s images and subtitles

♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ >> KISTO MAN TANI AMONG 14 ♪ >> KJO MANI TANI AMONG 14 NJERZ. WILLIAM RODDIE BRYAN JUNIOR WILLIAM RODDIE BRYAN JUNIOR RAPORTET VIDEO QAT SHPROHET WILLIAM RODDIE BRYAN JUNIOR RAPORTUAR VIDEO QAT NDODHEN SHKRIMIN RAPORTET VIDEO QAT VAJZONI I SHPIRTSISHT NGA VENDI. MOMENTET P FRFUNDIMTARE OUTRAGE NGA VENDI. MOMENTET P FRFUNDIMTARE T THE BARDH 25 25 VJETR. VENDI. MOMENTET P FRFUNDIMTARE T THE BARDH 25 25 VJETR. ♪ MORNIMI I VRTETS, GJERGJIA Mëngjesimi i mëngjesit, ZYRA E VEPRIMIT T OF GEORGIA E HULUMTIMIT A Mëngjesimi i mëngjesit, ZYRA E GJYQSIS S IN INVESTIGACIONIT Mban një konferencë të re ZYRA E HULUMTIMIT mbajti një konferencë të re për këtë Arrestim. KONFERENCA E LAJME NIS KIST AR ARREST. >> Marian BAER: DHE BRIAN është KJO ARSYE. >> Marian BAER: DHE BRIANA CHSHT KUFIZUAR ME VDEKJEN FELONY DHE >> MARY BAER: DHE BRIANA CHSHT NDRMARRJET ME VRENJEN FELONY DHE PTRPUNIMIN PENALE P TOR T BNI I KUPTUAR ME VDEKJEN FELONY DHE PYETJEN PENALE P COMMR T COMM BNIT SHUM IMPISONIM TAL FALAS TETIMI PENALE T COMM B COMMNI SHUM NDIKIMIN E FALSES T AR ARM T COM ARDHUR 2 SHKELA PAS PATATS DHE IMPISONIMI I FALUAR TR ARM T ARDHSHME 2 JAVA PAS PAT ANDS DHE GJUHS SI DHE TRAVIS VAZHNI 2 JAVA PAS PASURIS AND DHE BONN GREGORI DHE TRAVIS MCMICHAEL KA GARUAR SON GREGORY DHE TRAVIS MCMICHAEL KA GARUAR ME VDEKJE. JANE SHIKUAR NE MCMICHAEL KA GARUAR ME VDEKJE. JANE SHIKUAR N V VIDEO T CON KONFRUAR ARBERI PARA ME VDEKJE. JANE SHIKUARI N V VIDEO TR KONFRUAN T AR ARBERI PARA PARA Q W ISHTE VDEKJE N F FEBRUAR. VIDEO T CON KONFRONUAR ARBERI PARA Q HE ISHTE VDEKJE N F FEBRUAR. N TH K THTU T NE VJESHME TIGH JASHTME TI IS SHPESH NDRMARRJES. N TH KISTU NDJESHME JASHTME N TH KISTU NDJESHME JASHTME ♪ E BRUNSWICK. LAJME 4 JAX ♪ E BRUNSWICK. LAJMET 4 RAPORTuesi JAX MAGGIE LORENZ bashkohet me ne E BRUNSWICK. LAJME 4 RAPORTI JAX Rrëfyesi MAGGIE LORENZ bashkohet me JETN N J SHQIPRI. RAPORTI MAGGIE LORENZ bashkohet me JET USN N THE FJALOR. >> Përfaqësuesit e ATTORNEYS JETOJ NE SHPEJ. >> ATTORNEYS që përfaqësojnë Arbërinë >> ATTORNEY që përfaqësojnë prindërit e Arbërit, të thanë ata janë besuar Prindërit e Arbërit thanë se ata janë të besuar të dinë se RODDY BRYAN ISSHT N PRINDRIT Thanë se ata janë të besuar të dinë se RODDY BRYAN ISSHT IN N C KUSHTETI KETU N THE GLENN T K DUHET RODDY BRYAN ISSHT N C KUJDES KUJDES NA VARG SHTET GLRORE GLENN NEN A KUSTODIA KETU N AT VARGJEN E SHENJTS SHTETRORE N IN TONA T ST SHTYPIT. LEXONI N. SHTETI JAILI N A NJ T TONA T ST SHTETIT. LEXONI N IN PJES JEMI THIRRUAR P FORR ARSIMIN E TIJ TONA E SHTETIT. LEXONI