1836s Pintonan Malam ieu: Di Édisi Édisi (Katerangan John) images and subtitles

-Hey, guys, wilujeng sumping sadaya-anyar "Tonight Show" édisi at-home. Winnie, hatur nuhun. Anjeun narik ieu? -Yeah. -Teu leres-leres. Naha anjeun kersa ngadamel langkung warna-warni? -Yeah. -Téh lumayan. Frannie, anjeun ngagambar ieu? -No. -Hm. -Kuring nu migawe. -Kumaha kumaha amal wengi ayeuna? John Legend dina acara, sareng anjeunna damel sareng feedamerica.org, anu geulis tiis. Naha anjeun ngagambar éta, Frannie? -No. -Kuring nu migawe. -Masih anjeun, Winnie -Frannie, anjeun badé nongkrong deui di dinya? -Yeah. -Okay, saé. John Katerangan urang tamu wengi ayeuna. Sareng urang bakal ngobrol ngeunaan Feeding America, anu hebat. Aranjeunna gaduh langkung ti 200 bank kadaharan. Aranjeunna nuju ngabantosan pantri tuangeun di sakumna - nasional. Aranjeunna endah pisan. Jose Andres caket pisan ka aranjeunna. Anjeunna ukur lakukeun - anjeunna sapertos malaikat, jalma éta. Anjeunna endah. Urang bakal ngobrol ngeunaan éta. Ogé, dina acara hareup, urang bakal ngagaduhan sababaraha tina klip karesep urang tina "The Tonight Show," kaasup Nicole Kidman, salah sahiji wawancara anu paling kagum anu kuring kantos dilakukeun. Janten, siap-siap éta. Guy, di dieu di kuarantin kuring mimiti énjing-énjing ku datang ka handap sareng ngadamel kopi seger. Teu aya urusan gedé. Henteu barang kaajaiban, kacuali isuk ieu. Tingali kana naon anu kajantenan isuk-isuk ieu. Hai barudak. Wilujeng sumping naon anu kuring pikir édisi mimiti na "Kumaha Jimmy narik hiji ieu?" Kuring nembé damel kopi, sareng éta sanés iklan. Abdi resep Pak Kopi. Leres, ieu mah waras. Tapi kuring nempatkeun cai di tukang barang-barang éta di dinya. Anyways, kopi kana bagian éta. Naon? Maksudna - kumaha atuh - teu aya anu aya dina pot. Naon? Kumaha cara kuring ngalakukeun éta? Abdi sapertos David Blaine. Teu nanaon. Balik deui kana acara kami. Winnie, naon anu anjeun ngawarnaan? Éta katingali geulis pisan. Kuring nyieun perkara. Ibu nuju ngetok aranjeunna, sareng Ibu ngagambar éta ogé. Anjeunna ogé ngetok ieu. Siga anu urang parantos ngajantenkeun ieu. Jeung Abdi siap nganggo éta. -Hh-huh. -Sareng ayeuna kuring ngadamel anu. -Sareng naon ieu? -Untar sareng Buleud. -Oh, 'sabab urang peryogi seueur karakter pikeun Paguyuban sareng Ladder. -Yeah. -Aku hoyong cacing gummy. -Anda hoyong cacing gummy sanés. Yep. Abdi terang. Nya, ngantosan dinnertime. -Can kuring ngagaduhan cacing gummy? -Yos, tangtosna anjeun tiasa gaduh cacing gummy. Saatos tuangeun. Oké, sadayana? -Naha anjeun Frannie gaduh kitu? -Frannie ngagaduhan sabab - ogé, kuring hartosna, ningal dirina. Anjeunna nuju ngurilingan. Anjeun kéngingkeun dikadalikeun. Anjeun nuju ngalakukeun ieu. Leres? Ieu pakéan anu saé, Frannie. Alih, abdi kéngingkeun kunang gummy anjeun, henteu? Leres, Frannie, di dieu, anjeun calik di dieu pikeun ayeuna. Wios abdi kéngingkeun kentut - henteu pisan, anjeun sumping sareng kuring? Atanapi henteu? -Yeah. Heuh. -Wéw. -Aku leres deui. Henteu, Winnie, anjeun kedah tetep. Aya anu kedah di kaméra. Alah? - [Giggles] -Hi, Win. -Hi. -Kumaha kumaha ayeuna? -Hébat. -Yeu gambar potongan game pikeun Chutes sareng Ladder? -Kami parantos ngalakukeun anu ieu. -Winnie? -Yah? -Ieuh! -Balanse sabab anjeun alus, saé. -Tangki, Pa. -You anu saé dinten ayeuna. Kanyataanna, lamun ngarasa, anjeun tiasa seuri dina guyon monolog anu urang ayeuna. Naha anjeun ngarasa kawas éta? Naha anjeun ngarasa gumujeng guyonan Daddy? Oké. Di dieu urang indit, guys. Alah, siap? Wilujeng sumping "The Tonight Show" édisi at-home. Nya, anjeun kalebet dinten Salasa, 24 Maret atanapi Rebo, 31 April atanapi Saptu, 47 Oktober. Jujur, kuring leungiteun jalur. Sok atuh? -Kami tiasa nempatkeun milik sareng sareng anjeun. -Frannie, Frannie. Abdi nyarios didieu. Teu nanaon. Anjeun guys siap pikeun monolog? -Hh-huh. -Yu siap? -No. -Oké. Anjeun tiasa seuri. Kumaha anjeun seuri? Kumaha anjeun seuri? - [Ketawa] -Téh biol. Éta teu kumaha anjeun seuri. Alah, siap? Tah kieu. Wilujeng sumping "The Tonight Show" édisi at-home. Nya, kalangkang anjeun, ayeuna Salasa, 24 Maret atanapi Rebo, 31 April, atanapi Saptu, 47 Oktober. Jujur, kuring leungiteun jalur. Kuring ningali yén sababaraha urang Amerika ayeuna gaduh jam bagja maya. -Can abdi pasang ieu - -Hey, tiasa anjeun harewos, guys? -Mine - -Hey, Frannie, tiasa anjeun harewos? Winnie, Winnie, tiasa anjeun haréwos nalika kuring ngalakukeun ieu? -Frannie, punten entong nyandakna. -Pasang harewos anu langkung alit. Siga harewos anu langkung alit. [Haréwos teu jelas] Siga haréwos anu langkung alit. -Abdi janji. [Haréwos teu jelas] No. -Aku ningali yén sababaraha urang Amerika ayeuna gaduh jam bagja maya. Sareng saha anu sumping éta, percanten ka kuring, hal-hal henteu jalan saé di bumi éta. Hei, Karen, éta 10:00 am Kumaha ngeunaan jam bagja maya anu sanés? Kuring nguping jalma macét di bumi ayeuna nuju seueur tuang sareng bobo kurang. Ieu sapertos sadayana di Bumi nembe dibucal. [Ketawa] Saur abdi dua minggu ngisolasi mimitian nganggo tol na. Kuring nyangka kuring tiasa ngajelaskeun éta hadé ngaliwatan Adam Sandler. Dina hiji dinten, kuring resep, "Oke, barudak, hayu urang angkat ka sababaraha seni sareng karajinan sareng nempatkeun makaroni dina pérp cleaner sareng langkung saé. " Sareng dinten ayeuna kuring siga, "Henteu nganiaya adina! Cicingkeun! "[Seuri] [Seuri] Adam Sandler ngajantenkeun sadayana seuri. Kuring nempo yén dina tanggal ieu 15 sababaraha taun ka pengker, "Kantor" debut dina NBC. Gusti, abdi sono ka "Kantor." Oh, madu, anjeun bagian ieu. Anjeun nyarios "Kuring sono ka 'Kantor' ogé." Kuring-kuring sono ogé "Kantor". -Na kuring indit, anjeun lalajo "Kantor"? Anjeun saurna, "Henteu, kuring sono ka anjeun kantor." -No, kuring sono ka anjeun kantor. Winnie resep éta. [Ketawa] -Batur anu ageung dinten ayeuna. Diumumkeun yén Olimpiade usum panas ditunda. Éta bageur, tapi sahenteuna ayeuna Abdi tiasa ngeureunkeun latihan sareng ngantepkeun diri. Éta leres. Henteu aya Olimpiade. Gantina, aranjeunna masihkeun sadaya medali kanggo saha waé anu nyangkut di bumi murangkalih murangkalih 5 taun. [Seuri] -You meunang medali anu datang, madu. -Yay angkat. Abdi ngagaduhan anu sumping. Aya anu anjeun angkat. [Seuri] -Dad! -Abdi terang. Olimpiade ditunda dugi ka taun hareup. Nalika wartosna ngejat - [Ketawa] Nalika béja éta, kolong kutub sapertos kitu, "Mm, hayu atuh cek jadwal kuring. Yep, luas dibuka. "[Ketawa] Kuring nempo aya tilas angkasawan NASA geus maturan tip ngeunaan kumaha carana salamet diisolasi. Janten upami anjeun hoyong ngadangu ti ahli ngeunaan salamet nyalira, ngobrol sareng NASA atanapi batur anu damel di RadioShack. Aya anu anjeun angkat. Éta monolog langsung aya. Hatur nuhun pisan, sadayana. Sareng ayeuna kuring badé ngalakukeun hiji hal yén kuring henteu kantos nyangka urang mah, tapi jalma di bumi dikirim patarosan pikeun anjeun saha sareng Ibu. Janten ayeuna ayeuna waktuna pikeun "Tanya Fallons." ♪♪ -Tami rékamanna? -Yah, akang. -Hi! -Honey, ieu mangrupikeun debut anjeun. [Seuri] Naon? Seueur jalma nu naroskeun ngeunaan - anu aranjeunna hoyong kuring naros ka anjeun atanapi murangkalih. -Oké. -Um - -Tah kieu. -Jadi urang angkat - urang mutuskeun pikeun leumpang ngan ukur janten jarak sosial tapi urang ngan saukur nuju jalan-jalan. Éta bakal janten tempat anu pangsaéna - tempat anu paling sepi? -Tuh naon anu urang mikirkeun. Atoh, urang tingali. Di dieu aya percobaan. -Tulis ieu pamajikan kuring, Nancy Fallon -Hi. -Tapi ngaran awéwé anjeun nyaéta Juvonen. -Éta leres. -Do anjeun masih angkat ku Juvonen nalika anjeun ngahasilkeun? Kuring-ngaku kuring. -Anjeun leres? -Ya. -You sareng pasangan anjeun nyaéta Drew Barrymore. -Yé, kanggo ampir 20 taun. Henteu, langkung ti 20 taun. -Yu leres? -Yep. Kusabab anjeunna 19 taun kami parantos damel. -Adid anjeun ngagaduhan pangalaman produser sateuacan? -No. Kuring henteu ngalaman pangalaman produser. Kuring ngalaman pangalaman damel dina ranch budak awéwé di Wyoming. Kuring ngabersihkeun imah di San Fransisco. Abdi saurang rencang penerbangan. -Éta leres. -Samentawis. Oh, kuring panginten tiasa ngubaran sagala cacad dina hiji waktos sareng artis ieu. Éta mangrupikeun pagawéan anu pikaresepeun. -Yeah. -Lost duit dina hiji anu pasti. -Yeah. -Sareng seueur padamelan anéh anu sanés. -Yeah. -Nepi ka -- -Dimana anjeun dilahirkeun? Anjeun dilahirkeun di Connecticut? -Kuring lahir di Connecticut. -Na diangkat? -Di Kalér Kalér. -Nontal California. -Marin County, Mill Valley. -Mill Valley. -Funky lami Mill Valley. Ngeunaan funky harita, kuring kedah nyarios. -Kami unggal asup, nanaon, iraha waé anjeun ningali Golden Gate Bridge, anjeun resep, "Oh, sayang, tingali!" - [Ketawa] - "San Fransisco." -Lami mangrupikeun ikon pikeun jalma réa. Tapi kenangan. -Allah, ieu aya sababaraha patarosan, oke? The hashtag nyaéta #askthefallons. Mimiti, naha anjeun satuju pikeun ngalakukeun - dina kaméra? -Abdi henteu terang. Teu. Maksad kuring, kuring nyarioskeun pandemik naon anu ngagaduhan dina kaméra kuring. tapi kuring langkung resep kana layar. Sareng kuring pikir yén sadayana peryogi hadirin, sareng aya sababaraha jalma anu anjeun pendak anu bener-bener resep pikeun ngahibur jalma. Sareng kuring anu langkung pamiarsa. Tapi di dieu kuring, sabab teu gaduh saha waé anu hoyong wawancara di rumah tangga urang. [Seuri] -Janten henteu nyarioskeun anu. Oké. -Na di dieu urang. -Kami ngawawancara anjing anjing kami Gary énjing. Oké. -Gary datang - -Kami henteu rencanana salah sahiji ieu, oke -Surprised Gary henteu sumping sateuacan kuring. -Nancy, naon anu pangheulana Jimmy naha atanapi nyarios subuh? -Aména, leres? "Wilujeng énjing!" -Aku, leres? -Yah, "wilujeng enjing." -Yah, énjing saé. -Wilujeng énjing. -Yeah. -Masa enjing, sadayana. -Na teras kuring nyauran telepon kuring. -Leu teras anjeun angkat telepon anjeun. -Yeah. Lajeng barudak sareng kuring, "Wilujeng énjing." - Kusabab aranjeunna dina ranjang sareng kami. [Seuri] Aranjeunna ngagaduhan kasur. Kami ngagaduhan ranjang. Aranjeunna gaduh ranjang. -Yaha, aranjeunna henteu kantos ngamimitian sareng kami. Tapi hayu urang nyarios tabuh 5 sareng 6 na, nalika aranjeunna ngalakukeun ngorondang wengi, kami henteu acan najong aranjeunna kaluar. Jeung anjing. Éta biasana lima urang. Hal -Frannie anyar nyaéta anjeunna saré dina bantal. Anjeunna bobo dina sirah urang. -Yes, luhureun sirah na dina bantal. Biasana dina bantal ageung anjeun dina sirah anjeun. Kuring terang, anjeunna lucu pisan. -Hatur nuhun Gusti. -Oké. Tah kieu. "Nancy, naha Jimmy anu romantis? Punten masihan conto. " -Yeu pikir anjeun. -Anjeun leres? -Ya. [Seuri] Nya, hiji carita romantis anu aman bakal pikeun pésta ulang tahun 50 abdi anu ageung sababaraha taun ka pengker, sanes pesta, tepang taun, anjeunna ngagaduhan mobil kuring anu kuring diajar kumaha nyetir na sareng nyetir sadaya jalan ngalangkungan SMA sareng kuliah sareng ngagaduhan abdi sorangan, anu anjeun tingali dina minggu hareup, VW Bus, mana deui, upami anjeun terang Mill Valley sareng dimana kuring asalna, ikonik pisan. -Lami jalma ngeureunkeun urang pikeun hal éta. Aranjeunna malah teu paduli yén éta kuring dina mobil, euweuh. -No. Aranjeunna teu ningali ogé anjeun. - "Kuring cicing dina mobil éta -" atanapi beus salilana. "Kuring nyangkut kabeh ka California ti New York." Jalma gaduh carita anu saé anu pikaresepeun pikeun VW Bus. -Tos saha waé anu nyabak, éta némpél jero. -Yeah. Kuring ngarasa cara anu sami. Janten éta romantis pisan. Tapi jalan anu leuwih tiis. -No, tapi, kumaha atuh? -Heuh heuh. Heuh. Janten, hal anu langkung tiis tina anjeunna lakukeun yen anjeunna masihan kuring Logika Kasus. -Jempé. Panempatan Produk Logika Kasus. Panyekel kaset. -Modeu kaset dina jero. Sareng kuring éta muka. Sareng ieu sadaya karesep favorit kuring. Abdi parah pisan kana musik kuring. Tapi éta sadayana ti Harry Nilsson ka Muppets sareng John Denver nyanyi Natal ka Kajadian. -Bob Marley. -Bob Marley, Carly Simon, Ucing Stevens, The Cure - -Yeah. -Prince. -Yén éta ngan ukur seneng-seneng. -Onyway, éta, siga 20 abdi - bener albeum saleresna anu kuring dipikacinta. Sareng panginten kuring. Sareng kuring sapertos, "Éta mangrupikeun anu paling diémutan. Ieu mangrupikeun sadayana. Anjeun ngadangukeun kuring. Sadayana anu urang hoyong salaku awéwé téh hoyong nguping. " Sopiani, Sopiani, Sopiani. [Ketawa] Sareng anjeunna, "Duh gosh, kuring hilap kotak boom. Éta di luar garasi atanapi naon waé. " Janten sakumaha kuring lumpat - -Yaha, anjeun badé maén kaset dina? -Jadi kuring béak milarian kotak boom pikeun maen kaset kuring, adi kuring nyetir di VW Bus. -Dipasangkeun kasét dina bis. -Dipasangkeun kasét dina bis. Blaupunkt lami, dimana éta, urang bakal maén dua belah tapi anjeun henteu pernah terang naon sisi anjeun asup. Ah, sawarga. -Na anjeun tiasa pencét tombol sareng ngaleupaskeun panutupna. -Yaha, sadayana ngaleungitkeun. -Ngawé jalma anu nyolong stereo. -Jadi teu aya anu ngarobih dina mobil anjeun. Heuh. -Oh, moal aya anu bakal ngarobih sareng nyandak pamuter kaset. -Huah. Janten, saurna éta diantara seueur sikep romantis. -Wah. [Diterapkeun] -You kedah nguping. -Tah hebat pisan. Abdi hoyong langkung seueur ieu. -Nalika anjeun ngarasa nguping, anjeun ngarasa dipikacinta. [Ketawa] -Sual patarosan. Langkung patarosan langkung saminggu. Kami bade nyebarkeun aranjeunna. Tapi - Leres? -Jaminan pikeun palpitations haté kuring sorangan. -Leu kan ditu. Ieu kameunangan pikeun kuring, kitu - [Seuri] -Oh, janten, urang nuju nuju ayeuna? -Oh, nuhun, urang atos berakhir dina éta. [Seuri] -Allah, di dieu urang balik. -Tuh naon waé anu urang kedahkeun. Ieu mangrupikeun carita pangsaéna anu kuring kantos nguping. -Sareng urang henteu acan ningali hiji jalma. -No, tangtosna. Jarak sosial. -Nu mobil. -No, ieu hébat. -Lami seueur budak, sakola parantos ditunda pikeun sesa taun. Janten artina teu aya olahraga, teu kalulusan, sareng tangtosna teu aya janji. Janten ka sadaya manulaeun di luar sana, lagu ieu kanggo anjeun. Disebut, "Prom sareng Ibu anjeun." ♪♪ ♪ Anjeun kedah angkat sareng prom your Ibu anjeun ♪ Anjeun kedah angkat sareng prom your Ibu anjeun ♪ Anjeunna sanes pilihan anjeun anu munggaran, tapi anjeunna ngan ukur hiji ♪ ♪ 'Nyababkeun adina anjeun henteu nyarios, sareng anjing anjeun henteu pikaresepeun ♪ ♪ Anjeunna bakal pin anjeun ku boutonniere anu saé pisan ♪ Éta bakal aya kajadian bari bapak anjeun standin 'langsung aya ♪ ♪ Gantina hiji limo anjeun bakal nyandak mini-mini ka buruan tukang ♪ ♪ Dimana anjeun nari sareng nari-nénu ♪ ♪ Ayah anjeun bakal ngadamel punch sareng janten deejay ♪ ♪ Nalika adina anjeun nyarios, "Anjeun guys anu freakin 'lumpuh" ♪ ♪ Ibu bakal janten Prom Ratu, anjeun bakal janten Prom King ♪ ♪ Anjeun bakal nyaritakeun diri anjeun leres-leres sanés perkawis seksual ♪ Anjeun naroskeun supaya tenang dina wengi khusus ♪ ♪ Kasep, éta dina Facebook anjeunna ngasepkeun anu dipikaresep ♪ "Oh, hebat, Bibi Linda ningali kuring katingali mulia." ♪ Nalika promana berakhir, anjeun bakal merhatoskeun panonna ♪ ♪ Jeung hatur nuhun anjeunna kanggo wengi anu nyandak anjeun ku reuwas ♪ ♪ Anjeun bakal saurna, "Ibu, ieu sanés panginten kuring bakal ♪ ♪ Tapi kuring bungah kuring sareng anjeun pikeun karantina ieu ♪ ♪ Anjeun permaisuri janji kuring, Ibu anjeun mom ♪ Anjeun bom "♪ ♪♪ Duh, hi. Abdi ngan saukur ngusahakeun kéngingkeun squats