218s Juri juri foreperson anti anti Trump média média pasang permukaan images and subtitles

BUCK 166. DUKA PAKSA NIKE, BIGARA CINA DUKA JATI NIKE, BIG CHINA EXPOSURE. LAMPIRAN. ING Kami MANGSA GUNUNG, PUTIH APA KAMI AKAN KUNCI, KOMUNITAS APA IN JURY KASIH ROGER IN JURY OF ROGER BATOS KAS HAD SIGNIFICANT BIAS, ADD HAD SANGGUH SIEUN, BIASA TAMBAHKEUN HENTEU UNTUK ELSE ATAWA INI UNTUK BASA-BOLA ARTÉNGEY INGKEUN AYA NU DIGANGGANG NGEBUT UNTUK KEJANGSAAN TANPA NYAHU GASU UNTUK JABATAN JABATAN. JABATAN. TWEET ING RESPONSE TO TWEET ING RESPONSE TO POSSYEN PEDANG-DIBANGKEUN PEDANG SOSIAL MEDIA MEDIA SOSIAL-SANGGANG-UNDANG-UNDANGKEUN PEDANG SOSIAL MEDIA YANG HENTEUN KEPANGSAAN DI SATU AYA NAKKEHKEUN KEPADA INSAN ING JURY DENGAN PELANGGANAN JURY YANG DENGAN PELABURAN DENGAN TRUMP ADVISER DITUTUPKAN PENTAKSIRAN TRUMP ADVISER BATUAN ING TUJUAN TINDAKAN BATANG GOLEKSI TUJUAN GOLEKSI SANGATNA SANGAT ANTITRUMP ING KABEH HENTEU ANTITRUMP PERSON INI. PERSON. DENGAN ARIZONA SENATOR MARTHA DENGAN ARIZONA SENATOR MARTHA MCSALLY, SENATOR, ING DIA MASUK SUKSARI, SENATOR, aranjeunna MANGSA NANGKEUN KANGGO MULEU PRESIDEN, I TRYING TO SLIME PRESIDENT, Kuring INGIN INI SATU DATI - MURID Mikir INI SATU - ATAWA NU SANGGUH NU MELAYU NYANYA, SIEUN TRYING TO INVESTIGATE HIMIA, INGKE ADALAH NANGKEH GAMPANG AYA NU KADAKKAN PELANGSAAN HENTEU AYA, INGIN ITU KUMAHA ITU, AKU ITU INGU MANGLUKAN BALIK? HENTEU BACKFIRE? >> BUKU, ITU AYA SADANA >> BUKU, ITU AYA SANGGU NU DITAPUT, INGKE TANGGAL SAKUR BAKALIRI, INGKE SIEUN NGAWANGKEUN NANGGALKEUN UNTUK NAMPAKKE INSAN PRESIDEN UNTUK NAMPAKKEJATKAN PRESIDEN HENTEU ING DIPENGKEUN, ATAWA INGNA TINDAK Aranjeunna GOLAK DILUKU, ATAU AYA NU DITAKUKAN INGKAT PUTRA, ATAWA NU INGAT MENYANGKEUN INGKEUN, INGNA MERDEKA UNTUK MELENGKEUN DIA TRYING TO THROW HIM OFF THE BALLOT AS AND YOU SAW BALLOT AS YOU SAW AND ING OLEH ATAWA ATAWA ATAWA ATAWA ATAWA ATAWA ATAWA SIEUN ATAWA DAPATKEUNYA TUNGGULANA, IT IS ISIKAN. THE HANDLE IT, IT IS INGKAP, DI ARIZONA SAKIMA MANGSA KANGGURAN DI SAKITNA ARIZONA INGIN MANGSA KUSUS KANGGO ING PANGKILAN CUSHION ON LASA NGILOSKEUN PANGGIHAN DADAK, MENUTUP GAMPANG HENTEU, NAMPANGKEUN PELUANG KAGUNGAN ATAWA PANITUNGAN ATAWA PELUANG PELANGGUHAN ATAWA ATAWA LATIHAN UNTUK TANGGO JAWA ATAWA DAPAT LATIHAN UNTUK BASA DENGAN HENTEU AYA DAPAT NGIMPUT KAWAN YANG DIALAKU Ngeusian TUMBUHAN ANTARA KABELENG, BAWA NANGGANG KANGGO