427s 7 Hirup anu hoyong dipikanyaho ngeunaan Tokyo Station | japan-guide.com images and subtitles

Ngayakeun langkung ti satengah juta panumpang sadinten, Stasion Tokyo mangrupikeun stasion pangsibukna di Jepang. Stasion mimiti dibuka ka umum mung langkung ti 100 taun ka tukang sareng gancang transit hub anu nyambungkeun Tokyo ka sésa Jepang. Stasion Tokyo ogé mangrupikeun petanda nol nol pikeun seueur jalur karéta. Dinten ayeuna, Stasion Tokyo anu ku urang terang sareng dipikacinta mangrupikeun taun-taun restorasi sareng konstruksi. Sisi Marunouchi parantos nembe dibalikeun deui ka kamulyaan na anu baheula, sedengkeun anu Yaesu sisi nawiskeun tampilan modern sareng kontemporer. Kalayan sababaraha tingkat na jero taneuh anu lega nawiskeun rupa-rupa balanja, tuangeun sareng jasa, éta gampang pikeun nyéépkeun sadayana dinten nongkrong di Tokyo Station sareng sakurilingna. Pikeun nyieun hal-hal anu langkung gampang pikeun anjeun, kami parantos menyusun daptar 7 hal anu kedah terang ngeunaan Stasion Tokyo. CAFE JAPAN RAIL CAFE JAPAN RAIL anu munggaran jinisna buka di Jepang. Tempat di peuntaseun Gerbang Tengah Yaesu ti Tokyo Station, diwangun ku perjalanan counter sareng réstoran anu nawiskeun para wisatawan inpormasi perjalanan sareng Jepang piring. Dekorasi interior sareng souvenir di JAPAN RAIL CAFE ganti sacara périodik sareng difokuskeun wewengkon Jepang béda unggal waktos. Staf di tempat wisata ogé nawiskeun naséhat sareng inpormasi ogé prosés pass rel sareng mésér tikét. Jasa ieu nyayogikeun prosés persiapan perjalanan anu lancar sareng henteu aya nyeri nalika ngadatangan tempat anyar. Layar interaktif anu ageung pidéo pidangan perjalanan ogé rangkepan kagiatan. Warnet mangrupikeun tempat anu saé sareng santai, anu saé kanggo patepang babaturan atanapi waktos ngalangkungan sateuacan atanapi saatos numpak kereta api. Dinner tiasa ngarepkeun piring Jepang, sareng pasangkeun éta anu ngandung alkohol anu seueur sareng inuman anu sanés-alkohol. Kotak bento takeaway ogé tiasa dipésér, pikeun anu pondok dina waktosna. Tungtungna, daérah tatami tatami anu dihias sacara tradisional nawarkeun sémah tempat fotografik pikeun nyandak gambar peringatan. jasa jubah ékbo Milarian loker koin kosong di Stasion Tokyo tiasa janten milarian kasuksésan utamina dina usum puncak. Nganggo jasa mantel ébo ngamungkinkeun salah sahiji ngalangkungan sadaya repot sareng langsung kana koper gratis teu koper. Layanan ngajaga koper sababaraha dinten ogé ditawarkeun ku jubah ébo, anu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun jalma anu hoyong ngarambat lampu dina perjalanan sapeuting. Aya sababaraha konter jubah ébo di Stasion Tokyo. Pikeun ngamangpaatkeun jasa ieu, cukup ku upami ngumpulkeun karpét anjeun sareng pembayaran di ecbo situs jubah sareng sirah ka lokét dina dinten badé ngeculkeun koper anjeun. Gedong Tokyo Stasion Marunouchi Gedong Stasion Tokyo asli dirarancang ku Tatsuno Kingo, arsiték Jepang kuno ti mimiti abad ka-20, sareng réngsé dina taun 1914. Tapi, wangunan stasion parah ruksak nalika WW2 sareng ngan ukur vérsi saderhana tina wangunan diwangun deui sanggeus perang. Ti 2007 dugi ka 2012, gedong stasion ieu disimpen deui kamulyaan pra