528s Bangunan Warisan AKU | Crita Sergio Oliva Jr. images and subtitles

Aku ora kaya njupuk binaraga kanggo nuduhake pasangan mbangun resume nganti aku bisa ngerti apa sawetara prep online utawa miwiti pelatihan kaya aku secara harfiah njupuk menyang iki kanggo ngganti kabeh olahraga kanggo ngganti ngrampungake kaya mbesuk lan nggawe sejarah dakwujudake sangang lbs 14 oz bocah lanang ora preduli apa aku bakal salawase mitos Sergio Oliva jr. iku bener wong ngerti jeneng sing dak anggep tuwuh bareng karo aku bapak sing gedhe sampeyan ngerti kaya ngerti apa sing gedhe, aku ngerti apa sing paling pas ora bakal nggawe binaraga kajaba aku bisa dadi sing paling apik sedina Maksudku ala banget yen bapakmu lunga adoh banget nanging yen dheweke bakal ndeleng gambar iki dheweke bakal ngguyu lan dheweke bakal esem lan dheweke bakal dadi wong sing paling seneng ing jagad iki, aku mung pengin sampeyan ngerti babagan jenenge aku bisa ngomong sampeyan aku ngerti jenengku sejatine bangga karo sampeyan nalika aku ngerti Aku pancene melu Olah rogo ngencengke otot lan aku pengin ngetrapake supaya dadi pro I nyinaoni kabeh sing dakwaca saben buku sing bisa dakkepakake saben binaragawan sing metu ana kabeh tanpa latihan nyata, aku ngerti yen ana prekara Aku kepengin mlebu lan banjur sawise nyoba gabung ing gym dadi bapakku nuli nuli dakgawe ndhuwur lan luwih kanggo nyoba lan ngalangi supaya aku gabung ing gim lan barang kaya mangkene, aku bakal nyoba lan nyelinep menyang gym sing durung dikira ngerti lan dheweke ngerti babagan dheweke kenapa sampeyan mikir dheweke tabah dheweke ngerti sampeyan ngaco wektu gedhe dening olahraga sing sampeyan ngerti kaping beda bali ing taun 60an lan 70an lan dheweke dadi siji-sijine warna kanggo menang Olimpiade bisa uga ana acara sing ana kajaba Robbie Robinson iku arang banget lan aku lan rumangsa akeh sing diajeni lan aku nyoba nerangake nerangake manawa 40-taun kepungkur lan jaman saiki wis ganti mula aku mulai ngerti saiki yen aku wis tuwa amarga aku rumangsa luwih saka dheweke thukul ing Kuba dheweke mung mlebu kelas katelu sing sampeyan wis ngerti kebon sing sampeyan ngerti nalika dheweke isih bocah cilik uwal saka Kuba sing dikira dikira menyang Olimpiade lan dheweke duwe crita sing apik banget babagan urip iki kanggo njaluk menyang Amerika dadi cop Chicago dadi mr kaping telu. Olympia duwe bocah sing pungkasan sampeyan pengin anakmu saiki nindakake perkara sing ora dilalekake sekolah dadi saiki aku dadi luwih tuwa lan aku dadi luwih diwasa yen aku wis ngerti dheweke ngliwati kabeh sing dakkarepake kanthi temenan kaya ngene ujar wae kabeh arsitek pengacara dokter dheweke bakal menehi jeneng lan dheweke mung seneng banget babagan sekolah, nanging aku ora mikir yen dheweke nate ora rumangsa sadhar yen aku iki wong lan yen dheweke bakal ngerti yen aku kayadene dheweke karo akeh perkara sing bakal dheweke ngerti yen sekolah mung ora barang lan iku dudu bapakku saengga aku ora nate ngupayakake Olah rogo ngencengke otot nganti taun 2006 pungkasan lan secara harfiah njupuk aku sangang utawa sepuluh taun kanggo ngerti papan nomer loro paling entheng iki kaping satus pitung puluh pon dadi satus pon saka apike taun kepungkur dadi aku ngarep-arep ngolehake udakara wolung nganti sepuluh pon ing rong taun suwene dadi aku bakal entuk angsal satus sepuluh kilogram wiwit miwiti Olah raga dadi iki salah sawijining trofi bapakku lan siji iki lan sing abot aku ora bisa malah angkat lan aku sumpah marang Gusti Allah kaya aku ora bisa nindakake ing video utawa sampeyan ora bisa ngomong