1628s "LIFT-OFF" | Kantor IAOT? DOKUMENTARI images and subtitles

Sadurunge miwiti video iki, dheweke miwiti proyek kasebut sakcepete 2018 World Tour. Nalika pariwisata maju kanthi sukses, DPR wiwit dadi inspirasi kanggo proyek anyar. -Projek sing butuh perencanaan, konsentrasi, kerja sama lan semangat. Video iki "ADALAH ANYBODY INI?" Video iki dijupuk telung wulan sadurunge diluncurake, lan minangka bagean saka kabeh proyek. Adegan ing dokumentari iki nuduhake proses kerja saben dina ing tahap pungkasan proyek kasebut. Sesi rekaman sing apik, rapat video, obrolan karo saben liyane. Isine aspek-aspek sing ora konvensional lan serius, DPR, label hiburan mandiri lan klompok kanca sing duwe impen dhewe. DPR IAN: Halo? Kepiye kabare Um ... Dadi ... Ing cendhak, aku mikir babagan apa kaya John kanggo film proses kabeh album iki ... Wiwit wiwitan nganti pungkasan Um ... Aku mung mikir bakal kelangan. Kanggo nuduhake wong apa sing kedadeyan ing mburi pemandangan. Sing ngerti, apa sing ora ditampilake DPR. Lan nuduhake kita kepiye carane entuk. Ya, critakake babagan pikirane. Kabeh apik, bener ... Halo. 3 wulan sadurunge release album DPR LIVE: Ya, nalika wong krungu iki, dheweke bakal rumangsa. IAN: Ya. LIVE: Muga-muga sampeyan kesengsem karo sing ora dikarepke. Nalika ngrungokake lagu iki. Saka "INGKE ING NGANGGO" TO "GERONIMO" LIVE: Mung krungu, "Oh, iki dudu sing dakkarepake." IAN: Ya, iya. LIVE: "Napa sampeyan bisa pindhah banget?" DPR REM: Cukup terus. Ngurangi swara pesawat Yen sampeyan nyimpang efek utawa swara liyane LIVE: * Efek Swara * Mayday Mayday NGGAT: Banjur muni luwih nyata. Kanthi ngono, sampeyan ora kudu milih cara sing jelas. Lan kanthi alami sampeyan bisa maju menyang bagean sabanjure. Dadi, sanajan kita ndeleng saiki, nalika kita bebarengan, Utawa, kaya sethithik "daur ulang hip" Ana kaping yen sampeyan nindakake "zoom" kaya Star Wars. Yen sampeyan bisa nggawe LED kasebut sethithik IAN: Deleng saka mburi lan katon saka ngarep Aku rumangsa luwih becik yen metu sethithik. Iki mung rasaku. Soko ... Logam katon apik banget. Dadi, sampeyan duwe kamar pungkasan. Dadi, Davin bakal ngadeg ing ngarep kamera. Kowé banjur mangsuli, "Aja wong sing canthol. Tindakake sampeyan, supaya bisa nindakake aku. " Lan lawang mbukak lan sampeyan mlumpat. NGEDAK: Apa sing njupuk "NEON" langsung? IAN: Ya, aku langsung nembak. Sampeyan bisa njupuk ... Sampeyan ngerti, sampeyan bisa nindakake akeh perkara ... Iki bakal dadi perkara sing kudu dak pikir. Pandang: Banjur ana salah sawijine Mlaku-mlaku ... Kaya iki Cara njupuk saiki Kepiye penting sampeyan bisa menang ing kene penting. Ing pesawat iki. CATETAN: Aku entuk desain CD kemasan sing apik banget. IAN: Oh tenan? Apa sampeyan wis bali maneh? CATETAN: Aku nindakake karo kita (artis desain CD). Paket ruangan IAN: Hei keren. Iku level sabanjure. CATETAN: Apa iki dudu level sabanjure? IAN: Aku ora bakal mikir kuwi. NGEDAK: Apa kowe ngerti sejatine iki? KLIK: Ayo ngrungokake siji. CREAM: Sampeyan kudu nyeret mburi menyang senar. LIVE: Ya, sampeyan kudu entuk rasa "luntur" nalika nyeret. Pandang: Ngomong kanthi logis Apa sampeyan arep nggawe telung video utawa loro Apa bakal nguatake sampeyan luwih akeh ... Kuwi ... LIVE: Ya, ya ... mung nesu Cukup ... kabeh sing kita bayangake ... IAN: Bener, bener. LIVE: Aku ora rumangsa yen wong ing donya ora bakal ngerti. IAN: Aku saiki diblokir. Iki angel banget ... Soko pancen luwih rumit. Apa sing bakal ditindakake saiki yaiku nggunakake unsur sing kita duweni Aku mbayangno crita sabisa. Nanging, yen arah sing arep kita bayangake lan lunga Arah sing bakal saya ganti kaya kita terus saiki. Pramila kita nyerah, iki, iki Ana akeh banget masalah. NGEDAK: Iki metu kanthi beda tinimbang sing dakkarepake. Wanci Davin wis kliwat Ing Roma, desain sing ditetokake beda-beda tinimbang sing dakkarepake. Cukup ... kabeh ... sanajan rasukan. Kita nindakake paling apik, nanging ora bisa mlaku. Sampeyan kudu ora kesel ing kene. Aku mung ... aku kudu adaptasi maneh. LIVE: Ora apik? IAN: Ora, durung becik. Nanging aku ora ngerti kenapa aku ngganti. Alesan mung dadi aneh amarga saka lirik. "Uh, ngalahake gundul, entuk gulu" Dadi, CREAM bakal nggawe luwih alami. Ya, swarane, ngalahake Bakal alami kanggo bagean piano. CREAM: Ayo luwih dhisik. LIVE: Cukup, rumiyin. LIVE: Warisan Sampeyan mung bisa nganggo iki. Ing swara kuwat Ah, cilaka nyenengake! IAN: Ya, mengko isih kurang Sampeyan kudu rumangsa. 2 wulan sadurunge release album NGEDAK: Oranye Eunbyeol (stylist): apa ana jeruk? Aku durung nglakoni oranye. Dadi kudu oranye. Pandang: iki apik lan oranye Oh ngenteni, apa logo kasebut nindakake? Ireng Kabeh wong seneng. Jeong Geun (stylist): Aku ora bisa nyopot. PADHIR: Wiwitane, mung ana rong topeng yaiku Jun Yong (Stylist Ashe): Iki ora pas NGeling: Kepiye babagan adat? Eunbyeol: Apa ora luwih apik yen ana senar topeng ing sandhinge? Sampeyan bisa masang kene kaya iki Aku butuh senar kaya iki Pandang: aku ngerti tegese. IAN: Aku wis mikir, yen Yen Dabin bisa duwe bandana utawa bandana ireng. Supaya aku bisa nutupi sisihku. NGGAT: Mbok Aku kaya swara kasebut. Eunbyeol: Ora apa-apa yen Davin ngilang LIVE: Akhir? Star Star: Pungkasane. IAN: Kepiye? Sampeyan bisa mlaku? Sampeyan bisa pindhah? LIVE: Ya, wis kepenak. IAN: Iki bakal diikat menyang tas sampeyan. LIVE: Ya. IAN: Ora apa-apa. Sanajan upaya gedhe sing ditindakake DPR kanggo album iki, Sawetara trek lan pirang-pirang demo sing durung rampung durung rampung. Nalika wis cedhak, kita kudu nyoba kreatif Live takon karo perjalanan sing cendhak lan banjur nyanyi ing setelan anyar, adoh saka kutha. LIVE: Aku rumangsa bakal kelangan ... Wong Contone, "Ow, Rap" CREAM: Oh, aku pancen kepenak. Dadi apik LIVE: kerja keras ... Mangan sehat! Direktur Tim Stunt: Yen sampeyan entuk raos, nalika nembak saiki Kanggo cocog setelan kamera Nalika nggawe modifikasi cilik ing kana Aku mikir sampeyan bisa nindakake iku. LIVE: Ya. Aku ndeleng. IAN: Ninja ... Penyu ninja ... Apik ~ LIVE: "Potensial" [Dina sadurunge syuting] IAN: Nyawang ana ing kana. Apa ora bisa metu? Apa luwih becik sampeyan ngilangi kabeh? Ing kasus kaya iki? Hmm, ora apa-apa, ora apa-apa. [Dina shooting film] NGEDAK: Apa aku uga kudu njupuk? JunYong: Ya pancen. Mangkono uga KLINE: Aku? Aku mandheg sedhela nalika parkir. Yongwoo (Manager): Hei, sampeyan nindakake proyek sing apik ... KLIK: Ora parkir, jembatan ... IAN: Ayo ... Ayo ... Hoin (Direktur): Apa ... Bumi ... Apa warna putih iki? Hoin: Oh, nanging iki "LEGACY" sandhangan? LIVE: Oh, apa bagean rap iki? IAN: Ya. Bakal miwiti kaya iki ing wiwitan. OK, mbayangno iki "NEON". Nanging "LEGACY" diwiwiti karo adegan sing padha, nanging sampeyan lagi ing Mars saiki. JunYong: Aku langsung lunga. Mbukak Pandang: Ora entheng. Aku mikir amarga kringet. Asisten Direktur: Sampeyan ora ambegan? IAN: Ora apa-apa. Supir drone (Kim Min-chan) Apa sampeyan nyemprotake smog? Mod: Smog! LIVE: Ya kabeh. IAN: Sampeyan bakal tiba menyang tangan sampeyan. Oke? Banjur, yen tiba, sampeyan jupuk. LIVE: Ayo dadi luwih wektu iki. IAN: Apa sampeyan pengin nglakoni luwih dhisik? Sampeyan nutul tombol kasebut Obah dhuwur Sampeyan pancene nyopir. Yongwoo: Dhik, kowe kudu munggah mrene. KLIK: Dina 2 IAN: Dina 2 Kelangan Rasane kaya aku ing bioskop. Iki persis apa sing ditindakake. Mesthi wae "Spasi Odyssey" lan "Star Wars" wis dipengaruhi. Kabeh sing dakkarepake nalika tansaya tuwuh Saiki, kene kita lunga ... Geronimo Tumindak ... ! Kanthi kamera ing ngarep, contone ... Apa ora nyenengake? Ana sing kaya mangkene. Sampeyan bisa ndalang anggar Kanthi energi ... Seneng. Aku arep! Pandang: Kuwi, ngono! Kurt! Ayo menyang! Ya ngono! IAN: Banget ... Aku nggoleki ing sisih. LIVE: Ya kabeh. IAN: Oalah, kabeh, kabeh. Wis rampung, sedulur. Ya wis rampung! Asisten Direktur: Pakaryan apik! Proyek apik! 1 wulan sadurunge release album [Campuran Studio] REM: Loro bagian kasebut mbutuhake pangorbanan. Aku ora mikir kita kudu adoh banget menyang seni. Contone, "Oh, kita kudu nurunake decibel iki luwih sethithik ..." Kaya iki Ya, aku bisa ngrampungake wektu luwih. Nanging kita ora bakal bali maneh. Amarga yen kedadeyan kasebut, kabeh wis telat. IAN: Nanging iki ... NGeling: Yen kita pungkasan Nanging aku yakin bakal dadi 100 persen, pungkasane 99 persen. Kanggo ngomong karo wong sing nonton perkara iki Kita pancene wis cedhak. Lan kanggo kabeh wong ing peranku Iki minangka perkara sing paling stres. Dadi, kita kabeh kene We nganyari saben liyane Aku arep ngemas kabeh iki supaya bisa ngirim salinan pungkasan kanggo nguwasani ... Aku saiki cukup stres. Direktur String: Mung nganti 93 lan nyalin konco. Aku mikir Tremolo bakal nindakake mengko. Sawise ngrekam lagu ing trek saiki "KISS ME" lan "TANPA RESCUE NEEDED", tim wiwit nyampur, salah sawijining bagean penting kanggo proses nggawe musik. Nanging, amarga alangan lan wektune wektu, DPR kudu kreatif babagan sepira nggunakake wektu isih. Pandang: Kabeh campuran sing dikirim dening kula (Engine Engineer) lan aku dina iki minangka cathetan memo ... Kita arep ngatur kabeh bebarengan lan njaluk Dabin supaya mriksa pungkasan. LIVE: Dadi ... Dina (x9) Liyane ... ing ngarep ... ing pancing ngarep Aku ora rumangsa pas ... Lowe iku uga ... uga "Oh-oh" Dadi kaya iki ... Syarat mung ... "Oh uh" IAN: Bisa uga kaya ngono ... Lapisan miturut lapisan. LIVE: "Dadi aku kenek"… IAN: Bener, bener, bener. Apa ana swara sing bisa ngganti? LIVE: Rekam. LIVE & IAN: Oalah, yen sing terakhir, sing terakhir. LIVE: Rungokno. IAN: Gawe swara. IAN: ana apa asline? REM: Luwih murah. IAN: Bener, bener. Aku ... nanging aku luwih digunakake. Pandang: Aku luwih biasa ngene. Ok ~ IAN: Aku lagi main Paduan Swara "HANYI MUKA WARNA". Aku nyoba supaya lagu iki katon kaya 60 wong sing melu. Iki ora gampang. Oke, ayo ngrungokake. LIVE: OK OK OK Ya Wis rampung saiki. Lagu iki ... lagu sabanjure isih ana. Saiki, sing dakkarepake saiki yaiku "NEON" mungkasi Kaya sing dingerteni, lirik kasebut terus ujar "Kiss sampeyan nggawe aku lunga" utawa "Sampeyan ngambung nggawe, neon, neon" metu Aku rumangsa apik Sisih chorus uga apik. Iki diarani "Neon" Aku ora mikir wong bisa ndeleng lan rumangsa "neon". Kowe ngerti apa tegese? Dadi Aku ora yakin. IAN: Oalah…. LIVE: Banjur ujar "sampeyan" sawise "wungu, biru, ungu, jambon". IAN: Lho. Aku rumangsa cukup Aku mikir wis rampung. Nyampur, nyunting, lan rekaman sing ora dirasakake bakal pungkasane rampung. Sing nyawiji wis rampung lan saiki bakal tekan studio mastering ... LIVE: Master CREAM: Ora apa-apa. LIVE Apik: Apa sing sampeyan pikirake kabeh? Aku mikir mburi "TANPA RESCUE NEEDED" iku penting CREAM: Ayo mandheg kene ... sadurunge swara metu Direktur Mastering: Aku dadi susah. NGEDAK: Mboten, sedulur. LIVE: Aku bakal rawuh asring. Pandang: Adhiku uga muter. Direktur Mastering: Aku kudu dolanan ... CREAM: Adikku uga sibuk ..? [Tanggal Rilis Teaser] Yongwoo: Apik tenan. Star Star: Mesthine ora. IAN: Aku ngerti, nanging ... REM: Aku wis diunduh saka Vimeo ing nggodhok HD 4k. IAN: 4k rada peteng ... dadi NGGAL: mandheg. Tenang. NGEDAK: Sampeyan njupuk obat aneh. Sampeyan njupuk obat sing diarani 4k. IAN: Ora ... Iki penyakit pendhudhuk ... NGEDAK: Ora. Iku mung "penyakit sing ora ana gunane." IAN: Dipercaya kula, percoyo marang aku. Aku ngerti ora ana bedane gedhe ... LIVE: 4 menit 3 menit kiwa. CREAM: Miwiti sampeyan LIVE: 2 menit Apa donya siap? Apa donya siap? Aku ora rumangsa siap Oh! Aku upload !!! CREAM & Silver Star: Apa sampeyan upload? IAN: Sugeng rawuh ing sesi nyunting kaping 101 ing. Iki studio omah cilikku. Aku kaya ngedit ing omahku. Amarga iku nglipur aku Amarga ana siji iki Lori: Aku ... Mangga Master ... Saiki, aku nyunting "LEGACY". Lan iki bakal dadi rilis video musik pertama. Ngedit bakal udakara 60-70% saka rencana Sisane ngrencanakake, motret ... Muni apik. Dadi video iki penting banget. Amarga video iki tegese Da Vin wis teka ing alam semesta anyar iki. Iki titik. Album "IS ANYBODY OUT THERE" iki minangka lelampahan menyang "DPR Semesta" anyar sing saiki digawe. Iki mung wiwitan. Tip saka gunung es Kayane main game. Aku kudu nyelehake lensa lensa sethithik ana ing kana. Yen mbusak oranye ... Pasuraku ilang ... Sawise mriksa lan pungkasan nyunting video musik Tim kasebut nggawe acara premiere video musik lan sesi ngrungokake album karo kolega kreatif. - @ iiseseoul NGeling: Ayo xx KK: DAMN Pandang: Sapa sing nindakake iki? TK & KK: Bener (x3) KK: Roma (IAN) LIVE: Aku seneng amarga aku reaksi kaya iki. KK: Fans ora bakal ngerti. Aku ora ngerti apa sing bakal kelakon. Edan nyata Ora ana sing kurang. TK: Bener, yen aku ndeleng proyek liyane, yen musik apik, video kurang. Ana kekurangan. PEDANG: link sing ringkih KK: Jujur, aku ora mikir apa-apa (tim kaya sampeyan) Sing edan. Tanggal rilis album LIVE: 37 menit Aku dadi penasaran. NGEDAK: Kita luwih gugup tinimbang sampeyan! LIVE: Rasa iki tenan ... Iki luwih goyang tinimbang pacar sepisanan Sampeyan edan? Apa sampeyan siap? Aku ora rumangsa siap. IAN: Kepiye reaksi kasebut? Apa komentar? LIVE: Maca, maca, maca saka ndhuwur. Guhyo (Drummer): 10 menit Pandang: Kabeh wis siyap! LIVE: Duh gusti Pandang: aku rumangsa mendhung. LIVE: Lha iku krasa. Harim (bass): Oh! Siji menit kiwa! Ah! Teka metu!

