274s КТ Мекфарланд реагира на критиката на Johnон Кели за Трамп images and subtitles

ВАШИНГТОН И НИЕ НАРОДИТЕ. ”ДА ГО ПРАВОДУВАМЕ ДА ГО ВИДОВНО ДА ГО ВИЕ. ПОВЕЕМЕ ДА ГО ВИСОКО ДА ГО ГОЛЕМО. ДОБРО ДА СЕ ДА ГО ДОБИВИ СО САД. ДОБРО ДА СЕ ДА ГО ДОБИВИ СО САД. Ајде да започнеме со ИДЕА ТОА ПОЧЕТУВАМЕ СО ИДЕА ТОА 8 - ПО ОВОЈ ОДГОВОР, Hон КЕЛИ, 8 - НА ОВОЈ ОДГОВОР, Hон Келни, ГОДИНА И САМО ГОЛЕМИ ГОДИНА И HЕЛНА СИНЦЕ СЕ ИМА ТУКА - ДА СЕ ПРОТИВ ПРОТИВ Овде - излегува ПРЕТСЕДАТЕЛЕ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ДЕЛОТ НЕ СЕ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ СЕ ПОВЕЕ ДА НЕ верува во ALLидот, БЛАХ, БЛАХ, ВЕРУВАЈТЕ ВО ALLидот, БЛАХ, БЛАХ, БЛАХ. БЛАХ ШТО Е ЗА ОВАА ШТО Е ЗА ОВИЕ ПРЕТСЕДАТЕЛ - И СИЕ СЕ ЧИСТА ПРЕТСЕДАТЕЛ - И СИЕ СИСТЕМЕ ЧУДО ИСКУСТВО НА ОВАА - ЧУДНА ИСКЛУЧУВАЕ НА ОВОЈ - РАБОТНИКОТ ЛИКОВИТЕ СЕ СЕ ОБЕЗБЕДУВАЕ САКАТЕ ДА СЕ ИЗБОРИТЕ И ИЗБОРИТЕ ЛУЕ ЕКСПЕРТИТЕ И НАРОДНИОТ ИЗБОРИТЕ ГО ПОВЕЕ ОД ОВИЕ ПРЕТСЕДАТЕЛ. СИТЕ РАТ ОД ОВОЈ ПРЕТСЕДАТЕЛ. >> Имам многу став >> Имам многу став за генералниот кел. ОПШТЕ КЕЛИ. ЦЕЛ ДАКО РЕЗИМЕ СО НО, КОГА СЕ ПОПОЛНУВАТЕ СО ПРЕТСЕДАТЕТО ЗОШТО САМОТЕ ПРЕТСЕДАТЕЛ ЗОШТО ЈА ПРАВЕТЕ РАБОТА НА ПРВИОТ МЕСТО. РАБОТА ВО ПРВИОТ МЕСТО. ДОДЕЛУВАТЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ ЗА А ДОДЕЛУВАТЕТЕ ДАЛИ РАБОТИТЕ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ, ПОДВИДАТЕ ДА СЕ ДОБИВИТЕ А ПРЕТСЕДАТЕЛ, ВИЕ ДАЛИТЕ ГОЛЕМО ГОДИНА ПРЕТСЕДАТЕЛ И ГОЛЕМ ДОГОВОР ПРЕТСЕДАТЕЛ И НАЦИЈА. НАЦИЈА. САМО мислам дека имаш А. ВЕ МИСЛУВАМЕ ДА ИМА ОДГОВОРНОСТ ДА ГО ОДГОВОРИТЕ ВАШИТЕ ОДГОВОРНОСТ ДА ГИ ОБИДНЕТЕ ВАШАТА МЛАДИНА ЗАЕД. МЛАДИНА ЗАВРШИ. АКО ДА СЕ РАБОТЕТЕ ДА СЕ АКО ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ ПО ПОЛИТИКА. ПОЛИТИКА. КОГА ИМА ИМА СО СДЦ КОГА ДОЈДО ДОБИВ СО СУДОТ НА НСЦ, НЕ ГО ДОСТАВИ. ГУБИТЕ, НЕ ДОБИВИ НИКОГАШ. ЛОУ: ВИНДМАН. ЛОУ: ВИНДМАН. Ајде да отидеме до Hон Болтон. Ајде да отидеме до Hон Болтон. ОВА СВЕДА ОВА. ОВА СВЕДА ОВА. Hон Кели вели дека Болтон е НЕ Он Кели вели дека Болтон е чесен човек. Чесен човек. Hон и јас бев дискретен во ВРЕМЕ Hон и јас