420s Zaytoven & Quavo Hit The Studio Sareng Anu Ngaluarkeun Produser Genius x Buah ku Kontes Kaki ™ images and subtitles

Yo aya naon manusa, éta Zaytoven, sareng kuring aya patepungan pikeun juara buah Ku Kontes Sesi sareng Genius Studio Sesi. Produser ti sakumna nagara nada dikintunkeun nganggo sora anu diideuan ku Buah Ku Kaki jajanan. Hayu angkat parios éta. Masta Firaun. Kumaha damang lalaki anjeun? Abdi ti Denver, Colorado, lahir sareng digedékeun. Naon pemandangan musik sapertos di Denver? Éta lumayan leutik pasti aya budaya anu seueur. Janten naha anjeun lebet kana Buah Ku Leutik Studio Sesi. Kuring ngaraos sakedap parantos jadi kuring rumasa sapertos kitu nahan anjeun deui upami anjeun henteu terang terang aya anu nyandak kaluar kasempetan. Janten di SMA anjeun ngagaduhan babaturan sareng sadayana teras sapertos aranjeunna nuju nyiptakeun musik janten sapertos ngan ngagaduhan kana éta. Leres, anu sababaraha tina ieu guys anjeun katingali ngahasilkeun? Kuring nyarios Dr Dre panginten nomer hiji, anjeun tangtosna. Aduh, ulah ngalakukeun éta, Henteu forréal. Éta naon naék. Pharrell. Kuring ngomong Dre sareng Timbaland sareng barang sapertos kitu oge kuring resep ngadangukeun. Dre Dre Day I émutan misan kuring anjeunna maénkeun éta pikeun kuring hayu atuh ngadangukeun éta anjeun terang, dina walkman. Kuring jadi kecanduan ngadangukeun kitu ngan ukur nyababkeun sora jeung kumaha karaosna. Janten éta panginten kuring bakal nyarioskeun Dr. Dre langkung nikmat ku sabab kuring nyaéta sapertos perkenalan ku musik rap. Janten naon anjeun ngamimitian ngamimitian? Nyaah kuring nembé ngaliwat sadaya puteran sareng sagalana teras kuring mendakan ieu anu ku sim kuring leres-leres: campuran rasa gelung. Témpo sareng sagala hal éta ngan ukur matak kuring unggeuk ka éta. Sareng kuring nyayogkeun kuring tetep tempo anu sami sareng sadayana. Oké Kuring nembe mimiti ngawangun ti dinya. Tebak sababaraha claps sareng snares sareng sadayana. Janten teras éta gerak, janten kuring ngalungkeun sababaraha topi di sana sareng anjeun terang kana sepakan na sagalana. Janten nalika anjeun nambihan gambar di jerona ampir tiasa dicét gambar pikeun anjeun resep anu oke ngéléhkeun lumayan loba bérés. Leres éta ngalakukeunana pikeun kuring unggal waktos. Heuh Nalika urang ngamimitian nambihan aranjeunna jerat, tepokkeun sadayana dina kamar anu leres oke ieu ayeuna. Teras ieu anu mana atuh, kuring ogé mikiran sapertos anjeun terang saha waé sigana gé nganggo hiji sora sareng kuring hoyong ngalakukeun saklar, atuh siga anjeun terang tilu lagu dina hiji lagu. Dina hiji. Janten kuring sosok, anjeun terang, pikeun ngarobah éta kuring angkat sareng gelung Berry Tie Dye. Anjeun terang kuring sped up pas pikeun ngéléhkeun anu kuring kedah sareng kuring ogé dipasang. Katuhu Abdi henteu hoyong ngarobih seueur elemen. Janten kuring henteu ngarobih tina drum atanapi 808 atanapi nothin sapertos anu kuring ngan ukur nempatkeun éta di ditu aya sareng anu sami. Sarua kendang yeuh. Teras salajengna hal anu terakhir. Henteu janten