909s Pulo Hopping Di Hawaii | MTB Oahu & Maui images and subtitles

- Éh, nyaéta hayam anu ditembak? Urang saé ayeuna? Henteu kunanaon. Aloha. Abdi nuju liburan. Abdi ngarepkeun moal aya piranhas. Éta saé perjalanan anu saé, éta parantos perjalanan anu saé. Abdi di dieu sareng kabogoh Brooke, sareng urang parantos ngajalajah Hawaii dua minggu. Urang ngajajah Oahu pikeun saminggu, teras Maui pikeun anu sanés. Urang nyéépkeun Taun Anyar di Waikiki, anu luar biasa. Sareng kuring nyandak gunung gunung. Abdi kedah nyangking sapédah gunung kuring. Sakumaha seueur pulo Hawaii anu aya? Kaméra tukangeuneun Brooke, manehna tiasa masihan sinyal kuring. Duh anjeunna gaduh anduk anjeunna, sareng kapuloan Hawaii, anjeunna badé ngitung pulo. Hayu urang, Kapuloan Big Island, Maui, Oahu, Lanai, Kauai, Niihau. Ni hao? Tujuh! Saur abdi genep, henteu saé. - Anjeun terang, kuring kedah terang ieu, kusabab kuring gaduh tanda lahir dina pungkur, anu saleresna sapertos Kapuloan Hawaii, upami anjeun tusut ti jauh. (musik kendang kuat) - Kuring kantos gunung berbasis di Hawaii sateuacan. Kuring gunung sapédah di Maui sareng Kauai. Kungsi di Oahu, tah éta mangrupikeun masalah anu ageung pikeun kuring meuntas daptar ember. Kuring numpak sapédah kuring ti Airbnb ka sirah jalan satapak. Lalu lintas leres pisan di sisi basisir kaler dina waktos taun ieu. Kuring nembe mendakan jalur ieu dina pidéo YouTube. Naon nami anjeunna? MountainBikeDaddy, atanapi naon anu? MountainBikeDad? - [TrailDad] Oh enya, éta naon anu kuring citakan. - Kuring rada gugup pikeun lungsur, sabab éta sapertos mangkok spageti sapertos sareng kuring terang anjeun tiasa leres-leres kaleungitan. Pas kuring badé lungsur, Brady umurna 17 taun gulung sareng motor na sareng anjeunna sapertos, "Naha anjeun Mat?" "Leres." "Wah éta anu teu disangka-sangka." Anjeunna nuju goyang sarung IFHT, anu gering. Brady éta saé pikeun nunjukkeun kuring, jadi kuring henteu kedah éléh. Jeung éta hébat! Woo! Woo! (musik jazz masa depan) Oh ho, anjeun gaduh babaturan! (seuri) Heuh. Woo! Urang gulung nepi ka jalan luncat gedé sareng urang tepang Steve. Anjeunna hiji tukang jalan satapak. Bosen macét, jalma gairah, sareng anjeunna leres pisan ningali video urang; jadi anjeunna leres dipompa pikeun ningali sababaraha pasangan kota-kota, tunggang luncat na. - [Steve] Dimana anjeun tinggal dimana? - [Matt] Vancouver. - [Steve] Oh moal aya cara! Wilujeung sumping! - [Matt] Hatur nuhun. - [Steve] Naon bagian tina Vancouver? - [Matt] Di sisi basisir kalér. - Ah bodo, kuring ngaraos timburu. - [Matt] Sareng Brady, kuring parantos tepang sareng anjeunna ayeuna, nyaéta ti Alabama. - Aduh wow, asik. Abdi aya di Squamish sareng Whistler. Jerit suci, sirah kuring kakara (bipna) ngabeledug di dinya. - [WTF Boom Man Voice] Naon éta fu-- (ledakan tarik) - Abdi salah saurang sukarelawan di dieu. Sareng abdi macét ningali anjeun. Ieu mangrupikeun proyek abdi di dieu. Marengan loba batur sanés. - [Matt] Kuring éta cinta. (internetan musik batu) Woo! Éta waktos anu hébat. Kami ngagaduhan sési anu hadé dina luncat ieu. Jlengna lumayan ageung. Aya luncat disebut Booter Booter. Boabunga Booter, abdi dude. Hééh sobat! Alus. Woo! - [Steve] Sakit. Entok. - [Matt] Hatur nuhun pikeun anjeun damel di dieu. - Oh leres. - [Matt] Duh gusti, Yo, badé pencét éta deui. Woo! (jerit) Pupukea, tiwas kuring. Kuring ampir, uh, dibentung. Ya Allah. Fuh, ah, ah! Ah! Janten caket! (bebek) Oh! Woo! (musik langkung dank) Saatos Oahu, urang angkat ka Maui. $ 80, hiber $ 100-ish. Sareng kuring kudu mariksa Makawao. Éta super bécék. Saleresna kuring ditaroskeun naha kuring kudu tunggang, ngabalukarkeun trails ieu sapertos és. Kokotor didieu kitu, éta lir liat tur anjeun dibere hujan saeutik sareng éta ukur janten és és. (bebek) (musik piano pikaseurieun) Sungut. Duh gusti, siga kieu teu tiasa ditunggang. Teras abdi badé patepang Eric. Anjeunna nambut kuring sareng numpak jabatan sareng Jake sareng Tim, jeung éta hébat, éta endah pisan. (musik synth meriah) Hawaiian Loam. - [Eric] Ieu pow coklat! (Matt nyentak) - [Matt] Ye! (seuri) Kotor Surin '! Ah! (bebek) Anu saé. Woo! (seuri) tuang! Woo hoo! Ah! (bebek) - [Tim] Anjeun terang yén tangkal anu anjeun lalui? Cabang éta? - [Jake] Yeah. - Anjeun nyusahkeun, anjeun dilakukeun, anjeun lempeng pisan ka abdi. - [Matt] Kuring mikir anjeunna kinda maluruh