205s RUU stimulasi Sénat ngandung pamayaran tunai, pangangguran pikeun urang Amerika images and subtitles

Puncak Taun ieu. DR. SAPHIER NICOLE. DR. SAPHIER NICOLE. JONATHAN SERRIE DARI ATLANTA JONATHAN SERRIE DARI ATLANTA AND Urang DENGAN RAKYAT JOHN AND Urang SILANG DENGAN JOHN ROBERTS KAYU DI PUTIH PUTIH KAWASAN PUTIH RUMAH PUTIH. KORRESPONDENT. >> GORNGEU HENTEUR KA SASUA. >> GORNGEU HENTEUR KA SASUA. Urang teu resep ngagaduhan Urang teu resep nyobian dina milih ieu. ING PILIH NAMPILKEUN INI. KOMUNITAS HURDLES PROSEDURAL KOMUNITAS HUKUM PROSEDURAL YANG DIAJAT ARAWA. TI SIEUN NYANGSA. LATER ON DENGAN PADANG SENATE AYA LATER ING DENGAN SENATE AYA VOTING ON MASSIVE $ 2 MANGSA BASA AS $ 2 TRILLION FISCAL STIMULUS RÉNAS MASISIFATIS. RUU STIMULUS TRILLION FISCAL STIMULUS. DEMOKRATIKASI AND REPUBLIKAN DEMOKRATIKASI AND REPUBLIKANAN Nuju KEPADUAN ANTARA AGREEMENT DITANGGU SA GUNTUNG KABUPATEN ING PANJANG. TADI WENGI. MESIN KEPUTUSAN SENATE MAJORITY SENATE MAJORITY LEADER MITCH MCCONNELL ON WHAT THE MCCONNELL ON APA ITU AKAN DIPASUKAN. DITANGGUH. >> RUSH NEW RESOURCES TO THE >> RUSH NEW RESOURCES TO THE FRONT LINES OF NATION'S BUAH HENTEU NAMATKAN ANTARA PANGGIHAN DAN INJEK Gelar HEALTHCARE AND TRADIS INJEK KAS INTO TRANSYEN KUNCI INTAN EKONOMI AS DITUTUP PAKSA TO EKONOMI AS PUTIH AS UNTUK MEMBANGKAN KARYA AMERIKAN, BANTUAN KARYA AMERIKAN, KELUUAN, BUKU GELENGAN KELUAR, PERNIAGAAN NGGOLA AND PERINDUSTRIAN MANGSA MACAPATNA INDUSTRI MEMBANGKEHKEUNYA SIEUN INGKUPAN DISAH INI. PEMBANGUNAN. DIHENTEU DENGAN READY SIDA LAIN DIHENTEU DI SIDANG LAIN BACAAN UNTUK Leres. TO LENGKAP. >> Ed: SEKOLAH SENATOR SEKOLAH >> Ed: SEKOLAH SENATOR SEKOLAH SENDING A LETTER TO HIS SENDOR SORANGKEUN Pikeun KITA WARNA NYATA KOLEKSI NU NGADEHKU KITA GURU AYA DIAJAR ATAWA AGREEMENT TO DIAJARKEUN DAN KOMUNITAS UNTUK ADDRESS KESIHATAN PUBLIC INI ADDRESS EMERGENCAL KESIHATAN PUBLIK INI, DOKOK KURSUS KAMI KARAWANAN, JABAYAN KOMUNITAS KOMUNITAS KAMI JEUNG PUT AMERIKA'S KOMUNITAS KOMPUTER AND PUTRA AMERIKA PULANG SULU. GALASKÉKÉTÉTÉTÉTÉN. DIA NYAJAKANA 2 TRILLION DIA NYAJAKANA KANGGURAN 2 TRILLION POSSES. RÉTOHAN PENTING. 120 JUTAWAN HOSPITALS, 120 120 Milyaran UNTUK HOSPITALS, 120 milyaran UNTUK NEGARA JEUNG LOKAL Milyaran UNTUK NEGARA-NEGARA JEUNG GOKINGAN LOKAL, 350 Milyun AS GOVERNMENT, 350 milyar KANGGIHAN BUKU, APBUL BULAN Usaha SMALL, APA SEBULAN INSURANS UNEMPLOYMENT INSURANCE FOR INSURANS UNEMPLOYMENT UNTUK Jalma anu keur satia SUKAN SAHA DIA ANTUYA DENGAN TANPA SATUJAK ATAWA NU TANGGALKEUN SARI QUARANTINE ATAWA LEPAS HENTEUN DARI KARYA AND $ 1200 PAYANGAN TUNAI Gawé sareng $ 1200 BAYAR TUNAI UNTUK ADULTU, $ 500 PER ANAK. UNTUK ADULS, $ 500 PER ANAK. SUKA JUJANG UNSUK KANGGO $ 4 TRILYUN SUKA JUJANG UNSUK KANGGO $ 4 TRILYUNYEN KABEH DARI KARÉS. LIQUIDITY DARI KEDAI. SANG AMERIKAN DAPAT DAPATKEUN SATU AMERIKAN BOLEH DAPATKEUN BOLEH Gawé. GAWE. PRESIDENT TRUMP SAID DIA NGAJI PRESIDENT TRUMP SAID DIA MANGSA NAK MENGITA NAKKEUN RAKYAT UNTUK Gawé SUKA JARI NANGGO NU DIDAKO Pikeun Ngerjakeun DENGAN PUTRA ANTARA APRIL 12 KEUT DENGAN DUMADANG DENGAN APRIL 12 KEUT TAPI ACKNOWLEDGING HE CAD UPENG NGIMPULKAN DIA KADIL DENGAN KUMAHA DESA JADI DENGAN HANYA SATUYA