISTA EXCLUSIVE ME JJ DHE TYLEE INTERVISTA EXCLUSIVE ME Nënën e JJ DHE TYLEE INTERVISTA EXCLUSIVE ME NJNJIN E JJ DHE TYLEE DHE INTERVISTA EXCLUSIVE ME N MNJIN E JJ DHE TYLEE DHE TIJ INTERVISTA EXCLUSIVE ME Nënën e JJ DHE TYLEE DHE T NEW RI ME JJ DHE N MNEN TYLEE DHE T NEW RI ME JJ DHE N MN TN TYLEE DHE HUSBANDIN E TIJ, ME JJ DHE N MN TN TYLEE DHE HUSBANDIN E TIJ, PLUS ME JJ DHE N MNEN TYLEE DHE HUSBANDIN E TIJ T NEW RI, VDEKJE PLUS NOTNI DHE HUSBANDI I RI, PLUS VLERS NOTNI DHE HUSBANDI I RI, SHKOLLOST E VLERS SUS VLERS NOTNI DHE HUSBANDI I RI, SHKOLLOST E VLERS SUS PLANIT DHE NOTNI DHE HUSBANDI I RI, PLUS MBI VLERS DHE FAMILJE HUSBAND, PLUS MBYNJE SHUME DHE FAMILJE HUSBAND, PLUS MBI VLERRIS SHUM DHE ANEMTARAMT E FAMILJES. SHKENCAT DHE AN MTARAMT E FAMILJES. SHKENCAT DHE AN MTARAMT E FAMILJES. Kjo është SHKENCAT DHE AN MTARAMT E FAMILJES. QOM NDEROHET SHKENCAT DHE AN MTARAMT E FAMILJES. QOM NDEROHEN AT SHKENCAT DHE AN MTARAMT E FAMILJES. Q T NDEROHEN N 8 8 ANËTARËT. Q T NDEROHEN N 8 8 ANËTARËT. QOM NDEROHET N AT 8 PM ANËTARËT. Q T NDEROHET N AT 8 PM ANËTARËT. QOM NDEROHET N AT 8 PM në KTVB, ANËTARËT. K TT T NDERTIMI N 8 8 PM në KTVB, IDAHO K TT T NDERTIMI N 8 8 PM në KTVB, IDAHO P TR T NDERUAR N AT 8 PM në KTVB, NEWSCHANNEL i IDAHO OMSHTOM NDERTIMI N AT 8 PM në KTVB, NEWSCHANNEL 7 i IDAHO. Kryeministri në KTVB, NEWSCHANNEL i IDAHO 7.

911 thirrje të lidhura me rastin e humbjes së Rexburg, Idaho, fëmijë

Seventeen-year-old Tylee Ryan and 7-year-old Joshua “JJ” Vallow have been missing since September 2019. Police say their mother, Lori Vallow Daybell, and her new husband Chad Daybell, lied to investigators about where the children are. See KTVB's full coverage and the latest: www.ktvb.com/search-for-missing-rexburg-idaho-kids We also have more coverage in our YouTube playlist: 'The search for Lori Vallow's Missing Idaho Kids' www.youtube.com/playlist
tylee ryan, missing idaho kids, jj vallow, Lori Vallow, rexburg, Chad Daybell,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="5.238" dur="0.067"> NE >

< start="5.305" dur="0.067"> NE KEMI >

< start="5.372" dur="0.133"> KEMI P FORR >

< start="5.505" dur="0.734"> KEMI P WER WEEKS - >

< start="6.239" dur="0.067"> KEMI P WER VITE - ME >

< start="6.306" dur="0.133"> Ne kemi për javë - me >

< start="6.439" dur="0.401"> KEMI P WER WEEKS - ME Misterin >

< start="6.84" dur="0.066"> KEMI P WER VITE - ME PARAQITJEN Misteri >

< start="6.906" dur="0.101"> KEMI P WER VITE - ME MYSTERY SURROUNDING THE >

< start="7.007" dur="3.136"> ME MYSTERY SURROUNDING THE >

< start="10.143" dur="0.133"> ME MYSTERY SURROUNDING MISSINGS >

< start="10.276" dur="0.101"> ME MYSTERY SURROUNDING REXBURG MISIONI >

< start="10.377" dur="0.066"> ME MYSTERY NDRMARRJEN FIDSMIJ MT E RREZIKUESHME >

< start="10.443" dur="0.267"> PARAQITJE E FMIJ MVE T SHUMSISHT >

< start="10.71" dur="0.067"> VAZHDIMI I FEMIJEVE TIDS F KMIJ RES SX REZYBIMIT T M REZYBIMIT >

< start="10.777" dur="0.133"> RREGULLIMI I FMIJ REVE TX REZYBIMIT T M SHUMBURGSISHME >

< start="10.91" dur="0.067"> RREGULLIMI I FEMIJEVE TX RNGJIS S M SHUMSISHTIT VAZHDIM T TO GRUAJ ... >

< start="10.977" dur="2.136"> MISSIONI I FMIJ KVE REXBURG vazhdon të rritet ... >

< start="13.113" dur="0.066"> SHPRNDARJA E F KMIJVE REXBURG vazhdon të rritet ... 7-VJET-VJET >

< start="13.179" dur="0.134"> SHISNIMI I FMIJ REVE REXBURG vazhdon të rritet ... 7-VJET E VJET JJ >

< start="13.313" dur="0.1"> Fëmijët e përdorimit të REXBURG vazhdojnë të rriten ... 7-VJEJ JJ VALLOW >

< start="13.413" dur="0.167"> Vazhdon të rritet ... 7-VJET JJ VALLOW >

< start="13.58" dur="0.2"> Vazhdon të rritet ... 7-VJET JJ VALLOW DHE >

< start="13.78" dur="0.1"> VAZHDON T GRO RREZIKONI ... 7-VJEJ JJ VALLOW DHE 17-VJET >

< start="13.88" dur="0.1"> VAZHDON TE RREGULLNI ... 7-VJEJ JJ VALLOW VJETORE DHE TYLEE 17-VJE >

< start="13.98" dur="1.168"> 7-VJET-E VJETR JJ VALLOW DHE TYLEE 17-VJETORE >

< start="15.148" dur="0.067"> TYLEE RYAN 7-VJEJ JJ VALLOW DHE 17-VJET TYLEE RYAN >

< start="15.215" dur="0.1"> 7-VJEJ I VJET JJ VALLOW DHE TYLEE 17-VJET TYLEE RYAN KANE >

< start="15.315" dur="0.133"> 7-VJEJ JJ VALLOW DHE TYLEE 17-VJET R RYAN JAN HA >

< start="15.448" dur="0.067"> 7-VJEJ JJ VALLOW DHE TYLEE 17-VJEJ RYAN KA QENI SHUME >

< start="15.515" dur="0.2"> DHE TYLEE 17-VJET TYLEE RYAN JAN SHUMSISHT >

< start="15.715" dur="0.267"> DHE TYLEE 17-VJETANR TYLEE RYAN NUK KA NDERTUAR SINCE >

< start="15.982" dur="0.067"> DHE TYLEE 17-VJET TYLEE RYAN JAN HA SHPRNDARJE NIN SHTATOR ... >

< start="16.049" dur="0.167"> RYAN DUHET T M NDERTOJN S SINPTEMBER ... >

< start="16.216" dur="0.1"> RYAN DUHET T M JET SHP SRNDARJEN NP SHTAT ... DHE >

< start="16.316" dur="0.133"> RYANI KA NDIKUAR ME SHTYPIN E SHTYPIT ... DHE KJO >

< start="16.449" dur="0.067"> RYANI KA NDIKUAR ME SHTYPIN E SHTYPIT ... DHE KT MIR >

< start="16.516" dur="0.067"> RYAN DUHET NDERTUAR QEN GJITHA SHTYPI ... DHE K EVT EVESTIM ... >

< start="16.583" dur="0.7"> SINCE SHTATOR ... DHE K EVT EVESTIM ... >

< start="17.283" dur="0.134"> SIN SHTATOR ... DHE K EVT EVESTIM ... JEMI >

< start="17.417" dur="0.1"> SINTE SHTATOR ... DHE K EVT NGJARJE ... po dëgjojmë >

< start="17.517" dur="0.033"> SINTE SHTATOR ... DHE KT EV EVENING ... JEMI T HE MSUAR M M SHUM >

< start="17.55" dur="0.1"> SINCE SHTATOR ... DHE KT NGJARJE ... po dëgjojmë më shumë 9- >

< start="17.65" dur="0.167"> DHE K EVT NGJARJE ... JEMI SH HENIM M M SHUM 9- >

< start="17.817" dur="0.1"> DHE K EVT NGJARJE ... JEMI SH HENIM M M SHUM 9- 1-1 >

< start="17.917" dur="0.134"> DHE K EVT NGJARJE ... JEMI T HE GJITHA SHNIM M SHUM 9 - 1-1 THIRRJE >

< start="18.051" dur="0.067"> DHE K EVT EVENING ... JEMI T HE GJITHA SH HENIM M SHUM 9 - 1-1 KALLS T L GJITHA >

< start="18.118" dur="0.1"> DHE K EVT NGJITJE ... JEMI SHARNIM M M SHUM 9 - 1-1 K CRKUA LINKUAR N TO T >

< start="18.218" dur="1.268"> JEMI TAR MSUAR M M SHUM 9 - 1-1 thirrje të lidhura me të >

< start="19.486" dur="0.066"> Po dëgjojmë më shumë 9 - 1-1 thirrje të lidhura me lojtarët >

< start="19.552" dur="0.067"> Po dëgjojmë më shumë 9 - 1-1 thirrje të lidhura me lojtarët në >

< start="19.619" dur="0.134"> JEMI TAR M-SUAR M M SHUM 9 - 1-1 thirrje të lidhura me lojtarët në këtë >

< start="19.753" dur="0.1"> Po dëgjojmë më shumë 9 - 1-1 thirrje të lidhura për lojtarët në këtë rast ... >

< start="19.853" dur="1.701"> 1-1 thirrje të lidhura me lojtarët në këtë rast ... >

< start="21.554" dur="0.1"> 1-1 THIRRJET E LIDHURA N PL PLAYERT N TH KASTAS RAST… TON ... >

< start="21.654" dur="0.201"> 1-1 THIRRJET E LIDHUR N PL PLAYERT N TH KASTAS RAST… SHIRAH TONA >

< start="21.855" dur="0.066"> 1-1 THIRRJET E LIDHUR N PL LUAJTAR INT N IN KISTAS RAST ... SHIRAH MATSUZAWA TONA >

< start="21.921" dur="0.267"> Lojtarët në këtë rast ... SHIRAH ynë MATSUZAWA >

< start="22.188" dur="0.034"> Lojtarët në këtë rast ... SHIRAH ynë MATSUZAWA dëgjuar >

< start="22.222" dur="0.1"> Lojtarët në këtë rast ... SHIRAH ynë MATSUZAWA dëgjuar për të >

