1836s Show Tonight: Ing Edisi Ngarep (John Katrangan) images and subtitles

- Ya, wong lanang, olèh sing anyar "Bengi Show" edisi ing omah. Winnie, matur suwun. Sampeyan narik kawigaten iki? -Yeah. -Nganti apike. Apa sampeyan pengin nggawe luwih warni? -Yeah. -Tek apik. Frannie, apa sampeyan nggambar iki? -No. -Hm. -Aku. - Kepiye babagan charity? John Katrangan ditampilake, lan dheweke nggarap feedamerica.org, sing ayu banget. Apa sampeyan nggambar, Frannie? -No. -Aku. -Nuwun, Winnie. -Frannie, sampeyan arep nyumerepi metu ana? -Yeah. -Okay, apik. John Katrangan minangka tamu kita bengi. Lan kita bakal ngomong babagan Feeding America, sing apik tenan. Dheweke duwe luwih saka 200 bank panganan. Dheweke ngrewangi kathok pangan kabeh - ing saindenging negoro. Dheweke pancen apik tenan. Jose Andres banget cedhak dheweke. Dheweke mung nglakoni - dheweke kaya malaikat, wong kasebut. Dheweke pancen apik tenan. Kita bakal ngomong babagan kuwi. Uga, mengko ing acara, kita bakal duwe sawetara saka klip favorit kita saka "The Tonight Show," kalebu Nicole Kidman, salah sawijining wawancara sing paling apik tenan sing wis tak lakoni. Dadi, siyap kanggo sing. Wong, ing kene aku dikarantina aku tangi esuk kanthi mudhun ing ngisor lan nggawe kopi seger. Ora masalah. Ora barang kaelokan, kejaba esuk iki. Coba delengen kedadeyan esuk iki. Hai, wong lanang. Sugeng rawuh ing edisi pertama "Kepiye Jimmy narik wong iki?" Aku mung nggawe kopi, lan iku dudu iklan. Aku kaya Pak Kopi. Bener, iki ora edan. Nanging aku sijine banyu ing mburi barang kasebut ing kana. Apa maneh, kopi kuwe ana ing bagian kasebut. Apa? Apa - carane aku - ora ana apa-apa. Apa? Kepiye carane dheweke nindakake? Aku kaya David Blaine. Ora apa-apa. Bali menyang pertunjukan kita. Winnie, apa sampeyan mewarna? Katon apik banget. -Aku nggawe perkara. Ibu lagi nutul, lan Ibu uga nggambarake garis kasebut. Dheweke uga nutul. Kaya kita wis nggawe iki. Lan aku siap karo sing. -Uh-huh. - Lan saiki aku nggawe sing. - Lan apa iki? -Kanggo Chutes lan Ladder. -Oh, 'amarga kita mbutuhake karakter liyane kanggo Chutes lan Ladder. -Yeah. -Aku pengin cacing gummy liyane. - Sampeyan pengin cacing gummy liyane. Yep. Aku ngerti. Ya, ayo ngenteni makan wengi. - Apa aku duwe cacing gummy? -Yen, sampeyan bisa duwe cacing gummy. Sawise nedha bengi. Oke, kabeh wong? -Napa Frannie duwe? -Frannie entuk amarga - uga, tegese, katon ing dheweke. Dheweke mlaku. Sampeyan entuk ngontrol. Sampeyan nindakake iki. Bener? Iki sugih apik, Frannie. Ora apa-apa, aku bakal njaluk sampeyan cacing gummy, oke? Ya, Frannie, ing kene, sampeyan lenggah ing kene saiki. Ayo aku njaluk gummy - ora apa sing, sampeyan bakal melu aku? Utawa ora? -Yeah. Ya. -Yay. -Aku bakal bali maneh. Ora Win Win, sampeyan kudu tetep. Wong kudu ing kamera. Ora apa? - [Giggles] -Hi, Win. -Hi. - Piye dina iki? -Gawe. - Sampeyan nggambar potongan game kanggo Chutes lan Ladder? - Kita wis nindakake iki. -Winnie? -Yeah? -Dadi! -Sebab sampeyan pancen apik, apik. -Toto, Bapak. - Sampeyan apik banget dina iki. Nyatane yen sampeyan ngrasakake, sampeyan bisa ngguyu guyon monolog sing saiki wis ana. Apa sampeyan aran kaya ngana? Apa sampeyan rumangsa seneng karo guyonan Daddy? Nggih. Mangkene kita, wong lanang. Oalah, siap? Sugeng rawuh ing edisi "Bengi Bengi". Wah, kowe saiki dina Selasa, 24 Maret utawa Rebo, 31 April utawa Setu, tanggal 47 Oktober. Jujur, aku ilang trek. Wong lanang? -Kita bisa nglebokake duweke lan mine. -Frannie, Frannie. Aku ngomong kene. Ora apa-apa. Sampeyan wong siap kanggo monolog? -Uh-huh. - Sampeyan siap? -No. -Nggih. Sampeyan bisa ngguyu. Kepiye sampeyan ngguyu Kepiye sampeyan ngguyu - [Ketawa] -Tangan sing bodho. Dudu carane sampeyan ngguyu. Oalah, siap? Kene kita lunga. Sugeng rawuh ing edisi "Bengi Bengi". Ya, kowe kabeh, dina Selasa, tanggal 24 Maret utawa Rebo, 31 April, utawa Setu, tanggal 47 Oktober. Jujur, aku ilang trek. Aku weruh sawetara wong Amerika saiki duwe jam seneng virtual. - Yen aku sijine - - Ya, bisa bisik-bisik, wong lanang? -Mine - -Hey, Frannie, sampeyan bisa uga bisik? Winnie, Winnie, sampeyan bisa uga bisikakake nalika nindakake iki? -Frannie, tulung ora dijupuk. -Kanggo bisik-bisik cilik. Kaya bisik-bisik cilik. [Musik bisik-bisik] Kaya bisik-bisik cilik. -Aku janji. [Musik bisik-bisik] Ora. -Aku weruh sawetara wong Amerika saiki duwe jam seneng maya. Lan sapa wae sing nggayuh iku, percayani, prekara-prekara ora apik ing omah kasebut. Hei, Karen, jam 10:00 Kepiye babagan jam bahagia virtual liyane? Aku krungu wong-wong padha macet ing omah saiki lagi mangan liyane lan turu kurang. Kayadene saben wong ing Bumi mung dibuwang. [Ketawa] Aku kira-kira rong minggu pamisahan wis diwiwiti. Aku rumangsa bisa nerangake kanthi paling apik liwat Adam Sandler. Ing sawijining dina, aku krasa, "Oalah, bocah-bocah, ayo golek seni lan kerajinan lan sijine macaroni ing pipa sing luwih resik lan apik. " Lan dina iki aku kaya, "Mungkasi nganthi adhine! Meneng! "[Ngguyu] [Ketawa] Adam Sandler nggawe kabeh wong ngguyu. Aku weruh tanggal iki 15 taun kepungkur, "Kantor" debut ing NBC. Gusti, aku kangen "Kantor." Oh, madu, sampeyan kalebu bagean iki. Sampeyan ujar "Aku kangen uga 'Kantor'." -Aku uga kangen "Kantor" uga. - Lan aku lunga, sampeyan nonton "Kantor"? Sampeyan ngomong, "Ora, aku kangen sampeyan arep menyang kantor." - Ora, aku kangen sampeyan menyang kantor. Winnie seneng. [Ketawa] - Warta gedhe saiki. Diumumake manawa Olimpiade Musim Panas ditanggepi. Pancen wae, nanging paling ora saiki Aku bisa mungkasi latihan lan supaya aku lunga. Ya bener. Ora ana Olimpiade. Nanging, dheweke menehi kabeh medali kanggo sapa wae sing macet ning omah karo bocah ing ngisor 5 taun. [Ketawa] - Sampeyan wis entuk medali, madu. - Sampeyan arep. Aku entuk soko sing bakal teka. Ana sing mrana. [Ketawa] -Dad! -Aku ngerti. Olimpiade ditanggepi nganti taun ngarep. Nalika kabar kasebut bubar - [Ketawa] Nalika warta kasebut bubar, jebulane "Mm, ayo dak mriksa jadwal. Yep, amba mbukak. "[Ketawa] Aku weruh yen ana bekas astronot NASA yaiku menehi tips babagan cara urip kanthi ora bisa diisolasi. Dadi yen sampeyan pengin ngrungokake saka pakar babagan urip dhewe, ngobrol karo NASA utawa wong sing kerja ing RadioShack. Ana sing mrana. Sing monolog langsung ana. Matur nuwun kanthi sanget, kabeh wong. Lan saiki aku arep nindakake soko aku ora nate mikir, nanging wong-wong ing omah ngirim pitakon kanggo sampeyan lan kanggo Ibu. Dadi saiki, wektu kasebut "Takon Kejatuhan." ♪♪ - Apa malah ngrekam? -Yeah, arep. -Hi! -Honey, iki sing dadi debut sampeyan. [Ketawa] Apa? Akeh wong sing takon babagan - manawa dheweke pengin aku takon sampeyan utawa bocah. -Nggih. -Um - - Yen kita lunga. - Dadi kita lunga - kita mutusake kanggo mlaku-mlaku mung kanggo jarak sosial. nanging kita mung arep kanggo mlaku-mlaku. Sing bakal dadi papan sing paling apik kanggo - papan sing paling sepi, bener? - Iki apa sing kita pikirake. Oalah, kita bakal weruh. Mangkene eksperimen kasebut. - Iki bojoku, Nancy Fallon. -Hi. - Nanging jeneng prawan sampeyan yaiku Juvonen. -Yen bener. - Sampeyan isih pindhah dening Juvonen nalika ngasilake? -Aku mikir. - Sampeyan apa? -Ye. -You lan kancamu yaiku Drew Barrymore. - Sampeyan, meh 20 taun. Ora luwih saka 20 taun. - Apa bener? -Yep. Wiwit dheweke umur 19 taun kita wis kerja sama. - Apa sampeyan duwe pengalaman produser sadurunge? -No. Aku ora duwe pengalaman produser. Aku duwe pengalaman nggarap ranch wong lanang ing Wyoming. Aku ngresiki omah ing San Francisco. Aku dadi rencang penerbangan. -Teka sing bener. -Ngo nalika. Oh, aku mikir yen bisa nambani kabeh ora duwe omah ing sawijining titik karo seniman iki. Yaiku tugas sing nyenengake. -Yeah. -Mbangun dhuwit ing siji supaya mesthi. -Yeah. - Lan akeh proyek aneh liyane. -Yeah. -Until - - Sampeyan wis lair? Sampeyan lair ing Connecticut? -Aku lair ing Connecticut. - Lan wungu ing? -Kanggo Lor California. -Nheast California. -Marin County, Mill Valley. -Mill Lembah. -Funky lawas Mill Valley. Seneng, mula aku kudu ngomong. - Saben wektu, apa wae, kapan wae ndeleng Gate Emas Emas, sampeyan kaya, "Oh, madu, deloken!" - [Ketawa] - "San Francisco." -Kaya apik kanggo akeh wong. Nanging pengeling-eling. -Allah, iki ana sawetara pitakonan, apa ora? Hashtag yaiku #askthefallon. Kaping pisanan, kenapa sampeyan setuju nindakake - ing kamera? - Aku ora ngerti. Ora. Maksudku, aku ora seneng ngomong pandemi yaiku apa sing dakgawe ing kamera, nanging aku luwih seneng karo adegan. Lan aku rumangsa yen kabeh butuh wong liya, lan ana sawetara wong sing ketemu sing pancen seneng nglipur wong. Lan aku luwih akeh penonton. Nanging ing kene, amarga sampeyan ora duwe wong liya sing arep wawancara ing rumah tangga. [Ngguyu] - Aja ngomong ngono. Nggih. - Lan kene kita. -Aku lagi wawancara karo asu Gary kita. Nggih. -Gary rawuh - -Kami ora ngrancang samubarang iki, ora apa-apa -Surprised Gary durung nate nemoni aku. - Nancy, apa sing pertama yaiku Jimmy apa utawa ujar esuk? - Apa, nyata? "Sugeng enjing!" -Aku, bener? -Yeah, "sugeng enjing." -Yeah, sugeng enjang. -Suk esuk. -Yeah. -Bengi esuk, kabeh. - Lan banjur aku njupuk telpon. - Banjur sampeyan bakal nyekel telpon sampeyan. -Yeah. - Banjur bocah lan aku, "Sugeng enjing." - Amarga dheweke lagi turu karo aku. [Ketawa] Dheweke duwe kasur. Kita duwe kasur. Dheweke duwe kasur. - Ya, dheweke ora nate miwiti karo kita. Nanging ayo ngomong 5 lan 6, nalika nyusup ing wayah wengi, kita lagi ora nendhang. Lan asu. Biasane biasane aku lima. -Frannie bab anyar dheweke turu ing bantal. Dheweke turu ing sirah. - Ya, ndhuwur sirah ing bantal. Biasane ing bantal gedhe ing mburi sirah sampeyan. Aku ngerti, dheweke pancen lucu. -Teliti kaluhuran. -Nggih. Kene kita lunga. "Nancy, apa Jimmy sing romantis? Mangga maringi conto. " -Aku sampeyan. - Sampeyan apa? -Ye. [Ketawa] Uga, siji crita romantis sing aman bakal kanggo pesta ulang tahun ulanganku sing gedhe sawetara taun kepungkur, ora pesta, ulang tahun, dheweke entuk mobil sing aku sinau carane nyetir lan ndamel kabeh liwat sekolah tinggi lan kuliah lan duwe duweke dhewe, sing bisa ndeleng ing minggu ngarep, VW Bus, sing maneh, yen sampeyan ngerti Mill Valley lan ngendi aku teka, apik banget. - Akeh wong sing nyegah kita kanggo perkara kasebut. Dheweke ora preduli manawa aku ing mobil, ora ana apa-apa. -No. Dheweke malah ora weruh sampeyan. - "Aku manggon ing mobil kasebut kanggo -" utawa bis ing salawas-lawase. "Aku njupuk kabeh menyang California saka New York." Wong duwe crita apik tenan babagan VW Bus kasebut. -Nojo sing ndemek, ndemek kanthi jero. -Yeah. -Aku rumangsa padha. Dadi iki romantis banget. Nanging cara sing luwih adhem. - Ora, nanging, kepiye carane? -Yeah, iya Ya. Dadi, perkara sing luwih adhem yaiku yen dheweke menehi Logika Kasus. -Menengo. Logic Case Logic Case. Sing nyekel kaset. -Manehi kaset ing jero. Lan aku mbukak. Lan kabeh minangka favorit favoritku. Aku banget eklektik ing musikku. Nanging kabeh iku saka Harry Nilsson menyang Muppets lan John Denver nembang Natal bebarengan karo Purwaning Dumadi. -Bob Marley. -Bob Marley, Carly Simon, Kucing Kancing Kuat -Yeah. -Prince. -Aku mung seneng-seneng. - Ana, kaya, 20 saka - pancen album-lagu sing dak tresnani. Lan aku panginten iku. Aku kaya, "Iki sing paling dipikirake. Iki kabeh padha. Sampeyan ngrungokake kula. Kabeh sing dakkarepake minangka wanita dirungokake. " Slah, blah, blah. [Ketawa] Dheweke lunga, "Oh, gosh, aku kelalen kothak boom. Apa metu ing garasi utawa apa wae. " Dadi kaya aku mlayu - - Ya, sampeyan arep main kaset? - Nalika aku mlayu golek kothak boom kanggo main kaset, sedulurku nyopir ing VW Bus. -Kanggo pamuter kaset ing bis. -Kanggo pamuter kaset ing bis. Blaupunkt lawas, ana ngendi, kita bakal muter loro-lorone nanging sampeyan ora ngerti apa sisih sampeyan. Ah, swarga. - Lan sampeyan bisa menet tombol lan mateni tutup. -Yeah, kabeh perkara bakal dipateni. -Ngawe wong nyolong stereo kasebut. -Ora sing ora ana gandhengane karo mobil sampeyan. Ya. -Oh, ora ana sing bakal mecah lan njupuk pemain kaset. -Apa-kaya. Dadi, aku mikir yen ana ing antarane sikep romantis. -Wow. [Applause] - Sampeyan kudu dirungokake. -Toto pancen hebat. Aku pengin luwih akeh babagan iki. -Yen sampeyan wis krungu, sampeyan rumangsa tresna. [Ngguyu] - Pitakonan liyane. Liyane pitakon ing saindenging minggu. Kita lagi nyebar metu. Nanging - Bener? -Ngayuh-nesu dhewe. - Sampeyan wis mesthi ana. Iki menang kanggo aku, dadi - [Ketawa] -Oh, kaya ngono, kita saiki mandheg saiki? -Oh, ya, kita bakal mungkasi kedadeyan kasebut. [Ketawa] -Allah, iki kita pamit. - Yaiku sing kudu dirungokake. Yaiku crita sing paling apik sing dakrungu. - Lan kita durung weruh wong siji. -Ora, mesthi. Jarak sosial. -Nalika mobil. - Ora, iki apik. -Saya akeh bocah, sekolah wis dilereni kanggo taun. Dadi tegese ora olahraga, ora lulus, lan mesthi ora prom. Dadi kanggo kabeh senior sing ana, lagu iki kanggo sampeyan. Disebut, "Prom karo Ibu." ♪♪ ♪ Sampeyan kudu mbukak janji karo ibumu ♪ ♪ Sampeyan kudu mbukak janji karo ibumu ♪ ♪ Dheweke ora dadi pilihan pertama, nanging dheweke dadi siji-sijine 'Amarga adhimu ora ngomong, lan asu ora nyenengake ♪ Dheweke bakal pin sampeyan kanthi apik banget ♪ Bakal kelakon, yen bapakmu wis ngadeg 'ing kana ♪, nanging ora limo, sampeyan bakal njupuk mini-mini menyang omah ♪ Yen sampeyan bakal nari nganggo tangan tangan ibu ♪ Dad Bapak sampeyan bakal nggawe doyo lan dadi deejay ♪ ♪ Nalika adhine ujar, "Sampeyan pancen pincang banget" ♪ ♪ Ibu bakal dadi Prom Queen, sampeyan bakal dadi Prom King ♪ Sampeyan bakal ngandhani dhewe, babar pisan dudu perkara seksual Sampeyan njaluk dheweke supaya tenang babagan wengi khusus ♪ ♪ Ora kasep, dheweke ana ing Facebook dheweke ngluncurake sing seneng "Oh, hebat, Bibi Linda ngerteni manawa aku mulia." ♪ Yen prom rampung, sampeyan bakal bisa ndeleng dheweke ♪ Lan matur nuwun kanggo wengi sing ndadékaké sampeyan kaget ♪ ♪ Sampeyan