N IN PJES Q C KEMRUAR P FORR ARSIMIN E TIJ NGA V VNJET SHTAT PJESA KEMI QNDUAR P FORR T ARRIT T ARTIT NGA SHUM ND BERMJET E K PROT PRO PROCESI, INVOLVIMI I TIJ NGA SHUM ND BERMARRJE E K PROT PRO PROCESI, PVRFSHIRN E TIJ N IN VETRIN E ARBERIS MISTERE KJO PROCES, INVOLVIMI I TIJ N IN VITIN E Arbërisë së Misterit ishte shumë i mirë për SH.B.A. NUR VDEKJEN E ARBERIS M MISTERE WSHT O E VBRTET N TO SHQIPRI T TOO SHUM US ISHTE SHQIPTAR N US SHUM SHUM NGA SHTETI DHE PAS TYRE RRETH SHTETIT DHE PAS HYRJES TOR THOROUGH. ISHTE SHTETI DHE PAS HYRJES TOR THOROUGH. WSHT C E KLISHT N GBI AS WELL. HULUMTIMI THOROUGH. WSHT C E KLISHT N GBI AS WELL. LAJMET TONA 4 KAMERA JAX WERE Pastrohuni tek GBI AS WELL. LAJMET TONA 4 KAMERA JAX JAN R T R NDINGRMARRJEN KISTU NGJARJE SI GBI LAJMET TONA 4 JAM KAMERA JANE SHQYRTUAR K EVT NGJITJE SI AJENTET GBI SIGURUAR DHE HYRUAR SHQYRTIMI I K EVTU TEN MIR SI Agjentët GBI SURROUNDED DHE HYRJEN Shtëpia e RYANIT PAS T AR ARRIT Agjentët SURROUNDED DHE HYRUAR Shtëpia e RYANIT PAS ARSIMIN E TIJ P FORR Shtëpia e RYANIT PAS TIJ ARRESTIN P FORR VDEKJEN FELONY. TANI NUK KEMI P FORR VDEKJEN FELONY. TANI NUK MUND T GJENI konfirmimin e drejtpërdrejtë NGA VRESI FELONY. TANI NUK MUND T GJENI konfirmimin e drejtpërdrejtë nga GBI PSE PSE ato ishin në Konfirmimi i drejtpërdrejtë i GOTTEN NGA GBI PSE ATA ato ishin në shtëpi, POR K DTU NDODHEN GBI PSE ATA ISHTE N THE SHTPI, POR KETO DUHET TIGH DREJTN E VEPRIMIT PAS NJOFTIMIT T SHTPI, POR KETO DUHET TIGH DREJTNI PLANE PAS NJOFTIMIN E ARRESTIT DHE agjentëve të BRYANTIT E DREJTA PAS NJOFTIMIT T AR ARSIMIT DHE AGJENTVE T BR BRYANTS NDRMARRJEN N THE Shtëpinë P FORR RRETH ARRESTI DHE agjentët e BRYANTIT RREZIKONI N THE Shtëpinë P FORR RRETH NJ HO ORUR DHE NJ H SHUMAL Kjo RUAJTUAR N THE SHTPIN P FORR RRETH NJ HO ORUR DHE NAL DALNGJETJE KIST EV EVESTIM. ANEMTARAMT E FAMILJES T NJ HO OR HO DHE NJAL SHUM N TH KT MIR. AN MTAR FT E FAMILJES S AR ARBERI JAN N IN FJALN E MESME Mbrëmje. AN MTARAMT E FAMILJES T AR ARBERI ishin në afërsi të kësaj feste siç duhej të shikonte mirë Arbëri ishin në afërsi të këtij rasti ashtu si të shikojnë mirë si agjentët e hulumtuar KJO SHTOJC AS SI VESHT ​​MIR SI AJENTET E HULUMTUAR SHTEPIN. LAJMET TONA 4 JAX SI AJENTET HULUMTUAR SHT HPEN. LAJMET TONA 4 RAPORTuesi JAX KELLY WILEY SHE TALKED SHTËPIA. LAJMET TONA 4 RAPORTuesi JAX KELLY WILEY SHAQET T WITH BN NUNT K ATUNT SHUM të Arbërit REPUBLIKA KELLY WILEY SHA E KALUAR ME PAS SHUMIN E ARBERIVE QE NDODHEN KUSH QE DUHET PER ME PATR SHQYRTIMIN E ARBERYVE K THT VDEKJE Q NDODHIN P TOR T SET SHTETUAR T A DREJT SHN E SHORESA PAS PRANI KU JAN DUHET P TOR T SET