nanging piala iki abot banget aku kudu njupuk film amarga sampeyan wis nggawe ora ana artine nanging nuduhake kualitas tropi bali ing dinane dibandhingake karo aku Piala nasional lan kanthi mantep karo medali Tampa lan Olympia ing ndhuwur sanajan abot kaya ngene, perkara iki abot banget nanging aku ora ngerti apa sing digawe metu saka marmer friggin, iku kaya Colosseum ing ndhuwur kaya sing digunakake kanggo mbukak kabeh, iku game sing beda tenan yen aku melu balapan ing ngendi aku diadili pendapat saka wong lan panemune wong bisa ngganti lan gumantung saka jaman sampeyan ing kritéria bisa owah lan mula Sing paling gedhe yaiku nalika jaman bapakku, dheweke mesthi wis ora ana siji lampu bayangan minangka sorotan sing digawe bayangan ing ngisor lan casted iki kaya tokoh patung monumental lan banjur Olah rogo ngencengke otot saya wiwit nyuwek awak dhewe dadi butuh kahanan kaya ngono kudu dadi jinis gedhe iki yaiku bentuk sing kita goleki banjur minangka kita wis ngalami lan ngrampungake jaman saiki sing dikarepake ing ngendi sampeyan kudu proporsi proporsional nanging ing wektu sing padha kudu garing banget lan pipis ing sawetara wilayah sing sejatine kajaba sampeyan binaraga profesional sampeyan ora bakal ngerti manawa wis glutes shredded lan hams sampeyan bakal kudu kelangan tindakan liya iku sejatine ilmu bisa digunakake kanggo sawetara wong lanang iki sing nyuda 3% lemak awak dadi ora preduli yen sampeyan lagi nolak ambang yen arep mati ing panggung sampeyan sing cedhak pati ana sing arep menehi lan njupuk lan bagean sing angel Olah rogo ngencengke otot sampeyan kudu ngerti kepiye carane aku ora kalah iki utawa kosok baline sampeyan ngerti sepira gedhene aku bisa entuk tanpa kahanan kelangan lan iku ora mung apa-apa sing kudu dirawuhi dina target ing karirku yaiku aku pengin menang ing Arnold kaya sing dakkarepake temtunipun pengin menang nanging aku uga ngerti manawa iku ana butuh wektu yen sampeyan ora bakal mlebu menyang Arnold lan ngalahake liwati Juara Arnold kaya dheweke ora kabeh tiba-tiba ora ngerti carane nggawe pakaryane kaya ngono iku pancen ora percoyo, yen dakkandhakake Columbus 50 taun kepungkur aku posing karo bapak ing Columbus Ohio lan aku kanca liwat ing kono, kita wis nate mangkat menyang pertunjukan iki saben taun aku ndorong ing kene saben taun dhewe saka Chicago ing Florida saka North Carolina mung teka nonton acara lan lan pancen pancene kanggo penggemar nyata lan aku pengin ucapake saben wong ing bengi iki minangka penggemar sing bener Olah rogo ngencengke otot karo kabeh sing kedadeyan akhir minggu iki lan mbebayani tenan nuduhake prabédan antarane industri fitness lan industri Olah rogo ngencengke otot lan kita dadi siji lan kita kuwat lan kita bakal tansah saben-saben ora preduli babagan Olimpiade sing dakkarepake menyang taun iki lan dadi ing ndhuwur sampeyan ngerti enem aku pengin lunga saka pungkasan nyelehake telpon dhisik lan bukak saka telpon pungkasan kanggo telpon pisanan nanging sapisan sampeyan miwiti ujar kaya aku pengin menang Superwow kaya sampeyan kudu menang game playoff ana akeh tahap sadurunge iku lan aku mikir manawa crita gedhe nalika ana wong sing ora kabeh sirahe nalika wis mikir babagan Olimpiade lan sampeyan ora duwe siji pertunjukan pro angel utawa Kejuaraan AFC yaiku Arnold sing sampeyan entuk kanggo menang sing pisanan lan aku nyoba nindakake tahapane, saéngga rencana limang taunku bakal dadi juara Arnold Klasik sing wis entuk baris tambahan dhewe lan sandhangan mlaku lan saiki aku berjuang kanggo telung titik paling ndhuwur ing Olimpiade

