205s Предлог-законот за стимули во Сенатот содржи исплати во готовина, невработеност за Американците images and subtitles

ТОП НА ОВОЈ ЧАС. ДР НИКОЛЕ САФИЕР. ДР НИКОЛЕ САФИЕР. SERОНАТАН СЕРИИ ОД АтЛАНТА SERонатан СЕРИИ ОД Атланта и ние започнуваме со Hон Робертс И ПОЧЕТУВАМЕ СО JOон РОБЕРЦИ ГОЛЕМОТ ДОМАЛНИКО КУА КОРИСНИЧКИОТ БЕЛЕСКИ КУА КОАР. КОРЕСПОНДЕНТ. >> Добро утро до вас. >> Добро утро до вас. НЕМА ДАМАМЕ СЕКОЈ ВРЕМЕ НЕМА ДАМАМ НИКОГАШ ВРЕМЕ ОД ОВИЕ ГЛАСАА ОВОЈ ПРИДОН. ОВИЕ ГЛАСАА ОВОЈ ПРИДОН. МНОГУ ПРОЦЕДУРАЛНИ ИСКОРИНИ МНОГУ ПРОЦЕДУРАЛНИ ИСКОРИНИ кои треба да се чекаат. ТОА МОЕ ДА СЕ РАБОТИ. ПОВЕЕ ДЕНЕС СЕНАТЕ Е ПОСЛЕДНИОТ ДЕНЕС СЕНАТИТЕ BEЕ ГЛАСААТ НА МАСИВНИОТ 2 УСД БИДЕ ДА ГЛАСАМ НА МАСИВНИОТ 2 УСД Трилион ФИСКАЛЕН СТИМУЛУС БИЛ. ТРИЛИОН ФИСКАЛНА СМЕТКА НА СТИМУЛУС. ДЕМОКРАТИ И РЕПУБЛИКАНИ ДЕМОКРАТИ И РЕПУБЛИКАНИ СО ДОГОВОРНИ ДОГОВОР СОДРУВА LЕ НА ДОГОВОРОТ КОН ЛАТНО НО. МИНАТАТА НОЌ. СИТЕ ЛИДЕР ЛИДЕР НА СЕНЕТСКО ПОГОВОР СЕНАТИ ЛИДЕР НА ЛИДЕРСКО ПОВТОРНО МИТЕК МКЦОНЕЛ ЗА КАКО ТИЕ MCCONNELL НА ШТО СЕ ПРИГЛАСНО. ПРИГОВОРЕН. >> РУС НОВИ РЕСУРСИ до >> РУС НОВИ РЕСУРСИ КОН ДОНЕСНИТЕ ЛИНИИ НА НАЦИОТ ПРОТИВ ЛИНИ НА ЗДРАВЈЕТО НА ЗДРАВЈЕТОРИ НА НАЦИЈАТА И ИНИЕКТ ЗДРАВЈЕ БЕЗБЕДНОСТ И ВЕЕ ТРИЛИОНИ НА ПАРИТЕ ВО ТРИЛИОВИ НА ПАРИ ВО ЕКОНОМИЈА КАКО ПРОДОЛИ МОНО ЕКОНОМИЈА КАКО ПРОДОЛИ ПО МОЕ ДА ГО ПОМОГНЕТЕ АМЕРИКАНСКИТЕ РАБОТНИЦИ, ПОМОГНЕТЕ АМЕРИКАНСКИ РАБОТНИЦИ, ФАМИЛИИ, МАЛИ БИЗНИС И СЕМЕЈСТВО, МАЛНИ БИЗНИСИ И ИНДУСТРИИ СЕ ДА ГО ПРАВИМЕ ОВА ИНДУСТРИИТЕ СЕ ДА СЕ ОД ОВОЈ ДИСУПЦИЈА. РАЗГОВОР. ВЕБА НА ДРУГИТЕ САМО ГОДИНА ВЕЕ НА ДРУГИТЕ СТРАНА ГОДИНА ЗА ПРОДАБА. ДА СЕ ЗНАЧИ. >> Ед: СЕНАТОР ЧУКУ ШУМЕР >> Ед: СЕНАТОР ЧУКУР ШУМЕР ПОДНЕСУВА ПОСЕТНО СО НЕГО Испраќање ПОСЕТНИК НА НЕГОВИТЕ КОЛЕГИ кои велат дека ги имаме КОЛЕГУИ ПОВЕЕ ДА СЕ СОГЛАСУВАМЕ И ДОГОВОРИ ДА СЕ СОГЛАСНО И ДОГОВОР ЗА ДОНЕСУВАЕ ОВА ЈАВНА ЗДРАВЈЕ АДРЕСА ОВА ЈАВНА ЗДРАВСТВЕНА ЗДРАВЈЕ, ПОДДРШКА НА НАШИОТ ЛОКАЛ ЕМЕРГЕНЦИЈА, ПОДДРШКА НАШИТЕ ЛОКАЛНИТЕ ЗАЕДНИЦИ И ПОВЕЕ НА АМЕРИКА РАБОТНИ РАБОТНИЦИ НА ЗАЕДНИЦИТЕ И ПОВЕЕТЕ РАБОТНИЦИ НА АМЕРИКА. РАБОТНИЦИ ПРВ. ОВДЕ Е ШТО ТРИЛИОНОТ ОВДЕ Е ШТО Е ДА СЕ РАБОТИ ТРИЛИНИОТ ПОРЦИОН. ПОРЦИЈА вели. 120 милијарди за болници, 120 120 милијарди за болници, 120 милијарди за