ARAWA AYA, PAKSAN BISA NUNGGUNG WELAS ATAWA INGKEH BISA ATAWA ATAWA ANAK INI DIA ATAU TI NU KANGGO NU MANGSA KAWAN MANGSAANG KANGGURU BASA DAWA ANAK SUMBANG NYAWA SUMBANG SAHA NANGKUTKAN sareng INGKU PITU AYA MASIH ING DERANGEMENT PELAYU AYA DITUJUH DI KABUPATEN DANGER, INVESTIGATION, SISTEM, INVESTIGASI, GAMPANG, RIDIKULIS ITU. GAMBAR, KANGGO RIDIKULOUS. GAMPANG: GAMPANG TAMPILAN GAMPANG: GAMPANG TANGGAP WARNA ATAWA AYEUNA PUTOSI PELOSI GAGAL DAN AYEUNA SPEAKER PELOSI INGGULIS UNTUK UNTUK UNTUK MENYANGKEUN UNDANG-UNDANG PRESIDEN INI EKONOMI, PRESIDEN ING EKONOMI, INI LAPORAN DARI KARPITIKO INI LAPORAN DARI PULUS POLITIKO DENGAN INGKAT INI, NANCY PELOSI INGIN SINI, NANCY PELOSI NANGGALKEUN PAKSA SPEAKER KHUSUS PELANGSAAN SPESIAL HOSTED SPEEDER DENGAN ADVISER EKONOMI UNTUK LAMPIRAN DENGAN PELABURAN EKONOMI UNTUK MELENGKEUN UNTUK DEMOKRATIS KENEANG EKONOMI UNTUK DEMOKRAT KENE INTAN EKONOMI TANGGAL-UNTUK SANGGANG NANGGALKEUN AS TRUMP IS ISTU AYA SANGGU NANGGALKEUN TRANONG DENGAN TRANSLITS AND KAPI DENGAN MIAMI TUTUP AND KONÉNA MIAMI NU MÉTANG - MENGKELIS YANG DIJAWA SATU AYA - MENENGKEUN YANG NU MUNGKAL VOTERS, APA YANG ANJEU ATAWA VOTERS, Naon anu anjeun pikahoyong? TEU? >> Kuring NGASIHKEUN INI SUKUR, >> Kuring KASIH INGIN SUKU, Kuring INGU MANGSA DENGAN MELAYU Pikirkeun BUKU INGIN UNTUK MELENGKEUN DI BUNKER DI DC DAN DIHENTI TO BUNKER DI DC DAN SENJANA KEPADA AMERIKA, DI ARIZONA KAMI GALAS AMERIKA, DI ARIZONA KAMI NU ANTAN TAK ANTARA AYA TANGGANG GOTTEN JAMINAN SING NYA DIAJARENG ANTARI GOTTEN RAISED, UNEMPLOYMENT PALING HENTE RAISED, KURING UNEMPLOYMENT HISPANICS, VETERANS, PARENTS ARE HISPANICS, VETERANS, Kolot Indung Hértina Nambut aranjeunna 30-YEAR-Lama DENGAN NU DENGAN NU DIRI 30-TAUN-LAKI KIDANG DIHENTEU RUMAH DAWA KID DITUKUKKEUN RUMAH KUMAHA AND GOT ​​A JOB, OVER 60% AMERIKAN GOT A JOB, OVER 60% OF AMERICANS FEEL OPTIMISTIC ABOUT THE FEELIMIS FEEL MENTEGA EKONOMI sareng AKAN, AKAN EKONOMI DAN FUTURE, HENTEGA LAGU, DEMOKRATS GRATIS DAN LAGU, DEMOKRATIS LIBERAL AND KABUPATEN PUTRA TANPA PELENGON KÉSUNAKAN KABAKU HENTEU DENGAN APA PELANGA DI AMERIKA. INGON ANTARA DI AMERIKA. ITU GOLEH TANGGUH SUKU ITU GOLEH ING SUKU MERDEKA HENTEU UNTUK MENENGAH SAKITU TRYING TO PESESAN NGUKSES PERBEjaan. BEDA. GANGSA: AKU BASA KUNÉH DARI GAMPANG: AKU BISA NUNGGUL KANGGO NU PRESIDEN HENTEAT INI SATU ANU PRESIDENT ON ONE FUBORITE YOUR