646s Prajurit Modern Perang Dunia II Nazi - Saha Anu Kéngingkeun? images and subtitles

Nasisi- aya naon anu goréng di dunya ieu? Nya, leres, sareng éta zombi Nazi, tapi nasibna urang henteu ngurus sagala zombies balap master ayeuna. Nope, tibatan dinten ayeuna urang nuju hirup sareng rénghap hirup, dina cicilan panganyarna kami saha anu bakal meunang? Hiji prajurit modéren atanapi Perang Dunia II Nazi? Tanggal kaping 1941, sareng perang di Éropa bade ngojay pikeun Adolf Hitler. Perancis éléh, Britania kalebet di karajaan pulo leutik, sareng anu karasa ngalawan Soviét mangrupikeun kasuksésan anu saatosna. Éta pasti musim semi pikeun Hitler- sanaos kasepna ragrag- sareng dina blitzkrieg ekstasi ka penguasaan Nazi mariksa laboratorium rusiah Nazi ngawangun UFO anu ngabalikeun mesin, rékayasa sacara genetik rékayasa kerang berpréasi biru dina warna biru sareng tangtosna, waktuna mesin pikeun nyulik Einstein sareng maksa anjeunna ngawangun bom nuklir pikeun Jérman. Henteu percanten ilmuwan na nyatakeun ngawangun hiji mesin waktos anu fungsina, Hitler naros salah saurang penjagana pikeun masihan ujian. "Héy, Hans," saur Hitler, "Naha henteu kéngingkeun, pasihkeun masa depan anu mulya Reich kéngingkeun, sareng uih deui kadieu sareng ngawartosan sadayana ngeunaan kamulyaan Nazi Jerman anu aya taun 2020? ” Henteu aya anu nguciwakeun Fuhrer-Na, Hans na Nazi ngaléngkah kana mesin waktos Jérman, sareng jeung pencét tombol, anjeunna ngaleungit kana hawa ipis! Ayeuna nuju 2020, sareng Hans Nazi parantos muncul deui smack-dab di tengah militér Rammstein dasar, pangkalan data luar negeri Amérika sareng palaku kakuatan NATO di Éropa. Ngabantosan lempeng kana hiji prajurit Amérika, Hans sadar yén masa depan parantos pikareueuseun salah, sareng ayeuna anjeunna ngeunaan rasa bisnis na kabebasan nalika urang nyauran Hans the Nazi prajurit Amérika modern sareng terang saha anu bakal meunang. Kami bakal ngarobih sapotong ku potongan latihan sareng alat unggal prajurit individu, teras terangkeun pamustunganana anu bakal sumping di luhur. Nalika latihan, kamiripan antara hiji prajurit Amérika modern sareng Nazi prajurit anu loba. Prajurit Nazi pasti bakal ngalatih latihan dasar sareng pengetahuan senjata api maju komo sababaraha taktik infantri berkat Prévalénsi Pemuda Hitler di Jérman Nazi. Budak lalaki didorong pisan ngiringan Pemuda Hitler pas mimiti 14, program nasionalistik yén éta sapertos Budak Pramuka di Amérika Serikat- ngan anu kedah langkung tekenan kareueus nasional, hating Yahudi, sareng diajar ngalawan. Dijalankeun ku Samentawis Perang Dunya I, ambek-ambekan kusabab leungitna Jérman diresmikeun nalika anom generasi, sareng Hitler teu aya anu bodo- anjeunna nyéépkeun taun-taun nyiapkeun seueur budak ngora Jerman janten prajurit. Amérika modéren ngagaduhan program anu sapertos kitu, sareng kalolobaan direkrut pikeun militér asalna tina a normal, latar sipil. Sakali asup latihan militér sanaos, palatihan duanana sami pisan. Prajurit nazi bakal tahan 16 minggu latihan awal sateuacan dikirim ka unitna dimana aranjeunna bakal nampi latihan tambahan. Prajurit Amérika modern urang kumaha ogé bakal parantos dilaksanakeun 8 minggu latihan kanggo ngahirupkeun anjeunna ti sipil ka hiji prajurit, teras tambahan 16 minggu sakola infantri ka ngajar anjeunna cara ngadominasi medan perang. Prajurit Nazi ngagaduhan latihan anu saé pisan, sadayana dijantenkeun, sareng kauntungan tina para veteran Perang Dunia I pikeun diajar tina. Beda sareng bangsa-bangsa sanés, prajurit Nazi ogé nampi latihan akrab sareng senjata anu sanésna bisa napel na unitna, khusus kana bedil mesin. Latihan Amérika modéren cermin modél ieu, sareng infantri Amérika henteu ngan teu wawuh kalayan unggal pakarang platoon-na anu tiasa mawa, tapi biasana kedah cocog pikeun sababaraha di dinya ngabuktikeun kamampuan na. Sakurilingna, prajurit Amérika modern langkung ngalaman tibatan hiji pra-WWII Nazi prajurit anu nyayogikeun pelatihan awal, sareng nalika pelatih Nazi ngagaduhan mupangatan Perang Dunia Abdi para veteran, prajurit Amérika modéren gaduh kauntungan tina palatih Samaun anu tos nyéépkeun seueur tur dina konflik di Afghanistan sareng Irak. Acara prajurit Nazi nampi kauntungan tina