1374s WATCH LIVE: CBC Vancouver News tabuh 6 kanggo 25 Maret - COVID-19 pang anyarna & lega kanggo panyewa images and subtitles

[♪♪♪] >> TONIGHT ON CBC VANCOUVER BALONG. >> UNFORTUNATELY KAMI AYA SATUJI KATAKAN TAMBAHAN DARI OUTBREAK. >> ANAT NORTH DEATH NORTH VANCOUVER AND ANJEAH DI CASES DI ANUMAN LONG-TERM CARE HOME AND JUGA. >> KITU GOLONGAN DENGAN KUMAHA PENGAHLIAN DAN KEMBARUNGAN UNTUK RENTERS. . >> A BAN ON PALING AKTOR BANTUAN UNTUK RENTERS. >> KAMI TIDAK PUNTAKAN INDIA DINA WAKTOS AYEUNA. >> DENGAN JEUNG CANADIAN, KAKUNGKURAN NGALANGKEUN KEPADA NGANJI. >> Wartosna: Kieu BKK Berita Anyar. [♪♪♪] >> PERHATOSAN GURU. DOKTOR TOPIK DI SMEA PREACHES PATIEN PANJANGUKAN JEUNG NO DAPATKEUN-UNTUK, AS Urang NGADIH TAMPILAN COVID-19 CURVE. Minggu kamari, Dr. BONY HENRY SABAT, ITU KRITIKAL DI BATUR PROVINCE AND DAN PADANGKEUN AYEUNA AYEUNA AYEUNA UPDATE DARI Dr. HENRY AND DESA HENTEU YANG ANU PERLU KANGGO UNTUK CASES DENGAN. >> Wartawan: YES, CORRECT, MIKE, AS SHE WAITS UNTUK PERUBATAN LEBIH PEMBANGUNAN Nuju Nuju SM, THE DOKTOR HENTEU AYA DENGAN 659 KASÉNA KASIH DI SMP AND AS KAMI HEARD SATÉ DENGAN PERSONAN KOMPAK DI THE PELABURAN DI LYNN PUSAT CARITA VALLEY DENGAN 14 RAKYU AYEUNA NU TARI KANGGURAN HIRUP PROVINS KAMI. AND Langkung Jalma anu ayeuna nyapilan AYA ATAWA KANGGO NANGGAL KANGGO Kasirat, 28 Jalma sareng 27 Anggota ITSELF TAMAN HARO PARK PUSAT RASA DI ULANGAN POSITIF AND STRETCHES HENRY YANG PERLU NYANGGANG TUNGGALKEJEUR JEUNG TIH APA APATIKAN LANGKAH DI TEMPAT AYA KASIH SISTEM FISSIKAL, STOPPING Gawé sareng BANNING GET-TOGETHERS AKU AKAN Bener. >> Urang BISA NGANGGO NU MENGITA GAMPANG TINDAKAN ATAWA BASA KUDU LUKASKAN IT UNTIL NEEKTEK MINGGU. AND SO AKU NAK HADIGA sareng AKU DENGAN PAKSA HENTEU AYEUNA Pamiarsa PAMBUH DRAMATIK DI NOMBOR TAPI KITA GELENG ING PUTRA NUNGGAL AND NGANJAK FASA. >> Wartawan: sareng CATETAN HENRY Sateuacana sina dicandak ti dua DUA HARI KANGGO UNTUK DUA MINGGU MINGGU TIANG DITUTUPKEUN DARI KULIT TAPI GARONGAN GARÉ HENTEU AYA NU SADANA 183 SUKAN SIEUN AYA GAMPANG. MIKE? >> Mike: LITTLE BIT OF BARAT BALAYAN, TERIMA KANGGO BASA. >>> NAMPANGKEUN AYA DIHENTI UNTUK SM RENTERS CAUGHT IN THE COVID-19 KROSSFIRE AND KAMI AYEUNA TEU GOLONGAN KANGGO ANU BISA TAPI AYEUNA WE'LL DAPATKEUN INI DI KAKI. AYEUNA KEPUTUS DI GAMPANG SAHA NINGKATKEUN DI SUKRIA A COVID-19 KAPAL KAPUNG HAMPILAN KOMUNITAS DI SINI ATAWA SOSIAL SAKITNA DISTANCING TODAY AS CROWDS LINED UP UNTUK KURSUSAN SOSIAL SOSIAL SEMAK DAN BANYAK RESIDENTS DIMANA DESPERATE UNTUK PERALATAN SAFETY. >> NYAWA, NUJUT, TIGA TIGA MASKA AND TIGA TETIK GELOMBÉAN DAN BISA Aranjeunna ngacaukeun aranjeunna. >> Wartawan: DAWA TAPI BASA TANGGALKEUN GEAR UNTUK UNTUK DENGAN TEMPAT DI SINI NABI KULIT ITU TAK NEGARA PALING PUTRA ING PUTIH UNTUK INGKEUN KATA DIRI PAKEJE. >> TI DENGAN AS NGUMAMBANG KITA DIDIEU, PUTRA PUTRA ATAWA RISIKO DENGAN HARI DENGAN MIKEUN SUKA SUKAN INGIN SUKU TAKEN KAWAN. >> TI NU TANGGAL SENTIASA PENTING HILANG NU LINEUP, ATAWA MENYEJUTKAN INGKEUN SAMPURAN HIRUP IEUH. >> IT IS ADAKAH HARI, MEANING LINEU LONGSO JEUNG NUTUP Konek AND MANAWA RAKYAT DI DI WANGI KESIHATAN, SITUASI NAMPANG ING DESA GRATIS PANDEMIK. >> Kuring DENGAN DENGAN MAYOR YANG SATU RANCANGAN sareng abdi henteu ningali PELAKON DAN TARI kuring ningali KURANG INGKAH MENYANGKANGKEUNNA TUJUAN WELFARE. >> Wartawan: JEUNG SUMBER Ngadamel AS SERVISES ESSENTIAL TIUT KASUNG. >> AYA KANGGO MANGSA DENGAN BESAR IT AND EVERYING ING DITUTUP AND KAU AYA NU DAPATKEUN. >> SADI AKAN HIT HIDUP DI SINI, HARD AND NUNGGULKEUN WULUYA WIPE OUT HALF INGIN INI, Kuring KUMUT. >> KAMI NU DI SASARI ATAS. >> Wartawan: AND WENDY USUAL DI PANGKALAN TAPI DENGAN HARI INI IN QUARANTINE, SUMBATKEUN YANG LENGKAP NUNGGUH PAKSA BAKAL DENGAN PUSAT DIRI PERSON. >> Kuring KAHUYA YUKU ANTARA MENYANGKEUN UNTUK MANGSAKEUN PEMBANTU KE ARTIKAN JEUNG I BISA TINGKAT TEMPAT KANGGO BISA TAPI TI SANGGANG NUNGGUH MAKA CEPAT ATAWA NGUMANGKEUN YET sareng NYABILAN IT AYA MULISKEUN SUKA. >> Wartawan: sareng KADUNG ADADANGAN Mimitian TEP RESPONSE TO FEDED AND NGADUKAN RAKYAT JEUNG KAMPUNG SABUT YANG LATIHAN PROSEDUR DI TEMPAT. >> TI ADA SUKA KHUSUS KUMPULAN NGEMBANGUNAN YANG NAMPANG AND AYA TEMBANG PERKARA PUTRA UNTUK AKSARA NU KANGGURU NANGGUH KOKEP sareng KAKI ISU-ISU DI BUNGKUNG JAWA SIDI. >> Wartawan: KOTA KANGGIHAN Langkung launkeun pikeun perang ieu TAPI KANGGO AYEUNA AYA PADALA SUMBANG SAHA NUJUT NENG WARNA FRONTLINES. >> Mike: AND BANTUAN AYA SANGGUP Nuju THE SM RENTERS YANG DIPANGGUP ING PUSAT RENTAL-19 AS KAMI DENGAN AYEUNA RANCANG DENGAN ASSIST TENANTS AND LANDLORDS. >> Wartawan: Teu aya anu bakal leungit TEMA PANGGURAN DAWA KANGGO-19, THE PROMISI DARI PROVINCE AS Proteksi UNTUK TENANTI DI SINI ROLLED OUT HARI INGGRIS PUTRA EVICTORIA SEMASA DAN HUTUP PUNTIKAN DENGAN PERCAYAAN SUKU, UP TO $ 500 PER BULANAN UNTUK ROGERS ROS DITUTUKEU DENGAN KEPUTUSAN AND FREEZE ON RENTAL INCREASES AND PREMIER PUNTENG KANGGIH SAHA NU DIGANGKAT KAYU UNTUK BAYAR SUKU BENTUK UNTUK BASA ARTUNG KAJAWA. >> BENTUK PROGRAM TEMPORARY RENTAL PEMBANGUNAN HENTEU DITAYANGAN INGIN anu parantos dicandak ka LAYOFF CATETAN ATAWA SEEN A PELENG DIHENTE PENDAPATAN. >> Wartawan: LIFELINE FOR SOME KILIH GENTLEMAN INI. >> DIA ITA NU KAYU NENG ASI. >> Wartawan: HE PAYS $ 1500 A BULAN UNTUK WISITA WEST TAMAT APARTMENT, HE WAS LAID OFF LAST MINGGU AND HIS LANDLORD HAD PUT A CATETAN UNDER SUKA DESA AYA RENT DULANA MUNGKULKEUN