218s Sipërfaqja e postimeve të mediave sociale të kryeministrit të jurisë Roger Stone, anti-Trump images and subtitles

BUKUR 166. Mos u harroni NIKE, KINA të madhe Mos harroni NIKE, EKSPOZIMIN BIG KINA. Ekspozimit. KEMI një TWEET, PERSONI I KATR KEMI një TWEET, PERSONI I KATR N IN JURY T OF RASTIT TONE GJITHA ROGER N J JURY T OF RASTIT GJYQSOR RUGER KAN B BIAS SIGNIFIKUESE, SHTOJE QAT KAN B BIAS SIGNIFIKUESE, SHTOJI ATA T TO GJITHA TSE NDOSHME DHE KJO ISHTE TE GJITHA SHUME DHE KJO NUK MUND T MIR PR DREJT NUK DUHET T G MIR P FORR Departamentin e Drejtësisë. DEPARTAMENTI. TWEET vjen në përgjigje të TWEET VDON P TORGJIGJE N TO POSTN E MEDIAVE SOCIALE T-REZULTUARA TLY RI MEDIAT SOCIALE T RE REZULTUARIT TLY REPUBLIKA Q NDODH KA SHTOHEN PERSONIN N QE SHT SHTOJ PERSONI N CH KUJDESIN E JURYIT QE KUJDESI I JURY Q TH KONVIKON TV PROVIMIT TUM TRUMPIT TM FORMERS KUFIZUAR STUM PROVIMI TRUMP STONI P ONR K ONMBIME T NDRTIMIT GJETI P CHR K CHMBIMET NDRTIMORE KAJTUAR SHUM ANTITRUM KJO KLISHT SHTETI ANTITRUMP KJO PERSON. PERSON. Vijnë në ARIZONA SENATOR MARTHA Vijnë N AR ARIZONA SENATOR MARTHA MCSALLY, SENATOR, ATA JAN ST DUHET MCSALLY, SENATOR, JAN JAN ST T ST VAZHDUAN T TO SHPESHT PRESIDENTIN, unë Duke u përpjekur për të zvarritur PRESIDENTin, Unë mendoj se një - ata janë MENDONI KT NJ - - JAN po përpiqen të hulumtojnë Atë, ata Duke u përpjekur për të hulumtuar TIJ, JAN EV JU JAN T T BALNI T. NDRTUAR JAN EV TEN GJITHA T T BALNI TP NDIKUARA NDIKIMI PECR KTO, Unë mendoj se SI KTU, Unë mendoj se po shkon në sfond? DHNI N B BACKFIRE? >> STUART, ATA TANI KA >> STUART, TANI KA FUQITUAR, ATA KAN BE JAN TR T BNI PACKRFUNDUAR, ata kanë qenë duke u përpjekur për të përmirësuar SINCE PRESIDENT P IMR T IM NDIKUAR PRESIDENTIN SI Q G ZGJEDHNI, NUK KAN Ata kanë zgjedhur, ata nuk kanë pranuar rezultatet, ata janë PRANOJN THE rezultatet e jashtme, ata po provojnë të hedhin jashtë tij Duke u përpjekur për të hedhur jashtë tij Ballon ashtu siç e keni parë dhe ata BALLOT SI QENI DUA DHE ATA MUND TVER FALUAR DHE MUND T BE JAN QCENDRIMI I DYT DHE ATA MUND T BE B BENI DREJT P ITRDORIMI, ISSHT B BACKFIRING, TRAJTIMI I TIJ, ISSHT B KUFIZUAR, N PE NJERZIT ARIZONA DUHET T BE BNI FOE N AR NJERAZIT ARIZONA DUHET T BE BNI KUJDES P ONR T LIRER Kostoja e KUJDESI PR T LIR KOSTOT E BARNAVE TES PRESCRIPTIONIT, duke siguruar BARNA PERSHKRIPTIMI, SHPVRNDARJE M M SHUM MUNDSISHT PUN OSE M M SHUM MUNDSITB E PUN ORS OSE TRAJNIM P PER NJERZIT, NUK KAN TRAJNIMI P FORR NJERZIT DUHET T MUND T F PRFUNDONJEN LLOJET QAT JAN SI P