државен и локален МИЛИОН ЗА ДР STАВНИ И ЛОКАЛНИ ВЛАДИ, 350 милијарди ЗА ВЛАДИ, 350 милијарди за мали бизниси, четири месеци МАЛНИ БИЗНИС, ЧЕТВРИ МЕСЕЦ ЗА ОБЕЗБЕДУВАЕ НА ВРАБОТУВАЕ ЗА ОД ОБЕЗБЕДУВАЕ НА ВРАБОТУВАЕ ЗА ЛУ PEЕ КОИ СЕ ДА СЕ СТРАНА ЛУЕ КОИ СЕ ДОГОВОРИТЕ ИЗБОР ДА КВАРАНТИН ИЛИ СЕ ОДНЕСУВААТ ОД КАРТАНТИН ИЛИ ЗАПЛАТИ ОД РАБОТА И НАДВОРЕШНИ ПЛААИ 1200 УСД РАБОТА И ПАРИНСКИ ПЛАТИВИ 1200 УСД за возрасни, 500 американски долари ДЕЦА. ЗА возрасни, 500 американски долари ДЕЦА. ПРИСТАП ДОГОВОР ДО НЕКОЈ ТРИЛИОН 4 УСД ВЕЕ ПРИСТАП ДО ГОДИНИ 4 УСД ТРИЛИОН ЛИКИДНОСТ ОД ФИЕДОТ. ЗА ЛИКИВНИТЕ ОД ПОВЕДОТ. КОГА АМЕРИКАН МОЕ МОЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ КОГА АМЕРИКАН МОЕ МОЕ ДА СЕ ДОБИРА ДА РАБОТА. РАБОТА. ПРЕТСЕДАТЕЛНИОТ ТРУМ ПОВЕЕ HEЕ СЕ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ТРУМП ПОТИГАТ HEЕ LЕ Е Е ДА ГО ГО ГОДИШИ ЛУЕТО НАПРЕД ДА РАБОТА САКАТЕ ДА ГО ГОДИТЕ ЛУЕ НАПОМЕНА НА РАБОТАТА ПО РАБОТИТЕ ОД ИЗВЕДНИОТ ПОНУДА ПОНУДА 12 АПРИЛ ПО ДРУГИТЕ ПОНЕДЕЛНИК СОНЕДЕЛА 12 АПРИЛ, НО СЕ ЗНАЕ HEЕ СО ДОБИВ СО ПРИГЛАСНО СЕ СОГЛАС ДО ДОДЕЛУВАМЕ ДА СЕ ДОСТОЈБА ТОА ДАТЕЕ ДА СЕ ДА СЕ СМЕТЕ ДА СЕ ДА ДОБРА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДАТЕ ДАТ ДА ДА ДОДЕЛИ ТИЕ ДА БИДЕ ДОБРО ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ. ИТ Слушајте ТУКА. Слушајте ТУКА. >> Претседателот Трамп: Источен е >> Претседателот Трамп: Источен е многу посебен ден за многумина МНОГУ ПОСЕБЕН ДЕН ЗА МНОГУ ПРИЧИНИ. ПРИЧИНИ ЗА мене, за многу наши ЗА мене, за многу наши пријатели. ПРИЈАТЕЛИ. ОВОЈ БЕЗ ПОСЕБЕН ДЕН. ОВОЈ БЕЗ ПОСЕБЕН ДЕН. И ШТО ГОЛЕМА ТИМЕЛИНА ОВАА И ШТО Е БЕЛИНА ТИМЕЛИНА ОВА WЕ БИДЕ. WЕ БИДЕ. Исток е наша ТИМЕЛИНА, ШТО ИСТОЧНО Е НАШИОТ ТИМЕЛИНА, КАКО ГОЛЕМА ТИМЕЛИНА КАКО ДА БИДЕ. ВЕНА ТИМЕЛИНА КАКО ДА БИДЕ. МОЈОТ ПРВ ПРИОРИТЕТ Е СЕКОГАШ МОЈОТ ПРВ ПРИОРИТЕТ Е СЕКОЈ ЗДРАВЈЕ И БЕЗБЕДНОСТ НА ЗДРАВЈЕ И БЕЗБЕДНОСТ НА АМЕРИКАНСКИОТ НАРОД. АМЕРИКАНСКИ НАРОД. >> Тоа е недвосмислено земјата >> НЕ Е МНОГУ СОВЕТНА СОВЕТНА СТРАНА, ОД СИТЕ САМО. МО COЕ ДА ОТВОРИТЕ СИТЕ КАКО ЕДНО. МОЕ ДА СЕ ОДГОВОРНИ ОБЛАСТИ НА МО COЕ ДА СЕ ОДГОВОРНИ ПРИРАЧНИЦИ НА НАЦИОНАЛНО ПОДОБРУВАЕ НА МАКЕДОНСКИ МОANЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ПОБРЗИ НАРОДНА