"LIFT-OFF" | Kantor IAOT? DOKUMENTARI

OFFICIAL IAOT? DOCUMENTARY _ _ DPR Instagram: instagram.com/dpr_official Facebook: www.facebook.com/officialregime Youtube: youtube.com/dreamperfectregime Website: dreamperfectregime.com/ _ A DPR PRODUCTION
dpr, dpr live, 디피알, iaot, dream perfect regime, is anybody out there, potential, documentary, dpr documentary,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="2.06" dur="3.94"> Sadurunge miwiti video iki, dheweke miwiti proyek kasebut sakcepete 2018 World Tour. >

< start="6" dur="6"> Nalika pariwisata maju kanthi sukses, DPR wiwit dadi inspirasi kanggo proyek anyar. -Projek sing butuh perencanaan, konsentrasi, kerja sama lan semangat. >

< start="12" dur="6"> Video iki "ADALAH ANYBODY INI?" Video iki dijupuk telung wulan sadurunge diluncurake, lan minangka bagean saka kabeh proyek. >

< start="18" dur="6.4"> Adegan ing dokumentari iki nuduhake proses kerja saben dina ing tahap pungkasan proyek kasebut. Sesi rekaman sing apik, rapat video, obrolan karo saben liyane. >

< start="24.42" dur="6.6"> Isine aspek-aspek sing ora konvensional lan serius, DPR, label hiburan mandiri lan klompok kanca sing duwe impen dhewe. >

