1628s "LIFT-OFF" | ZYRA ZYRTARE? DOKUMENTAR images and subtitles

Para fillimit të kësaj video, ata filluan projektin menjëherë pas Turne Botërore 2018. Ndërsa turneu përparoi me sukses, DPR filloi të frymëzohej nga projekte të reja. -Projektet që kërkojnë planifikim të panumërt, përqendrim, punë ekipore dhe pasion. Kjo video është "A ANSHT NDONJE PAS KETE?" Kjo video është marrë tre muaj para publikimit, dhe është pjesë e të gjithë projektit. Skenat në këtë dokumentar tregojnë proceset e përditshme të punës në fazën përfundimtare të projektit. -Sesione të ndryshme regjistrimi, takime video, biseda me njëri-tjetrin. Ai përmban aspektet jo konvencionale dhe serioze të DPR-së, një etiketë argëtimi plotësisht të pavarur dhe një grup miqsh që kanë ëndrra drejt e përpara. DPR IAN: Përshëndetje? Si jeni Um ... Kështu që ... Shkurt, po mendoja se si do të ishte për John të filmonte tërë procesin e këtij albumi ... Nga fillimi deri në fund Um ... Unë thjesht mendova se do të ishte mirë. Për t'u treguar njerëzve se çfarë po ndodh prapa skenave. Siç e dini, ajo që DPR nuk tregoi. Dhe na tregon se sa kemi futur në të. Po, më tregoni mendimet tuaja. Në rregull, në rregull ... Përshëndetje. 3 muaj para botimit të albumit DPR LIVE: Po, kur njerëzit ta dëgjojnë këtë, ata do të ndiejnë diçka. IAN: Po. LIVE: Shpresoj që të mahnitesh nga e papritura. Ndërsa dëgjoja këtë këngë. Nga "KETU shkon asgjë" te "GERONIMO" LIVE: Vetëm duke dëgjuar se, "Oh, kjo nuk ishte ajo që prisja". IAN: Po, po. LIVE: "Pse mund të jesh kaq i lëvizur?" DPR REM: Thjesht vazhdoni. Ulja e tingullit të aeroplanit Nëse kryqëzoni efekte të tjera ose tinguj në mes LIVE: * Efekt Tingulli * Muaji i majit REM: Atëherë tingëllon më e vërtetë. Në atë mënyrë, nuk keni pse të zgjidhni mënyrën e dukshme. Dhe natyrisht ju mund të lëvizni në pjesën tjetër. Pra, edhe nëse e shikojmë tani, kur jemi bashkë, Ose, si pak "hiper-loop" Ka raste kur bëni diçka si "zmadhimi" si Star Wars. Nëse mund t'i bëni ato LED paksa të rrumbullakëta IAN: Shiko nga mbrapa dhe shiko nga përpara Unë mendoj se do të ishte mirë nëse doli pak më shumë. Kjo është vetëm shija ime. Diçka ... Metali duket i shkëlqyeshëm. Kështu që ju keni dhomën e fundit. Pra, Davini do të qëndrojë drejt e përpara kamerës. Dhe ti tha: "Mos u bëj njeri i përdredhur. Vazhdo të të bëj, kështu që unë mund të më bëj. " Dhe dera hapet dhe ju hidheni. REM: A është ajo xhirimi "NEON" menjëherë? IAN: Po, do të qëlloj të gjitha menjëherë. Mund t’i marrësh të gjitha menjëherë. E dini, mund të bëni shumë gjëra ... Kjo do të ishte diçka për të cilën duhet të mendoja. REM: Atëherë njëri prej tyre Duke u kthyer rreth ... Si kjo Si ta marrësh tani Sa e rëndësishme mund të fitosh këtu është e rëndësishme. Në këtë grup. REM: Kam një dizajn CD me të vërtetë të bukur për paketim. IAN: Oh vërtet? A e ktheni përsëri? REM: E bëra me ne (artist i dizajnit të CD). Paketimi i hapësirës IAN: Hej mirë. Shtë niveli tjetër. REM: A nuk është ky niveli tjetër? IAN: Unë nuk do ta mendoja këtë. REM: A e dini se sa e ftohtë është kjo? KLINE: Le të dëgjojmë një nga një. CREAM: Ju duhet të tërhiqni shpinën në varg. LIVE: Po, ju duhet të merrni një ndjenjë "të zbehur" ndërsa zvarriteni. REM: Në mënyrë logjike A do të bësh tre video ose dy A do t'ju fuqizojë më shumë ... Kjo është ajo ... LIVE: Po, po ... ishte thjesht për të ardhur keq Vetëm ... gjithçka që imagjinonim ... IAN: Po, apo jo. LIVE: Unë nuk mendoj se njerëzit në botë do ta dinë kurrë këtë. IAN: Jam bllokuar tani. Kjo është shumë e vështirë ... Diqka është shumë më e ndërlikuar. Ajo që do të bëjmë tani është përdorimi i elementeve që kemi Unë po imagjinoj historinë sa më shumë që të jetë e mundur. Përkundrazi, nëse drejtimi do të imagjinonim dhe shkonim Drejtimi do të ndryshojë ndërsa vazhdojmë tani. Kjo është arsyeja pse ne hoqëm dorë nga kjo, kjo, këto Kishte shumë probleme. REM: Doli aq ndryshe nga sa prisja. Koha e Davinit po mbaronte Në Romë, modeli i vendosur doli ndryshe nga sa e imagjinoja. Vetëm ... gjithçka ... madje edhe kostume. Ne bëmë më të mirën, por nuk funksionoi. Ju nuk duhet të lodheni këtu. Unë thjesht ... duhet të adaptohem përsëri. JETA: E çuditshme? IAN: Jo, ishte mirë para kësaj. Por nuk e di pse e ndryshova. Arsyeja e vetme që bëhet pak e çuditshme është për shkak të lyrics. "Uh, mori ulmet, mori uljet" Pra, CREAM do ta bëjë atë më të natyrshëm. Epo, ajo tingull, mundi Do të jetë e natyrshme për pjesën e pianos. CREAM: Le të bëjmë diçka më parë. LIVE: Vetëm bëje, së pari. LIVE: Trashëgimia Thjesht mund ta vishni këtë. Me një zë të fortë Ah, mallkim i mallkuar! IAN: Po, kjo është pak më shumë Ju duhet të ndjeheni. 