kuring. Sok atuh, John Legend mangrupikeun salah sahiji jalma munggaran pikeun kantos ngalakukeun konsér ti bumi di Instagram. Panas pisan. Abdi kasangkut sareng John pikeun nyarioskeun éta sareng seueur deui. Parios éta. -Kumaha kumaha anjeun, sobatna? -Awesome, sobatna. Abdi nganggo hébat. Hatur nuhun pisan pikeun ngalakukeun ieu. -Kalayan rido. -Okay, di dieu urang balik. Jigana urang ngarékam. Kami bade. Ieu sadayana saé. Dimana anjeun ayeuna? Kuring di ruang tamu urang di bumi. -Tasih pisan anjeun pikeun ngalakukeun ieu. Nyaan, kuring ngahargaan pisan ieu, ogé ngalakukeun jutaan jalma anu ningali ieu. -Badi dina sofa ti saprak, anjeun terang, janten ngaraoskeun kami leres-leres dina "Tonight Show." -Hasil. Éta telepon anu saé. Hatur nuhun, sobatna Abdi ngahargaan éta. Naon anu anjeun lakukeun pikeun ngeusian waktos? Abdi terang anjeun ngagaduhan dua murangkalih. -Kami nembé diajar kumaha sesah pikeun ngahibur aranjeunna sadinten. [Kadua seuri] -Luna urang 3, henteu? -Yaha, anjeunna bakal janten 4 dina sasih sareng - -Na orok 1? -Yeah, Mil bakal 2 bulan Méi, sareng mugia urang bakal ngagaduhan pihak ulang tahun kanggo aranjeunna, tapi urang henteu terang. Kami masih tiasa jarak dina waktu éta. Éta-geulis - Anéh ganjil, nuhun. Dupi anjeun maén game sareng Luna, sapertos, kaulinan dewan, atanapi anjeunna henteu ngalakukeun éta? -Sina diajar kumaha maén Hippo Lapar. -Éta saé. -Na kuring sadar yén anjeunna ogé saé nalika anjeunna maénkeun kaulinan. Anjeunna henteu kersa menang pisan. Siga, anjeunna hoyong urang dasi unggal waktos. -No! [Kadua seuri] Henteu aya kitu murangkalih Millennial sapertos ayeuna, huh? -Aku hoyong anjeunna janten sakedik kompetitif sareng - -Yeah. -Sareng kuring anu resep pisan tapi pasti moal hoyong anjeunna hoyong kalah atanapi dasi sareng hoyong kuring ngarasa langkung hadé ku unggul atanapi dasi. Janten, urang nuju ngusahakeun anu. -Yaha, putri mah sapertos anu sabalikna. Anjeunna mimiti nangis nalika kuring nuju nuju di Chutes & Ladders. Anjeunna sapertos, "Kuring henteu hoyong ngalakukeun ieu." Siga, "Hayu urang céréskeun pertandingan. Anjeun tiasa meunang. Hayu." -Yeah. Tapi éta lucu. "Henteu, Pa, anjeun damel teu kunanaon. Anjeun nuju henteu kunanaon. Anjeun henteu kunanaon. Kami dihijikeun. Ningali, kami terikat, "sanaos anjeunna menang. Anjeunna saleresna meunang. -Sareng kumaha anjeun sareng Chrissy? Naon anu anjeun lakukeun ka - sareng waktos anjeun? -Netflix pisan. -Oh, naon anu anjeun ningali? Naon anu anjeun ningali? Abdi peryogi nempokeun. -Kami nuju teras-terasan dina "Buta Peaky." Urang kakara réngsé - Urang kakara réngsé Season 5. Janten, urang sacara harfiah bray, sareng urang sapertos - -A kuring ngagaduhan deui kana éta. Hapunten sadayana ngeunaan "Buta Peaky." -Na aranjeunna kedah ngadamel Usum 6 ayeuna. Abdi sapertos, datangna. Urang kedah terang naon anu kajantenan. -Tuh naon anu kuring nyarios. Kuring ngamimitian "Top Chef" sareng Abdi angkat, "Kuring bakal binge 'Top Chef.' Abdi henteu tiasa ngantosan, "sareng ngan aya hiji episode kaluar. Abdi didieu, "Guys!" -Hayu angkat! -Pikeun kuring opat. Kuring terang aya kedahna opat henteu parantos aya. Kadieu. -Leres pisan, teras urang parantos ningali "Raja Lodaya," anu mangrupakeun dulur favorit. Kuring-henteu acan ningali deui. Naha éta anéh? -Jasa luar biasa pisan lucu sareng lucu sareng riveting. Sareng éta jandela kana subkultur anjeun ngan teu ngagaduhan pamendak upami anjeun teu aya di dinya. - Jalma-jalma nu gaduh zona pribadi sorangan? Naha éta leres? -Yeah. Janten, Amérika mangrupikeun habitat pangbadagna pikeun wildcats sapertos maung. Siga, urang ngagaduhan langkung macan di inguan di Amérika tibatan aya di liar di dunya. Naha éta gélo? -Tan? Florida? -A seueur Florida. Janten, seueur pisan Florida. -Terasa perkara Florida kanggo kuring. -Ia pisan Florida, tapi ogé Oklahoma. Éta nuturkeun saga tina golongan ieu anu gaduh wildcat saingan, sareng aya rajapati. Aya intrik. Teu aya perzina. Aya sadayana. Éta gélo. Naha anjeun ngalakukeun squats anjeun ayeuna, Jimmy? -Yaha, kuring nyocogkeun dina squats. Éta naon anu kuring disarioskeun. -Oké. Nya, karaos sapertos produktif. Abdi ngaraos henteu damel sareng sadayana minggu kamari, sareng tungtungna mah nyarios minggu ieu Abdi badé, sapertos, leres-leres tiasa dianggo deui. -Ana pikeun ngan saukur sneak dina squats nalika anjeun kénging - ngadadak aya anu ngadadak, anjeun nembé nangtung, nembé nyarios dina seting. -Okay, di dieu urang balik. -Justik nyarios dina squat. Éta sadayana Kuring ngucapkeun. ♪ squats, squats, squats-squats-squats ♪ ♪ squats, squats, squats-squats-squats, squats ♪ -Siaya! Oké. Abdi ngagaduhan. -Hey, hiji hal anu abdi kedah ngucapkeun hatur nuhun pikeun lakukeun jaba pintonan urang téh, anjeun damel konsér live. -Yeah. -Teu hebat pisan. Kuring resep eta. Kuring terang loba jalma anu resep éta. Naon anu dilakukeun anjeun - Naon anu diilhami anjeun pikeun ngalakukeun éta? -Kami gaduh jebluna dina ngalakukeunana. Kami - Anjeun terang, sadaya urang bumi kaasup seniman, seueur seniman anu sakuduna dina wisata ayeuna. Wisata abdi henteu dugi usum panas, tapi aya kipas seueur anu macét di bumi sareng harepan aranjeunna tiasa kaluar ngalakukeun naon anu biasana dilakukeun sareng ngarepkeun aranjeunna tiasa kaluar bade konser sareng ngalakonan sagala hal anu pikaresepeun ieu. Tapi salaku seniman, urang nyangka hiji cara pikeun ngumpul sadayana bakal ngalakukeun aliran live konsér ieu, sareng kami henteu ngan ukur anu sumping kana ideu. Chris Martin sumping kadieu sareng waktos kuring sakaligus. Nalika kuring nyarios manajer kuring hoyong ngalakukeun éta, aranjeunna sapertos, "Oh, Chris Martin badé ngalakukeun salah sahiji kanggo Warga Global," anu mangrupikeun hiji organisasi anu urang kantos ngahasilkeun artos sateuacanna sareng nyiarkeun sababaraha acara dina NBC sareng MSNBC. Sareng janten pamikiran urang langkung saé pikeun ngalakukeun éta sareng Warga Global. Sareng urang damel sareng Organisasi Kaséhatan Dunia, ngan saukur nyobian ngalaksanakeun kasadaran kana ideu yén jalma kudu cicing di bumi sareng kedah jarak jauh. Janten, urang ngagorowok sababaraha organisasi anu urang kéngingkeun artos sareng diusahakeun ngahibur jalma-jalma sareng ngahiji. -Modérkeun konsér di hareupeunana henteu aya hadirin, éta eerie? Éta anéh, atanapi anu anjeun resep? -Teu saeutik eerie, tapi kuring bakal ngomong sabab Instagram Live ngagaduhan koméntar anu dipasang unggal waktos aya anu ngajantenkeun, ngagaduhan manah sakedik anjeun saleresna kéngingkeun tanggapan anu langkung lengkep ti Instagram Live tibatan anu anjeun pikahoyong ti panongton. Siga, anjeun henteu nyandak soré, tapi anjeun mendakan - "Kuring estu ngaraosan éta." -Yes, atanapi - Sareng anjeun nampi, "Oh, tiasa maén lagu ieu? Eh, um, um h "- [Ketawa] -Pilih jinis pamundut acak, patarosan, sareng anjeun moal pernah kéngingkeun éta ti pamirsa kacuali anjeun, sapertos, lirén sareng, anjeun terang, naros pikeun detil lengkep ti unggal jalma. - [Ketawa] Hayu urang sadayana tenang. Hiji-hiji. -Yu dina hiji waktos. [Ketawa] -Téh anéh. -Yeah. -Sareng anjeun tiasa nyarios, 'sabab kami ngawawancara D-Nice tadi wengi. Kuring henteu terang upami anjeun badé pariksa naon anu anjeunna laksanakeun. -Yeah. -Tangkep waras. -Well, D-Nice mangrupikeun babaturan kuno urang, sareng anjeunna maénkeun ulang tahun 40 abdi di dieu di bumi, sareng anjeunna - Kuring nembalan dina Instagram Kahirupan-Na nalika anjeunna ngalakukeun aranjeunna saméméhna dina saminggu, tapi kakara ngabeledug dina dinten Saptu sareng - -Yén pisan bagja. -Yeah. - Anjeunna sapertos, ngambang nalika kuring ngobrolkeun anjeunna, sareng éta, siga - Éta pikaresepeun ningali palaku sapertos anjeun ngahibur kamar kosong pikeun tiiseun. Tapi aya ratusan rébu jalma anu didengekeun sarta nyoré teras kaluarkeun cinta. tur éta ngan jenis hal anyar, tiis yén kuring henteu mikir kami kantos ningali. -Yaha, sareng aya seueur sisi poék pikeun waktos ieu, tapi kanyataanna ieu tiasa ditambahan salutan perak anu kami parantos nganggap kuring ngajantenkeun ngarasa urang nuju ngalaman éta babarengan, sanaos urang nuju jarak jauh sareng urang silih silih bantosan. -Naon -- Amal anu anjeun pilih wengi nyaéta Dahareun Amérika. -Yeah. -Naon maksudna kanggo anjeun? -Jadi, aranjeunna gaduh jaringan bank kadaharan di sakumna nagara. Sareng hiji efek samping - Anu mimiti, aya jalma anu lapar unggal dinten di Amérika, tapi salah sahiji efek samping tina krisis ieu mangrupikeun kanyataan yén seueur pamuda anu keur béjakeun henteu sumping ka sakola sareng sababaraha waktos, sumber prinsipna kanggo dahareun nyaeta naon anu dibere di sakola. Sababaraha, sapertos, di New York, sababaraha nampi sarapan sareng tuang siang di sakola. Sareng upami aranjeunna aya dina kulawarga anu nuju berjuang sareng aranjeunna henteu ngagaduhan sakola ngabantosan nyupan éta, aya seueur jalma anu henteu ngagaduhan tuangeun pikeun tuang sareng bakal balik lapar dina waktos ieu. Salian sagala masalah kaséhatan anu kami tingali, salian ti isu ékonomi anu urang tingali ti folks henteu tiasa damel sareng imploding pasar saham sareng sagala hal ieu kajantenan, ngan aya seueur jalma anu bade lapar, sareng anjeun tingali éta sareng José Andrés ngalakukeun naon anu anjeunna lakukeun ku - -Na kang endah. -Na kang endah. Tapi aya bank kadaharan ieu di sakumna nagara, sareng Amérika Feed nyaéta agrégat dana pikeun bank kadaharan ieu, sareng aranjeunna nyebarkeun éta ka sakuliah nagara pikeun bédana bank kadaharan anu ngabantosan ngajaga jalma-jalma tuang. Upami anjeun aya anu ningali ieu dina Néglasari, angkat ka feedamerica.org sareng diajar kumaha nyumbang. Sareng upami anjeun ningali urang di YouTube, aya tombol Donate di tempat, boh di dieu atanapi di dieu tapi pencét éta, sareng naon waé ngabantosan. Bener, jumlah naon, malah sahenteuna - Naon bae. Anjeun henteu gaduh pamanggih naon anu anjeun tiasa ngalakukeun sareng 50 cén. Hade pisan. Janten, punten masihan nanaon. John, sateuacan kuring ngantepkeun anjeun, sareng kuring ngahargaan anjeun ngalakukeun ieu, aya - Anjeun bakal ngalakukeun pagelaran pikeun urang wengi ayeuna, anu ku kuring ngahargaan pisan. -Yeah. -That's - Kami - Emang, urang peryogi anjeun ayeuna langkung ti kantos. Janten, hatur nuhun éta. -Tangtosna. -Masa anjeun masihan kami naon petunjuk dina album anyar? Dupi éta enggal kaluar? -Yah, album anyarna badé sumping. Kami nuju nyampur. Kami meunang senar kami, anjeun terang, réngsé. Kuring henteu yakin kumaha kami bakal ngaéksekusi rékaman senar, sabab kuring henteu terang kumaha urang tiasa ngajalan jalan kana rekaman orkestra. [Kadua seuri] -Yaha, éta bakal - -Kami bakal terang anu kaluar. Meureun urang kedah ngalakukeun, siga, sababaraha pamaén sekaligus teras, anjeun terang, overdub eta. Urang bakal terangna. -Tapi bakal janten lagu khusus upami anjeun tiasa ngalakukeun éta. -Yah, tapi boh cara, paling éta parantos kacatet. Kuring kedah ngarekam sadaya vokal abdi. Pangaturan utama parantos kacatet, sareng urang ngan kedah ngalakukeun sakedik nepi ka tamat, teras urang bakal nyampur aranjeunna. Sareng kuring bogoh musik na. Abdi henteu nyerat éta salami periode ieu. Janten, éta moal bener-bener reflektif tina naon anu kajantenan leres dina waktos ieu. -Taman. Sigana-sigana mah sigana album paling canggih kuring nepi ka ayeuna ... -Naon! -... anu tiasa dianggo upami anjeun macét di bumi sareng hoyong ngadamel orok-orok Corona. [Kadua seuri] -Éta saé. Éta saé, sobatna -Jadi, kuring ngarasa, anjeun terang, upami anjeun atos seueur waktos sareng pasangan anjeun, sareng anjeun peryogi lagu kanggo éta, wah, albeum ieu ... -Ieu tiasa waé. -... tiasa waé. -Anda anjeun lalaki anu alus. Hatur nuhun kana sagala hal anu anjeun laksanakeun, tur hatur nuhun pikeun nyandak waktos ka ngalakukeun dinten ieu. Sareng feedamerica.org. Sadayana di dieu ngahargaan ka anjeun, sareng hatur nuhun kanggo ngalakukeun lagu wengi ayeuna. Kuring nyaan, bener-bener ngahargaan. Hatur nuhun, pucukna. -Hatur nuhun. -Bye, John. -Mobrol lagu barunya "Tindakan" ti bumina. Jajang Katerangan. ♪♪ - ♪ Hei, nuhun ♪ ♪ La-da-da, da-da ♪ ♪ La-da-da, da-da, la-da ♪ ♪ La-da-da-da-da, kuring ka dieu deui ♪ ♪ Sareng lagu cinta anu sanésna kuring musnah ♪ ♪ Ngan lain cinta teu kasabaran ♪ ♪ Anjeunna henteu hoyong, anjeunna henteu peryogi ♪ ♪ Tiap kecap sanésna asalna tina kalam kuring ♪ ♪ Anjeunna maledog deui di pameunteu, saurna, "Kamana anjeun aya?" ♪ ♪ Kuring nyarioskeun puitis, tapi asa kuring ngantepkeun eta away ♪ Leungeun ♪ ♪ Kuring hoyong nunjukkeun cinta kuring kuat ♪ ♪ Jantenkeun aranna basa kuring ka bumi ♪ ♪ Henteu kabur, henteu aya kasalahan, anjeunna tiasa ngaraos paduli nalika kuring ical ♪ ♪ Laku lampah nyarios langkung ageung tibatan, nyarios langkung ageung tibatan ♪ ♪ Nyarios langkung tarik tinimbang lagu senang love Mel Mélodi anu aranjeunna lakukeun ♪ ♪ Laku lampah nyarios langkung ageung tibatan, nyarios langkung ageung tibatan ♪ ♪ Nyarios langkung tarik tinimbang lagu senang love ♪ Kuring parantos ngalakukeun éta salah ♪ ♪ La-da-da-da-da, di dieu urang balik deui ♪ ♪ Ngan sababaraha babaturan sareng sababaraha kauntungan ♪ ♪ Anjeunna masihan sadaya cinta kuring, teras kuring runtah ♪ Ote Ngalacak lagu anyar, teras dihapus ♪ ♪ Oh, unggal hal anu kuring parantos nyarios sateuacanna ♪ ♪ Saur anjeunna henteu hoyong hoyong langkung deui about ♪ Kuring rumasa kreatif, tapi asa ♪ ♪ Henteu aya anu disarioskeun pikeun ngajantenkeun anjeun tetep ♪ ♪ Wanna nunjukkeun kanyaah kuring kuat, ngajadikeun dirina karasa di imah kuring ♪ ♪ Henteu kabur, henteu aya kasalahan, anjeunna tiasa ngaraos paduli nalika kuring ical ♪ ♪ Laku lampah nyarios langkung ageung tibatan, nyarios langkung ageung tibatan ♪ ♪ Nyarios langkung tarik tinimbang lagu senang love Mel Mélodi anu aranjeunna lakukeun ♪ ♪ Laku lampah nyarios langkung ageung tibatan, nyarios langkung ageung tibatan ♪ ♪ Nyarios langkung tarik tinimbang lagu senang love ♪ Kuring parantos ngalakukeun éta salah ♪ ♪ La-da-da-da-da, la-da-da-da-da jauh ♪ ♪ La-da-da-da-da, la-da-da, unggal dinten ♪ ♪ Anjeunna henteu hoyong nguping, henteu hoyong nguping ♪ ♪ Hiji kecap kuring nyarios, kecap anu kuring nyarios ♪ ♪ La-da-da-da-da, la-da-da-da-da jauh ♪ ♪ La-da-da-da-da, la-da-da, unggal dinten ♪ ♪ Anjeunna henteu hoyong nguping, henteu hoyong nguping ♪ ♪ Hiji kecap kuring nyarios, kecap anu kuring nyarios ♪ ♪ Laku lampah nyarios langkung ageung tibatan, nyarios langkung ageung tibatan ♪ ♪ Nyarios langkung tarik tinimbang lagu senang love Mel Mélodi anu aranjeunna lakukeun ♪ ♪ Sareng lampah nyarios langkung ageung tibatan ♪ ♪ Whoa, nyarios langkung ageung tibatan lagu cinta ♪ ♪ Kuring parantos ngalakukeun éta salah ♪ ♪♪ [Chuckles] Hatur nuhun! -Aku hoyong hatur nuhun ka sadayana dina acara ayeuna. John Katerangan, anjeun hebat pisan teu ukur ngalaksanakeun tapi ogé ngobrol. Naon anu janten penghibur. Abdi hoyong hatur pamajikan pikeun sabenerna anu dina kaméra sareng janten operator kaméra, ogé. Sareng ieu kahiji kalina nganggo iteuk selfie. Éta deal gedé. Atoh, sareng Winnie pikeun grapik, Franny ngan ukur janten sakedik sareng hebat. Abdi bogoh ka anjeun pikeun nonton. Hatur nuhun, YouTube. Hatur nuhun, NBC. Ngumbah leungeun anjeun. Entong dicabak beungeut anjeun. Tetep salamet, sareng kuring bakal katingali énjing. Acara anyar anu sanés. Permios!

