1374s LIVE WATCH: CBC Vancouver News në 6 për 25 Mars - COVID-19 më të fundit & lehtësim për qiramarrësit images and subtitles

[♪♪♪] >> TONA N ON VANCOUVER CBC LAJME. >> PAFUNDUESHME KEMI NJ O VDEKJE SHTETRORE NGA ATA Shpërthim. >> VDEKJE VANCOUVER VETEM VERI DHE NJ S K SRKIM N IN RASTET N AN TJER SHTPI KUJDESI DUHET DHE EDHE. >> JEMI REZULTATUAR vërtet të kënaqur me të NJOFTIMI DHE MBROJTJA P FORR Qiramarrës. . >> Një ndalim për më shumë evikime dhe Ndihmë për qiramarrësit. >> KEMI ASNJ W MUND TUT INDE N THE MOMNYR. >> DIKA KANADAJ, STUCK DHE P DRSHKRIMI T TO BNI SHTPI. >> Shpallësi: Kjo është CBC LAJME VANCOUVER. [♪♪♪] >> VDEKJE E MIR. DOKTORI TOP N IN PARA PIKA TONA E PATIENC ANDS DHE JO M G T GJITHA, SI T TR KEMI TIJ RREZIKONI GJYKATA E GJYKATS-19. Java e ardhshme, Dr. BONY HENRY Thuaj, ITSHT CR KRITIKE N IN TON PROVIMI DHE DAN KA MORE SHUM TANI UDHATEZIMI NGA Dr. HENRY DHE SHA E THOT Q NE KA NEVOJ T BRENDSHME P MR MORE SHUM RASTET. >> Reporter: PO, CORRECT, MIKE, SI PRONA P FORR M SHUM MJEKSORE FURNIZIMI PR T VINI N BC P.K. ,. Doktor që thotë se ato janë 659 RASTET E PRGJITHSHME N BC BC dhe SI NE KUQ VDES NJNE SHUM PERSON N THE VITIN E PAR O N AT LINJ QENDRA KUJDESI VALLEY ME 14 NJERZIT TANI HUMBANIN JETIVN E TYRE N. Provinca Jonë. DHE M M SHUM NJERZIT JAN G T G GJITHA KKRKUAR N AN KUJDES TUAJ T-TJERA FABILITETI, 28 NJERZ DHE 27 ANEMTART E TIJ N AT PARKU HARO QENDRA KAN T TESTUAR POSITIVE DHE SHENJATA HENRY QAT T WE NEVOJN Prisni dhe shikoni se çfarë është DRACONIAN MASAT N IN VEND TANI LIKE DISTANCIMI FIZIK, STOPPING PUNA DHE BANIMI I MUND T MJETEVE DO T. BHET AKTUAJ. >> NUK JEMI DO T SHIKONI NDIKIMI I AT Q AND DUHET T AB PRDORET MJETI N UN JAVA T NE VJETR. Dhe kështu që unë jam shpresëdhënës dhe jam Shpresoj që nuk do të shohim RRITJET DRAMATIKE N N NUMBR POR JEMI N ST PRIT, Faza e pritjes dhe shikimit. >> Gazetari: DHE SHENIMET HENRY QE S DMUNDONI NGJARJE NGA DY DIT TO T TO DHNI N T DY WEEKS AGO ME KJO SHPRNDARJE NGA TODAY POR LAJMET E MIRA SI thotë që është se 183 NJERZIT TANI T R REKUAR. MIKE? >> Mike: Një grimë e pakët e mirë LAJME, FALEMINDERIT PER KETE. >>> Ndihma është duke ardhur për pes SHENJT CASIT E QIRAVE N THE SHUM-19 CROSSFIRE DHE NUK KEMI ATA STORY P FORR TI DREJT TANI, POR DO T DUHET T IT TIJ N IN ND MRMJET. TANI N TO PJESN E SHQIPRIS që zbritet KU ADVOKONI NDODHET QE A COVID-19 COULD OUTBREAK DEVASUAR KOMUNITETI KU KA ISHTE SHUM SHOQRORE DISTANCIMI DITA SI LIDHJE LIDHJE DERI N C ASISTENC SOCIALE CASH K CHRKESAT DHE PIDRBNSIT E SHUM janë P DRSHKRIMI PQUR PAJISJE SIGURORE. >> KJO JANE, LIKE, TRE MASKA DHE TRE T DHNAT E DUHET DHE MUND JU SHPREHNI TIJ. >> Gazetari: KERTU JAN B çanta prej GEAR MBROJTS I PADITUAR N TH KTO VENDI KU KA VDEKJE QE TA KAN NE NEVOJ MOST SHUM DHE P PAR PAGUAR P FORR KESTOJUTS S OF Xhepit të vet. >> ISSHT N TO SHUM N TO T US SHTYPUAR KETU, VINI VETN N AT RREZIK EDO DIT TO T TO BNI SIGURIN QE KESTU NJERZ T A BAKNI KUJDESI I. >> ISSHT SHUM SHQYRT B E RNDSISHME DUHET N THE LINEUP, VERDO ISSHT NDERTIMI I AIR AIR poshtë KETU. >> ISSHT CH Dita e kontrollit, do të thotë LIDHJET E GJITHA DHE KONTAKTI MBI VLERS DHE SHUM NJERZVE KETU JAN IN N PO VET SH HENDETI, një gjendje e frikshme N THE GJYQSIN E GLOBALIT Pandemisë. >> Unë dëgjoj nga kryetari që KJO ASHT A NJ PL PLAN DHE NUK E shoh NJ PL PLAN DHE SHENI LIDHJET E KOSTU duke u përpjekur për t'i marrë ato MIREL SE VINI MIR SE VINI >> Reporter: DIKA QIDNDRUESHM PESRSHKRUESE PCRMBLEDHJE AS SH SERVRBIMET THEMELORE NDODHEN DOWN. >> VERDO GJITHA që bën një marrëveshje të madhe të IT DHE DO ISSHT IS MBI MBYRJE DHE NUK MUND T G MERRNI NJ ME VJET. >> DO T H HYRET GJUHET K HTU, VETM DHE SHENJT PRO ME PROBABJE TLY RREGULLUAR PJESN E DYT E KESTU NJERZ, ME P MERFSHIR. >> KEMI RASTE KETU Tashmë. >> Reporter: DHE WENDY USUALLY N ST SHTETET POR TODAY ISHTE N QU KUARANTIN F, PERMBLEDHJE QAT SI MUND T HA KAN SH PNIME T GJITHA ME AN PERSONI I INFEKTUAR. >> Unë e di se qeveria është Duke u përpjekur për të marrë pastrimin FURNIZIM N TO TENANTE DHE I MUND TI SHIKONI PUNOR N POR NUK HSHT NDIKON T NGJARJE FAST OSE NDODH YSISHT TIJ DHE T AL GJITHA TI STARTSHT START FILLUAR DREJT. >> Gazetari: DHE ADVOCATES HAD Filloi një ekip i përgjigjes për t'u paguar DHE MBROJTJEN njerëzit dhe zyrtarët Thuaj se KUARANTINE PROCEDURAT JAN IN N PL VEND. >> KJO ASHT A NJ V VET SP SPECIFIKE GRUPI I PUNS Q po zhvillon DHE QE KAN PL PLANET E ZHVILLUAR P FORR SI DUHET TUP MB SSHTETI DHE MENAXHIMI SSHTJET N. Lindjen e Poshtme SIDE. >> Reporteri: QYTETET QYTETE P FORR M M SHUM FINANCIMI N TO Luftimin e K WTU Luftës POR P NR TANI ISSHT A PASIONUAR Pak kush janë duke u mbajtur poshtë Frontlines. >> Mike: DHE Ndihma po vjen për Qiramarrësit para Krishtit, të cilët janë të kujdesshëm N THE KUNDCHR QIRAJE QIRALE-19 AS Ne dëgjojmë tani planin për të ndihmuar TENANTST DHE TOKLT. >> Gazetari: JO NJ W DO T L HUMB SHTPIA E TYRE DREJT N CO SHUM-19, THE PROMISE NGA PROVIMI AS MBROJTJET P FORR TENANTST KU JAN UDHZUAR DHE TANI NJUS SUPPENSION I EVIKTORIA AKTUALE DHE E ARDHME SHKALLA ME DISA SHPENZIMET, DERI N 500 500 dollarë muaj më parë për ROGERS ROS PASQYRUAR TON DREJT T TO TOKLS DHE NJ FREE ND FREERT ON N ON SHCNIME T R RREZIKUT DHE PARIMI paguan për këto KUSH JAN ST DUHET T TO PR paguajnë TIJ Qira e plotë për të vazhduar për të bërë diçka. >> Qiraja e përkohshme e këtij programi PLANIFIKIMI DSHTES PROJEKTOHEN TE SHIKON KJO KUSH QVE KAN R MIR T GJITHA LIGJI NJOFTIM OSE SHIKONI NDIKUAR N IN TË ARDHURA. >> Reporter: Një JETIF P FORR DISA LIKE KIST G GENTLEMAN. >> ISshtë një besim për mua. >> Gazetari: Ai paguan 1500 dollarë A MUAJ P FORR P ENDRFUNDIMIN E TIJ WEST APARTAMENTI, TI NDODHET P LRFUNDUAR JAVA DHE LANDLORDI I TIJ DUHET A SHENIM NDND DOR T DREJT S TAY THJESH QE Qiraja do të vazhdojë. >> Unë e di me paranë që vijnë NGA QEVERIA FEDERALE DHE PARA SHTES EDOJ MUAJI NGA MJETET E PROVINCS QE MUND TE PAGUAR QIRI DHE DHE Faturat. >> Gazetari: POR ASHT KA JANE E PAVARUR, PER SHEMBULL, DO DO 500 dollarë të jenë për çdo individ Qiramarrësi ose secila njësi me qira. >> PLANI është duke u parë në. >> Gazetari: DHE P MANR SHUM MORATORIUMI P EVR VIKTIME ISSHT SITA E MND OFSISHME E BESIMIT. >> JEMI LUTEMI. >> Gazetari: DUHET TV ADVOZUES P FORR QIRA T HYRJE T IN HYRJEVE TOW pakta KA JANE Shqetësimet që duhet të jenë PËRGJIGJE. >> KUJDESI WHFAR HSHT NDODH Në fund të ndalimit të VLERSIMET, N YSE JAN F T F FUNDUAR SI DUHET SUPPLEMENTIMI NUK KENI DUHET T TO NDIKOJN Y TUAJ QIRA P THR KOSTU MUAJ T KRIZA, PAS THEN WHFAR H NDODH? >> Gazetari: DHE ATA TAPPING POR Qiramarrje $ 500 për një muaj PLOTSIMI DO TVE PROVO T GJITHA HYRJE HUMBJE NGA FEDERALI APLIKIMI EI POR PROVIMI KUJDES SI ATA QE NUK JANE PARA Padyshim që të jeni gati për t'u përdorur PARA PRIT 1. >> Mike: KOHA KOHA E VITIT WHISTLER është një nga blerësit VENDET N PRO PROVIMIN TONA POR ME FILLIMET E SKI DHE SHUM BIZNESET E MBROJTJE SHTYPI I COVID-19 IT ISSHT SHUMET PRISHT A GHOST T DREJTN QYTET TANI DHE JESE JOHNSON RAPORTET QE KA ESHTE A RRETH RRETH PARA GJITHA Merrni prapa në normale. >> Gazetari: Kjo është ajo që një PESTRDESTIMET E TOP TURISTIK .S N PLANET DUHET T L GJENI KERTU NUK JAN TO TURISIS. >> VDEKJE PRETTY. >> JO, JO, QUIET. >> Gazetari: FSHATA E WHITLERIT KU B SPNI PROBLEMET E SHPIRTSIS B S B PARA NUK DUHET TET BNI M M SHUM PROBLEMATIKE THAN GJYKIMI I NJ SE VENDE N A A PADALINO ISSHT EM DUHET T EM DHNAT DHE Kryetari Lokalet dhe vizitat për të qëndruar në shtëpi GJAT PANDEMIKS DHE THOSE SHUM NJERZIT QAT NDODHEMI NO, VIZIToni NGA PJESA TJERA T C KANADANS OSE VEND TTHER TJERA, K HERTU PR PUNA E PRKOHSHME QAT NDODHET Duke qenë më shumë përkohësisht. >> MIRATIMI E-MAIL N SHNDETSIN QE DUHET TUT SHPESHT TETT DIT DHE THEN DIT T, Ata thanë se është fundi i SEASON. >> ISSHT AN -SHT AN E-MALE QIL KA QNDRON T ALL GJITHA PUNT PUNORSORT SEZONAL MUND SHUM LIKELI FLY. >> VERDO GJITHA MUND NJ AN E-MAIL QE JEMI MBI VDEKJE P AR NJ WE JAV AND DHE ATA ISHTE SHUME SHUM Pashmangshme. >> Gazetari: DHE MOST SHUM SEZONALE SHKRIM T EM PUNSUAR T TO GJITHA A SHTPI I FLUARIT. >> ISHTE NJ ST FUQI, BIZNES VETEM KLASA DHE DUHET T R NDEROJ RRETH DHE GJITHA DHETNI Q TH KETO Ishte i pranueshëm dhe një rregull PRICE. >> Gazetari: ME SHUM LAVND ITSISHT E BNI SENJ Q KET SHT NJNE NDRMARRJE BIZNESI DUHET T OP HAPHET, N IFSE JENI T HE KUVITUR SHTPI, PAS T ALL GJITHA, TI NEVOJN A A SOUVENIR T TO MIR SHTPI ME TUAJ. >> NUK KA B BEN B BIZNES ME NJERZ T G GJITHA SUVENIRST T B BNI TIJ JAN ALL T ALL GJITHA SHTPI SHKOLLORE, T O TJERA FSHATI HSHT QYTET. >> Gazetari: DHE NDODH MAN SHUM T W M WSONI SI MUND T NDODHET P FORR WHISTLER T R REKOVEROHET? Kryetari thotë se ai është Puna me pronarët e biznesit kështu QAT KAN C MUND TIT HYN GRUPIN NDODHET kur ato rihapin, POR THE E DREJTA PIR PARAQIT TANI FORSHT FOR P FORR SIGURIM DHE NGJARJET FSHATA E FSHATIT Të qetë. >> Mike: DHE N O OTTAWA, T F NGJARJE NIGHNI T L VNJ OF T TEN OF Negociatat, një grup i vogël i P MPRSHTATSISHME e deputetit FEDERAL Faturat e ndihmës emergjente për të ndihmuar PUNT DHE BIZNESET Kanadeze POR AS PRISHT INCHES MBI MBROJTJEN LIRI I PAGESAVE PER QIRA APO TUAJ GJUHET E MARTESA DHE SHUM KU DUHET T R DREJTA T MON DREJTA PARAJ TANI KU DO T G MERRIN FEDERALIN HELP. >> Rt Hon. Justin Trudeau: THE Përfitimi do të jetë 2,000 dollarë në muaj P FORR KATTHT MUAJ PR PUNT Q WH HUMANE PUNN E TYRE SI T KOHS-19 P ORMB KATOR MUAJ DHE NJERZIT DUHET T START FILLONI TE PARAQIT TE PARA Brenda dhjetë ditëve të aplikimit DHE JEMI FUQUAR EKIPI P BYR MIR 10,000 NJERZ T TO GJITHA TI MB SSHTETJE QOU NEVOJNI. >> Mike: GJITHA PUNE Ndikuar nga NJEM PAN DEMONSTRATE AB SHPRNDARJE E LIDHUR ISshtë e pranueshme Përfshirja e të vetëpunësuarve, Kontraktuesit dhe EVEN E VDET Pronarët e biznesit, të cilët kanë të ardhura SHPRNDARJE SHQYRTIMI I QYTETEVE DHE QEVERIA shpreson të bëjë APLIKIMET ONLINE DISA E disponueshme PRILL 6, DHE QE MJETET PAGESAT E DEPOZITIT TRE DIREKTIT FUQIA E FUNDIT T TO FLUAN NGA Prilli 16-të DHE N YSE DO T DUHET T AP APLIKOHEN P FORR PENRFITIMET E BE-së TUAJ DINI SI DUHET TARD BNI PROR TONE KUFIZUAR, THE QEVERIA FEDERALE thotë që 2300 SHTETRT EKSPARA JANING SI QENI NDRTUAR N IN NDIHMEL. >> JEMI NDIKUAR N A SHUM SIM T PLOTSUAR Q APNDRIMI I CIL ISS CRSHT KRITIK E RNDSISHME P PER njerëzit që të jenë në gjendje T G BNI PRFITIMET DHE JEMI Lëvizni numrat sinjalizues të NJEREZ NGA PUNA QE JAN T DO BNI NO PUN Q KAN JAN T G SHUM T NEVOJN B DONI N IN QENDRA T THIRRS DHE DO T DO DUHET T BE JET N NIMBLE DHE P RESRGJIGJE N TO KJO KEMI SHIKOJNI THIRRJE HYRJE NGA, ATA JAN L SHUM PR T BN M SHUM SIGJIFIKUES N N NUMBR T GJITHA PARA. >> Mike: DHE RREGULLAT P FORR KANADIANT E KTHIMIT T A B GNI Më të ashpra. MINISTRI I SHALNDETSIS AN NJOHUR VETM izolimi i ri i prodhimeve të reja MJETET PR T KUFIZUAR TREGTART SOT. >> DHE EFEKTIVE N MID mesnatë UDHZUES TONIGHT Kthimi në KANADA ME SHPESHTJEN E Punëtorët thelbësorë do të jenë TEMA N TO NJ M MANDATORI 14-DITA SHKOLLIMI P PROR OFRIMIN E KLARITYS PR KJO KUSH HYREN RRETH NEVOJ E RNDSISHME E VET-Izolimit DHE EKSPERIENCIMET E INDIVIDAVE SYMPTOMS DERI Arritja JAN FORBIDDEN EDHE NGA PERDORIMI PUBLIK TRANSITI N TO TRAVEL N TO TYRE VENDET E VET-izolimit DHE DO T BE DUHET TB BNI Vetë-izoluar në një vend ku Ata do të jenë në kontakt me NJERIU I VULLUESHME. >> Mike: DHE KA JANE POTENCIAL P FR GJITHA DHE EVEN ARRESA P THR KOST SHTYPJE TM TYRE DHE MINISTRI I SHALNDETSIS M BHET ATA ANOUNCEMENT DHE DHE P TRRFSHIR NAV TRAVEL ND