2 muaj para botimit të albumit REMI: Portokalli Eunbyeol (stilist): a është portokalli? Unë ende nuk e kam bërë portokallin. Duhet të jetë portokalli. REM: Kjo është mirë dhe portokalli Oh prisni, a e bëri logon atë? e zezë Të gjithë e pëlqyen këtë. Jeong Geun (stilist): Unë nuk mund të heq duart e mia. REM: Së pari, ka vetëm dy maska ​​Jun Yong (Stilist Ashe): Kjo nuk është e drejtë REM: Po për zakon? Eunbyeol: A nuk do të ishte më e bukur nëse do të kishte diçka si një vijë maskë pranë saj? Mund ta bashkëngjitni këtu si kjo Kam nevojë për një varg si kjo REM: Unë e di se çfarë dua të them. IAN: Unë kam qenë duke menduar, nëse Nëse Dabin mund të ketë një bandanë ose një bandanë të zezë, Që të mund të mbuloj anën time. REM: Ndoshta Më pëlqen ajo tingull. Eunbyeol: That'sshtë në rregull nëse Davini hiqet LIVE: Fund? Ylli i Argjendtë: Paj fund. IAN: Si është? A mund të ecësh? A mund të lëvizësh? LIVE: Po, është e rehatshme. IAN: Kjo do të jetë e lidhur me çantën tuaj. JETA: Po. IAN: Mirë, mirë. Megjithë përpjekjen e jashtëzakonshme që DPR ka bërë për këtë album, Disa këngë dhe demonstrime të shumta që nuk kanë mbaruar janë të paplota. Ndërsa afati afrohet, ne dëshpërimisht përpiqemi të jemi krijues Live kërkoi një udhëtim të shkurtër dhe shkoi për të kënduar në një mjedis të ri, larg qytetit. LIVE: Unë mendoj se do të ishte mirë të ndryshosh ... njerëz Për shembull, "Ow, Rap" CREAM: Oh, ndihem rehat. Aq mirë LIVE: puno shumë ... Hani të shëndetshëm! Drejtori i Ekipit Stunt: Nëse ju merrni ndjenjën, kur xhirojmë tani Për tu përputhur me cilësimet e kamerës Ndërsa bënte modifikime të vogla atje Unë mendoj se ju mund ta bëni atë. JETA: Po. E shoh IAN: Ninja ... Breshka Ninja ... Mirë ~ LIVE: "Potenciali" [Një ditë para xhirimeve] IAN: Shiko atje. A nuk mund të jetë atje? A është më mirë t’i keni të gjitha jashtë? Në raste si kjo? Hmm, është mirë, është mirë. [Dita e xhirimit të filmit] REM: A duhet ta marr edhe këtë? JunYong: Po po. Edhe kjo KLINE: Unë? Ndalova pak kur parkova. Yongwoo (Menaxher): Hej, keni bërë një punë të mirë… KLINE: Jo parkimi, ura ... IAN: Le të shkojmë ... Le të shkojmë ... Hoin (Drejtori): Bëni atë ... Toka ... A është kjo ngjyrë e bardhë tani? Hoin: Oh, por a është kjo veshje "LEGJISA"? LIVE: Oh, a është kjo pjesë e rap-it? IAN: Po. Do të fillojë si kjo në fillim. OK, imagjinoni që kjo është "NEON". Por "LEGACY" fillon me të njëjtën skenë, por tani je në Mars. JunYong: Unë thjesht u largova. Shpaketojeni atë REM: Nuk ndizet. Unë mendoj se është për shkak të djersës. Ndihmës Drejtori: Ju nuk po merrni frymë? IAN: It'sshtë në rregull. Shoferi i dronit (Kim Min-chan) A e keni spërkatur smogun? Mod: Smog! LIVE: Në rregull. IAN: Do të bjerë në duart tuaja. A e kuptoni? Pastaj, kur bie, ju kapeni atë. LIVE: Le ta bëjmë këtë edhe një herë. IAN: A do të dëshironit ta bënit edhe një herë? Ju jeni duke prekur butonin Lartësia e kaloni Ju jeni duke e ngarë atë. Yongwoo: Dabin, duhet të ngjitesh atje. KLINE: Dita 2 IAN: Dita 2 Ftohtë. Ndihem sikur jam në një teatër. Kjo është pikërisht ajo që ne bëjmë. sigurisht "Odyssey Space" dhe "Star Wars" kanë qenë shumë të ndikuar. Gjithçka që pashë ndërsa isha rritur Tani, ja ku shkojmë ... Geronimo Veprim ... ! Me kamerën përpara, për shembull ... A nuk është mjaft argëtuese? Ka diçka të tillë. Ju mund të pretendoni të jeni skermë Me energji ... Argëtohu Po shkoj! REM: Kjo është ajo, kjo është ajo! Cut! Le të shkojmë! Kjo është ajo! IAN: Getohu ... Po shikoj anash. LIVE: Në rregull. IAN: Në rregull, të gjitha, të gjitha. Ka mbaruar, vëlla. Po ka mbaruar! Asistent Drejtori: Punë e mirë! Punë e mirë! 1 muaj para botimit të albumit [Mixing Studio] REM: Të dyja pjesët kanë nevojë për sakrificë. Unë nuk mendoj se duhet të shkojmë shumë larg drejt artit. Për shembull, "Oh, ne duhet ta ulim pak më shumë këtë decibel ..." Si kjo Po, mund ta bëj edhe një herë. Por ne nuk do të kthehemi. Sepse kur kjo të ndodhë, gjithçka vonohet. IAN: Por kjo ... REM: Nëse jemi vonë Por jam i sigurt se do të jetë 100 përqind, 99 përqind me vonesë. Për t'u thënë njerëzve që po e shikojnë këtë Ne me të vërtetë po afrohemi. Dhe për të gjithë në rolin tim Kjo është gjëja më stresuese. Pra, të gjithë jemi këtu Ne azhurnojmë njëri-tjetrin Unë do të paketoj të gjitha këto që të mund t'i dërgoj kopjen përfundimtare në masterizim ... Jam goxha i stresuar tani. Drejtori i String: Vetëm deri në 93 dhe kopjoni pas. Unë mendoj se Tremolo do të bëjë të njëjtën gjë më vonë. Pas regjistrimit të telave të këngëve të tanishme "KISS ME" dhe "NO RREZIKE NEVOJN", ekipi filloi të përzihet, një nga pjesët më të rëndësishme të procesit të bërjes së muzikës. Sidoqoftë, për shkak të kufizimeve kohore dhe afateve, DPR duhej të ishte krijuese për sa mirë e shfrytëzuan kohën e mbetur. REM: Të gjitha përzierjet e dërguara nga unë (Inxhinier Krem) dhe unë sot janë shënime memorandumesh ... Ne do të organizojmë gjërat së bashku