AYA DESA NU NU DIA NU MUNGGUH NU MUNGGULNA KAPILIHAN ITU DAPAT HENTEU AYEUNA. IEU. SORKI DI SINI. SORKI DI SINI. >> Présidén Trump: EASTER IS A >> Présidén Trump: ADALAH DENGAN HARI ANTARI SUKANG UNTUK BANYASA DAYANG SUKU SUKANG UNTUK DANAJAKAT. DASAR. UNTUK AKU, KUNCI LEUTIH KITA UNTUK AKU, KUNCI LEUTIK KAWAN. RUMAH. ING DESA HENTI SANGTANG SANGSA. ING DESA HENTI SANGTANG SANGSA. AND SAHA NUJU AYA KASIH AND SAHA NUJU ANJEU GAMPANG TAPI. TANGINNA. DUKA JUMAAT KITA ANJEUN, APA A SUKAN DENGAN KITA GAMPANG, APA GELENG GELENG ANYA. GOLEKTU GAMPANG NGALU. PRIORITI SANGGU Sateuacana salawasna PRIORITI SANGGU Sateuacana bakal teras kasehatan sareng kasalametan ING KESIHATAN DAN KESELAMATAN SUKAN AMERIKA. RAKYAT AMERIKAN. >> ITLIS UNLIKELY NEGARA >> IT UNLIKELY NEGARA NU KATUJUKAN BUKU NU KUNGGUHAN ATAWA. MANUSIA MUKA NU KUNGGUHAN ARTIKA. KULIT PELANGSAAN TUTUP MANUSIA DAPATKEUN ING NEGARA ING PELAJARAN DIAJAR DAPATKEUN NASI PELAJARAN DIAJUTKEUN DAPAT NGAPEUN KECAP NEGARA NEGARA LAIN BOKKEUN KECIL BISA NU NU KONTAK SUKA HENTEU YANG GURUWANG YORK KENE AYA KITA NGORA YORK BARU JAWA NENG NENGHUTKEUN. REAIN RESTRICTED. Kuring ASKED DR. TONY FAUCI TENTANG Kuring ASKED DR. TONY FAUCI MENGUTUP ING DI KORONAVIRUS ATAWA DI KABUPATEN KORONAVIRUS YESTERDAY AND DI SINI BRIEFING YESTERDAY AND DI SINI INI DIA SUMAT DIA. SAHA NU DIA. >> KAU BISA NYEKTU TAPI TAPI TAPI >> KAU BISA NYEKTU DI DATE TAPI, INI DIA HENTEU SANGGUP SUKU SANGGU INGIN SIEUN HENTEU AYEUNA DI Dinten-Dinten-Dinten-Dinten sareng Minggu-minggu-Minggu DENGAN DAY-DENGAN HARI AND Minggu-MINGGU-MINGGU BASIS. BASIS. Sateuacana anjeun kedah ngalakukeun Sateuacana anjeun milari kana kasalahan naon maneh FEASIBILITI INI KANGGO ANU TRAYANG ANTARI. TRYING TO DO. AND JUAN, KAU DIAJAKAT UNTUK APA AND JOHN, KAU DITANGGO UNTUK NYAPAKKAN METRIK, KUMAHA ANAK KINDEKAN METRIK, KUMAHA ANAK DATA. DATA. SANGKE AKU NGEIA DI NEGARA, SATU ATAWA NYAWA DI NINSARI, SUKA NU TU NU TU SUKANG SUKU SUKA TUJU AYA SATU TU SANGGO MANGSA NU KANGGO MANGSA NENG Waktosna INGIN TANGGAL KANGGO BISA NUNG NINI DENGAN APA ANAK ANTARA DI A KANGGO NINGGUH APA PUKA DI TEMPAT SUKA KUMAHA DI KOTA YORK. TEMPAT SUKA KOTA YORK KOTA. YANG HENTEU DAPAT KASIHAN AWAM YANG DAPAT NGAJABAT PRAKTOR KESIHATAN PUBLIK KUMAHA DAN KOMPONEN. PRACTICE AND SENSE KOMPAS. NEGARA PAKSA AYA NEGARA GALAJENG. NEGARA PAKSA AYA NEGARA GALAJENG. >> SELEPAS VOTE TODAY IF IT >> SELEPAS VOTE DENGAN NUNG NINI DITADU DI INGKAH SENATE DITULUSKEUN DI SENATE YANG NU TUJUAN NGILAIAN RANGKAT FISCAL RUU GRATIS FISCAL NGAPALKEUN DI BAWA. IMAH. RUMAH NU SPEAKER NANCY PELOSI DENGAN RUMAH GURU NANCY PELOSI DENGAN IDEAS DEFINITE DENGAN APA SHE DEFINITE IDEAS INGKEUN NGEUYA NU DIA TAKKEUN. PIKIR TI SILANGKAN. SHE MANGSA NENGGEU ATAWA TARI ANYARI. SHE MANGSA NENGGEU ATAWA TARI ANYARI. WANGGUNG AYEUNA DITASANGKEUN RUMAH KUMAHA ADJOURNED UNTIL 11:00 AM TOMORROW. 11:00 PAMINAN. JADI ITU AYA NABI DAH INGNA JADI ITU AYA NU DENGAN NU DENGAN NU MUNGGU APA ANU DI RUMAH DENGAN KUMAHA AYA NU VOTE DI RUMAH BISA NUNG NUNGGAL NUNGGAL MUNGGULKEWANG SENATE IT MUNGKIN ITU KANGGO NU DENGAN GAMPANG SAMPUNG HENTEU DIRI HENTEU AYA NU INGKEUN DI BUKU SOMETIME TOMORROW KONTAK NU NU DAPAT