Pintonan Malam ieu: Di Édisi Édisi (Katerangan John)

Jimmy Fallon brings John Legend to his #stayhome party to highlight a charity and perform his song "Actions" via video chat in another Tonight Show home edition. Tonight, Jimmy lets fans do the interviewing with Ask The Fallons and debuts a new quarantine tune "Prom with Your Mom." Jimmy will be highlighting a different charity every night that you can donate to and help those in need. Tonight's charity, Feeding America, runs a nationwide network of more than 200 food banks that feed more than 46 million people through food pantries, soup kitchens, shelters and more. Click the button on the right to donate or visit feedingamerica.org. Subscribe NOW to The Tonight Show Starring Jimmy Fallon: bit.ly/1nwT1aN Watch The Tonight Show Starring Jimmy Fallon Weeknights 11:35/10:35c Get more The Tonight Show Starring Jimmy Fallon: www.nbc.com/the-tonight-show JIMMY FALLON ON SOCIAL Follow Jimmy: Twitter.com/JimmyFallon Like Jimmy: Facebook.com/JimmyFallon Follow Jimmy: www.instagram.com/jimmyfallon/ THE TONIGHT SHOW ON SOCIAL Follow The Tonight Show: Twitter.com/FallonTonight Like The Tonight Show: Facebook.com/FallonTonight Follow The Tonight Show: www.instagram.com/fallontonight/ Tonight Show Tumblr: fallontonight.tumblr.com The Tonight Show Starring Jimmy Fallon features hilarious highlights from the show, including comedy sketches, music parodies, celebrity interviews, ridiculous games, and, of course, Jimmy's Thank You Notes and hashtags! You'll also find behind the scenes videos and other great web exclusives. GET MORE NBC NBC YouTube: bit.ly/1dM1qBH Like NBC: Facebook.com/NBC Follow NBC: Twitter.com/NBC NBC Instagram: instagram.com/nbctv NBC Tumblr: nbctv.tumblr.com/ The Tonight Show: At Home Edition (John Legend) www.youtube.com/fallontonight #FallonTonight #JohnLegend #JimmyFallon
tonight, comedic, Quarantine, Television, monologue, Preach, John Legend live, Funny, You and I, Talk Show, NBC TV, variety, Fallon monologue, tonight show, Best of Fallon Moments, charity, comedy sketches, talent, Love Me Now, Chrissy Tiegen, Actions, clip, Covid-19, Fallon stand-up, highlight, Actions live, show, NBC, celebrities, snl, At Home Edition, news, humor, jokes, funny video, John Legend on Fallon, All of Me, John Legend, talk, video, Jimmy Fallon, interview, Coronavirus, current news,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="1.033" dur="1.002"> -Hey, guys, wilujeng sumping sadaya-anyar >

