1374s WATCH LIVE: Warta Berita Vancouver CBC tanggal 6 nganti 25 Maret - COVID-19 paling anyar & lega kanggo para penyewa images and subtitles

[♪♪♪] >> TONIGHT ON CBC VANCOUVER BALITA. >> UNFORTUNATELY KITA NGANGGO KATENAN TAMBAHAN Saka iku OUTBREAK. >> WULUWAT NORTH VANCOUVER DEATH Lan KENE DI KASAHA DI SUMBER LONG-TERM CARE HOME lan JUGA. >> WIS tenan KANGGO ING KANGGO PENGARUHAN LAN TINDAKAN KANGGO RENTERS. . >> A BAN ING PALING ACARA PALING LAN MEMBANG UNTUK RENTERS. >> WULANG TANPA WONG ING INDIA ING MOMENT. >> Lan SAIKI CANADIAN, STUKK lan GAMPANG UNGGAL KANGGO. >> Announcer: ING IS CBC PAWAN VANCOUVER. [♪♪♪] >> WULANG GAMPANG. TANGKA DOKTOR ING PREACHES SM KEBANGSAAN TANPA LANSARI DAPAT-INGKANG PAKAI, AS KITA WULANG MANGSA KANGGO-19 KANGGO. Minggu kepungkur, Dr. BONY HENRY SAH, ING KRITIKAL ING KAMU PROVINCE lan DAN Duwe luwih sadurunge UPDATE Saka Dr. HENRY lan TAK INGKE INGKU YANG PERLU NGENTOT UNTUK KAS. >> Wartawan: YES, CORRECT, MIKE, AS SHE TUNGGUH UNTUK MEDIKAL LAGI KANGGO NGANGGO ING KE SM, THE DOKTOR NGENTAK DENGAN ING INI 659 KES OVERALL IN SM lan AS KAMI HEARD ONE PERSON luwih bisa DIAT ING PENTING DI LYNN PUSAT KAYU VALLEY DENGAN 14 Wong SAIKI KENE ING NGANGGO LIRIK IN PROVINS KAMI. Lan Wong liya Saiki saiki entuk Sakit ING ING SENTANG LONG-TERM KEMUDAHAN, 28 Wong lan 27 TEMBANG INGKIRI DI PARK HARO PUSAT NENGGOLAH POSITIF lan STRETCHEN HENRY YANG KANGGO MANGSA Nunggu lan Delengen apa sing diarani DRACONIAN LANGKAH Ing TEMPAT SAIKI DAFTAR FISSIKAL, STOPPING KARYA BANNING lan NGANGGO Bakal AKSIP AKTIP. >> Kita ora arep nemoni GAMPANG TINDAK LAN ING SUKU MEASURE IT UNTIL NEXT MINGGU. Lan SAYA AKU HARAPAN LAN AKU NGEDALAKI KENE ora bakal Deleng JABATAN DRAMATIK ING nomer TETAPI KAMI MASIH ING TUNGGU TUNGGAL WULANG lan NGADI. >> Wartawan: Lan HENRY CATETAN SAIKI NATE INGGAL KANGEN HARI ING NGEBUT DUA PEKS ING DENGAN Wong-wong sing diskriminasi wiwit dina iki PAWARTA sing apik SAIKI INI AKU 183 Wong SAIKI SAIKI DITENGGALKE. MIKE? >> Mike: LITTLE BIT OF GOOD BALITA, ING ING KENE. >>> NUNGGAL ING NGANGGO BASA SMP PENTING RAKYAT ING COVID-19 KROSSFIRE LAN TAK ING WIS TIAK KANGGO ING UNTUK KANGGO ING ING KANGGO WE'LL DAPAT ING INGKANG. SAIKI ING Wétan TENGAH PUTRA WANG KANGGO NGAMBUKI INI KANGGO COVID-19 TAMBAHKAN KABUPATEN INI MACAM IKLAN SOSIAL LITTLE MENGUTUR PADHE ING ASAK-ANAK UP TO CASH SOSIAL ASSISTANCE SEMAK lan MANUNG RESIDEN DESPERATE UNTUK EQUIPMENT SAFETY. >> INGKE BISA, NAMPANG, ING TULANG MASKA Lan TIGA SAIKI NGGO lan BISA Sampeyan bisa ngilangi. >> Wartawan: ING ING BAGS ING GAMBAR GEAR UNGGAH UNGGUPUN TEMPAT ING NGEBUTI BASA-BISAN INI NATE INGGAL BISA PALUNG lan SHE UNTUK POKET KANGGO LAKU. >> IT IS UP TO US TO rawuh SINI, PUTHE ING RISIKO Saben dinten HARI ING NGANGGO Wong-wong iku Bocah TAKEN. >> IT IS SENTIASA PENTING HARI ING LINEUP, ING SAIKI NGEDHANA ING SAMBUNG KANGGO Neng kene. >> IT IS ADAK SEMASA, MANGAN PANJENONG LENGKONG LAN PANUT NGUTAK Lan Wong-wong Wong sing ana ing POOR KESIHATAN, GAMPANG KAMPUNG ING SUKU BASA PANDEMIK. >> Aku krungu Saka MAYOR Yaiku PELAN lan ING AKU NDELENG PELAN lan aku Deleng ING LINEU Wong-wong sing ING ING NGANGGO AYAT KANGGO >> Wartawan: Lan RASA RESEP GAMPANG MENENGGALAKAN AS SERVISES ESSENTIAL LAMPIRAN KANGGO. >> Sadhuwure Nggawe TENAGA BESAR IT lan ING WULANGAN DITUTUPAN lan Sampeyan ora bisa entuk MEAL. >> ITU AKAN DUMADANG DI SINI, WUSAN Lan WAYANG WULUS NGANGGO WIPE ING HALF Wong-wong iku, aku kalebu. >> KAMI NATE KASANGAN ing kene WULANGAN. >> Wartawan: Lan KANGGO kanthi WIS ING JAWA TAPI TETAPI KENE INI IN QUARANTINE, NGEDANGKE INGKANG SHE BISA KANGGO MUNGGUPKAN PATHI ANTARI AN PERSON mlebu. >> Aku ngerti yen ING GAMPUNG TRYING KANGGO Nuli ING INGKANGKANG NAMPANG TANPA TENAN lan aku BISA NDELENG ITU NGERJA ING ING KANGGO ING ING NGETANGGAL ING FASA ENAK Utawa Mbuwang YET lan cepet-cepet IS Miwiti kanggo SP SPIK. >> Wartawan: LAN ADVOCATES HAD Miwiti TEPUNG KANGGO GAMPANG Lan ndhukung wong lan kantor SUKUYA ING SUKU PROSEDUR DI TEMPAT. >> ING ISI SULU SANGAT KUMPULAN GRATIS KANGGO NUKU Lan sing wis ngrancang PELAN KANGGO NUNGGUH NUNG NANGGAL SUKURAN lan GURU ISU-ISU ING BUNGSA BASA SIDI. >> Wartawan: KOTA TANPA KANGGO Luwih luwih seneng kanggo perang iki TAPI UNTUK SAIKI LUKU Sapa sing ngentot Mudhunake BUAHAN. >> Mike: Lan NAMPANG ING KANGGO PENTING SMAN YANG DITADANGKE ING KRITCH RENTAL-19 AS KANGGURAN SAIKI RANCANGAN ING ASSIST TENANTS lan LANDLORDS. >> Wartawan: Ora ana sing nate kelangan Wong-wong Wong-wong mau padha Dididhang-19, THE PROMISI DARI PROVINS AS Perlindhungan kanggo TENANTS ing kene ROLLED OUT PADAN ING KANGGO EVICTORIA CURRENT LAN FUTURE GOLEKS DENGE ULANG SAIKI, UP KANGGO $ 500 PER WULANG UNTUK ROGERS ROS NATE INGKANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG Lan FREEZE ING INCENTENT RENTAL Lan TEMA PREMIER UNTUK KANGGO Sapa sing bakal bisa mbayar dheweke PENTING PENTING UNTUK KONTAK KENE. >> ING PROGRAM TEMPORARY RENTAL SUPPLEMENT DIPENGAN Deleng Wong-wong sing wis ditampa regane LAYOFF PAMENHAN ATAWA DADENG TUKANG ING INS PENDAPATAN. >> Wartawan: LIFELINE UNTUK Akeh LIKE GENTLEMAN INI. >> Iki IS AIR KANGGO. >> Wartawan: HE PAYS $ 1500 A BULAN UNTUK KANGGURane WEST APARTMENT, DIA PAKSA PAKAI LAKTAN MINGGU lan HIS LANDLORD HAD PUT A CATETAN TANPA DOKTOR ING DIDENGON DENGAN INI RENT ING NGENTOT DIGADI. >> Aku ngerti ING WANG TEMBANG ING