SHTETUAR TIGH DREJT SHN E SHORESA PAS T HE DGJUARA RRETH ARRESTIT. SHENIMI NJ E DREJT SH E SHORESA PAS Dëgjimit RRETH ARRESTIT. >> WHFAR IS THESHT THE FEELING QE Dëgjimi rreth ARRESTIT. >> ATFAR IS THESHT THE K FNDSISHT QAT KA KU JU MARSUAR QE >> ATFAR IS THESHT THE FJALA QAT KENI KU JU M LESUAR QAT NUK KAN TING ARDHEN DUHET KU JU MSUAR Q NUK KA VINI N AR ARREST MISHT BRYAN. GJITHA KA VINI N TO ARREST MISTER BRUAN. >> Unë kam qenë i tepërt ka qenë vërtet MISTER BRIAN. >> Unë kam qenë i mbingarkuar ka qenë vërtet i mbingarkuar. Unë jam shumë i lumtur për shkak se >> Unë kam qenë i mbingarkuar ka qenë vërtet i mbingarkuar. Unë jam shumë i lumtur, sepse gjithmonë e dimë se ai ka luajtur një Gëzuar. Unë jam shumë i lumtur, sepse ne gjithmonë e dimë se ai ka luajtur një dorë në këtë dhe për të parë atë Ne gjithmonë e dimë se ai ka luajtur një dorë në këtë dhe për të parë atë ende PUN N TH K ANDT AND DHE T TO SHIHIN DUHET T BE BNI. KEMI SHUM SHUM Deri tani po vazhdon. KEMI PESTRGJIGJE SHUM P THR TANI Q TH GBI NDODHET. KEMI PYETJE SHUM PR TANA QAT FITONI GBI. DUKET SIKUR PYETJE POR TANI Q G FITONI GBI. NDONJE T L MUND T GJITHA ISSHT KA PUN PERFSHIHESH. NDONJE DUHET TVER GJITHA THSHT ATSHT PUNA P OR FUQIN O TONA. >> JOY PURDY: Kështu që ne kemi modë >> JOY PURDY: Kështu që ne kemi RODDY BRIAN GREGORY MCMICHAEL DHE >> JOY PURDY: Kështu që ne kemi RODDY BRIAN GREGORY MCMICHAEL DHE TRAVIS MCMICHAEL T ALL GJITHA GREGORY MCMICHAEL BRIAN DHE TRAVIS MCMICHAEL T ALL GJITHA BARJET E PARA N AT GLYNN TRAVIS MCMICHAEL T ALL GJITHA BARJET E PARA N AT VITIN GLYNN QYTETIN KIST EVESTIM N 3 shufra të ndezur në JAIL GLYNN QYTET K EVT EV VJESHT N AT MCMICHAELS JAN ende janë duke pritur SHTETI JAIL K THTU PRANE N THE MCMICHAELS JAN T ST PRANE N A GJYKAT PR PREZIMORE MCMICHAELS NUK JAN AS T WA PRANE N A GJYKAT PARAPRS T GJYQSUESHME DHE ATTORNEJET E TYRE KA KKNUAR GJYKATA PARALEGJIKE E GJYKIMIT DHE TYRJET E TYRE KANE POPULL TK ASHKUAR NUK T TO NDODHET T TO B TONI A DHE ATTORNEJET E TYRE KANE PYETAR POPULL NUK T R NDODHIN T TO BNI GJYKIM. Unë arrita me të NJERZIT NUK T R NDIKOJN TO T TO BNI GJYKIM. Unë arrita me avokatin PER RODDY BRYAN, GJYKIM. Unë arrita me avokatin P FORR RODDY BRYAN, QE KEVIN SHKO NUK LIGJI P FORR RODDY BRYAN, QE KEVIN GO NUK MUND TP PPRGJIGJET N TO E-MAIL TUAJ, por ai KJO KEVIN SHPESH NUK E P RESRGJIGJE N-E-MAIL TUAJ, por ai DUHET POSHT ON N ON FAQEN E TIJ T F FASKUAR QE PPRGJIGJE P -R MY E-MAIL, por ai nuk bëri poste në faqen e tij të fytyrës që media nuk duhet të presë asgjë POSTI P PR FAQEN E TIJ T F FJALS S TH MUND T MJETET DUHET T EX PRANI ANDO LLOJ T OF KOMENTIT NGA TIJ

< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="1.769" dur="0.233"> ♪ >

< start="2.003" dur="0.266"> ♪ >

< start="2.303" dur="0.232"> ♪ >

< start="2.57" dur="0.232"> ♪ >

< start="2.803" dur="2.134"> ♪ >

< start="4.939" dur="0.266"> ♪ >

< start="5.206" dur="2.768"> ♪ ♪ >> KISTO MAN TANI AMONG 14 >

< start="8.009" dur="2.969"> ♪ >> KJO MANI TANI AMONG 14 NJERZ. >

< start="11.812" dur="0.633"> WILLIAM RODDIE BRYAN JUNIOR >

< start="12.479" dur="2.402"> WILLIAM RODDIE BRYAN JUNIOR RAPORTET VIDEO QAT SHPROHET >

< start="14.916" dur="0.399"> WILLIAM RODDIE BRYAN JUNIOR RAPORTUAR VIDEO QAT NDODHEN SHKRIMIN >

< start="15.35" dur="0.666"> RAPORTET VIDEO QAT VAJZONI I SHPIRTSISHT NGA VENDI. MOMENTET P FRFUNDIMTARE >

< start="16.017" dur="0.633"> OUTRAGE NGA VENDI. MOMENTET P FRFUNDIMTARE T THE BARDH 25 25 VJETR. >

< start="16.651" dur="1.734"> VENDI. MOMENTET P FRFUNDIMTARE T THE BARDH 25 25 VJETR. ♪ >

< start="20.121" dur="0.7"> MORNIMI I VRTETS, GJERGJIA >

< start="20.822" dur="2.334"> Mëngjesimi i mëngjesit, ZYRA E VEPRIMIT T OF GEORGIA E HULUMTIMIT A >

< start="23.158" dur="2.067"> Mëngjesimi i mëngjesit, ZYRA E GJYQSIS S IN INVESTIGACIONIT Mban një konferencë të re >

< start="25.226" dur="0.399"> ZYRA E HULUMTIMIT mbajti një konferencë të re për këtë Arrestim. >

< start="25.626" dur="0.633"> KONFERENCA E LAJME NIS KIST AR ARREST. >> Marian BAER: DHE BRIAN është >

