528s Bangunna Warisan AKU | Cerita Sergio Oliva Jr images and subtitles

Kuring henteu resep ngalakukeun binaraga pikeun ngalakukeun sababaraha acara ngawangun neruskeun kuring jadi kuring terang anjeun terang sababaraha preps online atanapi ngamimitian pelatih siga kuring sacara harfiah asup ka ieu ngarobih sadayana olahraga pikeun ngarobih lengkep siga masa depanna sareng ngadamel sajarah naon anu kuring gaduh di sisi kuring salapan lbs 14 oz budak orok euweuh urusan naon anu kuring bakal salilana mitos Sergio Oliva jr. éta leres folks anjeun terang nami kuring pikir ngembangkeun kalayan abdi dad anu ageung anjeun terang sapertos terang kuring terang naon anu kuring terang naon anu pangsaéna mah moal milarian binaraga kajaba kuring tiasa pangsaéna dina hiji dinten Maksad kuring éta goréng teuing yén bapa anjeun maot jauh-awal teuing tapi upami anjeunna bakal ningali gambar ieu anjeunna bakal ketawa sareng anjeunna bakal mesem sareng anjeunna bakal janten jalmi anu paling bahagia di dunya ku kituna kuring ngan ukur hayang terang pikeun namina kuring tiasa nyarioskeun ka anjeun kuring terang atas nama kuring kumaha sombong kami nyaéta anjeun nalika kuring sadar Atuh leres-leres kana binaraga sareng kuring badé ngudag janten janten pro I neuleuman sadayana anu kuring baca unggal buku anu kuring tiasa unggal énsiklopédia ngeunaan binaragawan éta di luar sadaya tanpa palatihan ngan kuring terang yén éta hiji hal Abdi badé lebet kana teras sakali kuring ngamimitian nyobian gabung gim jadi bapak kuring ieu leres-leres bade di luhur sareng saluareun nyobian sareng ngeureunkeun kuring tina gabung gim sareng barang siga kitu janten kuring nyobian sareng nyolong tukangeun gym anu henteu panginten anjeunna terang sareng anjeunna mendakan perkawis aranjeunna naha anjeun pikir anjeunna tabah anjeunna terang anjeun terang ngaco waktos-waktos ku olahraga anu anjeun terang waktosna béda taun 60an sareng 70an sareng anjeunna janten jalma warna anu ngan meunang hiji Olimpiade sigana waé nempokeun salian ti Robbie Robinson ngan jarang sareng kuring sareng pikir seueur pisan anu anjeunna urusan sareng kuring usaha ngajelaskeun anjeunna anu 40-tambah taun ka pengker sareng kali parantos diobih tapi teras kuring mimiti sadar ayeuna yén kuring lewih mikir yén éta ngan ukur anu langkung anjeunna tumuwuh di Kuba anjeunna ngan ukur angkat ka kelas katilu anjeun terang anjeunna nuju damel kebon anjeun terang nalika anjeunna murangkalih anjeunna kabur ti Kuba tempat anu sakuduna dituju pikeun angkat kana Olimpiade sareng anjeunna gaduh carita anu lengkep gila dina kahirupan na pikeun angkat ka Amérika janten cop Chicago janten mr tilu-waktos. Olympia ngagaduhan hiji murangkalih hal anu anjeun badé lakukeun putra anjeun ayeuna ngalakukeun hiji hal anu henteu ngalangkungan sakola janten ayeuna kuring salaku kolot sareng kuring anu langkung dewasa kuring tiasa ngartos éta anjeunna ngaliwat sadaya anu kéngingkeun anjeunna leres-leres hoyong abdi janten anjeunna bakal nyarios éta sadayana waktos pengacara arsiték arsiték anjeunna bakal ngan ukur namina ngaran na hal na anjeunna ngan ukur gélo ngeunaan sakola tapi kuring henteu nyangka yén anjeunna kantos sadar yén kuring éta anjeunna sareng upami anjeunna bakal sadar yén kuring siga anjeunna sareng seueur hal anu anjeunna bakal terang yén kakara sakola henteu barang abdi sareng éta henteu bapa kuring jadi kuring henteu leres-leres ngudag binaraga dugi ka 2006 kuring mimiti telat sareng éta sacara harfiah nyandak kuring salapan atanapi sapuluh taun pikeun nunjukkeun éta ieu hiji tempat énggal anu ringan kadua tempatna janten saatos tujuh puluh pon kitu anu janten saratus pon tina naon atuh taun ka tukang jadi kuring miharep kuring meunang kira-kira dalapan dugi ka sapuluh pon dina dua taun pangahirna janten kuring bakal ngiringan saratus sareng sapuluh pon ti saprak kuring ngamimitian binaraga jadi ieu mangrupikeun piala bapak kuring sareng hiji ieu sareng beurat kuring teu tiasa bahkan angkatna sareng kuring sumpah ka Allah