117s Varney: Partai demokratis mbatesi musuhan images and subtitles

STUART: ING INI EDITI YO STUART: ING INI EDITION YANG DEMOKRATIK DUMADI SPLIT, ITA A DEMOKRAT ADALAH SPLIT, ITU ANAK KELUAR, KANGGO DIPUKA KOLEKSI KOLEKSIK, ING HOSITEN KANGGO MUKA ANTARA DUA, HOSTILITI ANTUR Loro SIDES, AKU NATE INGKANG TANGGAL WANGSA AKU NINGGALKE ING SUKU KANGGO BENTANG POLITIK PALING PILIHAN GOLONGAN POLITIKAL ING PILIHAN SAYA FAR. KAYA FAR. ING GAPING DIVIDA KASAHA GAPING DIVIDE IS PADIKSAAN BERNIE MENGIKUT TENAGA. BERNIE MENGGUNAKEN KENE. STRENGTH POSITION AS BERNIE AS PEKRISI PENTING AS BERNIE ING INTAN ESTABLISI ING MODEN PANIK ING PANJENENGAN LAN PANIK ING IS MODEL PANIK lan manawa PANIKO KANGGO ING DADAH ING NGEBUT JOE BIDEN MUNGGUNG DENGAN KERJA DENGAN SHE BIDEN SHE, BASA ING KENAIKAN SHOWING, DENGAN KANGGO GRATIS KANGGO lan ING WANG DONGENG, CANDIDATE lan Dhewe KANGGURU, KANGGO MUNGGU DENGAN SENTIGA. FRANKLY aku mikir yen dheweke isih bisa lolos. KENCANGAN KABUPATEN TEKNIK TINDAKAN INGKANG PENTADBIRAN BERNIE, KAMPUNG JAMES ATTACKS BERNIE, TEMBANG KEMBANG KAMPUNG JAMES CAMPAIGN A CULT, IF BERNIE TAMPILAN CAMPAIGN BUDAYA, Yen BERNIE ING NOMINEE ITU AKAN Apa NOMINEE ITU AKU NUNG TARI ING JAWA UNTUK DEMOKRAT, Pungkasan HARI ING DEMOKRATS, BERNIE Tanggapan Politikal BERNIE RESPONDS KANGGO POLITIK. HACK. PENTING PENTING PANGGRUKA BERNIE KENYANAAN ESTABLISHMENT SENTIASA BERNIE MANGSA KONSEPAN EKONOMI, BERNIE KANGGO NAMPANG EKONOMI, BERNIE MANGSA, INGKU, KANGGO ING GAMPANG HARI INGKU, KANGGO, BAKAL KANGGO INGGO NGANGGANG TANGGAP GAMPANG, ING TINDAK WANG KANGGO, NGANGGO ING SUKU CIVIL lan ING ING ING INI WANITA KANGGO lan ING ING ING KANGGO MUKA DUKA KANGGO lan ING DAWA MUKA BUKAN lan ING MASALAH MASALAH. MASALAH. ING DUNIA ING NGGO SAIKI ING DUNIA ING NGEBARKE ING ING ING DUA PAKSA DEMOKRAT, KANGGO Loro DEMOKRAT PIHAK, ING KANGGO lan JAWA KANGGO, ING KENEH Lan KANGGO LIRIK, ING POSISI ING SAKITU ING SUKU POSISI BEDAH DUMADANG ING DENGAN PILIHAN PRESIDENTIAL DIDENG PILIHAN PRESIDENSI ING JAMINAN ING BULAN lan ING ING SAIKI BULANAN lan ING BISA NGANGGO BASA. KARYA. ING TANPA BLOOMBERG AS ING ING ING BOSOMBERG DENGAN HARAPAN MODAL PENTING, KANGGO MUNGGU HEBAT MODERATE HEBAT, KANGGO MUNGSA MENGUTUR ING SUKU KABEH, UNTUK MENGIKUT KEPUTUSAN INGKEH BISA, ING NGANGGO SOSIALIS Pilih Bakal VOSES SOSIALIST KANGGO 60 Bilyar-DOLLAR MAN, IS IS A 60 JAMINAN-DOLLAR MAN, ING NEGARA STRETCH lan ING ING INI STRETCH lan ING ING NGAMBUNGI KONSEP DEMOKRAT, ING INI KONVENTI DEMOKRAT, ING INI KANGGO MACAPAK KENE POINT ING ING KANGGO UNTUK KANGGO MACAM POKOK DENGAN, ING taun 2016 BASA PADANG DRAG-ON, ING 2016 BAKAL KUNCI KAMPUNG, INGKASA ING KANGGO PITUT INGKANG, BASA ING ING NGANGGO ING KANGGO MUKA PENTING ING ING ING BUKA KANGGO lan ING KENE PENTING. KENE TANGGAL PENTING. SPLIT NGGENAH ING KELUARGA SPLIT MENGGALAKI KANDUNGAN ACARA ACARA, NGGENE CANDIDATE, MENGGUNAKAN KANDIDATE, NGANGGO INGKU ATAU CANDIDATE, NGANGGO LUKA Utawa dhukungan. NYOKONG. SO DITULU DIDANG EDITIK ING