ЛЕСНО ПОВЕЕ МОЕ МОЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ ДО БИЗНИСКО ДО ДРУГО ПОДНЕСНО ДО БИЗНИС БЕЗ ДРУГИ ПРИДОБИ LУБОВИТЕ УЈОРК МОЕ ПОДГОТОВНИКОТ УБОВИ NEWУЈОРК МОЕ МОЕ ДА СЕ ОСНОВУВААТ. ОТВОРАТЕ ОСВРТЕНИ. ГО ПРАВИЛ Д-р. ТОН ФАУЦИ ЗА ГО ПРАВИЛ Д-р. Тони ФАУЦИ ЗА ТОА КО КОРОНАВИРУС ТОА НА КОРОНАВИРУС БРИЕЕ СЕКОЈ ДЕЛ И ТУКА Е БРИВЕ YЕ НА ВЕДНИЦА И ОВДЕ Е ШТО СЕ ПОСТОИ. ШТО РЕЧЕ ТОЈ. >> МОЕТЕ ДА ГИ ГЛАСАТ ДА ДА ДОДЕЛУВА >> МОЕТЕ ДА ГИ ГЛЕДАТТЕ ДА ДА ДА ДОДЕЛИТЕ, МОЕ ДА ВИДЕТЕ МНОГУ Флексибилен МОРА ДА БИДЕТЕ МНОГУ флексибилен на ден-до-ден и недела-по-недела ОСНОВА ДЕН-ПРЕД-ДЕН И НЕДЕЛА-ПОДНЕСУВАEKЕ ОСНОВА ПОТРЕБНО ДА ГО ОЦЕНУВАТЕ ПОТРЕБНО ДА ЕВУДИРАТЕТЕ ОСНОВА НА ШТО СИ СЕ ПРИМАНОСТ НА ШТО СЕ РАБОТИТЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ. ПРЕБАРУВА ДА СЕ ДРАВА И Hон, ДА ГО ПРАВОДИТЕ ЗА ШТО И Hон, ДА ГО ПРАВОДИТЕ ЗА ШТО ВИД НА МЕТРИКИ, ШТО СИТЕ НА ОДГОВОР НА МЕТРИКИ, ШТО ВИД НА ПОДАТОЦИ. ПОДАТОЦИ. КОГА СЕ ИВЕТЕТЕ ВО СТРАНА, КОГА СЕ ИВЕТЕТЕ ДА СЕ ПОГЛЕДАТЕ ДА СЕ, ДОГОВОРНО НЕМА ЕДНА Е ДА СЕ ОДГОВОРИТЕ ОБВРСКО НИКОГАШ ДА НЕ Е ДА САКАМ ДА САКАМЕ ДА СЕ РАБОТЕ ДА СЕ ДОГОВОРИТЕ САКАТЕ ДА СЕ СЕГАТ ДА СЕ ДА СЕ ОГЛАСНИТЕ СЕ ВИДИТЕ ШТО СЕ ДА СЕ ОДИРАЕ НА ПОСЕТНИК ЛИКОВО ГРАДОТ ЈОРК. МЕСТО LУБОВ УЈОРК ГРАД. ТОА Е ДАБО ДОБРА ЈАВНА ЗДРАВЈЕ ТОА ДАБО ДОБРА ЈАВНА ПРАКТИКА ЗА ЗДРАВЈЕ И ЗДРАВСТВО. ПРАКТИКА И ЗАВРШНА ВИСОКА. ЗЕМЈАТА Е ГОЛЕМА СТРАНА. ЗЕМЈАТА Е ГОЛЕМА СТРАНА. >> ПО ГЛАСОТ ДЕНЕС ДА СЕ ИМА >> ПО ГЛАСОТ ДЕНЕС ДА Е ДА СЕ РАБОТИ ВО СЕНАТИТЕ ТОА ПОСТАВУВА ВО СЕНАТИТЕ ТОА ДЕЦА ОД ФИСКАЛНИТЕ СТИМУЛУС БИДИ ФИСКАЛНИ СТИМУЛУС БЕСПЛАТНИ ДА ОД ДОМААТА. КУЌАТА. ДОМОВИЧКИ ЗБИРНИК НАНЦИ ПЕЛОСИ СО ДОМОВИЧКИ ПРИСТАП НАНЦИ ПЕЛОСИ СО ДЕФИНИЦИТЕ ИДЕИ НА ШТО СЕ ДЕФИНИТЕНИ ИДЕИ НА ШТО СЕ МОINЕ ДА БИДЕ ДА ЗНАЕТЕ. МИСЛИТЕ МОРА ДА БИДЕ КАНИТ. HEЕ LЕ OOЕ ИМА ДА СЕ ПОСТОИ ДЕН. HEЕ LЕ OOЕ ИМА ДА СЕ ПОСТОИ ДЕН. ДОМОТ Е ДОДЕЛУВА ДО УСЛ ДОМОТ Е ДОДЕЛУВА ДО 11:00 часот УТРЕ. 11:00 часот Утре. ПОВТОРНО СЕ Е ПОВЕЕ НЕМА СИТЕ СЕ Е ДОСТАВНО, НЕКОГАШ ДА БИДЕ ДА БИДЕ ГО ПОВЕЕ ВО ДЕЛОТ СЕКОЈ ГЛАСОТ ВО ДОМОТ КАКО МОЕ МОЕ ДА ГО ПАСЕ СЕНАТИТЕ САМО МОЕ ДА ЈА ПОСТАВИ СЕНАТИТЕ ЛИКЕЛИ, НЕ МОЕ ДА ЈА ПАСАТ ДОМААТА ДОДЕЛЕ НЕ МОЕ ДА ЈА ПОСТАВИ ДОМОТ ДО СЕКОЈ ВЕСНИК УТРЕ ДА СЕ МОЕ