DILULUS. >> Kuring KUDU DENGAN WANG DENGAN WANG ING DARI GABUNGAN FEDERAL AND TUJUAN TAMBAHAN HENTEU DENGAN BULAN DENGAN HUKUM NU TANGGO INGU AYA AKU BAYAR AKU AKU DAN Bank. >> Wartawan: TAPI MASIH INI DIAJAT UNKNOWN, UNTUK CONTOH, AYA THE $ 500 KONTAK UNTUK INDIVIDUAT RENTER ATAWA UNIT RENTAL UNIT. >> PELAN DITASCARKAN AT. >> Wartawan: ARTUK KANGGURU DENGAN MORATORIUM ON EVICTIONS nyaéta HENTEUT BUDAK SIEUN. >> PUTRA PUTIH. >> Wartawan: AND MASIH ADVOKATES UNTUK RENTALS NGANJALAH UNTUK PENTING SUMBATKEUN TUNGGUH JAWABAN. >> KONCERN NYAWA NABI ANAK DI AKHIRNA BAN OF GELONGAN, KUNG MAIN KAU TELAH BEHIND AND RESEPEMENT SANGGUH TANPA ISTU INGKEUN INGKEUYANA BENTUK KANGGURAN BULAN ING KRISIS, APA APAKAH HABIS? >> Wartawan: AND KUMAHA NYAPUNG INTO $ 500 A SEHARI RENTAL PANGGILAN BISA NGENTOTA PENDAPATAN ROSAK DENGAN FEDERAL EI APLIKASI TAPI PROVINCE SANGGUP NYAJAWA KUNCI TINDAK DIKEHIRAKI DENGAN DIBAYAR DAPAT DENGAN ASI Sateuacanna APRIL 1st. >> Mike: Waktos ING TAHUN SAPOSI SAHA NUJU SUKU TEMPAT DI PROVINS KAMI TAPI DENGAN PANGGUNGAN KULIT DAN BANYAK GALISNESAN DITUTUPKEUN DANA COVID-19 IT DIA PRETTY JAUH A GHOST TANPA CAHAYA AYEUNA sareng JESSE RUJUKAN JOHNSON DIA NEGARA DIA LONG JALAN AHEAD DENGAN PERKARA DAPATKE BACK TO NORMAL. >> Wartawan: INGIN INI SATU ANTARA THE PANGUASAAN TOURIS KANGGURAN ON TEMPAT PLANET INGKEUN SUKAN AYA PELUANG. >> PRETTY JABAR. >> NO, NO, QUIET. >> Wartawan: WHISTLER VILLAGE DI SAHA NINGGALKEUN MASALAH NGAPALKEUN TANPA GOLONGAN MENGIKUT MASALAH DENGAN TERIMA KASIH SEAT DI A PADALINO ISKU PUTRA DAN ASI MAYOR KÉLÉS JEUNG WISISNA NGENTOTEUN HOME NGURIKAN PANDEMIK sareng TI SAKWAKAN SUKU DENGAN KITA NUNGGULKEUN, HENTIS DENGAN Bagean SUKANG LAIN ATAWA NEGARA LAIN, DENGAN DENGAN KERJA GAMPANG TEMPOH KANGGO UP MANGSA ANJEUN. >> RECEIVING E-MAIL SA Sabtu INGNA SAKURNA NETANGKEUN UNTUK Dalapan Dinten sareng langkung dina TUESDAY, TEMA SUKA DENGAN PAKET SASAR. >> TI SAPI AYAT E-MAIL ALL KABEH GURU HENTEUN BISA RUMAH DENGAN GELENG. >> DUA TALI AYA ANTU-MAIL Urang bakal ditutup pikeun hiji minggu sareng INI ITU NYATA PAPETAN INEVITABLE. >> Wartawan: sareng PALING RASA TUJUAN GAMPANG UNTUK TINDAKAN A HANJING CAHAYA. >> ITU NU GAMPANG, BISA KELAS SAHA NYA AKU NUNGGANG PUTRA ARTUK NAMBAHKEUN AYA INGIN ACARA JEUNG SENTONGAN HARGA. >> Wartawan: DENGAN JATI MANUSIA TIASA INGKEUN NYAWA NGUKTU SENSE INI Waktosna Salah sahiji usaha DITUTUP KASUK, KUNG DIA KASAHA RUMAH, KUMAHA SEMUA, KAU Sateuacana SOUVENIR UNTUK KUMAHA HOME DENGAN ANDA. >> TI GOLEH NYAPAKAN DI SUMI NGADANGKU SOUVENIRS KUMAHA AYUH SEMUA GELANG, HENTEU TEMBANG INGKEUN AYA GAMPANG. >> Wartawan: ARTING ITEY LEAVES MANY UNTUK NYAWA NYATA NYANGHILANG NANGGOLEH UNTUK PELANGGAN UNTUK RECOVER? PANGGURAN SORANG DENGAN SIEW LAKI Gawe bareng DONGGO PELUISAN SAHA ING MEREKA NYANYUKAN GROUND KUNTUKAN KUNG DIA TEBIUKAN TAPI NU PRIORITY RIGHT AYEUNA AYA KANGGUH kanggo Kasalametan AND LENGKAP KECAPAN NGENTAS QUIET. >> Mike: AND DI OTTAWA, FOLLOWING A LATE NIGHT OF TENSE NEGOTIASI, KOMUNITAS GROUP OF MP NANGGALKEUN NGEDAH NERANGKEUN RUMAH AID NGEMBANGKEUN KAWASAN CANADIAN JEUNG BISNES TAPI AS APRIL INCHES CLOSER THE Mangsa Kanggeuran Rental Aturan Anjeun TAMPILAN KOMUNITAS sareng BANYAK NYANGGIHKEUN WANG AYEUNA KUMAHA AYA WONDER SAHA NU SATUJUKAN DAPAT TULUNG. >> Rt. Hon. Justin Trudeau: THE NANGGATKEUN AKAN bakal $ 2000 A WIB UNTUK BULANAN NEGARA BULAN KAWASAN YANG NYIEUNKEUN SAKOLA KOMPUTES OF COVID-19 ATAWA NEXT EMPAT BULAN DAN SAKARA DAPATKE MUNTUK KUNTOHAN KANGGO DENGAN PULIK DARI APPLYING AND NANGGALKEUN TEAM TEU DENGAN OVER 10.000 Jalma pikeun DAPATKEUN NYAWA JABAR HENTEU DENGAN. >> Mike: SALAH KAWASA EKEUN DENGAN PELIK DENGAN PAN DEMONSTRATE AB TUTUPAN DISKAUNAN SENTIASA INGGU MENUTUPKAN KEHIDUPAN DIRI KONTEKTOR DAN WANGTU KULIT BISNIS NEGARA BISA PELANGGAN MANGSA PUTIH INGKANG PUTRA AND PELEK GOROMPOH HENTEU NGUMBASA APLIKASI ONLINE KAKI DENGAN APLIL KE 6, AND NA PEMBAYARAN LEPASAN LANGKAH LANGKAH LANGKAWAN MANUJE MUNGKUL KULIT DENGAN APRIL THE 16-16 sareng Upami anjeun dianias UNTUK APLIKAN UNTUK EU NGEJABAT KA SIEUN TAHU NYAHPANGKEUN HANI SIEUN NYA DAPAT KINI DI TELPON, ANG GORNIL FEDERAL nyatakeun yen 2300 STAFAT EXTRA AYA DIAJAT INGIN INGIN. >> PITTING WE'RE UP A SIMPLIFIED NAMPAKKEUNI DIANA KRITIKAL PENTING Pikeun SAKITU TU INGKEUN MANGSA KASIHAN JEUNG KAMI NU SUMBASKAN SUMBER NOMBOR SUMBAT DI PAKSA BAWA TEMA Aranjeunna MANGSA NU KERJA INGIN SUKA MELANGKEUN DENGAN DI DI CENTRE CENTERS AND KAMI AKAN TANGGAP MUNGGUL JEUNG RESPOND TO INI DIA NINGGALKEUN Urang NINGGALKEUN. SATU AYA NU NAK KASUT SIGNIFICANT IN NUMBERS THAN EVER ATAWA. >> Mike: AND ANGGUYA UNTUK MEMBANGKEUN CANADIANS KUMAHA GETUNG. KESIHATAN MENTERI KESIHATAN NEW MANDATORY SELF-ISOLASI LUKISAN UNTUK TRAVELERS EARLIER SUKADÉ. >> JEUNG EKEKTIF DI WANGSARI TARATRA PANGKAL NGADANGKEUN KE CANADA DENGAN PELAKSANAAN OF KAWASA ESSENTIAL AKAN SUBJEK TO PAHLAWASAN 14-HARI ISOLASI PANJAMINAN PANGGIHAN INGIN YANG TENTUK TENTANG PERHATOSAN ESSENTIAL SELF-ISOLASI AND INDIVIDU PEMBANGUNAN SISTEM UPON ARRIVAL AYEUNA FORBIDDEN JUGA DARI MENGGUNAKI AWAM TRANSIT UNTUK LATIHAN KEPADA TEMPAT PUTIHAN DIRI AND MEREKA AKAN DIBAYANG TO DIRI-AYAT DI TEMPAT di mana Aranjeunna bakal dihubungkeun jeung Jalma Sumping. >> Mike: sareng INI AYA POTENSI UNTUK AKHIR sareng APA ARTING UNTUK-APA INGKANG TENAGA AND KESIHATAN PANGGIHAN PANGGIHAN INGGU YANG TANGGURU HENTEU DAN INTERNATIONAL TRAVEL INCLUDING