1374s WИВЕТЕ ВО IVEИВ: Новини на CBC Ванкувер на 6 за 25 март - Најнови COVID-19 и олеснување за изнајмувачите images and subtitles

[♪♪♪] >> ВЕСНИК НА CBC VANCOUVER ВЕСТИ. >> БЕСПЛАТНО САМО САМО ДОПОЛНИТЕЛНА СМРТ ОД ОВАА Излез. >> СЕКОГА СМРТ СВЕД СЕВЕР ВАНКУВЕР И ПОВЕЕ ВО СЛУЧАНИ ПО ДРУГИ ДОЛГОРОЧНА ГРИА ДОМ И ДА СЕ. >> Ние сме навистина задоволни со ОДГОВОР И ЗАШТИТА За изнајмување. . >> БАНКА ЗА НАЈДОБРА ЕВИКЦИИ И Помош за изнајмување. >> НИКОГАШ НЕМА НАДВИД НА ИНДИЈА ВО МОМЕНТОТ. >> И НЕКОИ Канадски, штрајк и ОПИС ДА СТЕ ДОМА. >> Најавувач: ОВА Е ЦБЦ ВАНКУВЕР ВЕСТ. [♪♪♪] >> ДОБРО ВЕЕ. ДОПОЛНИТЕЛНИОТ ДОКТОР ВО БЦ БРИШЕЕ ТОНИТЕТ НА ПАТИЕНЦИЈА И НЕ ДОБИЕТЕ-ТОГЕТЕРИ, КАКО СЕ РАБОТИ ДА ПРОДАВНИЦА НА КУВИДОТ НА ПОВЕЕ-19. СЕДНАТА недела, д-р Бони Хенри САМЕ, Е КРИТИЧКО НАША ПРОВЕНА И ДАН ДА СЕ ПОВЕЕ СЕГА Ажурирањето ОД Д-р ХЕНРИ И НЕ ГО ОДГОВОРИТЕ ТИЕ За повеќе случаи. >> Новинар: ДА, КОРЕКТ, МИКЕ, КАКО ШТО ГО ПОВЕЕ ПОВЕЕ Медицински НАДВОРЕШНИ РАБОТИ ДА СЕ КОН, ПЕ ДОКТОР СЕ ЈА ДЕКА ДА СЕ ТОА 659 ОДГОВОРНИ СЛУЧАИ ВО П.н.е и КАКО СЕ СМЕ СЕ УПОТРЕБУВА ЕДНА ПОВЕЕ ЛИЦА НА НАДВОРЕШНАТА НА ЛИНН ЦЕЛ НА ГРИАТА НА ВАЛИ СО 14 Луѓето сега ги губат нивните животи во НАШАТА ПРОВИНАЦИЈА. И ПОВЕЕ ЛУЕ СЕГА СЕ ДОБАВ КАКО ДА СЕ ДОГОЛЕМА ДОГОВОРНА ГРИА ФАСИЛНОСТ, 28 луѓе и 27 САМО ЧЛЕНОВИ НА ХАРО ПАРК ЦЕНТАРИТЕ СЕ ИСПИТНИ ПОЗИТИВНИ И ХЕНРИ СЕ СТРУЧУВА ОД КОГА СЕ ИМАМЕ Чекај и види што е Драконецот Мерки во место сега ФИЗИЧКО ПОСТАВУВА ,Е, СТОПИНГ РАБОТА И БАНИРАNЕ НА ДЕЛОВИТЕ AЕ АКТУАЛНО ДА СЕ. >> НЕ СМЕ ДА ГИ ГИ ГЛЕДАМЕ Влијание на тоа и да биде во можност да МЕРКИ ДА СЕ СОДРИНА НЕДЕЛА И така, јас сум надеж и сум Се надевам дека НЕ ​​Гледаме ДРАМАТНИ ЗДРАВЈЕ НА БРОЈОТ Но, НЕ СЕ СМЕЕТЕ ВО ВЕЕ, Фаза на чекање и гледање. >> Новинар: И ЗАБЕЛЕШКИ НА ХЕНРИ ОВОЈ БРИШЕЕ ОД ДВЕ ДЕН ДА ДО ДВЕ СЕДНИЦИ АГО СО ОВОЈ ДИСКЛУЗИРАНА ОД ДЕНЕСНО БОГ ДОБРИОТ ВЕЕ НЕГОВИШТЕ Е ТОА 183 ЛУЕ СЕГА РЕВОДИРА. МИКЕ? >> Мајк: САМО ДОБРО ДОБРО ВЕСТИ, Благодарам за тоа. >>> ПОМОШНАТА СЕ СОДРИ П.н.е. ИЗВЕДУВАА НА РЕНТИТЕ ВО КАВИД-19 КРОСФИРИ И НЕМАМЕ ТОА ПРИКАЗНА ЗА ВАС СЕГА, НО ETЕ СМЕ ДА СЕ ДАМЕ ВО МОМЕНТ. СЕГА ДА СЕ СЕ ПОГЛАСНАТА источна страна КАДЕ ПОВРЕДУВА СОВЕТНО ДОГОВОР СОВЕТНИК ЗА НАДВОРЕШНА КОВИД-19 РАЗГЛЕДУВАТЕ НА ЗАЕДНИЦАТА КАДЕ ТОА САМО СОЦИЈАЛНА ЛИЦЕЛНА ПОСТАВУВА ДЕНЕС КАКО ЛИНДИ ЛИНИ ПО ДА ГОДИНИТЕ СОЦИЈАЛНА ПОДДРШКА ЧЕКВИ И МНОГУ ИВОТНИ ИВОТНИЦИ ОПИС ЗА ОБЕЗБЕДНА ОПРЕМА. >> ОВИЕ, САМО, ТРИ МАСКИ И Три групи на ракавици и може ВИ ГО ПРОВЕДИТЕ. >> Новинар: ОВИЕ се торби од ЗАШТИТНА РАБОТЕ СЕ ОСНОВА ДА ТОА Место каде се чувствува тој што ПОТРЕБНИТЕ НА НАЈДОБРИОТ И ПОВЕЕТО ЗА ОВИЕ ОД СВОЈОТ џеб. >> НЕ Е ДА СЕ ДА СЕ ДА ГОДИМЕ ДА ОВДЕ, ПОВЕЕТЕ ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ СЕКОЈ ДЕН ДА ГИ ОБЕЗБЕДИТЕ ТОА ОВИЕ ЛУЕ САМО ЗГОЛЕМУВААТ ГРИА НА. >> Тоа е многу важна затоа што ПОГЛЕДНЕТЕ НА ЛИНЕУП, СЕКОЈ Е ПОПОЛУВА SЕ НА САМИОТ ПВОГ ОВДЕ >> Е ДЕН НАЧИН, значи ДОЛГИ ЛИНИУПИ И КОНТАКТ ЗА ЗАВРШУВАЕ И МНОГУ МНОГУ ЛУЕ ОВДЕ БИДНО НИВНО ЗДРАВЈЕ, БИЗНИСКА СОСТОЈБА СЕ СЕ СЕГА ГЛОБАЛ ПАНДЕМИЧКИ. >> Слушам од градоначалникот ТОА ТОА Е ПЛАН И НЕ Гледам ПЛАН И ЈА Гледам ЛИНИУПИ НА ОВИЕ ДА ПОБЕДАТ ДА ДА ЈА ДА ЈА ДА ЈА САМИТЕ Добредојдени чекови. >> Новинар: И НЕКОИ RESИВОТНИЦИ ВЕНО ОПИС НАС ОСНОВНИ УСЛУГИ МОРАТЕ Спуштено. >> СЕКОЈ ДА ГО ОБВРУВА ГОЛЕМО РАБОТА НА ИТЕ И СИТЕ Е ЗАВРШНИ И НЕ МОЕТЕ ДА СИ ДА ГО ПРАВДАТ. >> ITЕ ITЕ ОДВЕДУВА ТУКА, ХАРД И РОБОВНО ПРОБАБИЛНО БЕСПЛАТИ ДА СЕ ПОВЕЕ НА ОВИЕ ЛУЕ, ВЕ ВКЛУЧУВА. >> САМО СЛУЧУВАМЕ ОВДЕ СЕГА. >> Новинар: И ВЕНДИСКО УСЛОВНО НА УЛИЦИТЕ НО ДЕНЕС СЕ Е ВО КАРТАНТИН, ПОВЕЕ ТОА ШТО МОIGHЕ ДА СЕ КОРИСНИ ПАТИ СО АН ИНФЕКТИВЕН ЛИЦА. >> Јас знам дека Владата е ПРЕБАРУВАЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ ЧИСТЕЕ НАДВОРЕШНИЦИ ПО ТЕАНЦИТЕ И јас МОЕ ДА ГИ ГИ ГИ ГИ РАБОТИТЕ НЕ МОЕ НЕ Е ПОГОЛЕМЕ НА БЕЗОТ ЕНЕГО ИЛИ СЕ СЛУЧУВА СЕ И СЕКОГАШ ИТ ПОЧЕТУВА ДА ПОСТОИ. >> Новинар: И РАБОТНИЦИ ПОЧЕТНА ТИМ ЗА ОДГОВОРНОСТ И поддршка на луѓето и службени лица ВЕЛАТТЕ ТОА КАРТАНТИНА ПРОЦЕДУРИТЕ СЕ НАСТАВНО. >> ОВДЕ Е МНОГУ СПЕЦИФИК РАБОТНА ГРУПА КОИ Е РАЗВОЈ И КОИ САМО РАЗВОЈНИ ПЛАНИ ЗА КАКО ДА БИДЕ ПОДДРШКА И УПРАВУВА ПРАШАА НА ПОДНЕСНИОТ Исток Страна >> Новинар: ГРАДОТ ПОВИК ЗА ПОВЕЕ ФИНАНСИРА TOЕ НА БОРБА ОВОЈ ВОЈНА НО СЕГА Е ПАЦИОНАТ МНОГУ КОИ СЕ ДА СЕ ДРАТ ДА СЕ ДОГОВОРИТЕ ФРОНТИЛИ. >> Мајк: И ПОМОШ СЕ ДОГОВОРИ ПРИ РАБОТНИЦИ КОИ СЕ САМО ВО РАЗВЕДНИОТ КРУНCHЕ СО КОВИД-19 АС СЕ Слушаме сега планот да им помогнеме ТЕАНИЦИ И ЛАНДАРИ. >> Новинар: НЕ ЕДЕН LЕ ГО изгуби СВОЈОТ ДОМ ДОБИ ДА СЕ ДА СЕ ДОВЕРЛИ-19, ТОА ПРОМИСНИ ОД ПРОВИНАТА КАКО ЗАШТИТА ОД ТЕАНТИТЕ СИТЕ РЕШЕН ОД ДЕНЕС ПОДНЕСУВА OFЕ НА ТЕКОВНИ И ИДНИ ЕВИКТОРИИ БЕЗБЕДНО СО НЕКОИ ИСКУСТВА, ПОД НА 500 УСД МЕСЕЦ ЗА РОГЕРС РОС ПОСТАВНА САМО ДО ЛАНДОВИТЕ И ЛЕЗ НА РЕЗИРАЛНИ ПРИДОБИВКИ И ПРЕМИЕРТ ПЛАТИ ЗА ТИЕ КОИ СЕ ДОСТАВНИ ДА СЕ УПОТРЕБАТ СИТЕ Целосно изнајмување да продолжите да правите нешто. >> ОВОЈ ПРОГРАМА РЕМЕНТАРЕН ИЗВЕШТАЈ ПОДДРШКА Е ДИЗАЈН ДА ЈИЕ ОВИЕ КОИ СЕ ДОБИВИТЕ ЛАЈОФ ИЗВЕСТУВАЕ ИЛИ ГО ОДГОВОРИТЕ ОД ОСНОВА ДОГОВОР. >> Новинар: LИВЕНА ЗА НЕКОИ САКАТЕ ОВА ГЕНТЛЕМАН. >> Тоа е знак за мене. >> Новинар: НЕ плаќа 1500 УСД А МЕСЕЦ ЗА СВОЈОТ ЗАПАДЕН КРАЈ АПАРТМАН, НЕ БЕСПЛАТНО ПРАВО НЕДЕЛА И НЕГОВИОТ ЛАНДЛОРД ИМААТ А. ЗАБЕЛЕШКА ПОД ВРАТА, САКА ОВОЈ ИЗВЕСТУВАЕ ILLЕ БИДЕ ДА СЕ ПРАВИ. >> Јас знам со пари ВО ОД ФЕДЕРАЛНА ВЛАДА И ДОПОЛНИТЕЛОТ ПАРИ СИТЕ МЕСЕ ОД ПРОВИНЦИТЕ Средства ТОА МОЕ МОАМ ДА ГО ПРАВИМЕ И МОЕ БИЛИ >> Новинар: Но, сè уште има НЕВЕСНО, ЗА ПРИМЕР, WЕ 500 УСД ДА БИДЕТЕ ЗА СЕКОЈ индивидуален ИЗВЕСТУВА EЕ ИЛИ СЕ ЕДИНДИЦА за изнајмување. >> Планот се гледа во. >> Новинар: И ЗА МНОГУ МОРАТОРИУМ ЗА ЕВИКЦИИ Е ГОЛЕМОТ СВЕТСКО ВЕРУВАЕ. >> СОВЕТНИЦИ. >> Новинар: И СЕ СОВЕТНИ АДВОКАТИ ЗА СИТЕ ДАНИЦИ ЗА РЕГИСТИРАCЕ НА СИТЕ ПОСЕБНИ ВЕСНИЦИТЕ ТОА МО TOЕ ДА БИДАТ ОДГОВОРЕНО. >> ВАШАТА Е ШТО СЕ СЛУЧУВА НА КРАЈОТ НА БАНКАТА НА ЕВИКЦИИ, АКО ДА СЕ СЛОБОДАТ ПОДДРШКА И ПОДДРШКА СЕ НЕ Е ДА СЕ ПОГОЛЕМЕ ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ Изнајмувајте ЗА ОВИЕ МЕСЕЦИ НА КРИЗА, ТОА ШТО СЕ СЛУЧУВА? >> Новинар: И ОВОЈ СОВЕЕ ИЗ РЕГОВОР НА 500 УСД ПОДДРШКА VEЕ ГО ПРАВИТЕ СИТЕ ДОГОВОРИ ГИ ЗАГУБИТЕ ОД ФЕДЕРАЛ АПЛИКАЦИЈА НА ЕИ, НО ПРОВЕНАТА ПРЕДУПРЕДУВАТЕ ТОА КАКО ДА ГОДИНИТЕ НЕ СЕ НАДВОРЕШ ДА СЕ ГОДИТЕ ДА ГО УПОТРЕБА ПРЕД 1 АПРИЛ. >> Мајк: ОВОЈ ВРЕМЕ НА ГОДИНА СВЕТСОК Е ЕДНО НАЈДОБРИОТ МЕСТА ВО НАШИОТ ПРОВИНЦИ, НО СО СКИНИТЕ ХИЛИ И МНОГУ БИЗНИС ЗАВРШНИ БЕЗ ПАКЕТ НА КОВИД-19 НЕ Е ПОВЕЕ МНОГУ А. ГОСТИРАЈТЕ ПРАВОТО ПРАВО СЕГА И ЈЕСЕС Hонсон известува дека има ДОЛГ ПАТОТ ПРЕД НЕГО ДОБИВТЕ НА НОРМАЛНО. >> Новинар: ОВА Е ШТО ЕДНО ВЕESTЕ ТУРИСТИЧКИ ДЕСТИНАЦИИ СЕ ПЛАНИТНИТЕ LУБОВИТЕ ДА СЕ КАКО ТОА НЕ СЕ ТУРИЗИТИ. >> PRETTY DEAD. >> НЕ, НЕ, КВАТ. >> Новинар: СВЕТСКО ВИЛОГ КАКО ПРОБЛЕМИ ЗА ПРОЕКТИ НА БЕЛЕСКИТЕ НЕ СЕ ДОБИВ ДА СЕ ПОВЕЕ ПРОБЛЕМАТИЧКО ОД ДА СЕ РЕДИРА СЕДЕШЕ НА А. ПАДАЛИНО Е ЕДНО И ПРАШАЕ ГО ПОВЕЕ ЛОКАЛИ И ПОСЕБНИЦИ ДА ПОСТОИ ДОМА ВРЕМЕ ПАНДЕМИЧКО И ТОА МНОГУ ЛУЕ ШТО СЕ ПРАВУВАМЕ ВО, ПОСЕТЕ ОД ДРУГИ ДЕЛИ НА Канада ИЛИ ДРУГНА СТРАНА, ТУКА ЗА ПРЕДМЕНА РАБОТА ОД ОВИЕ СЕ ПОВЕЕ ПОВЕEMЕ ПРИСТАПУВАЕ Е-МАILА НА САБОТ ТОА ДА СЕ ЗАВРШИ ДО СЕ Осум дена и тогаш, во вторник, ТЕ СЕ ПОСТОИТЕ Е КРАЈ НА СЕ СЕЗОН. >> Тоа е електронска пошта што вели дека СИТЕ СЕЗОНСКИ РАБОТНИЦИ МОАТ САМО СВЕТЕ ДОМ. >> СЕКОЈ ДОБИТЕ Е-ЕДИОНАЛ ТОА НИЕ СМЕ ЗАБЕЛЕВИ ЗА НЕДЕЛА И ТОА НЕКОГАШ ДОСТАВНО МНОГУ НЕВОДНО. >> Репортер: И НАЈДОБРЗОСНО ВРАБОТНИ ВЕЧНИЦИ ДА СЕ РАСПОДАТ А ПОЧЕТНА ДОМ >> БЕШЕ СВЕТСКА, БИЗНИС КЛАС САМО И МОЕ ДА ЈА ПОВРЗАМ ОД ОВДЕ И ДОДЕЛНО НЕКОЈ ДЕКА Беше прифатлива и во ред ЦЕНА. >> Новинар: СО МНОГУ МНОГУ ОТВОРАЕ ДА СЕ ГО СВЕENЕ ОВАА ОВА Е ЕДНА ОД МНОГУ БИЗНИС Сè уште ОТВОРИТЕ, ДАКО СЕ УЧЕТЕТЕ ДОМ, ПО СИТЕ, ПОТРЕБА А СОВЕВИР ДА ГО ЗДРАВИ ДОМ СО ВАС. >> ТОА БИБЕ БУЗИ СО ЛУЕ ПОДНЕСУВААТ СВЕТИ СВЕТНИЦИ СИТЕ СИТЕ ДОМА ДОМА, ДРУГОВИНА VЕЛОТО БЕЗ КУВ. >> Новинар: И НИЕ МНОГУ многу ДА СЕ РАБОТЕ КАКО ДОЛГО Е ТОА ДА ЈА СЕ ЗА СВЕТСКИ ДА ГО РЕАВИРАМЕ? ГЛАВНИКОТ вели дека е тој РАБОТА СО БИЗНИС СОПСТВЕНИЦИТЕ СО ТОА МОЕТЕ ДА СЕ УПОТРЕБА ПРОИЗВОДОТ ПОВЕЕ КОГА ОТВОРИТЕ НО, ПРИОРИТЕТНОТО ПРАВО СЕГА Е ЗА БЕЗБЕДНОСТ И ПОТПОСНУВА ДОБИВОТ КВАТ >> Мајк: И ВО ОТАВА, СЛЕДЕЕ НА ПОДНЕСНА НО NА НА ДЕЦА НЕГОТИАЦИИ, МАЛНА ГРУПА НА Пратеникот го одобри федералниот БЕСПЛАТНА ПОМОШ ЗА ПОМОШ ЗА ИНТЕРГЕНЦИЈА Канадски работници и деловни активности НО КАКО АПРИЛ ВНАТРЕШИ КОЛЕСЕР ТОА ДОГОВОР НА ПЛААЕ НА РАН ИЛИ ВАС МОРТАГНИ ЛИГЕРИ И МНОГУ ПОТРЕБНО ПАРИ ПРАВ СЕГА ЗДРАВЈЕ КОГА YЕ ДА ЈА ДОБИЕ ФЕДЕРАЛ ПОМОШ. >> Рт Чест. Justinастин Трудо: THE ДОПОЛНИТЕЛИТЕ BEЕ БИДЕ 2.000 УСД месечно ЗА СЛЕДНИТЕ ЧЕТВИ МЕСЕЦ ЗА РАБОТНИЦИ КОИ ГИ ГО ГОГАШАТ СВОИТЕ РАБОТА ПОДНЕСУВА СО КОВИД-19 ГОДИНА СЛЕДНИ ЧЕТВИ МЕСЕЦ И ЛУ PEЕ ПОЧЕТНА ДА СЕ ДА ГО ПОБИРАТЕ ПАРИ ВО ДЕСНИ ДЕНИ НА ПРИМЕНА И BЕ ГО РАБОТИРАМЕ ТИМОТ ОДГОВОР 10,000 ЛУЕ ДА СЕ ДА ГО БИДАМИТЕ ПОДДРШКА ПОТРЕБА. >> Мајк: СЕКОЈ СЕКОГАШ РАБОТНИК ПОДНЕСЕ СО ПАН ДЕМОНСТРАТ АБ ПОВРЗАВНИОТ РАЗВОЈ Е ДОГОВОРЕН Вклучувајќи ги самовработените, ДОГОВОРНИЦИ И ЕВЕ МНОГУ МАЛ БИЗНИС СОДРИНИ КОИ САМО ДА СЕ ДА СЕ ДОБИВИ ОДГОВОРЕН ПОДНЕСУВАЕ НА ЗАКОНИТЕ И Владиката се надева дека треба да се направи ВЕLНИ АПЛИКАЦИИ ДОСТАПНО ОД 6 АПРИЛ, И тоа СИТЕ ДИРЕКТИТЕ ПЛААЕ НА ДИРЕКТ СОВЕТНИОТ СТАРТ ДА СЕ ПРОДОЛЕ СО АПРИЛ 16-ти И АКО ДА ГО ГОЛЕМИТЕ ДА ПОДНЕСУВАМЕ ЗА ДОГОВОРИ ЗА ЕУ ЗНАЕТЕ КАКО ДА СЕ ДОБИРАТЕ ДА СМЕТЕ НИЗ ТЕЛЕФОНОТ, ФЕДЕРАЛНА ВЛАДА вели дека ПОВЕЕ 2300 ЕКСТРА ДРАВ БРАА ВО ПОМОШ. >> PЕ ПОВТОРУВАМЕ СЕ ПРИМЕРНО ПРИСТАП КОИ Е КРИТИЧНО ВАНО ЗА ЛУЕТО ДА БИДЕ ДОСТАВИ ДА ГИ ГО ДОБИМЕ ДОПОЛНИТЕЛИТЕ И СМЕ ДВИЕТЕ СИГНИФИКАНСКИ БРОЈИ НА ЛУЕ ОД РАБОТА ТОА ДА СЕ РАБОТЕ ВО РАБОТА ОВИЕ СЕ ДА СЕ ПОТРЕБНИ СОВЕТЕ ВО ПОВИК ЦЕНТРИ И ANDЕ Е МОРА ДА БИДЕ БЕЗ БЕЗ И ОДГОВОР ДА ОВА КАКО Гледаме ПОВИКОВИ, ТОА СЕ СЕ ДОБИВ ДА ПОВЕЕ СИГНИФИКАНТ ВО БРОЈНИТЕ ОД СЕКОГАШ ПРЕД. >> Мајк: И правилата за ПОВТОРНИТЕ КАНДАЦИТЕ СЕ ДОБАВИ МНОГУ. МИНИСТЕР ЗА ЗДРАВЈЕТО, ПОВЕЕ НОВА МАНДАТОРНА САМО-ИЗОЛАЦИЈА МЕРКИ ЗА ПРЕГЛЕД НА ПАТНИЦИ ДЕНЕС >> И Ефективно на полноќ ТОНТАЛНИ ПАТНИЦИ ПОВТОРНИ ДА Канада со исклучок на EЕ БИДАТ ОСНОВНИ РАБОТНИЦИ ПРЕДМЕТ НА МАНДАТОР 14-ДЕН ИЗОЛАЦИЈА ОД ОБЕЗБЕДУВА CLЕ НА КАЛАРИТЕТ ЗА ТИЕ КОИ ВИДЕТЕ ЗА ОД Основна потреба од самостојна изолација И ИНДИВИДУВАЛИ ИСКУСТВО СИМПТОМИ ПОДГОВОРНИ ДОГОВОРИ ЗАБЕЛЕШКО ДА И ОД КОРИСТЕЕ НА ЈАВНОСТА ПРЕВОД ДО ТРАВЕЛ СО ТИЕ ПЛАКИ НА САМО-ИЗОЛАЦИЈА И YЕ БИДЕ ДА СЕ ЗАГРАДИ САМО-ИСОЛАТ ВО МАКЕДОНСКО МЕСТО THEЕ СЕ КОНТАКТ СО ДОБИВНИ ЛУЕ. >> Мајк: И ТИЕ Е ПОТЕНЦИЈАЛНИ ЗА КОНТАКТИ И ВЕЧНО ПРИСТАПИ ЗА ОВИЕ ПОВРЕДУВА THEЕ СИТЕ И МИНИСТЕР ЗА ЗДРАВЈЕТО РАБОТИ ТОА ОДГОВОР ДЕНЕС И ВКЛУЧНО ПАТУВАЕ Вклучувајќи ПРОДОЛУВА ОД ОБЕДИНЕТИТЕ ДРАВИ ДА БИДЕ СИГНИФИКАНСКО АВЕНУВА ЗА СОВЕТНА КОРОНАВИРУС. >> И ДОГОВОРНО НАСТАНИ СОВЕТНИОТ ПОСТОИ НА ПАНДЕМИЧКИ, ЛЕТНИ ИГРИ НА 2020 година ДА СЕ ПРИРАЧНИТЕ И ОВЕЕ ДА СЕ РАБОТИ ВО МАПЛСКИОТ РИДЕ ВО НА КРАЈ НА ЈУЛИ И ВНАТРЕШЕ ГРАДОТ OSTЕ ПОГОДИТЕ ВО 2024 И ОРГАНИЗЕРИТЕ СЛЕДЕТЕ ТОА БИДЕТЕ БРИТАНСКИ ЗДРАВЈЕТО НА КОЛУМБИЦИТЕ Е НИВИОТ ТОП ПРИОРИТЕТ. >> ПАНДЕМСКИТЕ ПОВЕЕ СО ПОВЕЕ-19 БЕСПЛАТНОСТ НА БРЕЈИОТ ОСИЛДА РЕГИОНАЛЕН ПАРК ВО ЛАНГЛИ. >> САМО ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ТОА ТОА НЕ СЕ ПОВЕЕ ДОБРИ ИЗБОРИ, САМО ДОБРИ ОДЛУКИ - И УПОТРЕБА ПАРК МИСЕЛНО, но ова е А САРКИФИЦА СИТЕ НА САД ДА СЕ ДА СЕ Земете >> Мајк: НО МЕТОРО ВАНКУВЕР Е ОБЕДИНЕТЕ ДА ГО ОДГОВОРИТЕ НИВНИТЕ ПАРКИ РАБОТЕЕ 22 РЕГИОНАЛНИ ПАРКИ Вклучувајќи го Пацифичкото дух и ДОГОВОР ЗАКОН И НАЈГОЛЕМО ОПШТИНИ ОПШТИ ОД СРД ЗАВРШНИ ИГРИ И ДВД ФАСИЛИТЕТИ ПОСТОИ НА НАДВОРЕШНИК И ЛУOPЕ НЕ СЛЕДНИ НАТВОРИ ОД СОЦИЈАЛНО ПОСТАВУВАЕ. >> Добро, НЕ СЕ ГЛАСАМ ОВОЈ ДОЛГО ВРЕМЕ ВО МЕТОРО ВАНКУВЕР. ДА ГАС ЦЕНИ ПОД ДОЛАР А ЛИТЕР ЗА РЕГУЛАРНА НА МНОГУ СТАНИЦИ И ЦЕНА НА ПУМ ПОВЕЕ ЗА ВЕЕ СЕДЕЛИ СЕГА СО СО КОРОНАВИРУС ДРУГИ ГЛОБАЛ Побарувајте и овие најниски цени ВО 18 ГОДИНИ И АНАЛИСТИ ПРЕДИЗВИК ПОВЕЕ ДРОПИ НА ГАСНИТЕ СТАНИЦИ ВО ВЕДНИЦИ И СВЕДОЦИ, НА КУРСОТ, ДОБИВНИ МЕСЕЦ, ЕВЕН ГОДИНИ НА ПЛАНИРА ANDЕ И СО ГЛОБАЛНИОТ ПАНДИМИ СИТЕ ИМА ДА СЕ ДА СЕ СВЕТЕ ПОВЕЕ НО ОДЛУКА ЕДНА СОВЕТНА КУКИТЛАМ ТОА ДАТЕЕ ДА СЕ ДА СЕ ДАТЕ И ДА СЕКОГАШ ДОГОВОРНОСТ НА ГИСТЕРИТЕ НЕ МОЕ ДА УЧЕТЕТЕ YУМПЕД ВО, СО ВЕСНИОТ СВОЈОТ И ПОВЕЕ LOУБОВ СИТЕ СИТЕ НИЕ. >> ЛЕТЕРАЛНО НА ПЕТОК, 20-ти МАРТИ СМЕ Зборувајќи на Jош Доналдсон - АТС И НИЕ СЕ ДА ГО ДОБИВИМЕ СЕРВИНА. >> Тоа беше големо, ние поставивме А ДРАПЕРСКИ АРХВЕЈ ТУКА ВО ДНЕВНА СОБА. >> И НИЕ СЕ СЕГАМЕ СЕРМЕОНИЈА НА 3:00 И ЛИМО СОДРИНА И OSОС Е ЕДЕН ПРИЈАТЕЛ КОЈ СЕ Е СВОЈОТ КУМ. >> ОДИМЕ ВО ЛИМО, ОДГОВОРНО Спуштен до островот и ние ПОЧЕТНА ДА СЕ ПРИПРИГАТ И СЕ ПРИКАУВАМЕ НЕ ЗНАЕТЕ ДА СЕ РАБОТЕ, ЗНАЕМЕ ТЕА ЛИЦЕ, ДА ЗНАЕМЕ ДЕКА ФИЦЕ И ТОА МОЕ СТАРТИ ДА ГИ ГИ ГИ ГИ ГИ ГО ГОДИРАМЕ, НАШИ ПРИЈАТЕЛИ ОД ЦРКВА ОД НИЕ НЕ МОЕ ДА ПОВЕДЕТЕ И ОД ЛИНИ ПО УЛИЦАТА И ТИЕ СЕ ВО РАЗГОВОРИ И ДОБИТЕ СОЦИЈАЛНА ПОДНЕСУВАЕ И ТИЕ БИДЕТЕ ВО СВОЕТО ЦАР, ОД СВОЈОТ ЦАР, СЕКОЈ ЛИКОВ ТОА, ДА СЕ РАБОТИ, ПОЧЕТУВА, ВЕЧЕРУВАATEЕ, СЕКОГО ТРЕБА ДА СЕ ПРАВИ И ЕДНА НЕГОВИТЕ ПРИЈАТЕЛИ ПОВЕДЕТЕ ТОА МОЕТЕ ДА СЕ ТОА ПРВИОТ танц. >> СИТЕ НИВО ПОВРЗАНИ НА РАДИО ДО САМИОТ СТАНИЦА И КРИНДИРА ИТ И ДА СЕ РАБОТНО САМО 1950-тите „АМЕРИКАН ГРАФИТИ“ И ЦЕЛИ ПОСТАВУВА НА УЛИЦИТЕ И ТОА Е САД, СВЕДНА СОСТОЈБА И СУТИТЕ ДАНЦИРА INЕ СО СРЕД НА УЛИЦАТА ВО ПИТТ МИДОВИ, БРИТАНСКА КОЛУМБИЈА, ПОДНЕСУВА САМО ВРЕМЕ И ТОА НЕВЕЕНО. >> И НЕ Е МАГИЧКО МИСЛО. >> Најавувач: ВРЕМЕТО ПОДНЕСУВА БРАА ДА ВАС ОД ДОГОВОРИТЕ НА ТЕЛО, ПОВЕЕ СО ВАШАТА СРЕAPНА Место, воздушни милји и големи СМЕЛИ. >> Мајк: САКАМ ДА СЕ СВЕДО ПРИКАЗНА. >> ТОА Е ДОБРО ЕДНА. >> ПОТРЕБНО ДА СЕ УПОТРЕБА. >> И МОРА ДА ДА СЕ РАБОТЕ ШТО СЕ ДА >> Мајк: ДА. Дали сте добиле шанса да одите НАДВОРЕШНА ДЕНЕС СО ШАНСА? >> Мајк: ЛИТЕЛ ГОЛЕМ, НЕ МНОГУ. >> Јас се надевам дека ви било кој човек на ДОМ ДОБИЕ МОНОСТ ДО СЕ Особено ако сте на ЈУРСКИОТ КОАС ПОСТОИ ТОА СИНО ТОА ИСКУСУВААТ ДЕНЕС Е ЗА ЗА БЕЗБЕДНО ОДГОВОРНО МЕМОРИ МНОГУ БЕЗ ПОДГОТОВО СЕ ОД ПОВЕЕ Провинцијата ќе одиме на една НЕВЕСТАВНА ПАТЕРНА Доаѓа ОСНОВНО УТВОРЕТЕ МОНТИРАЕ, А РИЗИК ЗА ПРОДАВНИЦИ ПРОДОЛНИ VANCOUVER ISLAND, LOWER MAINLAND ПОВЕЕ ОД МНОГУ ВТОРНИК И БЕЗ И ПОВЕДНО ДО СЕ СЕВЕРСКИТЕ ПЛАКИ САКО ПРИНЦЕ GEОР ПОБЕУВА ПЕТ ЦЕНИМЕТРИ ПО УТРЕ ДО ДЕНОТ ПРЕД ANЕ ПРОМЕНИ ДВЕ ВО УТВР И ТОА НАСТАНУВА ЗА KOOTENAYS AS WELL И ВО ВО ОКАНАГАН, СОСТОЈБА СЕ ОСНОВНА ТОА НЕ КАКО ДОБРА И ОВА Е Е ОДБЕДАТ ДА БИДЕ ПРИЈАТЕЛ, ОДИМЕ СО КРАЈ НА НЕДЕЛАТА, ТЕМПЕРАТУРИ КУЛЕР ПРИ п.н.е. НА ПРОДОЛУВАЕ ОД ТОА МО SHЕ ДА БИДЕ И МОЕТЕ ДА СЕ БЛАГОДАРАТЕ ДА СЕ ДВЕЕ ПОВЕЕ И СВЕТСКИ ОВОД ВО ГЕНЕРАЛ ПОДНЕСУВА ОД СЕРВИСКОТО И СОСТОЈБА ОД СОЦИЈАЛНИОТ СООДВЕТНИК ПОСТАВУВА ANDЕ И ПРИГОВОРИТЕ ВЕЕ ТОА Ние трошиме ВРЕМЕ во затворен простор и ова НЕДЕЛА ЕДЕН НАЈДОБРИИТЕ ВРЕМЕ ДА ПРАКТИЦА ТОА СО МНОГУ САМО СОСТОЈБА ДА СЕ, ПОВЕЕ ТЕКОВИ ВО ПОВЕЕ СВЕД И ДОГОВОР Што е тоа ETЕ ПОДНЕСУВАТЕ НИЗ ПОНЕД ПЕТОК БЕЗ МНОГУ РЕПРИРАЕ СИТЕ И ПОГЛЕДА ПО ПЕТ-ДЕН ПРЕДГОВОРИТЕ, СЕКОЈ ДА СЕ ТЕКА НЕ ГЛЕДАТЕ ТУКА ВО ГРАДОТ ЗА А Додека, но ќе бидам убедлив ЗА САМО ОД СЕКОЈ НА Следните пет дена ќе се занимаваме со А МНОГУ ДАВАА И ДА СЕ МОАМ ИЗГЛЕДУВАТЕ ПОВЕURЕ ТРЕНД ОГЛАС ВО СЛЕДНАТА недела и ДОБИВ Кози и само чекаат ова. >> ТОА Е ИДЕА, САМО ДА ОСТАНИ ДОМА. Благодарам за ова. >> СЕ ДОБРЕДИТЕ. >>ЕНА ГОДИНА ВАНКУВЕР ОД Остров КУITЕ ПОДНЕСУВА ПОДАРОК ​​НА ПОДАРОК ИСОЛАТИРАНА ДОМА СО НЕГА ХУСБАНД [ПОГЛЕДУВА BЕ НА БАГПИПИ] >> ИМА ДА СЕ ДВЕЕ ДА СЕ Слуша СВЕТНИЧКО, ПОВЕЕ ОД ИГ, Обележувајќи се на 82. РОДЕНДЕН ДЕН САМО ДОБИОТ ДОБИН ДОМ И ГО ПОБЕДИ WЕ БИДЕ ЧУДЕН ТРЕТ И НЕГО РАБОТНИ КАКО БАГПИПИТЕ СЕ А МНОГУ ДОБРО СОЦИЈАЛНО ПОСТАВУВАЕ ИНСТРУМЕНТ. WEЕ GЕ ГО ПОГОВИМЕ ОВА ГОДИНА. [СИРИНС] >> ПРЕД МЕТОРО ВАНКУВЕР МАРТИИТЕ JOЕ БЕСПЛАТУВААТ ПОДНЕСУВАЕ ЗА РАБОТНИ РАБОТНИЦИ КАКО Е ПОВТОРНО „ФОНТОЛИНА ЗА ФОНТОН ДИСЛИНА “И МАРТИИ СЕ ЗАЕДНИЦА ВО КАКО ДОБРО И ВО ВИКТОРИЈА НА ЛЕГИСЛАТУРА ФОНДИНСКИ ЛИТ ЗА РЕГОВИРА THEЕ НА РАБОТНА РАБОТА НА ЗДРАВЈЕ ПРОФЕСИОНАЛИ И РАБОТА. >>> ЗАВРШУВА ИНДИЈА НЕГОВИОТ воздушен простор ЗА БОРБА НА ПАНДЕМИТЕ СО ПОВЕЕ-19 И ТОА ПРИКАЗНА СЕ СОГЛАСУВА ВИЕ, СЛЕДНО! [♪♪♪]