INTERNATIONALRKOMBTAR NGA SHTETET E BASHKUARA VAZHDON T BE BNI NJ AV AVENUE SIGJIFIKuese PICR PJESA E CORONAVIRUS. >> DHE ND .RKOMBTAR NDRKOMBTAR SHQYRTUAR KANCION PANDEMIK, Lojërat e verës 2020 JAN SC T SC SHKRUAR DHE ATA JAN T BHET N RIDGE MAPLE NLE Fundi i korrikut dhe brenda qytetit DO TOST NDODHEN N 20 2024 DHE ORGANIZUESIT Thuaj se KEEPING BRITISHT SH COLNDETSIA E KULUMBIANEVE ISSHT TOP I TYRE PRIORITET. >> FORCAT PANDEMIKE TV KUVIT-19 MBYLLJE E Ishullit të Bray PARKU RAJONAL N LAN GJUH. >> Unë kam qenë duke u dashur që këtu NUK JAN MORE SHUM ZGJEDHJE TOOD MIRA, DREJT VENDIMET E MIRA - DHE E P USRDORIM MYSELFI I PAR PARK, por kjo është një SAKRIFIKA T ALL GJITHA T US SHENJE KA DUHET TAKE. >> Mike: POR METRO VANCOUVER .SHT DUHET T K MBIJET HAPJEN E PARA T PARA OPERATIMI 22 PARKS RAJONAL Përfshirja e FJALACS PACIFIKE DHE GJYKATA BOUNDARE DHE M M SHUM KOMUNA N IN PAS KANE PLAYGROUNDS VAJTUAR DHE JASHT FACILITETET QE NDODHEN T THE DREJT AND DHE NJER PEZIT NUK Urdhrat e mëposhtëm rreth shoqërisë Distancimi. >> MIR, NUK DO T SE SHIHET K .T Një kohë e gjatë në METRO VANCOUVER. PO. ICMIMET E GAZIT NGA DOLLAR A LITER P FORR RREGULLT N MAN SHUM STATIONS, DHE PRMIMI N THE PUMP ISHTE FALUAR PER JAVA TVER VEANTA TANI ME CORONAVIRUS SHPALL GLOBAL Kërkoni dhe këto çmime më të ulta N 18 18 VJET DHE PREDIKA ANALISTIKE M M SHUM DREJT AT NATION STATIONS GAS IN WEEKSET DHE Dasma; E GJYKAT ,S, MUAJ MUAJE, EVEN VITET E PLANIFIKIMIT DHE ME PANDEMIKI GLOBAL T ALL GJITHA T IT KA TA VAZHDIMI N H NDARJEN E SHKRIMTARIT, POR VENDOSI NJNE KUPTIMI I KUQITLAMIT Q DATA ISHTE DUAJ DATA DHE EDHE THUJH AS NJ MA MAJORITETI I GUESTAVE NUK MUND T PRNI T J JUMPUAR N IN, ME FEET DHE KONG LO DASHURI ISHTE GJITHA RRETH NGJITJEVE. >> LITERALLY N THE SHTYP, MARS 20-t WE JEMI Duke folur në JOSH DONALDSON - ATS DHE SHENI LET' T J GJETEM Martuar. >> WSHT E MADH, JU NDODHEM A SHUMW ARKUAJ DRAPERI KETU N THE DHOMA E JETES. >> DHE KEMI CEREMONI N AT 3:00 DHE LIMO Arriti DHE JOSHI NJE MIR KUSH ISHTE TIJ BURRI ME I MIRE. >> NE DUHET N L LIMO, KRYETAR DUHET N V FSHATIN DHE NE Filluar të afrohet dhe tha ne DINI QAT FUNDIT, E DINI K KTO FACE, E dimë që fytyra dhe më pas JEMI FILLUAR T TO SHIKONI, TON, MIR NGA KISHA QAT NE NUK MUND TV FITON DHE T L GJITHA DERI N ST RRUG AND DHE ATA JAN N CAR KUJDES DHE TA DHNI DIKTIMIN SOCIAL DHE ATA JANE N IN CARIN E TYRE, POR KUJDESIN E TYRE, YDO GJITHA LIKE ATA, T H DREJT HONKING, NGJARJE, SHKARKIMI, P ,RGJIGJE T NEVOJN T DO BNI DHE NJ O NJ OF MIR Tha se ju duhet të keni NJ D D DNI I PAR. >> T ALL GJITHA T THE NDRTUAR N ON RADIO TE SHTETI SI DHE KRANUAR TI DHE FELT vërtet LIKE 1950 "GRAFFITI AMERIKAN" DHE KUJDESIT LIDHJEN Rrugët DHE KERTU JAN US SHUM,, SHUM DHNI DHE SUIT Vallëzimi në mes të Rruga N Livadhet e PITT, COLUMBIA BRITANIK, duke pasur një të madh KOHA DHE ISHTE E PAVARUR. >> DHE ISHTE M SO SHUM MAGJIKUAR. >> Shpallësi: UPDATE VITI NDIKUAR TUAJ NGA DYQANI I TRUPIT, Duke marrë parasysh që ju jeni të lumtur PLACE, AIR MILE DHE BIGGER SMILES. >> Mike: E DUA ATAT Dasma HISTORI. >> QE ISHTE NJE NJERI. >> DUHET T IM NDIKONI. >> DUHET T TO BN T BNI WHFAR TUAJ DO. >> Mike: PO. >> A KENI NJ A SHKENC TO për të shkuar DITA JANE NGA CHANCIA? >> Mike: Një copë e vogël, jo shumë. >> Unë shpresoj që ju NDONJ. AT SHTPI DUHET NJ OP MUNDSIT TO N Sidomos nëse jeni në KOSTA JUGORE TEC BNI Q TH BIRI QE JU EKSPERIENCUAR DITA SHT RRETH T B BNI NJ A MEMORY DISTANIK SHUM SHUM B NGA HYRJE Provinca JEMI SHKOJN N. AN PATTERNI I PAVARUR P COMR VDES MENAXHIMI N E PRMBYRJE NDOMRMJET, A RREZIK P FORR DYQANET AKROSS Ishulli VANCOUVER, MAINLANDA më e ulët NDESHT NGA SHUM E MES DHE BEHET DHE E MADH N T VENDET VERIORE LIKE GEORGE PRINCE P PRZGJITI P FR PASQYTETART NGA NDRMARRJE NUR DIT PARA DO T CH NDRYSHOJMVER NO RAIN DHE THEN EVENTUALLY P THER KOOTENAYS SI MIR DHE NO T OKANAGAN, KUSHTETUAR I PAVARUR NUK KA AS AS BAD DHE KJO ISSHT SHKOJN T BE BN A SHUMRI, SHKOJ P TR FUNDIN E JAV THES, TEMPERATURAT COOLER QRONI pes MBI AVERVAJIN SI DUHET T BE JET DHE MUND T TH MUND T TH THIKOJN TH QAT KLUOJ Ajri i mbuluar dhe i furrës në përgjithësi VDES NGA VERI DHE JEMI SHKOLUAR T PRO PRONERS SOCIALE SHPANRNDARJES DHE MIRINGSIMI I SI KUJT Ne i harxhojmë kohët brenda dhe kjo JAVA NJ O nga kohërat më të mira për të PRAKTIKA QAT ME SHUM T RREGULLI VJET, NDSRKOMBTAR NDRMJET N M MORE SHUM DUHET DHE GUES WHFAR DO T G MIR SHPESH N TH NDRMARRJE PA SHUM SHPRNDARJE T ALL GJITHA DHE DUKE DUHET TE PESH-DIT PARAQITJE, DISA SI ATA NE NUK SHENI KETU N T QYTET P FORR A PRDETSISHT, por unë do të jem konfidencial P FORR NJ A T LE paktën që secila PES D DITA T NE NDRMARRJE Do të merremi me A SHUM SHUM DHE N ISE DUHET SHTETI T F TJERA TREGTën SHPENZUAR NEK JAVN E TJERA DHE MIR COZY DHE DUHET T PRANI K OT NJ. >> SE ESHTE IDEA, DUHET T TO Qëndroni në SHTEPI. FALEMINDERIT P FORR KTO >> JU MIREL SE VINI. >> NJ IS GRUAN SHKOLLORE VANCUVER ISLAND QUITE DESPITA E DHURATA QENI ISOLATUAR N H SHTPI ME TIJ Burrë. [PLAYING BAGPIPES] >> SI ishte aq i përkushtuar për të dëgjuar NJ P PIPER, DUHET NJ AN IG, PARKRMARRJEN E 82-VJETORIT T LINDJES N IN SHTEPI E TIJ OAK DHE SHTPI E thanë Ishte një trajtë e mrekullueshme dhe shumë LKNDSISHT Q THE SHENJAT JAN A SHUM SHPRNDARJES SOCIALE INSTRUMENT. >> Do të marrim përmes kësaj SË BASHKU. [SIRENS] >> ACROSS METRO VANCOUVER SHTETET DO T JO BINNI P APRPARIMIN P FORR PUNTOR FRT FRONTLINE SI ESHTE KALUAR "FRONTLINE PER FRONT DISLINE ”DHE SHENJAT KAN BASHKUARA P ASR T AS MIR DHE IN VIKTORIA N THE LEGJISLATUR FOUNTAIN LIT për të njohur PUNA E VERTETE E SH HENDETIT T BC PIKA PROFESIONALE DHE PUNA. >>> VLERSIA INDIA Hapësira ajrore e saj PR Luftimin e PANDEMIKS SV KUVIT-19 DHE QAT SHTYPI NUK po vjen JU, NEXT! [♪♪♪]