sapertos kuring henteu tiasa ngalakukeun dina pidéo atanapi anjeun henteu tiasa nyarios tapi piala ieu beurat pisan kuring kéngingkeun kuring kedah pilem anjeun ngayakeun sabab damel moal aya artos tapi nembongkeun kualitas piala dina poé deui dibandingkeun na Piala nasional sareng ngadeg kalayan medali Tampa sareng Olimpiade kuring kana henteu sanajan beurat siga hal ieu beurat teuing tapi kuring henteu terang naon anu dilakukeun kaluar tina marmer friggin yeuh éta sapertos Colosseum di luhur sapertos aranjeunna biasa pikeun pindah sagala nya éta ukur game anu beda-beda kuring dina balapan dimana kuring diadili ku pendapat jalma sareng pamanggih jalma tiasa robih sareng gumantung kana era anu anjeun dina kriteria tiasa robih sareng éta hal pangpayunna nyaéta yén di jaman bapak kuring pasti aranjeunna bakal sahandapeun hiji lampu tunggal mangrupikeun sorotan anu diciptakeun bayangan handapeunna sareng tuang ieu sapertos tokoh patung monumental teras nalika ngawangun binaraga urang mimitian ngusik awak masing-masing ieu peryogi kaayaan sapertos kitu kedah janten jenis ieu ageung mangrupikeun bentuk anu urang milarian teras sapertos urang parantos mekar sareng nembus jaman ayeuna anu aranjeunna hoyong sadayana anu dipikahoyong dimana nuhun anjeun kedah proporsional simetris tapi dina waktos anu sareng anjeun kedah garing pisan sareng dikupas di sababaraha daérah anu saleresna upami anjeun aya binaragawan profésional anjeun moal terang yén gaduh glutes abon-aboran na hams anjeun kedah kaleungitan anu sanés éta kumaha kumaha élmuna damel sababaraha urang ieu ngadorong handapeun 3% gajih awak jadi euweuh masalah naon sakali anjeun ngadorong ambang anu sakarat di panggung anjeun anu caket kana maot aya anu badé masihan sareng nyandak sareng éta bagian susah Olah raga awak anjeun kedah terang kumaha abon kuring meunang tanpa kaleungitan ieu atanapi sabalikna anjeun terang sabaraha gedéna kuring kéngingkeun tanpa kaleungitan kaayaan na éta ukur sanés hal anu aranjeunna kedah diurus deui dina dinten gawang kuring dina karir mah kuring hoyong meunang Arnold siga éta hal kuring pasti hoyong menang tapi kuring ogé ngarti yén éta hal éta butuh waktu anjeun henteu kéngingkeun kana Arnold sareng ngalahirkeun kasoran Juara Arnold sapertos aranjeunna henteu sadayana ngadadak tangtosna teu terang kumaha ngalakukeun padamelan na sapertos kieu mangrupikeun kieu teu percanten kuring nyarioskeun ka anjeun Columbus 50 taun ka tukang kuring posing kadieu sareng bapak anjeun di Columbus Ohio kuring sareng abdi babaturan aya di dinya urang parantos lami urang nyetir ka acara ieu unggal taun kuring didorong di dieu unggal taun nyalira ku abdi di Chicago di Florida ti Propinsi Sulawesi Tenggara ngan ukur sumping ningali acara sareng sareng éta saéstu pikeun fans anu leres sareng kuring hoyong nyarios dulur didieu wengi anu jng leres binaraga sareng sadayana anu kajantenan akhir minggu ieu sareng bencana éta bener nunjukkeun kami béda antara industri kabugaran sareng industri binaraga sareng urang ogé kami hiji anu kuat sareng urang bakal salawasna silih jaga, kuring henteu nyangka ngeunaan Olympia ogé kuring mikir bade ka taun ieu sareng janten di luhur anjeun terang genep kuring badé angkat ti tukang tempatna pangheulana nelepon sareng lebet ti sauran terakhir ka telepon mimiti tapi sakali anjeun ngamimitian ngomong siga kuring hoyong meunang Superbowl sapertos aya kitu anjeun kedah menangkeun pertandingan playoff aya seueur tahapan sateuacan éta sareng kuring nganggap yén éta tiasa nyarios nalika batur henteu sadayana aya sirahna nalika aranjeunna parantos mikir dina Olimpiade sareng anjeun henteu acan hiji acara pro tangguh atanapi Kejuaraan AFC anu nyaéta Arnold anjeun ngagaduhan meunang éta anu mimiti sareng kuring ngan ukur nyoba ngalakukeun éta dina hambalan jadi rencana lima taun kuring bakal janten juara Klasik Arnold Kuring ngagaduhan garis suplemén kuring sorangan na baju anu saé didamel ayeuna sareng kuring berjuang pikeun tilu tempat paling luhur na Olimpiade

