s images and subtitles

AS AS KAMI AS Urang diumumkeun AS Urang KITA NANGGUH AS Urang KITA NGAKTAK KASAHA AS Urang NAKHEU KITA SUKURAN AS Urang Ngabantosan anjeun Nganut murub AS Urang NGENEJEUN ING HENTEU MOMENTS AGO-- BARS AS Urang KITA NENGGANGKEUN KAKI MOMENTS AGO-- BARS AND AS Urang KITA NANGGALKEUN INGAN MOMENTS AGO-- BARS AND PATRONS AS Urang KITA NANGGALKEUN INGAN MOMENTS AGO-- BARS AND GOLONGAN GOTO AS Urang KITA NANGGALKEUN INGAN MOMENTS AGO-- BARS AND PATRONS GOT MIEWE AS Urang NGINGUH ING HENTEU MOMENTS AGO-- BARS AND PATRONS GOT THE FIRST AS Urang Ngabantosan anjeun Nganut AGO-- BARS AND PATRONS DIA GOLEKAN TASTEERNA AS Urang Ngabantosan anjeun KOMUNITAS KABUPATEN KOMUNITAS DAN PATRONS GOLEKAN TEMPAT NEGARA TU AGO-- BARS AND PATRONS GOT TEMPAT NEGARA TUJU AGO-- BARS AND PATRONS GOT TEMPAT NEGARA PERTAMA KOMUNITAS AGO-- BARS AND PATRONS GOT TEMPAT NEGARA TEMPAT INGKEUN INGKEUTAN PATRONS GOTÉ TEMPAT NEGARA INGGRIS NGENTOTA PATRONS NU DENGAN TEMPAT NEGARA TU ANU NGABUNG DENGAN MALAM --- AS PATRONS NU DENGAN TEMPAT NEGARA TU ANU NGABUNG DENGAN MALAY --- AS SAPI PATRONS NU DENGAN TEMPAT NEGARA ING SUKAN NGEUNINGAN --- AS AS PATRONS NU DENGAN TEMPAT NEGARA ING SUKAN NGEUNINGAN --- AS AS SAKIT DUANG DIUKU FREEDOM ANTARI ANYARI --- AS PAKSA NYAKHIN FREEDOM ANTARI ANTARI --- AS SENDIRI NANGGALKEWATNA FREEDOM ANTARI ANYARI --- AS PAKSA NU DITASARKEUNTIKE KANGGURAN FREEDOM ANTARI ANYARI --- AS PAKSA NU DIBAKATKEUNTIK DIRI TO MALAY --- AS SUMBANG SUMBANG NANGGALKEUNTIKE KANGGO TO MALAY --- AS SUMBANG SUMBANG NANGGALKEUNTIKE KANGGURAN KEPADA MALAY --- AS SUMBANG SUMBANG NANGGALKEUNTIK DIRI KANGGO PUBLIC-- MALAY --- AS SUMBANG SUMBANG NANGGALKEUNTIKE KANGGO KEPADA PUBLIC-- KANAK MALAS --- DENGAN SAKITU SANGGU NANGGALKEUNTIKE KANGGO KEPADA PUBLIC-- KANAK AT MALAY --- AS SUMBANG SUMBANG NANGGALKEUNTIKE KANGGURAN KEPADA PUBLIC-- KANAN ATAWA PUTRA. TEMA aranjeunna TO PUBLIC-- KANAN ATAWA WANGTUNG. THE PUBLIC-- KANAN KUMAHA. THE PUBLIC-- KANAN KUMAHA. KVUE'S THE PUBLIC-- KANAN KUMAHA. KVUE'S TORI THE PUBLIC-- KANAN KUMAHA. KVUE'S TORI DIPANGGO THE PUBLIC-- KANAN KUMAHA. PELANGGANAN KORU MURID TORI THE PUBLIC-- KANAN KUMAHA. KVUE'S TORI DIAJARKAN KOMUNITAS US THE PUBLIC-- KANAN KUMAHA. KVUE'S TORI DIAJARATIKEUN NGUMAMBANG US LIVE KVUE'S TORI DIAJARATIKEUN NGUMAMBANG US LIVE KVUE'S TORI DIAJARKEUN NGAGOLA KITA AS LIVE DARI KVUE'S TORI DIAJARKEUN NGAGOLA KITA AS LIVE DARI KULIT KVUE'S TORI DIAJARATKEUN KUMENTO AS LIVE DARI KADOH 6th. KVUE'S TORI DIAJARATKEUN KITA NGINLIS ASLI DARI KITA NGIRI 6th STREET-- TORI, KVUE TORI DIAJARKEUN KUMENTO AS LIVE DARI KENE 6 ARTIK TORI, TI. KVUE'S TORI DIAJARKEUN NGAGOLA KITA AS LIVE DARI KENE 6 STREET-- TORI, TI ADA KVUE'S TORI DIAJARKEUN KUMENTO AS LIVE DARI KENE 6 STREET-- TORI, DENGAN SAPI KVUE TORI DIAJARKEUN KOMUNIKO AS LIVE DARI KENE 6 STREET-- TORI, AYA NU DENGAN MIXED DARI KULIT 6 STREET-- TORI, DENGAN MIXED DARI KULIT 6 STREET-- TORI, SAKITNA AYA TANGGANG MIXED DITAPAKAN DARI KULIT 6 TORI, SAKITNA AYA DITANGKA SAKOLA - DARI KULIT 6 STREET-- TORI, SAKITNA AYA DITANGKA SAKOLA - ON DARI KENE 6 STREET-- TORI, SAKITNA AYA DITANGKA SAKOLA - INGNA DITAPAKAN DARI KENE 6, TORI, SAKITNA AYA DITANGKA SAKOLA - ON KANGGO TORI, AYA DESA MIXED REKA BUDAK - ON KONTOH Jalma TORI, SAKITNA AYA DIPANGGUP PIKIRAN - ON KONTOH Jalma TORI, DENGAN PAKSA NU DIDANGKEUN ATAWA - DINA KONTOH Jalma TORI, DENGAN PAKSA NU DIDANGKEUN AYA - ATAWA KONTOH Jalma dilebetkeun TORI, DENGAN PAKSA NU DIDANGKEUN ATAWA - DENGAN ATAWA Jalma anu ngalebetkeun kana ramo TORI, DENGAN PAKSA NU DIDANGKEUN AYA - ATAWA ING DUA Jalma anu ngalebetkeun dina aturan TORI, DENGAN PAKSA NU DIDANGKEUN AYA - ATAWA KANGGO RAKYAT NYABUNGKU BASA ING PEMBANGUNAN - ON KANGGO RAKO NYIEUNNA PANGGUNGAN INI REACTIONS - AYA KANGGO NU NYAWA Jalma anu ngorondang hukum dina aranjeunna GAMPANG - ON NGAKO SUKU NYAWA INGGRIS KANGGO DI ATAWA ING GAMPANG SULU GAMPANG - ON NGAKON NYAWA Jalma anu ngalebetkeun kana agama dina aranjeunna. NGINJI NU KESULUAN HARGA ING NU KITU GASA NU. PANGKALAN PERTAMA. PANGKALAN PERTAMA. BRYAN --- PANGKALAN PERTAMA. BRYAN --- BARS PANGKALAN PERTAMA. BRYAN --- BARS PREPARED PANGKALAN PERTAMA. BRYAN --- BARS DIPENGKEUN TO PANGKALAN PERTAMA. BRYAN --- BARS DIPENGKEUN KASUKAN BRYAN --- BARS DIPENGKEUN KASUKAN TEMA DIRI SORANGAN ... INI DIRI SORANGAN ... INI DIA SUKA TEMPAT-INGKEWAN ... TEMPATNYA MUNGKIN SANITIZER, DIRI SORANGAN ... INGKEUN SUKITISI, SOSIAL DIRI SORANGAN ... INGKE SUKITISI, SOSIAL DISTANCING TEMPAT-INGKI PURWAKI ... TEMPATNYA DENGAN SANITIZER, MARKAH PENTAKSARAAN DESA TEMPAT-INGKI PURWAKI ... TEMPATNYA DENGAN SANITIZER, SOSIAL DISTANCING MARKAS UNTUK SANITIZER, SOSIAL DISTANCING MARKS UNTUK SANITIZER, SOSIAL DISTANCING MARKS UNTUK DIRI SANITIZER, SOSIAL DISTANCING MARKS UNTUK LINES TEMA SANITIZER, SOSIAL DISTANCING MARKS UNTUK LINES SENI SAHA SANITIZER, SOSIAL DISTANCING MARKS UNTUK LINES HENTEU ATAWA SANITIZER, SOSIAL DISTANCING MARKS UNTUK LINES HENTEU ATAWA GURU MARKAH UNTUK LINES MEREKA KANGGO MUNGKIN MARKAH UNTUK LINES HENTEU ATAWA INGKAT KENALANGAN MARKAH UNTUK LINES HENTEU ATAWA INGKAL KANGGO MANGSAAKAN, AND TEMA LINES ATAWA INGKATA KANGGO MANGSAAKAN, AND TEMA LINES ATAWA INGKU NGANUTISI KANGGURAN, AND TEU TEMA LINES ATAWA INGKU NGANUTISI KANGGURAN, JEUNG GURU TEMA LINES ATAWA KANGGO NU DIGANGGALKEUNI KANGGURAN, ATAWA GAMPANG TINDAKAN TEMA LINES ATAWA KANGGO INGKAH NGEKALKEUN, sareng TEU GAMPANG NU MASUKKEJI TEMA LINES ATAWA ATAWA KANGGO MANGGALKEUNKAN KABEH, ATAWA TEU TANGGAL MANGSAIS KENALUAN, ATAWA GAMPANG TINDEKA KOMPUTA MASUKI - TAPI KENALUAN, ATAWA GAMPANG TANGGAP WARISIKO MASIH-- TAPI AS KENALUAN, ATAWA GAMPANG TANGGAP WARISI MASEK-- TAPI AS UNTUK KENALUAN, ATAWA GAMPANG TANGGAP WARISI MASEKLET - TAPI AS PADAGANA KENALUAN, JEUNG GOLEKA TUNGGALKEUN WANG MASKS-- TAPI AS PAKSA INGGO KENALUAN, JEUNG GOLEKA TUNGGALKEUN WANG MASKS-- TAPI AS PAKSA INSAN DINA KENALUAN, JEUNG GOLEKA TUNGGALKEUN WASA MASKS-- TAPI AS PADAKO INGKAN SUKAN Kapasitas, sareng aranjeunna Gempa Tukang Nyumput MASINA - TAPI AS PADAKO Pikeun Jalma anu milih TEMA GURU INGKAH GAMPANG MANGSAAK - TAPI AS UNTUK Jalma anu keur ngahasilkeun TEMA GURU INGKAH GAMPANG MANGSAAKAN - TAPI AS UNTUK Jalma anu keur milih di dieu TEMA GURU INGKAH GAMPANG MANGSAAKAN - TAPI AS UNO Pikeun Jalma anu ngalebetkeun ka dieu AS UNTUK RAKYAT SAHA DIA NEGEUN DI SINI, KUMAHA AS UNTUK RAKYAT SAHA DIA NEGEUN DI SINI, KUMAHA DUKU AS UNTUK RAKYAT SAHA NYAPAKKEUN DI SINI, KUMAHA DUKU AS UNTUK RAKYAT SAHA NYAPAKKEUN DI SAPI, AYEUNA NGAPAL KADUJUAN - LAIN DIDIEU, AYA NU SUMBANG NU RATES - LAIN DIDIEU, AYA NU SUMBANG NU RATUS - LAIN GAMPANG DIDIEU, AYA NU SUKAPKEUN PULAK - TU SANGGIH NU MANGSA. NGELUAR BUKU - PERKARA SUKU LAIN. TIANG GURU. AS AS YOU AS YOU BISA AS DENGAN PANCARI --- PALING AS DENGAN PANCAKUAN --- PALING RAKYAT AS DENGAN PANCARI --- PALING RAKU DIPANGGIH AS YOU DAPAT DENGAN --- PAKSA PALING NU TELAH AS DENGAN PANCARI --- PALING KABEH DUANG TAK DI AKU AS DENGAN PANCARI --- PALING KABEH DUANG TANGKA DENGAN KITA AS DENGAN PANYUARI --- PALING RAKSIA TANGGAL BOLEH GAMPANG A AS DENGAN PANYUARI --- PALING RAKSIA TANGGAL BOLEH GAMPANG MASKALA AS DENGAN PANCARI --- PALING JAWA LEPAS TANGGAL UNTUK GAMPANG DI MASKI MASKEH AS YOU DAPAT DENGAN --- PAKSA PALING NU DITAPTU TANPA GAMPANG MASKI DI ATAWA ATAWA AS KAJEUN DENGAN --- PALING RAKU DIPANGGU TANPA GAMPANG INGKAH MASKI ATAWA KANGGO. DIKEHKEUN AKHEUN NGENTOTA MASKI DI MASALAH ATAWA KANGGO. DIKEHKEUN AKHEUN NGENTOTA MASKI DI MASALAH ATAWA KANGGO. Jalma DIKEHKEUN AKHEUN NGENTOTA MASKI DI MASALAH ATAWA KANGGO. Jalma DIKEHKEUN AKHEUN NGENTOTA MASKI DI MASALAH ATAWA KANGGO. RÉSAN JABO Urang DIKEHKEUN AKHEUN NGENTOTA MASKI DI MASALAH ATAWA KANGGO. RÉTAN Kami nyarios sareng DIKEHKEUN AKHEUN NGENTOTA MASKI DI MASALAH ATAWA KANGGO. SADI DENGAN RAKYAT DENGAN SATU DIKEHKEUN AKHEUN NGENTOTA MASKI DI MASALAH ATAWA KANGGO. RAKYAT DENGAN RAKYAT DENGAN SAPI DENGAN GUNUNGKEUN MASKI DI MASALAH ATAWA KANGGO. RAKYAT DENGAN RAKYAT DENGAN SAPI DENGAN GUNUNGKEUN MASKI DI MASALAH ATAWA KANGGO. SADI DENGAN RAKYAT DENGAN PAKSA AYA SAPI GUNUNGKEUN