< start="40.02" dur="1"> DPR IAN: Halo? >

< start="41.82" dur="1.08"> Kepiye kabare >

< start="42.9" dur="1.4"> Um ... >

< start="44.3" dur="1.2"> Dadi ... >

< start="45.5" dur="10.7"> Ing cendhak, aku mikir babagan apa kaya John kanggo film proses kabeh album iki ... >

< start="56.68" dur="2.32"> Wiwit wiwitan nganti pungkasan >

< start="59" dur="2.08"> Um ... Aku mung mikir bakal kelangan. >

< start="61.92" dur="2.86"> Kanggo nuduhake wong apa sing kedadeyan ing mburi pemandangan. >

< start="64.78" dur="2.62"> Sing ngerti, apa sing ora ditampilake DPR. >

< start="67.52" dur="1.96"> Lan nuduhake kita kepiye carane entuk. >

< start="70.38" dur="2.04"> Ya, critakake babagan pikirane. >

< start="73.08" dur="2.08"> Kabeh apik, bener ... Halo. >

< start="75.88" dur="2"> 3 wulan sadurunge release album >

< start="90.88" dur="3.42"> DPR LIVE: Ya, nalika wong krungu iki, dheweke bakal rumangsa. >

< start="94.3" dur="0.96"> IAN: Ya. >

< start="95.84" dur="3.28"> LIVE: Muga-muga sampeyan kesengsem karo sing ora dikarepke. Nalika ngrungokake lagu iki. >

< start="99.44" dur="1.84"> Saka "INGKE ING NGANGGO" TO "GERONIMO" >

< start="101.66" dur="3.66"> LIVE: Mung krungu, "Oh, iki dudu sing dakkarepake." >

< start="105.32" dur="0.58"> IAN: Ya, iya. >

< start="106.08" dur="2.28"> LIVE: "Napa sampeyan bisa pindhah banget?" >

< start="109.46" dur="1.16"> DPR REM: Cukup terus. >

< start="113.3" dur="1.9"> Ngurangi swara pesawat >

< start="115.2" dur="1.18"> Yen sampeyan nyimpang efek utawa swara liyane >

< start="116.38" dur="1.66"> LIVE: * Efek Swara * Mayday Mayday >

< start="118.04" dur="1.12"> NGGAT: Banjur muni luwih nyata. >

< start="119.98" dur="4.22"> Kanthi ngono, sampeyan ora kudu milih cara sing jelas. >

< start="124.7" dur="2.38"> Lan kanthi alami sampeyan bisa maju menyang bagean sabanjure. >

< start="127.1" dur="5.1"> Dadi, sanajan kita ndeleng saiki, nalika kita bebarengan, >

< start="132.22" dur="2.6"> Utawa, kaya sethithik "daur ulang hip" >

< start="134.82" dur="2.62"> Ana kaping yen sampeyan nindakake "zoom" kaya Star Wars. >

< start="137.44" dur="3.42"> Yen sampeyan bisa nggawe LED kasebut sethithik >

< start="140.86" dur="2.96"> IAN: Deleng saka mburi lan katon saka ngarep >

< start="144.02" dur="4.18"> Aku rumangsa luwih becik yen metu sethithik. >

< start="148.2" dur="2.62"> Iki mung rasaku. >

< start="151.46" dur="4.08"> Soko ... Logam katon apik banget. >

< start="155.54" dur="1.7"> Dadi, sampeyan duwe kamar pungkasan. >

< start="157.24" dur="3"> Dadi, Davin bakal ngadeg ing ngarep kamera. >

< start="160.38" dur="3.16"> Kowé banjur mangsuli, "Aja wong sing canthol. Tindakake sampeyan, supaya bisa nindakake aku. " >

< start="163.68" dur="2"> Lan lawang mbukak lan sampeyan mlumpat. >

< start="165.68" dur="0.92"> NGEDAK: Apa sing njupuk "NEON" langsung? >

< start="167.1" dur="2"> IAN: Ya, aku langsung nembak. >

< start="169.1" dur="1.62"> Sampeyan bisa njupuk ... >

< start="171.22" dur="1.08"> Sampeyan ngerti, sampeyan bisa nindakake akeh perkara ... >

< start="172.32" dur="1.26"> Iki bakal dadi perkara sing kudu dak pikir. >

< start="173.58" dur="2.98"> Pandang: Banjur ana salah sawijine >

< start="176.56" dur="1.36"> Mlaku-mlaku ... Kaya iki >

< start="179.44" dur="1.48"> Cara njupuk saiki >

< start="180.92" dur="1.86"> Kepiye penting sampeyan bisa menang ing kene penting. >

< start="183.28" dur="1.58"> Ing pesawat iki. >

< start="184.86" dur="2"> CATETAN: Aku entuk desain CD kemasan sing apik banget. >

< start="187.08" dur="1.54"> IAN: Oh tenan? Apa sampeyan wis bali maneh? >

< start="188.62" dur="0.74"> CATETAN: Aku nindakake karo kita (artis desain CD). >

< start="189.36" dur="2.54"> Paket ruangan >

< start="193" dur="1.9"> IAN: Hei keren. Iku level sabanjure. >

< start="194.9" dur="1.4"> CATETAN: Apa iki dudu level sabanjure? >

< start="197.34" dur="1.18"> IAN: Aku ora bakal mikir kuwi. >

< start="198.52" dur="1.4"> NGEDAK: Apa kowe ngerti sejatine iki? >

< start="216.36" dur="1.74"> KLIK: Ayo ngrungokake siji. >

< start="246.68" dur="2.38"> CREAM: Sampeyan kudu nyeret mburi menyang senar. >

< start="249.06" dur="2.66"> LIVE: Ya, sampeyan kudu entuk rasa "luntur" nalika nyeret. >

< start="261.6" dur="1.96"> Pandang: Ngomong kanthi logis >

< start="263.94" dur="2.04"> Apa sampeyan arep nggawe telung video utawa loro >

< start="266.9" dur="2.62"> Apa bakal nguatake sampeyan luwih akeh ... Kuwi ... >

< start="273.86" dur="2.22"> LIVE: Ya, ya ... mung nesu >

< start="276.26" dur="2.6"> Cukup ... kabeh sing kita bayangake ... >

< start="279.7" dur="0.84"> IAN: Bener, bener. >

< start="280.54" dur="2.62"> LIVE: Aku ora rumangsa yen wong ing donya ora bakal ngerti. >