Bangunna Warisan AKU | Cerita Sergio Oliva Jr

IFBB Pro, Sergio Oliva Jr, gives us the story behind what inspired him to become a professional bodybuilder and the legacy he hopes to build for himself within the sport. | Follow Sergio Oliva Jr | ► Instagram: www.instagram.com/sergioolivajr/ ► Victory Clothing Website: www.victoryclothing.com/ ► Victory Clothing IG: www.instagram.com/victoryclothinginc/ ► Cosmic Industries Website: cosmic-industries.com/ ► Cosmic Industries IG: www.instagram.com/cosmicindustries.llc/ Music In Video: Sinous - TituS Ocean - Stanley Gurvich Dive - Stanley Gurvich PurpleMaze - Lalinea Muscle & Strength: Website: www.muscleandstrength.com Newsletter: www.muscleandstrength.com/newsletter Instagram: www.instagram.com/muscleandstrength/ Facebook: business.facebook.com/muscleandstrength Twitter: twitter.com/Muscle_Strength Pinterest: www.pinterest.com/musclestrength/ #muscleandstrength #sergioolivajr #bodybuilding
mr olympia sergio oliva, muscle strength, muscleandstrength sergio oliva jr, sergio oliva jr bodybuilding, mr olympia, sergio oliva, sergio oliva jr bodybuilder, sergio oliva bodybuilding, sergio oliva jr story, mr olympia sergio, sergio oliva son, lifestyle, muscleandstrength, the myth, bodybuilding legacy, sergio oliva jr documentary, legends, bodybuilding, muscleandstrength legends, sergio oliva jr, bodybuilder, sergio bodybuilding, muscle and strength, bodybuilding legend,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="9.679" dur="3.87"> Kuring henteu resep ngalakukeun binaraga pikeun ngalakukeun sababaraha acara >

< start="13.549" dur="5.441"> ngawangun neruskeun kuring jadi kuring terang anjeun terang sababaraha preps online atanapi ngamimitian pelatih >

< start="18.99" dur="4.619"> siga kuring sacara harfiah asup ka ieu ngarobih sadayana olahraga pikeun ngarobih >

< start="23.609" dur="12.171"> lengkep siga masa depanna sareng ngadamel sajarah naon anu kuring gaduh di sisi kuring >

< start="35.78" dur="17.279"> salapan lbs 14 oz budak orok euweuh urusan naon anu kuring bakal salilana mitos >

< start="58.28" dur="6.879"> Sergio Oliva jr. éta leres folks anjeun terang nami kuring pikir ngembangkeun kalayan abdi >

< start="65.159" dur="5.401"> dad anu ageung anjeun terang sapertos terang kuring terang naon anu kuring terang naon anu pangsaéna mah >

< start="70.56" dur="4.34"> moal milarian binaraga kajaba kuring tiasa pangsaéna dina hiji dinten >