FRFUNDONI PUNT QAT NUK JAN O KERTU, GJITHA JAN SHPENZUAR DHE DHE KERTU, GJITHA JAN G SHPENZUAR DHE K'T M SHUM QAT KA DUHET T DO BN KERTO M M SHUM QAT KEMI DUHET T DO B DOJM TO P TOR T BN A Diferencë P THER T T M BNI Dallim P THER POPULLIN QO P RERFAQSON DHE KETO NJERZIT Q JAN PPRRFAQ ANDSUES DHE K GT G GUYJE JAN ST T D ND DRMARRJEN GUJT AT JAN ST DUHET N SY SYNDROMEN E RREZIKUT, HYRJE, SYNDROME, HULUMTIMI, NDIKIMI, ITSHT R RIDIKULAR. IMPEKTIMI, ITSHT R RIDIKULAR. STUART: NDIKIMI I DUHET STUART: NDIKIMI I DUHET T FA PAVARUR DHE TANI FJALOR PELOSI SHT FELUAR DHE TANI FJALOR PELOSI LSHT DUHET TD NDDRMJET DUHET T UN NDERMINONI PRESIDENTIN N THE EKONOMI, PRESIDENTI P THER EKONOMI, KA NJ RAPORT NGA POLITIKO KERTU NJ A RAPORT NGA POLITIKO Q S P SRGJIGJET KISTU, NANCY PELOSI Q S KA QNDON K ,TAN, NANCY PELOSI HOSTUAR TAKIMIN E FJALSIS SPECIALE TAKIMI I SPEJTORIT T HAPUR T SP FJALS S WITH KVSHILLIT EKONOMIK T TO SHPRNDARJES ME K ADRKES EC EKONOMIK TP SHPRNI DEMOKRAT P WHR EKONOMI TE DEMOKRAT PSE EKONOMIA NUK ESHTE AKTUALE A FUQI SI TRUMP NUK ASHT AKTUALE A FUQI SI K CLRKESA TUM TRUMP DHE SI MUND TI MIMAMI KLASA DHE SI MUND T MI MIRAM MIAMI QAT T TO - MESAZH Q TH TA QAT T - - M MSIMI Q TO P TOR VOTUES, WHFAR DO mendoni VOTuesit, ATFAR mendoni se ata? QË? >> Unë mendoj se është e paqartë, I >> Unë mendoj se është e paqartë, mendoj se ata kanë nevojë për të ardhur nga Mendoni se ata kanë nevojë për të ardhur nga bunkeri në DC dhe dëgjoni të BUNKER N DC DC dhe DISTGJONI N AM AMERIKAN, N, ARIZONA KEMI SHQIPTAR ,T, N WE ARIZONA KEMI NDRM NOMA QAT MUND T GJININ Nëna e vetme që është ngritur, pabarazia më e ulët e PUNEMSIMI, PUNEMSIMI I LOWNDS S OF HISPANIKAVE, VETERAN ,T, PRIND PARRIT JAN HISPANIKA, VETERANST, PRINDSRIT JAN H LAPNDS SI MIR 30-VJEJE LAPNDS NDRMARRJEN F KMIJ -T E TYRE 30-VJETR SI Shtëpinë DHE FIDMIJ M SHTETI I Shtëpisë DHE SHUM PUN, PVERR 60% T OF AMERIKANVE SHUM PUN, PVERR 60% T OF AMERIKANVE FEEL OPTIMISTIK P ABR T FEEL OPTIMISTIK RRETH EKONOMISE DHE E ARDHME, VANE EKONOMI DHE E ARDHMJA, VETE RRETH, DEMOKRATET Liberale DHE KUNDR, DEMOKRATET Liberale DHE Aleancat JAN O T O DUHET TU PAJISJEVE ME Aleatët JAN O DUHET TU TOKCHS ME ATFAR G QO SHTOJN N IN AMERIKA. FAR po shkon në Amerikë. LAshtë e lavdishme që ato janë LAshtë e lavdishme që ato janë në përpjekje për mesazhe Duke u përpjekur për mesazhe të ndryshme. NDRYSHME. STUART: UNE KEMI DYT NGA ANA STUART: UNE KEMI DYT F NGA PRESIDENTI N ON NJNE TUAJ PRESIDENTI NNE NJ O T OF SUBJEKTE TV FUQIT TUAJ, DO LEXOJ SUBJEKTET E