< start="285.18" dur="1.04"> IAN: Aku saiki diblokir. >

< start="288.88" dur="1.38"> Iki angel banget ... >

< start="292.72" dur="2.92"> Soko pancen luwih rumit. >

< start="298.1" dur="2.8"> Apa sing bakal ditindakake saiki yaiku nggunakake unsur sing kita duweni >

< start="300.9" dur="2.78"> Aku mbayangno crita sabisa. >

< start="306.36" dur="3.2"> Nanging, yen arah sing arep kita bayangake lan lunga >

< start="309.56" dur="4.02"> Arah sing bakal saya ganti kaya kita terus saiki. >

< start="314.08" dur="3.7"> Pramila kita nyerah, iki, iki >

< start="318.2" dur="2.4"> Ana akeh banget masalah. >

< start="320.6" dur="2.54"> NGEDAK: Iki metu kanthi beda tinimbang sing dakkarepake. >

< start="323.34" dur="0.96"> Wanci Davin wis kliwat >

< start="324.3" dur="1.04"> Ing Roma, desain sing ditetokake beda-beda tinimbang sing dakkarepake. >

< start="325.34" dur="2.5"> Cukup ... kabeh ... sanajan rasukan. >

< start="328.22" dur="2.32"> Kita nindakake paling apik, nanging ora bisa mlaku. >

< start="330.96" dur="2.6"> Sampeyan kudu ora kesel ing kene. Aku mung ... aku kudu adaptasi maneh. >

< start="338.06" dur="1.26"> LIVE: Ora apik? >

< start="341.04" dur="1"> IAN: Ora, durung becik. >

< start="342.46" dur="1.24"> Nanging aku ora ngerti kenapa aku ngganti. >

< start="344.46" dur="3.02"> Alesan mung dadi aneh amarga saka lirik. >

< start="347.48" dur="2.38"> "Uh, ngalahake gundul, entuk gulu" >

< start="350.4" dur="2"> Dadi, CREAM bakal nggawe luwih alami. >

< start="353.1" dur="1.52"> Ya, swarane, ngalahake >

< start="355.18" dur="2.12"> Bakal alami kanggo bagean piano. >

< start="357.3" dur="1.22"> CREAM: Ayo luwih dhisik. >

< start="358.52" dur="1.18"> LIVE: Cukup, rumiyin. >

< start="379.06" dur="0.68"> LIVE: Warisan >

< start="379.74" dur="1.02"> Sampeyan mung bisa nganggo iki. >

< start="382.58" dur="1.9"> Ing swara kuwat >

< start="390.58" dur="0.9"> Ah, cilaka nyenengake! >

< start="391.8" dur="1.68"> IAN: Ya, mengko isih kurang >

< start="393.98" dur="1.1"> Sampeyan kudu rumangsa. >

< start="418.6" dur="2.46"> 2 wulan sadurunge release album >

< start="426.64" dur="0.88"> NGEDAK: Oranye >

< start="427.78" dur="1.78"> Eunbyeol (stylist): apa ana jeruk? Aku durung nglakoni oranye. >

< start="430.98" dur="0.76"> Dadi kudu oranye. >

< start="431.74" dur="2.08"> Pandang: iki apik lan oranye >

< start="433.82" dur="1.74"> Oh ngenteni, apa logo kasebut nindakake? >

< start="436.16" dur="0.82"> Ireng >

< start="437.44" dur="1.38"> Kabeh wong seneng. >

< start="439.16" dur="0.98"> Jeong Geun (stylist): Aku ora bisa nyopot. >

< start="440.14" dur="2.22"> PADHIR: Wiwitane, mung ana rong topeng yaiku Jun Yong (Stylist Ashe): Iki ora pas >

< start="442.36" dur="0.88"> NGeling: Kepiye babagan adat? >

< start="443.24" dur="4.54"> Eunbyeol: Apa ora luwih apik yen ana senar topeng ing sandhinge? >

< start="450.06" dur="2.74"> Sampeyan bisa masang kene kaya iki >

< start="453.38" dur="1.92"> Aku butuh senar kaya iki >

< start="455.76" dur="1.5"> Pandang: aku ngerti tegese. >

< start="457.96" dur="1.46"> IAN: Aku wis mikir, yen >

< start="459.42" dur="3.22"> Yen Dabin bisa duwe bandana utawa bandana ireng. >

< start="462.64" dur="2.2"> Supaya aku bisa nutupi sisihku. NGGAT: Mbok >

< start="464.84" dur="0.86"> Aku kaya swara kasebut. >

< start="478.92" dur="2.74"> Eunbyeol: Ora apa-apa yen Davin ngilang >

< start="482.04" dur="0.58"> LIVE: Akhir? >

< start="482.62" dur="0.84"> Star Star: Pungkasane. >

< start="485.04" dur="2.24"> IAN: Kepiye? Sampeyan bisa mlaku? Sampeyan bisa pindhah? >

< start="487.78" dur="1.76"> LIVE: Ya, wis kepenak. >

< start="489.92" dur="2.26"> IAN: Iki bakal diikat menyang tas sampeyan. >

< start="492.18" dur="0.58"> LIVE: Ya. >

< start="494.34" dur="1"> IAN: Ora apa-apa. >

< start="496.28" dur="3.46"> Sanajan upaya gedhe sing ditindakake DPR kanggo album iki, >

< start="499.74" dur="3.16"> Sawetara trek lan pirang-pirang demo sing durung rampung durung rampung. >

< start="502.9" dur="3.48"> Nalika wis cedhak, kita kudu nyoba kreatif >

< start="506.38" dur="2.96"> Live takon karo perjalanan sing cendhak lan banjur nyanyi ing setelan anyar, adoh saka kutha. >

< start="510.26" dur="2.3"> LIVE: Aku rumangsa bakal kelangan ... Wong >

< start="512.56" dur="2.26"> Contone, "Ow, Rap" >

< start="533.64" dur="2"> CREAM: Oh, aku pancen kepenak. >

< start="535.64" dur="0.9"> Dadi apik >

< start="551.4" dur="1.28"> LIVE: kerja keras ... >

< start="552.68" dur="1.04"> Mangan sehat! >

< start="588.64" dur="3"> Direktur Tim Stunt: Yen sampeyan entuk raos, nalika nembak saiki >

