205s Rintangan stimulasi Senat ngemot pambayaran awis, pengangguran kanggo Amerika images and subtitles

Ndhuwur ING JAM IKI. DR. SAPHIER NICOLE. DR. SAPHIER NICOLE. SERON JONATHAN SARI ATLANTA SERI JONATHAN DARI ATLANTA LAN KAMI DENGAN KAMPUNG JOHN Lan Kita bakal DENGAN KAMPUNG JOHN RUMAH PUTIH KAWASAN PUTIH PUTIH. KORPOREN. >> SAIKI GOLONGAN ING KANGGO. >> SAIKI GOLONGAN ING KANGGO. KANGGO NATE ING SAK TANGGO KANG ING KANGGO NATE ING APA ING NGANGGO ING NGANGGO. ING VOTE ING wulan. KANGGO PURID PROSEDUR POTONG KEDUA PROSEDUR KENE TANGGO KANGGO. SANGSA ING ING KANGGO. LATER ING dinten SENATE AKAN LATER ING dinten SENATE bakal entuk ING $ 2 Duwe PILIHAN ING JENIS STIMULUS FISCAL FISCAL $ 2 TRILLION. BIMBUL TULISAN TRIMIS FISCAL. DEMOKRATIS lan REPUBLIKAN DEMOKRATI lan REPUBLIKAN Nuju ING TANGGAPAN Nuju tekan LAMPIRAN MALAM TERTENTU. ING Bengi. MESIN PEMIMPINAN SENATE MAJORITI SENATE MAJORITY LEADER MITCH MCCONNELL ING APA ING KENE MCCONNELL ING APA ING AKU YANG DIPANGGUH. DITIPAK. >> RUSH NEW RESOURCES TO THE >> KULIT RUSH BARU UNTUK TANPA KANGGO BUKU NEGARA GANJUNG BUAH INGGRIS PEMBANGUNAN NEGARA LAN INJEK HEALTHCARE gelut lan nggegirisi INJEK ING ING ING KANGGULISAN TUNAI INTO EKONOMI AS NGEDUT PAKET ING TO EKONOMI AS DIBUAT PESELITAN UNTUK MEMBANGUN KEKarya AMERIKAN, NGANTONG KARYA AMERIKAN, KELUARGA, NEGARA BISA KELUARGA, NEGARA GOLEKSARI lan INDUSTRI MANGSA INGKANG INI INDUSTRI MANGSA ING ING PAKSA TINDAKAN. TINDAKAN. KANGGO MACAPAT PENDIDIKAN LAIN KANGGO ING SUKU MACAM UNTUK MACAM. KANGGO. >> Ed: SEKOLAH SENATOR SEKOLAH >> Ed: SEKOLAH SEKOLAH SENATOR LAMPIRAN UNTUK HIS LAMPIRAN UNTUK KANGGO BASA-BASA SAIKI ING KANGGO KOLEKSI NU INGKU KANGGO Nuli DITUTUKAN lan JAMINAN TO DIPANGGO lan JAMINAN kanggo nambahi KATUSAN AWAM ADDREN EMERGENCI KESIHATAN PUBLIC, NUNGGUH LOKAL KAMI KEMUDAHAN, NUNGGAL KOMUNITAS LOKAL KITA lan PUTIK AMERIKA KOMUNITI lan KARYA PUTRA AMERIKA Pungkasan. KARYA BAB. KINI APA 2 TRILLION ING APA PELEMBON 2 TRILLION. PELUANG SENTUH. 120 Milyuner kanggo HOSPITALS, 120 120 Milyuner kanggo HOSPITALS, 120 Milyuner UNTUK NEGARA NEGARA lan LOK Milyar UNTUK NEGARA NEGARA NEGARA lan LOKAL, 350 Milyuner GOVERNMENT, 350 Yuta kanggo bisnis sing pedhot, suwene wulan Bisnis IKAN, BULANAN WULANGAN INSURANS UNEMPLOY INSURANS UNSURAN UNSUR UNTUK Wong sing dielingake Wong-wong sing SITUS DIBUAT UNTUK KOMUNITIK UTAWA LAKIRAN NGLUKAK DARI QUARANTINE Utawa LAID OFF Saka KARYA lan $ 1200 PAYANGAN TUNAI KARYA lan $ 1200 PAYANGAN TUNAI KANGGO, $ 500 PER ANAK. KANGGO, $ 500 PER ANAK. SUKU SUKU DENGAN AS $ 4 BULAN OGOSAN SAIKI NGALAH ING POKOK $ 4 TRILYUNYA SARI NGEDANG. OF LIQUIDITY Saka KEDAI. NUNG AMERIKAN BISA KANGGO NANG TARI NUNG AMERIKAN BISA KANGGO NANGGGKE KANGGO. KARYA. PRESIDEN TRUMP SAID DIA SAIKI PRESIDENT TRUMP SAID DIA SAIKI MELIHAT PADAN KANGGO UNDANGGU KANGGO SUKA MELIHAT TANGGO BASA KANGGO UNDANGGUT KANGGO DENGAN PUTUP PADANGGULAN APRIL kaping 12 NUNG WULANG GAMPANG APRIL 12 NANG KANGGO MACAPAT KANGGO UP DENGAN MENGIKUTKI KONSIA NGENTOTI DENGAN DENGAN ING DESA KANGGO JUST YO INGKU BISAN