DITUTUPKAN NEGARA KOMUNITAS MANGSA NANGGAL KANGGO SIGNIFICANT TEMPAT KORONAVIRUS. >> DAN ANTARA ACARA SENTIASA TANPA DIPUNCAKNA PANDEMIK, GAMES THE 2020 Aya anu diarah sareng aranjeunna DIA DAPAT DI MAPLE RIDGE DI AKSARI JULAI sareng INSTEAD KOTA AYA PALING HENTEUN 2024 sareng ORGANISER SABUT YANG MENIT JANGGAL KOLEKSIA SIHATKEUN SIEUN Luhur PRIORITY. >> THE COVID-19 BUKU PANDEMIK TUTUP PELANGGAN TENGAH PARKLUAR PARK ING BAHASA. >> Kuring TELANGKEUN DI SIEUN AYA AYA PILIHAN LAIN, PAKSA Tanggapan Anu Damel - AND I GUNAKAN TAMAN AKSARA TAPI TAPI INI SAKI A KESELIMAAN SEMUA AS DENGAN JANGAN. >> Mike: TAPI METRO VANCOUVER IS NGENTASKEUNKEUN NGUKTANG GAMPANG BUKA DUKAU OPERASI 22 taman régional Ngalengkepan AGAMA PACIFIK DAN BAYANG BOUNDARY AND PALING MUNICIPALITIES IN SMP PLAYGROUNDS DITUTUP DAN NUNGSA FAKILIS KANGGURAN PELANGSUKAN JEUNG SORU FOLLOWING ORDERS AROUND SOSIAL JABATAN. >> WELL, SAKITU TIDAK DARI PAKI PUTIH LAGU ING METRO VANCOUVER. YES. GAS HENTEUN NGAPANGKEUN DOLLAR A LITER UNTUK REGULAR AT MANY STATIONS, sareng harga di PUMP TUNGGALKEUN PUPUNAN SEMINGGO MINGGU AYEUNA DENGAN KORONAVIRUS KRUSHING KELOMBITAN DEMAND AND HARGA TERBARU DI 18 TAHUN sareng PROSIKAL ANTARI DENGAN DROPS ATAS GAS STATIS IN THE Minggu anu datang sareng program. KURSUS, NGEMBANG MACAM, WANG TAHUN KOMUNITAS AND DENGAN GLOBAL PANDEMIK SEMUA IT TAMAT DANGKEUN KECAPUTAN HUTI TETAPI SATU COQUITLAM COUPLE DIKEHKEUN SATU DESA NU DI SATU NU DATANG PERKARA YANG NAMPANG MAJORITI PANDUAN GAMPANG HENTEU ATAWA NAMPANGKEUN ING, DENGAN KOMPUT DENGAN KAPUTA KUMAHA DIRI TEMA SEMUA INGGAL. >> SUKAN DI JAWA BARAT, MANGSA 20 DI KAMI DI TALKING AT JOS DONALDSON - ATS AND Urang NGATILKE DAPATKEUN DAPAT KAWIN. >> ITU GAMPANG, KAMI DI UPE A DRAPER ARCHWAY DI SINI RUANG TENGAH. >> AND Urang BISA CEREMONI AT 3:00 AND LIMO ARRIVED AND JOSONG SATU RAKYAT SIEUN DIA BEST MAN. >> KAMI GOT INTO LIMO, KITU HILAM KASAHA DENGAN KAMI Mimitian UNTUK APIKALKEUN sareng SAID KAMI TAHU INGU FADI, KAMU BISA ITU RUMAH, KAMU NGADUH ANU FAD LAN TI KAMI HENTEU MANGSA DENGAN ATAWA, KAMI RAKYAT DARI KURSIA yen Kami GAMPANG TENTUKKEUN ATAU TEMPOHAN UP NANG Jalan jeung aranjeunna DI KAWASAN DAN GURU SOSIAL DISTANCE AND SENI DI DI KATURAN. NGADI KIRI KARET, SUKA DENGAN SIEUN, JUST HONKING, CHEERING, MELAYU, KUMAHA SUKU TANGGURU UNTUK MELENGKEUN ATAWA ANAK KAWAN SAID SIEUN SIEWE SIEUN TARI PERTAMA. >> SEMUA DIA INGGALIS DI PADA RADIO KANGGO KANGGO SAMPAI DAN NANGKANG ITU ITU GIRI DENGAN ITU NUASA taun 1950-an "AMERICAN GRAFFITI" AND KAWIN PANGGIHAN KANGGURAN AND ING DENGAN KAMI, KANGGO MAJLIS SUIT TARI ING DENGAN TENGAH Jalan Raya dina PITT MEADOWS, KOMUNITAS GRUMBIA, NGUMAMBANGKE ANTARA Waktos sareng IT INKIN. >> AND ITU ITU JADI MAGIK INI. >> Wartosna: KAWINAN KAMI SUMAT ING TO YOU DENGAN BODY SHOP, NAMBANGKEUN UNDUH ANJEUN KAJAWA TEMPAT, ANAK GELANG sareng BIGGER SMILES. >> Mike: Kuring SUMAT NYAIN RÉSAN. >> SATU ANU ANU BARANG. >> KAU TENTU GAMPANG. >> JEUNG KA NU NU KASAHA Entong. >> Mike: OE. >> DENGAN KANGGO NANGGUH ANJELANG MUDAH PELANGGAN DENGAN DARI KELUAR? >> Mike: LITTLE BIT, LUNGKUL BISA. >> Kuring DENGAN SUKA ATAWA ATAWA ATAWA HOME GOT AN OPPORTUNITY TO ESPECIALLY IF YOU ON THE PUTIH KULIT DAH ANAK SATU ING DIPANGGU NU DENGAN NGENTOTKEUN KECAP NEGARA DENGAN MESIN SENTIASA JANGGAL SANGGUH NAMPAKKAN PROVINCE WE'RE GOING INTO AN KOMUNITAS INGGRIS NGAMBUNG GOLONGAN TINGKATKEUN, A RISIKO BENTUK ACROSS ISLAND VANCOUVER, PANGKIL BENTUK MENYAMBUNGKEASAAN INGGO JAM IKI AND KUMAHA DENGAN NGABASA DENGAN TEMPAT NOR KOMPUTES PRINCE GEORGE PICKING UP LIMA CENTIMETERS DENGAN TOMORROW MENENGAH HARI INI TIANG NANGGALKEUN AYA KANGGURAN AND NANG KATA SENTUKNA KOOTENAYS AS WELL AND INTO OKANAGAN, KUMAHA DITANGGO INI TAPI TAPI ANTARA ASI ANTARA BAKAL KANG FRIEND, BISA HARI KOMUNITAS Minggu, TEMPERATURES COOLER ACROSS SM ON HENTEU INGIN MANGSA AND KAU ​​DAPAT TERIMA KANGGO COVER AND KOMPOH AIR DI ANAK DENGAN TURUN DARI KESENANAN sareng NANGKEUN TAMPILAN SOSIAL HARTA DISTANCING AND MAKING PASTI NA HENTEU KAMI Waktos sareng industri MINGGU SUKU KANGGO BEST NGADE PRAKTIKAT YANG DENGAN PUTRA RAIN KOMPUTER, IT TRANSLATE IT INTO HENTI NINGGALKEUN DAN NAMPAKKEUN ITU NANGGEU AYA ASI DENGAN MONDAY TANPA MANGSA NANGGALKEUN DI ATAWA KATU NINGKAT KEPADA DATAS LIMA KOMPASAS, KUMAHA NU KANGGO TANPA DITARI DI SUMBANG PADANG A TAPI TAPI AKU DI SADAPALA UNTUK TINGKAT ANTARA LEBIH NEXT LIMA DARI WE'LL DIDENGKEUN DENGAN A Panginten Sakit sareng Ikan LAMPIRAN INI NGUKTANG TREND DITUTUPKEUN INTAN NEXT MINGKAN AND DAPAT TULISAN sareng HENTEU NUNGGALKEUN INI SATUWANG. >> SUKAN KANG IDEA, JUST TO PULANG ATAWA RUMAH. TERIMA KASIH INI. >> MANUJEU SUKA. >> WANITA WANITA GOLONGAN VANCOUVER PUTIH ING DESPITE DESPIT GIFT KASIH DI RUMAH DENGAN HER CAROGÉ. [BAGPIPES PLAYING] >> SHE DIA DIJADI UNTUK DENGAN PIPER, SHE DANCED AN IG, MARKING HERING KE-82 ANTARI HER OAK BAYAR RUMAH ATAU KAPI NYA ITU WAS DI PULANGKEUN DAN KAPI JOKED yen BAGPIPES AYA BASA DISTANCING SOCIAL GOOD SENTAL INSTRUMÉN. >> Kami bakal nampi ieu TIANG. [SIRENS] >> ACROSS METRO VANCOUVER MOUNTI AYEUNA NGUMAMBUH APLIK UNTUK KAWASAN FRONTTUR AS SADI DITILIKKEUN "BUAT BULANAN BUKU "AND KUNINGAN BASA Gabung di AS WELL sareng IN VICTORIA AT LEGISLATUR SAKIT NUJAK NYAWA NYAWA KERJA GARONGAN SM KESIHATAN PROFESIONALS AND STAFF. >>> INDIA NUTUP DIRI KAWASAN MEMBANGKANG PANDEMIK-COVID-19 AND NAJADI SUKUJU AYA NU TARI YOU, NEXT! [♪♪♪]

