117s Varney: Démokratik ngabagi ngarobah mumusuhan images and subtitles

PELANGSAAN: DIA ADA EDITIS YANG STUART: DINA ADALAH EDITION YANG DEMOKRATS DI SPLIT, IT A DEMOKRATKEUN SUKANG, ITU ANTARA KARÉSOR, KUMAHA EKOLEKI SPLIT, ING HOSTILITI KANGGO BUKU ANTARA DUA SIDES, HOSTILITY ANTARA DUA DIDA, INGIN IT SUKANG MANGSA Kuring ngémutan DIA NINGGALKEJEUN NGENTEU ING PROSES PALING DI PILIHAN GURU POLITIK DI PILIHAN KOMUNITAS JAMINAN. SAJAUH IEU. THE GAPING DIVIDA KASAHA GAPING DIVIDI AKU BASIKAL BERNIE NGADANGKEUN ESTABLISHMENT. BERNIE VERSUS PEMBANGUNAN. KELUANGAN AS BERNIE POSITION AS NGNIE POSITION POSITION INSTRUKSARI IN FULL ESTABLISI INI ING PANIK GAMPANG AND PANIKI ADA MODEL PANIK DENGAN PANIK ING DIAUNTUKKEUN DENGAN PEKERJA YEBANG JOE BIDEN DITASKEUNKE GOLEK DENGAN PEMBANGUNAN JOE BIDEN, DIA PELENGON SHOWING, HE'S ESTABLISHMENT CANDIDATE AND HE WAY DOWN, CANDIDATE AND DIA NGETUNGKEUN, KANGGO SAYA NANGGUH DIA HATIS ​​SENTIASA. FRANKLY KANGGO NU MUDAH NU SENTIASA. KEJOHANAN ESTABLIS THE ESTABLISHMENT DESPERATELY ATTACKS BERNIE, KAMPILAN JAUH ATTACKS BERNIE, PANGGILAN KAMPUNG CAMPAIGN KAMPUNG, IF BERNIE TINDAKKEUN CAMPAIGN BUDAYA, IF BERNIE ING NOMINEE ITU AKAN ADALAH NOMINEE ITU NYATA AKU TARI ING DEMOKRATS, TAMAT Dinten-dinten kanggo DEMOKRATS, BERNIE RESPONDS A POLITIKAL BERNIE RESPONDS LEMBAR POLITIK. HACK. PELAKSANAAN GRATIS PENTERI BERNIE PELAKSAAN PELAKSANA NENGGALU BERNIE MANGSA NU DENGAN EKONOMI, BERNIE TUNGGAL NU MUNGSAKEUN EKONOMI, BERNIE HENTEU, KANGGO, DIA PENTA DENGAN, WELL, DIA ING MUDAH INGGU BENTUK KULIT, KUMAHA DIA PANGKUNG TANGGUNG WINDUNG, ITU AYA INGKEUN KANGGO sareng NANGKEUN INI DI INI PERKARA BISA DAN NANGIN NYAWA ING DENGAN KANGGO DAN ING DENGAN PUKA DUKSUKAN DAN INGNA MASALAH. MASALAH. DUNIA AYEU AYA DIAJAK INI DUNYA AYEUNA KANGGO AYA DUA DUA DENGAN DEMOKRAT, KANGSA DUA DEMOKRAT DAFTAR, KANGGURU sareng KANGGURU LEBIH, INGKAH SANGAT AND KANGGURAN LEBIH, ING AYA ANAK GOLEK DESENGKEUN POSISI KABEH DIDENGKEUN ING DENGAN PILIHAN PRESIDENTIAL YANG DITINDAK PILIHAN PRESIDENTIAL HENTEUN HENTEU DENGAN PESEUTAN HENTEUN ATAU GETS BULAN-BULANAN DENGAN PULANG ATAWA HENTEU DAPATKEUN Gawé. KASKALAN. DINI DENGAN BLOOMBERG AS DIA DINI DENGAN BLOOMBERG AS HOPE GAMPANG MODEL, KANGGURAN HÉS HARAPAN GAMPANG HEBAT, HENTEU NU NU NUNGGULKEUN NGAJLI KANGSA DENGAN, UNTUK MELENGKEUN INGKEUN HENTEU HENTEU, AYA SOSIALIS PILIHAN UNTUK AKAN NU DIDANG SOSIALIS KANGGO 60 BILIS-DOLLAR MAN, ING ADA 60 BILLION-DOLLAR MAN, ING ADALAH STRETCH DAN SINI DENGAN STRETCH DAN DIINI Nuju Konvensi DEMOKRAT, ATAWA KONVENTION DEMOCRAT, ATAWA ING PUTIH ITU NU KOMPUTA PELANGGAN ITU MANGSA NU DARI KOMPONG DENGAN DRAG-ON FIGHT, IN 2016 NANGGUL JAWA Gelut DRAG-ON, IN 2016 NANGKUNGKEUN INGGALISKEUN QUIET, INTAH INI KEEK GAMPANG SENTUH, ING INGIN SUKA KANGGO ING KUKURAN DAN NANGKEUN INI NUKA ING KANGGO MUKA DENGAN INI GENTING PENTING. SAHA NAKI KITU PENTING. THE SPLIT NGUKTIKKAN PENTAL THE SPLIT NGGOLA KAHLUKAN ACARA ACARA, ANTARA NGANJAWA CANDIDATE, NUJUTKEUN ING CALON, NGADUKAN DIA ATAWA NYA CANDIDATE, NGADUKAN DIA SIEUN ATAWA DUKA Dukung. POKUSAN. KAYU DI SINI ADIDIKAN EDITIS PUTURAN