FAVORITS, DO TAD LEXO T T DETYRAT P YR TUAJ, PINGRFUNDIM DETYRIMI P YR TUAJ, duke përfunduar lëvizjen e faturave mjekësore të SURPRISE SURPRISE FAMILJIMI I FAMILJIMIT T MJETIT MJETOR, FALEMINDERIT P FORR KONGRES PR AHEAD, FALEMINDERIT P FORR KONGRES P FORR dërgimin e faturave BIPARTIZANE N M MUA Dërgimi i Faturave BIPARTIZANE TE DESKA MUAJ, E DI, SENATOR, JU DUA DESK, E DI, SENATOR, DUA T TO DUHET TU BUJT P PRRPARIMIN E BARNAVE P TOR T DHNAT T PRESCRIPTIONIT T DR MIMEVE TU BARNAVE, DUHET T TO P ENDRFUNDON MIMET, DUHET T TO MUND T P ENDRFUNDOJM B FAMILJET E SURRS, DUHET, IME FITIMET E BURIMEVE, SHUM, PYETJEja ime ISSHT KU JA KOT FITIM PYETJE WHSHT KU JENI KA NUK KA NDODH T H HAPPEN, MUND T Y MUND T IT BNI P HR T NDODH, A MUND T Y MUND T IT TI NGA KONGRES TANI? PROR KONGRES TANI? >> KEMI DUHET T G MERRNI P THR NGA >> KEMI DUHET T G MERRNI PROR KONGRES, STUART. KONGRESI, STUART. STUART: A DO TI? STUART: A DO TI? >> ABSOLUTELY NE MUND TVER GJITHA >> ABSOLUTELY NE MUND T E DUHET T GJITHA TREE PRBASHKT T GJITHA PASQYR, MUND T AP APLIKOHET QE KU JENI PATIENT, NJO GJYQ IND INDIVIDUALE N TO NJO SHUM INDIVIDUALE N TO SHUM EMERGENCY Q TH T. DUHET SHENJT EM E EMERGJENC THS Q TH NUK DUHET T G BNI NJ B BILL, 10,000 dollarë muaj NUK MUND T BNI NJ B BILL, 10,000 dollarë muajt e mëparshëm, pasi që sigurohen Më vonë, SI KOMPANITET E SIGURIMIT DHE OFERTUESIT KOMPANITET DHE OFERTUESIT NUK MUND T S K SNDOJN THE IN-Rrjeti MUND T S RREZIKONI N SITUATN NDWRKOMBTARE, Unë KAM KUSHTETUES SITUATA, E KAM KUSHTUAR KUSH HUMBJEN SHTOMPIN E TIJ DHE SHITJEN SHTPI KUSH HUMBJEN SHTPIN E TIJ DHE SHITJEN SHTPI PVERR KSTS NDRMJET; IMEshtë koha për MBI KST IS SSSHTJE; TSHT KOHA PVER SHTYPIN T TO SHTOJTIS, KJO JEMI A SH.B.A P TOR T SHKUAR, KJO JEMI KONPONSOR I KASIDIT Konsumatori i Faturës BIPARTIZANE TASS KASIDIT, LET'T T MIR Faturat BIPARTIZANE, LETE T G MIR N ON PROJEKT E PRESIDENTIT DHE P ENDRFUNDIMIT DETYRIMI I PRESIDENTIT DHE FILLIMI I FURNIZIMIT TUR SURRIS. FITIMI I BURIMIT. STUART: Unë kam për të përfunduar atë STUART: DUHET T END P ENDRFUNDOJ SENATOR, PARA Q I B DON, A DUA SENATOR, PARA Q I B DON, DUA T TO BN SH THNDESHTANK TANK SHUM T S SHUM T TH THIKONI SHUM P FORR P RESRGJIGJEN N TO KATTU KUJTAR PPRGJIGJE P THR KTU REKUMENTUAR QO MUND T PARAJN A MIKROFON INN N. KUSH JSHTAM JAMMIK MIKROFON në fytyrën tuaj dhe ju thirrni atë - FETA TUAJ DHE JU QENNI TIJ - DUHET, NUK DO T T DUHET T Y JEMI, A MIR, Ne nuk do t'ju themi, një LIBERAL, QAT WHFAR JU QENI LIBERAL, QAT WHFAR ATFAR T C GJITHNI TIJ, NDIKONI TI.