< start="22.322" dur="0.1"> PLAYERS N TH KISTAS RAST ... SHIRAH MATSUZAWA TONA E D LGJUAR N TH KOST >

< start="22.422" dur="0.601"> SHIRAH MATSUZAWA TUAJ E LEJUAR T TH KETO >

< start="23.023" dur="0.1"> SHIRAH MATSUZAWA TUAJ E LEJUAR T TH KOSTO K RRKUJDIME ... >

< start="23.123" dur="0.166"> L LNDOHEN N TH KOSTU ARSYE ... >

< start="23.289" dur="0.134"> L LNDOHET N TH KOSTU ARSYE ... SHE >

< start="23.423" dur="0.067"> I DGJUAR N TH KOSTU KECRKUJDES ... Sjell >

< start="23.49" dur="0.066"> L LNDSISHT N TH KOSTO KRKUJDIME ... TI I sjell ato >

< start="23.556" dur="0.034"> I DGJUAR N TH KOSTU KECRKUJDES ... I Sillni ata >

< start="23.59" dur="0.1"> L LNDOHET N TH KOSTU KECRKUJDES ... I Sillni N US SHBA >

< start="23.69" dur="3.236"> RREZIKONET ... I Sillni N US SHBA >

< start="26.926" dur="0.067"> RREZIKONET ... SI I Sillni TANI N US SHBA ... >

< start="26.993" dur="2.269"> I Sillni ata TANI TANI ... >

< start="29.262" dur="0.067"> Ai i sjell ato në SHBA TANI ... NE >

< start="29.329" dur="0.033"> I Sillni TANI N US SHBA TAN ... ... >

< start="29.362" dur="0.134"> I Sillni TANI N US SHTYPJE TANI ... NDODHemi A >

< start="29.496" dur="0.066"> I Sillni TANI N US SHTYPJE TANI ... JEMI PARAQITJE >

< start="29.562" dur="0.234"> TANI ... JEMI NJEC RECNDARJE >

< start="29.796" dur="0.067"> TANI ... JEMI KQURKES KRKESA >

< start="29.863" dur="0.066"> TANI ... JEMI NJQU KQURKES T R KRKUARA >

< start="29.929" dur="0.101"> TANI ... JEMI NJQU KQURKES T R KRKESAVE P INR >

< start="30.03" dur="0.066"> TANI ... JEMI NJQU KQURKES T R KRKESAVE P FORR K THTO >

< start="30.096" dur="1.068"> JEMI KQURKES K RERKESA PR K THTO >

< start="31.164" dur="0.1"> JEMI NJQU KQURKES T R KRKUARA P FORR K THT 9-1-1 >

< start="31.264" dur="0.1"> JEMI NJQU KQURKES T R KRKUARA P FORR KOST THYRAT 9-1-1 >

< start="31.364" dur="0.134"> JEMI NJQU KQURKES T R KRKUARA P FORR K THTOS 9-1-1 thirrje të fundit >

< start="31.498" dur="0.066"> JEMI NJQU KQURKES T R KRKUARA P FORR K THTOS 9-1-1 THIRR WE Java e fundit ... >

< start="31.564" dur="0.167"> K RERKESA N FOR P THR KOST 9 9-1-1 K CRKONA Java e fundit ... >

< start="31.731" dur="0.1"> K RERKESA N FOR P THR KOST 9 9-1-1 THIRR JAVA E PASTRGJITHSHME ... NE >

< start="31.831" dur="0.067"> K RERKESA N FOR P THR KOST 9 9-1-1 THIRR JAVA E PASTRGJITHSHME… E SHPARNI >

< start="31.898" dur="0.1"> K RERKESA N FOR P THR KOST 9 9-1-1 K CRKONA JAVA E PRGJITHSHME… E SHPARNI >

< start="31.998" dur="0.3"> 9-1-1 THIRRON JAVA E PRGJITHSHME ... E SHPARNI >

< start="32.298" dur="0.067"> 9-1-1 THIRRON JAVA E PRGJITHSHME ... KEMI SHTETSUAR TRANSKRIPT >

< start="32.365" dur="0.1"> 9-1-1 THIRRON JAVA E PRGJITHSHME… KEMI SHTETSUAR TRANSKRIPTIN NGA >

< start="32.465" dur="0.1"> 9-1-1 THIRRON JAVA E VNDETR ... KEMI SHTETSUAR TRANSKRIPTIN NGA IT ... >

< start="32.565" dur="0.167"> KEMI SHPARNI TRANSKRIPTIN NGA IT ... >

< start="32.732" dur="0.1"> KEMI SHPARNI TRANSKRIPTIN NGA IT ... POR >

< start="32.832" dur="0.1"> KEMI SHPARNI TRANSKRIPTIN NGA IT ... POR NE JEMI >

< start="32.932" dur="0.067"> KEMI SHPARNI TRANSKRIPTIN NGA IT ... POR NE JEMI VETEM >

< start="32.999" dur="0.067"> KEMI SHPARNI TRANSKRIPTIN NGA IT ... POR NE JEMI VETEM TANI >

< start="33.066" dur="0.3"> TRANSCRIPT NGA IT ... POR NE JEMI VETEM TANI >

< start="33.366" dur="0.067"> TRANSCRIPT NGA IT ... POR NE JEMI VETEM TANI PRBASHK >

< start="33.433" dur="0.1"> TRANSCRIPT NGA TI ... POR NE JEMI VETEM TANI P ORKUJTIMI >

< start="33.533" dur="0.1"> TRANSKRIPTI NGA IT ... POR NE JEMI VETEM TANI MBI AUDIO >

< start="33.633" dur="0.167"> POR JEMI VETEM TANI TANI MBI AUDIO >

< start="33.8" dur="0.067"> POR JEMI VETEM TANI TANI Q ONDRON AUDIO P FORR >

< start="33.867" dur="0.133"> POR JEMI VETEM TANI TANI MBI AUDIO P FORR TI >

< start="34" dur="0.1"> POR NE JEMI VETEM TANI TANI MBI AUDIO P FORR TAY TANI ... >

< start="34.1" dur="0.234"> PBRKUJTIMI I AUDIO P FORR DITA ... >

< start="34.334" dur="0.067"> PBRKUJTIMIT TUD AUDIO P TR DITA ... AS >

< start="34.401" dur="0.1"> PBRGJIGJE AUDIO P FORR T NDAYR ... SI JU >

< start="34.501" dur="0.066"> P ORMBAJTJEN E AUDIO P FORR DITA ... SI TN DINI, >

< start="34.567" dur="0.067"> PBRKUJTIMIT TUD AUDIO P TR DITN ... SI E DINI, KJO >

< start="34.634" dur="0.033"> PBRMBAJTJEN E AUDIO PR TI NDR ... SI T K BNI, KJO ISSHT >

< start="34.667" dur="0.067"> PBRMBAJTJEN E AUDIO PR TI NDR ... SI T K BNI, KJO A është >

< start="34.734" dur="0.2"> P ITR TANI ... SI DUHET, KJO A është >

< start="34.934" dur="0.101"> P ITR TANI ... SI DUHET, KJO ISSHT A RAST >

< start="35.035" dur="0.066"> P ITR TI DREJT… SI DUHET, KJO ISSHT A RASTI QE >

< start="35.101" dur="0.134"> P ITR TANI ... SI DUHET, KJO ASHT A RASTI QAT KA KA >

< start="35.235" dur="0.1"> P FORR TANI… SI DUHET, KJO ISSHT A RASTI QAT KUPTOHET >

< start="35.335" dur="2.836"> SI DUHET, KJO ISSHT A RASTI Q KUPTOHET >

< start="38.171" dur="0.167"> SI DUHET, KJO ISSHT A RASTI Q NDODHET >

< start="38.338" dur="0.1"> SI DUHET, KJO ISSHT C RASTI Q KUPTOHET Kombin ... >

< start="38.438" dur="0.067"> SI DUHET, KJO ASHT A RASTI QAT KUPTOHET Kombin ... ME >

< start="38.505" dur="0.1"> SI DUHET, KJO ASHT A RASTI QAT KUPTON Kombin ... ME Lidhje >

< start="38.605" dur="0.2"> RASTI QAT KUPTOHET Kombi ... ME Lidhje >

< start="38.805" dur="0.033"> RASTI QAT KUPTOHET Kombin ... ME Lidhjet KETU >

< start="38.838" dur="0.167"> RASTI QAT KUPTOHET Kombin ... ME Lidhje KETU N IN >

< start="39.005" dur="0.067"> RASTI QAT KUPTOHET Kombin ... ME Lidhje KETU N ID IDAHO ... >

< start="39.072" dur="0.3"> Kombi ... ME Lidhjet KETU N ID IDAHO ... >

< start="39.372" dur="0.134"> Kombi ... ME Lidhje KETU N ID IDAHO ... ARIZONA ... >

< start="39.506" dur="0.1"> Kombi ... ME Lidhje KETU N ID IDAHO ... ARIZONA ... UTAH ... >

< start="39.606" dur="0.1"> Kombi ... ME Lidhje KETU N ID IDAHO ... ARIZONA ... UTAH ... HAWAII >

< start="39.706" dur="0.667"> KETU N ID IDAHO ... ARIZONA ... UTAH ... HAWAII >

< start="40.373" dur="0.134"> KETU N ID IDAHO ... ARIZONA ... UTAH ... HAWAII DHE >

< start="40.507" dur="0.1"> KETU N ID IDAHO ... ARIZONA ... UTAH ... HAWAII DHE BEYOND. >

< start="40.607" dur="0.2"> ARIZONA ... UTAH ... HAWAII DHE BEYOND. >

< start="40.807" dur="0.067"> ARIZONA ... UTAH ... HAWAII DHE BEYOND. IT'S >

< start="40.874" dur="0.2"> ARIZONA ... UTAH ... HAWAII DHE BEYOND. ESHTE SHUME >

< start="41.074" dur="0.067"> ARIZONA ... UTAH ... HAWAII DHE BEYOND. Vshtë shumë i konvoluar >

