198s 911 sauran dihubungkeun ka leungit Rexburg, Idaho, bisi budak images and subtitles

Kami KAMI GADUH KAMI KANGGO Kami miharep minggu-minggu - Kami miharep minggu-minggu KAMI NINGIN KANGGURAN - DENGAN KAMI NINGIN KABAYAN- DENGAN SANGGUP Kami miharep sareng minggu - dua acara KAMI NINGIN KANGGO - MANGSA NYEKTARI KANGGO DENGAN SANGKU NYEKTIFKAN DENGAN PADAN SANGGUP NUNGGAL JABATAN DENGAN SISTEM SANGKU NYEKTIF KANGGURAN MISSING REXBURG DENGAN KANGGURU SANGKAP NYATA ANAK REXBURG MENYANGKANGKAN ANAK REXBURG ANAK MENYAMBUNGKAN PELEKA REXBURG ANAK MISI MENYANGKUNGKEUN MISS REXBURG ANAK HENTEGA TO MEMBANGKARKAN ANAK REXBURG ANAK KONTAKKEUN NGEUNIKI ... MISSING REXBURG ANAK KONTOH KONTUKKEUN ... MISSING REXBURG ANAK KONTOH KANGGUNGKEUN ... 7-TAUN-LAGU MISSING REXBURG ANAK KONTOH KONTUKKEUN ... JJ 7-YEAR-LAH MISSING REXBURG ANAK KONTOH KONTUKKEUN ... 7-YEAR-JANGGUNG JJ VALLOW TUNGGALKEUN BISA ... 7-TAHUN-LAGU JJ VALLOW KONTAKKEUN NGIMPI ... 7-TAHUN-LAGU JJ VALLOW AND TUNGGALKEUN AYA NGAPALKEUN ... 7-TAHUN-JANGGUNG JJ VALLOW AND 17-YEAR-OLD TUNGGALKEUN AYA NGAPALKEUN ... 7-TAHUN-JUJAN JJ VALLOW AND JAWA TUNGGUL 17-YEAR-LAMA 7-TAHUN-JUJUNG PANGGUNG TUNGGU sareng 17-YEAR-LAGU JENIS 7-TAHUN-JUJUNG PANGGUNG TUNGGU sareng 17-YEAR-LAH TYLEE RYAN 7-JAWA TUNGGU JJ VALLOW AND 17-YEAR-OLD TYLEE RYAN TUNGGAL 7-YEAR-LAH JJ VALLOW AND 17-YEAR-OLD TYLEE RYAN TUNGGAL 7-YEAR-LAH JJ VALLOW AND 17-YEAR-OLD TYLEE TYLEE RYAN TELAH NANGGUR AND 17-YEAR-TUNGGULAN TYLEE RYAN TANGGOLA MISA AND 17-YEAR-TUNGGU TYLEE RYAN TUNGGULAN AYA NANGGALKEUN AND 17-YEAR-LAH TYLEE RYAN TUNGGULAN AYA NUNGGAL SEJAK HENTEU ... RYAN TIDAK MUNGKULKEUN DI SINSE SEPTEMBER ... RYAN TELPON MUNGSAAK SAJELAS SEJAK ... RYAN TIDAK MUNGSAAKKEUN PAKSA SEPTEMBER ... AND ING RYAN TELPON NATE MESIN SEJAK ... RYAN TELPON NATE MESIA SEJAK ... DINJAK SEPTEMBER ... DAN KELUANGAN INI ... DINJAK SEPTEMBER ... DAN KELUANGAN INI ... KABEH DINJAK SEPTEMBER ... DAN KELUANGAN INI ... NU DENGAN KITA DINJAK SEPEK ... ARAH INGKAH BISA ... WE'RE HEARING MORE HUTUP SEPULU ... DAN PERHENTAKAN INI ... NU NINGGU NU DENGAN HANYA 9- AND NANGSA KENYATA ... WE'RE HEARING MORE 9- AND KAHAN INGKULIS ... WE'RE HEARING MORE 9- 1-1 AND KAHAN INGKULIS ... WE'RE HEPINGING KULIT 9- 1-1 CALLS AND KAHAN INGKULIS ... WE'RE HEPINGING MUNGKIN DENGAN 9- 1-1 CALLS TUTUR AND KAHAN INGKULIS ... WE'RE HEARING MORE 9- 1-1 CALLS LINK TO Pamiarsa Hartoskeun Langkung 9- 1-1 TARI DIKEHKEUN Pamiarsa Hartoskeun Langkung Sadayana 9- 1-1 DITAYANGKEUN PARA PLAYERS Pamiarsa Hartoskeun Langkung Sadayana 9- 1-1 DITAYANGKEUN PARA PLAYERS DI NINGGU KITA DENGAN HANYA 9- 1-1 TELPON PANGGAL MUTRA PUTRA INI NINGGU KITA DENGAN HANYA 9- 1-1 TURUN DITAPTU KOMPUTER DI KES INA ... 1-1 TINDAKKEUN DI PLAYERS DI KES INA ... 1-1 TINDAKKEUN DI PUTRA MUTRA KASUT INI ... KITA 1-1 TINDAKKEUN DI PUTRA MUTRA KASUT INI ... KITA SHIRAH 1-1 TINDAKKEUN DI PELUANG DI PUTRA INI ... KITA SHIRAH MATSUZAWA TEMPAT DI KES INI ... KAMI SHIRAH MATSUZAWA TEMPAT DI KES INI ... KAMI SHIRAH MATSUZAWA DITASARKAN TEMPAT DI KES INI ... KAMI SHIRAH MATSUZAWA DITASARKEUN TO TEMPAT DI KES INGKI ... KAMI SHIRAH MATSUZAWA DITUTUKKEUN KANA KAMI SHIRAH MATSUZAWA DITASANGKEUN KANA KAMI SHIRAH MATSUZAWA DITENTUKKEUN KAYU DENGAN REKOD ... DAFTARKEUN UNTUK TEMPOHAN ... DAFTARKE UNTUK KEPUTUSAN ... SHE DAFTARKE UNTUK TEMPOH KITA ... CUKAI CUKAI DAFTARKE UNTUK KEPUTUSAN ... WARNA DENGAN TEMA DAFTARKE UNTUK TEMPOHAN ... KITA NANGGALKEUN INI DAFTARKE UNTUK KEPUTUSAN ... KITA NANGGALKEUNNYA TO US RUJUKAN ... SHE MANGKEUN DENGAN NENG US RUJUKAN ... BAKAL MANGKEUN ASI NENG ASA NENG ASA ... BASA INGKEUN MERDEKA DENGAN KAMI NU… BASA INGKEUN MERDEKA Nuju AS SAIKI ... KITA BASA INGKEUN MERDEKA Nuju AS SAIKI ... KAMI PUT BASA INGKEUN MERDEKA Nuju AS AYEUNA ... KAMI PUT A BASA INGKEUN MERDEKA DENGAN NU DENGAN AYEUNA ... KITA NGAPAK SUKA AYEUNA ... KITA PUT A REKOD AYEUNA ... KAMI NU KOMPAK KOMPUTER AYEUNA ... KAMI NU KOMPAK KOMPUTA IN AYEUNA ... KAMI PUT A REKOD KANGSAIN DENGAN AYEUNA ... KAMI NU KOMPAK DIPANG DIUKA KANGGO NINI NU KOMPAK DIPANG ANU KANGGO NINI NU KOMPUTER REKA KANGGO DI KANGGO 9-1-1 KAMI NU KOMPAK DIPANG DI KANGGO KANGKUNG 9-1-1 KAMI NU KOMPAK DIPANG INSANG UNTUK KANGGO 9-1-1 KONTOH KURING KAMI NU KOMPAK DIPANGGARA KANGGO KANGGO 9-1-1 KONTOH ING PINGGUAN MUNGGUNG ... DIPANGSAIN KANGGO 9-1-1 TARI INGKEUN PANGGIHAN PUTRA ... DIPANGSAAN UNTUK KANGGO 9-1-1 TEMPAT ING PUTRA… KITA DIPANGSAAN UNTUK KANGGO 9-1-1 PANGGILAN TERBARU PINGGUAN ... KAMI DITASARKAN DIPANGSAAN UNTUK KANGGO 9-1-1 TINGKAT INGKING PINGGUAN MUNGGUNG ... KITA DIHARI 9-1-1 HARI INGING HARIWANG ... KITA GAMPANG 9-1-1 TINGGI LENGKAP MINGGU ... KITA GAMPANG TRANSCRIPT 9-1-1 TINGKAT PINGGANG LENGAN ... KAMI NAMIN TRANSCRIPT DARI 9-1-1 TINGGI LENGKAP MINGGU ... KITA GAMPANG TRANSCRIPT DARI ITU ... Urang ngabébaskeun TRANSCRIPT DIA ITU ... Urang ngabébaskeun TRANSCRIPT DARI ITU ... TAPI Urang ngabébaskeun TRANSCRIPT DIA ITU ... TAPI PAPI Urang ngabébaskeun TRANSCRIPT DIA ITU ... TAPI WE'RE ONLY Urang ngabébaskeun TRANSCRIPT DIA ITU ... TAPI WE'RE ONLY AYEUNA TRANSCRIPT DARI ITU ... TAPI WE'RE ONLY AYEUNA TRANSCRIPT DARI ITU ... TAPI WE'RE ARTIKA AYA SATU AYA TRANSCRIPT DARI ITU ... TAPI WE'RE ARTIKA AYEUNA DENGAN TRANSCRIPT DARI ITU ... TAPI WE'RE ONLY NOW OBTAINING AUDIO TAPI TANGGIAN KAWIN AYEUNA AYA NU TUNGGUH AUDIO TAPI TANGGURU AYEUNA KONTOH AYA NU TUNGGUH ANTARA AUDIO TAPI TANGGURU AYEUNA KUMAHA AYA NU KOMPUTES AUDI KANGGO TAPI KABEH HENTEUN AYEUNA AYA NU TUNGGUH ANJEUN AUDIO UNTUK Dinten ieu ... MANGSA KOMUNITAS AUDIO UNTUK Dinten ieu ... MASUKI KOMUNITAS DENGAN PADA ITU ... AS NAMPANGKEUN AUDIO UNTUK DENGAN ITU ... AS ANDA TAPI AUDIO UNTUK DENGAN ITU ... PADE ANTARA KAJAWA. TANGGALKEUN AUDIO UNTUK DENGAN KITA ... AS PITIK, ING TUNGGALKEUN AUDIO UNTUK DENGAN KANGGO ITU ... PARA NU NGADU, INI MELENGKEUN AUDIO UNTUK DENGAN ITU ... PADE ANTARA INGIN, INI SADI A UNTUK DENGAN ITU ... PARA NANGGULU, SIEU AYA UNTUK DENGAN ITU ... PARA NANGGULU, SIEU KAS UNTUK DENGAN ITU ... PARA NANGGU HENTEU, INGU KASEH UNTUK DENGAN ITU ... PARA NANGGULU, KIEU AYA KASÉ UNTUK DENGAN ITU ... PARA NANGGULU, SIEU ING KES TEMPAT KANG GRUPPED PARA NENGGALU, INGU KES KINI NU GRATIS PARA NAKON TIU, INGU KES KONTAK NU GRATIS PADANG ANJEUN, INGU KES KANGGO NU GRATIS NATION ... SAKIT DIRI, PADU SILOS KES TUNGGUH NANG GRUPPÉS NEGARA ... DENGAN PADANG ANJEUN, INGA KES KAWASAN KANGGO NENG GRATIS NU ... DENGAN TI KASUYA NU NU NU GRATIS NATION ... DENGAN TI KASUYA NUNG NU NU GRATIS NATION ... DENGAN TI DI SINI KASUYA NUNG NU NU GRATIS NATION ... DENGAN TI DI DI KASUYA NUNG NU NU GRATIS NATION ... DENGAN TI DI DI IDAHO ... THE NATION ... DENGAN TI DI DI IDAHO ... THE NATION ... DENGAN TI DI DI IDAHO ... ARIZONA ... THE NATION ... DENGAN TI DI DI IDAHO ... ARIZONA ... UTAH ... THE NATION ... DENGAN TIES DI IDAHO ... ARIZONA ... UTAH ... HAWAII DI DI IDAHO ... ARIZONA ... UTAH ... HILAI DI DI IDAHO ... ARIZONA ... UTAH ... HILAI DAN DI DI IDAHO ... ARIZONA ... UTAH ... NEGARA ARAWA. ARIZONA ... UTAH ... HÉSI DAN KANGSA. ARIZONA ... UTAH ... HÉSI DAN KANGSA. KANGSA ARIZONA ... UTAH ... HÉSI DAN KANGSA. ITU SANGSA ARIZONA ... UTAH ... HÉSI DAN KANGSA. TI SANGGANG SANGGAP AND KUMAHA. TI SANGGANG SANGGAP AND KUMAHA. KASUS TULISAN NU KASIH AND KUMAHA. KASIH ITU KASIH SULUS AND KUMAHA. KASIH ITU NU KASIH AND IT AND KUMAHA. KASUSAN ITU KES KONTOH KONTOH KONTOH KASUSAN ITU KES KONTOH KONTOH KONTOH KASUSAN ITU KASUS MAJLIS KONEKTUK KUNCI IT TU KASIH ATAWA KONTIK KUMAHA KUNCI TULISAN INGKAS KASÉAN ITU KANGGO KONEKI KUMAHA KASIH INI KASIH DI KASUKAN KANGGO NUNG DIA KOMPUTA KUMAHA KUNCI TULISAN KES KONEKTOR KONTOH KONTOH KONTOH KOMPUTAN KAS AND IT NANGGKEUN UNTUK DAPATKEUN HENTEU JABUNG. KAS AND IT NANGGKEUN UNTUK DAPATKEUN HENTEU JABUNG. 911, KAS AND IT NANGGKEUN UNTUK DAPATKEUN HENTEU JABUNG. 911, AYA KAS AND IT NANGGKEUN UNTUK DAPATKEUN HENTEU JABUNG. 911, AYA DIRI UNTUK DAPATKEUN UNTUK Leres. 911, AYA DIRI UNTUK DAPATKEUN UNTUK Leres. 911, DI SATU ANJURANA SIEUN, UNTUK DAPATKEUN UNTUK Leres. 911, AYA SATU ANJATUR, 'OH 911, AYA SATU ANJATUR, 'OH 911, SATU EMERGENCY KA, 'OH SUMAT 911, AYA SATU ANJUR ANU, 'HENTEU YANG SANGGUR 911, SATU EMERGENCY SIEUN, 'OH AYEUNA HANYA 911, SATU EMERGENCY KA, 'OH NUJAH HENTEU AYA KASIH KAWASAAN, 'OH HENTEU AYEUNA KUMAHA KELAYAKAN, 'OH HENTEU AYEUNA PIEUN AKAN. " SUMBANG JUST PILIHAN PAKSA AKU. " SUMBANG JUST PILIHAN WINDOW SAYA. "9-1-1 SUMBANG JUST PILIHAN WINDOW SAYA. "9-1-1 TEMBANG AYEUNA AYA PILIK WINDOW AKU. "9-1-1 TEMBANG AYEUNA AYEUNA AYA PILIHAN WINDOW AKU. "9-1-1 TAWASAN AYEUNA AYA DENGAN WINDOW. "9-1-1 TAWASAN AYEUNA AYA KUMUKAN WINDOW. "9-1-1 TAWASAN AYEUNA AYA BASA WINDOW. "9-1-1 TELONG AYEUNA AYA GRATIS WINDOW. "9-1-1 TILIKKEUN AYEUNA AYA GAMPANGKEUN INGGALIS WINDOW. "9-1-1 TILIKKEUN AYEUNA AYA GAMPANG TEMPATNA 9-1-1 TAWANG AYEUNA AYA NAMANGKEUN AYA KANGGO 9-1-1 TAWANG AYEUNA AYA NAMANGKEUN AYA GAMPANG DI ING 9-1-1 TAWANG AYEUNA AYA NAMANGKEUN AYA KANGGO DI BUKU NIGHT 9-1-1 TAWANG AYEUNA AYA NENGANGGEUN GOLEK DI ATAWA KOMUNITAS ING 9-1-1 TILIK AYEUNA AYA NAMANGKEUN DI GRATIS KANGGURA NUKA ING A GAMPANG NU TUNGGU KANGGO NU DENGAN NAMPANG GELOMA KANGGO ING BARAT SUKU BASA DI BRANDON KOMUNITAS KANGGO ING NU SUKU BURU DI BRANDON BOUDREAUX'S SUKANG NU NU MUDA DI BRANDON BOUDREAUX'S SUKANG NU NU MOHADE DI BRANDON BOUDREAUX'S TESLA SUKU NU NU NU MOHADE DI BRANDON BOUDREAUX'S TESLA SUKU NU NU NU NUKA DI BRANDON BOUDREAUX'S TESLA DI ARIZONA SUKU NU NU NU NU MUKA DI BRANDON BOUDREAUX'S TESLA DI ARIZONA ON TESLA BRANDON BOUDREAUX DI ARIZONA ON TESLA BRANDON BOUDREAUX DI ARIZONA DI OKTOBER TESLA BRANDON BOUDREAUX DI ARIZONA DI OKTOBER 2ND-- TESLA DI ARIZONA ON OKTOBER 2ND-- TESLA DI ARIZONA ON OKTOBER 2ND-- SHATTERING TESLA DI ARIZONA ON OKTOBER 2ND-- SHATTERING THE TESLA DI ARIZONA ON OKTOBER 2ND-- MEMBANGKEUN KAMPUNG DIDI OKTOBER 2ND-- MANGSA NAMPAK KURSUS OKTOBER 2ND-- MAMPILIRKAN SASARAN DRIVER OKTOBER 2ND-- MENGHAMPIRKI WINDOW SINDIH DENGAN DRIVER. MENYAMBUNGKAN PELANGGAN DENGAN PELABURAN. MENYAMBUNGKAN PELANGGAN DENGAN PELABURAN. DID MENYAMBUNGKAN PELANGGAN DENGAN PELABURAN. DIKEHU MENYAMBUNGKAN PELANGGAN DENGAN PELABURAN. NAHA ANJEUN NINGALI MENYAMBUNGKAN PELANGGAN DENGAN PELABURAN. HENTEU NENG NINI MENYAMBUNGKAN PELANGGAN DENGAN PELABURAN. DENGAN NINI NAK ningali jalanna SIDANG KASIH. DENGAN NINI NAK ningali jalanna SIDANG KASIH. Naha anjeun ningali hasilna, SIDANG KASIH. HENTEU DENGAN PUKANG AYEUNA, SINO SIDANG KASIH. ANAK NINI NAKAHI KAKI ANAK, SINO SIDANG KASIH. ANU NINI NINJUK KI NANA, SATU ANAK? SIDANG KASIH. ANU NINI NINJUK KI NANA, SATU ANAK? abdi ANU NINI NINJUK KI NANA, SATU ANAK? abdi ANU