578s Crazy Life Ing Miami Jail images and subtitles

Sampeyan wis didakwa karo tindak pidana sing serius sing ora ditindakake. Sampeyan ora enteni nganti dibuktekake salah, nanging tanggal pengadilan kasebut uga mbutuhake sawetara wektu tiba. Ing wayahe, papan sampeyan bakal dadi apa sing diarani Jambatan Miami Mega. Sampeyan isih enom, durung nate dipenjara lan sampeyan ora angel, mula kapan sampeyan dijupuk menyang lantai ing ngendi sampeyan bakal dipasang ing omah sampeyan ora bisa percaya apa sing sampeyan deleng. Sel-sel jaran sing diisi karo pirang-pirang lelaki, bengok-bengok, njerit, teka bar lan ngancam sampeyan. Pancen semrawut. Ngenteni sampeyan ing sel sampeyan minangka panitia sambutan saka 20 wong sing seneng nesu, mbebayani. Sampeyan ora cocog karo wong lanang iki, nanging sampeyan kudu berjuang, mula ora salah iku. Sampeyan nembe mlebu ing lapangan perang fana. Iku hard kanggo milih endi kunjara kabupaten paling ala ing AS amarga susah ana macem-macem papan sing bisa dadi saingan dadi ndhuwur, utawa bisa uga nyathet ing ngisor dhaptar. Sapa wae sing wis nginep ing papan sing bakal dakcritakake saiki ora bakal gelo kita wis milih minangka sing paling awon, mesthine. Kita kudu ujar yen sampeyan ngomong karo para penjahat sing wis keras lan mlebu kunjara lan pakunjaran, dheweke asring bakal ngandhani yen kunjara luwih ala. Akeh wong sing ngaku kunjara luwih apik tinimbang pakunjaran lan luwih kasar. Papan sing dakkandhakake saiki iki diarani, "Neraka ing Swarga", lan sawise iku riset kita ora bakal setuju. Apa sing diomongake saiki diarani "Koreksi lan Rehabilitasi Miami-Dade Departemen ”, sing sejatine kalebu sawetara unit kalebu Kem Boot sing kondhang. Sapa sing ora nglewati kemah kasebut, bakal dipenjara, lan isih ana ing cah anom. Boot Camp minangka crita liyane ing kabeh, nanging kita bakal ngomong yen dibandhingake kunjara iku kemah liburan. Sistem kabeh nduwe sekitar 7,000 wong, sanajan ana 114.000 wong ngliwati lawang saben taun - udakara 312 dina. Iki minangka papan sing sibuk, mesthine. Isih, iku mung sistem kunjara 7 paling gedhe ing Amerika Serikat. Umume warga tahanan ora bakal ngenteni suwe lan wektu rata-rata dienggo ing kabeh sistem mung 22 dina, nanging sampeyan uga bakal nemokake wong sing nunggu nyoba nganti suwene limang taun. Iki nggawa kita menyang salah sawijining unit utama, salah sawijining papan sing paling utama ing kepala berita tumrap kahanan kasar. Iki diarani Pusat Pencegahan Pra-Percobaan, utawa uga diarani Jail Utama. Biasane omah sekitar 1,700 wong sekaligus. Umume wong isih duwe cacat teknis amarga durung kabukten salah, nanging ngenteni tanggal pengadilan kasebut bisa mbutuhake pirang-pirang taun. Ora gampang dumunung nalika limbo kaya iki, lan yen sampeyan mlaku ngliwati sel kasebut sawetara lantai sampeyan bakal weruh kepiye kedadeyan sing ora angel. Ana tahanan sing uga mandhegani kasus kasebut amarga mung pengin metu saka kono, ora salah utawa ora, dheweke mung pengin mlebu kunjara. Lantai paling ala yaiku pipa sing paling mbebayani dijaga lan ana lantai lima enem. Sel ing kene biasane omah ing ngendi wae 15 nganti 25 wong lan ing klompok iki jenis hirarki. Minangka wong lanang ing kana seneng ngomong, iku pancen paling apik, mula yen sampeyan ora pejuang sampeyan bisa uga duwe wektu sing angel. Sampeyan pengin bunk tartamtu, sampeyan kudu perang. Ok, sampeyan ora peduli babagan nduwe titik paling ala ing sel, nanging apa yen ana wong njupuk barang sampeyan? Minangka salah sawijining tahanan ana, "Aku ngeksploitasi wong sing ringkih." Yen sampeyan ora ngupayakake prekara-prekara sampeyan, sampeyan bakal duwe neraka, lan tegese kita mlebu negatip. Yen sampeyan nyakot, sampeyan bakal diantemi menyang ngendi wae, kajaba sampeyan dilindhungi. Minangka tahanan liyane ujar ing wawancara ing dina kapisan ing sel sampeyan kudu perang mung amarga dheweke pengin mriksa sampeyan minangka wong. Nanging kenapa? Wangsulane yaiku yen sampeyan ora berjuang iku tandha manawa sampeyan salah. Mungkin sampeyan minangka ahli sihir, amarga sampeyan ora pengin nglawan. Muni ora muni, nanging tahanan kasebut ujar yen aturan kasebut, mula iku kode. Ingkang kasebut, para tahanan kasebut ora bisa nerangake kanthi jelas babagan aturan kode kasebut. Siji wong ora nerangake manawa yen wong ora nglawan siji-siji banjur cocog karo kode sel kabeh bisa ngalahake wong kasebut. Kadhangkala, wong bisa dikalahake amarga infeksi sing paling cilik, lan kadhangkala bisa uga ana dituding babagan sing durung ditindakake. "Sapa sing nyolong pangananku?" Ora ana sing menehi wangsulan, lan sing paling ringkih njupuk ngantem. Sampeyan ora kuwat, sampeyan nyalahake. Dheweke kudu nindakake, amarga bakal ilang pasuryan yen ora. Kaya sing dikandhakake saben wong ing kana, sampeyan mung kudu berjuang maneh. Dheweke duwe prinsip dhasar sing ora bisa dirangkul, lan siji diarani GABOS. Tegese, "Game Aja adhedhasar Sympathy". Ora kaya sawetara pakunjaran federal, mesthine sampeyan bakal dijupuk ing swiwine sapa wae. Jail minangka cara sing luwih gladiatorial tinimbang pakunjaran, sanajan kita ora pati ngerti babagan kasarasan kasebut sistem kunjara Cukup menyang forum ing ngendi mantan tawanan nyritakake pengalaman kasebut ing koreksi sistem lan sampeyan bakal nemokake akeh sing ujar penjara dadi luwih ala. Sing ora dingerteni manawa umume wong durung nate nemoni kesalahan lan dheweke dianggep ala lan ngadhepi ancaman luwih akeh. Timer pisanan pancen wedi banget lan ing pirang-pirang kasus, mesthine; ing mental ora sehat njaluk dimuat ing kono; panganan iki elek; sel kasebut dadi reged lan dheweke bakal entuk akeh wektu sing ing sel kasebut. Sampeyan bakal nemokake akeh tahanan sing bakal nindakake "peluru" kanggo metu saka iku kangkang. Peluru wis setaun taun. Napa penjara bali menyang kahanan sing luwih ala, bisa uga sampeyan kepingin weruh. Semono uga, dheweke ora temenan njaga wong sing dawa banget. Masalah kasebut, sanajan stinte ringkes bisa dibanding lan sawetara wong nindakake luwih akeh tinimbang sing sedhih yen pacaran ditundha. Penjara samesthine nawakake sawetara jinis comfort. Penjara neraka kanthi mupangat, kunjara krasa lara purgatory lan bagian paling ala Apa sampeyan ora ngerti dalan metu. Amarga iku, para tahanan mesthi tegese nesu, lan nesu, lan ora lali, lan sok-sok wae kosong edan sawise metu saka udhara enggone 18 wulan. Kabeh sing ujar, mbayangake dikirim menyang papan sing paling ala? Ayo maneh sampeyan digawa menyang lantai 6 ing Miami. Sawise ing sel, penjaga mlaku, lan para pengawal wis ngaku manawa dheweke ora bisa nanggapi kanggo panganiaya cepet kanggo mungkasi. Dheweke ngaku manawa ninggalake para tahanan kanggo kode. Pengawal kasebut kanthi terbuka ujar manawa ora ana sing bisa ditindakake babagan kekalahan sing abot, yaiku nuli, nyolong. Ana mung ora cukup ing endi wae lan ndeleng kabeh. Sawise pengawal mlaku adoh, sampeyan isih ditinggalake kanggo pertempuran metu ing lantai 5th lan 6 bangunan coklat lawas lan ala iki. Nanging kenapa? Napa dheweke ora bisa bebarengan? Ana siji tawanan mangsuli, mangkene, "Kode kasebut kode." Apa tegese? Tegese, yen sampeyan ndeleng ora ngajeni wong sing sampeyan gelut, sampeyan nyandhet. Sampeyan ora alesan karo wong amarga iki dudu papan sing bisa diwiwiti. Wong sing ora saka dalan-dalan, ujar yen ora ngerti kodhe lurung-lurung. Sikap kulon liar kaya ngono sing diarani para ilmuwan, "budaya pakurmatan. " Sampeyan ora ngurmati wong, sampeyan gelut, sampeyan nggawe pedhang, sampeyan njupuk sepuluh pike lan njupuk. Ing jagad njaba, kita wis ngalami evolusi, nanging ing jero pakunjaran kode iki, budaya sing ngurmati iki, isih tetep