Sipërfaqja e postimeve të mediave sociale të kryeministrit të jurisë Roger Stone, anti-Trump

Senator Martha McSally, R-AZ, discusses the Roger Stone case, the economy, and healthcare costs. #FoxBusiness FOX Business Network (FBN) is a financial news channel delivering real-time information across all platforms that impact both Main Street and Wall Street. Headquartered in New York — the business capital of the world — FBN launched in October 2007 and is the leading business network on television, topping CNBC in Business Day viewers for the second consecutive year. The network is available in more than 80 million homes in all markets across the United States. Owned by FOX, FBN has bureaus in Chicago, Los Angeles, Washington, D.C. and London. Subscribe to Fox Business! bit.ly/2D9Cdse Watch more Fox Business Video: video.foxbusiness.com Watch Fox Business Network Live: www.foxnewsgo.com/ Watch full episodes of FBN Primetime shows Lou Dobbs Tonight: video.foxbusiness.com/playlist/longform-lou-dobbs-tonight Trish Regan Primetime: video.foxbusiness.com/playlist/longform-trish-regan-primetime Kennedy: video.foxbusiness.com/playlist/longform-kennedy Follow Fox Business on Facebook: www.facebook.com/FoxBusiness Follow Fox Business on Twitter: twitter.com/foxbusiness Follow Fox Business on Instagram: www.instagram.com/foxbusiness
roger stone bias, fox business, stuart varney, roger stone jury foreperson, fox business network, fox biz, Arizona senator, fox business news, mcsally economy, business news, roger stone jury foreperson social media, varney mcsally, varney, roger stone, varney and company, trump economy, varney and co, Martha McSally, McSally, fbn, varney & co, Senator Martha McSally, roger stone case, roger stone head juror, fox business channel, roger stone sentence, healthcare costs,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="0" dur="5.372"> BUKUR 166. Mos u harroni NIKE, KINA të madhe >

< start="5.373" dur="3.202"> Mos harroni NIKE, EKSPOZIMIN BIG KINA. >

< start="8.61" dur="1.566"> Ekspozimit. KEMI një TWEET, PERSONI I KATR >

< start="10.178" dur="3.201"> KEMI një TWEET, PERSONI I KATR N IN JURY T OF RASTIT TONE GJITHA ROGER >

< start="13.381" dur="1.968"> N J JURY T OF RASTIT GJYQSOR RUGER KAN B BIAS SIGNIFIKUESE, SHTOJE QAT >

< start="15.383" dur="1.6"> KAN B BIAS SIGNIFIKUESE, SHTOJI ATA T TO GJITHA TSE NDOSHME DHE KJO ISHTE >

< start="17.018" dur="1.133"> TE GJITHA SHUME DHE KJO NUK MUND T MIR PR DREJT >

< start="18.186" dur="0.499"> NUK DUHET T G MIR P FORR Departamentin e Drejtësisë. >