kuring ogé sakedik. - Éta nembé dicabut, éta nembé dugi. - [Matt] Aduh? Oh moal aya cara. Kuring ngalakukeun naon anu kuring tiasa kaluar di dieu, yeuh terang. Woo! - [Matt] Éta éta (bip) gering. Aw man. - [Tim] Anu matak pikaresepeun. Abdi ningali anjeun naek, tinimbang ningali jalan satapak. jeung éta sakedik luncat tina jalan di beulah katuhu, Abdi ngan ukur nyolok. (seuri) - [Eric] Garis sajajalan, lamun anjeun hoyong ngiringan gawat. - [Jake] Anjeun kedah gaduh tentara réréncangan nulungan anjeun tarik telat tina jalan. - [Jake] Éta karaos saé. - [Jake] Yeah, iraha henteu, henteu? - [Jake] Abdi kipas sadaya tina sagala anu kaluar tina kuring (suara bip). - Jaka ngingetkeun kuring ka Eric Andre. Sareng kuring henteu tiasa lirén mikir Eric Andre. (bebek) - Chattery pédah siga kieu. - [Matt] Whoa! Woo! Alus! (cianjuran sintagis) Woo! Ha ha! Saur kuring bari rada mesem da beungeutna mah nyeri. Pangsaéna. Naék éput pikeun nginget. Jalanan éta rada bahaya upami anjeun badé kaluar aya waé. Teu aya jalan kaluarna. - Upami anjeun ngagaduhan masalah, naon waé jenis, henteu aya narik dina jalan-jalan di dinya. - [Jake] Anjeun kedah angkat deui. - Éta henteu kajantenan. - Henteu gampang pikeun jalma nyalametkeun anjeun di luar, janten anjeun terang, upami anjeun kalebet datang di jalan satapak ieu, pastikeun numpak sareng babaturan atanapi anjeun siap. (musik jazz surak) Eric ngajantenkeun kuring balik deui ka Makawao dina cerah, dinten anu indah; sareng kuring naek sareng putra Cameron. Naon ari, dude? Kumaha kabarna? Saha nami anjeun? - Cameron. - [Matt] Dimana anjeun nyandak kuring ayeuna? - Eh, kuring henteu terang. - [Matt] Anjeun henteu terang? - Emang dimana wae kuring resep. - [Matt] Dimana urang? - Makawao. - Kuring ngagaduhan kado pikeun anjeun, tapi anu langkung cooler. Abdi henteu terang upami barang ieu sampah. - Duh kuring nginum éta. - [Matt] Saé. naha anjeun masihan bir? - [Matt] Naon ieu? Naha ieu ti anjeun? - Yeah. - [Matt] Naon éta? A bodo! Mayar! Ieu Heboh, nuhun dude! - Ibu mah ngadamel anu. - [Matt] Abdi badé nginum kopi Maui kaluar ti éta. Aduh aya anu angkat, naon anu anjeun pikahoyong? - [Cameron] Entong nyabak yérrez sareng Mahalo Dude kuring .. - [Matt] Oh enya. Kuring ampir teu sami. Abdi henteu tiasa nyabak yerrez anu aya. - Abdi badé nempatkeun sentuhan sanés marak dina sepeda indung kuring, kusabab anjeunna sering sieun tina gancang. - [Matt] Kadang anjeun peryogi panginget, henteu? Sadayana, hayu urang manasankeun. Duh, jalan satapak. Naha ieu jalan-jalan rusiah? - [Matt] Tahan, anjeun ngabingungkeun kuring, Cameron. Oh muhun. Kuring ningali luncat parantos. (musik jazz santai) Woo! Anjeun panginten helm pikeun barang ieu. - [Matt] Mil per Sprite? - [Cameron] Yeah. Skrrt! - Kuring hoyong nunjukkeun éta salah sahiji bagian deui, teras urang tiasa angkat cara éta. Ah. - Wrangler? - Leres, Wrangler. - Oke, hayu urang. - Urang bakal nunjukkeun ka anjeunna Wrangler, teras hayu urang naek deui. - [Matt] Leres pak. Naha aranjeunna angkat jalur anu sanés? - Henteu, cukang lantaran ngan ukur jalan anu sanés bakal nyetir anu mangrupikeun jalan satapak turun. Ohhhh! (Gandeng Airhorn) Eric sareng Cameron ngagaduhan sistem anu santai pisan, dimana Eric narik Cameron kalayan pipah batin sareng sapertos tali ratchet atanapi hal. - [Awéwé] Naon anu saé. - sareng eh, Eric ngan ukur pasang tali dina beuteungna, teras pipah batin ka bar Cameron, sareng anjeunna naék waé di dinya. Sareng aranjeunna naék kana motor, teras aranjeunna nyéépkeun waktos. Upami kuring panginten éta, éta bakal geus aya pertandingan pikeun bapak kuring. Anjeunna bakal parantos damel dua kali, siga sadaya waktos. Janten naon jalanna karesep anjeun kantos, Cameron? - [Matt] Anjeun terang sadayana tangkal? Anjeun nyarioskeun ka abdi-rupi, anjeun terang sadaya tangkal. - [Matt] Kuring henteu guinea pigging! (seuri) - Nya, sigana kuring kitu, anjeun terang naon anu urang gaduh di dieu sapertos, maén dina genep suku hoops pikeun anjeun Kanada. (Mat seuri) (ngadamel musik synth) Woo! Ah. Anu saé! Anu éta super senang. Perjalanan ieu super keren, sabab kuring kudu pendak sareng warga setempat. Aranjeunna dibagikeun barang sareng kuring sareng ngawenangkeun pilem. sareng nyebarkeun pidéo ieu sareng dibagikeun ka sadayana. Hatur nuhun pikeun nunjukkeun kuring di sekitar. Sareng Cameron ...