bisa urip. Ing ndhuwur nyolong lan nglawan Jail Utama ing Miami wis diarani salah sawijining sing paling ala ing Amerika amarga jinis penyalahgunaan lanang liyane. Bab sing nggegirisi bisa kedadeyan nalika para pengawal mung nylametake sel-sel kaping siji jam. Para tahanan sing ngluncurake mung kaya korban ing antarane para pemangsa. Matur nuwun, kunjara wis nggawe akeh dandan ing sawetara taun kepungkur, siji dadi luwih kamera wis dipasang. Banjur ana masalah kunjara kunjara iki akeh wong sing njupuk obat jiwa. Gelut tahanan asring pecah nalika wong sing lara mental tumindak kanthi cara para warga liyane ora seneng. Minangka Proyek Marshall dilaporake, "sistem kunjara Miami minangka lembaga paling gedhe wong lara mental ing Florida. ” Wong lara mental asring dadi korban, lan pungkasane ing lantai karo 20 wong njupuk dadi pummel. Iki carane mundur dianggep. Ing sawijining dina, wong-wong mlaku lan mlebu lara lara. Kayadene lawang sing ukurane mundur getih. Nyatane, ana akeh panganiaya sing diarani Departemen Kehakiman ing Miami-Dade sistem kunjara ora bisa dikendhaleni lan tahanan uga para pengawal ngadhepi kakehan. Ana prekara sing kudu ditindakake, ujare departemen kasebut. Sawetara taun bali kunjara ngadhepi pirang-pirang penelitian sawise wolung wong tiwas mung limang wulan. DoJ ujar manawa telung kematian wong sing ora nduwe mental utamane. Ana wong sing lagi nyopir nalika ditundhung dina Setu lan mati sabanjure Senin Loro liyane seda sajrone seminggu, karo komisaris nyatakake sistem kasebut, "rusak banget." Ternyata saka wolung sing tiwas wis ucul saka kebangkrutan kanggo uwal tahanan Yaiku sing arep nggebugi Gusti Yesus. Knives uga disebutake. Lantai paling ala, sing wiwit ditutup, kadang diarani "Lantai Lupa." Minangka level sanga sing digunakake kanggo umume wong sing lara mental. Iki ing ngendi tahanan asring ditinggalake lan diabaikan, lan kakehan kasus njupuk urip dhewe. Mbalik dina dina level iki tawanan turu ing lantai tanpa kemul, sanajan fasilitas kejiwaan iku mestine pancen asipat asipat manungsa. Sawetara tawanan ditemokake ngombe saka jamban, lan nalika iki tekan berita ing papan kasebut diarani, "nggegirisi". Ana sing njerit. Nanging sampeyan wis krungu, isih ana masalah nalika ana wong sing duwe masalah mental dikunci munggah karo gladiator lan bullies dalan modern sing kode kanthi ora sengaja kurang nilai manungsa. Ora kabeh lantai dadi ala amarga crita sing wis kita rembugake, lan ing sawetara kasus utamane wong mbebayani utawa ngrugekke bakal dipasang dhewe. Nanging, mungkasi ing salah sawijining lantai sing dhuwur ing kunjara utama lan sampeyan bakal bisa ndeleng apa kaya sing bisa dikurungi ing salah sawijining jamban sing angel banget. Ana masalah liyane, sing ora umum. Ing taun 2019, 17 wong kesusu menyang rumah sakit saka papan iki amarga ana penyakit sing dadakan. Saperangan staf uga melu. Ana apa? Ora ana sing ngerti. Pasukan bom malah diarani sawise Cairan aneh ditemokake, nanging giliran kasebut metu mbebayani. Alesan sing paling mungkin wong mung ngeling-eling yaiku asap asap saka sawetara beracun narkoba. Yen asap dihirup saka kadohan bisa nggawa wong sing mual mabur, apa ing Bumi padha bisa ngrokok ing kono? Gas saraf? Iku mung nuduhake kepenak banget papan kasebut. Sampeyan bakal ninggalake sampeyan karo review sing ditemokake ing kaca Facebook sing dikhususake kanggo kunjara iki: "Sugeng Rawuh ing neraka. Ana wong luwih becik mati tinimbang tahan planggaran lan nyiksa dadi incarcerated ing tukang jahit sing nesu iki. " Sampeyan ora pengin dikirim menyang Jail Miami nanging sampeyan pengin ngeklik salah siji saka loro kasebut video. Dadi ayo nonton video iki saiki kanggo video liyane saka The Infographics Show utawa sing iki liwat kene. Sampeyan mung bisa milih siji saliyane, banjur nonton video liyane saiki!