< start="18.687" dur="2.501"> DEPARTAMENTI. TWEET vjen në përgjigje të >

< start="21.222" dur="1.567"> TWEET VDON P TORGJIGJE N TO POSTN E MEDIAVE SOCIALE T-REZULTUARA TLY RI >

< start="22.791" dur="1.132"> MEDIAT SOCIALE T RE REZULTUARIT TLY REPUBLIKA Q NDODH KA SHTOHEN PERSONIN N >

< start="23.958" dur="2.535"> QE SHT SHTOJ PERSONI N CH KUJDESIN E JURYIT QE >

< start="26.494" dur="1.2"> KUJDESI I JURY Q TH KONVIKON TV PROVIMIT TUM TRUMPIT TM FORMERS >

< start="27.695" dur="3.202"> KUFIZUAR STUM PROVIMI TRUMP STONI P ONR K ONMBIME T NDRTIMIT >

< start="30.898" dur="2.101"> GJETI P CHR K CHMBIMET NDRTIMORE KAJTUAR SHUM ANTITRUM KJO >

< start="33.033" dur="0.3"> KLISHT SHTETI ANTITRUMP KJO PERSON. >

< start="33.368" dur="2.434"> PERSON. Vijnë në ARIZONA SENATOR MARTHA >

< start="35.804" dur="2"> Vijnë N AR ARIZONA SENATOR MARTHA MCSALLY, SENATOR, ATA JAN ST DUHET >

< start="37.838" dur="1.601"> MCSALLY, SENATOR, JAN JAN ST T ST VAZHDUAN T TO SHPESHT PRESIDENTIN, unë >

< start="39.474" dur="0.933"> Duke u përpjekur për të zvarritur PRESIDENTin, Unë mendoj se një - ata janë >

< start="40.408" dur="2.201"> MENDONI KT NJ - - JAN po përpiqen të hulumtojnë Atë, ata >

< start="42.644" dur="1.233"> Duke u përpjekur për të hulumtuar TIJ, JAN EV JU JAN T T BALNI T. NDRTUAR >

< start="43.911" dur="1.968"> JAN EV TEN GJITHA T T BALNI TP NDIKUARA NDIKIMI PECR KTO, Unë mendoj se >

< start="45.88" dur="1.834"> SI KTU, Unë mendoj se po shkon në sfond? >

< start="47.715" dur="1.301"> DHNI N B BACKFIRE? >> STUART, ATA TANI KA >

< start="49.05" dur="0.9"> >> STUART, TANI KA FUQITUAR, ATA KAN BE JAN TR T BNI >

< start="49.984" dur="2.235"> PACKRFUNDUAR, ata kanë qenë duke u përpjekur për të përmirësuar SINCE PRESIDENT >

< start="52.253" dur="1.835"> P IMR T IM NDIKUAR PRESIDENTIN SI Q G ZGJEDHNI, NUK KAN >

< start="54.122" dur="1.567"> Ata kanë zgjedhur, ata nuk kanë pranuar rezultatet, ata janë >

< start="55.69" dur="1.334"> PRANOJN THE rezultatet e jashtme, ata po provojnë të hedhin jashtë tij >

< start="57.025" dur="2.101"> Duke u përpjekur për të hedhur jashtë tij Ballon ashtu siç e keni parë dhe ata >

< start="59.16" dur="1.367"> BALLOT SI QENI DUA DHE ATA MUND TVER FALUAR DHE MUND T BE JAN >

< start="60.528" dur="2.735"> QCENDRIMI I DYT DHE ATA MUND T BE B BENI DREJT P ITRDORIMI, ISSHT B BACKFIRING, >

< start="63.298" dur="1.133"> TRAJTIMI I TIJ, ISSHT B KUFIZUAR, N PE NJERZIT ARIZONA DUHET T BE BNI FOE >

< start="64.466" dur="1.767"> N AR NJERAZIT ARIZONA DUHET T BE BNI KUJDES P ONR T LIRER Kostoja e >

< start="66.234" dur="2.602"> KUJDESI PR T LIR KOSTOT E BARNAVE TES PRESCRIPTIONIT, duke siguruar >