Varney: Démokratik ngabagi ngarobah mumusuhan

FOX Business’ Stuart Varney on the widening divide within the Democratic Party caused by candidates Bernie Sanders and Michael Bloomberg. FOX Business Network (FBN) is a financial news channel delivering real-time information across all platforms that impact both Main Street and Wall Street. Headquartered in New York — the business capital of the world — FBN launched in October 2007 and is the leading business network on television, topping CNBC in Business Day viewers for the second consecutive year. The network is available in more than 80 million homes in all markets across the United States. Owned by FOX, FBN has bureaus in Chicago, Los Angeles, Washington, D.C. and London. Subscribe to Fox Business! bit.ly/2D9Cdse Watch more Fox Business Video: video.foxbusiness.com Watch Fox Business Network Live: www.foxnewsgo.com/ Watch full episodes of FBN Primetime shows Lou Dobbs Tonight: video.foxbusiness.com/playlist/longform-lou-dobbs-tonight Trish Regan Primetime: video.foxbusiness.com/playlist/longform-trish-regan-primetime Kennedy: video.foxbusiness.com/playlist/longform-kennedy Follow Fox Business on Facebook: www.facebook.com/FoxBusiness Follow Fox Business on Twitter: twitter.com/foxbusiness Follow Fox Business on Instagram: www.instagram.com/foxbusiness
varney and co, Mike Bloomberg, Elizabeth Warren, Pete Buttigieg, Democratic party, Campaign fundraising, Democratic candidates, DNC, POTUS, Democratic policy, purple states, politics, Dems, News, Donald Trump, election 2020, key states, presidential candidates, Varney my take, President Donald Trump, GOP, Fox Business Network, Business, Stuart Varney, Democrats, Fox Business, swing states, Bernie Sanders, presidential hopefuls, varney monologue, Trump,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="6.307" dur="3.369"> PELANGSAAN: DIA ADA EDITIS YANG >

< start="9.677" dur="1.334"> STUART: DINA ADALAH EDITION YANG DEMOKRATS DI SPLIT, IT A >

< start="11.012" dur="1.567"> DEMOKRATKEUN SUKANG, ITU ANTARA KARÉSOR, KUMAHA >

< start="12.58" dur="1.801"> EKOLEKI SPLIT, ING HOSTILITI KANGGO BUKU ANTARA DUA SIDES, >

< start="14.382" dur="1.934"> HOSTILITY ANTARA DUA DIDA, INGIN IT SUKANG MANGSA >

< start="16.351" dur="1.5"> Kuring ngémutan DIA NINGGALKEJEUN NGENTEU ING PROSES PALING DI PILIHAN >

< start="17.885" dur="1.033"> GURU POLITIK DI PILIHAN KOMUNITAS JAMINAN. >

< start="18.92" dur="2.501"> SAJAUH IEU. THE GAPING DIVIDA KASAHA >

< start="21.423" dur="2.601"> GAPING DIVIDI AKU BASIKAL BERNIE NGADANGKEUN ESTABLISHMENT. >

< start="24.025" dur="1.667"> BERNIE VERSUS PEMBANGUNAN. KELUANGAN AS BERNIE POSITION >

< start="25.693" dur="1.934"> AS NGNIE POSITION POSITION INSTRUKSARI IN FULL >

< start="27.628" dur="3.103"> ESTABLISI INI ING PANIK GAMPANG AND PANIKI ADA >

< start="30.764" dur="2.136"> MODEL PANIK DENGAN PANIK ING DIAUNTUKKEUN DENGAN PEKERJA YEBANG JOE BIDEN >

< start="32.934" dur="2.101"> DITASKEUNKE GOLEK DENGAN PEMBANGUNAN JOE BIDEN, DIA PELENGON >

< start="35.069" dur="3.169"> SHOWING, HE'S ESTABLISHMENT CANDIDATE AND HE WAY DOWN, >

< start="38.239" dur="2.034"> CANDIDATE AND DIA NGETUNGKEUN, KANGGO SAYA NANGGUH DIA HATIS ​​SENTIASA. >

< start="40.308" dur="2.401"> FRANKLY KANGGO NU MUDAH NU SENTIASA. KEJOHANAN ESTABLIS >

< start="42.71" dur="4.437"> THE ESTABLISHMENT DESPERATELY ATTACKS BERNIE, KAMPILAN JAUH >

< start="47.181" dur="1.734"> ATTACKS BERNIE, PANGGILAN KAMPUNG CAMPAIGN KAMPUNG, IF BERNIE >

< start="48.95" dur="2.101"> TINDAKKEUN CAMPAIGN BUDAYA, IF BERNIE ING NOMINEE ITU AKAN >

< start="51.085" dur="3.636"> ADALAH NOMINEE ITU NYATA AKU TARI ING DEMOKRATS, >

< start="54.756" dur="3.402"> TAMAT Dinten-dinten kanggo DEMOKRATS, BERNIE RESPONDS A POLITIKAL >