RUU stimulasi Sénat ngandung pamayaran tunai, pangangguran pikeun urang Amerika

Many Americans will be seeing cash payments as part of the plan; John Roberts reports from the White House. FOX News operates the FOX News Channel (FNC), FOX Business Network (FBN), FOX News Radio, FOX News Headlines 24/7, FOXNews.com and the direct-to-consumer streaming service, FOX Nation. FOX News also produces FOX News Sunday on FOX Broadcasting Company and FOX News Edge. A top five-cable network, FNC has been the most watched news channel in the country for 17 consecutive years. According to a 2018 Research Intelligencer study by Brand Keys, FOX News ranks as the second most trusted television brand in the country. Additionally, a Suffolk University/USA Today survey states Fox News is the most trusted source for television news or commentary in the country, while a 2017 Gallup/Knight Foundation survey found that among Americans who could name an objective news source, FOX News is the top-cited outlet. FNC is available in nearly 90 million homes and dominates the cable news landscape while routinely notching the top ten programs in the genre. Subscribe to Fox News! bit.ly/2vBUvAS Watch more Fox News Video: video.foxnews.com Watch Fox News Channel Live: www.foxnewsgo.com/ Watch full episodes of your favorite shows The Five: video.foxnews.com/playlist/lon... Special Report with Bret Baier: video.foxnews.com/playlist/lon... The Story with Martha Maccallum: video.foxnews.com/playlist/lon... Tucker Carlson Tonight: video.foxnews.com/playlist/lon... Hannity: video.foxnews.com/playlist/lon... The Ingraham Angle: video.foxnews.com/playlist/lon... Fox News @ Night: video.foxnews.com/playlist/lon... Follow Fox News on Facebook: www.facebook.com/FoxNews/ Follow Fox News on Twitter: twitter.com/FoxNews/ Follow Fox News on Instagram: www.instagram.com/foxnews/
john roberts fox news, coronavirus unemployment, coronavirus stimulus bill, president trump, us unemployment, unemployment, politics, coronavirus relief plan, senate coronavirus relief, senate coronavirus bill, trump coronavirus, coronavirus relief, coronavirus, john roberts, senate stimulus, coronavirus stimulus, senate stimulus bill, Fox News Channel, News, us coronavirus, senate, Fox News, john roberts white house, white house, coronavirus updates, trump, americas newsroom,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="1.902" dur="0.967"> Puncak Taun ieu. DR. SAPHIER NICOLE. >