< start="41.141" dur="1.368"> DHE PËRTEJ. Vshtë shumë i konvoluar >

< start="42.509" dur="0.066"> DHE PËRTEJ. 'SHT RAST i KONVOLUARIT TER SHUM >

< start="42.575" dur="0.067"> DHE PËRTEJ. ITSHT SHUMV RAST i KONVOLUAR DHE >

< start="42.642" dur="0.167"> DHE PËRTEJ. 'SHT SHUMV RAST I KONVOLUAR DHE IT >

< start="42.809" dur="0.1"> DHE PËRTEJ. CSHT SHUM CON RASTI I KONVOLUAR DHE VAZHDON >

< start="42.909" dur="0.167"> CSHT SHUM CON RASTI I KONVOLUAR DHE VAZHDON >

< start="43.076" dur="0.067"> ITshtë shumë rast i konvoluar dhe vazhdon të >

< start="43.143" dur="0.066"> CSHT SHUMER RASTI I KONVOLUAR DHE DO VAZHDIM T TO MUND T BNI >

< start="43.209" dur="0.1"> ITSHT SHUMV RASTI I KONVOLUAR DHE VAZHDON PR T GJITHA EVEN >

< start="43.309" dur="0.101"> CSHT SHUMV RASTI I KONVOLUAR DHE TT VAZHDON P TOR T MIR M EV SHUM >

< start="43.41" dur="0.066"> ITSHT SHUMV RAST i KONVOLUAR DHE TT VAZHDON P GR T GJITHA EVEN M M SHUM. >

< start="43.476" dur="2.403"> RASTI DHE VAZHDON P TOR T GJITHA SHUM SHUM. >

< start="45.879" dur="0.133"> RASTI DHE VAZHDON P TOR T GJITHA SHUM SHUM. 911, >

< start="46.012" dur="0.1"> RASTI DHE VAZHDON P TOR T GJITHA SHUM SHUM. 911, KU JUAJ >

< start="46.112" dur="0.1"> RASTI DHE VAZHDON P TOR T GJITHA SHUM SHUM. 911, KU JU TUAJ >

< start="46.212" dur="1.135"> T G BNI SHUM SHUM. 911, KU JU TUAJ >

< start="47.347" dur="0.067"> T G BNI SHUM SHUM. 911, KU JU EMERGJENCA TUAJ, >

< start="47.414" dur="0.066"> T G BNI SHUM SHUM. 911, KU JU EMERGJENCA TUAJ, 'OH >

< start="47.48" dur="0.234"> 911, KU JU EMERGJENCA TUAJ, 'OH >

< start="47.714" dur="0.1"> 911, KU JU EMERGJENCIA JUAJ, 'DIKA >

< start="47.814" dur="0.1"> 911, KU JU EMERGENCIA E JUAJ, 'OH DIKA DREJT >

< start="47.914" dur="0.067"> 911, KU JU EMERGJENCIA E JUAJ, 'OH DISA DREJT SHUM >

< start="47.981" dur="0.067"> 911, KU JU EMERGJENCIA E JUAJ, 'OH DIKA DREJTUST SHTET MY >

< start="48.048" dur="0.734"> EMERGJENCIA, 'OH DIKA DREJT J SHUM MUAJ >

< start="48.782" dur="0.066"> EMERGJENCIA, 'OH DIKA DREJT SH SHUMOT WINDOW MY ". >

< start="48.848" dur="0.801"> DISA DUHET TOT SHPRINI RRETHIN tim. " >

< start="49.649" dur="0.1"> DISA DUHET TOT SHPRINI RRETHIN tim. "9-1-1 >

< start="49.749" dur="0.067"> DISA DUHET TOT SHPRINI RRETHIN E MUAJ. "9-1-1 KALLS >

< start="49.816" dur="0.133"> DISA DUHET TOT SHPRINI RRITEN E MUAJ. "9-1-1 THIRRON TANI >

< start="49.949" dur="0.067"> DISA DUHET TOT SHPRINI RRJETIN E MUAJ. "9-1-1 K CRKON TANI T G DHNI >

< start="50.016" dur="0.134"> WINDOW. "9-1-1 THIRRON TANI DHNI >

< start="50.15" dur="0.133"> WINDOW. "9-1-1 THIRRON TANI T G DHNI A >

< start="50.283" dur="0.1"> DREJT.. "9-1-1 THIRRON TANI T G DHNI NJ A shkëlqim >

< start="50.383" dur="0.067"> WINDOW. "9-1-1 THIRRON TANI T G DHNI N A GLIMPSE >

< start="50.45" dur="0.067"> WINDOW. "9-1-1 THIRRON TANI T G DHNI NJ A GLIMPSE NO >

< start="50.517" dur="0.2"> 9-1-1 THIRRON TANI T G DHNI NJ A GLIMPSE NO T >

< start="50.717" dur="0.133"> 9-1-1 THIRRON TANI T G DHNI NJ A SHTYPIM N INTNJE >

< start="50.85" dur="0.1"> 9-1-1 THIRRON TANI T G DHNI NJ GL SHTYP GL N INT DIKN TNDS >

< start="50.95" dur="0.034"> 9-1-1 THIRRON TANI TIV DHNI NJ A SHUM NDRMARRJEN NOM DISA SHTET >

< start="50.984" dur="0.1"> 9-1-1 THIRRON TANI TIV DHNI NJ GL SHUM N GL DISA SHTET >

< start="51.084" dur="0.233"> NJ GL SHUM NIGH DIK SN DISA SHTET >

< start="51.317" dur="0.234"> Një shkëlqim NOM DIKIGH TOT SHENJE NOT BRANDON >

< start="51.551" dur="0.1"> Një shkëlqim brenda disa personave të mbrëmshëm në BRANDON BOUDREAUX >

< start="51.651" dur="0.2"> DITOM DISA SHOTE N AT BRANDON BOUDREAUX >

< start="51.851" dur="0.067"> DISA DIKA SHOTE N AT TESLA të BRANDON BOUDREAUX >

< start="51.918" dur="0.134"> DISA DIKA SHOTE N AT TESLA BRANDON BOUDREAUX N >

< start="52.052" dur="0.033"> DISA SHENJE SHTET N TESLA të BRANDON BOUDREAUX N AR ARIZONA >

< start="52.085" dur="0.1"> DIKA DIKU SHTET N AT TESLA të BRANDON BOUDREAUX N IN ARIZONA >

< start="52.185" dur="0.234"> TESLA e BRANDON BOUDREAUX N AR ARIZONA ON >

< start="52.419" dur="0.1"> TESLA e BRANDON BOUDREAUX N AR ARIZONA N O Tetor >

< start="52.519" dur="0.1"> TESLA e BRANDON BOUDREAUX N AR ARIZONA N 2 2 tetor - >

< start="52.619" dur="0.3"> TESLA N AR ARIZONA N 2 2 tetor - >

< start="52.919" dur="0.067"> TESLA N AR ARIZONA N 2 2 Tetor - SHTATJE >

< start="52.986" dur="0.167"> TESLA N AR ARIZONA N 2 2 Tetor - SHTATSIMI >

< start="53.153" dur="0.1"> TESLA N AR ARIZONA N 2 2 Tetor - SHTATSIMI I SHKOLLSIT >

< start="53.253" dur="0.2"> 2 tetor tetor - SHPTERRNDARJES së drejtuesit >

< start="53.453" dur="0.133"> 2 tetor tetor - SHPTERRNDARJE PJESN e drejtuesit >

< start="53.586" dur="0.067"> 2 tetor tetor - SHPTERRNDARJES SI DREJTSIT SIDSISHM të drejtuesit. >

< start="53.653" dur="0.367"> SHPIRTSIMI I DREJTIDES SIDE SHUMS S VETIT. >

< start="54.02" dur="0.067"> SHPIRTSIMI I DREJTIDES SIDE SHUMS S VETIT. A KA >

< start="54.087" dur="0.067"> SHPIRTSIMI I DREJTIDES SIDE SHUMS S VETIT. A BNI >

< start="54.154" dur="0.066"> SHPIRTSIMI I DREJTIDES SIDE SHUMS S VETIT. A NDONJE >

< start="54.22" dur="0.067"> SHPIRTSIMI I DREJTIDES SIDE SHUMS S VETIT. A NDIKONI >

< start="54.287" dur="0.1"> SHPIRTSIMI I DREJTIDES SIDE SHUMS S VETIT. A NDODH G GUY >

< start="54.387" dur="0.2"> DREJT SIDA. A NDODH G GUY >

< start="54.587" dur="0.067"> DREJT SIDA. A E KI SHUME GUY QE, >

< start="54.654" dur="0.067"> DREJT SIDA. A JU SHENI GUY QE, WHO >

< start="54.721" dur="0.1"> DREJT SIDA. A JU SHENI GUY QE, WHO IT >

< start="54.821" dur="0.033"> DREJT SIDA. A E KI SHUME GUY QE, KUSH ISHTE? >

< start="54.854" dur="0.1"> DREJT SIDA. A E KI SHUME GUY QE, KUSH ISHTE? unë >

< start="54.954" dur="0.234"> A E KI SHUME GUY QE, KUSH ISHTE? unë >

< start="55.188" dur="0.067"> A E KI SHUME GUY QE, KUSH ISHTE? NUK DUHET >

< start="55.255" dur="0.066"> A E KI SHUME GUY QE, KUSH ISHTE? Unë nuk shoh >

< start="55.321" dur="0.034"> A E KI SHUME GUY QE, KUSH ISHTE? NUK E SHIKO WHO >

< start="55.355" dur="0.067"> A E KI SHUME GUY QE, KUSH ISHTE? Unë nuk shoh se kush është >

< start="55.422" dur="0.1"> A E KI SHUME GUY QE, KUSH ISHTE? Unë nuk shoh se kush ka qenë >

< start="55.522" dur="0.233"> QE, KUSH ISHTE? Unë nuk shoh se kush ka qenë >

< start="55.755" dur="0.067"> QE, KUSH ISHTE? NUK E SHIKO QE KA ISHTE BRANDON >

< start="55.822" dur="0.067"> QE, KUSH ISHTE? Unë NUK ESHT SHTY KU ISHTE BRANDON SHT >

< start="55.889" dur="0.066"> QE, KUSH ISHTE? NUK E SHIKO KUSH Q WH ISHTE BRANDON SHT >

< start="55.955" dur="0.067"> QE, KUSH ISHTE? Unë nuk shoh se kush ka qenë BRANDON është EX- >