< start="2.035" dur="2.936"> "Tonight Show" édisi at-home. >

< start="4.971" dur="1.535"> Winnie, hatur nuhun. Anjeun narik ieu? >

< start="6.506" dur="1.568"> -Yeah. -Teu leres-leres. >

< start="8.074" dur="1.768"> Naha anjeun kersa ngadamel langkung warna-warni? >

< start="9.842" dur="1.068"> -Yeah. -Téh lumayan. >

< start="10.91" dur="1.268"> Frannie, anjeun ngagambar ieu? >

< start="12.178" dur="1.101"> -No. -Hm. >

< start="13.279" dur="2.803"> -Kuring nu migawe. -Kumaha kumaha amal wengi ayeuna? >

< start="16.082" dur="1.101"> John Legend dina acara, >

< start="17.183" dur="2.769"> sareng anjeunna damel sareng feedamerica.org, >

< start="19.952" dur="2.236"> anu geulis tiis. >

< start="22.188" dur="3.003"> Naha anjeun ngagambar éta, Frannie? >

< start="25.191" dur="1.702"> -No. -Kuring nu migawe. >

< start="26.893" dur="2.769"> -Masih anjeun, Winnie >

< start="29.662" dur="1.969"> -Frannie, anjeun badé nongkrong deui di dinya? >

< start="31.631" dur="1.801"> -Yeah. -Okay, saé. >

< start="33.432" dur="2.603"> John Katerangan urang tamu wengi ayeuna. >

< start="36.035" dur="1.969"> Sareng urang bakal ngobrol ngeunaan Feeding America, >

< start="38.004" dur="1.167"> anu hebat. >

< start="39.171" dur="1.469"> Aranjeunna gaduh langkung ti 200 bank kadaharan. >

< start="40.64" dur="3.837"> Aranjeunna nuju ngabantosan pantri tuangeun di sakumna - nasional. >

< start="44.477" dur="0.967"> Aranjeunna endah pisan. >

< start="45.444" dur="1.736"> Jose Andres caket pisan ka aranjeunna. >

< start="47.18" dur="3.002"> Anjeunna ukur lakukeun - anjeunna sapertos malaikat, jalma éta. >

< start="50.182" dur="1.903"> Anjeunna endah. Urang bakal ngobrol ngeunaan éta. >

< start="52.085" dur="1.468"> Ogé, dina acara hareup, urang bakal ngagaduhan sababaraha >

< start="53.553" dur="1.301"> tina klip karesep urang tina "The Tonight Show," >

< start="54.854" dur="1.602"> kaasup Nicole Kidman, >

< start="56.456" dur="2.135"> salah sahiji wawancara anu paling kagum anu kuring kantos dilakukeun. >

< start="58.591" dur="3.17"> Janten, siap-siap éta. >

< start="61.761" dur="3.836"> Guy, di dieu di kuarantin kuring mimiti énjing-énjing >

< start="65.597" dur="3.271"> ku datang ka handap sareng ngadamel kopi seger. >

< start="68.868" dur="1.235"> Teu aya urusan gedé. >

< start="70.103" dur="2.735"> Henteu barang kaajaiban, kacuali isuk ieu. >

< start="72.838" dur="1.568"> Tingali kana naon anu kajantenan isuk-isuk ieu. >

< start="74.406" dur="1.269"> Hai barudak. >

< start="75.675" dur="2.335"> Wilujeng sumping naon anu kuring pikir édisi mimiti na >

< start="78.01" dur="2.603"> "Kumaha Jimmy narik hiji ieu?" >

< start="80.613" dur="2.736"> Kuring nembé damel kopi, sareng éta sanés iklan. >

< start="83.349" dur="0.767"> Abdi resep Pak Kopi. >

< start="84.116" dur="1.335"> Leres, ieu mah waras. >

< start="85.451" dur="3.537"> Tapi kuring nempatkeun cai di tukang barang-barang éta di dinya. >

< start="88.988" dur="2.903"> Anyways, kopi kana bagian éta. >

< start="91.891" dur="1.334"> Naon? >

< start="93.225" dur="3.938"> Maksudna - kumaha atuh - teu aya anu aya dina pot. >

< start="97.163" dur="1.634"> Naon? >

< start="98.797" dur="2.57"> Kumaha cara kuring ngalakukeun éta? >

< start="101.367" dur="2.77"> Abdi sapertos David Blaine. >

< start="104.137" dur="2.301"> Teu nanaon. Balik deui kana acara kami. >

< start="106.438" dur="1.169"> Winnie, naon anu anjeun ngawarnaan? >

< start="107.607" dur="1.868"> Éta katingali geulis pisan. >

< start="109.475" dur="3.738"> Kuring nyieun perkara. >

< start="113.213" dur="3.702"> Ibu nuju ngetok aranjeunna, sareng Ibu ngagambar éta ogé. >

< start="116.915" dur="2.77"> Anjeunna ogé ngetok ieu. >

< start="119.685" dur="1.535"> Siga anu urang parantos ngajantenkeun ieu. >

< start="121.22" dur="2.335"> Jeung Abdi siap nganggo éta. >

< start="123.555" dur="1.936"> -Hh-huh. -Sareng ayeuna kuring ngadamel anu. >

< start="125.491" dur="4.371"> -Sareng naon ieu? -Untar sareng Buleud. >

< start="129.862" dur="1.067"> -Oh, 'sabab urang peryogi seueur karakter >

< start="130.929" dur="1.502"> pikeun Paguyuban sareng Ladder. >

< start="132.431" dur="1.601"> -Yeah. -Aku hoyong cacing gummy. >

< start="134.032" dur="1.035"> -Anda hoyong cacing gummy sanés. >

< start="135.067" dur="0.934"> Yep. Abdi terang. >

< start="136.001" dur="1.402"> Nya, ngantosan dinnertime. >

< start="137.403" dur="1.368"> -Can kuring ngagaduhan cacing gummy? >

< start="138.771" dur="1.601"> -Yos, tangtosna anjeun tiasa gaduh cacing gummy. >

< start="140.372" dur="1.202"> Saatos tuangeun. Oké, sadayana? >

< start="141.574" dur="2.369"> -Naha anjeun Frannie gaduh kitu? >

< start="143.943" dur="3.67"> -Frannie ngagaduhan sabab - ogé, kuring hartosna, ningal dirina. >

< start="147.613" dur="1.568"> Anjeunna nuju ngurilingan. >

< start="149.181" dur="1.769"> Anjeun kéngingkeun dikadalikeun. Anjeun nuju ngalakukeun ieu. >

< start="150.95" dur="1.268"> Leres? >

< start="152.218" dur="2.268"> Ieu pakéan anu saé, Frannie. >

< start="154.486" dur="1.368"> Alih, abdi kéngingkeun kunang gummy anjeun, henteu? >

< start="155.854" dur="2.303"> Leres, Frannie, di dieu, anjeun calik di dieu pikeun ayeuna. >

< start="158.157" dur="2.302"> Wios abdi kéngingkeun kentut - henteu pisan, anjeun sumping sareng kuring? >

< start="160.459" dur="1.868"> Atanapi henteu? -Yeah. Heuh. >

< start="162.327" dur="1.536"> -Wéw. -Aku leres deui. >

< start="163.863" dur="1.902"> Henteu, Winnie, anjeun kedah tetep. Aya anu kedah di kaméra. >

< start="165.765" dur="2.102"> Alah? - [Giggles] >

< start="167.867" dur="1.468"> -Hi, Win. -Hi. >

< start="169.335" dur="4.137"> -Kumaha kumaha ayeuna? -Hébat. >

< start="173.472" dur="2.836"> -Yeu gambar potongan game pikeun Chutes sareng Ladder? >

< start="176.308" dur="1.769"> -Kami parantos ngalakukeun anu ieu. -Winnie? >

< start="178.077" dur="1.869"> -Yah? -Ieuh! >

< start="185.184" dur="2.636"> -Balanse sabab anjeun alus, saé. >

< start="187.82" dur="2.602"> -Tangki, Pa. -You anu saé dinten ayeuna. >

< start="190.422" dur="1.603"> Kanyataanna, lamun ngarasa, >

< start="192.025" dur="2.235"> anjeun tiasa seuri dina guyon monolog anu urang ayeuna. >

< start="194.26" dur="1.935"> Naha anjeun ngarasa kawas éta? >

< start="196.195" dur="3.17"> Naha anjeun ngarasa gumujeng guyonan Daddy? >

< start="199.365" dur="2.102"> Oké. Di dieu urang indit, guys. >

< start="201.467" dur="1.335"> Alah, siap? >

< start="202.802" dur="1.969"> Wilujeng sumping "The Tonight Show" édisi at-home. >

< start="204.771" dur="1.868"> Nya, anjeun kalebet dinten Salasa, >

< start="206.639" dur="2.469"> 24 Maret atanapi Rebo, >

< start="209.108" dur="3.17"> 31 April atanapi Saptu, 47 Oktober. >

< start="212.278" dur="1.935"> Jujur, kuring leungiteun jalur. Sok atuh? >

< start="214.213" dur="2.769"> -Kami tiasa nempatkeun milik sareng sareng anjeun. >

< start="216.982" dur="2.269"> -Frannie, Frannie. >

< start="219.251" dur="1.703"> Abdi nyarios didieu. >

< start="224.756" dur="1.936"> Teu nanaon. Anjeun guys siap pikeun monolog? >

< start="226.692" dur="1.102"> -Hh-huh. -Yu siap? >

< start="227.794" dur="2.201"> -No. -Oké. >

< start="229.995" dur="2.737"> Anjeun tiasa seuri. Kumaha anjeun seuri? >

< start="232.732" dur="2.235"> Kumaha anjeun seuri? >

< start="234.967" dur="2.035"> - [Ketawa] -Téh biol. >

< start="237.002" dur="1.035"> Éta teu kumaha anjeun seuri. >

< start="238.037" dur="1.468"> Alah, siap? Tah kieu. >

< start="239.505" dur="1.802"> Wilujeng sumping "The Tonight Show" édisi at-home. >

< start="241.307" dur="2.936"> Nya, kalangkang anjeun, ayeuna Salasa, 24 Maret >

< start="244.243" dur="3.47"> atanapi Rebo, 31 April, atanapi Saptu, 47 Oktober. >

< start="247.713" dur="2.536"> Jujur, kuring leungiteun jalur. >

< start="250.249" dur="4.071"> Kuring ningali yén sababaraha urang Amerika ayeuna gaduh jam bagja maya. >

< start="254.32" dur="1.268"> -Can abdi pasang ieu - >

< start="255.588" dur="1.568"> -Hey, tiasa anjeun harewos, guys? >

< start="257.156" dur="2.836"> -Mine - -Hey, Frannie, tiasa anjeun harewos? >

< start="259.992" dur="3.27"> Winnie, Winnie, tiasa anjeun haréwos nalika kuring ngalakukeun ieu? >

< start="263.262" dur="3.637"> -Frannie, punten entong nyandakna. -Pasang harewos anu langkung alit. >

< start="266.899" dur="1.235"> Siga harewos anu langkung alit. >

< start="268.134" dur="2.202"> [Haréwos teu jelas] Siga haréwos anu langkung alit. >

< start="270.336" dur="0.968"> -Abdi janji. >

< start="271.304" dur="8.041"> [Haréwos teu jelas] No. >

< start="279.345" dur="2.736"> -Aku ningali yén sababaraha urang Amerika ayeuna gaduh jam bagja maya. >

< start="282.081" dur="1.835"> Sareng saha anu sumping éta, percanten ka kuring, >

< start="283.916" dur="3.07"> hal-hal henteu jalan saé di bumi éta. >

< start="286.986" dur="1.101"> Hei, Karen, éta 10:00 am >

< start="288.087" dur="1.734"> Kumaha ngeunaan jam bagja maya anu sanés? >

< start="289.821" dur="1.635"> Kuring nguping jalma macét di bumi >

< start="291.456" dur="2.67"> ayeuna nuju seueur tuang sareng bobo kurang. >

< start="294.126" dur="2.403"> Ieu sapertos sadayana di Bumi nembe dibucal. >

< start="296.529" dur="1.868"> [Ketawa] >

< start="298.397" dur="2.77"> Saur abdi dua minggu ngisolasi mimitian nganggo tol na. >

< start="301.167" dur="2.602"> Kuring nyangka kuring tiasa ngajelaskeun éta hadé ngaliwatan Adam Sandler. >

< start="303.769" dur="2.069"> Dina hiji dinten, kuring resep, "Oke, barudak, >

< start="305.838" dur="1.735"> hayu urang angkat ka sababaraha seni sareng karajinan >

< start="307.573" dur="3.437"> sareng nempatkeun makaroni dina pérp cleaner sareng langkung saé. " >

< start="311.01" dur="2.569"> Sareng dinten ayeuna kuring siga, "Henteu nganiaya adina! >

< start="313.579" dur="5.338"> Cicingkeun! "[Seuri] >

< start="318.917" dur="7.108"> [Seuri] >

< start="326.025" dur="2.97"> Adam Sandler ngajantenkeun sadayana seuri. >

< start="328.995" dur="2.702"> Kuring nempo yén dina tanggal ieu 15 sababaraha taun ka pengker, >

< start="331.697" dur="1.701"> "Kantor" debut dina NBC. >

< start="333.398" dur="2.003"> Gusti, abdi sono ka "Kantor." >

< start="335.401" dur="1.268"> Oh, madu, anjeun bagian ieu. >

< start="336.669" dur="3.369"> Anjeun nyarios "Kuring sono ka 'Kantor' ogé." >

< start="340.038" dur="1.269"> Kuring-kuring sono ogé "Kantor". >

< start="341.307" dur="2.369"> -Na kuring indit, anjeun lalajo "Kantor"? >

< start="343.676" dur="2.168"> Anjeun saurna, "Henteu, kuring sono ka anjeun kantor." >