gelar disiplin anu langkung ageung, sareng a teu kenal ka manuver militer anu umurna ti taun na dina Pemuda Hitler. Nalika latihan, urang badé nyauran bahkan dua sisi, tapi prajurit Nazi sareng taun panatik-na anu diséépkeun dina Pamuda Hitler bakal ngiringan urang Amérika prajurit nalika datang ka kabugaran sareng karep tarung. Dina tempur leungeun-tangan, prajurit Amérika urang bakal nampi anu langkung seueur, sareng latihan anu langkung saé tibatan urang prajurit Nazi. Prajurit Nazi tiasa ngaharepkeun diajar sababaraha téknik leungeun-sareng leungeun sareng tinju, tapi modern Prajurit Amérika ngagaduhan sababaraha dekade diajar téknik seni bela diri. Program seni bela diri anu pangperangan sareng mutuskeun, dina awal taun 2000an sadaya militér AS Program seni bela diri kedah difokuskeun deui kusabab kurang latihan dina pamendakan non-tiwasna téhnik. Nalika datang ka tempur tangan-to-leungeun, prajurit Amérika urang tepi ka luhur, hatur nuhun ka dekade pangalaman sareng evolusi latihan militér. Kadua prajurit gaduh pilihan anu aya ka aranjeunna salian ti fists bulistir sanaos, sareng dina slug pertandingan, para pejuang kami bakal gancang milarian kana alat sékundér ieu pikeun ngahontal kameunangan. Prajurit Nazi urang bakal parantos nyandak seitengewehr 98 peso / bayonet. Nampilkeun sabeulah ampir 15 inci, péso anu maot ieu tiasa dihambatkeun kana payuneun bedil salaku bayonet. Prajurit Amérika sering nganggo péso ogé, tapi anu paling iconic nyaéta entrenching Amérika alat, atanapi e-alat kanggo pondok. Hiji tilop tilepan ku ujung anu heran seukeut, e-alat ngamungkinkeun hiji prajurit Amérika gancang ngali dirina posisi tempur dina taneuh naon waé, tapi ogé janten leungeun-leungeun anu nyababkeun pakarang. Ayun tunggal tina e-alat cukup pikeun ngabagi tangkorak musuh kabuka, atanapi bahkan gegeritan sirah-gegetan ngaliwatan helm pelindung. Dibikeun kaunggulan atra tina pakarang anu nyepokkeun pondok sareng paksi ayun-ayun sapertos paksi, urang ngan rada bieu masihan prajurit Amérika urang tina kameunangan di dieu sacara sederhana kumargi henteu sapertos Nazi péso, e-alat Amérika ogé tiasa dianggo pikeun gancang ngagali posisi tarung, pasihan éta langkung utiliti dina kaayaan ngempur. Dina jarak caket, prajurit Nazi ngagem ikon Walther P38, pistol anu janten kasohor salaku prajurit Bersekutu milarian aranjeunna salaku souvenir perang. Katingalina P38 masih dianggo di sakumna dunya, kalebet Afghanistan di mana angkatan pemberontak geus biasa dianggona ngalawan tentara NATO. Ngagorkeun peluru 9mm, P38 ngagaduhan jarak maksimum 50 meter, sareng cekap akurat pikeun gaduh kisaran penembakan anu efektif 25-50 meter. Kalayan laju muzzle 320 meter sadetik, P38 gaduh kakuatan lirén anu écés ukuran leutikna. Kalayan ngan 8 buleud majalah najan, P38 moal bakal ngijinkeun tentara Nazi ngajaga seuneu target pikeun panjang pisan, tibatan ngandelkeun katepatan tinimbang volume seuneu. Prajurit Amérika urang ngiringan P38 Nazi sareng Beretta M9. Paling karesep kalolobaan kaulinan Jahat Residen, M9 parantos dilayanan saprak taun 1980-an. Sarat anu pohara dipercaya, pak M9 bungkus babak 9mm kalayan majalah 15 buleud, masihan prajurit modéren urang hiji kapasitas penembakan anu langkung saé sateuacan meryogikeun deui ngamuat. Pakarang gaduh laju muzzle 381 meter per detik, langkung jerona langkung jerona tibatan P38 Nazi, sareng ngagaduhan ngan ukur maksimum ngaleukeunan dua kali pakarang Nazi, dina 100 méter sareng 50 méter kanggo kisaran anu maksimal. Kalayan dua kali kisaran petunjuk maksimal sareng efektif, sareng ampir dua kali kapasitas, éta meunang didieu jelas angkat ka prajurit Amérika modéren sareng M9 na percantenan. Kanggo pertunangan sedeng sareng jarak jauh, prajurit Nazi urang ngiringan Karabiner 98k, standar masalah bedil tina tentara Jerman dina Perang Dunya II. Bedil perang anu paling dipercaya, K98k ningal aksi di medan perang ti Afrika ka payuneun wétan Rusia, sareng dioperasikeun ogé dina leutak sareng hujan sapertos dina salju sareng és. Pakarang ieu ngagaduhan ribut kaliber 7,92 mm, anu bakal ngiringan karusakan bencana upami pencét target anu hatur nuhun kana ukuran na sareng laju muzzle 760 meter sadetik. Bedil éta ngagaduhan