Pulo Hopping Di Hawaii | MTB Oahu & Maui

Matt escapes the day after Christmas for a romantic vacation to Hawaii (with his bike.) 🤙🌴 Merch: www.ifht.tv/store #mahalomydude #hawaiianloam #stupidmoron Created by Matt Dennison (@mattdennisontv) Kaz Yamamura (@kazyamamura) Andrew Santos (@Andrewcsantos) Brooke Taylor (@brookemstaylor) Subscribe to Mahalo My Dude bit.ly/2T2WsNZ Follow IFHT Films Instagram: instagram.com/ifhtfilms We also make sketches & music videos n' stuff youtube.com/ifht There is a time and place for everything. And this is 100% the time and place to drop a mahalo my dude in the comments below. 🤙
1dx, bicycles, forest, maui, oahu, 1dx mk ii, gopro, mahalo my dude, jungle, jumps, ifht, pupukea, mountain biking, volcano, haleakala, matt dennison, travel, hawaii, mtb, biking, makawao forest reserve, dirt jumps, nature, makawao, north shore, airbnb, trails, bikes,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="0.4" dur="1.75"> - Éh, nyaéta hayam anu ditembak? >

< start="2.15" dur="0.95"> Urang saé ayeuna? >

< start="3.1" dur="0.833"> Henteu kunanaon. >

< start="3.933" dur="0.833"> Aloha. >

< start="4.766" dur="0.833"> Abdi nuju liburan. >

< start="5.599" dur="2.821"> Abdi ngarepkeun moal aya piranhas. >

< start="8.42" dur="1.98"> Éta saé perjalanan anu saé, éta parantos perjalanan anu saé. >

< start="10.4" dur="1.87"> Abdi di dieu sareng kabogoh Brooke, >

< start="12.27" dur="3.29"> sareng urang parantos ngajalajah Hawaii dua minggu. >

< start="15.57" dur="1.85"> Urang ngajajah Oahu pikeun saminggu, >

< start="17.42" dur="2.18"> teras Maui pikeun anu sanés. >

< start="19.6" dur="2.593"> Urang nyéépkeun Taun Anyar di Waikiki, anu luar biasa. >