PAKAIAN PERSEKUTUAN Lan WANG TAMBAHAN INI BULANAN ING PROVINCE MEANS ING BISA KANGGO NUNGGUL RENTO LAN KANGGO. >> Wartawan: TAPI MASIH ING SAIKI UNKNOWN, UNTUK GAMPANG, AKU $ 500 ING UNTUK INDIVIDU RENTER ATAWA UNIT RENTAL UNIT. >> RANCANGAN MENGIKUT AT. >> Wartawan: Lan kanggo MANY MORATORIUM ING AKSES TINDAKI NGADI KAWASAN ING BIG. >> Pungkasane WE'RE. >> Wartawan: Lan MASIH ADVOKATES UNTUK RENTAL PENTING PENTING ING ING SAIKI KONSEP YANG SUKUR DADI JAWABAN. >> KONCERN ING ING WANGSA ING AKU ING BAN ACARA, Yen sampeyan wis seneng NGANGGO lan KANGGO NUNGGUH Ora DIPENGGALKE KE CUTI INI RENISAN UNTUK BULAN KRISIS, APA APA BISA? >> Wartawan: Lan ING NGANGGO ING $ 500 A BULAN BULAN KANGGO NAKA TULISNA INCOS KENE ING PUTRA EI APLIKASI TAPI PROVINS NGANGGO ING WANG TUNAI TEMBANG KANGGO NAMPI DENGAN DENGAN DIGUNAKAN Sadurunge APRIL 1st. >> Mike: ING Wengi TARI PITUWITAN ING SUKU WISATA TEMPAT ING PROVINSIA KITA NGAPAK DENGAN KANGGO KULIT SUKAN lan MANY BUSINESSES DITUTUP ING NGGO COVID-19 ING PRETTY LUKU A GHOST TANPA KANGGO SAIKI lan JESSE Rujukan JOHNSON sing NATE INI LENGKONG LENGKAP LENGKAP BULAN GET BACK menyang NORMAL. >> Wartawan: ING SAH ING KANG SUKU KANGGURUTAN TOURIST KANGGO ON TEMPAT PELAN ING NGAKEN MANA AYAWAN KANGGO WISI. >> PRETTY DEAD. >> Ora, ora, QUIET. >> Wartawan: WHISTLER VILLAGE ING MASALAH BESAR SPRING Ora GAMPANG MASUK LENGKAP THAN TARI ING SEAT IN A PADALINO IS NGGENAH lan ING ASI MAYOR LOKAL LAN VISITOR UNTUK MUNGSA WANGSA NGIRI PANDEMIK LAN KANGEN Wong-wong Bocah sing Kita Rame mlebu, WISAN DARI PENTING LAIN CANADA Utawa negara liyane, kene TEMPORARY KARYA sing NGADI UP MANGSA TEMPORARY. >> MENGANGGIH MA-MAIL ING SATURDAY ING KANG ING NGANGGO TANGGO MUNGGUL Wengi Karawitan lan Dina Minggu, Wong-wong iku Nuli Pungkasane WANGSA. >> IS IS-E-MAIL INGKANG-ARAWA SEMUA KARYA KANGGO BISA RUMAH TANPA RUMAH. >> WULANGAN TANPA GOLEK AN-MAIL KAMI DITUTUP DENGAN MINGGU lan Banjur ING PRETTY MUCH INYVITABLE. >> Wartawan: LAN PALING TAMPILAN TAMPILAN GOLEKSI UNTUK GAMPANG A GAMPANG GAMPANG. >> ITU KANGGO, BISNESAN KELAS ING AKU ING LAN AKU MUNGGUN AROUND lan TEMPOH ING NGANGGO ING AKU TINDAK LAN APA PRICE. >> Wartawan: DENGAN MANAWA Nggunakake ITUWASA SENSE ING INI Minangka salah sawijining usaha MASIH DUKSUKAN, Yen Sampeyan HEADED RUMAH, NUNGGUH SEMUA, Sampeyan kudu A SOUVENIR KANGGO ING WIS ING NGANGGO. >> ITU NUNGGUH BISA NGGOLAH MAJLI NGANGGO SUKU KANGGO ING ING INI ING SEMUA NU KANGGO, KANGGO SAIKI TAHANAN INGGALUN QUIET. >> Wartawan: Lan IT Luwih akeh KANGGO WONG NENG NENGGALANG TANGGO NAHA TANGGO JAWA UNTUK APA KANGGO JABATAN? INGKU MAYOR SUKU DENGAN INI Nggarap BISNE SISWA PERNIAGAAN BISA Wong-wong kuwi bisa nyipta GROUND MANGSA KENE ING NGANGGO MANGSA PRIORITY RIGHT SAIKI ING ING NGlamet kanggo Kaslametan Lan SO PULANGAN KANGGO QUIET. >> Mike: Lan IN OTTAWA, SAIKI PAKSA NATE ING JAWA TARI NEGOTIASI, GROUP KANGGO MP KANGGO ING PERSEKUTUAN TENAGA KANGGO UNDANG-UNDANG kanggo mantu BISNES CANADIAN lan BISNES TAPI AS APRIL INCHES CLOSER ING BUKU RENYANA BAYAN BAYAN utawa TANGGO LAMPIRAN INGGRIS lan MANY PERLUKAN WANG TANPA RASA ING JAWA NUNG KENE DIPANGGULI ING ING ING PUTUP NGANGKA. >> Rt. Bener. Justin Trudeau: THE TAMPILAN ING NGAPIS $ 2000 A WULANG UNTUK SEBULAN SEBULAN UTAWA Tukang kerja sing ora nate padha nyambut gawe MUNGKIN COVID-19 OGI NEXT PULANG BULAN lan Wong DAPAT Miwiti NAMPANG dhuwit DENGAN PULANG DARI APPLYING lan GAMPANG GOLEK ING KANGGO DENGAN OVER 10.000 wong kanggo njaluk sampeyan SOKONG Sampeyan DIPANGGIH. >> Mike: PALING KABUPATEN KARYA SARI PENTING DENGAN PAN DEMONSTRATE AB TINDAKAN DISKAUN ING KABEH NATE INGKIRI DIANGGUT, KONTRACTOR LAN WANG KUNING TANGGAL BISNIS NEGARA TUNGGU ING SUMBER GAMPANG PUTRA INGKANG PUTRA Lan HARAPAN GAMPANG UNGGALUN APLIKASI ONLINE KANGGO DENGAN APRIL kaping 6, lan sing TANGGAPAN PEMBANGUNAN DIREK DIREK GAMPANG MENGIKUT APRIL THE 16 lan yen sampeyan ndeleng NAMPANG UNTUK UNTUK NEGARA EU KANGGO NGETO KANGGO ING ING NGANGGO SAIKI ING FONE, ING KERAJAAN PERSEKAN SENTUH NATE 2300 STAFIK EXTRA KANGGO MUNGSA KANGGO ING ING BISA. >> WIS PITTING UP KANGGO LAMPIRAN APA KENE KRITIKAL PENTING kanggo wong supaya ora bisa lolos KANGGO ING KANGGO lan ING KANGGO Sambungake NOMBOR SIGNIFICANT OF Wong-wong Saka KARYA Wong-wong padha Nindakake ING KARYA ING ING KANGGO MANGSA KEBUT Nindakake ING CENTERS CENTERS AND KITA bakal ING AKU NIMBLE lan RESPOND TO ING KENE ING NGEBUT CALL INSARI INI, SAIKI KANG NU TIDAK NAK KANGGO SIGNIFICANT IN NOMBOR ING KABEH Sadurunge. >> Mike: Lan Keputusan Kanggo MENGETENGGARAAN CANADIANS KANGGO MANAJAWA WULANG. KANGGO MINISTER KESIHATAN NEW MANDATORY SELF-ISOLATION Langkah-langkah kanggo TRAVELERS EARLIER Pungkasan. >> Lan efek ing ngatasi PELANGSAAN TANGGO NULIS TO CANADA TANPA KANGGO KARYA ESSENTIAL AKAN SUBJEK ING GAMPANG 14-HARI ISOLASI PROVIDING CLARITY Kanggo Wong-wong sing nulis babagan ESSENTIAL NEED OF SELF-ISOLATION Lan PENGALAMAN INDIVIDU SISTEM UPON ARRIVAL FORBIDDEN JUGA SARI PAKAIAN PUBLIK TRANSIT UNTUK LATIH KANGGO TEMPAT KOMUNITAS SELF-ISOLASI lan Dheweke bakal didol Dhewe-ISOLATE ing TEMPAT INI Dheweke bakal IN hubungan karo Wong SULUWANG. >> Mike: Lan ana POTENSI KANGGO PUTIH lan WANGEN LAMPIRAN UNTUK Wong-wong sing Kraton LAN KEDAI MENTERI DADAYAK ING PUTUP INGGRUKAN DAN INTERNATIONAL TRAVEL INCLUDING SARI KONTEN KANGGO UNIT KANGGO UNTUK AVES SIGNIFICANT