< start="591.64" dur="1.5"> Kanggo cocog setelan kamera >

< start="593.14" dur="1.76"> Nalika nggawe modifikasi cilik ing kana >

< start="594.9" dur="0.74"> Aku mikir sampeyan bisa nindakake iku. >

< start="595.64" dur="1.14"> LIVE: Ya. Aku ndeleng. >

< start="609.3" dur="1.92"> IAN: Ninja ... >

< start="611.22" dur="0.86"> Penyu ninja ... >

< start="613.4" dur="0.9"> Apik ~ >

< start="616.06" dur="0.86"> LIVE: "Potensial" >

< start="619.42" dur="1.94"> [Dina sadurunge syuting] >

< start="631" dur="1.52"> IAN: Nyawang ana ing kana. >

< start="640.8" dur="2.6"> Apa ora bisa metu? Apa luwih becik sampeyan ngilangi kabeh? >

< start="644.52" dur="1.68"> Ing kasus kaya iki? >

< start="668.54" dur="1.36"> Hmm, ora apa-apa, ora apa-apa. >

< start="674.12" dur="1.88"> [Dina shooting film] >

< start="676.5" dur="1.52"> NGEDAK: Apa aku uga kudu njupuk? >

< start="678.02" dur="1.08"> JunYong: Ya pancen. Mangkono uga >

< start="683.14" dur="2.2"> KLINE: Aku? Aku mandheg sedhela nalika parkir. >

< start="686.56" dur="1.38"> Yongwoo (Manager): Hei, sampeyan nindakake proyek sing apik ... >

< start="687.94" dur="0.72"> KLIK: Ora parkir, jembatan ... >

< start="689.14" dur="0.9"> IAN: Ayo ... >

< start="690.92" dur="1.02"> Ayo ... >

< start="718.7" dur="3.86"> Hoin (Direktur): Apa ... Bumi ... Apa warna putih iki? >

< start="729.14" dur="1.64"> Hoin: Oh, nanging iki "LEGACY" sandhangan? LIVE: Oh, apa bagean rap iki? >

< start="731.28" dur="1.58"> IAN: Ya. Bakal miwiti kaya iki ing wiwitan. >

< start="732.86" dur="1.46"> OK, mbayangno iki "NEON". >

< start="734.32" dur="3.38"> Nanging "LEGACY" diwiwiti karo adegan sing padha, nanging sampeyan lagi ing Mars saiki. >

< start="756.62" dur="3.22"> JunYong: Aku langsung lunga. Mbukak >

< start="759.84" dur="1.64"> Pandang: Ora entheng. >

< start="761.48" dur="1.3"> Aku mikir amarga kringet. >

< start="771" dur="0.88"> Asisten Direktur: Sampeyan ora ambegan? >

< start="783.32" dur="0.88"> IAN: Ora apa-apa. >

< start="785.82" dur="1.2"> Supir drone (Kim Min-chan) Apa sampeyan nyemprotake smog? >

< start="787.02" dur="1.12"> Mod: Smog! >

< start="791.26" dur="0.72"> LIVE: Ya kabeh. >

< start="791.98" dur="1.16"> IAN: Sampeyan bakal tiba menyang tangan sampeyan. >

< start="793.86" dur="0.92"> Oke? >

< start="794.78" dur="1.32"> Banjur, yen tiba, sampeyan jupuk. >

< start="804" dur="0.96"> LIVE: Ayo dadi luwih wektu iki. >

< start="804.96" dur="0.74"> IAN: Apa sampeyan pengin nglakoni luwih dhisik? >

< start="806.18" dur="1.28"> Sampeyan nutul tombol kasebut >

< start="808.14" dur="1.2"> Obah dhuwur >

< start="809.34" dur="1.36"> Sampeyan pancene nyopir. >

< start="829.76" dur="2.7"> Yongwoo: Dhik, kowe kudu munggah mrene. >

< start="832.62" dur="1.26"> KLIK: Dina 2 IAN: Dina 2 >

< start="835.14" dur="1.04"> Kelangan >

< start="836.48" dur="2.42"> Rasane kaya aku ing bioskop. >

< start="839.36" dur="2.06"> Iki persis apa sing ditindakake. >

< start="842.48" dur="2.28"> Mesthi wae >

< start="844.76" dur="3.46"> "Spasi Odyssey" lan "Star Wars" wis dipengaruhi. >

< start="848.76" dur="2.22"> Kabeh sing dakkarepake nalika tansaya tuwuh >

< start="852.2" dur="1.98"> Saiki, kene kita lunga ... Geronimo >

< start="854.66" dur="0.6"> Tumindak ... ! >

< start="867.36" dur="1.14"> Kanthi kamera ing ngarep, contone ... >

< start="869.46" dur="1.24"> Apa ora nyenengake? >

< start="875.06" dur="1.48"> Ana sing kaya mangkene. >

< start="879.36" dur="2"> Sampeyan bisa ndalang anggar >

< start="882.66" dur="1.76"> Kanthi energi ... Seneng. >

< start="893.28" dur="0.74"> Aku arep! >

< start="904.06" dur="0.86"> Pandang: Kuwi, ngono! >

< start="904.92" dur="0.5"> Kurt! >

< start="905.6" dur="1.12"> Ayo menyang! Ya ngono! >

< start="911.04" dur="0.82"> IAN: Banget ... >

< start="912.86" dur="1.06"> Aku nggoleki ing sisih. >

< start="915.56" dur="0.64"> LIVE: Ya kabeh. >

< start="958.22" dur="0.96"> IAN: Oalah, kabeh, kabeh. >

< start="960" dur="0.98"> Wis rampung, sedulur. >

< start="961.62" dur="1.2"> Ya wis rampung! >

< start="962.82" dur="1"> Asisten Direktur: Pakaryan apik! >

< start="963.82" dur="2.46"> Proyek apik! >

< start="968.58" dur="2.44"> 1 wulan sadurunge release album >

< start="971.76" dur="2.72"> [Campuran Studio] REM: Loro bagian kasebut mbutuhake pangorbanan. >

< start="974.88" dur="2.22"> Aku ora mikir kita kudu adoh banget menyang seni. >

< start="977.1" dur="3.6"> Contone, "Oh, kita kudu nurunake decibel iki luwih sethithik ..." >

< start="980.7" dur="1.52"> Kaya iki >

< start="982.22" dur="1.32"> Ya, aku bisa ngrampungake wektu luwih. >

< start="983.54" dur="1.6"> Nanging kita ora bakal bali maneh. >

< start="985.14" dur="2.24"> Amarga yen kedadeyan kasebut, kabeh wis telat. >

< start="987.78" dur="2.24"> IAN: Nanging iki ... >

< start="991.82" dur="1.58"> NGeling: Yen kita pungkasan >

< start="994.12" dur="4.66"> Nanging aku yakin bakal dadi 100 persen, pungkasane 99 persen. >