< start="26.26" dur="1.4"> KJO ARSYE. >> Marian BAER: DHE BRIANA CHSHT KUFIZUAR ME VDEKJEN FELONY DHE >

< start="27.662" dur="1.1"> >> MARY BAER: DHE BRIANA CHSHT NDRMARRJET ME VRENJEN FELONY DHE PTRPUNIMIN PENALE P TOR T BNI >

< start="28.763" dur="0.7"> I KUPTUAR ME VDEKJEN FELONY DHE PYETJEN PENALE P COMMR T COMM BNIT SHUM IMPISONIM TAL FALAS >

< start="29.464" dur="0.699"> TETIMI PENALE T COMM B COMMNI SHUM NDIKIMIN E FALSES T AR ARM T COM ARDHUR 2 SHKELA PAS PATATS DHE >

< start="30.165" dur="2.934"> IMPISONIMI I FALUAR TR ARM T ARDHSHME 2 JAVA PAS PAT ANDS DHE GJUHS SI DHE TRAVIS >

< start="33.134" dur="0.533"> VAZHNI 2 JAVA PAS PASURIS AND DHE BONN GREGORI DHE TRAVIS MCMICHAEL KA GARUAR >

< start="33.701" dur="0.733"> SON GREGORY DHE TRAVIS MCMICHAEL KA GARUAR ME VDEKJE. JANE SHIKUAR NE >

< start="34.435" dur="2.101"> MCMICHAEL KA GARUAR ME VDEKJE. JANE SHIKUAR N V VIDEO T CON KONFRUAR ARBERI PARA >

< start="36.537" dur="2.802"> ME VDEKJE. JANE SHIKUARI N V VIDEO TR KONFRUAN T AR ARBERI PARA PARA Q W ISHTE VDEKJE N F FEBRUAR. >

< start="39.34" dur="0.666"> VIDEO T CON KONFRONUAR ARBERI PARA Q HE ISHTE VDEKJE N F FEBRUAR. N TH K THTU T NE VJESHME TIGH JASHTME >

< start="40.041" dur="0.232"> TI IS SHPESH NDRMARRJES. N TH KISTU NDJESHME JASHTME >

< start="40.308" dur="0.566"> N TH KISTU NDJESHME JASHTME ♪ E BRUNSWICK. LAJME 4 JAX >

< start="40.875" dur="1.667"> ♪ E BRUNSWICK. LAJMET 4 RAPORTuesi JAX MAGGIE LORENZ bashkohet me ne >

< start="42.543" dur="2.568"> E BRUNSWICK. LAJME 4 RAPORTI JAX Rrëfyesi MAGGIE LORENZ bashkohet me JETN N J SHQIPRI. >

< start="45.146" dur="3.102"> RAPORTI MAGGIE LORENZ bashkohet me JET USN N THE FJALOR. >> Përfaqësuesit e ATTORNEYS >

< start="48.249" dur="1.901"> JETOJ NE SHPEJ. >> ATTORNEYS që përfaqësojnë Arbërinë >

< start="50.184" dur="1.234"> >> ATTORNEY që përfaqësojnë prindërit e Arbërit, të thanë ata janë besuar >

< start="51.452" dur="0.6"> Prindërit e Arbërit thanë se ata janë të besuar të dinë se RODDY BRYAN ISSHT N >

< start="52.086" dur="2.402"> PRINDRIT Thanë se ata janë të besuar të dinë se RODDY BRYAN ISSHT IN N C KUSHTETI KETU N THE GLENN >

< start="54.489" dur="0.833"> T K DUHET RODDY BRYAN ISSHT N C KUJDES KUJDES NA VARG SHTET GLRORE GLENN NEN A >

< start="55.356" dur="0.9"> KUSTODIA KETU N AT VARGJEN E SHENJTS SHTETRORE N IN TONA T ST SHTYPIT. LEXONI N. >

< start="56.257" dur="3.002"> SHTETI JAILI N A NJ T TONA T ST SHTETIT. LEXONI N IN PJES JEMI THIRRUAR P FORR ARSIMIN E TIJ >