< start="23.84" dur="1.69"> Sareng kuring nyandak gunung gunung. >

< start="25.53" dur="1.28"> Abdi kedah nyangking sapédah gunung kuring. >

< start="26.81" dur="1.69"> Sakumaha seueur pulo Hawaii anu aya? >

< start="28.5" dur="2.08"> Kaméra tukangeuneun Brooke, manehna tiasa masihan sinyal kuring. >

< start="30.59" dur="3.69"> Duh anjeunna gaduh anduk anjeunna, sareng kapuloan Hawaii, >

< start="34.28" dur="1.4"> anjeunna badé ngitung pulo. >

< start="35.68" dur="1.773"> Hayu urang, Kapuloan Big Island, >

< start="39.57" dur="2.753"> Maui, Oahu, Lanai, >

< start="43.78" dur="1.67"> Kauai, Niihau. >

< start="45.45" dur="0.833"> Ni hao? >

< start="46.283" dur="1.117"> Tujuh! >

< start="47.4" dur="1.66"> Saur abdi genep, henteu saé. >

< start="53.4" dur="1.33"> - Anjeun terang, kuring kedah terang ieu, >

< start="54.73" dur="2.95"> kusabab kuring gaduh tanda lahir dina pungkur, >

< start="57.68" dur="2.99"> anu saleresna sapertos Kapuloan Hawaii, >

< start="60.67" dur="2.37"> upami anjeun tusut ti jauh. >

< start="67.14" dur="3.26"> (musik kendang kuat) >

< start="78.911" dur="1.789"> - Kuring kantos gunung berbasis di Hawaii sateuacan. >

< start="80.7" dur="2.14"> Kuring gunung sapédah di Maui sareng Kauai. >

< start="82.84" dur="1.86"> Kungsi di Oahu, tah éta mangrupikeun masalah anu ageung >

< start="84.7" dur="1.9"> pikeun kuring meuntas daptar ember. >

< start="86.6" dur="3.67"> Kuring numpak sapédah kuring ti Airbnb ka sirah jalan satapak. >

< start="90.27" dur="1.92"> Lalu lintas leres pisan >

< start="92.19" dur="2.18"> di sisi basisir kaler dina waktos taun ieu. >

< start="94.37" dur="2.11"> Kuring nembe mendakan jalur ieu dina pidéo YouTube. >

< start="96.48" dur="0.833"> Naon nami anjeunna? >

< start="97.313" dur="1.409"> MountainBikeDaddy, atanapi naon anu? >

< start="98.722" dur="0.938"> MountainBikeDad? >

< start="99.66" dur="1.76"> - [TrailDad] Oh enya, éta naon anu kuring citakan. >

< start="101.42" dur="1.94"> - Kuring rada gugup pikeun lungsur, >

< start="103.36" dur="3.2"> sabab éta sapertos mangkok spageti sapertos >

< start="106.56" dur="1.92"> sareng kuring terang anjeun tiasa leres-leres kaleungitan. >

< start="108.48" dur="1.56"> Pas kuring badé lungsur, >

< start="110.04" dur="3.47"> Brady umurna 17 taun gulung sareng motor na >

< start="113.51" dur="3.467"> sareng anjeunna sapertos, "Naha anjeun Mat?" >

< start="116.977" dur="1.28"> "Leres." >

< start="118.257" dur="1.463"> "Wah éta anu teu disangka-sangka." >

< start="119.72" dur="2.82"> Anjeunna nuju goyang sarung IFHT, anu gering. >

< start="122.54" dur="2.42"> Brady éta saé pikeun nunjukkeun kuring, >

< start="124.96" dur="1.53"> jadi kuring henteu kedah éléh. >

< start="126.49" dur="1.49"> Jeung éta hébat! >

< start="127.98" dur="0.833"> Woo! >

< start="132.68" dur="0.898"> Woo! >

< start="133.578" dur="3.25"> (musik jazz masa depan) >

< start="143.42" dur="2"> Oh ho, anjeun gaduh babaturan! >

< start="148.24" dur="2.08"> (seuri) >

< start="151.32" dur="1.26"> Heuh. >

< start="152.58" dur="0.84"> Woo! >

< start="183.64" dur="1.85"> Urang gulung nepi ka jalan luncat gedé >

< start="185.49" dur="1.49"> sareng urang tepang Steve. >

< start="186.98" dur="2.05"> Anjeunna hiji tukang jalan satapak. >

< start="189.03" dur="2.4"> Bosen macét, jalma gairah, >

< start="191.43" dur="1.79"> sareng anjeunna leres pisan ningali video urang; >

< start="193.22" dur="3.14"> jadi anjeunna leres dipompa pikeun ningali sababaraha pasangan kota-kota, >