< start="78" dur="11.49"> Maksad kuring éta goréng teuing yén bapa anjeun maot jauh-awal teuing tapi upami anjeunna >

< start="89.49" dur="4.47"> bakal ningali gambar ieu anjeunna bakal ketawa sareng anjeunna bakal mesem sareng >

< start="93.96" dur="7.53"> anjeunna bakal janten jalmi anu paling bahagia di dunya ku kituna kuring ngan ukur hayang terang pikeun namina kuring >

< start="101.49" dur="6.87"> tiasa nyarioskeun ka anjeun kuring terang atas nama kuring kumaha sombong kami nyaéta anjeun nalika kuring sadar >

< start="108.36" dur="3.05"> Atuh leres-leres kana binaraga sareng kuring badé ngudag janten janten pro I >

< start="111.41" dur="5.319"> neuleuman sadayana anu kuring baca unggal buku anu kuring tiasa unggal énsiklopédia ngeunaan binaragawan >

< start="116.729" dur="4.771"> éta di luar sadaya tanpa palatihan ngan kuring terang yén éta hiji hal >

< start="121.5" dur="4.2"> Abdi badé lebet kana teras sakali kuring ngamimitian nyobian gabung gim jadi bapak kuring >

< start="125.7" dur="3.93"> ieu leres-leres bade di luhur sareng saluareun nyobian sareng ngeureunkeun kuring tina gabung gim sareng barang >

< start="129.63" dur="3.57"> siga kitu janten kuring nyobian sareng nyolong tukangeun gym anu henteu panginten anjeunna terang >

< start="133.2" dur="6.95"> sareng anjeunna mendakan perkawis aranjeunna naha anjeun pikir anjeunna tabah >

< start="140.15" dur="6.16"> anjeunna terang anjeun terang ngaco waktos-waktos ku olahraga anu anjeun terang waktosna béda >

< start="146.31" dur="5.88"> taun 60an sareng 70an sareng anjeunna janten jalma warna anu ngan meunang hiji >

< start="152.19" dur="2.97"> Olimpiade sigana waé nempokeun salian ti Robbie Robinson >

< start="155.16" dur="3.84"> ngan jarang sareng kuring sareng pikir seueur pisan anu anjeunna urusan sareng kuring >

< start="159" dur="5.28"> usaha ngajelaskeun anjeunna anu 40-tambah taun ka pengker sareng kali parantos diobih tapi >

< start="164.28" dur="4.59"> teras kuring mimiti sadar ayeuna yén kuring lewih mikir yén éta ngan ukur anu langkung anjeunna >

< start="168.87" dur="4.53"> tumuwuh di Kuba anjeunna ngan ukur angkat ka kelas katilu anjeun terang anjeunna nuju damel >

< start="173.4" dur="4.619"> kebon anjeun terang nalika anjeunna murangkalih anjeunna kabur ti Kuba tempat anu sakuduna dituju >

< start="178.019" dur="3.541"> pikeun angkat kana Olimpiade sareng anjeunna gaduh carita anu lengkep gila dina kahirupan na >

< start="181.56" dur="5.94"> pikeun angkat ka Amérika janten cop Chicago janten mr tilu-waktos. Olympia ngagaduhan >

< start="187.5" dur="3.72"> hiji murangkalih hal anu anjeun badé lakukeun putra anjeun ayeuna ngalakukeun hiji hal anu henteu ngalangkungan >

< start="191.22" dur="4.049"> sakola janten ayeuna kuring salaku kolot sareng kuring anu langkung dewasa kuring tiasa ngartos éta >

< start="195.269" dur="3.901"> anjeunna ngaliwat sadaya anu kéngingkeun anjeunna leres-leres hoyong abdi janten anjeunna bakal >

< start="199.17" dur="3.51"> nyarios éta sadayana waktos pengacara arsiték arsiték anjeunna bakal ngan ukur namina ngaran na >

< start="202.68" dur="4.139"> hal na anjeunna ngan ukur gélo ngeunaan sakola tapi kuring henteu nyangka yén anjeunna kantos >