bakal ujar, "Ibu, iki dudu panginten aku ♪ Nanging, aku seneng yen sampeyan duwe karangan iki ♪ ♪ Sampeyan dadi ratu janjiku, sampeyan pancen ibu ♪ ♪ Sampeyan bom "♪ ♪♪ Oh, hai. Aku langsung nyoba nggawa squatsku. Wong lanang, John Legend minangka salah sawijining wong pertama kanggo tau nindakake konser saka omah ing Instagram. Pancen keren banget. Aku nyekel John kanggo mbahas babagan lan liya-liyane. Priksa. -Papa sampeyan nggawe, konco? -Awis, kancane. Aku gedhe tenan. Matur nuwun kanthi sanget kanggo nindakake iki. -Ku kesenengan. -Okay, kene arep mara. Aku mikir kita rekam. Kita lagi arep. Iki kabeh apik. Nang endi kowe saiki? -Aku ing ruang tamu ing omah. -Matur nuwun kanthi sanget kanggo nindakake iki. Aku pancene ngapresiasi iki, kaya jutaan wong sing nonton. - Apa ing kursi wiwit, sampeyan ngerti, dadi krasa tenan yen kita "Dina Bengi Show." -Kasil. Yaiku telpon sing apik. Matur suwun, konco. Aku ngormati. Apa sing sampeyan lakoni kanggo ngisi wektu? Aku ngerti sampeyan duwe rong bocah cilik. - Kita mung sinau carane angel nglipur dheweke kabeh dina. [Loro ngguyu] -Luna iku 3, ta? - Ya, dheweke bakal dadi 4 ing wulan lan - -Sing bayi 1? -Yeah, Miles bakal 2 ing Mei, lan muga-muga bisa entuk pesta ulang tahun kanggo dheweke, nanging aku ora ngerti. Kita bisa uga isih adoh ing wektu kasebut. -Aku apik - Apike banget, ya. Apa sampeyan wis main game karo Luna, kaya, game dewan, utawa dheweke ora nindakake perkara kasebut? -Sina sinau carane muter Hippo Luwe. -Aku sing apik. - Lan aku ngerti yen dheweke apik banget nalika dheweke main game. Dheweke ora pengin menang kabeh. Kaya, dheweke pengin kita dasi saben-saben. - Ora! [Loro ngguyu] Apa dudu bocah Millennial saiki, ya? -Aku pengin dheweke dadi luwih kompetitif lan - -Yeah. - Lan aku seneng karo dheweke, nanging mesthi ora pengin dheweke pengin ilang utawa dasi lan pengin aku aran luwih apik kanthi menang utawa ngikat. Dadi, kita lagi ngupayakake babagan kasebut. -Yeah, anakku kaya ngono. Dheweke wiwit nangis nalika ana ing Chutes & Ladder. Dheweke kaya, "Aku ora pengin ngetrapake iki." Kaya, "Ayo rampung game. Sampeyan bisa uga menang. Ayo." -Yeah. Nanging kayane lucu banget. "Ora, Pa, sampeyan lagi nindakake apa-apa. Sampeyan lagi nindakake apa-apa. Sampeyan ora apik. Kita diikat. Waca, kita diikat, "sanajan dheweke menang. Dheweke pancen menang. - Lan kepiye sampeyan lan Chrissy? Apa sing kok lakoni - karo wektu sampeyan? -Netflix kathah. -Oh, apa sing ditonton? Apa sing ditonton? Aku butuh pertunjukan. -Aku lagi nyekel "Buta Peaky." Kita bubar rampung - Kita bubar rampung Season 5. Dadi, kita secara harfiah kejiret, lan kita kaya - -Aku kudu bali maneh. Lali kabeh babagan "Buta Peaky." - Dheweke kudu nggawe Musim 6 saiki. Aku kaya, ayo. Kita kudu ngerti apa sing kedadeyan. -Kuwi apa sing dakkandhakake. Aku miwiti "Top Chef" lan aku lunga, "Aku bakal bingar 'Top Chef.' Aku ora sabar, "lan ana mung siji episode. Aku lunga, "Wong lanang!" - Ayo! -Paring kula sekawan. Aku ngerti kudu wis patang rampung. Ayo. -Amarga, banjur kita wis nonton "Tiger King," kang dadi kekarepane saben wong. - Aku saiki durung weruh. Apa aneh? -Aku pancen aneh lan lucu banget lan riveting. Lan jendhela kasebut menyang subkultur sampeyan mung ora duwe ide babagan kajaba sampeyan ana ing. -Apa ana wong sing duwe kebon pribadi? Apa bener? -Yeah. Dadi, Amerika minangka habitat paling gedhe kanggo wildcats kaya macan. Kaya, kita duwe luwih macan ing tawanan ing Amerika tinimbang ana ing alam bébas ing jagad iki. Apa ora edan? - Ana ngendi? Florida? - Akeh Florida. Dadi, akeh Florida. -Kaya ngrasakake perkara Florida kanggo aku. - Florida banget, nanging uga Oklahoma. Iku nderek saga saka pamilik wildcat sing saingan iki, lan ana paten pinaten. Ana intrik. Ana laku jina. Ana kabeh. Edan. Apa sampeyan gawe squats saiki, Jimmy? -Yeah, aku nyandhang squats. Yaiku sing dakkandhakake. -Nggih. Semono uga, kaya sing produktif. Aku rumangsa ora bisa dilakoni kabeh minggu kepungkur, lan pungkasane aku ngucapake minggu iki Aku arep, kaya, bisa maneh. - Sing mung kanggo nyelinep ing squats nalika sampeyan entuk - tiba-tiba, awak dewe mung mandheg-mandheg, cekak mung mencung. -Okay, kene arep mara. -Njancel-cekelake awak. Sing dakkandhakake. ♪ squats, squats, squats-squats-squats ♪ ♪ squats, squats, squats-squats-squats, squats ♪ - Kabeh wong! Nggih. Aku entuk dheweke. - Ya, siji bab aku kudu matur nuwun kanggo nindakake kajawi acara kita yaiku, sampeyan nglakoni konser langsung. -Yeah. -Aku apik tenan. Aku tresna iki. Aku ngerti akeh wong sing seneng. Apa sing nggawe sampeyan - Apa sing menehi inspirasi kanggo napa? -Aku jeblugan nglakoni. Kita - Sampeyan ngerti, kabeh padha omah, kalebu seniman, akeh seniman sing saiki wis mlaku tur saiki. Turku ora nganti musim panas, nanging ana akeh penggemar sing macet ing omah lan muga-muga dheweke bisa nindakake apa sing biasane ditindakake lan muga-muga bisa metu konser lan nglakoni kabeh lelakon sing nyenengake iki. Nanging minangka seniman, kita nggambarake siji cara kanggo ngumpulake kabeh wong bakal nindakake aliran live konser kasebut, lan kita ora mung sing nemoni ide kasebut. Chris Martin nyedhaki wektu sing padha. Nalika matur marang manajer aku pengin, dheweke kaya, "Oh, Chris Martin bakal nindakake siji kanggo Warga Global," sing minangka organisasi sing kita ngutip dhuwit sadurunge lan nyebarake sawetara acara kasebut ing NBC lan MSNBC. Lan supaya kita panginten bisa kelangan karo Citizen Global. Lan kita makarya karo Organisasi Kesehatan Dunia, mung nyoba nggawa kesadaran wong kudu nginep ing omah lan kudu adoh saka saben liyane. Dadi, kita bengok-bengok sawetara organisasi sing kita golek dhuwit kanggo lan nyoba kanggo nglipur wong lan nggawa wong bebarengan. -Ngawe konser ing ngarepe ora ana para pamirsa, iku eerie? Apa ganjil, utawa apa sampeyan seneng? -Aku sethitik cilik, nanging aku bakal ngomong amarga Instagram Live duwe komentar muncul saben wong nggawe siji, duwe ati cilik, sampeyan bener entuk umpan balik sing luwih rinci saka Instagram Live tinimbang sing bakal dideleng saka pamirsa. Kaya, sampeyan ora entuk sorak, nanging sampeyan entuk - "Aku pancen seneng banget." - Sampeyan, utawa - Lan sampeyan njaluk, "Oh, sampeyan bisa muter lagu iki? Eh, um, um - "- [Ketawa] - Kabeh jinis panjaluk acak, pitakon, lan sampeyan ora bakal entuk saka pamirsa kajaba sampeyan, kaya, mandheg lan, sampeyan ngerti, takon kanggo umpan balik rinci saka saben individu. - [ngguyu] Ayo padha meneng wae. Siji-sijine. -Ngawe wektu. [Ketawa] -Ngumunne aneh. -Yeah. - Lan sampeyan bisa ngomong, 'amarga kita wawancara D-Nice wengi pungkasan. Aku ora ngerti apa sampeyan kudu mriksa apa sing ditindakake. -Yeah. -Aku ora waras. -Well, D-Nice minangka kanca lawas kanggo kita, lan main ulang taun ulanganku 40 taun ing omahku, lan - Aku mlebu ing Instagram Lives nalika dheweke nindakake sadurunge ing minggu, nanging mung nate mbedakake dina Setu lan - -Nane seneng banget. -Yeah. - Dhewe, ngambang nalika ngomong karo dheweke, lan iku, kaya - Dadi menarik banget kanggo ndeleng para pelaku kaya iki nglipur ruangan kosong kanggo nggawe bisu. Nanging ana atusan ewu wong sing ngrungokake lan nyenengake lan nresnani katresnan, lan iku mung jinis barang anyar lan apik aku ora mikir sadurunge. - Ya, lan akeh sisih peteng kaya saiki, nanging kasunyatan manawa iki bisa dadi sawetara lapisan perak sing kudu dak pikir rumangsa wis ngalami bebarengan, senajan awake dhewe santai lan kita nulungi saben liyane kanggo ngliwati. -Apa -- Charity sing milih bengi iki yaiku Feeding America. -Yeah. - Apa tegese kanggo sampeyan? - Dadi, dheweke duwe jaringan bank-bank panganan ing saindenging negara. Lan salah sawijining efek sisih: Kaping pisanan, ana wong sing luwe saben dina ing Amerika, nanging salah sawijining efek samping saka krisis iki kasunyatan manawa akeh wong enom sing dikandhani ora teka sekolah, lan kaping pirang-pirang, sumber prinsip kanggo panganan yaiku apa sing ditampa ing sekolah. Sawetara, kaya ing New York, sawetara lagi sarapan lan nedha awan ing sekolah. Lan yen padha ana ing kulawarga sing wis berjuang, lan ora duwe sekolah kanggo menehi panganan, ana pirang-pirang wong sing ora entuk panganan sing cukup lan bakal keluwen ing wektu iki. Saliyane kabeh masalah kesehatan sing dideleng, saliyane masalah ekonomi sing kita deleng saka wong ora bisa nyambut gawe lan imploding pasar saham lan kabeh kedadeyan iki, ana wae wong sing arep luwe, lan sampeyan ndeleng karo José Andrés apa sing dilakoni karo - -Nya pancen apik tenan. -Nya pancen apik tenan. Nanging ana bank-bank panganan iki ing saindenging negara, lan Feeding America minangka agregator dana kanggo bank-bank panganan iki, Wong-wong mau banjur sumebar ing saindenging nagara menyang bank-bank panganan sing beda-beda sing mbantu njaga panganan. Yen sampeyan lagi nonton NBC, menyang feedamerica.org lan sinau babagan cara nyumbang. Lan yen sampeyan lagi nonton YouTube, ana tombol Donasi ing endi wae, salah siji kene utawa ing kene, nanging pencet, lan jumlah sing mbantu. Tenan, jumlah apa wae, paling ora - Apa-apa. Sampeyan ora ngerti apa sing bisa ditindakake kanthi 50 sen. Apik tenan. Dadi, monggo menehi apa-apa. Yohanes, sadurunge aku nglilani sampeyan, lan aku matur nuwun sampeyan nindakake iki, ana - Sampeyan bakal nindakake kinerja kanggo bengi iki, sing tak tresnani banget. -Yeah. -That - Kita - Tenan, kita butuh sampeyan luwih saka sadurunge. Dadi, matur nuwun kanggo sing. -Yen mesthi. - Sampeyan bisa menehi pitunjuk babagan album anyar? Apa rauh metu? -Yeah, album anyar bakal teka. Kita nyawiji. Kita entuk strings, sampeyan ngerti, rampung. Aku ora yakin kepiye cara nindakake rekaman senar, amarga aku ora ngerti kepiye cara bisa ngetrapake rekaman orkestra. [Loro ngguyu] - Ya, iku bakal - -Kita bakal ngerti. Mungkin kita kudu nindakake, kaya, sawetara pemain sekaligus banjur, sampeyan ngerti, overdub iku. Kita bakal ngerti. - Iki bakal dadi lagu khusus yen sampeyan bisa nindakake iku. - Ya, nanging salah siji cara, umume wis direkam. Aku wis ngrekam kabeh vokalku. Pangaturan utama wis direkam, lan kita mung kudu rampung sethithik, banjur kita bakal nyampur. Lan aku seneng musik. Aku ora nulis ing wektu iki. Dadi, ora bakal reflektif saka apa sing kedadeyan ing wayahe iki. -Waya. -Kene sejatine album paling seksi aku saiki ... - Apa! -... sing bisa mlaku yen sampeyan macet ing omah lan pengin nggawe bayi Corona. [Loro ngguyu] -Ngumuh. Sing apik banget, konco. - Dadi, aku rumangsa ngerti yen sampeyan wis ngenteni akeh wektu karo kancane, lan sampeyan butuh swara kanggo album kasebut, ... - Iki bisa uga. -... bisa uga. - Sampeyan pancen wong sing apik. Thanks kanggo kabeh sing sampeyan lakoni, lan matur nuwun kanggo njupuk wektu kanggo nindakake iki. Lan feedamerica.org. Kabeh wong ngormati sampeyan, lan matur nuwun kanggo nindakake lagu mengko bengi. Aku pancen, tenan ngajeni. Matur suwun, bud. -Nuwun. -Bye, John. -Ngawe lagu anyar "Tindakan" saka omah, Katrangan John. ♪♪ - ♪ Hey, ya ♪ ♪ La-da-da, da-da ♪ ♪ La-da-da, da-da, la-da ♪ ♪ La-da-da-da-da, aku lunga maneh ♪ ♪ Karo lagu katresnan liyane sing aku sia-sia ♪ ♪ Mung katresnan liyane sing metu saka sabar ♪ ♪ Dheweke ora pengin, dheweke ora butuh ♪ Saben tembung liya sing asale saka penaiku ♪ Dheweke mbuwang maneh ing kandhane, karo ngomong: "Ana ngendi sampeyan?" ♪ ♪ Aku muni banget puisi, nanging rumangsa dakselehake ♪ ♪ Slip adoh ♪ ♪ aku pengen nuduhake tresnaku iku kuat ♪ Nggawe dheweke krasa yen ing omah ♪ Ora faking, ora salah, dheweke bisa ngrasakake yen aku ora ♪ ♪ Tumindak luwih banter tinimbang, ujar luwih banter tinimbang ♪ ♪ Ngomong luwih banter tinimbang lagu katresnan ♪ ♪ Melodi sing digawa menyang ♪ ♪ Tumindak luwih banter tinimbang, ujar luwih banter tinimbang ♪ ♪ Ngomong luwih banter tinimbang lagu katresnan ♪ ♪ Aku wis nate tumindak salah ♪ ♪ La-da-da-da-da, ing kene bali maneh Mung sawetara kanca sing duwe sawetara mupangat ♪ ♪ Dheweke maringi kabeh tresnane marang aku, mula aku mbuwang ♪ Ote Nulis lagu anyar, banjur mbusak ♪ ♪ Oh, kabeh perkara sing wis dakcritakake sadurunge ♪ ♪ Ngandika yen dheweke ora pengin krungu maneh ♪ Aku rumangsa kreatif, nanging ngrasa ♪ ♪ Ora ana sing ngomong yen nggawe sampeyan tetep ♪ ♪ Wanna nuduhake tresnaku iku kuat, nggawe dheweke krasa yen ing omah ♪ Ora faking, ora salah, dheweke bisa ngrasakake yen aku ora ♪ ♪ Tumindak luwih banter tinimbang, ujar luwih banter tinimbang ♪ ♪ Ngomong luwih banter tinimbang lagu katresnan ♪ ♪ Melodi sing digawa menyang ♪ ♪ Tumindak luwih banter tinimbang, ujar luwih banter tinimbang ♪ ♪ Ngomong luwih banter tinimbang lagu katresnan ♪ ♪ Aku wis nate tumindak salah ♪ ♪ La-da-da-da-da, la-da-da-da-da adoh ♪ ♪ La-da-da-da-da, la-da-da, sedina-dina Dheweke ora pengin ngrungokake, ora gelem ngrungokake ♪ Tembung sing dakkandhakake, tembung sing dakkandhakake ♪ ♪ La-da-da-da-da, la-da-da-da-da adoh ♪ ♪ La-da-da-da-da, la-da-da, sedina-dina Dheweke ora pengin ngrungokake, ora gelem ngrungokake ♪ Tembung sing dakkandhakake, tembung sing dakkandhakake ♪ ♪ Tumindak luwih banter tinimbang, ujar luwih banter tinimbang ♪ ♪ Ngomong luwih banter tinimbang lagu katresnan ♪ ♪ Melodi sing digawa menyang ♪ ♪ Lan tumindak nganggo luwih banter tinimbang ♪ Oa Whoa, ngomongake swara saka lagu katresnan ♪ ♪ Aku wis nate tumindak salah ♪ ♪♪ [Chuckles] Matur nuwun! -Aku pengin matur nuwun kabeh wong ing acara iki. John Katrangan, sampeyan apik tenan, ora mung nindakake nanging uga ngomong. Apa sing panglipur. Aku pengin matur nuwun bojoku sing sejatine on-camera lan dadi operator kamera, uga. Lan sepisanan nggunakake tongkat selfie. Sing amba ditompo. Punapa mawon, lan Winnie kanggo grafis, Franny mung dadi sekitar lan apik tenan. Aku tresno marang kowe kabeh. Matur suwun, YouTube. Matur suwun, NBC. Cuci tangan. Aja ndemek pasuryan sampeyan. Tetep aman, lan aku bakal nemoni kowe sesuk. Tayangan anyar liyane. Bye!