Firman Masta ngéléhkeun tanpa tag Masta Firaun. Anjeun kedah pasang tag na. Saha masta éta? Kumaha anjeun datang ku éta? Film karesep kuring nyaéta Naga Terakhir. Kuring éta legit bade Iwas ningali Tukang Naga dua dinten ka pengker. Film karesep kuring kitu Saha master. Leres pisan. Janten anu lumayan pisan. Tampilkeun Kuring ngagaduhan si kuring pikir pasti hoyong parios ieu ngéléhkeun ayeuna. kuring nelepon salah sahiji bros kuring. Naon ari Huncho? Aya naon? Dimana anjeun di? Abdi di studio. Lalaki anu anjeun terang kuring di lab. Ok tingali, kuring calik di dieu sareng juara abdi, Masta Firaun. Naon manusa? Naon adi? Naon up Quay? Anjeunna goin susah. Anjeun kalayan anjing ageung ayeuna. Ngahargaan lalaki. Henteu anjeunna ngan ukur ngadamel ngéléhkeun ieu, kuring hoyong anjeun mariksa kaluarna. Éta hésé, masalah kanyataanna sapertos anu anjeun pikahoyong. Abdi di studio ayeuna, entong maén sareng abdi. Upami éta sesah. Pasti bade gélo. Henteu éta sesah. Éta hal tiasa ngadamel Budaya III. Henteu kami di dinya. Abdi angkat babarengan éta. Leres pak, abdi. Gening dina meunangna Buah Ku The Foot Studio Sesi manusa pikeun nyata. Ngahargaan pisan. Ayah anjeun bareng anjing-anjing gedé ayeuna. Teras teras, terus dienggo. Tetep difokuskeun. Jaga masak. Anjeun dina jalan. Iething Quay. Gélo henteu karasa ogé nyata. Kumaha cara anu pangsaéna pikeun produsén tiasa panjang umur di industri? Salaku produser sora anu kuat kuat nyaéta naon anu nyiptakeun umur panjang. Anjeun panginten tiasa ngajalan sapuluh produsén di dieu, di rohangan ieu, sareng tutup panon anjeun sareng mimitian maénkeun ketukan pikeun sadaya produsen sapuluh produsén anu béda ieu. Anu éta nyaéta pamegaran Zaytoven anjeun badé tiasa nyarios lalaki anu neunggeul Zaytoven. Jalma nanya: dang Zaytoven naon anu kuring lakukeun meunang di buruan? Anjeun terang naon léngkah-léngkah anu kuring kedah laksanakeun? ”Kuring angger nyarios lalaki anjeun kedah nampi seniman. Siga upami henteu kanggo Gucci niup, teras Zaytoven panginten sora salah anu henteu hartosna. Janten, sakali anjeun nampi hiji seniman éta anjeun terang y'all ngagaduhan kimia sareng nyada babarengan, anjeun terang sakali anu niup atanapi sakali artis anu dimimitian pareum. Bahkan seniman éta bade dikenal pikeun sora nu tangtu. éta mangrupikeun sora anu anjeun ciptakeun. Naon anu anjeun luncat proyék ieu kanggo Buah Ku Sesi Studio Sesi? Abdi ngaraos raos sapertos anjeun terang kuring produser anu produsén anu sanés terang anjeun terang, sareng neuteup ka kuring, sareng kuring resep janten hoyong anu hoyong janten guru, anjeun terang maksad kuring nunjukkeun dukungan ka produsén naék. Siga kuring didieu manusa kuring hoyong janten anu anjeun kenal kuring bro badag pikeun jalma-jalma anu nyobian sangkan dina kaulinan ieu. Janten baréto waé siga kieu datang babarengan lalaki, kuring pasti terang 100% di. Ngadengekeun anu leres aya dope, anjeun atos ngangajak kuring nalika ngadamel ketukan lalaki Hayu urang masak. Pastina. Hayu urang angkat. Hayu urang laksanakeun.