Bangunan Warisan AKU | Crita Sergio Oliva Jr.

IFBB Pro, Sergio Oliva Jr, gives us the story behind what inspired him to become a professional bodybuilder and the legacy he hopes to build for himself within the sport. | Follow Sergio Oliva Jr | ► Instagram: www.instagram.com/sergioolivajr/ ► Victory Clothing Website: www.victoryclothing.com/ ► Victory Clothing IG: www.instagram.com/victoryclothinginc/ ► Cosmic Industries Website: cosmic-industries.com/ ► Cosmic Industries IG: www.instagram.com/cosmicindustries.llc/ Music In Video: Sinous - TituS Ocean - Stanley Gurvich Dive - Stanley Gurvich PurpleMaze - Lalinea Muscle & Strength: Website: www.muscleandstrength.com Newsletter: www.muscleandstrength.com/newsletter Instagram: www.instagram.com/muscleandstrength/ Facebook: business.facebook.com/muscleandstrength Twitter: twitter.com/Muscle_Strength Pinterest: www.pinterest.com/musclestrength/ #muscleandstrength #sergioolivajr #bodybuilding
mr olympia sergio oliva, muscle strength, muscleandstrength sergio oliva jr, sergio oliva jr bodybuilding, mr olympia, sergio oliva, sergio oliva jr bodybuilder, sergio oliva bodybuilding, sergio oliva jr story, mr olympia sergio, sergio oliva son, lifestyle, muscleandstrength, the myth, bodybuilding legacy, sergio oliva jr documentary, legends, bodybuilding, muscleandstrength legends, sergio oliva jr, bodybuilder, sergio bodybuilding, muscle and strength, bodybuilding legend,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="9.679" dur="3.87"> Aku ora kaya njupuk binaraga kanggo nuduhake pasangan >

< start="13.549" dur="5.441"> mbangun resume nganti aku bisa ngerti apa sawetara prep online utawa miwiti pelatihan >

< start="18.99" dur="4.619"> kaya aku secara harfiah njupuk menyang iki kanggo ngganti kabeh olahraga kanggo ngganti >

< start="23.609" dur="12.171"> ngrampungake kaya mbesuk lan nggawe sejarah dakwujudake >

< start="35.78" dur="17.279"> sangang lbs 14 oz bocah lanang ora preduli apa aku bakal salawase mitos >

< start="58.28" dur="6.879"> Sergio Oliva jr. iku bener wong ngerti jeneng sing dak anggep tuwuh bareng karo aku >

< start="65.159" dur="5.401"> bapak sing gedhe sampeyan ngerti kaya ngerti apa sing gedhe, aku ngerti apa sing paling pas >

< start="70.56" dur="4.34"> ora bakal nggawe binaraga kajaba aku bisa dadi sing paling apik sedina >

< start="78" dur="11.49"> Maksudku ala banget yen bapakmu lunga adoh banget nanging yen dheweke >

< start="89.49" dur="4.47"> bakal ndeleng gambar iki dheweke bakal ngguyu lan dheweke bakal esem lan >

< start="93.96" dur="7.53"> dheweke bakal dadi wong sing paling seneng ing jagad iki, aku mung pengin sampeyan ngerti babagan jenenge aku >

< start="101.49" dur="6.87"> bisa ngomong sampeyan aku ngerti jenengku sejatine bangga karo sampeyan nalika aku ngerti >

< start="108.36" dur="3.05"> Aku pancene melu Olah rogo ngencengke otot lan aku pengin ngetrapake supaya dadi pro I >

< start="111.41" dur="5.319"> nyinaoni kabeh sing dakwaca saben buku sing bisa dakkepakake saben binaragawan >

< start="116.729" dur="4.771"> sing metu ana kabeh tanpa latihan nyata, aku ngerti yen ana prekara >

< start="121.5" dur="4.2"> Aku kepengin mlebu lan banjur sawise nyoba gabung ing gym dadi bapakku >

< start="125.7" dur="3.93"> nuli nuli dakgawe ndhuwur lan luwih kanggo nyoba lan ngalangi supaya aku gabung ing gim lan barang >

< start="129.63" dur="3.57"> kaya mangkene, aku bakal nyoba lan nyelinep menyang gym sing durung dikira ngerti >

< start="133.2" dur="6.95"> lan dheweke ngerti babagan dheweke kenapa sampeyan mikir dheweke tabah >

< start="140.15" dur="6.16"> dheweke ngerti sampeyan ngaco wektu gedhe dening olahraga sing sampeyan ngerti kaping beda >

< start="146.31" dur="5.88"> bali ing taun 60an lan 70an lan dheweke dadi siji-sijine warna kanggo menang >

< start="152.19" dur="2.97"> Olimpiade bisa uga ana acara sing ana kajaba Robbie Robinson >

< start="155.16" dur="3.84"> iku arang banget lan aku lan rumangsa akeh sing diajeni lan aku >

< start="159" dur="5.28"> nyoba nerangake nerangake manawa 40-taun kepungkur lan jaman saiki wis ganti >