WИВЕТЕ ВО IVEИВ: Новини на CBC Ванкувер на 6 за 25 март - Најнови COVID-19 и олеснување за изнајмувачите

Watch CBC Vancouver News at 6 with host Mike Killeen for the latest on the most important news stories happening across B.C. He’s joined by meteorologist Brett Soderholm who brings you the most up to date weather forecasts.
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="114.881" dur="1.468"> [♪♪♪] >

< start="115.381" dur="2.903"> >> ВЕСНИК НА CBC VANCOUVER >

< start="116.182" dur="5.039"> ВЕСТИ. >

< start="116.482" dur="5.139"> >> БЕСПЛАТНО САМО САМО >

< start="118.45" dur="5.94"> ДОПОЛНИТЕЛНА СМРТ ОД ОВАА >

< start="121.387" dur="5.139"> Излез. >

< start="121.754" dur="6.307"> >> СЕКОГА СМРТ СВЕД СЕВЕР ВАНКУВЕР >

< start="124.556" dur="6.174"> И ПОВЕЕ ВО СЛУЧАНИ ПО ДРУГИ >

< start="126.759" dur="6.84"> ДОЛГОРОЧНА ГРИА ДОМ И ДА СЕ. >

< start="128.194" dur="5.905"> >> Ние сме навистина задоволни со >

< start="130.93" dur="9.777"> ОДГОВОР И ЗАШТИТА >

< start="133.732" dur="12.746"> За изнајмување. >

< start="134.533" dur="15.516"> . >> БАНКА ЗА НАЈДОБРА ЕВИКЦИИ И >

< start="140.873" dur="9.743"> Помош за изнајмување. >

< start="146.612" dur="6.14"> >> НИКОГАШ НЕМА НАДВИД НА ИНДИЈА >

< start="150.182" dur="4.105"> ВО МОМЕНТОТ. >

< start="150.749" dur="4.973"> >> И НЕКОИ Канадски, штрајк и >

< start="152.918" dur="5.139"> ОПИС ДА СТЕ ДОМА. >

< start="154.52" dur="9.777"> >> Најавувач: ОВА Е ЦБЦ >

< start="155.888" dur="9.877"> ВАНКУВЕР ВЕСТ. >

< start="158.257" dur="9.977"> [♪♪♪] >

< start="164.463" dur="5.373"> >> ДОБРО ВЕЕ. >

< start="165.931" dur="5.573"> ДОПОЛНИТЕЛНИОТ ДОКТОР ВО БЦ БРИШЕЕ >

< start="168.4" dur="4.806"> ТОНИТЕТ НА ПАТИЕНЦИЈА И НЕ >

< start="169.969" dur="5.539"> ДОБИЕТЕ-ТОГЕТЕРИ, КАКО СЕ РАБОТИ ДА >

< start="171.704" dur="5.94"> ПРОДАВНИЦА НА КУВИДОТ НА ПОВЕЕ-19. >

< start="173.372" dur="6.574"> СЕДНАТА недела, д-р Бони Хенри >

< start="175.674" dur="6.874"> САМЕ, Е КРИТИЧКО НАША >

< start="177.777" dur="6.74"> ПРОВЕНА И ДАН ДА СЕ ПОВЕЕ СЕГА >

< start="180.112" dur="5.74"> Ажурирањето ОД Д-р ХЕНРИ И >

< start="182.715" dur="4.672"> НЕ ГО ОДГОВОРИТЕ ТИЕ >

< start="184.683" dur="5.139"> За повеќе случаи. >

< start="186.118" dur="5.64"> >> Новинар: ДА, КОРЕКТ, МИКЕ, >

< start="187.553" dur="6.741"> КАКО ШТО ГО ПОВЕЕ ПОВЕЕ Медицински >

< start="190.056" dur="6.34"> НАДВОРЕШНИ РАБОТИ ДА СЕ КОН, ПЕ >

< start="191.957" dur="6.106"> ДОКТОР СЕ ЈА ДЕКА ДА СЕ ТОА 659 >

< start="194.46" dur="5.439"> ОДГОВОРНИ СЛУЧАИ ВО П.н.е и КАКО СЕ >

< start="196.562" dur="4.905"> СМЕ СЕ УПОТРЕБУВА ЕДНА ПОВЕЕ ЛИЦА >

< start="198.197" dur="5.739"> НА НАДВОРЕШНАТА НА ЛИНН >

< start="200.065" dur="4.805"> ЦЕЛ НА ГРИАТА НА ВАЛИ СО 14 >

< start="201.633" dur="5.507"> Луѓето сега ги губат нивните животи во >

< start="204.102" dur="6.208"> НАШАТА ПРОВИНАЦИЈА. >

< start="205.037" dur="7.541"> И ПОВЕЕ ЛУЕ СЕГА СЕ ДОБАВ >

< start="207.306" dur="8.109"> КАКО ДА СЕ ДОГОЛЕМА ДОГОВОРНА ГРИА >

< start="210.476" dur="7.14"> ФАСИЛНОСТ, 28 луѓе и 27 >

< start="212.744" dur="6.474"> САМО ЧЛЕНОВИ НА ХАРО ПАРК >

< start="215.581" dur="5.906"> ЦЕНТАРИТЕ СЕ ИСПИТНИ ПОЗИТИВНИ И >

< start="217.783" dur="5.439"> ХЕНРИ СЕ СТРУЧУВА ОД КОГА СЕ ИМАМЕ >

< start="219.418" dur="5.206"> Чекај и види што е Драконецот >

< start="221.653" dur="5.04"> Мерки во место сега >

< start="223.388" dur="4.172"> ФИЗИЧКО ПОСТАВУВА ,Е, СТОПИНГ >

< start="224.79" dur="5.339"> РАБОТА И БАНИРАNЕ НА ДЕЛОВИТЕ >

< start="226.859" dur="5.072"> AЕ АКТУАЛНО ДА СЕ. >

< start="227.694" dur="5.772"> >> НЕ СМЕ ДА ГИ ГИ ГЛЕДАМЕ >

< start="230.295" dur="6.241"> Влијание на тоа и да биде во можност да >

< start="232.064" dur="6.607"> МЕРКИ ДА СЕ СОДРИНА НЕДЕЛА >

< start="233.666" dur="6.573"> И така, јас сум надеж и сум >

< start="236.702" dur="5.473"> Се надевам дека НЕ ​​Гледаме >

< start="238.871" dur="9.076"> ДРАМАТНИ ЗДРАВЈЕ НА БРОЈОТ >

< start="240.405" dur="9.511"> Но, НЕ СЕ СМЕЕТЕ ВО ВЕЕ, >

< start="242.341" dur="9.843"> Фаза на чекање и гледање. >

< start="248.18" dur="6.107"> >> Новинар: И ЗАБЕЛЕШКИ НА ХЕНРИ >

< start="250.082" dur="5.84"> ОВОЈ БРИШЕЕ ОД ДВЕ >

< start="252.351" dur="6.574"> ДЕН ДА ДО ДВЕ СЕДНИЦИ АГО СО >

< start="254.453" dur="8.442"> ОВОЈ ДИСКЛУЗИРАНА ОД ДЕНЕСНО БОГ >

< start="256.055" dur="7.173"> ДОБРИОТ ВЕЕ НЕГОВИШТЕ Е ТОА >

< start="259.058" dur="5.406"> 183 ЛУЕ СЕГА РЕВОДИРА. >

< start="263.061" dur="2.27"> МИКЕ? >

< start="263.428" dur="4.539"> >> Мајк: САМО ДОБРО ДОБРО >

< start="264.63" dur="9.31"> ВЕСТИ, Благодарам за тоа. >

< start="265.465" dur="10.71"> >>> ПОМОШНАТА СЕ СОДРИ П.н.е. >

< start="270.903" dur="7.541"> ИЗВЕДУВАА НА РЕНТИТЕ ВО КАВИД-19 >

< start="274.139" dur="5.874"> КРОСФИРИ И НЕМАМЕ >

< start="276.342" dur="5.272"> ТОА ПРИКАЗНА ЗА ВАС СЕГА, НО >

< start="278.61" dur="5.64"> ETЕ СМЕ ДА СЕ ДАМЕ ВО МОМЕНТ. >

< start="280.179" dur="5.339"> СЕГА ДА СЕ СЕ ПОГЛАСНАТА источна страна >

< start="281.781" dur="5.939"> КАДЕ ПОВРЕДУВА СОВЕТНО ДОГОВОР >

< start="284.416" dur="4.839"> СОВЕТНИК ЗА НАДВОРЕШНА КОВИД-19 >

< start="285.718" dur="5.138"> РАЗГЛЕДУВАТЕ НА ЗАЕДНИЦАТА КАДЕ >

< start="287.886" dur="5.94"> ТОА САМО СОЦИЈАЛНА ЛИЦЕЛНА >

< start="289.421" dur="6.207"> ПОСТАВУВА ДЕНЕС КАКО ЛИНДИ ЛИНИ >

< start="291.023" dur="6.706"> ПО ДА ГОДИНИТЕ СОЦИЈАЛНА ПОДДРШКА >

< start="293.992" dur="6.073"> ЧЕКВИ И МНОГУ ИВОТНИ ИВОТНИЦИ >

< start="295.794" dur="6.808"> ОПИС ЗА ОБЕЗБЕДНА ОПРЕМА. >

< start="297.863" dur="6.274"> >> ОВИЕ, САМО, ТРИ МАСКИ >

< start="300.199" dur="6.14"> И Три групи на ракавици и може >

< start="302.801" dur="6.04"> ВИ ГО ПРОВЕДИТЕ. >

< start="304.404" dur="6.339"> >> Новинар: ОВИЕ се торби од >

< start="306.505" dur="7.642"> ЗАШТИТНА РАБОТЕ СЕ ОСНОВА ДА ТОА >

< start="309.041" dur="7.574"> Место каде се чувствува тој што >

< start="310.876" dur="7.675"> ПОТРЕБНИТЕ НА НАЈДОБРИОТ И ПОВЕЕТО >

< start="314.313" dur="6.24"> ЗА ОВИЕ ОД СВОЈОТ џеб. >

< start="316.748" dur="5.239"> >> НЕ Е ДА СЕ ДА СЕ ДА ГОДИМЕ ДА >

< start="318.717" dur="4.738"> ОВДЕ, ПОВЕЕТЕ ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ >

< start="320.719" dur="5.073"> СЕКОЈ ДЕН ДА ГИ ОБЕЗБЕДИТЕ ТОА >

< start="322.221" dur="5.506"> ОВИЕ ЛУЕ САМО ЗГОЛЕМУВААТ ГРИА НА. >

< start="323.589" dur="6.106"> >> Тоа е многу важна затоа што >

< start="325.992" dur="4.07"> ПОГЛЕДНЕТЕ НА ЛИНЕУП, СЕКОЈ Е >

< start="327.926" dur="4.038"> ПОПОЛУВА SЕ НА САМИОТ ПВОГ >

< start="329.861" dur="5.34"> ОВДЕ >

< start="330.195" dur="8.676"> >> Е ДЕН НАЧИН, значи >

< start="332.13" dur="8.342"> ДОЛГИ ЛИНИУПИ И КОНТАКТ ЗА ЗАВРШУВАЕ >

< start="335.367" dur="8.176"> И МНОГУ МНОГУ ЛУЕ ОВДЕ БИДНО НИВНО >

< start="339.037" dur="4.906"> ЗДРАВЈЕ, БИЗНИСКА СОСТОЈБА >

< start="340.606" dur="5.306"> СЕ СЕ СЕГА ГЛОБАЛ >

< start="343.676" dur="4.07"> ПАНДЕМИЧКИ. >

< start="344.076" dur="5.372"> >> Слушам од градоначалникот ТОА >

< start="346.078" dur="6.474"> ТОА Е ПЛАН И НЕ Гледам >

< start="347.88" dur="6.607"> ПЛАН И ЈА Гледам ЛИНИУПИ НА >

< start="349.648" dur="7.074"> ОВИЕ ДА ПОБЕДАТ ДА ДА ЈА ДА ЈА ДА ЈА САМИТЕ >

< start="352.718" dur="5.072"> Добредојдени чекови. >

< start="354.72" dur="4.705"> >> Новинар: И НЕКОИ RESИВОТНИЦИ >

< start="356.888" dur="2.87"> ВЕНО ОПИС НАС >

< start="357.99" dur="5.972"> ОСНОВНИ УСЛУГИ МОРАТЕ >

< start="359.591" dur="5.84"> Спуштено. >

< start="359.892" dur="7.641"> >> СЕКОЈ ДА ГО ОБВРУВА ГОЛЕМО РАБОТА НА >

< start="364.163" dur="5.673"> ИТЕ И СИТЕ Е ЗАВРШНИ И >

< start="365.597" dur="6.274"> НЕ МОЕТЕ ДА СИ ДА ГО ПРАВДАТ. >

< start="367.667" dur="5.972"> >> ITЕ ITЕ ОДВЕДУВА ТУКА, ХАРД >

< start="370.002" dur="6.841"> И РОБОВНО ПРОБАБИЛНО БЕСПЛАТИ ДА СЕ ПОВЕЕ >

< start="372.004" dur="5.406"> НА ОВИЕ ЛУЕ, ВЕ ВКЛУЧУВА. >

< start="373.773" dur="4.605"> >> САМО СЛУЧУВАМЕ ОВДЕ >

< start="377.042" dur="3.204"> СЕГА. >

< start="377.643" dur="4.638"> >> Новинар: И ВЕНДИСКО УСЛОВНО >

< start="378.544" dur="5.673"> НА УЛИЦИТЕ НО ДЕНЕС СЕ Е >

< start="380.412" dur="4.505"> ВО КАРТАНТИН, ПОВЕЕ ТОА ШТО >

< start="382.448" dur="4.071"> МОIGHЕ ДА СЕ КОРИСНИ ПАТИ СО АН >

< start="384.383" dur="5.039"> ИНФЕКТИВЕН ЛИЦА. >

< start="385.051" dur="6.906"> >> Јас знам дека Владата е >

< start="386.685" dur="6.841"> ПРЕБАРУВАЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ ЧИСТЕЕ >

< start="389.588" dur="5.606"> НАДВОРЕШНИЦИ ПО ТЕАНЦИТЕ И јас >

< start="392.124" dur="4.371"> МОЕ ДА ГИ ГИ ГИ ГИ РАБОТИТЕ НЕ МОЕ >

< start="393.692" dur="5.105"> НЕ Е ПОГОЛЕМЕ НА БЕЗОТ ЕНЕГО >

< start="395.36" dur="4.706"> ИЛИ СЕ СЛУЧУВА СЕ И СЕКОГАШ ИТ >

< start="396.662" dur="5.172"> ПОЧЕТУВА ДА ПОСТОИ. >

< start="399.064" dur="4.405"> >> Новинар: И РАБОТНИЦИ >

< start="400.232" dur="4.905"> ПОЧЕТНА ТИМ ЗА ОДГОВОРНОСТ >

< start="402" dur="4.238"> И поддршка на луѓето и службени лица >

< start="403.635" dur="4.539"> ВЕЛАТТЕ ТОА КАРТАНТИНА >

< start="405.304" dur="5.039"> ПРОЦЕДУРИТЕ СЕ НАСТАВНО. >

< start="406.372" dur="5.639"> >> ОВДЕ Е МНОГУ СПЕЦИФИК >

< start="408.34" dur="5.373"> РАБОТНА ГРУПА КОИ Е РАЗВОЈ >

< start="410.51" dur="5.972"> И КОИ САМО РАЗВОЈНИ ПЛАНИ ЗА >

< start="412.178" dur="4.838"> КАКО ДА БИДЕ ПОДДРШКА И УПРАВУВА >

< start="413.879" dur="4.538"> ПРАШАА НА ПОДНЕСНИОТ Исток >

< start="416.648" dur="4.405"> Страна >

< start="417.249" dur="6.206"> >> Новинар: ГРАДОТ ПОВИК ЗА >

< start="418.583" dur="8.677"> ПОВЕЕ ФИНАНСИРА TOЕ НА БОРБА ОВОЈ ВОЈНА >

< start="421.22" dur="6.573"> НО СЕГА Е ПАЦИОНАТ >

< start="423.655" dur="5.44"> МНОГУ КОИ СЕ ДА СЕ ДРАТ ДА СЕ ДОГОВОРИТЕ >

< start="427.426" dur="4.471"> ФРОНТИЛИ. >

< start="428.093" dur="7.308"> >> Мајк: И ПОМОШ СЕ ДОГОВОРИ >

< start="429.294" dur="8.176"> ПРИ РАБОТНИЦИ КОИ СЕ САМО >

< start="432.031" dur="7.875"> ВО РАЗВЕДНИОТ КРУНCHЕ СО КОВИД-19 АС >

< start="435.601" dur="5.505"> СЕ Слушаме сега планот да им помогнеме >

< start="437.636" dur="5.973"> ТЕАНИЦИ И ЛАНДАРИ. >

< start="440.139" dur="5.839"> >> Новинар: НЕ ЕДЕН LЕ ГО изгуби >

< start="441.306" dur="6.741"> СВОЈОТ ДОМ ДОБИ ДА СЕ ДА СЕ ДОВЕРЛИ-19, ТОА >

< start="443.843" dur="6.039"> ПРОМИСНИ ОД ПРОВИНАТА КАКО >

< start="446.178" dur="5.206"> ЗАШТИТА ОД ТЕАНТИТЕ СИТЕ >

< start="448.247" dur="6.273"> РЕШЕН ОД ДЕНЕС ПОДНЕСУВА OFЕ НА >

< start="450.016" dur="11.845"> ТЕКОВНИ И ИДНИ ЕВИКТОРИИ >

< start="451.583" dur="12.614"> БЕЗБЕДНО СО НЕКОИ ИСКУСТВА, ПОД >

< start="454.686" dur="12.814"> НА 500 УСД МЕСЕЦ ЗА РОГЕРС РОС >

< start="461.994" dur="7.341"> ПОСТАВНА САМО ДО ЛАНДОВИТЕ >

< start="464.363" dur="7.274"> И ЛЕЗ НА РЕЗИРАЛНИ ПРИДОБИВКИ >

< start="467.667" dur="5.671"> И ПРЕМИЕРТ ПЛАТИ ЗА ТИЕ >

< start="469.468" dur="7.441"> КОИ СЕ ДОСТАВНИ ДА СЕ УПОТРЕБАТ СИТЕ >

< start="471.77" dur="7.542"> Целосно изнајмување да продолжите да правите нешто. >

< start="473.472" dur="8.175"> >> ОВОЈ ПРОГРАМА РЕМЕНТАРЕН ИЗВЕШТАЈ >

< start="477.075" dur="6.975"> ПОДДРШКА Е ДИЗАЈН ДА ЈИЕ >

< start="479.478" dur="4.971"> ОВИЕ КОИ СЕ ДОБИВИТЕ ЛАЈОФ >

< start="481.847" dur="5.806"> ИЗВЕСТУВАЕ ИЛИ ГО ОДГОВОРИТЕ ОД ОСНОВА >

< start="484.249" dur="4.939"> ДОГОВОР. >

< start="484.65" dur="7.141"> >> Новинар: LИВЕНА ЗА НЕКОИ >

< start="487.853" dur="6.173"> САКАТЕ ОВА ГЕНТЛЕМАН. >

< start="489.321" dur="6.607"> >> Тоа е знак за мене. >

< start="492.024" dur="5.973"> >> Новинар: НЕ плаќа 1500 УСД А >

< start="494.193" dur="5.706"> МЕСЕЦ ЗА СВОЈОТ ЗАПАДЕН КРАЈ >

< start="496.094" dur="6.106"> АПАРТМАН, НЕ БЕСПЛАТНО ПРАВО >

< start="498.163" dur="5.339"> НЕДЕЛА И НЕГОВИОТ ЛАНДЛОРД ИМААТ А. >

< start="500.065" dur="5.072"> ЗАБЕЛЕШКА ПОД ВРАТА, САКА ОВОЈ >

< start="502.434" dur="4.872"> ИЗВЕСТУВАЕ ILLЕ БИДЕ ДА СЕ ПРАВИ. >

< start="503.635" dur="7.308"> >> Јас знам со пари >

< start="505.271" dur="7.14"> ВО ОД ФЕДЕРАЛНА ВЛАДА >

< start="507.439" dur="7.408"> И ДОПОЛНИТЕЛОТ ПАРИ СИТЕ >

< start="511.109" dur="4.305"> МЕСЕ ОД ПРОВИНЦИТЕ Средства >

< start="512.577" dur="3.938"> ТОА МОЕ МОАМ ДА ГО ПРАВИМЕ И МОЕ >

< start="515.047" dur="3.537"> БИЛИ >

< start="515.647" dur="7.008"> >> Новинар: Но, сè уште има >

< start="516.749" dur="7.975"> НЕВЕСНО, ЗА ПРИМЕР, WЕ >

< start="518.75" dur="9.577"> 500 УСД ДА БИДЕТЕ ЗА СЕКОЈ индивидуален >

< start="522.854" dur="7.575"> ИЗВЕСТУВА EЕ ИЛИ СЕ ЕДИНДИЦА за изнајмување. >

< start="524.857" dur="7.674"> >> Планот се гледа во. >

< start="528.56" dur="5.072"> >> Новинар: И ЗА МНОГУ >

< start="530.595" dur="5.073"> МОРАТОРИУМ ЗА ЕВИКЦИИ Е >

< start="532.697" dur="5.106"> ГОЛЕМОТ СВЕТСКО ВЕРУВАЕ. >

< start="533.766" dur="6.306"> >> СОВЕТНИЦИ. >

< start="535.868" dur="5.438"> >> Новинар: И СЕ СОВЕТНИ АДВОКАТИ >

< start="537.969" dur="3.838"> ЗА СИТЕ ДАНИЦИ ЗА РЕГИСТИРАCЕ НА СИТЕ ПОСЕБНИ >

< start="540.238" dur="3.338"> ВЕСНИЦИТЕ ТОА МО TOЕ ДА БИДАТ >

< start="541.473" dur="4.272"> ОДГОВОРЕНО. >

< start="541.94" dur="5.239"> >> ВАШАТА Е ШТО СЕ СЛУЧУВА >

< start="543.709" dur="5.606"> НА КРАЈОТ НА БАНКАТА НА >

< start="545.878" dur="6.14"> ЕВИКЦИИ, АКО ДА СЕ СЛОБОДАТ >

< start="547.346" dur="6.807"> ПОДДРШКА И ПОДДРШКА СЕ >

< start="549.481" dur="6.507"> НЕ Е ДА СЕ ПОГОЛЕМЕ ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ >

< start="552.184" dur="4.705"> Изнајмувајте ЗА ОВИЕ МЕСЕЦИ НА >

< start="554.319" dur="6.841"> КРИЗА, ТОА ШТО СЕ СЛУЧУВА? >

< start="556.255" dur="6.373"> >> Новинар: И ОВОЈ СОВЕЕ >

< start="557.022" dur="7.308"> ИЗ РЕГОВОР НА 500 УСД >

< start="561.326" dur="5.907"> ПОДДРШКА VEЕ ГО ПРАВИТЕ СИТЕ >

< start="562.761" dur="6.274"> ДОГОВОРИ ГИ ЗАГУБИТЕ ОД ФЕДЕРАЛ >

< start="564.496" dur="6.007"> АПЛИКАЦИЈА НА ЕИ, НО ПРОВЕНАТА >

< start="567.433" dur="6.272"> ПРЕДУПРЕДУВАТЕ ТОА КАКО ДА ГОДИНИТЕ НЕ >

< start="569.235" dur="5.772"> СЕ НАДВОРЕШ ДА СЕ ГОДИТЕ ДА ГО УПОТРЕБА >

< start="570.669" dur="6.14"> ПРЕД 1 АПРИЛ. >

< start="573.905" dur="4.405"> >> Мајк: ОВОЈ ВРЕМЕ НА ГОДИНА >

< start="575.241" dur="5.138"> СВЕТСОК Е ЕДНО НАЈДОБРИОТ >

< start="576.975" dur="4.571"> МЕСТА ВО НАШИОТ ПРОВИНЦИ, НО СО >

< start="578.476" dur="6.107"> СКИНИТЕ ХИЛИ И МНОГУ >

< start="580.545" dur="5.373"> БИЗНИС ЗАВРШНИ БЕЗ ПАКЕТ НА >

< start="581.713" dur="5.74"> КОВИД-19 НЕ Е ПОВЕЕ МНОГУ А. >

< start="584.717" dur="4.338"> ГОСТИРАЈТЕ ПРАВОТО ПРАВО СЕГА И ЈЕСЕС >

< start="586.084" dur="4.672"> Hонсон известува дека има >

< start="587.586" dur="4.372"> ДОЛГ ПАТОТ ПРЕД НЕГО >

< start="589.221" dur="4.705"> ДОБИВТЕ НА НОРМАЛНО. >

< start="590.989" dur="4.939"> >> Новинар: ОВА Е ШТО ЕДНО >

< start="592.091" dur="5.038"> ВЕESTЕ ТУРИСТИЧКИ ДЕСТИНАЦИИ СЕ >

< start="594.092" dur="4.238"> ПЛАНИТНИТЕ LУБОВИТЕ ДА СЕ КАКО ТОА >

< start="596.094" dur="5.74"> НЕ СЕ ТУРИЗИТИ. >

< start="597.263" dur="6.039"> >> PRETTY DEAD. >

< start="598.464" dur="6.173"> >> НЕ, НЕ, КВАТ. >

< start="602.034" dur="5.005"> >> Новинар: СВЕТСКО ВИЛОГ >

< start="603.468" dur="5.639"> КАКО ПРОБЛЕМИ ЗА ПРОЕКТИ НА БЕЛЕСКИТЕ >

< start="604.803" dur="6.607"> НЕ СЕ ДОБИВ ДА СЕ ПОВЕЕ ПРОБЛЕМАТИЧКО >

< start="607.205" dur="6.241"> ОД ДА СЕ РЕДИРА СЕДЕШЕ НА А. >

< start="609.241" dur="6.54"> ПАДАЛИНО Е ЕДНО И ПРАШАЕ ГО ПОВЕЕ >

< start="611.576" dur="6.04"> ЛОКАЛИ И ПОСЕБНИЦИ ДА ПОСТОИ ДОМА >

< start="613.612" dur="5.606"> ВРЕМЕ ПАНДЕМИЧКО И ТОА >

< start="615.948" dur="7.341"> МНОГУ ЛУЕ ШТО СЕ ПРАВУВАМЕ ВО, >

< start="617.782" dur="7.008"> ПОСЕТЕ ОД ДРУГИ ДЕЛИ НА Канада >

< start="619.452" dur="6.706"> ИЛИ ДРУГНА СТРАНА, ТУКА ЗА >

< start="623.488" dur="5.64"> ПРЕДМЕНА РАБОТА ОД ОВИЕ >

< start="624.99" dur="5.672"> СЕ ПОВЕЕ ПОВЕEMЕ >

< start="626.291" dur="6.574"> ПРИСТАПУВАЕ Е-МАILА НА САБОТ >

< start="629.261" dur="5.406"> ТОА ДА СЕ ЗАВРШИ ДО СЕ >

< start="630.829" dur="4.271"> Осум дена и тогаш, во вторник, >

< start="633.065" dur="3.837"> ТЕ СЕ ПОСТОИТЕ Е КРАЈ НА СЕ >

< start="634.833" dur="5.673"> СЕЗОН. >

< start="635.234" dur="6.206"> >> Тоа е електронска пошта што вели дека >

< start="637.068" dur="5.974"> СИТЕ СЕЗОНСКИ РАБОТНИЦИ МОАТ >

< start="640.672" dur="3.771"> САМО СВЕТЕ ДОМ. >

< start="641.574" dur="5.005"> >> СЕКОЈ ДОБИТЕ Е-ЕДИОНАЛ ТОА >

< start="643.208" dur="3.904"> НИЕ СМЕ ЗАБЕЛЕВИ ЗА НЕДЕЛА И >

< start="644.609" dur="3.538"> ТОА НЕКОГАШ ДОСТАВНО МНОГУ >

< start="646.778" dur="4.138"> НЕВОДНО. >

< start="647.379" dur="4.104"> >> Репортер: И НАЈДОБРЗОСНО >

< start="648.28" dur="5.372"> ВРАБОТНИ ВЕЧНИЦИ ДА СЕ РАСПОДАТ А >

< start="651.083" dur="4.304"> ПОЧЕТНА ДОМ >

< start="651.616" dur="5.54"> >> БЕШЕ СВЕТСКА, БИЗНИС >

< start="653.786" dur="5.706"> КЛАС САМО И МОЕ ДА ЈА ПОВРЗАМ >

< start="655.587" dur="4.338"> ОД ОВДЕ И ДОДЕЛНО НЕКОЈ ДЕКА >

< start="657.322" dur="3.403"> Беше прифатлива и во ред >

< start="659.658" dur="2.636"> ЦЕНА. >

< start="660.158" dur="4.171"> >> Новинар: СО МНОГУ МНОГУ >

< start="660.926" dur="4.905"> ОТВОРАЕ ДА СЕ ГО СВЕENЕ ОВАА ОВА >

< start="662.461" dur="5.806"> Е ЕДНА ОД МНОГУ БИЗНИС >

< start="664.529" dur="5.306"> Сè уште ОТВОРИТЕ, ДАКО СЕ УЧЕТЕТЕ >

< start="666.031" dur="5.739"> ДОМ, ПО СИТЕ, ПОТРЕБА А >

< start="668.433" dur="4.938"> СОВЕВИР ДА ГО ЗДРАВИ ДОМ СО ВАС. >

< start="669.969" dur="7.307"> >> ТОА БИБЕ БУЗИ СО ЛУЕ >

< start="671.937" dur="7.641"> ПОДНЕСУВААТ СВЕТИ СВЕТНИЦИ >

< start="673.538" dur="7.675"> СИТЕ СИТЕ ДОМА ДОМА, ДРУГОВИНА >

< start="677.442" dur="5.873"> VЕЛОТО БЕЗ КУВ. >

< start="679.778" dur="5.906"> >> Новинар: И НИЕ МНОГУ многу >

< start="681.379" dur="6.141"> ДА СЕ РАБОТЕ КАКО ДОЛГО Е ТОА ДА ЈА СЕ >

< start="683.481" dur="5.473"> ЗА СВЕТСКИ ДА ГО РЕАВИРАМЕ? >

< start="685.85" dur="5.173"> ГЛАВНИКОТ вели дека е тој >

< start="687.686" dur="5.639"> РАБОТА СО БИЗНИС СОПСТВЕНИЦИТЕ СО >

< start="689.121" dur="5.873"> ТОА МОЕТЕ ДА СЕ УПОТРЕБА ПРОИЗВОДОТ >

< start="691.223" dur="6.04"> ПОВЕЕ КОГА ОТВОРИТЕ НО, >

< start="693.458" dur="4.939"> ПРИОРИТЕТНОТО ПРАВО СЕГА Е ЗА БЕЗБЕДНОСТ >

< start="695.127" dur="4.605"> И ПОТПОСНУВА ДОБИВОТ >

< start="697.429" dur="5.239"> КВАТ >

< start="698.63" dur="5.673"> >> Мајк: И ВО ОТАВА, >

< start="699.931" dur="6.374"> СЛЕДЕЕ НА ПОДНЕСНА НО NА НА ДЕЦА >

< start="702.868" dur="5.806"> НЕГОТИАЦИИ, МАЛНА ГРУПА НА >

< start="704.469" dur="5.707"> Пратеникот го одобри федералниот >

< start="706.505" dur="7.808"> БЕСПЛАТНА ПОМОШ ЗА ПОМОШ ЗА ИНТЕРГЕНЦИЈА >

< start="708.84" dur="8.176"> Канадски работници и деловни активности >

< start="710.342" dur="8.676"> НО КАКО АПРИЛ ВНАТРЕШИ КОЛЕСЕР ТОА >

< start="714.513" dur="5.839"> ДОГОВОР НА ПЛААЕ НА РАН ИЛИ ВАС >

< start="717.149" dur="8.876"> МОРТАГНИ ЛИГЕРИ И МНОГУ >

< start="719.184" dur="7.208"> ПОТРЕБНО ПАРИ ПРАВ СЕГА ЗДРАВЈЕ >

< start="720.552" dur="6.741"> КОГА YЕ ДА ЈА ДОБИЕ ФЕДЕРАЛ >

< start="726.191" dur="1.936"> ПОМОШ. >

< start="726.625" dur="3.804"> >> Рт Чест. Justinастин Трудо: THE >