Crazy Life Ing Miami Jail

When you think of Miami, you picture the beach and beautiful people sun tanning, but what you don't think of is one of the toughest prisons in the country. The Miami Mega Jail is one place you do not want to go, so watch today's incredible video and we will take you there and show you the horrible living conditions of a prisoner in this mega jail. Check out my new channel I Am: www.youtube.com/channel/UCH5YmeRhiQZt9_5Eky3A2og 🔔 SUBSCRIBE TO THE INFOGRAPHICS SHOW ► www.youtube.com/c/theinfographicsshowOFFICIAL 🔖 MY SOCIAL PAGES DISCORD ►discord.gg/theinfographicsshow Facebook ► www.facebook.com/TheInfographicsShow Twitter ► twitter.com/TheInfoShow 💭 SUGGEST A TOPIC www.theinfographicsshow.com 📝 SOURCES: pastebin.com/XnTLWUsv All videos are based on publicly available information unless otherwise noted.
locked up, toughest prisons, south beach, prison break, crime, Miami mega jail, escape, prisoner, prison, prison escape, escape prison, criminal, jail, behind bars, florida, miami beach, the infographics show, Miami, criminals, prisoners,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="1" dur="4.029"> Sampeyan wis didakwa karo tindak pidana sing serius sing ora ditindakake. >

< start="5.029" dur="4.521"> Sampeyan ora enteni nganti dibuktekake salah, nanging tanggal pengadilan kasebut uga mbutuhake sawetara wektu >

< start="9.55" dur="1"> tiba. >

< start="10.55" dur="4.18"> Ing wayahe, papan sampeyan bakal dadi apa sing diarani Jambatan Miami Mega. >

< start="14.73" dur="3.93"> Sampeyan isih enom, durung nate dipenjara lan sampeyan ora angel, mula kapan >

< start="18.66" dur="3.42"> sampeyan dijupuk menyang lantai ing ngendi sampeyan bakal dipasang ing omah sampeyan ora bisa percaya apa sing sampeyan deleng. >

< start="22.08" dur="5.45"> Sel-sel jaran sing diisi karo pirang-pirang lelaki, bengok-bengok, njerit, teka bar lan ngancam >

< start="27.53" dur="1"> sampeyan. >

< start="28.53" dur="1"> Pancen semrawut. >

< start="29.53" dur="4.32"> Ngenteni sampeyan ing sel sampeyan minangka panitia sambutan saka 20 wong sing seneng nesu, mbebayani. >

< start="33.85" dur="4.26"> Sampeyan ora cocog karo wong lanang iki, nanging sampeyan kudu berjuang, mula ora salah >

< start="38.11" dur="1"> iku. >

< start="39.11" dur="2.04"> Sampeyan nembe mlebu ing lapangan perang fana. >

< start="41.15" dur="4.83"> Iku hard kanggo milih endi kunjara kabupaten paling ala ing AS amarga susah ana macem-macem >

< start="45.98" dur="4.989"> papan sing bisa dadi saingan dadi ndhuwur, utawa bisa uga nyathet ing ngisor dhaptar. >

< start="50.969" dur="3.721"> Sapa wae sing wis nginep ing papan sing bakal dakcritakake saiki ora bakal gelo >

< start="54.69" dur="2.869"> kita wis milih minangka sing paling awon, mesthine. >

< start="57.559" dur="3.631"> Kita kudu ujar yen sampeyan ngomong karo para penjahat sing wis keras lan mlebu kunjara >

< start="61.19" dur="3.35"> lan pakunjaran, dheweke asring bakal ngandhani yen kunjara luwih ala. >

< start="64.54" dur="3.38"> Akeh wong sing ngaku kunjara luwih apik tinimbang pakunjaran lan luwih kasar. >

< start="67.92" dur="3.61"> Papan sing dakkandhakake saiki iki diarani, "Neraka ing Swarga", lan sawise iku >

< start="71.53" dur="2.62"> riset kita ora bakal setuju. >

< start="74.15" dur="4.3"> Apa sing diomongake saiki diarani "Koreksi lan Rehabilitasi Miami-Dade >

< start="78.45" dur="4.63"> Departemen ”, sing sejatine kalebu sawetara unit kalebu Kem Boot sing kondhang. >

< start="83.08" dur="3.6"> Sapa sing ora nglewati kemah kasebut, bakal dipenjara, lan isih ana >