SUBJECTS, Kuring bakal maca SUBJEK FAVORITE, AKU MAJAB NYUNTAKKEUN TUNGGU UNTUK MANEH, NAMAT THE TWEET FOR YOU, NAMATKEUN NGANGGUTAN RÉNG BENTUK DESEN MEMBANGKAN MEDIKAL NGEDANG PERAKAUNAN NGEDANG, KUMAHA UNTUK KABIRAN UNTUK AHEAD, TERIMA KANGGO UNTUK BUKTAN BIPARTISAN UNTUK DENGAN AKU MONTAK ANTARA BIPARTISAN UNTUK DESK AKU, AKU HENTEU, SENATOR, INGGU HAYU DESK, AKU HENTEU, SENATOR, INGGU KANGGURU UNTUK DESEN HENTEU UNTUK HENTEU DENGAN HENTEU DENGAN HENTEU, INGIN ING AKHIR KANGGO HARGA, HAYANG NANGKEUN NGADUKAN RANGGUNGAN BENTUK, SUKA, KANG Bangkrut Surpris, Nyawang, Pertanyaan kuring Sabalikna ieu TANYA NUJU AYA KANGGO MUNGGUNG ITU, ANTARA DAPATKEUNYA DENGAN PADANG, ING DIA DAPATKEUN ITU ITU KABEH AYEUNA AYEUNA? KASEHKAN CONGRONG AYEUNA? >> Kami bakal nampi hasilna >> KAMI NANGSA DAPATKEUN ITAU KANGGO, KANGSA. CONGRESS, KANGSA. GANGSA: AKU? GANGSA: AKU? >> GOLEKOLEH KITA BISA, EVERYBODY >> GOLEKOLEH KAMI BISA, EVERYBODY BISA TUNGGU YANG ANTARA PATIENT, BISA NUNGGALKEUN ING DENGAN SUKAN, SAKU INDIVIDUATU ING TO SATU INDIVIDUATU BASA ING KAPAN KECAMENAN YANG SIEWAN KAWAN GOLEKTIKAN TINGGI TU INGKEUN DAPAT NGADEUN PILIH, $ 10,000 BULAN Teu Kéngingkeun Ringgit, $ 10,000 BULAN ANTARA BISA INSURANCE SATUJAK DENGAN PERTANYAAN INSURANSI DAN PANGERAN SYARIKATAN AND PROVIDERS BISA TUNGGALKEUN DI ING NETWORK TANJUNG SUKU NU ING SITUASI IN-NETWORK, Kuring ngagaduhan KONSEP SITUASI, AKU DIPENGKEUN SUKAN NU TUNGGUH KOMPUTAN DAN JUMLAH Jual SATU NU TUNGGUH KUMAHA DENGAN JEUNG JUMLAH HENTEU INI ISSUE INI; IT'S TIME Pikeun SATU NULIS ISSUE INI; WASA ITU UNTUK US NU DIA KITA BAKAL, AYA AKU KAMI NENGGALKEUN, BASA ING AKU COSPONSOR KURSUS KOSPONSOR RUNTUNG BESANG BIPARTISAN, NGILANGKEUN KANGGURANA RUU BIPARTISAN, NANGGUHKEUN ING DESK ING PRESIDENT AND END PRESIDENTE DESK AND NGEDANGKEUN NGEDAH. TAPIAN PEMBANGUNAN. BAKAS: AKU TAMAT ITU BALAYAN: AKU TUNGGUH SENATOR ITU, Sateuacana Kuring ge, Naha kuring mah SENATOR, Sateuacana Kuring ngalakukeun, Naha kuring hoyong nyarioskeun anjeun leres pisan UNTUK HENTEU INGGU SANGGU SORANG UNTUK RESPONSE UNTUK REPORTER RESPONSE TO REPORTER WHO AYA JAMMING ING MIKROPHONE DI Saha Anu Ngadobilkeun Dina Mesjid Anjeun sareng Anjeun Dimanging - FACE AND AND CALLED HIMPEN - WELL, WE WON'TELL YOU, A WELL, KAMU BISA JAWA NU DENGAN KAJELASAN, INGGRIS, ATAWA ANAK ANJEUN LIBERAL, ING NYAU ANU DIDANGKEUN NYAWA, KITA APPRECIATE IT.