< start="206.819" dur="3.991"> sadar yén kuring éta anjeunna sareng upami anjeunna bakal sadar yén kuring >

< start="210.81" dur="3.33"> siga anjeunna sareng seueur hal anu anjeunna bakal terang yén kakara sakola henteu >

< start="214.14" dur="3.65"> barang abdi sareng éta henteu bapa kuring >

< start="221.51" dur="6.28"> jadi kuring henteu leres-leres ngudag binaraga dugi ka 2006 kuring mimiti >

< start="227.79" dur="5.42"> telat sareng éta sacara harfiah nyandak kuring salapan atanapi sapuluh taun pikeun nunjukkeun éta >

< start="235.26" dur="10.63"> ieu hiji tempat énggal anu ringan kadua tempatna janten saatos tujuh puluh >

< start="245.89" dur="7.349"> pon kitu anu janten saratus pon tina naon atuh taun ka tukang jadi kuring miharep kuring >

< start="253.239" dur="4.921"> meunang kira-kira dalapan dugi ka sapuluh pon dina dua taun pangahirna janten kuring bakal >

< start="258.16" dur="3.979"> ngiringan saratus sareng sapuluh pon ti saprak kuring ngamimitian binaraga >

< start="262.96" dur="5.91"> jadi ieu mangrupikeun piala bapak kuring sareng hiji ieu sareng beurat kuring teu tiasa >

< start="268.87" dur="5.07"> bahkan angkatna sareng kuring sumpah ka Allah sapertos kuring henteu tiasa ngalakukeun dina pidéo atanapi anjeun henteu tiasa nyarios >

< start="273.94" dur="6.75"> tapi piala ieu beurat pisan kuring kéngingkeun kuring kedah pilem anjeun ngayakeun sabab damel >

< start="280.69" dur="4.53"> moal aya artos tapi nembongkeun kualitas piala dina poé deui dibandingkeun na >

< start="285.22" dur="11.759"> Piala nasional sareng ngadeg kalayan medali Tampa sareng Olimpiade kuring kana henteu >

< start="296.979" dur="4.5"> sanajan beurat siga hal ieu beurat teuing tapi kuring henteu terang naon anu dilakukeun >

< start="301.479" dur="5.19"> kaluar tina marmer friggin yeuh éta sapertos Colosseum di luhur sapertos aranjeunna biasa >

< start="306.669" dur="6.09"> pikeun pindah sagala nya éta ukur game anu beda-beda kuring dina balapan dimana kuring >

< start="312.759" dur="4.741"> diadili ku pendapat jalma sareng pamanggih jalma tiasa robih sareng >

< start="317.5" dur="3.87"> gumantung kana era anu anjeun dina kriteria tiasa robih sareng éta >

< start="321.37" dur="4.32"> hal pangpayunna nyaéta yén di jaman bapak kuring pasti aranjeunna bakal sahandapeun hiji >

< start="325.69" dur="6.06"> lampu tunggal mangrupikeun sorotan anu diciptakeun bayangan handapeunna sareng tuang >

< start="331.75" dur="6.9"> ieu sapertos tokoh patung monumental teras nalika ngawangun binaraga urang mimitian >

< start="338.65" dur="4.949"> ngusik awak masing-masing ieu peryogi kaayaan sapertos kitu >

< start="343.599" dur="3.81"> kedah janten jenis ieu ageung mangrupikeun bentuk anu urang milarian teras sapertos >

< start="347.409" dur="4.411"> urang parantos mekar sareng nembus jaman ayeuna anu aranjeunna hoyong sadayana anu dipikahoyong >

< start="351.82" dur="3.54"> dimana nuhun anjeun kedah proporsional simetris tapi dina waktos anu sareng anjeun >

< start="355.36" dur="4.98"> kedah garing pisan sareng dikupas di sababaraha daérah anu saleresna upami anjeun aya >

< start="360.34" dur="3.96"> binaragawan profésional anjeun moal terang yén gaduh glutes abon-aboran na >

< start="364.3" dur="2.399"> hams anjeun kedah kaleungitan anu sanés >

< start="366.699" dur="3.9"> éta kumaha kumaha élmuna damel sababaraha urang ieu ngadorong handapeun 3% gajih awak >