Предлог-законот за стимули во Сенатот содржи исплати во готовина, невработеност за Американците

Many Americans will be seeing cash payments as part of the plan; John Roberts reports from the White House. FOX News operates the FOX News Channel (FNC), FOX Business Network (FBN), FOX News Radio, FOX News Headlines 24/7, FOXNews.com and the direct-to-consumer streaming service, FOX Nation. FOX News also produces FOX News Sunday on FOX Broadcasting Company and FOX News Edge. A top five-cable network, FNC has been the most watched news channel in the country for 17 consecutive years. According to a 2018 Research Intelligencer study by Brand Keys, FOX News ranks as the second most trusted television brand in the country. Additionally, a Suffolk University/USA Today survey states Fox News is the most trusted source for television news or commentary in the country, while a 2017 Gallup/Knight Foundation survey found that among Americans who could name an objective news source, FOX News is the top-cited outlet. FNC is available in nearly 90 million homes and dominates the cable news landscape while routinely notching the top ten programs in the genre. Subscribe to Fox News! bit.ly/2vBUvAS Watch more Fox News Video: video.foxnews.com Watch Fox News Channel Live: www.foxnewsgo.com/ Watch full episodes of your favorite shows The Five: video.foxnews.com/playlist/lon... Special Report with Bret Baier: video.foxnews.com/playlist/lon... The Story with Martha Maccallum: video.foxnews.com/playlist/lon... Tucker Carlson Tonight: video.foxnews.com/playlist/lon... Hannity: video.foxnews.com/playlist/lon... The Ingraham Angle: video.foxnews.com/playlist/lon... Fox News @ Night: video.foxnews.com/playlist/lon... Follow Fox News on Facebook: www.facebook.com/FoxNews/ Follow Fox News on Twitter: twitter.com/FoxNews/ Follow Fox News on Instagram: www.instagram.com/foxnews/
john roberts fox news, coronavirus unemployment, coronavirus stimulus bill, president trump, us unemployment, unemployment, politics, coronavirus relief plan, senate coronavirus relief, senate coronavirus bill, trump coronavirus, coronavirus relief, coronavirus, john roberts, senate stimulus, coronavirus stimulus, senate stimulus bill, Fox News Channel, News, us coronavirus, senate, Fox News, john roberts white house, white house, coronavirus updates, trump, americas newsroom,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="1.902" dur="0.967"> ТОП НА ОВОЈ ЧАС. ДР НИКОЛЕ САФИЕР. >

< start="2.87" dur="0.933"> ДР НИКОЛЕ САФИЕР. SERОНАТАН СЕРИИ ОД АтЛАНТА >

< start="3.804" dur="1.801"> SERонатан СЕРИИ ОД Атланта и ние започнуваме со Hон Робертс >

< start="5.639" dur="1.401"> И ПОЧЕТУВАМЕ СО JOон РОБЕРЦИ ГОЛЕМОТ ДОМАЛНИКО КУА >

< start="7.074" dur="0.433"> КОРИСНИЧКИОТ БЕЛЕСКИ КУА КОАР. >

< start="7.508" dur="0.7"> КОРЕСПОНДЕНТ. >> Добро утро до вас. >

< start="8.242" dur="1.267"> >> Добро утро до вас. НЕМА ДАМАМЕ СЕКОЈ ВРЕМЕ >

< start="9.51" dur="2.468"> НЕМА ДАМАМ НИКОГАШ ВРЕМЕ ОД ОВИЕ ГЛАСАА ОВОЈ ПРИДОН. >

< start="12.013" dur="1.166"> ОВИЕ ГЛАСАА ОВОЈ ПРИДОН. МНОГУ ПРОЦЕДУРАЛНИ ИСКОРИНИ >

< start="13.181" dur="1.399"> МНОГУ ПРОЦЕДУРАЛНИ ИСКОРИНИ кои треба да се чекаат. >