< start="164.28" dur="4.59"> mula aku mulai ngerti saiki yen aku wis tuwa amarga aku rumangsa luwih saka dheweke >

< start="168.87" dur="4.53"> thukul ing Kuba dheweke mung mlebu kelas katelu sing sampeyan wis ngerti >

< start="173.4" dur="4.619"> kebon sing sampeyan ngerti nalika dheweke isih bocah cilik uwal saka Kuba sing dikira dikira >

< start="178.019" dur="3.541"> menyang Olimpiade lan dheweke duwe crita sing apik banget babagan urip iki >

< start="181.56" dur="5.94"> kanggo njaluk menyang Amerika dadi cop Chicago dadi mr kaping telu. Olympia duwe >

< start="187.5" dur="3.72"> bocah sing pungkasan sampeyan pengin anakmu saiki nindakake perkara sing ora dilalekake >

< start="191.22" dur="4.049"> sekolah dadi saiki aku dadi luwih tuwa lan aku dadi luwih diwasa yen aku wis ngerti >

< start="195.269" dur="3.901"> dheweke ngliwati kabeh sing dakkarepake kanthi temenan kaya ngene >

< start="199.17" dur="3.51"> ujar wae kabeh arsitek pengacara dokter dheweke bakal menehi jeneng >

< start="202.68" dur="4.139"> lan dheweke mung seneng banget babagan sekolah, nanging aku ora mikir yen dheweke nate ora rumangsa >

< start="206.819" dur="3.991"> sadhar yen aku iki wong lan yen dheweke bakal ngerti yen aku >

< start="210.81" dur="3.33"> kayadene dheweke karo akeh perkara sing bakal dheweke ngerti yen sekolah mung ora >

< start="214.14" dur="3.65"> barang lan iku dudu bapakku >

< start="221.51" dur="6.28"> saengga aku ora nate ngupayakake Olah rogo ngencengke otot nganti taun 2006 >

< start="227.79" dur="5.42"> pungkasan lan secara harfiah njupuk aku sangang utawa sepuluh taun kanggo ngerti >

< start="235.26" dur="10.63"> papan nomer loro paling entheng iki kaping satus pitung puluh >

< start="245.89" dur="7.349"> pon dadi satus pon saka apike taun kepungkur dadi aku ngarep-arep >

< start="253.239" dur="4.921"> ngolehake udakara wolung nganti sepuluh pon ing rong taun suwene dadi aku bakal entuk >

< start="258.16" dur="3.979"> angsal satus sepuluh kilogram wiwit miwiti Olah raga >

< start="262.96" dur="5.91"> dadi iki salah sawijining trofi bapakku lan siji iki lan sing abot aku ora bisa >

< start="268.87" dur="5.07"> malah angkat lan aku sumpah marang Gusti Allah kaya aku ora bisa nindakake ing video utawa sampeyan ora bisa ngomong >

< start="273.94" dur="6.75"> nanging piala iki abot banget aku kudu njupuk film amarga sampeyan wis nggawe >

< start="280.69" dur="4.53"> ora ana artine nanging nuduhake kualitas tropi bali ing dinane dibandhingake karo aku >

< start="285.22" dur="11.759"> Piala nasional lan kanthi mantep karo medali Tampa lan Olympia ing ndhuwur >

< start="296.979" dur="4.5"> sanajan abot kaya ngene, perkara iki abot banget nanging aku ora ngerti apa sing digawe >

< start="301.479" dur="5.19"> metu saka marmer friggin, iku kaya Colosseum ing ndhuwur kaya sing digunakake >

< start="306.669" dur="6.09"> kanggo mbukak kabeh, iku game sing beda tenan yen aku melu balapan ing ngendi aku >

< start="312.759" dur="4.741"> diadili pendapat saka wong lan panemune wong bisa ngganti lan >

< start="317.5" dur="3.87"> gumantung saka jaman sampeyan ing kritéria bisa owah lan mula >

< start="321.37" dur="4.32"> Sing paling gedhe yaiku nalika jaman bapakku, dheweke mesthi wis ora ana >

< start="325.69" dur="6.06"> siji lampu bayangan minangka sorotan sing digawe bayangan ing ngisor lan casted >

< start="331.75" dur="6.9"> iki kaya tokoh patung monumental lan banjur Olah rogo ngencengke otot saya wiwit >

< start="338.65" dur="4.949"> nyuwek awak dhewe dadi butuh kahanan kaya ngono >

< start="343.599" dur="3.81"> kudu dadi jinis gedhe iki yaiku bentuk sing kita goleki banjur minangka >

< start="347.409" dur="4.411"> kita wis ngalami lan ngrampungake jaman saiki sing dikarepake >