NINI NINJUK KI NANA, SATU ANAK? Kuring henteu resep ANU NINI NINJUK KI NANA, SATU ANAK? Kuring teu DIT tingali ANU NINI NINJUK KI NANA, SATU ANAK? Kuring henteu milarian saha ANU NINI NINJUK KI NANA, SATU ANAK? Kuring henteu milarian saha éta ANU NINI NINJUK KI NANA, SATU ANAK? Kuring henteu milarian saha éta AYA, SAHA NYAWA? Kuring henteu milarian saha éta AYA, SAHA NYAWA? Kuring henteu milarian saha éta halamanna AYA, SAHA NYAWA? Kuring henteu milarian saha anu leresna AYA, SAHA NYAWA? Kuring henteu milarian saha anu leresna AYA, SAHA NYAWA? Kuring teu milarian saha éta Nyaeta BRANDON HENTEU AYA NU TIU ANAKNA DI BRANDON INI HENTEU AYA NU TIU ANAKNA DI BRANDON DIA ING SUKA HUSBAND HENTEU AYA NU TIU TI ANU BRANDON DIA ING SUKAN HUSBAND OF TIDAK DENGAN IZA SIEW ING BRANDON DIA ING PUTIH LORI BRANDON mangrupikeun HUSBAND OF LORI BRANDON mangrupikeun HUSBAND OF LORI VALLOW'S BRANDON mangrupikeun HUSBAND OF NU LIE VIEWAN LORI, PELANGGAN NIECE LORI VALLOW, PELANGGAN NIECE LORI VALLOW, MELANIE. NIE VIEWOW, MELANIE. NIE VIEWOW, MELANIE. DI NIE VIEWOW, MELANIE. IN THE NIE VIEWOW, MELANIE. DI PANGGILAN NIE VIEWOW, MELANIE. DI CALL YOU NIE VIEWOW, MELANIE. DI PANGGILAN DENGAN KANGGO AND MELANIE. DI PANGGILAN DENGAN KANGGO AND MELANIE. DI PANGGILAN INI DENGAN CARI MELANIE. DI PANGGILAN INI DENGAN SENTUH BRANDON ... MELANIE. DI PANGGILAN INI DENGAN HENTEUN BRANDON ... DIA MELANIE. DI PANGGILAN INI DENGAN HENTEUN BRANDON ... DIA DIA DI PANGGILAN INI DENGAN HENTEUN BRANDON ... DIA DIA DI PANGGILAN INI DENGAN HENTEUN BRANDON ... DIA TANPA TANPA DI PANGGILAN INI DENGAN HENTEUN BRANDON ... DIA TANPA IDEA IN THE CALL YOU DENGAN HENTANG BRANDON ... DIA PUPUNAN NO IDEA DI PANGGILAN INI DENGAN HENTEUN BRANDON ... DIA TANPA IDEA SENTIASA DI PANGGILAN INI DENGAN HENTEUN BRANDON ... DIA TANPA IDEA SATU JATI SUKAN BRANDON ... DIA SIEUN AYA IDEA SATU MANAJAWA SUKANG BRANDON ... DIA NEGARA TIU IDEA SAPI JATI. TIADA IDEA SATU KITA NU DIA. TIADA IDEA SATU KITA NU DIA. TAPI TAPI TIADA IDEA SATU KITA NU DIA. TAPI LATER ... TIADA IDEA SATU KITA NU DIA. TAPI LATER ... HE TIADA IDEA SATU KITA NU DIA. TAPI LATER ... DIA TOS TIADA IDEA SATU KITA NU DIA. TAPI LATER ... DIA TOS Nya. TAPI LATER ... DIA TOS Nya. TAPI LATER ... DIA TOLONG PELANGSAAN Nya. TAPI LATER ... DIA NUKANG INVESTIGATOR PRIVATE TAPI LATER ... DIA NUKANG INVESTIGATOR PRIVATE TAPI LATER ... DIA NUKA INVESTIGATOR PRIVATE NA TAPI LATER ... DIA NANGGAL JATI PRIVATE NA DIA TAPI LATER ... DIA NUKANG PELANGSA PRIVATE YANG DIAJANGKEUN TAPI LATER ... Anjeunna NANGGALKEUN INVESTIGATOR PRIVATE YANG DIA PUTIH PRIVATE INVESTIGATOR yen Anjeunna percaya kana PRIVATE INVESTIGATOR DIA DIA MANAJAKAN PUTRA PRIVATE INVESTIGATOR DIA SIEWAN NU TELPATNA PRIVATE INVESTIGATOR DIA SIA NU MELAYU DENGAN PULUS Diterbitkeun INVESTIGATOR DIA DIA MENGATU PAKET INGKE DENGAN PELEKA ... DIA SIA NU NU TAYU TUJUAN PAKAI WELOTA WELIA ... DIA NYAJEHKAN PAKAI WAKOTA WAKIL DIDI ... LORI DIA NYAJEHKAN PAKAI WAKOTA WAKIL DIDI ... MAJI LORI. PENTERI WASOLA WELESA ALA ... PELUANG LORI. PENTERI WASOLA WELESA ALA ... PELUANG LORI. THE PENTERI WASOLA WELESA ALA ... PELUANG LORI. SAMI PENTERI WASOLA WELESA ALA ... PELUANG LORI. PERSON SAME PENTERI WASOLA WELESA ALA ... PELUANG LORI. SUKAN PERSON SUKU KOTOR LORI. SUKAN PERSON SUKU KOTOR LORI. ING SAMPUR SUKU DENGAN DESA KOTOR LORI. INGGU SUKU DENGAN PENTING SENTIASA KOTOR LORI. PERSON SUKU DENGAN PENTING DIPANGKEUN DIPANGKANG PERSON SUKU DENGAN PENTING DIPANGKEUN DIPANGKANG PERSON SAME YANG DIDENAKAN DANA PAKAI PAKET PAKAI THE SAME PERSON SENI POLISI DIAJATKAN PAKAI PUTIH PERSON SUKU DENGAN PILIHAN DIAJATKAN PELEKA DENGAN PELEKA - LORI'S POLIS DIDANA DITUKARKAN PAKAI VALLOW-- LORI'S POLIS DIDENGKEUN PAKSA PILIH VALLOW-- LORI'S EX-HUSBAND POLIS DESA DANAJARKAN KEDAI WARNA - LORI EX-HUSBAND - POLIS DESA DANAJATKEUN PAKAI PUTIH - LORI'S EX-HUSBAND - DITULISKEUN CHARLES VALLOW-- LORI'S EX-HUSBAND - HITAMATUR CHARLES VALLOW-- LORI'S EX-HUSBAND - DITULIS DI CHARLES VALLOW-- LORI'S EX-HUSBAND - DITULIS DI PUTUS CHARLES VALLOW-- LORI'S EX-HUSBAND - DITUTUPKEUN DI SELF DEFENSE EX-HUSBAND - DITULISKEUN DI SELF DEFENSE EX-HUSBAND - DIPENGKEUN DI SELF DEFENSE "PERLU EX-HUSBAND - DIPENGKEUN DI SELF DEFENSE "PERLU KE EX-HUSBAND - DIPENGKEUN DI SELF DEFENSE "PERLU BOLEH EX-HUSBAND - DIPENGKEUN DI PUTUS NU TAPI "PERLU BOLEH DIDI DI NUJAK TUJUAN "PERLU BOLEH DIDI DI NUJAK DIRI "PERLU BOLEH DIDI DI NUJAK DIRI "PERLU BOLEH DENGAN SULITNA DI NUJAK DIRI "PERLU BOLEH DENGAN DIA DIHADIRNA DI NUJAK TUJUAN "PERLU BOLEH DIDI MENGATU NAKKAT." "PERLU BOLEH HENTEUN DIA MELAYATKEUN." "PERLU BOLEH HENTEUN DIA MELAYATKEUN." BRANDON "PERLU BOLEH HENTEUN DIA MELAYATKEUN." HIRED BRANDON "PERLU BOLEH HENTEUN DIA MELAYATKEUN." HIRED BRANDON A TU DIDANGKAN SAJAT. "BRANDON HIRED A TAMAT DIDANGKATKEUN. "BRANDON HIRED AN PRIVATE TANGGALKEUN INGKEUN. "BRANDON HIRED INVESTIGATOR PRIVATE BRANDON HIRED INVESTIGATOR PRIVATE BRANDON HIRED A PRIVATE INVESTIGATOR SELEPAS BRANDON HIRED A PRIVATE INVESTIGATOR SELEPAS DIA BRANDON HIRED INVESTIGATOR PRIVATE AFTER HE WAS BRANDON HIRED INVESTIGATOR PRIVATE SELEPAS DIA SATU BRANDON HIRED A PRIVATE INVESTIGATOR AFTER HE WES THE TARGET PRIVATE INVESTIGATOR SELEPAS DIA INGNA SANGGANG PRIVATE INVESTIGATOR SELEPAS DIA WAKTU TARGET OF PRIVATE INVESTIGATOR HENTEU NENG WARNA NYAWA PRIVATE INVESTIGATOR SELEPAS DIA WAKILNA TARGET ING DITUTUP PRIVATE INVESTIGATOR SELEPAS DIA WARNA TARGET ING DITUTUP DENGAN SELEPAS DIA TENGGARA TARGET INI DITOLEH DENGAN SELEPAS DIA MELENGKAN TARGET ING DITOLONGAN MENGIKUT. DI SANGGUP DI GOLONGAN. DI SANGGUP DI GOLONGAN. GILBERT DI SANGGUP DI GOLONGAN. POLISI GILBERT DI SANGGUP DI GOLONGAN. POLIS GILBERT AYA DI SANGGUP DI GOLONGAN. POLIS GILBERT DATANG TUTUP. POLIS GILBERT DATANG TUTUP. POLIS GILBERT AYA MASIH MASIH TUTUP. POLIS GILBERT AYA MASIH MASIH POLIS GILBERT AYA MASIH MASIH POLIS GILBERT AYA MASANGKAN MELAYU DENGAN PAKSA. MELAYU YANG BOLEH. MELAYU YANG BOLEH. TAPI TAPI MELAYU YANG BOLEH. TAPI KITA MELAYU YANG BOLEH. TAPI SENI ANTARA MELAYU YANG BOLEH. TAPI INGLET MISTIK KAMI TUTUP. TAPI INGLET MISTIK KAMI TUTUP. TAPI TETAPI KAMI INGLET SPOKE TUTUP. TAPI TETAPI KAMI INGLET SPOKE DENGAN TUTUP. TAPI TETAPI KAMI INGLET SPOKE DENGAN TUTUP. TAPI TETAPI KAMI INGLET SPOKE DENGAN PRIVATE TAPI TETAPI KAMI INGLET SPOKE DENGAN PRIVATE TAPI TETAPI KAMI INGLET SPOKE DENGAN INVESTIGATOR PRIVATE TAPI TETIK DENGAN INGLET SPOKE DENGAN PRIVATE INVESTIGATOR INVOLVED SPOKE DENGAN PRIVATE INVESTIGATOR INVOLVED TAMPILAN DENGAN PRIVATE INVESTIGATOR INVOLVED LAST TAMPILAN DENGAN PRIVATE INVESTIGATOR INVOLVED LEPING PINGGANG. INVESTIGATOR INVOLEKTOR TERKINJANG MINGGU. INVESTIGATOR INVOLEKTOR TERKINJANG MINGGU. < MINGGU KAMARI. < MINGGU KAMARI. <"THE MINGGU KAMARI. <"PERSON MINGGU KAMARI. <"PERSON DIA <"PERSON DIA <"PERSON DIA DIPANGGIH, <"PERSON DIA DIPANGGO, <"PERSON DIA DIPANGGO, PERSON "PERSON DIA DIPANGGO, PERSON "PERSON DIA DIPANGGO, PERSON DIA "PERSON DIA DIPANGGO, PERSON DIA DIHENTI "PERSON DIA DIPANGGO, PERSON DIA DIHENTI NU "PERSON DIA DIPANGGO, PERSON DIA DIHENTI NU RECOGNmitted, THE PERSON HE SUSPEK DIA SUKA GALASANGKEUN, ANGGO DENGAN PERSON DIA ING DI PERSON GALASANGKEUN, ANGGO DIDIJAKU NYEKALKEUN ING DIA Jalma GALASANGKEUN, ANGGO DIDIJAKU NYATA NYATA ANAK SUKANG GALASANGKEUN, ANGGO DENGAN PERSON NU DIA NYATA ANAK SUKANG DIA PELEK NU DIA NYAJAK ANAK SUKANG DIA PUTIH ING DIA PERSON anu NANGGALKEUN DIA MÉTUNGKEUN ING DIA PERSON anu NANGGALKEUN INI DIA PUTIH ING DIA PERSON anu NANGGALKEUN INI DIA PUTIH ING DIA PERSON anu NANGGALKEUN INGKEUN AYA Saha jalma anu milih panginten SUKAN DENGAN PAKI NU MUNGKULKEUN INGKEUN AYA Saha Jalma Anu Ngaluarkeun Éta Nyipta Jalma SUKAN DENGAN PAKI NU MUNGKULKEUN INGKEUN AYA PERSONAN SAMPURNA TULISAN NUNGGUL PERSON SAME DENGAN PUTIH TULISKEU AYA NU TUNGGU PERSON SUKU MANGSA PAKET TIARKEUN INGKE DENGAN PERSON SAME SUKANG DENGAN PUTIHAN. " SUKA DENGAN PERSON anu dibunuh. SUKA DENGAN PERSON anu KILEK PELEK SUKA DENGAN SUKA DENGAN PELEKA. CHARLES VALLOW. "" ALEX COX .. " CHARLES VALLOW. "" ALEX COX .. "9L CHARLES VALLOW. "" ALEX COX .. "9L L. CHARLES VALLOW. "" ALEX COX .. "9L L. DINA CHARLES VALLOW. "" ALEX COX .. "9L L. DIA NYA CHARLES VALLOW. "" ALEX COX .. "9L L. DENGAN ANDA "ALEX COX .." 9L L. SAHA NYA "ALEX COX .." 9L L. DIA SATU EMERGENCY ANDA? 9L L. Dimana SUMA ANJURAN SIEUN? 9L L. Dimana SUMA ANJURAN SIEUN? HI, 9L L. Dimana SUMA ANJURAN SIEUN? HI, kuring 9L L. Dimana SUMA ANJURAN SIEUN? HI, Kuring PERLU 9L L. Dimana SUMA ANJURAN SIEUN? HI, Kuring PERLU A 9L L. Dimana SUMA ANJURAN SIEUN? HI, Kuring TEU BOLEH EMERGENCY? HI, Kuring TEU BOLEH EMERGENCY? HI, TEU MANGSAAKAN KEBUDAYAAN ... HI, TEU MANGSAAKAN KEBUDAYAAN ... HI, PERLU AYA AMBULAN ... DUA HI, PERLU AYA AMBULAN Pikeun ... DUA BULAN HI, PERLU AYA AMBULAN ... DUA DUA PESERAN, KANGGURU ... DUA PULAN PESANG, KANGGO ... DUA BULAN-BATANG MANGSA, JUGA KANGGO ... DUA PULAK BATAK, JAWA DI KANGGO ... DUA PULAK PADAK, DENGAN DI GILBERT ... KANGGO ... DUA PULAK PADAK, DENGAN DI GILBERT ... A KANGGO ... DUA PULAK PADAK, DENGAN ING GILBERT ... DENGAN NU DUA BULAN TERBARU, JUGA DI GILBERT ... DUA MANUNG DUA BULAN TERBARU, JUGA DI GILBERT ... DINA MAN MAN SAPAT DUA BULAN SANGGUP, JUGA DI GILBERT ... MANÉNA DIDENGKEUN DUA BULAN TERBARU, DENGAN DI GILBERT ... MANÉNA DIDENGKEUN HENTAL JUGA DI GILBERT ... SEA ANAK DENGAN HIMSELF JUGA DI GILBERT ... SEA MAN SUKAN DENGAN HIMSELF AS JUGA DI GILBERT ... BATAKAT MANUSIA DIPENGKEUKAN DENGAN HATI JUGA DI GILBERT ... BATAKAT MANUSIA NU DITENCANG ASAWA ANAK JUGA DI GILBERT ... BATAKAT MANUSIA NU DITENTUKAN SEHAT ANAK DIRI JUGA DI GILBERT ... SEA ANAK DENGAN HENTIUS DENGAN ANTARA ANJARA ANJEUNG ALOHA SATU NU HENTING HENTAL AS ANAK DUA Saha anu dihartikeun salaku anak raja SATU NU HENTIGA DITENCANA AS ANTARI GIRLFRIEND DIDA KANGGO ... DITILIK Saha anu dihartikeun salaku anak raja AS ANAK GIRLFRIEND ANAK ... CALING 9- AS KAKI ANAK GIRLFRIENDAH ... CALING 9- 1-1 GIRLFRIEND ... CALING 9- 1-1 GIRLFRIEND ... CALING 9- 1-1 I GIRLFRIEND ... DITILIK 9- 1-1 Kuring SIEUN, GIRLFRIEND ... DITILIK 9- 1-1 AKU, UH, GIRLFRIEND ... CALING 9- 1-1 DIA I, UH, A GIRLFRIEND ... CALING 9- 1-1 AKU, UH, ANAK 1-1 Kuring boga, UH, KOMUNITAS 1-1 Kuring boga, UH, KOMUNITAS LAMA 1-1 AKU DENGAN, UH, KOMUNITAS PELUIK DI SINÉNA 1-1 AKU DENGAN, UH, KOMUNITAS PELUIK DI SINI 1-1 AKU DENGAN, UH, KOMUNITAS PELUIK DI SINI. AKU, UH, KOMUNITAS PELUIK DI SINI. AKU, UH, KOMUNITAS PELUIK DI SINI. ANJEUNNA, AKU, UH, KOMUNITAS PELUIK DI SINI. Anjeunna, UH, AKU, UH, KOMUNITAS PELUIK DI SINI. DIA, UH, HE AKU, UH, KOMUNITAS PELUIK DI SINI. DIA, UH, HE Yustina AKU, UH, KOMUNITAS PELUIK