perkawis tembak anu efektif tina 500 méter kalayan tempat anu beusi, sanaos kitu tetep ngirimkeun seuneu anu akurat dugi ka 1.000 meter kalayan tetempoan teleskopisis. Kualitas maksimum na 4,700 meter hartosna bahkan jarak jauh dina bedil na teu pas, tapi masih tiasa maot upami ditembak aya anu diluncurkeun dina targét. Hanjakalna éta bedil diwatesan ku kapasitas 5 buleud, henteu masihan kabisa pikeun ngurangan target. Sabalikna, infantri Jerman ngandelkeun katepatan, sareng bedil mesin anu dibarengan, pikeun netralkeun kakuatan musuh. Prajurit Amérika kami nyandak kapercayaan M4 Carbine pikeun perang ieu. Sanaos gosipna sabalikna, M4 ngalakukeun sacara saé pisan dina sababaraha lingkungan, sareng saha waé anu kantos nganggo salah sahiji widang - malahan maca tentang éta dina internét artikel- terang yén bedil éta henteu aya masalah nembak sanajan pas nganggo domba sareng lumur. Dimana bedilna didieu rada pondok dina kakuatan liren, sabab kamarna 5.56 babak dina majalah tilu puluh buleud anu parantos lami disebat kakurangan ku operator na pikeun henteu nganteurkeun kakuatan lirén anu cekap pikeun maéhan heula-buleud. Tapi, laju muzzle tina 910 meter sadu sareng digabungkeun sareng munition baja penembus baja masihan pungsionalitas anu hébat ngalawan waja awak. Kualitas maksimalna maksimal 500 meter kanggo target titik, sareng 600 meter kanggo kisaran udagan masihan jarak anu lumayan. Salaku tambahan, M4 nawiskeun kamampuan seuneu anu milih, anu ngamungkinkeun para pangguna pikeun seuneu buleud kanggo seuneu akurat jarak jauh, atanapi ledakan 3-buleud kanggo ngempur deukeut suku. Nalika kisaran, duanana bedil dihijikeun sareng duanana gaduh kisaran anu maksimal pikeun titik- atanapi target ukuran ukuran 500-meter ngan ukur pemandangan beusi. Prajurit kami moal aya perang anu jauh langkung seueur tibatan anu dibanding antara unggal sanés saluareun ieu umumna henteu aya gunana sareng bakal hésé ningali target target anjeun. K98k outshines M-4 kalayan babak jauhna langkung ageung, anu bakal pikasieuneun pisan ka kisaran sedeng. Tapi, kalayan laju muzzle langkung handap tibatan M-4, ka maotna éta gedé gedé sacara drastis ngirangan salajengna deui éta parambalan- ka titik anu pangheulana atanapi dua tembakan bakal gampang dieureunkeun ku waja awak standar anu dibawa ku tentara Amérika Amérika di paling kisaran. Ku ngabandingkeun, kapasitas majalah langkung ageung sareng laju tembak langkung gancang tina M-4 masihan prajurit Amérika modern kauntungan anu teu aya tandingan dina perang seuneu, ogé kamampuan saklar ka seuneu ngabeledug 3 buleud kanggo suku ngempur caket. Mampu ngintunkeun tilu babak anu dahsyat kalayan salah sahiji remot hartosna dina jarak anu caket M4 kalasangka K98k, tapi kalayan ukuran majalah unggul na tingkat seuneu "M-4" kaluar di luhur di sadeng mana jarak panjang ogé. Upami prajurit Nazi kami kajantenan dina waktos perjalanan sareng tetempoan teleskopik sanaos, Amérika urang Budak leutik kedah langkung saé nutup jarakna gancang, kumargi K98k tiasa nyayogikeun akurat seuneu dina kisaran M4 moal tiasa mérésan. Dina caket kana sedeng sedeng, urang nuju masihan kameunangan ka prajurit Amérika modern. Tapi dina jarak anu jauh pisan, kameunangan gampang angkat ka prajurit Nazi sareng pangabisana ngahontal sareng sentuh batur dugi ka 1.000 yard jauh sareng akurasi anu nggumunkeun. Tungtungna, waktos perjalanan kami Nazi ngagaduhan kauntungan tina kabugaran fisik sareng mental hatur nuhun ka taun-taunna seueur program pelatihan Pamuda Pemuda Hitler, sareng gaduh kauntungan dina seuneu jarak jauh ekstrim berkat katepatan sareng kisaran senapan K98k. Nanging di unggal daérah anu sanés nyaéta prajurit Amérika modern ngadominasi, berkat evolusi dina program latihan dina taun 80-an pamungkas sareng alat-alat modern anu ditingkatkeun. Panginten anjeun henteu satuju sanaos dua anu anjeun pikir bakal saleresna menang dina hiji-hiji ngalawan ka maot? Hayu urang terang dina kamandang, sareng ayeuna anjeun di tungtung, naha henteu jaga pesta bade ku ngaklik pidio di dieu, atanapi panginten anjeun langkung resep nonton anu kieu di dieu tibatan ?! Buru-buru sareng salah sahiji, teu siga tempur urang ayeuna- anjeun moal tiasa éléh!