Zaytoven & Quavo Hit The Studio Sareng Anu Ngaluarkeun Produser Genius x Buah ku Kontes Kaki ™

To note, this video was filmed prior to the US declaring a state of emergency. The Genius x Fruit by the Foot™ Studio Sessions contest came to a close after producers from all over the U.S. submitted beats using sounds inspired by Fruit by the Foot™ fruit flavored snacks. Producers submitted beats using a custom soundboard created by Genius where all the sounds and loops were inspired by sounds associated with Fruit by the Foot™. Read more on Genius: genius.com/a/zaytoven-quavo-hit-the-studio-with-the-winning-producer-of-genius-x-fruit-by-the-foottm-contest Subscribe to Genius: bit.ly/2cNV6nz Genius on Twitter: twitter.com/Genius Genius on Instagram: instagram.com/genius Genius on Facebook: facebook.com/Geniusdotcomgenius.com
Lyric videos, rap, studio sessions, fruit by the foot, new pop music, rap genius, gbwc0, lyrics, official lyrics, producer, contest, zaytoven, verified, pop music, migos, beat, hip hop, genius, quavo, lyric video,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="1.32" dur="3.18"> Yo aya naon manusa, éta Zaytoven, sareng kuring aya patepungan pikeun juara buah Ku >

< start="4.5" dur="3.87"> Kontes Sesi sareng Genius Studio Sesi. Produser ti sakumna nagara >

< start="8.37" dur="5.25"> nada dikintunkeun nganggo sora anu diideuan ku Buah Ku Kaki jajanan. Hayu angkat >

< start="13.62" dur="1.54"> parios éta. >

< start="25.14" dur="2"> Masta Firaun. Kumaha damang lalaki anjeun? >

< start="30.74" dur="3.9"> Abdi ti Denver, Colorado, lahir sareng digedékeun. Naon pemandangan musik sapertos di Denver? Éta >

< start="34.649" dur="4.441"> lumayan leutik pasti aya budaya anu seueur. Janten naha anjeun lebet kana >

< start="39.09" dur="5.1"> Buah Ku Leutik Studio Sesi. Kuring ngaraos sakedap parantos jadi kuring rumasa sapertos kitu >

< start="44.19" dur="3.15"> nahan anjeun deui upami anjeun henteu terang terang aya anu nyandak kaluar >

< start="47.34" dur="4.14"> kasempetan. Janten di SMA anjeun ngagaduhan babaturan sareng sadayana teras sapertos >

< start="51.48" dur="3.719"> aranjeunna nuju nyiptakeun musik janten sapertos ngan ngagaduhan kana éta. Leres, anu sababaraha >

< start="55.199" dur="5.25"> tina ieu guys anjeun katingali ngahasilkeun? Kuring nyarios Dr Dre panginten nomer hiji, anjeun >

< start="60.449" dur="7.831"> tangtosna. Aduh, ulah ngalakukeun éta, Henteu forréal. Éta naon naék. Pharrell. Kuring ngomong >

< start="68.28" dur="4.17"> Dre sareng Timbaland sareng barang sapertos kitu oge kuring resep ngadangukeun. Dre Dre Day I >

< start="72.45" dur="3.989"> émutan misan kuring anjeunna maénkeun éta pikeun kuring hayu atuh ngadangukeun éta anjeun terang, dina walkman. >

< start="76.439" dur="4.11"> Kuring jadi kecanduan ngadangukeun kitu ngan ukur nyababkeun sora >

< start="80.549" dur="3.36"> jeung kumaha karaosna. Janten éta panginten kuring bakal nyarioskeun Dr. Dre langkung nikmat ku sabab kuring >

< start="83.909" dur="2.151"> nyaéta sapertos perkenalan ku musik rap. >

< start="97.04" dur="2.759"> Janten naon anjeun ngamimitian ngamimitian? Nyaah kuring nembé ngaliwat sadaya puteran sareng >

< start="99.8" dur="3.36"> sagalana teras kuring mendakan ieu anu ku sim kuring leres-leres: campuran rasa >