< start="1004.76" dur="2.16"> Kanggo ngomong karo wong sing nonton perkara iki >

< start="1008.44" dur="2.66"> Kita pancene wis cedhak. >

< start="1011.5" dur="2.1"> Lan kanggo kabeh wong ing peranku >

< start="1015.02" dur="2.96"> Iki minangka perkara sing paling stres. >

< start="1018.72" dur="2.02"> Dadi, kita kabeh kene >

< start="1022.02" dur="2.64"> We nganyari saben liyane >

< start="1024.66" dur="4.14"> Aku arep ngemas kabeh iki supaya bisa ngirim salinan pungkasan kanggo nguwasani ... >

< start="1031.14" dur="2.42"> Aku saiki cukup stres. >

< start="1050.14" dur="2"> Direktur String: Mung nganti 93 lan nyalin konco. >

< start="1052.14" dur="3.82"> Aku mikir Tremolo bakal nindakake mengko. >

< start="1066.18" dur="6.52"> Sawise ngrekam lagu ing trek saiki "KISS ME" lan "TANPA RESCUE NEEDED", tim wiwit nyampur, salah sawijining bagean penting kanggo proses nggawe musik. >

< start="1072.7" dur="6.06"> Nanging, amarga alangan lan wektune wektu, DPR kudu kreatif babagan sepira nggunakake wektu isih. >

< start="1081.12" dur="5.6"> Pandang: Kabeh campuran sing dikirim dening kula (Engine Engineer) lan aku dina iki minangka cathetan memo ... >

< start="1087.32" dur="5.06"> Kita arep ngatur kabeh bebarengan lan njaluk Dabin supaya mriksa pungkasan. >

< start="1092.38" dur="3.76"> LIVE: Dadi ... Dina (x9) >

< start="1101.14" dur="2.6"> Liyane ... ing ngarep ... ing pancing ngarep >

< start="1105.14" dur="2.92"> Aku ora rumangsa pas ... >

< start="1108.24" dur="2"> Lowe iku uga ... uga >

< start="1110.24" dur="2.36"> "Oh-oh" Dadi kaya iki ... >

< start="1112.6" dur="3.1"> Syarat mung ... "Oh uh" >

< start="1126.58" dur="1.24"> IAN: Bisa uga kaya ngono ... >

< start="1129.22" dur="1.2"> Lapisan miturut lapisan. >

< start="1153.68" dur="0.92"> LIVE: "Dadi aku kenek"… >

< start="1154.6" dur="1"> IAN: Bener, bener, bener. >

< start="1156.7" dur="4.14"> Apa ana swara sing bisa ngganti? >

< start="1164.46" dur="1.16"> LIVE: Rekam. >

< start="1170.42" dur="2.42"> LIVE & IAN: Oalah, yen sing terakhir, sing terakhir. >

< start="1172.84" dur="1.32"> LIVE: Rungokno. >

< start="1174.16" dur="2"> IAN: Gawe swara. >

< start="1187.76" dur="1.26"> IAN: ana apa asline? >

< start="1191.34" dur="1.7"> REM: Luwih murah. IAN: Bener, bener. >

< start="1193.04" dur="2.7"> Aku ... nanging aku luwih digunakake. >

< start="1196.4" dur="1.24"> Pandang: Aku luwih biasa ngene. >

< start="1201.2" dur="0.84"> Ok ~ >

< start="1204.46" dur="5.36"> IAN: Aku lagi main Paduan Swara "HANYI MUKA WARNA". >

< start="1209.82" dur="5.22"> Aku nyoba supaya lagu iki katon kaya 60 wong sing melu. >

< start="1215.04" dur="2.74"> Iki ora gampang. Oke, ayo ngrungokake. >

< start="1217.78" dur="1.82"> LIVE: OK OK OK >

< start="1234.44" dur="1.12"> Ya >

< start="1235.56" dur="1.16"> Wis rampung saiki. >

< start="1237.5" dur="2.68"> Lagu iki ... lagu sabanjure isih ana. >

< start="1256.74" dur="2.58"> Saiki, sing dakkarepake saiki yaiku "NEON" mungkasi >

< start="1261.16" dur="2.54"> Kaya sing dingerteni, lirik kasebut terus ujar "Kiss sampeyan nggawe aku lunga" utawa >

< start="1263.7" dur="2.82"> "Sampeyan ngambung nggawe, neon, neon" metu >

< start="1266.52" dur="2.18"> Aku rumangsa apik >

< start="1268.7" dur="1.74"> Sisih chorus uga apik. >

< start="1270.44" dur="1.54"> Iki diarani "Neon" >

< start="1272.26" dur="3.7"> Aku ora mikir wong bisa ndeleng lan rumangsa "neon". Kowe ngerti apa tegese? Dadi >

< start="1282.12" dur="0.86"> Aku ora yakin. >

< start="1282.98" dur="1.26"> IAN: Oalah…. >

< start="1284.24" dur="3.42"> LIVE: Banjur ujar "sampeyan" sawise "wungu, biru, ungu, jambon". >

< start="1287.66" dur="0.56"> IAN: Lho. >

< start="1288.22" dur="2.16"> Aku rumangsa cukup >

< start="1290.38" dur="1.6"> Aku mikir wis rampung. >

< start="1291.98" dur="3.44"> Nyampur, nyunting, lan rekaman sing ora dirasakake bakal pungkasane rampung. >

< start="1295.42" dur="3.64"> Sing nyawiji wis rampung lan saiki bakal tekan studio mastering ... >

< start="1300.38" dur="1.22"> LIVE: Master >

< start="1314.12" dur="1.24"> CREAM: Ora apa-apa. LIVE Apik: Apa sing sampeyan pikirake kabeh? >

< start="1320.52" dur="3.72"> Aku mikir mburi "TANPA RESCUE NEEDED" iku penting >

< start="1324.84" dur="1.84"> CREAM: Ayo mandheg kene ... sadurunge swara metu >

< start="1333.4" dur="1.04"> Direktur Mastering: Aku dadi susah. >

< start="1334.44" dur="1.16"> NGEDAK: Mboten, sedulur. >

< start="1336.86" dur="1.06"> LIVE: Aku bakal rawuh asring. >

< start="1338.4" dur="1.7"> Pandang: Adhiku uga muter. >

< start="1340.1" dur="1.64"> Direktur Mastering: Aku kudu dolanan ... >

< start="1341.74" dur="1.1"> CREAM: Adikku uga sibuk ..? >

< start="1344.04" dur="1.08"> [Tanggal Rilis Teaser] Yongwoo: Apik tenan. >

< start="1345.12" dur="0.74"> Star Star: Mesthine ora. >

< start="1347.14" dur="2.68"> IAN: Aku ngerti, nanging ... REM: Aku wis diunduh saka Vimeo ing nggodhok HD 4k. >