Prajurit Modern Perang Dunia II Nazi - Saha Anu Kéngingkeun?

Nazis- is there anything worse in this world? Well, yes, and that's Nazi zombies, but luckily we're not dealing with any master race zombies today. Nope, instead today we're dealing with the living, breathing variety, in our latest installment of who would win? A modern soldier or a World War II Nazi? The date is 1941, and the war in Europe is going swimmingly for Adolf Hitler. France is defeated, Britain's been holed up in its little island kingdom, and the offensive against the Soviets is one stunning success after another. It's definitely springtime for Hitler- even though it's late fall- and in a blitzkrieg of ecstasy the Nazi ruler inspects the secret Nazi labs building a reverse-engineered UFO, genetically engineering blue-eyed blonde-haired master race clones, and of course, a time machine to kidnap Einstein and force him to build a nuclear bomb for Germany. Check out my new channel I Am: www.youtube.com/channel/UCH5YmeRhiQZt9_5Eky3A2og 🔔 SUBSCRIBE TO THE INFOGRAPHICS SHOW ► www.youtube.com/c/theinfographicsshowOFFICIAL 🔖 MY SOCIAL PAGES DISCORD ►discord.gg/theinfographicsshow Facebook ► www.facebook.com/TheInfographicsShow Twitter ► twitter.com/TheInfoShow 💭 SUGGEST A TOPIC www.theinfographicsshow.com 📝 SOURCES: pastebin.com/QQQ3s21u All videos are based on publicly available information unless otherwise noted.
world war, versus, world war ii, wwii, history, nazi, nazi soldier, soldier, ww2, hypothetical, who would win, military, vs, us, world war 2, comparison, army,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="0.329" dur="3.271"> Nasisi- aya naon anu goréng di dunya ieu? >

< start="3.6" dur="5.32"> Nya, leres, sareng éta zombi Nazi, tapi nasibna urang henteu ngurus sagala zombies balap master >

< start="8.92" dur="1"> ayeuna. >

< start="9.92" dur="3.36"> Nope, tibatan dinten ayeuna urang nuju hirup sareng rénghap hirup, dina cicilan panganyarna kami >

< start="13.28" dur="1"> saha anu bakal meunang? >

< start="14.28" dur="2.91"> Hiji prajurit modéren atanapi Perang Dunia II Nazi? >

< start="17.19" dur="4.36"> Tanggal kaping 1941, sareng perang di Éropa bade ngojay pikeun Adolf Hitler. >

< start="21.55" dur="4.27"> Perancis éléh, Britania kalebet di karajaan pulo leutik, sareng anu karasa >

< start="25.82" dur="3.31"> ngalawan Soviét mangrupikeun kasuksésan anu saatosna. >

< start="29.13" dur="4.24"> Éta pasti musim semi pikeun Hitler- sanaos kasepna ragrag- sareng dina blitzkrieg >

< start="33.37" dur="5.17"> ekstasi ka penguasaan Nazi mariksa laboratorium rusiah Nazi ngawangun UFO anu ngabalikeun mesin, >

< start="38.54" dur="4.47"> rékayasa sacara genetik rékayasa kerang berpréasi biru dina warna biru sareng tangtosna, waktuna >

< start="43.01" dur="4.25"> mesin pikeun nyulik Einstein sareng maksa anjeunna ngawangun bom nuklir pikeun Jérman. >

< start="47.26" dur="4.37"> Henteu percanten ilmuwan na nyatakeun ngawangun hiji mesin waktos anu fungsina, Hitler naros >

< start="51.63" dur="1.94"> salah saurang penjagana pikeun masihan ujian. >

< start="53.57" dur="3.64"> "Héy, Hans," saur Hitler, "Naha henteu kéngingkeun, pasihkeun masa depan anu mulya >

< start="57.21" dur="3.8"> Reich kéngingkeun, sareng uih deui kadieu sareng ngawartosan sadayana ngeunaan kamulyaan Nazi Jerman anu aya >

< start="61.01" dur="1.65"> taun 2020? ” >

< start="62.66" dur="4.3"> Henteu aya anu nguciwakeun Fuhrer-Na, Hans na Nazi ngaléngkah kana mesin waktos Jérman, sareng >

< start="66.96" dur="2.74"> jeung pencét tombol, anjeunna ngaleungit kana hawa ipis! >