< start="727.426" dur="6.14"> ДОПОЛНИТЕЛИТЕ BEЕ БИДЕ 2.000 УСД месечно >

< start="728.294" dur="7.14"> ЗА СЛЕДНИТЕ ЧЕТВИ МЕСЕЦ ЗА >

< start="730.662" dur="6.541"> РАБОТНИЦИ КОИ ГИ ГО ГОГАШАТ СВОИТЕ РАБОТА >

< start="733.732" dur="5.072"> ПОДНЕСУВА СО КОВИД-19 ГОДИНА >

< start="735.6" dur="7.609"> СЛЕДНИ ЧЕТВИ МЕСЕЦ И ЛУ PEЕ >

< start="737.336" dur="8.675"> ПОЧЕТНА ДА СЕ ДА ГО ПОБИРАТЕ ПАРИ >

< start="738.937" dur="8.576"> ВО ДЕСНИ ДЕНИ НА ПРИМЕНА И >

< start="743.408" dur="5.773"> BЕ ГО РАБОТИРАМЕ ТИМОТ ОДГОВОР >

< start="746.211" dur="5.206"> 10,000 ЛУЕ ДА СЕ ДА ГО БИДАМИТЕ >

< start="747.679" dur="11.312"> ПОДДРШКА ПОТРЕБА. >

< start="749.448" dur="11.211"> >> Мајк: СЕКОЈ СЕКОГАШ РАБОТНИК >

< start="751.583" dur="11.612"> ПОДНЕСЕ СО ПАН ДЕМОНСТРАТ АБ >

< start="759.157" dur="5.273"> ПОВРЗАВНИОТ РАЗВОЈ Е ДОГОВОРЕН >

< start="760.859" dur="5.64"> Вклучувајќи ги самовработените, >

< start="763.361" dur="6.207"> ДОГОВОРНИЦИ И ЕВЕ МНОГУ МАЛ >

< start="764.63" dur="7.04"> БИЗНИС СОДРИНИ КОИ САМО ДА СЕ ДА СЕ ДОБИВИ >

< start="766.632" dur="7.207"> ОДГОВОРЕН ПОДНЕСУВАЕ НА ЗАКОНИТЕ >

< start="769.701" dur="6.507"> И Владиката се надева дека треба да се направи >

< start="771.87" dur="6.14"> ВЕLНИ АПЛИКАЦИИ ДОСТАПНО ОД >

< start="774.072" dur="6.24"> 6 АПРИЛ, И тоа >

< start="776.374" dur="5.506"> СИТЕ ДИРЕКТИТЕ ПЛААЕ НА ДИРЕКТ >

< start="778.177" dur="6.84"> СОВЕТНИОТ СТАРТ ДА СЕ ПРОДОЛЕ СО АПРИЛ >

< start="780.445" dur="6.007"> 16-ти И АКО ДА ГО ГОЛЕМИТЕ >

< start="782.047" dur="6.072"> ДА ПОДНЕСУВАМЕ ЗА ДОГОВОРИ ЗА ЕУ >

< start="785.15" dur="4.572"> ЗНАЕТЕ КАКО ДА СЕ ДОБИРАТЕ ДА СМЕТЕ >

< start="786.618" dur="5.873"> НИЗ ТЕЛЕФОНОТ, >

< start="788.253" dur="5.272"> ФЕДЕРАЛНА ВЛАДА вели дека >

< start="789.888" dur="5.773"> ПОВЕЕ 2300 ЕКСТРА ДРАВ >

< start="792.657" dur="4.605"> БРАА ВО ПОМОШ. >

< start="793.659" dur="5.305"> >> PЕ ПОВТОРУВАМЕ СЕ ПРИМЕРНО >

< start="795.928" dur="6.607"> ПРИСТАП КОИ Е КРИТИЧНО >

< start="797.429" dur="6.173"> ВАНО ЗА ЛУЕТО ДА БИДЕ ДОСТАВИ >

< start="799.13" dur="5.906"> ДА ГИ ГО ДОБИМЕ ДОПОЛНИТЕЛИТЕ И СМЕ >

< start="802.701" dur="4.004"> ДВИЕТЕ СИГНИФИКАНСКИ БРОЈИ НА >

< start="803.736" dur="5.272"> ЛУЕ ОД РАБОТА ТОА >

< start="805.203" dur="5.74"> ДА СЕ РАБОТЕ ВО РАБОТА >

< start="806.839" dur="6.173"> ОВИЕ СЕ ДА СЕ ПОТРЕБНИ >

< start="809.174" dur="5.94"> СОВЕТЕ ВО ПОВИК ЦЕНТРИ И ANDЕ Е >

< start="811.109" dur="6.306"> МОРА ДА БИДЕ БЕЗ БЕЗ И ОДГОВОР ДА >

< start="813.145" dur="7.141"> ОВА КАКО Гледаме ПОВИКОВИ, >

< start="815.28" dur="5.539"> ТОА СЕ СЕ ДОБИВ ДА ПОВЕЕ >

< start="817.649" dur="4.271"> СИГНИФИКАНТ ВО БРОЈНИТЕ ОД СЕКОГАШ >

< start="820.452" dur="3.27"> ПРЕД. >

< start="821.052" dur="3.204"> >> Мајк: И правилата за >

< start="822.12" dur="3.905"> ПОВТОРНИТЕ КАНДАЦИТЕ СЕ ДОБАВИ >

< start="823.922" dur="4.472"> МНОГУ. >

< start="824.456" dur="6.14"> МИНИСТЕР ЗА ЗДРАВЈЕТО, ПОВЕЕ >

< start="826.191" dur="4.805"> НОВА МАНДАТОРНА САМО-ИЗОЛАЦИЈА >

< start="828.56" dur="4.772"> МЕРКИ ЗА ПРЕГЛЕД НА ПАТНИЦИ >

< start="830.762" dur="4.037"> ДЕНЕС >

< start="831.129" dur="6.207"> >> И Ефективно на полноќ >

< start="833.532" dur="5.205"> ТОНТАЛНИ ПАТНИЦИ ПОВТОРНИ ДА >

< start="834.933" dur="8.976"> Канада со исклучок на >

< start="837.502" dur="8.575"> EЕ БИДАТ ОСНОВНИ РАБОТНИЦИ >

< start="838.871" dur="8.742"> ПРЕДМЕТ НА МАНДАТОР 14-ДЕН >

< start="844.075" dur="5.406"> ИЗОЛАЦИЈА ОД ОБЕЗБЕДУВА CLЕ НА КАЛАРИТЕТ ЗА >

< start="846.278" dur="4.905"> ТИЕ КОИ ВИДЕТЕ ЗА ОД >

< start="847.812" dur="6.407"> Основна потреба од самостојна изолација >

< start="849.647" dur="6.274"> И ИНДИВИДУВАЛИ ИСКУСТВО >

< start="851.349" dur="6.14"> СИМПТОМИ ПОДГОВОРНИ ДОГОВОРИ >

< start="854.385" dur="4.873"> ЗАБЕЛЕШКО ДА И ОД КОРИСТЕЕ НА ЈАВНОСТА >

< start="856.087" dur="4.672"> ПРЕВОД ДО ТРАВЕЛ СО ТИЕ >

< start="857.655" dur="4.506"> ПЛАКИ НА САМО-ИЗОЛАЦИЈА И >

< start="859.391" dur="6.273"> YЕ БИДЕ ДА СЕ ЗАГРАДИ >

< start="860.925" dur="5.64"> САМО-ИСОЛАТ ВО МАКЕДОНСКО МЕСТО >

< start="862.361" dur="5.572"> THEЕ СЕ КОНТАКТ СО >

< start="865.83" dur="3.972"> ДОБИВНИ ЛУЕ. >

< start="866.798" dur="4.705"> >> Мајк: И ТИЕ Е >

< start="868.099" dur="9.51"> ПОТЕНЦИЈАЛНИ ЗА КОНТАКТИ И ВЕЧНО >

< start="869.968" dur="8.776"> ПРИСТАПИ ЗА ОВИЕ ПОВРЕДУВА THEЕ СИТЕ >

< start="871.703" dur="7.908"> И МИНИСТЕР ЗА ЗДРАВЈЕТО РАБОТИ >

< start="877.809" dur="3.57"> ТОА ОДГОВОР ДЕНЕС И >

< start="878.91" dur="4.906"> ВКЛУЧНО ПАТУВАЕ Вклучувајќи >

< start="879.745" dur="6.806"> ПРОДОЛУВА ОД ОБЕДИНЕТИТЕ ДРАВИ >

< start="881.513" dur="7.274"> ДА БИДЕ СИГНИФИКАНСКО АВЕНУВА ЗА >

< start="883.982" dur="6.841"> СОВЕТНА КОРОНАВИРУС. >

< start="886.685" dur="7.44"> >> И ДОГОВОРНО НАСТАНИ >

< start="888.953" dur="6.875"> СОВЕТНИОТ ПОСТОИ НА >

< start="890.989" dur="7.375"> ПАНДЕМИЧКИ, ЛЕТНИ ИГРИ НА 2020 година >

< start="894.292" dur="6.507"> ДА СЕ ПРИРАЧНИТЕ И ОВЕЕ >

< start="895.961" dur="7.741"> ДА СЕ РАБОТИ ВО МАПЛСКИОТ РИДЕ ВО НА >

< start="898.53" dur="7.675"> КРАЈ НА ЈУЛИ И ВНАТРЕШЕ ГРАДОТ >

< start="901.033" dur="10.243"> OSTЕ ПОГОДИТЕ ВО 2024 И ОРГАНИЗЕРИТЕ >

< start="903.868" dur="8.443"> СЛЕДЕТЕ ТОА БИДЕТЕ БРИТАНСКИ >

< start="906.404" dur="8.776"> ЗДРАВЈЕТО НА КОЛУМБИЦИТЕ Е НИВИОТ ТОП >

< start="911.442" dur="7.108"> ПРИОРИТЕТ. >

< start="912.51" dur="7.241"> >> ПАНДЕМСКИТЕ ПОВЕЕ СО ПОВЕЕ-19 >

< start="915.346" dur="5.973"> БЕСПЛАТНОСТ НА БРЕЈИОТ ОСИЛДА >

< start="918.783" dur="4.539"> РЕГИОНАЛЕН ПАРК ВО ЛАНГЛИ. >

< start="919.885" dur="8.208"> >> САМО ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ТОА ТОА >