< start="1349.82" dur="2.68"> IAN: 4k rada peteng ... dadi NGGAL: mandheg. Tenang. >

< start="1352.5" dur="2.46"> NGEDAK: Sampeyan njupuk obat aneh. >

< start="1354.96" dur="2.92"> Sampeyan njupuk obat sing diarani 4k. IAN: Ora ... Iki penyakit pendhudhuk ... >

< start="1357.88" dur="2.66"> NGEDAK: Ora. Iku mung "penyakit sing ora ana gunane." >

< start="1360.54" dur="1"> IAN: Dipercaya kula, percoyo marang aku. >

< start="1361.94" dur="1.94"> Aku ngerti ora ana bedane gedhe ... >

< start="1364.08" dur="1.02"> LIVE: 4 menit >

< start="1368.9" dur="1.24"> 3 menit kiwa. >

< start="1371.26" dur="1.36"> CREAM: Miwiti sampeyan >

< start="1373.68" dur="1.08"> LIVE: 2 menit >

< start="1374.76" dur="1.3"> Apa donya siap? >

< start="1377.1" dur="1.04"> Apa donya siap? >

< start="1378.14" dur="1.22"> Aku ora rumangsa siap >

< start="1379.88" dur="0.62"> Oh! Aku upload !!! >

< start="1382.48" dur="0.88"> CREAM & Silver Star: Apa sampeyan upload? >

< start="1400.32" dur="5.88"> IAN: Sugeng rawuh ing sesi nyunting kaping 101 ing. >

< start="1406.2" dur="2.62"> Iki studio omah cilikku. >

< start="1408.82" dur="2.1"> Aku kaya ngedit ing omahku. >

< start="1410.92" dur="0.9"> Amarga iku nglipur aku >

< start="1411.82" dur="2"> Amarga ana siji iki >

< start="1415.38" dur="1.52"> Lori: Aku ... Mangga Master ... >

< start="1417.26" dur="2.84"> Saiki, aku nyunting "LEGACY". >

< start="1420.1" dur="2.54"> Lan iki bakal dadi rilis video musik pertama. >

< start="1422.64" dur="10.46"> Ngedit bakal udakara 60-70% saka rencana >

< start="1433.1" dur="4.98"> Sisane ngrencanakake, motret ... >

< start="1440.26" dur="1.28"> Muni apik. >

< start="1441.54" dur="2.7"> Dadi video iki penting banget. >

< start="1444.24" dur="4.42"> Amarga video iki tegese Da Vin wis teka ing alam semesta anyar iki. >

< start="1448.66" dur="0.84"> Iki titik. >

< start="1449.5" dur="10.06"> Album "IS ANYBODY OUT THERE" iki minangka lelampahan menyang "DPR Semesta" anyar sing saiki digawe. >

< start="1459.56" dur="1.8"> Iki mung wiwitan. >

< start="1461.36" dur="1.88"> Tip saka gunung es >

< start="1465.18" dur="1.4"> Kayane main game. >

< start="1471.56" dur="2.9"> Aku kudu nyelehake lensa lensa sethithik ana ing kana. >

< start="1474.92" dur="1.64"> Yen mbusak oranye ... >

< start="1478.62" dur="2.34"> Pasuraku ilang ... >

< start="1480.96" dur="2.5"> Sawise mriksa lan pungkasan nyunting video musik >

< start="1483.46" dur="3.38"> Tim kasebut nggawe acara premiere video musik lan sesi ngrungokake album karo kolega kreatif. - @ iiseseoul >

< start="1499.48" dur="1.76"> NGeling: Ayo xx >

< start="1501.24" dur="1.42"> KK: DAMN >

< start="1504.9" dur="1.02"> Pandang: Sapa sing nindakake iki? >

< start="1505.92" dur="1.24"> TK & KK: Bener (x3) >

< start="1507.16" dur="1.46"> KK: Roma (IAN) >

< start="1508.62" dur="1.84"> LIVE: Aku seneng amarga aku reaksi kaya iki. >

< start="1527.26" dur="2.34"> KK: Fans ora bakal ngerti. >

< start="1529.6" dur="3.52"> Aku ora ngerti apa sing bakal kelakon. >

< start="1533.12" dur="1.38"> Edan nyata >

< start="1534.5" dur="2"> Ora ana sing kurang. >

< start="1536.5" dur="4.74"> TK: Bener, yen aku ndeleng proyek liyane, yen musik apik, video kurang. >

< start="1541.24" dur="1.22"> Ana kekurangan. >

< start="1542.46" dur="0.92"> PEDANG: link sing ringkih >

< start="1543.38" dur="3.8"> KK: Jujur, aku ora mikir apa-apa (tim kaya sampeyan) >

< start="1547.18" dur="2.22"> Sing edan. >

< start="1552.06" dur="1.76"> Tanggal rilis album >

< start="1557.64" dur="1.48"> LIVE: 37 menit >

< start="1559.12" dur="1.88"> Aku dadi penasaran. >

< start="1564.72" dur="3.94"> NGEDAK: Kita luwih gugup tinimbang sampeyan! >

< start="1571.52" dur="2.18"> LIVE: Rasa iki tenan ... >

< start="1573.7" dur="2.02"> Iki luwih goyang tinimbang pacar sepisanan >

< start="1575.72" dur="1.48"> Sampeyan edan? >

< start="1577.2" dur="1.84"> Apa sampeyan siap? >

< start="1579.06" dur="1.86"> Aku ora rumangsa siap. >

< start="1580.92" dur="1.38"> IAN: Kepiye reaksi kasebut? Apa komentar? >

< start="1582.3" dur="1.8"> LIVE: Maca, maca, maca saka ndhuwur. >

< start="1586.2" dur="1.46"> Guhyo (Drummer): 10 menit >

< start="1589.76" dur="2"> Pandang: Kabeh wis siyap! >

< start="1594.5" dur="1.62"> LIVE: Duh gusti >

< start="1596.14" dur="2.68"> Pandang: aku rumangsa mendhung. >

< start="1598.82" dur="1.48"> LIVE: Lha iku krasa. >

< start="1601.94" dur="1.54"> Harim (bass): Oh! Siji menit kiwa! >

< start="1611.9" dur="1.36"> Ah! Teka metu! >