< start="103.16" dur="1.08"> gelung. >

< start="112.66" dur="2.26"> Témpo sareng sagala hal éta ngan ukur matak kuring unggeuk ka éta. >

< start="114.92" dur="3.34"> Sareng kuring nyayogkeun kuring tetep tempo anu sami sareng sadayana. Oké >

< start="122.2" dur="4.92"> Kuring nembe mimiti ngawangun ti dinya. Tebak sababaraha claps sareng snares sareng sadayana. >

< start="133.52" dur="3.719"> Janten teras éta gerak, janten kuring ngalungkeun sababaraha topi di sana sareng anjeun terang kana sepakan na >

< start="137.24" dur="1.32"> sagalana. >

< start="144.62" dur="2.759"> Janten nalika anjeun nambihan gambar di jerona ampir tiasa dicét gambar pikeun anjeun resep anu oke >

< start="147.379" dur="3.06"> ngéléhkeun lumayan loba bérés. Leres éta ngalakukeunana pikeun kuring unggal waktos. Heuh >

< start="150.439" dur="3.33"> Nalika urang ngamimitian nambihan aranjeunna jerat, tepokkeun sadayana dina kamar anu leres oke >

< start="153.769" dur="3.741"> ieu ayeuna. Teras ieu anu mana atuh, kuring ogé mikiran sapertos anjeun terang >

< start="157.51" dur="4.42"> saha waé sigana gé nganggo hiji sora sareng kuring hoyong ngalakukeun saklar, atuh >

< start="161.93" dur="6.01"> siga anjeun terang tilu lagu dina hiji lagu. Dina hiji. Janten kuring sosok, anjeun terang, pikeun ngarobah éta kuring >

< start="167.96" dur="3"> angkat sareng gelung Berry Tie Dye. >

< start="178.52" dur="2"> Anjeun terang kuring sped up pas pikeun ngéléhkeun anu kuring >

< start="180.52" dur="3.2"> kedah sareng kuring ogé dipasang. Katuhu >

< start="189.04" dur="4.5"> Abdi henteu hoyong ngarobih seueur elemen. Janten kuring henteu ngarobih tina drum atanapi 808 atanapi nothin sapertos anu kuring ngan ukur nempatkeun éta >

< start="193.54" dur="3.62"> di ditu aya sareng anu sami. Sarua kendang yeuh. >

< start="204.86" dur="4.34"> Teras salajengna hal anu terakhir. Henteu janten Firman Masta ngéléhkeun tanpa tag Masta Firaun. >

< start="209.2" dur="1.42"> Anjeun kedah pasang tag na. >

< start="213.1" dur="5.22"> Saha masta éta? Kumaha anjeun datang ku éta? Film karesep kuring nyaéta Naga Terakhir. >

< start="218.329" dur="3.181"> Kuring éta legit bade Iwas ningali Tukang Naga dua dinten ka pengker. Film karesep kuring kitu >

< start="221.51" dur="3.87"> Saha master. Leres pisan. Janten anu lumayan pisan. Tampilkeun >

< start="233.7" dur="3.899"> Kuring ngagaduhan si kuring pikir pasti hoyong parios ieu ngéléhkeun ayeuna. kuring >

< start="237.6" dur="1.44"> nelepon salah sahiji bros kuring. >

< start="242.34" dur="3.16"> Naon ari Huncho? Aya naon? Dimana anjeun di? >

< start="245.5" dur="2"> Abdi di studio. Lalaki anu anjeun terang kuring di lab. >

< start="248.04" dur="3.92"> Ok tingali, kuring calik di dieu sareng juara abdi, Masta Firaun. Naon manusa? Naon adi? >

< start="251.96" dur="2"> Naon up Quay? Anjeunna goin susah. >

< start="253.96" dur="3.76"> Anjeun kalayan anjing ageung ayeuna. Ngahargaan lalaki. >

< start="259.02" dur="3.7"> Henteu anjeunna ngan ukur ngadamel ngéléhkeun ieu, kuring hoyong anjeun mariksa kaluarna. Éta hésé, masalah kanyataanna sapertos anu anjeun pikahoyong. >