< start="59.293" dur="1.835"> TONA E SHTETIT. LEXONI N IN PJES Q C KEMRUAR P FORR ARSIMIN E TIJ NGA V VNJET SHTAT >

< start="61.162" dur="0.7"> PJESA KEMI QNDUAR P FORR T ARRIT T ARTIT NGA SHUM ND BERMJET E K PROT PRO PROCESI, INVOLVIMI I TIJ >

< start="61.863" dur="0.7"> NGA SHUM ND BERMARRJE E K PROT PRO PROCESI, PVRFSHIRN E TIJ N IN VETRIN E ARBERIS MISTERE >

< start="62.564" dur="1.6"> KJO PROCES, INVOLVIMI I TIJ N IN VITIN E Arbërisë së Misterit ishte shumë i mirë për SH.B.A. >

< start="64.199" dur="1.3"> NUR VDEKJEN E ARBERIS M MISTERE WSHT O E VBRTET N TO SHQIPRI T TOO SHUM US >

< start="65.5" dur="0.666"> ISHTE SHQIPTAR N US SHUM SHUM NGA SHTETI DHE PAS TYRE >

< start="66.167" dur="2.468"> RRETH SHTETIT DHE PAS HYRJES TOR THOROUGH. ISHTE >

< start="68.67" dur="1.701"> SHTETI DHE PAS HYRJES TOR THOROUGH. WSHT C E KLISHT N GBI AS WELL. >

< start="70.372" dur="2.134"> HULUMTIMI THOROUGH. WSHT C E KLISHT N GBI AS WELL. LAJMET TONA 4 KAMERA JAX WERE >

< start="72.541" dur="0.966"> Pastrohuni tek GBI AS WELL. LAJMET TONA 4 KAMERA JAX JAN R T R NDINGRMARRJEN KISTU NGJARJE SI GBI >

< start="73.508" dur="0.7"> LAJMET TONA 4 JAM KAMERA JANE SHQYRTUAR K EVT NGJITJE SI AJENTET GBI SIGURUAR DHE HYRUAR >

< start="74.209" dur="2.335"> SHQYRTIMI I K EVTU TEN MIR SI Agjentët GBI SURROUNDED DHE HYRJEN Shtëpia e RYANIT PAS T AR ARRIT >

< start="76.578" dur="0.833"> Agjentët SURROUNDED DHE HYRUAR Shtëpia e RYANIT PAS ARSIMIN E TIJ P FORR >

< start="77.446" dur="0.866"> Shtëpia e RYANIT PAS TIJ ARRESTIN P FORR VDEKJEN FELONY. TANI NUK KEMI >

< start="78.313" dur="2.568"> P FORR VDEKJEN FELONY. TANI NUK MUND T GJENI konfirmimin e drejtpërdrejtë NGA >

< start="80.882" dur="0.666"> VRESI FELONY. TANI NUK MUND T GJENI konfirmimin e drejtpërdrejtë nga GBI PSE PSE ato ishin në >

< start="81.583" dur="0.7"> Konfirmimi i drejtpërdrejtë i GOTTEN NGA GBI PSE ATA ato ishin në shtëpi, POR K DTU NDODHEN >

< start="82.284" dur="1.734"> GBI PSE ATA ISHTE N THE SHTPI, POR KETO DUHET TIGH DREJTN E VEPRIMIT PAS NJOFTIMIT T >

< start="84.052" dur="0.6"> SHTPI, POR KETO DUHET TIGH DREJTNI PLANE PAS NJOFTIMIN E ARRESTIT DHE agjentëve të BRYANTIT >

< start="84.686" dur="2.401"> E DREJTA PAS NJOFTIMIT T AR ARSIMIT DHE AGJENTVE T BR BRYANTS NDRMARRJEN N THE Shtëpinë P FORR RRETH >