< start="86.68" dur="1"> ing cah anom. >

< start="87.68" dur="4.11"> Boot Camp minangka crita liyane ing kabeh, nanging kita bakal ngomong yen dibandhingake kunjara iku >

< start="91.79" dur="1.14"> kemah liburan. >

< start="92.93" dur="5.5"> Sistem kabeh nduwe sekitar 7,000 wong, sanajan ana 114.000 wong >

< start="98.43" dur="4.2"> ngliwati lawang saben taun - udakara 312 dina. >

< start="102.63" dur="2.11"> Iki minangka papan sing sibuk, mesthine. >

< start="104.74" dur="3.48"> Isih, iku mung sistem kunjara 7 paling gedhe ing Amerika Serikat. >

< start="108.22" dur="3.64"> Umume warga tahanan ora bakal ngenteni suwe lan wektu rata-rata dienggo ing kabeh sistem >

< start="111.86" dur="4.07"> mung 22 dina, nanging sampeyan uga bakal nemokake wong sing nunggu nyoba nganti suwene >

< start="115.93" dur="1.74"> limang taun. >

< start="117.67" dur="4.229"> Iki nggawa kita menyang salah sawijining unit utama, salah sawijining papan sing paling utama ing kepala berita >

< start="121.899" dur="1.151"> tumrap kahanan kasar. >

< start="123.05" dur="4.98"> Iki diarani Pusat Pencegahan Pra-Percobaan, utawa uga diarani Jail Utama. >

< start="128.03" dur="3.34"> Biasane omah sekitar 1,700 wong sekaligus. >

< start="131.37" dur="3.83"> Umume wong isih duwe cacat teknis amarga durung kabukten >

< start="135.2" dur="2.77"> salah, nanging ngenteni tanggal pengadilan kasebut bisa mbutuhake pirang-pirang taun. >

< start="137.97" dur="3.96"> Ora gampang dumunung nalika limbo kaya iki, lan yen sampeyan mlaku ngliwati sel kasebut >

< start="141.93" dur="2.89"> sawetara lantai sampeyan bakal weruh kepiye kedadeyan sing ora angel. >

< start="144.82" dur="3.559"> Ana tahanan sing uga mandhegani kasus kasebut amarga mung pengin >

< start="148.379" dur="3.781"> metu saka kono, ora salah utawa ora, dheweke mung pengin mlebu kunjara. >

< start="152.16" dur="3.7"> Lantai paling ala yaiku pipa sing paling mbebayani dijaga lan ana >

< start="155.86" dur="1.22"> lantai lima enem. >

< start="157.08" dur="4.44"> Sel ing kene biasane omah ing ngendi wae 15 nganti 25 wong lan ing klompok iki >

< start="161.52" dur="1.249"> jenis hirarki. >

< start="162.769" dur="4.382"> Minangka wong lanang ing kana seneng ngomong, iku pancen paling apik, mula yen sampeyan ora >

< start="167.151" dur="2.599"> pejuang sampeyan bisa uga duwe wektu sing angel. >

< start="169.75" dur="2.6"> Sampeyan pengin bunk tartamtu, sampeyan kudu perang. >

< start="172.35" dur="3.49"> Ok, sampeyan ora peduli babagan nduwe titik paling ala ing sel, nanging apa yen ana wong >

< start="175.84" dur="1.02"> njupuk barang sampeyan? >

< start="176.86" dur="2.599"> Minangka salah sawijining tahanan ana, "Aku ngeksploitasi wong sing ringkih." >

< start="179.459" dur="3.691"> Yen sampeyan ora ngupayakake prekara-prekara sampeyan, sampeyan bakal duwe neraka, lan tegese kita mlebu >

< start="183.15" dur="1.19"> negatip. >

< start="184.34" dur="4.72"> Yen sampeyan nyakot, sampeyan bakal diantemi menyang ngendi wae, kajaba sampeyan dilindhungi. >

< start="189.06" dur="3.899"> Minangka tahanan liyane ujar ing wawancara ing dina kapisan ing sel sampeyan kudu perang >

< start="192.959" dur="2.301"> mung amarga dheweke pengin mriksa sampeyan minangka wong. >

< start="195.26" dur="1"> Nanging kenapa? >

< start="196.26" dur="3.38"> Wangsulane yaiku yen sampeyan ora berjuang iku tandha manawa sampeyan salah. >

< start="199.64" dur="2.269"> Mungkin sampeyan minangka ahli sihir, amarga sampeyan ora pengin nglawan. >

< start="201.909" dur="4.151"> Muni ora muni, nanging tahanan kasebut ujar yen aturan kasebut, mula iku kode. >

< start="206.06" dur="4.04"> Ingkang kasebut, para tahanan kasebut ora bisa nerangake kanthi jelas babagan aturan kode kasebut. >