се расипав во временски рамки кои се КИС - што е заедничка комуникација КОИ КИСЕ - ШТО Е КОМОНПЛАК СЕКОГАШ ГО СПЕДИНЕТЕ СЕ СЕГА СЕКОГОДАШНО СЕ СПОДЕЛУВА СО СОВЕТНА СТРАНА ДЕЈНА. ВЕРНО ПОСЕБНИТЕ СЕ СЛУЧУВААТ СОВЕТУВАЕ СЕ СЛУБА дека имаат одговорност за одбивање ОДГОВОРНОСТ ДА СЕ ОДГОВОРИТЕ ОСНОВНИ ПОДВИДИТЕ Основни напади на него САКАМ ДА ГО ПОГЛАВУВАМЕ ДА САКАМ ДА ГО ПОДНЕСУВАМЕ НА ПУБЛИКАТА. ПУБЛИКАТА. Тоа е интересно време што Тоа е интересно време што ESTон го прави тоа. Hон прави таму. САМО ПРИМЕНА СЕ ГО ПОСЕБНИ ДА СЕ РАБОТИ СО КЕЛИ, НО НЕ РАЗГОВОРИ СО КЕЛИ, НО СЕ УПОТРЕБУВАТЕ СО ОВИЕ КОГА ПОПУСТ РЕФЕРИРА КОН ТОА КОЈ СЕ ПОПОЛНУВА СО JOОН КЕЛИ. СО HОН КЕЛИ. ВИДИ ГО СВОЈОТ ЛАТЕЛ СВЕТЕ НЕ ВИДИТЕ ГО СВЕТСКИОТ ЛАТЕЛ ТУРНО ГО ПРАВИЕ ОВДЕ? ПОСТАВУВА ТАКА? ОВА Е БИ И НЕМА ОВА Е БИ И ДОНЕСУВА FЕ ОД ДРEPИВНИОТ ДРАВ И НЕ ОД ДРEPИВНАТА ДРАВА И ПЕРМАТА ВО БУРГАЦИЈАТА ТОА јас ПОВЕЕ ВО БУРЕАКРАТИЈАТА што ја мразам. Омраза ПОГЛЕДУВААТ ЗБОРОВИ ИГРИ КАКО ДА СИТЕ ИСКУСНИ ЗБОВНИ ИГРИ КАКО СЕКОЈ СЕКОЈ Е ЕДИНИОТ. СЕКОЈ Е ЕДИНИОТ. ТОА МОНСТРОУ, ОДБРАНА НА ТОА МОНСТРОУ, ОДБРАНА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА Hон КЕЛИ ВО А. Hон КЕЛИ РАБОТЕЕ ПОВЕЕ НА НАВЕДНИЧКИОТ НАЧИН ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ВЕРНИЧКИ НАЧИН ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ СЕ СЕ РАСУВА. СЕ СЕ РАБОТИ. >> 63 МИЛИОНИ АМЕРИКАНИ Гласаа >> 63 МИЛИОНИ АМЕРИКАНИ ДА ГЛАСААА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ. ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ. Тој ја поставува надворешната политика. Тој ја поставува надворешната политика. НЕ БАНКА НА КАРИЕРА НЕ БАНКА НА КАРИЕРСКИ БУРУВАЧИ, НЕ Е ДОСТАВНА ВОВЕНА. БУРЦИ, НЕ Е ДОСТАВНА ВОВЕНА. Тие треба да земат заклетва од Тие треба да земат залог на канцеларија за да кажете дека се одложуваат СЛУ TOБЕН ВЕСНИК ДА ​​ГИ ОДГОВОРИТЕ УСТАВОТ И ТИ РАБОТА ЗА УСТАВНА И НИЕ РАБОТА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ. ПРЕТСЕДАТЕЛОТ. ШТО СЕ ПОСТАВУВА ПОЛИТИКА ШТО СЕ ПОСТАВУВА ПОЛИТИКА НЕ МОЕ ДА ОД ОВОЈ НЕГОВИОТ ДВД НЕ МО GЕ ДА СЕ ОДГОВЕТЕ НЕГОВИОТ ДВЕТЕЛ И ТЕРИ ДА САБОТИРАЕ КОЈ Е И СПОДНЕТЕ ДО САБОТЕЕ КОЈ Е ШТО Националната безбедност ШТО РАБОТИ НАЦИОНАЛНА СОВЕТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ. СОВЕТНИК СЕ ДОБИВ. ЛОУ: РОБЕРТ О ОБИРЕН СТАНДИНГ ЛОУ: РОБЕРТ О ОБРИЕН ДА СЕ ПРОДОЛУВА ОД ОВОЈ ПРЕТСЕДАТЕЛ, РАБОТА ПОД ОВИЕ ПРЕТСЕДАТЕЛ, РАБОТНИ РАБОТНО. ХАРД ТВЕКОТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА КЕЛИ, ТВЕТКИОТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА КЕЛИ, ДАКО МОЕМЕ ДА ГО ПОСТАВУВАМЕ ОВА АКО НЕ МОЕМЕ ДАМЕ ДА СЕ ОД ПОВЕДОТ. ПУБЛИКАТА. КОГА ТЕРМИНИРАATЕ JOон КЕЛИ КОГА СЕ ТЕРМИНИРАМ Hон Келли, што не можам да направам побрзо. КОЈ СЕ МОАМ ДА СЕ РАБОТЕ ДА СЕ ПОСТОИ. ЗНАЕТЕ ЦЕЛО ДОБРО Е ДА СЕ РАБОТИ СЕ ЗНАЕ ДОБРИ ДА СЕ РАСУВА ПОСТОЕ ГО ГОДИШНАТА глава. ОДГОВЕНА СВОЈА глава. ОВА Е ПРЕТСЕДАТЕЛОТ КОИ ПОСЕТА ОВА Е ПРЕТСЕДАТЕЛОТ, кој рече, НАЈДОСТО СВОЈОТ НАЈГОЛЕМИОТ РЕГРИТЕТ РЕКЕНТНО НЕГОВИТЕ НАЈДОБРИИОТ РЕГРИТЕ ЈА ЛИ ЛЕСНО. СТРД И СЕ ТАМАМ ДА СЕ МОНА И САМО САМИМЕ ДАЛИ МОНА САМО СОСТОЈБА И ЗНАЕЕ ДА САМО СОСТОЈБА И ЗНАЕЕ ДА СЕ РАБОТЕ ТОА. ВЕЛАТ ТОА. >> КОГА СМЕЕТЕ ВО ПРЕОДНИЦА ВО >> КОГА СМЕЕТЕ ВО ПРЕОДЕЛУВА INЕ ВО РЕДНИТЕ ДЕНОВИ НА РЕДНИТЕ ДЕНИ НА ПРЕОДНИЦАТА. ПРЕОДНИЦА. ЈАС НЕ МИСЛАМ ДА РЕАЛИЗИРАНА НЕ ЈАС НЕ МИСЛАМ ДА ГО РЕАЛИЗИРАНА БУЗА ПОГЛЕДА СО ОВИЕ ДА СЕ ОБЈАВУВААТ БУZА ГО ГО ПОГЛАВИ ДА СЕ ОДБАВИ ДА СЕ РАБОТИ ВО ВАС. ВО ВО НИЕ СМЕТЕ ДА ГО ПРАВОЛУВАМЕ АЛИЕНА НИЕ СПОРЕДУВАМЕ LУБОВИ СЕ ОТВОЛНО ДВЕЕ НА АРМИ. ПРЕГЛЕД НА АРМИ. ЛОЕ: КОЈ СЕ ДОБИРАТЕ ДА СЕ ПОСТОЕ? ЛОЕ: КОЈ СЕ ДОБИРАТЕ ДА СЕ ПОСТОЕ? БУРЕАКТРАЦИЈА НА ВАШИНГТОН. БУРЕАКТРАЦИЈА НА ВАШИНГТОН. Национален совет за безбедност. Национален совет за безбедност. ЛОЕ: СЕ САКАТЕ ЛОЕ: СЕ СЕ СЛУБИ ЛИЦАТА НА ЛИЦА НА БЕЛО СЛУБЕН ВЕСНИК ПРИРАЧНИК ЗА РАБОТА. Куќа. >> ПОСЕБНА БУРИАУКРАТИЈА >> ПОСЕБНАТА БУРЕАКУРАТИЈА ТОА МОЕ НЕ МОЕТЕ ОПАС ИЛИ ЕВЕНА ТОА МОЕ НЕ МОЕТЕ ПОВЕЕ ИЛИ ДВЕЕ ПРЕВОЗ. ПРЕВОД. ПОГЛЕДАТЕ ПРЕТСЕДАТЕЛ И ПОГЛЕДАТЕ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ И САКАТЕ BEЕ БЕДАМЕ ОВДЕ ДОЛГО ПО ВАС САМЕ BEЕ БИДЕ ОВДЕ ОД ДОЛГО ПОСЕЕ GЕ СЕ ОСТАВЕ. СЕ ОДИТЕ. ЛОУ: МОAYЕ ДА БИДЕТЕ, А МОЕ WЕ