Show Tonight: Ing Edisi Ngarep (John Katrangan)

Jimmy Fallon brings John Legend to his #stayhome party to highlight a charity and perform his song "Actions" via video chat in another Tonight Show home edition. Tonight, Jimmy lets fans do the interviewing with Ask The Fallons and debuts a new quarantine tune "Prom with Your Mom." Jimmy will be highlighting a different charity every night that you can donate to and help those in need. Tonight's charity, Feeding America, runs a nationwide network of more than 200 food banks that feed more than 46 million people through food pantries, soup kitchens, shelters and more. Click the button on the right to donate or visit feedingamerica.org. Subscribe NOW to The Tonight Show Starring Jimmy Fallon: bit.ly/1nwT1aN Watch The Tonight Show Starring Jimmy Fallon Weeknights 11:35/10:35c Get more The Tonight Show Starring Jimmy Fallon: www.nbc.com/the-tonight-show JIMMY FALLON ON SOCIAL Follow Jimmy: Twitter.com/JimmyFallon Like Jimmy: Facebook.com/JimmyFallon Follow Jimmy: www.instagram.com/jimmyfallon/ THE TONIGHT SHOW ON SOCIAL Follow The Tonight Show: Twitter.com/FallonTonight Like The Tonight Show: Facebook.com/FallonTonight Follow The Tonight Show: www.instagram.com/fallontonight/ Tonight Show Tumblr: fallontonight.tumblr.com The Tonight Show Starring Jimmy Fallon features hilarious highlights from the show, including comedy sketches, music parodies, celebrity interviews, ridiculous games, and, of course, Jimmy's Thank You Notes and hashtags! You'll also find behind the scenes videos and other great web exclusives. GET MORE NBC NBC YouTube: bit.ly/1dM1qBH Like NBC: Facebook.com/NBC Follow NBC: Twitter.com/NBC NBC Instagram: instagram.com/nbctv NBC Tumblr: nbctv.tumblr.com/ The Tonight Show: At Home Edition (John Legend) www.youtube.com/fallontonight #FallonTonight #JohnLegend #JimmyFallon
tonight, comedic, Quarantine, Television, monologue, Preach, John Legend live, Funny, You and I, Talk Show, NBC TV, variety, Fallon monologue, tonight show, Best of Fallon Moments, charity, comedy sketches, talent, Love Me Now, Chrissy Tiegen, Actions, clip, Covid-19, Fallon stand-up, highlight, Actions live, show, NBC, celebrities, snl, At Home Edition, news, humor, jokes, funny video, John Legend on Fallon, All of Me, John Legend, talk, video, Jimmy Fallon, interview, Coronavirus, current news,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="1.033" dur="1.002"> - Ya, wong lanang, olèh sing anyar >

< start="2.035" dur="2.936"> "Bengi Show" edisi ing omah. >

< start="4.971" dur="1.535"> Winnie, matur suwun. Sampeyan narik kawigaten iki? >