dhe do t'i kërkojmë Dabinit të marrë kontrollin e fundit. LIVE: Kështu që ... Dita (x9) Më shumë ... në pjesën e përparme ... në grepin e përparmë Unë nuk mendoj se përshtatet pak ... Lowe është diçka ... gjithashtu "Oh-oh" U bë kështu ... Kërkesat vetëm ... "Oh uh" IAN: Mund të duket si kjo ... Shtresa sipas shtresës. LIVE: "Kështu që unë godita" ... IAN: E drejtë, e drejtë, e drejtë. A ka ndonjë tingull që mund ta ndryshojë atë? LIVE: Regjistro atë. LIVE & IAN: Oh kjo, ishte e fundit, e fundit. LIVE: Dëgjo. IAN: Ndiz tingullin. IAN: wasfarë ishte fillimisht? REM: shtë më e ulët. IAN: Po, apo jo. Unë jam ... por jam mësuar më shumë me të. REM: Jam mësuar më shumë me këtë. Ok ~ IAN: Unë jam duke luajtur korën e "KETU shkon asgjë". Po mundohem ta bëj këtë këngë të duket sikur 60 persona morën pjesë. Kjo nuk është e lehtë. Në rregull, le të dëgjojmë. LIVE: OK rregull mirë OK po Ka mbaruar tani. Kjo këngë ... kënga tjetër është akoma atje. Tani, ajo që do të bëj tani është përfundimi "NEON" Siç e dini, teksti vazhdon të thotë "puthjet e tua më bëjnë të shkoj" ose "Puthjet e tua bëjnë që të shkojë, neoni, neoni" del Unë mendoj se është mirë Pjesa e korës është gjithashtu emocionuese. Quhet "Neon" Unë nuk mendoj se njerëzit mund të shohin dhe ndjehen "neon". A e dini se çfarë dua të them? kështu Nuk jam i sigurt IAN: Mirë ... mendoj se është mirë. LIVE: Pastaj thuaji "ti" pas "vjollcë, blu, vjollcë, rozë". IAN: Në rregull. Unë mendoj se është e mjaftueshme Unë mendoj se është bërë. Përzierja, redaktimi dhe regjistrimi që kurrë nuk dukej se do të mbaronin përgjithmonë, përfunduan përfundimisht. Përzierja ka mbaruar dhe është koha për të shkuar në studion mastering ... LIVE: Mjeshtra CREAM: It'sshtë në rregull. LIVE awesome: Whatfarë mendoni për të gjitha? Unë mendoj se fundi i "ASNJE RREZIK NEVOJ" është i rëndësishëm CREAM: Le të ndalemi këtu ... para se të dalë zëri Drejtori i Masterit: Kam pasur një kohë të vështirë. REM: Jo, vëlla. JETA: Do vij shpesh. REM: Edhe vëllai im vjen për të luajtur. Drejtori Master: Unë duhet të shkoj të luaj ... KRIJIMI: Vëllai im është gjithashtu i zënë ..? [Data e lëshimit të ngacmuesit] Yongwoo: reallyshtë vërtet e lezetshme. Ylli i Argjendtë: Sigurisht jo. IAN: E di, por ... REM: E shkarkova nga Vimeo në ngacmues 4k HD. IAN: 4k është pak i errët ... kështu që REM: ndalo. Qetësohu REM: Ju morët një ilaç të çuditshëm. Ju morët një ilaç të quajtur 4k. IAN: Jo ... Kjo është një sëmundje profesionale ... REM: Jo. Justshtë thjesht një "sëmundje e padobishme". IAN: Më beso, më beso. Unë e di se nuk ka ndonjë ndryshim të madh ... LIVE: 4 minuta Mbeten 3 minuta. CREAM: Filloni me ju LIVE: 2 minuta A është bota gati? A është bota gati? Nuk mendoj se jam gati Oh! E ngarkova !!! CREAM & Star Silver: A e keni ngarkuar atë? IAN: Mirësevini në seancën time të 101 të redaktimit. Ky është studiot e shtëpisë time të vogël. Më pëlqen redaktimi në shtëpinë time. Sepse më ngushëllon Sepse ekziston kjo Lori: Unë ... Ju lutem master ... Tani, unë jam duke redaktuar "LEGACY". Dhe kjo do të jetë publikimi i parë me video muzikor. Redaktimi do të jetë rreth 60-70% e planifikimit tim Pjesa tjetër po planifikon, qëllon ... Tingëllon mirë. Pra, kjo video është shumë e rëndësishme. Sepse kjo video do të thotë që Da Vin ka mbërritur në këtë univers të ri. Kjo ishte pika. Albumi "ANSHT AN ANYBODY OUT THERE" është një udhëtim në këtë "univers DPR" të ri që ne jemi duke krijuar. Ky është vetëm fillimi. Këshillë e ajsbergut Likeshtë si të luash një lojë. Unë mendoj se duhet të hedhim poshtë një flakë të vogël lente atje. Nëse hiqni portokallin ... Fytyra ime zhduket ... Pas rishikimit dhe redaktimit përfundimtar të videos muzikore Ekipi mbajti një sesion premierë të muzikës dhe dëgjimin e albumit me kolegë krijues. - @iiseseoul REM: Le të shkojmë xx KK: DAMN REM: Kush e bën këtë? TK & KK: Djathtas (x3) KK: Rom (IAN) xx Jam sëmurë, xx LIVE: Jam i lumtur sepse reagoj kështu. KK: Tifozët nuk do ta dinë kurrë. Nuk e kam idenë se çfarë do të ndodhë. E çmendur e vërtetë Nuk ka asgjë që mungon. TK: Po, nëse shikoj në projekte të tjera, nëse muzika është e mirë, videoja pak mungon. Ka mungesë. REM: lidhje e dobët KK: Për të qenë i sinqertë, unë as nuk mund të mendoj për asgjë (një ekip si ju) Shtë një lloj çmendurie. Data e lëshimit të albumit LIVE: 37 minuta Jam duke u shqetësuar. REM: Ne jemi më nervozë se ju djema! LIVE: Kjo ndjenjë është me të vërtetë ... Kjo është më e tronditur se e dashura ime e parë A je i cmendur A je gati Nuk mendoj se jam gati. IAN: Si është reagimi? Cilat janë komentet? LIVE: Lexo, lexo, lexo nga lart. Guhyo (Daulle): 10 minuta REM: Të gjithë gati! JETA: Oh Zoti im REM: Unë mendoj se jam duke bërë kërdi. LIVE: Kështu ndjehet. Harim (bas): Oh! Mbeti një minutë! Ah! Doli del!