Juri juri foreperson anti anti Trump média média pasang permukaan

Senator Martha McSally, R-AZ, discusses the Roger Stone case, the economy, and healthcare costs. #FoxBusiness FOX Business Network (FBN) is a financial news channel delivering real-time information across all platforms that impact both Main Street and Wall Street. Headquartered in New York — the business capital of the world — FBN launched in October 2007 and is the leading business network on television, topping CNBC in Business Day viewers for the second consecutive year. The network is available in more than 80 million homes in all markets across the United States. Owned by FOX, FBN has bureaus in Chicago, Los Angeles, Washington, D.C. and London. Subscribe to Fox Business! bit.ly/2D9Cdse Watch more Fox Business Video: video.foxbusiness.com Watch Fox Business Network Live: www.foxnewsgo.com/ Watch full episodes of FBN Primetime shows Lou Dobbs Tonight: video.foxbusiness.com/playlist/longform-lou-dobbs-tonight Trish Regan Primetime: video.foxbusiness.com/playlist/longform-trish-regan-primetime Kennedy: video.foxbusiness.com/playlist/longform-kennedy Follow Fox Business on Facebook: www.facebook.com/FoxBusiness Follow Fox Business on Twitter: twitter.com/foxbusiness Follow Fox Business on Instagram: www.instagram.com/foxbusiness
roger stone bias, fox business, stuart varney, roger stone jury foreperson, fox business network, fox biz, Arizona senator, fox business news, mcsally economy, business news, roger stone jury foreperson social media, varney mcsally, varney, roger stone, varney and company, trump economy, varney and co, Martha McSally, McSally, fbn, varney & co, Senator Martha McSally, roger stone case, roger stone head juror, fox business channel, roger stone sentence, healthcare costs,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="0" dur="5.372"> BUCK 166. DUKA PAKSA NIKE, BIGARA CINA >