perang. Éta nyandak deui lima taun deui pikeun plaza di hareupeun stasion tiasa dihias. Dinten, sémah tiasa ningali kumaha Stasion Tokyo sapertos katingalina nalika munggaran diwangun dina taun 1914, kumplit sareng domes di belah kalér sareng kidul masing-masing. Galeri Stasion Tokyo Galeri Stasion Tokyo mangrupikeun musium seni ayana di jero Gedong Tokyo Stasion Marunouchi. Salaku paméran samentawis, galeri anu tempat anu saé pikeun ningali sababaraha karya bata asli sareng desain struktural internal Stasion Tokyo, anu nawiskeun anu unik adunan seni budaya anu cikal. Wisatawan sareng Perjalanan balanja ngalangkungan Stasion Tokyo moal pernah kedah hariwang ngeunaan lapar atanapi henteu mendakan hal anu aranjeunna meureun atanapi henteu peryogi. Aya pirang-pirang réstoran sareng toko di jero daerah anu dipetik sareng di luar di aksés gratis ka daérah Stasion Tokyo. Di jero kawasan anu dijentrekeun nyaéta Gransta sareng balanja séhat sareng tempat makan dimana ayana tiasa mendakan rupa-rupa ageung siap tuang tuangeun, dessert sareng souvenir pikeun ogé, ogé Ekibenya Matsuri, salah sahiji toko bento populér anu ngajual tuang siang-soré ti sakumna nagara. Luar tempat gratis pikeun daérah aksés, Dapur Jalan mangrupikeun salah sahiji réa réstoran zona nawiskeun rupa-rupa pilihan tuangeun. Tokyo Station Hotel Tokyo Station Hotel dibuka taun 1915 salaku hotél mewah anu ngagaduhan ka tamu anu dibédakeun ti luar negeri sareng lokal. Tempatna di jero Stasion Tokyo Marunouchi Gedong, méwah méwah gaya Éropa klasik hotél diwangun ku 150 kamar tamu anu endah, sapuluh réstoran sareng bar, sareng kabugaran sareng fasilitas spa. Sababaraha kamar nawiskeun tempat hébat di sisi Marunouchi Stasion Tokyo, sareng aya area dimana sémah tinggal tiasa awas ningali desain domes sareng turun kana stasion sorangan. Henteu ngan ukur jasa di-imah sacara cermat, tetep tamu anu sumping ku Narita Express karéta ti Bandara Narita atanapi ku karéta pelor tiasa ngarasakeun panto ka layanan pantona panto. Tempat caket di sakuriling Stasion Tokyo Aya seueur tempat-tempat anu caket dina jarak gampang dina Stasion Tokyo, kalebet daerah bisnis Marunouchi sareng Otemachi sareng Istana Kaisar. Tina gedong pencakar langit anu aya di sekitar Stasion Tokyo di sisi Marunouchi, Marunouchi Gedong, Gedong Shin-Marunouchi sareng Jepang Post Tower KITTE nawiskeun sémah anu daratang variasi paling seueur sareng pangalaman tuangeun. Teras di tilu gedong ieu ogé nawiskeun tampilan saé dina bata beureum Tokyo di Tokyo Stasion. Langkung jauh, Istana Kaisar sareng Taman Wétan Kaisar, anu perenahna dina tilas latar Istana Edo, ngadamel kunjungan pendidikan sareng budaya. Sareng éta nyimpulkeun daptar urang ngeunaan hal-hal anu terang ngeunaan Stasion Tokyo. Mudah-mudahan ieu masihan anjeun ide ngeunaan hal-hal anu kedah dilakukeun di palak sareng stasion. Kanggo inpormasi anu langkung lengkep atanapi pikeun ningali pidéo sanés, klik tautan dina layar ayeuna atanapi sirah liwat ka Jepang Guide dot com, lengkep anjeun, panduan perjalanan anu lengkep, pertama ti Jepang. Hatur nuhun ningali. Pastikeun pikeun ngalanggan teras klik bel béwara pikeun seueur pidéo ngeunaan Jepang. Senang ngumbara!