< start="69.7" dur="5.43"> Ayeuna nuju 2020, sareng Hans Nazi parantos muncul deui smack-dab di tengah militér Rammstein >

< start="75.13" dur="5.03"> dasar, pangkalan data luar negeri Amérika sareng palaku kakuatan NATO di Éropa. >

< start="80.16" dur="4.68"> Ngabantosan lempeng kana hiji prajurit Amérika, Hans sadar yén masa depan parantos pikareueuseun >

< start="84.84" dur="5.17"> salah, sareng ayeuna anjeunna ngeunaan rasa bisnis na kabebasan nalika urang nyauran Hans the Nazi >

< start="90.01" dur="3.1"> prajurit Amérika modern sareng terang saha anu bakal meunang. >

< start="93.11" dur="4.14"> Kami bakal ngarobih sapotong ku potongan latihan sareng alat unggal prajurit individu, >

< start="97.25" dur="2.62"> teras terangkeun pamustunganana anu bakal sumping di luhur. >

< start="99.87" dur="4.26"> Nalika latihan, kamiripan antara hiji prajurit Amérika modern sareng Nazi >

< start="104.13" dur="1.01"> prajurit anu loba. >

< start="105.14" dur="4.269"> Prajurit Nazi pasti bakal ngalatih latihan dasar sareng pengetahuan senjata api maju >

< start="109.409" dur="5.121"> komo sababaraha taktik infantri berkat Prévalénsi Pemuda Hitler di Jérman Nazi. >

< start="114.53" dur="5.06"> Budak lalaki didorong pisan ngiringan Pemuda Hitler pas mimiti 14, program nasionalistik >

< start="119.59" dur="4.19"> yén éta sapertos Budak Pramuka di Amérika Serikat- ngan anu kedah langkung tekenan >

< start="123.78" dur="3.19"> kareueus nasional, hating Yahudi, sareng diajar ngalawan. >

< start="126.97" dur="4.48"> Dijalankeun ku Samentawis Perang Dunya I, ambek-ambekan kusabab leungitna Jérman diresmikeun nalika anom >

< start="131.45" dur="5.03"> generasi, sareng Hitler teu aya anu bodo- anjeunna nyéépkeun taun-taun nyiapkeun seueur budak ngora Jerman >

< start="136.48" dur="1.66"> janten prajurit. >

< start="138.14" dur="4.55"> Amérika modéren ngagaduhan program anu sapertos kitu, sareng kalolobaan direkrut pikeun militér asalna tina a >

< start="142.69" dur="1.57"> normal, latar sipil. >

< start="144.26" dur="3.9"> Sakali asup latihan militér sanaos, palatihan duanana sami pisan. >

< start="148.16" dur="4.56"> Prajurit nazi bakal tahan 16 minggu latihan awal sateuacan dikirim ka unitna dimana >

< start="152.72" dur="1.73"> aranjeunna bakal nampi latihan tambahan. >

< start="154.45" dur="3.81"> Prajurit Amérika modern urang kumaha ogé bakal parantos dilaksanakeun 8 minggu latihan kanggo ngahirupkeun anjeunna >

< start="158.26" dur="4.74"> ti sipil ka hiji prajurit, teras tambahan 16 minggu sakola infantri ka >

< start="163" dur="2.53"> ngajar anjeunna cara ngadominasi medan perang. >

< start="165.53" dur="5.039"> Prajurit Nazi ngagaduhan latihan anu saé pisan, sadayana dijantenkeun, sareng kauntungan tina para veteran Perang Dunia I >

< start="170.569" dur="1.181"> pikeun diajar tina. >

< start="171.75" dur="4.48"> Beda sareng bangsa-bangsa sanés, prajurit Nazi ogé nampi latihan akrab sareng senjata anu sanésna >

< start="176.23" dur="3.25"> bisa napel na unitna, khusus kana bedil mesin. >

< start="179.48" dur="4.79"> Latihan Amérika modéren cermin modél ieu, sareng infantri Amérika henteu ngan teu wawuh >

< start="184.27" dur="4.21"> kalayan unggal pakarang platoon-na anu tiasa mawa, tapi biasana kedah cocog pikeun sababaraha di dinya >

< start="188.48" dur="1.08"> ngabuktikeun kamampuan na. >

< start="189.56" dur="5.25"> Sakurilingna, prajurit Amérika modern langkung ngalaman tibatan hiji pra-WWII Nazi >

< start="194.81" dur="4.31"> prajurit anu nyayogikeun pelatihan awal, sareng nalika pelatih Nazi ngagaduhan mupangatan Perang Dunia >

< start="199.12" dur="4.03"> Abdi para veteran, prajurit Amérika modéren gaduh kauntungan tina palatih Samaun anu tos nyéépkeun >

< start="203.15" dur="3.02"> seueur tur dina konflik di Afghanistan sareng Irak. >

< start="206.17" dur="4.211"> Acara prajurit Nazi nampi kauntungan tina gelar disiplin anu langkung ageung, sareng a >