WATCH LIVE: CBC Vancouver News tabuh 6 kanggo 25 Maret - COVID-19 pang anyarna & lega kanggo panyewa

Watch CBC Vancouver News at 6 with host Mike Killeen for the latest on the most important news stories happening across B.C. He’s joined by meteorologist Brett Soderholm who brings you the most up to date weather forecasts.
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="114.881" dur="1.468"> [♪♪♪] >

< start="115.381" dur="2.903"> >> TONIGHT ON CBC VANCOUVER >

< start="116.182" dur="5.039"> BALONG. >

< start="116.482" dur="5.139"> >> UNFORTUNATELY KAMI AYA SATUJI >

< start="118.45" dur="5.94"> KATAKAN TAMBAHAN DARI >

< start="121.387" dur="5.139"> OUTBREAK. >

< start="121.754" dur="6.307"> >> ANAT NORTH DEATH NORTH VANCOUVER >

< start="124.556" dur="6.174"> AND ANJEAH DI CASES DI ANUMAN >

< start="126.759" dur="6.84"> LONG-TERM CARE HOME AND JUGA. >

< start="128.194" dur="5.905"> >> KITU GOLONGAN DENGAN KUMAHA >

< start="130.93" dur="9.777"> PENGAHLIAN DAN KEMBARUNGAN >

< start="133.732" dur="12.746"> UNTUK RENTERS. >

< start="134.533" dur="15.516"> . >> A BAN ON PALING AKTOR >

< start="140.873" dur="9.743"> BANTUAN UNTUK RENTERS. >

< start="146.612" dur="6.14"> >> KAMI TIDAK PUNTAKAN INDIA >

< start="150.182" dur="4.105"> DINA WAKTOS AYEUNA. >

< start="150.749" dur="4.973"> >> DENGAN JEUNG CANADIAN, KAKUNGKURAN >

< start="152.918" dur="5.139"> NGALANGKEUN KEPADA NGANJI. >

< start="154.52" dur="9.777"> >> Wartosna: Kieu BKK >

< start="155.888" dur="9.877"> Berita Anyar. >

< start="158.257" dur="9.977"> [♪♪♪] >

< start="164.463" dur="5.373"> >> PERHATOSAN GURU. >

< start="165.931" dur="5.573"> DOKTOR TOPIK DI SMEA PREACHES >

< start="168.4" dur="4.806"> PATIEN PANJANGUKAN JEUNG NO >

< start="169.969" dur="5.539"> DAPATKEUN-UNTUK, AS Urang NGADIH >

< start="171.704" dur="5.94"> TAMPILAN COVID-19 CURVE. >

< start="173.372" dur="6.574"> Minggu kamari, Dr. BONY HENRY >

< start="175.674" dur="6.874"> SABAT, ITU KRITIKAL DI BATUR >

< start="177.777" dur="6.74"> PROVINCE AND DAN PADANGKEUN AYEUNA AYEUNA AYEUNA >

< start="180.112" dur="5.74"> UPDATE DARI Dr. HENRY AND >

< start="182.715" dur="4.672"> DESA HENTEU YANG ANU PERLU KANGGO >

< start="184.683" dur="5.139"> UNTUK CASES DENGAN. >

< start="186.118" dur="5.64"> >> Wartawan: YES, CORRECT, MIKE, >

< start="187.553" dur="6.741"> AS SHE WAITS UNTUK PERUBATAN LEBIH >

< start="190.056" dur="6.34"> PEMBANGUNAN Nuju Nuju SM, THE >

< start="191.957" dur="6.106"> DOKTOR HENTEU AYA DENGAN 659 >

< start="194.46" dur="5.439"> KASÉNA KASIH DI SMP AND AS KAMI >

< start="196.562" dur="4.905"> HEARD SATÉ DENGAN PERSONAN KOMPAK >

< start="198.197" dur="5.739"> DI THE PELABURAN DI LYNN >

< start="200.065" dur="4.805"> PUSAT CARITA VALLEY DENGAN 14 >

< start="201.633" dur="5.507"> RAKYU AYEUNA NU TARI KANGGURAN HIRUP >

< start="204.102" dur="6.208"> PROVINS KAMI. >

< start="205.037" dur="7.541"> AND Langkung Jalma anu ayeuna nyapilan >

< start="207.306" dur="8.109"> AYA ATAWA KANGGO NANGGAL KANGGO >

< start="210.476" dur="7.14"> Kasirat, 28 Jalma sareng 27 >

< start="212.744" dur="6.474"> Anggota ITSELF TAMAN HARO PARK >

< start="215.581" dur="5.906"> PUSAT RASA DI ULANGAN POSITIF AND >

< start="217.783" dur="5.439"> STRETCHES HENRY YANG PERLU NYANGGANG >

< start="219.418" dur="5.206"> TUNGGALKEJEUR JEUNG TIH APA APATIKAN >

< start="221.653" dur="5.04"> LANGKAH DI TEMPAT AYA KASIH >

< start="223.388" dur="4.172"> SISTEM FISSIKAL, STOPPING >

< start="224.79" dur="5.339"> Gawé sareng BANNING GET-TOGETHERS >

< start="226.859" dur="5.072"> AKU AKAN Bener. >

< start="227.694" dur="5.772"> >> Urang BISA NGANGGO NU MENGITA >

< start="230.295" dur="6.241"> GAMPANG TINDAKAN ATAWA BASA KUDU >

< start="232.064" dur="6.607"> LUKASKAN IT UNTIL NEEKTEK MINGGU. >

< start="233.666" dur="6.573"> AND SO AKU NAK HADIGA sareng AKU >

< start="236.702" dur="5.473"> DENGAN PAKSA HENTEU AYEUNA Pamiarsa >

< start="238.871" dur="9.076"> PAMBUH DRAMATIK DI NOMBOR >

< start="240.405" dur="9.511"> TAPI KITA GELENG ING PUTRA >

< start="242.341" dur="9.843"> NUNGGAL AND NGANJAK FASA. >

< start="248.18" dur="6.107"> >> Wartawan: sareng CATETAN HENRY >

< start="250.082" dur="5.84"> Sateuacana sina dicandak ti dua DUA >

< start="252.351" dur="6.574"> HARI KANGGO UNTUK DUA MINGGU MINGGU >

< start="254.453" dur="8.442"> TIANG DITUTUPKEUN DARI KULIT TAPI >

< start="256.055" dur="7.173"> GARONGAN GARÉ HENTEU AYA NU SADANA >

< start="259.058" dur="5.406"> 183 SUKAN SIEUN AYA GAMPANG. >

< start="263.061" dur="2.27"> MIKE? >

< start="263.428" dur="4.539"> >> Mike: LITTLE BIT OF BARAT >

< start="264.63" dur="9.31"> BALAYAN, TERIMA KANGGO BASA. >

< start="265.465" dur="10.71"> >>> NAMPANGKEUN AYA DIHENTI UNTUK SM >

< start="270.903" dur="7.541"> RENTERS CAUGHT IN THE COVID-19 >

< start="274.139" dur="5.874"> KROSSFIRE AND KAMI AYEUNA >

< start="276.342" dur="5.272"> TEU GOLONGAN KANGGO ANU BISA TAPI AYEUNA >

< start="278.61" dur="5.64"> WE'LL DAPATKEUN INI DI KAKI. >

< start="280.179" dur="5.339"> AYEUNA KEPUTUS DI GAMPANG >

< start="281.781" dur="5.939"> SAHA NINGKATKEUN DI SUKRIA A >

< start="284.416" dur="4.839"> COVID-19 KAPAL KAPUNG >

< start="285.718" dur="5.138"> HAMPILAN KOMUNITAS DI SINI >

< start="287.886" dur="5.94"> ATAWA SOSIAL SAKITNA >

< start="289.421" dur="6.207"> DISTANCING TODAY AS CROWDS LINED >

< start="291.023" dur="6.706"> UP UNTUK KURSUSAN SOSIAL SOSIAL >

< start="293.992" dur="6.073"> SEMAK DAN BANYAK RESIDENTS DIMANA >

< start="295.794" dur="6.808"> DESPERATE UNTUK PERALATAN SAFETY. >

< start="297.863" dur="6.274"> >> NYAWA, NUJUT, TIGA TIGA MASKA >

< start="300.199" dur="6.14"> AND TIGA TETIK GELOMBÉAN DAN BISA >

< start="302.801" dur="6.04"> Aranjeunna ngacaukeun aranjeunna. >

< start="304.404" dur="6.339"> >> Wartawan: DAWA TAPI BASA >

< start="306.505" dur="7.642"> TANGGALKEUN GEAR UNTUK UNTUK DENGAN >

< start="309.041" dur="7.574"> TEMPAT DI SINI NABI KULIT ITU >

< start="310.876" dur="7.675"> TAK NEGARA PALING PUTRA ING PUTIH >