DI SINI. DIA, UH, Anjeunna leres MALE DI SINI NAMED. DIA, UH, Anjeunna leres MALE DI SINI NAMED. DIA, UH, DIA MUDAH DITASUKAN DIA, UH, DIA MUDAH DITASUKAN DIA, UH, DIA MUDAH NU MASIH DI SINI DIA, UH, DIA MUDAH NU MASIH DI SINI DIA, UH, DIA MUDAH NU MASUKAN DI SINI DIA, UH, DIA MUDAH NU MASIH DI SINI - DIA, UH, DIA MUDAH NU MASIH DI SINI - DI DIA, UH, DIA MUDAH NU MASUKAN DI SINI - DI SAYA DIA, UH, DIA MUDAH NU MASIH DI SINI - DI AKU - PUTIH DI SINI - DI KURING - PUTIH DI SINI - DI AKU - ON PUTIH DI SINI - DI AKU - ON KURING PUTIH DI SATU - DI AKU - DI BATHROOM SAYA. DI DI SINI - DI AKU - DI BATHROOM SAYA. DI DI SINI - DI AKU - DI BATHROOM SAYA. ALEX DI DI SINI - DI AKU - DI BATHROOM SAYA. Diantelkeun DI DI SINI - DI AKU - DI BATHROOM SAYA. MANGGU DIED DI DI DI SINI - DI AKU - DI BATHROOM SAYA. MERDEK DI DI DATI DI BATHROOM SAYA. MERDEK DI DI DATI DI BATHROOM SAYA. GOLEK DI DI PELABUR 12-TH. GOLEK DI DI PELABUR 12-TH. GOLEK DI DI PELABUR 12-TH. MILIKNA GOLEK DI DI PELABUR 12-TH. DATI NYA ... GOLEK DI DI PELABUR 12-TH. DENGAN DATI ... BUTIR GOLEK DI DI PELABUR 12-TH. DENGAN KABUPATEN ... MASIH MASIH 12-TH. DENGAN KABUPATEN ... MASIH MASIH 12-TH. DENGAN DIA ... MASIH DIGAYUH DENGAN DIA ... MASIH DIGAYUH DAH DIA ... MASIH MUNGKIN MUNGKIN YO DENGAN DIA ... MASIH MUNGKIN MUNGKIN YO ALEX. DENGAN DIA ... MASIH MUNGKIN MUNGKIN YO ALEX. DIA? DENGAN DIA ... MASIH MUNGKIN MUNGKIN YO ALEX. DIA? ANJEUNNA DENGAN DIA ... MASIH MUNGKIN MUNGKIN YO ALEX. DIA? DIA NU PELABURAN YO ALEX. DIA? DIA NU PELABURAN YO ALEX. DIA? DIA SIEUN - PELABURAN YO ALEX. DIA? DIA SUKA - DIA PELABURAN YO ALEX. DIA? DIA SUKA - DIA NENG PELABURAN YO ALEX. DIA? DIA SUKA - DIA SIEUN HENTEUR. TUNGGU YO. DIA? DIA SUKA - DIA SIEUN HENTEUR. - DIA SIEUN HENTEUR. ALL SEMUA SEMUA AS ALL INGINAN NYAWA SEMUA INI DENGAN NGANGGO ALL INGI DIA NUNGGUL MUNGGUL NO SEMUA INGAH ING DENGAN NGANGGANG SIGN SEMUA INGAH DIA NUNGGULKEUN SANGGANG NUI ALL KABEH INGIN SANG ANJEUN AYA TIGI JJ SEMUA INGAH DIA NUNGGUL MUNGGUL NUI ASLI JJ ATAWA SEMUA INGAH DIA NUNGGUL NGAJI TANPA JIG ATAWA TYLEE ... ALL KABEH INGIN SANG ANJEUN AYA TIGI JJ ATAWA TYLEE ... AND ALL KABEH INGIN SANG ANJEUN AYA TIGI JJ ATAWA TYLEE ... AND LORI SEMUA INGAH DIA NUNGGUL MUNGGUL NUI JLIS ATAWA JENIS ... DAN LORI DAN ALL KABEH INGIN SANG ANJEUN AYA JIGI TUNGGU JJ ATAU JENIS ... AND LORI AND CHAD TANPA SIGN OF JJ ATAWA TYLEE ... AND LORI AND CHAD TANPA SIGN OF JJ ATAWA TYLEE ... AND LORI AND CHAD DAYBELL TANPA SIGN OF JJ ATAWA TYLEE ... AND LORI AND CHAD DAYBELL AYA TANPA SIGN OF JJ ATAWA TYLEE ... AND LORI AND CHAD DAYBELL AYA DI TANPA SIGN OF JJ ATAWA TYLEE ... AND LORI AND CHAD DAYBELL AYA DI PADANG. AND LORI JEUNG CHAD DAYBELL AYA DI HAWAII. AND LORI JEUNG CHAD DAYBELL AYA DI HAWAII. SUKADÉ AND LORI JEUNG CHAD DAYBELL AYA DI HAWAII. DENGAN PUTRA AND LORI JEUNG CHAD DAYBELL AYA DI HAWAII. DENGAN PUTRA INGGRIS AND LORI JEUNG CHAD DAYBELL AYA DI HAWAII. DENGAN PUTRA INGGRIS A DAYBELL INGGIRI. DENGAN PUTRA INGGRIS A DAYBELL INGGIRI. DENGAN PUTRA INGGRIS AYA MANGSA DAYBELL INGGIRI. Dinten ayeuna urang tiasa nyerat AT DAYBELL INGGIRI. HARI INGRET GETASA NYEKA A DAYBELL INGGIRI. DENGAN DENGAN KABEH NU NGADUKAN BUKU ATAU GAMPANG DAYBELL INGGIRI. Dinten ayeuna urang tiasa nyobian sareng maca Dinten ayeuna urang tiasa nyobian sareng maca Dinten ayeuna-Na dina ngawaskeun waktos urang Dinten dinten ayeuna urang milarian sareng maca dina pasamoan kasebut Dinten dinten ayeuna urang milarian sareng maca dina pasanggrahan sakola Dinten ayeuna dina pasanggrahan ATAWA TEMPAT ANTARA GAMPANG SEKOLAH DENGAN JJ NGILAI PELANGSAAN INGGO SEKOLAH DENGAN JJ HILANGKEUN AYA TENGAH KOLEKTOR KANGGO DI JJ ATTENDED NGILIH PAKAI KOLEKTOR KOLEKTOR DI JAWA DIJELAS DI JJ NGILIH PELANGSAAN DI SEKOLAH DI SINI JJ ATTENDED DI ARIZONA SEKOLAH DI SINIU JJ ATTENDED DI ARIZONA SEKOLAH DI SINI JJ ATTENDED DI ARIZONA AND SEKOLAH DI SINI JJ ATTENDED DI ARIZONA AND TEMA SEKOLAH DI SINIU JJ DIHENTI DI ARIZONA DAN INTERAKSI TEMA DITUKU DI ARIZONA AND INTERACTIONS DIPASARKEUN DI ARIZONA AND INTERAKSI KETAWA DENGAN DIPASARKEUN DI ARIZONA AND INTERAKSI KETIKA DENGAN DITUKU DI ARIZONA AND INTERAKSI KETIKA DENGAN ANAK DITUKU DI ARIZONA AND INTERAKSI KETIKA DENGAN ANAK DAN AND INTERAKTIKAN DENGAN ANAK ANAK DAN AND INTERAKSI HENTIS DENGAN ANAK DAN LORI, AND INTERAKSI HENTIS DENGAN ANAK DAN LORI, AS AND INTERAKTIKAN DENGAN ANAK DAN LORI, AS WELL AND INTERAKTIKAN DENGAN ANAK ANAK DAN LORI, AS WELL AS DENGAN ANAK DAN LORI, AS WELL AS DENGAN ANAK ANU DAN LORI, AS NGEBAB ANAK. LORI, AS WELL AS CHARLES. LORI, AS WELL AS CHARLES. KAMI LORI, AS WELL AS CHARLES. SISTEN KAMING LORI, AS WELL AS CHARLES. INGLET MISTIS KAMI LORI, AS WELL AS CHARLES. INGLET INGGRIS KAMI AKAN CHARLES. INGLET INGGRIS KAMI AKAN CHARLES. INGLET DENGAN MURTU KUMAHA CHARLES. INGLET MISIS KAMI AKAN HENTEU CHARLES. INGLET MISTIS KAMI MUNGKULKEUN ITUN CHARLES. INGLET MISIS KAMI BISA NGAPALKEUN TENGKEUN BABAR CHARLES. INGLET MISIS KAMI NU NANGKEUN TENGKEUN UNTUK KAU DIRI INGLET MISIS KAMI NU NANGKEUN TENGKEUN UNTUK KAU DIRI INGLET MISIS KAMI NU NU NUNGKKEUN TUNGKULKEUN UNTUK DARI ANTARI INGLET MISIS KAMI NU NANGKEUN TUNGKULKEUN BABAR UNTUK KAJAWA ANTARI INGLET MISIS KAMI NU NANGKEUN TUNGGU KANGGURU DENGAN KAUNTUNG ANTARI INGLET MISIS KAMI NU NANGKEHKEUN TUNGGU BABAR ANTARI ANTARI BREAK TUJI NUNG NU NU TARI ANTARI ANTARI KITA BREAK TUJI HENTEUN UNTUK ANTARI ANTARI ANTARI AT BREAK TUJI HENTEUN UNTUK ANTARI ANTARI ANTARI AT 10. TONIGHT ON NEWS AT 10. TONIGHT ON NEWS AT 10. AYEUNA TONIGHT ON NEWS AT 10. AYEUNA AYEUNA TONIGHT ON NEWS AT 10. AYEUNA AYEUNA TONIGHT ON NEWS AT 10. AYEUNA DI LEMBAR KAMI, AT 10. AYEUNA DI WEBSITE KAMI, AT 10. AYEUNA DALAM WEBSITE KAMI, KTVB.COM AT 10. AYEUNA DI WEBSITE KAMI, KTVB.COM - AT 10. AYEUNA DI WEBSITE KAMI, KTVB.COM - KAMI AT 10. AYEUNA AYEUNA DI WEBSITE KAMI, KTVB.COM - KASAHA AT 10. AYEUNA DI WEBSITE KAMI, KTVB.COM - Urang Aya AYEUNA AYEUNA DI LAMAN WEBSITE, KTVB.COM - Urang Aya AYEUNA AYEUNA DI LAMAN WEBSITE, KTVB.COM - KAMI AYA Bagean AYEUNA AYEUNA DI LAMAN WEBSITE, KTVB.COM - Urang BAB AYEUNA AYEUNA DI LAMAN WEBSITE, KTVB.COM - Urang BAB KTVB.COM - KAMI AYA Bagean anu Diédéskeun ka KTVB.COM - KAMI AYA Bagean anu Diédihkeun ka KTVB.COM - Kami mangrupikeun Bagian anu dicandak ka bagian KTVB.COM - KAMI AYA SAHABAT DITADANGKEUN KECAPATAN KTVB.COM - Kami mangrupikeun Bagian anu DITUTUPKEUN DI PANCARI SEKSYEN DIDIKATKEUN UNTUK BASA KITA SEKSYEN DIDIKATKEUN UNTUK BASA PANCANG BASA SEKSYEN DIDIKATKEUN UNTUK PANCARI BALAKAN REXBURG SEKSYEN DIDIKATKEUN UNTUK BASAJARI UNTUK BASA ANAK REXBURG ... PANYUARI KANGGO ANAK REXBURG ANAK ... PANYUARI UNTUK ANAK REXBURG ANAK ... DENGAN PANYUARI UNTUK ANAK REXBURG ANAK ... DENGAN PANYUARI KANGGO ANAK REXBURG ANAK ... DENGAN TERBARU PANYUARI KANGGO ANJURAN REXBURG ANAK ... DENGAN GALAKU TERBARU MISSING REXBURG ANAK-ANAK ... DENGAN REPORT TERKINI MISSING REXBURG ANAK-ANAK ... DENGAN REPORTS TERKINI DAN MISSING REXBURG ANAK-ANAK ... DENGAN REPORUR TERBARU JEUNG SEMUA MISSING REXBURG ANAK-ANAK ... DENGAN REPORUR TERBARU DAN SEMUA MISSING REXBURG ANAK-ANAK ... DENGAN REPORUR TERBARU JEUNG SEMUA DATANG DENGAN RAFTU TERKINI DAN SEMUA KITA DENGAN RAFTU TERKINI DAN SEMUA KANGGURU HENTEUR DENGAN REPORES TERBARU JEUNG SEMUA KANGGURU PANGGURAN. AND SEMUA KANGGURU PREVIOUS KAMI. AND SEMUA KANGGURU PREVIOUS KAMI. FOR AND SEMUA KANGGURU PREVIOUS KAMI. UNTUK A AND SEMUA KANGGURU PREVIOUS KAMI. UNTUK PANJIN AND SEMUA KANGGURU PREVIOUS KAMI. UNTUK LINK SAIN AND SEMUA KANGGURU PREVIOUS KAMI. UNTUK PELEPAS DI KABEH PERHATOSAN STORIES. UNTUK PELEPAS DI KABEH UNTUK PELEPAS DI KABEH THE THE PAGE, THE PAGE, TEXT THE PAGE, TEXT THE PAGE, TEXT THE WORD THE PAGE, TEXT THE WORD "MISSING" THE PAGE, TEXT THE WORD "MISSING" TO THE PAGE, TEXT THE WORD "MISSING" TO 208-321-5614 ... PERTANYAAN "MISSING" TO 208-321-5614 ... KATA "MISSING" TO 208-321-5614 ... STANDARD KATA "MISSING" TO 208-321-5614 ... STANDARD DATA KATA "MISSING" TO 208-321-5614 ... STANDARD DATA AND 208-321-5614 ... STANDARD DATA AND 208-321-5614 ... STANDARD DATA DAN MENENGGI 208-321-5614 ... STANDARD DATA DAN BASA NAMPIL 208-321-5614 ... DATA STANDARD DENGAN APPLY APLIKASI. DATA STANDARD DENGAN MENENGAH APLIKASI. DATA STANDARD DENGAN MENENGAH APLIKASI. AND DATA STANDARD DENGAN MENENGAH APLIKASI. AND TOMORROW DATA STANDARD DENGAN MENENGAH APLIKASI. AND MALAM MALAM PESENAN PANGKALAN MAMPIRKEUN. AND MALAM MALAM PESENAN PANGKALAN MAMPIRKEUN. AND NUNG WONG - PESENAN PANGKALAN MAMPIRKEUN. AND TOMORROW MALAM - "DATELINE" AND TOMORROW MALAM - "DATELINE" AND MALAM MALAM - "DATELINE" INVESTIGATES AND NORMOR MALAM - "DATELINE" INVESTIGATES THE AND TOMORROW NIGHT - "DATELINE" NGADUKAN KAS - "DATELINE" INVESTIGATES KAS - "DATELINE" INVESTIGATES KASÉNA NA - "DATELINE" INVESTIGATES KAS INGNA NGANGGO - "DATELINE" INVESTIGATES KAS INGGRIS KANGGO NANGGAL INVESTIGATES KES INGU MANGGIH KEBANGSAAN MELAYU KESEBUTAN NU NGUMANGKAN HEADLIN NEGARA NEGARA: NGARGOSE KES NA NGANGGOKEUNA KEBANGSAAN NEGARA: CIRI SATU MAKAN NADI HEADLIN NATIONAL: CIRI AYA MAKLUMAT HEADLIN NATIONAL: NGADANGKAT EKOLEKI AYA MAKLUMAT HEADLIN NATIONAL: NGAMBUNGKAN INTERVIEW EXPLUSIVE HEADLINES: TAMPILAN INTERVIEW EXPLUSIF HEADLINES: FIKIRAN INTERVIEW DENGAN PELABURAN HEADLINES: FIKIRAN INTERVIEW INTERVIEWS DENGAN JJ HEADLINES: PANGKAL NGEBUTKAN INTERVIEWS DENGAN JJ AND HEADLINES: FIKIRAN INGRUK GALASANGAN DENGAN JJ AND TYLEE'S PELABURAN EKLUSIF DENGAN JJ AND TYLEE INTERVIEWS EKLUSIF DENGAN IBU JJ AND TYLEE INTERVIEWS EKLUSIF DENGAN IBU JJ AND TYLEE INTERVIEWS EKLUSIF DENGAN IYU JJ DAN TYLEE ATAWA INTERVIEWS EKLUSIF DENGAN JJ AND TYLEE ATAWA ATAWA BARAT DENGAN Ibu JJ sareng TYLEE AND HER NEW DENGAN Ibu JJ sareng TYLEE sareng HUSBAND HERBAND Anyar. DENGAN IBU JJ AND TYLEE AND HERBAND NEW HUSBAND, PLUS DENGAN IBU JJ AND TYLEE AND HERBAND HUSB NEW, PUTUP TUTUP IBU sareng NYATA HUSBAND BARU, PUTRA TUTUP IBU sareng NYATA HUSBAND BARU, RUTNA TUTUP TUTUP IBU sareng NYATA HUSBAND BARU, KUTUS TUTUP TUTUP DAN IBU sareng IYANG BARU HUSBAND, PLUS PANUTUP sareng kulawarga HUSBAND, PLUS PANUTUP DAN KELUAR HUSBAND, PLUS PANUTUP RAKYAT DAN KUMAHA kulawarga. SUMBATAN RAKYAT SUKU KOMPAK. SUMBATAN RAKYAT SUKU KOMPAK. Éta SUMBATAN RAKYAT SUKU KOMPAK. SINI SUKA SUMBATAN RAKYAT SUKU KOMPAK. INGIN SUKU AT SUMBATAN RAKYAT SUKU KOMPAK. Éta dina 8 AHLI. Éta dina 8 AHLI. INGIN SUKU PADA 8 PM AHLI. INGIN SUKU PADA 8 PM ON AHLI. AYA SUKU PADA 8 PM DI KTVB, AHLI. INGIN SUKU PADA 8 PM DI KTVB, IDAHO'S INGIN SUKU PADA 8 PM DI KTVB, IDAHO'S AYA SUKU PADA 8 8 PM DI KTVB, NEWSCHANNEL IDAHO AYA NU TUNGGU 8 ATAWA DI KTVB, NEWSCHANNEL 7 IDAHO. PM ON KTVB, PAWARTA IDAHO 7.