MASKI DI MASALAH ATAWA KANGGO. SAKITU RAKYAT DENGAN DENGAN PAKSA NU DESA NU SANGGUP SARAN GUNUNGKEUN MASKI DI MASALAH ATAWA KANGGO. RAKYAT DENGAN KAMI DENGAN SAKITNA SANGGUT SANGGUT SUKMAT RAKYAT DENGAN KAMI DENGAN SAKITNA SANGGUT SANGGUT SUKMAT SADI DENGAN RAKYAT DENGAN SABAT PARAJURAN ANTARA ANJEUN GAMPANG DESAN SOSIAL SAKITU RAKYAT DENGAN DENGAN SENTIASA SANGGU SANGGUT NANGGALKEUN SOSIAL DESA SEMUA SAKITU RAKYAT DENGAN DENGAN SENTIASA SANGGO SANGGUT NANGGALKEUN SOSIAL DESA DENGAN SEMUA GURU. PANGGURAN DESANGKAN SOSIAL DESEUNKAN SEMUA PELEK. PANGGURAN DESANGKAN SOSIAL DESEUNKAN SEMUA PELEK. FOR PANGGURAN DESANGKAN SOSIAL DESEUNKAN SEMUA PELEK. KANGGO PANGGURAN DESANGKAN SOSIAL DESEUNKAN SEMUA PELEK. UNTUK SUKANGNA PANGGURAN DESANGKAN SOSIAL DESEUNKAN SEMUA PELEK. UNTUK SANGSA KANGSA PANGGURAN DESANGKAN SOSIAL DESEUNKAN SEMUA PELEK. UNTUK Jalma anu narajang agama, PANGGURAN DESANGKAN SOSIAL DESEUNKAN SEMUA PELEK. UNTUK KANGGO SUKANG DENGAN SENI, PUTIH MENYANGKEUN SEMUA KAWIN. UNTUK KANGGO SUKANG DENGAN SENI, PUTIH MENYANGKEUN SEMUA KAWIN. UNTUK KANGGO SUKANG DENGAN SENI, PIHAK SUKU MENYANGKEUN SEMUA KAWIN. UNTUK KANGGO YANG ANTU ANTARA, PELANGGAN PELANGGANG MENYANGKEUN SEMUA KAWIN. UNTUK KANGGO SUKANG DENGAN SENJANA, PELAKON NU KAGUNGAN ITU MENYANGKEUN SEMUA KAWIN. UNTUK KANGGO SUKANG DENGAN SENI, PELAKON NU NU NU SUKURNA MENYANGKEUN SEMUA KAWIN. UNTUK KANGGO SUKANG DENGAN SENI, PELAKON NU NU NU SUKURNA UNTUK KANGGO SUKANG DENGAN SENI, PELAKON NU NU NU SUKURNA UNTUK KANGGO SUKANG DENGAN PUTRA, PELANGGAN PELANGSA NU DIA ANTARA UNSPOKEN UNTUK KANGGO YANG ANTU ANTAN, PELAKON NU KOMBITAN NYA KOMUNIKASI UNSPOKEN UNTUK KANGGO YANG ANTU ANTAN, PELAKON NU KOMPUTER INI ANTARA KOMUNIKASI UNSPOKEN TO UNTUK KANGGO YANG ANTU DAFTAR, PELAKSAAN PELANGSA NU DENGAN KOMUNIKASI UNSPOKEN PELUIK SAID ITU ANAK NU KOMUNIKASI UNSPOKEN UNTUK KEEP PELUIK SAID ITU ANAK NU KOMUNIKASI UNSPOKEN UNTUK KEEP ANDA PELUIK SAID ITU ANTARA KOMUNIKASI UNSPOKEN UNTUK MENGHUTKEKOH INSAWA. KOMUNIKASI UNSPOKEN UNTUK MENGHENTUPKAN KABUPATEN ING. KOMUNIKASI UNSPOKEN UNTUK MENGHENTUPKAN KABUPATEN ING. LAGU, KOMUNIKASI UNSPOKEN UNTUK MENGHENTUPKAN KABUPATEN ING. LAGU, TI KOMUNIKASI UNSPOKEN UNTUK MENGHENTUPKAN KABUPATEN ING. LAGU, KOMUNITAS IT KOMUNIKASI UNSPOKEN UNTUK MENGHENTUPKAN KABUPATEN ING. LAGI, NU KITA NINI KOMUNIKASI UNSPOKEN UNTUK MENGHENTUPKAN KABUPATEN ING. LAGI, NU KITA NINGGALKEUN DI PALING KOMUNIKASI UNSPOKEN UNTUK MENGHENTUPKAN KABUPATEN ING. LAGI, NU NGATAKKEUN ITU PALING BARU Kalainan anjeun. LAGI, NU NGATAKKEUN ITU PALING BARU Kalainan anjeun. LAGI, NU NGATAKKEUN ITU PALING BARU TRIED Kalainan anjeun. LAGI, NU NGATAKKEUN ITU PALING BARU DIUKSARI Kalainan anjeun. LAGI, NU KITA NINGGALKEUN BARAT BARAT DITIKUKA KANA ENFORCE Kalainan anjeun. LAGI, NU NGATAKKEUN ITU PALING BARU TRIED TO ENFORCE THOS LAGI, NU NGATAKKEUN ITU PALING BARU TRIED TO ENFORCE THOS LAGI, NU NGATAKKEUN ITU PALING BARU DITASANGKEUN UNTUK NEGARA LAGI, KOMUNITAS INGKEUN BUKU PALING TRIED TO ENFORCE THATE NEGERI NEGARA, LAGU, KOMUNITAS INGKEUN BUKU PALING DIDANGKEUN UNTUK NGUKTIKAN KENYATAAN NEGERI NEGARA, NGAPUNG LAGU, KOMUNITAS INGKEUN BUKU PALING TRIED TO ENFORCE THATE NEGERI NEGARA, NGAPURA Diusahakeun pikeun ngasuh kaancan NEGARA-NEGERI, MENYIMPANKAN Diusahakeun pikeun ngasuh kaaséhatna Naséhat, Ngemut ka aranjeunna Diusahakeun pikeun ngasongkeun kajiang NEGARA-NEGARA, NGADINCANGKAN ATAWA KANGGO AT Diusahakeun pikeun ngasongkeun kajiang NEGARA-NEGARA, MENYANGKANGKAN TENAGA ATAWA 25 GARIS PAKSA NEGARA, NGAPUNGKEUNI KANGGO ATAWA 25 GARIS PAKSA NEGARA, NGAPUNGKEUNKAN ATAWA KENAKUAN ATA 25 PERCENT --- KAMPUNGAN AT 25 PERCENT --- KAMPUNGAN AT 25 PERCENT --- TAPI KENALUAN AT 25 PERCENT --- TAPI WANG KENALUAN AT 25 PERCENT --- TAPI KANGSA DENGAN KENALUAN AT 25 PERCENT --- TAPI KELUAR DENGAN INI KAMPUNGAN PADA 25 PERCENT --- TAPI KELUAR DENGAN PIKAT PERCENT --- TAPI KELUANG DENGAN PIKIR INI PERCENT --- TAPI KELUAR DENGAN PESEEN INI PERCENT --- TAPI KELUAR DENGAN PIKIR INGKAR PITUTAN PERCENT --- TAPI KELUAR DENGAN PIKIR INGKAN PUTRA ING SUKAN TAPI KELUAR DENGAN PIKIR INGKI PEKEL KOMUNIKO TAPI KELUAR DENGAN PIKIR INGKANG PUTRA MANGSA ANAK TAPI KELUAR DENGAN PIKIR INGKI PUTIH ING PENTING RAKYATNA TAPI KAHAN DENGAN PIKIR INGKAN PUTRA ING PANDUAN RAKYAT SUKA PIKIR TAPI KELUAR DENGAN PIKIR INGKAN PEKEL KOMUNIKO SAKITNA NYA TEMPAT TAPI TAPI KANGSA NU DENGAN PELANGGANG PELABURAN NAMIN SUKAN SUKANG ANTARA PELANGGAN PELANGGO RAKYAT APLIK ANTARA FIKIR TIK PENTING RANCANGAN RAKYAT SUKA PIKIR TIK ANTARA BUKA - LAMPIRAN PENTING SUKSARA PAMAKSA RAKTEN SENI KONTEK TILIK SUKA - NANGKAT KULIT PELANGGAN PELARIHAN RAKYAT APLIK TEMPAT KONSEP SUMBASAN - PELANGSAAN PUTUP PUTIH INGKEUN NINGGALKEUN TIGA TIJEU PUTIH - PUTRA STIK TUTUP INGKEUN NINGGALKEJEU KANGGO NU DIRI - NANGGAL MANGSA KULIT TUTUP. --PEOPLE STIK TUTUP TOGETHER. --PEOPLE STIK TUTUP TOGETHER. Kami --PEOPLE STIK TUTUP TOGETHER. Kami nyarios --PEOPLE STIK TUTUP TOGETHER. KAMI JAWA TO --PEOPLE STIK TUTUP TOGETHER. HENTEU DENGAN KABEH --PEOPLE STIK TUTUP TOGETHER. Kami nyarioskeun ka sasaurang --PEOPLE STIK TUTUP TOGETHER. Kami nyarioskeun ka urang --PEOPLE STIK TUTUP TOGETHER. Kami nyarioskeun ka Sadayana urang TIANG. Kami nyarioskeun ka Sadayana urang TIANG. Kami nyarioskeun kana jalma anu milih TIANG. Kami nyarioskeun kana jalma anu milih TIANG. Kami nyarioskeun kana jalma anu milih Kami nyarioskeun kana jalma anu milih Kami nyarios Néka jalma anu milih pikeun kaluar Kami nyarios Néka jalma anu milih pikeun nampi --- PILIH SUMAT DARI KURUNG --- PILIHAN MANGSA NASA JAWA --- ING PUTIH MENGHATI BASA SUNDA --- ING SAID PUTIH MENGHATI BASA SUNDA --- INGNA MANGSAAK PUTIH MENGHATI BASA SUNDA --- INGNA SAID SUMBANG PUTIH MENGHATI BASA SUNDA --- INGNA MANGSA NU DUMATAKAN PUTUP PURWAKASAN --- DENGAN PAKAI NU NGADUKAN PUTUP PURWAKASAN --- TEU MANGSA NU DUKA RUMAH - TAPI PENTING HENTEU --- TEU SIEWE NANGGUR NU ING NU KELUAR - TAPI LAIN TEMA SANGGU SUMBATKEUNI RUPA - TAPI LAIN TEMPAT SIEUT AYA NU NGATAKU RATES - TAPI ANU LAIN TEMA SANGGU NU NGADUKAN RUWATI - TAPI ANU LAIN DICARA TEMA SANGGU NU NGADUKAN RUWATI - TAPI ANU LAIN DIHENTI TU TEMA SANGGU NU NGADUKAN RUKA - TAPI ANU LAIN TELANGKEUN ITU TEMA SANGGU NU NGADUKAN RUKA - TAPI ANU LAIN TELANGKEUN ITU NU ANOR NORMAL TEMA SANGGU NU NGADUKAN RUKA - TAPI SATÉ ANJARA HENTEU AYA NU ANU NORMAL MALAM RULES - TAPI SATU LAIN DIHENTI NU SUMBANG ANTARI NORMAL PERKARA - TAPI ANU LAIN DIHENTI NU ANYEUN SUKU NORMAL MALAM KELUAR. TREATED IT LIKE ANY NORMAL MALAM KELUAR. SUKU. SUKU. "TEU SUKU. "ARANJEUNNA SUKU. "TU INGIN. SUKU. "TI INI NU NU. SUKAN SUKU. "TU INGIN "TU INGIN "TI INI NU NU. TIASA NU DITOSA. "TI INI NU NU. TI NU TAPI "TI INI NU NU. NU DIA NU DITUTUP. INGIN "TI INI NU NU. NU DIA NAK MUTUP. INGU NO "TU INI NU NU. TI NU TULIS NU DITUTUP. INGNA DIA TANPA DIA TUTUP. TI NU NO TANGAN SANITIZER SANITIZER USED. SANITIZER USED. TUH SANITIZER USED. AYA SANITIZER USED. INGIN SUKU SANITIZER USED. INGIN SUKU ATAWA SANITIZER USED. INGIN SUKU DI ATAWA SANITIZER USED. TI INGIN SUKU ATAWA DIDA. SANITIZER USED. TI INGIN SUKU ATAWA DIDA. LEPAS SANITIZER USED. TI INGIN SUKU ATAWA DIDA. SAATOS ÉTA SANITIZER USED. TI INGIN SUKU ATAWA DIDA. SELEPAS SINI SANITIZER USED. TI INGIN SUKU ATAWA DIDA. PAGANGGO SUKAN SANITIZER USED. TI INGIN SUKU ATAWA DIDA. PAGANGKEU AYA NU DIA TIADA DI DOOR. PAGANGKEU AYA NU DIA TIADA DI DOOR. SELEPAS SUKA TI DIA TANPA NYA DI DOOR. SUMBAK SIEU TUNGGUL TUNGGU TANPA SANITIZER. " WAS NO HAND SANITIZER. " WAS NO HAND SANITIZER. "" UNTUK WAS NO HAND SANITIZER. "" UNTUK WAS NO HAND SANITIZER. "" UNTUK PALING WAS NO HAND SANITIZER. "" UNTUK PALING PENTAS. WAS NO HAND SANITIZER. "" UNTUK BAGUH PALING PADANG SANITIZER KANA. "" UNTUK PALING BENTUK, RAKYAT SANITIZER TANGAN. "" UNTUK BAGUH PALING PUTRA, SAKITNA SANITIZER TANGAN. "" UNTUK BAGANGAN PALING, SAKIT DIRI SANITIZER TANGAN. "" UNTUK BAGUH PALING PUTRA, SAKITNA DUKSARI KENAL SANITIZER TANGAN. "" UNTUK BAGANGAN PALING, SUMBANG NUJUTKEUN PANGGUNGAN AGUNG. "UNTUK BAGUH PALING PUTRA, RAKSIA NU KOMPUTEN RUWÉNA GURU "UNTUK BAGUS PALING PUTRA, RAKSIA