< start="56.022" dur="0.234"> A NUK SHIKONI KU JENI BRANDON THESHT EX- >

< start="56.256" dur="0.1"> A NUK SHIKONI KU JENI BRANDON THESHT HUSBANDI >

< start="56.356" dur="0.1"> A NUK SHIKONI KU JENI BRANDON -SHT HUSBANDI I TYRE >

< start="56.456" dur="0.1"> A NUK SHIKONI KU JENI BRANDON -SHT HUSBANDI I LORI >

< start="56.556" dur="0.267"> BRANDONI THESHT- HUSBANDI I LORI >

< start="56.823" dur="0.1"> BRANDONI ISSHT- HYSBANDI I LORI VALLOW >

< start="56.923" dur="0.1"> BRANDONI ISSHT- HUSBANDI I PAR OF I NIECE LORI VALLOW, >

< start="57.023" dur="0.3"> HUSBANDI I NIECE LORI VALLOW, >

< start="57.323" dur="0.067"> HUSBANDI I NIECE LORI VALLOW, MELANIE. >

< start="57.39" dur="0.167"> NIECE VALLOW'S, MELANIE. >

< start="57.557" dur="0.067"> NIECE VALLOW'S, MELANIE. NË >

< start="57.624" dur="0.066"> NIECE VALLOW'S, MELANIE. N THE T >

< start="57.69" dur="0.067"> NIECE VALLOW'S, MELANIE. N THE THIRRJE >

< start="57.757" dur="0.1"> NIECE VALLOW'S, MELANIE. N THE THIRRJEN TUAJ >

< start="57.857" dur="0.067"> NIECE VALLOW'S, MELANIE. N THE THIRRJE QENI >

< start="57.924" dur="0.234"> MELANIE. N THE THIRRJE QENI >

< start="58.158" dur="0.133"> MELANIE. N THE THIRRJE QENI BRANDON >

< start="58.291" dur="0.033"> MELANIE. N THE THIRRJE QENI BRANDON SAY ... >

< start="58.324" dur="0.067"> MELANIE. N THE THIRRJE QENI BRANDON TAY SHUM ... HE >

< start="58.391" dur="0.1"> MELANIE. N THE THIRRJEN QENI BRANDON SI ... KA >

< start="58.491" dur="0.167"> N THE THIRRJEN QENI BRANDON SI ... KA >

< start="58.658" dur="0.067"> N THE THIRRJE QENI BRANDON TAY SHUM ... Ai NUK KA JO >

< start="58.725" dur="0.067"> N THE THIRRJE QENI BRANDON TAY SHUM ... Ai NUK KA IDEA >

< start="58.792" dur="0.1"> N THE THIRRJE QENI BRANDON TAY SHUM ... Ai NUK KA IDEA WHO >

< start="58.892" dur="0.033"> N THE THIRRJEN QENI BRANDON TAY SHUM ... Ai NUK KA IDEA KUSH QOT SHTET >

< start="58.925" dur="0.1"> N THE THIRRJEN QENI BRANDON TAY SHUM ... Ai NUK KA IDEA KUSH QOT ATA >

< start="59.025" dur="0.2"> BRANDON SAY ... Ai NUK KA IDEA KUSH SHTET >

< start="59.225" dur="0.067"> BRANDON SAY ... Ai NUK KA IDEA QE SHTET N TIJ. >

< start="59.292" dur="0.567"> JO IDEA QE SHTET N AT TIJ. >

< start="59.859" dur="0.167"> JO IDEA QE SHTET N AT TIJ. POR >

< start="60.026" dur="0.034"> JO IDEA QE SHTET N AT TIJ. POR LATER ... >

< start="60.06" dur="0.1"> JO IDEA QE SHTET N AT TIJ. POR LATER ... HE >

< start="60.16" dur="0.033"> JO IDEA QE SHTET N AT TIJ. POR LATER ... Ai SHUM >

< start="60.193" dur="0.067"> JO IDEA QE SHTET N AT TIJ. POR LATER ... E SHPALL A >

< start="60.26" dur="0.233"> HIM. POR LATER ... E SHPALL A >

< start="60.493" dur="0.234"> HIM. POR LATER ... Ai DUHET PRIVAT >

< start="60.727" dur="0.067"> HIM. POR LATER ... Ai DUHET NJV INVESTIGATOR PRIVAT >

< start="60.794" dur="0.8"> POR LATER ... Ai DUHET NJV INVESTIGATOR PRIVAT >

< start="61.594" dur="0.034"> POR LATER ... Ai DUHET NJ A INVESTIGATOR PRIVAT Q KETO >

< start="61.628" dur="0.167"> POR LATER ... Ai DUHET NJV INVESTIGATOR PRIVAT Q TH Ai >

< start="61.795" dur="0.1"> POR LATER ... Ai DUHET NJV INVESTIGATOR T TH PRIVAT Q B Ai besoi >

< start="61.895" dur="0.066"> POR LATER ... Ai DUHET një INVESTIGATOR PRIVAT Q Ai besoi >

< start="61.961" dur="0.234"> INVESTIGATOR PRIVAT Q TH Ai besoi >

< start="62.195" dur="0.067"> INVESTIGATORI PRIVAT Q TH NDODH THE SHOQERIN >

< start="62.262" dur="0.1"> INVESTIGATORI PRIVAT Q KA NDODH THE SHOQERIN SHT >

< start="62.362" dur="0.1"> INVESTIGATORI PRIVAT QAT KA VAJZUAR SHOQERIN ASSHT ALEX >

< start="62.462" dur="0.1"> INVESTIGATOR PRIVAT QAT NDODH THE SHOQERIN WSHT ALEX Akses ... >

< start="62.562" dur="1.168"> Q HE B BNI BELNI SHOQERIN ASSHT GJUHA ALEX ... >

< start="63.73" dur="0.133"> QE TA BESOJE SHOQERIN ISHTE Akses aleks ... LORI >

< start="63.863" dur="0.1"> Q HE BELNI BN SHOQERIN ISHTE ALEKS COX ... VLERSIMI I LORIT. >

< start="63.963" dur="0.167"> SHOOTER ISHTE ALEX COX ... FJALA LORI. >

< start="64.13" dur="0.1"> SHOOTER ISHTE ALEX COX ... FJALA LORI. >

< start="64.23" dur="0.1"> SHOOTER ISHTE ALEX COX ... FJALA LORI. E NJËJTA >

< start="64.33" dur="0.067"> SHOOTER ISHTE ALEX COX ... FJALA LORI. PERSONI I NJSISHT >

< start="64.397" dur="0.1"> SHOOTER ISHTE ALEX COX ... FJALA LORI. PERSONI I njëjtë KUSH >

< start="64.497" dur="0.801"> BROTHER T L LORI. PERSONI I njëjtë KUSH >

< start="65.298" dur="0.067"> BROTHER T L LORI. PERSONI I NJSISHT WHO POLITIK >

< start="65.365" dur="0.1"> BROTHER T L LORI. PERSONI I NDRMARRJE Q WH POLITIKA SI thotë >

< start="65.465" dur="0.1"> BROTHER T L LORI. PERSONI I NDRMARRJE QO POLITIKA S S VDES >

< start="65.565" dur="0.234"> PERSONI I NDRMARRJE QO POLITIKA S S VDES >

< start="65.799" dur="0.166"> PERSONI I NDRKOMBTAR Q P POLITIKA SAYKONUAR CHARLES >

< start="65.965" dur="0.101"> PERSONI I NDRKOMBTAR QO POLITIK SS S CH THIRRJEN CHARLES VALLOW-- >

< start="66.066" dur="0.1"> PERSONI I NDRMARRJE QO POLITIKA TAY THOT CHARLES E VLERUAR VALLOW - LORI >

< start="66.166" dur="0.3"> POLITIKA DUHET CHARLES VLERA VALLOW-- LORI >

< start="66.466" dur="0.033"> POLITIKA TAY SHUM CH CHARLES E VLERS VALLOW - EX-HUSBAND LORI >

< start="66.499" dur="0.167"> POLICIA thotë se CHARLES të vrarë VALLOW - EX-HUSBAND LORI - >

< start="66.666" dur="0.067"> POLICIA thotë se CHARLES E KUJTUAR VALLOW-- EX-HUSBANDI i LORI - TLE GJITHA >

< start="66.733" dur="0.167"> CHARLES VALLOW-- EX-HUSBANDI i LORI - TENI >

< start="66.9" dur="0.066"> CHARLES VALLOW-- EX-HUSBANDI i LORI - TENI IN >

< start="66.966" dur="0.134"> CHARLES VALLOW-- EX-HUSBANDI i LORI - TLE GJITHA N VETM >

< start="67.1" dur="0.1"> CHARLES VALLOW-- EX-HUSBANDI i LORI - PERGJIGJE N IN MBROJTJE VETEL >

< start="67.2" dur="2.402"> EX-HUSBAND - GJITHMON N IN MBROJTJE VET >

< start="69.602" dur="0.067"> EX-HUSBAND - E DUHET N IN MBROJTJE VETM ” >

< start="69.669" dur="0.067"> EX-HUSBAND - PERGJIGJE N IN MBROJTJE VETM "NDODHET T >

< start="69.736" dur="0.033"> EX-HUSBAND - PERGJIGJE N IN MBROJTJE VETM "DUHET T S SHUM >

< start="69.769" dur="0.1"> EX-HUSBAND - PERGJIGJE N IN MBROJTJE VETM "DUHET T S SHENI TI >

< start="69.869" dur="0.167"> N DE MBROJTJE TEL VETM "DUHET T S SHENI TI >

< start="70.036" dur="0.134"> NF MBROJTJE TEL VETM "NDODHET T TO THES SHUM >

< start="70.17" dur="0.033"> N DE MBROJTJE TEL VETM "NDODHET T TO THESHT HE TA KA FIKUAR >

< start="70.203" dur="0.133"> N DE MBROJTJE TEL VETM "NDODHET T S SHENI T HE KAQ KAFUAR >

< start="70.336" dur="0.101"> N DE MBROJTJE TEL VET "M "DUHET T S THESHT TI KAFRUAR N TO VDEKJE". >

< start="70.437" dur="0.533"> "DUHET T S SHUM T SHUM SC N VDEKJE". >

< start="70.97" dur="0.101"> "DUHET T S SHUM T SHUM SC N VDEKJE". BRANDON >

< start="71.071" dur="0.033"> "DUHET T S SHUM T SHUM SC N VDEKJE". BRANDON QIRI >

< start="71.104" dur="0.1"> "DUHET T S SHUM T SHUM SC N VDEKJE". BRANDON QIRI A >

< start="71.204" dur="0.234"> U KAFUAR N TO VDEKJE. ”BRANDONI SHIRRUAR A >

< start="71.438" dur="0.233"> U KAFUAR N TO VDEKJE. ”BRANDONI punësoi një PRIVAT >

< start="71.671" dur="0.067"> U KAFUAR N DE VDEKJE. ”BRANDONI punësoi një INVESTIGATOR PRIVAT >

< start="71.738" dur="0.634"> BRANDON punësoi një INVESTIGATOR PRIVAT >

< start="72.372" dur="0.067"> BRANDONI punësoi një INVESTIGATOR PRIVAT PAS >

< start="72.439" dur="0.066"> BRANDONI punësoi një INVESTIGATOR PRIVAT PAS HE >

< start="72.505" dur="0.067"> BRANDONI punësoi një INVESTIGATOR PRIVAT PAS SHUM >

< start="72.572" dur="0.1"> BRANDONI punësoi një INVESTIGATOR PRIVAT PAS KA ISHTE >

< start="72.672" dur="0.1"> BRANDONI punësoi një INVESTIGATOR PRIVAT PAS TI ISHTE TARGET >