DENGAN KANGGO NATE ING ING KANGGO MUNGGUH INGKAH INGKANG SANGGUT NATE TANGGO Nindakake. IT. SAIKI DI SINI. SAIKI DI SINI. >> Présidhèn Trump: EASTER IS A >> Présidhèn Trump: Gampang ADIK HARI ING SUKU Kanggo MANY DAY KHUSUS SANGGO UNTUK KEBANGSAAN MANY. SEBENAN. UNTUK AKU, UNTUK KITA BANYAK UNTUK AKU, KANGGO LUKISAN KANGGO. FRIENDS. ING IS ING IS SAIKI. ING IS ING IS SAIKI. Lan APA GAMPANG GAMPANG INGGO LAN APA GALAKU INGGO INGKU. BAKAL. EASTER ING KAMU TIMELINE, APA A EASTER ING KAMU TIMELINE, APA KANGGO PITELIA ING NGEGO. GESANG GELENG NU TUNGGUH. PRIORITI GANGGO SAIKI ING SAIKI PRIORITI UNGGUL AKU ING SAIKI KESIHATAN lan Kaslametané ING KESIHATAN lan KESELAMATAN Wong ing AMERIKA. RAKYAT AMERIKAN. >> ING negara UNLIKELY >> ING UNLIKEL ING NEGARA KANGGO DIBUKA UP ING KABUPATEN. KANGGO MUKA UP ING KAWIN. KANGGO MUDAH ING NGGO TANGGAP MUDAH KAMPUNG KENCANGAN NATION LENGKAP DAPAT MANGSA DAPAT KAMPUNG NEGARA SAKSIA ING ING NGANGGO PUNGSAAN ING NEGARA LAIN LUKA KANGGO BISAN NUNG DUMADI KABEH KABEH SENI KENE PAKSA YORK NGENE AYAM KANGGO YORK BARU BISA PADANGGIH KANGGO. GAMPANG RESTRICTED. Aku ASKED DR. TONY FAUCI TENTANG Aku ASKED DR. TONY FAUCI MENGENUTKAN ING KORONAVIRUS ING ING KORONAVIRUS NGUKTOR YESTERDAY lan ING INI TEMBANG YESTERDAY LAN SINI YANG NJAWA ANYA. INGKU DENGAN KANGGO. >> Sampeyan bisa DENGAN TARI ING TARI >> Sampeyan bisa NARI ING TAPI, ING INI NGANGGO ING SAIKI Sampeyan kudu luwih apik nalika dina-dina lan minggu-minggu-minggu-minggu SUKU DENGAN-Dinten-Minggu lan Minggu Minggu BASIS. Sampeyan ora kudu main Sampeyan kudu ngindhari pambiji babagan apa sampeyan Gangguan saka apa sing kudu ditindakake. TRYING TO Nindakake. Lan JOHN, Sampeyan KANGGO UNTUK APA Lan JOHN, Sampeyan KANGGO UNTUK KANGGO METRIK, ING TINDAK TINDAK METRIK, APA KANGGO DATA. DATA. NUNG NINI NENGGALKE ING Negara, NUNG NINI NU MUKA ING NEGARA, SUKU TANPA SUKU TUKU KANGGO SUKU Ora ana wong sing pengin golek dhuwit sing kudu teka ING NGANGGO TANGGAL UNTUK ING NGE ING NGEBALAI ING NGALANG ING A Sampeyan Delengen apa sing bakal tekan ing papan sing padha karo kutha anyar. TEMPAT NGEBUTAN KOTA YORK BARU. ING Bener GUSHAN PUBLIC HEALTH ING JAMINAN NAMPI PRAKTOR KESIHATAN AWAM lan KOMEN. PRACTICE lan SENSE KOMUNITAS. NEGARA RASA ING NEGARA. NEGARA RASA ING NEGARA. >> SELEP ING VOTE ING JAWA >> SARI KOMPOT VOTE NUNG NINI DITADUKI ING SENATE ING IS NATE ING ING SENATE YANG NU TELPON FIMCUL STIMULUS MUKA TO Rintangan STIMULUS FISCAL GAMBAR ING Griya. OMAH. PELOSI NANCY omah PELOSI NANCY omah omah karo IDE DEFINITE OF SHE IDE DEFINITE ING AKU KANGGO MUDAH. Pikirane bakal ngerti. SHE AKU NAMPAK ING ING PADANGGUL ING. SHE AKU NAMPAK ING ING PADANGGUL ING. RUMAH INGGRUK ING UNTIL RUMAH ING DITENTUKKE INTIL 11:00 PARA WULAN. 11:00 AM TOMORROW. JADI ITU JAWA KANGGO NAK KANGGO Dudu ITU JAWA NENG NENGGALKE ING ING ING SUKU ING ING ING RUMAH APA PILIH ING RUMAH ING KENE DENGAN NUNG NINI DADI MENGGADAKAN KANGGO SENATE ITU NATE NATE INGKU SENATE ING GAMPANG MUNGKUT ING ING ING SUKAN NATE NATE NATE ING TANPA KOMPUTOR SOMETIME TANPA ING INI DAPAT