< start="210.1" dur="4.67"> Siji wong ora nerangake manawa yen wong ora nglawan siji-siji banjur cocog karo >

< start="214.77" dur="2.87"> kode sel kabeh bisa ngalahake wong kasebut. >

< start="217.64" dur="3.33"> Kadhangkala, wong bisa dikalahake amarga infeksi sing paling cilik, lan kadhangkala bisa uga ana >

< start="220.97" dur="2"> dituding babagan sing durung ditindakake. >

< start="222.97" dur="1.5"> "Sapa sing nyolong pangananku?" >

< start="224.47" dur="3.03"> Ora ana sing menehi wangsulan, lan sing paling ringkih njupuk ngantem. >

< start="227.5" dur="1.849"> Sampeyan ora kuwat, sampeyan nyalahake. >

< start="229.349" dur="2.851"> Dheweke kudu nindakake, amarga bakal ilang pasuryan yen ora. >

< start="232.2" dur="2.7"> Kaya sing dikandhakake saben wong ing kana, sampeyan mung kudu berjuang maneh. >

< start="234.9" dur="4.039"> Dheweke duwe prinsip dhasar sing ora bisa dirangkul, lan siji diarani GABOS. >

< start="238.939" dur="3.281"> Tegese, "Game Aja adhedhasar Sympathy". >

< start="242.22" dur="3.82"> Ora kaya sawetara pakunjaran federal, mesthine sampeyan bakal dijupuk ing swiwine sapa wae. >

< start="246.04" dur="4.059"> Jail minangka cara sing luwih gladiatorial tinimbang pakunjaran, sanajan kita ora pati ngerti babagan kasarasan kasebut >

< start="250.099" dur="1.081"> sistem kunjara >

< start="251.18" dur="4.01"> Cukup menyang forum ing ngendi mantan tawanan nyritakake pengalaman kasebut ing koreksi >

< start="255.19" dur="3.53"> sistem lan sampeyan bakal nemokake akeh sing ujar penjara dadi luwih ala. >

< start="258.72" dur="4.55"> Sing ora dingerteni manawa umume wong durung nate nemoni kesalahan lan dheweke dianggep >

< start="263.27" dur="2.01"> ala lan ngadhepi ancaman luwih akeh. >

< start="265.28" dur="4.35"> Timer pisanan pancen wedi banget lan ing pirang-pirang kasus, mesthine; ing mental >

< start="269.63" dur="4.68"> ora sehat njaluk dimuat ing kono; panganan iki elek; sel kasebut dadi reged lan dheweke bakal entuk akeh >

< start="274.31" dur="1.3"> wektu sing ing sel kasebut. >

< start="275.61" dur="3.36"> Sampeyan bakal nemokake akeh tahanan sing bakal nindakake "peluru" kanggo metu saka iku >

< start="278.97" dur="1"> kangkang. >

< start="279.97" dur="1.669"> Peluru wis setaun taun. >

< start="281.639" dur="3.121"> Napa penjara bali menyang kahanan sing luwih ala, bisa uga sampeyan kepingin weruh. >

< start="284.76" dur="3.159"> Semono uga, dheweke ora temenan njaga wong sing dawa banget. >

< start="287.919" dur="4.191"> Masalah kasebut, sanajan stinte ringkes bisa dibanding lan sawetara wong nindakake luwih akeh tinimbang sing >

< start="292.11" dur="2.149"> sedhih yen pacaran ditundha. >

< start="294.259" dur="2.171"> Penjara samesthine nawakake sawetara jinis comfort. >

< start="296.43" dur="4.72"> Penjara neraka kanthi mupangat, kunjara krasa lara purgatory lan bagian paling ala >

< start="301.15" dur="1.859"> Apa sampeyan ora ngerti dalan metu. >

< start="303.009" dur="4.111"> Amarga iku, para tahanan mesthi tegese nesu, lan nesu, lan ora lali, lan sok-sok wae >

< start="307.12" dur="3.63"> kosong edan sawise metu saka udhara enggone 18 wulan. >

< start="310.75" dur="3.13"> Kabeh sing ujar, mbayangake dikirim menyang papan sing paling ala? >

< start="313.88" dur="4.379"> Ayo maneh sampeyan digawa menyang lantai 6 ing Miami. >

< start="318.259" dur="3.861"> Sawise ing sel, penjaga mlaku, lan para pengawal wis ngaku manawa dheweke ora bisa nanggapi >

< start="322.12" dur="2.03"> kanggo panganiaya cepet kanggo mungkasi. >

< start="324.15" dur="2.57"> Dheweke ngaku manawa ninggalake para tahanan kanggo kode. >