911 sauran dihubungkeun ka leungit Rexburg, Idaho, bisi budak

Seventeen-year-old Tylee Ryan and 7-year-old Joshua “JJ” Vallow have been missing since September 2019. Police say their mother, Lori Vallow Daybell, and her new husband Chad Daybell, lied to investigators about where the children are. See KTVB's full coverage and the latest: www.ktvb.com/search-for-missing-rexburg-idaho-kids We also have more coverage in our YouTube playlist: 'The search for Lori Vallow's Missing Idaho Kids' www.youtube.com/playlist
tylee ryan, missing idaho kids, jj vallow, Lori Vallow, rexburg, Chad Daybell,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="5.238" dur="0.067"> Kami >

< start="5.305" dur="0.067"> KAMI GADUH >

< start="5.372" dur="0.133"> KAMI KANGGO >

< start="5.505" dur="0.734"> Kami miharep minggu-minggu - >

< start="6.239" dur="0.067"> Kami miharep minggu-minggu >

< start="6.306" dur="0.133"> KAMI NINGIN KANGGURAN - DENGAN >

< start="6.439" dur="0.401"> KAMI NINGIN KABAYAN- DENGAN SANGGUP >

< start="6.84" dur="0.066"> Kami miharep sareng minggu - dua acara >

< start="6.906" dur="0.101"> KAMI NINGIN KANGGO - MANGSA NYEKTARI KANGGO >

< start="7.007" dur="3.136"> DENGAN SANGKU NYEKTIFKAN >

< start="10.143" dur="0.133"> DENGAN PADAN SANGGUP NUNGGAL JABATAN >

< start="10.276" dur="0.101"> DENGAN SISTEM SANGKU NYEKTIF KANGGURAN MISSING REXBURG >

< start="10.377" dur="0.066"> DENGAN KANGGURU SANGKAP NYATA ANAK REXBURG >

< start="10.443" dur="0.267"> MENYANGKANGKAN ANAK REXBURG ANAK >

< start="10.71" dur="0.067"> MENYAMBUNGKAN PELEKA REXBURG ANAK MISI >

< start="10.777" dur="0.133"> MENYANGKUNGKEUN MISS REXBURG ANAK HENTEGA TO >

< start="10.91" dur="0.067"> MEMBANGKARKAN ANAK REXBURG ANAK KONTAKKEUN NGEUNIKI ... >

< start="10.977" dur="2.136"> MISSING REXBURG ANAK KONTOH KONTUKKEUN ... >

< start="13.113" dur="0.066"> MISSING REXBURG ANAK KONTOH KANGGUNGKEUN ... 7-TAUN-LAGU >

< start="13.179" dur="0.134"> MISSING REXBURG ANAK KONTOH KONTUKKEUN ... JJ 7-YEAR-LAH >

< start="13.313" dur="0.1"> MISSING REXBURG ANAK KONTOH KONTUKKEUN ... 7-YEAR-JANGGUNG JJ VALLOW >

< start="13.413" dur="0.167"> TUNGGALKEUN BISA ... 7-TAHUN-LAGU JJ VALLOW >

< start="13.58" dur="0.2"> KONTAKKEUN NGIMPI ... 7-TAHUN-LAGU JJ VALLOW AND >

< start="13.78" dur="0.1"> TUNGGALKEUN AYA NGAPALKEUN ... 7-TAHUN-JANGGUNG JJ VALLOW AND 17-YEAR-OLD >

< start="13.88" dur="0.1"> TUNGGALKEUN AYA NGAPALKEUN ... 7-TAHUN-JUJAN JJ VALLOW AND JAWA TUNGGUL 17-YEAR-LAMA >

< start="13.98" dur="1.168"> 7-TAHUN-JUJUNG PANGGUNG TUNGGU sareng 17-YEAR-LAGU JENIS >

< start="15.148" dur="0.067"> 7-TAHUN-JUJUNG PANGGUNG TUNGGU sareng 17-YEAR-LAH TYLEE RYAN >

< start="15.215" dur="0.1"> 7-JAWA TUNGGU JJ VALLOW AND 17-YEAR-OLD TYLEE RYAN TUNGGAL >

< start="15.315" dur="0.133"> 7-YEAR-LAH JJ VALLOW AND 17-YEAR-OLD TYLEE RYAN TUNGGAL >

< start="15.448" dur="0.067"> 7-YEAR-LAH JJ VALLOW AND 17-YEAR-OLD TYLEE TYLEE RYAN TELAH NANGGUR >

< start="15.515" dur="0.2"> AND 17-YEAR-TUNGGULAN TYLEE RYAN TANGGOLA MISA >

< start="15.715" dur="0.267"> AND 17-YEAR-TUNGGU TYLEE RYAN TUNGGULAN AYA NANGGALKEUN >

< start="15.982" dur="0.067"> AND 17-YEAR-LAH TYLEE RYAN TUNGGULAN AYA NUNGGAL SEJAK HENTEU ... >

< start="16.049" dur="0.167"> RYAN TIDAK MUNGKULKEUN DI SINSE SEPTEMBER ... >

< start="16.216" dur="0.1"> RYAN TELPON MUNGSAAK SAJELAS SEJAK ... >

< start="16.316" dur="0.133"> RYAN TIDAK MUNGSAAKKEUN PAKSA SEPTEMBER ... AND ING >

< start="16.449" dur="0.067"> RYAN TELPON NATE MESIN SEJAK ... >

< start="16.516" dur="0.067"> RYAN TELPON NATE MESIA SEJAK ... >

< start="16.583" dur="0.7"> DINJAK SEPTEMBER ... DAN KELUANGAN INI ... >

< start="17.283" dur="0.134"> DINJAK SEPTEMBER ... DAN KELUANGAN INI ... KABEH >

< start="17.417" dur="0.1"> DINJAK SEPTEMBER ... DAN KELUANGAN INI ... NU DENGAN KITA >

< start="17.517" dur="0.033"> DINJAK SEPEK ... ARAH INGKAH BISA ... WE'RE HEARING MORE >

< start="17.55" dur="0.1"> HUTUP SEPULU ... DAN PERHENTAKAN INI ... NU NINGGU NU DENGAN HANYA 9- >

< start="17.65" dur="0.167"> AND NANGSA KENYATA ... WE'RE HEARING MORE 9- >

< start="17.817" dur="0.1"> AND KAHAN INGKULIS ... WE'RE HEARING MORE 9- 1-1 >

< start="17.917" dur="0.134"> AND KAHAN INGKULIS ... WE'RE HEPINGING KULIT 9- 1-1 CALLS >

< start="18.051" dur="0.067"> AND KAHAN INGKULIS ... WE'RE HEPINGING MUNGKIN DENGAN 9- 1-1 CALLS TUTUR >

< start="18.118" dur="0.1"> AND KAHAN INGKULIS ... WE'RE HEARING MORE 9- 1-1 CALLS LINK TO >

< start="18.218" dur="1.268"> Pamiarsa Hartoskeun Langkung 9- 1-1 TARI DIKEHKEUN >

< start="19.486" dur="0.066"> Pamiarsa Hartoskeun Langkung Sadayana 9- 1-1 DITAYANGKEUN PARA PLAYERS >

< start="19.552" dur="0.067"> Pamiarsa Hartoskeun Langkung Sadayana 9- 1-1 DITAYANGKEUN PARA PLAYERS DI >

< start="19.619" dur="0.134"> NINGGU KITA DENGAN HANYA 9- 1-1 TELPON PANGGAL MUTRA PUTRA INI >

< start="19.753" dur="0.1"> NINGGU KITA DENGAN HANYA 9- 1-1 TURUN DITAPTU KOMPUTER DI KES INA ... >

< start="19.853" dur="1.701"> 1-1 TINDAKKEUN DI PLAYERS DI KES INA ... >

< start="21.554" dur="0.1"> 1-1 TINDAKKEUN DI PUTRA MUTRA KASUT INI ... KITA >

< start="21.654" dur="0.201"> 1-1 TINDAKKEUN DI PUTRA MUTRA KASUT INI ... KITA SHIRAH >

< start="21.855" dur="0.066"> 1-1 TINDAKKEUN DI PELUANG DI PUTRA INI ... KITA SHIRAH MATSUZAWA >

< start="21.921" dur="0.267"> TEMPAT DI KES INI ... KAMI SHIRAH MATSUZAWA >

< start="22.188" dur="0.034"> TEMPAT DI KES INI ... KAMI SHIRAH MATSUZAWA DITASARKAN >

< start="22.222" dur="0.1"> TEMPAT DI KES INI ... KAMI SHIRAH MATSUZAWA DITASARKEUN TO >

< start="22.322" dur="0.1"> TEMPAT DI KES INGKI ... KAMI SHIRAH MATSUZAWA DITUTUKKEUN KANA >

< start="22.422" dur="0.601"> KAMI SHIRAH MATSUZAWA DITASANGKEUN KANA >

< start="23.023" dur="0.1"> KAMI SHIRAH MATSUZAWA DITENTUKKEUN KAYU DENGAN REKOD ... >

< start="23.123" dur="0.166"> DAFTARKEUN UNTUK TEMPOHAN ... >

< start="23.289" dur="0.134"> DAFTARKE UNTUK KEPUTUSAN ... SHE >

< start="23.423" dur="0.067"> DAFTARKE UNTUK TEMPOH KITA ... CUKAI CUKAI >

< start="23.49" dur="0.066"> DAFTARKE UNTUK KEPUTUSAN ... WARNA DENGAN TEMA >

< start="23.556" dur="0.034"> DAFTARKE UNTUK TEMPOHAN ... KITA NANGGALKEUN INI >

< start="23.59" dur="0.1"> DAFTARKE UNTUK KEPUTUSAN ... KITA NANGGALKEUNNYA TO US >

< start="23.69" dur="3.236"> RUJUKAN ... SHE MANGKEUN DENGAN NENG US >

< start="26.926" dur="0.067"> RUJUKAN ... BAKAL MANGKEUN ASI NENG ASA NENG ASA ... >

< start="26.993" dur="2.269"> BASA INGKEUN MERDEKA DENGAN KAMI NU… >

< start="29.262" dur="0.067"> BASA INGKEUN MERDEKA Nuju AS SAIKI ... KITA >

< start="29.329" dur="0.033"> BASA INGKEUN MERDEKA Nuju AS SAIKI ... KAMI PUT >

< start="29.362" dur="0.134"> BASA INGKEUN MERDEKA Nuju AS AYEUNA ... KAMI PUT A >

< start="29.496" dur="0.066"> BASA INGKEUN MERDEKA DENGAN NU DENGAN AYEUNA ... KITA NGAPAK SUKA >

< start="29.562" dur="0.234"> AYEUNA ... KITA PUT A REKOD >

< start="29.796" dur="0.067"> AYEUNA ... KAMI NU KOMPAK KOMPUTER >

< start="29.863" dur="0.066"> AYEUNA ... KAMI NU KOMPAK KOMPUTA IN >

< start="29.929" dur="0.101"> AYEUNA ... KAMI PUT A REKOD KANGSAIN DENGAN >

< start="30.03" dur="0.066"> AYEUNA ... KAMI NU KOMPAK DIPANG DIUKA KANGGO >

< start="30.096" dur="1.068"> NINI NU KOMPAK DIPANG ANU KANGGO >

< start="31.164" dur="0.1"> NINI NU KOMPUTER REKA KANGGO DI KANGGO 9-1-1 >

< start="31.264" dur="0.1"> KAMI NU KOMPAK DIPANG DI KANGGO KANGKUNG 9-1-1 >

< start="31.364" dur="0.134"> KAMI NU KOMPAK DIPANG INSANG UNTUK KANGGO 9-1-1 KONTOH KURING >

< start="31.498" dur="0.066"> KAMI NU KOMPAK DIPANGGARA KANGGO KANGGO 9-1-1 KONTOH ING PINGGUAN MUNGGUNG ... >

< start="31.564" dur="0.167"> DIPANGSAIN KANGGO 9-1-1 TARI INGKEUN PANGGIHAN PUTRA ... >

< start="31.731" dur="0.1"> DIPANGSAAN UNTUK KANGGO 9-1-1 TEMPAT ING PUTRA… KITA >

< start="31.831" dur="0.067"> DIPANGSAAN UNTUK KANGGO 9-1-1 PANGGILAN TERBARU PINGGUAN ... KAMI DITASARKAN >

< start="31.898" dur="0.1"> DIPANGSAAN UNTUK KANGGO 9-1-1 TINGKAT INGKING PINGGUAN MUNGGUNG ... KITA DIHARI >

< start="31.998" dur="0.3"> 9-1-1 HARI INGING HARIWANG ... KITA GAMPANG >

< start="32.298" dur="0.067"> 9-1-1 TINGGI LENGKAP MINGGU ... KITA GAMPANG TRANSCRIPT >

< start="32.365" dur="0.1"> 9-1-1 TINGKAT PINGGANG LENGAN ... KAMI NAMIN TRANSCRIPT DARI >

< start="32.465" dur="0.1"> 9-1-1 TINGGI LENGKAP MINGGU ... KITA GAMPANG TRANSCRIPT DARI ITU ... >

< start="32.565" dur="0.167"> Urang ngabébaskeun TRANSCRIPT DIA ITU ... >

< start="32.732" dur="0.1"> Urang ngabébaskeun TRANSCRIPT DARI ITU ... TAPI >

< start="32.832" dur="0.1"> Urang ngabébaskeun TRANSCRIPT DIA ITU ... TAPI PAPI >

< start="32.932" dur="0.067"> Urang ngabébaskeun TRANSCRIPT DIA ITU ... TAPI WE'RE ONLY >

< start="32.999" dur="0.067"> Urang ngabébaskeun TRANSCRIPT DIA ITU ... TAPI WE'RE ONLY AYEUNA >