< start="921.519" dur="8.309"> НЕ СЕ ПОВЕЕ ДОБРИ ИЗБОРИ, САМО >

< start="923.522" dur="8.709"> ДОБРИ ОДЛУКИ - И УПОТРЕБА >

< start="928.259" dur="4.339"> ПАРК МИСЕЛНО, но ова е А >

< start="929.994" dur="3.804"> САРКИФИЦА СИТЕ НА САД ДА СЕ ДА СЕ >

< start="932.397" dur="4.639"> Земете >

< start="932.831" dur="5.506"> >> Мајк: НО МЕТОРО ВАНКУВЕР Е >

< start="933.932" dur="6.273"> ОБЕДИНЕТЕ ДА ГО ОДГОВОРИТЕ НИВНИТЕ ПАРКИ >

< start="937.202" dur="4.538"> РАБОТЕЕ 22 РЕГИОНАЛНИ ПАРКИ >

< start="938.503" dur="5.64"> Вклучувајќи го Пацифичкото дух и >

< start="940.371" dur="7.342"> ДОГОВОР ЗАКОН И НАЈГОЛЕМО >

< start="941.906" dur="7.108"> ОПШТИНИ ОПШТИ ОД СРД >

< start="944.309" dur="6.107"> ЗАВРШНИ ИГРИ И ДВД >

< start="947.912" dur="4.139"> ФАСИЛИТЕТИ ПОСТОИ НА >

< start="949.18" dur="3.338"> НАДВОРЕШНИК И ЛУOPЕ НЕ >

< start="950.549" dur="3.937"> СЛЕДНИ НАТВОРИ ОД СОЦИЈАЛНО >

< start="952.217" dur="4.437"> ПОСТАВУВАЕ. >

< start="952.651" dur="4.438"> >> Добро, НЕ СЕ ГЛАСАМ ОВОЈ >

< start="954.62" dur="5.705"> ДОЛГО ВРЕМЕ ВО МЕТОРО ВАНКУВЕР. >

< start="956.855" dur="4.972"> ДА >

< start="957.256" dur="6.84"> ГАС ЦЕНИ ПОД ДОЛАР А >

< start="960.491" dur="5.34"> ЛИТЕР ЗА РЕГУЛАРНА НА МНОГУ >

< start="961.993" dur="9.177"> СТАНИЦИ И ЦЕНА НА >

< start="964.262" dur="8.242"> ПУМ ПОВЕЕ ЗА >

< start="965.997" dur="8.91"> ВЕЕ СЕДЕЛИ СЕГА СО СО >

< start="971.336" dur="5.739"> КОРОНАВИРУС ДРУГИ ГЛОБАЛ >

< start="972.738" dur="6.373"> Побарувајте и овие најниски цени >

< start="975.073" dur="6.607"> ВО 18 ГОДИНИ И АНАЛИСТИ ПРЕДИЗВИК >

< start="977.208" dur="7.242"> ПОВЕЕ ДРОПИ НА ГАСНИТЕ СТАНИЦИ ВО >

< start="979.277" dur="8.042"> ВЕДНИЦИ И СВЕДОЦИ, >

< start="981.813" dur="7.141"> НА КУРСОТ, ДОБИВНИ МЕСЕЦ, ЕВЕН >

< start="984.616" dur="7.408"> ГОДИНИ НА ПЛАНИРА ANDЕ И СО >

< start="987.452" dur="7.575"> ГЛОБАЛНИОТ ПАНДИМИ СИТЕ ИМА >

< start="989.12" dur="8.109"> ДА СЕ ДА СЕ СВЕТЕ ПОВЕЕ НО >

< start="992.257" dur="6.707"> ОДЛУКА ЕДНА СОВЕТНА КУКИТЛАМ >

< start="995.193" dur="6.307"> ТОА ДАТЕЕ ДА СЕ ДА СЕ ДАТЕ И ДА >

< start="997.395" dur="5.673"> СЕКОГАШ ДОГОВОРНОСТ НА ГИСТЕРИТЕ >

< start="999.097" dur="4.871"> НЕ МОЕ ДА УЧЕТЕТЕ YУМПЕД ВО, >

< start="1001.666" dur="4.038"> СО ВЕСНИОТ СВОЈОТ И ПОВЕЕ LOУБОВ >

< start="1003.234" dur="4.305"> СИТЕ СИТЕ НИЕ. >

< start="1004.102" dur="9.243"> >> ЛЕТЕРАЛНО НА ПЕТОК, >

< start="1005.87" dur="9.344"> 20-ти МАРТИ СМЕ >

< start="1007.705" dur="7.909"> Зборувајќи на Jош Доналдсон - АТС >

< start="1013.512" dur="4.705"> И НИЕ СЕ ДА ГО ДОБИВИМЕ >

< start="1015.38" dur="4.772"> СЕРВИНА. >

< start="1015.747" dur="4.938"> >> Тоа беше големо, ние поставивме А >

< start="1018.383" dur="5.005"> ДРАПЕРСКИ АРХВЕЈ ТУКА ВО >

< start="1020.318" dur="11.145"> ДНЕВНА СОБА. >

< start="1020.819" dur="13.047"> >> И НИЕ СЕ СЕГАМЕ СЕРМЕОНИЈА НА >

< start="1023.588" dur="10.778"> 3:00 И ЛИМО СОДРИНА И >

< start="1031.663" dur="5.439"> OSОС Е ЕДЕН ПРИЈАТЕЛ КОЈ СЕ Е СВОЈОТ >

< start="1034.065" dur="4.939"> КУМ. >

< start="1034.499" dur="5.906"> >> ОДИМЕ ВО ЛИМО, ОДГОВОРНО >

< start="1037.302" dur="4.338"> Спуштен до островот и ние >

< start="1039.17" dur="3.905"> ПОЧЕТНА ДА СЕ ПРИПРИГАТ И СЕ ПРИКАУВАМЕ НЕ >

< start="1040.571" dur="5.974"> ЗНАЕТЕ ДА СЕ РАБОТЕ, ЗНАЕМЕ ТЕА >

< start="1041.84" dur="6.039"> ЛИЦЕ, ДА ЗНАЕМЕ ДЕКА ФИЦЕ И ТОА >

< start="1043.241" dur="6.473"> МОЕ СТАРТИ ДА ГИ ГИ ГИ ГИ ГИ ГО ГОДИРАМЕ, НАШИ >

< start="1046.711" dur="5.206"> ПРИЈАТЕЛИ ОД ЦРКВА ОД НИЕ >

< start="1048.012" dur="6.04"> НЕ МОЕ ДА ПОВЕДЕТЕ И ОД ЛИНИ >

< start="1049.881" dur="5.606"> ПО УЛИЦАТА И ТИЕ СЕ >

< start="1052.083" dur="8.142"> ВО РАЗГОВОРИ И ДОБИТЕ СОЦИЈАЛНА ПОДНЕСУВАЕ >

< start="1054.285" dur="7.142"> И ТИЕ БИДЕТЕ ВО СВОЕТО ЦАР, >

< start="1055.653" dur="6.974"> ОД СВОЈОТ ЦАР, СЕКОЈ ЛИКОВ >

< start="1060.391" dur="3.938"> ТОА, ДА СЕ РАБОТИ, ПОЧЕТУВА, >

< start="1061.593" dur="7.041"> ВЕЧЕРУВАATEЕ, СЕКОГО ТРЕБА >

< start="1062.761" dur="6.373"> ДА СЕ ПРАВИ И ЕДНА НЕГОВИТЕ ПРИЈАТЕЛИ >

< start="1064.495" dur="7.008"> ПОВЕДЕТЕ ТОА МОЕТЕ ДА СЕ ТОА >

< start="1068.8" dur="5.973"> ПРВИОТ танц. >

< start="1069.267" dur="8.943"> >> СИТЕ НИВО ПОВРЗАНИ НА >

< start="1071.737" dur="11.478"> РАДИО ДО САМИОТ СТАНИЦА И >

< start="1074.939" dur="10.044"> КРИНДИРА ИТ И ДА СЕ РАБОТНО >

< start="1078.343" dur="10.077"> САМО 1950-тите „АМЕРИКАН ГРАФИТИ“ >

< start="1083.348" dur="6.774"> И ЦЕЛИ ПОСТАВУВА НА УЛИЦИТЕ И >

< start="1085.15" dur="7.074"> ТОА Е САД, СВЕДНА СОСТОЈБА И >

< start="1088.553" dur="4.872"> СУТИТЕ ДАНЦИРА INЕ СО СРЕД НА >

< start="1090.288" dur="4.738"> УЛИЦАТА ВО ПИТТ МИДОВИ, >

< start="1092.357" dur="5.973"> БРИТАНСКА КОЛУМБИЈА, ПОДНЕСУВА САМО >

< start="1093.558" dur="6.007"> ВРЕМЕ И ТОА НЕВЕЕНО. >

< start="1095.16" dur="6.84"> >> И НЕ Е МАГИЧКО МИСЛО. >

< start="1098.563" dur="6.741"> >> Најавувач: ВРЕМЕТО ПОДНЕСУВА >

< start="1099.797" dur="7.342"> БРАА ДА ВАС ОД ДОГОВОРИТЕ НА ТЕЛО, >

< start="1102.166" dur="7.842"> ПОВЕЕ СО ВАШАТА СРЕAPНА >

< start="1105.503" dur="5.573"> Место, воздушни милји и големи >

< start="1107.305" dur="5.539"> СМЕЛИ. >

< start="1111.343" dur="1.901"> >> Мајк: САКАМ ДА СЕ СВЕДО >

< start="1113.044" dur="1.502"> ПРИКАЗНА. >

< start="1113.378" dur="2.603"> >> ТОА Е ДОБРО ЕДНА. >

< start="1114.68" dur="4.204"> >> ПОТРЕБНО ДА СЕ УПОТРЕБА. >

< start="1116.114" dur="3.103"> >> И МОРА ДА ДА СЕ РАБОТЕ ШТО СЕ >

< start="1119.05" dur="0.701"> ДА >

< start="1119.417" dur="2.003"> >> Мајк: ДА. >

< start="1119.885" dur="3.603"> Дали сте добиле шанса да одите >

< start="1121.586" dur="3.236"> НАДВОРЕШНА ДЕНЕС СО ШАНСА? >

< start="1123.688" dur="3.237"> >> Мајк: ЛИТЕЛ ГОЛЕМ, НЕ МНОГУ. >

< start="1124.956" dur="4.105"> >> Јас се надевам дека ви било кој човек на >

< start="1127.091" dur="4.205"> ДОМ ДОБИЕ МОНОСТ ДО СЕ >

< start="1129.227" dur="3.47"> Особено ако сте на >

< start="1131.462" dur="3.138"> ЈУРСКИОТ КОАС ПОСТОИ ТОА СИНО >

< start="1132.864" dur="3.871"> ТОА ИСКУСУВААТ ДЕНЕС Е >

< start="1134.799" dur="3.571"> ЗА ЗА БЕЗБЕДНО ОДГОВОРНО МЕМОРИ >

< start="1136.901" dur="4.005"> МНОГУ БЕЗ ПОДГОТОВО СЕ ОД ПОВЕЕ >

< start="1138.536" dur="3.938"> Провинцијата ќе одиме на една >

< start="1141.072" dur="2.67"> НЕВЕСТАВНА ПАТЕРНА Доаѓа >

< start="1142.64" dur="3.003"> ОСНОВНО УТВОРЕТЕ МОНТИРАЕ, А >

< start="1143.908" dur="4.072"> РИЗИК ЗА ПРОДАВНИЦИ ПРОДОЛНИ >

< start="1145.777" dur="3.971"> VANCOUVER ISLAND, LOWER MAINLAND >

< start="1148.146" dur="3.771"> ПОВЕЕ ОД МНОГУ ВТОРНИК >

< start="1149.881" dur="4.939"> И БЕЗ И ПОВЕДНО ДО СЕ >

< start="1152.15" dur="4.738"> СЕВЕРСКИТЕ ПЛАКИ САКО ПРИНЦЕ GEОР >

< start="1155.019" dur="3.238"> ПОБЕУВА ПЕТ ЦЕНИМЕТРИ ПО >

< start="1157.021" dur="2.403"> УТРЕ ДО ДЕНОТ ПРЕД >

< start="1158.39" dur="3.136"> ANЕ ПРОМЕНИ ДВЕ ВО УТВР >

< start="1159.59" dur="4.639"> И ТОА НАСТАНУВА ЗА >

< start="1161.726" dur="4.572"> KOOTENAYS AS WELL И ВО ВО >

< start="1164.429" dur="3.537"> ОКАНАГАН, СОСТОЈБА СЕ ОСНОВНА >

< start="1166.464" dur="3.504"> ТОА НЕ КАКО ДОБРА И ОВА Е Е >

< start="1168.166" dur="3.671"> ОДБЕДАТ ДА БИДЕ ПРИЈАТЕЛ, ОДИМЕ >

< start="1170.101" dur="3.571"> СО КРАЈ НА НЕДЕЛАТА, >

< start="1172.003" dur="3.504"> ТЕМПЕРАТУРИ КУЛЕР ПРИ п.н.е. >

< start="1173.838" dur="4.572"> НА ПРОДОЛУВАЕ ОД ТОА МО SHЕ ДА БИДЕ >

< start="1175.707" dur="5.706"> И МОЕТЕ ДА СЕ БЛАГОДАРАТЕ ДА СЕ ДВЕЕ >

< start="1178.543" dur="4.471"> ПОВЕЕ И СВЕТСКИ ОВОД ВО ГЕНЕРАЛ >

< start="1181.546" dur="4.105"> ПОДНЕСУВА ОД СЕРВИСКОТО И >

< start="1183.181" dur="5.139"> СОСТОЈБА ОД СОЦИЈАЛНИОТ СООДВЕТНИК >

< start="1185.817" dur="4.305"> ПОСТАВУВА ANDЕ И ПРИГОВОРИТЕ ВЕЕ ТОА >

< start="1188.453" dur="3.337"> Ние трошиме ВРЕМЕ во затворен простор и ова >

< start="1190.321" dur="3.504"> НЕДЕЛА ЕДЕН НАЈДОБРИИТЕ ВРЕМЕ ДА >

< start="1191.956" dur="4.205"> ПРАКТИЦА ТОА СО МНОГУ САМО >

< start="1193.991" dur="4.339"> СОСТОЈБА ДА СЕ, ПОВЕЕ ТЕКОВИ >

< start="1196.361" dur="4.738"> ВО ПОВЕЕ СВЕД И ДОГОВОР Што е тоа >

< start="1198.497" dur="4.538"> ETЕ ПОДНЕСУВАТЕ НИЗ ПОНЕД ПЕТОК >

< start="1201.265" dur="3.271"> БЕЗ МНОГУ РЕПРИРАЕ СИТЕ И >

< start="1203.201" dur="2.603"> ПОГЛЕДА ПО ПЕТ-ДЕН >

< start="1204.669" dur="2.57"> ПРЕДГОВОРИТЕ, СЕКОЈ ДА СЕ ТЕКА >

< start="1205.97" dur="3.104"> НЕ ГЛЕДАТЕ ТУКА ВО ГРАДОТ ЗА А >

< start="1207.438" dur="3.471"> Додека, но ќе бидам убедлив >

< start="1209.24" dur="4.172"> ЗА САМО ОД СЕКОЈ НА >

< start="1211.109" dur="3.837"> Следните пет дена ќе се занимаваме со А >

< start="1213.578" dur="3.971"> МНОГУ ДАВАА И ДА СЕ МОАМ >

< start="1215.112" dur="4.506"> ИЗГЛЕДУВАТЕ ПОВЕURЕ ТРЕНД >

< start="1217.715" dur="3.504"> ОГЛАС ВО СЛЕДНАТА недела и ДОБИВ >

< start="1219.784" dur="3.438"> Кози и само чекаат ова. >

< start="1221.352" dur="2.437"> >> ТОА Е ИДЕА, САМО ДА >

< start="1223.355" dur="1.368"> ОСТАНИ ДОМА. >

< start="1223.922" dur="4.872"> Благодарам за ова. >

< start="1224.856" dur="6.14"> >> СЕ ДОБРЕДИТЕ. >

< start="1228.927" dur="4.438"> >>ЕНА ГОДИНА ВАНКУВЕР ОД Остров >

< start="1231.162" dur="3.938"> КУITЕ ПОДНЕСУВА ПОДАРОК ​​НА ПОДАРОК >

< start="1233.531" dur="1.936"> ИСОЛАТИРАНА ДОМА СО НЕГА >

< start="1235.266" dur="11.712"> ХУСБАНД >

< start="1235.6" dur="14.682"> [ПОГЛЕДУВА BЕ НА БАГПИПИ] >

< start="1243.841" dur="8.843"> >> ИМА ДА СЕ ДВЕЕ ДА СЕ Слуша >

< start="1247.111" dur="7.508"> СВЕТНИЧКО, ПОВЕЕ ОД ИГ, >

< start="1250.448" dur="6.24"> Обележувајќи се на 82. РОДЕНДЕН ДЕН >

< start="1252.85" dur="6.908"> САМО ДОБИОТ ДОБИН ДОМ И ГО ПОБЕДИ >

< start="1254.785" dur="8.677"> WЕ БИДЕ ЧУДЕН ТРЕТ И НЕГО >

< start="1256.854" dur="7.108"> РАБОТНИ КАКО БАГПИПИТЕ СЕ А >

< start="1259.891" dur="6.206"> МНОГУ ДОБРО СОЦИЈАЛНО ПОСТАВУВАЕ >

< start="1263.628" dur="4.538"> ИНСТРУМЕНТ. >

< start="1264.096" dur="5.638"> WEЕ GЕ ГО ПОГОВИМЕ ОВА >

< start="1266.264" dur="7.408"> ГОДИНА. >

< start="1268.366" dur="7.708"> [СИРИНС] >

< start="1269.867" dur="9.11"> >> ПРЕД МЕТОРО ВАНКУВЕР >

< start="1273.871" dur="10.378"> МАРТИИТЕ JOЕ БЕСПЛАТУВААТ ПОДНЕСУВАЕ >

< start="1276.24" dur="9.51"> ЗА РАБОТНИ РАБОТНИЦИ КАКО Е >

< start="1279.143" dur="8.576"> ПОВТОРНО „ФОНТОЛИНА ЗА ФОНТОН >

< start="1284.382" dur="5.339"> ДИСЛИНА “И МАРТИИ СЕ >

< start="1285.95" dur="6.073"> ЗАЕДНИЦА ВО КАКО ДОБРО И ВО >

< start="1287.885" dur="6.474"> ВИКТОРИЈА НА ЛЕГИСЛАТУРА >

< start="1289.887" dur="5.372"> ФОНДИНСКИ ЛИТ ЗА РЕГОВИРА THEЕ НА >

< start="1292.189" dur="5.406"> РАБОТНА РАБОТА НА ЗДРАВЈЕ >

< start="1294.525" dur="5.306"> ПРОФЕСИОНАЛИ И РАБОТА. >

< start="1295.393" dur="6.139"> >>> ЗАВРШУВА ИНДИЈА НЕГОВИОТ воздушен простор >

< start="1297.729" dur="5.072"> ЗА БОРБА НА ПАНДЕМИТЕ СО ПОВЕЕ-19 >

< start="1299.997" dur="4.973"> И ТОА ПРИКАЗНА СЕ СОГЛАСУВА >

< start="1301.699" dur="3.271"> ВИЕ, СЛЕДНО! >

< start="1302.967" dur="2.003"> [♪♪♪] >