< start="345.844" dur="2.203"> -No, kuring sono ka anjeun kantor. >

< start="351.084" dur="1.134"> Winnie resep éta. >

< start="352.218" dur="4.638"> [Ketawa] >

< start="356.856" dur="2.269"> -Batur anu ageung dinten ayeuna. >

< start="359.125" dur="3.436"> Diumumkeun yén Olimpiade usum panas ditunda. >

< start="362.561" dur="1.102"> Éta bageur, tapi sahenteuna ayeuna >

< start="363.663" dur="2.169"> Abdi tiasa ngeureunkeun latihan sareng ngantepkeun diri. >

< start="368.233" dur="1.202"> Éta leres. Henteu aya Olimpiade. >

< start="369.435" dur="2.369"> Gantina, aranjeunna masihkeun sadaya medali kanggo saha waé >

< start="371.804" dur="2.569"> anu nyangkut di bumi murangkalih murangkalih 5 taun. >

< start="374.373" dur="1.768"> [Seuri] >

< start="376.141" dur="2.97"> -You meunang medali anu datang, madu. -Yay angkat. >

< start="379.111" dur="2.169"> Abdi ngagaduhan anu sumping. Aya anu anjeun angkat. >

< start="381.28" dur="3.17"> [Seuri] >

< start="384.45" dur="1.668"> -Dad! -Abdi terang. >

< start="386.118" dur="2.269"> Olimpiade ditunda dugi ka taun hareup. >

< start="388.387" dur="3.87"> Nalika wartosna ngejat - [Ketawa] >

< start="392.257" dur="1.802"> Nalika béja éta, kolong kutub sapertos kitu, >

< start="394.059" dur="1.135"> "Mm, hayu atuh cek jadwal kuring. >

< start="395.194" dur="4.037"> Yep, luas dibuka. "[Ketawa] >

< start="399.231" dur="1.768"> Kuring nempo aya tilas angkasawan NASA >

< start="400.999" dur="2.603"> geus maturan tip ngeunaan kumaha carana salamet diisolasi. >

< start="403.602" dur="2.002"> Janten upami anjeun hoyong ngadangu ti ahli >

< start="405.604" dur="1.636"> ngeunaan salamet nyalira, >

< start="407.24" dur="2.802"> ngobrol sareng NASA atanapi batur anu damel di RadioShack. >

< start="410.042" dur="1.068"> Aya anu anjeun angkat. >

< start="411.11" dur="0.867"> Éta monolog langsung aya. >

< start="411.977" dur="2.102"> Hatur nuhun pisan, sadayana. >

< start="414.079" dur="2.636"> Sareng ayeuna kuring badé ngalakukeun hiji hal >

< start="416.715" dur="2.136"> yén kuring henteu kantos nyangka urang mah, >

< start="418.851" dur="2.335"> tapi jalma di bumi dikirim patarosan >

< start="421.186" dur="2.937"> pikeun anjeun saha sareng Ibu. >

< start="424.123" dur="3.069"> Janten ayeuna ayeuna waktuna pikeun "Tanya Fallons." >

< start="427.192" dur="3.037"> ♪♪ >

< start="430.229" dur="4.271"> -Tami rékamanna? -Yah, akang. >

< start="434.5" dur="4.07"> -Hi! -Honey, ieu mangrupikeun debut anjeun. >

< start="438.57" dur="2.236"> [Seuri] Naon? >

< start="440.806" dur="2.669"> Seueur jalma nu naroskeun ngeunaan - >

< start="443.475" dur="2.103"> anu aranjeunna hoyong kuring naros ka anjeun atanapi murangkalih. >

< start="445.578" dur="1.534"> -Oké. -Um - >

< start="447.112" dur="2.669"> -Tah kieu. -Jadi urang angkat - >

< start="449.781" dur="5.339"> urang mutuskeun pikeun leumpang ngan ukur janten jarak sosial >

< start="455.12" dur="1.401"> tapi urang ngan saukur nuju jalan-jalan. >

< start="456.521" dur="3.371"> Éta bakal janten tempat anu pangsaéna - tempat anu paling sepi? >

< start="459.892" dur="2.202"> -Tuh naon anu urang mikirkeun. >

< start="462.094" dur="1.535"> Atoh, urang tingali. Di dieu aya percobaan. >

< start="463.629" dur="2.97"> -Tulis ieu pamajikan kuring, Nancy Fallon -Hi. >

< start="466.599" dur="1.468"> -Tapi ngaran awéwé anjeun nyaéta Juvonen. >

< start="468.067" dur="1.334"> -Éta leres. -Do anjeun masih angkat >

< start="469.401" dur="1.201"> ku Juvonen nalika anjeun ngahasilkeun? >

< start="470.602" dur="1.735"> Kuring-ngaku kuring. -Anjeun leres? >

< start="472.337" dur="2.269"> -Ya. >

< start="474.606" dur="2.77"> -You sareng pasangan anjeun nyaéta Drew Barrymore. >

< start="477.376" dur="3.604"> -Yé, kanggo ampir 20 taun. Henteu, langkung ti 20 taun. >

< start="480.98" dur="1.234"> -Yu leres? -Yep. >

< start="482.214" dur="1.602"> Kusabab anjeunna 19 taun kami parantos damel. >

< start="483.816" dur="2.135"> -Adid anjeun ngagaduhan pangalaman produser sateuacan? >

< start="485.951" dur="2.97"> -No. Kuring henteu ngalaman pangalaman produser. >

< start="488.921" dur="3.97"> Kuring ngalaman pangalaman damel dina ranch budak awéwé di Wyoming. >

< start="492.891" dur="2.77"> Kuring ngabersihkeun imah di San Fransisco. >

< start="495.661" dur="3.871"> Abdi saurang rencang penerbangan. -Éta leres. >

< start="499.532" dur="1.868"> -Samentawis. >

< start="501.4" dur="2.268"> Oh, kuring panginten tiasa ngubaran sagala cacad >

< start="503.668" dur="2.003"> dina hiji waktos sareng artis ieu. >

< start="505.671" dur="1.635"> Éta mangrupikeun pagawéan anu pikaresepeun. >

< start="507.306" dur="1.135"> -Yeah. >

< start="508.441" dur="1.934"> -Lost duit dina hiji anu pasti. >

< start="510.375" dur="1.268"> -Yeah. >

< start="511.643" dur="3.237"> -Sareng seueur padamelan anéh anu sanés. >

< start="514.88" dur="0.701"> -Yeah. -Nepi ka -- >

< start="515.581" dur="0.867"> -Dimana anjeun dilahirkeun? >

< start="516.448" dur="2.269"> Anjeun dilahirkeun di Connecticut? >

< start="518.717" dur="2.336"> -Kuring lahir di Connecticut. -Na diangkat? >

< start="521.053" dur="4.237"> -Di Kalér Kalér. -Nontal California. >

< start="525.29" dur="3.071"> -Marin County, Mill Valley. -Mill Valley. >

< start="528.361" dur="4.637"> -Funky lami Mill Valley. Ngeunaan funky harita, kuring kedah nyarios. >

< start="532.998" dur="1.235"> -Kami unggal asup, nanaon, >

< start="534.233" dur="1.234"> iraha waé anjeun ningali Golden Gate Bridge, >

< start="535.467" dur="1.669"> anjeun resep, "Oh, sayang, tingali!" >

< start="537.136" dur="1.334"> - [Ketawa] - "San Fransisco." >

< start="538.47" dur="2.67"> -Lami mangrupikeun ikon pikeun jalma réa. >

< start="541.14" dur="1.167"> Tapi kenangan. >

< start="542.307" dur="0.834"> -Allah, ieu aya sababaraha patarosan, oke? >

< start="543.141" dur="3.505"> The hashtag nyaéta #askthefallons. >

< start="546.646" dur="3.436"> Mimiti, naha anjeun satuju pikeun ngalakukeun - dina kaméra? >

< start="550.082" dur="1.769"> -Abdi henteu terang. Teu. >

< start="551.851" dur="4.838"> Maksad kuring, kuring nyarioskeun pandemik naon anu ngagaduhan dina kaméra kuring. >

< start="556.689" dur="3.402"> tapi kuring langkung resep kana layar. >

< start="560.091" dur="3.438"> Sareng kuring pikir yén sadayana peryogi hadirin, >

< start="563.529" dur="1.568"> sareng aya sababaraha jalma anu anjeun pendak >

< start="565.097" dur="1.835"> anu bener-bener resep pikeun ngahibur jalma. >

< start="566.932" dur="2.235"> Sareng kuring anu langkung pamiarsa. >

< start="569.167" dur="2.804"> Tapi di dieu kuring, sabab teu gaduh >

< start="571.971" dur="2.068"> saha waé anu hoyong wawancara di rumah tangga urang. >

< start="574.039" dur="1.702"> [Seuri] -Janten henteu nyarioskeun anu. >

< start="575.741" dur="1.401"> Oké. -Na di dieu urang. >

< start="577.142" dur="1.335"> -Kami ngawawancara anjing anjing kami Gary énjing. >

< start="578.477" dur="1.235"> Oké. >

< start="579.712" dur="1.2"> -Gary datang - -Kami henteu rencanana >

< start="580.912" dur="1.135"> salah sahiji ieu, oke >

< start="582.047" dur="1.569"> -Surprised Gary henteu sumping sateuacan kuring. >

< start="583.616" dur="1.367"> -Nancy, naon anu pangheulana Jimmy >

< start="584.983" dur="3.537"> naha atanapi nyarios subuh? >

< start="588.52" dur="3.403"> -Aména, leres? "Wilujeng énjing!" >

< start="591.923" dur="2.97"> -Aku, leres? -Yah, "wilujeng enjing." >

< start="594.893" dur="1.935"> -Yah, énjing saé. -Wilujeng énjing. >

< start="596.828" dur="1.602"> -Yeah. -Masa enjing, sadayana. >

< start="598.43" dur="1.635"> -Na teras kuring nyauran telepon kuring. >

< start="600.065" dur="1.535"> -Leu teras anjeun angkat telepon anjeun. >

< start="601.6" dur="1.201"> -Yeah. Lajeng barudak sareng kuring, >

< start="602.801" dur="1.468"> "Wilujeng énjing." >

< start="604.269" dur="3.604"> - Kusabab aranjeunna dina ranjang sareng kami. [Seuri] >

< start="607.873" dur="1.402"> Aranjeunna ngagaduhan kasur. >

< start="609.275" dur="1.467"> Kami ngagaduhan ranjang. Aranjeunna gaduh ranjang. >

< start="610.742" dur="1.836"> -Yaha, aranjeunna henteu kantos ngamimitian sareng kami. >

< start="612.578" dur="5.071"> Tapi hayu urang nyarios tabuh 5 sareng 6 na, nalika aranjeunna ngalakukeun ngorondang wengi, >

< start="617.649" dur="1.569"> kami henteu acan najong aranjeunna kaluar. >

< start="619.218" dur="1.568"> Jeung anjing. Éta biasana lima urang. >

< start="620.786" dur="3.069"> Hal -Frannie anyar nyaéta anjeunna saré dina bantal. >

< start="623.855" dur="1.135"> Anjeunna bobo dina sirah urang. >

< start="624.99" dur="2.136"> -Yes, luhureun sirah na dina bantal. >

< start="627.126" dur="2.302"> Biasana dina bantal ageung anjeun dina sirah anjeun. >

< start="629.428" dur="3.07"> Kuring terang, anjeunna lucu pisan. -Hatur nuhun Gusti. >

< start="632.498" dur="2.001"> -Oké. Tah kieu. >

< start="634.499" dur="2.169"> "Nancy, naha Jimmy anu romantis? >

< start="636.668" dur="2.069"> Punten masihan conto. " >

< start="638.737" dur="1.602"> -Yeu pikir anjeun. -Anjeun leres? >

< start="640.339" dur="1.501"> -Ya. [Seuri] >

< start="641.84" dur="4.471"> Nya, hiji carita romantis anu aman >

< start="646.311" dur="3.17"> bakal pikeun pésta ulang tahun 50 abdi anu ageung >

< start="649.481" dur="4.505"> sababaraha taun ka pengker, sanes pesta, tepang taun, >

< start="653.986" dur="5.672"> anjeunna ngagaduhan mobil kuring anu kuring diajar kumaha nyetir na >

< start="659.658" dur="3.837"> sareng nyetir sadaya jalan ngalangkungan SMA sareng kuliah >

< start="663.495" dur="1.936"> sareng ngagaduhan abdi sorangan, >

< start="665.431" dur="3.17"> anu anjeun tingali dina minggu hareup, >

< start="668.601" dur="3.603"> VW Bus, mana deui, upami anjeun terang Mill Valley >

< start="672.204" dur="3.236"> sareng dimana kuring asalna, ikonik pisan. >

< start="675.44" dur="1.802"> -Lami jalma ngeureunkeun urang pikeun hal éta. >

< start="677.242" dur="2.737"> Aranjeunna malah teu paduli yén éta kuring dina mobil, euweuh. >

< start="679.979" dur="2.001"> -No. Aranjeunna teu ningali ogé anjeun. >

< start="681.98" dur="3.771"> - "Kuring cicing dina mobil éta -" atanapi beus salilana. >

< start="685.751" dur="2.703"> "Kuring nyangkut kabeh ka California ti New York." >

< start="688.454" dur="4.871"> Jalma gaduh carita anu saé anu pikaresepeun pikeun VW Bus. >

< start="693.325" dur="2.236"> -Tos saha waé anu nyabak, éta némpél jero. >

< start="695.561" dur="2.169"> -Yeah. Kuring ngarasa cara anu sami. >

< start="697.73" dur="1.401"> Janten éta romantis pisan. >

< start="699.131" dur="1.301"> Tapi jalan anu leuwih tiis. >

< start="700.432" dur="1.334"> -No, tapi, kumaha atuh? -Heuh heuh. Heuh. >

< start="701.766" dur="2.436"> Janten, hal anu langkung tiis tina anjeunna lakukeun >