Rintangan stimulasi Senat ngemot pambayaran awis, pengangguran kanggo Amerika

Many Americans will be seeing cash payments as part of the plan; John Roberts reports from the White House. FOX News operates the FOX News Channel (FNC), FOX Business Network (FBN), FOX News Radio, FOX News Headlines 24/7, FOXNews.com and the direct-to-consumer streaming service, FOX Nation. FOX News also produces FOX News Sunday on FOX Broadcasting Company and FOX News Edge. A top five-cable network, FNC has been the most watched news channel in the country for 17 consecutive years. According to a 2018 Research Intelligencer study by Brand Keys, FOX News ranks as the second most trusted television brand in the country. Additionally, a Suffolk University/USA Today survey states Fox News is the most trusted source for television news or commentary in the country, while a 2017 Gallup/Knight Foundation survey found that among Americans who could name an objective news source, FOX News is the top-cited outlet. FNC is available in nearly 90 million homes and dominates the cable news landscape while routinely notching the top ten programs in the genre. Subscribe to Fox News! bit.ly/2vBUvAS Watch more Fox News Video: video.foxnews.com Watch Fox News Channel Live: www.foxnewsgo.com/ Watch full episodes of your favorite shows The Five: video.foxnews.com/playlist/lon... Special Report with Bret Baier: video.foxnews.com/playlist/lon... The Story with Martha Maccallum: video.foxnews.com/playlist/lon... Tucker Carlson Tonight: video.foxnews.com/playlist/lon... Hannity: video.foxnews.com/playlist/lon... The Ingraham Angle: video.foxnews.com/playlist/lon... Fox News @ Night: video.foxnews.com/playlist/lon... Follow Fox News on Facebook: www.facebook.com/FoxNews/ Follow Fox News on Twitter: twitter.com/FoxNews/ Follow Fox News on Instagram: www.instagram.com/foxnews/
john roberts fox news, coronavirus unemployment, coronavirus stimulus bill, president trump, us unemployment, unemployment, politics, coronavirus relief plan, senate coronavirus relief, senate coronavirus bill, trump coronavirus, coronavirus relief, coronavirus, john roberts, senate stimulus, coronavirus stimulus, senate stimulus bill, Fox News Channel, News, us coronavirus, senate, Fox News, john roberts white house, white house, coronavirus updates, trump, americas newsroom,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="1.902" dur="0.967"> Ndhuwur ING JAM IKI. DR. SAPHIER NICOLE. >