< start="210.381" dur="4.619"> teu kenal ka manuver militer anu umurna ti taun na dina Pemuda Hitler. >

< start="215" dur="4.04"> Nalika latihan, urang badé nyauran bahkan dua sisi, tapi prajurit Nazi >

< start="219.04" dur="4.41"> sareng taun panatik-na anu diséépkeun dina Pamuda Hitler bakal ngiringan urang Amérika >

< start="223.45" dur="2.71"> prajurit nalika datang ka kabugaran sareng karep tarung. >

< start="226.16" dur="4.56"> Dina tempur leungeun-tangan, prajurit Amérika urang bakal nampi anu langkung seueur, sareng latihan anu langkung saé >

< start="230.72" dur="1.48"> tibatan urang prajurit Nazi. >

< start="232.2" dur="4.21"> Prajurit Nazi tiasa ngaharepkeun diajar sababaraha téknik leungeun-sareng leungeun sareng tinju, tapi modern >

< start="236.41" dur="3.94"> Prajurit Amérika ngagaduhan sababaraha dekade diajar téknik seni bela diri. >

< start="240.35" dur="5.04"> Program seni bela diri anu pangperangan sareng mutuskeun, dina awal taun 2000an sadaya militér AS >

< start="245.39" dur="5.179"> Program seni bela diri kedah difokuskeun deui kusabab kurang latihan dina pamendakan non-tiwasna >

< start="250.569" dur="1"> téhnik. >

< start="251.569" dur="3.911"> Nalika datang ka tempur tangan-to-leungeun, prajurit Amérika urang tepi ka luhur, hatur nuhun >

< start="255.48" dur="3.619"> ka dekade pangalaman sareng evolusi latihan militér. >

< start="259.099" dur="4.581"> Kadua prajurit gaduh pilihan anu aya ka aranjeunna salian ti fists bulistir sanaos, sareng dina slug >

< start="263.68" dur="4.419"> pertandingan, para pejuang kami bakal gancang milarian kana alat sékundér ieu pikeun ngahontal kameunangan. >

< start="268.099" dur="4.111"> Prajurit Nazi urang bakal parantos nyandak seitengewehr 98 peso / bayonet. >

< start="272.21" dur="4.01"> Nampilkeun sabeulah ampir 15 inci, péso anu maot ieu tiasa dihambatkeun kana payuneun >

< start="276.22" dur="1.749"> bedil salaku bayonet. >

< start="277.969" dur="4.44"> Prajurit Amérika sering nganggo péso ogé, tapi anu paling iconic nyaéta entrenching Amérika >

< start="282.409" dur="1.69"> alat, atanapi e-alat kanggo pondok. >

< start="284.099" dur="5.011"> Hiji tilop tilepan ku ujung anu heran seukeut, e-alat ngamungkinkeun hiji prajurit Amérika gancang >

< start="289.11" dur="5.07"> ngali dirina posisi tempur dina taneuh naon waé, tapi ogé janten leungeun-leungeun anu nyababkeun >

< start="294.18" dur="1"> pakarang. >

< start="295.18" dur="3.93"> Ayun tunggal tina e-alat cukup pikeun ngabagi tangkorak musuh kabuka, atanapi bahkan >

< start="299.11" dur="3.229"> gegeritan sirah-gegetan ngaliwatan helm pelindung. >

< start="302.339" dur="4.63"> Dibikeun kaunggulan atra tina pakarang anu nyepokkeun pondok sareng paksi ayun-ayun sapertos paksi, urang >

< start="306.969" dur="4.95"> ngan rada bieu masihan prajurit Amérika urang tina kameunangan di dieu sacara sederhana kumargi henteu sapertos Nazi >

< start="311.919" dur="4.15"> péso, e-alat Amérika ogé tiasa dianggo pikeun gancang ngagali posisi tarung, pasihan >

< start="316.069" dur="2.84"> éta langkung utiliti dina kaayaan ngempur. >

< start="318.909" dur="5.4"> Dina jarak caket, prajurit Nazi ngagem ikon Walther P38, pistol anu janten kasohor >

< start="324.309" dur="3.461"> salaku prajurit Bersekutu milarian aranjeunna salaku souvenir perang. >

< start="327.77" dur="4.269"> Katingalina P38 masih dianggo di sakumna dunya, kalebet Afghanistan di mana >

< start="332.039" dur="3.59"> angkatan pemberontak geus biasa dianggona ngalawan tentara NATO. >

< start="335.629" dur="4.801"> Ngagorkeun peluru 9mm, P38 ngagaduhan jarak maksimum 50 meter, sareng cekap akurat >

< start="340.43" dur="3.43"> pikeun gaduh kisaran penembakan anu efektif 25-50 meter. >

< start="343.86" dur="5.33"> Kalayan laju muzzle 320 meter sadetik, P38 gaduh kakuatan lirén anu écés >

< start="349.19" dur="1.279"> ukuran leutikna. >

< start="350.469" dur="4.521"> Kalayan ngan 8 buleud majalah najan, P38 moal bakal ngijinkeun tentara Nazi >