< start="5.373" dur="3.202"> DUKA JATI NIKE, BIG CHINA EXPOSURE. >

< start="8.61" dur="1.566"> LAMPIRAN. ING Kami MANGSA GUNUNG, PUTIH APA >

< start="10.178" dur="3.201"> KAMI AKAN KUNCI, KOMUNITAS APA IN JURY KASIH ROGER >

< start="13.381" dur="1.968"> IN JURY OF ROGER BATOS KAS HAD SIGNIFICANT BIAS, ADD >

< start="15.383" dur="1.6"> HAD SANGGUH SIEUN, BIASA TAMBAHKEUN HENTEU UNTUK ELSE ATAWA INI >

< start="17.018" dur="1.133"> UNTUK BASA-BOLA ARTÉNGEY INGKEUN AYA NU DIGANGGANG NGEBUT UNTUK KEJANGSAAN >

< start="18.186" dur="0.499"> TANPA NYAHU GASU UNTUK JABATAN JABATAN. >

< start="18.687" dur="2.501"> JABATAN. TWEET ING RESPONSE TO >

< start="21.222" dur="1.567"> TWEET ING RESPONSE TO POSSYEN PEDANG-DIBANGKEUN PEDANG SOSIAL MEDIA >

< start="22.791" dur="1.132"> MEDIA SOSIAL-SANGGANG-UNDANG-UNDANGKEUN PEDANG SOSIAL MEDIA YANG HENTEUN KEPANGSAAN DI >

< start="23.958" dur="2.535"> SATU AYA NAKKEHKEUN KEPADA INSAN ING JURY DENGAN >

< start="26.494" dur="1.2"> PELANGGANAN JURY YANG DENGAN PELABURAN DENGAN TRUMP ADVISER >

< start="27.695" dur="3.202"> DITUTUPKAN PENTAKSIRAN TRUMP ADVISER BATUAN ING TUJUAN TINDAKAN >

< start="30.898" dur="2.101"> BATANG GOLEKSI TUJUAN GOLEKSI SANGATNA SANGAT ANTITRUMP ING >

< start="33.033" dur="0.3"> KABEH HENTEU ANTITRUMP PERSON INI. >

< start="33.368" dur="2.434"> PERSON. DENGAN ARIZONA SENATOR MARTHA >

< start="35.804" dur="2"> DENGAN ARIZONA SENATOR MARTHA MCSALLY, SENATOR, ING DIA MASUK >

< start="37.838" dur="1.601"> SUKSARI, SENATOR, aranjeunna MANGSA NANGKEUN KANGGO MULEU PRESIDEN, I >

< start="39.474" dur="0.933"> TRYING TO SLIME PRESIDENT, Kuring INGIN INI SATU DATI - MURID >

< start="40.408" dur="2.201"> Mikir INI SATU - ATAWA NU SANGGUH NU MELAYU NYANYA, SIEUN >

< start="42.644" dur="1.233"> TRYING TO INVESTIGATE HIMIA, INGKE ADALAH NANGKEH GAMPANG >

< start="43.911" dur="1.968"> AYA NU KADAKKAN PELANGSAAN HENTEU AYA, INGIN ITU >

< start="45.88" dur="1.834"> KUMAHA ITU, AKU ITU INGU MANGLUKAN BALIK? >

< start="47.715" dur="1.301"> HENTEU BACKFIRE? >> BUKU, ITU AYA SADANA >

< start="49.05" dur="0.9"> >> BUKU, ITU AYA SANGGU NU DITAPUT, INGKE TANGGAL SAKUR >

< start="49.984" dur="2.235"> BAKALIRI, INGKE SIEUN NGAWANGKEUN NANGGALKEUN UNTUK NAMPAKKE INSAN PRESIDEN >

< start="52.253" dur="1.835"> UNTUK NAMPAKKEJATKAN PRESIDEN HENTEU ING DIPENGKEUN, ATAWA INGNA TINDAK >

< start="54.122" dur="1.567"> Aranjeunna GOLAK DILUKU, ATAU AYA NU DITAKUKAN INGKAT PUTRA, ATAWA NU INGAT >

< start="55.69" dur="1.334"> MENYANGKEUN INGKEUN, INGNA MERDEKA UNTUK MELENGKEUN DIA >

< start="57.025" dur="2.101"> TRYING TO THROW HIM OFF THE BALLOT AS AND YOU SAW >

< start="59.16" dur="1.367"> BALLOT AS YOU SAW AND ING OLEH ATAWA ATAWA ATAWA ATAWA >

< start="60.528" dur="2.735"> ATAWA ATAWA ATAWA SIEUN ATAWA DAPATKEUNYA TUNGGULANA, IT IS ISIKAN. >

< start="63.298" dur="1.133"> THE HANDLE IT, IT IS INGKAP, DI ARIZONA SAKIMA MANGSA KANGGURAN >

< start="64.466" dur="1.767"> DI SAKITNA ARIZONA INGIN MANGSA KUSUS KANGGO ING PANGKILAN >

< start="66.234" dur="2.602"> CUSHION ON LASA NGILOSKEUN PANGGIHAN DADAK, MENUTUP >

< start="68.837" dur="0.633"> GAMPANG HENTEU, NAMPANGKEUN PELUANG KAGUNGAN ATAWA PANITUNGAN ATAWA >

< start="69.504" dur="1.234"> PELUANG PELANGGUHAN ATAWA ATAWA LATIHAN UNTUK TANGGO JAWA ATAWA DAPAT >

< start="70.772" dur="1.134"> LATIHAN UNTUK BASA DENGAN HENTEU AYA DAPAT NGIMPUT KAWAN YANG DIALAKU >

< start="71.94" dur="1.4"> Ngeusian TUMBUHAN ANTARA KABELENG, BAWA NANGGANG KANGGO ARAWA >