КТ Мекфарланд реагира на критиката на Johnон Кели за Трамп

Former Secretary of Homeland Security John kelly unleashed on Trump's policies.  FOX Business Network (FBN) is a financial news channel delivering real-time information across all platforms that impact both Main Street and Wall Street. Headquartered in New York — the business capital of the world — FBN launched in October 2007 and is the leading business network on television, topping CNBC in Business Day viewers for the second consecutive year. The network is available in more than 80 million homes in all markets across the United States. Owned by FOX, FBN has bureaus in Chicago, Los Angeles, Washington, D.C. and London. Subscribe to Fox Business! bit.ly/2D9Cdse Watch more Fox Business Video: video.foxbusiness.com Watch Fox Business Network Live: www.foxnewsgo.com/ Watch full episodes of FBN Primetime shows Lou Dobbs Tonight: video.foxbusiness.com/playlist/longform-lou-dobbs-tonight Trish Regan Primetime: video.foxbusiness.com/playlist/longform-trish-regan-primetime Kennedy: video.foxbusiness.com/playlist/longform-kennedy Follow Fox Business on Facebook: www.facebook.com/FoxBusiness Follow Fox Business on Twitter: twitter.com/foxbusiness Follow Fox Business on Instagram: www.instagram.com/foxbusiness
Trump John Kelly, John Kelly Trump, Trump administration, white house, Trump policy, business, Donald Trump, Former homeland security, immigration, Democrats, John kelly, Bolton trump, Fox Business Network, KT McFarland, Lou Dobbs Tonight, trump policies, Vindman, us news, John Bolton, news, Trump presidency, Washington Dc, Fox Business, Lou Dobbs,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="0.668" dur="5.271"> ВАШИНГТОН И НИЕ НАРОДИТЕ. ”ДА ГО ПРАВОДУВАМЕ ДА ГО ВИДОВНО ДА ГО ВИЕ. >

< start="5.94" dur="2.335"> ПОВЕЕМЕ ДА ГО ВИСОКО ДА ГО ГОЛЕМО. ДОБРО ДА СЕ ДА ГО ДОБИВИ СО САД. >

< start="8.276" dur="3.902"> ДОБРО ДА СЕ ДА ГО ДОБИВИ СО САД. Ајде да започнеме со ИДЕА ТОА >

< start="12.213" dur="3.535"> ПОЧЕТУВАМЕ СО ИДЕА ТОА 8 - ПО ОВОЈ ОДГОВОР, Hон КЕЛИ, >

< start="15.783" dur="2.602"> 8 - НА ОВОЈ ОДГОВОР, Hон Келни, ГОДИНА И САМО ГОЛЕМИ >

< start="18.386" dur="2.001"> ГОДИНА И HЕЛНА СИНЦЕ СЕ ИМА ТУКА - ДА СЕ ПРОТИВ ПРОТИВ >

< start="20.388" dur="2.401"> Овде - излегува ПРЕТСЕДАТЕЛЕ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ДЕЛОТ НЕ СЕ >

< start="22.79" dur="3.069"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ СЕ ПОВЕЕ ДА НЕ верува во ALLидот, БЛАХ, БЛАХ, >