LIVE WATCH: CBC Vancouver News në 6 për 25 Mars - COVID-19 më të fundit & lehtësim për qiramarrësit

Watch CBC Vancouver News at 6 with host Mike Killeen for the latest on the most important news stories happening across B.C. He’s joined by meteorologist Brett Soderholm who brings you the most up to date weather forecasts.
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="114.881" dur="1.468"> [♪♪♪] >

< start="115.381" dur="2.903"> >> TONA N ON VANCOUVER CBC >

< start="116.182" dur="5.039"> LAJME. >

< start="116.482" dur="5.139"> >> PAFUNDUESHME KEMI NJ O >

< start="118.45" dur="5.94"> VDEKJE SHTETRORE NGA ATA >

< start="121.387" dur="5.139"> Shpërthim. >

< start="121.754" dur="6.307"> >> VDEKJE VANCOUVER VETEM VERI >

< start="124.556" dur="6.174"> DHE NJ S K SRKIM N IN RASTET N AN TJER >

< start="126.759" dur="6.84"> SHTPI KUJDESI DUHET DHE EDHE. >

< start="128.194" dur="5.905"> >> JEMI REZULTATUAR vërtet të kënaqur me të >

< start="130.93" dur="9.777"> NJOFTIMI DHE MBROJTJA >

< start="133.732" dur="12.746"> P FORR Qiramarrës. >

< start="134.533" dur="15.516"> . >> Një ndalim për më shumë evikime dhe >

< start="140.873" dur="9.743"> Ndihmë për qiramarrësit. >

< start="146.612" dur="6.14"> >> KEMI ASNJ W MUND TUT INDE >

< start="150.182" dur="4.105"> N THE MOMNYR. >

< start="150.749" dur="4.973"> >> DIKA KANADAJ, STUCK DHE >

< start="152.918" dur="5.139"> P DRSHKRIMI T TO BNI SHTPI. >

< start="154.52" dur="9.777"> >> Shpallësi: Kjo është CBC >

< start="155.888" dur="9.877"> LAJME VANCOUVER. >

< start="158.257" dur="9.977"> [♪♪♪] >

< start="164.463" dur="5.373"> >> VDEKJE E MIR. >

< start="165.931" dur="5.573"> DOKTORI TOP N IN PARA PIKA >

< start="168.4" dur="4.806"> TONA E PATIENC ANDS DHE JO >

< start="169.969" dur="5.539"> M G T GJITHA, SI T TR KEMI TIJ >

< start="171.704" dur="5.94"> RREZIKONI GJYKATA E GJYKATS-19. >

< start="173.372" dur="6.574"> Java e ardhshme, Dr. BONY HENRY >

< start="175.674" dur="6.874"> Thuaj, ITSHT CR KRITIKE N IN TON >

< start="177.777" dur="6.74"> PROVIMI DHE DAN KA MORE SHUM TANI >

< start="180.112" dur="5.74"> UDHATEZIMI NGA Dr. HENRY DHE >

< start="182.715" dur="4.672"> SHA E THOT Q NE KA NEVOJ T BRENDSHME >

< start="184.683" dur="5.139"> P MR MORE SHUM RASTET. >

< start="186.118" dur="5.64"> >> Reporter: PO, CORRECT, MIKE, >

< start="187.553" dur="6.741"> SI PRONA P FORR M SHUM MJEKSORE >

< start="190.056" dur="6.34"> FURNIZIMI PR T VINI N BC P.K. ,. >

< start="191.957" dur="6.106"> Doktor që thotë se ato janë 659 >

< start="194.46" dur="5.439"> RASTET E PRGJITHSHME N BC BC dhe SI NE >

< start="196.562" dur="4.905"> KUQ VDES NJNE SHUM PERSON >

< start="198.197" dur="5.739"> N THE VITIN E PAR O N AT LINJ >

< start="200.065" dur="4.805"> QENDRA KUJDESI VALLEY ME 14 >

< start="201.633" dur="5.507"> NJERZIT TANI HUMBANIN JETIVN E TYRE N. >

< start="204.102" dur="6.208"> Provinca Jonë. >

< start="205.037" dur="7.541"> DHE M M SHUM NJERZIT JAN G T G GJITHA >

< start="207.306" dur="8.109"> KKRKUAR N AN KUJDES TUAJ T-TJERA >

< start="210.476" dur="7.14"> FABILITETI, 28 NJERZ DHE 27 >

< start="212.744" dur="6.474"> ANEMTART E TIJ N AT PARKU HARO >

< start="215.581" dur="5.906"> QENDRA KAN T TESTUAR POSITIVE DHE >

< start="217.783" dur="5.439"> SHENJATA HENRY QAT T WE NEVOJN >

< start="219.418" dur="5.206"> Prisni dhe shikoni se çfarë është DRACONIAN >

< start="221.653" dur="5.04"> MASAT N IN VEND TANI LIKE >

< start="223.388" dur="4.172"> DISTANCIMI FIZIK, STOPPING >

< start="224.79" dur="5.339"> PUNA DHE BANIMI I MUND T MJETEVE >

< start="226.859" dur="5.072"> DO T. BHET AKTUAJ. >

< start="227.694" dur="5.772"> >> NUK JEMI DO T SHIKONI >

< start="230.295" dur="6.241"> NDIKIMI I AT Q AND DUHET T AB PRDORET >

< start="232.064" dur="6.607"> MJETI N UN JAVA T NE VJETR. >

< start="233.666" dur="6.573"> Dhe kështu që unë jam shpresëdhënës dhe jam >

< start="236.702" dur="5.473"> Shpresoj që nuk do të shohim >

< start="238.871" dur="9.076"> RRITJET DRAMATIKE N N NUMBR >

< start="240.405" dur="9.511"> POR JEMI N ST PRIT, >

< start="242.341" dur="9.843"> Faza e pritjes dhe shikimit. >

< start="248.18" dur="6.107"> >> Gazetari: DHE SHENIMET HENRY >

< start="250.082" dur="5.84"> QE S DMUNDONI NGJARJE NGA DY >

< start="252.351" dur="6.574"> DIT TO T TO DHNI N T DY WEEKS AGO ME >

< start="254.453" dur="8.442"> KJO SHPRNDARJE NGA TODAY POR >

< start="256.055" dur="7.173"> LAJMET E MIRA SI thotë që është se >

< start="259.058" dur="5.406"> 183 NJERZIT TANI T R REKUAR. >

< start="263.061" dur="2.27"> MIKE? >

< start="263.428" dur="4.539"> >> Mike: Një grimë e pakët e mirë >

< start="264.63" dur="9.31"> LAJME, FALEMINDERIT PER KETE. >

< start="265.465" dur="10.71"> >>> Ndihma është duke ardhur për pes >

< start="270.903" dur="7.541"> SHENJT CASIT E QIRAVE N THE SHUM-19 >

< start="274.139" dur="5.874"> CROSSFIRE DHE NUK KEMI >

< start="276.342" dur="5.272"> ATA STORY P FORR TI DREJT TANI, POR >

< start="278.61" dur="5.64"> DO T DUHET T IT TIJ N IN ND MRMJET. >

< start="280.179" dur="5.339"> TANI N TO PJESN E SHQIPRIS që zbritet >

< start="281.781" dur="5.939"> KU ADVOKONI NDODHET QE A >

< start="284.416" dur="4.839"> COVID-19 COULD OUTBREAK >

< start="285.718" dur="5.138"> DEVASUAR KOMUNITETI KU >

< start="287.886" dur="5.94"> KA ISHTE SHUM SHOQRORE >

< start="289.421" dur="6.207"> DISTANCIMI DITA SI LIDHJE LIDHJE >

< start="291.023" dur="6.706"> DERI N C ASISTENC SOCIALE CASH >

< start="293.992" dur="6.073"> K CHRKESAT DHE PIDRBNSIT E SHUM janë >

< start="295.794" dur="6.808"> P DRSHKRIMI PQUR PAJISJE SIGURORE. >

< start="297.863" dur="6.274"> >> KJO JANE, LIKE, TRE MASKA >

< start="300.199" dur="6.14"> DHE TRE T DHNAT E DUHET DHE MUND >

< start="302.801" dur="6.04"> JU SHPREHNI TIJ. >

< start="304.404" dur="6.339"> >> Gazetari: KERTU JAN B çanta prej >

< start="306.505" dur="7.642"> GEAR MBROJTS I PADITUAR N TH KTO >

< start="309.041" dur="7.574"> VENDI KU KA VDEKJE QE TA >

< start="310.876" dur="7.675"> KAN NE NEVOJ MOST SHUM DHE P PAR PAGUAR >

< start="314.313" dur="6.24"> P FORR KESTOJUTS S OF Xhepit të vet. >

< start="316.748" dur="5.239"> >> ISSHT N TO SHUM N TO T US SHTYPUAR >

< start="318.717" dur="4.738"> KETU, VINI VETN N AT RREZIK >

< start="320.719" dur="5.073"> EDO DIT TO T TO BNI SIGURIN QE >

< start="322.221" dur="5.506"> KESTU NJERZ T A BAKNI KUJDESI I. >

< start="323.589" dur="6.106"> >> ISSHT SHUM SHQYRT B E RNDSISHME >

< start="325.992" dur="4.07"> DUHET N THE LINEUP, VERDO ISSHT >

< start="327.926" dur="4.038"> NDERTIMI I AIR AIR poshtë >

< start="329.861" dur="5.34"> KETU. >

< start="330.195" dur="8.676"> >> ISSHT CH Dita e kontrollit, do të thotë >

< start="332.13" dur="8.342"> LIDHJET E GJITHA DHE KONTAKTI MBI VLERS >

< start="335.367" dur="8.176"> DHE SHUM NJERZVE KETU JAN IN N PO VET >

< start="339.037" dur="4.906"> SH HENDETI, një gjendje e frikshme >

< start="340.606" dur="5.306"> N THE GJYQSIN E GLOBALIT >

< start="343.676" dur="4.07"> Pandemisë. >

< start="344.076" dur="5.372"> >> Unë dëgjoj nga kryetari që >

< start="346.078" dur="6.474"> KJO ASHT A NJ PL PLAN DHE NUK E shoh >

< start="347.88" dur="6.607"> NJ PL PLAN DHE SHENI LIDHJET E >

< start="349.648" dur="7.074"> KOSTU duke u përpjekur për t'i marrë ato >

< start="352.718" dur="5.072"> MIREL SE VINI MIR SE VINI >

< start="354.72" dur="4.705"> >> Reporter: DIKA QIDNDRUESHM >

< start="356.888" dur="2.87"> PESRSHKRUESE PCRMBLEDHJE AS >

< start="357.99" dur="5.972"> SH SERVRBIMET THEMELORE NDODHEN >

< start="359.591" dur="5.84"> DOWN. >

< start="359.892" dur="7.641"> >> VERDO GJITHA që bën një marrëveshje të madhe të >