Varney: Partai demokratis mbatesi musuhan

FOX Business’ Stuart Varney on the widening divide within the Democratic Party caused by candidates Bernie Sanders and Michael Bloomberg. FOX Business Network (FBN) is a financial news channel delivering real-time information across all platforms that impact both Main Street and Wall Street. Headquartered in New York — the business capital of the world — FBN launched in October 2007 and is the leading business network on television, topping CNBC in Business Day viewers for the second consecutive year. The network is available in more than 80 million homes in all markets across the United States. Owned by FOX, FBN has bureaus in Chicago, Los Angeles, Washington, D.C. and London. Subscribe to Fox Business! bit.ly/2D9Cdse Watch more Fox Business Video: video.foxbusiness.com Watch Fox Business Network Live: www.foxnewsgo.com/ Watch full episodes of FBN Primetime shows Lou Dobbs Tonight: video.foxbusiness.com/playlist/longform-lou-dobbs-tonight Trish Regan Primetime: video.foxbusiness.com/playlist/longform-trish-regan-primetime Kennedy: video.foxbusiness.com/playlist/longform-kennedy Follow Fox Business on Facebook: www.facebook.com/FoxBusiness Follow Fox Business on Twitter: twitter.com/foxbusiness Follow Fox Business on Instagram: www.instagram.com/foxbusiness
varney and co, Mike Bloomberg, Elizabeth Warren, Pete Buttigieg, Democratic party, Campaign fundraising, Democratic candidates, DNC, POTUS, Democratic policy, purple states, politics, Dems, News, Donald Trump, election 2020, key states, presidential candidates, Varney my take, President Donald Trump, GOP, Fox Business Network, Business, Stuart Varney, Democrats, Fox Business, swing states, Bernie Sanders, presidential hopefuls, varney monologue, Trump,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="6.307" dur="3.369"> STUART: ING INI EDITI YO >

< start="9.677" dur="1.334"> STUART: ING INI EDITION YANG DEMOKRATIK DUMADI SPLIT, ITA A >

< start="11.012" dur="1.567"> DEMOKRAT ADALAH SPLIT, ITU ANAK KELUAR, KANGGO DIPUKA >

< start="12.58" dur="1.801"> KOLEKSI KOLEKSIK, ING HOSITEN KANGGO MUKA ANTARA DUA, >

< start="14.382" dur="1.934"> HOSTILITI ANTUR Loro SIDES, AKU NATE INGKANG TANGGAL WANGSA >

< start="16.351" dur="1.5"> AKU NINGGALKE ING SUKU KANGGO BENTANG POLITIK PALING PILIHAN >

< start="17.885" dur="1.033"> GOLONGAN POLITIKAL ING PILIHAN SAYA FAR. >

< start="18.92" dur="2.501"> KAYA FAR. ING GAPING DIVIDA KASAHA >

< start="21.423" dur="2.601"> GAPING DIVIDE IS PADIKSAAN BERNIE MENGIKUT TENAGA. >

< start="24.025" dur="1.667"> BERNIE MENGGUNAKEN KENE. STRENGTH POSITION AS BERNIE >

< start="25.693" dur="1.934"> AS PEKRISI PENTING AS BERNIE ING INTAN >

< start="27.628" dur="3.103"> ESTABLISI ING MODEN PANIK ING PANJENENGAN LAN PANIK ING IS >

< start="30.764" dur="2.136"> MODEL PANIK lan manawa PANIKO KANGGO ING DADAH ING NGEBUT JOE BIDEN >

< start="32.934" dur="2.101"> MUNGGUNG DENGAN KERJA DENGAN SHE BIDEN SHE, BASA ING KENAIKAN >

< start="35.069" dur="3.169"> SHOWING, DENGAN KANGGO GRATIS KANGGO lan ING WANG DONGENG, >

< start="38.239" dur="2.034"> CANDIDATE lan Dhewe KANGGURU, KANGGO MUNGGU DENGAN SENTIGA. >

< start="40.308" dur="2.401"> FRANKLY aku mikir yen dheweke isih bisa lolos. KENCANGAN KABUPATEN >