< start="704.202" dur="4.172"> yen anjeunna masihan kuring Logika Kasus. >

< start="708.374" dur="2.368"> -Jempé. Panempatan Produk Logika Kasus. >

< start="710.742" dur="1.202"> Panyekel kaset. >

< start="711.944" dur="2.469"> -Modeu kaset dina jero. Sareng kuring éta muka. >

< start="714.413" dur="3.337"> Sareng ieu sadaya karesep favorit kuring. >

< start="717.75" dur="5.505"> Abdi parah pisan kana musik kuring. >

< start="723.255" dur="3.003"> Tapi éta sadayana ti Harry Nilsson ka Muppets >

< start="726.258" dur="3.403"> sareng John Denver nyanyi Natal ka Kajadian. >

< start="729.661" dur="2.036"> -Bob Marley. -Bob Marley, Carly Simon, >

< start="731.697" dur="2.302"> Ucing Stevens, The Cure - >

< start="733.999" dur="1.335"> -Yeah. -Prince. >

< start="735.334" dur="1.501"> -Yén éta ngan ukur seneng-seneng. >

< start="736.835" dur="2.335"> -Onyway, éta, siga 20 abdi - >

< start="739.17" dur="3.137"> bener albeum saleresna anu kuring dipikacinta. >

< start="742.307" dur="3.271"> Sareng panginten kuring. Sareng kuring sapertos, >

< start="745.578" dur="2.535"> "Éta mangrupikeun anu paling diémutan. Ieu mangrupikeun sadayana. >

< start="748.113" dur="1.835"> Anjeun ngadangukeun kuring. >

< start="749.948" dur="2.169"> Sadayana anu urang hoyong salaku awéwé téh hoyong nguping. " >

< start="752.117" dur="1.035"> Sopiani, Sopiani, Sopiani. >

< start="753.152" dur="2.869"> [Ketawa] Sareng anjeunna, >

< start="756.021" dur="1.668"> "Duh gosh, kuring hilap kotak boom. >

< start="757.689" dur="2.737"> Éta di luar garasi atanapi naon waé. " >

< start="760.426" dur="1.301"> Janten sakumaha kuring lumpat - >

< start="761.727" dur="1.535"> -Yaha, anjeun badé maén kaset dina? >

< start="763.262" dur="4.104"> -Jadi kuring béak milarian kotak boom pikeun maen kaset kuring, >

< start="767.366" dur="3.203"> adi kuring nyetir di VW Bus. >

< start="770.569" dur="1.134"> -Dipasangkeun kasét dina bis. >

< start="771.703" dur="1.568"> -Dipasangkeun kasét dina bis. >

< start="773.271" dur="2.203"> Blaupunkt lami, dimana éta, >

< start="775.474" dur="2.836"> urang bakal maén dua belah tapi anjeun henteu pernah terang naon sisi anjeun asup. >

< start="778.31" dur="1.368"> Ah, sawarga. >

< start="779.678" dur="2.169"> -Na anjeun tiasa pencét tombol sareng ngaleupaskeun panutupna. >

< start="781.847" dur="1.201"> -Yaha, sadayana ngaleungitkeun. >

< start="783.048" dur="1.067"> -Ngawé jalma anu nyolong stereo. >

< start="784.115" dur="1.402"> -Jadi teu aya anu ngarobih dina mobil anjeun. Heuh. >

< start="785.517" dur="2.703"> -Oh, moal aya anu bakal ngarobih sareng nyandak pamuter kaset. >

< start="788.22" dur="1.368"> -Huah. >

< start="789.588" dur="4.004"> Janten, saurna éta diantara seueur sikep romantis. >

< start="793.592" dur="1.001"> -Wah. [Diterapkeun] >

< start="794.593" dur="1.167"> -You kedah nguping. >

< start="795.76" dur="1.87"> -Tah hebat pisan. Abdi hoyong langkung seueur ieu. >

< start="797.63" dur="2.168"> -Nalika anjeun ngarasa nguping, anjeun ngarasa dipikacinta. >

< start="799.798" dur="2.836"> [Ketawa] -Sual patarosan. >

< start="802.634" dur="2.402"> Langkung patarosan langkung saminggu. >

< start="805.036" dur="0.969"> Kami bade nyebarkeun aranjeunna. >

< start="806.005" dur="1.267"> Tapi - Leres? >

< start="807.272" dur="2.403"> -Jaminan pikeun palpitations haté kuring sorangan. >

< start="809.675" dur="2.201"> -Leu kan ditu. Ieu kameunangan pikeun kuring, kitu - >

< start="811.876" dur="1.168"> [Seuri] -Oh, janten, urang nuju nuju ayeuna? >

< start="813.044" dur="1.335"> -Oh, nuhun, urang atos berakhir dina éta. [Seuri] >

< start="814.379" dur="1.668"> -Allah, di dieu urang balik. -Tuh naon waé anu urang kedahkeun. >

< start="816.047" dur="1.268"> Ieu mangrupikeun carita pangsaéna anu kuring kantos nguping. >

< start="817.315" dur="2.203"> -Sareng urang henteu acan ningali hiji jalma. -No, tangtosna. >

< start="819.518" dur="1.034"> Jarak sosial. -Nu mobil. >

< start="820.552" dur="1.402"> -No, ieu hébat. >

< start="823.655" dur="1.968"> -Lami seueur budak, sakola parantos ditunda >

< start="825.623" dur="1.635"> pikeun sesa taun. >

< start="827.258" dur="1.969"> Janten artina teu aya olahraga, teu kalulusan, >

< start="829.227" dur="2.202"> sareng tangtosna teu aya janji. >

< start="831.429" dur="3.604"> Janten ka sadaya manulaeun di luar sana, lagu ieu kanggo anjeun. >

< start="835.033" dur="3.337"> Disebut, "Prom sareng Ibu anjeun." >

< start="838.37" dur="3.671"> ♪♪ >

< start="842.041" dur="3.636"> ♪ Anjeun kedah angkat sareng prom your Ibu anjeun >

< start="845.677" dur="3.604"> ♪ Anjeun kedah angkat sareng prom your Ibu anjeun >

< start="849.281" dur="3.47"> ♪ Anjeunna sanes pilihan anjeun anu munggaran, tapi anjeunna ngan ukur hiji ♪ >

< start="852.751" dur="5.138"> ♪ 'Nyababkeun adina anjeun henteu nyarios, sareng anjing anjeun henteu pikaresepeun ♪ >

< start="857.889" dur="3.438"> ♪ Anjeunna bakal pin anjeun ku boutonniere anu saé pisan >

< start="861.327" dur="3.87"> ♪ Éta bakal aya kajadian bari bapak anjeun standin 'langsung aya ♪ >

< start="865.197" dur="4.337"> ♪ Gantina hiji limo anjeun bakal nyandak mini-mini ka buruan tukang ♪ >

< start="869.534" dur="3.137"> ♪ Dimana anjeun nari sareng nari-nénu ♪ >

< start="872.671" dur="3.503"> ♪ Ayah anjeun bakal ngadamel punch sareng janten deejay ♪ >

< start="876.174" dur="3.904"> ♪ Nalika adina anjeun nyarios, "Anjeun guys anu freakin 'lumpuh" ♪ >

< start="880.078" dur="3.67"> ♪ Ibu bakal janten Prom Ratu, anjeun bakal janten Prom King ♪ >

< start="883.748" dur="5.005"> ♪ Anjeun bakal nyaritakeun diri anjeun leres-leres sanés perkawis seksual >

< start="888.753" dur="3.671"> ♪ Anjeun naroskeun supaya tenang dina wengi khusus ♪ >

< start="892.424" dur="3.837"> ♪ Kasep, éta dina Facebook anjeunna ngasepkeun anu dipikaresep ♪ >

< start="896.261" dur="2.803"> "Oh, hebat, Bibi Linda ningali kuring katingali mulia." >

< start="901.833" dur="3.37"> ♪ Nalika promana berakhir, anjeun bakal merhatoskeun panonna ♪ >

< start="905.203" dur="3.304"> ♪ Jeung hatur nuhun anjeunna kanggo wengi anu nyandak anjeun ku reuwas ♪ >

< start="908.507" dur="4.537"> ♪ Anjeun bakal saurna, "Ibu, ieu sanés panginten kuring bakal ♪ >

< start="913.044" dur="5.974"> ♪ Tapi kuring bungah kuring sareng anjeun pikeun karantina ieu ♪ >

< start="919.018" dur="2.535"> ♪ Anjeun permaisuri janji kuring, Ibu anjeun mom >

< start="921.553" dur="2.002"> ♪ Anjeun bom "♪ >

< start="923.555" dur="2.269"> ♪♪ >

< start="930.195" dur="3.337"> Duh, hi. Abdi ngan saukur ngusahakeun kéngingkeun squats kuring. >

< start="933.532" dur="2.336"> Sok atuh, John Legend mangrupikeun salah sahiji jalma munggaran >

< start="935.868" dur="2.168"> pikeun kantos ngalakukeun konsér ti bumi di Instagram. >

< start="938.036" dur="1.768"> Panas pisan. Abdi kasangkut sareng John >

< start="939.804" dur="2.937"> pikeun nyarioskeun éta sareng seueur deui. Parios éta. >

< start="942.741" dur="1.068"> -Kumaha kumaha anjeun, sobatna? >

< start="943.809" dur="1.668"> -Awesome, sobatna. Abdi nganggo hébat. >

< start="945.477" dur="2.069"> Hatur nuhun pisan pikeun ngalakukeun ieu. >

< start="947.546" dur="1.801"> -Kalayan rido. >

< start="949.347" dur="2.436"> -Okay, di dieu urang balik. >

< start="951.783" dur="2.703"> Jigana urang ngarékam. Kami bade. Ieu sadayana saé. >

< start="954.486" dur="2.268"> Dimana anjeun ayeuna? >

< start="956.754" dur="2.704"> Kuring di ruang tamu urang di bumi. >

< start="959.458" dur="1.301"> -Tasih pisan anjeun pikeun ngalakukeun ieu. >

< start="960.759" dur="1.201"> Nyaan, kuring ngahargaan pisan ieu, >

< start="961.96" dur="3.237"> ogé ngalakukeun jutaan jalma anu ningali ieu. >

< start="965.197" dur="2.302"> -Badi dina sofa ti saprak, anjeun terang, >

< start="967.499" dur="2.035"> janten ngaraoskeun kami leres-leres dina "Tonight Show." >

< start="969.534" dur="2.035"> -Hasil. Éta telepon anu saé. >

< start="971.569" dur="1.369"> Hatur nuhun, sobatna Abdi ngahargaan éta. >

< start="972.938" dur="3.77"> Naon anu anjeun lakukeun pikeun ngeusian waktos? >

< start="976.708" dur="2.937"> Abdi terang anjeun ngagaduhan dua murangkalih. >

< start="979.645" dur="5.005"> -Kami nembé diajar kumaha sesah pikeun ngahibur aranjeunna sadinten. >

< start="984.65" dur="1.534"> [Kadua seuri] >

< start="986.184" dur="1.735"> -Luna urang 3, henteu? >

< start="987.919" dur="3.137"> -Yaha, anjeunna bakal janten 4 dina sasih sareng - >

< start="991.056" dur="1.401"> -Na orok 1? >

< start="992.457" dur="2.302"> -Yeah, Mil bakal 2 bulan Méi, >

< start="994.759" dur="3.27"> sareng mugia urang bakal ngagaduhan pihak ulang tahun kanggo aranjeunna, >

< start="998.029" dur="1.168"> tapi urang henteu terang. >

< start="999.197" dur="2.035"> Kami masih tiasa jarak dina waktu éta. >

< start="1001.232" dur="1.802"> Éta-geulis - Anéh ganjil, nuhun. >

< start="1003.034" dur="2.77"> Dupi anjeun maén game sareng Luna, sapertos, kaulinan dewan, >

< start="1005.804" dur="1.334"> atanapi anjeunna henteu ngalakukeun éta? >

< start="1007.138" dur="2.47"> -Sina diajar kumaha maén Hippo Lapar. >

< start="1009.608" dur="1.768"> -Éta saé. >

< start="1011.376" dur="4.438"> -Na kuring sadar yén anjeunna ogé saé nalika anjeunna maénkeun kaulinan. >

< start="1015.814" dur="2.435"> Anjeunna henteu kersa menang pisan. >

< start="1018.249" dur="2.87"> Siga, anjeunna hoyong urang dasi unggal waktos. >

< start="1021.119" dur="2.435"> -No! [Kadua seuri] >

< start="1023.554" dur="2.437"> Henteu aya kitu murangkalih Millennial sapertos ayeuna, huh? >

< start="1025.991" dur="2.836"> -Aku hoyong anjeunna janten sakedik kompetitif sareng - >

< start="1028.827" dur="3.036"> -Yeah. -Sareng kuring anu resep pisan >

< start="1031.863" dur="3.504"> tapi pasti moal hoyong anjeunna hoyong kalah atanapi dasi >

< start="1035.367" dur="4.438"> sareng hoyong kuring ngarasa langkung hadé ku unggul atanapi dasi. >

< start="1039.805" dur="2.569"> Janten, urang nuju ngusahakeun anu. >

< start="1042.374" dur="1.501"> -Yaha, putri mah sapertos anu sabalikna. >

< start="1043.875" dur="3.738"> Anjeunna mimiti nangis nalika kuring nuju nuju di Chutes & Ladders. >

< start="1047.613" dur="1.601"> Anjeunna sapertos, "Kuring henteu hoyong ngalakukeun ieu." >

< start="1049.214" dur="2.936"> Siga, "Hayu urang céréskeun pertandingan. Anjeun tiasa meunang. Hayu." >

< start="1052.15" dur="1.468"> -Yeah. Tapi éta lucu. >

< start="1053.618" dur="2.77"> "Henteu, Pa, anjeun damel teu kunanaon. Anjeun nuju henteu kunanaon. >

< start="1056.388" dur="1.034"> Anjeun henteu kunanaon. Kami dihijikeun. >

< start="1057.422" dur="2.136"> Ningali, kami terikat, "sanaos anjeunna menang. >

< start="1059.558" dur="2.268"> Anjeunna saleresna meunang. >

< start="1061.826" dur="2.87"> -Sareng kumaha anjeun sareng Chrissy? Naon anu anjeun lakukeun ka - >

< start="1064.696" dur="1.835"> sareng waktos anjeun? >

< start="1066.531" dur="1.802"> -Netflix pisan. >

< start="1068.333" dur="1.402"> -Oh, naon anu anjeun ningali? Naon anu anjeun ningali? >

< start="1069.735" dur="1.134"> Abdi peryogi nempokeun. >

< start="1070.869" dur="2.503"> -Kami nuju teras-terasan dina "Buta Peaky." >

< start="1073.372" dur="1.801"> Urang kakara réngsé - >

< start="1075.173" dur="1.569"> Urang kakara réngsé Season 5. >

< start="1076.742" dur="2.401"> Janten, urang sacara harfiah bray, sareng urang sapertos - >