"LIFT-OFF" | ZYRA ZYRTARE? DOKUMENTAR

OFFICIAL IAOT? DOCUMENTARY _ _ DPR Instagram: instagram.com/dpr_official Facebook: www.facebook.com/officialregime Youtube: youtube.com/dreamperfectregime Website: dreamperfectregime.com/ _ A DPR PRODUCTION
dpr, dpr live, 디피알, iaot, dream perfect regime, is anybody out there, potential, documentary, dpr documentary,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="2.06" dur="3.94"> Para fillimit të kësaj video, ata filluan projektin menjëherë pas Turne Botërore 2018. >

< start="6" dur="6"> Ndërsa turneu përparoi me sukses, DPR filloi të frymëzohej nga projekte të reja. -Projektet që kërkojnë planifikim të panumërt, përqendrim, punë ekipore dhe pasion. >

< start="12" dur="6"> Kjo video është "A ANSHT NDONJE PAS KETE?" Kjo video është marrë tre muaj para publikimit, dhe është pjesë e të gjithë projektit. >

< start="18" dur="6.4"> Skenat në këtë dokumentar tregojnë proceset e përditshme të punës në fazën përfundimtare të projektit. -Sesione të ndryshme regjistrimi, takime video, biseda me njëri-tjetrin. >

< start="24.42" dur="6.6"> Ai përmban aspektet jo konvencionale dhe serioze të DPR-së, një etiketë argëtimi plotësisht të pavarur dhe një grup miqsh që kanë ëndrra drejt e përpara. >

< start="40.02" dur="1"> DPR IAN: Përshëndetje? >

< start="41.82" dur="1.08"> Si jeni >

< start="42.9" dur="1.4"> Um ... >

< start="44.3" dur="1.2"> Kështu që ... >

< start="45.5" dur="10.7"> Shkurt, po mendoja se si do të ishte për John të filmonte tërë procesin e këtij albumi ... >

< start="56.68" dur="2.32"> Nga fillimi deri në fund >

< start="59" dur="2.08"> Um ... Unë thjesht mendova se do të ishte mirë. >

< start="61.92" dur="2.86"> Për t'u treguar njerëzve se çfarë po ndodh prapa skenave. >

< start="64.78" dur="2.62"> Siç e dini, ajo që DPR nuk tregoi. >

< start="67.52" dur="1.96"> Dhe na tregon se sa kemi futur në të. >

< start="70.38" dur="2.04"> Po, më tregoni mendimet tuaja. >

< start="73.08" dur="2.08"> Në rregull, në rregull ... Përshëndetje. >

< start="75.88" dur="2"> 3 muaj para botimit të albumit >

< start="90.88" dur="3.42"> DPR LIVE: Po, kur njerëzit ta dëgjojnë këtë, ata do të ndiejnë diçka. >

< start="94.3" dur="0.96"> IAN: Po. >

< start="95.84" dur="3.28"> LIVE: Shpresoj që të mahnitesh nga e papritura. Ndërsa dëgjoja këtë këngë. >

< start="99.44" dur="1.84"> Nga "KETU shkon asgjë" te "GERONIMO" >

< start="101.66" dur="3.66"> LIVE: Vetëm duke dëgjuar se, "Oh, kjo nuk ishte ajo që prisja". >

< start="105.32" dur="0.58"> IAN: Po, po. >

< start="106.08" dur="2.28"> LIVE: "Pse mund të jesh kaq i lëvizur?" >

< start="109.46" dur="1.16"> DPR REM: Thjesht vazhdoni. >

< start="113.3" dur="1.9"> Ulja e tingullit të aeroplanit >

< start="115.2" dur="1.18"> Nëse kryqëzoni efekte të tjera ose tinguj në mes >

< start="116.38" dur="1.66"> LIVE: * Efekt Tingulli * Muaji i majit >

< start="118.04" dur="1.12"> REM: Atëherë tingëllon më e vërtetë. >

< start="119.98" dur="4.22"> Në atë mënyrë, nuk keni pse të zgjidhni mënyrën e dukshme. >

< start="124.7" dur="2.38"> Dhe natyrisht ju mund të lëvizni në pjesën tjetër. >

< start="127.1" dur="5.1"> Pra, edhe nëse e shikojmë tani, kur jemi bashkë, >

< start="132.22" dur="2.6"> Ose, si pak "hiper-loop" >

< start="134.82" dur="2.62"> Ka raste kur bëni diçka si "zmadhimi" si Star Wars. >

< start="137.44" dur="3.42"> Nëse mund t'i bëni ato LED paksa të rrumbullakëta >

< start="140.86" dur="2.96"> IAN: Shiko nga mbrapa dhe shiko nga përpara >

< start="144.02" dur="4.18"> Unë mendoj se do të ishte mirë nëse doli pak më shumë. >

< start="148.2" dur="2.62"> Kjo është vetëm shija ime. >

< start="151.46" dur="4.08"> Diçka ... Metali duket i shkëlqyeshëm. >

< start="155.54" dur="1.7"> Kështu që ju keni dhomën e fundit. >

< start="157.24" dur="3"> Pra, Davini do të qëndrojë drejt e përpara kamerës. >

< start="160.38" dur="3.16"> Dhe ti tha: "Mos u bëj njeri i përdredhur. Vazhdo të të bëj, kështu që unë mund të më bëj. " >

< start="163.68" dur="2"> Dhe dera hapet dhe ju hidheni. >

< start="165.68" dur="0.92"> REM: A është ajo xhirimi "NEON" menjëherë? >

< start="167.1" dur="2"> IAN: Po, do të qëlloj të gjitha menjëherë. >

< start="169.1" dur="1.62"> Mund t’i marrësh të gjitha menjëherë. >

< start="171.22" dur="1.08"> E dini, mund të bëni shumë gjëra ... >

< start="172.32" dur="1.26"> Kjo do të ishte diçka për të cilën duhet të mendoja. >

< start="173.58" dur="2.98"> REM: Atëherë njëri prej tyre >

< start="176.56" dur="1.36"> Duke u kthyer rreth ... Si kjo >

< start="179.44" dur="1.48"> Si ta marrësh tani >

< start="180.92" dur="1.86"> Sa e rëndësishme mund të fitosh këtu është e rëndësishme. >

< start="183.28" dur="1.58"> Në këtë grup. >

< start="184.86" dur="2"> REM: Kam një dizajn CD me të vërtetë të bukur për paketim. >

< start="187.08" dur="1.54"> IAN: Oh vërtet? A e ktheni përsëri? >

< start="188.62" dur="0.74"> REM: E bëra me ne (artist i dizajnit të CD). >

< start="189.36" dur="2.54"> Paketimi i hapësirës >

< start="193" dur="1.9"> IAN: Hej mirë. Shtë niveli tjetër. >

< start="194.9" dur="1.4"> REM: A nuk është ky niveli tjetër? >

< start="197.34" dur="1.18"> IAN: Unë nuk do ta mendoja këtë. >

< start="198.52" dur="1.4"> REM: A e dini se sa e ftohtë është kjo? >

< start="216.36" dur="1.74"> KLINE: Le të dëgjojmë një nga një. >

< start="246.68" dur="2.38"> CREAM: Ju duhet të tërhiqni shpinën në varg. >

< start="249.06" dur="2.66"> LIVE: Po, ju duhet të merrni një ndjenjë "të zbehur" ndërsa zvarriteni. >

< start="261.6" dur="1.96"> REM: Në mënyrë logjike >

< start="263.94" dur="2.04"> A do të bësh tre video ose dy >

< start="266.9" dur="2.62"> A do t'ju fuqizojë më shumë ... Kjo është ajo ... >

< start="273.86" dur="2.22"> LIVE: Po, po ... ishte thjesht për të ardhur keq >

< start="276.26" dur="2.6"> Vetëm ... gjithçka që imagjinonim ... >

< start="279.7" dur="0.84"> IAN: Po, apo jo. >

< start="280.54" dur="2.62"> LIVE: Unë nuk mendoj se njerëzit në botë do ta dinë kurrë këtë. >