< start="2.87" dur="0.933"> DR. SAPHIER NICOLE. SERON JONATHAN SARI ATLANTA >

< start="3.804" dur="1.801"> SERI JONATHAN DARI ATLANTA LAN KAMI DENGAN KAMPUNG JOHN >

< start="5.639" dur="1.401"> Lan Kita bakal DENGAN KAMPUNG JOHN RUMAH PUTIH >

< start="7.074" dur="0.433"> KAWASAN PUTIH PUTIH. >

< start="7.508" dur="0.7"> KORPOREN. >> SAIKI GOLONGAN ING KANGGO. >

< start="8.242" dur="1.267"> >> SAIKI GOLONGAN ING KANGGO. KANGGO NATE ING SAK TANGGO >

< start="9.51" dur="2.468"> KANG ING KANGGO NATE ING APA ING NGANGGO ING NGANGGO. >

< start="12.013" dur="1.166"> ING VOTE ING wulan. KANGGO PURID PROSEDUR >

< start="13.181" dur="1.399"> POTONG KEDUA PROSEDUR KENE TANGGO KANGGO. >

< start="14.582" dur="1.634"> SANGSA ING ING KANGGO. LATER ING dinten SENATE AKAN >

< start="16.217" dur="3.202"> LATER ING dinten SENATE bakal entuk ING $ 2 >

< start="19.454" dur="1.433"> Duwe PILIHAN ING JENIS STIMULUS FISCAL FISCAL $ 2 TRILLION. >