< start="370.599" dur="4.471"> jadi euweuh masalah naon sakali anjeun ngadorong ambang anu sakarat di panggung anjeun >

< start="375.07" dur="4.379"> anu caket kana maot aya anu badé masihan sareng nyandak sareng éta bagian susah >

< start="379.449" dur="3.571"> Olah raga awak anjeun kedah terang kumaha abon kuring meunang tanpa kaleungitan >

< start="383.02" dur="4.679"> ieu atanapi sabalikna anjeun terang sabaraha gedéna kuring kéngingkeun tanpa kaleungitan kaayaan na >

< start="387.699" dur="3.801"> éta ukur sanés hal anu aranjeunna kedah diurus deui dina dinten >

< start="398.34" dur="4.63"> gawang kuring dina karir mah kuring hoyong meunang Arnold siga éta hal kuring >

< start="402.97" dur="2.58"> pasti hoyong menang tapi kuring ogé ngarti yén éta hal éta >

< start="405.55" dur="3.21"> butuh waktu anjeun henteu kéngingkeun kana Arnold sareng ngalahirkeun kasoran >

< start="408.76" dur="3.09"> Juara Arnold sapertos aranjeunna henteu sadayana ngadadak tangtosna teu terang kumaha ngalakukeun >

< start="411.85" dur="6.599"> padamelan na sapertos kieu mangrupikeun kieu teu percanten kuring nyarioskeun ka anjeun >

< start="418.449" dur="11.911"> Columbus 50 taun ka tukang kuring posing kadieu sareng bapak anjeun di Columbus Ohio kuring sareng abdi >

< start="430.36" dur="6.09"> babaturan aya di dinya urang parantos lami urang nyetir ka acara ieu >

< start="436.45" dur="4.68"> unggal taun kuring didorong di dieu unggal taun nyalira ku abdi di Chicago di Florida ti >

< start="441.13" dur="5.7"> Propinsi Sulawesi Tenggara ngan ukur sumping ningali acara sareng sareng éta saéstu pikeun >

< start="446.83" dur="3.66"> fans anu leres sareng kuring hoyong nyarios dulur didieu wengi anu jng leres >

< start="450.49" dur="7.29"> binaraga sareng sadayana anu kajantenan akhir minggu ieu sareng bencana éta >

< start="457.78" dur="2.91"> bener nunjukkeun kami béda antara industri kabugaran sareng >

< start="460.69" dur="4.349"> industri binaraga sareng urang ogé kami hiji anu kuat sareng urang bakal salawasna >

< start="465.039" dur="3.81"> silih jaga, kuring henteu nyangka ngeunaan Olympia ogé kuring mikir >

< start="468.849" dur="5.911"> bade ka taun ieu sareng janten di luhur anjeun terang genep kuring badé angkat ti tukang >

< start="474.76" dur="3.839"> tempatna pangheulana nelepon sareng lebet ti sauran terakhir ka telepon mimiti tapi sakali anjeun >

< start="478.599" dur="2.151"> ngamimitian ngomong siga kuring hoyong meunang Superbowl >

< start="480.75" dur="4.21"> sapertos aya kitu anjeun kedah menangkeun pertandingan playoff aya seueur tahapan >

< start="484.96" dur="5.04"> sateuacan éta sareng kuring nganggap yén éta tiasa nyarios nalika batur henteu sadayana aya >

< start="490" dur="3.18"> sirahna nalika aranjeunna parantos mikir dina Olimpiade sareng anjeun henteu acan >

< start="493.18" dur="6.209"> hiji acara pro tangguh atanapi Kejuaraan AFC anu nyaéta Arnold anjeun ngagaduhan >

< start="499.389" dur="3.84"> meunang éta anu mimiti sareng kuring ngan ukur nyoba ngalakukeun éta dina hambalan jadi rencana lima taun kuring >

< start="503.229" dur="4.351"> bakal janten juara Klasik Arnold Kuring ngagaduhan garis suplemén kuring sorangan na >

< start="507.58" dur="3.75"> baju anu saé didamel ayeuna sareng kuring berjuang pikeun tilu tempat paling luhur na >

< start="511.33" dur="3.989"> Olimpiade >