NU NGEBABKAN PERHATIAN UMUM AND "UNTUK BAGUS PALING PUTRA, RAKSIA NU NGEBABKAN PERHATIAN ARTIKA "UNTUK BAGUS PALING PUTRA, RAKSIA NU NGEBABKAN PERHATIAN ANTARA SUKAN ANYARI "UNTUK BAGUS PALING PUTRA, RAKSIA NU NGEBABKAN PERHATIAN ANTARA SUMBAT NU KENÉAAN UNTUK ANTARA ANTARA ANYARI SUMBATKEUNYA NU KASULAN ANTARA ANYARI DAN ITU ANU KOMUNIKASI UNSPOKEN. " AND KOMUNITAS KOMUNIKASI UNSPOKEN. " AND KOMUNITAS KOMUNIKASI UNSPOKEN. "LAGU. AND KOMUNITAS KOMUNIKASI UNSPOKEN. "LAGI, INI AND ITS ANOMUNIKASI UNSPOKEN. "LAGU, INGIN AND KOMUNITAS KOMUNIKASI UNSPOKEN. "LAGI, INGIN SAPI AND KOMUNITAS KOMUNIKASI UNSPOKEN. "LAGU, INGIN SUKU AND KOMUNITAS KOMUNIKASI UNSPOKEN. "LAGU, INGKEUN AYA SARI KOMUNIKASI. "LAGU, ING SAPATNA KOMUNIKASI. "LAGU, PAKSA SUKAN PANDUAN KOMUNIKASI. "LAGU, INGKEUN AYA SAPUJI ANTARI SUKUJAH. KOMUNIKASI. "LAGU, INGKEUN AYA SANGGU NU TUNGGU JABAR, KABAYAN, LAGI, INGIN SANG PUTRA ANTARA BARAT, PERHATIAN, LAGI, INGIN SUKU BUKU PARA BARAT, WINERI, BREWERIES LAGI, INGIN SUKU BUKU Pandu, WINERIES, BREWERIES ATAWA LAGI, INGIN SUKU BUKU Pandu, WINERIES, BREWERIES ATAWA LAIN LAGI, INGIN SUKU BUKU PARA BARAT, WINERI, BREWERI ATAWA LAIN-LAIN. GARIS PUTRA, PERHATISAN, BREWERI ATAWA PANCAPAN LAIN JAMINAN BARAT, WINERIES, BREWERIES ATAWA LAIN NGENTUKAN ESTABLISHEMENT GARIS PANDUAN, WINERIES, BREWERIES ATAWA LAIN NGENTUKAN ESTABLISHEMENT LAIN JAMINAN BARAT, WINERIES, BREWERIES ATAWA LAIN NGENTUKAN ESTABLISHEMENT LAIN BREWERI ATAWA ESTABLISHEMENT NGUMAMBANG LAIN KANGGO BREWERI ATAWA ESTABLISHEMENT NGUMAMBANG LAIN DIAJAK KUMAHA BREWERI ATAWA ESTABLISASI NGENTOT LAIN UNTUK FOLLOW IF BREWERI ATAWA ESTABLISHEMENT NGUMAMBANG LAIN DIAJAKKEU KUMAHA FOLLOW IF they BREWERI ATAWA ESTABLISHEMENT NGUMAMBANG LAIN DIAJAKKEUN KUMAHA FOLLOW IF mereka BREWERI ATAWA ESTABLISHEMENT NGUMAMBANG LAIN DIAJAKKEUN KUMAHA FOLLOW IF they were DeCide TO BREWERI ATAWA ESTABLISHEMENT NGUMAMBANG LAIN DIAJAKKEUN KUMAHA FOLLOW IF they were dececide to open: ESTABLISI PERLU NGAJUKAN FOLLOW KONIKA DITENTUKKEUN KUKA BUKA: PERBELANJAAN PERLU NGENTUKKEUN KUNG DENGAN MEREKA DENGAN BUKA: -HAND PERTANYAAN DIAJUKKEUNKEUN RASA NYUKTU SUKA DENGAN MUKA: -HAN SANITIZER PERTANYAAN DIAJAKKEUNKEUN RÉSAN KUMAHA DENGAN MERDEKA BUKA: -HAND SANITIZER IS PERTANYAAN DIAJUKKEUNKEUN RÉSAN KUMAHA DENGAN MERDEKA BUKA: -HAN SANITIZER DIPERLUKAN PERTANYAAN DIAJUKKEUNKEUN RÉSAN KUMAHA DENGAN MERDEKA BUKA: -HAN SANITIZER DIPANGGIH SUMATÉKE IF IFTAKAN MUKA BUKA: -HAN SANITIZER DIPANGGIH AT FOLLOW KANA TEU MANGSAUKAN BUKA: -HAN SANITIZER DIPANGSA DI ATAWA SAKITKE BISA INI DITENTUKKE UNTUK MUKA: -HAN SANITIZER DIPERLUKAN DI PELEK. -HAN SANITIZER DIPANGSA DI PAKAI. -HAN SANITIZER DIPANGSA DI PAKAI. -DI -HAN SANITIZER DIPANGSA DI PAKAI. -IN BARS-- -HAN SANITIZER DIPANGSA DI PAKAI. -IN BARS-- PELUANG -HAN SANITIZER DIPANGSA DI PAKAI. -IN BARS-- PELANGGAN PELUANG -HAN SANITIZER DIPANGSA DI PAKAI. -IN BARS-- PELANGSA DIA INGIN PANTO. -IN BARS-- PELANGSA DIA INGIN PANTO. -IN BARS-- PELUANG TAK INGKEUN PANTO. -IN BARS-- PELANGSA DIA ING PAKSA PANTO. -IN BARS-- PELANGSA DIA TEU DAPAT KANGGO PANTO. -IN BARS-- PELANGSAAN DIA GAMPANG TAPI ATAWA ORDER ATAWA -IN BARS-- PELANGSAAN DIA GAMPANG TAPI ATAWA ORDER ATAWA -IN BARS-- PELUANG TAK GAMPANG UNTUK MUKA ORDER ATAWA HANG -IN BARS-- PELANGSAAN HENTEU AYEUNA NGENTOTA ATAWA HANG OUT -IN BARS-- PELUANG NANGGURAN INGKEUN ATAWA ORDER ATAWA HANG OUT AT -IN BARS-- PELANGSAAN HENTEU AYEUNA NGENTOTA ATAWA HANG OUT ATA -IN BARS-- PELANGSAAN HENTEU DENGAN NANGGALKE ATAWA HANG OUT AT THE BAR -IN BARS-- PELANGSAAN HENTEU DENGAN NANGGALKE ATAWA HANG OUT AT THE BAR ITSELF .. ABLE TO ORDER ATAWA HANG OUT AT THE BAR ITSELF .. ABLE TO ORDER ATAWA HANG OUT AT THE BAR ITSELF .. -AND ABLE TO ORDER ATAWA HANG OUT AT THE BAR ITSELF .. -AND JUST ABLE TO ORDER ATAWA HANG OUT AT THE BAR ITSELF .. -AND JUST LIKE ABLE TO ORDER ATAWA HANG OUT AT THE BAR ITSELF .. -AND JUST LIKE RESTAURANTS, HANG NUKANG DI BAR ITSELF .. -AND JUST LIKE RESTAURANTS, HANG OUT AT THE BAR ITSELF .. -AND JUST LIKE RESTAURANTS, THEY'LL HANG NU KELUANG DI BAR ITSELF .. -AND JUST LIKE RESTAURANTS, TEU SIEUN HANG NU K ATAU BAR ITSELF .. -AND JUST LIKE RESTAURANTS, TEU SIEUN NANGGANG HANG NU KELUANG DI BAR ITSELF .. -AND JUST LIKE RESTAURANTS, TEU SIEUN NANGGURAN HANG NU KELUANG DI BAR ITSELF .. -AND JUST LIKE RESTAURANTS, TEU SIEUN NANGGUR HANG NUKANG DI KELUAR BAR .. -TUJI KANGGURAN RASA GAMPANG, TANGGURU HENTEU DAPATKEUN ENJI -AND SUKA DENGAN PELANGGANAN, NU TEMA NU MANGSA NU NU NU NU NU NU NU NU DENING -AND JUST LIKE RESTOR, -AND YANG HENTEU RESTOR, -AND YANG HENTEU RESTOR, -AND SUKA NAMPANG RESTAURANTS, TEMA NU MANGSA MANA NONTARI SUKA NU TAK ANTARA. THEY'LL HANYA DAPATKEUN ATAWA INGGO ATAWA ANU TAPLE. SAHA NU SIEUN AYA DAPAT MANGSA NU DOSA ANAK ATAWA DI ATAWA SIEUN SAHA NANGGANG MANGSA NU NU NU SUKU TAK ANTARA .. THEY'LL HANYA DAPATKEUN ATAWA TAWASAN ATAWA DI ATAWA TABLE .. THEY'LL HENTEU DAPAT MANGSA ENAK NU TAK ANU ATAWA .. -KATA TABLES DENGAN PERLU THEY'LL HANYA DAPATKEUN ATAWA INGGO ANTARA DI ATAWA TABLE THEY'LL HENTEU DAPAT KANGGO ENJI ATAWA TUJUAN SAHA TAPLE .. -KATA TABLES DENGAN DAPAT SAKITNA DI SATU TABLE .. -TEKTU TABLES DENGAN PERLU DAPAT SADI DENGAN SUKA TABLE .. -TEKUS TABLES DENGAN PERLU AYA HAYU SAKITNA DI SATU TABLE .. -TEKTU TABLES DENGAN PERLU AYA NANGGAP TAPI SAKITNA DI SATU TABLE .. -TENUH TABLES DENGAN PERLU AYA NU APLIKKEUN APART-- -TINJA TABLES TU INGKEUN KITA NGAPAL ANJEUN APLIKET -TINJUKAN TABLES DENGAN PERTANYAKAN APA-APLI APART-- -AND -TINJUKAN TABLES DENGAN PERTANYAAN NANGKAT APLIK-APIK - TARI -TINJA TABLES TU INGKEUN AYA KANGGO APLIK-APART-- -AND DANCE FLOORS -TINJA TABLES TU INGKEUN NGAGI KANGGO APLIKET APLIKET-TINGGI DANCE FLOORS SIEUN -TEKTIF TINDAKAN HENTEU TAPI DIGANGGULAN APLIKASI APART-- -AND DANCE FLOORS TELPON -TINJA TABLES TU INGKEUN HENTEU APLIKET APART-- -AND DANCE FLOORS TUNGGAL NANGKAT APLIK-APART-- -AND DANCE FLOORS TUNGGULNA NANGKAP APLIKASI APLIKET-TELONG DENGAN TELPON TELPON DITUTUP. -AN TELONGKU TANGGUNG TANGGUNG MUNGGUNG DITUTUP. DITUTUP. CATETAN TANPA SEMUA TANPA SEMUA BARS TANPA SEMUA KABEH DIPANGKAN TANPA SEMUA BARS DIPANGATAKEUN TANPA SEMUA BARS DIPANGGU UNTUK MUKA TANPA SEMUA BARS DIPANGSAU UNTUK BUKA BASA CARI --- TANPA SEMUA BARS DIPANGGU UNTUK MUKA BASA SUNDA --- DI SINI TANPA SEMUA BARS DIPANGGU UNTUK MUKA BASA SUNDA --- DI SINI TANPA SEMUA BARS DIPANGGU UNTUK MUKA BASA SUNDA --- DI SINARI TANPA SEMUA BARS DIPANGGU UNTUK BUKA CUKUP --- DENGAN ATAWA PANALATIH PANAS TANPA SEMUA BARS DIPANGGU UNTUK MUKA BASA SUNDA --- DI SATUJUR TANPA SEMUA BARS DIPANGGU UNTUK BUKA CUKUP --- DI SÉKU LANGKAH JAWA BARAT, TANPA SEMUA BARS DIPANGGU UNTUK BUKA Baktos --- DENGAN LANGKAH JAWA BARAT, ATAWA HENTEU TANPA SEMUA BARS DIPANGGU UNTUK BUKA CUKUP --- DINA DI EKETENG MATA, ATAS HENTEUT BULAS --- DENGAN LANGKAH LANGKAH JAWA BARAT, HENTEU ATAS BARS BULAS --- DENGAN LANGKAH JAWA BARAT, ONLY ABOUT BARS OPENED. Jangkungan, ONLY ABOUT BARS OPENED. Jangkungan, ONLY ABOUT BARS OPENED. KOMUNITAS Jangkungan, ONLY ABOUT BARS OPENED. ILANG SANGALA Jangkungan, ONLY ABOUT BARS OPENED. ILANG SANGKEUN SANGSA Jangkungan, ONLY ABOUT BARS OPENED. SUMBANG SANGGU SUKA DENGAN AREN'T Jangkungan, ONLY ABOUT BARS OPENED. SUMBANG SANGGU SUKA JUJUR AREN'T READY Jangkungan, ONLY ABOUT BARS OPENED. SATU NU JUJUR HENTEU AREN'T READY TO DITUKAR. SATU NU JUJUR HENTEU AREN'T READY TO DITUKAR. SATU NU TANGGU SENTIASA JENIS ARTIS READY DITUKAR. NUJU SUMBANG SENTIASA JENIS ARTIS READY TO TO DITUKAR. SATU NU TUNGGUH SENTI JENIS AREN NU MANGSA KANGGURAN DITUKAR. SATU NU JUJE HENTEU AREN'T READY UNTUK MENGHENTI YANG TANGKEUN YÉS. SATU NU JUJE HENTEU AREN'T READY UNTUK MENGHENTI YANG TANGKEUN YÉS. SATU NU JUJE HENTEU AREN'T READY UNTUK MENGHENTI YANG TANGKEUN YÉS. TORI SATU NU JUJE HENTEU AREN'T READY UNTUK MENGHENTI YANG TANGKEUN YÉS. TORI DIPANGGO SATU NU JUJE HENTEU AREN'T READY UNTUK MENGHENTI YANG TANGKEUN YÉS. KORUE TORI DIKATUR SATU NU JUJE HENTEU AREN'T READY UNTUK MENGHENTI YANG TANGKEUN YÉS. TORI BERITA KVUE Béja. NGASANGKE KETIKA MANGKUR YET. TORI BERITA KVUE Béja. TORI BERITA KVUE Béja.

< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="2.402" dur="0.067"> AS >

< start="2.469" dur="0.133"> AS KAMI >

< start="2.602" dur="0.067"> AS Urang diumumkeun >

< start="2.669" dur="0.1"> AS Urang KITA NANGGUH >

< start="2.769" dur="0.133"> AS Urang KITA NGAKTAK KASAHA >

< start="2.902" dur="0.568"> AS Urang NAKHEU KITA SUKURAN >

< start="3.47" dur="0.1"> AS Urang Ngabantosan anjeun Nganut murub >

< start="3.57" dur="0.1"> AS Urang NGENEJEUN ING HENTEU MOMENTS AGO-- BARS >

< start="3.67" dur="0.334"> AS Urang KITA NENGGANGKEUN KAKI MOMENTS AGO-- BARS AND >

< start="4.004" dur="0.066"> AS Urang KITA NANGGALKEUN INGAN MOMENTS AGO-- BARS AND PATRONS >

< start="4.07" dur="0.134"> AS Urang KITA NANGGALKEUN INGAN MOMENTS AGO-- BARS AND GOLONGAN GOTO >

< start="4.204" dur="0.133"> AS Urang KITA NANGGALKEUN INGAN MOMENTS AGO-- BARS AND PATRONS GOT MIEWE >

< start="4.337" dur="0.134"> AS Urang NGINGUH ING HENTEU MOMENTS AGO-- BARS AND PATRONS GOT THE FIRST >

< start="4.471" dur="0.066"> AS Urang Ngabantosan anjeun Nganut AGO-- BARS AND PATRONS DIA GOLEKAN TASTEERNA >

< start="4.537" dur="0.067"> AS Urang Ngabantosan anjeun KOMUNITAS KABUPATEN KOMUNITAS DAN PATRONS GOLEKAN TEMPAT NEGARA TU >

< start="4.604" dur="0.401"> AGO-- BARS AND PATRONS GOT TEMPAT NEGARA TUJU >

< start="5.005" dur="0.1"> AGO-- BARS AND PATRONS GOT TEMPAT NEGARA PERTAMA KOMUNITAS >

< start="5.105" dur="0.066"> AGO-- BARS AND PATRONS GOT TEMPAT NEGARA TEMPAT INGKEUN INGKEUTAN >

< start="5.171" dur="2.369"> PATRONS GOTÉ TEMPAT NEGARA INGGRIS NGENTOTA >

< start="7.54" dur="0.1"> PATRONS NU DENGAN TEMPAT NEGARA TU ANU NGABUNG DENGAN MALAM --- AS >

< start="7.64" dur="0.134"> PATRONS NU DENGAN TEMPAT NEGARA TU ANU NGABUNG DENGAN MALAY --- AS SAPI >

< start="7.774" dur="0.167"> PATRONS NU DENGAN TEMPAT NEGARA ING SUKAN NGEUNINGAN --- AS AS >

< start="7.941" dur="0.1"> PATRONS NU DENGAN TEMPAT NEGARA ING SUKAN NGEUNINGAN --- AS AS SAKIT DUANG DIUKU >

< start="8.041" dur="0.4"> FREEDOM ANTARI ANYARI --- AS PAKSA NYAKHIN >

< start="8.441" dur="0.134"> FREEDOM ANTARI ANTARI --- AS SENDIRI NANGGALKEWATNA >

< start="8.575" dur="0.066"> FREEDOM ANTARI ANYARI --- AS PAKSA NU DITASARKEUNTIKE KANGGURAN >

< start="8.641" dur="0.067"> FREEDOM ANTARI ANYARI --- AS PAKSA NU DIBAKATKEUNTIK DIRI TO >

< start="8.708" dur="2.236"> MALAY --- AS SUMBANG SUMBANG NANGGALKEUNTIKE KANGGO TO >

< start="10.944" dur="0.2"> MALAY --- AS SUMBANG SUMBANG NANGGALKEUNTIKE KANGGURAN KEPADA >

< start="11.144" dur="0.133"> MALAY --- AS SUMBANG SUMBANG NANGGALKEUNTIK DIRI KANGGO PUBLIC-- >

< start="11.277" dur="0.067"> MALAY --- AS SUMBANG SUMBANG NANGGALKEUNTIKE KANGGO KEPADA PUBLIC-- KANAK >

< start="11.344" dur="0.2"> MALAS --- DENGAN SAKITU SANGGU NANGGALKEUNTIKE KANGGO KEPADA PUBLIC-- KANAK AT >

< start="11.544" dur="0.1"> MALAY --- AS SUMBANG SUMBANG NANGGALKEUNTIKE KANGGURAN KEPADA PUBLIC-- KANAN ATAWA PUTRA. >

< start="11.644" dur="0.201"> TEMA aranjeunna TO PUBLIC-- KANAN ATAWA WANGTUNG. >

< start="11.845" dur="1.334"> THE PUBLIC-- KANAN KUMAHA. >

< start="13.179" dur="0.1"> THE PUBLIC-- KANAN KUMAHA. KVUE'S >

< start="13.279" dur="0.134"> THE PUBLIC-- KANAN KUMAHA. KVUE'S TORI >

< start="13.413" dur="0.133"> THE PUBLIC-- KANAN KUMAHA. KVUE'S TORI DIPANGGO >

< start="13.546" dur="0.067"> THE PUBLIC-- KANAN KUMAHA. PELANGGANAN KORU MURID TORI >

< start="13.613" dur="0.1"> THE PUBLIC-- KANAN KUMAHA. KVUE'S TORI DIAJARKAN KOMUNITAS US >

< start="13.713" dur="0.067"> THE PUBLIC-- KANAN KUMAHA. KVUE'S TORI DIAJARATIKEUN NGUMAMBANG US LIVE >

< start="13.78" dur="0.334"> KVUE'S TORI DIAJARATIKEUN NGUMAMBANG US LIVE >

< start="14.114" dur="0.066"> KVUE'S TORI DIAJARKEUN NGAGOLA KITA AS LIVE DARI >

< start="14.18" dur="0.201"> KVUE'S TORI DIAJARKEUN NGAGOLA KITA AS LIVE DARI KULIT >

< start="14.381" dur="0.934"> KVUE'S TORI DIAJARATKEUN KUMENTO AS LIVE DARI KADOH 6th. >

< start="15.315" dur="0.133"> KVUE'S TORI DIAJARATKEUN KITA NGINLIS ASLI DARI KITA NGIRI 6th STREET-- TORI, >

< start="15.448" dur="0.067"> KVUE TORI DIAJARKEUN KUMENTO AS LIVE DARI KENE 6 ARTIK TORI, TI. >

< start="15.515" dur="0.133"> KVUE'S TORI DIAJARKEUN NGAGOLA KITA AS LIVE DARI KENE 6 STREET-- TORI, TI ADA >

< start="15.648" dur="0.134"> KVUE'S TORI DIAJARKEUN KUMENTO AS LIVE DARI KENE 6 STREET-- TORI, DENGAN SAPI >

< start="15.782" dur="0.067"> KVUE TORI DIAJARKEUN KOMUNIKO AS LIVE DARI KENE 6 STREET-- TORI, AYA NU DENGAN MIXED >

< start="15.849" dur="0.567"> DARI KULIT 6 STREET-- TORI, DENGAN MIXED >

< start="16.416" dur="0.033"> DARI KULIT 6 STREET-- TORI, SAKITNA AYA TANGGANG MIXED >

< start="16.449" dur="0.067"> DITAPAKAN DARI KULIT 6 TORI, SAKITNA AYA DITANGKA SAKOLA - >

< start="16.516" dur="0.067"> DARI KULIT 6 STREET-- TORI, SAKITNA AYA DITANGKA SAKOLA - ON >

< start="16.583" dur="0.167"> DARI KENE 6 STREET-- TORI, SAKITNA AYA DITANGKA SAKOLA - INGNA >

< start="16.75" dur="0.1"> DITAPAKAN DARI KENE 6, TORI, SAKITNA AYA DITANGKA SAKOLA - ON KANGGO >

< start="16.85" dur="1.034"> TORI, AYA DESA MIXED REKA BUDAK - ON KONTOH Jalma >

< start="17.884" dur="0.2"> TORI, SAKITNA AYA DIPANGGUP PIKIRAN - ON KONTOH Jalma >

< start="18.084" dur="0.1"> TORI, DENGAN PAKSA NU DIDANGKEUN ATAWA - DINA KONTOH Jalma >

< start="18.184" dur="0.1"> TORI, DENGAN PAKSA NU DIDANGKEUN AYA - ATAWA KONTOH Jalma dilebetkeun >

< start="18.284" dur="0.067"> TORI, DENGAN PAKSA NU DIDANGKEUN ATAWA - DENGAN ATAWA Jalma anu ngalebetkeun kana ramo >

< start="18.351" dur="0.134"> TORI, DENGAN PAKSA NU DIDANGKEUN AYA - ATAWA ING DUA Jalma anu ngalebetkeun dina aturan >