< start="68.837" dur="0.633"> BARNA PERSHKRIPTIMI, SHPVRNDARJE M M SHUM MUNDSISHT PUN OSE >

< start="69.504" dur="1.234"> M M SHUM MUNDSITB E PUN ORS OSE TRAJNIM P PER NJERZIT, NUK KAN >

< start="70.772" dur="1.134"> TRAJNIMI P FORR NJERZIT DUHET T MUND T F PRFUNDONJEN LLOJET QAT JAN SI >

< start="71.94" dur="1.4"> P FRFUNDONI PUNT QAT NUK JAN O KERTU, GJITHA JAN SHPENZUAR DHE DHE >

< start="73.375" dur="1.6"> KERTU, GJITHA JAN G SHPENZUAR DHE K'T M SHUM QAT KA DUHET T DO BN >

< start="75.01" dur="1.133"> KERTO M M SHUM QAT KEMI DUHET T DO B DOJM TO P TOR T BN A Diferencë P THER T >

< start="76.178" dur="1.166"> T M BNI Dallim P THER POPULLIN QO P RERFAQSON DHE KETO >

< start="77.345" dur="4.237"> NJERZIT Q JAN PPRRFAQ ANDSUES DHE K GT G GUYJE JAN ST T D ND DRMARRJEN >

< start="81.616" dur="0.633"> GUJT AT JAN ST DUHET N SY SYNDROMEN E RREZIKUT, HYRJE, >

< start="82.25" dur="2.768"> SYNDROME, HULUMTIMI, NDIKIMI, ITSHT R RIDIKULAR. >

< start="85.02" dur="1.233"> IMPEKTIMI, ITSHT R RIDIKULAR. STUART: NDIKIMI I DUHET >

< start="86.288" dur="1.667"> STUART: NDIKIMI I DUHET T FA PAVARUR DHE TANI FJALOR PELOSI SHT >

< start="87.956" dur="0.967"> FELUAR DHE TANI FJALOR PELOSI LSHT DUHET TD NDDRMJET >

< start="88.957" dur="1.701"> DUHET T UN NDERMINONI PRESIDENTIN N THE EKONOMI, >

< start="90.692" dur="1.634"> PRESIDENTI P THER EKONOMI, KA NJ RAPORT NGA POLITIKO >

< start="92.36" dur="2.402"> KERTU NJ A RAPORT NGA POLITIKO Q S P SRGJIGJET KISTU, NANCY PELOSI >

< start="94.796" dur="3.503"> Q S KA QNDON K ,TAN, NANCY PELOSI HOSTUAR TAKIMIN E FJALSIS SPECIALE >

< start="98.333" dur="1.434"> TAKIMI I SPEJTORIT T HAPUR T SP FJALS S WITH KVSHILLIT EKONOMIK T TO SHPRNDARJES >

< start="99.801" dur="2.535"> ME K ADRKES EC EKONOMIK TP SHPRNI DEMOKRAT P WHR EKONOMI >

< start="102.37" dur="3.203"> TE DEMOKRAT PSE EKONOMIA NUK ESHTE AKTUALE A FUQI SI TRUMP >

< start="105.607" dur="0.8"> NUK ASHT AKTUALE A FUQI SI K CLRKESA TUM TRUMP DHE SI MUND TI MIMAMI >

< start="106.441" dur="3.803"> KLASA DHE SI MUND T MI MIRAM MIAMI QAT T TO - MESAZH Q TH TA >

< start="110.245" dur="1.534"> QAT T - - M MSIMI Q TO P TOR VOTUES, WHFAR DO mendoni >

< start="111.813" dur="0.266"> VOTuesit, ATFAR mendoni se ata? >

< start="112.08" dur="2.869"> QË? >> Unë mendoj se është e paqartë, I >

< start="114.983" dur="2.168"> >> Unë mendoj se është e paqartë, mendoj se ata kanë nevojë për të ardhur nga >

< start="117.152" dur="3.836"> Mendoni se ata kanë nevojë për të ardhur nga bunkeri në DC dhe dëgjoni të >

< start="120.989" dur="1.067"> BUNKER N DC DC dhe DISTGJONI N AM AMERIKAN, N, ARIZONA KEMI >

< start="122.057" dur="4.136"> SHQIPTAR ,T, N WE ARIZONA KEMI NDRM NOMA QAT MUND T GJININ >

< start="126.195" dur="2.601"> Nëna e vetme që është ngritur, pabarazia më e ulët e >