7 Hirup anu hoyong dipikanyaho ngeunaan Tokyo Station | japan-guide.com

Learn more about Tokyo Station: www.japan-guide.com/ad/japan-rail-cafe/ Originally constructed in 1914, Tokyo Station is one of the largest train stations in Japan, used by many people everyday. As a transit hub with a dense network of local and bullet train lines, most travelers would pass through at least once during their stay in eastern Japan. Additionally, the station is also the zero mile marker for many train lines. With its multiple levels and labyrinth of shopping and dining streets, Tokyo Station can be quite confusing to travelers. However, it is a great place to spend a day and to make things easier, we have compiled a list of 7 things to know about Tokyo Station. - Video Credits - Host and Narrator: Raina Ong Videographer: Charles Sabas Producers: Raina Ong, Stefan Schauwecker & Export Japan
what to do in tokyo, best shops in Japan, tatami room, ekiben, imperial palace, ginza, japanese bento, marunouchi, imperial gardenm, travel in Japan, japanese travel ideas, tourist, japan rail pass, sightseeing, japanese food, japanese cafe, japanese architecture, japanese souvenirs, what to do in Tokyo Station, japan rail cafe, shinkansen, japan, guide, tokyo station, sushi, travel, japanese museum, best japanese food, japan railways, japanese restaurant, japanese bullet train,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="3.159" dur="5.491"> Ngayakeun langkung ti satengah juta panumpang sadinten, Stasion Tokyo mangrupikeun stasion pangsibukna >

< start="8.65" dur="1.52"> di Jepang. >

< start="10.17" dur="5.45"> Stasion mimiti dibuka ka umum mung langkung ti 100 taun ka tukang sareng gancang transit >

< start="15.62" dur="3.31"> hub anu nyambungkeun Tokyo ka sésa Jepang. >

< start="18.93" dur="5.28"> Stasion Tokyo ogé mangrupikeun petanda nol nol pikeun seueur jalur karéta. >

< start="24.21" dur="5.09"> Dinten ayeuna, Stasion Tokyo anu ku urang terang sareng dipikacinta mangrupikeun taun-taun restorasi >

< start="29.3" dur="1.66"> sareng konstruksi. >

< start="30.96" dur="5.759"> Sisi Marunouchi parantos nembe dibalikeun deui ka kamulyaan na anu baheula, sedengkeun anu Yaesu >

< start="36.719" dur="4.191"> sisi nawiskeun tampilan modern sareng kontemporer. >

< start="40.91" dur="5.6"> Kalayan sababaraha tingkat na jero taneuh anu lega nawiskeun rupa-rupa balanja, tuangeun >

< start="46.51" dur="6.75"> sareng jasa, éta gampang pikeun nyéépkeun sadayana dinten nongkrong di Tokyo Station sareng sakurilingna. >

< start="53.26" dur="8.54"> Pikeun nyieun hal-hal anu langkung gampang pikeun anjeun, kami parantos menyusun daptar 7 hal anu kedah terang ngeunaan Stasion Tokyo. >

< start="61.8" dur="5.2"> CAFE JAPAN RAIL CAFE JAPAN RAIL anu munggaran jinisna >

< start="67" dur="2.43"> buka di Jepang. >

< start="69.43" dur="4.779"> Tempat di peuntaseun Gerbang Tengah Yaesu ti Tokyo Station, diwangun ku perjalanan >

< start="74.209" dur="5.541"> counter sareng réstoran anu nawiskeun para wisatawan inpormasi perjalanan sareng Jepang >

< start="79.75" dur="2.08"> piring. >

< start="81.83" dur="5.5"> Dekorasi interior sareng souvenir di JAPAN RAIL CAFE ganti sacara périodik sareng difokuskeun >

< start="87.33" dur="4.36"> wewengkon Jepang béda unggal waktos. >

< start="91.69" dur="5.36"> Staf di tempat wisata ogé nawiskeun naséhat sareng inpormasi ogé prosés >

< start="97.05" dur="3.769"> pass rel sareng mésér tikét. >

< start="100.819" dur="5.461"> Jasa ieu nyayogikeun prosés persiapan perjalanan anu lancar sareng henteu aya nyeri >

< start="106.28" dur="1.95"> nalika ngadatangan tempat anyar. >

< start="108.23" dur="6.62"> Layar interaktif anu ageung pidéo pidangan perjalanan ogé rangkepan kagiatan. >

< start="114.85" dur="5.29"> Warnet mangrupikeun tempat anu saé sareng santai, anu saé kanggo patepang babaturan atanapi waktos ngalangkungan >