< start="354.99" dur="5.399"> ngajaga seuneu target pikeun panjang pisan, tibatan ngandelkeun katepatan tinimbang volume >

< start="360.389" dur="1"> seuneu. >

< start="361.389" dur="3.691"> Prajurit Amérika urang ngiringan P38 Nazi sareng Beretta M9. >

< start="365.08" dur="5.079"> Paling karesep kalolobaan kaulinan Jahat Residen, M9 parantos dilayanan saprak taun 1980-an. >

< start="370.159" dur="5.48"> Sarat anu pohara dipercaya, pak M9 bungkus babak 9mm kalayan majalah 15 buleud, masihan >

< start="375.639" dur="3.691"> prajurit modéren urang hiji kapasitas penembakan anu langkung saé sateuacan meryogikeun deui ngamuat. >

< start="379.33" dur="5.199"> Pakarang gaduh laju muzzle 381 meter per detik, langkung jerona langkung jerona >

< start="384.529" dur="5.85"> tibatan P38 Nazi, sareng ngagaduhan ngan ukur maksimum ngaleukeunan dua kali pakarang Nazi, dina 100 >

< start="390.379" dur="3.051"> méter sareng 50 méter kanggo kisaran anu maksimal. >

< start="393.43" dur="4.34"> Kalayan dua kali kisaran petunjuk maksimal sareng efektif, sareng ampir dua kali kapasitas, éta >

< start="397.77" dur="4.289"> meunang didieu jelas angkat ka prajurit Amérika modéren sareng M9 na percantenan. >

< start="402.059" dur="5.381"> Kanggo pertunangan sedeng sareng jarak jauh, prajurit Nazi urang ngiringan Karabiner 98k, standar >

< start="407.44" dur="2.9"> masalah bedil tina tentara Jerman dina Perang Dunya II. >

< start="410.34" dur="5.309"> Bedil perang anu paling dipercaya, K98k ningal aksi di medan perang ti Afrika ka >

< start="415.649" dur="5.04"> payuneun wétan Rusia, sareng dioperasikeun ogé dina leutak sareng hujan sapertos dina salju sareng és. >

< start="420.689" dur="5"> Pakarang ieu ngagaduhan ribut kaliber 7,92 mm, anu bakal ngiringan karusakan bencana upami >

< start="425.689" dur="4.591"> pencét target anu hatur nuhun kana ukuran na sareng laju muzzle 760 meter sadetik. >

< start="430.28" dur="4.219"> Bedil éta ngagaduhan perkawis tembak anu efektif tina 500 méter kalayan tempat anu beusi, sanaos kitu >

< start="434.499" dur="4.051"> tetep ngirimkeun seuneu anu akurat dugi ka 1.000 meter kalayan tetempoan teleskopisis. >

< start="438.55" dur="4.959"> Kualitas maksimum na 4,700 meter hartosna bahkan jarak jauh dina bedil na >

< start="443.509" dur="4.53"> teu pas, tapi masih tiasa maot upami ditembak aya anu diluncurkeun dina targét. >

< start="448.039" dur="4.74"> Hanjakalna éta bedil diwatesan ku kapasitas 5 buleud, henteu masihan kabisa >

< start="452.779" dur="1.47"> pikeun ngurangan target. >

< start="454.249" dur="4.72"> Sabalikna, infantri Jerman ngandelkeun katepatan, sareng bedil mesin anu dibarengan, pikeun netralkeun >

< start="458.969" dur="1.23"> kakuatan musuh. >

< start="460.199" dur="3.55"> Prajurit Amérika kami nyandak kapercayaan M4 Carbine pikeun perang ieu. >

< start="463.749" dur="4.88"> Sanaos gosipna sabalikna, M4 ngalakukeun sacara saé pisan dina sababaraha lingkungan, >

< start="468.629" dur="4.57"> sareng saha waé anu kantos nganggo salah sahiji widang - malahan maca tentang éta dina internét >

< start="473.199" dur="5.25"> artikel- terang yén bedil éta henteu aya masalah nembak sanajan pas nganggo domba sareng lumur. >

< start="478.449" dur="4.62"> Dimana bedilna didieu rada pondok dina kakuatan liren, sabab kamarna 5.56 babak >

< start="483.069" dur="4.71"> dina majalah tilu puluh buleud anu parantos lami disebat kakurangan ku operator na >

< start="487.779" dur="3.36"> pikeun henteu nganteurkeun kakuatan lirén anu cekap pikeun maéhan heula-buleud. >

< start="491.139" dur="5.721"> Tapi, laju muzzle tina 910 meter sadu sareng digabungkeun sareng munition baja penembus baja >

< start="496.86" dur="2.759"> masihan pungsionalitas anu hébat ngalawan waja awak. >

< start="499.619" dur="5.44"> Kualitas maksimalna maksimal 500 meter kanggo target titik, sareng 600 meter kanggo kisaran >