< start="42.71" dur="4.437"> TEKNIK TINDAKAN INGKANG PENTADBIRAN BERNIE, KAMPUNG JAMES >

< start="47.181" dur="1.734"> ATTACKS BERNIE, TEMBANG KEMBANG KAMPUNG JAMES CAMPAIGN A CULT, IF BERNIE >

< start="48.95" dur="2.101"> TAMPILAN CAMPAIGN BUDAYA, Yen BERNIE ING NOMINEE ITU AKAN >

< start="51.085" dur="3.636"> Apa NOMINEE ITU AKU NUNG TARI ING JAWA UNTUK DEMOKRAT, >

< start="54.756" dur="3.402"> Pungkasan HARI ING DEMOKRATS, BERNIE Tanggapan Politikal >

< start="58.193" dur="0.466"> BERNIE RESPONDS KANGGO POLITIK. >

< start="58.66" dur="1.934"> HACK. PENTING PENTING PANGGRUKA BERNIE >

< start="60.628" dur="1.634"> KENYANAAN ESTABLISHMENT SENTIASA BERNIE MANGSA KONSEPAN EKONOMI, BERNIE >

< start="62.296" dur="1.701"> KANGGO NAMPANG EKONOMI, BERNIE MANGSA, INGKU, KANGGO ING GAMPANG >

< start="64.032" dur="2.201"> HARI INGKU, KANGGO, BAKAL KANGGO INGGO NGANGGANG TANGGAP GAMPANG, ING TINDAK >

< start="66.234" dur="1.634"> WANG KANGGO, NGANGGO ING SUKU CIVIL lan ING ING ING INI >

< start="67.902" dur="1.768"> WANITA KANGGO lan ING ING ING KANGGO MUKA DUKA KANGGO lan ING DAWA >

< start="69.671" dur="0.333"> MUKA BUKAN lan ING MASALAH MASALAH. >

< start="70.038" dur="1.534"> MASALAH. ING DUNIA ING NGGO SAIKI >

< start="71.606" dur="2.936"> ING DUNIA ING NGEBARKE ING ING ING DUA PAKSA DEMOKRAT, KANGGO >

< start="74.576" dur="1.7"> Loro DEMOKRAT PIHAK, ING KANGGO lan JAWA KANGGO, ING KENEH >

< start="76.311" dur="1.567"> Lan KANGGO LIRIK, ING POSISI ING SAKITU ING SUKU >

< start="77.879" dur="1.334"> POSISI BEDAH DUMADANG ING DENGAN PILIHAN PRESIDENTIAL DIDENG >

< start="79.247" dur="2.935"> PILIHAN PRESIDENSI ING JAMINAN ING BULAN lan ING ING SAIKI >

< start="82.217" dur="0.265"> BULANAN lan ING BISA NGANGGO BASA. >

< start="82.484" dur="1.2"> KARYA. ING TANPA BLOOMBERG AS ING >

< start="83.685" dur="1.701"> ING ING BOSOMBERG DENGAN HARAPAN MODAL PENTING, KANGGO MUNGGU >

< start="85.387" dur="2.435"> HEBAT MODERATE HEBAT, KANGGO MUNGSA MENGUTUR ING SUKU KABEH, >

< start="87.856" dur="1.834"> UNTUK MENGIKUT KEPUTUSAN INGKEH BISA, ING NGANGGO SOSIALIS Pilih >

< start="89.725" dur="2.334"> Bakal VOSES SOSIALIST KANGGO 60 Bilyar-DOLLAR MAN, IS IS A >

< start="92.093" dur="1.501"> 60 JAMINAN-DOLLAR MAN, ING NEGARA STRETCH lan ING ING INI >

< start="93.628" dur="1.367"> STRETCH lan ING ING NGAMBUNGI KONSEP DEMOKRAT, ING INI >

< start="94.996" dur="3.102"> KONVENTI DEMOKRAT, ING INI KANGGO MACAPAK KENE >

< start="98.1" dur="3.536"> POINT ING ING KANGGO UNTUK KANGGO MACAM POKOK DENGAN, ING taun 2016 BASA >

< start="101.67" dur="1.434"> PADANG DRAG-ON, ING 2016 BAKAL KUNCI KAMPUNG, INGKASA ING >

< start="103.105" dur="1.4"> KANGGO PITUT INGKANG, BASA ING ING NGANGGO ING KANGGO MUKA >

< start="104.506" dur="2.068"> PENTING ING ING ING BUKA KANGGO lan ING KENE PENTING. >

< start="106.575" dur="2.835"> KENE TANGGAL PENTING. SPLIT NGGENAH ING KELUARGA >

< start="109.411" dur="1.4"> SPLIT MENGGALAKI KANDUNGAN ACARA ACARA, NGGENE >

< start="110.812" dur="2.702"> CANDIDATE, MENGGUNAKAN KANDIDATE, NGANGGO INGKU ATAU >

< start="113.548" dur="1.134"> CANDIDATE, NGANGGO LUKA Utawa dhukungan. >

< start="114.716" dur="1.968"> NYOKONG. SO DITULU DIDANG EDITIK ING >