< start="196.36" dur="1.4"> tunggang luncat na. >

< start="197.76" dur="0.91"> - [Steve] Dimana anjeun tinggal dimana? >

< start="198.67" dur="0.87"> - [Matt] Vancouver. >

< start="199.54" dur="1.18"> - [Steve] Oh moal aya cara! >

< start="200.72" dur="0.833"> Wilujeung sumping! >

< start="201.553" dur="0.833"> - [Matt] Hatur nuhun. >

< start="202.386" dur="0.833"> - [Steve] Naon bagian tina Vancouver? >

< start="203.219" dur="0.833"> - [Matt] Di sisi basisir kalér. >

< start="204.052" dur="1.918"> - Ah bodo, kuring ngaraos timburu. >

< start="205.97" dur="1.16"> - [Matt] Sareng Brady, kuring parantos tepang sareng anjeunna ayeuna, >

< start="207.13" dur="1.11"> nyaéta ti Alabama. >

< start="208.24" dur="1.21"> - Aduh wow, asik. >

< start="209.45" dur="2.78"> Abdi aya di Squamish sareng Whistler. >

< start="212.23" dur="3.017"> Jerit suci, sirah kuring kakara (bipna) ngabeledug di dinya. >

< start="215.247" dur="0.833"> - [WTF Boom Man Voice] Naon éta fu-- >

< start="216.08" dur="0.833"> (ledakan tarik) >

< start="216.913" dur="1.439"> - Abdi salah saurang sukarelawan di dieu. >

< start="218.352" dur="1.351"> Sareng abdi macét ningali anjeun. >

< start="219.703" dur="1.947"> Ieu mangrupikeun proyek abdi di dieu. >

< start="221.65" dur="1.09"> Marengan loba batur sanés. >

< start="222.74" dur="1.196"> - [Matt] Kuring éta cinta. >

< start="223.936" dur="3.25"> (internetan musik batu) >

< start="229.979" dur="0.833"> Woo! >

< start="239.492" dur="0.833"> Éta waktos anu hébat. >

< start="240.325" dur="0.833"> Kami ngagaduhan sési anu hadé dina luncat ieu. >

< start="241.158" dur="1.642"> Jlengna lumayan ageung. >

< start="242.8" dur="2.04"> Aya luncat disebut Booter Booter. >

< start="244.84" dur="2.073"> Boabunga Booter, abdi dude. >

< start="254.078" dur="1.339"> Hééh sobat! >

< start="255.417" dur="1.023"> Alus. >

< start="256.44" dur="1.427"> Woo! >

< start="257.867" dur="1.203"> - [Steve] Sakit. >

< start="259.07" dur="0.833"> Entok. >

< start="259.903" dur="0.888"> - [Matt] Hatur nuhun pikeun anjeun damel di dieu. >

< start="260.791" dur="1.167"> - Oh leres. >

< start="266.143" dur="3.35"> - [Matt] Duh gusti, Yo, badé pencét éta deui. >

< start="273.017" dur="0.833"> Woo! >

< start="279.907" dur="2.541"> (jerit) >

< start="284.01" dur="1.86"> Pupukea, tiwas kuring. >

< start="285.87" dur="1.643"> Kuring ampir, >

< start="289.499" dur="1.241"> uh, dibentung. >

< start="290.74" dur="0.843"> Ya Allah. >

< start="301.239" dur="1"> Fuh, ah, ah! >

< start="303.68" dur="1.376"> Ah! >

< start="305.056" dur="1.325"> Janten caket! >

< start="306.381" dur="2.25"> (bebek) >

< start="315.96" dur="0.833"> Oh! >

< start="324.368" dur="0.833"> Woo! >

< start="329.359" dur="3.167"> (musik langkung dank) >

< start="333.58" dur="2.467"> Saatos Oahu, urang angkat ka Maui. >

< start="336.047" dur="2.983"> $ 80, hiber $ 100-ish. >

< start="339.03" dur="2.913"> Sareng kuring kudu mariksa Makawao. >

< start="352.398" dur="0.833"> Éta super bécék. >

< start="353.231" dur="2.029"> Saleresna kuring ditaroskeun naha kuring kudu tunggang, >