< start="20.922" dur="0.666"> BIMBUL TULISAN TRIMIS FISCAL. DEMOKRATIS lan REPUBLIKAN >

< start="21.589" dur="2.602"> DEMOKRATI lan REPUBLIKAN Nuju ING TANGGAPAN >

< start="24.192" dur="0.933"> Nuju tekan LAMPIRAN MALAM TERTENTU. >

< start="25.126" dur="1.2"> ING Bengi. MESIN PEMIMPINAN SENATE MAJORITI >

< start="26.327" dur="1.601"> SENATE MAJORITY LEADER MITCH MCCONNELL ING APA ING KENE >

< start="27.962" dur="0.666"> MCCONNELL ING APA ING AKU YANG DIPANGGUH. >

< start="28.63" dur="1.633"> DITIPAK. >> RUSH NEW RESOURCES TO THE >

< start="30.298" dur="3.302"> >> KULIT RUSH BARU UNTUK TANPA KANGGO BUKU NEGARA >

< start="33.601" dur="0.933"> GANJUNG BUAH INGGRIS PEMBANGUNAN NEGARA LAN INJEK >

< start="34.535" dur="1.4"> HEALTHCARE gelut lan nggegirisi INJEK ING ING ING >

< start="35.937" dur="3.502"> KANGGULISAN TUNAI INTO EKONOMI AS NGEDUT PAKET ING TO >

< start="39.474" dur="1.133"> EKONOMI AS DIBUAT PESELITAN UNTUK MEMBANGUN KEKarya AMERIKAN, >

< start="40.642" dur="0.899"> NGANTONG KARYA AMERIKAN, KELUARGA, NEGARA BISA >

< start="41.576" dur="2.801"> KELUARGA, NEGARA GOLEKSARI lan INDUSTRI MANGSA INGKANG INI >

< start="44.412" dur="0.433"> INDUSTRI MANGSA ING ING PAKSA TINDAKAN. >

< start="44.879" dur="2.836"> TINDAKAN. KANGGO MACAPAT PENDIDIKAN LAIN >

< start="47.749" dur="2.101"> KANGGO ING SUKU MACAM UNTUK MACAM. >

< start="49.851" dur="1.2"> KANGGO. >> Ed: SEKOLAH SENATOR SEKOLAH >

< start="51.052" dur="1.4"> >> Ed: SEKOLAH SEKOLAH SENATOR LAMPIRAN UNTUK HIS >

< start="52.453" dur="0.9"> LAMPIRAN UNTUK KANGGO BASA-BASA SAIKI ING KANGGO >

< start="53.387" dur="2.535"> KOLEKSI NU INGKU KANGGO Nuli DITUTUKAN lan JAMINAN TO >

< start="55.957" dur="0.967"> DIPANGGO lan JAMINAN kanggo nambahi KATUSAN AWAM >

< start="56.925" dur="2.101"> ADDREN EMERGENCI KESIHATAN PUBLIC, NUNGGUH LOKAL KAMI >

< start="59.027" dur="0.833"> KEMUDAHAN, NUNGGAL KOMUNITAS LOKAL KITA lan PUTIK AMERIKA >

< start="59.895" dur="1.266"> KOMUNITI lan KARYA PUTRA AMERIKA Pungkasan. >

< start="61.162" dur="3.503"> KARYA BAB. KINI APA 2 TRILLION >

< start="64.666" dur="1.634"> ING APA PELEMBON 2 TRILLION. >

< start="66.334" dur="1.134"> PELUANG SENTUH. 120 Milyuner kanggo HOSPITALS, 120 >

< start="67.502" dur="2.768"> 120 Milyuner kanggo HOSPITALS, 120 Milyuner UNTUK NEGARA NEGARA lan LOK >

< start="70.272" dur="1.399"> Milyar UNTUK NEGARA NEGARA NEGARA lan LOKAL, 350 Milyuner >

< start="71.673" dur="1.367"> GOVERNMENT, 350 Yuta kanggo bisnis sing pedhot, suwene wulan >

< start="73.074" dur="1.467"> Bisnis IKAN, BULANAN WULANGAN INSURANS UNEMPLOY >

< start="74.542" dur="2.134"> INSURANS UNSURAN UNSUR UNTUK Wong sing dielingake >

< start="76.678" dur="2.101"> Wong-wong sing SITUS DIBUAT UNTUK KOMUNITIK UTAWA LAKIRAN NGLUKAK DARI >

< start="78.78" dur="4.07"> QUARANTINE Utawa LAID OFF Saka KARYA lan $ 1200 PAYANGAN TUNAI >

< start="82.851" dur="5.538"> KARYA lan $ 1200 PAYANGAN TUNAI KANGGO, $ 500 PER ANAK. >

< start="88.423" dur="6.94"> KANGGO, $ 500 PER ANAK. SUKU SUKU DENGAN AS $ 4 BULAN >

< start="95.397" dur="2.368"> OGOSAN SAIKI NGALAH ING POKOK $ 4 TRILYUNYA SARI NGEDANG. >

< start="97.766" dur="1.634"> OF LIQUIDITY Saka KEDAI. NUNG AMERIKAN BISA KANGGO NANG TARI >

< start="99.401" dur="0.299"> NUNG AMERIKAN BISA KANGGO NANGGGKE KANGGO. >

< start="99.701" dur="0.9"> KARYA. PRESIDEN TRUMP SAID DIA SAIKI >

< start="100.602" dur="3.002"> PRESIDENT TRUMP SAID DIA SAIKI MELIHAT PADAN KANGGO UNDANGGU KANGGO >

< start="103.605" dur="1.601"> SUKA MELIHAT TANGGO BASA KANGGO UNDANGGUT KANGGO DENGAN PUTUP PADANGGULAN APRIL kaping 12 >