< start="33.066" dur="0.3"> TRANSCRIPT DARI ITU ... TAPI WE'RE ONLY AYEUNA >

< start="33.366" dur="0.067"> TRANSCRIPT DARI ITU ... TAPI WE'RE ARTIKA AYA SATU AYA >

< start="33.433" dur="0.1"> TRANSCRIPT DARI ITU ... TAPI WE'RE ARTIKA AYEUNA DENGAN >

< start="33.533" dur="0.1"> TRANSCRIPT DARI ITU ... TAPI WE'RE ONLY NOW OBTAINING AUDIO >

< start="33.633" dur="0.167"> TAPI TANGGIAN KAWIN AYEUNA AYA NU TUNGGUH AUDIO >

< start="33.8" dur="0.067"> TAPI TANGGURU AYEUNA KONTOH AYA NU TUNGGUH ANTARA AUDIO >

< start="33.867" dur="0.133"> TAPI TANGGURU AYEUNA KUMAHA AYA NU KOMPUTES AUDI KANGGO >

< start="34" dur="0.1"> TAPI KABEH HENTEUN AYEUNA AYA NU TUNGGUH ANJEUN AUDIO UNTUK Dinten ieu ... >

< start="34.1" dur="0.234"> MANGSA KOMUNITAS AUDIO UNTUK Dinten ieu ... >

< start="34.334" dur="0.067"> MASUKI KOMUNITAS DENGAN PADA ITU ... AS >

< start="34.401" dur="0.1"> NAMPANGKEUN AUDIO UNTUK DENGAN ITU ... AS ANDA >

< start="34.501" dur="0.066"> TAPI AUDIO UNTUK DENGAN ITU ... PADE ANTARA KAJAWA. >

< start="34.567" dur="0.067"> TANGGALKEUN AUDIO UNTUK DENGAN KITA ... AS PITIK, ING >

< start="34.634" dur="0.033"> TUNGGALKEUN AUDIO UNTUK DENGAN KANGGO ITU ... PARA NU NGADU, INI >

< start="34.667" dur="0.067"> MELENGKEUN AUDIO UNTUK DENGAN ITU ... PADE ANTARA INGIN, INI SADI A >

< start="34.734" dur="0.2"> UNTUK DENGAN ITU ... PARA NANGGULU, SIEU AYA >

< start="34.934" dur="0.101"> UNTUK DENGAN ITU ... PARA NANGGULU, SIEU KAS >

< start="35.035" dur="0.066"> UNTUK DENGAN ITU ... PARA NANGGU HENTEU, INGU KASEH >

< start="35.101" dur="0.134"> UNTUK DENGAN ITU ... PARA NANGGULU, KIEU AYA KASÉ >

< start="35.235" dur="0.1"> UNTUK DENGAN ITU ... PARA NANGGULU, SIEU ING KES TEMPAT KANG GRUPPED >

< start="35.335" dur="2.836"> PARA NENGGALU, INGU KES KINI NU GRATIS >

< start="38.171" dur="0.167"> PARA NAKON TIU, INGU KES KONTAK NU GRATIS >

< start="38.338" dur="0.1"> PADANG ANJEUN, INGU KES KANGGO NU GRATIS NATION ... >

< start="38.438" dur="0.067"> SAKIT DIRI, PADU SILOS KES TUNGGUH NANG GRUPPÉS NEGARA ... DENGAN >

< start="38.505" dur="0.1"> PADANG ANJEUN, INGA KES KAWASAN KANGGO NENG GRATIS NU ... DENGAN TI >

< start="38.605" dur="0.2"> KASUYA NU NU NU GRATIS NATION ... DENGAN TI >

< start="38.805" dur="0.033"> KASUYA NUNG NU NU GRATIS NATION ... DENGAN TI DI SINI >

< start="38.838" dur="0.167"> KASUYA NUNG NU NU GRATIS NATION ... DENGAN TI DI DI >

< start="39.005" dur="0.067"> KASUYA NUNG NU NU GRATIS NATION ... DENGAN TI DI DI IDAHO ... >

< start="39.072" dur="0.3"> THE NATION ... DENGAN TI DI DI IDAHO ... >

< start="39.372" dur="0.134"> THE NATION ... DENGAN TI DI DI IDAHO ... ARIZONA ... >

< start="39.506" dur="0.1"> THE NATION ... DENGAN TI DI DI IDAHO ... ARIZONA ... UTAH ... >

< start="39.606" dur="0.1"> THE NATION ... DENGAN TIES DI IDAHO ... ARIZONA ... UTAH ... HAWAII >

< start="39.706" dur="0.667"> DI DI IDAHO ... ARIZONA ... UTAH ... HILAI >

< start="40.373" dur="0.134"> DI DI IDAHO ... ARIZONA ... UTAH ... HILAI DAN >

< start="40.507" dur="0.1"> DI DI IDAHO ... ARIZONA ... UTAH ... NEGARA ARAWA. >

< start="40.607" dur="0.2"> ARIZONA ... UTAH ... HÉSI DAN KANGSA. >

< start="40.807" dur="0.067"> ARIZONA ... UTAH ... HÉSI DAN KANGSA. KANGSA >

< start="40.874" dur="0.2"> ARIZONA ... UTAH ... HÉSI DAN KANGSA. ITU SANGSA >

< start="41.074" dur="0.067"> ARIZONA ... UTAH ... HÉSI DAN KANGSA. TI SANGGANG SANGGAP >

< start="41.141" dur="1.368"> AND KUMAHA. TI SANGGANG SANGGAP >

< start="42.509" dur="0.066"> AND KUMAHA. KASUS TULISAN NU KASIH >

< start="42.575" dur="0.067"> AND KUMAHA. KASIH ITU KASIH SULUS >

< start="42.642" dur="0.167"> AND KUMAHA. KASIH ITU NU KASIH AND IT >

< start="42.809" dur="0.1"> AND KUMAHA. KASUSAN ITU KES KONTOH KONTOH KONTOH >

< start="42.909" dur="0.167"> KASUSAN ITU KES KONTOH KONTOH KONTOH >

< start="43.076" dur="0.067"> KASUSAN ITU KASUS MAJLIS KONEKTUK >

< start="43.143" dur="0.066"> KUNCI IT TU KASIH ATAWA KONTIK KUMAHA >

< start="43.209" dur="0.1"> KUNCI TULISAN INGKAS KASÉAN ITU KANGGO KONEKI KUMAHA >

< start="43.309" dur="0.101"> KASIH INI KASIH DI KASUKAN KANGGO NUNG DIA KOMPUTA KUMAHA >

< start="43.41" dur="0.066"> KUNCI TULISAN KES KONEKTOR KONTOH KONTOH KONTOH KOMPUTAN >

< start="43.476" dur="2.403"> KAS AND IT NANGGKEUN UNTUK DAPATKEUN HENTEU JABUNG. >

< start="45.879" dur="0.133"> KAS AND IT NANGGKEUN UNTUK DAPATKEUN HENTEU JABUNG. 911, >

< start="46.012" dur="0.1"> KAS AND IT NANGGKEUN UNTUK DAPATKEUN HENTEU JABUNG. 911, AYA >

< start="46.112" dur="0.1"> KAS AND IT NANGGKEUN UNTUK DAPATKEUN HENTEU JABUNG. 911, AYA DIRI >

< start="46.212" dur="1.135"> UNTUK DAPATKEUN UNTUK Leres. 911, AYA DIRI >

< start="47.347" dur="0.067"> UNTUK DAPATKEUN UNTUK Leres. 911, DI SATU ANJURANA SIEUN, >

< start="47.414" dur="0.066"> UNTUK DAPATKEUN UNTUK Leres. 911, AYA SATU ANJATUR, 'OH >

< start="47.48" dur="0.234"> 911, AYA SATU ANJATUR, 'OH >

< start="47.714" dur="0.1"> 911, SATU EMERGENCY KA, 'OH SUMAT >

< start="47.814" dur="0.1"> 911, AYA SATU ANJUR ANU, 'HENTEU YANG SANGGUR >

< start="47.914" dur="0.067"> 911, SATU EMERGENCY SIEUN, 'OH AYEUNA HANYA >

< start="47.981" dur="0.067"> 911, SATU EMERGENCY KA, 'OH NUJAH HENTEU AYA KASIH >

< start="48.048" dur="0.734"> KAWASAAN, 'OH HENTEU AYEUNA KUMAHA >

< start="48.782" dur="0.066"> KELAYAKAN, 'OH HENTEU AYEUNA PIEUN AKAN. " >

< start="48.848" dur="0.801"> SUMBANG JUST PILIHAN PAKSA AKU. " >

< start="49.649" dur="0.1"> SUMBANG JUST PILIHAN WINDOW SAYA. "9-1-1 >

< start="49.749" dur="0.067"> SUMBANG JUST PILIHAN WINDOW SAYA. "9-1-1 TEMBANG >

< start="49.816" dur="0.133"> AYEUNA AYA PILIK WINDOW AKU. "9-1-1 TEMBANG AYEUNA >

< start="49.949" dur="0.067"> AYEUNA AYA PILIHAN WINDOW AKU. "9-1-1 TAWASAN AYEUNA AYA DENGAN >

< start="50.016" dur="0.134"> WINDOW. "9-1-1 TAWASAN AYEUNA AYA KUMUKAN >

< start="50.15" dur="0.133"> WINDOW. "9-1-1 TAWASAN AYEUNA AYA BASA >

< start="50.283" dur="0.1"> WINDOW. "9-1-1 TELONG AYEUNA AYA GRATIS >

< start="50.383" dur="0.067"> WINDOW. "9-1-1 TILIKKEUN AYEUNA AYA GAMPANGKEUN INGGALIS >

< start="50.45" dur="0.067"> WINDOW. "9-1-1 TILIKKEUN AYEUNA AYA GAMPANG TEMPATNA >

< start="50.517" dur="0.2"> 9-1-1 TAWANG AYEUNA AYA NAMANGKEUN AYA KANGGO >

< start="50.717" dur="0.133"> 9-1-1 TAWANG AYEUNA AYA NAMANGKEUN AYA GAMPANG DI ING >

< start="50.85" dur="0.1"> 9-1-1 TAWANG AYEUNA AYA NAMANGKEUN AYA KANGGO DI BUKU NIGHT >

< start="50.95" dur="0.034"> 9-1-1 TAWANG AYEUNA AYA NENGANGGEUN GOLEK DI ATAWA KOMUNITAS ING >

< start="50.984" dur="0.1"> 9-1-1 TILIK AYEUNA AYA NAMANGKEUN DI GRATIS KANGGURA NUKA ING >

< start="51.084" dur="0.233"> A GAMPANG NU TUNGGU KANGGO NU DENGAN NAMPANG >

< start="51.317" dur="0.234"> GELOMA KANGGO ING BARAT SUKU BASA DI BRANDON >

< start="51.551" dur="0.1"> KOMUNITAS KANGGO ING NU SUKU BURU DI BRANDON BOUDREAUX'S >

< start="51.651" dur="0.2"> SUKANG NU NU MUDA DI BRANDON BOUDREAUX'S >

< start="51.851" dur="0.067"> SUKANG NU NU MOHADE DI BRANDON BOUDREAUX'S TESLA >

< start="51.918" dur="0.134"> SUKU NU NU NU MOHADE DI BRANDON BOUDREAUX'S TESLA >

< start="52.052" dur="0.033"> SUKU NU NU NU NUKA DI BRANDON BOUDREAUX'S TESLA DI ARIZONA >

< start="52.085" dur="0.1"> SUKU NU NU NU NU MUKA DI BRANDON BOUDREAUX'S TESLA DI ARIZONA ON >

< start="52.185" dur="0.234"> TESLA BRANDON BOUDREAUX DI ARIZONA ON >

< start="52.419" dur="0.1"> TESLA BRANDON BOUDREAUX DI ARIZONA DI OKTOBER >

< start="52.519" dur="0.1"> TESLA BRANDON BOUDREAUX DI ARIZONA DI OKTOBER 2ND-- >

< start="52.619" dur="0.3"> TESLA DI ARIZONA ON OKTOBER 2ND-- >

< start="52.919" dur="0.067"> TESLA DI ARIZONA ON OKTOBER 2ND-- SHATTERING >

< start="52.986" dur="0.167"> TESLA DI ARIZONA ON OKTOBER 2ND-- SHATTERING THE >

< start="53.153" dur="0.1"> TESLA DI ARIZONA ON OKTOBER 2ND-- MEMBANGKEUN KAMPUNG DIDI >

< start="53.253" dur="0.2"> OKTOBER 2ND-- MANGSA NAMPAK KURSUS >

< start="53.453" dur="0.133"> OKTOBER 2ND-- MAMPILIRKAN SASARAN DRIVER >

< start="53.586" dur="0.067"> OKTOBER 2ND-- MENGHAMPIRKI WINDOW SINDIH DENGAN DRIVER. >

< start="53.653" dur="0.367"> MENYAMBUNGKAN PELANGGAN DENGAN PELABURAN. >

< start="54.02" dur="0.067"> MENYAMBUNGKAN PELANGGAN DENGAN PELABURAN. DID >

< start="54.087" dur="0.067"> MENYAMBUNGKAN PELANGGAN DENGAN PELABURAN. DIKEHU >

< start="54.154" dur="0.066"> MENYAMBUNGKAN PELANGGAN DENGAN PELABURAN. NAHA ANJEUN NINGALI >

< start="54.22" dur="0.067"> MENYAMBUNGKAN PELANGGAN DENGAN PELABURAN. HENTEU NENG NINI >

< start="54.287" dur="0.1"> MENYAMBUNGKAN PELANGGAN DENGAN PELABURAN. DENGAN NINI NAK ningali jalanna >

< start="54.387" dur="0.2"> SIDANG KASIH. DENGAN NINI NAK ningali jalanna >

< start="54.587" dur="0.067"> SIDANG KASIH. Naha anjeun ningali hasilna, >

< start="54.654" dur="0.067"> SIDANG KASIH. HENTEU DENGAN PUKANG AYEUNA, SINO >

< start="54.721" dur="0.1"> SIDANG KASIH. ANAK NINI NAKAHI KAKI ANAK, SINO >

< start="54.821" dur="0.033"> SIDANG KASIH. ANU NINI NINJUK KI NANA, SATU ANAK? >

< start="54.854" dur="0.1"> SIDANG KASIH. ANU NINI NINJUK KI NANA, SATU ANAK? abdi >

< start="54.954" dur="0.234"> ANU NINI NINJUK KI NANA, SATU ANAK? abdi >

< start="55.188" dur="0.067"> ANU NINI NINJUK KI NANA, SATU ANAK? Kuring henteu resep >

< start="55.255" dur="0.066"> ANU NINI NINJUK KI NANA, SATU ANAK? Kuring teu DIT tingali >

< start="55.321" dur="0.034"> ANU NINI NINJUK KI NANA, SATU ANAK? Kuring henteu milarian saha >

< start="55.355" dur="0.067"> ANU NINI NINJUK KI NANA, SATU ANAK? Kuring henteu milarian saha éta >

< start="55.422" dur="0.1"> ANU NINI NINJUK KI NANA, SATU ANAK? Kuring henteu milarian saha éta >

< start="55.522" dur="0.233"> AYA, SAHA NYAWA? Kuring henteu milarian saha éta >

< start="55.755" dur="0.067"> AYA, SAHA NYAWA? Kuring henteu milarian saha éta halamanna >

< start="55.822" dur="0.067"> AYA, SAHA NYAWA? Kuring henteu milarian saha anu leresna >

< start="55.889" dur="0.066"> AYA, SAHA NYAWA? Kuring henteu milarian saha anu leresna >

< start="55.955" dur="0.067"> AYA, SAHA NYAWA? Kuring teu milarian saha éta Nyaeta BRANDON >

< start="56.022" dur="0.234"> HENTEU AYA NU TIU ANAKNA DI BRANDON INI >

< start="56.256" dur="0.1"> HENTEU AYA NU TIU ANAKNA DI BRANDON DIA ING SUKA HUSBAND >

< start="56.356" dur="0.1"> HENTEU AYA NU TIU TI ANU BRANDON DIA ING SUKAN HUSBAND OF >

< start="56.456" dur="0.1"> TIDAK DENGAN IZA SIEW ING BRANDON DIA ING PUTIH LORI >

< start="56.556" dur="0.267"> BRANDON mangrupikeun HUSBAND OF LORI >

< start="56.823" dur="0.1"> BRANDON mangrupikeun HUSBAND OF LORI VALLOW'S >

< start="56.923" dur="0.1"> BRANDON mangrupikeun HUSBAND OF NU LIE VIEWAN LORI, >