< start="326.72" dur="3.6"> Pengawal kasebut kanthi terbuka ujar manawa ora ana sing bisa ditindakake babagan kekalahan sing abot, yaiku >

< start="330.32" dur="1.37"> nuli, nyolong. >

< start="331.69" dur="3.34"> Ana mung ora cukup ing endi wae lan ndeleng kabeh. >

< start="335.03" dur="4.17"> Sawise pengawal mlaku adoh, sampeyan isih ditinggalake kanggo pertempuran metu ing lantai 5th lan 6 >

< start="339.2" dur="2.469"> bangunan coklat lawas lan ala iki. >

< start="341.669" dur="1"> Nanging kenapa? >

< start="342.669" dur="1.361"> Napa dheweke ora bisa bebarengan? >

< start="344.03" dur="2.729"> Ana siji tawanan mangsuli, mangkene, "Kode kasebut kode." >

< start="346.759" dur="1.19"> Apa tegese? >

< start="347.949" dur="3.981"> Tegese, yen sampeyan ndeleng ora ngajeni wong sing sampeyan gelut, sampeyan nyandhet. >

< start="351.93" dur="4.2"> Sampeyan ora alesan karo wong amarga iki dudu papan sing bisa diwiwiti. >

< start="356.13" dur="4.349"> Wong sing ora saka dalan-dalan, ujar yen ora ngerti kodhe lurung-lurung. >

< start="360.479" dur="3.681"> Sikap kulon liar kaya ngono sing diarani para ilmuwan, "budaya >

< start="364.16" dur="1"> pakurmatan. " >

< start="365.16" dur="4.09"> Sampeyan ora ngurmati wong, sampeyan gelut, sampeyan nggawe pedhang, sampeyan njupuk sepuluh pike lan njupuk. >

< start="369.25" dur="4.069"> Ing jagad njaba, kita wis ngalami evolusi, nanging ing jero pakunjaran >

< start="373.319" dur="3.231"> kode iki, budaya sing ngurmati iki, isih tetep bisa urip. >

< start="376.55" dur="4.18"> Ing ndhuwur nyolong lan nglawan Jail Utama ing Miami wis diarani salah sawijining sing paling ala >

< start="380.73" dur="3.23"> ing Amerika amarga jinis penyalahgunaan lanang liyane. >

< start="383.96" dur="3.84"> Bab sing nggegirisi bisa kedadeyan nalika para pengawal mung nylametake sel-sel kaping siji jam. >

< start="387.8" dur="3.54"> Para tahanan sing ngluncurake mung kaya korban ing antarane para pemangsa. >

< start="391.34" dur="4.09"> Matur nuwun, kunjara wis nggawe akeh dandan ing sawetara taun kepungkur, siji dadi luwih >

< start="395.43" dur="2.269"> kamera wis dipasang. >

< start="397.699" dur="4.44"> Banjur ana masalah kunjara kunjara iki akeh wong sing njupuk obat jiwa. >

< start="402.139" dur="4.241"> Gelut tahanan asring pecah nalika wong sing lara mental tumindak kanthi cara para warga liyane >

< start="406.38" dur="1"> ora seneng. >

< start="407.38" dur="3.88"> Minangka Proyek Marshall dilaporake, "sistem kunjara Miami minangka lembaga paling gedhe >

< start="411.26" dur="1.7"> wong lara mental ing Florida. ” >

< start="412.96" dur="4.42"> Wong lara mental asring dadi korban, lan pungkasane ing lantai karo 20 wong njupuk >

< start="417.38" dur="1.39"> dadi pummel. >

< start="418.77" dur="2.23"> Iki carane mundur dianggep. >

< start="421" dur="2.58"> Ing sawijining dina, wong-wong mlaku lan mlebu lara lara. >

< start="423.58" dur="2.25"> Kayadene lawang sing ukurane mundur getih. >

< start="425.83" dur="4.18"> Nyatane, ana akeh panganiaya sing diarani Departemen Kehakiman ing Miami-Dade >

< start="430.01" dur="5.409"> sistem kunjara ora bisa dikendhaleni lan tahanan uga para pengawal ngadhepi kakehan. >

< start="435.419" dur="1.84"> Ana prekara sing kudu ditindakake, ujare departemen kasebut. >

< start="437.259" dur="4.771"> Sawetara taun bali kunjara ngadhepi pirang-pirang penelitian sawise wolung wong tiwas mung limang wulan. >

< start="442.03" dur="5.1"> DoJ ujar manawa telung kematian wong sing ora nduwe mental utamane. >

< start="447.13" dur="4.39"> Ana wong sing lagi nyopir nalika ditundhung dina Setu lan mati sabanjure >