< start="6.506" dur="1.568"> -Yeah. -Nganti apike. >

< start="8.074" dur="1.768"> Apa sampeyan pengin nggawe luwih warni? >

< start="9.842" dur="1.068"> -Yeah. -Tek apik. >

< start="10.91" dur="1.268"> Frannie, apa sampeyan nggambar iki? >

< start="12.178" dur="1.101"> -No. -Hm. >

< start="13.279" dur="2.803"> -Aku. - Kepiye babagan charity? >

< start="16.082" dur="1.101"> John Katrangan ditampilake, >

< start="17.183" dur="2.769"> lan dheweke nggarap feedamerica.org, >

< start="19.952" dur="2.236"> sing ayu banget. >

< start="22.188" dur="3.003"> Apa sampeyan nggambar, Frannie? >

< start="25.191" dur="1.702"> -No. -Aku. >

< start="26.893" dur="2.769"> -Nuwun, Winnie. >

< start="29.662" dur="1.969"> -Frannie, sampeyan arep nyumerepi metu ana? >

< start="31.631" dur="1.801"> -Yeah. -Okay, apik. >

< start="33.432" dur="2.603"> John Katrangan minangka tamu kita bengi. >

< start="36.035" dur="1.969"> Lan kita bakal ngomong babagan Feeding America, >

< start="38.004" dur="1.167"> sing apik tenan. >

< start="39.171" dur="1.469"> Dheweke duwe luwih saka 200 bank panganan. >

< start="40.64" dur="3.837"> Dheweke ngrewangi kathok pangan kabeh - ing saindenging negoro. >

< start="44.477" dur="0.967"> Dheweke pancen apik tenan. >

< start="45.444" dur="1.736"> Jose Andres banget cedhak dheweke. >

< start="47.18" dur="3.002"> Dheweke mung nglakoni - dheweke kaya malaikat, wong kasebut. >

< start="50.182" dur="1.903"> Dheweke pancen apik tenan. Kita bakal ngomong babagan kuwi. >

< start="52.085" dur="1.468"> Uga, mengko ing acara, kita bakal duwe sawetara >

< start="53.553" dur="1.301"> saka klip favorit kita saka "The Tonight Show," >

< start="54.854" dur="1.602"> kalebu Nicole Kidman, >

< start="56.456" dur="2.135"> salah sawijining wawancara sing paling apik tenan sing wis tak lakoni. >

< start="58.591" dur="3.17"> Dadi, siyap kanggo sing. >

< start="61.761" dur="3.836"> Wong, ing kene aku dikarantina aku tangi esuk >

< start="65.597" dur="3.271"> kanthi mudhun ing ngisor lan nggawe kopi seger. >

< start="68.868" dur="1.235"> Ora masalah. >

< start="70.103" dur="2.735"> Ora barang kaelokan, kejaba esuk iki. >

< start="72.838" dur="1.568"> Coba delengen kedadeyan esuk iki. >

< start="74.406" dur="1.269"> Hai, wong lanang. >

< start="75.675" dur="2.335"> Sugeng rawuh ing edisi pertama >

< start="78.01" dur="2.603"> "Kepiye Jimmy narik wong iki?" >

< start="80.613" dur="2.736"> Aku mung nggawe kopi, lan iku dudu iklan. >

< start="83.349" dur="0.767"> Aku kaya Pak Kopi. >

< start="84.116" dur="1.335"> Bener, iki ora edan. >

< start="85.451" dur="3.537"> Nanging aku sijine banyu ing mburi barang kasebut ing kana. >

< start="88.988" dur="2.903"> Apa maneh, kopi kuwe ana ing bagian kasebut. >

< start="91.891" dur="1.334"> Apa? >

< start="93.225" dur="3.938"> Apa - carane aku - ora ana apa-apa. >

< start="97.163" dur="1.634"> Apa? >

< start="98.797" dur="2.57"> Kepiye carane dheweke nindakake? >

< start="101.367" dur="2.77"> Aku kaya David Blaine. >

< start="104.137" dur="2.301"> Ora apa-apa. Bali menyang pertunjukan kita. >

< start="106.438" dur="1.169"> Winnie, apa sampeyan mewarna? >

< start="107.607" dur="1.868"> Katon apik banget. >

< start="109.475" dur="3.738"> -Aku nggawe perkara. >

< start="113.213" dur="3.702"> Ibu lagi nutul, lan Ibu uga nggambarake garis kasebut. >

< start="116.915" dur="2.77"> Dheweke uga nutul. >

< start="119.685" dur="1.535"> Kaya kita wis nggawe iki. >

< start="121.22" dur="2.335"> Lan aku siap karo sing. >

< start="123.555" dur="1.936"> -Uh-huh. - Lan saiki aku nggawe sing. >

< start="125.491" dur="4.371"> - Lan apa iki? -Kanggo Chutes lan Ladder. >

< start="129.862" dur="1.067"> -Oh, 'amarga kita mbutuhake karakter liyane >

< start="130.929" dur="1.502"> kanggo Chutes lan Ladder. >

< start="132.431" dur="1.601"> -Yeah. -Aku pengin cacing gummy liyane. >

< start="134.032" dur="1.035"> - Sampeyan pengin cacing gummy liyane. >

< start="135.067" dur="0.934"> Yep. Aku ngerti. >

< start="136.001" dur="1.402"> Ya, ayo ngenteni makan wengi. >

< start="137.403" dur="1.368"> - Apa aku duwe cacing gummy? >

< start="138.771" dur="1.601"> -Yen, sampeyan bisa duwe cacing gummy. >

< start="140.372" dur="1.202"> Sawise nedha bengi. Oke, kabeh wong? >

< start="141.574" dur="2.369"> -Napa Frannie duwe? >

< start="143.943" dur="3.67"> -Frannie entuk amarga - uga, tegese, katon ing dheweke. >

< start="147.613" dur="1.568"> Dheweke mlaku. >

< start="149.181" dur="1.769"> Sampeyan entuk ngontrol. Sampeyan nindakake iki. >

< start="150.95" dur="1.268"> Bener? >

< start="152.218" dur="2.268"> Iki sugih apik, Frannie. >

< start="154.486" dur="1.368"> Ora apa-apa, aku bakal njaluk sampeyan cacing gummy, oke? >

< start="155.854" dur="2.303"> Ya, Frannie, ing kene, sampeyan lenggah ing kene saiki. >

< start="158.157" dur="2.302"> Ayo aku njaluk gummy - ora apa sing, sampeyan bakal melu aku? >

< start="160.459" dur="1.868"> Utawa ora? -Yeah. Ya. >

< start="162.327" dur="1.536"> -Yay. -Aku bakal bali maneh. >

< start="163.863" dur="1.902"> Ora Win Win, sampeyan kudu tetep. Wong kudu ing kamera. >

< start="165.765" dur="2.102"> Ora apa? - [Giggles] >

< start="167.867" dur="1.468"> -Hi, Win. -Hi. >

< start="169.335" dur="4.137"> - Piye dina iki? -Gawe. >

< start="173.472" dur="2.836"> - Sampeyan nggambar potongan game kanggo Chutes lan Ladder? >

< start="176.308" dur="1.769"> - Kita wis nindakake iki. -Winnie? >

< start="178.077" dur="1.869"> -Yeah? -Dadi! >

< start="185.184" dur="2.636"> -Sebab sampeyan pancen apik, apik. >

< start="187.82" dur="2.602"> -Toto, Bapak. - Sampeyan apik banget dina iki. >

< start="190.422" dur="1.603"> Nyatane yen sampeyan ngrasakake, >

< start="192.025" dur="2.235"> sampeyan bisa ngguyu guyon monolog sing saiki wis ana. >

< start="194.26" dur="1.935"> Apa sampeyan aran kaya ngana? >

< start="196.195" dur="3.17"> Apa sampeyan rumangsa seneng karo guyonan Daddy? >

< start="199.365" dur="2.102"> Nggih. Mangkene kita, wong lanang. >

< start="201.467" dur="1.335"> Oalah, siap? >

< start="202.802" dur="1.969"> Sugeng rawuh ing edisi "Bengi Bengi". >

< start="204.771" dur="1.868"> Wah, kowe saiki dina Selasa, >

< start="206.639" dur="2.469"> 24 Maret utawa Rebo, >

< start="209.108" dur="3.17"> 31 April utawa Setu, tanggal 47 Oktober. >

< start="212.278" dur="1.935"> Jujur, aku ilang trek. Wong lanang? >

< start="214.213" dur="2.769"> -Kita bisa nglebokake duweke lan mine. >

< start="216.982" dur="2.269"> -Frannie, Frannie. >

< start="219.251" dur="1.703"> Aku ngomong kene. >

< start="224.756" dur="1.936"> Ora apa-apa. Sampeyan wong siap kanggo monolog? >

< start="226.692" dur="1.102"> -Uh-huh. - Sampeyan siap? >

< start="227.794" dur="2.201"> -No. -Nggih. >

< start="229.995" dur="2.737"> Sampeyan bisa ngguyu. Kepiye sampeyan ngguyu >

< start="232.732" dur="2.235"> Kepiye sampeyan ngguyu >

< start="234.967" dur="2.035"> - [Ketawa] -Tangan sing bodho. >

< start="237.002" dur="1.035"> Dudu carane sampeyan ngguyu. >

< start="238.037" dur="1.468"> Oalah, siap? Kene kita lunga. >

< start="239.505" dur="1.802"> Sugeng rawuh ing edisi "Bengi Bengi". >

< start="241.307" dur="2.936"> Ya, kowe kabeh, dina Selasa, tanggal 24 Maret >

< start="244.243" dur="3.47"> utawa Rebo, 31 April, utawa Setu, tanggal 47 Oktober. >

< start="247.713" dur="2.536"> Jujur, aku ilang trek. >

< start="250.249" dur="4.071"> Aku weruh sawetara wong Amerika saiki duwe jam seneng virtual. >

< start="254.32" dur="1.268"> - Yen aku sijine - >

< start="255.588" dur="1.568"> - Ya, bisa bisik-bisik, wong lanang? >

< start="257.156" dur="2.836"> -Mine - -Hey, Frannie, sampeyan bisa uga bisik? >

< start="259.992" dur="3.27"> Winnie, Winnie, sampeyan bisa uga bisikakake nalika nindakake iki? >

< start="263.262" dur="3.637"> -Frannie, tulung ora dijupuk. -Kanggo bisik-bisik cilik. >

< start="266.899" dur="1.235"> Kaya bisik-bisik cilik. >

< start="268.134" dur="2.202"> [Musik bisik-bisik] Kaya bisik-bisik cilik. >

< start="270.336" dur="0.968"> -Aku janji. >

< start="271.304" dur="8.041"> [Musik bisik-bisik] Ora. >

< start="279.345" dur="2.736"> -Aku weruh sawetara wong Amerika saiki duwe jam seneng maya. >

< start="282.081" dur="1.835"> Lan sapa wae sing nggayuh iku, percayani, >

< start="283.916" dur="3.07"> prekara-prekara ora apik ing omah kasebut. >

< start="286.986" dur="1.101"> Hei, Karen, jam 10:00 >

< start="288.087" dur="1.734"> Kepiye babagan jam bahagia virtual liyane? >

< start="289.821" dur="1.635"> Aku krungu wong-wong padha macet ing omah >

< start="291.456" dur="2.67"> saiki lagi mangan liyane lan turu kurang. >

< start="294.126" dur="2.403"> Kayadene saben wong ing Bumi mung dibuwang. >

< start="296.529" dur="1.868"> [Ketawa] >

< start="298.397" dur="2.77"> Aku kira-kira rong minggu pamisahan wis diwiwiti. >

< start="301.167" dur="2.602"> Aku rumangsa bisa nerangake kanthi paling apik liwat Adam Sandler. >

< start="303.769" dur="2.069"> Ing sawijining dina, aku krasa, "Oalah, bocah-bocah, >

< start="305.838" dur="1.735"> ayo golek seni lan kerajinan >

< start="307.573" dur="3.437"> lan sijine macaroni ing pipa sing luwih resik lan apik. " >

< start="311.01" dur="2.569"> Lan dina iki aku kaya, "Mungkasi nganthi adhine! >

< start="313.579" dur="5.338"> Meneng! "[Ngguyu] >

< start="318.917" dur="7.108"> [Ketawa] >

< start="326.025" dur="2.97"> Adam Sandler nggawe kabeh wong ngguyu. >

< start="328.995" dur="2.702"> Aku weruh tanggal iki 15 taun kepungkur, >

< start="331.697" dur="1.701"> "Kantor" debut ing NBC. >

< start="333.398" dur="2.003"> Gusti, aku kangen "Kantor." >

< start="335.401" dur="1.268"> Oh, madu, sampeyan kalebu bagean iki. >

< start="336.669" dur="3.369"> Sampeyan ujar "Aku kangen uga 'Kantor'." >

< start="340.038" dur="1.269"> -Aku uga kangen "Kantor" uga. >

< start="341.307" dur="2.369"> - Lan aku lunga, sampeyan nonton "Kantor"? >

< start="343.676" dur="2.168"> Sampeyan ngomong, "Ora, aku kangen sampeyan arep menyang kantor." >

< start="345.844" dur="2.203"> - Ora, aku kangen sampeyan menyang kantor. >

< start="351.084" dur="1.134"> Winnie seneng. >

< start="352.218" dur="4.638"> [Ketawa] >

< start="356.856" dur="2.269"> - Warta gedhe saiki. >

< start="359.125" dur="3.436"> Diumumake manawa Olimpiade Musim Panas ditanggepi. >

< start="362.561" dur="1.102"> Pancen wae, nanging paling ora saiki >

< start="363.663" dur="2.169"> Aku bisa mungkasi latihan lan supaya aku lunga. >

< start="368.233" dur="1.202"> Ya bener. Ora ana Olimpiade. >

< start="369.435" dur="2.369"> Nanging, dheweke menehi kabeh medali kanggo sapa wae >