< start="364.163" dur="5.673"> IT DHE DO ISSHT IS MBI MBYRJE DHE >

< start="365.597" dur="6.274"> NUK MUND T G MERRNI NJ ME VJET. >

< start="367.667" dur="5.972"> >> DO T H HYRET GJUHET K HTU, VETM >

< start="370.002" dur="6.841"> DHE SHENJT PRO ME PROBABJE TLY RREGULLUAR PJESN E DYT >

< start="372.004" dur="5.406"> E KESTU NJERZ, ME P MERFSHIR. >

< start="373.773" dur="4.605"> >> KEMI RASTE KETU >

< start="377.042" dur="3.204"> Tashmë. >

< start="377.643" dur="4.638"> >> Reporter: DHE WENDY USUALLY >

< start="378.544" dur="5.673"> N ST SHTETET POR TODAY ISHTE >

< start="380.412" dur="4.505"> N QU KUARANTIN F, PERMBLEDHJE QAT SI >

< start="382.448" dur="4.071"> MUND T HA KAN SH PNIME T GJITHA ME AN >

< start="384.383" dur="5.039"> PERSONI I INFEKTUAR. >

< start="385.051" dur="6.906"> >> Unë e di se qeveria është >

< start="386.685" dur="6.841"> Duke u përpjekur për të marrë pastrimin >

< start="389.588" dur="5.606"> FURNIZIM N TO TENANTE DHE I >

< start="392.124" dur="4.371"> MUND TI SHIKONI PUNOR N POR >

< start="393.692" dur="5.105"> NUK HSHT NDIKON T NGJARJE FAST >

< start="395.36" dur="4.706"> OSE NDODH YSISHT TIJ DHE T AL GJITHA TI >

< start="396.662" dur="5.172"> STARTSHT START FILLUAR DREJT. >

< start="399.064" dur="4.405"> >> Gazetari: DHE ADVOCATES HAD >

< start="400.232" dur="4.905"> Filloi një ekip i përgjigjes për t'u paguar >

< start="402" dur="4.238"> DHE MBROJTJEN njerëzit dhe zyrtarët >

< start="403.635" dur="4.539"> Thuaj se KUARANTINE >

< start="405.304" dur="5.039"> PROCEDURAT JAN IN N PL VEND. >

< start="406.372" dur="5.639"> >> KJO ASHT A NJ V VET SP SPECIFIKE >

< start="408.34" dur="5.373"> GRUPI I PUNS Q po zhvillon >

< start="410.51" dur="5.972"> DHE QE KAN PL PLANET E ZHVILLUAR P FORR >

< start="412.178" dur="4.838"> SI DUHET TUP MB SSHTETI DHE MENAXHIMI >

< start="413.879" dur="4.538"> SSHTJET N. Lindjen e Poshtme >

< start="416.648" dur="4.405"> SIDE. >

< start="417.249" dur="6.206"> >> Reporteri: QYTETET QYTETE P FORR >

< start="418.583" dur="8.677"> M M SHUM FINANCIMI N TO Luftimin e K WTU Luftës >

< start="421.22" dur="6.573"> POR P NR TANI ISSHT A PASIONUAR >

< start="423.655" dur="5.44"> Pak kush janë duke u mbajtur poshtë >

< start="427.426" dur="4.471"> Frontlines. >

< start="428.093" dur="7.308"> >> Mike: DHE Ndihma po vjen për >

< start="429.294" dur="8.176"> Qiramarrësit para Krishtit, të cilët janë të kujdesshëm >

< start="432.031" dur="7.875"> N THE KUNDCHR QIRAJE QIRALE-19 AS >

< start="435.601" dur="5.505"> Ne dëgjojmë tani planin për të ndihmuar >

< start="437.636" dur="5.973"> TENANTST DHE TOKLT. >

< start="440.139" dur="5.839"> >> Gazetari: JO NJ W DO T L HUMB >

< start="441.306" dur="6.741"> SHTPIA E TYRE DREJT N CO SHUM-19, THE >

< start="443.843" dur="6.039"> PROMISE NGA PROVIMI AS >

< start="446.178" dur="5.206"> MBROJTJET P FORR TENANTST KU JAN >

< start="448.247" dur="6.273"> UDHZUAR DHE TANI NJUS SUPPENSION I >

< start="450.016" dur="11.845"> EVIKTORIA AKTUALE DHE E ARDHME >

< start="451.583" dur="12.614"> SHKALLA ME DISA SHPENZIMET, DERI >

< start="454.686" dur="12.814"> N 500 500 dollarë muaj më parë për ROGERS ROS >

< start="461.994" dur="7.341"> PASQYRUAR TON DREJT T TO TOKLS >

< start="464.363" dur="7.274"> DHE NJ FREE ND FREERT ON N ON SHCNIME T R RREZIKUT >

< start="467.667" dur="5.671"> DHE PARIMI paguan për këto >

< start="469.468" dur="7.441"> KUSH JAN ST DUHET T TO PR paguajnë TIJ >

< start="471.77" dur="7.542"> Qira e plotë për të vazhduar për të bërë diçka. >

< start="473.472" dur="8.175"> >> Qiraja e përkohshme e këtij programi >

< start="477.075" dur="6.975"> PLANIFIKIMI DSHTES PROJEKTOHEN TE SHIKON >

< start="479.478" dur="4.971"> KJO KUSH QVE KAN R MIR T GJITHA LIGJI >

< start="481.847" dur="5.806"> NJOFTIM OSE SHIKONI NDIKUAR N IN >

< start="484.249" dur="4.939"> TË ARDHURA. >

< start="484.65" dur="7.141"> >> Reporter: Një JETIF P FORR DISA >

< start="487.853" dur="6.173"> LIKE KIST G GENTLEMAN. >

< start="489.321" dur="6.607"> >> ISshtë një besim për mua. >

< start="492.024" dur="5.973"> >> Gazetari: Ai paguan 1500 dollarë A >

< start="494.193" dur="5.706"> MUAJ P FORR P ENDRFUNDIMIN E TIJ WEST >

< start="496.094" dur="6.106"> APARTAMENTI, TI NDODHET P LRFUNDUAR >

< start="498.163" dur="5.339"> JAVA DHE LANDLORDI I TIJ DUHET A >

< start="500.065" dur="5.072"> SHENIM NDND DOR T DREJT S TAY THJESH QE >

< start="502.434" dur="4.872"> Qiraja do të vazhdojë. >

< start="503.635" dur="7.308"> >> Unë e di me paranë që vijnë >

< start="505.271" dur="7.14"> NGA QEVERIA FEDERALE >

< start="507.439" dur="7.408"> DHE PARA SHTES EDOJ >

< start="511.109" dur="4.305"> MUAJI NGA MJETET E PROVINCS >

< start="512.577" dur="3.938"> QE MUND TE PAGUAR QIRI DHE DHE >

< start="515.047" dur="3.537"> Faturat. >

< start="515.647" dur="7.008"> >> Gazetari: POR ASHT KA JANE >

< start="516.749" dur="7.975"> E PAVARUR, PER SHEMBULL, DO DO >

< start="518.75" dur="9.577"> 500 dollarë të jenë për çdo individ >

< start="522.854" dur="7.575"> Qiramarrësi ose secila njësi me qira. >

< start="524.857" dur="7.674"> >> PLANI është duke u parë në. >

< start="528.56" dur="5.072"> >> Gazetari: DHE P MANR SHUM >

< start="530.595" dur="5.073"> MORATORIUMI P EVR VIKTIME ISSHT >

< start="532.697" dur="5.106"> SITA E MND OFSISHME E BESIMIT. >

< start="533.766" dur="6.306"> >> JEMI LUTEMI. >

< start="535.868" dur="5.438"> >> Gazetari: DUHET TV ADVOZUES >

< start="537.969" dur="3.838"> P FORR QIRA T HYRJE T IN HYRJEVE TOW pakta KA JANE >