< start="2.87" dur="0.933"> DR. SAPHIER NICOLE. JONATHAN SERRIE DARI ATLANTA >

< start="3.804" dur="1.801"> JONATHAN SERRIE DARI ATLANTA AND Urang DENGAN RAKYAT JOHN >

< start="5.639" dur="1.401"> AND Urang SILANG DENGAN JOHN ROBERTS KAYU DI PUTIH PUTIH >

< start="7.074" dur="0.433"> KAWASAN PUTIH RUMAH PUTIH. >

< start="7.508" dur="0.7"> KORRESPONDENT. >> GORNGEU HENTEUR KA SASUA. >

< start="8.242" dur="1.267"> >> GORNGEU HENTEUR KA SASUA. Urang teu resep ngagaduhan >

< start="9.51" dur="2.468"> Urang teu resep nyobian dina milih ieu. >

< start="12.013" dur="1.166"> ING PILIH NAMPILKEUN INI. KOMUNITAS HURDLES PROSEDURAL >

< start="13.181" dur="1.399"> KOMUNITAS HUKUM PROSEDURAL YANG DIAJAT ARAWA. >

< start="14.582" dur="1.634"> TI SIEUN NYANGSA. LATER ON DENGAN PADANG SENATE AYA >

< start="16.217" dur="3.202"> LATER ING DENGAN SENATE AYA VOTING ON MASSIVE $ 2 >

< start="19.454" dur="1.433"> MANGSA BASA AS $ 2 TRILLION FISCAL STIMULUS RÉNAS MASISIFATIS. >

< start="20.922" dur="0.666"> RUU STIMULUS TRILLION FISCAL STIMULUS. DEMOKRATIKASI AND REPUBLIKAN >

< start="21.589" dur="2.602"> DEMOKRATIKASI AND REPUBLIKANAN Nuju KEPADUAN ANTARA AGREEMENT >

< start="24.192" dur="0.933"> DITANGGU SA GUNTUNG KABUPATEN ING PANJANG. >

< start="25.126" dur="1.2"> TADI WENGI. MESIN KEPUTUSAN SENATE MAJORITY >

< start="26.327" dur="1.601"> SENATE MAJORITY LEADER MITCH MCCONNELL ON WHAT THE >

< start="27.962" dur="0.666"> MCCONNELL ON APA ITU AKAN DIPASUKAN. >

< start="28.63" dur="1.633"> DITANGGUH. >> RUSH NEW RESOURCES TO THE >

< start="30.298" dur="3.302"> >> RUSH NEW RESOURCES TO THE FRONT LINES OF NATION'S >

< start="33.601" dur="0.933"> BUAH HENTEU NAMATKAN ANTARA PANGGIHAN DAN INJEK >

< start="34.535" dur="1.4"> Gelar HEALTHCARE AND TRADIS INJEK KAS INTO >

< start="35.937" dur="3.502"> TRANSYEN KUNCI INTAN EKONOMI AS DITUTUP PAKSA TO >

< start="39.474" dur="1.133"> EKONOMI AS PUTIH AS UNTUK MEMBANGKAN KARYA AMERIKAN, >

< start="40.642" dur="0.899"> BANTUAN KARYA AMERIKAN, KELUUAN, BUKU GELENGAN >

< start="41.576" dur="2.801"> KELUAR, PERNIAGAAN NGGOLA AND PERINDUSTRIAN MANGSA MACAPATNA >

< start="44.412" dur="0.433"> INDUSTRI MEMBANGKEHKEUNYA SIEUN INGKUPAN DISAH INI. >

< start="44.879" dur="2.836"> PEMBANGUNAN. DIHENTEU DENGAN READY SIDA LAIN >

< start="47.749" dur="2.101"> DIHENTEU DI SIDANG LAIN BACAAN UNTUK Leres. >