< start="72.772" dur="0.167"> INVESTIGATORI PRIVAT PAS TI KA TARGET >

< start="72.939" dur="0.067"> INVESTIGATOR PRIVAT PAS TI KA TARGET E >

< start="73.006" dur="0.1"> INVESTIGATORI PRIVAT PAS TI KA TARGET T TH KETI >

< start="73.106" dur="0.067"> INVESTIGATORI PRIVAT PAS TI KA TARGET E K THT DRIVE >

< start="73.173" dur="0.066"> INVESTIGATORI PRIVAT PAS TI U KUQ TARGETI Q TH NDODHET NGA >

< start="73.239" dur="0.634"> PAS TI ISHTE TARGETI Q TH NDODHEN NGA >

< start="73.873" dur="0.1"> PAS TI ISHTE TARGETI Q TH NDODHIN NGA SHOOTING. >

< start="73.973" dur="0.234"> E QE DRIVE NGA SHOOTING. >

< start="74.207" dur="0.133"> E QE DRIVE NGA SHOOTING. GILBERT >

< start="74.34" dur="0.067"> E QE DRIVE NGA SHOOTING. POLITIKA E GILBERTIT >

< start="74.407" dur="0.134"> E QE DRIVE NGA SHOOTING. POLICIA E GILBERT JANE >

< start="74.541" dur="0.066"> E QE DRIVE NGA SHOOTING. POLITIKA E GILBERTIT JAN SI JAN >

< start="74.607" dur="0.734"> Shtënat. POLITIKA E GILBERTIT JAN SI JAN >

< start="75.341" dur="0.101"> Shtënat. POLITIKA E GILBERTIT JAN JAN T INVESTIGUESHME >

< start="75.442" dur="0.066"> Shtënat. POLITIKA E GILBERTIT NUK JAN TV INVESTIKOJN TH K THTO >

< start="75.508" dur="0.267"> POLITIKA E GILBERTIT NUK JAN TV INVESTIKOJN TH K THTO >

< start="75.775" dur="0.1"> POLITIKA E GILBERT JAN JAN IN TV INVESTIGUESHME QAT NDODHEN. >

< start="75.875" dur="0.734"> HYRJE Q TH SHOQRUAR. >

< start="76.609" dur="0.067"> HYRJE Q TH SHOQRUAR. POR >

< start="76.676" dur="0.1"> HYRJE Q TH SHOQRUAR. POR TUAJ >

< start="76.776" dur="0.134"> HYRJE Q TH SHOQRUAR. POR MISTEMI JON >

< start="76.91" dur="0.066"> HYRJE Q TH SHOQRUAR. POR INGLETI MY MISTY >

< start="76.976" dur="0.201"> Shtënat. POR INGLETI MY MISTY >

< start="77.177" dur="0.1"> Shtënat. POR FJALA TONA MISTY INGLET >

< start="77.277" dur="0.066"> Shtënat. POR TANI INGLET MISTY FALAS ME >

< start="77.343" dur="0.134"> Shtënat. POR TANI INGLET MISTY FALAS ME THE >

< start="77.477" dur="0.067"> Shtënat. POR TANI INGLET MISTY FALAS ME PRIVAT >

< start="77.544" dur="0.667"> POR TANI INGLET MISTY FALAS ME PRIVAT >

< start="78.211" dur="0.133"> POR SHKOLLA TONA MISTY INGLET ME INVESTIGATOR PRIVAT >

< start="78.344" dur="0.101"> POR TANI INGLETI MISTY FALAS ME INVESTIGATOR TIG PRIVAT T IN FITUAR >

< start="78.445" dur="0.2"> FALAS ME INVESTIGATOR PRIVAT T IN PRFSHIR >

< start="78.645" dur="0.1"> FALAS ME INVESTIGATOR T PR PRIVAT TV PRFSHIR PRFUNDUAR >

< start="78.745" dur="0.067"> FALAS ME INVESTIGATOR PRIVAT P INRFITUAR Java e fundit. >

< start="78.812" dur="0.9"> JAVA PVRFUNDUES T INVESTIGATORIT. >

< start="79.712" dur="0.101"> JAVA PVRFUNDUES T INVESTIGATORIT. < >

< start="79.813" dur="2.102"> JAVEN E SHKUAR. < >

< start="81.915" dur="0.1"> JAVEN E SHKUAR. <"THE >

< start="82.015" dur="0.067"> JAVEN E SHKUAR. <"PERSONI >

< start="82.082" dur="0.066"> JAVEN E SHKUAR. <"PERSONI HE >

< start="82.148" dur="1.969"> <"PERSONI HE >

< start="84.117" dur="0.067"> <"PERSONI, që ai njohu, >

< start="84.184" dur="0.133"> "" PERSONI, që ai njohu, THE >

< start="84.317" dur="0.067"> <"PERSONI, që ai njohu, personi >

< start="84.384" dur="0.167"> "PERSONI TI NJOHET, PERSONI >

< start="84.551" dur="0.166"> "PERSONI TI NJOHET, PERSONI HE >

< start="84.717" dur="0.067"> "PERSONI, që ai e ka njohur, personi që ai ka dyshuar >

< start="84.784" dur="0.067"> "PERSONI Q HE NJOHET, PERSONI Q S NDIKON >

< start="84.851" dur="0.067"> "PERSONI Q HE NJOHET, PERSONI Q S SUPTUAR ISHTE >

< start="84.918" dur="1.801"> SHTYPI, PERSONI I SI KUFIZUAR ISHTE >

< start="86.719" dur="0.067"> SHTYPI, PERSONI I SI KUFIZUAR ISHTE PERSONI >

< start="86.786" dur="0.067"> NJOHUR, PERSONI I SI SUPPUAR ASSHT PERSONI KUSH >

< start="86.853" dur="0.1"> NJOHURI, PERSONI I SI SUPPUAR THESHT PERSONI QO NDODH >

< start="86.953" dur="0.067"> NJOHUR, PERSONI I SI SUPPUAR THESHT THE PERSONI KUSH ISHTE >

< start="87.02" dur="0.267"> Ai i SUPPUAR ishte personi që e bëri >

< start="87.287" dur="0.066"> Ai SUPPONI ISHTE PERSONI QO NDODHET SHOQET >

< start="87.353" dur="0.067"> Ai SUPPUAR ISHTE PERSONI QO NDODHET SHOQRIMI >

< start="87.42" dur="0.067"> Ai SUPPONI ISHTE PERSONI KUSH QID SHOQ SHRIN ISHTE >

< start="87.487" dur="0.1"> Ai SUPPONI ISHTE PERSONI KUSH Q BA SHOQRIN ASSHT I njëjti >

< start="87.587" dur="0.968"> PERSONI KUSH Q D SHPIRTSISHT ISHTE I njëjti >

< start="88.555" dur="0.066"> PERSONI KUSH Q D SHOQTRIN ISHTE PERSONI I NJAMESISHT >

< start="88.621" dur="0.1"> PERSONI KUSH Q D SHOQRIN ISHTE PERSONI I njëjtë WHO >

< start="88.721" dur="0.101"> PERSONI KUSH Q D SHOQRIN ISHTE PERSONI I NJAMESISHT që u vra >

< start="88.822" dur="0.233"> SHKOLLIMI ISHTE PERSONI I NJSISHT që u vra >

< start="89.055" dur="0.167"> SHKOLLIMI ISHTE PERSONI I NJSISHT, i cili i vrau karriget >

< start="89.222" dur="0.067"> SHKOLLIMI ISHTE PERSONI I NDERSHME Q CH KLARONI KART VALLOW ”. >

< start="89.289" dur="0.634"> PERSONI WHO KLARUR CHARLES VALLOW. " >

< start="89.923" dur="0.133"> PERSONI QO JAN VARILT CHARLES VALLOW. "" ALEX >

< start="90.056" dur="0.067"> PERSONI QO JAN VAROWT CHARLES VALLOW. "" ALEX COX .. " >

< start="90.123" dur="2.602"> CHARLES VALLOW. "" ALEX COX .. " >

< start="92.725" dur="0.034"> CHARLES VALLOW. "" ALEX COX .. "9L >

< start="92.759" dur="0.1"> CHARLES VALLOW. "" ALEX COX .. "9L L. >

< start="92.859" dur="0.067"> CHARLES VALLOW. "" ALEX COX .. "9L L. KU >

< start="92.926" dur="0.1"> CHARLES VALLOW. "" ALEX COX .. "9L L. KU SHT >

< start="93.026" dur="0.1"> CHARLES VALLOW. "" ALEX COX .. "9L L. KU JANE TUAJ >

< start="93.126" dur="0.3"> "ALEX COX .." 9L L. KU JANE TUAJ >

< start="93.426" dur="0.067"> "ALEX COX .." 9L L. KU JANE EMERGENCIA JUAJ? >

< start="93.493" dur="0.701"> 9L L. KU JANE EMERGENCIA JUAJ? >

< start="94.194" dur="0.033"> 9L L. KU JANE EMERGENCIA JUAJ? HI, >

< start="94.227" dur="0.1"> 9L L. KU JANE EMERGENCIA JUAJ? HI, unë >

< start="94.327" dur="0.033"> 9L L. KU JANE EMERGENCIA JUAJ? HI, NEVOJ >

< start="94.36" dur="0.167"> 9L L. KU JANE EMERGENCIA JUAJ? HI, NEVOJ A >

< start="94.527" dur="0.067"> 9L L. KU JANE EMERGENCIA JUAJ? HI, kam nevojë për një ambasadë >

< start="94.594" dur="0.2"> EMERGJENTE? HI, kam nevojë për një ambasadë >

< start="94.794" dur="0.1"> EMERGJENTE? HI, kam nevojë për një ambulancë për të ... >

< start="94.894" dur="0.701"> HI, kam nevojë për një ambulancë për të ... >

< start="95.595" dur="0.133"> HI, kam nevojë për një ambasadë për të ... DY >

< start="95.728" dur="0.101"> HI, kam nevojë për një ambulancë në ... DY MUAJ >

< start="95.829" dur="0.1"> HI, kam nevojë për një ambulancë për të ... DY MUAJ T L VLERA, >

< start="95.929" dur="0.2"> TE ... Dy muaj më vonë, >

< start="96.129" dur="0.067"> TE ... DY MUAJ VLER, EDHE >

< start="96.196" dur="0.166"> TE ... DY MUAJ LATER, EDHE N. >

< start="96.362" dur="0.034"> TE ... DY MUAJ VET, EDHE N, GILBERT ... >

< start="96.396" dur="0.1"> TE ... DY MUAJ TAT VJETUR, EDHE N G GILBERT ... A >

< start="96.496" dur="0.067"> TE ... DY MUAJ VLER, EDHE N G GILBERT ... Një njeri >

< start="96.563" dur="0.5"> Dy muaj më vonë, EDHE NIL GILBERT ... Një njeri >

< start="97.063" dur="0.167"> Dy muaj më vonë, EDHE NIL GILBERT ... NJ MAN M MAN SHUM >

< start="97.23" dur="0.167"> Dy muaj më vonë, EDHE N G GILBERT ... Një njeri që u identifikuar >

< start="97.397" dur="0.067"> DY MUAJ TAT VJET ...R, T IN GJITHA N G GILBERT ... Një M WHSIM KUSH T ID HIMSELFUAR TENT IDENTIFIKUAR >