< start="505.059" dur="2.181"> udagan masihan jarak anu lumayan. >

< start="507.24" dur="4.509"> Salaku tambahan, M4 nawiskeun kamampuan seuneu anu milih, anu ngamungkinkeun para pangguna pikeun seuneu >

< start="511.749" dur="4.931"> buleud kanggo seuneu akurat jarak jauh, atanapi ledakan 3-buleud kanggo ngempur deukeut suku. >

< start="516.68" dur="4.31"> Nalika kisaran, duanana bedil dihijikeun sareng duanana gaduh kisaran anu maksimal >

< start="520.99" dur="4.96"> pikeun titik- atanapi target ukuran ukuran 500-meter ngan ukur pemandangan beusi. >

< start="525.95" dur="3.76"> Prajurit kami moal aya perang anu jauh langkung seueur tibatan anu dibanding antara unggal sanés >

< start="529.71" dur="4.17"> saluareun ieu umumna henteu aya gunana sareng bakal hésé ningali target target anjeun. >

< start="533.88" dur="5.01"> K98k outshines M-4 kalayan babak jauhna langkung ageung, anu bakal pikasieuneun pisan >

< start="538.89" dur="1.19"> ka kisaran sedeng. >

< start="540.08" dur="4.36"> Tapi, kalayan laju muzzle langkung handap tibatan M-4, ka maotna éta gedé gedé >

< start="544.44" dur="4.21"> sacara drastis ngirangan salajengna deui éta parambalan- ka titik anu pangheulana atanapi >

< start="548.65" dur="4.68"> dua tembakan bakal gampang dieureunkeun ku waja awak standar anu dibawa ku tentara Amérika Amérika di >

< start="553.33" dur="1.2"> paling kisaran. >

< start="554.53" dur="4.47"> Ku ngabandingkeun, kapasitas majalah langkung ageung sareng laju tembak langkung gancang tina M-4 masihan >

< start="559" dur="4.41"> prajurit Amérika modern kauntungan anu teu aya tandingan dina perang seuneu, ogé kamampuan >

< start="563.41" dur="2.98"> saklar ka seuneu ngabeledug 3 buleud kanggo suku ngempur caket. >

< start="566.39" dur="4.49"> Mampu ngintunkeun tilu babak anu dahsyat kalayan salah sahiji remot hartosna dina jarak anu caket >

< start="570.88" dur="5.33"> M4 kalasangka K98k, tapi kalayan ukuran majalah unggul na tingkat seuneu "M-4" >

< start="576.21" dur="2.98"> kaluar di luhur di sadeng mana jarak panjang ogé. >

< start="579.19" dur="4.54"> Upami prajurit Nazi kami kajantenan dina waktos perjalanan sareng tetempoan teleskopik sanaos, Amérika urang >

< start="583.73" dur="4.13"> Budak leutik kedah langkung saé nutup jarakna gancang, kumargi K98k tiasa nyayogikeun akurat >

< start="587.86" dur="2.83"> seuneu dina kisaran M4 moal tiasa mérésan. >

< start="590.69" dur="4.02"> Dina caket kana sedeng sedeng, urang nuju masihan kameunangan ka prajurit Amérika modern. >

< start="594.71" dur="4.59"> Tapi dina jarak anu jauh pisan, kameunangan gampang angkat ka prajurit Nazi sareng pangabisana >

< start="599.3" dur="4.49"> ngahontal sareng sentuh batur dugi ka 1.000 yard jauh sareng akurasi anu nggumunkeun. >

< start="603.79" dur="4.55"> Tungtungna, waktos perjalanan kami Nazi ngagaduhan kauntungan tina kabugaran fisik sareng mental hatur nuhun >

< start="608.34" dur="4.57"> ka taun-taunna seueur program pelatihan Pamuda Pemuda Hitler, sareng gaduh kauntungan >

< start="612.91" dur="5.12"> dina seuneu jarak jauh ekstrim berkat katepatan sareng kisaran senapan K98k. >

< start="618.03" dur="4.48"> Nanging di unggal daérah anu sanés nyaéta prajurit Amérika modern ngadominasi, berkat evolusi >

< start="622.51" dur="4.71"> dina program latihan dina taun 80-an pamungkas sareng alat-alat modern anu ditingkatkeun. >

< start="627.22" dur="4.54"> Panginten anjeun henteu satuju sanaos dua anu anjeun pikir bakal saleresna menang dina hiji-hiji >

< start="631.76" dur="1.19"> ngalawan ka maot? >

< start="632.95" dur="3.55"> Hayu urang terang dina kamandang, sareng ayeuna anjeun di tungtung, naha henteu jaga >

< start="636.5" dur="4.93"> pesta bade ku ngaklik pidio di dieu, atanapi panginten anjeun langkung resep nonton anu kieu di dieu >

< start="641.43" dur="1"> tibatan ?! >

< start="642.43" dur="3.13"> Buru-buru sareng salah sahiji, teu siga tempur urang ayeuna- anjeun moal tiasa éléh! >