< start="49.851" dur="1.2"> TO LENGKAP. >> Ed: SEKOLAH SENATOR SEKOLAH >

< start="51.052" dur="1.4"> >> Ed: SEKOLAH SENATOR SEKOLAH SENDING A LETTER TO HIS >

< start="52.453" dur="0.9"> SENDOR SORANGKEUN Pikeun KITA WARNA NYATA >

< start="53.387" dur="2.535"> KOLEKSI NU NGADEHKU KITA GURU AYA DIAJAR ATAWA AGREEMENT TO >

< start="55.957" dur="0.967"> DIAJARKEUN DAN KOMUNITAS UNTUK ADDRESS KESIHATAN PUBLIC INI >

< start="56.925" dur="2.101"> ADDRESS EMERGENCAL KESIHATAN PUBLIK INI, DOKOK KURSUS KAMI >

< start="59.027" dur="0.833"> KARAWANAN, JABAYAN KOMUNITAS KOMUNITAS KAMI JEUNG PUT AMERIKA'S >

< start="59.895" dur="1.266"> KOMUNITAS KOMPUTER AND PUTRA AMERIKA PULANG SULU. >

< start="61.162" dur="3.503"> GALASKÉKÉTÉTÉTÉTÉN. DIA NYAJAKANA 2 TRILLION >

< start="64.666" dur="1.634"> DIA NYAJAKANA KANGGURAN 2 TRILLION POSSES. >

< start="66.334" dur="1.134"> RÉTOHAN PENTING. 120 JUTAWAN HOSPITALS, 120 >

< start="67.502" dur="2.768"> 120 Milyaran UNTUK HOSPITALS, 120 milyaran UNTUK NEGARA JEUNG LOKAL >

< start="70.272" dur="1.399"> Milyaran UNTUK NEGARA-NEGARA JEUNG GOKINGAN LOKAL, 350 Milyun AS >

< start="71.673" dur="1.367"> GOVERNMENT, 350 milyar KANGGIHAN BUKU, APBUL BULAN >

< start="73.074" dur="1.467"> Usaha SMALL, APA SEBULAN INSURANS UNEMPLOYMENT INSURANCE FOR >

< start="74.542" dur="2.134"> INSURANS UNEMPLOYMENT UNTUK Jalma anu keur satia >

< start="76.678" dur="2.101"> SUKAN SAHA DIA ANTUYA DENGAN TANPA SATUJAK ATAWA NU TANGGALKEUN SARI >

< start="78.78" dur="4.07"> QUARANTINE ATAWA LEPAS HENTEUN DARI KARYA AND $ 1200 PAYANGAN TUNAI >

< start="82.851" dur="5.538"> Gawé sareng $ 1200 BAYAR TUNAI UNTUK ADULTU, $ 500 PER ANAK. >

< start="88.423" dur="6.94"> UNTUK ADULS, $ 500 PER ANAK. SUKA JUJANG UNSUK KANGGO $ 4 TRILYUN >

< start="95.397" dur="2.368"> SUKA JUJANG UNSUK KANGGO $ 4 TRILYUNYEN KABEH DARI KARÉS. >

< start="97.766" dur="1.634"> LIQUIDITY DARI KEDAI. SANG AMERIKAN DAPAT DAPATKEUN >

< start="99.401" dur="0.299"> SATU AMERIKAN BOLEH DAPATKEUN BOLEH Gawé. >

< start="99.701" dur="0.9"> GAWE. PRESIDENT TRUMP SAID DIA NGAJI >

< start="100.602" dur="3.002"> PRESIDENT TRUMP SAID DIA MANGSA NAK MENGITA NAKKEUN RAKYAT UNTUK Gawé >

< start="103.605" dur="1.601"> SUKA JARI NANGGO NU DIDAKO Pikeun Ngerjakeun DENGAN PUTRA ANTARA APRIL 12 KEUT >