< start="97.464" dur="0.166"> EDHE N G GILBERT ... NJ MAN MES T CIL ID T ID DUHET T ID IDENTIFIKUAR >

< start="97.63" dur="0.067"> EDHE N G GILBERT ... NJ MAN MES T ID CIL ID TI IDENTIFIKUAR TI NDIRMARRJE AS >

< start="97.697" dur="0.067"> EDHE N G GILBERT ... NJ MAN M T CIL T ID IDENTIFIKUAR TI NDRMARRJE SI TYRE >

< start="97.764" dur="0.033"> EDHE N G GILBERT ... NJ MAN M T CILI DUHET TENT IDENTIFIKUAR SI SONI >

< start="97.797" dur="0.134"> EDHE N G GILBERT ... NJ MAN M T CILI I DUHET T ID IDENTIFIKUAR SI Biri i >

< start="97.931" dur="0.066"> EDHE N G GILBERT ... NJ MAN M T CILI I DUHET TENT IDENTIFIKUAR SI BIRI I ALEXIT >

< start="97.997" dur="0.334"> KUSH I IDENTIFIKUAR NDIKUAR SI BIRI I ALEXIT >

< start="98.331" dur="0.134"> KUSH I IDENTIFIKUAR T H NDRMARR ASSISHT SI BIRA E F GMIJS S A ALEXIT ... >

< start="98.465" dur="0.033"> KUSH I IDENTIFIKUAR T H NDRMARR ASSISHT SI BIRA E F GMIJS S A ALEX ... >

< start="98.498" dur="0.1"> KUSH I IDENTIFIKUAR T H NDRMARR ASSISHT SI FJALA E FIRMIJS S A ALEXIT ... SHTETI 9- >

< start="98.598" dur="0.167"> SI FJALA E FMIJS S A ALEXIT ... SHTETI 9- >

< start="98.765" dur="0.1"> SI FJALA E FIRMIJS S A ALEXIT ... SHTETI 9- 1-1 >

< start="98.865" dur="1.768"> VAJZA ... FALAS 9- 1-1 >

< start="100.633" dur="0.1"> FJALA ... KALUAR 9- 1-1 I >

< start="100.733" dur="0.067"> VAJZA ... FALAS 9- 1-1 E KA, >

< start="100.8" dur="0.034"> FJALA ... KALUAR 9- 1-1 E KAM, UH, >

< start="100.834" dur="0.1"> FJALA ... KALUAR 9- 1-1 KEMI, UH, A >

< start="100.934" dur="0.1"> FJALA ... KALUAR 9- 1-1 KEMI, UH, NJ O FJALOR >

< start="101.034" dur="0.2"> 1-1 KAM, UH, NJ A VJETR >

< start="101.234" dur="0.067"> 1-1 KAM, UH, NJ MA SHUMLE PR VJETOR >

< start="101.301" dur="0.1"> 1-1 KEMI, UH, NJLE SHUM M O I PADH >

< start="101.401" dur="0.1"> 1-1 KEMI, UH, NJLE SHUM MLD I VJET HERR K HERTU NAMUAR >

< start="101.501" dur="0.1"> 1-1 KEMI, UH, NJ MA SHUM MLD I VJET HERR KETU NAMUAR ALEX. >

< start="101.601" dur="1.235"> KEMI, UH, NJ MA SHUM MLD I VJETR K NTU NAMUAR ALEX. >

< start="102.836" dur="0.066"> KEMI, UH, NJ MA SHUM MLD I VJETR K NTU NAMUAR ALEX. Ai është, >

< start="102.902" dur="0.067"> KEMI, UH, NJ MA SHUM MLD I VJETR K NTU NAMUAR ALEX. Ai, UH, >

< start="102.969" dur="0.067"> KEMI, UH, NJ MA SHUM MLD I VJETR K NTU NAMUAR ALEX. Ai, UH, HE >

< start="103.036" dur="0.133"> KEMI, UH, NJ MA SHUM MLD I VJETR K NTU NAMUAR ALEX. 'SHT, UH, JU DUHET >

< start="103.169" dur="0.067"> KEMI, UH, NJ MA SHUM MLD I VJETR K NTU NAMUAR ALEX. Ai, UH, Ai DUHET TASS PASON >

< start="103.236" dur="0.167"> MALE KETU NAMUAR ALEX. Ai, UH, Ai DUHET TASS PASON >

< start="103.403" dur="0.1"> MALE KETU NAMUAR ALEX. Ai, UH, JU DUHET TASS PASOHET >

< start="103.503" dur="1.134"> Ai, UH, JU DUHET TASS PASOHET >

< start="104.637" dur="0.034"> Ai, UH, DUHET T P PASOHET K OTU >

< start="104.671" dur="0.066"> Ai, UH, DUHET T P PASOHET K OTU >

< start="104.737" dur="0.034"> Ai, UH, Ai DUHET T PASOHET K HERTU >

< start="104.771" dur="0.067"> Ai, UH, DUHET T P PASOHET K OTU P ONR - >

< start="104.838" dur="0.033"> Ai, UH, DUHET T P PASOHET K OTU P ONR - - IN >

< start="104.871" dur="0.033"> Ai, UH, DUHET T P PASOHET KETU P ONR - N M MUA >

< start="104.904" dur="0.1"> Ai, UH, DUHET T PASOHET KETU P ONR - N M MU - >

< start="105.004" dur="0.167"> OUT K ONTU N - - TUAJ - >

< start="105.171" dur="0.067"> OUT K ONTU N THE - N M MY - ON >

< start="105.238" dur="0.167"> OUT K ONTU N THE - TUAJ - N ON MUA >

< start="105.405" dur="0.1"> OUT K ONTU N ON - N M MUA - P BR SHUM BNIN tim. >

< start="105.505" dur="0.534"> KETU P ONR - N IN MUA - P BR SHUMNIN E MUAJ. >

< start="106.039" dur="0.067"> KETU P ONR - N IN MUA - P BR SHUMNIN E MUAJ. ALEX >

< start="106.106" dur="0.066"> KETU P ONR - N IN MUA - P BR SHUMNIN E MUAJ. ALEKS DIET >

< start="106.172" dur="0.134"> KETU P ONR - N IN MUA - P BR SHUMNIN E MUAJ. ALEX VDEKJET >

< start="106.306" dur="0.1"> KETU P ONR - N IN MUA - P BR SHUMNIN E MUAJ. ALEX VDES N D DHJETOR >

< start="106.406" dur="0.233"> P ONR VESHJEN time. ALEX VDES N D DHJETOR >

< start="106.639" dur="0.067"> P ONR VESHJEN time. ALEX VDES N ON 12 Dhjetor. >

< start="106.706" dur="0.768"> ALEX VDES N ON 12 Dhjetor. >

< start="107.474" dur="0.166"> ALEX VDES N ON 12 Dhjetor. HIS >

< start="107.64" dur="0.1"> ALEX VDES N ON 12 Dhjetor. Vdekja e TIJ ... >

< start="107.74" dur="0.101"> ALEX VDES N ON 12 Dhjetor. VDEKJA E TIJ ... DUHET >

< start="107.841" dur="0.066"> ALEX VDES N ON 12 Dhjetor. VDEKJA E TIJ ... DUHET TING BNI >

< start="107.907" dur="0.367"> 12-TH. VDEKJA E TIJ ... DUHET TING BNI >

< start="108.274" dur="0.067"> 12-TH. Vdekja e TIJ ... DUHET TING INVESTIGJOHET >

< start="108.341" dur="1.301"> Vdekja e TIJ ... DUHET TING INVESTIGJOHET >

< start="109.642" dur="0.1"> VDEKJA E TIJ ... DUHET TING INVESTIGUAR TUAJ >

< start="109.742" dur="0.101"> Vdekja e TIJ ... DUHET T IN INVESTIGUAR TI ALEX. >

< start="109.843" dur="0.066"> Vdekja e TIJ ... DUHET T IN INVESTIGUAR TI ALEX. ALEX? >

< start="109.909" dur="0.067"> Vdekja e TIJ ... DUHET T IN INVESTIGUAR TI ALEX. ALEX? Ai është >

< start="109.976" dur="0.1"> Vdekja e TIJ ... DUHET T IN INVESTIGUAR TI ALEX. ALEX? AI NUK ESHTE >

< start="110.076" dur="1.869"> INVESTIKUAR ALE ALE. ALEX? AI NUK ESHTE >

< start="111.945" dur="0.1"> INVESTIKUAR ALE ALE. ALEX? AI NUK ESHTE - >

< start="112.045" dur="0.067"> INVESTIKUAR ALE ALE. ALEX? Ai NUK është - Ai >

< start="112.112" dur="0.166"> INVESTIKUAR ALE ALE. ALEX? Ai NUK është - NUK është >

< start="112.278" dur="0.1"> INVESTIKUAR ALE ALE. ALEX? NUK SHT - NUK BSHT FLET. >

< start="112.378" dur="5.639"> JU ALEX. ALEX? NUK SHT - NUK BSHT FLET. >

< start="118.017" dur="0.201"> - NUK BSHT FLET. >

< start="141.574" dur="0.1"> ALL >

< start="141.674" dur="0.067"> GJITHA KTO >

< start="141.741" dur="0.134"> GJITHA KJO AS >

< start="141.875" dur="0.1"> T ALL GJITHA K AST K THTU >

< start="141.975" dur="1.168"> T ALL GJITHA K ASTO SI KA NDODHEN >

< start="143.143" dur="0.066"> T ALL GJITHA K ASTU NUK KA NDODHEN >

< start="143.209" dur="0.067"> T ALL GJITHA K ASTO SI NUK KA FJALA >

< start="143.276" dur="0.067"> T ALL GJITHA K ASTO SI KA MUND T KENI SHENJT >

< start="143.343" dur="0.066"> T ALL GJITHA K ASTO SI KA NDODHEN SHENJT OF E JJ >

< start="143.409" dur="0.167"> T ALL GJITHA K ASTO SI KA MUND T KENI SHENJT E JJ OSE >

< start="143.576" dur="0.234"> T ALL GJITHA K ASTO SI KA MUND T KENI SHENJT E JJ OSE TYLEE ... >

< start="143.81" dur="0.1"> T ALL GJITHA K ASTO SI KA MUND T KENI SHENJAT E JJ OSE TYLEE ... DHE >

< start="143.91" dur="0.067"> T ALL GJITHA K ASTO SI KA MUND T JENI NENI SHENJAT E JJ OSE TYLEE ... DHE LORI >

< start="143.977" dur="0.066"> T ALL GJITHA K ASTO SI KA MUND T JENI SHENJAT E JJ OSE TYLEE ... DHE LORI DHE >

< start="144.043" dur="0.101"> T ALL GJITHA K ASTO SI KA MUND T JENI SHENJAT E JJ OSE TYLEE ... DHE LORI DHE CHAD >

< start="144.144" dur="0.233"> JO SHENJAT E JJ OSE TYLEE ... DHE LORI DHE CHAD >

< start="144.377" dur="0.067"> JO SHENJAT E JJ OSE TYLEE ... DHE LORI DHE CHAD DAYBELL >

< start="144.444" dur="0.067"> JO SHENJAT E JJ OSE TYLEE ... DHE LORI DHE CHAD DAYBELL JANE >

< start="144.511" dur="0.133"> JO SHENJAT E JJ OSE TYLEE ... DHE LORI DHE CHAD DAYBELL JAN IN N >

< start="144.644" dur="0.067"> JO SHENJAT E JJ OSE TYLEE ... DHE LORI DHE CHAD DAYBELL JANE N HA HAWAII. >

< start="144.711" dur="0.6"> DHE LORI DHE CHAD DAYBELL JAN N HA HAWAII. >

< start="145.311" dur="0.1"> DHE LORI DHE CHAD DAYBELL JAN N HA HAWAII. SOT >

< start="145.411" dur="0.134"> DHE LORI DHE CHAD DAYBELL JAN N HA HAWAII. DITA JEMI >

< start="145.545" dur="0.033"> DHE LORI DHE CHAD DAYBELL JAN N HA HAWAII. DITA JEMI FITUAR >

< start="145.578" dur="0.1"> DHE LORI DHE CHAD DAYBELL JAN N HA HAWAII. DITA JEMI po marrim një >

