420s Zaytoven & Quavo Kenek Studio Kanthi Produsen Menang Genius x Buah dening Kontes Kaki ™ images and subtitles

Yo apa ta iku, iku Zaytoven, lan aku saiki kepethuk dadi pemenang woh By Kontes Sesi lan Genius Studio Sesi. Produsen saka kabeh negara kiriman ngalahake nggunakake swara sing inspirasi dening woh-wohan cemilan dening The Foot. Ayo ono priksa. Masta Firaun. Kepiye carane awakmu? Aku asal saka Denver, Colorado, lair lan urip. Apa babak musik ing Denver? Iku cantik cilik mesthi akeh kabudayan. Napa sampeyan mlebu ing Woh Miturut Sesi Studio Singkat. Aku nggawe ngalahake supaya aku rumangsa mung terus sampeyan bali yen sampeyan ora ngerti kabisat metu lan njupuk sing kesempatan. Dadi sekolah tinggi, sampeyan entuk kanca lan kabeh lagi nindakake musik supaya bisa kaya ngono. Ya, sapa sawetara saka wong lanang sing kok goleki ngasilake? Aku kandha, Dr. Dre mungkin nomer siji, sampeyan mesthi. Aduh, aja tumindak sing ora bener. Sing ana apa. Pharrell. Ujare aku Dre lan Timbaland lan barang-barang kaya ngono aku uga seneng ngrungokake. Dre Dre Day I elinga sedulurku, dheweke lagi main kanggo aku supaya aku ngrungokake sampeyan ngerti, ing wong sing mlaku. Aku dadi ketagihan ngrungokake mung dadi swara lan carane krasa. Pramila kula nate matur Dr Dre nglangkungi kawula amargi kula kaya introduksi kanggo musik rap. Dadi, apa sing sampeyan miwiti? Aku mung bakal nglangkungi kabeh puteran lan kabeh, banjur aku nemokake iki sing dakkarepake: yaiku campuran rasa garang. Tampilan lan kabeh iku mung dakgawe. Lan aku dipasang, aku tetep tempo lan kabeh sing padha. nggih Aku nembe miwiti miwiti saka ing kono. Thunder sawetara claps lan snares lan kabeh. Dadi banjur pindhah, mula aku mbuwang topi ing kana lan sampeyan ngerti kick lan kabeh. Dadi nalika sampeyan nambahake gambar ing gambar kasebut meh seneng karo sing disenengi ngalahake cukup rampung. Ya iku pancen sabenere. Ya Nalika kita miwiti nambahi wong-wong mau, clap kabeh wong ing kamar kaya kowe, ya iki saiki saiki. Lan mengko iki mau, aku mikir kaya ngerti sampeyan kabeh wong bisa nggunakake swara siji lan aku kepengin ngalahake saklar, aku kaya ngerti telung lagu ing siji trek. Ing siji. Dadi aku tokoh, sampeyan ngerti, supaya bisa ganti tindak karo dering Berry Tie Dye. Sampeyan ngerti aku sped up pas karo ngalahake sing Aku lan uga dak pasang. Bener Aku ora pengin ngganti akeh elemen. Dadi, aku ora ngganti drum utawa 808 utawa nothi kaya aku mung sijine ing kana karo sing padha. Drum padha. Lan banjur siji bab pungkasan. Iku ora Masta Firaun ngalahake tanpa tag Masta Firaun. Sampeyan kudu nyelehake tag kasebut. Sapa sing masta? Kepiye carane sampeyan? Film favoritku yaiku Naga Terakhir. Aku sah bakal Iwas nonton Naga Paling Pungkasan rong dina kepungkur. Film favoritku Sapa gurune. Ya persis. Dadi cantik akeh. Nuduhake Aku entuk wong sing dakanggep pengin ngalahake kekalahan iki. Aku nelpon siji brosku. Apa Huncho? Kedadean apa? Kowe neng ngendi? Aku ing studio. Wong sing ngerti aku ing laboratorium. Ok katon, aku lungguh ing kene karo wong sing menang, Masta Firaun. Apa wong lanang? Ana apa sedulur? Apa Quay? Dheweke terus kerja keras. Sampeyan karo asu gedhe saiki. Ngapresiasi wong lanang. Ora, dheweke mung ngalahake, ngalahake sampeyan. Dadi susah, prekara kasunyatane kaya sing bakal sampeyan rap. Aku saiki ing studio, aja dolanan karo aku. Yen hard banget. Mesthi arep edan. Ora susah. Bab kasebut bisa ndadekake Budaya III. Ora kita. Aku arep kanggo sijine bebarengan. Ya Pak, wong. Sugeng sukses kanggo Woh Saka Man Studio Studio Sisa nyata. Apik ae. Apa sampeyan karo asu gedhe saiki. Terus, terus digiling. Tetep fokus. Terus masak. Sampeyan ing dalan. Quote Iething. Edan ora krasa nyata. Kepiye cara paling apik kanggo produser duwe umur dawa ing industri kasebut? Minangka produser swara kuat sing unik yaiku sing nggawe umur dawa. Sampeyan bisa uga nggawe line sepuluh produser ing kene, ing ruangan iki, lan nutup mripatmu lan miwiti muter dorongan kanggo kabeh produsen sepuluh iki. Sing gedhe-gedhe sing apa jebukan Zaytoven sing bakal sampeyan langsung bisa ngucapake wong sing ngalahake Zaytoven. Wong takon: dang Zaytoven apa sing kudu dak lakoni kanggo njaluk ing game? Sampeyan ngerti apa langkah-langkah sing kudu dilakoni? "Aku mesthi kandha karo wong lanang sampeyan kudu njaluk artis. Kaya yen Gucci ora nyebul, mula Zaytoven bisa uga muni siji sing mesthi ora ana artine. Dadi, yen sampeyan entuk siji seniman kasebut sampeyan ngerti sampeyan bakal entuk kimia lan muni bareng, sampeyan ngerti yen mung ngunek utawa sepisan artis wiwit njupuk mati. Malah seniman kasebut bakal dikenal kanggo swara tartamtu. iku bakal dadi swara sing digawe. Apa sing nggawe sampeyan mlumpat proyek iki kanggo Sesi Studio Dhewe? Aku tansah kaya sampeyan ngerti aku minangka produser manawa produser liyane ndeleng sampeyan ngerti, lan katon munggah, lan aku mesthi rumangsa pengin dadi guru sing jelas, sampeyan ngerti apa tegese, lan nuduhake dhukungan kanggo produsen munggah lan sing bakal teka. Kaya aku ing kene wong aku pengin dadi sampeyan sing ngerti aku bro gedhe kanggo wong sing nyoba nggawe game sampeyan. Dadi kapan wae kaya wong iki isa teka, aku mesthi ngerti 100% ing. Rungokne, yen ana bledug, sampeyan wis kepenak karo ngalahake wong lanang. Ayo masak munggah. Temenan. Ayo soko. Ayo dadi nglakoni.