< start="351.82" dur="3.54"> ing ngendi sampeyan kudu proporsi proporsional nanging ing wektu sing padha >

< start="355.36" dur="4.98"> kudu garing banget lan pipis ing sawetara wilayah sing sejatine kajaba sampeyan >

< start="360.34" dur="3.96"> binaraga profesional sampeyan ora bakal ngerti manawa wis glutes shredded lan >

< start="364.3" dur="2.399"> hams sampeyan bakal kudu kelangan tindakan liya >

< start="366.699" dur="3.9"> iku sejatine ilmu bisa digunakake kanggo sawetara wong lanang iki sing nyuda 3% lemak awak >

< start="370.599" dur="4.471"> dadi ora preduli yen sampeyan lagi nolak ambang yen arep mati ing panggung sampeyan >

< start="375.07" dur="4.379"> sing cedhak pati ana sing arep menehi lan njupuk lan bagean sing angel >

< start="379.449" dur="3.571"> Olah rogo ngencengke otot sampeyan kudu ngerti kepiye carane aku ora kalah >

< start="383.02" dur="4.679"> iki utawa kosok baline sampeyan ngerti sepira gedhene aku bisa entuk tanpa kahanan kelangan lan >

< start="387.699" dur="3.801"> iku ora mung apa-apa sing kudu dirawuhi dina >

< start="398.34" dur="4.63"> target ing karirku yaiku aku pengin menang ing Arnold kaya sing dakkarepake >

< start="402.97" dur="2.58"> temtunipun pengin menang nanging aku uga ngerti manawa iku ana >

< start="405.55" dur="3.21"> butuh wektu yen sampeyan ora bakal mlebu menyang Arnold lan ngalahake liwati >

< start="408.76" dur="3.09"> Juara Arnold kaya dheweke ora kabeh tiba-tiba ora ngerti carane nggawe >

< start="411.85" dur="6.599"> pakaryane kaya ngono iku pancen ora percoyo, yen dakkandhakake >

< start="418.449" dur="11.911"> Columbus 50 taun kepungkur aku posing karo bapak ing Columbus Ohio lan aku >

< start="430.36" dur="6.09"> kanca liwat ing kono, kita wis nate mangkat menyang pertunjukan iki >

< start="436.45" dur="4.68"> saben taun aku ndorong ing kene saben taun dhewe saka Chicago ing Florida saka >

< start="441.13" dur="5.7"> North Carolina mung teka nonton acara lan lan pancen pancene kanggo >

< start="446.83" dur="3.66"> penggemar nyata lan aku pengin ucapake saben wong ing bengi iki minangka penggemar sing bener >

< start="450.49" dur="7.29"> Olah rogo ngencengke otot karo kabeh sing kedadeyan akhir minggu iki lan mbebayani >

< start="457.78" dur="2.91"> tenan nuduhake prabédan antarane industri fitness lan >

< start="460.69" dur="4.349"> industri Olah rogo ngencengke otot lan kita dadi siji lan kita kuwat lan kita bakal tansah >

< start="465.039" dur="3.81"> saben-saben ora preduli babagan Olimpiade sing dakkarepake >

< start="468.849" dur="5.911"> menyang taun iki lan dadi ing ndhuwur sampeyan ngerti enem aku pengin lunga saka pungkasan >

< start="474.76" dur="3.839"> nyelehake telpon dhisik lan bukak saka telpon pungkasan kanggo telpon pisanan nanging sapisan sampeyan >

< start="478.599" dur="2.151"> miwiti ujar kaya aku pengin menang Superwow >

< start="480.75" dur="4.21"> kaya sampeyan kudu menang game playoff ana akeh tahap >

< start="484.96" dur="5.04"> sadurunge iku lan aku mikir manawa crita gedhe nalika ana wong sing ora kabeh >

< start="490" dur="3.18"> sirahe nalika wis mikir babagan Olimpiade lan sampeyan ora duwe >

< start="493.18" dur="6.209"> siji pertunjukan pro angel utawa Kejuaraan AFC yaiku Arnold sing sampeyan entuk >

< start="499.389" dur="3.84"> kanggo menang sing pisanan lan aku nyoba nindakake tahapane, saéngga rencana limang taunku >

< start="503.229" dur="4.351"> bakal dadi juara Arnold Klasik sing wis entuk baris tambahan dhewe lan >

< start="507.58" dur="3.75"> sandhangan mlaku lan saiki aku berjuang kanggo telung titik paling ndhuwur ing >

< start="511.33" dur="3.989"> Olimpiade >