< start="314.313" dur="6.24"> UNTUK INGKEUN KATA DIRI PAKEJE. >

< start="316.748" dur="5.239"> >> TI DENGAN AS NGUMAMBANG KITA >

< start="318.717" dur="4.738"> DIDIEU, PUTRA PUTRA ATAWA RISIKO >

< start="320.719" dur="5.073"> DENGAN HARI DENGAN MIKEUN SUKA >

< start="322.221" dur="5.506"> SUKAN INGIN SUKU TAKEN KAWAN. >

< start="323.589" dur="6.106"> >> TI NU TANGGAL SENTIASA PENTING >

< start="325.992" dur="4.07"> HILANG NU LINEUP, ATAWA >

< start="327.926" dur="4.038"> MENYEJUTKAN INGKEUN SAMPURAN HIRUP >

< start="329.861" dur="5.34"> IEUH. >

< start="330.195" dur="8.676"> >> IT IS ADAKAH HARI, MEANING >

< start="332.13" dur="8.342"> LINEU LONGSO JEUNG NUTUP Konek >

< start="335.367" dur="8.176"> AND MANAWA RAKYAT DI DI WANGI >

< start="339.037" dur="4.906"> KESIHATAN, SITUASI NAMPANG >

< start="340.606" dur="5.306"> ING DESA GRATIS >

< start="343.676" dur="4.07"> PANDEMIK. >

< start="344.076" dur="5.372"> >> Kuring DENGAN DENGAN MAYOR YANG >

< start="346.078" dur="6.474"> SATU RANCANGAN sareng abdi henteu ningali >

< start="347.88" dur="6.607"> PELAKON DAN TARI kuring ningali KURANG >

< start="349.648" dur="7.074"> INGKAH MENYANGKANGKEUNNA >

< start="352.718" dur="5.072"> TUJUAN WELFARE. >

< start="354.72" dur="4.705"> >> Wartawan: JEUNG SUMBER >

< start="356.888" dur="2.87"> Ngadamel AS >

< start="357.99" dur="5.972"> SERVISES ESSENTIAL TIUT >

< start="359.591" dur="5.84"> KASUNG. >

< start="359.892" dur="7.641"> >> AYA KANGGO MANGSA DENGAN BESAR >

< start="364.163" dur="5.673"> IT AND EVERYING ING DITUTUP AND >

< start="365.597" dur="6.274"> KAU AYA NU DAPATKEUN. >

< start="367.667" dur="5.972"> >> SADI AKAN HIT HIDUP DI SINI, HARD >

< start="370.002" dur="6.841"> AND NUNGGULKEUN WULUYA WIPE OUT HALF >

< start="372.004" dur="5.406"> INGIN INI, Kuring KUMUT. >

< start="373.773" dur="4.605"> >> KAMI NU DI SASARI >

< start="377.042" dur="3.204"> ATAS. >

< start="377.643" dur="4.638"> >> Wartawan: AND WENDY USUAL >

< start="378.544" dur="5.673"> DI PANGKALAN TAPI DENGAN HARI INI >

< start="380.412" dur="4.505"> IN QUARANTINE, SUMBATKEUN YANG LENGKAP >

< start="382.448" dur="4.071"> NUNGGUH PAKSA BAKAL DENGAN PUSAT >

< start="384.383" dur="5.039"> DIRI PERSON. >

< start="385.051" dur="6.906"> >> Kuring KAHUYA YUKU ANTARA >

< start="386.685" dur="6.841"> MENYANGKEUN UNTUK MANGSAKEUN >

< start="389.588" dur="5.606"> PEMBANTU KE ARTIKAN JEUNG I >

< start="392.124" dur="4.371"> BISA TINGKAT TEMPAT KANGGO BISA TAPI >

< start="393.692" dur="5.105"> TI SANGGANG NUNGGUH MAKA CEPAT >

< start="395.36" dur="4.706"> ATAWA NGUMANGKEUN YET sareng NYABILAN IT >

< start="396.662" dur="5.172"> AYA MULISKEUN SUKA. >

< start="399.064" dur="4.405"> >> Wartawan: sareng KADUNG ADADANGAN >

< start="400.232" dur="4.905"> Mimitian TEP RESPONSE TO FEDED >

< start="402" dur="4.238"> AND NGADUKAN RAKYAT JEUNG KAMPUNG >

< start="403.635" dur="4.539"> SABUT YANG LATIHAN >

< start="405.304" dur="5.039"> PROSEDUR DI TEMPAT. >

< start="406.372" dur="5.639"> >> TI ADA SUKA KHUSUS >

< start="408.34" dur="5.373"> KUMPULAN NGEMBANGUNAN YANG NAMPANG >

< start="410.51" dur="5.972"> AND AYA TEMBANG PERKARA PUTRA UNTUK >

< start="412.178" dur="4.838"> AKSARA NU KANGGURU NANGGUH KOKEP sareng KAKI >

< start="413.879" dur="4.538"> ISU-ISU DI BUNGKUNG JAWA >

< start="416.648" dur="4.405"> SIDI. >

< start="417.249" dur="6.206"> >> Wartawan: KOTA KANGGIHAN >

< start="418.583" dur="8.677"> Langkung launkeun pikeun perang ieu >

< start="421.22" dur="6.573"> TAPI KANGGO AYEUNA AYA PADALA >

< start="423.655" dur="5.44"> SUMBANG SAHA NUJUT NENG WARNA >

< start="427.426" dur="4.471"> FRONTLINES. >

< start="428.093" dur="7.308"> >> Mike: AND BANTUAN AYA SANGGUP Nuju >

< start="429.294" dur="8.176"> THE SM RENTERS YANG DIPANGGUP >

< start="432.031" dur="7.875"> ING PUSAT RENTAL-19 AS >

< start="435.601" dur="5.505"> KAMI DENGAN AYEUNA RANCANG DENGAN ASSIST >

< start="437.636" dur="5.973"> TENANTS AND LANDLORDS. >

< start="440.139" dur="5.839"> >> Wartawan: Teu aya anu bakal leungit >

< start="441.306" dur="6.741"> TEMA PANGGURAN DAWA KANGGO-19, THE >

< start="443.843" dur="6.039"> PROMISI DARI PROVINCE AS >

< start="446.178" dur="5.206"> Proteksi UNTUK TENANTI DI SINI >

< start="448.247" dur="6.273"> ROLLED OUT HARI INGGRIS PUTRA >

< start="450.016" dur="11.845"> EVICTORIA SEMASA DAN HUTUP >

< start="451.583" dur="12.614"> PUNTIKAN DENGAN PERCAYAAN SUKU, UP >

< start="454.686" dur="12.814"> TO $ 500 PER BULANAN UNTUK ROGERS ROS >

< start="461.994" dur="7.341"> DITUTUKEU DENGAN KEPUTUSAN >

< start="464.363" dur="7.274"> AND FREEZE ON RENTAL INCREASES >

< start="467.667" dur="5.671"> AND PREMIER PUNTENG KANGGIH >

< start="469.468" dur="7.441"> SAHA NU DIGANGKAT KAYU UNTUK BAYAR >

< start="471.77" dur="7.542"> SUKU BENTUK UNTUK BASA ARTUNG KAJAWA. >

< start="473.472" dur="8.175"> >> BENTUK PROGRAM TEMPORARY RENTAL >

< start="477.075" dur="6.975"> PEMBANGUNAN HENTEU DITAYANGAN >

< start="479.478" dur="4.971"> INGIN anu parantos dicandak ka LAYOFF >

< start="481.847" dur="5.806"> CATETAN ATAWA SEEN A PELENG DIHENTE >

< start="484.249" dur="4.939"> PENDAPATAN. >

< start="484.65" dur="7.141"> >> Wartawan: LIFELINE FOR SOME >

< start="487.853" dur="6.173"> KILIH GENTLEMAN INI. >

< start="489.321" dur="6.607"> >> DIA ITA NU KAYU NENG ASI. >

< start="492.024" dur="5.973"> >> Wartawan: HE PAYS $ 1500 A >

< start="494.193" dur="5.706"> BULAN UNTUK WISITA WEST TAMAT >

< start="496.094" dur="6.106"> APARTMENT, HE WAS LAID OFF LAST >

< start="498.163" dur="5.339"> MINGGU AND HIS LANDLORD HAD PUT A >

< start="500.065" dur="5.072"> CATETAN UNDER SUKA DESA AYA >

< start="502.434" dur="4.872"> RENT DULANA MUNGKULKEUN DILULUS. >

< start="503.635" dur="7.308"> >> Kuring KUDU DENGAN WANG DENGAN WANG >

< start="505.271" dur="7.14"> ING DARI GABUNGAN FEDERAL >

< start="507.439" dur="7.408"> AND TUJUAN TAMBAHAN HENTEU DENGAN >

< start="511.109" dur="4.305"> BULAN DENGAN HUKUM NU TANGGO >