< start="25.86" dur="0.299"> ВЕРУВАЈТЕ ВО ALLидот, БЛАХ, БЛАХ, БЛАХ. >

< start="26.16" dur="2.735"> БЛАХ ШТО Е ЗА ОВАА >

< start="28.929" dur="1.801"> ШТО Е ЗА ОВИЕ ПРЕТСЕДАТЕЛ - И СИЕ СЕ ЧИСТА >

< start="30.765" dur="2.635"> ПРЕТСЕДАТЕЛ - И СИЕ СИСТЕМЕ ЧУДО ИСКУСТВО НА ОВАА - >

< start="33.434" dur="1.801"> ЧУДНА ИСКЛУЧУВАЕ НА ОВОЈ - РАБОТНИКОТ ЛИКОВИТЕ СЕ СЕ >

< start="35.269" dur="1.534"> ОБЕЗБЕДУВАЕ САКАТЕ ДА СЕ ИЗБОРИТЕ И ИЗБОРИТЕ ЛУЕ >

< start="36.804" dur="2.101"> ЕКСПЕРТИТЕ И НАРОДНИОТ ИЗБОРИТЕ ГО ПОВЕЕ ОД ОВИЕ ПРЕТСЕДАТЕЛ. >

< start="38.939" dur="5.205"> СИТЕ РАТ ОД ОВОЈ ПРЕТСЕДАТЕЛ. >> Имам многу став >

< start="44.178" dur="1.134"> >> Имам многу став за генералниот кел. >

< start="45.346" dur="3.036"> ОПШТЕ КЕЛИ. ЦЕЛ ДАКО РЕЗИМЕ СО >

< start="48.416" dur="1.701"> НО, КОГА СЕ ПОПОЛНУВАТЕ СО ПРЕТСЕДАТЕТО ЗОШТО САМОТЕ >

< start="50.118" dur="2.168"> ПРЕТСЕДАТЕЛ ЗОШТО ЈА ПРАВЕТЕ РАБОТА НА ПРВИОТ МЕСТО. >

< start="52.287" dur="1.6"> РАБОТА ВО ПРВИОТ МЕСТО. ДОДЕЛУВАТЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ ЗА А >

< start="53.889" dur="2.4"> ДОДЕЛУВАТЕТЕ ДАЛИ РАБОТИТЕ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ, ПОДВИДАТЕ ДА СЕ ДОБИВИТЕ А >

< start="56.291" dur="2.635"> ПРЕТСЕДАТЕЛ, ВИЕ ДАЛИТЕ ГОЛЕМО ГОДИНА ПРЕТСЕДАТЕЛ И >

< start="58.927" dur="0.799"> ГОЛЕМ ДОГОВОР ПРЕТСЕДАТЕЛ И НАЦИЈА. >

< start="59.761" dur="0.899"> НАЦИЈА. САМО мислам дека имаш А. >

< start="60.695" dur="2.201"> ВЕ МИСЛУВАМЕ ДА ИМА ОДГОВОРНОСТ ДА ГО ОДГОВОРИТЕ ВАШИТЕ >

< start="62.897" dur="0.933"> ОДГОВОРНОСТ ДА ГИ ОБИДНЕТЕ ВАШАТА МЛАДИНА ЗАЕД. >

< start="63.832" dur="2.668"> МЛАДИНА ЗАВРШИ. АКО ДА СЕ РАБОТЕТЕ ДА СЕ >

< start="66.501" dur="0.533"> АКО ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ ПО ПОЛИТИКА. >

< start="67.068" dur="3.67"> ПОЛИТИКА. КОГА ИМА ИМА СО СДЦ >

< start="70.739" dur="1.334"> КОГА ДОЈДО ДОБИВ СО СУДОТ НА НСЦ, НЕ ГО ДОСТАВИ. >

< start="72.107" dur="5.604"> ГУБИТЕ, НЕ ДОБИВИ НИКОГАШ. ЛОУ: ВИНДМАН. >

< start="77.713" dur="5.237"> ЛОУ: ВИНДМАН. Ајде да отидеме до Hон Болтон. >

< start="82.951" dur="2.201"> Ајде да отидеме до Hон Болтон. ОВА СВЕДА ОВА. >

< start="85.153" dur="3.102"> ОВА СВЕДА ОВА. Hон Кели вели дека Болтон е НЕ >

< start="88.256" dur="0.566"> Он Кели вели дека Болтон е чесен човек. >

< start="88.823" dur="2.135"> Чесен човек. Hон и јас бев дискретен во ВРЕМЕ >

< start="90.992" dur="7.674"> Hон и јас се расипав во временски рамки кои се КИС - што е заедничка комуникација >