< start="285.18" dur="1.04"> IAN: Jam bllokuar tani. >

< start="288.88" dur="1.38"> Kjo është shumë e vështirë ... >

< start="292.72" dur="2.92"> Diqka është shumë më e ndërlikuar. >

< start="298.1" dur="2.8"> Ajo që do të bëjmë tani është përdorimi i elementeve që kemi >

< start="300.9" dur="2.78"> Unë po imagjinoj historinë sa më shumë që të jetë e mundur. >

< start="306.36" dur="3.2"> Përkundrazi, nëse drejtimi do të imagjinonim dhe shkonim >

< start="309.56" dur="4.02"> Drejtimi do të ndryshojë ndërsa vazhdojmë tani. >

< start="314.08" dur="3.7"> Kjo është arsyeja pse ne hoqëm dorë nga kjo, kjo, këto >

< start="318.2" dur="2.4"> Kishte shumë probleme. >

< start="320.6" dur="2.54"> REM: Doli aq ndryshe nga sa prisja. >

< start="323.34" dur="0.96"> Koha e Davinit po mbaronte >

< start="324.3" dur="1.04"> Në Romë, modeli i vendosur doli ndryshe nga sa e imagjinoja. >

< start="325.34" dur="2.5"> Vetëm ... gjithçka ... madje edhe kostume. >

< start="328.22" dur="2.32"> Ne bëmë më të mirën, por nuk funksionoi. >

< start="330.96" dur="2.6"> Ju nuk duhet të lodheni këtu. Unë thjesht ... duhet të adaptohem përsëri. >

< start="338.06" dur="1.26"> JETA: E çuditshme? >

< start="341.04" dur="1"> IAN: Jo, ishte mirë para kësaj. >

< start="342.46" dur="1.24"> Por nuk e di pse e ndryshova. >

< start="344.46" dur="3.02"> Arsyeja e vetme që bëhet pak e çuditshme është për shkak të lyrics. >

< start="347.48" dur="2.38"> "Uh, mori ulmet, mori uljet" >

< start="350.4" dur="2"> Pra, CREAM do ta bëjë atë më të natyrshëm. >

< start="353.1" dur="1.52"> Epo, ajo tingull, mundi >

< start="355.18" dur="2.12"> Do të jetë e natyrshme për pjesën e pianos. >

< start="357.3" dur="1.22"> CREAM: Le të bëjmë diçka më parë. >

< start="358.52" dur="1.18"> LIVE: Vetëm bëje, së pari. >

< start="379.06" dur="0.68"> LIVE: Trashëgimia >

< start="379.74" dur="1.02"> Thjesht mund ta vishni këtë. >

< start="382.58" dur="1.9"> Me një zë të fortë >

< start="390.58" dur="0.9"> Ah, mallkim i mallkuar! >

< start="391.8" dur="1.68"> IAN: Po, kjo është pak më shumë >

< start="393.98" dur="1.1"> Ju duhet të ndjeheni. >

< start="418.6" dur="2.46"> 2 muaj para botimit të albumit >

< start="426.64" dur="0.88"> REMI: Portokalli >

< start="427.78" dur="1.78"> Eunbyeol (stilist): a është portokalli? Unë ende nuk e kam bërë portokallin. >

< start="430.98" dur="0.76"> Duhet të jetë portokalli. >

< start="431.74" dur="2.08"> REM: Kjo është mirë dhe portokalli >

< start="433.82" dur="1.74"> Oh prisni, a e bëri logon atë? >

< start="436.16" dur="0.82"> e zezë >

< start="437.44" dur="1.38"> Të gjithë e pëlqyen këtë. >

< start="439.16" dur="0.98"> Jeong Geun (stilist): Unë nuk mund të heq duart e mia. >

< start="440.14" dur="2.22"> REM: Së pari, ka vetëm dy maska ​​Jun Yong (Stilist Ashe): Kjo nuk është e drejtë >

< start="442.36" dur="0.88"> REM: Po për zakon? >

< start="443.24" dur="4.54"> Eunbyeol: A nuk do të ishte më e bukur nëse do të kishte diçka si një vijë maskë pranë saj? >

< start="450.06" dur="2.74"> Mund ta bashkëngjitni këtu si kjo >

< start="453.38" dur="1.92"> Kam nevojë për një varg si kjo >

< start="455.76" dur="1.5"> REM: Unë e di se çfarë dua të them. >

< start="457.96" dur="1.46"> IAN: Unë kam qenë duke menduar, nëse >

< start="459.42" dur="3.22"> Nëse Dabin mund të ketë një bandanë ose një bandanë të zezë, >

< start="462.64" dur="2.2"> Që të mund të mbuloj anën time. REM: Ndoshta >

< start="464.84" dur="0.86"> Më pëlqen ajo tingull. >

< start="478.92" dur="2.74"> Eunbyeol: That'sshtë në rregull nëse Davini hiqet >

< start="482.04" dur="0.58"> LIVE: Fund? >

< start="482.62" dur="0.84"> Ylli i Argjendtë: Paj fund. >

< start="485.04" dur="2.24"> IAN: Si është? A mund të ecësh? A mund të lëvizësh? >

< start="487.78" dur="1.76"> LIVE: Po, është e rehatshme. >

< start="489.92" dur="2.26"> IAN: Kjo do të jetë e lidhur me çantën tuaj. >

< start="492.18" dur="0.58"> JETA: Po. >

< start="494.34" dur="1"> IAN: Mirë, mirë. >

< start="496.28" dur="3.46"> Megjithë përpjekjen e jashtëzakonshme që DPR ka bërë për këtë album, >

< start="499.74" dur="3.16"> Disa këngë dhe demonstrime të shumta që nuk kanë mbaruar janë të paplota. >

< start="502.9" dur="3.48"> Ndërsa afati afrohet, ne dëshpërimisht përpiqemi të jemi krijues >

< start="506.38" dur="2.96"> Live kërkoi një udhëtim të shkurtër dhe shkoi për të kënduar në një mjedis të ri, larg qytetit. >

< start="510.26" dur="2.3"> LIVE: Unë mendoj se do të ishte mirë të ndryshosh ... njerëz >

< start="512.56" dur="2.26"> Për shembull, "Ow, Rap" >

< start="533.64" dur="2"> CREAM: Oh, ndihem rehat. >

< start="535.64" dur="0.9"> Aq mirë >

< start="551.4" dur="1.28"> LIVE: puno shumë ... >

< start="552.68" dur="1.04"> Hani të shëndetshëm! >

< start="588.64" dur="3"> Drejtori i Ekipit Stunt: Nëse ju merrni ndjenjën, kur xhirojmë tani >