< start="1079.143" dur="1.102"> -A kuring ngagaduhan deui kana éta. >

< start="1080.245" dur="1.702"> Hapunten sadayana ngeunaan "Buta Peaky." >

< start="1081.947" dur="2.401"> -Na aranjeunna kedah ngadamel Usum 6 ayeuna. Abdi sapertos, datangna. >

< start="1084.348" dur="1.369"> Urang kedah terang naon anu kajantenan. >

< start="1085.717" dur="1.535"> -Tuh naon anu kuring nyarios. Kuring ngamimitian "Top Chef" >

< start="1087.252" dur="1.669"> sareng Abdi angkat, "Kuring bakal binge 'Top Chef.' >

< start="1088.921" dur="1.968"> Abdi henteu tiasa ngantosan, "sareng ngan aya hiji episode kaluar. >

< start="1090.889" dur="1.935"> Abdi didieu, "Guys!" >

< start="1092.824" dur="2.169"> -Hayu angkat! -Pikeun kuring opat. >

< start="1094.993" dur="2.335"> Kuring terang aya kedahna opat henteu parantos aya. Kadieu. >

< start="1097.328" dur="3.103"> -Leres pisan, teras urang parantos ningali "Raja Lodaya," >

< start="1100.431" dur="2.47"> anu mangrupakeun dulur favorit. >

< start="1102.901" dur="1.502"> Kuring-henteu acan ningali deui. >

< start="1104.403" dur="2.001"> Naha éta anéh? >

< start="1106.404" dur="5.54"> -Jasa luar biasa pisan lucu sareng lucu sareng riveting. >

< start="1111.944" dur="3.269"> Sareng éta jandela kana subkultur >

< start="1115.213" dur="2.769"> anjeun ngan teu ngagaduhan pamendak upami anjeun teu aya di dinya. >

< start="1117.982" dur="3.037"> - Jalma-jalma nu gaduh zona pribadi sorangan? Naha éta leres? >

< start="1121.019" dur="3.17"> -Yeah. Janten, Amérika >

< start="1124.189" dur="5.739"> mangrupikeun habitat pangbadagna pikeun wildcats sapertos maung. >

< start="1129.928" dur="4.404"> Siga, urang ngagaduhan langkung macan di inguan di Amérika >

< start="1134.332" dur="3.804"> tibatan aya di liar di dunya. >

< start="1138.136" dur="2.937"> Naha éta gélo? -Tan? Florida? >

< start="1141.073" dur="2.735"> -A seueur Florida. Janten, seueur pisan Florida. >

< start="1143.808" dur="1.702"> -Terasa perkara Florida kanggo kuring. >

< start="1145.51" dur="2.603"> -Ia pisan Florida, tapi ogé Oklahoma. >

< start="1148.113" dur="2.702"> Éta nuturkeun saga >

< start="1150.815" dur="7.141"> tina golongan ieu anu gaduh wildcat saingan, >

< start="1157.956" dur="3.57"> sareng aya rajapati. Aya intrik. Teu aya perzina. >

< start="1161.526" dur="3.471"> Aya sadayana. Éta gélo. >

< start="1164.997" dur="2.301"> Naha anjeun ngalakukeun squats anjeun ayeuna, Jimmy? >

< start="1167.298" dur="2.503"> -Yaha, kuring nyocogkeun dina squats. >

< start="1169.801" dur="1.668"> Éta naon anu kuring disarioskeun. -Oké. >

< start="1171.469" dur="1.935"> Nya, karaos sapertos produktif. >

< start="1173.404" dur="2.403"> Abdi ngaraos henteu damel sareng sadayana minggu kamari, >

< start="1175.807" dur="1.301"> sareng tungtungna mah nyarios minggu ieu >

< start="1177.108" dur="2.937"> Abdi badé, sapertos, leres-leres tiasa dianggo deui. >

< start="1180.045" dur="2.669"> -Ana pikeun ngan saukur sneak dina squats nalika anjeun kénging - >

< start="1182.714" dur="3.003"> ngadadak aya anu ngadadak, anjeun nembé nangtung, nembé nyarios dina seting. >

< start="1185.717" dur="1.301"> -Okay, di dieu urang balik. >

< start="1187.018" dur="1.735"> -Justik nyarios dina squat. Éta sadayana Kuring ngucapkeun. >

< start="1188.753" dur="1.802"> ♪ squats, squats, squats-squats-squats ♪ >

< start="1190.622" dur="2.335"> ♪ squats, squats, squats-squats-squats, squats ♪ >

< start="1192.957" dur="2.27"> -Siaya! >

< start="1195.227" dur="2.335"> Oké. Abdi ngagaduhan. >

< start="1197.562" dur="2.736"> -Hey, hiji hal anu abdi kedah ngucapkeun hatur nuhun pikeun lakukeun >

< start="1200.298" dur="2.969"> jaba pintonan urang téh, anjeun damel konsér live. >

< start="1203.267" dur="2.603"> -Yeah. -Teu hebat pisan. >

< start="1205.87" dur="2.136"> Kuring resep eta. Kuring terang loba jalma anu resep éta. >

< start="1208.006" dur="2.502"> Naon anu dilakukeun anjeun - Naon anu diilhami anjeun pikeun ngalakukeun éta? >

< start="1210.508" dur="2.269"> -Kami gaduh jebluna dina ngalakukeunana. >

< start="1212.777" dur="3.538"> Kami - Anjeun terang, sadaya urang bumi >

< start="1216.315" dur="2.001"> kaasup seniman, seueur seniman >

< start="1218.316" dur="1.435"> anu sakuduna dina wisata ayeuna. >

< start="1219.751" dur="1.835"> Wisata abdi henteu dugi usum panas, >

< start="1221.586" dur="3.504"> tapi aya kipas seueur anu macét di bumi >

< start="1225.09" dur="3.737"> sareng harepan aranjeunna tiasa kaluar ngalakukeun naon anu biasana dilakukeun >

< start="1228.827" dur="1.701"> sareng ngarepkeun aranjeunna tiasa kaluar bade konser >

< start="1230.528" dur="2.736"> sareng ngalakonan sagala hal anu pikaresepeun ieu. >

< start="1233.264" dur="4.038"> Tapi salaku seniman, urang nyangka hiji cara pikeun ngumpul sadayana >

< start="1237.302" dur="3.603"> bakal ngalakukeun aliran live konsér ieu, >

< start="1240.905" dur="1.936"> sareng kami henteu ngan ukur anu sumping kana ideu. >

< start="1242.841" dur="4.638"> Chris Martin sumping kadieu sareng waktos kuring sakaligus. >

< start="1247.479" dur="3.036"> Nalika kuring nyarios manajer kuring hoyong ngalakukeun éta, aranjeunna sapertos, >

< start="1250.515" dur="3.069"> "Oh, Chris Martin badé ngalakukeun salah sahiji kanggo Warga Global," >

< start="1253.584" dur="2.303"> anu mangrupikeun hiji organisasi anu urang kantos ngahasilkeun artos sateuacanna >

< start="1255.887" dur="4.872"> sareng nyiarkeun sababaraha acara dina NBC sareng MSNBC. >

< start="1260.759" dur="3.804"> Sareng janten pamikiran urang langkung saé pikeun ngalakukeun éta sareng Warga Global. >

< start="1264.563" dur="2.134"> Sareng urang damel sareng Organisasi Kaséhatan Dunia, >

< start="1266.697" dur="1.402"> ngan saukur nyobian ngalaksanakeun kasadaran kana ideu >

< start="1268.099" dur="2.869"> yén jalma kudu cicing di bumi sareng kedah jarak jauh. >

< start="1270.968" dur="1.269"> Janten, urang ngagorowok >

< start="1272.237" dur="2.068"> sababaraha organisasi anu urang kéngingkeun artos >

< start="1274.305" dur="3.37"> sareng diusahakeun ngahibur jalma-jalma sareng ngahiji. >

< start="1277.675" dur="3.704"> -Modérkeun konsér di hareupeunana henteu aya hadirin, >

< start="1281.379" dur="3.77"> éta eerie? Éta anéh, atanapi anu anjeun resep? >

< start="1285.149" dur="3.337"> -Teu saeutik eerie, tapi kuring bakal ngomong >

< start="1288.486" dur="4.538"> sabab Instagram Live ngagaduhan koméntar anu dipasang >

< start="1293.024" dur="3.27"> unggal waktos aya anu ngajantenkeun, ngagaduhan manah sakedik >

< start="1296.294" dur="3.07"> anjeun saleresna kéngingkeun tanggapan anu langkung lengkep ti Instagram Live >

< start="1299.364" dur="1.368"> tibatan anu anjeun pikahoyong ti panongton. >

< start="1300.732" dur="3.336"> Siga, anjeun henteu nyandak soré, tapi anjeun mendakan >

< start="1304.068" dur="1.535"> - "Kuring estu ngaraosan éta." >

< start="1305.603" dur="2.736"> -Yes, atanapi - Sareng anjeun nampi, "Oh, tiasa maén lagu ieu? >

< start="1308.339" dur="2.503"> Eh, um, um h "- [Ketawa] >

< start="1310.842" dur="3.37"> -Pilih jinis pamundut acak, patarosan, >

< start="1314.212" dur="1.602"> sareng anjeun moal pernah kéngingkeun éta ti pamirsa >

< start="1315.814" dur="2.636"> kacuali anjeun, sapertos, lirén sareng, anjeun terang, naros >

< start="1318.45" dur="2.168"> pikeun detil lengkep ti unggal jalma. >

< start="1320.618" dur="1.035"> - [Ketawa] >

< start="1321.653" dur="1.868"> Hayu urang sadayana tenang. Hiji-hiji. >

< start="1323.521" dur="2.169"> -Yu dina hiji waktos. [Ketawa] >

< start="1325.69" dur="1.568"> -Téh anéh. -Yeah. >

< start="1327.258" dur="3.738"> -Sareng anjeun tiasa nyarios, 'sabab kami ngawawancara D-Nice tadi wengi. >

< start="1330.996" dur="1.968"> Kuring henteu terang upami anjeun badé pariksa naon anu anjeunna laksanakeun. >

< start="1332.964" dur="2.435"> -Yeah. -Tangkep waras. >

< start="1335.399" dur="2.169"> -Well, D-Nice mangrupikeun babaturan kuno urang, >

< start="1337.568" dur="3.037"> sareng anjeunna maénkeun ulang tahun 40 abdi di dieu di bumi, >

< start="1340.605" dur="1.468"> sareng anjeunna - >

< start="1342.073" dur="2.802"> Kuring nembalan dina Instagram Kahirupan-Na >

< start="1344.875" dur="1.869"> nalika anjeunna ngalakukeun aranjeunna saméméhna dina saminggu, >

< start="1346.744" dur="3.271"> tapi kakara ngabeledug dina dinten Saptu sareng - >

< start="1350.015" dur="2.135"> -Yén pisan bagja. -Yeah. >

< start="1352.15" dur="1.835"> - Anjeunna sapertos, ngambang nalika kuring ngobrolkeun anjeunna, >

< start="1353.985" dur="1.969"> sareng éta, siga - Éta pikaresepeun >

< start="1355.954" dur="2.402"> ningali palaku sapertos anjeun >

< start="1358.356" dur="3.604"> ngahibur kamar kosong pikeun tiiseun. >

< start="1361.96" dur="3.37"> Tapi aya ratusan rébu jalma anu didengekeun >

< start="1365.33" dur="2.069"> sarta nyoré teras kaluarkeun cinta. >

< start="1367.399" dur="2.768"> tur éta ngan jenis hal anyar, tiis >

< start="1370.167" dur="1.869"> yén kuring henteu mikir kami kantos ningali. >

< start="1372.036" dur="2.903"> -Yaha, sareng aya seueur sisi poék pikeun waktos ieu, >

< start="1374.939" dur="3.137"> tapi kanyataanna ieu tiasa ditambahan salutan perak >

< start="1378.076" dur="3.603"> anu kami parantos nganggap kuring ngajantenkeun >

< start="1381.679" dur="3.67"> ngarasa urang nuju ngalaman éta babarengan, >

< start="1385.349" dur="2.437"> sanaos urang nuju jarak jauh >

< start="1387.786" dur="2.635"> sareng urang silih silih bantosan. >

< start="1390.421" dur="1.335"> -Naon -- >

< start="1391.756" dur="3.07"> Amal anu anjeun pilih wengi nyaéta Dahareun Amérika. >

< start="1394.826" dur="2.202"> -Yeah. -Naon maksudna kanggo anjeun? >

< start="1397.028" dur="3.07"> -Jadi, aranjeunna gaduh jaringan bank kadaharan di sakumna nagara. >

< start="1400.098" dur="2.369"> Sareng hiji efek samping - >

< start="1402.467" dur="1.134"> Anu mimiti, aya jalma >

< start="1403.601" dur="1.802"> anu lapar unggal dinten di Amérika, >

< start="1405.403" dur="2.903"> tapi salah sahiji efek samping tina krisis ieu >

< start="1408.306" dur="2.536"> mangrupikeun kanyataan yén seueur pamuda anu keur béjakeun >

< start="1410.842" dur="1.801"> henteu sumping ka sakola >

< start="1412.643" dur="4.806"> sareng sababaraha waktos, sumber prinsipna kanggo dahareun >

< start="1417.449" dur="2.469"> nyaeta naon anu dibere di sakola. Sababaraha, sapertos, di New York, >

< start="1419.918" dur="2.336"> sababaraha nampi sarapan sareng tuang siang di sakola. >

< start="1422.254" dur="4.104"> Sareng upami aranjeunna aya dina kulawarga anu nuju berjuang >

< start="1426.358" dur="3.936"> sareng aranjeunna henteu ngagaduhan sakola ngabantosan nyupan éta, >

< start="1430.294" dur="3.204"> aya seueur jalma anu henteu ngagaduhan tuangeun pikeun tuang >

< start="1433.498" dur="1.602"> sareng bakal balik lapar dina waktos ieu. >

< start="1435.1" dur="2.001"> Salian sagala masalah kaséhatan anu kami tingali, >