Zaytoven & Quavo Kenek Studio Kanthi Produsen Menang Genius x Buah dening Kontes Kaki ™

To note, this video was filmed prior to the US declaring a state of emergency. The Genius x Fruit by the Foot™ Studio Sessions contest came to a close after producers from all over the U.S. submitted beats using sounds inspired by Fruit by the Foot™ fruit flavored snacks. Producers submitted beats using a custom soundboard created by Genius where all the sounds and loops were inspired by sounds associated with Fruit by the Foot™. Read more on Genius: genius.com/a/zaytoven-quavo-hit-the-studio-with-the-winning-producer-of-genius-x-fruit-by-the-foottm-contest Subscribe to Genius: bit.ly/2cNV6nz Genius on Twitter: twitter.com/Genius Genius on Instagram: instagram.com/genius Genius on Facebook: facebook.com/Geniusdotcomgenius.com
Lyric videos, rap, studio sessions, fruit by the foot, new pop music, rap genius, gbwc0, lyrics, official lyrics, producer, contest, zaytoven, verified, pop music, migos, beat, hip hop, genius, quavo, lyric video,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="1.32" dur="3.18"> Yo apa ta iku, iku Zaytoven, lan aku saiki kepethuk dadi pemenang woh By >

< start="4.5" dur="3.87"> Kontes Sesi lan Genius Studio Sesi. Produsen saka kabeh negara >

< start="8.37" dur="5.25"> kiriman ngalahake nggunakake swara sing inspirasi dening woh-wohan cemilan dening The Foot. Ayo ono >

< start="13.62" dur="1.54"> priksa. >

< start="25.14" dur="2"> Masta Firaun. Kepiye carane awakmu? >

< start="30.74" dur="3.9"> Aku asal saka Denver, Colorado, lair lan urip. Apa babak musik ing Denver? Iku >

< start="34.649" dur="4.441"> cantik cilik mesthi akeh kabudayan. Napa sampeyan mlebu ing >

< start="39.09" dur="5.1"> Woh Miturut Sesi Studio Singkat. Aku nggawe ngalahake supaya aku rumangsa mung >