< start="128.798" dur="3.668"> PUNEMSIMI, PUNEMSIMI I LOWNDS S OF HISPANIKAVE, VETERAN ,T, PRIND PARRIT JAN >

< start="132.468" dur="2.134"> HISPANIKA, VETERANST, PRINDSRIT JAN H LAPNDS SI MIR 30-VJEJE >

< start="134.603" dur="1.367"> LAPNDS NDRMARRJEN F KMIJ -T E TYRE 30-VJETR SI Shtëpinë DHE >

< start="135.971" dur="2.602"> FIDMIJ M SHTETI I Shtëpisë DHE SHUM PUN, PVERR 60% T OF AMERIKANVE >

< start="138.574" dur="1"> SHUM PUN, PVERR 60% T OF AMERIKANVE FEEL OPTIMISTIK P ABR T >

< start="139.575" dur="1.4"> FEEL OPTIMISTIK RRETH EKONOMISE DHE E ARDHME, VANE >

< start="140.976" dur="1.834"> EKONOMI DHE E ARDHMJA, VETE RRETH, DEMOKRATET Liberale DHE >

< start="142.811" dur="1.367"> KUNDR, DEMOKRATET Liberale DHE Aleancat JAN O T O DUHET TU PAJISJEVE ME >

< start="144.179" dur="1.601"> Aleatët JAN O DUHET TU TOKCHS ME ATFAR G QO SHTOJN N IN AMERIKA. >

< start="145.781" dur="1.534"> FAR po shkon në Amerikë. LAshtë e lavdishme që ato janë >

< start="147.316" dur="2.568"> LAshtë e lavdishme që ato janë në përpjekje për mesazhe >

< start="149.885" dur="0.6"> Duke u përpjekur për mesazhe të ndryshme. >

< start="150.486" dur="0.933"> NDRYSHME. STUART: UNE KEMI DYT NGA ANA >

< start="151.42" dur="1.167"> STUART: UNE KEMI DYT F NGA PRESIDENTI N ON NJNE TUAJ >

< start="152.588" dur="1.734"> PRESIDENTI NNE NJ O T OF SUBJEKTE TV FUQIT TUAJ, DO LEXOJ >

< start="154.323" dur="1.801"> SUBJEKTET E FAVORITS, DO TAD LEXO T T DETYRAT P YR TUAJ, PINGRFUNDIM >

< start="156.125" dur="2.001"> DETYRIMI P YR TUAJ, duke përfunduar lëvizjen e faturave mjekësore të SURPRISE >

< start="158.127" dur="2.001"> SURPRISE FAMILJIMI I FAMILJIMIT T MJETIT MJETOR, FALEMINDERIT P FORR KONGRES PR >

< start="160.129" dur="1.2"> AHEAD, FALEMINDERIT P FORR KONGRES P FORR dërgimin e faturave BIPARTIZANE N M MUA >

< start="161.364" dur="1.767"> Dërgimi i Faturave BIPARTIZANE TE DESKA MUAJ, E DI, SENATOR, JU DUA >

< start="163.132" dur="1.434"> DESK, E DI, SENATOR, DUA T TO DUHET TU BUJT P PRRPARIMIN E BARNAVE >

< start="164.6" dur="1.634"> P TOR T DHNAT T PRESCRIPTIONIT T DR MIMEVE TU BARNAVE, DUHET T TO P ENDRFUNDON >

< start="166.235" dur="1.5"> MIMET, DUHET T TO MUND T P ENDRFUNDOJM B FAMILJET E SURRS, DUHET, IME >

< start="167.737" dur="1.066"> FITIMET E BURIMEVE, SHUM, PYETJEja ime ISSHT KU JA KOT FITIM >