< start="371.804" dur="2.569"> sing macet ning omah karo bocah ing ngisor 5 taun. >

< start="374.373" dur="1.768"> [Ketawa] >

< start="376.141" dur="2.97"> - Sampeyan wis entuk medali, madu. - Sampeyan arep. >

< start="379.111" dur="2.169"> Aku entuk soko sing bakal teka. Ana sing mrana. >

< start="381.28" dur="3.17"> [Ketawa] >

< start="384.45" dur="1.668"> -Dad! -Aku ngerti. >

< start="386.118" dur="2.269"> Olimpiade ditanggepi nganti taun ngarep. >

< start="388.387" dur="3.87"> Nalika kabar kasebut bubar - [Ketawa] >

< start="392.257" dur="1.802"> Nalika warta kasebut bubar, jebulane >

< start="394.059" dur="1.135"> "Mm, ayo dak mriksa jadwal. >

< start="395.194" dur="4.037"> Yep, amba mbukak. "[Ketawa] >

< start="399.231" dur="1.768"> Aku weruh yen ana bekas astronot NASA >

< start="400.999" dur="2.603"> yaiku menehi tips babagan cara urip kanthi ora bisa diisolasi. >

< start="403.602" dur="2.002"> Dadi yen sampeyan pengin ngrungokake saka pakar >

< start="405.604" dur="1.636"> babagan urip dhewe, >

< start="407.24" dur="2.802"> ngobrol karo NASA utawa wong sing kerja ing RadioShack. >

< start="410.042" dur="1.068"> Ana sing mrana. >

< start="411.11" dur="0.867"> Sing monolog langsung ana. >

< start="411.977" dur="2.102"> Matur nuwun kanthi sanget, kabeh wong. >

< start="414.079" dur="2.636"> Lan saiki aku arep nindakake soko >

< start="416.715" dur="2.136"> aku ora nate mikir, >

< start="418.851" dur="2.335"> nanging wong-wong ing omah ngirim pitakon >

< start="421.186" dur="2.937"> kanggo sampeyan lan kanggo Ibu. >

< start="424.123" dur="3.069"> Dadi saiki, wektu kasebut "Takon Kejatuhan." >

< start="427.192" dur="3.037"> ♪♪ >

< start="430.229" dur="4.271"> - Apa malah ngrekam? -Yeah, arep. >

< start="434.5" dur="4.07"> -Hi! -Honey, iki sing dadi debut sampeyan. >

< start="438.57" dur="2.236"> [Ketawa] Apa? >

< start="440.806" dur="2.669"> Akeh wong sing takon babagan - >

< start="443.475" dur="2.103"> manawa dheweke pengin aku takon sampeyan utawa bocah. >

< start="445.578" dur="1.534"> -Nggih. -Um - >

< start="447.112" dur="2.669"> - Yen kita lunga. - Dadi kita lunga - >

< start="449.781" dur="5.339"> kita mutusake kanggo mlaku-mlaku mung kanggo jarak sosial. >

< start="455.12" dur="1.401"> nanging kita mung arep kanggo mlaku-mlaku. >

< start="456.521" dur="3.371"> Sing bakal dadi papan sing paling apik kanggo - papan sing paling sepi, bener? >

< start="459.892" dur="2.202"> - Iki apa sing kita pikirake. >

< start="462.094" dur="1.535"> Oalah, kita bakal weruh. Mangkene eksperimen kasebut. >

< start="463.629" dur="2.97"> - Iki bojoku, Nancy Fallon. -Hi. >

< start="466.599" dur="1.468"> - Nanging jeneng prawan sampeyan yaiku Juvonen. >

< start="468.067" dur="1.334"> -Yen bener. - Sampeyan isih pindhah >

< start="469.401" dur="1.201"> dening Juvonen nalika ngasilake? >

< start="470.602" dur="1.735"> -Aku mikir. - Sampeyan apa? >

< start="472.337" dur="2.269"> -Ye. >

< start="474.606" dur="2.77"> -You lan kancamu yaiku Drew Barrymore. >

< start="477.376" dur="3.604"> - Sampeyan, meh 20 taun. Ora luwih saka 20 taun. >

< start="480.98" dur="1.234"> - Apa bener? -Yep. >

< start="482.214" dur="1.602"> Wiwit dheweke umur 19 taun kita wis kerja sama. >

< start="483.816" dur="2.135"> - Apa sampeyan duwe pengalaman produser sadurunge? >

< start="485.951" dur="2.97"> -No. Aku ora duwe pengalaman produser. >

< start="488.921" dur="3.97"> Aku duwe pengalaman nggarap ranch wong lanang ing Wyoming. >

< start="492.891" dur="2.77"> Aku ngresiki omah ing San Francisco. >

< start="495.661" dur="3.871"> Aku dadi rencang penerbangan. -Teka sing bener. >

< start="499.532" dur="1.868"> -Ngo nalika. >

< start="501.4" dur="2.268"> Oh, aku mikir yen bisa nambani kabeh ora duwe omah >

< start="503.668" dur="2.003"> ing sawijining titik karo seniman iki. >

< start="505.671" dur="1.635"> Yaiku tugas sing nyenengake. >

< start="507.306" dur="1.135"> -Yeah. >

< start="508.441" dur="1.934"> -Mbangun dhuwit ing siji supaya mesthi. >

< start="510.375" dur="1.268"> -Yeah. >

< start="511.643" dur="3.237"> - Lan akeh proyek aneh liyane. >

< start="514.88" dur="0.701"> -Yeah. -Until - >

< start="515.581" dur="0.867"> - Sampeyan wis lair? >

< start="516.448" dur="2.269"> Sampeyan lair ing Connecticut? >

< start="518.717" dur="2.336"> -Aku lair ing Connecticut. - Lan wungu ing? >

< start="521.053" dur="4.237"> -Kanggo Lor California. -Nheast California. >

< start="525.29" dur="3.071"> -Marin County, Mill Valley. -Mill Lembah. >

< start="528.361" dur="4.637"> -Funky lawas Mill Valley. Seneng, mula aku kudu ngomong. >

< start="532.998" dur="1.235"> - Saben wektu, apa wae, >

< start="534.233" dur="1.234"> kapan wae ndeleng Gate Emas Emas, >

< start="535.467" dur="1.669"> sampeyan kaya, "Oh, madu, deloken!" >

< start="537.136" dur="1.334"> - [Ketawa] - "San Francisco." >

< start="538.47" dur="2.67"> -Kaya apik kanggo akeh wong. >

< start="541.14" dur="1.167"> Nanging pengeling-eling. >

< start="542.307" dur="0.834"> -Allah, iki ana sawetara pitakonan, apa ora? >

< start="543.141" dur="3.505"> Hashtag yaiku #askthefallon. >

< start="546.646" dur="3.436"> Kaping pisanan, kenapa sampeyan setuju nindakake - ing kamera? >

< start="550.082" dur="1.769"> - Aku ora ngerti. Ora. >

< start="551.851" dur="4.838"> Maksudku, aku ora seneng ngomong pandemi yaiku apa sing dakgawe ing kamera, >

< start="556.689" dur="3.402"> nanging aku luwih seneng karo adegan. >

< start="560.091" dur="3.438"> Lan aku rumangsa yen kabeh butuh wong liya, >

< start="563.529" dur="1.568"> lan ana sawetara wong sing ketemu >

< start="565.097" dur="1.835"> sing pancen seneng nglipur wong. >

< start="566.932" dur="2.235"> Lan aku luwih akeh penonton. >

< start="569.167" dur="2.804"> Nanging ing kene, amarga sampeyan ora duwe >

< start="571.971" dur="2.068"> wong liya sing arep wawancara ing rumah tangga. >

< start="574.039" dur="1.702"> [Ngguyu] - Aja ngomong ngono. >

< start="575.741" dur="1.401"> Nggih. - Lan kene kita. >

< start="577.142" dur="1.335"> -Aku lagi wawancara karo asu Gary kita. >

< start="578.477" dur="1.235"> Nggih. >

< start="579.712" dur="1.2"> -Gary rawuh - -Kami ora ngrancang >

< start="580.912" dur="1.135"> samubarang iki, ora apa-apa >

< start="582.047" dur="1.569"> -Surprised Gary durung nate nemoni aku. >

< start="583.616" dur="1.367"> - Nancy, apa sing pertama yaiku Jimmy >

< start="584.983" dur="3.537"> apa utawa ujar esuk? >

< start="588.52" dur="3.403"> - Apa, nyata? "Sugeng enjing!" >

< start="591.923" dur="2.97"> -Aku, bener? -Yeah, "sugeng enjing." >

< start="594.893" dur="1.935"> -Yeah, sugeng enjang. -Suk esuk. >

< start="596.828" dur="1.602"> -Yeah. -Bengi esuk, kabeh. >

< start="598.43" dur="1.635"> - Lan banjur aku njupuk telpon. >

< start="600.065" dur="1.535"> - Banjur sampeyan bakal nyekel telpon sampeyan. >

< start="601.6" dur="1.201"> -Yeah. - Banjur bocah lan aku, >

< start="602.801" dur="1.468"> "Sugeng enjing." >

< start="604.269" dur="3.604"> - Amarga dheweke lagi turu karo aku. [Ketawa] >

< start="607.873" dur="1.402"> Dheweke duwe kasur. >

< start="609.275" dur="1.467"> Kita duwe kasur. Dheweke duwe kasur. >

< start="610.742" dur="1.836"> - Ya, dheweke ora nate miwiti karo kita. >

< start="612.578" dur="5.071"> Nanging ayo ngomong 5 lan 6, nalika nyusup ing wayah wengi, >

< start="617.649" dur="1.569"> kita lagi ora nendhang. >

< start="619.218" dur="1.568"> Lan asu. Biasane biasane aku lima. >

< start="620.786" dur="3.069"> -Frannie bab anyar dheweke turu ing bantal. >

< start="623.855" dur="1.135"> Dheweke turu ing sirah. >

< start="624.99" dur="2.136"> - Ya, ndhuwur sirah ing bantal. >

< start="627.126" dur="2.302"> Biasane ing bantal gedhe ing mburi sirah sampeyan. >

< start="629.428" dur="3.07"> Aku ngerti, dheweke pancen lucu. -Teliti kaluhuran. >

< start="632.498" dur="2.001"> -Nggih. Kene kita lunga. >

< start="634.499" dur="2.169"> "Nancy, apa Jimmy sing romantis? >

< start="636.668" dur="2.069"> Mangga maringi conto. " >

< start="638.737" dur="1.602"> -Aku sampeyan. - Sampeyan apa? >

< start="640.339" dur="1.501"> -Ye. [Ketawa] >

< start="641.84" dur="4.471"> Uga, siji crita romantis sing aman >

< start="646.311" dur="3.17"> bakal kanggo pesta ulang tahun ulanganku sing gedhe >

< start="649.481" dur="4.505"> sawetara taun kepungkur, ora pesta, ulang tahun, >

< start="653.986" dur="5.672"> dheweke entuk mobil sing aku sinau carane nyetir >

< start="659.658" dur="3.837"> lan ndamel kabeh liwat sekolah tinggi lan kuliah >

< start="663.495" dur="1.936"> lan duwe duweke dhewe, >

< start="665.431" dur="3.17"> sing bisa ndeleng ing minggu ngarep, >

< start="668.601" dur="3.603"> VW Bus, sing maneh, yen sampeyan ngerti Mill Valley >

< start="672.204" dur="3.236"> lan ngendi aku teka, apik banget. >

< start="675.44" dur="1.802"> - Akeh wong sing nyegah kita kanggo perkara kasebut. >

< start="677.242" dur="2.737"> Dheweke ora preduli manawa aku ing mobil, ora ana apa-apa. >

< start="679.979" dur="2.001"> -No. Dheweke malah ora weruh sampeyan. >

< start="681.98" dur="3.771"> - "Aku manggon ing mobil kasebut kanggo -" utawa bis ing salawas-lawase. >

< start="685.751" dur="2.703"> "Aku njupuk kabeh menyang California saka New York." >

< start="688.454" dur="4.871"> Wong duwe crita apik tenan babagan VW Bus kasebut. >

< start="693.325" dur="2.236"> -Nojo sing ndemek, ndemek kanthi jero. >

< start="695.561" dur="2.169"> -Yeah. -Aku rumangsa padha. >

< start="697.73" dur="1.401"> Dadi iki romantis banget. >

< start="699.131" dur="1.301"> Nanging cara sing luwih adhem. >

< start="700.432" dur="1.334"> - Ora, nanging, kepiye carane? -Yeah, iya Ya. >

< start="701.766" dur="2.436"> Dadi, perkara sing luwih adhem yaiku >

< start="704.202" dur="4.172"> yen dheweke menehi Logika Kasus. >

< start="708.374" dur="2.368"> -Menengo. Logic Case Logic Case. >

< start="710.742" dur="1.202"> Sing nyekel kaset. >

< start="711.944" dur="2.469"> -Manehi kaset ing jero. Lan aku mbukak. >

< start="714.413" dur="3.337"> Lan kabeh minangka favorit favoritku. >

< start="717.75" dur="5.505"> Aku banget eklektik ing musikku. >

< start="723.255" dur="3.003"> Nanging kabeh iku saka Harry Nilsson menyang Muppets >

< start="726.258" dur="3.403"> lan John Denver nembang Natal bebarengan karo Purwaning Dumadi. >