< start="44.19" dur="3.15"> terus sampeyan bali yen sampeyan ora ngerti kabisat metu lan njupuk sing >

< start="47.34" dur="4.14"> kesempatan. Dadi sekolah tinggi, sampeyan entuk kanca lan kabeh >

< start="51.48" dur="3.719"> lagi nindakake musik supaya bisa kaya ngono. Ya, sapa sawetara >

< start="55.199" dur="5.25"> saka wong lanang sing kok goleki ngasilake? Aku kandha, Dr. Dre mungkin nomer siji, sampeyan >

< start="60.449" dur="7.831"> mesthi. Aduh, aja tumindak sing ora bener. Sing ana apa. Pharrell. Ujare aku >

< start="68.28" dur="4.17"> Dre lan Timbaland lan barang-barang kaya ngono aku uga seneng ngrungokake. Dre Dre Day I >

< start="72.45" dur="3.989"> elinga sedulurku, dheweke lagi main kanggo aku supaya aku ngrungokake sampeyan ngerti, ing wong sing mlaku. >

< start="76.439" dur="4.11"> Aku dadi ketagihan ngrungokake mung dadi swara >

< start="80.549" dur="3.36"> lan carane krasa. Pramila kula nate matur Dr Dre nglangkungi kawula amargi kula >

< start="83.909" dur="2.151"> kaya introduksi kanggo musik rap. >

< start="97.04" dur="2.759"> Dadi, apa sing sampeyan miwiti? Aku mung bakal nglangkungi kabeh puteran lan >

< start="99.8" dur="3.36"> kabeh, banjur aku nemokake iki sing dakkarepake: yaiku campuran rasa >

< start="103.16" dur="1.08"> garang. >

< start="112.66" dur="2.26"> Tampilan lan kabeh iku mung dakgawe. >

< start="114.92" dur="3.34"> Lan aku dipasang, aku tetep tempo lan kabeh sing padha. nggih >

< start="122.2" dur="4.92"> Aku nembe miwiti miwiti saka ing kono. Thunder sawetara claps lan snares lan kabeh. >

< start="133.52" dur="3.719"> Dadi banjur pindhah, mula aku mbuwang topi ing kana lan sampeyan ngerti kick lan >

< start="137.24" dur="1.32"> kabeh. >

< start="144.62" dur="2.759"> Dadi nalika sampeyan nambahake gambar ing gambar kasebut meh seneng karo sing disenengi >

< start="147.379" dur="3.06"> ngalahake cukup rampung. Ya iku pancen sabenere. Ya >

< start="150.439" dur="3.33"> Nalika kita miwiti nambahi wong-wong mau, clap kabeh wong ing kamar kaya kowe, ya >

< start="153.769" dur="3.741"> iki saiki saiki. Lan mengko iki mau, aku mikir kaya ngerti sampeyan >

< start="157.51" dur="4.42"> kabeh wong bisa nggunakake swara siji lan aku kepengin ngalahake saklar, aku >

< start="161.93" dur="6.01"> kaya ngerti telung lagu ing siji trek. Ing siji. Dadi aku tokoh, sampeyan ngerti, supaya bisa ganti >

< start="167.96" dur="3"> tindak karo dering Berry Tie Dye. >

< start="178.52" dur="2"> Sampeyan ngerti aku sped up pas karo ngalahake sing >

< start="180.52" dur="3.2"> Aku lan uga dak pasang. Bener >

< start="189.04" dur="4.5"> Aku ora pengin ngganti akeh elemen. Dadi, aku ora ngganti drum utawa 808 utawa nothi kaya aku mung sijine >

< start="193.54" dur="3.62"> ing kana karo sing padha. Drum padha. >

< start="204.86" dur="4.34"> Lan banjur siji bab pungkasan. Iku ora Masta Firaun ngalahake tanpa tag Masta Firaun. >

< start="209.2" dur="1.42"> Sampeyan kudu nyelehake tag kasebut. >

< start="213.1" dur="5.22"> Sapa sing masta? Kepiye carane sampeyan? Film favoritku yaiku Naga Terakhir. >

< start="218.329" dur="3.181"> Aku sah bakal Iwas nonton Naga Paling Pungkasan rong dina kepungkur. Film favoritku >

< start="221.51" dur="3.87"> Sapa gurune. Ya persis. Dadi cantik akeh. Nuduhake >

< start="233.7" dur="3.899"> Aku entuk wong sing dakanggep pengin ngalahake kekalahan iki. Aku >

