s images and subtitles

ORSHT OR OSE KU JANE NGA KJO ISSHT THE INVESTIGATORT E PERSONIT thonë se ata janë duke kërkuar për lidhje në lidhje me disiplinën e mjekut BEL. >> Unë jam në shokun total. HELENA: FAMILJA E TIJ po vazhdon të përpunojë informacionin. >> Vëzhgoni për këtë njeri. Merrni një libër të mirë dhe bëni çfarëdo që mund të merrni shtëpinë e saj. HELENA: DHE N THE KOH T NDRMARRJEN Fotot më të reja. MCCLAIN SENIORS SHKOLL HIGHS S HIGH LART PJESA P INR PJES N A PARA SOCIALE DISTANC SI DUHET P SCHOOLR SHKOLL HIGHN E LART DHE NJ A MAYNYR P TOR NDONRNI KLASASSN E TYRE. SHENJAT LIKE Sillni Shtëpinë TIGER TONA DHE Lutuni P MR MADDIE, VAJTUARA VARGJE T JASHTME. SI P WHR ATFAR SI DUHET N IFSE KA KTU. >> Unë nuk mendoj se këtu janë fjalët e duhura për të thënë se, Unë besoj se do të jem në lotë vetëm sa më pëlqen Unë jam e drejtë tani. HELENA: NJ B BITTERSWEET që përfundon në një VITI FINAL T AL PRGJITHSHM ABNORMAL. >> PREJ NGA NJ T QYTETI I VET DUHET T TH K YTU NUK DO T TH MENDONI DIKA T DUHET TIS KTO DO T H NDODHET DIKA TOU DUHET TI DINI OSE DISA EPECIALE TUAJ SHKENI N SCHOOL SHKOLL WITH ME. Unë jam duke u lutur që TI DO T B NDRME SHTPI N TO SIGURIM DHE SHUMON. LENA: KA TA SHPTUAR DIT P PARAQITJEN PR VITIN. Mijëra të mëdha të vullnetarëve janë të pritur

< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="1.566" dur="16.133"> ORSHT OR OSE KU JANE NGA KJO ISSHT THE INVESTIGATORT E PERSONIT thonë se ata janë duke kërkuar për lidhje në lidhje me disiplinën e mjekut BEL. >

< start="17.699" dur="4.4"> >> Unë jam në shokun total. >

< start="22.099" dur="10"> HELENA: FAMILJA E TIJ po vazhdon të përpunojë informacionin. >

< start="32.099" dur="2.449"> >> Vëzhgoni për këtë njeri. >

< start="34.548" dur="5.056"> Merrni një libër të mirë dhe bëni çfarëdo që mund të merrni shtëpinë e saj. >

< start="39.604" dur="4.278"> HELENA: DHE N THE KOH T NDRMARRJEN Fotot më të reja. >

< start="43.882" dur="13.217"> MCCLAIN SENIORS SHKOLL HIGHS S HIGH LART PJESA P INR PJES N A PARA SOCIALE DISTANC SI DUHET P SCHOOLR SHKOLL HIGHN E LART DHE NJ A MAYNYR P TOR NDONRNI KLASASSN E TYRE. >

< start="57.099" dur="4.233"> SHENJAT LIKE Sillni Shtëpinë TIGER TONA DHE Lutuni P MR MADDIE, VAJTUARA VARGJE T JASHTME. >

< start="61.332" dur="3.361"> SI P WHR ATFAR SI DUHET N IFSE KA KTU. >

< start="64.693" dur="8.589"> >> Unë nuk mendoj se këtu janë fjalët e duhura për të thënë se, Unë besoj se do të jem në lotë vetëm sa më pëlqen Unë jam e drejtë tani. >

< start="73.282" dur="4.223"> HELENA: NJ B BITTERSWEET që përfundon në një VITI FINAL T AL PRGJITHSHM ABNORMAL. >

< start="77.505" dur="11.529"> >> PREJ NGA NJ T QYTETI I VET DUHET T TH K YTU NUK DO T TH MENDONI DIKA T DUHET TIS KTO DO T H NDODHET DIKA TOU DUHET TI DINI OSE DISA EPECIALE TUAJ SHKENI N SCHOOL SHKOLL WITH ME. >

< start="89.034" dur="5.416"> Unë jam duke u lutur që TI DO T B NDRME SHTPI N TO SIGURIM DHE SHUMON. >

< start="94.45" dur="2.929"> LENA: KA TA SHPTUAR DIT P PARAQITJEN PR VITIN. >

< start="97.379" dur="1.954"> Mijëra të mëdha të vullnetarëve janë të pritur >