< start="729.661" dur="2.036"> -Bob Marley. -Bob Marley, Carly Simon, >

< start="731.697" dur="2.302"> Kucing Kancing Kuat >

< start="733.999" dur="1.335"> -Yeah. -Prince. >

< start="735.334" dur="1.501"> -Aku mung seneng-seneng. >

< start="736.835" dur="2.335"> - Ana, kaya, 20 saka - >

< start="739.17" dur="3.137"> pancen album-lagu sing dak tresnani. >

< start="742.307" dur="3.271"> Lan aku panginten iku. Aku kaya, >

< start="745.578" dur="2.535"> "Iki sing paling dipikirake. Iki kabeh padha. >

< start="748.113" dur="1.835"> Sampeyan ngrungokake kula. >

< start="749.948" dur="2.169"> Kabeh sing dakkarepake minangka wanita dirungokake. " >

< start="752.117" dur="1.035"> Slah, blah, blah. >

< start="753.152" dur="2.869"> [Ketawa] Dheweke lunga, >

< start="756.021" dur="1.668"> "Oh, gosh, aku kelalen kothak boom. >

< start="757.689" dur="2.737"> Apa metu ing garasi utawa apa wae. " >

< start="760.426" dur="1.301"> Dadi kaya aku mlayu - >

< start="761.727" dur="1.535"> - Ya, sampeyan arep main kaset? >

< start="763.262" dur="4.104"> - Nalika aku mlayu golek kothak boom kanggo main kaset, >

< start="767.366" dur="3.203"> sedulurku nyopir ing VW Bus. >

< start="770.569" dur="1.134"> -Kanggo pamuter kaset ing bis. >

< start="771.703" dur="1.568"> -Kanggo pamuter kaset ing bis. >

< start="773.271" dur="2.203"> Blaupunkt lawas, ana ngendi, >

< start="775.474" dur="2.836"> kita bakal muter loro-lorone nanging sampeyan ora ngerti apa sisih sampeyan. >

< start="778.31" dur="1.368"> Ah, swarga. >

< start="779.678" dur="2.169"> - Lan sampeyan bisa menet tombol lan mateni tutup. >

< start="781.847" dur="1.201"> -Yeah, kabeh perkara bakal dipateni. >

< start="783.048" dur="1.067"> -Ngawe wong nyolong stereo kasebut. >

< start="784.115" dur="1.402"> -Ora sing ora ana gandhengane karo mobil sampeyan. Ya. >

< start="785.517" dur="2.703"> -Oh, ora ana sing bakal mecah lan njupuk pemain kaset. >

< start="788.22" dur="1.368"> -Apa-kaya. >

< start="789.588" dur="4.004"> Dadi, aku mikir yen ana ing antarane sikep romantis. >

< start="793.592" dur="1.001"> -Wow. [Applause] >

< start="794.593" dur="1.167"> - Sampeyan kudu dirungokake. >

< start="795.76" dur="1.87"> -Toto pancen hebat. Aku pengin luwih akeh babagan iki. >

< start="797.63" dur="2.168"> -Yen sampeyan wis krungu, sampeyan rumangsa tresna. >

< start="799.798" dur="2.836"> [Ngguyu] - Pitakonan liyane. >

< start="802.634" dur="2.402"> Liyane pitakon ing saindenging minggu. >

< start="805.036" dur="0.969"> Kita lagi nyebar metu. >

< start="806.005" dur="1.267"> Nanging - Bener? >

< start="807.272" dur="2.403"> -Ngayuh-nesu dhewe. >

< start="809.675" dur="2.201"> - Sampeyan wis mesthi ana. Iki menang kanggo aku, dadi - >

< start="811.876" dur="1.168"> [Ketawa] -Oh, kaya ngono, kita saiki mandheg saiki? >

< start="813.044" dur="1.335"> -Oh, ya, kita bakal mungkasi kedadeyan kasebut. [Ketawa] >

< start="814.379" dur="1.668"> -Allah, iki kita pamit. - Yaiku sing kudu dirungokake. >

< start="816.047" dur="1.268"> Yaiku crita sing paling apik sing dakrungu. >

< start="817.315" dur="2.203"> - Lan kita durung weruh wong siji. -Ora, mesthi. >

< start="819.518" dur="1.034"> Jarak sosial. -Nalika mobil. >

< start="820.552" dur="1.402"> - Ora, iki apik. >

< start="823.655" dur="1.968"> -Saya akeh bocah, sekolah wis dilereni >

< start="825.623" dur="1.635"> kanggo taun. >

< start="827.258" dur="1.969"> Dadi tegese ora olahraga, ora lulus, >

< start="829.227" dur="2.202"> lan mesthi ora prom. >

< start="831.429" dur="3.604"> Dadi kanggo kabeh senior sing ana, lagu iki kanggo sampeyan. >

< start="835.033" dur="3.337"> Disebut, "Prom karo Ibu." >

< start="838.37" dur="3.671"> ♪♪ >

< start="842.041" dur="3.636"> ♪ Sampeyan kudu mbukak janji karo ibumu ♪ >

< start="845.677" dur="3.604"> ♪ Sampeyan kudu mbukak janji karo ibumu ♪ >

< start="849.281" dur="3.47"> ♪ Dheweke ora dadi pilihan pertama, nanging dheweke dadi siji-sijine >

< start="852.751" dur="5.138"> 'Amarga adhimu ora ngomong, lan asu ora nyenengake >

< start="857.889" dur="3.438"> ♪ Dheweke bakal pin sampeyan kanthi apik banget >

< start="861.327" dur="3.87"> ♪ Bakal kelakon, yen bapakmu wis ngadeg 'ing kana >

< start="865.197" dur="4.337"> ♪, nanging ora limo, sampeyan bakal njupuk mini-mini menyang omah >

< start="869.534" dur="3.137"> ♪ Yen sampeyan bakal nari nganggo tangan tangan ibu ♪ >

< start="872.671" dur="3.503"> Dad Bapak sampeyan bakal nggawe doyo lan dadi deejay ♪ >

< start="876.174" dur="3.904"> ♪ Nalika adhine ujar, "Sampeyan pancen pincang banget" ♪ >

< start="880.078" dur="3.67"> ♪ Ibu bakal dadi Prom Queen, sampeyan bakal dadi Prom King ♪ >

< start="883.748" dur="5.005"> Sampeyan bakal ngandhani dhewe, babar pisan dudu perkara seksual >

< start="888.753" dur="3.671"> Sampeyan njaluk dheweke supaya tenang babagan wengi khusus ♪ >

< start="892.424" dur="3.837"> ♪ Ora kasep, dheweke ana ing Facebook dheweke ngluncurake sing seneng >

< start="896.261" dur="2.803"> "Oh, hebat, Bibi Linda ngerteni manawa aku mulia." >

< start="901.833" dur="3.37"> ♪ Yen prom rampung, sampeyan bakal bisa ndeleng dheweke >

< start="905.203" dur="3.304"> ♪ Lan matur nuwun kanggo wengi sing ndadékaké sampeyan kaget ♪ >

< start="908.507" dur="4.537"> ♪ Sampeyan bakal ujar, "Ibu, iki dudu panginten aku >

< start="913.044" dur="5.974"> ♪ Nanging, aku seneng yen sampeyan duwe karangan iki ♪ >

< start="919.018" dur="2.535"> ♪ Sampeyan dadi ratu janjiku, sampeyan pancen ibu ♪ >

< start="921.553" dur="2.002"> ♪ Sampeyan bom "♪ >

< start="923.555" dur="2.269"> ♪♪ >

< start="930.195" dur="3.337"> Oh, hai. Aku langsung nyoba nggawa squatsku. >

< start="933.532" dur="2.336"> Wong lanang, John Legend minangka salah sawijining wong pertama >

< start="935.868" dur="2.168"> kanggo tau nindakake konser saka omah ing Instagram. >

< start="938.036" dur="1.768"> Pancen keren banget. Aku nyekel John >

< start="939.804" dur="2.937"> kanggo mbahas babagan lan liya-liyane. Priksa. >

< start="942.741" dur="1.068"> -Papa sampeyan nggawe, konco? >

< start="943.809" dur="1.668"> -Awis, kancane. Aku gedhe tenan. >

< start="945.477" dur="2.069"> Matur nuwun kanthi sanget kanggo nindakake iki. >

< start="947.546" dur="1.801"> -Ku kesenengan. >

< start="949.347" dur="2.436"> -Okay, kene arep mara. >

< start="951.783" dur="2.703"> Aku mikir kita rekam. Kita lagi arep. Iki kabeh apik. >

< start="954.486" dur="2.268"> Nang endi kowe saiki? >

< start="956.754" dur="2.704"> -Aku ing ruang tamu ing omah. >

< start="959.458" dur="1.301"> -Matur nuwun kanthi sanget kanggo nindakake iki. >

< start="960.759" dur="1.201"> Aku pancene ngapresiasi iki, >

< start="961.96" dur="3.237"> kaya jutaan wong sing nonton. >

< start="965.197" dur="2.302"> - Apa ing kursi wiwit, sampeyan ngerti, >

< start="967.499" dur="2.035"> dadi krasa tenan yen kita "Dina Bengi Show." >

< start="969.534" dur="2.035"> -Kasil. Yaiku telpon sing apik. >

< start="971.569" dur="1.369"> Matur suwun, konco. Aku ngormati. >

< start="972.938" dur="3.77"> Apa sing sampeyan lakoni kanggo ngisi wektu? >

< start="976.708" dur="2.937"> Aku ngerti sampeyan duwe rong bocah cilik. >

< start="979.645" dur="5.005"> - Kita mung sinau carane angel nglipur dheweke kabeh dina. >

< start="984.65" dur="1.534"> [Loro ngguyu] >

< start="986.184" dur="1.735"> -Luna iku 3, ta? >

< start="987.919" dur="3.137"> - Ya, dheweke bakal dadi 4 ing wulan lan - >

< start="991.056" dur="1.401"> -Sing bayi 1? >

< start="992.457" dur="2.302"> -Yeah, Miles bakal 2 ing Mei, >

< start="994.759" dur="3.27"> lan muga-muga bisa entuk pesta ulang tahun kanggo dheweke, >

< start="998.029" dur="1.168"> nanging aku ora ngerti. >

< start="999.197" dur="2.035"> Kita bisa uga isih adoh ing wektu kasebut. >

< start="1001.232" dur="1.802"> -Aku apik - Apike banget, ya. >

< start="1003.034" dur="2.77"> Apa sampeyan wis main game karo Luna, kaya, game dewan, >

< start="1005.804" dur="1.334"> utawa dheweke ora nindakake perkara kasebut? >

< start="1007.138" dur="2.47"> -Sina sinau carane muter Hippo Luwe. >

< start="1009.608" dur="1.768"> -Aku sing apik. >

< start="1011.376" dur="4.438"> - Lan aku ngerti yen dheweke apik banget nalika dheweke main game. >

< start="1015.814" dur="2.435"> Dheweke ora pengin menang kabeh. >

< start="1018.249" dur="2.87"> Kaya, dheweke pengin kita dasi saben-saben. >

< start="1021.119" dur="2.435"> - Ora! [Loro ngguyu] >

< start="1023.554" dur="2.437"> Apa dudu bocah Millennial saiki, ya? >

< start="1025.991" dur="2.836"> -Aku pengin dheweke dadi luwih kompetitif lan - >

< start="1028.827" dur="3.036"> -Yeah. - Lan aku seneng karo dheweke, >

< start="1031.863" dur="3.504"> nanging mesthi ora pengin dheweke pengin ilang utawa dasi >

< start="1035.367" dur="4.438"> lan pengin aku aran luwih apik kanthi menang utawa ngikat. >

< start="1039.805" dur="2.569"> Dadi, kita lagi ngupayakake babagan kasebut. >

< start="1042.374" dur="1.501"> -Yeah, anakku kaya ngono. >

< start="1043.875" dur="3.738"> Dheweke wiwit nangis nalika ana ing Chutes & Ladder. >

< start="1047.613" dur="1.601"> Dheweke kaya, "Aku ora pengin ngetrapake iki." >

< start="1049.214" dur="2.936"> Kaya, "Ayo rampung game. Sampeyan bisa uga menang. Ayo." >

< start="1052.15" dur="1.468"> -Yeah. Nanging kayane lucu banget. >

< start="1053.618" dur="2.77"> "Ora, Pa, sampeyan lagi nindakake apa-apa. Sampeyan lagi nindakake apa-apa. >

< start="1056.388" dur="1.034"> Sampeyan ora apik. Kita diikat. >

< start="1057.422" dur="2.136"> Waca, kita diikat, "sanajan dheweke menang. >

< start="1059.558" dur="2.268"> Dheweke pancen menang. >

< start="1061.826" dur="2.87"> - Lan kepiye sampeyan lan Chrissy? Apa sing kok lakoni - >

< start="1064.696" dur="1.835"> karo wektu sampeyan? >

< start="1066.531" dur="1.802"> -Netflix kathah. >

< start="1068.333" dur="1.402"> -Oh, apa sing ditonton? Apa sing ditonton? >

< start="1069.735" dur="1.134"> Aku butuh pertunjukan. >

< start="1070.869" dur="2.503"> -Aku lagi nyekel "Buta Peaky." >

< start="1073.372" dur="1.801"> Kita bubar rampung - >

< start="1075.173" dur="1.569"> Kita bubar rampung Season 5. >

< start="1076.742" dur="2.401"> Dadi, kita secara harfiah kejiret, lan kita kaya - >