< start="73.375" dur="1.6"> AYA, PAKSAN BISA NUNGGUNG WELAS ATAWA INGKEH BISA ATAWA ATAWA ANAK >

< start="75.01" dur="1.133"> INI DIA ATAU TI NU KANGGO NU MANGSA KAWAN >

< start="76.178" dur="1.166"> MANGSAANG KANGGURU BASA DAWA ANAK SUMBANG NYAWA >

< start="77.345" dur="4.237"> SUMBANG SAHA NANGKUTKAN sareng INGKU PITU AYA MASIH ING DERANGEMENT >

< start="81.616" dur="0.633"> PELAYU AYA DITUJUH DI KABUPATEN DANGER, INVESTIGATION, >

< start="82.25" dur="2.768"> SISTEM, INVESTIGASI, GAMPANG, RIDIKULIS ITU. >

< start="85.02" dur="1.233"> GAMBAR, KANGGO RIDIKULOUS. GAMPANG: GAMPANG TAMPILAN >

< start="86.288" dur="1.667"> GAMPANG: GAMPANG TANGGAP WARNA ATAWA AYEUNA PUTOSI PELOSI >

< start="87.956" dur="0.967"> GAGAL DAN AYEUNA SPEAKER PELOSI INGGULIS UNTUK UNTUK UNTUK >

< start="88.957" dur="1.701"> MENYANGKEUN UNDANG-UNDANG PRESIDEN INI EKONOMI, >

< start="90.692" dur="1.634"> PRESIDEN ING EKONOMI, INI LAPORAN DARI KARPITIKO >

< start="92.36" dur="2.402"> INI LAPORAN DARI PULUS POLITIKO DENGAN INGKAT INI, NANCY PELOSI >

< start="94.796" dur="3.503"> INGIN SINI, NANCY PELOSI NANGGALKEUN PAKSA SPEAKER KHUSUS >

< start="98.333" dur="1.434"> PELANGSAAN SPESIAL HOSTED SPEEDER DENGAN ADVISER EKONOMI UNTUK LAMPIRAN >

< start="99.801" dur="2.535"> DENGAN PELABURAN EKONOMI UNTUK MELENGKEUN UNTUK DEMOKRATIS KENEANG EKONOMI >

< start="102.37" dur="3.203"> UNTUK DEMOKRAT KENE INTAN EKONOMI TANGGAL-UNTUK SANGGANG NANGGALKEUN AS TRUMP >

< start="105.607" dur="0.8"> IS ISTU AYA SANGGU NANGGALKEUN TRANONG DENGAN TRANSLITS AND KAPI DENGAN MIAMI >

< start="106.441" dur="3.803"> TUTUP AND KONÉNA MIAMI NU MÉTANG - MENGKELIS YANG DIJAWA >

< start="110.245" dur="1.534"> SATU AYA - MENENGKEUN YANG NU MUNGKAL VOTERS, APA YANG ANJEU ATAWA >

< start="111.813" dur="0.266"> VOTERS, Naon anu anjeun pikahoyong? >

< start="112.08" dur="2.869"> TEU? >> Kuring NGASIHKEUN INI SUKUR, >

< start="114.983" dur="2.168"> >> Kuring KASIH INGIN SUKU, Kuring INGU MANGSA DENGAN MELAYU >

< start="117.152" dur="3.836"> Pikirkeun BUKU INGIN UNTUK MELENGKEUN DI BUNKER DI DC DAN DIHENTI TO >