< start="237.6" dur="1.44"> nelpon siji brosku. >

< start="242.34" dur="3.16"> Apa Huncho? Kedadean apa? Kowe neng ngendi? >

< start="245.5" dur="2"> Aku ing studio. Wong sing ngerti aku ing laboratorium. >

< start="248.04" dur="3.92"> Ok katon, aku lungguh ing kene karo wong sing menang, Masta Firaun. Apa wong lanang? Ana apa sedulur? >

< start="251.96" dur="2"> Apa Quay? Dheweke terus kerja keras. >

< start="253.96" dur="3.76"> Sampeyan karo asu gedhe saiki. Ngapresiasi wong lanang. >

< start="259.02" dur="3.7"> Ora, dheweke mung ngalahake, ngalahake sampeyan. Dadi susah, prekara kasunyatane kaya sing bakal sampeyan rap. >

< start="262.72" dur="3.24"> Aku saiki ing studio, aja dolanan karo aku. Yen hard banget. >

< start="282.22" dur="7.58"> Mesthi arep edan. Ora susah. Bab kasebut bisa ndadekake Budaya III. >

< start="292" dur="2.98"> Ora kita. Aku arep kanggo sijine bebarengan. >

< start="294.98" dur="4.44"> Ya Pak, wong. Sugeng sukses kanggo Woh Saka Man Studio Studio Sisa nyata. >

< start="299.42" dur="3.74"> Apik ae. Apa sampeyan karo asu gedhe saiki. Terus, terus digiling. >

< start="303.16" dur="3.8"> Tetep fokus. Terus masak. Sampeyan ing dalan. >

< start="307.88" dur="4.14"> Quote Iething. Edan ora krasa nyata. >

< start="318.4" dur="3.28"> Kepiye cara paling apik kanggo produser duwe umur dawa ing industri kasebut? Minangka >

< start="321.82" dur="4.71"> produser swara kuat sing unik yaiku sing nggawe umur dawa. >

< start="326.53" dur="4.11"> Sampeyan bisa uga nggawe line sepuluh produser ing kene, ing ruangan iki, lan nutup mripatmu >

< start="330.64" dur="4.35"> lan miwiti muter dorongan kanggo kabeh produsen sepuluh iki. Sing gedhe-gedhe sing >

< start="334.99" dur="3.87"> apa jebukan Zaytoven sing bakal sampeyan langsung bisa ngucapake wong sing ngalahake Zaytoven. >

< start="338.86" dur="3.09"> Wong takon: dang Zaytoven apa sing kudu dak lakoni >

< start="341.95" dur="4.14"> kanggo njaluk ing game? Sampeyan ngerti apa langkah-langkah sing kudu dilakoni? "Aku mesthi kandha karo wong lanang >

< start="346.09" dur="3.57"> sampeyan kudu njaluk artis. Kaya yen Gucci ora nyebul, mula Zaytoven >

< start="349.66" dur="4.65"> bisa uga muni siji sing mesthi ora ana artine. Dadi, yen sampeyan entuk siji seniman kasebut >

< start="354.31" dur="4.23"> sampeyan ngerti sampeyan bakal entuk kimia lan muni bareng, sampeyan ngerti yen mung ngunek utawa sepisan >

< start="358.54" dur="3.33"> artis wiwit njupuk mati. Malah seniman kasebut bakal dikenal >

< start="361.87" dur="3.72"> kanggo swara tartamtu. iku bakal dadi swara sing digawe. Apa sing nggawe sampeyan mlumpat >

< start="365.59" dur="3.54"> proyek iki kanggo Sesi Studio Dhewe? Aku tansah kaya sampeyan >

< start="369.13" dur="3.539"> ngerti aku minangka produser manawa produser liyane ndeleng sampeyan ngerti, lan >

< start="372.669" dur="5.671"> katon munggah, lan aku mesthi rumangsa pengin dadi guru sing jelas, sampeyan ngerti apa tegese, lan >

< start="378.34" dur="4.38"> nuduhake dhukungan kanggo produsen munggah lan sing bakal teka. Kaya aku ing kene wong aku pengin dadi sampeyan sing ngerti aku >

< start="382.72" dur="4.59"> bro gedhe kanggo wong sing nyoba nggawe game sampeyan. Dadi kapan wae >

< start="387.31" dur="3.83"> kaya wong iki isa teka, aku mesthi ngerti 100% ing. >

< start="391.14" dur="4.22"> Rungokne, yen ana bledug, sampeyan wis kepenak karo ngalahake >

< start="395.36" dur="5.72"> wong lanang. Ayo masak munggah. Temenan. Ayo soko. Ayo dadi nglakoni. >