< start="98.667" dur="2.001"> КОИ КИСЕ - ШТО Е КОМОНПЛАК СЕКОГАШ ГО СПЕДИНЕТЕ СЕ СЕГА >

< start="100.669" dur="0.833"> СЕКОГОДАШНО СЕ СПОДЕЛУВА СО СОВЕТНА СТРАНА ДЕЈНА. >

< start="101.536" dur="3.503"> ВЕРНО ПОСЕБНИТЕ СЕ СЛУЧУВААТ >

< start="105.04" dur="1.934"> СОВЕТУВАЕ СЕ СЛУБА дека имаат одговорност за одбивање >

< start="107.009" dur="1.4"> ОДГОВОРНОСТ ДА СЕ ОДГОВОРИТЕ ОСНОВНИ ПОДВИДИТЕ >

< start="108.443" dur="2.235"> Основни напади на него САКАМ ДА ГО ПОГЛАВУВАМЕ ДА >

< start="110.712" dur="0.566"> САКАМ ДА ГО ПОДНЕСУВАМЕ НА ПУБЛИКАТА. >

< start="111.28" dur="2.167"> ПУБЛИКАТА. Тоа е интересно време што >

< start="113.482" dur="1.901"> Тоа е интересно време што ESTон го прави тоа. >

< start="115.417" dur="3.002"> Hон прави таму. САМО ПРИМЕНА >

< start="118.453" dur="2.602"> СЕ ГО ПОСЕБНИ ДА СЕ РАБОТИ СО КЕЛИ, НО НЕ >

< start="121.056" dur="3.536"> РАЗГОВОРИ СО КЕЛИ, НО СЕ УПОТРЕБУВАТЕ СО ОВИЕ КОГА ПОПУСТ >

< start="124.626" dur="1.1"> РЕФЕРИРА КОН ТОА КОЈ СЕ ПОПОЛНУВА СО JOОН КЕЛИ. >

< start="125.761" dur="3.035"> СО HОН КЕЛИ. ВИДИ ГО СВОЈОТ ЛАТЕЛ СВЕТЕ НЕ >

< start="128.797" dur="0.9"> ВИДИТЕ ГО СВЕТСКИОТ ЛАТЕЛ ТУРНО ГО ПРАВИЕ ОВДЕ? >

< start="129.731" dur="3.002"> ПОСТАВУВА ТАКА? ОВА Е БИ И НЕМА >

< start="132.768" dur="2.601"> ОВА Е БИ И ДОНЕСУВА FЕ ОД ДРEPИВНИОТ ДРАВ И НЕ >

< start="135.371" dur="4.837"> ОД ДРEPИВНАТА ДРАВА И ПЕРМАТА ВО БУРГАЦИЈАТА ТОА јас >

< start="140.242" dur="0.266"> ПОВЕЕ ВО БУРЕАКРАТИЈАТА што ја мразам. >

< start="140.509" dur="1.868"> Омраза ПОГЛЕДУВААТ ЗБОРОВИ ИГРИ КАКО ДА >

< start="142.411" dur="2.868"> СИТЕ ИСКУСНИ ЗБОВНИ ИГРИ КАКО СЕКОЈ СЕКОЈ Е ЕДИНИОТ. >

< start="145.281" dur="3.835"> СЕКОЈ Е ЕДИНИОТ. ТОА МОНСТРОУ, ОДБРАНА НА >

< start="149.118" dur="2.201"> ТОА МОНСТРОУ, ОДБРАНА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА Hон КЕЛИ ВО А. >

< start="151.354" dur="2.301"> Hон КЕЛИ РАБОТЕЕ ПОВЕЕ НА НАВЕДНИЧКИОТ НАЧИН ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ >

< start="153.689" dur="2.735"> ВЕРНИЧКИ НАЧИН ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ СЕ СЕ РАСУВА. >