< start="120.989" dur="1.067"> BUNKER DI DC DAN SENJANA KEPADA AMERIKA, DI ARIZONA KAMI GALAS >

< start="122.057" dur="4.136"> AMERIKA, DI ARIZONA KAMI NU ANTAN TAK ANTARA AYA TANGGANG GOTTEN >

< start="126.195" dur="2.601"> JAMINAN SING NYA DIAJARENG ANTARI GOTTEN RAISED, UNEMPLOYMENT PALING HENTE >

< start="128.798" dur="3.668"> RAISED, KURING UNEMPLOYMENT HISPANICS, VETERANS, PARENTS ARE >

< start="132.468" dur="2.134"> HISPANICS, VETERANS, Kolot Indung Hértina Nambut aranjeunna 30-YEAR-Lama >

< start="134.603" dur="1.367"> DENGAN NU DENGAN NU DIRI 30-TAUN-LAKI KIDANG DIHENTEU RUMAH DAWA >

< start="135.971" dur="2.602"> KID DITUKUKKEUN RUMAH KUMAHA AND GOT ​​A JOB, OVER 60% AMERIKAN >

< start="138.574" dur="1"> GOT A JOB, OVER 60% OF AMERICANS FEEL OPTIMISTIC ABOUT THE >

< start="139.575" dur="1.4"> FEELIMIS FEEL MENTEGA EKONOMI sareng AKAN, AKAN >

< start="140.976" dur="1.834"> EKONOMI DAN FUTURE, HENTEGA LAGU, DEMOKRATS GRATIS DAN >

< start="142.811" dur="1.367"> LAGU, DEMOKRATIS LIBERAL AND KABUPATEN PUTRA TANPA PELENGON >

< start="144.179" dur="1.601"> KÉSUNAKAN KABAKU HENTEU DENGAN APA PELANGA DI AMERIKA. >

< start="145.781" dur="1.534"> INGON ANTARA DI AMERIKA. ITU GOLEH TANGGUH SUKU >

< start="147.316" dur="2.568"> ITU GOLEH ING SUKU MERDEKA HENTEU UNTUK MENENGAH SAKITU >

< start="149.885" dur="0.6"> TRYING TO PESESAN NGUKSES PERBEjaan. >

< start="150.486" dur="0.933"> BEDA. GANGSA: AKU BASA KUNÉH DARI >

< start="151.42" dur="1.167"> GAMPANG: AKU BISA NUNGGUL KANGGO NU PRESIDEN HENTEAT INI SATU ANU >

< start="152.588" dur="1.734"> PRESIDENT ON ONE FUBORITE YOUR SUBJECTS, Kuring bakal maca >

< start="154.323" dur="1.801"> SUBJEK FAVORITE, AKU MAJAB NYUNTAKKEUN TUNGGU UNTUK MANEH, NAMAT >

< start="156.125" dur="2.001"> THE TWEET FOR YOU, NAMATKEUN NGANGGUTAN RÉNG BENTUK DESEN >

< start="158.127" dur="2.001"> MEMBANGKAN MEDIKAL NGEDANG PERAKAUNAN NGEDANG, KUMAHA UNTUK KABIRAN UNTUK >

< start="160.129" dur="1.2"> AHEAD, TERIMA KANGGO UNTUK BUKTAN BIPARTISAN UNTUK DENGAN AKU >

< start="161.364" dur="1.767"> MONTAK ANTARA BIPARTISAN UNTUK DESK AKU, AKU HENTEU, SENATOR, INGGU HAYU >

< start="163.132" dur="1.434"> DESK, AKU HENTEU, SENATOR, INGGU KANGGURU UNTUK DESEN HENTEU >

< start="164.6" dur="1.634"> UNTUK HENTEU DENGAN HENTEU DENGAN HENTEU, INGIN ING AKHIR KANGGO >

< start="166.235" dur="1.5"> HARGA, HAYANG NANGKEUN NGADUKAN RANGGUNGAN BENTUK, SUKA, KANG >

< start="167.737" dur="1.066"> Bangkrut Surpris, Nyawang, Pertanyaan kuring Sabalikna ieu >

< start="168.804" dur="1.334"> TANYA NUJU AYA KANGGO MUNGGUNG ITU, ANTARA DAPATKEUNYA >

< start="170.139" dur="1.267"> DENGAN PADANG, ING DIA DAPATKEUN ITU ITU KABEH AYEUNA AYEUNA? >

< start="171.407" dur="2.501"> KASEHKAN CONGRONG AYEUNA? >> Kami bakal nampi hasilna >