< start="14.582" dur="1.634"> ТОА МОЕ ДА СЕ РАБОТИ. ПОВЕЕ ДЕНЕС СЕНАТЕ Е >

< start="16.217" dur="3.202"> ПОСЛЕДНИОТ ДЕНЕС СЕНАТИТЕ BEЕ ГЛАСААТ НА МАСИВНИОТ 2 УСД >

< start="19.454" dur="1.433"> БИДЕ ДА ГЛАСАМ НА МАСИВНИОТ 2 УСД Трилион ФИСКАЛЕН СТИМУЛУС БИЛ. >

< start="20.922" dur="0.666"> ТРИЛИОН ФИСКАЛНА СМЕТКА НА СТИМУЛУС. ДЕМОКРАТИ И РЕПУБЛИКАНИ >

< start="21.589" dur="2.602"> ДЕМОКРАТИ И РЕПУБЛИКАНИ СО ДОГОВОРНИ ДОГОВОР >

< start="24.192" dur="0.933"> СОДРУВА LЕ НА ДОГОВОРОТ КОН ЛАТНО НО. >

< start="25.126" dur="1.2"> МИНАТАТА НОЌ. СИТЕ ЛИДЕР ЛИДЕР НА СЕНЕТСКО ПОГОВОР >

< start="26.327" dur="1.601"> СЕНАТИ ЛИДЕР НА ЛИДЕРСКО ПОВТОРНО МИТЕК МКЦОНЕЛ ЗА КАКО ТИЕ >

< start="27.962" dur="0.666"> MCCONNELL НА ШТО СЕ ПРИГЛАСНО. >

< start="28.63" dur="1.633"> ПРИГОВОРЕН. >> РУС НОВИ РЕСУРСИ до >

< start="30.298" dur="3.302"> >> РУС НОВИ РЕСУРСИ КОН ДОНЕСНИТЕ ЛИНИИ НА НАЦИОТ >

< start="33.601" dur="0.933"> ПРОТИВ ЛИНИ НА ЗДРАВЈЕТО НА ЗДРАВЈЕТОРИ НА НАЦИЈАТА И ИНИЕКТ >

< start="34.535" dur="1.4"> ЗДРАВЈЕ БЕЗБЕДНОСТ И ВЕЕ ТРИЛИОНИ НА ПАРИТЕ ВО >

< start="35.937" dur="3.502"> ТРИЛИОВИ НА ПАРИ ВО ЕКОНОМИЈА КАКО ПРОДОЛИ МОНО >

< start="39.474" dur="1.133"> ЕКОНОМИЈА КАКО ПРОДОЛИ ПО МОЕ ДА ГО ПОМОГНЕТЕ АМЕРИКАНСКИТЕ РАБОТНИЦИ, >

< start="40.642" dur="0.899"> ПОМОГНЕТЕ АМЕРИКАНСКИ РАБОТНИЦИ, ФАМИЛИИ, МАЛИ БИЗНИС И >

< start="41.576" dur="2.801"> СЕМЕЈСТВО, МАЛНИ БИЗНИСИ И ИНДУСТРИИ СЕ ДА ГО ПРАВИМЕ ОВА >

< start="44.412" dur="0.433"> ИНДУСТРИИТЕ СЕ ДА СЕ ОД ОВОЈ ДИСУПЦИЈА. >

< start="44.879" dur="2.836"> РАЗГОВОР. ВЕБА НА ДРУГИТЕ САМО ГОДИНА >

< start="47.749" dur="2.101"> ВЕЕ НА ДРУГИТЕ СТРАНА ГОДИНА ЗА ПРОДАБА. >

< start="49.851" dur="1.2"> ДА СЕ ЗНАЧИ. >> Ед: СЕНАТОР ЧУКУ ШУМЕР >

< start="51.052" dur="1.4"> >> Ед: СЕНАТОР ЧУКУР ШУМЕР ПОДНЕСУВА ПОСЕТНО СО НЕГО >

< start="52.453" dur="0.9"> Испраќање ПОСЕТНИК НА НЕГОВИТЕ КОЛЕГИ кои велат дека ги имаме >