< start="1437.101" dur="3.104"> salian ti isu ékonomi anu urang tingali >

< start="1440.205" dur="1.567"> ti folks henteu tiasa damel >

< start="1441.772" dur="2.67"> sareng imploding pasar saham >

< start="1444.442" dur="1.668"> sareng sagala hal ieu kajantenan, >

< start="1446.11" dur="2.77"> ngan aya seueur jalma anu bade lapar, >

< start="1448.88" dur="2.803"> sareng anjeun tingali éta sareng José Andrés >

< start="1451.683" dur="1.268"> ngalakukeun naon anu anjeunna lakukeun ku - >

< start="1452.951" dur="1.201"> -Na kang endah. >

< start="1454.152" dur="2.402"> -Na kang endah. Tapi aya bank kadaharan ieu >

< start="1456.554" dur="1.435"> di sakumna nagara, >

< start="1457.989" dur="4.071"> sareng Amérika Feed nyaéta agrégat dana >

< start="1462.06" dur="1.734"> pikeun bank kadaharan ieu, >

< start="1463.794" dur="3.104"> sareng aranjeunna nyebarkeun éta ka sakuliah nagara >

< start="1466.898" dur="2.936"> pikeun bédana bank kadaharan anu ngabantosan ngajaga jalma-jalma tuang. >

< start="1469.834" dur="4.438"> Upami anjeun aya anu ningali ieu dina Néglasari, angkat ka feedamerica.org >

< start="1474.272" dur="1.401"> sareng diajar kumaha nyumbang. >

< start="1475.673" dur="1.535"> Sareng upami anjeun ningali urang di YouTube, >

< start="1477.208" dur="2.102"> aya tombol Donate di tempat, >

< start="1479.31" dur="1.469"> boh di dieu atanapi di dieu >

< start="1480.779" dur="2.402"> tapi pencét éta, sareng naon waé ngabantosan. >

< start="1483.181" dur="4.538"> Bener, jumlah naon, malah sahenteuna - Naon bae. >

< start="1487.719" dur="3.17"> Anjeun henteu gaduh pamanggih naon anu anjeun tiasa ngalakukeun sareng 50 cén. >

< start="1490.889" dur="3.87"> Hade pisan. Janten, punten masihan nanaon. >

< start="1494.759" dur="3.103"> John, sateuacan kuring ngantepkeun anjeun, sareng kuring ngahargaan anjeun ngalakukeun ieu, >

< start="1497.862" dur="2.737"> aya - Anjeun bakal ngalakukeun pagelaran pikeun urang wengi ayeuna, >

< start="1500.599" dur="1.334"> anu ku kuring ngahargaan pisan. -Yeah. >

< start="1501.933" dur="3.303"> -That's - Kami - Emang, urang peryogi anjeun ayeuna langkung ti kantos. >

< start="1505.236" dur="2.235"> Janten, hatur nuhun éta. -Tangtosna. >

< start="1507.471" dur="2.003"> -Masa anjeun masihan kami naon petunjuk dina album anyar? >

< start="1509.474" dur="1.601"> Dupi éta enggal kaluar? >

< start="1511.075" dur="1.702"> -Yah, album anyarna badé sumping. >

< start="1512.777" dur="1.501"> Kami nuju nyampur. >

< start="1514.278" dur="3.604"> Kami meunang senar kami, anjeun terang, réngsé. >

< start="1517.882" dur="2.77"> Kuring henteu yakin kumaha kami bakal ngaéksekusi rékaman senar, >

< start="1520.652" dur="2.001"> sabab kuring henteu terang >

< start="1522.653" dur="4.005"> kumaha urang tiasa ngajalan jalan kana rekaman orkestra. >

< start="1526.658" dur="1.268"> [Kadua seuri] >

< start="1527.926" dur="1.735"> -Yaha, éta bakal - -Kami bakal terang anu kaluar. >

< start="1529.661" dur="2.502"> Meureun urang kedah ngalakukeun, siga, sababaraha pamaén sekaligus >

< start="1532.163" dur="2.602"> teras, anjeun terang, overdub eta. Urang bakal terangna. >

< start="1534.765" dur="1.936"> -Tapi bakal janten lagu khusus upami anjeun tiasa ngalakukeun éta. >

< start="1536.701" dur="3.504"> -Yah, tapi boh cara, paling éta parantos kacatet. >

< start="1540.205" dur="1.901"> Kuring kedah ngarekam sadaya vokal abdi. >

< start="1542.106" dur="3.637"> Pangaturan utama parantos kacatet, >

< start="1545.743" dur="2.736"> sareng urang ngan kedah ngalakukeun sakedik nepi ka tamat, >

< start="1548.479" dur="1.569"> teras urang bakal nyampur aranjeunna. >

< start="1550.048" dur="1.768"> Sareng kuring bogoh musik na. >

< start="1551.816" dur="2.603"> Abdi henteu nyerat éta salami periode ieu. >

< start="1554.419" dur="1.868"> Janten, éta moal bener-bener reflektif >

< start="1556.287" dur="2.869"> tina naon anu kajantenan leres dina waktos ieu. >

< start="1559.156" dur="1.402"> -Taman. >

< start="1560.558" dur="2.736"> Sigana-sigana mah sigana album paling canggih kuring nepi ka ayeuna ... >

< start="1563.294" dur="1.202"> -Naon! >

< start="1564.496" dur="4.137"> -... anu tiasa dianggo upami anjeun macét di bumi >

< start="1568.633" dur="2.536"> sareng hoyong ngadamel orok-orok Corona. >

< start="1571.169" dur="3.603"> [Kadua seuri] >

< start="1574.772" dur="2.002"> -Éta saé. Éta saé, sobatna >

< start="1576.774" dur="3.404"> -Jadi, kuring ngarasa, anjeun terang, >

< start="1580.178" dur="2.603"> upami anjeun atos seueur waktos sareng pasangan anjeun, >

< start="1582.781" dur="3.87"> sareng anjeun peryogi lagu kanggo éta, wah, albeum ieu ... >

< start="1586.651" dur="2.769"> -Ieu tiasa waé. -... tiasa waé. >

< start="1589.42" dur="1.602"> -Anda anjeun lalaki anu alus. Hatur nuhun kana sagala hal anu anjeun laksanakeun, >

< start="1591.022" dur="1.768"> tur hatur nuhun pikeun nyandak waktos ka ngalakukeun dinten ieu. >

< start="1592.79" dur="1.902"> Sareng feedamerica.org. >

< start="1594.692" dur="1.435"> Sadayana di dieu ngahargaan ka anjeun, >

< start="1596.127" dur="1.635"> sareng hatur nuhun kanggo ngalakukeun lagu wengi ayeuna. >

< start="1597.762" dur="2.636"> Kuring nyaan, bener-bener ngahargaan. Hatur nuhun, pucukna. >

< start="1600.398" dur="2.302"> -Hatur nuhun. -Bye, John. >

< start="1602.7" dur="3.437"> -Mobrol lagu barunya "Tindakan" ti bumina. >

< start="1606.137" dur="3.904"> Jajang Katerangan. >

< start="1610.041" dur="2.569"> ♪♪ >

< start="1612.61" dur="3.07"> - ♪ Hei, nuhun ♪ >

< start="1615.68" dur="2.202"> ♪ La-da-da, da-da ♪ >

< start="1617.882" dur="3.737"> ♪ La-da-da, da-da, la-da ♪ >

< start="1621.619" dur="2.536"> ♪ La-da-da-da-da, kuring ka dieu deui ♪ >

< start="1624.155" dur="2.802"> ♪ Sareng lagu cinta anu sanésna kuring musnah ♪ >

< start="1626.957" dur="2.903"> ♪ Ngan lain cinta teu kasabaran ♪ >

< start="1629.86" dur="3.27"> ♪ Anjeunna henteu hoyong, anjeunna henteu peryogi ♪ >

< start="1633.13" dur="2.569"> ♪ Tiap kecap sanésna asalna tina kalam kuring ♪ >

< start="1635.699" dur="3.037"> ♪ Anjeunna maledog deui di pameunteu, saurna, "Kamana anjeun aya?" ♪ >

< start="1638.736" dur="4.038"> ♪ Kuring nyarioskeun puitis, tapi asa kuring ngantepkeun eta away >

< start="1642.774" dur="1.401"> ♪ Leungeun ♪ >

< start="1644.175" dur="3.003"> ♪ Kuring hoyong nunjukkeun cinta kuring kuat ♪ >

< start="1647.178" dur="3.07"> ♪ Jantenkeun aranna basa kuring ka bumi ♪ >

< start="1650.248" dur="5.972"> ♪ Henteu kabur, henteu aya kasalahan, anjeunna tiasa ngaraos paduli nalika kuring ical ♪ >

< start="1656.22" dur="4.638"> ♪ Laku lampah nyarios langkung ageung tibatan, nyarios langkung ageung tibatan ♪ >

< start="1660.858" dur="3.604"> ♪ Nyarios langkung tarik tinimbang lagu senang love >

< start="1664.462" dur="3.303"> Mel Mélodi anu aranjeunna lakukeun ♪ >

< start="1667.765" dur="4.672"> ♪ Laku lampah nyarios langkung ageung tibatan, nyarios langkung ageung tibatan ♪ >

< start="1672.437" dur="3.57"> ♪ Nyarios langkung tarik tinimbang lagu senang love >

< start="1676.007" dur="3.47"> ♪ Kuring parantos ngalakukeun éta salah ♪ >

< start="1679.477" dur="2.502"> ♪ La-da-da-da-da, di dieu urang balik deui ♪ >

< start="1681.979" dur="2.704"> ♪ Ngan sababaraha babaturan sareng sababaraha kauntungan ♪ >

< start="1684.683" dur="3.035"> ♪ Anjeunna masihan sadaya cinta kuring, teras kuring runtah ♪ >

< start="1687.718" dur="2.77"> Ote Ngalacak lagu anyar, teras dihapus ♪ >

< start="1690.488" dur="3.07"> ♪ Oh, unggal hal anu kuring parantos nyarios sateuacanna ♪ >

< start="1693.558" dur="3.036"> ♪ Saur anjeunna henteu hoyong hoyong langkung deui about >

< start="1696.594" dur="2.169"> ♪ Kuring rumasa kreatif, tapi asa ♪ >

< start="1698.763" dur="3.469"> ♪ Henteu aya anu disarioskeun pikeun ngajantenkeun anjeun tetep ♪ >

< start="1702.232" dur="5.84"> ♪ Wanna nunjukkeun kanyaah kuring kuat, ngajadikeun dirina karasa di imah kuring ♪ >

< start="1708.072" dur="6.04"> ♪ Henteu kabur, henteu aya kasalahan, anjeunna tiasa ngaraos paduli nalika kuring ical ♪ >

< start="1714.112" dur="4.638"> ♪ Laku lampah nyarios langkung ageung tibatan, nyarios langkung ageung tibatan ♪ >

< start="1718.75" dur="3.603"> ♪ Nyarios langkung tarik tinimbang lagu senang love >

< start="1722.353" dur="3.303"> Mel Mélodi anu aranjeunna lakukeun ♪ >

< start="1725.656" dur="4.605"> ♪ Laku lampah nyarios langkung ageung tibatan, nyarios langkung ageung tibatan ♪ >

< start="1730.261" dur="3.637"> ♪ Nyarios langkung tarik tinimbang lagu senang love >

< start="1733.898" dur="3.404"> ♪ Kuring parantos ngalakukeun éta salah ♪ >

< start="1737.302" dur="2.802"> ♪ La-da-da-da-da, la-da-da-da-da jauh ♪ >

< start="1740.104" dur="2.803"> ♪ La-da-da-da-da, la-da-da, unggal dinten ♪ >

< start="1742.907" dur="2.202"> ♪ Anjeunna henteu hoyong nguping, henteu hoyong nguping ♪ >

< start="1745.109" dur="3.737"> ♪ Hiji kecap kuring nyarios, kecap anu kuring nyarios ♪ >

< start="1748.846" dur="2.903"> ♪ La-da-da-da-da, la-da-da-da-da jauh ♪ >

< start="1751.749" dur="2.77"> ♪ La-da-da-da-da, la-da-da, unggal dinten ♪ >

< start="1754.519" dur="2.569"> ♪ Anjeunna henteu hoyong nguping, henteu hoyong nguping ♪ >

< start="1757.088" dur="3.437"> ♪ Hiji kecap kuring nyarios, kecap anu kuring nyarios ♪ >

< start="1760.525" dur="4.504"> ♪ Laku lampah nyarios langkung ageung tibatan, nyarios langkung ageung tibatan ♪ >

< start="1765.029" dur="3.537"> ♪ Nyarios langkung tarik tinimbang lagu senang love >

< start="1768.566" dur="3.236"> Mel Mélodi anu aranjeunna lakukeun ♪ >

< start="1771.802" dur="3.437"> ♪ Sareng lampah nyarios langkung ageung tibatan ♪ >

< start="1775.239" dur="5.139"> ♪ Whoa, nyarios langkung ageung tibatan lagu cinta ♪ >

< start="1780.378" dur="3.069"> ♪ Kuring parantos ngalakukeun éta salah ♪ >

< start="1783.447" dur="4.104"> ♪♪ >

< start="1787.551" dur="2.069"> [Chuckles] Hatur nuhun! >

< start="1789.62" dur="2.502"> -Aku hoyong hatur nuhun ka sadayana dina acara ayeuna. >

< start="1792.122" dur="1.469"> John Katerangan, anjeun hebat pisan >

< start="1793.591" dur="1.769"> teu ukur ngalaksanakeun tapi ogé ngobrol. >

< start="1795.36" dur="1.334"> Naon anu janten penghibur. >

< start="1796.694" dur="2.836"> Abdi hoyong hatur pamajikan pikeun sabenerna anu dina kaméra >

< start="1799.53" dur="2.469"> sareng janten operator kaméra, ogé. >

< start="1801.999" dur="1.669"> Sareng ieu kahiji kalina nganggo iteuk selfie. >

< start="1803.668" dur="1.501"> Éta deal gedé. >

< start="1805.169" dur="2.135"> Atoh, sareng Winnie pikeun grapik, >

< start="1807.304" dur="2.57"> Franny ngan ukur janten sakedik sareng hebat. >

< start="1809.874" dur="2.436"> Abdi bogoh ka anjeun pikeun nonton. Hatur nuhun, YouTube. >

< start="1812.31" dur="1.367"> Hatur nuhun, NBC. >

< start="1813.677" dur="1.869"> Ngumbah leungeun anjeun. Entong dicabak beungeut anjeun. >

< start="1815.546" dur="2.736"> Tetep salamet, sareng kuring bakal katingali énjing. >

< start="1818.282" dur="2.303"> Acara anyar anu sanés. Permios! >