< start="57.023" dur="0.3"> PELANGGAN NIECE LORI VALLOW, >

< start="57.323" dur="0.067"> PELANGGAN NIECE LORI VALLOW, MELANIE. >

< start="57.39" dur="0.167"> NIE VIEWOW, MELANIE. >

< start="57.557" dur="0.067"> NIE VIEWOW, MELANIE. DI >

< start="57.624" dur="0.066"> NIE VIEWOW, MELANIE. IN THE >

< start="57.69" dur="0.067"> NIE VIEWOW, MELANIE. DI PANGGILAN >

< start="57.757" dur="0.1"> NIE VIEWOW, MELANIE. DI CALL YOU >

< start="57.857" dur="0.067"> NIE VIEWOW, MELANIE. DI PANGGILAN DENGAN KANGGO AND >

< start="57.924" dur="0.234"> MELANIE. DI PANGGILAN DENGAN KANGGO AND >

< start="58.158" dur="0.133"> MELANIE. DI PANGGILAN INI DENGAN CARI >

< start="58.291" dur="0.033"> MELANIE. DI PANGGILAN INI DENGAN SENTUH BRANDON ... >

< start="58.324" dur="0.067"> MELANIE. DI PANGGILAN INI DENGAN HENTEUN BRANDON ... DIA >

< start="58.391" dur="0.1"> MELANIE. DI PANGGILAN INI DENGAN HENTEUN BRANDON ... DIA DIA >

< start="58.491" dur="0.167"> DI PANGGILAN INI DENGAN HENTEUN BRANDON ... DIA DIA >

< start="58.658" dur="0.067"> DI PANGGILAN INI DENGAN HENTEUN BRANDON ... DIA TANPA TANPA >

< start="58.725" dur="0.067"> DI PANGGILAN INI DENGAN HENTEUN BRANDON ... DIA TANPA IDEA >

< start="58.792" dur="0.1"> IN THE CALL YOU DENGAN HENTANG BRANDON ... DIA PUPUNAN NO IDEA >

< start="58.892" dur="0.033"> DI PANGGILAN INI DENGAN HENTEUN BRANDON ... DIA TANPA IDEA SENTIASA >

< start="58.925" dur="0.1"> DI PANGGILAN INI DENGAN HENTEUN BRANDON ... DIA TANPA IDEA SATU JATI >

< start="59.025" dur="0.2"> SUKAN BRANDON ... DIA SIEUN AYA IDEA SATU MANAJAWA >

< start="59.225" dur="0.067"> SUKANG BRANDON ... DIA NEGARA TIU IDEA SAPI JATI. >

< start="59.292" dur="0.567"> TIADA IDEA SATU KITA NU DIA. >

< start="59.859" dur="0.167"> TIADA IDEA SATU KITA NU DIA. TAPI TAPI >

< start="60.026" dur="0.034"> TIADA IDEA SATU KITA NU DIA. TAPI LATER ... >

< start="60.06" dur="0.1"> TIADA IDEA SATU KITA NU DIA. TAPI LATER ... HE >

< start="60.16" dur="0.033"> TIADA IDEA SATU KITA NU DIA. TAPI LATER ... DIA TOS >

< start="60.193" dur="0.067"> TIADA IDEA SATU KITA NU DIA. TAPI LATER ... DIA TOS >

< start="60.26" dur="0.233"> Nya. TAPI LATER ... DIA TOS >

< start="60.493" dur="0.234"> Nya. TAPI LATER ... DIA TOLONG PELANGSAAN >

< start="60.727" dur="0.067"> Nya. TAPI LATER ... DIA NUKANG INVESTIGATOR PRIVATE >

< start="60.794" dur="0.8"> TAPI LATER ... DIA NUKANG INVESTIGATOR PRIVATE >

< start="61.594" dur="0.034"> TAPI LATER ... DIA NUKA INVESTIGATOR PRIVATE NA >

< start="61.628" dur="0.167"> TAPI LATER ... DIA NANGGAL JATI PRIVATE NA DIA >

< start="61.795" dur="0.1"> TAPI LATER ... DIA NUKANG PELANGSA PRIVATE YANG DIAJANGKEUN >

< start="61.895" dur="0.066"> TAPI LATER ... Anjeunna NANGGALKEUN INVESTIGATOR PRIVATE YANG DIA PUTIH >

< start="61.961" dur="0.234"> PRIVATE INVESTIGATOR yen Anjeunna percaya kana >

< start="62.195" dur="0.067"> PRIVATE INVESTIGATOR DIA DIA MANAJAKAN PUTRA >

< start="62.262" dur="0.1"> PRIVATE INVESTIGATOR DIA SIEWAN NU TELPATNA >

< start="62.362" dur="0.1"> PRIVATE INVESTIGATOR DIA SIA NU MELAYU DENGAN PULUS >

< start="62.462" dur="0.1"> Diterbitkeun INVESTIGATOR DIA DIA MENGATU PAKET INGKE DENGAN PELEKA ... >

< start="62.562" dur="1.168"> DIA SIA NU NU TAYU TUJUAN PAKAI WELOTA WELIA ... >

< start="63.73" dur="0.133"> DIA NYAJEHKAN PAKAI WAKOTA WAKIL DIDI ... LORI >

< start="63.863" dur="0.1"> DIA NYAJEHKAN PAKAI WAKOTA WAKIL DIDI ... MAJI LORI. >

< start="63.963" dur="0.167"> PENTERI WASOLA WELESA ALA ... PELUANG LORI. >

< start="64.13" dur="0.1"> PENTERI WASOLA WELESA ALA ... PELUANG LORI. THE >

< start="64.23" dur="0.1"> PENTERI WASOLA WELESA ALA ... PELUANG LORI. SAMI >

< start="64.33" dur="0.067"> PENTERI WASOLA WELESA ALA ... PELUANG LORI. PERSON SAME >

< start="64.397" dur="0.1"> PENTERI WASOLA WELESA ALA ... PELUANG LORI. SUKAN PERSON SUKU >

< start="64.497" dur="0.801"> KOTOR LORI. SUKAN PERSON SUKU >

< start="65.298" dur="0.067"> KOTOR LORI. ING SAMPUR SUKU DENGAN DESA >

< start="65.365" dur="0.1"> KOTOR LORI. INGGU SUKU DENGAN PENTING SENTIASA >

< start="65.465" dur="0.1"> KOTOR LORI. PERSON SUKU DENGAN PENTING DIPANGKEUN DIPANGKANG >

< start="65.565" dur="0.234"> PERSON SUKU DENGAN PENTING DIPANGKEUN DIPANGKANG >

< start="65.799" dur="0.166"> PERSON SAME YANG DIDENAKAN DANA PAKAI PAKET PAKAI >

< start="65.965" dur="0.101"> THE SAME PERSON SENI POLISI DIAJATKAN PAKAI PUTIH >

< start="66.066" dur="0.1"> PERSON SUKU DENGAN PILIHAN DIAJATKAN PELEKA DENGAN PELEKA - LORI'S >

< start="66.166" dur="0.3"> POLIS DIDANA DITUKARKAN PAKAI VALLOW-- LORI'S >

< start="66.466" dur="0.033"> POLIS DIDENGKEUN PAKSA PILIH VALLOW-- LORI'S EX-HUSBAND >

< start="66.499" dur="0.167"> POLIS DESA DANAJARKAN KEDAI WARNA - LORI EX-HUSBAND - >

< start="66.666" dur="0.067"> POLIS DESA DANAJATKEUN PAKAI PUTIH - LORI'S EX-HUSBAND - DITULISKEUN >

< start="66.733" dur="0.167"> CHARLES VALLOW-- LORI'S EX-HUSBAND - HITAMATUR >

< start="66.9" dur="0.066"> CHARLES VALLOW-- LORI'S EX-HUSBAND - DITULIS DI >

< start="66.966" dur="0.134"> CHARLES VALLOW-- LORI'S EX-HUSBAND - DITULIS DI PUTUS >

< start="67.1" dur="0.1"> CHARLES VALLOW-- LORI'S EX-HUSBAND - DITUTUPKEUN DI SELF DEFENSE >

< start="67.2" dur="2.402"> EX-HUSBAND - DITULISKEUN DI SELF DEFENSE >

< start="69.602" dur="0.067"> EX-HUSBAND - DIPENGKEUN DI SELF DEFENSE "PERLU >

< start="69.669" dur="0.067"> EX-HUSBAND - DIPENGKEUN DI SELF DEFENSE "PERLU KE >

< start="69.736" dur="0.033"> EX-HUSBAND - DIPENGKEUN DI SELF DEFENSE "PERLU BOLEH >

< start="69.769" dur="0.1"> EX-HUSBAND - DIPENGKEUN DI PUTUS NU TAPI "PERLU BOLEH DIDI >

< start="69.869" dur="0.167"> DI NUJAK TUJUAN "PERLU BOLEH DIDI >

< start="70.036" dur="0.134"> DI NUJAK DIRI "PERLU BOLEH DIDI >

< start="70.17" dur="0.033"> DI NUJAK DIRI "PERLU BOLEH DENGAN SULITNA >

< start="70.203" dur="0.133"> DI NUJAK DIRI "PERLU BOLEH DENGAN DIA DIHADIRNA >

< start="70.336" dur="0.101"> DI NUJAK TUJUAN "PERLU BOLEH DIDI MENGATU NAKKAT." >

< start="70.437" dur="0.533"> "PERLU BOLEH HENTEUN DIA MELAYATKEUN." >

< start="70.97" dur="0.101"> "PERLU BOLEH HENTEUN DIA MELAYATKEUN." BRANDON >

< start="71.071" dur="0.033"> "PERLU BOLEH HENTEUN DIA MELAYATKEUN." HIRED BRANDON >

< start="71.104" dur="0.1"> "PERLU BOLEH HENTEUN DIA MELAYATKEUN." HIRED BRANDON A >

< start="71.204" dur="0.234"> TU DIDANGKAN SAJAT. "BRANDON HIRED A >

< start="71.438" dur="0.233"> TAMAT DIDANGKATKEUN. "BRANDON HIRED AN PRIVATE >

< start="71.671" dur="0.067"> TANGGALKEUN INGKEUN. "BRANDON HIRED INVESTIGATOR PRIVATE >

< start="71.738" dur="0.634"> BRANDON HIRED INVESTIGATOR PRIVATE >

< start="72.372" dur="0.067"> BRANDON HIRED A PRIVATE INVESTIGATOR SELEPAS >

< start="72.439" dur="0.066"> BRANDON HIRED A PRIVATE INVESTIGATOR SELEPAS DIA >

< start="72.505" dur="0.067"> BRANDON HIRED INVESTIGATOR PRIVATE AFTER HE WAS >

< start="72.572" dur="0.1"> BRANDON HIRED INVESTIGATOR PRIVATE SELEPAS DIA SATU >

< start="72.672" dur="0.1"> BRANDON HIRED A PRIVATE INVESTIGATOR AFTER HE WES THE TARGET >

< start="72.772" dur="0.167"> PRIVATE INVESTIGATOR SELEPAS DIA INGNA SANGGANG >

< start="72.939" dur="0.067"> PRIVATE INVESTIGATOR SELEPAS DIA WAKTU TARGET OF >

< start="73.006" dur="0.1"> PRIVATE INVESTIGATOR HENTEU NENG WARNA NYAWA >

< start="73.106" dur="0.067"> PRIVATE INVESTIGATOR SELEPAS DIA WAKILNA TARGET ING DITUTUP >

< start="73.173" dur="0.066"> PRIVATE INVESTIGATOR SELEPAS DIA WARNA TARGET ING DITUTUP DENGAN >

< start="73.239" dur="0.634"> SELEPAS DIA TENGGARA TARGET INI DITOLEH DENGAN >

< start="73.873" dur="0.1"> SELEPAS DIA MELENGKAN TARGET ING DITOLONGAN MENGIKUT. >

< start="73.973" dur="0.234"> DI SANGGUP DI GOLONGAN. >

< start="74.207" dur="0.133"> DI SANGGUP DI GOLONGAN. GILBERT >

< start="74.34" dur="0.067"> DI SANGGUP DI GOLONGAN. POLISI GILBERT >

< start="74.407" dur="0.134"> DI SANGGUP DI GOLONGAN. POLIS GILBERT AYA >

< start="74.541" dur="0.066"> DI SANGGUP DI GOLONGAN. POLIS GILBERT DATANG >

< start="74.607" dur="0.734"> TUTUP. POLIS GILBERT DATANG >

< start="75.341" dur="0.101"> TUTUP. POLIS GILBERT AYA MASIH MASIH >

< start="75.442" dur="0.066"> TUTUP. POLIS GILBERT AYA MASIH MASIH >

< start="75.508" dur="0.267"> POLIS GILBERT AYA MASIH MASIH >

< start="75.775" dur="0.1"> POLIS GILBERT AYA MASANGKAN MELAYU DENGAN PAKSA. >

< start="75.875" dur="0.734"> MELAYU YANG BOLEH. >

< start="76.609" dur="0.067"> MELAYU YANG BOLEH. TAPI TAPI >

< start="76.676" dur="0.1"> MELAYU YANG BOLEH. TAPI KITA >

< start="76.776" dur="0.134"> MELAYU YANG BOLEH. TAPI SENI ANTARA >

< start="76.91" dur="0.066"> MELAYU YANG BOLEH. TAPI INGLET MISTIK KAMI >

< start="76.976" dur="0.201"> TUTUP. TAPI INGLET MISTIK KAMI >

< start="77.177" dur="0.1"> TUTUP. TAPI TETAPI KAMI INGLET SPOKE >

< start="77.277" dur="0.066"> TUTUP. TAPI TETAPI KAMI INGLET SPOKE DENGAN >

< start="77.343" dur="0.134"> TUTUP. TAPI TETAPI KAMI INGLET SPOKE DENGAN >

< start="77.477" dur="0.067"> TUTUP. TAPI TETAPI KAMI INGLET SPOKE DENGAN PRIVATE >

< start="77.544" dur="0.667"> TAPI TETAPI KAMI INGLET SPOKE DENGAN PRIVATE >

< start="78.211" dur="0.133"> TAPI TETAPI KAMI INGLET SPOKE DENGAN INVESTIGATOR PRIVATE >

< start="78.344" dur="0.101"> TAPI TETIK DENGAN INGLET SPOKE DENGAN PRIVATE INVESTIGATOR INVOLVED >

< start="78.445" dur="0.2"> SPOKE DENGAN PRIVATE INVESTIGATOR INVOLVED >

< start="78.645" dur="0.1"> TAMPILAN DENGAN PRIVATE INVESTIGATOR INVOLVED LAST >

< start="78.745" dur="0.067"> TAMPILAN DENGAN PRIVATE INVESTIGATOR INVOLVED LEPING PINGGANG. >

< start="78.812" dur="0.9"> INVESTIGATOR INVOLEKTOR TERKINJANG MINGGU. >

< start="79.712" dur="0.101"> INVESTIGATOR INVOLEKTOR TERKINJANG MINGGU. < >

< start="79.813" dur="2.102"> MINGGU KAMARI. < >

< start="81.915" dur="0.1"> MINGGU KAMARI. <"THE >

< start="82.015" dur="0.067"> MINGGU KAMARI. <"PERSON >

< start="82.082" dur="0.066"> MINGGU KAMARI. <"PERSON DIA >

< start="82.148" dur="1.969"> <"PERSON DIA >

< start="84.117" dur="0.067"> <"PERSON DIA DIPANGGIH, >

< start="84.184" dur="0.133"> <"PERSON DIA DIPANGGO, >

< start="84.317" dur="0.067"> <"PERSON DIA DIPANGGO, PERSON >

< start="84.384" dur="0.167"> "PERSON DIA DIPANGGO, PERSON >

< start="84.551" dur="0.166"> "PERSON DIA DIPANGGO, PERSON DIA >

< start="84.717" dur="0.067"> "PERSON DIA DIPANGGO, PERSON DIA DIHENTI >

< start="84.784" dur="0.067"> "PERSON DIA DIPANGGO, PERSON DIA DIHENTI NU >

< start="84.851" dur="0.067"> "PERSON DIA DIPANGGO, PERSON DIA DIHENTI NU >

< start="84.918" dur="1.801"> RECOGNmitted, THE PERSON HE SUSPEK DIA SUKA >

< start="86.719" dur="0.067"> GALASANGKEUN, ANGGO DENGAN PERSON DIA ING DI PERSON >

< start="86.786" dur="0.067"> GALASANGKEUN, ANGGO DIDIJAKU NYEKALKEUN ING DIA Jalma >

< start="86.853" dur="0.1"> GALASANGKEUN, ANGGO DIDIJAKU NYATA NYATA ANAK SUKANG >

< start="86.953" dur="0.067"> GALASANGKEUN, ANGGO DENGAN PERSON NU DIA NYATA ANAK SUKANG >

< start="87.02" dur="0.267"> DIA PELEK NU DIA NYAJAK ANAK SUKANG >

< start="87.287" dur="0.066"> DIA PUTIH ING DIA PERSON anu NANGGALKEUN >

< start="87.353" dur="0.067"> DIA MÉTUNGKEUN ING DIA PERSON anu NANGGALKEUN INI >

< start="87.42" dur="0.067"> DIA PUTIH ING DIA PERSON anu NANGGALKEUN INI >

< start="87.487" dur="0.1"> DIA PUTIH ING DIA PERSON anu NANGGALKEUN INGKEUN AYA >

< start="87.587" dur="0.968"> Saha jalma anu milih panginten >

< start="88.555" dur="0.066"> SUKAN DENGAN PAKI NU MUNGKULKEUN INGKEUN AYA >

< start="88.621" dur="0.1"> Saha Jalma Anu Ngaluarkeun Éta Nyipta Jalma >

< start="88.721" dur="0.101"> SUKAN DENGAN PAKI NU MUNGKULKEUN INGKEUN AYA PERSONAN SAMPURNA >

< start="88.822" dur="0.233"> TULISAN NUNGGUL PERSON SAME DENGAN PUTIH >

< start="89.055" dur="0.167"> TULISKEU AYA NU TUNGGU PERSON SUKU MANGSA PAKET >

< start="89.222" dur="0.067"> TIARKEUN INGKE DENGAN PERSON SAME SUKANG DENGAN PUTIHAN. " >

< start="89.289" dur="0.634"> SUKA DENGAN PERSON anu dibunuh. >

< start="89.923" dur="0.133"> SUKA DENGAN PERSON anu KILEK PELEK >

< start="90.056" dur="0.067"> SUKA DENGAN SUKA DENGAN PELEKA. >

< start="90.123" dur="2.602"> CHARLES VALLOW. "" ALEX COX .. " >

< start="92.725" dur="0.034"> CHARLES VALLOW. "" ALEX COX .. "9L >

< start="92.759" dur="0.1"> CHARLES VALLOW. "" ALEX COX .. "9L L. >

< start="92.859" dur="0.067"> CHARLES VALLOW. "" ALEX COX .. "9L L. DINA >

< start="92.926" dur="0.1"> CHARLES VALLOW. "" ALEX COX .. "9L L. DIA NYA >

< start="93.026" dur="0.1"> CHARLES VALLOW. "" ALEX COX .. "9L L. DENGAN ANDA >

< start="93.126" dur="0.3"> "ALEX COX .." 9L L. SAHA NYA >

< start="93.426" dur="0.067"> "ALEX COX .." 9L L. DIA SATU EMERGENCY ANDA? >

< start="93.493" dur="0.701"> 9L L. Dimana SUMA ANJURAN SIEUN? >

< start="94.194" dur="0.033"> 9L L. Dimana SUMA ANJURAN SIEUN? HI, >

< start="94.227" dur="0.1"> 9L L. Dimana SUMA ANJURAN SIEUN? HI, kuring >

< start="94.327" dur="0.033"> 9L L. Dimana SUMA ANJURAN SIEUN? HI, Kuring PERLU >