< start="1079.143" dur="1.102"> -Aku kudu bali maneh. >

< start="1080.245" dur="1.702"> Lali kabeh babagan "Buta Peaky." >

< start="1081.947" dur="2.401"> - Dheweke kudu nggawe Musim 6 saiki. Aku kaya, ayo. >

< start="1084.348" dur="1.369"> Kita kudu ngerti apa sing kedadeyan. >

< start="1085.717" dur="1.535"> -Kuwi apa sing dakkandhakake. Aku miwiti "Top Chef" >

< start="1087.252" dur="1.669"> lan aku lunga, "Aku bakal bingar 'Top Chef.' >

< start="1088.921" dur="1.968"> Aku ora sabar, "lan ana mung siji episode. >

< start="1090.889" dur="1.935"> Aku lunga, "Wong lanang!" >

< start="1092.824" dur="2.169"> - Ayo! -Paring kula sekawan. >

< start="1094.993" dur="2.335"> Aku ngerti kudu wis patang rampung. Ayo. >

< start="1097.328" dur="3.103"> -Amarga, banjur kita wis nonton "Tiger King," >

< start="1100.431" dur="2.47"> kang dadi kekarepane saben wong. >

< start="1102.901" dur="1.502"> - Aku saiki durung weruh. >

< start="1104.403" dur="2.001"> Apa aneh? >

< start="1106.404" dur="5.54"> -Aku pancen aneh lan lucu banget lan riveting. >

< start="1111.944" dur="3.269"> Lan jendhela kasebut menyang subkultur >

< start="1115.213" dur="2.769"> sampeyan mung ora duwe ide babagan kajaba sampeyan ana ing. >

< start="1117.982" dur="3.037"> -Apa ana wong sing duwe kebon pribadi? Apa bener? >

< start="1121.019" dur="3.17"> -Yeah. Dadi, Amerika >

< start="1124.189" dur="5.739"> minangka habitat paling gedhe kanggo wildcats kaya macan. >

< start="1129.928" dur="4.404"> Kaya, kita duwe luwih macan ing tawanan ing Amerika >

< start="1134.332" dur="3.804"> tinimbang ana ing alam bébas ing jagad iki. >

< start="1138.136" dur="2.937"> Apa ora edan? - Ana ngendi? Florida? >

< start="1141.073" dur="2.735"> - Akeh Florida. Dadi, akeh Florida. >

< start="1143.808" dur="1.702"> -Kaya ngrasakake perkara Florida kanggo aku. >

< start="1145.51" dur="2.603"> - Florida banget, nanging uga Oklahoma. >

< start="1148.113" dur="2.702"> Iku nderek saga >

< start="1150.815" dur="7.141"> saka pamilik wildcat sing saingan iki, >

< start="1157.956" dur="3.57"> lan ana paten pinaten. Ana intrik. Ana laku jina. >

< start="1161.526" dur="3.471"> Ana kabeh. Edan. >

< start="1164.997" dur="2.301"> Apa sampeyan gawe squats saiki, Jimmy? >

< start="1167.298" dur="2.503"> -Yeah, aku nyandhang squats. >

< start="1169.801" dur="1.668"> Yaiku sing dakkandhakake. -Nggih. >

< start="1171.469" dur="1.935"> Semono uga, kaya sing produktif. >

< start="1173.404" dur="2.403"> Aku rumangsa ora bisa dilakoni kabeh minggu kepungkur, >

< start="1175.807" dur="1.301"> lan pungkasane aku ngucapake minggu iki >

< start="1177.108" dur="2.937"> Aku arep, kaya, bisa maneh. >

< start="1180.045" dur="2.669"> - Sing mung kanggo nyelinep ing squats nalika sampeyan entuk - >

< start="1182.714" dur="3.003"> tiba-tiba, awak dewe mung mandheg-mandheg, cekak mung mencung. >

< start="1185.717" dur="1.301"> -Okay, kene arep mara. >

< start="1187.018" dur="1.735"> -Njancel-cekelake awak. Sing dakkandhakake. >

< start="1188.753" dur="1.802"> ♪ squats, squats, squats-squats-squats ♪ >

< start="1190.622" dur="2.335"> ♪ squats, squats, squats-squats-squats, squats ♪ >

< start="1192.957" dur="2.27"> - Kabeh wong! >

< start="1195.227" dur="2.335"> Nggih. Aku entuk dheweke. >

< start="1197.562" dur="2.736"> - Ya, siji bab aku kudu matur nuwun kanggo nindakake >

< start="1200.298" dur="2.969"> kajawi acara kita yaiku, sampeyan nglakoni konser langsung. >

< start="1203.267" dur="2.603"> -Yeah. -Aku apik tenan. >

< start="1205.87" dur="2.136"> Aku tresna iki. Aku ngerti akeh wong sing seneng. >

< start="1208.006" dur="2.502"> Apa sing nggawe sampeyan - Apa sing menehi inspirasi kanggo napa? >

< start="1210.508" dur="2.269"> -Aku jeblugan nglakoni. >

< start="1212.777" dur="3.538"> Kita - Sampeyan ngerti, kabeh padha omah, >

< start="1216.315" dur="2.001"> kalebu seniman, akeh seniman >

< start="1218.316" dur="1.435"> sing saiki wis mlaku tur saiki. >

< start="1219.751" dur="1.835"> Turku ora nganti musim panas, >

< start="1221.586" dur="3.504"> nanging ana akeh penggemar sing macet ing omah >

< start="1225.09" dur="3.737"> lan muga-muga dheweke bisa nindakake apa sing biasane ditindakake >

< start="1228.827" dur="1.701"> lan muga-muga bisa metu konser >

< start="1230.528" dur="2.736"> lan nglakoni kabeh lelakon sing nyenengake iki. >

< start="1233.264" dur="4.038"> Nanging minangka seniman, kita nggambarake siji cara kanggo ngumpulake kabeh wong >

< start="1237.302" dur="3.603"> bakal nindakake aliran live konser kasebut, >

< start="1240.905" dur="1.936"> lan kita ora mung sing nemoni ide kasebut. >

< start="1242.841" dur="4.638"> Chris Martin nyedhaki wektu sing padha. >

< start="1247.479" dur="3.036"> Nalika matur marang manajer aku pengin, dheweke kaya, >

< start="1250.515" dur="3.069"> "Oh, Chris Martin bakal nindakake siji kanggo Warga Global," >

< start="1253.584" dur="2.303"> sing minangka organisasi sing kita ngutip dhuwit sadurunge >

< start="1255.887" dur="4.872"> lan nyebarake sawetara acara kasebut ing NBC lan MSNBC. >

< start="1260.759" dur="3.804"> Lan supaya kita panginten bisa kelangan karo Citizen Global. >

< start="1264.563" dur="2.134"> Lan kita makarya karo Organisasi Kesehatan Dunia, >

< start="1266.697" dur="1.402"> mung nyoba nggawa kesadaran >

< start="1268.099" dur="2.869"> wong kudu nginep ing omah lan kudu adoh saka saben liyane. >

< start="1270.968" dur="1.269"> Dadi, kita bengok-bengok >

< start="1272.237" dur="2.068"> sawetara organisasi sing kita golek dhuwit kanggo >

< start="1274.305" dur="3.37"> lan nyoba kanggo nglipur wong lan nggawa wong bebarengan. >

< start="1277.675" dur="3.704"> -Ngawe konser ing ngarepe ora ana para pamirsa, >

< start="1281.379" dur="3.77"> iku eerie? Apa ganjil, utawa apa sampeyan seneng? >

< start="1285.149" dur="3.337"> -Aku sethitik cilik, nanging aku bakal ngomong >

< start="1288.486" dur="4.538"> amarga Instagram Live duwe komentar muncul >

< start="1293.024" dur="3.27"> saben wong nggawe siji, duwe ati cilik, >

< start="1296.294" dur="3.07"> sampeyan bener entuk umpan balik sing luwih rinci saka Instagram Live >

< start="1299.364" dur="1.368"> tinimbang sing bakal dideleng saka pamirsa. >

< start="1300.732" dur="3.336"> Kaya, sampeyan ora entuk sorak, nanging sampeyan entuk >

< start="1304.068" dur="1.535"> - "Aku pancen seneng banget." >

< start="1305.603" dur="2.736"> - Sampeyan, utawa - Lan sampeyan njaluk, "Oh, sampeyan bisa muter lagu iki? >

< start="1308.339" dur="2.503"> Eh, um, um - "- [Ketawa] >

< start="1310.842" dur="3.37"> - Kabeh jinis panjaluk acak, pitakon, >

< start="1314.212" dur="1.602"> lan sampeyan ora bakal entuk saka pamirsa >

< start="1315.814" dur="2.636"> kajaba sampeyan, kaya, mandheg lan, sampeyan ngerti, takon >

< start="1318.45" dur="2.168"> kanggo umpan balik rinci saka saben individu. >

< start="1320.618" dur="1.035"> - [ngguyu] >

< start="1321.653" dur="1.868"> Ayo padha meneng wae. Siji-sijine. >

< start="1323.521" dur="2.169"> -Ngawe wektu. [Ketawa] >

< start="1325.69" dur="1.568"> -Ngumunne aneh. -Yeah. >

< start="1327.258" dur="3.738"> - Lan sampeyan bisa ngomong, 'amarga kita wawancara D-Nice wengi pungkasan. >

< start="1330.996" dur="1.968"> Aku ora ngerti apa sampeyan kudu mriksa apa sing ditindakake. >

< start="1332.964" dur="2.435"> -Yeah. -Aku ora waras. >

< start="1335.399" dur="2.169"> -Well, D-Nice minangka kanca lawas kanggo kita, >

< start="1337.568" dur="3.037"> lan main ulang taun ulanganku 40 taun ing omahku, >

< start="1340.605" dur="1.468"> lan - >

< start="1342.073" dur="2.802"> Aku mlebu ing Instagram Lives >

< start="1344.875" dur="1.869"> nalika dheweke nindakake sadurunge ing minggu, >

< start="1346.744" dur="3.271"> nanging mung nate mbedakake dina Setu lan - >

< start="1350.015" dur="2.135"> -Nane seneng banget. -Yeah. >

< start="1352.15" dur="1.835"> - Dhewe, ngambang nalika ngomong karo dheweke, >

< start="1353.985" dur="1.969"> lan iku, kaya - Dadi menarik banget >

< start="1355.954" dur="2.402"> kanggo ndeleng para pelaku kaya iki >

< start="1358.356" dur="3.604"> nglipur ruangan kosong kanggo nggawe bisu. >

< start="1361.96" dur="3.37"> Nanging ana atusan ewu wong sing ngrungokake >

< start="1365.33" dur="2.069"> lan nyenengake lan nresnani katresnan, >

< start="1367.399" dur="2.768"> lan iku mung jinis barang anyar lan apik >

< start="1370.167" dur="1.869"> aku ora mikir sadurunge. >

< start="1372.036" dur="2.903"> - Ya, lan akeh sisih peteng kaya saiki, >

< start="1374.939" dur="3.137"> nanging kasunyatan manawa iki bisa dadi sawetara lapisan perak >

< start="1378.076" dur="3.603"> sing kudu dak pikir >

< start="1381.679" dur="3.67"> rumangsa wis ngalami bebarengan, >

< start="1385.349" dur="2.437"> senajan awake dhewe santai >

< start="1387.786" dur="2.635"> lan kita nulungi saben liyane kanggo ngliwati. >

< start="1390.421" dur="1.335"> -Apa -- >

< start="1391.756" dur="3.07"> Charity sing milih bengi iki yaiku Feeding America. >

< start="1394.826" dur="2.202"> -Yeah. - Apa tegese kanggo sampeyan? >

< start="1397.028" dur="3.07"> - Dadi, dheweke duwe jaringan bank-bank panganan ing saindenging negara. >

< start="1400.098" dur="2.369"> Lan salah sawijining efek sisih: >

< start="1402.467" dur="1.134"> Kaping pisanan, ana wong >

< start="1403.601" dur="1.802"> sing luwe saben dina ing Amerika, >

< start="1405.403" dur="2.903"> nanging salah sawijining efek samping saka krisis iki >

< start="1408.306" dur="2.536"> kasunyatan manawa akeh wong enom sing dikandhani >

< start="1410.842" dur="1.801"> ora teka sekolah, >

< start="1412.643" dur="4.806"> lan kaping pirang-pirang, sumber prinsip kanggo panganan >

< start="1417.449" dur="2.469"> yaiku apa sing ditampa ing sekolah. Sawetara, kaya ing New York, >

< start="1419.918" dur="2.336"> sawetara lagi sarapan lan nedha awan ing sekolah. >

< start="1422.254" dur="4.104"> Lan yen padha ana ing kulawarga sing wis berjuang, >

< start="1426.358" dur="3.936"> lan ora duwe sekolah kanggo menehi panganan, >

< start="1430.294" dur="3.204"> ana pirang-pirang wong sing ora entuk panganan sing cukup >

< start="1433.498" dur="1.602"> lan bakal keluwen ing wektu iki. >

< start="1435.1" dur="2.001"> Saliyane kabeh masalah kesehatan sing dideleng, >

< start="1437.101" dur="3.104"> saliyane masalah ekonomi sing kita deleng >

< start="1440.205" dur="1.567"> saka wong ora bisa nyambut gawe >

< start="1441.772" dur="2.67"> lan imploding pasar saham >

< start="1444.442" dur="1.668"> lan kabeh kedadeyan iki, >

< start="1446.11" dur="2.77"> ana wae wong sing arep luwe, >

< start="1448.88" dur="2.803"> lan sampeyan ndeleng karo José Andrés >

< start="1451.683" dur="1.268"> apa sing dilakoni karo - >

< start="1452.951" dur="1.201"> -Nya pancen apik tenan. >

< start="1454.152" dur="2.402"> -Nya pancen apik tenan. Nanging ana bank-bank panganan iki >