< start="591.64" dur="1.5"> Për tu përputhur me cilësimet e kamerës >

< start="593.14" dur="1.76"> Ndërsa bënte modifikime të vogla atje >

< start="594.9" dur="0.74"> Unë mendoj se ju mund ta bëni atë. >

< start="595.64" dur="1.14"> JETA: Po. E shoh >

< start="609.3" dur="1.92"> IAN: Ninja ... >

< start="611.22" dur="0.86"> Breshka Ninja ... >

< start="613.4" dur="0.9"> Mirë ~ >

< start="616.06" dur="0.86"> LIVE: "Potenciali" >

< start="619.42" dur="1.94"> [Një ditë para xhirimeve] >

< start="631" dur="1.52"> IAN: Shiko atje. >

< start="640.8" dur="2.6"> A nuk mund të jetë atje? A është më mirë t’i keni të gjitha jashtë? >

< start="644.52" dur="1.68"> Në raste si kjo? >

< start="668.54" dur="1.36"> Hmm, është mirë, është mirë. >

< start="674.12" dur="1.88"> [Dita e xhirimit të filmit] >

< start="676.5" dur="1.52"> REM: A duhet ta marr edhe këtë? >

< start="678.02" dur="1.08"> JunYong: Po po. Edhe kjo >

< start="683.14" dur="2.2"> KLINE: Unë? Ndalova pak kur parkova. >

< start="686.56" dur="1.38"> Yongwoo (Menaxher): Hej, keni bërë një punë të mirë… >

< start="687.94" dur="0.72"> KLINE: Jo parkimi, ura ... >

< start="689.14" dur="0.9"> IAN: Le të shkojmë ... >

< start="690.92" dur="1.02"> Le të shkojmë ... >

< start="718.7" dur="3.86"> Hoin (Drejtori): Bëni atë ... Toka ... A është kjo ngjyrë e bardhë tani? >

< start="729.14" dur="1.64"> Hoin: Oh, por a është kjo veshje "LEGJISA"? LIVE: Oh, a është kjo pjesë e rap-it? >

< start="731.28" dur="1.58"> IAN: Po. Do të fillojë si kjo në fillim. >

< start="732.86" dur="1.46"> OK, imagjinoni që kjo është "NEON". >

< start="734.32" dur="3.38"> Por "LEGACY" fillon me të njëjtën skenë, por tani je në Mars. >

< start="756.62" dur="3.22"> JunYong: Unë thjesht u largova. Shpaketojeni atë >

< start="759.84" dur="1.64"> REM: Nuk ndizet. >

< start="761.48" dur="1.3"> Unë mendoj se është për shkak të djersës. >

< start="771" dur="0.88"> Ndihmës Drejtori: Ju nuk po merrni frymë? >

< start="783.32" dur="0.88"> IAN: It'sshtë në rregull. >

< start="785.82" dur="1.2"> Shoferi i dronit (Kim Min-chan) A e keni spërkatur smogun? >

< start="787.02" dur="1.12"> Mod: Smog! >

< start="791.26" dur="0.72"> LIVE: Në rregull. >

< start="791.98" dur="1.16"> IAN: Do të bjerë në duart tuaja. >

< start="793.86" dur="0.92"> A e kuptoni? >

< start="794.78" dur="1.32"> Pastaj, kur bie, ju kapeni atë. >

< start="804" dur="0.96"> LIVE: Le ta bëjmë këtë edhe një herë. >

< start="804.96" dur="0.74"> IAN: A do të dëshironit ta bënit edhe një herë? >

< start="806.18" dur="1.28"> Ju jeni duke prekur butonin >

< start="808.14" dur="1.2"> Lartësia e kaloni >

< start="809.34" dur="1.36"> Ju jeni duke e ngarë atë. >

< start="829.76" dur="2.7"> Yongwoo: Dabin, duhet të ngjitesh atje. >

< start="832.62" dur="1.26"> KLINE: Dita 2 IAN: Dita 2 >

< start="835.14" dur="1.04"> Ftohtë. >

< start="836.48" dur="2.42"> Ndihem sikur jam në një teatër. >

< start="839.36" dur="2.06"> Kjo është pikërisht ajo që ne bëjmë. >

< start="842.48" dur="2.28"> sigurisht >

< start="844.76" dur="3.46"> "Odyssey Space" dhe "Star Wars" kanë qenë shumë të ndikuar. >

< start="848.76" dur="2.22"> Gjithçka që pashë ndërsa isha rritur >

< start="852.2" dur="1.98"> Tani, ja ku shkojmë ... Geronimo >

< start="854.66" dur="0.6"> Veprim ... ! >

< start="867.36" dur="1.14"> Me kamerën përpara, për shembull ... >

< start="869.46" dur="1.24"> A nuk është mjaft argëtuese? >

< start="875.06" dur="1.48"> Ka diçka të tillë. >

< start="879.36" dur="2"> Ju mund të pretendoni të jeni skermë >

< start="882.66" dur="1.76"> Me energji ... Argëtohu >

< start="893.28" dur="0.74"> Po shkoj! >

< start="904.06" dur="0.86"> REM: Kjo është ajo, kjo është ajo! >

< start="904.92" dur="0.5"> Cut! >

< start="905.6" dur="1.12"> Le të shkojmë! Kjo është ajo! >

< start="911.04" dur="0.82"> IAN: Getohu ... >

< start="912.86" dur="1.06"> Po shikoj anash. >

< start="915.56" dur="0.64"> LIVE: Në rregull. >

< start="958.22" dur="0.96"> IAN: Në rregull, të gjitha, të gjitha. >

< start="960" dur="0.98"> Ka mbaruar, vëlla. >

< start="961.62" dur="1.2"> Po ka mbaruar! >

< start="962.82" dur="1"> Asistent Drejtori: Punë e mirë! >

< start="963.82" dur="2.46"> Punë e mirë! >

< start="968.58" dur="2.44"> 1 muaj para botimit të albumit >

< start="971.76" dur="2.72"> [Mixing Studio] REM: Të dyja pjesët kanë nevojë për sakrificë. >

< start="974.88" dur="2.22"> Unë nuk mendoj se duhet të shkojmë shumë larg drejt artit. >

< start="977.1" dur="3.6"> Për shembull, "Oh, ne duhet ta ulim pak më shumë këtë decibel ..." >

< start="980.7" dur="1.52"> Si kjo >

< start="982.22" dur="1.32"> Po, mund ta bëj edhe një herë. >

< start="983.54" dur="1.6"> Por ne nuk do të kthehemi. >

< start="985.14" dur="2.24"> Sepse kur kjo të ndodhë, gjithçka vonohet. >

< start="987.78" dur="2.24"> IAN: Por kjo ... >

< start="991.82" dur="1.58"> REM: Nëse jemi vonë >

< start="994.12" dur="4.66"> Por jam i sigurt se do të jetë 100 përqind, 99 përqind me vonesë. >

