149s Penipuan Tresna (2020) Trailer resmi | Series Dokumentasi SHOWTIME images and subtitles

RICHARD SCOTT SMITH (ON PHONE): Aku nggoleki sing aku ora nate kepiye sadurunge. Aku pengin dipengini. Aku bakal nindakake apa-apa kanggo kabeh wong. Aku ketemu karo Scott-- - Aku ketemu Rick. Dheweke nyeluk awake Mickey. Aku tresno karo dheweke. RICHARD SCOTT SMITH (ON PHONE): Sampeyan mung kudu percaya. Rong minggu sawise kita ketemu, dheweke kandha, aku tresna sampeyan. Aku panginten sing aneh. Aku nemoni blog sing duwe gambar ing ndhuwur. Aku nimbali ibu lan aku kandhane, Mickey dudu sapa wae sing panjenengan pikir. Aku bojo nomer sanga. Jean, Sandy, Candy, Ruth, Carol, Tracy, Lisa, Miriam, Jennifer. [INHALING KETUGA] Dheweke nyolong dheweke 401 (k). $ 100,000. $ 700,000. Aku ilang kabeh. Dheweke ngapusi ing saindenging jagad banjur ilang. Rick, sampeyan karung saka - Kita bakal nututi sampeyan. Aku pengin mbantu. Richard Scott Smith mlaku. Dheweke duwe dhaptar lengkap jeneng alias, nomer keamanan sosial. Dheweke apik apa sing ditindakake. Ora ana sing bakal aktif ing lurung-lurung sing nggoleki dheweke, kajaba kita. Iki game kabeh. Maksudku, dheweke wis pirang-pirang taun kepungkur! Cara paling apik kanggo ngatasi wong lanang yaiku mbales. Nyuwun pangapunten. Iku. Nalika isih bocah, dheweke ngerti saka salah. Dadi apa sing bengkak ing sirahe? OK, aku njaluk dheweke. Iku salah siji arep mungkasi salah siji rong cara - ing sel kunjara utawa ing peti. RICHARD SCOTT SMITH (ON PHONE): Aku tresna sampeyan. Aku pancen jujur ​​marang Gusti Allah. Dheweke prawan cowong sing sombong. Aku sengit marang.

Penipuan Tresna (2020) Trailer resmi | Series Dokumentasi SHOWTIME

The four-part docu-series follows the search for one man, Richard Scott Smith, who over the past 20 years used the internet and his dubious charms to prey upon unsuspecting women in search of love — conning them out of their money and dignity. Ewing and Grady capture the story as it unravels in real time as his victims band together to seek sweet revenge by turning to a bounty hunter when they feel the justice system has failed them. Love Fraud premieres on Showtime on Friday, May 8 at 9/8c. #SHODocs #LoveFraud Subscribe to the SHOWTIME YouTube channel: goo.gl/esCMib Don’t have SHOWTIME? Order now: s.sho.com/1HbTNpQ Get SHOWTIME merchandise now: sho.com/store_yt_showtime Get more SHOWTIME: Follow: twitter.com/Showtime Like: www.facebook.com/showtime Instagram: instagram.com/showtime/ Website: www.sho.com/
private investigator, Richard Scott Smith, richard smith, con man doc, fraud, docu-series, con man, doc, unsuspecting women, theft, documentary, bounty hunter, love fraud, showtime documentary, decades, targets, searching, internet, justice system, shodoc, Jesus Camp, Ewing Grady, showtime, charms,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="0" dur="5.57">>