< start="173.91" dur="0.732"> >> KAMI NANGSA DAPATKEUN ITAU KANGGO, KANGSA. >

< start="174.676" dur="1.634"> CONGRESS, KANGSA. GANGSA: AKU? >

< start="176.345" dur="1.367"> GANGSA: AKU? >> GOLEKOLEH KITA BISA, EVERYBODY >

< start="177.713" dur="1.701"> >> GOLEKOLEH KAMI BISA, EVERYBODY BISA TUNGGU YANG ANTARA PATIENT, >

< start="179.415" dur="2.134"> BISA NUNGGALKEUN ING DENGAN SUKAN, SAKU INDIVIDUATU ING TO >

< start="181.55" dur="0.9"> SATU INDIVIDUATU BASA ING KAPAN KECAMENAN YANG SIEWAN >

< start="182.451" dur="2.602"> KAWAN GOLEKTIKAN TINGGI TU INGKEUN DAPAT NGADEUN PILIH, $ 10,000 BULAN >

< start="185.087" dur="0.834"> Teu Kéngingkeun Ringgit, $ 10,000 BULAN ANTARA BISA INSURANCE >

< start="185.955" dur="2.401"> SATUJAK DENGAN PERTANYAAN INSURANSI DAN PANGERAN >

< start="188.391" dur="2.301"> SYARIKATAN AND PROVIDERS BISA TUNGGALKEUN DI ING NETWORK >

< start="190.726" dur="1.601"> TANJUNG SUKU NU ING SITUASI IN-NETWORK, Kuring ngagaduhan KONSEP >

< start="192.328" dur="1.601"> SITUASI, AKU DIPENGKEUN SUKAN NU TUNGGUH KOMPUTAN DAN JUMLAH Jual >

< start="193.93" dur="1.233"> SATU NU TUNGGUH KUMAHA DENGAN JEUNG JUMLAH HENTEU INI ISSUE INI; IT'S TIME Pikeun >

< start="195.165" dur="2"> SATU NULIS ISSUE INI; WASA ITU UNTUK US NU DIA KITA BAKAL, AYA AKU >

< start="197.166" dur="2.101"> KAMI NENGGALKEUN, BASA ING AKU COSPONSOR KURSUS >

< start="199.268" dur="2.101"> KOSPONSOR RUNTUNG BESANG BIPARTISAN, NGILANGKEUN KANGGURANA >

< start="201.403" dur="2.368"> RUU BIPARTISAN, NANGGUHKEUN ING DESK ING PRESIDENT AND END >

< start="203.773" dur="0.499"> PRESIDENTE DESK AND NGEDANGKEUN NGEDAH. >

< start="204.274" dur="1.399"> TAPIAN PEMBANGUNAN. BAKAS: AKU TAMAT ITU >

< start="205.675" dur="1.434"> BALAYAN: AKU TUNGGUH SENATOR ITU, Sateuacana Kuring ge, Naha kuring mah >

< start="207.143" dur="0.8"> SENATOR, Sateuacana Kuring ngalakukeun, Naha kuring hoyong nyarioskeun anjeun leres pisan >

< start="207.944" dur="1.333"> UNTUK HENTEU INGGU SANGGU SORANG UNTUK RESPONSE UNTUK REPORTER >

< start="209.279" dur="1.5"> RESPONSE TO REPORTER WHO AYA JAMMING ING MIKROPHONE DI >

< start="210.813" dur="1.835"> Saha Anu Ngadobilkeun Dina Mesjid Anjeun sareng Anjeun Dimanging - >

< start="212.682" dur="2.301"> FACE AND AND CALLED HIMPEN - WELL, WE WON'TELL YOU, A >

< start="214.984" dur="2.602"> WELL, KAMU BISA JAWA NU DENGAN KAJELASAN, INGGRIS, ATAWA ANAK ANJEUN >

< start="217.587" dur="0.766"> LIBERAL, ING NYAU ANU DIDANGKEUN NYAWA, KITA APPRECIATE IT. >