< start="1456.554" dur="1.435"> ing saindenging negara, >

< start="1457.989" dur="4.071"> lan Feeding America minangka agregator dana >

< start="1462.06" dur="1.734"> kanggo bank-bank panganan iki, >

< start="1463.794" dur="3.104"> Wong-wong mau banjur sumebar ing saindenging nagara >

< start="1466.898" dur="2.936"> menyang bank-bank panganan sing beda-beda sing mbantu njaga panganan. >

< start="1469.834" dur="4.438"> Yen sampeyan lagi nonton NBC, menyang feedamerica.org >

< start="1474.272" dur="1.401"> lan sinau babagan cara nyumbang. >

< start="1475.673" dur="1.535"> Lan yen sampeyan lagi nonton YouTube, >

< start="1477.208" dur="2.102"> ana tombol Donasi ing endi wae, >

< start="1479.31" dur="1.469"> salah siji kene utawa ing kene, >

< start="1480.779" dur="2.402"> nanging pencet, lan jumlah sing mbantu. >

< start="1483.181" dur="4.538"> Tenan, jumlah apa wae, paling ora - Apa-apa. >

< start="1487.719" dur="3.17"> Sampeyan ora ngerti apa sing bisa ditindakake kanthi 50 sen. >

< start="1490.889" dur="3.87"> Apik tenan. Dadi, monggo menehi apa-apa. >

< start="1494.759" dur="3.103"> Yohanes, sadurunge aku nglilani sampeyan, lan aku matur nuwun sampeyan nindakake iki, >

< start="1497.862" dur="2.737"> ana - Sampeyan bakal nindakake kinerja kanggo bengi iki, >

< start="1500.599" dur="1.334"> sing tak tresnani banget. -Yeah. >

< start="1501.933" dur="3.303"> -That - Kita - Tenan, kita butuh sampeyan luwih saka sadurunge. >

< start="1505.236" dur="2.235"> Dadi, matur nuwun kanggo sing. -Yen mesthi. >

< start="1507.471" dur="2.003"> - Sampeyan bisa menehi pitunjuk babagan album anyar? >

< start="1509.474" dur="1.601"> Apa rauh metu? >

< start="1511.075" dur="1.702"> -Yeah, album anyar bakal teka. >

< start="1512.777" dur="1.501"> Kita nyawiji. >

< start="1514.278" dur="3.604"> Kita entuk strings, sampeyan ngerti, rampung. >

< start="1517.882" dur="2.77"> Aku ora yakin kepiye cara nindakake rekaman senar, >

< start="1520.652" dur="2.001"> amarga aku ora ngerti >

< start="1522.653" dur="4.005"> kepiye cara bisa ngetrapake rekaman orkestra. >

< start="1526.658" dur="1.268"> [Loro ngguyu] >

< start="1527.926" dur="1.735"> - Ya, iku bakal - -Kita bakal ngerti. >

< start="1529.661" dur="2.502"> Mungkin kita kudu nindakake, kaya, sawetara pemain sekaligus >

< start="1532.163" dur="2.602"> banjur, sampeyan ngerti, overdub iku. Kita bakal ngerti. >

< start="1534.765" dur="1.936"> - Iki bakal dadi lagu khusus yen sampeyan bisa nindakake iku. >

< start="1536.701" dur="3.504"> - Ya, nanging salah siji cara, umume wis direkam. >

< start="1540.205" dur="1.901"> Aku wis ngrekam kabeh vokalku. >

< start="1542.106" dur="3.637"> Pangaturan utama wis direkam, >

< start="1545.743" dur="2.736"> lan kita mung kudu rampung sethithik, >

< start="1548.479" dur="1.569"> banjur kita bakal nyampur. >

< start="1550.048" dur="1.768"> Lan aku seneng musik. >

< start="1551.816" dur="2.603"> Aku ora nulis ing wektu iki. >

< start="1554.419" dur="1.868"> Dadi, ora bakal reflektif >

< start="1556.287" dur="2.869"> saka apa sing kedadeyan ing wayahe iki. >

< start="1559.156" dur="1.402"> -Waya. >

< start="1560.558" dur="2.736"> -Kene sejatine album paling seksi aku saiki ... >

< start="1563.294" dur="1.202"> - Apa! >

< start="1564.496" dur="4.137"> -... sing bisa mlaku yen sampeyan macet ing omah >

< start="1568.633" dur="2.536"> lan pengin nggawe bayi Corona. >

< start="1571.169" dur="3.603"> [Loro ngguyu] >

< start="1574.772" dur="2.002"> -Ngumuh. Sing apik banget, konco. >

< start="1576.774" dur="3.404"> - Dadi, aku rumangsa ngerti >

< start="1580.178" dur="2.603"> yen sampeyan wis ngenteni akeh wektu karo kancane, >

< start="1582.781" dur="3.87"> lan sampeyan butuh swara kanggo album kasebut, ... >

< start="1586.651" dur="2.769"> - Iki bisa uga. -... bisa uga. >

< start="1589.42" dur="1.602"> - Sampeyan pancen wong sing apik. Thanks kanggo kabeh sing sampeyan lakoni, >

< start="1591.022" dur="1.768"> lan matur nuwun kanggo njupuk wektu kanggo nindakake iki. >

< start="1592.79" dur="1.902"> Lan feedamerica.org. >

< start="1594.692" dur="1.435"> Kabeh wong ngormati sampeyan, >

< start="1596.127" dur="1.635"> lan matur nuwun kanggo nindakake lagu mengko bengi. >

< start="1597.762" dur="2.636"> Aku pancen, tenan ngajeni. Matur suwun, bud. >

< start="1600.398" dur="2.302"> -Nuwun. -Bye, John. >

< start="1602.7" dur="3.437"> -Ngawe lagu anyar "Tindakan" saka omah, >

< start="1606.137" dur="3.904"> Katrangan John. >

< start="1610.041" dur="2.569"> ♪♪ >

< start="1612.61" dur="3.07"> - ♪ Hey, ya ♪ >

< start="1615.68" dur="2.202"> ♪ La-da-da, da-da ♪ >

< start="1617.882" dur="3.737"> ♪ La-da-da, da-da, la-da ♪ >

< start="1621.619" dur="2.536"> ♪ La-da-da-da-da, aku lunga maneh ♪ >

< start="1624.155" dur="2.802"> ♪ Karo lagu katresnan liyane sing aku sia-sia ♪ >

< start="1626.957" dur="2.903"> ♪ Mung katresnan liyane sing metu saka sabar ♪ >

< start="1629.86" dur="3.27"> ♪ Dheweke ora pengin, dheweke ora butuh >

< start="1633.13" dur="2.569"> ♪ Saben tembung liya sing asale saka penaiku >

< start="1635.699" dur="3.037"> ♪ Dheweke mbuwang maneh ing kandhane, karo ngomong: "Ana ngendi sampeyan?" ♪ >

< start="1638.736" dur="4.038"> ♪ Aku muni banget puisi, nanging rumangsa dakselehake ♪ >

< start="1642.774" dur="1.401"> ♪ Slip adoh ♪ >

< start="1644.175" dur="3.003"> ♪ aku pengen nuduhake tresnaku iku kuat ♪ >

< start="1647.178" dur="3.07"> Nggawe dheweke krasa yen ing omah >

< start="1650.248" dur="5.972"> ♪ Ora faking, ora salah, dheweke bisa ngrasakake yen aku ora ♪ >

< start="1656.22" dur="4.638"> ♪ Tumindak luwih banter tinimbang, ujar luwih banter tinimbang ♪ >

< start="1660.858" dur="3.604"> ♪ Ngomong luwih banter tinimbang lagu katresnan ♪ >

< start="1664.462" dur="3.303"> ♪ Melodi sing digawa menyang ♪ >

< start="1667.765" dur="4.672"> ♪ Tumindak luwih banter tinimbang, ujar luwih banter tinimbang ♪ >

< start="1672.437" dur="3.57"> ♪ Ngomong luwih banter tinimbang lagu katresnan ♪ >

< start="1676.007" dur="3.47"> ♪ Aku wis nate tumindak salah ♪ >

< start="1679.477" dur="2.502"> ♪ La-da-da-da-da, ing kene bali maneh >

< start="1681.979" dur="2.704"> Mung sawetara kanca sing duwe sawetara mupangat ♪ >

< start="1684.683" dur="3.035"> ♪ Dheweke maringi kabeh tresnane marang aku, mula aku mbuwang ♪ >

< start="1687.718" dur="2.77"> Ote Nulis lagu anyar, banjur mbusak ♪ >

< start="1690.488" dur="3.07"> ♪ Oh, kabeh perkara sing wis dakcritakake sadurunge ♪ >

< start="1693.558" dur="3.036"> ♪ Ngandika yen dheweke ora pengin krungu maneh >

< start="1696.594" dur="2.169"> ♪ Aku rumangsa kreatif, nanging ngrasa ♪ >

< start="1698.763" dur="3.469"> ♪ Ora ana sing ngomong yen nggawe sampeyan tetep ♪ >

< start="1702.232" dur="5.84"> ♪ Wanna nuduhake tresnaku iku kuat, nggawe dheweke krasa yen ing omah >

< start="1708.072" dur="6.04"> ♪ Ora faking, ora salah, dheweke bisa ngrasakake yen aku ora ♪ >

< start="1714.112" dur="4.638"> ♪ Tumindak luwih banter tinimbang, ujar luwih banter tinimbang ♪ >

< start="1718.75" dur="3.603"> ♪ Ngomong luwih banter tinimbang lagu katresnan ♪ >

< start="1722.353" dur="3.303"> ♪ Melodi sing digawa menyang ♪ >

< start="1725.656" dur="4.605"> ♪ Tumindak luwih banter tinimbang, ujar luwih banter tinimbang ♪ >

< start="1730.261" dur="3.637"> ♪ Ngomong luwih banter tinimbang lagu katresnan ♪ >

< start="1733.898" dur="3.404"> ♪ Aku wis nate tumindak salah ♪ >

< start="1737.302" dur="2.802"> ♪ La-da-da-da-da, la-da-da-da-da adoh ♪ >

< start="1740.104" dur="2.803"> ♪ La-da-da-da-da, la-da-da, sedina-dina >

< start="1742.907" dur="2.202"> Dheweke ora pengin ngrungokake, ora gelem ngrungokake >

< start="1745.109" dur="3.737"> ♪ Tembung sing dakkandhakake, tembung sing dakkandhakake ♪ >

< start="1748.846" dur="2.903"> ♪ La-da-da-da-da, la-da-da-da-da adoh ♪ >

< start="1751.749" dur="2.77"> ♪ La-da-da-da-da, la-da-da, sedina-dina >

< start="1754.519" dur="2.569"> Dheweke ora pengin ngrungokake, ora gelem ngrungokake >

< start="1757.088" dur="3.437"> ♪ Tembung sing dakkandhakake, tembung sing dakkandhakake ♪ >

< start="1760.525" dur="4.504"> ♪ Tumindak luwih banter tinimbang, ujar luwih banter tinimbang ♪ >

< start="1765.029" dur="3.537"> ♪ Ngomong luwih banter tinimbang lagu katresnan ♪ >

< start="1768.566" dur="3.236"> ♪ Melodi sing digawa menyang ♪ >

< start="1771.802" dur="3.437"> ♪ Lan tumindak nganggo luwih banter tinimbang ♪ >

< start="1775.239" dur="5.139"> Oa Whoa, ngomongake swara saka lagu katresnan ♪ >

< start="1780.378" dur="3.069"> ♪ Aku wis nate tumindak salah ♪ >

< start="1783.447" dur="4.104"> ♪♪ >

< start="1787.551" dur="2.069"> [Chuckles] Matur nuwun! >

< start="1789.62" dur="2.502"> -Aku pengin matur nuwun kabeh wong ing acara iki. >

< start="1792.122" dur="1.469"> John Katrangan, sampeyan apik tenan, >

< start="1793.591" dur="1.769"> ora mung nindakake nanging uga ngomong. >

< start="1795.36" dur="1.334"> Apa sing panglipur. >

< start="1796.694" dur="2.836"> Aku pengin matur nuwun bojoku sing sejatine on-camera >

< start="1799.53" dur="2.469"> lan dadi operator kamera, uga. >

< start="1801.999" dur="1.669"> Lan sepisanan nggunakake tongkat selfie. >

< start="1803.668" dur="1.501"> Sing amba ditompo. >

< start="1805.169" dur="2.135"> Punapa mawon, lan Winnie kanggo grafis, >

< start="1807.304" dur="2.57"> Franny mung dadi sekitar lan apik tenan. >

< start="1809.874" dur="2.436"> Aku tresno marang kowe kabeh. Matur suwun, YouTube. >

< start="1812.31" dur="1.367"> Matur suwun, NBC. >

< start="1813.677" dur="1.869"> Cuci tangan. Aja ndemek pasuryan sampeyan. >

< start="1815.546" dur="2.736"> Tetep aman, lan aku bakal nemoni kowe sesuk. >

< start="1818.282" dur="2.303"> Tayangan anyar liyane. Bye! >