< start="5.57" dur="5.046"> RICHARD SCOTT SMITH (ON PHONE): Aku nggoleki >

< start="10.616" dur="2.919"> sing aku ora nate kepiye sadurunge. >

< start="13.535" dur="1.425"> Aku pengin dipengini. >

< start="14.96" dur="2.742">>

< start="17.702" dur="2.855"> Aku bakal nindakake apa-apa kanggo kabeh wong. >

< start="20.557" dur="3.333">>

< start="23.89" dur="0.8"> Aku ketemu karo Scott-- >

< start="24.69" dur="0.8"> - Aku ketemu Rick. >

< start="25.49" dur="1.24"> Dheweke nyeluk awake Mickey. >

< start="26.73" dur="1.23"> Aku tresno karo dheweke. >

< start="27.96" dur="1.867"> RICHARD SCOTT SMITH (ON PHONE): Sampeyan mung kudu percaya. >

< start="29.827" dur="1.843">>

< start="31.67" dur="2.72"> Rong minggu sawise kita ketemu, dheweke kandha, aku tresna sampeyan. >

< start="34.39" dur="2.71"> Aku panginten sing aneh. >

< start="37.1" dur="3.6"> Aku nemoni blog sing duwe gambar ing ndhuwur. >

< start="40.7" dur="2.46"> Aku nimbali ibu lan aku kandhane, Mickey >

< start="43.16" dur="2.52"> dudu sapa wae sing panjenengan pikir. >

< start="45.68" dur="2.01"> Aku bojo nomer sanga. >

< start="47.69" dur="2.04"> Jean, Sandy, Candy, Ruth, Carol, >

< start="49.73" dur="2.376"> Tracy, Lisa, Miriam, Jennifer. >

< start="52.106" dur="1.892"> [INHALING KETUGA] >

< start="53.998" dur="1.892">>

< start="55.89" dur="1.94"> Dheweke nyolong dheweke 401 (k). >

< start="57.83" dur="1.29"> $ 100,000. >

< start="59.12" dur="0.83"> $ 700,000. >

< start="59.95" dur="1.99"> Aku ilang kabeh. >

< start="61.94" dur="4.71"> Dheweke ngapusi ing saindenging jagad banjur ilang. >

< start="66.65" dur="1.94"> Rick, sampeyan karung saka - >

< start="68.59" dur="0.97"> Kita bakal nututi sampeyan. >

< start="69.56" dur="4.44">>

< start="74" dur="1.23"> Aku pengin mbantu. >

< start="75.23" dur="1.8"> Richard Scott Smith mlaku. >

< start="77.03" dur="2.37"> Dheweke duwe dhaptar lengkap jeneng alias, >

< start="79.4" dur="1.14"> nomer keamanan sosial. >

< start="80.54" dur="3.12"> Dheweke apik apa sing ditindakake. >

< start="83.66" dur="3.27"> Ora ana sing bakal aktif ing lurung-lurung sing nggoleki dheweke, >

< start="86.93" dur="1.14"> kajaba kita. >

< start="88.07" dur="1.42"> Iki game kabeh. >

< start="89.49" dur="1.805"> Maksudku, dheweke wis pirang-pirang taun kepungkur! >

< start="91.295" dur="1.975"> Cara paling apik kanggo ngatasi wong lanang yaiku mbales. >

< start="93.27" dur="0.8"> Nyuwun pangapunten. >

< start="94.07" dur="0.8"> Iku. >

< start="94.87" dur="4.23">>

< start="99.1" dur="2.88"> Nalika isih bocah, dheweke ngerti saka salah. >

< start="101.98" dur="2.73"> Dadi apa sing bengkak ing sirahe? >

< start="104.71" dur="1.12"> OK, aku njaluk dheweke. >

< start="105.83" dur="1.67"> Iku salah siji arep mungkasi salah siji rong cara - >

< start="107.5" dur="2.61"> ing sel kunjara utawa ing peti. >

< start="110.11" dur="3.11">>

< start="113.22" dur="1.74"> RICHARD SCOTT SMITH (ON PHONE): Aku tresna sampeyan. >

< start="114.96" dur="4"> Aku pancen jujur ​​marang Gusti Allah. >

< start="118.96" dur="1.35"> Dheweke prawan cowong sing sombong. >

< start="120.31" dur="1.76"> Aku sengit marang. >

< start="122.07" dur="6.93">>