1628s "LIFT-OFF" | Pejabat IAOT? DOKUMENTARY images and subtitles

Sateuacan ngamimitian pidéo ieu, aranjeunna ngamimitian proyék sakedap saatos 2018 World Tour. Nalika wisata suksés maju, DPR mimiti diideuan ku proyék anyar. -Projek anu ngabutuhkeun perencanaan, konsentrasi, gawé bareng sareng gairah. Pidéo ieu mangrupikeun "ADA KUMAHA ANTARI?" Video ieu dicandak tilu bulan sateuacan dipegatkeun, sareng mangrupikeun bagian tina sakabéh proyék. Pamandangan dina dokuméntasi ieu nunjukkeun prosés gawé sapopoé dina tahap ahir proyek. Séri rekaman anu hebat, rapat video, paguneman saling. Éta ngandung aspék anu teu mangaruhan sareng serius DPR, labél hiburan lengkep bebas sareng réréncangan babaturan anu gaduh impian pikeun anu badé. DPR IAN: Sampurasun? Kumaha kabarna? Héh ... Janten ... Pondokna, Kuring nyangka naon bakal sapertos John pikeun pilem ngarobih sakabeh prosés album ieu ... Ti mimiti nepi ka ahir Héh ... ngan panginten bakal saén. Pikeun nunjukkeun jalma naon anu aya di tukangeun layar. Sakumaha anjeun terang, naon anu henteu nunjukkeun DPR. Sareng nunjukkeun éta sabaraha urang parantos kéngingkeun kana. Leres, ngawartosankeun pikir anjeun. Henteu kunanaon, leres… Hapun. 3 bulan sateuacan ngaleupaskeun album DPR LIVE: Leres, nalika jalma ngadangu ieu, aranjeunna bakal ngaraos hiji hal. IAN: Leres. LIVE: Muga anjeun kagum ku anu teu disangka-sangka. Nalika ngadangukeun lagu ieu. Tina "Dieu TIU HENTEU" ka "GERONIMO" LIVE: Ngan ukur ngadangukeun éta, "Oh, ieu sanés diperkirakeun." IAN: Leres, leres. LIVE: "Naha anjeun tiasa ngalih pisan?" DPR REM: Ngan ukur maju. Ngurangan sora kapal terbang Upami anjeun ngahalangan épék atanapi sora anu sanés LIVE: * Pangaruh Sora * Mayday Mayday BABAR: Lajeng disada langkung nyata. Ku cara éta, anjeun henteu kedah milih cara anu atra. Sareng alami anjeun tiasa ngaléngkah ka bagian salajengna. Janten, sanaos urang ningal ayeuna, nalika urang ngahiji, Atanapi, sapertos sakedik "gelung hiper" Aya kali nalika anjeun ngalakukeun sapertos "zum" sapertos Star Wars. Upami anjeun tiasa ngadamel LED éta sakedik buleud IAN: Tingali ti tukangeun sareng ti payun ti payun Kuring anggap saé upami éta kaluar saeutik deui. Ieu ngan rasa kuring. Hiji hal ... Logam katingali hébat. Janten anjeun gaduh kamar anu terakhir. Janten, Davin bakal nangtung di hareup kaméra. Sareng anjeun nyarios, "Entong kéngingkeun jelema anu bengkok. Terus anjeun lakukeun, ku kituna kuring tiasa ngalakukeun kuring. " Panto muka na ngajleng. NGARIT: Naha éta motret "NEON" sakaligus? IAN: Leres, kuring badé némbak sakaligus. Anjeun tiasa nyokot sakaligus ... Anjeun terang, anjeun tiasa ngalakukeun sababaraha hal ... Éta bakal janten hal anu kuring kudu dipikirkeun. BABAR: Teras salah sahijina Bélok ... Jiga kieu Kumaha carana nyandak éta Kumaha penting anjeun tiasa menang di dieu penting. Dina set ieu. Bener: kuring ngagaduhan desain CD bungkusan anu saé pisan. IAN: Aduh? Naha anjeun balikkeun deui? Bener: kuring ngalakukeun ku kami (artis desain CD). Spasi bungkusan IAN: Héi enak. Éta tingkat salajengna. BABAR: Henteu sanés tingkat ieu? IAN: Abdi teu bakal panginten éta. BIKIN: Naha anjeun terang kumaha tiis ieu? KLINE: Hayu urang ngadangukeun hiji-hiji. CREAM: Anjeun kedah sered deui kana senar. LIVE: Leres, anjeun kedah nampi raos "luntur" bari nyeret. Pikir: logis nyarios Naha anjeun badé ngadamel tilu video atanapi dua Éta bakal nguatkeun anjeun langkung ... Kitu nya ... LIVE: Leres, leres ... éta mung karunya Mung ... sagala anu urang bayangkeun ... IAN: Bener, leres. LIVE: Kuring henteu nyangka jalma di dunya anu bakal terang éta. IAN: Abdi diblokir ayeuna. Ieu sesah ... Hiji hal anu langkung rumit. Anu bakal urang laksanakeun ayeuna nyaéta ngagunakeun elemen anu aya Kuring ngabayangkeun carita-gancangna. Nanging, upami arah anu urang badé bayangkeun sareng angkat Arah badé robih sapertos urang teraskeun ayeuna. Kusabab kitu urang nyerah dina ieu, kieu, ieu Aya seueur teuing masalah. Bener: Éta kaluar béda ti kuring ngarepkeun. Waktos Davin nuju kasat Di Roma, desain setna béda-béda kaluar ti anu kuring bayangkeun. Mung ... sadayana ... bahkan kostum. Kami nyiptakeun anu pangsaéna, tapi éta henteu jalan. Anjeun teu kedah béak didieu. Kuring euy ... kuring kudu adaptasi deui. LIVE: KEDu? IAN: Henteu, éta saé sateuacan éta. Tapi kuring henteu terang naha kuring ngarobah éta. Alesan ukur nya janten rada anéh kusabab kusabab lirik na. "Éh, kéngingkeun hunduk, kéngingkeun anu hampang" Janten, CREAM bakal ngajantenkeun éta langkung alami. Nya, éta sora, neunggeul Éta bakal alami pikeun bagian piano. KREAM: Hayu urang lakukeun heula. LIVE: Ngan ukur éta. LIVE: Warisan Anjeun ngan tiasa ngagem ieu. Dina sora anu kuat Ah, gumbira! IAN: Sumuhun, éta sakedik deui Anjeun kedah ngaraos