< start="105.24" dur="1.134"> DENGAN DUMADANG DENGAN APRIL 12 KEUT TAPI ACKNOWLEDGING HE CAD UPENG >

< start="106.408" dur="0.9"> NGIMPULKAN DIA KADIL DENGAN KUMAHA DESA JADI DENGAN HANYA >

< start="107.342" dur="1.901"> SATUYA AYA DESA NU NU DIA NU MUNGGUH NU MUNGGULNA >

< start="109.277" dur="0.233"> KAPILIHAN ITU DAPAT HENTEU AYEUNA. >

< start="109.544" dur="0.633"> IEU. SORKI DI SINI. >

< start="110.212" dur="2.401"> SORKI DI SINI. >> Présidén Trump: EASTER IS A >

< start="112.648" dur="2.568"> >> Présidén Trump: ADALAH DENGAN HARI ANTARI SUKANG UNTUK BANYASA >

< start="115.217" dur="0.499"> DAYANG SUKU SUKANG UNTUK DANAJAKAT. >

< start="115.718" dur="2.1"> DASAR. UNTUK AKU, KUNCI LEUTIH KITA >

< start="117.819" dur="0.466"> UNTUK AKU, KUNCI LEUTIK KAWAN. >

< start="118.32" dur="2.101"> RUMAH. ING DESA HENTI SANGTANG SANGSA. >

< start="120.422" dur="3.102"> ING DESA HENTI SANGTANG SANGSA. AND SAHA NUJU AYA KASIH >

< start="123.525" dur="0.9"> AND SAHA NUJU ANJEU GAMPANG TAPI. >

< start="124.459" dur="1.401"> TANGINNA. DUKA JUMAAT KITA ANJEUN, APA A >

< start="125.894" dur="3.503"> SUKAN DENGAN KITA GAMPANG, APA GELENG GELENG ANYA. >

< start="129.398" dur="1.4"> GOLEKTU GAMPANG NGALU. PRIORITI SANGGU Sateuacana salawasna >

< start="130.799" dur="1.434"> PRIORITI SANGGU Sateuacana bakal teras kasehatan sareng kasalametan ING >

< start="132.267" dur="2.802"> KESIHATAN DAN KESELAMATAN SUKAN AMERIKA. >

< start="135.103" dur="1.634"> RAKYAT AMERIKAN. >> ITLIS UNLIKELY NEGARA >

< start="136.738" dur="1.601"> >> IT UNLIKELY NEGARA NU KATUJUKAN BUKU NU KUNGGUHAN ATAWA. >

< start="138.373" dur="1.367"> MANUSIA MUKA NU KUNGGUHAN ARTIKA. KULIT PELANGSAAN TUTUP >

< start="139.742" dur="1.2"> MANUSIA DAPATKEUN ING NEGARA ING PELAJARAN DIAJAR DAPATKEUN >

< start="140.943" dur="1.634"> NASI PELAJARAN DIAJUTKEUN DAPAT NGAPEUN KECAP NEGARA NEGARA LAIN >

< start="142.611" dur="2.535"> BOKKEUN KECIL BISA NU NU KONTAK SUKA HENTEU YANG GURUWANG YORK KENE >

< start="145.18" dur="0.9"> AYA KITA NGORA YORK BARU JAWA NENG NENGHUTKEUN. >

< start="146.115" dur="2.101"> REAIN RESTRICTED. Kuring ASKED DR. TONY FAUCI TENTANG >

< start="148.217" dur="0.933"> Kuring ASKED DR. TONY FAUCI MENGUTUP ING DI KORONAVIRUS >

< start="149.185" dur="0.966"> ATAWA DI KABUPATEN KORONAVIRUS YESTERDAY AND DI SINI >

< start="150.152" dur="0.6"> BRIEFING YESTERDAY AND DI SINI INI DIA SUMAT DIA. >

< start="150.753" dur="1.667"> SAHA NU DIA. >> KAU BISA NYEKTU TAPI TAPI TAPI >

< start="152.454" dur="3.503"> >> KAU BISA NYEKTU DI DATE TAPI, INI DIA HENTEU SANGGUP SUKU >

< start="155.958" dur="1.4"> SANGGU INGIN SIEUN HENTEU AYEUNA DI Dinten-Dinten-Dinten-Dinten sareng Minggu-minggu-Minggu >