< start="168.804" dur="1.334"> PYETJE WHSHT KU JENI KA NUK KA NDODH T H HAPPEN, MUND T Y MUND T IT BNI >

< start="170.139" dur="1.267"> P HR T NDODH, A MUND T Y MUND T IT TI NGA KONGRES TANI? >

< start="171.407" dur="2.501"> PROR KONGRES TANI? >> KEMI DUHET T G MERRNI P THR NGA >

< start="173.91" dur="0.732"> >> KEMI DUHET T G MERRNI PROR KONGRES, STUART. >

< start="174.676" dur="1.634"> KONGRESI, STUART. STUART: A DO TI? >

< start="176.345" dur="1.367"> STUART: A DO TI? >> ABSOLUTELY NE MUND TVER GJITHA >

< start="177.713" dur="1.701"> >> ABSOLUTELY NE MUND T E DUHET T GJITHA TREE PRBASHKT T GJITHA PASQYR, >

< start="179.415" dur="2.134"> MUND T AP APLIKOHET QE KU JENI PATIENT, NJO GJYQ IND INDIVIDUALE N TO >

< start="181.55" dur="0.9"> NJO SHUM INDIVIDUALE N TO SHUM EMERGENCY Q TH T. DUHET >

< start="182.451" dur="2.602"> SHENJT EM E EMERGJENC THS Q TH NUK DUHET T G BNI NJ B BILL, 10,000 dollarë muaj >

< start="185.087" dur="0.834"> NUK MUND T BNI NJ B BILL, 10,000 dollarë muajt e mëparshëm, pasi që sigurohen >

< start="185.955" dur="2.401"> Më vonë, SI KOMPANITET E SIGURIMIT DHE OFERTUESIT >

< start="188.391" dur="2.301"> KOMPANITET DHE OFERTUESIT NUK MUND T S K SNDOJN THE IN-Rrjeti >

< start="190.726" dur="1.601"> MUND T S RREZIKONI N SITUATN NDWRKOMBTARE, Unë KAM KUSHTETUES >

< start="192.328" dur="1.601"> SITUATA, E KAM KUSHTUAR KUSH HUMBJEN SHTOMPIN E TIJ DHE SHITJEN SHTPI >

< start="193.93" dur="1.233"> KUSH HUMBJEN SHTPIN E TIJ DHE SHITJEN SHTPI PVERR KSTS NDRMJET; IMEshtë koha për >

< start="195.165" dur="2"> MBI KST IS SSSHTJE; TSHT KOHA PVER SHTYPIN T TO SHTOJTIS, KJO JEMI A >

< start="197.166" dur="2.101"> SH.B.A P TOR T SHKUAR, KJO JEMI KONPONSOR I KASIDIT >

< start="199.268" dur="2.101"> Konsumatori i Faturës BIPARTIZANE TASS KASIDIT, LET'T T MIR >

< start="201.403" dur="2.368"> Faturat BIPARTIZANE, LETE T G MIR N ON PROJEKT E PRESIDENTIT DHE P ENDRFUNDIMIT >

< start="203.773" dur="0.499"> DETYRIMI I PRESIDENTIT DHE FILLIMI I FURNIZIMIT TUR SURRIS. >

< start="204.274" dur="1.399"> FITIMI I BURIMIT. STUART: Unë kam për të përfunduar atë >

< start="205.675" dur="1.434"> STUART: DUHET T END P ENDRFUNDOJ SENATOR, PARA Q I B DON, A DUA >

< start="207.143" dur="0.8"> SENATOR, PARA Q I B DON, DUA T TO BN SH THNDESHTANK TANK SHUM >

< start="207.944" dur="1.333"> T S SHUM T TH THIKONI SHUM P FORR P RESRGJIGJEN N TO KATTU KUJTAR >

< start="209.279" dur="1.5"> PPRGJIGJE P THR KTU REKUMENTUAR QO MUND T PARAJN A MIKROFON INN N. >

< start="210.813" dur="1.835"> KUSH JSHTAM JAMMIK MIKROFON në fytyrën tuaj dhe ju thirrni atë - >

< start="212.682" dur="2.301"> FETA TUAJ DHE JU QENNI TIJ - DUHET, NUK DO T T DUHET T Y JEMI, A >

< start="214.984" dur="2.602"> MIR, Ne nuk do t'ju themi, një LIBERAL, QAT WHFAR JU QENI >

< start="217.587" dur="0.766"> LIBERAL, QAT WHFAR ATFAR T C GJITHNI TIJ, NDIKONI TI. >