149s Panipuan Asih (2020) Official Trailer | Series dokumén SHOWTIME images and subtitles

RICHARD SCOTT SMITH (ON PHONE): Abdi milarian hiji hal yén kuring henteu kantos kantos ngalaman. Abdi hoyong hoyong. Kuring bakal ngalakukeun nanaon pikeun sagala hal. Abdi patepung Scott-- - Kuring tepang Rick. Anjeunna nyauran dirina Mickey. Abdi bogoh ka anjeunna. RICHARD SCOTT SMITH (ON PHONE): Anjeun kedah percanten ka kuring. Dua minggu saatos urang tepang, anjeunna nyarios, kuring bogoh ka anjeun. Kuring pikir éta anéh. Abdi sumping ka blog anu ngagaduhan gambar na di luhur. Kuring disebut indung kuring sareng saur, Mickey sanes saha anjeun pikir anjeunna. Kuring istri nomer salapan. Akang, Sandy, Candy, Ruth, Carol, Tracy, Lisa, Miriam, Jennifer. [INHALING GOLEK] Anjeunna maok 401 (k). $ 100,000. $ 700,000. Abdi kaleungitan sadayana. Anjeunna ngabohong ka sadayana dunya sareng anjeun ngaleungit. Rick, anjeun bohong karung of-- Kami ngiringan anjeun. Abdi hoyong ngabantosan. Richard Scott Smith parantos kabari. Anjeunna ngagaduhan daptar sadayana aliasi anu béda, nomer kaamanan sosial. Anjeunna saé naon anu anjeunna laksanakeun. Henteu aya anu bade aktip dina jalan anu milarian anjeunna, kajaba kami. Ieu mangrupikeun pertandingan. Maksad kuring, anjeunna parantos ngalakukeun ieu sababaraha taun! Cara anu pangsaéna pikeun ngalahirkeun lalaki nyaéta dendam. Abdi nyungkeun hapunten. Ieu. Nalika anjeunna masih alit, anjeunna terang leres ti salah. Janten naon anu bengkok dina sirah na? Heug, kuring ngagaduhan anjeunna. Éta naha bakal mungkas salah sahiji dua cara-- dina sél panjara atanapi di peti. RICHARD SCOTT SMITH (ON PHONE): Abdi bogoh ka anjeun. Kuring saleresna, jujur ​​ka Gusti, bogoh ka anjeun. Anjeunna mangrupikeun cucuk. Kuring hate anjeunna.

Panipuan Asih (2020) Official Trailer | Series dokumén SHOWTIME

The four-part docu-series follows the search for one man, Richard Scott Smith, who over the past 20 years used the internet and his dubious charms to prey upon unsuspecting women in search of love — conning them out of their money and dignity. Ewing and Grady capture the story as it unravels in real time as his victims band together to seek sweet revenge by turning to a bounty hunter when they feel the justice system has failed them. Love Fraud premieres on Showtime on Friday, May 8 at 9/8c. #SHODocs #LoveFraud Subscribe to the SHOWTIME YouTube channel: goo.gl/esCMib Don’t have SHOWTIME? Order now: s.sho.com/1HbTNpQ Get SHOWTIME merchandise now: sho.com/store_yt_showtime Get more SHOWTIME: Follow: twitter.com/Showtime Like: www.facebook.com/showtime Instagram: instagram.com/showtime/ Website: www.sho.com/
private investigator, Richard Scott Smith, richard smith, con man doc, fraud, docu-series, con man, doc, unsuspecting women, theft, documentary, bounty hunter, love fraud, showtime documentary, decades, targets, searching, internet, justice system, shodoc, Jesus Camp, Ewing Grady, showtime, charms,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="0" dur="5.57">>

< start="5.57" dur="5.046"> RICHARD SCOTT SMITH (ON PHONE): Abdi milarian hiji hal >

< start="10.616" dur="2.919"> yén kuring henteu kantos kantos ngalaman. >

< start="13.535" dur="1.425"> Abdi hoyong hoyong. >

< start="14.96" dur="2.742">>

< start="17.702" dur="2.855"> Kuring bakal ngalakukeun nanaon pikeun sagala hal. >