< start="53.387" dur="2.535"> КОЛЕГУИ ПОВЕЕ ДА СЕ СОГЛАСУВАМЕ И ДОГОВОРИ ДА >

< start="55.957" dur="0.967"> СЕ СОГЛАСНО И ДОГОВОР ЗА ДОНЕСУВАЕ ОВА ЈАВНА ЗДРАВЈЕ >

< start="56.925" dur="2.101"> АДРЕСА ОВА ЈАВНА ЗДРАВСТВЕНА ЗДРАВЈЕ, ПОДДРШКА НА НАШИОТ ЛОКАЛ >

< start="59.027" dur="0.833"> ЕМЕРГЕНЦИЈА, ПОДДРШКА НАШИТЕ ЛОКАЛНИТЕ ЗАЕДНИЦИ И ПОВЕЕ НА АМЕРИКА >

< start="59.895" dur="1.266"> РАБОТНИ РАБОТНИЦИ НА ЗАЕДНИЦИТЕ И ПОВЕЕТЕ РАБОТНИЦИ НА АМЕРИКА. >

< start="61.162" dur="3.503"> РАБОТНИЦИ ПРВ. ОВДЕ Е ШТО ТРИЛИОНОТ >

< start="64.666" dur="1.634"> ОВДЕ Е ШТО Е ДА СЕ РАБОТИ ТРИЛИНИОТ ПОРЦИОН. >

< start="66.334" dur="1.134"> ПОРЦИЈА вели. 120 милијарди за болници, 120 >

< start="67.502" dur="2.768"> 120 милијарди за болници, 120 милијарди за државен и локален >

< start="70.272" dur="1.399"> МИЛИОН ЗА ДР STАВНИ И ЛОКАЛНИ ВЛАДИ, 350 милијарди ЗА >

< start="71.673" dur="1.367"> ВЛАДИ, 350 милијарди за мали бизниси, четири месеци >

< start="73.074" dur="1.467"> МАЛНИ БИЗНИС, ЧЕТВРИ МЕСЕЦ ЗА ОБЕЗБЕДУВАЕ НА ВРАБОТУВАЕ ЗА >

< start="74.542" dur="2.134"> ОД ОБЕЗБЕДУВАЕ НА ВРАБОТУВАЕ ЗА ЛУ PEЕ КОИ СЕ ДА СЕ СТРАНА >

< start="76.678" dur="2.101"> ЛУЕ КОИ СЕ ДОГОВОРИТЕ ИЗБОР ДА КВАРАНТИН ИЛИ СЕ ОДНЕСУВААТ ОД >

< start="78.78" dur="4.07"> КАРТАНТИН ИЛИ ЗАПЛАТИ ОД РАБОТА И НАДВОРЕШНИ ПЛААИ 1200 УСД >

< start="82.851" dur="5.538"> РАБОТА И ПАРИНСКИ ПЛАТИВИ 1200 УСД за возрасни, 500 американски долари ДЕЦА. >

< start="88.423" dur="6.94"> ЗА возрасни, 500 американски долари ДЕЦА. ПРИСТАП ДОГОВОР ДО НЕКОЈ ТРИЛИОН 4 УСД >

< start="95.397" dur="2.368"> ВЕЕ ПРИСТАП ДО ГОДИНИ 4 УСД ТРИЛИОН ЛИКИДНОСТ ОД ФИЕДОТ. >

< start="97.766" dur="1.634"> ЗА ЛИКИВНИТЕ ОД ПОВЕДОТ. КОГА АМЕРИКАН МОЕ МОЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ >

< start="99.401" dur="0.299"> КОГА АМЕРИКАН МОЕ МОЕ ДА СЕ ДОБИРА ДА РАБОТА. >

< start="99.701" dur="0.9"> РАБОТА. ПРЕТСЕДАТЕЛНИОТ ТРУМ ПОВЕЕ HEЕ СЕ >

< start="100.602" dur="3.002"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ТРУМП ПОТИГАТ HEЕ LЕ Е Е ДА ГО ГО ГОДИШИ ЛУЕТО НАПРЕД ДА РАБОТА >

< start="103.605" dur="1.601"> САКАТЕ ДА ГО ГОДИТЕ ЛУЕ НАПОМЕНА НА РАБОТАТА ПО РАБОТИТЕ ОД ИЗВЕДНИОТ ПОНУДА ПОНУДА 12 АПРИЛ >

< start="105.24" dur="1.134"> ПО ДРУГИТЕ ПОНЕДЕЛНИК СОНЕДЕЛА 12 АПРИЛ, НО СЕ ЗНАЕ HEЕ СО ДОБИВ СО >

< start="106.408" dur="0.9"> ПРИГЛАСНО СЕ СОГЛАС ДО ДОДЕЛУВАМЕ ДА СЕ ДОСТОЈБА >

< start="107.342" dur="1.901"> ТОА ДАТЕЕ ДА СЕ ДА СЕ СМЕТЕ ДА СЕ ДА ДОБРА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДАТЕ ДАТ ДА ДА ДОДЕЛИ >

< start="109.277" dur="0.233"> ТИЕ ДА БИДЕ ДОБРО ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ. >

< start="109.544" dur="0.633"> ИТ Слушајте ТУКА. >

< start="110.212" dur="2.401"> Слушајте ТУКА. >> Претседателот Трамп: Источен е >

< start="112.648" dur="2.568"> >> Претседателот Трамп: Источен е многу посебен ден за многумина >