< start="18.485" dur="0.066"> TORI, DENGAN PAKSA NU DIDANGKEUN AYA - ATAWA KANGGO RAKYAT NYABUNGKU BASA ING >

< start="18.551" dur="0.367"> PEMBANGUNAN - ON KANGGO RAKO NYIEUNNA PANGGUNGAN INI >

< start="18.918" dur="0.101"> REACTIONS - AYA KANGGO NU NYAWA Jalma anu ngorondang hukum dina aranjeunna >

< start="19.019" dur="0.1"> GAMPANG - ON NGAKO SUKU NYAWA INGGRIS KANGGO DI ATAWA ING GAMPANG SULU >

< start="19.119" dur="0.066"> GAMPANG - ON NGAKON NYAWA Jalma anu ngalebetkeun kana agama dina aranjeunna. >

< start="19.185" dur="1.135"> NGINJI NU KESULUAN HARGA ING NU KITU GASA NU. >

< start="20.32" dur="5.472"> PANGKALAN PERTAMA. >

< start="25.792" dur="0.1"> PANGKALAN PERTAMA. BRYAN --- >

< start="25.892" dur="0.167"> PANGKALAN PERTAMA. BRYAN --- BARS >

< start="26.059" dur="0.033"> PANGKALAN PERTAMA. BRYAN --- BARS PREPARED >

< start="26.092" dur="0.1"> PANGKALAN PERTAMA. BRYAN --- BARS DIPENGKEUN TO >

< start="26.192" dur="0.067"> PANGKALAN PERTAMA. BRYAN --- BARS DIPENGKEUN KASUKAN >

< start="26.259" dur="0.4"> BRYAN --- BARS DIPENGKEUN KASUKAN >

< start="28.028" dur="0.266"> TEMA >

< start="28.294" dur="0.101"> DIRI SORANGAN ... INI >

< start="28.395" dur="0.4"> DIRI SORANGAN ... INI DIA SUKA >

< start="28.795" dur="0.167"> TEMPAT-INGKEWAN ... TEMPATNYA MUNGKIN SANITIZER, >

< start="28.962" dur="0.233"> DIRI SORANGAN ... INGKEUN SUKITISI, SOSIAL >

< start="29.195" dur="0.301"> DIRI SORANGAN ... INGKE SUKITISI, SOSIAL DISTANCING >

< start="29.496" dur="0.066"> TEMPAT-INGKI PURWAKI ... TEMPATNYA DENGAN SANITIZER, MARKAH PENTAKSARAAN DESA >

< start="29.562" dur="0.1"> TEMPAT-INGKI PURWAKI ... TEMPATNYA DENGAN SANITIZER, SOSIAL DISTANCING MARKAS UNTUK >

< start="29.662" dur="1.102"> SANITIZER, SOSIAL DISTANCING MARKS UNTUK >

< start="30.764" dur="0.1"> SANITIZER, SOSIAL DISTANCING MARKS UNTUK DIRI >

< start="30.864" dur="0.1"> SANITIZER, SOSIAL DISTANCING MARKS UNTUK LINES TEMA >

< start="30.964" dur="0.067"> SANITIZER, SOSIAL DISTANCING MARKS UNTUK LINES SENI SAHA >

< start="31.031" dur="0.133"> SANITIZER, SOSIAL DISTANCING MARKS UNTUK LINES HENTEU ATAWA >

< start="31.164" dur="0.1"> SANITIZER, SOSIAL DISTANCING MARKS UNTUK LINES HENTEU ATAWA GURU >

< start="31.264" dur="0.567"> MARKAH UNTUK LINES MEREKA KANGGO MUNGKIN >

< start="31.831" dur="0.067"> MARKAH UNTUK LINES HENTEU ATAWA INGKAT KENALANGAN >

< start="31.898" dur="0.1"> MARKAH UNTUK LINES HENTEU ATAWA INGKAL KANGGO MANGSAAKAN, AND >

< start="31.998" dur="2.469"> TEMA LINES ATAWA INGKATA KANGGO MANGSAAKAN, AND >

< start="34.467" dur="0.234"> TEMA LINES ATAWA INGKU NGANUTISI KANGGURAN, AND TEU >

< start="34.701" dur="0.1"> TEMA LINES ATAWA INGKU NGANUTISI KANGGURAN, JEUNG GURU >

< start="34.801" dur="0.167"> TEMA LINES ATAWA KANGGO NU DIGANGGALKEUNI KANGGURAN, ATAWA GAMPANG TINDAKAN >

< start="34.968" dur="0.1"> TEMA LINES ATAWA KANGGO INGKAH NGEKALKEUN, sareng TEU GAMPANG NU MASUKKEJI >

< start="35.068" dur="0.067"> TEMA LINES ATAWA ATAWA KANGGO MANGGALKEUNKAN KABEH, ATAWA TEU TANGGAL MANGSAIS >

< start="35.135" dur="0.166"> KENALUAN, ATAWA GAMPANG TINDEKA KOMPUTA MASUKI - TAPI >

< start="35.301" dur="0.067"> KENALUAN, ATAWA GAMPANG TANGGAP WARISIKO MASIH-- TAPI AS >

< start="35.368" dur="0.1"> KENALUAN, ATAWA GAMPANG TANGGAP WARISI MASEK-- TAPI AS UNTUK >

< start="35.468" dur="0.134"> KENALUAN, ATAWA GAMPANG TANGGAP WARISI MASEKLET - TAPI AS PADAGANA >

< start="35.602" dur="0.1"> KENALUAN, JEUNG GOLEKA TUNGGALKEUN WANG MASKS-- TAPI AS PAKSA INGGO >

< start="35.702" dur="0.067"> KENALUAN, JEUNG GOLEKA TUNGGALKEUN WANG MASKS-- TAPI AS PAKSA INSAN DINA >

< start="35.769" dur="0.1"> KENALUAN, JEUNG GOLEKA TUNGGALKEUN WASA MASKS-- TAPI AS PADAKO INGKAN SUKAN >

< start="35.869" dur="0.066"> Kapasitas, sareng aranjeunna Gempa Tukang Nyumput MASINA - TAPI AS PADAKO Pikeun Jalma anu milih >

< start="35.935" dur="0.201"> TEMA GURU INGKAH GAMPANG MANGSAAK - TAPI AS UNTUK Jalma anu keur ngahasilkeun >

< start="36.136" dur="0.133"> TEMA GURU INGKAH GAMPANG MANGSAAKAN - TAPI AS UNTUK Jalma anu keur milih di dieu >

< start="36.269" dur="0.067"> TEMA GURU INGKAH GAMPANG MANGSAAKAN - TAPI AS UNO Pikeun Jalma anu ngalebetkeun ka dieu >

< start="36.336" dur="1.068"> AS UNTUK RAKYAT SAHA DIA NEGEUN DI SINI, KUMAHA >

< start="37.404" dur="0.1"> AS UNTUK RAKYAT SAHA DIA NEGEUN DI SINI, KUMAHA DUKU >

< start="37.504" dur="0.3"> AS UNTUK RAKYAT SAHA NYAPAKKEUN DI SINI, KUMAHA DUKU >

< start="37.804" dur="0.067"> AS UNTUK RAKYAT SAHA NYAPAKKEUN DI SAPI, AYEUNA NGAPAL KADUJUAN - LAIN >

< start="37.871" dur="0.534"> DIDIEU, AYA NU SUMBANG NU RATES - LAIN >

< start="38.405" dur="0.1"> DIDIEU, AYA NU SUMBANG NU RATUS - LAIN GAMPANG >

< start="38.505" dur="0.1"> DIDIEU, AYA NU SUKAPKEUN PULAK - TU SANGGIH NU MANGSA. >

< start="38.605" dur="4.704"> NGELUAR BUKU - PERKARA SUKU LAIN. >

< start="43.309" dur="0.201"> TIANG GURU. >

< start="47.447" dur="0.1"> AS >

< start="47.547" dur="0.067"> AS YOU >

< start="47.614" dur="0.233"> AS YOU BISA >

< start="47.847" dur="0.134"> AS DENGAN PANCARI --- PALING >

< start="47.981" dur="0.6"> AS DENGAN PANCAKUAN --- PALING RAKYAT >

< start="48.581" dur="0.1"> AS DENGAN PANCARI --- PALING RAKU DIPANGGIH >

< start="48.681" dur="0.067"> AS YOU DAPAT DENGAN --- PAKSA PALING NU TELAH >

< start="48.748" dur="3.003"> AS DENGAN PANCARI --- PALING KABEH DUANG TAK DI AKU >

< start="51.751" dur="0.034"> AS DENGAN PANCARI --- PALING KABEH DUANG TANGKA DENGAN KITA >

< start="51.785" dur="0.1"> AS DENGAN PANYUARI --- PALING RAKSIA TANGGAL BOLEH GAMPANG A >

< start="51.885" dur="0.133"> AS DENGAN PANYUARI --- PALING RAKSIA TANGGAL BOLEH GAMPANG MASKALA >

< start="52.018" dur="0.067"> AS DENGAN PANCARI --- PALING JAWA LEPAS TANGGAL UNTUK GAMPANG DI MASKI MASKEH >

< start="52.085" dur="0.2"> AS YOU DAPAT DENGAN --- PAKSA PALING NU DITAPTU TANPA GAMPANG MASKI DI ATAWA ATAWA >

< start="52.285" dur="0.067"> AS KAJEUN DENGAN --- PALING RAKU DIPANGGU TANPA GAMPANG INGKAH MASKI ATAWA KANGGO. >

< start="52.352" dur="0.267"> DIKEHKEUN AKHEUN NGENTOTA MASKI DI MASALAH ATAWA KANGGO. >

< start="52.619" dur="0.066"> DIKEHKEUN AKHEUN NGENTOTA MASKI DI MASALAH ATAWA KANGGO. Jalma >

< start="52.685" dur="0.101"> DIKEHKEUN AKHEUN NGENTOTA MASKI DI MASALAH ATAWA KANGGO. Jalma >

< start="52.786" dur="0.133"> DIKEHKEUN AKHEUN NGENTOTA MASKI DI MASALAH ATAWA KANGGO. RÉSAN JABO Urang >

< start="52.919" dur="0.067"> DIKEHKEUN AKHEUN NGENTOTA MASKI DI MASALAH ATAWA KANGGO. RÉTAN Kami nyarios sareng >

< start="52.986" dur="0.1"> DIKEHKEUN AKHEUN NGENTOTA MASKI DI MASALAH ATAWA KANGGO. SADI DENGAN RAKYAT DENGAN SATU >

< start="53.086" dur="0.1"> DIKEHKEUN AKHEUN NGENTOTA MASKI DI MASALAH ATAWA KANGGO. RAKYAT DENGAN RAKYAT DENGAN SAPI DENGAN >

< start="53.186" dur="0.234"> GUNUNGKEUN MASKI DI MASALAH ATAWA KANGGO. RAKYAT DENGAN RAKYAT DENGAN SAPI DENGAN >

< start="53.42" dur="0.166"> GUNUNGKEUN MASKI DI MASALAH ATAWA KANGGO. SADI DENGAN RAKYAT DENGAN PAKSA AYA SAPI >

< start="53.586" dur="0.134"> GUNUNGKEUN MASKI DI MASALAH ATAWA KANGGO. SAKITU RAKYAT DENGAN DENGAN PAKSA NU DESA NU SANGGUP SARAN >

< start="53.72" dur="0.1"> GUNUNGKEUN MASKI DI MASALAH ATAWA KANGGO. RAKYAT DENGAN KAMI DENGAN SAKITNA SANGGUT SANGGUT SUKMAT >

< start="53.82" dur="0.3"> RAKYAT DENGAN KAMI DENGAN SAKITNA SANGGUT SANGGUT SUKMAT >

< start="54.12" dur="0.1"> SADI DENGAN RAKYAT DENGAN SABAT PARAJURAN ANTARA ANJEUN GAMPANG DESAN SOSIAL >

< start="54.22" dur="0.234"> SAKITU RAKYAT DENGAN DENGAN SENTIASA SANGGU SANGGUT NANGGALKEUN SOSIAL DESA SEMUA >

< start="54.454" dur="0.067"> SAKITU RAKYAT DENGAN DENGAN SENTIASA SANGGO SANGGUT NANGGALKEUN SOSIAL DESA DENGAN SEMUA GURU. >

< start="54.521" dur="1.001"> PANGGURAN DESANGKAN SOSIAL DESEUNKAN SEMUA PELEK. >

< start="55.522" dur="0.133"> PANGGURAN DESANGKAN SOSIAL DESEUNKAN SEMUA PELEK. FOR >

< start="55.655" dur="0.067"> PANGGURAN DESANGKAN SOSIAL DESEUNKAN SEMUA PELEK. KANGGO >

< start="55.722" dur="0.1"> PANGGURAN DESANGKAN SOSIAL DESEUNKAN SEMUA PELEK. UNTUK SUKANGNA >

< start="55.822" dur="0.167"> PANGGURAN DESANGKAN SOSIAL DESEUNKAN SEMUA PELEK. UNTUK SANGSA KANGSA >

< start="55.989" dur="0.1"> PANGGURAN DESANGKAN SOSIAL DESEUNKAN SEMUA PELEK. UNTUK Jalma anu narajang agama, >