< start="87.122" dur="1.467"> ARRESTI DHE agjentët e BRYANTIT RREZIKONI N THE Shtëpinë P FORR RRETH NJ HO ORUR DHE NJ H SHUMAL Kjo >

< start="88.59" dur="0.633"> RUAJTUAR N THE SHTPIN P FORR RRETH NJ HO ORUR DHE NAL DALNGJETJE KIST EV EVESTIM. ANEMTARAMT E FAMILJES T >

< start="89.224" dur="0.733"> NJ HO OR HO DHE NJAL SHUM N TH KT MIR. AN MTAR FT E FAMILJES S AR ARBERI JAN N IN FJALN E MESME >

< start="89.991" dur="2.635"> Mbrëmje. AN MTARAMT E FAMILJES T AR ARBERI ishin në afërsi të kësaj feste siç duhej të shikonte mirë >

< start="92.66" dur="1.167"> Arbëri ishin në afërsi të këtij rasti ashtu si të shikojnë mirë si agjentët e hulumtuar >

< start="93.829" dur="0.899"> KJO SHTOJC AS SI VESHT ​​MIR SI AJENTET E HULUMTUAR SHTEPIN. LAJMET TONA 4 JAX >

< start="94.73" dur="2.834"> SI AJENTET HULUMTUAR SHT HPEN. LAJMET TONA 4 RAPORTuesi JAX KELLY WILEY SHE TALKED >

< start="97.599" dur="0.7"> SHTËPIA. LAJMET TONA 4 RAPORTuesi JAX KELLY WILEY SHAQET T WITH BN NUNT K ATUNT SHUM të Arbërit >

< start="98.333" dur="0.6"> REPUBLIKA KELLY WILEY SHA E KALUAR ME PAS SHUMIN E ARBERIVE QE NDODHEN KUSH QE DUHET PER >

< start="98.934" dur="1.567"> ME PATR SHQYRTIMIN E ARBERYVE K THT VDEKJE Q NDODHIN P TOR T SET SHTETUAR T A DREJT SHN E SHORESA PAS >

< start="100.502" dur="3.035"> PRANI KU JAN DUHET P TOR T SET SHTETUAR TIGH DREJT SHN E SHORESA PAS T HE DGJUARA RRETH ARRESTIT. >

< start="103.538" dur="0.9"> SHENIMI NJ E DREJT SH E SHORESA PAS Dëgjimit RRETH ARRESTIT. >> WHFAR IS THESHT THE FEELING QE >

< start="104.439" dur="0.7"> Dëgjimi rreth ARRESTIT. >> ATFAR IS THESHT THE K FNDSISHT QAT KA KU JU MARSUAR QE >

< start="105.14" dur="1.367"> >> ATFAR IS THESHT THE FJALA QAT KENI KU JU M LESUAR QAT NUK KAN TING ARDHEN >

< start="106.508" dur="2.335"> DUHET KU JU MSUAR Q NUK KA VINI N AR ARREST MISHT BRYAN. >

< start="108.844" dur="2.768"> GJITHA KA VINI N TO ARREST MISTER BRUAN. >> Unë kam qenë i tepërt ka qenë vërtet >

< start="111.613" dur="0.733"> MISTER BRIAN. >> Unë kam qenë i mbingarkuar ka qenë vërtet i mbingarkuar. Unë jam shumë i lumtur për shkak se >

< start="112.347" dur="1.901"> >> Unë kam qenë i mbingarkuar ka qenë vërtet i mbingarkuar. Unë jam shumë i lumtur, sepse gjithmonë e dimë se ai ka luajtur një >

< start="114.249" dur="3.035"> Gëzuar. Unë jam shumë i lumtur, sepse ne gjithmonë e dimë se ai ka luajtur një dorë në këtë dhe për të parë atë >

< start="117.319" dur="1.2"> Ne gjithmonë e dimë se ai ka luajtur një dorë në këtë dhe për të parë atë ende >