< start="94.36" dur="0.167"> 9L L. Dimana SUMA ANJURAN SIEUN? HI, Kuring PERLU A >

< start="94.527" dur="0.067"> 9L L. Dimana SUMA ANJURAN SIEUN? HI, Kuring TEU BOLEH >

< start="94.594" dur="0.2"> EMERGENCY? HI, Kuring TEU BOLEH >

< start="94.794" dur="0.1"> EMERGENCY? HI, TEU MANGSAAKAN KEBUDAYAAN ... >

< start="94.894" dur="0.701"> HI, TEU MANGSAAKAN KEBUDAYAAN ... >

< start="95.595" dur="0.133"> HI, PERLU AYA AMBULAN ... DUA >

< start="95.728" dur="0.101"> HI, PERLU AYA AMBULAN Pikeun ... DUA BULAN >

< start="95.829" dur="0.1"> HI, PERLU AYA AMBULAN ... DUA DUA PESERAN, >

< start="95.929" dur="0.2"> KANGGURU ... DUA PULAN PESANG, >

< start="96.129" dur="0.067"> KANGGO ... DUA BULAN-BATANG MANGSA, JUGA >

< start="96.196" dur="0.166"> KANGGO ... DUA PULAK BATAK, JAWA DI >

< start="96.362" dur="0.034"> KANGGO ... DUA PULAK PADAK, DENGAN DI GILBERT ... >

< start="96.396" dur="0.1"> KANGGO ... DUA PULAK PADAK, DENGAN DI GILBERT ... A >

< start="96.496" dur="0.067"> KANGGO ... DUA PULAK PADAK, DENGAN ING GILBERT ... DENGAN NU >

< start="96.563" dur="0.5"> DUA BULAN TERBARU, JUGA DI GILBERT ... DUA MANUNG >

< start="97.063" dur="0.167"> DUA BULAN TERBARU, JUGA DI GILBERT ... DINA MAN MAN SAPAT >

< start="97.23" dur="0.167"> DUA BULAN SANGGUP, JUGA DI GILBERT ... MANÉNA DIDENGKEUN >

< start="97.397" dur="0.067"> DUA BULAN TERBARU, DENGAN DI GILBERT ... MANÉNA DIDENGKEUN HENTAL >

< start="97.464" dur="0.166"> JUGA DI GILBERT ... SEA ANAK DENGAN HIMSELF >

< start="97.63" dur="0.067"> JUGA DI GILBERT ... SEA MAN SUKAN DENGAN HIMSELF AS >

< start="97.697" dur="0.067"> JUGA DI GILBERT ... BATAKAT MANUSIA DIPENGKEUKAN DENGAN HATI >

< start="97.764" dur="0.033"> JUGA DI GILBERT ... BATAKAT MANUSIA NU DITENCANG ASAWA ANAK >

< start="97.797" dur="0.134"> JUGA DI GILBERT ... BATAKAT MANUSIA NU DITENTUKAN SEHAT ANAK DIRI >

< start="97.931" dur="0.066"> JUGA DI GILBERT ... SEA ANAK DENGAN HENTIUS DENGAN ANTARA ANJARA ANJEUNG ALOHA >

< start="97.997" dur="0.334"> SATU NU HENTING HENTAL AS ANAK DUA >

< start="98.331" dur="0.134"> Saha anu dihartikeun salaku anak raja >

< start="98.465" dur="0.033"> SATU NU HENTIGA DITENCANA AS ANTARI GIRLFRIEND DIDA KANGGO ... DITILIK >

< start="98.498" dur="0.1"> Saha anu dihartikeun salaku anak raja >

< start="98.598" dur="0.167"> AS ANAK GIRLFRIEND ANAK ... CALING 9- >

< start="98.765" dur="0.1"> AS KAKI ANAK GIRLFRIENDAH ... CALING 9- 1-1 >

< start="98.865" dur="1.768"> GIRLFRIEND ... CALING 9- 1-1 >

< start="100.633" dur="0.1"> GIRLFRIEND ... CALING 9- 1-1 I >

< start="100.733" dur="0.067"> GIRLFRIEND ... DITILIK 9- 1-1 Kuring SIEUN, >

< start="100.8" dur="0.034"> GIRLFRIEND ... DITILIK 9- 1-1 AKU, UH, >

< start="100.834" dur="0.1"> GIRLFRIEND ... CALING 9- 1-1 DIA I, UH, A >

< start="100.934" dur="0.1"> GIRLFRIEND ... CALING 9- 1-1 AKU, UH, ANAK >

< start="101.034" dur="0.2"> 1-1 Kuring boga, UH, KOMUNITAS >

< start="101.234" dur="0.067"> 1-1 Kuring boga, UH, KOMUNITAS LAMA >

< start="101.301" dur="0.1"> 1-1 AKU DENGAN, UH, KOMUNITAS PELUIK DI SINÉNA >

< start="101.401" dur="0.1"> 1-1 AKU DENGAN, UH, KOMUNITAS PELUIK DI SINI >

< start="101.501" dur="0.1"> 1-1 AKU DENGAN, UH, KOMUNITAS PELUIK DI SINI. >

< start="101.601" dur="1.235"> AKU, UH, KOMUNITAS PELUIK DI SINI. >

< start="102.836" dur="0.066"> AKU, UH, KOMUNITAS PELUIK DI SINI. ANJEUNNA, >

< start="102.902" dur="0.067"> AKU, UH, KOMUNITAS PELUIK DI SINI. Anjeunna, UH, >

< start="102.969" dur="0.067"> AKU, UH, KOMUNITAS PELUIK DI SINI. DIA, UH, HE >

< start="103.036" dur="0.133"> AKU, UH, KOMUNITAS PELUIK DI SINI. DIA, UH, HE Yustina >

< start="103.169" dur="0.067"> AKU, UH, KOMUNITAS PELUIK DI SINI. DIA, UH, Anjeunna leres >

< start="103.236" dur="0.167"> MALE DI SINI NAMED. DIA, UH, Anjeunna leres >

< start="103.403" dur="0.1"> MALE DI SINI NAMED. DIA, UH, DIA MUDAH DITASUKAN >

< start="103.503" dur="1.134"> DIA, UH, DIA MUDAH DITASUKAN >

< start="104.637" dur="0.034"> DIA, UH, DIA MUDAH NU MASIH DI SINI >

< start="104.671" dur="0.066"> DIA, UH, DIA MUDAH NU MASIH DI SINI >

< start="104.737" dur="0.034"> DIA, UH, DIA MUDAH NU MASUKAN DI SINI >

< start="104.771" dur="0.067"> DIA, UH, DIA MUDAH NU MASIH DI SINI - >

< start="104.838" dur="0.033"> DIA, UH, DIA MUDAH NU MASIH DI SINI - DI >

< start="104.871" dur="0.033"> DIA, UH, DIA MUDAH NU MASUKAN DI SINI - DI SAYA >

< start="104.904" dur="0.1"> DIA, UH, DIA MUDAH NU MASIH DI SINI - DI AKU - >

< start="105.004" dur="0.167"> PUTIH DI SINI - DI KURING - >

< start="105.171" dur="0.067"> PUTIH DI SINI - DI AKU - ON >

< start="105.238" dur="0.167"> PUTIH DI SINI - DI AKU - ON KURING >

< start="105.405" dur="0.1"> PUTIH DI SATU - DI AKU - DI BATHROOM SAYA. >

< start="105.505" dur="0.534"> DI DI SINI - DI AKU - DI BATHROOM SAYA. >

< start="106.039" dur="0.067"> DI DI SINI - DI AKU - DI BATHROOM SAYA. ALEX >

< start="106.106" dur="0.066"> DI DI SINI - DI AKU - DI BATHROOM SAYA. Diantelkeun >

< start="106.172" dur="0.134"> DI DI SINI - DI AKU - DI BATHROOM SAYA. MANGGU DIED DI >

< start="106.306" dur="0.1"> DI DI SINI - DI AKU - DI BATHROOM SAYA. MERDEK DI DI DATI >

< start="106.406" dur="0.233"> DI BATHROOM SAYA. MERDEK DI DI DATI >

< start="106.639" dur="0.067"> DI BATHROOM SAYA. GOLEK DI DI PELABUR 12-TH. >

< start="106.706" dur="0.768"> GOLEK DI DI PELABUR 12-TH. >

< start="107.474" dur="0.166"> GOLEK DI DI PELABUR 12-TH. MILIKNA >

< start="107.64" dur="0.1"> GOLEK DI DI PELABUR 12-TH. DATI NYA ... >

< start="107.74" dur="0.101"> GOLEK DI DI PELABUR 12-TH. DENGAN DATI ... BUTIR >

< start="107.841" dur="0.066"> GOLEK DI DI PELABUR 12-TH. DENGAN KABUPATEN ... MASIH MASIH >

< start="107.907" dur="0.367"> 12-TH. DENGAN KABUPATEN ... MASIH MASIH >

< start="108.274" dur="0.067"> 12-TH. DENGAN DIA ... MASIH DIGAYUH >

< start="108.341" dur="1.301"> DENGAN DIA ... MASIH DIGAYUH >

< start="109.642" dur="0.1"> DAH DIA ... MASIH MUNGKIN MUNGKIN YO >

< start="109.742" dur="0.101"> DENGAN DIA ... MASIH MUNGKIN MUNGKIN YO ALEX. >

< start="109.843" dur="0.066"> DENGAN DIA ... MASIH MUNGKIN MUNGKIN YO ALEX. DIA? >

< start="109.909" dur="0.067"> DENGAN DIA ... MASIH MUNGKIN MUNGKIN YO ALEX. DIA? ANJEUNNA >

< start="109.976" dur="0.1"> DENGAN DIA ... MASIH MUNGKIN MUNGKIN YO ALEX. DIA? DIA NU >

< start="110.076" dur="1.869"> PELABURAN YO ALEX. DIA? DIA NU >

< start="111.945" dur="0.1"> PELABURAN YO ALEX. DIA? DIA SIEUN - >

< start="112.045" dur="0.067"> PELABURAN YO ALEX. DIA? DIA SUKA - DIA >

< start="112.112" dur="0.166"> PELABURAN YO ALEX. DIA? DIA SUKA - DIA NENG >

< start="112.278" dur="0.1"> PELABURAN YO ALEX. DIA? DIA SUKA - DIA SIEUN HENTEUR. >

< start="112.378" dur="5.639"> TUNGGU YO. DIA? DIA SUKA - DIA SIEUN HENTEUR. >

< start="118.017" dur="0.201"> - DIA SIEUN HENTEUR. >

< start="141.574" dur="0.1"> ALL >

< start="141.674" dur="0.067"> SEMUA >

< start="141.741" dur="0.134"> SEMUA AS >

< start="141.875" dur="0.1"> ALL INGINAN NYAWA >

< start="141.975" dur="1.168"> SEMUA INI DENGAN NGANGGO >

< start="143.143" dur="0.066"> ALL INGI DIA NUNGGUL MUNGGUL NO >

< start="143.209" dur="0.067"> SEMUA INGAH ING DENGAN NGANGGANG SIGN >

< start="143.276" dur="0.067"> SEMUA INGAH DIA NUNGGULKEUN SANGGANG NUI >

< start="143.343" dur="0.066"> ALL KABEH INGIN SANG ANJEUN AYA TIGI JJ >

< start="143.409" dur="0.167"> SEMUA INGAH DIA NUNGGUL MUNGGUL NUI ASLI JJ ATAWA >

< start="143.576" dur="0.234"> SEMUA INGAH DIA NUNGGUL NGAJI TANPA JIG ATAWA TYLEE ... >

< start="143.81" dur="0.1"> ALL KABEH INGIN SANG ANJEUN AYA TIGI JJ ATAWA TYLEE ... AND >

< start="143.91" dur="0.067"> ALL KABEH INGIN SANG ANJEUN AYA TIGI JJ ATAWA TYLEE ... AND LORI >

< start="143.977" dur="0.066"> SEMUA INGAH DIA NUNGGUL MUNGGUL NUI JLIS ATAWA JENIS ... DAN LORI DAN >

< start="144.043" dur="0.101"> ALL KABEH INGIN SANG ANJEUN AYA JIGI TUNGGU JJ ATAU JENIS ... AND LORI AND CHAD >

< start="144.144" dur="0.233"> TANPA SIGN OF JJ ATAWA TYLEE ... AND LORI AND CHAD >

< start="144.377" dur="0.067"> TANPA SIGN OF JJ ATAWA TYLEE ... AND LORI AND CHAD DAYBELL >

< start="144.444" dur="0.067"> TANPA SIGN OF JJ ATAWA TYLEE ... AND LORI AND CHAD DAYBELL AYA >

< start="144.511" dur="0.133"> TANPA SIGN OF JJ ATAWA TYLEE ... AND LORI AND CHAD DAYBELL AYA DI >

< start="144.644" dur="0.067"> TANPA SIGN OF JJ ATAWA TYLEE ... AND LORI AND CHAD DAYBELL AYA DI PADANG. >

< start="144.711" dur="0.6"> AND LORI JEUNG CHAD DAYBELL AYA DI HAWAII. >

< start="145.311" dur="0.1"> AND LORI JEUNG CHAD DAYBELL AYA DI HAWAII. SUKADÉ >

< start="145.411" dur="0.134"> AND LORI JEUNG CHAD DAYBELL AYA DI HAWAII. DENGAN PUTRA >

< start="145.545" dur="0.033"> AND LORI JEUNG CHAD DAYBELL AYA DI HAWAII. DENGAN PUTRA INGGRIS >

< start="145.578" dur="0.1"> AND LORI JEUNG CHAD DAYBELL AYA DI HAWAII. DENGAN PUTRA INGGRIS A >

< start="145.678" dur="0.201"> DAYBELL INGGIRI. DENGAN PUTRA INGGRIS A >

< start="145.879" dur="0.033"> DAYBELL INGGIRI. DENGAN PUTRA INGGRIS AYA MANGSA >

< start="145.912" dur="0.033"> DAYBELL INGGIRI. Dinten ayeuna urang tiasa nyerat AT >

< start="145.945" dur="0.167"> DAYBELL INGGIRI. HARI INGRET GETASA NYEKA A >

< start="146.112" dur="0.034"> DAYBELL INGGIRI. DENGAN DENGAN KABEH NU NGADUKAN BUKU ATAU GAMPANG >

< start="146.146" dur="0.1"> DAYBELL INGGIRI. Dinten ayeuna urang tiasa nyobian sareng maca >

< start="146.246" dur="1.868"> Dinten ayeuna urang tiasa nyobian sareng maca >

< start="148.114" dur="0.134"> Dinten ayeuna-Na dina ngawaskeun waktos urang >

< start="148.248" dur="0.1"> Dinten dinten ayeuna urang milarian sareng maca dina pasamoan kasebut >

< start="148.348" dur="0.066"> Dinten dinten ayeuna urang milarian sareng maca dina pasanggrahan sakola >

< start="148.414" dur="0.067"> Dinten ayeuna dina pasanggrahan ATAWA TEMPAT ANTARA GAMPANG SEKOLAH DENGAN JJ >