raos. 2 bulan sateuacan ngaleupaskeun album BIKIR: Oranyeu Eunbyeol (stylist): naha éta jeruk? Abdi henteu acan ngalakukeun oranyeu ayeuna. Éta kudu jeruk. Bener: ieu henteu saé sareng oranyeu Oh tunggu, logo na ngalakukeun éta? Hideung Sarerea resep ieu. Jeong Geun (stylist): Abdi henteu tiasa angkat tina panangan abdi Bener: Anu mimiti, ngan ukur aya dua masker Jun Yong (Stylist Ashe): Ieu sanés leres Pikir: kumaha upami adat? Eunbyeol: Moal aya anu langkung endah upami aya anu sapertos senar masker di gigireunana? Anjeun tiasa ngagantelkeun kadieu sapertos ieu Abdi peryogi tali sapertos kieu BIK: Kuring terang naon maksudna. IAN: Abdi parantos mikir, upami Upami Dabin tiasa gaduh bandana atanapi bandana hideung. Jadi éta kuring tiasa nutupan sisi kuring. Pikir: sigana mah Abdi resep sora éta. Eunbyeol: Éta henteu tiasa upami Davin angkat LIVE: Tungtungna? Pérak Star: Nya akhirna. IAN: Kumaha nya? Dupi anjeun tiasa leumpang? Dupi anjeun tiasa mindahkeun? LIVE: Leres, teu pikaresepeun. IAN: Ieu bakal dihijikeun kana kantong anjeun. LIVE: Leres. IAN: Teu leres-leres. Sanaos usaha anu saé pikeun DPR pikeun album ieu, Sababaraha lagu sareng seueur demontén anu teu acan réngsé teu lengkep. Nalika wates anu caket, urang nyobian ngaharepkeun kreatif Live naroskeun kanggo perjalanan anu pondok sareng angkat nyanyi dina tempat énggal, jauh ti kota. LIVE: Jigana bakal tiis pikeun robih ... Jalma Salaku conto, "Ow, Rap" KREAM: Oh, kuring ngarasa teu nyaman. Janten saé LIVE: kerja keras ... Makan séhat! Diréktur Tim Stunt: Upami anjeun nampi parasaan, nalika urang némbak ayeuna Pikeun cocog sareng setélan kaméra Nalika ngadamel modifikasi leutik didinya Jigana anjeun tiasa ngalakukeun éta. LIVE: Leres. Kuring ningali. IAN: Ninja ... Ninja kuya ... Saé ~ LIVE: "Poténsial" [Poé sateuacan syuting] IAN: Tingali di dinya. Bisa henteu éta aya diluar? Naha éta langkung saé pikeun sadayana nya? Dina kasus kawas kieu? Hmm, henteu kunanaon, henteu kunanaon. [Film némbak dinten] Bener: Naha kuring kedah nyandak ieu ogé? JunYong: Leres enya. Éta ogé KLAS: Abdi? Kuring lirén sakedik nalika kuring parkir. Yongwoo (Pangatur): Hé, anjeun damel damel anu saé… KLINI: Henteu parkir, sasak ... IAN: Hayu ... Hayu urang ... Hoin (Sutradara): Nya kitu ... Bumi ... Naha warna bodas ieu ayeuna? Hoin: Oh, tapi naha ieu "LEGACY" baju? LIVE: Aduh, ieu bagian rap? IAN: Leres. Éta bakal ngamimitian sapertos ieu di mimiti. OKÉ, bayangkeun ieu "NEON". Tapi "LEGACY" dimimitian ku pamandangan anu sami, tapi anjeun nuju di Mars ayeuna. JunYong: Abdi parantos angkat. Kantong deui Bener: Éta henteu hurung. Kuring pikir éta kusabab kesang. Asistén diréktur: anjeun sanés engapan? IAN: Éta henteu kunanaon. Supir drone (Kim Min-chan) Naha anjeun nyemprot smog? Emod: Smog! LIVE: Sadaya henteu. IAN: Bakal murag kana panangan anjeun. Oké? Terus, nalika ragrag, anjeun candak. LIVE: Hayu urang ngalakukeun ieu sakali deui. IAN: Rék ngalakukeun sakali deui? Anjeun noel kana tombol Saklar jangkungna Anjeun anu leres nyetirna. Yongwoo: Kabin, anjeun kedah angkat didieu. KLAS: Dinten 2 IAN: Dinten 2 Anteng Abdi resep sapertos di bioskop. Ieu pisan anu urang pigawé. Pasti "Spasi Odyssey" sareng "Star Wars" parantos dipangaruhan. Sadayana kuring ningali nalika kuring dewasa Ayeuna, di dieu urang angkat ... Geronimo Aksi ... ! Kalayan kaméra di hareup, contona ... Henteu kunanaon senang? Aya anu siga kieu. Anjeun tiasa pura-pura anggapan Kalawan énergi ... Gaduh senang. Kuring angkat! Pikir: éta waé, éta! Kurt! Hayu urang! Éta! IAN: Bangun ... Abdi milarian di sisi. LIVE: Sadaya henteu. IAN: leres-lami waé. Éta atos, adi. Sumuhun éta atos! Asistén Diréktur: Saé padamelan! Hadé padamelan! 1 sasih sateuacan sékrési album [Campur Studio] REM: Kadua bagéan peryogi berkorban. Ku teu sangka urang kedah jauh teuing ka meni. Salaku conto, "Oh, urang kudu nurunkeun decibel ieu saeutik deui ..." Jiga kieu Leres, kuring tiasa ngalakukeun éta sakali deui. Tapi urang moal uih deui. Kusabab nalika ieu kajadian, sadayana ditunda. IAN: Tapi ieu ... BABAR: Upami urang kasep Tapi kuring yakin éta bakal 100 persén, 99 persen telat. Pikeun ngawartosan jalma anu ningali ieu Kami nuju caket. Sareng pikeun dulur dina lalakon kuring Ieu hal anu paling stres. Janten, urang sadaya di dieu Kami silih ngapdet Abdi badé ngepak sadayana ieu supados kuring tiasa ngirim salinan final pikeun nguasaan ... Abdi rada stres ayeuna. Diréktur String: Ngan dugi ka 93 sareng salin tukangeun. Kuring pikir Tremolo bakal lakukeun sami engké. Saatos ngarekam senar lagu anu ayeuna "KISS ME" sareng "NO RESCUE NEEDED", tim mimiti nyampur, salah sahiji bagian anu paling penting dina prosés nyieun musik. Tapi, kusabab konstrain waktos sareng waktosna, DPR kedah kreatif ngeunaan kumaha alusna