< start="156.425" dur="2.502"> СЕ СЕ РАБОТИ. >> 63 МИЛИОНИ АМЕРИКАНИ Гласаа >

< start="158.928" dur="1.2"> >> 63 МИЛИОНИ АМЕРИКАНИ ДА ГЛАСААА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ. >

< start="160.163" dur="2"> ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ. Тој ја поставува надворешната политика. >

< start="162.197" dur="3.737"> Тој ја поставува надворешната политика. НЕ БАНКА НА КАРИЕРА >

< start="165.967" dur="1.268"> НЕ БАНКА НА КАРИЕРСКИ БУРУВАЧИ, НЕ Е ДОСТАВНА ВОВЕНА. >

< start="167.236" dur="1.901"> БУРЦИ, НЕ Е ДОСТАВНА ВОВЕНА. Тие треба да земат заклетва од >

< start="169.138" dur="3.602"> Тие треба да земат залог на канцеларија за да кажете дека се одложуваат >

< start="172.742" dur="1.6"> СЛУ TOБЕН ВЕСНИК ДА ​​ГИ ОДГОВОРИТЕ УСТАВОТ И ТИ РАБОТА ЗА >

< start="174.343" dur="1.234"> УСТАВНА И НИЕ РАБОТА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ. >

< start="175.611" dur="3.102"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ. ШТО СЕ ПОСТАВУВА ПОЛИТИКА >

< start="178.714" dur="2.635"> ШТО СЕ ПОСТАВУВА ПОЛИТИКА НЕ МОЕ ДА ОД ОВОЈ НЕГОВИОТ ДВД >

< start="181.35" dur="2.768"> НЕ МО GЕ ДА СЕ ОДГОВЕТЕ НЕГОВИОТ ДВЕТЕЛ И ТЕРИ ДА САБОТИРАЕ КОЈ Е >

< start="184.12" dur="2.835"> И СПОДНЕТЕ ДО САБОТЕЕ КОЈ Е ШТО Националната безбедност >

< start="186.99" dur="0.365"> ШТО РАБОТИ НАЦИОНАЛНА СОВЕТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ. >

< start="187.356" dur="2.768"> СОВЕТНИК СЕ ДОБИВ. ЛОУ: РОБЕРТ О ОБИРЕН СТАНДИНГ >

< start="190.159" dur="3.202"> ЛОУ: РОБЕРТ О ОБРИЕН ДА СЕ ПРОДОЛУВА ОД ОВОЈ ПРЕТСЕДАТЕЛ, РАБОТА >

< start="193.396" dur="0.833"> ПОД ОВИЕ ПРЕТСЕДАТЕЛ, РАБОТНИ РАБОТНО. >

< start="194.263" dur="2.201"> ХАРД ТВЕКОТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА КЕЛИ, >

< start="196.465" dur="3.369"> ТВЕТКИОТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА КЕЛИ, ДАКО МОЕМЕ ДА ГО ПОСТАВУВАМЕ ОВА >

< start="199.835" dur="2.335"> АКО НЕ МОЕМЕ ДАМЕ ДА СЕ ОД ПОВЕДОТ. >

< start="202.171" dur="2.201"> ПУБЛИКАТА. КОГА ТЕРМИНИРАATЕ JOон КЕЛИ >

< start="204.407" dur="2.568"> КОГА СЕ ТЕРМИНИРАМ Hон Келли, што не можам да направам побрзо. >

< start="206.976" dur="3.069"> КОЈ СЕ МОАМ ДА СЕ РАБОТЕ ДА СЕ ПОСТОИ. ЗНАЕТЕ ЦЕЛО ДОБРО Е ДА СЕ РАБОТИ >

< start="210.079" dur="6.806"> СЕ ЗНАЕ ДОБРИ ДА СЕ РАСУВА ПОСТОЕ ГО ГОДИШНАТА глава. >

< start="216.919" dur="2.902"> ОДГОВЕНА СВОЈА глава. ОВА Е ПРЕТСЕДАТЕЛОТ КОИ ПОСЕТА >

< start="219.856" dur="2.835"> ОВА Е ПРЕТСЕДАТЕЛОТ, кој рече, НАЈДОСТО СВОЈОТ НАЈГОЛЕМИОТ РЕГРИТЕТ >