< start="540.238" dur="3.338"> Shqetësimet që duhet të jenë >

< start="541.473" dur="4.272"> PËRGJIGJE. >

< start="541.94" dur="5.239"> >> KUJDESI WHFAR HSHT NDODH >

< start="543.709" dur="5.606"> Në fund të ndalimit të >

< start="545.878" dur="6.14"> VLERSIMET, N YSE JAN F T F FUNDUAR >

< start="547.346" dur="6.807"> SI DUHET SUPPLEMENTIMI >

< start="549.481" dur="6.507"> NUK KENI DUHET T TO NDIKOJN Y TUAJ >

< start="552.184" dur="4.705"> QIRA P THR KOSTU MUAJ T >

< start="554.319" dur="6.841"> KRIZA, PAS THEN WHFAR H NDODH? >

< start="556.255" dur="6.373"> >> Gazetari: DHE ATA TAPPING >

< start="557.022" dur="7.308"> POR Qiramarrje $ 500 për një muaj >

< start="561.326" dur="5.907"> PLOTSIMI DO TVE PROVO T GJITHA >

< start="562.761" dur="6.274"> HYRJE HUMBJE NGA FEDERALI >

< start="564.496" dur="6.007"> APLIKIMI EI POR PROVIMI >

< start="567.433" dur="6.272"> KUJDES SI ATA QE NUK JANE PARA >

< start="569.235" dur="5.772"> Padyshim që të jeni gati për t'u përdorur >

< start="570.669" dur="6.14"> PARA PRIT 1. >

< start="573.905" dur="4.405"> >> Mike: KOHA KOHA E VITIT >

< start="575.241" dur="5.138"> WHISTLER është një nga blerësit >

< start="576.975" dur="4.571"> VENDET N PRO PROVIMIN TONA POR ME >

< start="578.476" dur="6.107"> FILLIMET E SKI DHE SHUM >

< start="580.545" dur="5.373"> BIZNESET E MBROJTJE SHTYPI I >

< start="581.713" dur="5.74"> COVID-19 IT ISSHT SHUMET PRISHT A >

< start="584.717" dur="4.338"> GHOST T DREJTN QYTET TANI DHE JESE >

< start="586.084" dur="4.672"> JOHNSON RAPORTET QE KA ESHTE A >

< start="587.586" dur="4.372"> RRETH RRETH PARA GJITHA >

< start="589.221" dur="4.705"> Merrni prapa në normale. >

< start="590.989" dur="4.939"> >> Gazetari: Kjo është ajo që një >

< start="592.091" dur="5.038"> PESTRDESTIMET E TOP TURISTIK .S N >

< start="594.092" dur="4.238"> PLANET DUHET T L GJENI KERTU >

< start="596.094" dur="5.74"> NUK JAN TO TURISIS. >

< start="597.263" dur="6.039"> >> VDEKJE PRETTY. >

< start="598.464" dur="6.173"> >> JO, JO, QUIET. >

< start="602.034" dur="5.005"> >> Gazetari: FSHATA E WHITLERIT >

< start="603.468" dur="5.639"> KU B SPNI PROBLEMET E SHPIRTSIS B S B PARA >

< start="604.803" dur="6.607"> NUK DUHET TET BNI M M SHUM PROBLEMATIKE >

< start="607.205" dur="6.241"> THAN GJYKIMI I NJ SE VENDE N A A >

< start="609.241" dur="6.54"> PADALINO ISSHT EM DUHET T EM DHNAT DHE Kryetari >

< start="611.576" dur="6.04"> Lokalet dhe vizitat për të qëndruar në shtëpi >

< start="613.612" dur="5.606"> GJAT PANDEMIKS DHE THOSE >

< start="615.948" dur="7.341"> SHUM NJERZIT QAT NDODHEMI NO, >

< start="617.782" dur="7.008"> VIZIToni NGA PJESA TJERA T C KANADANS >

< start="619.452" dur="6.706"> OSE VEND TTHER TJERA, K HERTU PR >

< start="623.488" dur="5.64"> PUNA E PRKOHSHME QAT NDODHET >

< start="624.99" dur="5.672"> Duke qenë më shumë përkohësisht. >

< start="626.291" dur="6.574"> >> MIRATIMI E-MAIL N SHNDETSIN >

< start="629.261" dur="5.406"> QE DUHET TUT SHPESHT >

< start="630.829" dur="4.271"> TETT DIT DHE THEN DIT T, >

< start="633.065" dur="3.837"> Ata thanë se është fundi i >

< start="634.833" dur="5.673"> SEASON. >

< start="635.234" dur="6.206"> >> ISSHT AN -SHT AN E-MALE QIL KA QNDRON >

< start="637.068" dur="5.974"> T ALL GJITHA PUNT PUNORSORT SEZONAL MUND >

< start="640.672" dur="3.771"> SHUM LIKELI FLY. >

< start="641.574" dur="5.005"> >> VERDO GJITHA MUND NJ AN E-MAIL QE >

< start="643.208" dur="3.904"> JEMI MBI VDEKJE P AR NJ WE JAV AND DHE >

< start="644.609" dur="3.538"> ATA ISHTE SHUME SHUM >

< start="646.778" dur="4.138"> Pashmangshme. >

< start="647.379" dur="4.104"> >> Gazetari: DHE MOST SHUM SEZONALE >

< start="648.28" dur="5.372"> SHKRIM T EM PUNSUAR T TO GJITHA A >

< start="651.083" dur="4.304"> SHTPI I FLUARIT. >

< start="651.616" dur="5.54"> >> ISHTE NJ ST FUQI, BIZNES >

< start="653.786" dur="5.706"> VETEM KLASA DHE DUHET T R NDEROJ >

< start="655.587" dur="4.338"> RRETH DHE GJITHA DHETNI Q TH KETO >

< start="657.322" dur="3.403"> Ishte i pranueshëm dhe një rregull >

< start="659.658" dur="2.636"> PRICE. >

< start="660.158" dur="4.171"> >> Gazetari: ME SHUM >

< start="660.926" dur="4.905"> LAVND ITSISHT E BNI SENJ Q KET >

< start="662.461" dur="5.806"> SHT NJNE NDRMARRJE BIZNESI >

< start="664.529" dur="5.306"> DUHET T OP HAPHET, N IFSE JENI T HE KUVITUR >

< start="666.031" dur="5.739"> SHTPI, PAS T ALL GJITHA, TI NEVOJN A A >

< start="668.433" dur="4.938"> SOUVENIR T TO MIR SHTPI ME TUAJ. >

< start="669.969" dur="7.307"> >> NUK KA B BEN B BIZNES ME NJERZ >

< start="671.937" dur="7.641"> T G GJITHA SUVENIRST T B BNI TIJ >

< start="673.538" dur="7.675"> JAN ALL T ALL GJITHA SHTPI SHKOLLORE, T O TJERA >

< start="677.442" dur="5.873"> FSHATI HSHT QYTET. >

< start="679.778" dur="5.906"> >> Gazetari: DHE NDODH MAN SHUM >

< start="681.379" dur="6.141"> T W M WSONI SI MUND T NDODHET >

< start="683.481" dur="5.473"> P FORR WHISTLER T R REKOVEROHET? >

< start="685.85" dur="5.173"> Kryetari thotë se ai është >

< start="687.686" dur="5.639"> Puna me pronarët e biznesit kështu >

< start="689.121" dur="5.873"> QAT KAN C MUND TIT HYN GRUPIN >

< start="691.223" dur="6.04"> NDODHET kur ato rihapin, POR THE >

< start="693.458" dur="4.939"> E DREJTA PIR PARAQIT TANI FORSHT FOR P FORR SIGURIM >

< start="695.127" dur="4.605"> DHE NGJARJET FSHATA E FSHATIT >

< start="697.429" dur="5.239"> Të qetë. >

< start="698.63" dur="5.673"> >> Mike: DHE N O OTTAWA, >

< start="699.931" dur="6.374"> T F NGJARJE NIGHNI T L VNJ OF T TEN OF >

< start="702.868" dur="5.806"> Negociatat, një grup i vogël i >

< start="704.469" dur="5.707"> P MPRSHTATSISHME e deputetit FEDERAL >

< start="706.505" dur="7.808"> Faturat e ndihmës emergjente për të ndihmuar >

< start="708.84" dur="8.176"> PUNT DHE BIZNESET Kanadeze >

< start="710.342" dur="8.676"> POR AS PRISHT INCHES MBI MBROJTJEN >

< start="714.513" dur="5.839"> LIRI I PAGESAVE PER QIRA APO TUAJ >

< start="717.149" dur="8.876"> GJUHET E MARTESA DHE SHUM >

< start="719.184" dur="7.208"> KU DUHET T R DREJTA T MON DREJTA PARAJ TANI >

< start="720.552" dur="6.741"> KU DO T G MERRIN FEDERALIN >

< start="726.191" dur="1.936"> HELP. >

< start="726.625" dur="3.804"> >> Rt Hon. Justin Trudeau: THE >

< start="727.426" dur="6.14"> Përfitimi do të jetë 2,000 dollarë në muaj >

< start="728.294" dur="7.14"> P FORR KATTHT MUAJ PR >

< start="730.662" dur="6.541"> PUNT Q WH HUMANE PUNN E TYRE >

< start="733.732" dur="5.072"> SI T KOHS-19 P ORMB >

< start="735.6" dur="7.609"> KATOR MUAJ DHE NJERZIT >

< start="737.336" dur="8.675"> DUHET T START FILLONI TE PARAQIT TE PARA >

< start="738.937" dur="8.576"> Brenda dhjetë ditëve të aplikimit DHE >

< start="743.408" dur="5.773"> JEMI FUQUAR EKIPI P BYR MIR >

< start="746.211" dur="5.206"> 10,000 NJERZ T TO GJITHA TI >

< start="747.679" dur="11.312"> MB SSHTETJE QOU NEVOJNI. >

< start="749.448" dur="11.211"> >> Mike: GJITHA PUNE >

< start="751.583" dur="11.612"> Ndikuar nga NJEM PAN DEMONSTRATE AB >

< start="759.157" dur="5.273"> SHPRNDARJE E LIDHUR ISshtë e pranueshme >

< start="760.859" dur="5.64"> Përfshirja e të vetëpunësuarve, >

< start="763.361" dur="6.207"> Kontraktuesit dhe EVEN E VDET >

< start="764.63" dur="7.04"> Pronarët e biznesit, të cilët kanë të ardhura >

< start="766.632" dur="7.207"> SHPRNDARJE SHQYRTIMI I QYTETEVE >

< start="769.701" dur="6.507"> DHE QEVERIA shpreson të bëjë >

< start="771.87" dur="6.14"> APLIKIMET ONLINE DISA E disponueshme >

< start="774.072" dur="6.24"> PRILL 6, DHE QE >

< start="776.374" dur="5.506"> MJETET PAGESAT E DEPOZITIT TRE DIREKTIT >

< start="778.177" dur="6.84"> FUQIA E FUNDIT T TO FLUAN NGA Prilli >

< start="780.445" dur="6.007"> 16-të DHE N YSE DO T DUHET >

< start="782.047" dur="6.072"> T AP APLIKOHEN P FORR PENRFITIMET E BE-së TUAJ >

< start="785.15" dur="4.572"> DINI SI DUHET TARD BNI >

< start="786.618" dur="5.873"> PROR TONE KUFIZUAR, THE >

< start="788.253" dur="5.272"> QEVERIA FEDERALE thotë që >

< start="789.888" dur="5.773"> 2300 SHTETRT EKSPARA JANING SI QENI >

< start="792.657" dur="4.605"> NDRTUAR N IN NDIHMEL. >

< start="793.659" dur="5.305"> >> JEMI NDIKUAR N A SHUM SIM T PLOTSUAR >

< start="795.928" dur="6.607"> Q APNDRIMI I CIL ISS CRSHT KRITIK >

< start="797.429" dur="6.173"> E RNDSISHME P PER njerëzit që të jenë në gjendje >