< start="56.089" dur="0.1"> PANGGURAN DESANGKAN SOSIAL DESEUNKAN SEMUA PELEK. UNTUK KANGGO SUKANG DENGAN SENI, PUTIH >

< start="56.189" dur="0.434"> MENYANGKEUN SEMUA KAWIN. UNTUK KANGGO SUKANG DENGAN SENI, PUTIH >

< start="56.623" dur="0.1"> MENYANGKEUN SEMUA KAWIN. UNTUK KANGGO SUKANG DENGAN SENI, PIHAK SUKU >

< start="56.723" dur="0.067"> MENYANGKEUN SEMUA KAWIN. UNTUK KANGGO YANG ANTU ANTARA, PELANGGAN PELANGGANG >

< start="56.79" dur="0.1"> MENYANGKEUN SEMUA KAWIN. UNTUK KANGGO SUKANG DENGAN SENJANA, PELAKON NU KAGUNGAN ITU >

< start="56.89" dur="0.066"> MENYANGKEUN SEMUA KAWIN. UNTUK KANGGO SUKANG DENGAN SENI, PELAKON NU NU NU SUKURNA >

< start="56.956" dur="0.067"> MENYANGKEUN SEMUA KAWIN. UNTUK KANGGO SUKANG DENGAN SENI, PELAKON NU NU NU SUKURNA >

< start="57.023" dur="0.534"> UNTUK KANGGO SUKANG DENGAN SENI, PELAKON NU NU NU SUKURNA >

< start="57.557" dur="0.3"> UNTUK KANGGO SUKANG DENGAN PUTRA, PELANGGAN PELANGSA NU DIA ANTARA UNSPOKEN >

< start="57.857" dur="0.067"> UNTUK KANGGO YANG ANTU ANTAN, PELAKON NU KOMBITAN NYA KOMUNIKASI UNSPOKEN >

< start="57.924" dur="0.1"> UNTUK KANGGO YANG ANTU ANTAN, PELAKON NU KOMPUTER INI ANTARA KOMUNIKASI UNSPOKEN TO >

< start="58.024" dur="0.067"> UNTUK KANGGO YANG ANTU DAFTAR, PELAKSAAN PELANGSA NU DENGAN KOMUNIKASI UNSPOKEN >

< start="58.091" dur="0.4"> PELUIK SAID ITU ANAK NU KOMUNIKASI UNSPOKEN UNTUK KEEP >

< start="58.491" dur="0.2"> PELUIK SAID ITU ANAK NU KOMUNIKASI UNSPOKEN UNTUK KEEP ANDA >

< start="58.691" dur="0.067"> PELUIK SAID ITU ANTARA KOMUNIKASI UNSPOKEN UNTUK MENGHUTKEKOH INSAWA. >

< start="58.758" dur="1.969"> KOMUNIKASI UNSPOKEN UNTUK MENGHENTUPKAN KABUPATEN ING. >

< start="60.727" dur="0.033"> KOMUNIKASI UNSPOKEN UNTUK MENGHENTUPKAN KABUPATEN ING. LAGU, >

< start="60.76" dur="0.134"> KOMUNIKASI UNSPOKEN UNTUK MENGHENTUPKAN KABUPATEN ING. LAGU, TI >

< start="60.894" dur="0.1"> KOMUNIKASI UNSPOKEN UNTUK MENGHENTUPKAN KABUPATEN ING. LAGU, KOMUNITAS IT >

< start="60.994" dur="0.1"> KOMUNIKASI UNSPOKEN UNTUK MENGHENTUPKAN KABUPATEN ING. LAGI, NU KITA NINI >

< start="61.094" dur="0.133"> KOMUNIKASI UNSPOKEN UNTUK MENGHENTUPKAN KABUPATEN ING. LAGI, NU KITA NINGGALKEUN DI PALING >

< start="61.227" dur="0.067"> KOMUNIKASI UNSPOKEN UNTUK MENGHENTUPKAN KABUPATEN ING. LAGI, NU NGATAKKEUN ITU PALING BARU >

< start="61.294" dur="0.434"> Kalainan anjeun. LAGI, NU NGATAKKEUN ITU PALING BARU >

< start="61.728" dur="0.033"> Kalainan anjeun. LAGI, NU NGATAKKEUN ITU PALING BARU TRIED >

< start="61.761" dur="0.167"> Kalainan anjeun. LAGI, NU NGATAKKEUN ITU PALING BARU DIUKSARI >

< start="61.928" dur="0.134"> Kalainan anjeun. LAGI, NU KITA NINGGALKEUN BARAT BARAT DITIKUKA KANA ENFORCE >

< start="62.062" dur="0.066"> Kalainan anjeun. LAGI, NU NGATAKKEUN ITU PALING BARU TRIED TO ENFORCE THOS >

< start="62.128" dur="1.902"> LAGI, NU NGATAKKEUN ITU PALING BARU TRIED TO ENFORCE THOS >

< start="64.03" dur="0.234"> LAGI, NU NGATAKKEUN ITU PALING BARU DITASANGKEUN UNTUK NEGARA >

< start="64.264" dur="0.167"> LAGI, KOMUNITAS INGKEUN BUKU PALING TRIED TO ENFORCE THATE NEGERI NEGARA, >

< start="64.431" dur="0.133"> LAGU, KOMUNITAS INGKEUN BUKU PALING DIDANGKEUN UNTUK NGUKTIKAN KENYATAAN NEGERI NEGARA, NGAPUNG >

< start="64.564" dur="0.1"> LAGU, KOMUNITAS INGKEUN BUKU PALING TRIED TO ENFORCE THATE NEGERI NEGARA, NGAPURA >

< start="64.664" dur="0.434"> Diusahakeun pikeun ngasuh kaancan NEGARA-NEGERI, MENYIMPANKAN >

< start="65.098" dur="0.067"> Diusahakeun pikeun ngasuh kaaséhatna Naséhat, Ngemut ka aranjeunna >

< start="65.165" dur="0.066"> Diusahakeun pikeun ngasongkeun kajiang NEGARA-NEGARA, NGADINCANGKAN ATAWA KANGGO AT >

< start="65.231" dur="0.067"> Diusahakeun pikeun ngasongkeun kajiang NEGARA-NEGARA, MENYANGKANGKAN TENAGA ATAWA 25 >

< start="65.298" dur="1.335"> GARIS PAKSA NEGARA, NGAPUNGKEUNI KANGGO ATAWA 25 >

< start="66.633" dur="0.066"> GARIS PAKSA NEGARA, NGAPUNGKEUNKAN ATAWA KENAKUAN ATA 25 PERCENT --- >

< start="66.699" dur="0.601"> KAMPUNGAN AT 25 PERCENT --- >

< start="67.3" dur="0.1"> KAMPUNGAN AT 25 PERCENT --- TAPI >

< start="67.4" dur="0.1"> KENALUAN AT 25 PERCENT --- TAPI WANG >

< start="67.5" dur="0.134"> KENALUAN AT 25 PERCENT --- TAPI KANGSA DENGAN >

< start="67.634" dur="0.167"> KENALUAN AT 25 PERCENT --- TAPI KELUAR DENGAN INI >

< start="67.801" dur="0.1"> KAMPUNGAN PADA 25 PERCENT --- TAPI KELUAR DENGAN PIKAT >

< start="67.901" dur="0.5"> PERCENT --- TAPI KELUANG DENGAN PIKIR INI >

< start="68.401" dur="0.167"> PERCENT --- TAPI KELUAR DENGAN PESEEN INI >

< start="68.568" dur="0.167"> PERCENT --- TAPI KELUAR DENGAN PIKIR INGKAR PITUTAN >

< start="68.735" dur="0.067"> PERCENT --- TAPI KELUAR DENGAN PIKIR INGKAN PUTRA ING SUKAN >

< start="68.802" dur="1.067"> TAPI KELUAR DENGAN PIKIR INGKI PEKEL KOMUNIKO >

< start="69.869" dur="0.067"> TAPI KELUAR DENGAN PIKIR INGKANG PUTRA MANGSA ANAK >

< start="69.936" dur="0.1"> TAPI KELUAR DENGAN PIKIR INGKI PUTIH ING PENTING RAKYATNA >

< start="70.036" dur="0.134"> TAPI KAHAN DENGAN PIKIR INGKAN PUTRA ING PANDUAN RAKYAT SUKA PIKIR >

< start="70.17" dur="0.1"> TAPI KELUAR DENGAN PIKIR INGKAN PEKEL KOMUNIKO SAKITNA NYA TEMPAT TAPI >

< start="70.27" dur="0.066"> TAPI KANGSA NU DENGAN PELANGGANG PELABURAN NAMIN SUKAN SUKANG ANTARA >

< start="70.336" dur="0.601"> PELANGGAN PELANGGO RAKYAT APLIK ANTARA FIKIR TIK >

< start="70.937" dur="0.1"> PENTING RANCANGAN RAKYAT SUKA PIKIR TIK ANTARA BUKA - LAMPIRAN >

< start="71.037" dur="0.134"> PENTING SUKSARA PAMAKSA RAKTEN SENI KONTEK TILIK SUKA - NANGKAT KULIT >

< start="71.171" dur="0.066"> PELANGGAN PELARIHAN RAKYAT APLIK TEMPAT KONSEP SUMBASAN - PELANGSAAN PUTUP PUTIH >

< start="71.237" dur="0.467"> INGKEUN NINGGALKEUN TIGA TIJEU PUTIH - PUTRA STIK TUTUP >

< start="71.704" dur="0.101"> INGKEUN NINGGALKEJEU KANGGO NU DIRI - NANGGAL MANGSA KULIT TUTUP. >

< start="71.805" dur="0.6"> --PEOPLE STIK TUTUP TOGETHER. >

< start="72.405" dur="0.1"> --PEOPLE STIK TUTUP TOGETHER. Kami >

< start="72.505" dur="0.067"> --PEOPLE STIK TUTUP TOGETHER. Kami nyarios >

< start="72.572" dur="0.1"> --PEOPLE STIK TUTUP TOGETHER. KAMI JAWA TO >

< start="72.672" dur="0.067"> --PEOPLE STIK TUTUP TOGETHER. HENTEU DENGAN KABEH >

< start="72.739" dur="0.133"> --PEOPLE STIK TUTUP TOGETHER. Kami nyarioskeun ka sasaurang >

< start="72.872" dur="0.1"> --PEOPLE STIK TUTUP TOGETHER. Kami nyarioskeun ka urang >

< start="72.972" dur="0.067"> --PEOPLE STIK TUTUP TOGETHER. Kami nyarioskeun ka Sadayana urang >

< start="73.039" dur="0.467"> TIANG. Kami nyarioskeun ka Sadayana urang >

< start="73.506" dur="0.067"> TIANG. Kami nyarioskeun kana jalma anu milih >

< start="73.573" dur="0.1"> TIANG. Kami nyarioskeun kana jalma anu milih >

< start="73.673" dur="0.1"> TIANG. Kami nyarioskeun kana jalma anu milih >

< start="73.773" dur="0.467"> Kami nyarioskeun kana jalma anu milih >

< start="74.24" dur="0.234"> Kami nyarios Néka jalma anu milih pikeun kaluar >

< start="74.474" dur="0.067"> Kami nyarios Néka jalma anu milih pikeun nampi --- >