< start="451.52" dur="1"> Senin >

< start="452.52" dur="3.869"> Loro liyane seda sajrone seminggu, karo komisaris nyatakake sistem kasebut, "rusak banget." >

< start="456.389" dur="4.601"> Ternyata saka wolung sing tiwas wis ucul saka kebangkrutan kanggo uwal tahanan >

< start="460.99" dur="1.76"> Yaiku sing arep nggebugi Gusti Yesus. >

< start="462.75" dur="1.62"> Knives uga disebutake. >

< start="464.37" dur="4.04"> Lantai paling ala, sing wiwit ditutup, kadang diarani "Lantai Lupa." >

< start="468.41" dur="3.979"> Minangka level sanga sing digunakake kanggo umume wong sing lara mental. >

< start="472.389" dur="3.861"> Iki ing ngendi tahanan asring ditinggalake lan diabaikan, lan kakehan kasus njupuk >

< start="476.25" dur="1.55"> urip dhewe. >

< start="477.8" dur="3.92"> Mbalik dina dina level iki tawanan turu ing lantai tanpa kemul, sanajan >

< start="481.72" dur="2.91"> fasilitas kejiwaan iku mestine pancen asipat asipat manungsa. >

< start="484.63" dur="3.759"> Sawetara tawanan ditemokake ngombe saka jamban, lan nalika iki tekan berita ing papan kasebut >

< start="488.389" dur="1.24"> diarani, "nggegirisi". >

< start="489.629" dur="1.401"> Ana sing njerit. >

< start="491.03" dur="3.65"> Nanging sampeyan wis krungu, isih ana masalah nalika ana wong sing duwe masalah mental dikunci >

< start="494.68" dur="5.84"> munggah karo gladiator lan bullies dalan modern sing kode kanthi ora sengaja kurang nilai manungsa. >

< start="500.52" dur="4.84"> Ora kabeh lantai dadi ala amarga crita sing wis kita rembugake, lan ing sawetara kasus utamane >

< start="505.36" dur="2.81"> wong mbebayani utawa ngrugekke bakal dipasang dhewe. >

< start="508.17" dur="4.24"> Nanging, mungkasi ing salah sawijining lantai sing dhuwur ing kunjara utama lan sampeyan bakal bisa ndeleng >

< start="512.41" dur="4.66"> apa kaya sing bisa dikurungi ing salah sawijining jamban sing angel banget. >

< start="517.07" dur="3.82"> Ana masalah liyane, sing ora umum. >

< start="520.89" dur="5.35"> Ing taun 2019, 17 wong kesusu menyang rumah sakit saka papan iki amarga ana penyakit sing dadakan. >

< start="526.24" dur="1.76"> Saperangan staf uga melu. >

< start="528" dur="1"> Ana apa? >

< start="529" dur="1.35"> Ora ana sing ngerti. >

< start="530.35" dur="3.66"> Pasukan bom malah diarani sawise Cairan aneh ditemokake, nanging giliran kasebut >

< start="534.01" dur="1.09"> metu mbebayani. >

< start="535.1" dur="4.23"> Alesan sing paling mungkin wong mung ngeling-eling yaiku asap asap saka sawetara beracun >

< start="539.33" dur="1"> narkoba. >

< start="540.33" dur="3.75"> Yen asap dihirup saka kadohan bisa nggawa wong sing mual mabur, >

< start="544.08" dur="2.24"> apa ing Bumi padha bisa ngrokok ing kono? >

< start="546.32" dur="1"> Gas saraf? >

< start="547.32" dur="2.36"> Iku mung nuduhake kepenak banget papan kasebut. >

< start="549.68" dur="4.37"> Sampeyan bakal ninggalake sampeyan karo review sing ditemokake ing kaca Facebook sing dikhususake kanggo kunjara iki: >

< start="554.05" dur="1.12"> "Sugeng Rawuh ing neraka. >

< start="555.17" dur="4.77"> Ana wong luwih becik mati tinimbang tahan planggaran lan nyiksa dadi incarcerated >

< start="559.94" dur="3.05"> ing tukang jahit sing nesu iki. " >

< start="562.99" dur="4.21"> Sampeyan ora pengin dikirim menyang Jail Miami nanging sampeyan pengin ngeklik salah siji saka loro kasebut >

< start="567.2" dur="1"> video. >

< start="568.2" dur="4.36"> Dadi ayo nonton video iki saiki kanggo video liyane saka The Infographics Show utawa sing iki >

< start="572.56" dur="1"> liwat kene. >

< start="573.56" dur="3.48"> Sampeyan mung bisa milih siji saliyane, banjur nonton video liyane saiki! >