< start="1004.76" dur="2.16"> Për t'u thënë njerëzve që po e shikojnë këtë >

< start="1008.44" dur="2.66"> Ne me të vërtetë po afrohemi. >

< start="1011.5" dur="2.1"> Dhe për të gjithë në rolin tim >

< start="1015.02" dur="2.96"> Kjo është gjëja më stresuese. >

< start="1018.72" dur="2.02"> Pra, të gjithë jemi këtu >

< start="1022.02" dur="2.64"> Ne azhurnojmë njëri-tjetrin >

< start="1024.66" dur="4.14"> Unë do të paketoj të gjitha këto që të mund t'i dërgoj kopjen përfundimtare në masterizim ... >

< start="1031.14" dur="2.42"> Jam goxha i stresuar tani. >

< start="1050.14" dur="2"> Drejtori i String: Vetëm deri në 93 dhe kopjoni pas. >

< start="1052.14" dur="3.82"> Unë mendoj se Tremolo do të bëjë të njëjtën gjë më vonë. >

< start="1066.18" dur="6.52"> Pas regjistrimit të telave të këngëve të tanishme "KISS ME" dhe "NO RREZIKE NEVOJN", ekipi filloi të përzihet, një nga pjesët më të rëndësishme të procesit të bërjes së muzikës. >

< start="1072.7" dur="6.06"> Sidoqoftë, për shkak të kufizimeve kohore dhe afateve, DPR duhej të ishte krijuese për sa mirë e shfrytëzuan kohën e mbetur. >

< start="1081.12" dur="5.6"> REM: Të gjitha përzierjet e dërguara nga unë (Inxhinier Krem) dhe unë sot janë shënime memorandumesh ... >

< start="1087.32" dur="5.06"> Ne do të organizojmë gjërat së bashku dhe do t'i kërkojmë Dabinit të marrë kontrollin e fundit. >

< start="1092.38" dur="3.76"> LIVE: Kështu që ... Dita (x9) >

< start="1101.14" dur="2.6"> Më shumë ... në pjesën e përparme ... në grepin e përparmë >

< start="1105.14" dur="2.92"> Unë nuk mendoj se përshtatet pak ... >

< start="1108.24" dur="2"> Lowe është diçka ... gjithashtu >

< start="1110.24" dur="2.36"> "Oh-oh" U bë kështu ... >

< start="1112.6" dur="3.1"> Kërkesat vetëm ... "Oh uh" >

< start="1126.58" dur="1.24"> IAN: Mund të duket si kjo ... >

< start="1129.22" dur="1.2"> Shtresa sipas shtresës. >

< start="1153.68" dur="0.92"> LIVE: "Kështu që unë godita" ... >

< start="1154.6" dur="1"> IAN: E drejtë, e drejtë, e drejtë. >

< start="1156.7" dur="4.14"> A ka ndonjë tingull që mund ta ndryshojë atë? >

< start="1164.46" dur="1.16"> LIVE: Regjistro atë. >

< start="1170.42" dur="2.42"> LIVE & IAN: Oh kjo, ishte e fundit, e fundit. >

< start="1172.84" dur="1.32"> LIVE: Dëgjo. >

< start="1174.16" dur="2"> IAN: Ndiz tingullin. >

< start="1187.76" dur="1.26"> IAN: wasfarë ishte fillimisht? >

< start="1191.34" dur="1.7"> REM: shtë më e ulët. IAN: Po, apo jo. >

< start="1193.04" dur="2.7"> Unë jam ... por jam mësuar më shumë me të. >

< start="1196.4" dur="1.24"> REM: Jam mësuar më shumë me këtë. >

< start="1201.2" dur="0.84"> Ok ~ >

< start="1204.46" dur="5.36"> IAN: Unë jam duke luajtur korën e "KETU shkon asgjë". >

< start="1209.82" dur="5.22"> Po mundohem ta bëj këtë këngë të duket sikur 60 persona morën pjesë. >

< start="1215.04" dur="2.74"> Kjo nuk është e lehtë. Në rregull, le të dëgjojmë. >

< start="1217.78" dur="1.82"> LIVE: OK rregull mirë OK >

< start="1234.44" dur="1.12"> po >

< start="1235.56" dur="1.16"> Ka mbaruar tani. >

< start="1237.5" dur="2.68"> Kjo këngë ... kënga tjetër është akoma atje. >

< start="1256.74" dur="2.58"> Tani, ajo që do të bëj tani është përfundimi "NEON" >

< start="1261.16" dur="2.54"> Siç e dini, teksti vazhdon të thotë "puthjet e tua më bëjnë të shkoj" ose >

< start="1263.7" dur="2.82"> "Puthjet e tua bëjnë që të shkojë, neoni, neoni" del >

< start="1266.52" dur="2.18"> Unë mendoj se është mirë >

< start="1268.7" dur="1.74"> Pjesa e korës është gjithashtu emocionuese. >

< start="1270.44" dur="1.54"> Quhet "Neon" >

< start="1272.26" dur="3.7"> Unë nuk mendoj se njerëzit mund të shohin dhe ndjehen "neon". A e dini se çfarë dua të them? kështu >

< start="1282.12" dur="0.86"> Nuk jam i sigurt >

< start="1282.98" dur="1.26"> IAN: Mirë ... mendoj se është mirë. >

< start="1284.24" dur="3.42"> LIVE: Pastaj thuaji "ti" pas "vjollcë, blu, vjollcë, rozë". >

< start="1287.66" dur="0.56"> IAN: Në rregull. >

< start="1288.22" dur="2.16"> Unë mendoj se është e mjaftueshme >

< start="1290.38" dur="1.6"> Unë mendoj se është bërë. >

< start="1291.98" dur="3.44"> Përzierja, redaktimi dhe regjistrimi që kurrë nuk dukej se do të mbaronin përgjithmonë, përfunduan përfundimisht. >

< start="1295.42" dur="3.64"> Përzierja ka mbaruar dhe është koha për të shkuar në studion mastering ... >

< start="1300.38" dur="1.22"> LIVE: Mjeshtra >

< start="1314.12" dur="1.24"> CREAM: It'sshtë në rregull. LIVE awesome: Whatfarë mendoni për të gjitha? >

< start="1320.52" dur="3.72"> Unë mendoj se fundi i "ASNJE RREZIK NEVOJ" është i rëndësishëm >

< start="1324.84" dur="1.84"> CREAM: Le të ndalemi këtu ... para se të dalë zëri >

< start="1333.4" dur="1.04"> Drejtori i Masterit: Kam pasur një kohë të vështirë. >

< start="1334.44" dur="1.16"> REM: Jo, vëlla. >

< start="1336.86" dur="1.06"> JETA: Do vij shpesh. >

< start="1338.4" dur="1.7"> REM: Edhe vëllai im vjen për të luajtur. >

< start="1340.1" dur="1.64"> Drejtori Master: Unë duhet të shkoj të luaj ... >

< start="1341.74" dur="1.1"> KRIJIMI: Vëllai im është gjithashtu i zënë ..? >

< start="1344.04" dur="1.08"> [Data e lëshimit të ngacmuesit] Yongwoo: reallyshtë vërtet e lezetshme. >