< start="262.72" dur="3.24"> Abdi di studio ayeuna, entong maén sareng abdi. Upami éta sesah. >

< start="282.22" dur="7.58"> Pasti bade gélo. Henteu éta sesah. Éta hal tiasa ngadamel Budaya III. >

< start="292" dur="2.98"> Henteu kami di dinya. Abdi angkat babarengan éta. >

< start="294.98" dur="4.44"> Leres pak, abdi. Gening dina meunangna Buah Ku The Foot Studio Sesi manusa pikeun nyata. >

< start="299.42" dur="3.74"> Ngahargaan pisan. Ayah anjeun bareng anjing-anjing gedé ayeuna. Teras teras, terus dienggo. >

< start="303.16" dur="3.8"> Tetep difokuskeun. Jaga masak. Anjeun dina jalan. >

< start="307.88" dur="4.14"> Iething Quay. Gélo henteu karasa ogé nyata. >

< start="318.4" dur="3.28"> Kumaha cara anu pangsaéna pikeun produsén tiasa panjang umur di industri? Salaku >

< start="321.82" dur="4.71"> produser sora anu kuat kuat nyaéta naon anu nyiptakeun umur panjang. >

< start="326.53" dur="4.11"> Anjeun panginten tiasa ngajalan sapuluh produsén di dieu, di rohangan ieu, sareng tutup panon anjeun >

< start="330.64" dur="4.35"> sareng mimitian maénkeun ketukan pikeun sadaya produsen sapuluh produsén anu béda ieu. Anu éta >

< start="334.99" dur="3.87"> nyaéta pamegaran Zaytoven anjeun badé tiasa nyarios lalaki anu neunggeul Zaytoven. >

< start="338.86" dur="3.09"> Jalma nanya: dang Zaytoven naon anu kuring lakukeun >

< start="341.95" dur="4.14"> meunang di buruan? Anjeun terang naon léngkah-léngkah anu kuring kedah laksanakeun? ”Kuring angger nyarios lalaki >

< start="346.09" dur="3.57"> anjeun kedah nampi seniman. Siga upami henteu kanggo Gucci niup, teras Zaytoven >

< start="349.66" dur="4.65"> panginten sora salah anu henteu hartosna. Janten, sakali anjeun nampi hiji seniman éta >

< start="354.31" dur="4.23"> anjeun terang y'all ngagaduhan kimia sareng nyada babarengan, anjeun terang sakali anu niup atanapi sakali >

< start="358.54" dur="3.33"> artis anu dimimitian pareum. Bahkan seniman éta bade dikenal >

< start="361.87" dur="3.72"> pikeun sora nu tangtu. éta mangrupikeun sora anu anjeun ciptakeun. Naon anu anjeun luncat >

< start="365.59" dur="3.54"> proyék ieu kanggo Buah Ku Sesi Studio Sesi? Abdi ngaraos raos sapertos anjeun >

< start="369.13" dur="3.539"> terang kuring produser anu produsén anu sanés terang anjeun terang, sareng >

< start="372.669" dur="5.671"> neuteup ka kuring, sareng kuring resep janten hoyong anu hoyong janten guru, anjeun terang maksad kuring >

< start="378.34" dur="4.38"> nunjukkeun dukungan ka produsén naék. Siga kuring didieu manusa kuring hoyong janten anu anjeun kenal kuring >

< start="382.72" dur="4.59"> bro badag pikeun jalma-jalma anu nyobian sangkan dina kaulinan ieu. Janten baréto waé >

< start="387.31" dur="3.83"> siga kieu datang babarengan lalaki, kuring pasti terang 100% di. >

< start="391.14" dur="4.22"> Ngadengekeun anu leres aya dope, anjeun atos ngangajak kuring nalika ngadamel ketukan >

< start="395.36" dur="5.72"> lalaki Hayu urang masak. Pastina. Hayu urang angkat. Hayu urang laksanakeun. >