aranjeunna nganggo waktos sésa-sésa. Pikir: Sadaya campuran anu dikirim ku kuring (Mesin Insinyur) sareng kuring anu ayeuna catetan mémo ... Kami bade ngatur hal babarengan sareng naroskeun ka Dabin pikeun cék terakhir. LIVE: Janten ... Poé (x9) Langkung seueur ... di payun ... dina cangkang hareup Sigana abdi henteu sakedik ... Lowe mangrupikeun ... teuing "Oh-oh" Éta janten sapertos kieu ... Syaratna euy ... "Oh uh" IAN: Sareng disada kieu ... Lapisan ku lapisan. LIVE: "Jadi kuring pencét éta" ... IAN: Bener, leres, leres. Dupi aya sora anu tiasa ngarobih? LIVE: Rékam éta. LIVE & IAN: Oh kitu, éta anu terakhir, anu terakhir. LIVE: Dangukeun. IAN: Kéngingkeun sora. IAN: naon aslina nya? BABAR: Éta langkung handap. IAN: Bener, leres. Uing ... tapi kuring langkung biasa. Bener: kuring geus biasa deui kieu. Ok ~ IAN: Kuring nuju maén rampak tina "DIA HENTEU PERHATOSAN". Kuring ngusahakeun lagu ieu siga 60 jalma milu. Ieu henteu gampang. Oke, hayu urang ngadangukeun. LIVE: OK OK OKÉ Leres Éta atosan ayeuna. Lagu ieu ... lagu salajengna masih aya. Ayeuna, anu bakal kuring lakukeun ayeuna nyaéta tungtung "NEON" Sakumaha anjeun terang, lirik na terus ucapkeun "Cium anjeun ngajantenkeun kuring" atanapi "Ciuman anjeun anu teraskeun, neon, neon" kaluar Sigana éta keren Bagean rampak sekar ogé seru. Éta disebut "Neon" Abdi henteu nyangka jalma tiasa ningali sareng ngaraosan "neon". Naha anjeun terang naon maksudna? Janten Abdi henteu yakin. IAN: Oké ... Sigana saé. LIVE: Maka saurna "anjeun" saatos "ungu, biru, wungu, pink". IAN: leres henteu. Jigana éta cukup Kuring pikir éta atos. Pergaulan, nyunting, sareng ngarékam anu pernah sigana ditungtungan saleresna tungtungna atosan. Pergaulan atos atos dugi ka studio mastering ... LIVE: Masters CREAM: Teu kunanaon. LIVE Awéwé: Naon anu anjeun pikirkeun kana sagala? Kuring pikir tungtung "NO RESCUE NEEDED" penting CREAM: Hayu urang eureun di dieu ... sateuacan sora na kaluar Diréktur Mastering: Kuring kedah sesah. Pikir: Henteu, adi. LIVE: Kuring bakal sering datang. Pikir: Lanceukna kuring ogé hoyong maén. Diréktur Mastering: Kuring kedah angkat… KREAM: adi kuring oge sibuk ..? [Tanggal Rilis Teaser] Yongwoo: Éstu asik. Pérak Star: tangtosna henteu. IAN: I terang, tapi ... TINGKAT: Kuring diunduh ti Vimeo dina teaser 4k HD. IAN: 4k teh rada poék ... JADIKAN: eureun. Tenang turun. BABAR: Anjeun nyandak ubar anu anéh. Anjeun nyandak ubar anu dingaranan 4k. IAN: Henteu ... Ieu mangrupikeun panyakit padamelan ... BIKIR: Teu. Éta ngan ukur "panyakit sia." IAN: Percanten ka kuring, percanten ka kuring. Kuring terang henteu aya bédana ageung ... LIVE: 4 menit 3 menit ditinggalkeun. CREAM: Mimitian ku anjeun LIVE: 2 menit Naha dunya siap? Naha dunya siap? Sigana mah kuring siap Oh! Kuring unggah !!! CREAM & Silver Star: Naha anjeun unggah? IAN: Wilujeng sumping sesi sési anu ka-101. Ieu studio bumi alit abdi. Abdi resep ngedit di bumi. Kusabab éta pikaresepeun kuring Kusabab aya hiji ieu Lori: Abdi ... Punten Master ... Ayeuna, kuring ngédit "LEGACY". Sareng ieu bakal ngaleupaskeun pidéo musik munggaran. Ngédit bakal sakitar 60-70% tina rencana kuring Sésana aya perencanaan, nyetak ... Sora saé. Janten pidéo ieu penting pisan. Kusabab video ieu hartosna Da Vin parantos sumping di jagat anyar ieu. Ieu mangrupikeun titik. Albeum "AYA TUJUAN SIEUN" Ieu mangrupikeun lalampahan pikeun "DPR universe" anyar anu ayeuna urang damel. Ieu mangrupikeun awal. Petunjuk gunung es Éta sapertos maén kaulinan. Kuring nganggap urang kedah ngauukkeun lénsa lensa sakedik di dinya. Upami anjeun nyungkeun jeruk ... Beungeut kuring ngaleungit ... Saatos marios sareng ngarobih ahir pidéo Tim ngayakeun acara perdana video musik sareng sesi ngupingkeun album sareng kolega kreatif. - @ iiseseoul Bener: hayu urang xx KK: DAMN Pikir: Saha anu ngalakukeun ieu? TK & KK: Bener (x3) KK: Rom (IAN) xx kuring gering, xx LIVE: Kuring bahagia kusabab kuring réaksi siga kieu. KK: Kipas angin moal pernah terang. Kuring henteu terang naon anu bakal kajadian. Gélo nyata Henteu aya anu kirang. TK: Bener, upami abdi ningal proyék sanés, upami musik éta saé, pidéo rada kakurangan. Aya kurangna. BABAR: lemah tautan KK: Pikeun jujur, kuring moal malah mikir nanaon (tim sapertos anjeun) Éta jenis gélo. Tanggal sékrési album LIVE: 37 menit Abdi hariwang. Bener: Kami langkung gugup tibatan kalangkang anjeun! LIVE: Perasaan ieu leres-leres… Ieu langkung ngageter tibatan kabogoh munggaran kuring Naha anjeun gélo? Anjeun siap? Sigana mah kuring siap. IAN: Kumaha réaksi na? Naon kamandangna? LIVE: Maca, maca, maca ka luhur. Guhyo (Drummer): 10 menit BABAR: Sadayana siap! LIVE: Duh gusti BABAR: Kuring mah nyangka langit. LIVE: Éta kumaha dirasa. Harim (bass): Oh! Hiji menit ditinggalkeun! Ah! Datang kaluar!