< start="115.217" dur="0.499"> МНОГУ ПОСЕБЕН ДЕН ЗА МНОГУ ПРИЧИНИ. >

< start="115.718" dur="2.1"> ПРИЧИНИ ЗА мене, за многу наши >

< start="117.819" dur="0.466"> ЗА мене, за многу наши пријатели. >

< start="118.32" dur="2.101"> ПРИЈАТЕЛИ. ОВОЈ БЕЗ ПОСЕБЕН ДЕН. >

< start="120.422" dur="3.102"> ОВОЈ БЕЗ ПОСЕБЕН ДЕН. И ШТО ГОЛЕМА ТИМЕЛИНА ОВАА >

< start="123.525" dur="0.9"> И ШТО Е БЕЛИНА ТИМЕЛИНА ОВА WЕ БИДЕ. >

< start="124.459" dur="1.401"> WЕ БИДЕ. Исток е наша ТИМЕЛИНА, ШТО >

< start="125.894" dur="3.503"> ИСТОЧНО Е НАШИОТ ТИМЕЛИНА, КАКО ГОЛЕМА ТИМЕЛИНА КАКО ДА БИДЕ. >

< start="129.398" dur="1.4"> ВЕНА ТИМЕЛИНА КАКО ДА БИДЕ. МОЈОТ ПРВ ПРИОРИТЕТ Е СЕКОГАШ >

< start="130.799" dur="1.434"> МОЈОТ ПРВ ПРИОРИТЕТ Е СЕКОЈ ЗДРАВЈЕ И БЕЗБЕДНОСТ НА >

< start="132.267" dur="2.802"> ЗДРАВЈЕ И БЕЗБЕДНОСТ НА АМЕРИКАНСКИОТ НАРОД. >

< start="135.103" dur="1.634"> АМЕРИКАНСКИ НАРОД. >> Тоа е недвосмислено земјата >

< start="136.738" dur="1.601"> >> НЕ Е МНОГУ СОВЕТНА СОВЕТНА СТРАНА, ОД СИТЕ САМО. >

< start="138.373" dur="1.367"> МО COЕ ДА ОТВОРИТЕ СИТЕ КАКО ЕДНО. МОЕ ДА СЕ ОДГОВОРНИ ОБЛАСТИ НА >

< start="139.742" dur="1.2"> МО COЕ ДА СЕ ОДГОВОРНИ ПРИРАЧНИЦИ НА НАЦИОНАЛНО ПОДОБРУВАЕ НА МАКЕДОНСКИ МОANЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ПОБРЗИ >

< start="140.943" dur="1.634"> НАРОДНА ЛЕСНО ПОВЕЕ МОЕ МОЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ ДО БИЗНИСКО ДО ДРУГО >

< start="142.611" dur="2.535"> ПОДНЕСНО ДО БИЗНИС БЕЗ ДРУГИ ПРИДОБИ LУБОВИТЕ УЈОРК МОЕ >

< start="145.18" dur="0.9"> ПОДГОТОВНИКОТ УБОВИ NEWУЈОРК МОЕ МОЕ ДА СЕ ОСНОВУВААТ. >

< start="146.115" dur="2.101"> ОТВОРАТЕ ОСВРТЕНИ. ГО ПРАВИЛ Д-р. ТОН ФАУЦИ ЗА >

< start="148.217" dur="0.933"> ГО ПРАВИЛ Д-р. Тони ФАУЦИ ЗА ТОА КО КОРОНАВИРУС >

< start="149.185" dur="0.966"> ТОА НА КОРОНАВИРУС БРИЕЕ СЕКОЈ ДЕЛ И ТУКА Е >

< start="150.152" dur="0.6"> БРИВЕ YЕ НА ВЕДНИЦА И ОВДЕ Е ШТО СЕ ПОСТОИ. >

< start="150.753" dur="1.667"> ШТО РЕЧЕ ТОЈ. >> МОЕТЕ ДА ГИ ГЛАСАТ ДА ДА ДОДЕЛУВА >

< start="152.454" dur="3.503"> >> МОЕТЕ ДА ГИ ГЛЕДАТТЕ ДА ДА ДА ДОДЕЛИТЕ, МОЕ ДА ВИДЕТЕ МНОГУ Флексибилен >

< start="155.958" dur="1.4"> МОРА ДА БИДЕТЕ МНОГУ флексибилен на ден-до-ден и недела-по-недела >

< start="157.359" dur="0.299"> ОСНОВА ДЕН-ПРЕД-ДЕН И НЕДЕЛА-ПОДНЕСУВАEKЕ >

< start="157.66" dur="1.1"> ОСНОВА ПОТРЕБНО ДА ГО ОЦЕНУВАТЕ >

< start="158.761" dur="1.4"> ПОТРЕБНО ДА ЕВУДИРАТЕТЕ ОСНОВА НА ШТО СИ СЕ >

< start="160.162" dur="0.9"> ПРИМАНОСТ НА ШТО СЕ РАБОТИТЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ. >

< start="161.096" dur="1.868"> ПРЕБАРУВА ДА СЕ ДРАВА И Hон, ДА ГО ПРАВОДИТЕ ЗА ШТО >