< start="148.481" dur="0.267"> NGILAI PELANGSAAN INGGO SEKOLAH DENGAN JJ >

< start="148.748" dur="0.033"> HILANGKEUN AYA TENGAH KOLEKTOR KANGGO DI JJ ATTENDED >

< start="148.781" dur="0.134"> NGILIH PAKAI KOLEKTOR KOLEKTOR DI JAWA DIJELAS DI JJ >

< start="148.915" dur="0.1"> NGILIH PELANGSAAN DI SEKOLAH DI SINI JJ ATTENDED DI ARIZONA >

< start="149.015" dur="1.335"> SEKOLAH DI SINIU JJ ATTENDED DI ARIZONA >

< start="150.35" dur="0.1"> SEKOLAH DI SINI JJ ATTENDED DI ARIZONA AND >

< start="150.45" dur="0.233"> SEKOLAH DI SINI JJ ATTENDED DI ARIZONA AND TEMA >

< start="150.683" dur="0.067"> SEKOLAH DI SINIU JJ DIHENTI DI ARIZONA DAN INTERAKSI TEMA >

< start="150.75" dur="0.2"> DITUKU DI ARIZONA AND INTERACTIONS >

< start="150.95" dur="0.067"> DIPASARKEUN DI ARIZONA AND INTERAKSI KETAWA DENGAN >

< start="151.017" dur="0.134"> DIPASARKEUN DI ARIZONA AND INTERAKSI KETIKA DENGAN >

< start="151.151" dur="0.066"> DITUKU DI ARIZONA AND INTERAKSI KETIKA DENGAN ANAK >

< start="151.217" dur="0.1"> DITUKU DI ARIZONA AND INTERAKSI KETIKA DENGAN ANAK DAN >

< start="151.317" dur="1.202"> AND INTERAKTIKAN DENGAN ANAK ANAK DAN >

< start="152.519" dur="0.066"> AND INTERAKSI HENTIS DENGAN ANAK DAN LORI, >

< start="152.585" dur="0.1"> AND INTERAKSI HENTIS DENGAN ANAK DAN LORI, AS >

< start="152.685" dur="0.067"> AND INTERAKTIKAN DENGAN ANAK DAN LORI, AS WELL >

< start="152.752" dur="0.067"> AND INTERAKTIKAN DENGAN ANAK ANAK DAN LORI, AS WELL AS >

< start="152.819" dur="0.267"> DENGAN ANAK DAN LORI, AS WELL AS >

< start="153.086" dur="0.067"> DENGAN ANAK ANU DAN LORI, AS NGEBAB ANAK. >

< start="153.153" dur="1.468"> LORI, AS WELL AS CHARLES. >

< start="154.621" dur="0.1"> LORI, AS WELL AS CHARLES. KAMI >

< start="154.721" dur="0.133"> LORI, AS WELL AS CHARLES. SISTEN KAMING >

< start="154.854" dur="0.1"> LORI, AS WELL AS CHARLES. INGLET MISTIS KAMI >

< start="154.954" dur="0.1"> LORI, AS WELL AS CHARLES. INGLET INGGRIS KAMI AKAN >

< start="155.054" dur="2.036"> CHARLES. INGLET INGGRIS KAMI AKAN >

< start="157.09" dur="0.067"> CHARLES. INGLET DENGAN MURTU KUMAHA >

< start="157.157" dur="0.066"> CHARLES. INGLET MISIS KAMI AKAN HENTEU >

< start="157.223" dur="0.067"> CHARLES. INGLET MISTIS KAMI MUNGKULKEUN ITUN >

< start="157.29" dur="0.067"> CHARLES. INGLET MISIS KAMI BISA NGAPALKEUN TENGKEUN BABAR >

< start="157.357" dur="0.1"> CHARLES. INGLET MISIS KAMI NU NANGKEUN TENGKEUN UNTUK KAU DIRI >

< start="157.457" dur="0.233"> INGLET MISIS KAMI NU NANGKEUN TENGKEUN UNTUK KAU DIRI >

< start="157.69" dur="0.067"> INGLET MISIS KAMI NU NU NUNGKKEUN TUNGKULKEUN UNTUK DARI ANTARI >

< start="157.757" dur="0.067"> INGLET MISIS KAMI NU NANGKEUN TUNGKULKEUN BABAR UNTUK KAJAWA ANTARI >

< start="157.824" dur="0.067"> INGLET MISIS KAMI NU NANGKEUN TUNGGU KANGGURU DENGAN KAUNTUNG ANTARI >

< start="157.891" dur="0.1"> INGLET MISIS KAMI NU NANGKEHKEUN TUNGGU BABAR ANTARI ANTARI >

< start="157.991" dur="0.167"> BREAK TUJI NUNG NU NU TARI ANTARI ANTARI KITA >

< start="158.158" dur="0.066"> BREAK TUJI HENTEUN UNTUK ANTARI ANTARI ANTARI AT >

< start="158.224" dur="0.067"> BREAK TUJI HENTEUN UNTUK ANTARI ANTARI ANTARI AT 10. >

< start="158.291" dur="2.769"> TONIGHT ON NEWS AT 10. >

< start="161.06" dur="0.034"> TONIGHT ON NEWS AT 10. AYEUNA >

< start="161.094" dur="0.067"> TONIGHT ON NEWS AT 10. AYEUNA AYEUNA >

< start="161.161" dur="0.166"> TONIGHT ON NEWS AT 10. AYEUNA AYEUNA >

< start="161.327" dur="0.1"> TONIGHT ON NEWS AT 10. AYEUNA DI LEMBAR KAMI, >

< start="161.427" dur="1.635"> AT 10. AYEUNA DI WEBSITE KAMI, >

< start="163.062" dur="0.034"> AT 10. AYEUNA DALAM WEBSITE KAMI, KTVB.COM >

< start="163.096" dur="0.067"> AT 10. AYEUNA DI WEBSITE KAMI, KTVB.COM - >

< start="163.163" dur="0.066"> AT 10. AYEUNA DI WEBSITE KAMI, KTVB.COM - KAMI >

< start="163.229" dur="0.034"> AT 10. AYEUNA AYEUNA DI WEBSITE KAMI, KTVB.COM - KASAHA >

< start="163.263" dur="0.1"> AT 10. AYEUNA DI WEBSITE KAMI, KTVB.COM - Urang Aya >

< start="163.363" dur="0.233"> AYEUNA AYEUNA DI LAMAN WEBSITE, KTVB.COM - Urang Aya >

< start="163.596" dur="0.167"> AYEUNA AYEUNA DI LAMAN WEBSITE, KTVB.COM - KAMI AYA Bagean >

< start="163.763" dur="0.067"> AYEUNA AYEUNA DI LAMAN WEBSITE, KTVB.COM - Urang BAB >

< start="163.83" dur="0.067"> AYEUNA AYEUNA DI LAMAN WEBSITE, KTVB.COM - Urang BAB >

< start="163.897" dur="0.333"> KTVB.COM - KAMI AYA Bagean anu Diédéskeun ka >

< start="164.23" dur="0.134"> KTVB.COM - KAMI AYA Bagean anu Diédihkeun ka >

< start="164.364" dur="0.066"> KTVB.COM - Kami mangrupikeun Bagian anu dicandak ka bagian >

< start="164.43" dur="0.067"> KTVB.COM - KAMI AYA SAHABAT DITADANGKEUN KECAPATAN >

< start="164.497" dur="0.067"> KTVB.COM - Kami mangrupikeun Bagian anu DITUTUPKEUN DI PANCARI >

< start="164.564" dur="0.233"> SEKSYEN DIDIKATKEUN UNTUK BASA KITA >

< start="164.797" dur="0.134"> SEKSYEN DIDIKATKEUN UNTUK BASA PANCANG BASA >

< start="164.931" dur="0.133"> SEKSYEN DIDIKATKEUN UNTUK PANCARI BALAKAN REXBURG >

< start="165.064" dur="0.101"> SEKSYEN DIDIKATKEUN UNTUK BASAJARI UNTUK BASA ANAK REXBURG ... >

< start="165.165" dur="0.3"> PANYUARI KANGGO ANAK REXBURG ANAK ... >

< start="165.465" dur="0.067"> PANYUARI UNTUK ANAK REXBURG ANAK ... DENGAN >

< start="165.532" dur="0.1"> PANYUARI UNTUK ANAK REXBURG ANAK ... DENGAN >

< start="165.632" dur="0.166"> PANYUARI KANGGO ANAK REXBURG ANAK ... DENGAN TERBARU >

< start="165.798" dur="0.101"> PANYUARI KANGGO ANJURAN REXBURG ANAK ... DENGAN GALAKU TERBARU >

< start="165.899" dur="0.166"> MISSING REXBURG ANAK-ANAK ... DENGAN REPORT TERKINI >

< start="166.065" dur="0.067"> MISSING REXBURG ANAK-ANAK ... DENGAN REPORTS TERKINI DAN >

< start="166.132" dur="0.067"> MISSING REXBURG ANAK-ANAK ... DENGAN REPORUR TERBARU JEUNG SEMUA >

< start="166.199" dur="0.067"> MISSING REXBURG ANAK-ANAK ... DENGAN REPORUR TERBARU DAN SEMUA >

< start="166.266" dur="0.066"> MISSING REXBURG ANAK-ANAK ... DENGAN REPORUR TERBARU JEUNG SEMUA DATANG >

< start="166.332" dur="0.267"> DENGAN RAFTU TERKINI DAN SEMUA KITA >

< start="166.599" dur="0.134"> DENGAN RAFTU TERKINI DAN SEMUA KANGGURU HENTEUR >

< start="166.733" dur="0.1"> DENGAN REPORES TERBARU JEUNG SEMUA KANGGURU PANGGURAN. >

< start="166.833" dur="2.035"> AND SEMUA KANGGURU PREVIOUS KAMI. >

< start="168.868" dur="0.034"> AND SEMUA KANGGURU PREVIOUS KAMI. FOR >

< start="168.902" dur="0.1"> AND SEMUA KANGGURU PREVIOUS KAMI. UNTUK A >

< start="169.002" dur="0.133"> AND SEMUA KANGGURU PREVIOUS KAMI. UNTUK PANJIN >

< start="169.135" dur="0.067"> AND SEMUA KANGGURU PREVIOUS KAMI. UNTUK LINK SAIN >

< start="169.202" dur="0.067"> AND SEMUA KANGGURU PREVIOUS KAMI. UNTUK PELEPAS DI KABEH >

< start="169.269" dur="5.639"> PERHATOSAN STORIES. UNTUK PELEPAS DI KABEH >

< start="174.908" dur="0.2"> UNTUK PELEPAS DI KABEH >

< start="175.808" dur="0.101"> THE >

< start="175.909" dur="0.1"> THE PAGE, >

< start="176.009" dur="0.066"> THE PAGE, TEXT >

< start="176.075" dur="0.267"> THE PAGE, TEXT THE >

< start="176.342" dur="0.167"> PAGE, TEXT THE WORD >

< start="176.509" dur="0.034"> THE PAGE, TEXT THE WORD "MISSING" >

< start="176.543" dur="0.467"> THE PAGE, TEXT THE WORD "MISSING" TO >

< start="177.01" dur="0.1"> THE PAGE, TEXT THE WORD "MISSING" TO 208-321-5614 ... >

< start="177.11" dur="0.267"> PERTANYAAN "MISSING" TO 208-321-5614 ... >

< start="177.377" dur="0.066"> KATA "MISSING" TO 208-321-5614 ... STANDARD >

< start="177.443" dur="0.067"> KATA "MISSING" TO 208-321-5614 ... STANDARD DATA >

< start="177.51" dur="0.1"> KATA "MISSING" TO 208-321-5614 ... STANDARD DATA AND >

< start="177.61" dur="1.635"> 208-321-5614 ... STANDARD DATA AND >

< start="179.245" dur="0.134"> 208-321-5614 ... STANDARD DATA DAN MENENGGI >

< start="179.379" dur="0.133"> 208-321-5614 ... STANDARD DATA DAN BASA NAMPIL >

< start="179.512" dur="0.067"> 208-321-5614 ... DATA STANDARD DENGAN APPLY APLIKASI. >

< start="179.579" dur="1.401"> DATA STANDARD DENGAN MENENGAH APLIKASI. >

< start="180.98" dur="0.167"> DATA STANDARD DENGAN MENENGAH APLIKASI. AND >

< start="181.147" dur="0.1"> DATA STANDARD DENGAN MENENGAH APLIKASI. AND TOMORROW >

< start="181.247" dur="0.067"> DATA STANDARD DENGAN MENENGAH APLIKASI. AND MALAM MALAM >

< start="181.314" dur="3.27"> PESENAN PANGKALAN MAMPIRKEUN. AND MALAM MALAM >

< start="184.584" dur="0.167"> PESENAN PANGKALAN MAMPIRKEUN. AND NUNG WONG - >

< start="184.751" dur="0.1"> PESENAN PANGKALAN MAMPIRKEUN. AND TOMORROW MALAM - "DATELINE" >

< start="184.851" dur="0.334"> AND TOMORROW MALAM - "DATELINE" >

< start="185.185" dur="0.066"> AND MALAM MALAM - "DATELINE" INVESTIGATES >

< start="185.251" dur="0.1"> AND NORMOR MALAM - "DATELINE" INVESTIGATES THE >

< start="185.351" dur="0.1"> AND TOMORROW NIGHT - "DATELINE" NGADUKAN KAS >

< start="185.451" dur="2.103"> - "DATELINE" INVESTIGATES KAS >

< start="187.554" dur="0.1"> - "DATELINE" INVESTIGATES KASÉNA NA >

< start="187.654" dur="0.166"> - "DATELINE" INVESTIGATES KAS INGNA NGANGGO >

< start="187.82" dur="0.067"> - "DATELINE" INVESTIGATES KAS INGGRIS KANGGO NANGGAL >

< start="187.887" dur="0.301"> INVESTIGATES KES INGU MANGGIH KEBANGSAAN >

< start="188.188" dur="0.166"> MELAYU KESEBUTAN NU NGUMANGKAN HEADLIN NEGARA NEGARA: >

< start="188.354" dur="0.067"> NGARGOSE KES NA NGANGGOKEUNA KEBANGSAAN NEGARA: CIRI >

< start="188.421" dur="2.736"> SATU MAKAN NADI HEADLIN NATIONAL: CIRI >

< start="191.157" dur="0.2"> AYA MAKLUMAT HEADLIN NATIONAL: NGADANGKAT EKOLEKI >

< start="191.357" dur="0.067"> AYA MAKLUMAT HEADLIN NATIONAL: NGAMBUNGKAN INTERVIEW EXPLUSIVE >

< start="191.424" dur="0.2"> HEADLINES: TAMPILAN INTERVIEW EXPLUSIF >

< start="191.624" dur="0.067"> HEADLINES: FIKIRAN INTERVIEW DENGAN PELABURAN >

< start="191.691" dur="0.067"> HEADLINES: FIKIRAN INTERVIEW INTERVIEWS DENGAN JJ >

< start="191.758" dur="0.133"> HEADLINES: PANGKAL NGEBUTKAN INTERVIEWS DENGAN JJ AND >

< start="191.891" dur="0.067"> HEADLINES: FIKIRAN INGRUK GALASANGAN DENGAN JJ AND TYLEE'S >

< start="191.958" dur="0.234"> PELABURAN EKLUSIF DENGAN JJ AND TYLEE >

< start="192.192" dur="0.066"> INTERVIEWS EKLUSIF DENGAN IBU JJ AND TYLEE >

< start="192.258" dur="0.067"> INTERVIEWS EKLUSIF DENGAN IBU JJ AND TYLEE >

< start="192.325" dur="0.067"> INTERVIEWS EKLUSIF DENGAN IYU JJ DAN TYLEE ATAWA >

< start="192.392" dur="0.066"> INTERVIEWS EKLUSIF DENGAN JJ AND TYLEE ATAWA ATAWA BARAT >

< start="192.458" dur="0.267"> DENGAN Ibu JJ sareng TYLEE AND HER NEW >

< start="192.725" dur="0.067"> DENGAN Ibu JJ sareng TYLEE sareng HUSBAND HERBAND Anyar. >

< start="192.792" dur="0.1"> DENGAN IBU JJ AND TYLEE AND HERBAND NEW HUSBAND, PLUS >

< start="192.892" dur="0.1"> DENGAN IBU JJ AND TYLEE AND HERBAND HUSB NEW, PUTUP TUTUP >

< start="192.992" dur="2.036"> IBU sareng NYATA HUSBAND BARU, PUTRA TUTUP >

< start="195.028" dur="0.066"> IBU sareng NYATA HUSBAND BARU, RUTNA TUTUP TUTUP >

< start="195.094" dur="0.134"> IBU sareng NYATA HUSBAND BARU, KUTUS TUTUP TUTUP DAN >

< start="195.228" dur="0.067"> IBU sareng IYANG BARU HUSBAND, PLUS PANUTUP sareng kulawarga >

< start="195.295" dur="0.267"> HUSBAND, PLUS PANUTUP DAN KELUAR >

< start="195.562" dur="0.066"> HUSBAND, PLUS PANUTUP RAKYAT DAN KUMAHA kulawarga. >

< start="195.628" dur="0.234"> SUMBATAN RAKYAT SUKU KOMPAK. >

< start="195.862" dur="0.167"> SUMBATAN RAKYAT SUKU KOMPAK. Éta >

< start="196.029" dur="0.033"> SUMBATAN RAKYAT SUKU KOMPAK. SINI SUKA >

< start="196.062" dur="0.067"> SUMBATAN RAKYAT SUKU KOMPAK. INGIN SUKU AT >

< start="196.129" dur="0.067"> SUMBATAN RAKYAT SUKU KOMPAK. Éta dina 8 >

< start="196.196" dur="0.166"> AHLI. Éta dina 8 >

< start="196.362" dur="0.067"> AHLI. INGIN SUKU PADA 8 PM >

< start="196.429" dur="0.1"> AHLI. INGIN SUKU PADA 8 PM ON >

< start="196.529" dur="0.134"> AHLI. AYA SUKU PADA 8 PM DI KTVB, >

< start="196.663" dur="0.066"> AHLI. INGIN SUKU PADA 8 PM DI KTVB, IDAHO'S >

< start="196.729" dur="0.334"> INGIN SUKU PADA 8 PM DI KTVB, IDAHO'S >

< start="197.063" dur="0.067"> AYA SUKU PADA 8 8 PM DI KTVB, NEWSCHANNEL IDAHO >

< start="197.13" dur="0.067"> AYA NU TUNGGU 8 ATAWA DI KTVB, NEWSCHANNEL 7 IDAHO. >

< start="197.197" dur="0.266"> PM ON KTVB, PAWARTA IDAHO 7. >