< start="355.26" dur="2.04"> ngabalukarkeun trails ieu sapertos és. >

< start="357.3" dur="3.26"> Kokotor didieu kitu, éta lir liat >

< start="360.56" dur="1.747"> tur anjeun dibere hujan saeutik >

< start="362.307" dur="2.149"> sareng éta ukur janten és és. >

< start="364.456" dur="1.178"> (bebek) >

< start="365.634" dur="3.507"> (musik piano pikaseurieun) >

< start="369.141" dur="3.501"> Sungut. >

< start="372.642" dur="3.083"> Duh gusti, siga kieu teu tiasa ditunggang. >

< start="396.39" dur="3.47"> Teras abdi badé patepang Eric. >

< start="399.86" dur="3.79"> Anjeunna nambut kuring sareng numpak jabatan sareng Jake sareng Tim, >

< start="403.65" dur="2.467"> jeung éta hébat, éta endah pisan. >

< start="406.117" dur="3.083"> (musik synth meriah) >

< start="414.62" dur="1.04"> Hawaiian Loam. >

< start="416.549" dur="1.44"> - [Eric] Ieu pow coklat! >

< start="417.989" dur="2.667"> (Matt nyentak) >

< start="425.666" dur="1"> - [Matt] Ye! >

< start="429.26" dur="2.083"> (seuri) >

< start="437.626" dur="1.083"> Kotor Surin '! >

< start="443.756" dur="0.833"> Ah! >

< start="445.465" dur="1.448"> (bebek) >

< start="446.913" dur="1.417"> Anu saé. >

< start="463.998" dur="0.833"> Woo! >

< start="464.831" dur="2.083"> (seuri) >

< start="472.724" dur="1.158"> tuang! >

< start="473.882" dur="0.833"> Woo hoo! >

< start="477.11" dur="0.833"> Ah! >

< start="477.943" dur="0.833"> (bebek) >

< start="478.776" dur="0.994"> - [Tim] Anjeun terang yén tangkal anu anjeun lalui? >

< start="479.77" dur="0.88"> Cabang éta? >

< start="480.65" dur="0.864"> - [Jake] Yeah. >

< start="481.514" dur="0.833"> - Anjeun nyusahkeun, anjeun dilakukeun, >

< start="482.347" dur="1.236"> anjeun lempeng pisan ka abdi. >

< start="483.583" dur="2.567"> - [Matt] Kuring mikir anjeunna kinda maluruh kuring ogé sakedik. >

< start="486.15" dur="2.25"> - Éta nembé dicabut, éta nembé dugi. >

< start="488.4" dur="0.833"> - [Matt] Aduh? >

< start="489.233" dur="1.517"> Oh moal aya cara. >

< start="490.75" dur="1.913"> Kuring ngalakukeun naon anu kuring tiasa kaluar di dieu, yeuh terang. >

< start="497.947" dur="0.833"> Woo! >

< start="507.139" dur="2.041"> - [Matt] Éta éta (bip) gering. >

< start="509.18" dur="0.833"> Aw man. >

< start="510.013" dur="1.287"> - [Tim] Anu matak pikaresepeun. >

< start="511.3" dur="3.16"> Abdi ningali anjeun naek, tinimbang ningali jalan satapak. >

< start="514.46" dur="1.95"> jeung éta sakedik luncat tina jalan di beulah katuhu, >

< start="516.41" dur="1.12"> Abdi ngan ukur nyolok. >

< start="517.53" dur="2.25"> (seuri) >

< start="521.1" dur="0.833"> - [Eric] Garis sajajalan, >

< start="521.933" dur="1.737"> lamun anjeun hoyong ngiringan gawat. >

< start="525.03" dur="1.11"> - [Jake] Anjeun kedah gaduh tentara réréncangan >

< start="526.14" dur="2.017"> nulungan anjeun tarik telat tina jalan. >

< start="528.157" dur="2.793"> - [Jake] Éta karaos saé. >

< start="530.95" dur="2.8"> - [Jake] Yeah, iraha henteu, henteu? >

< start="533.75" dur="1.29"> - [Jake] Abdi kipas sadaya tina sagala >

< start="535.04" dur="1.18"> anu kaluar tina kuring (suara bip). >

< start="536.22" dur="2.13"> - Jaka ngingetkeun kuring ka Eric Andre. >

< start="538.35" dur="3.091"> Sareng kuring henteu tiasa lirén mikir Eric Andre. >

< start="541.441" dur="2.25"> (bebek) >

< start="551.45" dur="2.007"> - Chattery pédah siga kieu. >

< start="570.78" dur="1.167"> - [Matt] Whoa! >

< start="573.532" dur="0.833"> Woo! >

< start="590.736" dur="0.833"> Alus! >

< start="593.91" dur="3.333"> (cianjuran sintagis) >

< start="600.838" dur="1.555"> Woo! >

< start="602.393" dur="0.833"> Ha ha! >

< start="628.15" dur="2.51"> Saur kuring bari rada mesem da beungeutna mah nyeri. >