"LIFT-OFF" | Pejabat IAOT? DOKUMENTARY

OFFICIAL IAOT? DOCUMENTARY _ _ DPR Instagram: instagram.com/dpr_official Facebook: www.facebook.com/officialregime Youtube: youtube.com/dreamperfectregime Website: dreamperfectregime.com/ _ A DPR PRODUCTION
dpr, dpr live, 디피알, iaot, dream perfect regime, is anybody out there, potential, documentary, dpr documentary,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="2.06" dur="3.94"> Sateuacan ngamimitian pidéo ieu, aranjeunna ngamimitian proyék sakedap saatos 2018 World Tour. >

< start="6" dur="6"> Nalika wisata suksés maju, DPR mimiti diideuan ku proyék anyar. -Projek anu ngabutuhkeun perencanaan, konsentrasi, gawé bareng sareng gairah. >

< start="12" dur="6"> Pidéo ieu mangrupikeun "ADA KUMAHA ANTARI?" Video ieu dicandak tilu bulan sateuacan dipegatkeun, sareng mangrupikeun bagian tina sakabéh proyék. >

< start="18" dur="6.4"> Pamandangan dina dokuméntasi ieu nunjukkeun prosés gawé sapopoé dina tahap ahir proyek. Séri rekaman anu hebat, rapat video, paguneman saling. >

< start="24.42" dur="6.6"> Éta ngandung aspék anu teu mangaruhan sareng serius DPR, labél hiburan lengkep bebas sareng réréncangan babaturan anu gaduh impian pikeun anu badé. >

< start="40.02" dur="1"> DPR IAN: Sampurasun? >

< start="41.82" dur="1.08"> Kumaha kabarna? >

< start="42.9" dur="1.4"> Héh ... >

< start="44.3" dur="1.2"> Janten ... >

< start="45.5" dur="10.7"> Pondokna, Kuring nyangka naon bakal sapertos John pikeun pilem ngarobih sakabeh prosés album ieu ... >

< start="56.68" dur="2.32"> Ti mimiti nepi ka ahir >

< start="59" dur="2.08"> Héh ... ngan panginten bakal saén. >

< start="61.92" dur="2.86"> Pikeun nunjukkeun jalma naon anu aya di tukangeun layar. >

< start="64.78" dur="2.62"> Sakumaha anjeun terang, naon anu henteu nunjukkeun DPR. >

< start="67.52" dur="1.96"> Sareng nunjukkeun éta sabaraha urang parantos kéngingkeun kana. >

< start="70.38" dur="2.04"> Leres, ngawartosankeun pikir anjeun. >

< start="73.08" dur="2.08"> Henteu kunanaon, leres… Hapun. >

< start="75.88" dur="2"> 3 bulan sateuacan ngaleupaskeun album >

< start="90.88" dur="3.42"> DPR LIVE: Leres, nalika jalma ngadangu ieu, aranjeunna bakal ngaraos hiji hal. >

< start="94.3" dur="0.96"> IAN: Leres. >

< start="95.84" dur="3.28"> LIVE: Muga anjeun kagum ku anu teu disangka-sangka. Nalika ngadangukeun lagu ieu. >

< start="99.44" dur="1.84"> Tina "Dieu TIU HENTEU" ka "GERONIMO" >

< start="101.66" dur="3.66"> LIVE: Ngan ukur ngadangukeun éta, "Oh, ieu sanés diperkirakeun." >

< start="105.32" dur="0.58"> IAN: Leres, leres. >

< start="106.08" dur="2.28"> LIVE: "Naha anjeun tiasa ngalih pisan?" >

< start="109.46" dur="1.16"> DPR REM: Ngan ukur maju. >

< start="113.3" dur="1.9"> Ngurangan sora kapal terbang >

< start="115.2" dur="1.18"> Upami anjeun ngahalangan épék atanapi sora anu sanés >

< start="116.38" dur="1.66"> LIVE: * Pangaruh Sora * Mayday Mayday >

< start="118.04" dur="1.12"> BABAR: Lajeng disada langkung nyata. >

< start="119.98" dur="4.22"> Ku cara éta, anjeun henteu kedah milih cara anu atra. >

< start="124.7" dur="2.38"> Sareng alami anjeun tiasa ngaléngkah ka bagian salajengna. >

< start="127.1" dur="5.1"> Janten, sanaos urang ningal ayeuna, nalika urang ngahiji, >

< start="132.22" dur="2.6"> Atanapi, sapertos sakedik "gelung hiper" >

< start="134.82" dur="2.62"> Aya kali nalika anjeun ngalakukeun sapertos "zum" sapertos Star Wars. >

< start="137.44" dur="3.42"> Upami anjeun tiasa ngadamel LED éta sakedik buleud >

< start="140.86" dur="2.96"> IAN: Tingali ti tukangeun sareng ti payun ti payun >

< start="144.02" dur="4.18"> Kuring anggap saé upami éta kaluar saeutik deui. >

< start="148.2" dur="2.62"> Ieu ngan rasa kuring. >

< start="151.46" dur="4.08"> Hiji hal ... Logam katingali hébat. >

< start="155.54" dur="1.7"> Janten anjeun gaduh kamar anu terakhir. >

< start="157.24" dur="3"> Janten, Davin bakal nangtung di hareup kaméra. >

< start="160.38" dur="3.16"> Sareng anjeun nyarios, "Entong kéngingkeun jelema anu bengkok. Terus anjeun lakukeun, ku kituna kuring tiasa ngalakukeun kuring. " >

< start="163.68" dur="2"> Panto muka na ngajleng. >

< start="165.68" dur="0.92"> NGARIT: Naha éta motret "NEON" sakaligus? >

< start="167.1" dur="2"> IAN: Leres, kuring badé némbak sakaligus. >

< start="169.1" dur="1.62"> Anjeun tiasa nyokot sakaligus ... >

< start="171.22" dur="1.08"> Anjeun terang, anjeun tiasa ngalakukeun sababaraha hal ... >

< start="172.32" dur="1.26"> Éta bakal janten hal anu kuring kudu dipikirkeun. >

< start="173.58" dur="2.98"> BABAR: Teras salah sahijina >

< start="176.56" dur="1.36"> Bélok ... Jiga kieu >

< start="179.44" dur="1.48"> Kumaha carana nyandak éta >

< start="180.92" dur="1.86"> Kumaha penting anjeun tiasa menang di dieu penting. >

< start="183.28" dur="1.58"> Dina set ieu. >

< start="184.86" dur="2"> Bener: kuring ngagaduhan desain CD bungkusan anu saé pisan. >

< start="187.08" dur="1.54"> IAN: Aduh? Naha anjeun balikkeun deui? >

< start="188.62" dur="0.74"> Bener: kuring ngalakukeun ku kami (artis desain CD). >

< start="189.36" dur="2.54"> Spasi bungkusan >

< start="193" dur="1.9"> IAN: Héi enak. Éta tingkat salajengna. >

< start="194.9" dur="1.4"> BABAR: Henteu sanés tingkat ieu? >

< start="197.34" dur="1.18"> IAN: Abdi teu bakal panginten éta. >

< start="198.52" dur="1.4"> BIKIN: Naha anjeun terang kumaha tiis ieu? >

< start="216.36" dur="1.74"> KLINE: Hayu urang ngadangukeun hiji-hiji. >

< start="246.68" dur="2.38"> CREAM: Anjeun kedah sered deui kana senar. >

< start="249.06" dur="2.66"> LIVE: Leres, anjeun kedah nampi raos "luntur" bari nyeret. >

< start="261.6" dur="1.96"> Pikir: logis nyarios >

< start="263.94" dur="2.04"> Naha anjeun badé ngadamel tilu video atanapi dua >

< start="266.9" dur="2.62"> Éta bakal nguatkeun anjeun langkung ... Kitu nya ... >