TUTUP CORONAVIRUS. >> Lan liya-liyane ACARA ACARA KANGGO TANGGOLENG PANDEMIK, GAMES ING 2020 INGING INGKANG DIUTUT lan ING INI INI KANGGO ING DI MACAM MACAM BASA Pungkasane JULAI lan INSTEAD KOTA ING AKU HOS ING taun 2024 LAN ORGANISI SUKU YANG NUNGGUH JAMINAN KOLEKSUS SIHATEN PANGUTHAN PRIORITI. >> FORCES PANDEMIK COVID-19 TUTUP ING JAMINAN TAMAN KABUPATEN ING BAHASA. >> AKU NUNG TANGGO TELAH Ora BISA PILIHAN sing apik, JAWA Tanggapan sing apik - Lan aku Gunakake TEMA TAMAN ING INI NGANGGO INI KESIMPULAN SEMUA AS DENGAN NGANGGO TAKE >> Mike: TAPI METRO VANCOUVER IS MENYANGKA UNTUK MENGIKUT TAMAN ING MEMBUKA OPERAT 22 TAMAN KABUPATEN Ngemot karo Rohani lan BAYAR BAYAN DAN PALING MUNICIPALITI IN SM LAMPIRAN DITUTUPAN LAN PENTING FACILISI KANGSA ING OUTBREAK lan RAKO BUKAN SUMBANGAN SUMBER ORANG NGENTOT MENGKUT. >> WELL, ora bisa ndeleng iki WASA ING PANJENGA ING METRO VANCOUVER. YES. GAS HARGA NGALAMI DOLLAR A LITER UNTUK REGULAR ING MANY Kasedhiyan, lan Harga ing PUMP NUNGGUH DIDANG MINGGU BULAN ING DENGAN INI KORONAVIRUS KRUSHING GLOBAL DEMAND lan HARGA TERBARU Ing 18 TAHUN lan PRATISAN ANALIS APA PADAN KANGGO ING GAS IN Minggu MINGGU lan JAMINAN, KURSUS, TEMBANG BULAN, WANGSULAN TAHAN PERANCANGAN LAN DENGAN KENAPA PANDEMIK GLOBAL ING ING SANGGO NANGGALKANG TINDAKAN ING SUKU TAPI SATU KOLEKSI COQUITLAM DITUTUP NUNG KENE DESA JAWA ING AKU TETAK lan PADANGGULUT MAJALISI PITUJAWA Ora bisa ngubungi wong-wong mau, DENGAN KANGGUT LAN NGGAWANG KANGGO ING SEMUA ING KANGGO. >> WULAN ING JAWA, MANGSA 20 ING KANG KINI TALKING AT JOSH DONALDSON - ATS Lan KAMI NGETI LET ING DAPAT MARRIED. >> WULUH NUNGGUH, NUNGGAL KAMU UP A DRAPERY ARCHWAY ING ING INI AKHIR KANGGO. >> Lan Kita duwe CEREMONI AT 3:00 Lan LIMO ARRIVED lan JOSAT SUKU JAWA SUKU WONG PALING APIK. >> KITA GOT ING LIMO, HEADED KANGGO KE WULANG LAN KITA Miwiti APLOA lan KANGGO WULANGAN KANGGO ING KANGGO, AKU KANGGO GAMPANG, KITA KITA AKU DENGAN KANGGO LAN AKU KANGGO MUNGSA DENGAN MELAYANG, ING KAMU RAKYAT SARI RASA MUNGSA ING KAMI KUNCI TANPA ING ING BISA lan ING KANGGO UP ING BUKU lan ING INI Ing KARSUS lan GURU SOSIAL SISTIAL Lan dheweke ana ing mobil, KANGGO KANGGO, KANGGO NANGGAL Yen, mung Nggawe, Nggawe, LAMPIRAN, ING ING KENE DIPANGGIH TO Nindakake lan ING SUKU TEMA SUKU SAIKI SUKU TARI SAIKI. >> Kabeh wong-wong mau padha nggunakake RADIO KANGGO TANGGO KANGGO lan KRANKED IT lan IT FELT kanthi nyata KANGGO 1950-an "AMERICAN GRAFFITI" Lan KARWAI LENGKET KANGGO Lan Yaiku US, NGEDIKAN KEDAI lan PADANGGULAK LANCING ING ING PUTIH Gaya ing PITT MEADOWS, BRITISH COLUMBIA, NUKU GAMPANG WAKTU LAN INI KANG ING INDREDIBLE. >> Lan ITU Dadi MAGIK. >> Announcer: KANGGO PENTING KANGGO ING TO OGO BADAN NGANGGO ING NGANGGO NENG GAMPANG TEMPAT, GOLEKA KANGGO LAN BIGGER SMILES. >> Mike: Aku SAIKI WEDDING KANGGO. >> WULAN WAWA Nopo SAIKI. >> Sampeyan PERLU MENENTUKKE. >> Lan sampeyan kudu nggawe apa sampeyan NGGO. >> Mike: YES. >> Apa NAWA INGGRIS PILIHAN UNGGALIS SAIKI PUTRA OLEH CHANCE? >> Mike: BITAR LITTLE, ora luwih. >> Aku NGANGGO yen sampeyan ANYONE AT GAMPANG GAMPANG ORA GOLONGAN TO ESPESIAL Yen Sampeyan Ana ing KAWASAN TANPA BANYAK ANAK Yen sampeyan wis ngerti saiki TAMBAHKE MAMPU ING KEBANGSAAN KABUPATEN KANGGO BENTUK KANGGO NENGGOLAKNA PROVINCE WE'RE Going IN AN GAMPANG TANPA KANGGO MORNING LENGKAP SEMASA, A RISIKO kanggo ACROSS SHOWERS KAYAN VANCOUVER, LENGKAP MACAM MENYAMBUNGKE ING JAM IKI ING JAM IKI Lan KANGGO lan PADU ING KANGGO TEMPAT NOR KOMPOREN PRINS PRINS PIKING UP LIMA PENTEN BY TOMORROW MENENGAH ING BISA ITE AKU GANTI ORA KANGGO Lan banjur kanthi temenan kanggo KOOTENAYS AS WELL lan INTO ING OKANAGAN, ora diwatesi NGAPAK TINDAK BUKAN ING BAD lan ING INI MANGSA KANG ING KANGGO, Miwiti TAWAN KANGGO MINGGU, TEMPERATURES COOLER ACROSS SM ING INGKANG INGKANG INGKIR KANGGO Lan sampeyan bisa nggawe sing nggawe COVER lan COOLER AIR ING GENERAL NUNGGUL BASA DENGAN NORTH lan GAMPANG SUKU KABUPATEN MENJAWA lan NGADI SUKU DADI KITA NGAKTIF ING WAYANG GOLONGAN LAN KANGGO MINGGU SATU BASA ING BESAR ING PRAKTOR YANG DENGAN TANPA KANGGO RAIN KOMUNIT, ING TRANSLATE INGKANG NGUKA LANJUT LAN NGGO APA ITU Bakal Nuli Malam Kancane TANPA KANGGO MULIP ING SEMUA LAN KAYA NAMPAK ING LIMA-Dinten FORECAST, KANGGO ING KANGGO Ora katon ing kene kanggo kutha A NAPI TAPI AKU ING AKU TUNGGAL UNTUK PUTRA ING SUKU HARI LIMA HARI ING NGATALU KANGGO DENGAN A SUKU BUKU lan Yen AKU TULIS LAMPIRAN ING NGANGGO ING TREND DIPENGKE INTO NEXT MINGGU lan MANGSA KAWAN lan KABEH NUNGGAL ING SAIKI. >> ING IS IDEA, JAWA TO KANGGO DI RUMAH. SALAMU ING KANGGO. >> Sampeyan ING WELIS. >> WANITA WANITA WANJANA KOTAK MENGGunakake WANGGO DESPITE GIFT Kasedhiya ing omah karo dheweke HUSBAND. [BAGPIPES PLAYING] >> WULUH BASA SAIKI KANGGO NU DENGAN A PIPER, SHE DANCED AN IG, MARKING HER 82nd BIRTHDAY IN HER OAK BAY ING KOMUNIT lan SHE SAID ING WULANG TEMBANG LAN WONG JOKED YANG KABUPATEN ING BAGAL DOSANCING SOSIAL sing apik INSTRUMEN. >> Kita bakal entuk saiki KANGGO. [SIRENS] >> ACROSS METRO VANCOUVER GUNUNG TUNGGUH Gabung UNTUK KARYA FRONTTUR AS Dhewe NDELENGKELI "JAIPONG UNTUK KULIT "LAMPIRAN" lan MOUNTI Gabung ing AS WELL lan IN VICTORIA ING LEGISLATUR GAMPANG GOLEK TO MENGIKUT KANGGO KARYA NGGOLAH KARYA SM PROFESIONALS LAN STAFF. >>> INDIA PANUTUP ING AKSARA KANGGO ING PANDEMIK COVID-19 Lan ISU KANGGO NUNG MUNGGU Sampeyan, NEXT! [♪♪♪]