< start="512.577" dur="3.938"> INGU AYA AKU BAYAR AKU AKU DAN >

< start="515.047" dur="3.537"> Bank. >

< start="515.647" dur="7.008"> >> Wartawan: TAPI MASIH INI DIAJAT >

< start="516.749" dur="7.975"> UNKNOWN, UNTUK CONTOH, AYA >

< start="518.75" dur="9.577"> THE $ 500 KONTAK UNTUK INDIVIDUAT >

< start="522.854" dur="7.575"> RENTER ATAWA UNIT RENTAL UNIT. >

< start="524.857" dur="7.674"> >> PELAN DITASCARKAN AT. >

< start="528.56" dur="5.072"> >> Wartawan: ARTUK KANGGURU DENGAN >

< start="530.595" dur="5.073"> MORATORIUM ON EVICTIONS nyaéta >

< start="532.697" dur="5.106"> HENTEUT BUDAK SIEUN. >

< start="533.766" dur="6.306"> >> PUTRA PUTIH. >

< start="535.868" dur="5.438"> >> Wartawan: AND MASIH ADVOKATES >

< start="537.969" dur="3.838"> UNTUK RENTALS NGANJALAH UNTUK PENTING >

< start="540.238" dur="3.338"> SUMBATKEUN TUNGGUH >

< start="541.473" dur="4.272"> JAWABAN. >

< start="541.94" dur="5.239"> >> KONCERN NYAWA NABI ANAK >

< start="543.709" dur="5.606"> DI AKHIRNA BAN OF >

< start="545.878" dur="6.14"> GELONGAN, KUNG MAIN KAU TELAH >

< start="547.346" dur="6.807"> BEHIND AND RESEPEMENT SANGGUH >

< start="549.481" dur="6.507"> TANPA ISTU INGKEUN INGKEUYANA >

< start="552.184" dur="4.705"> BENTUK KANGGURAN BULAN ING >

< start="554.319" dur="6.841"> KRISIS, APA APAKAH HABIS? >

< start="556.255" dur="6.373"> >> Wartawan: AND KUMAHA NYAPUNG >

< start="557.022" dur="7.308"> INTO $ 500 A SEHARI RENTAL >

< start="561.326" dur="5.907"> PANGGILAN BISA NGENTOTA >

< start="562.761" dur="6.274"> PENDAPATAN ROSAK DENGAN FEDERAL >

< start="564.496" dur="6.007"> EI APLIKASI TAPI PROVINCE >

< start="567.433" dur="6.272"> SANGGUP NYAJAWA KUNCI TINDAK >

< start="569.235" dur="5.772"> DIKEHIRAKI DENGAN DIBAYAR DAPAT DENGAN ASI >

< start="570.669" dur="6.14"> Sateuacanna APRIL 1st. >

< start="573.905" dur="4.405"> >> Mike: Waktos ING TAHUN >

< start="575.241" dur="5.138"> SAPOSI SAHA NUJU SUKU >

< start="576.975" dur="4.571"> TEMPAT DI PROVINS KAMI TAPI DENGAN >

< start="578.476" dur="6.107"> PANGGUNGAN KULIT DAN BANYAK >

< start="580.545" dur="5.373"> GALISNESAN DITUTUPKEUN DANA >

< start="581.713" dur="5.74"> COVID-19 IT DIA PRETTY JAUH A >

< start="584.717" dur="4.338"> GHOST TANPA CAHAYA AYEUNA sareng JESSE >

< start="586.084" dur="4.672"> RUJUKAN JOHNSON DIA NEGARA DIA >

< start="587.586" dur="4.372"> LONG JALAN AHEAD DENGAN PERKARA >

< start="589.221" dur="4.705"> DAPATKE BACK TO NORMAL. >

< start="590.989" dur="4.939"> >> Wartawan: INGIN INI SATU ANTARA >

< start="592.091" dur="5.038"> THE PANGUASAAN TOURIS KANGGURAN ON >

< start="594.092" dur="4.238"> TEMPAT PLANET INGKEUN SUKAN >

< start="596.094" dur="5.74"> AYA PELUANG. >

< start="597.263" dur="6.039"> >> PRETTY JABAR. >

< start="598.464" dur="6.173"> >> NO, NO, QUIET. >

< start="602.034" dur="5.005"> >> Wartawan: WHISTLER VILLAGE >

< start="603.468" dur="5.639"> DI SAHA NINGGALKEUN MASALAH NGAPALKEUN >

< start="604.803" dur="6.607"> TANPA GOLONGAN MENGIKUT MASALAH DENGAN >

< start="607.205" dur="6.241"> TERIMA KASIH SEAT DI A >

< start="609.241" dur="6.54"> PADALINO ISKU PUTRA DAN ASI MAYOR >

< start="611.576" dur="6.04"> KÉLÉS JEUNG WISISNA NGENTOTEUN HOME >

< start="613.612" dur="5.606"> NGURIKAN PANDEMIK sareng TI >

< start="615.948" dur="7.341"> SAKWAKAN SUKU DENGAN KITA NUNGGULKEUN, >

< start="617.782" dur="7.008"> HENTIS DENGAN Bagean SUKANG LAIN >

< start="619.452" dur="6.706"> ATAWA NEGARA LAIN, DENGAN DENGAN >

< start="623.488" dur="5.64"> KERJA GAMPANG TEMPOH KANGGO UP >

< start="624.99" dur="5.672"> MANGSA ANJEUN. >

< start="626.291" dur="6.574"> >> RECEIVING E-MAIL SA Sabtu >

< start="629.261" dur="5.406"> INGNA SAKURNA NETANGKEUN UNTUK >

< start="630.829" dur="4.271"> Dalapan Dinten sareng langkung dina TUESDAY, >

< start="633.065" dur="3.837"> TEMA SUKA DENGAN PAKET >

< start="634.833" dur="5.673"> SASAR. >

< start="635.234" dur="6.206"> >> TI SAPI AYAT E-MAIL >

< start="637.068" dur="5.974"> ALL KABEH GURU HENTEUN BISA >

< start="640.672" dur="3.771"> RUMAH DENGAN GELENG. >

< start="641.574" dur="5.005"> >> DUA TALI AYA ANTU-MAIL >

< start="643.208" dur="3.904"> Urang bakal ditutup pikeun hiji minggu sareng >

< start="644.609" dur="3.538"> INI ITU NYATA PAPETAN >

< start="646.778" dur="4.138"> INEVITABLE. >

< start="647.379" dur="4.104"> >> Wartawan: sareng PALING RASA >

< start="648.28" dur="5.372"> TUJUAN GAMPANG UNTUK TINDAKAN A >

< start="651.083" dur="4.304"> HANJING CAHAYA. >

< start="651.616" dur="5.54"> >> ITU NU GAMPANG, BISA >

< start="653.786" dur="5.706"> KELAS SAHA NYA AKU NUNGGANG >

< start="655.587" dur="4.338"> PUTRA ARTUK NAMBAHKEUN AYA >

< start="657.322" dur="3.403"> INGIN ACARA JEUNG SENTONGAN >

< start="659.658" dur="2.636"> HARGA. >

< start="660.158" dur="4.171"> >> Wartawan: DENGAN JATI MANUSIA >

< start="660.926" dur="4.905"> TIASA INGKEUN NYAWA NGUKTU SENSE INI >

< start="662.461" dur="5.806"> Waktosna Salah sahiji usaha >

< start="664.529" dur="5.306"> DITUTUP KASUK, KUNG DIA KASAHA >

< start="666.031" dur="5.739"> RUMAH, KUMAHA SEMUA, KAU Sateuacana >

< start="668.433" dur="4.938"> SOUVENIR UNTUK KUMAHA HOME DENGAN ANDA. >

< start="669.969" dur="7.307"> >> TI GOLEH NYAPAKAN DI SUMI >

< start="671.937" dur="7.641"> NGADANGKU SOUVENIRS KUMAHA >

< start="673.538" dur="7.675"> AYUH SEMUA GELANG, HENTEU >

< start="677.442" dur="5.873"> TEMBANG INGKEUN AYA GAMPANG. >

< start="679.778" dur="5.906"> >> Wartawan: ARTING ITEY LEAVES MANY >

< start="681.379" dur="6.141"> UNTUK NYAWA NYATA NYANGHILANG NANGGOLEH >

< start="683.481" dur="5.473"> UNTUK PELANGGAN UNTUK RECOVER? >

< start="685.85" dur="5.173"> PANGGURAN SORANG DENGAN SIEW LAKI >

< start="687.686" dur="5.639"> Gawe bareng DONGGO PELUISAN SAHA >

< start="689.121" dur="5.873"> ING MEREKA NYANYUKAN GROUND >

< start="691.223" dur="6.04"> KUNTUKAN KUNG DIA TEBIUKAN TAPI NU >

< start="693.458" dur="4.939"> PRIORITY RIGHT AYEUNA AYA KANGGUH kanggo Kasalametan >