< start="120.14" dur="2.86"> sateuacan atanapi saatos numpak kereta api. >

< start="123" dur="4.91"> Dinner tiasa ngarepkeun piring Jepang, sareng pasangkeun éta anu ngandung alkohol anu seueur >

< start="127.91" dur="2.64"> sareng inuman anu sanés-alkohol. >

< start="130.55" dur="5.18"> Kotak bento takeaway ogé tiasa dipésér, pikeun anu pondok dina waktosna. >

< start="135.73" dur="6.62"> Tungtungna, daérah tatami tatami anu dihias sacara tradisional nawarkeun sémah >

< start="142.35" dur="6.13"> tempat fotografik pikeun nyandak gambar peringatan. >

< start="148.48" dur="5.66"> jasa jubah ékbo Milarian loker koin kosong di Stasion Tokyo >

< start="154.14" dur="4.16"> tiasa janten milarian kasuksésan utamina dina usum puncak. >

< start="158.3" dur="4.76"> Nganggo jasa mantel ébo ngamungkinkeun salah sahiji ngalangkungan sadaya repot sareng langsung kana >

< start="163.06" dur="1.96"> koper gratis teu koper. >

< start="165.02" dur="4.56"> Layanan ngajaga koper sababaraha dinten ogé ditawarkeun ku jubah ébo, anu mangrupikeun pilihan anu saé >

< start="169.58" dur="3.35"> pikeun jalma anu hoyong ngarambat lampu dina perjalanan sapeuting. >

< start="172.93" dur="4.15"> Aya sababaraha konter jubah ébo di Stasion Tokyo. >

< start="177.08" dur="4.95"> Pikeun ngamangpaatkeun jasa ieu, cukup ku upami ngumpulkeun karpét anjeun sareng pembayaran di ecbo >

< start="182.03" dur="6.29"> situs jubah sareng sirah ka lokét dina dinten badé ngeculkeun koper anjeun. >

< start="188.32" dur="5.43"> Gedong Tokyo Stasion Marunouchi Gedong Stasion Tokyo asli dirarancang >

< start="193.75" dur="5.48"> ku Tatsuno Kingo, arsiték Jepang kuno ti mimiti abad ka-20, sareng >

< start="199.23" dur="1.8"> réngsé dina taun 1914. >

< start="201.03" dur="6.32"> Tapi, wangunan stasion parah ruksak nalika WW2 sareng ngan ukur vérsi saderhana >

< start="207.35" dur="3.15"> tina wangunan diwangun deui sanggeus perang. >

< start="210.5" dur="5.25"> Ti 2007 dugi ka 2012, gedong stasion ieu disimpen deui kamulyaan pra perang. >

< start="215.75" dur="4.86"> Éta nyandak deui lima taun deui pikeun plaza di hareupeun stasion tiasa dihias. >

< start="220.61" dur="4.95"> Dinten, sémah tiasa ningali kumaha Stasion Tokyo sapertos katingalina nalika munggaran diwangun >

< start="225.56" dur="7.68"> dina taun 1914, kumplit sareng domes di belah kalér sareng kidul masing-masing. >

< start="233.24" dur="5.1"> Galeri Stasion Tokyo Galeri Stasion Tokyo mangrupikeun musium seni >

< start="238.34" dur="3.33"> ayana di jero Gedong Tokyo Stasion Marunouchi. >

< start="241.67" dur="4.15"> Salaku paméran samentawis, galeri anu tempat anu saé pikeun ningali sababaraha >

< start="245.82" dur="5.62"> karya bata asli sareng desain struktural internal Stasion Tokyo, anu nawiskeun anu unik >

< start="251.44" dur="5.15"> adunan seni budaya anu cikal. >

< start="256.59" dur="3.75"> Wisatawan sareng Perjalanan balanja ngalangkungan Stasion Tokyo moal pernah >

< start="260.34" dur="5.14"> kedah hariwang ngeunaan lapar atanapi henteu mendakan hal anu aranjeunna meureun atanapi henteu peryogi. >

< start="265.48" dur="4.47"> Aya pirang-pirang réstoran sareng toko di jero daerah anu dipetik sareng di luar >

< start="269.95" dur="2.64"> di aksés gratis ka daérah Stasion Tokyo. >

< start="272.59" dur="5.72"> Di jero kawasan anu dijentrekeun nyaéta Gransta sareng balanja séhat sareng tempat makan dimana ayana >