WATCH LIVE: Warta Berita Vancouver CBC tanggal 6 nganti 25 Maret - COVID-19 paling anyar & lega kanggo para penyewa

Watch CBC Vancouver News at 6 with host Mike Killeen for the latest on the most important news stories happening across B.C. He’s joined by meteorologist Brett Soderholm who brings you the most up to date weather forecasts.
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="114.881" dur="1.468"> [♪♪♪] >

< start="115.381" dur="2.903"> >> TONIGHT ON CBC VANCOUVER >

< start="116.182" dur="5.039"> BALITA. >

< start="116.482" dur="5.139"> >> UNFORTUNATELY KITA NGANGGO >

< start="118.45" dur="5.94"> KATENAN TAMBAHAN Saka iku >

< start="121.387" dur="5.139"> OUTBREAK. >

< start="121.754" dur="6.307"> >> WULUWAT NORTH VANCOUVER DEATH >

< start="124.556" dur="6.174"> Lan KENE DI KASAHA DI SUMBER >

< start="126.759" dur="6.84"> LONG-TERM CARE HOME lan JUGA. >

< start="128.194" dur="5.905"> >> WIS tenan KANGGO ING KANGGO >

< start="130.93" dur="9.777"> PENGARUHAN LAN TINDAKAN >

< start="133.732" dur="12.746"> KANGGO RENTERS. >

< start="134.533" dur="15.516"> . >> A BAN ING PALING ACARA PALING LAN >

< start="140.873" dur="9.743"> MEMBANG UNTUK RENTERS. >

< start="146.612" dur="6.14"> >> WULANG TANPA WONG ING INDIA >

< start="150.182" dur="4.105"> ING MOMENT. >

< start="150.749" dur="4.973"> >> Lan SAIKI CANADIAN, STUKK lan >

< start="152.918" dur="5.139"> GAMPANG UNGGAL KANGGO. >

< start="154.52" dur="9.777"> >> Announcer: ING IS CBC >

< start="155.888" dur="9.877"> PAWAN VANCOUVER. >

< start="158.257" dur="9.977"> [♪♪♪] >

< start="164.463" dur="5.373"> >> WULANG GAMPANG. >

< start="165.931" dur="5.573"> TANGKA DOKTOR ING PREACHES SM >

< start="168.4" dur="4.806"> KEBANGSAAN TANPA LANSARI >

< start="169.969" dur="5.539"> DAPAT-INGKANG PAKAI, AS KITA WULANG >

< start="171.704" dur="5.94"> MANGSA KANGGO-19 KANGGO. >

< start="173.372" dur="6.574"> Minggu kepungkur, Dr. BONY HENRY >

< start="175.674" dur="6.874"> SAH, ING KRITIKAL ING KAMU >

< start="177.777" dur="6.74"> PROVINCE lan DAN Duwe luwih sadurunge >

< start="180.112" dur="5.74"> UPDATE Saka Dr. HENRY lan >

< start="182.715" dur="4.672"> TAK INGKE INGKU YANG PERLU NGENTOT >

< start="184.683" dur="5.139"> UNTUK KAS. >

< start="186.118" dur="5.64"> >> Wartawan: YES, CORRECT, MIKE, >

< start="187.553" dur="6.741"> AS SHE TUNGGUH UNTUK MEDIKAL LAGI >

< start="190.056" dur="6.34"> KANGGO NGANGGO ING KE SM, THE >

< start="191.957" dur="6.106"> DOKTOR NGENTAK DENGAN ING INI 659 >

< start="194.46" dur="5.439"> KES OVERALL IN SM lan AS KAMI >

< start="196.562" dur="4.905"> HEARD ONE PERSON luwih bisa DIAT >

< start="198.197" dur="5.739"> ING PENTING DI LYNN >

< start="200.065" dur="4.805"> PUSAT KAYU VALLEY DENGAN 14 >

< start="201.633" dur="5.507"> Wong SAIKI KENE ING NGANGGO LIRIK IN >

< start="204.102" dur="6.208"> PROVINS KAMI. >

< start="205.037" dur="7.541"> Lan Wong liya Saiki saiki entuk >

< start="207.306" dur="8.109"> Sakit ING ING SENTANG LONG-TERM >

< start="210.476" dur="7.14"> KEMUDAHAN, 28 Wong lan 27 >

< start="212.744" dur="6.474"> TEMBANG INGKIRI DI PARK HARO >

< start="215.581" dur="5.906"> PUSAT NENGGOLAH POSITIF lan >

< start="217.783" dur="5.439"> STRETCHEN HENRY YANG KANGGO MANGSA >

< start="219.418" dur="5.206"> Nunggu lan Delengen apa sing diarani DRACONIAN >

< start="221.653" dur="5.04"> LANGKAH Ing TEMPAT SAIKI >

< start="223.388" dur="4.172"> DAFTAR FISSIKAL, STOPPING >

< start="224.79" dur="5.339"> KARYA BANNING lan NGANGGO >

< start="226.859" dur="5.072"> Bakal AKSIP AKTIP. >

< start="227.694" dur="5.772"> >> Kita ora arep nemoni >

< start="230.295" dur="6.241"> GAMPANG TINDAK LAN ING SUKU >

< start="232.064" dur="6.607"> MEASURE IT UNTIL NEXT MINGGU. >

< start="233.666" dur="6.573"> Lan SAYA AKU HARAPAN LAN AKU >

< start="236.702" dur="5.473"> NGEDALAKI KENE ora bakal Deleng >

< start="238.871" dur="9.076"> JABATAN DRAMATIK ING nomer >

< start="240.405" dur="9.511"> TETAPI KAMI MASIH ING TUNGGU >

< start="242.341" dur="9.843"> TUNGGAL WULANG lan NGADI. >

< start="248.18" dur="6.107"> >> Wartawan: Lan HENRY CATETAN >

< start="250.082" dur="5.84"> SAIKI NATE INGGAL KANGEN >

< start="252.351" dur="6.574"> HARI ING NGEBUT DUA PEKS ING DENGAN >

< start="254.453" dur="8.442"> Wong-wong sing diskriminasi wiwit dina iki >

< start="256.055" dur="7.173"> PAWARTA sing apik SAIKI INI AKU >

< start="259.058" dur="5.406"> 183 Wong SAIKI SAIKI DITENGGALKE. >

< start="263.061" dur="2.27"> MIKE? >

< start="263.428" dur="4.539"> >> Mike: LITTLE BIT OF GOOD >

< start="264.63" dur="9.31"> BALITA, ING ING KENE. >

< start="265.465" dur="10.71"> >>> NUNGGAL ING NGANGGO BASA SMP >

< start="270.903" dur="7.541"> PENTING RAKYAT ING COVID-19 >

< start="274.139" dur="5.874"> KROSSFIRE LAN TAK ING WIS TIAK >

< start="276.342" dur="5.272"> KANGGO ING UNTUK KANGGO ING ING KANGGO >

< start="278.61" dur="5.64"> WE'LL DAPAT ING INGKANG. >

< start="280.179" dur="5.339"> SAIKI ING Wétan TENGAH PUTRA >

< start="281.781" dur="5.939"> WANG KANGGO NGAMBUKI INI >

< start="284.416" dur="4.839"> KANGGO COVID-19 >

< start="285.718" dur="5.138"> TAMBAHKAN KABUPATEN INI >

< start="287.886" dur="5.94"> MACAM IKLAN SOSIAL LITTLE >

< start="289.421" dur="6.207"> MENGUTUR PADHE ING ASAK-ANAK >

< start="291.023" dur="6.706"> UP TO CASH SOSIAL ASSISTANCE >

< start="293.992" dur="6.073"> SEMAK lan MANUNG RESIDEN >

< start="295.794" dur="6.808"> DESPERATE UNTUK EQUIPMENT SAFETY. >

< start="297.863" dur="6.274"> >> INGKE BISA, NAMPANG, ING TULANG MASKA >

< start="300.199" dur="6.14"> Lan TIGA SAIKI NGGO lan BISA >

< start="302.801" dur="6.04"> Sampeyan bisa ngilangi. >

< start="304.404" dur="6.339"> >> Wartawan: ING ING BAGS ING >

< start="306.505" dur="7.642"> GAMBAR GEAR UNGGAH UNGGUPUN >

< start="309.041" dur="7.574"> TEMPAT ING NGEBUTI BASA-BISAN INI >

< start="310.876" dur="7.675"> NATE INGGAL BISA PALUNG lan SHE >

< start="314.313" dur="6.24"> UNTUK POKET KANGGO LAKU. >

< start="316.748" dur="5.239"> >> IT IS UP TO US TO rawuh >

< start="318.717" dur="4.738"> SINI, PUTHE ING RISIKO >

< start="320.719" dur="5.073"> Saben dinten HARI ING NGANGGO >

< start="322.221" dur="5.506"> Wong-wong iku Bocah TAKEN. >

< start="323.589" dur="6.106"> >> IT IS SENTIASA PENTING >

< start="325.992" dur="4.07"> HARI ING LINEUP, ING SAIKI >

< start="327.926" dur="4.038"> NGEDHANA ING SAMBUNG KANGGO >

< start="329.861" dur="5.34"> Neng kene. >

< start="330.195" dur="8.676"> >> IT IS ADAK SEMASA, MANGAN >

< start="332.13" dur="8.342"> PANJENONG LENGKONG LAN PANUT NGUTAK >

< start="335.367" dur="8.176"> Lan Wong-wong Wong sing ana ing POOR >

< start="339.037" dur="4.906"> KESIHATAN, GAMPANG KAMPUNG >

< start="340.606" dur="5.306"> ING SUKU BASA >

< start="343.676" dur="4.07"> PANDEMIK. >

< start="344.076" dur="5.372"> >> Aku krungu Saka MAYOR >

< start="346.078" dur="6.474"> Yaiku PELAN lan ING AKU NDELENG >

< start="347.88" dur="6.607"> PELAN lan aku Deleng ING LINEU >

< start="349.648" dur="7.074"> Wong-wong sing ING ING NGANGGO >

< start="352.718" dur="5.072"> AYAT KANGGO >

< start="354.72" dur="4.705"> >> Wartawan: Lan RASA RESEP >

< start="356.888" dur="2.87"> GAMPANG MENENGGALAKAN AS >

< start="357.99" dur="5.972"> SERVISES ESSENTIAL LAMPIRAN >

< start="359.591" dur="5.84"> KANGGO. >

< start="359.892" dur="7.641"> >> Sadhuwure Nggawe TENAGA BESAR >

< start="364.163" dur="5.673"> IT lan ING WULANGAN DITUTUPAN lan >

< start="365.597" dur="6.274"> Sampeyan ora bisa entuk MEAL. >

< start="367.667" dur="5.972"> >> ITU AKAN DUMADANG DI SINI, WUSAN >

< start="370.002" dur="6.841"> Lan WAYANG WULUS NGANGGO WIPE ING HALF >

< start="372.004" dur="5.406"> Wong-wong iku, aku kalebu. >

< start="373.773" dur="4.605"> >> KAMI NATE KASANGAN ing kene >

< start="377.042" dur="3.204"> WULANGAN. >

< start="377.643" dur="4.638"> >> Wartawan: Lan KANGGO kanthi WIS >

< start="378.544" dur="5.673"> ING JAWA TAPI TETAPI KENE INI >

< start="380.412" dur="4.505"> IN QUARANTINE, NGEDANGKE INGKANG SHE >

< start="382.448" dur="4.071"> BISA KANGGO MUNGGUPKAN PATHI ANTARI AN >

< start="384.383" dur="5.039"> PERSON mlebu. >

< start="385.051" dur="6.906"> >> Aku ngerti yen ING GAMPUNG >

< start="386.685" dur="6.841"> TRYING KANGGO Nuli ING INGKANGKANG >

< start="389.588" dur="5.606"> NAMPANG TANPA TENAN lan aku >

< start="392.124" dur="4.371"> BISA NDELENG ITU NGERJA ING ING KANGGO >

< start="393.692" dur="5.105"> ING ING NGETANGGAL ING FASA ENAK >

< start="395.36" dur="4.706"> Utawa Mbuwang YET lan cepet-cepet >

< start="396.662" dur="5.172"> IS Miwiti kanggo SP SPIK. >

< start="399.064" dur="4.405"> >> Wartawan: LAN ADVOCATES HAD >

< start="400.232" dur="4.905"> Miwiti TEPUNG KANGGO GAMPANG >

< start="402" dur="4.238"> Lan ndhukung wong lan kantor >

< start="403.635" dur="4.539"> SUKUYA ING SUKU >

< start="405.304" dur="5.039"> PROSEDUR DI TEMPAT. >

< start="406.372" dur="5.639"> >> ING ISI SULU SANGAT >

< start="408.34" dur="5.373"> KUMPULAN GRATIS KANGGO NUKU >

< start="410.51" dur="5.972"> Lan sing wis ngrancang PELAN >

< start="412.178" dur="4.838"> KANGGO NUNGGUH NUNG NANGGAL SUKURAN lan GURU >

< start="413.879" dur="4.538"> ISU-ISU ING BUNGSA BASA >

< start="416.648" dur="4.405"> SIDI. >

< start="417.249" dur="6.206"> >> Wartawan: KOTA TANPA KANGGO >

< start="418.583" dur="8.677"> Luwih luwih seneng kanggo perang iki >

< start="421.22" dur="6.573"> TAPI UNTUK SAIKI LUKU >

< start="423.655" dur="5.44"> Sapa sing ngentot Mudhunake >

< start="427.426" dur="4.471"> BUAHAN. >

< start="428.093" dur="7.308"> >> Mike: Lan NAMPANG ING KANGGO >

< start="429.294" dur="8.176"> PENTING SMAN YANG DITADANGKE >

< start="432.031" dur="7.875"> ING KRITCH RENTAL-19 AS >

< start="435.601" dur="5.505"> KANGGURAN SAIKI RANCANGAN ING ASSIST >

< start="437.636" dur="5.973"> TENANTS lan LANDLORDS. >

< start="440.139" dur="5.839"> >> Wartawan: Ora ana sing nate kelangan >

< start="441.306" dur="6.741"> Wong-wong Wong-wong mau padha Dididhang-19, THE >

< start="443.843" dur="6.039"> PROMISI DARI PROVINS AS >

< start="446.178" dur="5.206"> Perlindhungan kanggo TENANTS ing kene >

< start="448.247" dur="6.273"> ROLLED OUT PADAN ING KANGGO >

< start="450.016" dur="11.845"> EVICTORIA CURRENT LAN FUTURE >

< start="451.583" dur="12.614"> GOLEKS DENGE ULANG SAIKI, UP >

< start="454.686" dur="12.814"> KANGGO $ 500 PER WULANG UNTUK ROGERS ROS >

< start="461.994" dur="7.341"> NATE INGKANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG >

< start="464.363" dur="7.274"> Lan FREEZE ING INCENTENT RENTAL >

< start="467.667" dur="5.671"> Lan TEMA PREMIER UNTUK KANGGO >

< start="469.468" dur="7.441"> Sapa sing bakal bisa mbayar dheweke >

< start="471.77" dur="7.542"> PENTING PENTING UNTUK KONTAK KENE. >

< start="473.472" dur="8.175"> >> ING PROGRAM TEMPORARY RENTAL >

< start="477.075" dur="6.975"> SUPPLEMENT DIPENGAN Deleng >

< start="479.478" dur="4.971"> Wong-wong sing wis ditampa regane LAYOFF >

< start="481.847" dur="5.806"> PAMENHAN ATAWA DADENG TUKANG ING INS >

< start="484.249" dur="4.939"> PENDAPATAN. >

< start="484.65" dur="7.141"> >> Wartawan: LIFELINE UNTUK Akeh >

< start="487.853" dur="6.173"> LIKE GENTLEMAN INI. >

< start="489.321" dur="6.607"> >> Iki IS AIR KANGGO. >

< start="492.024" dur="5.973"> >> Wartawan: HE PAYS $ 1500 A >

< start="494.193" dur="5.706"> BULAN UNTUK KANGGURane WEST >

< start="496.094" dur="6.106"> APARTMENT, DIA PAKSA PAKAI LAKTAN >

< start="498.163" dur="5.339"> MINGGU lan HIS LANDLORD HAD PUT A >

< start="500.065" dur="5.072"> CATETAN TANPA DOKTOR ING DIDENGON DENGAN INI >

< start="502.434" dur="4.872"> RENT ING NGENTOT DIGADI. >

< start="503.635" dur="7.308"> >> Aku ngerti ING WANG TEMBANG >

< start="505.271" dur="7.14"> ING PAKAIAN PERSEKUTUAN >

< start="507.439" dur="7.408"> Lan WANG TAMBAHAN INI >

< start="511.109" dur="4.305"> BULANAN ING PROVINCE MEANS >

< start="512.577" dur="3.938"> ING BISA KANGGO NUNGGUL RENTO LAN >

< start="515.047" dur="3.537"> KANGGO. >

< start="515.647" dur="7.008"> >> Wartawan: TAPI MASIH ING SAIKI >

< start="516.749" dur="7.975"> UNKNOWN, UNTUK GAMPANG, AKU >

< start="518.75" dur="9.577"> $ 500 ING UNTUK INDIVIDU >

< start="522.854" dur="7.575"> RENTER ATAWA UNIT RENTAL UNIT. >

< start="524.857" dur="7.674"> >> RANCANGAN MENGIKUT AT. >

< start="528.56" dur="5.072"> >> Wartawan: Lan kanggo MANY >

< start="530.595" dur="5.073"> MORATORIUM ING AKSES TINDAKI >

< start="532.697" dur="5.106"> NGADI KAWASAN ING BIG. >

< start="533.766" dur="6.306"> >> Pungkasane WE'RE. >

< start="535.868" dur="5.438"> >> Wartawan: Lan MASIH ADVOKATES >

< start="537.969" dur="3.838"> UNTUK RENTAL PENTING PENTING ING ING SAIKI >

< start="540.238" dur="3.338"> KONSEP YANG SUKUR DADI >

< start="541.473" dur="4.272"> JAWABAN. >

< start="541.94" dur="5.239"> >> KONCERN ING ING WANGSA >

< start="543.709" dur="5.606"> ING AKU ING BAN >

< start="545.878" dur="6.14"> ACARA, Yen sampeyan wis seneng >

< start="547.346" dur="6.807"> NGANGGO lan KANGGO NUNGGUH >

< start="549.481" dur="6.507"> Ora DIPENGGALKE KE CUTI INI >

< start="552.184" dur="4.705"> RENISAN UNTUK BULAN >

< start="554.319" dur="6.841"> KRISIS, APA APA BISA? >

< start="556.255" dur="6.373"> >> Wartawan: Lan ING NGANGGO >

< start="557.022" dur="7.308"> ING $ 500 A BULAN BULAN >

< start="561.326" dur="5.907"> KANGGO NAKA TULISNA >

< start="562.761" dur="6.274"> INCOS KENE ING PUTRA >

< start="564.496" dur="6.007"> EI APLIKASI TAPI PROVINS >

< start="567.433" dur="6.272"> NGANGGO ING WANG TUNAI TEMBANG >

< start="569.235" dur="5.772"> KANGGO NAMPI DENGAN DENGAN DIGUNAKAN >

< start="570.669" dur="6.14"> Sadurunge APRIL 1st. >

< start="573.905" dur="4.405"> >> Mike: ING Wengi TARI >

< start="575.241" dur="5.138"> PITUWITAN ING SUKU WISATA >

< start="576.975" dur="4.571"> TEMPAT ING PROVINSIA KITA NGAPAK DENGAN >

< start="578.476" dur="6.107"> KANGGO KULIT SUKAN lan MANY >

< start="580.545" dur="5.373"> BUSINESSES DITUTUP ING NGGO >

< start="581.713" dur="5.74"> COVID-19 ING PRETTY LUKU A >

< start="584.717" dur="4.338"> GHOST TANPA KANGGO SAIKI lan JESSE >

< start="586.084" dur="4.672"> Rujukan JOHNSON sing NATE INI >

< start="587.586" dur="4.372"> LENGKONG LENGKAP LENGKAP BULAN >

< start="589.221" dur="4.705"> GET BACK menyang NORMAL. >

< start="590.989" dur="4.939"> >> Wartawan: ING SAH ING KANG SUKU >

< start="592.091" dur="5.038"> KANGGURUTAN TOURIST KANGGO ON >

< start="594.092" dur="4.238"> TEMPAT PELAN ING NGAKEN MANA >

< start="596.094" dur="5.74"> AYAWAN KANGGO WISI. >

< start="597.263" dur="6.039"> >> PRETTY DEAD. >

< start="598.464" dur="6.173"> >> Ora, ora, QUIET. >

< start="602.034" dur="5.005"> >> Wartawan: WHISTLER VILLAGE >

< start="603.468" dur="5.639"> ING MASALAH BESAR SPRING >

< start="604.803" dur="6.607"> Ora GAMPANG MASUK LENGKAP >

< start="607.205" dur="6.241"> THAN TARI ING SEAT IN A >

< start="609.241" dur="6.54"> PADALINO IS NGGENAH lan ING ASI MAYOR >

< start="611.576" dur="6.04"> LOKAL LAN VISITOR UNTUK MUNGSA WANGSA >

< start="613.612" dur="5.606"> NGIRI PANDEMIK LAN KANGEN >

< start="615.948" dur="7.341"> Wong-wong Bocah sing Kita Rame mlebu, >

< start="617.782" dur="7.008"> WISAN DARI PENTING LAIN CANADA >

< start="619.452" dur="6.706"> Utawa negara liyane, kene >

< start="623.488" dur="5.64"> TEMPORARY KARYA sing NGADI UP >

< start="624.99" dur="5.672"> MANGSA TEMPORARY. >

< start="626.291" dur="6.574"> >> MENGANGGIH MA-MAIL ING SATURDAY >

< start="629.261" dur="5.406"> ING KANG ING NGANGGO TANGGO MUNGGUL >

< start="630.829" dur="4.271"> Wengi Karawitan lan Dina Minggu, >

< start="633.065" dur="3.837"> Wong-wong iku Nuli Pungkasane >

< start="634.833" dur="5.673"> WANGSA. >

< start="635.234" dur="6.206"> >> IS IS-E-MAIL INGKANG-ARAWA >

< start="637.068" dur="5.974"> SEMUA KARYA KANGGO BISA >

< start="640.672" dur="3.771"> RUMAH TANPA RUMAH. >

< start="641.574" dur="5.005"> >> WULANGAN TANPA GOLEK AN-MAIL >

< start="643.208" dur="3.904"> KAMI DITUTUP DENGAN MINGGU lan >

< start="644.609" dur="3.538"> Banjur ING PRETTY MUCH >

< start="646.778" dur="4.138"> INYVITABLE. >

< start="647.379" dur="4.104"> >> Wartawan: LAN PALING TAMPILAN >

< start="648.28" dur="5.372"> TAMPILAN GOLEKSI UNTUK GAMPANG A >

< start="651.083" dur="4.304"> GAMPANG GAMPANG. >

< start="651.616" dur="5.54"> >> ITU KANGGO, BISNESAN >

< start="653.786" dur="5.706"> KELAS ING AKU ING LAN AKU MUNGGUN >

< start="655.587" dur="4.338"> AROUND lan TEMPOH ING NGANGGO >

< start="657.322" dur="3.403"> ING AKU TINDAK LAN APA >

< start="659.658" dur="2.636"> PRICE. >

< start="660.158" dur="4.171"> >> Wartawan: DENGAN MANAWA >

< start="660.926" dur="4.905"> Nggunakake ITUWASA SENSE ING INI >

< start="662.461" dur="5.806"> Minangka salah sawijining usaha >

< start="664.529" dur="5.306"> MASIH DUKSUKAN, Yen Sampeyan HEADED >

< start="666.031" dur="5.739"> RUMAH, NUNGGUH SEMUA, Sampeyan kudu A >

< start="668.433" dur="4.938"> SOUVENIR KANGGO ING WIS ING NGANGGO. >

< start="669.969" dur="7.307"> >> ITU NUNGGUH BISA NGGOLAH MAJLI >

< start="671.937" dur="7.641"> NGANGGO SUKU KANGGO ING ING INI >

< start="673.538" dur="7.675"> ING SEMUA NU KANGGO, KANGGO SAIKI >

< start="677.442" dur="5.873"> TAHANAN INGGALUN QUIET. >

< start="679.778" dur="5.906"> >> Wartawan: Lan IT Luwih akeh >

< start="681.379" dur="6.141"> KANGGO WONG NENG NENGGALANG TANGGO NAHA TANGGO JAWA >

< start="683.481" dur="5.473"> UNTUK APA KANGGO JABATAN? >

< start="685.85" dur="5.173"> INGKU MAYOR SUKU DENGAN INI >

< start="687.686" dur="5.639"> Nggarap BISNE SISWA PERNIAGAAN BISA >

< start="689.121" dur="5.873"> Wong-wong kuwi bisa nyipta GROUND >

< start="691.223" dur="6.04"> MANGSA KENE ING NGANGGO MANGSA >

< start="693.458" dur="4.939"> PRIORITY RIGHT SAIKI ING ING NGlamet kanggo Kaslametan >