< start="799.13" dur="5.906"> T G BNI PRFITIMET DHE JEMI >

< start="802.701" dur="4.004"> Lëvizni numrat sinjalizues të >

< start="803.736" dur="5.272"> NJEREZ NGA PUNA QE >

< start="805.203" dur="5.74"> JAN T DO BNI NO PUN >

< start="806.839" dur="6.173"> Q KAN JAN T G SHUM T NEVOJN >

< start="809.174" dur="5.94"> B DONI N IN QENDRA T THIRRS DHE DO T DO >

< start="811.109" dur="6.306"> DUHET T BE JET N NIMBLE DHE P RESRGJIGJE N TO >

< start="813.145" dur="7.141"> KJO KEMI SHIKOJNI THIRRJE HYRJE NGA, >

< start="815.28" dur="5.539"> ATA JAN L SHUM PR T BN M SHUM >

< start="817.649" dur="4.271"> SIGJIFIKUES N N NUMBR T GJITHA >

< start="820.452" dur="3.27"> PARA. >

< start="821.052" dur="3.204"> >> Mike: DHE RREGULLAT P FORR >

< start="822.12" dur="3.905"> KANADIANT E KTHIMIT T A B GNI >

< start="823.922" dur="4.472"> Më të ashpra. >

< start="824.456" dur="6.14"> MINISTRI I SHALNDETSIS AN NJOHUR >

< start="826.191" dur="4.805"> VETM izolimi i ri i prodhimeve të reja >

< start="828.56" dur="4.772"> MJETET PR T KUFIZUAR TREGTART >

< start="830.762" dur="4.037"> SOT. >

< start="831.129" dur="6.207"> >> DHE EFEKTIVE N MID mesnatë >

< start="833.532" dur="5.205"> UDHZUES TONIGHT Kthimi në >

< start="834.933" dur="8.976"> KANADA ME SHPESHTJEN E >

< start="837.502" dur="8.575"> Punëtorët thelbësorë do të jenë >

< start="838.871" dur="8.742"> TEMA N TO NJ M MANDATORI 14-DITA >

< start="844.075" dur="5.406"> SHKOLLIMI P PROR OFRIMIN E KLARITYS PR >

< start="846.278" dur="4.905"> KJO KUSH HYREN RRETH >

< start="847.812" dur="6.407"> NEVOJ E RNDSISHME E VET-Izolimit >

< start="849.647" dur="6.274"> DHE EKSPERIENCIMET E INDIVIDAVE >

< start="851.349" dur="6.14"> SYMPTOMS DERI Arritja JAN >

< start="854.385" dur="4.873"> FORBIDDEN EDHE NGA PERDORIMI PUBLIK >

< start="856.087" dur="4.672"> TRANSITI N TO TRAVEL N TO TYRE >

< start="857.655" dur="4.506"> VENDET E VET-izolimit DHE >

< start="859.391" dur="6.273"> DO T BE DUHET TB BNI >

< start="860.925" dur="5.64"> Vetë-izoluar në një vend ku >

< start="862.361" dur="5.572"> Ata do të jenë në kontakt me >

< start="865.83" dur="3.972"> NJERIU I VULLUESHME. >

< start="866.798" dur="4.705"> >> Mike: DHE KA JANE >

< start="868.099" dur="9.51"> POTENCIAL P FR GJITHA DHE EVEN >

< start="869.968" dur="8.776"> ARRESA P THR KOST SHTYPJE TM TYRE >

< start="871.703" dur="7.908"> DHE MINISTRI I SHALNDETSIS M BHET >

< start="877.809" dur="3.57"> ATA ANOUNCEMENT DHE DHE >

< start="878.91" dur="4.906"> P TRRFSHIR NAV TRAVEL ND INTERNATIONALRKOMBTAR >

< start="879.745" dur="6.806"> NGA SHTETET E BASHKUARA VAZHDON >

< start="881.513" dur="7.274"> T BE BNI NJ AV AVENUE SIGJIFIKuese PICR >

< start="883.982" dur="6.841"> PJESA E CORONAVIRUS. >

< start="886.685" dur="7.44"> >> DHE ND .RKOMBTAR NDRKOMBTAR >

< start="888.953" dur="6.875"> SHQYRTUAR KANCION >

< start="890.989" dur="7.375"> PANDEMIK, Lojërat e verës 2020 >

< start="894.292" dur="6.507"> JAN SC T SC SHKRUAR DHE ATA JAN >

< start="895.961" dur="7.741"> T BHET N RIDGE MAPLE NLE >

< start="898.53" dur="7.675"> Fundi i korrikut dhe brenda qytetit >

< start="901.033" dur="10.243"> DO TOST NDODHEN N 20 2024 DHE ORGANIZUESIT >

< start="903.868" dur="8.443"> Thuaj se KEEPING BRITISHT >

< start="906.404" dur="8.776"> SH COLNDETSIA E KULUMBIANEVE ISSHT TOP I TYRE >

< start="911.442" dur="7.108"> PRIORITET. >

< start="912.51" dur="7.241"> >> FORCAT PANDEMIKE TV KUVIT-19 >

< start="915.346" dur="5.973"> MBYLLJE E Ishullit të Bray >

< start="918.783" dur="4.539"> PARKU RAJONAL N LAN GJUH. >

< start="919.885" dur="8.208"> >> Unë kam qenë duke u dashur që këtu >

< start="921.519" dur="8.309"> NUK JAN MORE SHUM ZGJEDHJE TOOD MIRA, DREJT >

< start="923.522" dur="8.709"> VENDIMET E MIRA - DHE E P USRDORIM >

< start="928.259" dur="4.339"> MYSELFI I PAR PARK, por kjo është një >

< start="929.994" dur="3.804"> SAKRIFIKA T ALL GJITHA T US SHENJE KA DUHET >

< start="932.397" dur="4.639"> TAKE. >

< start="932.831" dur="5.506"> >> Mike: POR METRO VANCOUVER .SHT >

< start="933.932" dur="6.273"> DUHET T K MBIJET HAPJEN E PARA T PARA >

< start="937.202" dur="4.538"> OPERATIMI 22 PARKS RAJONAL >

< start="938.503" dur="5.64"> Përfshirja e FJALACS PACIFIKE DHE >

< start="940.371" dur="7.342"> GJYKATA BOUNDARE DHE M M SHUM >

< start="941.906" dur="7.108"> KOMUNA N IN PAS KANE >

< start="944.309" dur="6.107"> PLAYGROUNDS VAJTUAR DHE JASHT >

< start="947.912" dur="4.139"> FACILITETET QE NDODHEN T THE >

< start="949.18" dur="3.338"> DREJT AND DHE NJER PEZIT NUK >

< start="950.549" dur="3.937"> Urdhrat e mëposhtëm rreth shoqërisë >

< start="952.217" dur="4.437"> Distancimi. >

< start="952.651" dur="4.438"> >> MIR, NUK DO T SE SHIHET K .T >

< start="954.62" dur="5.705"> Një kohë e gjatë në METRO VANCOUVER. >

< start="956.855" dur="4.972"> PO. >

< start="957.256" dur="6.84"> ICMIMET E GAZIT NGA DOLLAR A >

< start="960.491" dur="5.34"> LITER P FORR RREGULLT N MAN SHUM >

< start="961.993" dur="9.177"> STATIONS, DHE PRMIMI N THE >

< start="964.262" dur="8.242"> PUMP ISHTE FALUAR PER >

< start="965.997" dur="8.91"> JAVA TVER VEANTA TANI ME >

< start="971.336" dur="5.739"> CORONAVIRUS SHPALL GLOBAL >

< start="972.738" dur="6.373"> Kërkoni dhe këto çmime më të ulta >

< start="975.073" dur="6.607"> N 18 18 VJET DHE PREDIKA ANALISTIKE >

< start="977.208" dur="7.242"> M M SHUM DREJT AT NATION STATIONS GAS IN >

< start="979.277" dur="8.042"> WEEKSET DHE Dasma; >

< start="981.813" dur="7.141"> E GJYKAT ,S, MUAJ MUAJE, EVEN >

< start="984.616" dur="7.408"> VITET E PLANIFIKIMIT DHE ME >

< start="987.452" dur="7.575"> PANDEMIKI GLOBAL T ALL GJITHA T IT KA TA >

< start="989.12" dur="8.109"> VAZHDIMI N H NDARJEN E SHKRIMTARIT, POR >

< start="992.257" dur="6.707"> VENDOSI NJNE KUPTIMI I KUQITLAMIT >

< start="995.193" dur="6.307"> Q DATA ISHTE DUAJ DATA DHE >

< start="997.395" dur="5.673"> EDHE THUJH AS NJ MA MAJORITETI I GUESTAVE >

< start="999.097" dur="4.871"> NUK MUND T PRNI T J JUMPUAR N IN, >

< start="1001.666" dur="4.038"> ME FEET DHE KONG LO DASHURI >

< start="1003.234" dur="4.305"> ISHTE GJITHA RRETH NGJITJEVE. >

< start="1004.102" dur="9.243"> >> LITERALLY N THE SHTYP, >

< start="1005.87" dur="9.344"> MARS 20-t WE JEMI >

< start="1007.705" dur="7.909"> Duke folur në JOSH DONALDSON - ATS >

< start="1013.512" dur="4.705"> DHE SHENI LET' T J GJETEM >

< start="1015.38" dur="4.772"> Martuar. >

< start="1015.747" dur="4.938"> >> WSHT E MADH, JU NDODHEM A >

< start="1018.383" dur="5.005"> SHUMW ARKUAJ DRAPERI KETU N THE >

< start="1020.318" dur="11.145"> DHOMA E JETES. >

< start="1020.819" dur="13.047"> >> DHE KEMI CEREMONI N AT >

< start="1023.588" dur="10.778"> 3:00 DHE LIMO Arriti DHE >

< start="1031.663" dur="5.439"> JOSHI NJE MIR KUSH ISHTE TIJ >

< start="1034.065" dur="4.939"> BURRI ME I MIRE. >

< start="1034.499" dur="5.906"> >> NE DUHET N L LIMO, KRYETAR >

< start="1037.302" dur="4.338"> DUHET N V FSHATIN DHE NE >

< start="1039.17" dur="3.905"> Filluar të afrohet dhe tha ne >

< start="1040.571" dur="5.974"> DINI QAT FUNDIT, E DINI K KTO >

< start="1041.84" dur="6.039"> FACE, E dimë që fytyra dhe më pas >

< start="1043.241" dur="6.473"> JEMI FILLUAR T TO SHIKONI, TON, >

< start="1046.711" dur="5.206"> MIR NGA KISHA QAT NE >

< start="1048.012" dur="6.04"> NUK MUND TV FITON DHE T L GJITHA >

< start="1049.881" dur="5.606"> DERI N ST RRUG AND DHE ATA JAN >