< start="222.692" dur="0.566"> РЕКЕНТНО НЕГОВИТЕ НАЈДОБРИИОТ РЕГРИТЕ ЈА ЛИ ЛЕСНО. >

< start="223.259" dur="4.737"> СТРД И СЕ ТАМАМ ДА СЕ МОНА >

< start="227.997" dur="1.767"> И САМО САМИМЕ ДАЛИ МОНА САМО СОСТОЈБА И ЗНАЕЕ ДА >

< start="229.766" dur="0.933"> САМО СОСТОЈБА И ЗНАЕЕ ДА СЕ РАБОТЕ ТОА. >

< start="230.7" dur="2.301"> ВЕЛАТ ТОА. >> КОГА СМЕЕТЕ ВО ПРЕОДНИЦА ВО >

< start="233.036" dur="1.6"> >> КОГА СМЕЕТЕ ВО ПРЕОДЕЛУВА INЕ ВО РЕДНИТЕ ДЕНОВИ НА >

< start="234.671" dur="0.9"> РЕДНИТЕ ДЕНИ НА ПРЕОДНИЦАТА. >

< start="235.572" dur="2.201"> ПРЕОДНИЦА. ЈАС НЕ МИСЛАМ ДА РЕАЛИЗИРАНА НЕ >

< start="237.774" dur="4.637"> ЈАС НЕ МИСЛАМ ДА ГО РЕАЛИЗИРАНА БУЗА ПОГЛЕДА СО ОВИЕ ДА СЕ ОБЈАВУВААТ >

< start="242.412" dur="0.966"> БУZА ГО ГО ПОГЛАВИ ДА СЕ ОДБАВИ ДА СЕ РАБОТИ ВО ВАС. >

< start="243.38" dur="3.735"> ВО ВО НИЕ СМЕТЕ ДА ГО ПРАВОЛУВАМЕ АЛИЕНА >

< start="247.117" dur="0.866"> НИЕ СПОРЕДУВАМЕ LУБОВИ СЕ ОТВОЛНО ДВЕЕ НА АРМИ. >

< start="247.985" dur="3.435"> ПРЕГЛЕД НА АРМИ. ЛОЕ: КОЈ СЕ ДОБИРАТЕ ДА СЕ ПОСТОЕ? >

< start="251.421" dur="1.968"> ЛОЕ: КОЈ СЕ ДОБИРАТЕ ДА СЕ ПОСТОЕ? БУРЕАКТРАЦИЈА НА ВАШИНГТОН. >

< start="253.39" dur="4.236"> БУРЕАКТРАЦИЈА НА ВАШИНГТОН. Национален совет за безбедност. >

< start="257.661" dur="2.601"> Национален совет за безбедност. ЛОЕ: СЕ САКАТЕ >

< start="260.296" dur="1.801"> ЛОЕ: СЕ СЕ СЛУБИ ЛИЦАТА НА ЛИЦА НА БЕЛО >

< start="262.098" dur="0.299"> СЛУБЕН ВЕСНИК ПРИРАЧНИК ЗА РАБОТА. >

< start="262.399" dur="3.135"> Куќа. >> ПОСЕБНА БУРИАУКРАТИЈА >

< start="265.535" dur="1.601"> >> ПОСЕБНАТА БУРЕАКУРАТИЈА ТОА МОЕ НЕ МОЕТЕ ОПАС ИЛИ ЕВЕНА >

< start="267.137" dur="0.599"> ТОА МОЕ НЕ МОЕТЕ ПОВЕЕ ИЛИ ДВЕЕ ПРЕВОЗ. >

< start="267.771" dur="1.467"> ПРЕВОД. ПОГЛЕДАТЕ ПРЕТСЕДАТЕЛ И >

< start="269.239" dur="1.968"> ПОГЛЕДАТЕ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ И САКАТЕ BEЕ БЕДАМЕ ОВДЕ ДОЛГО ПО ВАС >

< start="271.241" dur="1.3"> САМЕ BEЕ БИДЕ ОВДЕ ОД ДОЛГО ПОСЕЕ GЕ СЕ ОСТАВЕ. >

< start="272.576" dur="1.734"> СЕ ОДИТЕ. ЛОУ: МОAYЕ ДА БИДЕТЕ, А МОЕ WЕ >