< start="58.193" dur="0.466"> BERNIE RESPONDS LEMBAR POLITIK. >

< start="58.66" dur="1.934"> HACK. PELAKSANAAN GRATIS PENTERI BERNIE >

< start="60.628" dur="1.634"> PELAKSAAN PELAKSANA NENGGALU BERNIE MANGSA NU DENGAN EKONOMI, BERNIE >

< start="62.296" dur="1.701"> TUNGGAL NU MUNGSAKEUN EKONOMI, BERNIE HENTEU, KANGGO, DIA PENTA >

< start="64.032" dur="2.201"> DENGAN, WELL, DIA ING MUDAH INGGU BENTUK KULIT, KUMAHA DIA >

< start="66.234" dur="1.634"> PANGKUNG TANGGUNG WINDUNG, ITU AYA INGKEUN KANGGO sareng NANGKEUN INI DI INI >

< start="67.902" dur="1.768"> PERKARA BISA DAN NANGIN NYAWA ING DENGAN KANGGO DAN ING DENGAN >

< start="69.671" dur="0.333"> PUKA DUKSUKAN DAN INGNA MASALAH. >

< start="70.038" dur="1.534"> MASALAH. DUNIA AYEU AYA DIAJAK INI >

< start="71.606" dur="2.936"> DUNYA AYEUNA KANGGO AYA DUA DUA DENGAN DEMOKRAT, KANGSA >

< start="74.576" dur="1.7"> DUA DEMOKRAT DAFTAR, KANGGURU sareng KANGGURU LEBIH, INGKAH SANGAT >

< start="76.311" dur="1.567"> AND KANGGURAN LEBIH, ING AYA ANAK GOLEK DESENGKEUN >

< start="77.879" dur="1.334"> POSISI KABEH DIDENGKEUN ING DENGAN PILIHAN PRESIDENTIAL YANG DITINDAK >

< start="79.247" dur="2.935"> PILIHAN PRESIDENTIAL HENTEUN HENTEU DENGAN PESEUTAN HENTEUN ATAU GETS >

< start="82.217" dur="0.265"> BULAN-BULANAN DENGAN PULANG ATAWA HENTEU DAPATKEUN Gawé. >

< start="82.484" dur="1.2"> KASKALAN. DINI DENGAN BLOOMBERG AS DIA >

< start="83.685" dur="1.701"> DINI DENGAN BLOOMBERG AS HOPE GAMPANG MODEL, KANGGURAN HÉS >

< start="85.387" dur="2.435"> HARAPAN GAMPANG HEBAT, HENTEU NU NU NUNGGULKEUN NGAJLI KANGSA DENGAN, >

< start="87.856" dur="1.834"> UNTUK MELENGKEUN INGKEUN HENTEU HENTEU, AYA SOSIALIS PILIHAN UNTUK >

< start="89.725" dur="2.334"> AKAN NU DIDANG SOSIALIS KANGGO 60 BILIS-DOLLAR MAN, ING ADA >

< start="92.093" dur="1.501"> 60 BILLION-DOLLAR MAN, ING ADALAH STRETCH DAN SINI DENGAN >

< start="93.628" dur="1.367"> STRETCH DAN DIINI Nuju Konvensi DEMOKRAT, ATAWA >

< start="94.996" dur="3.102"> KONVENTION DEMOCRAT, ATAWA ING PUTIH ITU NU KOMPUTA >

< start="98.1" dur="3.536"> PELANGGAN ITU MANGSA NU DARI KOMPONG DENGAN DRAG-ON FIGHT, IN 2016 NANGGUL JAWA >

< start="101.67" dur="1.434"> Gelut DRAG-ON, IN 2016 NANGKUNGKEUN INGGALISKEUN QUIET, INTAH INI >

< start="103.105" dur="1.4"> KEEK GAMPANG SENTUH, ING INGIN SUKA KANGGO ING KUKURAN DAN >

< start="104.506" dur="2.068"> NANGKEUN INI NUKA ING KANGGO MUKA DENGAN INI GENTING PENTING. >

< start="106.575" dur="2.835"> SAHA NAKI KITU PENTING. THE SPLIT NGUKTIKKAN PENTAL >

< start="109.411" dur="1.4"> THE SPLIT NGGOLA KAHLUKAN ACARA ACARA, ANTARA NGANJAWA >

< start="110.812" dur="2.702"> CANDIDATE, NUJUTKEUN ING CALON, NGADUKAN DIA ATAWA NYA >

< start="113.548" dur="1.134"> CANDIDATE, NGADUKAN DIA SIEUN ATAWA DUKA Dukung. >

< start="114.716" dur="1.968"> POKUSAN. KAYU DI SINI ADIDIKAN EDITIS PUTURAN >