< start="1052.083" dur="8.142"> N CAR KUJDES DHE TA DHNI DIKTIMIN SOCIAL >

< start="1054.285" dur="7.142"> DHE ATA JANE N IN CARIN E TYRE, >

< start="1055.653" dur="6.974"> POR KUJDESIN E TYRE, YDO GJITHA LIKE >

< start="1060.391" dur="3.938"> ATA, T H DREJT HONKING, NGJARJE, >

< start="1061.593" dur="7.041"> SHKARKIMI, P ,RGJIGJE T NEVOJN >

< start="1062.761" dur="6.373"> T DO BNI DHE NJ O NJ OF MIR >

< start="1064.495" dur="7.008"> Tha se ju duhet të keni >

< start="1068.8" dur="5.973"> NJ D D DNI I PAR. >

< start="1069.267" dur="8.943"> >> T ALL GJITHA T THE NDRTUAR N ON >

< start="1071.737" dur="11.478"> RADIO TE SHTETI SI DHE >

< start="1074.939" dur="10.044"> KRANUAR TI DHE FELT vërtet >

< start="1078.343" dur="10.077"> LIKE 1950 "GRAFFITI AMERIKAN" >

< start="1083.348" dur="6.774"> DHE KUJDESIT LIDHJEN Rrugët DHE >

< start="1085.15" dur="7.074"> KERTU JAN US SHUM,, SHUM DHNI DHE >

< start="1088.553" dur="4.872"> SUIT Vallëzimi në mes të >

< start="1090.288" dur="4.738"> Rruga N Livadhet e PITT, >

< start="1092.357" dur="5.973"> COLUMBIA BRITANIK, duke pasur një të madh >

< start="1093.558" dur="6.007"> KOHA DHE ISHTE E PAVARUR. >

< start="1095.16" dur="6.84"> >> DHE ISHTE M SO SHUM MAGJIKUAR. >

< start="1098.563" dur="6.741"> >> Shpallësi: UPDATE VITI >

< start="1099.797" dur="7.342"> NDIKUAR TUAJ NGA DYQANI I TRUPIT, >

< start="1102.166" dur="7.842"> Duke marrë parasysh që ju jeni të lumtur >

< start="1105.503" dur="5.573"> PLACE, AIR MILE DHE BIGGER >

< start="1107.305" dur="5.539"> SMILES. >

< start="1111.343" dur="1.901"> >> Mike: E DUA ATAT Dasma >

< start="1113.044" dur="1.502"> HISTORI. >

< start="1113.378" dur="2.603"> >> QE ISHTE NJE NJERI. >

< start="1114.68" dur="4.204"> >> DUHET T IM NDIKONI. >

< start="1116.114" dur="3.103"> >> DUHET T TO BN T BNI WHFAR TUAJ >

< start="1119.05" dur="0.701"> DO. >

< start="1119.417" dur="2.003"> >> Mike: PO. >

< start="1119.885" dur="3.603"> >> A KENI NJ A SHKENC TO për të shkuar >

< start="1121.586" dur="3.236"> DITA JANE NGA CHANCIA? >

< start="1123.688" dur="3.237"> >> Mike: Një copë e vogël, jo shumë. >

< start="1124.956" dur="4.105"> >> Unë shpresoj që ju NDONJ. AT >

< start="1127.091" dur="4.205"> SHTPI DUHET NJ OP MUNDSIT TO N >

< start="1129.227" dur="3.47"> Sidomos nëse jeni në >

< start="1131.462" dur="3.138"> KOSTA JUGORE TEC BNI Q TH BIRI >

< start="1132.864" dur="3.871"> QE JU EKSPERIENCUAR DITA SHT >

< start="1134.799" dur="3.571"> RRETH T B BNI NJ A MEMORY DISTANIK >

< start="1136.901" dur="4.005"> SHUM SHUM B NGA HYRJE >

< start="1138.536" dur="3.938"> Provinca JEMI SHKOJN N. AN >

< start="1141.072" dur="2.67"> PATTERNI I PAVARUR P COMR VDES >

< start="1142.64" dur="3.003"> MENAXHIMI N E PRMBYRJE NDOMRMJET, A >

< start="1143.908" dur="4.072"> RREZIK P FORR DYQANET AKROSS >

< start="1145.777" dur="3.971"> Ishulli VANCOUVER, MAINLANDA më e ulët >

< start="1148.146" dur="3.771"> NDESHT NGA SHUM E MES >

< start="1149.881" dur="4.939"> DHE BEHET DHE E MADH N T >

< start="1152.15" dur="4.738"> VENDET VERIORE LIKE GEORGE PRINCE >

< start="1155.019" dur="3.238"> P PRZGJITI P FR PASQYTETART NGA >

< start="1157.021" dur="2.403"> NDRMARRJE NUR DIT PARA >

< start="1158.39" dur="3.136"> DO T CH NDRYSHOJMVER NO RAIN >

< start="1159.59" dur="4.639"> DHE THEN EVENTUALLY P THER >

< start="1161.726" dur="4.572"> KOOTENAYS SI MIR DHE NO T >

< start="1164.429" dur="3.537"> OKANAGAN, KUSHTETUAR I PAVARUR >

< start="1166.464" dur="3.504"> NUK KA AS AS BAD DHE KJO ISSHT >

< start="1168.166" dur="3.671"> SHKOJN T BE BN A SHUMRI, SHKOJ >

< start="1170.101" dur="3.571"> P TR FUNDIN E JAV THES, >

< start="1172.003" dur="3.504"> TEMPERATURAT COOLER QRONI pes >

< start="1173.838" dur="4.572"> MBI AVERVAJIN SI DUHET T BE JET >

< start="1175.707" dur="5.706"> DHE MUND T TH MUND T TH THIKOJN TH QAT KLUOJ >

< start="1178.543" dur="4.471"> Ajri i mbuluar dhe i furrës në përgjithësi >

< start="1181.546" dur="4.105"> VDES NGA VERI DHE >

< start="1183.181" dur="5.139"> JEMI SHKOLUAR T PRO PRONERS SOCIALE >

< start="1185.817" dur="4.305"> SHPANRNDARJES DHE MIRINGSIMI I SI KUJT >

< start="1188.453" dur="3.337"> Ne i harxhojmë kohët brenda dhe kjo >

< start="1190.321" dur="3.504"> JAVA NJ O nga kohërat më të mira për të >

< start="1191.956" dur="4.205"> PRAKTIKA QAT ME SHUM T >

< start="1193.991" dur="4.339"> RREGULLI VJET, NDSRKOMBTAR NDRMJET >

< start="1196.361" dur="4.738"> N M MORE SHUM DUHET DHE GUES WHFAR >

< start="1198.497" dur="4.538"> DO T G MIR SHPESH N TH NDRMARRJE >

< start="1201.265" dur="3.271"> PA SHUM SHPRNDARJE T ALL GJITHA DHE >

< start="1203.201" dur="2.603"> DUKE DUHET TE PESH-DIT >

< start="1204.669" dur="2.57"> PARAQITJE, DISA SI ATA NE >

< start="1205.97" dur="3.104"> NUK SHENI KETU N T QYTET P FORR A >

< start="1207.438" dur="3.471"> PRDETSISHT, por unë do të jem konfidencial >

< start="1209.24" dur="4.172"> P FORR NJ A T LE paktën që secila >

< start="1211.109" dur="3.837"> PES D DITA T NE NDRMARRJE Do të merremi me A >

< start="1213.578" dur="3.971"> SHUM SHUM DHE N ISE DUHET >

< start="1215.112" dur="4.506"> SHTETI T F TJERA TREGTën >

< start="1217.715" dur="3.504"> SHPENZUAR NEK JAVN E TJERA DHE MIR >

< start="1219.784" dur="3.438"> COZY DHE DUHET T PRANI K OT NJ. >

< start="1221.352" dur="2.437"> >> SE ESHTE IDEA, DUHET T TO >

< start="1223.355" dur="1.368"> Qëndroni në SHTEPI. >

< start="1223.922" dur="4.872"> FALEMINDERIT P FORR KTO >

< start="1224.856" dur="6.14"> >> JU MIREL SE VINI. >

< start="1228.927" dur="4.438"> >> NJ IS GRUAN SHKOLLORE VANCUVER ISLAND >

< start="1231.162" dur="3.938"> QUITE DESPITA E DHURATA QENI >

< start="1233.531" dur="1.936"> ISOLATUAR N H SHTPI ME TIJ >

< start="1235.266" dur="11.712"> Burrë. >

< start="1235.6" dur="14.682"> [PLAYING BAGPIPES] >

< start="1243.841" dur="8.843"> >> SI ishte aq i përkushtuar për të dëgjuar >

< start="1247.111" dur="7.508"> NJ P PIPER, DUHET NJ AN IG, >

< start="1250.448" dur="6.24"> PARKRMARRJEN E 82-VJETORIT T LINDJES N IN >

< start="1252.85" dur="6.908"> SHTEPI E TIJ OAK DHE SHTPI E thanë >

< start="1254.785" dur="8.677"> Ishte një trajtë e mrekullueshme dhe shumë >

< start="1256.854" dur="7.108"> LKNDSISHT Q THE SHENJAT JAN A >

< start="1259.891" dur="6.206"> SHUM SHPRNDARJES SOCIALE >

< start="1263.628" dur="4.538"> INSTRUMENT. >

< start="1264.096" dur="5.638"> >> Do të marrim përmes kësaj >

< start="1266.264" dur="7.408"> SË BASHKU. >

< start="1268.366" dur="7.708"> [SIRENS] >

< start="1269.867" dur="9.11"> >> ACROSS METRO VANCOUVER >

< start="1273.871" dur="10.378"> SHTETET DO T JO BINNI P APRPARIMIN >

< start="1276.24" dur="9.51"> P FORR PUNTOR FRT FRONTLINE SI ESHTE >

< start="1279.143" dur="8.576"> KALUAR "FRONTLINE PER FRONT >

< start="1284.382" dur="5.339"> DISLINE ”DHE SHENJAT KAN >

< start="1285.95" dur="6.073"> BASHKUARA P ASR T AS MIR DHE IN >

< start="1287.885" dur="6.474"> VIKTORIA N THE LEGJISLATUR >

< start="1289.887" dur="5.372"> FOUNTAIN LIT për të njohur >

< start="1292.189" dur="5.406"> PUNA E VERTETE E SH HENDETIT T BC PIKA >

< start="1294.525" dur="5.306"> PROFESIONALE DHE PUNA. >

< start="1295.393" dur="6.139"> >>> VLERSIA INDIA Hapësira ajrore e saj >

< start="1297.729" dur="5.072"> PR Luftimin e PANDEMIKS SV KUVIT-19 >

< start="1299.997" dur="4.973"> DHE QAT SHTYPI NUK po vjen >

< start="1301.699" dur="3.271"> JU, NEXT! >

< start="1302.967" dur="2.003"> [♪♪♪] >