< start="157.359" dur="0.299"> DENGAN DAY-DENGAN HARI AND Minggu-MINGGU-MINGGU BASIS. >

< start="157.66" dur="1.1"> BASIS. Sateuacana anjeun kedah ngalakukeun >

< start="158.761" dur="1.4"> Sateuacana anjeun milari kana kasalahan naon maneh >

< start="160.162" dur="0.9"> FEASIBILITI INI KANGGO ANU TRAYANG ANTARI. >

< start="161.096" dur="1.868"> TRYING TO DO. AND JUAN, KAU DIAJAKAT UNTUK APA >

< start="162.965" dur="1.267"> AND JOHN, KAU DITANGGO UNTUK NYAPAKKAN METRIK, KUMAHA ANAK >

< start="164.266" dur="0.299"> KINDEKAN METRIK, KUMAHA ANAK DATA. >

< start="164.567" dur="1.967"> DATA. SANGKE AKU NGEIA DI NEGARA, >

< start="166.536" dur="1.833"> SATU ATAWA NYAWA DI NINSARI, SUKA NU TU NU TU SUKANG SUKU >

< start="168.404" dur="1.867"> SUKA TUJU AYA SATU TU SANGGO MANGSA NU KANGGO MANGSA NENG Waktosna >

< start="170.272" dur="1.4"> INGIN TANGGAL KANGGO BISA NUNG NINI DENGAN APA ANAK ANTARA DI A >

< start="171.674" dur="3.336"> KANGGO NINGGUH APA PUKA DI TEMPAT SUKA KUMAHA DI KOTA YORK. >

< start="175.044" dur="1.2"> TEMPAT SUKA KOTA YORK KOTA. YANG HENTEU DAPAT KASIHAN AWAM >

< start="176.245" dur="1.4"> YANG DAPAT NGAJABAT PRAKTOR KESIHATAN PUBLIK KUMAHA DAN KOMPONEN. >

< start="177.646" dur="2.335"> PRACTICE AND SENSE KOMPAS. NEGARA PAKSA AYA NEGARA GALAJENG. >

< start="179.982" dur="1.4"> NEGARA PAKSA AYA NEGARA GALAJENG. >> SELEPAS VOTE TODAY IF IT >

< start="181.384" dur="2.901"> >> SELEPAS VOTE DENGAN NUNG NINI DITADU DI INGKAH SENATE >

< start="184.287" dur="1.466"> DITULUSKEUN DI SENATE YANG NU TUJUAN NGILAIAN RANGKAT FISCAL >

< start="185.755" dur="0.733"> RUU GRATIS FISCAL NGAPALKEUN DI BAWA. >

< start="186.522" dur="3.703"> IMAH. RUMAH NU SPEAKER NANCY PELOSI DENGAN >

< start="190.259" dur="0.833"> RUMAH GURU NANCY PELOSI DENGAN IDEAS DEFINITE DENGAN APA SHE >

< start="191.127" dur="1.467"> DEFINITE IDEAS INGKEUN NGEUYA NU DIA TAKKEUN. >

< start="192.595" dur="2.101"> PIKIR TI SILANGKAN. SHE MANGSA NENGGEU ATAWA TARI ANYARI. >

< start="194.697" dur="1.4"> SHE MANGSA NENGGEU ATAWA TARI ANYARI. WANGGUNG AYEUNA DITASANGKEUN >

< start="196.098" dur="0.933"> RUMAH KUMAHA ADJOURNED UNTIL 11:00 AM TOMORROW. >

< start="197.066" dur="1.4"> 11:00 PAMINAN. JADI ITU AYA NABI DAH INGNA >

< start="198.467" dur="1.901"> JADI ITU AYA NU DENGAN NU DENGAN NU MUNGGU APA ANU DI RUMAH DENGAN KUMAHA >

< start="200.369" dur="2.101"> AYA NU VOTE DI RUMAH BISA NUNG NUNGGAL NUNGGAL MUNGGULKEWANG SENATE >

< start="202.471" dur="1.601"> IT MUNGKIN ITU KANGGO NU DENGAN GAMPANG SAMPUNG HENTEU DIRI >

< start="204.073" dur="0.633"> HENTEU AYA NU INGKEUN DI BUKU SOMETIME TOMORROW KONTAK NU NU DAPAT >