< start="273.86" dur="2.22"> LIVE: Leres, leres ... éta mung karunya >

< start="276.26" dur="2.6"> Mung ... sagala anu urang bayangkeun ... >

< start="279.7" dur="0.84"> IAN: Bener, leres. >

< start="280.54" dur="2.62"> LIVE: Kuring henteu nyangka jalma di dunya anu bakal terang éta. >

< start="285.18" dur="1.04"> IAN: Abdi diblokir ayeuna. >

< start="288.88" dur="1.38"> Ieu sesah ... >

< start="292.72" dur="2.92"> Hiji hal anu langkung rumit. >

< start="298.1" dur="2.8"> Anu bakal urang laksanakeun ayeuna nyaéta ngagunakeun elemen anu aya >

< start="300.9" dur="2.78"> Kuring ngabayangkeun carita-gancangna. >

< start="306.36" dur="3.2"> Nanging, upami arah anu urang badé bayangkeun sareng angkat >

< start="309.56" dur="4.02"> Arah badé robih sapertos urang teraskeun ayeuna. >

< start="314.08" dur="3.7"> Kusabab kitu urang nyerah dina ieu, kieu, ieu >

< start="318.2" dur="2.4"> Aya seueur teuing masalah. >

< start="320.6" dur="2.54"> Bener: Éta kaluar béda ti kuring ngarepkeun. >

< start="323.34" dur="0.96"> Waktos Davin nuju kasat >

< start="324.3" dur="1.04"> Di Roma, desain setna béda-béda kaluar ti anu kuring bayangkeun. >

< start="325.34" dur="2.5"> Mung ... sadayana ... bahkan kostum. >

< start="328.22" dur="2.32"> Kami nyiptakeun anu pangsaéna, tapi éta henteu jalan. >

< start="330.96" dur="2.6"> Anjeun teu kedah béak didieu. Kuring euy ... kuring kudu adaptasi deui. >

< start="338.06" dur="1.26"> LIVE: KEDu? >

< start="341.04" dur="1"> IAN: Henteu, éta saé sateuacan éta. >

< start="342.46" dur="1.24"> Tapi kuring henteu terang naha kuring ngarobah éta. >

< start="344.46" dur="3.02"> Alesan ukur nya janten rada anéh kusabab kusabab lirik na. >

< start="347.48" dur="2.38"> "Éh, kéngingkeun hunduk, kéngingkeun anu hampang" >

< start="350.4" dur="2"> Janten, CREAM bakal ngajantenkeun éta langkung alami. >

< start="353.1" dur="1.52"> Nya, éta sora, neunggeul >

< start="355.18" dur="2.12"> Éta bakal alami pikeun bagian piano. >

< start="357.3" dur="1.22"> KREAM: Hayu urang lakukeun heula. >

< start="358.52" dur="1.18"> LIVE: Ngan ukur éta. >

< start="379.06" dur="0.68"> LIVE: Warisan >

< start="379.74" dur="1.02"> Anjeun ngan tiasa ngagem ieu. >

< start="382.58" dur="1.9"> Dina sora anu kuat >

< start="390.58" dur="0.9"> Ah, gumbira! >

< start="391.8" dur="1.68"> IAN: Sumuhun, éta sakedik deui >

< start="393.98" dur="1.1"> Anjeun kedah ngaraos raos. >

< start="418.6" dur="2.46"> 2 bulan sateuacan ngaleupaskeun album >

< start="426.64" dur="0.88"> BIKIR: Oranyeu >

< start="427.78" dur="1.78"> Eunbyeol (stylist): naha éta jeruk? Abdi henteu acan ngalakukeun oranyeu ayeuna. >

< start="430.98" dur="0.76"> Éta kudu jeruk. >

< start="431.74" dur="2.08"> Bener: ieu henteu saé sareng oranyeu >

< start="433.82" dur="1.74"> Oh tunggu, logo na ngalakukeun éta? >

< start="436.16" dur="0.82"> Hideung >

< start="437.44" dur="1.38"> Sarerea resep ieu. >

< start="439.16" dur="0.98"> Jeong Geun (stylist): Abdi henteu tiasa angkat tina panangan abdi >

< start="440.14" dur="2.22"> Bener: Anu mimiti, ngan ukur aya dua masker Jun Yong (Stylist Ashe): Ieu sanés leres >

< start="442.36" dur="0.88"> Pikir: kumaha upami adat? >

< start="443.24" dur="4.54"> Eunbyeol: Moal aya anu langkung endah upami aya anu sapertos senar masker di gigireunana? >

< start="450.06" dur="2.74"> Anjeun tiasa ngagantelkeun kadieu sapertos ieu >

< start="453.38" dur="1.92"> Abdi peryogi tali sapertos kieu >

< start="455.76" dur="1.5"> BIK: Kuring terang naon maksudna. >

< start="457.96" dur="1.46"> IAN: Abdi parantos mikir, upami >

< start="459.42" dur="3.22"> Upami Dabin tiasa gaduh bandana atanapi bandana hideung. >

< start="462.64" dur="2.2"> Jadi éta kuring tiasa nutupan sisi kuring. Pikir: sigana mah >

< start="464.84" dur="0.86"> Abdi resep sora éta. >

< start="478.92" dur="2.74"> Eunbyeol: Éta henteu tiasa upami Davin angkat >

< start="482.04" dur="0.58"> LIVE: Tungtungna? >

< start="482.62" dur="0.84"> Pérak Star: Nya akhirna. >

< start="485.04" dur="2.24"> IAN: Kumaha nya? Dupi anjeun tiasa leumpang? Dupi anjeun tiasa mindahkeun? >

< start="487.78" dur="1.76"> LIVE: Leres, teu pikaresepeun. >

< start="489.92" dur="2.26"> IAN: Ieu bakal dihijikeun kana kantong anjeun. >

< start="492.18" dur="0.58"> LIVE: Leres. >

< start="494.34" dur="1"> IAN: Teu leres-leres. >

< start="496.28" dur="3.46"> Sanaos usaha anu saé pikeun DPR pikeun album ieu, >

< start="499.74" dur="3.16"> Sababaraha lagu sareng seueur demontén anu teu acan réngsé teu lengkep. >

< start="502.9" dur="3.48"> Nalika wates anu caket, urang nyobian ngaharepkeun kreatif >

< start="506.38" dur="2.96"> Live naroskeun kanggo perjalanan anu pondok sareng angkat nyanyi dina tempat énggal, jauh ti kota. >

< start="510.26" dur="2.3"> LIVE: Jigana bakal tiis pikeun robih ... Jalma >

< start="512.56" dur="2.26"> Salaku conto, "Ow, Rap" >

< start="533.64" dur="2"> KREAM: Oh, kuring ngarasa teu nyaman. >

< start="535.64" dur="0.9"> Janten saé >

< start="551.4" dur="1.28"> LIVE: kerja keras ... >

< start="552.68" dur="1.04"> Makan séhat! >

< start="588.64" dur="3"> Diréktur Tim Stunt: Upami anjeun nampi parasaan, nalika urang némbak ayeuna >