< start="162.965" dur="1.267"> И Hон, ДА ГО ПРАВОДИТЕ ЗА ШТО ВИД НА МЕТРИКИ, ШТО СИТЕ НА >

< start="164.266" dur="0.299"> ОДГОВОР НА МЕТРИКИ, ШТО ВИД НА ПОДАТОЦИ. >

< start="164.567" dur="1.967"> ПОДАТОЦИ. КОГА СЕ ИВЕТЕТЕ ВО СТРАНА, >

< start="166.536" dur="1.833"> КОГА СЕ ИВЕТЕТЕ ДА СЕ ПОГЛЕДАТЕ ДА СЕ, ДОГОВОРНО НЕМА ЕДНА Е ДА СЕ ОДГОВОРИТЕ >

< start="168.404" dur="1.867"> ОБВРСКО НИКОГАШ ДА НЕ Е ДА САКАМ ДА САКАМЕ ДА СЕ РАБОТЕ ДА СЕ ДОГОВОРИТЕ >

< start="170.272" dur="1.4"> САКАТЕ ДА СЕ СЕГАТ ДА СЕ ДА СЕ ОГЛАСНИТЕ СЕ >

< start="171.674" dur="3.336"> ВИДИТЕ ШТО СЕ ДА СЕ ОДИРАЕ НА ПОСЕТНИК ЛИКОВО ГРАДОТ ЈОРК. >

< start="175.044" dur="1.2"> МЕСТО LУБОВ УЈОРК ГРАД. ТОА Е ДАБО ДОБРА ЈАВНА ЗДРАВЈЕ >

< start="176.245" dur="1.4"> ТОА ДАБО ДОБРА ЈАВНА ПРАКТИКА ЗА ЗДРАВЈЕ И ЗДРАВСТВО. >

< start="177.646" dur="2.335"> ПРАКТИКА И ЗАВРШНА ВИСОКА. ЗЕМЈАТА Е ГОЛЕМА СТРАНА. >

< start="179.982" dur="1.4"> ЗЕМЈАТА Е ГОЛЕМА СТРАНА. >> ПО ГЛАСОТ ДЕНЕС ДА СЕ ИМА >

< start="181.384" dur="2.901"> >> ПО ГЛАСОТ ДЕНЕС ДА Е ДА СЕ РАБОТИ ВО СЕНАТИТЕ ТОА >

< start="184.287" dur="1.466"> ПОСТАВУВА ВО СЕНАТИТЕ ТОА ДЕЦА ОД ФИСКАЛНИТЕ СТИМУЛУС БИДИ >

< start="185.755" dur="0.733"> ФИСКАЛНИ СТИМУЛУС БЕСПЛАТНИ ДА ОД ДОМААТА. >

< start="186.522" dur="3.703"> КУЌАТА. ДОМОВИЧКИ ЗБИРНИК НАНЦИ ПЕЛОСИ СО >

< start="190.259" dur="0.833"> ДОМОВИЧКИ ПРИСТАП НАНЦИ ПЕЛОСИ СО ДЕФИНИЦИТЕ ИДЕИ НА ШТО СЕ >

< start="191.127" dur="1.467"> ДЕФИНИТЕНИ ИДЕИ НА ШТО СЕ МОINЕ ДА БИДЕ ДА ЗНАЕТЕ. >

< start="192.595" dur="2.101"> МИСЛИТЕ МОРА ДА БИДЕ КАНИТ. HEЕ LЕ OOЕ ИМА ДА СЕ ПОСТОИ ДЕН. >

< start="194.697" dur="1.4"> HEЕ LЕ OOЕ ИМА ДА СЕ ПОСТОИ ДЕН. ДОМОТ Е ДОДЕЛУВА ДО УСЛ >

< start="196.098" dur="0.933"> ДОМОТ Е ДОДЕЛУВА ДО 11:00 часот УТРЕ. >

< start="197.066" dur="1.4"> 11:00 часот Утре. ПОВТОРНО СЕ Е ПОВЕЕ НЕМА >

< start="198.467" dur="1.901"> СИТЕ СЕ Е ДОСТАВНО, НЕКОГАШ ДА БИДЕ ДА БИДЕ ГО ПОВЕЕ ВО ДЕЛОТ >

< start="200.369" dur="2.101"> СЕКОЈ ГЛАСОТ ВО ДОМОТ КАКО МОЕ МОЕ ДА ГО ПАСЕ СЕНАТИТЕ САМО >

< start="202.471" dur="1.601"> МОЕ ДА ЈА ПОСТАВИ СЕНАТИТЕ ЛИКЕЛИ, НЕ МОЕ ДА ЈА ПАСАТ ДОМААТА ДОДЕЛЕ >

< start="204.073" dur="0.633"> НЕ МОЕ ДА ЈА ПОСТАВИ ДОМОТ ДО СЕКОЈ ВЕСНИК УТРЕ ДА СЕ МОЕ >