< start="145.678" dur="0.201"> DAYBELL JANE N HA HAWAII. DITA JEMI po marrim një >

< start="145.879" dur="0.033"> DAYBELL JANE N HA HAWAII. DITA JEMI do të marrim një sy >

< start="145.912" dur="0.033"> DAYBELL JANE N HA HAWAII. DITA JEMI do të marrim një studim >

< start="145.945" dur="0.167"> DAYBELL JANE N HA HAWAII. DITA JEMI do të marrim një vështrim në një >

< start="146.112" dur="0.034"> DAYBELL JANE N HA HAWAII. DITA JEMI do të marrim një studim në një kohë të shkurtër >

< start="146.146" dur="0.1"> DAYBELL JANE N HA HAWAII. DITA JEMI do të marrim një studim në një kohë të gjatë >

< start="146.246" dur="1.868"> DITA JEMI do të marrim një studim në një kohë të gjatë >

< start="148.114" dur="0.134"> DITA JEMI do të marrim një studim në një kohë të shkurtër të >

< start="148.248" dur="0.1"> DITA JEMI do të marrim një studim në një kohë të shkurtër të shkollës >

< start="148.348" dur="0.066"> DITA JEMI do të marrim një studim në një KUFIZUAR T T SHKOLLS KU >

< start="148.414" dur="0.067"> DITA JEMI DO T GJIJN NJ A SHUM N AT KUFIZUAR T THE SHKOLL WHS KU JJ >

< start="148.481" dur="0.267"> KOORKONI NIM KUFIZUAR T THE SHKOLL WHS KU JJ >

< start="148.748" dur="0.033"> SHKONI N T KUFIZUAR T SHKOLL WHS, ku JJ M T PRFITUAR >

< start="148.781" dur="0.134"> SHKONI N T KUFIZUAR T SHKOLL WHS KU JJ M AT SHUM N >

< start="148.915" dur="0.1"> SHKONI N T KUFIZUAR T THE SHKOLL WHS KU JJ P ATRGJIGJET N AR ARIZONA >

< start="149.015" dur="1.335"> SHKOLLI KU JJ SHTETON N AR ARIZONA >

< start="150.35" dur="0.1"> SHKOLLI KU JJ M ATSON N IN ARIZONA DHE >

< start="150.45" dur="0.233"> SHKOLLI KU JJ MTSON N ARIZONA DHE TIJ >

< start="150.683" dur="0.067"> SHKOLLI KU JJ MUND T NDIKOJM IN N IN ARIZONA DHE NDERRKOMBTARET E TYRE >

< start="150.75" dur="0.2"> P ATRZGJEDHNI N AR ARIZONA DHE NDERRKOMBTimet e tyre >

< start="150.95" dur="0.067"> P ATRZGJEDHNI N AR ARIZONA DHE NDACRKOMBTimet e tyre ME >

< start="151.017" dur="0.134"> MUND T PRANUAR N AR ARIZONA DHE NDERRKOMBTimet e tyre me >

< start="151.151" dur="0.066"> P ATRZGJEDHNI NON ARIZONA DHE NDERRKOMBTARET E TYRE ME F CHMIJT >

< start="151.217" dur="0.1"> P ATRZGJEDHNI N AR ARIZONA DHE NDERRKOMBTimet e tyre me Fëmijët DHE >

< start="151.317" dur="1.202"> DHE INTERACIONET E TYRE ME F CHMIJT DHE >

< start="152.519" dur="0.066"> DHE INTERACIONET E TYRE ME F CHMIJ ANDT DHE LORI, >

< start="152.585" dur="0.1"> DHE INTERACIONET E TYRE ME F CHMIJ ANDT DHE LORI, AS >

< start="152.685" dur="0.067"> DHE INTERACIONET E TYRE ME F CHMIJT DHE LORI, SI WELL >

< start="152.752" dur="0.067"> DHE INTERACIONET E TYRE ME F CHMIJT DHE LORI, SI DUHET AS >

< start="152.819" dur="0.267"> ME FEMIJE DHE LORI, SI QENI AS >

< start="153.086" dur="0.067"> ME FILMIJT DHE LORI, SI MIR AS SI CHARLES. >

< start="153.153" dur="1.468"> LORI, SI DUHET SI CHARLES. >

< start="154.621" dur="0.1"> LORI, SI DUHET SI CHARLES. OUR >

< start="154.721" dur="0.133"> LORI, SI DUHET SI CHARLES. MISTEMI JON >

< start="154.854" dur="0.1"> LORI, SI DUHET SI CHARLES. INGLETI MY MISTY >

< start="154.954" dur="0.1"> LORI, SI DUHET SI CHARLES. INGLETI JUAJ MISTEMI DO TI >

< start="155.054" dur="2.036"> CHARLES. INGLETI JUAJ MISTEMI DO TI >

< start="157.09" dur="0.067"> CHARLES. INGLETI I MYTYRYS TON DO T B BN >

< start="157.157" dur="0.066"> CHARLES. INGLETI I MYTYRYS TON W DO T B BNI TIJ >

< start="157.223" dur="0.067"> CHARLES. INGLETI I MYTYRYS TON DO T B BNI >

< start="157.29" dur="0.067"> CHARLES. INGLETI I MYTARS TON B DO T B BNI P DR T DHN >

< start="157.357" dur="0.1"> CHARLES. INGLETI I MYTARS TON B DO T B BN SHUM PR TU >

< start="157.457" dur="0.233"> INGLETI I MYTARS TON B DO T B BN SHUM PR TU >

< start="157.69" dur="0.067"> INGLETI I MYTYRS TON DO T B BN SHUM D P FORR TI DERI >

< start="157.757" dur="0.067"> INGLETI I MYTARS TON B DO T B BN SHUM D P FORR TU TON MIR >

< start="157.824" dur="0.067"> INGLETI I MYTARS TON B DO T B BN SHUM D P FORR TU TONA N ON >

< start="157.891" dur="0.1"> INGLETI I MYTARS TON B DO T B BN SHUM D P FORR TU NON T GJITHA >

< start="157.991" dur="0.167"> BREAK T D DUHET P FORR TONA TONA N LAJME >

< start="158.158" dur="0.066"> BREAK T D DUHET P FORR TONA TONA N ON LAJMET AT >

< start="158.224" dur="0.067"> BREAK T D DUHET P FORR TUAJ N LAJME N 10 10. >

< start="158.291" dur="2.769"> TONA N LAJMET N 10 10. >

< start="161.06" dur="0.034"> TONA N ON LAJMET N 10. 10. TANI >

< start="161.094" dur="0.067"> Ton në LAJMET N 10. 10. TANI >

< start="161.161" dur="0.166"> Ton në LAJMET N 10. 10. TANI N ON TAN >

< start="161.327" dur="0.1"> Ton në LAJMET N 10. 10. TANI N ON Uebfaqen Tonë, >

< start="161.427" dur="1.635"> Në 10. TANI N ON Uebfaqen Tonë, >

< start="163.062" dur="0.034"> N 10. 10. TANI N ON Uebfaqen Tonë, KTVB.COM >

< start="163.096" dur="0.067"> Në 10. TANI N ON Uebfaqen Tonë, KTVB.COM - >

< start="163.163" dur="0.066"> Në 10. TANI N ON Uebfaqen Tonë, KTVB.COM - WE >

< start="163.229" dur="0.034"> N 10. 10. TANI N ON Uebfaqen Tonë, KTVB.COM - KEMI >

< start="163.263" dur="0.1"> Në 10. TANI N ON Uebfaqen Tonë, KTVB.COM - KEMI A >

< start="163.363" dur="0.233"> TANI N ON Uebfaqen Tonë, KTVB.COM - KEMI A >

< start="163.596" dur="0.167"> TANI N ON Uebfaqen Tonë, KTVB.COM - KEMI Seksion >

< start="163.763" dur="0.067"> TANI N WE Uebfaqen Tonë, KTVB.COM - KEMI NJ S Seksion të Dedikuar >

< start="163.83" dur="0.067"> TANI N ON Uebfaqen Tonë, KTVB.COM - KEMI NJ S Seksion të Dedikuar >

< start="163.897" dur="0.333"> KTVB.COM - KEMI NJ S Seksion të Dedikuar >

< start="164.23" dur="0.134"> KTVB.COM - KEMI një Seksion të përkushtuar ndaj >

< start="164.364" dur="0.066"> KTVB.COM - KEMI NJ S Seksion të Dedikuar për KRKIMIN >

< start="164.43" dur="0.067"> KTVB.COM - KEMI një Seksion të përkushtuar për KARRKIMIN P FORR >

< start="164.497" dur="0.067"> KTVB.COM - KEMI një Seksion të DEDIKUAR TAR KARRKONI P FORR >

< start="164.564" dur="0.233"> SEKSIONI DEDIKUAR N TO K THERKES P FORR >

< start="164.797" dur="0.134"> SEKSIONI I DEDIKUAR N THE KRKES FOR P FORR SHPRNDARJE >

< start="164.931" dur="0.133"> SEKSIONI DEDIKUAR N THE K SERKES FOR P FORR REXBURG të SHPRNDARJES >

< start="165.064" dur="0.101"> Seksioni DEDIKUAR N THE K SERKES P FORR SHIDSRBIMET E F MMIJS REXBURG ... >