< start="591.64" dur="1.5"> Pikeun cocog sareng setélan kaméra >

< start="593.14" dur="1.76"> Nalika ngadamel modifikasi leutik didinya >

< start="594.9" dur="0.74"> Jigana anjeun tiasa ngalakukeun éta. >

< start="595.64" dur="1.14"> LIVE: Leres. Kuring ningali. >

< start="609.3" dur="1.92"> IAN: Ninja ... >

< start="611.22" dur="0.86"> Ninja kuya ... >

< start="613.4" dur="0.9"> Saé ~ >

< start="616.06" dur="0.86"> LIVE: "Poténsial" >

< start="619.42" dur="1.94"> [Poé sateuacan syuting] >

< start="631" dur="1.52"> IAN: Tingali di dinya. >

< start="640.8" dur="2.6"> Bisa henteu éta aya diluar? Naha éta langkung saé pikeun sadayana nya? >

< start="644.52" dur="1.68"> Dina kasus kawas kieu? >

< start="668.54" dur="1.36"> Hmm, henteu kunanaon, henteu kunanaon. >

< start="674.12" dur="1.88"> [Film némbak dinten] >

< start="676.5" dur="1.52"> Bener: Naha kuring kedah nyandak ieu ogé? >

< start="678.02" dur="1.08"> JunYong: Leres enya. Éta ogé >

< start="683.14" dur="2.2"> KLAS: Abdi? Kuring lirén sakedik nalika kuring parkir. >

< start="686.56" dur="1.38"> Yongwoo (Pangatur): Hé, anjeun damel damel anu saé… >

< start="687.94" dur="0.72"> KLINI: Henteu parkir, sasak ... >

< start="689.14" dur="0.9"> IAN: Hayu ... >

< start="690.92" dur="1.02"> Hayu urang ... >

< start="718.7" dur="3.86"> Hoin (Sutradara): Nya kitu ... Bumi ... Naha warna bodas ieu ayeuna? >

< start="729.14" dur="1.64"> Hoin: Oh, tapi naha ieu "LEGACY" baju? LIVE: Aduh, ieu bagian rap? >

< start="731.28" dur="1.58"> IAN: Leres. Éta bakal ngamimitian sapertos ieu di mimiti. >

< start="732.86" dur="1.46"> OKÉ, bayangkeun ieu "NEON". >

< start="734.32" dur="3.38"> Tapi "LEGACY" dimimitian ku pamandangan anu sami, tapi anjeun nuju di Mars ayeuna. >

< start="756.62" dur="3.22"> JunYong: Abdi parantos angkat. Kantong deui >

< start="759.84" dur="1.64"> Bener: Éta henteu hurung. >

< start="761.48" dur="1.3"> Kuring pikir éta kusabab kesang. >

< start="771" dur="0.88"> Asistén diréktur: anjeun sanés engapan? >

< start="783.32" dur="0.88"> IAN: Éta henteu kunanaon. >

< start="785.82" dur="1.2"> Supir drone (Kim Min-chan) Naha anjeun nyemprot smog? >

< start="787.02" dur="1.12"> Emod: Smog! >

< start="791.26" dur="0.72"> LIVE: Sadaya henteu. >

< start="791.98" dur="1.16"> IAN: Bakal murag kana panangan anjeun. >

< start="793.86" dur="0.92"> Oké? >

< start="794.78" dur="1.32"> Terus, nalika ragrag, anjeun candak. >

< start="804" dur="0.96"> LIVE: Hayu urang ngalakukeun ieu sakali deui. >

< start="804.96" dur="0.74"> IAN: Rék ngalakukeun sakali deui? >

< start="806.18" dur="1.28"> Anjeun noel kana tombol >

< start="808.14" dur="1.2"> Saklar jangkungna >

< start="809.34" dur="1.36"> Anjeun anu leres nyetirna. >

< start="829.76" dur="2.7"> Yongwoo: Kabin, anjeun kedah angkat didieu. >

< start="832.62" dur="1.26"> KLAS: Dinten 2 IAN: Dinten 2 >

< start="835.14" dur="1.04"> Anteng >

< start="836.48" dur="2.42"> Abdi resep sapertos di bioskop. >

< start="839.36" dur="2.06"> Ieu pisan anu urang pigawé. >

< start="842.48" dur="2.28"> Pasti >

< start="844.76" dur="3.46"> "Spasi Odyssey" sareng "Star Wars" parantos dipangaruhan. >

< start="848.76" dur="2.22"> Sadayana kuring ningali nalika kuring dewasa >

< start="852.2" dur="1.98"> Ayeuna, di dieu urang angkat ... Geronimo >

< start="854.66" dur="0.6"> Aksi ... ! >

< start="867.36" dur="1.14"> Kalayan kaméra di hareup, contona ... >

< start="869.46" dur="1.24"> Henteu kunanaon senang? >

< start="875.06" dur="1.48"> Aya anu siga kieu. >

< start="879.36" dur="2"> Anjeun tiasa pura-pura anggapan >

< start="882.66" dur="1.76"> Kalawan énergi ... Gaduh senang. >

< start="893.28" dur="0.74"> Kuring angkat! >

< start="904.06" dur="0.86"> Pikir: éta waé, éta! >

< start="904.92" dur="0.5"> Kurt! >

< start="905.6" dur="1.12"> Hayu urang! Éta! >

< start="911.04" dur="0.82"> IAN: Bangun ... >

< start="912.86" dur="1.06"> Abdi milarian di sisi. >

< start="915.56" dur="0.64"> LIVE: Sadaya henteu. >

< start="958.22" dur="0.96"> IAN: leres-lami waé. >

< start="960" dur="0.98"> Éta atos, adi. >

< start="961.62" dur="1.2"> Sumuhun éta atos! >

< start="962.82" dur="1"> Asistén Diréktur: Saé padamelan! >

< start="963.82" dur="2.46"> Hadé padamelan! >

< start="968.58" dur="2.44"> 1 sasih sateuacan sékrési album >

< start="971.76" dur="2.72"> [Campur Studio] REM: Kadua bagéan peryogi berkorban. >

< start="974.88" dur="2.22"> Ku teu sangka urang kedah jauh teuing ka meni. >

< start="977.1" dur="3.6"> Salaku conto, "Oh, urang kudu nurunkeun decibel ieu saeutik deui ..." >

< start="980.7" dur="1.52"> Jiga kieu >

< start="982.22" dur="1.32"> Leres, kuring tiasa ngalakukeun éta sakali deui. >

< start="983.54" dur="1.6"> Tapi urang moal uih deui. >

< start="985.14" dur="2.24"> Kusabab nalika ieu kajadian, sadayana ditunda. >

< start="987.78" dur="2.24"> IAN: Tapi ieu ... >

< start="991.82" dur="1.58"> BABAR: Upami urang kasep >

< start="994.12" dur="4.66"> Tapi kuring yakin éta bakal 100 persén, 99 persen telat. >