< start="105.24" dur="1.134"> NUNG WULANG GAMPANG APRIL 12 NANG KANGGO MACAPAT KANGGO UP DENGAN >

< start="106.408" dur="0.9"> MENGIKUTKI KONSIA NGENTOTI DENGAN DENGAN ING DESA KANGGO JUST >

< start="107.342" dur="1.901"> YO INGKU BISAN DENGAN KANGGO NATE ING ING KANGGO MUNGGUH >

< start="109.277" dur="0.233"> INGKAH INGKANG SANGGUT NATE TANGGO Nindakake. >

< start="109.544" dur="0.633"> IT. SAIKI DI SINI. >

< start="110.212" dur="2.401"> SAIKI DI SINI. >> Présidhèn Trump: EASTER IS A >

< start="112.648" dur="2.568"> >> Présidhèn Trump: Gampang ADIK HARI ING SUKU Kanggo MANY >

< start="115.217" dur="0.499"> DAY KHUSUS SANGGO UNTUK KEBANGSAAN MANY. >

< start="115.718" dur="2.1"> SEBENAN. UNTUK AKU, UNTUK KITA BANYAK >

< start="117.819" dur="0.466"> UNTUK AKU, KANGGO LUKISAN KANGGO. >

< start="118.32" dur="2.101"> FRIENDS. ING IS ING IS SAIKI. >

< start="120.422" dur="3.102"> ING IS ING IS SAIKI. Lan APA GAMPANG GAMPANG INGGO >

< start="123.525" dur="0.9"> LAN APA GALAKU INGGO INGKU. >

< start="124.459" dur="1.401"> BAKAL. EASTER ING KAMU TIMELINE, APA A >

< start="125.894" dur="3.503"> EASTER ING KAMU TIMELINE, APA KANGGO PITELIA ING NGEGO. >

< start="129.398" dur="1.4"> GESANG GELENG NU TUNGGUH. PRIORITI GANGGO SAIKI ING SAIKI >

< start="130.799" dur="1.434"> PRIORITI UNGGUL AKU ING SAIKI KESIHATAN lan Kaslametané ING >

< start="132.267" dur="2.802"> KESIHATAN lan KESELAMATAN Wong ing AMERIKA. >

< start="135.103" dur="1.634"> RAKYAT AMERIKAN. >> ING negara UNLIKELY >

< start="136.738" dur="1.601"> >> ING UNLIKEL ING NEGARA KANGGO DIBUKA UP ING KABUPATEN. >

< start="138.373" dur="1.367"> KANGGO MUKA UP ING KAWIN. KANGGO MUDAH ING NGGO >

< start="139.742" dur="1.2"> TANGGAP MUDAH KAMPUNG KENCANGAN NATION LENGKAP DAPAT MANGSA DAPAT >

< start="140.943" dur="1.634"> KAMPUNG NEGARA SAKSIA ING ING NGANGGO PUNGSAAN ING NEGARA LAIN >

< start="142.611" dur="2.535"> LUKA KANGGO BISAN NUNG DUMADI KABEH KABEH SENI KENE PAKSA YORK NGENE >

< start="145.18" dur="0.9"> AYAM KANGGO YORK BARU BISA PADANGGIH KANGGO. >

< start="146.115" dur="2.101"> GAMPANG RESTRICTED. Aku ASKED DR. TONY FAUCI TENTANG >

< start="148.217" dur="0.933"> Aku ASKED DR. TONY FAUCI MENGENUTKAN ING KORONAVIRUS >

< start="149.185" dur="0.966"> ING ING KORONAVIRUS NGUKTOR YESTERDAY lan ING INI >

< start="150.152" dur="0.6"> TEMBANG YESTERDAY LAN SINI YANG NJAWA ANYA. >

< start="150.753" dur="1.667"> INGKU DENGAN KANGGO. >> Sampeyan bisa DENGAN TARI ING TARI >

< start="152.454" dur="3.503"> >> Sampeyan bisa NARI ING TAPI, ING INI NGANGGO ING SAIKI >