< start="1345.12" dur="0.74"> Ylli i Argjendtë: Sigurisht jo. >

< start="1347.14" dur="2.68"> IAN: E di, por ... REM: E shkarkova nga Vimeo në ngacmues 4k HD. >

< start="1349.82" dur="2.68"> IAN: 4k është pak i errët ... kështu që REM: ndalo. Qetësohu >

< start="1352.5" dur="2.46"> REM: Ju morët një ilaç të çuditshëm. >

< start="1354.96" dur="2.92"> Ju morët një ilaç të quajtur 4k. IAN: Jo ... Kjo është një sëmundje profesionale ... >

< start="1357.88" dur="2.66"> REM: Jo. Justshtë thjesht një "sëmundje e padobishme". >

< start="1360.54" dur="1"> IAN: Më beso, më beso. >

< start="1361.94" dur="1.94"> Unë e di se nuk ka ndonjë ndryshim të madh ... >

< start="1364.08" dur="1.02"> LIVE: 4 minuta >

< start="1368.9" dur="1.24"> Mbeten 3 minuta. >

< start="1371.26" dur="1.36"> CREAM: Filloni me ju >

< start="1373.68" dur="1.08"> LIVE: 2 minuta >

< start="1374.76" dur="1.3"> A është bota gati? >

< start="1377.1" dur="1.04"> A është bota gati? >

< start="1378.14" dur="1.22"> Nuk mendoj se jam gati >

< start="1379.88" dur="0.62"> Oh! E ngarkova !!! >

< start="1382.48" dur="0.88"> CREAM & Star Silver: A e keni ngarkuar atë? >

< start="1400.32" dur="5.88"> IAN: Mirësevini në seancën time të 101 të redaktimit. >

< start="1406.2" dur="2.62"> Ky është studiot e shtëpisë time të vogël. >

< start="1408.82" dur="2.1"> Më pëlqen redaktimi në shtëpinë time. >

< start="1410.92" dur="0.9"> Sepse më ngushëllon >

< start="1411.82" dur="2"> Sepse ekziston kjo >

< start="1415.38" dur="1.52"> Lori: Unë ... Ju lutem master ... >

< start="1417.26" dur="2.84"> Tani, unë jam duke redaktuar "LEGACY". >

< start="1420.1" dur="2.54"> Dhe kjo do të jetë publikimi i parë me video muzikor. >

< start="1422.64" dur="10.46"> Redaktimi do të jetë rreth 60-70% e planifikimit tim >

< start="1433.1" dur="4.98"> Pjesa tjetër po planifikon, qëllon ... >

< start="1440.26" dur="1.28"> Tingëllon mirë. >

< start="1441.54" dur="2.7"> Pra, kjo video është shumë e rëndësishme. >

< start="1444.24" dur="4.42"> Sepse kjo video do të thotë që Da Vin ka mbërritur në këtë univers të ri. >

< start="1448.66" dur="0.84"> Kjo ishte pika. >

< start="1449.5" dur="10.06"> Albumi "ANSHT AN ANYBODY OUT THERE" është një udhëtim në këtë "univers DPR" të ri që ne jemi duke krijuar. >

< start="1459.56" dur="1.8"> Ky është vetëm fillimi. >

< start="1461.36" dur="1.88"> Këshillë e ajsbergut >

< start="1465.18" dur="1.4"> Likeshtë si të luash një lojë. >

< start="1471.56" dur="2.9"> Unë mendoj se duhet të hedhim poshtë një flakë të vogël lente atje. >

< start="1474.92" dur="1.64"> Nëse hiqni portokallin ... >

< start="1478.62" dur="2.34"> Fytyra ime zhduket ... >

< start="1480.96" dur="2.5"> Pas rishikimit dhe redaktimit përfundimtar të videos muzikore >

< start="1483.46" dur="3.38"> Ekipi mbajti një sesion premierë të muzikës dhe dëgjimin e albumit me kolegë krijues. - @iiseseoul >

< start="1499.48" dur="1.76"> REM: Le të shkojmë xx >

< start="1501.24" dur="1.42"> KK: DAMN >

< start="1504.9" dur="1.02"> REM: Kush e bën këtë? >

< start="1505.92" dur="1.24"> TK & KK: Djathtas (x3) >

< start="1507.16" dur="1.46"> KK: Rom (IAN) xx Jam sëmurë, xx >

< start="1508.62" dur="1.84"> LIVE: Jam i lumtur sepse reagoj kështu. >

< start="1527.26" dur="2.34"> KK: Tifozët nuk do ta dinë kurrë. >

< start="1529.6" dur="3.52"> Nuk e kam idenë se çfarë do të ndodhë. >

< start="1533.12" dur="1.38"> E çmendur e vërtetë >

< start="1534.5" dur="2"> Nuk ka asgjë që mungon. >

< start="1536.5" dur="4.74"> TK: Po, nëse shikoj në projekte të tjera, nëse muzika është e mirë, videoja pak mungon. >

< start="1541.24" dur="1.22"> Ka mungesë. >

< start="1542.46" dur="0.92"> REM: lidhje e dobët >

< start="1543.38" dur="3.8"> KK: Për të qenë i sinqertë, unë as nuk mund të mendoj për asgjë (një ekip si ju) >

< start="1547.18" dur="2.22"> Shtë një lloj çmendurie. >

< start="1552.06" dur="1.76"> Data e lëshimit të albumit >

< start="1557.64" dur="1.48"> LIVE: 37 minuta >

< start="1559.12" dur="1.88"> Jam duke u shqetësuar. >

< start="1564.72" dur="3.94"> REM: Ne jemi më nervozë se ju djema! >

< start="1571.52" dur="2.18"> LIVE: Kjo ndjenjë është me të vërtetë ... >

< start="1573.7" dur="2.02"> Kjo është më e tronditur se e dashura ime e parë >

< start="1575.72" dur="1.48"> A je i cmendur >

< start="1577.2" dur="1.84"> A je gati >

< start="1579.06" dur="1.86"> Nuk mendoj se jam gati. >

< start="1580.92" dur="1.38"> IAN: Si është reagimi? Cilat janë komentet? >

< start="1582.3" dur="1.8"> LIVE: Lexo, lexo, lexo nga lart. >

< start="1586.2" dur="1.46"> Guhyo (Daulle): 10 minuta >

< start="1589.76" dur="2"> REM: Të gjithë gati! >

< start="1594.5" dur="1.62"> JETA: Oh Zoti im >

< start="1596.14" dur="2.68"> REM: Unë mendoj se jam duke bërë kërdi. >

< start="1598.82" dur="1.48"> LIVE: Kështu ndjehet. >

< start="1601.94" dur="1.54"> Harim (bas): Oh! Mbeti një minutë! >

< start="1611.9" dur="1.36"> Ah! Doli del! >