< start="630.66" dur="3.38"> Pangsaéna. >

< start="634.04" dur="1.063"> Naék éput pikeun nginget. >

< start="636.15" dur="1.08"> Jalanan éta rada bahaya >

< start="637.23" dur="1.79"> upami anjeun badé kaluar aya waé. >

< start="639.02" dur="0.833"> Teu aya jalan kaluarna. >

< start="639.853" dur="3.957"> - Upami anjeun ngagaduhan masalah, naon waé jenis, henteu aya >

< start="643.81" dur="1.057"> narik dina jalan-jalan di dinya. >

< start="644.867" dur="0.833"> - [Jake] Anjeun kedah angkat deui. >

< start="645.7" dur="0.833"> - Éta henteu kajantenan. >

< start="646.533" dur="1.867"> - Henteu gampang pikeun jalma nyalametkeun anjeun di luar, >

< start="648.4" dur="3.17"> janten anjeun terang, upami anjeun kalebet datang di jalan satapak ieu, >

< start="651.57" dur="2.638"> pastikeun numpak sareng babaturan atanapi anjeun siap. >

< start="654.208" dur="3.167"> (musik jazz surak) >

< start="658.81" dur="2.46"> Eric ngajantenkeun kuring balik deui ka Makawao >

< start="661.27" dur="2.04"> dina cerah, dinten anu indah; >

< start="663.31" dur="1.743"> sareng kuring naek sareng putra Cameron. >

< start="665.053" dur="1.27"> Naon ari, dude? >

< start="667.573" dur="1.357"> Kumaha kabarna? >

< start="668.93" dur="0.833"> Saha nami anjeun? >

< start="669.763" dur="0.833"> - Cameron. >

< start="670.596" dur="1.134"> - [Matt] Dimana anjeun nyandak kuring ayeuna? >

< start="671.73" dur="0.991"> - Eh, kuring henteu terang. >

< start="672.721" dur="0.833"> - [Matt] Anjeun henteu terang? >

< start="673.554" dur="1.266"> - Emang dimana wae kuring resep. >

< start="674.82" dur="1.097"> - [Matt] Dimana urang? >

< start="675.917" dur="1.013"> - Makawao. >

< start="676.93" dur="2.2"> - Kuring ngagaduhan kado pikeun anjeun, tapi anu langkung cooler. >

< start="679.13" dur="1.17"> Abdi henteu terang upami barang ieu sampah. >

< start="680.3" dur="0.93"> - Duh kuring nginum éta. >

< start="681.23" dur="0.886"> - [Matt] Saé. >

< start="682.949" dur="1.883"> naha anjeun masihan bir? >

< start="684.832" dur="0.833"> - [Matt] Naon ieu? >

< start="685.665" dur="0.935"> Naha ieu ti anjeun? >

< start="686.6" dur="1"> - Yeah. >

< start="687.6" dur="1.55"> - [Matt] Naon éta? >

< start="689.15" dur="1.131"> A bodo! >

< start="690.281" dur="0.849"> Mayar! >

< start="691.13" dur="2.279"> Ieu Heboh, nuhun dude! >

< start="693.409" dur="1.245"> - Ibu mah ngadamel anu. >

< start="694.654" dur="1.556"> - [Matt] Abdi badé nginum kopi Maui kaluar ti éta. >

< start="696.21" dur="1.775"> Aduh aya anu angkat, naon anu anjeun pikahoyong? >

< start="697.985" dur="1.538"> - [Cameron] Entong nyabak yérrez sareng Mahalo Dude kuring .. >

< start="699.523" dur="0.833"> - [Matt] Oh enya. >

< start="700.356" dur="0.833"> Kuring ampir teu sami. >

< start="701.189" dur="1.461"> Abdi henteu tiasa nyabak yerrez anu aya. >

< start="702.65" dur="2.75"> - Abdi badé nempatkeun sentuhan sanés marak >

< start="705.4" dur="3.299"> dina sepeda indung kuring, kusabab anjeunna sering sieun >

< start="708.699" dur="1.021"> tina gancang. >

< start="709.72" dur="1.63"> - [Matt] Kadang anjeun peryogi panginget, henteu? >

< start="711.35" dur="1.62"> Sadayana, hayu urang manasankeun. >

< start="712.97" dur="1.43"> Duh, jalan satapak. >

< start="714.4" dur="1.02"> Naha ieu jalan-jalan rusiah? >

< start="717.3" dur="1.95"> - [Matt] Tahan, anjeun ngabingungkeun kuring, Cameron. >