< start="118.554" dur="0.599"> PUN N TH K ANDT AND DHE T TO SHIHIN DUHET T BE BNI. KEMI SHUM SHUM >

< start="119.154" dur="2.001"> Deri tani po vazhdon. KEMI PESTRGJIGJE SHUM P THR TANI Q TH GBI >

< start="121.156" dur="0.633"> NDODHET. KEMI PYETJE SHUM PR TANA QAT FITONI GBI. DUKET SIKUR >

< start="121.823" dur="2.335"> PYETJE POR TANI Q G FITONI GBI. NDONJE T L MUND T GJITHA ISSHT KA PUN >

< start="124.192" dur="2.936"> PERFSHIHESH. NDONJE DUHET TVER GJITHA THSHT ATSHT PUNA P OR FUQIN O TONA. >

< start="127.93" dur="1.033"> >> JOY PURDY: Kështu që ne kemi modë >

< start="128.998" dur="3.001"> >> JOY PURDY: Kështu që ne kemi RODDY BRIAN GREGORY MCMICHAEL DHE >

< start="132.034" dur="1.634"> >> JOY PURDY: Kështu që ne kemi RODDY BRIAN GREGORY MCMICHAEL DHE TRAVIS MCMICHAEL T ALL GJITHA >

< start="133.702" dur="1.201"> GREGORY MCMICHAEL BRIAN DHE TRAVIS MCMICHAEL T ALL GJITHA BARJET E PARA N AT GLYNN >

< start="134.937" dur="0.699"> TRAVIS MCMICHAEL T ALL GJITHA BARJET E PARA N AT VITIN GLYNN QYTETIN KIST EVESTIM N >

< start="135.671" dur="2.434"> 3 shufra të ndezur në JAIL GLYNN QYTET K EVT EV VJESHT N AT MCMICHAELS JAN ende janë duke pritur >

< start="138.14" dur="0.633"> SHTETI JAIL K THTU PRANE N THE MCMICHAELS JAN T ST PRANE N A GJYKAT PR PREZIMORE >

< start="138.807" dur="2.302"> MCMICHAELS NUK JAN AS T WA PRANE N A GJYKAT PARAPRS T GJYQSUESHME DHE ATTORNEJET E TYRE KA KKNUAR >

< start="141.143" dur="0.633"> GJYKATA PARALEGJIKE E GJYKIMIT DHE TYRJET E TYRE KANE POPULL TK ASHKUAR NUK T TO NDODHET T TO B TONI A >

< start="141.81" dur="2.368"> DHE ATTORNEJET E TYRE KANE PYETAR POPULL NUK T R NDODHIN T TO BNI GJYKIM. Unë arrita me të >

< start="144.179" dur="1.968"> NJERZIT NUK T R NDIKOJN TO T TO BNI GJYKIM. Unë arrita me avokatin PER RODDY BRYAN, >

< start="146.148" dur="1.901"> GJYKIM. Unë arrita me avokatin P FORR RODDY BRYAN, QE KEVIN SHKO NUK >

< start="148.05" dur="0.733"> LIGJI P FORR RODDY BRYAN, QE KEVIN GO NUK MUND TP PPRGJIGJET N TO E-MAIL TUAJ, por ai >

< start="148.784" dur="0.7"> KJO KEVIN SHPESH NUK E P RESRGJIGJE N-E-MAIL TUAJ, por ai DUHET POSHT ON N ON FAQEN E TIJ T F FASKUAR QE >

< start="149.485" dur="2.301"> PPRGJIGJE P -R MY E-MAIL, por ai nuk bëri poste në faqen e tij të fytyrës që media nuk duhet të presë asgjë >

< start="151.787" dur="0.366"> POSTI P PR FAQEN E TIJ T F FJALS S TH MUND T MJETET DUHET T EX PRANI ANDO LLOJ T OF KOMENTIT NGA TIJ >