< start="695.127" dur="4.605"> AND LENGKAP KECAPAN NGENTAS >

< start="697.429" dur="5.239"> QUIET. >

< start="698.63" dur="5.673"> >> Mike: AND DI OTTAWA, >

< start="699.931" dur="6.374"> FOLLOWING A LATE NIGHT OF TENSE >

< start="702.868" dur="5.806"> NEGOTIASI, KOMUNITAS GROUP OF >

< start="704.469" dur="5.707"> MP NANGGALKEUN NGEDAH >

< start="706.505" dur="7.808"> NERANGKEUN RUMAH AID NGEMBANGKEUN >

< start="708.84" dur="8.176"> KAWASAN CANADIAN JEUNG BISNES >

< start="710.342" dur="8.676"> TAPI AS APRIL INCHES CLOSER THE >

< start="714.513" dur="5.839"> Mangsa Kanggeuran Rental Aturan Anjeun >

< start="717.149" dur="8.876"> TAMPILAN KOMUNITAS sareng BANYAK >

< start="719.184" dur="7.208"> NYANGGIHKEUN WANG AYEUNA KUMAHA AYA WONDER >

< start="720.552" dur="6.741"> SAHA NU SATUJUKAN DAPAT >

< start="726.191" dur="1.936"> TULUNG. >

< start="726.625" dur="3.804"> >> Rt. Hon. Justin Trudeau: THE >

< start="727.426" dur="6.14"> NANGGATKEUN AKAN bakal $ 2000 A WIB >

< start="728.294" dur="7.14"> UNTUK BULANAN NEGARA BULAN >

< start="730.662" dur="6.541"> KAWASAN YANG NYIEUNKEUN SAKOLA >

< start="733.732" dur="5.072"> KOMPUTES OF COVID-19 ATAWA >

< start="735.6" dur="7.609"> NEXT EMPAT BULAN DAN SAKARA >

< start="737.336" dur="8.675"> DAPATKE MUNTUK KUNTOHAN KANGGO >

< start="738.937" dur="8.576"> DENGAN PULIK DARI APPLYING AND >

< start="743.408" dur="5.773"> NANGGALKEUN TEAM TEU DENGAN OVER >

< start="746.211" dur="5.206"> 10.000 Jalma pikeun DAPATKEUN NYAWA >

< start="747.679" dur="11.312"> JABAR HENTEU DENGAN. >

< start="749.448" dur="11.211"> >> Mike: SALAH KAWASA EKEUN >

< start="751.583" dur="11.612"> DENGAN PELIK DENGAN PAN DEMONSTRATE AB >

< start="759.157" dur="5.273"> TUTUPAN DISKAUNAN SENTIASA INGGU >

< start="760.859" dur="5.64"> MENUTUPKAN KEHIDUPAN DIRI >

< start="763.361" dur="6.207"> KONTEKTOR DAN WANGTU KULIT >

< start="764.63" dur="7.04"> BISNIS NEGARA BISA PELANGGAN MANGSA >

< start="766.632" dur="7.207"> PUTIH INGKANG PUTRA >

< start="769.701" dur="6.507"> AND PELEK GOROMPOH HENTEU NGUMBASA >

< start="771.87" dur="6.14"> APLIKASI ONLINE KAKI DENGAN >

< start="774.072" dur="6.24"> APLIL KE 6, AND NA >

< start="776.374" dur="5.506"> PEMBAYARAN LEPASAN LANGKAH LANGKAH LANGKAWAN >

< start="778.177" dur="6.84"> MANUJE MUNGKUL KULIT DENGAN APRIL THE >

< start="780.445" dur="6.007"> 16-16 sareng Upami anjeun dianias >

< start="782.047" dur="6.072"> UNTUK APLIKAN UNTUK EU NGEJABAT KA SIEUN >

< start="785.15" dur="4.572"> TAHU NYAHPANGKEUN HANI SIEUN NYA DAPAT >

< start="786.618" dur="5.873"> KINI DI TELPON, ANG >

< start="788.253" dur="5.272"> GORNIL FEDERAL nyatakeun yen >

< start="789.888" dur="5.773"> 2300 STAFAT EXTRA AYA DIAJAT >

< start="792.657" dur="4.605"> INGIN INGIN. >

< start="793.659" dur="5.305"> >> PITTING WE'RE UP A SIMPLIFIED >

< start="795.928" dur="6.607"> NAMPAKKEUNI DIANA KRITIKAL >

< start="797.429" dur="6.173"> PENTING Pikeun SAKITU TU INGKEUN >

< start="799.13" dur="5.906"> MANGSA KASIHAN JEUNG KAMI NU >

< start="802.701" dur="4.004"> SUMBASKAN SUMBER NOMBOR >

< start="803.736" dur="5.272"> SUMBAT DI PAKSA BAWA >

< start="805.203" dur="5.74"> TEMA Aranjeunna MANGSA NU KERJA >

< start="806.839" dur="6.173"> INGIN SUKA MELANGKEUN DENGAN >

< start="809.174" dur="5.94"> DI DI CENTRE CENTERS AND KAMI AKAN >

< start="811.109" dur="6.306"> TANGGAP MUNGGUL JEUNG RESPOND TO >

< start="813.145" dur="7.141"> INI DIA NINGGALKEUN Urang NINGGALKEUN. >

< start="815.28" dur="5.539"> SATU AYA NU NAK KASUT >

< start="817.649" dur="4.271"> SIGNIFICANT IN NUMBERS THAN EVER >

< start="820.452" dur="3.27"> ATAWA. >

< start="821.052" dur="3.204"> >> Mike: AND ANGGUYA UNTUK >

< start="822.12" dur="3.905"> MEMBANGKEUN CANADIANS KUMAHA >

< start="823.922" dur="4.472"> GETUNG. >

< start="824.456" dur="6.14"> KESIHATAN MENTERI KESIHATAN >

< start="826.191" dur="4.805"> NEW MANDATORY SELF-ISOLASI >

< start="828.56" dur="4.772"> LUKISAN UNTUK TRAVELERS EARLIER >

< start="830.762" dur="4.037"> SUKADÉ. >

< start="831.129" dur="6.207"> >> JEUNG EKEKTIF DI WANGSARI >

< start="833.532" dur="5.205"> TARATRA PANGKAL NGADANGKEUN KE >

< start="834.933" dur="8.976"> CANADA DENGAN PELAKSANAAN OF >

< start="837.502" dur="8.575"> KAWASA ESSENTIAL AKAN >

< start="838.871" dur="8.742"> SUBJEK TO PAHLAWASAN 14-HARI >

< start="844.075" dur="5.406"> ISOLASI PANJAMINAN PANGGIHAN >

< start="846.278" dur="4.905"> INGIN YANG TENTUK TENTANG >

< start="847.812" dur="6.407"> PERHATOSAN ESSENTIAL SELF-ISOLASI >

< start="849.647" dur="6.274"> AND INDIVIDU PEMBANGUNAN >

< start="851.349" dur="6.14"> SISTEM UPON ARRIVAL AYEUNA >

< start="854.385" dur="4.873"> FORBIDDEN JUGA DARI MENGGUNAKI AWAM >

< start="856.087" dur="4.672"> TRANSIT UNTUK LATIHAN KEPADA >

< start="857.655" dur="4.506"> TEMPAT PUTIHAN DIRI AND >

< start="859.391" dur="6.273"> MEREKA AKAN DIBAYANG TO >

< start="860.925" dur="5.64"> DIRI-AYAT DI TEMPAT di mana >

< start="862.361" dur="5.572"> Aranjeunna bakal dihubungkeun jeung >

< start="865.83" dur="3.972"> Jalma Sumping. >

< start="866.798" dur="4.705"> >> Mike: sareng INI AYA >

< start="868.099" dur="9.51"> POTENSI UNTUK AKHIR sareng APA >

< start="869.968" dur="8.776"> ARTING UNTUK-APA INGKANG TENAGA >

< start="871.703" dur="7.908"> AND KESIHATAN PANGGIHAN PANGGIHAN >

< start="877.809" dur="3.57"> INGGU YANG TANGGURU HENTEU DAN >

< start="878.91" dur="4.906"> INTERNATIONAL TRAVEL INCLUDING >

< start="879.745" dur="6.806"> DITUTUPKAN NEGARA KOMUNITAS >

< start="881.513" dur="7.274"> MANGSA NANGGAL KANGGO SIGNIFICANT >

< start="883.982" dur="6.841"> TEMPAT KORONAVIRUS. >

< start="886.685" dur="7.44"> >> DAN ANTARA ACARA SENTIASA >

< start="888.953" dur="6.875"> TANPA DIPUNCAKNA >

< start="890.989" dur="7.375"> PANDEMIK, GAMES THE 2020 >

< start="894.292" dur="6.507"> Aya anu diarah sareng aranjeunna >

< start="895.961" dur="7.741"> DIA DAPAT DI MAPLE RIDGE DI >

< start="898.53" dur="7.675"> AKSARI JULAI sareng INSTEAD KOTA >

< start="901.033" dur="10.243"> AYA PALING HENTEUN 2024 sareng ORGANISER >

< start="903.868" dur="8.443"> SABUT YANG MENIT JANGGAL >

< start="906.404" dur="8.776"> KOLEKSIA SIHATKEUN SIEUN Luhur >

< start="911.442" dur="7.108"> PRIORITY. >

< start="912.51" dur="7.241"> >> THE COVID-19 BUKU PANDEMIK >

< start="915.346" dur="5.973"> TUTUP PELANGGAN TENGAH >

< start="918.783" dur="4.539"> PARKLUAR PARK ING BAHASA. >

< start="919.885" dur="8.208"> >> Kuring TELANGKEUN DI SIEUN >

< start="921.519" dur="8.309"> AYA AYA PILIHAN LAIN, PAKSA >

< start="923.522" dur="8.709"> Tanggapan Anu Damel - AND I GUNAKAN >

< start="928.259" dur="4.339"> TAMAN AKSARA TAPI TAPI INI SAKI A >

< start="929.994" dur="3.804"> KESELIMAAN SEMUA AS DENGAN >

< start="932.397" dur="4.639"> JANGAN. >

< start="932.831" dur="5.506"> >> Mike: TAPI METRO VANCOUVER IS >

< start="933.932" dur="6.273"> NGENTASKEUNKEUN NGUKTANG GAMPANG BUKA DUKAU >

< start="937.202" dur="4.538"> OPERASI 22 taman régional >

< start="938.503" dur="5.64"> Ngalengkepan AGAMA PACIFIK DAN >

< start="940.371" dur="7.342"> BAYANG BOUNDARY AND PALING >

< start="941.906" dur="7.108"> MUNICIPALITIES IN SMP >

< start="944.309" dur="6.107"> PLAYGROUNDS DITUTUP DAN NUNGSA >

< start="947.912" dur="4.139"> FAKILIS KANGGURAN >

< start="949.18" dur="3.338"> PELANGSUKAN JEUNG SORU >

< start="950.549" dur="3.937"> FOLLOWING ORDERS AROUND SOSIAL >

< start="952.217" dur="4.437"> JABATAN. >

< start="952.651" dur="4.438"> >> WELL, SAKITU TIDAK DARI PAKI >

< start="954.62" dur="5.705"> PUTIH LAGU ING METRO VANCOUVER. >

< start="956.855" dur="4.972"> YES. >

< start="957.256" dur="6.84"> GAS HENTEUN NGAPANGKEUN DOLLAR A >

< start="960.491" dur="5.34"> LITER UNTUK REGULAR AT MANY >

< start="961.993" dur="9.177"> STATIONS, sareng harga di >

< start="964.262" dur="8.242"> PUMP TUNGGALKEUN PUPUNAN >

< start="965.997" dur="8.91"> SEMINGGO MINGGU AYEUNA DENGAN >

< start="971.336" dur="5.739"> KORONAVIRUS KRUSHING KELOMBITAN >

< start="972.738" dur="6.373"> DEMAND AND HARGA TERBARU >

< start="975.073" dur="6.607"> DI 18 TAHUN sareng PROSIKAL ANTARI >

< start="977.208" dur="7.242"> DENGAN DROPS ATAS GAS STATIS IN >

< start="979.277" dur="8.042"> THE Minggu anu datang sareng program. >

< start="981.813" dur="7.141"> KURSUS, NGEMBANG MACAM, WANG >

< start="984.616" dur="7.408"> TAHUN KOMUNITAS AND DENGAN >

< start="987.452" dur="7.575"> GLOBAL PANDEMIK SEMUA IT TAMAT >

< start="989.12" dur="8.109"> DANGKEUN KECAPUTAN HUTI TETAPI >

< start="992.257" dur="6.707"> SATU COQUITLAM COUPLE DIKEHKEUN >

< start="995.193" dur="6.307"> SATU DESA NU DI SATU NU DATANG >

< start="997.395" dur="5.673"> PERKARA YANG NAMPANG MAJORITI PANDUAN >