< start="1004.76" dur="2.16"> Pikeun ngawartosan jalma anu ningali ieu >

< start="1008.44" dur="2.66"> Kami nuju caket. >

< start="1011.5" dur="2.1"> Sareng pikeun dulur dina lalakon kuring >

< start="1015.02" dur="2.96"> Ieu hal anu paling stres. >

< start="1018.72" dur="2.02"> Janten, urang sadaya di dieu >

< start="1022.02" dur="2.64"> Kami silih ngapdet >

< start="1024.66" dur="4.14"> Abdi badé ngepak sadayana ieu supados kuring tiasa ngirim salinan final pikeun nguasaan ... >

< start="1031.14" dur="2.42"> Abdi rada stres ayeuna. >

< start="1050.14" dur="2"> Diréktur String: Ngan dugi ka 93 sareng salin tukangeun. >

< start="1052.14" dur="3.82"> Kuring pikir Tremolo bakal lakukeun sami engké. >

< start="1066.18" dur="6.52"> Saatos ngarekam senar lagu anu ayeuna "KISS ME" sareng "NO RESCUE NEEDED", tim mimiti nyampur, salah sahiji bagian anu paling penting dina prosés nyieun musik. >

< start="1072.7" dur="6.06"> Tapi, kusabab konstrain waktos sareng waktosna, DPR kedah kreatif ngeunaan kumaha alusna aranjeunna nganggo waktos sésa-sésa. >

< start="1081.12" dur="5.6"> Pikir: Sadaya campuran anu dikirim ku kuring (Mesin Insinyur) sareng kuring anu ayeuna catetan mémo ... >

< start="1087.32" dur="5.06"> Kami bade ngatur hal babarengan sareng naroskeun ka Dabin pikeun cék terakhir. >

< start="1092.38" dur="3.76"> LIVE: Janten ... Poé (x9) >

< start="1101.14" dur="2.6"> Langkung seueur ... di payun ... dina cangkang hareup >

< start="1105.14" dur="2.92"> Sigana abdi henteu sakedik ... >

< start="1108.24" dur="2"> Lowe mangrupikeun ... teuing >

< start="1110.24" dur="2.36"> "Oh-oh" Éta janten sapertos kieu ... >

< start="1112.6" dur="3.1"> Syaratna euy ... "Oh uh" >

< start="1126.58" dur="1.24"> IAN: Sareng disada kieu ... >

< start="1129.22" dur="1.2"> Lapisan ku lapisan. >

< start="1153.68" dur="0.92"> LIVE: "Jadi kuring pencét éta" ... >

< start="1154.6" dur="1"> IAN: Bener, leres, leres. >

< start="1156.7" dur="4.14"> Dupi aya sora anu tiasa ngarobih? >

< start="1164.46" dur="1.16"> LIVE: Rékam éta. >

< start="1170.42" dur="2.42"> LIVE & IAN: Oh kitu, éta anu terakhir, anu terakhir. >

< start="1172.84" dur="1.32"> LIVE: Dangukeun. >

< start="1174.16" dur="2"> IAN: Kéngingkeun sora. >

< start="1187.76" dur="1.26"> IAN: naon aslina nya? >

< start="1191.34" dur="1.7"> BABAR: Éta langkung handap. IAN: Bener, leres. >

< start="1193.04" dur="2.7"> Uing ... tapi kuring langkung biasa. >

< start="1196.4" dur="1.24"> Bener: kuring geus biasa deui kieu. >

< start="1201.2" dur="0.84"> Ok ~ >

< start="1204.46" dur="5.36"> IAN: Kuring nuju maén rampak tina "DIA HENTEU PERHATOSAN". >

< start="1209.82" dur="5.22"> Kuring ngusahakeun lagu ieu siga 60 jalma milu. >

< start="1215.04" dur="2.74"> Ieu henteu gampang. Oke, hayu urang ngadangukeun. >

< start="1217.78" dur="1.82"> LIVE: OK OK OKÉ >

< start="1234.44" dur="1.12"> Leres >

< start="1235.56" dur="1.16"> Éta atosan ayeuna. >

< start="1237.5" dur="2.68"> Lagu ieu ... lagu salajengna masih aya. >

< start="1256.74" dur="2.58"> Ayeuna, anu bakal kuring lakukeun ayeuna nyaéta tungtung "NEON" >

< start="1261.16" dur="2.54"> Sakumaha anjeun terang, lirik na terus ucapkeun "Cium anjeun ngajantenkeun kuring" atanapi >

< start="1263.7" dur="2.82"> "Ciuman anjeun anu teraskeun, neon, neon" kaluar >

< start="1266.52" dur="2.18"> Sigana éta keren >

< start="1268.7" dur="1.74"> Bagean rampak sekar ogé seru. >

< start="1270.44" dur="1.54"> Éta disebut "Neon" >

< start="1272.26" dur="3.7"> Abdi henteu nyangka jalma tiasa ningali sareng ngaraosan "neon". Naha anjeun terang naon maksudna? Janten >

< start="1282.12" dur="0.86"> Abdi henteu yakin. >

< start="1282.98" dur="1.26"> IAN: Oké ... Sigana saé. >

< start="1284.24" dur="3.42"> LIVE: Maka saurna "anjeun" saatos "ungu, biru, wungu, pink". >

< start="1287.66" dur="0.56"> IAN: leres henteu. >

< start="1288.22" dur="2.16"> Jigana éta cukup >

< start="1290.38" dur="1.6"> Kuring pikir éta atos. >

< start="1291.98" dur="3.44"> Pergaulan, nyunting, sareng ngarékam anu pernah sigana ditungtungan saleresna tungtungna atosan. >

< start="1295.42" dur="3.64"> Pergaulan atos atos dugi ka studio mastering ... >

< start="1300.38" dur="1.22"> LIVE: Masters >

< start="1314.12" dur="1.24"> CREAM: Teu kunanaon. LIVE Awéwé: Naon anu anjeun pikirkeun kana sagala? >

< start="1320.52" dur="3.72"> Kuring pikir tungtung "NO RESCUE NEEDED" penting >

< start="1324.84" dur="1.84"> CREAM: Hayu urang eureun di dieu ... sateuacan sora na kaluar >

< start="1333.4" dur="1.04"> Diréktur Mastering: Kuring kedah sesah. >

< start="1334.44" dur="1.16"> Pikir: Henteu, adi. >

< start="1336.86" dur="1.06"> LIVE: Kuring bakal sering datang. >

< start="1338.4" dur="1.7"> Pikir: Lanceukna kuring ogé hoyong maén. >

< start="1340.1" dur="1.64"> Diréktur Mastering: Kuring kedah angkat… >

< start="1341.74" dur="1.1"> KREAM: adi kuring oge sibuk ..? >

< start="1344.04" dur="1.08"> [Tanggal Rilis Teaser] Yongwoo: Éstu asik. >

< start="1345.12" dur="0.74"> Pérak Star: tangtosna henteu. >

< start="1347.14" dur="2.68"> IAN: I terang, tapi ... TINGKAT: Kuring diunduh ti Vimeo dina teaser 4k HD. >