< start="719.25" dur="0.85"> Oh muhun. >

< start="720.1" dur="1.602"> Kuring ningali luncat parantos. >

< start="721.702" dur="3.167"> (musik jazz santai) >

< start="727.577" dur="1.543"> Woo! >

< start="729.12" dur="1.511"> Anjeun panginten helm pikeun barang ieu. >

< start="739.87" dur="1.188"> - [Matt] Mil per Sprite? >

< start="741.058" dur="1.572"> - [Cameron] Yeah. >

< start="745.495" dur="0.833"> Skrrt! >

< start="746.328" dur="1.054"> - Kuring hoyong nunjukkeun éta salah sahiji bagian deui, >

< start="747.382" dur="0.993"> teras urang tiasa angkat cara éta. >

< start="748.375" dur="0.833"> Ah. - Wrangler? >

< start="749.208" dur="1.079"> - Leres, Wrangler. - Oke, hayu urang. >

< start="750.287" dur="2.687"> - Urang bakal nunjukkeun ka anjeunna Wrangler, teras hayu urang naek deui. >

< start="752.974" dur="0.833"> - [Matt] Leres pak. >

< start="753.807" dur="1.033"> Naha aranjeunna angkat jalur anu sanés? >

< start="754.84" dur="2.71"> - Henteu, cukang lantaran ngan ukur jalan anu sanés bakal nyetir >

< start="757.55" dur="1.5"> anu mangrupikeun jalan satapak turun. >

< start="761.75" dur="0.833"> Ohhhh! (Gandeng Airhorn) >

< start="765.21" dur="1.7"> Eric sareng Cameron ngagaduhan sistem anu santai pisan, >

< start="766.91" dur="4.03"> dimana Eric narik Cameron kalayan pipah batin >

< start="770.94" dur="1.9"> sareng sapertos tali ratchet atanapi hal. >

< start="774.553" dur="1.137"> - [Awéwé] Naon anu saé. >

< start="775.69" dur="3.49"> - sareng eh, Eric ngan ukur pasang tali dina beuteungna, >

< start="779.18" dur="2.92"> teras pipah batin ka bar Cameron, >

< start="782.1" dur="1.4"> sareng anjeunna naék waé di dinya. >

< start="783.5" dur="2.37"> Sareng aranjeunna naék kana motor, teras aranjeunna nyéépkeun waktos. >

< start="785.87" dur="1.37"> Upami kuring panginten éta, >

< start="787.24" dur="1.57"> éta bakal geus aya pertandingan pikeun bapak kuring. >

< start="788.81" dur="1.06"> Anjeunna bakal parantos damel dua kali, >

< start="789.87" dur="1.12"> siga sadaya waktos. >

< start="790.99" dur="2.843"> Janten naon jalanna karesep anjeun kantos, Cameron? >

< start="801.031" dur="1.439"> - [Matt] Anjeun terang sadayana tangkal? >

< start="802.47" dur="1.964"> Anjeun nyarioskeun ka abdi-rupi, anjeun terang sadaya tangkal. >

< start="806.34" dur="1.664"> - [Matt] Kuring henteu guinea pigging! >

< start="808.004" dur="0.833"> (seuri) >

< start="808.837" dur="1.363"> - Nya, sigana kuring kitu, >

< start="810.2" dur="2.21"> anjeun terang naon anu urang gaduh di dieu sapertos, >

< start="812.41" dur="2.151"> maén dina genep suku hoops pikeun anjeun Kanada. >

< start="814.561" dur="1.801"> (Mat seuri) >

< start="816.362" dur="3"> (ngadamel musik synth) >

< start="831.229" dur="0.833"> Woo! >

< start="843.331" dur="0.833"> Ah. >

< start="844.164" dur="0.833"> Anu saé! >

< start="844.997" dur="1.383"> Anu éta super senang. >

< start="846.38" dur="1.01"> Perjalanan ieu super keren, >

< start="847.39" dur="1.69"> sabab kuring kudu pendak sareng warga setempat. >

< start="849.08" dur="3.68"> Aranjeunna dibagikeun barang sareng kuring sareng ngawenangkeun pilem. >

< start="852.76" dur="3.7"> sareng nyebarkeun pidéo ieu sareng dibagikeun ka sadayana. >

< start="856.46" dur="1.75"> Hatur nuhun pikeun nunjukkeun kuring di sekitar. >

< start="858.21" dur="1.54"> Sareng Cameron ... >