< start="20.557" dur="3.333">>

< start="23.89" dur="0.8"> Abdi patepung Scott-- >

< start="24.69" dur="0.8"> - Kuring tepang Rick. >

< start="25.49" dur="1.24"> Anjeunna nyauran dirina Mickey. >

< start="26.73" dur="1.23"> Abdi bogoh ka anjeunna. >

< start="27.96" dur="1.867"> RICHARD SCOTT SMITH (ON PHONE): Anjeun kedah percanten ka kuring. >

< start="29.827" dur="1.843">>

< start="31.67" dur="2.72"> Dua minggu saatos urang tepang, anjeunna nyarios, kuring bogoh ka anjeun. >

< start="34.39" dur="2.71"> Kuring pikir éta anéh. >

< start="37.1" dur="3.6"> Abdi sumping ka blog anu ngagaduhan gambar na di luhur. >

< start="40.7" dur="2.46"> Kuring disebut indung kuring sareng saur, Mickey >

< start="43.16" dur="2.52"> sanes saha anjeun pikir anjeunna. >

< start="45.68" dur="2.01"> Kuring istri nomer salapan. >

< start="47.69" dur="2.04"> Akang, Sandy, Candy, Ruth, Carol, >

< start="49.73" dur="2.376"> Tracy, Lisa, Miriam, Jennifer. >

< start="52.106" dur="1.892"> [INHALING GOLEK] >

< start="53.998" dur="1.892">>

< start="55.89" dur="1.94"> Anjeunna maok 401 (k). >

< start="57.83" dur="1.29"> $ 100,000. >

< start="59.12" dur="0.83"> $ 700,000. >

< start="59.95" dur="1.99"> Abdi kaleungitan sadayana. >

< start="61.94" dur="4.71"> Anjeunna ngabohong ka sadayana dunya sareng anjeun ngaleungit. >

< start="66.65" dur="1.94"> Rick, anjeun bohong karung of-- >

< start="68.59" dur="0.97"> Kami ngiringan anjeun. >

< start="69.56" dur="4.44">>

< start="74" dur="1.23"> Abdi hoyong ngabantosan. >

< start="75.23" dur="1.8"> Richard Scott Smith parantos kabari. >

< start="77.03" dur="2.37"> Anjeunna ngagaduhan daptar sadayana aliasi anu béda, >

< start="79.4" dur="1.14"> nomer kaamanan sosial. >

< start="80.54" dur="3.12"> Anjeunna saé naon anu anjeunna laksanakeun. >

< start="83.66" dur="3.27"> Henteu aya anu bade aktip dina jalan anu milarian anjeunna, >

< start="86.93" dur="1.14"> kajaba kami. >

< start="88.07" dur="1.42"> Ieu mangrupikeun pertandingan. >

< start="89.49" dur="1.805"> Maksad kuring, anjeunna parantos ngalakukeun ieu sababaraha taun! >

< start="91.295" dur="1.975"> Cara anu pangsaéna pikeun ngalahirkeun lalaki nyaéta dendam. >

< start="93.27" dur="0.8"> Abdi nyungkeun hapunten. >

< start="94.07" dur="0.8"> Ieu. >

< start="94.87" dur="4.23">>

< start="99.1" dur="2.88"> Nalika anjeunna masih alit, anjeunna terang leres ti salah. >

< start="101.98" dur="2.73"> Janten naon anu bengkok dina sirah na? >

< start="104.71" dur="1.12"> Heug, kuring ngagaduhan anjeunna. >

< start="105.83" dur="1.67"> Éta naha bakal mungkas salah sahiji dua cara-- >

< start="107.5" dur="2.61"> dina sél panjara atanapi di peti. >

< start="110.11" dur="3.11">>

< start="113.22" dur="1.74"> RICHARD SCOTT SMITH (ON PHONE): Abdi bogoh ka anjeun. >

< start="114.96" dur="4"> Kuring saleresna, jujur ​​ka Gusti, bogoh ka anjeun. >

< start="118.96" dur="1.35"> Anjeunna mangrupikeun cucuk. >

< start="120.31" dur="1.76"> Kuring hate anjeunna. >

< start="122.07" dur="6.93">>