< start="74.541" dur="0.667"> PILIH SUMAT DARI KURUNG --- >

< start="75.208" dur="0.1"> PILIHAN MANGSA NASA JAWA --- ING >

< start="75.308" dur="0.1"> PUTIH MENGHATI BASA SUNDA --- ING SAID >

< start="75.408" dur="0.2"> PUTIH MENGHATI BASA SUNDA --- INGNA MANGSAAK >

< start="75.608" dur="0.067"> PUTIH MENGHATI BASA SUNDA --- INGNA SAID SUMBANG >

< start="75.675" dur="0.1"> PUTIH MENGHATI BASA SUNDA --- INGNA MANGSA NU DUMATAKAN >

< start="75.775" dur="0.534"> PUTUP PURWAKASAN --- DENGAN PAKAI NU NGADUKAN >

< start="76.309" dur="0.167"> PUTUP PURWAKASAN --- TEU MANGSA NU DUKA RUMAH - TAPI >

< start="76.476" dur="0.1"> PENTING HENTEU --- TEU SIEWE NANGGUR NU ING NU KELUAR - TAPI LAIN >

< start="76.576" dur="0.434"> TEMA SANGGU SUMBATKEUNI RUPA - TAPI LAIN >

< start="77.01" dur="0.067"> TEMPAT SIEUT AYA NU NGATAKU RATES - TAPI ANU LAIN >

< start="77.077" dur="0.1"> TEMA SANGGU NU NGADUKAN RUWATI - TAPI ANU LAIN DICARA >

< start="77.177" dur="0.066"> TEMA SANGGU NU NGADUKAN RUWATI - TAPI ANU LAIN DIHENTI TU >

< start="77.243" dur="0.167"> TEMA SANGGU NU NGADUKAN RUKA - TAPI ANU LAIN TELANGKEUN ITU >

< start="77.41" dur="0.134"> TEMA SANGGU NU NGADUKAN RUKA - TAPI ANU LAIN TELANGKEUN ITU NU ANOR NORMAL >

< start="77.544" dur="0.066"> TEMA SANGGU NU NGADUKAN RUKA - TAPI SATÉ ANJARA HENTEU AYA NU ANU NORMAL MALAM >

< start="77.61" dur="0.334"> RULES - TAPI SATU LAIN DIHENTI NU SUMBANG ANTARI NORMAL >

< start="77.944" dur="0.067"> PERKARA - TAPI ANU LAIN DIHENTI NU ANYEUN SUKU NORMAL MALAM KELUAR. >

< start="78.011" dur="3.77"> TREATED IT LIKE ANY NORMAL MALAM KELUAR. >

< start="81.781" dur="0.801"> SUKU. >

< start="82.582" dur="0.1"> SUKU. "TEU >

< start="82.682" dur="0.1"> SUKU. "ARANJEUNNA >

< start="82.782" dur="0.167"> SUKU. "TU INGIN. >

< start="82.949" dur="0.1"> SUKU. "TI INI NU NU. SUKAN >

< start="83.049" dur="0.1"> SUKU. "TU INGIN >

< start="83.149" dur="0.234"> "TU INGIN >

< start="83.383" dur="0.133"> "TI INI NU NU. TIASA NU DITOSA. >

< start="83.516" dur="0.1"> "TI INI NU NU. TI NU TAPI >

< start="83.616" dur="0.034"> "TI INI NU NU. NU DIA NU DITUTUP. INGIN >

< start="83.65" dur="0.133"> "TI INI NU NU. NU DIA NAK MUTUP. INGU NO >

< start="83.783" dur="0.267"> "TU INI NU NU. TI NU TULIS NU DITUTUP. INGNA DIA TANPA DIA >

< start="84.05" dur="0.2"> TUTUP. TI NU NO TANGAN >

< start="85.051" dur="0.134"> SANITIZER >

< start="85.185" dur="0.133"> SANITIZER USED. >

< start="85.318" dur="0.067"> SANITIZER USED. TUH >

< start="85.385" dur="0.1"> SANITIZER USED. AYA >

< start="85.485" dur="0.233"> SANITIZER USED. INGIN SUKU >

< start="85.718" dur="0.067"> SANITIZER USED. INGIN SUKU ATAWA >

< start="85.785" dur="0.1"> SANITIZER USED. INGIN SUKU DI ATAWA >

< start="85.885" dur="0.1"> SANITIZER USED. TI INGIN SUKU ATAWA DIDA. >

< start="85.985" dur="0.134"> SANITIZER USED. TI INGIN SUKU ATAWA DIDA. LEPAS >

< start="86.119" dur="0.1"> SANITIZER USED. TI INGIN SUKU ATAWA DIDA. SAATOS ÉTA >

< start="86.219" dur="0.3"> SANITIZER USED. TI INGIN SUKU ATAWA DIDA. SELEPAS SINI >

< start="86.519" dur="0.067"> SANITIZER USED. TI INGIN SUKU ATAWA DIDA. PAGANGGO SUKAN >

< start="86.586" dur="0.067"> SANITIZER USED. TI INGIN SUKU ATAWA DIDA. PAGANGKEU AYA NU DIA TIADA >

< start="86.653" dur="2.335"> DI DOOR. PAGANGKEU AYA NU DIA TIADA >

< start="88.988" dur="0.267"> DI DOOR. SELEPAS SUKA TI DIA TANPA NYA >

< start="89.255" dur="0.067"> DI DOOR. SUMBAK SIEU TUNGGUL TUNGGU TANPA SANITIZER. " >

< start="89.322" dur="0.901"> WAS NO HAND SANITIZER. " >

< start="90.223" dur="0.067"> WAS NO HAND SANITIZER. "" UNTUK >

< start="90.29" dur="0.1"> WAS NO HAND SANITIZER. "" UNTUK >

< start="90.39" dur="0.133"> WAS NO HAND SANITIZER. "" UNTUK PALING >

< start="90.523" dur="0.167"> WAS NO HAND SANITIZER. "" UNTUK PALING PENTAS. >

< start="90.69" dur="0.067"> WAS NO HAND SANITIZER. "" UNTUK BAGUH PALING PADANG >

< start="90.757" dur="0.5"> SANITIZER KANA. "" UNTUK PALING BENTUK, RAKYAT >

< start="91.257" dur="0.1"> SANITIZER TANGAN. "" UNTUK BAGUH PALING PUTRA, SAKITNA >

< start="91.357" dur="0.167"> SANITIZER TANGAN. "" UNTUK BAGANGAN PALING, SAKIT DIRI >

< start="91.524" dur="0.134"> SANITIZER TANGAN. "" UNTUK BAGUH PALING PUTRA, SAKITNA DUKSARI KENAL >

< start="91.658" dur="0.066"> SANITIZER TANGAN. "" UNTUK BAGANGAN PALING, SUMBANG NUJUTKEUN PANGGUNGAN AGUNG. >

< start="91.724" dur="1.001"> "UNTUK BAGUH PALING PUTRA, RAKSIA NU KOMPUTEN RUWÉNA GURU >

< start="92.725" dur="0.067"> "UNTUK BAGUS PALING PUTRA, RAKSIA NU NGEBABKAN PERHATIAN UMUM AND >

< start="92.792" dur="0.034"> "UNTUK BAGUS PALING PUTRA, RAKSIA NU NGEBABKAN PERHATIAN ARTIKA >

< start="92.826" dur="0.166"> "UNTUK BAGUS PALING PUTRA, RAKSIA NU NGEBABKAN PERHATIAN ANTARA SUKAN ANYARI >

< start="92.992" dur="0.101"> "UNTUK BAGUS PALING PUTRA, RAKSIA NU NGEBABKAN PERHATIAN ANTARA >

< start="93.093" dur="0.867"> SUMBAT NU KENÉAAN UNTUK ANTARA ANTARA ANYARI >

< start="93.96" dur="0.1"> SUMBATKEUNYA NU KASULAN ANTARA ANYARI DAN ITU ANU KOMUNIKASI UNSPOKEN. " >

< start="94.06" dur="2.903"> AND KOMUNITAS KOMUNIKASI UNSPOKEN. " >

< start="96.963" dur="0.134"> AND KOMUNITAS KOMUNIKASI UNSPOKEN. "LAGU. >

< start="97.097" dur="0.066"> AND KOMUNITAS KOMUNIKASI UNSPOKEN. "LAGI, INI >

< start="97.163" dur="0.1"> AND ITS ANOMUNIKASI UNSPOKEN. "LAGU, INGIN >

< start="97.263" dur="0.067"> AND KOMUNITAS KOMUNIKASI UNSPOKEN. "LAGI, INGIN SAPI >

< start="97.33" dur="0.1"> AND KOMUNITAS KOMUNIKASI UNSPOKEN. "LAGU, INGIN SUKU >

< start="97.43" dur="0.067"> AND KOMUNITAS KOMUNIKASI UNSPOKEN. "LAGU, INGKEUN AYA SARI >

< start="97.497" dur="0.534"> KOMUNIKASI. "LAGU, ING SAPATNA >

< start="98.031" dur="0.133"> KOMUNIKASI. "LAGU, PAKSA SUKAN PANDUAN >

< start="98.164" dur="0.234"> KOMUNIKASI. "LAGU, INGKEUN AYA SAPUJI ANTARI SUKUJAH. >

< start="98.398" dur="0.067"> KOMUNIKASI. "LAGU, INGKEUN AYA SANGGU NU TUNGGU JABAR, KABAYAN, >

< start="98.465" dur="2.669"> LAGI, INGIN SANG PUTRA ANTARA BARAT, PERHATIAN, >

< start="101.134" dur="0.033"> LAGI, INGIN SUKU BUKU PARA BARAT, WINERI, BREWERIES >

< start="101.167" dur="0.1"> LAGI, INGIN SUKU BUKU Pandu, WINERIES, BREWERIES ATAWA >

< start="101.267" dur="0.201"> LAGI, INGIN SUKU BUKU Pandu, WINERIES, BREWERIES ATAWA LAIN >

< start="101.468" dur="0.1"> LAGI, INGIN SUKU BUKU PARA BARAT, WINERI, BREWERI ATAWA LAIN-LAIN. >

< start="101.568" dur="0.7"> GARIS PUTRA, PERHATISAN, BREWERI ATAWA PANCAPAN LAIN >

< start="102.268" dur="0.1"> JAMINAN BARAT, WINERIES, BREWERIES ATAWA LAIN NGENTUKAN ESTABLISHEMENT >

< start="102.368" dur="0.101"> GARIS PANDUAN, WINERIES, BREWERIES ATAWA LAIN NGENTUKAN ESTABLISHEMENT LAIN >

< start="102.469" dur="0.066"> JAMINAN BARAT, WINERIES, BREWERIES ATAWA LAIN NGENTUKAN ESTABLISHEMENT LAIN >

< start="102.535" dur="3.27"> BREWERI ATAWA ESTABLISHEMENT NGUMAMBANG LAIN KANGGO >

< start="105.805" dur="0.067"> BREWERI ATAWA ESTABLISHEMENT NGUMAMBANG LAIN DIAJAK KUMAHA >

< start="105.872" dur="0.1"> BREWERI ATAWA ESTABLISASI NGENTOT LAIN UNTUK FOLLOW IF >

< start="105.972" dur="0.167"> BREWERI ATAWA ESTABLISHEMENT NGUMAMBANG LAIN DIAJAKKEU KUMAHA FOLLOW IF they >

< start="106.139" dur="0.067"> BREWERI ATAWA ESTABLISHEMENT NGUMAMBANG LAIN DIAJAKKEUN KUMAHA FOLLOW IF mereka >

< start="106.206" dur="0.133"> BREWERI ATAWA ESTABLISHEMENT NGUMAMBANG LAIN DIAJAKKEUN KUMAHA FOLLOW IF they were DeCide TO >

< start="106.339" dur="0.067"> BREWERI ATAWA ESTABLISHEMENT NGUMAMBANG LAIN DIAJAKKEUN KUMAHA FOLLOW IF they were dececide to open: >