< start="695.127" dur="4.605"> Lan SO PULANGAN KANGGO >

< start="697.429" dur="5.239"> QUIET. >

< start="698.63" dur="5.673"> >> Mike: Lan IN OTTAWA, >

< start="699.931" dur="6.374"> SAIKI PAKSA NATE ING JAWA TARI >

< start="702.868" dur="5.806"> NEGOTIASI, GROUP KANGGO >

< start="704.469" dur="5.707"> MP KANGGO ING PERSEKUTUAN >

< start="706.505" dur="7.808"> TENAGA KANGGO UNDANG-UNDANG kanggo mantu >

< start="708.84" dur="8.176"> BISNES CANADIAN lan BISNES >

< start="710.342" dur="8.676"> TAPI AS APRIL INCHES CLOSER ING >

< start="714.513" dur="5.839"> BUKU RENYANA BAYAN BAYAN utawa TANGGO >

< start="717.149" dur="8.876"> LAMPIRAN INGGRIS lan MANY >

< start="719.184" dur="7.208"> PERLUKAN WANG TANPA RASA ING JAWA >

< start="720.552" dur="6.741"> NUNG KENE DIPANGGULI ING ING ING PUTUP >

< start="726.191" dur="1.936"> NGANGKA. >

< start="726.625" dur="3.804"> >> Rt. Bener. Justin Trudeau: THE >

< start="727.426" dur="6.14"> TAMPILAN ING NGAPIS $ 2000 A WULANG >

< start="728.294" dur="7.14"> UNTUK SEBULAN SEBULAN UTAWA >

< start="730.662" dur="6.541"> Tukang kerja sing ora nate padha nyambut gawe >

< start="733.732" dur="5.072"> MUNGKIN COVID-19 OGI >

< start="735.6" dur="7.609"> NEXT PULANG BULAN lan Wong >

< start="737.336" dur="8.675"> DAPAT Miwiti NAMPANG dhuwit >

< start="738.937" dur="8.576"> DENGAN PULANG DARI APPLYING lan >

< start="743.408" dur="5.773"> GAMPANG GOLEK ING KANGGO DENGAN OVER >

< start="746.211" dur="5.206"> 10.000 wong kanggo njaluk sampeyan >

< start="747.679" dur="11.312"> SOKONG Sampeyan DIPANGGIH. >

< start="749.448" dur="11.211"> >> Mike: PALING KABUPATEN KARYA >

< start="751.583" dur="11.612"> SARI PENTING DENGAN PAN DEMONSTRATE AB >

< start="759.157" dur="5.273"> TINDAKAN DISKAUN ING KABEH >

< start="760.859" dur="5.64"> NATE INGKIRI DIANGGUT, >

< start="763.361" dur="6.207"> KONTRACTOR LAN WANG KUNING >

< start="764.63" dur="7.04"> TANGGAL BISNIS NEGARA TUNGGU ING SUMBER >

< start="766.632" dur="7.207"> GAMPANG PUTRA INGKANG PUTRA >

< start="769.701" dur="6.507"> Lan HARAPAN GAMPANG UNGGALUN >

< start="771.87" dur="6.14"> APLIKASI ONLINE KANGGO DENGAN >

< start="774.072" dur="6.24"> APRIL kaping 6, lan sing >

< start="776.374" dur="5.506"> TANGGAPAN PEMBANGUNAN DIREK DIREK >

< start="778.177" dur="6.84"> GAMPANG MENGIKUT APRIL THE >

< start="780.445" dur="6.007"> 16 lan yen sampeyan ndeleng >

< start="782.047" dur="6.072"> NAMPANG UNTUK UNTUK NEGARA EU >

< start="785.15" dur="4.572"> KANGGO NGETO KANGGO ING ING NGANGGO >

< start="786.618" dur="5.873"> SAIKI ING FONE, ING >

< start="788.253" dur="5.272"> KERAJAAN PERSEKAN SENTUH NATE >

< start="789.888" dur="5.773"> 2300 STAFIK EXTRA KANGGO MUNGSA >

< start="792.657" dur="4.605"> KANGGO ING ING BISA. >

< start="793.659" dur="5.305"> >> WIS PITTING UP KANGGO >

< start="795.928" dur="6.607"> LAMPIRAN APA KENE KRITIKAL >

< start="797.429" dur="6.173"> PENTING kanggo wong supaya ora bisa lolos >

< start="799.13" dur="5.906"> KANGGO ING KANGGO lan ING KANGGO >

< start="802.701" dur="4.004"> Sambungake NOMBOR SIGNIFICANT OF >

< start="803.736" dur="5.272"> Wong-wong Saka KARYA >

< start="805.203" dur="5.74"> Wong-wong padha Nindakake ING KARYA >

< start="806.839" dur="6.173"> ING ING KANGGO MANGSA KEBUT >

< start="809.174" dur="5.94"> Nindakake ING CENTERS CENTERS AND KITA bakal >

< start="811.109" dur="6.306"> ING AKU NIMBLE lan RESPOND TO >

< start="813.145" dur="7.141"> ING KENE ING NGEBUT CALL INSARI INI, >

< start="815.28" dur="5.539"> SAIKI KANG NU TIDAK NAK KANGGO >

< start="817.649" dur="4.271"> SIGNIFICANT IN NOMBOR ING KABEH >

< start="820.452" dur="3.27"> Sadurunge. >

< start="821.052" dur="3.204"> >> Mike: Lan Keputusan Kanggo >

< start="822.12" dur="3.905"> MENGETENGGARAAN CANADIANS KANGGO MANAJAWA >

< start="823.922" dur="4.472"> WULANG. >

< start="824.456" dur="6.14"> KANGGO MINISTER KESIHATAN >

< start="826.191" dur="4.805"> NEW MANDATORY SELF-ISOLATION >

< start="828.56" dur="4.772"> Langkah-langkah kanggo TRAVELERS EARLIER >

< start="830.762" dur="4.037"> Pungkasan. >

< start="831.129" dur="6.207"> >> Lan efek ing ngatasi >

< start="833.532" dur="5.205"> PELANGSAAN TANGGO NULIS TO >

< start="834.933" dur="8.976"> CANADA TANPA KANGGO >

< start="837.502" dur="8.575"> KARYA ESSENTIAL AKAN >

< start="838.871" dur="8.742"> SUBJEK ING GAMPANG 14-HARI >

< start="844.075" dur="5.406"> ISOLASI PROVIDING CLARITY Kanggo >

< start="846.278" dur="4.905"> Wong-wong sing nulis babagan >

< start="847.812" dur="6.407"> ESSENTIAL NEED OF SELF-ISOLATION >

< start="849.647" dur="6.274"> Lan PENGALAMAN INDIVIDU >

< start="851.349" dur="6.14"> SISTEM UPON ARRIVAL >

< start="854.385" dur="4.873"> FORBIDDEN JUGA SARI PAKAIAN PUBLIK >

< start="856.087" dur="4.672"> TRANSIT UNTUK LATIH KANGGO >

< start="857.655" dur="4.506"> TEMPAT KOMUNITAS SELF-ISOLASI lan >

< start="859.391" dur="6.273"> Dheweke bakal didol >

< start="860.925" dur="5.64"> Dhewe-ISOLATE ing TEMPAT INI >

< start="862.361" dur="5.572"> Dheweke bakal IN hubungan karo >

< start="865.83" dur="3.972"> Wong SULUWANG. >

< start="866.798" dur="4.705"> >> Mike: Lan ana >

< start="868.099" dur="9.51"> POTENSI KANGGO PUTIH lan WANGEN >

< start="869.968" dur="8.776"> LAMPIRAN UNTUK Wong-wong sing Kraton >

< start="871.703" dur="7.908"> LAN KEDAI MENTERI DADAYAK >

< start="877.809" dur="3.57"> ING PUTUP INGGRUKAN DAN >

< start="878.91" dur="4.906"> INTERNATIONAL TRAVEL INCLUDING >

< start="879.745" dur="6.806"> SARI KONTEN KANGGO UNIT >

< start="881.513" dur="7.274"> KANGGO UNTUK AVES SIGNIFICANT >

< start="883.982" dur="6.841"> TUTUP CORONAVIRUS. >

< start="886.685" dur="7.44"> >> Lan liya-liyane ACARA ACARA >

< start="888.953" dur="6.875"> KANGGO TANGGOLENG >

< start="890.989" dur="7.375"> PANDEMIK, GAMES ING 2020 >