< start="165.165" dur="0.3"> K SERKIMI P FORR FIDSMIJ MT E RREZIKUESHMRORE ... >

< start="165.465" dur="0.067"> KARRKIMI P FORR FIDSMIJ MT E RREZIKSHME TIS RREZIKSHME ... ME >

< start="165.532" dur="0.1"> K SERKIMI P FORR FIDSMIJ MT E RREZIKUAR T M SHUM ... >

< start="165.632" dur="0.166"> K SERKIMI P FORR FIDSMIJ MT E RREZIKUARA TIS MADH ... >

< start="165.798" dur="0.101"> K SERKIMI P FORR FIDSMIJ MT E RREZIKSHME T K RREZIKSHME ... ME RAPORTET E VNJESHME >

< start="165.899" dur="0.166"> SHPRNDARJES F KMIJ REVE REXBURG ... ME REPORAT E V LNJESHME >

< start="166.065" dur="0.067"> SHPRNDARJES F KMIJ REVE REXBURG ... ME RAPORTET E V LNJES DHE >

< start="166.132" dur="0.067"> SHPRNDARJES F KMIJ REVE REXBURG ... ME RAPORTET E V LNJES DHE T ALL GJITHA >

< start="166.199" dur="0.067"> SHPRNDARJES F KMIJ REVE REXBURG ... ME REPORAT E V LNJESH DHE T ALL GJITHA >

< start="166.266" dur="0.066"> SHPRNDARJES F KMIJ REVE REXBURG ... ME REPORAT E VNJESH DHE T ALL GJITHA TON >

< start="166.332" dur="0.267"> ME REPORAT E VETM DHE T ALL GJITHA TON >

< start="166.599" dur="0.134"> ME REPORAT E VETM DHE T ALL GJITHA PARAQITJEN TONA >

< start="166.733" dur="0.1"> Me raportet më të fundit dhe të gjitha tregimet tona pararendëse. >

< start="166.833" dur="2.035"> DHE T ALL GJITHA T ST NDRMARRJEVE TONA T P PARAQITJE. >

< start="168.868" dur="0.034"> DHE T ALL GJITHA T ST NDRMARRJEVE TONA T P PARAQITJE. PËR >

< start="168.902" dur="0.1"> DHE T ALL GJITHA T ST NDRMARRJEVE TONA T P PARAQITJE. PER NJE >

< start="169.002" dur="0.133"> DHE T ALL GJITHA T ST NDRMARRJEVE TONA T P PARAQITJE. P AR NJ L LIDHJE >

< start="169.135" dur="0.067"> DHE T ALL GJITHA T ST NDRMARRJEVE TONA T P PARAQITJE. P AR NJ L LINK DIREKT >

< start="169.202" dur="0.067"> DHE T ALL GJITHA T ST NDRMARRJEVE TONA T P PARAQITJE. P AR NJ L LINK DREJTIMI N >

< start="169.269" dur="5.639"> Historitë e para. P AR NJ L LINK DREJTIMI N >

< start="174.908" dur="0.2"> P AR NJ L LINK DREJTIMI N >

< start="175.808" dur="0.101"> >

< start="175.909" dur="0.1"> FAQJA, >

< start="176.009" dur="0.066"> FAQE, TEKSTI >

< start="176.075" dur="0.267"> FAQE, TEKSTI >

< start="176.342" dur="0.167"> FAQJA, TEKSTI FJALA >

< start="176.509" dur="0.034"> FAQE, TEKSTI FJALA "SHPENZIMI" >

< start="176.543" dur="0.467"> FAQJA, TEKSTI FJALA "SHPSRNDARJES" T TO >

< start="177.01" dur="0.1"> FAQE, TEKSTI FJALA "SHPISRNDARJE" N 20 208-321-5614 ... >

< start="177.11" dur="0.267"> FJALA "SHPRNDARJE" N 20 208-321-5614 ... >

< start="177.377" dur="0.066"> FJALA "SHPRNDARJE" N 20 208-321-5614 ... STANDARD >

< start="177.443" dur="0.067"> FJALA "SHPRNDARJE" N 20 208-321-5614 ... TAT DHNAT STANDARD >

< start="177.51" dur="0.1"> FJALA "SHPRNDARJE" N 20 208-321-5614 ... TAT DHANAT STANDARD DHE >

< start="177.61" dur="1.635"> 208-321-5614 ... TAT DHNAT STANDARD DHE >

< start="179.245" dur="0.134"> 208-321-5614 ... TAT DHANAT STANDARD DHE MESAZHI >

< start="179.379" dur="0.133"> 208-321-5614 ... T D DHNAT STANDARD DHE SHTETET MESAZHUESE >

< start="179.512" dur="0.067"> 208-321-5614 ... TPL DHNAT STANDARD DHE PASURIMET E R RSHTJEVE MESAZHORE. >

< start="179.579" dur="1.401"> APLIKOHEN T D DHNAT STANDARD DHE RMIMET MESAZHuese. >

< start="180.98" dur="0.167"> APLIKOHEN T D DHNAT STANDARD DHE RMIMET MESAZHuese. DHE >

< start="181.147" dur="0.1"> APLIKOHEN T D DHNAT STANDARD DHE RMIMET MESAZHuese. DHE NDERTIMI >

< start="181.247" dur="0.067"> APLIKOHEN T D DHNAT STANDARD DHE RMIMET MESAZHuese. DHE NETA TOMORROW >

< start="181.314" dur="3.27"> APLIKONI I GJITHA MESSSIMORE. DHE NETA TOMORROW >

< start="184.584" dur="0.167"> APLIKONI I GJITHA MESSSIMORE. DHE NETA TOMORROW - >

< start="184.751" dur="0.1"> APLIKONI I GJITHA MESSSIMORE. DHE NETA TOMORROW - "DATELINE" >

< start="184.851" dur="0.334"> DHE NETA TOMORROW - "DATELINE" >

< start="185.185" dur="0.066"> DHE NETA E NDERME - HULUMTIMET "DATELINE" >

< start="185.251" dur="0.1"> DHE NETA E NDOMRMARRJES - "DATELINE" INVESTIGATONI >

< start="185.351" dur="0.1"> DHE NETA E NDRMARRJES - "DATELINE" HULUMTONI RASTIN >

< start="185.451" dur="2.103"> - "DATELINE" HULUMTONI RASTIN >

< start="187.554" dur="0.1"> - "DATELINE" KVRKON RASTIN QAT SI >

< start="187.654" dur="0.166"> - "DATELINE" VEPRON RASTIN QAT B MN >

< start="187.82" dur="0.067"> - "DATELINE" HULUMTONI RASTIN Q'NDODHET KOMBTARE >

< start="187.887" dur="0.301"> INVESTITONI RASTIN QAT NDODHET KOMBTARE >

< start="188.188" dur="0.166"> INVESTITONI RASTIN QAT B MNI K HETU KRYESORE KOMBTARE: >

< start="188.354" dur="0.067"> HULUMTONI RASTIN QAT B MNJ T BJN HE HEADLINE KOMBTARE: FEATIM >

< start="188.421" dur="2.736"> QAT B MJN KADTU KADRKESA KOMBTARE: ARSIMIN >

< start="191.157" dur="0.2"> QAT B MJN KADTU K HETUESE KOMBTARE: FEATURING EXCLUSIVE >

< start="191.357" dur="0.067"> QAT B MJN KADRKESA KOMBTARE: FITIMI I INTERVISTAVE EXCLUSIVE >

< start="191.424" dur="0.2"> HEADLINES: ARSIMI I INTERVISTAVE EXCLUSIVE >

< start="191.624" dur="0.067"> HEADLINES: ARSYETIMI I INTERVISTAVE EXCLUSIVE ME >

< start="191.691" dur="0.067"> HEADLINES: KUJDESI INTERVISTA EKLLOZIVE ME JJ >

< start="191.758" dur="0.133"> HEADLINES: KUJDESI INTERVISTA EKLUZIVE NGA JJ DHE >

< start="191.891" dur="0.067"> HEADLINES: FITIMI I INTERVISTAVE EXCLUSIVE ME JJ DHE TYLEE >

< start="191.958" dur="0.234"> INTERVISTA EXCLUSIVE ME JJ DHE TYLEE >

< start="192.192" dur="0.066"> INTERVISTA EXCLUSIVE ME Nënën e JJ DHE TYLEE >

< start="192.258" dur="0.067"> INTERVISTA EXCLUSIVE ME NJNJIN E JJ DHE TYLEE DHE >

< start="192.325" dur="0.067"> INTERVISTA EXCLUSIVE ME N MNJIN E JJ DHE TYLEE DHE TIJ >

< start="192.392" dur="0.066"> INTERVISTA EXCLUSIVE ME Nënën e JJ DHE TYLEE DHE T NEW RI >

< start="192.458" dur="0.267"> ME JJ DHE N MNEN TYLEE DHE T NEW RI >

< start="192.725" dur="0.067"> ME JJ DHE N MN TN TYLEE DHE HUSBANDIN E TIJ, >

< start="192.792" dur="0.1"> ME JJ DHE N MN TN TYLEE DHE HUSBANDIN E TIJ, PLUS >

< start="192.892" dur="0.1"> ME JJ DHE N MNEN TYLEE DHE HUSBANDIN E TIJ T NEW RI, VDEKJE PLUS >

< start="192.992" dur="2.036"> NOTNI DHE HUSBANDI I RI, PLUS VLERS >

< start="195.028" dur="0.066"> NOTNI DHE HUSBANDI I RI, SHKOLLOST E VLERS SUS VLERS >

< start="195.094" dur="0.134"> NOTNI DHE HUSBANDI I RI, SHKOLLOST E VLERS SUS PLANIT DHE >

< start="195.228" dur="0.067"> NOTNI DHE HUSBANDI I RI, PLUS MBI VLERS DHE FAMILJE >

< start="195.295" dur="0.267"> HUSBAND, PLUS MBYNJE SHUME DHE FAMILJE >

< start="195.562" dur="0.066"> HUSBAND, PLUS MBI VLERRIS SHUM DHE ANEMTARAMT E FAMILJES. >

< start="195.628" dur="0.234"> SHKENCAT DHE AN MTARAMT E FAMILJES. >

< start="195.862" dur="0.167"> SHKENCAT DHE AN MTARAMT E FAMILJES. Kjo është >

< start="196.029" dur="0.033"> SHKENCAT DHE AN MTARAMT E FAMILJES. QOM NDEROHET >

< start="196.062" dur="0.067"> SHKENCAT DHE AN MTARAMT E FAMILJES. QOM NDEROHEN AT >

< start="196.129" dur="0.067"> SHKENCAT DHE AN MTARAMT E FAMILJES. Q T NDEROHEN N 8 8 >

< start="196.196" dur="0.166"> ANËTARËT. Q T NDEROHEN N 8 8 >

< start="196.362" dur="0.067"> ANËTARËT. QOM NDEROHET N AT 8 PM >

< start="196.429" dur="0.1"> ANËTARËT. Q T NDEROHET N AT 8 PM >

< start="196.529" dur="0.134"> ANËTARËT. QOM NDEROHET N AT 8 PM në KTVB, >

< start="196.663" dur="0.066"> ANËTARËT. K TT T NDERTIMI N 8 8 PM në KTVB, IDAHO >

< start="196.729" dur="0.334"> K TT T NDERTIMI N 8 8 PM në KTVB, IDAHO >

< start="197.063" dur="0.067"> P TR T NDERUAR N AT 8 PM në KTVB, NEWSCHANNEL i IDAHO >

< start="197.13" dur="0.067"> OMSHTOM NDERTIMI N AT 8 PM në KTVB, NEWSCHANNEL 7 i IDAHO. >

< start="197.197" dur="0.266"> Kryeministri në KTVB, NEWSCHANNEL i IDAHO 7. >