< start="155.958" dur="1.4"> Sampeyan kudu luwih apik nalika dina-dina lan minggu-minggu-minggu-minggu >

< start="157.359" dur="0.299"> SUKU DENGAN-Dinten-Minggu lan Minggu Minggu >

< start="157.66" dur="1.1"> BASIS. Sampeyan ora kudu main >

< start="158.761" dur="1.4"> Sampeyan kudu ngindhari pambiji babagan apa sampeyan >

< start="160.162" dur="0.9"> Gangguan saka apa sing kudu ditindakake. >

< start="161.096" dur="1.868"> TRYING TO Nindakake. Lan JOHN, Sampeyan KANGGO UNTUK APA >

< start="162.965" dur="1.267"> Lan JOHN, Sampeyan KANGGO UNTUK KANGGO METRIK, ING TINDAK >

< start="164.266" dur="0.299"> TINDAK METRIK, APA KANGGO DATA. >

< start="164.567" dur="1.967"> DATA. NUNG NINI NENGGALKE ING Negara, >

< start="166.536" dur="1.833"> NUNG NINI NU MUKA ING NEGARA, SUKU TANPA SUKU TUKU KANGGO >

< start="168.404" dur="1.867"> SUKU Ora ana wong sing pengin golek dhuwit sing kudu teka >

< start="170.272" dur="1.4"> ING NGANGGO TANGGAL UNTUK ING NGE ING NGEBALAI ING NGALANG ING A >

< start="171.674" dur="3.336"> Sampeyan Delengen apa sing bakal tekan ing papan sing padha karo kutha anyar. >

< start="175.044" dur="1.2"> TEMPAT NGEBUTAN KOTA YORK BARU. ING Bener GUSHAN PUBLIC HEALTH >

< start="176.245" dur="1.4"> ING JAMINAN NAMPI PRAKTOR KESIHATAN AWAM lan KOMEN. >

< start="177.646" dur="2.335"> PRACTICE lan SENSE KOMUNITAS. NEGARA RASA ING NEGARA. >

< start="179.982" dur="1.4"> NEGARA RASA ING NEGARA. >> SELEP ING VOTE ING JAWA >

< start="181.384" dur="2.901"> >> SARI KOMPOT VOTE NUNG NINI DITADUKI ING SENATE ING >

< start="184.287" dur="1.466"> IS NATE ING ING SENATE YANG NU TELPON FIMCUL STIMULUS MUKA TO >

< start="185.755" dur="0.733"> Rintangan STIMULUS FISCAL GAMBAR ING Griya. >

< start="186.522" dur="3.703"> OMAH. PELOSI NANCY omah >

< start="190.259" dur="0.833"> PELOSI NANCY omah omah karo IDE DEFINITE OF SHE >

< start="191.127" dur="1.467"> IDE DEFINITE ING AKU KANGGO MUDAH. >

< start="192.595" dur="2.101"> Pikirane bakal ngerti. SHE AKU NAMPAK ING ING PADANGGUL ING. >

< start="194.697" dur="1.4"> SHE AKU NAMPAK ING ING PADANGGUL ING. RUMAH INGGRUK ING UNTIL >

< start="196.098" dur="0.933"> RUMAH ING DITENTUKKE INTIL 11:00 PARA WULAN. >

< start="197.066" dur="1.4"> 11:00 AM TOMORROW. JADI ITU JAWA KANGGO NAK KANGGO >

< start="198.467" dur="1.901"> Dudu ITU JAWA NENG NENGGALKE ING ING ING SUKU ING ING ING RUMAH >

< start="200.369" dur="2.101"> APA PILIH ING RUMAH ING KENE DENGAN NUNG NINI DADI MENGGADAKAN KANGGO SENATE >

< start="202.471" dur="1.601"> ITU NATE NATE INGKU SENATE ING GAMPANG MUNGKUT ING ING ING SUKAN >

< start="204.073" dur="0.633"> NATE NATE NATE ING TANPA KOMPUTOR SOMETIME TANPA ING INI DAPAT >