< start="894.292" dur="6.507"> INGING INGKANG DIUTUT lan ING INI INI >

< start="895.961" dur="7.741"> KANGGO ING DI MACAM MACAM BASA >

< start="898.53" dur="7.675"> Pungkasane JULAI lan INSTEAD KOTA >

< start="901.033" dur="10.243"> ING AKU HOS ING taun 2024 LAN ORGANISI >

< start="903.868" dur="8.443"> SUKU YANG NUNGGUH JAMINAN >

< start="906.404" dur="8.776"> KOLEKSUS SIHATEN PANGUTHAN >

< start="911.442" dur="7.108"> PRIORITI. >

< start="912.51" dur="7.241"> >> FORCES PANDEMIK COVID-19 >

< start="915.346" dur="5.973"> TUTUP ING JAMINAN >

< start="918.783" dur="4.539"> TAMAN KABUPATEN ING BAHASA. >

< start="919.885" dur="8.208"> >> AKU NUNG TANGGO TELAH >

< start="921.519" dur="8.309"> Ora BISA PILIHAN sing apik, JAWA >

< start="923.522" dur="8.709"> Tanggapan sing apik - Lan aku Gunakake >

< start="928.259" dur="4.339"> TEMA TAMAN ING INI NGANGGO INI >

< start="929.994" dur="3.804"> KESIMPULAN SEMUA AS DENGAN NGANGGO >

< start="932.397" dur="4.639"> TAKE >

< start="932.831" dur="5.506"> >> Mike: TAPI METRO VANCOUVER IS >

< start="933.932" dur="6.273"> MENYANGKA UNTUK MENGIKUT TAMAN ING MEMBUKA >

< start="937.202" dur="4.538"> OPERAT 22 TAMAN KABUPATEN >

< start="938.503" dur="5.64"> Ngemot karo Rohani lan >

< start="940.371" dur="7.342"> BAYAR BAYAN DAN PALING >

< start="941.906" dur="7.108"> MUNICIPALITI IN SM >

< start="944.309" dur="6.107"> LAMPIRAN DITUTUPAN LAN PENTING >

< start="947.912" dur="4.139"> FACILISI KANGSA ING >

< start="949.18" dur="3.338"> OUTBREAK lan RAKO BUKAN >

< start="950.549" dur="3.937"> SUMBANGAN SUMBER ORANG NGENTOT >

< start="952.217" dur="4.437"> MENGKUT. >

< start="952.651" dur="4.438"> >> WELL, ora bisa ndeleng iki >

< start="954.62" dur="5.705"> WASA ING PANJENGA ING METRO VANCOUVER. >

< start="956.855" dur="4.972"> YES. >

< start="957.256" dur="6.84"> GAS HARGA NGALAMI DOLLAR A >

< start="960.491" dur="5.34"> LITER UNTUK REGULAR ING MANY >

< start="961.993" dur="9.177"> Kasedhiyan, lan Harga ing >

< start="964.262" dur="8.242"> PUMP NUNGGUH DIDANG >

< start="965.997" dur="8.91"> MINGGU BULAN ING DENGAN INI >

< start="971.336" dur="5.739"> KORONAVIRUS KRUSHING GLOBAL >

< start="972.738" dur="6.373"> DEMAND lan HARGA TERBARU >

< start="975.073" dur="6.607"> Ing 18 TAHUN lan PRATISAN ANALIS >

< start="977.208" dur="7.242"> APA PADAN KANGGO ING GAS IN >

< start="979.277" dur="8.042"> Minggu MINGGU lan JAMINAN, >

< start="981.813" dur="7.141"> KURSUS, TEMBANG BULAN, WANGSULAN >

< start="984.616" dur="7.408"> TAHAN PERANCANGAN LAN DENGAN >

< start="987.452" dur="7.575"> KENAPA PANDEMIK GLOBAL ING ING SANGGO >

< start="989.12" dur="8.109"> NANGGALKANG TINDAKAN ING SUKU TAPI >

< start="992.257" dur="6.707"> SATU KOLEKSI COQUITLAM DITUTUP >

< start="995.193" dur="6.307"> NUNG KENE DESA JAWA ING AKU TETAK lan >

< start="997.395" dur="5.673"> PADANGGULUT MAJALISI PITUJAWA >

< start="999.097" dur="4.871"> Ora bisa ngubungi wong-wong mau, >

< start="1001.666" dur="4.038"> DENGAN KANGGUT LAN NGGAWANG KANGGO >

< start="1003.234" dur="4.305"> ING SEMUA ING KANGGO. >

< start="1004.102" dur="9.243"> >> WULAN ING JAWA, >

< start="1005.87" dur="9.344"> MANGSA 20 ING KANG KINI >

< start="1007.705" dur="7.909"> TALKING AT JOSH DONALDSON - ATS >

< start="1013.512" dur="4.705"> Lan KAMI NGETI LET ING DAPAT >

< start="1015.38" dur="4.772"> MARRIED. >

< start="1015.747" dur="4.938"> >> WULUH NUNGGUH, NUNGGAL KAMU UP A >

< start="1018.383" dur="5.005"> DRAPERY ARCHWAY ING ING INI >

< start="1020.318" dur="11.145"> AKHIR KANGGO. >

< start="1020.819" dur="13.047"> >> Lan Kita duwe CEREMONI AT >

< start="1023.588" dur="10.778"> 3:00 Lan LIMO ARRIVED lan >

< start="1031.663" dur="5.439"> JOSAT SUKU JAWA SUKU >

< start="1034.065" dur="4.939"> WONG PALING APIK. >

< start="1034.499" dur="5.906"> >> KITA GOT ING LIMO, HEADED >

< start="1037.302" dur="4.338"> KANGGO KE WULANG LAN KITA >

< start="1039.17" dur="3.905"> Miwiti APLOA lan KANGGO WULANGAN >

< start="1040.571" dur="5.974"> KANGGO ING KANGGO, AKU KANGGO >

< start="1041.84" dur="6.039"> GAMPANG, KITA KITA AKU DENGAN KANGGO LAN AKU >

< start="1043.241" dur="6.473"> KANGGO MUNGSA DENGAN MELAYANG, ING KAMU >

< start="1046.711" dur="5.206"> RAKYAT SARI RASA MUNGSA ING KAMI >

< start="1048.012" dur="6.04"> KUNCI TANPA ING ING BISA lan ING KANGGO >

< start="1049.881" dur="5.606"> UP ING BUKU lan ING INI >

< start="1052.083" dur="8.142"> Ing KARSUS lan GURU SOSIAL SISTIAL >

< start="1054.285" dur="7.142"> Lan dheweke ana ing mobil, >

< start="1055.653" dur="6.974"> KANGGO KANGGO, KANGGO NANGGAL >

< start="1060.391" dur="3.938"> Yen, mung Nggawe, Nggawe, >

< start="1061.593" dur="7.041"> LAMPIRAN, ING ING KENE DIPANGGIH >

< start="1062.761" dur="6.373"> TO Nindakake lan ING SUKU TEMA >

< start="1064.495" dur="7.008"> SUKU SAIKI SUKU >

< start="1068.8" dur="5.973"> TARI SAIKI. >

< start="1069.267" dur="8.943"> >> Kabeh wong-wong mau padha nggunakake >

< start="1071.737" dur="11.478"> RADIO KANGGO TANGGO KANGGO lan >

< start="1074.939" dur="10.044"> KRANKED IT lan IT FELT kanthi nyata >

< start="1078.343" dur="10.077"> KANGGO 1950-an "AMERICAN GRAFFITI" >

< start="1083.348" dur="6.774"> Lan KARWAI LENGKET KANGGO Lan >

< start="1085.15" dur="7.074"> Yaiku US, NGEDIKAN KEDAI lan >

< start="1088.553" dur="4.872"> PADANGGULAK LANCING ING ING PUTIH >

< start="1090.288" dur="4.738"> Gaya ing PITT MEADOWS, >

< start="1092.357" dur="5.973"> BRITISH COLUMBIA, NUKU GAMPANG >

< start="1093.558" dur="6.007"> WAKTU LAN INI KANG ING INDREDIBLE. >

< start="1095.16" dur="6.84"> >> Lan ITU Dadi MAGIK. >

< start="1098.563" dur="6.741"> >> Announcer: KANGGO PENTING >

< start="1099.797" dur="7.342"> KANGGO ING TO OGO BADAN >

< start="1102.166" dur="7.842"> NGANGGO ING NGANGGO NENG GAMPANG >

< start="1105.503" dur="5.573"> TEMPAT, GOLEKA KANGGO LAN BIGGER >