< start="278.31" dur="6.32"> tiasa mendakan rupa-rupa ageung siap tuang tuangeun, dessert sareng souvenir pikeun ogé, ogé >

< start="284.63" dur="7.42"> Ekibenya Matsuri, salah sahiji toko bento populér anu ngajual tuang siang-soré ti sakumna nagara. >

< start="292.05" dur="4.38"> Luar tempat gratis pikeun daérah aksés, Dapur Jalan mangrupikeun salah sahiji réa réstoran >

< start="296.43" dur="6.53"> zona nawiskeun rupa-rupa pilihan tuangeun. >

< start="302.96" dur="5.45"> Tokyo Station Hotel Tokyo Station Hotel dibuka taun 1915 salaku >

< start="308.41" dur="5"> hotél mewah anu ngagaduhan ka tamu anu dibédakeun ti luar negeri sareng lokal. >

< start="313.41" dur="4.82"> Tempatna di jero Stasion Tokyo Marunouchi Gedong, méwah méwah gaya Éropa klasik >

< start="318.23" dur="5.46"> hotél diwangun ku 150 kamar tamu anu endah, sapuluh réstoran sareng bar, sareng kabugaran sareng >

< start="323.69" dur="2.47"> fasilitas spa. >

< start="326.16" dur="5.01"> Sababaraha kamar nawiskeun tempat hébat di sisi Marunouchi Stasion Tokyo, sareng aya area >

< start="331.17" dur="5.24"> dimana sémah tinggal tiasa awas ningali desain domes sareng turun kana stasion >

< start="336.41" dur="1.5"> sorangan. >

< start="337.91" dur="5.47"> Henteu ngan ukur jasa di-imah sacara cermat, tetep tamu anu sumping ku Narita Express >

< start="343.38" dur="8.17"> karéta ti Bandara Narita atanapi ku karéta pelor tiasa ngarasakeun panto ka layanan pantona panto. >

< start="351.55" dur="6.31"> Tempat caket di sakuriling Stasion Tokyo Aya seueur tempat-tempat anu caket dina >

< start="357.86" dur="5.75"> jarak gampang dina Stasion Tokyo, kalebet daerah bisnis Marunouchi sareng Otemachi >

< start="363.61" dur="2.04"> sareng Istana Kaisar. >

< start="365.65" dur="5.14"> Tina gedong pencakar langit anu aya di sekitar Stasion Tokyo di sisi Marunouchi, Marunouchi >

< start="370.79" dur="5.439"> Gedong, Gedong Shin-Marunouchi sareng Jepang Post Tower KITTE nawiskeun sémah anu daratang >

< start="376.229" dur="3.851"> variasi paling seueur sareng pangalaman tuangeun. >

< start="380.08" dur="5.089"> Teras di tilu gedong ieu ogé nawiskeun tampilan saé dina bata beureum Tokyo di Tokyo >

< start="385.169" dur="1.411"> Stasion. >

< start="386.58" dur="5.22"> Langkung jauh, Istana Kaisar sareng Taman Wétan Kaisar, anu perenahna >

< start="391.8" dur="6.02"> dina tilas latar Istana Edo, ngadamel kunjungan pendidikan sareng budaya. >

< start="397.82" dur="3.5"> Sareng éta nyimpulkeun daptar urang ngeunaan hal-hal anu terang ngeunaan Stasion Tokyo. >

< start="401.32" dur="4.21"> Mudah-mudahan ieu masihan anjeun ide ngeunaan hal-hal anu kedah dilakukeun di palak sareng stasion. >

< start="405.53" dur="5.78"> Kanggo inpormasi anu langkung lengkep atanapi pikeun ningali pidéo sanés, klik tautan dina layar ayeuna atanapi sirah >

< start="411.31" dur="6.199"> liwat ka Jepang Guide dot com, lengkep anjeun, panduan perjalanan anu lengkep, pertama ti Jepang. >

< start="417.509" dur="1"> Hatur nuhun ningali. >

< start="418.509" dur="5.131"> Pastikeun pikeun ngalanggan teras klik bel béwara pikeun seueur pidéo ngeunaan Jepang. >

< start="423.64" dur="0.86"> Senang ngumbara! >