< start="1349.82" dur="2.68"> IAN: 4k teh rada poék ... JADIKAN: eureun. Tenang turun. >

< start="1352.5" dur="2.46"> BABAR: Anjeun nyandak ubar anu anéh. >

< start="1354.96" dur="2.92"> Anjeun nyandak ubar anu dingaranan 4k. IAN: Henteu ... Ieu mangrupikeun panyakit padamelan ... >

< start="1357.88" dur="2.66"> BIKIR: Teu. Éta ngan ukur "panyakit sia." >

< start="1360.54" dur="1"> IAN: Percanten ka kuring, percanten ka kuring. >

< start="1361.94" dur="1.94"> Kuring terang henteu aya bédana ageung ... >

< start="1364.08" dur="1.02"> LIVE: 4 menit >

< start="1368.9" dur="1.24"> 3 menit ditinggalkeun. >

< start="1371.26" dur="1.36"> CREAM: Mimitian ku anjeun >

< start="1373.68" dur="1.08"> LIVE: 2 menit >

< start="1374.76" dur="1.3"> Naha dunya siap? >

< start="1377.1" dur="1.04"> Naha dunya siap? >

< start="1378.14" dur="1.22"> Sigana mah kuring siap >

< start="1379.88" dur="0.62"> Oh! Kuring unggah !!! >

< start="1382.48" dur="0.88"> CREAM & Silver Star: Naha anjeun unggah? >

< start="1400.32" dur="5.88"> IAN: Wilujeng sumping sesi sési anu ka-101. >

< start="1406.2" dur="2.62"> Ieu studio bumi alit abdi. >

< start="1408.82" dur="2.1"> Abdi resep ngedit di bumi. >

< start="1410.92" dur="0.9"> Kusabab éta pikaresepeun kuring >

< start="1411.82" dur="2"> Kusabab aya hiji ieu >

< start="1415.38" dur="1.52"> Lori: Abdi ... Punten Master ... >

< start="1417.26" dur="2.84"> Ayeuna, kuring ngédit "LEGACY". >

< start="1420.1" dur="2.54"> Sareng ieu bakal ngaleupaskeun pidéo musik munggaran. >

< start="1422.64" dur="10.46"> Ngédit bakal sakitar 60-70% tina rencana kuring >

< start="1433.1" dur="4.98"> Sésana aya perencanaan, nyetak ... >

< start="1440.26" dur="1.28"> Sora saé. >

< start="1441.54" dur="2.7"> Janten pidéo ieu penting pisan. >

< start="1444.24" dur="4.42"> Kusabab video ieu hartosna Da Vin parantos sumping di jagat anyar ieu. >

< start="1448.66" dur="0.84"> Ieu mangrupikeun titik. >

< start="1449.5" dur="10.06"> Albeum "AYA TUJUAN SIEUN" Ieu mangrupikeun lalampahan pikeun "DPR universe" anyar anu ayeuna urang damel. >

< start="1459.56" dur="1.8"> Ieu mangrupikeun awal. >

< start="1461.36" dur="1.88"> Petunjuk gunung es >

< start="1465.18" dur="1.4"> Éta sapertos maén kaulinan. >

< start="1471.56" dur="2.9"> Kuring nganggap urang kedah ngauukkeun lénsa lensa sakedik di dinya. >

< start="1474.92" dur="1.64"> Upami anjeun nyungkeun jeruk ... >

< start="1478.62" dur="2.34"> Beungeut kuring ngaleungit ... >

< start="1480.96" dur="2.5"> Saatos marios sareng ngarobih ahir pidéo >

< start="1483.46" dur="3.38"> Tim ngayakeun acara perdana video musik sareng sesi ngupingkeun album sareng kolega kreatif. - @ iiseseoul >

< start="1499.48" dur="1.76"> Bener: hayu urang xx >

< start="1501.24" dur="1.42"> KK: DAMN >

< start="1504.9" dur="1.02"> Pikir: Saha anu ngalakukeun ieu? >

< start="1505.92" dur="1.24"> TK & KK: Bener (x3) >

< start="1507.16" dur="1.46"> KK: Rom (IAN) xx kuring gering, xx >

< start="1508.62" dur="1.84"> LIVE: Kuring bahagia kusabab kuring réaksi siga kieu. >

< start="1527.26" dur="2.34"> KK: Kipas angin moal pernah terang. >

< start="1529.6" dur="3.52"> Kuring henteu terang naon anu bakal kajadian. >

< start="1533.12" dur="1.38"> Gélo nyata >

< start="1534.5" dur="2"> Henteu aya anu kirang. >

< start="1536.5" dur="4.74"> TK: Bener, upami abdi ningal proyék sanés, upami musik éta saé, pidéo rada kakurangan. >

< start="1541.24" dur="1.22"> Aya kurangna. >

< start="1542.46" dur="0.92"> BABAR: lemah tautan >

< start="1543.38" dur="3.8"> KK: Pikeun jujur, kuring moal malah mikir nanaon (tim sapertos anjeun) >

< start="1547.18" dur="2.22"> Éta jenis gélo. >

< start="1552.06" dur="1.76"> Tanggal sékrési album >

< start="1557.64" dur="1.48"> LIVE: 37 menit >

< start="1559.12" dur="1.88"> Abdi hariwang. >

< start="1564.72" dur="3.94"> Bener: Kami langkung gugup tibatan kalangkang anjeun! >

< start="1571.52" dur="2.18"> LIVE: Perasaan ieu leres-leres… >

< start="1573.7" dur="2.02"> Ieu langkung ngageter tibatan kabogoh munggaran kuring >

< start="1575.72" dur="1.48"> Naha anjeun gélo? >

< start="1577.2" dur="1.84"> Anjeun siap? >

< start="1579.06" dur="1.86"> Sigana mah kuring siap. >

< start="1580.92" dur="1.38"> IAN: Kumaha réaksi na? Naon kamandangna? >

< start="1582.3" dur="1.8"> LIVE: Maca, maca, maca ka luhur. >

< start="1586.2" dur="1.46"> Guhyo (Drummer): 10 menit >

< start="1589.76" dur="2"> BABAR: Sadayana siap! >

< start="1594.5" dur="1.62"> LIVE: Duh gusti >

< start="1596.14" dur="2.68"> BABAR: Kuring mah nyangka langit. >

< start="1598.82" dur="1.48"> LIVE: Éta kumaha dirasa. >

< start="1601.94" dur="1.54"> Harim (bass): Oh! Hiji menit ditinggalkeun! >

< start="1611.9" dur="1.36"> Ah! Datang kaluar! >