< start="106.406" dur="0.233"> ESTABLISI PERLU NGAJUKAN FOLLOW KONIKA DITENTUKKEUN KUKA BUKA: >

< start="106.639" dur="0.201"> PERBELANJAAN PERLU NGENTUKKEUN KUNG DENGAN MEREKA DENGAN BUKA: -HAND >

< start="106.84" dur="0.066"> PERTANYAAN DIAJUKKEUNKEUN RASA NYUKTU SUKA DENGAN MUKA: -HAN SANITIZER >

< start="106.906" dur="0.167"> PERTANYAAN DIAJAKKEUNKEUN RÉSAN KUMAHA DENGAN MERDEKA BUKA: -HAND SANITIZER IS >

< start="107.073" dur="0.067"> PERTANYAAN DIAJUKKEUNKEUN RÉSAN KUMAHA DENGAN MERDEKA BUKA: -HAN SANITIZER DIPERLUKAN >

< start="107.14" dur="0.067"> PERTANYAAN DIAJUKKEUNKEUN RÉSAN KUMAHA DENGAN MERDEKA BUKA: -HAN SANITIZER DIPANGGIH >

< start="107.207" dur="0.166"> SUMATÉKE IF IFTAKAN MUKA BUKA: -HAN SANITIZER DIPANGGIH AT >

< start="107.373" dur="0.134"> FOLLOW KANA TEU MANGSAUKAN BUKA: -HAN SANITIZER DIPANGSA DI ATAWA >

< start="107.507" dur="0.1"> SAKITKE BISA INI DITENTUKKE UNTUK MUKA: -HAN SANITIZER DIPERLUKAN DI PELEK. >

< start="107.607" dur="0.167"> -HAN SANITIZER DIPANGSA DI PAKAI. >

< start="107.774" dur="0.133"> -HAN SANITIZER DIPANGSA DI PAKAI. -DI >

< start="107.907" dur="0.234"> -HAN SANITIZER DIPANGSA DI PAKAI. -IN BARS-- >

< start="108.141" dur="0.1"> -HAN SANITIZER DIPANGSA DI PAKAI. -IN BARS-- PELUANG >

< start="108.241" dur="0.067"> -HAN SANITIZER DIPANGSA DI PAKAI. -IN BARS-- PELANGGAN PELUANG >

< start="108.308" dur="0.1"> -HAN SANITIZER DIPANGSA DI PAKAI. -IN BARS-- PELANGSA DIA INGIN >

< start="108.408" dur="0.2"> PANTO. -IN BARS-- PELANGSA DIA INGIN >

< start="108.608" dur="0.067"> PANTO. -IN BARS-- PELUANG TAK INGKEUN >

< start="108.675" dur="0.133"> PANTO. -IN BARS-- PELANGSA DIA ING PAKSA >

< start="108.808" dur="0.067"> PANTO. -IN BARS-- PELANGSA DIA TEU DAPAT KANGGO >

< start="108.875" dur="0.067"> PANTO. -IN BARS-- PELANGSAAN DIA GAMPANG TAPI ATAWA ORDER ATAWA >

< start="108.942" dur="0.2"> -IN BARS-- PELANGSAAN DIA GAMPANG TAPI ATAWA ORDER ATAWA >

< start="109.142" dur="0.067"> -IN BARS-- PELUANG TAK GAMPANG UNTUK MUKA ORDER ATAWA HANG >

< start="109.209" dur="0.066"> -IN BARS-- PELANGSAAN HENTEU AYEUNA NGENTOTA ATAWA HANG OUT >

< start="109.275" dur="0.067"> -IN BARS-- PELUANG NANGGURAN INGKEUN ATAWA ORDER ATAWA HANG OUT AT >

< start="109.342" dur="0.067"> -IN BARS-- PELANGSAAN HENTEU AYEUNA NGENTOTA ATAWA HANG OUT ATA >

< start="109.409" dur="0.2"> -IN BARS-- PELANGSAAN HENTEU DENGAN NANGGALKE ATAWA HANG OUT AT THE BAR >

< start="109.609" dur="0.067"> -IN BARS-- PELANGSAAN HENTEU DENGAN NANGGALKE ATAWA HANG OUT AT THE BAR ITSELF .. >

< start="109.676" dur="0.434"> ABLE TO ORDER ATAWA HANG OUT AT THE BAR ITSELF .. >

< start="110.11" dur="0.1"> ABLE TO ORDER ATAWA HANG OUT AT THE BAR ITSELF .. -AND >

< start="110.21" dur="0.1"> ABLE TO ORDER ATAWA HANG OUT AT THE BAR ITSELF .. -AND JUST >

< start="110.31" dur="0.267"> ABLE TO ORDER ATAWA HANG OUT AT THE BAR ITSELF .. -AND JUST LIKE >

< start="110.577" dur="0.1"> ABLE TO ORDER ATAWA HANG OUT AT THE BAR ITSELF .. -AND JUST LIKE RESTAURANTS, >

< start="110.677" dur="0.5"> HANG NUKANG DI BAR ITSELF .. -AND JUST LIKE RESTAURANTS, >

< start="111.177" dur="0.1"> HANG OUT AT THE BAR ITSELF .. -AND JUST LIKE RESTAURANTS, THEY'LL >

< start="111.277" dur="0.067"> HANG NU KELUANG DI BAR ITSELF .. -AND JUST LIKE RESTAURANTS, TEU SIEUN >

< start="111.344" dur="0.067"> HANG NU K ATAU BAR ITSELF .. -AND JUST LIKE RESTAURANTS, TEU SIEUN NANGGANG >

< start="111.411" dur="0.1"> HANG NU KELUANG DI BAR ITSELF .. -AND JUST LIKE RESTAURANTS, TEU SIEUN NANGGURAN >

< start="111.511" dur="0.1"> HANG NU KELUANG DI BAR ITSELF .. -AND JUST LIKE RESTAURANTS, TEU SIEUN NANGGUR >

< start="111.611" dur="0.067"> HANG NUKANG DI KELUAR BAR .. -TUJI KANGGURAN RASA GAMPANG, TANGGURU HENTEU DAPATKEUN ENJI >

< start="111.678" dur="0.233"> -AND SUKA DENGAN PELANGGANAN, NU TEMA NU MANGSA NU NU NU NU NU NU NU NU DENING >

< start="111.911" dur="0.067"> -AND JUST LIKE RESTOR, >

< start="111.978" dur="0.067"> -AND YANG HENTEU RESTOR, >

< start="112.045" dur="0.167"> -AND YANG HENTEU RESTOR, >

< start="112.212" dur="0.1"> -AND SUKA NAMPANG RESTAURANTS, TEMA NU MANGSA MANA NONTARI SUKA NU TAK ANTARA. >

< start="112.312" dur="0.667"> THEY'LL HANYA DAPATKEUN ATAWA INGGO ATAWA ANU TAPLE. >

< start="112.979" dur="0.167"> SAHA NU SIEUN AYA DAPAT MANGSA NU DOSA ANAK ATAWA DI ATAWA >

< start="113.146" dur="0.067"> SIEUN SAHA NANGGANG MANGSA NU NU NU SUKU TAK ANTARA .. >

< start="113.213" dur="0.1"> THEY'LL HANYA DAPATKEUN ATAWA TAWASAN ATAWA DI ATAWA TABLE .. >

< start="113.313" dur="0.066"> THEY'LL HENTEU DAPAT MANGSA ENAK NU TAK ANU ATAWA .. -KATA TABLES DENGAN PERLU >

< start="113.379" dur="0.067"> THEY'LL HANYA DAPATKEUN ATAWA INGGO ANTARA DI ATAWA TABLE >

< start="113.446" dur="0.1"> THEY'LL HENTEU DAPAT KANGGO ENJI ATAWA TUJUAN SAHA TAPLE .. -KATA TABLES DENGAN DAPAT >

< start="113.546" dur="0.401"> SAKITNA DI SATU TABLE .. -TEKTU TABLES DENGAN PERLU DAPAT >

< start="113.947" dur="0.1"> SADI DENGAN SUKA TABLE .. -TEKUS TABLES DENGAN PERLU AYA HAYU >

< start="114.047" dur="0.2"> SAKITNA DI SATU TABLE .. -TEKTU TABLES DENGAN PERLU AYA NANGGAP TAPI >

< start="114.247" dur="0.067"> SAKITNA DI SATU TABLE .. -TENUH TABLES DENGAN PERLU AYA NU APLIKKEUN APART-- >

< start="114.314" dur="0.2"> -TINJA TABLES TU INGKEUN KITA NGAPAL ANJEUN APLIKET >

< start="114.514" dur="0.133"> -TINJUKAN TABLES DENGAN PERTANYAKAN APA-APLI APART-- -AND >

< start="114.647" dur="0.167"> -TINJUKAN TABLES DENGAN PERTANYAAN NANGKAT APLIK-APIK - TARI >

< start="114.814" dur="0.067"> -TINJA TABLES TU INGKEUN AYA KANGGO APLIK-APART-- -AND DANCE FLOORS >

< start="114.881" dur="0.067"> -TINJA TABLES TU INGKEUN NGAGI KANGGO APLIKET APLIKET-TINGGI DANCE FLOORS SIEUN >

< start="114.948" dur="0.1"> -TEKTIF TINDAKAN HENTEU TAPI DIGANGGULAN APLIKASI APART-- -AND DANCE FLOORS TELPON >

< start="115.048" dur="0.067"> -TINJA TABLES TU INGKEUN HENTEU APLIKET APART-- -AND DANCE FLOORS TUNGGAL >

< start="115.115" dur="0.333"> NANGKAT APLIK-APART-- -AND DANCE FLOORS TUNGGULNA >

< start="115.448" dur="0.1"> NANGKAP APLIKASI APLIKET-TELONG DENGAN TELPON TELPON DITUTUP. >

< start="115.548" dur="4.572"> -AN TELONGKU TANGGUNG TANGGUNG MUNGGUNG DITUTUP. >

< start="120.12" dur="0.233"> DITUTUP. >

< start="121.121" dur="0.1"> CATETAN >

< start="121.221" dur="0.1"> TANPA SEMUA >

< start="121.321" dur="0.167"> TANPA SEMUA BARS >

< start="121.488" dur="0.066"> TANPA SEMUA KABEH DIPANGKAN >

< start="121.554" dur="0.1"> TANPA SEMUA BARS DIPANGATAKEUN >

< start="121.654" dur="0.401"> TANPA SEMUA BARS DIPANGGU UNTUK MUKA >

< start="122.055" dur="0.1"> TANPA SEMUA BARS DIPANGSAU UNTUK BUKA BASA CARI --- >

< start="122.155" dur="0.067"> TANPA SEMUA BARS DIPANGGU UNTUK MUKA BASA SUNDA --- DI SINI >

< start="122.222" dur="0.1"> TANPA SEMUA BARS DIPANGGU UNTUK MUKA BASA SUNDA --- DI SINI >

< start="122.322" dur="0.133"> TANPA SEMUA BARS DIPANGGU UNTUK MUKA BASA SUNDA --- DI SINARI >

< start="122.455" dur="0.367"> TANPA SEMUA BARS DIPANGGU UNTUK BUKA CUKUP --- DENGAN ATAWA PANALATIH PANAS >

< start="122.822" dur="0.1"> TANPA SEMUA BARS DIPANGGU UNTUK MUKA BASA SUNDA --- DI SATUJUR >

< start="122.922" dur="0.134"> TANPA SEMUA BARS DIPANGGU UNTUK BUKA CUKUP --- DI SÉKU LANGKAH JAWA BARAT, >

< start="123.056" dur="0.133"> TANPA SEMUA BARS DIPANGGU UNTUK BUKA Baktos --- DENGAN LANGKAH JAWA BARAT, ATAWA HENTEU >

< start="123.189" dur="0.067"> TANPA SEMUA BARS DIPANGGU UNTUK BUKA CUKUP --- DINA DI EKETENG MATA, ATAS HENTEUT >

< start="123.256" dur="0.267"> BULAS --- DENGAN LANGKAH LANGKAH JAWA BARAT, HENTEU ATAS BARS >

< start="123.523" dur="0.1"> BULAS --- DENGAN LANGKAH JAWA BARAT, ONLY ABOUT BARS OPENED. >

< start="123.623" dur="0.234"> Jangkungan, ONLY ABOUT BARS OPENED. >

< start="123.857" dur="0.133"> Jangkungan, ONLY ABOUT BARS OPENED. KOMUNITAS >

< start="123.99" dur="0.134"> Jangkungan, ONLY ABOUT BARS OPENED. ILANG SANGALA >

< start="124.124" dur="0.133"> Jangkungan, ONLY ABOUT BARS OPENED. ILANG SANGKEUN SANGSA >

< start="124.257" dur="0.133"> Jangkungan, ONLY ABOUT BARS OPENED. SUMBANG SANGGU SUKA DENGAN AREN'T >

< start="124.39" dur="0.067"> Jangkungan, ONLY ABOUT BARS OPENED. SUMBANG SANGGU SUKA JUJUR AREN'T READY >

< start="124.457" dur="0.067"> Jangkungan, ONLY ABOUT BARS OPENED. SATU NU JUJUR HENTEU AREN'T READY TO >

< start="124.524" dur="0.334"> DITUKAR. SATU NU JUJUR HENTEU AREN'T READY TO >

< start="124.858" dur="0.1"> DITUKAR. SATU NU TANGGU SENTIASA JENIS ARTIS READY >

< start="124.958" dur="0.1"> DITUKAR. NUJU SUMBANG SENTIASA JENIS ARTIS READY TO TO >

< start="125.058" dur="0.1"> DITUKAR. SATU NU TUNGGUH SENTI JENIS AREN NU MANGSA KANGGURAN >

< start="125.158" dur="0.1"> DITUKAR. SATU NU JUJE HENTEU AREN'T READY UNTUK MENGHENTI YANG TANGKEUN YÉS. >

< start="125.258" dur="0.2"> SATU NU JUJE HENTEU AREN'T READY UNTUK MENGHENTI YANG TANGKEUN YÉS. >

< start="125.458" dur="0.167"> SATU NU JUJE HENTEU AREN'T READY UNTUK MENGHENTI YANG TANGKEUN YÉS. TORI >

< start="125.625" dur="0.1"> SATU NU JUJE HENTEU AREN'T READY UNTUK MENGHENTI YANG TANGKEUN YÉS. TORI DIPANGGO >

< start="125.725" dur="0.134"> SATU NU JUJE HENTEU AREN'T READY UNTUK MENGHENTI YANG TANGKEUN YÉS. KORUE TORI DIKATUR >

< start="125.859" dur="0.066"> SATU NU JUJE HENTEU AREN'T READY UNTUK MENGHENTI YANG TANGKEUN YÉS. TORI BERITA KVUE Béja. >

< start="125.925" dur="5.339"> NGASANGKE KETIKA MANGKUR YET. TORI BERITA KVUE Béja. >

< start="131.264" dur="0.2"> TORI BERITA KVUE Béja. >