< start="999.097" dur="4.871"> GAMPANG HENTEU ATAWA NAMPANGKEUN ING, >

< start="1001.666" dur="4.038"> DENGAN KOMPUT DENGAN KAPUTA KUMAHA DIRI >

< start="1003.234" dur="4.305"> TEMA SEMUA INGGAL. >

< start="1004.102" dur="9.243"> >> SUKAN DI JAWA BARAT, >

< start="1005.87" dur="9.344"> MANGSA 20 DI KAMI DI >

< start="1007.705" dur="7.909"> TALKING AT JOS DONALDSON - ATS >

< start="1013.512" dur="4.705"> AND Urang NGATILKE DAPATKEUN DAPAT >

< start="1015.38" dur="4.772"> KAWIN. >

< start="1015.747" dur="4.938"> >> ITU GAMPANG, KAMI DI UPE A >

< start="1018.383" dur="5.005"> DRAPER ARCHWAY DI SINI >

< start="1020.318" dur="11.145"> RUANG TENGAH. >

< start="1020.819" dur="13.047"> >> AND Urang BISA CEREMONI AT >

< start="1023.588" dur="10.778"> 3:00 AND LIMO ARRIVED AND >

< start="1031.663" dur="5.439"> JOSONG SATU RAKYAT SIEUN DIA >

< start="1034.065" dur="4.939"> BEST MAN. >

< start="1034.499" dur="5.906"> >> KAMI GOT INTO LIMO, KITU >

< start="1037.302" dur="4.338"> HILAM KASAHA DENGAN KAMI >

< start="1039.17" dur="3.905"> Mimitian UNTUK APIKALKEUN sareng SAID KAMI >

< start="1040.571" dur="5.974"> TAHU INGU FADI, KAMU BISA ITU >

< start="1041.84" dur="6.039"> RUMAH, KAMU NGADUH ANU FAD LAN TI >

< start="1043.241" dur="6.473"> KAMI HENTEU MANGSA DENGAN ATAWA, KAMI >

< start="1046.711" dur="5.206"> RAKYAT DARI KURSIA yen Kami >

< start="1048.012" dur="6.04"> GAMPANG TENTUKKEUN ATAU TEMPOHAN >

< start="1049.881" dur="5.606"> UP NANG Jalan jeung aranjeunna >

< start="1052.083" dur="8.142"> DI KAWASAN DAN GURU SOSIAL DISTANCE >

< start="1054.285" dur="7.142"> AND SENI DI DI KATURAN. >

< start="1055.653" dur="6.974"> NGADI KIRI KARET, SUKA DENGAN >

< start="1060.391" dur="3.938"> SIEUN, JUST HONKING, CHEERING, >

< start="1061.593" dur="7.041"> MELAYU, KUMAHA SUKU TANGGURU >

< start="1062.761" dur="6.373"> UNTUK MELENGKEUN ATAWA ANAK KAWAN >

< start="1064.495" dur="7.008"> SAID SIEUN SIEWE SIEUN >

< start="1068.8" dur="5.973"> TARI PERTAMA. >

< start="1069.267" dur="8.943"> >> SEMUA DIA INGGALIS DI PADA >

< start="1071.737" dur="11.478"> RADIO KANGGO KANGGO SAMPAI DAN >

< start="1074.939" dur="10.044"> NANGKANG ITU ITU GIRI DENGAN ITU >

< start="1078.343" dur="10.077"> NUASA taun 1950-an "AMERICAN GRAFFITI" >

< start="1083.348" dur="6.774"> AND KAWIN PANGGIHAN KANGGURAN AND >

< start="1085.15" dur="7.074"> ING DENGAN KAMI, KANGGO MAJLIS >

< start="1088.553" dur="4.872"> SUIT TARI ING DENGAN TENGAH >

< start="1090.288" dur="4.738"> Jalan Raya dina PITT MEADOWS, >

< start="1092.357" dur="5.973"> KOMUNITAS GRUMBIA, NGUMAMBANGKE ANTARA >

< start="1093.558" dur="6.007"> Waktos sareng IT INKIN. >

< start="1095.16" dur="6.84"> >> AND ITU ITU JADI MAGIK INI. >

< start="1098.563" dur="6.741"> >> Wartosna: KAWINAN KAMI >

< start="1099.797" dur="7.342"> SUMAT ING TO YOU DENGAN BODY SHOP, >

< start="1102.166" dur="7.842"> NAMBANGKEUN UNDUH ANJEUN KAJAWA >

< start="1105.503" dur="5.573"> TEMPAT, ANAK GELANG sareng BIGGER >

< start="1107.305" dur="5.539"> SMILES. >

< start="1111.343" dur="1.901"> >> Mike: Kuring SUMAT NYAIN >

< start="1113.044" dur="1.502"> RÉSAN. >

< start="1113.378" dur="2.603"> >> SATU ANU ANU BARANG. >

< start="1114.68" dur="4.204"> >> KAU TENTU GAMPANG. >

< start="1116.114" dur="3.103"> >> JEUNG KA NU NU KASAHA >

< start="1119.05" dur="0.701"> Entong. >

< start="1119.417" dur="2.003"> >> Mike: OE. >

< start="1119.885" dur="3.603"> >> DENGAN KANGGO NANGGUH ANJELANG MUDAH >

< start="1121.586" dur="3.236"> PELANGGAN DENGAN DARI KELUAR? >

< start="1123.688" dur="3.237"> >> Mike: LITTLE BIT, LUNGKUL BISA. >

< start="1124.956" dur="4.105"> >> Kuring DENGAN SUKA ATAWA ATAWA ATAWA >

< start="1127.091" dur="4.205"> HOME GOT AN OPPORTUNITY TO >

< start="1129.227" dur="3.47"> ESPECIALLY IF YOU ON THE >

< start="1131.462" dur="3.138"> PUTIH KULIT DAH ANAK >

< start="1132.864" dur="3.871"> SATU ING DIPANGGU NU DENGAN >

< start="1134.799" dur="3.571"> NGENTOTKEUN KECAP NEGARA DENGAN MESIN >

< start="1136.901" dur="4.005"> SENTIASA JANGGAL SANGGUH NAMPAKKAN >

< start="1138.536" dur="3.938"> PROVINCE WE'RE GOING INTO AN >

< start="1141.072" dur="2.67"> KOMUNITAS INGGRIS NGAMBUNG >

< start="1142.64" dur="3.003"> GOLONGAN TINGKATKEUN, A >

< start="1143.908" dur="4.072"> RISIKO BENTUK ACROSS >

< start="1145.777" dur="3.971"> ISLAND VANCOUVER, PANGKIL BENTUK >

< start="1148.146" dur="3.771"> MENYAMBUNGKEASAAN INGGO JAM IKI >

< start="1149.881" dur="4.939"> AND KUMAHA DENGAN NGABASA DENGAN >

< start="1152.15" dur="4.738"> TEMPAT NOR KOMPUTES PRINCE GEORGE >

< start="1155.019" dur="3.238"> PICKING UP LIMA CENTIMETERS DENGAN >

< start="1157.021" dur="2.403"> TOMORROW MENENGAH HARI INI >

< start="1158.39" dur="3.136"> TIANG NANGGALKEUN AYA KANGGURAN >

< start="1159.59" dur="4.639"> AND NANG KATA SENTUKNA >

< start="1161.726" dur="4.572"> KOOTENAYS AS WELL AND INTO >

< start="1164.429" dur="3.537"> OKANAGAN, KUMAHA DITANGGO >

< start="1166.464" dur="3.504"> INI TAPI TAPI ANTARA ASI ANTARA >

< start="1168.166" dur="3.671"> BAKAL KANG FRIEND, BISA >

< start="1170.101" dur="3.571"> HARI KOMUNITAS Minggu, >

< start="1172.003" dur="3.504"> TEMPERATURES COOLER ACROSS SM >

< start="1173.838" dur="4.572"> ON HENTEU INGIN MANGSA >

< start="1175.707" dur="5.706"> AND KAU ​​DAPAT TERIMA KANGGO >

< start="1178.543" dur="4.471"> COVER AND KOMPOH AIR DI ANAK >

< start="1181.546" dur="4.105"> DENGAN TURUN DARI KESENANAN sareng >

< start="1183.181" dur="5.139"> NANGKEUN TAMPILAN SOSIAL HARTA >

< start="1185.817" dur="4.305"> DISTANCING AND MAKING PASTI NA >

< start="1188.453" dur="3.337"> HENTEU KAMI Waktos sareng industri >

< start="1190.321" dur="3.504"> MINGGU SUKU KANGGO BEST NGADE >

< start="1191.956" dur="4.205"> PRAKTIKAT YANG DENGAN PUTRA >

< start="1193.991" dur="4.339"> RAIN KOMPUTER, IT TRANSLATE IT >

< start="1196.361" dur="4.738"> INTO HENTI NINGGALKEUN DAN NAMPAKKEUN ITU >

< start="1198.497" dur="4.538"> NANGGEU AYA ASI DENGAN MONDAY >

< start="1201.265" dur="3.271"> TANPA MANGSA NANGGALKEUN DI ATAWA >

< start="1203.201" dur="2.603"> KATU NINGKAT KEPADA DATAS LIMA >

< start="1204.669" dur="2.57"> KOMPASAS, KUMAHA NU KANGGO >

< start="1205.97" dur="3.104"> TANPA DITARI DI SUMBANG PADANG A >

< start="1207.438" dur="3.471"> TAPI TAPI AKU DI SADAPALA >

< start="1209.24" dur="4.172"> UNTUK TINGKAT ANTARA LEBIH >

< start="1211.109" dur="3.837"> NEXT LIMA DARI WE'LL DIDENGKEUN DENGAN A >

< start="1213.578" dur="3.971"> Panginten Sakit sareng Ikan >

< start="1215.112" dur="4.506"> LAMPIRAN INI NGUKTANG TREND >

< start="1217.715" dur="3.504"> DITUTUPKEUN INTAN NEXT MINGKAN AND DAPAT >

< start="1219.784" dur="3.438"> TULISAN sareng HENTEU NUNGGALKEUN INI SATUWANG. >

< start="1221.352" dur="2.437"> >> SUKAN KANG IDEA, JUST TO >

< start="1223.355" dur="1.368"> PULANG ATAWA RUMAH. >

< start="1223.922" dur="4.872"> TERIMA KASIH INI. >

< start="1224.856" dur="6.14"> >> MANUJEU SUKA. >

< start="1228.927" dur="4.438"> >> WANITA WANITA GOLONGAN VANCOUVER >

< start="1231.162" dur="3.938"> PUTIH ING DESPITE DESPIT GIFT >

< start="1233.531" dur="1.936"> KASIH DI RUMAH DENGAN HER >

< start="1235.266" dur="11.712"> CAROGÉ. >

< start="1235.6" dur="14.682"> [BAGPIPES PLAYING] >

< start="1243.841" dur="8.843"> >> SHE DIA DIJADI UNTUK DENGAN >

< start="1247.111" dur="7.508"> PIPER, SHE DANCED AN IG, >

< start="1250.448" dur="6.24"> MARKING HERING KE-82 ANTARI >

< start="1252.85" dur="6.908"> HER OAK BAYAR RUMAH ATAU KAPI NYA ITU >

< start="1254.785" dur="8.677"> WAS DI PULANGKEUN DAN KAPI >

< start="1256.854" dur="7.108"> JOKED yen BAGPIPES AYA BASA >

< start="1259.891" dur="6.206"> DISTANCING SOCIAL GOOD SENTAL >

< start="1263.628" dur="4.538"> INSTRUMÉN. >

< start="1264.096" dur="5.638"> >> Kami bakal nampi ieu >

< start="1266.264" dur="7.408"> TIANG. >

< start="1268.366" dur="7.708"> [SIRENS] >

< start="1269.867" dur="9.11"> >> ACROSS METRO VANCOUVER >

< start="1273.871" dur="10.378"> MOUNTI AYEUNA NGUMAMBUH APLIK >

< start="1276.24" dur="9.51"> UNTUK KAWASAN FRONTTUR AS SADI >

< start="1279.143" dur="8.576"> DITILIKKEUN "BUAT BULANAN >

< start="1284.382" dur="5.339"> BUKU "AND KUNINGAN BASA >

< start="1285.95" dur="6.073"> Gabung di AS WELL sareng IN >

< start="1287.885" dur="6.474"> VICTORIA AT LEGISLATUR >

< start="1289.887" dur="5.372"> SAKIT NUJAK NYAWA NYAWA >

< start="1292.189" dur="5.406"> KERJA GARONGAN SM KESIHATAN >

< start="1294.525" dur="5.306"> PROFESIONALS AND STAFF. >

< start="1295.393" dur="6.139"> >>> INDIA NUTUP DIRI KAWASAN >

< start="1297.729" dur="5.072"> MEMBANGKANG PANDEMIK-COVID-19 >

< start="1299.997" dur="4.973"> AND NAJADI SUKUJU AYA NU TARI >

< start="1301.699" dur="3.271"> YOU, NEXT! >

< start="1302.967" dur="2.003"> [♪♪♪] >