< start="1107.305" dur="5.539"> SMILES. >

< start="1111.343" dur="1.901"> >> Mike: Aku SAIKI WEDDING >

< start="1113.044" dur="1.502"> KANGGO. >

< start="1113.378" dur="2.603"> >> WULAN WAWA Nopo SAIKI. >

< start="1114.68" dur="4.204"> >> Sampeyan PERLU MENENTUKKE. >

< start="1116.114" dur="3.103"> >> Lan sampeyan kudu nggawe apa sampeyan >

< start="1119.05" dur="0.701"> NGGO. >

< start="1119.417" dur="2.003"> >> Mike: YES. >

< start="1119.885" dur="3.603"> >> Apa NAWA INGGRIS PILIHAN UNGGALIS >

< start="1121.586" dur="3.236"> SAIKI PUTRA OLEH CHANCE? >

< start="1123.688" dur="3.237"> >> Mike: BITAR LITTLE, ora luwih. >

< start="1124.956" dur="4.105"> >> Aku NGANGGO yen sampeyan ANYONE AT >

< start="1127.091" dur="4.205"> GAMPANG GAMPANG ORA GOLONGAN TO >

< start="1129.227" dur="3.47"> ESPESIAL Yen Sampeyan Ana ing >

< start="1131.462" dur="3.138"> KAWASAN TANPA BANYAK ANAK >

< start="1132.864" dur="3.871"> Yen sampeyan wis ngerti saiki >

< start="1134.799" dur="3.571"> TAMBAHKE MAMPU ING KEBANGSAAN KABUPATEN >

< start="1136.901" dur="4.005"> KANGGO BENTUK KANGGO NENGGOLAKNA >

< start="1138.536" dur="3.938"> PROVINCE WE'RE Going IN AN >

< start="1141.072" dur="2.67"> GAMPANG TANPA KANGGO >

< start="1142.64" dur="3.003"> MORNING LENGKAP SEMASA, A >

< start="1143.908" dur="4.072"> RISIKO kanggo ACROSS SHOWERS >

< start="1145.777" dur="3.971"> KAYAN VANCOUVER, LENGKAP MACAM >

< start="1148.146" dur="3.771"> MENYAMBUNGKE ING JAM IKI ING JAM IKI >

< start="1149.881" dur="4.939"> Lan KANGGO lan PADU ING KANGGO >

< start="1152.15" dur="4.738"> TEMPAT NOR KOMPOREN PRINS PRINS >

< start="1155.019" dur="3.238"> PIKING UP LIMA PENTEN BY >

< start="1157.021" dur="2.403"> TOMORROW MENENGAH ING BISA >

< start="1158.39" dur="3.136"> ITE AKU GANTI ORA KANGGO >

< start="1159.59" dur="4.639"> Lan banjur kanthi temenan kanggo >

< start="1161.726" dur="4.572"> KOOTENAYS AS WELL lan INTO ING >

< start="1164.429" dur="3.537"> OKANAGAN, ora diwatesi >

< start="1166.464" dur="3.504"> NGAPAK TINDAK BUKAN ING BAD lan ING INI >

< start="1168.166" dur="3.671"> MANGSA KANG ING KANGGO, Miwiti >

< start="1170.101" dur="3.571"> TAWAN KANGGO MINGGU, >

< start="1172.003" dur="3.504"> TEMPERATURES COOLER ACROSS SM >

< start="1173.838" dur="4.572"> ING INGKANG INGKANG INGKIR KANGGO >

< start="1175.707" dur="5.706"> Lan sampeyan bisa nggawe sing nggawe >

< start="1178.543" dur="4.471"> COVER lan COOLER AIR ING GENERAL >

< start="1181.546" dur="4.105"> NUNGGUL BASA DENGAN NORTH lan >

< start="1183.181" dur="5.139"> GAMPANG SUKU KABUPATEN >

< start="1185.817" dur="4.305"> MENJAWA lan NGADI SUKU DADI >

< start="1188.453" dur="3.337"> KITA NGAKTIF ING WAYANG GOLONGAN LAN KANGGO >

< start="1190.321" dur="3.504"> MINGGU SATU BASA ING BESAR ING >

< start="1191.956" dur="4.205"> PRAKTOR YANG DENGAN TANPA KANGGO >

< start="1193.991" dur="4.339"> RAIN KOMUNIT, ING TRANSLATE >

< start="1196.361" dur="4.738"> INGKANG NGUKA LANJUT LAN NGGO APA ITU >

< start="1198.497" dur="4.538"> Bakal Nuli Malam Kancane >

< start="1201.265" dur="3.271"> TANPA KANGGO MULIP ING SEMUA LAN >

< start="1203.201" dur="2.603"> KAYA NAMPAK ING LIMA-Dinten >

< start="1204.669" dur="2.57"> FORECAST, KANGGO ING KANGGO >

< start="1205.97" dur="3.104"> Ora katon ing kene kanggo kutha A >

< start="1207.438" dur="3.471"> NAPI TAPI AKU ING AKU TUNGGAL >

< start="1209.24" dur="4.172"> UNTUK PUTRA ING SUKU >

< start="1211.109" dur="3.837"> HARI LIMA HARI ING NGATALU KANGGO DENGAN A >

< start="1213.578" dur="3.971"> SUKU BUKU lan Yen AKU TULIS >

< start="1215.112" dur="4.506"> LAMPIRAN ING NGANGGO ING TREND >

< start="1217.715" dur="3.504"> DIPENGKE INTO NEXT MINGGU lan MANGSA >

< start="1219.784" dur="3.438"> KAWAN lan KABEH NUNGGAL ING SAIKI. >

< start="1221.352" dur="2.437"> >> ING IS IDEA, JAWA TO >

< start="1223.355" dur="1.368"> KANGGO DI RUMAH. >

< start="1223.922" dur="4.872"> SALAMU ING KANGGO. >

< start="1224.856" dur="6.14"> >> Sampeyan ING WELIS. >

< start="1228.927" dur="4.438"> >> WANITA WANITA WANJANA KOTAK >

< start="1231.162" dur="3.938"> MENGGunakake WANGGO DESPITE GIFT >

< start="1233.531" dur="1.936"> Kasedhiya ing omah karo dheweke >

< start="1235.266" dur="11.712"> HUSBAND. >

< start="1235.6" dur="14.682"> [BAGPIPES PLAYING] >

< start="1243.841" dur="8.843"> >> WULUH BASA SAIKI KANGGO NU DENGAN >

< start="1247.111" dur="7.508"> A PIPER, SHE DANCED AN IG, >

< start="1250.448" dur="6.24"> MARKING HER 82nd BIRTHDAY IN >

< start="1252.85" dur="6.908"> HER OAK BAY ING KOMUNIT lan SHE SAID >

< start="1254.785" dur="8.677"> ING WULANG TEMBANG LAN WONG >

< start="1256.854" dur="7.108"> JOKED YANG KABUPATEN ING BAGAL >

< start="1259.891" dur="6.206"> DOSANCING SOSIAL sing apik >

< start="1263.628" dur="4.538"> INSTRUMEN. >

< start="1264.096" dur="5.638"> >> Kita bakal entuk saiki >

< start="1266.264" dur="7.408"> KANGGO. >

< start="1268.366" dur="7.708"> [SIRENS] >

< start="1269.867" dur="9.11"> >> ACROSS METRO VANCOUVER >

< start="1273.871" dur="10.378"> GUNUNG TUNGGUH Gabung >

< start="1276.24" dur="9.51"> UNTUK KARYA FRONTTUR AS Dhewe >

< start="1279.143" dur="8.576"> NDELENGKELI "JAIPONG UNTUK KULIT >

< start="1284.382" dur="5.339"> "LAMPIRAN" lan MOUNTI >

< start="1285.95" dur="6.073"> Gabung ing AS WELL lan IN >

< start="1287.885" dur="6.474"> VICTORIA ING LEGISLATUR >

< start="1289.887" dur="5.372"> GAMPANG GOLEK TO MENGIKUT KANGGO >

< start="1292.189" dur="5.406"> KARYA NGGOLAH KARYA SM >

< start="1294.525" dur="5.306"> PROFESIONALS LAN STAFF. >

< start="1295.393" dur="6.139"> >>> INDIA PANUTUP ING AKSARA >

< start="1297.729" dur="5.072"> KANGGO ING PANDEMIK COVID-19 >

< start="1299.997" dur="4.973"> Lan ISU KANGGO NUNG MUNGGU >

< start="1301.699" dur="3.271"> Sampeyan, NEXT! >

< start="1302.967" dur="2.003"> [♪♪♪] >